Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Charles staat boven milieu-maffia

biertje?Pakt ie eindelijk eens een milieu-prijs van formaat zijn er van die bloody bastards in geitewollensokken die blijven zeiken over te veel CO2-uitstoot. En dat alleen maar omdat Charles de Global Environmental City Award in New York hoogstpersoonlijk heeft opgehaald. Let wel, met een luizige doorsnee business class-ticket per lijnvlucht in plaats van een private jet. En, in gezelschap van slechts twintig onmisbare personeelsleden, zoals kameniers want je zelf aankleden is not done. Want een beter milieu is allang begonnen bij Charles. Heeft u even? Zoveel mogelijk dieren afschieten naar de eeuwige jachtvelden om het ecologische evenwicht te helpen herstellen, vogels uit de lucht knallen omdat die nu eenmaal beter milieu-afbreekbaar zijn dan aan scherven geschoten kleiduiven, minstens twee Jaguars rijden op biobrandstof en zijn belastingvrije residentie Highgrove in Gloucestershire is een landelijke lichtbaken op groene stroom. Kortom, pathetic die kritiek...

Reaguursels

Inloggen

En ik maar aanrommelen met spaarlampen...

voorstoppert | 30-01-07 | 09:25

Chiant 29-01-07 @ 19:48

wat is dat nou voor bullshit? Omdat jij wel met een rijtje komt van mensne die wiens politieke mening jij niet deelt, moet ik komen met een rijtje "linkse" mensen die wel aangepakt zijn? dat is omgekeerde wereld kerel. Dat rijtje heb ik overigens al genoemd, wil je het echt weten. Dan herhaal ik het nog eens: Pormes, Singh Varma, Oudkerk, SP-ers in A'dam. Maar dat boeit me geen flikker. Ik zou an jou dan wel een solide argument voor jouw linkse complotdenken willen horen.

Maaier | 30-01-07 | 01:35

Van mij mag je Charles afmaken, zolang het met woorden gaat vind ik dat best. Maar lees eerst even news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4253003.st... en vergelijk deze exentriekeling eens met de doorsnee President/prins en ik denk dat je het met me eens moet zijn dat deze man zo gek nog niet is.
Ben het dan ook niet eens met Chileen. Charles doet wat voor het milieu, dan moet je niet verwachten dat hij direct op sandalen door het leven gaat. ( Geitenwolle sokken heeft hij vast wel.....)

Duitse helm | 29-01-07 | 23:43

@Don Quichote 29-01-07 @ 20:28
Ik propagandeer zeker niet alle vormen van vooruitgang, waar ik op doel is dat de meeste milieu-bewusten die loyaal zijn aan hun ´goede doel´ er onvoldoende in slagen om de onvermijdelijke consequenties van hun eigen idealen te weerleggen of haar ondubbelzinnig in de praktijk te brengen. Dat noem ik de ´leugens´ van de milieu-bewusten, want milieubewustzijn, net als elk ander bewustzijn staat nog altijd in dienst van de mens zelf.

Ik ben geen so-called nihilist in de praktijk, die leven nog hooguit 3 dagen. Woorden hoeven voor mij niet iets te omvatten, daarom beschouw ik de betekenis vaak als nihil, ik erken dat dit in tegenspraak met mijn eigen handelen. Ik probeer dan ook mezelf te richten op de voorwaarden waarmee de betekenis van woorden tot stand komt, niet de woorden zelf.

.HerNihilist | 29-01-07 | 22:57

nog best aardig stukje over iets dat absoluut geen nieuws is:D

roo | 29-01-07 | 21:56

Goffedomme... ik lijk wel een spamhoerrrr.... kan er niets aan doen... eg niet! Ik most ineens denken aan die Überkorrekte Engelse RoodGroene Khmer en hoe verheugd ik was met dit hilarische stukje van een Engelsman die het gevoel voor verhoudingen nog wel heeft....

www.opinio.nu/node/30

bottehond | 29-01-07 | 21:33

Het is echt niet zeau dat de oranjes tegen wil en dank in dat kootje zitten. Als ze afstand doen van de troon is het zo voorbij met de reportages in de storie en prive. Tot die tijd is het volop feest op kosten van jij en ik. Bea gaat een weekje cokesnuiven op de antillen? ELKE DAG moet ze een ander pakje aan. ELKE DAG moet er een ander kuthoedje op. We hebben toch veel meer aan een pop inplaats van deze poppenkast? Ze verbranden meer geld dan 60000 uitkeringsgerechtigden bij elkaar. Daarnaast is het enige instituut dat wij omhoog houden die van de slappe CDA-stemmers. Die maar al te graag een vorstenhuis willen behouden. 1 van de weinige goede dingen die d66 wilde doen om ons constitutioneel gezien wat meer op 1 lijn met de rest van europa te krijgen, is met de grond gelijk gemaakt. De kiezer wil niet aan een gekozen burgemeester, een referendum. Die wil zwaaien op 30 april naar ons eigen niet achterlijke gouden koetsje. Daarnaast omarmen we grote boeven zoals Koop Tjuchem of BAM die voor honderden miljoenen frauderen alsof het niets is. En gaan na het betalen van een schijntje gewoon door met de boel oplichten. Dan hebben we nog de JSF-ellende. Voor honderden miljoenen zou het 'bedrijfsleven'meeprofitern van ontwikkelingsorders. In de praktijk is alleen Stork er rijker van geworden voor een bedrag dat nog niet eens een kwart is van de beloofde orders. En dat allemaal door lobbyen van dieven/pooiers en leugenaars als wim Cock en JP.
Dat er een klein groepje mensen is dat geen werk heeft en door schandelijke raamwerkers van ambtenaren als vuilnis behandelt wordt bij een uitkeringsaanvraag vind ik dan echt een stuk minder belangrijk.

geiletruus94 | 29-01-07 | 21:05

Weet iemand waar Diana is?

vanrechtsheeftvoorra | 29-01-07 | 20:41

@geiletruus 20.21

Deels heb je gelijk, gezien de vele vakantiedagen van Wim-Lex. Beetje gezellug op vogeltjes in Spanje jagen, beetje wintersporten en ga maar door. Maar vergeet niet, het instituut wat ons Koninglijk Huis heet wordt met door ons allen in stand gehouden, want het is zo "leuk" aldus de vele bejaarden, heaumeaux, mongeaulen en andere gehandicapten. De Koningin en haar familie worden door ons in een gouden kooitje gehouden, puur en alleen om een volstrekt achterhaalde symboliek. Vergeet niet, deze mensen kunnen nooit een normaal bestaan leiden zoals jij en ik. Ergens is dat onmenselijk, en dat daar een zekere compensatie tegenover staat, vind ik eigenlijk niet zo raar. Ik ben voor een sterfhuisconstructie, laat Wim-Lex nog maar ff een paar jaar koning spelen, en daarna doeken we de handel op. Het was leuk, maar bye bye. Neem zo'n meisje als Amalia. Dat kind zal nooit een normaal bestaan kunnen leiden, en dat is zielig. Een figuur als bijstandsparasiet heeft die keuze echter wel, maar kiest willens en wetens voor een bestaan als parasiet/dief. Wat is moreel meer verwerpelijker?

brutus68 | 29-01-07 | 20:36

Weet je wat pas verkwisting is van die Charles ?
Dat übersmerige lagerbeer drinken !
Ga Chouf drinken Charles en snel ...

Aboriginal | 29-01-07 | 20:32

Toch knap om Charles en maffia in een zin te noemen.

Rechtse_Rukker | 29-01-07 | 20:31

@Herman
"t was maar een gedachte, verder heb je volkomen gelijk (zie boven).
*gaat koken*

Don Quichote | 29-01-07 | 20:30

@.HerNihilist 29-01-07 @ 18:49
Nou wordt ie mooi!
Dus milieu-bewusten ontkennen de vergankelijkheid agv ontwikkeling en worden even onder 1 noemer geschaard met de loyalisten. Pardon, dat het hier een prins betreft is des te walgelijker in het kader van; welke media-geile propagandist kunnen we dit jaar huldigen.
Jouw 'leugen' is een farce, de gevolgen zijn onmiskenbaar doch sluit de ogen, ontken en propagandeer de 'vooruitgang'.

Die behandelingssuggestie kan ik waarderen.

btw (als nihilist): Is er 1 woord dat alles omvat?
Als dat zo was, had je relaas in 1 woord kunnen samenvatten.
Dus er bestaat geen woord dat alles omvat?
Als dat zo was had je je relaas niet geschreven.

Don Quichote | 29-01-07 | 20:28

Bekende mensen verkopen altijd goed. Het geeft maar eens te meer de belachelijkheid van deze angstmaterie aan.

Dundunbanza | 29-01-07 | 20:22

@Don Quichote 29-01-07 @ 17:29
Ik kan niets lezen in het artikel, wat er op wijst dat er een extra vlucht gepland moest worden... Het betrof een reguliere lijnvlucht, dus die was hoe dan ook vertrokken, met of zonder "flappie" aan boord.
Alleen hadden mensen dan nog wel aan de balie een up-grade kunnen vragen, wat nu niet kon omdat zelfs de broekophijser van oremans nog een 1e klas stoel moest hebben.
-
Natuurlijk is het hypocriet om alleen voor een milieu-award even op en neer naar de VS te vliegen, maar het is minstens net zo hypocriet deze award aan psoudo-pieter te geven.
Volgens mij geven ze die award ook alleen maar, om de media aandacht die ze daardoor verkrijgen, dus moet je een bekend iemand -zoals onze eikelpiercing- hebben en geen echte "milieubeschermer" (voor zoverre die überhaubt bestaan)....

Herman Flipsen | 29-01-07 | 20:21

De enige keiharde profiteurs/luiaards/dieven in Nederland zijn de Oranjes. Ze hebben , volgens quote, meer dan 2 miljard Euro wit en waarcshijnlijk iets van het dubbele. Toch krijgen ze van de staat een miljoenenuitkering om dienaartjes en aankleders in te huren zoals in dat stukje van hierboven. Vergeleken daarbij is Charles en zn familie nog heel wat meer 'des volks'. Weliswaar hebben zij volgens het britse recht aanspraak op een uitkering zoals je oranjes, de Britse regering heeft die bevroren. Plannen om dat ook in Nederland in te voeren hebben de meeste ,of zeg maar alle, politieke partijen niet want dat ligt niet populair bij onze bevolking van knuppeltjes en wuppieverzamelaars. Overigens gebruiken trix & familie het liefst het regeringswiewuig en niet een KLM vlucht. Het lijkt mij dat een beetje logica wel op zn plaats is alvorens je bijstandskoning aanpakt.

geiletruus94 | 29-01-07 | 20:21

@bijstandsparasiet

Kijk, ik ga je niet deaud wensen ofzo, dat is zo achterhaald, maar een keiharde aanpak van een profiteur/luiaard/dief zoals jij, daar ben ik wel voor. Je uitkering stopzetten werkt niet, want da ga je alleen maar meer kosten. Je wegens dieftal in het gevang gooien, werkt ook niet, is ook duur.
Blijft er maar 1 oplossing over, dwangarbeid. Helaas zijn de tijden van de VOC voorbij, dat losers zoals jij verplicht op zo'n boot werden gezet. Maar onder een strikte begeleiding zware fysieke arbeid verrichten, dat lijkt me wel wat. Genoeg dijken op te hogen daar in Friesland, en daar zijn niet altijd machines voor nodig....

brutus68 | 29-01-07 | 20:02

@Maaier
Nee, eerst wil ik de lijst van aangepakte linkse schuinsmarcheerders zien waarvan jij zei dat jij die met het grootste gemak van de wereld kon noemen.
Tot nu toe blijf je om de hete brei heendraaien, in de wetenschap dat je die opsomming niet kunt maken.

Chiant | 29-01-07 | 19:48

@bijstandsparasiet 19.28

Bla bla, stelende parasiet. "Ik voldoe aan de eisen van mijn uitkeringsinstantie"..., je moet het maar met droge ogen durven beweren. Echter, zo zit de ware parasiet in elkaar... Inderdaad, ik beschouw jou als een dief, en dat heeft niets met "de typerende rechtse gierigheid" te maken, maar met een goed ontwikkeld moreel besef, iets wat jij duidelijk niet hebt. Het enige wat jij hebt is een grote smoel, en een aangeboren luiheid. Iets in mij zegt dat jij een dermate naar mannetje bent, dat je waarschijnlijk door je uitkeringsinstantie als onbemiddelmaar wordt gezien, aangezien je waarschijnlijk niet te handhaven bent op wat voor werkvloer dan ook. Een dief ben je, en niks anders. Het gaat mij niet om die belastingcenten die ik moet dokken, ik doe het, weliswaar met enige tegenzin, graag voor degenen die daar echt recht op hebben, immers, het kan mij wellicht ook overkomen. Niet voor figuren zoals jij die willens en wetens op een sneaky manier de mazen van de wet weten te omzeilen, en volkomen onterecht een uitkering opstrijken. Bij Brutus thuis heet dat diefstal.

brutus68 | 29-01-07 | 19:45

@Bijstandsprofiteur
Het feit dat jij überhaupt kunt reaguren bewijst m.i. dat de bijstand in Nederland veel ruimer is dan oorspronkelijk bedoeld: het voorzien in het minimale levensonderhoud van hulpbehoevenden.
Gelet op jouw welbespraaktheid en activiteit op dit forum kan ik mij niet aan de sterke indruk onttrekken dat jij deze kwaliteiten ook in een betaalde dienstbetrekking tot hun recht zou kunnen laten komen. Voeg ik daar jouw misplaatste trots en gekozen nickname aan toe, dan kan er haast geen andere conclusie zijn dan dat jij de daadwerkelijk hulpbehoevenden te kakken zet en zelfs benadeelt door het bestaande stigma te bevestigen.
Maar ik kan natuurlijk niet in jouw persoonlijke situatie kijken.

Chiant | 29-01-07 | 19:44

Chiant 29-01-07 @ 18:17

dan mag jij zeggen wat deze mensen misdaan hebben, behalve dan politieke meningen verkondigen waar jij het niet mee eens bent?

Maaier | 29-01-07 | 19:40

Jan-Joris-Jaap-Joop 29-01-07 @ 18:03
Een olifantenscheet, ff denken. Op mezelf betrekken en dan maal enorm veel. Da's een klimatologisch onzuiver beest, zou een milieufascist zeggen.

LibertasSimplex | 29-01-07 | 19:31

brutus68 29-01-07 @ 19:14

Feitelijke onjuistheden verraden de zwakke redenaar. Ik steel niet, ik voldoe aan de eisen van mijn uitkeringsinstantie. Dat mij hier regelmatig de dood wordt toegewenst, getuigt alleen maar van de typerende rechtse gierigheid. Zeker een zware dag achter de rug, Brutus, dat je je frustratie zo op onschuldigen moet afreageren. Ga maar iets vroeger op bed, morgen roept de plicht weer.

Bijstandskoning | 29-01-07 | 19:28

Tsja, Prins Charles. Een totaal wereldvreemde gek, natuurlijk, haast om medelijden mee te krijgen eigenlijk, dan zijn we eigenlijk nog niet zo gek af met WA. Maar, goed.Nu maar ff bijstandsparasiet.

@bijstandsparasiet 18.54

Ik zou er nog niet dood willen gevonden in dat Friesland, maar 1 ding moet ik de gemiddelde Fries wel na geven, het zijn over het algemeen eerlijke, hard werkende mensen. Nou niet bepaald dingen die we over jou kunnen beweren. Het zou Friesland sieren als ze jou met pek & veren uit die zompige moerassen zouden verjagen. Dief & lui, dat moet toch redelijk slecht liggen in Friesland. En dan durf je nog iets te beweren over "een tumor van zedelijk bederf en decadentie" Dus stelen is in jouw beleving normaal?

brutus68 | 29-01-07 | 19:14

Charles komt gewoon uit een beter milieu dan de gemiddelde reaguurder, hij hoeft er niks meer aan te doen.

Framoes | 29-01-07 | 19:11

collapse 29-01-07 @ 17:05
Ja goede, ik woon al in Friesland. Nogal boerse bevolking hier, maar nog altijd beter dan de Randstad (een tumor van zedelijk verderf en decadentie op ons landje.)

Big Ern 29-01-07 @ 17:06
Als ik bij iemand schrikdraad om de genitaliën zou mogen wikkelen, dan was jij het vriend.

Bijstandskoning | 29-01-07 | 18:54

@Don Quichote 29-01-07 @ 17:29
Het aantonen van hypocrisie is nooit een zware opgave geweest, want vreemd genoeg worden de conclusies die men er aan zou kunnen verbinden vrijwel nooit uitgevoerd... Daarom is het blootleggen van de psychologie achter deze hypocrisie en daarmee de hele goede doelen economie en we moeten voor ons milieu zorgen moraal is dan ook vele malen interessanter, complexer en daarmee ook verstrekkender in haar soort, in die zin kan ik me voorstellen dat GS voorzichtig probeert een soort opvoedkundige taak te vervullen. Je kunt het zien als een soort premature parentiële waarschuwing aan alle milieu-wannabees en monarchisten die nu nog in de wieg liggen. Tevergeefs, want het grootste gevolg van de mensheid blijft toch wel in geloven in hun koningen, goden en hun goede doelen (omdat men wil blijven geloven in het algemeen nut van de leugen), het milieu (omdat men niet wil geloven dat men door te bestaan schade aanricht). Maar een ongewenst bijeffect van deze berichtgeving is dat je wel mensen aandacht die het niet verdienen, elk bericht, ook negatieve berichtgeving draagt bij aan de versterking van de persoonslijkheidscultus zoals die heerst bij iemand als Charles of anderen. Misschien een beter antwoord: Doodzwijgen, en daarna tergend langzaam leegdraineren, deze behandelingssuggestie beveel ik dan ook van harte aan voor het nederlandse koningshuis en al die andere salonsocialisten.

.HerNihilist | 29-01-07 | 18:49

Wat zou het hebben gekost als Charlie helemaal alleen naar de V.S. was gevlogen? Wat kost zo'n reddingsoperatie om hem uit de handen van zijn ontvoerders te krijgen nou zo ongeveer? Volgens mij zuipen die Blackhawks ook aardig was juice.

TM | 29-01-07 | 18:40

Maaier 29-01-07 @ 18:14
NB gaat eten en knagen.
BBL.

Natte Bever | 29-01-07 | 18:20

@Maaier
Laat ik mij beperken tot het lijstje van lieden ter linker zijde die structureel publiekelijk worden verguisd door de traditionele media, danwel traditionele media waarbij personen die deze lieden beschadigen een prominent platform krijgen.

Naast de door jouw reeds genoemde Singh Varma en Pormes en door mij reeds genoemde Vos denk ik dan aan:

Wim Kok
Gretta Duisenberg
Paul ZakkenvØller
Marcel van Dam
De voltallige 020 SP-fractie
En dan nog een zeker, zich kamerlid noemend iemand, die het belangrijker vond om zich in Schotland te laten arresteren dan zich op de hoogte te laten stellen in Afghanistan van de werkelijke situatie aldaar.

Enfin, nu graag jouw lijstje.

Chiant | 29-01-07 | 18:17

Natte Bever 29-01-07 @ 18:11

ik ook niet hoor waarde Bever, ik ben daar ook niet voor. Maar als iemand met de naam van een waardeloze italiaanse wijn hier iedere keer komt roepen "maar matrijke vos dan, wil ik daar graag op reageren. En excuus voor de vreseljke spelfout.

Maaier | 29-01-07 | 18:14

Maaier 29-01-07 @ 18:00
Ik 'wordt' ook wel eens moe.
Vooral van dat saaie links/rechts gezeik.
Terwijl het topic gaat over het milieu en de flaporen van Charles.
Beetje OT blijven, geachte Maaier.
Btw: dat De Telegraaf de grootste krant is van NL wil alleen maar zeggen dat het merendeel van NL zwakbegaafd is.
Oud nieuws, lijkt mij.

Natte Bever | 29-01-07 | 18:11

Chiant 29-01-07 @ 18:08

wat bedoel jij met aanpakken dan? In de gevangenis gooien? Veroordeeld worden? uit een partij gezet worden? Genoeg aandacht krijgen in staatsjournaal?

Maaier | 29-01-07 | 18:09

@Maaier @18:00
Laat maar komen, dat rijtje met linkse schuinsmarcheerders die wel zijn aangepakt.

Chiant | 29-01-07 | 18:08

Sjarls is heel slim; hij leidt gniepig de aandacht af van de sex-affaire die zijn oudste zoon met de middelste dochter van een paardenkweker ten zuiden van Yorkshire onlangs had. En dat is natuurlijk niet goed voor het plaatje met Kate, de arme schat. Laten we bidden... voor een beter milieu, voor ons en voor Kate (en collapse natuurlijk)

JudgeJuly | 29-01-07 | 18:07

Jan-Joris-Jaap-Joop 29-01-07 @ 18:04

Al koelt een olifant van op noren op halfbevroren sloot staan ook wel af, dus in die zin heb je wel weer gelijk.

Maaier | 29-01-07 | 18:05

uhm, natuurlijk hebben noren ook oren maar dat wilde ik zo net heus niet posten

Jan-Joris-Jaap-Joop | 29-01-07 | 18:04

@ LibertasSimplex @ 17:41
Afrikaanse olifanten hebben van zulke grote noren om te kunnen afkoelen. Externe airconditioning en volkomen milieuvriendelijk.

(bij de weg, hoeveel broeikasgas bevat een typische olifantenscheet?)

Jan-Joris-Jaap-Joop | 29-01-07 | 18:03

@geiletruus
Ja inderdaad, D66 is het boegbeeld van oprechte, standvastige en principiële vastberadenheid...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/022466.h...
De plotselinge wending naar het koningshuis volg ik trouwens even niet. Bliksemafleidertje?

Chiant | 29-01-07 | 18:01

Chiant 29-01-07 @ 17:45

waar het om gaat: dat s een amsterdamse kwestie, tenzij er gronden zijn om Vos strafrechterlijk te vervolgen, maar dat lijkt me sterk in in het onderhavige geval. Ik ben het helemaal met je eens als je zegt dat schandalen moeten worden aangepakt. Rondom schandalen binnen Groen Links: waarschijnlijk doel je op de belegen kwestie Singh Varma, die gewoon ziek in haar hoofd was, en op Pormes. Die laatste kwestie is niet met de mantel der liefde bedekt, alleen heeft een partijorgaan een andere keuze gemaakt dna het bestuur. Bovendien, net als bij Graus, heeft de rechter die Pormes niet veroordeeld, wat m niet tot een brandschoon figuur maakt, maar wel schoon genoeg om te blijven zitten in een Eerste Kamer. Hij was immers gekozen. Over Ton Heerts: Elke partij doet aan manipulatie van de media. Het is goed om dat aan de kaak te stellen, maar je denkt toch niet werkelijk dat de VVD geen lijntjes heeft met omroepen en kranten? Of wat dacht je van WIlders'gratis reclame op die Limburgse locale zender.

Ik wordt wel heel moe als types als jij iedere keer weer beginnen over dat "links"niet wordt aangepakt, en dat "de media"geen aandacht geeft aan fouten van linkse politici. Ten eerste doet de media dat wel, bijvoorbeeld GS en NRC, ten tweede kan ik een heel rijtje linkse politici die heus wle zijn aangepakt. Ik vind het echt jankerig gedrag. ALsof er een complot bestaat om linkse politici de had boven het hoofd te houden. Zolang de Telegraaf de grootste krant is van Nederland en GS een van de best bezochte nieuwssites, zal dat wel meevallen.

Maaier | 29-01-07 | 18:00

Maar beste Chiant, dat gaat natuurlijk nooit gebeuren onder balkenende 1,2,3,4 of 5. D66 heeft ooit een pogig gedaan om de achterkamertjespolitiek uit te roeien maar het volk heeft een andere mening. Net als dat je weinig of niks hoort over b.v. de belachelijk hoge uitkeringen aan het koningshuis. Ze hebben mijlarden aan privebezit maar nog steeds betalen wij, de blesatingbetalers, een slordige 100 miljoen euro per jaar aan dat maffe gezinnetje in Den Haag.

geiletruus94 | 29-01-07 | 17:56

@Chiant 17.45
Ik hoop dat niet alleen nu. Ik hoop het al hele lange tijd dat die linkse clan neck diep in het stof bijt.
Heel diep.

Fuzzy-de-Bear | 29-01-07 | 17:54

@Maaier @17:28
Waar het om gaat is dat men ter linker zijde iedere gelegenheid zal aangrijpen om bestuurders ter rechter zijde te beschadigen. Andersom bloedt het steeds dood of verdwijnt het in de doofpot. Groenlinks kent al heel wat schandalen, maar deze bleven telkens zonder gevolgen, mede omdat er door de andere linkse en middenpartijen niet wordt doorgepakt. Maar als op de één of andere vergezochte manier een politieke verantwoordelijkheid gekoppeld kan worden aan bijvoorbeeld Kamp of Verdonk, dan worden alle zeilen bijgezet om deze lieden zoveel als mogelijk te beschadigen. Zo durf ik, om bij de actualiteiten te blijven, te wedden dat de rol van Ton Heerts in relatie tot de poging de verkiezingen te manipuleren inzake berichtgeving over vermeende martelpraktijken eveneens een zeer zachte dood zal sterven. Glas, plas, was.
Inderdaad zie ik graag dat Groenlinks nu eens grondig in het stof zal moeten bijten met hun huichelarij. Jammer voor de oprechte leden van GL, maar de balans zal toch een keer in evenwicht moeten worden gebracht.

Chiant | 29-01-07 | 17:45

Ik vind Charles' oren echt misdadig verspillend

LibertasSimplex | 29-01-07 | 17:41

Bijstandskoning 29-01-07 @ 17:03
Zou helemaal niet zo'n gek idee zijn als u ging emigreren.
Hebben we weer iets meer geld voor ontwikkelingshulp en voor het oplossen van het, ahem, C02-vraagstuk.
Doen!

Natte Bever | 29-01-07 | 17:32

@Big Ern
De redactie heeft De Formule gevonden, na ongetwijfeld hard denken en bij toeval stuitend op enige onthullingen. En iets wat groeit vergt onderhoud, zoals jij zal weten. Neemt niet weg dat de reaguurders GS maken, het denigrerend schrijven over alles wat afwijkt of maar enigzins opvalt in de grijze massa, nodigt nog immer uit tot reactie. Als groene, oud-gediende schaam ik me diep...

@Herman
Vanwege die 1/2 gevulde 747 hebben ze wellicht een extra vlucht moeten maken?

Don Quichote | 29-01-07 | 17:29

@geiletruus94 29-01-07 @ 17:27
Vos ziet eruit als een pot, toch?

collapse | 29-01-07 | 17:28

Chiant 29-01-07 @ 17:24

Ik zou zeggen, richt je pijlen op de Amsterdamse gemeenteraad. DIe kunnen Vos aanpakken. Iedere keer dat geroep om Marijke Vos, ik heb niks met harte maken als AMsterdamse bestuurder, ga brieven schrijven naar het Parool.

Maaier | 29-01-07 | 17:28

@ collapse

Zo is dat. Op naar kabinet Balkenende Jr. 1!!!

viktor kanzyani | 29-01-07 | 17:28

Mawijke vos is toch aan het poepstampen met paul rosenmoller in diens van groene krachtstroom voorziene landgoed?

geiletruus94 | 29-01-07 | 17:27

@Traag 29-01-07 @ 17:15
juist: ik reageerde al toen hoxha en Chileen nog nog op sandalen in een biologische kibboets gingen werken om de hostingkosten te kunnen betalen.
Of toch niet....
@Herman Flipsen 29-01-07 @ 17:19
nee dat is niet voor ieder vorm van media het geval; Geenstijl was destijds een uitkomst vanwege het interactieve karakter, wat de andere (door hen verfoeide) media niet hadden.
En On-topic Wat kan mi die hele Charles schelen; koningshuizen zijn achterhaald. Dynastieën (zie U.S: Bush en Clinton-clan)) worden het helemaal

collapse | 29-01-07 | 17:25

Nu het toch ter sprake komt:
Hoe is het trouwens met Marijke Vos? Is ze inmiddels afgetreden? Heeft ze de consequenties al aanvaard? Zijn de kamervragen al gesteld en beantwoord? Zijn er al spandoeken met teksten zoals "Marijke Molenaar!" in Nijmegen, Arnhem en Wageningen gesignaleerd? Hebben de partijen ter linker zijde inmiddels afstand genomen van deze wethoudster? www.amsterdam.pvda.nl/nieuwsbericht/38...
Hoeveel doden zijn er ook weer bij de Schipholbrand te betreuren en hoeveel bij dit gifschandaal? Hoeveel ministers zijn er n.a.v. de schipholbrand afgetreden en hoeveel n.a.v. het gifschandaal? Trekt Groenlinks zich het beschadigde imago van "groene partij" inmiddels dermate aan dat zij afstand doet van deze wethoudster? Moet er geen parallel getrokken worden met ons koloniale verleden om deze gifschande extra kracht bij te zetten en te onderstrepen hoe weinig het ons kan schelen dat de doden in Blotenvoetenland zijn gevallen?

Chiant | 29-01-07 | 17:24

Grappig, eerst een lof in je trompet doen en er dan op blazen.

gigi gorgonzola | 29-01-07 | 17:24

@Don Quichote 29-01-07 @ 17:17

Dat hebben ze ook niet vanzelf gekregen tog?
Als ondernemer weet ik als geen ander dat als je wat wil bereiken(lees:verdienen)
je gewoon je stinkende best moet doen, en als je dan s wind mee hebt,
komen er van die zelfingenomen lutsers bij je aanschijten, met allerlei verwensingen

Big Ern | 29-01-07 | 17:22

Hmmmm loftrompetten die worden toebedeeld... dubieus..

* Maakt aanstalte uit te loggen*

viktor kanzyani | 29-01-07 | 17:22

Ik heb altijd nog liever Charles dan die oetlul die bij ons koning gaat worden.

gigi gorgonzola | 29-01-07 | 17:21

@ collapse

Wat hadden ze dan moeten doen. Maar helemaal nooit meer over Fortuyn of van Gogh stukjes tikken?

En wat dit stukje betreft. Daar druipt het sarcasme toch van af? Goed, die milieuridders krijgen ook een sneer maar je kan toch moeilijk beweren dat Charles hier de loftrompet krijgt toebedeeld?

viktor kanzyani | 29-01-07 | 17:21

@ collapse

na filtering van wat rotzooi kom ik uit op 79, nog steeds een mooi getal:

tinyurl.com/2kqdul

simonsays | 29-01-07 | 17:21

@collapse 29-01-07 @ 17:16
Natuurlijk, maar gaat dat niet op voor iedere vorm van media?
Maar even terug over Prince C... wat maakt het uit dat hij met een LIJNvlucht naar de VS gaat?

Herman Flipsen | 29-01-07 | 17:19

Alles wat ook maar een beetje met het milieu te maken heeft belachelijk maken is een redactioneel hoogstandje. Hulde aan Chileen, die ons uitnodigt te ageren tegen zijn denigrerende en onbeholpen uitlatingen over de acties van milieudelinquenten. Het vervelende is echter dat GS mede zo is gegroeid mbv de meer-bedeelde reaguurders, zodat de redactie nu rondtourt in proletenbakken en menig vliegreisje maakt.

Don Quichote | 29-01-07 | 17:17

@Herman Flipsen 29-01-07 @ 17:07
Ze kunnen wel met ene Bourdieu komen aanzetten, maar Geenstijl is mede groot geworden dankzij de politieke moorden en de nasleep daarvan. Is simpel

collapse | 29-01-07 | 17:16

@Big Ern 29-01-07 @ 17:14
Collapse is wel heel erg oude-school. Die is al ouder dan GS zelf man!

Traag | 29-01-07 | 17:15

@Traag 29-01-07 @ 17:10

Oneensch..... er blijven genoeg onorthodoxe lamlullen over hier op GS

Big Ern | 29-01-07 | 17:14

@ Big Ern

Nee, dat standaard gelul over linksknuffelende geitewollensokkenklupjes hier in de comments is onmisbaar, nou goed?

De bedenkseltjes van collapse staan echt nog wel ietsje hoger op de GS reaguurdersladder dan jouw geneuzel vrind.

viktor kanzyani | 29-01-07 | 17:13

@ Herman Flipsen 29-01-07 @ 17:07
De probo koala heeft niks met milieu te maken, ik zal het even uitleggen: milieu is iets wat is uitgevonden voor mensen die gefaald hebben iets anders te bereiken... ze gaan zich dan allemaal futiele dingen ontzeggen (haarlakbussen, bezineauto's, wasmachines etc etc) uit hun eigen omgeving .. vergelijk het met obsessief compusief gedrag (ook wel terug te vinden in religies waar iedereen dan bijvoorbeeld allemaal dingen niet gaat eten).
-
Als die losers die op verder geen enkele andere manier de wereld kunnen beinvloeden dan gebeuren allerlei rampen niet (dit is heel herkenbaar in kinderen die proberen ook allerlei dingen die buiten hun macht staan af te wentelen door zich dingen te ontzeggen, denk aan kinderen voor kinderen "een been op de stoep").
-
In deze droomwereld zijn ze dan toch een stukje beter dan die mensen die wel slagen, zo simpel is... niet dan?

alpha_mannetje | 29-01-07 | 17:13

collapse 29-01-07 @ 17:07

dat lijkt me ook de enige gezonde redne om hier te zijn. Reaguurders die een emning ove rwie hier wel en niet zou mogen zijn nemen het iets te serieus.

Maaier | 29-01-07 | 17:11

@simonsays
nou dat lijkt me sterk; maar mocht het zo zijn dan heb ik fukje ongetwijfeld verslagen in de top 10 frequente reageerderslijst

collapse | 29-01-07 | 17:11

@ Big Ern 29-01-07 @ 17:06
Ik zou Collaps wel degelijk missen. Die man komst zo nu en dan nog eens met een onorthodoxe uitspraak

Traag | 29-01-07 | 17:10

@Chiant 29-01-07 @ 17:03
oh, jawel... maar dan moet je het ook begrijpen.....

Herman Flipsen | 29-01-07 | 17:09

@collapse 29-01-07 @ 16:56
Onlangs hebben ze hier de Probo Koala www.geenstijl.nl/mt/archieven/044966.h... nog besproken, maar toen kwamen er -licht melaatse- types (als jij) zeggen, dat dat alleen gebeurde om de "linkse" wethouder te bashen, wat dan weer een gedegen inhoudelijke discussie in de weg staat.
Wat Pim betreft, die lag al in Italië toen GS begon, dus een causaal verband kan ik daar niet echt vinden.
-
Maar nu we toch zo gezellig aan de babbel zijn, wat maakt het uit of prince C. nu wel of niet naar de VS gaat om er een prijs op te halen, dat vliegtuig had toch wel gevlogen....

Herman Flipsen | 29-01-07 | 17:07

@Big Ern 29-01-07 @ 17:06
ik ben hier nu puur ter eigen vermaak; of iemand me wel of niet mist is volkomen irrelevant.

collapse | 29-01-07 | 17:07

@collapse

waarom staan er dan zo'n 90 google-vermeldingen met datum januari 2007 over collapse op geenstijl... leg dat eens uit ventje

simonsays | 29-01-07 | 17:06

@collapse 29-01-07 @ 17:04

Ga dan weer lekker terug naar je geitenwollensokkenkluppie joh, stomme boomknuffelaar. Niemand zal je missen hier.... doeiiii

Big Ern | 29-01-07 | 17:06

@Bijstandskoning 29-01-07 @ 17:03

goed dan emigreer ik wel naar Friesland of Zeeland dat wordt dan toch wel afgestaan/gedumpt.

collapse | 29-01-07 | 17:05

Bijstandskoning 29-01-07 @ 17:00
Al een baan? Of nog steeds geen enkel zelfrespect of eer.

Zo jammer! | 29-01-07 | 17:05

collapse dat is toch simpel. De imams van de pvda, gl, d66 hebben geen fatwa over de gs redactie in amsterdam noord gesproken.

geiletruus94 | 29-01-07 | 17:04

Blijkbaar...

Don Quichote | 29-01-07 | 17:04

@simonsays 29-01-07 @ 17:02
ik kom hier bijna nooit meer hoor. Zonde van mijn tijd; ik houd van verandering en hier is middelmatig repeterende regelmaat de norm helaas.

collapse | 29-01-07 | 17:04

Sarcasme wordt hier ook al niet meer gewaardeerd merk ik...

Chiant | 29-01-07 | 17:03

collapse 29-01-07 @ 16:56
Joh, als superheld en mensenvriend Wilders straks door een schuimbekkende asielzoeker wordt omgelegd, zit GS straks in het Torentje.

Tijd om te emigreren...

Bijstandskoning | 29-01-07 | 17:03

@collapse

je hangt hier al jaren rond... beetje zuur te wezen over het mileu, kun je niet beter ergens anders mensen lastig gaan vallen?

simonsays | 29-01-07 | 17:02

@Zo jammer! 29-01-07 @ 17:00
LOL
Collapse heeft last van het bin-liner-syndroom
Zo... we zijn eruit!

Big Ern | 29-01-07 | 17:02

Charles verdient een kick in the bollocks als hij een milieuprijs gaat ophalen in een VLIEGTUIG. Voor de gemiddelde transatlantische vlucht, is de uitstoot per passagier even groot als de jaarlijkse CO2-uitstoot van een gemiddelde verwarmingsketel. M.a.w.: vliegtuigen zijn vervuilende sons of bitches. Hypocriet Brits tuig in je geruite rokje...

collapse 29-01-07 @ 16:48
Geen kwaad woord over dlseth hoor, die is goed bij de pinken. Vanochtend nog hield hij een gepassioneerd betoog over zijn bijdrage aan het milieu en zijn solidariteit met berooide minderheidsgroepen. Zoveel mogelijk autorijden om het broeikaseffect te stimuleren, anders vriezen de negers vast aan hun meubilair. Een begenadigd redenaar, zonder meer.

Bijstandskoning | 29-01-07 | 17:00

Big Ern 29-01-07 @ 16:58
Hahaha, de Engelsen noemen dat bin-liners.

Zo jammer! | 29-01-07 | 17:00

vliegtuig-poolen is toch goed voor het milieu?

Maaier | 29-01-07 | 16:59

@Don Quichote 29-01-07 @ 16:58
humor ? welnee ik meen het

collapse | 29-01-07 | 16:59

@dlseth 29-01-07 @ 16:56

M0ng0len kleeden zich doorgaans niet in huisafval en palestijnse sjaal

Big Ern | 29-01-07 | 16:58

Milieu? Milieu? Wij komen uit een uitstékend milieu.

Zeurders | 29-01-07 | 16:58

Blijkbaar weer de enige die collapse' mislukte hummoer begrijpt.

Don Quichote | 29-01-07 | 16:58

@Herman Flipsen 29-01-07 @ 16:51
ik denk idd dat als Volkert had moeten/kunnen kiezen de GS-redaktie wellicht een betere keuze was geweest dan Pim.
Alles wat ook maar een beetje met het milieu te maken heeft, wordt hier automatisch belachelijk gemaakt.
Als er dan toch geschoten wordt;liever een stel lutsers met een weblog dan Pim ja.
Maar goed het is allemaal anders gelopen en zonder Pim's dood was dit log misschien helemaal niet zo bekend geraakt.

collapse | 29-01-07 | 16:56

@Big Ern 29-01-07 @ 16:55
Was nou eigenlijk het verschil tussen een kraker en een mongool? Heb je dat tuig wel 'es van dichtbij gezien of erger nog, geroken?

dlseth | 29-01-07 | 16:56

collapse 29-01-07 @ 16:48
Doe je naam eens eer aan?

Zo jammer! | 29-01-07 | 16:55

@Chiant 29-01-07 @ 16:53
*wil niet gemeen doen*
Bevallen de stukjes je niet, zijn ze niet milieuvriendelijk genoeg, is de redactie zelf niet milieuvriendelijk genoeg, of komt de redactie niet uit het goede milieu?

Herman Flipsen | 29-01-07 | 16:55

@collapse 29-01-07 @ 16:45

Iemand als Volkert nemen en wensen dat hij ipv wie dan ook de redactie van GS afschiet, getuigd niet van een al te frisse chromosoomhuishouding......

Dus of je heet Tokkie van je achternaam, bent een kraker of een mongool....
(dat je een mongool bent, staat voor mij al langer vast)

Big Ern | 29-01-07 | 16:55

@collapse @ 16:41
Waarschijnlijk heeft het aantal adepten voor Volkert destijds de doorslag gegeven. Nu zou dat natuurlijk heel anders liggen.

Don Quichote | 29-01-07 | 16:55

Hij doet tenminste nog IETS aan een beter milieu. Of is iedereen op de redactie inmiddels vegetariër en is de Q7 ingeruild voor een fiets?

OokVaag | 29-01-07 | 16:54

@Chiant 29-01-07 @ 16:53
We kunnen hopen; beetje tegen de trollen lopen trollen... Counter-trollen? Weet niet, maar het is en blijft leuk om simpele zielen de kast op te jagen.

dlseth | 29-01-07 | 16:53

Collapse, olie op het vuur gooien is slecht voor het milieu hoor

Traag | 29-01-07 | 16:53

Doe eens niet met z'n allen tegen collapse, dat is niet eerlijk. Zo dadelijk gaat ie nog collapsen ook!

Chiant | 29-01-07 | 16:53

@collapse 29-01-07 @ 16:41
Leg eens uit, hoezo zou beter de redactie een kogel kunnen koppen...
Bevallen de stukjes je niet, zijn ze niet milieu vriendelijkgenoeg, is de redactie zelf niet mileu vriendelijk genoeg, of komt de redactie niet uit het goede milieu?

Herman Flipsen | 29-01-07 | 16:51

@dlseth 29-01-07 @ 16:46
sterke reply (voor de huidige GS-reageerder dat is)

collapse | 29-01-07 | 16:48

@collapse 29-01-07 @ 16:41
Een voorbijganger zei dat je kramp in je teelballen kan krijgen.

dlseth | 29-01-07 | 16:46

@Big Ern 29-01-07 @ 16:44
en nu met argumenten graag; anders lijkt het net of jij de mongoloïde reageerder bent

collapse | 29-01-07 | 16:45

@collapse 29-01-07 @ 16:41
Waarschijnlijk omdat je het down-syndroom hebt! Klotebijter!

Big Ern | 29-01-07 | 16:44

die kut belgen ook.... ze kijken nergens naar

wolfmother | 29-01-07 | 16:43

Youp heeft ooit nog s een mooi liedje over hem geschreven.....

Big Ern | 29-01-07 | 16:42

@Big ern
Recht door zee op de waterfiets!

Don Quichote | 29-01-07 | 16:42

Waarom krijg ik nou steeds de indruk dat Volkert beter de Geenstijl-redactie had kunnen afschieten dan Pim.

collapse | 29-01-07 | 16:41

Hij kan beter per zeilschip reizen!
Zonder zeilen..... kop in de wind, en gaan!

Big Ern | 29-01-07 | 16:40

dat vliegtuig vloog ook wel zónder charles hoor, dus echt CO2 uitstoot had hij er op de korte termijn niet mee bespaard...

simonsays | 29-01-07 | 16:40

20 personeelsleden bezetten de volledige 1e klas en het grootste deel van de businessclass. Knap.
En zijn staf moet op de fiets naar het werk. Hypocriete aristocraat!

Don Quichote | 29-01-07 | 16:40

Die man heeft gewoon geen kloot te doen; laat hem toch fijn een stukje vliegen. Als je echt iets voor het milieu wil doen, moet je massamoordenaar worden.

Paulusdebosbouter | 29-01-07 | 16:39

Het zal het spuwende en bittere gal van de Azijnbeaude weer eens niet zijn hoor.
Wat een misselijke en afgunstige mannetjes werken daar. Ze hadden er ook voor kunnen kiezen om echt belangrijk nieuws dat er wél toe doet te plaatsen, maar nee hoor, de milieuvervuilende drukinkt moest op het milieubelastende papier maar weer eens een in moraliserend verhaaltje doen voorkomen alsof er werkelijk ophef over deze nietige en vergezochte kwestie zou zijn ontstaan.

Chiant | 29-01-07 | 16:38

een geitenwollensok die niet zeikt over het miljeu moet on-mid-del-lijk gereanimeerd worden

Jan Passant | 29-01-07 | 16:35

Ach ja, voor mensen die ergens 'actie' voor voeren is het nooit goed. dat zijn van die zurige mensen zonder een greintje humor, die je altijd van hun gelijk wil overtuigen .

Teen | 29-01-07 | 16:34

Concorde is niet meer, jammer.

Zo jammer! | 29-01-07 | 16:32

Hij was toch van de eatable undies..... mmm... tja die zijn snel afbreekbaar!

Big Ern | 29-01-07 | 16:31

Is die prijs dat glas dat hij in de hand heeft op de foto? Beetje duur om daar helemaal voor om te vliegen.

Roberto Fransisco | 29-01-07 | 16:30

Als Gore echt hart voor de zaak had gehad, had ie gewoon moeten weigeren de prijs uit te reiken.

BroncO | 29-01-07 | 16:30

Zo, en nu een Bavaria...

pwman | 29-01-07 | 16:30

... afschieten naar de eeuwige jachtvelden?

Hebben ze dat niet laatst met een hamster geprobeerd in Engeland?

schuifpuzzle | 29-01-07 | 16:30

alvorens ik mijn genuanceerde en objectieve mening ga vormen wil ik eerst de merits weten: wat heeft charles nu precies gedaan voor het milieu?

manna | 29-01-07 | 16:30

Wat een geneuzel, alsof op alle slakken zout leggen niet slecht is voor het milieu...

Fellatio Roma | 29-01-07 | 16:28

Wellicht moet men niet boos worden op Charles maar op degenen die hem die prijs heeft toegekend.

Traag | 29-01-07 | 16:27

Jolly Good

Tobi | 29-01-07 | 16:27

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken