Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Jacques Tichelaar is een rat

Ik ontken alles...Graag komen we nog even terug rondom de dubbele loyaliteit van PvdA-Kamerlid Khadija Arib. Mevrouw begrijpt alle commotie niet. “Alsof ik de spion ben van de Marokkaanse koning”, reageert Arib verontwaardigd in NRC Handelsblad. “Er wordt hier gemeten met een dubbele standaard,” aldus Arib, die stelt dat de media de feiten verdraait. Nee, hand in eigen boezem steken is niet het sterkste punt van Arib. Want er is er maar één die feiten verdraaid en dat is de PvdA. Zo ontkende de kersverse fractieleider Tichelaar vrijdagavond in Nova tot drie keer toe dat Khadija in een dergelijke commissie zit. Waarschijnlijk zal hij nu ook ontkennen dat hij in Nova zat, laat staan dat hij dergelijke bewoordingen heeft gebruikt. Dan doe je je bijnaam eer aan. Dan ben je een rat...

Reaguursels

Inloggen

Politici - firma Leugen & Bedrog N.V. te Den Haag
... nix nieuws onder de zon... (of verduisterde maan)

Edie Hitler | 05-03-07 | 17:30

-weggejorist-

JanvanScorel | 05-03-07 | 13:29

@commentaarderer 05-03-07 @ 11:00:
Nu stap je wel even te snel over aard van die nevenfunctie heen, vind ik. Een nevenfunctie is tot daar aan toe. Je moet als kamerlid wel gewoon voorzitter van Carnavalsvereniging Den Paarsen Broekknobbel kunnen zijn, of de Stichting Tegen Inteelt onder Boerenkool, maar deze commissie is toch even wat anders.

koerbagh | 05-03-07 | 13:29

@ Cino
Als je Turkije zo geweldig vindt, waarom moet je dan de Nederlandse ruimte bevuilen met je aanwezigheid?

Alibombalie | 05-03-07 | 13:11

martelaar van gorkum 05-03-07 @ 11:51.

Jongen nationalist kan je zijn, ben ik ook, maar Grijze wolf is letterlijk zo '95

Cino | 05-03-07 | 12:49

zijn wel 2 verschillende zaken:
1 kamerlid heeft nevenfunctie onder auspicien van een ander land. Niks mis mee. Alleen de kiezers hebben hier iets over te zeggen.

2 fractievoorzitter ontkent iets dat wel waar blijkt. Stomme fout, doet niks af aan punt 1.

Ze op 1 hoop gooien is wel degelijk de discussie verdraaien. In NL kan je tot 2de kamerlid gekozen worden als je voldoende stemmen krijgt.
Verder worden er geen eisen gesteld. Dit systeem staat ook wel bekend als democratie.

Mensen die niet op een persoon stemden kunnen geen invloed uitoefenen op de manier waarop iemand de functie van kamerlid invult. Gelukkig maar.

Stel je voor zeg.

commentaarderer | 05-03-07 | 11:00

Cino 05-03-07 @ 09:00
@myself.
Kan Pim ook van een goeie kant laten zien hoor. Zelfs ik, als Turk, moest walgen van die paar jongens die het goedkeuren dat Pim dood is gegaan en heb letterlijk paar traantjes laten vallen.
Dit hier wat ik plaats is heel erg OFF TOPIC maar moet het wel kwijt. Ik heb zelf een LOVE for populisten, nationalisten maar uiteraard geen facisten en racisten. Heb A.Hitler aan een kant ook een geweldig vent gevonden(vind ik nog steeds), maar dan kijk ik naar zijn ideologie en niet zijn passie en fantasie. Van een arme land met torenhoge schulden waar alles verloren is geraakt heeft hij van Duitsland weer een wereldmacht gemaakt. Aan de andere kant dus was zijn passie en fantasie die hij werkelijkheid heeft gemaakt SCREWED UP. Hetzelfde geldt voor Pim. Man met "ballen van staal", weet wat hij zegt, charismatisch en duidelijk. Ik weet zelf eerlijk gezegd niet waar ik Pim moet plaatsen maar mijn hart gaat toch uit naar nationalisme(en dat is verdomd GOED) en geen facisme/racisme.
R.I.P..... Seriously.
PS: Reden voor dit comment was dat mijn eerste post heel wat reaguurders kon kwetsen maar na het zien van dit filmpje is het een soort andere kijk en spijt!!! VERY OFF TOPIC NOGMAALS, XCSS youtube.com/watch?v=kYV0hz4dquE

Cino | 05-03-07 | 09:32

Met die trouwe hondeogen van 'm kun je nooit lang boos blijven op Jacques.
Als mijn hond aan de pianokruk heeft zitten knagen kijkt jij net zo...

De Pruis | 05-03-07 | 08:56

Noem mij één iemand in Den Haag die geen neven-functie heeft: Wouter Bod <--> Shell voorkomt uitleg Irak, ghele VVD bouw- en asfaltlobby en den gehelen ggristen (s)prekers zijn den kruipololie voor menigeen grootgeldopbergert.

Jan Boel | 05-03-07 | 08:47

Mevrouw zegt zelf dus wel in die commissie te zitten. Maar we hoeven ons geen zorgen te maken, hoor. Want natúúrlijk maakt ze geen misbruik van de situatie! Geloof haar nou maar! Wel, we weten allemaal wat die beloften waard zijn. Ook al zal zij het misschien wel goed doen, wie garandeert ons dat dit de volgende keer ook zo is?

Kortom: ik voel mij bedreigd in mijn bestaan als Nederlander door buitenlanders die in kamer of regering zitten en die wij maar effe op hun woord moeten geloven dat ze niks verkeerd doen, ook al gaat het om zeer onbetrouwbare landen.

Voor mijn eigen veiligheid stem ik de volgende keer beslist op Wilders! Zijn die idioten bij de PvdA nou helemaal bedonderd!

Hadjewat? | 05-03-07 | 07:40

piquant 05-03-07 @ 01:29

Hehehe... mijn teef zit op NN te matten met iemand, dus ik kan/wil niet naar bed... ergo: nog een post.... dat laatste stuk he... van Theo de niet zo goddelijke Dikzak over JoPP Kohn, dat klopt. Jop is echt heel ver heen... Niet bestand tegen de druk... dat weet ik bijna zeker. Hondeninstinct.... Laat hem dit nog eens hardop voorlezen? Tsjek maar wat er gebeurt... Bon... Klaar. Truste steekmevrouwtje.. mazzl.

www.theovangogh.nl/metro_50.html

* Mand! (scouts'honour) *

bottehond | 05-03-07 | 02:37

Chiant 05-03-07 @ 01:59

Damn... jij post lately niet veel, maar wat je post is zeldzaam goed to the point, ook namens mijn teef.

bottehond | 05-03-07 | 02:10

bwahaha 05-03-07 @ 01:49

Los mij maar op als probleem dan. Op jouw conto, right? Geef je naam en adres eens aan de redactie. Ik geloof dat dit een regelrechte bedreiging is, dude. Kom maar op. Ik lust je rauw. Stumperige hyena.

bottehond | 05-03-07 | 02:03

@bwahaha
De PVV gaat ons redden door ongezouten te verkondigen wat een zeer groot deel van alle Nederlanders denkt, maar nog steeds niet hardop mag uitspreken. En daar worden andere politieke partijen bloednerveus van, want dat kost ze stemmen en dus gaan ze standpunten van de PVV overnemen. En dat wordt dan vanzelf beleid, wet en regelgeving. www.telegraaf.nl/binnenland/59709891/P...

Mag ik je een zeer recent voorbeeld geven?
www.telegraaf.nl/binnenland/59699341/B...

Chiant | 05-03-07 | 01:59

Bwahah

Alsof ik dat niet wist, lutser

@ stekelbaars

Het gaat mij dus hierom en de rest is gefantaseerde onzin, zoals van beehaa hierboven. Jakhals. Ben je niet goed bij je hoofd? Dat ík de oplossing ben. Get a life. Ik ben een onheilsprediker en hooguit een hofnar. Ga iemand anders lastig vallen.

images.google.nl/imgres?imgurl=http://...

bottehond | 05-03-07 | 01:57

Goh Bottehond. Heb de discussie een beetje vanuit de zijlijn zitten volgen (ondertussen er voor gezorgd dat ik morgen kan doen alsof ik vorige week gewerkt heb). Ik kan niet echt opmaken wat jij nou wil zeggen.

Je zit te lullen dat de PVV de partij is die ons gaat redden. Dat hun polarisatie en opstelling van de PVV de juiste is. Dat de PVV alwetend is, en als je het niet snapt ben je een jood, zit je in een raad (of je bent natuurlijk moslim ofzo).

Maar zoals altijd, als het de PVV aangaat, kan ook jij niet uitleggen HOE de PVV ons gaat redden. En waarom wij toch gered moeten worden. (Jaja, islamsterdam. Aan het einde van de rotonde linksaf.)

Je zit angst te praten en te zaaien, maar zonder dat het gefundeerd is.

Ik zal je niet langer pesten met de vraag om het te funderen, heb je genoeg kansen voor gehad.
Vertel me nou maar eens gewoon hoe jij denkt dat jouw arme zorgen opgelost zullen worden... Geef eens body aan jouw [kwoot]Imho moet de islamfrage sluitend opgelost worden.[unkwoot]
Toe, maak mn nacht. Laat eens zien dat JÍJ het probleem bent dat opgelost zou moeten worden.

bwahaha | 05-03-07 | 01:49

piquant 05-03-07 @ 01:29

Sleep tight, while you can.

* mand *

bottehond | 05-03-07 | 01:30

@ bh Ik wil je niet verdrietig maken,maar opbeuren. Ik ben geen flower power. En ja,Amsterdam is wel krachtig. Wij laten ons de kaas niet van ons brood eten. Ik vind de Islam ook niet Je van Het en we moeten allemaal alert blijven voor de Isalm idioten die er in de rondte lopen.maar jammer genoeg zijn er niet alleen Islam idioten. Ik ben ook niet gerust op Amerika. Wat die met hun stupiditeiten en megalomie kunnen aanrichten,vind ik minstens zo eng.

piquant | 05-03-07 | 01:29

piquant 05-03-07 @ 01:18

Ik word gewoon verdrietig van je reactie, echt. Er is geen "ons" en ik vraag me af waar het verkeerd gegaan is. Dat flower power gedoe van nu is je niets waard. Met wie denk jij te maken te hebben? Met de islam van vrede? Man oh man... islamsterdam is lost... Je overschat de kracht van Mokum, girl. Dit is een whole different ballgame. jammer dat ik niet meer ruimte heb om met jou te praten. Bon. Het bizarre van het verhaal is dat ik zeer gesteld ben op jeauden. Er is iets met dat volk, met dat land nu. Nou... als je het zo zeker weet: mijn zegen heb je en bel maar als het onverhoopt anders loopt met Mokum.

bottehond | 05-03-07 | 01:24

@goede lobbes Ben je vergeten dat Job C de maker is van de huidige asiel wet? Hij is nniet iemand die de poorten heeft open gezet. By the way heb je vanavond laat op Ned 3 die mensen gezien die onder het generaal pardon vallne? aandoenlijk hoe blij die mensen waren en er zaten er tussen waar we allemaal blij mee mogen zijn. Alleen GUMUS mag er van mij nooit meer in> De vuile querulante oplichter.

piquant | 05-03-07 | 01:22

@ bottehond Niet bang zijn. Amsterdam wordt/is geen semi islamitische stad. Of we het leuk vinden of niet er zijn nu eenmaal islamieten en we moeten vooral zorgen dat ze een opleiding krijgen;nederlands spreken;werken etc.. Ze tegen ons in het harnas jagen lost niets op. Integendeel.Ik woon in Amsterdam en echt waar het gaat niet slecht en nee ik ben niet gek.maar realistisch; niet bang en niet onverzoenlijk. Ik wens gewoon prettig te leven;ook met mensen van een andere cultuur,mits zij zich aan onze regels houden en de meesten doen dat. laten we ons niet op de kast laten jagen door mensen die daar hun macht aan ontlenen (Wilders c.s.0
Graag antwoord ook al zijn we het niet eens.

piquant | 05-03-07 | 01:18

@ steekvliegje

Dat niet met je praten is omdat ik in het geval meneer Kohn zelf initiator is van deze multikulifficering dan wel dhimmificering van het héle land (landelijke pvda doctrine, naar men fluistert) ik echt nooit meer een woord met jou zou willen wisselen. Daar kan ik onmogelijk een beter mens van worden. Tenzij dat zou komen omdat hij bang is de islam tegen te houden door een aangeboren of aangeleerde angst voor een volgende Shoa. Dan zou ik wel met je verder praten.

bottehond | 05-03-07 | 01:18

piquant 05-03-07 @ 01:04

Het alternatief is dat ik niet wens dat de hoofdstad van mijn land een semi- islamitische stad wordt. Tot hoe ver mag een volk gaan als zijn hoofdstad gekoloniseerd wordt, vind jij? Job Cohen kiest voor de dhimmificering van zijn stad en zichzelf... Het gaat relatief gezien niet SLECHT met islamsterdam? Are you mad? ..... Klinkt onverzoenlijk? Dat ben ik ook. En nu jij... Zeg maar waar ik ongelijk heb. Ik wenste paranoïde te zijn, dat ik gewoon ongelijk had. Convince me, steekbeestje... your turn.

bottehond | 05-03-07 | 01:10

@ bottehond. U bent Cerberus zelf!!! Maar die zie ik pas veel later;in dit leven ben ik er niet bang voor. U orakelt. "In dat geval wil ik niet verder met j epraten"Welk geval? Ik denk dat Job Cohen het als burgemeester van een cultistad niet veel anders kan doen. Wat is het alternatief. Objectief gezien gaat het in Amsterdam niet slecht. Er vliegt-behalve een paar incidenten- niet echt iets uit de bocht. Zoals het nu gaat ben ik er niet zo pessimistisch over. Ik weet ook dat de heer J.C. achter de schermen flink de vinger aan de pols houdt. Naief is hij zeker niet. Maar nogmaals wat is het alternatief? Wat kan hij anders doen in zijn functie? En of hij Jood is of niet, dat heeft er toch niets mee te maken? nee ik ben niet Joods. Ik hang geen enkele religie aan.

piquant | 05-03-07 | 01:04

piquant 05-03-07 @ 00:47

Who cares? I don't.

bottehond | 05-03-07 | 01:03

@piquant: idioot! Het is gewoon AntwoorD!

bwahaha | 05-03-07 | 00:59

piquant 05-03-07 @ 00:42

Ik ben er van overtuigd dat deze 100 % menselijke man zich deerlijk vergist in de kracht van de islam en het effect daarvan op de rest van Nederland. Ik denk dat zijn strategie hem ingefluisterd is door mensen die hij vertrouwt. En ik durf te betwijfelen dat die mensen te vertrouwen zijn. Hij neemt die gok, zonder daarvoor échte verantwoording af te leggen. Ik heb er, au fond, een enorm slecht gut- feeling over. Het kan ook zijn dat de doctrine van de pvda: meer islamisering is onvermijdelijk, dus laten we het ordelijk laten verlopen en deaud aan onruststokers als wilders, van job "ik ben geen jeaud" cohen afkomstig is. In dat geval wil ik niet eens verder met je praten. Zelfs ik, de achterneef van Cerberus, heb mijn grenzen.

bottehond | 05-03-07 | 00:52

@mezelf antwoordT

piquant | 05-03-07 | 00:47

@botte hond Ik wil heel graag met u commenten(zeker nu u zo vriendelijk tegen pismerrie bent),maar wat bedoelt u met "Ik vind hem ook nog de Joodse Raad"(waarom schrijft u dat zo gek?)Op het gevaar af dat ik uw vooroordeel tegen mij bevestig wat zijn de bezwaren tegen de job done?? Als ik het begrijp zal ik eerlijk antwoorden. Mijn probleem is dat ik altijd eerlijk antwoord en dat mensen daar soms van schrikken.Probeer het mij duidelijk uit te leggen.

piquant | 05-03-07 | 00:42

piquant 05-03-07 @ 00:29

Ik vind hem ook nog de Jeaudsche Raad. En dát in 1 persoon. Let's get real: jij kent álle bezwaren tegen "get the" Job "done" ... dus kom op.... weerleg ze en overtuig me. Let me guess... you are jewish? Eerlijk antwoorden heur!

bottehond | 05-03-07 | 00:33

@ bottehond. U bent niet verbaasd,maar ben het niet met u eens. Ik ken Cohen(ik moet er eerlijkheidshalve bij zeggen ook een beetje persoonlijk)absoluut niet als een Judas. Waarom vindt u dat?

piquant | 05-03-07 | 00:29

piquant 05-03-07 @ 00:14

Yo steekbeest.... misschien zit het anders in elkaar en proberen ze heel veel "incidenten" en "ongerijmdheden" te coveren en te downplayen. Tsjek: selectief opdonderbevel inzake genocide- ontkenning... abu die door spindoctors als een loose canon gezien wordt en genoegen mot nemen met een job in de kelder; dronken ministers die de boel beinvloeden.... man oh man... die partij hangt van de rottigheid aan mekaar. Met Judas (cohen) als vaandeldrager. Dat zegt iets, of niet.....

bottehond | 05-03-07 | 00:24

Ik ben/was niet zo erg tegen Tiggelaar als de meeste hier boven. Ik vind dat iedereen 1 of 2 kansen moet hebben,maar na wat hij gisteren nadrukkelijk heeft gezegd in Nova(?) en wat hij nu heeft gezegd in het oog op morgen,wordt het inderdaad wel heel bedenkelijk. Ik snap uberhaupt niet, dat een zaak die zo gevoelig ligt(Arib) de PVDA niet 3x kijkt voordat een partij genoot in een commissie gaat zitten.

piquant | 05-03-07 | 00:14

Triador 04-03-07 @ 23:22

Goie post, man! Sjonge... wat zou die wormtail ook nog meer niet meemaken? Wát een lutser!

bottehond | 05-03-07 | 00:10

@de honden blaffen: Ik denk het laatste... want net als: Muhammed Saeed al-Sahaf (There are no American infidels in Baghdad - terwijl de Amerikaanse tanks achter zijn rug Bagdad binnen rolde) gelooft hij in zijn eigen sprookjes.

Triador | 04-03-07 | 23:43

Dat niet alleen... hij is slechts een paar dagen fractievoorzitter... en heeft al tenminste twee keer publiekelijk het "Mea Culpa" aan moeten bieden. Over jezelf (vooraf) goed informeren gesproken...

Triador | 04-03-07 | 23:38

Triador 04-03-07 @ 23:22
De man heeft ook al verklaard dat Nederland 10 keer socialer,beter,schoner en nog zo wat termen zal worden.Kortom, het is een fantast of een pathetische leugenaar.

de honden blaffen... | 04-03-07 | 23:36

Tichelaar? Is dat niet die man met dat spraakgebrek, die zo veel aan het woord is?

Neuken geen bezwaar | 04-03-07 | 23:31

Zojuist in het radioprogramma "met het oog op morgen": fractievoorzitter van de PVDA (J. Tichelaar) erkent dat hij onjuiste uitspraken gedaan heeft t.a.v. nevenfuncties van mevrouw Arib. Ze is wél lid van de bewuste commissie.

Er wordt nu een onderzoek (gaap...) gestart en als de commissie door de Marrokaanse koning is ingesteld... moet ze deze nevenfunctie neerleggen.

Triador | 04-03-07 | 23:22

wat zegt ze mevrouw met de dubble nationaliteit? quote “Er wordt hier gemeten met een dubbele standaard,” aldus Arib, unquote hahahahaha wie heeft hier een dubble standaard. Geeft de boodschapperd lees journalisten de schuld. PVDA jajajaaj daar kan je mee thuiskomen de draaikonten Bos kan het hopelijk schudden met dit soort. Laten we gauw weer verkiezingen uitschrijven.

lara | 04-03-07 | 22:45

He Bwahahahahahahahahah waarom ga je niet terug naar je zandbak met een geytje neuqen? Laat ons toch met rust, lutser!

bigi pangpang | 04-03-07 | 22:37

Beste batvoca. Hoe moet hij uit zijn lijden verlost worden ?

nadenkeniseenkunst | 04-03-07 | 21:42

@ricambi 04-03-07 @ 20:56,
"Nederland,het land waar je voor moord 4 jaar krijgt en voor belastingontduiking het liefst 10."
dat is nogal een open deur intrappen vriend.

vander F | 04-03-07 | 21:28

Jacques Tichelaar ontkent ook ten stelligste dat er een koning van Marokko is en betwijfelt überhaupt het bestaan van de staat Marokko, het Atlas gebergte, de film "Casablanca", het gerecht couscous en het begrip Berber. Hij wil trouwens ook nog graag mededelen dat Marokkaanse vrouwen met een zwart hoofddoekje met fraaie knot helemaal niet graag roddelen en dat het zuiver toeval is dat de mannelijke exemplaren uit dit niet bestaande land altijd lijken weggelopen te zijn uit een slechte hiphop video uit de zo verfoeide US of A. Tenslotte deelt hij mee dat het bestaan van een partij genaamd PVDA een complete falsificatie is.

batvoca | 04-03-07 | 21:21

@bwahaha> je hebt blijkbaar een hoop vragen aan hem...

superjan | 04-03-07 | 21:17

@ bottehond 04-03-07 @ 20:59
-
Sterk citaat, spijker op z'n kop. Het probleem van links in al haar eenvoud uitgelicht.

stuyterkuycken | 04-03-07 | 21:06

bwahaha 04-03-07@20:58

Opgraven dan maar weer?
Maar dan wel het goede graf!

Enne,ik ben wel te vertrouwen,vraag maar aan mijn 3e vrouw.
Alleen heb ik geen vertrouwen meer in Nederland......

ricambi | 04-03-07 | 21:05

stuyterkuycken 04-03-07 @ 20:27

Je vergeet één "oorzaak. Ik citeer Jos de Beus, een belangrijke pvda- man:

" Ook als Verdonk weg is, blijft het probleem bestaan dat Nederland niet alle migranten en asielzoekers kan opvangen, en dat er dus mensen moeten worden uitgezet. Maar daar heeft links het niet over, want links is in de ban van het sentiment om zichtbaar aan de goede en humane kant te staan. Links is zó verslaafd aan morele zuiverheid dat het wegloopt voor echte politieke keuzen."

Je ziet dat daar een enorm struikelblok ligt voor linkse menschen om verder te komen in hun denken. En hoe meer de bewijzen zich opstapelen dat hun weg een heilloze is (na 30 jaar eksperimenteren niet zo'n ingewikkelde conclusie) hoe verbeet(kuch)ener men zich vastklampt aan die verslaving.

bottehond | 04-03-07 | 20:59

@ricambi: (is die trouwens te vertrouwen?)
Geloof jij dat de klusjesman het deed?

bwahaha | 04-03-07 | 20:58

2 Paspoorten,rechterhand van de koning van Marokko,stoute Wouter die nooit met Balkellende meer in 1 kabinet wil regeren,Rouvoet die een bijna haatdragende gristelijke zender goedkeurd om ons te hersenspoelen en een PVDA-fractieleider die alles ontkent.
Nederland heeft nu het meest verschrikkelijke kabinet ooit!

Geert doe er wat aan,doe het voor Nederland en laat de wereld weten dat we niet zo`n ku(t)ltureel kutland zijn waar alles kan en mag.

Waar bv TBS`ers vrij rond kunnen lopen en schieten terwijl de slachtoffers kunnen creperen.
Echt we maken ze beter met een pilletje en therapie.
Afschieten die boel,ze zijn het licht in hun ogen niet waard!

Waar je als drugsverslaafde gesponsord wordt met methadon en misschien wel een woning krijgt terwijl een gezin dat op straat komt te staan maar in een caravan moet overleven.

Nederland,het land waar zwervers uit Rotterdam een eigen camping krijgen terwijl een goedgeaarde Nederlander die netjes oppast allerlei vergunningen moet aanvragen om aan het einde te worden afgewezen.

Nederland,het land waar je voor moord 4 jaar krijgt en voor belastingontduiking het liefst 10.

Nederland,het land waar de regering hun eigen wachtgeldregeling omhoog schroeft en zich een absurde ,,loonsverhoging,,geeft.

Nederland,het land die na het kwartje van Kok,het dubbeltje van Bos en straks een Euroknaller er bovenop krijgt op de brandstof om het milieu te sparen.
Geef die Boeings 747 op Schiphol maar een katalysator,die stoten meer uit per keer dan mijn opa van 95!

Nederland,het land waar Wao`ers moeten worden goedgekeurd terwijl werkloze jongeren er niks van maken en overal schijt aan hebben,we hebben toch een uitkering.

Nederland,het land dat het bouwen van moskeeen toelaat voor de multicultirarisering?!

Nederland,het land dat wordt uitgelachen in de rest van de wereld om zijn liberale en totaal achterlijke beleid.

Nederland,het land wat overal met zijn neus vooraan moet staan bij allerlei brandhaarden in de wereld.
We hebben niks te zoeken in Irak of Afghanistan.(mijn mening)
Los eerst hier maar is problemen op voordat mijn dure belastingcenten in een woestijn moeten worden gepompt!
Val desnoods Belgie binnen,er vallen geen doden en we hebben wat te doen.(net zoals Zwitserland deze week Liechtenstein binnenviel per ongeluk)

Nederland,het land dat nu maar om te proberen een gristelijk kabinet introduceert om ons een gemixte SGP gedachte te laten krijgen.
Den Haag,wordt wakker,dit is 2007!
Met bidden en smeken kun je niet regeren!
Wie heeft dat plan van die abortusregeling verzonnen?
De CU zeker.
Volgens mij kiest een vrouw zelf voor een abortus en niet een wet!
Ik woon zelf in zo`n gereformeerd kutdorp,waar de mensen je 6 dagen in de week begroeten,en op de dag des heren je niet meer aankijken omdat je niet in de kerk komt,stelletje schijnheilige hielenlikkers!
Mijn woonplaats waar de gristelijke kinderen psalmen MOETEN leren in plaats van rekenen,en waar je op zondag niet mag voetballen vanwege de zondagsrust.
De zondagsrust die wordt verstoord door die gristelijke kinderen die mijn kinderen wegjagen uit de speeltuin(ze zijn allemaal met ongeveer 10 man thuis...)
Sorry ik laat me gaan...........

Nederland,pfffffffffffffffffffffffffff,er is nog meer ellende hier........

Geert Wilders,ik had het niet helemaal met je op,maar mijn symphatie stijgt.

Tijd voor nieuwe verkiezingen,dan krijgt Geert 15 zetels volgens Maurice de Hond(is die trouwens te vertrouwen?)

ricambi | 04-03-07 | 20:56

Trouwens, waarom bekent die Wilders zelf nooit kleur. Is ie Gristelijk? Is ie Joods? Waarom zijn voorliefde voor Israel? Waarom is het een geheim dat zijn vrouw uit het Oostblok komt? Hoeveel paspoorten heeft zijn vrouw? Is het feit dat zijn vrouw nooit in het nieuws is een gevolg van zijn overbezorgdheid? Of beschouwt hij haar net zoals Dion Graus zijn vrouw beschouwt? Wat vindt hij zelf van zijn eigen religie? Zou hij het goed vinden als iemand van een ander religie (ik noem eens een Islaam) hem de les zou gaan voorlezen over wat hij wel en wat hij niet uit het oude testament mag geloven? Etc. etc.

bwahaha | 04-03-07 | 20:56

@bwahaha 20:49

Doe er mee wat je wil jongen.

Aussie | 04-03-07 | 20:54

@bwahaha> give and take dude, give and take.

superjan | 04-03-07 | 20:52

@aussie> precies. t gaat niet tussen links en recht . t gaat tussen vaag, soft, voos, corrupt, zielig en jammerend tegenover reeel, stevig, eerlijk en duidelijk.

superjan | 04-03-07 | 20:51

@Aussi: In dat geval hecht ik zeer weinig waarde aan jouw respect. Want in feite zeg je gewoon "Ik respecteer je wel als moslim, zolang je maar geen moslim bent, maar iets wat ik bepaal."
En Wilders is net zo niet-Xenofoob als de Paus een op breezersletjes fappende kerel met een condoom om.

bwahaha | 04-03-07 | 20:49

@superjan
Ik herken veel in jouw moeilijke positie, denk dat veel PVV sympathisanten dat wel hebben. En ja, Geert denkt er net zo over:

"Ik maak wel een onderscheid tussen religie en mensen. Ik haat niemand, ik ben geen xenofoob. Ik vind dat we moeten investeren in moslims. Maar aan moslims moeten we wel zeggen: dit gedeelte van de Koran en deze interpretaties passen niet bij onze westerse samenleving. Als een moslim dat erkent, is hij voor mij geen millimeter minder dan u of ik."

(uit De Standaard)

Aussie | 04-03-07 | 20:40

@bwahaha> dan gaan we daar eens voor knokken. Ik zit in een moeilijke positie. Ik ken Marokkanen en Turken en ik heb plezier met ze en respect voor ze. Ook ben ik zoals je weet vaak een fan van Geert vanwege zijn moed en hardheid.
Jullie hebben niet saan die knuffelkudjes van de PVDA en van GL. Ze knuffelen de trots die mediterrane volkeren hebben dood met hun soebsidi en vage sheit. Nee het zou heel goed zijn als Geert eens direct in contact kwam met jullie. Kweet natuurlijk niet of hij dr ook zo over denkt.

superjan | 04-03-07 | 20:33

Tichelaar is het voorbeeld van een pseudo sociaal-democraat en nep wereld verbeteraar die veel praat en daarbij makkelijk het motto gebruikt: de leugen regeert(als het mij uitkomt). Dit soort lieden zorgen voor een muur van wantrouwen naar de politiek en dat vinden ze niet erg want ze zorgen ervoor dat hun ego en loopbaan er niet onder gaan lijden.

nadenkeniseenkunst | 04-03-07 | 20:30

@Tarakan 20:16

In het Westen hebben Renaissance, Reformatie en Verlichting individuele mensen aan het denken gezet en bevrijd, de ruimte in het christendom tussen kerk en staat heeft die mogelijkheid geboden. Hieraan hebben wij onze nog altijd ontwikkelende materiële vooruitgang te danken. De islam heeft geen apart seculier domein gekend waarin onderzoek los van de aanspraken van religie kon komen. Alle gedragingen, alle gewoonten kennen een religieuze sanctie en rechtvaardiging binnen de islam en daarom is elke verandering een bedreiging voor het totale geloofssysteem.

Aussie | 04-03-07 | 20:28

Wat is toch mis met Westerse politici dat ze, een enkele uitzondering daargelaten, maar de hand boven het hoofd van de manschappen van de 5e kolonnes der geytenneuquers blijven houden?
-
Is het omdat ze bang zijn?
Is het omdat ze graag meer stemmen willen krijgen?
Is het omdat ze samen met de islamitische wereld een blok tegen het verfoelijke Amerika willen vormen?
Is het omdat ze bang zijn geen olie meer te krijgen?
Is het omdat ze betaald worden door de islamitische landen?
Is het omdat ze een NSB mentalilteit hebben?
Is het omdat ze jodenhaters zijn?
Is het omdat ze zich schuldig voelen over de superioriteit van hun eigen cultuur?
-
Of is het, omdat ze gewoon bang zijn? Bang voor de islam, bang voor de 5e kolonnos.
Is het omdat ze zich proberen in te dekken en proberen vriendjes te worden met de vijand?
-
Is het omdat het lafaards zijn?
-
Of zijn alle bovengenoemde redenen een uitleg voor hun abjecte nihilistische gedragingen?

stuyterkuycken | 04-03-07 | 20:27

@Bwahaha; en toch ben ik het niet met je eens. Ik geloof niet dat je ooit geprobeerd hebt om met Wilders of wie dan ook in de NL politiek in gesprek te komen. Er ligt een schone taak voor je!!..:o)) Maar dan moet je naast het uitdelen ook wel kunnen incasseren!

Tarakan | 04-03-07 | 20:22

@Aussie.. hmmm.. neem van mij aan dat er meer dan genoeg wetenschappers rondlopen die tevens Moslim zijn. Kan het zijn dat ze toch ietwat meer bescheiden zijn?? Ik denk echt niet dat intelligentie te maken heeft met religie.

Tarakan | 04-03-07 | 20:16

@superjan: het valt mij op dat Geert nooit en te nimmer in gesprek gaat met 'zijn vijanden'/'ondermensen'. Iets wat Pim bijvoorbeeld nog wel deed.

bwahaha | 04-03-07 | 20:16

@bottehond: voorbeeld: ja, je mag een moskee bouwen en ja je mag je eigen onderwijs vormgeven. Maar nee, daar worden geen idioten aangesteld en als ze peop parten en daarmee de wet overtreden, flikkeren we ze het land uit. Ja, we gaan een actief beleid voeren om kansarme jongeren aan een baan te helpen, maar wie niet meedoet, trekken we de uitkering in. Het probleem is dat vaak wel deel I wordt gedaan, maar de handhaving dan weer niet. Toch moet je ook hard optreden, anders word je uitgelachen achter je rug. Ik denk ook echt dat een van de grootste problemen van de Turken en Marokkanen in ons land het gebrek aan een positief rolmodel is. De meeste jongeren luisteren nog steeds naar ooms en vaders die al twintig jaar met een uitkering thuiszitten en echt niet weten waar ze het over hebben. Daarom moet je eerst via de dialoog daar mee in gesprek komen om nieuwe waarheden in hun hoofd te krijgen. Ruud Gullit en Frank Rijkaard hebben meer gedaan voor de emancipatie van de Surinamer in 0031 dan alle soepsidie bij elkaar.

Paulusdebosbouter | 04-03-07 | 20:06

@Tarakan 19:59

Veel moslims hebben het incasseringsvermogen van een garnaal (zie bwahaha). Iedereen moet altijd RePceSpte voor ze hebben, terwijl ze zelf andere religies totaal belachelijk maken. Dat laatste is sowieso opmerkelijk voor een groep die al sinds jaar en dag de achterhoede van de mensheid vormt. Noem mij maar eens 3 wetenschappers of revolutionaire technologische ontwikkelingen uit de moslimwereld.

Aussie | 04-03-07 | 20:05

@Paulusdeboskabouter; Ben het met je eens. Maar aan de ghettovorming is m.i. niets, maar dan ook helemaal niets te doen... de mensen kiezen er veelal zelf voor om lekker bij elkaar in de buurt te wonen. En dat kun je ze niet gaan verbieden.

Tarakan | 04-03-07 | 20:04

@bwahaha> kijk, Geert wordt niet kleiner. Jullie ook niet. Als we dit land een beetje normaal willen krijgen zullen jullie toch met elkaar eens om de tafel moeten. Ik denk dat Geert veel van jullie punten en ervaringen kan leren. Ik denk dat dat leren best wel eens wederzijds kan zijn. Jongens uit de Magreb en turkije zijn niet soft. Geert ook niet. een goed gesprek zou tot een beter wederzijds respetc kunnen leiden.
Als het niet kan jammer, maar ik blijf er in geloven.

superjan | 04-03-07 | 20:04

bwahaha 04-03-07 @ 19:50

Nou, Paulus... je ziet het.... je (potentiële) achterban spreekt.

bottehond | 04-03-07 | 19:59

@bwahaha; nou, nou,.. je bent er eentje van de harde lijn? En waarom dan wel?? Volgens mij kun je best een gesprek met Wilders hebben. Maar alle kans dat hij dingen zegt die jou persoonlijk niet aan zullen staan. En dat kun en wil je niet horen? Volgens mij ligt dan de kern van het probleem bij jou.

Tarakan | 04-03-07 | 19:59

@bwahaha> zou het niet eens heel erg goed zijn?

superjan | 04-03-07 | 19:57

@aussie: whatever.

bwahaha | 04-03-07 | 19:56

@bwahaha 19:50

Gelukkig staan moslims wel altijd open voor een dialoog, dat scheelt weer.

Aussie | 04-03-07 | 19:55

@Tarakan: de ramkoers komt van beide kanten;dat is het probleem juist. Ook de NL staat heeft boter op zijn hoofd; er is te lang gedacht dat het allemaal wel los zou lopen. Inmiddels is er ghettovorming met alle problemen die daar bij horen. De romantische droom is inderdaad uit, maar als je niet in gesprek blijft, is de zaak per definitie verloren.

Paulusdebosbouter | 04-03-07 | 19:54

@superjan: ik ben bang dat ik niet veel verder kom dan eens goed in zijn bek te schijten. Heeft ie ook gelijk zijn full cavity search. Een gesprek kan je met Wilders sowieso niet hebben.

bwahaha | 04-03-07 | 19:50

Paulusdebosbouter 04-03-07 @ 19:41

Ik wil je niet in verlegenheid brengen, verre van: maar waar zou die dialoog over moeten gaan, wat zou het resultaat moet zijn; waar baseer je je positieve (?) verwachting op mbt het nut van die dialoog en met wie wordt die dialoog gevoerd; hoe hard vind jij dat afspraken voortkomend uit die dialoog aangepakt moeten worden (concreet, aub)... en om je een beetje te plagen voeg ik een relevante link toe:

www.ericvanderburg.nl/weblog/1699.htm

En denk niet dat ik a priori niet te overtuigen ben. Ik ruil mijn gepeperde mening graag in voor een beter.

bottehond | 04-03-07 | 19:48

@Paulusdeboskabouter; vraagje.. welke ramkoers?? En van wie is die ramkoers eigenlijk afkomstig?? Is het niet zo dat de brave, goedwillende Nederlanders decennialang hun uiterste best hebben gedaan om het alle nieuwkomers volledig naar de zin te maken?? Zijn we soms met een pijnlijke en vooral teleurstellende ruk uit onze romantische dromen ontwaakt??

Tarakan | 04-03-07 | 19:47

@paulus en botte> ik vind dat het hoog tijd is dat de bwahaha's en de targents, en de crazyfools eens een goed gesprek hebben met Geert.

wel eerst full cavity search.

superjan | 04-03-07 | 19:45

@bottehond: ik denk zelf ook dat de tijd voor de dialoog steeds beperkter wordt. Het wordt tijd voor aansprekende resulaten die van beide zijden de druk van de ketel halen. Anders zal de ramkoers onvermijdelijk tot harde confrontaties gaan leiden. Het is niet anders. Daar kun je de geschiedenis op naslaan.

Paulusdebosbouter | 04-03-07 | 19:41

overigens, k heb nu weer een hoop nieuws gezien op staats en rtl, maar geen woord erover.

superjan | 04-03-07 | 19:39

@paulus> lees dan ff de toespraak van de koning. die is ondubbelzinnig.

superjan | 04-03-07 | 19:38

@Paulusdeboskabouter; pas maar op.. straks ga je dat van die poging tot modernisatie zelf nog geloven ook.. ik lees persoonlijk toch heeeel wat anders over de doelstellingen van die commissie!!

Tarakan | 04-03-07 | 19:38

@koerbagh: ja, dat had ik ook gelezen. Toch meen ik dat deze commissie een poging tot modernisatie van de koning is. Ik denk dat je het accent verkeer legt: their contribution to the democratic development of the country. Volgens mij wordt met het country Marocco bedoeld.
Het heeft ook een hoog mensenrechten gehalte en daar kun je de meeste islamieten toch niet snel op betrappen. Voorlopig blijf ik twijfelen aan de evidente foutheid deelname aan een en ander, maar de toekomst zal het uitwijzen.

Paulusdebosbouter | 04-03-07 | 19:32

koerbagh; zo is het en anders niet!!! Madam Arib is gesnapt! Vebazingwekkend dat intelligente(?) mensen bij de PvdA denken dat de reet van deze madam Arib nog te redden is met bikkelharde leugens... best wel schokkend eigenlijk..

Tarakan | 04-03-07 | 19:26

Paulusdebosbouter 04-03-07 @ 19:08

Ik kan daar ook slecht tegen. De vraag is echter wie daar in eerste instantie verantwoordelijk voor is. Je kunt moeilijk beweren dat hele hordes moslims zich niet misdragen. Dat er menschen gedood en geintimideerd worden door islamisten is ook waar. Dat "gematigden" (laten we die discussie maar even voor wat 'ie is) gemangeld worden is ook waar. Ik ben me van zulke zaken best bewust.

hoeiboei.web-log.nl/hoeiboei/2006/11/d...

Desalniettemin ben ik de dialoog voorbij. DE bal ligt niet meer bij de 0031-ers. Erg ingenomen ben ik hiermee:

ayaanhirsiali.web-log.nl/ayaanhirsiali...

Eén zwaluw maakt echter beslist geen zomer. Imho moet de islamfrage sluitend opgelost worden. Daarom is polarisatie en de opstelling van de PVV de juiste. Als dat betekent dat de goeden onder de kwaden moeten lijden, so be it. Niet álles in het leven is met dialoog op te lossen. Als mediator weet ik daar alles van. Ik denk dat jij en ik im Grunde voor dezelfde waarden staan, maar door een verschillende waardering van de gegevens maken we andere keuzes. Niet meer dan dat. Het zou mij een lief ding waard zijn als mijn soort serieuzer genomen werd. Zonder ons zal het anmelijk ook niet gaan. het "samen" dat heden ten dage gekraaid wordt is een holle frase, omdat mijn soort hooguit gedoogd wordt. Ik beklaag me niet: de PVV spint er garen bij. Maar daarmee is ook duidelijk dat het establishment zélf kiest voor een ramkoers (generaal pardon) en niet voor dialoog. En dat komt naar mijn mening omdat het establishment gehinderd wordt door de tirannie van de multikuldoctrine.

bottehond | 04-03-07 | 19:23

@Paulusdebosbouter 04-03-07 @ 19:08:
Ik heb die website van de ccdh niet bedacht, ik citeer er slechts de doelstellingen van die club uit. Ik verzin het niet, het staat er gewoon. Niet eens in bedekte termen of met mooie idealen omwonden, nee, gewoon keihard. Belangen van Marokkanen in den vreemde behartigen en ze laten participeren in de politiek van hun adoptieve vaderland. Het staat er echt! Ik verzin het niet, ik interpreteer niet, het staat er. Daar is die club voor en mevrouw Arib is er lid van. Dat zijn de feiten. Daar kunnen Arib en Tichelaar omheen lullen wat ze willen, mar daar wordt het niet anders van.

koerbagh | 04-03-07 | 19:18

@Paulusdeboskabouter; dan moeten die (aantallen??) goedwillende uitstekend geintegreerde allochtonen.. pfff.. mondvol.. eens een keertje fatsoenlijk hun muil open doen en zeggen waar ze nu ECHT voor staan!! Maar nee... van de zijde der.. eh.. G.U.G.Allochtonen (afkorting van die mondvol) blijft het oorverdovend en pijnlijk stil..

Tarakan | 04-03-07 | 19:17

@koerbagh: als al jouw beweringen waar zijn, quod est demonstrandum, dan ben ik het volledig met je eens. Ik weet niet wat ik van die raad moet denken, maar weet wel dat het voor de PvdA oppassen is in deze kwestie. Het ligt heel gevoelig en als er inderdaad over gelogen is, zijn de rapen gaar.
@bottehond: het voeren van de dialoog is frusterend; ik weet het, want het is een deel van mijn werk. Ik snap maar al te goed waarom Wilders zo'n succes heeft. Wat ik moeilijk vind is dat goedwillende uitstekend geintegreerde allochtonen ook met de nek worden aangekeken. Daar kan voor niemand winst uit te halen zijn.

Paulusdebosbouter | 04-03-07 | 19:08

Goh... haremvrouwtje Arib mag zelfs de hand van de Moslimkoning Boko kussen!! kzal jullie zeggen.. het pvda-haremvrouwtje mag mijn bleke en harige Nederlandse kont kussen!! Dat heb ik wel over voor mijn vaderland! Hoop dat ze na het proeven van mijn kontharen zal besluiten dat het voor haar toch verstandiger zal zijn om terug te keren naar het land van Ali Baba. Het land waar ze zich zo vreselijk thuisvoelt en vanuit haar buitenpost Nederland voor inzet. Uiteraard wordt haar inzet volledig gesponsord door de Nederlandse belastingbetaler!! Dat vind Moslimkoning Boko uiteraard wel zo prettig! Hopelijk kan Moslimkoning Boko nog een hofnar gebruiken. We hebben binnenkort ene Tichelaar beschikbaar.

Tarakan | 04-03-07 | 19:06

goede samenvatting Koerbagh.

ps botte en paulus> ook ik was zwart/rood eind 70 begin 80 er jaren. best heftig ook die tijd. Maar op een gegeven moment krijg je toch iets van.... hey... t klopt niet. En toen was het snel voorbij.

superjan | 04-03-07 | 19:05

Paulusdebosbouter 04-03-07 @ 18:29

We hebben dezelfde achetrgrond, zoals ik reedsch vermoedde. Ik heb zeker een hekel aan haatzaaierij, net als jij. Ik begrijp dat jij de opstelling van de PVV afkeurt en voor de dialoog gaat. Als ik zo lomp mag zijn je de volgende vraag te stellen: dialoog impliceert: van twee kanten. Wat maakt dat jij denkt dat die dialoog na 30 jaar wél zoden aan de dijk zal zetten. Veroordeel menschen niet te snel als zij de PVV steunen. Dat is grosso modo juist vanwege het geen vertrouwen hebben in die dialoog.

bottehond | 04-03-07 | 18:57

@Paulusdebosbouter 04-03-07 @ 18:29:
Kritisch zijn is prima. Niet alleen de policor-sekte, ook islamwatchers moeten kritisch worden bejegend. Zo houden we elkaar scherp, maar zo heel soms moet je gewoon wakker worden en de koffie ruiken.
Er zijn hier 4 dingen aan de hand.
1. Een kamerlid heeft een dubbel paspoort (vind ik al ver genoeg gaan)
2. Kamerlid is lid van een buitenlandse beleidscommissie.
3. Kamerlid liegt erover... (Ze zegt dat ze alleen adviseert, maar ze is gewoon volwaardig lid, en ze zegt dat het gaat om een democratiseringsinitiatief voor Marokko zelf - niet waar... enfin lees m'n post @ 15:48)
4. Haar politiek leider, de fractievoorzitter, liegt in het openbaar over haar lidmaatschap van die commissie

Mooier kan ik het niet maken. Daar kun je niet meer tegenop "dialogen".
Exit, allebei.

koerbagh | 04-03-07 | 18:51

@bottehond: ik heb een dieprood verleden met een zwart (anarchistisch) randje. Ben echter al midden jaren tachtig wakker geworden en toen al wegens te kritisch afgehaakt. Voor mij maakt het geen fuck uit waar iemand vandaan komt, wat voor kleur of paspoort hij heeft: hij moet wel voldoen aan de hier geldende normen en waarden en zijn bijdrage willen leveren. Ik zal de laatste zijn om misstanden goed te praten, maar word niet goed van alle haatzaaierij. Ik ben niet van de rooibos, maar wel van de dialoog.

Paulusdebosbouter | 04-03-07 | 18:29

Ik vond Tichelaar in het debat jl week prima. Zelfs Jan SP schrok zich de kolere van de aggressieve toon van deze 'rat'. Dat wordt lachen.

cloggie42 | 04-03-07 | 18:17

Paulusdebosbouter 04-03-07 @ 17:07

Wees eens heel erg eerlijk: wat heb jij er aan bijgedragen, aan dat ogen sluiten?

bottehond | 04-03-07 | 18:09

Ik krijg er een dubbel gevoel van.
PS: De enige die het goed voor had met het land was Luns.

Zo jammer! | 04-03-07 | 18:07

Ben dat dubbele nationaliteiten gelul helemaal ZAT. Alsof Zalm, Kok of Lubbers er WEL ooit zaten met de beste bedoelingen voor volk & vaderland..??

Shareholder | 04-03-07 | 17:55

@superjan 04-03-07 @ 17:50,
vast wel.
Ik zal d'r eens mailen..

vander F | 04-03-07 | 17:52

Weet iemand of de goddelijke somalische Geen Stijl nog volgt?

superjan | 04-03-07 | 17:50

@superjan 04-03-07 @ 17:30,
ach, sprookjes en elfjes passen tegewoordig goed bij de PvdA.
*En de oude Socialisten draaien zich luid krakend om in hun graf*

@rosalie 04-03-07 @ 17:40,
Ayaan en Mw. Arib?
Dat draait volgens mij uit op een bitchfight hoor!
En nee, ze zal het niet goedkeuren, iemand die actief integratie dwarsboomt.

vander F | 04-03-07 | 17:48

vander F 04-03-07 @ 17:19

Wat denk jij, (nog maar een keer hier) wat zou Ayaan denken van mevrouw Khadija Arib? Zou ze het goedkeuren?

rosalie | 04-03-07 | 17:40

@vander F> nu hebben we al een Wouter de Boskabouter en een Kabouter Tichelmee.

Ik dacht dat de partij van de kleine luyden, de partij van mijn aangetrouwde overgrootoom Abraham Kuyper was.

superjan | 04-03-07 | 17:30

@Paulus 17:07
Citaat: "de raad kan ook gezien worden als"
Het woordje "kan" geeft al aan dat er iets niet klopt.
Verder is Mw. Arib niet alleen onderdaan van haar koning, maar is dit gekroonde hoofd tevens haar islamitische opperherder.
Eigenlijk is het al voldoende om dit te weten.

Vigil | 04-03-07 | 17:23

Dit topic doet het wel lekker zeg,
voor een zondagmiddag topic.
Nu is dit ook dikke pret, met kabouter Tichelmee.
Kabouter Tichelmee dacht :
"Laat ik ook me muil eens opentrekken op TV!'

Jammer dat kabouter Tichelmee eigenlijk geen idee had wat hij nu liep te verdedigen dan wel te ontkennen, maar een lol dat hij had!
Met verve sputterde hij richting interviewer,
keek stoer naar Mark, hij hoorde er nu helemaal bij,
dacht hij.

vander F | 04-03-07 | 17:19

@Vigil: mijn begrijpend lezen is op een hoog niveau ontwikkeld, hoor; maak je vooral geen zorgen. Misschien moet je ook mijn latere reactie lezen, maar dat zal je waarschijnlijk niet van je vooroordelen bevrijden.

Paulusdebosbouter | 04-03-07 | 17:18

@ Daikan 04-03-07 @ 14:54
Ik denk dat jij je beter hier kan gaan registreeren..
kafka.antifa.net/

Daar vind jij jou gelijk gestemden.
Mocht je toch hier mee willen lezen prima reaguuren ook prima. Maar ga nou niet lopen zeiken dat dit forum anti pvda is..

Jemaintiendrai | 04-03-07 | 17:13

@Paulus 16:56
Begrijpt u eigenlijk wel wat u leest of wat u ter ore komt?
Deze dame zit er letterlijk en figuurlijk midden in. Ze laat duidelijk zien niet alleen een dubbele nationaliteit te hebben, maar ook een dubbele loyaliteit.
En dat vindt zij heel normaal als PvdA-parlementarier van Nederland. Dus Meneer Tichelaar liegt, Mw. Arib kan het geen lor schelen wat Nederlanders vinden en dat geldt ook voor de rest van de linkse kerk, met name de PvdA.

Vigil | 04-03-07 | 17:12

Hopelijk zijn er dan niet teveel nummer 13-en voor je Jemaintaindrai :o)
Wordt de keuze ook onmogelijk door.
Nee ik geef mijn kaart wel aan iemand anders, dan krijgt in ieder geval iemand mijn stem, :o))

nummer niet te telle | 04-03-07 | 17:08

@superjan: dat zeg ik ook 'in de raad adviseert'. Maar om hier maar eens advocaat van de duivel te spelen: de raad kan ook gezien worden als een poging van de koning om Marocco te moderniseren. Er zitten ook mensen in die gevangen hebben gezeten vanwege hun mensenrechten activiteiten. Wat is er in godesnaam mis met de emancipatie van migranten; je wil toch niet dat iedereen slaafs achter de imam aan blijft hobbelen? Helaas is de discussie zo gepolariseerd dat alle redelijkheid verdwenen is. Links heeft te lang de ogen gesloten voor de problemen met migranten, maar rechts lijkt een nieuwe kruistocht te willen beginnen.

Paulusdebosbouter | 04-03-07 | 17:07

@Mentaal verzuim 16:41
Je hebt een waar woord gesproken.

Vigil | 04-03-07 | 17:03

LOL... superjan.

bruinspruit | 04-03-07 | 17:03

voor ik iemand ga kezen, moet ik hem of haar wel beter kennen hoor.

superjan | 04-03-07 | 16:59

@ nummer niet te telle 04-03-07 @ 14:14
Wie heeft nog een goeie tip om op te stemmen???

Ik ga stemmen op het ene (slechte) alternatief dat me is gegund. En dan wel op nummer 13. Geen idee wie het is, Maar nietstemmen lost nix op en nummer 13 lijjt me een leuk protest. Daarmee hoop ik tevens dit kabinet een mederheid in de 1e kamer te onthouden..

Mijn TIP dus nummer 13 opositiet van jou keze

Jemaintiendrai | 04-03-07 | 16:58

@paulus> ze adviseert niet , ze zit dr middenin.

superjan | 04-03-07 | 16:58

Tichelaar ontkent niet dat ze in de raad adviseert, maar meent dat de raad een ander karakter heeft dan geschetst. Storm in een glas water; Chileen zit fijn te stoken.

Paulusdebosbouter | 04-03-07 | 16:56

Al tijdens zijn tijd bij het NGL, later de AOB viel hij op, door niet op te vallen. Blaaskaak, net als zijn collega Vogelaar. Niet alleen door PvdA ministers, maar ook door PvdA vakbondsleden is het onderwijs in NL naar de kloten gegaan. 1 grote kliek, vriendjespolitiek, nepotisme. BAH, BAH ! Zum Kotzen.

Mentaal verzuim | 04-03-07 | 16:41

Zal hem niet in dank afgenomen worden, "de krant op zondag",zeker met de cu nu in het kabinet.
Nee dan moet hij rond etenstijd de kerk in :o))

nummer niet te telle | 04-03-07 | 16:30

reteboeiend, geenstijl.
-edit dacht ut wel -

Reltiet | 04-03-07 | 16:27

@nummer niet te telle
Tichie heeft zijn geloofwaardigheid al aardig aangetast, dus in hoeverre moeten we deze man nog geloven voor de komende 4 jaar.
Misschien bilateraal overleg met vrouw-lief vanavond tijdens het verorberen van de slavink...
"schat, kijk ff wat het weerbericht is morgen... dan kan ik me alvast voorbereiden"...

Rest In Privacy | 04-03-07 | 16:25

@lion@night 04-03-07 @ 16:18

En met welke wind zal die nu meewaaien, of is het plekje in de regering hem heilig nu?

nummer niet te telle | 04-03-07 | 16:21

nummer niet te telle 04-03-07 @ 15:58
Uiteraard heeft hij dat in de gaten.
Ben benieuwd hoe Tichelaar hier op gaat reageren.
"Nee, dat heeft Wouter niet gezegd"

Rest In Privacy | 04-03-07 | 16:18

Tijd voor een spiegeltje.... de dumpert loopt nu al vast LOL :)

Jemaintiendrai | 04-03-07 | 16:08

Quote NRC
Ze zal niet toegeven aan de plotselinge ophef, zegt ze. „Ik blijf me inzetten voor mijn principes, in Nederland en in Marokko.”

Duidelijk WEL een dubbele loyaliteit dus!!!

Jemaintiendrai | 04-03-07 | 16:04

@De Vrolijke Kaafir© 04-03-07 @ 15:58
Nee hoor, als je goed kijkt gaat er niemand naar west Europa, wel opvallend trouwens dat de aktentasjes naar Z-Amerika en Groenland verdwijnen.

Herman Flipsen | 04-03-07 | 16:01

Een duidelijk gevalletje van, wir haben es nicht gewusst.
*Steekt een dikke middelvinger op*
Geert is z'n messen alweer aan het slijpen.

bruinspruit | 04-03-07 | 16:01

En nu hebben we het voor elkaar, zelfs die pvdaért Boskabouter zet vraagtekens over het niet mogen opgeven van nationaliteit.....

Hij zal eens een keer niet meelopen achter de meerderheid,... maar welke meerderheid heb ik het eigenlijk over? Of heeft hij ook al vernomen dat zijn partij op verlies staat?

nummer niet te telle | 04-03-07 | 15:58

Mevrouw Arib zegt: "Sinds wanneer mogen we ons niet inzetten voor democratiseringsprocessen elders in de wereld?"
Wat bedoelt ze eigenlijk? Als ik de websiote van de CCDH lees is de doelstelling van die commissie helemaal niet democratisering van Marokko - en zo doet ze het wel voorkomen.
Ik citeer van www.ccdh.org.ma/migration/index.php?la... : "This work program aims to start a dialogue as inclusive and wide-ranging as possible with the leaders of Moroccan migrant communities, Moroccan experts settled both in Morocco and abroad and relevant national institutions.

It also aims to establish a rigorous diagnosis of the reality about Moroccan migration so that the composition of the future Council, its mission and operating mode could be tuned to the complex nature and dynamics of today’s migratory phenomena and could meet two strategic aims: first to defend the interests of Moroccan communities resident abroad and second increase their contribution to the democratic development of the country."

Wat ze dus willen is de belangen van Marokkaanse emigranten verdedigen en ze te laten deelnemen (lees: infiltreren) in de democratie van de landen waar ze nu wonen.
Het gaat helemaal niet om de democratisering van Marokko of de emancipatie van vrouwen in Marokko of waar mevrouw Arib mee schermt. Het gaat erom Marokkanen in den vreemde blijvend aan Marokko te binden en ze in hun adoptieve buitenlanden te laten *kuch* participeren in de politiek.
HET STAAT ER GEWOON, ZWART-OP-WIT.

Herr Tichelaar, kleiner Mann... Was nun?

koerbagh | 04-03-07 | 15:48

Socialisten en hun moslimknuffels doen voor elkaar niet onder als het om onbetrouwbaarheid gaat.
Ziekelijk gewoon.

Bunt | 04-03-07 | 15:47

@superjan 04-03-07 @ 15:33

Beterschap. F5 ze.

Dwaaaas | 04-03-07 | 15:41

willie wortels 04-03-07 @ 15:31

Dat bruin vertroebelt je bedoeling. Over wie heb je het eigenlijk?

bottehond | 04-03-07 | 15:40

@Dwaaaas 04-03-07 @ 15:36

Kon het toch proberen :o))))

nummer niet te telle | 04-03-07 | 15:37

@nummer niet te telle 04-03-07 @ 15:34

Je verwacht toch niet dat koning Willem III op het domme plebs gaat reageren hè ?

Dwaaaas | 04-03-07 | 15:36

@willem III> excuus, jou een sukkel noemen was niet chique.

superjan | 04-03-07 | 15:35

@WillemIII 04-03-07 @ 15:29

"DE MEERDERHEID ONWETEND EN DOM"??????
Waar haal je die wijsheid vandaan, iedereen maar eenzelfde stempeltje opdrukken! of ken je iedereen persoonlijk??? Of is het dan zo dat jij alles weet en een ieder die zich niet in jou mening kan vinden maar onwetend of dom is???

nummer niet te telle | 04-03-07 | 15:34

@willem III> de neiging mijn hoofd in de schoot te leggen is ingegeven door een hartnekkige griep, die me tegelijkertijd de kans geeft weer eens ouderwets tijd in GS te steken.

superjan | 04-03-07 | 15:33

Mevrouw, de PVDA zet zich per definitie niet in voor anderen, maar altijd en alleen voor zichzelf en haar leden.
Verder zou u beter terug kunnen gaan naar Marokko, want een dubbelleven is heel moeilijk, zeker voor u, gezien uw afkomst.
Kent u ze nog ? Philby, Macolm, Hensen, Penkovsky, en vele anderen ?
We zijn ze nog niet vergeten, en ze zijn nu duidelijker en op hogere plaatsen aanwezig dan u denkt, en in dienst van een ander gevaar, niet het rode of gele leger, maar laten we het voor duidelijk verschil maar het bruine leger noemen, met een "goddelijke"missie zogenaamd.
Europa ( ik ben ertegen) let op. want ze komen er niet aan, ze zijn er al !!.
Balkenende in Balk1 : ik bid nog altijd voor mijn eten.... bid ook gelijk voor bescherming van uw eigen volk a.u.b.

willie wortels | 04-03-07 | 15:31

@koning aap> wat bedoel je met dolle dinsdag, zou je graag je mg 42 opstellen op het balkon van de hollandsche groote club teneinde je toorn over het gewone burgervolk middels witgloeiend lood te verspreiden? Dolle dinsdag was een ramp sukkel.

superjan | 04-03-07 | 15:31

Superjan, dat de meerderheid onwetend en dom is betekent niet dat je je hoofd in je schoot moet leggen. Er is hier al kuddevolk genoeg lijkt me zo.

WillemIII | 04-03-07 | 15:29

WillemIII 04-03-07 @ 15:25

Sprak de opper-NSB'ert.

Dwaaaas | 04-03-07 | 15:28

@willem iii> ik heb er respect voor dat je het zo'n beetje in je eentje tegen 45331 andere raeaguurders opneemt voor deze rat, maar ga niet onder de gordel slaan ajb.

superjan | 04-03-07 | 15:26

Tijd voor totale anarchie in dit land vol NSB-ers. Tijd voor een nieuwe dolle dinsdag.
Kopje thee, iemand?

WillemIII | 04-03-07 | 15:25

Behalve wat zo af en toe uitlekt is alles OK bij de PvdA.

~Johan | 04-03-07 | 15:25

En hij zeide Hem: `Heer, ik ben bereid met U zelfs de gevangenis en de dood in te gaan. Voor U zou ik mijn hand in het vuur steken'
Maar Jezus zei: `Petrus, Ik zeg je, voordat vandaag de haan kraait, zul je me drie keer verloochend hebben.'

Nova = de rode haan.
Tichelaar = Petrus
Jezus = ... Nederland?

Ga zo door, broeder Tichelaar, en u en de uwen zullen stof eten. Alle anderen: kraait victorie, het einde van de Rode Dictatuur is gelukkig alweer nakende....

Brouhaha | 04-03-07 | 15:24

makkelijk koning aap. veel ste makkelijk. en dat weet je best. Argumenten op?

superjan | 04-03-07 | 15:23

@ Herman Flipsen 04-03-07 @ 15:15
Dat stukje op wxs.nl zegt naar ik voor het gemak maar even aanneem meer over Verhagen dan over Tiggelaar. Kwaad met kwaad bestrijden is helemaal zo gek nog niet hoor.

WillemIII | 04-03-07 | 15:21

Wat ik mij afvraag is, wat zou Ayaan vinden van zo'n mevrouw Khadija Arib?

rosalie | 04-03-07 | 15:20

-Khadija Arib & Jacques Tichelaar worden weggejorist en opgerot uit de kamer-

zure sloot | 04-03-07 | 15:17

Wat staat er over een paar jaar te gebeuren? Plasterk stapt op, want kan de verkwanseling van wat al tinnef was niet langer aanzien, let op mijn woorden. Die Tichelhaar herinnert je aan de ergste soort stakingsbrekers van het FNV, die moeiteloos in kongsies met de ondernemers Jan met de pet terug naar af zetten. De superieure arrogantie van Melkert is weer helemaal terug: hoe krijgen ze het voor elkaar bij de PvdA. Alsof ruitelijk toegeven dat je principepunten hebt ingeleverd je ontslaat van rechtsvervolging. De geilheid waarmee Tiggelmee al jaren vrijwillig achter die Max V. aanloopt (dat zal zich ook wel uitbetalen), maakt hem uitermate geschikt om de PvdA definitief om zeep te helpen.
Oh ja, die Ellen Vogelaar, oud-communist: heeft jarenlang de stinkende business van de reïntegratie met haar kont afgedekt. Wat voor een ellende zich daar niet afspeelt. Als beloning mag ze het kabinet in, want dat weet de PvdA wel op waarde te schatten.
Plasterk: houd op tijd de eer aan jezelf, want je wordt totaal gediskwalifiseerd door regeergeile PvdA-vriendjes.

shehu | 04-03-07 | 15:16

@ superjan 04-03-07 @ 15:08
Misschien een raar idee hoor: maar wordt het niet eens tijd om een eigen leven te krijgen? Dat scheelt bovendien een hoop irritant gepost op forums als geenstijl. Je kunt je bijvoorbeeld ook aanmelden voor de PvdV, dan ben je bovendien ook nog eens onder lotgenoten, allemaal mensen die de hele dag door liegen, en zelf nog in hun eigen leugens zijn gaan geloven ook. De zuurheid is bij Geertje de leider van de PvdV van zijn verzuurde haarwortels af te lezen, maar hij blijft volhouden dat hij 'gewoon durft te zeggen hoe het echt zit'. Echt wel een ok clubje voor 'bescheten' mensen als Superjan con (!) suis :-)

WillemIII | 04-03-07 | 15:16

"ik heet geen jacques tichelaar, ik ben niet moddervet, ik ben geen apparatsjik, 2+2 is niet 4..." enz

Overigens vind ik dat marokkaanse mens prima: ze draagt geen hoofddoek, ze gebruikt make up, gaat naar de kapper, kortom een model-moslim. Waren ze maar allemaal zo. Respect.

borderlijntje | 04-03-07 | 15:16

@WillemIII 04-03-07 @ 14:56
"Volgens Tichelaar omdat hij, zoals hij het zelf omschreef, net zo'n boef en rat was als Verhagen"
content80.wxs.nl/planet/show/id=62967/...
.
"In die aflevering liet Tichelaar zichzelf zien als een intelligente, maar ook sluwe, begaafde politicus, die weet hoe macht werkt. Hij durfde zichzelf zelfs ‘een rat’ te noemen" weblogs.nrc.nl/weblog/nextlog/2007/02/...
.
"Over zichzelf en Verhagen zegt Tichelaar: 'Wij zijn twee boeven, twee ratten.' Voor beiden zijn boosheid, humor en respect belangrijke ingredienten voor geslaagde onderhandelingen" www.vpro.nl/programma/buitenhof/afleve...
.
Nog meer bewijs nodig? Tichelaar is een RAT.

Herman Flipsen | 04-03-07 | 15:15

Nu wil die kleermaker Gumus ook weer terug naar Amsterdam. Wedden dat Albayrak hem binnen veertien dagen een vergunning geeft !! De rest van de Turken volgen vanzelf, dankzij Albayrak

bijtertje | 04-03-07 | 15:14

Ook trouwens schandalig dat we elke week weer schaatsen, basketbal en fucking veldrijden zitten te kijken omdat smeets dat zo mooi vind.
Als je echt iets aan integratie wil doen, ontdek dan eens de turkse en marokkaanse vechtsporthelden die ons kleine landje rijk is. (maar ja, te plat he Mart/)

superjan | 04-03-07 | 15:13

@daikan>Geert Wilders is geen martelaar. Hij is springlevend. Ik heb me de laatste tijd behoorlijk kritisch uitgelaten over Geert. Dat kun je nazoeken. En ik meende wat ik zei.
Maar het lijkt wel of hij de enige is die durft uit te spreken wat marijnissen, Rutte, Femke com suis, botweg niet durven of niet wenselijk vinden. Dit drama heeft niks te maken met Geert. Hoewel velen hem uit onmacht zien als de zoveelste redding.
Hier in dit topic wordt glashard aangetoond dat de PVDA fractieleider liegt. niets meer, niets minder. en over een heeeel gevoelig onderwerp. En dat niet gedwongen, maar op home turf. NOVATV, waar ze te bescheten zijn om de uitzending online te zetten. SCHANDALIG.
Overigens vind ik het feit dat een kamerlid van het CDA lid is van Grijze wolven net zo erg. Maar niemand pikt dat kennelijk op.

superjan | 04-03-07 | 15:08

WillemIII 04-03-07 @ 14:56

Yo, Koning Gorilla... Als jij die usurpateurs oranje nu eens wegbonjourt en op de troon gaat zitten geef ik jou deze leuke link (met dank aan iemand, geen idee meer van)

www.echtleiderschap.nl/Leiderschapenve...

bottehond | 04-03-07 | 15:05

-weggejorist-

Charon | 04-03-07 | 15:04

@superjan, daar heb je ook helemaal gelijk in. Helaas is het zo dat je geloofwaardigheid nodig hebt om respect te krijgen, juist als je controveriele stellingen inneemt. Niet dat de PvdA nou overloopt van geloofwaardigheid, integendeel, maar ik denk niet dat het verheffen van Geert Wilders tot martelaar zo veel zin heeft. Deze discussie moet gevoerd worden, rechts in ieders face, maar als je jezelf eerst jarenlang belachelijk hebt gemaakt zoals Geert met ongeloofwaardige, eenzijdige en overtrokken standpunten, moet je niet zielig doen. Niet dat dhr Tichelaar een andere behandeling verdient, mi.

Daikan | 04-03-07 | 15:01

@kwark01> meritocratie dan moet ik altijd denken aan edwin baron de roy van zuydewijn. Hoe is het met je Ed?

superjan | 04-03-07 | 14:59

@ridge> haram ies slecht, halal ies goed. sachbee.

superjan | 04-03-07 | 14:57

PVDA is besmet door de Gristelijke coaltitiepartners.

"3x ontkende hij"

Was het ook niet Petrus die 3x ontkende jezus te kennen, toen de priesters jezus oppakten zo'n kleine 2000 jaar geleden. Daarna kraaide de Haan !!!

Ze hebben nog steeds niks bijgeleerd

in berrege zegge ze | 04-03-07 | 14:56

@daikan> tiggelaar zit gewoon glashard te liegen over een grote controverse. dat had geert moeten doen, dan was de artis studio te klein geweest voor buitenhof.

superjan | 04-03-07 | 14:56

@bottehond 04-03-07 @ 14:52

Meritocratie is een wazig begrip. In de praktijk zegt dat vrijwel niets.

kwarko01 | 04-03-07 | 14:56

@superjan 04-03-07 @ 13:22
@Apollo 04-03-07 @ 13:26
Ik moet zeggen dat ik het inhoudelijk niet heb doorgenomen.
Niet haram van mijn kant ja.

Ridge Forrester | 04-03-07 | 14:55

@hadjewat, ik weet het niet hoor, maar het leeuwendeel van de suggesties die jij doet over wat ik zou beweren met mijn vraag zijn onjuist. Die beweringen heb ik namelijk nooit gedaan. Ik ben het helemaal niet eens met dubbele nationaliteiten. maar wat me opvalt is dat de toon van GS tav de PvdA van aangenaam provocatief naar ronduit agressief begint over te slaan. Net als jouw reactie op mij, maar dat even terzijde. Inhoud graag.

Daikan | 04-03-07 | 14:54

@daikan>hoe sterker de censuur van staatswege, hoe harder we moeten zijn. gebaseerd op feiten uiteraard.

superjan | 04-03-07 | 14:53

kwarko01 04-03-07 @ 14:50
Vind het geven van wachtgeld na een periode in de regering zowieso al ronduit belachelijk, ook gewoon dwingen om ander werk te zoeken, al is het niet wat je verwacht op dat moment.
Want ook dat betaal jij en ik!

nummer niet te telle | 04-03-07 | 14:53

kwarko01 04-03-07 @ 14:43

Doe dan eens wat vrijer denken, want als je dat soort problemen op wilt lossen met kiesdrempels en kleinere kamers kun je net zo goed doordenken over bv. de voordelen van een meritocratie en er zijn meer varianten.

bottehond | 04-03-07 | 14:52

@Daikan 04-03-07 @ 14:43
Ga jij dit nou zitten verdedigen dan? De PvdA trekt een enorm grote scheur open en iedereen die daar iets van durft te zeggen, wordt meteen vorkheftruckchauffeur genoemd.

Man, leer nou toch eens dat IEDEREEN in dit land GELIJK is! Dus niet een dubbel paspoort voor de een en niet voor de ander. Begrijp nou toch eens dat dit levensgevaarlijk is! Wie garandeert mij dat Arib de Marokkaanse koning geen Nederlandse staatsgeheimen influistert? Ook voor de PvdA geldt de grondwet! Ik word al doodziek als ik het NOS Sjoernaal doorlopend Wouter Bos van stal zie halen en de rest volkomen doodzwijgt. Dan word ik opstandig. Ik ga woensdag stemmen. Op een rechtse partij die dit kabinet goed dwars kan zitten. Want dit is zo onrechtvaardig als de pest.

Bij jou geldt kennelijk nog steeds: als het van de PvdA komt, dan is het DUS goed! Nou, mooi niet.

Hadjewat? | 04-03-07 | 14:51

Op aantoonbaar liegen in de kamer moet gewoonweg ontslag staan zonder wachtgeld. U bent af, ga direkt naar het UWV.

kwarko01 | 04-03-07 | 14:50

Als je tussen die 100 of 150 man een stel PvdA'ers zet, dan merk je helemal niks van coalities en ruzies, en wordt alles ontkend. "Althans, dat is wat zij tegen me zei, dat het heus niet zo was" (tichelaartje)

LibertasSimplex | 04-03-07 | 14:48

@Herman Flipsen 04-03-07 @ 14:45

Wederom heb je een punt, maar ik zou graag een andere vorm hebben, deze werkt ook niet echt functioneel.

kwarko01 | 04-03-07 | 14:48

trouwens wel heel triest van Polka en haar NOVA vriendjes dat ze ALLE uitzendingen streaming hebben... zelfs die van gisteren.... behalve die van eergisteren. Bewijs van censuur?

superjan | 04-03-07 | 14:46

@Libertas. Dat klopt, maar ik wil af van een coalitie-regering. Dat werkt niet en staat veranderingen in de weg.

kwarko01 | 04-03-07 | 14:46

Wij of ( het volk) kunnen nog zo vaak aangeven waar we enorm veel moeite mee hebben of wat we niet meer tolereren of accepteren, en in die verkiezings programma's zie je er stukjes in terug. Vlak voor de verkiezingen gaan er koppen rollen die goed bezig waren... en als er dan uiteindelijk een regering komt, dan zwakken juist DIE partijen af met hun standpunten, omdat wij arme zielen hun hun stem gegeven hebben.

nummer niet te telle | 04-03-07 | 14:45

G-unite 04-03-07 @ 12:42

Is dit een scoop?

BTW: heel slim dat jullie je niet late verleiden door jeauleau om hem weer aan de schandpaal te nagelen, hoe terecht ook. Ergo: GS is slimmer dan jeauleau.

bottehond | 04-03-07 | 14:45

@kwarko01 04-03-07 @ 14:38
ik mag aannemen dat jij enorm blij bent met het democratisch gehalte van de EU en een enorm fan bent van het eeuwige polderen?
In jouw voorstel, zal lange termijnplanning niet meer bestaan en het korte termijn beleid -door het moeten sluiten van een compromis- helemaal kapot gemaakt worden.
niet echt functioneel imo

Herman Flipsen | 04-03-07 | 14:45

kwarko01 04-03-07 @ 14:38
Partijen ontstaan van nature. Doe je niks aan. Als je 100 of 150 man in een kamer zet, ontstaan vanzelf coalities. En ruzies

LibertasSimplex | 04-03-07 | 14:44

Ach jonges toch! Over uiterlijk een half jaar gaan we weer fijn naar de stembus en dan staan al die eikels met hun bek open, zo van: Goooh
hoe kan dat nou????!!!
Lachen toch?

lucius fappus | 04-03-07 | 14:44

@aussie>geen woord op alles dat links is.

superjan | 04-03-07 | 14:44

Sja, dat had ik al meteen door. Moslims mogen alles, ook voor andere landen spioneren. En wij mogen die mensen niet weigeren, zelfs niet als ze n de regering wensen te zitten.

Overigens past dat mooi bij de uitspraak van Albayrak: ze kan gewoon Nederlandse worden, maar ze verdomt het. En dan ratje Tichelaar maar roepen dat hier niet met twee maten gemeten wordt! Hoe lang nog voordat dit onploft?

Weer blijkt dat Wilders gewoon gelijk heeft. Maar ja, blank is vies he. En zeker als het uit Limburg komt.

Hadjewat? | 04-03-07 | 14:44

Ja erg leuk allemaal, en ongetwijfeld ook onderbouwd door de feiten, maar is GS momenteel niet een erg Telegraaf achtige hetze tegen de PvdA aan het voeren? Tuurlijk, ik weet, de vorkheftruckchauffeurskrant van campingzender kijkend nederland heeft een belang in GS, maar toch.

Daikan | 04-03-07 | 14:43

@bottehond 04-03-07 @ 14:40

Het centrale probleem is dat dmv verkiezingen niet de democratisch gekozen regering wordt gevormd. Dat zie je nu dus ook, zodat NL zit opgescheept met een bekonkelde regering die helemaal niet de voorkeur heeft van het volk.
Iets in die trent bedoel ik.

kwarko01 | 04-03-07 | 14:43

kwarko01 04-03-07 @ 14:33

Wat een merkwaardige denk- knik maak jij. Dat sleutelen aan dergelijke constellaties als oplossing voor.... euh.... voor.... voor welk probleemeigenlijk, dude? Jouw voorstel is niets minder dan een vlucht voorwaarts. Dus: wat is het centrale probleem, dacht jij?

bottehond | 04-03-07 | 14:40

Geen woord trouwens over dit alles op de site van de Azijnbode.

Aussie | 04-03-07 | 14:39

sjaak is integer en oprecht en als sjaak iets zegt dan is dat zo
makkelijker kan het niet toch ?
sjaak for president

paashaaz | 04-03-07 | 14:38

@Herman Flipsen 04-03-07 @ 14:34

Nee, dan is het niet hetzelfde. Geen coalitiebesprekingen meer. De gehele kamer is de regering, dat bedoel ik. Alleen die restzetels en die kiesdrempel kan inderdaad ongelukkig zijn.

kwarko01 | 04-03-07 | 14:38

Zou in sommige gevallen niet erg zijn, zeker niet als je ziet hoe ze je bedonderen met hun partij programma's, Herman :o)))

nummer niet te telle | 04-03-07 | 14:37

Ik geef het nog 3 maanden hooguit, en dan komt er de nodige STAATSGREEP!
.
Dit kan zo niet langer met deze liegende landveradende KudtPartij V D Aso's
Niemand kan dit tolereren.

De Beste | 04-03-07 | 14:36

@nummer niet te telle 04-03-07 @ 14:33
kamer MOET bestaan uit 150 kamerleden, bij vernietiging van zetels voldoe je er niet aan, theoretisch kan je dan zelfs met een lege kamer eindigen.

Herman Flipsen | 04-03-07 | 14:36

Is een stropdas trouwens verboden bij de PVDA?

Fapdrol | 04-03-07 | 14:35

@LibertasSimplex 04-03-07 @ 14:29
Juist, jij ziet het. Die doo kwarko01 opgeworpen kiesdrempel van maar liefst 3% i.c.m. 100 zetels zou in theorie tot 100 lege kamerzetels kunnen leiden.
.
Haal je de drempel weg, dan heb je gewoon het huidige systeem, maar dan met 50 kamerzetels minder, wat dan de statistische kans op een bekwaam politicus weer kleiner maakt.

Herman Flipsen | 04-03-07 | 14:34

Onbetrouwbare linkse salonsocialisten, zorgelijk. Alleen maar elkaar indekken.

van Heutsz | 04-03-07 | 14:34

@LibertasSimplex 04-03-07 @ 14:32

Zoals het nu gaat is het ook kut. En dat al decennia lang.

kwarko01 | 04-03-07 | 14:33

@LibertasSimplex 04-03-07 @ 14:31
En dat vind ik nou ook belangrijk bij de gewone verkiezingen, als er niet gestemd wordt moeten die ook gewoon vernietigd worden, en niet krom verdeeld ofzo... kan de verkiezingen toch een hele andere uitslag geven

nummer niet te telle | 04-03-07 | 14:33

kwarko01 04-03-07 @ 14:31
Persoonlijk vind ik dat overdemocratische gedoe maar kut. Vanwege dat ik denk dat het niks goeds toevoegt.

LibertasSimplex | 04-03-07 | 14:32

@swedish Chef> Jaques Piggelmee heeft zich zelf binnen twee dagen onsterfelijk gemaakt.... Onsterfelijk belachelijk, dat dan wel.

superjan | 04-03-07 | 14:32

vergeet ik nog te zeggen waarom. Als je niet een procent haalt, gaan jouw stemen niet verdeeld worden, maar vernietigd.

LibertasSimplex | 04-03-07 | 14:31

@LibertasSimplex 04-03-07 @ 14:29

Wat is daar kut aan? De stem van het volk wordt dan procentueel verdeeld, toch?

kwarko01 | 04-03-07 | 14:31

er hoeven natuurlijk geen restzetels te zijn. Gewoon alle uitgebrachte stemmen is 100%. Zonder drempel. Moet je wel voor wat betreft voor zaken die niet verkiezingen zijn iets drempelig anders bedenken.
Lijkt mij een kutsysteem, maar het kan.

LibertasSimplex | 04-03-07 | 14:29

Ik had een paar keer zijdelings naar de TV gekeken en zag daar een wat louche, onverzorgd mannetje voorbij komen die ik er van verdacht lid te zijn van een gelukszoekers partijtje a la PVDV.
Blijkt dus de fractie voorzitter te zijn van de 2 na grootste partij van Nederland..
/Gonny mode "on"
"Jacques Tichelaar" ik had het gezicht nog niet gezien die bij de naam hoorde..
/Gonny mode "off"

Swedish Chef | 04-03-07 | 14:29

@dlseth 04-03-07 @ 14:24

Ik lach me nu ook al een breuk hoor!

Apollo | 04-03-07 | 14:27

waarheid_maakt_vrij 04-03-07 @ 14:26

Niet alleen de pvda, das gewoon een goedkoop zootje meelopers en slijmerts,

nummer niet te telle | 04-03-07 | 14:27

nummer niet te telle 04-03-07 @ 14:22
Ah, ik ook. Vandaar mijn stem op D'66 ;)

Dwaaaas | 04-03-07 | 14:26

PvdA is zo partij die aan oostblok verduister praktijken doet... rood is is rood van het gevaar !!!

Sinnert | 04-03-07 | 14:26

PvdA = leugenaars

waarheid_maakt_vrij | 04-03-07 | 14:26

@kwarko01 04-03-07 @ 14:17
Restzetels naar Arie en Sylvester? Beetje humor in de tweede kamer kan geen kwaad...

dlseth | 04-03-07 | 14:24

@Herman Flipsen 04-03-07 @ 14:22

Om eerlijk te zijn had ik niet aan die restzetels gedacht en om nog eerlijker te zijn is dat inderdaad een probleem.

kwarko01 | 04-03-07 | 14:23

@dwaaas

Never zal ik balkie stemmen, iets socialer door ouderen financieel deaud te maken en hun mobiliteit afjatten.....
.
Kun je stemkaarten ook verpatsen????
.
Er is maar een goed woord over gezegd, met een dubbele nationaliteit hoor je hier in nederland niet in de regering thuis.
Maar ook wildert heeft mijn voorkeur niet.
.
Ben een zwevende kiezert dus :o))))

nummer niet te telle | 04-03-07 | 14:22

@bwahaha 04-03-07 @ 14:19

Niets chaotisch aan, simpel zat en democratisch. Wat is daar chaotisch aan?
Die drempel, tja, Nl staat vol drempels toch?

kwarko01 | 04-03-07 | 14:22

@kwarko01 04-03-07 @ 14:17
bedankt voor het antwoord, het laat onmiddelijk je niveau zien.
Zinloos voor mij om er verder nog te reageren op je voorstel.

Herman Flipsen | 04-03-07 | 14:22

@kwarko01: erg chaotisch. verder waarom die drempel? Long tail niet gelezen?

bwahaha | 04-03-07 | 14:19

gordon99 04-03-07 @ 13:16
Dat is het hem nu juist. Marokko dumpt zijn bevolkingsoverschot in Franrijk, Spanje en de Benelux en kan vervolgens mooie sier maken met "modernisering", "democratisering" en "economische groei"
Zie ook Turkije

Aktivist | 04-03-07 | 14:19

@Tobi 04-03-07 @ 14:14
"Vanavond om 22:30 op Talpa, fighting with the hypocrites"

Dwaaaas | 04-03-07 | 14:18

@Herman Flipsen 04-03-07 @ 14:15

Restzetels gaan naar het Leger des Heils.

kwarko01 | 04-03-07 | 14:17

nummer niet te telle 04-03-07 @ 14:14

(Balkie mode on)
Nederland heeft gekozen. Het heeft laten zien dat het socialer *proest* moet.
(Balkie mode of)

Dwaaaas | 04-03-07 | 14:16

@kwarko01 04-03-07 @ 14:13
wat te doen met de restzetels?

Herman Flipsen | 04-03-07 | 14:15

@Dwaaaas

Met de rollator kan dan niet meer want die kunnen ze niet zelf betalen. Ook zo iets fijns na de verkiezingen. Eerst een mooi programma presenteren en dan gewoon weer eigen koers varen.....
.
Wie heeft nog een goeie tip om op te stemmen???

nummer niet te telle | 04-03-07 | 14:14

@Dwaaaas @ 14:08
Ook goed: Jan vloert Tichelaar en Rita springt er bovenop

Tobi | 04-03-07 | 14:14

100 kamerzetels. Elke partij krijgt het aantal procentuele stemmen als zetels. Zal er over elk punt opnieuw gestemd dienen te worden.
En een drempel van 3 zetels.

Iemand nadelen voor dit voorstel?

kwarko01 | 04-03-07 | 14:13

Gelukkig hebben we TomatenJan nog achter de hand... Prima kerel voor in de oppositie maar geen roerganger... Kortom: Nederland volledig naar de bliksem door een volledig onkundig politiek corps...

Den Heaupeleauze | 04-03-07 | 14:11

@da wizard 04-03-07 @ 14:08
Het ergste is dat 75% van die CDA stemmerts binnen een jaar of 5 het loodje legt. Met z'n allen met de rollator naar de kantine van Avondrood op het knopje van Balkie duwen. Kunnen we geen wet aannemen dat het stemmen onmogelijk maakt voor 70 plussers ?

Dwaaaas | 04-03-07 | 14:10

Wat een azijngezeik... alsof GS de hand in eigen boezem steekt, terwijl de stemmingmakende stukjes daar veel meer aanleiding toe geven...

Kerby | 04-03-07 | 14:08

@Sulfuric-Acid 04-03-07 @ 14:06
Geloof er maar niet in.
Zelfs na 8 jaar Balkie stemmen er nog mensen op die partij.
En dan hebben we het nog niet eens over PvdA stemmers gehad...

da wizard | 04-03-07 | 14:08

Tobi 04-03-07 @ 14:07

Mark ? Muhahahaha...
De enige ballen die Mark heeft zijn die van Rita.

Dwaaaas | 04-03-07 | 14:08

Wat krijgen we gvd nu: Mark en Jan behoren zo'n rat als deze in z'n kruis te trappen ipv lijdzaam toe te kijken

Tobi | 04-03-07 | 14:07

kwarko01 04-03-07 @ 14:05

Eens, zie post 14:06.....

Dwaaaas | 04-03-07 | 14:07

@Dwaaaas 04-03-07 @ 14:03

(Bos mode on) Is weggevallen...!?
Dit kabinet met een krappe meerderheid en twee verliezende partijen is gedoemd te mislukken.
*Kuch* Op naar Balkenende5

Dwaaaas | 04-03-07 | 14:06

@Dwaaaas 04-03-07 @ 14:03

Er is nog never nooit een kabinet geweest met een juiste afspiegeling van wat het volk wil.

Allemaal onderling gekonkel en achterkamerpolitiek.
Parlementaire democratie is verwerpelijk hoe wij die kennen in NL.

kwarko01 | 04-03-07 | 14:05

@dlseth 04-03-07 @ 14:00
<Bos mode on>
Dit kabinet is een juiste afspiegeling van wat het Nederlandse volk wil.
<Bos mode off>

Dwaaaas | 04-03-07 | 14:03

@dlseth 04-03-07 @ 14:00
Hieruit blijkt dat meer dan de helft van de kiezer zijn hoofd in zijn reet heeft zitten.
En dan heb ik het nog niet eens over de PVV stemmers...

da wizard | 04-03-07 | 14:03

@da wizard 04-03-07 @ 13:54
Ik zou toch echt denken dat de formatie zo beroerd is verlopen. Wrom zitten we met 2 losers in het kabinet en een nietszeggende klein christelijk kutpartijtje?

dlseth | 04-03-07 | 14:00

@mezelluf, voortaan ff F5-en voordat je post...

Sulfuric-Acid | 04-03-07 | 13:58

Wouter Bos vond de afgelopen tijd wel eens meer dingen, maar wat heeft hij daar van waar gemaakt...???

Sulfuric-Acid | 04-03-07 | 13:57

Het staat duidelijk op www.parlement.com dat zij wel lid is van die koningsclub.
Hoe kan Jacqes Huichelaar het dan ontkennen, tot driemaal toe. Ben ik nou zo dom of is hij zo slim ?? Ik vertrouw de Partij voor en van de Allochtonen voor geen meter.

bijtertje | 04-03-07 | 13:54

En dit dadelijk 4 jaar lang!!!!
Deze man vertelde ons toch ook dat er geen onderzoek wordt gedaan naar de oorlog in Iraq omdat het CDA en de PvdA en de CU vooruit willen kijken!!
Dus Rouvoet is ook een huigelaar, de PvdA doet alles om te regeren en JP probeert een nu al zinkend schip drijvend te houden.
Bedankt Nederlands volk, U stemgedrag is weer triest.
Doen jullie het beter aanstaande woensdag...

da wizard | 04-03-07 | 13:54

@JoBo1976 04-03-07 @ 13:50

Ja precies!!

kwarko01 | 04-03-07 | 13:52

Zal ook best wel een 'partijdige' 'journalist' zijn bij het NRC met zo een naam. PvdA sucks

JoBo1976 | 04-03-07 | 13:50

Hij mag die puisten wel eens van z'n gezicht laten halen.. bah... vies!

css.... | 04-03-07 | 13:46

Hey Chileen, die tweede 'verdraaid' moet 'verdraait' zijn.

Dork | 04-03-07 | 13:46

@stretched.truth 04-03-07 @ 13:35

Oh, ja, dan maakt het inderdaad helemaal niets uit. *kuch*
Dit geldt natuurlijk niet alleen voor haar, in het verleden hadden zowel Veerman en Jorritsma bedenkelijke nevenfuncties. Daar had m.i. toen veel harder tegen opgetreden moeten worden. Boerenbedrijven van een minister van landbouw en een bouwbedrijf voor V&W.
.
Je moest eens weten hoeveel nevenfuncties worden geweigerd in de onderste regionen van de ambtenarij.
.
Nee mag niet, dan kom je samen met je nevenfunctie op 42 uur p/w, und das ist VERBOTEN. Een ambtenaar mag niet meer dan 40 uur p/w "werken".

Dwaaaas | 04-03-07 | 13:44

Morgen motie van wantrouwen indienen wegens incapabel gedrag en een leugenachting beleid.

Rest In Privacy | 04-03-07 | 13:43

Zo Chileen, vroeger met knikkeren van Tichelaar verloren ofzo? Het lijkt wel een vete die uitgevochten moet worden, strictly personal not business.
Meneer Tichelaar zal zich wel beroepen op een gereformeerd leugentje (halve waarheid zo u wil). Arib heeft wel zitting in zo'n commissie, maar draagt daar niets bij, net zoals we in Nederland al langer gewend zijn. Dus technisch gezien, in poltieke termen , rookt ze wel maar inhaleert ze niet.

Weest gegroet | 04-03-07 | 13:42

Judas Tichelaar past zich geheel aan de nieuwe norm waar grijs-1 voor staat.

oud Nederlansch gereformeerd hypocriet zijn.

braak !

QB (ja die.....) | 04-03-07 | 13:42

voornaam (roepnaam)
Khadija (Khadija)

personalia
geboorteplaats en -datum
Hedami (bij Casablanca, Marokko), 10 oktober 1960

partij/stroming
partij(en)
P.v.d.A. (Partij van de Arbeid)

loopbaan
- medewerkster Welzijnsstichting te Breda/Utrecht
- medewerker I.S.E.S. (Instituut voor Sociale en Economische Studies), Erasmus Universiteit Rotterdam
- waarnemend hoofd en senior-beleidsmedewerker, Maatschappelijke Opvang en Gezondheidszorg, gemeente Amsterdam
- lid Tweede Kamer der Staten-Generaal, van 19 mei 1998 tot 30 november 2006
- lid Tweede Kamer der Staten-Generaal, vanaf 1 maart 2007

nevenfuncties
huidige
- lid Conseil Consultatif des Droits de l'Homme, vanaf november 2006 (onafhankelijke adviesraad over mensenrechten in Marokko)

vorige
- lid Begeleidingscommissie Allochtone Vaders en Opvoedingsondersteuning
- lid Raad van Toezicht Geboorteregeling
- lid bestuur STIOM Gezondheidscentrum Schilderswijk Den Haag
- lid Raad van Advies Steunpunten mantelzorg en vrijwillige thuishulp
- lid bestuur V.O.N. (Vluchtelingen Organisaties Nederland)
- lid Adviescommissie Nationale Huisartsenfederatie (nog in 2005)
- lid Cliëntenraad Sint Lucasziekenhuis
- lid Raad van Toezicht Casa (Centrum voor anticonceptie, seksualiteit en abortus)

opleiding(en)
type of school en plaats (hoger-)beroepsonderwijs
- opleiding Sociale Academie

academische studie en universiteit
- sociologie Universiteit van Amsterdam

activiteiten
als parlementariër
- Diende in 2001 samen met Van Vliet (D66) een initiatiefvoorstel in tot instelling van een Kinderombudsman
- Presenteerde begin 2006 een voorstel om (onnodige) babysterfte in Nederland, met name onder allochtone vrouwen, te voorkomen. Dat moet onder meer door betere toegankelijkheid van de verloskundige hulp en door betere begeleiding.
- Diende in 2006 een initiatiefvoorstel in over lijkschouwing van overleden minderjarigen. Vanwege onderzoek naar een mogelijke relatie met kindermishandeling of verwaarlozing moet altijd een forensisch arts worden ingeschakeld.

wetenswaardigheden
algemeen
- Kwam op haar vijftiende naar Nederland
- Mede-oprichtster Marokkaanse Vrouwenvereniging in Nederland

stretched.truth | 04-03-07 | 13:41

Tot drie keer toe keihard ontkennen dus deze PvdA Judas.... Iemand nog een kraaiende haan waargenomen na deze leugenpraktijken?

Den Heaupeleauze | 04-03-07 | 13:40

Liegen en het Nederlandse volk verraden, typisch voor die LINXE TERINGLIJERS. Wat mij betreft is Geert Wilders het geweten van de Tweede Kamer.

Dr. Faustus | 04-03-07 | 13:40

Het was mij al opgevallen dat de linkse media er met geen woord over repten, dank aan de redactie van GS dat ze dit nog even onder de aandacht brengen!
Voor mij is er maar 1 oplossing en dat is dat alle kamerleden met meer dan 1 nationaliteit onmiddelijk de kamer uit geschopt worden!

Mazzeltov | 04-03-07 | 13:39

PVDA he ..... nooooooooooit vertrouwen in die gasten gehad. Opheffen maar die bende.

bbas | 04-03-07 | 13:37

Vuile Huichelaar,
pak jij je koffers maar...

Bobberedosio | 04-03-07 | 13:36

@botte, Wilders vierde over 5 jaar? Je wil toch niet met droge ogen beweren dat de PVDA en het CDA meer zetels krijgen dan PVV over 5 jaar?

kwarko01 | 04-03-07 | 13:36

Tichelaar... Nee, die naam zegt me niets

jacques trekhaques | 04-03-07 | 13:35

@Karel kwakbol 04-03-07 @ 13:25
Morgen is er weer wind uit het noorden, even kijken hoe de windvaan er dan bij hangt.

Dwaaaas | 04-03-07 | 13:35

@Flodder 04-03-07 @ 13:27
Oops idd niet gelezen ;) Zal het niet meer doen :)

Hellsmurfje | 04-03-07 | 13:35

Beetje vreemd, die functie binnen die commissie staat anders keurig op de website vermeld als nevenfunctie...
www.parlement.com/9291000/biof/02203

stretched.truth | 04-03-07 | 13:35

Vigil 04-03-07 @ 13:31
Ik zal het doorgeven aan WouterT.

Karel kwakbol | 04-03-07 | 13:33

Tsjek die Jan Tomaat dan. Dubbele nationaliteit is niet okay, arib is fout... anja meulenbelt zal het zweet in de gestrieerde bilnaad voelen lopen. Jan Tomaat is naast Geert Wilders de beste strateeg van het hele zooitje. Tsjek:

www.janmarijnissen.nl/2006/06/27/debat...

Nu zelf even doordenken wat de strategie van de SP is. Hulde. Over 5 jaar is de PVV de vierde en de SP de tweede partij van 0031. En er zit nog veel meer in het vat. Kom maar op, kolderieke regering... jullie dagen zijn al geteld. Doe maar gek, doe maar polariseren. Met zulke vijanden hebben JT en GW weinig vrinden nodig. Dit kunnen ze slapend af. Hehehehehehe.....

bottehond | 04-03-07 | 13:32

Tis allemaal een storm in een glas water, dit waait voorbij en ze zullen echt niet met de hakken in de sloot lopen terwijl het kalf allang verdronken is. Tevens is het makkelijk lullen als je in een betonnen huis woont en die appel, ja die appel...... waar valt die ook weer?

kwarko01 | 04-03-07 | 13:32

Kan Rutte eens een keertje ophouden met dat genuanceerde, langdradige geneuzel en gewoon eens in twee zinnen uiteenzetten hoe hij erover denkt? Daar heeft Marijnissen geen moeite mee. Tichelaar dan weer wel:).

voorjekanis | 04-03-07 | 13:31

@Karel Kwakbol 13:25
Volgens een poster bij het NRC kan dat ongedaan maken van de Marokkaanse nationaliteit al jaren in een reeks van gevallen.
Bekijk, als die het nog doet, deze link:

weblogs.nrc.nl/weblog/discussie/2007/0...

Vigil | 04-03-07 | 13:31

at Colossi 13.10 En je hebt helaas gelijk,dit land is zinkende.blijkt natuurlijk ook aan het aantal autochtonen wat ieder jaar wegvlucht(lees emigreert)

kruisridder | 04-03-07 | 13:30

Ach, moet toch kunnen, zo'n adviesraadje ? *kuch* Waar hebben we het over.
.
Ik ben echt geen Geert Wilders aanhanger en van mij mag iedere niet-volksvertegenwoordiger zijn dubbele nationaliteit houden, maar dit gaat echt te ver als je de belangen van het Nederlandse volk moet dienen.
.
Maar er wordt in Nederland inderdaad weer eens met twee maten geweten (Die oneliner gebruiken die huichelaars van de PvdA toch zo graag?). Iemand die in de kamer zit kan er probleemloos een dubbele agenda op na houden, terwijl een postkamermedewerker van justitie strafontslag krijgt als hij eens in de twee maanden op zaterdag avond plaatjes gaat draaien in de plaatselijke kroeg vanwege "het niet aangeven van een nevenfunctie".
.
Flikker toch op man met dat hypocriet gedoe, inleveren die blauwe stoel! En net zoals Jan met de pet, strafontslag ZONDER behoud van uitkering.

Dwaaaas | 04-03-07 | 13:29

Hellsmurfje 04-03-07 @ 13:21

great minds think alike... Ik hoop dat deze zinsnede voor jou opgaat, anders bezig je plagiaat. ;) Zie mijn post @13:14

Flodder | 04-03-07 | 13:27

wordt tijd dat de chileen gaat integreren. of zou hij in een chileense commissie zitten ?

b9 | 04-03-07 | 13:26

@ Ridge, hier staat dan weer wat anders. Mijns inziens eerst uitzoeken naar waar die commissie voor staat en daarna eventueel handelen nav de uitslag.

www.wereldomroep.nl/actua/nl/nederland...

Apollo | 04-03-07 | 13:26

Een bloedrode maan,
Leugenachtige uitspraken gedaan.

(volkswijsheid)

G-unite | 04-03-07 | 13:25

@LibertasSimplex 13:18
Tuig van de tichel.
En dit heerschap heeft het over "de dialoog" aangaan, terwijl in dezelfde zin gezegd wordt, dat hij een voorstel van het kabinet om dubbele nationaliteit aan te pakken "niet zal meemaken". Maar ja, tussen samen werken en samen leven zit natuurlijk een groot verschil.

Vigil | 04-03-07 | 13:25

Ik had al een gevoel dat er met die man iets mis was... hij komt mij vreemd over... nu is het duidelijk... ook weer een enge man.

css.... | 04-03-07 | 13:24

@Chileen: "Want er is er maar één die feiten verdraaid en dat is de PvdA." Stam plus t, je weet tog.

Elegast | 04-03-07 | 13:23

Eindelijke dan. Een frisse, non-Westerse benadering van informatievoorziening in onze politieke gelederen, volgens de school van Muhammed Saeed al-Sahaf: "There are no American infidels in Baghdad. Never!". Ik weet er nog een: De integriteit van het huidig politiek-bestuurlijk Nederland is volkomen zuiver en oprecht.

sellafield | 04-03-07 | 13:23

@ridge> dan moet jij de toespraak van de konig maar eens lezen die deze commissie inluidde. Mensenrechten my haram ass.

superjan | 04-03-07 | 13:22

Verdraaid, daar moet verdraait staan. Lastig he, dat Chileens-Nedrelands vertaalprogramma

Wazzeggu? | 04-03-07 | 13:22

Marokkanen in Nederland hebben maar 1 vaderland en dat is Marokko!! Ga het ze zelf maar vragen

kruisridder | 04-03-07 | 13:22

'een dubbelestandaard'. Dat suggereert dat er voor de een andere regels gelden dan voor de ander. Welke andere regels gelden er dan voor wie? Er gelden voor iedereen hier dezelfde regels.
ls er iets een dubbele standaard is dan is het wel aan de ene kant zogenaamd integreren en aan de andere kant toezien op de Marokaanse identiteit (de niet-Nederlandse identiteit dus) van Marokanen in Nederland (we moeten 'ze' toch zien als Nederlanders? Waarom doen ze dat zelf dan niet? Is dát geen dubbele standaard?).
Ik denk dat de kreet 'dubbele standaard' gewoon een zwaktebod is. Een holle kreet die recht moet lullen wat krom is. Hypocriet.

Hommel | 04-03-07 | 13:22

Ik bespeur christen unie invloeden: "Zo ontkende de kersverse fractieleider Tichelaar vrijdagavond in Nova tot drie keer toe" Er staat ergens zo'n stukje in de bijbel, dat was ook iets met 3 keer liegen... Alleen kraaide er daarna nog een haan....

Hellsmurfje | 04-03-07 | 13:21

Tichelaar is goed gedrilld door Wouter Windvaan, meewaaien uit de goede hoek.
Mevr. Arib zegt "De Wereldomroep meldde dat de raad voor de mensenrechten van de Marokkaanse koning Mohammed VI de opdracht had meegekregen om de Marokkaanse identiteit van migranten in Europa te verstevigen."
Kortom; de Marokkaanse migranten moeten hun indentiteit VERSTEVIGEN.
Gaan we gvd... nog integreren of niet???
Het wordt tijd voor een Christelijke interventie op regeringsniveau in Marokko. Tijd voor de bouw van kerken waar homosexuele domino's gaan preken.
Eens zien wat er dan gebeurd.

Rest In Privacy | 04-03-07 | 13:20

Nou nou Chileen.
Voor de reaguurders, ze zit in een commissie die zich sterk maakt voor mensenrechten.
Jaques jongen, wat ik van jou tot nu toe heb gezien is scherp, maar keep your facts straight.
Niettemin moet die Marokkaan oprotten, zij heeft immers geen toegevoegde waarde.

Ridge Forrester | 04-03-07 | 13:20

En dit is nog maar het topje van de ijsberg in het nieuwe kabinet. Iedereen liegt dat het gedrukt staat, en als puntje bij paaltje komt dan spelen ze de vermoorde onschuld, met alle nieuwe leugens vandien.<br>
En dan nog verwachten dat het met dit kabinet beter zal gaan als in de afgelopen jaren..?? Het enige wat verbeterd is, zijn hun salarissen.. enwel 30% verbeterd. Voor de rest gaat iedereen er schreeuwnd hard op achteruit.<br>
Behalve criminele antilliaantjes, die mogen lekker blijven, uiteraard op onze kosten. terwijl Oma lekker binnen moet blijven omdat ze zonder rollator geen kant op kan.

Sulfuric-Acid | 04-03-07 | 13:19

Jezelf bevoordelen via een onmogelijke collega door middel van de schijnbare ontkenning: een tichelaartje.

LibertasSimplex | 04-03-07 | 13:18

"... die stelt dat de media de feiten verdraait." Iemand die niet in de gaten heeft dat "media" een meervoudsvorm is, is zèker geen serieus te nemen journalist.

luldebehanger | 04-03-07 | 13:17

@ Colossi, Hear, Hear.

Frommeltje53 | 04-03-07 | 13:17

tuurlijk marokko heeft nl nodig. alle randdebielen en ongewenste personen gaan richting hollanda. al die marocs die hier in nl rondlopen worden daar met de nek aangekeken.. met name de zogenaamde hoofdoektrutjes en boerkha malloten. in marokko pruimen ze zulke figuren niet.

gordon99 | 04-03-07 | 13:16

tichelaar ontkent helemaal niet dat ze in een dergelijke commissie zit. chileentje, ff je bericht aanpassen.

b9 | 04-03-07 | 13:15

Hoe ging het ook alweer. "Voorwaar, ik zeg u: Nog deze Nova, voordat de maan verduistert, zult gij mij driemaal verloochenen."

Flodder | 04-03-07 | 13:14

Normale mensen snappen allang dat de islam werelddominantie als enige doel heeft.

Infiltreren is dan ook een logische stap. De islam moet en zal verspreid worden met alle middelen. Via politieke actie, intimidatie, terrorrisme, alles is blijkbaar geoorloofd.

Alles dat er hier en nu gebeurt, zagen nuchtere, normale Nederlanders al twintig jaar geleden aankomen, maar werden het zwijgen opgelegd of voor racisten uitgemaakt.

Als over een paar jaar de moslims hier politiek de dienst uitmaken, heeft iedereen dit zien aankomen en niks gedaan. Politici zijn opportunistische ratten en dienen allesbehalve het welzijn van burgers.

Helaas is de linkse indoctrinatie zeer succesvol, van de wieg tot het graf. Het schoolsysteem is zo links als maar kan, evenals justitie en vrijwel alle media. De gewone burger wordt overspoeld door leugens en gemanipuleerd nieuws, verspreid door NOS en andere landverraders.

Dit land is reddeloos verloren en we kunnen alleen toekijken hoe het verder wordt verkwanseld en verraden door onze eigen landgenoten.

Colossi | 04-03-07 | 13:10

'Nee, want zij heeft mij gezegd' etc etc
Next move voor de inkop: 'Arib heeft gelogen'
Jezus wat een flikker die Tichelaar. Met recht een rat. Zit dan ook precies op de goede plaats, zo bij de PvdA

LibertasSimplex | 04-03-07 | 13:10

Heel Nederland aan het F5-en?

@SJ: tuurlijk joh.

G-unite | 04-03-07 | 13:10

En kijk Rutte lief voor Tichelaar zijn dan! Slijmbal. Gadverdamme.

Rest In Privacy | 04-03-07 | 12:55

@SuperG:
Ja best wel, aangezien ze voor de koning van Marokko werkt, en voor Nederland.
Dat heet volgens mij belangenverstrengeling, iets wat zeer hard tegengegaan moet worden...

Hatsiemoko | 04-03-07 | 12:55

voor politiek- liegen is een woord:
staatspropaganda;
niet om te informeren,
niet om te overtuigen,
niet om een doel te bereiken,
maar bedoeld om het volk te vernederen.

bejaarde op brommer | 04-03-07 | 12:54

Die foto van Arib op de nrc-site komt af van de "tweede Camera" (ga er maar eens op staan met de cursor). Nieuw Persbureau?

renjerot | 04-03-07 | 12:54

moet van deze matenaaiert een nog groter teiltje om de chinees naar buiten te werken dan die bruinwerkert van een Bos.

dodgepowert | 04-03-07 | 12:54

Zowel Tichelaar als Arib hebben bij deze hun geloofwaardigheid verloren. Niet vanwege dubbele standaarden, of dubbele paspoorten, maar wegen onverenigbare functies en het herhaaldelijk verstrekken van onjuiste informatie in de hoedanigheid van fractievoorzitter. Opstappen!

Miggerd | 04-03-07 | 12:53

nah hij is geen rat .. hij laat zich alleen snel suckeren .. voor de rest is wilders de rat ... hij is een limburger en heeft het helemaal niet goed voor met nederland ..

Draaitafel Demagoog | 04-03-07 | 12:53

@.. zapper: nee man, ook deze regering gaat weer over iets heel onbenulligs vallen. Ik voorspel iets met publieke omroepen ofzo.
Maar ik verzeker je, wij Marokkanen, en de koning in het bijzonder, zullen daar een vinger in de pap hebben.

bwahaha | 04-03-07 | 12:53

@g unite, mag ik die post over dat cda kamerlid hier reposten?

superjan | 04-03-07 | 12:52

Hij heeft ook nog eens een gemene lelijke bek.

Grasgriezel | 04-03-07 | 12:51

Het gaat niet goed met de PvdA. De partij zit in een behoorlijke identiteitscrisis en als ze daar niet snel uitkomt zal ze gemarginaliseerd worden en neemt de SP haar plaats in.

Jeremia | 04-03-07 | 12:51

wel even iets aan de verstaanbaarheid van het filmpje doen jongens

superjan | 04-03-07 | 12:51

TeringHenkie 04-03-07 @ 12:48
Die was al jaren geleden begonnen, slet.
Welkom trouwens in de wondere wereld van GS, draai je effe om en loop die poort weer uit.

Boze Buur | 04-03-07 | 12:51

Dit kabinet gaat vallen over leugens, dubbele nationaliteiten en driedubbele agenda's.

..zapper | 04-03-07 | 12:50

*zingt*

Vuile Tichelaar, pak jij je koffer maar.
En verdwijn voorgoed uit m'n leven..

G-unite | 04-03-07 | 12:49

toch weer even wilders met janmaat vergeleken he desanne...

echt heel sterk hoor meid.

steek die pendulebeweging maar waar de zon niet schijnt.

Gelukkig is in buitenhof nu de bloedrode bohler aan het declameren over geert.

Ik denk dat met het nieuwe kaaaaabinet, de staatsomroep nog een klein stapje naar links gaat,

superjan | 04-03-07 | 12:49

Sjak Huichelaar.

Boze Buur | 04-03-07 | 12:48

@SuperG
Inderdaad, lekker boeie. De GS anti-PVDA campagne is lekker op stoom lees ik.

TeringHenkie | 04-03-07 | 12:48

waarom zou zij in godsnaam hand in eigen boezem moeten steken? omdat ze in een marokkaanse raad voor democratiseringsprocessen zit? (zie NRC artikel van zaterdag)... wat een kleinzielig gezever steeds weer zeg. Wanneer gaan jullie over Maxima beginnen?

Simsalabim | 04-03-07 | 12:48

Lekker boeie

SuperG | 04-03-07 | 12:47

Wederom een voorbeeld van de ware agenda van links in nederland.

Het is niet te begrijpen dat mensen illens en wetens een politiek systeem aanhangen wat werledwijd geflopt is (Albanie, voormalig oostblok, Cuba, etc..)

Blijkt het gewoon een poging wan Arabie om de macht hier te grijpen.

JaquesDeMolay | 04-03-07 | 12:46

Zie er inderdaad wat in.. Bos moet terug:P

Gautam | 04-03-07 | 12:45

Sterke actie van je Jack Tiggelmans!

Aussie | 04-03-07 | 12:45

Kijk maar uit hoor. Marokko heeft het op Nederland gemunt. De nieuwe lebensraum!
Sure, Nederland is qua oppervlakte maar een schijntje vergeleken met Marokko. Maar het is precies wat we nodig hebben.
U zal buigeN!

bwahaha | 04-03-07 | 12:45

ja piggelmee, het staat op youtube jongen...

superjan | 04-03-07 | 12:44

Vroeger had het allemaal nog potentie: die leuke stakke frisse jongen Bos. Nu mag hij lijdzaam toezien hoe zijn volgelingen zijn windvaantjes karakter klakkeloos overnemen. Nog even en Wouter mag naast Pechtold (samen goed voor 2 zetels) met de tram nar huis..

Tom Waits | 04-03-07 | 12:44

commissie Hoxa bestaat ook

Genodigde | 04-03-07 | 12:43

En we hebben een nieuw windvaantje..

G-unite | 04-03-07 | 12:42

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland