Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Europa 2016: Turken in Duitsland willen doodstraf

Nog even over Keulen gisteren. Twee tweetjes die weinig toelichting behoeven. Iemand nog vragen? Oh ja, Joram van Klaveren natuurlijk! De VNL-voorman had tussen alle poepluiers toch nog even de tijd gevonden voor wat BEMMENDE kamervragen aan Bertje Koenders over die idiote eis van Turkije.
===
Vragen van de Leden Bontes en Van Klaveren (VNL) aan de minister-president en de minister van Buitenlandse Zaken over het Turkse dreigement de vluchtelingendeal op te blazen. 1. Bent u bekend met het bericht 'Turkije dreigt met einde vluchtelingendeal'*? 2. Hoe oordeelt u over de Turkse chantage om de vluchtelingendeal op te blazen als niet uiterlijk in oktober de visumplicht voor Turken is opgeheven? 3. Kunt u garanderen dat er niet gebogen wordt voor dit volslagen bizarre dreigement? 4. In hoeverre ziet het kabinet inmiddels in dat de hele vluchtelingendeal meer dan onzalig is nu, zoals reeds voorspeld, de Turkse dictatuur de EU op de knieën probeert te dwingen middels dreigementen en politieke intimidatie? 5. Bent u, mede gezien de fascistoïde ontwikkelingen in Turkije, bereid de toetredingsonderhandelingen af te breken? Zo neen, hoeveel bent u nog van plan te slikken voordat u deze stap durft te zetten? *http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/turkije-dreigt-met-einde-vluchtelingendeal Stijlloze Bonuskamervraag! 6. Kunt u die Nederlandse NederTurken die met bussen (5 stuks) naar Keulen zijn afgereisd zo spoedig mogelijk op de stoomboot naar Istanboel zetten? En zo ja wanneer.

Reaguursels

Inloggen

Turkije is met Erdogan druk bezig een dependance te worden van IS.
Wapens leveren aan IS, IS strijders oplappen in Turkse ziekenhuizen en doorgang verlenen aan aspirant IS strijders........ tegenstanders ausradieren , doodstraf herinvoeren, en anderen de wet aanzeggen..... wanneer Europa met deze godvergeten schurk meegaat geven ze aan dat Chamberlain nog steeds navolgers heeft.
Bereid tot massaslachtingen ter wille van handel en economie.
Turken in Duitsland , maar ook die in Nederland kunnen wat mij betreft krijgen wat ze willen, in geval van wangedrag de doodstraf.

mallekater | 02-08-16 | 13:38

"Nu zijn ze bang voor ons!", kijk... Het zijn dus inderdaad terroristen, dat groepje Erdogan aanhanger. Dat is waar het hen dus om gaat... Niets geen visumplicht, en inderdaad volgaarne d'r uit. Als je zo van Erdogan en Turkije houdt, ga er dan lekker wonen en val ons niet lastig met die zieke onzin.

Liroy | 01-08-16 | 23:35

Fijne mensen, ik mis een beetje de tanks, molotowcocktails, snipers, huilende moeders vaders, kinderen. Voor de echte beleving.... Zie je feckin moederland. Leipo's

rattenvanger XL | 01-08-16 | 21:56

Ok de turken willen de dood straf ?

ok goed geen probleem.

Maar dan Alleen voor Turken en het zelfde met lijfstraffen.

en dan niet piepen over discrimiNazi praktijken ze hebben er zelf voor gevraagd en gedemonstreerd..

en als ze krijgen wat ze willen dan krijg je scenarios van als een turk een fiets steelt dan hakken we zijn hand af..

als een turk een blanke vrouw bespuugt dan krijgt hij 500 stok slagen in het openbaar.

als een turk iemand beroofd en neer steekt met een mes dan krijgt hij de doodstraf ..

#speciallawsforspecialturks ze willen het zelf toch ? dan moeten we het ook niet tegenhouden..

u vraagt wij draaien ..

Maar eerst even kijken wat de linkse kliek hier van vind wij zijn natuurlijk geen beesten die zo maar iets doet.

FailingHumanity | 01-08-16 | 20:58

Kijk hoe Erdogan spreekt over de Turken in Duitsland: "mijn bevolking". Dat krijg je een Joop/PVDAert niet uitgelegd want volgens hen zijn het ECHT Belgen, Nederlanders of Duitsers. Hoe verknipt links moet je zijn om dat te geloven...

Rest In Privacy | 01-08-16 | 18:32

Zijn we er weer ingetuind. De Duitse Lügenpresse had dan ook ruim acht uur de tijd om met een leuk verhaaltje te komen.
.

'Dader München was geen Iraniër, maar een Turk en pro Erdogan.'

www.anonymousnews.ru/2016/07/29/anonym...

Nehemia | 01-08-16 | 16:16

"Turkish nationalists in Germany chant: "we want the death penalty"
.
Vinden zij zichzelf zo enorm schuldig?

ben kokhals | 01-08-16 | 15:36

Hoe kan je in vredesnaam een nationalist zijn in een ander land?

Als je zo Turks bent, wel dan ga je lekker in Turkije wonnen toch. Deze mensen zonder meer er uit gooien, als je Turk wil zijn dan doe je dat in Turkije. Dit is Nederland en hier leven Nederlanders. Daar kun je mee geboren worden, en daar kun je ook voor kiezen als je er niet mee geboren bent, allen zijn welkom. Maar als je een Turk, Marokkaan, Pool, Amerikaan of wat dan ook maar wilt zijn, doe dat dan lekker in dat land.

Fosite | 01-08-16 | 14:30

Gags Beasley | 01-08-16 | 13:08

Er zijn ook goede turken maar die hangen we apart.

protonplof | 01-08-16 | 14:23

De Turken eisen hun wol op in Europa en leggen hun wil op. Dat blijkt uit de chantage met vluchtelingen en visumgedoe.
en net zo makkelijk als de wind draait sluit men weer vriendschap met de Russen omdat men nu in de fase komt dat men meer en meer wrevel met Europa en ook Amerika krijgt.

Men gelooft in een CIA complot, die hebben de coup gefaciliteerd of opgezet samen met Gülen. Men sluit regelmatig de NAVO luchthaven Incirlik af en dreigt op ie manier de Amerikanen mee te werken en Gülen uit te leveren en ondertussen stuurt men aan op vriendschap, samenwerking met Rusland.
Hebben ze ineens een andere partner ondanks het feit dat Erdogan Assad haat en weg wil en de russen deze steunen is men toch in staat om weer de Russen naderbij et vragen. Dit toont de totaal onbetrouwbare situatie aan met dit land.

Europa heeft ondertussen voldoen lessen gehad waaruit men conclusies kan trekken. Alleen weten we allen dat we met Rutte, Merkel, Juncker en consorten hopeloos verloren zijn.

Moneytron | 01-08-16 | 14:19

Is hetgeen het gross van de maatschappij afkeurt onze redding?

Nadat de Turken zonder vergunning demonstreerden in Rotterdam en elders verschenen op diverse commentaren op digitale dagbladen opmerkingen als: Waar zijn nu de Feyenoord hooligans?

Tja, de maatschappij baalt van extremen dus ook van hooligans. Velen balen van Pegida hoewel die slechts en alleen een immigratiestop en Islam stop willen en behoud van onze eigen cultuur normen en waarden. Vraagt men dit zonder kleur of overige info aan autochtonen dan is 95% het ermee eens. Wijzigt men de context naar vluchtelingen, migranten en verteld men erbij dat Pegida dit wil dan is ineens een erg groot deel het er niet meer mee eens.

Terug naar radicalen, hooligans. Uiteindelijk zo lijkt het zijn het alleen deze groepen in onze maatschappij die de straat op gaan tegen de migranten ook al zijn ze 3e generatie wanneer de invloed op onze maatschappij veel erger wordt doordat deze Magreb groepen, Turken en islamitische fascisten echt vervelende vormen aan gaan nemen.
Zelfs dan nog zal de politie en het OM deze autochtone groepen vervolgen omdat ook de migranten recht hebben op demonstratie, zelfs zonder vergunning, zelfs wanneer voor alle burgers duidelijk is dat de ondermijnende bedoelingen en lange arm van een Erdogan of de salafisten/wahabisten erachter zit.

Herinnert u de Amerikaan die vorige week op Wilders afliep en zei: U bent onze hoop, onze redder die het christendom beschermt tegen de islam.

In eerste instantie denk je wat zijn die Amerikanen, een deel althans, tot paranoïde en maf. Denk je er verder over na en plaats je dit alles in de context van de orthodoxe Islam van waaruit vele landen migranten onze landen binnen komen en al jaren zijn, zie je de Erdogan doctrine, de doelen van de salafisten en wahbisten en al die andere dan zijn we terug bij af en geldt nog altijd dat de Islam Europa wil veroveren, vroeger met vuur en zwaard, nu middels migratie en eist men meer en meer hun cultuur, hun wet op in ons domein. Eist men meer en meer dat wij ons aanpassen aan hun normen en waarden (handen schudden, rokjes, alcohol verbod etc.) Hun doctrine wordt ons opgelegd.

Wanneer delen van de goegemeente dit lezen zullen ze oneens zijn. Men gelooft niet dat dit kan en het zover zal komen of men wil niet weten dat een groot deel van de migranten zijnde moslims onze normen en waarden afwijzen en daarom hun normen en waarden willen implementeren alhier. Niet voor niets zeiden Marokkaanse en Turkse migranten al 15 jaar geleden dat hun uiteindelijk de overhand in ons land zullen hebben omdat ze op termijn met meren zijn.

In de tweede kamer zouden mensen zitten die meer en meer hoger opgeleid zijn. Ofwel men zou een bepaalde mate van intelligentie hebben. Echter men kent er het verschil tussen weten-kennis en wijsheid niet. Kennis, het op kunnen drammen van feitjes, wetenswaardigheden, informatie.
Wijsheid daar en tegen stelt diegene in staat op basis van eigen bevindingen en waarnemingen conclusies te trekken die het gevolg zullen zijn van processen die gaande zijn. Wat men ook noemt een sterk intuïtief analyserend vermogen. Men is in staat zelf een juist beeld te vormen i.p.v. slechts aan te nemen wat reeds is vastgesteld dan wel wat men als humanist idealiseert.

Helaas ontbreekt het zo blijkt bij velen daaraan. Een Fortuyn die achteraf helemaal gelijk blijkt te hebben, een Bolkenstein werden niet gehoord.

Kortom de burger kan niet meer vertrouwen op al diegene die men zelf gekozen heeft, althans toch zeker niet bij de gevestigde partijen.

Derhalve is de redding hoe idioot dit ook klinkt dat burgers massaal de straat op gaan om krachtig leiderschap en directe daadkracht te eisen waarbij wellicht de hooligans en randgroepen zoals deze worden gezien als eerste het voorbeeld zullen geven.
Vandaar zijn de hooligans onze redding?

Moneytron | 01-08-16 | 13:59

Getuige de protesten van Nederlandse burgers tegen het oprichten van AZC's in dorpen en buurten, en het politieke antwoord op deze kwestie, ziet het er slecht uit voor de autochtonen met protestaspiraties een hun beoogde doelstellingen.

hovawart | 01-08-16 | 13:32

Alexander des Burgus | 01-08-16 | 13:17
Ik houd niet van verliezen.
Zeker niet als agnost en humanist.
Winnen hoeft ook niet per se, ik houd eigenlijk niet van oneerlijke gevechten - van schaken wel (en dat is met gelijke middelen).
Uw analyse treft evenwel ook de stand van zaken zoals ze ervoor staan.

Nogmaals: hoe kunnen wij als burgers ten minste evenzo sterke verdediging inzetten?
Politiek is even geen optie.

Kudtkip | 01-08-16 | 13:27

-weggejorist-

oostvooruit | 01-08-16 | 13:23

@Mr. Robot777 . Treffend uw analyse en vergelijking met Joegoslavië. Diverse allochtone bevolkingsgroepen zijn wel bereid alhier de straat op te gaan en hun eisen af te dwingen. Dat zal met hun toename alleen msar groeien. Onze democratie van overleg en concensus heeft er geen verweer op.
De kracht van het volk als para militairen op straat hebben we onlangs in Turkije gezien. Nu al voelen veel Turken en ook Marokkanen dat dit ook alhier mogelijk us hetgeen we in Rotterdam zagen. Duidelijk (keulen gisteren) is dat Diyanet-Erdoğan dit reeds toepassen en de doelstelling van deze bijeenkomsten in de toekomst zal onze politici flink doen huiveren.

Er is geen sterk invoelend vermogen zodat men kan doorzien waartoe dit leidt waardoor er niet wor geanticipeerd. Ofwel het ziet ernaar uit dat de autochtoon masaal zelf de straat op moet in verzet om overheid tot maatre te dwingen.

Moneytron | 01-08-16 | 13:18

Moneytron | 01-08-16 | 12:50
Wij burgers zitten niet in een spagaat: onze overheden.
Dat had ik misschien beter moeten omschrijven, want het lijkt alsof het alleen de politici en regeringsleiders zijn.
Het zijn vooral de langzittende (niet te gekozen hoeven wordende) ambtenaren (in dienst van de democratisch gekozenen, hoofdzakelijk coalitie that is), die beleid uitstippelen en door 'lagere' collega's laten uitvoeren.

Moneytron | 01-08-16 | 12:55
Turken hebben sowieso een eigen wereldbeeld. En wat zij niet snappen aan NL, dat blijkt maar weer eens.
Overigens heb ik persoonlijk een statement bedacht om dagelijks prima de NL'se vlag uit te hangen.

M'n 2 meter lange plantenbak aan de gevel, meteen aan de stoep, is gevuld met rode, witte en blauwe bloemplanten. Met geluk doemt binnenkort het oranje Afrikaantje op in het rode vak.

Deze natuurlijk vlag is meerledig bedoeld en als zodanig te lezen.
Het hangt er vanaf van welke kant je langs loopt of je de NL'se, of Franse ziet...

En als men dit alleen maar nationalistisch vindt?
Heel mooi!
Ik moedig namelijk ook onze Olympische sporters in Rio gaarne aan.

Kudtkip | 01-08-16 | 13:18

Zo triest dat wij aan de verliezende hand zijn. Erdogan heeft een briljant schaakspel gespeeld en nu is er een moment gekomen dat hij hoe dan ook in het voordeel is. Hij kan alle Gülenisten in zijn land houden en hij kan net zoals zijn grote voorbeeld Adolf Hitler zijn socialistische tegenstanders uit de weg ruimen. Hij kan ook zo in oktober de vluchtelingenstroom op gang helpen, hetzij wit via het afschaffen van de visa, hetzij zwart via een "oncontroleerbare vluchtelingenstroom". De doodstraf en de daarbij horende razzia's zijn een stok achter de deur om de stroom vluchtelingen door de strot van de EU te douwen. Hij zal het invoeren van de doodstraf nu nog niet doen, omdat 1. de EU in zomerreces is en 2. hij nu probeert Gülenisten angst in te boezemen om ze zo loyaal aan hem te krijgen. Ja, hij geeft hen mentaal een Stockholm-syndroom. Hij kan ze niet in één keer opruimen, want de TurksebStaat kan dat niet verwerken: De gevangenissen zijn immers overvol en je moet nog enigszins wat mensen overhouden om je economie draaiende te houden. Althans, dat schat ik zo in. Nu zit ie lekker te stoken, zodat én hij de perfecte sfeer creëert waarin het wordt gelegitimeerd om zijn vijanden op te ruimen en de rest die niet opgeruimd kan worden vlucht naar Europa. Wat voor lui zullen die vluchtelingen zijn? Syriërs en een hele hoop Gülenisten. Die miljoenen Gülenisten zullen links Europa verder verzwakken en afleiden door te beweren dat Islam vredig is en dat het gewoon hoogopgeleide mensen zijn. Maar ja, het zal wel demografisch gezien een flinke stempel drukken op Europa en het zal Europa geloviger maken. Het zet in ieder de deur open om de verovering van Europa makkelijker te maken. Waarom? Belangenverstrengeling. Abrahamisten kiezen altijd abrahamisten boven de rest. Kijk maar eens naar de eeuwige naïviteit van de gristenen en joden ten aanzien van de moslims. Ze verkiezen liever de grillen van elkaar dan de relaxte barbaren met common sense genaamd de agnosten en atheïsten. Die laatste twee groepen, die zijn hoe dan ook de verliezende partij. Altijd maar weer dit gesodemieter met religie. Ik kan er uren om Wenen.

Alexander des Burgus | 01-08-16 | 13:17

Turkije is met Erdogan druk bezig een dependance te worden van IS.
Wapens leveren aan IS, IS strijders oplappen in Turkse ziekenhuizen en doorgang verlenen aan aspirant IS strijders........ tegenstanders ausradieren , doodstraf herinvoeren, en anderen de wet aanzeggen..... wanneer Europa met deze godvergeten schurk meegaat geven ze aan dat Chamberlain nog steeds navolgers heeft.
Bereid tot massaslachtingen ter wille van handel en economie.

mallekater | 01-08-16 | 13:14

Van heinde en verre....
Er is niemand die de Turken kan verwijten dat ze beschikken over innerlijke beschaving of fatsoen.
Maar nogmaals, wanneer ze met alle geweld de doodstraf willen invoeren vind ik dat uitstekend...... maar dan alleen en uitsluitend voor Turken.

mallekater | 01-08-16 | 13:09

OK ik ben om, alle turken de doodstraf

Gags Beasley | 01-08-16 | 13:08

@kudtkip. Eens. Aldus nobel of niet, ander leiderschap of een rigoreuze omzwaai van huidig beleid is mogelijk en onze enige redding.
Turken merken op dat ze niet begrijpen waarom Nederlanders niet massaal de straat op gaan zoals zij als wij het zo oneens zijn met huidig beleid. Waarom we niet opkomen voor onze natie. Daar hebben ze nog een punt ook.

Moneytron | 01-08-16 | 12:55

@kudtkip. We zitten niet in een spagaat zoals u omschrijft. Alleen als we het beleid niet rigoureus omgooien dan wel echter we kunnen zeker een ander beleid voeren waarbij we de regie in handen houden. Daarvoor is krachtig leiderschap nidig hetge nu ontbtreekt. Rigoureuze maatregelen om bijv. Migranten op zee te doen keren of terug te vervoeren doet men niet want zgn inhumaan. Australië doet het wel en met succes. Het kan dus anders zodanig dat we ons hoeven laten chanteren door de Turken.

Moneytron | 01-08-16 | 12:50

Europa is een tweede bastion van de intellectuele elite van de Moslimbroeders om een digitale dawa te beginnen, de verovering/islamisering van het World Wide Web, geheel gedoogd en mogelijk gemaakt door de VS en de EU.

hovawart | 01-08-16 | 12:42

Moneytron | 01-08-16 | 12:24
Oproepen tot sterk leiderschap is nobel.
Ook om treffende analyses te maken - waarmee eens overigens.

Echter moet er iets sterkers gebeuren dan toch weer op politieke invloed vertrouwen.
Zo werkt échte democratie: nieuwe volksvertegenwoordiging zou een verschil kunnen maken.

En daarvoor is het al 10 over 12...

Kudtkip | 01-08-16 | 12:42

Prima hoor, jullie de doodstraf.
Maar niet bij "ons" dan.

hotmint | 01-08-16 | 12:34

Koopt Nederlandse waar,de rest is raar.

swassannuf | 01-08-16 | 12:30

Het enige aspect waarin de huidige situatie van Turks nationalisme verschilt met het verleden zoals wij kennen van de oorlog in het Midden-Oosten, is het feit dat de VS het visumvrije reizen van Turken naar de EU nodig acht, om het Moslimbroederschap wederom een kans te bieden om binnen het EU-continent een verankering te kunnen forceren, zodoende
Het Moslimbroederschap de sleutel geven van de EU, deze wereldwijde soennitische islamitische politiek-religieuze beweging met zijn miljoenen volgelingen wordt als een terroristische organisatie gezien, behalve door de VS en de EU,......... na de lentes in het Midden-Oosten is het Moslimbroederschap naarstig op zoek naar een herverdeling van grondgebieden en zal (gesteund door VS en EU) snel zijn intrek nemen in de EU. marhabaan bikum fi baladi yadfae alththumun bah

hovawart | 01-08-16 | 12:26

m.telegraaf.nl/article/26324667/turkij...

Mijn eerdere analyse is uiteraard helemaal juist zo blijkt uit bovenstaande link.
Meer en meer voert men de druk op, draait men de verhoudingen om en worden Europese burgers speelbal van Erdogan en consorten. Allemaal omdat we krachtige leiders ontberen. Ik begrijp goed dat velen ook al wilde men eerst niet toch PVV of VNL gaan stemmen.
Immers wordt deze overname door migratie niet gestopt dan verliezen we veel meer dan ons lief is alwaar zelfs D66, Groen Links, PVDA en VVD idealen dan niet meer van belang zijn omdat de meerderheid (allochtonen) en of de manipulatie van een vreemde macht ons bij de ballen hebben. Nu moeten onze leiders ballen tonen en de Turkde ambassadeurs op het matje roepen dat het afgelopen is met hun invloed, met Diyanet etc. Met demonstraties welke niets van doen hebben met democratie en verbonden zijn aan belangen van buitenlandse leiders cq potentaten.
Tijd voor echt leiderschap. Zou hopen dat Geen Stijl mijn 3 inzendingen als artikel plaatst daar het echt 2 voir 12 is.

Moneytron | 01-08-16 | 12:24

Ik heb ook een paar vragen.

Is Erdogan eigenlijk niet aan te klagen wegens mensenhandel? En de EU ook for that matter?

DE VLUCHTELINGENDEAL: niks meer dan een geldsom vanuit Europa voor Turkije om daar vluchtelingen cq asielzoekers van buiten Europa op te vangen.
Da's feitelijk al mensenhandel No.1 - er zijn er daar nu zo'n 2,5 miljoen voor het bedrag van € 6 miljoen.

Turkije schafft das. Bouwt rap in amper ontgonnen berggebieden megaconstructies (staal) voor massa-onderdak. De lokale bevolking en hun akkers dreigt water tekort. Maar Turkije schafft das.

En dan! Erdogan speelt de wereldkaart verder uit.
Het landslidmaatschap van Turkije bij de EU gaat in één veeg van tafel. Herinvoering doodstraf? No go.

Tegelijk, en dit duidt opnieuw op mensenhandel, zet Erdogan zijn volk* als materiaal in om visumvrij de EU in te mogen.
* Hoe merkwaardig dat hij een intern omgekeerd visum heeft ingesteld na "de coup", met het extra verplichte uitreisdocument zonder welke geen Turk het land kan verlaten.
Met wie gaat Turkije die registraties delen?

En dan zijn we er nog niet. Dé mensenhandel zit 'm in het onder druk zetten van de vluchtelingendeal versus vrije visa.
Het is óf: de EU krijgt al die vluchtelingen, inclusief "amokmakers", alsnog. Óf *kuch* vrije Turken die buiten het land evengoed aan de controleband worden gehouden.
Vooral om elkaar 'daarbuiten' nog flink te controleren.
Te bevechten. En ach, meteen het gastland ook - jawel.

In die spagaat is de EU gedwongen om de minst slechte keuze te maken over deze vertakte mensenhandel.

Kortom: hoe pakken we de regeringen aan die alle burgerlevens op het spel zet in Europa?

Kudtkip | 01-08-16 | 12:23

Woehaha... die Erdogan heeft Europa bij zijn ballen. Hij bepaalt en heeft miljoenen aanhangers als slapende infiltranten in Europa aanwezig. In Nederland zelfs al in de 2e kamer.
En de Europese regeringsleiders? Die zijn er nu even niet.
Hoe zo bepalen niet-geïntegreerde Turken ion Duitsland de doodstraf?
A. Ze hebben geen meerderheid. Dat komt nog als ze visumvrij naar Europa mogen reizen.
B. Volgens Turken ligt de schuld altijd bij een ander en nooit bij henzelf. Hoe zo kan dan de doodstraf aan de juiste worden opgelegd?
C. Ik denk dat de Koran er in voorziet: afhakking van het hoofd tijdens het vrijmiddaggebed op de markt van Keulen? Dat gaat toch (voorlopig) niet gebeuren.
D. Ik verwacht dat de komende verkiezingen in de Europese Unie landen en dermate verschuiving naar rechts en ook een meerderheid voor rechts zal geven. En dat betekent dat er eindelijk gepaste maatregelen genomen gaan worden tegen dit soort onheil van gasten in onze landen, die zich niet als gast gedragen.

Albert5000 | 01-08-16 | 12:22

@pomodorus | 01-08-16 | 11:18

Maak daar maar 4 jaar van en van een "advies" is geen sprake!
Tenminste, als je het op prijs stelt dat je hoofd op de normale plek mag blijven zitten.

Pieter V | 01-08-16 | 12:14

Wordt allemaal steeds gekker.

Ik kan begrijpen dat emoties in een (aanvankelijke) enorme woede ertoe leiden dat je anderen 'wat aan zou willen doen', maar om openlijk te pleitscanderen voor een herinvoering van de doodstraf vind ik nogal niet niks hoor.

In mijn optiek heeft niemand het recht om een ander het leven te ontnemen. Anders ben je namelijk geen haar beter dan (rabiate door ome Mo gehersenspoelde [terroristen]moordenaars.

Daarbij; de doodstraf is definitief onomkeerbaar. En de onterechte veroordelingen zijn wereldwijd nog steeds legio. Een sterk nationaal voorbeeldstaaltje is de dwaling in de Puttense moordzaak, waarin de aanvankelijk twee veroordeelde mannen ten onrechte acht jaar onschuldig vast zaten.
Wát als die de doodstraf hadden gekregen? Doe je dat dan gewoon even af met 'foutje bedankt'?

De doodstraf is gewoon terug naar de middeleeuwen. Al past dat natuurlijk wél weer naadloos in nazi-Turkije zonder democratie van Erdogan, wat hij zelf en al zijn dociele volgelingen in z'n kielzog aanbidden.

Daarom dient toekomstig EU-lidmaatschap uitgesloten te zijn.

HypoPseudo | 01-08-16 | 12:11

Dus over 25 jaar, en als de EÜ goedkeuring geeft tot toetreding van Schurkije, dan hebben we over 15 jaar de herintrede van de doodstraf en dan zijn de mensen met knorriekleurige huidskleur vogelvrij, want alles is de schuld van de blanke.

Uw Psychiater | 01-08-16 | 12:10

Willen de Turken in Duitsland de doodstraf?
Nou, dat kan geregeld worden.
Men voert daar per direct voor alle Turken die zich misdragen de doodstraf in.

Weten ze zeker dat ze die doodstraf nastreven?
Pas op met wat je je wenst.... voor je het weet krIjg je die ook nog.

mallekater | 01-08-16 | 12:07

niet om het een of ander hoor.. tis allemaal wel in een mooie lijn om te komen tot een chantabel EU. Tot 1 juli Erdo aan het lijntje gehouden met nog geen visavrij reizen. Half juli nog steeds geen antwoord op dat visavrij reizen in juli.. en dan enkele dagen later een of ander slecht georganiseerde coupe van pak em beet 2 uurtjes.. om nog geen 2 weken later richting de EU de deal weer in te zetten met vrije toegang voor het leger van Erdogan in heel de EU..

fikkieblijf! | 01-08-16 | 12:07

De burgeroorlog komt alras dichterbij.
*Kruistochthelm inspecteert*

Nehemia | 01-08-16 | 12:02

@Rheia | 01-08-16 | 09:48

V.w.b. punt 5.
Zowel Erdofart als die nat geworden EU-gremlins in Brussel beweren aan het hoofd te staan van een democratie terwijl het beide dictaturen zijn.
Alleen de inrichting van die dictatuur, de mate waarin en de manier waarop het wordt verbloemd, c.q. aan het volk wordt opgelegd, verschillen.

Pieter V | 01-08-16 | 12:02

Terrördogan

bisbisbis | 01-08-16 | 12:00

Vraagt U zich nou nooit eens af, "waarom reageer ik op GS of een artikel in de krant"?

Ik doe het ook. eigenlijk om mijn mening en gedachten op papier te zetten.

Maar het is teleurstellend en frustrerend, dat er daardoor ook maar iets zal veranderen.

er veranderd pas in Nederland iets als we nooit meer op linkse partijen en mensen stemmen.
Ik boycot dus met mijn stem: pvda,D66,VVD,SP,Gr. Links.

Krijgt dit stel in 2017 de meerderheid weer, dan moet GS er ook maar mee ophouden.
" Vechten tegen de bierkaai heet dat."

Maar denk erom dat zij alles zullen doen om ons te hersenspoelen.
De anti Nederland Turken mogen/moeten van mij Nederland verlaten. Afpakken dat dubbele paspoort en wie zich misdraagt: wegwezen.
Maar die mening zit niet bij links.
Voorlopig gaat het "berg af" met ons land.

joost2 | 01-08-16 | 11:58

@Stifstafstof | 01-08-16 | 09:36
De Paus is ook een man met een godsdienstwaanzin en een jurk aan. Kan je zo laten aanschuiven bij de Islam haatpredikers.

Prof. Akkermans | 01-08-16 | 11:58

@TegenBeterWetenIn | 01-08-16 | 09:39

Nog erger! Al die Gülen-aanhangers willen nog harder dan Erdodinges en zijn krankzinnige volgelingen heel de wereld in een kalifaat veranderen met de sharia als enige wet.

Pieter V | 01-08-16 | 11:51

Waarom is in 1880 de doodstraf afgeschaft, terwijl we toen beduidend minder policor waren dan nu?

Omdat we dat, zelfs toen, inhumaan vonden. De 'bevolking' (lees: onuitgenodigde gasten) die dat nu willen invoeren zijn dus niet van onze beschaving. Opzouten met die gasten.

van heinde en verre | 01-08-16 | 11:48

Vrijdag sprak ik een Turkse ondernemer Uit Tilburg in zijn winkel. Zijn zoon, 15jaar en hier geboren deed mij verstelt staan. Fanatieker dan zijn vader verkondigde hij dat de Turken het machtigste volk van Europa zijn en dat daarom Amerika de coup mexe heeft georganiseerd. Ook Isis is door Amerka opgericht en wordt door Amerika beschermd. Erdogan is vredelievend en doet wat het volk wil. Diegene die het niet met Erdogan eens zijn dat zijn hoeren en landverraders. Hier geboren, hier naar school maar een zekere afkeer van het westen. Wij noemen dit een Nederkander want Nederlands paspoort en hier geboren. Snel moeten de regels verandert worden. Nu al in grote steden allochtonen in meerderheid wat op termijn electoraal maar vooral de autichtoon grote problemen gaat opleveren en deze geneigd zal zijn de geboorte grond te onrvkuchten daar hij geconfronteerd zal worden met waarrden en regels die ver staan van onze eigen waarden en normen. Vreemdeling in eigen land zullen velen zich gaan voelen en in veel landen werkt Erdogan en Diyanet etc. hard eraan dit te bereiken. De demonstratie in Keulen is er slechts een kkein teken van.
Ondertussen lopen onze regeringen achter de feiten en aan en is de bevolking overgeleverd aan dit ongoing proces wat alsmaar verder gaat en duidelijker word.

Moneytron | 01-08-16 | 11:46

is prima, laten we hun dan maar tegen de muur zetten.

van heinde en verre | 01-08-16 | 11:46

Doodstraf voor degenen die doodstraf eisen, zij hun zin.
Daarna is vraagstuk doodstraf van tafel.

Rest In Privacy | 01-08-16 | 11:43

De doodstraf invoeren? Bedoelen ze nu werkelijk dat dit een goed plan is voor al die Turkse coupplegers in Duitsland die al decennia lang bezig zijn om de Westerse samenleving te ontwrichten, de democratie af te schaffen, de sharia op te dringen en de autochtone bevolking op meer dan schandalige wijze provoceren en intimideren?

Onvoorstelbaar wat een zelfkennis!

Pieter V | 01-08-16 | 11:41

De ware aard van de Turkse populatie in Europa wordt na 40 jaar eindelijk zichtbaar...

alpha centauri | 01-08-16 | 11:39

Het is eigenaardig nietwaar met die islam. De islam wil andersdenkenden onderwerpen, uitbuiten en vermoorden. De islam doet niet aan wetenschap noch aan mensenrechten. En overal waar de islam de baas wordt daar verschijnt totalitaire criminele en mensvijandige cultuur. Zodat die islam is als een reeds 14 eeuwen durende aanval op de mens en de menselijkheid. In de afgelopen decennia hebben velen evenwel – vooral inwoners van de politiek correcte linkse kerk - geleefd in de waan van cultuurrelativisme en dogmatisch opgelegde weg-met-ons-haat. Wat dan steevast gekoppeld werd aan een praktisch blinde verering van de ander, de gastarbeider, de allochtoon, die bijna smekend werd medegedeeld: ‘Kom binnen en integreer met behoud van eigen identiteit en cultuur’. En wel, het resultaat hiervan zien we nu om ons heen: grote groepen fanaten die een totalitaire theocratische dictatuur aanprijzen als blijk van inderdaad hun allereigenste identiteit en cultuur. De zich moreel superieur wanende debielen van dat cultuurrelativisme en ‘kom binnen en doe je eigen ding’, lijken evenwel maar moeizaam in de gaten te krijgen wat ze eigenlijk hebben aangericht. Mogelijk dat binnenkort het kwartje helemaal valt en dat ze dan ernstig in de war raken. In welk geval het mij het beste lijkt dat ze worden afgevoerd naar een herstellingsoord ergens in de bossen, en dat ze aldus plaatsmaken voor politici die een juist wèl realistische kijk op de wereld hebben.

notamused | 01-08-16 | 11:36

Merkel moet als ze echt een "leider met ballen" is de turken fijntjes laten weten dat er ook miljoenen turken vanuit het duitse met omgaande post terug naar turkistan kunnen en de vrijgekomen huizen dan netjes door de asielzoekers kunnen worden bevolkt. Ergens moet erdo boy een hak worden gezet en zijn hoera roepers met beide beentjes weer op aarde gezet worden.

Umberto die trotzoni | 01-08-16 | 11:31

Bekend is dat Erdogan een groot Turks rijk nastreeft met invloed in geheel Europa.
Hij wil dat Turken in het buitenland niet integreren en zeker niet assimileren. Zo wil hij grip krijgen op landen aks Duitsland, Nederland, Oostenrijk enzovoort.
En dat lukt steeds beter.Onze bestuurders en politici staan erbij en kijken ernaar. Doen niets. Het tweede paspoort moet weg, direct. Stemt men alhier voor Turkse verkiezingen dan moet het paspoort van het Europees land ingenomen worden, het Turkse mag men houden.Tevens verliest men de rechten die horen bij het Nederlanderschap, hetzelfde in andere landen.
Bij ontoelaatbaar gedrag hetgeen de samenleving alhier ontwricht of ten nadele hiervan is dient men uitgezet te worden.

Stevige maatregelen zijn absoluut nodig om Erdogan duidelijk te make dat hij Europa niet kan chanteren. Van minder is hij niet onder de indruk.
Daarbij dit een grote vloot onze wateren en kusten af te schermen voor migranten welke Erdogan dadelijk weer loslaat op Europa. De EU is niet in staat om door te pakken en dit te organiseren, wel een Hollande, Merkel, Orba , Rutte etc. Bovendien moet Europa zich gaan bescherming tegen deze inmenging vanuit Turkije in onze landen hetgeen alleen werkt met deze stevige maatregelen en opstelling anders blijven we speelbal van Turkije.

Moneytron | 01-08-16 | 11:31

als je hier schrijft dat erdogan een geitenneuker en homo is krijg je hier dan een ban of wordt je uitgeleverd aan Turkije of nog erger allebei.

mia | 01-08-16 | 11:30

Los ideetje; ik lees net dat Turkije de Duitse ambassadeur ontboden heeft om uit te leggen waarom de Besnorde Leider zijn brave volgelingen niet mocht toespreken... waarom wordt in Nederland niet de Turkse ambassadeur op DAGELIJKSE BASIS om 9:00 's ochtends ontboden om tekst en uitleg te geven van de acties van de Besnorde Leider? Heeft die man ook wat nuttigs te doen.

Donkersloot | 01-08-16 | 11:15

Ik wil ook dat zij de doodstraf krijgen, zijn we het eindelijk een keer eens...

Sceptic | 01-08-16 | 11:12

De veelgebruikte term: Islam is vrede... die vele islamisten gebruiken... klopt.
Volgens de islam redenatie. (onzin)
Alleen wel nadat de gehele mensheid tot de islam is bekeerd. Wat er niet bijverteld wordt natuurlijk.
Verder vermoorden moslims elkaar net zo makkelijk om allerlei triviale redenen. Met de islam komen de donkere middeleeuwen weer terug. Nu zien we aan de Turken hoe gemakkelijk een figuur als Erdogan zijn mensen in Europa kan beïnvloeden. Het is een leger, een islam leger wat naar believen opgezweept kan worden om allerlei daden te plegen. Er komt een moment dat Erdogan niet krijgt wat hij wil. Gebeurd nu al, want hij wil visumvrij reizen anders gaat de vluchtelingen deal niet door. Verder vechten de Turken in Europa hun eigen burger oorlog uit. Ook weer om triviale verschillen. Islam a tegen islam b. Wie het gevaar van Erdogan/Turken en de islam nu nog steeds niet ziet lijkt me tamelijk blind. Dit alles gefaciliteerd door onze politieke leiders en 40 jaar wanbeleid. 40 jaar PVV beleid en geen vuiltje aan de lucht. Geen islam, geen Turk of Marokkaan enz, die onze samenleving ontwrichten, en geen EU. Ergens toch de verkeerde afslag genomen.

dijkbewaker | 01-08-16 | 11:09

Antwoord van het kabinet op de bonusvraag van Geen Stijl:
"Het kabinet erkent dat de stoomboot onlosmakelijk verbonden is met de bisschop van Myra (Turkije), echter daar deze in Spanje resideert en het eenvoudiger is om Turken in het bezit van een verblijfsvergunning naar een ander Schengen land te deporteren, nemen wij uw suggestie over, echter zal de bestemming van deze stoomboot de dichtsbijzijnde Spaanse zeehaven zijn (waarschijnlijk Santander)."

Brulboei_61SB | 01-08-16 | 11:09

Turkije heeft van de VS een cruciale strategische status gekregen. ¨De bondgenoten¨ hebben binnen de kaders van dat belang te handelen. Ik denk het tijd is voor herziening.
Van gedeelde belangen en waarden, zoals dat zo mooi heette, is zo langzamerhand vrijwel geen sprake meer.
Het sprookje is uit, ieder moet terug in zijn eigen hok.

squadra | 01-08-16 | 11:07

En waar is onze onvolprezen leider Frans Timnmermans, we horen zo weinig van hem? Wel kritiek en dreigementen naar polen, Hongarije enz. ,maar richting de nieuwe Furher in Istanboel, noppes!

Ko Ranzig | 01-08-16 | 11:07

Lekker aan het inburgeren zo te zien...

Amok | 01-08-16 | 11:04

harries | 01-08-16 | 09:24
Geiten hebben geen zweetvoeten.

Flatulent | 01-08-16 | 11:03

Weet je wie ook zo goed demonstraties konden organiseren?

Elessir | 01-08-16 | 11:03

Erdogan is aan het aftasten, iedereen die denkt dat dit tot een burgeroorlog in Turkije beperkt blijft snapt het nog niet: Erdogan wil het Ottomaanse rijk herstellen met zichzelf als kalief aan het hoofd. Het nooit behaalde doel van de Ottomanen was de verovering van Europa; nu heeft hij agressieve NSB ErdoTurken in alle Europese landen, de Europeanen hebben geen noemenswaardig leger, en hij heeft Europa bij de ballen mbt de immigratiestroom als extra wapen. Verder snakken de islamfascisten en Arabische nationalisten naar een sterke leider die eindelijk eens van de blanken kan winnen, waarmee zijn steun nog veel breder gaat dan alleen Turkse moslimgekkies en ploflims; geef hem nu visumvrij reizen en vanaf oktober worden de laatste troepen in stelling gebracht voor onze Endlosung. Onze leiders snappen dit niet, zij denken individualistisch aan geld en prestige, ErdoTurken en andere moslimfascisten denken collectivistisch aan martelaarschap voor Allah en de kalief, Blut und Boden en eeuwenoude wrok, en de verovering en vernietiging van de blanke en joodse hoeren (m/v).

The Great White Hoax | 01-08-16 | 10:59

Dus jullie willen de doodstraf?
Okay, dan gaan we dat ff regelen.
Of bedoelen ze... wij willen de doodstraf invoeren?
Ik versta ze niet zo goed.

Schietmijmaarlek | 01-08-16 | 10:57

Kan geenstijl ook eens een keer de antwoorden van al die kamervragen publiceren?

Fapfap | 01-08-16 | 10:53

Ik zou willen dat het Nederlandse volk zo fanatiek was, dan zou je dit soort acties niet meer zien. Maar ik denk dat dat er wel aan zit te komen. Ankara met een eis voor oktober, Ukraine met een " ik lever jou nieuwe slaven" deal. Gaat nooit goed.... De eersten komen met honderdduizenden naar Nederland en doen niets dan hangen, de tweede zal hard werken en de Nederlanders in de bijstand drukken. Uiteindelijk zal de helft van t volk in de portemonnee niet meer mee kunnen. En dan : Pis is lauw, geest uit de fles, de shit tegen de ventilator, THE REVOLUTION WILL BE LIVE!

rattenvanger XL | 01-08-16 | 10:50

@CaptainKurk | 01-08-16 | 10:40

"Als je die koppen al ziet van die Turken heb je toch al gegeten en gedronken (vooral de conservatieve Turken). Ik vind die hoofddoeken en jurken sowieso al geen gezicht."

- - -
Vooral de oost Turken, waar inteelt en eerwraak nog hoog in het cultuurvaandel staan, daar krijg je dus al die domme incestkoppen met rare ideeën van. Vrouwtjes mogen niet naar school, zo houden ze zichzelf lekker dom. En dat zie je aan die hoofden en hun primitieve manier van handelen.

Really? | 01-08-16 | 10:47

Ik vind de doodsstraf wat zwaar, zelfs als ze er zelf om vragen. Deportatie van Erdogonen terug naar Turkije is prima.
.
Morgen beginnen, gaarne?

Parel van het Zuiden | 01-08-16 | 10:46

Onlangs kwam ik deze documentaire tegen op You Tube: youtu.be/oODjsdLoSYo

Deze documentaire of voormalig Joegoslavië laat zien hoe weinig er voor nodig is om tot oorlog over te gaan. Joegoslavië was een lappendeken van allerlei verschillende nationaliteiten en etniciteiten. Mijn punt is het volgende: ook wij hebben binnen Nederland zo langzamerhand een lappendeken van allerlei nationaliteiten en etniciteiten. Blijkbaar voelen de Neder-Turken zich allesbehalve Nederlands en krijg dezelfde indruk van Neder-Marrokanen. Hun loyaliteit ligt niet bij Nederland en is een gevaarlijke ontwikkeling. Misschien denken we dat onze democratie in beton is gegoten en dat oorlog een echo uit een ver verleden is, maar er is weinig voor nodig totdat de clash of civilizations uitbreekt. We naderen de "event horizon".

Mr.Robot777 | 01-08-16 | 10:44

Als er niet gauw wat gebeurt zittn we hier over een paar jaartjes in het ottemaanse rijk.

Sjonie01 | 01-08-16 | 10:41

Als je die koppen al ziet van die Turken heb je toch al gegeten en gedronken (vooral de conservatieve Turken). Ik vind die hoofddoeken en jurken sowieso al geen gezicht.

CaptainKurk | 01-08-16 | 10:40

De totaal achterlijke Islam omarmt de dood, het is een doodscultus, een sekte. Laten ze elkaar maar lekker afmaken in de thuislanden, wij hier omarmen het leven en de vrijheid van geest, daar is inmiddels geen plaats meer voor opdringerige islam, wegens de bewezen verlammende effecten ervan in het vrije Westen. Je kan er als pislim maar trots op zijn, dat je zo ongeveer overal wordt gehaat. Moslims go away and leave us alone!

Really? | 01-08-16 | 10:34

en al die clubjes die tegen faksisme en dictatuur zijn zijn weer heeel stil.
Net als de 'feministen' die geen woord durven te zeggen over islam.
En 'rechts' moet het weer opknappen.

Wutbürger_ | 01-08-16 | 10:31

Ze denken dat als ze de rat Erdogan maar blijven voeren, hij hen niet zal opeten. Dwazen. Afschieten dat beest!

Rheia | 01-08-16 | 10:29

Lieve

gastvrij onthaalde, in vrede en veiligheid levende, vrolijke, begrepen, geaccepteerde Nederlandse Turk met Nederlands paspoort en alle rechten die daaraan ontleend kunnen worden.

Ik wil je wat zeggen voordat je uit naam van Erdogan de doodstraf gaat eisen en in je heilig vuur misschien wel dochters, vrienden of iemands lief de dood in jaagt.

Ik wil je zeggen dat ons land echt geen Turkije is. En mocht je dat denken dan zeg ik je dat hier de lange arm van Erdogan geen hemel brengt en onze beul de hand die neemt en niet wil geven af zal hakken, keer op keer.

Nee. Turkije is hier niet. In jouw Turkije zouden wij niet willen wonen
Dus doe het daarom niet. Er is wel onterecht onrecht en onderscheid tussen goed en kwaad en ongebreideld overdadig oeverloos onzalig oosters onbenul. Waarvoor wij nooit eens sorry horen.

Maar nimmer heeft een wraakzuchtig dictator onrecht ongedaan gemaakt.
Hij maakt alleen maar nieuwe wonden.

Dus je oproep en geschreeuw, het lost niets op. Ik wil je zeggen dat er schoonheid is en liefde en dat jij dat misschien niet vond maar eigenlijk niets liever wilt.

Het is er. Zomaar om de hoek. En ik wil je zeggen dat als je je echt meer Turk dan Nederlander voelt, ik dat naar vind, maar dat je dan het lef moet hebben alleen en eenzaam zonder medestanders je koffers te pakken en te vertrekken.

Ik wens je de doodstraf!

Namens alle Nederlanders,

denk ik.

Schoorsteenveger | 01-08-16 | 10:28

"1. Bent u bekend met het bericht 'Turkije dreigt met einde vluchtelingendeal'*?"

Europa heeft dus nog tot oktober om een ijzeren gordijn tussen Turkije en de EU op te trekken. Dus zou maar vast beginnen met bouwen beste heren in Brussel. Want nog meer islamisering van de EU gaan we nicht mehr schaffen....

Maar de EU kennende gaan we Erdogek gewoon weer miljoenen geven, want bang.

Pieter Bas | 01-08-16 | 10:26

#Pritt: Mag ook een speedboot zijn hoor.

doedeljantje | 01-08-16 | 10:23

D'r zit al 2000 jaar een stelletje mafketels daar in Rome!
Aristotalloss | 01-08-16 | 09:39
.
Niet helemaal juist. Paus Urbanus II riep tot de 1e kruistocht.
.
Maar het klopt dat de pausen van tegenwoordig gewoon met de islam mee heulen. Het waarom is mij een raadsel. Misschien is het angst? "Voer de krokodil....". Terwijl Rome (het Vaticaan) toch echt op het lijstje van de islam staat om van de kaart geveegd te worden. Ze zijn knettergek daar in het Vaticaan. EN verraders van alle vervolgde christenen!

Lupuslupus | 01-08-16 | 10:22

Buitengrenzen écht serieus bewaken. Vriendjes blijven met US. Betere vriendjes worden met Rusland. Dubbele paspoorten afschaffen. Criminele moslims land uit. Migrantenstop. enz. enz. Mogen we dit roepen of is dit weer te rechst cq populistisch?

F1802 | 01-08-16 | 10:21

Goed plan toch? Ieder turkje de doodstraf in Duitsland. What's not to like?

Dayak | 01-08-16 | 10:16

maar dit lijkt op een verovering.
Barkruk2 | 01-08-16 | 09:43
.
Dit is(!) een verovering. Erdogan heeft zelf gezegd: "vanuit Turkije zal de rebellie (de verovering van Europa) beginnen: de moskeeën zijn onze kazernes" enz.
Je ZIET het toch voor je ogen gebeuren, zoals gisteren in Duitsland?

Lupuslupus | 01-08-16 | 10:14

Mooi moment om:

Turkije natuurlijk nooit in de EU toe te laten, het is een onbetrouwbaar gevaarlijk autocratisch moslim land, met een megalomane sultan Erdogan als dictator.
Vrij reizen Visum voor Turken nooit te laten doorgaan.
Turkse "Subcultuur" in Nederland te ontbinden.
Turkije uit de NAVO te schoppen.
Moskeeën te sluiten.
Handelsbetrekkingen te stoppen.
Een Chinese muur tussen Grieken en Turkije bouwen.
Om tenslotte alle pro Erdogan Turken beetje bij beetje terugsturen.
Wij hoeven verder helemaal geen moslim immigranten toe te laten, die zoeken hun heil maar bij hun rijke geloofsbroeders in Saudi Arabie, Qatar en Oman.
En "Nexit".

Lexus01 | 01-08-16 | 10:13

Turkije houdt Syriërs tegen, maar we krijgen er straks Gülen-aanhangers voor terug. Bouw gewoon een hek, zoals er ook 1 bij de Mexicaanse grens moet komen.

ET phone home | 01-08-16 | 10:06

RoBD= Skullfucker.

Je hebt daar een punt, ben dus ook voor de doodstraf als een moordenaar in herhaling valt ;)

de.suriXL | 01-08-16 | 10:05

Lijkt me prima. Maar dan geldt die doodstraf ook voor Turken buiten Turkije.

XverderNix | 01-08-16 | 10:02

Gister discussie met Nederlandse Turk, is hier geboren. Bleef "wij Turken" zeggen. Zucht. Vond verder dat het gedrag van Turken in Nederland helemaal oké was omdat Friezen ook een eigen vlag hebben.
Zucht.
Ik begin bang te worden dat ik het opgeef.

RoBD=Skullfucker | 01-08-16 | 09:57

Is het niet zo dat per oktober de vliegreis prijzen naar en van Turkije sky high gaan en overal tol wordt ingevoerd?

ikdenkwat | 01-08-16 | 09:56

Eigenlijk is alleen de stijlloze Bonuskamervraag No. 6 relevant, dat is namelijk het begin van de enige echte oplossing ;) Wanneer is de uitzwaai dag?

Batavi Magistralis | 01-08-16 | 09:55

Ik vermoed dat vele van die hoofddoeken ook graag de openbare executies van kinderen van andere moeders, en de moeders zelf, zouden bijwonen. En dat woont onder ons.

batvoca2 | 01-08-16 | 09:53

@desuriXL 09:36
Dan ben ik blijkbaar geen gezond mens.

Ook in Nederland zijn verschillende gevallen bekend van veroordeelde pedos die later onschuldig en dus geen pedo bleken. Fijn als ze al de doodstraf gekregen hadden. En stel je eens voor dat je een pedo de doodstraf hebt gegeven die later onschuldig en geen pedo blijkt te zijn maar wel kinderen heeft?

Daarnaast begrijp ik nooit zo goed waarom pedo's zoveel erger zijn als "gewone" moordenaars. Mensen die vermoord worden hebben vaak kinderen. Zelf een x misbruikt worden is verschrikkelijk. Maar als je moeder vermoord wordt als je 4 bent?

RoBD=Skullfucker | 01-08-16 | 09:53

Tja muttie Merkel, als Turkije oproept tot verzet zijn jullie flink de lul. Het lampje wil maar niet branden gütmensch, totdat het te laat is.

Sweetlakecity | 01-08-16 | 09:53

Ik durf het eigenlijk niet zo goed te vragen, uit angst de heer Erdogan te ontrieven. Maar als de heer Erdogan het vluchtelingenakkoord opzegt, stort hij dan ook onze zes miljard euro terug?

Nivelleermarionet | 01-08-16 | 09:49

Hier de antwoorden van Koenders, Timmermans en Juncker:
1. Dat is geen dreigen, wij zien dat als democratisch onderhandelen.
2. Wij zien dit niet als chantage maar als democratisch onderhandelen.
3. Wij garanderen dat wij Europa helemaal kapot zullen maken en aan alle wensen van onze grote leider Erdogan tegemoet zullen komen.
4. Wij zien dit niet als dreigementen en intimidatie maar als democratisch onderhandelen.
5. Welke fascistoïde ontwikkelingen in Turkije bedoelt u> Turkije is een democratie net als de EU.
6. Nee, zij zijn de nieuwe Nederlanders. Zij gaan u vervangen. Allee loopt geheel volgens plan. Wen er maar aan. Als het u niet bevalt kunt u gaan.

Rheia | 01-08-16 | 09:48

Als je die Erdo-tweets in het Duits leest klinkt het te bekent.

Dark_Austrian | 01-08-16 | 09:48

Vond het wel een stunt dat het Duitse Hooggerechtshof de uitzending van een speech van Erdogan had verboden. Waarom eigenlijk? Obama en Clinton zie ik ook iedere dag op TV blaten.

Piet Karbiet | 01-08-16 | 09:47

7. Deus Vult?

a1a2a3 | 01-08-16 | 09:47

Breng die plofbars niet op ideeen, roze bril. Voor je t weet faken ze een Mewtoo gespot en rijdt in op de verzamelde pokemonjagers

Stifstafstof | 01-08-16 | 09:47

Mocht de Moeder van Erdogan zweetvoeten hebben vraag ik me ag wat gaan we er aan doen ?

harries | 01-08-16 | 09:46

Reactie Minister President Rutte, een Nederlander en geen Hollander dus: Uuhhh daar kom ik na de verkiezingen in 2017 op terug. Echt waar. Echt waar. Echt waar.

duitse herder | 01-08-16 | 09:45

Ze pleiten voor een doodatraf, maar blijven in veilig nederland.
Wellicht moeten we hier ook de doodstraf invoeren voor mensen waarbij het 2de land/pasport dat ook heeft.

boerk | 01-08-16 | 09:45

harries | 01-08-16 | 09:24
Je weet dat Erdolf een Oedipus-complex heeft. Zijn moeder heeft geen voeten, maar hoeven.

Sadomassochristus | 01-08-16 | 09:45

Krijg zo n naar gevoel als ik naar deze beelden kijk. Zou het zich afspelen in Turkije was het een ander verhaal maar dit lijkt op een verovering.

Barkruk2 | 01-08-16 | 09:43

Als nu die Erdo Turken nog dit jaar voor 1 oktober terug naar hun vaderland, hun president en hun geloof gaan, houden wij hier de niet Erdogan Turken. Keuze laten maken uit 1 paspoort en het Turks probleem in de EU is opgelost. laten we in godsnaam massaal opstaan als die Brussel kliek alsnog de grenzen wijd open zet voor visavrij reizen naar de EU. want dan wordt de burgeroorlog van Erdogan in de EU uitgevochten!

fikkieblijf! | 01-08-16 | 09:42

@Stifstafstof | 01-08-16 | 09:38

Ze hadden een Pokemon met een bomgordel gevangen! Die richt weinig schade meer aan.

roze_bril | 01-08-16 | 09:41

Niet die 5 bussen met Nederturken, stuur gelijk het hele zooitje naar Turkije. Als je zo veel houdt van de fuhrer dan ga toch naar hem toe. Of hebben ze nog een andere agenda.

Rest In Privacy | 01-08-16 | 09:41

"Oh, East is East and West is West, and never the twain shall meet."
.
En dat was ten tijde van het Romeinse Rijk al zo.

Thomas333 | 01-08-16 | 09:40

Prima idee, die doodstraf. Laten we beginnen met alle mensen die er om vragen.

Braboblanke | 01-08-16 | 09:39

Stifstafstof | 01-08-16 | 09:36 |
En ik zie geen verband tussen Pausen en gezond verstand!
D'r zit al 2000 jaar een stelletje mafketels daar in Rome!

Aristotalloss | 01-08-16 | 09:39

Ik word de laatste weken telkens met een rotgevoel wakker. De wereld begint te koken, en de veiligheid waarin wij opgegroeid zijn komt niet meer terug. Godverdomme.

En het moge duidelijk zijn wat er gebeurt zodra die visumwet er komt: alle Gülen aanhangers komen naar West-Europa, om vervolgens hier het leven zuur gemaakt te worden door de buitenlandse tak van de neo-SA van oom Erdo. Dan zitten wij met de ellende, en Turkije lacht zich dood.

Als de deal doorgaat, dan wordt het tijd dat de Nederlandse bevolking het museumplein weer eens in zijn geheel vult en hun stem laten horen.

TegenBeterWetenIn | 01-08-16 | 09:39

Toch benieuwd blijf ik naar de commentaren van DENK in onze 2e kamer. vanuit die partij is het sinds de demonstratie in Holland onder aanvoering van deze DENKtank oorverdovend stil.. ook van de ander partijen overigens over deze beDENKelijke Turkse partij in de 2e kamer.

fikkieblijf! | 01-08-16 | 09:37

@MrShadow, het is gewoon een truukje om de EU gezichtsverlies te besparen, hij trekt het in, EU lijkt fier, en dat hij een staatsgreep pleegt, ouwe jongens krentenbrood.

Bokito ergo sum | 01-08-16 | 09:37

Wordt tijd dat geenstijl een politieke partij opricht, eens even de boel op scherp zetten in Den Haag zoals het volk mag verwachten... Want zeg nou zelf, klagen, forumpje hier, forumpje daar, referendumpje, talloze twitter berichten, niks maar dan ook niks lijkt te helpen, Den Haag en de PC blijven handelen tegen het normale volk. Word er aardig moedeloos van!

avlops | 01-08-16 | 09:36

Niks mis met de doodstraf... voor herhalende pedo's en terroristen
Denk dat ieder gezond mens het daar mee eens is

de.suriXL | 01-08-16 | 09:36

Als ik de ontwikkelingen in Turkije zo aanschouw en daarbij het dringende verzoek om de visumplicht zo spoedig mogelijk af te schaffen, dan zegt mijn paranoïde brein dat Turkije zo snel mogelijk zijn Turkse soldaten over Europa wil verspreiden. Mocht dat met de Turken niet lukken, dan heeft ie altijd nog de Syrische soldaatjes nog die hij kan sturen. Linksom of rechtsom, het wordt een hete herfst. En verder fluisteren diezelfde paranoïde hersencellen tegen me dat, nu het bijna gedaan is met IS volgens de FBI, dat Turkije de IS-werkzaamheden voortgaat zetten vanaf hun eigen bodem. Wel vervelend dat ik bij zulke intense paranoïde aanvallen mijn psycholoog 4 weken op vakantie is.

Rest In Privacy | 01-08-16 | 09:36

En daar werkt u voor !! allemaal afgekeurde turken die wel met een vlaggenmast van 6 meter kunnen zwaaien , ik ben al die volkeren spuugzat .

Jetstream | 01-08-16 | 09:34

Grenzen dicht, afspraak visumvrij reizen diep in ErdoHAM zijn aars proppen én laten uitzoeken met zijn vluchtelingen. Het zijn immers zijn vredelievende Islam-buren. Geregeld, klaar, wegwezen.

Eparchus | 01-08-16 | 09:32

Ik snap overigens de ophef niet. Grootste bondgenoot van EU de VS heeft ook gewoon de doodstraf. Doodstraf moet gewoon bestaan want anders mag de belasting betaler onderhoud blijven betalen voor de stukken vuil zoals Dutroux

MrShadow | 01-08-16 | 09:32

De kamer is met vakantie. Niet dat het ook maar iets uitmaakt hoor...

Hufter | 01-08-16 | 09:31

@FrankVeer | 01-08-16 | 09:16
Dat is zijn Plan. Nu de Gulenaanhangers zijn kalltgesteld maakt hij zijn karwei af met de Koerden en dan zijn de Alevieten aan de beurt. Is hij heel duidelijk over, hij wil een 100% religieus-soennitische staat. Erdogan is IS met een pak aan.

Piet Karbiet | 01-08-16 | 09:31

Met de politici van nu zijn we gewoon de lul.

Barkruk2 | 01-08-16 | 09:31

eerstneukendanpraten | 01-08-16 | 09:27
Alles voor, ja hoe zal ik het zeggen, "peace in our time". Om maar eens een glanzend voorbeeld van onze politici te quoten.

Glasgow Argus | 01-08-16 | 09:31

Turkije gaat de doodstraf niet invoeren, en eurofielen zijn dan de rest gewoon vergeten

Bokito ergo sum | 01-08-16 | 09:30

Het zit er al zo lang aan te komen maar de Europese bestuurselite wil het niet zien: Een deal met Geitenneuker Erdogan leidt nooit tot een toestand waar je beter van wordt. Daarom einde van deal, geen EU lidmaatschap, geen visumvrij reizen en wij bewaken gewoon weer onze eigen grenzen. Met het vuile werk aan de turken over laten moet je niet bezig blijven.

Rest In Privacy | 01-08-16 | 09:29

Als de afspraken van het Schengen akkoord niet nagekomen worden, grenzen dicht. Maak samen met welwillende landen een nieuwe Schengen (ex Griekenland dus sowieso).

Doper | 01-08-16 | 09:28

1. Ja
2. Is hysterie
3. Nee
4. Lacht
5. Nee. Alles.
6. Doorgezonden naar Sylvana

... gaat over tot de orde van de dag.

ox | 01-08-16 | 09:28

Glasgow Argus | 01-08-16 | 09:20

Ze zijn er in Brussel en in Den Haag inderdaad gek genoeg voor. We worden geregeerd door levensgevaarlijke volstrekte krankzinnigen...

eerstneukendanpraten | 01-08-16 | 09:27

Zijn er al mass destruction weapons gevonden in Turkije? *hint* *hint*

WellusNietus | 01-08-16 | 09:27

Of we maken een deal met Assad, nu hij weer aan de winnende hand is. (doen we ook meteen een middelvinger naar de VS) Dat hij al onze apothekers chirurgen en astronauten terug neemt. Het land zal er wel om staan te springen als het weer opgebouwd moet worden.

roze_bril | 01-08-16 | 09:27

-weggejorist-

Aristotalloss | 01-08-16 | 09:27

Rae jongens, die Toerken. En nog gevaarlijk dom ook.

Rest In Privacy | 01-08-16 | 09:27

Het hangt er vanaf voor wie ze de doodstraf vragen.In de meeste demonstraties roep je dingen die je zelf wilt krijgen.

TheseDays00 | 01-08-16 | 09:26

Antwoorden:
1. Ja.
2. Geen probleem: ies koeltoer.
3. Nee, anders wordt de Grote Leider, Erdogan, boos.
4. Met de kop in het zand zien we geen enkel probleem.
5. Nee, integendeel. Een versnelde toetreding is de oplossing voor alle problemen.
6. Kan niet wegens policor en etnisch profileren.

Steinway | 01-08-16 | 09:26

Ach, Turken in Nederland maken meer en meer de dienst uit. Het wordt van kwaad tot erger.
Tijd voor de grote schoonmaak....

Ommezwaai | 01-08-16 | 09:25

Wat ik niet snap; je werkt hier, je woont hier en je kinderen gaan hier naar school. Je hebt blijkbaar een bewuste keuze gemaakt om hier te komen wonen. Waarom maken ze zich zo druk om Erdogan? Ga dan toch in Turkije wonen als dat je zo aan je hart gaat en zadel ons niet met deze discussie op.

Harrymetnuance | 01-08-16 | 09:24

De oorverdovende stilte vanuit o.a. Timmermans en Rutte over Turkije voorspelt weinig goeds.

LeBron | 01-08-16 | 09:24

vraag 7: klopt het dat de Moeder van Erdogan zweetvoeten heeft ?

harries | 01-08-16 | 09:24

Vraag aan alle Turken die eisen dat de "democratie" in Turkije gerespecteerd wordt. Mocht het zo zijn dat Geert Wilders de verkiezingen wint, een kabinet weet te vormen en 1 van de nieuwe regels zal zijn dat de Islam wordt verboden, zullen jullie deze democratische beslissing dan accepteren?

Sadomassochristus | 01-08-16 | 09:24

Joram kan beter eens dat oneigenlijk gebruik van de voertuig claxon eens aan snijden. Als de Turkemuts bij iedere opeenhoping van overtollige darmgassen maar meent met zijn dikke reet op de claxon te moeten gaan zitten voorzie ik een overschrijding van de geluidsnorm en een niet te missen milieuboete uit Brussel.

Pedronegro | 01-08-16 | 09:23

eerstneukendanpraten | 01-08-16 | 09:16
Antwoord van het kabinet op deze vraag: "de tot nu toe begrote middelen zijn niet toereikend geweest. Daarom zal de EU het programma intensiveren. Voor de budgetjaren 2017 tot en met 2023 wordt uit de begrotingen van de EU landen een additionele investering gepleegd van EUR 6 miljard. Deze intensiveringsinspanning zal naar rato van de financiele capaciteit van de eurozonelanden worden omgeslagen. Jaarlijks zal de nederlandse staatsbegroting een bedrag van EUR 500 miljoen voor deze democratiseringstoeslag Turkije opnemen"

Glasgow Argus | 01-08-16 | 09:20

Je kunt ook je buitengrenzen serieus beveiligen en hem die deal in zijn aars laten steken.

Smept | 01-08-16 | 09:20

-weggejorist-

Smirnoff | 01-08-16 | 09:20

Prima, laten we beginnen met alle Turken die de doodstraf willen. Kunnen we het daarna weer afschaffen

Rheia | 01-08-16 | 09:19

Overigens: mocht Merkel inderdaad besluiten tot het opknopen van bijvoorbeeld de Turkse heroinemaffia, dan zou ik daar verder geen traan om laten. Nog los van de vraag wat die laatsten precies met Erdogan te maken hebben.

Rest In Privacy | 01-08-16 | 09:18

Vraag 7: Wanneer stopt de EU met het jaarlijks toedienen van honderden miljoenen Euro's aan een islamitische dictator om zich voor te bereiden op het lidmaatschap van diezelfde EU?

eerstneukendanpraten | 01-08-16 | 09:16

Turkije stevent sowieso op een burgeroorlog af.
Piet Karbiet | 01-08-16 | 09:10

Vraag me af of Erdogan dat zo erg zou vinden. Kan ie meteen de allerlaatste 'verzetshaarden' uitroken en 'het volk' opnieuw aan zijn kant krijgen in de strijd voor zijn democratie. Wat wel te hopen valt, is dat er dan ook een hoop Turken uit Nl en De vertrekken voor hun strijd in het vaderland en hier nooit meer worden binnengelaten. Maar dat laatste zal dan wel weer wensdenken zijn, met ons kabinet.

FrankVeer | 01-08-16 | 09:16

Dan ook maar ruimhartig de omliggende landen ook gunnen anders krijg je maar jaloezie en kinnesinne.

Moresnetunited | 01-08-16 | 09:16

Lijkt me een prima oplossing voor dat vlaggenwapperende schreeuwvolk.
Of moet ik het niet lezen als een roep om euthanasie?

Ikdus | 01-08-16 | 09:15

Die demonstratie is duidelijk beter georganiseerd dan die hele Gulencoup. Hoe dat nou weer kan....

Rest In Privacy | 01-08-16 | 09:15

Het antwoord op de kamervragen laat zich raden. Feestelijk zal Frans Timmermans de eerste visumvrije Turken ontvangen, op 1 oktober.

Glasgow Argus | 01-08-16 | 09:15

Het was een bizar fenomeen. Het diende enkel het nut om te laten zien hoe geweldig Erdogan en de Erdoganzen zijn. Uit alles straalde het Allah's Snackbak intimidatie syndroom. Uit alles is te zien dat onze democratie slechts een trein is waar zij nu zonder geldig vervoersbewijs zijn uitgestapt. Leve de doodstraf. #gohomeplease

Marcello Christiani | 01-08-16 | 09:14

Zijn er eigenlijk beelden van die jonge militairen die gelynchd werden en van de brug gegooid? Ken alleen maar de verhalen. Turkije stevent sowieso op een burgeroorlog af.

Piet Karbiet | 01-08-16 | 09:10

Ik zou ze bijna die doodstraf gunnen, omdat ze er zelf om vragen...

Nuchternederland | 01-08-16 | 09:08

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen