Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LOL. @RobdeWijk NSB't bij verkeerde werkgever

Het Nederlandse referendum ligt alweer een paar maanden achter ons, maar de verzuurde woede van de eurogezinde gemeente borrelt nog altijd hevig in hun onderbuik. De (rechts-extremistische) moord op Jo Cox wordt door Tosti Livestropop in de schoenen van Brexiteers geschoven en volgens Euri Dwaalbrecht is het allemaal de #SchuldvanGeenStijl. En VVD kettingtekkel Rob de Wijk (die 40k "neutrale" campagnesubsidie opstreek, ondanks zijn oproep om niet te gaan stemmen) probeert in zijn column om Pepijn van Burgercomité EU er bij zijn werkgever bij te naaien. In zijn driften om het succesvolle democratisch activisme van GeenPeil voor de miljoenmiljardste keer schuimbekkend te omschrijven als "naargeestige xenofobie, kleinzielig nationalisme en achterlijk protectionisme", blijken feiten nogal hinderlijke obstakels voor De Wijk. Want 1. Pepijn is niet de bedenker van GeenPeil (dat was Pritt) en 2. Pepijn is afgelopen week niet met GeenPeil meegereisd naar Engeland, dus klikken bij de werkgever heeft geen enkele zin. Wat blijft er dan over? Leugens en laster in Trouw, de krant die Perdiep Ramesar voortbracht, door de directeur van een peperduur studiecentrum, die zijn "feiten" op - LOL - Wikipedia baseert. Man man man. Wat zijn die verkrampte elitisten toch volkomen de weg kwijt met hun allen. Hier. Gratis Blendlelinkje voor te lachen. Doe die onzin van Rob de Wijk eens rectificeren, Trouw?

Reaguursels

Inloggen

Rob de Wijk werkt voor Instituut Clingendael. Dat is een politiek gestuurd orgaan dat net zo met alle winden meewaait als bijvoorbeeld de NOS of het UWV. Je zult nooit meemaken dat dergelijke organen het zittende kabinet openlijk afvallen.

Heiner | 19-06-16 | 18:59

Buitenhof. Pechtold noemt Erdogan een dictator.
Rob, grijp eens in. Echt, dit is naargeestig, kleinzielig en achterlijk.

Schoorsteenveger | 19-06-16 | 12:28

Wat schoorsteenveger zegt. Rob de Wijk lijd aan grootheidswaanzin. 40k subsidie aanvragen (en ook nog krijgen haha) om het onwetende gepeupel te adviseren om niet te stemmen bij het referendum bewijst dat nog maar eens.

drs. P | 19-06-16 | 11:58

"Echt, het heeft niets met democratie, vrijheid en souvereiniteit te maken, maar alles met naargeestige xenofobie, kleinzielig nationalisme en achterlijk protectionisme."
Aan deze zin heeft Rob lang zitten werken. Zijn hele betoog, als je dat zo wilt classificeren, moest toewerken naar deze glorieuze uitsmijter, die raker dan raak de grote klap moet uitdelen!
Je hoeft dat betoog helemaal niet te lezen, daarin wordt slechts op platte wijze karaktermoord gepleegd en wordt in het geheel niet ingegaan op wat zich afspeelt in de micro-cosmos, de cocon waarin Rob kronkelt, een beperkte en beperkende wereld die in die ene, als pointe bedoelde slotwoorden zich uit.
Wat ongetwijfeld als trompetgeschal bedoeld was, komt, althans op mij, over als schel gekras, valse klank, geraas.
"Echt", zegt Rob. Er is kennelijk een onechte wereld, en een echte. Rob heeft, zo voelen wij direct aan, toegang tot die echte en ziet het als zijn taak om ons, dolenden, te onderwijzen wat echt en wat onecht is. Argumenten zijn daarbij niet nodig, want Rob is profeet en profeten vertellen de waarheid en niets dan de waarheid, op zoek naar volgelingen die zich niet meer willen afvragen en alleen maar willen volgen. Rob spreekt tot de zoekenden. "Echt" zegt Rob, en imiteert daarbij Jezus de Verlosser, die de gewoonte had om zijn kwinkslagen te openen met "Waarlijk..".
Dan kom de tegenstelling. Althans, Rob de profeet suggereert hier een tegenstelling die helemaal geen tegenstelling is. "Het heeft niets met democratie, vrijheid en souvereiniteit te maken" luidt zijn oordeel over al diegenen die een Brexit voorstaan. Op zichzelf al grote onzin nauurlijk. De Brit kiest tussen blijven of vertrekken, doet dat in vrijheid en langs democratische regels, en letterlijk staat de souvereiniteit van de UK ter discussie. Maar Rob bedoelt iets heel anders, Rob suggereert dat degenen die tegen stemmen "eigenlijk" geen democraten zijn, "eigenlijk" de vrijheid van ons allen in gevaar brengen, en souvereiniteit verwarren met het simpelweg dichtgooien van de grenzen.
Aldus vervalt te tegenstelling. Want, zo begrijpen we nu intuïtief, die lieden die Brexit voorstaan, die ondemocratische sujetten, zijn zonder uitzondering naargeestig, kleinzielig en achterlijk, en die geestesgesteldheden bepalen xenofobie, nationalime en protectionisme. Enge mensen dus, gevaarlijk ook.
De kring is nu rond, voor Rob dan. Een referendum kan weliswaar democratisch zijn, maar zou niet toegankelijk moeten zijn voor de naargeestigen, kleinzieligen en achterlijken, want voor die mensen is de democratie niet bedoeld. Er zou een elite moeten zijn, en Rob zou graag die elite aanvoeren of op z'n minst bindend adviseren, die kan inschatten wat het niveau naargeestigheid, kleinzieligheid en achterlijkheid zal zijn, gegeven een te houden referendum. Zijn de niveau's te hoog, dan is het de morele plicht dezer elite om in te grijpen en het referendum af te blazen.
Democratie, aldus profeet Rob, is enkel toegankelijk voor diegenen die niet naargeestig, kleinzielig of achterlijk zijn. En het is Rob's elite die bepaalt wie uitgesloten wordt en wie niet. Democratie is een middel om te zuiveren.
De naargeestigen, kleinzieligen en achterlijken dienen gedresseerd te worden om hun democratische stem uit te brengen, op de goede partijen uiteraard, die partijen die door Rob's elite zijn goedgekeurd. Verder dient het stemvee te zwijgen te buigen, en zich te onderwerpen als een kudde makke gelovigen.
"Waarlijk..." De taal van de klerken der EU.

Schoorsteenveger | 19-06-16 | 11:42

Ik bedoel: moet je zulke lui nog serieus nemen?

Tijl U | 19-06-16 | 10:59

De Wijk. Dat was toch de man die oproep de vrijheid van meningsuiting van parlementarier Wilders te beperken omdat die zijn uitspraken en het tonen van Fitna de 'nationale veiligheid' zou bedreigen? En zo iemand mag bij Trouw dan columnpjes blijven schrijven. Zegt ook genoeg van Trouw trouwens.

Tijl U | 19-06-16 | 10:58

Trouw: de Verdieping

RoBD=Skullfucker | 19-06-16 | 09:49

Nou ja, Rob de Wijk is de enigszins beperkte columncoryfee van Trouw, die in vrijwel al zijn columns blijkt geeft van de bekende kokerblik.
Hij heeft een bepaald wereldbeeld en dat is dus het enig goede wereldbeeld.
Ook bij de discussiepagina van Trouw zelf zijn slechts weinigen het ooit met hem eens, maar hij laat zich daardoor niet van de wijs brengen.
Gewoon niet te veel aandacht aan schenken.

mallekater | 19-06-16 | 07:39

Goed nadenken want welk buitenlandse markten wil dan opeens niet meer handelen kom op zeg denkt u zo.
Wij zijn de beste handelaren op dat gebied Europa profiteer enorm van Nederlandse handel en dat profiteren moet maar eens afgelopen worden wij kunnen ons eigen broek best ophouden en alles gaat gewoon door wees daar niet bang voor.
Weet u ik word vaak boos op mensen die bang zijn en van alles er bij bedenken dit en dat.
Gelukkig kan ik mijn eigen onder controle houden.
Van alles klopt een ding niet en dat is mensen die elkaar niet verdragen moeten elkaar toch aanvaarden en die gene die er de meeste profijt van hebben lachen ons uit.
Nu de moord op die dame die in de euro wilde blijven is haar recht omdat te zeggen, maar het zo zeggen dat je de mensen op de verkeerde been brengt is wat anders.
En Rutte denkt dat hij voor ons moet denken hij vertegenwoordigd Nederland maar leg ons de woorden van hem in onze monden die is gewoon gek en een misplaatste persoon die niet thuis hoor op die plek.
Hoe eerde dat wij ons zelf weer kunnen zijn moet u eens zien hoe de handel dan zal lopen gewoon geweldig kunnen wij dat aan met Azië hebben wij goede verstandhouding en China zal de deur niet dicht gooien voor Nederland als we er uit stappen.
Mag ik deze moord op Britse Lagerhuislid Jo Cox heeft een affect voor de medestanders niet uit de europa stappen dat is misschien wel gebeurd door die medestander om te voorkomen dat ze er uit stappen Brexit.
Voorbeeld de moordenaar van PIm Fortuyn Volkert van der Graaf is bewust gedaan om te voorkomen dat juist hij president zou kunnen worden en u mag u eigen mening daarop hebben, mijn mening komt van de linkse hoek.
Dat hij vrij is juist door die linkse hoek, hebben ze hem minder straf gegeven omdat hij zo netjes was.en een voorbeeld man werd in zijn periode in de gevangenis slechter voor de nabestaande kon het niet zijn....... Schandalig`.
Waarom niet levenslang zoals Mohammed Bouyeri wel levenslang kreeg.
Wat is het verschil u mag het zelf zeggen en denken voor u doe ik niet aan mee dat laat ik aan onze verkeerde president over die denk wel voor en u slikt het ook nog.
Elkaar op die manier beïnvloeden vind ik een smerige mentaliteit.en laag aan de grond
Dat is een mentaliteit heden den dagen vooral door jonger generatie een opgeblazen mening hebben en die moet je van hen overnemen anders gaan ze demonstreren en vechten om hun gelijk te krijgen en ze laten u niet vrij kiezen ze wilden dat u het zelfde kiezen de zelfde gedachte goed van hen over neemt dus zelf bent u niet meer bekwaam, om zelf te denken, dat doen die heren en die snotneuzen van de jongere generatie wel voor U.......... Nexit zit bij mij in mijn brein en zal er nooit beïnvloed worden door anderen
Dat zijn de slappelingen van onze samenleving....................

ciater | 19-06-16 | 05:50

Weet nog dat deze De Wijk, die zo dolgraag bij de intellectuele elite wil horen en zich daarvoor passend taalgebruik ("geestig") heeft aangemeten, in 2003 de militaire siuatie mocht "voorspellen/vooruitkijken" mbt Irak en er steevast faliekant naast zat. Maar goed, hij was van instituut Klingeling dus hij kon het weten.
Vandaag verspreidt hij nog steeds zijn geleerdheden o.a. dit: "71 % van de Europeanen is voor het lidmaatschap van de EU"
Beste Robbie, zou het ook kunnen dat het door jou vermeldde enthousiasme vooral komt van de armoedzaaiers onder de lidstaten? Kun je het nog volgen?
Een beetje Havo scholier zou zich schamen voor jouw stukje.

daytripper | 19-06-16 | 04:33

Haha. En de moslims roepschreeuwen waarom hij geen terrorist is.

Ali Bi | 19-06-16 | 04:19

Nee, als het bij de eerste zin al mis gaat in een column voel ik me niet meer genoodzaakt daar nog woorden aan vuil te maken. Soms je moet de dingen gewoon de dingen laten.
Zo kwam ik vanavond Simone van Saarloos tegen in het pittoreske Veenhuizen bij de première van het Pauperparadijs. En ik glimlachte vriendelijk naar haar en ze lachte lief terug, maar ik heb al zoveel onzin van haar gelezen dat ik geen behoefte voelde om de natuur haar gang te laten te gaan.

Stormageddon | 19-06-16 | 00:56

Dat linkse volk heeft een afwijkend soort hersencellen of zoiets. Je herkent ze ook direct, wereldvreemde lui.

poisonivy | 19-06-16 | 00:50

@Schoorsteenveger | 18-06-16 | 19:06

+ + + + + + + + + +

Zwizalletju | 19-06-16 | 00:11

Eiiiihh De Wijk, VVD? Dacht 't niet. D66. Maar dat is ook wel weer gewoon hetzelfde. Alleen wat huichelachtiger.

Tijl U | 18-06-16 | 23:54

Schoorsteenveger | 18-06-16 | 19:06
5 reedten

Wutbürger_ | 18-06-16 | 23:30

Wat een pretenties weer van Rob van W. Objectief staat vast dat de EU een democratisch tekort heeft en dat de EU structuur niet te veanderen is. En toch noemt hij mensen die daar bezwaar tegen hebben nationalisten. Dat is moedwillig anderen kleineren. Maar ja, dat heb je met pretentieuze mensen, ze overschatten zich zelf.

M.egafoon | 18-06-16 | 22:25

Moeiteloos kunnen ze elkaar aanvullen met hun leugens, Trouw en Rob de Wijk.

miss error | 18-06-16 | 21:16

@LuckyGirl | 18-06-16 | 19:44
:)

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 21:16

@Van Duyvenbode | 18-06-16 | 20:29
Deze de Wijk, Rob kan zo bij de Trouw terecht. Zijnde kakker omdathetmoet. Oepsie ...

en définitive | 18-06-16 | 20:37

Rob de Wijk is een kakzalver.

Rest In Privacy | 18-06-16 | 20:29

LuckyGirl 19:38
Ik zie het zo voor me met die overdreven netjes bekakte uitspraak.En wat een gezelligheid thuis.
Gad-ver-damme!

Gerard Leeflang | 18-06-16 | 19:46

@Schoorsteenveger,
U dolt op deze de Wijk? Rob voor vrinden.

'Rob de Wijk (Dordrecht, 14 augustus 1954) is een Nederlandse geschiedkundige en deskundige op het gebied van internationale betrekkingen en veiligheidszaken. zijn deskundigheid baseert hij veelal op informatie van wikipedia. naargelang het hem uitkomt past hij eerst de betreffende wikipedia pagina's aan, zodat hij klinkklare onzin als feit kan presenteren'
Alsweldan is de Rob de Wijk die u aanhaalt verworden tot een clingendaelsproduct waarmee zelfs de onderonsgestelden hunner bammie niet mee willen smeren.

en définitive | 18-06-16 | 19:45

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 19:42:
Een ontspannende buiklach zoals je die als kind had.

LuckyGirl | 18-06-16 | 19:44

@LuckyGirl | 18-06-16 | 19:38
Maar wat vond LuckyBoy ervan?

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 19:42

Op basis van Wikipedia... M'n zomerjas aan een schotelantenne. Wat een debiel.

Sliptong | 18-06-16 | 19:41

@Schoorsteenveger | 18-06-16 | 19:06:
Hulde.
Lange tijd niet zo'n geweldig reaguursel gelezen.
(en voorgelezen aan mijn partner met lichte polygoonstem).
Eentje voor de boeken.
Zó en niet anders kan je met lofuitingen een klein mens op zijn plek zetten.
Vlezig lekker.
Een literaire toekomst zou niet misstaan.

LuckyGirl | 18-06-16 | 19:38

Rob de Wijk had vroeger op de middelbare school ongetwijfeld een goed punt voor geschiedenis. Rob was waarschijnlijk het type dat niet buiten ging voetballen, maar op z'n kamertje dikke boeken las over Alexander de Grote, Caesar, Napoleon, Stalin, Hitler, om ze na lezing zonder ezelsoren, met rechte rug en onbeschadigde kaft op de plank "gelezen" te plaatsen.
Voor Rob betekent "gelezen" ook meteen "begrepen". Dat is Rob, dat is het talent van Rob, het genie van Rob. Rob is de epigoon par excellence, de decadent, de moderne "gebilderter Mensch" die vanachter zijn bureau als een vorst, als een keizer terugblikt op de geschiedenis en er Geschiedenis, nee, De Geschiedenis uit construeert. Want Rob begrijpt, doorziet, legt met het grootste gemak tien, honderd, duizend verbanden die zijn vriendjes die liever wilden voetballen nooit zullen kunnen leggen. Rob is de analist, de ontcijferaar, de verklaarder, een baken in de mist der geschiedenis, en daarmee als vanzelf strijder tegen al die geschiedvervalsingen die ons omringen. Rob hoet slechts met zijn blik langs die inmiddels o zo talrijke planken met gelezen boeken te laten gaan om zich een helder beeld te vormen, waar anderen slechts wazige vlekken zien of zelfs diepe, diepe duisternis.
Ben je de draad kwijt, heb je er geen vat op hoe de geschiedenis zich aan ons ontrolt, wend je dan tot Rob en hij zal met enige welgekozen wijze woorden je de schellen van de ogen laten vallen.
Rob heeft dan ook een broertje dood aan mensen die zich niets aan zijn analyses gelegen laten liggen, die zonder zijn inzichten als uitgangspunt als een olifant in een porseleinkast tekeer gaan en zonder pardon zélf de loop der geschiedenis willen bepalen. Dat is niet hoe het moet, vindt Rob, niet hoe het hoort. We leven in een tijd waarin we kunnen oogsten, kunnen afleiden wat het geval is en wat het geval zou moeten zijn, dus gaan we niet zomaar onze gang, nee, we contempleren, laten ons verstand werken, gaan te rade bij de specialist, de brenger van inzicht voordat we één stap gaan zetten. Eerst bij Rob langs, dan pas handelen.
Rob's wraak op de wereld is zijn boekenwijsheid. Die wereld wilde sneller, vrijer, ongeremder zijn dan hij, wilde zijn eigen tempo draaien, zijn eigen richting gaan. Maar Rob ontwikkelde instrumenten om die snelheid af te remmen, die vrijheden in te perken, en alle beweging af te remmen, en aldus alsnog de dienst uit te maken.
Rob is boos op al diegenen die willen blijven voetballen, op al diegenen die niet in zijn toneelstukken een rol willen spelen, een rol die door hem is toebedeeld. Voor Rob zijn wij tinnen soldaatjes die door hem, alléén door hem op de juiste plaats kunnen worden gezet.

Schoorsteenveger | 18-06-16 | 19:06

Piet Karbiet | 18-06-16 | 18:25
T'is jouw sport duidelijk niet hè Piet.
Faeröer ruift vanavond pas tegen San Marino in Tórshavn.
Wordt een mooie pot, vooral omdat de kwarthalven van San Marino hebben bewezen hebben extra veel druk in het 19-seconden gebied te kunnen geven en daarmee veel steal-conversies binnen halen.
Bovendien heeft de aangewezen ruifman van favoriet Faeröer last van een melancholische kringspier, waardoor hij de deklat amper gaat halen.

Cuyahoga | 18-06-16 | 19:05

@LuckyGirl | 18-06-16 | 18:55
Ik schrijf liever geen vuiligheid, dat gaat ten koste van mijn goede naam alhier.

necrosis | 18-06-16 | 19:02

Rob de Wiki?

Markuz2661 | 18-06-16 | 19:00

Oh Gerard, Gerard.
Lange winteravonden in huize Leeflang.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:58

Niemand kan Rob de Wijk beter voor lul zetten dan Rob de Wijk zelf.

LieberLiber | 18-06-16 | 18:57

@necrosis | 18-06-16 | 17:40:
Truukje uit de politieke doos:
Begin je zin met:"Ik zeg niet dat... en je kan daarna allerlei vuiligheid schrijven.
Maar zoals jij het doet komt de kern van je boodschap ook wel aan.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:55

LuckyGirl 18:44
Lees jij ook jouw eigen reaguursels dan?
Neen, dat hoeft niet, ik sluit alleen deals af met mijzelf en niet met jou, never. :)

Gerard Leeflang | 18-06-16 | 18:53

Robje blijft zijn GroenLinks-bril ophouden. Liegen, verdraaien en ontkennen.

Uw Psychiater | 18-06-16 | 18:50

necrosis | 18-06-16 | 17:40

Van mij mag dat!

Rest In Privacy | 18-06-16 | 18:49

@Gerard Leeflang | 18-06-16 |:
Het betrof een reactie op :
kloopindeslootjijook | 18-06-16 | 17:45.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:47

necrosis 18:36
Dat weet ik ook wel, ik wilde alleen even kijken of jij me achter het reaguurdersfilter had gezet, of dat je uit je nek lult.
Het laatste dus. ;)

Gebbetje hoor.
Ik denk dat het nauwelijks effect heeft gehad, zoveel mensen lezen de reaguursels niet. Dat denk ik, is dat al eens onderzocht door te zake kundige mensen?

Gerard Leeflang | 18-06-16 | 18:46

@LuckyGirl | 18-06-16 | 18:32
Als hij de voorwaarden van zijn invrijheidstelling na 12 jaar (van de 18) schendt, moet hij de resterende 6 jaar alsnog uitzitten.
En verder hoop ik iets wat ik hier niet kan schrijven omdat ik dat niet mag volgens de huisregels.

necrosis | 18-06-16 | 18:46

@Gerard Leeflang | 18-06-16 | 18:36:
Ik zal voortaan voor de duidelijkheid het reaguursel vermelden waarop ik reaguurde.
Deal?

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:44

Ik heb werkelijk niks met Rob de Wijk, maar wat geenstijl hier beweert klopt ook niet.

Hij zegt in de kolom helemaal niet dat pepijn van houwelingen naar Engeland is afgereisd. Hij verwijst naar het rapport waar pvh aan meegewerkt heeft en vraagt zich af of het SCP hem verlof heeft gegeven dat werk voort te zetten in Engeland. Hij zegt niet dat pvh naar Engeland gegaan is.

Dat geenstijl er van maakt dat het 'klikken', 'leugens en laster'is, is toch wel bedenkelijk als je het mij vraagt. Selectief knippen en plakken, en dan ook nog eens verkeerde conclusies trekken die iedereen over neemt. Valt me toch tegen van Geenstijl die ik kwalitatief toch hoger achtte.

Controllos | 18-06-16 | 18:42

@Silent Scream | 18-06-16 | 18:29
Wil jij soms dat er straks zwarte busjes voor mijn flat staan en ik 'ineens' niet meer reaguur?
Ik beroep me op mijn zwijgrecht.

necrosis | 18-06-16 | 18:41

@Gerard Leeflang | 18-06-16 | 18:36:
Eén van de verschillen tussen ons is dat ik álle reaguursels onder topics lees.
Ik moet je er alweer op wijzen dat ook te doen alvorens vragen te stellen en te oordelen.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:41

Nog 5 dagen de adem inhouden en dan weten wat er in GB staat te gebeuren. Tot die tijd maar hopen dat er niet nog zo'n gek gaat schieten.

Keyboardspeler | 18-06-16 | 18:39

@Bennie Boos | 18-06-16 | 18:35:
Bang maken is het laatste instrument van de tanende macht zonder argumenten.
De zet is nu aan volkeren om stalen zenuwen te tonen.
We zullen zien.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:38

@necrosis | 18-06-16 | 17:57
Dat zal nooit gebeuren. Volkert is voor de keuze gesteld: of vervolgd worden voor die moord, of de held van links worden.

VerenigingVanDieven | 18-06-16 | 18:36

LuckyGirl 18:26
Wat heeft jouw comment met dit topic te maken, je gooit alle frustraties even op één hoop?

Gerard Leeflang | 18-06-16 | 18:36

@Gerard Leeflang | 18-06-16 | 18:23
Ja, dat weet ik wel zeker.
Op GeenStijl/ GeenPeil werd je tenminste voorzien van informatie over de voors en tegens van het associatieverdrag.
Op andere media werd het doodgezwegen of gaf men het advies om gewoon niet te gaan stemmen!
En dat laatste was natuurlijk om te proberen de opkomst onder de 30% te houden.
En nu hebben we een liegende MinPres die beweert dat het Merendeel van Nederland geen Brexit wil!
Ik stap nog liever op een heftruck (als nieuwe baan) dan dat ik me in de politiek begeef!

necrosis | 18-06-16 | 18:36

Brexit begint steeds meer op Y2K hype te lijken. Iedereen en alles bang maken over de gevolgen en een aantal mensen/bedrijven die er een godsvermogen aan over hebben gehouden.

Bennie Boos | 18-06-16 | 18:35

Ban Ki Moon zegt dat Rusland rol moet spelen in de Oekraïne. Daar wordt de regering boos. En vervolgens wordt het litigieuze onderwerp uit de V.N.-text verwijderd.
my.gvtc.com/news/read/category/News/ha...

Ci Ty33 | 18-06-16 | 18:34

ben kokhals 18:22
Ik denk dat de EU niet zoveel macht heeft.
Als er al een brexit komt, ik heb er een hard hoofd in.

Gerard Leeflang | 18-06-16 | 18:33

necrosis | 18-06-16 | 18:27:
Ze wisten niet hoe snel ze Volkert konden vergeven voor zijn dienste... daden.
We weten allen hoe het afliep.
Geen spijt betuigt.
Niet eens voor het plegen van een moord als machtsmiddel sec.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:32

@necrosis | 18-06-16 | 18:27
Weet jij of Volkert ook veroordeeld is voor 'het verstoren van het democratische proces', zoals die protestanten in Geldermalsen?

Piet Karbiet | 18-06-16 | 18:30

@necrosis | 18-06-16 | 18:27

Wat weet u nog meer dat de goegemeente niet weet?

/spannend!

Silent Scream | 18-06-16 | 18:29

Hard, maar waar.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:28

@LuckyGirl | 18-06-16 | 18:14
De moord is bijna 20 jaar geleden gepleegd, maar schijnbaar kunnen moordzaken niet meer verjaren (voorheen was de termijn 18 jaar).
Ik hoop dat gerechtigheid alsnog zal geschieden, al wordt dat lastig na zoveel jaar.
En zoals ik al eerder schreef, Volkert is bovengemiddeld intelligent en nog steeds gevaarlijk!
En verder zeg ik er maar niets meer over, ik heb geen zin in een ban.....

necrosis | 18-06-16 | 18:27

Ach, in de jaren '70 namen lesbies het op voor pedofielen, want allemaal seksuele minderheden.
Je zou bijna denken dat die likstenen toen dachten:"Ach, ik heb toch geen kinderen".
En zo werden ze met elkaar verbonden seksuele minderwaardigheden.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:26

Off topic: Hup Faroer Eilanden!
(die rechtsback kent iemand die weet waar NL ligt en Coen is er eens langs gevaeren, vandaar mijn sympathie).

Piet Karbiet | 18-06-16 | 18:25

@LuckyGirl | 18-06-16 | 18:19
Ja, hoog tijd.

ben kokhals | 18-06-16 | 18:23

necrosis 17:40
Denk jij dat reaguurders een groot aandeel hebben gehad in het slagen van het raadgevend referendum?

Gerard Leeflang | 18-06-16 | 18:23

@Gerard Leeflang | 18-06-16 | 18:10 "... zal me benieuwen wat er gebeurt wanneer er na een brexit een nexit wordt opgestart..."
.
Als er al een brexit komt, wat met de gigantische belangen, almacht en "evilness" van de globalisten maar de vraag is, zal de EU vast de besluitvorming zodanig veranderen dat "exits" of "correcties" via referenda (of veto's) niet meer mogelijk zullen zijn.

ben kokhals | 18-06-16 | 18:22

Ik vraag de reaguurder: is het niet eens tijd om links en rechts op één grote stinkende mesthoop te gooien, broeiend en verterend?
Misschien dat uit de resten rozen gaan groeien (Nee, géén PvdA rozen!).

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:19

@Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 18:11
Ja, dat doen die boys graag daar. Of het op TV hebben over de 'qualiteitskranten' als het NRC, Le monde en de Frankfurter Algemeine Zeitung. Ja, in 1979.

Piet Karbiet | 18-06-16 | 18:19

Trouw de verzetskrant.

Nu heulen deze linkse landverraders met de hedendaagse homo-,vrouwen-,Joden-,vrije woord-,ongelovigen-hatende nazi's.

Leefbaar | 18-06-16 | 18:19

Trouw. De ooit zo roemruchte verzetskrant is verworden tot een linksdragende vorm van betaalde kattenbakvulling.

Als ik op bezoek ga bij moeder Scream wil ik nog wel ééns uit pure verveling de Trouw uit de krantenbak plukken. Wat een links-religieus gezemel men in een zo'n stuk dode boom media kan proppen, het is werkelijk verbazend.


Silent Scream | 18-06-16 | 18:14

@necrosis | 18-06-16 | 18:07:
Dank.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:14

Heb voor de zekerheid een mailtje naar de Belastingdienst gestuurd. Wil wel eens weten of dat subsidiegeld correct is opgemaakt door die charlatan. Zit ook een - heel klein beetje - mijn geld bij.

070 | 18-06-16 | 18:14

@Dostranamus | 18-06-16 | 18:05 "Is dat geen "cold Case" die eigenlijk zo spoedig mogelijk weer heropend moet worden..."
.
Misschien, wie weet, is er een deal (denk bijvoorbeeld aan uitruil) waardoor die zaak onder de pet blijft. Alleen al het gegeven dat het niet in 2002 is heropend en diepgand onderzocht, blijft "curieus".
Maar dit terzijde.

ben kokhals | 18-06-16 | 18:13

Ruud5 |
Die domme koeien, sorry kalven, hoor je alleen als het om de PVV gaat. Feminisme is dood, heeft schijnbaar niet eens echt bestaan,of hebben die dames inmiddels allemaal Altzheimer? Hoorde bij luie rokende wijven, fel oranje en groene bloemetjes vloerbedekking en gordijnen en dat was het. Mochten ze eindelijk blijven werken als ze trouwden, en toen wilden ze een partime-job. Heb al diverse keren geinformeerd waarom die zich niet laten horen in het vreemdelingen debat, maar nobody there.

corbiere | 18-06-16 | 18:13

Wij noemden hem altijd Rat de Wijk als ie weer met wat idiote linkse logica kwam.
"Trouw" , ook nog gelezen als goed Christen, enkele decennia geleden en zelfs Jalta ook nog een kans gegeven, maar opgezegd wegens gebrek aan kwaliteit, en nog voor die Livestro volkomen van het padje af ging.

Zwizalletju | 18-06-16 | 18:12

@Ruud5 | 18-06-16 | 17:54
Rob Riemen van het vermaarde instituut Nexit?

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 18:11

Al die gebeurtenissen omtrent de referenda begint behoorlijk grimmig te worden, zal me benieuwen wat er gebeurt wanneer er na een brexit een nexit wordt opgestart...

Gerard Leeflang | 18-06-16 | 18:10

@necrosis | 18-06-16 | 18:04
Jammer. Maar dank.

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 18:07

Ik help ook met inpakken.
Maar dan wil ik m wél die kop zien trekken die hij op het foto'tje had die je zag bij:"Je hebt deze man nu erg verdrietig gemaakt".
Giller.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:06

Over Volkert gesproken.
Die moord op Chris van de Werken die hierboven aangehaald wordt door Necrosis.
Is dat geen "cold Case" die eigenlijk zo spoedig mogelijk weer heropend moet worden zodat daar ook eens duidelijkheid over komt?
Eerste prioriteit aan geven zou ik zeggen.
De zaak "Rob de Wijk" nemen we daarna wel ter hand.

Dostranamus | 18-06-16 | 18:05

@necrosis | 18-06-16 | 17:57:
Doe es een goed linkje plaatsen, ik heb wat gemist?

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:02

@corbiere | 18-06-16 | 17:54
Jawel, die hele politiek correcte baantjesschuifmaffia wordt binnenkort terzijde geschoven.

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 18:01

Rob moet bij DENK gaan solliciteren.
Daar mag je je eigen geloof bij elkaar verzinnen.

LuckyGirl | 18-06-16 | 18:01

Linksch maakt zich zelf helemaal kapot.
Kost wat maar dan heb je ook wat.

nomo | 18-06-16 | 18:00

@LuckyGirl | 18-06-16 | 17:54
Ik ga persoonlijk verhuisdozen brengen en hem helpen met inpakken!
*grote grijns opzetten doet*

necrosis | 18-06-16 | 18:00

"Vermaarde instituut Nexis" OMG, was het dus vergéten ........

Hartgrond | 18-06-16 | 17:59

@necrosis | 18-06-16 | 17:51
Dus Vogelhaar moet nu 40 uur per week werken voor het minimumloon? Mooi.

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:59

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Die partijnaam slaat de plank tegenwoordig totally, totally, totally mis.

Harry Turtle | 18-06-16 | 17:58

@necrosis | 18-06-16 | 17:54:
Ook daar kan je de Trouw prima voor gebruiken.
Was droog al een natte krant.

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:57

@mason1753 | 18-06-16 | 17:53
Volkert kreeg de diagnose 'Asperger' maar vergis je niet, die vent is heel erg intelligent.
Onderschat hem nooit!
Ik hoop nog steeds dat ze hem kunnen linken aan de moord op Chris van de Werken, dan gaat hij waarschijnlijk voor de rest van zijn leven achter de tralies.

necrosis | 18-06-16 | 17:57

Subsiedie opstrijken om mensen te zeggen dat ze niet moeten gaan stemmen en dan nog het woord democratie in de mond nemen?
In een democratie neemt het hele volk aan besluitvorming deel en dat is precies wat er bij een referendum gebeurt.

Maar Rob de Wijk heeft blijkbaar niets met democratie, wanneer de uitkomst niet aan zijn wensen voldoet. Rob de Wijk gaat dan op een vieze manier mensen proberen te beschadigen.
Dat maakt Rob de Wijk een miezerig mannetje. Bah.

bart1234 | 18-06-16 | 17:57

Lewis Lewinsky
Zulk soort ongedierte krijg je niet weg. Maar moet er niet aan denken om op dergelijke manier mijn brood te moeten verdienen, je gaat dan toch kotsen van je eigen kop als je in de spiegel kijkt? Nouja dat is mijn troost, al verdienen zulk soort hufters natuurlijk een behoorlijke dosis volkswoede, met hun constante gelieg en bedrieg, en wie weet, worden we nog weleens echt dapper, en stellen we andere prioriteiten.

corbiere | 18-06-16 | 17:54

Vooral die laatste alinea, die de Wijk moet zich schamen dat hij deze onzin op durfde te schrijven. Wat een niveau heeft deze zg.gerommeerde columnist. Ik kan me nog herinneren hoe dit soort types elkaar brutaal de bal toespelen, Witteman die die Rob Riemen, die Thiery Baudet als onder meer charlatan bestempelde, aankondigde al de directeur van het "vermaarde instituut Nexis". Rectificeren van al deze onzin door de linkse onverdraagzamen neemt een paar hele kranten in beslag. De talloze infame Godwinnen van links zijn ook niet bij te houden. Men stelt zich op als de deugdzame elite, maar het is voornamelijk onbeschaafd wat er uit de linkse kelen komt.
Hoe is het eigenlijk met de 60 kindbruidjes die ons land in april binnengekomen zijn. Hoor niks uit de feministische, rooie vrouwenhoek?

Ruud5 | 18-06-16 | 17:54

@necrosis | 18-06-16 | 17:46:
Het blijft bij beloftes bij miezerige mannetjes.
Ik zie hem graag blijven.
Teveel politici zijn volkomen uit beeld na hun ondergang.
It's shitty politics but makes for beautiful television!

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:54

@LibertasSimplex | 18-06-16 | 17:46
Ik blijf het bier van beeldscherm vegen.....

necrosis | 18-06-16 | 17:54

Overigens, De Wijk, de Nederlanders hebben al eens gestemd over de EU, lang voor de Britten. De meerderheid wees de EU af. En dat is nooit gerectificeerd. Dat staat dus nog als een huis in een wijk, De Wijk.

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:54

Pas maar op. straks word 1 van jullie geliquideerd door volkert van der graaf. Jullie zijn namelijk gevaarlijk voor de linksche kapitalistische gutmensch. Die gast in de UK die jo cox doodschoot was een dwaas met een dwaze aktie. Volkert van der graaf die had politieke motieven en was totaal toerekeningsvatbaar. En dat was deze man niet. Dus rechts kan geen blaam toegekend worden.

mason1753 | 18-06-16 | 17:53

Met de Trouw dep ik mijn bloedende aambeien.

Rest In Privacy | 18-06-16 | 17:53

Wat we nu zien is een jutezak kittens die in het water is gegooid.
Het was nog nog nooit zo ontluisterend vermakelijk om naar te kijken: psychopaten die bij elkaar afkijken hoe je menselijke emoties naspeelt.

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:51

@Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:42
Voor zover ik weet zit Vogelaar momenteel haar zakken te vullen bij Fourstar met geld van de EU.
Fourstar is een soort 'uitzendbureau' waar je het minimumloon krijgt voor 36 uur per week maar minstens 40 uur per week moet werken.
En dat weet ik omdat ik daar dankzij de gemeente twee maanden onder contract was.
Niet tekenen?
Dan geen uitkering, zelfs geen bijstand!
Gewoon pure slavernij!

necrosis | 18-06-16 | 17:51

Gewetenloze schurken als Rob de Wijk kunnen gewoon de grootste onzin over jou op Wikipedia kunnen plaatsen, vervolgens diezelfde vuiligheid in Trouw gebruiken als basis voor hun giftige stukjes en na betrapt te zijn verontwaardigd roepen dat JIJ verplicht om ZIJN onwaarheden te corrigeren.

Jonkheer Wttewaall | 18-06-16 | 17:48

@LuckyGirl | 18-06-16 | 17:45
Rob de Wijk is geweken. Ik hoop het mee te maken :)

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:47

Dus die rancuneuze babyboomer heeft het referendumverlies nog steeds niet verwerkt, net als die griezel Albrecht. En altijd maar dat treurige op de man spelen, het is zo bizar dat ze zelf niet zien hoe armoedig dat is.

très cool | 18-06-16 | 17:46

@LuckyGirl | 18-06-16 | 17:40
Nu nog Geert Wilders als MinPres en Miezerig Mannetje gaat emigreren (heeft hij beloofd).

necrosis | 18-06-16 | 17:46

Van Duyvenbode | 18-06-16 | 17:43
Even een motie van Sylvana wegstemmen.

LibertasSimplex | 18-06-16 | 17:46

@Van Duyvenbode | 18-06-16 | 17:45
Zij is geweken.

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:46

@TDB | 18-06-16 | 17:38

Nope... zelfs dat niet, de Wijk is slechts een van de handlangers van de antidemocratische maffia in Brussel.

von Strumpfhausen | 18-06-16 | 17:45

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:42
minister vogelwichelaar, van ontwijken. Prof. Faruk El Humbug
profiteert voor u de toekomst.

Rest In Privacy | 18-06-16 | 17:45

Piet Karbiet | 18-06-16 | 17:38
"het gebied van Links"
Vroeger was rechts heel braaf en volgzaam en netjes en schoppen tegen de regering was links.
Blijkbaar zijn de tijden veranderd, 35 jaar naar dato. Of er is een andere factor in het spel die niets met links of rechts te maken heeft. Dat zou zo maar eens progressief-conservatief kunnen zijn. Blijkbaar is het nu de tijd van rechts-progressief, voor veranderingen van inzicht en opvattingen, bijvoorbeeld over multi-culti, zoals dat vroeger ging over abortus en homo's en zo. Daarom doen de PVV en de SP het goed en staat de PvdA met een lege accu en hebben we aan de gewetenloze opvattingsloze VVD niet veel.

kloopindeslootjijook | 18-06-16 | 17:45

Dalijk heet 'ie Rob de Week.

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:45

@roze_bril | 18-06-16 | 17:39
Sommige reaguurders kun je gewoon achter het reaguurdersfilter stoppen, zo kun je die verbale diarree niet meer lezen en hoef je je ook niet meer druk te maken.
Denk aan je hart.

necrosis | 18-06-16 | 17:45

Dat wordt nagenoeg een hele kolom rectificeren.
Wat een suggestieve en fantasierijke wartaal slaat die globalistische bolleboos uit. En ook nog eens bepaald geen toonbeeld van democratisch besef, om maar zo te zeggen. Prima dat hij een baan bij een ooit gerespecteerde instelling heeft en houdt. Maar als Nederland zoals Brussel geen democratie met een liberale traditie zou zijn, was hij al lang afgeserveerd.

ben kokhals | 18-06-16 | 17:44

@Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:42:
En weer één.
Op dreef vandaag!

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:44

Ik denk dat ik zelf maar wat ga rectificeren, en dan heb ik het niet over komkommers.

Rest In Privacy | 18-06-16 | 17:43

Is de robdewijkagent al bij De Wijk langsgeweest om even te klessebessen over de toon, en of dat nou allemaal wel zo nodig is met mekaar.

LibertasSimplex | 18-06-16 | 17:43

@LuckyGirl | 18-06-16 | 17:40
Vroeger had hij een eigen minister. Vogelaar, minister van Wijken.

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:42

Rectificeren gaan ze toch niet, altijd blijven uitlachen. De strijd tegen die gasten is al lang gestreden. Niet op reageren, niet aanklagen, gewoon schouders ophalen en een biertje drinken. Laat ze lekker tegen hun hoogbejaarde doelgroep ratelen.

Bokito ergo sum | 18-06-16 | 17:40

@Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:38:
Right on!
De inkopper die niemand nog maakte!

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:40

@Hobbykip | 18-06-16 | 17:32
Volgens mij gaat dat niet over GeenPeil maar is het een tussenstand van de zetels die elke partij op dat moment zou hebben/ krijgen.
Maar dat maakt niet uit.
Ik ben er trots op een reaguurder te zijn!

necrosis | 18-06-16 | 17:40

Rectificeren. Tsja tegenwoordig kun je alles opschrijven wat je wilt om anderen te beschadigen. Neem bijv. reaguurder gifkikkert, hij meent te moeten roepen dat de Griekse agente Turken haat en geeft als argumentatie dat alle Grieken Turken haten. En Dan ben je kinderachtig als rectificatie eist. Zo rollen ze.

roze_bril | 18-06-16 | 17:39

Wie is Rob de wijk? Handelt ie toevallig in komkommers?

TDB | 18-06-16 | 17:38

Ik vraag me af wanneer Rob de wijk neemt. Bij een Nexit?

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:38

Vroeger was opkomen voor democratie, burgerrechten, homo's, minderheden en vrouwen het gebied van Links. Plus de vrijheid van meningsuiting, schoppen tegen religie, fatsoenlijk ouderenbeleid, toegankelijk hoger onderwijs en betaalbare zorg. Nu ben je dan een naargeestige xenofoob, een kleinzielige nationalist en een achterlijke protectionist.
Hmkay.

Piet Karbiet | 18-06-16 | 17:38

Ik gnuif als ik nadenk over hoe graag Rutte zelf had willen zeggen:"Stem niet".
Dat was te mooi geweest.

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:38

Hobbykip 17:28
Mr St Louis (de broer...) said Mair had Obsessive Compulsive Disorder (OCD): www.news.com.au/world/europe/those-who...

Hij waste zich voortdurend met staalwollen sponsjes van Brillo.

tipo | 18-06-16 | 17:38

Maak je geen zorgen, de oplagen van de kranten dalen als een baksteen, en de weinige abonnees die nog over zijn, lezen die krant niet eens, maar zijn te lui, te dom of te dement om het abonnement op te zeggen. Wat Trouw schrijft, is irrelevant, want Trouw zelf is irrelevant. Trouw is een marginaal vod, meer niet, en net zo lang als het uiteindelijk definitief van het toneel verdwijnt. Bye.

Rest In Privacy | 18-06-16 | 17:36

Hobbykip | 18-06-16 | 17:18
"gemunt op wat hij noemde cultureel marxisten."
cultureel? wat bedoelde die daar mee? Hobbymatig?

kloopindeslootjijook | 18-06-16 | 17:35

Waarheid en gedegen feitenonderzoek is nu eenmaal onverenigbaar bij de linkse kliek en EU-fascisten. Daarom zijn die ook zo gek op hun lichtend voorbeeld en Leider herr Juncker.

sinar2 | 18-06-16 | 17:35

Rob de Wijk heeft zichzelf monddood gemaakt.
Het was immers onder andere hij die aanspoorde om geen stem uit te brengen.
Met subsidiegeld.
Hoe antidemocratisch wil je het hebben.

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:34

@tipo | 18-06-16 | 17:18
Collectivisme is niet het zelfde als socialisme.
De nazies hadden net zo veel met socialisme van doen als de Islam met vrede.

miko | 18-06-16 | 17:31

@necrosis | 18-06-16 | 17:25:
GeenPijl is de architect, de reaguurders zijn de bouwers.
If we build it, it will come.

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:31

Blijft vreemd dat tegenstanders van referenda schermen met foponderzoeken waaruit zou moeten blijken dat de meerderheid van de Nederlanders achter hen staat (hoi De Wijk). Of dat zelfs zonder foponderzoek beweren (hoi Rutte).

Ik eis een referendum over NLexit!

Lewis Lewinsky | 18-06-16 | 17:30

@Cuyahoga | 18-06-16 | 17:18
Dertig zilverlingen. Zoveel heeft Jean-Claude Druncker ook aan Rutte betaald.

SamKoeman | 18-06-16 | 17:30

Ik wil Rob van Wijk voor het hekje. Het lijkt me toch niet onredelijk dat dit politiekcorrecte zwijn zich even verantwoordt voor demonisering, haatzaaien, en besmeuren van miljoenen Nederlandse burgers die een andere mening zijn toegedaan.
.
Zulke teksten zouden Mohammed niet misstaan en we weten inmiddels wel wat volgers van zulks allemaal vermogen....

Parel van het Zuiden | 18-06-16 | 17:29

@tipo | 18-06-16 | 17:24
Is dat waar de Thomas Mair last van had? Verklaart wel die handschoenen

Hobbykip | 18-06-16 | 17:28

Het betreft een misverstand.
De term "verzuurde woede" is code voor "mijn vrouw".

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:26

Ik dacht trouwens dat Bart Nijman de ware architect van GeenPeil was, maar het blijft in iedere binnen de redactie van de GeenStijl.
En GeenStijl maakt het onmogelijke mogelijk!!!!!
En daarom ben ik een die-hard reaguurder.

necrosis | 18-06-16 | 17:25

Cuyahoga | 18-06-16 | 17:18
Hij kan een bloempotje met Judaspenningen krijgen.

Conan de Rabarber | 18-06-16 | 17:24

@tipo | 18-06-16 | 17:18
Een bakker die alleen witbrood bakt ghehehe

Hobbykip | 18-06-16 | 17:24

@Hobbykip 17:18
Obsessief-Compulsieve smetvrees is prima met nationaal-socialisme te combineren. Die waanzin vult de ideologie perfect aan.

tipo | 18-06-16 | 17:24

"De verzuurde woede"? Is het niet ironisch om die term te gebruiken als jezelf degene bent die bij elke scheet in andere media op de "anger button" klikt?

Leuk dat referendum, en heel jammer enzo dat er niets mee gedaan wordt. Maar sinds GeenPeil is de "verzuurde woede" op Geenstijl met een factor tien omhoog gegaan. En niet doordat Rob de Wijk af en toe 3 regels (!!) aan het referendum wijdt.

BlitzFlicker | 18-06-16 | 17:22

Die Rob van Wijk durft nogal in zijn laatste alinea (van het linkje).
Ik ben dus een naargeestige xenofoob, een kleinzielige nationalist en een achterlijke protectionist.
Ik zal het toevoegen aan mijn cv.....

necrosis | 18-06-16 | 17:21

In de 1ste alinea gaat het al mis.De beuren zijn al weer omhoog sinds Cox.

arlen | 18-06-16 | 17:21

Nationaal-socialisme is extreem-links, want collectivistisch.

Extreem-rechts is een bakker die brood bakt en verkoopt en zo zijn eigen geld verdient.

tipo | 18-06-16 | 17:18

@kloopindeslootjijook | 18-06-16 | 17:16
Ik denk de de vergelijking met Anders Breivik een juiste is. Ook hij had het gemunt op wat hij noemde cultureel marxisten.

Hobbykip | 18-06-16 | 17:18

Haha, dus Rob kan fluiten naar zijn fl7,50.
Of whatever de koers van links Nederland hedentendage ook is voor iemand erbij lappen.

Cuyahoga | 18-06-16 | 17:18

Dit zijn mensen die van hun wereldbeeld een geloof hebben gemaakt. Geloof gaat niet over feiten. De EU is hun nieuwe kerk. Het paradijs wacht hen die het federalisme omarmen. Eeuwige verdoemenis voor hen die niet geloven.

Statler en Waldorf | 18-06-16 | 17:17

@Kaas de Vies | 18-06-16 | 17:12
Een nieuw complot is geboren.

Alexander des Burgus | 18-06-16 | 17:16

Rectificeren ? Toegeven dat je fout zit ? Dat is niets voor de narcistische leugenachtige elite

Hobbykip | 18-06-16 | 17:16

is die Thomas Mair nou een soort engelse Breivik? In dat geval komen de kogels niet van rechts maar van iemand die in de war is.

kloopindeslootjijook | 18-06-16 | 17:16

Trap er niet in, mensen! GS weet dat JIJ slim genoeg bent om hier door heen te kijken!

Binnenbaan | 18-06-16 | 17:15

die linksmensen toch. je kunt heus wel tegen de eu zijn, of een andere eu willen zonder een losgeslagen politieke hooligan te zijn die alleen maar hobbymatig boos wil zijn. of een eentje die zo op hol geslagen is dat er van kinderen hun moeder moet worden neergeschoten. je bent namelijk tegen een eu om vanwege bepaalde redenen. als ze daar nou eens op ingingen..

kloopindeslootjijook | 18-06-16 | 17:13

Bestaat Jalta nog?
Ik dacht dat Joshua de boel zou opdoeken na het vertrek van Nanninga.

necrosis | 18-06-16 | 17:12

Ik heb geenpeil bedacht.
Geheime confirmatiecode #554444bb342 bewijst dit!

Kaas de Vies | 18-06-16 | 17:12

Welke politieke partij was verantwoordelijk voor de moord op Pim?

Ollie B. Bommel | 18-06-16 | 17:10

Hier gebeurt het nog impliciet. Een week voor het referendum haalde Ghislaine Plag op Radio 1 een stuk brutaler hetzelfde kunstje uit. Ze stelde letterlijk de vraag of iemand die zich inzet voor het referendum wel werkzaam mag zijn voor het SCP. Vanaf ongeveer 6m30, in gesprek met nota bene Kim Putters, baas van het SCP. Inclusief stevig doorvragen en de medewerker dan naar andere dossiers zou kunnen worden gevraagd. Gelukkig allemaal wel op een dwingend, luchtig en zeer tevreden toontje.
.
Terugluisterlink:
www.nporadio1.nl/de-ochtend/onderwerpe...

waskuip-admiraal | 18-06-16 | 17:07

"Doe die onzin van Rob de Wijk eens rectificeren"
Waar te beginnen...

LuckyGirl | 18-06-16 | 17:07

Zo rollen ze bij links.

Rest In Privacy | 18-06-16 | 17:05

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen