achtergrond

Geenstijl

God bestaat!

Terwijl PSV in en tegen Milaan op dit moment de halve finale van de Champions League afwerkt (tussenstand bij rust 1-0 voor de mafia) wil onze columnist SlamDunk! toch graag nog voor een laatste keer terugkomen op het bananenincident. U weet wel de boeren uit Katwijk die het nodig vonden om de scheidsnegert met passiefruit te bekogelen. SlamDunk! weet het nu zeker. God bestaat!



De Grote Negert straft onmiddellijk (slot vd bananensoap)

Dat ‘De Hand van God’ bestaat in het voetbal weten wij al sinds Diego Maradonna in 1986 Argentinië naar de wereldtitel stompte. Maar al een paar weken is De Hand daadwerkelijk te zien in een stijlloos reclamefilmpje. Natuurlijk ging er in no-time een christen zeiken bij de Reclame Commissie omdat de heerschende commercial "smakeloos en beledigend voor christenen" zou zijn.

Nu overweeg ik ook een klacht in te dienen, maar dan bij Versatel. De Hand van God in het filmpje is namelijk blank. En God is toch echt een negert. Nadat Michael Jordan gestopt is twijfelde ik lang, maar na dit weekeinde weet ik het weer zeker. Immers: "God straft onmiddellijk." Ook in het strenge kerkdorp Katwijk, waar Quick Boys géén kampioen werd.

God is daarmee een stuk slagvaardiger dan de KNVBobo’s. De eikels uit het Zeister bos worstelen al weken met het inmiddels bekende bananenincident. Door procedurefouten is het ze nog steeds niet gelukt is om de club te bestraffen. De eerste straf was 1500 euri en een punt aftrek. Een lichte straf die werd gevierd in het dorp . Maar toen bleek dat er fouten waren gemaakt spande Quick Boys stoer een kort geding aan. De club verloor en de hele zaak wordt nu weer opnieuw behandeld.

Maar God is een bikkelharde zwarte pimp en in deze racismezaak veel slagvaardiger. Ongrijpbare krachten zorgden er dus voor dat Quick Boys de laatste wedstrijden van het seizoen volledig verprutsten. Eerst werd thuis verloren van de heidense aartsrivaal Katwijk en afgelopen zaterdag ging het mis bij IJsselmeervogels. Quickboysspeler Eef Schoneveld had na een half uur een mooie vrije trap in gedachten, maar op onverklaarbare wijze belandde de bal zo in de voeten van een tegenstander. Twee passes verder was het 1-0.

Niemand had de Hand van God gezien, maar ik geloof dat ie er was. Uiteindelijk werd het 3-2. De Vogels kampioen, Quick Boys dus niet. Die Grote Negert die in de Hemel zijd, dronk er een glaasje op. Arbiter Doest waarschijnlijk ook, maar van de beste man is sinds het incident weinig meer vernomen. Hij heeft destijds aangifte gedaan, dus misschien wordt de zaak nog vervolgd. Voor mij is de zwarte kous af. Ongezien de tyfus en Amen. De Grote Pimp heft ook nog één keer zijn machtige vingertje naar het inteeltdorp Kattuk. Daar kan Van Jeaule nog wat van leren...

SlamDunk!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.