Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GS Woensdagavond Docu

allah hakbaard Zet het bier koud, trek de pretzels uit het cellofaan. Het is tijd voor wat ouderwetse tunnelvisie. Voor u geen semi-waargebeurde huilverhalen op RTL Unilever, maar een snoeiharde onderkofferdocu over de handel en wandel in Britse moskeeën. Eergisteren nog op Channel 4, vanavond integraal in uw thuisbioscoop. Alles wat u dient te weten over de door Ryaad gestuurde 'gematigde islam' in de UK. In drie delen nog wel, dus dan is het goed. Kijken naar haatzaaiende grootmufties, zwaarbebaarde vrouwenhaters en jurkdragende potenrammers doen we HIERRR Naborrelen en WimdeJongen kunt u in de comments.

Reaguursels

Inloggen

@ copfaria 19-01-07 @ 00:01
Een Britse imam beweerd dat je kuffars (niet moslims) als moslim mag oppakken en proberen te verkopen op de koemarkt. Lukt het niet om de kuffar te verkopen als slaaf dan mag je hem halal ritueel afslachten. Het zijn niet mijn woorden, het zijn ook niet imam's woorden maar de woorden van de pedo-profeet en alla.
Die imam ziet er overigens heel erg mooi uit met een haak op de plek waar normale (echte) mensen een rechterhand hebben.
.
Islam is tolerantie en antisemitisch in een.

TyfusLeijer | 19-01-07 | 11:34

@Ciyaal 19-01-07 @ 01:54

Ja jongen mij ervaringen zijn toch echt anders. Maar goed jij denkt het beter te weten. Ben je ooit wel eens in het Oostblok geweest? En in Frankrijk, Italie, Spanje, Bulgarije etc. Nederland is een walhalla, de Duitsers en de Scandinaviers zijn best wel cool maar voor de rest moet je altijd op je hoeden zijn om niet genaaid te worden.
Wat betreft dat filmpje, die man moet de politiek in gaan, hij lult te veel in plaats ergens inhoudelijk op in te gaan. De Nederlanders hebben echt niet hun masker afgedaan. Vroeger interesseerde mij het geen hol waar iemand vandaan kwam. Ik had zat allochtonen vriendjes op school en ik keek alleen naar het innerlijk. Mag ik die gozer of niet. Het zal je daarom stom verbazen dat zeker een kwart van mijn vriendjes allochtoon was. The good old day s. Maar goed ik ben nu een ziolutser en kan bij jou en wat anderen geen goed meer doen maar geloof me ik ben voor allen open zolang het niet in mijn vrijheid beperkt. Verder wil ik je er op wijzen dat de Moslims van nu zich niet willen integreren en zich daardoor buitspel zetten.
En de opmerking de wereld is klein Weet ik als geen ander want ik ben een jaar of 10 met de wagen ieder jaar twee a drie keer de wereld rond gegaan.

bruinspruit | 19-01-07 | 02:46

@bruinspruit 18-01-07 @ 22:44
Nederlanders echt het tolerantste volkje in Europe, doe normaal
Nederland is nooit echt tolerant geweest en na 9/11 en moord van gogh hebben gewoon ze hun maskert afgedaan.British is baschaafd en humaan dan jij ooit zult zijn en als de British niet aan de overkant zou zijn had jij(nl) ook al lang jouw erfelijke daad vericht namelijk het uitroeien van volkeren, ah je kan het niet helpen als kinderen en de kleinkinderen van de n@zi, laat die zionisten je opwekken,uit schuld gevoel weet je nu aan wie je jouw erfelijk daad kunt verichten.Wat kritiek op de radicale Islam, er bestaat geen radicaal Islam, er bestaat één Islam, er bestaan wel radicaal politiek gemotiveerd moslims, weet de onderscheid van politiek en religie, weet de onderscheid van Islam en moslim.
kom niet met knip en plaksel video maar een hele duidelijk beeld als deze video.google.co.uk/videoplay?docid=562... en verschuil niet achter een verzinsel voor je haat jegens moslims.

Als je alle uithoeken van europa bent geweest dan weetje wat Keep Britian tide betekent.

@bruinspruit 19-01-07 @ 00:49
Ze spreken hun moedertaal, een Amerikaanse imam die engels spreek zeg je hij spreek de taal van zijn gastheer...... dat noem ik racistische uitspraak, en de andere ook moedertaal, vergis niet england met nederland die laatste 40 jaar mensen buiten hun grensgebied in nl te maken krijgen.
Besef de wereld is groot, maar tegelijker tijd een klein dorp, ah zelfs de duitsers beseffen dat nu en is ook tijd voor jouw.

Ciyaal | 19-01-07 | 01:54

@Ed Cetera 19-01-07 @ 00:39
Yep ze spreken de taal van hun gastheer dat is anders als in Nederland.

bruinspruit | 19-01-07 | 00:49

De imams in Engeland zullen vast wel verschillen van andere imams...

Ed Cetera | 19-01-07 | 00:39

Was een interessant programma, op Channel 4. Lieten zien wat zo het een en ander door deze of gene islamitische geestelijke in een moskee (genaamd groene moskee (?), de grootste) in Birmingham. Een Amerikaans opgewonden standje was er te zien/horen, en een Saoedi-Arabische imam via een video verbinding, en anderen. Veel geleerd over de Islam. Hoe wij, niet-moslims, allen kuffaars zijn, en het laagste van het laagste zijn. Een moslim commentator verduidelijkte dat kuffaar echt een hard scheldwoord is. De Arabische imam klaagde dat in Engeland zoveel islamitische kinderen naar kuffaar scholen gaan, ze zouden toch echt met spoed naar een islamitische school moeten, en elk contact met kuffaars moet vermeden worden. Leuk, zo'n oproep tot integratie. Verder werd het ook goedgekeurd het met meisjes van 6 tot 9 jaar aan te leggen, immers, de Profeet deed het ook, en dus is het goed. Enfin, zo ging het maar door. Geimmigreerde moslims die xenofoob zijn tav het gastland.
Uiteraard wordt er door de Britten verder niet op gereageerd. Ten eerste is het Channel 4, dus ja, en ten tweede, als je er wat van zegt worden je ambassades / vertegenwoordigingen plat gebrand in moslim landen, landgenoten worden er lastig gevallen, of zelfs vermoord.
Moslims hebben blijkbaar zeeeeeer lange tenen, en als er een veertje op valt dan kun je een enorme klap verwachten. Zulke hypergevoeligheid komt meestal van onvolwassenheid en onzekerheid. Beter dus deze mensen te ontzien en te ontwijken tot ze tot hun zinnen komen. Zielig.

copfaria | 19-01-07 | 00:01

@Ciyaal 18-01-07 @ 22:15

En nog wat. Jij die de Britse beschaafdheid omarmt en mij toch in een debat een sukkel noemt is niet beter dan christelijke hypocriete hond uit Elspeet of een Berber uit Marokko.

bruinspruit | 18-01-07 | 23:07

@Ciyaal 18-01-07 @ 22:15
Ik ken het verschil tussen een zionist en een Jood maar omdat de laatste tijd iedereen die kritiek heeft op de radicale Islam hier een zioluster word genoemd neem ik het niet zo nauw meer tussen die twee. Trouwens de Palestijnen nemen ook niet zo nauw met het verschil. Hun doel is toch echt om zoveel mogelijk Joden op te blazen, Zionisten of niet het maakt niet uit.
De Britten zijn beschaaft ook dat is geen nieuws voor mij. Ik heb alle uithoeken van europa door mijn voormalig beroep gezien maar ik vind dat de Nederlanders toch echt het tolerantste volkje in Europa. Dit tot mijn verdriet is na 9-11 en de moord op Van Gogh dit behoorlijk vermindert. Hoe zou dat nou komen. En what the hell betekent "Keep Britian tida, farafaxis"?

bruinspruit | 18-01-07 | 22:44

@CoJoNes 18-01-07 @ 03:16

"Misschien een mooi moment om een nieuw woord te introduceren, al iedereen het doet?
Laten we die policor hufters eens het gras voor de voeten wegmaaien en onszelf Islamaware gaan noemen, als zij ons Islamofoob noemen.
Een cruciaal verschil, een islamofoob kenmerkt zich door een gebrek aan kennis, een Islamaware is zich bewust van de gevaren door opgedane kennis.
Say it loud! I'm Islamaware and I'm proud!"

Goed idee, CoJoNes: I'm Islamaware and I'm proud!
Wat sukkels als Ciyaal kunnen kunnen wij ook, maar beter, want ons taalgebruik is nog iets beter. Ziolutser, Ciyaal, dat ben je zelf, en een westenerfoob op de koop toe. Een moderntimes-o-foob as well.
Zorg dat je islam-aware wordt, want anders wordt het niks met jou.
Succes met je leven, mochten we je hier niet meer tegenkomen.

cugel | 18-01-07 | 22:35

@bruinspruit 18-01-07 @ 20:48
Ken de verschil van Zionist en jood, sukkel

British zal altijd beschaafd zijn dan jij(nl)
Keep Britian tida, farafaxis

Ciyaal | 18-01-07 | 22:15

@Ciyaal 18-01-07 @ 20:38
Hou op schei uit. Dat jij Joden haat kan ik nix aan doen.
Bekijk video.google.nl/videoplay?docid=266856... nog maar eens en vertel me dan wie hier haat propaganda verspreid en net zoals je Ku Klux Klan mannetje.

bruinspruit | 18-01-07 | 20:48

@bruinspruit 18-01-07 @ 20:15

ah je kan gewoon niet tegen dat deze man fout heeft gemaakt in zijn jeugd en daarna door het volk is gekozen tot lid van congress en de Americanen hem zien als een politici en niet als een lid van kkk iets wat 30jr geleden is.
Je kan gewoon niet tegen die vent ontmaskerd de zionisten.
Die vent spoort niet volgens jouw, hij heeft veel anhangers in America en een bestseller boek Jewish Supremacism...
ah zionisten jullie hebben jullie tijd gehad, hou op met zeuren en valse beschuldigingen steeds meer mensen trappen er niet meer in...

Ciyaal | 18-01-07 | 20:38

@Ciyaal 18-01-07 @ 20:05

Hou toch op man, die vent spoort niet....

bruinspruit | 18-01-07 | 20:15

@bruinspruit 18-01-07 @ 19:47

Daarna Wel een gekozen lid van de Amerikaanse Congress geweest

Ciyaal | 18-01-07 | 20:05

@Ciyaal 18-01-07 @ 19:29

David Duke former Ku Klux Klan leader. Jaahaa die man is heel representatief.
* Kots*

bruinspruit | 18-01-07 | 19:47

jargent 18-01-07 @ 19:27
*olie op vuur mode*
Het mooiste land in het midden oosten is israel daar worden mensen ten minste gewaardeerd, zelfs de arabieren.

miko | 18-01-07 | 19:41

-weggejorist-

miko | 18-01-07 | 19:39

Ciyaal 18-01-07 @ 19:11
Je vind je steeds sterker worden of niet??Het is juist de islam die haat verspreid.Channel 4 mag dan een camping canaal zijn ook dawkins heeft niet zo veel met religie en speciaal de grote drie en die beste man heeft meer verstand in zijn grote teen dan jij onder je vleespet.De agressieve manier van verspreiding en de martelaarachtige vorm van belijdenis is juist een teken van zwakte.Denk je echt dat hierdoor meer mensen zich bekeren tot ieslaam??En o wat zijn de engelse blij met hun moslimmetjes na de bomaanslagen in londen.Zijn ze eindelijk zo wat verlost van die godsdienst fanaten uit n.ierland krijgen ze de mongolen uit pakistan.Maar goed islaam is vrede toch??

miko | 18-01-07 | 19:33

Ziolutserts zijn gedoemd tot ontevredenheid en chagrijn.....

@jargent 18-01-07 @ 18:53

precies!
Watch this Very intresting video about ZIONISTS
www.youtube.com/watch?v=l7bu_kKwHHQ&am...

Ciyaal | 18-01-07 | 19:29

Je hebt gelijk. Ik maak me zorgen over de Israeli's. Ze zijn de kanarie in de mijn. Ik hou van kanaries.

@v Maerlant 18-01-07 @ 00:20

Dat is de domheid van ziolutsers... ze zien gifgassen voor kanariepietjes (en viceversa)...

jargent | 18-01-07 | 19:27

@ja man 18-01-07 @ 16:58

Mijn Mening zelfde als British,,, Troep van Channel 4 daar trappen we niet in, niks nieuws en de sukkel die er in trapt is erger dan de "Coward of channel 4
Such cowardly yobbishness personifies a TV channel that has deserted its roots and sold its soul to the lowest common denominator.
www.mirror.co.uk/news/voiceofthemirror...
Iedere Engelse weet wat C4 is.
zo, wat ben jij toch een sukkel als je niet betrouwdbare bron van een bekend discriminerende omroep erin trap,,verschuil jezelf maar achter van een onbetrouwbare bron voor jouw haat jegens Islam.
het leven is tekort om je tijd te verspillen voor haat voor iets waarvan je niet kunt overmeesteren, Islam is groter dan je zou willen en het blijf maar groeien,
you can't stop it, boo. keep wasting your time with your hatered

Ciyaal | 18-01-07 | 19:11

@CoJoNes 18-01-07 @ 03:18
En... de discussie naar tevredenheid afgesloten met Jargent? Dan kun je gerust gaan slapen.

@stekelige 18-01-07 @ 03:34

Ziolutserts zijn gedoemd tot ontevredenheid en chagrijn.....

jargent | 18-01-07 | 18:53

Ciyaal 18-01-07 @ 15:49

GRAAG je mening" on topic "over de genoemde documetaire ?

video.google.nl/videoplay?docid=266856...

hier de link nog eens,maar ja,het zal wel weer anders liggen toch?

ja man | 18-01-07 | 16:58

Ciyaal 18-01-07 @ 15:49

Relaxed dat jij er ook weer bent man..
Die vragen gaan dus niet over de "plakdocu" zoals jij de documentaire graag noemt, maar over Big Brother. Je verknalt je eigen geloofwaardigheid door dit als argument te gebruiken voor... wat eigenlijk?
Het enige wat je zegt, net als 16 uur geleden, dat de British beschaad(ER) zijn dan "wij".
Bedankt voor je meerwaarde aan deze discussie

De Vogel | 18-01-07 | 16:29

CHANNEL 4 de Racistische omroep is nu al onder vuur,
De mensen van Great Britian zijn echt beschaafd, geen kamervraag over deze docu uit knip en plakwerk, maar kamervraag over racistische en de waregezicht van Channel 4
news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6268...
We would not tolerate this kind of racism on other types of programme

www.mirror.co.uk/news/voiceofthemirror...
news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/6...

get a love those British............ zo beschaafd dan jullie Nederlanders

Ciyaal | 18-01-07 | 15:49

Ach, niets nieuws onder de zon.
Dit soort gasten zijn gelukkig maar uitzonderingen op de regel.

MAXIMO | 18-01-07 | 13:01

Wat een lelijke geperverteerde engnekken! Zulke bebaarde lelijkerds heb ik zelfs in slechte films nog niet gezien. Ik kan het van die zwarte volgevreten broeder Abu MagDonalds nog wel voorstellen. Als je natuurlijk met je werkeloze dikke hol, in een zwart ghetto de kakkerlakken van je deep-fried chicken moet slaan, heb je sowieso al een achterstand. Dan komt er een religie en die vertelt je dat het allemaal de schuld van het Westen en de joden is; je zou wel gek zijn als je daar geen aanhanger van werd.
Maar die Pakistanan en zandkaffers die die geitelanden uitvluchten om hier uit de grote ruif te vreten zouden toch beter moeten weten?!?

CouscousHabibi | 18-01-07 | 12:26

F. Wood 18-01-07 @ 11:21

Shocking, en dan zulke woorden nog verdedigen ook door als uiterst zwakke uitleg te geven dat de interpretatie ervan verkeerd is.....
Yeh sure, de beelden liegen toch niet.
Zeer verontrustend dat het werkelijk steeds meer een probleem voor de gehele vrije (en westerse) wereld aan het worden is...

Jean Bal-zac | 18-01-07 | 12:24

Onbegonnen klus voor de Broederschap.
Dan de Nazi's maar?

vander F 18-01-07 @ 01:13

Cijfers uit 2000 zijn wreed achterhaald in deze materie vander F.

van Maerlant | 18-01-07 | 11:49

ik verkeer na het zien van deze promo's in lichte staat van
verwarring;
islam betekent toch vrede ?

nickoo | 18-01-07 | 11:33

-weggejorist-

F. Wood | 18-01-07 | 11:21

filter 18-01-07 @ 10:35
Het mag bekend zijn dat ik je analyse niet deel, maar als jij het land tegen een in jouw ogen denkbeeldig gevaar wil behoeden dan leert de geschiedenis: werk samen en heb een stem in het parlement.

gevallenverstand | 18-01-07 | 11:18

Ik heb alleen iets met godsdiensten die anderen geen regeltjes opleggen en walgelijke dingen prediken. De Islam haat ik het meeste,daarna christendom,jodendom etc. Geef mij maar heidendom en dat dalai lama gedoe!

Kunera | 18-01-07 | 10:51

gevallenverstand 18-01-07 @ 10:29: >>"
tijdens de opkomst van Hitler waren er veel paralelle niet samenwerkende groepen die zich verzetten tegen de fuhrer<<".
.

En JAAAA, wat heeft DAT geholpen, huh.
.
Ik zou zeggen: Bekijk zelf eens een geschiedenis boek en zie de overeenkomsten met moslims en nazi's.

filter | 18-01-07 | 10:35

@jargent 18-01-07 @ 00:50
Je strategie werkt? Het enige wat uit deze draad blijkt, is dat wanneer je een lastige te beantwoorden vraag wordt gesteld (ditmaal door Cojones) je wederom met je bek vol tanden staat. Dan moet je nl het achterste van je tong laten zien en je intelligentie aanspreken en dat lukt je niet . Je overige reacties zijn altijd van hetzelfde laken een pak en zullen maar weinigen bekoren vanwege het licht psychotische karakter ervan. Je gooit je eigen glazen weer eens in.

sjaakdeslinksesul | 18-01-07 | 10:33

@Cojones 02:31 Nou Cojones, je hebt er weer een vervelend avondje op zitten. Eerst vragen stellen waarop je antwoord krijgt maar dan doorzeurt. Vervolgens zelfbeschikking anders te interpreteren dan je in je eigen artikel. En dan tot slot de legendarissch als/dan vraag: "Stel nou, dat er een situatie onstaat in Westeuropa, waarin polarisatie een feit is, vrije Westerse waarden tegenover repressieve Islamitische waarden en de hel breekt los."
Cojones, je probeert provinciaal te zijn maar het lukt je niet, ga de wereld in en zet jezelf eens voor wat uitdagingen.
Terzijde; tijdens de opkomst van Hitler waren er veel paralelle niet samenwerkende groepen die zich verzetten tegen de fuhrer. Leer van je geschiedenis en begin bijvoorbeeld een politieke partij. (of sluit je aan bij Wilders...)

gevallenverstand | 18-01-07 | 10:29

moet je de comments is lezen onder het artikel,,

en jammer dat ik de filmpies gemist hebt!

ja man | 18-01-07 | 10:24

CoJoNes 18-01-07 @ 02:31
.

"Stel nou, dat er een situatie onstaat in Westeuropa, waarin polarisatie een feit is, vrije Westerse waarden tegenover repressieve Islamitische waarden en de hel breekt los.
Kiest de gematigde moslim dan voor de vrijheden van het Westen, of de religie en zijn extremistische broeders?"
.
Dat is inderdaad DE cruciale vraag.
Ik vrees ook voor het laatste. [het geloof en het extremisme]
Ik denk dat de 'gematigde' moslim tè bang is.
Misschien niet alleen bang voor onthoofding, maar ook voor zoiets simpels als uitstoting in de familie/vriendenkring.
.
Maar wat DOEN we eraan?

filter | 18-01-07 | 10:07

kudt.

This video has been removed at the request of copyright owner Hardcash Productions Ltd. because its content was used without permission

James Bont | 18-01-07 | 10:06

Slap, halen ze die filmpjes weg.

Zo jammer! | 18-01-07 | 08:59

je denkt toch niet dat ik dit ga kijken he ?

Draaitafel Demagoog | 18-01-07 | 08:39

This video has been removed at the request of copyright owner Hardcash Productions Ltd. because its content was used without permission

Wazig Figuur | 18-01-07 | 06:45

@CoJoNes 18-01-07 @ 03:18
En... de discussie naar tevredenheid afgesloten met Jargent? Dan kun je gerust gaan slapen.

stekelige | 18-01-07 | 03:34

CoJoNes 18-01-07 @ 02:31

Ik denk toch het laatste.Ik heb nog hoop dat er meer weerwoord komt en een groot gedeelte de islam meer als treditie gaan beleiden dan als leiddraad,Neemt niet weg dat we alert moeten zijn net zoals andere gevaarlijke idelogieen en geloofsovertuigingen.

Aan cyaal.
keep the netherlands vigil !

miko | 18-01-07 | 03:22

@mezelf
Fouten? Ga naar bed lutser; voeten natuurlijk.

CoJoNes | 18-01-07 | 03:18

@cugel2
Misschien een mooi moment om een nieuw woord te introduceren, al iedereen het doet?
Laten we die policor hufters een het gras voor de fouten wegmaaien en onszelf Islamaware gaan noemen, als zij met Islamofoob noemen.
Een cruciaal verschil, een islamofoob kenmerkt zich door een kennis gebrek, een Islamaware is zich bewust van de gevaren door opgedane kennis.
Say it loud! I'm Islamaware and I'm proud!

CoJoNes | 18-01-07 | 03:16

This video has been removed at the request of copyright owner Hardcash Productions Ltd. because its content was used without permission

bravvour | 18-01-07 | 03:11

scheRtsfiguren dus

cugel | 18-01-07 | 02:56

Zielig die jargent die nieuwe woordjes probeert te bedenken om zijn haat jegens Israel uiten, Rooookuuuu die ondanks overtuigend bewijs van het tegendeel meent te moeten blijven beweren dat er niks mis is met de islam en die figuur die zich anti-jood achterstevoren noemt. Ik heb de hele discussie tot hier doorgelezen, maar wat verspillen we een tijd aan die schetsfiguren van een islam apologeten.
Die KoC valt me ook vies tegen qua opvattingen, hoewel ik heel lang geleden nog wel eens zinnig met hem gedebatteerd heb.

cugel | 18-01-07 | 02:44

Iemand een mirror?

ze zijn zojuist op zwart gegaan....

IJzeren Hein | 18-01-07 | 02:37

Ies tog mooi om te zien, dat religieus fanatisme. Die mensen doen tenminste hun nazihondenpoepschoenen uit als ze hun kerk in gaan. Dat mogen jullie bij mij thuis ook doen, zou ik waarderen.

Voor een dierenvriend of poephater - @snapikhetnog - maakt het niet uit of je een nazihond, een gristenhond, of een bottehond bent. Zelfs een ongelovige hond wordt gewaardeerd of gehaat en poep is poep. Er gaan geruchten dat Mohammed niet van honden hield.

Ik vind de taal van de islamitische voorgangers niet schokkend meer, het went. Weet iemand hoeveel homo's er tot nog toe van de berg gegooid zijn in de UK? Is me volledig ontgaan. Hoor je nooit wat van.
De mohammedanen zeggen tenminste openlijk wat ze er van vinden, of het nu hun mening of hun oordeel is. Christenhumanisten zijn veel geniepiger, behalve dan die in Staphorst.

De mohammedanen zijn in ieder geval geen nationalisten en geen anti-globalisten, voor hen is er maar 1 staat, de Islamitische.

De westerse wetenschap -christelijk of juist anti-christelijk - maakte moderne vervoermiddelen, wereldwijde communicatie en infrastructuur mogelijk. Ik denk dat "de christelijke globalisering" voor de kritische mohammedanen enerzijds overkomt als een bedreiging, anderzijds door hen als een welkome mogelijkheid en een gouden kans wordt gezien om wereldwijd te scoren. Daarom kijken ze zo serieus en kan er geen lachje meer vanaf. Als ze het nu maar niet in hun hoofd halen, dat ze een heilige oorlog in Europa kunnen winnen. De hooivorken liggen immers al klaar.

Nu we al jaren steeds weer hetzelfde verhaaltje horen in de moskee, en de ergste polarisatie-shock voorbij is, wordt het misschien tijd om inderdaad thee te gaan drinken. Op sokken welteverstaan. Misschien kunnen we ze dan uitleggen wie hier de baas is, en ze uit de droom helpen. Islamutopia bestaat niet, en zal er ook nooit komen.

Adolf Zondebok | 18-01-07 | 02:35

De vraag die iedereen zich zou moeten is de volgende:

Stel nou, dat er een situatie onstaat in Westeuropa, waarin polarisatie een feit is, vrije Westerse waarden tegenover repressieve Islamitische waarden en de hel breekt los.
Kiest de gematigde moslim dan voor de vrijheden van het Westen, of de religie en zijn extremistische broeders?

Het antwoord op die vraag, is veelzeggend over de mate van gematigdheid van de liberale Moslim.
Ik ben me ervan bewust, dat er nu discussies zullen volgen, waarin wordt duidelijk gemaakt dat we zo'n situatie moeten zien te voorkomen. Ik denk echter, dat dat water onder de brug is.

CoJoNes | 18-01-07 | 02:31

Ach... het houdt ze van de straat.

Bultok the Raper | 18-01-07 | 02:23

Ik word schijtziek van die pyama-religie.

Repperdeklepklepklep | 18-01-07 | 01:57

Mocromania 17-01-07 @ 22:16, ik begrijp dat je een marrokaan bent? Vind je oplossing zeer goed en we zouden er direct mee moeten beginnen. Misschien sturen we degene die we oppakken direct naar de grensstreek tussen Afghanistan en Pakistan.
We lullen te veel over dit onderwerp en poetsen te weinig. jij bent wel het bewijs dat er moslims zijn die er gewoon nuchter over kunnen denken. Daar wil ik er nog wel een miljoen van.

Duitse helm | 18-01-07 | 01:43

Als de verlosser gaat nappen dan ik ook .Rookuu veel plezier.

miko | 18-01-07 | 01:41

Cryptocheilus 18-01-07 @ 01:28

Ssst even stilte na zo een openbaring.schrijf een boek en ik word je volgeling.
En iedereen die dat niet gelooft krijgt een..NS

miko | 18-01-07 | 01:33

vander F 18-01-07 @ 01:26±
truste.
Crypto ook uit.
Heb ook een leven.

Cryptocheilus | 18-01-07 | 01:32

miko 18-01-07 @ 01:25:
Zo slecht was het toch ook weer niet?

Cryptocheilus | 18-01-07 | 01:28

@RooKuuU 18-01-07 @ 01:23,
absoluut,laten we onze medemenselijkheid niet uit het oog verliezen,
en nu ga ik, heel menselijk, naar bed.

vander F | 18-01-07 | 01:26

Cryptocheilus 18-01-07 @ 01:21
Nou nou,,Je had de koran wel kunnen schrijven ;)

miko | 18-01-07 | 01:25

@CoJoNes 18-01-07 @ 01:19,
ik zeg je toch,
jargent is niet in staat tot antwoorden,
dat laat zijn narcistische persoonlijkheid niet toe.
Kan hij ook niets aan doen, bekende As II afwijking cluster B.

vander F | 18-01-07 | 01:23

HY78 18-01-07 @ 01:11

En daar wringt de schoen bij het geloof.Het moet namelijk uitgedragen worden en menig neemt dat een beetje te serieus.Ik geloof niet zo in de tsunami van geert maar er zijn wel groepen fanaten die je in de gaten moet houden.Wat dat betreft ben ik het wel met menig reaguurder eens dat de fanaten vaak de gematigden het zwijgen opleggen.

miko | 18-01-07 | 01:23

RooKuuU
reaguuurt alleen nu.
waar zijn zijn maten
om met hem mee te blaten
Je ziet Jargent
dat is geen vent
verlaat
zijn moslimmaat
die diep in zijn boeken
het zelf uit moet zoeken.

Cryptocheilus | 18-01-07 | 01:21

@RooKuuU 18-01-07 @ 01:06,
respect?
gewoon, voor je medemens, ongeacht geloof of niet.
Dat geloof is namelijk volstrekt onbelangrijk in de dagelijkse omgang.
Hindu's of Katholieken als fout zien vanwege hun geloof is respectloos.
Ik vind alle geloven kul maar alle mensen zijn mij lief mits ze mijn bestaan op deze planeet ook gunnen en gewoon hun best doen mens te zijn.
Daar heb je geen boekjes voor nodig,
slechts een duidelijke en respectvolle menswaardige opvoeding en gepaste opleiding.

vander F | 18-01-07 | 01:20

@CoJones 0:19
Die zijn er niet, of het zal moeten blijken dat geitenneuqen het broeikaseffect tegen gaat.

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 01:20

*Zelfs een simpele vraag naar de zegeningen van de Islam voor de nederlandse maatschappij is teveel voor jargent*

CoJoNes | 18-01-07 | 01:19

Jargent,
die paar bekeerde hebben dus de wijsheid in pacht? degen die mijn mening bevestigd heeft gelijk.Zij hebben het licht gezien.Nee vriend dat is je er wel heel makkelijk vanaf maken.in je ge;oof en vele anderen zit geen discussie alleen maar bevestiging.Geen kritiek geen vernieuwing sinds de openbaringen.Allemaal overgebracht door spraak en schrigt wat heel makkelijk te manipuleren is.Je zegt dat er complotten zijn en verborgen agendas.Waarom weet je dat??je leest en hebt kritiek.Doe dat is op die bundel paier en stel je de vraag:Is dit alles wat god ons kon geven als boodschap?

miko | 18-01-07 | 01:17

@vander F

Waarom doet u niet aan de NVU? Waarom wel geertje maar geen NVU?

RooKuuU | 18-01-07 | 01:15

@Hy78

Kijk eens aan, hier heb ik wat aan!

ben het helemaal eens met u, maarja je raakt toch soms o zo erg in de war door de negert-rapprts die heletijd over respect praten maar wel met handgeweren over straat lopen :(.

serieus: Oke dan denk ik dat ik niks verkeerd doe, ik dwing niemand, en ik laat mensen geloven wat ze willen geloven.

RooKuuU | 18-01-07 | 01:14

@CoJoNes 18-01-07 @ 01:06,
ik heb helemaal niets met religie, nonexistent in m'n leven en opvoeding.
Het is er gewoonweg niet.
@RooKuuU 18-01-07 @ 01:04,
ga maar vast stemmen dan,

behold www.rivm.nl/vtv/object_map/o1204n22742...

Onbegonnen klus voor de Broederschap.
Dan de Nazi's maar?

vander F | 18-01-07 | 01:13

@RooKuuU 18-01-07 @ 01:06
Voor mij is "respect" in principe "met m'n klauwen van anderen afblijven". Als U ervan overtuigt bent dat de Islam U op oprechte basis biedt waar u naar op zoek bent: prima, wees in vredesnaam een gelukkig mens. Ik vind mijn geluk wellicht in een andere geloofsovertuiging, of in de zekerheid dat er geen god bestaat, of weet ik veel.
U respecteert mij als u mij mijn gang laat gaan hierin. U mag mij, als de gelegenheid daar is, best vertellen waarom u voor Uw levensweg hebt gekozen, wellicht heb ik daar ook iets aan. Maar dring het mij niet op, net zomin als ik u op zou dringen om de Bijbel te gaan lezen ofzo.
Overigens, als voorbeeld geschreven dit, uiteraard, u dringt mij tot dusverre helemaal niets op.

HY78 | 18-01-07 | 01:11

RooKuuU 18-01-07 @ 01:04

Van mij mag je....... hij flikkert jouw waarschijnlijk als eerste Nederland uit.............

De Nederlandse Volks-Unie is opgericht in 1971 door Guus Looy. In de jaren zeventig is de NVU bekend geworden bij het grote publiek doordat Joop Glimmerveen in 1974 meedeed aan de verkiezingen onder de slogan “Den Haag blank en veilig”. Voor deze slogan heeft hij zes weken gevangenisstraf gekregen.

Wishbone | 18-01-07 | 01:10

@igor

ben geen neger, Aap.

Extreem-Rechts? Wat een onzin, Chavez en NVU hebben meer gemeen dan dat jullie denken.

RooKuuU | 18-01-07 | 01:10

RooKuuU 18-01-07 @ 01:04
Als ik 18 ben? Snotneus, dr zitten hier advocaten, kantoorpikken en studenten hun tijd te verdoen aan jouw onzinnige comments? Enig idee hoeveel schade je aanricht? Ga je huiswerk maken, tuig! En vlug een beetje!

Koekje-dr-bij? | 18-01-07 | 01:09

De Vogel 18-01-07 @ 01:06
Dat heeft wel vaker iemand geprobeerd, zelfs ik laat me er toe verleiden,maar bij gehersenspoelde mensen is het een onmogelijkheid.

tasmaniandevil | 18-01-07 | 01:08

@miko

Omdat ik vroeger klein en dom was.....

Tegenwoordig weet ik wel beter, gelukkig.

RooKuuU | 18-01-07 | 01:08

@RookuuU
Gefeliciteerd met je ban, denk ik.

CoJoNes | 18-01-07 | 01:07

Liever Nederland verlaten
@RooKuuU 18-01-07 @ 01:04

Wij denken hetzelfde

De Vogel | 18-01-07 | 01:07

@RooKuuU
Zucht een neger die rechts-extreem stemt, het moet niet gekker worden. What´s next, Wilders met zwart kroeshaar?

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 01:07

RooKuuU 18-01-07 @ 00:51

Als je dan zo kritisch bent waarom stel je je dan niet meer vragen over die enkele boeken en geschriften??Maar ach wat bazel ik?? Toen deed men nog niet aan vervalsingen en was alles schoon en goed.Gek toch dan zo een machtig god toch altijd weer stervelingen aan moet zetten tot zijn woord en zich niet rechtstreeks meld bij je geboorte?Mischien heeft jargent daar een antwoord op?

miko | 18-01-07 | 01:06

CoJoNes 18-01-07 @ 01:03

Wittgenstein:

Woruber man nicht sprechen kann, daruber soll man schweigen.

Kan ik je aanraden... hahahhahhaa... maar ik ga nu echt naar bed... toedeloe..

jargent | 18-01-07 | 01:06

jargent 18-01-07 @ 01:03
Mike Tyson stond ook bij het lijstje van bekende moslims. Tja die is maar een paar keer veroordeeld voor aanranding en verkrachting he,en trouwens de vrouwen vroegen er zelf om! hahahaha

tasmaniandevil | 18-01-07 | 01:06

@vander F

Wat is respect dan tegenwoordig?

RooKuuU | 18-01-07 | 01:06

@jargent 18-01-07 @ 01:03

Punt is, dat jij de hele "moslimhaat" in Nederland afschuift op ziolobby's die hier ons indoctrineren. Ik ben daar niet gevoelig voor en toch "haat" ik moslims...
Leg mij is uit hoe dat mogelijk is, zonder je anti-zionistische gedachten erop los te laten

De Vogel | 18-01-07 | 01:06

@vander F
Ik zie mezelf als een boerenlul die z'n stinkende best doet er wat van te maken. Vanwaar toch die drang om jezelf een ontkennend label op te plakken?

CoJoNes | 18-01-07 | 01:06

Mijn schoonheidsslaapje roept... hahaha... welterusten allemaal...

jargent | 18-01-07 | 01:05

@wapenfeit

Dat zijn geen theorie'en.

Er is op dit moment maar 1 partij in heel Nederland die een standpunt heeft tegen het Zion-imperialisme, als ik 18 ben zal ik zeker voor de Nederlandse Volks Unie stemmen, ik weet dat ze me niet willen hebben, maar zoals ik denk: Liever Nederland verlaten en Zionisme de prullebak in dumpen. World Without Zionism!

RooKuuU | 18-01-07 | 01:04

Cat Stevens is homo, btw. Of in ieder geval een mietje.

CoJoNes | 18-01-07 | 01:04

Kijk @RooKuuU
.
Wat vond de primitieve mens enger.. de dag of de nacht,helder of troebel,gras of droge aarde..? Oftewel.. zwart/wit denken.Witte mensen zouden zich juist wel eens zorgen mogen maken.Darwin heeft gelijk.

de grote Anti | 18-01-07 | 01:04

@RooKuuU 18-01-07 @ 01:02,
geen respect dus van jou kant,
maar dat is al lang duidelijk hoor.

vander F | 18-01-07 | 01:04

IgorTheHorrible 18-01-07 @ 00:57:
Precies! Waar ik mij in toenemende mate zorgen over maak zijn de mensen die van daar komen en niet de edele gedachten hebben die jij en je familie hebben. Ik wijs hierbij op de toenemende drugscrimaliteit van deze oostblokkers en het grove geweld wat hier mee gepaard gaat.
Laat de kruimelautodieven dan maar voor het gemak even buiten beschouwing.

Cryptocheilus | 18-01-07 | 01:03

@He, Ik haat Moslims en Joden, wat ben ik dan?

@De Vogel 18-01-07 @ 00:43

een alles-en-iedereen-hatert misschien....?... hahahhahahha

jargent | 18-01-07 | 01:03

@jargent
Nee, ik vraag het jou. Wat is dat voor ontwijkend gedrag? Geef toch eens gewoon antwoord of kom niet met die groteske claims.

CoJoNes | 18-01-07 | 01:03

Ik zie mezelf meer als een Non-Theist trouwens.

vander F | 18-01-07 | 01:02

@vander F

Respect, pff wat een goedkoop word tegenwoordig, respect voor de medemens heb ik zat, respect voor mijn geloof heb je nooit. Inderdaad, ik heb het recht om te zeggen dat Mijn God de Enige is, als je dat niet zou zeggen ben je niet eens geloofwaardig meer, je behoort je God als Monotheist tot de enige te bestempelen, als je meerdere Goden gaat erkennen ben je verkeerd bezig, zoals de katholieken doen.

RooKuuU | 18-01-07 | 01:02

@jargent 18-01-07 @ 01:00
Er zijn wel meer geestelijk zieken.

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 01:01

@RooKuuU 18-01-07 @ 00:57
Als jij echt bewijs heb kan je dat altijd aan de rechter voordragen, maar natuurlijk.... die zit ook in het complot. Altijd lachen die complottheorieen.

wapenfeit | 18-01-07 | 01:01

@RooKuuU 18-01-07 @ 00:56,
ga je weer,
ver voor Darwin werd God al richting sprookjesland gestuurd hoor.
Verder barst het van de Goden, alsof jij het alleenrecht hebt om te zeggen dat jou God een grotere heeft dan een ander.
Beetje respect voor je medemens zou je sieren.

vander F | 18-01-07 | 01:00

@Wishbone

Aan zion-dictatuur kan ik niet tippen, tenminste Nog niet ;).

RooKuuU | 18-01-07 | 01:00

@Rookuuu
Darwin had gelijk, spellen kun je igg niet.

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 00:59

RooKuuU 18-01-07 @ 00:57

Kom maar op............

Wishbone | 18-01-07 | 00:59

De hele term Atheïst is belachelijk, dan ben ik ook een Avogelist een Aspaghettimonsterist. Als je jezelf Atheïst noemt, dan ga je dus moeite doen om aan te geven dat je niet gelooft in iets wat voor zeker niet bestaat. Ben ik dan gek?

CoJoNes | 18-01-07 | 00:58

@wishbone

Ik kan het tegendeel aantonen, er zijn zat bewijzen die de Holocaust in twijfel kunnen brengen, maarja verder op ingaan is zinloos want dit stukje historie is ILLEGAAL om te ontkennen :(.

RooKuuU | 18-01-07 | 00:57

miko 18-01-07 @ 00:49

Ik heb het opgezocht en je hebt helemaal gelijk... bedankt voor je correctie..

jargent | 18-01-07 | 00:57

Cryptocheilus 18-01-07 @ 00:51
De denkfout die jij maakt, is dat je veronderstelt dat de Polen hier willen blijven, net zoals de Turken of Marokkanen. Niets is echter minder waar. Deze mensen willen gewoon wat geld verdienen en weer terug naar huis. Zelfs mijn ouders, die samen met mij in 1988 naar Nederland zijn gekomen, zijn inmiddels naar Polen teruggekeerd. Als ik genoeg geld heb verdiend om een eigen bedrijf op te starten, zal ik hetzelfde doen. Je hoeft je dus echt geen zorgen te maken om Marokkaanse toestanden.

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 00:57

RooKuuU 18-01-07 @ 00:56

Theorieën die allemaal wel op wetenschap gebasseerd zijn en niet op een heilig boek

De Vogel | 18-01-07 | 00:56

Stelletje darwinisten hier, Er zijn zat theorieen die de hele Darwin theorie de bak in gooien, Darwin was een racist, hij beweerde ook dat het blanke ras aan elke ras superieur was in Alles. Dat zegt genoeg over zijn geloofwaardigheid.

RooKuuU | 18-01-07 | 00:56

@jargent
Ok, nog een eenvoudige vraag dan: Welke weldaad en levensvreugd brengt ons de islam?

CoJoNes | 18-01-07 | 00:55

RooKuuU 18-01-07 @ 00:51
Hoe voelt het nou,gehersenspoeld zijn?

tasmaniandevil | 18-01-07 | 00:55

RooKuuU 18-01-07 @ 00:51

Ach het leuke is alleen maar dat ik het wel kan aan tonen en jij niet.............

Wishbone | 18-01-07 | 00:54

Jezus,@jargent zijn post leest weg alsof het door een computer geschreven is.DAT is het probleem.

de grote Anti | 18-01-07 | 00:53

@de grote Anti 18-01-07 @ 00:49
Nee, wetenschap is op basis van feiten conclusies trekken.

CoJoNes | 18-01-07 | 00:53

RooKuuU 18-01-07 @ 00:28

Maar waarom maken de gelovige er dan altijd zo een probleem van als wij(ongelovige)daar niet naar toe willen??laat me met rust met je boekje!!Jouw god mag me veroordelen als die tijd daar is.Ik ben er niet bang voor, ik maak het toch niet mee, net zoals jij.De wormen dat is je toekomst!

miko | 18-01-07 | 00:53

jargent 18-01-07 @ 00:43
Ziolutsers zelfdestructief? Dus als erg geen aanslagen meer geweest zijn van palestijnen als het mooie muurtje af is noem jij dat zelfdesctructief... hmmm jaja..... logica hahahaha

tasmaniandevil | 18-01-07 | 00:52

Wat ik een echt zorgwekkende ontwikkeling vind, is dat zelfs Peter Breedveld van Frontaalnaakt.nl, een begenadigd denker en intellectueel zich in laat pakken door subversieve moslima elementen. Het lijkt of zelfs hier de slag gewonnen gaat worden door het geloof van de vrede. Is het moedeloosheid? Overtuigende argumenten heb ik namelijk nog nergens gelezen, of zou ook hij weer gewoon rustig boodschappen willen doen?

CoJoNes | 18-01-07 | 00:52

Afijn,
er is geen eens een God dus waar hebben we het over,
alsof we over Sinterklaas annex de kerstman lopen te lullen.

Zelfs een kind van 8 is daar al uit.

(zolang je ze niet lastig valt met enge verhalen over branden in een ongedefenieerde plaats)

vander F | 18-01-07 | 00:52

@vander f

tawheed is het enige ware monotheisme !

@wishbone

Sinds de arabische Nederlaad op de Terroristische staat israHel is het anti-semitisme in die gebieden sterk gegroeit inderdaad, ach bekijk het zo... toen ik nog een jongen van 10 was kwam er een jongetje van 6 naar me toe die vlak bij me woonde, hij zij ben jij een aap? ik zeg nee met een verbaasde kop, en toen zij die jongen, mijn vader zegt dat mensen die niet op witte mensen lijken en bruin zijn enof een brede neus hebben apen zijn. Zo begint het anti zijn van iets, papa of mama zegt dit en dat en neem je het aan. Alleen zou het gek als er een moslim meisje die hier en daar propaganda meekrijgt van papa en mama en dat ze joden zou haten? en dat dat ook mijn schuld zou moeten zijn? Het is nog maar een kindje, hoe serieus kan je die nou nemen? Ik moest lachen toen ik dit filmpje voor het eerst zag, niet om haar uitspraken, maar om haar schattigheid ^^.

De Gevaarlijkste vorm van indoctrineren word toegepast door de Zion-Imperialisten, dat het is indoctrineren van hele grote groepen doormiddel van de beste propaganda-machines in te zetten, het is zo onopgemerkte propaganda omdat je bijv. op je jeugd al meekrijgt op een basisschool bijv. wat wel goed is etc.. Je krijgt dingen te horen die later op een latere leeftijd moeten geintergreerd zijn op je herens, de kleinste stomste voorbeeld is de Holocaust, je zult er niet om twijfelen enof bij nadenken dat die 6miljoen misschien wel 300.000 waren (voorbeeld dit beweer ik niet).

Helaas gaat ik nu slapen wie weet spreken we verder.

RooKuuU | 18-01-07 | 00:51

@CoJoNes 18-01-07 @ 00:40

Ik wist wel dat je met zo'n strategie naar die site zou gaan. Toch vind ik dat het nog heel erg meevalt waar je mee komt aandragen. Dat is een pluim dan voor die site, want ik heb hem ook uitgevlooid. Kijk, ik stel mezelf niet de eis ziolutsers van hun moslimhaat af te helpen. Vanwege de hang naar Israel zal dat niet lukken. Maar ik denk wel dat ik uitermate slaag in het verstoren van jullie HOL-politiek, nl. de verspreiding van de moslimhaat, het oorlogstoken tegen moslims en het rondstrooien van leugens over moslims. Ik help jullie jezelf te ontmaskeren als het ware. Voor de rest heb ik er alle vertrouwen in dat wij in NL in exponentiele mate onze koers zullen wijzigen van het steunen van ziolutsers/Israel naar het aangaan van een partnership met moslims/Islam. Onze toekomst in het Westen is daar tenslotte het beste mee gegarandeerd. Israel en ziolutserts brengen ons alleen maar ellende....

jargent | 18-01-07 | 00:50

CoJoNes 18-01-07 @ 00:44
Je hebt gelijk. Die Agnosten en Atheisten zijn allemaal net zo gek als echte gelovigen. Ik verklaar mezelf een echte Ongelovige en ga nu met een gerust hart en een dikke L*L tegen mn meisje aanliggen.
Groeten iedereen.

Sabjo | 18-01-07 | 00:50

jargent 18-01-07 @ 00:27

Tonijnen maken geen jaarlijkse reis.het zijn opportunische reizigers.Ze gaan waar er eten is.Mischien bedoelde je de Zalm??

miko | 18-01-07 | 00:49

Hmm @Cojones.. Wetenschap.. is dat niet citaten uit je hoofd kunnen opdreunen ofzo?

de grote Anti | 18-01-07 | 00:49

@CoJoNes
Voor Goden en Prinsessen moet je altijd een verdieping lager kijken. En tadaa!! Daar sta ik. Eeej, One out of two aint that bad.. Also sprach Wurmpje Zarathustra

Worm van der Waarden | 18-01-07 | 00:46

LOL@mezelf
Ik zie het nu pas, ik gebruik wetenschap als basis, laat dat nou net iets zijn waar de moslims helemaal geen kaas van gegeten hebben.

CoJoNes | 18-01-07 | 00:46

-weggejorist-

de grote boze wolf | 18-01-07 | 00:46

@de vogel
Een vriend!

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 00:45

@RooKuuU 18-01-07 @ 00:41

Nou,moet je die Sibirische gevangenissen is zien.. zo koud dat het brand als de hel..

de grote Anti | 18-01-07 | 00:45

Perverse honden
Echte klootzakken
Domme eikels
Ongelofelijke minkukkels!

Kwispel | 18-01-07 | 00:45

@Cryptocheilus
Oostblokmaffia, zielige sufferd leg dat maar eens uit aan alle Poolse Nobelprijs winnaars. Je hebt gewoon geen flauw idee over de Oostbloklanden. Net als de gemiddelde Nederlander zie je ons als een soort achterlijke bende. Waarom hebben de Russen dan als eerste een mens in de ruimte gestuurd, terwijl ze een veel kleiner budget hadden? Waarom hebben de Oostbloklanden zoveel geleerden? Wat jij ziet, zijn de autodieven die als eerste de oversteek gemaakt hebben, mede door de armoede van het communisme.

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 00:44

Ik wéét dat er geen god bestaat. Het is een feit, kun je lang lullen, kun je kort lullen. God (of hoe je het beestje maar wilt noemen) bestaat niet, puur op wetenschappelijke basis.

CoJoNes | 18-01-07 | 00:44

@tasmaniandevil 18-01-07 @ 00:35

Dag duiveltje van me... ik heb Cojoontje de weg naar Kennis en Verrijking gewezen maar hij koos om dom en verstard te blijven... hahahhahahha... ziolutsers zijn zelfdestructief.... heb ik altijd al beweerd... jij ook overigens... hahahhahha

jargent | 18-01-07 | 00:43

@jargent 18-01-07 @ 00:41

He, Ik haat Moslims en Joden, wat ben ik dan?

De Vogel | 18-01-07 | 00:43

RooKuuU 18-01-07 @ 00:32

Ziolutsers is een samensmelting van zionisten, loosers en prutsers. Zionisten zijn vaak erg kortzichtig en zelfdestructief dus die term dekt de volledige lading. Zionisten zijn ook loosers omdat ze uit angst voor het lot van Israel haat zaaien jegens moslims onder ons Westerlingen, oorlog stoken tussen ons Westerlingen en de moslims en leugens rondstrooien over moslims bij ons in het Westen. Heb ik allemaal een broertje dood aan.

Ik vind het zelf erg mooi gevonden, maar ik ben een weinig bescheiden heerschap of dame, over dat laatste wil ik effuh geen uitsluitsel geven haha... Ziolutsers daarentegen krijgen stuk voor stuk een hysterische crisis als ze deze confronterende term tegenkomen.... hun probleempje... moeten ze maar harder hun best doen ons onze vrijheid van meningsuiting af te pakken....

jargent | 18-01-07 | 00:41

@de grote anti

Lutser, de ongelovigen vallen de gelovige aan zul je bedoelen.

En leer lezen, ik heb het woordje hel nergens gebruikt, een gevangenis is helemaal niet te vergelijken met een Hel.

RooKuuU | 18-01-07 | 00:41

@RooKuuU 18-01-07 @ 00:35
Atheisme = Ik geloof dat God niet bestaat
Helaas denk ik heel anders over dit soort dingen dus ik ben geen atheist. Mischien een agnost maar dan moet ik eerst de definitie nog s nalezen.

Sabjo | 18-01-07 | 00:41

@RooKuuU 18-01-07 @ 00:35,
niet zo etnocentristisch jongen,
er lopen meer mensen op deze aarde rond dan alleen Judaistische monotheisten,
allen schepselen Gods.

God heeft geen fanclub of zo.

vander F | 18-01-07 | 00:40

He pssstt..@RookuuU

(Als aarde een hel is voor gelovigen,waarom vallen ze dan 'ongelovigen' lastig ipv meteen instant te stoppen met roken..? Ik zou het wel weten,ik zou lekker naar de hemel gaan..)

de grote Anti | 18-01-07 | 00:40

-weggejorist-

de grote boze wolf | 18-01-07 | 00:37

bottehond 18-01-07 @ 00:28:
Toch weer die huurlingen van je.
Ik heb onderhand genoeg van die oostblokmaffia.
Daar kom je namelijk ook niet meer van af.

Cryptocheilus | 18-01-07 | 00:37

@vander F

Huh? Echt waar? Sinds wanneer bestaat die religie genaamd ''Atheistisme''?

God heeft al vanaf de Torah duidelijk gemaakt wie wel en wie niet erin komen.

RooKuuU | 18-01-07 | 00:35

En ze hebben helemaal gelijk. De moskee zegt wat iedereen denkt en de aanhangers doen wat de moskee zegt.

drivebyguy | 18-01-07 | 00:35

@RooKuuU 18-01-07 @ 00:28,
suffie,
mocht er al een Hemel zijn is het aan God om te oordelen,
en komt ieder goed mens er in, welk geloof of Atheist dan ook.
Dat is aan God alleen.
Jou gedachte verdiensten aan God zijn meningsloos in het aangezicht van de Heer.

vander F | 18-01-07 | 00:32

@v Maerlant 18-01-07 @ 00:15

islamlib.com/en/aboutus.php

Op deze website zul je leren dat naast de Koran en de sunnah ook de interpretatie een bron is. Zij spreken over een poort van de ijtihad die ooit dicht is gegooid en die ze met man en macht weer proberen te openen. Overigens ook het standpunt van ene Bolkestein... ik denk dat wij in het Westen ons volle gewicht erin moeten gooien om die poort op een kier te zetten en de scharnieren goed in de olie drenken. Dat is de oplossingsgerichtheid van onze Verlichte traditie. Jullie ziolutsers zitten vast in de verstarde visies van precies die extremisten die jullie zeggen te bestrijden....

jargent | 18-01-07 | 00:32

@bottehond
Waar komt die foto vandaan, is dat Oosterbeek of de Grebbeberg? Ik heb beide kerkhofen bezocht zeer indrukwekken, 2 van mijn ooms hebben in Nederland gevochten, eentje is helaas in 1944 gestorven.

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 00:32

@jargent

Wat bedoelt u met ziolutsers?

@ahsaveros

Ik heb niks tegen u, haten in de virtuele wereld, nee dankje. Is Goed Shalom/Salaam.

Alleen ik ben bang dat zeker 80% op GS goed stukje Zionistische geindoctrineerd is. Gehersenspoelde mensen, helaas krijg je die onzin al mee vanaf je Kleuterklas en je TV. I love internet.

RooKuuU | 18-01-07 | 00:32

CoJoNes 18-01-07 @ 00:26

Mooie post van je CoJoNes. Ik geef de goede raad van ome Botte effe door: laat je niet opnaaien. *lodderoogt alvast dankbaar naar Bottehond voor nachtrustpermissie en logt uit*

v Maerlant | 18-01-07 | 00:29

RooKuuU 18-01-07 @ 00:26:
Ja en ook nog ontkennen.
I rest my case

Cryptocheilus | 18-01-07 | 00:29

IgorTheHorrible 18-01-07 @ 00:25

Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam West en kom er nog regelmatig. :)

ssoass | 18-01-07 | 00:29

rechtstreeks het woord van allah.. maar allah bestaat niet.. net als sinterklaas en de kerstman.. oftewel hele stripboek van hun gaat nergens over..

Killin Ark | 18-01-07 | 00:29

@Cryptocheilus 18-01-07,
het zij dan ook mannen hè,
geen vrouwen,
die blijken nog wel eens te kunnen redeneren zie Esmaa.

vander F | 18-01-07 | 00:28

@ Igor

Relaxx... sommigen plagen je, anderen willen je RAUSS! Je weet over wie we het hebben. Niet happen. Ik vind Peaulen, Kroaten en natuurlijk de Serven goud voor 0031.... die begrijpen wat er aan de hand is en weten de |Vrijheid voldoende te waardenen dat ze wederom (wat de \peaulen betreft) voorop zullen gaan in de strijd. R*E*S*T*E*C*P*

home.planet.nl/~heus0067/graven/graf/p...

bottehond | 18-01-07 | 00:28

@Cojones

De aarde is een paradijs voor de ongelovige, De aarde is als een gevangenis voor een Gelovige, snapt u dat? De hemel is niet gratis mijn vriend.

RooKuuU | 18-01-07 | 00:28

@ssoass 18-01-07 @ 00:20
Zoals je zegt: Er is voorshands geen enkele reden.....

CoJoNes | 18-01-07 | 00:28

@RooKuuU 17-01-07 @ 23:34

Jawel chaver! U toch ook? ;-)
Kom, laten wij tweeen vrede sluiten en goed profiteren van deze waan, hmmm...?

*smijt een dilemma neer op de vroege donderdag*

Ahasveros | 18-01-07 | 00:27

CoJoNes 18-01-07 @ 00:14

Hahahha... sorry hoor... jij durft dat te zeggen als ziolotser in deze tijd van moslimbashing.... je draait effuh de wereld om... hahahha... het zijn juist ziolutserts die de afgelopen 50 jaar overknuffeld zijn (daarom zijn ze idd zo verweekt geraakt) en moeten de moslims hier bij ons in het Westen TEGEN de stroom in hun posities zien te bereiken (dat verklaart ook hun kracht idd, vergelijk het met de kracht van de tonijn op het eind van zijn jaarlijkse reis). Het is juist de Israellobby die met de oorlog in Irak volledig zijn hand heeft overspeeld en haar grootste vriend enorm heeft verraden door haar bij elkaar gelogen intelligence te geven (denk je dat Powell nog aardig zal zijn voor zionisten?). Het is juist aan de ziolutsers die het wapen van het antisemitisme kwijt zijn geraakt sinds Pim Fortuyn om zich in de grotemensenwereld met volwassen tegenspelers te meten. En te oordelen naar het verlies van Israel tegen het piepkleine Hezbollah is het echt al enige tijd een achterhoedegevecht geworden. Moslimbashing is over het hoogtepunt heen... enter ziolutserbashing in het komende decennium....

jargent | 18-01-07 | 00:27

@Cryptocheilus 18-01-07 @ 00:24

Nee ik ben niet ziek.

RooKuuU | 18-01-07 | 00:26

@jargent
Ik blijf het vreemd vinden. Ik stel de vraag, omdat het een essentiële is, mijns inziens. Het zegt álles over de positie van de Kuffar in de Islam. Het zegt ook alles over de absolute overtuiging van het eigen gelijk en de blindheid die gepredikt wordt door de Koran tot het letterlijke woord van Allah te benoemen.

Jij geeft geen antwoord op een vraag, waarop ik BANG ben het antwoord te weten, ik verwacht van jou dat je afstand neemt van racistische en genocidale wensbeelden uit de Koran, is dat teveel gevraagd?

Omdat je dat niet durft en mag, verschuif je het probleem naar mij, een oude truc in de moslim wereld, de reden ook, dat ieder gesprek over interpretie van de Koran eindigt in ruzie of een oprisping van leugens en draaikonterij.

Moslims kennen geen zelfkritiek, de islam is intrinsiek niet geschikt voor zelfkritiek, immers dat betekent expliciet kritiek op allah. Je bevestigt het keurslijf waar je religieus in geperst bent. De banden strak aangehaald door familie en geloofsgenoten, je kent geen ware vrijheid, als je enige vrijheid de vrijheid is van een geschrift van 1400 jaar oud. I pity you, en dat meen ik.

CoJoNes | 18-01-07 | 00:26

@ssoass
Moet je eens in Ede, Veldhuizen komen kijken muppet. In Nederland is het net zo erg, je komt gewoon je wijk niet uit.

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 00:25

@jargent @Ciyaal @ RookuuU
Next ip, next ban,nieuwe nick.
Zelfde verhalen.
Veel geschreeuw, weinig wol.
Plempt het log met onzin vol.
zal niet naar Uw comments talen,
past maar 1 woord, dat is sick.
abccba.

Cryptocheilus | 18-01-07 | 00:24

Ideaal.

Kabouter Puntlul | 18-01-07 | 00:24

bottehond 18-01-07 @ 00:22

Thanks sir. Permission to go now sir? Bit sleepy sir...

v Maerlant | 18-01-07 | 00:23

@ssoass
in Engeland regent het ook vaker, dat verklaart dat ze daar vaker burka's dragen..

Lesbeau's4ever | 18-01-07 | 00:23

King of controversy 17-01-07 @ 23:33
(zodat je niet hoeft terug te scrollen: je vraagt me waarom ik denk dat Islam in 40 jaar tijd kan integreren.)
Dat denk ik ook niet. Ze zijn nu bijna 40 jaar bezig en ze hollen per jaar verder achteruit. Plotseling zijn handjesschudden een taboe voor moslims, en hoe ze al die jaren hebben overleefde zonder buurtvaders en hallal-vlees is mij een raadsel. Ik zie twee verschillen in jouw vergelijking. Ten eerste stond de "vrouwencultuur" niet lijnrecht tegenover die van de mannen. Hoe ze het ook wendde of keerden: ze hadden elkaar nodig. Ten tweede betreft het hier een sociaal conflict, geen cultureel. Een eeuwenoud conflict wat langzaam maar zeker aan het veranderen was: geen verschillende culturen met een tijdskloof van 1000 jaar die op elkaar afgestemd moesten worden. Daarnaast zag ik de dolle mina`s niet in grote getalen bomaanslagen plegen op mannen, vrouwen, kinderen, van elk ras en elke religie. Maar nu wil ik niet gaan polariseren. Míjn bescheiden conclusie is dat Islam in haar huidige vorm geen plaats heeft in de westerse beschaving. De Islam moet moderniseren, en dat moet ze maar lekker thuis doen. Jammer dat ze, geïsoleerd in een westerse beschaving en overgeleverd aan arabisch gesponsorde radicale gekken, en een conservatisme waar bush U tegen zegt geen enkele kans op positive ontwikkeling. Nogmaals: de doelstelling is dat álle moslims mee kunnen in onze samenleving, niet 10% of 20 of 30.

Koekje-dr-bij? | 18-01-07 | 00:23

@RooKuuU 18-01-07 @ 00:19
Jij bent grappig. Ben je acteur? Zo dragen ze ook Shakespeare voor. Praat je de hele tijd zo of alleen als je stoned bent?

Sabjo | 18-01-07 | 00:22

@ v Maerlant, laat je niet leegzuigen door die hitsige jeaudsche van het andere geluid slet..... no kidding en ik heb Flipsen een rechtse directe verkocht, as you requested, sir.... Je bent in absolute topvorm...

bottehond | 18-01-07 | 00:22

*stemt de volgende keer toch maar op Wilde Geertje*

Perv | 18-01-07 | 00:21

@ IgorTheHorrible 18-01-07 @ 00:17
En de negers komen laatst als Chipolini in een bergetappe.

schele henk | 18-01-07 | 00:21

jargent 18-01-07 @ 00:18

Je hebt gelijk. Ik maak me zorgen over de Israeli's. Ze zijn de kanarie in de mijn. Ik hou van kanaries.

v Maerlant | 18-01-07 | 00:20

Uit het boek 'de vlieger' van Khaled Hosseini..

'Maar is het waar,bent U dan een zondaar,Baba?'
'Hmm.Baba beet een ijsklontje stuk.Wil je weten hoe je vader over zonde denkt?'
'Ja'
'Dat zal ik je dan vertellen,Amir,maar iets moet je goed begrijpen:je zult van die idioten met baarden nooit wat opsteken..'
Baba maakte een gebaar met zijn glas.Het ijs tinkelde.
'Wat de mullah ook mag beweren,er is slechts 1 zonde,niet meer dan dat.En dat is diefstal.Elke andere zonde is een variatie op diefstal.'
'Als je iemand vermoord,steel je een leven.Als je een leugen verteld,steel je iemands recht op de waarheid... En als je iemand bedriegt,steel je iemands recht op een rechtvaardige behandeling.'
'En als er een God is,mag ik hopen dat belangrijker dingen aan zijn hoofd heeft dan de vraag of ik whiskey drink en varkensvlees eet'.
.
.
(En zo hep je natuurlijk ook het stelen van iemands handtas,het stelen van onschuld,het stelen van iemands een leuk avondje uit etcetera blablabla..)

de grote Anti | 18-01-07 | 00:20

Als je het zo op TV ziet zijn de Moslims in de UK zowieso 10 keer strenger en ouderwetser (radicaler?) dan die van Nederland.

In Nederland zie je hoogstens een hoofddoek, in Engeland zie je regelmatig burkas rond lopen.
In Nederland lopen bijna alle Moslim mannen rond in niet religieuze kleding, in Engeland lopen er veel rond in Islamitische kledij.

In Engeland zag je die mannen met "Behead those who insult Islam" borden rond lopen.
In Nederland:

img115.imageshack.us/img115/4439/19660...

De problemen, behalve de paar Samir Atjes en Mo Btjes, lijken mij hier dus niet zo als ze die in de UK hebben.

ssoass | 18-01-07 | 00:20

Het is vervolgens volstrekt helder dat VROUWEN van Marokkaanse afkomst het goed doen op School,
dat blijkt al jaren.
MANNEN daarentegen...

Muhahahaha..

vander F | 18-01-07 | 00:19

@Cojones

Allah(swt) bereidt de Moslims voor op de overwinning!

De Ummah zal weer vlammen zoals het ooit heeft gedaan in de tijden van de profeet(vzmh).

De laatse 600jaar is de Ummah er verzwakt, maar in deze tijd waarin ik met mn jonge leeftijd mag mee maken hoe de Islam een opmars aan het maken is voelt erg lekker, ik dank mijn Heer daarvoor. De Islam heeft zijn beste tijd nog niet eens gehad, die gaat nog komen!

RooKuuU | 18-01-07 | 00:19

Heeft er iemand nog chips?

Sabjo | 18-01-07 | 00:19

v Maerlant 18-01-07 @ 00:10

Jij maakt je geen zorgen om de Islam... je maakt je zorgen over de Israellobby... vandaar je ziolutser-standpunt... je probleem is dat de Israellobby op sterven na dood is... de Islam daarentegen is springlevend.... dat is waarom ik als Westerling liever niet op een dood paard wed... en een pragmatische middenweg bewandel. Jij noemt het appeasement.... ik noem het niet Don Quichotte nagaan...

jargent | 18-01-07 | 00:18

@schele henk
Daar ben ik mij volledig van bewust. Sterker nog, het zijn de Ashkenazi Joden, gevolgd door de Chinezen en Japanners. Als Europeanen zitten wij in de middenmoot.

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 00:17

jargent 18-01-07 @ 00:12

De aan M. (okwdzsw) overhandigde koran zou een blauwdruk zijn van een soort van oerkoran die bewaard wordt in den hemel op enen stenen tafel. Het is het werk gods en daar moeten nietige mensenkinders met hun tengels afblijven. Dat is ook de reden voor de letterlijke interpretatie: 't is godenwerk, blijf ervan af. Da's de islamitische overlevering en dat kan CoJoNes ook niet helpen; zoiets maf verzin je zelf niet.

v Maerlant | 18-01-07 | 00:15

@jargent @Ciyaal @ RookuuU

Jullie zijn het gevaar niet in Europa, jullie hoeven geen flikker te doen, de EU lost al jullie problemen op. Als het er even op begint te lijken dat er iets van kritiek komt op het geloof de rgeloven, piepen jullie even met een man 50 iets over respect en Jihad en de EU spreekt schande van de polariserende islamkritiek.

Gezegd moet worden dat de moslim lobby ijzersterk en briljant goed is, maar ik heb het vermoeden dat de hand overspeeld raakt. Eens zal de islam uit die underdog positie moeten komen om de laatste slag te slaan, dat gaat gebeuren, daar zijn we het over eens.
Ik kijk er naar uit, hoe raar het ook klinkt. Laat maar eens zien wat de agenda is, open en bloot. Niet meer zielig doen, maar gewoon als volwassen strijders.

CoJoNes | 18-01-07 | 00:14

Herman Flipsen 17-01-07 @ 23:27

Je loopt mijlenver achter, Flipje. de tariq ramadans en aboe thaleb... dat zijn de wolven in schaapskleren.... terwijl jan en alleman zich drukt maakt over zo n zwakbegaafde oermoslim is tariq ramadan, de vijand die ik het meest vreesch hoogleraar geworden in 010.... ze schieten sneller op dan jij denkt....

bottehond | 18-01-07 | 00:14

@igor
hahaha, ja maar daarom is het nog wel leuk er quasi-serieux op in te gaan :-P
Of ik ben geweaun niet zo scherp meer, dat kan natuurlijk ook...

Autodrop1981 | 18-01-07 | 00:14

@tasmaniandevil dat bedoel ik ook. Andere gasten zijn niet van niveau, zet Bart Chabot neer of iets gelijks

Lesbeau's4ever | 18-01-07 | 00:14

@ IgorTheHorrible 18-01-07 @ 00:06
U is Pool? De Jeauden hebben trouwens het hoogste IQ ter wereld. Gevolgd door de Oost-Aziaten.

schele henk | 18-01-07 | 00:13

@CoJoNes 18-01-07 @ 00:03

Cojoontje, oud besje van me, je ziet toch aan je eigen post dat je niet geinteresseerd bent in een echt antwoord omdat je dat zelf reeds schijnt te bezitten..... Als je zo overtuigd bent van dat alles letterlijk vaststaat in de Koran en niet geinterpreteerd kan/hoeft te worden, dan sta je gewoon aan de kant van precies die extremisten die je zegt te willen bestrijden.... hahaha... treurig voor je.... voortdurend aan de verkeerde kan eindigen.... eerst moet je echt je blik op openminded zetten wil je met je vragen verderkomen dan alleen maar een doorzichtige poging tot het afkraken van 1,5 miljard moslims... je bijt je tandjes alleen maar stuk...

jargent | 18-01-07 | 00:12

Ohja, en nu ik het toch over wakker liggen heb...
eh, welterusten, maak het niet te laat, handjes boven de dekens, tot morgen, slaap lekker. Of zie maar wat je doet ;-)

Autodrop1981 | 18-01-07 | 00:12

@Autodrop
Het was maar een plaagstootje, waar het om gaat, is dat Oost en West-Europa de krachten bundelt tegen de moslimhordes.

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 00:12

Lesbeau's4ever 18-01-07 @ 00:08
Je hebt gelijk ze is ook zeker niet dom,maar als je naar de rest van de BN'ers kijkt is het dan dus ook geen verrassing dat ze de beste van de BN'ers blijkt te zijn.

tasmaniandevil | 18-01-07 | 00:11

@Cojones,
antwoorden ontwijken is duidelijk Jargents favo bezigheid,
tenzij hij werkelijk geen sjoege heeft.

vander F | 18-01-07 | 00:11

Leuk zo'n nutteloze reli-discussie. Ik geloof dat god niet bestaat. Mag ik nu ook meedoen?

Sabjo | 18-01-07 | 00:11

Gut, zijn er nog mensen die jargent en rookuuu serieus nemen? Wat plebs...

dlseth | 18-01-07 | 00:11

@CoJoNes 18-01-07 @ 00:00

Wat doe je zo zielig jongetje, iedereen die Deelgenoten enof andere goddelijke wezens erkent dan Allah(swt) word vervloekt. Niet ALLEEN Christenen enof Joden, alles!

31. Zij hebben naast Allah hun geleerde mannen en hun monniken tot Heren genomen. En ook de Messias, de zoon van Maria, hoewel hun was bevolen slechts de ene God te aanbidden. Er is geen God naast Hem. Hij is verheven boven hetgeen zij met Hem vereenzelvigen.

Duidelijk genoeg, Mensen van het boek die zo'n gruwelijke daad begaan.

RooKuuU | 18-01-07 | 00:11

@IgorTheHorrible
ja, das ook niet zo moeilijk als je Bonnie stClaire stuurt ;-)
Ehm, en was de nederlandse afvaardiging wel een doorsnee van de nederlandse bevolking? En gold dat ook voor de poolse afvaardiging? Tja, het blijft wat nattevingerwerk he en gelukkig zal niemand weten welk land nu echt het hoogste IQ-gemiddelde heeft. Maar eerlijk is eerlijk: Polen schijnt dit jaar beter te zijn dan Nederland, dus: gefeliciteerd.
Zal er niet van wakker liggen trouwens... :-)

Autodrop1981 | 18-01-07 | 00:10

Jullie kunnen wel zeiken over het christendom maar er is niets beters (ondanks dat ik niet naar de kerk ga) dan in de naam van een gekruisigde Jood moslims afmaken om Europa te redden.

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 00:10

@jargent @tasmanian
wel moet gezegd worden dat zij iets in wetenschap had gestudeerd (wat weet ik niet meer).. en de rest van de BN'ers stelt geen kleaut voor.. presentatoren (niveau pabo al niet lager), dj's (xtc gangers) en zuipvrouwen

Lesbeau's4ever | 18-01-07 | 00:08

@jargent 18-01-07 @ 00:03,
open deur.
Is Lam
Christen Dom.

vander F | 18-01-07 | 00:08

@IgorTheHorrible 18-01-07 @ 00:06

if you can't beat them, anexeer them, ofzeau.

De StoorZenDer | 18-01-07 | 00:07

Polen had een hoger IQ dan Nederland in de Europese IQ-test. Eat that funkers!

IgorTheHorrible | 18-01-07 | 00:06

@v Maerlant 18-01-07 @ 00:01

Dat is een self-fulfilling prophecy. Wij in het Westen kunnen dat proces een definitieve zet geven door de extremisten te isoleren en te marginaliseren en deze vrijzinnige tak juist te stimuleren. Oftewel fatalisme leidt tot niets en optimisme geeft ons onze zelfcontrole terug...

jargent | 18-01-07 | 00:05

jargent 18-01-07 @ 00:03
Nogmaals de corpsballen scoorden gemiddeld hoger dan Esmaa en de echte winnaar had een IQ van 140. Maar goed bepaalde feiten weglaten als het je uitkomt is een van je favoriete hobbies hahaha.... hahahhaaha

tasmaniandevil | 18-01-07 | 00:04

@Ciyaal 17-01-07 @ 23:51,
er staat trouwens helemaal niets over homo's in de bijbel.

vander F | 18-01-07 | 00:04

Ciyaal 17-01-07 @ 23:51:
Het heeft allemaal weer een hoog Kouwes-gehalte. Kouwes is grappig,jij niet.
Onze god die is de beste , hij is wereldkampioen.(van Klooten en de Biel) en jezus had genoed aan wijn. Verder wens ik je veel succes met het verkondigen van je geloof.
Tip:
Zet voet tussen de deur (maar dat doe je al)

Cryptocheilus | 18-01-07 | 00:03

@jargent 17-01-07 @ 23:57
Da's typisch. Volgens mij kan een vraag nooit afbrekend zijn, een antwoord wel. Een ouwe truc, vrienden, probeer maar angstvallig een masker op te houden. Er staat letterlijk in de Koran: En de steen zal zeggen, hier achter mij zit een jood en het is uw plicht hem uit te roeien.

Geen woord spaans bij. Dus, vanwaar de omtrekkende beweging?

CoJoNes | 18-01-07 | 00:03

Engelsen meer wereldkennis dan Nederlanders... hm, baude uitspraak. En nog wel door British Empire? Wow...
En wie dacht je waren in die tijd dag in dag uit aan het knokken tegen die Engelsen en hebben zelf ook een aardig imperium weten op te bouwen? Nou?
Of hebben we het nu over een ander tijdvak? Trouwens, in dat tijdvak was kennis nou ook niet bepaald van belang. Tenminste niet in die mate waarin dat nu is...

Autodrop1981 | 18-01-07 | 00:03

Er is een heerlijke discussie gaande bij "moslima Esmaa wint Nationale IQ-test". De volgende post zal ik jullie niet onthouden al ben ik het er natuurlijk niet mee eens:

Mo slim ?
Christen dom ?

Ex-postbode 17-01-07 @ 23:54

www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/01/es...

jargent | 18-01-07 | 00:03

@ Ciyaal 17-01-07 @ 23:51

Ik heb ook een vraag. Als die Quran zo belangrijk was waarom gaf meneer Allah hem dan niet door aan een geletterd persoon. (Kun je je natuurlijk afvragen dat als ie 'm toch per se aan Mo'tje wou geven hij, als creator van 't heelal, niet ff met z'n vingers knipte om hem alfabeet te laten zijn. Of gewoon zelf ff produceerde om door te geven?) Nu is 25% van de Quran volslagen gezwets wat door de meest ingelezen apologeet niet is uit te leggen.

schele henk | 18-01-07 | 00:02

Achja, snap soms niet helemaal waarover iedereen zich zeau druk maakt heur. Als de moslims hier een staatgreep willen plegen, want daar gaat het hier om als we bashen maar niemand spreekt dat uit, dan zijn we in 1 vingerknip opeens solidair met elkaar toch? hollanders!?

Nee dan vergeten we direct dat gezeik over die schutting met de buren en strijden we samen tegen hun!!!

//einde science fiction

De StoorZenDer | 18-01-07 | 00:01

jargent 17-01-07 @ 23:59

Nice - dat meen ik - maar helaas too little, en most probably... too late.

v Maerlant | 18-01-07 | 00:01

@coholta

Een Jood is mijn broeder als die zich bekeert tot moslim, net zoals een Christenen en of andere gelovige.

Of iemand een goede mens is? Tja dan zal ik diegene toch echt persoonlijk moeten kunnen, ik ga niet zijn volk/ras generaliseren op zijn goedheid.

RooKuuU | 18-01-07 | 00:01

Probleem is dat elke moslim de koran anders interpreteerd. Ik vind het toch vaag vinden.. Islam, jodendom, en christendom komen allemaal van Adam & Eva en toch zijn ze alle drie totaal anders.
Ook raar dat de Mohammed opeens heeft gezegd; draag hoofddoek, vrouw niet gelijk, westen is slecht, heaumeaux zijn slecht.. -> dit blijkt uit de weg die de islam is ingeslagen sinds de profeet is gekomen, terwijl de islam voor vrede staat.

Lesbeau's4ever | 18-01-07 | 00:01

Over moslims gesproken. Gisteren op FOX, vandaag via AppleTV (met dank aan ipodnova.tv) integraal op mijn thuisbioscoop: 24 de eerste vier afleveringen. Geenstijl.tv+YouTube... kansleaus...

Niels | 18-01-07 | 00:01

In At-Taubah:

30. En de Joden zeggen: "Ezra is de zoon van Allah" en de Christenen zeggen: "De Messias is de zoon van Allah." Dit is, hetgeen zij met hun mond zeggen. Zij spreken de woorden na van degenen die v&#1614;&#1614;r hen ongelovig waren; Allah's vloek zij over hen, hoe zijn zij afgekeerd!

CoJoNes | 18-01-07 | 00:00

@RooKuuU,
maar maak je geen zorgen,
ik ben Atheist en ik vind het allemaal evengrote flauwekul.

Satan my ass, categorie Sinterklaas en Roodkapje wat mij betreft.

vander F | 18-01-07 | 00:00

@vander F

Zij zijn geen monotheisten, zij aanbidden de duivel en alles wat niks met God te maken heeft.

RooKuuU | 17-01-07 | 23:59

RooKuuU 17-01-07 @ 23:46
Dus een jood is alleen goed als hij zich bekeert tot moslim, of heb ik hee een en ander gemist in de docu's

coholta | 17-01-07 | 23:58

@Ciyaal 17-01-07 @ 23:51
Als iedereen de Qur'an ook zo interpreteerd is er niets aan de hand. Helaas zijn er veel te veel mensen die uit datzelfde boek halen dat je homo's van een flatgebouw moet gooien. Als alle moslims daar nu eerst met z'n allen een beslissing over nemen dan praten we over 367 jaar verder, oke?

Sabjo | 17-01-07 | 23:57

Iedere zijn Geloof!

Laat Engelse zaak voor Engelse, Hou jullie Nederlandse bemoeizucht voor jullie zelf

Engelse zijn meer beschaafd dan jullie, hebben meer wereld kennis (door British empire) dan jullie

Nothing to worry, keep Britian tide,farafaxis

Welterusten peepz

Ciyaal | 17-01-07 | 23:57

CoJoNes 17-01-07 @ 23:52

Mag ik je verwijzen naar een veel deskundiger instituut wat dat betreft:

www.zaytuna.org/

Zaytuna is opgericht door Hamza Yusuf vroeger Mark Hanson genoemd: en.wikipedia.org/wiki/Hamza_Yusuf
Kan je een goed antwoord geven.

Maar of je dat antwoord zult slikken, eitje van me, is een 2e, ik betwijfel het, want je zoekt vaak niet naar afdoende antwoorden doch hebt juist een zucht naar afbrekende vragen....

jargent | 17-01-07 | 23:57

@RooKuuU 17-01-07 @ 23:41
Afijn,
Alle tempels zijn dus geweid aan Satan.
Zeggen alle gelovigen tenminste over andersgezinde tempels.
Alle aanbidders in tempels volgen dientegevolge dus aanhangers van Satan.

Lekkere jongen ben jij dan, met de Sheitan in je kontzak.

vander F | 17-01-07 | 23:57

Ciyaal 17-01-07 @ 23:51

Er valt niets te interpreteren aan de koran. Je geeft het zelf aan: is het volmaakte woord van allah, afblijven met mensenhanden. Dat maakt de zaak net zo hopeloos.

v Maerlant | 17-01-07 | 23:55

Het was allemaal erg boeiend maar ga nu nog effe naar "de staat van verwarring"kijken dan nog een klein fapje doen en slapen dus allemaal toedeloe

befke | 17-01-07 | 23:55

@jargent 17-01-07 @ 23:50
Jargent, jonge vriend, je compaan Cyiaal heeft duidelijk niet jouw cojones, vertel jij me eens: Klopt het dat in koran staat dat joden en ongelovigen varkens zijn en dat het de plicht is van een goede moslim om hen uit te roeien?

CoJoNes | 17-01-07 | 23:52


Ok dan, 1 simpele vraag:
Is het waar, dat in de koran staat dat Joden varkens en apen zijn, en dat het jullie plicht is hen net als homo's uit te roeien?

Is de Q'uran het letterlijke woord van Allah aan Mohammed?

Simpele vragen toch? Geef eens een simpel antwoord.

@CoJoNes
Hier is je antwoord, in de koran staat dat jodendom en christendom hun heilige boeken, de boeken van Allah waren(Torah, Bijbel), het is niet meer in origine,kortom menswerk. de Qurán is de woorden van Allah, is altijd hetzelfde geblijven, niks aan verandert, geen menswerk.
Allah erkent ook dat de rechtvaardigen onder de joden en christenen ook in de hemel zullen belanden, niet allemaal, zo ook moslims, alleen Allah weet wie in de hemel zal eindigen. In de Koran worden de joden, de christenen, de Muslims, de idolaar, de ongelovige gesproken.
Zoals de profeet Mohamed(vzmh) zei "zien is geloven, het is je plicht om kennis te vergaren" Do not belief things/saying of others just like that, find out for yourself" bij deze zeg ik jouw CoJoNes, lees de koran,interpetatie zelf, daar zul je antwoordt op je vraag vinden.
homo's uit te roeien? laat me zien waar dat in de koran staat ?homo is een daad die Allah heeft afgekeurd, ook in Bijbel etc van wat er woord van Allah er nog over is in Bijbel. Allah heeft ze geschapen en Allah wat hun verdienste is bij hem is niet mijn taak of Moslims taak om homo's te gaan vermoorden etc. sorry, hoor Allah verwacht van de Moslim dat die op recht pad te gaan dan de duivel te gaan uithangen zoals het in de koran staat

Ciyaal | 17-01-07 | 23:51

@Cryptocheilus 17-01-07 @ 23:41,
is bij mij appeltje-V trouwens..

vander F | 17-01-07 | 23:51

King of controversy 17-01-07 @ 23:47

Kwam er ook een varkentje met een lange snuit of was er dat teveel aan voor het goede kind?
-
Herman Flipsen 17-01-07 @ 23:47

Bewonderenswaardig van je, maar waar KOC zegt 'denk Einstein' zeg ik 'denk Trotsky': you may not be interested in war, but war is interested in you. Als ze zelf het Westen als de vijand zien, ga ik niet zeggen: welnee joh, 't is gewoon maar onze democratie, grapjurk van me.

v Maerlant | 17-01-07 | 23:50

@De StoorZenDer 17-01-07 @ 23:44

Zo is het en aangezien ziolutsers oorlog stoken zijn ze hun etiket waardig...

jargent | 17-01-07 | 23:50

@king
niet alles is op te lossen met thee drinken.. zelfs het inrichten van theejongerencentrums door job.

Lesbeau's4ever | 17-01-07 | 23:50

vander F 17-01-07 @ 23:46:
Dat was al duidelijk. No hard feelings..

Cryptocheilus | 17-01-07 | 23:50

@gevallenverstand
Wat moet jouw leven heerlijk overzichtelijk zijn, als het zelfbeschikkingsrecht bestaat uit de keuze tussen leven of sterven. Je sterkt me in mijn verdenking, dat je of in een psychiatrisch ziekenhuis vertoeft, of uit pure pijn van alle indrukken je eigen ogen hebt uitgestoken.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:49

@CoJoNes 17-01-07 @ 23:42,
nou ja, is ook gewoon een sectarische kudtclub.

vander F | 17-01-07 | 23:48

King of controversy 17-01-07 @ 23:08

Inderdaad en daarna zijn ze kompleet stil blijven staan!!Hun verlichtig heeft namelijk niet door gezet maar maakt eerder de weg terug.

miko | 17-01-07 | 23:48

@ v Maerlant 23:41
Dat komt omdat iedereen de problemen hier en nu wil oplossen. Denk als Einstein, betrek de vierde dimensie erbij. Alles is relatief enzo.
Nog even een goed berichtje, en dan kap ik ermee.
Hoorde laatst een verhaaltje van een homo die moest samenwerken met een moslima. Zij dacht dat mannen homo werden omdat ze geen man kunnen krijgen. Echter na een paar gesprekjes kon hij dat misverstand uit de wereld helpen, en leefden ze nog lang en gelukkig. Hebben we dus nog 999.999 gesprekken met thee te gaan.
We komen er wel, duurt alleen wat lang.

King of controversy | 17-01-07 | 23:47

@v Maerlant 17-01-07 @ 23:41
Het is ook niet een strijd tussen het westen en de islam, het is een strijd tussen democratie en islam.
Niet tussen culturen, maar tussen systemen en daarom moet je scherp voor waken, dat niet iedere keer de Grondwet opgerekt wordt (positieve discriminatie) om iemand zich hier in Nederland thuis te laten voelen.
-
*logt uit*

Herman Flipsen | 17-01-07 | 23:47

@coholta

Er zijn zat Joodse broeders waarop ik trots ben! Deze Joodse (moslims) broeders wens ik ook het beste, Imam Haselhoef bijv.

RooKuuU | 17-01-07 | 23:46

@De StoorZenDer 17-01-07 @ 23:44
Nee dus

Traag | 17-01-07 | 23:46

@vander F 17-01-07 @ 23:33,
ik weet niet waarom Cryptocheilus maar dit was voor Ciyaal 17-01-07 @ 23:23 bedoeld

CIYAAAAAL ga naar sgool en doe nog eens rekenen.!!!!!!

vander F | 17-01-07 | 23:46

CoJoNes 17-01-07 @ 23:41

Tuurlijk zijn die beschuldigingen niet valide; zelfs de Guardian - in de wandelgangen wel 's smalend el Guardian wegens z'n, eh, hoge tolerantievermogen, wijdt er een stuk aan:

observer.guardian.co.uk/uk_news/story/...

v Maerlant | 17-01-07 | 23:45

*al een kwartier wacht op een simpel antwoord( ja of nee) van Ciyaal*

CoJoNes | 17-01-07 | 23:44

@Jargent

Oorlog is per defenitie voor lutsers.

@Traag, Que?

De StoorZenDer | 17-01-07 | 23:44

@vander F
Eigen mening he :), ben nog nooit in een tempel geweest maar alleen al naar de rare rituelen van de hindustaan te kijken weet ik al dat Satan hun lord is.
RooKuuU 17-01-07 @ 23:41
.
Dus RooKuuU gaat af op wat hij waarneemt en komt tot de conclusie dat de hindoestanen Satan aanbidden. Laat ik nou ook gewoon rondkijken en zien wat de islam ons brengt. Een keer raden welke conclusie ik trek.

Jeremia | 17-01-07 | 23:44

Ik vind het trouwens ongelofelijk dat een aanhanger van een religie zich superieur moet voelen boven iemand die "ongelovig"is.

kruisridder | 17-01-07 | 23:43

Ciyaal 17-01-07 @ 23:23
"van joodse vrouw die 8 familie leden verloor in Twin Towers". .
Nu ineens trots op joden, en nog wel een vrouw.

coholta | 17-01-07 | 23:42

@vanderF
"Vindicat ook overigens, maar dat is een ander verhaal."

or is it?

CoJoNes | 17-01-07 | 23:42

@WTF is een "ziolutser"?

iets joods ofzeau?

@De StoorZenDer 17-01-07 @ 23:35

Het kán jeauds zijn, maar het hoeft zeker niet. Er zijn een heleboel joden juist antiziolutser... dat zijn verstandige en humanistische jeauden.... www.jewsnotzionists.org/
Vaak zijn ziolutserts juist niet-joods of zelfs niet-religieus. Dat zijn evengoed engerds. Sturen namelijk aan op meer haat, meer leugens en meer oorlogen tussen mensen.... lutserts dus...

jargent | 17-01-07 | 23:42

@King
Dat is een ander verhaal.. Maar zowiezo,nee niet echt,dat zal eerst een goede kennis moeten worden.

de grote Anti | 17-01-07 | 23:41

Ach nix nieuws deze docu. Het grote probleem is dat individuele moslims misschien wel te pruimen zijn maar het instituut Islam moet mijns inziens met wortel en tak worden uitgeroeid, zeker in westerse landen.

schele henk | 17-01-07 | 23:41

Herman Flipsen 17-01-07 @ 23:37

Tja, dat is wat Pastors zegt en waar Botte zo op kickt: 'het recht om te breken met welke overtuiging dan ook' - of zoiets, kan het niet zo adequaat citeren. Kijk, even nog, want moet m'n bed in: de contouren van dit probleem zijn hopeloos te groot geworden om nog met een nationale oplossing te kunnen counteren; 't zal Europees moeten - maar de EU als vehikel zal ons niet verder helpen, tenminste niet als de huidige lijn gevolgd blijft worden. 't Ziet er niet zo fraai uit, beste Herman.

v Maerlant | 17-01-07 | 23:41

@vander F

Eigen mening he :), ben nog nooit in een tempel geweest maar alleen al naar de rare rituelen van de hindustaan te kijken weet ik al dat Satan hun lord is.

RooKuuU | 17-01-07 | 23:41

@vander F 17-01-07 @ 23:33:
check je control v !
Ik ben benieuwd wat ik volgens jou zometeen ga zeggen.

Cryptocheilus | 17-01-07 | 23:41

Stuitend om te zien, hoe iedereen er zelfs na het zien van de docu's nog steeds voor kiest om blind te zijn. Even voor het perspectief, hetzelfde Channel4 zond een alternatieve kersttoespraak uit door een gesluierde moslima. Dus beschuldigingen van anti-islamsentimenten zijn niet valide. Da's jammer natuurlijk voor de policor.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:41

De StoorZenDer 17-01-07 @ 23:35
U=A?

Traag | 17-01-07 | 23:40

@ de grote Anti 23:38
En jij denkt dat een echte Nederlandse jongen jouw dochter niet als prijs beschouwd?

King of controversy | 17-01-07 | 23:39

Ahasveros

Volkomen mee eens.
Ben wel bang dat het erin zit helaas.

Waar is die mooie tijd van Golda en Ben gebleven?

befke | 17-01-07 | 23:38

@RooKuuU 17-01-07 @ 23:30,
dat van die kerk kan ik meevoelen,
maar datzelfde 'gevoel' had ik ook in moskeen in het midden-oosten en hindutempels in India.
Vindicat ook overigens, maar dat is een ander verhaal.

vander F | 17-01-07 | 23:38

Ach,het is allemaal een proces.. Wanneer we uiteindelijk de Islam hebben geaccepteerd kan het 'echte' integreren pas beginnen.Sluit je dochters maar vast op,want die behoren tot de te behalen prijzen.

de grote Anti | 17-01-07 | 23:38

@gevallenverstand 17-01-07 @ 23:35
Ik pleit voor het recht op zelfbeschikking. Als jij dat vertaalt naar een exclusief recht om jezelf te doden, illustreert dat uitstekend je verwrongen wereldbeeld.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:37

@Koekje-dr-bij? 17-01-07 @ 23:28
Voorbeelden van gematigden? Dat word lastig want daar hoor je nooit wat van. Maar ik heb buren waar ik geen last van heb. Heb alleen geen idee wat voor mensen dat zijn.

Sabjo | 17-01-07 | 23:37

@v Maerlant 17-01-07 @ 23:31
Ja, maar dat neemt niet weg dat de stille minderheid van moslims (die werkelijk willen integreren=niet de volgers van tariq ramadan) van mij de kans mogen hebben om in Nederland een "slechte moslim" te zijn.
Ze zullen zich moeten voegen naar de Grondwet, zo niet aanpakken!

Herman Flipsen | 17-01-07 | 23:37

@Ook de jood staat te springen voor de aanval dus zal het mijn tijd wel uit dienen.

@befke 17-01-07 @ 23:30

Maak daar maar van: de ziolutser staat te springen om WO-III van, want de joden die ik ken houden juist hun hart vast wetende dat in de geschiedenis de joden altijd het kind van de rekening werden bij wereldwijde oorlogen... ziolutsers zijn te zelfdestructief om dat te kunnen vatten of sturen welbewust aan naar dit conflict (maar dan zijn het vaak juist absoluut geen joden...). Vele zionistische christenen zien de WO-III als het Amageddon waarbij de Verlosser langskomt om alle ongelovigen (waaronder de joden) een kopje kleiner te maken...

jargent | 17-01-07 | 23:36

doojitna 17-01-07 @ 22:53

als je zo slim bent gebruik dat verstand eens!

miko | 17-01-07 | 23:36

Ahasveros 17-01-07 @ 23:33

Ze gaan toch nieuwe tanks ook bouwen ?? Iets van Namer APC, ik dacht dat ik dat gelezen had van de week dat er 200 aankomen............

Wishbone | 17-01-07 | 23:36

Zoals ik al vaker zeg:

"Democratie heeft een kanker genaamd Zionisme''

RooKuuU | 17-01-07 | 23:36

@ RooKuu
" lord make us strong against the Satan followers"
Dan hoop ik van harte dan Lord zich verzekerd heeft tegen een burn-out

King of controversy | 17-01-07 | 23:36

Cojones, Ik heb een verwrongen beeld terwijl jij pleit voor het recht om jezelf te doden? Jij vraagt maar wil geen antwoord?

gevallenverstand | 17-01-07 | 23:35

vander F 17-01-07 @ 23:26:
De wereld gaat ten onder door het gebrek aan visie en de uitverkoop van onze moeizaam verkregen beschaving. Een wereldvreemd idee is toch wel het minste wat je kunt hebben.

Cryptocheilus | 17-01-07 | 23:35

@ahasveros

Jaja damens en heren, een echte Joodse terrorist gespot.

Heee...... trek jij je stiekem af op oorlog?

RooKuuU | 17-01-07 | 23:34

@jargent 17-01-07 @ 23:32,
aangezien je hier de enige zion zijkert bent.....

vander F | 17-01-07 | 23:34

@ Koekje-dr-bij 23:25
[siska disselde sjizzle huis mode on]
In de jaren 60 was elke Nederlander het er in principe wel over eens dat vrouwen gelijk waren aan mannen, en dus ook hetzelfde betaald moesten krijgen voor hetzelfde werk. Met andere woorden, de vrouw moest integreren op de mannelijke werkvloer. We zijn 40 jaar later, en het is nog steeds niet 100% integratie. Waarom denk jij dat moslims, die uit een ander land, andere cultuur en ander onderwijs, wel binnen 40 jaar volledig kunnen integreren?
@ Traag 23:25
Ik ben geen 538 DJ. Reageer wel eens op het log van Rick van Velthuysen. (erg leuk show trouwens, begint zometeen weer om 00:00 op 102.10 FM)
Overigens is je waardeoordeel compleet terecht. In dit geval dan.
@ Shani 23:27
Ja, toen waren het net Joden (in die tijd dan)

King of controversy | 17-01-07 | 23:33

@Cryptocheilus 17-01-07 @ 23:15,
lul niet, in Afrika is het Christendom de snelst groeiwende religie,
6 miljoen Islamieten per jaar gaan over in de armen van Christus.
en die 4000 op 82.000.000 miljoen Duitsers, come on man, er stappen er velen meer uit de Islam.

vander F | 17-01-07 | 23:33

CoJoNes 17-01-07 @ 23:24
Zal Cyaal inhoudelijk ingaan op je vraag? Het wordt óf liegen óf masker laten vallen. De waarheid kan niet aangetast worden door de islam. Derhalve zorgt deze godsdienst ervoor dat het gevaarlijk is om van de waarheid te getuigen. Anders gezegd, niet in argumenteren, niet in liefde, maar op het slagveld haalt de Islam zijn zeges*.
*En nederlagen. Denk aan de Unie van Islamitische Rechtbanken die door het Ethiopische leger een vernederende nederlaag te verwerken kreeg.

Jeremia | 17-01-07 | 23:32

Hakbarrr 17-01-07 @ 22:43

Timothy mc Veigh??

miko | 17-01-07 | 23:32

*hiermee verwacht ik minimaal als ziolutser te worden onthaalt in de volgende comment*
@Balzakje 17-01-07 @ 23:06

Ben blij voor je dat je aardig je plaats weet in de maatschappij.

Moslimbashen is over zijn hoogtepunt heen. Ziolutserbashing heeft de toekomst...

jargent | 17-01-07 | 23:32

Herman Flipsen 17-01-07 @ 23:27

Bottehond 22:47 gelezen?
-
kruisridder 17-01-07 @ 23:28

Dan zal het Westen toch niet te lang meer moeten wachten. En stoppen met Polen terugsturen.

v Maerlant | 17-01-07 | 23:31

Google ad is ook hier geniaal.. ahum; PvdA & SP heft in handen

Lesbeau's4ever | 17-01-07 | 23:31

Nog 10 jaar en heel West Europa is geislamiseerd, maar dan vooral zeggen dat we het niet hebben zien aankomen.

Martin Hausert | 17-01-07 | 23:30

@King

nee joh, waarom bang zijn? Ik kan de toekomst al voorspellen, de Islam zal de Joodse en Christelijke Satan Eenheid vernietigen!

Islam = Licht

De rest is darkkk, ik ben ooit een kerk ingelopen, ik had het gevoel alsof satan die kerk beheerde, het voelde echt kwaadachtig aan. O lord make us strong against the Satan followers!!!

RooKuuU | 17-01-07 | 23:30

@Antidemocraat
Als je buurman is afgesloten van gas,licht en water, ben je al blij als bij jou de lamp in de hal nog brand.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:30

Heb begrepen gisteren dat ook de ING bank een aanval op Iran verwacht binnen 2 maanden en dan heeft Nostra Damus alsnog gelijk gekregen.
Ook de jood staat te springen voor de aanval dus zal het mijn tijd wel uit dienen.

befke | 17-01-07 | 23:30

@Ciyaal 17-01-07 @ 23:23
Ik heb je een vraag gesteld om 23:03
Niet antwoorden is ook antwoorden, daar niet van, maar ik kan me voorstellen dat je e.e.a wilt ontkrachten.

CoJoNes 17-01-07 @ 23:24

heb je vraag niet gezien moet effe zoeken ;)

Ciyaal | 17-01-07 | 23:29

*leegrooft (fok-schaap) sorry zit aan de chateaux, en had ik al gezegd dat MSN deaud is?

De StoorZenDer | 17-01-07 | 23:29

@Sabjo. Omdat andere samenlevingen zo mogelijk nog gedegradeerder zijn moeten we trots zijn op de gekte die ons omringt of het graag verdedigen. Alsof er geen beter alternatief mogelijk is overigens. Alleen naar wat slechter is kijken is makkelijk legitimeren.

Antidemocraat | 17-01-07 | 23:29

@VMaerlant 23.22 Maar het westen zal zegevieren.(Volgens Nostradamus dan)

kruisridder | 17-01-07 | 23:28

Sabjo 17-01-07 @ 23:25
Ik ben oprecht benieuwd naar voorbeelden. En laat stemrecht in Saoedi Arabië maar weg, die kende ik al.

Koekje-dr-bij? | 17-01-07 | 23:28

@cojo

Ik wil trouwens niet veel zeggen he, maar ik heb liever met een fatsoenlijke moslim van doen, als een oostblokker die hier georganiseerd huizen leegroofd. Want dat is wat het helemaal gaat worden in 2007!!! Polen bashen!

De StoorZenDer | 17-01-07 | 23:28

@ CoJoNes
Dank u voor het compliment.* maakt buiging*
@ Vander F 23:12
Nee, toen kwamen de Westerse kruisvaarders waardoor de moslims opeens wat beters te doen hadden dan mijmeren over een boekje.
player.omroep.nl/?aflID=3446166
@ tasmanian devel
Omdat er ook gematigde Amerikanen zijn die niet in een grote auto met een jachtgeweer naar het stembureau rijden om daar op Bush te stemmen. Maar van die groep hoor je ook niks.
@ RooKuu
Omdat je bang bent dat je handje pijn gaat doen. Bovendien kun je niet tegen het licht. Islam=duisternis.

King of controversy | 17-01-07 | 23:27

@CoJoNes 17-01-07 @ 23:20
Juist ja en daarom moeten mensen als Mocromania 22:16 veel meer van zich laten horen en eindelijk in het openbaar afstand nemen van de zgn. "juiste islam"
Maar dan moet je ze ook de ruimte geven, of ze uit hun eigen tweespalt proberen te trekken.

Herman Flipsen | 17-01-07 | 23:27

@gevallenverstand
Leer eens lezen. Als je geen moslim bent, heb ik je niets gevraagd. Ga er sowieso maar van uit, dat ik jouw verwrongen wereldbeeld niet snel meeneem in mijn overwegingen,

CoJoNes | 17-01-07 | 23:27

King of controversy 17-01-07 @ 23:08 Waren ze voor de verlichting dan nog erger?

Shani | 17-01-07 | 23:27

@Cryptocheilus 17-01-07 @ 23:15,
die raken namenlijk ondergesneeuwd in de bewuste Islamistische propaganda,
maar zijn evenzo Nieuwe Nederlanders, en willen dat ook zijn.
Weinig geklaag en verzuipen in eigen tranendal, proberen hier een bestaan op te bouwen,
geen nieuwe wereldorde.

vander F | 17-01-07 | 23:26

CoJoNes 17-01-07 @ 23:16
Als je mij een Moslim noemt wil je dus antwoord op je twee vragen. Moet je niet zeuren dat je me niets gevraagd hebt. * Ziet Cojo voor de derde keer zand happen..*

gevallenverstand | 17-01-07 | 23:26

CoJoNes 17-01-07 @ 23:24
Ciyaal stuurt liever linkjes van propagandistische sites

tasmaniandevil | 17-01-07 | 23:25

@King of controversy 17-01-07 @ 22:06
Zo heel nieuw ben ik niet, ik hang hier al een tijdje rond hoor
King of controversy 17-01-07 @ 22:27
Even voor het niveau, Bonnie St. Claire blijkt een iq van 52(!) te hebben en de slimste BN-er was die dikke van de meiden van halal.
Overigens geef ik direct toe amper niveau te bezitten, maarre, u is toch 538-dj? (voor de googlelaars: King of controversy 22-12-06 @ 00:43)
Dat luister ik te weinig om een gedegen waardeoordeel over het niveau daar. Maar als ik een ongegrond waardeoordeel mag geven dat lijkt het me ongeveer hetzelfde als iemand met een caravan uitlachen, vanuit je vouw-wagen.

Traag | 17-01-07 | 23:25

King of controversy 17-01-07 @ 23:20
Moet ik je rijtje afmaken? Houssein, Arafat, Ahmedinejad, jeuzes dat wordt een lange lijst. Allemaal mafkezen die goddank niet de Duitse technologie hadden, maar wel een gemeenschappelijke drive. Dat jij mij als zodanig ervaart zegt meer over jou dan over mij. Ik baseer mij op feiten en ervaringen. Je statement dat Moslims zich aanpassen; ik zie er bar weinig van maar ik geef je het voordeel van de twijfel. Feit blijft dat de radicalisering in een veel rapper tempo ontwikkeld. Vind je het goed als ik de norm iets hoger leg dan "niet radicaliseren" om in mijn nopjes te zijn met deze prachtige cultuurverrijking?

Koekje-dr-bij? | 17-01-07 | 23:25

@Koekje-dr-bij? 17-01-07 @ 23:18
Er zijn wel verlichtings dingetjes geweest in de Islam, maar die worden (steeds harder) vet overschreeuwd door machtswellustelingen en domme volgers. Gematigde Gristenen vallen toch ook niet op? alleen EO-extremisten laten van zich horen. Ze krijgen allen geen kans vanwege de extremistische ongelovigen hoeren, junken, en overig partyflockkers.

Sabjo | 17-01-07 | 23:25

@CoJoNes
Achja, ik wil daar best de abortus/homo hatende christen unie tegenover zetten. Nee progress alom!

De StoorZenDer | 17-01-07 | 23:25

@Ciyaal 17-01-07 @ 23:23

En jij denkt dat jouw links GEEN propaganda zijn??? Slaap lekker...

Hakbarrr | 17-01-07 | 23:25

@Ciyaal 17-01-07 @ 23:23
Ik heb je een vraag gesteld om 23:03
Niet antwoorden is ook antwoorden, daar niet van, maar ik kan me voorstellen dat je e.e.a wilt ontkrachten.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:24

@de StoorZenDer
nee, 'owja' is lekker contemporair.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:23

Duitsers zijn altijd al een makkelijk te beinvloeden volg geweest. Zeker door "wat minder gematigde stromingen"

@paost712 17-01-07 @ 22:31

Ah, de waarheid doet pijn, hee. jullie kunnen gewoon niet verteren dat er zo veel Westerse tot islam bekeren dan welke andere volk ook.

Westerse bekeren masaal tot Islam france, Engelse etc, zelfs engelse kinderen hier: Youngest Muslim Reverts in The World. Children in England Turn To Islam.
video.google.com/videoplay?docid=68727...
www.turntoislam.com/forum/forumdisplay...

in America na 9/11 hebben 34 duizend in 9 maanden bekeerd tot de Islam, en het blijf maar groeien van black to latino to caucasian
van joodse vrouw die 8 familie leden verloor in Twin Tower tot average joe bekeren tot de islam
www.turntoislam.com/forum/showthread.p...

www.islamawareness.net/LatinAmerica/la...
www.sptimes.com/2006/09/08/Tampabay/Fa...
Islam Growing in America, U.S. Military
www.islamfortoday.com/america09.htm

Leer Islam dan pas beoordelen
www.beliefnet.com/index/index_10004.ht...

Ciyaal | 17-01-07 | 23:23

'Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om het noordelijk halfrond binnen te dringen. En ze zullen dat zeker niet als vrienden doen. Want ze zullen het noordelijk halfrond binnendringen om het te veroveren. Ze zullen het veroveren door het te laten bevolken door hun kinderen. Het zal de baarmoeder van onze vrouwen zijn die ons de overwinning zal brengen'

Houarri Boumedienne, Algerijns preident, in 1974, voor de assemblee van de VN. Gisteren al 's gepost, maar gelet op de gelegenheid mag het nog wel 's.

Raar dat die meneer nergens een onderscheid maakt tussen gematigde en minder gematigde. Gelukkig weten wij het beter.

v Maerlant | 17-01-07 | 23:22

@Cryptocheilus 17-01-07 @ 23:15,
check,
all cool.

vander F | 17-01-07 | 23:21

@King of controversy

Ach maak't uit ruimt ff lekker op... ze komen toch weer terug.. t'is net onkruid !

pietje_puk | 17-01-07 | 23:21

-weggejorist-

nickylolo | 17-01-07 | 23:20

owja, moslim bashen is zeau 2006!

De StoorZenDer | 17-01-07 | 23:20

heb ff gekeken en geconstateerd dat de uitroeiers terug zijn.
Echter, in plaats van het hakenkruis voeren ze tegenwoordig Halve Maan en Ster in hun vaandel.

Blij dat RookuuU dit toegeeft in zijn fipo... Eindelijk duidelijkheid.

Overigens hebben we het allereerste militair treffen van de Moderne Tijd tussen de islam en het christendom reeds achter de rug:
In Somalie zijn de troepen, aangestuurd door de streng fundamenalistische Unie van Islamitische Rechtbanken verdreven door Koptische christenen (Ethiopiers)
De eerste veldslag van velen...

[Jiddishe humormodus aan:] Neef Sjabbe Rosenthal is salesmanager bij Uzi en moet zijn targets halen. Dus, heren gristenen en moslims: Weest wijs en koopt bij Uzi! Zeau zie je maar weer: Jeauden discrimineren niet en verkopen aan IEDEREEN ;-) [Jiddishe humormodus uit]

Voor meer serieuze gegadigden zoals bottehond 17-01-07 @ 23:03
www.israeli-weapons.com/weapons/small_...

Mooie spul hè?

Ahasveros | 17-01-07 | 23:20

Heeft iemand de moeite genomen om de post van @Lagonda 17-01-07 @ 21:51 te lezen en te begrijpen?
Daar draait het uiteindelijk om. Gematigde moslims zijn net zo talrijk als gematigde Duitsers in 1935 waren.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:20

@ autodrop 23:04
Whatever. Zo'n lange post werkt alleen als je niet al hard nadenkt, anders wordt ik echt gek ;)
@ vander F 23:04
Het gaat hier toch over de moslims/islam? Waarom die andere miljoen erbij betrekken?
@ Koekje-dr-bij
Even een misverstand uit de wereld helpen. Ik zit hier absoluut niet om zieltjes te winnen. Eigenlijk vind ik het prachtig om te lezen dat vanwege mij bescheiden postjes mensen zoals jij compleet over de rooie gaan. En dan denk ik, misschien verdien jij ook wel vrienden die op Wilders willen stemmen.
Overigens bezig je met die onkruid blablabla dezelfde rethoriek als Hitler, Stalin, Mao, Wilders enz. Wees er blij mee.
@ kruisridder 23:08
Nou is rotterdam ook echt representatief voor heel Nederland. (zie filmpje Rutger) En weet je, stiekum passen die moslims zich ook wel aan hoor, het gaat alleen best wel langzaam. En misschien in Rotterdam nog extra langzaam. Maar heel voorzichtig komt er wel verandering in de situatie. Die verandering gaat trouwens zo langzaam omdat de Nederlandse samenleving zo rascistisch en dom is, dat moslims niet eens een Rotterdammer willen zijn. En daar kan ik dan weer alle begrip voor opbrengen.
@ Autodrop 23:08
Simpel. PvdA stemmen, lid worden en thee drinken.
*maakt notitie Natte Bever voortaan met 'u' aan te spreken*
@ Natte Bever
Overigens zou ik het van harte prefereren als u mij gewoon met jij aanspreekt.

King of controversy | 17-01-07 | 23:20

Het is alllemaal heel eenvoudig.
Willen wij blanke Nederlanders hier een Bosnië-Herzegovina ja?
Nee! dan een pragmatische oplossing en alle geitenneukers eruit.

Het beste voor allemaal.

befke | 17-01-07 | 23:19

@King

Waarom durf ik geen rotje af te steken? ouw lul

RooKuuU | 17-01-07 | 23:19

Kan maar niet begrijpen dat zoveel volwassen mensen in sprookjes geloven.

Tommaso | 17-01-07 | 23:19

Nonsens.

Damvic | 17-01-07 | 23:19

King of controversy 17-01-07 @ 23:08
Je liegt wéér. De Islam heeft helemaal geen verlichting doorgemaakt. De Islam kenmerkt zich als extreem-conservatief ( heeft iets te maken met de koran het letterlijke woord van god zijnde ). Jouw verlichting is niets meer dan een draai geven aan het christendom, dat vervolgens Islam noemen en daar nooit meer van afwijken. Verduistering lijkt me een beter woord.

Koekje-dr-bij? | 17-01-07 | 23:18

bilo 17-01-07 @ 23:13

Doe geen moeite om reaguurders daarvan te overtuigen. Die pogingen heb ik in het verleden ook tevergeefs gedaan.
Anderzijds kan je ze het ook moeilijk kwalijk nemen als ze (bijna) alleen types als oa Rookuu, doojitna en jargent treffen op GS....

Jean Bal-zac | 17-01-07 | 23:18

@Sc horem
De waarheid heeft de neiging nog al eens stigmatiserend te zijn.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:17

Nu zijn er nog discussies gaande tussen een groep mensen die hardnekkig blijft beweren dat de ware islam vrede is en zij die dit niet (meer) vreten. In de toekomst zal het dictaat van de realiteit geen ruimte meer overlaten voor interpretaties zoals die van de gevallen non Karen Armstrong.

Jeremia | 17-01-07 | 23:17

King of controversy 17-01-07 @ 23:08
Jij zit ook niet een beetje op een zijspoor he? Lutser

Die filmpjes heb ik gisteren ook gezien en toont voor de zoveelste keer aan dat de islam in de 7e eeuw is blijven steken. En als er zoveel gematigde moslims zijn waarom hoor je er dan niets van? En wel van de "kleine aantallen" radicalen? Als de olie op is in het Midden-Oosten hebben we er weinig last meer van.

tasmaniandevil | 17-01-07 | 23:17

//offtopic3

breaky breaky, we gaan eraan!

De StoorZenDer | 17-01-07 | 23:16

@Sunlite en hoe is die van die vriendin van haar? Naam vergeten. Die heb ik horen zeggen dat ze het wel wist maar het systeem reageerde niet goed..... Ik schat toch tussen 70 en 90?

piquant | 17-01-07 | 23:16

@gv
Waarme je expliciet aangeeft een moslim te zijn? Zo niet, heb ik jou wat gevraagd?

CoJoNes | 17-01-07 | 23:16

niks nieuws dit

Stiegerpiepus | 17-01-07 | 23:16

KOC Geheel tegen mijn principes prijs ik je voor het vechten tegen de bierkade.
(Cojones, de timing is grappig, maar ik ben geen Moslim.)

gevallenverstand | 17-01-07 | 23:15

vander F 17-01-07 @ 23:07:
Lees de comments:
Cryptocheilus 17-01-07 @ 22:03
Cryptocheilus 17-01-07 @ 22:18
Cryptocheilus 17-01-07 @ 22:26
doojitna 17-01-07 @ 22:28
Cryptocheilus 17-01-07 @ 22:36
Toch?

Cryptocheilus | 17-01-07 | 23:15

@koekje er bij,
Wat weet jij er nu van. Gematigde islam bestaat net als gematigd gristen wel en doet in al zijn facetten het goede werk. Je moet je niet laten verblinden.

bilo | 17-01-07 | 23:13

bottehond 17-01-07 @ 23:10

Jup. Komt goed!

Polska | 17-01-07 | 23:13

allemaal gezien en tis weer lekker stigmatiserend allemaal! ...

Schorem | 17-01-07 | 23:13

CoJoNes 17-01-07 @ 23:03
1) Ik heb het er niet zien staan.
2) De Koran is ge-edit, maar er staat in dat ie letterlijk moet worden genomen.

gevallenverstand | 17-01-07 | 23:13

Krijg ik nog antwoord van een moslim op mijn vragen?

CoJoNes | 17-01-07 | 23:13

//offtopic2

se aliens even closed le stamcafe!

De StoorZenDer | 17-01-07 | 23:12

@King of controversy 17-01-07 @ 23:08,
alleen jammer dat ze dus geen verlichting hebben doorgemaakt knaap,
het werd net leuk en toen trapten ze op de rem.

vander F | 17-01-07 | 23:12

@CoJoNes 17-01-07 @ 23:08
Ik had ciyaal al een nachtzoentje gegeven om 22:32 en toen is hij braaf naar bed gegaan.

Herman Flipsen | 17-01-07 | 23:12

@King
je bent erger dan een apologeet. Ik waardeer je nuancedwang, maar je liegt, draait, konkelt, winkelt selectief in het magazijn van feiten, vergeet, subjectiveert, kortom, je bijdragen zijn wederom van nul en generlei waarde. Je bent goed bezig in 2007, de tweede keer al dat je jezelf diskwalificeert in een vlaag van overijverige onderbuik oprispingen.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:11

Ik ben blij dat het geen ruk uitmaakt hoe iemand een interpretatie heeft van een heilig boek, ik nog steeds glijk heb.

ViagraFalls | 17-01-07 | 23:11

Zou Wilders dan toch gelijk hebben?

Klaver | 17-01-07 | 23:10

//offtopic
is MSN beetje gaar toevallig?

Alu hoedjes van zolder?

De StoorZenDer | 17-01-07 | 23:09

doojitna/antijood all
VERSCHRIKKELIJK DOM GEZWEL

coholta | 17-01-07 | 23:09

@ Shani 23:02
En je dacht dat ik moslim was? Ik moet je teleurstellen, ben gewoon ongelovig.
Ik gebruikte het citaat om het verschil tussen die uitspraken van de Imam en extreemrechts duidelijk te maken. En wat bedoel je met achterlijk. Toen wij elkaar nog met knuppels achterna liepen, gingen de moslims al door hun 'verlichting'

King of controversy | 17-01-07 | 23:08

King of controversy 17-01-07 @ 22:49
't Ging niet om spelfouten, die maak ik ook wel eens.
Maar om de aanspreekvorm.
Laat verder maar zitten.
De EO heeft wel een geweldige jongerendag. Moet u eens gaan kijken.
Allemaal tevreden en gelukkige mensen.
Kom daar maar eens om, bij GS.
U is, mag ik hopen, toch ook wel een tevreden en gelukkig mens?

Natte Bever | 17-01-07 | 23:08

King of controversy 17-01-07 @ 23:02
En hoe wil je dat gaan bereiken (met uitzondering van dat laatste natuurlijk, das niet legaal he ;-))

Autodrop1981 | 17-01-07 | 23:08

@King.Spijtig dat je het zo niet.Er is geen balans meer.Ik was vanmiddag nog effe in 010.Het is %$@#% gewoon één groot ghetto.En wuif alle kritiek maar weg.Maar ik ben dus van mening dat zij zich maar aan moeten passen.Er lopen gewoon heel erg veel mensen rond in NL die niets met dit land hebben.Die hier alleen maar zijn gekomen voor hun eigen welzijn.Prima,maar wel op onze manier.Of in ieder geval "deels"op onze manier

kruisridder | 17-01-07 | 23:08

We blijven ze gewoon lekker knuffelen joh.
Zelfs als ze onze kelen doorsnijden denken we dat het wel meevalt.
Het toestaan van de bouw van moskeen en het toestaan van het ontwikkelen
van deze infantiele achtergebleven religie binnen de westerse gelederen is
als het vrijwillig laten implemeteren van een kankertumor.
Opzouten met die kutmoslims liever vandaag nog dan morgen.
Dan maar even niet tolerant en redelijk.
Dit klinkt bot maar het is nog niet half zo bot als wat er dadelijk onherroepelijk
gaat gebeuren als dit zo door gaat: dan breekt de bloedige pleuris uit.

bidlip | 17-01-07 | 23:08

@all
Stel de twee vragen die ik hierboven aan Ciyaal stel, aan iedere gematigde moslim, je zult zien: Je krijgt of geen simpel antwoord, of ze laten hun ware aard zien.

Dit is nou een essentieel onderdeel van de hele islam, waar ik weleens een antwoord op wil hebben. For starters.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:08

King of controversy 17-01-07 @ 23:02
Jij een nederlander? Je bedoelt een wolf in schaapskleren? Vergeet niet je uren te declareren bij Sjeik Islamsponsor. Ik geloof geen zak van wat je zegt en elk woord wat jij rept over tolerantie maakt mij intoleranter. Ik heb lekker op Wilders gestemd en by god dat doe ik volgende keer weer. Ik ben net zo hard als jij zieltjes aan het winnen en al voor een aantal vrienden is Wilders bespreekbaar geworden, dankzij mensen als jij. Merci daarvoor. Mensen als jij zijn mijn motivatie. Telkens als ik begin te twijfelen en mijn westerse humanisme kickt in, dan lees ik comments die me direct weer met beide benen op de grond zetten. Gematigde Islam bestaat niet, net zomin als gematigde Moslims. Islam is een onkruid dat verwijderd dient te worden, niet ingeperkt. Van alle kaalkoppen en dombo`s op geenstijl zijn het toch de moslims die me steeds weer in de juiste richting wijzen. Salaam.

Koekje-dr-bij? | 17-01-07 | 23:07

@Cryptocheilus 17-01-07 @ 23:03,
waar heb jij het nou weer over?
had ik je wat gevraagd?

vander F | 17-01-07 | 23:07

bottehond 17-01-07 @ 22:57

Dat is mooi, want die 100 polikorslaven en dhimmies die diep met hun kop in de Moslimreet zitten hebben we toch niks aan.

Eén Pool werkt al meer dan die pannekoeken die ik net opnoemde bijelkaar. En Polen krijgen ook beetje de schijt van die woestijnratjes dus het is nog niet te laat voor Ollanda. ;)

Misschien dat tegen die tijd Generaal Sosabowski Jr. dan komt helpen. ;)

Polska | 17-01-07 | 23:06

@Antidemocraat 17-01-07 @ 22:56
In meer gesloten samenlevingen (communistische, religieus) word nog meer gemoord, mishandelt en verkracht, alleen daar word er niet zo opgewonden over gedaan. Ies coeltoer.

Sabjo | 17-01-07 | 23:06

jargent 17-01-07 @ 22:57

Nope zwakzinnige, ik had het over jouw repeterende extremistische moslim geneuzel.....
Mijn verbazing is overigens groot dat je momenteel nog steeds niet met een ferme dosis prazepam achter de kiezen in die dwangbuis vastgesnoerd zit.

*hiermee verwacht ik minimaal als ziolutser te worden onthaalt in de volgende comment*

Jean Bal-zac | 17-01-07 | 23:06

Sabjo 17-01-07 @ 22:59

Ergo: wat kan mij het schelen of 0031 islamiseert? Je bent de enige niet, dude.

bottehond | 17-01-07 | 23:05

@King of controversy 17-01-07 @ 23:02,
en schuif en-passant maar even die andere miljoen niet Islamitische allochtonen ter zijde als niet ter zake doende.

vander F | 17-01-07 | 23:04

@king oc 22:49
No offense, natuurlijk snap ik wat je er mee bedoeld, maar ik prefereer dan toch dat mensen gewoon het woord 'racist' gebruiken. Is duidelijker en zegt tenminste wat je bedoelt. En trouwens, er zijn velen die het schijnbaar niet snappen.

Autodrop1981 | 17-01-07 | 23:04

doojitna 17-01-07 @ 22:53:
Je hebt niet veel noten op zang. Ik dacht dat ik jouw teefje was en magazijnmedewerker. Nu is ook :
@vander F 17-01-07 @ 22:44
Teef ik ben al afgestudeerd en werk voor mijn geld ik ben geen gefrustreerde magazijn medewerker als dat jij bent leer er mee leven.
jouw bitch.
Ontrouwe moslim.

Cryptocheilus | 17-01-07 | 23:03

Sunlite 17-01-07 @ 23:00

Dat is ver beneden die van een chimpansee..... maar die dame heeft wel een tik van de alcoholmolen gekregen, moet je meerekenen...

jargent | 17-01-07 | 23:03

@Ciyaal 17-01-07 @ 22:03
Ok dan, 1 simpele vraag:
Is het waar, dat in de koran staat dat Joden varkens en apen zijn, en dat het jullie plicht is hen net als homo's uit te roeien?

Is de Q'uran het letterlijke woord van Allah aan Mohammed?

Simpele vragen toch? Geef eens een simpel antwoord.

CoJoNes | 17-01-07 | 23:03

@doojitna 17-01-07 @ 22:53,
wat loop je nou te ijlen,
ik heb je geen magazijnbediende genoemd,
dat is in het geheel te wijten aan jou eigen geheel uit de lucht gegrepen minderwaardigheids fantasieen.

Doe eens wat aan je eigenwaarde en loop niet zo te janken,
ben je een kerel of niet.

vander F | 17-01-07 | 23:02

King of controversy 17-01-07 @ 22:27 Iedereen mag moslim worden? Bedankt, maar ik heb geen behoefte me bij zo'n achterlijke cultus aan te sluiten. Tja, dat zal dus voor een atheïst als ik wel niet goed aflopen als de 'religie van de vrede' hier gaat heersen. :))) O, en voor alle duidelijkheid: Allah bestaat niet. Jammer voor je.

Shani | 17-01-07 | 23:02

@ kruisridder 22:58
Wij Nederlanders zullen enigzins moeten inschikken als er 1 miljoen immigranten binnenkomen. De enige manier om dat op te vangen is minder rascisme, meer aandacht voor scholing, een minder geobserdeerde pers, Wilders een neqschot en dan ben je een heel eind.

King of controversy | 17-01-07 | 23:02

En.. waar blijft die post over de dramatische IQ-uitslag (52!) van Bonnie St. CLaire?

Sunlite | 17-01-07 | 23:00

doojitna 17-01-07 @ 22:53
Jij bent een negerin met een dikke reet die denkt dat ze sexy is omdat mannen naar haar kijken. Laat het feit dat de mensen hier de moeite nemen op je onzinnige comments niet de illusie wekken dat je serieus genomen wordt. Het gevaar van kaalkoppen in één periode 50 jaar terug als argument gebruiken dat de constante islamitische dreiging ( hoezo dreiging, er wordt dagelijks de daad bij het woord gevoegd ) niet bestaat. Zowel de daders/planners van 9/11 als de onderzoekers zeggen dat alqaeda verantwoordelijk is, maar jij en 50 finnen met jou beweren in al je wijsheid even dat het niet zo is? Mohammed B. heeft ook vGogh niet om zeep geholpen? Bomaanslagen in Iraq zijn hoax? Hoe dom kun je zijn?

Koekje-dr-bij? | 17-01-07 | 22:59

@bottehond 17-01-07 @ 22:42
De gemiddelde nederlander doet toch wel wat ie wil. Zelfs als NL Islamitische staat word gaan we hier gewoon door met gedogen

Sabjo | 17-01-07 | 22:59

en balkenende en bos slapen vrolijk verder

islamietje | 17-01-07 | 22:58

*pakt een biertje en wat nootjes en gaat de BBQ van doojitna bekijken*

Herman Flipsen | 17-01-07 | 22:58

@King of Controversy De vraag is dus in hoeverre WIJ ons willen veranderen!! Of heb je dat niet in de gaten wat er aan de hand is in NL

kruisridder | 17-01-07 | 22:58

Balzakje 17-01-07 @ 22:54

Dag scrootje, ik zie dat jij je nog moet behelpen met een platenspeler in onze ipodera

jargent | 17-01-07 | 22:57

tss
nou ja
stomme baardmansen
die ene is wel een knappe acteur, goede retoriek, spreekt zonder aarzelingen... krijg je zeker als je niet drinkt en drugs gebruikt...

maar wat gaan ze doen dan ?
op een bepaald tijdstip hun zwaard van de muur en onze kelen doorsnijden?
nee joh, ze hebben totaal geen plan of grond, behalve hun door afgunst gedreven retoriek. dat primitieve geloof ebt vanzelf wel weg...
maar dat opruiende gepraat moet niet mogen...

Robert Irving III | 17-01-07 | 22:57

@ schnabbel
Moslims een volk? Westerlingen dan zeker ook. En daarvan is 80% voor de EU grondwet. Jij ben tdaar dus voor, even uitgaande van je eigen redeneertechnieken.

King of controversy | 17-01-07 | 22:56

E r is w el ve e l i n ge k n i pt.

--neus-- | 17-01-07 | 22:56

Ik heb hier een kam. Scheren iemand?

Worm van der Waarden | 17-01-07 | 22:56

doojitna 17-01-07 @ 22:53

Laat je niet zo opnaaien door hier en daar een ziolutsers. Je staat er boven of je doet dat niet.....

jargent | 17-01-07 | 22:56

@Framoes. Lijkt me heel lastig, iets verdedigen enkel omdat het andere zo mogelijk nog verrotter is of lijkt op sommige punten dan de gekte waarin je zelf vertoeft. Want laten we wel wezen, behalve alle andere gekte zijn er de afgelopen maanden weer de nodige kinderen mishandeld, verkracht en doodgemaakt door van die typisch Nederlandse loopse mafkezen. En om stellen dat dat niets te maken heeft met allerlei "grootse" vrijheden die hier gepropageerd worden en volop aanwezig zijn is ziekelijk hypocriet en laf. Deze laatste twee kenmerken bezit 's lands opperbevelhebber der strijdkrachten Balkenende dan ook in bizar hoge mate.

Antidemocraat | 17-01-07 | 22:56

jargent 17-01-07 @ 22:52

*snik, niet weer diezelfde 78 toerenplaat *

Jean Bal-zac | 17-01-07 | 22:54

-weggejorist-

doojitna | 17-01-07 | 22:53

King of controversy 17-01-07 @ 22:49
Giet er wat verse mintsiroop bij.

gevallenverstand | 17-01-07 | 22:53

Polska 17-01-07 @ 22:47

Gaan de joden dan niet een beetje heel erg mee.... zo is het ook altijd gegaan in de geschiedenis...

jargent | 17-01-07 | 22:52

Botte @22:44 en waarschijnlijk gaan de militairen er als eerst aan.
Ik hoop alleen als het vechten word ik heel veel van dat
soort klootzakken meeneemt

van de kraats | 17-01-07 | 22:51

@ Natte Bever 22:27
Ja, het was handig geweest als ik de post had afgesloten met "gelieve uw begrip voor alle spelfouten" Hierbij alsnog dat verzoek.
De EO is een pruts organisatie, maar er lopen af en toe leuke dames rond.
@ gevallenverstand 22:35
Ik drink alles momenteel, dus ja, graag
@ Sabjo 22:39
En toch vind ik Rouvoet wel een beste man, qua karakter. Graag meer van dat soort politici in Den Haag
*doet oproep*
@ autodrop 22:40
Je begrijpt prima wat ik met extreem-rechts bedoel. Op zich heb je wel gelijk dat extreem-rechts en rechts in sommige opzichten helemaal niet op elkaar lijken.

King of controversy | 17-01-07 | 22:49

Onkruid in mijn tuin wordt getracteerd op een flinke dosis vergif.......need i say more?

Nederland is toch onze tuin? Het is nu nog niet telaat........nog niet.

bloke | 17-01-07 | 22:48

Mocromania 17-01-07 @ 22:16

Goedenavond. Een fan van tariq ramadan. Blijft U vooral veel posten. De apeasers zullen U inhalen gelijk een vorscht. Kostelijk. Ik wíst gewoon dat die tariq de zaak van de islam zou gaan dirigeren in 0031... veel gevaarlijker dan samit aarsworm of zo'n ejaculerende idioot op dit filmpje....

bottehond | 17-01-07 | 22:47

Het mooie is dat de Muslims denken dat ze het ooit voor het zeggen gaan hebben.

Maar ze kunnen het Westen nog een beetje pushe met hun gezeik, totdat het echt tijd is om orde op zaken te stellen. En dan zal de Islaam voor de 2e keer in de geschiedenis terug worden gebracht naar Noord Afrika.

Polska | 17-01-07 | 22:47

doojitna 17-01-07 @ 22:40:
Ik heb tenminste werk. B.T.W. het lachgehalte van je posts neemt ook weer een bedenkelijk niveau aan.

Cryptocheilus | 17-01-07 | 22:46

't Is overduidelijik, waarom Geert Wilders zo'n grote winst heeft gehad. We kijken allemaal naar beelden van vredelievende moslims, die de keel afsnijden van omgelovigen. En ik hoor geen enkele vredelievende moslim afstand nemen van dit achterlijke, barbaarse gedoe.
Moslims zijn een achterlijk volk wat mij betreft, totdat ze hervan afstand nemen.
En degenen, die dit niet doen, mogen wat mij betreft met een hele grote schop onder hun reet naar 't Rifgebergte. WEGWEZEN HIER.

schnabbel | 17-01-07 | 22:46

ach de schreeuwers zijn in ieder geval in beeld. Maak me meer zorgen om de achterkamertjes waar de eenzame en contactgestoorde plofkippen hun fundamentalistische denkbeelden en plannen uitbroeden. Volkert liep het ook niet van de daken te schreeuwen toch?

kloosterJunk | 17-01-07 | 22:45

Ciyaal 17-01-07 @ 22:35
Ciyaal 17-01-07 @ 22:30
Ciyaal 17-01-07 @ 22:20
.... etc

Deja vu

De Vogel | 17-01-07 | 22:45

Gristenen hebben een tweede kans als dhimmi...
bottehond 17-01-07 @ 22:42
Echte christenen hebben geen tweede kans.

Jeremia | 17-01-07 | 22:45

doojitna 17-01-07 @ 22:39

Jij liegt. Maar dat is toegestaan toch? Lekker geloof heb/verdedig je, oliebol.
De gristenen waren slimmer dan de mossels.... de Vrije jongens van het C.O.R.P.S. waren de allerslimsten.... dus.... 1 zwaluw maakt? ... eat that, stumper.

bottehond | 17-01-07 | 22:44

@bottehond 17-01-07 @ 22:33
Heeft t liefje van Cohen gewonnen? Grote meid. Dat ze maar een leuke baan mag krijgen.

Sabjo | 17-01-07 | 22:44

@doojitna 17-01-07 @ 22:39,
en, hoe breng jij het er vanaf?
je weet wel, IQ, sgool waaar je op toegelaten wordt enzeau?

vander F | 17-01-07 | 22:44

Dat ze es snel terug naar africa gaan, daar is toch nog plaats genoeg?
Gaat es deaud stelletje geleauvigen, doe es wat nuttigs ga studeren ofzeau, heb ik toch es geluk dat ik geen irakeze moslim ben.

YOUSIF | 17-01-07 | 22:43

@doojitna 17-01-07 @ 22:34

Hoeveel rechts-extremisten hebben nou al aanslagen gepleegd?? Hoeveel rechts-extremisten zijn met een vliegtuig twee torens met onschuldige burgers ingevlogen? Hoeveel rechs-extremisten zitten op zo'n grote schaal (moskeen), zulke dingen te roepen. Kaalkopjes zijn gefrustreerde jongeren. Maar echt schade aanrichten, dat doen ze zeer weinig, en lang niet op zo'n grote schaal.

Hakbarrr | 17-01-07 | 22:43

vander F 17-01-07 @ 22:34

De bewijzen stapelen zich op... Vroeg of laat ziet iedereen dat de islam Eurabië wenscht te stichten in Europa.... En mark my words, vriend. De VrijdenkerTs gaan er als eerste aan. Gristenen hebben een tweede kans als dhimmi... Jij en ik niet.... Tsjek de maatschappelijke ontwikkelingen... de gristenen houden als goed Júdas' Getuigen de voet tussen de deur, zodat meer van hun toekomstige meesters de gelederen kunnen versterken... onze Vrijheden worden langzaam aangevreten.... sjops dicht, wiettelers aanpakken, van Gogh weggeschoten, Pin idem, streetparade is zondig, gays zie kussen zijn vies......... Liever Turqs dan Voltariaansch, denken die gristenverraderTs.... over walter wil ik het niet eensch hebben. Imho dan he.

bottehond | 17-01-07 | 22:42

Mocromania 17-01-07 @ 22:16

Chapeau!

Goed om ook een intelligente moslim reactie te lezen tussen de (vaak puberale) ontkenners en goedpraters..
De angst in Maroc en de daadkracht van de overheid aangaande extremisten was mij ook bekend, maar blijft in de Nederlandse media behoorlijk onderbelicht in mijn optiek.
Na die bomaanslag in 2003 in Casablanca door die afdeling van al-Qaida (45 doden) bijvoorbeeld zijn er zo’n 2000 verdachte moslimextremisten opgepakt.
Met als resultaat 1200 rechtszaken en 700 veroordelingen. Uiteraard niet allemaal als rechtstreeks gevolg van die aanslag, maar die oa werden bestempeld als geestelijk leiders die de terroristen hadden geïnspireerd met opruiende donderpreken (zoals in de Engelse docu dus)
Wedden dat het uitroeien van dit kwaad daarom in Maroc momenteel beter lukt dan bv in GB (of NL)

Jean Bal-zac | 17-01-07 | 22:41

doojitna 17-01-07 @ 22:39

Zo is het maar net. Ziolutsers: pak jullie koffers maar alvast in anders worden jullie ingepakt.... de moslimhaterij is een beetje erg belegen aan het raken....

jargent | 17-01-07 | 22:41

Mocromania 17-01-07 @ 22:16 En waarom gooien die zogenaamd "goede, gematigde moslims" die lui dan niet zelf uit de moskee? In plaats van braaf te gaan zitten luisteren? Met al die sociale controle in Marokkaanse en Turkse kringen waar iedereen elkaar kent maak je mij niet wijs dat niet bekend is wie fundamentalistisch is en wie niet. Waarom kunnen zulke lui rustig hun lectuur in de moskee of ervoor aan de man brengen? Omdat in de koran staat dat de islam over de hele wereld moet heersen en zelfs de gematigde moslim dat zeker niet gaat tegenwerken. Niet iedereen hoeft met bommen te gooien. Tien kinderen krijgen, of niet verwesteren of geld geven voor de jihad is ook al goed. Als je maar iets doet om het wereldwijde kalifaat dichterbij te brengen. Gematigde moslims en een koran die op zoveel verschillende manieren geïntepreteerd kan worden, laat me niet lachen.

Shani | 17-01-07 | 22:41

@Cryptocheilus 17-01-07 @ 22:36

wat is er nou mis met een teef ik vind dat gewoon een schattige naam voor een gefrustreerde magazijn medewerker hoor.

Maar goed lutser ga maar gauw slapen want jij bent geen niveau

teef

doojitna | 17-01-07 | 22:40

*poetst strontkar voor oom Botte nog even extra op*

vander F | 17-01-07 | 22:40

oh en king of controversy, even voor het beeld:
extreem-rechts heeft geen zak met racisme te maken. Betekend feitelijk alleen dat je alles en iedereen prima vind zolang je er maar geen last van hebt en aan hoeft meebetalen. Ongeacht huidskleur, afkomst, geaardheid, sexe, lengte en wat dies meer zij. Bepaalde personen wilden graag racisme een politieke richting geven, behalve de eigen politieke kant natuurlijk.
Maar dat even offtopic natuurlijk.

Autodrop1981 | 17-01-07 | 22:40

Hmm, misschien was dit niet zo heel goed idee...
@ Remi Poppe 22:10
Ik dacht ik geef een beetje gas en dan hou ik het wel bij, maar dat valt nog tegen kan ik je melden. En verder ben ik ook alweer twee dagen uit de TBS kliniek, dus je begint de afwezigheid van dat lekkere goedje te merken.
@ RooKuu
Niks bank. Jij bent te banG om een rotje af te steken, laat staan een trektouwtje
@ gevallenverstand 22:11
Nee, niet in het bestuur... Wieso?
@ ZonderNaam 22:11
Inderdaad, sarcasme is mij vreemd. Ikzelf gebruik het ook nooit.
@ Marshall'80 22:11
Nee, zegt het begripn anachronisme jou nou wat? Waarschijnlijk niet. Het betekent dat je begrippen van nu plakt op situaties van vroeger. Meestal is dat misplaatst. Daarmee is jouw hele opmerking misplaatst.
@ autodrop 22:21
Nou ja, behalve dat stukje dan ;)
@ sabjo 22:22
Het is inderdaad beleeft, maar ik wou dat het anders was ;)

King of controversy | 17-01-07 | 22:40

@King of controversy 17-01-07 @ 22:27
Nee ik verwar ze niet. SGP is nog iets Gristelijker, maar met twee(?) zetels geen factor van betekenis. De opportunist Rouvoet zou zomaar invloed kunnen krijgen in NL politiek. T is vast een beste man met goede bedoelingen, maar als niet gelovige heb ik net zoveel behoefte aan Gristenen in de regering als aan moslims in de regering.

Sabjo | 17-01-07 | 22:39

En hoppa Nationale IQ test gewonnen door een moslim hahaha domme lutsers deze moslimhaters ze zijn slimmer als de gemiddelde NL zie je wel Bahahaha

doojitna | 17-01-07 | 22:39

Goede docu geen stijl daar kan de staatstelevisie nog een puntje aan zuigen
maar alles wat die hakbars schreeuwen wisten we al zum kotzen met alle religies

kotszak | 17-01-07 | 22:38

@pieter bastard 17-01-07 @ 22:32,
hoe zie je dat voor je,
knokpartijen voor de hemelpoort,
ieder z'n eigen afdeling
of toch,
geintje!
de hele meute de hel in...

En hoe zit het dan met de elfjes?

vander F | 17-01-07 | 22:38

doojitna 17-01-07 @ 22:28:
Teef
Ik kom te dichtbij,dus je neemt je toevlucht in de voor jou ernstig beledigende term teef. Nu is voor mij een teef gewoon een vrouwtjeshond en ik peins er niet over een mens als zodanig te betitelen. M.a.w. zegt mij dit meer dan genoeg over jouw mensbeeld. En daarbij jezelf natuurlijk.

Cryptocheilus | 17-01-07 | 22:36

botte, spaar je RSI, heb al voor je gereageerd.

gevallenverstand | 17-01-07 | 22:36

@ All

Waar maken jullie je druk over? Ik zeg al jaren dat dit stond te gebeuren.... Heb natuurlijk wel een gros klompen en dito hooivorken aangeschaft..... Die zijn zometeen niet aan te slepen.... hehehehee

bottehond | 17-01-07 | 22:36

@bottehond 17-01-07 @ 22:31
gaat over radicale moslims, ciyaal en doojitna lopen te schreeuwen dat alles uit de context gerukt is. bijstandkoning blaat -als altijd- onzin.
rest is het oude verhaal... tegen islam is islamofoob, etc.
aanrader is wel Mocromania 22.16

Herman Flipsen | 17-01-07 | 22:35

@Ciyaal 17-01-07 @ 22:20

En jij denkt dat de imam nu eerlijk zegt wat hij er van denkt? Of dat hij zegt wat links rukkend (Engeland en dus ook NL) wil horen?

Denk ff na.

Hakbarrr 17-01-07 @ 22:23

Zie de REACTIES VAN ANDERE GECITEERDE ORGANISATIES

England en NL is niet van zelfde boom en het zal nooit zo zijn, bemoei je met je eigen zaken en laat engelse doen wat ze het best kunnen, want Engelse kennen Moslims beter dan jij(NL) en langer dan je ooit zult,

Long Live Britian!
Keep Britian tide, farafaxis

Ciyaal | 17-01-07 | 22:35

Voltaire 17-01-07 @ 22:15
Deze man kan Talpa z'n eerste kijkcijferhit bezorgen. Wat een openbaring zo'n man die het er allemaal zo heerlijk uitgooit. .

Geert Wilders kom er maar in, we hebben je heeeeeeeeeeeeeeeel erg nodig.

coholta | 17-01-07 | 22:35

KOC Glaasje San Pellegrino?

gevallenverstand | 17-01-07 | 22:35

eh, ja zo ongeveer bottehond..

Autodrop1981 | 17-01-07 | 22:34

@bottehond 17-01-07 @ 22:31,
wat een pret,
de Engelsen worden wakker.
Mogenlijk.....

Uw IQ is aantoonbaar voldoende.
U mag via start en ontvangt 200 eur's.

vander F | 17-01-07 | 22:34

Hakbarrr 17-01-07 @ 22:32

Ik heb ook nieuwsberichten gezien van belgische mongolen die aanslagen wilde plegen maar na 2 dagen hoorde je er niks meer van hoe zou dat toch komen?

Oja het waren geen moslims maar rechts extremisten!

Ga toch heen joh

doojitna | 17-01-07 | 22:34

Die dikke qutmoslima (wint IQ test... feli op zich) dankt allah.... bij fukkin BNN ... en die copresentator wenst dat de moslima's winnen insj allah.... ging het daar over in de draad?

bottehond | 17-01-07 | 22:33

@Mocromania 17-01-07 @ 22:16
Hulde, mijn complimenten voor je duidelijke betoog
*hoopt stilletjes dat meer mensen als Mocromania zich laten horen*
-
@doojitna en Ciyaal
Pleur nou eens op met het constant geven van dezelfde link..
Jullie hebben je boertje gelaten, nu nog even tandjes poetsen en dan naar bed.
Dikke kus van ome Herman

Herman Flipsen | 17-01-07 | 22:32

Ik verbaas me nergens meer over. Ze haten ons misschien niet allemaal, maar er zijn er wel erg veel die dat wel doen en nog meer die ons las minderwwardig zien. Hier is nog een mooi voorbeeld van hun visie:
[url=http://switch5.castup.net/frames/20041020_MemriTV_Popup/video_480x360.asp?ClipMediaID=60227&ak= null]Memri TV[/url]

middleoftheroad | 17-01-07 | 22:32

die baarmannen in jurken zijn kaffirs. en ik hoop dat alle kaffirs eens een keer lekker deaud gaan,... dan merken ze vanzelf wel dat als er een god is, dat het dan niet de hunne is

pieter bastard | 17-01-07 | 22:32

@doojitna 17-01-07 @ 22:29

Ik heb net een film gezien van Moslims die heel Engeland, heel Europa willen veroveren met een geweldadige strijd. Zonder enig respect voor de mensen hier. Waar de overgrote meerderheid die Moslims helemaal niks kwaad doet.

Hakbarrr | 17-01-07 | 22:32

@vander F 17-01-07 @ 22:21
Na 2000 jaar hebben we die kut gristenen er eindelijk onder, komt Rouvoet in t kabinet en krijgen we Ciyaal op GS. Heeft iemand von GS al geinfiltreerd op maroc.nl?

Sabjo | 17-01-07 | 22:31

Van die IQ test klopt geen reet. Wat is het probleem? Kan iemand me updaten in de draad, aub?

bottehond | 17-01-07 | 22:31

@ Ciyaal 17-01-07 @ 22:03

Duitsers zijn altijd al een makkelijk te beinvloeden volg geweest. Zeker door "wat minder gematigde stromingen"

paost712 | 17-01-07 | 22:31

Big Ern 17-01-07 @ 22:24

geiten neuken doen moslims niet ik ken wel veel sites van perverse westerlingen die nogal houden van sex met dieren en dit ook nog eens filmen moet je er een paar?

doojitna | 17-01-07 | 22:29

@Cryptocheilus

Ik zie genoeg anti-moslim namen hier en dus whats your point?

en doojinta betekent in het hebreeuws i love gays dus is niks mis mee!

Teef

doojitna | 17-01-07 | 22:28

King of controversy 17-01-07 @ 22:06
U maakt er wel werk van. Prijzenswaardig.
Wel zou ik jou schrijven in plaats van jouw.
Beter is nog: u.
Ik heb tenslotte niet bij u in de klas gezeten. Herinner me althans weinig zulke ijverige types als u.
*Wilt u trouwens lid worden van de EO?*

Natte Bever | 17-01-07 | 22:27

@ Shani 21:01
Klopt, rechts extremisme is ook veel gevaarlijker. Je hoorde het de imam toch zeggen: iedereen kan moslim worden. Met andere woorden, je houdt je lot nog steeds in eigen hand, mochten de moslims aan de macht komen. Bij rechtsextremisten is dat anders. Dan moet je dood omdat je een kleurtje hebt
@ Ciyaal 21:02
hulde voor al je comments tot nu toe
@ Jan Vlag
In een wereld waar mensen kijken naar Patty Brard
@ Hakbarrr 21:02
Dit is inderdaad een enorme minderheid. Als je daar beleid op gaat maken, heb je een grote kans dat de minderheid kleiner wordt, waardoor je in een [moeilijk woord] cirkel terecht komt, die alleen maar kan leiden tot aanslagen en geweld. En dan snel roepen van zie je wel, ik heb het altijd al gezegd
@ Traag 21:03
IQ test, BNN druipen, stinken, fucken, je houd het niveau wel hoog he?
@ prohibitandis 21:03
En wat is daar extra te zien dan op de linkjes?
@ autodrop 21:04
te nutteloos om op te reageren
@ befkeizer 21:04
Nog 1 die z’n hersens gebruikt, en schijt uit z’n mond
@ Sabjo 21:05
Je verwardt Rouvoet met de SGP. Verder is het natuurlijk een oppertunistich stuk vreten.
@ controle 21:05
In tegenstelling tot jou, Jij staart je blind
@ Bilo 21:09
Die Amerikaanse Imam, je bedoelt die ene met die baard?
@ Autodrop 21:10
Christenen en Moslims kunnen het vaak prima vinden. Ze geloven allebei in het zelfde boekje, en hebben gemeenschappelijke wortels.
@ pietje_puk 21:12
Met welk doel, zorgen dat de moslims de Westerse maatschappij nog meer verwerpen, daardoor een aanslag gaan plegen, waardoor jij kunt zeggen: “I told you so”? Wat jij daar eigenlijk zegt is dat je bereid bent om de hele samenleving naar de typhus te helpen, puur voor je eigen gelijk. Kinderachtig hoor.
@ jecus 21:12
Links waarschuwt continue voor het gevaar van extreem rechts. Moet je ook niet denken dat iemand hier luistert
@ kruisridder 21:12
Dat bedoel ik dus. Eens een moslim altijd een moslim nietwaar? Dat mensen kunnen veranderen ofzo komt niet in jouw kop op, of wel?
@ Koekje –dr-bij- 21:13
LOL
@ eager Beaver 21:14
Verschil met de Spaanse Inquisitie is dat die kut Katholieken inderdaad iedereen verbrandden. Daarom kun je nooit een kathliek vertrouwen.
@ King of Controversy 21:16
Ja lul, luisteren is ook jouw goedste vak zeker. Behalve UK en Us noemt hij ook nog Frankrijk. En die doen niet mee met die oorlog in Irak.

King of controversy | 17-01-07 | 22:27

Ik hoor blijkbaar bij die domme westerlingen die hier de glorie en boodschap an vrede en vooruitgang niet helemaal uit kunnen halen. Kolere.
Wat kun je hier nou over zeggen. Zoveel domheid, intolerantie, aggressie en superioriteitsgevoel gaan mijn pet te boven. Hoe kun je nou hiermee een discussie aangaan?

Koekje-dr-bij? | 17-01-07 | 22:26

doojitna 17-01-07 @ 22:23:
Maak het nog even bonter en je hebt weer een nieuw ip-adresje nodig.
doojinta=antijood
Kaalkopmocro?

Cryptocheilus | 17-01-07 | 22:26

@Mocromania 17-01-07 @ 22:16,
en zo wordt de 'gewone' Moslim in de borst getosken door de Islamofoob,
en in de rug door de Islamisten.

Succes toegewenst.

vander F | 17-01-07 | 22:26

@doojitna 17-01-07 @ 22:23

Mot jij niet bidden ofzo, of een geyt neuqen??

Big Ern | 17-01-07 | 22:24

Wat een vrolijke vriendelijke religie.

Polska | 17-01-07 | 22:24

Ciyaal 17-01-07 @ 22:03
Lees eens ff goed malloot. Het gaat om 300 man. De rest zijn domme gansjes die zich door een moslim cq loverboy laten naaien. Daarbij is Duitsland nogal groot hé? 4000 man op de volle 82 miljoen is peanuts. Er zijn wellicht wel duizend keer zoveel kaalkopjes. Dag argument!
.
Nee.., eigenlijk wil ik niks meer tegen jou zeggen. Jij hebt deze reportage gezien en bent nog in staat om uit je strot te krijgen dat er niks mis is met de islam? Ik ga haast over mijn nek van je.

Machavelli | 17-01-07 | 22:23

@Ciyaal 17-01-07 @ 22:20

En jij denkt dat de imam nu eerlijk zegt wat hij er van denkt? Of dat hij zegt wat links rukkend (Engeland en dus ook NL) wil horen?

Denk ff na.

Hakbarrr | 17-01-07 | 22:23

Mocromania 17-01-07 @ 22:16
Je hebt gelijk, maar de spammers willen daar niet van weten. Nee, het gaat om totale overheersing en iedereen zit in het complot, ook Ali B. Sterkte, je bent in het hol van de leeuw. (Oja, bevestig even dat Islam 'overgave aan God' betekent, en niet als zouden wij ons allemaal aan de Islam over moeten geven....)

gevallenverstand | 17-01-07 | 22:22

Mocromania 17-01-07 @ 22:16
Goed punt, maar ik zie nou net iets teveel luisteraars in de zaal... die paar idioten die die dingen roepen... dat gebeurt, in NL lopen ook gekke christenen maar wat me stoort zijn zoals eerder gezegd de toeluisteraars, of durft nou eens iemand op te staan in zo'n moskee en z'n afkeer ervan bekend te maken? Lijkt me wel een goede actie maar dan graag ook een videootje.
Nogmaals, je punt is goed.

Captain Orange | 17-01-07 | 22:22

King of controversy 17-01-07 @ 22:06
Het is natuurlijk netjes om wat terug te zeggen: na 8 minuten kan ik de rest van de filmpjes wel raden.

Sabjo | 17-01-07 | 22:22

Als je toch gelooft dat jeezus over water kon lopen, of ook maar een regel uit de koran serieux neemt, moet je toch haast wel last hebben van het down-syndroom?

Big Ern | 17-01-07 | 22:22

haha king of controversy, dus ik ben volgens jou ook een bever? ;-)
@oerhollander
ja hoor, alle moslims haten ons. Tuurlijk. Er is een groep(je) in het westen wonende moslims die ons (de westerlingen) haat. Als we die nou gewoon opsporen en daar heen brengen waar ze graag willen zijn (iets met zand, kamelen en oorlog) is er niets aan het handje. De rest laten we hier gewoon lekker hun gang gaan (beetje werken, belasting betalen en onze economie opbouwen). Zolang iedereen zich netjes aan de wet houdt en z'n gang gaat is er geen probleem. Degene die dat niet doet krijgt straf.
*strooit huppelend nog wat rozeblaadjes rond*

@mezelf
sjees, klink nu wel weer heel gematigd...

Autodrop1981 | 17-01-07 | 22:21

@Ciyaal,
en voordat je spontaan klaarkomt (toch weer een zonde),
die kudt Grrristenen groeien een halve (0,5) procent langzamer dan Mohammedanen.

Da's lullig, want er zijn op het moment 2 X zoveel Grristenen op dee'z aard dan steenaanbidders.
(zeg 2,4 miljard kruisjes tegenover 1,2 miljard maantjes)
Do the math.

En het Christendom hebben we onze klauwen al vol aan,
dus die Rif variant van Staphorster stipwerk kan er nog wel bij.

vander F | 17-01-07 | 22:21

@Mocromania 17-01-07 @ 22:16

Bedankt voor je eerlijke, heldere, duidelijke reactie!

(Zouden meer mensen mogen doen die dit goed praten als zijnde: dat de uitspraken uit de context gehaald zijn...)

Hakbarrr | 17-01-07 | 22:21


"Allah has created the woman deficient, her intellect is incomplete" en "By the age of 10 if she doesn't wear hijab, we hit her" En gooi alle homo's van een berg. WELKE context????

@Hakbarrr 17-01-07 @ 22:07

"Allah has created the woman deficient, her intellect is incomplete" hier de hele verhaal de imam in zijn eigen woord En gooi alle homo's van een berg.hier de hele verhaal de imam in zijn eigen woord
video.google.co.uk/videoplay?docid=562...

the age of 10 if she doesn't wear hijab, we hit her" en als ze niet bid "we hit them" precies zoals die ouders hebben gezegd tegen die imam, heb je de hele verhaal die 4minute duurt van die Imam gehoord, nee.. dus
Blijf je maar geloven, ik heb ook gisteren politie bericht gehoort "ik heb haar tweemaal verkracht" ik weet niet waar die bericht overging, moet ik nu aannemen dat die agent haar tweemaal heeft verkracht... dat is zo uit de context
farafaxis

Ciyaal | 17-01-07 | 22:20

@Antidemocraat 17-01-07 @ 22:06
Ik verdedig liever een cultuur waar we bier zuipen, snuiven en ons geslachtsdeel vereren dan een cultuur waar je vrouwen mag slaan, homo's dood moeten en iedereen het zelfde moet denken willen ze niet doodgemarteld worden.
Evenals een cultuur die zichzelf het liefst uitbreidt door middel van geweld en terreur, andere culturen het liefst ziet verdwijnen en als ze de kans krijgt de complete wereldbevolking assimileert (met geweld).

Framoes | 17-01-07 | 22:19

Marshall'80 17-01-07 @ 22:03

Ach, het rechtse zwart-witdenken. Wie niet kritisch tegenover moslims staat, moet wel een jodenhater zijn!

Ja?

Neen.

Bijstandskoning | 17-01-07 | 22:18

RooKuuU 17-01-07 @ 22:08
Hebben ze je bij GS toch maar weer een generaal pardon gegeven?Je reaguurt dus onder verschillende ip-adresjes met steeds een andere nick. Het is het taalgebruik wat je verraad.

Cryptocheilus | 17-01-07 | 22:18

@Ciyaal

Wat begin je nu weer met je gejullie. In Nederland ben je een individu omdat je zelf nadenkt en niet alles van een groep of een ouwe sok met baard zomaar als waarheid ziet.

Zieke eend | 17-01-07 | 22:17

Ik denk dat ik maar in de gentechnologie ga werken, er is duidelijk iets mis met de genen van die mensen..... Misschien dat ik een geneesmiddel kan vinden of anders een selectief gif......

KABAAL | 17-01-07 | 22:17

Hier dan een reactie van een Moslim op deze docu..... It's very simpel, dit zijn gestructureerde ketens van pseudo Imam's die aan het rekruteren zijn. De stijl van deze lui is al jaren bekend in o.a de Marokkaanse samenleving. Het merendeel van de Marokkaanse ouders waarschuwen hun kinderen om geen contact te leggen met deze gasten. Helaas is er ook een deel die vatbaar is voor deze propaganda.
Let wel, in Marokko infiltreert de politie in moskeen om deze gasten op te sporen, ze zijn namelijk als de dood dat deze gekken ook maar enige macht krijgen of een grote aanhang.
Het is dan ook zeer naief om in Europa deze gasten te laten preken in moskeen in plaats dat ze knalhard het land worden uitgezet.
Helaas zijn politici of mensen die dit gevaar wel zien meteen blind voor de tweedeling in deze islamitische groep en schreeuwen ze dat ALLE moslims niet deugen. Met zo een aanpak stuur je de labielen en andere vatbaren direct in de handen van deze pseudo imams.
Onderken het probleem, definieer de groep en zet de gekken eruit. Hebben we tenminste allemaal rust!

Deze idioten vergeten 1 basis element in de Islam en dat is: Zodra je in een ander land bent waarin je ruimte krijgt om je geloof te belijden dan moet men zich aanpassen, zonder enige discussie. Het enige wat men zou mogen opeisen is een eigen plek om te bidden zoals een moskee. Aangezien die middelen gewoon geboden worden is het van de zotte dat men zich afkeert. Wat mij betreft mogen ze allemaal een enkeltje sahara krijgen, kijken of ze dan nog steeds zo een grote bek hebben.
Het erge is dat er uitkeringstrekker tussen zitten die dat dan weer wel accepteren, terwijl een uitkering verboden is als men zich aan de kleine letters wil houden.

Zeer trieste amateuristische straat imams, kijk alleen maar naar het platte taalgebruik, dat is een theoloog onwaardig.

Mocromania | 17-01-07 | 22:16

Ciyaal 17-01-07 @ 22:12

Kap nou eens met die labiele opmerkingen van je!
Alsjeblieft, ik geef je helemaal gelijk, .helemaal goed maar alsjeblieft stop met die taalverkrachting... is zo erg.. doet zo'n pijn....

Captain Orange | 17-01-07 | 22:16

HennyHenny 17-01-07 @ 21:39
Er zijn ook mensen die denken dat het beest 666 degenen zijn die het electronische betalingsverkeer tracken en beheren

gevallenverstand | 17-01-07 | 22:16

@ Ciyaal
Ben je nu steeds bezig het woord 'tidy' verkeerd te spellen?

ZonderNaam | 17-01-07 | 22:15

@Ciyaal 17-01-07 @ 22:03,
4000, op 80.000.000,
en jij hebt het over de snelst groeiende religie op aarde.

tsss.

vander F | 17-01-07 | 22:13

.. afijn, opa passant zaliger zij altijd al: "jongen, vertrouw nooit mannen in jurken".
En gelijk had ie

Jan Passant | 17-01-07 | 22:13

Doe iets zinvols, zoals NOVA kijken. Moslims afzeiken is zo 2001.

@Bijstandskoning 17-01-07 @ 22:01

Hahaha, so true, Nederlanders kunnen niet andermans zaken afblijven.
Engelsen distancieren zichzelf als European, grappig dat deze Nederlanders mee bemoeien, Laat die Engelse en hun Moslims met rust, engelse kennen Islam/Moslims veel langer en beter dan jullie Nederlanders
let the British deal with their issues and their Muslims
Keep Britian tide, farafaxis

Ciyaal | 17-01-07 | 22:12

King of controversy 17-01-07 @ 22:06
Waar je mee wilt zeggen dat er pedofiele Christenen zijn dus mogen Moslims het ook? Zieke gedachte: alles wat er in het verleden is gedaan moet nu ook mogen?!

Marshall'80 | 17-01-07 | 22:11

@ King of controversy 17-01-07 @ 22:06
Sarcasme is u vreemd? Laat me raden, u bent moslim?

ZonderNaam | 17-01-07 | 22:11

KOC zat jij in het bestuur van de GS partij?

gevallenverstand | 17-01-07 | 22:11

@King

Te bank? Nee srry ik heb bezit geen bank.

RooKuuU | 17-01-07 | 22:11

Ciyaal 17-01-07 @ 22:03
"waarom is het snel groeinde religie ter wereld" Dat is omdat ze zich voortplanten als konijnen en de kinderen indoctrineren met de islam en vervolgens angst zaaien door met de dood te dreigen als je je afwent van de islam.... gek he dat het snel groeit....? Is ook allemaal erg vrijwillig....

HennyHenny | 17-01-07 | 22:10

Atheist tot in me kist...

alfagrl | 17-01-07 | 22:10

@King of Controversy Gaat het een beetje?

Remi Poppe | 17-01-07 | 22:10

Cryptocheilus 17-01-07 @ 22:03

Ach joh, misschien zoek je wel over te snel complotjes achter .

RooKuuU | 17-01-07 | 22:08

@Ciyaal 17-01-07 @ 22:03

Hou toch eens op dat dit propaganda is en dat de uitspraken uit de context gehaald zijn. Vertel me dan AUB in welke context ik dit moet lezen???

"Allah has created the woman deficient, her intellect is incomplete" en "By the age of 10 if she doesn't wear hijab, we hit her" En gooi alle homo's van een berg. WELKE context????

Hakbarrr | 17-01-07 | 22:07

Het maakt weer heel wat los.. tssss

kutscheet | 17-01-07 | 22:07

Wat heerlijk romantisch zijn deze baardmansen, terug naar de middeleeuwen.

Zeurders | 17-01-07 | 22:06

De linkse rakkers in Nederland snappen het niet. Wij haten geen Moslims. Moslims haten ons!!!

Oerhollander | 17-01-07 | 22:06

Lagonda 17-01-07 @ 21:29. Het laatste natuurlijk.
Van Dale: antiliberale godsdienstige richting.
Wat dus impliceert dat een "gewone godsdient"wel liberaal is maar daar kunnen we volgens mij met discussieren gemakkelijk de 1000 comments per uur halen.
Trouwens wel jammer dat die lutsers niet face to face voor hun ideeen uitkomen, kunnen we er in ieder geval nog eens 1000 extra comments mee vullen. Kortom... kom maar op kufari's, geitenbreiers en boomknuffelaars..

Captain Orange | 17-01-07 | 22:06

Intussen gaat de moderne westerling door met zuipen, snuiven en zijn geslachtsdeel vereren. En melden dat man en vrouw gelijk zijn om ze uit te kunnen buiten. Het westen gaat zware tijden tegemoet. Wie wil nu "westerse waarden" verdedigen? Homofilie, porno, abortus, euthanasie verdedigen als militair zijnde? Je moet toch wel een rare militair zijn om dat met overtuiging te willen. Een homomilitair dus waarschijnlijk. Als je het daar van moet hebben .................

Antidemocraat | 17-01-07 | 22:06

Even een mededeling. Laatst haalde iemand het in zijn gore hoofd mij ervan te betichten niet op nieuwkomers te reaguren. Daar gaan we nu even verandering in brengen. Dit wordt dus een beetje een lange post:
@ RooKuu 20:41
Mislukte trol. Jij bent nog te bank om een rotje af te steken, laat staan een trektouwtje.
@ sabjo 20:43
Waarom kijken, je weet toch al dat het van Channel 4 komt. En bovendien wordt het op GS gepost door Fleischbaum. Twee aanwijzingen dat het tendentieus is, dus onbetrouwbaar, dus niet de moeite van het kijken waard
@ Snuivert 20:46
Wist jij dat 90% van de immigranten slaagt voor z'n inburgeringstoets? Tuurlijk halen we die jongens en meisjes binnen. Marokkanen zijn een verrijking voor onze maatschappij. Ze weten bijvoorbeeld op tijd hun bek te houden, en niet constant te klikken.
Dubunbanza 20:46
En wat onderscheid jouw dan van iemand die jij haai wil hengen? Zeker niet nagedacht over je commentje, of wel?
@ Luudde 20:51
Ja wat een bewijs.3 imams en twee moskeen.
@ sabjo 20:51
Jij hebt snel gekeken (8 minuten)
@ Natte bever 20:52
geen idee wat ik nou tegen jouw moet zeggen, maar het voornemen was om op iedereen te reaguren, en dan zou het discriminatie zijn om bevers over te slaan
@ DT71 20:52
Wij mogen met die mensen doen en laten wat wij (bleekgezichten) goed achtten, en die untermenschen mogen daar niet tegen in verzet komen. Raar dat ze dat toch doen, dat recht hebben wij ze nooit gegeven.
@ Hakbarr 20:53
Wat heeft thee hier nou weer mee te maken? Of was dat misschien een ondeugend grapje van jou?
@ dhrritalin 20:54
Tuurlijk, vind het maar een beetje spannend hoe een stelletje prutsers onze maatschappij proberen omver te werpen.
@ Traag 20:55
verdomme, nou moet ik weer aan die koppen van ze denken.
@ Marshall'80 20:56
Zegt het begrip anachronisme jou wat. Trouwens, Koning David was een christen, deed het met zijn eigen dochter.
@ Traag 20:56
Die koppen zijn al erg, maar dat ook nog eens in combinatie met druipen...
@ Mazzeltov 20:56
Ja, links riep dit allang. Als de blanke man zichzelf superieur gaat achten aan de moslims, gaan ze vanzelf radicaliseren. En voila, na 40 jaar discriminatie: ze radicaliseren.
@ ZonderNaam 20:57
Ja hoor mongool, elke imam is een kopie van de meest radicale. Sukkel. 9 van de 10 imams spreekt gewoon Nederlands, zeker diegenen die wat jonger zijn. Maakt het trouwens uit welke taal ze spreken? Het gaat dacht ik om de boodschap.
@ Rubberen regenburka 20:57
Typisch, dwang willen invoeren om je gelijk te halen.
@ autodrop 20:57
Zie antwoord op Natte Bever

King of controversy | 17-01-07 | 22:06

@De Pruis 21:48: dat geeft toch wel te denken. Of het nu de schuld van de immigranten of de autochtonen is, het is toch diep triest dat een van de meest prominente problemen in ons land de integratieproblematiek is geworden? We vinden het al bijna gewoon; zo ver zijn we dus al gekomen. En daarvoor mag je de schuld gerust bij links leggen, vanwege een decennialang ruimhartig immigratiebeleid, en het doodzwijgen van de problemen onder immigranten.

Nu miepen diezelfde linksen over tolerantie en het recht op meningsuiting. En ze hebben ergens nog gelijk ook... ik ben bang dat het al te laat is om het tij op een fatsoenlijke manier te keren.

Muxje | 17-01-07 | 22:05

Zie niet in wat hier onzin aan is ciyaal, maar jij valt wel op door in de verdediging te gaan, mag de waarheid niet getoond worden? Gemonteerd of niet, de beelden spreken voor zich.

dutchbb | 17-01-07 | 22:05

@ mezelf: bedoelingen natuurlijk.

Cryptocheilus | 17-01-07 | 22:05

doojitna 17-01-07 @ 21:49:
Ik dacht dat jij een ban had. Je omgekeerde nick doet je boedoelingen duidelijk maken.
Joris?

Cryptocheilus | 17-01-07 | 22:03

Moet toch niet moeilijk zijn on deze kuthufters met een Engelse vorm van Opsporing Verzocht op te pakken en ze het land uit te trappen? Wel eerst door de knieen schieten, da;s makkelijker te herkennen als ze weer op London Heathrow staan.......

KABAAL | 17-01-07 | 22:03

Bijstandskoning 17-01-07 @ 22:01
Joden afzeiken daarintegen is HOT

Marshall'80 | 17-01-07 | 22:03

@Marshall'80 17-01-07 @ 21:44
hier een van de respons filmjes video.google.co.uk/videoplay?docid=562...
Youtube filmjes response van deze gemonteerde onzin die net verschijnen zijn zullen er wel komen.
Wat wil je van de gematigde muslims dat ze iedere gemonteerde onzin er op reageren, de Moslims zijn zat om te hoeven te verdedeging deze onzin.
Als je vragen/opmerkingen etc hebt voor gematigde moslims vraag ze, als je de onzin van de media wil geloven,ga je gang.
Wat is mooi van Islam als je dat wil weten vraag jezelf, waarom is het snel groeinde religie ter wereld, als Islam zo slecht is vraag jezelf waarom bijv, 4 duizend Duitsers "jouw buurland"in 1 jaar tijd tot Islam hebben bekeerd
www.rknieuws.net/rorate/scripts/nws_ar...
Hier Duitse mannen die massal tot Islam bekeerden en waarom ze deden in hun eigen woord www.youtube.com/results?search_query=K...
www.youtube.com/watch?v=CzYjwpORh9Q
www.youtube.com/watch?v=lTMbQ932mQA&am...
www.youtube.com/watch?v=Ffy2wzPWAEk

Ciyaal | 17-01-07 | 22:03

Dat is waar.. écht 2007 is 12-jarige meisjes doorneuqen en er dan een paar keer overheen rijden.

tuut tuut | 17-01-07 | 22:02

Kunnen alle mensen die maar kankeren over Wilders even deze zooi bekijken?

Machavelli | 17-01-07 | 22:01

Doe iets zinvols, zoals NOVA kijken. Moslims afzeiken is zo 2001.

Bijstandskoning | 17-01-07 | 22:01

Het is weer eens tijd om mijn koran/hadith collectie van stal te halen:
.
4:34. Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat God de enen boven de anderen heeft doen uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren, hetgeen God onder haar hoede heeft gesteld. En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, WIJST HAAR TERECHT en laat haar in haar bedden alleen en TUCHTIGT HAAR. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, God is Verheven, Groot.
.
53: 27. Zij, die niet in het Hiernamaals geloven geven de engelen vrouwelijke namen,
.
(bukhari) Volume 7, Book 62, Number 122:
Narrated Abu Huraira:
The Prophet said, "If a woman spends the night deserting her husband's bed (does not sleep with him), then the angels send their curses on her till she comes back (to her husband)."
.
9:5. Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, God is Vergevensgezind, Genadevol.
.
Bukhari: Volume 4, Book 52, Number 46:
Narrated Abu Huraira:
I heard Allah's Apostle saying, "The example of a Mujahid in Allah's Cause-- and Allah knows better who really strives in His Cause----is like a person who fasts and prays continuously. Allah guarantees that He will admit the Mujahid in His Cause into Paradise if he is killed, otherwise He will return him to his home safely with rewards and war booty."
.
Bukhari-Volume 4, Book 52, Number 220:
Narrated Abu Huraira:
Allah's Apostle said, "I have been sent with the shortest expressions bearing the widest meanings, and I have been made victorious with TERROR (cast in the hearts of the enemy), and while I was sleeping, the keys of the treasures of the world were brought to me and put in my hand." Abu Huraira added: Allah's Apostle has left the world and now you, people, are bringing out those treasures (i.e. the Prophet did not benefit by them).
.
5:33. De vergelding dergenen die oorlog tegen God en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.
.
2:216. Vechten is je geboden ofschoon je er afkerig van bent; maar het kan zijn, dat je tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor je is en het kan zijn, dat je iets behaagt terwijl het slecht voor je is. God weet het en jij weet het niet.
.
8:65. O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten. Als er twintig onder u zijn die stand houden, zullen zij tweehonderd overwinnen en als er honderd uwer zijn zullen zij duizend der ongelovigen verslaan, omdat zij een volk zijn dat niet wil begrijpen.
.
9: 29. Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.
.
5:51. O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, God leidt het overtredende volk niet.
.
2: 65. Je hebt degenen onder u gekend, die inzake de Sabbath overtraden. Alzo zegden Wij tot hen: "Weest verachte apen."
.
3:110. Gij (Moslims) bent het beste volk dat voor de mensheid (ter lering) is verwekt; je gebiedt wat goed is, verbiedt wat kwaad is en gelooft in Allah. En, indien de mensen van het Boek hadden gelooft, zou het zeker beter voor hen zijn geweest. Sommigen hunner zijn gelovigen, maar de meesten hunner zijn overtreders.
.
8:22. Voorzeker, erger dan de beesten zijn in de ogen van Allah de doven en de stommen die niet willen begrijpen.
.
3:28. Laat de gelovigen geen ongelovigen als vrienden verkiezen boven de gelovigen - en wie dat doet heeft geen deel aan Allah, tenzij gij u zorgvuldig voor hen hoedt. En Allah waarschuwt u voor Hemzelf en tot Allah zullen allen weerkeren.

controle | 17-01-07 | 22:01

Rechtse_Rukker 17-01-07 @ 21:57
Verdeel en heers zeg je, niet de juiste weg begrijp ik uit je comment? Hoe moet ik hier dan naar kijken?

Marshall'80 | 17-01-07 | 22:00

Na 15 minuten gegil, haat zaaien en andere vormen van agressie:
Was de Islam niet liefde?
Dit is gewoon ziek.

Weeraanmelden | 17-01-07 | 21:59

Yeaaah lang leven de demonisatie en haatzaaierij. Verdeel en heers, terug naar een feodale maatschappij!

Rechtse_Rukker | 17-01-07 | 21:57

Ciyaal 17-01-07 @ 21:46:
Tip:
Lees je comment eerst even door voordat je hem post. Je taalgebruik is tenenkrommend, je boodschap is echter (pijnlijk ) duidelijk.

Cryptocheilus | 17-01-07 | 21:56

He antijood. Draai je eens om, kun je een schop onder je reet krijgen. Lutser.

ristretto | 17-01-07 | 21:56

Ciyaal 17-01-07 @ 21:46
Oeps, als ik je dus goed begrijp is eerst Engeland aan de beurt en hoeven we ons voorlopig niet druk te maken? Wij zijn pas in 2012 of zo aan de beurt?

ristretto | 17-01-07 | 21:53

ciyaal; doojitna en andere trieste figuren: jullie gekwaak zet mensen maar aan het denken.
Hou je kop en laat onze eigen linkse nl media de kaffir lekker dom houden. Daar hebben ze veel meer ervaring mee dan jullie

Jan Passant | 17-01-07 | 21:53

Ik mis alleen een link naar de site van Jansen: www.arabistjansen.nl/ Als je dat leest slaat de schrik pas echt om je hart. Heb nu ff geen tijd, maar is ECHT de moeite waard om te lezen. Tjuus

linksisooknietalles | 17-01-07 | 21:52

@marshall'80

Het probleem is inderdaad dat de moslims die, naar de britse regering toe, praten over integreren, bij deze docu juist het tegenovergestelde doen. Maar ik ben ervan overtuigd dat, in dit geval, de Britse regering het ook niet WIL zien dat dit de realiteit is.

Dit filmpje is daar lijkt me het voorbeeld van: Blair die reageert op deze docu...

www.youtube.com/watch?v=5E3NlGbfJ44

El Cacho | 17-01-07 | 21:52

@ristretto
Nee, je slaat even wat over. JP en GB praten/overleggen eerst en proberen mensen van hun gelijk te overtuigen. Daarna gooien ze pas bommen en granaten.
Als de moslims zich aan hetzelfde systeem houden dan zijn ze nu bezig met praten/overtuigen. De bommen en granaatappelen komen dan nog.
*zoekt toch even een alu-hoedje op en duikt weg in het verste hoekje*

Autodrop1981 | 17-01-07 | 21:52

Het lijkt me nogal onzinnig om steeds over "radicale" en "gematigde" moslims te spreken, alsof dat twee gescheiden entiteiten betreft.

Zelfs voor de meest gematigde en lankmoedige moslim geldt dat, zodra hij zich moslim noemt, hij zich identificeert met een heel corpus aan verhalen, historie, overtuigingen en waarden. Niet dat hij al deze waarden even krachtig zal onderschrijven, maar zijn keuze voor het "moslim-worden" danwel het "moslim-blijven" geeft niet alleen aan dat hij de islam accepteert, maar ook *prefereert*; hij vindt zichzelf als moslim een beter mens dan als niet-moslim.

Uiteraard geldt dit voor iedere reli; daarom wantrouw ik alle religieuzen die claimen dat zij niet-gelovigen, of anders-gelovigen als gelijkwaardig beschouwen. Daar is een mate van egoloosheid voor nodig waar over slechts zeer weinigen beschikken.

En daarom: iemand die zich moslim noemt kiest in elk geval voor een deel van de islamitische opvattingen. Op welk punt steekt hij in? Uiteraard zijn lang niet alle moslims voor geloofsgeweld te porren, maar ga eens na hoeveel moslims tegen Israel en Amerika zijn --- dat zijn er al veel meer. En hoeveel moslims zijn tegen het Westen? Hoeveel zijn er tegen onze vormen van vrijheid? Dat zijn er alweer veel meer. Ik schat zelfs in dat vrijwel *iedere* moslim op zijn minst *kritisch* is op het Westen, en --- ook al is het maar in geringe mate --- op een bepaalde manier een superioriteitsfantasie en/of wrok jegens niet-moslims en het Westen koestert; iets dat het ego voedt.

Deze grondhouding van superioriteit jegens het westen maakt per definitie van iedere moslim een probleemgeval, want hoe mild ze ook zijn, hoe goed ze het hier ook wellicht hebben; deep down vinden ze *eigenlijk* dat het hier niet gaat zoals het zou moeten. Iedere moslim staat daarmee per definitie op gespannen voet met het westen.

Een gematigde moslim is een beklagenswaardig mens: of hij moet een gespleten wereldbeeld intact houden, waarin hij eindeloos moet goochelen met waarden die haaks op elkaar staan, of hij kiest uiteindelijk voor de waarden van het westen en houdt daarmee op moslim te zijn (wat gevaarlijk kan zijn), of hij moet zich doof, stom en blind houden, of hij heeft geen hersens in zijn kop. Daarnaast wordt hij door zijn geloof (die via zijn moskee en zijn imam tot hem spreken) voortdurend gemaand zijn kloof met het westen *in ieder geval* niet verder te verkleinen, en liefst nog te vergroten.

Ik zou wel eens willen weten wat er in de moskeen in Mekka van de kansel wordt geschreeuwd; als er *een* ijkpunt binnen de Islam te vinden is, dan is het daar --- de plek op de wereld waar iedere moslim naartoe gaat om zijn geloof te bekrachtigen of te verdiepen. Ik ben vreselijk benieuwd wat die mensen daar nou te horen krijgen als het gaat om de plek van de islam binnen de rest van de wereld? Ik durf er mijn hoofd om te verwedden dat de gelovigen worden aangespoord voet bij stuk te houden, hun waarden te verdedigen in een zondige wereld, en dat de ware gelovigen beloond zullen worden.

Allah zij de glorie --- dat betekent: wij zullen winnen.

Lagonda | 17-01-07 | 21:51

KABAAL 17-01-07 @ 21:46
Precies, angst, dus zullen wij de stem van de "gematigde moslims" nooit horen en sterker nog, ik ben bang dat het een uitstervend ras is...

Marshall'80 | 17-01-07 | 21:50

-weggejorist-

doojitna | 17-01-07 | 21:49

Rarabieren houden ons aardig zoet. Anders moesten we mekken over Kawouter Windvaan of een of andere liefhebberij van Kouwes.

De Pruis | 17-01-07 | 21:48

waar kan ik het beste politiek asiel aanvragen? de US of A lijkt me in eerste instantie ook niks.

jack de cock | 17-01-07 | 21:48

@Ciyaal 17-01-07 @ 21:46

Dat maken we zelf wel uit...

bruinspruit | 17-01-07 | 21:48

Als je ze goed beluistert, zijn het net Nederlanders. Iedereen zit in het verzet of is ondergedoken.

ristretto | 17-01-07 | 21:47

@ristretto 17-01-07 @ 21:43
Welnee, we maken de olie zo snel mogelijk op. Dan kunnen we het midden oosten gewoon vergeten. Dan gaan we gewoon weer fietsen (of we proberen het met een waterstof economie)

Sabjo | 17-01-07 | 21:46

@Marshall'80 17-01-07 @ 21:44
Omdat gematigde moslims bange pisnichten zijn, bang voor hun radicalere sektegenoten....

KABAAL | 17-01-07 | 21:46

At the end of the day, It is a whole British affair
Het is niet jullie zaak, jullie Nederlanders, ga jullie haat voor Islam schuilen achter een leugens en laat engelse en hun kwestie voor england

Ciyaal | 17-01-07 | 21:46

gevallenverstand 17-01-07 @ 21:39:
Dus eigenlijk is dat 'doodspelen 'een overlevingsstrategie. Met een vereeuwiging als beloning.

Cryptocheilus | 17-01-07 | 21:45

Ciyaal 17-01-07 @ 21:37
Haat extremistische gelovigen. Daar komt nog eens bij dat ik geen andere berichten hoor uit de volgens sommige mensen bestaande "gematigde moslim gemeenschap". Daar zit bij mij het probleem, als er zoveel gematigde moslims zijn, waarom horen we dan echt helemaal niets van deze mensen?! Waar zijn de filmpjes op YouTube die de "mooie kant" van de Islam laten zien als reactie op deze zogenaamde "gemonteerde onzin"?

Marshall'80 | 17-01-07 | 21:44

@Papa=Geil 17-01-07 @ 21:41

Behalve op zondag.....

Big Ern | 17-01-07 | 21:44

Heeft iemand toevallig Bwahaha gezien?

Tobi | 17-01-07 | 21:44

so... what else is new?

kutscheet | 17-01-07 | 21:44

@gevallenverstand 17-01-07 @ 21:41

Goh... een seth gaaikema quote....
Ten eerste: sorry daarvoor
Ten tweede: geloof je mij als ik zeg dat ik dat dus niet wist?

Big Ern | 17-01-07 | 21:43

De moslims zijn aan het preken tegen ons westerse systeem en way of life.
gefinanceerd met Saoudi's oliegeld. Gaan we autoloze dagen invoeren om ze te plagen?
Wij, JP en George W. preken niet. Nee, wij doen het anders. Wijsturen soldaten en bommen en vliegtuigen om ons democratisch systeem te brengen.
Fijne manier van overtuigen.

ristretto | 17-01-07 | 21:43

Lagonda 17-01-07 @ 21:29 Precies. Nog een: welke invloed was in de jaren dertig groter: die van de gematigde Duitsers op de nazi's of die van de nazi's op de gematigde Duitsers?

Shani | 17-01-07 | 21:43

@Ciyaal 17-01-07 @ 21:33

Als je het over gehersenspoelde mensen gaat hebben:

Alle mensen die geloven in een religie zijn gehersenspoeld. Dat jij deze video goed praat, prima. Maar dat geeft aan dat JIJ ook gehersenspoeld bent.

Hoor ff wat de ene schreeuwert zegt op de video:

We mulsims have been orderded to do BRAINWASHING

Elk geloof (daarom heet het ook een GELOOF), bestaat op dingen die niet bewezen zijn, en NOOIT bewezen kunnen worden. Het bestaat op HOOP. Hoop dat als je bidt dat je dan in de hemel komt. Op HOOP dat als je je netjes gedraad (naar wat de leiders, bv imams, zeggen) je in de hemel komt. Anders krijg je STRAF

Pure bangmakerij dus. En daarom trappen er nog steeds zo veel mensen in.

Hakbarrr | 17-01-07 | 21:43

*alle drie de stukjes bekeken*
Nou, als dat de grote tsumani der Jihadstrijders is...

King of controversy | 17-01-07 | 21:42

Nuke them !!

PS Waar zijn abos en Bwahaha.....?

KABAAL | 17-01-07 | 21:41

Big Ern 17-01-07 @ 21:38
Een Seth Gaaikema quote.
Wanneer kom je met een Marco Borsato quotatie?

gevallenverstand | 17-01-07 | 21:41

Leuk dat die moslims een hekel aan homo,s hebben terwijl ze zelf de hele dag in een jurk lopen.

kruisridder | 17-01-07 | 21:41

-weggejorist-

Papa=Geil | 17-01-07 | 21:41

En de organisaties uit Saoedie Arabie die deze fundamentalisten steunen kunnen dat doen door dat wij hun olie kopen, dus indirect steunen wij deze mensen in hun dwaasheid, die ze hopenlijk nooit tot uitvoer kunnen brengen.

ODF | 17-01-07 | 21:39

Hey en dat brons is wel 4 euro de kilo waard he ;)

back2basics | 17-01-07 | 21:39

... staat er niet ergens in de bijbel (volgens mij openbaringen) dat tegen het eind der tijden de "anti-christ" zal komen...?? Nou, volgens mij begint dit er aardig op te lijken... kwestie van afwachten en vooral ons best doen om het ze zo goed mogelijk naar hun zin te maken... ga zo door links...!! Dan graven we ons eigen graf....

HennyHenny | 17-01-07 | 21:39

"Ik heb net zo veel respect voor jou als jij voor mij" zeg ik vaak tegen jongeren waar ik per ongeluk mee in gesprek raak. De mensen waar ik na die uitspraak ruzie mee krijg zijn meestal moslim-cultuur-achtige medelanders. Daaruit trek ik de conclusie dat ik heel veel moslims tegenkom die per definitie geen respect hebben voor een blanke/ongelovige of vul maar in.

Sabjo | 17-01-07 | 21:39

Cryptocheilus 17-01-07 @ 21:34
Botte heeft hier niets aan toe te voegen; Het is duidelijk, een groot complot, iedereen doet eraan mee, wij moeten allemaal dood of slaaf of bekeerd. Het is onafwendbaar. De profeten die hievoor waarschuwen zullen in marmer en brons worden neergezet, alleen zal dat niet meer kunnen.

gevallenverstand | 17-01-07 | 21:39

@bilo 17-01-07 @ 21:29

Weet je wat het is.....
Idere moslim die ik spreek, zegt : Ja maar je kan de koran op verschillende manieren interpreteren.
En daar zit m nou net juist de kneep!

Ik geloof wel in een god hoor, maar ik vertrouw zijn grondpersoneel voor geen meter.......

En zolang mensen zweren bij een sprookjesboek, of oud lulverhaal, waarvan de wetenschap al 40 duizend keer bewezen heeft, dat het fabels zijn,
zolang die mensen rondlopen, zal er immer oorlog woeden......

Conclusie: Gelovigen...... houd een sop!!

Big Ern | 17-01-07 | 21:38

@Marshall'80 17-01-07 @ 21:26

Waar maak je druk om? Heb je één bewijs van? Engelse kennen Channel 4 troep, so to you whats the buzz? Jouw haat voor Islam, kom er voor uit en niet schuilen achter een leugen
Keep Britian tide, boo

Ciyaal | 17-01-07 | 21:37

Koran 9:5 Bevecht en slacht de Christenen

erik123nl | 17-01-07 | 21:37

Oh en trouwens.. als er nou een launch verkeerd gaat.. wees gerust wij als europese unie zullen de N.A.S.A finacieel steunen zodat jullie met ze alle toch weg kunnen

back2basics | 17-01-07 | 21:37

@lagonda 21.29 De laatste

kruisridder | 17-01-07 | 21:37

@Ciyaal: oh wacht, jij zegt dus dat die docu een vorm is van media-manipulatie door, wacht even, niks zeggen, laat me raden.... kom, hoe heten ze ook alweer?

Lagonda | 17-01-07 | 21:36

Pfff - allemaal in Londen. Hier kan zoiets nooit de zintuigen schokken, want onze mediaregisseurs hebben een groot vertrouwen in de islam en willen dat zo houden.

Jan Passant | 17-01-07 | 21:36

Dit wisten we toch al?

Tommygunner | 17-01-07 | 21:35

Imam is Arabisch voor hersenspoelert?

Aussie | 17-01-07 | 21:35

Waar blijven de top-reaguurders zoals Botte op dit topic? Het begint hier op een boycot te lijken.
*zet alu hoedje op*

Cryptocheilus | 17-01-07 | 21:34

Nou nou mensen zeg ... ik als nederlander een volwaardig lid van de europese unie en een gelukzalig bewoner van de planeet die we aarde noemen vind dat we de moslims moeten geven wat ze willen een eigen plekje waar hun regels en hun ideaalen te verwezenlijken zijn... ik stel voor dat we ze allemaal inschrijven bij de N.A.S.A en ze naar de maan sturen... Nieuwe wereld die helemaal volgens hun regels en maatstaven van pedofilie en vrouwen onderdrukking en zware lijfstraffen kan ingericht worden....

back2basics | 17-01-07 | 21:34

@Hakbarrr 17-01-07 @ 21:23

sukkel waarom zou je een knip en plak werk erin trappen de Engelse trappen er ook niet in. wat hersenspoelen, de Imam uit de docu die over het slaan van kinderen heeft, heeft over ouders die hem hebben vertelt dat ze hun kinderen slaan als ze weigeren te bidden, "and when they are 10,they refused to pray 'we hit them".. Hij is verhaal aan het vertellen en wat zijn reactie ervan was,zijn antwoordt was :(Do not hit them, you can force someone to pray its between Allah and that person'),
Sukkel je bent gehersenspoeld als je een citaat voor waar neemt

Get life Dutchies, Keep Britian tide as we say

Ciyaal | 17-01-07 | 21:33

een scheiding tussen kerk en staat?
net als in Irak, scheiding tussen hoofd en romp zeker....

Detox | 17-01-07 | 21:32

Islam is..... ja wat eigenlijk?

Faolchú Airgid | 17-01-07 | 21:32

I'm proud to be kuffaar!!!

ODF | 17-01-07 | 21:32

bilo 17-01-07 @ 21:29
Moet jij ook niet eerst eens nadenken voordat je iets intypt? Of anders misschien ook eerst je onnozele tekstje in Word zetten zodat er rode lijntjes onder komen te staan?!

Marshall'80 | 17-01-07 | 21:31

@Papa=Geil 21.27 Ja en wie liep er voorop in die stille tocht??? Onze Uber Uber Uber Marokkaan Ali B.........

kruisridder | 17-01-07 | 21:31

@bilo volgens mij moeten we ook maar eens accepteren dat niet alles te integreren is. het probleem is, hoewel ik het met je eens ben dat zij dezelfde rechten hebben als ik, is dat zij dat niet vinden. ik ben een kuffaar, en er is geen plek voor mij in de ideale islamitische staat. Echt goeie documentaire is het overigens niet, moraal van het verhaal: alle moslims zijn bevoordeeld.

erik123nl | 17-01-07 | 21:31

Ik heb de vraag al eens eerder gesteld, en ik stel hem nog maar eens: welke invloed is groter? De invloed van de gematigde islam op de fundamentalistische islam, of de invloed van de fundamentalistische islam op de gematigde islam?

Nou?

Lagonda | 17-01-07 | 21:29

Big Ern,
Voor de is Islam gelovigen meeste geloigen is Islam wel vrede. Jij denkt er alleen anders over maar heb ajb respect.

bilo | 17-01-07 | 21:29

Eager Beaver 17-01-07 @ 21:14
Weapons?
Our weapons are fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the pope, and nice red uniforms....
Klassiek. Net als deze filmpjes.

Natte Bever | 17-01-07 | 21:27

-weggejorist-

Papa=Geil | 17-01-07 | 21:27

@Autodrop1981 17-01-07 @ 21:23
Absolute scheiding van kerk (of moskee) en staat. Dat is het eerlijkst. En wat Rouvoeten of Imams ook roepen, de gemiddelde nederlander gaat toch z'n eigen gang wel.

Sabjo | 17-01-07 | 21:27

Ik krijg steeds meer en meer de indruk dat die gasten iets bekokstoven daar in die moskees..........

Nahhh.... zal wel niet.... islam is tenslotte vrede... toch?

Big Ern | 17-01-07 | 21:26

Ciyaal 17-01-07 @ 21:20
Rooibosthee drinkende linkse rakkert zeker? Niets aan de hand mensen, dit zijn er maar een paar... Donder op lutser, enne, voor sukkels als jij is er de spellingscontrole...

Marshall'80 | 17-01-07 | 21:26

ik bid dat alle gelovigen zullen sterven

Detox | 17-01-07 | 21:26

bilo 17-01-07 @ 21:20
Dezelfde rechten helemaal mee eens. maar ze hebben ook dezelfde plichten. Ze komen die plichten alleen niet na. Rooibos dronken Nederland vindt het prachtig en doet niets.

Weisse rose | 17-01-07 | 21:26

@ controle 17-01-07 @ 21:17
De reactie van Blair is geruststellend. Niet www.youtube.com/watch?v=5E3NlGbfJ44&am...

The British way.
Niks om druk te maken, alleen Nederlanders maken druk om zulke dingen om hun haat voor Islam te maskeren,,,Get a life Dutchies

Ciyaal | 17-01-07 | 21:25

net echt Ciyaal... INNIT

aap de goede hoop | 17-01-07 | 21:24

fimpje 2 minuut 4.
Ik had graag voor de Islam willen sterven, maar ja, dit preken is makkelijker en leuker...

King of controversy | 17-01-07 | 21:23

@Ciyaal 17-01-07 @ 21:20
Als je de moslim bashers in slaap wilt sussen zal je toch eerst beschaafd nederlands moeten leren schrijven.

Sabjo | 17-01-07 | 21:23

NederlaNdsch

Big Ern | 17-01-07 | 21:23

@Ciyaal 17-01-07 @ 21:20

Slaap lekker door. Er is niks aan de hand. Er worden duizenden kinderen gehersenspoeld. Er wordt gesproken over het martelaarschap. Er hoeven maar een paar een bommetje om te binden, en je hebt tienduizenden (als ze het en beetje handig aanpakken: honderdduizenden) doden.

Maar jij slaapt lekker door. Goed zo! Linkse sukkel.

Hakbarrr | 17-01-07 | 21:23

Zijn Engels is iig beter dan het Nederladsch van de gemiddelde baardmans hier!

Big Ern | 17-01-07 | 21:21

Waar maken Jullie NEDERLANDERS druk om.
De programme is maandagavond uitgezonden en engels maken er geen druk om docu over 1moskee,1boek winkel en paar citaten.
Channel 4 troep zijn engelse wel gewend,

Long Live Britian, keep Britian tide, init

Voor jullie Nederlanders move on,boo

Ciyaal | 17-01-07 | 21:20

@eriknl
Het verdient een kans vind ik maar wel langs democratische weg.
Integratie is ook tegemoet komen. Ze hebben dezelfde rechten als jij.

bilo | 17-01-07 | 21:20

-weggejorist-

Provocative | 17-01-07 | 21:18

De grap is dat er nu nog steeds Westerse warhoofden zullen blijven volhouden dat het hier maar "een klein en te verwaarlozen" deel van de moslims betreft, dat dit een marginaal verschijnsel is.

Zelfs al maak je een undercover documentaire in Mekka --- het ijkpunt van de Islam --- waar zonder twijfel dezelfde dingen van de spreekstoel worden geroepen, dan nóg kan of wil men niet accepteren dat wij hier met een enorm probleem te maken hebben.

Lagonda | 17-01-07 | 21:18

Zeg, wanneer wordt Osama bin L. weer eens uit de berg getrokken om wat paniek te zaaien? Wordt wel een beetje saai zo zonder die kuifmans om de dag op de tv...

Autodrop1981 | 17-01-07 | 21:17

na 4 minuten al een heel goed punt; muslims shouldn't be satisfied living in other than a total islamic state. wegjorrisen

erik123nl | 17-01-07 | 21:17

stuyterkuycken 17-01-07 @ 21:13
ssst, niet zo hard. Links luistert mee!
*kijkt uit raam en ziet de Rooibosmobiel met loeiende sirene richting 020-gaza uitrukken*

Koekje-dr-bij? | 17-01-07 | 21:16

@Autodrop1981 17-01-07 @ 21:10
Het zullen geen allerbeste vrienden worden dat is waar. Maar met zo'n conservatief typje als Rouvoet is het wel iets moeilijker om de achtergebleven moslim medemens het goede voorbeeld te geven. Want als ik ff stijlloos politiek correct mag zijn vind ik dat toch de beste manier om de "strijd" aan te gaan.

Sabjo | 17-01-07 | 21:16

Wat een wonder dat die Imam een hekel heeft aan de Kuffars van UK en UK. Ze onderwerpen het ene moslimland na het andere.

King of controversy | 17-01-07 | 21:16

pietje_puk 17-01-07 @ 21:12
We zijn al wat aan het oefenen in het MO. Beter daar dan hier. Ze komen er vanzelf achter dat een nuke veel makkelijker is.

Koekje-dr-bij? | 17-01-07 | 21:14

Lijkt verdacht veel op de "Spaanse Inquisitie" gecombineerd met pure demagogie.

Eager Beaver | 17-01-07 | 21:14

-weggejorist-

stuyterkuycken | 17-01-07 | 21:13

Blair: "Say chaps, I`m getting this rather itchy feeling in my stomach when I hear these blokes talk. Are you absolutely sure they are here to contribute to our society? Then whats all this talk about killing homosexuals and taking over the country? Matter of context? Allridy then."

Koekje-dr-bij? | 17-01-07 | 21:13

Ik roep al sinds tijden dat moslims niet in de EU thuishoren! Maar iedereen slaapt lekker verder en verder........ Er komt nog een dag dat Geen Stijl verboden wordt.

kruisridder | 17-01-07 | 21:12

Ik had toch gewaarschuwd voor de valse profeet, maar ja niemand die naar mij luistert

jecus | 17-01-07 | 21:12

Wordt het weer niet eens tijd die zuiverende kruistochten te herinvoeren ?

pietje_puk | 17-01-07 | 21:12

@Sabjo
hahaha, oh okay op zo'n fiets ;-) Enige probleem is dan weer wel dat 'ie niet zo goed met mohammed (gtst/nsfw/onm/oid) door één deur kan...

Autodrop1981 | 17-01-07 | 21:10

Ik mag die amerikaanse imam Abu Usamah wel. Hij heeft ergens wel een punt. Je moet zulk soort mensen te vriend houden.

bilo | 17-01-07 | 21:09

Prachtig, vooral die labour politicus die even bij een congres van de democratie verwerpende haatzaaiers langskomt (5 minuten in het 3e filmpje: "I'm here as a friend of islam and a labour politician". Man is die gast ziende blind.

controle | 17-01-07 | 21:05

Autodrop1981 17-01-07 @ 20:57
Rouvoet bashed niet

1 Hij keert z'n andere wang toe
2 Hij behoort zelf tot een religeuze minderheid
3 Hij is toch wel n beetje een rooibos typje
4 Hij heeft nu kans om zich in het establishment in te dringen

En stiekum haat hij ook heumeaux en geemancipeerde vrouwen.
Hij zou zo moslim kunnen worden.

Sabjo | 17-01-07 | 21:05

nuken die hap !

befkeizer | 17-01-07 | 21:04

Zeg Ciyaal, fix die capslock even wil je. Hij blijft hangen ;-)

Autodrop1981 | 17-01-07 | 21:04

@Jan Vlag 17-01-07 @ 21:02

een wereld waarin mensen als je een knip en plaksel werk er intrappen.

Ciyaal | 17-01-07 | 21:03

Fuck, er weer ingestonken

Traag | 17-01-07 | 21:03

@Rubberen regenburka 17-01-07 @ 20:57

Ja, maarrrrrrrrrrr zo zijn ze niet allemaallllllllllllllllllllll hoooorrrrrrrrrrr. Dit is een minderheid, dussssssssssssss we knuffelen ze maar liever....

Hakbarrr | 17-01-07 | 21:02

In wat voor wereld leef ik toch?

Jan Vlag | 17-01-07 | 21:02

Precies de reden dat ik geen krant heb, maar mijn nieuws van het internet haal. Is al sinds gisteren te bekijken op YouTube via littlegreenfootballs.com/weblog/ met een goedpratertje van een imam erbij (half uur geneuzel over koran verkeerd begrepen, woorden uit hun verband gerukt bla, bla, bla). Ha, die schijnheiligerds hebben ze voor de zoveelste keer mooi te pakken. Maar of onze overheid nu eens de moskeeën en islamitische scholen hier aan gaat pakken? En de geldstromen van Saoedie-Arabië? En de connecties met de Moslim Broederschap? En, en, en... Och welnee, hier is het rechtsd-extremisme veel gevaarlijker dan de jihadi's. Suf maar lekker verder, Nederland.

Shani | 17-01-07 | 21:01

Begrijp ik het goed Sabjo: kan Rouvoet geen islam bashen?
*zoekt chips, nootjes en bier op*
@GS-redactie
Wanneer komt de stijlleaus roze flatscreenplasmatfttelevisie eigenlijk op de markt?

Autodrop1981 | 17-01-07 | 20:57

Laat Wouter Bos en het linkse deel van de politiek verplicht naar deze docu kijken, misschien komen ze dan tot bezinning.

Rubberen regenburka | 17-01-07 | 20:57

Hij staat aan, eerste dat me opvalt is dat die imams daar in ieder geval wel Engels praten, waarmee ze al een stuk verder dan hier zijn.

ZonderNaam | 17-01-07 | 20:57

Vanavond natuurlijk een uitgebreid verslag op onze linkse zenders!
[sarcasmemode-aan] Die riepen dit allang.

Mazzeltov | 17-01-07 | 20:56

haha, en weer afgedropen

Traag | 17-01-07 | 20:56

Jeej, de profeet was pedofiel..

Marshall'80 | 17-01-07 | 20:56

Father 4 Justice-extremisten op 1 @ iqtest

Traag | 17-01-07 | 20:55

wat een leuke voorstelling lekker spannend!

dhrritalin | 17-01-07 | 20:54

Eerst de Rooibos opzetten, DAN pas kijken!

Hakbarrr | 17-01-07 | 20:53

Labeltje aanhangen; 'enemy of the state' en over de grens mikken. Zodra ze beginnen 'maar ik ben Brits staatsburger' gewoon de filmpjes laten zien waarin hij de hele Britse gemeenschap, democratie, staat, koningin en wetgeving aan hun laars lappen. Paspoort in de fik, mazzel!

Rest In Privacy | 17-01-07 | 20:52

Oud nieuws.
Stond gisteren al link in een van de comments.
Lezen jullie wel 'ns wat, daar bij de redactie? Of kijken, desnoods?

Natte Bever | 17-01-07 | 20:52

Ok, die Isla mietjes lopen een paar honderd jaar achter. Dat wisten we al. We geven al heel lang het goede voorbeeld (hoewel, nu met Rouvoet in t kabinet?). En wat nu? Alleen een beetje bashen? Saaaaaaai

Sabjo | 17-01-07 | 20:51

en weer een bewijs dat ISLAM betekent : Intolerantie-Sadisme-Leugens-Agressie-Moorddadig........

Luudde | 17-01-07 | 20:51

Hebben die Russen niet nog wat radio-aktieve pilletjes over?

Dundunbanza | 17-01-07 | 20:49

Hebben jullie geen lekkere bukakepr0n ofzo?

Remi Poppe | 17-01-07 | 20:48

nou maak me gek...."gaat er voor zitten"

mothertrucker | 17-01-07 | 20:47

Hengdemhaai!

Dundunbanza | 17-01-07 | 20:46

Waajoo... en dat tuig haalt Nederland met open armen binnen...

Snuivert | 17-01-07 | 20:46

Ik ga nu kijken, ik lever straks commentaar.

Sabjo | 17-01-07 | 20:43

Haha heerlijk !

RooKuuU | 17-01-07 | 20:41

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen