Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Brein: jullie zijn nerds!

tim, je hebt post!Tim Calimero Kuik van Brein scheldt een partijtje in het rond en graaft langzaam zijn eigen graf. Hij wil totalen krieg en beledigt internetproviders: noemt ze achterbaks omdat ze voor de rechten van hun klanten opkomen en Stichting Brein in een bodemprocedure voor de rechter dagen. Ja, Tim zou zelf een weblog moeten beginnen! In een vraaggesprek met Planet Multimedia zegt hij verder dat de actie van weblogs om administratieve overlast te veroorzaken niet van enige invloed is, dat klopt want het is net begonnen. De actie heeft volgens Kuik een ludiek karakter van een paar marginale internetnerds. Verder is Zwarte Kip bezig met een verzoek om duidelijkheid bij het CBP of Brein administratieve vergoedingen zomaar mag gebruiken als campagnefinanciering. Hoe dieper in de shit, hoe harder Kuik om zich heen begint te slaan. Maar goed, Kuik wil graag weblogaandacht, totalen Krieg en dat kan hij uiteraard krijgen! We willen niet stoken, maar hij noemt jullie NERDS! UPDATE: Bij Reet uitleg hoe je gratis faxen kunt versturen naar Brein, maar vergeet Buma ook niet. UPDATE 2: Weblogs zijn marginaal, niemand leest ze, behalve 10 dezelfde nerds. Maar zonet kreeg een techneut van onze provider een hevig briesende Brein-medewerker aan de lijn. Ze probeerden te bellen, wat niet zo is: we hebben een nummer op de site dat altijd werkt. Maar Brein wilde dat de comments met KvK-dumps weggehaald werden. We hebben huisadressen weggehaald, de Kvk-uittreksels blijven gewoon staan. Jaja, marginaal...

Reaguursels

Inloggen

test

Prof. Hoxha | 24-05-05 | 02:18

Ik voel me in een hoekje gedrukt. Ja, ik kan stemmen, maar ik ga toch niet stemmen voor zo'n overgehaalde gek als Geert Wilders? Kijk ook eens naar LPF, dat slaat toch ook nergens op? En trouwens, zit het probleem nou echt in die allochtonen? Daar zijn toch eenvoudiger antwoorden op? Wat is dat terrorisme in Nederland nou helemaal? Een gek schiet een gek dood, nou en? Staat dat in verhouding tot terrorisme zoals tussen Israel en de Palestijnen? Waar hebben we het helemaal over? Moet dat dan onze stem gaan bepalen?

Worden we dan veiliger als we in reactie zo streng gaan zijn tegen asielzoekers? Wat hebben die nou verkeerd gedaan? Dat maakt ons dan wel veilig?

We hebben wel meer te doen hoor. De rotzooi van verslaafden op stations. We hebben zo'n omvangrijk hulp apparaat. Maak dat eens verplicht. Niet willen dan de kast in. Daar worden mensen veiliger van.

zestienmiljoenmensen.nl Hoeveel kost dat? Wat levert het op? Kan die site gewoon de lucht uit? Waar dient het toe?

En marokkaantjes die het niet begrijpen. Nog 1 keer een een op een gesprek. Hier in Nederland is bijv. homosexualiteit geaccepteerd. Daar wordt niet meer over gediscussieerd. Moeite mee? Enkeltje Marokko. Punt. Geen discussie. Er zijn ook goeie en die doen het echt goed, en die moeten we ook de ruimte geven. De rest hebben we niet nodig. Groei maar op in je eigen land.

Ik heb er echt geen moeite mee om streng te zijn hoor, maar dan wel op de punten waar het echt om gaat. Wat we nu doen grenst aan het belachelijke. En zoiets als BREIN (als het dan toch on topic moet) is natuurlijk helemaal van de zotte.

Nou ja, thanks for listening.

Ad

Dutch Comfort | 14-05-05 | 21:46

LOL!!!!!!!!!!!!

3voor12.vpro.nl/3voor12/magazines/news...

Brein zet kwaad bloed bij veel internetters. Deze week kondigde de anti-piraterij stichting aan providers op 16 juni voor de rechter te dagen, omdat zij geen adresgegevens willen verstrekken. Brein wil van 42 personen de identiteit achterhalen, omdat zij op internet illegaal bestanden aanbieden waar auteursrecht op berust. Op dit moment heeft Brein alleen het ip-adres. Weblog Geenstijl spreekt van 'onsmakelijke bangmakerij' en wil de anti-piraterij stichting dwarszitten met de Stijlloze Brein brievenactie. Het weblog roept bezoekers op een brief te sturen aan Brein die voor administratieve wanorde moet zorgen en mogelijk zelfs een juridisch machtsmiddel oplevert.

De verzender van de brief, die te downloaden is op Geenstijl, beroept zich op artikel 35 van de Wet bescherming persoonsgegevens. 'Ik wil graag binnen vier weken van u weten of u mijn gegevens verwerkt. Als dat het geval is, verzoek ik u mij binnen vier weken een overzicht van de gegevens te geven. Ik verzoek u ook inlichtingen te verstrekken over het doel van de verwerking(en), de ontvangers van de gegevens en over de herkomst van de gegevens.'

Geenstijl hoopt dat de brief meer oplevert dan wanorde alleen. 'Het leuke is dat Brein waarschijnlijk iedereen een briefje terugstuurt dat ze geen gegevens hebben. En dat gaat ze opbreken: want ze hebben de gegevens mogelijk wel, maar voorlopig alleen nog in de vorm van een ip-adres. Daar voorziet de wet niet in, dus in de nabije toekomst kan dit nog voor de nodige juridische problemen zorgen voor Brein.'

Media-advocaat Rob van Dongen van Bousie Advocaten vindt dat Geenstijl 'een apart advies aan zijn bezoeker meegeeft'. "De brief die is opgesteld, is niet volledig. Het wetsartikel dat wordt gebruikt bestaat uit 90 artikelen. Bovendien zijn er andere artikel die artikel 35 uithollen", stelt Van Dongen. Ook hij wijst erop dat Brein kosten kan verbinden aan het verzoek. "Mogelijk is het dus niet risicoloos als je gehoor geeft aan de oproep van Geenstijl. Je denkt zand in de motor van Brein te gooien - het is trouwens nog maar de vraag of dat lukt - terwijl je heel wat op je dak haalt, misschien zelfs een rekening. Geenstijl zou op de eventuele gevolgen moeten wijzen."

In Hoofddorp reageert men lauw op de kwajongensstreek. "Ik heb er nog niks van gemerkt, er is hier nog geen brief binnengekomen. Het is een onzinnige actie", oordeelt Brein-directeur Tim Kuik. Hij stelt dat er bij dergelijke verzoeken een gegronde reden vermeld dient te worden, bijvoorbeeld dat iemand illegaal bestanden uploadt. "Trouwens, zonder ip-adres kan ik niet zien of wij iemand in ons bestand hebben staan. Wanneer iemand dat kenbaar maakt, en die persoon blijkt in ons bestand voor te komen, dan zal ik een onthoudingsverklaring toesturen", aldus Kuik. De directeur overweegt om administratieve kosten in rekening te brengen.

"Serieuze vragen zullen een serieus antwoord krijgen", benadrukt Kuik. "Mensen die geen inbreuk plegen, staan niet in ons bestand. Doe je dat wel, dan sporen wij die inbreuk op en proberen we met die persoon in contact te komen." Verschillende media-advocaten stellen overigens dat het voor de anti-piraterij stichting heel lastig is om de gegevens bij een ip-adres te achterhalen.

Fridjof | 14-05-05 | 21:23

@zunaj. Zullen we zelf moeten doen hoor. ze = we. Ik ben het alvast zat, zijn er nog meer mensen? Ik geloof niet dat het reaguren in een geenstijl log gaat helpen. Er is iets meer nodig. Maar dan moeten we wel met meer zijn dan een paar individuen. Wie wil er meedoen, wie wil er leiding geven? Hoe kunnen we er echt iets aan doen? Ik wil wel wat doen. Dit moet gewoon echt afgelopen zijn. Maar hoe?

Dutch Comfort | 14-05-05 | 21:06

Wanneer gaan zie die mensen nou eens goed radbraken? Allemaal vol in de juridische tegenaanval en dat stel breinlozen eens lekker onderuit halen... hatseklats!

Zunaj | 14-05-05 | 16:59

@gracioso

zal mij het bieten. zou wel leuk zijn hoor, ik kan er wel wat mee. Ik heb liever dat het eens afgelopen is met dat soort shit.

Dutch Comfort | 14-05-05 | 16:24

Goeie actie. Heb er ook hier aandacht aan gegeven: www.gracioso.net/cms/index.php?name=Ne...

@dutch comfort: handige manier om snel geld te verdienen a 500 pleuro/dag... zou het werken?

Gracioso | 14-05-05 | 16:12

Ik baal echt zo verschrikkelijk. We hebben een kabinet dat zich aan de regentenmentaliteit houdt als nooit tevoren. Ik heb nog nooit zo sterk een mentaliteit gezien als van we weten wel wat goed voor jullie is. Ik vind het ook valide om tegen de Europese grondwet te stemmen, al was het alleen maar als signaal, dit moet niet zo. Er wordt op van alles beknibbeld, maar dat gaat grotendeels ten koste van de mensen die het echt nodig hebben. Het lijkt wel of iedereen staat te juichen bij het groot kapitaal terwijl juist dat betekent dat er weergaloze bedragen gaan naar mensen die het juist nu niet nodig hebben.

Ik ben links, goed, toegegeven, maar moet dit nu echt? Moeten er dan constant mensen zijn die miljoenen toegeschoven krijgen terwijl er oudjes vastgebonden liggen omdat er niet genoeg geld is om ze behoorlijk te verzorgen?

Ik wil best wel een stuk van mijn salaris opgeven om daar verandering in aan te brengen. Maar wat zie ik? Bouwfraude, HogeSnelheids lijn en een godsvermogen om Bush te beschermen als hij in Limburg landt.

Over dat alles heen het geblaat van Balkenende om aan te tonen dat dat allemaal redelijk is.

Ik word er echt triest van. Kunnen we nou helemaal niks doen?

Ontopic: Stichting Brein. Die waarschuwt dat een illegale video schade kan toebrengen aan je afspeel apparatuur.

Macrovision, die stelt dat ze een kwaliteit bewaking is.

Kunnen deze pure leugens nu gewoon eens even de wereld uit?

Ik heb er helemaal de balen van.

Groetjes,

Ad

Dutch Comfort | 14-05-05 | 16:12

we gaan hem een poepie laten ruiken

YEEEEEY

World Domination

Cest moi | 14-05-05 | 15:46

@zwarte kip

Maakt dit een kans?

Stichting BREIN
Siriusdreef 22-28
2132 WT Hoofddorp

Geachte heer Kuik,

Met verwijzing naar artikel 35 van de Wet bescherming persoonsgegevens wil ik graag binnen vier weken van u weten of u mijn gegevens verwerkt. Als dat het geval is, verzoek ik u mij binnen vier weken een overzicht van de gegevens te geven. Ik verzoek u ook inlichtingen te verstrekken over het doel van de verwerking(en), de ontvangers van de gegevens en over de herkomst van de gegevens.

Ik sluit hierbij in een kopie van mijn rijbewijs ter identificatie. Nu u bij de wet gehouden bent om mij deze informatie te verstrekken, kan uiteraard van administratiekosten geen sprake zijn. Mocht u niet binnen de gestelde termijn aan dit verzoek voldoen, stel ik u hierbij reeds bij voorbaat in gebreke. Iedere dag dat u te laat reageert, zal ik in rekening brengen de somma van 500 euro, vermeerderd met wettelijke rente vanaf de dag van ingebrekestelling, tot heden bepaald op vier weken na verzending van deze brief. Alle kosten die verband houden met de tenuitvoerlegging van deze vordering zullen voor uw rekening komen.

Hoogachtend,

[naam]

[geboortedatum]

[adres]

[postcode en woonplaats]

Dutch Comfort | 14-05-05 | 15:38

Mooie fax verstuurd!

_ __________=__
\\@([____]_____()
_/\|-[____]
/ /(( )
/____|'----'
\____/

Pisvlek | 14-05-05 | 11:41

REJECT: This number is inaccessible via our service at the request of your
intended recipient

respons van de fax service naar de buma. Zouden ze overlast van faxjes gehad hebben daar?

geytennöker | 14-05-05 | 10:52

Kan er maandag niet even gepost worden bij brein, lieft met fototoestel. Ben beniewd hoeveel het gaat worden, en dat wil ik met eigen ogen zien. Kuikentje zal die vracht toch ontkennen, de hersenpan van kuikentjes is nog niet volgroeid, zullen we maar zeggen.

Tex Avery | 14-05-05 | 10:02

20 gram voor 40 euro cent.Als je de brief netjes uitsnijdt kan er nog wat extra poedersuiker bij.. gevaarlijk werk daar bij Brein!

janneke | 14-05-05 | 02:02

@Huiswaard: Amen to that.

Downloaden voor een betere wereld zonder platenmafia

Kyokushinkai | 14-05-05 | 01:41

Pff zoals het mij beaamt hierbij mij oficieele reactie:
Ongezien de Tyfus voor Dhr. Kuik.

Justah | 14-05-05 | 01:31

mocht de nsb club je een rekening sturen voor de gegevens die ze je verstrekt hebben gewoon meer betalen als dat er staat dat later weer terugvorderen want wat je ze teveel betaald heb moeten ze je terug geven en das weer een administratieve en kostende zaak
handig toch om de boel om te draaien

YupHub | 13-05-05 | 22:18

hehe goeie actie van GS. Brein gaat janken

Warrior | 13-05-05 | 21:15

@Kyokushinkai: De artiesten moeten het toch al hebben van de concerten, van die platendeals kunnen ze niet fatsoenlijk vreten. De enige manier waarop ze nu iets meer kunnen vangen is het oprichten van een eigen leebeltje. Eigenlijk hebben de downloaderts en de muzikanten dezelfde belangen, alleen is het jammer dat de meeste muzikanten dit nog niet weten.

Huiswaard | 13-05-05 | 20:41

Lekker zeg. Ik heb net ff 20 keer 275 pagina's naar 2 faxnummers gestuurd.

Dát gaat ff duren!

clandestino | 13-05-05 | 20:13

De laatste stuiptrekkingen van de platanmafia. Totaal overbodig geworden. Als de strijd is gestreden en ze zijn failliet kunnen we misschien eindelijk eens genieten van muzikanten die uit liefde voor muziek, en niet uit geldzucht muziek maken. Hun muziek kunnen ze dan op internet uitbrengen en dat kan dan gratis worden gedownload. Hun inkomsten kunnen die muzikanten dan uit concerten halen, en de platenmafia vangt niks meer.

Goeie actie GS!

PS Als straf voor Kuiken en zijn mede nsb-ers nog maar een aantal mensen geintroduceerd in het downloaden via usenet. Voor elke nsb-actie van Brein leer ik 3 nieuwe mensen downloaden, ter compensatie.

Kyokushinkai | 13-05-05 | 19:48

hahaha

Totalen Krieg
Jawohl !

jetzt wird Bombe mit Bombe vergolten !!!

B0b | 13-05-05 | 19:42

Kuik leeft volgens mij nog in de tijd van de platenspeler. Die blijft overigens hangen, want ik heb nog nooit iemand zo vaak uuuhhhh horen zeggen.

Joltcan | 13-05-05 | 19:19

Helaas, het normale faxnummer van BREIN voor de link van Reet geeft het volgende resultaat:

Status: REJECT: This number is inaccessible via our service at the request of your intended recipient

Maar er staan nog veel meer fax-apparaten in hetzelfde gebouw; die doen het nog wel :-)

Zie www.likmijnkanaal.com/ic/article_view....

the Saint | 13-05-05 | 19:03

De Hand van Nerd! Vandaag beschikbaar..

Fruitvlieg | 13-05-05 | 18:18

> Nu ja Tim, je moet maar denken dat je
> moeder nu wel trots op je zal zijn.
.
Hij zal er vanavond nog wel ff overheen gaan denk ik. Dat soort mensen denken heel anders over intermenselijke relaties dan wij.

blawablawa | 13-05-05 | 18:00

Nu ja Tim, je moet maar denken dat je moeder nu wel trots op je zal zijn.

Barbapoeppa | 13-05-05 | 17:52

Ik heb -behalve wat Thaise liedjes- nog nooit MP3's gedownload. Ben echter flink boos op Brein die 'mogelijke' wetsovertreders bestrijdt op een manier waardoor zij zelf de Wet op de Persoonsregistratie (heet dat nog zo?) schendt.
Heb dus daarnet jullie voorbeeld-brief via de link (retecool) per internet gefaxt. Hoop dat dat overkomt vanuit Thailand.
Hulde GS: eindelijk weer eens een gave aktie ipv reklame voor de Teleraaf.

Stamel | 13-05-05 | 17:33

Hallo, jullie zijn toch ook allemaal nerds??? Niet dat daar wat mis mee is, maar toch.

Verder wel dolkomisch dit gebeuren.

pokkejong | 13-05-05 | 17:31

mag je ook een kogel bij de brief voegen?

Juffrouw Jannie | 13-05-05 | 17:25

Dhr. Kuik heeft hiermee een brevet van onvermogen afgegeven. Hij schiet nogal wat bokken en bewijst de organisatie die hij vertegenwoordigd geen dienst.

Het met voeten treden van de Wet Bescherming Persoonsgegevens is tot daar aan toe, dat doen er meer, maar beleid maken buiten de kaders van de vigerende wetgeving zou ik zien als Career Limiting Move. De nonsens die hij de wereld inslingert wordt nl. breed uitgemeten en niet alleen meer in weblogs.

/etc/pwd | 13-05-05 | 17:22

De brein-Gestapo kan niet tegen de media van de 20-ste eeuw op. Je zal maar vertegenwoordigd worden door zo'n stel Batavieren. Gewoon lekker vasthouden aan het oude en mensen proberen te dwingen om een CD te kopen die je zo van het www kan plukken. Zien ze dan niet dat ze een verloren strijd aan het leveren zijn?
Om de hete brij heen draaien met allerlei kutargumenten maar intussen vertegenwoordigen ze gewoon het grote geld! Beginnende bandjes worden door dezelfde heren die Brein vertegenwoordigd uitgeknepen.
Iedere beginnende band drommt ervan massaal gedownload te worden. De verkoop van originele Cd's komt dan vanzelf. Mits ze er natuurlijk een normale prijs voor vragen. 12 euro is meer dan zat!

superdick | 13-05-05 | 17:19

Toch wel raar. Zo zie je maar weer, een kip in het nauw maakt rare streken :P

Xaio | 13-05-05 | 17:04

Adres in Hilversum...
MMhmmm.... In die gemeente doen ze nog wel aan luilakken...

Weeraanmelden | 13-05-05 | 17:03

. hupsake
Misschien ziet hij downloaders als patienten en bedoelde hij te zeggen dat zijn patienten op waren....

cousin | 13-05-05 | 16:53

Heeft iemand nog wat gehoord van Tim en zijn kornuiten?

AvOn | 13-05-05 | 16:45

Ik ben geen nerd. Internet is me werk.

Return of the Beasjt | 13-05-05 | 16:44

@ Evil D. : Waarschijnlijk wel.. en voor elke gigabyte die ze gebruiken moeten ze betalen en daar kunnen ze dan weer een aksie minder van voeren.
Faxen, emailen, postzegels, 75 jpegjes per minuut aanvragen... het zijn net kleine piranha's die het BIGgetje langzaam kapot knabbelen.
:

Dicky ! | 13-05-05 | 16:44

Ben benieuwd hoeveel van die brein-babyboomers in hun jonge jaren anarchist geweest zijn! Stelletje huichelaars!

Arie Stoteles | 13-05-05 | 16:41

@dicky trekken we hierbij hun bandbreedte naar de haaien?

Evil D. | 13-05-05 | 16:36

Geen Stijl gaat toch de politiek in? Mijn stem hebben jullie in ieder geval door dit soort acties! Brein is het slaafje van de film/muziek- maffia en het is aan de ongehoorzame burgert om dit soort instanties vast te laten lopen. Ook een (voorlopige) pluim aan de internetproviderts die voet bij stuk houden.

Huiswaard | 13-05-05 | 16:33

Houden ze bij Brein ook van pizza's?

Evil D. | 13-05-05 | 16:30

*staat voor de deur de WIFI te benutzen*
Trage shit, steken zeker teveel geld in het bang maken van mensen. Schaf eens een normale verbinding aan, dit schiet niet op...

Wittesaus | 13-05-05 | 16:30

retecool.com/comments.php?id=8320_0_1_...
Ff scrollen naar de comment van 3:02 -clicken- op KLIK en aan laten staan tot St.Juttemis. The power of log.. it's a curious thing, makes one man weep and an other man sing.
:

Dicky ! | 13-05-05 | 16:26

wat een sukkel ondertussen lekker wezen faxen

rjv | 13-05-05 | 16:24

Er staat nog een adresje in Hilversum !
(helemaal bovenaan van Paul Solleveld)

preacher | 13-05-05 | 16:22

zo, ongezien de tyfus met ze. morgen weer 3 en keep the BRAIN alive people ! ;-)

Broerknijn | 13-05-05 | 16:21

p2pnet.net/story/3303

Dat uilskuiken kan ook al geen Engels:

?Our patience was up, after which we went to the authorities", Brein director Tim Kuik says in the story.

Oke opa, terug in de schoolbanken.

hupsake | 13-05-05 | 16:20

Zoals ik al zei: dit wordt een klassieker.

Framoes | 13-05-05 | 16:19

Zoals Karel kwakbol 13-05-05 @ 14:22 al meldde. Er blijft ongelooflijk veel aan de bekende strijkstok kleven. Kijk al die clubjes dan eens. Ook ene H. Dijkstal is ergens voorzitter van. Ook geen goedkope jongen lijkt me.

de bier | 13-05-05 | 16:18

Heren,
In de veronderstelling dat hiermee de 13.000ste Stijlloze (prijsje, redactie?)dit weekend ter wereld gaat komen laat ik nu f*ckend, tierend en gericht op goede zaken achter. Ik vind de actie goed opgezet, netjes gespeeld en die postcodegidsen anno 1978 zijn op dit moment onderweg naar BUMA. Helaas moet ik eerst weer even de assen van mijn Kangoo laten lassen. De dame bij TPG zei dat ze de trei ging tegenhouden voor me. Ik wens u een prettig weekend.

Eskimauh | 13-05-05 | 16:18

Nerds..... De Horror.
Als dat werkelijk zo was, bestond Brein niet eens meer, lol

Cesarino | 13-05-05 | 16:15

Kuik, you're messing with the wrong people!

The_Punisher | 13-05-05 | 16:12

Wat is het rustig hier, ach niet anders dan de andere dagen ben ik weer 1 van de 10

Mellorenz | 13-05-05 | 16:09

ff ter herinnering:

Artikel 1
In dit besluit wordt verstaan onder wet: de Wet bescherming persoonsgegevens.

Artikel 2
1. De vergoeding voor de kosten van het bericht als bedoeld in artikel 35 van de wet bedraagt EUR 0,23 per pagina met een maximaal bedrag van
EUR 4,50 per bericht.
2. De verantwoordelijke mag voor de kosten van een bericht dat op een andere gegevensdrager wordt verstrekt dan papier een redelijke
vergoeding in rekening brengen met dien verstande dat deze ten hoogste EUR 4,50 bedraagt.

Artikel 3
De verantwoordelijke mag in afwijking van artikel 2 een redelijke vergoeding in rekening brengen met dien verstande dat deze ten hoogste
EUR 22,50 bedraagt in het geval dat:
a. het afschrift bestaat uit meer dan honderd pagina?s, of
b. het bericht bestaat uit een afschrift van een, vanwege de aard van de verwerking, moeilijk toegankelijke gegevensverwerking.

clandestino | 13-05-05 | 16:09

@apollo
heeft te maken met een 'gesprekje' dat ik in een andere draad met zwarte kip had. Doet hier eigenlijk niet echt ter zake...

In het superkort, heeft te maken met de 42 aangeschreven uploaders en hoe de rechter de pricacybelangen van hen zal wegen.

Lof der Zotheid | 13-05-05 | 16:09

@just-me
En welk ip-adres denk jij dat daarbij meegestuurd wordt dan? Van Sinterklaas of zo?

Wittesaus | 13-05-05 | 16:08

@ lof der zotheid, het gaat hier om up-loaden, zie hier niet wat dat met diefstal te maken heeft

Apollo | 13-05-05 | 16:06

Als je geen zin hebt om een postzegel te betalen maar je wilt ook niet meteen extragratis je ip-adres per e-mail doorgeven.

Verstuur je bericht dan gewoon vanaf www.easymailtje.nl (ff copy en paste)

contact@anti-piracy.nl, tim.kuik@buma.nl

en stijlloos door blijven gaan!

just_me | 13-05-05 | 16:06

hahaha, Brein heeft altijd van zijn rechten gebruik gemaakt om dingen aan te pakken. Nu krijgen ze een VOLKOMEN LEGAAL koekje van eigen deeg....

Niets mooiers dan iets aanpakken met alle juridische middelen die er zijn. De ISP's zijn in stelling gekomen, de diverse weblogs...

Het slechtste wat je in zo'n geval kunt doen is je zelfbeheersing verliezen. En wat doet Kuik? Die noemt de ISP's achterbaks! Ja, zo krijg je hun medewerking wel!

PS Zwarte kip, ik heb het arres/vonnis van Lycos/Pesser bekeken en kan daaruit niet anders conluderen dan dat brein in de bodemprocedure toch gelijk gaat krijgen. Bij smaad wordt al toegekend, deze 'diefstal' zal de rechter naar mijn verwachting nog zwaarder laten wegen.

Lof der Zotheid | 13-05-05 | 16:05

Mensen die andere mensen lastig vallen, moeten keihard aangepakt worden. Zo zie ik het, want dat is heel vervelend. Ja ja ik ben een moralist.

Vince72 | 13-05-05 | 16:04

Buigt diep, ook voor de reaguurders, en inderdaad wat is er mis met prive gegevens via de KVK site, "noem het fingerspitzengefuhl", "ying yang".

gentle giant | 13-05-05 | 16:03

He Kuik, zet die fax eens aan, je hebt dat ding toch niet voor de kat z'n kut?

SuperG | 13-05-05 | 16:03

@DarkMatter
Hier pak aan, Proost!

de bier | 13-05-05 | 16:02

En down zijn ze...

AvOn | 13-05-05 | 16:01

Wat zitten ze nou te mekkeren over die kvk gegevens? Zij verzamelen toch ook privacy-gevoelige info? .. Dus zij mogen het wel en wij niet.. beetje kinderachtig..

McCool | 13-05-05 | 16:01

Zo mag ik het zien sjileen, aanpakken die eikels. Zet die koppen van die gasten op het net, kunnen we nog een beetje lachen.
He Lucas, hoe zit het met je carriere, ik zie geen geschreven stukjes meer van je. De redactie heeft je toch niet op straat gezet he, dat zou ik vervelend vinden.

Vince72 | 13-05-05 | 15:58

Ja. Wil de echte Ddosser nu opstaan. Ik heb wel zin in wat "echte" actie.

Wittesaus | 13-05-05 | 15:56

Please talk nerdy to me!

NeoT@knet | 13-05-05 | 15:56

Nu de ddoskabouters nog ff aan de gang, en een paar belletjes van Otten, en we zijn klaar :-)

vlietinho | 13-05-05 | 15:54

En waarom dan die huisadressen uit de KvK-uittreksels weggehaald?! Dat zijn dus gewoon openbare gegevens, die eenieder bij de KvK kan inzien. Zelfs online (al kost het dan centjes).

SausMaster | 13-05-05 | 15:53

Fuckje zit daar omdat VK erg vrouwvriendelijk is

Apollo | 13-05-05 | 15:52

Fuckje gaat vreemd??? Fuckje, zeg dat het niet waar is.....

Carpa | 13-05-05 | 15:49

@de bier

ja graag, lekker.... wat je koud hebt staan is goed

;)

DarkMatter | 13-05-05 | 15:49

Op VK snappen ze er niks van:
.
ik vind het echt volkomen kut al die aandacht voor die kuik en bovendien snap ik er steeds minder van zo net voor pinksteren. mogen we nu weer geen cd?s kopen of hoe zit dit nu eigenlijk???

fuckje on 13/05 at 02:10 PM

OoO | 13-05-05 | 15:48

De KvK is een opbenbaar register hoor, waarom die gegevens weghalen??

Carpa | 13-05-05 | 15:47

Ik ben er nerd op dat ik nerd ben! Neuqe?

..zapper | 13-05-05 | 15:44

@J.A,
dat wordt gelijk ook de parlementsoutfit van de nieuwe GS-fractie

fuckje | 13-05-05 | 15:42

@lucasdelinkselul
dat krijg je gewoon met gestapo praktijken.
Je bent in dit land niet zo vrij als ze je wel eens wijs willen maken.

de bier | 13-05-05 | 15:39

Als dit geen klassieker wordt.........

J.A. | 13-05-05 | 15:37

Hoppakee, dit is het einde van BREIN. Niemand in Nederland houdt van die lui anyway...

Lucasdelinkselul | 13-05-05 | 15:36

@blawablawa
dank je, dank je.

de bier | 13-05-05 | 15:35

@ GeenStijl

He wat dachten jullie van roze uniformen en kettingzaken voor het GS leger in deze "totale Krieg"

J.A. | 13-05-05 | 15:34

@ Batman, Elton Johan ????

Apollo | 13-05-05 | 15:34

Stuur ik gisteren een mailtje naar The Register waarin ik ze wijs op jullie actie. Wordt mijn tekst letterlijk (lees: moederneukend letterlijk) overgenomen in een artikel.

Waar blijft goedverdegoedver die bronvermelding!

www.theregister.co.uk/2005/05/13/dutch...

Zo ongeveer vanaf "Meanwhile, Dutch maverick weblog GeenStijl" :(

Naam | 13-05-05 | 15:34

@wizard
Bij een stijlloze klassieker hoort natuurlijk wel een kansloze aangifte

SuperG | 13-05-05 | 15:33

update, wat een trieste vertoning, prive adressen worden weggehaald, maar ze willen de onze wel ?

Apollo | 13-05-05 | 15:32

He wat jammer, nu kunnen we niet meer de adressen zien :(... helaas heeft detelefoongids.nl ze natuurlijk ook niet :(

Zunaj | 13-05-05 | 15:31

HAHAHA, Die lui hebben hier dus van tevoren echt niet goed over nagedacht en daardoor zitten ze nu mooi tot aan hun nek in de sh*t!

Suits them well zou ik zeggen. Als je met gegevens gaat goochelen moet je altijd de risico's inschatten. Nu zitten ze met een stijlloze actie in de maag met daaroverheen nog eens een mesthoop aan negatieve publiciteit.

Die directeur kan wat dat betreft ook wel inpakken, na de comentaren in dit filmpje komt ie echt nergens meer aan de bak!

J.A. | 13-05-05 | 15:30

Maar als ik het goed begrijp mogen we gewoon muziek downloaden zolang je geen piraat bent.

Moordkuil | 13-05-05 | 15:30

Tim Kuik, de Koos Spee van Internet.

Lekker Belangrijk© | 13-05-05 | 15:29

Zij aan zij vechten zei, samen tegen Brein.
Ik voel een stijlloze klassieker aankomen.
Mijn brief is al op de post, en de uwe...

da wizard | 13-05-05 | 15:29

En laat je ook niet intimideren maken door DarkMatter, de Bier. Ik mag je ook niet en ik denk niemand hier op dit forum, maar laat je niet gek maken zeg ik je!

blawablawa | 13-05-05 | 15:25

Ik wens dhr Kuik een prettig weekend en mogelijk een kontvoorvochtafscheidingsklierontsteking......
Kan hij die juridische knuppel heerlijk stroef ontvangen!

geethreeforce | 13-05-05 | 15:21

Kijk Donner, je ziet het: geen grondwet dus oorlog!

SuperG | 13-05-05 | 15:17

@DarkMatter
Er wordt wel vaker even offtopic gelult, en soms wel eens grof. Toch knap van je om mij daarop te beoordelen op nivo en gedrag. Ook je conclusie is wel erg snel gemaakt.
Ik ga je dan ook niet in een hokje plaatsen. pilsje?

de bier | 13-05-05 | 15:17

Net even gebeld met Brein

Ik: "Mag ik het uilskuiken even spreken"
Zij: "Wie?"
Ik: "Het uilskuiken"
Zij: "Die is niet op kantoor."
Ik: "Ooh, U weet al wie ik bedoel?"
Zij: "Uuhh... [click]"

Volgens mij krijgen ze nu al het heen en weer daar...

Daan1974 | 13-05-05 | 15:17

helm al uit de kast gehaald en op gepoetst dus ben er klaar voor
den totalen krieg

YupHub | 13-05-05 | 15:16

Als dus geen nerd bent, hoe kun je dan de aanval openen op een groep waarvan je zegt dat het nerds zijn. Om alsnog te kunnen winnen zul je toch kennis moeten vergaren die krijg je er namelijk niet gratis bij, bij de subsidie

Mellorenz | 13-05-05 | 15:02

boys ga eens de ip adressen van brein achterhalen! gaan we hem effe aanpakken .. hehehehe

Draaitafel Demagoog | 13-05-05 | 15:02

Back on topic,

Wat een extreem zielig figuur, zou hij kinderen hebben?? zouden die kinderen allemaal legale shit thuis hebben... Ik denkt het niet....

Deze gast is echt 65 jaar te laat geboren, ach er zijnt ook kutbaantjes die vervuld moeten worden.... maar om nou in paniek zo te gaan zitten roepen... hij graaft zijn eigen graf en GeenStijl/Retecool/VKMag geven hem alleen het laatste zetje...

DarkMatter | 13-05-05 | 15:01

Krijg het gevoel dat het nu pas echt off-topic gaat worden

Apollo | 13-05-05 | 14:59

Het nivo en gedrag van jouw mini persoontjes is geheel niet in de lijn van dit artikel dan wel van de algemene gedachte die GeenStijl (wenst) uit te dragen....

of te wel conclusie: Je bent zielig... houdt je bij het topic of ga spelen op een of andere BrEeZaH-chatroom....

DarkMatter | 13-05-05 | 14:58

geinag... net gefaxt

toverkabouter | 13-05-05 | 14:57

Laat je niet intimideren, de Bier. Vrouwen is zo algemeen. Vrouwen bestaan niet. In de praktijk heb je dames en hoeren. Een dame is bijvoorbeeld onze koningin. En van een hoer kan fuckje zelf wel een voorbeeld geven, dunkt me.

blawablawa | 13-05-05 | 14:57

Damn, deze knakker begint Spee-trekjes te krijgen. Heeft ie straks ook een eigen TV-programma?

ErikV | 13-05-05 | 14:57

@DarkMatter
leg eens uit?

de bier | 13-05-05 | 14:56

Klasse GeenStijl!!! Was het gister nog enigszins ludiek, vanaf vandaag is het oorlog

c_to_the_cizzle | 13-05-05 | 14:54

bier = zielig

en dan niet het vocht maar dit gedrocht...

DarkMatter | 13-05-05 | 14:53

@SuperG
zijn Susan vast wel een Mario Pizzaboy

FM | 13-05-05 | 14:53

@ fuckje & de bier, wat heeft vrouwvriendelijker met Femke Halsema te maken ?

Apollo | 13-05-05 | 14:53

Zou Tim van pizza's houden?

SuperG | 13-05-05 | 14:52

@fuckje
Ik koop morgen direct de Opzij.

de bier | 13-05-05 | 14:50

www.fok.nl geeft kenbaarheid aan de actie....

Met dank aan justhg, RonaldV, JoRuZ, CrazyVorteX en DarkMatter voor het submitten van het bericht.

ff checken; DarkMatter (he dat ben ik), CrazyVortex (dat is ook een GS-er volgens mij) en de rest, ik heb het idee van wel....

DarkMatter | 13-05-05 | 14:47

@debier,
ondanks OOK mijn kritiek tegenover Fem vind ik dat jij je wel eens wat vrouwvriendelijker mag opstellen; en dan doel ik niet alleen op dit topic....

fuckje | 13-05-05 | 14:41

Klein Kuik krijgt geen post zegt-ie... de mensen houden zeker niet van hem. Morgen beter Timmetje, dan krijg je eindelijk je eerste post.

labarbe | 13-05-05 | 14:41

mooie foto van Tim Uilskuiken

meltingpot | 13-05-05 | 14:37

Oh oh oh leuk leuk leuk..... Ik denk dat ze nog wel wat meer post kunnen verw88 door sites als gratiz.nl :D Jonge Katjes Pakket én Tena Lady Proefpakket én én én iig onderweg :D Mensen zoek even wat gratis spullen voor deze jongens want zoveel zullen ze nie betaald krijgen als 'internet' speurhonden... Waar internet allemaal nie goed voor is!

cornfed | 13-05-05 | 14:36


Oh heerlijke actie ^^ Moeten de industrie maar geen prijsafspraken maken. Hadden ze daar nou een brein voor nodig.

Multikuli | 13-05-05 | 14:35

@de bier
Tja dat graaien hebben ze wel in de vingers...

DVDtjuh | 13-05-05 | 14:34

Marginale internet nerds, whahahaha... ik zeg het met pijn in mijn hard maar Kuik heeft gelijk!

Maar als Kuik ,met zijn leren tepelvest, in de darkroom voorover gebogen staat aanstaande zaterdag nacht, zal hij jaloers zijn dat hij geen internet nerd is die rustig thuis zijn illegale pr0n kan downen!

Ouwe Dibbus | 13-05-05 | 14:34

@gjk4all
Nee, ze laat over zich heen spuiten en werkt het met de handen naar binnen.

de bier | 13-05-05 | 14:33

>arme artiesten wel niet veel overblijven denk ik.
.
Hou toch op met je arme artiesten. Als mindermatigen als Guus Meeuwis zich niet vol konden vreten uit de graanpot van stichting thuiskopie, dan waren ze binnen no time failliet. Zoals het hoort! Een kip met maar 1 poot of een hond zonder tanden redt het ook niet. Je perst er hooguit lijm van.

blawablawa | 13-05-05 | 14:32

kunstmatige inseminatie. Je ziet toch dat ze pot is
Kind krijgen en hoppa, meteen het haar eraf.

Apollo | 13-05-05 | 14:32

@. zuivergeweten
Blijkbaar vind iemand haar toch aantrekkelijk. Ze heeft al eens een baby uitgepoept dus moet zo ook ooit eens volgepompt zijn.

gjk4all | 13-05-05 | 14:31

@zuivergeweten
Of de breezah van Arma uit die keet.

de bier | 13-05-05 | 14:29

Ehhh..... We zijn toch ook nerds? :S

gjk4all | 13-05-05 | 14:29

@ zuiverloon : Femke blaat meer

Apollo | 13-05-05 | 14:28

@. zuivergeweten
geef mij Femke maar, lekker in de bosjes een beetje groen doen en erna nog even fijntje een boom kunffelen.

kuba | 13-05-05 | 14:28

-weggejorist-

Pieter Baan | 13-05-05 | 14:28

Hoe grote nerd moet je zijn om femke halsema leuk te vinden.
het gemiddelde schaap in friesland is aantrekkelijker dan femke

zuivergeweten | 13-05-05 | 14:26

Ik ben geen Nerd!!

*loopt naar server om te kijken of alle aangesloten laptops nog downloaden

DrSnuggles | 13-05-05 | 14:25

WIJ ZIJN HIER ALLEN NERD:

Nobody of us Ever Realy Dies

Laten we lekker mailen naar brein...
Voor eeuwig de tyfus aan brein

defabiman | 13-05-05 | 14:24

@superlutser

... Nerd

moikol | 13-05-05 | 14:24

En nu is het genoeg! Ik haal mijn grote broer erbij!

klauwhamer | 13-05-05 | 14:23

gewoon een 100 spin bundle rectaal inbrengen, totdat ie het lekker vind en dan stoppen

Apollo | 13-05-05 | 14:23

Billetje Gates is ook als nerd begonnen, en nu multitriljonair. Noem mij nerd, en we zien over 10 jaar wel wie dan het hardste lacht! "Nerd... and I'm proud of it"

superlutser | 13-05-05 | 14:23

Hoe verder Kuik zijn bek opentrekt, hoe beter we zijn melktandjes kunnen tellen.

Of zo...

Toch?

Oersoep | 13-05-05 | 14:22

@Jedebielebroertje.

Een paar van die gasten zitten ook bij de stichting Thuiskopie. Die innen geld op dvd's etc vanwege het kopieren.

Als je ziet wie er bij die stichting allemaal een graantje meepikken www.cedar.nl/thuiskopie/organisatie.ht... dan zal er voor die arme artiesten wel niet veel overblijven denk ik.

Karel kwakbol | 13-05-05 | 14:22

Valeriusstraat, da's bij mij om de hoek, hehe

Apollo | 13-05-05 | 14:22

Klust ie zwart bij ? Wie moeten we daarover eens gaan tippen ? Suggesties ?

DVDtjuh | 13-05-05 | 14:21

Dom Kuik(-en)

KABAAL | 13-05-05 | 14:20

Ik bind even een baksteen aan mijn envelop en stuur deze ongefrankeerd naar ze toe.

moikol | 13-05-05 | 14:20

Wat was het afleveradres ook alweer voor dat partijtje DVDR's (+/- 100.000 stuks)? Moet wel zeggen dat ze uit het buitenland komen, want er zit nog geen heffing op.. Maar dat weet ie natuurlijk wel zo op te lossen...

DVDtjuh | 13-05-05 | 14:19

Wat me opviel bij Spemke was dat ze opeens een ander onderwerp wilde bespreken toen de gespreksleider opmerkte dat zij medestanders van AHA de F-side van AHA noemde.... oei de schrik was van haar gezicht af te lezen....

TheRealShowstopper | 13-05-05 | 14:16

Als je geen zin hebt om een postzegel te betalen maar je wilt ook niet meteen extragratis je ip-adres per e-mail doorgeven.

Verstuur je bericht dan gewoon vanaf www.easymailtje.nl (ff copy en paste)

naar info@anti-piracy.nl ??
wie weet een e-mailadres?

just_me | 13-05-05 | 14:15

@Butch
Ook nu ze zo'n chemokapsel heeft?
Vroeger, ach vroeger was alles beter.

de bier | 13-05-05 | 14:14

@.Butch
Weet je het zeker? Met die zeikende stem en met dat pottenkapsel?

Macrohard | 13-05-05 | 14:11

@. Bibo
Juist: geen nerd zo wereldvreemd of er ligt wel een lijk in zijn kast!

Macrohard | 13-05-05 | 14:10

Heeft die gozert geen 06 nummer? :P

Armageddon | 13-05-05 | 14:10

Ik vind Femke Halsema wel geyl eigenlijk

Butch | 13-05-05 | 14:09

Na bovengoenoemde uitingen van tim Kuik blijkt wel dat hij het niet meer aankan, hij heeft verloren.
Omdat hij geen argumenten/zaken meer heeft, pleegt hij zich te beroepen op moddergooien en schelden, wat zijn wanhoop alleen maar duidelijker maakt. Loser!

Animon | 13-05-05 | 14:07

@blawablawa

HOERA!

kuba | 13-05-05 | 14:06

Het zijn allemaal ouwe zakken joh, bij Brein. De jongste is bijna 50!
Vandaar dat ze niet met nieuwe technieken c.q. uitdagingen kunnen omgaan. Wat was de wereld toch simpel en veilig in de tijd van de kaartenbakken.
Ik schaam me bijna een 50plusser te zijn.

bananenrepubliek | 13-05-05 | 14:06

Nerds hebben tenminste een hobby. Nerds weten dat het leven alleen nut heeft als je er nooit achter komt hoe nutteloos het is. Tim Kuik daarentegen heeft dat wereldbeeld niet. Tim Kuik denkt dat het belangrijk is hoeveel je verdient en hoe anderen tegen je aankijken. Tim Kuik werkt daarom ook 60 uur per week en manipuleert zijn collega's in de hoop dat ze met grote toewijding zijn narcistische persoonlijkheid blijven afzuigen. Dat vindt Tim Kuik lekker. Als Tim ontslagen wordt raakt hij in een crisis, ziet het niet meer zitten en maakt zichzelf (naar alle verwachting) van kant.

blawablawa | 13-05-05 | 14:04

Marginale internetnerds?
The usual supsects?

Die vent is gek! Hij staat helemaal los van de maatschappij!

clandestino | 13-05-05 | 14:03

Hee tis toch Luilak dit weekend...... en timmie woont best dicht bij, whahahahaha

Mace | 13-05-05 | 14:02

Best leuk dat veel mensen nog denken dat weblog volk nerds zijn. Het tegenovergestelde is echter zo. Nerds zitten op tweakers. Mensen waar je niet mee moet fucken zitten op weblogs. Eeej Tim. Hier ben ik en dit kun je krijgen! likmijnkanaal.radiostream.nl/geenstijl...

Armageddon | 13-05-05 | 14:01

@macrohard> Femke neemt niemand serieus, van het misselijke boekje van Mak zijn er pardoes 100.000 verkocht.

superjan | 13-05-05 | 14:00

Eh, heren en dames van GeenStijl: hij noemt JULLIE nerds, niet uw reaguurders...

John McClane | 13-05-05 | 14:00

Dus, wacht, nu weten we waar hij woont? Waar de kamer van koophandel al wel niet goed voor is.

Filo | 13-05-05 | 13:59

Valt me wel op dat bovenstaande personen een stelletje zeikende baby-boomers is.

Macrohard | 13-05-05 | 13:58

Duidelijk geval van iemand die vroeger te weinig geknuffeld is door zijn moeder

HarryBaf | 13-05-05 | 13:57

Valt me wel op dat de meeste 2 namen hebben... Daar was toch iets mee ?

DVDtjuh | 13-05-05 | 13:57

sla nooit een nerd met een bril.
met een baksteen doet veel meer pijn!

zuivergeweten | 13-05-05 | 13:56

o.t.

Herhaling rondom 10 met Geert Wrak nu op TV. ned 1

Houd uw kotszakjes bereid.

superjan | 13-05-05 | 13:55

Zwarte Kip, jij hebt toch niet dat Kuik(en) uitgebroed?! Vergissing! Pardon!

Jawel | 13-05-05 | 13:53

@ Jedebielebroertje

Zit je baas niet zo op kosten te jagen op die kvk site, kerel!

Brusselmans | 13-05-05 | 13:52

Tijd voor Revenge of the Nerds!!!!

MasterG | 13-05-05 | 13:52

"De e-mail postbus van Brein staat een paar dagen dicht, dat wel."

hahaha.....

TheRealShowstopper | 13-05-05 | 13:52

Bij gebrek aan woorden/bewijs wordt er vaak gescholden. Kuik kan gewoon z'n zaakjes niet rond krijgen.

de bier | 13-05-05 | 13:51

Tsja, met zo'n naam is het geen wonder dat ie af en toe een beetje raarrr doet. Zal vroeger wel veel gepest zijn, en dus getraumatiseerd...

brutus68 | 13-05-05 | 13:50

Hier nog wat adressen, telefoonnummers en faxnummers:

Rechtspersoon:
Rechtsvorm :Stichting
Statutaire naam :Stichting Bescherming Rechten Entertainment
Industrie Nederland, Brein
Verkorte naam :Stichting Brein
Statutaire zetel :Amsterdam
Adres :Siriusdreef 22 - 28, 2132WT Hoofddorp
Correspondentieadres :Postbus 3080, 2130KB Hoofddorp
Telefoonnummer :023-7997870
Faxnummer :023-7997720
Domeinnaam :www.brein.info
E-mailadres :contact@anti-piracy.nl
Akte van oprichting :19-07-1999
----------------------------------------------------------------------------
Bestuurder(s):

Naam :Solleveld, Paul Reinier Cornelis
Geboortedatum en -plaats :09-07-1954, Baarn
Adres :-edit-
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)

Naam :Jongmans, Robertus Hermanus Maria
Geboortedatum en -plaats :30-04-1947, Leiden
Adres :-edit-
Infunctietreding :19-07-1999
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)

Naam :van Rij, Cornelis
Geboortedatum en -plaats :21-10-1957, Amsterdam
Adres :-edit-

Infunctietreding :19-07-1999
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)

Naam :Vervoord, Cornelis Petrus

13-05-2005 Blad 00002 volgt.
Dossiernummer: 34120096 Blad 00002
____________________________________________________________________________
Geboortedatum en -plaats :18-03-1948, Breda
Adres :-edit-
Infunctietreding :19-07-1999
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)

Naam :Roos, Theodoor
Geboortedatum en -plaats :15-07-1946, Amsterdam
Adres :-edit
Amsterdam
Infunctietreding :19-07-1999
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)

Naam :de Wilde, Martinus Roelof
Geboortedatum en -plaats :03-03-1954, Kampen
Adres :-edit-
Infunctietreding :19-07-1999
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)

Naam :Vijncke, Patrick Alphonse Albert
Geboortedatum en -plaats :03-03-1958, Gent, België
Adres :-edit-
Infunctietreding :19-07-1999
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)

Naam :Mac Greevy, Dara Desmond
Geboortedatum en -plaats :20-12-1954, Dublin, Ierland
Adres :-edit-
, België
Infunctietreding :01-07-2000
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)

Naam :van Berkel, Marcellinus
Geboortedatum en -plaats :16-10-1955, Utrecht
Adres :-edit-
Amsterdam
Infunctietreding :01-02-2002
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)

Naam :Lambrechtsen, Michael Christopher
Geboortedatum en -plaats :02-12-1951, Alblasserdam

13-05-2005 Blad 00003 volgt.
Dossiernummer: 34120096 Blad 00003
____________________________________________________________________________
Adres :-edit-
Infunctietreding :06-12-2002
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)
----------------------------------------------------------------------------
Gevolmachtigde(n):

Naam :Kuik, Timotheus Jacobus
Geboortedatum en -plaats :05-05-1957, Zaandam
Adres :-edit-

Infunctietreding :01-01-2000
Bevoegdheid :Beperkte volmacht. Voor inhoud volmacht raad-
pleeg dossier

Jedebielebroertje | 13-05-05 | 13:50

Bittorrent-sites onder vuur vanwege tv-programma's

vrijdag, 13 mei 2005, 13:38 - De Amerikaanse brancheorganisatie voor de filmindustrie MPAA heeft een aantal Bittorrent-sites aangeklaagd wegens het illegaal uitwisselen van tv-programma's.

Geen reacties Door Edwin Feldmann
De dagvaardingen zijn verstuurd naar Shuntv.net, Zonatracker.com, Btefnet.net, Scifi-classics.net, Cddvdheaven.co.uk en Braginrights.biz. Samen hebben deze sites ongeveer 82.000 gebruikers, meent de MPAA.

Het is voor het eerst dat de MPAA Bittorrent-sites aanklaagt voor het uitwisselen van tv-programma's. Meestal gaat de aanklacht over het illegaal aanbieden van films. Volgens de MPAA is de piraterij bij tv-programma's het afgelopen jaar met 150 procent toegenomen. Hierdoor zou de industrie miljoenen dollars zijn misgelopen.

vlietinho | 13-05-05 | 13:50

die gesloten afdelingen in psychiatrische ziekenhuizen zijn zo lek als een zeef,je wandeld er zo uit,... brein heeft dat bewezen.

swinger | 13-05-05 | 13:48

Beetje een gefrustreerd mannetje, die Kuik. Ik durf te wedden dat hij vroeger zeer regelmatig de zak was met pesterijen op de basisschool. Dit is gewoon zijn wraak voor het onrecht dat hem vroeger werd aangedaan.

Gothmog | 13-05-05 | 13:48

Ik denk dat ik die vergoeding er wel voor over zou hebben, hun gewoon lekker jennen... Die vergoeding heb ik er dan al lang uitgehaald door alle uitsparingen door het niet hoeven kopen van muziek/games/software :)

Zunaj | 13-05-05 | 13:48

Wat je zegt ben je zelf!!

Frenk | 13-05-05 | 13:47

. Jedebielebroertje

Ah, goed plan..., was toch van plan al m'n ouwe kranten weg te pleuren.., maar we zijn dus een marginaal groepje onruststokers, tijd voor een stijlloze total krieg...

brutus68 | 13-05-05 | 13:47

@chileen
niet alleen ons noemt hij nerds, maar de GS redactie ook

bogie | 13-05-05 | 13:46

nerd [nu;rd] m,v -s
iemand die graag leert, computert e.d. maar verder opvalt door wereldvreemdheid

Roepnaam: Kuik

Suikerberg | 13-05-05 | 13:46

Beter een nerd dan een Tim Kuiken, Tim: You've got mail!
Misschien leuk om even een poll te open waaruit we kunnen zien hoeveel fanmail ze ongeveer ontvangen?

justice for all! | 13-05-05 | 13:44

ik ben ook een nerd... *kijkt om zich heen*
ja goed als je enkel in italiaanse maatpakken loopt dan ben je een nerd ;)

Wolff | 13-05-05 | 13:43

goedverdoemme, wie denkt die gast wel nie dat tie is! ritueel afslachten dat brein en Calimero erbij, volgens bepaalde boeken is het afslachten van heaumeaux toch toegestaan en wie zijn wij om er dan iets van te zeggen...

cornfed | 13-05-05 | 13:43

Nerds werken toch bij IT gerelateerde bedrijven? --> Brein?

En zeggen toch verstand te hebben van IT? --> Tim Kuik?

Hahahaaha

Woutorious | 13-05-05 | 13:42

Trouwens Brein werkt toch voor Buma. Laten die nou een antwoordnummer hebben. Iemand nog een paar oude telefoonboeken liggen?

Vereniging Buma Antwoordnummer 398 2130 KB Hoofddorp

Jedebielebroertje | 13-05-05 | 13:42

*stopt pen in borstzakberschermhoesje*
that's it.. als zo'n amoebe z'n bek gaat lostrekken is het einde in zicht..
Trouwens.. nerds hebben een zinning doel en vrienden in het leven.
db

DenBolle | 13-05-05 | 13:42

Het is geen Breinzaak meer het is een persoonlijke strijd van die eikel, hoe was het ook al weer, vaak gepest op school vroeger meer trekken dan neuken. De gevolgen zijn zichtbaar

Mellorenz | 13-05-05 | 13:42

Kinderachtig gedrag hoor Kuik.
Maar goed, jij met je kindercrêche "Brein" zal ut wel weten..
"Nerds" snappen er toch niets van...
Waar hebben we het eigenlijk over ?

DVDtjuh | 13-05-05 | 13:41

Wat een arrogantie in dat vraaggesprek. Alsof er slechts een handjevol mensen weblogs lezen.

Jedebielebroertje | 13-05-05 | 13:41

Kreeg die jongen vroeger van zijn ouders geen walkman en is dit nu zijn wraak?

File | 13-05-05 | 13:41

ggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TheRealShowstopper | 13-05-05 | 13:40

*zet brilletje af*
Who's calling me a nerd!!!???

Syco | 13-05-05 | 13:39

Dat zijn we toch ook?

inuk | 13-05-05 | 13:39

Zijn dit de laatste stuiptrekkingen?

Ayaan | 13-05-05 | 13:38

en wat is er mis met nerds?

JF | 13-05-05 | 13:38

Ze maken zichzelf niet bepaald populair hé

Stoned Puppy | 13-05-05 | 13:37

Alleen nerds gebruiken het woord nerd..

Brusselmans | 13-05-05 | 13:37

tssss... ze vragen er wel echt om he ? Nog maar een paar brieven dan....

chielus | 13-05-05 | 13:37

wie de neuk is hier de nerd met zijn brein

bogie | 13-05-05 | 13:35

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl