Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Template aanslag topic (Niet online zetten!)

In [PLAATSNAAM] is een aanslag gepleegd. [AANTAL] islamitische moslimmohammedanen hebben met [WAPENS] en [EXPLOSIEVEN] een [AANTAL] doelwitten getroffen. Daarbij vielen [AANTAL] doden en [AANTAL] gewonden. De politie in [PLAATSNAAM] heeft [AANTAL] daders gedood in en vuurgevecht. [AANTAL] daders zijn nog op de vlucht. De burgemeester van [GEMEENTE] heeft burgers opgeroepen om binnen te blijven. Er is een noodnummer geopend. De [STAATSHOOFD] van [GETROFFEN LAND] maant de natie tot kalmte. In reactie op de aanslagen in [PLAATSNAAM], is het leger naar de stad gestuurd. Alle stations en luchthavens zijn ontruimd en gesloten. [STAATSHOOFD] heeft de grenscontroles verscherpt en verklaart alles te zullen doen om de daders te vinden. Daaraan voegde [STAATSHOOFD] toe dat de islamitische slachtpartij op [AANTAL] onschuldige burgers een daad van extremistische uitwassen is en dat [NATIE] niet in oorlog is met een religie, alleen met ISIS. Op [STAATSZENDER] is een ingelaste talkshow geprogrammeerd waarin [BEKENDE MOSLIM] en [PROGRESSIEVE POLITICUS] een gesprek aangaan over de toegenomen spanningen in de samenleving van [NATIE] en de rol die [NAAM POPULISTISCHE POLITICUS] daarin speelt. [BEKENDE MOSLIM] claimt dat het een zwarte dag is voor de islam, zonder enige vorm van reflectie toe te passen op de endemische agressie die zijn religie chronisch cultiveert. [NAAM PRESENTATOR] vraagt niet verder, want er is belangrijker nieuws: op sociale media in [NATIE] is de hashtag #PrayFor[NAAM GETROFFEN STAD] trending. Wereldwijd delen mensen foto's van [BEKEND GEBOUW] en [BEROEMD OBJECT] waar de nationale kleuren van het getroffen [NATIE] op worden geprojecteerd. De eerste foto's van bloemen en knuffels die bij ambassades van [GETROFFEN NATIE] gelegd worden, verschijnen in beeld. [NAMEN VAN BEROEMDHEDEN] uit [GETROFFEN NATIE] kondigen een mars voor vrede en verzoening aan. [NAAM MINBUZA] kondigt op televisie aan dat de grenzen niet gesloten zullen worden, maar voegt daar de verplichte spinzin aan toe dat hij de zorgen en onrust onder de bevolking begrijpt. Niemand gelooft hem nog, terwijl [OMLIGGENDE NATIES] aftellen tot zij zelf aan de beurt zijn voor een gewelddadig bezoekje van de Achterlijke Slaven van Mohammed.

Reaguursels

Inloggen

Gelijk ook templates om de zeurreaguurders te kunnen bashen. Die over 'ja maar in [DEFAULT WARZONES] was [DATUM] ook een [AANSLAGOMSCHRIJVING] met [aantal] doden en daar hoor je niemand over'.

Hard maar waar, vervanjebedoorlogen moet je ook vervanjebed houden. Diezelfde critici zijn ook altijd bezig over Palestina, Beirut en andere islamparadijzen. Maar hoor je niet wanneer die honderden meisjes in Afrika werden ontvoerd. Bij de vondst van massagraven of onthoofdingen. Ik weet het, hullie doen net als ik, selectief medeleven. Logisch toch, zij/wij kunnen niet de hele wereld dragen.

superlutser | 16-11-15 | 12:16

Template reactie (niet posten!)

Het verbaast mij [VLOEKWOORD] niks. Het is altijd het zelfde in dit [NAAM ENGE ZIEKTE] land. Alleen omdat [NAAM POLITICUS] en [NAAM PARTIJ] en al die andere [POLITIEKE OVERTUIGING] verraders te lui zijn geweest om tijdig actie te ondernemen tegen [PROBLEEM] en [NOG GROTER PROBLEEM], is [BESCHRIJVING SITUATIE] ontstaan. En de [NAAM VERANTWOORDELIJKEN] komen er gewoon weer mee weg. Steeds maar weer.

Sioux | 16-11-15 | 00:51

koenders ..... een honkbalknuppel gewikkeld in prikkeldraad en ingesmeerd met sambal in je hol!

brengt je misschien op andere gedachten.

Of gewoon tussen de burgers staan helpt ook

vieze vuile schijnheilige klootzak, je kijkt niet eens recht uit die gore onbetrouwbare rotsmoel van je.

sociopaat & narcist.

voor een stomp op die gore bek van je hoef je alleen maar even aan te bellen bij me.

lefbak | 15-11-15 | 21:26

Nou nou Van Rossum, dat is wel een heel omslachtige manier om de term 'incident' te duiden...

automobilaterealist | 15-11-15 | 21:00

Meneer Koenders u bent zelf een arrogante sprookesverteller met uw politieke NEP-oplossingen. Beetje leuteren over 'de diensten' en 'samen oplossen'. Wordt GVD eens wakker en ga concreet wat doen! (excuseer mijn ijdele gebruik van uw naam op de zondag, het is de schuld van Koenders).

GormSuil | 15-11-15 | 17:34

oh god oh god. deze kan alleen ambtenaar zijn. praten zonder wat te zeggen.
helemaal geen visie. niet vooruit kunnen denken. sorry voor de rest van de ambtenaren die dat wel doen. twitteren onder werktijd. in het bedrijfsleven zou hij uitgeknakkerd worden.

ray7900 | 15-11-15 | 17:31

Koenders vindt dat we op de inlichten diensten moeten vertrouwen. Fijn. Een van de daders in Parijs werd al 10!!!!!! jaar in de gaten gehouden door de inlichten diensten. Hoezo daarop vertrouwen Koenders? Als het zoals in dit geval geen consequenties heeft. Het is blijkbaar allemaal teveel voor jouw bordje Koenders. Je praat in holle frasen zoals die ook in sprookjes gebruikt worden.

ijskogel | 15-11-15 | 16:35

Ik was niet verbaasd over de aanslag in Parijs en ik ben nog minder verbaasd als Nederland aan de beurt is. Het is gewoon een kwestie van afwachten.
Met de import van miljoenen mensen die een achterlijke fascistische ideologie aanhangen onder de noemer godsdienst, importeer je ook de uitwassen van deze ideologie.
Kijk naar de landen waar islam regeert (politiek en godsdienst zijn daar niet gescheiden) en noem één land waar het goed is. Het is een feit, niet één!
Afghanistan, Pakistan, Tunesië, Egypte, Marokko, Turkije, Algerije, Irak, Iran, Jemen, Syrië, Indonesië ik kan wel doorgaan maar het is denk wel duidelijk dat de islam een ongewenste ideologie is die de menselijke geest (bij een groot deel) verziekt tot op het bot.
Al die ouders die de staat de schuld geven dat hun kinderen naar Syrië zijn afgereisd zien niet dat zij hun kinderen zelf van kleins af aan geestelijk vergiftigd hebben met een verderfelijke ideologie waar geen plaats is voor Joden, homo's, en andere religies en vrouwen altijd ondergeschikt zijn aan hun man en zoons.
Willen we de EU weer leefbaar krijgen dan dient er per direct een verbod op de gewelddadige aard van de ideologie islam te komen. Alleen nog een uitgeklede, moderne, westerse versie en anders basta. Zint je dat niet dan ben je vrij om te gaan naar Noord Afrika en daar doorgaan op de vernietigende manier van het geloof van de haat, islam.

Dirk III | 15-11-15 | 14:58

Zo iets simpels om de grenzen dicht te houden voor mensen die ons naar het leven staan moeten we niet aan beginnen.

Want simpele oplossingen die iedere kleuter van 4 jaar zou kunnen verzinnen is gewoon te simpel gedacht.

Nee, we moeten de grenzen gewoon wijd openzetten voor mensen die ons naar het leven staan en gezamenlijk moeilijke oplossingen verzinnen die eigenlijk geen oplossingen zijn, maar dan doen we het wel goed.
En daar gaat het om.
We moeten goed doen.
Want wie goed doet goed ontmoet.
Dat zei mijn moeder altijd: Jongen wordt een goedmens, en mag ik wel zeggen dat is goed gelukt. Toch?
Simpele oplossingen zijn leugens omdat het allemaal heel gecompliceerd is. Daarnaast kunnen we de grenzen niet dicht doen want dan komen ze met een bootje van texel naar ons toe. Dus zo eenvoudig is het allemaal niet. Vogels vliegen ook gewoon de grens over wil je die dan ook allemaal tegenhouden?
Dat snapt toch iedereen dat dat niet kan.. Daarvoor hoef je toch geen postduifhouder te zijn om dat te snappen.
We kunnen gewoon moslims en vluchtelingen een brief laten tekenen dat ze vriendelijk zijn. Dat is goed PVDA beleid, en al veel beter dan zomaar populistisch de grenzen dicht doen die niet dicht kunnen.

dijkbewaker | 15-11-15 | 14:57

@Donkersloot | 15-11-15 | 09:20
Smakeloos... jaja... Weet je wat 'smakeloos' is? Als volksvertegenwoordiger[...} je eigen bevolking met een mes in de rug neerzetten als nazi als ze er iets van zeggen. En dan gaan zeiken over 'de toon vabn het debat'. Dat is ook 'smakeloos'.
peterdh | 15-11-15 | 09:29

Ik geloof dat je je eigen argumenten bij elkaar verzint, ze neerzet als feiten en daar dan weer tegenin gaat. Een leuk debat-trucje om degenen die af en toe wat redelijker uit de hoek komen mee te sleuren in de hysterische sfeer die hier de laatste dagen hangt. Ik doe er niet zo aan mee. Toegegeven; een groot deel van wat men doet (of kan doen) op dit moment is 'damage control', maar ik geloof er geen bal van dat er op korte termijn simpele oplossingen zijn. Degenen die dat wel denken (atoombommen, Berlijnse muur rond NL) zijn simplisten uit een ander tijdperk.

Donkersloot | 15-11-15 | 14:25

Frankrijk gooit toch ook onmiddellijk de grenzen dicht. Zelfs al zou dat zijn om te voorkomen dat daders ontsnappen, blijkbaar kan het dus wel gewoon of is dat ook allemaal voor de show Bertje

El Muñeco | 15-11-15 | 14:05

70% van het NL volk wil dat de grenzen dicht gaan om gespuis tegen te houden! Wat moet er dan gebeuren in een democratie meneer Koenders? (meeste stemmen gelden en zo!) Koenders is net zo eng als Timmermans! De grenzen moeten simpelweg dicht en moslims terug naar huis! O ja,... De invoer haven Rotterdam bedoelen wij daar (natuurlijk) niet mee!

Lexus01 | 15-11-15 | 13:59

Niemand had zich geïntimideerd gevoeld als de inspraak van Nederlandse burgers wat serieuzer was genomen. Nu heeft het Nederlandse volk het idee te zijn overgeleverd aan een stel imbecielen aan het roer die ons ongevraagd van de ene crisis de andere crisis in slepen. Gek he, dat men geintimideerd heeft en er GEEN vertrouwen in heeft dat onze overheid ons kan/zal/wil beschermen. Triest.

El Muñeco | 15-11-15 | 13:57

Ik heb het programma gezien! Net alsof Koenders en de andere aanwezige "Experts" op een andere planeet leven! Volkomen de weg kwijt

Lexus01 | 15-11-15 | 13:47

Wie beschermt ons volk tegen de bedreigingen van IS nu de grenzen nog niet gesloten worden!! Voor ons is het nog maar een kwestie van tijd???
Hoeveel IS-strijders zijn met de vluchtelingen meegelift naar Nederland?? Worden onze grenzen pas gesloten als er
hier ook een soort gelijk aanval komt???
Koenders doe wat het volk wil!!!! GRENZEN DICHT.
Het blijft hier alleen maar met praten.... praten.... totdat het te laat is.

peggy6894 | 15-11-15 | 13:35

Grenzen dicht zal niet alles op lossen maar het helpt wel. Maar Koenders vind het belangrijker om zijn zieke visie op migratie en open grenzen hoog te houden. Ten koste van onze veiligheid. Want wat is het NADEEL om voorlopig de grenzen te bewaken? Dat zegt de linkse zakkenvuller niet.

doskabouter | 15-11-15 | 13:25

Hahaha ik begrijp hun angsten..... samen oplossen, deradicaliseren hahahah wat een utopie! Het enige wat helpt in deze kwestie heet bronbestreiding en dat kan maar op 1 manier: uitzetten uit Europa. Elke fundamentalist, elke radicale moslim, elke moslim dat liever de sharia wilt dan democratie, elke moslim die zich geen Nederlander wilt voelen al dit volk moet Europa uit... dit is de enige manier, er bestaat gaan andere manier om dit gezwel uit onze samenleving op te lossen.

Dutchmen32 | 15-11-15 | 13:24

@Roadblock | 15-11-15 | 13:13
Het blijkt onmogelijk een 'gematigde' moslim te vinden.
Hamas is ook heel gematigd plotseling, sinds de aanslag in Parijs, die hebben ze namelijk afgekeurd.
Netjes hoor, Hamas....

Hooloovoo | 15-11-15 | 13:17

De vaste gast van Pauw als er een "gematigde" moslim nodig is. Meneer Nourdin el Oual van NIDA Rotterdam.
Wilde als groenlinks raadslid indertijd met de Gaza-vloot meevaren die door Hamas georganiseerd was.
www.carelbrendel.nl/2015/07/29/nida-is...
Ook bekend van het samenstellen van het moslim-pleegkind filmpje waar bij de moslimpleegouders het rugzakje niet vergeten.

Roadblock | 15-11-15 | 13:13

We moeten echt af van de religies en hun invloed op kinderen, het bijzonder onderwijs moet ophouden te bestaan, geen religieuze scholen meer, dat 'onderwijs' doe je maar thuis, in je eigen privé-tijd.
Als we om de christenen maar hun bijzonder onderwijs te laten hebben ook islamitisch onderwijs moeten onderhouden, kunnen we die kinderen nooit TIJDIG bereiken met het beste alternatief voor religie; de realiteit, onderbouwd door de wetenschap.
Leer ze het belang van kritisch denken, twijfelen, ook aan je ouders, i.p.v. slaafse volgzaamheid.
Dit recht op bijzonder onderwijs geeft volwassen islamieten de macht over kwetsbare kinderen, om ze te vormen en te voegen voor hun islamitisch ideaal. Elke dag opnieuw, 5 dagen in de week, 8 uur per dag.
Dáár kan je nooít meer tegenop, eenmaal gevormd als islamiet is het niet eenvoudig de islam weer uit het kind, de puber of de volwassene te krijgen.
Dat actieve vormen (brainwashen) bepaalt de normen en als die op de koran gebaseerd zijn zullen ze zich per definitie tegen onze westerse, vrije samenleving richten.
En wee je gebeente als je afvallige wordt, dan mogen je voormalige geloofsgenoten jou vermoorden.
Zulke dreigementen zijn pure geestelijke mishandeling.
Verbied het bijzonder onderwijs en geen ieder kind de kans om de realiteit te ontdekken en zijn denken kritisch te vormen.

Hooloovoo | 15-11-15 | 13:12

Rake template! Ziehier een reden waarom ik zo'n obligaat Rutte-statementje links laat liggen.
En wat links betreft is wat een burgerdienaar als Koenders in zijn zelfingenomen eentje vindt helemaal niet interessant. Hij moet gewoon pro-actief zijn arbeid doen en grenscontroles invoeren, en wel vanaf eergisteren. Een paar van die strenge gelovigen in Parijs bijvoorbeeld, waren kennelijk "vluchtelingen" en er zijn -en komen- er vast meer twitter.com/cocodinos/status/66555935... Het wordt tijd dat burgerdienaars als Rutte en Koenders hun pensioenrechten kunnen verspelen (om te beginnen) als ze fouten maken of zich onverantwoordelijk hebben gedragen.

ben kokhals | 15-11-15 | 12:57

@duitse herder | 15-11-15 | 09:44
Nog wel..

Wasbakplasser | 15-11-15 | 12:50

Koenders begrijpt helemaal niets en gelooft in zijn eigen sprookje.

ijskogel | 15-11-15 | 12:50

Pfff... wat een droplul is het toch ook. En nu maar hopen dat hij als eerste aan de beurt is.

Stomstom | 15-11-15 | 12:37

@ daytripper | 15-11-15 | 09:13

Iets met eiland mompelt

De gezellige Syrier | 15-11-15 | 12:22

Rotisseur | 15-11-15 | 11:47
Of praten veel of weinig zin heeft gehad laat ik t.z.t. over aan de geschiedschrijving.
Ik heb gewoon geen zin in een endlösung-achtige oplossing.
Of krijg jij een lekker gevoel als je weet dat de kebab-verkoper en de vader met wie je langs de lijn staat bij de voetbal volgende week zullen worden vergast?

soldier-of-fortuyn | 15-11-15 | 12:12

Ik wacht op het volgende :
Zielige vluchteling die geen vluchteling is zegt , als hij niet krijgt wat hem is beloofd, huis, TV , ijskast en meer geld, zal Nederland ook zulke aanslagen krijgen. Let maar op, Dit gaat nog komen.

edelweiss | 15-11-15 | 12:03

-weggejorist-

heidos | 15-11-15 | 12:00

Gek eigenlijk. Als je alle Moslims uit Nederland zou zetten en daarbij ook de landsgrenzen zou sluiten, zou dat niet voor eens en altijd een einde moeten kunnen maken aan Islamitische-terrorisme in Nederland?

byebyelinks | 15-11-15 | 11:59

Koenders wil ook een baan in Brussels.
Dus offer je de veiligheid van 17 miljoen Nederlands op.
Simpel toch?
Dijsselbloem betaald blind naheffingen voor zijn baantje.

Raider Twix | 15-11-15 | 11:57

70 procent van de Nederlanders vindt dat er weer grenscontroles moeten komen, zowel in ons land als in Europa. Bij de PVV-kiezers is dat 99 procent. Ook bij kiezers van andere partijen zijn er meerderheden voor, behalve bij D66-stemmers (28 procent).
- www.spitsnieuws.nl/binnenland/2015/11/...

(c)ZWITSUL | 15-11-15 | 11:56

Mooooguh! Net wakker en gaat al met al wel lekker. Bakkie. Peukkie. Mooi boekenprogramma op mijn mooie NPO. Relaxed zondagje. Hoor geen sirenes loeien in Amsterdam so we are still standing en dus hebben de hoge heren onze veiligheid nog in de klauw. Ik ben een believer geworden. Grenzen dicht, grenzen open, knipperlicht politiek. Nee, duidelijk besluit. We staan na Parijs sterker dan ooit, verbonden door ons lot, we laten ons niet uiteen drijven door amateuristisch opgezet incidentje. Gister was best een zure dag, maar dat moet ik toch echt bij mezelf zoeken en vandaag is Parijs best ver van mijn bed. Met een beetje mazzel is het dinsdag wel uit mijn systeem. Ik ben meteen na Pauw eens bij mezelf te rade gegaan en ben op de fiets nog even door het grensgebied gefietst; niks te zien; alles rustig. Paar uur slaap heeft me volledig gederadicaliseerd; ik kan jullie meedelen dat dit echt lekker voelt. Zouden meer van jullie moeten doen. Ik bemerk echter een vrij hoog niveau van ongerustheid en de neiging elkaar verder naar de mond te praten. Relax. Normen op boterham 1 en waarden op boterham 2. We zijn alert, maar op de verkeerde manier. Ik ben een believer. Als Amsterdammer wil ik dan ook graag samen met jullie als teken van wederzijds reapect het mooie Rotterdamse clublied aanheffen: "Hand in Hand Kameraden, Hand in Hand voor Aanslag Eén, Geen Daden maar Woorden, Hand in Hand voor Aanslag Eén!".

verbanden | 15-11-15 | 11:50

Grenzen dicht is ook niet DE oplossing. Maar het maakt wel degelijk deel uit bij het oplossen van het probleem.
Koenders is een nietsnut.

ET007 | 15-11-15 | 11:49

Ik ben woedend. -- Per direct een nieuw ijzeren gordijn tegen barbaarse culturen. -- Per direct vertrek van deze regering die ons aan barbaars lot overlaat. Het is te schandelijk voor woorden. -- Per direct een oorlogskabinet dat ons bewaakt en om ons geeft, in tegenstelling tot dit kabinet dat ons de dood injaagt.

koekiemonsterjager | 15-11-15 | 11:49

We zijn dus in oorlog met isis. Wat gaan we dan doen? Afwachten?

Karelklep | 15-11-15 | 11:48

soldier-of-fortuyn | 15-11-15 | 11:26
We zijn al 20 jaar aan het praten met die onbetrouwbare sujetten. Merendeel, dat al meer dan 30 jaar in Nederland is, praat nog steeds geen Nederlands. Merendeel is sympathiek aan IS. Merendeel heeft strafblad. En dan gast, weer, praten helpen?

Rotisseur | 15-11-15 | 11:47

Koenders: Doe wat de baas aan je vraagt: Gooi die grenzen dicht en voer een 'razzia' uit op extremisten en ophitsers. Maak een wet die het toestaat om ze in een kelder te laten verrotten zonder Nederlands paspoort. Doe wat er van je gevraagd wordt arrogante vlerk.

Jigsawpuzzle | 15-11-15 | 11:46

Dat de kans op een aanslag in NL is mogelijk kleiner omdat potentiele terroristen hier redelijk ongemoeid kunnen vertoeven (je eigen nest bevuil je niet) en een aanslag in de grote steden ook veel moslims zal treffen.

watazooi | 15-11-15 | 11:45

@peterdh | 15-11-15 | 10:05
Jij bent het die het niet snapt. Op hemt moment dat hier de controles binnen het land zodanig scherp zijn dat het plannen van aanslagen bijna onmogelijk is dat ze dan ook niet hier komen.
Je moet de beschikbare middelen gewoon zo efficient mogelijk inzetten en dat doe je niet door met een groot net met enorme gaten aan de grens te gaan zitten maar door gericht met kleinere netten met kleine mazen binnen het land ze te vangen.
Grenscontroles zijn schijnveiligheid en symboolpolitiek. Ik ga voor echte veiligheid.

sinar2 | 15-11-15 | 11:45

Sukkel

JanJ | 15-11-15 | 11:44

grappig dat hij over radicalisering praat. gister naar een meneer op de tv zitten kijken die dat al werk had en zijn ontslag in gedient had omdat hij na de aanslagen er achter was gekomen dat dat niet helpt

wth was dat | 15-11-15 | 11:43

[Standaard opmerking over volksverlakkerij door het nep parlement]

Dhr. de Wit | 15-11-15 | 11:42

Deradicaliseren, sure right. Wat een een zwak en naïef gewauwel. Die gasten die dit soort shit uitvoeren zijn al vanaf de paplepel gevoed met haat. Haat tegen alles wat niet-moslim is. Haat tegen alles wat westers is. Haat tegen alles wat joods-christelijk is. Haat tegen alles wat blank is. Ze hebben zelfs haat onderling. Onze natte dweil denkt dat we die mensen wel even kunnen veranderen. Sure right, misschien als je ze 30 jaar geïsoleerd, 24 uur onder begeleiding en behandeling neemt. Zoveel tijd hebben we niet per geval Koenders. Om over de kosten nog maar te zwijgen. Uitzetten alles wat niet vluchteling is, wat op de AIVD lijsten staat en vervolgens grenzen dicht. Daarna een keihard migratiebeleid gaan invoeren zoals Australië en Nieuw Zeeland. Snel, effectief en goedkoop.

Banana008 | 15-11-15 | 11:36

Ik vind het vooral fout dat we in een modern land religie blijkbaar op zon hoog voetstuk hebben geplaatst dat zelfs na het zoveelst verschrikkelijke excess van de aanhangers van een bepaalde religie er niet gezegd mag worden dat die religie misschien een levensgroot probleem is. Als je je vrijwillig, want dat is het nog altijd wel, bij een organisatie schaart waar van een significante deel van de leden zulke verschrikkelijke misdaden begaan in naam en ter meerdere glorie van die organisatie vindt ik het schandalig dat mensen er mee weg komen door te zeggen "Ja maar dat is niet hoe ik de organisatie beleef". Je kon wel lid van de Nazi partij zijn om de mooie snelwegen maar als je ondertussen weet had van de holocaust is dat geen excuus. Als je gewoon mee blijft doen ben je net zo schuldig als diegene die de trekker overhaalt. Religie is echt geen aangeboren afwijking of een huidskleur, je kunt er per direct mee op houden.

supah | 15-11-15 | 11:36

Wilders heeft als hoofdpunt de brute islam te bestrijden. De andere partijen, onder aanvoering van D66, hebben alleen als partij prioriteit "de bruut" Wilders te bestrijden.

miss error | 15-11-15 | 11:28

MarcS | 15-11-15 | 10:43
Ik heb een keer iemand kapotgeschoten op straat zien liggen en dat beeld is me nog weken lang bij gebleven (word er nog wel eens zwetend van wakker), neem maar van mij aan dat die ene foto een hoop gelul overbodig maakt.

Brad Clitt | 15-11-15 | 11:27

heldheino | 15-11-15 | 10:45
De macht van de socialisten is groot maar het policor-denken was op Janmaat na, kamerbreed.
En sinds een jaar of 15 is het hier een stuk genuanceerder of ongenuanceerder geworden (het is maar hoe je het bekijkt).
Ook bij links zie je een verschuiving naar een meer realistische visie.
Ik heb gisteren echt niet zo veel gekkigheid gehoord bij Pauw.
Wat had je dan gedacht? Dat Van der Laan zou hebben gepleit voor vergassing van alle Amsterdamse moslims en dat Pauw dan zou hebben gevraagd om een wat humanere Endlösung?
Je zal toch echt door middel van dialoog met elkaar er uit moeten komen en tegelijkertijd echte extremen uit de maatschappij moeten zien weg te snijden.
Het alternatief is een burgeroorlog en daar zit ik niet op te wachten.

soldier-of-fortuyn | 15-11-15 | 11:26

-weggejorist-

heidos | 15-11-15 | 11:23

Hoe diep ben je gezonken, vijfhonderd kilometer zuidwaarts zijn 130 onschuldige mensen doodgeschoten staan ze in Meppel met capuchon op te protesteren om black Pieter weg stemmen.
Stumpers zijn het.


Outback | 15-11-15 | 11:17

Selassie | 15-11-15 | 09:19

Maak daar maar van:

Aboutaleb en Nida-moslims DWINGEN Rotterdammers te gedenken bij de Rdamse moskee Essalaam om zo te laten zien dat de Islam geslaagd is in het onderdrukken van niet-islamitische Rotterdammers en het uiterlijk showen van de minachting van uit naam van de Islam gestorven slachtoffers.

gaffelbaard | 15-11-15 | 11:16

Als je een lekkage hebt in je badkamer, dan zou Koenders dus gewoon het water laten doorstromen want het is nu toch al nat. Linkse logica.

Banana008 | 15-11-15 | 11:16

Het gaat snel. Een paar dagen geleden waren alle binnenkomers door god gezonden verrijkers van de multiculturele samenleving, en wie iets anders beweerde, was fascist. Na de aanslagen in Parijs en de ontdekking dat er misschien toch wel, gut hoe bestaat het, isis- en andere terroristen via de wijd open staande buitengrenzen europa binnen zouden kunnen komen, is het ook meteen oorlog. Met isis, hoor, niet met al die andere volgers van de pedofiel. Maar dat komt volgende week vast wel. Waar blijft intussen het excuus van de schuddenbuikende politici jegens Wilders?

Prinses Minima | 15-11-15 | 11:15

Koenders is en was een schande voor de Nederlandse politiek. Deze geldverspillende derde keus kneus heeft niets, maar dan ook nog helemaal niets gepresteerd. Hij representeerd gewoon het politieke verraad van onze Nederlandse integriteit.

|skander | 15-11-15 | 11:14

Van der Laan beweerde letterlijk dat als je een vluchteling bent dat je dan geen aanslag kan plegen, want dan ben je zelf slachtoffer.

Asimov6 | 15-11-15 | 11:12

IS is een symptoom, jihad het wapen, islamisme de dader, de koran de bron.
Ik heb het template getest. Het klopt als een bus

Islamofiel | 15-11-15 | 11:09

Wilders waarschuwt al meer dan 10 jaar voor het islamitische gevaar. Tot nog toe heeft hij altijd gelijk gekregen. De islam IS intrinsiek gewelddadig. Het HEEFT alles met de islam te maken. Teruggekeerde jihaddisten ZIJN een gevaar voor onze veiligheid. Tusse de boot *kuch* vluchtelingen ZITTEN terroristen. Schengen MOET op de schop. De grenzen sluiten HELPT.

Stijlicoon | 15-11-15 | 11:08

Ja, had iemand al gezegd zie ik nu.
Maar rode peper gelooft het nog niet, geloof ik.
Dat geloof toch....

piprecies | 15-11-15 | 11:07

@rode peper
Om van Griekenland naar NL te komen moeten tegenwoordig 7 grenzen gepasseerd worden, zelfs als de kans per grens slechts 10% is om te worden gesnapt, is de kans om succesvol in NL te komen minder dan 53% (1-0.9^7)*100%.

Had iemand al gezegd dat het sommetje 0,9^7=0,48 = 48% is?
(Inderdaad minder dan 53%)

piprecies | 15-11-15 | 11:03

Het is wel erg moeilijk om van onze MP iemand als Koenders geen landverrader te mogen noemen. Dat doe ik dus toch maar niet.

Cor Netto | 15-11-15 | 11:02

@effedenke | 15-11-15 | 10:02
Nee. Die ogen blijven dicht.

Lupuslupus | 15-11-15 | 11:02

@Stormageddon | 15-11-15 | 09:27
Opvallend?

Wij willen geen EU in de huidige vorm, bla nadeel bla nadeel bla nadeel nooit een voordeel.

Het is het standaard modus operandi van regeringen. Ze zeggen alleen de dingen die hen goed uitkomen.

MarcS | 15-11-15 | 10:57

Pimp my Voortuin | 15-11-15 | 09:14

niet om het een of ander. Maar in Moskou komen en daar op burgers de wapens leegschieten kent eerst heel erg veel barriers doorlopen. Ik denk eerder dat Europa de volle laag krijgt en IS zal benadrukken dat Rusland ook aan de beurt komt. Al schat ik de kans minder in dat daar in Rusland zoiets als in Parijs gaat plaatsvinden. Rusland heeft zijn grenzen nl. potdicht. Ook voor de tsunami van vluchtasielmigranten.

fikkieblijf! | 15-11-15 | 10:56

@Roadblock | 15-11-15 | 09:26
-1 geen bron.

MarcS | 15-11-15 | 10:56

@Trio Rimba | 15-11-15 | 09:24
Nee echt *WE*, u doet immers ook niets terwijl u het weet! De overheid doet alsof ze het niet weten, maar u weet!

MarcS | 15-11-15 | 10:54

-weggejorist-

exit religion | 15-11-15 | 10:53

@LJBrinkhorst | 15-11-15 | 10:15

Heel stevig stukkie. Maar toch nog een hoofddoek op de foto? Misschien mis ik de boodschap?

harry21 | 15-11-15 | 10:53

Koenders heeft geen tijd: Hij heeft het te druk met de vrijlating van Romano vd Dussen uit een spaanse gevangenis.

Duarte | 15-11-15 | 10:49

@BlowingBubbles | 15-11-15 | 10:21

Jammer! Dat u de kaalkopjes meteen weer uitsluit. U bent gewoon MSM, uw partij bestaat al, namelijk pvda ... de rest van uw plempsel niet gelezen.

MarcS | 15-11-15 | 10:49

@Ben ik in beeld? | 15-11-15 | 10:40
Nope, nog niet.

Ik ben mid veertiger, waar ik vroeger al geroemd werd dat ik zaken kon doorzien en veelal gelijk had met analyses. Zo ben ik tegenwoordig die oude verzuurde man / oom. Ze willen het niet zien, pas als het hun persoonlijk raakt en dan echt persoonlijk (kindjes omkomen bij aanslag en papa en mama zelf niet) terwijl er iemand roept dat Allah de grootste is ..... dan misschien.

MarcS | 15-11-15 | 10:46

@soldier-of-fortuyn | 15-11-15 | 10:16
Iedereen in de politiek heeft macht, of je nou meeregeert of met 1.5 zetel mee hobbelt. De PvdA heeft zijn macht overal, TV, ambtenarij, universiteiten, noem maar op. Hun boodschap wordt overal gezegd. De dagen na een aanslag heel voorzichtig, de dagen andere dagen hard en fel. De PvdA is de machtigste partij van het land en dat is het altijd geweest.
.
Hier moeten we doorheen zien te prikken. We moeten niet meer accepteren dat we ons moeten gedragen naar hun wil. Socialisten willen namelijk een monopolie op gedachten en haten onze individuele wil. Ze misbruiken de moslims door hun expres arm en ongeloofwaardig te houden. Ze juichen terroristische aanslagen toe, omdat ze dan weer als enige hun verhaal kunnen vertellen. Zij zijn de grootste verantwoordelijken voor verdeeldheid, want zij houden duurzame oplossingen tegen.

heldheino | 15-11-15 | 10:45

De islam heeft hier niks mee te maken. Religies zijn namelijk altijd aardig.
.
Ben zelf gestopt met geloven in Sinterklaas toen ik kind was. Heb nog steeds geen argument gehoord waarom het met andere fabeltjes anders is. En Sint geeft tenminste cadeaus, is daarna weer weg en heeft geen priesters die zogenaamd zijn woord verkondigen (OK, ouders dan). Religies slaan vaak wel om in wereldlijke agressie en vice versa. Mohammed kreeg ooit veel mensen op de been voor zijn oorlog, mede ingegeven doordat de zandbak steeds groter werd (jaja, Noord Afrika was ooit groen, klimaatverandering en landbouw enzo). Hij gebruikte heel slim een nieuwe godsdienst daarvoor. Die zijn wortels dus heeft in het willen overwinnen van andere volken waar de klimaatverandering nog niet tot armoede had geleid. Er is in die 1400 jaar nog niks veranderd (behalve nog meer natuurlijke klimaatverandering).

Doper | 15-11-15 | 10:45

Al jaren kijk ik geen t.v. meer. Daarom dank aan Van Rossem en alle reaguurders die mij d.m.v. dit artikel en hun bijdragen op dit forum toch op de hoogte houden.
Echt waar, *die* Koenders op mijn beeldscherm te zien is meer dan ik kan verdragen.
.
De islam is al vanaf het ontstaan een gruwel geweest en doet daar in onze tijd nog vele scheppen bovenop. Geheel in lijn met wat er in dat verderfelijke boek staat: "Ik (allah) zal angst zaaien in de harten van de ongelovigen".
.Die angst is natuurlijk maar zeer beperkt; velen zijn woedend i.p.v. bang, anderen blijven met de vingers in hun oren tralala roepen; niets aan de hand.
Weer anderen geven degenen die het grote gevaar van de islam zagen en zien, de "schuld" van de aanslagen.
.
Wij zijn door onze overheid uitgeleverd aan de islam, nog steeds gaan de grenzen niet dicht en we kunnen rustig stellen dat de veiligheidsdiensten hun werk niet meer kunnen behappen, daarvoor is de instroom te groot en daarvoor is de islam in Nederland al veel te groot. *Niets* wordt hen in de weg gelegd, letterlijk al hun eisen worden gehonoreerd. Uit *angst* dat ze gaan rellen.
.
Als er nu geen maatregelen worden genomen zoals Wilders die voorstelt, gaan we een toekomst tegemoet die we in onze grootste nachtmerrie niet hadden kunnen vermoeden.
.
Ik hoop - bijna tegen beter weten in - dat er een tribunaal zal komen voor allen die onze bevolking in dit gruwelijke gevaar hebben gebracht.
Tegen beter weten in... Want over een paar weken zijn deze aanslagen weer vergeten, net zoals Lee Rigby en alle aanslagen in Europa zijn vergeten. Door de overheden. Want zij geven de islam nog steeds alle vrijheid terwijl die van de brave burger steeds verder wordt ingeperkt.

Lupuslupus | 15-11-15 | 10:44

@Brad Clitt | 15-11-15 | 10:25
Dat vind ik nu ook!

24/7 een week lang ALLE zenders.
24/7 een week lang at random het internet verkeer omleiden naar een site die dit laat zien.

Al die schijnheiligen in NL met hun facebook vlaggetje, zum KOTSEN! Veelal mensen die morgen weer roepen dat vluchtelingen zielig zijn en toegelaten moeten blijven worden.

Ook hiervoor geldt weer, de rekentoets. 1+1 = geen idee.

MarcS | 15-11-15 | 10:43

Je moet ook geen halve maatregelen nemen zoals Rutte voorstelt zoals alleen het verkeer richting Frankrijk. Dan kan je inderdaad beter helemaal niets doen. Maar als je, net als in de EEG tijd gewoon de grenzen dicht gooit, helpt dat wel degelijk. Neem een voorbeeld aan Israel, aan USA/Mexico grens. je kan mij niet wijs maken dat dat niet helpt. Ik vind het zelfs een belediging voor die landen die wel hun grens beveiliging voor elkaar hebben. Overigens was ook de eerste reactie van de franse president om de grenzen dicht te gooien.

mooi geluld man | 15-11-15 | 10:42

@sinar2 | 15-11-15 | 10:02,

die wapens komen toch ergens vandaan?

rode peper | 15-11-15 | 10:40

@Botte Hork | 15-11-15 | 10:19
Wel nee!
Aboutaleb zal ook geen haatpredikers gaan weren.

Rutte zei wel we zijn in oorlog, maar maakte niet precies duidelijk met wie. IS, ja het zal maar waarom wel IS en niet Al Queada? Of Boko Haram? Of na ja noem al die clubjes maar.

MarcS | 15-11-15 | 10:40

-weggejorist-

Ben ik in beeld? | 15-11-15 | 10:40

je kan niet eens meer zeggen dat deze linkse bende een plaat voor hun kop hebben , wat ik denk ik dat de NL bevolking nu het recht maar in eigen hand moet nemen wat vind NL wat er moet gebeuren em deze hele enge mensen gaan daar maar luisteren ze worden door ons betaald om uit te voeren wat wij willen niet meer en niet minder.

rukkieduck | 15-11-15 | 10:37

Zei iemand sprookjes?

briefpapier | 15-11-15 | 10:36

modderator | 15-11-15 | 10:08

Die van gaffelbaard is gisteren al langs geweest. Indien nodig kunnen we op elkaar rekenen.

Maar weet je wat de pest is met verzet organiseren??
Je moet het niet alleen verborgen houden voor ISIS-moslims. Of beter alle moslims, want na de aanslagen weten we nu dat iedere moslim om ons heen in potentie ook een slapende ISIS-terrorist kan zijn. Zelfde verhaal weer toch? Sommige dode terroristen hadden geen strafblad, niet bekend bij politie. 'Het was zo'n lieve jongen' plaatje duikt weer op toch?
Nee, de pest is dat je het organiseren van verzet nu OOK nog een MOET VERBERGEN VOOR DE OVERHEID!!

Dat is een verschil met WO2. In die oorlog hoefde je voor de overheid niet de organisatie van je verzet te verbergen. Anno 2015 wel want als je op wilt komen voor je land ben je een extreem-rechts gevaar dat monddood gemaakt, - in de gaten gehouden, -opgepakt en vervolgd MOET worden want onze overheid vindt tegenwoordig dat een beetje gezonde vaderlandsliefde gelijkt staat aan haatzaaien en opruiing en dan ben je een gevaar dat achter de tralies moet.

Waar ik nu het meest verdrietig om ben is dat onze regering mij, haar eigen burger, heeft verraden. En dat sjeikh Aboutaleb goedkeurt dat de Nida-moslims in Rotterdam de actie hebben gekaapt op een manier die provocerend is, een uitlokking tot geweld, een getuigt van een enorme minachting voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs.

Echt de tranen staan in mijn ogen. Velen hier beseffen het denk ik nog niet. Maar als de pleuris uitbreekt, als .. , dan gebeurt het als eerste in Rotterdam (en Adam en Den Haag). Niet bij andere reageerders hier die veilig ergens in een polder lekker ver weg wonen.

gaffelbaard | 15-11-15 | 10:31

De EU is opgericht zodat er Nooit Meer Oorlog zou komen.
Nu zijn we dus in oorlog.
De EU heeft nu dus alle bestaansrecht verloren.
Uit de EU. Nu.

domheid regeert | 15-11-15 | 10:30

De plaatsnaam was Parijs omdat in Frankrijk de moslims daar al heel lang in een groot aantal vertegenwoordigd zijn en ondertussen georganiseerd. In de Franse grote steden zijn wijken waar de sjaria heerst, waar de politie niet meer naar binnen durft en waar de veiligheidsdienst geen vat op heeft, geen info uit krijgt kortom totaal niet weet wat zich daar afspeelt. In NL is dit nog niet zo ver in bijv. Malmö wel. Waar komt dus de volgende aanslag? Waarschijnlijk weer in Frankrijk misschien in England. In NL en Dld zijn inmiddels zeker jihadisten aanwezig maar moeten zich nog organiseren dus dat duurt nog wel even voor wij hier aan de beurt zijn. In Zweden zal het volkomen uit de hand lopen als men in Zweden besluit om bijv. de uitkeringen aan immigranten te gaan verlagen of ze voedselbonnen en wat zakgeld te gaan geven omdat het financieel niet meer opgebracht kan worden om al deze immigranten die niet werken en niet willen integreren, na jaren nog geen woord Zweeds spreken dezelfde uitkering te geven als een Zweed die daar voor bijgedragen heeft. Als het volk in de EU hun dictatoriale leiders niet meer accepteert omdat deze leiders onze veiligheid niet kunnen garanderen en het heft in eigen hand gaat nemen dan hebben we een burgeroorlog. Ja de EU die zou de eeuwige vrede brengen in Europa. Helaas het tegenovergestelde lijkt te gaan gebeuren.

johnelec | 15-11-15 | 10:30

Laat nu gewoon eens een foto zien van die concertzaal met al die afgeslachte onschuldige slacht-offers badend in het bloed (gezichten geblurred indien nog nog nodig) zodat we vanavond allemaal kotsend naar bed gaan en precies weten waar het monster islam toe in staat is, ipv dat misselijk makende gelul over een incidenten en U2 die bloementjes legt.

Brad Clitt | 15-11-15 | 10:29

@modderator | 15-11-15 | 10:08
Hm, de meeste opa's die actief waren 70 jaar geleden liggen allemaal de madeliefjes omhoog te duwen. Wel een goeiste timing van de terroristen idd. De mannen met ballen zijn inmiddels dood en begraven, hun zoons / kleinzoons zijn halve wijven door alle anti-conceptie in het drinkwater.

MarcS | 15-11-15 | 10:26

Het robot gewauwel van onze president, van Koenders en de rest van die downplayende clowns in deze hele islam oorlog is walgelijk.
Deradicalisatie is waar deze Koenders mee komt, de stupiditeit van deze joker, om maar te bedenken dat dit soort nieuwigheid verzonnen door pseudo wetenschappers ooit iets zal opleveren, het is pappen en nathouden door politici die opzettelijk dom en onwetend blijven, en dat regeert ons. Geen wonder dat de geïnformeerden in dit land heel erg boos zijn en geen enkel respect hebben voor deze charlatans!

lanexx | 15-11-15 | 10:26

Laat nu gewoon eens een foto zien van die concertzaal met al die afgeslachte onschuldige slacht-offers badend in het bloed (gezichten geblurred indien nog nog nodig) zodat we vanavond allemaal kotsend naar bed gaan en precies weten waar het monster islam toe in staat is, ipv dat misselijk makende gelul over een incidenten en U2 die bloementjes legt.

Brad Clitt | 15-11-15 | 10:25

-weggejorist-

Ben ik in beeld? | 15-11-15 | 10:25

@Stormageddon | 15-11-15 | 10:07
Ja hallo! Waarom zou Bertje dat allemaal moeten weten? Hij leest in de krant dat 'ze' geradicaliseerd zijn. Meestal als je 'de-' ervoor zet is is de betekenis het omgekeerde. Nu een commissie instellen die een taskforce opricht onder wiens auspiciën deel commissies worden opgericht en die, ja die gaan bekijken of waterboarden het gewesnte effect heeft of toch liever thee drinken en uitleggen dat ondanks dat Allah groots is, Koenders grotere en harigere ballen heeft. Oh nee die is dan allang weer uit beeld ..... iemand anders.

MarcS | 15-11-15 | 10:25

Eigenlijk is het dus heel simpel:

This town ain't big enough for both of us (islam en seculier-humanisme). Aanpassen of knokken zijn de opties. Ik pas me niet aan, dan weet je het vast als islamist.

F#ckingAwesome | 15-11-15 | 10:24

Koenders is een staatsgevaarlijke idioot en moet als de sodemieter voor hoogverraad opgepakt en achter slot en grendel. Volksgericht gaat nog eens heel groot worden.

marcoplarco | 15-11-15 | 10:24

In hoeverre veranderen onze burger rechten / plichten nu we officieel in oorlog zijn?

Botte Hork | 15-11-15 | 10:23

-weggejorist-

Ben ik in beeld? | 15-11-15 | 10:22

Persoonlijk vind ik dat deradicalisatie inhoudt dat moslims afstappen van hun geloof... Dus mag je iets van moslims hier in Nederland verlangen?
roze_bril | 15-11-15 | 10:17

*Karel de Grote brigade opricht.

kaasfondue | 15-11-15 | 10:21

daytripper | 15-11-15 | 09:09
Het is dan ook de hoogste tijd dat een brede volksbeweging zonder invloed van achterlijke nazi kaalkopjes en hun debiele meelopers actie onderneemt. Afdwingt dat maatregelen genomen worden die ieder normaal denkend mens als zinvol zal omschrijven. Laten we niet vergeten dat wij ze kiezen! Ze zitten er voor en door ons. Dat kunnen we ze ook weer afpakken. Volksvertegenwoordigers die het eigen volk niet vertegenwoordigen zijn machteloos. Denk daarom na op wie u stemt en om welke reden. Misschien de hoogste tijd voor GeenPartij inderdaad. Een partij waar geen of nauwelijks invloed zal zijn van mensen die in gevestigde partijen al besmet zijn met het pluchekleef en corruptie virus. Een partij waarin je maximaal 4 jaar een kamerlidmaatschap of ander positie kunt bekleden.

BlowingBubbles | 15-11-15 | 10:21

Van Rossum. King of the column.

prakkezeerder | 15-11-15 | 10:21

Natuurlijk wil links Europa de grenzen niet sluiten.
Linkse partijen in Nederland hebben altijd royaal onderdak verleend aan vele terroristen uit verschillende delen van de wereld.
Volgens GroenSlinks mag je niet eens praten over terroristen die Europa binnenkomen. "Dat is Hysterie".
Ondertussen zijn radicale aanhangers van de linkse partijen bezig om de Calais-bewoners te trainen om de politie aan te vallen.
Ook dat is niets nieuws.
Tijd voor justitie of de veiligheidsdiensten om die politici eens op te pakken.
www.epochtimes.de/politik/europa/der-d...

domheid regeert | 15-11-15 | 10:21

@Barani517 | 15-11-15 | 10:07
Als iemand eens scheet dwars zit komt het door Wilders -[PUNT]-

Wat valt daar niet aan te snappen?

MarcS | 15-11-15 | 10:21

Dit land is niet veilig met een coalitie die bestaat uit figuren met tentakels in de zieligheidsindustrie, Koenders voorop. Ze gedragen zich niet anders dan de zogenoemde bunkerbouwers in WOII. Het is hoog tijd dat deze parasieten op democratische wijze onschadelijk worden gemaakt. Dit staatsgevaarlijke kabinet, dat alleen maar goed is in het organiseren van rouwdiensten, moet asap opdonderen, want we zakken door de vloer. Het is een paardenmiddel, maar er geen tijd meer voor nuance: stemt PVV. Extreme situaties vragen nu eenmaal om extreme maatregelen. Het is oorlog.

isitsoornot | 15-11-15 | 10:20

Men, een deel van de Europes burgers is in de vooronderstelling dat de vluchtlingen in Europa zijn gevlucht voor IS. Dat is niet zo, ze zijn voor het gros gevlucht voor Assad. Gaan we nu met heel Europa IS bestrijden. Voor Assad een prima steun.. Voor Europa goed om te beseffen. Assad blijft en is een geduchte vijand kwijt. De bevolking die het niet eens met hem is is hij ook mooi kwijt. Dat zit in EUropa.

fikkieblijf! | 15-11-15 | 10:20

Aangezien we nu officieel in oorlog zijn met IS neem ik aan dat er vandaag een hoop arrestaties plaatsvinden in de Nederlandse ghetto's, dat iedere haatprediker vanochtend van zijn bed is gelicht en dat onze luchtmacht (hebben we die nog?) de aanvallen op IS stellingen in Irak en Syrië fors opvoert.
Toch Mark? Toch?!

Botte Hork | 15-11-15 | 10:19

Wat zorgvuldig uit de pers blijft: De eigenaren van het theater zijn joods, en de band die optrad had ondanks bedreigingen in Israel getourd.
Roadblock | 15-11-15 | 09:26

[NIEUWSRUBRIEK VAN LINKSE SIGNATUUR] zegt dat het niets met [NIEUW VERWORVEN ELECTORAAT] TE MAKEN HEEFT.

kaasfondue | 15-11-15 | 10:19

.. is geen optie

F#ckingAwesome | 15-11-15 | 10:18

Ik vond het eerlijk gezegd best een goede uitzending (Pauw).
Hoef je het niet met alles eens te zijn maar er werden best interessante discussies gevoerd.
Bijvoorbeeld de strategie van de terroristen c.q. de strijd om het grijze gebied. Doel is de grote massa tot kiezen te dwingen. Daardoor verdergaande polarisatie te creëren en ten slotte burgeroorlog.
soldier-of-fortuyn | 15-11-15 | 09:45

Dat klopt ook ja. Daar hebben de terroristen ook gewoonweg gelijk in. Een cultureel conflict vereist dat er partij gekozen wordt. Het verschil zijnde dat wij van de moslims die hier leven verwachten dat zij hun keuze maken vwb culturele waarden, hun gedrag aanpassen naar hier geldende waarden. Dat houdt in dat ze deels afstand zullen moeten gaan doen van de islam ja, omdat de islam nu eenmaal conflicteert met onze waarden.

De terroristen maken de keuze veel gemakkelijker: neem de wpanes op of sterf en ga naar de hel.

De uitkomst zal worden bepaald door de opinieleiders binnen de islamitische gemeenschap. Helaas zijn dat soms niet de meest verlichte geesten. Het risico dat dit verder escaleert is dus ook best groot.

Maar, net als bij de nazi's, is het een risico dat genomen moet worden. Desnoods escaleert het maar. Afstand doen van onze waarden en normen, zoals een primair seculiere samenleving, gelijkheid en gelijke behandeling, conscientieus zijn in je bijdrage aan de samenleving, aceptatie van andersdenkenden, bescherming van kinderen en zwakkeren tegen uitbuiting en misbruik enzovoorts enzovoorts.

F#ckingAwesome | 15-11-15 | 10:18

-weggejorist-

Aardbewoner | 15-11-15 | 10:17

Kortom, wat Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:10 zegt en dus veel minder omslachtig als ik.

Aardbewoner | 15-11-15 | 10:17

Eurocraten hebben waarlijk geen idee. Begin nou eens om in ieder geval de buitengrens van Europa te bewaken. Dat de EU tegen interne controles is kan me nog voorstellen, dat is zowat de basis van de hele unie.

Deze vragen blijven onbeantwoord: Waarom wil de EU koste wat kost al die vluchtelingen opnemen en waarom wordt de buitengrens niet bewaakt?

KapiteinClaus | 15-11-15 | 10:17

Persoonlijk vind ik dat deradicalisatie inhoudt dat moslims afstappen van hun geloof. Is dat wat Koenders wellicht ook bedoelt? Het is nl. wel zo dat gematigde moslims precies dezelfde levensvisie hebben als deze terroristen. Het gaat hier om een vergelijking die eigenlijk al je handelen in je leven bepaalt. Dus mag je iets van moslims hier in Nederland verlangen? Ja dat denk ik dus wel degelijk.

roze_bril | 15-11-15 | 10:17

heldheino | 15-11-15 | 10:01
Dat van die hardere aanpak 20 jaar geleden: helemaal met je eens.
Dat van die socialisten vind ik minder sterk. Per slot van rekening hebben de socialisten in dit land nooit een politieke meerderheid gehad. Altijd was er tegelijkertijd een CDA, D66 of VVD als tegenkracht aan het bewind.

soldier-of-fortuyn | 15-11-15 | 10:16

@Stormageddon | 15-11-15 | 10:07
Deradicaliseren geeft alles aan wat er mis is met dit land. Het idee dat je met eeuwig geduld maar iedereen wel weer op het rechte pad krijgt. Sorry hoor, maar mensen die radicaliseren zijn een gevaar voor het land. Die moet je oppakken uitzetten en paspoort afpakken.

heldheino | 15-11-15 | 10:15

@Stormageddon | 15-11-15 | 10:07
Deradicaliseren geeft alles aan wat er mis is met dit land. Het idee dat je met eeuwig geduld maar iedereen wel weer op het rechte pad krijgt. Sorry hoor, maar mensen die radicaliseren zijn een gevaar voor het land. Die moet je oppakken uitzetten en paspoort afpakken.

heldheino | 15-11-15 | 10:15

Deze dame zal vast geen plekje aan tafel krijgen bij Pauw. Een moslima die het ook spuugzat is, dan kun je moslims niet meer als slachtoffer framen...

stevigestukkies.nl/14-nov-2015

LJBrinkhorst | 15-11-15 | 10:15

@rode peper | 15-11-15 | 10:12
Dat zouden wij ook moeten doen. Volledige naam, adres, foto, beroep van al het tuig publiceren. Kwestie van beschaving. Want een beschaafd volk moet geïnformeerd worden.

Lewis Lewinsky | 15-11-15 | 10:15

De eerste helft van dit rake artikel lijkt een doorslagje van wat de PR-jongens van om het even welke nucleaire site hebbben klaarliggen in het geval van een 'ongeluk': er heeft een 'incident' plaatsgevonden, de situatie is onder controle, er is geen straling vrijgekomen en de veiligheid van de omwonenenden is op geen elk moment in gevaar geweest. Vervolgens volgt er een hoop mumbo-jumbo waar geen zinnig journalist - sowieso een zeldzame soort - iets van snapt, zodat het gilde afhaakt: precies het gewenste effect. Wie toch de euvele moed heeft nog wat door te vragen of de zaak vanuit een andere invalshoek belicht, wordt dra met een gijzelingsargument om de oren geslagen: als de centrale stopt, gaat het licht uit hoor. Het eindresultaat is hetzelfde als hier: glas, plas, was. We zijn een ruggegraatloze, verweekte, quasi weerloze mensensoort verworden, waarvan sommige individuen hoogstens nog hun bekommernis via sociale media ventileren. Ja, ook ik.

Aardbewoner | 15-11-15 | 10:14

Waar ze gemakshalve maar even aan voorbij gaan is het indirecte effect van dichte grenzen. Er lopen alleen dit jaar al ruim een miljoen moslim jongemannen binnen in Europa. Dat is een enorme potentiële kweekvijver voor dit soort radicalisme. Als "deradicaliseren" al een werkbare oplossing zou zijn, dan moet je de kraan niet wagenwjd open laten staan. Stelletje achterlijke idioten dat het zijn. Gezond verstand praktiseren ze niet meer. Om moedeloos van te worden. Hooivork maar s uit het vet halen, andere opties hebben we niet.

Gen. Maximus | 15-11-15 | 10:13

@Trio Rimba | 15-11-15 | 09:36

U heeft moeite met lezen, hè. Op het moment dat je het weet, er niets aan doet, moet je achteraf niet janken. Dan heb je het over jezelf afgeroepen. Keuzes en consequenties.
.
Overigens gun ik het niemand, wil ik niet dat het gebeurt (vandaar dat ik hard uithaal), en vind ik het dieptriest dat het zover is.
.
Maar terug naar waar we waren. Lezen, sukkel, niet denken. U bent daar niet bijzonder goed in blijkt.

Parel van het Zuiden | 15-11-15 | 10:12

Stormageddon | 15-11-15 | 10:07
.
Deradicalisatie roepen is een façade. Waarmee Limpdick Koenders de suggestie hoopt te wekken dat hij de controle heeft over een situatie die hij en zijn linkse kutkerk hebben laten ontsporen.
.
Extremisten zijn een eeuwenoud verschijnsel in de islamitische wereld, en zwakke plekken pakken is een eeuwenoude woestijn-strijdtactiek. Daar bestaan interessante boeken over.
.
Als Koenders denkt daar met Hollandse fluwelen handschoentjes iets aan te kunnen doen, dan is hij nog gekker dan ik dacht.

Madame Poitiers | 15-11-15 | 10:12

@Lewis Lewinsky | 15-11-15 | 09:58 ,

die initiaal ipv achternaam is iets typisch nederlands, andere landen publiceren dadernamen gewoon voluit

rode peper | 15-11-15 | 10:12

@Rotisseur | 15-11-15 | 09:44
Elke moslim is een terrorist. (def.: onderdeel van)
Maar niet elke terrorist is een moslim.

wakkere_nederlander | 15-11-15 | 10:11

Ik snap inmiddels wel dat we, als reaguurders, min of meer hetzelfde gevoel hebben; onze huidige (maar ook voorgaande) volksvertegenwoordigers blijken ordinaire verlakkers te zijn. Het grootste gevaar in onze huidige samenleving is een ideologie die zich perfect gecamoufleerd heeft als religie en als enkel doel heeft de volledige bevolking te onderwerpen aan een extreme vorm van onderdrukking door een select gezelschap 'religieusze leiders'.

Maar wat ik eigenlijk zoek is niet nog meer bevestiging; ik zoek een mogelijke oplossing die ik zelf kan toepassen.
-Grenzen dicht. Van onze huidige bestuurders verwacht ik niets, ik kan moeilijk zelf bij de grens gaan staan.
-Bewapenen. Aangezien onze bestuurders onze (gedecimeerde) krijgsmacht niet willen inzetten om mij en de mijnen te beschermen, zal ik het zelf moeten doen. Die terroristen hadden Kalashnikov's... Hoe kom ik ook aan zo'n ding?
Terugvechten. Terroristen hebben het voordeel dat ze zich niet aan regels, afspraken noch conventies houden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen die soortgelijke plannen als in Parijs hebben, uit onze samenleving worden verwijderd? We hebben als gezapig landje jarenlang als onderdeeltje van een groot, log militair apparaat gedaan alsof een grond-oorlog de enige manier is. Jarenlang hebben we genegeerd dat er zoiets als terrorisme bestaat, laat staan hoe je er tegen optreed. De eerste zoektocht leidde naar een volgend treurig stukje over hoe we dit in Nederland denken op te lossen: Door met zijn alle (30 man...) te gaan beppen. www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2...

EEnzame SchizofrEEN | 15-11-15 | 10:11

Hoe weet Koenders dat grenzen dicht niet werkt. We hebben het nog niet geprobeerd immers.

roze_bril | 15-11-15 | 10:10

Mínder, minder, minder

Only the lonely | 15-11-15 | 10:09

@MarcS | 15-11-15 | 09:36
Lol!
Maar stel dat alle radicale moslims met elkaar afpreken op 1 dag allemaal zichzelf op te blazen. Allemaal. Dan zou je toch zeggen dat het probleem met radicale islam voorbij is hè!

Neen!

Dat boek...

wakkere_nederlander | 15-11-15 | 10:09

Briljant

Fransg | 15-11-15 | 10:08

Rutte heeft gezegd dat we in oorlog zijn. Het eerste dat je doet als je in oorlog bent is je grenzen bewaken. Period.

Sabotage | 15-11-15 | 10:08

Rutte heeft gezegd dat we in oorlog zijn. Het eerste dat je doet als je in oorlog bent is je grenzen bewaken. Period.

Sabotage | 15-11-15 | 10:08

Vandaag allemaal maar eens op bezoek bij onze opa's.
Vragen hoe je verzetsgroepen organiseren moet.

modderator | 15-11-15 | 10:08

Deradicaliseren. Het is een mooi woord, maar wat betekent dat dan? Wat moet daar voor gebeuren en hoe gaat Bertje K. dat dan doen? Wat is dan het plan van aanpak? Het is gewoon wollige retoriek dat feitelijk helemaal niets betekent. En het wordt voor zoete koek geslikt.

Stormageddon | 15-11-15 | 10:07

Overigens blijft het toch een apart fenomeen.
Als er vuurwerk gegooid wordt naar een AZC komt het door de polarisatie en de woorden van Wilders.
Als een moslim een aanslag pleegt en tientallen mensen dood heeft het niets te maken met het feit dat hij vanaf zijn jeugd is geïndoctrineerd met de handleiding van haat tegen alle andersdenkenden (de koran).
Kont mij enigszins ongeloofwaardig over.

Barani517 | 15-11-15 | 10:07

@sinar2 | 15-11-15 | 09:40

Je snapt het nog niet echt he....

Wat jij zegt is dat we 100 mensen hier moeten gaan controleren terwijl er in diezelfde tijd nog 200 binnen komen.

Grenzen dicht betekend ook: geen huis, miele, uitkering, verzekering, gezinshereniging etc. Dat scheelt alvast 80% van de instroom, die alleen maar komen voor economisch gewin. Dat betekend minder mensen controleren. Het is makkelijker filteren uit 100 mensen dan uit 3000 mensen. Of niet?

Ik neem aan dat jij je voordeur open laat 'snachts en geen slot op je fiets hebt? Want als ze echt willen komen ze toch wel binnen of nemen ze je fiets mee.

peterdh | 15-11-15 | 10:05

Dus onze socialistische minister van buitenlandse zaken maakt Hollande uit voor sprookjesverteller. Diplomatieke rel in de dop. Hoeft alleen nog maar even goed gespinned te worden en het is einde Koenders. Wie o wie ?

Cuban8 | 15-11-15 | 10:04

harry21 | 15-11-15 | 09:55
Het zal niet de eerste keer zijn dat er iets niet aan het volk verteld wordt. Past wel in het plaatje.

Endoxa | 15-11-15 | 10:04

We moeten inderdaad niet in de val van IS lopen en verder te polariseren ten opzichte van elkaar. Maar dat wil niet zeggen dat de grenzen niet dicht zouden moeten. Er is meer controle nodig. Dat blijven ontkennen zorgt voor de polarisatie tussen mensen die het eigenlijk wel eens zijn over hoe de samenleving er zou moeten zien. Namelijk eentje waarin je zonder angst naar een restaurant moet kunnen, een concert kan bijwonen, een wijntje kan drinken en varkensvlees mag eten. Dit kan allemaal niet als je niet onderkent dat op dit moment dit onder vuur ligt. Ook in ons land omdat er IS terroristen onder ons zijn.
Ook is het waar dat een krachtig geluid is dat we doorgaan met leven zoals we dat gewend zijn. Alleen is dat zo rete lastig als je onvoldoende beschermt wordt door je eigen overheid.

hindipopup | 15-11-15 | 10:04

Eigenlijk zouden we islamisten op moeten hitsen dat de EU een zionistisch complot is.
2 vliegen in 1 klap!

wakkere_nederlander | 15-11-15 | 10:03

Ik vind die wegkijkbrigade van Pauw zo walgelijk dat ik er al maanden niet meer naar kan kijken. Alleen maar gutmenschen en hoofddoekjes die lopen te janken over Wilders.
Echt desinformatie Sowjetstijl. Pauw zou zich als journalist de ballen uit zijn broek moeten schamen.

LJBrinkhorst | 15-11-15 | 10:03

Dus Koenders gaat elke terrorist die via Griekenland binnenkomt binnen twee weken identificeren en deradicaliseren. Ok, dan slaap ik rustig verder.

Harry Turtle | 15-11-15 | 10:03

@rode peper | 15-11-15 | 09:58
Waarop hadden ze hem dan moeten pakken als hij geen wapens bij zich had en zich als asielzoeker had voorgedaan? Dat is het probleem van grenscontroles, zolang ze zich gedragen komen ze gewoon binnen, al dan niet als asielzoeker.
Ik ben benieuwd wat ze nu gaan vinden aan hoe hij aan zijn contacten gekomen is en hoe hij met ze gecommuniceerd heeft. Als die kanalen bekend zijn kan je veel effectiever daar 100% controles op uitvoeren.
En bij voorbaat al het internetverkeer van de gratis asiel-wifi's monitoren. Is weinig moeite en maakt het plannen en organiseren van aanslagen al een stuk moeilijker.

sinar2 | 15-11-15 | 10:02

Wat zou er nodige zijn om die bespottelijk naïeve wegkijkers de ogen te laten openen? Ik vrees dat we dat binnenkort gaan meemaken als-u-begrijpt-wattik bedoel.......

effedenke | 15-11-15 | 10:02

Gister heb ook ik Pauw gezien. Nida..? In een woord: teleurstellend.

NIDA SPUUGT OP DE DODEN!!!

Nida riep op tot een bijeenkomst op het plein voor de Essalaam moskee in Rotterdam.Gatver. Vies spel weer hier.
Waarom?
1. Dat plein kan veel en veel meer minder mensen aan dat het plein bij het gebroken hart van Rotterdam, waar bij de vorige aanslag op Charlie Hebdo Sjeikh Aboutaleb de burgers toesprak,
2. de symboliek van het beeld het gebroken hart en wat het betekent voor alle Rotterdammers wordt ontkend!! Op die manier wordt het verdriet van een verscheurde samenleving na WO2 ook ontkend.
3. Essalaam moskee staat in klein Turkije/ klein Istanbul. Zo noemen Rotterdammers de wijk. Als je daar door de winkelstraat loopt valt ook op dat er bijna 0.0 Nederlandse ondernemers zijn. Degenen die er waren zijn weggeziekt door de moslims. Op een paar laatste der Mohikanen na is er geen Nederlandse ondernemer meer te vinden. Dat zegt iets over de wijk.
4. Het is een wijk waar moslims de Nederlanders vrijelijk kunnen bespugen, beroven met geweld, uitschelden. Van aller drie de voorbeelden ben ik persoonlijk getuige geweest, dus kom niet aan met links gelul bij mij op dat punt. En Aboutaleb? Sjeikh Aboutaleb doet niets.
5. Door de keuze dit voor de Essalaam moskee te doen, en niet het plein bij het gebroken (waar, nogmaals, een veelvoud van mensen naar toe kunnen in vergelijking met dat mini-kut-pleintje voor de Essalaam moskee), is de actie in Rotterdam door moslims gekaapt. Met dank aan Pauw (lul!, bedankt he.. namens alle niet-islamitische Rotterdammers.

De Nida moslims hopen dat het maandag knokken wordt. Vandaar ook de keuze voor die locatie. Het is een zoveelste uitlokking en provocatie.

gaffelbaard | 15-11-15 | 10:02

soldier-of-fortuyn | 15-11-15 | 09:45
Waarom zouden terroristen ons willen verdelen. Het enige wat dan gebeurt is dat we ons dan gezamenlijk tegen de moslims verzetten en dan zijn zij de lul. Dit is de grootste onzin, de terroristen willen juist ons niet verdelen, maar ons verlammen met angst. Verder willen ze ook zo veel mogelijk ongelovigen meenemen het graf in.
.
Socialisten willen ons juist verdelen. Kijk maar hoeveel ruimte Pauw geeft aan Neonazi's, moslim extremisten, moslims, negers, arme mensen, stedelingen, immigranten. Noem maar op. De socialisten willen juist dat de verschillende groepen zich tegen elkaar uitspelen, zodat zij op elk moment de grote broer kunnen spelen, mensen geld uitdelen, mensen tot rust kunnen manen en de macht kunnen houden.
.
Als wij eens reëel zouden zijn, dan hadden we 20 jaar geleden moslims strenger aangepakt. Dan hadden we binnen de mogelijkheden van de rechtstaat deze mensen duidelijk gemaakt dat je hier bent om bij te dragen en respect voor je medemens te hebben. Dan waren wij nu veel meer verbonden dan het nu geval is.
.
De socialisten hebben dit de afgelopen 20 jaar tegengehouden en iedereen voorgelogen om dit te voorkomen. Dat ze nu nog steeds niet willen toegeven ligt eraan dat ze hun eigen verhaal niet willen laten vallen. Ze hebben dit land verraden en zullen dat nooit toegeven. Stem nooit meer op een PvdA, D66 of GL. Ze zijn slecht voor Nederland.

heldheino | 15-11-15 | 10:01

@balustrade | 15-11-15 | 09:50
WimLex, zijn pampapaard en hun drie biggetjes kunnen ongezien de typhus krijgen.
Als hier de hel losbarst, zitten zij veilig in de KBX richting Canada.
En wij?
Wij zijn 'vervangbaar'...

necrosis | 15-11-15 | 10:01

nee zo n lamlul van een rutte die roept we zijn in oorlog dat helpt
fijn hoor dat Europa dat heeft ons echt wel veiligheid gebracht
dank je wel Europa

zwetser2014 | 15-11-15 | 10:00

't Schijnt dat ze in China en Z.O.-Azië al wedkantoren hebben waar gewed wordt op het aantal terreur-slachtoffers dat in de diverse EU-landen gaat vallen per specifiek jaar.
#euterrorvictimnumbersbet

Aristotalloss | 15-11-15 | 10:00


Rien7847 | 15-11-15 | 09:54

Weet u het nog, "Peace in our time"?

eerstneukendanpraten | 15-11-15 | 09:59

Misschien de regering wel kunnen zeggen over een tijdje dat ze niet alleen het zelfbenoemde beste kabinet sinds de tweede wereldoorlog zijn, maar ook het allerbeste kabinet sinds de derde wereldoorlog. Gebrek aan ambitie kun je ze niet verwijten.

Dutchbeaurouge | 15-11-15 | 09:59

Passende maatregelen zijn genomen om [ISLAMITISCHE HAATHUT] te beveiligen

marcoplarco | 15-11-15 | 09:59

Dat deradicaliseren dat is toch gezellig praten met een lieve maatschappelijk werkster en een kopje thee erbij?

Woef! | 15-11-15 | 09:59

@frank87 | 15-11-15 | 09:54
de kans om succesvol van Griekenland naar NL te komen via de landroute. Maar eigenlijk gewoon dat door weer interne grenzen te hebben de kans om gepakt te worden veel groter wordt, zelfs als de pakkans per grens relatief klein is

rode peper | 15-11-15 | 09:58

Waardeloze lul

Michael Boss | 15-11-15 | 09:58

Excuus. Ismaël Omar Mostefaï moet natuurlijk Ismaël Omar M. zijn, met de M van Mostefaï.

Herhaling, waar Mostefaï staat gelieve M te lezen.

*mostefaï na de maaltijd mompelt*

Lewis Lewinsky | 15-11-15 | 09:58

@daytripper | 15-11-15 | 09:09
'7 oktober binnengekomen in Servie als kuch "uitgeputte vluchteling" alvast één van de daders.'

Als er 2 uit Syrië komen dan lijkt het me sterk dat de andere 6 nieuwe vriendjes van hen zijn.
Het is 100% duidelijk: deze aanslag is geïmporteerd door Merkel.
Güt geschafft!

wakkere_nederlander | 15-11-15 | 09:57

Volgens ons kabinet hebben wij geen last van aanslagen. De enigste aanslagen die ze bekend zijn, zijn belastingaanslagen. En die gaan ze in aantal opschroeven. En ook krijgen we meer grenscontroles. Kunnen we die verrekte kutburger pakken op hun rijgedrag en te laat betaalde bekeuring. Dat zal ze leren.

de SENSEI | 15-11-15 | 09:57

d=t

harry21 | 15-11-15 | 09:57

De Saudies lijken de controle kwijt te zijn geraakt over hun soennietische, wahabistische terreurclubjes. Verspreiding van de islam, oorlog met de sjieten en unificatie via geweld en terreur in het M.O. was het doel. Een oorlog in 2015/2016 met de EU stond vast niet op de agenda.

SapperDeFlap2166 | 15-11-15 | 09:56

Lieve Zwarte Piet wordt verbannen en de haatdragende haatbaarden worden als het paard van Troje binnen gehaald, volgens mij gaat er hier iets gigantisch fout.

Magic | 15-11-15 | 09:56

Mijn islam-kots is op.

marcoplarco | 15-11-15 | 09:55

dr.Bill Warner
why we are afraid

mainman | 15-11-15 | 09:55

@Endoxa | 15-11-15 | 09:32

Dat zou wat zijn, is dit een oorlogsverklaring? Rutin sprak wel over "wij zijn in oorlog met IS" - dus dan zou Art 5 in werking treden? Dan zou Turkije ook mee moeten vechten want ook NATO.

Ik denk dat er niets gebeurd. Over 2 weken is het glas, plas, was. Op naar het volgende incident.

harry21 | 15-11-15 | 09:55

Update:
[POLITICUS VAN LINKS SIGNATUUR] zegt dat het niets met de islam te maken heeft, wat ook bevestigd wordt door [ONBEKENDE MEVROUW MET HOOFDDOEK] op [STAATSOMROEP].

r@face | 15-11-15 | 09:55

niemandhier | 15-11-15 | 09:39
.
Niemand is 100% veilig. Maar ik heb toch liever soldaten op straat die illegalen inrekenen, dan voel je je als burger tenminste niet zo in de zeik genomen als met een Koenders die net doet alsof hij de zaak onder controle heeft. Met zijn illusie van deradicalisatie.
.
Vergeet niet dat zulke povere ideetjes puur en alleen bedoeld zijn voor hun eigen gemoedsrust, alsof ze de zaak onder controle hebben.
.
Wel, Koenders en Kornuiten, jullie hebben de boel niet onder controle. Alleen walgelijke kerels als Saddam Hoessein en Khadaffi hadden de boel onder controle.
.
Bij onze overheid denken ze een eeuwenlang, immens woekerend probleem wel eventjes met Hollandse handjes te verhelpen. Je zou bijna die zeurnegers gelijk geven dat er in Nederland écht te wit wordt gedacht.

Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:55

Zou mij niet verbazen als ze met het plan komen om de Sharia in te voeren om op deze manier te de-radicaliseren. Of misschien moeten ze een aanslag als dit een andere naam geven. Bijvoorbeeld: noem het een multiculti-islam-event in plaats van een terroristische aanslag. En waarom eigenlijk terroristisch, er is niets terroristisch aan, dat gebeurt pas als je zelf je leven er op gaat aanpassen. Dus niets aan de hand, gewoon doorlopen graag

VincentTheSaint | 15-11-15 | 09:55

Wat kun je verwachten van het Kabinet Colijn VI. "Er is voorshands nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn."

Rien7847 | 15-11-15 | 09:54

Gesloten grenzen is niet in het belang van de eu, en een toekomstige functie aldaar !

NB-Stb | 15-11-15 | 09:54

Een andere reden om de grenzen te sluiten is het aantal oorlogsmisdadigers en leden van Assad's shahiba die herkent worden door medevluchtelingen.

ristretto | 15-11-15 | 09:54

@rode peper | 15-11-15 | 09:45
En wat wil jij dan berekenen? De kans om 7 grenzen over te komen, en niet onderweg om andere redenen te blijven hangen lijkt me altijd kleiner.

frank87 | 15-11-15 | 09:54

Het een sluit het ander niet uit. Prioriteit is NU grenzen dicht en controles invoeren.
Ook IN de AZC's. Weten we nog het bericht van asielzoekers die op zoek waren naar een plek waar ze konden melden dat er IS terroristen onder hen waren? Dit moet ACTIEF worden opgespoord in AZC.
En daarnaast inzetten op deradicalisering prima. Maar als je bovenstaande niet doet heb je dadelijk niks meer te deradicaliseren.
De grenzen dicht is niet slechter voor de economie dan mensen die uit angst niet meer uitgaan, niet meer uiteten, niet meer naar theaters niet meer op reis. Omdat het belangrijkste na afloop zal zijn- Oh fijn je hebt het overleefd-

hindipopup | 15-11-15 | 09:54

@Chiant | 15-11-15 | 09:48

Dat begrijp ik uiteraard. Hij bedoelt het sarcastisch. Maar zegt het zo dom.

Trio Rimba | 15-11-15 | 09:54

De hoogste prioriteit van Europese politici was weer het verklaren dat we vooral niet in oorlog met de islam waren. De doden van Brussel, Londen, New York, Parijs waren kennelijk nog niet genoeg. Dus op naar de volgende aanslag.

Bigi Bana Boy | 15-11-15 | 09:53

Sommigen hebben islam al eens vergeleken met kanker.
Best een treffende vergelijking.
Maar hoe heet het ook al weer als het immuunsysteem van de gastheer kwaadaardige cellen niet meer als zodanig herkent?
Oh ja!
Europa heeft [AIDS].

wakkere_nederlander | 15-11-15 | 09:52

@Chiant | 15-11-15 | 09:48
Kijk wat je voorgeschoteld krijgt op de televisie bij de NPO's en RTL's en zie dat we verloren zijn. De programma's worden per seizoen infantieler en blijkbaar kijken hele hordes met plezier naar die troep.
Amper nog echt informatieve programma's, alles is van een domheid of indoctrinatie om bang van te worden.
En het word geslikt als zoete koek.

sinar2 | 15-11-15 | 09:51

"We moeten vooral niet doen wat iedereen van ons verwacht."

Koenders = General Melchett!!!

Trio Rimba | 15-11-15 | 09:51

Eigenaren van discotheken, concertzalen, kroegen, voetbalstadions .. moeten ook de deuren sluiten. Maar dat doen ze niet... volk in gevaar brengen, stelletje terroristen knuffelaars... landverraders.

Itastijl | 15-11-15 | 09:51

@Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:10
Vroeg of laat komt dit tuig in de overheidsadministratie, en kunnen ze zo gaan selecteren wie ze moeten hebben. Nummers hoeven al lang niet meer op de arm getatoeëerd.

frank87 | 15-11-15 | 09:51

En elke keer weer die provocerende hoofddoeken in de praatprogramma's en gewoon op straat. Zonder enige gêne als teken van hun steun aan de radicale islam die dit alles veroorzaakt. (En daarmee volledige instemming tonend met de aanslagen)
Alsof je na een aanslag van neo-nazi's met een hakenkruis armband over straat gaat lopen.
Schaamteloos.

Barani517 | 15-11-15 | 09:51

WimLex in zijn reactie op de aanslagen in Parijs: "Met het Franse volk blijven wij standvastig de vrijheid verdedigen tegen hen die haar met terreur proberen te ondermijnen. De waarden van vrijheid en solidariteit geven wij nooit prijs."

Lees ik hier nu een stemadvies op de PVV? Van enige vorm van "standvastigheid", "verdedigen" en "nooit prijs geven", heb ik andere partijen in ons parlement namelijk nog nooit kunnen betrappen.

balustrade | 15-11-15 | 09:50

Briljant dit template! Geenstijl slaat weer eens de spijker op zijn kop!!!

R van Perzie | 15-11-15 | 09:49

@Trio Rimba | 15-11-15 | 09:36
Dat bedoelt hij helegaar niet. Zijn punt is dat het kuddevolck in een democratie, of onze ochlocratie, bepaalt welk beleid er wordt gevoerd. En het volck dus schuldig is aan het gevoerde wanbeleid.
Ik (en vele anderen) voel mij daar niet schuldig aan, maar was in de minderheid. Het gaat daarbij ook niet om mij of u, het gaat daarbij om de statistieken. En de statistieken geven aan dat het Nederlandsche Kuddevolck een dom, kortzichtig, van ieder historisch besef gespeend, hardleers, hypocriet, calvinistisch en visieloos volk is. En dus ook dito regeringen krijgt. De geschiedenis wijst uit dat Nederland (of zijn voorgaande vormen van natiestaat) de lessen die zijn geleerd nadat het in een groot conflict is beland, precies twee generaties onthoudt. Met andere woorden: u en uw kinderen zullen deze gifbeker ledigen en heugen. Uw kleinkinderen en hun nazaten zullen alle ingrediënten voor een nieuwe gifbeker verzamelen.

Chiant | 15-11-15 | 09:48

De politie krijgt het maar druk van de week om weer overal intimiderende huisbezoeken af te leggen bij mensen die via twitter of facebook te kennen hebben gegeven de islam niet zo te zien zitten na de aanslagen in Parijs.

sinar2 | 15-11-15 | 09:48

De meerderheid van het volk wil dat ISIS [MAATREGEL] en dat de islam in [LAND] totaal [ACTIE] moet worden.

Lewis Lewinsky | 15-11-15 | 09:47

Knettergek.
Grenzen dicht
Controles door het hele land
Illegaal? Hup, gevangenis in.

Apollo | 15-11-15 | 09:46

While-we-type staan onze militairen niet aan onze grens, maar zijn hard doende Mali te beschermen.
Onderwijl laat de Nederlander zich gijzelen door een v/m account-manager van Unilever gesteund door de propaganda kanalen. Allemaal betaald door u, de belastingnederlander. Lief.
Landverraad pur sang.

Mike2054 | 15-11-15 | 09:46

@Carmelita | 15-11-15 | 09:34

Ben je gek geworden, dat werd tijdens de uitzending van Pauw tijdens deze aanslagen al gedaan. De oorzaak lag volgens die linkse flikkers bij de opkomst van het 'populisme' en daar moesten we alles aan doen om dat niet in de hand te spelen. De 'populistische partijen' hebben een tweesplijt veroorzaakt en moeten worden tegengehouden.

Je dacht toch niet dat er een aanslag onbenut blijft om Wilders even te pakken he? Daarvoor hoef je niet te wachten totdat er eentje hier is...

peterdh | 15-11-15 | 09:46

De AIVD's van Europa zijn trillend klaar gekomen - Parijs is hét excuus om meer vrijheid in te ruilen voor veiligheid. Zet ze direct terug in hun hok: Grotere budgetten en ruimere bevoegdheden helpen geen flikker om de volgende aanslag te voorkomen. Ze geven de terroristen wel exact wat ze wilden bereiken, namelijk het einde van de Westerse vrijheden.

Zeddegeizot | 15-11-15 | 09:46

Ik vond het eerlijk gezegd best een goede uitzending (Pauw).
Hoef je het niet met alles eens te zijn maar er werden best interessante discussies gevoerd.
Bijvoorbeeld de strategie van de terroristen c.q. de strijd om het grijze gebied. Doel is de grote massa tot kiezen te dwingen. Daardoor verdergaande polarisatie te creëren en ten slotte burgeroorlog.

soldier-of-fortuyn | 15-11-15 | 09:45

Slappe lul. Deradicaliseren, dat is toch feitelijk grenzen dicht?

Masturwasbeert | 15-11-15 | 09:45

@frank87 | 15-11-15 | 09:38
Die formule klopt wel, jij rekent de kans uit om 7x succesvol een grens te passeren

rode peper | 15-11-15 | 09:45

Alleen de moslims zijn nu veilig in Nederland.

duitse herder | 15-11-15 | 09:44

Niet elke modlim is een terrorist.
Maar elke terrorist is moslim

Rotisseur | 15-11-15 | 09:44

Aanstaande [DAG] wordt er van staatswege [CIJFER] minuten stilte gehouden, terwijl de vlaggen [FRACTIE]stok zullen hangen.

Het volk van [LAND] prijst hun [LOF] leiders voor deze [MEERLOF] beslissing.

Lewis Lewinsky | 15-11-15 | 09:44

Heeft iemand hier wel eens opgemerkt dat dit land verloren is?
Nou, bij deze dan maar.

Rest In Privacy | 15-11-15 | 09:43

Het is altijd hetzelfde in Nederland. Of eigenlijk ook in Europa. Misschien dat het daarom is dat niemand iets durft te zeggen, omdat ze in Europa niet als eerste de voortouw durven te nemen.
.
In ieder geval kunnen we een hoop vinden van deze nieuwe aanslag. We kunnen boos zijn, we kunnen verdrietig zijn, maar één ding kunnen we niet zijn en dat is verbaasd. Deze pad naar destructie bewandelen we al heel lang en het zijn juist de mensen als PAUW die het hierover eerlijk praten juist verbiedt.
.
Die uitzending van gisteren was helemaal gescript. Tot de verontwaardigde vragen van Pauw aan toe. Er werd even tijd genomen voor de slachtoffers, er werd even verteld dat het niks met islam te maken heeft, er werd nog even verteld dat het Wilders zijn schuld is. De linkse elite kwamen weer eens met een schotel vol leugens en geweer vol verdovingspijltjes om dit land WEER tot slaap te sussen.
.
De staatstelevisie zal al hun moeite stoppen in het beschermen van hun eigen boodschap. Het volk mag niet spreken en wij mogen al lang niet meer ons eigen dialoog voeren. Het verbod tot de vrije gedachten heeft de situatie gemaakt tot wat het nu is. De socialisten zijn hiervoor verantwoordelijk en ze zijn geen haar beter dan de monarchen en katholieke kerk van de middeleeuwen.

heldheino | 15-11-15 | 09:43

@Carmelita | 15-11-15 | 09:34
Dat ligt aan de denigrerende kijk van links op moslims. Die behandelen moslims als kinderen die geen eigen verantwoordelijkheid hoeven te nemen. Dus worden ze geholpen met externaliseren van interne problemen, door linkse politici en de policor NPO.

head_pend_jervin | 15-11-15 | 09:43

@old_dirty | 15-11-15 | 09:32
In de uitzending van Pauw tijdens de aanslagen werd ook gewoon meermaals gezegd door verschillende linkse gutmenschen "dat we maar gewoon moesten wennen aan het feit dat dit soort dingen nu eenmaal gebeuren tegenwoordig".

De oorzaak van deze ellende in een notendop. Na wo2 liepen dat soort mensen kaalgeschoren door de straten.

peterdh | 15-11-15 | 09:41

Geniale [TEKST], van Rossem!

Lewis Lewinsky | 15-11-15 | 09:40

@peterdh | 15-11-15 | 09:34
Ik heb liever dat de mensen die voor grenscontroles zouden worden ingezet zich bezig gaan houden met wat er al in het land is. Er is gewoon niet genoeg mankracht om beide te doen.
En wat wil je controleren? Ze komen met een mooi (vals) paspoort aan bij de grens en zolang de kofferbak niet vol met wapens ligt is er geen reden om ze tegen te houden. En wat met degenen die hier geboren zijn en nooit bij een grens komen? Die hebben helemaal vrij spel want iedereen richt zich alleen op de slagbomen bij de grenzen.

sinar2 | 15-11-15 | 09:40

Met het wetboek van strafrecht in de hand lijkt me dat we op grond van artikel 97 de gevangenissen wel weer vol kunnen krijgen. En dan niet alleen met lieden van geïmporteerde persuasie, maar vooral ook met de staatsgevaarlijke autochtoonse luchtfietsende wegkijkers.

"1. Hij die met een buitenlandse mogendheid in verbinding treedt, met het oogmerk om haar tot het plegen van vijandelijkheden of het voeren van oorlog tegen de staat te bewegen, haar in het daartoe opgevatte voornemen te versterken, haar daarbij hulp toe te zeggen of bij de voorbereiding hulp te verlenen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.
2. Handelingen gepleegd ter voorbereiding van een misdrijf als omschreven in het voorgaande lid, worden gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste tien jaren of geldboete van de vijfde categorie."

Chiant | 15-11-15 | 09:39

Deradicalisering is de oplossing zegt Koenders,oke dat betekend oa dus geen één haatprediker meer het land in strenge controle in moskeeën,of moskeeën sluiten radicale moslims het land uit zetten geen sluiers meer dragen enz,dat is aanpakken zoals de gewone man het zou doen.
Maar de hoge heren zullen die gasten nog meer in de watten gaan leggen in de hoop dat ze deradicaliseren en dat gaat niet werken kan me nog goed herinneren dat er tijdens de aanslagen op de twintowers groepen moslims aan het juichen waren de haat naar het westen is zo groot en zit zo diep die gaat nooit weg.
Kijk naar opsporing verzocht en je ziet welk een probleem er is,en zolang heren als koenders dat niet willen inzien en maar blijven knuffelen zal er niets veranderen.

janmetdepet | 15-11-15 | 09:39

Je houdt het toch niet tegen. Zelfs als we hier van ons land een politiestaat maken waarin iedere brief, sms, email, whatsappje, forumpost en weet ik wat gelezen wordt, zelfs als we onze hele grens met landmijnen, hekken onder stroom en weet ik wat dichtzetten en permanente bewaakte grensovergangen waar de marechaussee met automatische machinegeweren 100% controles houden en iedere vluchteling het land uit zetten zullen terroristen een manier vinden om dergelijke acties uit te voeren.

Dat is eigenlijk ook het meest enge van deze acties, deze acties zijn uitgevoerd met wapens waar je eigenlijk relatief makkelijk aan komt. Zelfs hier in Europa. Daarvoor hoef je alleen te kijken naar de vele aanslagen in de onderwereld die op dit moment plaatsvinden. Zo een terrorist komt daar ook echt wel aan als je een beetje in die kringen zit.

Als het gebeurd dan gebeurd het, er voor bang zijn helpt je niet verder.

Wel heb ik het idee dat de veiligheidsdiensten een beetje lui zijn geworden en er vanuit gaan dat ze alles digitaal wel even zullen opsporen. Zag hier en daar al nieuwsberichtjes dat deze aanslag kwam omdat Snowden alles gelekt had... (over opportunisme gesproken) Ze zullen echt weer veel meer terug moeten gaan naar het ouderwetse spionnenwerk in plaats van steeds maar digitale sleepnetten uit te zetten.

niemandhier | 15-11-15 | 09:39

Je verwacht het niet, hè !!

Ik snap er niks van! | 15-11-15 | 09:39

peterdh | 15-11-15 | 09:34
.
Dit is een jaren 70 kabinet. Ingesteld op brave Nederlanders, een witte maatschappij, fatsoenlijk opgevoede mensen, de economie zit in de lift. Geen brandhaarden, geen noemenswaardige problemen, de gedupeerde Joden en Holocoast-slachtoffers houden zich lekker stil, moslims voeren oorlog op hun eigen helleoorden in Verweggistan en witte kindertjes op school sparen zilverpapier voor de zwarte kindertjes in Afrika.
.

Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:38

@rode peper | 15-11-15 | 09:09
correctie: je formule klopt niet. 90% kans om door de grens heen te komen is: (0.9^7)*100% na 7 grenzen. De kans wordt dan 47%

frank87 | 15-11-15 | 09:38

@balustrade | 15-11-15 | 09:31

Goed punt. Vrees dat je gelijk hebt!

Trio Rimba | 15-11-15 | 09:38

Zojuist bij het journaal weer zo,n linkse ontkenner in de studio: Duyvedak. Waarschijnlijk familie van die andere GL dommerik.
De mensen die in NL aan de macht zijn, kunnen dit best goed. Maar dan wel in een land waar helemaal niks ernstigs aan de hand is.
Nu heb je natuurlijk adelaars nodig... En dat voelt de bevolking feilloos aan.

Rest In Privacy | 15-11-15 | 09:37

Eng hoor die Koenders.Vooral die griezelige grijns.Beangstigend!

dobberfries | 15-11-15 | 09:37

Ik stel voor dat Koenders naar Syrie afreist om het gezamenlijk op te lossen en gaat helpen deradicaliseren

Rijole | 15-11-15 | 09:37

En waarom zou het ook niet kunnen, grenzen dicht, wie beweert dat?
Van Baltic (okee, Oder-Neisse) tot aan Triest in de Adriatic was er bijna 50 jaar vrij effectief een gordijntje opgehangen. Daarkwam vrij weinig ongecontroleerd of uberhapt doorheen.

Hemmenaar7 | 15-11-15 | 09:36

@Parel van het Zuiden | 15-11-15 | 09:29

Dus jij vindt dat al de mensen die straks omkomen bij de niet te vermijden aanslag in Nederland, het verdienen om op een verschrikkelijke manier te sterven???

Jij bent serieus niet goed snik. Denk even na over wat je zegt. Verdienden die mensen in Parijs het om zo te sterven omdat ze op Hollande hadden gestemd, of geen islambashers waren?

Sukkel.

Trio Rimba | 15-11-15 | 09:36

Zeker, hou je met grenzen niet alles tegen, maar je maakt het wel veel moeilijker. Maar ja, onze uitstekende economie met onze open grenzen, moet en zal over lijken gaan, aldus VVD die Koenders in het oor fluistert. Het beste kabinet sinds WO2 is er niet voor de burger naar voor het groot-kapitaal. De mondige verwende kudtburger zien ze het liefst vervangen worden door nieuwe aanwas uit moslimlanden (al dan niet schietend). Dit alles in de hoop dat er architecten, advocaten, productiemedewerker, overblijven die voor een stuiver hetzelfde werk willen doen. Dit alles is gepland, of in ieder geval, wordt als zeer gewenst ervaren door onze leiders en de onzichtbare touwtjestrekkers in NL en EU, die overigens lekker en veilig in hun mansion buiten de EU verblijven.

Imprimatur | 15-11-15 | 09:36

Er zijn iig 7 gederadicaliseerd , kost een paar 400+ verwoeste levens maar dat maakt niet uit. Deze 7 doen het nooit meer.

MarcS | 15-11-15 | 09:36

@peterdh | 15-11-15 | 09:34
De grenzen moeten dicht èn de vluchtelingen moeten streng gecontroleerd worden.

Maria.1 | 15-11-15 | 09:35

Wijze woorden van Koenders haha. "we moeten vooral niet doen wat iedereen van ons verwacht" Nee joh? WAT DAN?! Is zoiets als je komt met 120 km/u op een file inrijden dus dan moet je niet gaan remmen want dat is precies wat iedereen verwacht. Beter is het om te bidden dat je auto ineens vleugels krijgt en eroverheen vliegt, of gewoon stomweg ontkennen dat er een file staat en het gas nog even dieper indrukken. Logica van een krankzinnige.

Dutchbeaurouge | 15-11-15 | 09:34

@sinar2 | 15-11-15 | 09:22

Echt he, wat een debiele redenatie "grenzen dicht heeft geen nut want daar is het te laat voor".

Nee de kraan lekker open laten, want de keuken is nu toch al overstroomd. Lekker met je kop tegen de muur blijven slaan, want je hebt nu toch al hoofdpijn. Lekker in de hoek van de kamer gaan schijten want het is toch al rommelig.

De grens moet dicht, een import-stop van moslims. En dan kijken hoe je het aanwezige guf kunt scheiden van de rest. Voordat de grenzen dicht zitten is iedere "oplossing" een utopische illusie.

peterdh | 15-11-15 | 09:34

peterdh | 15-11-15 | 09:18

De natie is succesvol in tweeën gespleten door de overal in de wereld haat en verderf zaaiende islam.
"Populisme" ( wat is dat eigenlijk) is een gevolg.

daytripper | 15-11-15 | 09:34

Na aanslag in Nederland wordt ongetwijfeld de schuld bij Wilders gelegd.

Carmelita | 15-11-15 | 09:34

@Roadblock | 15-11-15 | 09:26
+1.

RobberenRukkie | 15-11-15 | 09:33

Mathijs van nieuwkerk en sonja barend schudden hun hoofd"hoe heeft het ooit zover kunnen komen"
Mark rutte"peace in our time"

Steenrijk | 15-11-15 | 09:32

Die hele tweede wereldoorlog had voorkomen kunnen worden als we in de jaren '30 van de vorige eeuw gewoon keihard hadden ingezet op denazificering, aldus de filosofie van de heer Koenders. #flapdrol.

VanBukkem | 15-11-15 | 09:32

En weet je wat nog het ergste is? Buiten dat iedereen weet dat dit danwel op korte danwel op lange termijn ook in NL zal gebeuren durf ik te verzekeren dat ook hierna dezelfde woorden worden gesproken. Grenzen dicht geen oplossing, deradicaliseren en hier hebben gematigde moslims niets mee van doen. Om vervolgens allemaal ja en amen te zeggen en te wachten op de volgende aanslag.

old_dirty | 15-11-15 | 09:32

Aanvulling: NATO artikel 5 is inmiddels van kracht geworden door de uitspraken over het in oorlog zijn.
www.nato.int/terrorism/five.htm
Binnenkort hier boots on the ground?

Endoxa | 15-11-15 | 09:32

Steeds meer bekruipt me het gevoel dat we in een soort van Weimar-tijdperk leven. De kloof tussen de verschillende kampen is zo groot geworden dat die schier onoverbrugbaar is.

Diegenen die dansen op de vulkaan die ze zelf gecreëerd hebben, doen dat met een gelukzalige glimlach van hun eigen morele gelijk. Maar die vulkaan gaat barsten. En hoe! Aan ons om de puinhopen op te ruimen en opnieuw te beginnen. Het is helaas onvermijdbaar.

balustrade | 15-11-15 | 09:31

Foto van [MOSLIMA met HOOFDDOEK] die bloemen ligt bij [PLEK VAN AANSLAG] verschijnt op alle [MSM].
[BURGEMEESTER VAN GROTE GEMEENTE] gaat meteen in gesprek met [MOSLIMORGANISATIES] en niet met mensen op straat of veiligheidheidsdiensten.

psychonaut | 15-11-15 | 09:31

Op overheid en staatsmedia kan niemand vertrouwen. Ze zijn er niet meer voor Nederland. Alleen Wilders kan de boel redden. Maar hoe komt hij ooit aan 76 zetels?

31 November | 15-11-15 | 09:31

Binnenkort ook bij ons in NL, mocht ik dan nog leven dan mag ik eindelijk tegen iedereen zeggen: zie je wel, ik zei toch!

MarcS | 15-11-15 | 09:31

Als er nu verkiezingen worden gehouden heeft Wilders ook mijn stem. Het land zal er niet gezelliger op worden, maar dat is niet aan hem te danken maar aan dit ruggengraatloze NSB-kabinet.

LJBrinkhorst | 15-11-15 | 09:31

peterdh | 15-11-15 | 09:29
Hear hear.
.
En @ Van Rossem - sterk stuk, goed idee.

Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:30

Al die dromers die nu een facebook profiel hebben met de franse vlag zijn dezelfden die Wilders aanhangers beschuldigen van nationalisme ze met de Nederlandse vlag ronslopen. Maar wat gaan ze straks doen als een aanalag in Nld plaatsvindt?

Wat Pauw betreft, zouden na het bombardement op Rotterdam ook enkele Duitsers zijn uitgenodigd door de NPO om uit te leggen dat niet alle Duitsers slecht zijn

Progresievelng | 15-11-15 | 09:30

Al die dromers die nu een facebook profiel hebben met de franse vlag zijn dezelfden die Wilders aanhangers beschuldigen van nationalisme ze met de Nederlandse vlag ronslopen. Maar wat gaan ze straks doen als een aanalag in Nld plaatsvindt?

Wat Pauw betreft, zouden na het bombardement op Rotterdam ook enkele Duitsers zijn uitgenodigd door de NPO om uit te leggen dat niet alle Duitsers slecht zijn

Progresievelng | 15-11-15 | 09:30

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden dat gaat helemaal op voor Koenders en de rest van het kabinet.
Hoe blind ben je nu nog als burger om op 1 van de kabinet partijen te stemmen na deze halve slechte maatregelen die ze nemen.

Autobonker | 15-11-15 | 09:30

Op welke manier kan het volk deze regering afzetten?

Melfs | 15-11-15 | 09:29

@Trio Rimba | 15-11-15 | 09:22

Oh jawel hoor. Als je het laat gebeuren terwijl je kennis en ervaring hebt die bewijzen dat het gaat gebeuren, verdien je dat het gebeurt.
.
Oogjes openen. Domme idioot!

Parel van het Zuiden | 15-11-15 | 09:29

@Donkersloot | 15-11-15 | 09:20
Smakeloos... jaja... Weet je wat 'smakeloos' is? Als volksvertegenwoordiger je land uitleveren aan terroristen, en je eigen bevolking met een mes in de rug neerzetten als nazi als ze er iets van zeggen. En dan gaan zeiken over 'de toon vabn het debat'. Dat is ook 'smakeloos'.

peterdh | 15-11-15 | 09:29

Veel slapper dan Koenders wordt een lul niet...

Doc Damage | 15-11-15 | 09:28

Parel van het Zuiden | 15-11-15 | 09:20
.
Ze blijven gewoon zitten tot het volledig ontspoort, en wachten op de nieuwe Churchills en Roosevelts met Geallieerde troepen. En dan posteren ze zich aan de zijlijn en roepen "Och wat, die vechtersbazen, wat zaaien ze toch veel dood en verderf, boohoo."
.
Ze zullen erbij staan als morele meesters, roeptoeterend over hun eigen verheven idealen. Want daar moet alles voor wijken, dat zijn een paar slachtingen wel waard - hun idealen, hun gedroomde wereld die ze in hun studeerkamertjes hebben gefantaseerd.
.
Ik haat ze.

Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:28

Moeten we nu echt nog naar een linkse lul luisteren?

dat is pech | 15-11-15 | 09:28

Wat erg ik opvallend vind in bovenstaande video is het ontbreken van 1 argument waarom de grenzen dicht geen oplossing zou zijn. Met grote zekerheid stellen dat het geen oplossing is, is natuurlijk geen argument. Da's alleen maar heel hard NIETUS roepen. Schoolpleinniveau.

Stormageddon | 15-11-15 | 09:27

ben benieuwd of dit soort figuren binnekort ook opgepakt gaan worden voor landveraad .

sparrow | 15-11-15 | 09:26

Wat zorgvuldig uit de pers blijft: De eigenaren van het theater zijn joods, en de band die optrad had ondanks bedreigingen in Israel getourd.

"We had a planned attack against the Bataclan because the owners were Jewish. "This sentence, chilling under the taking of hostages and the carnage that would have made this Friday," a hundred dead, "according to police sources, was delivered to the offices of the DCRI, in February 2011. The French services then questioned members of "Jaish al-Islam," the Army of Islam, suspected of the attack that killed a French student in Cairo in February 2009. They were planning an attack in France and had therefore taken targeted the famous Parisian theater.
Rehearsals threats

In 2007 and 2008, the Bataclan was already under the threat of more or less radical groups. At issue: holding regular conferences and galas of Jewish organizations, including the "Magav", a border guard unit depending on the policy of Israel. In December 2008, whereas the Israeli military operation takes place in the Gaza Strip, the threats around the Bataclan are more accurate. On the Web, a video showing a group of a dozen young, face hidden by keffiyehs, threatening officials Bataclan about the organization's annual gala Magav. At the time, Le Parisien devotes an article without this handful of activists to be truly identified. In the process, the annual meeting will be postponed.

Since then, whenever a Jewish organization meets at Bataclan, many hostile comments flourish on the Web. Yet in recent years, they seemed to have faded. Nevertheless, the Israeli press recalled that the rock band Eagles of Death that occurred Friday evening 13 had toured Israel. The group was then faced more calls for a boycott, which had not prevented from producing it.

Roadblock | 15-11-15 | 09:26

@Boemibol | 15-11-15 | 09:21

PVDA en VVD naar NUL zetels.

Gelukkig is de PVDA al een heel eind op weg.

Trio Rimba | 15-11-15 | 09:26

hier zitten geen extremisten, van afgelopen vrijdag is tenslotte in Frankrijk gebeurd. De daders kwamen (van)uit Belgie,Syrie,Frankrijk.
WANNEER GAAN DE OGEN VAN ONZE "LEIDERS" OPEN???
Zal wel weer zijn als het kalf verdonken is.
Eerst een aanslag.
Stelletje klootzakken.
Nu verkiezingen en nu de grenzen dicht.
En deze maatregelen onmiddelijk uitvoeren:
Hijabs, shadors, abaya's enz. moeten worden verboden. Bijzondere moslischolen zullen dicht moeten. Gescheiden zwemmen moet afgeschaft worden.

Verder dient het dubbele paspoort voor moslims te verdwijnen.

Geen migrant mag Europa meer in, tenzij onomstotelijk vaststaat dat de migrant uit oorlogsgebied komt en bedreigd wordt.

Uitkeringen van handophoudende moslims drastisch korten en het overmaken cq sturen van geld naar het thuisland verbieden.

Peace Rider | 15-11-15 | 09:26

Echt, die uitspraak van Koenders. Hier is een man die dus zegt: Ja, maar inbrekers komen ook gewoon binnen als de deur wél op slot zit. We hoeven dus eigenlijk s'nachts helemaal de ramen en deuren niet te sluiten. Daar wordt het écht niet veiliger van, heur.

Adversary | 15-11-15 | 09:25

Het is opzet. Alle handelingen en gedragingen van onze premier wijzen op het vernielen van een vaderland gevoel. Alles maar dan ook alles wijst op het ten gronde helpen van Nederland ter faveure van Europa. Het gevoel dat alle poppetjes al op hun plaats zijn gezet wordt door alle gebeurtenissen steeds sterker. Minister van buitenlandse zaken welke zich al in een toppositie heeft gewurmd. Minister van financiën met een dubbele pet op die staat te dringen om geld over te maken naar Brussel. Rutte die dikke vrienden is met alle personen welke hem op een lekkere post kunnen zetten, het is meer dan treurig. Men zorgt ervoor dat wij geen land meer zijn, kan je ook geen landverrader zijn, maar dames en heren de echte Hollanders zijn Geuzen en genoeg is genoeg en echt dat punt komt steeds nader, dan zullen veel van die linkse landverraders ook in bootjes zitten om de toorn van het volk te ontlopen en denk erom de Noordzee is geen middelandse zee.

williamrightfoot | 15-11-15 | 09:25

hier zitten geen extremisten, van afgelopen vrijdag is tenslotte in Frankrijk gebeurd. De daders kwamen (van)uit Belgie,Syrie,Frankrijk.

WANNEER GAAN DE OGEN VAN ONZE "LEIDERS" OPEN???

Zal wel weer zijn als het kalf verdonken is.
Eerst een aanslag.

Stelletje klootzakken.
Nu verkiezingen en nu de grenzen dicht.

En deze maatregelen onmiddelijk uitvoeren:
Hijabs, shadors, abaya's enz. moeten worden verboden. Bijzondere moslischolen zullen dicht moeten. Gescheiden zwemmen moet afgeschaft worden.

Verder dient het dubbele paspoort voor moslims te verdwijnen.

Geen migrant mag Europa meer in, tenzij onomstotelijk vaststaat dat de migrant uit oorlogsgebied komt en bedreigd wordt.

Uitkeringen van handophoudende moslims drastisch korten en het overmaken cq sturen van geld naar het thuisland verbieden.

Peace Rider | 15-11-15 | 09:25

Het is opzet. Alle handelingen en gedragingen van onze premier wijzen op het vernielen van een vaderland gevoel. Alles maar dan ook alles wijst op het ten gronde helpen van Nederland ter faveure van Europa. Het gevoel dat alle poppetjes al op hun plaats zijn gezet wordt door alle gebeurtenissen steeds sterker. Minister van buitenlandse zaken welke zich al in een toppositie heeft gewurmd. Minister van financiën met een dubbele pet op die staat te dringen om geld over te maken naar Brussel. Rutte die dikke vrienden is met alle personen welke hem op een lekkere post kunnen zetten, het is meer dan treurig. Men zorgt ervoor dat wij geen land meer zijn, kan je ook geen landverrader zijn, maar dames en heren de echte Hollanders zijn Geuzen en genoeg is genoeg en echt dat punt komt steeds nader, dan zullen veel van die linkse landverraders ook in bootjes zitten om de toorn van het volk te ontlopen en denk erom de Noordzee is geen middelandse zee.

williamrightfoot | 15-11-15 | 09:25

Meneer Wilders gaat over de 40 zetels heen.

drammerd | 15-11-15 | 09:24

Ik irriteer me ook mateloos aan het egoïsme van de moslims. Geen enkele vorm van introspectie, alleen een klaagzang over hoe het henzelf allemaal kan benadelen. En de NPO die ze hierbij zeer behulpzaam is, om in deze vorm van egoïsme te blijven hangen. Nee, het heeft allemaal niets met de islam te maken, het is er geen van ons. Dat terwijl neven en nichten vertrekken richting Syrië of Irak. Islamieten blijven in de eeuwige schouderophaal modus operandi. Ondertussen groeit daardoor terecht de haat.

head_pend_jervin | 15-11-15 | 09:24

@Dubz | 15-11-15 | 09:21

Hoezo "we"? ZIJ, zul je bedoelen -- "onze" overheid, en het nepparlement.

Trio Rimba | 15-11-15 | 09:24

Ohhh, dus dan krijgen we zegmaar dit:

France is monitoring an estimated 1,200 Islamists and about 200 people who have returned from fighting with militant groups in Syria and Iraq. It has earmarked about €425m (£300m) to recruit thousands of extra police, spies and investigators to beef up surveillance and boost national security and intelligence.
www.theguardian.com/world/2015/may/05/...

En dan hebben we nog steeds een aanslag?

mennie | 15-11-15 | 09:24

Vergeet vooral de berichten op Facebook niet waarin door sufkutten gesuggereerd wordt dat wijzelf de aanslagen veroorzaakt hebben want die zielige moslims zijn nooit geïntegreerd en dat zijn wij schuld. De arrogantie van zo'n bericht snappen ze dan zelf niet. Alsof wij witten voor álles verantwoordelijk zijn, zelfs voor het falen van een ander.

RepubliekNederland | 15-11-15 | 09:23

Zojuist op het nieuws socioloog Duyvendak (familie van die ambtenarenbedreiger) vluchtelingen vluchten voor de barbaren dus we mogen ze niet tegenhouden, en ja, er kunnen nog wel een paar terroristen tussenzitten dus, schijt aan de bevolking en laat dus die arme vluchtelingen maar komen. We hebben er nu ongeveer 50.000, noodopvangen zitten vol, hoeveel kunnen er nog bij regering? Hoe meer dus, hoe groter de kans op nog wat van die types. Foutje, bedankt!

Ruud5 | 15-11-15 | 09:23

Goedemorgen iedereen. Wat is het toch heerlijk wakker worden in dit land.

Ik merk bv aan de facebook reacties dat niemand meer een blad voor de mond neemt. Zelfs van mensen waar ik het niet van had verwacht.

1+1 | 15-11-15 | 09:23

De grenzen dicht heeft geen nut, het is er al te laat voor. De toekomstige aanslagplegers zijn al onder de stroom syrische gelukszoekers meegekomen, dat bewijst Parijs wel.
Wil je iets in de gaten houden dan moeten dat de opvangcentra die vol zitten met syrische jongemannen. Systematisch al het internetverkeer controleren en kijken met wie ze contact hebben in de buitenwereld.

sinar2 | 15-11-15 | 09:22

Het is ook altijd hetzelfde: eerst door een totaal gebrek aan inzicht en leiderschschap een probleem creëren en vervolgens gaan roepen dat je de wijsheid in pacht hebt.

hStripe | 15-11-15 | 09:22

@Parel van het Zuiden | 15-11-15 | 09:12

Nederland verdient GEEN aanslag, domme idioot.

Trio Rimba | 15-11-15 | 09:22

@Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:15

"En ook al zouden we de tumor uit uw lever halen, erf bestaat een kans dat we niet 100% eruit krijgen, dus dat is geen oplossing, hier steek nog een sigaretje op meneer..."

peterdh | 15-11-15 | 09:22

Als het dan tóch gebeurt, graag in Brussel waar het EU beleid wordt gemaakt. Zo tref je de schuldigen. En dat naïeve mens Judith hoeheetzeookalweer van Groenlinks graag vooraan in de rij.

Rest In Privacy | 15-11-15 | 09:21

Koenders: we weten wat je gezegd hebt en zullen jouw beslissing niet laten passeren. Een overweldigende meerderheid van de Nederlanders is VOOR het sluiten van de grenzen. Je bent aangenomen om naar ONS te luisteren, niet om met Timmerfrans in bed te liggen.

Wie straks op de PVDA en VVD stemt, stemt op de partijen die de verantwoordelijkheid dragen voor het openhouden van onze landsgrenzen.

PVDA en VVD naar NUL zetels.

Trio Rimba | 15-11-15 | 09:21

Fijn zo'n regering die een typhes-hekel aan haar eigen bevolking heeft, volgende keer vooral op dezelfde partijen stemmen.

Boemibol | 15-11-15 | 09:21

Open ogen. We lopen er met open ogen in en zien niks. Tot het te laat is.

Dubz | 15-11-15 | 09:21

Volgens Judith Sargentini zitten er geen IS strijders tussen de vluchtelingen, net zo wereldvreemd als deze Koenders.

de uitbater | 15-11-15 | 09:21

Inderdaad verlopen zo die gesprekken. Eerst de andersdenkende "begripvol" over “de bol aaien” (men begrijpt de angst, de woede en het verdriet) om vervolgens m.b.v. een eenzijdig gekozen en gewogen feiten en halve waarheden de superioriteit van het eigen gelijk etaleren.

krelus | 15-11-15 | 09:20

Goh, Geenstijl verlaagt zich tot cynisme als stijlvorm. Smakeloos.

Donkersloot | 15-11-15 | 09:20

@Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:15

Nee, politiek en bestuur zijn inmiddels kwaadaardige oncologen die de kanker graag zien voorwoekeren zodat ze die gezonde delen snel kunnen oogsten en verkopen.
.
Serieus, ik geloof niet meer in incompetentie, de huidige opstelling van politiek en bestuur is niets minder dan kwaadaardig.
.
Nederlandse levens te grabbel gooien.

Parel van het Zuiden | 15-11-15 | 09:20

Niet elke vluchteling is een terrorist. Eens. Maar 400 rondhangende eritreërs van 'gevechtsleeftijd' in je dorp geeft ook geen veilig gevoel.

PureYak | 15-11-15 | 09:20

Koenders vindt dat er best westerlingen mogen sneuvelen voor de goede zaak. Ga maar dood. De goede zaak is het liefkozen van zijn geliefde islamitische stemvee, iets anders telt voor hem niet.

Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:19

Reken maar dat door alle ophef nieuwe Moslims zin krijgen in zo'n aanslag.

Paspoort nemen ze mee omdat ze liever niet anoniem de held willen zijn.
Denk ik zo.

Carmelita | 15-11-15 | 09:19

[BURGEMEESTER VAN GETROFFEN STAD] bezoekt moskee uit solidariteit.

Selassie | 15-11-15 | 09:19

Ze moeten toch wat doen om Timmermans profetie over oorlog uit te laten komen. Anders staat die weer in zijn hemd. En da's zo zielig voor hem.

Endoxa | 15-11-15 | 09:18

@daytripper | 15-11-15 | 09:09

Aan de andere kant was het dan schijnbaar wel weer heel gepast om nog *tijdens* de aanslagen, tijdens de uitzending van Pauw, meteen op te roepen dat we het populisme in Nederland moeten stoppen en dat "rechts" geen aanhang mag krijgen. Dat populisme de oorzaak van deze ontwikkelingen is doordat populisme de natie in tweeen gespleten heeft.

peterdh | 15-11-15 | 09:18

De oplossing van Koenders (deradicalisering en inlichtingendiensten) werkt niet.
Ze proberen dat namelijk al 15 jaar maar het blijkt alleen maar erger te worden.
Snapt Koenders dan niet dat hij erg dom overkomt?

Willem van Rood | 15-11-15 | 09:18

Radertjes in de machine. Gestandaardiseerde machinaties, totdat de spaak het wiel tot stilstand brengt.

RobberenRukkie | 15-11-15 | 09:18

Koenders wauwelt maar wat en verteld sprookjes. De grenzen dicht is geen vorm van intimidatie er wordt al heel lang om geroepen. Het schaadt ons economisch, onze identiteit is in gevaar en nu lopen ook onze vijanden, waar we mee in oorlog zijn aldus opperbaas Rutte, zonder een strobreed in de weg te worden gelegd ons land binnen. Koenders doet een uitspraak wat staats vijandig is. Oppakken deze man, direct uit zijn ambt zetten en een tijdje achter de tralies. Hij gaat tegen de wil van de bevolking in. Dat is niet de functie van een Minister.

Toetsiemonster | 15-11-15 | 09:16

sowieso. doe mee. boycot Pauw.

superjan | 15-11-15 | 09:16

Grenzen dicht helpt niet volgens Koenders. Deradicalisering is het toverwoord.

Naar het zich nu laat aanzien zijn in elk geval twee van de daders een krappe maand geleden naar Europa gereisd. Kennelijk heeft Koenders een geheim plan om inreizende terroristen binnen 3 weken te onderkennen, lokaliseren èn te deradicaliseren. Chapeau Bert, vertel ons je geheim en de volgende Nobelprijs voor de Vrede is van jou!

Vega Mindy | 15-11-15 | 09:16

Ik heb maximaal 5 seconden gezien, het beeld was toen bijna volledig gevuld met een tamelijk autochtone vrouw met een grote hoofddoek om.
Weg met die NPO aub.

Onderbuik2 | 15-11-15 | 09:15

Zou deze aanslag onze eigen 'Reichstag brand' blijken te zijn met IS als een eigentijdse Marinus van der Lubbe?

Het zou mij niets verbazen als dit drama wordt aangegrepen om draconische maatregelen in te voeren om nog meer vrijheden in te perken en de macht van de EU uit te breiden.

paost712 | 15-11-15 | 09:15

Parel van het Zuiden | 15-11-15 | 09:12
.
Onze overheid is een debiele oncoloog. "Wat klaagt u toch over dat kankergezwel in uw lever, meneer. Het grootste deel van uw lichaam is gezond, hoor. Niet zo zeuren."

Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:15

En we roepen pang pang natuurlijk.Terwijl er in Oekraïne vorige week een munitie opslag affikte met 3500 ton!! munitie.

van stampij | 15-11-15 | 09:15

En Koenders is een wegkijker en vanuit zijn positie daarmee een landverrader.

Mesmer | 15-11-15 | 09:15

Al die leiders en beroemde mensen zijn ook telkens weer "geschokt" en "zagen het niet aankomen". Die leven kennelijk onder een (zelfgekozen?) steen, iedereen met een beetje verstand ziet toch een duidelijke tend, dacht ik zo.

PietGeniet | 15-11-15 | 09:15

Tijd voor een revolutie!

FnurkY | 15-11-15 | 09:14

Zegt ie nou echt dat grenzen dicht niet helpt, maar deradicaliseren wel? Die man is niet goed wijs. Echt totaal wereldvreemd.

Snap je!? | 15-11-15 | 09:14

Wereldvreemd, werkelijk wereldvreemd deze lui. Door dit soort figuren brokkelt Nederland verder en verder af. Mooiste van alles is dat deze mensen de illusie hebben ( en daar zijn ze zelf tot op het bot van overtuigd ) dat hun wèl de oplossing hebben. Oja en Geertje die roept maar wat.

blokje om | 15-11-15 | 09:14

Hook, line and sinker.

postmodernismisdead | 15-11-15 | 09:14

Vreemd dat de plaatsnaam Parijs was in plaats van Moskou. Vast een dingetje met topografie waar die moslims niet zo goed in zijn. Verklaart ook waarom ze altijd een paspoort meenemen. Voor je het weet zit je in een ander land.

Pimp my Voortuin | 15-11-15 | 09:14

Grenscontroles weer invoeren. Het moet met de moderne technieken toch mogelijk zijn om te controleren op basis van profielen, nummerplaatherkenning, scans etc.
Aub niet moeilijk doen over profiling . Oude dames zijn nu eenmaal minder verdacht dan jongemannen met haat in hun ogen.

Goatboy2014 | 15-11-15 | 09:13

Komt er ook een template voor reaguursels?

balustrade | 15-11-15 | 09:13

Kan iemand mij zeggen waarom Australië wel in staat is een 37000km grens effectief te sluiten en Nederland 900 km niet zou kunnen??
Natuurlijk is het rijkelijk laat en dat weet Bertje ook heel goed, maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

daytripper | 15-11-15 | 09:13

Misschien moeten we zelf de grenzen gaan bewaken. Van de overheid hoeven we niets te verwachten. Te triest om te zien dat zij er niet voor Nederland zijn.

Mesmer | 15-11-15 | 09:13

Maria.1 | 15-11-15 | 09:10
.
Ik heb dat soort lui weleens op Joop zien posten. Die beweren rustig dat er best westerlingen mogen omkomen door de slagers van Allah die zich tussen de vluchtelingen bevinden, want vluchtelingen zijn belangrijker dan wie ook.
.
Christelijker zijn ze niet te vinden. Koenders is ook zo'n geradicaliseerde christen, net als bijna die hele PvdA en aanverwante socialisten.

Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:13

-weggejorist-

Parel van het Zuiden | 15-11-15 | 09:12

In sinaasappels zit vitamine c. De regering heeft medegedeeld dat het consumeren van sinaasappels geen vitamine c in het lichaam tot gevolg heeft.

kwark001 | 15-11-15 | 09:12

Och jongens... jullie blijven er maar van uitgaan dat hij en "wij" dezelfde doelen nastreven. Hoe naïef.

superjan | 15-11-15 | 09:12

Nu zo'n l*lhannes op NPO1 die zegt dat de grenzen niet dicht moeten want dat is zielig voor de Syrische vluchtelingen. Dat wij nu ook in gevaar worden gebracht, ach, dat is niet zo erg natuurlijk...
Grenzen dicht!
www.petities24.com/signatures/sluit_de...

Maria.1 | 15-11-15 | 09:10

Nederland is een slachtbank, in elkaar getimmerd door onze eigen overheid op instructie van de moskee.

Madame Poitiers | 15-11-15 | 09:10

En de deur op slot en ramen dicht houdt geen inbreker tegen? Misschien niet diegenen die echt willen maar het houdt wel de meeste gelegenheidsdieven tegen.

Corrupte Koenders heeft veel vriendjes maar vriendjes die grenzen kunnen regelen kennelijk niet, anders hadden we die wel gehad. Om van Griekenland naar NL te komen moeten tegenwoordig 7 grenzen gepasseerd worden, zelfs als de kans per grens slechts 10% is om te worden gesnapt, is de kans om succesvol in NL te komen minder dan 53% (1-0.9^7)*100%

Grenscontroles zijn trouwens ook een enorme kostenpost struikelblok voor niet alleen terroristen maar ook criminele oostblokbendes, de pakkans wordt groter, dus de buit en winst kleiner.

rode peper | 15-11-15 | 09:09

Gisteren was het in onze rubberen-tegel-samenleving nog uitermate ongepast om de aanslag in Parijs ook maar op welke manier dan ook te linken aan onze vers binnengekomen knuffel-gelukszoekers.
Hoe kon je zo ongemanierd zijn.Schande: huilende verontwaardigde vrouwtjes in Apeldoorn ongetwijfeld.
Nog geen 24 uur later blijkt dat de realiteit weer es anders is:
7 oktober binnengekomen in Servie als *kuch* "uitgeputte vluchteling" alvast één van de daders.
Mogen we nu ook zeggen dat er wellicht meer daders zullen zijn die binnengekomen zijn? Of komen we dan weer in konflikt met de NL ethica?
Ik loop al wat jaartjes rond op deze planeet, maar de stupiditeit van deze regering is te bizar voor woorden.
je zou bijna zeggen/denken dat het opzet is

daytripper | 15-11-15 | 09:09

Standaard bericht-template voor of van standaard papegaai napraat-media over standaard gebeurtenissen, die standaard nog veel vaker gaan plaatsvinden.

drammerd | 15-11-15 | 09:09

Koenders is een slappe linkse lulhannes

coolgen | 15-11-15 | 09:07

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino