Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Clinton wint nominatie (en schrijft geschiedenis)

Na de zoveelste Super Tuesday tegen een bejaarde socialist die van geen opgeven wist, is het Hillary Clinton dan toch gelukt: ze heeft genoeg steun vergaard en vannacht claimde ze de nominatie als Democratische presidentskandidaat. Waarmee we de progressieve media, alle overtuigde feministen en natuurlijk D66 wegloopmeisje Wassila Hachchi van harte feliciteren. Je kan zeggen over Clinton wat je wil. Bijvoorbeeld dat ze een verbeten campagnerobot met een brok rancune op haar schouder is. Dat dynastieën niet thuishoren in de Amerikaanse democratie. Of dat haar private emailservers bewijzen dat ze onbetrouwbaar en oneerlijk is. Maar ze is óók de eerste vrouw die ooit de nominatie als presidentskandidaat binnen sleept en daarmee bewijzen die maffe Verenigde Staatsgekken van Amerika dat het land nog steeds voorop kan lopen. Nederland had nooit een zwarte leider en Nederland had ook nog nooit een vrouwelijke premier(skandidaat). Amerika wel. En nu mag die eerste vrouwelijke genomineerde het opnemen tegen Donald J. Trump, de straat pratende sinaasappel met het blonde toupetje, de man die muren wil bouwen tegen moslims en Mexicanen, en tevens de man die eveneens bewijst dat iedereen met een goed verhaal genoeg geld zichzelf een weg richting het hoogste podium kan campaignen. Het worden epische verkiezingscampagnes. Aan de ene kant de man waar alle top-Republikeinen eerst tegen waren maar nu plots vóór zijn, hoewel niemand kan inschatten hoe deze oppernarcist een presidentschap als Leider van de Vrije Wereld kan of zal vervullen. Aan de andere kant de vrouw die vindt dat het nu eindelijk haar beurt is, die historie kan maken omdat ze vrouw is, maar die verder geen schilderijtje zal verhangen of kastje op zal ruimen in het ovalen kantoor van het hoogste ambt van het Amerikaanse establishment. U mag nu inzetten op de gok tussen het agressieve anti-establishment van Trump, of het in marmer gegoten über-establishment van de 1%. (Staunch socialist Bernie Sanders weigert overigens nog steeds om op te geven.)

Reaguursels

Inloggen

Clinton hoort in de gevangenis te zitten.

Irony | 08-06-16 | 20:20

In de VS geldt maar 1 politieke wet:
You are from Wallstreet or you are not.
Clinton is van Wall Street.
Trump niet.

matrixbluepill | 08-06-16 | 19:27

Ik denk dat Nederlanders even op hun toon moeten letten (lol), zij hebben tenslotte echt een puppet-regering en een systeem dat de burgers buitenspel zet.
Maar de US, ik volg het systeem al enkele jaren op de voet, luister naar en lees dagelijks de 'andere kant van het verhaal' (Mark Levin e.d.), want die 'hosanna-berichtgeving' hier over de Democraten en in dit geval Hillary, ik ben er na 35 jaar echt klaar mee.
Feit is, dat als het enige positieve dat je kunt zeggen, dat ze andere genitaliën heeft, dan ben je behoorlijk de weg kwijt. Het interesseert me geen donder of iemand man of vrouw is, blank, zwart, geel, paars of bruin, het gaat erom dat er een staatsman of -vrouw wordt gekozen die geschikt is voor die taak. Clinton is een crimineel en runt samen met haar man een witwaspraktijk, read about it. Obama veegt de vloer aan met de US constitution, precies zoals Rutte met onze grondwetten doet.
En er zijn echt betere mensen te vinden dan deze hangbejaarden en afdelingsknulletjes. Ik weet nog hoe men op Reagan af zat te geven - bij de NL media, omdat hij zo oud was. Nu komen ze massaal klaar op Hillary die al in de 70 is. Al de schandalen en gerotzooi hebben we het hier maar liever niet over, dat is me ook ruimschoots duidelijk geworden in die flutmedia hier.
Nee, dan iemand als Mia Love of Michelle Malkin, dat zijn vrouwen die echt intellect hebben. Vandaag postte Mia toevallig op haar facebook het volgende:
"A female President would certainly be historic, but Hillary Clinton would be a historic disaster. Shattering the glass ceiling with her shrill rhetoric along with the blunt force of her divisive and dishonest political machine is more of a breakdown than a breakthrough. Her promises to continue the same failed policies of President Obama, which have sadly hurt women and minorities the most, should not be viewed as enlightened vision or real leadership. We have seen the pattern of dishonesty, deception and division in her failed leadership in Benghazi, her business dealings and her email scandal (all fact). More than a breakthrough our country needs a break-up with the failed policies and failed leadership Hillary Clinton is offering."
Evenmin ben ik overtuigd van Trump. Echter begrijp ik de volkswoede en wanhoop die mensen ertoe drijft op twijfelachtige kandidaten te stemmen. Het is de tijdgeest, al die oude prietpraat hebben we duizend keer al gehoord. Nederlanders hebben Wilders, Frankrijk heeft Le Pen, België heeft Filip de Winter; onlangs op de Filippijnen heeft men enthousiast gestemd op Gilles de la Duterte, zo gek als een deur, grofgebekt en extreem, een gevaarlijke gek die waarschijnlijk martial law zal invoeren. Trump is hierbij vergeleken een schoothondje. Gevestigde politici in binnen- en buitenland roepen al maanden dat de apocalypse uitbreekt als Trump president wordt, maar in hoeverre moeten wij nog geloof hechten aan corrupte establishment-marionetten die ons aller manier van leven voor de wolven hebben gegooid. Hillary? Nog meer establishment, nog meer leugens en zaaien van tweedracht.
De huidige politieke klasse is ondermaats, en dus zijn de kandidaten die zij naar voren schuiven niet qua intellect zwaarder dan de broodheren die zij dienen. En dus hebben we Camerons en Ruttes, Merkels en Hollandes, en Obama. Stuk voor stuk intellectueel zwakbegaafde en luie vertegenwoordigers van een systeem dat richting de afgrond glijdt. 15 minutes of fame and grabbing, snel graaien en wegwezen, na ons de zondvloed.
Geachte politici, waag het niet een oordeel te vellen over de keuzes van uw burgers. Wij zijn tenslotte geen kleine kinderen, hebben de nodige levenservaring, eigenwaarde en normbesef om tot een goed oordeel te komen. Dat u dat niet wilt inzien, toont uw totale idiotie aan.

Rest In Privacy | 08-06-16 | 19:15

Het is duidelijk wat Clinton aan het doen is, namelijk het "winnende kamp" spelen, en daarmee de druk leggen bij degenen die nog kunnen kiezen (die dan maar beter bij het "winnende kamp" kunnen aansluiten, want anders vallen ze straks buiten de gravy train). En ook sommige media doen hard mee met de Clintons. Maar als Sanders overtuigend in Californie weet te winnen, waait de wind uit de andere richting en waaien de jasjes van de Superdelegates mee.

EnNouJijWeer | 08-06-16 | 19:10

Een vrouw als pres, dat zou een mooi cultuurverschil zijn. Niet helemaal nieuw:
Lijst_van_landen_met_een_vrouw_als_staatshoofd_of_regeringsleider:
nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_lande...

Het zijn allemaal westerse landen of boeddhistisch-achtige landen. Is dat heel raar?

kloopindeslootjijook | 08-06-16 | 18:36

Hillary is maar wat blij dat ze Trump als tegenstander heeft. Ze raapt gewoon heel politiek correct Amerika, SJW's, feministen, de zwarten, latino's en indianen bij elkaar voor steun en voilà ze wint.

McStuiver | 08-06-16 | 17:44

@moonshiner3519 | 08-06-16 | 14:31 "Het is gewoon zo onwaarschijnlijk dat uit circa 360 miljoen mensen deze twee komen bovendrijven."
.
Inderdaad, en niet eens "deze twee", maar ééntje: Clinton-II. Dat wordt op de achtergrond bepaald en dan een hegeliaans opzetje omheen gevouwen (... Bush-I/Clinton-I, Dole/Clinton-I, Gore/Bush-II, McCain/Obama, Romney/Obama, Bush-III/Clinton-II, geen verschil, allemaal hetzelfde globalistische tuig). Trump echter, komt niet uit het politieke establishment. Hij is een ongewenste eend in de bijt, ongrijpbaar, verpest het globalistenfeestje. Hoewel dit uiteraard geen garantie is dat hij zich niet zal laten inpakken, of anderszins wordt weggewerkt, jonrappoport.wordpress.com/2016/03/11... want "The genie must be put back in the bottle".

ben kokhals | 08-06-16 | 15:52

Tsja , " het verdwaal dilemma " kiezen. tussen doorgaan op de weg waarvan je weet dat het de verkeerde is en alleen tot ellende leidt of op de gok een totaal andere en onbekende weg inslaan en hopen dat die je thuis brengt

enorme sukkelzak | 08-06-16 | 15:19

mysteryposter | 08-06-16 | 15:12

Eventuele atoomwapens in Saoedi Arabië werden geleverd door Pakistan. Wel hadden de Amerikanen en de Saoedi's in 2008 een "memorandum of understanding" met elkaar, maar dat gaat alleen over de opwekking van atoomenergie en juist niet over atoomwapens.

Naomi71 | 08-06-16 | 15:18

Mensen wordt via de MSM aangepraat dat het een gevaar zou kunnen zijn met Trump en de "nucleare knop".

Yemen claimt echter dat Saudi Arabie ruim een jaar terug grote bommen heeft gegooid op Yemen. Ze zeggen in Yemen zelf dat het tactische (kleine) nucleare bommen waren.

Oordeel zelf, ik ben geen expert. Maar dat zou een groot schandaal zijn als tijdens de "Clinton/Obama bewindvoering" nucleare wapens aan Saudi Arabie gegeven is, welke ook nog aanvallend ingezet zijn...

www.youtube.com/watch?v=ZfOjy-ij4S0

mysteryposter | 08-06-16 | 15:12

Mark_Pugner | 08-06-16 | 14:38

Dan verwar je toch heus een verslagje van AP met een officiële bekendmaking van de campagne zelf, die keurig olaatsvond nadat ze Californië en andere staten had gewonnen. Maar goed, dat zijn natuurlijk details voor iemand die in alles het nummer van het Beest wil herkennen.

Naomi71 | 08-06-16 | 15:04

@DeKadt | 08-06-16 | 13:42 "Als er nu niet wordt ingegrepen is het afgelopen. Maar nog zijn er mensen die menen dat Clinton, de vleesgeworden oorzaak van heel veel ellende in de afgelopen decennia, het antwoord is. Je gelooft je ogen en oren niet."
.
Uitstekend commentaar, chapeau!
Maar helaas reikt de invloed van de collaborerende media, met Hilverscum als bedwelmende factor, kennelijk verder dan men zou mogen vrezen. En dan krijg je vanzelf dat gewauwel. Inderdaad, ongelooflijk.

ben kokhals | 08-06-16 | 14:57

Leipniz | 08-06-16 | 12:03
Ik ben normaal niet happig op de aluhoederij maar deze theorie lijkt me best waarschijnlijk helaas. Het is gewoon zo onwaarschijnlijk dat uit circa 360 miljoen mensen deze twee komen bovendrijven.

moonshiner3519 | 08-06-16 | 14:31

@corbiere | 08-06-16 | 13:49
De naam Clinton was meer waard dan de naam Rodham. En volgens mij lachte zij als laatste. Om in de woorden van Bill te blijven: "She probably had more pussy than me".

VerenigingVanDieven | 08-06-16 | 14:26

Mark_Pugner | 08-06-16 | 13:57

Volgens mij claimde Hillary die toch echt op de zevende, maar doe je ding :)

Naomi71 | 08-06-16 | 14:22

Op welke andere dag dan SIX-SIX-SIXteen moet iemand als Clinton de overwinning claimen?
Het maakt natuurlijk niet uit dat er op die dag geen verkiezingen zijn.

Mark_Pugner | 08-06-16 | 13:57

Volgens mij was Palin eerder.

Piet Karbiet | 08-06-16 | 13:54

VerenigingVanDieven
Sta je voor gek of niet, als je vent zich laten pijpen door een stagiare, en daar over liegt ten overstaan van de hele wereld? Als vrouw heb je dan de keus om je meisjesnaam te gebruiken, en zo'n liegende vent buiten te bonjouren.

corbiere | 08-06-16 | 13:49

Ik volg deze historische verkiezingsrace al sinds medio vorig jaar. Ik heb zowat alles gezien over Trump wat er te zien is. Op Youtube is de trackrecord van DJT helemaal te volgen. Vanaf 1980 zeker. DJT is al sinds 1970 werkzaam maar medio jaren tachtig begon zijn ster te rijzen. De Amerikaanse Golden Boy sprak miljoenen tot de verbeelding. Alles wat de man aanraakt wordt goud. Zelfs beurscrashes is niet aan hem besteed. De man is een levende dynamo, een werkpaard en zo slim als ze komen. Zijn imperium staat als een huis. De man is gewoon niet kapot te krijgen. En hij heeft altijd gelijk. En als hij geen gelijk heeft, krijgt hij uiteindelijk toch gelijk.

DJT is al sinds medio jaren 80 politiek actief op de achtergrond. Zijn insteek is altijd geweest: economie. Alles draait om economie. Handel, industrie, politiek, banen, alles is economie. En als je geen verstand heb van economie gebeuren en grote ongelukken. DJT waarschuwde al medio jaren 80. Hij waarschuwde, waarschuwde en waarschuwde. Keer op keer. Velen zochten zijn advies maar vooral zijn geld en invloed. En DJT gaf gul. Denk aan de economie! zei hij steeds. Doe er wat aan! Maak het weer gezond! Sluit goede handelsverdragen met andere landen! Laat je niet belazeren! Hij klonk als een gebroken plaat. Men luisterde niet. Maar wel bedankt voor de centen.

Na 35 jaar aan de zijlijn te hebben gestaan gaat hij het nu maar zelf doen. Ongelooflijk. De man heeft alles, maar dit gaat hem aan zijn hart. Het land gaat echt naar de klote, dat is sowieso een feit. Als er nu niet wordt ingegrepen is het afgelopen. Maar nog zijn er mensen die menen dat Clinton, de vleesgeworden oorzaak van heel veel ellende in de afgelopen decennia, het antwoord is. Je gelooft je ogen en oren niet. Vooral bij de NOS lijken ze horende doof en ziende blind. Er is in Nederland geen journalist of commentator te vinden die DJT een geweldige kandidaat is. Nee, helemaal niemand.

Dit worden historische verkiezingen. Ik beleef weer een Fortuyn Deja Vu. Hopelijk nu met een goede afloop: Donald J Trump, de 45e president van de VS neemt plaats in de Oval Office. Het zal gaan donderen in menig parlement en regeringsgebouw op de planeet. Er gaat een nieuwe frisse wind (lees orkaan) waaien. Ik hoop het te mogen meemaken. Go Trump! Verpletter die kletsmadam. Maak er gehakt van. Get the country working again!

DeKadt | 08-06-16 | 13:42

Dit is een bijzonder gevaarlijke vrouw! Waar zijn de "verwarde" mannen als je ze nodig hebt? Kom op, werk aan de winkel!

kaplaarzenverkoper | 08-06-16 | 13:09

Gewoon in november voor Gaqry Johnson stemmen als je Trump niet vertrouwd. Hillary hoort in de gevangenis thuis.
- Vince Forster
- Clinton kill list
- Mena drugstransporten (olly north etc.)
- China gate
- Benghazi
- M. broederschap (via haar partner Huma)
- loopjongen van de wapenindustrie
- haar onbeveiligde server in de badkamer
- steekpenningen (o.a. de hierboven genoemde cattle deals)
- Clinton Global Initiative en Clinton foundation (criminele slush funds)
- etc etc etc.

Mark_Pugner | 08-06-16 | 13:07

De eerste vrouw als presidentskandidaat.
En waarschijnlijk de eerste oorlogsmisdadiger, fraudeur en terroristensteuner, hoewel dat laatste twijfelachtig is. Dat ze de eerste is dus.

D. G. Narrator | 08-06-16 | 13:02

Pieter V | 08-06-16 | 12:13

Banen creëren met behulp van publieke werken bijvoorbeeld. Het toeval wil dat er zeer veel serieus noodzakelijk achterstallig onderhoud te plegen is aan de Amerikaanse infrastructuur als gevolg van republikeins wanbeheer, dus dat gaat helemaal goed komen. Bij Roosevelt werkte dat verder ook prima.

Maar los van dat beproefde democratische recept gaat ze ook premies geven aan bedrijven die in hun werknemers investeren, en straffen uitdelen aan bedrijven die banen naar andere landen verplaatsen. Daarnaast gaat ze ook in small bussinesses investeren.

Naomi71 | 08-06-16 | 12:55

Het wordt een buitengewoon interessante en rumoerige campagne tussen deze twee ego's. De vuiligheid zal niet van de lucht zijn.

Trump is wat dat betreft vaak tenenkrommend, maar waar veel mensen aan voorbij gaan, zeker links en Europees, is dat hij het direct in your face doet. Clinton doet niet anders, maar met de juiste politiek correcte woorden. En niet alleen zij: het is bij elke presidentskandidaat het geval.
Bush had wat dat betreft Karl Rove aan zijn zijde. Een man die achteloos vreselijke leugens over anderen dropte. Al kwam uit dat het onzin was, het kwaad was al gedaan; een beschadigde opponent en hij maakt er geen geheim van dat alleen dit zijn doel was.

Nuuk | 08-06-16 | 12:53

Op een dag dat er niemand gestemd heeft.
Lees het werkelijke verhaal hier:

Was Hillary Caught Colluding With AP To Announce Delegate Win Before California
www.zerohedge.com/news/2016-06-07/was-...

Mark_Pugner | 08-06-16 | 12:52

@Leipniz | 08-06-16 | 12:03,

Geloof je werkelijk dat iemand met het ego en rijkdom van Trump zich voor het karretje van de Clintons laat spannen? Trump spant anderen voor zijn wagen. Het omgekeerde scenario lijkt mij duizend maal waarschijnlijker (maar nog steeds niet heel waarschijnlijk )

rode peper | 08-06-16 | 12:33

@Naomi71 | 08-06-16 | 10:49

Alleen linkse lieden geloven in het sprookje "banen creëren".
De ergste gevallen denken ook nog dat de overheid dat kan en zien nog steeds niet dat de kosten daarvan een veelvoud zijn van de opbrengst.

Pieter V | 08-06-16 | 12:13

Clinton en Trump zijn allebei een ramp, Sanders was hun laatste kans op iets normaals. Daar tegenover staat dat we nu een lange komische sketch te zien gaan krijgen, tot er oorlog komt dat is.

Sleutelplanktovenaar | 08-06-16 | 12:12

Lefgozer | 08-06-16 | 09:13
Die (terechte) angst zegt vooral iets over het bestaan van kernwapens. Ik vertrouw Trump 1000X meer dan Hillary wat dat betreft. Vergeet niet dat ook India en Pakistan kernwapens hebben. Dan maak ik me zelfs om oorlogshitser Hillary geen zorgen.

Doper | 08-06-16 | 12:04

@A3an | 08-06-16 | 09:54

Het compleet vervangen van de Europese autochtone bevolking is al vastgelegd in het misdadige Coudenhoven-Kalergi plan uit de 20-er jaren van de vorige eeuw.
Dit plan wordt door de EU-dictators als leidraad gezien en omdat de vernietiging van de autochtone bevolking middels massa-immigratie voorspoedig verloopt en de islamisten goed bezig zijn om ons de sharia door de strot te duwen hebben Van Rompuy en Merkel al onderscheidingen gekregen voor hun verdiensten op dat gebied.

Pieter V | 08-06-16 | 12:04

@moonshiner3519 | 08-06-16 | 11:33

Trump heeft inderdaad de schijn tegen. Hij was geldschieter voor de Clintons en heeft altijd hartelijke betrekkingen onderhouden met deze familie.
In het begin van zijn campagne werd al geopperd dat hij een "ringer" zou zijn, een kandidaat die zichzelf op een strategisch moment in de campagne ingecalculeerd in de voet schiet (door middel van een domme opmerking, "uitgelekt" schandaal etc.) en zo Hillary's verkiezing zeker stelt. Dat zou ook de paniek in het Republikeinse kamp verklaren: ingewijden daar weten dat het een kansloze missie is.
Gezien het duistere verleden van de Clintons (zie de links in mijn post van 11:42) zou het mij niet verbazen dat ze Trump chanteren. Misschien weten ze iets over hem dat fataal voor hem kan zijn, maar hebben ze hem nu nog nodig als "ringer", een nepkandidaat voor een nepverkiezing.

Maar laten we hopen dat Trump de "real deal" is.

Leipniz | 08-06-16 | 12:03

@Sensemilla | 08-06-16 | 11:51
Knelt dat nou, zo'n aluminiumfolie hoedje?

TheEgg | 08-06-16 | 11:57

Zet nog steeds in op die ouwe. Inhoudelijk verreweg het sterkste op vrijwel alle punten. Hij wil gezonde dingen. Links daar is niet zo links en als je thee met 1 van de 3 zou moeten doen, dan liever met iemand die geen verticaal halve kopjes drinkt en gewoon logische dingen zegt. Bernie dus.

Ohja | 08-06-16 | 11:55

Clinton gaat het echt niet worden. Dat wordt gewoon Trump. De amerikkkaan is er niet aan toe om een man als first lady in de white house te zien rondscharrelen- hi bill. En het maakt verder ook geen tiefus uit, welke van de 2 corporate ho's t wordt. ach wat pleur op met je usa verkiezingen.

Hè Bah | 08-06-16 | 11:55

"Nederland had nooit een zwarte leider en Nederland had ook nog nooit een vrouwelijke premier(skandidaat)"
Nou èn? Gaat het om de inhoud of om wat je in je broek hebt? In het laatste geval moeten we Trump hebben.

paulvink | 08-06-16 | 11:53

@Lefgozer | 08-06-16 | 09:36
Precies. Geaborteerde foetussen zijn een uitstekende voedingsbodem voor allerlei (zeer dubieuze en vervuilde) vaccins. Die worden weer verkocht door de farmaceutische industrie waardoor Billary Clitkont weer wat Euro's bij mag schrijven.

Sensemilla | 08-06-16 | 11:51

En nog twee video's:

www.youtube.com/watch?v=-dY77j6uBHI
www.youtube.com/watch?v=Fgcd1ghag5Y

Bekijk vooral die laatste goed. Je ziet hier een vrouw die zich als een giechelend schoolmeisje zit te verkneukelen om een laffe moord, in haar opdracht gepleegd. Zuiver psychopatengedrag, Bush' "We've got him" is er niets bij. Willen we dit monster als wereldleider?

Leipniz | 08-06-16 | 11:46

Verschrikkelijk, dom, angstaanjagend, achteruitgang.... dat is wat er in mij opkomt als ik bedenk dat Trump president wordt.

Maar toch heb ik liever die maniak dan Billary Clitkont

Sensemilla | 08-06-16 | 11:43

@corbiere | 08-06-16 | 11:24
Schijnt dat ze lesbisch is, dus die haalt daar de schouders over op.

VerenigingVanDieven | 08-06-16 | 11:43

Noem me een aluhoedje maar het zou me niets verbazen als Trump een puppet is om als boegbeeld voor het anti-establishment te fungeren. Killary zal uiteindelijk winnen maar dat is ook een puppet. Uiteindelijk is maar een ding belangrijk voor onze overlords en dat is er dat flinke breuklijnen tussen West en Oost, NAVO en Rusland blijven bestaan, met een lekker smeulend vuurtje in het Midden-Oosten. Oja en Europa moet kapot.

moonshiner3519 | 08-06-16 | 11:33

@Alexis de T. | 08-06-16 | 10:40
Door Evocatus al genoemd: Heb je wel eens gehoord van de Glass-Steagall Act? Die is ingesteld na de crisis in 1933 om een dergelijke op zeepbellen gebaseerde crisis in de toekomst te voorkomen.
Dus dat het goed ging met de economie, na het intrekken van de Glass-Steagall Act is helemaal niet zo vreemd. Het is een soort "Jongens, jullie kunnen weer los gaan". Dus er werd een enorme zeepbel opgeblazen. En dat is inderdaad goed voor de economie. Tot ie klapt.
Maar indirect is Bill Clinton dus verantwoordelijk voor de wereldwijde financiële crisis: Hij heeft ervoor gezorgd dat de waarborgen die waren ingebouwd na 1933 weer ongedaan werden gemaakt.
Kijktip: Inside Job.

TheEgg | 08-06-16 | 11:24

Wordt zeer leuke wedstrijd, maar hoop en bid dat Trump wint,is beter voor de wereld, zeker voor de economie.
En als er dan een vrouw President van de VS moet worden, dan graag wel een wijf wat klopt. Obama heeft er ook al zoals verwacht (ambtenaar) niks van gebakken.
Geen enkele zichzelf respecterende vrouw zou zichzelf nog Clinton noemen nadat je voor het oog van de hele wereld, compleet voor gek gezet bent. Is een vrouw die over lijken gaat. Heeft bovendien ook 7.5 miljoen dollar van Soros ontvangen voor de campagne, dan nog de diverse niet kloppende affaires, sorry te vies om aan te pakken.
Met Trump kunnen we een keer zien wat een vent met common sense, kan doen daar, ben heel erg benieuwd.

corbiere | 08-06-16 | 11:24

Trump staat voor het gezonde verstand. Clinton is een arrogante socialistische kenau.

Lauwe Koffie | 08-06-16 | 11:23

Ik hoop dat ze keihard op dr bek gaat. Hysterisch wijf.

arc-en-ciel | 08-06-16 | 11:18

Het zou een zegen voor de wereld zijn dat Trump de verkiezingen wint.

Het klimafaat moet worden afgeschaft en daarvoor kan alleen Trump zorgdragen.

Onder Clinton zal het Klimafaat worden voorgezet en dat moeten wij niet willen met zijn allen.

Klimafaat de grootste linkse leugen aller tijden.

ProAsfalt | 08-06-16 | 11:18

@Naomi71 | 08-06-16 | 11:07
Eens.

En nu eerst maar even hopen dat het Trump niet wordt. Ik wil nog een paar jaar op deze planeet kunnen blijven wonen voor hij verpest of opgeblazen wordt.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 11:18

En -Pocahontas- Warren for vice president! Yay!

Naomi71 | 08-06-16 | 11:14

Ik ga voor Trump. Al was het maar omdat vrouwen teveel praten en te weinig doen... allemaal! (uitgezonderd mevrouw Stijlloser of course ;-) Trump is een sterke leider die alle heilige huisjes omver knalt. Hij is niet omkoopbaar en ein-de-lijk iemand die hardop durft te zeggen dat we die moslims niet moeten willen en daar ook daadwerkelijk iets tegen gaat doen. Kan niet wachten!!

Stijlloser | 08-06-16 | 11:13

Hillary Clinton hoort maar achter 1 ding thuis,dat is achter de tralies.

endtotrolling | 08-06-16 | 11:12

Nietvoordekat | 08-06-16 | 10:52

Ik ben het volledig met je eens en hoop op een stevige knieval van Hillary: aan de andere kant zijn republikeinen die niet helemaal wappie zijn zeer ongelukkig met Trump. De afweging is een demografische: als er meer republikeinen zijn die #nevertrump willen dan Bernie aanhangers, gaat die knieval niet zo diep worden. Een mooie toekomstige rol voor Sanders zou die van minority (of majority) leader zijn, zodat hij progressieve druk kan blijven zetten op Hillary, terwijl die zich presidentieel kan blijven opstellen en de nieuwe ex-republikeinse stemmers niet van zich vervreemdt.

Naomi71 | 08-06-16 | 11:07

Trump wordt de nieuwe potus want achter hem zitten toch adviseurs en deskundigen. Het zal net zo gaan lopen als toen met Reagen en de meerderheid van de britten wil een brexit.
Er wordt nog wel een aanslag op Trump geprobeerd door een zuid-amerikaanse huurmoordenaar voordat hij potus kan worden maar dat mislukt.
Precies zoals de gesprekken in mijn slaap voorspelden in 2013 waaronder mh17,mh370,fc barcelona,prince,kruijff,ali,ongelukken,rampen,en mijn ziekte die ik in 2014 kreeg,enz,enz maar ik kan niet alles meer onthouden wat er in 2013 in mijn slaap voorbijkwam en nog steeds spaar ik de 7's in het nieuws....

steekmug | 08-06-16 | 11:03

Ik geeft Trump het voordeel van de twijfel, en denk dat ie zelfs Californië kan winnen en president kan worden . Hillary is een bitch , en zij wordt nog een volledig blootgelegd in een ex Secret Service man boek dat eind deze maand verschijnt.

www.infowars.com/hillary-campaign-rock...

I witnessed firsthand the Clintons’ personal and professional dysfunction: So consumed were they by scandal, so intent on destroying their real or imagined enemies, that governing became an afterthought. The First Couple wasted days obsessing over how to “kill” a forthcoming book (one alleging that Bill Clinton’s mother ran a brothel) or in squashing yet another tabloid revelation. Their machinations and their constant damage control diverted them from the nation’s real business. Good people like Leon Panetta, Betty Currie, and Evelyn Lieberman had to pick up the slack and bear it for as long as they could.
I saw how the Clinton Machine’s appalling leadership style endangered law enforcement officers, the military, and the American people in general. And with Hillary Clinton’s latest rise, I realize that her own leadership style—volcanic, impulsive, enabled by sycophants, and disdainful of the rules set for everyone else hasn’t changed a bit.
…
Though portrayed as the long-suffering spouse of an unfaithful husband, whose infidelities I personally observed or knew to be true, the Hillary Clinton I saw was anything but a sympathetic victim. Those loyal to her kept coming back for her volcanic eruptions.

One morning in late summer 1995, I entered the White House to assume my post just outside the Oval Office officially Secret Service Post E-6. Things were stirring, and I wanted to know why.
Everyone on post that night, Secret Service agents (SAs), Secret Service Uniformed Division (UD) officers like myself, the houseman, and the ushers couldn’t help but hear the First Couple arguing as sounds from their fracases traveled through the old building. Mrs. Clinton had a booming voice, and their yelling matches easily traversed the living quarters’ private elevator, vents, and staircase. Many housemen eased away, but the SAs and UD couldn’t leave their posts. This was especially a big argument that ended with a crash. SAs were obligated to respond and found its cause, a vase on the other side of the room.A houseman picked up the damage. The First Couple couldn’t just sweep up and toss out the remains because everything in the White House is logged and recorded, befitting its role as a national landmark and a veritable museum.
I peeked into the curator’s small, windowless ground-floor office across from the China Room and the Diplomatic Reception Room. It was cluttered with blueprints and history books on the every detail of the White House: fabrics, furniture, artifacts. Sure enough, there was a box containing a light blue vase smashed to bits. The rumors were true!
“Can I help you?”
The White House’s official curator looked up from what she was reading, clearly annoyed and already tired of people checking out the box. “Can I help you, Officer?” she said again.
“No thanks,” I said.

Zwizalletju | 08-06-16 | 11:02

Ik snap de haat voor Trump wel, een blaaskaak van niveau die alle heilige huisjes tegen de vlakte bulldozert en ondertussen door een groot gedeelte van de media in een kwaad daglicht gesteld wordt.
.
De beste man is niet anders dan Farrage, Le Pen of onze Wilders op de manier dat hij Patriotistisch is, de establishment kapot wil maken en het gehad blijkt te hebben met het regressieve linkse beleid.
.
Hillary is daarintegen een levende nachtmerrie, draait op elk punt wat ze heeft of ooit heeft gemaakt en vindt dat zij recht heeft als vrouw. Een eng mens met een enge corporate agenda en geld uit donkere uithoeken toegeschoven krijgt.

HaatAth3ist | 08-06-16 | 11:00

@rode peper | 08-06-16 | 10:50: Forbes: "Americans can judge for themselves whether deficits are “enormous”– but only if they have the facts. In this case, there is no denying the order in which the last five presidents rank on the basis of deficits: Clinton, Bush 43, Bush 41 and Reagan in a virtual tie, and Obama."
www.forbes.com/sites/jamesglassman/201...

Alexis de T. | 08-06-16 | 10:57

@tipo | 08-06-16 | 10:40
En je creëert een systeem waar basisdingen als gezondheidszorg en onderwijs niet betaalbaar zijn voor normale mensen. Nou, fantastisch hoor.

Het kapitalisme in Amerika is compleet doorgeslagen. Op het moment dat de top 0,1% evenveel bezit als de onderste 90%, ben je als land helemaal de weg kwijt.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 10:55

@Naomi71 | 08-06-16 | 10:35
Eens, Trump zou baat hebben bij een gespleten Democratische partij. Dan kun je hem net zo goed meteen het Witte Huis geven, want onder onbesloten stemmers doet Trump het een stuk beter dan Hillary. Echter is het de verantwoordelijkheid van Hillary om Bernie-supporters achter zich te krijgen, en een kleine knieval is IMHO gewoon niet genoeg. De Bernie-stemmers hebben luid en duidelijk laten horen dat er grote veranderingen moeten komen, en met een beetje windowdressing ben je daar nog niet.

Nog even afgezien van het feit dat Hillary een gebleken onbetrouwbare draaikont is, dus dat je stevige vraagtekens kan zetten bij hoeveel haar woord op dit moment waard is.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 10:52

Roep het al sinds Bush Jr. American presidents are Selected not Elected. In het huidige rondje poppenkast stond het allang vast dat miss Clinton puppet het zo worden, de hele show eromheen is louter om de illusie van een democratie op te houden.

opbokkennu | 08-06-16 | 10:51

@Alexis de T. | 08-06-16 | 10:40,

Clinton had het makkelijk maar zijn economie was niets meer dan een enorme door Greenspan en de FED gecreëerde zeepbel.

rode peper | 08-06-16 | 10:50

tipo | 08-06-16 | 10:40

Non-argument, want er zijn ook andere en effectievere manieren om banen te creëren, terwijl het kunnen innen van belastingen ook voordelen heeft. Zie: Griekenland.

Naomi71 | 08-06-16 | 10:49

Krijgen de schrijvers van de tv serie 24 straks nog gelijk ook ;) eerst een zwarte daarna een vrouw.
Billary is een coorperate muppet.

Makemyday! | 08-06-16 | 10:47

Alexis de T. | 08-06-16 | 10:40

Je was me voor.

Naomi71 | 08-06-16 | 10:47

En zo krijgt de grote Frank Zappa alweer gelijk: 'Het blijft bij verkiezingen gewoon kiezen tussen Tweedle Dee en Tweedle Dum'.
Overal, eigenlijk.

Notenkraker | 08-06-16 | 10:45

@Naomi71 10:35
Belastingontwijking cre-eert meer banen, dan belasting betalen. Zie IKEA.

tipo | 08-06-16 | 10:40

@Evocatus: Federal budget deficit Clinton:
FY 2001 - $133 billion.
FY 2000 - $18 billion.
FY 1999 - $130 billion.
FY 1998 - $113 billion.
FY 1997 - $188 billion.
FY 1996 - $251 billion.
FY 1995 - $281 billion.
FY 1994 - $281 billion.

Toen kwam Bush (2007/8 de crisis natuurlijk, maar dan nog):
FY 2009 - $1.632 trillion.
FY 2008 - $1.017 trillion.
FY 2007 - $501 billion.
FY 2006 - $574 billion.
FY 2005 - $554 billion.
FY 2004 - $596 billion.
FY 2003 - $555 billion.
FY 2002 - $421 billion.

Alexis de T. | 08-06-16 | 10:40

Trump kan beter door 1 deur met toekomstig premier Wilders, dus is Trump voor Nederland de beste optie. Ook voorkom je met Trump een aantal oorlogen, die Hillary met veel plezier wil starten.

Nee, Trump is geen vrouw en geen neger. Maar wie een vrouw of een neger wil, die gaat maar naar een dating-site.

tipo | 08-06-16 | 10:35

Ook in de VS maakt het totaal niet uit wie er aan de leiding is. Er zijn niet-geschreven richtlijnen; achterblijven bij de verwachtingen wordt beloond met van alles van ongelukken tot en met regelrechte executie.

kindapaas | 08-06-16 | 10:35

Nietvoordekat | 08-06-16 | 10:12

Goeie punten, hoewel ik denk dat haar standpunt mbt fracking wat ingewikkelder is. Dat hele fracking verhaal is eerder een frame van de bernie bros. Vroeger was ze inderdaad voor (en ook helemaal niet zo verlicht mbt LHBT issues) , maar tegenwoordig is ze alleen maar voor fracking als het geen methaanvergiftiging veroorzaakt en er op lokaal niveau niemand op tegen is. Hier kan je haar volledige standpunt vinden: www.politifact.com/truth-o-meter/state.... Wat die financiële instellingen betreft is ze wel degelijk voor vergaande accountability, steunt Dodd-Frank en ik denk dat ze als knieval naar Bernie om de partij achter haar te verenigen strenger gaat worden in de richting van financiële instituties en de superrijken. Wat TTIP betreft: het is een impopulair standpunt, maar economisch bekeken ben ik daar eigenlijk wel voor. En over die "tax breaks voor de 1%": ze doet wel voorstellen om de corporate loopholes (bijvoorbeeld een brievenbusfirma in Amsterdam om Amerikaanse belastingen te ontwijken) onmogelijk te maken, gaat heel veel banen creëren.

Ik hoop echt dat de "Bernie or bust" beweging niet teveel voet aan de grond krijgt, want de enige die baat heeft bij een gespleten democratische partij is Trump. En dat hij president wordt is serieus in helemaal niemands belang.

Naomi71 | 08-06-16 | 10:35

ja, ze is een vrouw, alsof Obama zoveel betekend heeft voor de kleurling.

Acidbrain | 08-06-16 | 10:32

@necrosis | 08-06-16 | 09:10
Trump weet niet eens wat een dialoog is. Voor een functie als deze is diplomatie nodig, daar heeft Trump een veel te grote bek voor. Leuk voor de stemmende buhne, maar in de politiek heb je er niets aan. Een president die elk land tegen zich in het harnas jaagt lijkt me geen goede president.

Haatgenerator | 08-06-16 | 10:31

"haar man gaat de economie aanpakken wat hij eerder ook al uitstekend deed"
Naomi71 | 08-06-16 | 10:07

Are you sucking crazy? Bill Clinton signed the bill repealing the Glass-Steagall Act! Get your act together! You call yourself Naomi, eh? Wel you should read all the works of Nomi Prins. Then you'll pipe a different song.
Salut! Evocatus

Evocatus | 08-06-16 | 10:27

@Anoguurder | 08-06-16 | 09:25
Bijna
Trump zegt wat de mensen willen horen, dat is heel wat anders.
Net zo iets bijvoorbeeld als "Als ik gekozen wordt dan krijgt iedere Nederlander 1000 euro (iedereen weet dat dat helemaal niet kan, maar omdat niemand anders het belooft stemmen velen dan toch op hem.

Haatgenerator | 08-06-16 | 10:26

Ik vind het een lege overwinning als je bedenkt dat het vooral komt door politieke correctheid dat Hillary aan de stemmen is gekomen;

dailycaller.com/2016/06/07/democratic-...

Die reporter zal niet de enigste zijn die er zo over denkt.

niemand specifiek | 08-06-16 | 10:21

Natuurlijk is Hillary voor TTIP. Dat is namelijk erg voordelig voor de US. Zolang de weldenkende mensen in Europa tegenzijn en een meerderheid van het parlement tegenstemt (...) is er niets aan de hand. Hillary mag vinden wat ze wil vanuit Amerikaans oogpunt. Heeft niks met ons te maken. Fracking precies hetzelfde: als dat ergens diep in Kentucky gebeurt is het hun eigen schuld. Maar niet hier in het Groene Hart, dacht ik zo, daar gaat Hillary niet over. Zodra ze haar problemen gaat exporteren is het aan ons. Dus: "Wij zijn tegen Fracking in Nederland" in plaats van "Wij zijn tegen Hillary want zij is voor Fracking."

Alexis de T. | 08-06-16 | 10:21

@jawor36 | 08-06-16 | 10:07
Juist juist juist! Jammer dat de plusjes niet meer werken.

Haatgenerator | 08-06-16 | 10:20

@K. Van Daal | 08-06-16 | 09:03
Er moet eigenlijk staan:\
'... tevens de man die eveneens bewijst dat iedereen met een grote bek zichzelf een weg richting het hoogste podium kan campaignen'

Haatgenerator | 08-06-16 | 10:15

T.a.v. het abortusstandpunt (reproductive rights of women) waar Hillary het constant over heeft:

In de USA is er geen maximale termijn voor abortus.
Dit betekent dat je een zogeheten late term abortion kunt laten doen. Dit heeft de laatste 2 jaar in de belangstelling gestaan omdat het naar buiten kwam. Clinton is daar voorstander van. De president van Planned Parenthood heeft meerdere malen gezegd dat abortus legaal moet zijn tot aan de bevalling en Clinton staat achter haar.

Clinton heeft een dochter, die ze uitsluitend gekregen heeft ten behoeve van haar politieke aspiraties (de mama bonus). Bron dezes: Bill Clinton. Het arme kind is opgegroeid tussen deze 2 egocentrische mensen.

Clinton heeft een warme relatie met haar personal aid Huma Abedin (ja moslim).

Arachne | 08-06-16 | 10:13

Kutserver.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 10:13

-weggejorist-

Nietvoordekat | 08-06-16 | 10:12

Naomi71 | 08-06-16 | 10:07
Je vergeet wel dat ze echt heel hard in de zak van de industrie zit. Dat betekent: fracking, TTIP, deregulering van financiële instellingen (en er is nu al te weinig overzicht, wat tot weer een financiële crisis kan leiden), meer belastingvoordeel voor de 1%... Eigenlijk alles waar Bernie tegen is, zeg maar. En ik heb nog geen punt gehoord waar mevrouw Clinton in mijn ogen beter op scoort dan Bernie.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 10:12

@BananaMonarchy | 08-06-16 | 09:54
Hoi Volkert

pluk-87 | 08-06-16 | 10:11

@A3an | 08-06-16 | 10:02
Mee eens en Trump is juist het resultaat van decennia NWO- en Bilderbergbedrog. Twan Huys zal wel in zijn nopjes zijn, die maakt een goede kans op een interview straks met de eerste vrouwelijke robot.

Watching the Wheels | 08-06-16 | 10:09

Nou, ik ben voor Hillary en denk dat er heus wel wat schilderijtjes verhangen gaan worden in het witte huis. Ze is het meeste van alle kandidaten gericht op het aangaan van partnerschappen met Europa waardoor ze voor iedere Atlanticus de beste kandidaat zou moeten zijn, is meer pro Israel dan Obama, haar man gaat de economie aanpakken wat hij eerder ook al uitstekend deed (als het zijn prestaties bevordert mag hij zich best door een stagière laten zuigen, desnoods bied ik me aan), ze gaat de "gun laws" in de VS op de schop nemen, investeren in infrastructuur, zal de republikeinse obstructie van het politieke proces weten op te heffen zodat er tenminste weer beleid gemaakt kan worden, is in staat republikeinen en democraten met elkaar te verbinden, zal "small businesses" ondersteunen, komt op voor LHBT en vrouwenrechten, doet het meeste voor veteranen.... the list goes on.

Trump heeft verder geen beleid los van wat loos geschreeuw dat makkelijk inspeelt op haat en bovendien zijn die plannetjes niet zo haalbaar of desastreus voor de wereld in het algemeen: Mexicanen gaan echt niet voor die muur betalen, een handelsoorlog met China beginnen is best wel een dom plan dat de Amerikanen hard in de portemonnee zal raken en als je zijn speeches goed beluistert, vindt hij zijn kandidatuur vooral een gelegenheid om persoonlijke rekeningen te gaan vereffenen. Erger nog: voor sommige rechtsmensen kan hij vanwege zijn retoriek aantrekkelijk lijken, maar het effect van zijn kandidatuur is dat hij de conservatieve beweging in de VS helemaal kapot gaat maken - je ziet de scheuren nu al ontstaan- waardoor de progressieve beweging de komende paar decennia vrij spel zal hebben in het Amerikaanse politieke systeem.

Als Hillary het geleuter van the Don "dangerously incoherent" noemt, heeft ze absoluut een punt.

Naomi71 | 08-06-16 | 10:07

rode peper | 08-06-16 | 09:19

Ga eens gauw je mond spoelen.
- Het midden-oosten is al zolang ik me kan heugen een drama. Als iets de komst van IS heeft veroorzaakt is het wel de oorlog in Irak, wat toch echt Bush zijn feestje was.
- Rusland en de VS is nooit een goed huwelijk geweest. Zegt de koude oorlog je iets? De relatie is niet vooruit en niet achteruit gegaan. Rusland + EU is een ander verhaal.
- Dus Turkije kiest een volksidioot als leider en dat is Obama's schuld? Oke.
- Obama heeft juist voor elkaar gekregen dat Iran toegang geeft tot hun nucleaire programma. Sancties worden niet zomaar opgeheven. Grootste stap voorwaarts in tientallen jaren.
- De schuld van de clusterfuck die de EU heeft veroorzaakt moeten we toch echt binnen de EU zoeken.

De VS zal nog lang terugverlangen naar zo'n goed geïnformeerde, progressieve president als Obama.

jawor36 | 08-06-16 | 10:07

Trump is pro-Westers cultuur. Degenen die daar tegen is verraad zijn/haar eigen land, geschiedenis en idealen.

heldheino | 08-06-16 | 10:05

ShagzModo | 08-06-16 | 09:51
Monsanto wordt waarschijnlijk overgenomen door Bayer (Duitsland).
Nederland heeft gisteren voor het toestaan van Roundup (van Monsanto) gestemd. Dankzij een 'tegen' van Malta (!) wordt de licentie nu niet automatisch verlengt.

Wutbürger_ | 08-06-16 | 10:05

De Clintons zijn NWO-ers en Bilderbergers.
ZIJ wordt de nieuwe omdat de echte machthebbers dat willen.
En Trump moet maar héél goed op zijn vliegtuig passen.
Dat zijn net drones tegenwoordig als je snapt wat ik bedoel.

A3an | 08-06-16 | 10:02

Hopelijk wordt Trump het en kan hij de Westerse lente definitief inluiden. Al vond ik zijn praatjes over abortus wel hoogst onsmakelijk laatst, maar ja hij moet het retard gedeelte van zijn achterban ook tevreden houden. Hij zei dat er een soort van straf zou moeten zijn voor een vrouw die abortus pleegt. Ik weet niet of hij op een wettelijk of goddelijke straf doelde. Later trok hij die keutel weer wat in geloof ik, maar dat was het allereerste wat hij zei dat me niet aanstond. Persoonlijk is hij helemaal niet zo religieusconservatief blijkt ook uit zijn vroegere uitspraken erover maar nu vertegenwoordigt hij een hoop rednecks die gekkigheid willen horen. Maar alles beter dan Clinton. Ik kijk erg uit naar Trump die in een rechtstreeks duel gaat beginnen over die moorden die ze op haar geweten heeft op die ambassade.

pluk-87 | 08-06-16 | 10:00

Ik wil wel eens een populist aan het werk zien.

dr Rechts | 08-06-16 | 10:00

Het NPO-virus heeft ook hier toegeslagen.

rechtsdwalendeautist | 08-06-16 | 09:59

waar Geenstijl aandacht aan zou kunnen besteden is de manier waarop Bernie Sanders stelselmatig in een hoek is gezet... 'independents' mogen in veel staten niet stemmen en CNN, AP, MSNBC hebben voortdurend Bernie Sanders genegeerd of aangestuurt op Hillary als kandidaat. echt te schandalig voor woorden

ShagzModo | 08-06-16 | 09:59

Die gekke man met het toupetje heeft anders wel het meest zinnige buitenlandbeleid dat er de afgelopen 25 jaar in dat land is geweest, die gekke Clinton gaat alleen maar meer oorlogen uitlokken. Trump mag dan een vreemde blik hebben op zaken die in de VS spelen, ik mag voor de wereld hopen dat de beste man gaat winnen.

Rest In Privacy | 08-06-16 | 09:59

Beiden zijn slecht nieuws voor de rest van de wereld.

Zzzzooooffff | 08-06-16 | 09:58

BananaMonarchy | 08-06-16 | 09:54

Mag de beerput van de Clinton Foundation ook worden opengetrokken? En misschien een psychiatrisch rapport over Hillary? Het zou wel interessant zijn als beide kandidaten tegen november zodanig beschadigd zouden zijn dat ze beiden moesten opgeven.

Vreetkonijn | 08-06-16 | 09:58

Ik hou het kort: "team Trump".

Lupuslupus | 08-06-16 | 09:57

Clinton is pro TTIP, Pro Wallstreet, Pro fracking, Pro Monsanto... heeft ingestemd met nutteloze oorlogen in Irak en heeft ook Gadaffi coup geregeld. BAD NEWS!
ShagzModo | 08-06-16 | 09:51

Het zal Europees links nochtans niet tegenhouden om haar endeldarm omhoog te kruipen...

Vreetkonijn | 08-06-16 | 09:55

Zo en nou maar hopen op nog meer rechters die materiaal geven over de werkelijk duizenden rechtszaken waar in de criminele organisatie van Trump betrokken is. Hopelijk gaat het deksel van de beerput en krijgen we echt te zien wat voor varken Trump is. Is het een Duitser? is het een Schot? Is het een vrouwenhater, of was het "die Neger" die helaas in elkaar gemept werd door zijn aanhang omdat ze niet begrepen dat de zwarte Amerikaan zojuist de puntmuts van drie KKK leden had afgetrokken? Betaal het varken maar met gelijke munt terug. De firma list en bedrog van Trump moet maar eens ontmaskert worden. Een leuke kijktip: De laatste uitzending van john oliver

BananaMonarchy | 08-06-16 | 09:54

In Amerika zijn ze met hetzelfde bezig als hier in Europa.
Hier moslims importeren met veel kinderen en zwangere buiken, In Amerika met Mexicanen met zwangere buiken, kinderwagen voor zich en 2-3 kinderen aan de hand.
Ook die krijgen daar gratis zorg, bijstand etc.
Zo kun je goed zien dat alles opzet is.
Al jaren geleden is er gezegd dat ze 50 miljoen Afrikanen naar Europa willen verplaatsen. Dat ze daar zelfs ter plekke bureau's voor zouden opzetten.
Laat jullie niet voor de gek houden en ga maar een stapje "hoger" denken.
De MSM en de politici (puppets-on-a-string) zijn degenen tegen wie er geageerd moet worden.
Wij zouden hetzelfde doen in de situatie waarin die a-zielige eisers verkeren.
Ze zijn niet bang voor ons in hun bewaakte huizen en met hun body-guards....

A3an | 08-06-16 | 09:54

Dutch_Holland | 08-06-16 | 09:51
Geef dat dan in eerste instantie als reden.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 09:52

Niet veel soeps

Dutch_Holland | 08-06-16 | 09:52

Clinton is pro TTIP, Pro Wallstreet, Pro fracking, Pro Monsanto... heeft ingestemd met nutteloze oorlogen in Irak en heeft ook Gadaffi coup geregeld. BAD NEWS!

ShagzModo | 08-06-16 | 09:51

@Nietvoordekat

Dat het een vrouw of in het geval van Obama een neger, moet er helemaal niet toe doen. Ik vind het beleid belangrijker en dat is bij Obama niet beeld soeps en van Clinton verwacht ik nog minder. Dus Trump en geen kutreden.

Dutch_Holland | 08-06-16 | 09:51

Typisch hoe er overal egdaan wordt of Hilary een enorme overwinning geboekt heeft. Als je naar de echte cijfers kijkt, zitten Sanders en Clinton heel dicht bij elkaar. De enige reden dat Clinton, op papier, gewonnen heeft, is vanwege de supergedelegeerden. Zeg maar, precies de reden waarom je Clinton niet wil hebben: Ze is onderdeel van de "gevestigde orde". Die orde die bestaat uit bankiers, wapenhandel, enz.

TheEgg | 08-06-16 | 09:50

Had graag Trump tegen Sanders gezien dan zou ik gaan voor Sanders. Tussen Trump en Clinton echter kies ik voor Trump.

frisenfruitig | 08-06-16 | 09:47

@Muxje | 08-06-16 | 09:43,

Vrijwel de gehele nazitop was hoogbegaafd ( de Nuremburgverdachten moesten allemaal een iq test afnemen) maar aan intelligentie heb je niet zo veel als je de verkeerde ideologie aanhangt

rode peper | 08-06-16 | 09:46

Alleen criminelen winnen verkiezingen zonder dat er gestemd wordt.

bambi1970 | 08-06-16 | 09:46

@mezelf: regel ff een nieuwe laptop. Toetsenbord is naar de klote.

Alexis de T. | 08-06-16 | 09:44

Ik ga verder niet in op die Planned Parenthood/ financiering en het uit elkaar trekken van baby's. Weet er te weinig van hoe het daar gaat en gefinanciuerd wordt, zeg alleen dat hier ook abortus klinieken bestaan. Over walgelijke manieren om je geld te verdienen: 250K en oprotpremies pakken als ouderen 2 dagen met een luier moeten doen. Inburgeringscursusjes opzetten met als enige doel uit de subsidie ruif mee te vretn. (Opeenvolgende) ministers en staats secretariseen die de boel verdraaien en oplichten. MH17 doofpot in stand houden. Referenda negeren... Nog meer?

Alexis de T. | 08-06-16 | 09:43

Goede bestuurders in ons politieke systeem zijn zeldzaam. Je moet iemand hebben die ambitieus is, bestuurlijke ervaring heeft en het reilen en zeilen in het wereldje kent maar ook wel wat weet van de grote boze buitenwereld, sterk genoeg is om zijn/haar kabinet aan te kunnen, bescheiden genoeg is om adviseurs om raad te vragen, mensenkennis heeft en de juiste helpers om zich heen kan verzamelen, en weet wanneer er met de vuist op tafel geslagen moet worden en wanneer men moet luisteren. En uiteindelijk natuurlijk ondanks alle ego- en carrièreaspecten vooral voor het landsbelang te staan. Er zijn maar verdomd weinig mensen die al die eigenschappen in één persoon verenigen.

Bij gebrek daaraan acht ik die bescheidenheid van groot belang. Reagan was zo iemand: maar weinigen verwachtten veel van hem, een staatsman was het niet, maar het bleek uiteindelijk geen slechte president, omdat hij goede adviseurs had en er naar luisterde.

Clinton zie ik niet graag in het Witte Huis, maar Trump? Trump is een egomaniak die er vooral voor zichzelf zit, beroerd is in besturen en leiden, en een broertje dood heeft aan advies dat tegen zijn ideeën ingaat (daarom is hij ook een veel minder goede zakenman dan hij zichzelf voordoet; zijn geld komt vooral van fortuinlijke onroerend-goedzaken en nauwelijks van zijn de ondernemingen waar hij bekend om is). Clinton en Trump is allebei bagger, maar bij Hillary heb ik het idee dat er tenminste nog wat verstand in de achterkamertjes zit, en dat er naar geluisterd wordt,

Muxje | 08-06-16 | 09:43

Als de Bernie crowd aanwezig zal zijn in Philadelphia dan word het nog een mooie show. Vooral als men zo blijft doen;
www.youtube.com/watch?v=0t7PnrelFdY

BlueWaffles | 08-06-16 | 09:43

@arlen | 08-06-16 | 09:38
Pleur eens op met je Sylvana.
Die moeten ze met Peter R de Vries op een onbewoond eiland zetten, zonder camera's, that is.

necrosis | 08-06-16 | 09:42

Ze kan haar man niet eens bevredigen, nu denkt ze dat wel met een heel land kan?

R.E.Lee | 08-06-16 | 09:42

The presidential reality show.

Rest In Privacy | 08-06-16 | 09:41

Lefgozer | 08-06-16 | 09:36
Vent, je leest en kijkt te veel Republikeinse propaganda. Abortussen zijn een fractie van alles wat Planned Parenthood doet, en de Republikeinen zijn er zo fel als de tering op om Planned Parenthood compleet af te schaffen.

En abortussen mogen niet na een bepaalde termijn gedaan worden. Voor die tijd is het nog geen baby, maar een foetus.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 09:40

@Lefgozer | 08-06-16 | 09:36
Je ben je reli-dwazen vergeten die abortusartsen doodschieten...

necrosis | 08-06-16 | 09:39

Muren bouwen tegen moslims is prima. Alhier komen binnenkort driehonderd asieleisers en vanavond is er een informatie'markt' waar je eventuele vragen over al die raketgeleerden mag stellen. Maar wel alleen op uitnodiging voor de direct omwonenden (een stuk of 100, de rest woont zogenaamd te ver weg) en als je toch wilt komen dan moet je je bij de gemeente aanmelden en krijg je een uitnodigingsbrief die je samen met je ID mee moet nemen anders kom je er niet in.

eerstneukendanpraten | 08-06-16 | 09:39

laten we vooral niet vergeten dat Hillary's partij direct verantwoordelijk is voor het covert buitenlands beleid dat heeft geleid tot de vluchtelingenstroom uit het Midden-oosten en de burgeroorlog in Oekraine. Een beleid dat zij hoe dan ook zal voortzetten. Overigens kan het me niet schelen of de president een man of een vrouw is. DAT is feminisme.

Adversary | 08-06-16 | 09:38

Verenigde Staatsgekken van Amerika dat het land nog steeds voorop kan lopen. Nederland had nooit een zwarte leider en Nederland had ook nog nooit een vrouwelijke premier(skandidaat).
Ik hoop dat we met Sylvana die achterstand direct inlopen.

arlen | 08-06-16 | 09:38

Dutch_Holland | 08-06-16 | 09:35
Wat een kutreden.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 09:37

Pieleke | 08-06-16 | 09:30
Bernie heeft al gezegd dat Hillary zijn volgers moet verdienen. De establishment gaat hem niks opleggen.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 09:36

@Alexis de T. Wat je ook vindt van abortus, en of dat legaal moet zijn of niet; ik heb me er de laatste tijd eens in verdiept, en deze dingen komen mij als feitelijkheden naar voren:
De meerderheid van de vrouwen die abortus plegen, houden daar voor hun leven een geestelijk trauma aan over. Sommigen worden er voor hun leven onvruchtbaar door. En het boosaardigste: het is gewoon een industrie, waar veel geld mee verdiend wordt. Dat "Planned Parenthood" in Amerika (ze zullen zich ook nooit "Abortion Clinic" noemen he) is een grote doodsfabriek die bij zoveel mogelijk vrouwen aandringt op abortus, en daar enorme subsidies voor krijgt, en die overheidssteun wordt gefaciliteerd door? Je raadt het nooit, badaboem tsjing, Hillary Clinton en consorten. En het is dus waar wat hier eerder werd gezegd. Ze is een lopertje voor de industrie, die in dit geval hun geld verdient met het vermoorden en uit elkaar trekken van baby'tjes. Als je een nog walgelijkere manier weet om geld te verdienen, moet je het even zeggen.

Lefgozer | 08-06-16 | 09:36

Costa Rica moet nog geteld worden. Super delegates hebben nog te stemmen. Hilly is voorbarig. Het is zeker dat er nog niets zeker is

am*dam | 08-06-16 | 09:35

En voor het overige zou ik, gezien alle ongeregeldheden die zich daar tijdens de verkiezingen voor hebben gedaan, de stelling durven verdedigen dat Bernie met gemak gewonnen had als de verkiezingen daar eerlijk waren verlopen. Onder Independents wint Bernie met gemak van Hillary en Trump, en juist die groep wordt in veel staten compleet buitengesloten van de primaries. Beetje jammer dat die groep tijdens de general elections wel mag stemmen, want Trump doet het in die groep significant beter dan Hillary. En die haatzaaiende sinaasappel zou echt een verschrikkelijke president zijn. Met gemak de slechtste ooit.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 09:35

Krijgen we nu om de 4/8 jaar een "the first ever" presidentsverkiezing, met 8 jaar geleden de eerste neger, volgend jaar de eerste vrouw, gevolgd door de eerste homo president, de eerste Aziatische president, transgender etc.
Kortom ik hoop dat Trump wint.

Dutch_Holland | 08-06-16 | 09:35

Nou, kut. Mag ik als vers genaturaliseerde Amerikaan eindelijk voor de eerste keer stemmen, valt de keuze op een levensgevaarlijke onbetrouwbare leugenaar en een levensgevaarlijke staatsgek. Hij is weer fijn...

Ceristimo | 08-06-16 | 09:34

Helaas nooit Ron Paul vanwege het fucked up systeem daar. Democratie bestaat niet in Amerika.

MonsantoSucks | 08-06-16 | 09:33

"Sanders and Obama announced plans to meet on Thursday." Dat wordt een "He Bernie, moet je eens luisteren, alllemaal leuk en aardig maar..." gesprekje.

Alexis de T. | 08-06-16 | 09:33

Aan Trump gaan we nog 'plezier' beleven.

Rest In Privacy | 08-06-16 | 09:32

@Willianus Wortelus | 08-06-16 | 09:13
Beter goed gejat dan slecht verzonnen, toch?

necrosis | 08-06-16 | 09:30

Dan maar Trump...!

a4p | 08-06-16 | 09:30

Eindelijk is het geregelt. Nu moet Sanders haar nog wel backen, maar dat zal wel door de partijbonsen worden opgedrongen. Interessant om te zien hoe dit verder gaat lopen. Ik verwacht dat er nog wel een hoop shit over Trump naar boven gaat komen waarbij de email 'affaire' in het niets valt. Als zakenman moet hij zijn handen wel vuil hebben gemaakt met belastingontduiking, steekpenningen, etc. Dat kan haast niet anders op dat niveau.
Tis zie wie zo een illusie dat iemand uit het bedrijfsleven wel even orde op zaken zal stellen in de politiek. Velen denken dat, maar het werkt gewoon niet. In NL hebben we dat ook geprobeerd met Herman Heijnsbroek. Wat een drama was dat zeg.

Pieleke | 08-06-16 | 09:30

De Mass Media is zo diep gezonken deze election cycle. Totaal in de pocket van het establishment. Ze hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat High Priestess Clinton de nominee wordt. Bernie Sanders is door de MSM en de DNC op alle mogelijke manieren gedwarsboomd. Dat hij alsnog zover is gekomen, is nothing short of a miracle.
#NeverHillary #BernieOrBust

Polska | 08-06-16 | 09:29

@Van Duyvenbode | 08-06-16 | 09:11
Ik kan het artikel helaas niet meer vinden, maar Hillary heeft tijdens de presidentsperiode van haar man een bepaalde transactie MET VOORKENNIS gedaan in de veehandel.
Toen kon ze $200.000 bijschrijven op haar rekening...

necrosis | 08-06-16 | 09:29

www.zerohedge.com/news/2016-06-07/was-...

Conspiracy theory may be about to become conspiracy fact once again as the oddly-timed proclamation by the Associated Press last night that Hillary had secured enough delegates to win the Democratic Party nomination may have been planned days in advance...

Methylfenidaat | 08-06-16 | 09:29

Hahaha, Hillary progressief? Laat me niet lachen, die is zo establishment en in de zak van Wall Street als maar zou kunnen. Als die klapmongool van een Trump niet de genomineerde van de Republikeinen zou zijn, zou dat mevrouw Clinton niet misstaan.

Het wordt sowieso een keuze tussen twee kwaden voor Amerika. Er zitten heel erg veel mensen niet op Trump te wachten, en heel erg veel mensen niet op Hillary (waaronder een significant gedeelte van de Democraten).

Oh, en voor het overige heeft mevrouw Clinton slechts 54% van de gewone gedelegeerden, terwijl er nog heel veel moeten vallen. De enige reden dat ze nu de overwinning al kan claimen is door de bijster ondemocratische supergedelegeerden (partij-insiders die niet gebonden zijn om zich te conformeren naar wat het volk wil - ongeveer 15% van het totaal aantal gedelegeerden). Dus het zou een leugen zijn om te zeggen dat Hillary zo hard heeft gewonnen. Dat is gewoon niet zo.

Nietvoordekat | 08-06-16 | 09:28

Voorspelbaar maar vreselijk. De Moslimbroederschap wrijft in haar handen, Clinton heeft zich betuigd als een groot voorstander van het criminaliseren van 'islamofobie' (elke vorm van kritiek op de islam).

Vreetkonijn | 08-06-16 | 09:27

We call her Crooked Hillary Folks

R.E.Lee | 08-06-16 | 09:27

Hillary als president wordt gewoon KUT, letterlijk en figuurlijk.

eerstneukendanpraten | 08-06-16 | 09:26

Voorstander van trump. Die vrouw heeft bewezen dat ze presidentschap niet waard is. Gegooi met modder iedere keer, wees eens serieus over zaken die het land aangaan. Niemand heeft baat bij bullshit.

Trump zegt waar het op staat. Alles wordt outsourced naar het buitenland wat de verklaring voor veel economische problemen is in amerika. Een 4 jaar presidentschap voor Trump zou het land niet verkeerd doen. Laat midden-oosten zelf hun boontjes doppen ook, trump zegt waar het op staat.

Anoguurder | 08-06-16 | 09:25

@FrankVeer : "(En Californië met al z'n hippies zou zo maar in het voordeel van Sanders kunnen eindigen." Nope. California 58%/41% voor Clinton, 55.6% Geteld.

Alexis de T. | 08-06-16 | 09:24

@Donum Dei | 08-06-16 | 09:20
Doe eens verklaren.

dlseth_ | 08-06-16 | 09:23

californie is nog niet bekend, ze zal deze staat wel winnen.lange leve de FSA=free shit army. heeft obummer ook een hoop aan te danken. daarnaast kunnen de superdelegates nog altijd op the bern stemmen, wel afkopen deze mensen. clinton heeft geen 2300 delegates

blabla9899 | 08-06-16 | 09:23

Hillary hoort in de gevangenis te zitten, het aantal en de ernst van alle misdaden die zij en cokesnuiver Bill op hun geweten hebben tart iedere verbeelding.

scrag | 08-06-16 | 09:22

Liever Trump dan Killary.
Remember Stevens. (Benghazi)

Dostranamus | 08-06-16 | 09:22

The show must go on, and money rules the world, that's all.

Rest In Privacy | 08-06-16 | 09:22

Let maar op: haar eerste handeling als ze het wordt: 4th of July afschaffen, en Walpurgisnacht wordt de nieuwe nationale feestdag.

Lefgozer | 08-06-16 | 09:22

@Kamervraag
Standaardprotocol 'populaire populist' wordt in werking gezet. Niet alleen in nederland overigens. Ook al veel geweld tegen Trump supporters. -erg gelijkend op de ''anti'' fascisten van hier.

R.E.Lee | 08-06-16 | 09:21

Over die e-mails van Hillary, omdat ik het echt niet weet: Wat stond er eigenlijk in? En ik realiseer me dat het lijkt dat dit nu mijn tweede post is over Hillary. Daar moet u verder niets achter zoeken: ik kan het niet beinvloeden dus "out of scope".

Alexis de T. | 08-06-16 | 09:20

Als je ook maar iets begrijpt van Amerikaanse politiek, dan weet je dat Trump nooit president kan en zal worden.

Donum Dei | 08-06-16 | 09:20

@Willianus Wortelus | 08-06-16 | 09:13,

Onder Obama is het Midden-Oosten in een chaos beland, staat de relatie met Rusland zwaar onderdruk, verandert Turkije in een mohammedaanse dictatuur, krijgt Iran kernwapen en kent de EU een barbaarse invasie van epische proporties.

Heel veel slechter kan Trump het denk ik niet doen. Putin en Trump respecteren elkaat tenminste, dat is al iets

rode peper | 08-06-16 | 09:19

Sanders geeft trouwens nog niet op en terecht Hillary heeft op papier de nominatie binnen, maar de supergedelegeerden moeten nog stemmen. En Californië met al z'n hippies zou zo maar in het voordeel van Sanders kunnen eindigen.

FrankVeer | 08-06-16 | 09:18

Intussen word ik dacht en nacht door de staatsmedia (Radio1, Tros, Avro, Vara, Nos, RTL) gemanipuleerd door Trump een duivel te vinden. Herkenbaar Pim ?

Kamervraag | 08-06-16 | 09:16

> Als Hillary een man was, zat ze al lang achter slot en grendel.

>> Als Obama blank was, had hij veel meer weerstand gehad vanuit alle hoeken van het land m.b.t. executive actions.

Hans Gruber | 08-06-16 | 09:16

Een ding staat vast: geen van beiden deugt, niet eens een klein beetje. Dus het wordt afzien, of hopen op zo'n uitglijer dat ze wel moeten aftreden.

Lefgozer | 08-06-16 | 09:15

Het blijft tragisch dat in een land met meer dan 300miljoen inwoners, Clinton en Trump blijkbaar het beste is wat Amerika te bieden heeft.
Er moet toch met gemak iemand te vinden zijn die een betere presidentskandidaat is dan één van deze twee?

HetPhantom | 08-06-16 | 09:15

@Lefgozer : Je stelt "(b) een wraakzuchtige boze heks, die vooral abortus wil promoten". Maar abortus is hier legaal, in Amerika ook. Dat argument tegen Hillary is in mijn ogen diep christelijk/conservatief en niet valide vanuit een Europese context (Europees, niet EU).

Alexis de T. | 08-06-16 | 09:15

Of wij nu door de kat of door de hond gebeten worden; Europa hoeft niet blij te zijn met de huidige presidentskandidaten.

bisbisbis | 08-06-16 | 09:14

necrosis | 08-06-16 | 09:10 Het was niet mijn bedoeling u na te papegaaien. Excuus.

Willianus Wortelus | 08-06-16 | 09:13

En een van die twee krijgt het rode knopje voor de kernwapens. In een wereld die in crisis is en in brand staat. Lekker dan.

Lefgozer | 08-06-16 | 09:13

8 jaar Trump en de wereld gaat er een stuk beter uitzien.

Met Hillary aan de macht is er vrijwel direct ergens een oorlog.

Willianus Wortelus | 08-06-16 | 09:13

@DreHa | 08-06-16 | 09:00,

volgens mij is hij z'n kapsel al geleidelijk aan het aanpassen, naar een meer reaganesque kapsel

rode peper | 08-06-16 | 09:12

De wereld heeft een Trump hard nodig.

MichelDenHaag | 08-06-16 | 09:12

Joepie, misschien nóg eens 4-8 jaar een Clinton aan het roer. Lekker achter de dichte deur handjeklap met de lobby en het bedrijfsleven doen voor eigen gewin. Dan mogen de Amerikanen dus gaan kiezen voor (A) achterbakse Clinton die helemáál niet zit voor de burger, of (B) Trump die op een andere manier net zo knettergek is.

Hoe dan ook kunnen ze hun lol op daar… die krijgen binnen een paar jaar spijt als haren op hun hoofd met deze 2 mafketels.

kanon0503 | 08-06-16 | 09:12

Bier en pinda's staan klaar, maar zijn waarschijnlijk al op voor het eerste debat tussen de twee begint. Heeft het echt zo'n grote impact dat de beste schrijvert van NL Van Rossem zich er over uit laat? Vreemd. Laat die "inbreds" toch lekker hun gang gaan daaro.

HMCuiteraard | 08-06-16 | 09:11

Wat mij betreft mag zij zeker geen president worden. Ze is een onbetrouwbaar sujet, dat gesodemieter met haar e-mails. Ongelofelijk dat dat mens niet allang achter de tralies zit.
Oh wat is de overheid toch begaan met cyber security. Je hebt een complete NSA die het hele internetverkeer aftapt, en nog veel meer van die organisaties joh. En dan gaat de min. van buitenl. zaken vrolijk staatszaken over haar privé server versturen. Ja hoor. Het is toch niet te geloven. En dat kan blijkbaar allemaal, tot nu toe dan.
Maar heel die democratie werkt natuurlijk niet, ook dat nog. Want verkiezingen kunnen alleen gewonnen worden door hele rijke figuren, of door types die veel geld achter zich kunnen krijgen.
Vervolgens framen de media dan zo'n persoon, en gaat de grote kudde er achteraan lopen. Dat is geen democratie, dat is een show.

Rest In Privacy | 08-06-16 | 09:11

@DreHa | 08-06-16 | 09:00
Trump wil tenminste de dialoog aangaan met Poetin.
Hillary is mij iets te oorlogszuchtig...

necrosis | 08-06-16 | 09:10

I, for one, welcome President Trump and would like to extend an invitation to him to visit Herengracht 54, 1015 BN Amsterdam.

Hans Gruber | 08-06-16 | 09:10

Goh... wat een verrassing. Trump is geen lieverdje, maar alles is beter dan haar.

XverderNix | 08-06-16 | 09:10

Ik word er wel een beetje moedeloos van. Waarom wordt ons dit nou weer aangedaan? Amerika is dan wel niet mijn land, maar we zitten er toch maar mee mooi op de blauwe knikker. Samen met een enorm land dat binnenkort geleid wordt door (a) een volslagen gestoorde narcistische clown, of (b) een wraakzuchtige boze heks, die vooral abortus wil promoten.
Zijn we klaar mee.

Lefgozer | 08-06-16 | 09:09

Clinton is een marionet van de industrie. Ze will TTIP en ze wil onrust in de wereld want dat is goed voor de Amerikaanse wapenindustrie.

Trump wil TTIP niet en wil Putin niet beledigen. Trump is voor ons veel beter.

Vogelbeest | 08-06-16 | 09:07

4 jaar een Clinton; zal ze dit alleen maar willen om haar man terug te willen pakken?

xzaz2 | 08-06-16 | 09:07

Ik hoor steeds hetzelfde verhaal van beide kandidaten.
Hoezo episch.

dogbitedog | 08-06-16 | 09:05

Bernie, bedankt voor de mooie wedstrijd.

dugo | 08-06-16 | 09:04

Twee Merkels, dáár heeft de wereld behoefte aan *kuch*.

Kapitein Stijlvol | 08-06-16 | 09:04

Well done, almost first lady

langzullenweleven | 08-06-16 | 09:03

Ze is op die plek gekomen dankzij Bill, de vraag is of je dat wilt als president.

Gewinflipt | 08-06-16 | 09:03

'... tevens de man die eveneens bewijst dat iedereen met een goed verhaal genoeg geld zichzelf een weg richting het hoogste podium kan campaignen'
Trump heeft het minste uitgegeven aan zijn campagne van alle kandidaten. Zou die dan, schokkend genoeg, toch gewoon een goed verhaal hebben?

K. Van Daal | 08-06-16 | 09:03

Ik weet niet zo goed wat ik van trump moet denken, maar als clinton president wordt, hou dan maar rekening met meerdere oorlogen.
**Killary for prison 2016**

R2Dbag | 08-06-16 | 09:02

Can't stump!

je_schoonvader | 08-06-16 | 09:02

Ik heb geen liefde voor Trump, maar in tegenstelling tot Clinton is hij niet betrokken geweest bij de dood van 4 Amerikanen in Benghazi.

quantumcollider | 08-06-16 | 09:02

Ik kan nu al niet wachten om het nieuwe presidentiële vervoermiddel te zien, Broomstick One.

Lefgozer | 08-06-16 | 09:01

Ieder land krijgt de leiders die het verdient, dat is in de VS niet anders. Daarom hebben wij ook Rutte c.s.: als je je als volk gewillig in de luren laat leggen verdien je niet beter.

Alexis de T. | 08-06-16 | 09:00

Doe mij Trump maar, die verdient tenminste zijn eigen geld.

necrosis | 08-06-16 | 09:00

Trump is vooral bekend van zijn extreme overcomb. Niet vanwege een toupet. Die zal een mooie indruk maken in de te bezoeken buitenlanden. Ze liggen overal als in Monty Python over de grond te rollen.

DreHa | 08-06-16 | 09:00

Giant douche versus turd sandwich.

Spann0nd.

Muggenmepper | 08-06-16 | 09:00

Hilary Clinton vs Donald Trump... Het wordt vast hilarisch (haha), heb de popcorn al koud staan.

SanderEvers | 08-06-16 | 08:59

Ook waarschijnlijk de eerste persoon die na WOII een conflict zo hoog laat oplaaien dat er er kernwapens gebruikt gaan worden. Laat dat maar aan die wijven over.

Taggart | 08-06-16 | 08:57

Trump gaat Clinton systematisch slopen.

Hij durft onderwerpen naar voren te brengen waar anderen dat niet doen. ( denk aan de vrouwen die bill clinton vermoedelijk heeft misbruikt )

Het maakt niet uit voor welke amerikaanse kandidaat je bent dit jaar, één ding is zeker.
Dit word een bloedbad op een schaal die we nog nooit eerder gezien hebben.

PurpleFlurp | 08-06-16 | 08:56

het is kiezen tussen oorlog met Rusland of oorlog met China

gestopt | 08-06-16 | 08:56

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland