Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NOS: "Het zijn Noord-Afrikanen. Allemaal"

Wel potjanwierdduknogaan toe! Wat zullen we nou beleven? Guurrechtse verslaggeving met de gestrekte rechterarm bij het NOS Journaal! Zomaar op Nederland1 een beetje polariseren en Wilders in de kaart spelen. Roepen dat het Noord-Afrikanen zijn daar in Duitsland, allemaal. En dan ook nog met snoeiharde percentages (50%) Marokkanen komen. Kan iemand Frits Abrahams van NRC even bellen dat die bloksnorvlegel van een Jeroen @wol Wollaers een "gecamoufleerde rechtse agenda" hanteert? En kloppen die cijfers überhaupt wel? Waar komen die vandaan? Nog even en kundige academici beginnen Twitter te papegaaien? Gelukkig zijn er nog wel serieuze media die minder minder tendentieuze berichtgeving brengen. Hiero Brenda Stoter in Trouw en daaro die SGP Houwdegen van de Azijnbode, en verder nog een filmpje over een steniging van transseksuelen in Dortmund. Hahaha. Een steniging in West-Europa anno 2016. Maak dat je moeder wijs.
Calm. The fuck. Down.

Reaguursels

Inloggen

Jochie... Eerst noem je Dar al Harb en Taghut Salafi/Wahabi concepten. En dan ga je alleen door over Wahabi om op grond daarvan te concluderen dat het volstrekte kolder is wat ik zeg. Even terug nu. Salafi, ofwel salafisme. nl.wikipedia.org/wiki/Salafisme#Salaf...
Sorry, maar verwacht je dan echt serieus dat ik de rest van je bijkans onleesbare plemp nog van commentaar ga voorzien? Niet nodig, als je zo opzichtig de waarheid verdraait.

Jezus van Nazareth | 18-01-16 | 00:53

@Jezus van Nazareth | 17-01-16 | 20:33
Niet voor het eerst draai om de argumentatie heen! Jij beweert dat straatterreur van ventjes "oorlogvoering door de Islam is" Ik leg jou vervolgens uit de treure uit wat het verschil is tussen oorlogsvoering en wangedrag op straat. Ik kom met voorbeelden over hooligans, witteboordencriminelen, misbruikende pastoors. En wat doe jij? Vervolgens zeg jij simpelweg; "dat is niet zo, het is totalitaire ideologie" Jij verzet stiekem de paaltjes en ontduikt de bewijslast, waarna je met zo'n irrelevante bullshit termen als Dar al Harb op de proppen komt zetten. Maar goed toon maar aan dat de wangedrag door bepaalde Marokkaanse jongens komt omdat zij als soldaten van Allah het land van de ongelovigen moeten veroveren. Daarom houden zich bezig met diefstal (verboden volgens welke interpretatie van islam dan ook) ontucht (=zina=verboden), drugs handel en/of gebruik (islamitisch gezien niet bepaald toegestaan, m.a.w. zeer stafbaar)
Als moslims blijkbaar allemaal vanuit hun religie opdracht krijgen om als soldaten van de islam oorlog te voeren tegen ons, waarom zien wij die "oorlog" (=feitelijke gewoon wangedrag) dan alleen bij een bepaalde leeftijdscategorie van jongens (ca. 12-25), bij bepaalde sociaal-economische omstandigheden (lees onderklasse). Je moet ook verklaren waarom moslims die niet (meer) tot de onderklasse behoren omdat ze bijvoorbeeld een hogere opleiding hebben genoten, een baan hebben of anderzijds opwaartse sociale mobiliteit hebben genoten, zich ook niet overgeven aan voornoemd wangedrag. Succes met verklaren! Als jij beweerd dat rotventjes in de buurt problemen veroorzaken dat doen omdat ze geïndoctrineerd zijn met een totalitaire ideologie dan ligt de bewijslast daarvoor bij jou! Jij zult moeten aantonen dat wat ze uitvreten te maken heeft met religieuze concepten die ze vanuit het geloof meekrijgen.
Als ik een tientje zou krijgen voor iedere keer dat een onwetend islamofoobje met een term als "Dar al Harb" aan komt zetten, dan was ik nu een rijk man! Toch maar weer dan: De concepten Dar al Harb en Taghut zijn Salafi/Wahabi concepten en worden ook door hen in de eerste plaats ingezet. Overigens vooral ten nadele en bittere ellende van andere moslims, iets wat we in Irak en Syrie kunnen zien, waar die Takfiri Jihadi's dood en verderf zaaien. Slechts een zeer beperkt deel van de moslims hangt Wahabi concepten aan en nog een nog beperkter deel brengt dit ook in de praktijk. Dit doen ze vandaag de dag overigens vooral in Syrië en Irak en niet hier. Te denken dat provocerende Marokaanse etterbakjes eigenlijk stiekeme Wahabi zijn is werkelijk de grootste kolder die ik tot dusverre gehoord heb. Telkens als je denkt dat het niet gekker kan worden, gebeurt dat toch.
(.)
Nu over loyaliteit. Jou uitspraak onder 16-01-16 | 20:10 was:
1) "Maar vraag ze zelf maar eens waar hun eerste loyaliteit ligt. Dat is bij islam. Niet bij Nederland. You do the math."
Vervolgens kom je in laatste plempsel met deze zin:
2) "Nergens, maar dan ook nergens heb ik beweerd dat ik vind dat hun eerste loyaliteit bij Nederland c.q. de Staat hoort te liggen"
Jou onder 1 gestelde laat niet bijster veel ruimte voor interpretatie. Jij beoordeelt het als negatief dat hun eerste loyaliteit bij "de islam ligt en niet bij Nederland" m.a.w deze zou dus bij Nederland moeten liggen en niet bij de Islam. Hetgeen jij schreef komt hier op neer! Dus vervolgens niet terug gaan krabbelen met je opmerking onder (2).
Islamisering? Moslims maken 6-7% van de Nederlandse bevolking uit. Ze behoren over het algemeen tot de laatste sociaal-economische klassen. Ze hebben weinig tot geen politieke en economische macht. Ze zijn compleet verdeeld langs allerlei religieuze, etnische, nationale, demografische en linguïstische lijnen. Toch kom jij met zo'n bullshit term als islamisering aanzetten. Altijd lachen met die PVV adeptjes.
Als jij ook maar enige moeite had gedaan je te verdiepen in het leven van moslimimmigranten en hun nakomelingen hier in Nederland, dat had je gezien dat al dat gepraat over sharia aanhangende moslims die de rechtstaat niet zouden respecteren werkelijk volstrekte kolder is.
Tot slot heb ik voor jou nog een paar levensgevaarlijke maatschappijontwrichtende sharia aanrand moslims. Levensgevaarlijk! Pak de verzetsspray!
www.youtube.com...
hier nog zo eentje! Help! Geert Wilders deliver us from evil!
www.youtube.com...
Nee! Houd het dan nooit op! Hoe lang blijft de linkse elite nog wegkijken!
www.youtube.com...

P.s.
Ik vermoed dat ik inmiddels tegen mijn maximum aantal reguursels in draad zit. Denk dus dat als je geen antwoord krijgt op je volgende onzin plempsel dat je opeens het pleit gewonen hebt.

savieu | 17-01-16 | 23:23

@savieu | 17-01-16 | 16:29
Je begrijpt het dus nog steeds niet. Dit gedrag heeft álles te maken met de totalitaire ideologie die ze aanhangen! Heb je bijvoorbeeld ooit gehoord van Taghut? En wat de implicaties daarvan zijn voor 'de ongelovige'? Heb je ooit gehoord van dar al-islam en dar al-harb? Het eerste is het gebied waar de islam heerst, het tweede het gebied dat nog niet onder sharia (islamitisch recht) valt. Met nadruk op het woordje 'nog'. Waarom denk jij eigenlijk je mening te moeten verkondigen over een onderwerp waar je echt de ballen verstand van hebt, getuige je plemps?

Erg smerig overigens dat je 'moslims' opeens vervangt door 'immigranten', daarmee mij bewust in een hoek zettend waar ik absoluut niet thuishoor. Een in het verleden beproefde gutmensch tactiek. Helaas voor jou werkt die niet meer.

Ik verwees enkel naar UNSCR 1820 om je te laten zien dat ook sexueel geweld als oorlogstactiek gebruikt wordt, als antwoord op je plemp van 16-01-16 | 20:51 waarbij je het hebt over de afwezigheid van sluipschutters, zandzakken en bommen en daaruit klaarblijkeklijk concludeert dat er 'dus' geen sprake kan zijn van een burgeroorlog.

Dan over loyaliteit. Ik weet niet welk stuk jij gelezen hebt, maar het was geen stuk van mij. Anders kan ik je spetterende Pechtold tirade niet plaatsen.
Ik heb alleen gezegd dat de loyaliteit van moslims in de eerste plaats bij islam ligt. Dat zeg of bepaal ik niet, dat zeggen ze zelf. Islam schrijft dat namelijk voor. Islam kent de sharia wetgeving. Dit betekent dat een moslim de wetten en regels van een land zal accepteren en respecteren zolang deze tenminste niet in strijd zijn met de sharia én zolang men niet in staat is deze te vervangen door sharia, volledig op sharia gebaseerde regels en een op islamitische leest geschoeid sociaal en economisch systeem. Dat zeg ik niet, dat zeggen ze zelf (al moet je vaak wel doorvragen, in eerste instantie zal je ontwijkende antwoorden krijgen).

Nergens, maar dan ook nergens heb ik beweerd dat ik vind dat hun eerste loyaliteit bij Nederland c.q. de Staat hoort te liggen. Daar ligt mijn eerste loyaliteit ook niet. Ik probeer je alleen te laten nadenken over de implicaties van het feit dat de eerste loyaliteit van een moslim islam is, met haar sharia wetgeving en hoe zich dat verhoudt met onze Trias Politica en scheiding der Kerk en Staat.

Je doet echt belachelijke aannames, op grond van je eigen bevooroordeeldheid richting Wilders/PVV/PVV'ers. Je zegt: ik ben een vrij individu. Klopt! Dat ben ik ook. En juist daarom zou je islamisering moeten verafschuwen! Islam heeft schijt aan vrije individuen, schijt aan jouw en mijn vrijheden, schijt aan democratie, schijt aan onze Grondwet. Dan kun je met nog 1000 appel-peer vergelijkingen komen, het maakt de feiten niet anders.

Jezus van Nazareth | 17-01-16 | 20:33

“Straatterreur door 'irritante overlastgevende jongens op straat' past eveneens in het plaatje. Dus hou je hautaine Pechtold toontje maar voor je, maakt op mij sowieso geen enkele indruk.”

Straatterreur door overlastgevende jongens valt niet onder oorlogvoering onwetende ziel. Straatterreur door overlastgevende jongens valt onder grote steden problematiek en bestaan van een onderklasse in bepaalde wijken. Dacht je dat straatterreur (en zelfs regelrechte volksopstanden!) niet voorkwamen lang voordat immigranten hier in Nederland kwamen? Think again! Opstanden en anit-autoritair gedrag kwamen al voor in de negentiende eeuw en ver daarvoor. Zie de palingoproer nl.wikipedia.org/wiki/Palingoproer (26 doden!) of zie de Jordaanoproer nl.wikipedia.org/wiki/Jordaanoproer en nog vele, vele meer!
Op continue basis reduceren jij en je soortgenoten alle negatieve acties van immigranten als voortkomend uit hun geloof. Geen enkele oog heb je voor sociologische, psychologische, demografische en nog vele andere factoren. Iemand die dat doet houd zich bezig met het dehumaniseren van mensen en daarmee met haatzaaien!

Je verwijst naar UNSCR 1820, maar heb je die eigenlijk wel gelezen?
"The Security Council today demanded the “immediate and complete cessation by all parties to armed conflict of all acts of sexual violence against civilians,” expressing its deep concern that, despite repeated condemnation, violence and sexual abuse of women and children trapped in war zones was not only continuing, but, in some cases, had become so widespread and systematic as to “reach appalling levels of brutality”.
Het gaat hier over gebieden waar sprake is van een gewapend conflict! En jij kunt hier je eigen definities gaan optuigen tot je een ons weegt, maar hier is geen sprake van een gewapend conflict, maar van crimineel gedrag! Oorlog is een voortzetting van politiek met georganiseerde militaire middelen. Crimineel gedrag dient geen politiek doel, het dient het doel van zelfverrijking, macht op straat of simpelweg de behoefte aan rellen. Definities van burgeroorlog lopen uiteen, maar alleen zijn ze het erover eens dat minimaal 1000 doden per jaar moeten vallen doorgaans en minimaal 100 aan BEIDE zijden. en.wikipedia.org/wiki/Civil_war
nogmaals dit is een gewapend conflict:
www.youtube.com/watch?v=y6JGvry-o5M
en dit is crimineel/overlast gevend gedrag:
www.youtube.com/watch?v=E2y0nihbYAE
Vertel mij eens: met de regelmaat van de klok horen wij van blanke voetbalhooligans die spullen slopen, zich keren elkaar of tegen de autoriteiten en of tegen wie dan ook. Is dit een gewapend conflict? Is dit ook oorlog? Zo nee, waarom niet? Toch bestempel jij impliciet overlastgevend/crimineel gedrag begaan door mensen van een migranten komaf wel als een "oorlogsdaad door de islam" hoe dat zo? Voeren witte mannen oorlog tegen de Westerse maatschappij omdat ze oververtegenwoordigd zijn in witteboordencriminaliteit? Omdat ze soms hooligans zijn Voeren katholieke geestelijk oorlog tegen vanwege massale misbruikschandalen? Nee toch? Waarom doe jij dan wel net of overlast, recalcitrant gedrag en crimineel gedrag begaan door Marokkaanse jongens uit een bepaalde leeftijdscategorie en uit een bepaalde sociale (onder)klasse een daad van oorlog is?

"ik heb namelijk nergens gezegd 'de enige loyaliteit', ik had het over de éérste loyaliteit. En die ligt niet bij dit land."
Wie ben jij om te bepalen waar de eerste loyaliteit van iemand zou moeten liggen? Wie ben jij om een hiërarchie aan te brengen in loyaliteiten om vervolgens van iedereen te eisen dat "eerste loyaliteit" bij het land hoort te liggen? En land dat 9 van de 10 keer ook nog eens wordt gedefineerd binnen een bekrompen PVV definitie? Wat is dat voor neo-nationalistisch totalitair geneuzel? Zal ik jou eens wat vertellen? Ik als roomblanke Hollander lig mijn loyaliteiten waar ik dat zelf wil! Ik ben een vrij individu en niemand heeft recht om van mij, of van wie dan ook te eisen, dat ik mijn loyaliteit van Nederland (een entiteit die pas ca. 200 jaar een sociale, culturele en politiek eenheid is) zou moeten leggen. Iedereen die dat wel eist kan van mij een hele dikke middelvinger krijgen. Het individu is er niet voor de staat!
Leven als praktiserend moslim kan prima samengaan met het leven in een liberale democratie als Nederland de dagelijkse praktijk van 1 miljoen (al dan niet praktiserende) moslims in Nederland bewijst dat.
En laat je diep grijsgedraaide plaatje over 'policor dogma's'' maar achterwege, het geeft alleen maar dat je discussie niet kan winnen met argumentatie.

savieu | 17-01-16 | 16:29

@ MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 21:17
"Waarom val je iedereen aan? Je voert geen dialoog, je kwalificeert en zet mensen weg.
Vervolgens is iedereen hier uit op een burgeroorlog en jij bent de enige die agressief is.
Het is geen wedstrijd."

Op dit forum wordt aan de lopende band in de meest extreme bewoordingen wordt afgegeven op nieuwe Nederlanders en alles en iedereen die het voor het opneemt, tot aan landverraders aan toe. Er wordt gesproken over burgeroorlogen die zouden uitbreken (vaak in de vorm van een impliciet dreigend). Toch kom jij jeremiëren over mijn toon, beetje selectief vind je zelf ook niet?
Jij plaatste bulshit white supremacy filmpjes die op stromfront thuishoren en vervolgens kom je huili huili doen over het feit dat je denigrerend bejegend wordt? Bied eerste maar eens je excuses aan voor je geneuzel, wie weet zal ik dan over mijn toontje gaan nadenken.

savieu | 17-01-16 | 16:19

Valt weer mee dat die Ma-rokjes-kaansse geilnekken niet aan deze "vrouwen" gezeten hebben met hun tengels. Maar toch jammer dat stenengooien. Je kan de zandneger uit de zandbak halen, maar het zand en de stenen/stenigingtradities niet uit de zand/stenenneger.

IndoFortuyn | 17-01-16 | 14:11

Kutmedia in dit land, gesubsidieerd door een politiekcorrecte elite. Afschaffen!

robstijlloos | 17-01-16 | 10:31

@Savieu
Nog wat voorbeeldjes:

www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/...

www.omroepwest.nl/nieuws/3037798/Groep...

Nergens een woord over de afkomst van deze straatterroristen, maar het profiel is duidelijk genoeg.

nieuws.tpo.nl/2015/12/26/brandweerlied...
Quote: “We zijn hier niet om dingen te slopen maar om te laten zien dat ‘ze’ hier niet horen”, vertelde één van de demonstranten. “Die ‘ze’ zijn de Noord-Afrikanen. Arabieren.”

O, je woonde toch in Amersfoort?
www.ad.nl/ad/nl/31848/Amersfoort/artic...
Maar jij ziet niks, dus is er niks aan de hand, toch?
Quote: "De jongeren hadden voorheen een plek met een theehuis aan de Meridiaan."

Nogmaals: wrijf die policor dogma's uit je ogen. Dan zie je wat er écht aan de hand is. We zijn in oorlog met islam, óók in ons land. Die is nu nog eenzijdig, maar dat gaat veranderen. Een burgeroorlog in diverse Europese landen is dichterbij dan ooit. En als je werkelijk denkt dat de mensen die hier voor waarschuwen er op zitten te wachten heb je het zó ontzettend mis...

Jezus van Nazareth | 17-01-16 | 01:24

Jarenlange met de overheidsduim op je kop moeten zwijgen, komt nu de staatstv uit de kast. En dan toch weer naar de moslimraad voor commentaar. Het zit diep bij die jongens.

belo | 17-01-16 | 01:18

waakvarken | 16-01-16 | 20:51 De opstanding van Jezus is juist fundamenteel voor het geloof in hem. (Johannes3vers18 Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; maar wie niet gelooft is al veroordeeld, omdat Hij niet geloofd* heeft in de naam van de eniggeboren Zoon van God.) Dat is namelijk het hele punt de scheidslijn tussen hemel en hel is het geloof in Jezus.

Jezusismijnheer | 17-01-16 | 00:27

@savieu | 16-01-16 | 21:11
Mijn god... zelden zoveel wollig policor geleuter bij elkaar gezien in één plemp. Daarbij verdraai je implciet wéér mijn woorden, van Jole. Ik heb namelijk nergens gezegd 'de enige loyaliteit', ik had het over de éérste loyaliteit. En die ligt niet bij dit land.
Heb je überhaupt énig idee hoe islam in elkaar steekt? Nee dat heb je niet, anders zou je de implicatie van mijn opmerking over loyaliteit wel gesnapt hebben.

Nogmaals: de loyaliteit van een moslim ligt in de eerste plaats bij islam. Dat schrijft islam namelijk voor. Ik hoef je denk ik niet te vertellen wat de consequenties zijn van afvalligheid? Uiteraard kan een moslim daarnaast loyaal zijn aan een land, maar dat is in veel gevallen al niet Nederland, maar het land van herkomst (ook bij de latere generaties). Loyaal aan onze wetten en regels? Ongetwijfeld, zolang deze tenminste niet in strijd zijn met de sharia én zolang men niet in staat is deze te vervangen door sharia, volledig op sharia gebaseerde regels en een op islamitische leest geschoeid sociaal en economisch systemen. Erdogan: 'Democratie is als een trein. Je rijdt mee tot je op je plaats van bestemming bent gekomen en dan spring je er van af.'

Jezus van Nazareth | 16-01-16 | 23:52

@savieu | 16-01-16 | 20:51
Ach jochie toch. Je denkt het allemaal te weten, maar je hebt weinig kaas gegeten van oorlogstactieken, zoveel is duidelijk. Ik zal je helpen:
nl.wikipedia.org/wiki/Resolutie_1820_...
Straatterreur door 'irritante overlastgevende jongens op straat' past eveneens in het plaatje. Dus hou je hautaine Pechtold toontje maar voor je, maakt op mij sowieso geen enkele indruk.

En nakakelen? Ik had me al verdiept in het onderwerp lang voor ik ooit van Wilders gehoord had, zelfs lang voor Fortuyn. Dat je nog moet vragen naar het verschil tussen islam enerzijds en christendom/jodendom anderzijds geeft al aan dat je je NIET in het onderwerp hebt verdiept en braaf je policor vriendjes nablaat. Daarbij verdraai je bewust of onbewust mijn woorden. Ik had het niet over een ideologie (christendemocratie is dat bijvoorbeeld ook), maar over een totalitaire ideologie. Je hoeft alleen maar te kijken naar landen waar islam de scepter zwaait om te begrijpen wat daar mee bedoeld wordt. Er was een tijd dat de westerse wereld ook zo in elkaar stak, maar we zijn inmiddels een paar eeuwen en vele ontwikkelingen verder, waaronder de Reformatie én de Verlichting met in haar kielzog de scheiding van kerk en staat en de Trias Politica. Dat is zeker niet zonder slag of stoot gegaan maar heeft uiteindelijk geleid tot de democratie zoals we die nu kennen in de westerse wereld. Islam staat daar met de sharia haaks op.

youtu.be/e0FJGGSvToI
Let even goed op wat er gezegd wordt van 00:35-00:50 in dit ogenschijnlijk luchtige filmpje.

Jezus van Nazareth | 16-01-16 | 23:25

-weggejorist-

nonpissatinventum | 16-01-16 | 22:04

@savieu | 16-01-16 | 20:29
Waarom val je iedereen aan? Je voert geen dialoog, je kwalificeert en zet mensen weg.
Vervolgens is iedereen hier uit op een burgeroorlog en jij bent de enige die agressief is.
Het is geen wedstrijd.

MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 21:17

@savieu | 16-01-16 | 21:11
"Hetzelfde geld voor identiteiten. "
pffff. moet zijn:
"Hetzelfde geld voor loyaliteiten"

savieu | 16-01-16 | 21:15

@savieu | 16-01-16 | 21:11
zinnetje moet zijn:
" Als ik als roomblanke Hollander mijn loyaliteit bij een Groot Spaghettimonster wil leggen dan doe ik dat!"

savieu | 16-01-16 | 21:12

@Jezus van Nazareth | 16-01-16 | 20:10
"Maar vraag ze zelf maar eens waar hun eerste loyaliteit ligt. Dat is bij islam. Niet bij Nederland. You do the math."
Mensen maken zelf uit waar hun loyaliteit ligt! Blijkbaar gaat bij jou de keuze voor de Staat boven de individuele keuze van mensen? Als ik al roomblanke Hollander mijn loyaliteit bij een Groot Spaghettimonster dan doe ik dat! Daar heb jij niks over te zeggen en er niks wat jij daar tegenin kan brengen.
In praktijk loopt het overigens helemaal niet zo. Loyaliteit niet iets homogeens dat maar naar een persoon of entiteit of gedachtegoed kan uitgaan. Voor loyaliteiten geld hetzelfde als voor identiteiten ze zijn meervoudig en meervorming. Iemand kan zowel man, Nederlander, Moslim/Christen, vader en homo sapiens zijn het sluit elkaar op geen enkele manier uit. Hetzelfde geld voor identiteiten.
Apart dat dit de afgelopen 15 jaar al talloze malen is uitgelegd en jij dit nog steeds niet geleerd hebt.

savieu | 16-01-16 | 21:11

En ik bedoelde on-gelovigen, excuse me

waakvarken | 16-01-16 | 20:52

@Jezus van Nazareth | 16-01-16 | 20:10
"En die burgeroorlog? Die hoeft niet meer ontketend te worden; die is van islamitische zijde al lang begonnen."
Toch raar. Ik loop elke dag gewoon over straat hier in Amersfoort, geen sluipschutters, geen explosieven, geen zandzakken, geen kapotte huizen, geen voedseltekorten, geen bombardementen. Eigenaardig... maar misschien is dat in jou woonplaats anders? Heb ik het nieuws niet goed gevolgd? En oh ja voor de goede orde:
dit zijn irritante overlastgevende jongens op straat:
www.youtube.com/watch?v=ELi0UlSmA8w

en dit is een burgeroorlog!
www.youtube.com/watch?v=6Nb4vKAKtGU

Misschien heb jij een virtual reality bril op? Zo eentje met augmented reality waardoor je allerlei dingen ziet die er niet zijn?

"Mensen als jij maken nog steeds de domme fout om te denken dat islam slechts een religie is, terwijl iedereen met een beetje kennis van zaken weet dat het een totalitaire ideologie is die binnendringt tot in de haarvaten van een samenleving."
Mensen met een beetje kennis?! Dwahahahahaha! Grapje zeker? Je bedoelt mensen die klakkeloos de Grote Venlose Leider nakakelen! Vertel eens timmermanszoon: Wat is een religie en wat een ideologie? Waarom zou de "de islam" een louter een ideologie zijn en bijvoorbeeld het Jodendom en het Christendom een religie? Leg eens uit?

savieu | 16-01-16 | 20:51

Beste Jezusismijnheer,
Ik snap je wel maar zie het in de context van vandaag.
Ik kom zelf uit een christelijk gezin maar toen en nu ligt nogal wat uit elkaar. Ik heb zo mn vraagtekens bij de ark, de onbevlekte ontvangenis en de opstanding. Hoef je me niet uit te leggen verder. Ik vind het wel stoer dat je reageert op GS want meestal rolt iedereen daar overheen en vooral bij gelovigen. We leven vandaag met de dilemma's van vandaag en het is nutteloos om daar bijbelteksten op af te vuren ookal denk je mss dat het NT de verlichting brengt. Ik geloof niet in de wederopstanding, niet in 72 maagden , niet in maria, of het moet maria1 zijn

waakvarken | 16-01-16 | 20:51

@MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 19:06
Je bent verder heen dan ik dacht als je video van Hongaarse white supremacist aluhoedje als een serieus te nemen bron opvoert! Heb jij wel enig idee wat die man daar zit te beweren?! "Globale machten" die het "blanke ras" (dat zg. staat voor waardigheid i.t.t. andere rassen) willen vernederen en dat doen door immigratiestromen?
"Global filth that has been pumped over here with with aid of gigantic resources" (.)
"Only idiots, only absolute idiots are incapable of comprehending that for the relatively quick pumping of millions of people over thousands of kilometers a minimum of 10 billion dollars is needed" Er zgn tien miljard euros tegenaan gegooid. Een TOTAAL uit de lucht gegrepen bewering! Een land als Syrië is een lage middeninkomen land en zeker de hogere inkomens daar zijn uitstekend in staat zelf hun reis te bekostigen. Ikzelf heb de reis van hier naar Iran gemaakt voor nog geen 500 euro, over land!
Toch is dit wat aluhoedje beweerd en dat is wat jij serieus neemt! Als mensen dit soort dingen serieus gaan nemen dan is er inderdaad geen hoop voor dit land.
Zit het jou overigens niet dwars dat deze man en de man rechts van hem (Zsolt Bayer’s) figuren zijn die aan werken voor de Fidez partij? Een partij die in rap tempo bezig de democratie in Hongarije af te schaffen en daar zelfs al voor een groot deel in geslaagd is?!
hungarianfreepress.com/2015/10/08/mand...

savieu | 16-01-16 | 20:29

@savieu
"De meeste migranten en hun nakomelingen hebben allang gekozen en leven hier gewoon hun normale leven met deugden en soms ook ondeugden die daarbij horen. Iets wat jij ook had geweten als je de moeite had genomen je gewoon eens te verdiepen en de wereld van de nieuwe Nederlanders."

Dat laatste heb ik gedaan, ging eigenlijk automatisch aangezien ik veel vrienden heb wier roots niet in Nederland liggen. En raad eens? Daarna had ik des te meer reden om te vinden dat islam niet thuis hoort in een westerse samenleving. Je kunt hier het arrogante betwetertje blijven uithangen, je kunt roepen wat je wilt en insinueren wat je wilt, maar wie denk je er nog mee te overtuigen? de geest is uit de fles en die krijg je er nu niet meer in. Al je 'hemeltergende generalisaties' m.b.t. islamkritiek ten spijt.

En die burgeroorlog? Die hoeft niet meer ontketend te worden; die is van islamitische zijde al lang begonnen. Maar om dat te kunnen zien moet je wel in staat zijn de policor dogma's uit je ogen te wrijven. Dan zul je ontdekken dat islam per definitie niet samengaat met democratie. Mensen als jij maken nog steeds de domme fout om te denken dat islam slechts een religie is, terwijl iedereen met een beetje kennis van zaken weet dat het een totalitaire ideologie is die binnendringt tot in de haarvaten van een samenleving. Dat de basis de sharia is, en alleen aangevuld wordt met 'wereldse' wetgeving die in overeenstemming is met de sharia maar waarin de sharia zelf niet voorziet. En dat de stille wens van óók die vredelievende, vriendelijke en goed geïntegreerde moslims uiteindelijk toch een samenleving gebaseerd op de sharia is. Maakt ze dat allemaal potentiële terroristen/verkrachters etc.? Nee natuurlijk niet. Maar vraag ze zelf maar eens waar hun eerste loyaliteit ligt. Dat is bij islam. Niet bij Nederland. You do the math.

Jezus van Nazareth | 16-01-16 | 20:10

@savieu | 16-01-16 | 18:46
Ik heb om 11:50 een video gepost van een Hongaarse tv opname.
Er is genoeg over te vinden op het internet.

MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 19:06

@MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 18:30
"Het is alleen zo dat velen inmiddels van mening zijn dat hier bewust op aangestuurd wordt."

Die wie wordt daar op aangestuurd? Welk plan zit daarachter? Waarom zouden personen en/of instituties aansturen op een burgeroorlog? Wat valt daarbij te winnen? Hoezo zou er bewust aan gestuurd worden op burgeroorlog door enkele tienduizenden vluchtelingen binnen te laten (ongeacht het feit dat daar een minderheid aan rotte appels bijzitten)? Waarom zie ik alleen op diverse "alternatieve media" (=tendentieuze, ongefundeerde en nodeloos kwetsende rechtse blogs) zo'n term als "burgeroorlog" voortdurend voorbij komen?
Er is maar een manier waarop dat alles tot een bepaald fysiek conflict tussen bepaalde delen in de samenleving zou kunnen leiden. En dat is als bepaalde elementen niet geheel hun zin kunnen krijgen met hysterisch generaliserend geschreeuw en daarom hun heil zoeken tot meer Brevikiaanse methoden. Ben jij daar soms ook een van?

savieu | 16-01-16 | 18:46

@savieu | 16-01-16 | 18:21
De meesten zitten niet te wachten op een burgeroorlog.
Ik heb het zelf van dichtbij ervaren, dat wil je echt niet. Het is alleen zo dat velen inmiddels van mening zijn dat hier bewust op aangestuurd wordt.
Probeer eens na te gaan wat er de afgelopen 20 jaar nou allemaal gebeurd is. En probeer dit eens van een andere kant te belichten. Je zal zien dat de gebeurtenissen veel logischer te verklaren zijn.

MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 18:30

@MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 18:15
Ik stop mijn kop ook niet in het zand voor mensen die op fora hysterisch lopen te mekkeren over een burgeroorlog nee. Een gevaar voor de samenleving zijn ze.
De meesten verpakken het als zogenaamde "zorgen over een burgeroorlog", maar het is er wel een die zij het liefste zelf zouden ontketenen (en/of aanmoedigen) als zaken niet zo gaan als zij willen.

savieu | 16-01-16 | 18:21

@savieu | 16-01-16 | 17:44
Ik bedoel burgeroorlog, weet je nog?
Daar hadden we het namelijk over.

MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 18:15

@telelezer | 16-01-16 | 18:07
Neem ter harte zou ik zeggen!

savieu | 16-01-16 | 18:12

@Dish of the Day | 16-01-16 | 16:28
"En nu moeten ze zelf (de migranten die we hier al generaties hebben) gewoon eens kiezen; of je leeft hier en bent voor de EU met alle vrijheden en onze wetten, of je importeert liever al die arabieren en de EU gaat de kant op van een politiestaat, met een enorme versobering , afbraak zelfs, van de verzorgingsstaat.|"

De meeste migranten en hun nakomelingen hebben allang gekozen en leven hier gewoon hun normale leven met deugden en soms ook ondeugden die daarbij horen. Iets wat jij ook had geweten als je de moeite had genomen je gewoon eens te verdiepen en de wereld van de nieuwe Nederlanders.

savieu | 16-01-16 | 18:09

@MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 15:23
"kop in het zand steken"? Voor wat? Je bedoelt hopelijk toenemende hysterie en overdrijving in het Nederlandse debat? Je bedoelt misschien de toenemende sociaal-economische ongelijkheid? Je bedoelt toenemende desocialisering van de samenleving? De afnemende sociale cohesie? Het feit dat het in landelijke dagblanden en tot in de Tweede Kamer aan toe bon ton is geworden om de meest hemeltergende generalisaties uit te venten? Het feit dat (in de meest grove bewoordingen) afgeven op de nieuwkomers en iedereen die het waagt het voor hen op te nemen volkomen politiek correct is geworden? Ik kan je verzekeren dat ik daarvoor niet de kop in het zand steek.

savieu | 16-01-16 | 17:44

@Jezusismijnheer | 16-01-16 | 17:22
"Ik geloof dat er 0 atheisten in de hemel zullen zijn"
Daar kon je wel eens gelijk in hebben.
"jullie geven altijd af op moslims"
Ach nu reageer ik op jou. Zonder aanzien des persoons (of religie).
"maar jullie zelf deugen net zo goed niet"
Hoe weet jij dat? En wie ben jij om te oordelen?
"zonder redding en vergeving van Jezus loopt het slecht af."
Ach wat is slecht. Misschien dat je je wijsheden beter op een plein in Keulen kunt gaan verkondigen. Je bent daar nodig.

atheïstisch stemvee | 16-01-16 | 17:29

Maar zolang een atheist leeft is er nog hoop dat hij/zij zich bekeert en gered wordt door Jezus en niet veroordeeld wordt.

Jezusismijnheer | 16-01-16 | 17:27

Ik geloof dat er 0 atheisten in de hemel zullen zijn jullie geven altijd af op moslims maar jullie zelf deugen net zo goed niet en zonder redding en vergeving van Jezus loopt het slecht af.

Jezusismijnheer | 16-01-16 | 17:22

edelweiss | 16-01-16 | 13:02 Je veroordeelt je met je eigen woorden buiten de genade in Jezus is er straks alleen de hel.

Jezusismijnheer | 16-01-16 | 17:20

De schrijfster in Trouw:
"
Giftige mix
In Afghanistan en Saudi-Arabië is de situatie mogelijk nog slechter. Om Eltahawy nog maar eens te citeren: "Noem me een Arabisch land en ik laat je een litanie horen van misdaden tegen vrouwen die daar worden begaan." In Trouw (1 augustus 2015) zei ze: "Ik heb het niet alleen over de islam, vrouwenonderdrukking onder christenen is in het Midden-Oosten even erg, ook zij laten hun meisjes besnijden. Het is deze giftige mix van religie en cultuur die de vrouwenonderdrukking in de Arabische wereld in stand houdt."

kloopindeslootjijook | 16-01-16 | 17:13

Zuidafrikanen maar goed..

Neut | 16-01-16 | 17:06

Filmpje 1; Laat ze er zelf ook maar last van ondervinden, misschien spreken ze hun soortgenoten er dan eens op aan.
Filmpje 2; verschrikkelijk voor die mensen, maar dat krijg je als je een cultuur binnenhaalt waar 'lichaamstaal'(geweld) de voorkeur heeft boven woorden.
De nare gewelddadige gevolgen zijn altijd voor de kwetsbare groepen; vrouwen (dan heb je al de helft van de bevolking), ouderen (nog een zesde erbij), homoseksuelen, transgenders etc; de meerderheid van de bevolking dus is potentieel slachtoffer/doelwit.
En nu moeten ze zelf (de migranten die we hier al generaties hebben) gewoon eens kiezen; of je leeft hier en bent voor de EU met alle vrijheden en onze wetten, of je importeert liever al die arabieren en de EU gaat de kant op van een politiestaat, met een enorme versobering , afbraak zelfs, van de verzorgingsstaat.

Dish of the Day | 16-01-16 | 16:28

Nou nou nou, wat een ophef weer. De overheid had nog niet uitgekegd dat het hier niet mag, dus tot die tijd is het natuurlijk niet verwijtbaar. Nog ander nieuws?

Tjemig | 16-01-16 | 16:08

@MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 14:49
Ach, we weten toch allemaal hoe dat soort mensjes rollen. Blind voor de feiten, vingers in de oren en dan heel hard 'Jij bent dom/racistisch/fascistisch/xenofoob/islamofoob/etc.' roepen. Want daar los je álle problemen mee op. Dat ze het échte extreem-rechts continue in de kaart spelen júist door deze standaard modus operandi komt domweg niet in ze op.

Jezus van Nazareth | 16-01-16 | 15:30

1. ik hoop dat ze het verzonnen hebben.

2. Als de aanleiding niet zo triest zou zijn, is het bijna grappig om te zien dat de transseksuelen nu een hoofddoek dragen...

watnouwatnouwatnou | 16-01-16 | 15:24

Gelukkig zal Rutte zeggen dat we stenigingen absoluut niet accepteren en dat we geen duimbreed afwijken van onze normen.
En gaat over tot de orde van de dag.
(tolpoortjes bij de NS en TTIP door onze strot douwen)

domheid regeert | 16-01-16 | 15:24

@savieu | 16-01-16 | 15:09
Omdat iemand zijn zorgen uit over een burgeroorlog is hij/zij een gevaar voor de samenleving?
Mijn ervaring is dat de kop in het zand steken een stuk gevaarlijker is.
Daarin verschillen wij van mening, de tijd zal het leren.

MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 15:23

Dit wordt mijn voorspelling. Het Verhaal [tm] wordt nu: Het waren geen Syrische asielzoekers maar Noord-Afrikaanse asiel-MISBRUIKERS. Dus, Duitsers, uw regering heeft niet verkrachters uitgenodigd en welkom geheten.


Heerlijk. Marokkanen onder de bus gooien om een asielverhaal te redden. Geweldig.

omanders | 16-01-16 | 15:20

@MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 14:49
"Kwalificeren en wegzetten, netjes hoor.
En dat geheel zonder onderbouwing."

Zie je niet dat ik iemand citeer die plompverloren over een burgeroorlog begint? Een zekere "Patatter | 16-01-16 | 13:26" om precies te zijn? Als dat nu voor het eerst was, maar dat begint de laatste tijd schering en inslag te worden ook op dit forum! Dat is een gevaar voor de samenleving.
Verder grappig dat je over kwalificeren en wegzetten begint zonder onderbouwing. Alsof dat hier niet aan-den-lopende-band gebeurt!

savieu | 16-01-16 | 15:09

> pcp? uit de buurt blijven dat is de
> grootste chemische rommel die er is...
> harry21 | 16-01-16 | 12:59

PCP als in persluchtwapens - legaal en verkrijgbaar in groot kaliber.

Monkey Cabbage | 16-01-16 | 14:58

@savieu | 16-01-16 | 14:20
Kwalificeren en wegzetten, netjes hoor.
En dat geheel zonder onderbouwing.

MogeWijEveOvergeve | 16-01-16 | 14:49

-weggejorist-

notamused | 16-01-16 | 14:31

@jan huppeldepup | 16-01-16 | 14:08
Ik vind het verder prima hoor. Maar eerst iedereen hier uitkafferen vanwege gevolgen van beleid dat ik in ieder geval nooit gewenst heb en ook niets tegen kan doen. Vervolgens trots mededelen dat je zelf bent geëmigreerd en iedereen die dat niet heeft gedaan nogmaals de schuld geven van de hele klerezooi sinds dien. Met ballen hebben heeft het niet zoveel te maken. Ooit een paar keer in buitenland gewerkt (seizoenswerk), maar met mijn huidige kennis/ vaardigheden kan ik buiten NL waarschijnlijk niet zoveel. Daarnaast heb ik nog een relatie en familie. Ik heb zorgplichten. Ik heb daarentegen nog lang geen recht op AOW/ pensioen (ik denk @Brabantman wel).

Ik had jarenlang in de planning om, zodra het kan, naar De. te verhuizen. Vind dit een benauwend kutland worden. Maar dankzij Mutti Merkel is ook dat van de baan (waarschijnlijk).

atheïstisch stemvee | 16-01-16 | 14:21

-weggejorist-

savieu | 16-01-16 | 14:20

Je hoeft geen Sherlock Holmes te zijn om dit van mijlenver aan te zien komen: de meeste mensen zien het volgens mij ook, zie peilings, behalve de mensen die te dogmatisch in hun eigen waarheid blijven hangen:
- vara/npo goedmensen
- beroepspolitici
- christengekkies (don't rule out de christengekkies)
Niet toevallig allemaal mensen die niet in staat zijn tot zelfreflectie en bijstellen van meningen.

Ieder weldenkend mens kan zien dat de mensen die nu Europa binnenwandelen zijn maar voor een klein deel bestaat uit de 'klassieke' vluchteling, door oorlogsgeweld of politieke vervolging verdreven. Iedereen die dat wil kan op een bootje Europa binnenkomen en doet. dat. dus. ook.
Waarom? tja, gratis geld, kans op legale status, Europa is een regelrecht walhalla voor criminelen. Slappe burgers en handhaving, loslopende vrouwtjes en bejaarden, met geld zat, pakkans en strafmaat nihil. En ik weet zeker dat al die lui die nu komen al wel ergens in Europa een neefje hebben waar ze al dan niet illegaal kunnen verblijven.
Autoriteiten laten alles door, en wie binnen is, mag zo ook weer het asielzoekerscentrum uitwandelen, iets dat ik als burger totaal niet begrijp. Je hoef ze echt niet op te sluiten als criminelen maar zolang je geen enkel idee hebt wie die mensen zijn is enige voorzichtigheid dacht ik wel op z'n plaats. Als je weet dat er zo'n 10.000 in de binnenstad van Keulen worden opgevangen weet je dat dat vragen is om problemen en ook dat het Nederlandse opvangbeleid buiten de stad nog niet zo'n slecht idee is.
Enige voordeel van Keulen t.o.v. Ter Apel: we zijn er sneller achter wat we in huis halen. Problemen onder de pet houden blijkt knap lastig. In NL moet de beerput die azc heet nog open.
Pas ook op Feestbook weer zo'n naief vrouwtje dat op lesbos was geweest en zo onder de indruk was geweest van de erge verhalen die ze had gehoord. Dom, naief en egocentrisch; Zo iemand ziet z'n eigen superioriteit bevestigd door de helpende en ontvangende partij uit te hangen maar zien niet dat ze feitelijk uitnodigen tot misbruik en misleiding. Natuurlijk heeft een arme sloeber uit afghanistan niets te verliezen en in Europa een wereld te winnen. Een goed verhaal is genoeg. En als het anderen blijkt te lukken gaat dat natuurlijk met de iphones de hele wereld over.
Vandaag nog in de Volkskrant, artikel met de strekking: we moeten het met z'n allen echt heel zielig vinden dat een Irakese vluchteling, gevlucht voor IS, moeite heeft Denemarken/Zweden binnen te komen en al helemaal omdat z'n hondje niet mee mag. (lullig, denemarken!). Mijn eerste reactie: de fuck op de vlucht voor IS, Irak is voor minstens de helft niet in handen van IS en elke Irakees kan daar dus naartoe, z'n leven leiden en als het even kan in verzet komen tegen IS als het echt zo erg is.

Bert Konterman | 16-01-16 | 14:19

@brabantman | 16-01-16 | 13:15
Je hebt gelijk man!

Où est Charlie? | 16-01-16 | 14:17

@ Anjin Mohammed | 16-01-16 | 13:20
"En hoeveel van deze keurige marokkanen zouden hun prachtige dochter met een nederlandse autochtoon willen laten trouwen, die geen moslim is ?"
...
Paaltjes verzetten=drogreden.
...
Het sluiten van huwelijken tussen bevolkingsgroepen is niet waar het hier over ging. Het ging hier over crimineel gedrag op straat door de bepaalde groepen. Waarom maak jij dat onderscheid niet?

savieu | 16-01-16 | 14:16

Ruim 10 jaar gelden was er een rapport in Amsterdam.
Het bleek dat een groep van 150 jonge Marokkanen 20.000 criminele feiten had opgeleverd.
Ook dat homo's werden lastig gevallen en dat vrouwen belaagd werden.
vd Laan zegt dat in "zijn"stad zoiets niet gebeurd.
Ja als je tegen de politie zegt dat ze alles wat betrekking heeft op Marokkanen niet mogen vertellen op straffe van boetes en /of ontslag lijkt het net alsof ie gelijk heeft.

pejoar | 16-01-16 | 14:14

brabantman | 16-01-16 | 13:15
atheïstisch stemvee | 16-01-16
Vindt dat Brabantman wel gelijk heeft, hij had tenminste ballen in zijn broek om opnieuw te beginnen en prostitutie in Thailand wordt daar anders gezien als in Nederland. Mischien ben ik vertekend omdat ik ook in het buiteland woon maar als ik op bezoek ben in Holland dank ik god op me blote knieen dat ik weer naar huis mag/kan.

jan huppeldepup | 16-01-16 | 14:08

Mag de man aan het einde van het filmpje met zijn paar hamer-spijker-kop-pats-zinnen op auto-repeat en op ALLE zenders worden getoond? Dé kern van het probleem in een notendop.

lillendvleesch | 16-01-16 | 14:03

@-Emilioot1 | 16-01-16 | 12:52
Hes van Zweeden heeft antieke spullen te koop. Meer zeg ik niet.
hier:http://www.hesvanzweeden.nl/contents/nl/d136.html

theo-is-dood | 16-01-16 | 13:33

Syriërs zijn de nieuwe Marokkanen. Zij mogen het niet gedaan hebben dus geef je de schuld aan iemand anders. En nu moeten dus de Marokkanen eraan. Er zijn er daar ook wel bij die dit doen want cultuur en normaal en wij zijn minderwaardig en racist en zo. Maar de echte schuldigen van Keulen zijn de asielimporteerden die allemaal samen afgesproken hebben dit te doen. Let op, het is niet afgelopen. Het is een bewuste actie dus gaat het nog veel erger worden. Dit is pas het begin. Wij krijgen een BURGEROoRLOG.

Rest In Privacy | 16-01-16 | 13:26

@brabantman | 16-01-16 | 13:15
Nou dat moest je zeker even kwijt. Lekker je boosheid van je afschreeuwen door de doelgroep die wél verandering wil nog even na te trappen. Mooi voor je dat jij lekker tropisch tussen de hoeren woont, maar dat is niet iedereen gegeven. Of moeten we allemaal maar jou voorbeeld volgen en gaan bedelen in Thailand (niet iedereen heeft kennis/ vaardigheden waar je daar iets mee kunt). Ouders en kinderen achterlatend, want het is gvd niet mijn schuld.
Je blaft tegen de verkeerde boom.

atheïstisch stemvee | 16-01-16 | 13:24

@ savieu | 16-01-16 | 13:05
En hoeveel van deze keurige marokkanen zouden hun prachtige dochter met een nederlandse autochtoon willen laten trouwen, die geen moslim is ?

Anjin Mohammed | 16-01-16 | 13:20

Allemaal onzin, kan in ons land niet gebeuren, zijn we veel te lief voor !!

Duidelijker kan een ontkenningsfase niet zijn !!

En nu als de sodemieter ons leger weer op kracht brengen en terugtrekken uit alle NAVO acties om eigen land en volk te beschermen !!!

LinkseWreker | 16-01-16 | 13:19

Als ik hier de comments allemaal lees, dan kan ik niet anders dan mijn schouders ophalen. Ik heb totaal geen medelijden met de Nederlandse burgers die zich allemaal (een enkele zeldzame uitzondering nagelaten) gewillig naar de slachtbank laten leiden. Bij de volgende verkiezingen kiezen ze (jullie) allemaal toch weer strategisch' en laten zich door de volgende generatie criminele politici in Den Haag totaal uitkleden. Dan heb ik het nog niet over c.a. 10-15 jaar, dat ze (jullie) allemaal met hun kont naar Mekka zitten. Want er gaat immers niets boven de multi-culturele samenleving nietwaar? Als ze (jullie) maar naar Linda, DWDD, postcode loterij enz.kunnen kijken.
Ik heb totaal geen medelijden met jullie mensen. Wel allemaal schelden hier op GS, maar lekker laf thuis blijven zitten en maandag gewoon weer met je boterhammetje in een trommeltje naar je onbevredigend werk. Want je auto, huis, vakantie enz. moeten nog de komende 25 jaar afbetaald worden.
Weet wel, over enkele jaren is er voor jullie ook geen pension, AOW of woning meer. Alle Mieles en inrichtingen voor de gelukzoekers moeten immers betaald worden. Vinden jullie allemaal goed.
Weet ook dat ik hier (in het buitenland) Nederlandse! mensen ken die van net 600 euro aow in de maand moeten rondkomen. Terwijl dankzij de zo populaire (taqqiya) Abouthaleb, Marocs en Turken (nooit premie betaald) wel de volle mep krijgen. Nooit een Nederlander hiertegen horen protesteren.
Ikzelf heb Nederland al ruim 15 jaar geleden verlaten toen ik de ellende zag aankomen. Maling aan kinderen en kleinkinderen, die toch ook weggaan naar bv Australie als het hun goed uitkomt.En jou alleen in NL achterlaten.
Was vorig jaar, na 10 jaar, noodgedwongen (begrafenis) een paar dagen terug in Nederland. Alles schreeuwend duur, rotweer,in de file staan. En alle vrouwen boven de 40 jaar lijken allemaal op elkaar. Ongelooflijk volgegeten, kort geknipt 'sportief' grijs haar. Mannen met sandalen en sokken.
Maar wel commentaar hebben als ik het correcte antwoord op hun vraag geef waar ik woon. Thailand. "O, dat is het land met allemaal hoeren'.(zelf komen ze niet verder als met Corendon 8 dagen all inn voor 399,- naar Turkije). 'Waar al die oude mannetjes met jonge meiden lopen'.
'Ja ik woon Thailand, ik woon zelfs in een plaats met ruim 50.000 hoeren, en ik vind het geweldig". Stil zijn ze even.
Ik ga verder: 'En ik ben ook zo'n oude viezerik, ik ben zelf ook getrouwd met voor mijn leeftijd een hele jonge vrouw, superslank, heerlijk, elke dag sex, ik kan het je aanraden!'
Dan ga ik altijd verder met dezelfde woorden: ik leef hier belastingvrij, btw = 7%, woon in een huis met zwembad voor 300 euro in de maand, benzine kost hier 55 cent, en het weer is altijd lekker warm en zonnig.
En als ik dan toevoeg, hier in Thailand gaan ze af en toe met tanks door de moslim gebieden op het schorem op te roemen, dan is dit tegen het zere been van de hipsters en bakfiets volk.
Stil zijn ze dan. De man durft zijn sportief kortgeknipte, gezette, vrouw niet aan te kijken, bang voor reactie.
Dit is in het algemeen de mentaliteit van de Nederlander, vingertje omhoog, beter weten, want wij hebben het zo slecht nog niet.
Wel jaren lang Wilders veroordelen want racistisch, maar nu de islam problemen dichterbij komen, nu zwijgen ze als het graf.
Labbekakkers!

brabantman | 16-01-16 | 13:15

@eerstneukendanpraten | 16-01-16 | 10:24
Die zijn al gevallen. Theo vergeten? En wat te denken van eerwraak? Er is vast nog eea dat ik over het hoofd zie.

Janey | 16-01-16 | 13:10

Er wonen al vele jaren Marokkanen in de wijk en daar zijn weinig problemen mee. De problemen zijn er pas sinds driekwart jaar, door een instroom van een nieuw groep Noord-Afrikanen. Is het niemand opgevallen dat veel mensen van Marokkaanse komaf in deze docu gewoon keurige mensen zijn?

savieu | 16-01-16 | 13:05

Jezusismijnheer | 16-01-16 | 12:40

Ja hoor daar is ie weer, de jezusmeneer.
Hou eens op met deze nonsens.
Uw geloof is net zo te verfoeien als die van de Islam.
Net zo achterlijk.

edelweiss | 16-01-16 | 13:02

@Emilioot1 | 16-01-16 | 12:52

pcp? uit de buurt blijven dat is de grootste chemische rommel die er is! Als u last van hartklopping heeft beter even langs de huisarts voor wat Valium.

harry21 | 16-01-16 | 12:59

-weggejorist-

nonpissatinventum | 16-01-16 | 12:57

Maar goed, het zijn dus de Noord-afrikanen. De Syriers, Irakezen en Afghanen zijn prima volk en zullen moeten worden blijven opgevangen. Zij zijn nu ook slachtoffer van de mocro's, algerijnen en tunesiers.

Dat is de strekking.

CoJoNes | 16-01-16 | 12:57

Nederland is toch een exportland wordt er steeds geroepen door die koekwouzen in Den Haag.
Het mag duidelijk zijn wat er ogenblik aan de exportlijst moet worden toe gevoegd.
Het begint met een m en eindigt op oslims !!!!!!!!!!

De finale eindbaas | 16-01-16 | 12:57

als je die filmpjes tegelijk afspeelt is het net mijn hoofd van binnen! Mooi man.

sufkut | 16-01-16 | 12:56

Realiteit is dat ik van vele om mij heen hoor dat ze aan het bekijken zijn hoe ze zich moeten bewapenen. Een Zweedse collega schaft illegaal schiet spul aan, andere zoeken het in de pcp hoek en traangas begint grofweg standaard te worden. In de hoofden van de mensen is het al oorlog.. Ontdekte overigens dat het verrassende eenvoudig is om een stengun te maken. Draaibankje en wat fresen.. Klaar. Maar wtf gebeurt er net ons land. Onze overheid heeft maar een taak. Haar burgers binnen schermen..

Emilioot1 | 16-01-16 | 12:52

Waarom gaan ze niet naar Marieke Moorman, burgemeester van Heesch, die wil ze graag allemaal opvangen. Oh ja ter informatie, ze is de zoveelste burgemeester met PVDA achtergrond. Het lijkt wel een tumor dat Europa teistert.

Graaf Monte Cristo | 16-01-16 | 12:51

Hé, kijk nou, het lijkt wel echte journalistiek.
Had de vaste journaalredactie een borreldag?

De Vrijlansier | 16-01-16 | 12:48

@Piet van het Padje | 16-01-16 | 12:02
remember 1609...

La Bailaora | 16-01-16 | 12:47

Om Egyptische Mw. Eltahawy nog maar eens te citeren: "Noem me een Arabisch land en ik laat je een litanie horen van misdaden tegen vrouwen die daar worden begaan."

"Volgens een Arabisch spreekwoord steekt een ooievaar zijn kop in de grond en denkt dan dat ie onzichtbaar is. Zo zie ik Europa nu: mensen kijken weg omdat ze de nare gevolgen niet onder ogen durven te zien", zegt Alia (26), een Syrische vriendin van mij die in 2012 snel naar het Westen vertrok, blij dat ze naast de oorlog, ook de patriarchale samenleving kon ontvluchten.¨

1 ding, mevrouw Eltahawy. Volgens een N-W-Europeaan steekt niet de ooivaar zijn kop in het zand. Dat is voorbehouden aan de struisvogel. De Ooievaar is als die gevleugelde brenger van kinderen.

chicago river | 16-01-16 | 12:46

Lupuslupus | 16-01-16 | 12:16 Dat herken ik wel inderdaad, helaas maar waar, dat soort dingen zie je veel te vaak.
Willem Hollander | 16-01-16 | 12:33
.
En dan ook nog bij 30o het diertje 's middags in de volle zon aan de fiets mee sleuren. I.p.v s morgens in alle vroegte of in de late avond op het gemak een rondje gaan fietsen. Het heeft gewoon met "macht" te maken. Of beter gezegd: machtsmisbruik.
.
Jaren lang zijn Pitbulls en aanverwante rassen verboden geweest in Nederland maar waarom ze weer zijn toegestaan, echt ik weet het niet. Kan geen enkele goede reden verzinnen.
.
En kijk maar op Marktplaats bij "terriers". Hoeveel daar te koop staan, om allerlei "redenen". De meesten nog vrij jonge honden - die ze nu al niet meer de baas kunnen dus wordt een ander ermee opgezadeld.
Dat is echt diep- en dieptriest.

Lupuslupus | 16-01-16 | 12:44

(vers9 Toen* het lam het vijfde zegel verbrak, zag ik onder het altaar de zielen van hen die vermoord waren vanwege het woord van God en het getuigenis dat zij hadden afgelegd.) cdn.newsbusters.org/styles/blog_body-1...

Jezusismijnheer | 16-01-16 | 12:42

@Anjin Mohammed | 16-01-16 | 12:19
Moslim is een afkorting...
Met
Ons
Samen
Leven
Is
Moeilijk

Wijze uit het Oosten | 16-01-16 | 12:42

Maaruh lieve Nederlanders, wat moeten we? 40 urige werkweek, de sleur van de dag. VOor het einde van de maand moet de huur weer overgemaakt worden en huurtoeslag krijgen wij - de hardere werkers - niet. Zorg, vreten, auto weer voor de APK, tandarts - oeps gaatje 200 euro - shit de kozijnen ook schilderen, hebben we die lening al afbetaald eigenlijk? Volgens mij staan we ook weer rood, nog 3 dagen tot het salaris er is, ... uhhh Keulen? Ja sorry hoor

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."

Maar wat moet "men" doen? Geweld keuren we af, en kost je baan. Demonstreren? Man mijn vakantiedagen zijn op. IS komt er aan, maar wat doe je er aan.. heeee voor het ik vergeet moet mn meterstand nog doorgeven!...

harry21 | 16-01-16 | 12:41

(openbaring6vers7 Toen het lam het vierde zegel verbrak, hoorde ik het vierde dier roepen: ‘Kom!’ [8] Daar verscheen een vaalgroen paard. Hij die erop zat, zijn naam was de Dood; en Hades* kwam achter hem aan. Aan hen werd macht gegeven over het vierde deel van de aarde, om te doden met het zwaard en met hongersnood en met de pest en door de wilde* dieren op aarde.) Een interpetatie wat ik denk volgens wikipedia As of 2010, over 1.6 billion or about 23.4% of the world population are Muslims en.wikipedia.org/wiki/Muslim_world een kaart

Jezusismijnheer | 16-01-16 | 12:40

-weggejorist-

Graaf Monte Cristo | 16-01-16 | 12:39

Lupuslupus | 16-01-16 | 12:16 Dat herken ik wel inderdaad, helaas maar waar, dat soort dingen zie je veel te vaak.

Willem Hollander | 16-01-16 | 12:33

De false-flag wel geïntegreerde zonnezijde van de asielstroom wordt weer eens opgetrommeld.. We zijn ondernemers, politici, we horen bij de normale Duitsers/ Europeanen.. Verwarring alom. De makkelijkste vorm van Marketing..

Handsomeboy | 16-01-16 | 12:32

Ik moet altijd een beetje gniffelen als men spreekt over "Wilders in de kaart spelen!!1111" - euh, bedoel je misschien "gelijk geven?".

Niet dat Greet een oplossing heeft, maar de rest van de kamer zit in slaapstand.
harry21 | 16-01-16 | 12:23
.
Natuurlijk heeft Wilders wel - het begin van de - oplossing. Maar dat weet u zelf ook. Kijk maar naar sommige Oostbloklanden met hun hekken. Die kunnen om ons land ook hoor. Geeft meteen een boost aan Heras. Goed voor de omzet èn voor de werkgelegenheid/vermindering van bankzitters.
.
V.w.b. dat "Wilders in de kaart spelen"; nog even en hij heeft hoogst persoonlijk deze moslimramp veroorzaakt. hahaha.

Lupuslupus | 16-01-16 | 12:30

atheïstisch stemvee | 16-01-16 | 12:20
Laat het deel dat een groot voorstander is om nog meer islamitisch mannelijk voetvolk binnen te laten zelf voor de kosten op gaan draaien. Een soort gutmensch-tax, europese leiders en politieke bestuurders voorop gaande het goede voorbeeld gevend. Go Merkel,Schauble,Schultz,Timmerfrans etc.

Julia | 16-01-16 | 12:30

Ik moet altijd een beetje gniffelen als men spreekt over "Wilders in de kaart spelen!!1111" - euh, bedoel je misschien "gelijk geven?".

Niet dat Greet een oplossing heeft, maar de rest van de kamer zit in slaapstand.

harry21 | 16-01-16 | 12:23

We're standing on the shoulders of idiots.

SapperDeFlap2166 | 16-01-16 | 12:22

foxtrot | 16-01-16 | 10:28

tjesussss.. je reinste terrorist. Dat is geen Noord Afrikaan volgens mij maar 1 uit een iets verder gelegen Afrikaans land..

fikkieblijf! | 16-01-16 | 12:22

Het Marokkaans volk profileert zich wereldwijd als het uitschot van de mensheid .

prof. Gonzalez | 16-01-16 | 12:20

Ik moest lachen
@QuantumHolo | 16-01-16 | 12:00
Ik maak er een grapje van, maar kan wel huilen.

@Lupuslupus | 16-01-16 | 12:02
En dan geldt Schäuble nog als een hardliner ook. We zijn vervloekt en verdoemd.

atheïstisch stemvee | 16-01-16 | 12:20

Ja maar, ja maar..

Rest In Privacy | 16-01-16 | 12:19

-weggejorist-

Anjin Mohammed | 16-01-16 | 12:19

Echt van die 'tokkiehonden' zeggen ze dan, als ik niet in een rustig klein dorp zou wonen had ik er ook al een paar denk ik.
Willem Hollander | 16-01-16 | 11:57
.
U doelt waarschijnlijk op de Pitbull, Stafford enz. Op zich geweldige honden maar helaas worden ze ontzettend verpest, kijk maar op "ik zoek baas", de asiels zitten er echt vol mee.
.
ELKE goed opgevoede hond die een hechte band heeft met zijn baas zal deze verdedigen. Mijn herder had alleen maar gehoorzaamheidscursussen doorlopen - wat trouwens heel erg leuk was om te doen - en geen opleiding voor politiehond.
.
De bovengenoemde soorten vergen een consequente maar eerlijke en liefdevolle opvoeding, dan gaan ze voor je door het vuur. Helaas zie ik veel te veel van zulke honden (in handen van "stoere jongens") die met het staartje tussen hun benen lopen. Die zijn gewoon hartstikke bang geworden/gemaakt voor/door hun "baas". En door hun angst ongeleide projectielen geworden die niet alleen "boeven", maar ook andere honden en zelfs kleine kinderen aanvallen.
.
Mensen zouden een hond moeten nemen alléén om het feit dat ze veel van honden houden. Wanneer de hond dan ook nog kan optreden als verdediging is mooi meegenomen maar zou niet DE reden moeten zijn.

Lupuslupus | 16-01-16 | 12:16

Koonkluk Huis | 16-01-16 | 12:05
"Eens zal links haar ingeboren gewelddadig fascistische mentaliteit inzetten tegen dit addergebroed. Wilders zal erbij verbleken."
Niet alles op een hoop gooien. De meeste pacifisten en dienstweigeraars kwamen van links. Bovendien zijn de meeste fascisten nogal anti-links. Maar je vraagt je af wanneer er beweging in komt idd.

kloopindeslootjijook | 16-01-16 | 12:16

Heerlijk stukje, redactie.
Lijkt erop dat de het NOSjournaal aan rappe imagoschadereparatie bezig is.
Moet ik dan toch terug op Twitter om ze te feliciteren?

Stenigen? Tja, een soor bijvangst van de import.

Moeten ze mee leren leven, toch? Natuurlijk hebben die vrouwen niet staan meezingen bij de intochten en dat wordt ze nu kwalijk genomen.

Ja, dat krijg je ervan; hadden ze maar meer vriednelijkheid moeten tone.

Of zo, of iets dergelijks of zich opsluiten, thuis achter de gordijnen.

Je zult maar aanstoot geven, die arme fijngvoelige intochtjongens, die kunnen dat niet hebben.

Begrijpen ze dat nu weer helmaal niet. Zijn al dertig jaar vrouw en nu weten ze het nog niet. Tsk, tskk.
Salut! Evocatus

Evocatus | 16-01-16 | 12:15

Progresievelng | 16-01-16 | 10:52 Soms dan is het net alsof er een groot politiek correct plan is om met behulp van de islam de moderne westerse cultuur te vernietigen. Ik weet niet of dat zo is, maar van een afstandje ziet het er zo uit. Dat we de volhardende destructie zien van de moderniteit, met over enkele jaren een verbod op islamkritiek, en daarna de plicht van vrouwen om gesluierd door het leven te gaan, en met ook onderwijs alleen voor jongens en niet voor meisjes, en geen onderwijs over holocaust noch evolutietheorie, en alle eten halal, en verbod op honden en alcohol en sport, en zeer veel belastinggeld dat gaat naar islamitische centra, en de opkomst van polygamie en harems vol slavinnen, enzovoort. Maar de politiek correcte geschiftheid wil hier niets van weten, blokt het weg, en volhardt in de waan van islam als religie van de vrede. Het cultureel zelfbewustzijn van de politieke correctheid lijkt daarmee non-existent of juist gericht op de rappe uitwissing van de eigen cultuur ten voordele van de multiculti heilstaat. Die evenwel neerkomt op de import van zeer veel islamitische mensvijandigheid. Zoals we daar constant over horen in het nieuws en via de samizdat op internet. Waarmee die multiculturele heilstaat geen utopie is maar een dystopie, een horror van toenemende wreedheid en afbraak van cultuur. Het is te hopen dat de politiek correcte waarheidsgoeroes en gedachtenpolitie eindelijk eens door krijgen dat hun standpunt niet moreel superieur is maar juist uitermate abject en pervers. En als zij per se willen volharden in hun kamikaze-missie, dan is het te hopen dat er politiek-electoraal nog redding komt. Van mensen die duidelijk wèl voorstander zijn van vrijheid en mensenrechten en de moderne open samenleving.

notamused | 16-01-16 | 12:15

Jajaja, tututtuututut allemaal.. Da's in Duitsland mensen, in Duitsland. Kijk, de Noord Afrikanen in Nederland zijn voor al dat wat daar in Duitsland passiert, veel te lievvv. En,dat wat daar passiert, kan hier niet dan weer niet gebeuren!! *neuriend.. Sie gehen nach Deutschland, Sie gehen nach Deutsland.. Sie sind in Dortmund, ihn Dortmund, Koln, etc etc.

fikkieblijf! | 16-01-16 | 12:14

Ik geloof jullie niet. Ik leef volgens het verloren gewaande Evangelie van Leo Lucassen. Ligt hier op tafel. In 1256 samen met een Koptische herder gevonden. Prachtig en leest net zo lekker weg als de Privé.

verbanden | 16-01-16 | 12:13

De emancipatie van vrouwen en homo's en anderen ("verrek, het zijn gewoon allemaal mensen") moet blijkbaar over. Maar lukt dat wel zonder een humanistisch en liberaal beginsel? Zelf dan nog moest indertijd de emancipatie en de sexuele verzelfstandiging van oud-links komen (60s-70s-80s). Het vrouwelijke hipsterlinks van nu is blijkbaar niet bereid dit in te zien.

kloopindeslootjijook | 16-01-16 | 12:12

Hey!
Dit roepen we hier al jaren, maar toen was de NPO er steeds als de kippen bij om ons voor extreem-rechts uit te maken!
Nu zeggen de Duitsers het en is het schokkend nieuws!
Je zou haast denken dat er verkiezingen aan komen.

Schietmijmaarlek | 16-01-16 | 12:09

Restauranthouder Badr Haddad heeft het over zijn mooie land op 1:28.
Welk land bedoelt hij nou?

houtvlot | 16-01-16 | 12:08

atheïstisch stemvee | 16-01-16
Ik heb een sterk vermoeden dat de EU stiekem in Afrika de jonge gelukzoekende mannen betaald om naar hier te gaan. Er zou eens een journalist in moeten duiken.

QuantumHolo | 16-01-16 | 12:05

Eens zal links haar ingeboren gewelddadig fascistische mentaliteit inzetten tegen dit addergebroed. Wilders zal erbij verbleken.

Rest In Privacy | 16-01-16 | 12:05

Het 'kwartje van Merkel'?
Een 'Wir schaffen das taks'?
'Aanrandingsaccijns'?

atheïstisch stemvee | 16-01-16 | 12:05

Het houden van honden gaat heel groot worden in NL....

notreehugginghippies | 16-01-16 | 12:04

Waarbij overigens opvalt dat de geïntegreerde nieuwe Duitsers wel een paar niveaus beter geïntegreerd zijn dan de Nederlandse Kulturverrijkers.

Boerenbrandtlul | 16-01-16 | 12:03

Terug in de tijd, dan maar? Kruistochtje er tegenaan? Reconquista?

Piet van het Padje | 16-01-16 | 12:02

@Progresievelng:
Ooit werd Beirout het Pariijs van het Middenoosten genoemd, binnenkort wordt Parijs het Beirout van Europa genoemd

Dat is het nu al joh, 'ze' zitten overal onder bruggen en bij ieder stoplicht staan ze al te bedelen, de banlieu's zijn no-go zones geworden, trouwens ook in Toulouse hier vlakbij..

Ik houd mijn hart vast, zit gelukkig nog heel geïsoleerd op het platteland, maar de verdedigingsmiddelen staan om de hoek van de deur.

BoerinFrance | 16-01-16 | 12:02

Het moet allemaal minder.

Rest In Privacy | 16-01-16 | 12:02

Waarom de EU wel miljarden kan weggeven aan Egypte en Turkije, maar kennelijk niet over afdoende middelen beschikt om de buitengrenzen fatsoenlijk te bewaken, is mij een raadsel. Maar die hele EU is mij zo langzamerhand een raadsel.

atheïstisch stemvee | 16-01-16 | 12:02

atheïstisch stemvee | 16-01-16 | 11:55
.
Schauble moet opzouten, net zoals Merkel. Wanneer worden zij en de hele Merkel kliek voor een tribunaal gesleurd?
.
Waar o waar blijven de aanklachten bij het Duitse Hooggerechtshof voor het moedwillig vernietigen van Europa en haar inwoners door de islamfascisten met honderdduizenden tegelijk te importeren?
.

Lupuslupus | 16-01-16 | 12:02

Ik zag gisteren een filmpje waarbij een Italiaanse vrouw totaal de tyfus werd geslagen terwijl ze op de grond lag door een Afrikaan het ging alleen maar om haar portemonnee pffff, vele mensen hoor ik de afgelopen tijd zeggen ja wij mogen en kunnen niks het gerecht geldt alleen voor Europese ingezetene, en wij zitten met een hypotheek je baan enz , als die gelukzoekers nu b.v Amsterdam platbranden en uitmoorden besef dan dan heb je ook niks meer !! en die kant gaan we wel op zoals het nu gaat overal in Europese steden waar die gelukzoekers opduiken is er stront aan de knikker , er moet een duidelijke halt toegeroepen worden maar ja Hoe ?

Jetstream | 16-01-16 | 12:01

atheïstisch stemvee | 16-01-16
Ik moest lachen. Ze worden steeds gekker.

QuantumHolo | 16-01-16 | 12:00

de transsexuelen Yasmine und Elisa.
laat me raden: hele leven die Grünen of SPD gestemd

Cousin Eddie | 16-01-16 | 12:00

Lupuslupus | 16-01-16 | 11:55
Jup, waarom denk je dat je vaak bepaalde honden in achterstandswijken ziet?
Echt van die 'tokkiehonden' zeggen ze dan, als ik niet in een rustig klein dorp zou wonen had ik er ook al een paar denk ik.

Willem Hollander | 16-01-16 | 11:57

Geen nood mensen. De EU gaat ons redden. De buitengrenzen moeten bewaakt worden en de automobilist gaat dat betalen. Het was ook wel een beetje te goedkoop aan de pomp. nos.nl/artikel/2080808-heffing-op-bran...

atheïstisch stemvee | 16-01-16 | 11:55

Zo kun je nog eens over straat want die varkens zijn echt doodsbang voor honden.
Joffri | 16-01-16 | 11:46
.
Klopt. Als ik op straat loop met mijn hond gaan moslims vanzelf naar de overkant of ze lopen met een boog om mij heen. k Ga natuurlijk ook met mijn hond naar de pinautomaat want ze houden echt afstand, een metertje of 5.
Mijn vorige hond - een Hollandse herder - werd helemaal razend wanneer hij zo'n in lappen gehuld figuur zag lopen. Dan had ik echt de grootste moeite om hem in bedwang te houden want het liefste had hij de persoon verscheurd.

Lupuslupus | 16-01-16 | 11:55

Ik denk dat we het voortaan over gepigmenteerde indringers met een levensgevaarlijk sprookjes geloof en een proleet als profeet moeten hebben als we de stroom vluchtelingen bedoelen.
Moslims maken alles kapot
Overal
Altijd
En nu zeker in West Europa.
Of niet soms fijne jongens en meisjes die zichzelf boven en links van ons opstellen.

swassannuf | 16-01-16 | 11:53

Is het de gevestigde overheid toch nog gelukt de Keulense spin van het begin, nl. dat de aanrandingen het werk waren van een groepje Noordafrikanen. Een groepje, en niet de meute die in het politieprocol werd beschreven. En ook de talloze arabische asielzoekers uit het protocol zouden er niet zijn geweest.

Nu gebaseerd op die één- of tweeëndertig mensen die een week later waren aangehouden, van wie een aantal Noordafrikanen.

LibertasSimplex | 16-01-16 | 11:51

NOS en volkskrant vallen straks gewoon weer terug in hun policor-routines, ze wachten even af tot dit geluwd is..

compitaal | 16-01-16 | 11:50

Wat je van ver haalt is lekker!

HoogToontje | 16-01-16 | 11:50

daytripper | 16-01-16 | 11:34
100% eens.

swassannuf | 16-01-16 | 11:48

R83 | 16-01-16 | 11:44
Als je op die manier profileert, dus regio's en nationaliteiten, kun je lekker vol blijven houden dat het niets met de Islam te maken heeft, maar met de sociaal-economische achterstand van bepaalde groepen.
*kots*

Willem Hollander | 16-01-16 | 11:47

Zo, dit nieuws verbaast me echt! Zo, wat een onthulling! Wie had dat ooit gedacht? Nee maar, nee maar!

DonSwami | 16-01-16 | 11:47

Als homo, vrouw, meisje, christen of jood kun je maar het beste snel een Dobermann aanschaffen en dat beest goed africhten. Zo kun je nog eens over straat want die varkens zijn echt doodsbang voor honden. Werkt veel en veel beter dan pepperspray, taser of de gestrekte arm.

Joffri | 16-01-16 | 11:46

Door een beeld te creëren waarin er niet meer gesproken wordt over "vluchtelingen" maar Noord-Afrikanen die opeens verantwoordelijk zijn voor de huidige problematiek rondom aanrandingen en verkrachtingen, schets je een werkelijkheid die niet strookt met de realiteit waarin we met zijn allen leven.

R83 | 16-01-16 | 11:44

Binnenhalers. Jahaa. wij ons waardeloos stuk onbenul. Weg met ons!

Mr_Pikibelly | 16-01-16 | 11:41

Ja wacht ff. In het journaalbericht is sprake van moslims waar niets mee is en van een nieuwe groep probleemmakers.
Dat past niet in de opvatting dat alle moslims etc etc want islam en gematigde moslims etc etc.

kloopindeslootjijook | 16-01-16 | 11:39

Sommer in de Volkskrant:

"Volgende week debatteert de Kamer over de vluchtelingenstroom. Dan komt zonder twijfel het idee van PvdA-leider Diederik Samsom ter tafel om het aantal toe te laten vluchtelingen aan een maximum te binden. Een quotum dus. Samsom zegt 200 duizend, daarover is nog veel onduidelijk.

Hij kreeg veel hoon over zich heen, omdat het zo'n hoog getal is. Vergeet dat aantal. Samsom zet een dappere stap omdat hiermee het absolute recht op asiel ter discussie staat; omdat ook het belang van het land van aankomst meeweegt. En omdat hij erkent dat het absorptievermogen van deze samenleving eindig is."

200.000 migranten is een krankzinnig hoog aantal. Als het ook hier gaat om 75-90% mannen, dan stijgt dat aantal in een jaar of vijftien naar bijna een miljoen tot anderhalf miljoen mensen. Kijk naar hoe dat ging met Marokkaanse gastarbeiders. Dat ging van 22.000 in 1973 naar 168.000 in 1990 en toen naar 335.000 in 2008.

Het lijkt er altijd op alsof de Gutmenschen nooit nadenken over de demografische gevolgen van het opnemen van ongehoord grote aantallen niet-westerse migranten. Alsof die mensen allemaal massaal terugkeren naar Irak/Syrie/Afghanistan/Eritrea/etc als het daar weer vrede is, alsof ze geen kinderen krijgen, alsof ze geen bruiden uit het thuisland importeren, alsof familiehereniging niet bestaat, alsof ze allemaal netjes verspreid in alle uithoeken van NL gaan wonen ipv op een kluitje in de grote steden, alsof niet bekend is dat ze massaal een uitkering krijgen, alsof ze daadwerkelijk hoog opgeleid zijn ipv niet aan een baan te krijgen, alsof ze niet vrouwen zien als minderwaardige wezens door hun cultuur en geloof, etc etc.

mirvink3478 | 16-01-16 | 11:38

Nuchternederland | 16-01-16 | 10:32
autocorrelatie?
Niet het tablet de schuld geven,geen twee keer....

swassannuf | 16-01-16 | 11:37

" Ik, een journalist die al jarenlang ziet hoe schrijnend de situatie in Arabische landen is, zal de laatste zijn die bezwaar heeft tegen de komst van vluchtelingen. Maar ik heb wel bezwaar tegen asielzoekers die misbruik maken van de vluchtelingenstroom, die lak hebben aan de westerse cultuur en aan andermans normen en waarden, maar die tóch naar Europa komen."( Brenda Stoter(lol) in " Trouw".

Ja beste Brenda, je kunt ook wel wensen dat tussen de asiel/profijtzoekers meer blonde heren/dames zitten, maar de cultureel-religieuze waanzin zit even diep geïncorporeerd in het wezen van deze lieden als het pigment.
En als dat nu es tot de volgevreten koppen hier zou doordringen waren we een stuk verder. Ook jij doet in je artikel weer alsof het slechts uitwassen zijn maar daar kom je nog achter.

daytripper | 16-01-16 | 11:34

Natuurlijk schaffen wir das nicht. Iedereen die dit zag en wist BEHALVE de PVDA/VARA/EU en de van Joles. Laat er alsjeblieft een moment komen om de groepen en mensen die dit mogelijk hebben gemaakt tot verantwoording worden geroepen en keihard afstraffen voor hetgeen ze een leuk en mooi land hebben aangedaan. Laat de van Joles, de van Dams, de De Jonges, de Rren de Vries, de Mulders, de van Veens, de Driehuizen, de van Rossums, de van der Lindes, de Rotternbergs, de Spekmannen, de Samsons hun straffen niet ontlopen. Net als na WOII zou er ook nu een tribunaal moeten komen waar bovenstaand gajes hun verdiende straffen krijgt voor het moedwillig ontkennen en wegkijken en slopen van een land.

Rest In Privacy | 16-01-16 | 11:33

@the haque warrior | 16-01-16 | 11:31

Inderdaad, want er waren zowel Afghanen alsook Syriers bij betrokken.

Dop in Osaka | 16-01-16 | 11:33

Ik kan er alleen maar blij om zijn dat Nederland steeds meer wakker wordt. Desalniettemin, zijn er nog steeds veel te veel lui met niet een plank, maar een volledige schutting voor de kop, die meer immigranten/asielzoekers/lichtgetintiërs naar Europa en Nederland willen halen. Vanwege een of andere aangeleerde 'white guilt', want 'wij' blanken zijn ook zo slecht geweest voor Afrikanen een hele lange tijd geleden, en 'wij' blanken zijn ook de reden voor oorlog in zandbakkië.
.
Op Twitter word ik inmiddels dagelijks wel een keer bedreigd, omdat ik er geen geheim van maak kritisch te zijn ten opzichte van religie, in het bijzonder de Islam, en dat ik niet zonder blikken of blozen iedereen maar asiel wil toekennen in Nederland. En die bedreigingen komen sporadisch van Mohammedanen, maar voornamelijk van extreemlinkse, roomblanke lui die op uw en mijn kosten lekker solidair willen doen.
.
Het failliet van links komt steeds dichterbij.

Le Roi | 16-01-16 | 11:31

@Glasgow Argus | 16-01-16 | 11:25

Tuig wat donderdsgoed weet wat de westerse waarden en normen zijn. Daarom willen ze - en komen ze ook hier!

Religie als excuus gebruiken om je tegen vrouwen/homo's en transseksuelen te 'mogen' misdragen.

Van Tunesie tot Libanon, Afghanistan en Saudi Arabia.

Dop in Osaka | 16-01-16 | 11:31

Linkse tactiek. Straks blijkt 80% Noord Afrikaans te zijn en dan kan gezegd worden dat het allemaal wel mee valt

the haque warrior | 16-01-16 | 11:31

Als ze niet wouden gestenigd worden hadden ze maar op een armlengte afstand moeten blijven !
Oh .. wacht... er dient gewoon een nieuw afstandsadvies ingevoerd te worden : op steenworp en armlengte afstand blijven.
Nu begrijp ik ook ineens waar die archaische lengte eenheden vandaan komen.

Bier en worst | 16-01-16 | 11:30

-weggejorist-

SapperDeFlap2166 | 16-01-16 | 11:30

Als de NOS iets roeptoetert dan geloof ik het meteen niet meer. Raar hè?

hStripe | 16-01-16 | 11:29

CoJoNes | 16-01-16 | 11:27
Dat hoeft ook niet.
Dat we op een wereldwijd evenement afstevenen is al een aantal jaren geo zichtbaar.

QuantumHolo | 16-01-16 | 11:29

Ik heb net even geklikt, maar ik zou haar doen.

Boutschefter | 16-01-16 | 11:28

Ondertussen is de gelukszoekerscrisis wel de beste afleiding van een economische crash die zich in slow-motion voltrekt. Gek genoeg hoor je daar niemand over, terwijl het een levensgevaarlijk ingrediënt is in deze dodelijke mix. Massa-immigratie, cultuurbotsingen en een economische depressie... Ik zeg niks.

CoJoNes | 16-01-16 | 11:27

Wat een gore actie tegen die transseksuelen. Blijf met je rotpoten van onze transseksuelen af of verdwijn. Het erge is dat de actie waarschijnlijk onvoldoende weerstand veroorzaakt in de groep van de daders. Gedogen is net zo slecht...

Driewerf Hoezee | 16-01-16 | 11:26

Met het benoemen van Marokkanen spaart men de grijpgrage Syriers en Afghanen? Slimme zet van de media!

appelvink | 16-01-16 | 11:26

Het plotselinge realisme in de hoofdstroommedia is niet anders dan een tactische terugtrekking. Even meegaan met de stroom en dan sterker terugkeren. Trap er niet in.
.
Nu ben ik best bereid te accepteren dat Libië in noord Afrika in een totale chaos verkeert, in Marokko is er naar beste weten geen oorlog. Afgezien van de westelijke Sahara, dat officieel geen onderdeel van Marokko is en wordt bezet (net als Kanaleneiland, maar dat terzijde), is er in Marokko geen oorlog. Marokkanen hebben geen recht op asiel. Geen verblijfstitel is dus gewoon eruit.
.
De Marokkaanse overheid is erg blij met zijn onderdanen overzee. De uitkeringen van overzee suppleren de staatsbegroting en export van criminelen houdt het binnenlands rustig.
.
West Europa gaat gebukt onde Marokkaanse terreur. Wij kiezen een Marokkaan als voorzitter van de tweede kamer. You figure it out.

Glasgow Argus | 16-01-16 | 11:25

Nou ja, als je allemaal grind in je tuin laat storten vraag je er ook om dat dat spul gegooid gaat worden. Volgende keer gewoon asfalteren. Wel een put erin met afvoer zodat de Duitse Groen Links niet kan klagen.

Ageless | 16-01-16 | 11:25

Goed dat de presentatrice op oudejaarsneukavond niet op straat liep ....

daytripper | 16-01-16 | 11:23

Grenzen sluiten nu. En verbiedt de islam in heel West-Europa. Genoeg is genoeg.

Menno76 | 16-01-16 | 11:20

Ach .. een paar van die knullen die zich wat verveelden ..
Mocht het weer voor komen dan heeft de PvdA daar cursussen voor.

daytripper | 16-01-16 | 11:19

rooiesaus | 16-01-16 | 10:45
Ik dacht makaken , maar ik begreep je wel

Snap je!? | 16-01-16 | 11:19

The blue boy | 16-01-16 | 10:57
Tussen de (economische) vluchtelingen zitten ook terroristen. Dat erkende iedereen behalve de massamedia en de politieke elite. Nu doen ze ineens verrast dat er meer terreurdreiging is.

Ondertussen doet links alsof het al beslecht is dat deze mensen voor eeuwig en altijd mogen blijven. Dat maakt het er miet beter op. Europa kan geen massa kanslozen meer opnemen, dat hebben we al te veel gedaan. Het geld en de ruimte is gewoon op. Daarnaast straalt dit niet bepaald goed af op het beeld van de burger heeft bij de al aanwezige minderheden die wel hun best doen om hier normaal te leven. Ook in hun belang moet dit worden gestopt.

Als iemand van toegevoegde waarde is voor Nederland vind ik het prima dat die persoon blijft. Helaas is de meerderheid dat niet. Een groot deel is hier niet om iets bij te dragen, maar om te islamiseren. Laten wij die verandering nu kunnen missen als kiespijn.

Ikhebeenvraag | 16-01-16 | 11:13

Een Marokkaan is een inwoner van Marokkanië
een volgevreten gozer op een vespa met hoogte- en watervrees
schijtlijster!

rooiesaus | 16-01-16 | 11:12

Wanneer gaan Duitsers hun land terug vorderen?

QuantumHolo | 16-01-16 | 11:10

Elke bioloog kan vertellen over de koekoek; misschien dat de minkukels in Den Haag eens een les moeten volgen over dit vogeltje.

meneer Q | 16-01-16 | 11:09

De linksliberale kliek is verantwoordelijk voor het immigratiefiasco, dus geen internationale samenzwering of oliechantage uit Saudi-Arabië, de vijand woont gewoon hier en is roomblank.

compitaal | 16-01-16 | 11:08

Het aanwijzen van de daders is al een hele vooruitgang maar de islam en aanverwante haatcultuur als oorzaak benoemen is nog steeds je kop in het zand steken.
De islamistische soldaten zijn rustig de zwakke plekken aan het inventariseren voordat zij helemaal jihad gaan.
De complete oorlog en onderwerping die de islam haarfijn voor ons in de geschriften heeft staan gaat precies volgens het boekje. Kijk eens rond in de geschiedenis en op de wereld waar de islam is uitgezaaid en huiver.
.
Stop de jihadistische invasie! Assimileren of remigreren!

Antitheïst | 16-01-16 | 11:08

De Duitse Marokkanen willen minder criminele Marokkanen. Dan vraag ik me af hoe men dat hier in Nederland die vervolging van Wilders nog langer wil rechtvaardigen.

?....?....? | 16-01-16 | 11:07

Brenda Stoter, wat een geweldige pornonaam. Repspect!

Woef! | 16-01-16 | 11:06

Uw goedbedoelende moslim zal net als zijn broeders als het er op aankomt , ook een steen in zijn handen nemen.
edelweiss | 16-01-16 | 10:54
.
Heel juist opgemerkt. Die zogenaamde "goedwillende" moslim houdt zich nu nog koest maar zodra de oproep komt sluit ook hij zich aan bij zijn "geloofsgenoten".
Dan krijgt u van uw moslimbuurman die altijd zo vriendelijk groet, een mes in uw nek.
.
Ik vind het gewoon griezelig hoe velen zich nog steeds zand in de ogen laten strooien. Hallo, de islam is een veroveringsideologie! En iedere(!) moslim is lid van die wereldwijde "ummah".
.
In Servië sneden moslims ook plotseling de keel door van hun Servische buren waar ze al jaren lang naast woonden!. Ken uw geschiedenis! Lees de koran.

Lupuslupus | 16-01-16 | 11:06

Niet doemdenken, lieve mensen. Het besef breekt langzaam maar zeker door. Dit is de voorbereiding van een tegenbeweging. Zeer goed.

Boer in 020 | 16-01-16 | 11:04

Burgemeester met een bontkraag.... staatsmongool

rietpetiet | 16-01-16 | 11:04

The blue boy | 16-01-16 | 10:57
Dat zijn er zo'n 730.000 per jaar ex. gezinshereniging. Tel je dat mee, dan zullen het er een slordige 2 miljoen op jaarbasis zijn.
.
Stel dat een kwart van deze landverhuizers het na een paar jaar niet meer zo naar het zin heeft in Duitsland? Dan wandelen er nog eens zo'n 200.000 linea recta Nederland in.
Binnen een jaar of 4 hebben we er dan een nieuwe hoofdstad bij, IslamAmsterdammabad..

Ommezwaai | 16-01-16 | 11:03

Morgen op teletekst
Voorzitter nos ontslagen wegens misbruik politiek geld
Geenstijl trapt in nos hoax
Joop levert acteurs
Kamervragen pvdarabieren = moet geenstijl niet verboden worden wegens ophitsing

Triple2K8 | 16-01-16 | 11:02

Ze kunnen allemaal terminale typhus krijgen daar bij de Volkskrant, NRC, de Televaag en Trouw. Eerst jarenlang een klimaat creëren dat mensen die dit al tijden zeggen weg zet als de smerigste racisten en neo-Nazi's en dan nu goede sier maken met 'gedurfde' en scherpe analyses. De tering voor jullie.
Jullie zijn in ieder geval medeverantwoordelijk voor elke aanranding door een architect of IT-er uit de zandbak. Jullie hebben de goedmens decennialang lopen voeren met je zieke maakbaarheidswereldbeeld. Sterf!

CoJoNes | 16-01-16 | 11:02

Bokito ergo sum | 16-01-16 | 10:55
Nouja, de linksmensen hebben waarschijnlijk geen marokkaanse buren
zoveel domheid is niet voorstelbaar
Nederland bestaat uit ghetto's helaas pindakaas

rooiesaus | 16-01-16 | 11:02

OKTOBERFEEST München
,
3,3 miljoen bezoekers----
212 steelmeneren ( meest uit Bulgarien.
202 Vechtpartijnen ( meest engelsen, kennen we uit de vakanties).
1 britse man verkracht
1 korianerin verkracht ( ze was stomdronken, Allebij de daders gepakt)
4 0 vrouwen intensief betast, wat dan ook die vele vechtpartijen verklaart
www.faz.net/aktuell/feuilleton/debatte...

www.bild.de/regional/muenchen/oktoberf...
Keulen
1000 Verdachte
512 aanklachten van intensief betasten en roof.
verdachten 42 waarvan 4 in onderzoek.
veroordeeld ( waarschijnlijk 3 voor telefoontjesroof)
Mischien moeten ze de verkeersbrigadiers van Keulen een tijdje in Beieren laten meehobbelen.
Ook een cursus respekt voor de nederlandse snelheidskontroleuren zo daar geen kwaad kunnen.

jan huppeldepup | 16-01-16 | 11:01

Je zou misschien ook alleen vrouwen en kinderen kunnen binnenlaten
Julia | 16-01-16 | 10:32
.
Ook die niet. Nederland is vol. Weleens van gehoord dat kleine kinderen groot worden? En dan zijn die "lieve kindertjes" van precies hetzelfde gehalte als hun vaders. Kijk maar naar de 3e (!) generatie moslims die hier al rondloopt en dagelijks het leven van heel veel Nederlanders totaal verziekt.

Lupuslupus | 16-01-16 | 11:00

@ommezwaai
Ik weet inderdaad waar ze wonen, de goede Marokkanen, vandaar.

compitaal | 16-01-16 | 11:00

-weggejorist-

Triple2K8 | 16-01-16 | 10:58

-weggejorist-

The blue boy | 16-01-16 | 10:57

Was al dagen daarvoor op Duitse tv. Mocros zijn het ergst van allemaal.

ecologiste | 16-01-16 | 10:56

rooiesaus | 16-01-16 | 10:49 Ze worden nu gefucked, ze staan voor de linkschmensch een treetje lager qua zieligheid. Syriers zijn zieliger en een linkschmensch heeft geen geweten, slechts een wereldbeeld, es muss sein

Bokito ergo sum | 16-01-16 | 10:55

@ Goatboy2014 | 16-01-16 | 10:34

Goed bedoelende moslims...... zijn die er ?
Kan het niet meer geloven.

Uw goedbedoelende moslim zal net als zijn broeders als het er op aankomt , ook een steen in zijn handen nemen.

edelweiss | 16-01-16 | 10:54

Ik hoorde daarjuist in het nieuws dat er besloten is dat wereldwijd op 8 juni 2016 de kalender wordt teruggezet naar 1 januari 1384.

?....?....? | 16-01-16 | 10:53

weniger, weniger, weniger

enohPi | 16-01-16 | 10:52

compitaal | 16-01-16 | 10:49
Ohw? Da's nieuws! Waar wonen die bewuste Marokkanen dan?

Ommezwaai | 16-01-16 | 10:52

Laat de media nou eens onderzoeken, hoe Libanon een welvarend en cultureel christelijk hoog ontwikkelde samenleving door de komst van miljoen PLO vluchtelingen uit Jordanir in de jaren 70 veranderde in een failed state. De nieuwelingen wierpen 8 kinderen per gezin waardoor Christelijk deel van bevolking binnen 10 jaar met 30% daalde.

Ooit werd Beirout het Pariijs van het Middenoosten genoemd, binnenkort wordt Parijs het Beirout van Europa genoemd

Progresievelng | 16-01-16 | 10:52

@ Jack and friends
Je bedoeld een taquia invoeren ookwel infidel-tax

Astroturfer | 16-01-16 | 10:51

Je ziet dat de media aan het draaien is. Ik denk dat ze nattigheid voelen en nu opeens snel wel open en eerlijk gaan berichten omdat het doofpotspelletje uitgewerkt dreigt te raken. Dan kunnen ze, zogenaamd nog net op tijd, zeggen dat zij er niet aan mee deden. Hypocrieten zijn het. Net als NSB'ers die op het laatste moment de juiste kant kozen toen Hitler Duitsland aan het verliezen was. Het zal ze niet vergeven worden hopelijk.

Ofzo2 | 16-01-16 | 10:50

-weggejorist-

AlleStijlVerloren | 16-01-16 | 10:49

Ik zou willen zeggen 'Fuk Noord Afrikanen'
maar ze fukken zichzelf wel
stelletje sukkels

rooiesaus | 16-01-16 | 10:49

Wil trouwens benadrukken dat er veel goede Marokkanen zijn, kan ik van linksmenschen niet zeggen..

compitaal | 16-01-16 | 10:49

Lachen, die Duitsers met GESTREKTE arm, gevraagd door een domme burgemeester, dat deden ze ook al 80 jaar geleden!

meneer Q | 16-01-16 | 10:49

Wat een rechtse extremisten zeg bij de Trouw en VK. Calm the fuck down mensen. Het zijn maar een stelletje straatrovers. In Amsterdam kan zoiets als Keulen niet gebeuren, want daar zijn we allemaal LIEF. En kunnen we het alsjeblieft -voor één keer- niet over de daders hebben, maar over de slachtoffers?

harpagornis | 16-01-16 | 10:47

Zat die onderste steen van Rutte er ook bij? Of heeft hij die inmiddels zelf naar zijn hersens(!) gegooid gekregen?

gnor | 16-01-16 | 10:47

Sorry, waar ik maakkanen zei moest het ma-rok-ka-nen zijn
diarrheee! (lichtgetinte bruine stront)

rooiesaus | 16-01-16 | 10:45

We zitten nu gewoon aan het begin van de tweede fase van islamitische verovering zoals dat door de eeuwen heen al gebeurde. De eerste fase is het binnenkomen van moslims tot er een kritische massa is ontstaan waarna de tweede fase van groot openlijk geweld tegen niet-moslims begint. Methodes van systematische verkrachtingen en intimidatie zijn al overal eerder toegepast.
We staan echt nog maar aan het begin hiervan, Keulen, Kopenhagen en al die andere steden zijn de opmars tot veel meer.

sinar2 | 16-01-16 | 10:45

Van je vrienden moet je het hebben. Je zou maar een Marokkaan zijn. Waan jij je veilig van iedere vorm van negatieve uitlatingen dankzij de policor-beschermheilige. Komt er een nog "zieligere" groep die door policor geholpen moet worden. Meteen steekt de policor je een mes in de rug en gaat helemaal Wilders op jou.

Is dit een begin van problemen benoemen of gewoon een nieuwe vorm can policor? In het eerste geval een goede ontwikkeling, in het tweede geval hebben ze nog niets geleerd.

Ikhebeenvraag | 16-01-16 | 10:45

Alle religie is achterlijk. Ja, ook joodse en christelijke. We moeten onmiddellijk stoppen met de import van nog meer achterlijkheid. Hoe moeilijk is het om je grenzen te bewaken? Jezus. Als we nou nog uit zuinigheid zouden hebben bezuinigd, maar we hebben gigantische staatsschuld. Dus het is gewoon niet uit te leggen.

Doper | 16-01-16 | 10:45

@Obainmarie | 16-01-16 | 10:13
Marokkanen hoeven hun echtgenotes ook niet meer tijdens een vakantie in het thuisland zonder paspoort ergens in de bushbush achter te laten, dat kan heel makkelijk in Nederland. Je zaagt haar lichaam in stukjes, doet ze in een vuilniszak en dumpt de handel in zo'n ondergrondse straatcontainer. Daarna ga je met je kinderen op vakantie naar Marokko. Een briefje in die zak met: 'Stukjes Noordafrikaanse cultuur' voorkomt een eventueel forensisch onderzoek. Noordafrikaanse cultuurgebruiken zijn in West-Europa immers ethnisch-diplomatiek onschendbaar verklaard.
Overigens gaan alle Duitse, Zweedse en Deense vrouwen die aanklachten hebben ingediend contra-aangeklaagd worden. Zij geven immers gevluchte Noordafrikaanse, Syrische en Afghaanse economen die van hun geloof geen controle mogen hebben over hun penis een slechte naam.

dedeurs | 16-01-16 | 10:44

Grenzen dicht?
Hoezo?
/VVD

compitaal | 16-01-16 | 10:43

Burgeroorlog in 3..2..1.. Bedankt Rutte!

WellusNietus | 16-01-16 | 10:43

It giet on

Koosboos | 16-01-16 | 10:43

Het zou schelen als maakkanen de moeite zouden nemen om de voertaal te leren,
het schijnt dat het woordje lief niet bestaat in het arabisch
Het woordje dom kennen ze blijkbaar ook niet...
Laat staan SLIM!
kuteikels, brrrrrrr
etc., etc., etc....

rooiesaus | 16-01-16 | 10:43

Jaaaa vrouwtjes EN mannetjes...
dit heeft kunnen gebeuren dankzij jullie stem op partijen
die deze islam-intocht mogelijk hebben gemaakt.
Eijgunn schulttt dieekke buuult.

meneer Q | 16-01-16 | 10:42

Marokkanen en Noord Afrikanen... onverenigbaar. Dat zal nooit veranderen.

HMCuiteraard | 16-01-16 | 10:40

@Julia | 16-01-16 | 10:32
"Ik heb geen behoefte om honderden jaren terug in de tijd te gaan en mijn vrijheden en veiligheid in te leveren"
Toch is dat wat er gaat gebeuren. Wen er alvast maar aan: de Europeese beschaving is ten einde.

noorderling | 16-01-16 | 10:40

Half ot maar toch iets om te weten: min fin. van Duitsland wil europa wijd een benzine belasting invoeren, om de vluchtelingen crisis te betalen.

jack and friends | 16-01-16 | 10:38

Hoorde ik dat nu goed in het filmpje? Die transseksuelen heetten eerst Jamai en Gordon?

Pierke Smulders | 16-01-16 | 10:38

Brenda:
"Want wie denkt dat je de Arabische wereld naar Europa kunt halen zonder de sociale ongelijkheid, cultuurverschillen en de invloed van religie te importeren, negeert de feiten. Bewust."
Denk daar maar eens goed over na, stelletje amateur beleidsmakers en volks(mis)leiders.
Het lijkt wel de boventoon te voeren, nóg minder dan de zesjescultuur en dat zijn de volksvertegenwoordigers waarmee nederland het moet doen en de (gelukkig) tijdelijke voorzitter van de eu.
Woorden schieten me weer tekort om mijn gevoelens van minachting uit te drukken tegen de "volksvertegenwoordigers", wat een prutsers !

Anjin Mohammed | 16-01-16 | 10:38

Die man op het eind heeft het over 'mijn land'. Spreekt hij over Duitsland of Marokko?

Knarf666 | 16-01-16 | 10:37

Zolang de EU, Merkel, Juncker, Timmerfrans, Rutte als hoofddoel heeft achterlijkheid te importeren, is de burger van Europa de klos!

lanexx | 16-01-16 | 10:37

Munitie voor minder-minder-minder.

Fijnstoffer | 16-01-16 | 10:36

Gelukkig kan zoiets in Nederland niet gebeuren en Düsseldorf, naa jaa dat is nog heul ver weg. Daar loop je niet zo even naartoe. Maroko, is dat niet dat onveilige land waar een ontzettende oorlog is, geen wonder dat al de lieve jongens hiernatoe komen. ze blijven gelukkig in Duitslans want " die schaffen das". Ruttemekut heeft zoiets nog niet gezegt.Als het hier gebeurt gaat de politie het uitzoeken en de politiek gaat zeeer strengere maatregelen eisen,--- zo dat zal ze leren.

jan huppeldepup | 16-01-16 | 10:35

ik wil wedden dat ze niet genoeg gevindgerd hebben. DAT is het grote probleem.

mental K | 16-01-16 | 10:35

Calm down?
Waarom?
Ik ben razend!

lul-ijzer | 16-01-16 | 10:35

Ook Marokkanen offert de linkschmensch op als de werkelijkheid even niet meewerkt. Een wereldbeeld een wereldbeeld, mijn realiteitszin voor een wereldbeeld

Bokito ergo sum | 16-01-16 | 10:35

Ik wacht op de dag dat de wel goedbedoelende moslims ( de winkelier met tranen in zijn ogen) en de locals de handen ineen slaan en dat Rif tuig blijvend van de straat veegt.
Op de politiek kan je niet blijven wachten.

Goatboy2014 | 16-01-16 | 10:34

Het is ongelofelijk hoe dom mensen kunnen zijn, we stevenen af op een compleet seksloze maatschappij, waarin elke vorm van verleiding verboden is namens een geïmporteerde schijtbaggerkutcultuur van een stel domme luie honden aan de overkant van de middellandse schijtzee g.v.d.!

rooiesaus | 16-01-16 | 10:34

MC Bloksnor on the Mike,alle Marokkanen gelijk over de Zeik.

Torquemada | 16-01-16 | 10:32

KL*te tablet met zijn autocorrelatie, genomen = te noemen

Nuchternederland | 16-01-16 | 10:32

Het artikel van Brenda heb ik gelezen. Stuitend eigenlijk....
Wij laten een invasie binnen van islamitische jongemannen... die zijn opgegroeid in landen,cultuur,geloof en ideologie waarin zeer veel vrouwenhaat voorkomt.
Ik zit daar niet op te wachten.Ik heb geen behoefte om honderden jaren terug in de tijd te gaan en mijn vrijheden en veiligheid in te leveren.
Elke westerse vrouw zou zo moeten denken als hun leven lief is. Je zou misschien ook alleen vrouwen en kinderen kunnen binnenlaten en die mannen daar laten in hun geweldige landen. Kunnen ze meteen vechten om hun land terug te krijgen.

Julia | 16-01-16 | 10:32

Als de vos de passie preekt boer pas op je ganzen.

Ongeblustekalk | 16-01-16 | 10:31

Dat stuk in de VK begon goed, maar het venijn zat in de staart. De schrijver vond het dapper van Samson om een aantal van 200.000 genomen.Niet vanwege dat absurd hoge getal, maar vanwege het feit dat hij een maximum wil stellen. En dat 200.001 dus niet meer welkom zou zijn...

Wat een bullshit. Als is echt lef had gehad, had hij een max van 75.000 genoemd; een getal waar we mee te maken krijgen.
200.000, dan zijn er allang volksopstanden.

Nuchternederland | 16-01-16 | 10:31

Leuke presentatrice.

1+1 | 16-01-16 | 10:29

" Nog even en kundige academici beginnen Twitter te papegaaien"

Nou hier heeft Erdogan een oplossing voor en wij vinden dit fantastisch

Kaas de Vies | 16-01-16 | 10:29

Gelukkig zijn onze kutmarrokanen allemaal om mee te knuffelen.
Das toch anders.........

droeveling | 16-01-16 | 10:28

En ze zijn nu nog niets eens begonnen aan een wet die het mogelijk maakt dit soort barbaars tuig direct uit te zetten, asielprocedures te stoppen of bij weigering daarvan preventief in het gevang te stoppen.
Voor dit soort tuig geldt het is niks en het wordt niks.

wolffman | 16-01-16 | 10:25

Ja maar in Staphorst heeft ook wel eens iemand een steen gezien.

Piet Karbiet | 16-01-16 | 10:25

hakjood | 16-01-16 | 10:22
steniging? Pics or didn't happen.
deluiegriek | 16-01-16 | 10:22
Maak er maar grapjes over,
lache!

rooiesaus | 16-01-16 | 10:25

Ik geloof de NOS al tijden niet meer. Waarom nu wel ?

De hersenloze | 16-01-16 | 10:24

Cijfers kloppen niet,dus is niets aan de hand, dus Sanne R de Vries.

RickTheDick | 16-01-16 | 10:24

Ik geef het nog maximaal een jaar voordat er op Duits grondgebied de eerste doden zullen vallen door islamitisch geweld. En zoals zo vaak zal Nederland snel volgen.

eerstneukendanpraten | 16-01-16 | 10:24

Wat een ontzettende lekkere presentatrice!! Wauw! Sorry, waar ging het verhaal over?

Speertjespunt | 16-01-16 | 10:23

Of doe je vanavond weer een geit?

rooiesaus | 16-01-16 | 10:23

steniging? Pics or didn't happen.

deluiegriek | 16-01-16 | 10:22

Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen...

hakjood | 16-01-16 | 10:22

Een varken in de tuin voor elke Nederlander, laten we ergens voor zijn ipv tegen

Korkie | 16-01-16 | 10:22

Hee. Kutmarokkanen, doe is aanpassen aan 2016, snel!!!!!

rooiesaus | 16-01-16 | 10:21

op de duitse tv werd haarfijn uitgelegd dat Noord-Afrikanen en met name de Marokkanen de ergste criminelen waren, veel feiten en goede analyses.. de discussies in nederland is daarentengen van een belabberd nivo en de mensen in onze discussie programma's zoals Peter R de Vries enz die betaald hun mening geven, weten van toeten noch blazen, zonder feitenkennis, of weten alleen via Twitter wat er in duitsland gebeurd..

denoorman | 16-01-16 | 10:21

De goeden lijden onder de kwaden, dan weet je wat je doen moet.
Gewoon ff met de goedwillenden de straat schoonvegen. Maar die saamhorigheid zie je bij de islam alleen maar als het om anti-joodse protesten gaat...

Abu Munbroek Zaktav | 16-01-16 | 10:21

Ik heb zojuist in een andere draad uit een reactie begrepen dat dit allemaal leugens zijn.

Rusrs | 16-01-16 | 10:21

Gelukkig doet men in Amsterdam alleen lief tegen elkaar

Mark van Leeuwen | 16-01-16 | 10:21

Duitse vrienden van me die plannen hadden om terug te gaan naar Duitsland doe het toch maar niet.
Maar vele Duitse vrienden van hen willen weg uit Duitsland. En zijn al bezig om in te pakken.

duitse herder | 16-01-16 | 10:21

Kijk altijd de NOS, leuk om te zien dat ze een keertje aan waarheidsvinding doen. Een positieve klacht van mij! LOL.

Driewerf Hoezee | 16-01-16 | 10:20


snakeplisskin | 16-01-16 | 10:15

U was me al een slag voor!

eerstneukendanpraten | 16-01-16 | 10:20

En nu? Gewoon doorgaan met massa import?

Mark van Leeuwen | 16-01-16 | 10:20

@* | 16-01-16 | 10:17
Inderdaad! Wellicht inzien dat de Islam zo gek nog niet is. Heb mevrouw de Voorzittert met de Koran in de hand al aangegeven dat er verjongd gaat worden maar dat dat niet per se haar positie hoeft te ondermijnen.

de Voorzittert | 16-01-16 | 10:20

en hier zijn ze al kamervoorzitter

Rico den Hollander | 16-01-16 | 10:19

Huh? Volgens die Martin Sommer is het Oktoberfest 'ook niet mis'?
Dacht dat die man hersens had. Of loopt zijn contract af?

Piet Karbiet | 16-01-16 | 10:19

Francisco van Jole heeft het schuim alweer drie dik op zijn islamofacistische bek staan!

eerstneukendanpraten | 16-01-16 | 10:18

Misschien moeten we er gewoon aan toegeven en lekker rondneuken op de pleinen?

* | 16-01-16 | 10:17

Ik snap ook niet waarom er zo negatief naar al die lieven naffers aan wordt gekeken.

Rest In Privacy | 16-01-16 | 10:15

De fundamentalistische islam komt naar u toe, deze zomer!

Lauwe Koffie | 16-01-16 | 10:15

Oh god. Een van JOLO over de zeik in 3..2..1

snakeplisskin | 16-01-16 | 10:15

Gelukkig zijn onze Kutmarokkanen allemaal liev.

Piet Karbiet | 16-01-16 | 10:14

Het duurt niet lang meer of de eerste homo wordt van het dak gegooid:(.

Obainmarie | 16-01-16 | 10:13

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl