Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Quote zet de boel op zwart

semi heaumeauxNee maar. Jort Kelder, de egofiele babbelsmurf van de Quote, buigt diep voor Moszko. Gisteren meldden wij al dat de consiglierende show-advocaat Bram M. zichzelf had aangesteld als nieuwe moderator van Quotenet.nl. Moszko eiste namelijk dat bepaalde beledigende comments verwijderd moesten worden. En zie daar.... de commentaren zijn nu ALLEMAAL weggehaald. (Zie de Lees Verder voor het Persbericht van Quotenet.) Affijn. In de oervervelende pot verpissen voor semi-heaumeaux, ook wel Bretel vs Befje genoemd, blijkt Befje dus sterk terug te komen. Maar hoera, commenten onder namen als Hingst. Van Dam, Van Hout, Chileen, Don Corleone en Carlos kan nog steeds. Op zijn eigen webplok staat Jort Kelder nog steeds ver voorover gebukt. Schopt u maarrr... Het haastig opgetekende bangbriefje van Quote Sorry, we zijn even op zwart Na nauw overleg met ons advocatenteam hebben wij besloten even geen reacties op de Moszkowicz-reeks toe te staan. We gaan voor even op zwart. Dat wil zeker niet zeggen dat Quote en/of Jort Kelder enige eerder gedane uitspraak of publicatie intrekt of afzwakt. Alle beweringen over het discutabele functioneren van Bram Moszkowicz worden ruimschoots geschraagd door de feiten, zoals spoedig in de rechtszaal en elders zal blijken. Wel lijkt het juridisch verstandig om tot het kort geding waar Bram Moszkowicz onverwijld op aanstuurt, even geen reacties te plaatsen waar Quote onmogelijk voor verantwoordelijk gehouden kan, mag of wil worden. Quotenet is, net als veel andere weblogs, een vrijplaats van ppvattingen. Censuur wordt tot het uiterste vermeden; dat is een groot goed in de democratie. Wij grijpen pas in als fatsoensnormen overschreden zijn. Het is gebruik dat die normen op internet ruim zijn, zeker wanneer het gaat om oordelen over Bekende Nederlanders. Bram Moszkowicz weet dat als geen ander, zoals blijkt uit deze reactie, die hij onder eigen naam op Quotenet postte en besloot met een onfeitelijk en onfatsoenlijk: ‘U lult maar een eind raak.’ Quotenet censureerde daar niet. Zoals blijkt uit deze dagvaarding, wil de parttime-presentator van RTL Boulevard de vrijheid van meningsuiting drastisch inperken, zowel van de boodschapper van het nieuws over zijn dubbelspel in de zaak Endstra/Holleeder als van de bezoekers van deze website. Wij hadden liever een maatschappelijk relevante discussie over zuiverheid in de advocatuur gevoerd, en Bram Moszkowicz nogmaals willen verzoeken een adequaat antwoord te geven op déze drie lastige vragen. Wij zijn benieuwd wat de rechter daarvan vindt. Hoofdredactie Ps. De rechtbank heeft bepaald dat het kort geding is verplaatst van vrijdag 2 februari naar dinsdag 6 februari 15:30.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

Klipgloss | 02-02-07 | 01:51

jargent 01-02-07 @ 20:30
Waar heb je het over man, je moet wel op tijd een slokje water nemen hoor

LibertasSimplex | 01-02-07 | 22:16

jargent 01-02-07 @ 20:30

las is als

jargent | 01-02-07 | 20:38

@LibertasSimplex 01-02-07 @ 16:24

Niet zo huilebalken... als mosco een moslimco was dan was het hier ook vergeven van de generalisaties over alle moslims... juist die generalisaties zijn ziolutsers las moslimhaterts meester in... ies koekie van eigen deeg dus.... en een fatsoenlijk koekie ook want wat mij betreft gaat het niet over jodendom (niets mis mee) maar over zionisme (bruinhemderij)....

jargent | 01-02-07 | 20:30

Bohler is een collega, geen collegae.
@Der Icebear 01-02-07 @ 15:59

Dag Ijsbeertje... je zei "Advocaten als Bohler"... dat is meervoud... dus collegae....

* speelt bal relaxed terug....*

jargent | 01-02-07 | 20:26

Ik denk dat Moskofiets een smerig kut kereltje is, Ik denk dat wanneer hij geld kan verdienen hij alle princiepes aan de kant zet. Ik hoop dat deze advocaat van de duivel zijn lesje nog eens leert. Vies glad kut mannetje die je bent.. Jort, jij bent een held!!!!

Boeddhi | 01-02-07 | 19:58

Mosko is een boef, Kelder is een pannekoek. En zand erover.

Baron Zuivelstein | 01-02-07 | 19:24

@widtvoet 01-02-07 @ 16:52 : bedankt, ik verplaats ons personeelsuitje naar dinsdag....

Tzakje | 01-02-07 | 19:15

En die breezahsnol van Jort heeft gewoon foptieten

Klukkluk | 01-02-07 | 18:46

Die zitting dinsdag as. is vooralsnog openbaar...

widtvoet | 01-02-07 | 16:52

Vandaag hebben wij de reactiepanelen op Quotenet voor even gesloten. Dat is een nederlaag voor de vrijheid van meningsuiting, waar wij kennelijk iets meer aan hechten dan jij.

Strategisch advies van onze advocaten, die dinsdag in de rechtbank zullen aantreden tegen jouw juridische bende. Natuurlijk trekken we niets in van de beweringen over je dubieuze rol, maar juridisch kan de uitgever van deze website mogelijk verantwoordelijk worden gehouden voor alles wat op de reactiepanelen verschijnt. En hoe hartverwarmend sommige posts ook zijn, we kunnen en willen niet alles voor onze rekening nemen. Merkwaardig is het wel. Internet is zoiets als de virtuele bruine kroeg van weleer, en daar is de kastelein ook niet aansprakelijk voor de borrelpraat aan de toog. Zoals de burgemeester evenmin vervolgd wordt als iemand vuile taal bezigt op de Dam of op het Leidseplein.

Als BN'er moet je niet te kleinzerig zijn, weet ik uit ervaring, en vooral niet alles in het persoonlijke trekken. Je bent een publieke figuur. Dat biedt zekere voordelen, zoals een hoffelijke behandeling in de horeca, maar schept ook verplichtingen. Zoals openheid en verantwoording afleggen over je daden. Dat laatste gaat je niet erg goed af, want hoewel het al weer meer dan twee weken geleden is dat ik bij De Wereld Draait Door jouw dubieuze rol aankaartte, blijft het van jouw kant ­ afgezien van wat niet ter zake doende pseudo-argumenten ­ oorverdovend stil. Hoe kun je in godsnaam advocaat van slachtoffer en belager tegelijk zijn? Waarom werd je zo innig met Willem Holleeder dat je zelfs zijn auto en zijn scooter op jouw naam zette en je kantoor leende voor zijn zaakjes? Of behoort het feit dat zijn bankrekening op jouw adres gevestigd was tot de normale procedures in de advocatuur? En is dat afpersingsincident van Endstra, waarbij hij in jouw kantoor onder schot werd gehouden, onderdeel van de vrijgevochten kantoorcultuur van Moszkowicz, Moszkowicz, Moszkowicz & Moszkowicz Advocaten?

Vragen, vragen, vragen. En nog steeds geen begin van een antwoord. In plaats daarvan probeer jij het discours terug te brengen tot een dollemansactie van een 'geborneerde journalist en quizmaster'. Alsof ik handel uit ressentiment. Toegegeven, ik kan door voortschrijdend inzicht de laatste jaren steeds minder respect voor je opbrengen, maar de discussie over foute advocaten is veel te serieus om te laten vertroebelen door mistige BN'er-ruzies.

Ik begrijp ook best dat het je slecht uitkomt. Je laat al lang doorschemeren dat je die nare wereld van de advocatuur uit wilt, en dat de Holleeder-zaak misschien wel je laatste is. Vandaar dat je net een proefuitzending voor een show bij RTL hebt gemaakt, immers bekendheid is je grootste bezit. Het zou toch jammer zijn als Fons van Westerloo je geen open doekje bij de familiezender gunt. Maak je geen zorgen: hoe fouter hoe beter, dat scoort. Zo zijn Geer & Goor er ook gekomen. Al lijkt een tv-format over je vriend Willem Holleeder mij spannender tv. Holleeder, the movie. Of: Holleeder, the musical. Regie: Bram Moszkowicz. Idee?

Op 2 April begint het proces tegen Willem H. Daar zal het publiek ongetwijfeld nog wat pittige inkijkjes krijgen in de wereld van de misdaad en jouw glanzende bijrol in dat geheel. Je verdediging zal gebaseerd worden op het belachelijk maken van Endstra's verklaringen, je gewezen cliënt die zo in doodsnood verkeerde en jouw hulp goed had kunnen gebruiken.

De politie heeft je onlangs al gesommeerd geen uitlatingen meer te doen over rechercheurs die gewoon hun werk doen. Ook ik heb eerder mijn bedenkingen tegen de werkwijze van de overheid geuit, want het blijft vreemd dat ze niet hebben kunnen voorkomen dat precies datgene gebeurde wat Endstra profeteerde: zijn eigen liquidatie. Alleen is het niet aan jou, als ontrouwe advocaat, om daarover te oordelen.
Enige piëteit met de nabestaanden zou je sieren. In plaats daarvan speel je de vermoorde onschuld, en becommentarieert maar weer eens de voorjaarsmode op tv. Of, zoals gisteren, het belang van de secretaresse als steun en toeverlaat van de belangrijke man. Ik neem aan dat je niet doelde op je eigen ex-secretaresse, die een belastende verklaring heeft afgelegd over dat gedenkwaardige moment waarop Willem Endstra in jouw kantoor onder schot zou zijn gehouden?

Enfin, het liefst zou ik mij voor even uit het debat terugtrekken. Om andere opinieleiders en vooral de Orde van Advocaten de kans te geven jou te disciplineren. Net als toen bij Ronnie Brunswijk en zijn junglecommando, waar je ook al op meerdere borden schaakte. Toen greep de Orde uiteindelijk wel in en kreeg je een berisping aan je broek. Alléén omdat de discussie nu is heropend en de publieke verontwaardiging groot is, voelt de Orde zich genoodzaakt nog eens naar jouw functioneren te kijken. Het lijkt erop of de Deken zijn gebit heeft ingedaan, want gisteren liet je de redactie van Pauw & Witteman na een eerdere gretige toezegging weten op last van de Orde af te zien van een tv-optreden vanavond.

Beste Bram, ik heb mijn ding gedaan. Opdat het recht moge zegevieren.

beeld: Edwin Smulders

Jort Kelder donderdag 1 februari 2007 13:52 uur


(dit is volgens mij toch iets anders dan zwart, maar goed.)

van dal | 01-02-07 | 16:28

En als wel: wat een gelul toch de hele tijd over joden. Ga toch es iets anders verzinnen dan joden dit en dat en zionisten weetikveel voor slap geouwehoer. Ik word echt schijtziek van die antisemitische doedelzak die al honderden jaren vals toetert. Bespeeld door gasten die duidelijk geen broek aan hebben

LibertasSimplex | 01-02-07 | 16:24

Voor alle grappenmakers die dachten dat Mosco, Mosco, Mosco & Mosco niet bestonden (Ruud de Wild-itempje) en het gewoon Mosco heet:
www.jortkelder.nl/beeld/2007/01/Moszko...
Wel dus.

broomstick | 01-02-07 | 16:20

happyness 01-02-07 @ 15:57
Niet uit Rusland

LibertasSimplex | 01-02-07 | 16:13

jargent 01-02-07 @ 15:10
Bohler is een collega, geen collegae. Zij is veel erger dan Bram. Endstra, Bouterse en Holleder zijn kruimeltjes vergeleken bij mensen als Ocalan, met tienduizzenden doden op hun kerfstok. Wat mij daarbij irriteert, is dat zij zich identificeert met haar klanten.

Der Icebear | 01-02-07 | 15:59

Asjkenazis zijn niet etnische joden doch die het joodse geloof hebben aangenomen.... en.... komen uit Rusland. half israel zit er vol mee. Dit zijn de fanatiekste in geld en macht. Kan je de naam Moscowicz herleiden van welk land dat afkomstig is ??...

www.annefrank.org/content.asp?PID=524&...

happyness | 01-02-07 | 15:57

vorm van witwassen om mosco in te huren

spruitjesvreter | 01-02-07 | 15:55

Ik beproef in de GS redactie en bij een aantal reaguurders hier een fikse jaloezie op Jort Kelder. Hij, die Quote gemaakt heeft zoals het blad nu is: een zakenblad met aanzien en allure. Oplage ruim 60.000 en midden in de doelgroep. De advertenties zijn niet aan te slepen. Een melkkoe van de eerste orde. Ook komt hij zeer regelmatig met zijn hoofd op de buis en verdient op deze manier naast zijn salaris als hoofd-redacteur nog een tonnetje extra per jaar. Ook heeft hij nog een lekkere vriendin (vind ik).

In deze case met Mosco heeft hij helemaal gelijk. Mosco wordt onder druk gezet door Holleder, die hem ongetwijfeld bedreigt met de woorden: als ik niet vrij dan word jij in het beton gegoten en gedumpt in de Amstel. Ook kan Mosco Holleder niet verdedigen omdat hij ook advocaat was van Endstra die en dat mag je eigenlijk wel aannemen vermoord is door Holleder c.s. En dat probeert Jort duidelijk te maken. En waar het geld vandaan komt waarmee Mosco wordt betaald. Dat zou ik ook wel eens willen weten

El Lissitzky | 01-02-07 | 15:21

@Ik hoop dat advocaten als Bohler een zelfde lot wacht.

@Der Icebear 01-02-07 @ 14:39

Daar noem je toch wel even heel wat gewetensvollere collegae.... je hoop is ijdel....

jargent | 01-02-07 | 15:10

@widtvoet 01-02-07 @ 14:56

Je schiet recht in de roos... ik wacht eigenlijk nog op de beschuldiging van mosco dat Kelder een antisemiet is... zulke reflexen zijn namelijk niet ongewoon bij de ziolutserts...

jargent | 01-02-07 | 15:09

De vrijheid van meningsuiting is iets dat er in dit verhaal tussen Max en Jort aan de haren wordt bijgesleept.
@Der Icebear 01-02-07 @ 14:39

Wat een nonsens... nog even en je voldoet aan de L van de HOL-politiek.... lees maar eens over hoe mosco probeert bij QN de stekker eruit te halen:

www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/02/ko...

Tuurlijk gaat het over vrijheid van meningsuiting... vandaag QN morgen GS/NN... alleen om de langetenen van mosco...

jargent | 01-02-07 | 15:06

voorstoppert 01-02-07 @ 14:48

Dit is wel errrrug indringend opgeschreven:

"Maar het maakt wel duidelijk wat Moskowicz bedoelde toen hij tegenover de Amsterdamse politie verklaarde dat de relatie met zijn cliënt Holleeder “niet altijd goed voelt”. Wederom moeizaam geformuleerd, maar wie erbij was, kon het ruiken. Arme Brammetje, het liep hem dun door de broek."

En dan beweren dat hij de volmacht van deze verdachte op de moord op zijn oude client makkelijk erbij kan doen zonder de advocatuur te schaden... ik denk dat de Orde erg laks is en dat het hun nog zal spijten want deze kwestie gaat alleen harder meuren.... ies nie goed voor de confrererie....

jargent | 01-02-07 | 15:01

Iedereen weet toch dat die Jort Kelder een enorme quotezak is

tokkiesnor | 01-02-07 | 14:56

Der Icebear 01-02-07 @ 14:47

klets maar een eind in de rondte hahahha... aan de hysterie van de ziolutserts is de effectiviteit af te lezen.... ies siempel... ik kan het niet helpen dat mosco een ziolutsert is.... kiest ie zelf voor.... maar is wel een lastige dobber... ik snap het best... sterkte ermee.... hahahha

jargent | 01-02-07 | 14:56

Trad Brammetje ook niet op als mediator voor menig conflictje tussen Wim&Wim? Of was hij toen meer betrokken bij incassoprocedures...

De beste consigliere heeft zichzelf zo hoog zitten dat hij in redelijkheid niet meer inziet waarom hij niet vervolgende, verdedigende en rechtsprekende instantie tegelijk zou kunnen zijn. Als er één ding als 'n paal boven water staat is dat Bram. De moreel en juridisch superieure onanist.

Wie het waagt deze onbetrouwbare drol erop te wijzen dat naast z'n overall-odeur met name (postume) backstabbing stinkt wordt met alles dat de platte jurist in z'n vadzige knuistjes kan krijgen om de oren geslagen. Waar haalt iemand het gore lef vandaan te stellen dat stront stinkt?

widtvoet | 01-02-07 | 14:56

jargent 01-02-07 @ 14:30
Hoe wil je als arabier/moslim ooit serieus worden genomen en als volwaardig worden beschouwd, als je je maar blijft bezig houden met zionistische samenzwering en beschuldigingen? Dat succes voor jou tot nu toe is uitgebleven, heeft niets met joden of zionisme te maken.

Der Icebear | 01-02-07 | 14:47

@jargent 01-02-07 @ 14:24
;-)

Dömper | 01-02-07 | 14:45

Wat jij joodse organisaties noemt zijn marginale sukkels, godsdienstwaanzinnigen. Het maakt niet zoveel uit hoe zij zich noemen. Ik zie de gemiddelde woestijnnazi niet staat tot al te subtiel onderscheid. De vrijheid van meningsuiting is iets dat er in dit verhaal tussen Max en Jort aan de haren wordt bijgesleept. Jort betrapte Bram met zijn wijf, Jort schopte een deuk in de auto van Bram. Simpele ruzie waar ze proberen elkaar hard te raken. Bram heeft zichzelf veel te kwetsbaar gemaakt, door jarnlang zijn distantie tot zijn klanten te verwaarlozen. Dansje met Desi, ferrari van etc. Ik hoop dat advocaten als Bohler een zelfde lot wacht.

Der Icebear | 01-02-07 | 14:39

Als Mr. Rabbi jr. eea. nu gewoon gelaten had voor wat 't was in deze... maar nee hoor, hij gooit niet aflatend bakken olie op 't vuur. En dan lopen janken dat 't brandt.
Maar goed hier is natuurlijk het Grootste Goed van een consigliere in 't geding: zijn hagelwit blazoen en morele superioriteit!

Het script van "Moszko de Musical" schrijft zichzelf...

widtvoet | 01-02-07 | 14:25

Der Icebear 01-02-07 @ 14:07
Geweldig!

LibertasSimplex | 01-02-07 | 14:24

@Dömper 01-02-07 @ 14:23

In dat geval is je redenering kristalhelder en 100% sluitend.... hahhaha

jargent | 01-02-07 | 14:24

Eigenlijk doet QuoteNet precies wat de rechter ze ook zal opdragen als het tot een rechtszaak zal komen. Namelijk, het verwijderen van de (haat)reacties die door de bezoekers zijn achter gelaten.
Het is dat nog niemand GeenStijl voor de rechter heeft gedaagd maar ik zou wel eens willen zien welke uitspraak er dan zal volgen. Of het altijd vrijspraak zal zijn zoals de redactie van GS altijd "stoer" verkondigt is helemaal niet zeker.

Let namelijk op het volgende:
Het Europese Hof voor de rechten van de mens in Straatsburg doet regelmatig voor de staten in Europa bindende uitspraken over het publieke debat. In een lange reeks uitspraken heeft het inmiddels de lijn uitgezet dat in het publieke debat uitspraken kunnen worden gedaan die 'schokken, aanstoot geven, of verontrusten'. Het gaat dus niet zozeer om de goede smaak, maar om wat in een agressief politiek debat, waarin de meningen vaak recht tegenover elkaar staan, nog kan. Zo heeft het regelmatig weinig smaakvolle vergelijkingen met het Nazi verleden door de beugel gelaten, omdat dit soort forse waarde oordelen nu eenmaal eigen zijn aan het publieke debat. De grens wordt overschreden als er aangezet wordt tot fysiek geweld tegen concrete personen of bepaalde groepen. Een andere belangrijke factor is in welke context en voor welk publiek uitingen worden gedaan. Als het gebeurt tegenover een publiek dat kan begrijpen dat er van enige overdrijving sprake is, kan er meer dan wanneer dat niet zo is.

Als we bovenstaande dus goed interpreteren dan is het absoluut ONMOGELIJK voor GeenStijl om te weten hoe hun bezoekers bepaalde berichten of opmerkingen interpreteren. (dus ook de opmerkingen van reaguurders onderling). Dit betekent dat GeenStijl een podium biedt zonder in staat te zijn om de bezoekers te screenen.
Dus hierbij een TIP: breidt de huisregels uit als men wil gaan posten want nu staat er niets specifieks over het beledigen of aanzetten tot haat tegen groepen. (denk bijvoorbeeld aan de Marokkaantjes)

Mocromania | 01-02-07 | 14:23

@jargent 01-02-07 @ 14:19
Wat ik probeerde te zeggen is dat Moszko hierover niet tegen Jort moet gaan piepen omdat het een aantoonbare zaak is. Derhalve valt het niet onder schending van z'n reputatie.

Dömper | 01-02-07 | 14:23

Dömper 01-02-07 @ 14:16

Mosco tast wel degelijk zijn eigen reputatie en nog erger die van zijn confreres aan door de man te verdedigen die wordt verdacht van de moord op de man die tot zijn dood óók een client was van mosco. Als je dit niet ziet dan ben je óf blind óf je ziet het door de vingers... indien het laatste dan zal het wel komen doordat mosco joods was... die worden tenslotte geknuffeld tot in het oneindige....

jargent | 01-02-07 | 14:19

Der Icebear 01-02-07 @ 14:07

Je toont nu moscojaanse lange teentjes nu... hahha... je hoeft het verschil tussen een jood en een zionist die jij kunstmatig noemt niet van mij aan te nemen. Neem het van een organisatie van joden zélf aan:

www.jewsnotzionists.org/

en dat je zegt dat het om tragiek gaat ipv fatsoen is helemaal een gotspe.... ik zou zelfs durven beweren dat het nog verder gaat dan alleen maar om fatsoen (van 2 walletjes eten), maar om een bedreiging van onze vrijheid van meningsuiting a la de islamofascisten. Heb altijd beweerd dat ziolutserts in die hoek verkeren.... alles zal reg kom... mosco krijg nul op zijn rekest... zijn lange tenen zijn minder belangrijk dan onze grondrechten....

jargent | 01-02-07 | 14:16

@Simsalabim 01-02-07 @ 13:04
Ik dacht dat dit onderp gisteren al uitvoerig behandeld was in wel 3 topics.

@jargent 01-02-07 @ 13:07
Dat is een aantoonbare zaak. Dit valt dus niet onder het aantasten van de reputatie. Maar volgens mij roept Jort nog andere zaken waarvoor hij (vooralsnog) geen bewijs heeft.

Dömper | 01-02-07 | 14:16

icebear

je bent beter op de hoogte dan ik, maar essentie is hetzelfde.

finnish humor | 01-02-07 | 14:15

FF uitvinden waar Mosco zijn lievelingspaard stalt.

Corleone | 01-02-07 | 14:13

finnish humor 01-02-07 @ 14:10
Met Robert was het erger, hij gebruikte heroine en zijn zoontje ging dood. Zijn eerste en enige voornaam is Robert, die hij later veranderde in Baruch, bij een ontwakend religieus gevoel op 16(?)-jarige leeftijd. Later weer terugveranderd omdat hij vond dat hij die naam niet waar kon maken. Hij mag geen advocaat meer zijn van de orde

Der Icebear | 01-02-07 | 14:13

Icebear

Ben ik wel mee eens, andere zonen zijn ook trieste gevallen. Zo is er een zoon die teveel wit poeder snoof en toen een kantoor begon onder zijn tweede voornaam. Sneue tiepjes.

finnish humor | 01-02-07 | 14:10

JudgeJuly 01-02-07 @ 14:04
Is dat dezelfde redactie als die van dhr Banning die hier net het kantoor binnen loopt?

Der Icebear | 01-02-07 | 14:09

Endtra helpt postuum mee aan de verdediging van zijn afperser cq omlegger.
Wat een nare hypothese...

der Wunderhund | 01-02-07 | 14:08

jargent 01-02-07 @ 14:00
Om even twee discussies bij elkaar te trekken, het onderscheid tussen een jood/zionist/israelier is nogal kunstmatig. Door mensen als jij verzonnen om je antisemitische opmerkingen met de rest van je kots te serveren als lichtgebonden groentesoep. Het gaat bij de vader-zoon relatie in de familie M niet zo zeer om fatsoen als wel om tragiek.

Der Icebear | 01-02-07 | 14:07

Ik geloof dat ik ook maar "met vakantie" ga
* loopt rokerige redactie binnen en test nieuwe stoel *

JudgeJuly | 01-02-07 | 14:04

@Simsalabim 01-02-07 @ 12:39 Zo jammer! 01-02-07 @ 12:45

Stukje van Blankenstein is erg to the point. De rutgerfilmpjes zouden zelfs op youtube geweigerd worden. Hulde voor die flapdrol Roek Lips. Alleen laf dat ie dat niet in the face durfde te zeggen.

finnish humor | 01-02-07 | 14:00

Der Icebear 01-02-07 @ 13:54

Sneu is het zeker... ik had die ouders ook fatsoenlijker nageslacht gewenst...

jargent | 01-02-07 | 14:00

Giles 01-02-07 @ 13:55

Sterker nog... wie niet voor Jort is is in de kern tegen GS/NN.... de vrijheid om zoveel mogelijk te zeggen wat je wil over iets of iemand wordt hier falikant bedreigd door deze ziolutserts lange tenen....

jargent | 01-02-07 | 13:59

Ben nog steeds voor Jort

Giles | 01-02-07 | 13:55

Mijn eindconclusie is dat ik het nogal sneu vind voor de ouders van Bram. Vader Max overleefde Auschwitz, degelijke advocaat geweest. Gezin gesticht en de kinderen kunnen de weelde niet aan, en glijden af.

Der Icebear | 01-02-07 | 13:54

fiberstuff 01-02-07 @ 13:46

GS/NN moet QN bijstaan in deze bange dagen tegen deze grote boze wolf die onze vrijheid van meningsuiting bedreigt....

jargent | 01-02-07 | 13:49

ik pleit voor reactie van GS!!!

fiberstuff | 01-02-07 | 13:46

dlseth 01-02-07 @ 13:34

voor zover ik goed geinformeerd ben is mosco atheist (interview VK magazine), dus we hebben het hier niet over zijn geloof....

jargent | 01-02-07 | 13:43

Het is stilllllll aan de ooooverkant ... het is stillllll aan de ooooverkant ! hahahaha loserT

Draaitafel Demagoog | 01-02-07 | 13:41

Als Mosco zich nu beperkt tot de rechtzaal en RTL BlvD overlaat aan Verlinde (collega homo)
Als Jort zich beperkt tot de journalistiek en presenteren overlaat aan Cees Grimbergen...

Dan hebben wij van deze onzin geen last meer.

Vanes | 01-02-07 | 13:35

@jargent 01-02-07 @ 13:28
Toe maar; overigens zijn beide heren een plaag voor de gemeenschap. Mosko niet vanwege z'n geloofsachtergrond maar vanwege het feit dat 'tie een advocaat is en Keldert is gewoon en opgefokte beroepsyup. Beiden mogen ongezien de tyfus krijgen.

dlseth | 01-02-07 | 13:34

Toch wel een interessante zaak, nietwaar, vrind cq confrere.

ECS | 01-02-07 | 13:33

Quotenet: How low can you go??
Next step: bretels uit?

Helmonds eigen | 01-02-07 | 13:30

dlseth 01-02-07 @ 13:24

Nounou niet overdrijven... we houden ons ontopic... de ziolutsert die we nu bij de lurven hebben bedreigt onze rechtsstaat door hele websites op zwart te willen zetten... is GS/NN het volgende slachtoffer omdat we mosco niet allemaal even lief vinden als dat hij ons wil doen geloven.... hahahha.... die boven de wet verhevenerij van de ziolutsert is echt over... dankzij Pim Fortuyn... dat wel...

jargent | 01-02-07 | 13:28

@jargent 01-02-07 @ 13:18
Je vergat ziolutsers de schuld te geven van alles, inclusief klimaatverandering, die opgezwollen puist die je je lul noemt en dat de melk over de datum is.

dlseth | 01-02-07 | 13:24

die niet gemanipuleerd kan worden door Moskwo

@jagua 01-02-07 @ 13:10

Die heb je niet veel helaas... mosco is bij voorbaat natuurlijk het slachtoffer door ons holocaust-schuldgevoel...

jargent | 01-02-07 | 13:18

Mosco is een hypocriete criminele man die zich altijd verschuilt achter zijn beroepsplicht. Het wordt ook eens tijd dat televisie nederland zich dat eens gaat beseffen ipv hem uit te nodigen in allerlei programmatjes.

Wormen en Naarden | 01-02-07 | 13:18

Als je altijd tussen de zieken zit is de kans goed dat je in een ziekenhuis bent.
Als je altijd tussen de criminelen zit...

Xixulon Gralgrathor | 01-02-07 | 13:14

Kleine Jort peopt in zijn broek voor de consigliere.

LJBrinkhorst | 01-02-07 | 13:13

De rechtbank heeft bepaald dat het kort geding naar dinsdag is verplaatst. Kelder wil tot die tijd zijn kruit drooghouden en doet heel verstandig de zaak even op zwart. Je kunt wel 10 jorissen aanstellen om anders die troep op te ruimen.

Paulusdebosbouter | 01-02-07 | 13:12

Ik zou ook even op zwart gaan nu er een rechtzaak van komt.
Moskwo kan manipuleren als de beste en een kogel voor Jort is gauw ingehuurd, met zoveel louche figuren onder je clientèle. Jort pas op, blindeer je ramen en koop een kogelvrije auto vooral.
Overigens de rechter zou nog wel eens gunstig voor Jort kunnen beslissen. Tenminste als het er een is met rechte rug, die niet gemanipuleerd kan worden door Moskwo

jagua | 01-02-07 | 13:10

Maffia praktijk'n zeg ik je! Je reinste maffiapraktijk'n.

T2000 | 01-02-07 | 13:08

Dömper 01-02-07 @ 13:03

Mosco vernietigt zijn eigen reputatie door van 2 walletjes te eten... eerst tot de dood de ene client bijstaan en dan de verdachte bijstaan in de moord op diezelfde client.... het is een slangekuil waar mosco niet zonder kleerscheuren uit kan opstaan...

jargent | 01-02-07 | 13:07

De rechtbank heeft bepaald dat het .... WAT??? Wat heeft het bepaald?!?!?!?

Days-Of-Wild | 01-02-07 | 13:06

@Dömper 01-02-07 @ 13:00
ik zwabber hier een beetje hopeloos off topic door het item Bram-ramt-Jort-door-strot, maar bij gebrek aan beter: Als antwoord op je vraag: ja, waarom niet? geef toe, het TV gebeuren is ietwat op een debacle uitgedraaid, dus waarom niet glorieus uit de as herrijzen?

Simsalabim | 01-02-07 | 13:04

@ZI 01-02-07 @ 12:58
Ik denk dat meer een geval is van reputatie beschadigen dan van vrijheid van meningsuiting.

Dömper | 01-02-07 | 13:03

Bie rules!

Zo jammer! | 01-02-07 | 13:02

en we hebben weer een engbek.

Jaegermeister | 01-02-07 | 13:00

@Klaaswitz 01-02-07 @ 12:56
Uit het stukje: "De bedoeling was natuurlijk om GeenStijl zelf Maarten te laten pijpen." En dat is wel jouw humor?

@Simsalabim 01-02-07 @ 12:56
Op deze persoon www.planet.nl/upload_mm/4/7/1/19933119... ?

Dömper | 01-02-07 | 13:00

nee die blankensteijn blinkt uit tijdens die zielige radioshow van hem op BNR. En wat deed ie daarvoor? Presenteren bij de teleac?

Bovendien is lang niet iedereen het met hem eens.
bieslog.vpro.nl/programma/bieslog/inde...

Archibald Hoogezand | 01-02-07 | 13:00

Bangerd!

Javasquare_man | 01-02-07 | 12:59

@ Patrick Bateman 01-02-07 @ 12:56
Ik verwacht dat Prit niet helemaal goed 'appeltje-C' heeft gedaan voor het 'appeltje-V'.

Traag | 01-02-07 | 12:58

Ik word altijd een beetje onpasselijk van het gezeik over vrije meningsuiting. Dat wordt er te pas en te onpas bijgesleept. Zeker in dit geval klopt er geen zak van. Je jort reacties weg maar gaat wel lopen drammen over inperking van vrijheid van meningsuiting. Als je dat zo belangrijk vindt, sta er dan voor en laat die reacties gewoon staan en trek een lange neus naar die Boulevardaardappel. Iemand die niets fout doet, doet niets fout. Hoe moeilijk is dat?

ZI | 01-02-07 | 12:58

Wat is die Jort toch laf, Mosko krijgt toch ongelijk.

mr. Rugje | 01-02-07 | 12:58

@echtwel 01-02-07 @ 12:54 &
@Dömper 01-02-07 @ 12:46
.
ik beweer ook niet dat het een goed stukkie is op planet.nl, maar t zou GS sieren als ze hier een bijdehandte respons op hadden...
.
toch?

Simsalabim | 01-02-07 | 12:56

@ Traag 01-02-07 @ 12:43
Dat is waarschijnlijk weggecensureerd...

Patrick Bateman | 01-02-07 | 12:56

@Domper

Persoon zonder jouw humor heeft gewoon gelijk, humor van lik me reet, niveau campingzender. Tragisch eigenlijk maar niet geheel verrassend.

Klaaswitz | 01-02-07 | 12:56

Nieuw gezegde "Bukken als Kelder"

zebikboss | 01-02-07 | 12:54

@ Simsalabim 01-02-07 @ 12:39
GS going down, going down

echtwel | 01-02-07 | 12:54

Een discussie over "de zuiverheid van de advocatuur", mwoeoeoehaaaahahaha! Dat zal een uitermate korte discussie zijn, me dunkt. Over, uit en sluiten!

poepoeh | 01-02-07 | 12:50

Heeee Herpes Blankesteijn, ga eens deaud!

Armageddon | 01-02-07 | 12:50

Een zichzelf respecterende advocaat dat zijn medewerking verleent aan programma's als RTL Boulevard kan toch door niemand serieus genomen worden... kom op! Abraham, ga jezelf eens kwijtschelden.

OoO | 01-02-07 | 12:49

@Simsalabim 01-02-07 @ 12:39
Sneu stukje van een persoon zonder humor.

Dömper | 01-02-07 | 12:46

Simsalabim 01-02-07 @ 12:39
Aandacht is aandacht, negatief of positief.

Zo jammer! | 01-02-07 | 12:45

Ashkenazis?

jargent | 01-02-07 | 12:43

Ik ben benieuwd wat de rechtbank heeft bepaald (laatste zin)

Traag | 01-02-07 | 12:43

Door Ashkenazis moet je nooit laten intimideren. Die zijn alleen maar uit op geld en macht.

happyness | 01-02-07 | 12:42

kelder is een drol, maar hier heeft hij gelijk.

finnish humor | 01-02-07 | 12:42

Geef mij eens een prikkie van je centjes, ik weet er beter raad mee dan die persoontjes

leupertert | 01-02-07 | 12:42

Wegjorten die handel

PJP de II | 01-02-07 | 12:42

Dit wordt een regelrechte JortGate...

Eagle_Eye | 01-02-07 | 12:40

kippenborst filet!

Tubifiks | 01-02-07 | 12:40

Die kogelgaten hebben toch meer indruk op Jort gemaakt dan hij in eerste instantie dacht.

T2000 | 01-02-07 | 12:40

Ziolusterts als mosco zijn het grootste gevaar voor onze vrijheid van meningsuiting, dat blijkt maar weer eens....

jargent | 01-02-07 | 12:39

Wat voelt die Kelder zich toch geweldig, volgens mij hangt zijn hele huis vol met spiegels en fapt ie de heletijd bij het zien van zchzelf.

Zo jammer! | 01-02-07 | 12:39

Haha Moszko rules. Bukken, Jort!

Balkenende | 01-02-07 | 12:37

Geen aandacht meer aan besteden: verwende "Gay-lords" Bah!!

Skullfucker | 01-02-07 | 12:34

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com