Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Asieleisers randen 18-jarige Almeerse vrouw aan

hoicultuurtje.pngJoe. Koffiehoek-onderbuikophef du Jour. Erg hè? Zie je wel? Krijg je ervan. Wilders al gereageerd? Als klokwerk. Nou, wat wil? Het Parool, verwijst naar het AD, dat naar Almere Nieuws verwijst, dat verwijst naar Almere Headlines, omdat er een 18-jarige vrouw zou zijn aangerand door drie vermoedelijke, naar verluidende, asieleisers. Midden in Al-Mere. Gelukkig voor het slachtoffer keek de politie live mee via straatcamera's, die vervolgens binnen twee minuten ter plaatse waren om de daders te vertellen dat dit in onze cultuur minder op prijs gesteld wordt. Tijdens het verhoor bleek vervolgens dat deze vriendengroep waarschijnlijk ook achter andere vrouwlastigvallings zat. En tsja. Ontheemdiërs die voor 80% uit mannen van 18 tot 35 bestaan, en voor 2/3 uit gelukszoekers die hun vrouw en kinderen achterlaten, op zoek naar wat Westers comfort en vertier. Dan moeten inheemse vrouwen het natuurlijk een keer gaan ontgelden. Gelukkig zijn we nog niet aanbeland op het Duitse niveau, waar inmiddels gewoon, gesourced en wel, van een lichtgetinte rape epidemic gesproken kan worden. Maar aangezien zowel de asieleisers als de asielopvang in Duitsland en Nederland niet wezenlijk van elkaar verschillen, ligt het in de lijn der verwachting dat deze ongein ook in Nederland toe zal nemen, als de aantallen blijven stijgen. Barmhartigheid. Is het tóch niet gratis.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

BadPatNL | 29-09-15 | 18:43

Dat Duitse artikel is om te janken

Tegenvoeter | 29-09-15 | 14:40

Ik vraag mij af, waar moet dit heen in dit land. En waarom duurt het zo lang om gewone wetten die fatsoenlijk zijn door te voeren. Wetten die belastingvoordelen moeten tegen gaan worden ala minuut ingevoerd maar in Nederland GEDOGEN we kindhuwelijken? Politici waar zijn jullie in godsnaam mee bezig? Hoe kunnen jullie 'snachts gewoon slapen?
Vluchteling of andere immigrant, het moet duidelijk zijn dat we dit gedrag NIET tolereren en er onmiddelijk moet worden teruggestuurd naar het land van herkomst, paspoort of wat mij betreft vermoeden waar ze vandaan komen. Mensen die echt vluchten van oorlogsgebieden en zich naar onze normen en waarden gedragen zijn mi welkom.

2deKamer | 29-09-15 | 11:53

@Wiljan5271 | 29-09-15 | 09:37
Nelleke?? Die is al bijna 14 jaar weg bij Opsporing Verzocht.

Prof. D.A.H. Vintik | 29-09-15 | 11:25

@Wiljan5271 | 29-09-15 | 09:37
Nelleke?? Die is al bijna 14 jaar weg bij Opsporing Verzocht.

Prof. D.A.H. Vintik | 29-09-15 | 11:25

Wisten jullie dat opsporing verzocht binnenkort elke avond op de buis is.
Stikt er nu al voor de allochtonen (bijna alleen maar)
Nelleke kan het dadelijk niet meer aan met een avondje af,en justitie kijkt toe en maar roepen dikke duim voor opsporing verzocht.
Er is een gezegde en die luid!!
VOORAL DE KAT OP HET SPEK BINDEN
En dat is wat hier nu gebeurd!!!

Wiljan5271 | 29-09-15 | 09:37

BESCHERM ONZE DOCHTERS, KINDEREN, OUDEREN EN ONS ZELF!
De toon moet gelijk gezet worden, bij overtreding en dus geen respect voor onze normen en waarden gelijk verwijderen.
Zou het mogelijk zijn om met zijn allen ons hier hard voor te maken.
1 duidelijke wet, 1 vast en duidelijk gegeven voor iedereen.
Ik wil geen discussie ik zou graag willen weten hoe we gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen.
Ze zijn er inmiddels al en ze gaan dus niet meer weg.

Kim7500 | 29-09-15 | 09:23

Ik hoop dat die arme raketgeleerden niet te lang in de cel hoeven doorbrengen, want we hebben ze hard nodig om de kenniseconomie draaiende te houden.

De Mentalist | 29-09-15 | 03:13

-weggejorist en opgerot-

universeangel35 | 29-09-15 | 01:05

Vluchtelingen zijn lafaards, te lamlendig om te vechten voor eigen huis en haard, maar wel gedreven genoeg om in een ander gebied de boel kaal te vreten, zoals sprinkhanen doen. Kan ik deze stelling onderbouwen, ja! Met name uit islamitische landen zien we voornamelijk mannen van volwassen leeftijd onze kant opkomen. Dat zijn nu net de individuen die door eigen cultuur zijn aangewezen te zorgen voor de familie; lees vrouw(en) en kinderen. Zij juist verlaten als eerste het zinkende schip welke hun eigen verziekte (raar hè, meestal islamistische) samenleving. Hun gezin? die laten ze achter, om het maar uit te zoeken of ooit eens achterna te reizen voor zgn. "gezinshereniging", welke de pedofiele zieke cultuur achter de islam blootlegt; minderjarige meisjes! Islam is geen religie maar een grootschalige geestesziekte, een zieke sekte die uitgeroeid dient te worden, of in ieder geval geïsoleerd zodat het zichzelf als een vernietigende ziekte uitroeit! Religie in het algemeen is al iets primitief in het menselijk brein, maar de islam spant de kroon qua barbaarsheid en middeleeuws zijn. Jammer alleen dat er te veel softies in het westen loslopen met een soort van vals schuldgevoel over koloniaal verleden die dit soort barbaren nog willen beschermen en huisvesten binnen onze samenleving. Alles waar die links-idioten mee willen afrekenen is juist wat er in die verziekte islam-breintjes de kop opsteekt; religieus imperialisme, slavernij, onderdrukking en barbarisme. Iets wat het Westen juist na WO1 in een stroomversnelling heeft afgezworen. Hoe dom kan men zijn om juist in deze tijden nog (extreem) links en/of socialistisch/communistisch te zijn.... dan heb je werkelijk geen bal begrepen van het verleden, of ben je te ver geïndoctrineerd door links-radicale geesten..... Islam en vrijheid van meningsuiting/democratie/blank zijn/welvaart hebben zullen nooit en te nimmer matchen, evenals dat Afrikaanse/Eurabische/Aziatische culturen ooit zullen blenden met de onze, en hun volkeren onze cultuur zullen respecteren/laten behouden wanneer hier. Naïef zullen de tegenstanders van dit relaas zijn, en hun ongelijk zal de aankomende tien a vijftien jaar blijken, maar tegen welke prijs...

Nederlanddraaitdoor | 29-09-15 | 00:19

De EU dendert op collectieve zelfmoord af!;
maar ja, ies koeltoer, en anders: raassiest!

telelezer | 28-09-15 | 23:26

Voor eenieder die nog geen lid is van WNL&Powned, word lid!!! Omduwen die Vara met als inzet op prime time bij de npo een onversneden rechts geluid.

RobberenRukkie | 28-09-15 | 22:42

@PausTokkie | 28-09-15 | 12:55
Voor het openen van ogen is het nu een beetje te laat, vind je niet? De verkrachters zijn ondanks alle signalen en waarschuwingen nu binnen de landsgrenzen. Juist om willekeurige vrouwen te beschermen zullen zij die om komst gesmeekt hebben zich hierin ook maar inschikkelijk moeten tonen.

sjoost | 28-09-15 | 21:29

71,5 tot 80 procent van de asielzoekers is mannelijk. Aannemende dat de politiek niet liegt en dit derhalve Syrische vluchtelingen zijn. Kan dit toch alleen maar betekenen dat zij in angst voor de IS gevlucht zijn, daarbij hun vrouwen en kinderen achter te laten, zodat deze.... tsja wat? Iets klopt hier niet.

Heer Hugo de Waard | 28-09-15 | 20:06

Beste immigrant of zeldzame asielzoeker,

Wij weten natuurlijk niet wat voor verhalen over Nederland aan u zijn verteld, maar de manier waarop een flink aantal van de zojuist gearriveerden zijn vermeende rechten meent op te moeten eisen geven wel een indicatie.

Natuurlijk bent u niet hier naartoe gekomen om van de reeds aanwezige bevolking te profiteren. U wilt snel aan het werk en succesvol zijn.
U wilt snel een huis en uw hele familie laten overkomen.

Daarom wil ik u, in het belang van het eerlijke verhaal waar door onze linkse zelfbenoemde morele Übermenschen steeds mee geschermd wordt, even een kleine aanvulling geven op de verhalen waarop uw beslissing gebaseerd was om naar Nederland te komen.

In Nederland zijn meer dan 600.000 werkelozen waarvan een groot aantal al jaren probeert weer aan het werk te komen. Heel veel immigranten die hier al jaren met hun hele familie op onze kosten verblijven hebben nog steeds geen werk.
Dat werk is er gewoon niet, iets waar ook de autochtone bevolking van boven de 45 jaar op een hardhandige wijze al jaren mee wordt geconfronteerd.
U moet dus er voor zorgen een uitblinker te zijn die het Nederlands in woord en geschrift perfect beheerst om een kans op werk te hebben.
Zo niet, dan is de kans zeer groot dat ook u met uw inmiddels gearriveerde familie langdurig ten laste zullen komen van de reeds aanwezige mensen hier, maar alleen zij die het belastinggeld bij elkaar moeten schrapen. Dat wilde u toch niet?

Als u eenmaal een verblijfsvergunning heeft, gebaseerd op het ongetwijfeld door u vertelde 100% eerlijke verhaal, heeft u recht op een woning.
Helaas zijn er geen betaalbare huurwoningen want die zijn door corrupte woningcorporaties niet tijdig aangevuld omdat ze zo nodig een oud stoomschip van de sloop moesten redden, of omdat hun directies middels criminele activiteiten van zichzelf en hun criminele vriendjes miljonairs hebben gemaakt. Uhhhh ..... nee, die worden hier niet echt aangepakt.

Het goede nieuws is wel dat in tegenstelling tot autochtone inwoners u uw recht op een woning op korte termijn vervuld kunt zien worden terwijl de autochtone huurder minstens 10 of 12 jaar op een wachtlijst komt te staan, 20 jaar is ook nog mogelijk.
Dergelijk voorkeursbeleid zult u ongetwijfeld niet kunnen zien als schandalige discriminatie want dat is in uw land van vertrek waarschijnlijk de gewoonste zaak van de wereld.

U weet waarschijnlijk ook nog niet dat in Nederland vrijheid van godsdienst wettelijk is geregeld. Dat houdt ook in de vrijheid om geen godsdienst te beoefenen.
Bovendien kennen we hier de vrijheid van meningsuiting.
Dat kan betekenen dat er onder u mensen zijn die daar al dan niet om godsdienstige motieven de grootste moeite mee hebben. We weten dat uit ervaring met eerdere lichtingen van immigranten die wel door ons onderhouden moeten worden maar na 25 jaar zich nog steeds niet aan onze spelregels willen houden.

Intimidatie en bedreigen van mensen die het niet met u eens zijn is hier, om welke reden dan ook niet, toegestaan maar wordt gewoonlijk door de autoriteiten gedoogd zolang u alleen maar autochtone slachtoffers uitkiest.

Uiteraard bent u zodanig hoog opgeleid, en heeft u zich het Nederlands binnen 6 maanden geheel eigen gemaakt, zodat u binnen een jaar zeer succesvol zult zijn en minstens een bovenmodaal inkomen verdient.
Ik weet niet of men u al heeft verteld dat u in dat geval als ingezetene van dit land voor tenminste 50% van uw inkomen door de staat wordt beroofd, maar 70% is ook geen uitzondering.
Daar worden o.a. de parasitaire elementen in de samenleving van betaald die in tegenstelling tot u helemaal niet van plan zijn om aan het algemeen belang iets bij te dragen.

Dan nog even dit. Autochtone Nederlanders hebben een heel vreemd gevoel voor humor en als u daar niet aan kunt wennen hebt een ellendig leven hier.
U kunt er wel op rekenen dat in het geval u last heeft van lange tenen de rechter uw kant zal kiezen. Dat heet politiek correct zijn

Tot slot. Als het paradijs in Nederland niet is wat u er van verwachtte kunt u, opnieuw met hulp van die vermaledijde belastingbetalers, gewoon terug naar waar u vandaan kwam.

Veel succes in Nederigland.

Pieter V | 28-09-15 | 19:59

@compitaal | 28-09-15 | 12:04

Uiteraard, compleet gestoorde extremistisch linkse zweefteven. Daar zijn er honderdduizenden van. Iets met hormonale problemen of zo. Ik noem het gewoon "hersens van een garnaal". Dom blondje tot de 3e macht.

Pieter V | 28-09-15 | 19:57

@compitaal | 28-09-15 | 12:04

Uiteraard, compleet gestoorde extremistisch linkse zweefteven. Daar zijn er honderdduizenden van. Iets met hormonale problemen of zo. Ik noem het gewoon "hersens van een garnaal". Dom blondje tot de 3e macht.

Pieter V | 28-09-15 | 19:57

Als mijn dochter slachtoffer wordt gaat er een Molotov op! Iemand interesse in het recept?

Thorolf | 28-09-15 | 19:15

ach de enige taal die ze "begrijpen", is gewoon doen wat ze gewend zijn.
In dit geval, hakkie takkie, eraf het zakkie.

Peace Rider | 28-09-15 | 18:51

Nog steeds niks op de NOS site..

Cidiood | 28-09-15 | 18:45

We gaan straks naar een soort blijf van mijn lijf huizen, niet tegen echtgenoten met losse handjes, maar tegen gastinwoners.

En als we dan toch bezig zijn: kunnen we meteen asielzoekerscentra inrichten voor asielzoekers die een safe haven zoeken omdat ze in onze asielzoekerscentra niet veilig zijn. We krijgen dan tweedeordeverblijfsvergunningen. Dus niet dat je in je land vervolgt wordt, nee daar loop je weg vanwege de slechte vooruitzichten. Nee, je bent vluchteling uit een asielzoekerscentrum.

Ziet iemand een mogelijkheid dit aan meekijkende buitenaardse beschavingen uit te leggen?

xspalm | 28-09-15 | 17:59

Om helemaal gek van te worden toch !!
Ik loop met een scherp mes de 1e die mij probeert
aan te randen heb ik dan al half onthoofd!
Beetje jammer dat ik dan levenslang krijg uiteraard want belastingbetaler etc etc maar wel 1 idioot minder...
Ik roep alle vrouwen op om met een mes of pepperspray in de tas de straat op te gaan.
Dood of de gladiolen!!

CarmelaSoprano | 28-09-15 | 17:54

Ach,troost u volk van Nederland,u bent niet minder naïef dan de rest van Europa.Barbarenlanden als van het MO brengen barbaarsheid voort al zijn er voorlopig voor gevlucht.Het westen kan echter sinds 1945 weten dat vluchten helemaal niet meer kan en dat barbaarsheid overtroffen moet worden om oorlogen te eindigen.Niet door wapens zozeer maar door vuur.De woestijnen van Noord-Syrië en Irak zullen tenslotte aangevuld worden door as en nog meer stenen.De enorme branden zullen de zuurstof uit de lucht (lang genoeg) wegzuigen met de methode Curtis Lemay/Arthur Harris en alle andere wreedheid overtreffen.En de verkrachting-horde's ? Die zullen ook niet meer kunnen vluchten al hebben ze het vege lijf nog voorlopig gered.De mannen en ouders van de slachtoffers zullen hun vrouwen en kinderen bewaken en toekomstige slachtoffers weerbaar maken met vechttechnieken en vuurwapens.En de politie ? Dat weke instrument van politieke splinterpartijen,dat zich zo nodig in Almere links-kosmopolitisch moet gedragen,mag alleen nog aangiftes schrijven en tenslotte gepiepeld worden door D66-rechters. Tjonge ze hebben met camera's er 4 betrapt.Helaas er volgen er duizenden.

dolfi | 28-09-15 | 17:40

Sinds een paar weken zit ik in een depressie en de medicijnen werken nog niet. Zelfmoordneigingen heb ik gelukkig nog niet. De manier waarop de EU op collectieve zelfmoord afstevent baart mij zorgen.

bft | 28-09-15 | 17:33

Waar doel je op Zalthras?

holy.pig | 28-09-15 | 17:32

Het zijn allemaal hoogopgeleide doktoren met als specialisatie: Gynaecologie, en ze willen dan natuurlijk der vlieguren maken om hunnie brevet te houden.
Lijkt me de enige logische conclusie

Zathras | 28-09-15 | 17:15

@Mirvink
Ik ken dat verhaal wel, link had ik geplaatst in het AD maar werd uiteraard NIET geplaatst, gek hé

holy.pig | 28-09-15 | 17:15

@Lewis Lewonski, er stond nog een ander bericht hieronder in de Televaag, dat de pliesie het bericht niet kon bevestigen, omdat het bij hen niet bekend was!

Groffert | 28-09-15 | 17:01

Het verbaast me dat dit bericht niet bekender is:

Man (33) die vrouw (23) in Gilze mishandelde zoekt twee dagen later zijn slachtoffer weer op

www.omroepbrabant.nl/?news/236301442/M...

"GILZE - De 33-jarige man die zaterdagmiddag een 23-jarige vrouw aanviel op de Tilburgsebaan in Gilze, probeerde dat maandagmiddag weer te doen. Wederom hebben buurtbewoners ingegrepen. De man die zou verblijven op het asielzoekerscentrum in Gilze is weer aangehouden.

Zaterdag werd de vrouw lastiggevallen toen ze met haar zoontje in de kinderwagen en hond een rondje ging lopen. Door snel handelen kon erger worden voorkomen.

De man werd zaterdag aangehouden en kreeg een straatverbod. Toen liet hij aan de politie weten dat hij had gedroomd dat hij de vrouw moest vermoorden. De politie zegt weinig voor de vrouw te kunnen doen. Buurtbewoners zijn ten einde raad. De vrouw is slachtofferhulp aangeboden."

Asielzoeker zegt dat hij Nederlandse vrouw wil doden, politie geeft hem een nietszeggend straatverbod en kan verder niks doen. En daarna wordt die vrouw weer mishandeld en mag ze blij zijn dat ze nog leeft.

In een notendop geeft dit de machteloosheid van de gewone Nederlander neer.

mirvink3478 | 28-09-15 | 16:57

Nu toch eindelijk eens eens met die kriste-lijken, die vinden dat ze dit soort moslidioten er direkt uit moeten kieperen, anders kots ik net zo van die kriste-lijken als van die moslidioten..

BoerinFrance | 28-09-15 | 16:45

Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 15:34
Vaderlief lijkt het nogal luchtig op te nemen.

onnosel | 28-09-15 | 16:37

Als het mijn dochter was ging ik eerst langs bij dat AZC, om vervolgens door de rijden naar het COA en de lokale wethouder.
Laat ze maar duidelijk weten wat voor een leed men aan het veroorzaken is.

deepblue | 28-09-15 | 15:58

Die schoften krijgen ze nooit het land uit.
Massa's advocaten, coaches, hulpverleners enz. zorgen ervoor dat het tuigh niet met 'n trap onder hun gat de grens overgetrapt wordt.

meneer Q | 28-09-15 | 15:55

En?Meneer van 't Hek?nog geïnteresseerd in een paar cultuurverrijkers voor uw dochters?

Rest In Privacy | 28-09-15 | 15:51

*Drie grapjassen uit het plaatselijke asielzoekerscentrum*.
Maar gewoon blijven ontkennen, Bromsnor.

Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 15:35

Uit het facebook van de vader:
*Jongste dochter zojuist opgepikt bij het politiebureau in Almere. Drie grapjassen uit het plaatselijke asielzoekerscentrum begrijpen nog niet zo goed dat Nederlandse vrouwen het niet zo prettig vinden om na een avondje stappen aangerand te worden*.
www.facebook.com/gijs.nederlof/posts/...

Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 15:34

-weggejorist en opgerot-

Gaddafi Duck | 28-09-15 | 15:27

Triest en verschrikkelijk!

Dhr. Flesjes | 28-09-15 | 15:26

@kruimelzuiger | 28-09-15 | 14:36
Precies.
.
Pat Condell:
The Invasion of Europe
.
‘You have to be an idiot, or a politician..’ :
www.youtube.com/watch?v=rIcltV7r-nM&a...

Rest In Privacy | 28-09-15 | 15:23

@frummel | 28-09-15 | 11:57 "Naar ik aanneem worden dit soort figuren via een vorm van snelrecht direct als ongewenst vreemdeling verklaard en op een enkeltje retour afzender gestuurd?"
.
Dat zou inderdaad volkomen logisch zijn, en een eenvoudige procedure. Een zichzelf respecterend land zou dat dan ook doen, dus doet Nederland dat niet. Daar maakt immers de burgerhaat de dienst uit.

ben kokhals | 28-09-15 | 15:09

@Vogelbeest | 28-09-15 | 12:56 "Dus binnekort naast een huis, een uitkering en een miele ook een vrouw in het welkomstpakket."
.
Nou, D666 wil al heel lang een vrouwtje in het pakket doen: Geef uitheems tuig/criminelen/boefjes "een woning, een wijf en werk", want "opsluiten is ook duur". (De Telegraaf 09.10.2013)

ben kokhals | 28-09-15 | 15:02

@Botte Hork | 28-09-15 | 12:37
Ah, dan wonen wij bij elkaar in de buurt. Heb jij al een kijkje kunnen nemen? Ik reis altijd de andere richting op. Ik heb ze vooralsnog niet over straat zien lurken op zoek naar prooi.

Vageling | 28-09-15 | 14:57

Niemand komt op de gedachte zulk boevenpak aan kop en kont de grens over te flikkeren richting Syrie?
En waaróm niet?

mallekater | 28-09-15 | 14:56

Verkrachting is wel het laagste wat een gezonde meneer kan doen. De straf voor deze lieden kan niet hoog genoeg zijn. Bah, smerige moslims

van Oeffelen | 28-09-15 | 14:53

-weggejorist-

soledad | 28-09-15 | 14:47

-weggejorist-

John Doorzon | 28-09-15 | 14:42

Ja, en wat wil de rechterlijke/politieke macht dan gaan doen als vluchtelingen de wetten in dit land niet accepteren en weten wat voor consequenties er zijn voor dit 'gedrag'. Uitzetten, beboeten in het gevang.. waarheen,terug naar Syrie? als ze er al vandaan komen waarvan, nog geen uitkering en waar. in de koepel?.. en dat voor aanranding?? aanrandingszaken gepleegd door Hollanders worden nagenoeg zelfs niet meer opgenomen in een proces verbaal. Een slachtoffer wordt zelfs ontraden om aangifte te doen. Pliesie heeft geen tijd om dit soort 'lichte'zaken op te pakken.
Nog even voordat ook de AZC's mannen die zich vervelen dit door hebben. Vogelvrij worden vrouwen!

fikkieblijf! | 28-09-15 | 14:27

een land dat z'n dochters laat verkrachten door vreemdelingen is verloren. Zweden is verloren, UK is verloren. Laat ons niet de volgende zijn.....

Ir. Wilhelmus | 28-09-15 | 14:27

En maar in eerste instantie proberen te ontkrachten, die mooie linksche media. Smerige hufters wonen nog geen kilometertje hemelsbreed bij mij vandaan. Veelal schreeuwend 's avonds door de straat onderweg naar hun qat/kindbruid dealer. Bah.

Der Hauspaus | 28-09-15 | 14:16

-weggejorist-

Thunderbird | 28-09-15 | 14:03

1 ding is zeker … je hoort er vanavond weinig over in het NOS Journaal.

Watching the Wheels | 28-09-15 | 14:03

Je weet nu al wat opsporing verzocht het komend jaar gaat uitzenden. Maar ach, ook PVDA-, GL- & D66-stemmers hebben vrouwen en kinderen. Dus we zien het allemaal wel gebeuren.

Rest In Privacy | 28-09-15 | 14:01

Zal gynaecoloog zijn. Ik sta nergens van te kijken, kom zelf uit een land waar ze afgelopen week vierden dat ze 200 jaar kinderen nog voor dat ze geboren zijn aanwijzen als staatshoofd. Misschien is het juist wel goed als al die achterlijke culturen hierheen komen, dan valt dat andere achterlijke niet zo op. "Het land die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Ben je bereid, kun je dat ooit echt zijn?"

Watching the Wheels | 28-09-15 | 14:00

Het zou allemaal toch meevallen met die viriele jonge islamitische mannen die hier asiel komen eisen? Nee linkse wegkijkers het valt zeker niet mee. Daarom staat er ook continue bewaking bij de ingang van de tijdelijke opvang hier in mijn wijk. Staat naast een school nota bene hoe verzin je het. Er zijn inmiddels al meisjes lastig gevallen door de asieleisers las ik. Dit soort misstanden komen al veelvuldig voor in Duitsland, waar vrouwen constant aangerand en vernederd worden. Dan kan je natuurlijk niet verwachten dat ze hier zich wel gaan gedragen. Het is gewoon islamitisch gespuis wat hier nu massaal binnenkomt. Maar ja de gemeente weet nou eenmaal beter wat goed voor de burger is. Ook al die Afrikanen zien het helemaal zitten hier met al die lichtharige blanke vrouwen hier in Noord-Europa. youtu.be/6gyr5XsOufw
Eerst kon ik het niet geloven, maar de kans om onze vrouwen te kunnen misbruiken/verkrachten is naast gratis geld zeker ook een drijfveer voor deze knakkers om te "vluchten". Dus als u woont in de buurt van een asielopvang houdt uw vrouw en dochters er ver vandaan!

Gaul Shaarad | 28-09-15 | 13:51

@The7thguest
Dat komt omdat ze in de "koepel" zitten, de voormalig gevangenis, men draait daar alle cellen op slot 's-avonds

holy.pig | 28-09-15 | 13:51

De gewenste vermenging van culturen zoals gedroomd door de maakbaarheidsidealisten is niet verder gekomen dan de opkomst en ondergang van World Music, waarbij de Europese component overigens nadrukkelijk lijkt te hebben ontbroken.
De vermenging van rassen werd vanaf het prille begin in 1923 (het inmiddels welbekende Coudenhove-Kalergi plan) echter al als één van de belangrijkste randvoorwaarden gezien om het Pan-EU project kans van slagen te geven dus dat begint nu wel vorm te krijgen zo te zien.

kindapaas | 28-09-15 | 13:44

@Groffert | 28-09-15 | 13:35
Jawel. De politie heeft het toegegeven. De pliesie was zelfs live toeschouwer via een camera. Hoezo weet jij dat niet, dude?

Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 13:42

@Tjemig | 28-09-15 | 12:57
En dit keer zijn het niet eens verder beschaafde katholieken. Nee, dit keer zijn het de volksverrijkers van Arabische en Noord-Afrikaanse aard. Je weet wel, van die mensen die normen en waarden hebben die eigenlijk nergens buiten hun extreem achtergebleven enclaves voorkomen.
@Dhr. de Wit | 28-09-15 | 12:37
Ferme taal van u, meneer. Ben ik niet gewend! Maar het is wel waar. Zo'n klein links rukkertje wat denkt zijn hart in de juiste plaats te hebben en zo het land verder doet afglijden allemaal in zijn naïviteit.

Vrije Nator | 28-09-15 | 13:35

Even hoor en wederhoor toepassen Geenstijl! Bij de politie is dit voorval niet bekend!

Groffert | 28-09-15 | 13:35

@ King of the Oneliner:
Dan hebben ze aan mij toch ff een ander. Ja, ik ben Nederlands, maar óók Lakota. En opgebracht in de traditionele Lakota Way door mijn oom. En daar zijn vrouwen bijzonder heilig en dient men er met de fikken af te blijven. Zo niet, dan zijn je de rapen gaar kan ik u melden. Mocht een vrouw in mijn nabijheid belaagd worden, dan komt er even iets boven borrelen dan dat ze gewend zijn.
*Coup Stick van het schap pakken doet*(google maar eens wat dat is)

Sjefke7807 | 28-09-15 | 13:32

Reconquistador | 28-09-15 | 12:10
Juist!

van gulder | 28-09-15 | 13:31

@tweetybird
Overigens heb ik 100* liever christelijke asielzoekers dan moslims.

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 13:30

Tijd voor het oprichten van volksmilities en burgerwachten.

van Nootegem | 28-09-15 | 13:29

Was een grapje. Inderdaad, al die gutmenschen die met tranen in de ogen en met spandoeken "You are Welcome" die 'arme' asielzoekers opwachten, hen uitnodigen om bij hen te komen eten, of zelfs in huis te laten wonen. Die gelukszoekers willen helemaal niet bij die ongelovige honden eten en al helemaal niet op- zolder bivakkeren. Ze willen een huis en een zak met poen. Ik heb het al een keer eerder geplempt:
-
Wat is het verschil tussen de gelukszoekers en wij?
Wij zijn ongelovige honden en zij zijn ondankbare honden.

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 13:28

tweetybird | 28-09-15 | 13:22

Hmm het toetsenbordje wil weer niet wat ik wil. Sorry dus voor de taalvouten. Ik blijf het nakijken maar oeps.

tweetybird | 28-09-15 | 13:24

Ooit houd het op want links wegkijken word steeds moeilijker, de eerste dwarslaesies zijn inmiddels gesignaleerd .

Castor12 | 28-09-15 | 13:24

-De Nederlandse vrouw hoeft niet op de Nederlandse man te rekenen om haar te verdedigen.
Deze is door jaren van feminisme verworden tot een baby.
-je mag niet eens een wapen hebben, en je mag niet eens je eigen huis en gezin beschermen.
-de macht in Nederland is niet gesitueerd in Den Haag, maar in Apeldoorn: de overheid heeft d.m.v. de Belastingdienst alle Nederlanders in een administratieve tang.
Daarom kunnen Nederlanders niet in opstand komen, bang om hun bezit te verliezen, of persoonlijke consequenties te ondervinden.
-Het is nu echt tijd dat er:
1) een referendum komt over de vluchtelingen kwestie
2)dit kabinet wordt vervangen
3)vluchtelingen helemaal onderaan komen in de pikorde, en niet voorkeursbehandelingen krijgen boven autochtonen. Dit lijkt me toch volkomen natuurlijk en logisch.
-De wereld is zo groot, waarom moet een klein aantal landen in Noordwest- Europa de problemen van de halve (arme/oorlog voerende/corrupte/overbevolkte/onvrije/onvruchtbare/gevaarlijke/ongezonde) wereld landen op zich nemen?
Dit is volstrekt onlogisch en oneerlijk.
Het is ook simpelweg vragen om totale afschaffing van ons sociale stelsel, en als men ziet dat gezagsloosheid heerst, stort heel de samenleving in, en zal het plunderen, verkrachten, brandstichten, beroven onhoudbaar exploderen.
In Amerika was één stroomstoring genoeg voor totale rellen en plunderingen.

King of the Oneliner | 28-09-15 | 13:23

Suc6 allemaal met de nieuwe aanwinst,bij dat ik al weg ben.
ps
Wel een voordeel,
Als je dochter 14 is weet je al wie je schoonzoon is (en de naam van de eerst geboren kleinzoon weet je ook meteen)
dat je minimaal 5 kleinkinderen krijgt is ook duidelijk
Mischien Krijg je wel korting bij het vroeg bestelen van de geboorte kaartjes.....

Roger-Rabbit | 28-09-15 | 13:22

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 12:57

Nou van dat sprookjes figuur allah moet ik helemaal niks hebben. En zijn profeet met de lange tenen ook niet. Ik moet helemaal niks van religie hebben . Allemaal sprookjes met een slecht eind. Religie is de pest van deze wereld. Maar de gutmensch staat toch wel op een mooie tweede plaats met hun sprookjes. Altijd zogenaamd voor de zielige staan maar ons er mooi mee opschepen. En de ellende enkel groter maken in0lasts van oplossen. Gutmenschen zwelgen van de zieligheid. Ze komen er werkelijk op klaar. Het is volgens hun de ultieme status. Nog hoger als hun mercedes. Kijk ook maar goed naar die walgelijke bnn-ers. Maar als je vrasgt hoeveel hun er in huis hebben is het nul. Sterker nog ze hebben ze zelfs niet in de tuin of naast zich. Het dichtbijzijnde azc stast 50 kilometer van hun villa met zwembad. Zo drssit de gutmensch nu. Ik wijs u maar weer even op de christelijke gutmensch dr CU die vond dat we ze in huis moesten nemen. Masr zelf hadden ze allemaal een smoes om ze niet in huis of de tuin te nemen. De gutmensch een walgelijke hypocrite klootzak. En het is geen haat maar geeone pure realiteit. Ze hebven de vrootsye muil msar schepen ons de boerensukkel ermee op als ze hun speeltje zat zijn. Kijk ook maar weer naar zo'n merkel.

tweetybird | 28-09-15 | 13:22

Niet alleen in Almere zijn er (kennelijk) problemen met asielzoekers. Zie onderstaande link naar een artikel in een lokale krant over winkeldiefstallen en bedreigingen van een groep asielzoekers in Hoogeveen.

www.hoogeveenschecourant.nl/nieuws/hoogeveen/...

Helaas zitten er tussen de asielzoekers naast een groep mensen die écht vluchteling zijn ook een groep mensen die alleen misbruik willen maken van alle voorzieningen en mogelijkheden in Nederland.... en ik heb niet de indruk dat bij toelating tot Nederland dit onderscheid goed gemaakt wordt.

mb9641 | 28-09-15 | 13:21

@HeelStijl | 28-09-15 | 13:06
Euh blond en vrouw hier, maar dit geldt zeer zeker niet voor mij. En voor velen met mij. Ik hoef ze hier niet. Dit soort vrouwen zou ik op zich nog verwelkomen.
www.welt.de/videos/article146430978/Di...

MaisNon | 28-09-15 | 13:21

Niet alleen dit bericht deed vanmorgen mijn bloed koken. Wat te denken van Actiz dat deze kansenparels bij hulpeloze ouderen in verpleegtehuizen wil onderbrengen op ongebruikte kamers? Die in de 1e plaats ongebruikt zijn omdat je er als hulpbehoevende oudere niet meer voor in aanmerking komt, al ben je op sterven na dood. Ik zie het al voor me. Gister bij de moeder van een goede vriendin vrijwilligerswerk gedaan. Het arme mens is 85 en zo goed als doof&blind, volledig in een rolstoel en moet met een lift op de wc worden getild etc. Zie je het voor je? Dit soort nare stofmijten bij zo'n mensje? De uitkomst laat zich raden. Ik heb mezelf beloofd, dat mocht 1 of ander lampje dit in dat verpleegtehuis willen doorvoeren en het mensje overkomt wat, dan zal u mijn plempsels vanaf dan vanuit de gevangenis ontvangen. Dan sta ik niet voor mezelf in. De Politiek en aanhang zijn hier collectief compleet, maar dan ook compleet van de welbekende pot gepleurd. En even Off Topic: GeenPeil, Hulde, Hulde, Hulde! Ook ik heb mijn bijdrage geleverd en de zure gezichten van met name D666 zijn priceless!

Sjefke7807 | 28-09-15 | 13:19

Het AD: SGP; gewelddadige asielzoekers moeten terug. Gelukkig heeft Kees van der Staaij het allemaal nog wel op een rijtje.

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 13:15

Zoals ze op De Kaap zeggen zo snel mogelijk de kaffers van het koren scheiden anders krijg je dunne peop!
Tjemig | 28-09-15 | 13:09

De kaffers van de korans scheiden?

HeelStijl | 28-09-15 | 13:13

@tweetybird | 28-09-15 | 13:07
-
Moge je de haat uit je hart bannen en je bevrijden van de influisteringen van Sjaytan om zo het pad van Allah te betreden.

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 13:10

Zoals ze op De Kaap zeggen zo snel mogelijk de kaffers van het koren scheiden anders krijg je dunne peop!

Tjemig | 28-09-15 | 13:09

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 12:25
Misschien dat ze heel hard 'Pang Pang' kunnen roepen in de tweede kamer? We moeten die lui bij de eerstkomende verkiezingen gewoon zetelloos stemmen.

BlowingBubbles | 28-09-15 | 13:09

In, raketgeleerde en luidt hierboven.

The7thGuest | 28-09-15 | 13:09

Geen Geen Peil nieuws is goed nieuws.

1sokkie | 28-09-15 | 13:08

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 12:57

Enkelingen. Wie probeer je dat wijs te maken. Niks enkelingen of incidentje. Je moet eens in zweden k9jken. Dagelijkse kost. Hier worden ze nu zelfs uit zwembaden geweerd. Nee niks enkeling en de gutmensch zorgt ervoor dat u dochter dadelijk helemaal niet veilig meer is. Gutmenschen zijn puur vuil. Mijn mening. Ik walg werkelijk van dat soort kudtmensen. Ook als ik ze op tv zie. De bnn-er die zo begaan is met tot doel hernieuwde bekendheid. De gieltjes en kornuiten brrr. Engerds. Hele griezelige enge mensen die leven van ellende.

tweetybird | 28-09-15 | 13:07

Mysterieuze donkere ogen. Broeierige blikken. Lekker veel gitzwart haar (overal). Halfgeschoren wangen. Charmante woordjes in een vreemde taal. Verschroeiende aandacht voor jou alleen.

Half Holland sopt! (het blonde vrouwelijke deel)

Laat ze maar komen die prachtige woestijnprinsen!.

HeelStijl | 28-09-15 | 13:06

Toch benieuwd waar het in Nederland het eerst goed fout gaat. En ik hoop dat dat heel snel is.
Het moet eerst een rotzooi worden voor het netjes wordt luid een oud gezegden.

The7thGuest | 28-09-15 | 13:06

De sfeer die je wist dat zou komen

CrapoTheGreat | 28-09-15 | 13:05

Gelukkig zijn het artsen en chirurgen. Dat dan weer wel. Als ook maar één vinger naar mijn dochters wordt uitgestoken door één van hen (of ieder ander niet-weldenkend stuk vreten), dan wordt dat voortaan CV's typen met tong of voeten voor ze.

lillendvleesch | 28-09-15 | 13:03

Maar aangezien zowel de asieleisers als de asielopvang in Duitsland en Nederland niet wezenlijk van elkaar verschillen, ligt het in de lijn der verwachting dat deze ongein ook in Nederland toe zal nemen, als de aantallen blijven stijgen.
Dit klopt natuurlijk niet want ik Breda is het sinds daar een asieleiserscentrum is juist veiliger geworden. Daar is het aantal geweldsdelicten afgenomen. Dussssss. Meer meer meer raketgekeerden naar Nederland.

The7thGuest | 28-09-15 | 13:02

Ik blijf maar hopen dat Geenstijl de politiek in gaat... anders voel ik mij dadelijk genoodzaakt om PVV te stemmen.
Niet omdat ik vertrouwen heb in Wilders, maar wel omdat hij de enige is die het probleem durft te benoemen.
Eigen volk eerst is inmiddels gewoon nodig!

a4p | 28-09-15 | 13:01

Ik ben benieuwd wanneer de gutmenschen komen om er weer een andere draai aan te geven. Je weet wel die sukkels die ons in de ellende storten. Ik lach op straat werkelijk die gutmenschen altijd midden in hun muil uit. Met hun miele vluchtelingen. Je herkent die kudt gutmenschen altijd vrij makkelijk. Ik zeg het ze wel gewoon. Ik heb wat dat betreft echt schijt aan ze. Het zijn werkelijk ealgen. Die mijn dochters wellens en wetens in gevaar brengen. Je kan het zien in zweden hoe fijn het daar ook is geworden door dat tuig de gutmensch. Ik zou zeggen eurotokkiekicktherabbitborrisborrel en kornuiten kom er maar weer in om het te verdraaien en het goed te praten. Maar ik zeg jullie wel steeds meer mensen gaan inzien dat jullie de mensen zijn die ellendr creeeren en ons ermee opschepen. Ze beginnen jullie als walgelijke mensen te zien die geen flikker op lossen maar enkel meer ellende creeeren.

tweetybird | 28-09-15 | 13:01

Zal allemaal wel, een link naar Gatestone Institute van John R. Bolton maakt het verhaal er echter niet geloofwaardiger op..

GlennPenn | 28-09-15 | 13:00

caspert79 | 28-09-15 | 12:51
Precies, dat is de bedoeling,
En uit die chaos herrijst de nieuwe wet en regelgeving.
Geen daad is onbaatzuchtig en ditzelfde geldt hier voor het uitblijven van actie.
Er is wat bij te winnen. Op de lange termijn. Maar wat o wat is het.
En wie o wie heeft er baat bij als de vonk straks in het kruitvat slaat.
Straks hebben we hier nog een Chinees vliegdekschip voor de kust liggen.
Dan klapperen die pisbootjes van Nederland, in de golven stuk tegen de wal.
We gaan naar de Klotuuuhhhh!
.
www.nujij.nl/politiek/china-stuurt-oor...

.11eurocentvanomeKOK | 28-09-15 | 13:00

-weggejorist-

BlowingBubbles | 28-09-15 | 12:59

"Those who would give up Essential Liberty, to purchase a little Temporary safety, deserve neither Liberty nor Safety"
Een quote van Benjamin Franklin van zo lang geleden maar toch weer zo actueel. Het zal niet lang meer duren voor er in Nederland "gepast" kledingadvies wordt gegeven op scholen, onze blonde vrouwen hun haren zwart gaan kleuren (gebeurt al in Noorwegen) et cetera. Als we ons niet gaan organiseren en blijven wegkruipen achter onze PC's verdienen we onze vrijheid niet langer. De overheid steekt wederom haar kop in het zand en heeft geen enkel plan liggen voor het geïmporteerde kwaad. De decennia van veiligheid en luxe zijn voorbij, we moeten alleen nog wakker worden en de illusie van ons afschudden.

Durotar | 28-09-15 | 12:58

kicktherabbit | 28-09-15 | 12:46
Snap je niet dat dat relevant is?
Wederom al een 'incident'. Op zo'n kleine groep mensen.
Het laat zien dat hun cultuur niet te verenigen is met de onze.

Repetitive Beats | 28-09-15 | 12:58

Misschien kan er op Joop.nl en in PvdA-kringen gezocht worden naar dames die deze geimporteerde ongeluksbrengers kunnen helpen "ontspannen" op vrijwillige basis.

Vogelbeest | 28-09-15 | 12:57

Kindbruidjes ook.
Kaas de Vies | 28-09-15 | 11:56
Dat is geen enkel probleem hoor:
"Kindhuwelijken worden in Nederland erkend, mits geregistreerd in land van herkomst."
Steekt uw leuter in een kleuter wordt weer een heel normaal fenomeen hier.

Tjemig | 28-09-15 | 12:57

Het zijn altijd enkelingen die het verpesten voor de rest.

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 12:57

Dus binnekort naast een huis, een uitkering en een miele ook een vrouw in het welkomstpakket.

Vogelbeest | 28-09-15 | 12:56

sjoost | 28-09-15 | 12:51
Wat een klootzak ben jij. Dat hun ogen moet worden geopend wil nog niet zeggen dat we ze iets ergs gunnen. Jij bent net zo erg als ieder ander tuig dat we proberen te bestrijden.

PausTokkie | 28-09-15 | 12:55

Jammer dat dit soort voorbeelden vorige week bij Rutger en Powned niet werden benoemd. Er werd alleen wat geschreeuwd. Terwijl je inmiddels legio voorbeelden kunt noemen van criminele goudzoekers (m/m).

Piet Karbiet | 28-09-15 | 12:54

Je hoopt het absoluut niet, maar dit is een voorbode voor veel meer ellende.
Maar goed, pas als we bij verkrachting nummer 20 zijn, schrikt men in Den Haag waarschijnlijk wakker uit de natte multiculti droom.
.
Oppakken, het militaire vliegtuig in en met parachute droppen in IS gebied.

Ommezwaai | 28-09-15 | 12:54

Die asielzoekers maken het menig slinks persoon in NL wel lastig om alles te blijven ontkennen en negeren.

Slinks zal proberen alles te 'verklaren' maar de grap is dat daar steeds minder mensen in geloven EN TERECHT.

Links zal op een harde kern na ontwaken uit hun illusies, laat dan nooit maar helaas wel erg laat.

De 'verrijkingen' zullen op termijn niet alleen maar middel grote en grote steden problemen verrijkingen zijn, heel Nederland zal veranderen.

ikeethetbeter | 28-09-15 | 12:53

Tsja al die dokters moeten af en toe ook praktijk ervaring opdoen, in dit geval een vaginaal onderzoek.

marber4875 | 28-09-15 | 12:53

@Botte Hork | 28-09-15 | 12:37

Trol alert! Jij weet heel erg goed dat het "oevunu" is.

ox | 28-09-15 | 12:52

@libidoos | 28-09-15 | 12:11
Ligt er aan hoe oud je bent.

Kaas de Vies | 28-09-15 | 12:52

Blijkbaar wilt de overheid dat het volk voor eigen rechter gaat spelen. Ik kan het beleid niet anders uitleggen.

caspert79 | 28-09-15 | 12:51

Als alle groenlinks- en d66-meisjes daar nou eens losgelaten worden. Die lusten blijkbaar pap van het verkracht worden door een islamiet, en het haalt de druk wat van de ketel.

sjoost | 28-09-15 | 12:51

Werkelijk. De maat is vol. Almeerders, doe iets!

Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 12:50

"Wees ook sociaal, neem een verachter in huis"

LetTheSunshine | 28-09-15 | 12:49

Straks weer "gezellig" een avondje ontheemdiërs kijken bij opsporing verzocht... oh wacht, dat mocht niet meer van de politiek want dat schetste geen goed beeld van de werkelijkheid.

holy.pig | 28-09-15 | 12:49

-weggejorist-

blanke pool | 28-09-15 | 12:48

Drie artsen die de anatomie van de blonde blanke mevrouw bestuderen. Niets aan de hand, gewoon doorlopen mensen. Aldus Peter BRrrr de Vries namens zijn zuurverdiende betaling.

ja,diedus! | 28-09-15 | 12:47

@Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 12:41
er zal van hogerhand zeker hierover gecommuniceerd worden over dit geval, die plaatselijke bromsnor werd net waarschijnlijk tijdens het flitsen gebeld door iemand uit Den Haag of hij vooral zijn bakkes wilde houden hier over.

domenikos | 28-09-15 | 12:47

Smerig hoe dit opeens wordt ingezet door de politiek in het vluchtelingendebat omdat het om AZC'ers gaat. Er gaan complete vliegtuigen vanuit Europa naar Thailand om daar met z'n allen kinderen te verkrachten. Iets wat 0.0 prioriteit heeft. Het had ook zo'n malloot kunnen zijn. Goed dat de ouders van het slachtoffers dit ook aangeven. De politie en justitie moet doen wat ze altijd doen.Veroordelen, opsluiten en daarna mogen ze wat mij betreft het land uit. Kans verprutst.

kicktherabbit | 28-09-15 | 12:46

De meeste asielzoekers zullen zich koest houden totdat het hen toegestaan wordt hier te blijven.
De mannen zullen zich inhouden, op een enkeling na.
Na de vereiste papieren te hebben ontvangen barst de bom los. Ze zullen sharia eisen, ze zullen vrouwen verkrachten, ze zullen zich aansluiten bij de hier wonende, niet ge-integreerde moslims. Het grote feest moet nog beginnen.
Er zullen betrouwbare mensen tussen zitten, er zullen gezinnen bij zitten die niets liever willen dan in vrede leven. Zij zullen de kans niet krijgen, als zij moslim zijn, om zich aan Nederland aan te passen. De sociale controle van de moslimhierarchie zal verstikkend zijn.
Nederland mag dit niet toestaan, Nederland mag kindhuwelijken niet toestaan, Nederland mag kinderverkrachters niet beschermen. Nederland heeft zijn eigen regels en wetten, waar de nieuwkomers zich aan dienen te houden.
Nederland, word wakker! Wij willen respect voor onze cultuur, voor onze mensen, voor onze zeden en gewoonten. Wij willen in vrede blijven leven. Onze voorouders hebben er lang voor moeten strijden.

onnosel | 28-09-15 | 12:46

Stelling: Alleen Geert Wilders komt op voor autochtone vrouwen.
[x] Eens
[ ] Oneens

Doe die maar morgen in stand.nl, Jurgen van den Berg.

Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 12:46

Dit heeft niets met asielzoekers te maken maar met statistiek van mensen. Het verschil is alleen dat deze groep op een hoofdpodium staan in de maatschappelijke arena. Het volk wil erkenning en oplossing voor bedreigingen en de politiek wil niets liever dan heel sociaal worden gevonden.
Ondanks dat alles best in 1 model kan worden gegoten, weigert men rationeel over deze problemen te praten en worden alle kaarten via de emo-, racisme- of machtskaart gespeeld.
Wanneer leren volksvertegenwoordigers weer echt om het volk te vertegenwoordigen ipv altijd maar 2 kampen te slaan (en ja ook Wilders, kan dit niet ook hij bespeelt te vaak de publieke opinie). Wanneer leren ze rationeel over echte problemen te praten en durven ze rationele oplossingen te opperen.

zevensprong | 28-09-15 | 12:46

Kunnen we niet iets doen. Demo's, hoe stoffig het ook klinkt. Deze islamisten invasie (terreur naar christenen gvd 100%) moet KAPPEN.

Bram van Ojik | 28-09-15 | 12:45

Als de politie zou staken, zou dat niemand opvallen.

Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 12:43

Dit moet zonder uitzondering tot een afwijzing in de asielprocedure leiden. Oprotten uit ons land, weg ermee, niet welkom hier!!!

Simon_GS | 28-09-15 | 12:42

Ah, "leuk", een moment om een interessant artikel te plaatsen wat ik net ontdekt heb. Stelt dezelfde vraag als ik:
blogs.spectator.co.uk/coffeehouse/2015...
Waarom geeft links geen reet om Joden?

Vrije Nator | 28-09-15 | 12:42

@domenikos | 28-09-15 | 12:40
De pliesie zou een einde kunnen maken aan alle twijfel. Maar die doen niks. Wie had dat gedacht.

Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 12:41

Gevangenissen bouwen. Voor die Hollanders die straks moeten worden opgesloten voor het verdedigen van zichzelf en of hun kinderen.

En die heren trouwens?
Zijn we die alweer vergeten, staan ze weer op straat te scouten? Krijgen ze schoffelstraf?
Zijn ze gemugshot? Wie betaalt die kutadvocaat die ze vrij lult (als dat al nodig is)
Wat krijgt een roomblanke kaasaap voor soortelijk incident?

Als die lastige vragen. Laat ze maar lopen. Veel makkelijker.

.11eurocentvanomeKOK | 28-09-15 | 12:40

Niets aan de hand. Het waren gewoon wat hoogopgeleide syrische gynaecologen die bezig waren hun vak uit te oefenen.

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 12:40

@Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 12:22
die vader twijfelt niet geloof ik

domenikos | 28-09-15 | 12:40

Dus dan ben je op de vlucht heh, voor geweld en criminelen ... dan loop je een willekeurig land binnen en rand de vrouwen daar aan. Waarom staan deze heren nog niet op een vliegtuig? Weg, terug, jammer de bammer stelletje verkrachters.

LetTheSunshine | 28-09-15 | 12:39

Het gaat er niet om wat er geberut, het gaat erom hoe erop wordt gereageerd. Als in ieder AZC wordt verteld 'aanranding is uitzetting' dan weten ze waar ze aan toe zijn!

Einde van de Domheid | 28-09-15 | 12:38

@Cuyahoga | 28-09-15 | 12:29
Goed voorbeeld, die "student psychologie" (lees: ik wil geen echte arbeid verrichten). Je zou pas mogen stemmen als je vijf jaar lang inkomstenbelasting afgedragen hebt.
Dat soort lui valt niet meer te redden als ze eenmaal besmet zijn met het policor-virus. Smerige landverraders, dat is wat het zijn!

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 12:37

'Al die hoogopgeleide artsen wouden de dame.....'
@trenthopper | 28-09-15 | 12:01
wouden? Wow jij begint ook al aardig te integreren! Knap.
Met mijn taalachteruitgang gaat het nog steeds te langzaam. Terwijl ik toch echt braaf iedere week Opsporing Verzocht kijk en veel met de tram door 020-Gaza reis.
Zometeen dan maar weer even oefenen bij de Achmed Hoessein.
Die achteruitgang leer je toch het beste in de praktijk. Gelukkig staat er sinds een week op nog geen 700 meter vanaf mijn compound in de ghetto een AZC.
Waarschijnlijk kan ik daar ook nog wel wat achterstand opdoen.

We blijven oefenen!

Botte Hork | 28-09-15 | 12:37

Bromsnor: *Voor ons is de afkomst van de verdachten in ieder geval niet relevant*.
Afkomst? Wat nou afkomst? Zaten ze in het AZC, ja of nee?
Bromsnor: *Of dat bewoners van het asielzoekerscentrum zijn, is helemaal niet interessant voor ons*.
Voor mij wel, Bromsnor. En raad eens door wie jij betaald wordt?
www.dichtbij.nl/almere/regio/artikel/4...

Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 12:36

Ik stel voor om deze figuren bij achtereenvolgens: Pechtold, Samsom, Roemer en Klaver in hun slaapkamers te dumpen....

Ommezwaai | 28-09-15 | 12:36

Eerst werden alle oudere werklozen door het UWV omgedoopt tot promoverende met een zelfgedrukt A4'tje, nu hordes gelukzoekende weledelgestrenge immigranten met een eigen geprint A4'tje. En uw dochter/zoon maar diep in de schulden voor een A4'tje geprint door iemand anders. Komt allemaal goed.

LetTheSunshine | 28-09-15 | 12:35

Laat het gaan vriezen en sneeuwen, wel zo veilig me dunkt...

Dr. Blechtrummel | 28-09-15 | 12:34

Vorige week

School in Zuid-Duitsland waarschuwt ouders voor ‘teveel bloot’

De schoolleiding van een gymnasium in het Zuid-Duitse Pocking heeft zich de ergernis van veel ouders op de hals gehaald door te waarschuwen voor ‘teveel bloot’ bij hun kroost. Aanleiding is de komst van een noodopvang voor asielzoekers pal naast het schoolgebouw.

www.welt.de/vermischtes/article1431281...

Mich2007 | 28-09-15 | 12:33

Kunnen die linksche overgangse vrouwen zich niet vrijwillig aanmelden voor vrije seks bij zo'n AZC? Krijgen die wijven ook nog wat aandacht.

zeefert | 28-09-15 | 12:33

Wat een politci in Duitsland? Wanneer komt het volk daar eens in opstand? Dit kan toch niet zo langer?

reade romke | 28-09-15 | 12:33

Ik denk dat het nog veel erger wordt. Je weet niet hoeveel rotte appels ertussen zitten. Ze hebben een andere cultuur en denkwijze. Van mij uit mogen ze allemaal terug

rene1510 | 28-09-15 | 12:32

In Duitsland denkt men erover om asielzoekers te scheiden tussen christenen en moslims. Hier zal dat wel racistisch gevonden worden, dus onze knuffelende overheid gaat ze indelen naar beroep.
Raketgeleerde bij raketgeleerde, chirurg bij chirurg, leraar bij leraar, geile beer bij geile beer, oh wacht...

gescheurdrubber | 28-09-15 | 12:32

Maar hebben ze wel goeie wifi in de cel?

Piet Karbiet | 28-09-15 | 12:31

Wat kun je ook anders verwachten als al die gelukzoekers wordt verteld dat onze vrouwen en dochters allemaal hoeren zijn, de straffen een lachertje, woningen en geld krijgen en ze alleen maar hoeven te eisen! Ze lopen allang weer vrij rond en kans op herhaling is dan ook zeer groot.

nieuws.nl/opmerkelijk/20150923/crisisd...

Brutalis | 28-09-15 | 12:30

Wie mijn dochter aanraakt, zal het bezuren. En daarna zijn diegenen aan de beurt die dit gefaciliteerd hebben.

balustrade | 28-09-15 | 12:30

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 12:10
Deze bedoel je onder andere:
twitter.com/Victor_Peeters
Studentje nog.
Op de indoctriniversiteit van Tilburg.
Melkmuil.
Nog geen ervaring met dingen en zo.
Netto-ontvanger.
Mag stemmen.
Stem telt net zo zwaar als die van jou en van mij.
Jammer.

Cuyahoga | 28-09-15 | 12:29

Capt. Iglo | 28-09-15 | 12:18
Uhh capt Iglo. Je zegt dus dat 50% zo is ook al bedoel jij het anders. Ik durf te zeggen dat het percentage niet zielige mensen met een oorlogs-instelling nog een tikkie hoger ligt.

Repetitive Beats | 28-09-15 | 12:29

De komende Nederlandse generatie zal ons uitkotsen om hetgeen er nu gebeurt.

sallandstrots | 28-09-15 | 12:29

Groene Muts: "Welkom, welkom....."

knerf | 28-09-15 | 12:29

Geert Linkers | 28-09-15 | 12:26
Het is niet de bedoeling dat de immigranten zich aan onze cultuur aanpassen. Het is de bedoeling wat wij ons aan hun cultuur aanpassen.

je suis bier | 28-09-15 | 12:28

Q Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 12:22

Dat MOET wel, want stel je voor.....

edelweiss | 28-09-15 | 12:28

@Geert Linkers | 28-09-15 | 12:26
.
En gelijk in het zelfde A4'tje kenbaar maken dat bij overtreding van de regels ze per direct worden uitgezet!

Fatwabuster | 28-09-15 | 12:28

Rutte zal wel met verlangen uitkijken naar zijn baantje in de VN zodat hij zijn puinhoop in NL de rug kan toekeren.

watazooi | 28-09-15 | 12:27

En iedereen wijst naar elkaar, maar wat is nu echt waar? (He, dat rijmt)

En inhoudelijk: iedere vluchteling bij binnenkomst kenbaar maken dat ze in NL iedereen met een afwijkende mening (homo's, pron, korte rokjes, etc.) zullen moeten respecteren en dat een misdrijf zoals dit exit betekent. Past op een half A4'tje. In alle noodzakelijke talen.

Geert Linkers | 28-09-15 | 12:26

Tsja, dat krijg je in een gefeminiseerde / softie samenleving. Die is absoluut niet opgewassen tegen deze influx van moslim mannen.

Maar goed, als man heb je er niet zoveel last van (anders dan via de hogere belastingen).

Poekieman | 28-09-15 | 12:25

-weggejorist-

Erkend Potloodventer | 28-09-15 | 12:25

En vsn de wereldpolitiek (Breedlove, van Baalen Verhofstad, Putin, referendum) weer door naar het stockpaerdt!

Einde van de Domheid | 28-09-15 | 12:25

Politie, leger en geheime diensten moeten toch óók inzien dat de politiek een fout besluit hebben genomen?!
Schop ze weg uit de Tweede Kamer, tijd voor een Junta. En dat meen ik serieus. Als politici ons niet meer beschermen dan moet het leger dat maar doen!

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 12:25

Zijn deze asielziekers al uitgezet? Nee, hè? Ik zeg eruit.

Lewis Lewinsky | 28-09-15 | 12:24

''Om geweld te voorkomen, moeten asielzoekers met botsende religie en etniciteit gescheiden van elkaar worden gehouden in Duitse opvangcentra.''
www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond...

Dit soort troep halen wij dus ook binnen. Totaal geen tolerantie voor andersdenkenden wat waarschijnlijk ook de reden is voor al die brandhaarden in het midden-oosten. Het is een kwestie van tijd voordat hier de pleuris uitbreekt.

je suis bier | 28-09-15 | 12:24

Uiteraard bekort dit de asiel aanvraag procedure enorm en zitten ze morgen, net zoals alle vechtersbazen uit de asielzoekerscentra, op het vliegtuig naar verweggistan, enkele reis. Een beetje een win-win situatie.

echtpaul | 28-09-15 | 12:24

pvda vind dit niet zo erg , die houden toch van knuffelen en vertroetelen, de gelukszoekers moeten toch ook wat te doen hebben. dank u links nederland , dank u rutte en trawanten.

bekijket | 28-09-15 | 12:24

-weggejorist-

HeelStijl | 28-09-15 | 12:22

Plegen van misdaden is wel enkeltje retour van waar je vandaan kwam, of moeten we dit ook al weer nemen als kiezersbedrog leugen van Mark Rutte?

gebrokenvleugel | 28-09-15 | 12:22

Het is toch van de zotte dat de politiek maar van het nathouden en pamperen is. Het moet eens afgelopen zijn! Onze hele manier van leven, de samenleving het gaat totaal naar de filistijnen, omdat zij niet het lef hebben om eens te zeggen GENOEG IS GENOEG!
Al die GELUKzoekers opgedonderd! Het is toch wat, dat je toch bijna aan een coup moet gaan denken om deze waanzin te stoppen... opgedonderd, heel snel!

Orator | 28-09-15 | 12:21

Het is dat ik weet dat deze testosteronbommen ons economisch straks dubbel en dwars terugbetalen. *kuch*

Hobbykip | 28-09-15 | 12:20

@JI-HAAT 12:00: Het gebeurt al: een school die meisjes oproept zich niet te bloot te kleden vanwege het AZC om de hoek. Mensen die zich afvragen of we de Kamasutra-beurs nog wel kunnen houden nu er in de Jaarbeurs ook een opvang is. Adviezen om bij buurtfeesten en -bijeenkomsten alcohol achterwege te laten. "Uit respect", weetjewel.

De integratie van bepaalde bevolkingsgroepen in de afgelopen paar decennia is volkomen gefaald. De regering en Brussel zijn nu middels campagnes, indoctrinatie ("juiste framing van het nieuws") en straks wellicht ook wetten hard bezig om de autochtone bevolking te integreren in de nieuwe multiculturele realiteit.

Muxje | 28-09-15 | 12:20

Al weer zo'n vijftien jaar geleden schreef Paul Scheffer een pamflet in het NRC aangaande de mislukte integratie van Marokkanen en Turken. Een helder genuanceerd betoog gebaseerd op feiten. Wie mocht denken dat deze gegevens ter harte zouden zijn genomen, vergist zich. Nadien zijn vele tienduizenden mensen uit de Hoorn van Afrika , Eritrea ( afgescheiden van Ethiopië en beschikkend over havens die Ethiopië niet heeft) Ethiopië en Somalië. Deze mensen komen uit rurale gebieden , clan-denkend en aanhangers van de islam hebben geen binding met onze samenleving en houden vast aan hun rituelen. Nu is er een immense stroom aylanten op gang gekomen , ergo op gang gebracht met veelal honderdduizenden soi-disant vluchtelingen van de mannelijke kunne waarbij de MSM zorgvuldig vrouwen en kinderen in beeld brengen. Deze jonge "angry young muslims" worden ( bewust?) niet geregistreerd en doorgezonden naar de Vetpotten aan de Noordzee. Op korte termijn heeft het grootkapitaal daar baat bij en niet het minst de bureaucraten en aanverwanten die hun schoorsteen voluit zien roken. Alles wordt afgewenteld op de kleine burger in zijn volkswijk. Partijen als de PVDA en D66 zien de gewone man als "een obstakel" in hun wens de identiteit van ons land naar de sodemieter te helpen. Vuig en doortrapt spel wordt gespeeld om zulks te bereiken.

Jan Boule | 28-09-15 | 12:19

... maar de kern is en blijft: hoe betrouwbaar is het nieuwsfeit? Is het daadwerkelijk zo dat mannen uit een AZC in Almere vrouwen hebben aangerand?

m@rkus | 28-09-15 | 12:19

-weggejorist-

Heyn166 | 28-09-15 | 12:19

Ik durf te beweren dat het zelfs de enige reden is voor die viriele 'vluchtelingen' om uitgerekend hierheen te komen, terwijl de eigen regio veel rijker is en meer vluchtleed zou kunnen ledigen (en zonder xenofobie):
landen vol met blonde Doutzens. Welke oosterse man van eer kan dat weerstaan?

HeelStijl | 28-09-15 | 12:18

Voor elke asielzoeker die crimineel wordt, zich aan vrouwen vergrijpt en/of op een andere manier overlast veroorzaakt is er ook 1 die wel goed integreert en zijn best doet naar onze maatstaven. Die laatste komt echter nooit in het nieuws. Dit is net zo goed propaganda als ze allemaal zielig en hulpbehoevend noemen maar daar hoor je hier dan weer niemand over.

Capt. Iglo | 28-09-15 | 12:18

Om mij worden alle alleenstaande mannen direct geïnterneerd en op de stranden van herkomst teruggezet.... ze hebben hier niets te zoeken, ze zijn een gevaar voor onze veiligheid....!

Fatwabuster | 28-09-15 | 12:17

Ze moeten geiten en schapen toelaten of die AZC's.
In WOII deed het Franse geallieerde leden dat ook voor Marrokanen in hun dienst waren (en een pieletje arsenicum in het eten).

Rest In Privacy | 28-09-15 | 12:17

Die link naar Gatestone Institute... Munich uit het Engels vertalen naar "Münich" in het Nederlands. Gruwel.

Tubantia83 | 28-09-15 | 12:16

m@rkus | 28-09-15 | 11:58
Zo is dat.
Ik had vroeger een leraar die wou me wijsmaken dat de uitkomst van de rekensom 2+1, dat die 3 is.
Maar de grote vraag was en blijft: wat is er WAAR van deze verhaaltjes? Wat zijn de FEITEN? Ik wist het niet.
Hij kan me zoveel vertellen, maar bewijzen had hij niet.
Er zijn nog veel meer getallen die samen drie zijn, of niet, bovendien, wie zegt dat je altijd alle getallen bij elkaar, terwijl je ook met getallen andere dingen kan zoen, zoals thee drinken. Nodig eens een getal bij je thuis uit, en je zult zien dat ze heus niet altijd samen drie zijn.
Maar goed dat er mensen zoals jij zijn die niet zomaar klakkeloos achter de blonde God uit Venlo aanlopen, maar zelf na durven te denken.
Toppie!

Cuyahoga | 28-09-15 | 12:16

Criminaliteit onder asielzoekers was 15 jaar geleden al beschreven in destijds geheim gehouden rapporten:
www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/articl...
"Meest opvallende aspect hiervan is de suggestie dat de criminaliteit onder asielzoekers zes keer hoger is dan onder Groningers." En dat alleen al wanneer je de 7000 verkeersovertredingen van de autochtone Groningers en de 0 verkeersovertredingen van asielzoekers meetelt.

www.volkskrant.nl/dossier-archief/asie...
"Asielzoekers zijn relatief gezien 36 keer zoveel betrokken bij moord en doodslag.
Dan volgen Antillianen/Arubanen (20 keer zo vaak als autochtonen), mensen uit het voormalige Joegoslavië (16 keer), Surinamers (13 keer) Afrikanen (12 keer), Turken (10 keer) en Marokkanen (idem).”

Met dank aan uw overheid.

Oeleflaffel | 28-09-15 | 12:15

Ach, ja, uit medelijden met al die lieve in de war zijnde getraumatiseerde syriers moet je je benen maar af en toe uit elkaar doen, hoort er bij.
En opa moet uit het verzorgingstehuis.
En zoontje uit de sporthal.
En tenslotte jij uit je eigen huis.

Als we maar medelijden hebben.

KarelMarks | 28-09-15 | 12:15

Het Westen wordt aangevallen ... met testosteronbommen.

HeelStijl | 28-09-15 | 12:14

<pechtoldmodus>
"Tja... je moet ze als moderne, jonge hollandse vrouw natuurlijk geen aanleiding geven om deze beschaafde en hoogopgeleide artsen en architekten naar je "toe te trekken"
</pechtoldmodus>

Alfred1977 | 28-09-15 | 12:14

Ik lees net "Nederland erkent kindhuwelijken als die in land van herkomst zijn geregistreerd". Dan kunnen we die aanrandingen toch ook gewoon legaliseren? We passen ons gewoon lekker aan. Bah

Leptob | 28-09-15 | 12:14

We offeren toch al jarenlang 'onze' ouderen (overvallen) en vrouwen (aanrandingen) op het blok van multiculti. Overigens stemmen vrouwen vaak links, dus voorlopig zien ze die epidemie wel zitten.

Zware Guy | 28-09-15 | 12:13

We kennen het in Zweden ,waar bijna al de vrouwen der haren donker verven in de hoop dat ze niet lastig gevallen worden.
Ik adviseer ook dat de Nederlandse dames zsm iets van peperspray gaan aanschaffen.Want je weet maar nooit.Mijn vriendin heeft het al.

endtotrolling | 28-09-15 | 12:13

Want vanaf de dageraad der mensheid tot heden trokken de jonge mannen van een stam maar om twee dingen naar het gebied van een andere stam: rijkdom en vrouwen. Nu is daar nog de religieuze legitimering bijgekomen: alle vrouwen van die ongelovigen rijke stam zijn hoeren.
Welke onnozel ziet dan nog iets goeds in de situatie die je wist dat zou komen???

HeelStijl | 28-09-15 | 12:13

Er zullen binnenkort wel wat blanke West-Europeanen de cel in verdwijnen, omdat ze hun vrouwen en dochters beschermenden.

Digitaal Smoelwerk | 28-09-15 | 12:13

@Thunderbird | 28-09-15 | 12:02
het is gewoon te bizar voor woorden en waar zijn de dolle mina's nu om dit te veroordelen?

domenikos | 28-09-15 | 12:12

Links is 100% verantwoordelijk. Naïeve mensen bah. Van die gasten zelf verwacht ik eigenlijk niets anders na 20 jaar met geiten in een woestijn te hebben gezeten. (ondanks de linkse propaganda van doktoren en software engineers)

Repetitive Beats | 28-09-15 | 12:12

-weggejorist-

voedselbankier | 28-09-15 | 12:12

Die lui in Brussel laten al die vluchtelingen toe, maar blijven zelf mijlen buiten de realiteit ,en zadelen de bevolking op met grote problemen die men binnen de kortst mogelijke tijd nooit meer kan overzien. Grote klunzen zijn het ,en dan druk ik mij nog heel netjes uit .

fleurtje | 28-09-15 | 12:11

@Haatgenerator | 28-09-15 | 12:02

Mwa, een leuke viriele man in huis, is nooit weg. Kaas wil ook al niet met me trouwen.
Nee hoor, ik zeg: Grenzen Dicht!

libidoos | 28-09-15 | 12:11

@ Febofiel | 28-09-15 | 11:58
Bij de eerste leuze tegen een azc (mag met spelfouten en trol/framing), brandstichting, demonstratie tijdens een gemeenteraadvergadering. Oh ja, en dan is het ook meteen: extreem-rechts en neo-nazi.

TheseDays00 | 28-09-15 | 12:11

-weggejorist-

Lucky77 | 28-09-15 | 12:11

Tijd voor een Burgerwacht. Van justitie en politie hoef je toch niets te verwachten, die willen en mogen niets. Alles op komen vreten hier, je wil op komen leggen en vervolgens ook nog eens niet met je poten van onze vrouwen af kunnen blijven. De fik erin.

Corrie-Corky | 28-09-15 | 12:11

Verschrikkelijke zaak.

Oplossing?
:
Alle alleenstaande mannen terug sturen voor opvang in de de regio, families en alleenreizende vrouwen (+/- kinderen) in Europa opvangen.

Resultaat: monder gezeik met sexuele vergrijpen, minder herrie, minder gezins herenigingen, betere motivatie zich aan te passen en wat van je vluchtelings-status te maken.

Clusterfuck-up | 28-09-15 | 12:11

En wij als Nederlandse mannen moeten toekijken hoe ONZE vrouwen verkracht worden door deze inferieure apen. Het wordt tijd om weer knokploegen op te richten, ze stuk voor stuk op te sporen en ze naar het door hun geliefde hiernamaals te helpen. Handen af van onze vrouwen.

Reconquistador | 28-09-15 | 12:10

Nog even en de Gutmenschen roepen in koor "ze vroeg er zelf om". Want ze had natuurlijk moeten begrijpen dat de ene cultuur de andere niet is en zich dus fluks hebben moeten aanpassen door in een burka te gaan lopen of helemaal de straat niet meer op te gaan.

Schoorsteenveger | 28-09-15 | 12:10

Diverse klootzakken die op de twitter van Wilders zeggen dat je je niet door angst moet laten leiden. Ze vergeten voor het gemak dat angst puur natuur is, een mechanisme ter zelfbescherming.
Ook zegt een of andere halfie dat "drie asielzoekers niet representatief zijn voor de hele groep".
Dat soort mensen zijn gevaarlijk dan asielzoekers zelf!

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 12:10

*brekend* blanke man aangehouden voor een terroristische aanlag bij een azc. hierbij zijn 50 asielzoekers omgekomen :(

Zou zo'n kop werkelijkheid gaan worden ?

bekijk_ut | 28-09-15 | 12:09

ik neem aan dat dit de bekende Syrische dokters, (gynaecologen) waren die veldwerk wilden gaan doen?

Nuchternederland | 28-09-15 | 12:09

Off topic: Nederland faciliteert momenteel pedofilie via het erkennen van uitheemse kindhuwelijken. www.rtvnoord.nl/nieuws/154125/Tientall...
.
On topic: Tja.. dit was toch wel te verwachten. Maar laten we het er maar vooral niet over hebben, want dan zijn we xenofobe nazi-racisten. Uit nieuwsgierigheid, wat gebeurd er met de daders bij zo'n delict? Worden ze uitgezet?

Chtulhu | 28-09-15 | 12:09

Wegkijkers zullen toch zeker wel vrouw en dochters beschikbaar stellen aan de eenzame ontheemden.

Morgenhout | 28-09-15 | 12:08

Ik hoor net op de radio dat Nederland kindhuwelijken erkent en lees in de krant dat Nederlandse militairen helemaal in Afghanistan kinderverkrachters moesten beschermen.
Hoe zei Frans Timmermans het ook weer?

simpelman | 28-09-15 | 12:07

Die gasten denken dat ze in een open lucht bordeel zijn terecht gekomen.
Zoiets als de 72 maagden alleen maken ze het nu in leven mee.

Uw Verzekeringsadvis | 28-09-15 | 12:07

-weggejorist-

1wecome1 | 28-09-15 | 12:07

-weggejorist-

Heyn166 | 28-09-15 | 12:06

@Haatgenerator | 28-09-15 | 12:02
een huwbare dochter in de leeftijd 9 tot 14 is een pré.

Haatgenerator | 28-09-15 | 12:06

www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden...

Rather than doing something about the problem of violence and rape, Swedish politicians, public authorities and media do their best to explain away the facts. Here are some of their explanations:

- Swedes have become more prone to report crime.
- The law has been changed so that more sexual offences are now classed as rape.
- Swedish men cannot handle increased equality between the sexes and react with violence against women (perhaps the most fanciful excuse).

ox | 28-09-15 | 12:06

Pimol | 28-09-15 | 12:04
Dat ze überhaupt al op straat zijn zonder man.

je suis bier | 28-09-15 | 12:06

Wanneer gaan incidenten over in een trend?
Febofiel | 28-09-15 | 11:58

Zodra links argumenten heeft gevonden om rechts daarvan de schuld te kunnen geven.

FrankVeer | 28-09-15 | 12:06

Ach nee joh, dat is gewoon een incidentje van een paar hoogopgeleiden die mentaal helemaal kapot zijn na de lange tocht en overnachtingen in tentjes. Totaal mensonterend… geef die mensen een huis, gratis geld en zorg, en je zult zien dat het voorbeeldige kanspareltjes worden.

/sarcasmemodus uit: Mooi, nog meer hout op het vuur om die grenzen een keer dicht te mikken. En om dat kansloze tuig de grens weer over te kloppen.

Weet je wat wél leuk is? Dat het ook zó opvallend vaker gebeurt de laatste tijd, dat alle politici zichzelf ontzettend te kakken zetten omdat hun standpunten bijna letterlijk binnen een week gedebunked worden door dit soort taferelen. En zo helpen ze, ongewild, tóch de burger wakker te krijgen dat er met hun soevereiniteit en veiligheid gespeeld wordt.

kanon0503 | 28-09-15 | 12:05

Wanneer komt het moment dat wij ingedutte Nederlanders stoppen met boze berichtjes typen onder dit soort berichten en een burgerwacht oprichten om onze vrouwen te beschermen?
Ik vraag me dat echt af.
Hoe ver moet het gaan, hoeveel slachtoffers moeten er vallen voor dat het genoeg is?
Een enkel incident pst nog wel in de doof pot, maar nu hoor je steeds vaker over vecht partijen, intimidaties, handel in drugs en wapens.
Ik ben echt bang dat dit helemaal fout gaat lopen.
en als het mis gaat gaat het goed mis, want Nederlanders zijn (helaas) niet snel achter hun laptop vandaan te krijgen om de daad bij het reaguursel woord te voegen.

Anteros | 28-09-15 | 12:05

Dit is nog maar het begin.

je suis bier | 28-09-15 | 12:05

Dat zijn lone wolfs, de grote meerderheid is kei lief en bovendien raketgeleerde

CrapoTheGreat | 28-09-15 | 12:05

@chiwing 12:01
Lol, dat soort wijven bestaat echt.

compitaal | 28-09-15 | 12:04

Ze vragen er zelf om met hun blonde haar en mooie rondingen, gewoon een burka aan en er is niets aan de hand...

Pimol | 28-09-15 | 12:04

Ik hou van GeenStijlse woordspelingen Spartacus maar wilt u het woord 'ontheemdiërs' reserveren voor ons, de autochtone bevolking?

Dank!

wakkere_nederlander | 28-09-15 | 12:03

De grote vraag is en blijft: wat is er WAAR van deze verhaaltjes? Wat zijn de FEITEN? Ik weet het niet.
m@rkus | 28-09-15 | 11:58
Vraag het je zus / moeder / vriendin / oma zodra het haar overkomt.

Kapitein Stijlvol | 28-09-15 | 12:03

In Duitsland massale vechtpartijen in verschillende AZC's
.
In Belgié willen ze beter vreten
.
In Nederland wordt een 18 jarige verkracht
.
Wat een zegen al die hoog opgeleide mensen uit Syrië....

Fatwabuster | 28-09-15 | 12:03

Zijn er hier nog mensen die zich op willen geven als gastgezin voor vluchtelingen?

Haatgenerator | 28-09-15 | 12:02

Met dit soort gedrag zou het eigenlijk meteen game over moeten zijn qua asielaanvraag.

brutus68 | 28-09-15 | 12:02

Vastzetten, DNA en vingerafdrukken afnemen, persona non grata in Europa verklaren, op marine-schip en op het strand van noord Afrika droppen! Als de politiek NU niet ingrijpt is het te laat! Geef die gasten een signaal, laat weten dat we dit niet tolereren!

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 12:02

Triest. Dieptriest.

Maar gelukkig houdt de 'gevestigde orde' de zaken zo veel mogelijk onder de pet.

Opdat wij, achterlijke burgers, niet in opstand komen.

Reinaert | 28-09-15 | 12:02

Die meiden/vrouwen mogen zich ook wel even iets meer bedekken, kom op, zo vraag je er natuurlijk om. logisch, dit is tegen het zere been en de mooie cultuur van deze lieve mensen. Je dient je natuurlijk wel een beetje aan te passen hé.

/übergutmenschmodus uit.

Jhonny-Bravo | 28-09-15 | 12:01

Deze professoren van de COA/AZC universiteit wouden de dame waarschijnlijk allen maar bij haar huiswerk helpen om te verzekeren dat ze later naar de universiteit kan.
Heb nog geen piep erover van onze asielknuffellaars gelezen.

Bennyboy2015 | 28-09-15 | 12:01

Testosteron-bommen. Maar dat mag je niet zeggen want dat is fascistoide en racisties enzo.

Bobbbe | 28-09-15 | 12:01

Al die hoogopgeleide artsen wouden de dame gewoon een gratis lichamelijk onderzoek geven natuurlijk.

trenthopper | 28-09-15 | 12:01

Dat die AZC's geen avondklok hanteren slaat alles, laat staan dat ze naar mijn idee helemaal niet buiten het AZC terrein mogen komen. Laat maar, uiteindelijk gaat dit naar de bron van mijn ergernis terug nl. dat ze hier helemaal niet opgevangen moeten worden.

Steenindemix | 28-09-15 | 12:01

En het meest democratische parlement ter wereld aldus Pechtold en onder aanvoering van Pechtold vindt het goed.

ProAsfalt | 28-09-15 | 12:01

-weggejorist-

chiwing | 28-09-15 | 12:01

niet te geloven, je ontvlucht je land (mogen we aannemen in elk geval) en een ander land neemt je op en als dank denk je dan laat ik eens met een paar vriendjes de dochter van onze gasten aanranden.....
Ik ga toch nog eens het woord "aanwinst" in de van Dale opzoeken want ik geloof dat ik de betekenis toch niet helemaal goed heb onthouden.

domenikos | 28-09-15 | 12:01

@wakkere_nederlander | 28-09-15 | 11:58
Ik las het woord 'ingenieur' verkeerd.
Van Joris mag ik niet vermelden wat dat was.

Rest In Privacy | 28-09-15 | 12:01

Politie ontkent het gebeuren.

BekiekUtMoar | 28-09-15 | 12:01

Komt door achterstelling en discriminatie, geef ze dus snel een huis met vrouw.

compitaal | 28-09-15 | 12:00

Dat komt er van als je te weinig stageplekken hebt.

Kamervraag | 28-09-15 | 12:00

Het zal niet lang duren eer er 'iemand' komt met de opmerking dat jonge vrouwen zich niet zo laat op straat zouden moeten begeven..... Want bla bla bla.....

JI-HAAT | 28-09-15 | 12:00

Ja maar dat is gewoon onze schuld allemaal, hadden wij maar temeiers voor de heren moeten inhuren. Zo ga je toch niet met jouw -gasten- om!

Boris die Sauertopf | 28-09-15 | 12:00

Nee nee, die mensen hebben het al zo zwaar. Leef toch eens met ze mee! *Proest!*

B*tchmeister | 28-09-15 | 11:59

Die Syrische dokters van tegenwoordig ook...

beschuitfluiter | 28-09-15 | 11:59

Verrassend. Helaas niet. Voorbeelden te over van Islam Gekkies die hun handen niet kunnen thuishouden. ie o.a. Zweden. Dit wordt dagelijkse praktijk in Nederland.
--
Na decennia van strijd voor gelijkheid en respect. Zijn vrouwen weer loslopend wild in Nederland. En links policor zag dat het goed was.

Mark_D_NL | 28-09-15 | 11:59

De grote vraag is en blijft: wat is er WAAR van deze verhaaltjes? Wat zijn de FEITEN? Ik weet het niet.

m@rkus | 28-09-15 | 11:58

Had de dame in kwestie nog niet gehoord van de nieuwe kledingsvoorschriften?

Rest In Privacy | 28-09-15 | 11:58

Wanneer gaan incidenten over in een trend?

Febofiel | 28-09-15 | 11:58

We hebben straks wel een ingenieur overschot van 1½ miljoen mensen.

wakkere_nederlander | 28-09-15 | 11:58

Naar ik aanneem worden dit soort figuren via een vorm van snelrecht direct als ongewenst vreemdeling verklaard en op een enkeltje retour afzender gestuurd?

frummel | 28-09-15 | 11:57

Het is een ICT-ding.

Haatgenerator | 28-09-15 | 11:57

Hoer ies Koeltoer!

RobberenRukkie | 28-09-15 | 11:57

Dit schijnt fantastisch te zijn. Kindbruidjes ook. Binnenkort mogen wij ook met 15 jarige dames huwen?

Kaas de Vies | 28-09-15 | 11:56

Hoogopgeleide ingenieurs etc. hebben ook recht op een verzetje toch? *kots*

Fatwabuster | 28-09-15 | 11:56

Ies koeltoer.

de uitbater | 28-09-15 | 11:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen