Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

SCHOKKENDE BEELDEN MIGRANTEN-HEL ITALIE

Op internet zijn verschrikkelijke beelden opgedoken van mensonterende toestanden op een kampement in het door oorlog verscheurde Italië, waar vakantiegangers verblijven op doorreis voor De Grand Tour naar West-Europa. Kijk nou toch eens, mensen. Wat een hel. Luister naar die arme Ghanees. Meneer is wat moeilijk te verstaan wegens oordopjes van 69,95 maar zijn verhaal is schrijnend. Stomme blauwe bungalow-tenten. Geen Hästens-matrassen. Geen Poggenpohl-keukens. Geen kliklaminaatvloeren van duurzaam FSC-hout. Geen natte cel met ingebouwde Geberit diepspoelers. Zelfs geen eenvoudige Zanussi in het keukenblok danwel een degelijk Velux-daglichtsysteem. En daarbij nog géén animatie, en géén shuttle busje naar de toiletgebouwen. Het lijkt goddomme wel een natuurcamping van Staatsbosbeheer!!!1! Ga je schamen EU! Zo gaan we niet met elkaar om. Deze mensonterende toestanden gaan we eens even haarfijn aankaarten bij Peter R. de Vries en de UNHCR. Bah, wereld!

Reaguursels

Inloggen

Ze lieten twee tenten zien met water op de vloer, ik ben benieuwd hoe alle tenten er uit zien vanbinnen. volgens mij als je ze materiaal geeft en gereedschap dan willen ze best zelf hun tent waterdicht maken.

GekkePoes | 01-09-15 | 00:10

Moeten we geen geld gaan inzamelen? Giro 555
Dit kan toch echt niet, dit is mensonterend, dat wij die in luxe leven dit kunnen aanzien, wij zijn beesten.

Antidoofpot | 31-08-15 | 17:59

Wat willen ze? Het ziet er allemaal keurig uit, beter als die beelden die ik af en toe zie van hun eigen land, niets mis mee, wij hebben hier daklozen die zouden er een moord voor doen om in zo een mooie tent te slapen, ik hoop dat deze lui allemaal linea recta terug gestuurd worden, ieder mens ziet dat zij echt geen hulp nodig hebben dit zijn gelukzoekers niet meer en niet minder allemaal terug sturen dan piepen ze wel anders.

Antidoofpot | 31-08-15 | 17:48

De schandelijke Haagse trawanten van Brussel halen met open ogen een complete demografische en sociale CHAOS binnen!
-
Overbelasting van scholen, tekort aan huizen overbelasting van de zorg, overbelasting van wegen en andere infrastuctuur en ga maar door.
-
En dat terwijl ze nog nooit een rotcent aan premies of belasting hebben bijgedragen,
Dat in tegnstelling tot onze oudjes die zich hun leven lang hebben kapotgewerkt en zich rot hebben betaald aan premies en belastingen, maar als dank nu kunnen barsten.
-
En wij maar dokken en doorploeteren tot we 80 zijn om de uitzuigers te onderhouden! Wacht tot hun fanmilie hierjeen mag komen; minstens 10 of 15 per stuk.
-
En hun vrouwen en hun kinderen en hun vaders en hun moeders en hun broertjes en hun zusjes en hun neven en hun nichten en hun ooms en hun tantes en hun opa's en hun oma's kwamen allemaal mee (Vrij naar het lied van Henk Elsink "Aan de Middellandse Zee")
-
Het rampzalige Nederlandse volk wordt vertegenwoordigd door landverraders (behalve Wilders). Zijn ze dan allemaal blind en doofstom in Den Haag?

Het lijkt wel of we geregeerd wofden door aliens.

telelezer | 30-08-15 | 16:02

Dit bedelend, stelend, klagend en EISEND gespuis komt (aldus de krankzinnige Brusselse megalomanenclub) onze economie versterken en onze cultuur verrijken (ja toch..?!).

Het gespuis beataat uit 95% jonge viriele agressieve (luie) mannen; Mensen haal je (klein)dochters van de straat af want dat gaat enorme moeilijkheden opleveren (mark my words!)
majorityrights.com/weblog/comments/mu...
en
mrconservative.com/2013/03/6673-ten-ho...
en
washingtonweeklynews.com/swedish-court...
en
www.frontpagemag.com/fpm/259443/scandi...
enz

telelezer | 30-08-15 | 15:44

Eigen schuld, want waarom komen ze dan ook naar al die Europese raassiesten landen toe? Ze zijn toch veel beter af bij hun Saoudie Arabische broeders met dezelfde cultuur, religie, taal tradities..! Die zijn immers WEL gul en geven hen WEL geheel gratis ingerichte luxe woningen met Mieles en Poggenpohl keukens en levenslange uitkeringen (ja toch..?!)

telelezer | 30-08-15 | 15:37

Donder ajb om in je boot.

Stolker | 29-08-15 | 21:46

Redactie, ik heb een lumineus idee.
Als jullie nu voor mij en een paar vrienden toegang en verblijf regelen voor een aantal festivals binnen nu en korte tijd, en daarbij een paar goede camera's in bruikleen geven (incl./excl. crew, maakt niet uit).
Dan gaan wij daar filmen hoe het dagelijkse leven er in Nederland aan toe gaat, natuurlijk zo realistisch mogelijk. Daarna komen wij jullie actief helpen om er een professionele documentaire van te maken, dan moeten we ook Morgan Freeman zien te strikken als narrator, beroemd en zwart, dus moet/ sociale hedendaagse etiquette ofzo.
Dan ken ik nog wel iemand in Italië met veel media/ propagandamacht, deze persoon heeft zich laten ontvallen van jonge vrouwen te houden en Italianen voorop te stellen (dus geen invasie jonge niet-Italiaanse mannen), tegenwoordig zelfs vrijwillig schoonmaker in een bejaardenhuis, zo onbaatzuchtig is hij.
Gezien de luxe van het tentenkamp zullen ze vast wel tv's hebben, al dan niet centraal, daardoor kunnen we daar de documentaire laten zien. Als de cultuurverrijkers deze documentaire zien,is het afgelopen, willen ze hier nooit meer komen, en met een beetje geluk zelfs in heel Europa niet.
Klinkt geweldig toch? Nu hier een nadeel; Europa zal niet ten onder gaan aan het vluchtelingenprobleem en de EU zal op de een of andere manier eer opstrijken waardoor Juncker een ego-boost, een extra fles drank en een harde krijgt. Kwestie van het kiezen tussen twee kwaden. Maar nu de geweldige navolg!
De reclameblokken van de documentaire verkopen we aan aanbieders van Afrika-reizen, dit levert goud geld op. Met dit geld laten we het vertalen in elke Afrikaanse taal en kopen we lokale politici om voor de uitzendrechten (er van uitgaande dat de politici daar net zo corrupt zijn). Hierdoor wordt iedereen die nog daar is afgeschrikt en droogt de economische vluchtelingenstroom op, alleen echte oorlogsvluchtelingen zullen de oversteek wagen, maar dat moet, anders hebben we hier dadelijk een werkloze vluchtelingenindustrie, dus nieuwe crisis, langzaam afbouwen is het advies.
Dus... crowdfunden of meteen aan de bak?

GoedVerstand | 29-08-15 | 20:29

SCHANDALIG!! ECHT! DIT KAN NIET! IN NEDERLAND WORDEN DE ASIELZOEKERS IN VAN DER VALK HOTELS ONDER GEBRACHT EN IN TULIP INN HOTELS. ALLES OP REKENING VAN HET CAO. OOK TOEN AL HAD MEN KLACHTEN. ER WAS GEEN WASCHMASCHINE IN DE KAMER AANWEZIG. EN DE ASIELZOEKER WILDE NIET ZELF HUN WAS DOEN. DAT KON HET SCHOONMAAK PERSONEEL VAN HET HOTEL TOCH DOEN?
IK VERDIENDE WEL 25 GULDEN PER UUR TOEN. DAT MOET IK ER WEL FF BIJ VERMELDEN. ALLES WERD BETAALD DOOR HET CAO. WAT EEN FEEST WAS DAT!

martin8938 | 29-08-15 | 20:13

Dit is pas het prille begin,Als ze er straks zijn komt de familie en dat betekend 10 voor elke vluchteling.Dan is de ellende pas echt begonnen.Als ze niet gaan krijgen wat ze willen,.. pakken(lees plunderen) ze het wel.Het moment gaat komen dat ze met 150 tegelijk een grote winkel inlopen,... en wat wil je daaraan gaan doen?Gaat de beveiligingsbeambte ze tegenhouden?Zoals altijd loopt de politiek zwaar achter.Dit zijn geen vluchtelingen,.. dit zijn rovers.
West-europa en Engeland zullen het heel zwaar gaan krijgen om deze groepen er weer uit te krijgen.
Als ze niet gaan vinden wat ze denken te vinden worden ze boos en het zijn echt geen poesjes,Ze gaan zich organiseren.Het politieapparaat is niet berekend op deze aantallen.Het zal helaas sneller gaan als we denken.

hagenees1964 | 29-08-15 | 17:29

En in wacht nog op die schokkende beelden:)

Padre Pio | 29-08-15 | 16:47

Wil die nu beweren dat z'n tent en bed in z'n thuisland beter zijn?
Hebben ze een Duits paspoort..

Padre Pio | 29-08-15 | 16:46

Vanuit de grond van mijn hart. Tieft op!

walking frits | 29-08-15 | 15:01

Dit is exact de reden waarom de landen waar ze vandaan komen er economisch minder sterk voor staan dan West-Europa. Het enige wat deze mensen doen is vragen, smeken en eisen dat andere mensen hún problemen voor ze oplossen. Ze tonen geen enkel initiatief om voor zichzelf te zorgen. Leg een paar houten vlonders op de vloer, strooi wat rattengif rond, of ga godbetert in een hangmat slapen. Onderneem zelf eens wat, stelletje slapjanussen.

His Lordship | 29-08-15 | 14:36

mw. Akua Sena Dansoa ,minister van toerisme in Ghana,heeft twee jaar geleden afgekondigd een einde te zullen maken aan het sekstoerisme naar Ghana.Enerzijds zijn het Europese mannen die gaarne pedofilie bedrijven en anderzijds alleenstaande Europese vrouwen tussen de 45 en 60 jaar die zich volgaarne laten verwennen door adolescenten en jonge mannen.De gang naar Ghana van Europeanen wordt hierdoor geremd. Hiermee is ook een stabiele en niet geringe komstenbron van het land weggevallen. Gambia met de hoofdstad Banjui is eveneens een seksparadijs. De tekort komende Europese vrouwen van genoemde leeftijd worden " les marie-claire" genoemd.Kribi ( Cameroen ) en Saly (Senegal) zijn eveneens gewilde paradijzen. Deze service vormt een aanzienlijke inkomstenbron voor genoemde landen.De landen in kwestie zijn niet in staat van oorlog. Wel is er een immens overschot van angry young men die geen kans op arbeid hebben dus de gang naar de Vetpotten aan de Noordzee is voor hen de uitkomst mede gelet op de uitgestoken hand van de politici.
bron: slate.fr
one world

Jan Boule | 29-08-15 | 14:35

In Nederland zijn ook al eens vluchtelingen opgevangen in boogtenten. De vluchtelingen hadden destijds het geluk dat op de dag dat de pers ging kijken het juist regende en dat de boel er nogal troosteloos uitzag. Binnen de kortste keren hadden ze allemaal huizen.

Dat in diezelfde tenten militairen jarenlang voor lange tijd hebben moeten doorbrengen, ook tijdens winters, heeft men nooit gezien en telde dus niet.

Het wordt vanzelf wel een keertje slecht weer, en dan zal het ook voor deze mensen wel weer onacceptabel worden geacht door onze politici.

Peter_K | 29-08-15 | 13:55

Blijkbaar is men gewend aan een hogere leefstandaard. In de brochure van de mensensmokkelaar stond ook dat ze een huis en uitkering zouden krijgen, geen wonder dat ze dan zo verontwaardigd zijn! Met 4 man in een bungalow tent, vreselijk!

sodomengomorra | 29-08-15 | 12:34

Invasie is begonnen.We worden gekolonialiseerd.Burgeroorlog zal spoedig bginnen.
En de boven ons gestelden doen niets.Helemaal niets.
Om ons te behoeden voor deze totale Europa vernietigende onrendabelen shit.

swassannuf | 29-08-15 | 10:45

Het is toch belachelijk! Het zijn geen vluchtelingen maar verdomme gelukszoekers. Ze zouden oorspronkelijk gevlucht zijn door oorlogsdreiging... En dan gaan die lui hier zeuren over fucking water in de tent. Ze kunnen het zelfs filmen met hun mobiel en hebben internet! Waar de neuq gaat het HEEN!!

Probeer maar eens aan 20 jarige uit te leggen dat zulke onderkruipsels voor gaan met werken in ons land. Ook al wil je werken dan kan dat niet door die gelukszoekers! SLAAT NERGENS OP!

Hopelijk wordt Nederland eens wakker en gaan we massaal op Geert stemmen!

PizzaBoer3000 | 29-08-15 | 10:26

Zou links ook meekijken? Vast niet. Walgelijk dit, zsm de grenzen dicht en alles wat niet direct hulp nodig heeft terugsturen

Gebleekte | 29-08-15 | 10:20

Ghana? En die "under water, not good!" is overduidelijk een Paki of Indiër. Wat komen jullie hier doen?
-
Jullie zijn veilig in Italië, stop met klagen.
Jullie komen met honderdduizend tegelijk, met zo'n toestroom zijn misschien niet alle camping faciliteiten up to par. Onze welgemeende excuses.
-
Is je camping een bende? Organiseer, delegeer en werk samen om het beter te maken. Misschien kan je dat in je eigen land dat ook eens proberen?
-
Als laatste punt; dit soort jonge, schreeuwende, opgefokte testosteronbommen die alles nemen en niks geven worden vast en zeker productieve leden van onze maatschappij... kots.

Eduardo- | 29-08-15 | 09:23

Zelfs nu kunnen mensen als germ nog wegkijken want "dit kan gewoon niet bestaan", de echte vluchtelingen zijn trouwens door dit soort goudzoekers het slachtoffer want die rekenden niet op een beloofd vrijstaand huis met BMW voor de deur .

Castor12 | 29-08-15 | 08:12

O ironie, bittere ironie, onze jongens in Afghanistan die zich voor de kloten hebben moeten laten schieten door Taliban tuig, ouders die hun kind daar hebben verloren op missie, onze jongens daar sliepen in precies zulke tenten....

Fontanarossa | 29-08-15 | 07:36

-weggejorist-

mambo43 | 29-08-15 | 04:41

-weggejorist-

area78 | 29-08-15 | 03:35

Ik heb vrijwillig in een kringloopwinkel gewerkt en daar had je ook regelmatig dit soort types. Die krijgen dan noodhulp en mogen samen met een knul die ze helpt alles gratis uitzoeken (tafel, bank, kleding etc). Dan geef je ze een leren bankstel, de enigste die op dat moment aanwezig was, is hij niet goed omdat de kleur niet mooi was (leer was verder in prima staat). Dus hij heeft GEEN bank uitgekozen als basismateriaal voor zijn gratis verblijf. Meneer werd wel boos en wilde dat ik in magazijn ging kijken.
Mij werd zelfs door personeel verteld hoe ik met dit soort types moet omgaan: rustig blijven, het moeilijk doen langs me heen laten gaan (eigen tempo volgen) en duidelijke grenzen trekken. Het was gewoonte dat ze snel bozig worden, een heisa maken, dingen eisen, snel smeken, gaan doen alsof je hun pijn doet en er een probleem is etc. Terwijl je gvd alles al gratis mag uitzoeken :/ bij kasten hetzelfde verhaal, het liefst hebben ze een zo mooi mogelijke kast. Dat begrijp ik maar je komt voor NOODHULP. Ben gewoon blij met wat je gegund wordt. Of vraag het NETJES ipv meteen zo geïrriteerd alsof je wordt aangevallen, dan zeg ik netjes dat het niet kan. Ben blij met dat we je helpen. Een collega zei letterlijk: 'geef je ze een vinger, dan willen ze heel je hand'. En voor je het weet proberen ze de baas over je te spelen.
.
Het lijkt alsof dit soort mensen veel narcistische trekjes hebben en weinig relativeringsvermogen ofzo. Ik weet het niet precies maar ze zijn voor mij in elk geval niet echt rustig en makkelijk in de omgang.

area78 | 29-08-15 | 03:34

die komen hier om te pakken wat ze kunnen pakken. Duidelijk? Zo zijn ze, die zwarten.

huub2077 | 29-08-15 | 02:41

Brussel betaald 6000 euro's per immigrant die in NL wordt gevestigd. Snap je nu waarom die shit zo booming is en elke dag op het nieuws is te horen?

Echter die 6000 euro is op korte termijn niets in verhouding met wat het onderhouden van diezelfde immigrant kost. Sorry. Ik zal er vast iemand mee tegen z'n scheen mee schoppen maar zo is het nu eenmaal.

6k per immigrant is natuurlijk op de korte termijn mooi verdienen, en de mensen die dit faciliteren leven natuurlijk breeduit ver-weg-van-mijn-huis-show om te zien wat voor verregaande gevolgen dit immigratiebeleid nu daadwerkelijk met het land doet.

Het spijt me te vertellen maar mensen hebben gefaald. Brussel zit vuistdiep hierin en we mogen wel 100 referendums gaan houden om dit ooit nog opgeruimd te krijgen. Het vergt een revolutie naar brussels toe en niets anders. Dit komt niet meer goed.

Anoguurder | 29-08-15 | 02:02

Getraumatiseerd!!! Onthutst!!! een plasje water in je lowlands tentje!!! DIT-NOOIT-MEER!!!!!

Copycrauw | 29-08-15 | 01:24

Klagende apen, waar heb ik dat meer gezien....

Provocative | 29-08-15 | 00:17

Ja je kunt echt zien dat ze allemaal op de vlucht zijn, bang voor hun levens.
Helemaal geen beeld voor ogen van gratis Miele, huurwoning en uitkering.

michello | 28-08-15 | 23:51

en zonder enige communicatie, ze missen een flatscreen met canal digital,
heb geen verlengkabels gezien, en hoe scheren ze zich ? effe braboneger vragen

gringo-brd | 28-08-15 | 23:47

Mo het varken | 28-08-15 | 21:41
Dat hoort zo. Dat is zijn huidskleur. Vuile racist!

klabanus | 28-08-15 | 23:37

In dit filmpje zie precies die mensen die je hier ECHT NIET wil hebben.
Gewoon met het eerste de beste bootje terug sturen. En als ze zeuren dat de boot niet veilig genoeg is trek ik persoonlijk de stop eruit halverwege.

groenrechts | 28-08-15 | 23:20

Het vluchtelingen probleem is al maanden aan de gang en wordt steeds erger. Dit hebben we allemaal zien aankomen. Maar de Europese unie, want waar hebben we die voor, doet niets helemaal niets.
Zijn druk met beslissen dat komkommers recht moeten zijn en dat je de olijf olie alleen maar in het originele flesje op tafel mag zetten.
Laffe geld verslindende klootzakken allemaal.

groenrechts | 28-08-15 | 23:17

@Frits_v_Schuttingen | 28-08-15 | 23:09
Okj laat maar. Zit weer op z'n Chinees van onder naar boven te lezen...

Frits_v_Schuttingen | 28-08-15 | 23:13

Menig Nederlander Gaat in soortgelijke omstandigheden op vakantie en betaald er dan ook nog eens flink voor... Deze "mensen" willen alleen maar alles voor niets 😡

Angry Man | 28-08-15 | 23:10

@janmetdepet | 28-08-15 | 16:47
-weggejorist-??? Zo fout is deze mening toch ook weer niet? Is Geenstijl langzaamaan politiek correct aan het worden? Of is er een Joop infiltrant op de redactie?

Frits_v_Schuttingen | 28-08-15 | 23:09

Onder zulke erbarmelijke omstandigheden zou ik geen andere keus zien dan er meteen een eind aan te maken. Misschien werkt mijn idee wel aanstekelijk.

Thuisfluiter | 28-08-15 | 22:40

@Frits_v_Schuttingen | 28-08-15 | 22:11
Ok Joris poging 2:
Het ondankbare schreeuwtuig terug. Alleen mensen die echt hulp nodig hebben mogen langer blijven. Tenten opsturen naar Afrika, die hebben ze daar harder nodig.
Nieuw bos aanplanten op de plaats waar al die tenten nu nog staan.
Overlast opgelost en een nieuw bos. 2 vliegen in een klap.

Zo beter Joris :)

Frits_v_Schuttingen | 28-08-15 | 22:27

-weggejorist-

Frits_v_Schuttingen | 28-08-15 | 22:11

Ik snap het wel. In hun thuisland hebben ze betaald voor een permanent luxe oord in europa, komen ze dan en krijgen ze niet wat ze denken. Ik trek de vergelijking met de doorsnee vakantie tokkie die met ryanair gaan en dan klagen dat ze voor de wc in het vliegtuig moeten betalen.

Darkje | 28-08-15 | 22:02

Illegals complain and throw away food given by French leftists www.youtube.com/watch?v=xbTSdUdQeLY
De titel zegt alles, maar de beelden zijn shocking. Moet je als bezoeker van de voedselbank niet flikken.

PonTam | 28-08-15 | 22:01

Alleen maar mannen, en ze zeuren als een vrouw. Het is je eigen keuze om vanuit Afrika naar hier te komen. Niet goed, ga terug.

Ingpe | 28-08-15 | 21:44

Gadverdamme wat een toestanden aldaar, de desbetreffende Ghanees heeft zich al maanden niet meer gedoucht, zo vies.

Mo het varken | 28-08-15 | 21:41

En dit zijn dus de jongens/mannen waarover een zekere Haagse mevroi beweert dat zij liever in eigen land tot ontplooiing komen dan dat ze zonnebrillen op het strand verkopen... *Ben even in het schuurtje hoofdbonken*

Reykjavik | 28-08-15 | 21:31

Wat zien die zwarte mannen er vreemd uit, ze lijken helemaal niét op Syriërs.
Deze zwarte mannen zien eruit als Kenianen of Zambianen?
Is er in die landen nu óók al oorlog?
Zijn deze zwarte mannen wel op de vlucht voor oorlog?
Of zijn deze zwarte mannen soms op zoek naar een Miele?
Die door ons is betaald, dat dan weer wel.

Ella | 28-08-15 | 21:10

-weggejorist-

Deutschlaender | 28-08-15 | 20:56

O, en 2, ik heb in Afrika gewerkt (Gambia). Ook een stuk schoner dan de kampen daar.

Als ik even 1 en 1 bij elkaar op tel ga ik er vanuit dat hier een stel AFA types of 'bepaalde linkse media' eerst die mensen gaat zitten opjutten en vervolgens pas de camera aanzetten. Want dit geeft gewoon een enorm slecht beeld van de migranten, ik kan niet geloven dat ze zo ondankbaar zijn.
Ook totaal niet mijn ervaring in dus 1 van die landen zelf, met mensen die in slechtere condities wonen. Gewoon normale, aardige, redelijke mensen.

germ | 28-08-15 | 20:13

Jaja, dus je hebt last van wateroverlast, en de hele dag niets te doen, want aan het wachten totdat je door mag.
Dan had ik dus even een schep gezocht of in elkaar geMacgyver'ed en even een geultje gemaakt.
Maar dat zal dan wel komen doordat ik als Nederlander gewoon handig met water ben ofzo.
Verder ziet het er extreem netjes en schoon uit, een stuk schoner dan de gemiddelde touristencamping waar ik vroeger met mijn ouders nog wel eens kwam.

germ | 28-08-15 | 20:09

Kom maar snel naar Nederland, daar krijg je van de PvdA en D66 een mooie woning met uitkering.

Spare Rib | 28-08-15 | 19:51

Ze maken ons zwart.

Overtwar | 28-08-15 | 19:47

op 00:14 een negert met een aanstaande verboden rebel-vlag????

bolliebol | 28-08-15 | 19:46

En straks achter de blonde vrouwen aan voor die verblijfsvergunning. Doet mij aan vroegere tijden op de camping denken. Leuke tijd.

druipsmurf | 28-08-15 | 19:39

Ze verwachten natuurlijk dat Tanja Jess warme kaiserbroodjes komt brengen...

Sjlimmie | 28-08-15 | 19:23

Ik dacht eerst, ik kijk het niet dan ga ik me mar ergeren. Toch gekeken en verdomd..... Ik erger me kapot.
Wat een droeftoeters met het gezamelijke IQ van een pinda.

Zathras | 28-08-15 | 19:13

Die arme mensen!

bft | 28-08-15 | 19:04

Oh wacht, er zit er ook nog 1 op gratis rijles.

hier openen | 28-08-15 | 18:35

-weggejorist en opgerot-

ReuzeBater | 28-08-15 | 18:32

Laat je nies wijsmaken. Die gasten komen gewoon uit Spanje, Frankrijk of Italië en hebben daar al die jaren als illegaal geleefd. Nu zien ze de kans schoon om in Nederland of Duitsland voorzien te worden van: een vette uitkering, grootste woonhuis wat de gemeente beschikbaar heeft, nieuwe inboedel inkl. Miele, gratis kleding en gratis elke 3 dagen een volle kar bij de supermnarkt + nieuwe fietsen voor het hele gezin. Tenminste zo krijgt een syrisch gezin dat wel naast een kennis van mij.

hier openen | 28-08-15 | 18:30

-weggejorist-

Doppinda82 | 28-08-15 | 18:21

Hup in de varkensstal

Doppinda82 | 28-08-15 | 18:21

waar zijn vrouwen en kinderen??

Disemvowel | 28-08-15 | 18:20

Over 5 jaar, als mijn zoon inmiddels 20 jaar is en misschien wel op zichzelf wil gaan wonen. Maar waardan?
#RayB# | 28-08-15 | 15:39
-
Zijn kansen liggen in Noorwegen. Niet in Oslo, dat begint op Nederland te lijken, maar de rest van het land. Wel Europa maar geen EU. Mooie natuur, goede salarissen, geen extra kosten voor scholing of ziektekosten. Noren zijn nog trots op hun vlag. Ze neigen ook naar iedereen zielig vinden maar houden tot nu toe het koppie derbij. Ik woon er een aantal jaar met veel plezier.

Politicusincapabelus | 28-08-15 | 18:14

[3min14sec] Tenminste twee Italianen die hun fiets kwijt zijn.

VanBukkem | 28-08-15 | 18:06

Ik kan niet wachten op deze komende dokters, loodgieters, advocaten, schoonzonen, verplegers, belastingbetalers. Ja.... ik kan niet wachten...

Politicusincapabelus | 28-08-15 | 18:02

Professionele zeurnegers, je ziet ze ineens overal.

Muggenmepper | 28-08-15 | 17:55

afgrijselijk! die arme ondervoede, vol ziektes en met angstige paniekogen trieste oude van dagen, kinderen en vrouwen in nood!

fikkieblijf! | 28-08-15 | 17:54

Hoe kan ik dit netjes brengen zonder nooit maar dan ook nooit meer toegelaten te worden op geenstijl.... vieze vuile....

zachbi | 28-08-15 | 17:53

Ik zou een klacht indienen bij de reisleiding.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 17:46

Dit artikel is terecht. De immigranten bestaan uit echt-politieke vluchtlingen, uit mensen die een luxer leven zoeken e.d. of al familie in EU hebben, maar ook uit mensen die opnieuw het land binnendringen, nadat ze via andere wegen geen verblijfsvergunning hebben gekregen en uit criminelen. In werkelijkheid hebben italianen het erg moeilijk met die laaste categorieen. Gisteren sprak ik een vrouw van tegen de 90 die 70 jaar gewerkt heeft (ijzerwinkel) en een pensioen van ruim 500,- euro per maand heeft. Immigranten in het stadje waar ik zit krijgen tussen de 35 en 40 euro per maand. Dan kom je een stuk over de 1000,- euro per maand terecht. Ze doen niets en anderen maken nu deel uit van de drugsverkoop, grotendeels onder beleid van Roemenen (ook weer een verhaal apart). Natuurlijk ontstaat er haat door deze contrasten tussen bewoner en immigrant; kan niet anders. Verantwoordelijk is natuurlijk de VS, EU, italiaanse overheid, gemeente (sommige gemeenten weigeren 't leveren van deze services), mafia, 'ndrangheta, camorra,enz.
Immigratie is een business. Terwijl de geheel onschuldige of min of meer onschuldige immigranten hier rondlopen met de laatst-uitgekomen I-phone en in hun neus peuteren (een verkrachting door ca.5 jongens van een meisje, dat hun gratische woning schoonmaakte, werd door een 'Don...', Rooms-Kath. priester,in de doofpot gestopt; je weet wel... de Kerk...),werken de werkhebbende bewoners zich een bult en moeten ook de werklozen nog een hard economisch bijdrage leveren aan het gratis neuspeuteren en drugsdealen. Afvalbelasting met 300% gestegen bijv. In de hoofdstad van de provincie hebben immigranten gedemonstreerd omdat ze 45 i.p.v. 35/38 euro per maand wilden! Een "opnieuw-in-Italie-geimmigreerde" marokkaanse jongen die al bekend stond als crimineel, sneed de keel van een bewoner van die stad door met een kapotte fles. Toevallig werkte deze ziel juist voor de immigranten en hun welzijn. Als het alleen ging om immigranten die politiek asiel zoeken, dan zijn ze welkom, maar er is veel meer bezig.

Dia | 28-08-15 | 17:43

Zecken

Bohse | 28-08-15 | 17:36

Om te janken ondankbare flikkers

Bohse | 28-08-15 | 17:28

Het eten was wel halal genoeg voor de heren van stand?

Wasbakplasser | 28-08-15 | 17:22

S C H A N D A L I G !

Trashman | 28-08-15 | 17:21

Wat een verschrikkelijke toestanden daar. Ik heb ook geen 1 Mile wasmachine zien staan. Arme stakkers :(

Royk | 28-08-15 | 17:17

Een bom er op en wel een hele grote!

Cor Zakov | 28-08-15 | 17:13

Toen de Arabieren voor het eerst in donker Afrika aankwamen, beschreven ze al dat die mensen het niet waard waren om 'mens' genoemd te worden. Het waren beesten die in de ogen van Moslims een slavenras zijn. Kun je nagaan dat de Arabieren dat zeiden, die destijds bekend stonden als het meest primitieve en barbaarse volk in de bekende wereld.

Afrika moet je gewoon met rust laten. Laat die mensen het lekker zelf uitzoeken, want zodra je ze een vinger geeft willen ze je hele hand. Een zeer groot verschil met ontwikkelingshulp in bv. Azië, waar de mensen wel dankbaar zijn dat ze eindelijk eens vooruit kunnen komen.

Rajputana | 28-08-15 | 17:10

Zó herkenbaar. Ik heb het al eens eerder in deze panelen gemeld, maar ik heb met dit soort volk moeten werken - en dan heb ik het nog over de elite: hoge ambtenaren, tot en met ministers. Uit Kenia, Nigeria, Ghana, Namibië, Zambia, Gambia... allemaal moesten ze getraind worden. Twee weken lang.

Op Bali. Want dicht bij huis was niet exclusief genoeg. Alles werd betaald (ontwikkelingsgeld) en daarnaast een netto dagvergoeding (ook ontwikkelingsgeld) van 400-500 dollar p.p. per dag.

Te lui om ook maar één oefening te doen: twee weken lang moest er (door een paar blanken, want dat gaf status - hún woorden) dan gepraat worden zodat zij lekker konden slapen in het klasje.

Zo ging er 5000 dollar netto p.p. mee naar huis. Ons belastinggeld.

Met dat continent komt het nooit goed, tenzij we het koloniseren. Maar nu is de beweging precies andersom.

vraagstaart | 28-08-15 | 17:00

ze kunnen nog een seizoensbaantje nemen als Zwarte Piet, door iedereen aanbeden en overal welkom> Wel erbij zeggen dat het een tijdelijke aanstelling is.

Donnie Brasco | 28-08-15 | 16:55

Ik zie een nieuw verdienmodel voor mensensmokkelaars. Ze kunnen retourreizen aanbieden.

henriette | 28-08-15 | 16:53

Wat een uitschot en dat moet nog allemaal richting Nederland komen. ;Opsporing verzocht; zou nu alvast maar extra zendtijd aanvragen.

brilletje1 | 28-08-15 | 16:51

Heb ooit nog met zo'n Ghanees gewerkt.
Als asielzoeker hier binnen gekomen,had alles voor elkaar,leuke flat& auto,hooked geraakt aan de bruin,afgekickt.
En daarna moest ik met m werken,pleurisbaan wij allebei,maar hij trok t niet,en op n gegeven moment zegt ie,"Ikke ka teroeg naar Afrika,Nederland niet goed voor mij...."
Ik heb m nooit meer gezien...

Torquemada | 28-08-15 | 16:48

-weggejorist-

janmetdepet | 28-08-15 | 16:47

-weggejorist-

janmetdepet | 28-08-15 | 16:47

Dit zijn echt geen vluchtelingen maar luie donders die te beroerd zijn om hun eigen land op te bouwen het zijn verdomme allemaal kerngezonde mannen alleen mannen dus,die met hun grote bek even alles willen afdwingen gaat helemaal de verkeerde kant op.
Net als in Zweden waar elke dag een vrouw wordt verkracht door dit vervloekte tuig .zo dankbaar zijn ze dat ze mogen blijven Zweden waar meisjes die blond zijn hun haar maar donker verven in de hoop dat ze dan niet verkracht worden.zulk smerig tuig komt dus naar het westen.
En dan zijn er nog mensen die het zielig vinden,als je een echte vluchteling ben heb je ten eerste al geen grote bek en respecteer je de regels en gewoontes van het land en blijf je al helemaal met je gore poten van onze vrouwen af.
En eenmaal hier kunnen ze wel op vakantie naar het ontvluchte land.
De regering moet net doen als het UWV met WAO ers doen herkeuren en aan het werk
Met vluchtelingen ook doen op vakantie naar het ontvluchte land weg wezen en onterechte ontvangen bijstand terug betalen

janmetdepet | 28-08-15 | 16:47

"We are dying here"

Jaja, altijd van die vage beloftes...... maar een keertje doen watje belooft zit er niet in.

mallekater | 28-08-15 | 16:47

Na het zien van de video heb ik ze hiernaast en alles verderop in de straat, "zum strengsten verboten" te verhuizen ...!

Laagopg,dramnegertd | 28-08-15 | 16:32

Overigens slecht gemanaged kamp bij die Italianen

waragainstclimate | 28-08-15 | 16:16

@Waakvlam | 28-08-15 | 11:48
Dom volk verdient niet beter zou ik dan maar zeggen, want de meerderheid in Europa stemt op linkse partijen die heel graag met de islam knuffelen, ze blijven nog meer vijandelijke islam importeren, tot dat heel Europa definitief naar de klote gaat.

Europa is een zinkend schip. Helaas.

Wonderful-Life | 28-08-15 | 16:15

Lekkende UNHCR tenten die al tig jaren in gebruik zijn maar nog nooit in de regen hebben gestaan.

Meneer Ghana kan wel overdrijven zeg. Wacht maar tot de winter komt.

waragainstclimate | 28-08-15 | 16:14

dat zeg ik!!
Bed Bad Brood Bungalow!!

charissa | 28-08-15 | 16:07

Ze verwachten een 5 sterren arrangement..

Mick2805 | 28-08-15 | 16:04

In de jaren 60 moest ik opkomen om mijn dienstplicht te vervullen. 32 man op 1 zaaltje met aan iedere zijde 8 stapelbedden en iedereen een smalle kast. Was destijds geen probleem. Deze debielen schijnen te denken dat ze gewoon meteen recht hebben op een woning volledig ingericht en een uitkering om van te leven. Wie heeft hun dat toch wijsgemaakt? Nu het niet zo is zoals ze kennelijk verwacht hadden worden ze boos. En de EU neemt geen enkele maatregel om duidelijk te maken dat het zo niet werkt of om de stroom tegen te houden. Let op binnenkort nemen ze met geweld onze huizen en bezittingen in en dan is er geen politie of leger die er wat aan kan doen want schieten op deze zielepoten dat doen we natuurlijk ook dan niet.
Niemand in de politiek schijnt zich te realiseren dat het vrije westen maar een klein deel van de wereldbevolking uitmaakt. Dat betekent aan de ene kant dat we de 99% v/d wereldbevolking die het slechter hebben dan wij nooit kunnen helpen en aan de andere kant betekent het dat als we dit zo door laten gaan we onder de voet gelopen worden en weggevaagd. Harde maatregelen zijn nodig als wij als westerlingen willen overleven en niet over 100 jaar de verhalen de ronde doen van er was eens een volk van blanken mensen die alles goed voor elkaar hadden en waar we veel van hadden kunnen leren als we ze niet uitgeroeid hadden.

johnelec | 28-08-15 | 16:03

Ajb zet ze op een goede boot naar een land waar het nooit regent.

Heisessie | 28-08-15 | 16:02

Dit zijn mensen met een Ghanees paspoort. Dat wil niet zeggen dat het ook Ghanesen zijn. Dat paspoort is in Ghana op elke hoek van de straat te koop. Veel Liberianen die hun land zijn ontvlucht, o.a. oorlogsmisdadigers, komen zo naar Europa.

The Brave59 | 28-08-15 | 15:46

Ik ben heel benieuwd naar de uitslag van de komende verkiezingen. We hebben nog even de tijd voor het zover is. Hopelijk gaan een heleboel PvdA'rs en D66'ers eerst nog even van dichtbij meemaken hoe het is om deze kansrijke heren, want geen vrouwen en kinderen gezien, zich gaan manifesteren in hun buurtjes.
Hoe ziet Nederland er uit over 5 jaar? Dat is wat ik me afvraag. Over 5 jaar, als mijn zoon inmiddels 20 jaar is en misschien wel op zichzelf wil gaan wonen. Maar waardan?

#RayB# | 28-08-15 | 15:39

Dobber lekker terug neger met je aaipod !

Cinq-Marquis | 28-08-15 | 15:39

Vanavond op RTL4 nieuws? Of krijgen we weer een zielig verhaal van een Mohamed die graag wil studeren in West-Europa.

Wasbakplasser | 28-08-15 | 15:36

Wat een vullis,
En dan bedoel ik natuurlijk die vluchtelingen, moet je zien waar ze vandaan komen.
Ziet er (behalve Geert) nu helemaal niemand uit Den Haag dat we dit soort lui terug moeten sturen en wel zo snel als mogelijk.

NPO het wordt hoog tijd dat jullie ook dit uitzenden en niet alleen die zieligmakende gemanipuleerde beelden Bah.. kom eens een keer met de waarheid in het 8 uur journaal!!

Mich2007 | 28-08-15 | 15:35

Ik zie hier helaas niemand die ik als vluchteling zou bestempelen. Wel een heleboel lawaai makende nietsnutten en gelukszoekers.
Ik zeg alle boten in Noord-Afrika opvangen, terugslepen en kapot schieten. Enige oplossing.

WatZalIkErvanZeggen | 28-08-15 | 15:27

Dit gaat natuurlijk op termijn gierend uit de klauwen lopen... die kereltjes zijn ontevreden en gaan lopen schreeuwen en mekaar opstoken. De eerste steen vliegt door de lucht en dan is het hek van de dam.

Heb je dan je zin? Rutte c.s

Arietjuh | 28-08-15 | 15:26

Dit.Maakt me.Boos!

Tsaar Guus | 28-08-15 | 15:25

Bari Oomsma | 28-08-15 | 15:18

Ghana veilig? lol als je scheet hun niet aanstaat of dat je in de verkeerde houding stond terwijl je een scheet liet. Kan je met wat pech al de doodstraf krijgen

J.T | 28-08-15 | 15:24

@ProAsfalt; er moet toch IEMAND de rekening ophoesten voor het onderhouden van al deze 'zeer welkome gasten' die (volgens zeggen) ooit een keer de staatskas gaan spekken...(duh).
Het betalen van de 'jizya' is al een feit sinds de eerste 'gastarbeider' in het westen aan kwam en de rest van zijn leven teerde op een uitkering (door de domme belastingbetaler opgebracht uit "... noeste en eerlijke arbeid..." maar dàt werd bij socialisten al snel een vies woord...)

Nieuwe Bezems | 28-08-15 | 15:24

Hij komt uit Ghana hoor ik hem zeggen ? Daarmee geeft hij dus toe een gelukszoeker te zijn toch ? want Ghana is volgens mij een veilig land. En maar klagen en drammen die akelige parasieten. 80 % van dat volk probeert gewoon op goed geluk hier binnen te komen.

Bari Oomsma | 28-08-15 | 15:18

Op Lowlands noemen ze dit de GLLamcamp :)

Rated R. | 28-08-15 | 15:15

Wat het leuke is aan dit stuk dat dit een fragment is van een reportage gemaakt door linkse media in Italie die juist wil laten zien hoe slecht deze mensen worden behandeld. Helaas laat het lachwekkend genoeg het tegendeel zien.

ristretto | 28-08-15 | 15:10

Dit zijn geen vluchtelingen, niet eens immigranten, maar binnenvallers (kan geen betere vertaling vinden van het woord invaders).

Borakh | 28-08-15 | 15:04

Goh, Syriërs worden met de dag donkerder qua huidskleur en hebben verdacht veel luxe artikelen mee kunnen nemen op hun 'vlucht' naar veiliger oorden zonder onderweg daarvan beroofd te zijn...
(iets in mijn onderbuikgevoel zegt mij dat dit niet meer goed komt)

Nieuwe Bezems | 28-08-15 | 15:04

100% gelukzoekers... "Look, water!" wees blij DAT er water is. Je ouwe moer moest met een kruik op haar kop twee dagen door een woestijn lopen.

Draaikont24 | 28-08-15 | 15:02

hoe denk je dat onze jongens op uitzending erbij zitten.Dammit, wat een mooie tenten hebben die gelukszoekers. De mensen in deze video hebben niks te klagen, hier wordt ik echt boos van.

Deze lui mogen blij zijn dat ze het goed voor elkaar hebben, lamo's

toerbaas | 28-08-15 | 15:00

-weggejorist-

Vogelpoep | 28-08-15 | 14:51

@1nfidel, je wijf een beurt geven.

shibalnom | 28-08-15 | 14:41

Maar wat komen ze voor ONS doen?

1nfidel | 28-08-15 | 14:39

Gewoon een wedstrijd uitschrijven, de eerste die terug in Ghana is, krijgt 5000 euro. Wel even een foto met coördinaten, die jullie met je nieuwe telefoon gemaakt hebben, als bewijs opsturen.

keke | 28-08-15 | 14:33

Ik vind dit zo ontzettend triest.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 14:33

Ik zag vd week dat een paar afrikanen heel slim een paar kratjes in een plas water legden zodat ze geen natte voeten kregen, kunnen ze in die tent toch ook doen?

Frosties | 28-08-15 | 14:32

GVD...... van niets naar een tent, vreten en een toilet. Tyfusbende zal het zijn als ze weer verder trekken. Gajes dat komt. Hele tenten vol met toekomstig uitkeringstrekkers. Ze nemen hun normen en waarde mee...... onee die hebben ze niet. Goudzoekers..... opzouten!! Ben er zo klaar mee.... en nee ben geen racist! En voor die gast op het laatst in het filmpje. VERKOOP GVD JE IPHONE en doe wat nuttigs met dat geld! Hij wordt er nog op aangesproken aan het einde van het filmpje. Grafbende..... ik zeg 1 Grenscontroles. 2 Registreren. 3 Wat eten en drinken geven. 4 Terug met een lux marineschip. 5 Afzetten voor de kust van land van herkomst. 6 Voor een maand eten en drinken mee. Klaar. Enige oplossing!!

wallie100 | 28-08-15 | 14:29

-weggejorist-

nukkie | 28-08-15 | 14:28

Terugsturen deze agressieve kansenparels. Ze zien er overigens heel goed uit. Zelfs de ipod ontbreekt niet. Bwahhh

nukkie | 28-08-15 | 14:28

Verhoog anders onze lasten nog wat. Ik houd 50 euro over aan het eind van de maand. Die geef ik graag aan deze gasten. Of anders van die dat andere filmpje die al dat vreten wegsmijten.

Repetitive Beats | 28-08-15 | 14:26

Dit is dus precies de reden waarom africa nooit verder is gekomen dan het stenen tijdperk. Deze mensen willen helemaal niets doen. Alleen maar eisen dat anderen iets doen. Het is niet de schuld van de oneindige zandbakken dat africa nog steeds geen stenen huizen heeft, maar van de bevolking die genetisch onderontwikkeld is. We zijn niet gelijk als mensen, worden we ook nooit. Dus hoe meer donkere figuren deze kant op komen, hoe meer het hier op africa gaat lijken.

thewonderer | 28-08-15 | 14:25

Sinds wanneer is het oorlog in Ghana?
Het zijn verder allemaal syriers met vrouw en kinderen.
Je zou denken dat ze blij zouden zijn onderdak te hebben in een veilig land, maar nee alles is niet goed.
"we are dying".
Jankerd dat het is.
Wees eens dankbaar.

Cultuur.Barbaar | 28-08-15 | 14:25

Ik ben ervan overtuigd dat er hele schrijnende voorbeelden zijn van vluchtelingen die hun land moesten verlaten. En dat we die hulp moeten geven die ze toekomt. Echte vluchtelingen zouden ook dankbaar zijn voor ieder beetje hulp.

Maar in het filmpje hier zie ik alleen maar gelukzoekers met koptelefoontjes die alleen lopen te klagen over wat ze hier aantreffen.
Dus ja, dan maar hard zijn. Die tenten allemaal ontruimen, en die gelukszoekers allemaal op een roeiboot terug zetten.

moeilijkgeval | 28-08-15 | 14:22

We are dying!!
Huh? Hoezo? Waaraan?
Ik zie alleen maar volgevreten kerels met nieuwe kleren en een enorme grote bek.
Niks vluchteling.
Ondankbaar kudtvolk is het... niets meer en niets minder.
Een echte vluchteling zou waanzinnig blij zijn met die tenten met electriciteit, zorg, bedden, voedsel en stromend water.
(en dan bedoel ik niet dat beetje water wat zich ophoopt onder een grondzeil, want dat zien we op elke camping)
Maar de echte vluchtelingen hebben ze vast halverwege de reis uit de boot geflikkerd.
Pak die klagers op en dump ze op het strand van herkomst.
Ik ben er helemaal klaar mee.

Schietmijmaarlek | 28-08-15 | 14:20

Dit is de reden waarom negers slaven zijn geweest. Zelf kunnen ze niks en willen ze niks. Ze wachten op de blanke man die alles voor hun gaat regelen. Ook nu zie je dat ze van andere mensen verwachten dat die alles voor hun gaan doen. Zodra ze hier een uitkering en woning krijgen kan je ervan uitgaan dat ze NIET gaan werken.

Trekvogel12 | 28-08-15 | 14:17

@ 3:15 : Dat is gvd mn fiets!!

Drs.. Gelul | 28-08-15 | 14:14

er gaan mensen op vakantie naar fucking ghana... is er geen Italiaanse Breivik die ff rondje over het kamp kan maken?

cloudoflogic | 28-08-15 | 14:14

Benieuwd, als de winter eraan komt (al zal het in zuid Italie niet steenkoud worden) wat voor toestanden zich gaan voordoen in Europa

Knackarsch | 28-08-15 | 14:14

-weggejorist-

bla_x_bla_bla | 28-08-15 | 14:11

En trouwens weet je wat wij vroeger deden als er water in de tent stond.... opruimen.

Umberto die trotzoni | 28-08-15 | 14:11

Krijg nou tieten! Wat verwachten die uitvreters dan! Een ingerichte villa?!! Ziet er mijns inziens keurig uit daar, mooie stevige tenten, prima bedden! Van de zotten dit gedrag.
Kijk dit soort droeftoeters mogen wmb meteen terug zwemmen naar land van herkomst

Knackarsch | 28-08-15 | 14:09

de gemiddelde lowlands kampeerder heeft het zwaarder gehad...

sj_aakie | 28-08-15 | 14:06
-weggejorist-
frank4444 | 28-08-15 | 14:05

Ik vind dat de reisorganisatie die mensen hun geld terug moet geven. Dit is vast niet wat er in de folder stond.

Haatgenerator | 28-08-15 | 14:04

Ze doen ook agressief tegen elkaar:
"What?! What?", als hij het "terrein" van een andere negert nadert. Zal wel een andere stam zijn of een Syriër die geen pottenkijkers wil in zijn tent.
Volgens mij worden die vuilnisbakken ook gewoon geleegd door personeel , en doen ze zelf echt geen ene moer, behalve wat macho rondlopen en op hun mobieltjes turen.
Want huishoudelijk werk is voor de vrouwtjes, en die zijn er zo te zien niet.
Ben ook bang dat dit testosteron zich op een dag een weg gaat banen richting de Europese vrouwen.
En Ghana is overwegend een christelijk land. In de Bijlmer leven zeer veel Ghanezen, die overwegend werken bij schoonmaakbedrijven, en wat volgens mijn ervaring best aardige, vrolijke, christelijke mensen zijn.
Maar degenen die het tot Europa geschopt hebben met een bootje, hebben bepaalde eigenschappen: namelijk: rücksichtslos, opportunistisch, macho, gezond, slim, ze hebben geld (hoe dat is verkregen? misschien wel crimineel), ze hebben connecties reeds in Europa, waar ze in eerste instantie naar toe willen gaan, Ghanezen helpen Ghanezen, Syriërs helpen Syriërs.
De huizen die ze in Nederland onterecht krijgen, zullen binnen de kortste keren ook worden onderverhuurd aan "vrienden"en "familie", ook al zul je daar geen bonnetjes van kunnen vinden.
Is daar wel eens aan gedacht?
Want zo gaat dat in die landen: het ritselen, sjoemelen, bedriegen, zit in de cultuur ingebakken.
Want is een manier om te overleven.
Nederland denkt dat zij volgens het lieve huisje-boompje-beestje ideaal met nette opvoeding, trouwe huwelijksmoraal, ijver, geduld, opoffering, tolerantie, etc. gaan leven, maar in die landen heerst de wet van de jungle, praktisch opportunisme en leven bij de dag.

King of the Oneliner | 28-08-15 | 14:00

70 mannen, vrouwen en kinderen dood gestikt in een verlaten busje in Oostenrijk. Stelletje vieze vuile gelukszoekers...

Luuky | 28-08-15 | 14:00

Leuke gay-camping. Alleen jammer van die paar zeurpieten.

South_Reporter | 28-08-15 | 13:59

Er zou ens iemand de moed moeten hebben om ze uit te leggen dat ze vluchteling zijn en dat ze blij moeten zijn dat wij ze ook niet opjagen want als ze zow doorgaan zit die kans er reeel in.

Umberto die trotzoni | 28-08-15 | 13:56

Als er een hek omheen stond en de enige uitgang via een gasdouche is, dan snap ik dat je zo in paniek bent. Maar nee, ze hebben er zelf voor gekozen. Alleen voldoet het niet aan de verwachting, als je googlet op afbeeldingen van Italie zie je geen tenten met een plasje water.
En die smokkelaar vertelde ook dat het er allemaal fantastisch zou zijn...

fredjuhh | 28-08-15 | 13:55

vocht ONDER je tentzeil
wat een luxe
ik zou vooral NIET naar Nederland komen

nemeton | 28-08-15 | 13:54

Ik zou ook staan schreeuwen als het wc papier niet drie laags was maar slechts 2! En tenten is voor witmansen die op vakantie gaan niet voor mensen van stand uit Ghana. Lieve help wie doet er wat om dit leed te verzachten voor die arme mensen. / sarcasm off.. nu jullie bek houden of jullie kunnen terug zwemmen.

Dirk III | 28-08-15 | 13:53

Schande niet opgehaald met cruiseschip en dan ook nog niet met tourbus naar 5 sterren hotel.
Ik snap de boosheid van deze mensen heel goed.
Wij betalen toch allemaal belasting om het deze migranten goed te verzorgen.

Steve1234 | 28-08-15 | 13:45

Prima woonruimtebeoordeling! Deze kwartiermakers kunnen zo worden omgeschoold tot makelaar, win-win situasie!

Ongeblustekalk | 28-08-15 | 13:45

Afrikanen houden niet van kamperen.
Dat doen alleen de mensen die de kleine dorpjes in het bos wonen.
Iemand uit de Ghanese middenklasse is natuurlijk iets wel beters gewend dan een tentje delen met 8 personen ergens in Italië.

DiRadical | 28-08-15 | 13:43

Afrikanen houden niet van camperen.
Dat doen alleen de mensen die de kleine dorpjes in het bos wonen.
Iemand uit de Ghanese middenklasse is natuurlijk iets wel beters gewend dan een tentje delen met 8 personen ergens in Italië.

DiRadical | 28-08-15 | 13:43

Terugsturen naar hun eigen land. Wat kom je hier doen? Heb hebt een focking gratis tent, slaapplek, eten en drinken. Uit het land waar je vandaan komt had je het beter? Oppleuren naar je eigen land dan! Dan nemen we wel iemand die wél blij is met gegeven spullen.

Ik kan hier zo boos over worden. En we kijken allemaal toe hoe dit van kwaad tot erger wordt.

drunk | 28-08-15 | 13:43

Waar halen ze het gore lef vandaan zeg. Niet normaal wat een ondankbare.....*&^%*^%$^%$^#$@

ley007 | 28-08-15 | 13:43

Het verlenen van rechten brengt plichten met zich mee, deze gratiszoekers zijn het gevolg maar niet de oorzaak.
Het criminele veelal ongewenst en zelfbenoemd bestuur van Europa en de eu afdelingshoofden zijn hiervan de oorzaak, verdeel en heers.

NB-Stb | 28-08-15 | 13:42

Dacht dat wat ik gezien had in Schindler's list erg was.. maar dit .. echt niet normaal, PVDA doe hier iets aan!

krijgenwedatweer | 28-08-15 | 13:42

Geen zorgen mensen, Timmerfrans is bezig de boel beter te coördineren

CrapoTheGreat | 28-08-15 | 13:41

Het is natuurlijk sneu, in je gestylde niggahpak met een rubberboot naar het Cruiseschip en daarna ineens die kukel naar beneden, een bruut einde aan de opgaande lijn van luxe naar het 5 sterrenhotel; een tent in Italië.
En dat terwijl Timmerfrans, terwijl jij met blote handen de slangen moet wurgen, met het vliegtuig over je kampement scheert naar je thuisland om de resterende 'vluchtelingen' alvast daar op te halen, legaal en wel en linea recta de woning van Marcel van Dam in.

Allitnil | 28-08-15 | 13:41

Schooierscultuur.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 13:41

Rust zacht Europa, het waren 2000 vaak toch wel mooie jaren.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 13:41

Om al dit camping leed voor deze luitjes te verzachten zou ik zo zeggen, we vliegen je businessclass terug en wel vandaag nog, toedeledokie.

Uw Verzekeringsadvis | 28-08-15 | 13:40

Denk maar niet dat er vanavond in het journaal of bij Jinek iets van die film wordt uitgezonden. Staatssecretaris Dekker wil minder plat amusement op de publieke omroep.

gratias | 28-08-15 | 13:40

Is het oorlog in Ghana? Nooit geweten.

lulleficatie | 28-08-15 | 13:39

Wel begrijpelijk van die gasten, aangezien ze nog nooit regen hebben gezien

Vagina | 28-08-15 | 13:38

Wel begrijpelijk van die gasten, aangezien ze nog nooit regen hebben gezien

Vagina | 28-08-15 | 13:38

Zoeken ze gewoon een reden om de wapens tegen hun gastgevers op te pakken? Ik wordt er bang van.

lulleficatie | 28-08-15 | 13:38

-weggejorist-

Een Echte Heer | 28-08-15 | 13:37

@Dirk III | 28-08-15 | 13:32
Goed gezegd.

Lewis Lewinsky | 28-08-15 | 13:37

Nou Geert, zoek maar alvast behang uit voor in dat torentje.

Repetitive Beats | 28-08-15 | 13:36

Stomme Ghanezen wees blij dat je niet in Schotland aan het kamperen bent. Beter ga je gewoon lekker terug naar je tent in Ghana die blijkbaar zoveel beter was. Kansloos eistuig.

Dirk III | 28-08-15 | 13:35

Vreselijk, al die zieke oude vrouwtjes.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 13:35

Er was eens een leuk gezin dat een gelukkig bestaan leidde.
De kinderen van dit gezin ontdekten op een dag een schattig jong tijgertje dat door zijn moeder was verstoten.
Ze wilden dit tijgertje graag helpen door het thuis te verzorgen omdat ze het zooo.. zielig vonden voor dit knuffel diertje.
Pappa wilde dit echter niet omdat zag dat dit tot problemen kon leiden.
Maar mamma vond het ook zielig en zo werd besloten om het arme tijgertje in huis te nemen.
Het tijgertje werd tijger en kon zich niet aanpassen aan de gezinscultuur.
Gevolg was dat het gezin zich naar de tijger moest voegen.
Naarmate de tijger ouder werd werd hij steeds ontevredener en derhalve agressiever.
Niet lang daarna kon men in de krant lezen dat er een heel gezin was gedood en opgegeten door een tijger.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 13:35

Lewis Lewinsky | 28-08-15 | 13:13
Ja ik zag het aankomen en kon het niet langer aanzien.

Dat gejank, daar ga je nooit wat aan hebben in een maatschappij als ze zo zelfredzaam zijn als een kind van 2.

Dirk III | 28-08-15 | 13:32

Ik heb afgelopen vakantie ook 3 x een natte voortent gehad, waar kan ik klagen??

2863 | 28-08-15 | 13:31

Aan de andere kant zie ik businessmodel, ipv duizenden euros voor tripje naar Ghana/Zambia kunnen overgangsmutsen met Berbaar Tours nu voor een paar honderd euro met de bus naar Italia om zich daar door de lokale Miele-negerTs stuk te laten trekken. win - win
*standje op de huishoudbeurs boeken gaat*

Berbaar | 28-08-15 | 13:31

ik ben 70 jaar en heb enkele weken geleden nog in een pubtentje geslapen wat s nachts een beetje begon te lekken... en toen ? opdrogen en lekker met een biertje bij het kampvuur zitten.
die gelukszoekers moeten maar achter op het veld gaan voetballen of opflikkeren, naar huis of bij Pechie gaan wonen, maar niet op onze kosten

gringo-brd | 28-08-15 | 13:30

Stel ze worden straks hier opgevangen. Ja? En dan? Zijn we dan klaar? Hoe gaan die lui OOIT geld genereren? De linkse gutmensch begrijpt niet dat het merendeel ons alleen maar geld kost.

CrapoTheGreat | 28-08-15 | 13:29

-weggejorist-

bla_x_bla_bla | 28-08-15 | 13:29

0:42

'Geef ons jullie geld! Geef ons jullie sociale stelsel! Geef ons jullie vrouwen, minstens 6!

'We hebben er volgens de EU-verdragen recht op!'

'Waarom weet niemand, want we hebben er niets voor hoeven doen, zijn niet uitgemergeld, zonder kleren en met allerlei oorlogswonden en -trauma's aan lijf en leden.'

'Desondanks schofferen we jullie en alle hulp die jullie uit de EU ons nu al geven! Want want een Kut-Tent! Zo wordt mij dure I-pod nat!'

'Maar het staat nu eenmaal in de afspraken! We hebben er RECHT op!'

'Oeleboele!!'

Realism Is All | 28-08-15 | 13:28

@flipper277 | 28-08-15 | 12:49
Stijlloze plugin aan je browser knopen, hoef je alleen nog maar de hele dag op de spatiebalk te rammen.

mvdwarsligger | 28-08-15 | 13:28

Ik word hier zo boos van....... Op deze lui zit niemand te wachten. Europa, gooi je grenzen nu eens dicht!! Timmerfrans weet het anders ook niet meer (als hij het ooit geweten zou hebben).

Ik weet het wel: terugsturen naar het land van herkomst met deze ILLEGALE immigranten!

Megasuperpeter | 28-08-15 | 13:27
-weggejorist-
frank4444 | 28-08-15 | 13:25

-weggejorist-

bla_x_bla_bla | 28-08-15 | 13:23

@ Dirk III | 28-08-15 | 13:11
Dat je Porsche fout schrijft siert je, blijkbaar zelf een Ferarri.

TheseDays00 | 28-08-15 | 13:23

@Lewis Lewinsky | 28-08-15 | 13:18
een verraderlijke sinkhole dus, gevuld met water en een slangenkuil ernaast, gruwelijk!!
Gelukkig hebben wij nog een Smulbos in de aanbieding, vol bloemen en kruiden, sappige vruchten, smakelijke bessen en hemelsche paddenstoelen.
En een hekje rondom de vijver.

Allitnil | 28-08-15 | 13:22

@bla_x_bla_bla
Wauw dr heeft iemand niet door dat olie en water niet zo goed mixen.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 13:21

stuur d'r maar een vuurpeleton heen

bloeddoordenamstel | 28-08-15 | 13:21

-weggejorist-

CrapoTheGreat | 28-08-15 | 13:20

Soooo héé. Die zijn blij dat ze voor de poorten van de hel nog konden vluchten naar het veilige Europa.

Hoeki Oekema | 28-08-15 | 13:20

"We are dying."

Juist ja, dat zet de eventuele waarheidsgetrouwheid van hun asielaanvraag ook weer in perspectief...

Xirdalan | 28-08-15 | 13:20

Werkelijk, in zo'n lekkende tent kan je je als fatsoenlijke Syrische vluchteling niet vertonen. On-men-se-lijk.

Lewis Lewinsky | 28-08-15 | 13:20

Tsja eerste observatie waarom geen stapelbedden, kan best?
Daarna Ghana?? Flikker lekker op man, direct retour afzender, daar fijn je land opbouwen ipv hier uit de ruif te vreten en klagen.

Berbaar | 28-08-15 | 13:20

ik begin wel te begrijpen waarom de PvdA en D66 altijd voor megamoskeeen stemt .. dit wisten ze

(c)ZWITSUL | 28-08-15 | 13:20

-weggejorist-

bla_x_bla_bla | 28-08-15 | 13:19

@Allitnil | 28-08-15 | 13:17
Twee centimeter omtrek bedoelde ik. De diepte was 1 millimeter. Het is een ramp!

Lewis Lewinsky | 28-08-15 | 13:18

@Lewis Lewinsky | 28-08-15 | 13:13
2 cm doorsnee bedoel je toch, niet de diepte hoor, want ze gaan dood namelijk, 2cm breed en zeker 2 meter diep, waarschijnlijk is er al menig man verdronken in die tent.

Allitnil | 28-08-15 | 13:17

Guido
Ik doelde ook eigenlijk meer dat de productlevenscyclus niet optimaal benut zal worden dankzij mentaliteit van ontvangers.

FatEx | 28-08-15 | 13:17

Kan iemand uit Den Haag dit filmpje van politiek correct commentaar voorzien? Wacht, ik doe het zelf wel: Deze meneer en alle andere meneren met hem, zijn sterk getraumatiseerd, hebben hele erge dingen moeten meemaken, zijn vrouw en kinderen kwijtgeraakt (want die zie ik nergens)...... of wacht..... het zijn natuurlijk allemaal homo's!

Rukeend | 28-08-15 | 13:17

Als je een echte vluchteling bent ben je dankbaar en bescheiden.
.
Want dan vind je alles beter dan dat waar je vandaan komt.
Dat mensen dit nog geloofwaardige vluchtelingen kunnen vinden.
Onbegrijpelijk.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 13:16

Nu al zeuren. Zucht.

Latrinalia | 28-08-15 | 13:14

Jw-player is kudt!

pansie | 28-08-15 | 13:14

'We are dieing here'
Toch in elk geval in betere omstandigheden dan in je oorlogsgebied, toch?
.
Oh, wacht... Ga gewoon deaud door die zogenaamde slangenbeet, met je iPhone.

Koekkeloere | 28-08-15 | 13:14

Ik ben ietwat in de war....
Geen zwarte pieten maar toch komen er steeds meer.....
Is zelfs Sinterklaas ze nu al zat?

Dachthetal | 28-08-15 | 13:14

Het eerstvolgende asielzoekers-opvangtehuis dat hier gebouwd gaat worden, wordt hopelijk met de grond gelijk gemaakt

CrapoTheGreat | 28-08-15 | 13:14

@Dirk III | 28-08-15 | 13:11
Het filmpje uitgezet? Man, het LEKT in die tent. Er ligt een plas van wel twee centimeter! Wat een ramp!

Lewis Lewinsky | 28-08-15 | 13:13

Heeft de Fyra die tenten geproduceerd?

croque monsieur | 28-08-15 | 13:12

Hmmm. Hier moet ik normaal gesproken 40 Euro per nacht voor betalen op de camping. Watz jouww probleme?

Ze verwachten zeker direct een gratis nieuwe BMW 5 serie.
De media zijn wel de grootste verraders door ons als volk niet te informeren welke enorme (financiële) problemen wij straks mee worden opgezadeld. Ze hebben het telkens structureel over 'vluchtelingen' en daar valt veel over af te dingen.
En maar zeiken dat het ineens weer zo goed gaat met onze economie terwijl de wereldeconomie - waarvan wij zo afhankelijk zijn - op barsten staat.
www.youtube.com/watch?v=5BXJd9Y9u3E
En als dat gebeurt: De optelsom wordt dan simpel te voorspellen: grote werkloosheid in Nederland, toenemende armoede onder het NL volk, sterke nivellering van de middenstand, grote instroom kansarmen die NOG kansarmer worden en ons land belasten, desintegratie door het mengen van 150 culturen, sterke toename van de islam met haar bekende eigen onderdrukkende agenda = chaos => sterkere centralisatie macht en gezag naar de elite die het gezag willen handhaven/herstellen met als einddoel de reeds 200 jaar beoogde wereldregering. Ze zullen "ons'er wel onder krijgen als we allemaal die chip moeten aanvaarden. Dan is big brother een feit geworden en kun je geen kant meer op. Irrationeel, maar ergens in de bijbel staat zoiets al voorspeld:

En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden;
En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijn naam.

matrixbluepill | 28-08-15 | 13:12

Ik kan dit niet aanzien... dat gejank omdat ze weten dat de overgevoelige witmans er zo overgevoelig voor is.
Na een paar janknegers gewoon het filmpje uitgezet.
Die gasten verwachten na de oversteek dat ze in een soort walhalla terecht komen waar iedereen in een Porche rijdt en zo niet kan je die gewoon eisen.
Laten we er heel snel nog heel veel van binnen halen.
Timmerfrans wil wel.

Dirk III | 28-08-15 | 13:11

-weggejorist-

succesvol | 28-08-15 | 13:11

Frontex (en de gutmensch die zag dat het goed was) voeren de agenda van ISIS uit door op en rond de middellandse zee als transportbedrijf voor de islam te fungeren.
Ze zijn de nuttige idioten.
Ze weten het natuurlijk niet, daarvoor zijn ze immers nuttige idioten.
Isis slaat zo twee vliegen in een klap, in hun streven naar 'n wereld kalifaat.
Namelijk hun islam verbreiden door geweld, en als gevolg van dat geweld nog meer islam-migratie naar het westen.
.
.
'De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen'
.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 13:10

Allemaal kerels die maar van alles op een opgefokte manier eisen alsof ze recht hebben op alles.
Nog te dom om zich af te vragen wie er op ze zit te wachten hier.

Tremor | 28-08-15 | 13:10

Ik heb het bijna met deze heren te doen.!
Maar er is volgens mij een oplossing voor ál hun problemen hoor.? De éérste beste boot terug naar land van herkomst DIT weekend nog.!

René Koster1959 | 28-08-15 | 13:09

Toen ik in de opleiding zat voor mijn dienstplicht als sergeant sliepen we met 16 man op een kamer in stapelbedden. Niemand klaagde daarover. Toen ik ging studeren in Leiden kwam ik alleen maar in aanmerking voor een kamer van studentenhuisvesting maar uitdrukkelijk niet voor een gewone woning waarop alle andere burgers wel recht konden doen gelden. Zat ik voor 300 gulden in een kamer van 2.75 bij nog geen 4 meter, met één gedeeld toilet voor acht man en twee douches. Moest je je natuurlijk wel inschrijven bij de gemeente Leiden want voor het inwoneraantal deed je wel gewoon mee als volwaardig burger, dat dan weer wel. Niemand klaagde daarover.

Sloopkogels | 28-08-15 | 13:09

Ghana. Is daar oorlog? Nee!

Deze mensen en hun gedrag is waarom het in hun landen zo enorm kut is. Een beetje klagen over water op het zeil i.p.v. zelf even een doekje er overheen te halen. Dat is het niveau van deze lui. En de linkse partijen beweren dat deze malloten netjes aan het werk gaan, en Europa gaan verrijken. Ik begin zelf zo langzamerhand te radicaliseren...

We zijn ze niets verschuldigd, helemaal niets. Al dat tuig moet terug getrapt worden. Niks duizenden opvangen. Alle gelukszoekers eruit. Ik weet nu zeker dat ik PVV ga stemmen. Kan me geen reet schelen wat ze verder doen, als ze Nederland maar zo onvriendelijk voor gelukzoekers maken als mogelijk is.

Piet van het Padje | 28-08-15 | 13:07

-weggejorist-

Onkel Bratwurstbude | 28-08-15 | 13:07

Geen NOS waardige moeder-met-huilend-kind-op-arm te zien.
Vrijwel alleen maar mannelijke 20-ers en jonge 30-ers

Onkel Bratwurstbude | 28-08-15 | 13:07

Sano | 28-08-15 | 13:04
Zet a.j.b. de tijd van de plemp waarop jij een reactie geeft er voortaan bij.
Is wat lastig door 350 plemps te scrollen.

Klier van Bartholin | 28-08-15 | 13:07

Ik kijk niet, is slecht voor mijn humeur. Stuur die varkens naar Syrië, zodat ze het verschil leren tussen vrede en oorlog. Toontje lager zingen dit gelukzoekerstuig en anders enkjeltje terug naar de zandbak. En snel wat!

Cosmic Traveller | 28-08-15 | 13:07

Valt me nog mee dat ze niet zeuren dat er zoveel negers wonen.

Diabhal | 28-08-15 | 13:06

@Capt. Iglo
Gezien dat 90% 20 jarige man is met een iphone, ja dus!
Boerenverstand is een verloren kunst...

Rest In Privacy | 28-08-15 | 13:04

Ik had toch een ander beeld van vluchtelingen.
Vroeger.., ach laat ook maar..

BeertBest | 28-08-15 | 13:04

Wow, dit reaguurderspaneel stroomt meteen over. Ik weet niet zo goed wat ik van dit filmpje moet denken. Met het onduidelijker worden van de strijd in Syrie, vooral door de opkomst van ISIS het afgelopen jaar, lijken ook de economische vluchtelingstromen uit Afrikaanse non-oorlogsgebieden te verergeren. Alle behoudende, nationalistische en extreemrechtse krachten in de doellanden worden naar elkaar gedreven. Mijn aluhoedje laat ik nog maar even in de kast, maar er zijn partijen die smullen van deze, jullie, oplaaiende onrust. Tuurlijk, ook ik ben bezorgd. Net zo goed als dat ik bezorgd ben over de aanwakkerende tegengeluiden zoals hier.

Er is echter een begin van "de" oplossing. Het start met een andere manier van denken en alle acties van EU-regeringen dienen binnen dat kader te vallen. Het is een samenkomen van twee ministeriele begrippen. Hoe ze in andere EU-landen worden genoemd: geen idee, maar in Nederland spreken we van:

* Opvang in de regio
en
* Ontwikkelingssamenwerking

De budgetten voor ontwikkelingssamenwerking die er nu zijn, vallen in deze gecombineerde situatie in drie delen uiteen:
1) Opvang in de regio dus, van economische vluchtelingen
2) Noodhulp bij rampen en oorlog
3) Facilitaire hulp (geen geld, meer een intermediaire rol) bij het samenbrengen van westerse markten en investeringsgeld tot businessconcepten uit landen die wat in te halen hebben. Dit is zo'n club die dit nu al doet: www.bidnetwork.org/
3.1)En natuurlijk - en dat vergeten nogal wat mensen - het neerhalen van economische blokkades én een globaal dumpingverbod van westerse overschotten op arme markten ("Druk lokale boeren niet van hun eigen markt!"). Hier, wat literatuur en wetenschap daarover. Wij zijn niet "zo eerlijk":
www.google.nl/search?q=western+surplu...

Nu gaat er 0,63% van het NL-BNP naar het deelministerie van ontwikkelingssamenwerking. Wat de IND kost en aanverwante (gemeentelijke en huishoudelijke apparatuur) zaken, dat weet ik allemaal niet. Maar hou je EU-breed deze 3+1 combinatie aan, dan bespaar je geld, en vrachtwagen- en dobberdoden en maatschappelijke onrust. En laten we vervolgens maar hopen dat het samenvallen van oorlog- en economische vluchtelingen niet georkestreerd is door krachten achter de main stream media. Laat je niet ophitsen.

Organische evolutie | 28-08-15 | 13:04

Dit krijg je nou als hun vriendjes die hier al zijn laten weten 'Kijk, wij hebben dit en dit gratis gekregen door zielig te doen'. Maar nee hoor, ons o zo superieure brein vertelt ons dat er geen 100% bewijs is voor aanzuigende werking DUS mogen we dat niet concluderen. Met datzelfde brein komen de grootste criminelen op vrije voeten, dus wat nou 'superieur brein'?

CrapoTheGreat | 28-08-15 | 13:04

Die gasten zijn zeker nog nooit naar Lowlands geweest.

Moet je die kampeer terrein zien na een dag of 3. Dikke dikke pleuris bende

J.T | 28-08-15 | 13:03

Ik heb het filmpje slecht 30 seconden bekeken en uitgezet, hier kan je alleen maar kwaad over worden.

Voortaan maar lekker laten dobberen!!

Stomstom | 28-08-15 | 13:01

OK, als het thuis zoveel beter is, ga je toch lekker terug?
We zijn je niks verplicht te geven, maar waarschijnlijk zijn deze lui boos omdat mensensmokkelaars ze hopen goud en luxe beloofd hebben. Onwetend stappen ze op een bootje en jagen de legenden van oneindige rijkdom en luxe die uitgedeeld wordt na. Als ze er dan achter komen dat ze belazerd zijn, worden ze boos. Maargoed, alsnog: Rot op.

Vage_eddie | 28-08-15 | 13:01

Die grote bek van die lui komt me danig de strot uit.

Nilfisk | 28-08-15 | 13:00

@flipper277
Word je op je wenken bedient ist weer niet goed, je lijkt wel een bootvluchteling.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 13:00

Zoals onze bestuurders dit aanpakken kan het niet anders dat het gaat ontaarden in een burgeroorlog. Zeer gematigde Nederlanders geven nu ook toe dat het wel eens op een bloedig conflict kan gaan uitlopen.

Futurum | 28-08-15 | 13:00

@Ronnie D. 12:25
Inderdaad, is asielfraude al een strafbaar feit? Dit soort asielfraudeurs moeten gestraft worden. En de malafide asielindustrie ook.

propagandhi | 28-08-15 | 13:00

Uw nieuwe buren. Succes met het overleg over de volumeknop van de muziekinstallatie.

De Geus | 28-08-15 | 13:00

Die arme Syriërs. Geen hotel, maar een tent. Zielug!

Lewis Lewinsky | 28-08-15 | 13:00

Zo leer je toch weer nieuwe feitjes, ik dacht altijd dat Syriërs en Irakezen overwegend een Arabisch uiterlijk hadden. Nu blijkt uit deze beelden dat gewoon 90% een negroïde uiterlijk heeft. Nooit geweten tot nu toe dan.

head_pend_jervin | 28-08-15 | 12:59

-weggejorist-

ookalbezet | 28-08-15 | 12:59

nog ff en wij moeten vluchten,maar waar naar toe...

flipper277 | 28-08-15 | 12:59

Schop die lui per direct terug.
Ze hadden het kennelijk beter thuis.

henk vintage | 28-08-15 | 12:59

@Nappa | 28-08-15 | 12:44
Wat is dat nou voor gel*l, het is toch een prima tent, stahoogte nota bene en nog maken ze hem lek. Gezin zou daar ook prima in kunnen leven, het is prima weer in Italië. Bakje eronder als het regent, even die paar spatjes water van de vloer, desnoods vragen om wat spray om de tent weer waterdicht te maken, opgelost. Je moet eens gaan kijken op Terschelling of in Frankrijk hoeveel Nederlanders de afgelopen weken in hun veel kleinere tent zijn weggeregend. En eens met @Navarro García | 28-08-15 | 12:56 ze hebben inderdaad mooiere kleding aan dan de meeste mensen hier. Wel een nadeel, die mag natuurlijk niet nat worden. Ik ga aan het werk ;) ...

Watching the Wheels | 28-08-15 | 12:59

Bij Corendon een **** suprise camping geboekt knul?

Tjemig | 28-08-15 | 12:58

Ze hebben de smaak te pakken en gaan ervan uit dat de westerse gutmensch nog meer zal gaan zwichten.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 12:56

Haha ze hebben mooiere kleren aan dan ik

Navarro García | 28-08-15 | 12:56

@Sano thanks,maar ik lees liever van boven naar beneden

flipper277 | 28-08-15 | 12:55

Het deed mij heel erg denken aan van die Egyptische straatverkopers, die niet gewoon een klant rustig kunnen laten kijken naar hun rommel, maar meteen moeten beginnen met praten, en schijnbaar niet snappen dat ze juist daarmee de klant wegjagen.

CrapoTheGreat | 28-08-15 | 12:55

Eerst de middenlandsezee overdobberen, niet gek toch dat je dan en traume hebt voor water op de vloer van je tent. Na dobber- wordt je jammerneger, nog één stap te gaan. (En die schrijf ik niet op;;meneer die stukjes knipt en plakt voor Marc Rutte!)

Tjemig | 28-08-15 | 12:55

Volgens maatschappijleraar Rutte moeten immigranten zich 'invechten' in de samenleving. Dat doen ze dan ook. Letterlijk.

isitsoornot | 28-08-15 | 12:55

Jetset | 28-08-15 | 12:39

Elke vluchteling krijgt na registratie 400€ zakgeld per maand. Ja je leest het goed. In afwachting van het gratis huurhuis en de gratis zorg.

Mijn zwager die door de euro crisis met zijn éénmaanszaak het hoofd niet meer boven water kon houden, maar 30 jaar belasting heeft betaald krijgt NIETS. Geen huis, geen uitkering NIETS. Een gezin met 3 kinderen zetten ze gewoon op straat.

doskabouter | 28-08-15 | 12:55

-weggejorist-

m-e | 28-08-15 | 12:54

Ghana, Gambia, Ivoorkust??? Dat zijn vakantielanden voor afgeschreven deerne's op leeftijd, niks geen oorlog! Profiteurs die uw blonde dochters komen inpikken (en uw oude Nissan en Toyota)

michael8161 | 28-08-15 | 12:54

ik geloof inmiddels écht dat de europese "elite" >>>KOTS<<< europa bewust aan het slopen is,elke beslissing die zij de afgelopen decennia hebben genomen heeft desastreus uitgepakt,dit kan geen toeval meer zijn

flipper277 | 28-08-15 | 12:53

Frank van Gool van OTTO WORK FORCE kan ze wel allemaal gebruiken, oh wacht deze 'vluchtelingen' komen niet om te werken.

Graaf Monte Cristo | 28-08-15 | 12:51

Ik weet het niet hoor, als ze nu al te beroerd zijn om een zelf neergegooide vuilniszak op te rapen.... zijn ze dan wel bereid een omgevallen blanke bejaarde weer rechtop te zetten?
Je moet wel bukken dan en ik weet niet of bukken voor blanken wel halal is vandaag de dag.
Wat dat wordt toch hun baan?
Blanke bejaarden verzorgen.

Allitnil | 28-08-15 | 12:51

@flipper277

ctrl + end indrukken.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 12:50

zeiken over een plasje water in een tent
Neem gvd een handdoek en ga dweilen, lul.
Welkom in Europa, dit hoort bij het weer hier.

CynicalBastard | 28-08-15 | 12:50

@beschuitfluiter | 28-08-15
-
Drie maal raden wie ze dat misplaatst besef heeft bijgebracht... de Ploumens, de Mogherini's en de Koendersen van deze wereld hebben bepaald niet stil gezeten van uw 'ontwikkelingshulp'...

bisbisbis | 28-08-15 | 12:50

het zou overigens fijn zijn als geenstijl voortaan de nieuwste reakties bovenaan kon zetten want ik/wij krijgen een lam handje van het scrollen de hele dag

flipper277 | 28-08-15 | 12:49

Het is geen hogere wetenschap: vluchtelingen die klagen zijn gelukszoekers. Die komen hier niet voor enkel veiligheid.

Maar aan wie ik meer een hekel heb weet ik eigenlijk niet: dit soort parasieten of de mensen die, na het zien van zulke beelden, nog steeds weglopen met de parasieten..

ANTIet | 28-08-15 | 12:48

@Mark van Dam | 28-08-15 | 12:43
Ja helemaal waar.
De vraag voor NL is niet of, maar wanneer dat raciale geweld uitbreekt.
Maar 070 kijkt ijverig weg en houdt de ME en het leger vast 'onder de knop' om in te zetten tegen al die rassies autochtonen.
Make My Day!
Minder
Minder
Minder
En natuurlijk:
GeenPeil.nl

pennestront | 28-08-15 | 12:48

niet eens een moskee tent... godver de godver

(c)ZWITSUL | 28-08-15 | 12:48

Als ik ging gelukzoeken in Italië en m'n camping zag er zo uit zou ik direct de boot terug naar huis nemen!
Dat Rob Geus er nog niet is geweest om hun vakantie te redden!

a4p | 28-08-15 | 12:47

Voor menig kleurling hoeft zwarte Piet niet meer naar Nederland te komen om cadeautjes uit te delen.
Maar deze zwarte Pieten die cadeautjes komen halen en nooit tevreden zijn dat is natuurlijk wel helemaal oké!? v

Je zou er bijna racistisch van worden.
Bijna dan hè!

wakkere_nederlander | 28-08-15 | 12:47

Hier nog meer tevreden nieuwkomers in Denemarken inclusief politiebescherming haat uiten richting hun gastheer.
www.youtube.com...
Klier van Bartholin | 28-08-15 | 12:36

Onacceptabel. Als dit in Nederland had plaatsgevonden hadden ze naar mijn mening hard mogen worden aangepakt.

bwest | 28-08-15 | 12:47

Wat een mensonterende toestanden gelukkig haalt Timmerfrans ze straks op met de BBB cruise zodat ze straks in een vinexwijk bij u in de buurt kunnen wonen

speculoos | 28-08-15 | 12:47

wat een perfekte gelegenheid voor landen als irak,syrie,bulgarije,servie en turkije e.a om hun criminelen,asocialen,randdebielen en verstandelijk uitgedaagden in europa te lozen "okay boeltje pakken en in de slipstream van de échte vluchtelingen moven naar europa en NOOIT meer terugkomen,als je slim bent" DOEGIEEEEEEEEE!

flipper277 | 28-08-15 | 12:46

Onze F16's als de wiedeweerga terug uit de reeds lang verloren islamitische hellholes - en bombardeer dit vijandelijke kamp van de nieuwe bezetter gelijk met de aardbodem!

Jan Passant mk2 | 28-08-15 | 12:46

-weggejorist-

Nappa | 28-08-15 | 12:44

En opeens wist ik het:
Iek bien rassies.
Overigens zou ik er net zo'n godvergeten bloedpleurishekel aan hebben als deze lapzwanzen van Mars zouden komen.
Ondankbaar hoerig schurftvolk.

pennestront | 28-08-15 | 12:44

Lijkt me voorlopig een prima plek voor iemand die ternauwernood aan de dood ontsnapt is. En die niet terug kan vechten of anderszins z'n eigen land vooruit kan helpen.
Dit zijn luie laffe flikkers die op de eerste boot terug moeten of anders zijn dit de kersverse dieven, moordenaars en verkrachters van europa.

sjoost | 28-08-15 | 12:44

Ik ga hiervan over mn nek

MiskendTalent | 28-08-15 | 12:43

Links gaat snel wegkijken.

En nu is het genoeg! | 28-08-15 | 12:43

Ja, dit is wat Europa nodig heeft !!

Fratello | 28-08-15 | 12:43

Dit moet vooral nog even doorgaan. Dan mogen de kaalkopjes van Stormfront voor ons de hete kastanjes uit het vuur halen. Probleem is dat ze daarbij een stuk verder zullen gaan dan menigeen zou willen. Ik heb jullie gewaarschuwd...

Mark van Dam | 28-08-15 | 12:43

aub terug waar ze vandaan komen. er is toch niets goed.

bekijket | 28-08-15 | 12:42

-weggejorist en opgerot-

het zonnetje in huis | 28-08-15 | 12:42

Hebben ze Rob Geus al ingeschakeld?

Morris Stockwood | 28-08-15 | 12:42

Trieste figuren zijn het ook, eerst je hele gezin/familie in de steek laten om zelf een beter leven te krijgen. Dan heb je BBB en dan nog lopen zeiken! Mannen die vluchten uit hun land zijn MAN-ONWAARDIG. Pleur op naar waar je wel hoort te leven, zo wordt het nooit wat met Afrika!

Digitaal Smoelwerk | 28-08-15 | 12:42

Zijn er al vrouwen geregeld voor die kerels of gaan ze bij aankomst allemaal een droog klooster in om te studeren?

Watching the Wheels | 28-08-15 | 12:42

De wetenschap dat de meesten in hun homeland gewend waren om in een plaggenhut gemaakt van faeces te wonen, is dit toch een enorme vooruitgang, dus niet zo klagen joh!
Wees blij dat je even heb mogen ruiken aan de Westerse welvaart voordat je weer naar dat achterlijke continent wordt geschopt.
Ps. Waar zijn al die vrouwen, kinderen en oude mensjes gebleven?

BadLieutenant | 28-08-15 | 12:42

Tja... als je uit een land komt waar het nooit regent, dan kan ik me wel voorstellen dat je gaat flippen als er ineens water in de tent ligt. Misschien een goed idee om een tentenkamp in te richten ergens bij Westkapelle, de Nederlandsche natuur in volle glorie!

vlamuz | 28-08-15 | 12:41

Als je echt moet vluchten voor geweld, neem je toch je vrouw en kinderen mee? Ik zie alleen maar mannen.

Henk de Vries2074 | 28-08-15 | 12:41

Ik mag hopen dat het heeeeel snel winter wordt, en niet zo'n milde ook niet!
*Hmmm,denkt aan overwinteren in Ghana*

Arie Ribkuhs | 28-08-15 | 12:41

niet goed voor hun ego, toegeven dat ze zijn bedondert.
Grote Smurf | 28-08-15 | 12:28
Mooi comment. Maar helaas deels waar. Bedonderd zijn ze maar zolang er gepamperd wordt in landen van melk en honing, en er grandioze Generaal Pardons worden uitgedeeld, ja, dan wist ik het ook wel. Als kansloze subsahara-bevolker.

Geloof maar niet dat er 1 Ghanees met de dood wordt bedreigd daar, politiek gezien.
Met die iphone in hun lauwe klauw laten ze hun land achter en laten hun land opbouwen door Chinezen. Yes sir.

chicago river | 28-08-15 | 12:41
ProAsfalt | 28-08-15 | 12:40

Spreken al wel vloeiend italiaans: lookia, lookia. Beetje positief blijven.

Drukvandaag | 28-08-15 | 12:39

Mwahh, de Nederlandsche Policorrecte Omroepindoctrinatieorganisatie gaat dit vast niet tonen.
Want dit straalt errug slecht af op de getraumatiseerde asylanten.
Ben bang dat het hier net als in Duitsland flink meppen wordt.....
Met dank aan Pinokkio en de zachte heelmeesters uit brussel.

pennestront | 28-08-15 | 12:39

Ik vind het zo vreemd dat bijna alle vluchtelingen bestaan uit Afrikaanse mannen tussen de 20 en 35 jaar.

beetjemoe | 28-08-15 | 12:39

Als ik daar zwart duizenden en duizenden euro's voor betaald had, dan zou ik ook pissig zijn. Maar anders?

LetTheSunshine | 28-08-15 | 12:39

En ze zien er ook allemaal zo ondervoed uit

Wa jij wil... | 28-08-15 | 12:39

Zelf werkzaam in een hotel in het zuiden des lands. Wij hebben momenteel ook te maken met dit soort taferelen. Hoe ze aan het geld komen ... geen idee. Ze gedragen zich als wilden. Andere hotelgasten en personeel (vrouwvolk natuurlijk) worden constant lastig gevallen. Geluidsoverlast, kamers een grote ravage, compleet gestoord en onaangepast gedrag. Niets is goed genoeg voor deze 'goden' uit Iran, Irak, Syrië etc. Vragen om hallal eten en 5 minuten later vragen om hoeren, nachtclubs en bars. De kamers zijn niet goed genoeg men eist suite's. Met de bus of te voet naar het zwembad, nee natuurlijk niet, een taxi voor de heren van €25,00 heen en €25,00 terug... En allemaal een verblijfsvergunning / visa of iets dergelijks, van ons eens zo mooi Nederland.

Helaas is het niet mogelijk om gasten uit bepaalde landen standaard te weigeren want - ies rasiesme.

Het stadium *zum kotsen* reeds lang gepasseerd.

Jetset | 28-08-15 | 12:39

Hullie.... hullie... hullie... genante vertoning van een cultuur die het woord zelfkritiek nog niet kent.

Joosthoudtervan | 28-08-15 | 12:39

En hoeveel van die lui zullen hier AIDS naartoe brengen ?
dat is in Afrika uit de hand gelopen en de aantallen zullen hier ook wel weer gaan toenemen.

Berthe | 28-08-15 | 12:39

Waar je ook rekening mee moet houden is dat één ieder die ze toelaten en europees staatsburger wordt heeft het recht om te stemmen toch? Zo ook deze kanslozen? Daar ga je!
Spelertje | 28-08-15 |
Dat niet alleen maar de gezinshereniging gaat ook plaatsvinden. Geef je 10.000 mensen asiel, krijg je gemiddeld 30.000 mensen in zijn totaliteit erbij.
Daar ga je......

MyCatIsDoingThis | 28-08-15 | 12:38

volgens mij gaat een groot deel van de NL bevolking elk jaar op een sort gelijkend tentenkamp zitten in zuid frankrijk of spanje. Misschien kom je als NL'er ook in aanmerking voor gratis geld als je een filmpje van je vakantie stuurt en hulp roept.

alle gekheid op een stokje. Dit wordt natuurlijk helemaal nooit wat. Ze vinden dit al te min.... vluchtenlingen ? laat me niet lachen. Ben benieuwd naar wat ze gaan bijdragen. Maar heb het vermoeden dit ik meer zal moeten bijdragen voor hun luie reet.

chiwing | 28-08-15 | 12:38

Ze moeten eens een midweek Slagharen nemen, blerren ze wel anders...

davimore | 28-08-15 | 12:38

' Zeehond uit gracht Utrecht snel weer de zee in '
oh dus het kan wel ?

(c)ZWITSUL | 28-08-15 | 12:38

Wie verzint dit toch allemaal.....

Dr.Rotten | 28-08-15 | 12:37

Slecht voor mijn bloeddruk. En slik op doktersadvies al pillen tegen mijn Islamofobie. Anders er maar ff tussenuit naar de Mediterranee. Oh.., wacht.

RobberenRukkie | 28-08-15 | 12:37

Dat wordt wel oppassen op de fietspaden, voor je het weet liggen er straks allemaal negers op omdat ze het koud hebben...

www.youtube.com/watch?v=hR58gIhccqc

Good Meuning | 28-08-15 | 12:36

Hier nog meer tevreden nieuwkomers in Denemarken inclusief politiebescherming haat uiten richting hun gastheer.
www.youtube.com/watch?v=iighmzQTC30

Klier van Bartholin | 28-08-15 | 12:36

Dit is de grootste noodkreet van de Afrikaanse bevolking voor een kolonisatie 2.0
Eigen bestuur afpakken en het teveel aan ambtenaartjes hier daarheen, en werken aan eigen huis en haard.
Experiment met eigen beschikking heeft totaal gefaald.
Wel een gepaste verdeelsleutel voor de opbrengsten toepassen. Levert het nog wat op, heel Afrika had met goud geplaveid kunnen zijn.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 12:36

Ah deze parels zijn dus de handen aan het bed, die straks hard nodig zijn, en waar politici de mond van vol hebben.
Een geruststellend idee toch?

animalia | 28-08-15 | 12:35

Vergeet het ook niet even bij Jinek aan te kaarten..

myrna1965 | 28-08-15 | 12:34

Blij dat ik geen dochters heb.

Happy Atheist | 28-08-15 | 12:34

Vergeet het ook niet even bij Jinek aan te kaarten..

myrna1965 | 28-08-15 | 12:34

Je kan natuurlijk ook altijd terug gaan naar waar je vandaan kwam, als het allemaal zo waardeloos is hier ....

J. Jarig | 28-08-15 | 12:34

Alsjeblieft zég! Wat een overdrijfnegers. Niets te zoeken hier.

bwest | 28-08-15 | 12:33

Ze moeten de eerste die nog ergens over klaagt meteen eruit pikken en tegen de muur zetten. En de tweede, en de derde..... Eens kijken of ze boodschap dan begrijpen.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 12:33

.. ik word er schijtchagrijnig van.

slootschurftklootzak | 28-08-15 | 12:31

Een Ghanees? Kan direct terug. Is niks aan de hand. Behalve als ie homo is.

Angelica | 28-08-15 | 12:31

Xirdalan | 28-08-15 | 12:04
Gasten hebben ook nooit van een tarp gehoord.
Takken bladeren verzamelen is ze allemaal teveel werk joh.

chicago river | 28-08-15 | 12:30

Ik heb m'n messenset in de keuken in ieder geval goed geslepen… iedere gelukzoeker die het waagt in te breken bij me gaat hardhandig naar buiten gewerkt worden. Mét scherp souvenir. Ik ben 't niet een beetje zat dat die gelukszoekende, nutteloze parasieten er zijn, ik ben 't meer dan zat dat diezelfde parasieten, de allergrootste ondankbare honden zijn die ik ooit op TV heb mogen zien, en dat ze het in hun hoofd halen om mensen lastig te vallen en beroven. Puur en alleen omdat ze eisen dat ze gratis huizen, geld, eten en zorg krijgen. En werken? Ho maar… niet zo racistisch he jongen?

kanon0503 | 28-08-15 | 12:30

Iemand heeft ze iets wijsgemaakt over rechten. Ik zeg omdraaien en wegwezen. Alleen nog maar kinderen opnemen voor tijdelijk dus altijd hereniging in land van oorsprong.

Das Sjaak | 28-08-15 | 12:30

Ik vrees dat wij er met een huis en een Miele niet gaan komen... als deze heren niet onmiddellijk na aankomst in Gilze Rijen tenminste een Mercedes CLS onder d'rlui reet geschoven krijgen, barst de pleuris los.
-
En réken maar, dat wij bakzeil gaan halen - want een ander antwoord hebben wij in dit land niet op deze gelukszoe... pardon: gelukseisers.
-
De grenzen DICHT. Het is laat, maar nog niet te laat.

bisbisbis | 28-08-15 | 12:29

Als je écht vlucht voor je leven ben je blij als je een dak boven je hoofd hebt, water en eten. Dat hebben ze allemaal.
Maar ze zijn blijkbaar overtuigd dat ze RECHT hebben op van alles en nog wat, gratis, voor niets. Geen enkele tegenprestatie of wat dan ook.
Vervolgens gaan ze ook nog eisen dat de lokale cultuur en maatschappij aangepast wordt naar HUN manier van leven en doen. Dat hoort blijkbaar zo. En politici gaan erin mee, bang om voor xenofoob, islamofoob, racist uitgemaakt te worden en in de hoop dat ze daar mee toekomstig stemvee creëren. Man Man Man, wat een ellende...

beschuitfluiter | 28-08-15 | 12:29

Vanavond bij Jinek en 1Vandaag. Zij vertellen ons hoe wij dienen re reageren. En waarom in hemelsnaam geen Halal-pakketten ? Waarom dat gristenvoer. Het is gewoon discriminatie allemaal. Slavernij. En Zwarte Piet moet worden afgeschaft. Heel Ghana maakt zich daar enorm kwaad over.
Gegrepen NL ? En, wil die verslaggever van de NOS ons naar NL brengen ? En zeg maar dat onze familie snel zal volgen.

Kamervraag | 28-08-15 | 12:29

Plaatsvervangende schaamte. Wat denken ze, dat iedereen in Europa gouden kranen heeft?

Joosthoudtervan | 28-08-15 | 12:29

Deze mannen kunnen niet wachten op een baantje, om wat centjes te verdienen en in Europa een bestaan op te bouwen, zodat eindelijk het personeelstekort in de gezondheidszorg kan worden opgelost. Zij worden de redding van de Nederlandse bejaardenzorg.

Lauwe Koffie | 28-08-15 | 12:29

@daytripper | 28-08-15 | 12:25
Dat tuig heeft natuurlijk al familie of kennissen die hier al
een tijdje wonen en alle asielprocedures hebben doorlopen,
en die hebben dus gewoon met elkaar gebeld en verteld hoe het er hier aan toe gaat, en dat ze dus gewoon een grote bek moeten opentrekken om hun zin te krijgen, en zo gaat dat!

Ronnie D. | 28-08-15 | 12:29

Nou mensen, dáár is het gat van de deur, bootje ligt klaar, en een goede reis naar huis gewenst.
Doei.

mallekater | 28-08-15 | 12:29

Het is behoorlijk goed toeven in Afrika gezien hun ondankbare stampij makende houding.

Zoiets | 28-08-15 | 12:28

Je kan de wanhoop zien bij deze mensen.

Het is echter niet de wanhoop van hoe slecht het is maar de wanhoop dat ze duizenden euros hebben gegeven aan criminelen en dat ze die gewoon kwijt zijn omdat de voorgehouden wereld niet bestaat. Al deze heren beginnen zich te realiseren dat ze beter afwaren waar ze vandaan kwamen maar natuurlijk niet meer terug kunnen, want dat is niet goed voor hun ego, toegeven dat ze zijn bedondert.

Grote Smurf | 28-08-15 | 12:28

@Xirdalan | 28-08-15 | 12:04
Deze knaapjes zijn niet in staat om twee tenthelften aan elkaar te knopen. Zelfs niet bij droog en warm weer.

Guido | 28-08-15 | 12:28

En te bedenken dat hele volkstammen in het hoogseizoen bereidt zijn om in veel kleinere versies van dit soort tenten hun zomervakantie door te brengen. Maar ik moest echt lachen van de opmerking van drukmans met zijn dure oordoppen dat er een slang kwam die mensen heeft meegenomen. En waarom zien wij alleen maar kerels in zo'n kamp ?

loser | 28-08-15 | 12:27

@Capt. Iglo | 28-08-15 | 12:18
Capt. Iglo is entering the bargaining stage!

solcama | 28-08-15 | 12:27

Ik ga ervan uit dat iedereen nu wel snapt dat vrij wapenbezit geen overbodige luxe zal zijn de komende jaren. We halen verdwaasde agressieve honden binnen. Di 1 doel hebben, geld en bling bling. Die afrikanen hebben geen enkel gevoel voor toekomst of gevoel voor de waarde van onze gemeenschap.
--
Wie nu nog denkt dat de overheid u zal gaan beschermen tegen deze influx van haat en agressie is de weg kwijt. U zal zichzelf moeten beschermen. Misschien nog dit jaar...

Mark_D_NL | 28-08-15 | 12:27

Ik zie vooral veel dure kleding, iPods, gestolen fietsen, en allemaal gratis bedden en eten. En dan nog klagen dat er geen riante villa's gebouwd worden om jullie luie reedten in het pluche te zetten? Opbokken, allemaal.

kanon0503 | 28-08-15 | 12:27

Ik ga straks in een hoekje zitten lachen als Rutte en collega's de bal snoeihard krijgen teruggekaatst. Ga het maar oplossen! Op mij hoeft niemand meer te rekenen.

doskabouter | 28-08-15 | 12:26

Ik zie alleen maar gezonde, jonge mannen. Van die volstrekt asociale gasten die hun families in een oorlog achterlaten om hier hun hand op te komen houden. Als er al sprake was van oorlog.
En die achterlijke socialisten (VVD) maar niet in staat om over hun eigen messiascomplex heen te kijken.

très cool | 28-08-15 | 12:26

FY72VIH

(Fuck your 72 virgins in Hell).

H. Drievuldigheid | 28-08-15 | 12:26

De achterliggende vraag is natuurlijk : waarom doen deze idioten zo "ondankbaar "?
De reden is dat ze heel goed weten dat hoe harder je aan de jammerbel trekt, hoe eerder die mallotige blanken vanzelf door de slappe knieën gaan. Daar staat geen maat op. Des avonds in hun tent, waar menige militair in NL op oefening graag mee zou willen ruilen, lachen ze zich de ballen uit de broek.
Ze weten heel goed dat de zieligheidskaart spelen vanzelf succes oplevert. Hoe goed ze op de hoogte zijn van Westerse (Europese) leefstijl en denkwijze is overigens ook te zien aan hun kleding: menige Europeaan moet het met minder doen.
Maar of dit alles ook tot de mistige koppen van de Gutmensch/ annex belanghebbende werknemer in de zieligheidsindustrie doordringt, valt te betwijfelen.

daytripper | 28-08-15 | 12:25

Allemaal goed gekleed, dus geen ouwe troep van een kringloop
en zien ze er allemaal niet uit alsof ze honger hebben geleden
of dat ze er afgeleefd uitzien door honger, ellende, stress
en oorlog, dus sta ik er ook niet van te kijken als ze
allemaal een mobieltje hebben, en dan geen oud kutding dat volstaat om een telefoontje mee te plegen, maar duurdere smartphones, dus dit tuig zijn gewoon gelukszoekers met een te grote smoel en teveel eisen en dat terwijl ze nog geen blauwe dag in het westen zijn en nog geen eens een europees paspoort hebben, dus dat belooft wat als ze die wel een krijgen en zich hier gaan vestigen. Dit tuig gaat dan ook geen genoegen nemen met een uitgeleefde woning in een armoederige drugsflat en een uitkering waarmee ze net
aan het vreten kunnen blijven en nooit verder komen dan
de pauperflat waarin ze mogen vertoeven, en zijn dit
dan ook de lui die gaan rellen en de boel slopen en in de hens steken als ze hun zin niet krijgen, of als er weer
een criminele leegvreter te hard door de popo is aangepakt,
dus dit smerige gore tuig moeten we gewoon een pak slaag geven en dan terug de zee in schoppen!
Ik heb het filmpje dan ook niet afgekeken, want m'n bloeddruk schoot sneller omhoog dan een afweerraket, en die laatste zou
ik dan ook het liefst in hun reet willen stampen en dan tot ontploffing willen brengen, want dit tuig verdiend het niet om hier te mogen blijven, want dit tuig pleegt iets waarvoor
ik nu een nieuw woord in het leven ga roepen, en wel asielfraude! En asielfraude moet gewoon keihard aangepakt en bestraft worden!

Ronnie D. | 28-08-15 | 12:25

Mijn vooroordelen wederom bevestigd en mijn racismelevel weer mooi opgekrikt.

van Nootegem | 28-08-15 | 12:25

@simpel_vruchtje | 28-08-15 | 12:23
Ja bedankt nog, daarvoor wisten ze niet waar het was.

Watching the Wheels | 28-08-15 | 12:25

Wat klagen ze nu wij Nederlanders betalen graag 1200€ voor twee weken vakantie in een tent in Italië.
Wat een triest volk zijn het toch die vluchtelingen.
stelletje ondankbare varkens zijn het.

dutchghost | 28-08-15 | 12:25

Waarom zouden ze hier niet een beter leven mogen opbouwen.
Harry2m | 28-08-15 | 12:15
Er is geen plek voor al deze mensen om hier een beter leven op te bouwen. Echte vluchtelingen hooguit tijdelijk veilig onderdak geven.
Al deze mensen moeten hun eigen land gaan opbouwen, zoals wij dat gedaan hebben na 1945.

Duifmans | 28-08-15 | 12:24

@ Sano | 28-08-15 | 12:21

Jij komt er dagelijks dus jij kan het weten. Jij weet ook van al die mensen hoe lang ze hebben gespaard, wat ze betaald hebben, hoe ze aan dat geld komen etc. Jij weet het allemaal. Overigens mensen uit Ghana en Gambia hebben hier inderdaad weinig te zoeken, zeker nu er genoeg echt vluchtelingen zijn die onze hulp kunnen gebruiken moeten deze mensen gewoon lekker thuis blijven.

Capt. Iglo | 28-08-15 | 12:24

Dit probleem loopt behoorlijk uit de hand.

zevensprong | 28-08-15 | 12:24

"We are dying"? leugenaar, je ziet er super goed gevoed uit. Ik zie alleen maar economische vluchtelingen. Voornamelijk jonge mannen, geen gezinnen, geen kinderen.
Ik wil deze aanstellers niet in mijn nabijheid. Als ze nu al zo liegen over wat ze moeten 'ontberen' dan heb ik ook al een idee over hun arbeidsethos.

Sessine | 28-08-15 | 12:24

Heb ik hier vroegahhh op de basisschool een schoenendoos met inhoud naar toe gestuurd?

simpel_vruchtje | 28-08-15 | 12:23

Willen jullie Meer of Miele? Miele, Miele, Miele.

Watching the Wheels | 28-08-15 | 12:23

Niks mooiers dan kamperen in Italië en (even) niet hoeven te werken.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 12:23

@simpel_vruchtje | 28-08-15 | 11:57
Ja maar dit zijn natuurlijk allemaal hoogopgeleide en zeer gemotiveerde mensen hoor. Een werkgever zou wel gek zijn als-ie ze sowieso niet prefereert boven een Nederlander. Wel moeten de lonen dan worden verdubbeld, de werkdag ingekort tot een uurtje of twee en de -week tot een dagje. En drie keer per jaar op vakantie met het hele gezin lekker moet de baas ook betalen. Met een beetje geluk ontloopt-ie dan een aanklacht wegens racisme.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 12:23

Dat zijn echt de mensen die straks onze AOW gaan betalen, dat zie je zo.

Borakh | 28-08-15 | 12:23

@Dop in Osaka | 28-08-15 | 12:17
Je hebt een goed punt. De total EU Propaganda oorlog moet nog beginnen we staan pas aan het begin. GS en andere meer kritische blogs zullen er volgend niet meer allemaal zijn. Die worden op een slinkse wijze aan banden gelegd. De voorbereiding hiervoor zijn nu al gaande.

Mark_D_NL | 28-08-15 | 12:23

Ik ken de Italianen hun gevoel voor humor, en hier gaan ze niet mee kunnen lachen.

Lt-Kol Kilgore | 28-08-15 | 12:22

Nou, ga weg dan

Woehahahaa | 28-08-15 | 12:22

Lijkt verdomme wel n "glamping"!
Is didi al onderweg om ze de weg te wijzen?

DikkeLollie | 28-08-15 | 12:22

Nou, ga weg dan

Woehahahaa | 28-08-15 | 12:22

Pff dit is de druppel. Ik ga de volgende keer weer lekker PVV stemmen. Geert heeft geen oplossingen en praat als een olifant in een porselein kast, maar het zou toch wel fijn zijn als hij een keer 40 zetels haalt om de VVD en SP een beetje naar rechts te schreeuwen

Rest In Privacy | 28-08-15 | 12:22

Heel veel agressieve mannen worden Europa binnengelaten. Brrrrr.......

miss error | 28-08-15 | 12:22

We Are Dying!

Met Iphone earphones in, maar toch.

Lijkt gvd wel een festival, maar dan met gratis B&B

guurderdanguur | 28-08-15 | 12:22

'De ontelbaren' 2005 Elvis Peeters... Profetisch. Ongelofelijk, een nachtmerrie die gewoon werkelijkheid wordt. Prepare for battle... dankzij de EU.

Chicken George | 28-08-15 | 12:21

Bij aankomst in Nederland zouden ze ook meteen meedoen met demonstraties tegen zwarte piet, allemaal om er zelf beter van te worden, ten koste van whatever

CrapoTheGreat | 28-08-15 | 12:21

Jongens, jongens. Wat een ondankbaar tuig! Jullie zijn toch gevlucht voor oorlog? een echte vluchteling zou zich gelukkig prijzen met deze tentenkamp. Je bent veilig, je hebt een dak boven je hoofd en hebt eten. WTF!! Ik snap niks van deze nieuwe "vluchtelingen". In mijn tijd 1998 waren wij Nederland heel dankbaar. Wij kregen wel in begin uitkering, maar dat duurde 1 jaar. Mijn vader en moeder grepen kans op om aan het werk te komen. Nederland had ons al immers zoveel geboden. Veiligheid, asiel en heel, heel, heel veel kansen om alles te bereiken wat je wilde. Nu 17 jaar later, ben ik 30 heb een leuke baan, een huis gekocht met mijn Nederlandse vriendin. Kortom volledig geïntegreerd en draag mijn steentje bei aan de maatschappij. Ik hou van de Nederlandse normen en waarden. Ik vier graag sinterklaas, kerst en carnaval :)

Mensen die zeggen dat Nederlandse mensen racisten zijn en dat ze daardoor niet aan een baan of stage plaats komen, zijn luie honden. Je moet de juiste mentaliteit hebben en hard werken. Niks komt uit de lucht vallen.

KORTOM PAS JE AAN EN DRAAG JE EIGEN GEWICHT.

Jimmie5663 | 28-08-15 | 12:21

Gelukkig hebben we de Alpen nog om ze tegen te houden en de Franse gendarmerie in Menton/Ventimiglia, anders waren hier de Miele wasmachines straks uitverkocht.

Brulboei_61SB | 28-08-15 | 12:21

@Capt. Iglo
Dat ligt het niet, de echte arme paupers hebben geen geld om zich richting EU te laten smokkelen.
Kost minmaal 2k eus, daar kan je in Ghana een half jaar van leven.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 12:21

Laat ze eens een festival camping zien, zijn ze meteen stil...
En dan inladen en droppen waar ze vandaan komen, ondankbaar tuig 1e klas!

Mr fingers | 28-08-15 | 12:21

@FatEx | 28-08-15 | 11:51
Die tenten zijn al vóór aflevering afgeschreven. Bij een nieuwe 'ramp' koopt de VN bij de bevriende handelaar gewoon weer nieuwe tenten en veldbedjes. Geld is toch van anderen.

Guido | 28-08-15 | 12:20

ach tief dan terug waar je vandaan kwam. daar leefde je in een stro/klei/mesthutje en had je helemaal niks. Nu heb je nog kleren aan je lijf en een tent boven je kop. En nog te vreten ook. Terug met die hap!!!

ikkebenhet | 28-08-15 | 12:20

@Thunderbird | 28-08-15 | 12:17

Maak je geen zorgen, dit zijn geen Oostblokkiërs maar West-Afrikanen.

Die jongens hebben de luiheid in hun genen. Die komen alleen 's avonds buiten om - bijvoorbeeld - jouw blonde vriendin een veeg te geven en/of zich vol te laten lopen.

Niks aan de hand, echt niet, zolang het gratis geld maar binnendobbert.

Reinaert | 28-08-15 | 12:20

Schokkend. Goedemorgen hé, wat een ellende. Wat een ellende. WAT een ellende!

Boze Blanke Man | 28-08-15 | 12:19

"we are the woooorld, we are the childreeeeen"
Nou zie hier het fantastische resultaat, the children zijn heel wat kilootjes aangekomen, in merkkleding opgegroeid en op weg naar the rest van their world.

Allitnil | 28-08-15 | 12:19

Dit is dus wat Wilders bedoeld. Je krijgt dit soort lui er gratis bij. Man man. Volgens mij blijven de mensen die echt hulp nodig hebben achterin de foute gebieden en komen potentiele terroristen dus via een duur verkregen ticket in een sloep via de Middellandse Zee deze kant op.

Krantje24 | 28-08-15 | 12:19

Waar je ook rekening mee moet houden is dat één ieder die ze toelaten en europees staatsburger wordt heeft het recht om te stemmen toch? Zo ook deze kanslozen? Daar ga je!

Spelertje | 28-08-15 | 12:19

@ Digital Refugee | 28-08-15 | 12:09

En de waarheid ligt ergens in het midden. Jammer dat, dat gedeelte hier dan weer gemist wordt.

Capt. Iglo | 28-08-15 | 12:18

Duidelijk niet militaire dienst geweest. Wat een watjes.

Münsterlander | 28-08-15 | 12:18

Als je het thuis beter had dan ga je toch lekker weer terug.
Wij hebben je niet gevraagd hier naar toe te komen, je bent zelf gekomen ondankbare >#@@$%

jaap932057795966 | 28-08-15 | 12:18

Het zijn altijd de verkeerde mensen die de overkant halen...

hotbrasil | 28-08-15 | 12:18

Die gasten moeten állemáál naar de hoofdkantoren van de EU in Brussel gestuurd worden om daar te demonstreren en hun beklag te doen over de valse voorwendsels waaronder ze hier naar toe gelokt zijn...
Dát zou helpen...
* Norit voor die mensen bestellen gaat * ...

A3an | 28-08-15 | 12:18

Ik word nu al schijtziek van die daklozenkrant verkopers bij de supermarkt. Straks staan er 100 van dit soort figuren bij iedere supermarkt.

Thunderbird | 28-08-15 | 12:17

Ze hebben een veilige plek. Iedere mafkees die meer eist dan een veilige plek is geen echte vluchteling.

Duifmans | 28-08-15 | 12:17

Eppo | 28-08-15 | 11:53

Ja maar wat doet u eraan?

Kijk voor mij is het makkelijk praten, ik zit over iets meer dan 15 dagen weer ver ver weg bij die godvergeten bende die jullie een economisch succes noemen (ook wel bekend als EU of EUropa) Maar wat gaat u doen? Demonstreren in Den Haag? Wegen bezetten? Of alleen achter het keyboard blijven hameren dat hel allemaal boe en baa is?

Ik weet zeker als ik met mijn familie volgend jaar weer terug ben in Nederland voor vakantie het een enorme puinhoop is dat nog steeds tienduizenden mensen op hun keyyboard zitten hameren dat het anderes moet en dat het allemaal waardeloos is.

Dat is teminste als de EU niet besluit om 'tendentieuse' websites als GeenStijl van het internet te halen om de stabiliteit te bewaren. U kan er misschien om lachen, maar ik kan u verzekeren dat er politiek heel wat gaat veranderen, dat zal in uw nadeel zijn.

Dop in Osaka | 28-08-15 | 12:17

Waar is die Rob Geus nou? Wellicht dat hij even verhaal gaat halen bij de touroperator.. O nee. Het is al gratis kost en inwoning

Kazango | 28-08-15 | 12:16

Ik heb nog nooit zo'n mooie homocamping gezien. Superfaciliteiten en geen vrouwen en kinderen te zien.

Ronnie uit Helmond | 28-08-15 | 12:16

´I´m from Ghana!´
Onmmiddelijk oprotten dus.

propagandhi | 28-08-15 | 12:16

-weggejorist-

het zonnetje in huis | 28-08-15 | 12:16

echt heel dubbel allemaal. Als je een vrachtwagen ziet met daarin 70 lijken denk je toch wel dat er wat moet gebeuren. Je moet toch wel wanhopig zijn wil je überhaupt in die vrachtwagen stappen. Waarom zouden ze hier niet een beter leven mogen opbouwen.

Daarna zie je een filmpje zoals deze en denk je laat ze alstublieft zo ver mogelijk weg blijven die uitzuigers.

heel dubbel. Sterven achterin een vrachtwagen gun je niemand, maar deze gasten gun ik niks.

Harry2m | 28-08-15 | 12:15

Hilarisch. Vooral die neger met z'n ipod oordopjes die roept: " bad conditions!"
Mensonterend. Echt.

postmodernismisdead | 28-08-15 | 12:14

@Piet Karbiet | 28-08-15 | 12:06
Precies. Het feit dat dit soort mensen denkt ook een kans te kunnen wagen in Europa, zegt mij dat we een heel verkeerde boodschap uitdragen naar de wereld.

Thunderbird | 28-08-15 | 12:14

GO HOME!!!

Aristotalloss | 28-08-15 | 12:14

Zullen ze op de redactie van Jinek meekijken ?

vicecity1 | 28-08-15 | 12:14

Ik zou gelijk 24/7 bij de lokale Mediamarkt intrekken en daar m'n nassi opeisen

Berthe | 28-08-15 | 12:14

"Oh nee alles wat te mooi leek om waar te zijn was ook daadwerkelijk te mooi om waar te zijn."

Wees blij dat je wekker ééntje is die op batterijen werkt en niet op mortier minutie

niemand specifiek | 28-08-15 | 12:13

@ron78 | 28-08-15 | 12:05

Ik zou mijn bloed hier niet van laten koken maar mijn schouders bij ophalen.
Laat ze schreeuwen.
Ik weet niet hoe jij in het leven staat maar als ik een kans van 1 op 10 loop om te verdrinken, dan ga ik niet met een boot op stap. Deze "vluchtelingen" weten, erger nog eisen, dat men klaar staat om ze te "redden"
Dat is de overwegende insteek van de Afrikaan.
De blanke (of laat ik dan maar zeggen de West Europeaan)
moet helpen.
Terwijl wij de afgelopen 1500 jaar een groei naar de huidige welvaart hebben doorgemaakt liepen deze mensen 120 jaar geleden nog met hun speren op schilden te rammen en raadpleegt men NU NOG eerst de medicijn man alvorens naar een dokter te gaan.
Als men mij voor die kijk voor racist uitmaakt dan is dat maar zo.

Skunk57 | 28-08-15 | 12:13

wordt druk op de NL stranden met horloge verkopers!!!

franck7020 | 28-08-15 | 12:13

De echte vluchtelingen, mensen die met hun gezin vluchten voor oorlog en gevaar, die hoor je nooit. Die wachten gelaten alles af, omdat zij veel te verliezen hebben.

Die weldoorvoedde schreeuwnegers van het mannenkamp uit het filmpje, hebben niets te verliezen. Zij zijn te lui om hun eigen land op te bouwen. Opzouten!!

aajjee | 28-08-15 | 12:13

Ze zijn wel goed ingeburgerd. De verplichte badmuts voor het zwembad op een Italiaanse camping hebben ze al op.

Piet Karbiet | 28-08-15 | 12:13

Nu Italië. Straks bij u in het plantsoen.

Tietmier | 28-08-15 | 12:13

Wijst hij alles in de tent aan zegt hij; "Are we animals?"
LOL, het is echt te bezopen voor woorden, dat animals in zijn moederland in zulke tenten leven :))

Allitnil | 28-08-15 | 12:12

Het lijkt wel een aflevering van MTV Cribs...
Mening Nederlander heeft de afgelopen weken zo vrijwillig hun vakantie doorgebracht of een festival. Jammer dat deze asielzoekers zo ondankbaar zijn. Ik weet zeker als je echt moet vluchten dit een paradijs op aarde zou zijn.

dekker1977 | 28-08-15 | 12:12

Zojuist op de NOS beelden van erbarmelijke omstandigheden gezien. Net uit zee gespoeld. Treurig gezicht, maar dat is het andere verhaal.

Driewerf Hoezee | 28-08-15 | 12:12

Allemaal spelletjes dit. Als de cameras weg zijn geven die gasten elkaar highfives voor dit mooie toneelstukje. Linksmensen die hier intrappen zouden eens naar Afrika moeten gaan. De gemiddelde huizen die ik daar gezien heb komen niet eens in de buurt bij de facilitieten van deze klootzakken. En dan heb ik het nog over de hogere middenklasse in Afrika.

baronbreekijzer | 28-08-15 | 12:12

2:20 mosquito they kill us ?
ik stel voor de tenten luchtdicht te maken en/of pomp ze vol met co2.
dat zal die rot beesten leren.

FredReset | 28-08-15 | 12:11

laat de Navo Libië en Syrië binnenvallen onder het mom van humanitaire hulp; een deel van die zooi bezetten en vervolgens alle 'migranten'daar naartoe remigreren.
Daar asiel aanvragen en daar beoordeeld worden. C'est Ca!

glaaf | 28-08-15 | 12:11

Kssssssssssst.....

verfsmijter | 28-08-15 | 12:11

Ik ook het filmpje niet afgekeken wegens razernij!
Ze waren natuurlijk beter gewend waar ze vandaan komen.
En de heren journalisten die gretig en met graagte dit tuig voor de camera haalt, moeten zich doodschamen!

lanexx | 28-08-15 | 12:11

Mashup!

Vanavond ff wat beelden verzamelen

Triple2K8 | 28-08-15 | 12:11

Opgefokt zooitje primitieve Afrika-macho's. Dat komt dus onze steden nóg meer verzieken dan ze nu al doen.

Europa sterft.
En de doktoren die aan haar bed staan en over alle nodige kennis en instrumenten beschikken, kijken ernaar en doen niets.
Zelfs het bed waarin Europa bezig is haar laatste adem uit te blazen, wordt niet eens meer verschoond.

Peter Emile | 28-08-15 | 12:11

Ondertussen zingen de NAVO defensie ministers 'we are the world ..." www.youtube.com/watch?v=VqaeriPlYDQ , wat een wereld dankzij alle corrupte belangenverstrengeling politici. Als de Dow en AEX maar omhoog gaan, dan gaat het voor hen goed. Hoe meer chaos, hoe steviger ze in het zadel kunnen blijven zitten. Meer geld naar defensie!

Watching the Wheels | 28-08-15 | 12:11

Het is inderdaad schandalig, ik zou het wel weten, meteen terug naar huis.

bergsbeklimmer | 28-08-15 | 12:11

Ik kan hier nog geen 10 seconden naar kijken en m'n bloed begint al te koken door die ondankbare honden. Het liefst zou ik ze persoonlijk stuk voor stuk terug willen trappen. Ze moeten de opvang zo slecht maken dat ze niet eens willen komen.

Bert.H | 28-08-15 | 12:10

Stuur die lui terug!!

Steylleaux | 28-08-15 | 12:10

Lullig voor al die vrouwen en kinderen in het filmpje... oh nee die zijn er niet

CrapoTheGreat | 28-08-15 | 12:10

-weggejorist-

Spelertje | 28-08-15 | 12:10

De NOS is in geen velden of wegen te bekennen. Hoe kan dat nou?

Thunderbird | 28-08-15 | 12:10

Filmpje niet afgekeken. Te veel schone t-shirts in beeld. En schreeuwparels.

Boer in 020 | 28-08-15 | 12:09

Van mij mogen ze allemaal op 4 en 5 december naar Nederland komen. Op 6 december weer met de stoomboot naar huis.

Brollo | 28-08-15 | 12:09

Rupsjes nooit genoeg, als ze hier dan een woning , gratis, toegewezen krijgen, moet er zeker een schoonmaker, loodgieter en halalkok bij, want dat waren ze al gewend vanuit het dodelijke tentenkamp.

Allitnil | 28-08-15 | 12:09

Samenvatting:
Geen vrouwen en kinderen.
MP3 speler wtf?
Ik zag een fiets staan. Iemand is dus met fiets en al op een vlot gestapt. Of?
Ondankbaar agressief schreeuwtuig.
Ik zit hier weer op het werk weg bij vrouw en kind achter een monitor dit mogelijk te maken.

Repetitive Beats | 28-08-15 | 12:09

Capt. Iglo | 28-08-15 | 11:49

Het is goed dat Het Nationaal-socialistisch Propaganda Orgaan (NPO), met hun belangen en contacten in de zielige-mensen-industrie, eindelijk eens wordt bestookt met wat tegenpropaganda!

Digital Refugee | 28-08-15 | 12:09

-weggejorist-

het zonnetje in huis | 28-08-15 | 12:09

"With a population density of 407 people per km² – 500 if water is excluded – the Netherlands is a very densely populated country for its size. Only Bangladesh, South Korea, and Taiwan have both a larger population and a higher population density. "
en.wikipedia.org/wiki/Netherlands

Nog meer feiten, Nederland in grootte in vergelijk met Afrika:
kai.sub.blue/en/africa.html

Dhr. de Wit | 28-08-15 | 12:09

Ik vroeg mij al af waarom de VVD de vermogensbelasting wil verhogen.
www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/244253...
Sterf VVD met je nivelleren en het verloochenen van je principes.
Elke dag is weer een dag dichter bij revolutie en chaos.
Of dacht je echt dat je de middenklasse tot het uiterste kan uitknijpen en negeren?
Waarschijnlijk wel, totdat het te laat is.

Maya de Blij | 28-08-15 | 12:09

"We are dying" jawel, met vier man slapen in een zespersoonstent is natuurlijk mensonterend. Waren de vrouwen en kinderen even de was aan het doen trouwens?

johoost | 28-08-15 | 12:08

@Reinaert | 28-08-15 | 11:43

Vrouwen mogen niet in beeld en bi andere mannen slapen, die zitten in aparte tenten

Dop in Osaka | 28-08-15 | 12:08

Stuur ze door naar Brussel/Straatsburg. De EU heeft daar genoeg ongebruikte panden en ruimte zat dankzij wel cashende maar niet aanwezige parlementariërs. Frans Timmermans kan dan mooi thee serveren en zichzelf weer wat gutmensch veren in zijn met eelt getooide krent steken.

jouwgedachte | 28-08-15 | 12:08

Gadverdamme ze hebben zelfs vuilnisbakken staan.

Z. Uurpruim | 28-08-15 | 12:08

Deze mensen hebben nu al een grote mond.
Laat staan als ze eenmaal in het walhalla Nederland zitten.
Straks de buurman.
Niet de buurman van Petertje, Jantje, Tanja, Anousha en al die figuren die straks weer elke dag aan schuiven bij de NPO.
Om de zieligheid te benadrukken, en te pleiten voor een warm welkom in Nederland en dat er best miljoenen bij mogen komen wat hun betreft.

animalia | 28-08-15 | 12:08

Sinds wanneer zijn criminele Ghanezen (pleonasme) vluchtelingen?
Ga naar huis en vertel het voort! EU is bad!
Zei hij nou: we are dirty people?

We NEED we NEED! Dat zullen we altijd blijven horen van deze nare vervelende gelukszoekers met een heel verkeerde mentaliteit.

Flikker ze alsjeblieft allemaal over het hek in de tuin van Timmermans.

Thunderbird | 28-08-15 | 12:07

Alsof we ze GEVRAAGD hebben hierheen te komen! Alsof we ze een luxe leventje BELOOFD hebben!
En het erge is, dat er nog zat malloten zijn die op deze 'eisen' ingaan en bijvoorbeeld tenten naar Calais verslepen of zo'n dobberneger achterin de auto een lift naar Nederland geven...
Werkelijk te zót voor woorden!
Opgefokte imbeciel met zijn geschreeuw omdat de tent lek is... Hij mag ook gewoon terug gaan, hoor! Zal er geen traan om laten!

Wijze Uil | 28-08-15 | 12:07

Stocktrader, er is vastgesteld dat van de dobberaars hooguit 5 % Syrier is. Syriers nemen de Balkan-route.
Veel eevnvoudiger dan dat gedobber.

mallekater | 28-08-15 | 12:07

Inderdaad schrijnend, van alle kanten.

Dr. Blechtrummel | 28-08-15 | 12:07

'help us, we suffer, we are dying...'
Beetje druk maken over een plasje water in een tent, terwijl ie net de middelandse zee is overgedobberd in de overtuiging dat de Linksmensch hem zou overladen met weelde en rijkdom.

Wat doen jullie die arme sloebers toch aan.

huppelkudtje | 28-08-15 | 12:07

@Waakvlam | 28-08-15 | 11:48
Ik ben wakker! Wanneer mag ik weer tegen stemmen? O wacht, NL en EU zijn schijndemocratiën....

Digital Refugee | 28-08-15 | 12:07

-weggejorist-

Willem van Rood | 28-08-15 | 12:07

-weggejorist-

Willem van Rood | 28-08-15 | 12:06

In Gambia en Ghana is geen oorlog en geen hongersnood.
De camping op LowLands is erger.
Ik droomde vroeger van zo'n tent.
Rot op.

Piet Karbiet | 28-08-15 | 12:06

hou vol jongens... jullie zijn snel in Nederland! Er wacht hier een mooi apartementje op jullie wat de normale Nederlander 15 jaar op moet wachten...

LeBlanc | 28-08-15 | 12:06

Ik geef dit vakantiepark geen goede beoordeling, wifi is ook slecht. Ow wacht.... De meeste Syrische vluchtelingen in dit filmpje hebben serieus lang in de zon gezeten ook.

Brunssum73 | 28-08-15 | 12:06

De oplossing is toch zo eenvoudig:

Bootje inhuren en terugdobberen.

Het is in Libië of willekeurig elk andere Noord-Afrikaans land vast veel beter.
Marokko, Tunesie, Algerije, Egypte.......

mallekater | 28-08-15 | 12:06

Ja, je kunt zien dat dit mensonterend is. De jongelui zien er verzwakt en ondervoed uit. Eén van de woordvoerders draagt nog een koptelefoon en toch knap dat je, zijnde dermate uitgeput, nog fut hebt om muziek te luisteren.
Hebben ze trouwens in Afrika geen vrouwen en kinderen?
Ik denk dat wij heel blij en dankbaar moeten zijn dat wij, hopelijk in grote getale, deze uitgeputte vluchtelingen weer op krachten kunnen brengen.
Doneert allen!!

daytripper | 28-08-15 | 12:06

De blanke moet helpen en is zo dom om dat te doen en niet te doorzien dat Afrika altijd op een flinke achterstand zal blijven, al is het al door de mentaliteit.
Skunk57 | 28-08-15 | 11:48

Spijker, kop!

Xirdalan | 28-08-15 | 12:05

Ik kan het bijna niet luisteren met al die junglegeluiden, maar ik stel vast dat veel Nederlandse mannen er armoediger bij lopen.

MaisNon | 28-08-15 | 12:05

Hier gaat toch je bloed van koken he.

ron78 | 28-08-15 | 12:05

Nog meer zonnebril verkopers!, hoeveel koopt die Guy er per dag?

Biasmania | 28-08-15 | 12:05

Als ze nu al semi-agressief klagen hoe moet dat straks aan de loketten van AZC's en gemeentes gaan? Reken maar op "incidenten" aan balies...

Dhr. de Wit | 28-08-15 | 12:05

roze_bril | 28-08-15 | 11:56
Je gebruikt in ieder geval goede argumenten... NOT.

Komputernurt | 28-08-15 | 12:05

Ik vraag me af hoe moeilijk het is om een militaire drone te hacken. Gewoon, zomaar. Heeft iemand toevallig GPS coördinaten van dit kamp? Ook, zomaar.

Vrije Nator | 28-08-15 | 12:04

Terug naar hun kraal. En rap.

Nogood Boyo | 28-08-15 | 12:04

begint al goed: geschreeuw ik wil dit! ik moet dat! wees nederig en dankbaar of pleur op

mmkk | 28-08-15 | 12:04

Ga weg. Breek wat wij in duizenden jaren tijd aan beschaving hebben opgebouwd a.u.b. niet af.

Woelige Wimpie | 28-08-15 | 12:04

@The_Black_Knight | 28-08-15 | 12:00

Dat zal ongetwijfeld. Opa en oma incluis.

Dit zijn slechts de kwartiermakers. De echte ellende moet nog komen.

Reinaert | 28-08-15 | 12:04

Ga terug!

Asimov6 | 28-08-15 | 12:04

Die lui hebben blijkbaar nooit militaire dienst hoeven doen. Kan me nog herinneren dat ik ooit in een klein dun tentje op de Lüneburger Heide bij -10 heb geslapen.

Iedere soldaat had 1 lap stof bij zich die je dan met een maatje aan elkaar moest knopen. That was it. De 'matras' bestond uit bladeren die je op een hoopje had geveegd.

Op zich zou men, als het tenminste waar zou zijn dat die mensen voor hun leven gevlucht zijn uit hun thuisland, superblij moeten zijn voor een fatsoenlijke tent in Italië in augustus. Zeker gezien de doorsnee woning van een Afrikaan...

Xirdalan | 28-08-15 | 12:04

"Good men of Italy help us!"
Tja, daar ga je al. 'Good men of Italy'...
Duidelijk geen idee in wat voor land hij terechtkomt, die gelukzoeker.

VanBukkem | 28-08-15 | 12:03

En geen bubbelbad, geen zwembad, geen bioscoop, geen winkelcentrum met geile hoofddoeken. Echt schandalig. Ik zou snel weer terug gaan als ik hun was. Waar ze vandaan komen was het veel beter. Is ook veel beter voor ons. We kunnen die boten die Timmermans wil inzetten om deze zielige mensen op te halen toch ook wel gebruiken om ze weer terug te brengen? Zo sympathiek zijn we dan ook wel weer. Iedereen blij.

Thunderbird | 28-08-15 | 12:03

any way ik kan me voorstellen dat er 100den mensen staan te springen om in zoon tent te mogen bivakkeren, misschien deze mannen 1 op 1 ruilen met de mensen in de kampen in libanon. Die zijn teminste nog dankbaar voor dingen.

sander koekkoek4745 | 28-08-15 | 12:03

Sommigen kunnen hun lachen niet inhouden, ze weten dat die links extremistische onbenullen hier in NL er met open ogen intrappen.

van Nootegem | 28-08-15 | 12:03

En die griezels komen hier luid schreeuwend om goederen en geld eisen?
www.zoover.nl/ghana
Zolang iedereen dat nog kan (check de link) kan je mij niet wijs maken dat we te maken hebben met mensen die uit een levensbedreigende situatie komen.

MyCatIsDoingThis | 28-08-15 | 12:02

West-Europa krijgt trouwens ook een enorm mannenoverschot dankzij deze gelukszoekers. Nou ligt volgens de statistieken het aantal verkrachtingen door dit soort figuren al hoger, maar dat zal alleen nog maar erger worden als er niet genoeg vrouwen zijn...

shibalnom | 28-08-15 | 12:02

inderdáád! ik zie géén 12 meter hoge betonnen muren met schutterstorens, geen mitrailleursnesten, geen slotgrachten, geen ME, niets van dat alles! Dit komt totaal niet overeen met mijn beeld over hoe deze mensen op te vangen.

Badderbeest! | 28-08-15 | 12:02

Die mensen zijn ook zo luidruchtig. Lopen ze niet in een mobieltje te schreeuwen, dan schreeuwen ze wel dat de huisvesting niet naar hun smaak is. Ze zouden die steeds armer wordende Italianen op hun blote knietjes moeten danken dat ze uberhaupt mogen blijven.

MaisNon | 28-08-15 | 12:02

Het Deense land lacht. De hele Deense bevolking lacht. Met dank aan hun nieuwe blauwe regering. Sinds 3 maanden.
Oproep voor Zuid Europese toeristen die in Duitsland reizen:
'Ga ter hoogte van Enschede linksaf.' Ik herhaal: 'Ga ter hoogte van Enschede linksaf'

duitse herder | 28-08-15 | 12:02

Ja ze hadden anders verwacht dan valt dit vies tegen natuurlijk

Donkey Bong | 28-08-15 | 12:02

De gedachtengang van deze debielen is krommer dan een banaan. Ze zijn illegaal naar Italië gekomen om vervolgens te klagen wanneer ze in een tentenkamp komen, wat er er eigenlijk best netjes uitziet. Deze jonge mannen mogen van mijn part teruggezet worden op de Middellandse zee in een een gammel bootje kudtbootje. Ongezien de tyfus voor deze parasieten.

HaatAth3ist | 28-08-15 | 12:01

Ik mis nog een degelijk hekwerk er omheen en op elke hoek wat Duitsers in een wachttoren. Volgende keer wel je plaggenhut mee nemen klagers. Die zijn veel beter als die UNHCR tentjes met Cv.

Mr_Pikibelly | 28-08-15 | 12:00

En de broodjes! De verse broodjes! Die moeten ze zeker 's morgens ook nog eens zelf gaan hálen?!?! In de rij staan en alles?

Gruwelijk. Ik kijk niet meer. Kan er een waarschuwing voor dit soort filmpjes komen? Ik denk dat ik de slaap niet kan vatten vanavond.

Kameroudste | 28-08-15 | 12:00

Bij Sunweb Holidays noemen ze dat Glamping en betaal je 1000eu per week.

fart majeur | 28-08-15 | 12:00

Blegh wat een toneelspelers. Dertien mensen in een veel te ruime tent en ze gaan al dood. Dit zijn geen vluchtelingen en deze mensen moeten TERUG.

Er staan zelfs vuilnisbakken bij iedere tent.

Driewerf Hoezee | 28-08-15 | 12:00

"Mosquito's are here! We are dying!"
"Look here! Look here! 20 people are here!" (10 bedden)
Ik zou het niet pikken als ik hun was.
Ik zou uit protest luid schreeuwend mijn boeltje pakken en opsodemieteren.
Waarheen? Ghana!!

MyCatIsDoingThis | 28-08-15 | 12:00

Dit zijn geen vluchtelingen, dit zijn gelukszoekers die teleurgesteld zijn dat hun geluk ook niet hier te halen is.

bob de boarder | 28-08-15 | 12:00

Het zijn niet eens leeggelopen opblaasbedden die ze hebben. Het zijn veldbedjes met een matras erop, boven de grond.

flinkescheet | 28-08-15 | 12:00

En ja hoor. Ze staan godverdegodver met hun bling te klagen over van alles en nog wat, maar één vinger zelf uitsteken om zelfs de 3 meter om hun persoonlijke ruimte heen te verbeteren: Ho maar. Lui, handen ophoudend en klagend. Dat soort kutvolk wil je ver van je afhouden als je niet alles de tering in wil laten lopen. Dat soort lui was nooit wat, is niks en zal ook nooit wat worden. Dé grote reden waarom de landen die ze achterlieten ook al een tiefusbende is. Parasieten.

lillendvleesch | 28-08-15 | 12:00

Reinaert | 28-08-15 | 11:43

Nee, die komen straks nog. Bij het gezinsherenigings-project.

The_Black_Knight | 28-08-15 | 12:00

Ze zijn bedrogen door de EU elite, net als wij. Welkom in Europa.

Thunderbird | 28-08-15 | 12:00

Blij dat die schreeuwneger niet naast me woont. Wat een luidruchtige jongen.

brutus68 | 28-08-15 | 11:59

Dan ga je toch terug? Naar je betere tenten en betere huizen. Fucking idiot.

mental K | 28-08-15 | 11:59

@ roze_bril

Ben je hier nou nog steeds ouwe gelukzoeker, ga eens weg, kssssttt!

Capt. Iglo | 28-08-15 | 11:59

Gewoon inkwartieren in de grachtengordel bij de jongens en meiden van D'66 en PvdA. Elk 2 van die gezonde kerels in huis en dan over een paar klachten krijgen dat we ze uitbuiten en slavenhalers zijn.

strawdog | 28-08-15 | 11:59

Tja, schandalig! Het lijkt nergens op. Dat zijn geen leefomstandigheden, daarvoor komen ze niet naar Europa om hun unieke kennis en vaardigheden ten dienste te stellen van de gemeenschap. Nee, mensonterende toestanden. Het lijkt verdomme wel een nazi kamp.
En hoeveel kost zo'n tent per persoon per nacht wel niet? Op Lowlands betaal je daar al snel een paar honderd euro voor. En dan in het zonnige Italië, in het hoogseizoen.... Dat is vast al snel 1000 euro voor een midweek. Voor dat geld mag je inderdaad wel wat service verwachten. Die neger heeft gelijk.

Stormageddon | 28-08-15 | 11:59

Ah het dagelijkse boosmakertje

Brits Folkestein | 28-08-15 | 11:59

Tja.. Moet je hier van zeggen? Als dit veel slechter is dan wat ze hadden, was dan gebleven? Of ga terug? Of zeur gewoon niet zo :)

Stijlloze Frank | 28-08-15 | 11:58

Je moet er toch niet aan dénken dat die agressieve volgevreten kutnegers straks ook nog hun (vaak achterlijk grote) families over laten komen.

R.B.Scott | 28-08-15 | 11:58

Ik zeg: Goede thuisreis dan maar weer.

The_Black_Knight | 28-08-15 | 11:58

Komen ze uit die uitgedroogde zandbak en dan gaan klagen dat het nat is.

Mouth Of The South | 28-08-15 | 11:58

Die mensen schrikken zich rot. Die hebben nog nooit regen gezien. Stond ook niets over in de brochure vermeld. Verwacht een dikke claim !

RegseHippie | 28-08-15 | 11:58

En daarom is Ghana zo'n leuk land met vriendelijke mensen. Ze sturen alle zeurpieten naar Europa

solcama | 28-08-15 | 11:58

Ik kan me er eerlijk gezegd wel wat bij voorstellen dat deze mensen in eigen land vervolgd worden. Het zijn gewoon jankerds waar je niks aan hebt.

VanBukkem | 28-08-15 | 11:57

allemaal op de vlucht voor de oorlog in Ghana

Berthe | 28-08-15 | 11:57

Fijn dat die ene in ieder geval zijn retourbestemming er vast bij vermeldt. Handig voor de IND.

RedBill | 28-08-15 | 11:57

@hero_of_heaven | 28-08-15 | 11:53
Elite vluchtelingen? Weet je hoe IS primair groot is geworden? Door afpersing van lokale ondernemers en criminelen, in iedere dorp en stad waar ze de macht kregen. Als mensen zich afvragen wat voor gasten met poen deze kant opkomen, denk hier dan ook eens aan.

De waard zijn gast | 28-08-15 | 11:57

@roze_bril | 28-08-15 | 11:56
is toch gewoon zijn ervaring. Flikker zelf op

PSYx | 28-08-15 | 11:57

-weggejorist-

Abject | 28-08-15 | 11:57

Ingerichte bungalowtent die je niet zelf op hoeft te zetten - check
Bedden met matrassen ipv luchtbedden op de grond - check

Ik weet niet, maar mij kost zoiets een kleine 800 euro per week bij VananceSoleil.

Kameroudste | 28-08-15 | 11:57

Hadden ze maar 1% van deze energie gestopt om hun eigen leiders te overtuigen. 1% maar dan was ik al overtuigt.
Weggooiers, uitschot, vuilnis. uitgekotst door ouders , familie en vaderland. Dat is waar hier wordt binnen gelaten.

toetanchamon | 28-08-15 | 11:57

Straks ben je als werkgever nog verplicht om een paar van deze types verplicht in dienst te nemen als je dat niet doet is dat waarschijnlijk rassies.

simpel_vruchtje | 28-08-15 | 11:57

@memyzelfandai | 28-08-15 | 11:55
Nou ik snap het niet, ze hebben de hele dag niks te doen en kunnen dus zelf ook een oplossing verzinnen.

Watching the Wheels | 28-08-15 | 11:56

@Capt. Iglo | 28-08-15 | 11:49
Ja, het logo van de NOS was ook duidelijk in beeld inclusief bijgeleverd commentaar te duiding.

Eppo | 28-08-15 | 11:56

die verongelijkte koppen doen mijn bloed koken. paaar jaar terug in afrika echt arme mensen gezien en dat leek in niets op deze uitvreters

Ben Hetzat | 28-08-15 | 11:56

"We are dying!" Ja, tuurlijk joh... Vroeger ging ik als kind ook vaak op vakantie naar zo'n camping. Kamperen is dan wel nooit echt m'n ding geweest, maar zo erg dat ik er spontaan van dood zou gaan is het nooit geweest. En na een weekje of twee gingen we weer naar huis, wellicht iets wat die zeurpiet uit Ghana ook zou kunnen overwegen.

macaroni&kaas | 28-08-15 | 11:56

-weggejorist-

Haatjesmaring | 28-08-15 | 11:56

Wat een ondankbaar tuig. Volgens mij geen van allen vluchteling, maar eerder economisch kansenzoeker. Wat mij betreft per kerende post terug naar Ghana, zo onveilig is het daar niet.

kommabijmebinnen | 28-08-15 | 11:56

'Red mijn vakantie' nu ook in Ghana op tv

PSYx | 28-08-15 | 11:56

-weggejorist-

roze_bril | 28-08-15 | 11:56

"we from ghana" / we suffer

bad condition / we are dieing here

Berthe | 28-08-15 | 11:56

Ik vind dat iedereen hier wel heel erg overdreven reageert.
Wees eerlijk: hebben jullie dan ook maar 1 toegezegde miele gezien? Ik ook niet, ik snap wel dat ze zo overstuur zijn.

memyzelfandai | 28-08-15 | 11:55

Nooit de binnenkant van een tent aanraken, dan wordt hij lek dat weet iedereen. Geen regen gewend zeker? Dat wordt nog wat straks in Nederland :)!

Watching the Wheels | 28-08-15 | 11:55

Wel godverdomme, dit kan niet! Heel snel ophalen en hier een eengezinswoning geven. Daar blijven dertigers graag een paar jaar extra voor wachten.

hurenisvoorpaupers | 28-08-15 | 11:55

En dan nu op de meditatiekussentjes samen een oefening in dankbaarheid.

Lady Rivella | 28-08-15 | 11:55

Het lijkt erop alsof ze ook een hulp in de huishouding willen...

Good Meuning | 28-08-15 | 11:54

iemand het adres? Wil volgend jaar graag 2 weken naar een camping in Italië, maar kan alleen maar dingen van rond de €3.000 vinden. Dit lijkt mij wel wat, grote tenten, stahoogte, veel kinderen. Ah fuck, nou gaf ik het weg.

TheseDays00 | 28-08-15 | 11:54

En eisen dat je bed wordt opgemaakt door een blank dienstmeisje.
Inderdaad schokkend.

holegeluba | 28-08-15 | 11:54

"Help us. Try to help us. We are dying."

1) Je wordt geholpen.
2) Hoeven we niet te proberen, jullie zijn toch nooit tevreden.
3) We gaan allemaal dood. Niet zeiken

En nou OPHOEREN godverdomme.

Kameroudste | 28-08-15 | 11:54

Een lekkende tent repareren, zelfs dat kunnen ze niet. En dat is dan ons nieuwe werkvolk? Welke ondernemer wil dat janktuig voor zich hebben werken, niemand toch?

De waard zijn gast | 28-08-15 | 11:54

Man man man, zo mooi hebben ze nog nooit gewoond.Is er in Ghana ook al oorlog dan? Laat ze lekker komen, die gaan onze economie het laatste zetje in de goeie richting geven.

Kontkruml | 28-08-15 | 11:54

Opgestookt door Vluchtelingenwerk en consorten in hun thuislanden dat het hier rijkdom is zodra je aankomt. En als dat dan niet meteen gebeurt is het logisch dat ze boos worden.

sinar2 | 28-08-15 | 11:54

Hahaha, net een sketch. Stelletje kemphanen.

Reconquistador | 28-08-15 | 11:54

En ook al geen hoerentent, zo te zien.

Schoorsteenveger | 28-08-15 | 11:54

Geef die mensen in godsnaam een auto en een tankpas zodat ze hier kunnen komen!
(Soms schaam ik me dat ik Europeaan ben!)

VanBukkem | 28-08-15 | 11:54

Dacht dat ze voetballers wilden worden, zie d'r geen een trainen, zijn ze zelfs daar al te lui voor?

gebrokenvleugel | 28-08-15 | 11:54

Gaan we nog veel lol mee beleven met deze gasten. Het verwachtingspatroon ligt gewoon wat hoger dan wat ze nu meemaken, ik snap die mannen wel. Hoop dat dit ook bij Jinek te zien is vanavond!

Meh | 28-08-15 | 11:54

Ik moest aan 'red mijn vakantie' denken. Janken om een beetje lekkage. Of waren dit de vakantiegangers en krijgen we straks nog een filmpje met vluchtelingen. Ik zag alleen maar een groepje schreeuwende jongeren. Veroorzaken die geen overlast 's nachts voor gezinnetjes die daar ook kamperen?

drekzooi | 28-08-15 | 11:53

Zijn dit nou de Biafra kindertjes waar ik vroeger mn zilverpapier voor bij elkaar gespaard heb?
Wat is er toch gebeurd? Geen malaria, geen typhus, geen afgeschoten ledematen in plaats daarvoor zijn de Gucci shirtjes en de I-phone verschenen. Dit zijn fucking elite vluchtelingen die het liefst direct bij aankomst gepamperd en verzorgt willen worden in een 5 sterren hotel.
Van mij mogen ze ter plekke allemaal preventief geruimd worden. Dat is namelijk de reden waarom ze allemaal hierheen komen,ze zijn niet meer of minder dan kanonnenvlees aangeleverd om een burgeroorlog te ontketenen waarna de heren van het gezag ingrijpen en de hele boel platschieten. Probleem opgelost en er is weer wat Lebensraum.

hero_of_heaven | 28-08-15 | 11:53

Kijk naar de ogen, de houding, de leeftijd, dan weet je genoeg. Je land en je maatschappij gaan faliekant naar de klote als je dit soort volk binnenlaat.

Eppo | 28-08-15 | 11:53

-weggejorist-

sander koekkoek4745 | 28-08-15 | 11:53

Weet iemand of Gerri Eickhof van het NOS-journal al onderweg is voor een item voor vanavond?

U2ROK | 28-08-15 | 11:53

Is dit een mannenkamp?


"I am from Ghana". Ga heeel gauw terug dan!!!!

Zwitsallevengevoel | 28-08-15 | 11:53

Het ergste is dat dit niet de grootste ratten zijn. Ondanks ze niet gewenst zijn, doen deze mensen precies wat iedereen zal doen: het meeste eruit halen ten voordelen van jezelf. De echte ratten zijn de beleidsmakers en functionarissen die die vatbaar zijn en op een moment zwichten voor dit theater. Dat soort mensen zijn een reëel gevaar voor samenlevingen.

Dude heb je eten | 28-08-15 | 11:53

Ik krijg er tranen van in mijn oren..

potloodvent | 28-08-15 | 11:52

Want Ghana is ook zo'n verschrikkelijk oorlogsland waar mensen hun leven niet zeker zijn.

Zeker niet. Het enige wat verschrikkelijk is aan Ghana is dat er onbetrouwbare, werkschuwe mensen wonen. Mijn werkgever startte er eens een project maar is er gillend weer van teruggekomen. Alles mislukt daar omdat je bedrogen wordt waar je bijstaat.

Ebert de R | 28-08-15 | 11:52

GS410 | 28-08-15 | 11:44
En Rob 'spermalamp' Geus.
"Zehotfoodiszoecold and zecoldfoodiszoehot"

"And order some rubbers"
En daar heeft hij dan wel weer 100% gelijk in.

Cuyahoga | 28-08-15 | 11:52

Misschien deze klaagmeneren terug sturen naar land van herkomst, zodat ze daar kunnen vertellen hoe slecht het wel niet is in Europa!!

Paulaner München | 28-08-15 | 11:52

Een paar dagen aanhoudende protesten op de Dam in Amsterdam en het beleid word veranderd...

prov1nciaal | 28-08-15 | 11:52

Christus te paard, wat een vies zooitje ondankbaar tyfustuig. Direct terugsturen.

frummel | 28-08-15 | 11:52

Man Man Man, een gemiddeld Hollands gezin zou een moord doen om in zo'n tent vakantie te kunnen vieren.

Madrox | 28-08-15 | 11:51

Het verwarde mensen virus heeft zich al lang verspreid naar Brussel. De Belgische politie zal over enige tijd verwarde EP-ers in de benen moeten schieten omdat ze naakt door de straten rennen, buren bedreigen en de buurt onveilig maken.

SapperDeFlap2166 | 28-08-15 | 11:51

Ik zie dure oordopjes, fietsen inclusief mandje, spiksplinternieuwe sneakers, merkkleding. Man man man, waarom PIKKEN wij dit gedrag als Europeanen eigenlijk?!

Le Roi | 28-08-15 | 11:51

Nigel Garage | 28-08-15 | 11:47
Ik heb het nog geen halve minuut vol kunnen houden..

slopertje | 28-08-15 | 11:51

Klopte niet helemaal met het reisgidsje?
Zoveel geld uitgegeven en risico gelopen en dan door die kafir zo opgevangen worden???
Hahaha en het vuil word ook niet opgehaald!!!!
Wat ik uit dit filmpje haal is dat we onze borst nat kunnen maken, dit gaat escaleren. De heren zijn in de volste overtuiging dat ze hier verzorgt gaan worden. Dat gaan ze nooit accepteren.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 11:51

Ohja, die tenten en alle accessoires kun je binnen 2 maanden afschrijven omdat ze erin en erop schijten en schoonmaken man-onterend vinden.

FatEx | 28-08-15 | 11:51

-weggejorist-

Kapitein Cameltoe | 28-08-15 | 11:51

Dit kan inderdaad niet. Ze moeten wel goed verzorgd in hun gratis woning in Nederland aankomen. En over die natte vloer kunnen al die spelende kinderen lelijk uitglijden...

Heeft Samsom al gereageerd?

Mahatma | 28-08-15 | 11:50

Ga dan terug naar je levensgevaarlijke oorlogsgebied. Oh wacht!

doskabouter | 28-08-15 | 11:50

"Help us! Help us! Bad conditions! We are dying here!" Dat gaat bij de NPO en Joop.nl erin als zoete koek. Ik zou ze het liefst een rotschop geven naar land van herkomst. En dat is duidelijk niet het Afrika van Bob Geldolf. Dat schijnt niet meer te bestaan.

appeltjesgroen | 28-08-15 | 11:50

wat zielig! ik ga gelijk Avaaz mailen want dit kan natuurlijk niet

snap dat dan! | 28-08-15 | 11:50

Oh gossie wat errruuuuughhh!
de gratis verstrekte voorzieningen zijn niet goed! Ze zullen vast veel beter gewend zijn op de plek die ze ontvlucht zijn vanwege de overdaad aan luxe die ze daar genoten.

Super Grover | 28-08-15 | 11:50

Als ik voor oorlog zou moeten vluchten dan zou ik al blij zijn dat er geen 1000 bommen en granaten meer over mijn hoofd scheren. Dan zou ik heel erg blij zijn met een vochtig tentje in een veilig land waar ik dan ook nog eens een keer te eten krijg.
Het is verdomme van de gekke dat overheden hier geen paal en perk aan stellen. Maak die "vluchtelingen" duidelijk dat ze allang blij mogen zijn dat Europese politici zo gek zijn dat ze deze kanslozen willen helpen.
Het moet niet veel gekker worden!

Dhr. de Wit | 28-08-15 | 11:49

-weggejorist-

Stephan Bijzitter | 28-08-15 | 11:49

Als het je niet bevalt ga dan lekker terug naar waar je vandaan komt. Graag zelfs!!!

wegmetons | 28-08-15 | 11:49

Tja, en als je dan bedenkt uit wat voor plaggenhutten de meesten komen...

Digital Refugee | 28-08-15 | 11:49

Ghanees?
Die had helemaal niet helemaar hierheen hoeven te komen.
Wim Cornelis, ex-burgemeester van Gouda, heeft daar van ons geld een villa op een landgoed laten zetten, daar passen er een paar honderd in.
www.google.de/search?q=google&rls...

Cuyahoga | 28-08-15 | 11:49

Mensen die zo lopen te zeiken over de voorzieningen in een veilig land als Italië, zijn geen vluchtelingen.

necrosis | 28-08-15 | 11:49

Als de NOS alleen zielige gezinnen laat zien is het propaganda en zijn dat er 2 etc. Maar als de andere kant wordt belicht is het ineens de absolute waarheid.

Capt. Iglo | 28-08-15 | 11:49

Gelukkig zijn het allemaal artsen en verpleegkundigen, een verrijking voor Nederland. Maar waarom zie ik alleen maar kerels? Zitten de vrouwen nog in de reddingsboten?

Pimol | 28-08-15 | 11:49

Dit zijn gelukzoekers en geen vluchtelingen. Soort van overheid 2.0. Mensen die denken dat andere alles voor ze gaan betalen.

toetanchamon | 28-08-15 | 11:49

haha die twee uitgestrekte armen naar die vuilniszak op t pad ook, niet oppakken natuurlijk, nee wachten tot blankmans uit Noord-Europa dat voor je doet, nadat hij eerst zijn huis heeft omgeruild met jouw tent zeker.
Dacht het niet knul :)

Allitnil | 28-08-15 | 11:49

Het is hun eigen schuld, waarom komen ze dan ook met zo veel in 1 keer?

Toetsiemonster | 28-08-15 | 11:49

Wanneer worden we wakker?? Dit zijn ook de mensen die hun uitkering straks te laag vinden, geen slag werken etc, in onze huurhuizen zitten, onze zorg leegslurpen, ons vakantiegeld binnenharken (afgeroomd door deze geweldige regering tot een aalmoes) etc etc etc.
Heel, heel heel veel Minder minder minder graag!!!
Wanneer komt de EU mens in actie? Pikken we dit alles nog? Wordt wakker GVD!!!

Waakvlam | 28-08-15 | 11:48

Ik wist niet dat Camping Powned alweer begonnen was.

flinkescheet | 28-08-15 | 11:48

Tja, in mijn werkzame leven ben ik vele malen in Afrika geweest en zag daar onder de gewone bevolking zelden zulke goed geklede mensen.
Ze sliepen daar weliswaar niet met z'n 3-en in 1 tent maar met z'n 10-en in een varkensstal van 3 x 3 of in een lemen hut met 1 tafel en een matje op de vloer.
Toch herken ik het gedrag, het geschreeuw en het ge-eis.
De blanke moet helpen en is zo dom om dat te doen en niet te doorzien dat Afrika altijd op een flinke achterstand zal blijven, al is het al door de mentaliteit.

Skunk57 | 28-08-15 | 11:48

Uhhhh... Het lijkt wel een camping waar half nederland afgelopen zomer met veel plezier zijn vakantie vierde...

Alleen hadden die waarschijnlijk luchtbedden ipv mooie matrassen!

sauruss | 28-08-15 | 11:48

Als we vroeger op velddienst waren dan sliepen we met zijn tweeën in een puptentje(50 cm hoog) op wat bij mekaar geraapt gras. Minder, minder, veel minder graag...

eerstneukendanpraten | 28-08-15 | 11:48

ach verschrikkelijk . Tijd om vluchteling te worden .

ijstijd | 28-08-15 | 11:48

Ja, zo wil ik er ook niet bijzitten op vakantie. Oh, wacht even...

Elisa | 28-08-15 | 11:47

Ik ga het filmpje niet kijken want wat ik er hierboven van lees gooi ik daarna mijn laptop door de kamers. Het zijn geen vluchtelingen maar ondankbaar tuig!

Rest In Privacy | 28-08-15 | 11:47

Ach gossie wat zielig zeg. Heeft onze Geert Wilders al gereageerd?

simpel_vruchtje | 28-08-15 | 11:46

Voor hun geldt, meer,meer,meer.

BrutusBosch | 28-08-15 | 11:46

Wat een opgefokte kereltjes allemaal. Dat typische gedrag kennen we inmiddels wel van de kansenpareltjes die onze cultuur reeds verrijkt hebben.

Le Roi | 28-08-15 | 11:46

De vraag waar ik mee worstel is: Als die vrachtauto met 70 dod vluchtelingen een dag ervoor in een ander land is gespot, waarom staat hij dan uiteindelijk op een uur afstand van de conferentie. Is dit een politiek-terroristische genocide-aanslag?

Einde van de Domheid | 28-08-15 | 11:46

WAT?? Een beetje water in de tent??? We are dying!!

Allitnil | 28-08-15 | 11:45

some snake come and bite people here..... zucht en dan ook nog jokken

SnoopSloggiSlog | 28-08-15 | 11:45

Verschrikkelijk. straks moeten ze ook nog zelf met een rol toiletpapier in de hand lopen omdat deze ontbreekt in het sanitairgebouw. Serieuze wantoestanden....

WackoError | 28-08-15 | 11:45

Stuur Alberto Stegeman erop af. Die weet hier wel raad mee.

GS410 | 28-08-15 | 11:44

Allemaal gezinnen die de oorlog in Syrie ontvluchten....

Rest In Privacy | 28-08-15 | 11:43

Holy shit.. ze lopen te zeiken omdat de grond onder hun tent vochtig is? Vroeger vond ik dat als kind prachtig toen we met de familie gingen kamperen.

Komputernurt | 28-08-15 | 11:43

Vooral voor de vrouwen, kinderen en ouden van dagen is de situatie schrijnend.

Oh. Wacht....................

Reinaert | 28-08-15 | 11:43

Minder. Heel veel minder. Ga weg.

yamahaha | 28-08-15 | 11:42

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen