Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Waarom de EU de migratiecrisis niet op wil lossen

conchitaaaaEU.jpgProbeert de EU het eigenlijk nog wel? Wellicht zou dat de primaire vraag moeten zijn. Immers, ten tijde van miljarden-naheffingen, monetaire crisissen, de migratiecrisis en de grootste legitimiteitscrisis in de geschiedenis van de EU, heeft de EU het groteske lef jaarlijks 3,5 miljoen euro extra uit te trekken voor hun persoonlijke limousines en de kleding van hun chauffeurs. Alsof ze nog niet decadent genoeg rolden. Hoe valt zoiets te begrijpen? Natuurlijk, in hun Brusselse enclave zijn ze losgezongen van de werkelijkheid, en door weg te komen met schaamteloze zelfverrijking slaat de hoogmoed toe. Maar waar het hun volstrekte onvermogen de vluchtelingencrisis op te lossen betreft, speelt er wellicht iets anders mee. Ze lossen namelijk helemaal niets op. Waar de maatregel tot nu toe op neerkomt is dat een doorweekte dobberaar wordt ingeruild voor een AK-partij-infiltrant in Turkije opgedroogde ontheemdiër naar Erdo's keuze. Plus jaarlijks zes miljard euro en natuurlijk die versnelde toetredingsgesprekken. Dat is geen oplossing. Het is schuiven met poppetjes terwijl de netto instroom niet vermindert. Je kunt veel van ze zeggen, maar heel dom kunnen EU-bobo's niet zijn. Ook zij weten donders goed dat dit niet eens een oplossing benadert. Dus wat speelt er dan wel? Wellicht ligt het antwoord besloten in het DNA van de EU zelf. Want, wat is de EU? De EU is een overheid op zoek naar een land. De EU is kunstmatig en komt niet organisch voort uit de bevolking waarover het regeert. De allerhoogste prioriteit van de EU is niet het oplossen van de migratiecrisis. Het is ervoor te zorgen dat natiestaten niet zelf soeverein en zelfstandig hun migratiecrisis oplossen. Immers, als dát gebeurt, dan levert de EU haar grootste 'verworvenheid' in, namelijk het federale zeggenschap over nationale grenzen. En als dat gebeurt, verliest de EU in zijn huidige vorm, elk bestaansrecht. De viscerale felheid waarmee de EU de Visegrádgroep veroordeelt om het bewaken van hun grenzen, spreekt boekdelen. De EU rekt tijd in plaats van de crisis op te lossen, en dat weet het donders goed. In de tussentijd rekent de EU op u. En dan meer specifiek op uw democratische apathie, die toestaat dat uw nationale politici stilletjes alsmaar meer soevereiniteit afdragen aan Brussel. "And just as the measures adopted or imposed during the eurozone crisis magnified the democratic deficit of the eurozone institutions, so too the migration crisis could see an increase in the EU’s emergency powers without any compensatory increase in accountability." De aard van het beestje valt niet te veranderen. Of u het laat gebeuren, dat is een andere vraag.

Reaguursels

Inloggen

Tofik is te dom om te poepen, geen aandacht aan die geitenneuker geven svp.

Joris Driepitter | 12-03-16 | 03:15

Zwitserland werd door Duitsland op de vingers getikt, omdat ze asielzoekers ook in vrijstaande bunkers onderbrengen. Waar bemoeien ze zich mee vraag ik me af. Ze zijn zelf nog niet eens in staat alle asielzoekers uberhaupt onder te brengen.

In Zwitserland moeten jonge asielzoekers om 22.00 binnen zijn. Wat ze voor een straf krijgen als ze het niet doen dat moet ik nog uit zien te veugelen.

Zie net Jette Klijnsma op tv Gottogot ze kan zo woonachtig zijn in een achterstandswijk.

Yvonne54 | 11-03-16 | 20:16

Ach maak je niet druk om die Tofik. Die jongen spoort niet in zn bovenkamer. Misschien knel gezeten bij de geboorte.Het is de moeite niet wat ie zegt. Niks waard

Yvonne54 | 11-03-16 | 20:07

-weggejorist-

R.Rikken | 11-03-16 | 18:48

Het grootste gevaar is Erdogan. Die droomt van een groot islamtisch rijk. Lees de groene amsterdammer is met het artikel van Betsy Udink

Daar word je niet vrolijk van. Lijkt heel erg op de beginjaren van Hitler. Ik denk dat die Erdogan zwaar onderschat word. Vrouwen moeten de vrijheid krijgen zo vind hij

Die vrijheid bestaat eruit dat ze zoveel mogelijk kinderen krijgen en thius blijft en zo jong mogelijk beginnen met kinderen krijgen.

dat is trouwens moslims eigen: dat zo jong mogelijk veel kinderen krijgen.
Schiet mij maar lek als iemand zo'n idee over vrijheid heeft. Democratie is de grootste vijand van meneer Erdogan.

Hij lijkt griezelig veel op Hitler met zijn ideeen. Hitler vond ook dat de duitse vrouw zoveel mogelijk kinderen moest krijgen. (om het ras veilig te stellen) Erdogan denkt exact op dezelfde manier. Doodeng

Yvonne54 | 11-03-16 | 15:02

Het probleem van de EU is, dat het een atheïstisch (seculiere) constructie is. Deze constructie ontkent de Christelijke wortels, van Europa. De EU bewijst, hooguit, lippendienst aan de Europese Christelijke wortels, want een aanzienlijk deel van de mensen in Europa zijn nog wel lid van een kerk of geloven in Jezus. Alleen de beleidsmakers van de EU zelf gaan er vanuit dat het atheïstisch humanisme de grote gangmaker van de Europeanen is of is geweest (noemt men verlichting). Historisch totaal onjuist en wanneer je huis gebouwd wordt op zand, dan stort deze vanzelf in. Menselijke bedenksels leiden tot ellende, zie b.v. Stalin/Mao en ook Hitler (wilde het Christendom binnen 40 jaar uitroeien). De EU haar politiek zal leiden tot de val van de EU of tot een stichten van een totalitaire superstaat d.m.v. een burgeroorlog en daar heb je mensen voor nodig die makkelijk, via een door 1 man geschreven boekje, te manipuleren zijn. Gek dat er nu veel mensen (met name mannen) illegaal binnenkomen, die de leer, van het door 1 man geschreven boekje, ondersteunen. Het is, blijkbaar, beleid van de EU, vermomd onder "humanisme".

Jesaja | 11-03-16 | 12:15

Zucht, nog steeds te weinig mensen met gezond verstand. Het is zo simpel, we dweilen met de kraan OPEN. Eerst de kraan dichtdoen (grenzen) dan de boel opdweilen en als je dat op orde hebt kun je weer eens gaan kijken hoe je de kraan weer op verantwoorde wijze kan opnzetten zonder weer de hele boel blank te zetten.

DickieDick | 11-03-16 | 11:38

@ notamused | 11-03-16 | 09:52
uitstekend betoog
+1

telelezer | 11-03-16 | 11:25

"Waarom de EU de migratiecrisis niet wil oplossen".
@ Spartacus | 10-03-16 | 19:33
Ach het is immers heel eenvoudig:
De hele immigratie ellende is gecreeerd om Turkije erbij te kirjgen. Het gretige megalomane Brusselse Kremlin wil kost wat kost Turkije bij de EU hebben (op bevel van de USA). -- Maarrrrrr bijna iedereen was daar (natuurlijk) tegen, want 75 miljoen visumvrije booslim Turken hierheen plus nog een hoop miljarden Euro "leningen" en "subsidies" (lees: gratis omkoop kadootjes voor de Turkse elite) dus moest een truuk gevonden worden om de burgers de bek te snoeren.- -
-
De immigratie is overduidelijk vooraf gepland, want waarom anders werden heel "toevallig" het jaar ervoor duizenden oudjes en invaliden hun verzorgtehuizen uitgedonderd omdat er voor hen zogenaamd geen geld was..??!! JUIST..: om plaats te maken voor de vooraf geplande floegteliengen stroom die nu gehuisvest wordt in diezelfde tehuizen waar zogenaamd geen geld voor was..! –
En waarom wordt er niet alleen niets gedaan tegen de floegteliengen stroom, maar wordt ze zelfs geentameerd (oa door Merkels “wir schaffen das” en vele andere idioten die ze welkom heten..!? !
-
Die asiel-eisers tsunami neemt is nu zulke schandelijke vormen aan dat sluwweg de enige oplossing volgens het Brusselse Politburo is dat we Turkjije bij de EU moeten halen (plus een bak Eurootjes kadoo). En dat is PRECIES wat Brussel (lees: USA) al die tijd wilde: Turkije erbij om Putin een hak te zetten.
-
Dat we ons al die miljarden Euros en alle ellende hadden kunnen besparen door vorig jaar onmiddelijk de nationale grenzen dicht te gooien is volgens Brussel natuurlijk niet alleen niet waar, maar werd door hen zelfs verboden (en verbieden het nog steeds).
En zo worden we keer op keer (en ook nu alweer) belogen en bedrogen door onze eigen regenten en hun Brusselse trawanten.
-
Maar als je voor je land en je medeburgers opkomt en er iets van durft te zeggen, dan ben je een populist, xenofoob, ultra rechtse hooligan, relschopper, haatzaaier, verwarde man/vrouw, fascist, racistische nazi, of nog erger: een PVVer,
Dat is dus “Democratie-2016”
Democratie ... tsja, wat was dat ook alweer, ik zal het nog maar weer eens aan mijn oma vragen want toen hadden ze dat nog.
www.geennieuws.com/wp-content/uploads/...

telelezer | 11-03-16 | 11:15

De EU weet ook zelf wel dat het spel binnenkort uit is. Dus wordt er inderdaad zoveel mogelijk tijd gerekt teneinde nog zoveel mogelijk geld en goederen bijeen te graaien. Denk maar aan de nadagen van het Duitse Rijk: De Russen zijn in aantocht en hoge nazi's verbranden papieren en laden zoveel mogelijk gestolen goederen, kunst, goud in vrachtwagens om er vandoor te gaan. Dat is de EU nu.
Uiteraard hopen ze op meer macht en een federaal Europa, en door middel van die instroom van illegalen willen ze dit nog proberen af te dwingen. Maar eigenlijk bestaat de EU nu nog slechts op papier en in de hoofden van de betrokkenen. De EU is net als het Romeinse Rijk nu verscheurd in een Oostelijk en een Westelijk gedeelte. En net als toen heeft het West-EU rijk geen antwoord op de toestromende horden barbaren, hoopt, net als toen dat ze van hun diensten gebruik kunnen maken.
De EU stort in voor uw ogen. Ooit begonnen als een realistisch idee over economische samenwerking verworden tot een utopisch geldverslindend Socialistisch maakbaarheidsideaal, en dus zoals altijd resulterend of óf een totalitaire dictatuur óf ineenstorting.

Rest In Privacy | 11-03-16 | 11:10

notamused 9:52
Men heeft inderdaad de expansiedrang van de islam onderschat zoals u schetst. De Balkanlanden hebben gezucht onder Ottomaanse heerschappij vanaf de XIVe eeuw. Daarbij komt de knoet van het communisme van 1945-1989. Men weet aldaar wat het is te moeten leven onder de communautaristische islam en communistische politiek. Vandaar de houding van Orbàn die Hongarije hiermede behoedt voor islamisering. Het project Nova Europa ( Curiales) is bedacht. De Oost-Europese dorpen ergo het platteland loopt leeg en men gaat blanke Zuid-Afrikaanse boeren benaderen om zich aldaar te vestigen. Grootschalige moordpartijen op die boeren nopen hen ertoe het land te verlaten maar welkom alhier zijn ze niet. De West-Europese overheden hebben kennelijk liever honderdduizenden moslims. Ook mensen uit het overvolle multiculturele westen van Europa zullen worden uitgenodigd via Nova Europa de poesta's te gaan her- bevolken. Daar waar men elders in de wereld de eigen identiteit en de homogeniëteit van de bevolking te vuur en te zwaard verdedigt - landen als Taiwan, Japan , Zuid-Korea en vele andere Aziatische landen, laten geen moslim toe.
De economie bloeit. Alhier geeft men welbewust de identiteit en soevereiniteit van de natiestaten weg om de bevolking intern te verdelen en dus ongehinderd te kunnen heersen vanuit Brussel en de ECB , divide et impera, de Romeinen wisten het al. Niet slechts de moslimus draagt zijn steentje bij aan de expansie ook de moslima zet zich voluit in. De natale productiviteit overstijgt verre die van de Nederlandse ( Zweedse / Duitse etc) vrouw . De gemiddelde West-Europese vrouw baart 1.7 kind. Onze kinderen en kleinkinderen staat een doemscenario te wachten dankzij de geperverteerdheid, onbenul en onkunde van de EU politici en haar mediale handlangers .
bron o.a. : curiales
Le figaro : La population musulmane en forte progerssion
Atlantico : Le Royaume Uni ( GB) sera à majorité musulamne d'ici à 2050

Jan Boule | 11-03-16 | 10:54

Non licet omnibus adire Corinthum.

hovawart | 11-03-16 | 10:40

Men heeft de islam onderschat. Men heeft jarenlang de dikke boeken van Karen Armstrong gelezen, waarin wordt uitgelegd dat de islam een heel lieve en beschaafde religie is en dat Mohammed een politiek en humanitair genie is. Hoe die mevrouw ertoe komt om zichzelf en de wereld op te zadelen met een dergelijke valse voorstelling van zaken, is voer voor psychologen. Maar het kwam velen goed uit die in ‘de moslim’ per se een te verheffen achtergestelde wilden zien, en die in ‘de moslim’ een nieuw electoraat ontdekten, en die bovenal in ‘de islam’ een mooi instrument ontdekten om die traditioneel christelijke en etnisch homogene natiestaten te verdunnen en multicultureel te ondermijnen in de opmaat naar de nieuwe EU-heilstaat. Ondertussen zie je dat men in Zweden er reeds in lijkt te slagen om een goed functionerende moderne cultuur te slopen met behulp van dictatoriaal opgelegde import van duizenden moslims. Zoals het Duitsland misschien ook wel lukken gaat om met afgedwongen immigratie van vooral moslims de Duitse samenleving compleet te ontwrichten. Waarnaast veel Oostbloklanden, met hun ervaring met het totaal mensvijandige gedrag van de voormalige Sovjetunie, simpelweg niet meedoen en de grenzen dicht houden. Je kan hele samenlevingen en culturen niet dwingen om zelfmoord te plegen. Althans, Romeinse keizers en communistische dictators konden dat wel. Maar kan mevrouw Merkel dat ook?

notamused | 11-03-16 | 09:52

-weggejorist-

Guust Kadaver | 11-03-16 | 09:52

@necrosis | 11-03-16 | 05:30
Groot gelijk!

tattooboer | 11-03-16 | 09:46

hopjespapiertjes | 10-03-16 | 19:53
Ikke ikke ikke.

swassannuf | 11-03-16 | 09:39

De EUSSR heeft zijn tijd gehad. Weg met de zakkenvullers. Ze doen niks. Als je een baan hebt en je vreet niks uit, kun je je biezen pakken. Die politici zijn nog erger. Ze vreten alleen niets uit, ze nemen ook nog beslissingen, ten nadele van de bevolking. Ze hebben nu heel Europa te koop gezet, of gaat Pechtold het veilen. Hoe erg is het met je gesteld, als je je eigen bevolking verkwanselt.

Rest In Privacy | 11-03-16 | 09:25

De EU is op zoek naar een nieuwe burger. Een burger die kiest voor deze EU en niet inziet dat het spelletje te ver is gespeeld. Die nieuwe burger wordt gevonden in de asielzoeker. Die mensen komen vrijwillig hierheen dus ze moeten het wel eens zijn met het EU-beleid. Omdat ze niet actief EU-burgers kunnen uitzetten proberen ze die te mengen met EU-willigen.
Het is kolonisatie 2.0 en zal uitdraaien in genocide van de autochtone bevolking.

Hoe eerder we deze hypocriete en gevaarlijke kliek kunnen stoppen hoe beter. De Finse bevolking heeft al gesproken: door een petitie moet het parlement debatteren over het uittreden uit de Eurozone.

Barry Hay | 11-03-16 | 09:02

@eerstneukendanpraten | 11-03-16 | 08:46
Nog even los van die waardeloze auto's die ze in Frankrijk bouwen.
Die krengen roesten al in de folder.
Iemand meende mij een plaatje van een Citroen Cactus te moeten sturen (een soort SUV met rubbertegels).
Iemand die een beetje kan sturen, koopt geen Franse auto!

necrosis | 11-03-16 | 08:53

@ja,diedus! | 11-03-16 | 08:36
Wat was er mis met die appartementen?
Zat er soms geen aarsspoelkraantje naast het reguliere toilet waar die ongeletterden met hun schoenen op de bril gaan staan?
Mensen die daadwerkelijk een oorlog ontvluchten, zijn blij met elke schuilplaats ver buiten het oorlogsgeweld en een paar warme maaltijden.
Het lijkt er steeds meer op dat die asieleisers een woning, een dure Miele en een BMW voor de deur EISEN!
En wat mij betreft kunnen die lamzakken direct terug naar zand van herkomst, wat in de meeste gevallen niet eens in de buurt van Syrië ligt.

necrosis | 11-03-16 | 08:47

De migratiestroom is voor de EU geen probleem maar een oplossing. U wordt vervangen.
du Roi Soleil | 11-03-16 | 07:43

En dat proces wordt opgepookt door filantropen als George Soros en zijn Open Society Foundation. Zie ook dit artikel waarin Soros stelt: "Our plan treats the protection of refugees as the objective and national borders as the obstacle.”

www.frontpagemag.com/fpm/260665/soros-...

Paljas | 11-03-16 | 08:47

necrosis | 11-03-16 | 08:37

Exact, en dat buiten Frankrijk veel geroemde stokbrood is ook niet te vreten.

eerstneukendanpraten | 11-03-16 | 08:46

@eerstneukendanpraten | 11-03-16 | 08:16
Wat betreft de taal, sommige Frambozen spreken meerdere talen maar weigeren dat in de praktijk omdat ze (nog steeds) menen dat Frankrijk het middelpunt van de aarde is.
Iedereen moet dus Frans spreken, wat ik gewoon weiger!
Frankrijk is het grootste en duurste derde-wereldland van de EU, zonder landbouwsubsidies en verboden staatssteun is dat hele Frankrijk nog minder waard dan Oekraïne.

necrosis | 11-03-16 | 08:37

@eerstneukendanpraten | 11-03-16 | 08:16
Ik ben er welgeteld één keer geweest in een bus op doorreis naar Engeland.
Een maat en ik werden door de douane uit de bus gehaald en gefouilleerd alsof we een stel Frambozen waren die zojuist in 010 drugs hadden gekocht.
Jammer voor hun konden ze niets vinden aangezien we alleen maar interesse hadden voor bier, en voor fatsoenlijk bier moet je absoluut NIET in Frankrijk zijn!
Toen we aankwamen in ons hotel in Londen, lieten de Engelsen aan de bar trouwens hun onderbuik even leeglopen over de Fransen, die zijn daar bepaald niet geliefd!

necrosis | 11-03-16 | 08:31

Omdat ze hun verantwoordelijkheid van gevolgen altijd afschuiven op hun opvolgers.

Neut | 11-03-16 | 08:31

-weggejorist-

Asmo | 11-03-16 | 08:17

necrosis | 11-03-16 | 07:56

Ga er ook nooit meer heen op vakantie. Die lui zijn nog te lui (of te dom) om één woordje over de grens te spreken als er grof betalende toeristen naar hun land komen. Gelukkig spreek ik bijna zoveel talen als oppernarcist Timmermans dus red ik me er dan wel weer mee. Frambozen zijn kutvolk, allemaal!

eerstneukendanpraten | 11-03-16 | 08:16

@du Roi Soleil | 11-03-16 | 07:43
Dat gaat zeker niet lukken.
De grondbeginselen van de EU onderschrijven namelijk de verschillen tussen de Duitsers en de Frambozen.
Het beste voorbeeld is de maandelijkse verhuizing van Brussel naar Straatburg, dat wil niemand, maar is een keiharde eis van de Frambozen die als land volledig in zouden storten als de EU landbouwsubsidies zouden stoppen.
Frankrijk is in sommige gevallen een groter probleem dan Griekenland.

necrosis | 11-03-16 | 07:56

Het doel van de EU is een soort VS van Europa te worden. Dat gaat nooit lukken met allemaal verschillende natiestaten en volkeren, die zichzelf als uniek en onvervangbaar beschouwen. Zolang er Duitsers, Fransen, Nederlanders bestaan kan er geen sprake zijn van een Unie.
Daarom moet de bevolking omgeruild worden voor een bevolking zonder wortels in landen. En dat is wat nu gebeurt en dat is de reden dat ALLE beleidsmaatregelen van de EU enkel nog hebben bijgedragen aan meer migratie. De migratiestroom is voor de EU geen probleem maar een oplossing. U wordt vervangen.

du Roi Soleil | 11-03-16 | 07:43

Het is wachten op de complete faillissement van de EU. De curator zal dan Amerika worden die de bewindvoering op zich gaat nemen.Kunnen we allemaal tot ons dood onder heerschappij gaan leven van deze grootmacht. Of en dat is ook niet onwaarschijnlijk de 2 reddende engels Turkije en Duitsland stichten het grote Ottomaanse Reich. De kat of de hond.. gebeten zullen we

fikkieblijf! | 11-03-16 | 07:40

Intussen doet Draghi ook zijn uiterste best om Europa definitief te ontwrichten.
Met het op nul tot negatief zetten van de rente jaagt hij spaarders, ouderen en pensioenfondsen +verzekeringsmaatschappijen de dood in.
Het draagvlak voor Europa is in één klap weer gehalveerd en loopt richting nul.
Maar ja, voor de Zeurolanden, waaronder het Italië van Draghi, wordt het weer een stuk eenvoudiger geld te graaien uit de centrale bank( alweer beheerd door diezelfde Draghi, maar dat is vast toeval), maar is het ook toeval dat de landen die enorm financiëel voordeel zullen hebben van deze maatregel allemaal landen zijn die hoog scoren op de zg. corruptie-index??Ze kunnen er wat van in Griekenland, Italie, Spanje, niet te vergeten strakjes Oekraine en last but not least Turkije.
Affijn, het moment waarop het bij ons kantelt en we de benen nemen naar een beschaafder continent komt steeds dichterbij.

mallekater | 11-03-16 | 07:35

De EU wordt een grote natiepolitiestaat. Dat heeft niets te maken wat 'u' wilt. Dat gaat gewoon gebeuren. Een NEE van het raadgevend referendum verandert daar ook niets. Massademonstraties zullen met harde hand worden neergeslagen. We zijn de moeder geneukt. Allemaal.

Dat het een zonnige dag mag worden.
*lekker bakkie zetten doet*

Rest In Privacy | 11-03-16 | 07:19

En ondertussen verlaagt Dragi de rente nog maar eens. Alle eerdere maatregelen van Dragi hadden namelijk niet het gewenste effect. Dit is nu de laatste keer, want verder lukt niet meer. Tegelijkertijd wil hij de inflatie aanjagen. Zodat de schulden in het zuiden minder waard worden. En de spaargelden zoals pensioenen van het noorden ook minder waard worden. En dan koopt Dragi ook nog eens een fors pakket aan Europese obligaties en bankkredieten op, zodat de zuidelijke schulden problematiek nauwer met de noordelijke landen wordt verweven.

Men heeft het zo druk met alle Europese problemen, dat zowel de media als de politiek niet eens meer de moeite nemen om de gevolgen van Dragi's maatregel uit te legen. Ondertussen worden de puinhopen groter en groter. We kunnen ons vast voorbereiden op een volgende bezuinigingsronde.

jochum1980 | 11-03-16 | 07:09

*mandje op gaat zoeken*

necrosis | 11-03-16 | 05:41

@tattooboer | 11-03-16 | 05:04
Na het klikken op je laatste linkje kreeg ik de melding 'Encyclo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën ("cookies") onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Dat houdt in dat Encyclo.nl het gedrag van bezoekers vastlegt en analyseert en daardoor de website verbetert naar de interesses van de bezoeker.'
Met name het 'vastleggen van het gedrag' is voor mij een bezwaar om door te gaan.
Overigens houd ik niet van koekjes, en mensen die proberen mee te gluren in mijn pc, kunnen ongezien de typhus krijgen!
Als ik een website aanklik en ik vervolgens de boodschap 'we zien dat u AdBlock gebruikt' op mijn scherm krijg, vraag ik me af hoe en waarom ze dat weten.
Het is MIJN computer waarop IK bekijk wat IK wil bekijken.
Ik betaal daarvoor aan mijn internetboer.

necrosis | 11-03-16 | 05:30

www.encyclo.nl/begrip/necigef hier gaat het verder. de BV nederland is allang failiet en leent zich kapot over onze harde talenten. Dit moet stoppen! GS, doe hier iets mee!

tattooboer | 11-03-16 | 05:04

@necrosis | 11-03-16 | 04:20
Kijl, hoe je staat op de knieën bedelt. file:///C:/Users/Gebruiker/Downloads/PROSPECTUS%20DDA%2012067_NED_.pdf
Hun huisbezoeken zullen met bloed worden beantwoord, dat durf ik openlijk te stellen. Niemand!!! zal klimmen op mijn talent. hjet is mijn talent en niet die van de zogenaamde nepkoning met zijn nepparliament. Uit mijn bloedende handen.

tattooboer | 11-03-16 | 05:01

@tattooboer | 11-03-16 | 03:39
De staat zou helemaal geen geld moeten lenen.
De staat zou namelijk geen geld moeten uitgeven wat er niet binnenkomt.
Ik kan zo al heel wat 'uitgaven' noemen die helemaal niet nodig zijn maar puur gedaan worden uit idealisme.
En van idealisme kan een mens niet eten!
Enne... verstop je goud maar goed, ik voorzie een samenwerking tussen Dijsselbloem en de stoottroepen van Ard van der Steur.
Huis-aan-huis bezoek om oude sokken en matrassen te controleren gaat nog eens veel geld opleveren.

necrosis | 11-03-16 | 04:20

Alle grote financiële instellingen en federale rekenwonders hadden het over een projectie van 1000 dollar per troy ounce en nu opeens word het tocg 1200 dollar projectie tot het einde van 2016, ik zeg, de 20 procent die nu al gereäliseerd is sinds januari zal nog wel 20% kunnen groeien. Ken je een andere investering die nu al 20% gaf en nog eens 20% zal geven in de volgende tijd vanwege de nul% leningen aan de staat zelf, dan hoor ik het graag van je.

tattooboer | 11-03-16 | 03:39

@MogeWijEveOvergeve | 11-03-16 | 03:27
Absoluut! Goud heeft een verborgen geheim waar men niet graag over spreekt maar die er wel is dus koop het! Mocht je in je leven ooit uitvinden wat het is dan ben je gezegend, als niet verkoop het aan diegenen die het wel weten, maar wel duur. het is minstens 300 keer waard dan waar het nu voor gaat in het echt!, vergeet deze tip nooit.

tattooboer | 11-03-16 | 03:36

-weggejorist-

tattooboer | 11-03-16 | 03:32

-weggejorist-

tattooboer | 11-03-16 | 03:30

@tattooboer | 11-03-16 | 02:58
Goud doet het altijd goed, zelfs in een anarchie.

MogeWijEveOvergeve | 11-03-16 | 03:27

Als Ben Carson achter Trump gaat staan (wat nu op Teletekst staat), dan is er wel heel wat aan de hand. Het huidige systeem is op zoek naar nieuwe normen en waarden in zowel de EU als de USA. Alles draait nu om het printen van geld en het uitbreiden van macht. Turkije en Oekraïne z.s.m. bij de EU en meer van dat werk. Het zou weer moeten gaan om mensen en toekomstperspectief voor iedereen. Voor wie nog een halfuur over heeft, Carson's inspirerende speech in het bijzijn van Obama 2 jaar terug www.youtube.com/watch?v=KpiryahOspY Verder geen idee of het een goeie vent is, maar opvallend dat Obama zijn vrouw laat klappen om het zelf niet te hard te hoeven doen.

Watching the Wheels | 11-03-16 | 03:17

@Jan Dribbel | 11-03-16 | 02:36
Ze willen jou levenssap, je tijd, alles wat je hebt om hun religie door te zetten. Als je het niet geeft pakken ze het toch wel. Koop goud en laat het ze alleen uit je dooie kapotgevochten handen weer af pakken. Tot nu toe geven jullie allemaal je levenstijd/energie gratis weg aan deze doelloze omhooggedreven ontbindingsformaturen.

tattooboer | 11-03-16 | 03:11

@Pier_penspien | 11-03-16 | 02:34
"De Pensioenwet gaat uit van de gedachte dat een werkgever de vrijheid heeft om zelf te bepalen of hij een werknemer een aanbod doet tot het sluiten van een Pensioenovereenkomst. Vervolgens heeft de werknemer dan de keuze of hij dit aanbod wil aanvaarden of niet. In eerste aanleg kunnen werkgever en werknemer dus gezamenlijk beslissen of de betreffende werknemer deelnemer wordt in de pensioenregeling.: nogmaals. Laat ze weg rotten en koop goud! het gaat met 120% over de kop in de volgende 2 jaar!

tattooboer | 11-03-16 | 02:58

@Pier_penspien | 11-03-16 | 02:34
Ik
MogeWijEveOvergeve | 11-03-16 | 02:37
ga al niet eens meer van mijn pensioen uit.

MogeWijEveOvergeve | 11-03-16 | 02:38

@Pier_penspien | 11-03-16 | 02:34
Ik

MogeWijEveOvergeve | 11-03-16 | 02:37

En dan is daar Draghi, president van de Europese Bank, Italiaan, die de Nederlandse pensioenfondsen de nek omdraait om corrupte Italiaanse Banken te redden.
De man die gratis geld weggeeft.
De man verdient samen met Merkel een plek in een gesloten inrichting.

Jan Dribbel | 11-03-16 | 02:36

tattooboer | 11-03-16 | 02:16

Ik kom er wel heb voor dat ik in loondienst ging het een en ander opgebouwd, maar nu betaal verplicht mee aan een pensioenfonds waar ik gen lid van wil zijn, maar dat moet vanwege afspraken met sociale partners (vakbonden) waar ik geen lid van ben. En lid worden? Over mijn lijk FNV=PVDA CNV=CDA

Pier_penspien | 11-03-16 | 02:34

Geld uitgeven van een ander is altijd gemakkelijk als je zelf niet weet hoe hard je er voor werken moet.
Dit soort mensen leeft totaal buiten de maatschappij veilig in een door zichzelf opgebouwde Utopia.

mag ik ook nog ff | 11-03-16 | 02:28

@Pier_penspien | 11-03-16 | 02:09
Fysiek goud kopen. Waarom zou je ooit andere rioolpeopers iets te zeggen geven over jou toekomst? Alles wilt aan jou verdienen, doe zelf wat goed is. Laat die parasieten hun eigen vette pot gaan bijelkaar werken.

tattooboer | 11-03-16 | 02:16

Terug naar de EEG en de Gulden aub. De euro en Europa brengt ons alleen maar ellende vandaag weer nos.nl/artikel/2091862-ecb-verlaagt-re...

Gaat lekker met de pensioenen waar ik verplicht aan moet betalen zelf regelen is geen optie volgens mijn pensioenfonds dat is blijkbaar zo afgesproken met de PVDA/FNV vakbond waar ik geen lid van ben en ook weiger te worden vanwege hun politieke voorkeur.

Pier_penspien | 11-03-16 | 02:09

@Vageling | 11-03-16 | 01:58
Et is een NSB'er met al dan niet echte ogen en geen oren. Geen taal en geen seks. De perfecte soldaat. Jedi en toch onnozel. Geel en toch geen aziaat. Je kan er geen schuld aan geven. En hij is muslim.

tattooboer | 11-03-16 | 02:05

@tattooboer | 11-03-16 | 01:26
Wat is een fucking Minion?! Ik hoor iedereen en zijn moeder erover maar snap er geen klote van. Stomme gele gummen.

Vageling | 11-03-16 | 01:58

@nemoj me jebat | 11-03-16 | 01:30
Gheh, mijn éénoog ruikt naar nutela. Maar de sjoko is op... ik had allang verwacht dat we oostenrijkse, zwitserse, chechse heerlijke chokolade zouden hebben, heerlijke hertenspek uit de tirol.. hongaarse dobos taart... Surströmming uit zweden in elke jumboo.. waar blijft mijn multiculti gvd, ik wil europeese kwijlvreten in de schappen, doe eens wat timmerfrans, ik wil geen arab, dat is niet europees.

tattooboer | 11-03-16 | 01:56

@nemoj me jebat | 11-03-16 | 00:09
LOL, aardige diss liedje. Iets van ik schijt op de VK met hun waanzin.

Vageling | 11-03-16 | 01:55

tweetybird | 11-03-16 | 00:50
Ja als je als beroepschauffeur alleen bij de docks komt dan kan ik me dat voorstellen. Pauze is hier ook gewoon pauze. Omdat het zo geregeld is en de arbeidsverhoudingen liggen hier buitensporig hiearchiek. Ook al zouden ze jou dat kwartiertje extra werk willen gunnen, dan lopen ze grote kans van hun baas op hun flikker te krijgen. En zeld eigeninitiatief tonen zit er dus niet in bij de franse werknemer. Eigeninitiatief wordt onmiddellijk door de chef afgestraft. Ik kan het ook niet leuker maken.

Graaf van Egmont | 11-03-16 | 01:53

@Usuc | 10-03-16 | 22:13
De krim... 83% opkomst. 97% procent stemde voor. Ieder politicus zijn natte droom. Hou dat er even buiten! Appels met peren vergelijken. In polen speelde iets anders. Jij bent echt van het padje.

Vageling | 11-03-16 | 01:49

@tattooboer | 11-03-16 | 01:24
Chuck Norris viert geen verjaardag, het universum wel dat het een jaar langer Chuck mag dienen.

miko | 11-03-16 | 01:39

@miko | 11-03-16 | 00:47
Nee GS staat echt bekend om onzuivere vrindjes politiek. Ik wel het tooltje en jij niet! Man die tool is deaud. Google is NIET je vriend maar een useful idiot.

Vageling | 11-03-16 | 01:28

Ennnn... het is de éénoog minion.

tattooboer | 11-03-16 | 01:26

@Lewis Lewinsky | 11-03-16 | 00:51
Hij en geband worden? Dat acht ik onwaarschijnlijk. Hoop dat het goed met hem gaat. Wens hem het beste. Wie weet wat er speelt.

Vageling | 11-03-16 | 01:25

Kinderei opengemaakt, benieuwd wat er in zit, geen zin in een minion hoor. heil schengen!

tattooboer | 11-03-16 | 01:24

@miko | 11-03-16 | 01:03
De verjaardag is al met de Big Bang gevierd, wat wilt hij nog meer?

tattooboer | 11-03-16 | 01:24

@nemoj me jebat | 11-03-16 | 01:12
Ja, dat is ook weer zo. Wat een knoeiers zijn het toch. Ik zit nog even Nieuwsuur te kijken. Nout Wellink vergelijkt Draghi met een kamikazepiloot. De EU is bezig met machtspolitiek en machtsuitbreiding en dat gaat letterlijk 'koste wat kost'. Wat een K*tbeleid op alle gebied. Geld, economie, vluchtelingen, milieu, dierenwelzijn. De prijzen gaan juist omlaag als je geld gratis maakt (iedereen kan een bedrijf vergroten of beginnen zonder dat er serieuze winst hoeft te worden gemaakt), dus ze maken het probleem groter ipv. kleiner (op alle gebied). Good night y'all. nos.nl/nieuwsuur/artikel/2091832-welli...

Watching the Wheels | 11-03-16 | 01:23

@tweetybird | 10-03-16 | 23:30
Alles is fout. Eisenhouwer zag het probleem en kon niks doen. De EERSTE! Toen kwam opeens JFK. Die stelde duidelijke taal. Einde oefening ermee. Nope! Zijn familie hetzelfde lot. Bill Clinton probeerde het nog subtiel te verwoorden maar werd niet serieus genomen. U begrijpt mij niet helemaal.

Obama is een focking communist, althans vroegah. Black panters komen ook in zijn geschiedenis voor (hulde zijn ticket Harvad). Backskip... Mannetje ging naar Hawaï en kwam Frank Marshall Davis tegen. Trainde hem in communisme. Vreemd hè? Nee! Talent! Wordt door de kerk ingenomen en door jesuiten (gamaliel foundation) 'klaargestoomd'. Net zoals er opeens een jesuit een paus is. Die gasten met een 'black' (geen pun, geen huidskleur) pope?

Hillary is een Freemason. De hogere clubjes proberen zoveel buiten schot te blijven. In het geval van Hillary en Obama weet ik dat zij het wisten. Van Trump? Mwah voordeel van de twijfel. Immers het vaticaan (waar het beest van de duivel regeert) heeft ook de vinger in de pap.

Bildenberg ook. Het zijn de 'aftakgroepjes' die wij onder ogen zien. IHF (jesuiten) (Obama, en Trump(of hij het weet weet ik niet)). Zo zijn er meer clubjes. Opus Dei, Knights of Malta, Bones & Skulls, Freemasons. Er zijn er nog een paar.

In China heeft de regering er strikte voorwaarden aan gesteld. Komt geen focking bisschop zonder hun goedkeuring en de Paus kan de tering krijgen. Wil je echt rillingen over je rug. ZOek het filmpje op waarbij Poetin tegenover de Paus zit. Begint met zijn duivelse blik te kijken en zijn vingertjes te tikken. Poetin kijkt en draait zijn hoofd weg van, FUCK YOU!

China heeft aan het publiek de 12 stappenplan laten zien van westerse idioten om regeringen te destabiliseren. Niet zo vreemd dat Poetin nr 1 is nu en China volgt. Ben er al twee jaar mee bezig en ben nog steeds niet bij de top maar wel wijzer.

Vageling | 11-03-16 | 01:19

@miko | 11-03-16 | 01:03
Lol !

A3an | 11-03-16 | 01:14

@Watching the Wheels | 11-03-16 | 01:04
Straks krijgen we zulke goedkope kip uit de Oekraïne, daar kan geen kweekvlees bovenop!
*rilt*

nemoj me jebat | 11-03-16 | 01:12

@nemoj me jebat | 11-03-16 | 00:54
;)

Watching the Wheels | 11-03-16 | 01:05

@nemoj me jebat | 11-03-16 | 00:52
Dat zijn wel bijzondere acties, er wordt toch over gepraat en over nagedacht. Kweekvlees lekkerder, veiliger en vooral goedkoper maken dan gewoon vlees, dan is het zo opgelost.

Watching the Wheels | 11-03-16 | 01:04

@tattooboer | 11-03-16 | 00:42
Chuck natuurlijk.

@A3an | 11-03-16 | 00:46
Wat jij! Egoist!

miko | 11-03-16 | 01:03

@Watching the Wheels | 11-03-16 | 00:38
PS Ik schud je de hand.

nemoj me jebat | 11-03-16 | 00:54

@miko | 11-03-16 | 00:47
Ik heb een kwartier gegoogeld.

Lewis Lewinsky | 11-03-16 | 00:51

Graaf van Egmont | 11-03-16 | 00:37

Ik ben heel frankrijk doorgeweest. Met de vrachtwagen als bijrijder. Nou is het grote probleem voor mij dat de franse taal voor mij abcabra blijft. Nou engels met ze praten weigeren ze. Vereder had ik al snel door dat je ze duidelijk moest maken dat je nederlander was. Echt aardig waren ze dan nog niet maar als ze dachten dat je een duitser was nou dan waren ze echt niet aardig. Nou werken met ze kun je ook wel vergeten. Want ze werken geen minuut langer. En pauze is pauze. Al duurde het uitladen nog maar een minuut. Ze verdomde het. Nee ik vind die frambozen helemaal niks. In duitsland zijn ze netjes en behandelen ze je met respect. En zijn aardig. Heel anders als in frankrijk. Daar zijn ze werkelijk arrogant. Weet je wat ga jij maar naar frankrijk. Ik doe Duitsland wel aan. Ik heb toch net effe iets meer met duitsers.

tweetybird | 11-03-16 | 00:50

miko | 11-03-16 | 00:46
Ze zaten al vér in Polen omdat het Duitstalige gedeelte van Polen geen weerstand bood natuurlijk. Daarom deden ze er maar 2 dagen over. 1 september begon de annexatie, 3 september verklaarden Engeland en Frankrijk de oorlog aan Duitsland.

Usuc | 11-03-16 | 00:49

@Lewis Lewinsky | 11-03-16 | 00:36
Hoe zoek jij dat op? of doet de tool het bij jou wel??

miko | 11-03-16 | 00:47

A3an | 11-03-16 | 00:43
Ze hebben er ook steden met bijna 4 miljoen inwoners. De verhouding blijft hetzelfde. Wees gerust trouwens: ook ik kom er regelmatig.

Usuc | 11-03-16 | 00:47

@Usuc | 10-03-16 | 22:13
Jij bent dus echt niet goed bij je hoofd.
de duitsers zaten al ver, ver in polen voor de oorlogsverklaring kwam. Niks vredige anschluss maar een aanval op Poolse soldATEN EN BURGERS.

miko | 11-03-16 | 00:46

@miko

Ik ?

A3an | 11-03-16 | 00:46

@miko | 11-03-16 | 00:29
Sepp Blatter? Osama bin Laden? Prince Edward?

tattooboer | 11-03-16 | 00:45

Dat zeg ik helemaal niet, Usuc. Ik zeg dat ze daar een grotere plattelandsbevolking hebben dan hier bij ons en niet dat er méér Duitsers op het platteland wonen. En ik woon er zelf bijna de helft van het jaar. Denk dat ik wel weet waar ik over praat.

A3an | 11-03-16 | 00:43

@miko | 11-03-16 | 00:29
Brigitte Kaandorp? Chuck norris??

tattooboer | 11-03-16 | 00:42

Ach, Europa doet er alles aan om zo snel mogelijk een federatie te verkrijgen. Islamisering (dan kunnen we wennen aan Albanië, Turkije, Bosnië en Marokko in de Unie) en kans op een oorlog met Rusland gaan ze er niet voor uit de weg. De federale overheid van de EU kan zich immers legitimeren als ze de economie kunnen laten boemen à la 2007-stijl. Dit gaat worden gedaan door middel van oorlogje spelen in Oekraïne met Rusland. Als ze daarmee Poetin ten val kunnen brengen ies dat helemaal mooi. Door de staat van oorlog worden de lidstaten genoodzaakt strengere grenscontroles in te gaan voeren waardoor de vluchtelingenstroom afneemt. Hierdoor worden de EU-burgers tevreden gesteld. Dan zegt de EU dat dit hun "uitgekiende" strategie was, dat natuurlijk door iedereen spontaan wordt geloofd, zodat heel links Europa een federaal Europa zal accepteren. Of zoiets. Het is maar een gedachtespinsel.

Alexander des Burgus | 11-03-16 | 00:42

@Piet Karbiet | 10-03-16 | 22:35
Zijn ook websites waar mensen op zoek zijn naar van alles. Neuqseks bijvoorbeeld. Zelluf doen?

Vageling | 11-03-16 | 00:41

A3an | 11-03-16 | 00:33
Je suggereert dat het in Duitsland nog wel mee valt, omdat "veel", meer dan normaal, Duitsers op het platteland wonen. onzin dus.

Usuc | 11-03-16 | 00:38

tweetybird | 11-03-16 | 00:21
Een Fransman valt over het algemeen wel mee. Die in Parijs zijn gewoon kut en hebben een grote smoel, net als Amsterdammers. Maar je moet eens de gebaande paden verlaten en praat gewoon eens met een Fransman uit een middelgrote stad. Kun je lachen.

Graaf van Egmont | 11-03-16 | 00:37

@Vageling | 10-03-16 | 23:34
Zijn laatste comment was op 12 januari. Maar ik zie nergens dat hij geband is.

Lewis Lewinsky | 11-03-16 | 00:36

@nemoj me jebat | 11-03-16 | 00:09
Ik wist ook niet dat Morrissey zo voor dierenrechten op komt (al had ik dat na 'Meat is Murder' wel kunnen snappen natuurlijk). De nieuwe burgemeester van Londen www.demorgen.be/muziek/wordt-morrissey... ?

Watching the Wheels | 11-03-16 | 00:35

Usuc | 11-03-16 | 00:16
Dan had Duitsland het gewoon gered.

Graaf van Egmont | 11-03-16 | 00:34

tweetybird | 11-03-16 | 00:21
Met die tijd heb ik verder ook weinig. Wel vind ik de (vermoedelijke) oorzaken van grote conflicten, financiële (on)macht, erg intrigerend.

Usuc | 11-03-16 | 00:34

@Usuc, dat zeg ik toch !
Als je daar met de plattelandsbevolking praat zeggen ze ronduit dat het ze niet interesseert, ze hebben er (nog) geen last van, nog niet....

A3an | 11-03-16 | 00:33

@Watching the Wheels | 11-03-16 | 00:24
Zo leren we nog eens wat!

nemoj me jebat | 11-03-16 | 00:33

@Maria.1 | 11-03-16 | 00:01
Ik zou India en mexico ook maar mijden.

miko | 11-03-16 | 00:33

A3an | 11-03-16 | 00:25
Net als in de meeste landen, wonen ook de meeste inwoners van Duitsland in de steden. Daar waar de problemen zich het eerst voor doen.

Usuc | 11-03-16 | 00:31

@notamused.

Dat is wel het laatste wat ze willen, referenda. De EU is er net op uit om de democratie om zeep te helpen en slaven van de Europese bevolkingen te maken.
Dat begint met ze zo arm mogelijk te maken.

A3an | 11-03-16 | 00:30

Waarom is de verjaardag van, onopgemerkt voorbij gegaan?

miko | 11-03-16 | 00:29

De EU leidt aan een democratisch tekort en een realisme-tekort en is aldus een catastrofe in wording. Het zou enorm schelen als gewerkt zou worden aan een drastisch groter democratisch gehalte van de EU, met bijvoorbeeld veel meer inzet van referenda via internet. Zoals het ook dringend noodzakelijk is dat eindelijk het debat over de islam in het openbaar gevoerd kan worden, want op dit moment moet deze terreurideologie nog steeds per politiek correct dictaat als religie van de vrede gezien worden. Een moderne open samenleving kan helemaal niet bestaan als allerlei heikele kwesties niet bediscussieerd mogen worden, of dat allerlei democratisch nauwelijks tot niet gemandateerde machten eigen plannen doordrukken die zìj misschien wel heel mooi vinden, maar die ten koste gaan van de gewone burgers die in die samenleving leven. Bovendien is het politici helemaal niet toegestaan om een soort oorlog te voeren tegen de eigen cultuur en samenleving. En als je massaal de islam importeert, dan ben je daar wèl mee bezig, gezien de islamitische geschiedenis en de islamitische doctrine en de betrokkenheid van moslims bij zoveel terreur in de afgelopen decennia.

notamused | 11-03-16 | 00:26

@Tweetybird

Veel Duitsers interesseert het niet hoor. Je heb daar een veel grotere plattelandsbevolking dan hier en die hebben er zo wie zo veel minder last van. Het merendeel van de allochtonen zit daar echt in de grote steden.

A3an | 11-03-16 | 00:25

Usuc | 11-03-16 | 00:02

Maar ja voor de rest heb ik niet zoveel met die tijd. En als ik moet kiezen naar duitsland op vakantie of frankrijk kies ik voor Duitsland. Waarom. Omdat die mensen veel aardiger zijn. Fransen zijn echt eigenwijs. Met dat land heb ik echt niks. Vind het ook echt jammer voor die duitse bevolking dat ze met Merkel opgescheept zitten. Gelukkig zijn al die duitsers niet als Merkel. Want ik denk op zich dat de duitse bevolking die flauwekul van merkel net zo zat zijn als wij hier dat kudtkabinet.

tweetybird | 11-03-16 | 00:21

tweetybird | 11-03-16 | 00:10
Maf was die waarschijnlijk wel ja. Of Duitsland het ook had afgelegd tegen Rusland (Sovjet Unie) wanneer de VS zich niet had gemengd in de WO-II waag ik te betwijfelen. Maar uiteraard: we zullen het nooit weten.

Usuc | 11-03-16 | 00:16

Jij je zin.... -)

A3an | 11-03-16 | 00:14

@A3an | 11-03-16 | 00:11
Vermits betekent omdat. Jij bedoelt geen vermits, maar mits (=als ... maar).

Lewis Lewinsky | 11-03-16 | 00:13

Ik heb vanuit mijn vroegere beroep 63 landen en Staten bereisd en vele, vele malen. Daar heb ik mijn MultiCulti bekeken, dat heb ik gelukkig niet in mijn wijk en maar weinig in mijn stad. Conclusie; Iedereen is het gelukkigst in zijn eigen land, vermits er geen islam is. Wij moeten ons daar niet mee bemoeien en elk land zijn eigen geschiedenis laten schrijven.
Lossen ze dat islam-probleem (dan noodgedwongen) maar zelf onderling op en blijft dat reizen ook leuk.

A3an | 11-03-16 | 00:11

Usuc | 11-03-16 | 00:02

Nee hoor. Had geen ene moer uitgemaakt. Rusland was door de weersomstandigheden al een stap te ver. Het leger van hitler was al snel zeer gedemotiveerd. Ook napoleon eindigde daar door hetzelfde.Duitsland had het toen al niet gered in rusland. Ze hadden het zeer overschat. En waren er totaal niet op voorbereid. Tanks liepen vast. Aanvoer van eten en munitie ging gigantisch fout. Het was gewoon 1 grote overschatting en grote fout. Vele generaals hadden hitler er al voor gewaarschuwd alleen was de man ook niet alleen maf als een deur maar ook nog eens zeer eigenwijs. Hij weigerde gewoon te luisteren.

tweetybird | 11-03-16 | 00:10

@Piet Karbiet | 10-03-16 | 23:48
@Watching the Wheels | 10-03-16 | 23:51
"... To be standing by the flag, not feeling shameful, Racist or racial"
www.youtube.com/watch?v=rZHCHRSbH40

nemoj me jebat | 11-03-16 | 00:09

A3an | 10-03-16 | 23:48

Als ik multiculti wil ga ik altijd bij de chinees eten. Soms grieks. Maar daar houdt het wat mij betreft wel mee op. Ik heb al genoeg multikul hier in de wijk. Daar hoef ik dus niet voor te gaan reizen. Sterker nog dat zou mijn beeld vertroebelen. Kom ik daar dadelijk in turkije en lopen de vrouwen daar in tegenstelling van mijn wijk bijna helemaal niet met hoofdoekjes. Dat zou toch een echte telleurstelling zijn. Dat ik ooit naar turkije moet vluchten om turkse vrouwen zonder hoofdoek tegen te komen. Zoiets schijnt in marokko ook te zijn. Hmm wordt mijn beeld van nederland nu nog meer verwrongen.

tweetybird | 11-03-16 | 00:03

tweetybird | 10-03-16 | 23:45
Rusland was denk ik geen stap te ver geweest wanneer de VS zich niet bemoeid hadden met de WO-II. Hoewel Duitsland voor het eerst inderdaad veel tegenslagen te verwerken kregen, stonden ze wel reeds aan de voordeur van Moskou. Ik vermoed doordat Duitsland eveneens steeds meer eenheden naar Noord Afrika moest sturen (Voornamelijk Britten, steeds meer door VS gesteund) dat Rusland gered werd. Uiteraard met als klap op de vuurpijl D-Day (6-6-'44).

Usuc | 11-03-16 | 00:02

@A3an | 10-03-16 | 23:48
Voor mij hoeft het niet. Reizen doe ik overigens alleen naar niet-moslimlanden. Dat vind ik gezelliger als vrouw zijnde.

Maria.1 | 11-03-16 | 00:01

@miko | 10-03-16 | 21:41
Democracy van Killing joke vind ik ook wel een treffende in deze tijd

HouseMaster | 10-03-16 | 23:52

@Maria.1

Als ik MultiCulti wil is het heel aanbevelenswaardig om veel reizen !

A3an | 10-03-16 | 23:48

tweetybird | 10-03-16 | 23:22
Filmpjes van Ein Reich, zoals Duitsland was vóór de WO-I kun je vinden tot aan de oorlogsverklaring van het westen. Van een groter Ein Reich na de oorlogsverklaring van het Westen en het moment waarop de Russen Duitsland verraden.
Usuc | 10-03-16 | 23:34

Ter aanvulling bij deze nog een ansichtkaart uit 1939 waaruit blijkt wat Nazi Duitsland bedoelde met Ein Reich, namelijk het Duitsland van vóór de WO-I.

www.akpool.co.uk/postcards/24252455-la...

Usuc | 10-03-16 | 23:47

@A3an | 10-03-16 | 23:43
Ooit was ik ook aardig Multi culti, maar inmiddels ben ik er wel helemaal klaar mee! Aanpassen of opzouten! En geen dubbele paspoorten; nergens voor nodig.

Maria.1 | 10-03-16 | 23:45

Usuc | 10-03-16 | 23:40

Nee hoor. Ook toen was er al de expansiedrift. Niet Ein reich zoals bij ww1. Maar ein reich europa en de expansiedrift ging zelfs verder als Europa. Dat laten ook de propaganda filmpjes duidelijk zien. Voor hitler werd net als voor andere rusland een stap te ver. Zeg maar hun waterloo.

tweetybird | 10-03-16 | 23:45

En daar komt nog een mooie aap uit de mouw....

"Diverse grote Britse kranten onthulden eind vorige maand dat de socialistische Britse oud-premier Tony Blair aan het hoofd van een samenzwering stond die al 15 jaar geleden de massale immigratie van moslims plande, met als doel om op deze wijze zoveel mogelijk toekomstige kiezers voor ‘links’ binnen te halen en het volk een volledige ‘multiculti’ samenleving op te leggen. Dat zijn hoogstwaarschijnlijk tevens de belangrijkste redenen waarom in Nederland linkse partijen zoals de PvdA altijd zo pro-immigratie uit met name de islamitische wereld zijn geweest."

lees Verder !;

xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/B...

A3an | 10-03-16 | 23:43

tweetybird | 10-03-16 | 23:35
Klopt. Ein Reich, zoals Duitsland Ein Reich was vóór de WO-I.

Usuc | 10-03-16 | 23:40

Osdorpertje | 10-03-16 | 23:25
En waarom verklaarde het westen dan niet de oorlog aan Rusland die hetzelfde deed aan de andere kant van Polen?
Usuc | 10-03-16 | 23:28

Voor de rest ben ik trouwens met je eens.

Usuc | 10-03-16 | 23:39

Beter een Putin vriendje dan een vriend van dat graaiende groepje EU bobo's, van dat corrupte Oekraïne en die dictatuur Turkije...

Er is genoeg 'weg met ons' geroepen en gedaan...
Tijd voor minder EU en meer Nederland voor de Nederlanders!

a4p | 10-03-16 | 23:37

@Van Duyvenbode | 10-03-16 | 22:23
Sparen loont (afhankelijk hoe men het bekijkt) wel. NIRP! Binnenkort op uw bankrekening. Oh wacht... Ja wel eerst de bevolking wijsmaken dat cash foei is!

Vageling | 10-03-16 | 23:37

Osdorpertje | 10-03-16 | 23:25

Nou u bent niet de enige hoor. Zo is het mij ook altijd op school verteld. En zelfs wikipedia en alle andere sites leggen het zo uit. En wie de nazi propaganda filmpjes wel eens heeft gezien wonden de nazis er ook geen doekje om. Wat hun plannen en dromen waren. Namelijk EIn reich.

tweetybird | 10-03-16 | 23:35

tweetybird | 10-03-16 | 23:22
Filmpjes van Ein Reich, zoals Duitsland was vóór de WO-I kun je vinden tot aan de oorlogsverklaring van het westen. Van een groter Ein Reich na de oorlogsverklaring van het Westen en het moment waarop de Russen Duitsland verraden.

Usuc | 10-03-16 | 23:34

@hebbuh | 10-03-16 | 22:18
FREE Dhr. de Wit!

Vageling | 10-03-16 | 23:34

@Usuc | 10-03-16 | 23:07
Plausible Deniability. ;)

Vageling | 10-03-16 | 23:33

-weggejorist-

P. V. Dory | 10-03-16 | 23:33

@Van Duyvenbode | 10-03-16 | 22:06
Zijn bazooka kwam even als een boemerang terug. Ontploft even in zijn porem.

Vageling | 10-03-16 | 23:31

@baard van troje | 10-03-16 | 23:17
Nooit!

Maria.1 | 10-03-16 | 23:30

Vageling | 10-03-16 | 23:24

Ach alle presidenten zijn daar in weze trekpoppen van de wapenindustrie. Dat zijn namelijk degene die echt regeren. En die de macht daar hebben samen met wat andere hele grote multinationals. Waarvoor dacht jij anders dat obama nu pas lobbyt tegen wapens aan het eind van zijn ambtstermijn. Mischien wel omdat hij anders dat einde van zijn ambts termijn nooit had gehaald.

tweetybird | 10-03-16 | 23:30

CITOYENS , AUX ARMES !

Liberte , egalite , fraternite , EU weg ermee , le jour de glorie Est arivee

et excusez voor het slechte Frans , de laatste revolutie is alweer even geleden
dan verleer je het een beetje.
Maar niet getreurd komt wel goed , even opfrissen , euh benodigd , hooivorken , pek en veren , Vlaggen en banieren , van die mutsen met zo,n rozet , vrouwen met blote tieten ,

enorme sukkelzak | 10-03-16 | 23:30

Osdorpertje | 10-03-16 | 23:25
En waarom verklaarde het westen dan niet de oorlog aan Rusland die hetzelfde deed aan de andere kant van Polen?

Usuc | 10-03-16 | 23:28

'Wat is de EU? De EU is een overheid op zoek naar een land'.
====
Briljant geformuleerd door Spartacus.

malang | 10-03-16 | 23:27

@Usuc | 10-03-16 | 21:12
Ik heb nog op school geleerd dat de Tweede Wereldoorlog begon nadat Duitsland Polen was binnen gevallen. Als reactie verklaarde het westen de oorlog, maar de oorzaak was de Duitse inval.
Na de Tweede Wereldoorlog sloeg Duitsland om naar compleet de andere kant. Het "nie wieder" werd een excuus om iedereen maar toe te laten om te laten zien dat de huidige generatie Duitsers geen nazi's zijn. En communistische dominees dochter Angela Merkel is daar het kwadraat van. Om te bewijzen dat zij niet slecht is wil ze meer gelukszoekers toelaten dan er draagkracht is en noemt ze "bescherming zoekenden".
Zij zou heel goed de oorzaak kunnen worden van de Derde Wereldoorlog.

Osdorpertje | 10-03-16 | 23:25

@tweetybird | 10-03-16 | 22:56
Kijk de geschiedenis van de US of A er maar op naar. Laatste die het establishment wilde torpederen was JFK. Zijn lot is bekend. Accepteerde geen overheid in een overheid. Wilde de Federal Reserve aanpakken. BOEM, headshot!

www.paulcraigroberts.org/2016/03/04/do...

Trump is afgestudeerd van een Jesuit Instituut. Obama ook. Of Trump tot de gevestigde orde behoort. Ik durf daar geen uitspraken over te maken. Van Obama wel. Gewoon de zoveelste sokpop sinds Eisenhouwer.

Vageling | 10-03-16 | 23:24

Usuc | 10-03-16 | 23:11

Nou ik heb wel eens wat propaganda filmpjes gezien van de nazis en die lieten toch niks te raden over. Ein reich was daarin toch altijd duidelijk waar te nemen. En die filmpjes kwamen en werden door hun zelf gemaakt. Zo zijn er zelfs nog mensen die de holocaust durven te ontkennen. Ik zeg die zijn echt knettergek. Nee duitsland had toch echt in die tijd weldegelijk dat doel en zij zijn in die tijd weldegelijk de oorlog gestart.

tweetybird | 10-03-16 | 23:22

@Van Duyvenbode | 10-03-16 | 23:08
Ik wou dat ze die patiënt eens van de beademing haalden.

nemoj me jebat | 10-03-16 | 23:20

Ik voelt aan men reaguurwater dat GS op iets zit te broeden. 19:30 het laatste topic.. veel bewijsmaterie de laatste dagen. Wat legt GS veel bloot heh. wat trots! Er komen dagen dat de reaguurders gaan manifesteren. Word lachen.

tattooboer | 10-03-16 | 23:19

mom van avezaath | 10-03-16 | 23:16
Ik denk niet dat de Joden de kunstwerken graag zouden willen ruilen voor de leningen die ze via de centrale banken uit hebben staan bij vrijwel alle landen.

Usuc | 10-03-16 | 23:19

P. V. Dory | 10-03-16 | 22:59
Helder als troebel water uw comment. Waarvoor dont know..

Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 23:19

@Piet Karbiet | 10-03-16 | 23:09
Yeah!
Wij weten wel wat mooi is, hè?

nemoj me jebat | 10-03-16 | 23:18

Uitstekend stuk, Spartacus. Hulde!

Lewis Lewinsky | 10-03-16 | 23:18

tweetybird | 10-03-16 | 23:14
Geen uitbreding, maar herstel van het Duitse grondgebied van vóór de WO-I. De Rothschild-families in Engeland en Frankrijk, die vóór de WO-I uit Duitsland vertrokken, waren het daar echter niet mee eens. Na de WO-II hebben de Rothschilds zich overigens weer hersteld in Duitsland: Frankfurt.

Usuc | 10-03-16 | 23:17

Dankzij de vluchtelingen zullen we op onze blote knieen smeken om meer macht voor de europeese intenationale politiemacht,en meer geld voor defensie.uit vrije wil zullen we de macht uit handen geven.
De hegelian dialectic in zn meest pure, eenvoudige, en meest krachtige vorm..

baard van troje | 10-03-16 | 23:17

Voor wie er nog in de droom leeft, dat Duitsland zijn verleden wil goedmaken, door nu zoveel van die 'vluchtelingen' binnen te halen, slaat volledig de plank mis! Voorlopig hebben ze nog steeds 100.000 kunstschatten van de joden in hun bezit. Als ze, als ze het goed hadden willen maken/doen, hadden ze deze allang aan de rechtmatige eigenaars teruggegeven, maar dat zal nooit gebeuren, dus spijt heeft dit walgelijke land nog steeds niet. Zie de film: woman in gold.

mom van avezaath | 10-03-16 | 23:16

@Daisy Cutter | 10-03-16 | 23:03
Volgens mij is het tellen van de stemmen openbaar. Daar staat me iets van bij.
Even kijken ...
Ja!
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/05/...

nemoj me jebat | 10-03-16 | 23:15

Usuc | 10-03-16 | 23:08

Nou ja ik weet in elk geval dat deze zelfde discusie erover al eens langs is geweest en toen jouw stelling van nu totaal gedebunked werd met goede argumenten en bewijzen. Dat Duitsland weldegelijk de oorlog is begonnen. Zeg maar oorzaak en gevolg. Dat toen uitbreiding een groot goed voor hun was. De droom van ein reich!!

tweetybird | 10-03-16 | 23:14

tweetybird | 10-03-16 | 23:00
Teksten van westerse media op internet zijn natuurlijk in het voordeel van de overwinnaar. Die heeft immers altijd gelijk (net voetbal). De feiten, bijvoorbeeld data van oorlogsverklaringen wie-aan-wie, verdragen, etc. zijn niet te veranderen. Evenals bijvoorbeeld landkaarten van vlak voor de WO-I.

Usuc | 10-03-16 | 23:11

Nog even geduld mensen. Wat we nu zien zijn de laatste stuiptrekkingen van de patient genaamd de EU. Zo is daar de Turkije-deal, een move zonder enige richting, zonder enige ratio, precies wat je van een stuiptrekking verwacht. En dan is daar ECB-president Draghi die de rente op 0 zet; de euro heeft geen hartslag meer. De miljoenen gelukszoekers met een koran in de hand zijn de bacteriën die gaan feesten op het levensloze lichaam. "Patient EU. Overleden".

Rest In Privacy | 10-03-16 | 23:08

tweetybird | 10-03-16 | 23:07
geen idee over welke discussie je het hebt. Ik nam er in ieder geval geen deel aan.

Usuc | 10-03-16 | 23:08

@Maria.1 | 10-03-16 | 21:48
Waarom leest u die troep nog? Kranten? NOS? Vermijdt het als de plaag.

Vageling | 10-03-16 | 23:08

Piet Karbiet | 10-03-16 | 22:17
Geen idee waar toen de discussie over ging. Ik nam er in ieder geval geen deel aan.

Usuc | 10-03-16 | 23:07

tweetybird | 10-03-16 | 23:00

Hmmm jij dacht schijnbaar dat ik jouw daarmee bedoelde. Nee die Usuc bedoelde ik. Hij was volgens mij degene die er een paar weken terug ook mee kwam. Ik bedoelde dus niet jouw. Mischien niet helemaal goed van me gereaguurd.

tweetybird | 10-03-16 | 23:07

EU?
Europäische Untergang!

de honden blaffen... | 10-03-16 | 23:07

@P. V. Dory | 10-03-16 | 22:39
Herinner mij een artikel dat het vuur ook al geopend is is op half bloedjes. Stel je voor. Wat witte bloed hebben. Ook 'privilege'.

Vageling | 10-03-16 | 23:04

Eigenlijk zou het geen gek idee zijn om waarnemers bij het referendum in te zetten, om te checken of de (nee)stemmen niet worden weggegooid. Alleen niet van de VN, want dat is van de regen in de drup.

Daisy Cutter | 10-03-16 | 23:03

Piet Karbiet | 10-03-16 | 22:42

Hoezo . Omdat ik mij dacht te herinneren dat die Usuc toen ook daarmee kwam en toen debunked werd. Met goede argumenten. Nou als jij dan denkt dat ik daarvoor aan de crack zit vind ik wel vreemd. Ik weet niet anders als dat duitsland de wwII gestart heeft. En ik ben duidelijk niet de enige. Zelfs op wikipedia denken ze er zo over en op vele andere sites.

tweetybird | 10-03-16 | 23:00

Filosoof Rüdiger Safransk omschrijft het als WELTFREMDEN HUMANITARISMUS, een soort wereldvreemd goedmensdom dat Merkel ertoe brengt massaal de islam te importeren, om evenwel zo een gigantische islamitische Parallelgeselschaft te produceren, die bron zal zijn van zoveel problemen dat uiteindelijk heel de samenleving erdoor ontwricht raakt. Zie: rottweil.wordpress.com/2015/12/27/saf...

notamused | 10-03-16 | 23:00

-weggejorist-

P. V. Dory | 10-03-16 | 22:59

hebbuh | 10-03-16 | 22:09

En wat handel betreft zal er dan ook weinig veranderen. Hmmm ik moet eerst nog zien of trump wel president wordt. Al moet ik zeggen dat hij nu wel echt een kanshebber is. Zelf vind ik het een clown. Maar zelfs een clown heeft wel wat goede standpunten. Toch zou ik zelf nooit op de man stemmen. Het lijkt mij te gevaarlijk zo'n clown aan de macht. Want hij heeft soms toch ook wat vreemde dingen. Waarin het soms ook lijkt alsof hij zijn emoties niet de baas is. En dat kan in geval van problemen leiden tot onbezonnen dingen. Zeg maar eerst doen en dan pas denken!! En met het speelgoed dat daar staat lijkt mij dat niet best. Ook denk ik dat hij bij onderhandelingen met andere presidenten van andere landen wel eens leiders keihard voor het hoofd kan stoten met onbezonnen uitspraken. Maar ja er zijn dan ook nog eens weinig echte andere alternatieven. Denk dat amerika ook nog niet klaar is voor een vrouwelijke president. Wat dat betreft. Obama was al heel wat in het land dat ons vaak rascisme toedicht maar waar ze vele malen echt rascisties zijn. Want bij Amerika vallen we daarmee ook in het niet. Want je weet alles in amerika is altijd groter. Nou dat klopt. Voor al dat dus.

tweetybird | 10-03-16 | 22:56

tweetybird | 10-03-16 | 22:15
Duitsland wilde graag haar eigen grond terug die haar na de WO-I was afgenomen (Verdrag van Versailles - 1919). WO-I, waarin Hitler later vocht als soldaat, begon overigens met een invasie van Oostenrijk in Servië, nadat staatsfiguren werden vermoord. Een gedeelte van het oorspronkelijke Duitsland was vóór 1 september 1938 reeds weer herenigd mét internationale toestemming (bv. mbt Sudetenland, Verdrag van München - 1938). Bij de "invasie" van het Duits sprekende Polen kwamen trouwens minder mensen om dan bij de huidige oorlog in de Krim. Niet verwonderlijk: ook in het Polen woonden immers veelal Duitsers, aangezien het vóór de WO-I immers Duits grondgebied was, wat hen (nogmaals) afgenomen werd door het Verdrag van Versailles. Aangezien Duitsland niet de WO-I was begonnen, maar wel werd gedecimeerd en moest betalen (herstelbetaling), heeft dit altijd erg gestoken. De honderden miljarden DMark die Duitsland moest betalen stortte het land al snel in een langdurige economische malaise: voedingsbodem voor de democratische opkomst van Hitler. Hitler beloofde banen, herstel van Duits grondgebied en wilde niet meer betalen voor een oorlog die zij niet gestart waren. Dit leidde Duitsland in recordtempo, tot vlak voor de WO-II, tot (wederom) de sterkste economie van Europa. De herstelde grootte en sterkte van Duitsland was wederom een doorn in het oog van de westerse wereld, waarop Engeland en Frankrijk op 3 september 1938 de oorlog met Duitsland verklaarden. Na 70 miljoen slachtoffers verloor Duitsland uiteindelijk weer. Weer werden herstelbetalingen geëist (Verdrag van Luxemburg - "Wiedergutmachung") en ook de kosten van de WO-I moesten nog worden voldaan. Overigens heeft Duitsland in 2010 (!) de laatste aflossing betaald voor de WO-I.

Usuc | 10-03-16 | 22:54

@nononse | 10-03-16 | 22:44
De democratie is al niet zo zuiver meer. In veel gemeentes worden minder stembureau's geopend als tijdens de regionale verkiezingen. Zo ook in mijn gemeente. Heb een bezwaarschrift ingediend, ben op de hoorzitting geweest en als het tot een rechtszaak komt, zal dit pas na 6 april zijn...

Maria.1 | 10-03-16 | 22:52

P. V. Dory | 10-03-16 | 22:39
Van de tak op de hak.. of ehh van de hak op de tak..
Wat is uw bijdrage aan relevantie op het aanspreken van mij?

Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 22:44

Als er een nee komt bij het referendum, en ze leggen dit naast zich neer. Noem ik het een Dictatuur en kunnen wij naar denhaag om Rutte en zijn volgers persoonlijk af te zetten.......... in Brussel waarna de grenzen gesloten worden.

nononse | 10-03-16 | 22:44

@tweetybird | 10-03-16 | 22:27
.
Zit je al weer aan de crack?
Geil.

Piet Karbiet | 10-03-16 | 22:42

@hebbuh | 10-03-16 | 22:09
BRICS is als tegen offensief opgericht.

Vageling | 10-03-16 | 22:39

-weggejorist-

P. V. Dory | 10-03-16 | 22:39

@Maria.1 | 10-03-16 | 21:57
Hitler wilde een Reich. Deze muppets de wereld!

Vageling | 10-03-16 | 22:38

@nemoj me jebat | 10-03-16 | 22:15
,
Echt, er zijn websites waar je kan vragen je hondjes uit te laten.
Echt waar.

Piet Karbiet | 10-03-16 | 22:35

@elkenaambestaatal | 10-03-16 | 21:41
Ja en Nee! Bekijk het groter. Inderdaad op het model van crediteuren (ECB, IMF, etc) en debiteuren (EU bevolking) wel. Er zit een limiet aan. Want landen eisen (chanteren) geld (Afrika, MO) voordat zij het tuig überhaupt terug wil. Het word afgedaan als menselijk maar het draait om geld. Nu dat zij Turkije hun zin gegeven hebben is het hek van de dam. Niemand neemt iemand terug zonder biljarden te toucheren. De EU weet dit. Turkije, NAVO. En dat boeit de EU niet want de graaiers willen graaien. Meer bevolking is meer vraag. Winst! Tegelijkertijd kunnen de lonen omlaag. Nog meer winst! Eurocraten en multinationals en de corperaties en hun radicale kapitalisme.

Vageling | 10-03-16 | 22:35

*binnengrensmens
corr.
Typ sneller dan myn thoughts.. Sorry.

Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 22:34

Waar de laatste tijd de focus vooral ligt op Turkije/Griekenland wordt voor het gemak maar even vergeten dat er ook nog een stroom is vanuit Noord Afrika naar Italië en daar wordt voorlopig weinig tot niets tegen gedaan terwijl die - zeker nu de winter voorbij is - toch ook weer op gang gaat komen.

taxhond | 10-03-16 | 22:32

Het volk moet zich natuurlijk niet tegen de elite keren gheheheheehe,jullie komen steeds meer in het nauw darmpies.

hebbuh | 10-03-16 | 22:30

Maria.1 | 10-03-16 | 22:07
Femke Halsema verwoordde eens:

"Het duurzaam bevrijden van mensen uit onderdrukking, achterstanden en armoede is de kern van linkse politiek."

Tja, wat een omkering heden van haar citaat.. De buitengrensmens wordt bevrijd maar de binnengrens gevangen gezet en onder gespuugd..

Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 22:29

www.telegraaf.nl/buitenland/25366579/_...

Oeps...
Quote: ,,De Republikeinse elites en veel van hun media (...)

De rest van het verhaal is dan weer onzin, maar dat ene zinnetje...

forcone | 10-03-16 | 22:27

Piet Karbiet | 10-03-16 | 22:17

Nou dat weet ik niet. Maar ik heb dat hier al eens zien langskomen en daarvan weet ik toen nog dat het geheel werd gedebunked met goede argumenten. En ik heb het idee dat dat toen ook naar aanleiding van deze reaguurder was. Dit was een paar weken terug. En ik heb gewoon gegoogled op de vraag aan google . Wie starte wereldoorlog 2 en toen kreeg ik toch Duitsland als antwoord. Wikepedia en vele andere sites zijn daar eenduidig over.Het moet dus wel kloppen. Tsja ik heb zelf die oorlog gelukkig niet meegemaakt . Was nog ver voor mijn tijd.

tweetybird | 10-03-16 | 22:27

Expansiedrift geldt voor elke overheid/staat. Niet alleen voor de EU maar ook voor kleinere en grotere staten.

De staat is een monopolie van regelgeving en belastingheffing. Dus gebaat bij een groter territorium om meer regels te kunnen maken en meer belasting te kunnen heffen.

Het democratisch systeem faciliteert dit.

Oplossing is de vrije markt.

rothbard | 10-03-16 | 22:26

Prem bij Powned TV .. die Hindu haalt heel dat programma naar beneden met zijn pro Erdogan gezwam.

(c)ZWITSUL | 10-03-16 | 22:26

Off topic maar ook weer niet.

Want zoals bekend heeft de ECB onder de Italiaan Draghi de rente nog verder verlaagd.

Het gevolg: op termijn gigantische inflatie maar net zo erg, de pensioenfondsen kunnen geen reet meer verdienen zodat uw pensioenpremie flink omhoog moet worden geschroefd en uw pensioen (flink) worden gekort.
Tevens ontvangt u, mocht u nog spaarcentjes hebben, geen cent meer aan rente.

Dit is het geniepige beleid om de spaarzame Nederlanders (en Duitsers) hard te straffen en de schuldenaars, meest de zuidelijke EU lidstaten te belonen oftewel de spaarcentjes van ons komen zo alsnog in de zuidelijke EU staten terecht.

Wilders zei het al en krijgt nog sneller gelijk dan gedacht: zo snel mogelijk uit de EURO stappen.

Maar ja, tijdens de laatste paar verkiezingen is massaal Pro EUSSR gestemd.

ProAsfalt | 10-03-16 | 22:25

Er zou meer belasting moeten worden geheven op de scheefverdieners, dit zijn die mensen die meer verdien dan minimumloon maar minder als 3x modaal. Deze scheefverdieners zouden zoveel belasting moeten betalen dat ze minder dan 90% van het bijstandsniveau overhouden, dan kunnen zowel de vluchtelingen als hardwerkend Nederland met meer dan 3x modaal meer kunnen overhouden. Laten we wel wezen als je minder dan 3x modaal verdient dan ben je gewoon een PVV of SP stemmende pauper die niet opgelet heeft tijdens diens schooltijd en afgunst heeft tenopzichte van het meerderbedeelde VVD of CDA stemmende Nederland of de vluchtelingen die recht op meer hebben dan jou.

Error 404 | 10-03-16 | 22:25

@hebbuh | 10-03-16 | 22:18
.
Not. En Teapot zit soms op Powned, geloof ik.
U zult het verder met mij moeten doen.
Tis niet anders

Piet Karbiet | 10-03-16 | 22:24

Sparen loont niet meer. En uit besparingen moeten investeringen komen. Gaat dus niet meer. De EU is een failed project. De EU is gedoemd te verdwijnen. De EU lijkt bijna almachtig, onaantastbaar. Als goden op de Olympos wanen zich de eurocraten te Brussel. Toch is hun einde nabij, zeer nabij.

Rest In Privacy | 10-03-16 | 22:23

Een lokale politicus kun je aanspreken en soms luistert die ook.
Een provinciale politicus is doorgaans onzichtbaar.
Een tweede slaapkamerlid kun je emailen, maar krijg je zelden antwoord van.
Ik vraag wel eens aan mensen hoeveel Europarlementariërs men kent. Soms kent men er één, maar meestal geen.
Dat is dus wat we democratie noemen.

Guy Veropzoudten | 10-03-16 | 22:21

hebbuh | 10-03-16 | 22:09

Met unaaithetstates zijn we ook niks. Geloof mij maar dat de russen als ze willen ons sneller plat hebben als dat wij met onze ogen kunnen knipperen. Tegen de tijd dat de unaaithetstates hier zijn is het al klaar. We praten dan wel over kernwapens. Ik denk zelf dat rusland te veel wordt onderschat. Maar ik geloof niet dat de russen zitten te wachten op een aanval op europa. Waarvoor zouden ze.

tweetybird | 10-03-16 | 22:21

Iemand trouwens nieuws over Dhr.de wit?
Ik mis zijn bijdragen en ik ben niet de enige denk ik.

hebbuh | 10-03-16 | 22:18

-weggejorist-

P. V. Dory | 10-03-16 | 22:17

@tweetybird | 10-03-16 | 22:06
.
En laten we ook Fall Gelb niet vergeten, toen Nederland Duitsland aanviel.
nl.wikipedia.org/wiki/Fall_Gelb
,
Usuc | 10-03-16 | 22:02 is een prutser en komediant.

Piet Karbiet | 10-03-16 | 22:17

@necrosis | 10-03-16 | 20:41
Amen betekent letterlijk: "het is waar". Of "het zij zo.
Reaguurder is het dus eens met het verhaal.
Soms hoeft het helemaal niet met zoveel woorden.

nemoj me jebat | 10-03-16 | 22:15

Usuc | 10-03-16 | 22:02

Het is dus maar hoe je het interpreteerd. Maar meestal is degene die een oorlog start toch de veroorzaker. Lijkt mij. En in dat geval was het duitsland die polen aanviel. Om het in te nemen.Ach ja Je kunt natuurlijk gaan roepen dat Duitsland niet de oorlog starte maar de engelse en fransen omdat die ingrepen. Mede omdat die de bui al zagen hangen. Maar dat was waarschijnlijk niet gebeurt als duitsland niet polen had aangevallen. Want daarmee heeft duitsland weldegelijk zelf de oorlog gestart.

tweetybird | 10-03-16 | 22:15

tweetybird | 10-03-16 | 22:06
Al vóór 1 september was het grootste gedeelte van de "Anschluss" een feit. Een geweldloze, democratische aansluiting van het Duitssprekende Oostenrijk bij Duitsland. Bij de annexatie van Duitsland van het Duitssprekende Poolse gedeelte (zoiets als de Krim nu) pikte de rest van de Westerse Wereld het niet meer en verklaarden Engeland en Frankrijk de oorlog aan Duitsland. Niet andersom en geen oorlogsverklaring aan Rusland die hetzelfde deed met de rest van Polen. Duitsland werd, net als voor de WO-I een té sterke economische macht met eigen valuta systeem.

Usuc | 10-03-16 | 22:13

De EU is wat ze noemen een "dead man walking". De financiële bodem is eronderuit geslagen. Nul procent rente, massaal opkopen van obligaties door de ECB. Eigenlijk is het Europese project hiermee al ten einde. Het is dood. Het rente-mechanisme werkt niet meer, en daarmee houdt alle kapitaal-formatie op. Het is over en uit. Patient overleden.

Rest In Privacy | 10-03-16 | 22:12

@Piet Karbiet | 10-03-16 | 20:42
: D
Da's weleens goed voor hem. Heb je z'n buik gezien?!

nemoj me jebat | 10-03-16 | 22:10

tweetybird | 10-03-16 | 21:48 | | Reageer+ | 0

Stel dat Trump de gekozen president is en hij gaat echt met de Russen samenwerken wat blijft dan van de EU over?
De BRICS tegen de EU ,zonder unaaitmesteeds zijn we helemaal niets.

hebbuh | 10-03-16 | 22:09

@Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 22:03
Ik zie het van zeer nabij. Een arm gezin met kinderen dat aan hun lot wordt overgelaten en statushouders die vol met nieuwe spullen gestopt wordt. Plus gratis sporten, gratis zwemles, gratis fietsen e.d. Het arme gezin is overigens netjes op het rechte pad gebleven, terwijl zeker 1 van de koters van het statushoudersgezin aan het dealen is geslagen.

Maria.1 | 10-03-16 | 22:07

Tweede Wereldoorlog tijdens het jaar 1939. De Tweede Wereldoorlog begon in de opvatting van de veel historici op 1 september 1939, hoewel het op die dag nog alleen ging om oorlog in Europa, namelijk de Duitse aanval op Polen.


Nou even opgezocht op google. Voor usuc. Duitsland starte weldegelijk de oorlog en in 1941 liep het echt uit op een wereldoorlog.

tweetybird | 10-03-16 | 22:06

En ondertussen zet Draghula van de ECB de rente op 0%. Dat is een veel grotere klap voor de EU dan welke verkiezing of referendum ook. De EU staat voor het totale bankroet, en alleen dat kan een einde maken aan het hele project. Nul procent rente betekent een einde aan de kappitaalformatie, de creatie van talloze zeepbellen, de aanmoediging van giga financiële speculatie. Nog even geduld en de EU dondert in elkaar met de implosie van de financiële pyramide.

Rest In Privacy | 10-03-16 | 22:06

@Maria.1 | 10-03-16 | 21:50
Nee Maria, ik heb geen tv meer. Maar goed ook want anders was ik ontploft van zoveel misselijkmakende schijnheiligheid.

LaatmaarLu? | 10-03-16 | 22:05

Maria.1 | 10-03-16 | 21:45
Jongstleden weleens een bouwmarkt bezocht? analfabeten die je overlopen met karretjes vol verf/behang/lampen enzv, en bij de kassa niet weten hoe de pin werkt en dan elkaar bevragen hoeveel dirhams 300 euro is.. Ja deze hebbe zeker gewerkt en uit eigen zak betaald*not*.

Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 22:03

Finland (Suomi) bespreekt een mogelijk referendum om uit de EU te stappen. Voor Brussel is dat Suxit

moutardeaprèslerepas | 10-03-16 | 22:02

kleinkonijn | 10-03-16 | 21:53
Even Googlen. Is gewoon geschiedenis.

Hitler wou alle Duitssprekende mensen weer onder één natie. 1 september 1939 begon de Blitzkrieg in Polen. Daarvóór hadden de Duitsers al afgesproken met Rusland om elk de helft van Polen in handen te nemen. Duitsland ruwweg het Duitssprekende gedeelte (het Duitsland van vóór de WO-I), en Rusland de rest. Engeland en Frankrijk verklaarden daarop als eersten van de Westerse landen op 3 september 1939 de oorlog met Duitsland (maar niet met Rusland!).

Usuc | 10-03-16 | 22:02

kleinkonijn | 10-03-16 | 21:53

Dit verhaal is al langs geweest en naar ik dacht toen geheel debunked. Duitsland was wel degene die de eerste stap zetten. En zo de oorlog in gang zette. Meen ik mij te herineren van dat debunk verhaal wat klopte.

tweetybird | 10-03-16 | 22:00

@Usuc | 10-03-16 | 21:12
.
U heeft ook 9 jaar Geschiedenis gestudeerd, begrijp ik?

Piet Karbiet | 10-03-16 | 21:57

@tweetybird | 10-03-16 | 21:48
Dat idee heb ik ook steeds gehad; ein Reich! Wat Hitler niet gelukt is, probeert de EU alsnog. Wel op een andere manier, maar toch. Wij worden er niet beter van in elk geval.

Maria.1 | 10-03-16 | 21:57

@tweetybird | 10-03-16 | 21:48
Dat idee heb ik ook steeds gehad; ein Reich! Wat Hitler niet gelukt is, probeert de EU alsnog. Wel op een andere manier, maar toch. Wij worden er niet beter van in elk geval.

Maria.1 | 10-03-16 | 21:57

Usuc | 10-03-16 | 21:52

Ja het europese woord voor we hebben geen oplossing maar we laten u denken van wel. En dan noemen ze het vluchtelingen beleid.

tweetybird | 10-03-16 | 21:56

Blanke mensen zijn te eigenwijs geworden. We zijn een gevaar voor de zittende elite, wij hebben inderdaad macht door het vrije woord gekregen. Ze gaan ons vermengen met stupid, afhankelijk en onderdanig volk. Dusdanig get gemiddelde naar beneden trekken. Zodat we de domheid gaan aanvecjtn en niet de epite en de regering en daar hebben ze flink verkeerd ingeschat wie wij burgers zijn.

tattooboer | 10-03-16 | 21:54

Usuc | 10-03-16 | 21:12
Interessant verhaal. Nooit geweten ook. Heb je hier meer info (linkies) over ?

kleinkonijn | 10-03-16 | 21:53

tweetybird | 10-03-16 | 21:48
Er is geen vluchtelingencrisis. Het is vluchtelingen beleid.

Usuc | 10-03-16 | 21:52

@LaatmaarLu? | 10-03-16 | 21:48
Heb je het PvdA spotje vanavond gezien? We mogen niet alleen aan ons zelf denken; nee, we mogen alleen aan anderen (buitenlanders) denken.

Maria.1 | 10-03-16 | 21:50

De vluchtelingencrisis is aangemoedigd door de EU. Merkel dus. Om hun vergrijzingsprobleem op te lossen en om de grote werkgevers te pliesen met zeer goedkope werkkrachten. Zoals de VVD dus. Nu is het een beetje de spuigaten uitgelopen en zeg maar gerust onbeheersbaar geworden. De EU kan het niet oplossen maar doet alsof ze dat wel kunnen. Nu doet zich iets vreemds voor. De EU wil niet op zijn bek gaan. En denken het in hun voordeel te kunnen gebruiken. Nog meer vluchtelingen moet het in het positieve trekken. Raar maar waar. Het moet nu namelijk zo onbeheersbaar worden dat landen het zelf niet meer kunnen trekken en afhankelijk worden van jawel die EU. Zie het maar als een handenbinder. Wat is daar voor nodig om dit duistere plannetje te laten werken. Nou frustreren dat landen hun grenzen dicht trekken. Met zogenaamde fopmaatregelen komen om te laten denken dat zij de oplossing zijn en brengen. Daarbij onder het mom van teveel vluchtelingen de EU proberen uit te breiden door turkije erbij te voegen. Want dat wil de navo zo graag. 1 van de redenen. De expansiedrift van die EU eliteclub is namelijk ongekend. Zie een merkel die het verleden probeert te herhalen maar nu zonder slag of stoot. Verder maakt het ook niet uit of er terroristen tussen die vluchtelingen zitten. Het is er namelijk de EU veel aangelegen om 1 europese politiemacht te hebben en 1 europees leger. Hun droom de EU elite. Wat aanslagen komen dus niet slecht uit. Want let maar op de roep er na om te komen tot samenwerking van beveiligingsdiensten ,de roep van een europese politiemacht en leger in het kader van terrorisme bestrijding. Wij zijn er de dupe van maar dat zal die elite helemaal worst zijn. Die willen de macht over 1 Europa. De totale macht met een EUropees volk volledig onder de duim en dat niet zeikt en ja en amen roept.Zeg maar het gedroomde EIN reich. Ja macht is een raar dingetje. Soms is het nog gewilder als geld.Wat dat betreft zijn wij in hun ogen maar sukkels en speeltjes!! Maar ja de vluchtelingen crisis kunnen ze niet oplossen want om die op te lossen is er namelijk maar 1 oplossing. De grenzen sluiten. En u begrijpt dat willen ze niet want dan valt EIN reich uiteen. Dus spelen ze dit spelletje.

tweetybird | 10-03-16 | 21:48

@Maria.1 | 10-03-16 | 21:22
Helemaal mee eens. Als Nederlander kun je gewoon verrekken, ik spreek uit eigen ervaring. Een eerlijk, sociaal verhaal? Voor geen ene millimeter. Ja, misschien als je de weg van de achterdeur kent, goede vriendjes bent met de PvdA wethouder etc, als je dat niet hebt en via de voordeur binnen moet komen bij de ambtenarij, laat alle hoop maar varen. Zum kotzen!

LaatmaarLu? | 10-03-16 | 21:48

@necrosis | 10-03-16 | 20:41
Doe eens niet zo gemeen. Reaguurder probeert ermee te stellen dat hij/zij het een goed stuk vondt.

Vageling | 10-03-16 | 21:48

@necrosis | 10-03-16 | 21:40
Die arme Grieken gaan nu ook al vluchten.

Maria.1 | 10-03-16 | 21:47

@Hatertzzz | 10-03-16 | 20:00
definieer illuminatie.

Vageling | 10-03-16 | 21:46

@Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 21:36
Ik hoor en zie het in mijn omgeving. Nederlanders die zich zelfs basale benodigdheden niet kunnen veroorloven en moeten toezien hoe hun nieuwe buren volgestopt worden met nieuwe spullen. Alsof dat nog niet genoeg is mogen zij gratis sporten en krijgen nieuwe fietsen (die ze doorverkopen). Het is te gek voor woorden!

Maria.1 | 10-03-16 | 21:45

@Pompenkoning | 10-03-16 | 19:53
Speelruimte? U heeft er weinig kaas van gegeten.

Vageling | 10-03-16 | 21:45

@Elvos is back | 10-03-16 | 19:41
Eerder Europa van Killing Joke

miko | 10-03-16 | 21:41

De EU kan doen wat het wil omdat de in belangrijkste landen, dat zijn dus inclusief de zogenaamde arme maar redelijk 'Westerse' landen; Spanje, Italië, Griekenland men het nog steeds veel te goed heeft om de straat op te gaan en de regering om te gooien. Zolang men in deze landen maar ook de echt welvarende landen; Engeland, Nederland, Duitsland, Scandinavië plus Finland het nog te goed heeft zal er nooit iets veranderen. Want zeg nu zelf, het valt allemaal wel mee.

elkenaambestaatal | 10-03-16 | 21:41

Europa loopt op z'n laatste benen en probeert te redden wat er te redden valt. Wat overigens niet slim is. Het gaat uitlopen op een catastrofe wanneer ze als een stel blinde paarden door galopperen daar in Brussel. Het volk is aan zet en moet hier de rem op drukken, doen we dat niet gaan we verzanden in een Europese burgeroorlog.

Toetsiemonster | 10-03-16 | 21:40

@FrankVeer | 10-03-16 | 21:30
Met name Griekenland (met de grootste vloot ter wereld!) zou die bootjes met vluchtelingen moeten aanhaken en terug moeten slepen naar de stranden van Turkije.
Voorheen kon Griekenland nog wegkomen door die Syriërs uit Marokko, centraal Afrika, Afghanistan en noem het maar op gewoon door te laten richting noord-Europa.
Maar nu de buurlanden de grenzen van de 'Balkan-route' dichtgooien, gaat die communist Tsipras lopen piepen.
Wat mij betreft wordt Griekenland uit het Schengen-verdrag gegooid.

necrosis | 10-03-16 | 21:40

@forcone | 10-03-16 | 21:29


Zal ik jou eens wat zeggen? In een wereld waar blanken in een hard tempo een steeds kleinere minderheid worden is het meer dan een goed idee om Europa in een staat te verenigen.


Maar dan wel een die de rechten en belangen van de OORSPRONKELIJKE Europeanen bevecht. En niet deze halfzachte failed state.

omanders | 10-03-16 | 21:37

Maria.1 | 10-03-16 | 21:22
Een Wob-verzoekje aan sociale zaken en dan gericht op WWb (bijzondere bijstand) en dan met name huishoud/witgoed/inrichtingskosten? Aantal toekenning en achtergronden aanvragers.

Gegarandeerd lijstjes vol met 90 % buitenlandse namen..

Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 21:36

@forcone | 10-03-16 | 21:29
EUSSR. Wacht maar tot TTIP erdoor is.

Vageling | 10-03-16 | 21:33

De EU ziet het niet als een probleem. Het word enkel zo genoemd vanwege publieke opinie. Dit is geplanned. Wat wij zien is een clusterfuck aan belangenverstrengelingen. Enerzijds de Eurocraten met de neocons, multinationals en hun NGO's en ander tuig met anderzijds de bevolking van de EU. Een probleem is een oplossing die nog moet worden gevonden. Mijn mentor leerde mij het woord probleem ook niet te gebruiken maar te spreken van een 'issue'.

Vageling | 10-03-16 | 21:31

In de FAZ (www.faz.net/aktuell/politik/fluechtlin...) stond een aardig verhaal over problemen en onvermogen bij het terugsturen van vluchtelingen. Kort samengevat, te weinig ambtenaren, te veel verplichte gegevens, te veel vluchtelingen en een Turkije dat de afhandeling kan rekken, zodat er per saldo nauwelijks mensen teruggestuurd kunnen worden.

FrankVeer | 10-03-16 | 21:30

Kort om:

EGKS > EEG > EU > ?
Een proces dat tot op de dag van vandaag doorgaat...

forcone | 10-03-16 | 21:29

@LaatmaarLu? | 10-03-16 | 21:18
Inderdaad. Als we echte oorlogsvluchtelingen helpen, dan is dat nog tot daar aan toe. Maar waarom krijgen statushouders alles nieuw en alles gratis, terwijl er Nederlanders door diverse omstandigheden het heel zwaar hebben en die gewoon kunnen verrekken? Dat kan er bij mij niet in.

Maria.1 | 10-03-16 | 21:22

@jan huppeldepup | 10-03-16 | 21:14
" De kans daarop is klein, maar het debat wordt gevoerd omdat ruim 53.000 burgers een petitie over de kwestie hebben ondertekend"
Glas, Plas, Was

Mastermattie | 10-03-16 | 21:19

EU: een regering? op zoek naar een volk;versus
.
Het Nederlandse volk op zoek naar een regering die voor hen opkomt
.
Nexit na Brexit, Fixit na Brexit: wij willen naar de uitgang!
Dus NEE tegenstemmen op 6 april, dat is het begin van het einde van de EU, Merkel, Rutte, Samsom en die aalgladde veilingmeester ("ik heb hier nog een vluchteling in goede staat, wie biedt er meer? Gratis wonen, gratis Miele? Wie biedt nog meer?")

LaatmaarLu? | 10-03-16 | 21:18

Schrokop Van Baalen en boerin Schreier-Pierik werken vast HEEL hard !

stutz | 10-03-16 | 21:15

Dat de EU zichzelf niet serieus neemt afgezien van persoonlijk te vergaren rijkdom op onaantastbaar pluche, blijkt ook uit het feit dat de EU zich aan geen enkele van de eigen verdragen houdt. Geen enkele.
Stabiliteitspact? Temidden van de navolgende crises zowat vergeten, maar altijd al stelselmatig terzijde geschoven.
Schengen? Landen die zich aan de minder leuke kant ervan willen houden, het bewaken van de buitengrenzen, worden bekritiseerd.
Dublin? Migranten worden overal in Europa toegelaten, ook als ze al talloze veilige landen zijn gepasseerd. Voor de bühne gaan wer wat migranten tegengehouden worden, maar de bouwplannen voor honderdduizenden huizen per jaar in Duitsland alleen al zijn van start gegaan; plannen voor grootschalige terugkeer zijn er niet en zullen er ook niet komen, zelfs al zou de burgeroorlog in Syrië aflopen. Het gaat dus niet om menselijk opvangen van het beperkte aantallen vluchtelingen die echt bedreigd werden waar ze woonden, maar om het toelaten van zo veel mogelijk niet-Europeanen.
En daar zouden Putin en Brussel best eens verrassend op één lijn kunnen zitten met het instandhouden van de migrantenstroom. Putin om Europa te destabiliseren zodat hij niet lastig gevallen wordt op de Krim en in Oost-Oekraïne. Brussel omdat die machthebbers ook baat hebben bij een gedestabiliseerd Europa met een minder welvarende, meer ontwortelde en daarmee afhankelijker geworden bevolking.
En dan is er nog de VN-verklaring voor Rechten voor Inheemse Volken, dat hiermee met voeten wordt getreden.

Zoetwaterpanharing | 10-03-16 | 21:14

Kan Geen peil de engelsen niet even waarschuwen. Dat ze kiezen voor een Brexit Met een enorme meerderheid. Dan kunnen wij volgen met de Nexit.
Wen er maar aan de lange wachtijden bij de grens. Veilgiheid is een groter goed en geduld een schone zaak.

Yvonne54 | 10-03-16 | 21:14

hopjespapiertjes | 10-03-16 | 19:53
Wees gerust. Mét open grenzen hou je straks geen geld meer over voor vakantie en hoef je dus ook niet meer te wachten bij de grens.

Usuc | 10-03-16 | 21:13

Osdorpertje | 10-03-16 | 19:49
Duitsland starte de WO-II niet. Dat deed het westen nadat Duitsland en Rusland Polen hadden verdeeld. Daarna verklaarde het Westen Duitsland de oorlog, maar niet Rusland...

Usuc | 10-03-16 | 21:12

En zo loopt de EU met open ogen in de val van de islamofascist Erdogan.

Als wij burgers in Noordwest-Europa niet in opstand komen, worden we zodadelijk geconfronteerd met genocide. Onze eigen genocide welteverstaan.

Erdogan en zijn bondgenoten zijn islamofacisten met als doel wereldheerschappij en het uitroeien van alles wat niet turks is.

Zij maken ook geen enkel geheim van hun plannen. Plannen die opgeschreven zijn door Erdogans grote inspirator Necip Fazil.
Lees deze schrijver en snap wat hun plan is.

www.groene.nl/artikel/we-gaan-het-land...

Pierrepoint | 10-03-16 | 21:11

geeftnix | 10-03-16 | 21:04
+1

Guy Veropzoudten | 10-03-16 | 21:06

We moeten de straat op. Vrijheid gelijkheid en broederschap voor de autochtone bevolking.

Weg met de EU. En een proces tegen de landverraders.
Zo ironisch dat Hitler de joden uit wilde roeien en Merkel de jodenhaters binnen roept. Zijn ze goedverdoemme weer de klos. Laatst was er nog herdenking van de februaristaking. Toen de mensen nog het lef hadden op te komen voor mensen die zo vreselijk behandeld werden door de Duitsers en moet je nu zien wat er vanuit Duitsland gefixt word voor de joden. Bizar is het juiste woord.

Als ik een jood was zou ik haar het liefst een kogel door haar zotte kop jagen uit bescherming van de andere joden

Yvonne54 | 10-03-16 | 21:04

Jongens, wij moeten er gewoon mee stoppen. Uit goede ideeen ontstaan altijd monstrums. Jezus Christus had een goed idee. En in no time liepen er hoogwaardigheidsbekleders met mijters op hoofd hun dogmas op te leggen aan het gewone volk. Karl Marx had een goed idee, ja hoor en in no time werden er miljoenen mensen geslacht voor dat goede idee. Ontwikkelingshulp heeft zich ontwikkeld tot een hulp industrie waarbij tienduizenden hulpverleners afhankelijk zijn van de geldstromen, het nu eenmaal hun baan, waarbij de leiders van de hulpbehoefende landen zich verlekkerd verrijken. Het goede idee van de Europese Gemeenschap van Kolen en Staal is verworden tot een nieuw monstrum waarbij de eigen dynamiek zo´n rol speelt dat er slachtoffers vallen. De vluchtelingenstroom was niet nodig geweest en het had veel slachtoffers bespaard als tijdig harde maatregelen waren genomen.Spanje sleepte tien jaar geleden al de rubberbootjes die aangeland waren op Tenerife terug naar het land van herkomst en sloot met die landen verdragen. Achter de coulissen werd zelfs gedreigd met militair geweld.Intussen verzwakt de EU zich mateloos door onbegrijpelijke maatregelen zoals standaardkomkommers en zicht op toetreding tot de EUdoor de Oekraine en Turkije. De ministerraad is te vergelijken met een schoolklas. je hoort er bij of je hoort er niet bij. En beroepspolitici zijn nu eenmaal van nature niet de moedigsten.Het is te hopen dat Brussel flink doorelkaar wordt geschud door het referendum op 6 april a.s. en wat zeer wenselijk is: een Brexit.

geeftnix | 10-03-16 | 21:04

En daarom 6 april: NEE

BlowingBubbles | 10-03-16 | 21:02

*de laatste "tijd" lig ik dubbel.
corr.

Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 21:00

"Allen menschen werden Bruder (m/v)"
Echt waar GS.. de laatste lig ik dubbel van de pica-benamingen.:-)

Verders,
Hoe hoger de Eu klimt hoe harder en dieper het gedrocht omlaag valt..

Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 20:59

De EU is ontmaskerd voor wat het is: een verzameling jochies en mokkels die via het alfa-afvoerputje van het onderwijs — met daarbij behorend voormalig hippietuig als leermeesters — voor de 'status' en de grote taxpoetgrabbelton van Den Haag, Brussel of Genève gegaan zijn en het verder werkelijk geen reet interesseren. Ik woonde vroeger een deur verder van zo iemand; die deed elke nacht open voor een wandelende dildo om vervolgens iedereen zonder oordoppen wakker te houden, ook al kon je aan het gezucht horen dat ze d'r eigenlijk geen zin in had.

Slogra | 10-03-16 | 20:59

necrosis | 10-03-16 | 20:53
Dat ze niet verwant zijn aan de stadhouders is een historisch gegeven. Zelfs de verwantschap aan Willem 1, de man die door een door de Engelsen georganiseerde staatsgreep koning werd in het gebied van de republiek der verenigde nederlanden, zelfs die verwantschap is twijfelachtig. Achtereenvolgende mannelijke toevoeging was zo bedreven in hoerenloperij dat syfilis nakomelingen onmogelijk maakte. Maar daar is huispersoneel voor, toch?

Glasgow Argus | 10-03-16 | 20:58

"Allen menschen werden Bruder (m/v)"
Echt waar GS.. de laatste lig ik dubbel van de pica-benamini

Dr. Frambozenjam | 10-03-16 | 20:57

Migrantencirsis of niet, de EU gaat doorrrrrrr
- nieuwe auto's besteld voor de apparatsjiks
- een lachende Rutte na elke Euro-tob
- een totaal impotent Europarlement
- een volstrekt corrupte pers
En DIT is het probleem: www.youtube.com/watch?v=w5eJXXhwG5I

Guy Veropzoudten | 10-03-16 | 20:55

@necrosis | 10-03-16 | 20:46
.
Je moest grimlachen. Geeft toe. Come on.

Piet Karbiet | 10-03-16 | 20:55

Aanvulling op mijn eerdere reaguursel:
Je hoeft echt niet van aluhoedjes te houden om te realiseren dat de puppetmasters niet het beste met ons voor heeft. Ik lees heel vaak dat het om geld gaat, ook in het bovenstaand artikel, maar het allerbelangrijkste voor de (politieke) elite is, het in stand houden van hun macht. Geld is bijzaak, macht is alles.

The_Observer | 10-03-16 | 20:54

@Glasgow Argus | 10-03-16 | 20:46
Ik ga er alleen van uit dat de keuninklijke familie geen reedt te maken heeft met de voormalige stadhouders van Oranje.
Ik zie de keuninklijke familie slechts als de duurste uitkeringstrekkers die dit land kent.

necrosis | 10-03-16 | 20:53

@Tarak | 10-03-16 | 20:31
,
But the proles, if only they could somehow become conscious of their own strength, would have no need to conspire. (1.7.2)

Piet Karbiet | 10-03-16 | 20:53

Nee wij laten het niet gebeuren, maar het apathische gedeelte van het volk wel.
Het Schultenbrau volk met opgeblazen grote bekken wat niet gaat stemmen maar wel heel veel herrie maakt.
Nee wij laten het niet gebeuren, maar de verkalkte pre internet neuzel die is blijven steken in de verzuiling en de leugen van de EU is vrede en voorspoed wel. U kent die types wel die nog steeds PvdA stemmen om dat die iets voor arbeiders doen. Die nog steeds VVD stemmen omdat die voor de kleine ondernemer zou zijn. Die nog steeds D66 stemmen omdat die partij zo liberaal en werelds is. Of de christen die CDA stemt omdat god dat goed vind. Die fossielen laten het gebeuren.
Nee wij laten het niet gebeuren, maar die kliek die denkt dat ze een soort van meritocratie besturen wel. Die hautaine Drs. cultuur met vergrijsde Alpha denkertjes waar de bestuurslagen van doorspekt zijn en die denken dat ze de democratie mogen verkrachten omdat het volk te dom zou zijn om zelf te beslissen.
Nee wij laten het niet gebeuren.

bakoenin | 10-03-16 | 20:52

R2Dbag | 10-03-16 | 20:48
Morgen met een zak lucht naar de bakker, dan.

Glasgow Argus | 10-03-16 | 20:50

Yups.

XHannibalX | 10-03-16 | 20:49

Ik heb zelf geen kinderen, maar ik zou echt zorgen maken en ook nadenken over emigratie. Wat is er in hemelsnaam aan de hand op deze aardbol? Wiens idee was dat oprichten van de EU eigenlijk?

Was het hele concept van geld maar niet uitgevonden(en buskruit), dat had een hoop ellende bespaart. Wat is het eigenlijk, geld. Nummers in een computer.
Overblijfsel van een boom, waar je je reet mee afveegt, een boom die zuurstof geeft. En ik weet 1 ding, zuurstof is een stuk belangrijker dan geld.

R2Dbag | 10-03-16 | 20:48

@Piet Karbiet | 10-03-16 | 20:42
*ahum*

necrosis | 10-03-16 | 20:46

necrosis | 10-03-16 | 20:44
Ga je er nog vanuit dat Juliana van Soest verwant is aan Wilhelmina de Ranitz.

Glasgow Argus | 10-03-16 | 20:46

Goed verhaal, Spartacus! Hulde voor dit helder betoog.

Mark de Grootte | 10-03-16 | 20:45

@Piet Karbiet | 10-03-16 | 20:39
Dat is onze keuning niet, dat is een nazaat van De Ranitz.

necrosis | 10-03-16 | 20:44

bakoenin | 10-03-16 | 20:43
Kan hij ook eens naar de Franse kapper gaan.

Glasgow Argus | 10-03-16 | 20:44

Als de EU de migratiecrisis werkelijk had willen oplossen dan kon het simpel door opzegging of wijziging van het VN-Vluchtelingenverdrag. Zodra migranten weten dat ze geen aanspraak meer kunnen maken op dezelfde sociale voorzieningen als ingezetenen dan blijven ze wel weg uit Europa. Dit zeiden Buma en Wilders al een tijd terug maar je hoort er niets meer over: www.dagelijksestandaard.nl/2015/10/cda...

drsjonnie | 10-03-16 | 20:44

@Piet Karbiet | 10-03-16 | 20:39
Laat hem daar nog even blijven tot dat de vrouwen van Parijs weer naar Versailles marcheren.
Misschien wordt hij dan ook eens een burger Capet.

bakoenin | 10-03-16 | 20:43

Er is nog een macht, zonder land, die machtiger is.
Die heerst over de poen en ¨de pers¨.
De Euro charlatans zijn slechts hun vazallen.
En het volk van Europa hun slaven.

squadra | 10-03-16 | 20:42

En mijn oude luie hond die mee huis-aan-huis moet flyeren.
@nemoj me jebat | 10-03-16 | 19:45
,
Wat doe je die necro allemaal wel niet aan.
Gut gut gut.

Piet Karbiet | 10-03-16 | 20:42

@fmaw | 10-03-16 | 20:12
Zwitsal [check]
Non-comment [check]
*Zwaait* [check]

necrosis | 10-03-16 | 20:41

@faz | 10-03-16 | 20:35
PVV kan daar niets aan doen, politieke besluiten worden uitgevoerd (of niet!) door ambtenaren van PvdA/ VVD en D'66 huize.
Als je iets wil veranderen in dit land, zal je al die vastgeroeste raamambtenaren eruit moeten smijten!

necrosis | 10-03-16 | 20:39

En onze Keuning is in Versailles. Skilderijen bekijken.

Piet Karbiet | 10-03-16 | 20:39

-weggejorist-

hopjespapiertjes | 10-03-16 | 20:38

En een groot deel van het volk stemt nog steeds op eurofiele ondemocratische partijen als de PvdA VVD het CDA D66 etc.

frisenfruitig | 10-03-16 | 20:36

Tuurlijk willen ze het niet oplossen, daar is de EU helemaal niet voor. Het in stand houden legitimeert al die flauwekul. Zo ongeveer hetzelfde als de PVV, die gaan al datgeen waar ze tegen ageren niet oplossen, dat ontneemt immers het bestaansrecht.

faz | 10-03-16 | 20:35

@ProAsfalt | 10-03-16 | 20:16

Het is nooit het klootjesvolk wat in opstand komt, revoluties komen uit altijd vanuit de betere middenklasse. Die laat het dus afweten in Nederland. Hoewel zelf afkomstig uit de lage middenklasse, voel ik mij daar desondanks schuldig over. Je hebt namelijk de morele plicht om in opstand te komen tegen het wanbeleid van de regering en tegen het ideologisch krankzinnigeninstituut EU.

Tarak | 10-03-16 | 20:31

Ik geen de EU nog pakweg 10 jaar. Het wordt interresant om te zien wat er na de val van dit decadente, inspiratieloze en corrupte rijk komt.

panadol | 10-03-16 | 20:31

Jean Monnet, 1 van de founding fathers van de EU schijnt ooit de volgende quote geschreven te hebben aan een vriend: "Europe’s nations should be guided towards the superstate without their people understanding what is happening. This can be accomplished by successive steps, each disguised as having an economic purpose, but which will eventually and irreversibly lead to federation. Het volgende is afkomstig van Wikipedia: Omer Marie Gabriel Monnet (Fr9 November 1888 – 16 March 1979) was a French political economist and diplomat. He is regarded by many as the chief architect of European unity[1] and the founding father of the European Union. 

The_Observer | 10-03-16 | 20:29

hopjespapiertjes# vervelend maar denk dan ook aan de keerzijde van de open grenzen, wapens die met overvloed binnen zijn gekomen, criminelen die door heel de EU kunnen rijden (met jouw auto of gereedschap die ze uit je bus hebben gestolen) zonder enkele controle, veel werkers uit de oostblok landen die geen enkele cent belasting betalen in Nederland, en zo kan ik nog wel even verder gaan.
Woon zelf net over de grens in Duitsland en ben laatst ook staande gehouden door de douane , tja kost wat tijd maar voelde wel goed dat er weer een vorm van controle was.
Dus dat mensen gaan klagen over wachttijden.... denk dan over het geen wat ik bijvoorbeeld aankaart en vraag je zelf af of het toch niet fijner is dat een eventuele terrorist of busje met illegalen toch wordt tegen gehouden.

mmamax | 10-03-16 | 20:28

-weggejorist-

talk2much | 10-03-16 | 20:28

Sterph eu, sterph!

accijnstoerist | 10-03-16 | 20:27

In Engeland organiseert de regering een referendum over een Brexit of niet.

De Nederlandse club van landverraders zal dat zeker niet doen. Maar GeenPeil heeft laten zien dat de Nederlanders het ook zonder de oplichters in Den Haag kunnen. Waarom proberen we het niet? Een referendum voor of tegen een Nexit?

pijko | 10-03-16 | 20:26

Goed stuk!

R.E.Lee | 10-03-16 | 20:24

Opperdrinkebroer Jean Claude juncker heeft het al eens uitgelegd. Eerst zetten we een stap. Dan wachten we op protest. Komt dat protest niet, dan gaan we verder.
Het grote voordeel van al die "crises" is dat iedereen aan een oplossing wil werken. In de veronderstelling dat de EU interesse heeft in een oplossing. Nou ja, voor dat toevallige geïsoleerde voorbeeld, maar daarna zal de EU gewoon weer op zoek gaan naar een volgende crises.
De EU is een op macht beluste, anti-democratische moloch. Met zijn katholieke wortels een post-fascistische coporatistische organisatie. De perfecte versmelting van grootbedrijf met overheid. Geen wonder dat de Fransen, de Italianen, maar ook de Duitsers er helemaal verguld mee zijn.
De EU is niets voor landen met een grotere vrijheidsgeest. Het VK, nederland en Denemarken doen er beter aan de eigen weg te gaan. Net als Polen en Tsjechië, die weten nog te goed hoe het is onder het juk van een totalitair regime.
En nieuwe EU, met kernstaten Frankrijk, Duitsland en Italië, met regeringszetel in Brussel. 26 juli lijkt mij een mooie datum voor een nieuwe akte van verlatinghe.

Glasgow Argus | 10-03-16 | 20:19

-weggejorist-

devalk | 10-03-16 | 20:19

Het staakt het vuren schijnt aardig te werken en de Russen en SAA zijn zich nu richting Palmyra aan het voortbewegen(msm hoor je er niet over)daarna ligt de weg open naar Raqqa.
Irak zelfde verhaal,die dringen ook het Turks gesponserde proxy leger van IS terug.
Aanvallen met gifgas op Koerden in Allepo.
www.liveleak.com/view?i=591_1457478381...
Valt het u niet op toen die grenzen dichtgooien scheen te werken gelijk het idee luchtbrug ter sprake kwam?
Valt het ook niet op dat Irak 1 van de grootste legers van het M.O binnen een week op ze rug lag, en dat het gezwelletje Raqqa maar mag uitzaaien.
Ik schaam het om het te moeten zeggen maar misschien zijn idioten uit het westen toch het probleem.
www.liveleak.com/view?i=faa_1457626800...

hebbuh | 10-03-16 | 20:18

De volgende EXIT komt er ook al aan. Lees net dat Finland van plan is om zijn lidmaatschap op te zeggen.
Ik zeg DOEN.!!!! Fixit

wakker worden | 10-03-16 | 20:16

"Waarom de EU de migratiecrisis niet op wil lossen"

Dat komt zoals gezegd dat de EU niet van het volk is maar van de multinationals en de bazen.
De multinationals en de bazen die aldoor opzoek zijn naar gratis arbeiders.
Gratis arbeiders van overal ter wereld naar de EU.

Daarom wordt er niets opgelost.
Daarom wordt een ieder binnen een jaar of tien gratis te werk gesteld en dat is al begonnen middels de WWB en daaraan heeft Jetta Klijnsma (PvdA = Partij van dwangArbeid) met haar zweep onder druk van de VVD, multinationals en de bazen een 'prachtig' vervolg aan gegeven.

Binnenkort 45 miljoen gratis arbeiders uit de Oekraïne en het feest is compleet.

De tijd van de industriële revolutie.

Totdat het klootjesvolk in opstand komt tegen de politici, uitbuitende multinationals en de uitbuitende bazen.

ProAsfalt | 10-03-16 | 20:16

@Dollemans | 10-03-16 | 20:07
Dat is Rutte en Rovers versnelt aan het bewerkstelligen in NL.

Mark_D_NL | 10-03-16 | 20:15

Het enige wat de EU kan stoppen is een opstand, een revolutie. We zijn in dezelfde situatie beland als destijds met het Plakkaat van Verlatinghe:
--------------------------------------------

"De Staten-Generaal van de Verenigde Nederlanden aan allen die dit zullen zien of horen lezen, gegroet.

Het staat voor iedereen vast, dat een vorst door God is aangesteld tot hoofd van zijn onderdanen om hen onder zijn hoede te nemen en te beschermen tegen alle onrecht, leed en geweld, zoals een herder zijn schapen moet beschermen, en dat de onderdanen niet door God geschapen zijn ten behoeve van de vorst, om hem in alles wat hij beveelt onderdanig te zijn en als slaven te dienen. Integendeel, de vorst is er ter wille van de onderdanen, zonder welke hij geen vorst is, om hen rechtvaardig en verstandig te regeren en te verdedigen, en hen lief te hebben als een vader zijn kinderen en een herder zijn schapen; hij zet zijn lichaam en leven op het spel om hen te beschermen.

Wanneer hij dit niet doet, maar in plaats van zijn onderdanen te beschermen probeert hen te onderdrukken, overmatig te belasten, te beroven van hun oude vrijheid, privileges en oude gewoonten, en hen als slaven te bevelen en te gebruiken, moet hij dus niet beschouwd worden als een vorst, maar als een tiran. Dan staat het zeker zijn onderdanen vrij hem niet meer als vorst te erkennen maar hem te verlaten en in zijn plaats een ander tot soeverein te kiezen om hen te beschermen, zonder dat dit verkeerd is. Dit is des te meer toegestaan wanneer de onderdanen hun vorst niet hebben kunnen vermurwen door nederige betogen ... en dus geen ander middel meer hebben om de aangeboren vrijheid van hen zelf en hun vrouwen, kinderen en nakomelingen te verdedigen en te beschermen.

Hiertoe zijn zij volgens de wet der natuur verplicht goed en bloed op het spel te zetten."

----------------------------------------
Goed en bloed op het spel zetten om je rechten te verdedigen en de tiran EU te verdrijven. Het is niet anders.

Tarak | 10-03-16 | 20:15

Ik ben de hele EU zat. Kunnen we daar geen referendum over krijgen?

MyCatIsDoingThis | 10-03-16 | 20:15

Semi-Offtopic... Zeg GS, ik zie nu dat die overheidsflyers dus landelijk zijn...
Tijd om die flyers te gaan debunken in onze -nog te verspreiden- flyers

Mastermattie | 10-03-16 | 20:14

Turkije neemt de vluchtelingen die nu al in Griekenland zijn NIET terug. Pas vanaf 1 mei gaat de deal in .....

Tot die tijd zullen ze er dus zoveel mogelijk laten doorgaan naar Griekenland

Hoeveel geld gaat er nu naar die Turkse islamisten ?

Laat de EU maar alle verdragen (waarbij die Turkse islamisten geld van de EU krijgt) met die Turkse islamisten opzeggen en zelf goede opvang in Griekenland regelen. Dan kan Turkije meteen uit de NAVO, zijn we daar ook mooi vanaf: Turkije bombardeert alleen maar Koerden en ze doen niks tegen IS . ( Behalve wapens aan IS leveren in ruil voor olie ).
Nog afgezien wat ze doen met kranten en journalisten die hen niet welgevallig zijn......

Wat een islamistische k*t regering in Ankara

FrankOngerust | 10-03-16 | 20:12

Amen.

fmaw | 10-03-16 | 20:12

Of ze gaan voor het volledig vernielen van de biologisch fundament van elk natiestaat in Europa. Als er geen herkenbare Europese volkeren meer zijn dan zijn er ook geen natiestaten meer nodig. Der totale Umvoelkung.

Dhr. Huybrechts | 10-03-16 | 20:11

Pompenkoning | 10-03-16 | 19:53
waarom dan?
Rusland is geen gevaar voor europa. ook nooit geweest in de laatste 20 jaar.
Het idee dat 'poetin' onze vijand zou zijn is alleen het resultaat van propaganda.

Wutbürger_ | 10-03-16 | 20:10

Precies. En dat is ook waarom de EU nu met een grensbewakingsagentschap. Want een goede crisis moet je nooit aan je voorbij laten gaan.

Zzzzooooffff | 10-03-16 | 20:09

Ondermijning van de natiestaten en de nationale democratieën. Uitholling van de nationale leidculturen en de op christelijke grondslag gefundeerde Europese tradities. Gedwongen verpaupering van de middenklasse, vorming van een nieuwe onderlaag van etnisch, cultureel en intellectueel onaangepasten.

Het Coudenhove-Calergi masterplan in full swing.

Gootbalkoning | 10-03-16 | 20:08

En zodra ze de immigratie helemaal onder controle hebben zorgen ze ervoor dat er zo'n toestroom is dat sommige landen de verzorgingsstaat niet meer kunnen betalen. Daarna blijkt dat de enige oplossing om de verzorgingsstaat te handhaven is om deze verantwoordelijkheid aan Brussel af te staan.
Een langgekoesterde wens in Brussel.

Zomaar een toekomstscenario

Dollemans | 10-03-16 | 20:07

Alleen al tijdens de gratis lunch schranzen de roofridders van de EU
krab kreeft en o.a rib-eye plus de duurste wijnen ingeschonken door lakeien. Iemand nog een linkje naar dat beschamend gebeuren,vastgelegd op een Youtube filmpje ?.

blauwe zander | 10-03-16 | 20:06

En daarom moet dat Brusselse gedrocht verdwijnen, dood, en kapot.

Fijnstoffer | 10-03-16 | 20:05

PVV. Front National. Vlaams Belang. UKIP.

Vogelbeest | 10-03-16 | 20:02

Dat Europa maar snel uit elkaar mag vallen.
Belachelijk dat er relatief zo weinig personen, zo'n grote massa in hun macht kan houden.

time for change!

barrypaffert | 10-03-16 | 20:02

@Osdorpertje | 10-03-16 | 19:49
En de Oost Europese landen werken ook niet mee. Denk je dat Polen net zoals Nederlanders zich jarenlang gaan laten uitzuigen? In Europa is er maar 1 "weg met ons" kampioen.. Nederland dus. En Nederlanders zijn tevens kampioen slaaf. Vette hypotheken of voor je gehele levensonderhoud en toekomst afhankelijk van de staatsruif.

Mark_D_NL | 10-03-16 | 20:02

De aluhoedjes zullen toch geen gelijk krijgen dat dit allemaal tussenstapjes zijn, uitgestipt door de illuminatie/NWO?

Hatertzzz | 10-03-16 | 20:00

Het is geen migratiecrisis maar migratiebeleid zoals we allemaal weten hier.

Themistocles524 | 10-03-16 | 19:56

-weggejorist-

reactiesysteem zuigt | 10-03-16 | 19:55

-weggejorist-

hopjespapiertjes | 10-03-16 | 19:53

Denk dat de allerhoogste prioriteit niet het eigen bestaansrecht is. Zo druk maken ze zich niet in Brussel. Wel is het prioriteit om de speelruimte van Rusland in te perken. Een staatsman denk aan volgende generaties terwijl een politician denkt aan de volgende verkiezingen.

Pompenkoning | 10-03-16 | 19:53

@nemoj me jebat | 10-03-16 | 19:45
Ik hield mijn betoog voor dit linkje: geenpeil.nl/ in het artikel.
Dat was ik in mijn enthousiasme vergeten te vertellen. En in de haast.

nemoj me jebat | 10-03-16 | 19:52

De gedachte was dat als Europa maar verweven genoeg was dat er dan nooit meer oorlog zou komen. Dus nu heeft iedereen schulden aan iedereen. En een land dat al 2 keer een wereldoorlog startte heeft zo veel gelukszoekers binnen gelaten dat zij die over heel Europa willen verdelen zodat het iedereens probleem wordt.
Wij zullen nooit een Verenigde staten van Europa worden, want dan moet je eerst alle natie staten kapot maken. In Nederland zal dat geen probleem zijn, maar Groot Brittannië en Frankrijk zie ik zo snel niet mee werken.

Osdorpertje | 10-03-16 | 19:49

-weggejorist-

Rob 9935 | 10-03-16 | 19:46

scherp!

JoyCee | 10-03-16 | 19:45

Nog niet opgegeven? Doe dan mee!
Ik heb het hartstikke druk en kan wel wat hulp gebruiken.
En zoals jullie weten: vele handen maken licht werk.
En bovendien: dan kun je later vertellen dat je erbij was. Aan je kleinkinderen. Of aan de mede-bejaarden in het verzorgingstehuis. Dat je deel uitmaakte van het Leger Des Peils. Want reken maar dat we de geschiedenisboekjes gaan halen!
Ook alvast bedankt namens mij. En mijn oude luie hond die mee huis-aan-huis moet flyeren.

nemoj me jebat | 10-03-16 | 19:45

The final countdown van Europe komt ineens in me op.

Elvos is back | 10-03-16 | 19:41

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl