Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zorgverzekering? Stap over naar @DSW_Zorg!

Gratis reclame! Voor DSW Zorgboer, de enige onafhankelijke zorgverzekeraar in Nederland, die om die reden helemaal kapot gepest wordt door de Roger van Boxtels van deze wereld. Daarom kondigden we in januari al aan dat we in november zouden adviseren om OVER TE STAPPEN NAAR DE ZORGVERZEKERING VAN DSW en bij dezen herinneren we iedereen daar even aan. Of meneer Oomen van DSW wel 100% eerlijk is en alles goed doet met maximale vergoedingen voor standaard medische zorg? Nou ja, het blijft een zorgverzekeraar die opereert binnen een geperverteerd systeem van ziekenzorg met toenemende marktwerking en afnemende kwaliteit, waarin zorgmanagers en bijbaanpolitici van VVD, PvdA en D66 er met het grote geld vandoor gaan over de rug van zieke Nederlanders. Dus zaligmakend zal ook DSW niet zijn, aangezien een zorgboer maar zo goed kan zijn als het zieke systeem waarin het moet opereren. Maar ze hebben één heel dik pluspunt: een DSW-klant steunt tenminste het Rouvoet Kartel van alle andere zorgboeren niet. En je bent per maand nog goedkoper uit. Da's ook een vorm van beterschap. Dus: overstappen maarrr.
Tlg_jpg_20151107_1_TPNL_048_Pagina48_1.png

Reaguursels

Inloggen

@ amder:
Kijk eens bij Bewuzt. Daar kun je het basispakket nemen en apart een goede tandartsverzekering (Tand beter) bij afsluiten.

Ikdachthetniet | 09-11-15 | 01:26

Er zijn nog veel meer (kleine) onafhankelijke zorgverzekeraars, zoals PNOzorg.

van heinde en verre | 08-11-15 | 22:56

ik heb nu een collectieve overeenkomst bij VGZ via de gemeente Bergen op Zoom, de gemeente Bergen op Zoom heeft speciaal aan alle mensen in de bijstand een reclamebrief gestuurd om een collectief zorgcontract bij VGZ te verkopen.

F Cobben | 08-11-15 | 21:09

Ik zat te denken aan overstappen naar DWZ ivm de "zorgkartel" situatie, maar hun tandartenvergoeding vind ik gebrekkig. Zelfs in hun duurste aanvullende verzekering vergoeden ze maar twee behandelingen per jaar, inclusief periodieke behandelingen. Dus als je een periodiek onderzoek hebt ieder 6 maanden, dan vergoeden ze geen "incidentele behandelingen" meer en bij het studentenpakket vergoeden ze zoiezo niets behalve periodieke behandelingen. De mondhygiënist vergoedingen zijn ook gebrekkig.

Tevens zou ik graag een systeem zien zoals bij het zilveren kruis, waarbij je apart een tandartsverzekering kan afsluiten ipv een groot combinatiepakket moet kopen.

amder | 08-11-15 | 20:30

@goedemiddag en sinkie
Wat een gelul. Ten eerste wie zegt dat mijn arts meer zou verdienen. Het gaat erom of er wel of geen contract is. Een arts zonder contract kan minder rekenen dan een arts met contract. En toch krijgt de arts zonder contracylt dan de helft van dsw betaalt en ik moet opdraaien voor de andere helft. Kortom dsw heeft GEEN vrije artsen keuze. Lees ook de opinie van de vrij gevestigde GGZ psychologen er maar op na. Ten tweede lees idd de polisvoorwaarden er maar op na. Hoef ik niet te citeren. En en DSW hanteert achter de schermen wel collectiviteiten. En betalen jullie maar lekker voor de feestjes en reizen die DSW betaalt via hun intermediair Stad H. Aan tussen personen. O ja heeft stad holland de premie al bekend gemaakt? O nee......

mar8481 | 08-11-15 | 18:41

Eindelijk: GeenStijlZorg: condooms vergoed via uw verzekering. Een computerbril zodat u de pr0n scherp kunt zien, een korting voor matige bierdrinkers (2 glazen alcohol pro jour is goed voor u), gratis kijken naar fapfoto's (scheelt prostaatkanker) en een royale vergoeding voor voorgeschreven speciale anti-halal maaltijden.

Zaadhaan | 08-11-15 | 18:21

hurenisvoorpaupers | 07-11-15 | 18:03

Collectiviteitskorting is niet gekoppeld aan afname Arbodienstverlening. Regelde deze afspraken zelf voor 1500 medewerkers en oud medewerkers zonder enige koppeling met Arbodienstverlening. En stop er volgennd jaar ook mee omdat het juist voor een werkgever alleen maar werk oplevert en geen voordeel. Meer dan de helft van het personeel doet overigens al niet eens mee. Die zoeken zelf een zorgpolis die voor hen beter is. Als je zelfs bij de HEMA als klant aan een collectiviteit kan deelnemen dan is de kans groot dat het meer een marketingsdingetje is. Als eens uitgezocht hoeveel er aan marketing wordt uitgegeven? Beter maar dat je dat niet weet.

Buerman | 08-11-15 | 15:26

DSW komt zeker sympathiek op mij over maar ik zit nu al een paar jaar bij Bewuzt en betaal voor het basispakket incl. het aanvullende Bewust Tand Beter tandartspakket 103 euro per maand met daarbij een uitstekende tandartsdekking. Als ik bij DSW het basispakket aanvul met AV-standaard met naar mijn mening zeer beperkte tandartsdekking dan betaal ik 118,50! Een verschil van 15,50 per maand = 186 euro per jaar! Fysio heb ik niet nodig en krijg je pas een brilvergoeding vanaf dioptrie 6! Dan moet je oogafwijking dus wel extreem groot zijn wil je voor die karige vergoeding van 35 euro per brilglas per twee jaar voor in aanmerking komen. Dus niet nodig, net zoals Fysio en/of kraampakket en/of cadeautjes bij geboorte. Bewuzt is dan wel geen restitutieverzekering, maar ik kan nog steeds overal terecht waar ik wil (ze hebben een contract met de meeste zorgverleners) en ook haal ik mijn medicijnen gewoon bij mijn apotheekhoudende huisarts. Ik blijf dus gewoon bij Bewuzt, scheelt mij teveel!

Ikdachthetniet | 08-11-15 | 13:40

Goedemiddag | 08-11-15 | 10:38
Ja dat wist ik. Maar bij deze graaier zit ik het best.
Nog geen verrassingen gehad bij ze, niet meegemaakt dat iets niet vergoed werd.

flinkescheet | 08-11-15 | 10:43

@flinkescheet. Wist je dat fbto niet onafhankelijk is? Google even en kijk onder welke graaier jij valt.
Fbto is gewoon een label.

Goedemiddag | 08-11-15 | 10:38

Geen reden om over te stappen naar DSW. Zit nu bij FBTO. Met de tandmodule ben ik daar verzekerd tot 750 euro,100%. Ze hebben mij ook ongezien geaccepteerd. En met mijn gebit zit ik bij FBTO dus goed. Verder vergoedt FBTO ook veel meer voor podotherapie. De steunzooltjes worden voor 150 euro vergoed.
.
Nadeel van DSW-polis is dat die ingewikkeld is en veel uitsluit of karig vergoed.
Bij FBTO is het helder en geen gezeur. Ook ben ik zeer tevreden over de afhandeling declaraties. Dat gaat automatisch of heel soms nog digitaal.

flinkescheet | 08-11-15 | 10:11

Te laat: ik heb me al aangemeld. :-)

Raider Twix | 08-11-15 | 10:06

Ook sinds een jaar bij DSW verzekerd,en dat geeft mij een hoop rust in de kop.
Zoon en schoondochter zijn ook overgestapt vanuit Menzis en zijn ook zeer tevreden.
Binnen een week zijn mijn declaraties afgehandeld.(online welliswaar).
Voorheen zat ik bij VGZ,daar liep het ook gesmeerd,maar wel een enorme premieverhoging van 2014 op 2015.
Ik hoef de eerste paar jaar helemaal geen premies meer te vergelijken.

swassannuf | 08-11-15 | 09:13

Ben ook sinds 2015 bij DSW verzekerd en gewoon tevreden. Daarvoor bij Menzis via FNV maar die was voor minder aanvullend een stuk duurder.
Dit laat onverlet dat de zorg geen commerciële aangelegenheid behoort te zijn. De overheid dient dat willen en te kunnen faciliteren en dat is zonder meer mogelijk door de her en der ontspannen achterover zittende en liggende ambtenaren eens echt aan het werk te zetten, en dat zijn er véél. Beetje omscholen en we kunnen terug naar een vorm van ziekenfonds. Chris Oomen weet wel hoe één ander ingericht kan worden. Daarnaast kunnen die bezoldigingen van de zorg-elite ook wel getemperd worden tot een beetje normaal en maatschappelijk aanvaardbaar niveau, alsmede de prijzen van de farmacie. Voor de laatste geldt trouwens ook dat de overheid hier een veel grotere rol zou moeten spelen.
Marktwerking is leuk voor cunsumptiegoederen, maar zaken van algemeen belang dienen hiervan gevrijwaard te blijven.

Nelis SplitBloes | 08-11-15 | 01:01

@ikweethetzeker.

Bij een ongeval waarbij je gebit echt aan duigen licht kom je uit bij de tandheelkundige zorg van het ziekenhuis en die valt wel onder de basisverzekering

Goedemiddag | 08-11-15 | 00:45

@jantoeternuitje. Ik heb mijzelf dusdanig verdiept in het onderwerp dat ik dit soort zaken niet verwar met het een of ander. Ik heb het over dsw.
Al die mensen die klagen over graaien zou ik aanraden eens re gaan kijken onder welke verzekeraar zij echt vallen. Tip: vier grote concerns hebben ongeveer 90 merken.

Goedemiddag | 08-11-15 | 00:42

nou sorry dsw is ook niet alles hoor wel relatief goedkoop en "goede"voorwaarden, echter t blijft duur als je de juiste zorg niet krijgt

cryptolau | 08-11-15 | 00:34

verzekerD pff net op tijd :-)

ikweethetzeker | 07-11-15 | 23:26

voldemort
Aanvullende tandarts verzekeringen zijn vaak onzinnig. 150 euro premie betalen om maximaal 250 euro vergoed te krijgen.

totdat je met je tanden op de stoep valt en je erachter komt dat dit helemaal niet verzekert is vanuit de basisverzekering. Iedereen lekker de tandartsverzekering opzeggen om die 15 euro te besparen en 3 mille getalen bij een ongeluk waarbij je gebit aan duigen ligt.....

ikweethetzeker | 07-11-15 | 23:25

Aanvullende tandarts verzekeringen zijn vaak onzinnig. 150 euro premie betalen om maximaal 250 euro vergoed te krijgen.

voldemort | 07-11-15 | 22:59

hmm, AV standaard aanvullend en nog geen kroon vergoeden. Laat maar.

ikweethetzeker | 07-11-15 | 22:54

Goedemiddag | 07-11-15 | 22:28
..... dat dsw gewoon doet wat ze beloofd
.
U bent in de war met HG?
.
Én het is trouwens 'belooft', met een 't'.

Jan Toeternuitje | 07-11-15 | 22:53

@watnou Ik ben vorig jaar overgestapt. Eerst had ik hetzelfde probleem als mar8481. Ik heb toen via onder andere de NZA, Nederlandse zorgautoriteit, naar antwoorden gezocht en uitgevonden dat dsw gewoon doet wat ze beloofd

Goedemiddag | 07-11-15 | 22:28

wel een beetje heel erg sluikreclame. Maar ik zal het nog erger maken: ben eind oktober al overgestapt naar DSW....

watnouwatnouwatnou | 07-11-15 | 22:06

@skinkie mar8481 quote niet omdat het namelijk ander zit dan hij beweerd

Goedemiddag | 07-11-15 | 22:06

@mar8481. Dus omdat ik gewoon een goed verhaal heb zou ik er meteen moeten werken?
Ik vertel je gewoon iets wat iedere jan boerenl*l gewoon kan opzoeken.
En het terecht niet zo dat je onbestraft naar artsen kan gaan die meer rekenen dan het geldende tarief. Ik hoef als collega verzekerde niet mee te betalen aan de villa van jouw arts. Dat jij dat wens is jouw eigen zaak

Goedemiddag | 07-11-15 | 22:04

@Common_Sense | 07-11-15 | 20:27
Die medische info staat toch ergens op een servert? Nou dan is het dus wel te krijgen. Amen. . .

Mark_D_NL | 07-11-15 | 21:10

In hun aanvullende verzekering is DSW zeer conservatief. Hypnotherapie wordt bijvoorbeeld niet vergoed. Gemiste kans!!!!

Hypno2050 | 07-11-15 | 21:01

Zit nu een jaar bij DSW en ben tevreden. Stap in 2016 zeker niet over.
Bravo voor Chris Oomen!

godverdegodverdomme | 07-11-15 | 21:00

Sinkie. 2 weken???? Bij mij 4 dagen na uploaden. En kijk je polisvwd maar na bij niet gecontracteerde zorg.

mar8481 | 07-11-15 | 20:55

@goedenmiddag. Aha afdeling relaties aan de lijn of de commerciele binnendienst. Gelukkig hoeft ik niet af te kicken. Maar vreemd dat het solidariteitsbeginsel plots niet op gaat. En maw feit blijft dat het niet echt een vrijenartsenkeuze is. Dus dsw en oomen vertellen halve waarheden. Vrije artsen keuze maar we betalen niet alles. Dat moet er bij verteld worden. En werkze maandag.

mar8481 | 07-11-15 | 20:53

Ben om genoemde redenen in het artikel vorig jaar (of het jaar daarvoor) al overgestapt. Maar maak nu alstublieft op GeenStijl geen reclame voor een organisatie of bedrijf. Regent het in no time weer opzeggingen vanuit de linkse hoek, want als GS ergens positief over is, dan moet het wel fascistisch is.

FrankVeer | 07-11-15 | 20:51

Tuurlijk gentle giant. Alles wat ik zeg is te controleren. Maar denk dat jij wel met regelmatig in Schiedam bent

mar8481 | 07-11-15 | 20:48

Zonder fucking tandarts(dekking).

EatSleepSlaveRepeat | 07-11-15 | 20:45

Per persoon!!!!!

EatSleepSlaveRepeat | 07-11-15 | 20:42

Hier zijn ze dan trots op, in guldens:

ƒ 217,62 per maand
ƒ 2.611,40 per jaar

Met ƒ 848,43 eigen risico

Ruim tweeënhalve rooie per jaar voor een verplichte pauper instapverzekering, met zowat een rooie eigen risico wat je ook mag betalen. Dat noemde ze nu... wat was het ook alweer, met een stalen gezicht: eerlijke marktbewerking. Bent u al wakker?! #f€ckdeburger

EatSleepSlaveRepeat | 07-11-15 | 20:41

@mar8481 | 07-11-15 | 20:23 Je lult.

gentle giant | 07-11-15 | 20:39

@Osdorpertje | 07-11-15 | 19:31
.
Het huidige zorgstelsel is ontworpen door PvdA-er Hans Simons. Onder Hoogervorst is het uiteindelijk ingevoerd.

Bytemaster | 07-11-15 | 20:33

@mysteryposter | 07-11-15 | 18:03
is er al een vergelijkingsite voor de vergelijkers van beste vergelijkingsites?

Common_Sense | 07-11-15 | 20:31

@hurenisvoorpaupers | 07-11-15 | 18:03
alu hoedje vergeten af te zetten? Volstrekt onmogelijk om medische info bij werkgever te krijgen.Arboarts zal ook niet meer dan wettelijk toegestaan is, doorgeven.

Common_Sense | 07-11-15 | 20:27

Geen stijl laat zich voor een karretje spannen. Wat niemand schijnt te beseffen is dat Oomen enorm foute dingen doet. Hij richte Optiver op. Het bedrijf heeft in Amerika op illegale wijze de olieprijs gemanipuleerd. Ze zijn daarvoor veroordeeld. Daarnaast heeft Oomen een fora belang in de KAS bank. En is daarmee bankier. Links geeft is zo zijn salaris weg maar rechts hart is ala bankier schofterig en tigvoudige binnen. Dus boter op je hoofd als je overstapt. En geen stijl zal vast gesponsord worden.

mar8481 | 07-11-15 | 20:23

* _niet_ op maakt.

W_F | 07-11-15 | 20:22

H.J.W. | 07-11-15 | 19:57
Ik zit ook al jaren bij AnderZorg. Met 3% jaarbetaling korting (6% effectief rendement), en eind december betalen net voor de belasting dienst pijldatum (1,2%), zit je gemiddeld op zo'n 60 euro/maand.
Ja, met en hoog eigen risico betaal je kleine ongelukjes 100% zelf, maar daardoor ben je ook vrij om je zorgverlener te kiezen. Reserves opbouwen is ook makkelijk als je zo weinig betaald, en als je die reserves op maakt dan houdt je de rest in eigen zak.

W_F | 07-11-15 | 20:21

@mar8481 Bij een ongecontracteerde arts wordt gewoon het wettig geldende tarief betaald. Dat is het NZA tarief. Indien doe arts erboven zit is de arts het probleem.
Daarnaast zijn er enkele soorten zorg die niet onder een NZA tarief vallen en daar wordt een marktconform tarief vergoed. Zo zijn bijvoorbeeld bepaalde afkick methoden niet gereguleerd en dan wordt dus een marktconform tarief betaald. Immer hoef ik als collega dsw verzekerde niet voor jouw afkicken in een villa te betalen. Ik wil best betalen voor jouw afkicken maar dan gewoon via de normale ggz.

Over het tandzorggedeelte. Het is idd zo dat de mondhygiëne wat weinig vergoed wordt, maar vergeet niet dat bij de meeste verzekeringen een maximum zit aan het bedrag dat je per jaar mag kosten aan tandzorg. Daarboven mag je alles Lappen. Daarnaast moet je vaak aanvullend bij ze verzekerd zijn vooraleer het de heren blieft u een tandverzekering aan te bieden. U moet dan dus en een basisverzekering en een aanvullende verzekering nemen alvorens u een tandpakket kunt nemen waarin u voor maximaal 250 euro kosten kunt maken.

Goedemiddag | 07-11-15 | 20:09

@mar8481 ben je lobbyist voor Achmea? Of is trollen gewoon je ding?

Skinkie | 07-11-15 | 20:08

Voor de volledig gezonden; over het algemeen is iedere verhoging van eigen risico binnen 2 jaar terugverdient door de korting die ze je bieden. Eventueel dus even 2 jaar je eigen potje bouwen en vanaf dan begint je korting echt; als je gezond blijft uiteraard.

janjanjanjan | 07-11-15 | 20:04

Maakt niet uit waar je verzekerd ben.
Zelfs met een aanvullende verzekering krijg je geen reedt vergoed, omdat de meest gebruikte medicijnen niet in het basispakket zitten.
En dan heb je gewoon een BSN-nummer en een oerhollands paspoort, hè.
Wat zijn we toch een geweldig land.... voor glz-ers.

Schietmijmaarlek | 07-11-15 | 20:01

En directie dsw gaat ook nog eens elk jaar met de beste tussenpersonen een week naar spanje. Dus DSW is huichelachtig.

mar8481 | 07-11-15 | 19:59

@mar8481 complete onzin. Uploaden factuur, vergoeding staat binnen twee weken op je rekening.

Skinkie | 07-11-15 | 19:58

Ik zit al 4 jaar bij Anderzorg. €500 vrijwillig eigen risico en betaal maar €66,-. Dus die bijna €100 van DSW ga ik niet betalen.

H.J.W. | 07-11-15 | 19:57

@gentle giant. Daw vergoed alleen de kosten als ze een contract hebben met de zorgverlener. De meeste zorgverleners in NL hebben dat niet. In de polisvoorwaarden staat dat dsw dan maar een x% vergoed. Dat kan bijv voor een aantal behandelingen fysio of psycholoog honderden euros zijn. De rekening krijg je na een paar maanden. Dus DSW naait je achteraf. Lekker overstappen hoor. Je kan beter naar de andere kleine verzekeraars gaan. Eno ONVZ of Zorg en Zekerheid. Minstens net zo goed alleen eerlijker.

mar8481 | 07-11-15 | 19:57

hoeveel heeft DSW betaalt voor deze hoerige reclame meuk?

straatkat | 07-11-15 | 19:52

Ik zat ooit bij VGZ maar zag dat mijn partner (DSW) naast vrije artsenkeuze, een lagere premie en € 25, premie retour aan einde van het jaar kreeg ben ik eveneens overgestapt en tot volle tevredenheid

Mich2007 | 07-11-15 | 19:48

@mar8481 | 07-11-15 | 19:41 Leg dat eens uit?

gentle giant | 07-11-15 | 19:44

Dsw eerlijk?????? Zeggen dat ze vrije artsenkeuze hebben. Alleen als je arts geen conteact met dsw hebt moet je de helft zelf bijbetalen. Kortom dsw is nog erger. En geen stijl trapt erin.

mar8481 | 07-11-15 | 19:44

Ach geen stijl vergeet dat het andere verzekeringsbedrijf wat onder dsw valt net zo hard meedoet en geen premie bekend maakt. En ondertussen loopt dsw bij de club van Rouvoet wekelijks de deur plat en ondertussen op ze pissen. Dat is pas een gereformeerde streek van Oomen

mar8481 | 07-11-15 | 19:41

Zo langzamerhand is alles naar de klote in Nederland.
Da's best wel triest.

Ars Vivendi | 07-11-15 | 19:33

Tien jaar geleden betaalde ik iets van €29 in de maand voor mijn zorgverzekering. Nu is mijn eigen risico al hoger dan wat ik in heel 2005 aan zorgpremie betaalde.
Ook hier heeft de politiek weer iets kapot weten te maken wat voorheen gewoon goed functioneerde.
Dank je wel Hans Hoogervorst (VVD) voor de marktwerking in de zorg die alles goedkoper zou moeten maken.

Osdorpertje | 07-11-15 | 19:31

DSW is het oude ziekenfonds in de regio Delfland-Schieland-Westland. Is dus gewoon een ambtenarenbolwerk en dat betekent veel betalen en minimaal terugkrijgen.

Pierre Tombal | 07-11-15 | 19:30

100 per maand??? Zijn jullie koekoek of wat?!

Donkey Bong | 07-11-15 | 19:29

@Mark_D_NL | 07-11-15 | 19:15 Nope, geloof ik niet, ik zit vuistdiep in de materie en heb de fittie tussen Chris Oomen en Andre Rouvoet gevolgd.
Oomen staat ergens voor, Rouvoet is zo'n rentmeester type. *barf*

gentle giant | 07-11-15 | 19:29

Beetje fatsoenlijke verzekering met gezin met 2 studerende kinderen inclusief eigen risico zit je al gauw aan een 7000 a 8000 euro per jaar. Waarvan het merendeel geschept wordt door de bonusgraaiers.

Patatter | 07-11-15 | 19:27

Pre-cies. FCUK de overheid.
Tis niks.

Piet Karbiet | 07-11-15 | 19:24

Ik ben eigenlijk wel benieuwd of deze post gesponord word door DSW? Staat er niet bij, dus ik neem aan dat het echt uit het hart komt bij de schrijvert van dienst.
--
Verzekeringen zijn kut. Zorg dat je voldoende geld hebt voor calamiteiten. Wees niet afhankelijk van staats geleide ondernemingen die al uw data opslaan. Die zullen die data, indien noodzakelijk, tegen u gebruiken.

Mark_D_NL | 07-11-15 | 19:15

Toen ik jong was besloot ik verzekeraars en banken nooit meer te vertrouwen.

And here I am.

Piet Karbiet | 07-11-15 | 19:15

@Eurotokkie | 07-11-15 | 19:05
Eh, dat "samengaan" moet je toch wat anders zien. Agis was nog enigzins een sociale verzekeraar met een regionale binding. Die is door Achmea, een koelbloedige financiële monopolist, opgeslokt en het merk Agis is binnen een jaar vakkundig om zeep geholpen. Alleen de specifieke doelgroepen labels zijn nog in stant gehouden: ProLife en TakeCareNow, maar dat is ook alleen nog maar marketing.

dulcinea | 07-11-15 | 19:15

Misschien kan v Rossem hier even duidelijkheid over scheppen, tenslotte maakt hij hier reclame voor DSW.

Democrates | 07-11-15 | 19:14

@DeRuyter112 | 07-11-15 | 19:06 > Of DSW rotzooi is zal ik niet roepen, maar je hebt wel een punt. Mij gaat het puur om de basisverzekering + zoveel mogelijk fysiotherapie behandelingen.
En die kan ik niet kiezen bij DSW, krijg er ook zaken bij die ik als man nooit zal gebruiken.

Democrates | 07-11-15 | 19:12

-weggejorist-

DeRuyter112 | 07-11-15 | 19:06

@Mark_D_NL | 07-11-15 | 19:03
Dat laatste.

Lupuslupus | 07-11-15 | 19:06

zo ben meer 50 pleuro kwijt als bij de menzis. dat is een kratje of 3 aan bier en van mijn bier moeten ze afblijven doei DSW

straatkat | 07-11-15 | 19:05

Eurotokkie | 07-11-15 | 18:53

Zoals ik schreef, sinds het voormalig ziekenfonds zit ik én mijn hele familie bij DSW (mijn paps en mams 69 en 80) en in al die tijd nog geen adders onder het gras tegen gekomen. Waar moet ik ze zoeken denkt u?

Endoxa | 07-11-15 | 19:05

Het probleem bij DSW is eigenlijk niet tandheelkunde, daarvan wordt eigenlijk alles wel vergoed en bij kosten boven 1000 euro moet het doelmatig zijn. Het probleem zit hem in de ongelijke behandeling van mondzorg, dus de M03'tjes voor het verwijderen van tandsteen. De tandarts die de praktijk heeft overgenomen wil dat niet zelf doen. Waar dat in de afgelopen jaren gewoon binnen 5 minuten tijdens de controle wel even werd weg gehaald, word ik nu gedwongen om naar een mondhygienist te gaan (bijvoorkeur natuurlijk die bij de praktijk hoort) en die daarvoor niet in 5 minuten klaar is, maar je minstens 25 minuten onderweg bent. En dat is natuurlijk kassa. En ja, het gebeurt natuurlijk een stuk grondiger, maar de keuze is er niet meer.

DSW vergoedde zowel in basis als top slechts twee behandelingen van 5 minuten per jaar(!). Dus dat komt neer op zo'n 150 euro extra kosten die je zelf moet dragen. In 2016 lijken ze dat in de top verzekering hebben opgehoogd naar 3x 5 minuten. Daartegenover staat de keuze om weer een andere tandarts te zoeken die wel gewoon een controle en wat basisdingen tegelijkertijd wil uitvoeren.

Op dit punt na ben ik een bijzonder tevreden DSW klant. Over dit punt ben ik zeer inhoudelijk te woord gestaan. DSW geeft geen collectiviteit korting, maar ik kan zeer aanbevelen de gehele premie in 1x te betalen. Dat levert namelijk wel een korting op die hogere is dan de bankrente. Daarnaast kent DSW ook een manier dat je de kosten die in je eigen risico vallen al van te voren kunt betalen. Geen gezeik met acceptgiro's tussendoor.

Skinkie | 07-11-15 | 19:05

Zover ik me kan herinneren zit ik bij de zelfde verzekeraar,
ANOVA, Agis en nu is Agis samengegaan met Zilveren kruis sinds
een jaar.

Eurotokkie | 07-11-15 | 19:05

@Eurotokkie | 07-11-15 | 18:51
Zeker weten. Een hoog (het hoogste) eigen risico is natuurlijk ook een gok maar die 500 euro kun je bij de meeste zorgverzekeraars in termijnen betalen. (Mocht je in de kreukels komen te liggen). Het is een afweging die iedereen voor zichzelf moet maken.
Meestal (eigenlijk altijd) hebben mensen met geld voordeel. Zoals de jaarpremie in 1x betalen. Nou als ik dat kon ging ik in Wassenaar wonen.
.
Eén jaar kreeg je wat geld terug als je geen gebruik had gemaakt van de zorg. *Een* keer!. Dat was zo'n succes dat ze het meteen hebben afgeschaft. Ja mensen gingen niet naar de dokter omdat ze dat geld wilden verdienen en nu gaan ze niet naar de dokter en/of halen hun medicijnen niet op bij de apotheek omdat ze het eigen risico niet kunnen betalen.

Lupuslupus | 07-11-15 | 19:04

Heeft DSW ook een polis die verzekert tegen de schade aangericht door het beste kabinet sinds de 2e Wereld Oorlog. Of is dat onverzekerbaar?

Mark_D_NL | 07-11-15 | 19:03

Hm.... bij Menzis krijg je met 2 sterren (aanvullend) 40 Fysiotherapie behandelingen vergoed, bij DSW maar 36, [bij hun Top premie].
Ik twijfel daarom dus nog, maar even wachten op de premie bij Menzis.

Democrates | 07-11-15 | 19:01

Wij zitten al jaren bij DSW en het bevalt ons prima. Wat ook wel prettig is, is dat je altijd een mens aan de telefoon krijgt als je belt en vaak zijn ze nog gewoon leuk en aardig ook.

J. Jarig | 07-11-15 | 19:00

@Fapfap | 07-11-15 | 18:49
Niet goed gelezen. Sorry. In NZ hebben ze die vervl. euro niet hè?

Lupuslupus | 07-11-15 | 18:56

Endoxa | 07-11-15 | 18:50
Overal is wel wat, goedkope verzekeringen hebben meestal een ader onder het gras.

Eurotokkie | 07-11-15 | 18:53

Prima verzekeraar. Goede tandartsdekking etc. Doet ook aan fraudebestrijding.
Ik zeg doen !

Goatboy2014 | 07-11-15 | 18:53

@Fapfap | 07-11-15 | 18:49
Wat betekent NZ?

Lupuslupus | 07-11-15 | 18:52

@Willem van Rood | 07-11-15 | 17:50
En dit is dus precies de reden waarom ik ook ga overstappen naar dsw....

nope | 07-11-15 | 18:51

Lupuslupus | 07-11-15 | 18:49
En mensen kunnen wel vertellen dat ze gezond zijn, als je wordt aangereden en je houdt er een gebroken been aan over weg is je eigen risico.

Eurotokkie | 07-11-15 | 18:51

Eurotokkie | 07-11-15 | 18:45
Dat kan wel zijn. Maar als je verplicht moet betalen voor zo'n verzekering, dan maar aan de rebel in het cluppie.
Rouwvoet, de schaamhaarteller, en consorten hebben niet voor niets een hekel aan hem.

Endoxa | 07-11-15 | 18:50

mysteryposter | 07-11-15 | 18:03
Ik zeg niet dat die pagina's onbruikbaar zijn maar de premies die ze opstrijken voor aangebrachte klanten storen me wel. Daarom staan ook niet alle verzekeraars in alle vergelijkingen.
Vooral voor energie ben je een dief van je eigen portemonnee als je niet meedoet aan het verhuiscircus.

noerg | 07-11-15 | 18:50

Ik betaal hier in NZ ongeveer NZ $108 per maand voor het hele gezin. Daar kan DSW nog even een puntje aan zuigen

Fapfap | 07-11-15 | 18:49

Kan ook uit ervaring zeggen dat DSW een fatsoenlijke verzekeringsboer is. Ik ben er klant en ik blijf er

Mr_Pikibelly | 07-11-15 | 18:49

@Atlantis-95 | 07-11-15 | 18:44
Zeker met het maximum aan eigen risico? Tja ik heb ook al 10 jaar lang geen gebruik gemaakt van de zorg. Maar dat wil niet zeggen dat het zo blijft.

Lupuslupus | 07-11-15 | 18:49

Atlantis-95 | 07-11-15 | 18:44
En hoe hoog is je eigen risico, 800 Euro of zo iets?

Eurotokkie | 07-11-15 | 18:48

Ik kies al jaren voor de allerallergoedkoopste (minst dure) Ben nog nooit bij DSW uitgekomen, dus zo zaligmakend zijn ze niet. Zal ze ook dit jaar weer meenemen in het prijsvergelijk, maar ik kies op euro's niet op emoties.

Badderbeest! | 07-11-15 | 18:48

Endoxa | 07-11-15 | 18:32
Zorgverzekeraars zijn als banken, dus niet te vertrouwen.

Eurotokkie | 07-11-15 | 18:45

Hmmm, ik betaal nu iets van 66 euro per maand en ben kern gezond.

Atlantis-95 | 07-11-15 | 18:44

Zo zie je maar dat vooruitgang achteruitgang is, de zorgverzekeraars maar vertellen dat de klant voorop staat,
ja ja my ass.

Eurotokkie | 07-11-15 | 18:41

@Boris die Sauertopf | 07-11-15 | 18:34
Goeie tip Boris. Zal daar eens induiken bij mijn verzekering. Nooit op gelet.

de Voorzittert | 07-11-15 | 18:40

Alles wordt op last van Brussel steeds verder afgebroken en geprivatiseerd.; wij moeten steeds maar meer en meer dokken en steeds minder wordt vergoed.
-
Steeds meer Amerikaanse toestanden; Hoe lang nog voor het hier wordt als in de USA waar je soms letterlijk kunt doodvallen als je niet de juiste verzekering hebt.
Dat alles omdat Brussel van de EU een tweede USA wil maken.

Kijk hier (Nederlands ondertiteld) naar wat ons te wachten staat in deze verbijsterende (en helaas ware) documentaire over de geprivatiseerde zorg in de USA waar het alleen nog maar om vuige winst gaat (hou je maar vast..!)
www.youtube.com/watch?v=QpMMNqzagCk

telelezer | 07-11-15 | 18:37

hurenisvoorpaupers 18:03
De hele fles leeggedronken?

IJsbrekert | 07-11-15 | 18:36

leuk man. laten we voor elke premie die bekend wordt een topic openen de komende maanden en zullen wij dan eronder leuke of juist heel slechte ervaringen met de zorgverzekering delen? en als we dan iemand te pakken hebben met een te hoge premie nagelen we hem genadeloos aan de schandpaal. nee, leuk.

verbanden | 07-11-15 | 18:35

@Boris die Sauertopf | 07-11-15 | 18:34
Bedoel natuurlijk 890,76 euro.

Boris die Sauertopf | 07-11-15 | 18:34

@kanon0503 | 07-11-15 | 18:12,

DSW AV+ vergoed onbeperkt vullen/wortelkanaal en nog een paar andere codes. Met fotos, parodontologie, kroon en brugwerk zijn zie iets minder scheutig maar nog nog steeds goed

rode peper | 07-11-15 | 18:34

Vergeet sowieso niet om het in één keer te betalen, 2 procent 'korting'. Dat is toch 1,4 procent meer dan op een spaarrekening zoals die van de Rabobank.

909,00 euro, zal het bedrag onthouden.

Boris die Sauertopf | 07-11-15 | 18:34

Niet zeiken tegen GeenStijl.
Is er eens een rebel onder de zorgverzekeraars die aandacht krijgt, is het weer niet goed.
Pik hier wat uit en luister eens naar de man: www.dsw.nl/Consumenten/nieuws
Hup Chris Oomen!!!!
En ja, vanaf het ziekenfonds zit ik al bij DSW en het bevalt prima.

Endoxa | 07-11-15 | 18:32

DSW... DSB.. het lijkt teveel op elkaar.

Nee ik blijf bij Zilv**n Kruis- Ach**ea (reklame filter)

waragainstclimate | 07-11-15 | 18:32

"waarin zorgmanagers en bijbaanpolitici van VVD, PvdA en D66 er met het grote geld vandoor gaan over de rug van zieke Nederlanders."

Beetje hetzelfde als de voor de nop te werk gestelde bijstandsgerechten waarbij de bazen er met de winst vandoor gaan op kosten van de belastingbetaler.

ProAsfalt | 07-11-15 | 18:29

Voor zover ik weet hebben de andere zorgverzekeraars hun premie voor 2016 nog niet bekend gemaakt dus ik wacht nog even met (eventueel) overstappen.

Lupuslupus | 07-11-15 | 18:27

@rolandet | 07-11-15 | 18:10

Nee man, jij hebt gewoon een onwijs kutgebit.

Trio Rimba | 07-11-15 | 18:27

Via de werkgever bij unive, 5 tientjes de maand en praktisch alles gedekt zonder eigen risico.

GOEM | 07-11-15 | 18:26

En als je echt slim bent maak je gebruik van Europese regelgeving. Maar dat daar gelaten.
De Koreaanse Slet | 07-11-15 | 17:55

Iedereen weet direct waar je op doelt... Top tegel !

deEik | 07-11-15 | 18:25

Wat is er door de VVD en het CDA toch een verschrikkelijk ingewikkeld systeem opgetuigd. Waarschijnlijk om overal lekker te kunnen afromen.

faz | 07-11-15 | 18:24

@edelweiss | 07-11-15 | 18:19
Verward u nu de zorgaanbieders met de zorgverzekeraars?

dulcinea | 07-11-15 | 18:22

Ik heb nul vertrouwen in welke zorgaanbieder ook.

edelweiss | 07-11-15 | 18:19

Ben zelf ook een jaartje over. het bevalt prima. Een tijdje terug was er nog een poll over klanttevredenheid.
DSW stond op 1.

watergeus | 07-11-15 | 18:16

De inhoud van het basispakket wordt door de overheid bepaald, dat mogen verzekeraars dus niet zelf. De overheid bepaalt verder dat iedereen geaccepteerd moet worden voor dezelfde premie, verzekeraars mogen dus niet aan risico-selectie en -premiestelling doen.

Kortom, dit heeft niets met vrije markt te maken, de overheid stuurt op zo weinig mogelijk verzekeraars die niet zozeer concurreren om verzekerden, maar die als grote machtsblokken de zorgverleners onder druk kunnen zetten.

raskol | 07-11-15 | 18:16

Is voor ons 30 euro in de maand duurder dan Ohra waar ik nu zit maar dat komt vanwege de flinke werkgeverskorting die ik alleen daar krijg. Blijf dus nog maar zitten ondanks dat het een ballentent is.

sinar2 | 07-11-15 | 18:13

Ik moet zeggen dat ik al tijden twijfel om naar DSW over te stappen, maar telkens blijken anderen toch stukken goedkoper te zijn. Zit al een paar jaar bij Bewuzt, en dat scheelt toch flink:
- DSW, inclusief een stukje tandzorg: €118,50
- Bewuzt, incl. een stukje tandzorg: €94,25

Sorry, maar dan stap ik dus echt niet over.

kanon0503 | 07-11-15 | 18:12

Pff, éen van de slechtste en meest beperkte verzekeringen. Allerlei uitzonderingen en beperkingen in bv de tandheelkunde.

nee, slechte beurt GS

rolandet | 07-11-15 | 18:10

@De Koreaanse Slet | 07-11-15 | 17:55
Je mag als Nederlander niet bij de Duitse Krankenkasse. Je mag ook niet bij de Britse NHS. Dat kan pas als je daar woont/werkt. Want Europa is dan wel 1 en is er vrij verkeer van personen, goederen en diensten... Dat geldt dan weer niet voor ziektenkostenverzekeringen. Dan kunnen de grenzen wél gewoon dicht. Je moet als Nederlander in Nederland met een inkomen in Nederland een door de wet verplichte Nedrlandse verzekering hebben, uit een vaststaand lijstje verzekeraars (want eh, wie versterkt de vegunningen.....?).
Verzekeraars die verder heus geen kartel vormen en ook heus geen afspraken maken en zeker weten niet met de zorginstellingen en het ministerie van VWS onder één hoedje spelen... Nee, zeg stel je voor... Zo werkt liberalisering en marktwerking toch niet?! Nee, heus, de verzekerde is een klant die koning is en heus vrije keuze heeft. Behalve dan buiten de landsgrenzen en behalve dan dat het verplicht is en behalve dan dat het voorgeschreven is wat er verzekerd is en behalve dan ...
Nou ja, vrije keus dus. Hiep hiep hoera!

Stormageddon | 07-11-15 | 18:09

En als ik straks rondom de kerst weer een puzzel doe met mijn zus en nichtjes, de radio (gvd) rustig kabbelt op wat familie vriendelijke meuk. Dan hoor je ieder kwartier waar je maandelijkse zorg inleg naartoe gaat. Naar een kankergezwel in je eigen lobotome flap gaat je geld..
Gelukkig is het transferwindow na januari gesloten, anders zou je het illegale wapendepot van je buurjongetje wellicht gaan gebruiken om van A tot het Zilverenkruis een koekje van eigen meelworm te voeren.

geen koning | 07-11-15 | 18:08

Rouvoet is vergleken met Oomen een zielenpoot, Rouvoet heeft tig stafleden tig secretaressen een privechauffeur en een big salaris. Oomen bestuur zijn Massaratie zelf heeft geen staf en andere uitwassen, beurt geen salaris van DSW dus daarom alleen al overstappen naar DSW.

Goedverdoemme | 07-11-15 | 18:05

Die korting wordt namelijk betaald door alle deelnemers.
de Voorzittert | 07-11-15 | 17:56
-
Weer zo'n misverstand wat opgeworpen is door DSW(en dat liegt DSW glashard, Ja bij deze beweer ik dat DSW liegt!

De collectiviteitskorting wordt gegeven omdat de werkgevers tegelijk arbodienst afnemen bij de verzekeraar en daardoor hebben werkgevers totale controle over je ziektebeeld. Tot aan de rechter aan toe. En gruwelijk monsterverbond met toestemming van de politiek.

Ja maar de privacy is toch goed geregeld?
En gij geleufd da?

Collectitivetiskorting ( via de werkgever ) is het inleveren van privacy en je kunt erop wachten tot je werkgever je bijt. Levensgevaarlijk.

hurenisvoorpaupers | 07-11-15 | 18:03

Ik zoek altijd via een vergelijkingssite. Deze site vergelijkt alle vergelijkingssites in Nederland

www.consumentenvergelijking.nl/

mysteryposter | 07-11-15 | 18:03

Maar ehm doet dit niet heel erg aan als een 'infomercial'? Het boeit me verder niet maar toch...

De Koreaanse Slet | 07-11-15 | 18:03

@necrosis | 07-11-15 | 17:48
Heb gisteren een fles rum opgezopen en eten bij de chinees besteld.
Ster fikker vandaag. Au! Wie kent hem niet?

Botte Hork | 07-11-15 | 17:59

Vorig jaar al overgestapt naar DSW. Had wat te declareren en dat werd supersnel uitgekeerd. Kan hun aanvullende verzekering ook aanbevelen, goede dekking voor de meeste mensen tegen een redelijke prijs.

Stap over naar DSW en maak Edith Schippers heel erg verdrietig.

Solar666 | 07-11-15 | 17:59

@subsidistan | 07-11-15 | 17:41
Ik zou dit niet zo stellen, Joris leest mee..
*Bammetjes smeren doet..*
Your wish is Joris command..

Wijze uit het Oosten | 07-11-15 | 17:58

@hurenisvoorpaupers | 07-11-15 | 17:51

Onderzoek onder 282 verzekeringsadvieskantoren.....

Willem van Rood | 07-11-15 | 17:58

@eerstneukendanpraten | 07-11-15 | 17:38
"Krijgen de reaguurders ook collectiviteitskorting? Doe eens snel regelen van Rossem!"
.
Goede tip aan alle reaguurders: biedt uw zorgverzekeraar collectiviteitskorting aan? Maar aan bedrijven waar u niet werkt? Wegwezen. Die korting wordt namelijk betaald door alle deelnemers.

de Voorzittert | 07-11-15 | 17:56

En als je echt slim bent maak je gebruik van Europese regelgeving. Maar dat daar gelaten.

De Koreaanse Slet | 07-11-15 | 17:55

Als zorgaanbieder raad ik dan wel de av plus polis aan. Ben zelf ook er tevreden met DSW-verzekerden patienten, ze doen inderdaad niet moeilijk met vergoedingen etc.

rode peper | 07-11-15 | 17:54

Ik sla die paginagrote advertenties vol met newspeak van de Zorgverzeker-aars Nederland altijd over.
Gewoon, omdat het kan.

Piet Karbiet | 07-11-15 | 17:52

@eerstneukendanpraten | 07-11-15 | 17:38

Daar doen ze niet aan bij DSW.

Willem van Rood | 07-11-15 | 17:52

Ben al jaren bij DSW goede service en weinig gezeur met declareren gehad

Ronnie | 07-11-15 | 17:51

Ok, kan het niet laten. Performance onderzoek 2015, eerste plaats Stad Holland ( particuliere tak van DSW maar.. wel gezamenlijk met ONVZ.

Nog vragen? Blijf bij die voormalige ziekenfondsen vandaan. Of doe maar niet, blijven de beste artsen voor mij beschikbaar. Bron:

www.stadholland.nl/Consumenten/actuee...

hurenisvoorpaupers | 07-11-15 | 17:51

@de_hendrik | 07-11-15 | 17:44
Klinkt bekend. Toen dat hele zorgcircus werd opgestart was ik onverzekerd en had ik na een feestje wat hechtingen nodig. Lang verhaal kort: uiteindelijk kreeg ik de rekening thuisgestuurd met allerlei dingen erop die nooit waren uitgevoerd: verdoving, tetanisprik, had ik allemaal niet gekregen (want onverzekerd). Wat brieven teruggestuurd, nooit meer wat van gehoord.

vansuyle.com | 07-11-15 | 17:50

@hurenisvoorpaupers | 07-11-15 | 17:32

Kopen op de pof is toch ook gewoon huren?
En de renteaftrek is toch niets anders dan huurtoeslag?>

On topic, ik zit ook bij DSW omdat daar de enige bestuurder zit die geen graaisalaris heeft.
Daar kan ex zorggraaier Van Boxtel wel wat van leren maar wie doet hem wat zolang hij lid is van de errtse kamer der belangenverstrengelaars?

Willem van Rood | 07-11-15 | 17:50

Anderzorg is goedkoper

Daaromdus | 07-11-15 | 17:50


Botte Hork | 07-11-15 | 17:46

Jawel, helaas alleen niet de hersteloperatie wanneer de aars je weer afstoot

Glasgow Argus | 07-11-15 | 17:49

@Botte Hork | 07-11-15 | 17:37 .
Je schreefde net grenze maar het moet officieel grenzen zijn.
Ik denk ik meld het maar even.
.
En het Ziekenfonds terug.
Ja maar die wachtlijsten dan Piet?
Die zijn er straks ook weer, achteraan de rij van de Syrische gyneacologen en hun moeder.

Piet Karbiet | 07-11-15 | 17:49

@glasgow argus. Chris Oomen heeft inderdaad geen graaiers salaris. Hij heeft helemaal geen salaris omdat hij het steeds wegschenkt. Vorig jaar aan de voedselbank. Hij kan dat doen, maar dat betekent wel dat hij kan doen wat echt goed voor DSW verzekerden is! hIj hoeft niet aan zichzelf te denken.

RayHolland | 07-11-15 | 17:49

@Botte Hork | 07-11-15 | 17:46
Is je huidige aars stuk?
*ik wil het niet weten*

necrosis | 07-11-15 | 17:48

Van Rossem, er is geen marktwerking binnen de zorg. Weet u wel wat dat woord betekent? Mag iedereen een zorgverzekering beginnen, een ziekenhuis opstarten, of zelfs maar een kleine kliniek? Vrijwel onmogelijk, de markt is volledig dichtgetimmerd met wet- en regelgeving, dus geen marktwerking.

vansuyle.com | 07-11-15 | 17:46

Valt een aarstransplantatie binnen hun basispakket?

Botte Hork | 07-11-15 | 17:46

Ik ben al jaren klant bij DSW en altijd heel goed geholpen. Overstappen dus!

RayHolland | 07-11-15 | 17:45

@subsidistan | 07-11-15 | 17:41
Veel plezier op Fok.
*zwaait*

necrosis | 07-11-15 | 17:44

@hurenis...
In de tijd dat er nog ziekenfondsen waren, was DSW in de regio zonder meer de beste. Dat zegt misschien meer over de anderen, maar evengoed.

zuiderduin | 07-11-15 | 17:44

zit mijn hele leven al bij dsw met gezin en declareren makkelijk en snel zonder ooit een probleem en kan zien op mijn account wat ziekenhuizen ect ff declareren voor je terwijl de meeste dat nooit laten zien en dsw wel.best wel scgrikken wat een ziekenhuis durft te declareren voor niet uitgevoerde acties maar dan gewoon in hun declareer pakket zitten.weet nu ook dat doktors en medish personeel niet hoeven te klagen met wat er gedeclareerd word voor hun simpele handelingen soms.

de_hendrik | 07-11-15 | 17:44

ONVZ is voor tokkies.

Montgomery Burns | 07-11-15 | 17:44

De scheidslijn tussen een hoer en een slet goedpraten is nogal ongeloofwaardig.

Ongeblustekalk | 07-11-15 | 17:42

Ik wil een GeenStijlpolis met stijlloze dekking van alles.

Stijlicoon | 07-11-15 | 17:42

Promovendum Studentenpolis hier voor dik 80 per maand. En Wilderst is al dik over de 40 ;-)

wilderst | 07-11-15 | 17:42

Ja, die Chris Oomen. Een volstrekt zelfstandig denker en doener. Kunnen ze binnen zorgverzekeraars Nederland niet zo goed tegen. ZN staat onder voorzitterschap van die enge André Rouvoet en die is al helemaal niet opgewassen tegen een maverick als Oomen.
Nou kan hij zich dat ook veroorloven. Niet dat hij een graaiersinkomen heeft, verre daarvan. De basis van zijn vermogen is Optiver. Een beurshuis dat leeft van high frequency trading.

Glasgow Argus | 07-11-15 | 17:41

Vergoedt deze verzekeraar cannabis in het basispakket? Wel zo fijn voor de krepeerpatienten bij wie reguliere behandeling niet werkt. Bij een promotietopic als deze verwacht ik het antwoord van de DSW-webcare hier in de reaguursels. :-)

Prutzenberg | 07-11-15 | 17:41

Wat is dit voor hoernalistiek? Ik zeg mijn abonnement op geenstijl op.

subsidistan | 07-11-15 | 17:41

GrandmasterB | 07-11-15 | 17:34

Was niet bewust 2 keer mijn beste vriend. Je hebt nog niets negatiefs ervaren omdat je geen echte zorgkosten hebt gehad waarbij de jee second opinion of iets dergelijks nodig had.
-
Zoek het bij de voormalige particuliere verzekeraars in plaats van de voormalig ziekenfondsen is mijn oprechte advies. Maar doe ermee wat je wilt. Tijd voor een borrel. De groeten.

hurenisvoorpaupers | 07-11-15 | 17:38

Krijgen de reaguurders ook collectiviteitskorting? Doe eens snel regelen van Rossem!

eerstneukendanpraten | 07-11-15 | 17:38

@Botte Hork | 07-11-15 | 17:36
grenzen. *tablet kapot beukt *

Botte Hork | 07-11-15 | 17:37

@hurenisvoorpaupers | 07-11-15 | 17:32
Hadden we het ziekenfonds nog maar. En de gulden. En onze grenze. En etc etc etc...

Botte Hork | 07-11-15 | 17:36

@hurenisvoorpaupers twee keer maakt het niet sterker

ben sinds vorig jaar over en moet zeggen dat het klauwen met geld scheelt zonder dat we iets negatiefs hebben ervaren. Dus ik zou zeggen: overstappen

GrandmasterB | 07-11-15 | 17:34

-weggejorist-

hurenisvoorpaupers | 07-11-15 | 17:32

Hahaha, DSW, het voormalige ziekenfondsje voor paupers. Mag ik zeggen waar huren is voor paupers is verzekerd. Ja dat mag ik zeggen tot Joris anders beslist. Ik zeg ONVZ.

hurenisvoorpaupers | 07-11-15 | 17:32

geenzorg.nl
en dan zal ik en mijn gezin gelijk inschrijven!

kapitein_iglo | 07-11-15 | 17:31

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken