Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Black Lives Matter beweging glijdt richting geweld

Videootje van een politiechef in El Paso, Texas. Met ingehouden woede staat hij pers te woord, en betitelt hij in één van zijn antwoorden de Black Lives Matter-groepering als een ‘radical hate group’. Het loopt dan ook een beetje uit de hand met de BLM-militantjes. De twee moorden door de politie op zwarte mannen vorige week in de VS (of op zijn minst: de bijzonder dubieuze omstandigheden waarbij Amerikaanse agenten hun wapens meenden te moeten gebruiken tegen twee Af-Ams) hebben een zwengel aan de 'burgerrechtenbeweging' gegeven die al dagenlang voor onrust zorgt in de VS. In Minnesota zijn dit weekend 200 mensen opgepakt bij demonstraties waarbij 21 agenten gewond raakten. In Baton Rouge (Louisiana) staan demonstranten en agenten al dagenlang tegenover elkaar. Zie deze timeline, waarin beelden van hysterische hoofddoekmeisjes en quotes als "I'm sick of being nonviolent" te vinden zijn. Zwarte militante activist Kamau Kambon riep in 2005 op tot het 'uitroeien van het witte ras' en de video van die uitspraken (waar hij nooit voor is veroordeeld) doet weer veelvuldig de ronde op internet. In 2014 schalde de wens om 'dead cops' al door de straten - in Dallas is het vorige week gebeurd. Bij de dader thuis zijn explosieven gevonden. Ook in eigen land groeit de spanning. Nederland hatende Nederlandse meisjes die cartoons getekende geweldsoproepen delen waarin Amerikaanse agenten ISIS-stylo de strot wordt afgesneden. En afgelopen zondag stond ze op de Dam tussen de geheven vuistjes van de "Black Panthers" tijdens een BLM-demo. De witte man is schuldig, per definitie, en de witte agent is zowel zijn beul als de martelaar van dode kleurlingen. De BLM-beweging eist wel acceptatie maar overlegt niet. Witte mensen moeten hun schuld erkennen, is wat ze eisen, en zolang dat niet gebeurt, zal de spanning blijven stijgen - door trigger happy cops, maar zéker ook door een zwarte beweging die de schuld van al haar lijden op de witmens afschuift. "Het kan hier ook uit de hand lopen", belooft de directeur van slavernijverledenclub NiNsee. Het is Rudy Giuliani, de oud-burgemeester van New York, die de juiste vraag stelt: 'Waarom maken die BLM-boosmensen zich niet druk om het feit dat 99 van de 100 zwarte doden in de VS, door andere zwarten worden gedood?' Maar sowieso: hoe is aansturen op geweld ooit de oplossing voor polarisatie? Zo had Martin Luther King het nooit gewild...
Neger Protest Oproep: WTF, Nieuwsuur? wtfnieuwsuur.png

Reaguursels

Inloggen

@zwarte_weduwe | 12-07-16 | 12:54
0Ook dat is geen alomvattende regel. Helaas zijn er stammen waar dit soort problemen ook de kop op steekt. Indianen "roofden" over het algemeen niet zomaar kinderen. Kinderen werden in de stam opgenomen om, inderdaad, om overledenen te vervangen. Maar niet altijd. De criteria zijn veelvoudig. Ook en niet-indiaan die als Hunká familielid wordt aangenomen wordt als zodanig als een Indiaan gezien én geaccepteerd. Zoals je al aanstipte doet huidskleur of afkomst er niet toe. Dat hele blood quotum is een ramp en zou pér direct afgeschaft moeten worden omdat het problemen zoals ik die benoemde creëert. Maar waar ik eigenlijk aan refereerde in het gesprek met Daisy Cutter is hoe BLM mij zou zien. En dat het geenszins vast staat dat ik "veilig" zou zijn bij deze lieden. Ze zijn net zo racistisch als zeg, de KKK. Hoe ik daarbij kom? Nog niet zolang geleden heb ik een docu gezien waar ook de Black Panthers een mars deden. Langs de kant stond een blanke vrouw met een overduidelijk negroïde kind aan de hand toe te kijken. Één van de zwarte vrouwen vooraan in de mars vloog op haar af en joeg haar weg al gilled; "Ga weg blauw-ogige witte duivel! Of ik doe je wat!" Dit herhaalde ze enkele malen. De vrouw langs de kant was totaal verbijsterd en stamelde, wijzend op het kind, "Dit is mijn zoon, hij is zwart! Hoezo zou ik een racist zijn???" De ander wou hier echter niets van weten en de arme vrouw, met een nu hysterisch huilend zoontje aan de hand, moest maken dat ze haar auto in kwam om niet gemolesteerd te worden. BLM is nauw verwant met de Black Panters en die zijn echt geen haar beter als de KKK. Iets dat me grote zorgen baart omdat de verhoudingen er alleen maar verder mee op scherp gezet worden. Het draagt op geen enkele wijze bij aan wat voor oplossing dan ook.

Sjefke7807 | 12-07-16 | 18:06

@Sjefke7807 | 12-07-16 | 12:19
Wat ik ooit heb gelezen over Indianen is juist dat het belangrijker is of je in een bepaalde stam/traditie bent opgegroeid dan of je puur bloed hebt. Er zijn talloze verhalen van Indianen die kinderen hebben geroofd bij andere stammen (ook bij de blanken) om in de strijd omgekomen familieleden te vervangen. En dat het daarom zo naar is dat ze voor een Indianenstatus in de VS moeten bewijzen dat ze puur bloed hebben...

zwarte_weduwe | 12-07-16 | 12:54

BLM alleen maar als deze worden beëindigd door blanken of politieagenten. Zie ook imgur.com/gallery/sKabZ

Stelletje hypocrieten.

zwarte_weduwe | 12-07-16 | 12:50

@Daisy Cutter | 11-07-16 | 21:38
Ik ben half-bloed Indiaan, niet negroïde. En het varieert enorm. Je wordt niet altijd automatisch als "brother" gezien. Soms juist het omgekeerde. Omdat je een "halfje" bent kun je nooit zo "echt" zijn als een volbloed wat-dan-ook. Dit geldt trouwens ook andersom. Warped view? Zeker, maar helaas de waarheid. Dus in het voordeel? Net hoe de wind waait ben ik bang.

Sjefke7807 | 12-07-16 | 12:19

@AutoriteitNL | 11-07-16 | 12:01 "Probleem met Sylvana, BLM, Black pussies en meer van die clubs er zijn, is dat ze zelf niet doorhebben dat ze zelf de raskaart spelen. "
.
Inderdaad, een marxistische "Class War", het accentueren en oppoken van tegenstellingen om de samenleving te ontwrichten. In zekere zin is BLM niet veel anders dan de KKK (die is voortgekomen uit de hoek van de "Democrats").

ben kokhals | 12-07-16 | 03:21

Sjefke7807 | 11-07-16 | 13:20
Oh ik dacht nou juist dat je als halfbloed in het voordeel bent. Omdat je dan nou eenmaal toch zwart wordt bevonden. Dus a brother.

Daisy Cutter | 11-07-16 | 21:38

- gsexit -

TriggerSafeSpace | 11-07-16 | 21:19

@TriggerSafeSpace

Een link leggen tussen BLM en Islam mag dus niet. Of mijn linkje naar de youtube was onwenselijk ? Interessant.

Nix aan de hand. Doorlopen.

TriggerSafeSpace | 11-07-16 | 21:07

-weggejorist-

TriggerSafeSpace | 11-07-16 | 20:33

@DearMud. Leuk verhaal. Lekker kort ook.

Als je BLM wil begrijpen moet je wel iets verder terug dan Obama. Maar ik ga lekker goedkoop doen en een vermakelijke link posten www.youtube.com/watch?v=TLfDXJAh9Uk

TriggerSafeSpace | 11-07-16 | 19:50

Eh... BlackLivesMatter is al vanaf dag 1 een gewelddadige en terroristische groepering - die geen strobreed in de weg wordt gelegd omdat Obama het feitelijk heeft laten ontstaan. Obama, die zelf opgegroeid is tussen communisten, terroristen (Bill Ayers) en haatpredikers als Jeremiah Wright, heeft tijdens zijn 7 jaar als president niets anders bewerkstelligd dan het openrijten van oude wonden en goedgelovige idioten ophitsen voor zijn rassenleer - want ja, Obama heeft een rassenleer. Die rassenleer houdt in dat de blanke per definitie een racist is, dat 'zit in zijn dna'. Obama laat ook geen moment onbenut om de Amerikanen via de media te bepreken en te beschimpen, uiteraard moet het Christendom het ook ontgelden (want wit). Enkel de islam heeft in zijn wereld een speciaal plekje, en dus nu ook in de hele Westerse wereld. Wat die meneer zegt, wordt hier slaafs overgenomen.
Het is misschien voor u nieuws dat BLM gewelddadig is, maar ik lees al jaren over de gewelddadigheid van deze club en zijn aanhangers, dus nieuws had het niet hoeven wezen.
Het is voor menig aanhanger van deze haatideologie eenvoudiger met de vinger te wijzen naar de blanke dan eens kritisch te kijken naar de eigen mislukte mentaliteit. Want net als hier kun je in Amerika als je hard werkt en volhoudt, echt een succes van jezelf maken. En al die zwarte filmsterren die nu ach en wee roepen over hoe moeilijk ze het hadden omdat ze een kleurtje hadden, lullen uit hun nek, want als ze werkelijk zouden zijn gediscrimineerd, stonden ze nu nog met een kartonnen kaart langs de weg (Will work for food).
Obama steekt de lont in het kruitvat bij ieder incident waar een of andere gangsta het loodje legt. Hij gaat naar begrafenissen van thugs, maar niet van doodgeschoten politiemensen. Afgelopen week trok hij voorbarige conclusies over die twee die waren afgeknald. Zonder kennis van feiten had hij om 1 uur 's nachts alweer een preek klaar om te gaan zedeprediken tegen de Amerikanen. Blijkbaar is hij daarna voor het eerst teruggefloten (verkiezingen) en doet hij nu ineens of het hem een bal kan schelen dat daar wat blanke politieagenten zijn afgeschoten.
BlackLivesMatter is een terreurbeweging, en gaat nog meer terreur zaaien. Het is nu zo erg geëscaleerd dat het voor politie onmogelijk is geworden hun werk te doen. Opgehitst door Obamas retoriek zijn een deel van de zwarte bevolking alle redelijkheid kwijtgeraakt. Genegeerd wordt dat de meeste doden door politie blanken zijn, genegeerd wordt dat 'black on black violence' de meeste doden eist bij zwarten, genegeerd worden alle 'drive-by shootings' waarbij kinderen meestal het slachtoffer worden. BlackLivesMatter is hierin niet geïnteresseerd, BLM wil de macht, wil aan de touwtjes trekken. BLM wil net als de muslim brotherhood aan tafel bij de president - en dat is gelukt. Obama de hitser, de intrigant, nodigt representanten van deze haatgroepen regelmatig uit.
Dit is de inspiratiebron van DENK, van Sylvana, en al die Nederlandse malloten die helemaal hysterisch worden over Zwarte Piet, negerzoenen en een attractie in de Efteling. Pas op, want een IRA of RAF is zo georganiseerd. Zeker in een land dat zo slecht om kan gaan met terreur en feitelijk al decennialang denkt dat het 'vrijheidsstrijders' zijn. Totdat het hier gebeurt. Maar zelfs dan weet men niet hoe te reageren. Ik noem maar een 'De Punt' of 'Bovensmilde'. Vraag eens een keer hoe die kinderen zich voelen die dagenlang met de dood hangend boven hun hoofd in die school vastzaten. Ik was net zo oud als hen, en ik ben het nooit vergeten. Maar zij zijn vergeten. Wel mag ik ieder jaar weer Molukkers horen mekkeren over hoe zielig die kapers wel niet waren. En de NOS staat dan klaar, kwispelend en kwijlend.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 19:38

Gaat nog wat worden, ook in Nederland zijn er types hard bezig een amerikaanse situatie te creëren.

henkdekanarie | 11-07-16 | 17:37

-weggejorist-

Lefgozer | 11-07-16 | 17:36

@koter
"Zwarte en blanken Amerikanen leven al bijna een half millennium op hetzelfde grondgebied. Ze hebben vaak dezelfde godsdienst (christelijk baptistisch) grotendeels dezelfde cultuur en toch lukt het ze niet met elkaar op te schieten... hoe verklaar je dit?"
Omdat ze totaal verschillende culturen hebben. Zelfs de manier waarop de godsdienst beleden wordt is anders. Die cultuurverschillen zijn het grootste probleem - het veroorzaakt irritaties en beledigingen wederzijds bij alledaagse omgang met elkaar. Ik heb hier zelf ook ervaringen mee gehad. En je ziet dat "successvolle" zwarten vaak de cultuur van de blanke amerikanen overnemen om zo te integreren. Degenen die strak aan de eigen cultuur vasthouden, tja... die vallen buiten de boot wanneer het op goedbetaalde jobs uitkomt.

Aetje | 11-07-16 | 17:05

@koter
"Er is helemaal niets mis met een zekere mate van segregatie... hoogst wenselijk zelfs."
Hangt er vanaf in welke mate. Het klopt dat de mens van nature wat vreemd/anders is afstoot. En dat geforceerde integratie alleen maar aan beide kanten haatgevoelens op gaat wekken. Dat zie je ook op verschillende vlakken - in de steden/dorpen die een AZC door de strot geduwd krijgen, de geforceerde integratie van naties in de EU die nu overal anti-EU sentiment aanwakkert, tot de intercontinentale conflicten zoals bijvoorbeeld tussen Australie en ZO-Azie.

Aetje | 11-07-16 | 15:42

koter | 11-07-16 | 14:03
de swartmannen en vrouwen kopen gewoon een diploma is makkelijker dan er 5 jaar voor te studeren. Zeker als ze uit Nigeria komen, waar corruptie tot een kunst verheven is

protonplof | 11-07-16 | 15:18

fehlschluss | 11-07-16 | 14:30
Onwenselijk? Zeker!
Van islamitische groepjes als bijv Movement X wisten we al dat ze alle niet-islamieten discrimineren en racistisch zijn naar alles en iedereen die niet uit een islamitisch afkomstig is.

Dat ook BLM openlijk super-racistisch is, weten nog niet heel veel mensen.

'I was refused service at the @BLM_TO booth at @PrideToronto because I'm white ' twitter.com/simaxyn/status/7493725675... bron: www.citynews.ca/2016/07/05/black-lives...

Maar.. dit mocht niet. BLMers boos. www.progressivestoday.com/blacklivesma...

Onwenselijke ontwikkeling? Mwah. Ik denk van wel.

gaffelbaard | 11-07-16 | 14:49

-weggejorist-

Katoentje | 11-07-16 | 14:33

-weggejorist-

fehlschluss | 11-07-16 | 14:30

Aetje | 11-07-16 | 14:04

Zwarte en blanken Amerikanen leven al bijna een half millennium op hetzelfde grondgebied. Ze hebben vaak dezelfde godsdienst (christelijk baptistisch) grotendeels dezelfde cultuur en toch lukt het ze niet met elkaar op te schieten... hoe verklaar je dit?

koter | 11-07-16 | 14:29

-weggejorist-

ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 14:27

@Stijl-vol | 11-07-16 | 09:48

Stuitend onwetend.
En iedere keer uit pure intellectuele armoede alles op één hoop gooien. Nitwit.

Desmoulins | 11-07-16 | 14:26

Aetje | 11-07-16 | 14:04

Hoe graag je het ook wil gaat niet werken op massaschaal. Individueel kan het hier en daar wellicht werken (alhoewel gemengde koppels zelden bij elkaar blijven) maar op macroniveau rassen en culturen mengen werkt voor geen meter. De mens is van nature tribaal. Veel mensen maken zelfs binnen hun eigen ras en cultuur onderscheidt op basis van geografie (Amsterdam vs. Rotterdam bijvoorbeeld), inkomen en status (arm vs. rijk), ideologie (socialist vs. kapitalist) enz., laat staan op zichtbare verschillen zoals huidskleur en de vorm van de ogen. Er is helemaal niets mis met een zekere mate van segregatie... hoogst wenselijk zelfs.

koter | 11-07-16 | 14:24

@ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 13:42
Ik ben er vrij zeker van dat het Saidi Smeenk is. Zelfde schrijfstijl, zelfde vooringenomenheid, zelfde hypocrisie, zelfde 'woordspelingen'.

Jezus van Nazareth | 11-07-16 | 14:20

@fehlschluss | 11-07-16 | 14:02
En wat de "Black Nation" voor het gemak maar even vergeet is dat Arabieren naar zwarten toe extreem racistisch zijn. Je hoeft niet verder te kijken als de AZC's hier. Waar denken ze dat de slave trades hun origine hadden?!? De blanken konden die handel alleen drijven dankzij de aanvoer vanuit de moslimhandelaren en de zwarte leiders die hun eigen(!) volk te koop aanboden.

En dat uitbuiten doen ze hier ook(hoi DENK!). Totdat de zwarten erachter komen dat ze op het verkeerde paard gewed hebben. Te laat that is...

Sjefke7807 | 11-07-16 | 14:16

"Dit wordt zo'n beetje het voorland van de rest van de Westerse wereld.
Het mengen van rassen en culturen kan eenvoudigweg niet goed gaan.
Het lijkt mij dat de geschiedenis dat wel bewezen heeft inmiddels."
Kan wel, maar de wil moet er van 2 kanten zijn. Dus de white supremacists en de zwart-is-zielig-dus-wit-is-schuldig clubjes moeten beide weggejorist worden. Irriteert me dat onderscheid op ras maken wel getolereerd wordt voor niet-blanken.
Wel typisch. Wat de KKK en andere neonazi / white supremacist groepjes in geen eeuw voor elkaar kregen, doet dit clubje zwarten en supporters even in een paar weken: Een rassenoorlog ontketenen. Geeft te denken...

Aetje | 11-07-16 | 14:04

Ci Ty33 | 11-07-16 | 13:31
Om te komen tot een werkbare situatie is nuance en evenwichtigheid geboden, en moet men niet in extremen vervallen. Is er in de VS sprake van discriminatie, racisme en achterstelling van zwarten? het antwoord is JA in sommige situaties overduidelijk. Zijn alle blanken, of zelfs een significant deel, racisten dan is het antwoord NEE. Erg veel van de negativiteit dat de zwarte bevolking tegenwoordig ondervindt is het resultaat van overheidsbeleid. Beleid dat gezinsdestructie stimuleert. De andere kant van de medaille is dat zwarten in de VS (en daarbuiten) vaak zeer destructief gedrag laten zien:
veel zwarte vrouwen zijn extreem promiscue, met als gevolg hoog % geslachtsziektes (hoogste HIV/Aids en andere SOA's, ongeveer 50% herpes)
"
According to the Centers for Disease Control and Prevention, the HIV epidemic is not the only thing that black people have to worry about. The CDC claims that nearly half (48 percent) of all African American women between the ages of 14 and 49 are infected with genital herpes."
yourblackworld.net/2012/08/31/cdc-near...

Meer dan de helft van zwarte kinderen groeit op zonder de biologische vader. Rond 3/4 wordt geboren buiten het huwelijk. In het geval de vader zwart is en de moeder niet zelf 92%. Bij en zwarte vader en blanke moeder is het zelfs bijna 100%
www.clutchmagonline.com/2015/10/study-...

Veel Afro-Amerikaanse vrouwen zijn al jong moeder en hebben vaak kinderen van meerdere mannen.

Om over de finacien die dit soort gedrag teweeg brengt maar te zwijgen:
"Study finds median wealth for single black women at $5"
www.post-gazette.com/business/business...

En zo zijn er meerdere punten te noemen. Wat je simpelweg kan stellen is dat de Afro-Amerikaans (De Afrikanen doen het uitstekend in de VS) gemeenschap als geheel extreem destructief gedrag vertoont.

"In a recent column in the New York Times, Nicholas Kristof dared to ask the “awkward question” of why Asian-Americans have been so economically successful in the U.S. The most important reasons, he says, are hard work and a reverence for education..."

"Perhaps most surprising is that, by many measures, the most-educated immigrant group in the U.S. isn't East Asians. It’s Africans.

According to Census data, more than 43 percent of African immigrants hold a bachelor’s degree or higher -- slightly more than immigrants from East Asia. Nigerian immigrants are especially educated, with almost two-thirds holding college degrees -- a significantly higher percentage even than Chinese or South Korean immigrants. African immigrants are also very likely to hold advanced degrees, many of which are earned at U.S. universities. By many measures, African immigrants are as far ahead of American whites in the educational achievement as whites are ahead of African-Americans.

That education translates into higher household income. Nigerian-Americans, for instance, have a median household income well above the American average..."
www.bloomberg.com/view/articles/2015-...

koter | 11-07-16 | 14:03

Jesaja | 11-07-16 | 12:15

Dat klopt. Tenminste, wat je daar nou van moet vinden weet ik niet, maar dat las ik net in dit artikel.

'Copkiller Dallas was opgehitst door islam'.
fenixx.org/2016/07/11/copkiller-dalla...

gaffelbaard | 11-07-16 | 14:03

-weggejorist-

fehlschluss | 11-07-16 | 14:02

Nou Hillary, daar gaan paar van je stemmen.

ET007 | 11-07-16 | 13:59

Leuke erfenis van Barry Obongo: De Black Lives Matter movement. Typisch, voor de eerste neger-president van de VS. En als het allemaal mis gaat onder Trump, zal je heel links Amerika plots zien vergeten dat Obongo ze vrij baan heeft gegeven.

Maar goed, meteen verbieden onder de mom "hate group". Dat kan in Amerika niet, maar hier gelukkig wel. Links zal dat nooit doen, zoals ze dat ook niet doen met de AntiFa en IS, maar met een beetje mazzel is de heerschappij van links volgend jaar voorbij.

Piet van het Padje | 11-07-16 | 13:58

-weggejorist-

AutoriteitNL | 11-07-16 | 13:52

Ik vind het eigenlijk een beter idee als zwarte Amerikanen niet de wapens oppakken.
Trouwens, ook blanke Amerikanen niet. Of latino's, of wat voor smaken je ook nog meer hebt.
Wat ik Amerika toewens, is dat ze meer op Amsterdam gaan lijken. Dat dat hele enorme schisma tussen de "zwarten" en de "blanken" nou eens verzoend kan worden. Dat zijn daar echt twee werelden.
Ik heb van baby af niet anders geweten dan dat ik tussen allerlei soorten negers, Chinezen, Marokkanen, Engelsen, Russen, Indonesiërs, Duitsers en alles rondliep. Dus voor mij, ik zag wel dat we uit andere culturen kwamen en een ander kleurtje hadden, maar van jongs af aan kon ik met iedereen. Waarom? Omdat wij Amsterdammers betere mensen zijn? Nee natuurlijk niet. Omdat het wel moest. Dus dat kunnen ze daar ook.
Het zou trouwens ook best wel een slok op een borrel schelen als ze bij de Amerikaanse politie eens wat zouden veranderen aan die hele agressieve "shoot to kill"-mentaliteit, wat in hun cultuur kennelijk de manier is van "de orde handhaven." Met veel succes, quod non. Het is een uitloper van het Wilde Westen.

Lefgozer | 11-07-16 | 13:50

Misschien moeten de donkere Amerikanen de wapens eens thuis laten. Dan heb je deze problemen niet.

chrisjuh | 11-07-16 | 13:46

-weggejorist-

ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 13:42

90% van de problemen in Amerika tussen blank en zwart word mede veroorzaakt door de Media.

Uit cijfers is gebleken dat er meer blanke personen neergeschoten worden door de politie dan de getinte criminelen. Dat laten ze dus nooit zien. Zodra er weer een negroïde persoon word neergeknald komt het in het nieuws terecht. Goh wat raar dat er dan op een gegeven moment groeperingen opstaan die hier wat tegen willen doen en hun genoegen er over uit willen laten.

Tevens ben ik van mening dat de politie niet zo snel op vitale lichaamsdelen moet richten met schieten wanneer hun achten dat dit nog de enige oplossing is, schiet in iemand zijn been en geloof me die gaat ook liggen.

Dus zowel de media als de politie zelf kunnen hier in de toekomst wat mee.

Sluweslager | 11-07-16 | 13:38

Erg zorgvuldig is (de zwarte )men aan de Westkust nooit geweest met elkaars leven. Zag plm 2000 op tv een reportage van een revalidatiecentrum in L.A. met tientallen jongelui met een dwarslaesie veroorzaakt door vechtpartijen tussen zwarte bendes. zie b.v. 25 jaar geleden: articles.latimes.com/1991-10-27/news/m... en www.nytimes.com/1988/02/08/us/gang-vio... While there are hundreds of youth gangs of every ethnic variety, it is the black gangs that are the most potent and violent. Their 25,000 or so members, often armed with automatic weapons, vastly outnumber the police and are said by local law-enforcement officials to have become the central distributors of rock cocaine, or crack, throughout the American West. 'Our Babies Cannot Play' En dat in 1988. Google staat er vol mee.

Ci Ty33 | 11-07-16 | 13:31

Black Lives Matter is een - extreem - Links project. De groep wordt gefinancierd door een schatrijke oude blanke man (George Soros: nl.wikipedia.org/wiki/George_Soros) de kern wordt gevormd door exclusief, vaak lesbische of bi, vrouwen en homoseksuelen mannen(https://www.google.nl/search?q=black+lives+matter+leaders&biw=1920&bih=971&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjc4NaXo-vNAhUEOhQKHXGrDuwQ_AUIBigB&dpr=1) en de groep eromheen zijn zoals zo vaak bruikbare idioten (useful idiots). BLM is wat dit betreft sterk te vergelijken met FEMEN. Beide groepen zijn - extreem - Links, feministisch, militant, anti-man (in het specifiek de witte man), worden of werden gefinancierd door George Soros en krijgen steun vanuit de massamedia.

koter | 11-07-16 | 13:29

En pas op voor de faciliterende en begeleidende pers natuurlijk.

Sans Comique | 11-07-16 | 13:29

Dit wordt zo'n beetje het voorland van de rest van de Westerse wereld.
Het mengen van rassen en culturen kan eenvoudigweg niet goed gaan.
Het lijkt mij dat de geschiedenis dat wel bewezen heeft inmiddels.
Ommezwaai | 11-07-16 | 09:15
Kan uitstekend. Je moet alleen oppassen voor politici die het ene kamp stigmatiseren als altijd slachtoffer en het andere kant als genetisch geprogrammeerd om racistisch te zijn, enkel om hun eigen carrière van brandstof te voorzien. Denk aan een Halsema, denk aan een Klaver, een Samson, denk aan... nou ja, wat dit betreft, denk aan de linkerflank van de politiek.

Sans Comique | 11-07-16 | 13:28

@Daisy Cutter | 11-07-16 | 13:03
Het is jammer dat het allemaal zover moet komen. En dan nog wat; dan ben ik als half-bloed helemaal in de aap gelogeerd. Niet wit genoeg voor de "witte zijde" en niet donker genoeg voor de "zwarte zijde". Where does that leave me...

Ik heb, het beetje dat ik via de MSM heb gezien, me werkelijk kapot geërgerd aan de berichtgeving omtrent het geheel. Daarom kijk ik al zeker 25 géén NPO meer en RTL 4 heeft het bij mij een paar jaar geleden ook verprutst. Ik haal mijn nieuws voort van het alternatieve netwerk op het Internet. En als je dan ziet wat er voor een beerput open gaat. Mijn hemel. Er wordt in de MSM geïnsinueerd dat er een stel onschuldige koorknaapjes werd omgelegd. Uhm, not so much. Meneer 1 had een strafblad ter dikte van het doorsnee telefoonboek en meneer 2 was nu ook niet bepaald zuiver op de graad. En dan dat hele BLM; als je op het Internet ziet wat voor viezerikken dát zijn, dan moet je inderdaad je hart vasthouden. Die hebben echt niets goeds in de zin.

Sjefke7807 | 11-07-16 | 13:20

Roadblock | 11-07-16 | 13:10
"Het is in Nederland strafbaar om "in het openbaar kledingstukken of opzichtige onderscheidingstekens [te dragen of voeren], welke uitdrukking zijn van een bepaald staatkundig streven"."

Interessant. Weet u of bijvoorbeeld een rode roos daar ook onder valt?

a9b2b1 | 11-07-16 | 13:18

Ach, we geven ze een uitkering, te eten, een dak boven hun hoofd en als tegenprestatie wensen ze ons dood en leveren daaraan ook nog graag een goede bijdrage.
.
Jammer genoeg zal de kloof tussen blank en zwart alleen maar erger worden.

Albert5000 | 11-07-16 | 13:13

-weggejorist-

Hè Bah | 11-07-16 | 13:11

Wat betreft die zwarte black power baretjes:
Het is in Nederland strafbaar om "in het openbaar kledingstukken of opzichtige onderscheidingstekens [te dragen of voeren], welke uitdrukking zijn van een bepaald staatkundig streven".

Roadblock | 11-07-16 | 13:10

Zie de geschiedenis van het joodse volk als je wil weten wat er gebeurt met een bevolkingsgroep die stelselmatig overal de schuld van krijgt. Voor het eerst van mijn leven begin ik als blanke echt bang te worden. Die snotneuzen, dat verwende blankenhatende tuig dat vele malen meer kansen heeft dan mijn, zeer ongeprivilegieerde blanke voorouders, weet niet waar ze het over heeft. Is dit georkestreerd? Waarom legt niemand uit dat blanken nergens schuldig aan zijn?

Daisy Cutter | 11-07-16 | 13:03

misschien moeten wij samen de politiek in.
ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 12:52

Als je eerst maar gaat douchen.

a9b2b1 | 11-07-16 | 13:02

Geweld met geweld oplossen... Iedereen z'n moeder een kogel, dat zal echt begrip kweken. *zucht*

Anti-racisme organisaties die oproepen tot erkenning van racisme. Daar zit toch dualiteit in?

Tuurlijk zal er vast wel iemand zijn die last heeft van de kleur van een ander. Ik herken mij er niet in. En zo denk ik velen met mij. Ik voel mij door dat gedrag beticht van racisme. Dat raakt mij, omdat ik met mensen om wil gaan en geen onderscheid wil maken op basis van kleur. Wel ondescheid op basis van gedrag. Ik heb niet met iedereen een klik. En dat is okay. Ik heb af en toe een vooroordeel. Al heb ik dit met zwarte én witte mensen. Maak daar geen onderscheid in.

Mensen die last hebben van sprookjes en cartooneske figuren die bepaalde "kenmerken" hebben is een probleem. Moet ik mij rot voelen als ik een blank suske en wiske figuur zie? Die neuzen zijn niet normaal. De bouw van hun lichaam absurd, moet ik mij daardoor nu inferieur voelen? Of last van andere (mentale) klachten?
Waar gaat het over? Als je ergens last van hebt, dan ben jij degene die ergens last van hebt. Het gesprek aangaan kan helpen. Al moet je als klager toch ergens een grens trekken als je het hebt over mytische, sprookjes of strip figuren.
Ik ben geen <insert willekeurig Marvel held>, mag ik nu iemand aanklagen omdat ik niet beschik over superkrachten om de wereld te redden?

Stop met onderscheid maken op basis van kleur. Dingen gebeuren. En hebben een heel breed spectrum wat de motivatie is van wat gebeurt. Niets is zo zwart/wit dan enkel de 2 kleuren.

Libertarianism | 11-07-16 | 13:01

@Zwizalletju | 11-07-16 | 10:28
Ik kijk deze man met regelmaat. We zouden er minimaal een dozijn van moeten hebben! Zulke rationele denkers zijn zeldzaam voort. En worden node gemist kan ik u zeggen.

@BD10Peter | 11-07-16 | 11:14
Nee zwitsal, BLM is NIET geweldloos. Vorige week tijdens een betoging in NY werd er luidkeels; "What do we want? - "Dead cops" - And when do we want it? - "NOW!!!" gescandeerd. Graag zou ik van u vernemen hoe zulks "geweldloos" is. U bent mooi in de agitprop van de MSM getrapt, met beide voetjes. En wat u voor het gemak ook maar even vergeet: het merendeel van de criminaliteit is op conto van de Afro-Amerikanen te schrijven. Terwijl het een minderheid is. En zwarten schieten voornamelijk elkaar af. De "racistische politie" zou er 40 jaar(!) over doen om hetzelfde aantal zwarten te doden als er in 2012 door zwart-op-zwart geweld om het leven kwamen...

Sjefke7807 | 11-07-16 | 13:01

Studeer voor dierenarts en je komt gegarandeerd géén moslims of negerTs tegen. Niet als studiegenoten en niet als klanten. De enige allochtoon die ik ooit in de uvu gezien heb, had een bezem in haar handen.

Anjin Mohammed | 11-07-16 | 12:52

-weggejorist-

ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 12:52

a9b2b1 | 11-07-16 | 11:59
.
Hulde ik had het niet beter kunnen verwoorden!
.
Die gekleurde droeftoeters komen mij de keel uit! Alleen maar geroeptoeter en zelf niets uitvreten. Het valt mij ook op dat al die trieste figuren altijd activist/rapper zijn. Is dat het equivalent van werkloos? of durft de NPO dat er niet meer onder te zetten?..
.
Persoonlijk relaas, een van mijn beste vrienden op de middelbare was een zwartje (hier ik zeg het, kon hij zelf ook erg om lachen..) nooit problemen, humor en maakte iets van zijn leven. Geen gezeur. Nu zie ik helaas gekleurde medemens als een partij zeursnorren zonder werk.

kees1386 | 11-07-16 | 12:29

Ook hier weer bewezen de centen van George Soros achter, BLM = chaos creatie want ellende brengt meer controle mogelijkheden. #NWO

opbokkennu | 11-07-16 | 12:19

IS gaf aan dat er aanslagen zouden zijn in de VS. Die zijn er nu. Alles wordt uit de kast gehaald, door o.a. de media (want alle geloven zijn gelijk en de media is atheïstisch voor het grootste deel en geloofd deze onzin dan ook) om de islam er niet bij te betrekken, alleen je kunt met een zekerheid grenzende waarschijnlijkheid rustig aannemen dat deze religie er alles mee te maken heeft. De lijntjes zijn er.

Jesaja | 11-07-16 | 12:15

Sinister-President | 11-07-16 | 11:46 Wil je nou een lolly?

Willianus Wortelus | 11-07-16 | 12:05

Waarom maken die BLM-boosmensen zich niet druk om het feit dat 99 van de 100 zwarte doden in de VS, door andere zwarten worden gedood?

Als een zwarte een zwarte doodmaakt is dat omdat de witten ze in een getto hebben gestopt zonder toekomst. Alles is de schuld van de witten. Waarom de witten het de Aziaten wel toestaan om succesvol te worden is dan weer een raadsel.

schoneslapert | 11-07-16 | 12:02

Dat men hier zo verbaasd over is...
Google "IQ-and-Global-Inequality"
Maar dit wetenschappelijk bewijs voor het lage iq van Sylvana en Koewinsie is natuurlijk ook racistisch?

†EVIL† | 11-07-16 | 12:02

Probleem met Sylvana, BLM, Black pussies en meer van die clubs er zijn, is dat ze zelf niet doorhebben dat ze zelf de raskaart spelen.

Waarom wil je jezelf verbinden met de 'black community'? Ben je niet meer dan de kleur van je huid?

Soros cs spelen lekker in op de teleurstellingen in het leven van deze stakkers: tegenspoed is niet het gevolg van eigen falen of pure pech, nee, het zijn anderen die jouw ongeluk veroorzaken.

Alles is de fout van 'de blanken'.

En die mag je gewoon in 1 groep donderen, alsof er zoiets bestaat als de 'blanke gemeenschap' die gezamenlijk samenspannen om het negers moeilijk te maken.

Dus draai je feiten makkelijk om, verzwijg je dat blanken vaker slachtoffer zijn van politiegeweld dan zwarten in de VS terwijl ze minder crimineel zijn, en dat meer zwarten blanken doden, dan andersom.

En natuurlijk heb je het niet over de rol van Afrikanen en moslims in de slavenhandel.

Alles om het slachtofferschap te benadrukken.

AutoriteitNL | 11-07-16 | 12:01

Voor de oplettende lezertjes: Amerika is niet Nederland.
Koos Knak | 11-07-16 | 09:31

Klopt. Nederland is een land, Amerika is een werelddeel.

Overigens heeft ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 09:24 een goed punt. Ongeveer 20% van de bevolking hier is "Aziaat" (hetgeen voornamelijk "Chinees" betekent).

Zijn deze Chinezen "geïntegreerd"? Tuurlijk niet. Ze spreken hun eigen taal, lezen hun eigen kranten, kijken hun eigen TV zender, en zowel hun sociale als hun romantische leven speelt zich grotendeels af binnen de eigen ethnische groepering. Trots op de eigen achtergrond en de eigen cultuur.

Maar problemen? Nooit. Sterker nog, het is een erg 'niet lullen maar poetsen' volkje. Werkeloosheid bij deze groep bestaat bijna niet. Een bovengemiddeld percentage werkt in de gezondheidszorg (verpleegster (M/V), arts (M/V), chirurg (M/V), apotheker (raar genoeg voornamelijk V)), het onderwijs (en niet als peuterspeelzaalactiviteitenbegeleidster maar HBO/WO/Universitair docent) of ze staan ergens in een laboratorium iets te onderzoeken.

De mensen die daar niet slim genoeg voor zijn hebben een Noodle hut. Siam Palace, Golden Palace, Golden Wok, Golden Dragon, Chengs, Tongs, Wongs, verzin het en het bestaat. Voor al uw chicken fried rice, egg foo young, én uiteraard fish & chips (tsja, het blijft wel een voormalig Britse kolonie hier natuurlijk - raar, ook dáár doet niemand moeilijk over; geen Quinylvana's die kinderen in elkaar rossen omdat ze een Wellington dragen. Sterker nog, men is stiekum best wel trots op die Britse achtergrond).

De reden dat het hier tussen de Aziaten en de blanken (laten we het maar lekker ongenuanceerd brengen) op rolletjes gaat, komt m.i. toch door iets wat ik bij een aantal zwarte en de meeste arabische groeperingen mis: wederzijds respect en dankbaarheid. De blanke respecteert dat het oude Chineese vrouwtje moeite heeft met Engels, anderzijds respecteert het oude Chineese vrouwtje dat niet iedereen Kantonees of Mandarijns spreekt. De blanke is dankbaar voor de vele Chineese verpleegsters, de Chinezen zijn dankbaar dat ze zich hier tijdens de Chinese burgeroorlog (1946-1949) als vluchteling hebben mogen vestigen (én dat ze - als ze dat wilden - achteraf hier mochten blijven). De blanke is dankbaar voor die enorme bak won-ton noodle soup waar je drie dagen van kunt eten, de Chinese uitbater is dankbaar voor de klandizie.

Nogmaals: vrij ongenuanceerd en kort door de bocht allemaal, maar wat ik merk bij bijvoorbeeld deze 'Zwarte Panters' maar ook een Antifa, Denk, Pro-palestina en vrijwel alle Arabische en linkse relnichten, is dat ze wel dankbaarheid en respect *eisen*, maar het niet willen geven. Vergelijk dat met het hierboven geschetste beeld van de Chinese community: een community die dankbaarheid en respect *toont*, en het daardoor ook *krijgt*.

Nee, als die verontwaardigde relletjesrakkers zich in een uitgeraast ogenblik zouden willen bezinnen op een oplossing, dan is het wel duidelijk welke kant men uit moet denken.

Samenleven, het is op zich zo moeilijk nog niet.

a9b2b1 | 11-07-16 | 11:59

Fijn he, multi cultuur. De mekkas hier, de negroïde medemens daar. Wat een ellende.

Bill Cosby | 11-07-16 | 11:58


Rudy Giuliani.
Black Lives matter=racisme.
Wij hebben DENK en waren er hier ook al achter.

Flatuleerder | 11-07-16 | 11:57

En een van de BLM-extremisten wil de Tweede Kamer in......

Uw Psychiater | 11-07-16 | 11:54

Zwarte amieriekanun moeten hun kinderen is beter opvoeden.
Wellicht komt dan niet bijna de helft met een strafblad op de proppen.
Minder vreten en TV en meer tijd 'vrij' maken voor opvoeding, studie en werk. Scheelt enorm let maar op. Ik zou toch zo benieuwd zijn als ze bijvoorbeeld een eigen land zouden krijgen binnen amierieka wat ze er dan zelf van zouden bakken.
Binnen no time zou dat ook een 3e wereldland worden is mijn voorspelling. Mischien kunnen we hier eens proef gaan draaien met zo'n splitsing. Het komt steeds dichterbij en het is niet op te lossen.

ReligionSucks | 11-07-16 | 11:51

Het gaat al langere tijd volledig de verkeerde kant op in Amerika, zeker ook door haatzaaiers vanuit verschillende Af-Am bewegingen. Zeg maar puur racisme. Vooral de uitspraken op het laatst zijn shockerend, een duidelijke oproep tot moord op blanken, zelfs op baby's. Deze haatzaaierij moet stoppen, laat iedereen in rust en vrede leven, met respect voor het leven.https://youtu.be/l-zttPCDqYU

Batavi Magistralis | 11-07-16 | 11:50

Dan zal er vast ook begrip zijn als er in NL een Harry Callahan of een Paul Kersey opstaat om eens rigoureus orde op zaken te stellen.

Nelis SplitBloes | 11-07-16 | 11:47
-weggejorist-
Sinister-President | 11-07-16 | 11:46

 
BLM is al erg discriminatoir, ze zeggen nu dat WHITE, REDSKINS & BROWNS er niet toe doen. Alleen ZWART doet er toe. Tot een paar weken geleden zag ik iedereen (qua kleur) als gelijk en ging het om ergerlijk en onaangepast gedrag van groepen. Door deze BLM gekkies zie ik dat het veel erger is en vrees ik dat het nooit goed gaat komen tussen alle verschillende kleurtjes.
 

Rebellis | 11-07-16 | 11:42

Black lives matter is gewoon een extremisten clubje

MrShadow | 11-07-16 | 11:41

@BD10Peter | 11-07-16 | 11:14


Bij punt 2: Er zijn ook relatief veel meer zwarte geweldadige criminelen. Er zijn om maar eens wat te zeggen zo'n 5 maal zoveel veroordeelde zwarte moordenaars. Dat mag als aanwijzing gelden voor de veel grotere kans op gewapend contact met de politie.


www.realclearpolicy.com/blog/2014/12/1...

omanders | 11-07-16 | 11:40

-weggejorist-

ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 11:23

Als 99% van de doodgeschoten zwarte mensen door andere zwarten plaatsvind is de aandacht voor de politie disproportioneel. Zoals de oud burgemeester al aangeeft.
Zwarten moeten bij zichzelf te rade gaan.
Maar het is veel gemakkelijker om er een racistisch probleem van te maken en de blanke man als dader te zien.
Het onderliggende probleem is overbevolking. Teveel testosteronbommen die geen uitzicht hebben op een normale carrière gaan in de criminaliteit, we zien het hier met Marokkanen. Ze willen allemaal geld, maar hebben de hersens er niet voor. Daarbij nog opgefokt door religie indoctrinatie wat zelfs redelijk intelligente jongens aanspreekt en de dodelijke combinatie is compleet.

dijkbewaker | 11-07-16 | 11:22

Is dit nog nieuws? | 11-07-16 | 10:51 Heb het hele interview erbij gezocht www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4

Het is bijna ongelofelijk wat deze man allemaal zegt, 32 jaar geleden alweer. Een eye opener.

Willianus Wortelus | 11-07-16 | 11:21

In een opgemaakt bedje terecht komen lukt niet altijd.
Neen, natuurlijk niet! Daar moet je wél iets voor doen!

demaup | 11-07-16 | 11:16

Black panters zijn gewoon pussies ...

Ruben Koene | 11-07-16 | 11:16

Negers kunnen overal ter wereld, van Rusland, Europa, Zuid en Noord Amerika, door blanke wijken lopen zonder zich zorgen te maken om voor hun afkomst vermoord te worden.
Probeer nu eens als blanke door Chicago, East LA, Kaapstad, en tegenwoordig zelfs Parijs te lopen zonder beroofd of vermoord te worden, zie zelf maar wie de echte racisten zijn.

PrachtigeHorizon | 11-07-16 | 11:15

-weggejorist en opgerot-

BD10Peter | 11-07-16 | 11:14

@Oeleflaffel | 11-07-16 | 10:02
Holy shit, ik had het over een vrij realistische film.
Jouw reaguursel degradeert de mijne tot een lullig plempje...

necrosis | 11-07-16 | 11:13

De zwarten zijn een minderheid in de VS. De wapens oppakken en witten afmaken is misschien niet zo´n goed idee. Hoewel het zeker tot een oplossing kan leiden.
Eén van de twee verdwijnt. En de VS wordt North Mexico.

squadra | 11-07-16 | 11:13

Ik snap niet dat die mensen in het land van de overwegend blanke mens wil blijven wonen...

a4p | 11-07-16 | 11:10

bijna_raak | 11-07-16 | 10:15

U heeft de ironie in mijn bericht gemist. Desalniettemin is uw constatering juist waar het gaat om de slavenhandel in Afrika. Ik kan een bezoek aan Cape Coast in Ghana aanbevelen. Daar staat de plaatselijke universiteit op luttele meters afstand van als museum dienstdoende slavenforten. Over ironie gesproken...

Geneeskrachtig Kruit | 11-07-16 | 11:07

"Zwarte Amerikanen moeten de wapens oppakken."


Dat men nou niet inziet dat deze situatie is ontstaan juist OMDAT zwarte Amerikanen de wapens oppakken. Blame hiphop culture.

omanders | 11-07-16 | 11:07

Wat is het word 'racisme' nu nog, behalve een onwelgevallige sneer naar alles wat de zwarten niet aanstaat?

Adversary | 11-07-16 | 11:01

BLM is gewoon een terroristische organisatie. En types als Sylvana vinden dat goed.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 10:58

we gaan vechten langs de raciale en genetische lijnen. Integratie bestaat inderdaad niet. Kleine groepjes worden getolereerd. Grote groepen zijn bedreigende en vijandige indringers. zo gaat dat in de natuur.

zeeman73 | 11-07-16 | 10:55

@MarcS | 11-07-16 | 10:45


Wat voor grafiek was dat? Hij is weggejorist.

omanders | 11-07-16 | 10:54

@Willianus Wortelus | 11-07-16 | 10:36
U snapt het helemaal, alleen willen de gutmenschen het niet zien.
En als ze ermee geconfronteerd worden zoals in uw heldere plempsel, dan begint t vingertje wijzen, namen noemen hokjes plaatsen, etc. Afin, de mensen die t met u eens zijn zijn in staat u te begrijpen. De mensen die vingertje wijzen niet. Laat helaas de laatste groep in de meerderheid zijn en een groter publiek trekken. Hint: SS in de mainstream media bijv. die uw linkjes waarschijnlijk nooit onder ogen krijgt.

Interview with Yuri Bezmenov (ex-KGB)
by Edward Griffin - 1984
"The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.... That's the tragedy of the situation of demoralization."

Is dit nog nieuws? | 11-07-16 | 10:51

Dat die politie aldaar 2x zoveel blanken doodschiet is zeker niet zo belangrijk?

Vogelbeest | 11-07-16 | 10:48

Zwarten (en moslims) zullen zich gewoon iets netter moeten gedragen. Want hun sociale groep is nu eenmaal meer dan gemiddeld agressief, altijd geneigd de schuld bij de ander te leggen etc. En dus worden zij allen, ook de goeden, met vooroordelen en wantrouwen bejegend. Ik ben maar één keer in mijn leven door de politie aangehouden, toen ik een overweg overstak terwijl de rode lampen nog niet uit waren. Ik gaf de politieman gelijk, hij zei dat in mijn bestwil toch? Ik mocht gewoon zonder boete naar huis. NIet omdat ik wit ben, maar omdat ik me netjes gedroeg.

Poes Fiep | 11-07-16 | 10:48

Ik vraag me af wie een 'all out race war' zou winnen

beerboeloe | 11-07-16 | 10:46

@Willianus Wortelus | 11-07-16 | 10:23 - de grafiek is raar! Het impliceert dat zwarten beter zijn, grafiek is immers voor hen hoger. Ze zullen dit al dusdanig uitleggen.

MarcS | 11-07-16 | 10:45

Het begrip 'universele mensenrechten' is zo opgerekt dat het betekenisloos dreigt te worden.
Daarnaast is het evenwicht tussen rechten en plichten in Nederland, en wellicht in de hele wereld, al decennia zoek.

Thomas333 | 11-07-16 | 10:44

Laten we hopen dat ze vandaag allemaal weer naar het werk (LOVVVL) gaan, centjes verdienen. Mijn god, je zal er maar wonen met een president die er werkelijk geen fok van heeft gebakken. Helemaal niets. Ik word een beetje doodziek van dat gezeur van de "minderheden". Ze zijn te dom om te leren, te lui om te werken, en maar zeuren en zeuren. Ja, want door hun hopeloos bestaan, om niet te zeggen onnodig bestaan, keren ze zich massaal tegen de hand die ze voedt. Het wordt tijd dat deze hand zich sluit. Tot een vuist die eist! Take it or leave!

line9219 | 11-07-16 | 10:44

Het beste is blijkbaar aparte continenten voor iedere bevolkingsgroep. Mensen die oproepen tot uitroeien van een andere groep, moeten zich verplicht terugtrekken tot hun eigen continent en het internet uit zetten. Live long ever after.

lulleficatie | 11-07-16 | 10:40

@ikworstelengadouchen
precies verwoordt zoals het is.
Telling like it is, in haatvorm, is alléén toegestaan aan al diegenen die de blanke witte witmens kaaskop en zo verder om hún reden verafschuwen.
Het ingezette -schuld-proces is al decennia aan de gang en ook zij het héél voorzichtig, aan de orde gesteld door witte blanke en zo verder mensen, die hier fysiek en in ander opzicht "last van hadden".
Wegkijkbeleid/pamperbeleid van met name pvda maakte al brokken, die nu in massieve rotsblokken veranderde.
Rosenmuller een mand die ooit heel vroeger zelf dacht.
Zich nu conformeert met de schreeuwende massa en deze excuseert ondertussen de nog zwijgende massa een gemene trap na geven.
Wát een mens ben je dan.
Hoe dan ook veiligheid en rust moeten gewaarborgd zijn en blijven, en daar ligt een grote taak voor de klapbegonia regering en groot deel van diezelfde klapbegonia's in het parlement.
Al is het vermoeden daar dat zij letterlijk alles qua verantwoording vooruitschuiven tot maart 2017.
Dán zien de kiezers zeker verder!

puck&bully | 11-07-16 | 10:39

roflastc | 11-07-16 | 10:29 Je voelt je als Nederlandse Neger natuurlijk veeeeeel meer verwant met Amerikaanse Negers dan met Afrikaanse Negers.

www.foodispower.org/slavery-chocolate/...
howafrica.com/in-kuwait-african-women-...
www.dailymail.co.uk/news/article-32562...

Want aan de huidige slavernij gaan we natuurlijk niks doen. Het is de slavernij van honderden jaren geleden die verschrikkelijk was. We moeten als Nederlandse Negers natuurlijk opkomen voor de nazaten van toen.

De huidige Negerslavernij stelt niks voor. Het zijn namelijk geen Witte Blanken die zich eraan schuldig maken. Dus kan het nooit wat voorstellen, die huidige slavernij.

Willianus Wortelus | 11-07-16 | 10:36

-weggejorist-

ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 10:34

Claimen dat je slachtoffer bent en 'woedend' zijn over al het aangedane onrecht loont. Het is erg aardig dat de toenmalige burgerrechten beweging streed voor het opheffen van discriminerende wetten, regels en praktijken, de hedendaagse NL 'activisten' eisen compensatie voor het leed uit het verleden. Vanwege de royale uitkeringen en de 'positieve' discriminatie kan er over het heden minder geklaagd worden.

bijna_raak | 11-07-16 | 10:31

wat ik er nog het minst van snap is hoe het ooit zo heeft kunnen zijn dat in NL allerlei mensen zich associëren/vereenzelvigen of anderzijds hun leegte vullen met wat er in de VS gebeurt.

roflastc | 11-07-16 | 10:29

Een soort Amerikaans Pat Condell, genaamd Stefan Molyneux ,heeft de twee incidenten waarmee deze laatste shit begon op een rij gezet én de achtergronden van de twee die doodgeschoten zijn.
(Zoals hij kennelijk vaker doet )
35 minuten details die je nergens anders vindt. En niet goed voor deze mannen, beiden criminelen die de vaak met de politie in aanraking kwamen en vaak , zeer vaak in het gevang hebben gezeten.

The Truth About The Alton Sterling and Philando Castile Shootings www.youtube.com/watch?v=RJPFdS6SSgQ

Zwizalletju | 11-07-16 | 10:28

Sommige bevolkingsgroepen zoals Marrokaanen, Antilianen zijn in Nederland bovengemiddeld betrokken bij criminele activiteiten. In Amerika is dat het geval met negers, dus dan is het nogal logisch dat je ook bovengemiddeld gecontroleerd wordt door de politie. Door de gekleurde snelle internet nieuwsgaring neemt de polarisatie alleen maar toe, want vaak zie je alleen maar dat iemand is uitgeschakeld door de politie, maar ontbreken de feiten.

Dutch_Holland | 11-07-16 | 10:27

Ja de elite zijn al een tijdje een rassenoorlog aan het plannen. George Soros heeft veel geld geïnvesteerd in the BlackLiesMatter bruinhemden.
Uiteindelijk moet de hardwerkende blanke Patriot ontwapend worden van zijn legale wapens, terwijl de 'groids hun illegale UZI's mogen houden.

PrachtigeHorizon | 11-07-16 | 10:25

Oef, dat is pas confronterend, maar hoe zou Sylvana deze grafiek uitleggen?
eerstneukendanpraten | 11-07-16 | 09:53

Voor het kunnen uitleggen van grafieken heb je allereerst wat wiskundig inzicht nodig :)

Willianus Wortelus | 11-07-16 | 10:23

@bijna_raak | 11-07-16 | 10:17
Eerst maar koffie. Die paar Nobelprijzen waren ook nog eens voor de 'Vrede'. Mallala. En 1 of 2 voor literatuur.

Piet Karbiet | 11-07-16 | 10:22

Het is bekend volgens de politie,dat er veel donkere die de politie intimideert.Dat er GHetto,s zijn waar men als blanke niet durft te komen .Waarom is dat dan ? Omdat ze zo schietgraag zijn ? Gisteren bij het nieuws van een arrestatie in Dallas,zag je dat een donkere man werd vastgenomen.Hij lachte de politie uit .Intimideren noem je zoiets.Men zegt ze staan er bekend om,dat de politie intimideert word.Ook hier in Europa of bij ons in Nederland.De politie mag juist niks hier ,nog niet met de vinger aanraken,want dan komen de aangifte formulieren. ( Racisme ) zeggen ze dan.Geweld is geen oplossing .Ik hoop ook dat het ophoud.Maar iedereen zowel donker als blank of groen moet eens eerlijk zijn,en niet zo de schuld in andermans schoenen schuiven,en in de slachtofferrol te kruipen.Ze moeten zich afvragen,hoe zou het toch allemaal komen ? Vragen vragen vragen.

altijdfeest | 11-07-16 | 10:21

@Stijl-vol | 11-07-16 | 09:48
Dat zeiden ze ook over Bush. Exact het zelfde. Alleen Roosevelt kreeg een derde termijn vanwege WO2. De rest kon allemaal gaan na hun tweede termijn. Obama ook.

Mokum Kosher | 11-07-16 | 10:20

@duitse herder | 11-07-16 | 10:04

Die domme negertjes toch. Verdiep je eens in intelligentietests zou ik zeggen i.p.v. zomaar een reactie van iemand op het wetenschapsforum over te nemen. Ten eerste doen intelligentietests een groot beroep op taalvaardigheden. Laten die nu in die landen niet goed ontwikkeld zijn en idd ga je dan slechter presteren op zo n test. Verder zul je zien dat intelligentietests zeer goed te trainen zijn. Wat wij door onderwijs al doen. Mensen die geen onderwijs hebben of weinig onderwijs hebben genoten zullen minder scoren. Dus ja, als je zegt dat iq datgene is wat je met een intelligentietest meet, dan heb je gelijk. Maar als je een oordeel wilt vellen of mensen in een land meer of minder potentie hebben in cognitieve vaardigheden vanuit genetisch perspectief. Dan denk ik dat je in een onderzoek dit soort aspecten goed moet meenemen.

roze_bril | 11-07-16 | 10:20

Kaan78 | 11-07-16 | 09:58
"Wij superieure Turken zeggen dan ook dat klappen uitdelen naar mensen die niet willen luisteren een geschenk is uit de hemel."
Mensen klappen uitdelen en je daarbij beroepen op een hemelse macht. Jammer voor al die superieure Turken, maar er zijn heel veel mensen op aarde die schijt hebben aan die hemelse macht, en dus ook niet accepteren dat die klappen uitgedeeld worden. Superioriteit is niet absoluut, een hemelse macht ook niet. Wat voor de een een geschenk uit de hemel is, is voor de ander een vloek, wat voor de een superioriteit is, is voor de ander zelfpijperij.

Schoorsteenveger | 11-07-16 | 10:19

Er zijn afgelopen jaar 2x zoveel blanke als zwarte mensen gedood door Amerikaanse politie, maar ik bemoei niet.

Sceptic | 11-07-16 | 10:19

Dat gaat onze zwarte makkers een hoop sympathie opleveren.
Maar daarop , sympathie dus, zitten ze niet te wachten, wel op een verstoring van een maatschappij die ze geen voorrangspositie wil geven.
Dus een maatschappij die ze gewoon op capaciteiten en werklust beoordeelt, en niet op kleur.
Dat kan je natuurlijk niet hebben nu je jezelf dank zij de Simonsjes van deze wereld als definitief verongelijkt mag manifesteren.
En met spandoeken en desnoods geweld de straat op mag.
Daarmee win je de harten en de stemmen van de mensen.

mallekater | 11-07-16 | 10:19

-weggejorist-

ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 10:18

eerstneukendanpraten | 11-07-16 | 10:14 1,2 mossels en dan 10 Nobelprijzen, dat is echt knap.

bijna_raak | 11-07-16 | 10:17

Geneeskrachtig Kruit | 11-07-16 | 09:36 Even voor alle duidelijkheid het is dus niet zo dat 'blanken' met grote netten in de Afrikaanse jungle vrolijk rondhopsende negertjes gingen vangen. De blanken zaten in hun forten aan de kust en wachten tot de vaak Arabische slavenhandelaren met hun handel langs kwamen die werd geruild tegen massieve kruiken jenever ( de zogenaamde bloedkruiken, musketten en zilver). Slaven werden slaaf door in oorlog krijgsgevangen te zijn gemaakt of door schulden (belasting) van de familie. Dus de blanken maakten de negers niet tot slaaf ze handelen erin. Overigens was ook in het westen slavernij eeuwen bekend als bv lijfeigenen en horigen.

bijna_raak | 11-07-16 | 10:15

@ Kaan78 | 11-07-16 | 09:58
Hoe racistisch en bevooroordeeld kun je zijn?

TheseDays00 | 11-07-16 | 10:15

Het zijn net moslims. Als moslims worden vermoord door moslims telt het niet. Als ik een Amerikaanse krant moet geloven, worden er meer blanken door de politie dood geschoten, dan zwarten. Maar het ligt aan de blanke man. Ik vraag me af: Wie zijn de racisten. Want dat woord lijkt meer op een stopwoord.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 10:15

Piet Karbiet | 11-07-16 | 10:06

Aan de superieure islamitische wereld (inclusief de superieure Turken) zijn in totaal nog geen 10 Nobelprijzen uitgedeeld terwijl de Joodse gemeenschap wereldwijd op rond de 150 zit. En dat terwijl er ongeveer 1,2 mossels op deze aardkloot rondlopen tegenover nog geen 20 miljoen Joden. Mag je daar een bepaalde conclusie uit trekken, ja dat mag!

eerstneukendanpraten | 11-07-16 | 10:14

-weggejorist-

Willianus Wortelus | 11-07-16 | 10:13

Wij superieure Turken zeggen dan ook dat klappen uitdelen naar mensen die niet willen luisteren een geschenk is uit de hemel.
@Kaan78 | 11-07-16 | 09:58
Ha ha ha ha.
Recent nog een EK gewonnen? Of sowieso iets? Nobelprijsje, ergens?

Piet Karbiet | 11-07-16 | 10:06

Lagging | 11-07-16 | 09:48
Als ze zouden demonstreren tegen excessief politiegeweld in het algemeen zou je wellicht een punt hebben, echter vinden deze racisten dat alleen 'zwarte' levens er toe doen.

Vout | 11-07-16 | 10:05

het begint met volidioten als silvana's en gario's.
Wat daar in de USA gebeurt , krijgen we hier straks ook,dank aan bovengenoemde gekken.

Foezela | 11-07-16 | 10:04

-weggejorist-

duitse herder | 11-07-16 | 10:04

-weggejorist-

ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 10:03

@necrosis | 11-07-16 | 09:50
Of hoe ze zonder blinken blanke baby's in kinderwagens door het hoofd schieten. edition.cnn.com/2013/03/22/us/georgia-...
Of hie ze 2 blanke jongens( 14 jaar) beroven, naar een braakliggend terrein ontvoeren, de broertjes zich daar laten uitkleden, ze martelen en ze laten knielen en door hun achterhoofd schieten. Om vervolgens tijdens de rechtszaak het lef the hebben BlackLivesMatter aan te halen. Grote delen van de Afro-Amerikaanse bevolking en hun cultuur zijn compleet ontspoord. www.youtube.com/watch?v=mlJx7YV0ICM

Oeleflaffel | 11-07-16 | 10:02

-weggejorist-

EEnzame SchizofrEEN | 11-07-16 | 09:58

-weggejorist-

Kaan78 | 11-07-16 | 09:58

@Lagging | 11-07-16 | 09:48
"schieten op mensen die geen enkele bedreiging vormen"
Beiden waren bewapend. De een grijpt naar zijn broekzak nadat ie gemeld heeft dat ie gewapend is, de ander verzet zich tegen arrestatie terwijl er al twee man boven op em zitten.

Die eerste is een combinatie van een iets te trigger happy agent (alhoewel happy is het verkeerde woord. misschien is ie kort daarvoor een keer beschoten) en een werkelijk ontzettend domme actie.

Die ander had je ook in Nederland, terecht, een kogel opgeleverd, zwart of blank. Iemand die door blijft vechten, en een wapen heeft, daar moet je geen rekening mee houden. Misschien moeten we nog een white-lives-matter optocht houden voor Dick Haveman.

TheEgg | 11-07-16 | 09:58

Zwarte mensen zijn de Marokkanen van Amerika. Erg crimineel, onderontwikkeld en vrijwel geen zelf-reinigend vermogen in de gemeenschap. Alle falen wordt geprojecteerd op de maatschappij. De media wakkert die slachtoffer rol alleen maar aan. Waarom zijn Aziaten wel succesvol met behoud van identiteit? Het NOS hoor je daar niet over.

martymcfly | 11-07-16 | 09:57

En ga zo maar door.

@Lagging | 11-07-16 | 09:48
Ja, u draaft lekker door maar wat heeft 'hier' met Nederland te maken? Die demo op de Dam is te sneu voor woorden.

Piet Karbiet | 11-07-16 | 09:57

Dus die soewartjes willen na de apartheid de aswartheid? Dit soort nep-malcolmnixjes zie je hier ook steeds vaker. Raar eigenlijk want hun evenknie, KKK en aanverwante nazi's worden wel gemeden en genegeerd terwijl die blm debielen hier zelfs de politiek in geloodst worden.

Conan de Rabarber | 11-07-16 | 09:55

Willianus Wortelus | 11-07-16 | 09:41

Oef, dat is pas confronterend, maar hoe zou Sylvana deze grafiek uitleggen?

eerstneukendanpraten | 11-07-16 | 09:53

Nou, Frontex is hard bezig de beker van de WIC over te nemen, qua aantal per boot gedeporteerde negers.

Piet Karbiet | 11-07-16 | 09:52

Ik heb het al eerder gepost maar misschien moeten mensen eens gaan kijken naar de film 'Menace II society'.
Een keiharde film over hoe afro-Amerikanen elkaar uitmoorden vanwege drugs, een setje velgen of een ordinaire ruzie:
www.youtube.com/watch?v=4VZMXWr9DTk
De hele film staat ook op WWW

necrosis | 11-07-16 | 09:50

@Stijl-vol | 11-07-16 | 09:48
Ken Niburu niet, maar dat terzijde. Je onderschat de behoefte naar macht van Oebama.

Mark_D_NL | 11-07-16 | 09:50
-weggejorist-
Lagging | 11-07-16 | 09:48

Mark_D_NL | 11-07-16 | 09:12

Ga jij eens heel snel naar je Niburu-forum terug.

BLM is een rare club. Evenals DENK en de PVV overigens.

Stijl-vol | 11-07-16 | 09:48

SS'ers. Ik zie geen enkele zwarte piet

Bokito ergo sum | 11-07-16 | 09:47

Het probleem is de ultra-linkse insteek in al deze onzin, mensen die zich door géén enkel feit laten beïnvloeden en heel subtiel (of geniepig) de betekenis van woorden aanpassen alsof het orwelliaanse newspeak is. Het probleem is dat dit soort subversieve debielen elk podium krijgen in de media door de "outrage-culture" die is onstaan; zo zie ik dat tenminste.
 
Ik zeg dan ook: In de gaten houden en hinderlijk volgen van dit soort debielen. Politici zouden ook eens met de feiten moeten komen waaruit blijkt hoe kudt de zwarte gemeenschap zich naar zichzelf toe en agenten gedraagt, ik mis namelijk wat zelf reflectie bij deze BLM-achterlijken die geen woord reppen over "hood" & "gangster" cultuur welke weid verspreid is.

HaatAth3ist | 11-07-16 | 09:46

Gisteren ging ik naar het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Op Rotterdam CS kwam ik tussen zo'n groepje demonstranten die net van de Dam kwamen. Herkenbaar aan zwarte shirtjes met "Don't shoot". Alsof er hier achter iedere paal een agent staat die erop uit is om ze dood te schieten of zo.
North Sea was top, alle kleuren die gezellig samen stonden te dansen en te eten. Ik denk dan, die figuren strijden een strijd die er helemaal niet is in Nederland en ze strijden hem ook nog op de verkeerde manier. Ze wakkeren racisme aan. Ik keek gisteren om mij heen en dacht in zwarte en witte mensen, nog nooit eerder gedaan.

catomar | 11-07-16 | 09:44

Ik heb gisteren die aflevering van Hollandse Zaken terug gekeken, waarin die Christa haar zegje mocht doen onder andere tegen Jan 'maar ik stem geen PVV hoor' Dijkgraaf.
Als je het kind niet zou kennen, dan zou je nog kunnen denken dat ze ondanks dat ze een beetje sukkelig, naïef en dom overkwam, het toch nog ergens goed bedoelt.
Jan 'ik breek mijn zoons de armen als ze op de PVV stemmen' Dijkgraaf dacht zelfs dat hij er in de kroeg wel uit zou komen met haar.
Nou Jan 'alle PVV'ers zijn eencelligen' Dijkgraaf, i kan je vertellen dat dat niet zo is.
Hoe je je best ook deed, ze ziet jou nog steeds als een racist, en geen honderdduizend argumenten kunnen daar iets aan veranderen.

Die hele BLM-beweging is racisme in zijn puurste vorm.
Zij vinden dat alle gekleurde mensen dezelfde mening moeten hebben, zoniet ben je een huisneger en heul je met de vijand.
Discussie heeft geen enkele zin, het enige wat ze willen is de samenleving ontwrichten, mede dankzij Koewinsie, Sylvana, Insaynio, Duurvoort en Sunny Bergman en de rest van de Helpers Whitey.

Cuyahoga | 11-07-16 | 09:44

@the sable guy | 11-07-16 | 09:42
Over doden niets dan goeds, luidt een bekend gezegde.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 09:44

Hoe zit het eigenlijk met de White Lives matter beweging in de USA?
Wordt er ergens bijgehouden hoeveel blanken er door negers vermoord worden???

de honden blaffen... | 11-07-16 | 09:42

De media spelen de BLM-beweging ook wel in de kaart hoor. Zo was de agent in Minnesota een Aziaat, geen blanke. Waarom wordt dat nauwelijks benoemd? Verder waren beide gedode Afro-Amerikanen oude bekenden van de politie, terwijl ze worden afgeschilderd als de onschuld zelf. Doet sterk denken aan de gevalletjes Michael Brown (=Ferguson) en Trayvor Martin, die ook niet zo onschuldig waren als de media doen geloven (en waarbij schutter George Zimmerman ook werd geportretteerd als een blanke terwijl hij Hispanic was).

the sable guy | 11-07-16 | 09:42

'Waarom maken die BLM-boosmensen zich niet druk om het feit dat 99 van de 100 zwarte doden in de VS, door andere zwarten worden gedood?'

BLM antwoord: Omdat dat ook de schuld is van de witte man.

TheEgg | 11-07-16 | 09:42

-weggejorist-

Willianus Wortelus | 11-07-16 | 09:41

Net als bij zwartepiet-demo's zie ik op bovenstaande foto heel veel witte armpjes. Wat is dat toch waardoor linkse mensen zich zo graag identificeren met slachtofferisme.

Captain Pervert | 11-07-16 | 09:40

@spoilerfreak | 11-07-16 | 09:35
Het was een link naar "Zero Hedge" misschien dat Joris dat niet zo fijn vond.

Mastermattie | 11-07-16 | 09:38

@dz5b604 | 11-07-16 | 09:30
Weer zo'n gebrainwashte domlinksche hipster die denkt het allemaal te weten zoals de hipsters in dit filmpje, maar niet weten dat de rechtgeaarde Afro-Amerikaan die vreedzaam wil leven heel anders tegen de politie aankijkt dan de racebaiting MSM je doet geloven. www.youtube.com/watch?v=uufeEhq25rc

Oeleflaffel | 11-07-16 | 09:37

"Het is Rudy Guiliana, de oud-burgemeester van New York,..."

Het is Rudy Giuliani.

Xirdalan | 11-07-16 | 09:37

Die Black lives matter beweging vergeet te pas en te onpas dat de laatste twee slachtoffers gewapend waren, dat aangaven en vervolgens beide hun hand lieten zakken naar hun broekband.

Staan gewoon te gillen dat blanke politie doelbewust zwarten uitmoord. Terwijl het meisje in de auto tot drie keer toe aangeeft dat de politieagent een aziaat was. Maar omdat het slachtoffer een neger was, verkleurde die aziaat van geel naar blank.

De oude Amerikaanse zwarte burgerrechtenbeweging liep strak in pak. De nieuwe generatie denkt respect af te dwingen met de broek onder de kont omdat de dure onderbroek geëtaleerd moet worden.

BLM is een zondebok aan het zoeken. Zoals het derde rijk dat ook nodig had.

Feynman | 11-07-16 | 09:36

-weggejorist-

Pedronegro | 11-07-16 | 09:36

Wij hebben collectief een schuld van onze voorouders geërfd die de voorouders van onze gekleurde medemens tot slaaf hebben gemaakt en naar overzeese gebieden hebben getransporteerd. Het is onze ereschuld om deze mensen kosteloos terug te brengen waar ze vandaan komen.

Geneeskrachtig Kruit | 11-07-16 | 09:36

@Mastermattie | 11-07-16 | 09:35
SS ondersteunt deze groepjes. En SS is nogal geradicaliseerd. Dus ben benieuwd wanneer zij gaat staan schreeuwen. Allemaal copy cat gedrag, maar toch gevaarlijk.

Mark_D_NL | 11-07-16 | 09:36

Goed punt van de (ietwat dementerend ogende) Guiliani.
99% van de dode zwarten komt door een andere zwarte met zijn gun een kwartslag gedraaid en het kruis van zijn broek op half zeven.
Maar waarom de oorzaak bij jezelf zoeken als je ook de schuld kan geven aan een the white privileged.

Captain Pervert | 11-07-16 | 09:35

@Mastermattie | 11-07-16 | 09:27
Omdat de moderatie van Geenstijl ook niet veilig is voor Soros.

Soros denkt enkel alleen aan geld.
En de BLM beweging brengt via een omweg heel veel geld in het laatje van Soros.
Denk eens aan al die verwoeste eigendommen, politiemateriaal, arrestanten-gevangenissen.
Daar krijgt Soros een stijve toeter van en trekt grif zijn beurs om nog wat olie op het vuur te gooien.
Wat leven we toch in een zieke wereld.

spoilerfreak | 11-07-16 | 09:35

@Koos Knak | 11-07-16 | 09:31
Nee maar dit soort "Amerikaanse" groepjes worden ook hier vertegenwoordigd door onder andere Christa en haar zooitje,

Mastermattie | 11-07-16 | 09:35

radical hate group of racial hate group ?

Barbarous_Relic | 11-07-16 | 09:34

Denk inderdaad ook niet dat Martin Luther het zo gewild had.
Die werd namelijk ook afgeschilderd als terrorist en iemand die de US wilde kapotmaken.

CumGranoSalis | 11-07-16 | 09:32

"Black Lives Matters" zijn de grootste racisten.
"All Lives Matters"!

Mastermattie | 11-07-16 | 09:31

Voor de oplettende lezertjes: Amerika is niet Nederland.

Koos Knak | 11-07-16 | 09:31

Nou witte mensen, nog een prettige shoah. ( Wat natuurlijk nooit gaat gebeuren want daarvoor is een goede administratie nodig, structuur, planning en hard werken. )

funkyd | 11-07-16 | 09:31

Black lives matter is dus een "radical hate group". Net als de politie in de VS dus...

Rest In Privacy | 11-07-16 | 09:30

BLM is de nieuwe KKK.

MiloYiannopoulos | 11-07-16 | 09:29

De agent die Philando Castile doodschoot was van Mexicaanse origine en het was het eerste schietincident in dat korps in wel 30 jaar dus van blanke racistische triggerhappy cops (want dat is beeld dat naar buiten moet worden gebracht) was in dit geval geen sprake. Al maakt dat voor BLM-racisten niet uit want latino agenten worden enkel door blanken gebruikt om niet-blanken te onderdrukken. Hij zou ook zijn pistool op zijn schoot hebben liggen. www.youtube.com/watch?v=YNIWAGeHcSw

Oeleflaffel | 11-07-16 | 09:28

@Mastermattie | 11-07-16 | 09:16
Geen idee waarom dat weggejorist wordt maar het ging om deze quote:

"More recently, Soros has given more than $33 million to the Black Lives Matter group, which has been involved in outbreaks of social unrest in Ferguson, Missouri, and Baltimore, Maryland, in 2015. Both of these incidents contributed to a worsening of race relations across America."

Mastermattie | 11-07-16 | 09:27

-weggejorist-

ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 09:26

Ik zie vrijwel alleen maar blanke Vrije Universiteit rechterarmpjes op de pica... Het was zeker nog vroeg op de ochtend

MichieldeMuiter | 11-07-16 | 09:25

-weggejorist-

ikworstelengadouchen | 11-07-16 | 09:24

Volgens Paul Rosemöller hebben deze mensen het volle recht de wapenen op te nemen tegen de blanke onderdrukker. En deze mislukte nageboorte is nu voorzitter van de AFM, snapt u het nog?

eerstneukendanpraten | 11-07-16 | 09:23

"De Witmensch" heeft vaak nog iets van zijn of haar leven gemaakt..
Zulks wekt jaloezie op natuurlijk.

Ommezwaai | 11-07-16 | 09:22

Het gaat gewoon nooit wat worden tussen witten en andere kleuren en ook niet tussen andere combinaties onderling.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 09:22

Voor mij heeft deze trend maar één take away voor Nederland. Politiekcorrect haatzaaien en demoniseren werkt. Het is dus zaak hier het verbale geweld van politiekcorrecten staande te brengen voordat geweld weer de kop opsteekt. Laten we eerlijk wezen, een land waar mensen "begrip hebben voor" en menen "dat mensen er zelf om vragen" is extreem ontvankelijk voor zulks. De kleibodem is rijk aan voedingsstoffen.

Parel van het Zuiden | 11-07-16 | 09:21

'beursplein is symbool kolonialisme. Hier begon verdeel en heers'. Alleen al het feit dat je het daar kunt en mag roepen, bewijst je eigen domme, domme, domme ongelijk. Verdeelpolitiek in optima forma en we geven het nog ruimte en een podium ook in Nederland...

TheseDays00 | 11-07-16 | 09:21

Identity politics, not even once.

a1a2a3 | 11-07-16 | 09:19

Iedere socioloog of psycholoog kan je aan de hand van de werken van Maslow uitleggen, dat integratie niet bestaat.

Maar of geselecteerde sociologen en psychologen dat -politiek- willen uitleggen is wat anders.

duitse herder | 11-07-16 | 09:18

-weggejorist-

Mastermattie | 11-07-16 | 09:16

Dit wordt zo'n beetje het voorland van de rest van de Westerse wereld.
Het mengen van rassen en culturen kan eenvoudigweg niet goed gaan.
Het lijkt mij dat de geschiedenis dat wel bewezen heeft inmiddels.

Ommezwaai | 11-07-16 | 09:15

Dit is wat Obama (en Killery) heeft ingezet. De zomer zal zoveel geweld brengen zodat Obama de noodtoestand kan afkondigen en aanblijven als President.

Mark_D_NL | 11-07-16 | 09:12

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl