Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zelfmoordaanslag door Syrische asielzoeker in Duitsland: 12 gewonden

Goedemorgen. We beginnen de dag met een glaasje Sekt, en een meerkeuze-vraag.
A: Eenzame wolf
B: Verwarde man
C: Columbine
D: Is hysterie
E: Breivik had ook een rugzak
F: Anders namelijk...
Update: Verdrietige Trombone... allemaal FOUT. Mohammed Daleel was gewoon een IS-terrorist. CoJW1wTWAAAolIs.jpg

Reaguursels

Inloggen

Kaj Leers: zo hard bezig met deugen en anderen met de eigen meetlat de maat te nemen dat het een dagtaak geworden is.
Zo ziet nsb-er zijn er heden ten dage dus uit. Neo-nsb indeed.

CynicalBastard | 26-07-16 | 06:43

Who the f@ck is Kaj Leers?

Nederlanddraaitdoor | 25-07-16 | 19:30

Nu duidelijk is dat het om een IS aanslag gaat, ook al was de persoon doorgedraaid door afwijzing, is er een link met een van de interpretaties van de Islam, 1 godsdienst die geweld niet schuwt met de Sharia. Deze overtuiging is waarschijnlijk veel breder gedragen dan de politiek in Europa wil erkennen.

Des te harder politieke gevestigde partijen dit gaan ontkennen, des te harder worden ze afgestraft bij de volgende verkiezingen. Het electoraat dult het geïmporteerde geweld niet meer, maar dat is blijkbaar nog steeds niet helder bij deze politici.

Het schisma wordt alleen maar groter en uiterst rechts en links staan straks tegenover elkaar.

40 jaar lang was het pappen en nathouden met als gevolg dat in Rotterdam zogenaamde medelandgenoten zich duidelijk meer verbonden voelen met Turkije en de Islamisering ervan, dan met het verlichte denken van Europa. Alsnog moet voor hen duidelijk worden dat het toch assimileren wordt met 1 Nederlands paspoort of het Turkse behouden en een enkele reis naar Turkije. Er is hier ruimte voor geloofs vrijheid, maar niet het dwingend opleggen of opdringen van 1 godsdienst en geen andere overtuiging te mogen aannemen. Nu niet, nooit niet.

Hier zullen gevestigde politici aanvullende wetgeving op moeten creëren op korte termijn, want anders zal ook dit het schisma tussen links en rechts vergroten en zal "extremer" rechts de volgende verkiezingen glansrijk winnen met grotere en kleinere partijen.

Het pappen en nathouden van het electoraat is voorbij, er moeten keuzes worden gemaakt om Europa op de riggel van de afgrond te redden. Grootmoedige politici durven hun eerder ongelijk te erkennen en blijven niet in ontkenning van wat hun geweten zelf aangeeft. Dit kan niet meer met verkiezingsretoriek, een gepasseerd station, maar wel met nu instellen van aanvullende wetgeving. Wij in Europa wensen niet meer gebukt te gaan onder het juk van deze interpretatie van deze terroriserende islam en eisen onze vrijheid terug. De gevestigde politiek in Europa is aan zet. Het is hun allerlaatste kans.

Jan, Leiden | 25-07-16 | 19:29

Soms wordt nog wel eens gezocht naar de noemer waarmee al die islamisten, linkschen en gütmenschen en terroristen zijn samen te vatten.
Want waarmee vat je dat groepje van de ene engerds nou samen met de andere engerds.
Wat doen ze nou 'allemaal' helemaal fout?
En dit is dan de factor waarmee je 't met gezond verstand helemaal niét eens hoeft te zijn.
Ze 'vermengen'.
Islamisten vermengen de scheiding tussen geloof en rechtsstaat.
Linkschen vermengen idealisme met realisme.
Gütmenschen vermengen beschaving met vrijgevigheid.
Terroristen vermengen dwang met resultaat.
Je kunt hen ook geestelijk daklozen noemen.
Progressief, reactionair, primitief of naïef; in de ene eeuw zijn 't communisten, in de volgende eeuw zijn 't andere namen met dezelfde verwisselde onvrede.
Ze zijn knutselaars; ze zijn te theoretisch wegens te weinig poten in de modder; òf ze zijn te getraumatiseerd wegens te weinig ontwikkeling, en ze lopen allemaal als kippen zonder kop van de ene waan naar de andere waan.
(natuurlijk klinkt dit super irritant; hoezo (?), ben ik dan zo 'wijs', dit allemaal zomaar te kunnen beweren (?), maar dan zeg ik zo bescheiden als maar mogelijk; ik begin er pas net iets van in de gaten te krijgen)
En is er dan nog wel 'n oplossing (?), tegen al dat 'vermengen'; jawel, en dat is zoveel en zo vaak als maar kan, de 'overtuiging' en de 'overgave' van anderen tegenspreken, ookal word je dat nooit in dank afgenomen. Met feiten; met redeneringen, met discussies; met confrontaties.
Zodat al die 'vermengers' eindelijk merken, dat ze in hun arrogantie er serieus rekening mee gaan houden, en dat ook verinnerlijken (!), dat zij niet de enigen zijn met het heldere licht van hun grootste gelijk.
Want alle mono-culturen, en daarmee alle mono-denkers, daar huizen de engerdjes met 'n kabouter-visie. Kabouters willen nooit vanuit zichzelf groeien; want die zijn altijd 'om de lieve vrede' vreselijk gauw gekwetst.

Der Paulie | 25-07-16 | 19:13

@De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 14:33 "Vluchtelingen moet vertelt worden dat ze naar EU kampen in de regio moeten … en aanvraag kunnen doen voor immigratie."
.
Waarom? Wil je het westerse karakter van het westen redden dan moet je meteen stoppen met het binnenhalen en binnenlaten van mensen met waarden en culturen die daar een concrete bedreiging van vormen. Dat spreekt voor zich en is heel simpel, doet Israël ook www.latimes.com/world/middleeast/la-fg... Aan de andere kant dan ook geen megalomane interventies meer en alle neocons www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw naar een tribunaal slepen en berechten. Dat is win-win:) Dan zijn er nog reserveland boefjes en radicalen die men nu al subiet zou moeten uitzetten (kaf van koren en goed voorbeeld doet goed volgen). Het multiculturele experiment is grondig mislukt, de samenleving is overbelast en dan passen geen halve maatregelen om het tij te keren. (zie ook pejoar | 25-07-16 | 14:52)

ben kokhals | 25-07-16 | 19:09

jitro | 25-07-16 | 18:58
Oh wow, je hebt de introductie van Prometheus gezien. Vergeleken met Alien was het plot natuurlijk niet bijster sterk maar de special effects en de actie scenes van Ridley Scott maakten veel goed.

Barre_de_k | 25-07-16 | 19:03

Nah... geef mij toch maar liever zwarte piet dan die ontplofbare isis relnichten.
In de meeste religieuze boeken waaronder de quran en de bijbel staat vrij vooraan dat we GEMAAKT zijn naar het evenbeeld van onze maker. Dat wil dus zeggen of we zijn gemaakt door mensen die in tijd reisde of door mensen die uit een andere demensie kwamen of door mensen die van buiten deze planeet kwamen. We waren op deze aarde gezet om deze mensen te helpen op een of andere manier. Misschien ging het om de vrouw om hun ras voort te planten. Misschien om te helpen met grondstoffen te delfen. Dat er een sausje god overheen is gegoten dat is wat we er zelf van hebben gemaakt.

jitro | 25-07-16 | 18:58

@lightyears | 25-07-16 | 18:48 - hoorde op radio dat Duitsland grenzen gesloten heeft, onaangekondigde controles grensgebieden EN verscherpte controles Internationale luchthavens en treinstations.

Ze hebben aanwijzingen tot meer ellende, blijkbaar

MarcS | 25-07-16 | 18:51

@Orakel1958 | 25-07-16 | 18:12 - Ik snap Piet zijn reactie wel, Hitler was immers katholiek en heeft zich nooit uitgeschreven. Als je poep praat, wees dan niet verbaasd als men zo naar jou kijkt. :-)

MarcS | 25-07-16 | 18:48

Duitse media over 9 voudige moord door Iraanse Duitser: "Had niks met terreur te maken. Was hysterie. Was Breivik achtig iets."
Duitse media over bijlaanval door vluchteling: "Jongetje wist niet dat een bijl voor hout hakken bestemd was. Andere cultuur. Kan gebeuren. Had niks met terreur te maken." Daarna "Hij dacht dat de IS vlag Pipo de Clown afbeelde. Kan gebeuren. Andere cultuur. Zeker geen terreur hoor. Ook niks met ISlam te maken."
Duitse media over zelfmoordaanslag door vluchteling: "Was een zielige jongen die het jammer vond dat hij het festival niet op mocht. Kan gebeuren. Niet te voorkomen."
Duitse media over Keulen: "Waren zeker geen vluchtelingen" Daarna: "waren maar enkele eenlingen." Daarna "Stelde niet veel voor. Kan gebeuren. Kan je niet voorkomen."
Duitse media over moord met machete door vluchteling: "Lag in relationele sfeer. Kan gebeuren." Daarna "Zwangere vrouw doden telt nog altijd maar als 1 dode . En niet als 2 hoor."
Duitse media over terroristen onder de vluchtelingenstroom: "Er zitten geen terroristen onder de vluchtelingenstroom. Is extreem rechts. Is hysterie." Daarna "Er zitten een paar depressievelingen onder de vluchtelingen" Daarna "Er zitten 360 lichte depressievelingen onder vluchtelingen" Daarna "Er zitten 430 terroristen onder vluchtelingen"
Duitsland is echt het meest domme land van de wereld zeg. Eerst was ze niet van elke microfoon weg te slaan en riep overal "Wir Schaffen Das". Ja die Merkel blijft nu gewoon in haar vakantiehuisje zitten. Wat ongelooflijk laf zeg.
Wat een land. Wat een land. Nog dommer dan Nederland. Merkel zal de geschiedenis ingaan als de nieuwe Chamberlain.
Als Rutte meer lef heeft dan Merkel gooit hij de grenzen dicht. Om zijn eigen bevolking te beschermen. Maar zal wel niet gebeuren. De een is nog laffer dan de ander.

lightyears | 25-07-16 | 18:48

@De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 17:41 - u propageert al tijden meer EU, dit is zo'n stapje. Helpt overigens niets, is even zinloos als NL grens dicht. Ze zijn al binnen, miljoenen .....

MarcS | 25-07-16 | 18:42

De eens beroemde psycholoog Piet Vroon had als mening dat een ieder die in God gelooft in feite in een psychiatrisch ziekenhuis hoorde. Toen ik ooit tegen hem zei dat Stalin, Hitler en Mao atheïsten waren keek hij mij met diepe minachting aan.
**********
Zie ook: "Tranen van een Krokodil" Over de snelle evolutie van onze hersenen, 1989. Hoofdstuk 7, Groepsgeest en Godsdienst.
**********
Als een minister in Beieren dus zegt dat de dader van een terreuraanslag behoudens Islamiet zijn ook psychische problemen had is dat dus niet zo moeilijk verklaarbaar.
**********
Piet en ik waren zeer beslist geen vrienden.

Orakel1958 | 25-07-16 | 18:12

De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 17:41

Samenwerken? Huh? Buitengrenzen bewaken?
Die komen met bootjes vanuit Libie en Turkije naar Italie en Griekenland.

Turkije en Griekenland samenwerken? Woehahahaha...

knerf | 25-07-16 | 18:12

En voor de nabestaanden van de slachtoffers: Met de vriendelijke groeten van de Linkse KLiek en de Europese leiders.
------------------------------------------------------
Zei zijn het die de bevolking MOET WILLIG bloot stellen aan deze risico's. Alvast gecondoleerd voor de volgende aanslag(en)

arzal3138 | 25-07-16 | 17:51

Na de aankomende Europese burgeroorlog die (hopelijk) gewonnen zal worden door de niet-moslims, zal opnieuw de balans worden opgemaakt. En dan zal Kaj Leers terecht komen in het rijtje foute Nederlanders / landverraders en een bijpassende straf tegemoet kunnen zien....

Mark zit te Dutten | 25-07-16 | 17:48

MarcS | 25-07-16 | 16:43

Niets meer EU gewoon samenwerken om de buitengrens beter te bewaken. Nederland dichttimmeren is zinloos.

De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 17:41

@decibyte

Normale mensen (in linkse krijgen als Facisten bestempeld) pleuren die hele boom eruit.

Linkse mensen geven de schuld aan de andere bomen.

Labanda | 25-07-16 | 16:54

Als je een boer bent een verschillende boomgaarden hebt, en er is één boomgaard waar significant meer rotte appels vandaan komen dan van de andere boomgaarden. Geef je dan de schuld aan iedere individuele appel, of zeg je dan dat de hele boomgaard niet deugt?

Decibyte | 25-07-16 | 16:51

Nou,de gutmenschen weten het zeker.Het ligt niet aan de islam maar aan de gewelddadige video games en daarom willen de gutmenschen zo spoedig mogelijk een spoeddebat over gewelddadige video games.
Dat gaat natuurlijk helemaal goed komen met de terroristische aanslagen en de burgers te Duitsland kunnen zo spoedig mogelijk weer rustig over de straat lopen zonder bang te zijn dat ze afgeslacht worden door een of andere dolgedraaide video gamer

komtdatschot | 25-07-16 | 16:49

@De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 14:33 - ah, meer EU is de oplossing .... neen dank u.

MarcS | 25-07-16 | 16:43

de enige chickies die kaj aantrekt zijn het likken toch niet weert

eriksweet | 25-07-16 | 16:27

Hmm, aantal slachtoffers loopt op van 12 naar nu 15. Dat is wel gek 12 uur later. Gewoon een beetje slordig of slechte nieuws druppelgewijs brengen?
En komen er nog meer verrassingen?
.
'Materiaal' gevonden om bommen te maken, Min BiZa Beieren specificeert dit verder niet.
Wat voor een 'materiaal' is dat dan, om zelf bommen te maken? Kunstmest of TATP of ...?
.
Man komt uit Aleppo in Syrie en toch wordt hem geen asiel verleend? Waren er soms ernstige bezwaren, en zo ja, wat dan?

Dr.Jay | 25-07-16 | 16:26

F: Booslim

nik777 | 25-07-16 | 16:12

Dader bomaanslag Ansbach zwoer in video trouw aan IS.
(Volkskrant, www.volkskrant.nl/buitenland/dader-bom...)

Dader aanslag Ansbach zwoer in filmpje trouw aan IS
(NU.nl)

Je verwacht het niet he?

Dr.Jay | 25-07-16 | 16:02

volgens een duitse CDU hork ligt het aan de videospelletjes die momenteel op de markt zijn.

blanke pool | 25-07-16 | 15:58

Omdat het aantal aanslagen door moslims niet meer bij te benen valt, qua duiding, heeft David Wood een handige template gemaakt:
youtu.be/rC19qeNq9gE

Bolder | 25-07-16 | 15:58

Ansbach: Bekennervideo des Täters weist auf islamistischen Hintergrund hin
Stand: 25.07.2016 15:33 Uhr

Icon facebook Icon Twitter Icon Google+ Icon Briefumschlag Icon Drucker
Der Selbstmordanschlag von Ansbach hat nach Angaben des bayerischen Innenministers Joachim Herrmann einen islamistischen Hintergrund. Das gehe aus einem Bekennervideo auf dem Handy des Attentäters hervor.
www.tagesschau.de/eilmeldung/eilmeldun...

polt | 25-07-16 | 15:38

Blijkbaar is geen prijs te hoog om het allemaal te schaffen. Met het potsierlijke (gebrek aan) beleid van het faciliteren van onbeperkte en ongereguleerde immigratie, jagen Merkel en andere Europese politici hun electoraten onverbiddelijk en onvermijdelijk naar extreem-rechts. Waar kunnen ze anders heen? Andere politici hebben niets meer te bieden. De Franse premier Valls zegt met droge ogen dat Frankrijk maar moet leren leven met terrorisme. Denkt ‘ie echt dat dit acceptabel is voor Jean Modale? Die stemt volgende keer dus FN. En dat snap ik best.

Mike_DB | 25-07-16 | 15:26

@Zoetwaterpanharing | 25-07-16 | 15:11
Nog niet, er is wel sprake van een exponentiële toename

Mastermattie | 25-07-16 | 15:17

En opeens zijn alle asielzoekers die mensen vermoorden psychisch ziek en verward. Hoe verzinnen ze het.
doskabouter | 25-07-16 | 13:00 Nja je bent eigenlijk altijd psychisch ziek en verward als je mensen vermoord ,en om welke reden ze verward en/of gek zijn zijn maak niet uit het moet gewoon opgelost worden dit probleem bij de kern want de olievlek van gekken word steeds groter en groter in europa en dat moet NU stoppen gewoon. Met alle middelen die er zijn desnoods moeten grondrechten of wetten veranderd worden het is klaar.

Wembeka | 25-07-16 | 15:15

@Peter Emile | 25-07-16 | 14:29
Mensen die een fedora zonder pak en een pak zonder stropdas dragen moeten door de straten gesleurd worden ;)

Slogra | 25-07-16 | 15:12

Meer dan een miljoen migranten naar Duitsland gehaald, honderdduizenden ongeregistreerd en onbekend waar ze zijn. Dan is het verbazend dat dit soort aanslagen niet elke dag plaatsvindt. Of nog niet.

Zoetwaterpanharing | 25-07-16 | 15:11

De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 14:33,

De EU bewaakt onze buitengrenzen niet, integendeel; de EU haalt "drenkelingen" al vanaf de Libische kust op. Landen als Griekenland en Italië controleren niemand, en sturen iedereen door naar boven. Zelfs terroristen en oorlogsmisdadigers kunnen niet worden teruggestuurd, als ze eenmaal in Europa zijn, want "mensenrechten". Daarom hebben we maar een miljardendeal met Turkije gesloten; wij halen per vliegtuig miljoenen jihadisten uit Turkije op. En in ruil krijgt Turkije ook vluchtelingen terug, mits die dat willen; maar dat zal nooit gebeuren.
Wir schaffen dass, jaja.

De EU beschermt ons niet, dus moeten we het zelf doen.
Dat er af en toe iemand over een bospaadje hier naartoe wandelt lijkt me minder problematisch dan zelf heel Afrika, Azië en het Midden Oosten op te halen.

A propos, zei je laatst niet dat je me verkeerd had begrepen?
Dat was jouw excuus om mij herhaaldelijk "nazi" te noemen.
Heb je dat citaat dat je niet begreep al gevonden?
Of blijf je van mening dat alles wat je zegt altijd gelogen is, en een paar godwins extra dus niet uitmaken?

Dandruff | 25-07-16 | 15:04

@catomar | 25-07-16 | 11:13
Heil Hitler kan tegenwoordig iedereen en z'n oma roepen; het schijnt weer te mogen.

Slogra | 25-07-16 | 14:55

@koreaanse slet
niet alleen in de regio opvangen maar er ook voor zorgen dat ze daar blijven en hooguit hier tijdelijk asiel kunnen krijgen.
daarbij,bij crimineel gedrag terugsturen en niks meer onder de mat vegen.
vervolgens dubbele paspoorten afpakken en een stevig terugkeer beleid starten.ook gezinshereniging alleen toestaan als ze weg gaan en weg blijven.
alle subsidies afschaffen en deal met Marokko maken dat criminele jongeren daar naar toe gaan en hun NL paspoort kwijt zijn.

pejoar | 25-07-16 | 14:52

Ik vind dat ze in Duitsland de zaak wel erg opblazen...

Flatulent | 25-07-16 | 14:37

tipo | 25-07-16 | 13:42

Totale onzin. Alsof asielzoekers vanuit Duitsland niet door een bospaadje niet naar binnen kunnen lopen. Hou toch op met die onzin.

Dit is nu juist iets wat je met alle lidstaten moet oplossen door de buitengrenzen te bewaken en vooral door de wet aan te passen. Vluchtelingen moet vertelt worden dat ze naar EU kampen in de regio moeten waar ze veilig zijn bed, bad en brood krijgen en aanvraag kunnen doen voor immigratie. Het huidige asielbeleid is niet meer van deze tijd.

En een eventuele Nexit gaat sowieso niet over één dag ijs. Zie Brexit.

De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 14:33

Een badmeester met een hekel aan onze manier van leven

buster24 | 25-07-16 | 14:31

Kai Leers: "nuttige" idioot.
Met zijn cosmopolitische hoed.

Foute pubers dragen foute hufterpetten.
Foute grachtengordeliers dragen foute hoeden.
Hoeden met brede randen.
Die hen het zicht op de realiteit ontnemen.

Allemaal ter vergroting van het intimiderende decorum en ter verlenging van het ego.

Volgens lieden als Leers zijn islamitische aanslagen gepleegd door islamitische moslimse vluchtelingenimmigranten en/of hun nazaten altijd 'incidenten'.
Daders altijd 'gekken'.
Of 'verwarde mannen'.
Daders altijd 'lone wolfs'.
En hebben nooit iets met de bron te maken.
De bron: de islam.

De enige bron.

Kai Leers, morele bokkenrijder.
Je arrogante ijdelheid zit je realiteitszin in de weg.

Peter Emile | 25-07-16 | 14:29

-weggejorist en opgerot-

heidos | 25-07-16 | 14:20

De Duitse NOS zeg maar ZDF,SAT1,RTL-Ntv,ARD BR,zijn grote afwezigen bij een pers conferentie terwijl het toch de eerste bomvest aanslag in Duitsland is.Beetje vreemd niet?Nu heten het geen terroristen maar verwarde mensen haha,wat is het verschil eigenlijk? De grote stilzwijgende groep moslims geeft nog steeds niet thuis dus ze zijn van hetzelfde laken een pak.Ze zijn lang genoeg hier geweest en kunnen beter terug gaan ,werk genoeg in de zandbak want daar staat geen steen meer op de andere in groten gebieden.Ze kunnen daar tevens met vlaggen zwaaien zoveel ze willen.Hier is het nog steeds de Nederlandse.Als je na 45 jaar nog geen Nederlands spreekt zou je je trouwens ontzettend moeten schamen en is heel duidelijk dat je helemaal niet bent geïntegreerd en geen interesse hebt in onze Nederlandse samenleving behalve het gratis geld.

tegenalles | 25-07-16 | 14:18

Sans Comique | 25-07-16 | 13:28
Ach, zo heb ik ook wel eens een theorie gelezen, dat dit een nasleep is van de socialistische heilstaat gedachte. Als je alle sloeberts in het "rijke"(dus slechte) europa haalt, vindt er vanzelf wel een herverdeling van geld en welvaart plaats. Het uiteindelijke paradijs. Alleen hebben de moslims onder de sloeberts ook een bepaald idee van een heilstaat. Zij gaan, met behulp van de Qur'an, er vanuit dat alle rijkdom van het westen eigenlijk aan hun toe zou moeten behoren. Ze komen dus gewoon halen wat van hun is.
In de Qur'an wordt ook een heilstaat geschilderd: Als de hele wereld de islam toebehoort.

Roadblock | 25-07-16 | 14:12

Cultuur bindt. Diverse culturen die haaks op elkaar staan ontbinden. EU is in staat van ontbinding. Net als een toenemend aantal burgers. Dan is de dood, de daadwerkelijke ontbinding, niet ver weg.

heilgeil | 25-07-16 | 14:07

B. Want de NOS zegt het, dus het is waar.

mom van avezaath | 25-07-16 | 14:04

@Lupuslupus | 25-07-16 | 13:00
Tattooboer had het gisteren over scopolamine. Kijk eens naar die ogen van Merkel. Daar is uw antwoord.

VerenigingVanDieven | 25-07-16 | 14:02

Ik voel weer een felicitatie van Erik van Muiswinkel aankomen. Ach jha, dat VARA/PVDA/JOOP volk slaapt geen seconde minder en eet geen kruimel brood minder als anderen worden afgeslacht door import. Hun redenatie: de meesten moorden niet. Af en toe een slachtpartij is gewoon pech. Zolang het hun vrouwen of kinderen of moeders niet betreft is het allemaal prima. Zo rolt de gutmensch.

Rest In Privacy | 25-07-16 | 14:01

Ja maar, die jonge Syriër was depressief en had al eerder een zelfmoordpoging gedaan. Vanavond te zien bij de NPO.

XaleX_2 | 25-07-16 | 13:54

De nabestaanden van die slachtoffers moeten forse schadeclaims bij de Duitse Staat , respectievelijk Angela Merkel indienen ......

FrankOngerust | 25-07-16 | 13:47

Ik ga voor de verwarde zielepiet! Islam is toeval wat ies eigenlijk vrede!

Maximus Cesar | 25-07-16 | 13:47

Guust Kadaver | 25-07-16 | 10:01

Deze Tweet is ook weg....

edelweiss | 25-07-16 | 13:43

@De Koreaanse Slet 13:30
Dan moet je wel nationale grensbewaking hebben en geen vrije inloop. En dus moet je als Nederland uit de EU. Anders moet je de dagelijkse massa-moordpartijen gewoon accepteren als bijkomstigheid van Schengen.

Elke dag gaan er dan wel ergens een paar kinderen dood in de EU-zonne, maar hey, je hebt geen wachttijden bij de grens als je op verkaansie gaat.

tipo | 25-07-16 | 13:42

@sickworld | 25-07-16 | 13:28
Ja poeslief zijn de hielenlikkers, je hebt er geen moer aan, daardoor wordt alles eerste erger en erger.
Het zachte heelmeester-principe

Crufty | 25-07-16 | 13:42

Wacht, Gasexpolosie was natuurlijk Tasexplosie.
Autocorrect kent dat nog niet..

Crufty | 25-07-16 | 13:40

Roadblock | 25-07-16 | 12:35

Het zal aan mij liggen maar ik begrijp niet waarom mensen denken dat ik in bres ga liggen voor vluchtelingen of de islam of zelfs de Europese Unie? Ik probeer gewoon verder te kijken dan mijn neus lang is.

De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 13:36

@Lupuslupus | 25-07-16 | 13:00

De een of andere Duitse debiel heeft zich onlangs toch uitgelaten dat we die achterlijkheid moeten importeren om onze "decadentie" aan te pakken?

Hij zal zichzelf wel bedoeld hebben.

Pieter V | 25-07-16 | 13:32

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 12:25

Ik vind het ook een grof schandaal. Het is kansloze mensen valse hoop geven.

Het hele asielbeleid is mensen valse hoop geven. Europa moet gewoon aanmeld- opvangcentra openen waar asielzoekers terecht kunnen. Immigranten kunnen zich bij het consulaat melden om een aanvraag te doen.

Hier loopt men met tunnelvisie te mekkeren over islam maar het echte probleem is nog veel groter. Die mensen wordt valse hoop gegeven zodat ze komen. Dan mogen ze vaak jarenlang in onzekerheid leven in een asielzoekerscentrum en die valse hoop wordt nog eens aangewakkerd door procedure op procedure te stapelen en vervolgens gaan ze gestrest aan de drank en drugs want niets om handen, gaan zich misdragen en uiteindelijk worden ze alsnog afgewezen en draaien ze door. En dan staat het publiek en de overheid verbaasd te kijken.

Ik vind het helemaal niet vreemd. En met zoveel asielzoekers zal dit wekelijks zoniet dagelijks nieuws worden de komende jaren.

Als je iets wil doen dan moet je eisen dat we het asielbeleid veranderen en asielzoekers menswaardig behandelen. D.w.z. aanmelden veilig in de regio bij het eigen volk en eigen cultuur. Gescreend worden en vervolgens krijgen ze ja of nee te horen en pas dan als ze de taal beheersen en zich goed voelen in de westerse cultuur en samenleving dan mogen ze komen en aan de slag als ze geen geld hebben dan vinden desnoods wel een potje om ze een beginnetje te laten maken. Maar niet zo dus. Dit wordt een ramp.

De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 13:30

"Nóóit hebben de diverse Bundeskanzlers na 1945 last gehad van het "wiedergutmaching" syndroom zoals Merkel dat LIJKT te hebben, 70 jaar na dato! Dus dat kan het ook niet zijn. Maar wat is het dan wel?
We moeten de OORZAAK weten om de gevolgen zoals dat Stasi adept en haar gevolg - dus Brussel - aan te kunnen pakken!
Lupuslupus | 25-07-16 | 13:00 "
Merkel zat bij de Statsi. Die is dus opgegroeid met heel veel vlagvertoon en een droom van een Europa onder Sovjetvlag. De Sovjet Unie bestaat niet meer, maar de EU is een net zo bureaucratische moloch als haar vorige werknemer en biedt dezelfde toekomstperspectief. Aan het hoofd van ons moderne 21-eeuwse Duitsland staat dus een doorgewinterde apparatsjik uit een vervlogen tijd, met bijbehorende ideeën over hoe een volk bestierd dient te worden. (Die zie je bij de EU terug).Maar reken maar dat ze bij de Stasi wisten van massamanipulatie, propaganda en corruptie uiteraard. Iets anders hoef je niet te verwachten bij Merkel. Uiteraard heeft het niets met ideologie of idealen te maken.

Sans Comique | 25-07-16 | 13:28

Crufty | 25-07-16 | 13:18 Hoe nobel ook je doelstelling, het systeem houdt zichzelf juist in stand. Ik zag het bij mijn vorige opdrachtgever: een verknipte directrice die een sfeer creëerde waarin mensen [a] zelf vertrokken of [b] onwelvalligen gejorist werden zodat alleen de laffe honden overbleven. Wel een grote bek na vijven maar poeslief als de baas iets vroeg.

sickworld | 25-07-16 | 13:28

Wir schaffen das. Fantastische cultuur om hier naartoe te halen. Zo dankbaar ook.

panadol | 25-07-16 | 13:25

Mr_Pikibelly | 25-07-16 | 09:18

Wat stond er Cuyahoga ???

edelweiss | 25-07-16 | 13:21

Dit heet Oixofobie. De angst voor het eigene. Het is de tegenhanger van de Xenofobie. De angst voor de anderen.
Net zo goed als dat iemand eerst van zichzelf moet kunnen houden voor hij van anderen kan houden moet ook eerst de Oixofobie worden overwonnen voordat men aan de Xenofobie kan beginnen.
Het grote probleem daarbij is dat in de politiek niemand oprecht is. En daarmee is de spiraal van oorlog en vrede verklaard. De politiek probeert het zo lang mogelijk rustig te houden door de problemen stelselmatig te ontkennen. De woede wordt opgekropt totdat er een totale uitbarsting komt. En dat heet dan oorlog.

Orakel1958 | 25-07-16 | 13:21

Ee Syriër die ondanks mufti Merkels wir-schaffen-das-garanties géén verblijfsvergunning kreeg?
Dan had hij vast heel wat op zijn kerfstok reeds.

Crufty | 25-07-16 | 13:20

@Slogra | 25-07-16 | 13:03
Mensen zonder ruggengraat die angstvallig dit soort bevelen opvoeren.
Want; anders ontslag, nou.. kies eroovr zou ik zeggen, dan maar een rechtszaak, want opiniemakers, volksmenners en nepjournalisten; je hebt er niets aan, ze zijn overbodig en maken alles alleen maar erger en erger.
Zo wil je toch niet werken als journalist?

Crufty | 25-07-16 | 13:18

De Merkels en Pechtolds van de wereld zouden goed moeten nadenken bij deze quote.
"The road to hell is paved with good intentions"
Je kunt het nog zo goed menen maar met je kop in het zand roeptoeteren dat het wel goed komt is niet wat nu nodig is. Maar het komt pas aan zodra hun kinderen geploft worden door zo'n gek. Wanneer snappen ze nou dat er gevallen zijn waar het verschil tussen samenlevingen gewoon te groot is om door 1 deur te kunnen.
Als zelfs relaties/huwelijken niet stand houden zelfs met een psycholoog erbij. Hoe kun je dan net doen alsof je neus bloed bij gehele beschavingen die niet bij elkaar passen. En toch moedwillig doordrammen dat het maar samen moet. Daar komen dus ongelukken van.
Ik verwijt niet alleen die gekken maar ook onze linkse politiek naïviteit.

ca12nag3 | 25-07-16 | 13:17

doskabouter | 25-07-16 | 13:00

Zelfs professionele soldaten komen doorgaans met heftige trauma's en psychische problemen uit oorlogssituaties. Je kan er donder op zeggen dat vrijwel alle legitieme asielzoekers uit o.a. Syrië diepe psychische wonden hebben en zeker in Europa eerder geneigd zijn om door te slaan.

Ik weet wel dat men graag gelooft in een wereldwijd complot van de elite en islam om Europa te overspoelen met islam maar de reële problemen zoals cultuur botsingen, psychische problemen, psychotisch doorslaan en dergelijke zaken zijn al erg genoeg. Je kan beter stellen dat we dus naast aanslagen van Daesh en sympathisanten ook nog eens opgescheept zitten met labiele testosteronbommen die elk moment kunnen doorslaan omdat waar ze op hoopte namelijk een huis, Miele wasmachine, mooie baan en gratis geld allemaal niet gaat gebeuren althans voorlopig niet of gewoon helemaal niet.

Daarom is massa-immigratie zo vreselijk naïef en grof gezegd achterlijk. Je laat ze eerst allemaal binnen de landsgrenzen en vervolgens ga je kijken of ze mogen blijven. Dat werkt dus niet. Het zoiets als eerst een crimineel je huis binnenlaten om wat klusjes te klaren en daarna een antecedentenonderzoek te doen. Dat gaat mis. Maar dat is niet eens het allerergste. Het allerergste is dat het bakken met geld kost terwijl je voor datzelfde geld 100 andere wanhopige mensen kan helpen. De mensen die hier kunnen komen zijn de mensen die beter af zijn en het kunnen betalen of criminelen.

De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 13:17

** Alles hysterie , groet , Judith **

edelweiss | 25-07-16 | 13:15

@doskabouter | 25-07-16 | 13:00

Reden te meer om ze vooral NIET en masse binnen te laten. Zoals DKS al zegt: opvang in de regio, dáár streng screenen op achtergrond en mogelijk gevaarlijk, en alleen degenen die die screening doorstaan de mogelijkheid bieden tot het aanvragen van asiel in Europa.

Hoe moeilijk kan het zijn.

EefjeWentelteefje | 25-07-16 | 13:12

De 99% verpest het voor de 1%.

Mozes Langebroek | 25-07-16 | 13:10

@rhov-ion | 25-07-16 | 12:43
Wie deze ideologie aanhangt thereligionofpeace.com/pages/quran/vio... is sowieso verward en geestelijk gestoord! Want als je geestelijk gezond bent, dan hang je zulke fascistische ideologie niet aan.

Wonderful-Life | 25-07-16 | 13:06

@Crufty | 25-07-16 | 12:30
Van Angela moest in elk geval de WDR een kaars voor de Duivel branden. Let op de link en de bijpassende rechtbreierij: nos.nl/artikel/2081062-wdr-moest-posit...

Slogra | 25-07-16 | 13:03

De arme man zou worden uitgewezen. Toen dacht hij als Van Speyck: dat nooit dan liever de lucht in! Dat krijg je als je hoogopgeleiden uitwijst.

wijzegeit | 25-07-16 | 13:02

-weggejorist-

Mr.Robot777 | 25-07-16 | 13:02

Waarom zouden volgens u de gestoorden in Den Haag er niets aan doen? Waarom zouden de gestoorden in de Brussel er niets aan doen?
Ze weten het allemaal precies. Dus er is een belang.
Welk?
Roadblock | 25-07-16 | 12:45
.
Hetzelfde zat ik net te denken over de totaal geschifte Merkel.
Ik geloof er geen barst van dat ze uit eigen beweging Europa naar de donder laat gaan. Daar zit veel méér achter! Maar WAT en vooral WIE zit daar achter! Wie haat Europa zo erg om haar te willen vernietigen? En waarom werken de machthebbers in Europa daaraan mee?
.
Natuurlijk weet ik diverse antwoorden: oil for immigration, kalergi plan, enz. Maar daar geloof ik niet zo in, vind het geen redelijke verklaring.
.
Nóóit hebben de diverse Bundeskanzlers na 1945 last gehad van het "wiedergutmaching" syndroom zoals Merkel dat LIJKT te hebben, 70 jaar na dato! Dus dat kan het ook niet zijn. Maar wat is het dan wel?
We moeten de OORZAAK weten om de gevolgen zoals dat Stasi adept en haar gevolg - dus Brussel - aan te kunnen pakken!

Lupuslupus | 25-07-16 | 13:00

En opeens zijn alle asielzoekers die mensen vermoorden psychisch ziek en verward. Hoe verzinnen ze het.

doskabouter | 25-07-16 | 13:00

"nmiddels kan Kaj Leers officieel worden bijgeschreven in het register van mensen die volledig uitgekotst mogen worden.
CeesCloosd | 25-07-16 | 09:02 "
Laten we in Godsnaam geen lijstjes maken. Dat doen de Erdogannetjes en Gülentjes al.

Sans Comique | 25-07-16 | 12:58

S_Hool | 25-07-16 | 12:49 De oorzaak ligt in de USA bij een aantal schatrijke families die al een jaar of 30 de hele wereld runnen door met elkaar één-tweetje te spelen.

Willianus Wortelus | 25-07-16 | 12:57

Met dank aan meer dan 60 jaar linkse politiek in Europa mogen we nu in angst leven.
De politici worden wel goed beveiligd maar Jan met de pet moet voor zijn leven vrezen als hij de deur uit wil.
Tijd voor verandering. Die slappe hufters in Brussel helpen hun eigen volk de vernieling in en ze gaan maar door.
Alles goed pratende en ontkennende mensen moeten eens hun kop uit het zand halen en beginnen na te denken, mits ze dat kunnen. Zij ontkennen al decennia dat de multiculti-samenleving problemen met zich mee brengt.
En waarom worden afgewezen asielzoekers niet uit gezet naar land van herkomst? Waarom worden deze asielzoekers niet uitgezet als ze iets mispeuteren en wordt maar alles van ze geaccepteerd.
Zal wel te te duur zijn om juridische stappen te ondernemen want het zijn er te veel.
En Kay is gewoon een dom ventje met het IQ van een hoop str....
Dikke vinger naar links.

S_Hool | 25-07-16 | 12:49

@CeesCloosd | 25-07-16 | 09:02

wie's Kaj Leers?

12pints | 25-07-16 | 12:47

Schietmijmaarlek | 25-07-16 | 12:17
Waarom zouden volgens u de gestoorden in Den Haag er niets aan doen? Waarom zouden de gestoorden in de Brussel er niets aan doen?
Ze weten het allemaal precies. Dus er is een belang.
Welk?

Roadblock | 25-07-16 | 12:45

B natuurlijk. Zo wat was hij verward zeg. Probeerde 2x eerder zelfmoord te plegen en natuurlijk opgenomen geweest daarvoor. Slikte kilo's anti depressiva. Maar goed, als je zelfmoord pleegt moet je natuurlijk zoveel mogelijk mensen met jou mee de dood in jagen. /sarcasm off

rhov-ion | 25-07-16 | 12:43

En alweer is de onderklasse de sjaak door de islam,terwijl de bovenlaag veilig in hun afgeschermde wijken wonen.Maar goed,volgens de bovenlaag is de islam een verrijking voor de samenleving en moet de onderklasse daar allemaal maar begrip voor hebben.

komtdatschot | 25-07-16 | 12:41

De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 12:17

Koreanische Schlampe (om het Duits te houden). Je hebt zoals menigeen hierboven zegt helemaal gelijk.

Basil Fawlty | 25-07-16 | 12:40

Kaj Leers: typisch linkse zelfingenomenheid. Ik denk dat hij juist hard staat te juichen bij een Breivikje. Waar haal je de onzin vandaan dat rechts staat te juichen bij een Islamitische aanslag. En elke dag champagne gaat echt wel vervelen. Feiten zijn feiten, Kaj. Deal with it. Daar hoeft geen champagne bij.

TB2318 | 25-07-16 | 12:40

De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 12:17
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het deze keer met u eens ben.

Roadblock | 25-07-16 | 12:35

Een 'gasexplosie' was het gisteravond nog en op twitter was er geen foto van te vinden.
De Duitsers zijn wel goed in het uitstellen van reacties en het geven van antwoorden.
Vast in opdracht van ieamand, een speciaal aangestelde volksmenner, die zegt; laat de ellende in kleine brokjes binnenkomen, dat verteert beter en dan reageren mensen minder agressief, omdat ze zich per stapje al neerleggen bij wat gebeurt is, en gasexplosie in deze dus, kuch.

Crufty | 25-07-16 | 12:30

Een bomontploffing heeft 12 mensen verwond en zelfs een Syrische asielzoeker gedood!

Rest In Privacy | 25-07-16 | 12:30

Nieuw welkomst lied?
testagain | 25-07-16 | 09:06
*Jij bent de bom, de bom in mijn land..*
Diepe zucht.

Onderwegnaarzorgen | 25-07-16 | 12:28

In de VS hebben ze daar een uitspraak voor. "Keep your eye on the ball!" Echter Leers is zo dom dat hij niet eens doorheeft dat er een bal is. Redelijk ziek dat je eerste gedachte bij zo'n moordpartij het "afzeiken" van GS is. Zelfs dan kent de misplaatste, superieure Gutmensch arrogantie van deze persoon blijkbaar geen grenzen. Maar ik ben mild vandaag en zal hem effe helpen. Zijn uitspraak had moeten zijn. "Nou bij IS kan de fles Ayran weer open." Kaj was een beetje verward.
Sarcasme modus off//

Basil Fawlty | 25-07-16 | 12:28

De Duitse overheid geeft dus toe dat men 130.000 migranten 'kwijt' is. Dat mag toch, met de recente aanslagen in het achterhoofd, een zeer zorgelijke ontwikkeling genoemd worden.
Benieuwd hoe lang Merkel nog in het zadel zit.

LeBron | 25-07-16 | 12:28

@DKS.
Wat vind jij van mensen die illegalen helpen dan?
Ik vind het verwerpelijk.

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 12:25

-weggejorist-

DieSchlampe | 25-07-16 | 12:24

Maar er zaten toch geen terroristen tussen de vluchtingen ?
Het werd ze namelijk toch gevraagd bij het binnen komen van het land of ze een terrorist zijn en zoals iedereen weet liegen terroristen nooit.

Daisai | 25-07-16 | 12:24

@ De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 12:17
.
Niet te geloven maar dit keer ben ik het (grotendeels) met u eens

telelezer | 25-07-16 | 12:22

Foei jullie zijn allemaal lelijke raassiesten!
Dit heeft immers niks met de islam te maken!
.
En in NL an dat natuurlijk nooit gebeuren, want "Wij Zijn Met Meer"..!

telelezer | 25-07-16 | 12:20

Kaj had met z'n geblaat gewoon even wat aandacht en bevestiging van gelijkgestemden nodig.
Het is ook wat als je je met elke sektarische aanslag en groepsverkrachting realiseert dat Europa afglijdt naar Libanon 2.0 en dat je wel degelijk aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat.

Slogra | 25-07-16 | 12:20

F: Anders namelijk een asielzoeker uit een ver en vreemd land en cultuur met sowieso ernstige psychische problemen die hier nooit had mogen komen en al helemaal niet kan of mag blijven omdat het gewoon NIET werkt of dit nu depressie is, (instant) jihadi-syndroom, amok of wat dan ook.

Vanuit de 'humanitaire' overwegingen snap ik wel dat sommigen het onze humane plicht vinden om mensen te helpen en hier op te vangen. Het grootste gedeelte van de echte asielzoekers zullen immers best goede intenties hebben. Maarrrr... Als je 1 miljoen asielzoekers toelaat in je land zonder ze eerst te screenen dan kan je er donder op zeggen dat er een fiks percentage psychisch gestoorden, criminelen, schoften en terroristen tussen zitten.

Daarom opvang in de regio en vanuit de regio mogen ze verzoek tot asiel doen en/of aanvraag tot immigratie. Dit gaat niet werken. Nu niet, nooit niet.

De Koreaanse Slet | 25-07-16 | 12:17

Wandelende tijdbommen met (vals) Syrisch paspoort kunnen hier ongestoord de beest uithangen, want ze mogen toch niet uitgezet worden.
Agressieve Turken en criminele Marokkanen kunnen hier ook ongestoord hun gang gaan.
Zij hebben de wapens en wij mogen wapperen met de grondwet en onze soldaten mogen pang-pang roepen.
Het is gewoon schofterig dat die gestoorden in Den Haag en Brussel er helemaal niets aan doen.
Maar owee als je er iets van zegt.
Kan deze waanzin nog gestopt worden?

Schietmijmaarlek | 25-07-16 | 12:17

Blijf ik toch zitten met prangende vragen: Wie is Kaj Leers? Moet ik die kennen? En mag die van pappie en mammie met hun telefoon spelen?

Guido | 25-07-16 | 12:14

@Roadblock

Helemaal mee eens. Het wordt tijd dat wij weer aan de "Kruistochten" beginnen.
De Islam maakt alles kapot en produceert zelf niets.
Overal waar de Islam heerst wordt er veel gebeden, maar nooit gewerkt.
De rijke Olielanden laten het werk door anderen doen en zelf doen ze totaal niets.

waarzeggertje | 25-07-16 | 12:11

Hé ho ho zeg, jullie stelletje xenofobe rac/fasc -isten hier allemaal. Ga eens even allemaal jullie mond spoelen.

Trap er niet in!

Jullie wéten toch dat ALLE ontheemden die hier naartoe asieleisen immers ALLEMAAL afgestudeerde chirurgen, registeraccountants en NASA-professoren zijn die uitsluitend onze cultuur hier komen verrijken en economie oppeppen?

*sarcasmemodus inmiddels uitzetten doet*

HypoPseudo | 25-07-16 | 12:10

(ipv "amokmaker")

hotmint | 25-07-16 | 12:10

Amok | 25-07-16 | 11:54
Ja, ik snap dat niet goed. Het komt me te vaak voor dat het om een PTTS gaat dat niet behandelbaar is. Dat geloof ik niet.
Bovendien past dit allemaal in het plaatje van IS die pas heeft opgeroepen om aanslagen te plegen in Europa. En de aanslagplegers hoeven niet direct gelieerd te zijn aan IS om er door geïnspireerd te zijn geraken. Dat is nu het frustrerende.

Om het vervolgens af te doen als PTTS is mij te makkelijk.

polt | 25-07-16 | 12:09

Wel stuitend, die tweet van @KajLeers,
die alleen kijkt "wie het in de kaart speelt",
in plaats van het probleem willen onderzien.
.
Voor het daderprpfiel graag de volgende standaard term,
zoals eerder geponeerd:
F: "Moordende Islam kut-terrorist."

hotmint | 25-07-16 | 12:09

pbs.twimg.com/media/CoMUy34WcAAbXkq.j...

WTF:
op de BBC
Syrian migrant dies in German blast

en Reuters (inmiddels gewijzigd op de Reuters twitter)
Syrian man denied asylum killed in German blast

dikke WTF zeg!

Hemmenaar7 | 25-07-16 | 12:08

Hé ho ho zeg, jullie stelletje xenofobie rac/fasc -isten hier allemaal. Ga eens even allemaal jullie mond spoelen.

Trap er niet in!

Jullie wéten toch dat ALLE ontheemden die hier naartoe asieleisen immers ALLEMAAL afgestudeerde chirurgen, registeraccountants en NASA-professoren zijn die uitsluitend onze cultuur hier komen verrijken en economie oppepen?

*sarcasmemodus inmiddels uitzetten doet*

HypoPseudo | 25-07-16 | 12:08

Volgens mij wordt de nieuwe partij met mw. Simons ook schromelijk onderschat.

Maria.1 | 25-07-16 | 12:08

jawor36 | 25-07-16 | 11:31
Heeft u er wel eens over nagedacht, dat de enige manier om deze(geloofs)barbaren, die misbruik maken van onze beschaving, wetten, en leefregels, om hun eigen fanatieke ideologie er door te drukken, is, om ook terug te gaan naar, zoals u dat noemt, "middeleeuwse" reacties.
Ik kan u het boek "The suicide of reason" van Lee Harris aanbevelen.

Roadblock | 25-07-16 | 12:03

Amok | 25-07-16 | 11:54
Is de beste kerel ook religieus geinspireerd?

Cobalt bomb | 25-07-16 | 12:02

Al die apothekers uit aleppo timmeren behoorlijk aan de weg met hun klantenbinding door ploflims.
Toegegeven.

pennestront | 25-07-16 | 12:02

Ik lees weinig over de steekpartij in Göttingen van zaterdag jl waar bij een Syriër Duitsers stond uit te schelden, toen iemand daar wat van zei werd hij neergestoken, mensen die toen te hulp schoten zijn ook verwond door deze chirurg uit Aleppo

Fontanarossa | 25-07-16 | 12:01

jawor36 | 25-07-16 | 11:42
Religekkies zijn per definitie patient. Je zorgzaamheid is te benijden maar voor jesuschristsuperstar liep het ook niet zo goed af. Vooral de scene als zijn volgelingen hem overweldigen zet de toon. Dezelfde soort scenes komen voor in zombiefilms als Evil dead.
-
Als het een ver van mn bed show is kan ik er ook niet mee zitten, wanneer je dat wel doet ga je zelf tenonder.

Cobalt bomb | 25-07-16 | 12:00

Naïviteit gaat nog eens heel groot worden (knipoogt naar links).

sickworld | 25-07-16 | 11:59

Algemene oproep aan alle im- en exploderende moslims. Wegens hoge succesratio zijn de 72 reguliere maagden tijdelijk uitverkocht. Gelieve een aantal jaren te wachten met boemboem acties of een alternatieve keuze te maken uit:
1: 72 varkens
2: 72 uitgeholde aubergines
3: 72 zuiglammetjes

Zeg drie keer Allah Akbar, gevolgd door de letter van uw keuze voorafgaand aan uw terreurdaad/ drang om een punt te maken/ vrijheidsstrijd.

Mvg
Allah

EEGlivesagain | 25-07-16 | 11:58

In het informatiegeweld van de laatste dagen blijven er ook veel 'incidenten' ongenoemd. Om er maar een te noemen, vrijdag in Frankrijk:
www.youtube.com/watch?v=woqpUH3IwK4&a...

La Bailaora | 25-07-16 | 11:56

jawor36 | 25-07-16 | 11:44
Mensen hebben de neiging te geloven in leugens, onwaarheden en verdraaiingen vanuit eigenbelang of sociale zieligheid.
Net alsof je jezelf geborgen waant in een door jezelf geschapen leugen die om je heel dwaalt.

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 11:56

Aan allen die het nodig vinden de problemen te onderschatten of te verwijten aan degenen die op de gevaren wijzen:
Er gaat een golf van geweld door Europa. Ongeacht Etnocentrich, sociocentrisch of ingegeven door identiteit of de paniek van de vluchteling.
Beseffen jullie dat er een probleem is?
Wie (of wat) beschouwen jullie als de oorzaak?
Wat denken jullie hier aan te doen?
Van de bijba 7,5 miljard mensen op onze wereld leven er pakweg 3 miljard in vrijwel kaalgevreten gebieden.
Moeten we deze allemaal in Europa opnemen of zo?

Orakel1958 | 25-07-16 | 11:56

polt | 25-07-16 | 11:27
Een vriend van mij is kindsoldaat geweest in Kenia en heeft in de jaren 90 verplicht mensen moeten doden. Hij is volledig geïntegreerd, heeft werk en is een toffe kerel. Dus dat gelul over trauma's is een links excuus.

Amok | 25-07-16 | 11:54

Net shooting geweest in nachtclub in Florida maar kennelijk vindt men het feestje ven Hitlery belangrijker om nieuws over te brengen.

Mastermattie | 25-07-16 | 11:52

Lupuslupus | 25-07-16 | 11:31
Wereldvrede is dan ook een illusie, geld, kralen of vrouwen zullen altijd een perverse drijfveer zijn. Blame nature! Die grossiert in overmatigheid.

Cobalt bomb | 25-07-16 | 11:51

polt | 25-07-16 | 11:27
Als je zegt dat Midden-Oosten mensen zich sneller op hun pik getrapt voelen, dan is het racisme. Als je zegt dat ze heel eervol zijn en de eer bewaken, dan is het ineens koeltoer.

Amok | 25-07-16 | 11:49

Wie is die Leers? Wat een misselijke reactie, blame it on geenstijl maar weer.

EA 827 | 25-07-16 | 11:48

F) Syrische Duitser, met niet nader te noemen geloofsovertuiging uit het Oosten (maar niet zo ver als India/China)

Vidi Veni Verdommi | 25-07-16 | 11:47

Met nuanceringen zijn nog nooit problemen opgelost. Met KEIharde acties wel.

pennestront | 25-07-16 | 11:46

Gôh nu had Kay Leers nét het IQ niveau van een vis-stick bereikt. Aaaaand it's gone!

pa_niek | 25-07-16 | 11:46

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 11:40

Duh, in een hiernamaals geloven is ongeveer even logisch als de 72 maagden van onze bomgordelboys.

jawor36 | 25-07-16 | 11:44

peterdh | 25-07-16 | 11:29

Nope, je begrijpt mijn punt niet.

Feit is dat dit een psychiatrisch patiënt was (of had moeten zijn) die recht had op een verblijfsvergunning op basis van zijn afkomst. Ik ben er helemaal voor om mensen vast te zetten waarvan we kunnen aantonen dat ze gevaarlijk zijn.

Verder zit er wat onzin in je stuk. Die vergelijking met een huis leegroven of op mensen inhakken slaat nergens op. In beide gevallen keur ik het af, waar het ook gebeurt. Bij mij, bij mijn buurman of in een vluchtelingenkamp in Jordanië. Mijn discussie opponent gaf hierbij juist aan waar jij tegen ageert, namelijk dat het wel oke is als iets dergelijks ergens anders (bijvoorbeeld een buurland als Jordanie) gebeurt, omdat daar toevallig meer moslims wonen en wij niet met die gekke cultuur hoeven te dealen.

jawor36 | 25-07-16 | 11:42

Het is allemaal de opmaat naar een dictatuur, onder het mom van een dreigende burger oorlog. In Frankrijk is de democratie al kalt gestelt met het uitroepen en prolongeren van een nood toestand.

vanhetvarken | 25-07-16 | 11:41

Lupuslupus | 25-07-16 | 11:31
Het zal ook wel een atheïst zijn. meestal moet die mensen rekenschap afleggen tijdens hun leven, omdat ze niet in het hiernamaals geloven ;)

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 11:40

Het wordt tijd dat we ons leger terug roepen uit de islamitische zandbakken wereldwijd, herbewapenen en ONZE grenzen gaan laten bewaken.
De eu bobo's hebben het te druk met wegkijken en zuipen, dus meteen maar de tyfus voor ze. We zijn in oorlog met de islam, wereldwijd. Dat schreeuwt om keiharde actie.
Of je moet willen dat je binnenkort je voorhuid kwijt bent, een stinkbaard hebt, op jezusnikes in een jurk rondloopt en gedwongen bent het fijn te vinden dat je 10-jarige dochter wordt uitgewoond door een overjarige analfabeet die het gisteren nog met zijn geyt deed.

pennestront | 25-07-16 | 11:40

@Apollo | 25-07-16 | 10:42
Zijn ouders waren zwaar dialectisch: het is Kai en geen Kaj

Rest In Privacy | 25-07-16 | 11:38

De twitter reactie van Kaj Leers geeft aan hoe slecht het is gesteld met de Nederlandse samenleving. Zo overtuigd van zijn morele gelijk, dat hij ervan uitgaat dat diegenen die waarschuwen voor een escalatie, blij zijn als het misgaat. Niemand is hier blij mee Kaj. Deze uitspraak zegt alles over de staat van jou redenerings-vermogen: pré puberaal.
.
De regeringspartijen VVD en PvdA zijn echter compleet de weg kwijt. Hun reactie: "De ’Hollandse droom’ bestaat. Maar extreme krachten in onze samenleving moeten dan niet de kans krijgen die te ondermijnen" is nog het beste te vergelijken met de uitspraken van Irak's minister van informatie, Muhammad Saeed al-Sahhaf, tijdens de oorlog in Irak.
.
Genoeg redenen om bezorgd te zijn over de toekomst.

Short | 25-07-16 | 11:35

-weggejorist-

CaptainKurk | 25-07-16 | 11:34

Angela Turkels Mofrika heeft als vakantieland heeft de 'seal of approval' van Schauble, Timmermans en Hillaryious.
Het is er nog steeds aangenaam, zolang je de drukte van terroristische centra en sissend en betastend, lichtgetint tuig maar weet te mijden, zo verneem ik dezer dagen van bekenden. Nog wel.

Slogra | 25-07-16 | 11:34

Tostiman | 25-07-16 | 10:29

Wat mij betreft is het juist een teken van beschaving dat we dit soort internationale afspraken gemaakt hebben, dat is voor jou waarschijnlijk reden om mij links te noemen (hoewel ik nooit links gestemd heb).

Hoe dan ook is het kortzichtig om deze afspraken te negeren. Het is een afhankelijkheid die je in overweging moet nemen voor een oplossing. Als jouw oplossing is om die verdragen op te zeggen, prima, maar realiseer je dan wel dat je de echte terroristen hiermee in de kaart speelt en terug gaat naar de middeleeuwse opvattingen die zij zelf hanteren.

jawor36 | 25-07-16 | 11:31

En ik ben van huis uit een sociaal liberaal, dus leg me geen dingen in de mond.
eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:39
.
De liberalen hebben net zoveel schuld aan deze islam shit als de linksen. Zijn gewoon 2 kanten van dezelfde verrotte medaille. De een uit zogenaamd "socialisme" en de ander voor het GELD. En dat laatste is nog véél kwalijker dan het 1e. Omdat het 1e een geestesaandoening is en de ander gestoeld op NIETS DAN hebzucht. Daarvoor gaat met letterlijk over lijken!

Lupuslupus | 25-07-16 | 11:31

En zo Merkelt het door... het is wachten op de volgende die gemerkelt zal worden. Heb alvast een week voorraad chips & cola ingeslagen.

Amok | 25-07-16 | 11:31

en nu weer in Florida. De poster van de club doet vermoeden dat het publiek voornamelijk zwart is.
Zit je niet met islamisten opgezadeld, dan wel met white-supremacists. Bleugh. Kan men niet gewoon leven en laten leven. We zijn toch geen lemmingen?

polt | 25-07-16 | 11:29

@donjon
Wordt er dan misschien wel tijd voor. Mooie link: inteelt-geestelijke instabiliteit-verward, moordlustig gedrag.
Wederom aantoonbaar grotendeels moslimgerelateerd.
Je hoeft geen racist te zijn om die conclusie te durven trekken.
Slechts realist.

pennestront | 25-07-16 | 11:29

@jawor36 | 25-07-16 | 10:36

Ja Dus? Moeten wij het daarom maar oplossen? Omdat Pietje toch wel een huis leeg rooft zullen we zo maar gewoon naar jouw huis sturen. Ik bedoel hij doet het toch wel, en jij voelt je blijkbaar geroepen om dat soort mensen van jouw voorzieningen gebruikt te laten maken. Of gaat dat toch even een brug te ver?

Of is het alleen als jij er *persoonlijk* geen last van hebt. Op mensen inhakken is geen probleem, zolang *ik* er maar geen problemen van ondervind. Lekker facking egoistisch.

peterdh | 25-07-16 | 11:29

Schoorsteenveger | 25-07-16 | 11:09
Je maakt er wel een zeer uitgebreide analyse van.
Volgens mij is hij gewoon geen fan van Geenstijl en zegt ie dat zo op die manier.

gz | 25-07-16 | 11:28

Mastermattie | 25-07-16 | 11:22
Ik schreef er al bij, als je twitter moet geloven. Volgens mij is het valse berichtgeving. Als het wel waar is dan is er nu een groot feest aan de gang bij Joop.
Er zijn in ieder geval weer doden gevallen (tieners) en dat is verschrikkelijk.

catomar | 25-07-16 | 11:27

Er waren heel wat psychisch aangedane vluchtelingen uit Rwanda. Maar geeneen Rwandees haalde het in zijn hoofd om in het westen onschuldigen om zeep te helpen. Daaruit kan ik twee dingen concluderen:
1. Het genetisch materiaal van lui uit het Midden-Oosten is agressiever ingesteld; of:
2. er is meer aan de hand

Gezien de massaslachtingen in Rwanda, lijkt me 1. niet het geval. Wat me wel het geval lijkt is 2. Ze proberen het westen te ontwrichten door onschuldigen als doel te hebben, de samenleving te verdelen (verdeel en heers) en ervoor te zorgen dat rechts-populistische partijen aan de macht komen zodat er "een betere reden is" om aanslagen te plegen en de boel verder te ontwrichten, met als ultieme doel.....

polt | 25-07-16 | 11:27

@pennestront | 25-07-16 | 11:19
.
Inteelt hoor je nooit als (mede) verklaring als er zich weer een 'verwarde moslim' (is pleonasme) 'uitleeft'.

Rest In Privacy | 25-07-16 | 11:25

@catomar | 25-07-16 | 11:13
Dat zou #BLM weer lekker in de kaart spelen.

Mastermattie | 25-07-16 | 11:24

catomar | 25-07-16 | 11:13
zou ik ook roepen, slimste wat je kan doen dan valt de aandacht niet op jou als blanke institutionele rascist... ow wacht

Cobalt bomb | 25-07-16 | 11:24

Wat is dat toch met die linkse lui dat er meestal zo'n lelijk poephoofd op zit, is dat de natuur die ons wat wil zeggen soms?

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 11:23

@daytripper | 25-07-16 | 10:58
Stop een veer op z'n hoed en je hebt een "singer song writer"

Mastermattie | 25-07-16 | 11:23

@catomar | 25-07-16 | 11:13
Oh God.... Breivik 2.0?

Mastermattie | 25-07-16 | 11:22

sickworld | 25-07-16 | 11:15
"Nou, bij Joop kan de champagne tevoorschijn worden gehaald: Syrische vluchteling met machete blijkt halve gare eenling te zijn."

Schoorsteenveger | 25-07-16 | 11:21

Overigens: psychische problemen worden vaak veroorzaakt door inteelt: schizofrenie, borderline enz.
En inteelt komt het meest voor in relatief achtergebleven religieuze gemeenschappen.
Broer-nichthuwelijken e.d. zijn redelijk normaal binnen de religie van de (inteelt-)liefde.

pennestront | 25-07-16 | 11:19

AFD naar 630, PVV naar 150 stoeltjes!

Mastermattie | 25-07-16 | 11:19

Bomvestosteron

Rest In Privacy | 25-07-16 | 11:18

Ik ken dat soort typetjes als die Kaj Leers wel. Net zo lang 'lief' praten voor de naieve groen links en socialistiese meisjes totdat hem zelf iets overkomt. Dan komt ineens de ware fascist naar boven. Totale egotrip. RIP slachtoffers van de machete aanval. Hopelijk herstellen de gewonden van de aanslag in Ansbach zo goed mogelijk. Vreselijk.

Fadz | 25-07-16 | 11:18

@Musset | 25-07-16 | 10:51
Behalve weigeren hadden ze 'm ook per direct moeten retourneren.

Mastermattie | 25-07-16 | 11:15

@Bigi Bana Boy 11:13
Alsof psychische problemen en islam niet heel goed te combineren is.

tipo | 25-07-16 | 11:15

@OudeNederlander | 25-07-16 | 09:54
Het enige probleem is dat de politici niet te vertrouwen zijn. Geen pardon in verkiezing als partijpunt: er komt een pardon, 1000 Euro voor de werkenden blijkt 100 Euro inleveren te zijn (dubbel genaaid, nooit gekust),
Minder macht Europa: Meer macht Europa en ga zo nog maar een paar uur door.

InAnumPerRegimine | 25-07-16 | 11:15

@ Schoorsteenveger | 25-07-16 | 11:09 ... Die reactie van die Kaj Leers is in zekere zin een beangstigende.

Klopt. Wat hij doet is "framen". Zoals PF ook door policor werd "geframed"... www.youtube.com/watch?v=Lod_P4iQ2po

sickworld | 25-07-16 | 11:15

Hak nou niet te diep in op die sukkel van een hard-leers! Hij is immers de verantwoordelijke propaganda-hoofdmongool bij de partij van de achtzetels.
Hij verlost ons van deze netto-belastinggeld-consumenten.
kaj, ga zo doorrrrr!

pennestront | 25-07-16 | 11:14

Hoeveel moeten er nog komen, hoeveel moeten er nog gaan, totdat de Linkse Kerk haar Mea Culpa, Mea Culpa, Mea Maxima Culpa laat horen???
de honden blaffen... | 25-07-16 | 10:50

Dus nooit. Fouten zullen ze nooit toegeven. Kijk naar deze Kaj Leers (Strateeg?? pfff.. nou ze zullen blij met hem zijn.) Het is ontkennen, ontkennen en blijven ontkennen, en natuurlijk intussen proberen om de aandacht zo veel mogelijk af te leiden. (Het blijft een strateegje natuurlijk.)Zelfs op hun knietjes onder een guillotine, zullen dit soort gasten nog steeds dezelfde onzin uitkramen.

mynameistrouble2 | 25-07-16 | 11:14

Volgens Brammetje Bakker op de NPO vanmorgen had het allemaal niks met de islam en terrorisme te maken. Psychische problemen heet het nieuwe excuus van de wegkijkers. Heeft iemand trouwens in dat kader recentelijk nog wat van onze GroenLinkse vriendin Judith Sargentini gehoord ?

Bigi Bana Boy | 25-07-16 | 11:13

Klapleaupert | 25-07-16 | 10:56
Ja, de champagne bij Joop zal nu wel open worden getrokken, dus misschien moet GS hier even aandacht aan besteden. Schietpartij in een "zwarte" nachtclub. Dader riep tijdens het schieten "Heil Hiltler" tenminste als je twitter kunt geloven.

catomar | 25-07-16 | 11:13

Incidentje! Niks aan de hand. Wir schaffen das nog steeds natuurlijk!!

maakdatdekatmaarwijs | 25-07-16 | 11:13

@TheEgg | 25-07-16 | 10:47
Ja begrijp ik . Het verdrag is ooit bedoeld geweest voor de vluchtelingen binnen Europa na WO2 !!!! Dat was de reden voor het verdrag. Betrof alleen Europa. In 1967 uitgebreid dat je de hele wereld asiel moest verlenen.
Je zou ook als Nederland of Europa uit het 1967 protocol kunnen treden.
De hele asiel industrie schaf je af door de bron weg te nemen , gewoon kappen dus en beperken tot waar het ooit voor bedoeld was, hoewel zelfs dat twijfelachtig is want je moet je als land of groep van landen nooit verbinden om ongelimiteerde hoeveelheden displaced persons op te vangen en dat is nu wel het geval. Dat moet je juist niet doen.

Zwizalletju | 25-07-16 | 11:11

Kaj. Jak.

Cor Netto | 25-07-16 | 11:11

@ sickworld | 25-07-16 | 10:54 Tot voor kort was ik in de gedachte dat de relatief lage olieprijs deel uitmaakte van [a] de economische oorlog tegen Rusland en [b] behoud van gevestigde belangen door het globale petrochemie-kartel.
Maar nu ik er nog eens over nadenk, misschien is dit wel de deal: een kunstmatig lage olieprijs om de westerse economie (lees: samenleving) niet te laten instorten. En uiteraard hoort daar een tegenprestatie bij: de grenzen openzetten voor de islam. Dat het hier "vluchtelingen" betreft maakt niet uit, zelfs wel verklaarbaar. Het zijn immers de zwervers die niets meer te verliezen hebben en als eerste op trektocht gaan.

sickworld | 25-07-16 | 11:11

@daytripper | 25-07-16 | 10:47
"spoorloos" verdwenen

Mastermattie | 25-07-16 | 11:10

Die reactie van die Kaj Leers is in zekere zin een beangstigende.
"Nou, bij GeenStijl kan de champagne tevoorschijn worden gehaald: gek met machete blijkt Syrische vluchteling te zijn."
Een en al vooronderstelling, op basis van een wereldbeeld waar geen deuk in mag komen, wat er in de werkelijkheid om hem heen ook gebeurt.
1) GeenStijl deugt niet;
2) GeenStijl viert feest als er geweld wordt gepleegd door iemand die op welke wijze dan ook kan worden geassocieerd aan Islam;
3) vluchtelingen deugen, zijn in elk geval geen terroristen;
4) geweldpleger dient dus als gek, en niet als terrorist te worden gezien;
5) GeenStijl zal wel de verkeerde conclusie trekken, namelijk dat de acties van een gek iets te maken kunnen hebben met Islam;
6) de Gutmensch deugt;
7) de Gutmensch weet feilloos te scheiden tussen eenzame gekken en echte terroristen;
8) echte terroristen hebben a priori niets met Islam te maken.
Het beangstigende zit 'm in het bezwerende karakter van de tweet. Meneer projecteert feestende GeenStijlers, enge rechtse mensen, lieden die niet willen deugen, om zijn eigen inzicht, zijn eigen wereldbeeld, zijn eigen moraal daarmee te kunnen rechtbreien.

Schoorsteenveger | 25-07-16 | 11:09

Jammer dat zo'n zelfverklaarde journalist en twitternarcist als de heer Leers de nodige aandacht krijgt op deze manier. Gewoon links laten liggen in het vervolg!

De_Nuchtere_Fries | 25-07-16 | 11:08

Meneer Leers (what's in a name?) is kennelijk erg op z'n hoede voor al die blanke - pardon, witte - laagopgeleide oudere mannen hier... want deze bevolkingsgroep mag natuurlijk vooral geen gelijk krijgen, want wit, 'laagopgeleid', 'oudere', en man.

Oh, wacht.

EefjeWentelteefje | 25-07-16 | 11:08

Zo een Kaj mannetje heeft door zijn jarenlange wegkijk gedrag bloed op zijn handen. En dat weet hij. Hij probeert nu uit alle macht bijltjesdag te voorkomen. . . Hut internet vergeet niet.

Mark_D_NL | 25-07-16 | 11:07

Jammer dat onder de slachtoffers nooit de veroorzakers zijn zoals bv een Kaj leers.

2 Syrische gelukszoekers die amok maken op 1 dag in Duitsland wel wat lafjes allemaal.

vinzDH | 25-07-16 | 11:05

Regeren? Burgers beschermen? Nee joh "gelijk krijgen" is de enige focus van de PvdA.

Rest In Privacy | 25-07-16 | 11:05

Grenzen dicht en een specifieke individuele moslim-risico- inventarisatie zijn de enige werkbare oplossingen.
Nix racies, gewoon veiligheidsbeleid.
Ze vragen er zelf om.
Policors voor de rechter brengen en lang opsluiten wegens aantoonbaar landverraad en disrespect voor De Grondwet.
We worden toch al voor racisten uitgemaakt, dus laten we het dan maar waarmaken.
Het leven is niet zo moeilijk, en wij zijn met meer.
islamgedoe:
Minder
Minder
Minder

pennestront | 25-07-16 | 11:04

Pedronegro | 25-07-16 | 09:10
drie van de aanslagen waren in Bayern. Die gaan prompt over hun nek als je ze verwisselt met "die Preißn" of zelfs "Saupreißn"

bergsbeklimmer | 25-07-16 | 11:02

Aan mafklapper Kay Leers: wanneer GS bij elke Islamgerelateerde aanslag de champagne moest laten knallen lagen ze alle dagen strontlazarus in de hoek, en waren ze straatarm.
Het is goddomme niet meer bij te houden .... gekkie.
Elke dag is het prijs... maar het heeft natuurlijk echt niets met de Islam of de vluchtelingeninstroom te maken.... en dan hebben we het nog alleen maar over Europa, ik zou het even niet willen hebben over Turkije, Syrie, Kabul, Nigeria, Ghana, Pakistan, Afghanistan...... en/of ROEPT U MAAR.

mallekater | 25-07-16 | 11:02

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:53
Ik knettergek? Jij hoor.
Lees je eigen gedachtegoed een na dan? Ik snap niet dat jij hier een podium krijgt, doen die lui geen navraag. Nou, stuur maar een klaag-mailtje dan ;)
nl.wikipedia.org/wiki/Progressief_lib...

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 11:02

... hoeveel vluchtelingen heeft SA laatstelijk eauk al weer opgenomen?

Centauri3 | 25-07-16 | 11:01

Ik had wel wat over die kaj kunnen schrijven,maar aan die achterlijke gutmenschen ga ik geen woorden meer vuil maken. Uit dat soort mensen komt toch enkel maar onzin. Ze weten dat zij de medeveroorzakers zijn van deze ellende en proberen dan onterecht de schuld op andere af te schuiven. Iedereen heeft dat nu wel door. En de meeste beginnen dan ook te kotsen van mensen zoals die kaj. Dus waärvoor er nog woorden er aan vuil maken.Beter kun je ze negeren. Dat soort grote wegkijk sukkels waar de meeste mensen van gaan inzien dat dat rakkers zijn waar je spontaan je ontbijt door naar buiten gooit. Ik lach dan ook mensen als die kaj enkel nog keihard uit midden in hun muil. En ben de beroerdste niet om ze keihard rechtstreeks in hun muil te zeggen dat ze vuilnis zijn. Tsja de gutmensch het schadelijke bagger der naties!! Net als die hele zieligheidsindustrie.

tweetybird | 25-07-16 | 11:00

Zonder onderbroek kom je als meisje gratis Club Blu binnen: www.facebook.com/CLUBBLU3580/

Apart. Is vooral een zwarte club, dus Blacklivesmatter kan daar het thema van de schietpartij zijn.

tipo | 25-07-16 | 10:59

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:53 Mooie samenvatting!

sickworld | 25-07-16 | 10:58

Kaj Leers – Politieke communicatie & analyse bij de Partij van .lol.... ja , van wat ook alweer? Was het niet iets met arbeiders?
"Kaj Leers, die keer op keer blind blijkt voor rationele werkelijkheid en cynische kritiek" schreef Geenstijl in 2013 over deze broodeter en het blijkt nog steeds te gelden: immers als GeenStijl over genoemd feit de champagne ging opentrekken kon men op de burelen de hele maand wel dronken zijn.
Treurige "wiens brood men eet"-figuur deze verwarde man met hoedje.

daytripper | 25-07-16 | 10:58

Het was altijd de vraag of de asielstroom iets te maken zou hebben met moslimterrorisme van ISIS enzo. Nu is de vraag: vallen verwarde lonely wolflims onder datzelfde terrorisme? Als de wereld daar eerlijk over is, kan de Wir-Schaffen-das-Award naar Merkel.

Driewerf Hoezee | 25-07-16 | 10:57

En we schakelen over naar FL, US. Toch, GS?

Klapleaupert | 25-07-16 | 10:56

Wordt wel dringen daar in het Deutschland van ,,wir schaffen das,, voor de martelaren Merkels democratie op hun weg naar het altaar!

william7055 | 25-07-16 | 10:56

@endofdays | 25-07-16 | 10:51
"Hitler was een democratisch gekozen socialist" maakt vaak snel een einde aan dat kul argument.

Mastermattie | 25-07-16 | 10:55

De reacties zullen me wel bekend in de oren klinken.
Een werkzame oplossing zal wel niet voor de dag komen.
botbot | 25-07-16 | 09:01
Wat dacht je van die zooi niet importeren word al 30 jaar voor gewaarschuwd.

Sjonie01 | 25-07-16 | 10:54

@ Amok | 25-07-16 | 10:25 ... Calling for 'Mandatory Islam Classes'

Die zijn volledig van het pad daar. Aandringen op verplichte islam lessen. Met dit soort berichten komt bij mij steeds vaker het beeld naar boven dat er inderdaad een geheime agenda wordt uitgerold. Kan er een geheime deal zijn met bv een SA over olie-leveringen? Soort van Eisenhower's Atoms for Peace: Islam (Expansion) for Oil?

sickworld | 25-07-16 | 10:54

Nu Duitsland, straks Nederland! De Nederlandse politieke droom is in duigen gevallen. (wist de gewone burger al van te voren) Nu draconisch maatregelen en beginnen met het verbieden van de Islam in Europa, dan maar geen godsdienst vrijheid! Moslims tijdelijk laten verblijven en daarna terugsturen! Hollande, Merkel en Rutte oppakken en vervolgen, voor een tribunaal brengen wegens verraad en het in gevaar brengen van de veiligheid van het Europese volk! O ja, Turkije nooit in de EU! En natuurlijk,....... Nexit!

Lexus01 | 25-07-16 | 10:54

@Nuchternederland | 25-07-16 | 09:07

Maar als ik zou wensen dat ze meneer Leers eens te pakken zouden nemen om hem weer met twee voetjes op de aarde in de realiteit te zetten dan mag dat uiteraard niet.

Niet dat ik meneer Leers enige schade zou toewensen maar gewoon zijn aanwezigheid bij een aanslag zoals in Nice zou best wel eens de gewenste reset van zijn overduidelijk ernstig beneveld brein kunnen zijn.

Pieter V | 25-07-16 | 10:53

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:50

En jij bent knettergek. Sociaal = diegenen helpen die zichzelf niet kunnen redden. Liberaal = degenen die zichzelf kunnen redden geen strobreed in de weg leggen. Duidelijk zo?

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:53

@Julia | 25-07-16 | 10:48
Zijn dat dezelfde Duitsers als degene die de joden op de treinstations stonden te verwelkomen?
Hitler was ook een socialist.

Mastermattie | 25-07-16 | 10:53

F Apotheker die geen werk kon vinden.

ca12nag3 | 25-07-16 | 10:53

Duitsland islam geslagen.
.

Rest In Privacy | 25-07-16 | 10:52

Mastermattie | 25-07-16 | 10:47
En niet te vergeten de zorgtoeslag en eigen risico die elk jaar weer hoger wordt. Ja er wordt lekker geprofiteerd in dit land.

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:52

Prima artikel vandaag in de Kronen Zeitung (A). www.krone.at/Nachrichten/Sie_fliehen_v...

Het zal de familie van de slachtoffer een zorg zijn of het een IS aanhanger, zichzelf geraikaliseerd heeft, een psychisch probleem heeft en of een mobbing slachtoffer is of alleen maar een copy-cat. Statistisch zijn jonge mannen oververtegenwoordigd in de criminaliteit en al jaren importeren we voornamelijk jonge mannen.

bergsbeklimmer | 25-07-16 | 10:51

Tostiman | 25-07-16 | 10:29
Ze steunen vaak ook de grootse massamoordenaars die ooit hebben geleefd zoals MAO, Stalin en Poll Pot daar hoor je ze nooit geen verkeerd woord over zeggen.
Meer dan 100 miljoen mensen hebben die gasten vermoord.
Kan me nog Rosenmöller van groen slinks herinneren met zijn nog net niet liefdesbrieven naar poll pot die mafketel die onderhand 1/3 van zijn bevolking heeft uitgroeit.
luxetlibertasnederland.blogspot.nl/201...
Geen negatief woord over gehoord van die eng linkse gekken en trouwens ook niet van de rest van de politiek, dus dat zegt wel iets van wat voor soort gespuis er hier in de politiek zit.
De enigste waar ze over vallen is Hitler, maar dit kunnen ze dan weer mooi gebruiken om gesprekken dood te slaan en iedereen weg te zetten als rechtsextremist en nazi.
Dus ja is het ook niet raar dat ze de moorddadige Islam steunen met hun haat tegen het vrije westen.

endofdays | 25-07-16 | 10:51

Dus, de zelfmoordaanslag + 12 gewonden door de Syrische asielzoeker had Duitsland kunnen voorkomen indien hij niet was geweigerd. Dit zal politici aan het denken zetten.

Musset | 25-07-16 | 10:51

@wallenberg | 25-07-16 | 10:42
Strateeg bij de PvdA.... hahahaha, ik viel van m'n stoel van het lachen.
Weer zo'n overbetaalde nitwit die alleen maar zit te cashen zonder (goed) werk te verrichten.

Mastermattie | 25-07-16 | 10:51

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:39
Je bent dus een linkse individualist. Dus een socialist die de boel bedondert en daar geen bemoeienis over wil hebben vanwege persoonlijke motieven zoals geld en een bizarre samenlevingesvorm.
Jij maak mijn punt helemaal helder. Eindelijk zeg je het een keer en kan ik je in het juiste hoekje duwen, als ik dat al niet deed.
Jij bent echt voorgoed af en verloren en zit in dezelfde hoek als de influx migranten die hetzelfde nastreven.

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:50

Hoeveel moeten er nog komen, hoeveel moeten er nog gaan, totdat de Linkse Kerk haar Mea Culpa, Mea Culpa, Mea Maxima Culpa laat horen???

de honden blaffen... | 25-07-16 | 10:50

Maar de echte slachtoffers hier zijn natuurlijk de moslims. (Oh wacht zit ik hier niet op Joop?)

Fapfap | 25-07-16 | 10:49

Pieter V | 25-07-16 | 10:42
Ik denk echt niet dat Merkel alleen staat in haar 'wir schaffen das'... zij is wel de voorloper maar er zijn zat Duitsers die echt achter haar staan hoor. Niet voor niets stonden de Duitsers massaal op treinstations de 'vluchtelingen' te verwelkomen, tig vrijwilligers in heel Duitsland om de 'vluchtelingen'te helpen... de Syrische asielzoeker die in de trein op de mensen heeft ingehakt had zelfs pleegouders.
Je kan mij niet wijsmaken dat alleen Merkel achter wir schaffen das of wilkommenskultur stond. Dat betekent niet dat heel Duitsland achter haar staat zie bv. wel diverse branden in azc's. Maar ik denk dat een groot gedeelte van Duitsland nog zeer politiek correct is in combinatie met een schuldgevoel overgebleven van de 2e WO.

Julia | 25-07-16 | 10:48

Het heeft dus ECHT helemaakl niets te maken met de vluchtelingenstroom of met de Islam.... zegt Merkel.

mallekater | 25-07-16 | 10:48

-weggejorist-

heidos | 25-07-16 | 10:48

Waar is het orakel geen-greintje-bewijs-Sargentini van Groenslinks?

daytripper | 25-07-16 | 10:47

@Zwizalletju | 25-07-16 | 10:40
Er is op zich niks mis met het vluchtelingen verdrag. Maar je moet wel vluchtelingen opnemen. Als je die 90% gelukszoekers weigert, houdt je voldoende middelen over om ook die zwaar getraumatiseerde vluchteling te helpen.

Hoe weiger je die gelukszoekers: Door eerst de hele asielmaffia eruit te schoppen. Waarom denk je dat een asielzoeker 5 jaar kan doen over een aanvraag. Zorgvuldigheid? Of misschien omdat er gedurende die 5 jaren asiel-advocaten, AZC-directeuren, etc etc een dikke boterham aan verdienen?

TheEgg | 25-07-16 | 10:47

@Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:41
Verzekeraars zoals Menzis draaien overuren: www.rzasielzoekers.nl/

Mastermattie | 25-07-16 | 10:47

Herinnert iemand zich nog "Telefon" met Charles Bronson: gehersenspoeld en voorzien van een via hypnose aangebrachte automatische respons worden de "slapers" middels een telefoongesprek geactiveerd waarbij een versleutelde startopdracht wordt gegeven. Het gevolg: schijnbaar willekeurige aanslagen op nauwelijks gerelateerde doelen.
Het verschil met Islam-zombies (zowel home-grown en geïmporteerde) is dat voor een effectieve terreurcampagne er geen sprake hoeft te zijn van vooraf geselecteerde doelen; agressie en bereidheid zijn de belangrijkste eigenschappen van zo een "slaper".

kindapaas | 25-07-16 | 10:46

@ET phone home | 25-07-16 | 09:31

En ze is op eigen houtje met Erdogan gaan onderhandelen en legt dan haar dictaat op aan de EU dictators.

Pieter V | 25-07-16 | 10:44

-weggejorist-

heidos | 25-07-16 | 10:44

@Fapfap | 25-07-16 | 10:37
Hun Joris heet Jolis ;)

Mastermattie | 25-07-16 | 10:44

O hij is strateeg bij de PvdA. Heeft hij zijn werk toch niet zo goed gedaan met dat marge partijtje.

Rest In Privacy | 25-07-16 | 10:42

Ik weet niet wie Kaj Leers is (wie noemt zijn zoon Kaj, maar goed, kan hij niets aan doen) maar wat een lamlendige lul. Alsof we hier zitten te wachten op aanslagen om ons gelijk te halen. Dat wij het hier aan het voorspellen waren wil nog niet zeggen dat wij hier blij mee zijn, wat een totale lul zeg, om te zeggen dat jullie en ik er blij mee zijn.

Apollo | 25-07-16 | 10:42

@Julia | 25-07-16 | 09:12

U denkt dat de Duitsers nog steeds geen hersens hebben en allemaal achter Merkel staan? Nee hoor, dat is echt maar een klein groepje verdwaasden, compleet losgezongen van de realiteit net achterlijk als hun Nederlandse die het liefste zichzelf inclusief kinderen en kleinkinderen om zeep helpen.

Pieter V | 25-07-16 | 10:42

Dr De Hond | 25-07-16 | 10:38
Het heeft denk ik te maken met geld. Die linkse baatsjesmachine profiteert enorm van de influx van migranten en zal er alles aan doen dit te beschermen.
Want huis, hypotheek, speelgoed voor de moederskindjes en een fijne verkantie met lekker eten aan het strand van zuid frankrijk.

Die mensen schijten op je, want poen verdienen daar gaat het om.

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:41

Kaj Leers, het bewijs dat te strakke hoedjes je denkvermogen afknellen...

funkyd | 25-07-16 | 10:41

Who the fuck is Kaj Leers?

Rest In Privacy | 25-07-16 | 10:41

-weggejorist-

Ziejijhet | 25-07-16 | 10:40

@mad love is coming | 25-07-16 | 10:33
Laat maar komen met argumenten, resulteert altijd in leuke dialogen.

Mastermattie | 25-07-16 | 10:40

@jawor36 | 25-07-16 | 10:18

Nederland zou er goed aan doen om het VN Vluchtelingen Verdrag op te zeggen. Laat dit maar een van de punten van de PVV worden. Ik ben voor.We kunnen niet alle ellende van de hele wereld opvangen.
En verder binnnen Europa hebben we afgespraken gemaakt die niet werden nageleefd de afgelopen jaren. Iedereen kon gewoon tot in ons land doorlopen en hier asiel aanvragen terwijl dat in het 1e land moest.
Heel Europa zou eigenlijk moeten zeggen we doen niet meer mee, dan blijven ze in de buurt en worden daar opgevangen.
Het kan niet zo zijn dat vanwege een paar jaar oorlog je het recht krijgt om je in onze rijke landen te vestigen en daar vervolgens niet te wortelen met alle gevolgen van dien.

Zwizalletju | 25-07-16 | 10:40

Nou ik denk een syrische verwarde geest die vond dat geenstijl niet alleen met nieuws uit Duitsland moet eindigen op de dag maar ook moet beginnen. Het zal volgens de Merkeltjes dus wel weer geen islam van de wrede betreffen. Ik begrijp trouwens nog niet dat die duitsers hier geen veren en pek zijn komen lenen om Merkel van pek en veren te voorzien. Want ik denk ondertussen dat iedere autochtone duitser kotst op die Merkel!! Nou ja incidentje toch. Ik vind het jammer dat ik gelijk krijg. Want er zijn weer gewonden te betreuren. Maar ja het zal niet de laatste dode of gewonde daar zijn door de terreur van pislam van de wrede. Nou maar weer wachten op het volgende onderwerp. Ik vermoed iets wat schurkije betreft. Ook zo'n fijn kudtland. Door een dictator Erdolf. Ik begrijp niet dat daar nog mensen op vakantie gaan. Maar ja. Als het maar goedkoop is en nederlanders zijn zo over de streep.

tweetybird | 25-07-16 | 10:40

E
Deze amokbar is niet anders.

RickTheDick | 25-07-16 | 10:40

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:35

Maar het tij is kerende, ook op de Joop. Multicul is niet meer zaligmakend, ook niet voor links. En ik ben van huis uit een sociaal liberaal, dus leg me geen dingen in de mond.

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:39

Het is toch niet te geloven dat een asielzoekerknuffelaar een (van vele) aanslag(en) gepleegd door een asielzoeker zo spint dat geenstijl een fles champagne opentrekt?

Dit soort figuren (Kaj, serieus?) knuffelen en haten net zolang door tot zijzelf de keel wordt afgesneden door een club wilden. Eerder gaan de ogen niet open.

Dr De Hond | 25-07-16 | 10:38

@jawor36 | 25-07-16 | 10:36
Dat denk ik niet. Aangezien hij daar minder ongelukkig zou zijn geweest omdat er meer overeenkomsten met zijn levenswijze zijn.

Mastermattie | 25-07-16 | 10:38

Bij het links facistische weblog Joop lijkt het wel steeds rechtser te worden na deze aanslag. Of hun Joris heeft geen tijd om die berichten te jorissen...

Fapfap | 25-07-16 | 10:37

Een migratiestop is niet voldoende.
Deze mensen moeten ook terug naar zand van herkomst.
Willen ze niet zeggen waar ze écht vandaan komen, zet ze dan maar op het vliegtuig van Julio Poch

Mastermattie | 25-07-16 | 10:37

zou het minder zeer doen als ze b.v. een poot bij je afhakken of een arm er af blazen als je overal te horen krijgt dat de dader niet aangesloten is bij I.S.

uisge baugh | 25-07-16 | 10:37

Roosx | 25-07-16 | 10:31
Als ik medewerker van de IC was had ik 'm ook graag geholpen. Aan de. spuitje lucht, dat dan weer wel.

Eparchus | 25-07-16 | 10:37

@Prof. D.A.H. Vintik | 25-07-16 | 09:10
Huh?!? Dit moet wel een hoax zijn. Zo niet, dan zijn de Duitsers nog hardleerser(hoi Kaj!) dan ik dacht. Die achterlijk ZEUG moet vandaag nog opstappen! Sofort!

@witchmaster | 25-07-16 | 09:42
Ik heb het stuk ook gelezen. Na mijn bloeddruk pilletjes genomen te hebben wegens gevaar van de pc het raam uitknikkeren, heb ik er ook even mijn 5 cent achtergelaten. U heeft gelijk, ze worden volledig gefileerd en afgebrand door de reaguurders aldaar. En dan durft deze f*cktart Azmani nog van "je moet niet naïef zijn" te spreken. En vanmorgen in de Televaag ook een Stelling v/d Dag over hoe het "rechts extremistische gevaar" steeds gevaarlijker zou worden wegens toegenomen polarisatie etc.. Nou, voorlopig zie ik maar één extremistisch gevaar, en dat heeft een baard en een soepjurk aan en gaat al Allah Snackbarrend door het leven!

Sjefke7807 | 25-07-16 | 10:37

mad love is coming | 25-07-16 | 10:33
Ja zo klinkt het ook he... zucht.
Hoe gaat het met de migranten trouwens, en met de samenleving, alles onder controle? ;)

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:37

Mastermattie | 25-07-16 | 10:28

Dan had hij waarschijnlijk in dat buurland hetzelfde gedaan.

jawor36 | 25-07-16 | 10:36

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:29
Integendeel. Maar ik heul niet met de linkse kliek en beweer dan bij hoog en laag dat niet te doen.
De boel besodeflikkeren heb jij zo ongeveer uitgevonden.
Met je gelieerde goedmensen. ;)

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:35

Is dat gek ,dat die crimineel met machete een Syrische vluchteling is ? Nee dat is niet gek,dat schijnt zelfs normaal te zijn.Men kan een banaan niet recht praten ,dat is een ding de onmogelijkheid.Hoe graag men zou willen,maar gaat niet lukken.

altijdfeest | 25-07-16 | 10:33

@jawor36 | 25-07-16 | 10:18

Maar ja, ze hadden die vluchtelingen met een luchtje ook gewoon kunnen interneren. Gewoon opsluiten dus en psychiatrische behandelingen zijn er vooral voor de portemonnee van de psychiaters. Het effect is zeer beperkt gebleken.

Internationale wetgeving die aantoonbaar leidt tot het terroriseren van de aanwezige bevolking moet worden nageleefd? Alleen een verstandelijk gehandicapte zal dat blijven volhouden.

Pieter V | 25-07-16 | 10:33

Amok | 25-07-16 | 10:25
Ben gelijk aan de spuitkak. Wat een gekken zeg.

Eparchus | 25-07-16 | 10:33

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:29

Geen aandacht aan besteden, hoogstwaarschijnlijk is het een Joop-trol.

mad love is coming | 25-07-16 | 10:33

Hoe lang had Kaj Leers dat parmantige tweetje al onder de knop klaar staan? Ik vrees dat tie een grijns niet kon onderdrukken bij het verzenden én dat tie kramp in zijn vingers heeft van het refreshen hier. Narcistische linkse gutmenscherij: het brengt de aanstaande guerillastrijd in West-Europa weer een stapje dichterbij.

de Voorzittert | 25-07-16 | 10:31

@botbot | 25-07-16 | 09:13
Dat is gewoon pesten door Frankrijk omdat hun grote geldschieter niet meer bij hun cluppie willen zijn.

Tostiman | 25-07-16 | 10:31

jawor36 | 25-07-16 | 10:18
Is dat zo? uit oorlogsgebied?
Evengoed had de knakker een vals paspoort kunnen hebben etctera x2.
Er zit helemaal geen enkele zekerheid achter deze migranten, dit wordt vakkundig weggemoffeld.
Je kan je niet alleen baseren op wat er door een stel onkundige overheidsmedewerkes wordt verteld.
Het enige wat wel zeker was is het opgelopen chaotische resultaat.

Op je vraag "maar vraag me af of we willen dat dit ten koste gaat van mensen mét verblijfsvergunning die ook graag geholpen willen worden."
Ja, dat gaat ten koste van de mensen die het echt nodig hebben. En kennelijk willen we dat want het gebeurd!

Cobalt bomb | 25-07-16 | 10:30

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:22

Ik snap het al, U bent een Übermensch, kan niet anders...

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:29

@jawor36 | 25-07-16 | 10:18
Ik word een beetje misselijk. Waarom moeten wij dat? Waarom moeten wij al die ellende hier heen halen. Wat zijn jullie linksch mensen toch een masochisten. Laat ze lekker daar we hebben genoeg aan onze eigen gekken en idioten, hebben die van hun niet nodig.

Tostiman | 25-07-16 | 10:29

Zou me niet verbazen als binnenkort voor een aanslag in Amsterdam de IJ-pont wordt gekozen. In een weekend bij mooi weer. Erop, ervoor aan de noord of aan de zuidkant, maakt niet uit, want het is er aan beide kanten stervens druk. twitter.com/schlijper/status/75730442...

Rest In Privacy | 25-07-16 | 10:29

Tuurlijk Kaj het is feest bij geestijl, man wat een achterlijke zak hooi.
Iedereen met een paar gezonde hersencellen kon dit soort ellende voorspellen en als de ellende dan zoals voorspeld begint met dodelijke slachtoffers dan vieren wij hier een feestje, mafketel!
Wat verwacht je met miljoenen gasten uit allerlei helachtige gebieden waarvan er vele bij zitten met gruwelijke haat tegen het westen.
Mede veroorzaakt door al dat gekloot van onze fijne Bilderberg oorlogshitsers in den haag en Brussel en Washington SA & Turkije die ISIS mooi in het zadel hebben geholpen en dan mooi hier de grenzen hebben opengezet om al die ellende hierheen te importeren.

endofdays | 25-07-16 | 10:28

@jawor36 | 25-07-16 | 10:18
Dit had in de eerste plaats voorkomen kunnen worden als die lui gewoon in een buurland opgevangen werden in plaats van ver in Europa.

Mastermattie | 25-07-16 | 10:28

Je haalt me een partij ellende binnen door mensen uit achterlijke oorlogsgebieden Europa binnen te laten. Die moet je met al hun shit dáár opvangen. Grenzen sluiten, en terugsturen, juist geen asiel verlenen. Je ziet wat er gebeurt met sommigen van deze ontheemden. Ze gaan zelf aan de slag, worden soort IS lid,of draaien door en beginnen te hakken.
De treinhakker , die met Chinezen van een 1,5 week geleden overigens was geen Afghaan , maar een Pakistaan die zich voor Afghaan uitgaf.
En Kaj Leers is een grote domme LUL.

Zwizalletju | 25-07-16 | 10:27

jawor36 | 25-07-16 | 10:18
Dan wordt het hoog tijd dat we die wetten aanpassen.
Ik ben er klaar mee dat we zogenaamd niet kunnen bepalen wat er in ons eigen land gebeurt.

OudeNederlander | 25-07-16 | 10:26

Zeg Kaj Leers je bent met jouw tweet toch wel heel erg ver van het padje.

Dat heb je met die zelfverklaarde moreel superieure Übermenschen die hun volstrekt achterlijk wereldbeeld aan gruzelementen zien vallen.

En Kaj, wat is jouw oplossing? Nog meer geld, nog meer positieve discriminatie voor de aanhangers van de islamitische doctrine.

De aanhangers van die doctrine die zichzelf ook zo verschrikkelijk superieur vinden en ons toch maar ongelovige honden vinden? Ach ja, policor links en islamisten, soort zoekt soort.
Ongelovige honden, die volgens de islamitische Übermenschen met list, bedrog, intimidatie, terreur of puur geweld moeten worden bekeerd en anders maar moeten worden afgemaakt.

Pieter V | 25-07-16 | 10:26

Net als je dacht dat het niet gekker kon worden, dan lees je dit: "Verplichte Islam les op alle scholen." www.informationliberation.com/?id=5521... zie de foto's... knetter, knettergek!

Amok | 25-07-16 | 10:25

Als de schatting dat er in Europa zo'n 4-5000 van deze mafklappers rondlopen een beetje accuraat is dan is dit wat we de komende tien jaar elke dag overal kunnen verwachten. Maar ik ben bang dat die schatting schromelijk laag is. Te paard!!!

Mauzzie | 25-07-16 | 10:25

"We beginnen de dag met een glaasje Sekt". 12 gewonden, waarvan er een aantal slecht aan toe is. Ongepast om hier het glas op te heffen. Zal als satire bedoeld zijn, maar soms kun je de plank ook misslaan.

Mannes | 25-07-16 | 10:24

Een gedeelte van de moslims is radicaal en een gedeelte daarvan gaat over tot aktie.
Gaan we vaker meemaken, heeft niks met isis of deash te maken. Is gewoon de combinatie mens en boek op sommige heeft dat een ongewenste uitwerking al voor de medeglovers is die uitwerking als berserker uit lang vervlogen tijden hier.

Rest In Privacy | 25-07-16 | 10:24

@jawor 10:18
Internationale wetgeving wordt gewoon genegeerd door de welkomgekkies, iets met Dublin en verdrag.. deze figuur was waarschijnlijk net zo illegaal als de rest die vrolijk en ongehinderd noordwest Europa binnenwandelt.

compitaal | 25-07-16 | 10:23

Poes Fiep | 25-07-16 | 10:17
Precies. Het hele riedeltje van dat we enkel vluchtelingen opvangen is natuurlijk 1 grote bullshit en een leugen.
De kans dat een nietvluchteling blijft is zeer groot, men verdwijnt in de illegaliteit,wil niet meewerken aan uitzetting of het moederland wil niet meewerken met uitzetting of uiteindelijk is links zo idioot dat er weer een generaal pardon komt, zolang je de boel maar blijft vertragen. Daarom, deze mensen moeten niet op ons grondgebied komen want dat zorgt enkel voor problemen... gooi de miljarden die wij hier besteden aan deze 'vluchtelingen' in de regio voor bv. opvang, sluit de grenzen en als je echt zo nodig mensen binnen wilt laten dan screen je die zelf in de vluchtelingenkampen in de regio.

Julia | 25-07-16 | 10:23

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:15
Er is nogal een verschil tussen woorden en daden, ik kan ook wel eens wat beweren, maar ik spreek dan de waarheid. Moet je ook eens proberen.

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:22

Kaj....?? beetje triest dat het bij de aangifte van je kind al mis gaat.

Voor de rest: lekker weertje, tijd voor een perenijsje want er gaat toch geen fuck veranderen.

Onze man in Mockba | 25-07-16 | 10:22

@Abu Koop Dan | 25-07-16 | 10:09
@024 | 25-07-16 | 10:10
Op mijn S6 (ook Android meuk) open de GeenStijl mainpage gewoon.

Ikdachthetniet | 25-07-16 | 10:21

Kaj Leers is door de werkelijkheid ingehaald en dan ga je rare dingen schrijven.

Vitiligo | 25-07-16 | 10:21

"niet iedereen had door dat het een bomaanslag betrof"
whahahaha.... dat is juist het probleem met de Duitsers
al staan ze er met hun policor neus bovenop zelfs dannog
denken ze gelijk aan "een ongelukje" of "incidentje"

Berthe | 25-07-16 | 10:20

Cobalt bomb | 25-07-16 | 10:17

*kuch* ... Heir heir

Centauri3 | 25-07-16 | 10:20

Ja, Kaj Leers, jij en de andere linkse blinden hebben ongelijk en de vraag kan worden gesteld of jullie daarmee niet medeschuldig zijn aan de ellende die er nu is.

langzullenweleven | 25-07-16 | 10:19

Mastermattie | 25-07-16 | 10:05

Het probleem recht in de ogen aankijken kan nog steeds tot andere opvattingen leiden. Ik zie niet hoe dit voorkomen had kunnen worden, jij wel?

Dit was een vluchteling die uit oorlogsgebied kwam. Wat je er ook van vindt, Duitslands was VERPLICHT deze idioot op te vangen. Dat is gewoon internationale wetgeving.

Het enige dat hem had kunnen stoppen zijn psychiatrische behandelingen (+ opsluiting), maar vraag me af of we willen dat dit ten koste gaat van mensen mét verblijfsvergunning die ook graag geholpen willen worden.

jawor36 | 25-07-16 | 10:18

En Merkel zag dat het goed was, en zong in het Duits: Nu Zijt Wellekome.....

mynameistrouble2 | 25-07-16 | 10:17

#jesuis zal binnenkort wel vervangen worden door #ichbineinBerliner ben ik bang.

catomar | 25-07-16 | 10:17

Er is een misverstand over verwarde mannen. Verwarde mensen zijn psychotisch, en (dus) in de regel niet in staat om dit soort toch ingewikkelde aanslagen te plegen, want daar moet je voor kunnen plannen etc: dat lukt een psychoot niet. Mensen die dit soort aanslagen plegen hebben dus meestal iets anders. Deze asielzoeker wordt depressief genoemd, omdat hij zelfmoordpoging deed. Ik werk in de psychiatrie. Asielzoekers doen wel vaker zelfmoordpogingen, vaak om hun uitzetting tegen te gaan. Dat heeft nl direct effect: zogauw je opgenomen bent vraagt je advocaat een briefje van de psychiater: dat je zielig bent, dat je behandeld moet worden. Daar kan de advocaat uitzetting mee voorkomen. Vervolgens kan de psychiatrie de asielzoeker niet beter maken, want er staat een straf op beter worden: uitzetting. Zo zit een asielzoeker vervolgens klem en iedereen eromheen ook. Dit was vermoedelijk een asielzoeker die weg moest maar niet wilde, die woedend en wanhopig was over zijn situatie, en in zijn woede Duitsers mee wilde nemen in de dood. Als uitzetten niet lukt, moeten we ze niet binnenhalen, zo simpel is het.

Poes Fiep | 25-07-16 | 10:17

Overigens loopt Kaj Leers zich nu helemaal suf te ruken over de exposure die die hier gescored heeft.
-Twijfelt of GS wel de goede strijd strijdt-

Cobalt bomb | 25-07-16 | 10:17

Bij de NOS was hij verward, depressief, suicidaal en werd islamitisch weer vervangen door islamistisch.

uisge baugh | 25-07-16 | 10:16

-weggejorist-

heidos | 25-07-16 | 10:15

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:08

Had een account maar toen ik iets te kritisch was over Samsom kon ik opeens niet meer commenten. En nee, dat is niet mijn volk, integendeel zelfs.

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 10:15

Doet dat pijn Kaj Leers? Jezelf zo in de voet schieten met die tweet?

Hei-kneuter | 25-07-16 | 10:15

@davidka | 25-07-16 | 10:12
Had in het verleden ook contact met Kaj Leers en vond het ook een hele onaangename man. Luistert slecht, veroordeelt direct en stelt zichzelf boven alle anderen. Echt een naar mens.

i-Wonder | 25-07-16 | 10:15

Over Kaj L., zoals hij zichzelf graag positioneert
-----------------
Communicatiestrateeg. Op Twitter te vinden als @kajleers. Politiek bewust, graag op de hoogte van financieel-economische actualiteiten, houdt van muziek en geopolitiek. Social media-trainingen en -strategie (Twitter, Facebook). En ja, content is en blijft king.
-----------------
Nuff said...

Gies van Agt | 25-07-16 | 10:14

Lees ook net iets over 'mass shooting' in Florida. 2 doden, 17 gewonden. Zou in een club zijn waar voornamelijk tieners aan het feesten waren...

vindead | 25-07-16 | 10:14

witchmaster | 25-07-16 | 10:10
Ik denk dat wanneer je de ware aard achter reaguurders en scribenten alhier zou weten, alles op zijn plek zou vallen.
Niets is wat het lijkt, de policor heeft alle facetten van de msm geinfecteerd.
Eigenlijk wordt het eens tijd voor een soort van mini-watergate.

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:13

Die Kaj Leers is sowieso een zeer vervelende man in de omgang. Ben blij dat ik al een aantal jaar niet meer met hem te maken heb.

davidka | 25-07-16 | 10:12

Altijd B
En het wordt erger. In 2020 is de meerderheid van jonge mannen in heel Duitsland een immigrant. Dat is als de immigratie nu stopt. En dat zijn er drie keer zoveel als land- luchtmacht, marine en politie bij elkaar. Fijne jaren! youtu.be/dF9V8POmuxg

PopperFlopper | 25-07-16 | 10:11

Walgelijke vent die Kaj Leers om zoiets te schrijven.
Pvda/Joop.nl Niveau.

blanke pool | 25-07-16 | 10:11

Het grootste figuur in de islam is mohammed. Een pedofiele, gewelddadige moordenaar en rover, die andersdenkenden het licht in de ogen niet gunde. En zijn volgers zijn precies zo: Gewelddadig, moordzuchtig, geen respect voor vrouwen en andersdenkenden. En zo zien we ze ook in het nieuws: Een dag niet gemoord en onderdrukt, is een dag niet geleefd volgens mohammeds voorbeeld. Wat een fascistische, onderdrukkende ideologie is de islam. En dat allemaal lekker beschermd door onze grondwet waarin de vrijheid van godsdienst gegarandeerd is.
Als je een beetje logisch kunt nadenken, dan zie je dat de islam een enorme bedreiging is voor onze samenleving en manier van leven. Voor onze verwijfde samenleving hebben ze dan ook, net zoals voor vrouwen, geen enkel respect. Geenstijl waarschuwt ook keer op keer voor dit gevaar, itt de meeste struisvogels in de mainstreammedia, door hierover wel ongenuanceerd te berichten. En nu meent ene Kaj Leers dat Geenstijl champagne drinkt omdat er weer zoveel mensen afgeslacht zijn door zo'n islamitische idioot. Wat voor een simpele oetlul moet je dan wel niet zijn?

kortebroek | 25-07-16 | 10:11

Is Judith S. al opgepakt?

Piet Karbiet | 25-07-16 | 10:11

@Abu Koop Dan | 25-07-16 | 10:09
Ja gewoon geen android meuk meer kopen:
Gewoon iOS of WP

024 | 25-07-16 | 10:10

ik snap iets niet , een normaal mens gaat toch niet naar (kots) joop.nl bij mij komt tie niet voor in me geschiedenis ..................

witchmaster | 25-07-16 | 10:10

Kaj Leers is zoals alle linkse mensen, hij slaat totaal door als hij ongelijk heeft. Gaat degene die wel gelijk had voor moord-medeplichtigen uitmaken. En de moslims in Nederland die staan te juichen als een IS aanslag lukt verzwijgt hij. Kaj Leers is het archetype van een linkse man.

i-Wonder | 25-07-16 | 10:09

Beetje gewoonte aan het worden hier in europa, die aanslagen. Jammer zeg.

Offtopic: krijg telkens een wit scherm als ik de main site (www.geenstijl.nl) probeer te laden op mijn telefoon (s7 edge). Fix of tips,

Abu Koop Dan | 25-07-16 | 10:09

"(semi)Uitgeprocedeerde asielzoeker maakt Amok."

sgtmouse | 25-07-16 | 10:09

Guust Kadaver | 25-07-16 | 10:01
Aan allen die twitter quotes willen aanhalen, maak een screendump. Die tweets worden afgeschermd of weggehaald wat het nut van doorlinken ontneemt :)

Cobalt bomb | 25-07-16 | 10:09

@franck7020 | 25-07-16 | 09:43
Maar helaas zitten de Kaj Leersen van deze wereld niet in de trein. Die zitten in de auto met chauffeur, als ze zich al buiten begeven is er vaak een beveiliger in de buurt en ze wonen uiteraard in een veilige witte enclave.

Ik blijf erbij: Politici moeten ons vertegenwoordigen. Dus we stellen een quota in, zeg 1 op 20. Bij elke 20 burgerdoden wordt er 1 willekeurig 2e kamer lid geëxecuteerd. Dat witte-enclave-met-beveilger idee moet weg.
Zelfde overigens met oorlogen. Zo had in 1945 iedereen uit Kabinet De Geer II alsnog tegen de muur gemoeten. Het land onverdedigbaar maken, maar er wel zelf tussenuit naaien naar Engeland.

TheEgg | 25-07-16 | 10:09

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 09:51
Jouw volk toch, die lui op de Joop. Anders zat je er ook niet op.
Een normaal mens leest die troep niet, behalve nrc lezers en migranten knuffelaars :)

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 10:08

Ondertussen : gaat sultan erdogan als een olifant te keer.
...................................................
De Turkse autoriteiten hebben maandag een arrestatiebevel uitgevaardigd voor 42 journalisten. Dat meldt de Turkse omroep NTV.

Het is de zoveelste arrestatiegolf na de mislukte coup door een deel van het leger.

De bekende commentator en voormalig parlementariër Nazli Illicak is een van de journalisten voor wie een aanhoudingsbevel is uitgevaardigd.

De Turkse autoriteiten hebben inmiddels meer dan zestigduizend militairen, politiefunctionarissen, rechters, leraren, ambtenaren en anderen aangehouden, geschorst of ontslagen in de dagen na de poging tot staatsgreep.

witchmaster | 25-07-16 | 10:08

Met de laatste aanslag bewijst hij zijn mede afgewezen asielbroeders geen dienst, ging wel eens waar zwaar over de rooie omdat hij doordat hij de vrijheid van het westen niet aan kon geduld in het duitse, maar ben bang dat die in de toekomst niet meer zo vrij zich door het duitse kunnen gaan bewegen en dat ze zich aan enige vorm van toezicht moet gaan onderwerpen. denk dat frau Merkel gisteravond iets weer minder happy in der bed is gekropen want gaat nu wel slag op slag daar in het duitse en ergens is ook daar de maat vol. Het is bijna een religie maakt sneller iets kapot dan 1000 "gutmenschen" onder het tapijt kunnen vegen.

Umberto die trotzoni | 25-07-16 | 10:07

Waarom werd deze Syriër door Duitsland niet als vluchteling erkend?

En waarom zat dit figuur niet achter slot en grendel gezien zijn afwijzing EN zijn aantoonbare labiele toestand en dito gedrag?

Het lijkt wel alsof onze overheden bewust onze samenleving willen vernietigen.

balustrade | 25-07-16 | 10:07

Kaj Leers hoort wat mij betreft in het rijtje Quincy, DENK, Abou Jahjah, etc etc, die politieke motieven hebben.
Jammer dat die lui elke jeer weer een podium krijgen.

OudeNederlander | 25-07-16 | 10:06

@De Profundus | 25-07-16 | 09:41
Waarschijnlijk staan er nog 200 reacties in 'de wachtrij' om vooraf gemodereerd te worden.
Het is tenslotte Jolo's website en die heeft altijd gelijk.
*ahum, kuch*

necrosis | 25-07-16 | 10:05

-weggejorist-

rattenvanger XL | 25-07-16 | 10:05

I:Syrische champagnehandelaar

rattenvanger XL | 25-07-16 | 10:05

FW Ta-183 Huckebein | 25-07-16 | 09:22
Ongelofelijk.... Wegkijken neemt daar dus echt epische proporties aan. Inmiddels hebben de oosterburen ook internet, gelukkig!

Mastermattie | 25-07-16 | 10:05

De erkenning vluchteling is het laatste schild ter verdediging dat de "wees welkom" populatie voor zich houden. Nu nog toegeven dat het geen vluchtelingen zijn, maar toch echt de 5e colonne van de islam die ons westen niet goed gezind zijn.

deraderendraaien | 25-07-16 | 10:03

@Julia | 25-07-16 | 09:38
Australië haakt die bootjes aan en zorgen ervoor dat ze geen voet op vasteland zetten, die gaan naar kleine eilandjes ver van het vasteland.
Sommige Aziatische landen haken die bootjes aan en slepen die terug naar open zee.
De boodschap is duidelijk: 'we willen jullie niet'.
En wat doet Europa?
Die bericht dagelijks over bom/ machete/ vuurwapenincidenten waarbij 'toevallig' vrijwel altijd moslims bij betrokken zijn.
Hier in Europa doen we iets verkeerd!

necrosis | 25-07-16 | 10:02

Die Kai Leers ook; het is er niet één, maar meerdere per week. Dan kun je wel lollig proberen te zijn op één van de weinige sites die daar wel aandacht aan schankt, maar je kan ook je ogen open doen en zien dat er een gigantisch probleem is met die migranten. Een probleem dat opgelost dient te worden, maar nee… gütmensjes zoals Kai Leers trekken liever de aandacht naar een website (in dit geval Geenstijl) toe, dan dat ze meewerken aan een oplossing.

kanon0503 | 25-07-16 | 10:02

Kaj Leers, is dat niet de man met ongeneeslijke hersenrot die na de moorden op Fortuyn en Van Gogh dansend op straat werd aangetroffen met een fles champagne in de hand?

Jonkheer Wttewaall | 25-07-16 | 10:02

Kaj Leers, heeft iemand vandaag al tegen je gezegd dat je een grote lul bent? Lul!

Eparchus | 25-07-16 | 10:01

Wat Maarten Schenk zegt:
twitter.com/mschenk:Pregnant woman runs into machete #BBCHeadline
Vreemde nieuwsframes, gevaarlijk ook.

Guust Kadaver | 25-07-16 | 10:01

De redenatie van Kaj zegt natuurlijk meer over hemzelf en zijn verdorven geest.

Dirk III | 25-07-16 | 10:01

Champagne bij iedere moslim aanslag.... dan zijn ze bij GeenStijl nu al weken stomdronken denk ik.

Oepsie1234 | 25-07-16 | 10:01

Ja Kaj, laten we hopen dat er vandaag in Tilburg geen islamgerelateerde aanslag plaats vindt.
Want dan zijn bij GS de kratten champagne niet aan te slepen.
En jij krijgt er geen druppel van.
Ga je nog meer domme dingen roepen.

Dostranamus | 25-07-16 | 10:01

Ziek vee wordt bij het geringste vermoeden van gevaar geruimd. Daar hebben we blijkbaar geen moeite mee. Het gaat dan ook om onze veiligheid.
Onze veiligheid wordt ook aangetast door grote groepen moslims. Ruimen gaat idd wat te ver, maar assertief onze normen en waarden blijven verdedigen is onze plicht!
Als mensen tonen dat alle vormen van menselijkheid bij ze afwezig is mogen ze wmb in ieder geval best geweigerd worden bij de grens, ingesloten worden, teruggestuurd worden.
Voordat immigranten een degelijke veiligheidsprocedure volledig hebben afgerond horen ze NIET in onze vrije Westerse samenleving ongecontroleerd rond te wandelen. Twijfelgevallen MET enkelband!
Jammer voor de bonafide moslims, due zich overigens slechts zekden laten horen. Zijn ze er wel?
Maar wat is beter om op te offeren? Onze volledige vrije, open samenleving of de vrijheden van een geloofsgroep die ons eeuwig bekritiseert en van ons werk profiteert? En ons blijkbaar zo haat dat wij en onze kids lukraak vermoord moeten worden?
Als overheden nog langer blijven policorren duurt het niet lang meer voordat de bevolking ZELF maatregelen neemt tegen moslimgeweld.
Wat niet de schuld is van diezelfde bevolking, maar van de slappe overheden die ons in de kou laten staan.
-100% waterdichte grenscontroles
-Registercontroles naar verdachte moslims (relatief eenvoudig dankzij de tapwetgeving die plasterk ons heeft opgedrongen)
-voorlopig buiten werking stellen van 'Schengen'
-banden met islamitische schurkenstaten, o.a. turkije, verbreken; financiele steun beeindigen
-keiharde eisen stellen aan moslims en hun gebroed: meedoen, werken, school afmaken, taalniveau-eisen vaststellen, 3 strikes is out hanteren enz.
.
Moslims moeten voelen dat ze hier te gast zijn en hun vrijheden moeten verdienen door positief gedrag!
.
ies geen racies, maar voorzorg!

pennestront | 25-07-16 | 10:00

speculoos | 25-07-16 | 09:17
Interessant..
Vraag me af hoe die screening werkt als door de poorten van Europa wandelt.

Hei-kneuter | 25-07-16 | 10:00

Wie is Kay Leers en waar moet ik 'm van kennen?
En wanneer gaan die Duitsers nou eens die takke teef van een Merkel de keien opsmijten?

Baby Fark McGee-Zax | 25-07-16 | 10:00

Reconquista now!

Thomas333 | 25-07-16 | 10:00

zeeman73 | 25-07-16 | 09:44

blijf het herhalen niet alleen IS heeft vernietigingsmissie ongelovige voor het oprichten van een ISlamitsche wereldstaat..
lone wolfs, geprikkelde Is volgers, Breivink ideologen, etc etc alleen ploffers, messenwerpers, alluh hakbijlen van 18-35 jaar..

nl.wikipedia.org/wiki/Posttraumatisch...

Dit blijft en wordt alleen maar erger de komende 10 jaar!

fikkieblijf! | 25-07-16 | 09:59

Kaj Leers, je zal ouders zijn van een van de slachtoffers. Dan is het altijd fijn om te weten dat er iemand zoals jij klaarstaat om de het gedachtengoed van de dader te verdedigen. Fijn dat jij er op dit soort momenten voor zorgt dat we met z'n allen ons hoofd koel houden. Ik weet namelijk zeker dat we anders met z'n allen helemaal Eichmann gaan. Ofzo.
Wat ben jij fatsoenlijk zeg. Daar kunnen we met z'n allen nog iets van leren!

ZegMaar | 25-07-16 | 09:59

Als er dadelijk een moskee in de fik vliegt dan kijk ik ook de andere kant op.

Wasbakplasser | 25-07-16 | 09:59

Martinspire | 25-07-16 | 09:19
RTL zit een beetje op het randje. Meestal net iets verder dan de NPO. Maar eerder in dit topic zag ik een linkje naar de NOS waar zelfs gesteld werd dat het een Syrische vluchteling was, dus het duiden is iig begonnen.
Wel zal LinksNederland dit spinnen richting: we moeten nog liever voor ze zijn. (Natuurlijk een irritant, ongehoorzaam kind beloon je ten slotte ook met een rol snoep en zakgeldverhoging, logisch toch?)

Mastermattie | 25-07-16 | 09:58

F. Bloeddorstige Barbaar

wen er maar aan! Barbaren dragen geen kruis en ervaren geen religie.
Hun religie is de geur van bloed en de smaak van angst, dood en verderf. The Walking Dead komt naar je toe dit najaar

Centauri3 | 25-07-16 | 09:58

kaj leers, zielige wegkijkerT. Je zal je mening pas bijstellen als dit inteeltvolk jou roze bril samen met je kop in de goot laat rollen. helaas ben je dan te laat.

kaplaarzenverkoper | 25-07-16 | 09:58

Hoe meer islam, hoe meer ellende. Dat zei ik altijd en blijf ik zeggen, maar volgens de linkse idioten ben ik dan een extremieest/racieest en ik discrimineer bla bla.. je kent die linkse onzin al.

Nogmaals. De fascistische islam en het vrije Westen gaan nooit samen, simpelweg omdat fascisme en vrijheid nooit samen kunnen gaan. Dat is een FEIT en het heeft niks met extremisme, racisme of discriminatie te maken.

Het is voor niemand goed dat de islam naar het Westen wordt geïmporteerd, niet voor Westerlingen maar zeker ook niet goed voor moslims. Want zodra de pleuris in het Westen uitbreekt, dan wordt niemand bespaard, dus ook islamieten zullen weer in de ellende van een burgeroorlog belanden. Dan is heel Europa helemaal kapot en iedereen in Europa zal dan in ellende moeten leven/sterven, want nogmaals, altijd en overal waar islam is, is ellende, terreur, dood en verderf.

De islam is een zieke fascistische ideologie. Wie oh zo graag islam wilt aanhangen, heeft ie in het vrije Westen helemaal niks te zoeken, ga weg. En waarom moet iedereen naar het Westen komen?! Er zijn zoveel islamitische landen, ga daar "vluchten", dat is voor iedereen de beste oplossing.

Wonderful-Life | 25-07-16 | 09:58

Tsja demense die zich het meest ertegen verzetten slaan vaak een slaatje uit de asielproblematiek.

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 09:58

Het was een moslim die teleurgesteld was in het onoverbrugbare cultuurverschil tussen Europa en het Midden Oosten. Daarnaast zijn de beloften van de mensensmokkelaars niet uitgekomen.
Het probleem van moslims is macht, sex en geloof.
Ten aanzien van macht werd deze dader niet direct door een corruptfamilielid geholpen aan een goedbetalende baan op een ministerie. Daarnaast zijn vrouwen en mannen bij ons gelijk en was hij dus niet langer het 'haantje' zoals in zijn eigen cultuur.
Ten aanzien van sex zij dat in zijn ogen alle niet gesluierde vrouwen hoeren zijn en dat die geen sex met hem willen.
Vind je het gek dat zo'n gozer doordraait en naast hemzelf nog vele 'in zijn ogen daders' mee de doo wil innemen.
'Wir schaffen dass!' Of toch niet.....?

Albert5000 | 25-07-16 | 09:57

Drugsverslaafde depressieve jihadist blaast zich dus op. Verrassend. Net als drugsverslaafde depressieve junk spuit zich dood. 1 en 1 = 2

nerugaer | 25-07-16 | 09:57

Dat wat door de linkse kerk steevast werd omschreven al onderbuikgevoelens, blijkt toch meer fingerspitzengefühl te zijn.

de honden blaffen... | 25-07-16 | 09:57

Tsss, champagne op de maandag ... Die Kai Leers is bezopen.

Fijnstoffer | 25-07-16 | 09:55

@Ruud5 | 25-07-16 | 09:37
Merkel is dochter van een dominee en heeft jaren in de heilstaat DDR gewoond.
Zou dat het zijn?

necrosis | 25-07-16 | 09:54

botbot | 25-07-16 | 09:39
De poltiek, dat zijn wij. De juiste partij stemmen en hopen dat we nog niet zo ver zijn afgegleden dat verkiezingen ook echt eerlijk zijn.
Vwb scholing - dat is nu plan 2 wat mij betreft. Eerst maar eens puin ruimen.

OudeNederlander | 25-07-16 | 09:54

wtf is kaj leers ??
ik denk dat ze in zijn gelederen wild aan het juichen zijn,Daar hebben ze de sterkte behoefte om de verantwoording op zich te nemenvoor een volk wat plotseling zichzelf onderling wil uitmoorden .
De meeste lezers van geenstijl zijn in tegenstelling van 'hun ' juist tegen het afslachten van Europeanen !
Met het oog op dit ( wellicht idealistisch ) streven zijn de meeste lezers tegen het binnenhalen van syriers Afghanen iritreers en andere bevolkings groepen waaronder de neiging om anders denkenden af te slachten nou eenmaal wat moeilijker te beheersen is .
op zich valt het die mensen ook niks kwalijk te nemen dit zit nou eenmaal in hun cultuur/genen/overtuiging/instinct .. het ligt dus ook niet aan welke grondsoort onder hun voeten is , eenmaal hier gaat hun oncontroleerbare impulsen gewoon verder ..
Het verwijt van de meeste 'normaal denkenden is dan ook echt niet naar deze mensen , 'maar naar al die achterlijken ( zoals waarschijnlijk Kaj die luid welkom zingend hun toekomstige moordenaar verkrachter of oplichter staan binnen te halen .
.

sparrow | 25-07-16 | 09:53

De verkiezingen zijn op komst , ik ben benieuwd hoe men hier op gaat reageren.
de politiek is met vakantie en reageert bijna niet de nos is met vakantie en reageert bijna niet de media is met vakantie en reageert bijna niet.
gelukkig hebben we sport-zomer op de staats radio een .
op het moment (nu ff niet want men houd zich in omdat een aanslag hier niet goed uit komt ) dat de bevolking in frankrijk en duitsland zelf de oplossing gaat zoeken is het hek van de dam het enige goede hier van zal zijn dat de stervende E.U versnel aan hun einde komt

witchmaster | 25-07-16 | 09:53

Hé Kaj wat ben jj een enge man.

Dutch_Holland | 25-07-16 | 09:53

Je zal maar naast Kaj Leers wonen, die geeft aan de eerste de beste moslim door dat je haram bent.
Zo een is het.
Wat moet het toch mooi zijn als je zo dom en onwetend bent. Ongehinderd door enige kennis gaan ze onvredig door.

Cobalt bomb | 25-07-16 | 09:53

Kaj Leers is een beetje borderline en doet er goed aan zijn medicijnen in te nemen voor hij volledig doordraait en de nieuwe Micha Kat wordt.
En hij heeft wat tegen GeenStijl, wat hij ziet als de absolute belichaming van het kwaad. www.kajleers.nl/index.php/rutte-probee...
Zijn analyse is: "De nee stem tegen het associatie verdrag kwam van GeenStijl, dus is de nee stem fout"
Je ziet het wel vaker bij borderline figuren dat ze hele ingewikkelde schema's maken om hun wereld beeld te verklaren en te verdedigen en waarbij GeenStijl onderdeel is van een rechts complot om de democratie omver te werpen.

Osdorpertje | 25-07-16 | 09:52

Een dag zonder aanslag is een dag niet geleefd. Oh wacht...

postmodernismisdead | 25-07-16 | 09:52

Grappig, die msm die zich in alle bochten wurmt, terwijl de bevolking zijn eigen conclusie trekt.
De geloofwaardigheid van de politiek en zijn enabelers is zeer rap aan het verdwijnen.

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 09:52

Niets aan de hand 1x per dag in DE.... gewoon doorlopen en belasting betalen.

Oepsie1234 | 25-07-16 | 09:51

En bij de Pol Pot-liefhebbers bij de Joop heb ze het nog steeds over dat ze in de BRD zijn "opgeschrokken" en geen commenter die er iets van zegt.

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 09:51

@profundus
Wie durft er Amsterdam?

compitaal | 25-07-16 | 09:51

F: Altijd zo'n rustige en lieve jongen.

Mali | 25-07-16 | 09:51

Radio1 (Bram Bakker): "Alleen Merkel weet waar ze mee bezig is. We moeten een voorbeeld aan haar nemen".
Ik verzin het niet, maar de naïevelingen houden hun oogkleppen op.

Kamervraag | 25-07-16 | 09:50

Ik met wel zeggen dat de planmatige destabilisatie van europa momentum heeft. De bevolking zal zeer snel eisen dat men alles doet om de rust te doen wedekeren. Nu is de vraag of we een totalitaire dictatuur krijgen, of een alles verzengende burgeroorlog die de aanzet zal geven om alle moslims van het continent af te schoppen, en erger.
Ik denk een combinatie van beide, dat kan niet op een andere manier.

Gerard Leeflang | 25-07-16 | 09:50

Kaj Leers? Nooit van gehoord. Blijkbaar ben ik niet de enige, want er zijn meer reaguurders die zich afvragen wie dat in vredesnaam is. Nou, Kaj, je hebt je five minutes of fame nu wel ruimschoots gehad. Kruip maar weer terug onder je steen en kom er niet meer onder vandaan, want niemand die ook maar iets heeft aan je gratuite commentaar. We hebben je altijd al kunnen missen, we zullen je ook in de toekomst niet missen.

MAD1950 | 25-07-16 | 09:49

This is war, rip 150 | 25-07-16 | 09:26
Als je naar een redelijk recent voorbeeld kijkt, in Roemenie, dan begon het heel klein met een poging tot arrestatie van een dominee.
Mensen kroppen hun boosheid op totdat ze het zat zijn en dan gaan ze los, ongeacht de consequenties. Dan is er ook geen houden meer aan voor de politie etc, want ja, we zijn met meer, veel meer.

OudeNederlander | 25-07-16 | 09:49

Het zijn allemaal slachtoffers.
-
Van wrede dictators, van globalisering, van zionisme, van het onderdrukkende asielbeleid, van de VS, van de cultuurschok.
-
En het is allemaal onze schuld.
-
Laten wij onszelf verder verrijken met de import van nog meer meelijwekkende soortgenoten, zodat wij onze schulden kunnen lenigen en boete kunnen doen. Wir schaffen's schon.

bisbisbis | 25-07-16 | 09:49

wat een gespuis daar in syrie,en dat mag allemaal hierheen komen.van de frisse

jopie1 | 25-07-16 | 09:48

F) Olifant in de kamer

jorisdriepinter | 25-07-16 | 09:48

Gaat lekker met die islamitische aanslagen daar in Duitsland. Maar Wir schaffen das, he Merkel?

Ikdachthetniet | 25-07-16 | 09:48

Hoe is het met de kotsbeu, mensen? Ik heb behoorlijk last van aanslag, ik bedoel uitslag.

Het is nog wat vroeg, maar kan mij het schelen.

Doffe gewaden lopen in het duister af en aan
Harde klanken die ik niet kan verstaan
Van de geneugten des levens geniet ik plichtmatig, maar niet meer intens
Daarom blijft mijn delirium tremens
Ik zie weer die olifant en wie zich over hem ontfermd
Maar niemand houdt hem tegen, want het beest is beschermd
Kronkelende wormen en kruipende insecten in mijn ooit zo mooie tuin
Mijn huis ligt ondertussen midden in het puin
Terugtrekken naar binnen, alleen met deze waan
Nu maar hopen dat deze psychose gauw over zal gaan
Mijn leefruimte wordt kleiner met de dag
Ik neem nog maar een slok van mijn drankje, nu het nog mag

LiefKleinHorzeltje | 25-07-16 | 09:47

Wie durft er a.s zaterdag nog Amsterdam?

De Profundus | 25-07-16 | 09:47

Kaj Leers is Journalist onwaardig. Hij verdient deze benaming helemaal niet. Wat een sneu figuur.

blanke pool | 25-07-16 | 09:47

Vies mannetje idd die Kaj, mag ik Kaj zeggen. Dat er een zwangere vrouw is doodgehakt vind hij volgens mij alleen maar leuk.

Bokito ergo sum | 25-07-16 | 09:46

En er is niemand die zich afvraagt waarom deze "vluchteling" welke geweigerd werd, al was opgenomen lmdat deze al 2 keer had geprobeerd zelfmoord te plegen nog niet was uitgezet.
Ook het feit dat 'ie aan explosieven kon komen en het ook nog nodig vond om metaalscherven aan de lading toe te voegen lijkt niet interessant genoeg....
Achterlijke MSM.

Mastermattie | 25-07-16 | 09:46

Kijk in de Islam heeft een vrouw niets te vertellen, als een vrouw iets zegt tegen zo'n gelukzoeker krijgt ze dan ook een mes tussen haar ribben.
Zie hiervoor wat er in Duitsland en Frankrijk gebeurt.

Maar ook in ons eigen onderwijs zie je al die inteelt jongetjes tegen de juffen aan schoppen, en zie je woedende ouders als juf er iets tegen wil doen. Het gevolg: Bange Juffen die het risico lopen om mishandelt te worden...

Sssst maar dit laatste is een van de redenen dat de mannen weer bezig zijn aan een grote opmars in het onderwijs.... Met dank aan de politiek.

oh nee niet weer | 25-07-16 | 09:45

Vanmorgen op radio en in kranten ook weel goed merkbaar hoe men deze daden interpreteert als het werk van psychiatrische patienten, en dat het dus geen aanslagen waren. Dat het moslims en vluchtelingen waren, zou er dus niet toe doen.
Uiteraard zijn het gestoorde mensen. Gezonde mensen doen dit soort dingen niet. Maar gestoord moslims gaan wel vaker over tot geweld tegen anderen dan gestoorde niet-moslims. Kort door de bocht: psychiatrische patienten die niet moslim zijn lijken dit minder vaak te doen. die springen zelf voor de trein of zetten het op een zuipen. en daar hebben mensen toch minder last van.

zeeman73 | 25-07-16 | 09:44

En ... begint het al een beetje te wennen, Europeesche burgers?
Het leven gaat verder toch gewoon z'n gangetje, nietwaar!

BadLieutenant | 25-07-16 | 09:44

Really Kaj, wat wil je hier nou mee zeggen? Geef je nu niet domweg onbedoeld toe dat jijzelf de champagne ontkurkt bij elke aanslag van een blanke neonazi? Blijf je wel lekker nuchter de laatste tijd gelukkig.

een_mike | 25-07-16 | 09:44

Het woordje 'kwaad' is namelijk taboe bij policor redacties, autochtonen mogen niet boos zijn, wel bang.

compitaal | 25-07-16 | 09:44

Het is verdacht stil bij denk !!!!!!

witchmaster | 25-07-16 | 09:44

F: Een gast explosie.
Vanavond bij Nieuwsuur snel achter elkaar uitgesproken door Tweebeeke, en wéér de helft van de bevolking op het verkeerde been gezet.

Jackanders | 25-07-16 | 09:44

KAJ Leers zeer flauwe tweet. Tot dat jij in die trein zit en boem.

franck7020 | 25-07-16 | 09:43

"Enablers" zoals Kai Leers, eigenlijk vind ik ze nog veel enger en gevaarlijker dan de voor de hand liggende islamitische haatbaarden. Het zijn immers enge mannetjes als hem die klakkeloos een stroom van Westen-hatende hakbars naar Europa/Nederland toe willen halen.

Le Roi | 25-07-16 | 09:43

De vlam zal niet in de pan slaan als er 500 ongelovigen worden afgeknald, opgeblazen, verpletterd, de hersens ingeslagen of één voor één doodgemarteld.
De vlam slaat in de pan als er 5 moslims worden vermoord door christenen die het zat zijn.

squadra | 25-07-16 | 09:43

men wil maar niet duiden dat de grootste reden van de BREXIT de migranten/vluchtelingenproblematiek is. Dat door een grote groep Britten als zeer ernstig en ongewenst wordt gezien...
ook een manier om je land te verdedigen en terreur zo minimaal mogelijk te gaan maken.

fikkieblijf! | 25-07-16 | 09:43

Vroeger had je de elleboog van de week, nu de aanslag van de dag en het gaat richting aanslag van het uur.
.
Die Kaj Leers is "communicatiestrateeg van de PvdA"? En Kuzu en Ozturk zijn gillend weggelopen toen Kaj kopvodden belachelijk maakte www.kajleers.nl/wp-content/uploads/200... ? Zal wel een VVD'er zijn.

Watching the Wheels | 25-07-16 | 09:43

Bij elke aanslag hopen de Kaj Leers van deze wereld vergeefs op een Breivikje zodat we weer los kunnen gaan op Wilders, PVV en iedereen ter rechterzijde.
Maar omdat de daders keer op keer weer de door hun zo geliefde moslims blijken te zijn kiest Kaj toch maar voor een vlucht naar voren: GS zal wel weer blij zijn!
Nee Kaj, jouw teleurstelling over het feit dat de dader ook dit keer geen kaalkopje blijkt te zijn is begrijpelijk maar dit is werkelijk geen reden tot blijdschap bij de mensen waar jij zo´n hekel aan hebt. Het is jouw zieke geest die bepaalt of men blij of teleurgesteld is over een aanslag, afhankelijk van wie de dader is, bij mensen die wel over gezond verstand beschikken werkt dat echter anders.

spanarchist | 25-07-16 | 09:42

copy + plak uit de televaag ........ lees en huiver!!
..................................................
De ’Hollandse droom’ bestaat. Maar extreme krachten in onze samenleving moeten dan niet de kans krijgen die te ondermijnen. Dat stellen regeringspartijen VVD en PvdA in reactie op de reeks heftige gebeurtenissen van de afgelopen weken.

Gisteren werd Duitsland, na de schietpartij in München vrijdag, opnieuw opgeschrikt door geweld. Nu ging het om een 21-jarige Syrische asielzoeker die een vrouw doodstak en twee mannen verwondde. De week daarvoor was er nog de aanslag in Nice. En op Nederlandse bodem werden Turkse Gülen-aanhangers bedreigd na de mislukte coup in Turkije.

PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch ziet dat de spanningen en de polarisatie toenemen „waarbij de extremen voedingsbodems hebben in zowel de allochtone als in de autochtone gemeenschappen.” VVD-Kamerlid Malik Azmani constateert onder de autochtone bevolking steeds meer een ’ik ben het zat’-gevoel. „Ik ben niet zo sceptisch dat ik denk dat er een burgeroorlog komt, maar dan moet je wel met elkaar de schouders eronder zetten en niet naïef zijn.”

Om te voorkomen dat de situatie ontspoort, vinden beide partijen dat er een sterk ’wij’ gecreëerd moet worden. Azmani: „Dat doe je door tegenstellingen weg te halen en scherp te definiëren wat je verwacht van mensen in dit land.” Volgens hem is Nederland „nog steeds het land waar een dubbeltje een kwartje kan worden” en ook Marcouch wijst erop dat ’de Hollandse droom’ wel degelijk voor iedereen bestaat. „Al moet je er soms hobbels voor overwinnen.”

ze worden totaal afgemaakt via de lezers aldaar

witchmaster | 25-07-16 | 09:42

Op Joop.nl tot nu toe 8 reakties op over deze terreurdaad.
Salam aleikum.

De Profundus | 25-07-16 | 09:41

Het eerste wat je meeneemt naar een ver veilig land, op vlucht voor de oorlog, zijn nog meer bommen, bijlen en messen.
Toch?
Want indien niet, dan denk ik toch aan een ziekelijk complot van de importeurs van appelthee en theekaarsjes.

Notenkraker | 25-07-16 | 09:41

-weggejorist-

fingers | 25-07-16 | 09:41

allemaal verwarde mannen die deugen want vluchteling...

fingers | 25-07-16 | 09:41

mohammedmonsters, spaar ze allemaal.

Rest In Privacy | 25-07-16 | 09:40

"Zolang er geen politieke wil is kan er inderdaad niets.
Maar is die er wel, dan kun je:"
OudeNederlander | 25-07-16 | 09:26
Daar raakt u het kardinale punt de politieke wil.
Verder ben ik het met u eens ik zou nog wel een stapje verder willen gaan om in ieder geval de jeugd eens aan te pakken en ouders verantwoordelijk te stellen voor hun daden ook de scholing in scholen en moskeeën.

botbot | 25-07-16 | 09:39

Grote behoefte aan een angstmeter, geen idee namelijk hoe bang en onzeker ik moet zijn.

compitaal | 25-07-16 | 09:39

necrosis | 25-07-16 | 09:24
Precies. Ik kan me nog een stukje herinneren van Nieuwsuur waarbij de Nederlandse politie/douane naar Griekenland ging om de Grieken te helpen met het registeren van de vluchtelingen want wij hadden betere apparatuur. Wat lieten ze zien? De Nederlanders daar lieten een stapeltje valse paspoorten zien... van zogenaamde 'Syrische' 'vluchtelingen'. Wat werden er met deze mensen gedaan? De Grieken lieten deze 'vluchtelingen' gewoon weer vrij zodat ze door konden reizen naar Duitsland. Waarom de Nederlanders daar dan hielpen bleef mij onduidelijk.

Sowieso zou je eigenlijk nooit deze mensen binnen moeten laten op je eigen grondgebied. Zo 'verdwijnen' ze plotseling in het niets, illegalen zullen toenemen, wanneer men uiteindelijk geen vluchteling blijkt te zijn is de kans dat men terugkeert/stuurt zeer klein..(en blijkbaar ook een gevaar zie bovenstaande aanslag).... ik stel voor om Australisch voorbeeld te nemen, maak desnoods zelf een eiland hebben onze baggeraars ook werk en plant de asielzoekers daarop, of sluit de buitengrenzen en bescherm de vluchtelingenkampen in de regio... er zijn zoveel andere manieren en oplossingen te bedenken om vluchtelingen te helpen zonder dat het een gevaar zal vormen voor onze eigen bevolking, wees eens creatief.

Julia | 25-07-16 | 09:38

En bij Kaj Leers gaat de champagne open als er een nieuw Breivikje amok maakt *Zie je wel terrorisme heeft niets met de islam te maken*

Pi Mol | 25-07-16 | 09:38

Kaj Leers. Vleesgeworden treurig bestaan.
-
De man die zó hard twittert dat hij opiniemaker is, dat hij het zélf gaat gelooft.
-
En die een prop (hoedje) nodig heeft om te bevestigen dat aandachtsgeilheid niet altijd leidt tot herkenning (of klandizie)
-

bisbisbis | 25-07-16 | 09:38

@ali komijnekaas | 25-07-16 | 09:27
Illegalen, rapefugees en crimigranten zijn toepasselijker namen.

necrosis | 25-07-16 | 09:37

Volgens Arnold Karskens zit Merkel zwaar aan de medicijnen, wanner wordt ze opgenomen? Gevaarlijk wijf, moet weg.

Ruud5 | 25-07-16 | 09:37

Die Nostradamus zou nog wel eens gelijk kunnen krijgen.

poisonivy | 25-07-16 | 09:37

Is een lekkere weisbier niet gepaster, is wel vroeg daar niet van

Bokito ergo sum | 25-07-16 | 09:37

E: de man was nog niet bekend met Pokémon Go en dan krijg je dit soort dingen..

Rest In Privacy | 25-07-16 | 09:36

Je hebt ook autochtone depressieve mensen, die nemen een overdosis pillen of springen voor een trein. Die hebben geen rugzak met bom.

Captain Pervert | 25-07-16 | 09:35

Proost!!

Teen | 25-07-16 | 09:35

Hufter | 25-07-16 | 09:24
Prof. D.A.H. Vintik | 25-07-16 | 09:24

Daar hebben we gelukkig Mirjam voor:

twitter.com/Mirjam152/status/75735294...

Let vooral op het woordje: 'heerlijk'

Cuyahoga | 25-07-16 | 09:34

-weggejorist-

plofchickie | 25-07-16 | 09:34

En de hele tijd maar roepen: Nie wieder! Om vervolgens alles in het werk te stellen om het te laten gebeuren.
Als het niet zo intriest was zou het ironisch zijn.

knutsel | 25-07-16 | 09:32

F: ondeugende belhamel!

Amok | 25-07-16 | 09:32

@Julia | 25-07-16 | 09:12
Merkel deed het juist niet omdat de bevolking achter haar stond. Op dat moment was het allemaal al uit de hand aan het lopen, de bevolking morde, Pegida was populair. En natuurlijk het hek dat Hongarije neerzette en een doorn in het oog was van de EU.
Merkel moest een daad stellen om aan haar EU-vriendjes te laten zien dat zij aan de goede kant stond.

TheEgg | 25-07-16 | 09:32

@botbot | 25-07-16 | 09:13
@OudeNederlander | 25-07-16 | 09:26
Gewoon op de trein zetten?

Flightless bird | 25-07-16 | 09:32

Julia | 25-07-16 | 09:12

Merkel is met haar politieke achterban wel degelijk van invloed geweest op de huidige situatie. 1) Ze heeft de sluizen opgezet, 2) Continu heeft ze de schijn opgehouden dat vluchtelingen 'lief' zijn. 3) En daarbij voortdurend rechtse tegengeluiden resoluut de kop ingedrukt. 4) Tot slot wordt ook nu weer de boel gemanipuleerd door de dader af te schilderen als depressief, iemand met zelfmoordneigingen. Benoem het gvd bij naam in plaats politiek correct zijn.

ET phone home | 25-07-16 | 09:31

@Cuyahoga | 25-07-16 | 09:22
En daarom heb ik geen twitter maar zit ik op GeenStijl.
Als ik hier iets post, wat men niet bevalt, maken reaguurders me verbaal af.
Of Joris moet ingrijpen, dat kan ook.....

necrosis | 25-07-16 | 09:31

G: Kay zn A.A buddy

rattenvanger XL | 25-07-16 | 09:30

@speculoos | 25-07-16 | 09:17

Vreemd bericht. Propaganda waren ze wel vaker goed in die Duitsers.

dubbelq | 25-07-16 | 09:30

Kaj tweet alleen over die machete killer. Die zelfopblazer (op dezelfde dag) negeert hij gewoon. Bizar.

batvoca2 | 25-07-16 | 09:30

Mad Merkel begint steeds vreemder uit haar ogen te kijken.

miss error | 25-07-16 | 09:29

Volgens de NOS, was de dader weer heel zielig, zoals altijd.

"De dader is een 27-jarige vluchteling uit Syrië. Hij kwam twee jaar geleden naar Duitsland en vroeg daar asiel aan. Die aanvraag is afgewezen, maar hij werd niet uitgezet vanwege de oorlog in zijn vaderland. Hij woonde in een asielzoekerscentrum in Ansbach. De politie heeft daar vanochtend huiszoeking gedaan.

Suïcidaal

De man was depressief en heeft twee keer geprobeerd zelfmoord te plegen. Hij is daarom enige tijd opgenomen geweest in een psychiatrische inrichting. Hij was een bekende van de politie, onder meer doordat hij de opiumwet had overtreden."

Rest In Privacy | 25-07-16 | 09:29

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Nog even en het wordt breaking news wanneer er 1 week lang geen aanslagen in Europa hebben plaatsgevonden... Met dank aan onze grote leiders.

vindead | 25-07-16 | 09:28

F: Had ook geen geld voor de trein naar amsterdam

rattenvanger XL | 25-07-16 | 09:27

frau merkel kan ook naar doorn
moeten we wel even nexit en neutraal worden

Ciara | 25-07-16 | 09:27

sinds wanneer noemen we de vijand met verboden oorlogsgerij opzak,.... een asielzoeker ?

ali komijnekaas | 25-07-16 | 09:27

Die islamitische piñata's gaan nog heel groot worden in West-Europa...

hoevenpe | 25-07-16 | 09:26

-weggejorist-

amboss | 25-07-16 | 09:26

-weggejorist-

This is war, rip 150 | 25-07-16 | 09:26

Kaj Leers en de Grote Afrekening, check.
Walgelijk stuk vreten dat het is.
Waar slaat de islam vandaag toe?

Desmoulins | 25-07-16 | 09:26

Kaj, ga gewoon eens heel snel deaud!
.
Wat een ongelofelijke lul ben je als dit soort dingen Twittert.
Zwakbegaafde met je idiote hoedje op je hersens.

Ommezwaai | 25-07-16 | 09:26

botbot | 25-07-16 | 09:01
Zolang er geen politieke wil is kan er inderdaad niets.
Maar is die er wel, dan kun je:
1) zorgen dat het probleem niet groter wordt door immigratie voor onbepaalde tijd te stoppen
2) grenscontroles opvoeren, desnoods tijdelijk het leger inschakelen als we mankracht missen
3) iedere vluchteling of gelukszoeker die een misdaad begaat, uitzetten en als dat niet kan, opsluiten. Veeg maar een groot stuk land schoon ergens in Nederland, waar nu toekomstige AZC's gepland zijn, en maak er een kamp van waar deze lui naar toe mogen
4) dubbele paspoorten afpakken (ze mogen kiezen, NL of niet) - daar zul je wellicht de wet voor moeten aanpassen maar hey, waar een wil is....
5) Sobere opvang - geen luilekkerland meer. Weg met de miele's, 30k startgeld, eigen woning. Ze krijgen een bed om op te slapen en 3 maaltijden, en de rest pas als ze definitief een status hebben

Je ziet, ik schut ze zo uit mijn mouw. Echt niet moeilijk, je hoeft er niet eens politicus voor te zijn. Alleen wat meer de mouwen opstropen mentaliteit en niet bang zijn voor de gutmensch reacties die gaan komen dat we niet "humaan genoeg"zijn.

OudeNederlander | 25-07-16 | 09:26

@Hufter. Tja, volgens de NPO heeft dat net zo min te maken met de aanslag als zijn onvermelde schoenmaat.

Maar de mensen van de NPO moeten toch een keer wat met het feit dat wij -aanhangers van een liberale, individualistische westerse cultuur- in onze tolerantie en gastvrijheid de deur openzetten voor profiteurs en mensen met een wat hele kijk op wellevendheid en beschaving. Het zal nog wel wat aanslagen duren; misschien als het een keer wat dichter bij ze in de buurt komt?

Rommelende Onderbuik | 25-07-16 | 09:26

Wat zit er toch in het drinkwater in Beieren, dat al die asielzoekers daar verward raken?

bisbisbis | 25-07-16 | 09:26

@Julia | 25-07-16 | 09:12
Wat betreft Syrië, het moet wel een enorm groot land zijn.
De meeste 'vluchtelingen' komen uit de provincies Irak, Iran, Pakistan, Afghanistan, Eritrea, Ghana, Somalië, etc.

necrosis | 25-07-16 | 09:24

Kaj Leers, is dat het broertje van de islamofascist Hard Leers?

Nelis SplitBloes | 25-07-16 | 09:24

@Cuyahoga | 25-07-16 | 09:22
Wat zei die mongool dan?

Hufter | 25-07-16 | 09:24

Mensen als Kaj Leers doen eigenlijk gewoon niet meer mee...
.
Door dit soort types komt er volk Europa binnen dat aanslagen pleegt en vervolgens wordt er gelijk een vingertje naar rechts gewezen als er mensen boos van worden.
.
Joh, we zien het wel met de verkiezingen volgend jaar...

a4p | 25-07-16 | 09:23

je krijgt wat je verdient

ali komijnekaas | 25-07-16 | 09:23

Op een dag wordt je wakker en je weet het: 'het is de schuld van Geen Stijl'. Neej, Kaj, deze voorspelling, door zowel Nostradamus en Geen Stijl, vroeg geen speciale gaven, we noemen het ook wel een stukje realiteitsbesef. Ongevraagd heel veel verwarde mannen binnen halen in je huis vergroot de kans aanzienlijk dat de andere bewoners en het meubilair wat 'van je af gaan'.

Heer Hugo de Waard | 25-07-16 | 09:23

Verzoek uit Apeldoorn "Ik wil begrijpen hoe het is om op de vlucht te zijn." wordt steeds duidelijker beantwoord. We gaan het allemaal begrijpen.

metzonderzijwieltjes | 25-07-16 | 09:23

Zo... nu alleen nog even het Koninklijke Nederlandsche Voorbeeld volgen.. een safe room voor Frau Bundeskansler en het hele kabinet erbij en ze hebben het allemaal hoog en droog geschafft.

Laat de bevolking maar dead vallen.

Hoe lang gaat het nog duren voordat de EU met de oplossing der oplossingen komt: een EU leger?

DatInternetDingetje | 25-07-16 | 09:23

Zeg Kaj, als ik iedere keer champagne zou drinken wanneer er een debiele Moslim ellende aanricht, dan loop ik hier de hele dag stomdronken rond. Lul, met lullige hoedje.
-
Ik ga nu even koffie drinken en proberen me een beeld te vormen welke ellende er nu weer aangericht is in de naam van de religie van de vrede. Oh nee, door de verwarde man natuurlijk.

catomar | 25-07-16 | 09:23

Ik blijf het zeggen .Het past niet hier in een beschaafde westerse samenleving.Dit mag gezegd worden.Natuurlijk is het erg als je op de vlucht moet voor oorlog.Maar wat hier gaande is, en ook in het buitenland staat daar buiten kijf ervan.Hoe kan men het oosten met een andere cultuur en denkwijze en religie die niks met het westen te maken wil hebben .Wat vrouwenrechten betreft en de homorechten, hoe kan men die loslaten in een vrij westers land ? Het past gewoon niet hier.Ik heb het niet over moslims die wel goed integreert zijn.Maar wat zo tussen de vluchtelingen zit ,daar heb ik mijn bedenken over.

altijdfeest | 25-07-16 | 09:23

Kaj, volgens mij zijn het juist de neo-nsb'ers die de champagne koud kunnen zetten. Me dunkt dat jullie eer hebben van jullie werk! Er vallen hier in West Europa veel meer slachtoffers nu jullie je verbonden hebben aan de islamofascistische kolonisator dan dat jullie scoorden toen jullie nog krom lagen voor de Sovjet Unie. Nee, je kan trots zijn op jezelf. En dit is nog maar 't begin! Hmmm, t moet heerlijk zijn om zoveel macht te hebben....
Ales | 25-07-16 | 09:19
=
+100 duidelijke analyse!

meneer Q | 25-07-16 | 09:22

Ik weet niet wie Kai Leers is. Vast geen Bekende Nederlander dus.
En iedereen weet dat de mening van een BN-er altijd beter gefundeerd en op feiten gebaseerd is.
Wat een luxe om je kop in het zand te kunnen steken.
Tot er opeens een moslimfacist naast je staat om je dood te maken.

MyCatIsDoingThis | 25-07-16 | 09:22

Mastermattie | 25-07-16 | 08:58

op de NL TV en internet al de info dat de man metalen delen in zijn rugzak had om zoveel mogelijk doden te veroorzaken, op het Duitse Journaal net niets daar van, alleen de opmerking dat onderzocht wordt of de man alleen zelfmoord wilde plegen of ook echt slachtoffers wilde maken....
Net als de Syriër die gisteren een vrouw met een amchete doodstak en 2 toevallige passanten verwondde: op het ARD Journaalpas op het einde een klein bericht dat een man een vrouw met een machete had doodgestoken; niets over zijn Syrische asielzoekers-status, niets over de gewonden, niets over het feit dat ie al bij de politie bekend was ivm gewelddelicten....
De Duitse TV blijft zaken gewoon maar verdoezelen....

FW Ta-183 Huckebein | 25-07-16 | 09:22

necrosis | 25-07-16 | 09:17
Mr_Pikibelly | 25-07-16 | 09:18
Inderdaad, lulletje rozewater heeft zijn misselijkmakende baggertweet alweer verwijderd.

Cuyahoga | 25-07-16 | 09:22

Merkel? Lock her up! Lock her up!

knutsel | 25-07-16 | 09:22

G: Incident, iedere dag een incident waar toevallig een geflipte asielzoeker bij betrokken is. Frau Merkel heeft er een miljoen haar land in gelaten in een soort evangelisch communistische filantropie, maar niemand zit op die mensen te wachten. Op naar het volgende incident waar toevallig een asielzoeker bij betrokken is, die ook nog eens moslim is.

Osdorpertje | 25-07-16 | 09:22

Net op NPO nieuws (radio) geen woord over dat de aanslagpleger een (Syrische) vluchteling is - laat staan moslim -

Hufter | 25-07-16 | 09:21

Het enige dat Merkel en haar regeringspartijen nu nog redden kan is iets met 'false flag' dat dan de AfD in de schoenen kan worden geschoven.

WirMachenMusik | 25-07-16 | 09:21

F. Gefrustreerde Zandbakkiaanse badmeester die nijdig was omdat hij het bejaardenbad moest bewaken in plaats van het kinderbadje.

Nivelleermarionet | 25-07-16 | 09:21

Pechtold al gezegd dat dit afschuwelijk nieuws is uit Ansbach . . . en wat een onzekerheid dat oplevert?

krelus | 25-07-16 | 09:20

F. De islam.
Lone wolves, verwarde mannen, geef ze maar allemaal namen. Maar hun motieven voor het plegen van aanslagen halen ze allemaal uit de islam.

sinar2 | 25-07-16 | 09:20

The shit hits the fan...
Burgeroorlog in 3 2 1...

endtotrolling | 25-07-16 | 09:20

Normaal schrijf ik dan soort van cynisch: Kaj wie? Maar nu heb ik echt werkelijk geen idee wie dat is.. Is dat iemand die bekend is om iets? Zoals Rapper Sjors?

Allemamachie | 25-07-16 | 09:19

F:) Na het eten van Schweinenhaxe gebraden in bier werd hij dusdanig teleurgesteld in zijn nieuwe thuisland dat hij uit depressiviteit tot deze daad kwam.

Toetsiemonster | 25-07-16 | 09:19

Kaj, volgens mij zijn het juist de neo-nsb'ers die de champagne koud kunnen zetten. Me dunkt dat jullie eer hebben van jullie werk! Er vallen hier in West Europa veel meer slachtoffers nu jullie je verbonden hebben aan de islamofascistische kolonisator dan dat jullie scoorden toen jullie nog krom lagen voor de Sovjet Unie. Nee, je kan trots zijn op jezelf. En dit is nog maar 't begin! Hmmm, t moet heerlijk zijn om zoveel macht te hebben....

Ales | 25-07-16 | 09:19

Eerst een hartchirurg die geen stageplek aangeboden kreeg en nu een oenoloog die een opgeblazen gevoel kreeg van al die Duitse wijnen. Bedankt, Merkel!

Uw Psychiater | 25-07-16 | 09:19

@Mastermattie | 25-07-16 | 08:58
RTL is wel vaker van de namen en rugnummers. Denk niet dat de NPO zich daar al mee bezig gaat houden

Martinspire | 25-07-16 | 09:19

Kaj Leers verplicht stellen tot opname inrichting?

testagain | 25-07-16 | 09:18

F. Een 'Syrische' 'vluchteling' die al 2 jaar in Duitsland was, maar geen vergunning kreeg dus waarschijnlijk geen vluchteling (dan is het wel ernstig gesteld en echt geen vluchteling) meneer heeft diverse zelfmoordpogingen gedaan en is opgenomen geweest.......
dus linkse oplossing zal zijn:
we moeten iedereen echt wel een vergunning geven ook als ze daar eigenlijk geen recht op hebben want anders is het zo zielig en gaan ze een bom maken.
#Jij bent welkom, welkom in mijn land#
Een Syrische vluchteling heeft gisteren ook een zwangere Duitse vrouw afgeslacht en meerdere gewonden met een hakmes, waarom staat die hier ook niet bij in deze topic?

Julia | 25-07-16 | 09:18

Cuyahoga | 25-07-16 | 09:08
Deze pagina bestaat niet. Tegenwoordig zijn ze rap met zichzelf wegjorissen op twitter.

Mr_Pikibelly | 25-07-16 | 09:18

Merkel for prison. En al die linkse onderkruipsels ook om onze ondergang af te wenden.

ET phone home | 25-07-16 | 09:18

Hoeveel bommen moeten er nog ontploffen voor het genoeg is...

Edgecrusher | 25-07-16 | 09:18

@Cuyahoga | 25-07-16 | 09:08
Pagina bestaat niet!
Verkeerd ingeklopt of snel verwijderd door de twitteraar?

necrosis | 25-07-16 | 09:17

De bijzondere reputatie van Duitsland: oorlogen veroorzaken, verliezen en miljoenen doden en een ravage achterlaten.

metzonderzijwieltjes | 25-07-16 | 09:17

allemaal schuld van extreem-rechts, populisten, Wilde.. uh, Geen Sti.. uh, nou ja van eenieder en zijn moeder maar het heeft niets maar dan ook niets te maken met Islam.

fikkieblijf! | 25-07-16 | 09:17

Dit is dus het probleem: Als je dan toch al depressief bent en besloten hebt er een einde aan te maken, dan kun je het beste maar zoveel mogelijk ongelovigen meenemen in je graf. En daar zouden er wel eens meer van rond kunnen lopen. Zo ben ik van plan om, wanneer het zover komt, bij een concert van Phil Collins het podium op te rennen.

kadoendra | 25-07-16 | 09:16

♫ ♫ ♫ Wilkommen, Wilkommen, Wilkommen in unsrem Land ♫ ♫ ♫

meneer Q | 25-07-16 | 09:16

F: kon geen stageplek vinden

Sardinos | 25-07-16 | 09:15

Die bolle man met hoed heeft het niet helemaal begrepen.

Een paard | 25-07-16 | 09:14

-weggejorist en opgerot-

This is war, rip 150 | 25-07-16 | 09:14

F: Islamiet, die in de ogen van zijn haatboek doet zoals moet.
Het staat letterlijk in de Koran! Terrorisme uitvoeren tegen de ongelovigen!
En wie ontkent dat dit een islam probleem is of dit niet in wil zien, is een gevaar voor Europa en maakt net zoveel kapot als een daadwerkelijke terrorist.

Antitheïst | 25-07-16 | 09:14

F: 'Tis maar hoe je de oproep van Mutti Merkel 'Wir schaffen das'.. interpreteert:

fikkieblijf! | 25-07-16 | 09:14

waar is het linkse klapvvee nu dan wat op het perron stond deze vluchtelingen te verwelkomen?

blanke pool | 25-07-16 | 09:13

Flightless bird | 25-07-16 | 09:07
Alles lief en aardig maar hoe moet je dat doen?
Grenzen dicht? als ik op dit moment naar Calais Dover kijk is dat ook niet alles.

botbot | 25-07-16 | 09:13

ET phone home | 25-07-16 | 09:03
Beetje typisch om Merkel hier van alles de schuld te geven. Er is een reden dat Merkel zich zo heeft gedragen, namelijk omdat de meeste Duitsers misschien wel achter haar stonden? Ze stonden massaal met z'n allen de 'Syrische' 'vluchteling' welkom te heten, wir schaffen das incluis de linkse ideologie omarmen.... Merkel is niet alleen in Duitsland met haar wilkommenskultur hoor, er zitten nog veel meer Merkeltjes in Duitsland.

Julia | 25-07-16 | 09:12

Belachelijke reactie van deze mijnheer, rare tweets sturen maar vooral niet op de zaken ingaan. Zoals ik al eerder betoogde, buiten IS-sympathisanten haal je ook een hoop getraumatiseerden binnen. Getraumatiseerd door oorlog, ellende, islam en inteelt. De fantastische bondskanselier Merkel heeft dit kennelijk niet ingeschat met haar idiote "wir schaffen dass".
Wanneer wordt ze uit haar ambt gezet. Naief dwaas mens. De duitse bevolking is goed de sigaar, wat komt er nog meer?

Ruud5 | 25-07-16 | 09:11

Kaj Leers is toch vooral hardleers.

metzonderzijwieltjes | 25-07-16 | 09:11

Hier geloof ik dus geen ene reet van:

'From the refugee crisis to terror attacks, the chancellor should be losing support. She’s never been more popular.'
www.politico.eu/article/in-troubled-ti...

Prof. D.A.H. Vintik | 25-07-16 | 09:10

@eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 09:00
De apothekers zitten nu allemaal in Raqqa, die spuiten de IS'ers zo vol met drugs dat ze allemaal willoze moordmachines zijn.

necrosis | 25-07-16 | 09:10

Kaj Leers, het domme broertje van Hard..

Padre Grassi | 25-07-16 | 09:10

F: gepest op de gynaecologen school in Allepo.
PS Doordrinken Pruisen, de beker is nog lang niet leeg...

Pedronegro | 25-07-16 | 09:10

F. Gepeste moslim, want is zielig.

Overigens denkt Kaj Leers denkt blijkbaar dat het probleem niet is dat weer een moslim de zoveelste aanslag pleegt maar dat Geenstijl hier berichtgeving van doet. Wat een mongool...

Sceptic | 25-07-16 | 09:09

G: Een genderloze, rasneutrale persoon van algemene afkomst met een paspoort.

Steinway | 25-07-16 | 09:09

En maar wegkijken. Het feit dat er WEER een aanslag gepleegd is door extremistische moslims is niet belangrijk.

Barkruk2 | 25-07-16 | 09:09

Ondertussen weet het NOS journaal te melden dat er in een dorp in Frankrijk nergens Pokemon's te vinden zijn.

koosnaam | 25-07-16 | 09:09

Zo'n 80% van de topics tegenwoordig hadden ook twee jaar geleden geschreven kunnen worden, met de namen, plaatsen en aantal slachtoffers open gelaten om later in de vullen. Het is namelijk niet zo dat Greet en consorten er niet voor gewaarschuwd hebben. Gelukkig leest een groot deel van Nederland de Volkskrant of het NRC; zij krijgt van al deze ellende niks mee.

Taggart | 25-07-16 | 09:09

Dit was dus eigenlijk gisterenavond. Voor vandaag staat de teller nog op nul....

Ales | 25-07-16 | 09:09

F: Bootvluchteling die liefdevol opgevangen werd door het gastgezin, Kay Leers.

hoofdleeg | 25-07-16 | 09:09

Dat zijn dus VIER moordpartijen door moslimimmigranten in Duitsland alleen op RIJ. Wanneer treedt Merkel af? Waar blijft het 'mea culpa' van 'onze' regeringsleiders? Want immers - ongeacht het motief van deze daders, IS, Breivik, Columbine, whatever - MOET je ondertussen erkennen dat migranten uit islamitische landen een extreem groot risico van aanslagen met zich meebrengen. En dan tel ik Keulen (en al die andere steden waar hetzelfde gebeurde) niet eens mee.

Adversary | 25-07-16 | 09:08

Hoeveel van die lonely wolves lopen er nou rond ga je afvragen.. sochtends als je het nieuws opent op je telefoon in bed is het nu bijna elke keer wel een aanslag ergens en het bizarre is dat het nog gaat wennen ook. "maar 12 gewonden". Je denkt nu al bijna gelijk het valt nog mee.

stipjes | 25-07-16 | 09:08

Kaj, de champagne blijft waar hij staat, je snapt er echt helemaal niks van. Jij bent nl. de gek in dit land die graag wil dat er aanslagen worden gepleegd. Heb je al mensen in de straat zien dansen, vlag uit en toeteren? Godwins schieten tekort voor wat jij denkt en uitkraamt.

TheseDays00 | 25-07-16 | 09:08

Merkel moet opgepakt worden voor landverraad!

Padre Grassi | 25-07-16 | 09:08

-weggejorist-

testagain | 25-07-16 | 09:08

Nu op de Joop: Duitsland weer opgeschrokken door aanslag. Bent u al opgeschrokken vandaag? Die lui zijn toch niet meer serieus te nemen...

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 09:08

Ja KAJ LEERS;

je hebt gelijk; maar we zitten zo ongeveer iedere dag stomdronken van de champagne op ons werk.

Alexander Pechkop | 25-07-16 | 09:07

F:http://nos.nl/artikel/2119479-zelfmoordaanslag-in-duitse-stad-ansbach.html

necrosis | 25-07-16 | 09:07

Kaj Leers is een beetje dom misschien?
Ik durf namelijk voor vrijwel zeker aan te nemen dat de GS redactie ook eens positief nieuws wil brengen in plaats van dood, moord, zelfmoord, zware verwondingen, religieuze waanzin etc.

Dezenaamhier | 25-07-16 | 09:07

Wat zit er bij Kaj Hardleers onder het hoedje? Speciaal voor Kaj zelf zal ik het gemakkelijk houden:
A.) Één grote leegte
B.) Helemaal niets
C.) Een gapend moreel tekort
D.) Ik ben Kaj en heb geen idee

Kapitein Stijlvol | 25-07-16 | 09:07

@botbot | 25-07-16 | 09:01
Werkzame oplossing:
Lekker niet vrij door Europa laten banjeren en terug naar land van herkomst met dit soort tuig.

Flightless bird | 25-07-16 | 09:07

Kaj Leers, je doet niet meer mee.

a1a2a3 | 25-07-16 | 09:07

F. Islam-nazi.

En Kai Leers... houdt uw bek! Als je nou nog wat medeleven had naar de gewonden, maar nee... dus een volkomen overbodige tweet.

Sarcastisch varken | 25-07-16 | 09:07

Ja, wij zijn hier altijd erg blij met aanslagen meneer Leers

Nuchternederland | 25-07-16 | 09:07

Wat een heerlijk goedkope 180 graden frame van Kaj Leers; wat laten nare linksmenschjes zich toch opzichtig en gemakkelijk kennen tegenwoordig.

jemagookniksmeer | 25-07-16 | 09:07

Had hem dan maar gewoon een kaartje gegeven :.. Oooh wacht .

likmegaties | 25-07-16 | 09:07

F: een toekomstige badmeester zonder zwemdiploma.

dubbelq | 25-07-16 | 09:06

Kaj Leers: wie is die walgelijke vent? Veronderstellen dat GS blij zou zijn met een aanslag? WTF.

God Zelf | 25-07-16 | 09:06

Wel triest om te constateren dat er zo vaak een aanslag is dat zelfs Twitter achter loopt.

RRMerlin | 25-07-16 | 09:06

Ik weet niet wat het IQ van Kaj Leers was vóór hij malle hoedjes ging dragen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet sta te popelen om er een te kopen als ik hem zo eens bekijk.
Wat een droeve ellende in die hersenpan, mensen die zo denken zijn onderdeel van het probleem, sterker nog, ze zijn de belangrijkste oorzaak.

Cuyahoga | 25-07-16 | 09:06

Nieuw welkomst lied?

Wees welkome en blaas je lekker op.
Europa... geeft je wel wat geld want je bent zielig...., blaas je nu maar op.... Europa.

testagain | 25-07-16 | 09:06

@ Kay Leers: doe eens niet zo grappig man. Open je ogen en aanschouw de werkelijkheid.

sickworld | 25-07-16 | 09:06

De nadruk wordt in de policolor media weer gelegd bij "verwarde man met zelfmoordneiging".

meneer Q | 25-07-16 | 09:05

@mastermattie: zij krijgen nu angst, het gaat allemaal te snel. Ontopic de verantwoordelijke politici die dit op hun geweten hebben moeten worden opgesloten. Wat een ellende hebben we, its just THE beginning!

Bill Cosby | 25-07-16 | 09:05

F. Gasexplosie. Gasexplosie! GASEXPLOSIE!!! *stampvoeten en schuimbekken en kajleersen doet*

Mr Dixit | 25-07-16 | 09:05

Ik denk een Mo-(niet zo)-Slim met een slechte jeugd...

Flatulent | 25-07-16 | 09:04

In hun ongerede angst voor het 'spook van het nationalisme' hebben de Gutmenschen het monster van de islam binnen gehaald. Weg met onze bestuurders! Und ein bisschen plötzlich bitte!!!
#hetmiddelisergerdandekwaal

Aristotalloss | 25-07-16 | 09:04

Wir haben es nicht gewusst

Jan Leul | 25-07-16 | 09:04

Dit is een nieuwe aanslag, meer een poging tot eigenlijk. Hij had geen kaartje en kwam dus het terrein niet op. Die mafklepper met een bijl die een vrouw heeft vermoord en 5 anderen heeft verwond is OOK een Syrische vluchteling, maar staat hier los van. Dubbel raak dus gisteren.

Tdawg | 25-07-16 | 09:04

@Ales | 25-07-16 | 09:01
Dit is allang weer een nieuwe aanslag jonguh!

"Vroeger had je het nog wel eens over de dag van de aanslag. Nu spreek je van de aanslag van de dag."
twitter.com/RHoogland/status/75746237...

Prof. D.A.H. Vintik | 25-07-16 | 09:04

F geen stageplaats gevonden

RRMerlin | 25-07-16 | 09:04

Oh... En die Kaj Leers kan zich beter HardLeers noemen. Als het eerste wat in je opkomt na dit nieuws is dat de champagne bij GS open kan omdat we het hier (weer eens) bij het rechte eind hebben, dan ben je ook niet helemaal lekker in je hersenpan!
Ach.... Het volkstrubunaal zal hem ook op de agenda plaatsen...

Mastermattie | 25-07-16 | 09:04

We zijn nog steeds met meer, maar het grote aftellen is begonnen.

Rommelende Onderbuik | 25-07-16 | 09:04

Maar wat is er nu mooier dan te sterven voor Allah en dan 72 maagdelijke geyten te krijgen?

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 09:04

Doe niet zo mal meneer Leers. Het is nog veel te vroeg voor champagne.
*schenkt koggie in*

knutsel | 25-07-16 | 09:03

Merkel heeft bloed aan haar handen.

ET phone home | 25-07-16 | 09:03

F: Niks aan de hand, "wir schaffen das".

Duizend aanslagen verder zal dat nog steeds zo zijn. En Allah zag dat het goed was.

Reinaert | 25-07-16 | 09:03

Hoelang zou het nog duren dat de schweinhund in de duutser naar boven komt?

skippa | 25-07-16 | 09:03

Ik neem aan dat ook Geenstijl liever niet had kunnen zeggen "We hadden het toch gezegd", maar iedereen wist dat dit vroeg of laat zou gebeuren en dat het Duitsland van Merkel een grote kanshebber zou zijn.
Jammer dat de gewone Duitser het slachtoffer ervan is.

Bertie Wooster | 25-07-16 | 09:02

F ; Boze badmeester

miff | 25-07-16 | 09:02

Sowieso A en B, en nog meer excuses om de aandacht van de islam af te leiden.

Wat een sneuneus die Kaj.

Bieronimus Josch | 25-07-16 | 09:02

Inmiddels kan Kaj Leers officieel worden bijgeschreven in het register van mensen die volledig uitgekotst mogen worden.

CeesCloosd | 25-07-16 | 09:02

Momentje, over welke aanslag hebben we het hier? Die mafketel met die bijl? Die leeft toch nog? Of is er weer een nieuwe aanslag?

Ales | 25-07-16 | 09:01

G: Rookte
H: Dronk alcohol
I: Had de complete collectie van Bronski Beat op zijn I-Pod

Cuyahoga | 25-07-16 | 09:01

-weggejorist-

BYO | 25-07-16 | 09:01

De reacties zullen me wel bekend in de oren klinken.
Een werkzame oplossing zal wel niet voor de dag komen.

botbot | 25-07-16 | 09:01

F. Zionistisch complot.

Rommelende Onderbuik | 25-07-16 | 09:00

F: Moslim

ET phone home | 25-07-16 | 09:00

Het was een apotheker uit Aleppo!

eerstneukendanpraten | 25-07-16 | 09:00

Zelfs RTL Nieuws wist vanochtend letterlijk te melden dat de daders "vluchtelingen" waren. Zou het nu dan eindelijk afgelopen zijn met die politieke correctheid.

Mastermattie | 25-07-16 | 08:58

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland