Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Video. Vluchtelingen eisen huis, want recht op huis

Rechten. Het is een besmettelijk goedje. Het ene moment leef je in een gewelddadige anarchie waar geldt: macht = recht. Het andere moment bevindt u zich in de Europese tuin van Eden, waar iedereen last heeft van dat merkwaardige kuchje, en opeens heeft u het ook: rechten. Inmiddels heeft u recht op een huis, maar u krijgt geen huis, dus dan ga je protesteren, knokken, en zuipen. Ondertussen wonen er Nederlandse gezinnen al jaren bij familie op zolder achter de boekenkast (video), juist omdat vluchtelingen voorrang op woningen krijgen. Zou die woningmarkt misschien gewoon door en door ziek zijn?

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

quasielaks | 28-08-15 | 17:28

"Er is alcohol in het spel..."

Wonderbaarlijke religie blijft het toch...

Nieuwe Bezems | 28-08-15 | 15:48

Zou de gemiddelde vluchteling zich realiseren hoe de gemiddelde afgestudeerde starter woont?
Diegenen die zich niet op hun 18e bij een woningbouwvereniging hebben ingeschreven?

Ik heb zelf tot mijn 30ste op een halve etage gewoond, bestaande uit: één kleine slaapkamer 2x3 en één combo keukenblok-zit-eet-kamer van 4x5 en een met het buurmeisje gedeelde badkamer/toilet. Niet in aanmerking voor "huursubsidie", want geen "zelfstandige woning".
En, aangezien bijna al mijn vrienden op vergelijkbare wijze woonden denk ik dat dat toch vrij gewoon is.

Het ruimere, zelfstandige appartement kwam pas met de werkeloosheid: pas toen kon ik mij een dergelijke luxe veroorloven --> sociale woningbouw + huursubsidie.

Ik denk dat maar weinig mensen rechtser worden van hun ww- of bijstandsperiode: ik ben er één van. Ik vind het idioot dat je er op vooruit gaat als je niet werkt (wegens ww of ziekte), dat je gestraft wordt als je niet "tijdig" subsidies of uitkeringen aanvraagt omdat je dacht dat je nog even zelf kon voorzien, dat je meer gekort wordt dan je hebt bij verdient (bruto-netto-verrekeningen). En nee, de vriendelijke, doch over (vergelijkbare) woning klagende asielzoekers-buren hielpen ook niet.

harstef | 28-08-15 | 12:54

Een vluchteling heeft RECHT op een huis?!
Ik NIET!
Waar is MIJN gratis huis???
Laat die kutvluchtelingen lekker terug gaan naar hun eigen land en BLOEDEN voor de vrede. Onze voorouders hebben dat ook gedaan!

Myrkie | 28-08-15 | 12:51

Wie heeft dat tuig verteld dat ze zonder hoeven te werken
en sparen overal maar gratis recht op hebben?
Ik wil ook een ander huurhuis, maar daarvoor moet ik dik
10 jaar op een wachtlijst staan, en dat terwijl ik wel werk
en belasting betaal en dus ook mee aan de welbekende kar mee moet trekken om de uitkeringen en huisvesting van dit soort
ratten te bekostigen! Ik wil dan ook dat er een oorlog uitbreekt, dus aub, laat iemand een staatsgreep plegen
en de landverraders en dit kansloze aggresieve kutvolk de oorlog verklaren, want dat is de enige manier om dit een halt toe te roepen en een einde te maken aan de genocide op het blanke ras! Afrika voor de afrikanen, azië voor de aziaten, china voor de chinezen, dus west europa voor de BLANKE westeuropeanen! Blank is goed, blank is iets om trots op te zijn! Lange leve het blanke ras! Wij hebben geen multikul nodig, want dat is een linkse leugen, want die lulkoek word alleen in blanke westerse landen gepropageerd, en daar moeten wij het volk dus zelf een eind aan gaan breien, dus oorlog!

Ronnie D. | 28-08-15 | 12:42

Wat Wilders zegt: Pak ze op en knikker ze het land uit, allemaal. Van de honden af hoe asociaal deze mensen zich gedragen. En zodra ze een paspoort hebben gaan ze nooit werken, en alleen maar problemen veroorzaken. Werkelijk waar, aan deze mensen hebben we NIETS. Ze kosten HEEL veel geld, en zijn HEEL erg vervelend. De tsunami aan immigratie MOET stoppen!

Old_Spice | 28-08-15 | 12:39

Sociale huurwoningen worden op dit moment op grote schaal verkocht aan rijke Amerikaanse en Britse investeerders, zodat de wooncorporaties de hoge verhuurdersheffing kunnen betalen, en dat voor een éénmalige belastingverlaging van 5% voor de burger. Die woningen zijn we kwijt en zien we nooit meer terug, tenzij je er veel meer voor wilt betalen. Dat geld gaat naar Amerika en Engeland en zien we nooit meer terug. Als je de woning toekent aan een vluchteling dan blijft het geld in de economie, en er is voor iedereen een woning om in te wonen.

flub5 | 28-08-15 | 12:26

Wilders wint op deze manier alle verkiezingen met twee vingers in de neus, Bedankt, beste brave Asieleisers..... jullie krijgen deze regering wel weg.

mallekater | 28-08-15 | 12:11

-weggejorist-

sjoost | 28-08-15 | 11:52

Kunnen we niet gewoon per direct uit de Euro, Nexit, Grenzen terug en weer ons eigen land gaan opbouwen.
Wat hebben we nu aan deze gasten die eisen stellen.
Je moet er nog een half miljoen van binnen halen kan je lachen.
Ik heb mijn ouders al verteld dat we gewoon met z'n allen emigreren naar een fijn land en alle centen meenemen wat moet je hier nog als je niet eens de deur uit kan zonder dat er wordt ingebroken.
In een land waar daders slachtoffers zijn.
Waar oudjes letterlijk in de stront kunnen zakken en waar de politiek zijn dikke middelvinger keer op keer laat zien.

Dirk III | 28-08-15 | 11:30

Wees blij dat je veilig bent rund. Ik heb in Haarlem vanaf mijn 18 ingeschreven gestaan omdat de wachttijden toen al 8+ jaar waren. Zo vroeg mogelijk ingeschreven maar doordat de wachttijden steeds langer werden eieren voor mijn geld gekozen en dat hele gekut met wachten achter me gelaten anders zou je als "kind" eeuwig thuis wonen.

Dirk III | 28-08-15 | 11:20

Ik zou ook gek worden van een hele dag niksen. Waarom worden die gasten die op een kamer cq woning zitten te wachten, niet aan het werk gezet ?! Onder begeleiding van een aannemer mogen zij leegstaande kantoorpanden verbouwen. Dan zijn zij gelijk nuttig bezig en leren nog een beroep. Maar voor al die sukkels zoals @ jonkofied | 28-08-15 | wachten op een huurwoning: ga in de vrije sector kijken. Zo een huis gevonden. Toen ik en mijn gezin een aantal jaren geleden terug kwamen uit Japan, vonden wij in no-time een woning in de vrije sector. En ga nu niet zeiken dat de huur te hoog is. Wel eens gehoord van huursubsidie. Je kan zeuren dat anderen gebruik maken van onze subsidies, maak gebruik van het systeem. Welke weldenkend mens gaat nu zo lang wachten. Destijds in een apartement in de vrije sector en nu eigenaar van een eensgezinswoning. Alleen maar sukkels wachten tot er wat gaat gebeuren.

En zolang deze regering (waar de meerderheid van dit land opgestemd heeft) zich bezig houdt met de status quo en het naaien van eigen burgers, gebeurd er niets. Dus die asielzoekers blijven verplicht niets doen en de sukkels blijven jaren wachten op een woning. Net als dat sukkel-gezin die al 3 jaar woont op zolder: sukkels.

loser | 28-08-15 | 10:54

Hopelijk komen er heel snel nieuwe verkiezingen en wordt deze flutregering naar huis gestuurd. Of anders een volksopstand. Dit gaat zo niet langer meer: Nederland wordt volgeplempt met tuig vanuit Afrika en elders afkomstig en de gewone burger moet het maar allemaal slikken ? Nee dus !

vivaldi | 28-08-15 | 10:51

@Digital Refugee | 28-08-15 | 10:34
.
Twee keer kortom, dat is wel erg kort....
.
En, behalve op Wilders stemmen, is het andere middel om de labbekakken en uitvreters in Den Haag maximaal te treiteren, het tekenen van het GeenPeil referendum-verzoek! Democratie, goedverdegoedver, NU! Daar betalen we voor!

Digital Refugee | 28-08-15 | 10:39

@Zathras | 27-08-15 | 18:26
Dat moet dat corrupte en lamlendige zooitje in Den Haag eens proberen, het eigen woning bezit aantasten! Na de oorlog hebben ze dat ook geflikt, thuislozen verplicht onderbrengen bij mensen met grote, eigen huizen. Maar dat waren tenminste nog landgenoten die buiten hun schuld dakloos waren.
.
Ik zeg het nu maar vast: ik heb een eigen woning en daar komt geen asielzoeker of vluchteling in! Mocht ik daar toe door die gutmensch-fascisten ooit toch gedwongen worden, dan schiet ik zo van de huidige brave-burger-modus in de UNA Bomber-modus. Ik hecht namelijk nogal aan mijn aardse bezittingen en privacy, vooral omdat dat eigen huis een onderdeel vormt van mijn oudedagsvoorziening, waar ik goedverdegoedver heel erg lang heel veel geld voor heb betaald.
.
Kortom: wederom zal mijn stem bij de volgende verkiezingen weer naar Wilders gaan; hij is de enige politicus die verwoordt wat ik wil: het leger (of wat daar nog van over is) erop af en eruit flikkeren die uitvreters.
.
Afrikanen terug naar Afrika, het is daar tenslotte altijd lekker weer en er hangt altijd wel iets te eten aan de bomen en zielige Syriërs gaan maar eens aanbellen bij hun Moslimvriendjes in Saudi-Arabierië; die hebben geld zat, ruimte zat en zijn allemaal al geïnfecteerd met Islam en dat kan dus geen kwaad. En in de Koran staat ook dat je goed moet zorgen voor je behoeftige medemens; als het een goede Moslim is natuurlijk, want anders moet je hem doden waar je hem vindt, of zoiets.
.
Kortom: ze zoeken het maar uit. Ik ben niet solidair met de hele wereld. Nu niet en nooit niet!

Digital Refugee | 28-08-15 | 10:34

'Vluchtelingen legaal naar EU' volgens Timmermans (PvdA)
van de boze droom die EU heet!
Ik wil een referendum over de EU en daarna Nexit!

Lexus01 | 28-08-15 | 10:27

Hypotheekrente afschaffen en betaalbare (huur)woningen (laten) bouwen. Wibaut en Schaefer wisten al hoe.

Woods | 28-08-15 | 10:19

Wat is er mis met een kamer huren bij een hospita om mee te beginnen? Leer de taal en zoek een baan. Draag bij aan de maatschappij, betaal je belastingen en zorg voor jezelf. Na een arbeidsverleden van 16 jaar hebben de meeste Nederlanders (ja ook de allochtonen) pas na studies en sparen de middelen om een passende gezinswoning te huren of te kopen. En die wordt niet verkregen door eisen te stellen maar door er zelf hard voor te werken. Althans, dat is wat ik in mijn eigen omgeving zie. Die claimende entiltlementpaupers die ons land al rijk is zijn nog te 'handelen' maar daar moeten er zeker niet nog duizenden van bij komen. Overheid: please get a grip!

Kees Drab | 28-08-15 | 09:55

Kijk eens naar de blik in de ogen van die asielzoeker, daar zit iets niet goed. Ik bespeur ook een halve grijns als hij het heeft over het huis waar hij recht op heeft.

Sovy | 28-08-15 | 09:39

Lijkt me een goede kans om de woningmarkt een duwtje in de rug te geven. Zet wat mensen uit de bijstand aan het huizen bouwen en je verbetert ook nog eens de werkloosheidssituatie.

His Lordship | 28-08-15 | 08:56

@Eurotokkie | 27-08-15 | 21:51
Hart op de goede plaats? Alleen als het gekookt op zijn rug hangt!

Rest In Privacy | 28-08-15 | 08:53

@Eurotokkie | 27-08-15 | 21:15
Jij bent niet meer te helpen, en als ik het zou kunnen zou ik het niet doen.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 08:47

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:23
Blijkbaar niet makkelijk anders was er geen tekort aan woningen.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 08:40

Wordt tijd voor een beetje Duitse toestanden hier. En dan bedoel ik geen brandstichten etc, maar vreedzame protesten TEGEN de asielinstroom. Het NL volk moet zich echt gaan roeren anders gaat het hier waanzinnig mis!

Waakvlam | 28-08-15 | 08:39

@kicktherabbit | 27-08-15 | 20:08
Dat kan wel zo zijn maar ik heb toch sterk de indruk dat alles en iedereen naar de EU komt en dan ook nog een beperkt deel van de landen waar alles mag en niks moet. Welke opvang is betaald of geregeld door de rijkere Arabische staten? Je zou verwachten dat aanhangers van de religie van de vrede zich wel over hun medegelovigen zouden bekommeren.

Rest In Privacy | 28-08-15 | 08:34

Hohohoh.
Eigen volk eerst, mensen.

Achter in de rij aansluiten en anders gewoon terugwandelen - of dobberen zo je wilt - richting thuisland.

mallekater | 28-08-15 | 08:31

Hohohoh.
Eigen volk eerst, mensen.

Achter in de rij aansluiten en anders gewoon terugwandelen - of dobberen zo je wilt - richting thuisland.

mallekater | 28-08-15 | 08:31

Stoppen, nokken, oprutten! Alle vluchtelingen naar het landgoed van de grootste en engste kloodtzak van het land, Marcel van Dam. De rest terugsturen!

CS6X | 28-08-15 | 08:09

Jonguh, in Utrecht krijgen ze er ook nog eens 3700 euro uit te betalen in 3 delen, voor het inrichten van de verkregen woning. Daarnaast kan je bij de soos bijzondere bijstand aanvragen voor een Laptoppie en Ziggo Ultrasnel Internet. Voor de burger zal dat bijna nooit worden toegekend, maar voor de zieligert uit Somalie, zo te zien, is dat uiteraard geen probleem.

legomuis | 28-08-15 | 07:57

Zo lang wij allemaal alleen maar digitaal ons beklag doen zal er nooit iets veranderen. Fysiek in de benen is de enige oplossing, als je daartoe niet bereid bent moet je gewoon je waffel houden.

Saik0 | 28-08-15 | 07:52

Al een jaar en 2 "monts" in Nederland, en nog steeds geen huis? Misschien hoor je hier niet als je nu al begint met klagen. Ga eerst eens Nederlands leren als je hier al zo lang woont en nog steeds geen woord ABN spreekt, lummel. En ga eens werken voor je geld als je hier zoveel tijd hebt om te zeiken.

Greetje heeft gelijk… leger inzetten en ze het land uit knikkeren. Stelletje ondankbare honden. Mogen Nederlanders zelf ook nog eens een huisje huren/kopen?

kanon0503 | 28-08-15 | 07:45

vluchtelingen....

zijn geen vluchtelingen op een zeer gering aantal na

het zijn economische landverhuizers en nu dus
BRUTALE VOORDRINGERS

Eruit met ze! Allemaal!

nomuslims4staphorst | 28-08-15 | 07:43

wat ike woon 1 jaar hier en ike wil woning.

helemaal niks jonge!!!

vraag je maar eens af waarom ze bootje over varen en niet naar Marokko gaan ligt in Afrika kunnen ze zo heen maar nee zielig doen risico nemen dat je kinderen verzuipen.

en maar zeiken ik wil halal eten ik wil huis.

heb er genoeg van!!! wordt het niet eens tijd om een bezem ploeg op te zetten.

Ik ben namelijk suporter van schoon!!!

dat weet je | 28-08-15 | 07:41

Stel nu dat Geert zijn beveiliging in Nederland om de een of andere reden weg zou vallen. En hij zou moeten vluchten. En ieder land waar hij komt wil hem terugsturen.... Zou hij dan anders over vluchtelingen gaan denken?

Of als we hem van nu af aan 5 euro per dag zouden geven om in Nederland rond te komen. Zou hij hier dan blijven? Of zou een (als economisch vluchteling) dan een ander land opzoeken?

gm40 | 28-08-15 | 07:30

Men wilt niet eens eigen bejaarden helpen .
.
www.telegraaf.nl/feed/24424924/__Geen_...
.
Waar betalen we belasting en andere premies voor, om mooi weer in Brussel te spelen?.
Dit land is kapodt...

FapMaster | 28-08-15 | 07:17

De afgelopen 40 jaar is met 'gast' arbeid de islam Euopa binnengehaald door naïevelingen die daarna ook nog eens de gasten lieten blijven. Nu volgt de rest van de invasiegolf in bootjes. Pieter Bas kijkt het kritisch aan en onderzoekt zijn mogelijkheden om met gezin Europa te ontvluchten als onderdeel van de eerste atheïstische vluchtelingen die de islam achterlaat aan de idiote gutmensch die de islam als een soort idealistisch sprookje blijven omarmen. Ik wens hen het allerbeste dan.

Pieter Bas | 28-08-15 | 07:04

Persoonlijk vind ik het logischer (echte) vluchtelingen een sociale huurwoning te geven, tijdelijk, zolang de nood in land van herkomst hoog is, dan Henk en Ingrid, die hun hele leven de kans hebben gehad zichzelf te ontplooien en een redelijke baan te zoeken.

T.H. | 28-08-15 | 07:01

Arme Pikachu, al ruim een jaar aan het wachten op zijn kadowoning...
Al moet ik toegeven: als je de hele dag maar wat loopt te lamstralen dan duurt zo'n jaar ook best lang.

Morris Stockwood | 28-08-15 | 06:54

Bart de Wever pleitte voor een apart statuut voor vluchtelingen. Denk dat dat ook heel hard nodig is. En vervolgens geen gelijke verdeling van vluchtelingen over de lidstaten, maar over de hele wereld dus inclusief China en India.

Angelica | 28-08-15 | 06:26

Het houdt niet op, niet vanzelf...
En het volk der makke lammen mopperde even, en ging weer vrolijk verder. Ik ben hier zó klaar mee, dan maar Wilbers, het is niet anders... Nederland moet blijkbaar eerst echt helemaal naar de klote geholpen worden door deze waanzinnige massa-immigratie. Sorry kinderen van Nederland.

CS6X | 28-08-15 | 04:45

-weggejorist-

miereneukert | 28-08-15 | 03:16

-weggejorist-

miereneukert | 28-08-15 | 03:16

-weggejorist-

miereneukert | 28-08-15 | 03:16

-weggejorist-

miereneukert | 28-08-15 | 03:16

-weggejorist-

miereneukert | 28-08-15 | 03:16

-weggejorist-

miereneukert | 28-08-15 | 03:16

-weggejorist-

miereneukert | 28-08-15 | 03:16

Gelukkig is Timmerfrans bezig de boel beter te coördineren, dus

CrapoTheGreat | 28-08-15 | 01:53

Was het niet Pim Fortuyn die zei dat vluchtelingen opgevangen moesten worden in de eigen regio?

Lewis Lewinsky | 28-08-15 | 01:12

@Benedict Broere | 28-08-15 | 00:43
Ik zie niet in waarom die zogenaamde vluchtelingen duizenden kilometers verderop opgevangen zouden moeten worden. Werkelijk niet. Ik vind dat Nederland er nul moet toelaten.

Lewis Lewinsky | 28-08-15 | 01:09

Benedict Broere | 28-08-15 | 00:43
Ik vrees dat het helemaal niets met menslievendheid maken heeft.
Maar met pure haat tegen de eigenheid van onze cultuur.

de honden blaffen... | 28-08-15 | 00:48

De ellende van al die vluchtelingen is verschrikkelijk, afschuwelijk en die mensen moeten geholpen worden. Je zou althans een hart van steen moeten hebben, als je niet vindt dat het lot van al die mensen vreselijk is. Maar daar overheen hangt wel de doem van een dreigende oorlog die midden in Europa zal worden uitgevochten. En die te maken heeft met een islam die eigenlijk altijd al oorlog heeft gevoerd tegen niet-moslims en niet-islamitische cultuur. De politiek correcte goedmens lijkt niet in staat om deze gedachte na te volgen. Wat betekent dat die oorlog er zal komen. Of dat die oorlog er eigenlijk al is op diverse plaatsen. Maar nog veel erger zal worden. Het is vanuit puur blinde menslievendheid en nog nauwelijks verhulde moordlust, dat de Europese samenlevingen dreigen te worden weggezogen in een orgie van haat en geweld.

Benedict Broere | 28-08-15 | 00:43

Bed, Bad, Brood, Bakken met geld en Burgerschap. Bah!

CrapoTheGreat | 28-08-15 | 00:22

Chrisz Chrasz | 28-08-15 | 00:17

Als we het toch over cultuur hebben ,dit is een hoe mensen schrijven in een aso-cultuur, eerst doen dan denken.

Eurotokkie | 28-08-15 | 00:20

-weggejorist-

jonkofied | 28-08-15 | 00:20

-weggejorist-

Chrisz Chrasz | 28-08-15 | 00:17

Gaul Shaarad | 28-08-15 | 00:13

Sorry mijn fout , we hebben een uitgaanscultuur.

Eurotokkie | 28-08-15 | 00:16

@Chrisz Chrasz | 28-08-15 | 00:10
Prima voorstel. Ons volkslied is muzikaal prachtig, maar de tekst is ruq.

Driewerf Hoezee | 28-08-15 | 00:13

@Eurotokkie | 27-08-15 | 23:25
Cultuurloos dus hebben wij niets te verliezen, alleen al die taal, wij hebben geen cultuur... In naam van wie spreek jij als je over "wij" spreekt?
Man, man debiele comments, jij hebt zeker geen kinderen tokkie? Omdat jij vindt dat "wij" niks te verliezen hebben. Beetje de hele avond in stijl van Bakito, Putkin etc. trollen, triest figuur.

Gaul Shaarad | 28-08-15 | 00:13

@Vrijnederland | 28-08-15 | 00:01
Emotionele tegel. Excuses aanvaard, maar ik vond het niet om aan te lezen. *zwaait*

Driewerf Hoezee | 28-08-15 | 00:11

@(c)ZWITSUL | 28-08-15 | 00:01
Zou dat de oorzaak er van zijn? Geloof ik echter niet, voor de aanwezigheid van die doos was het al net zo droef gesteld. Zou zeggen doe het dan net zoals Spanje; een volkslied zonder tekst. Beetje uiencreme onder de ogen en klaar zijn Mohamed en Fatima, onze raspaarden in woelige tijden.

Chrisz Chrasz | 28-08-15 | 00:10

Toen dat meisje die uitspraak deed, dacht ik even dat ze misschien wel naar een Bilderberger conferentie was geweest.

domheid regeert | 28-08-15 | 00:10

@Eurotokkie | 27-08-15 | 21:04/21:10
Die vat ik niet. Gaat niet om mij, maar om het grote plaatje. Maar late reactie is mogelijk te laat.

Driewerf Hoezee | 28-08-15 | 00:08

Vrijnederland | 28-08-15 | 00:01
Maar verder is alles goed ?

Eurotokkie | 28-08-15 | 00:07

@Vrijnederland | 28-08-15 | 00:01
Hou het bij denken.
Die huizen kunnen er ook niets aan doen.

domheid regeert | 28-08-15 | 00:07

-weggejorist en opgerot-

Vrijnederland | 28-08-15 | 00:01

Chrisz Chrasz | 27-08-15 | 23:55

toen dat gekroonde burgermeisje met die foute pappa ineens vond dat 'de Nederlander niet bestaat' haakten velen af met het zingen van die vreemde tekst vermoed ik.

(c)ZWITSUL | 28-08-15 | 00:01

@Eurotokkie | 27-08-15 | 23:36
Hier wat over onze cultuur tot laten we zeggen tot de jaren 60-70, toen de verloedering nog niet zo was ingetreden:
Hard werken, zorgen voor de toekomst, zorg dragen voor elkaar door bijvoorbeeld sociale voorzieningen, soberheid, deugdzaamheid, eerlijkheid, vergevingsgezindheid, rentmeesterschap, innige familiebanden, niet beroven en zeker geen bejaarden, etc.
Toen drong de leer van de Marxistische Frankfurter Schule door in iedere school en iedere universiteit. Perversiteiten werden het nieuwe normaal, deugden werden als achterhaald beschouwd. Het gezin waarin de man de baas was, was fascistisch. Alles moest mogen, alles moest kunnen. Den Uyl werd Minister President en al snel kwam de leuze: de mens is niet gemaakt om te werken. Gesmeerd door het vele geld dat in Slochteren uit de grond werd gepompt, konden sociale voorzieningen zoals bijstand en WAO massaal worden misbruikt totdat er een miljoen mensen in de WAO zaten.
Wilde je niet werken, geen probleem. We laten wel gastarbeiders komen.
De gastarbeiders kwamen en het waren gasten die bleven en hun vrouwen, kinderen en cultuur meebrachten.
We verwaarloosden ons land en onze cultuur en dachten dat een multicultuur wel aardig zou zijn.
Een multicultuur bestaat niet, heeft iedereen, inclusief Merkel, al jaren geleden onderkend.
Dus onze cultuur bestaat echt. Ik ken het van mijn ouders en grootouders. Maar je hebt gelijk, onze cultuur is zo hard gesloopt dat er nu nog nauwelijks sprake is van "onze cultuur".

domheid regeert | 28-08-15 | 00:01

@Dutchmen32 | 27-08-15 | 23:33
Over nationale gevoelens gesproken. "De" Nederlander is niet eens in staat het volkslied te zingen. Heb overigens niets met het koningshuis op, maar een volk dat geen eens z'n volkslied kan zingen zegt genoeg. Waar ik woon wordt het duizenden malen herhaald op school. Bijeenkomsten van beroepsgroepen zingen ter opening het volkslied. Maar Nederland? we hebben tegenwoordig over de hele wereld "Nederlandse" gevangen, zijn inmiddels "vertegewoordigd" op terroristenlijsten, maar één van hen zal ooit het volkslied hebben gezongen, laat staan kennen.

Chrisz Chrasz | 27-08-15 | 23:55

Urgentie was vroeger voor schrijnende gevallen zoals dat zoldergezin. Nu krijg je zelden nog urgentie, terwijl statushouders allemaal urgentie krijgen.
Schijtbeleid van de regering, pek en veren voor ze.
Het moet nu eens over zijn met eigen volk laatst.

Cultuur.Barbaar | 27-08-15 | 23:54

Het wachten is tot de eerste geluxzoekers uit een sociale huurwoning worden gerost.
Want dat gebeurt.
En terecht.

pennestront | 27-08-15 | 23:53

het bestaande uitgeprocedeerde 'garage' circus voelt nu ook de hete adem van de 10 duizenden nieuwe ongewensten.

* Vluchtgroep We Are Here heeft vanavond gedemonstreerd bij de ambtswoning van burgemeester Eberhard van der Laan aan de Herengracht.

De uitgeprocedeerde asielzoekers moeten voor 1 september het gekraakte pand van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten aan de Dapperstraat verlaten. Daar verblijft de groep sinds zondag.

De vluchtelingen zeggen ten einde raad te zijn.

(c)ZWITSUL | 27-08-15 | 23:48

@Eurotokkie | 23:25
Zo ver ligt die cultuur niet achter ons.
Lekker vredig met de stofjas en op klompen.
En uiteraard een bijpassende klak op je hoofd
Heerlijk die tijd.
www.heemkundeboekel.nl/Beeldbank/40063...

Haloef | 27-08-15 | 23:48

Waanzin. 800.000 zijn er dit jaar Duitsland al binnengekomen. Bij 35000 euro kosten per persoon per jaar is dit alleen al 28 miljard euro per jaar, puur wat er van januari t/m augustus is binnengekomen. Waanzin, we stevenen af op een gigantisch failliet. En nu moeten we ook onze huizen die met ons geld zijn gebouwd afgeven. Maar zelfs dat zijn er te weinig. Straks gaat de overheid ook koopwoningen opkopen, dat komt zeker.

Patatter | 27-08-15 | 23:47

Dutchmen32 | 27-08-15 | 23:36
Thanks Dude , ik zal het proberen.
Maar moet je nog niet naar bed kid ?

Eurotokkie | 27-08-15 | 23:45

Eigenlijk zou je ze ook een auto moeten geven.

de honden blaffen... | 27-08-15 | 23:45

De oplossing is simpel:

- opvang in de regio;
- kosten van opvangkampen in de regio worden gefinancierd uit budget ontwikkelingshulp;
- Nederland verleent geen asiel meer tenzij op uitnodiging van de Nederlandse regering;
- zonder visum geen toegang tot Nederland;
- van iedereen die Nederland binnenkomt met een geldig visum worden vingerafdrukken en DNA afgenomen;
- aanwezigheid in Nederland zonder geldig visum leidt tot onmiddellijke uitzetting;
- visums worden niet verstrekt aan inwoners van landen die weigeren om mensen terug te nemen.

Klaar!

balustrade | 27-08-15 | 23:38

Eurotokkie | 27-08-15 | 23:25
Nee Eurotokkie, jij hebt niks te verliezen.... en dat snap ik volkomen, want met zulke comments en nicknaam is dat meer dan duidelijk. Maar Eurotokkie als je toch niks te verliezen hebt kan je ook gewoon uit Nederland verdwijnen toch? of de zee inlopen bij Texel en proberen naar Engeland te lopen:)

Dutchmen32 | 27-08-15 | 23:36

domheid regeert | 27-08-15 | 23:33
Je moet eerst een cultuur hebben voordat ze het kunnen vernietigen .

Eurotokkie | 27-08-15 | 23:36

een kabinet dat gesteund wordt,ook door cristelijke judassen,die met hun naastenliefde graaien uit de portemonnee van de niet kerkgangers.
ze steunen de aartsleugenaar rutten.
wat zijn dit voor walgelijke godverneukers.
dat met de zieligen gaat van kwaad tot erger,eenmaal zal de bom barsten.
hier wordt pure discriminatie bedreven tegen de n.l,
dit is niet te geloven dat dit geslikt wordt

soledad | 27-08-15 | 23:36

blendedperfection | 27-08-15 | 22:56
Dat is zonder meer waar. Aan de andere kant komen ze wel aan in Zuid-Amerika per vliegtuig. Zouden ze dus ook naar Canada hebben kunnen vliegen, maar Canada houdt keiharc de deur dicht, net zoals de Verenigde Staten (nota bene de grootste aanstichter vaan alle vluchtelingen stromen) en Australië.
En vergeet ook niet Zweden, daar komen ze ook niet ter zee aandobberen, daar worden ze gewoon opgehaald. Resumé, het is Europa wat zelf alle problemen veroorzaakt. Veel te correct waar het om mensenrechten gaat. Je kunt geen miljoenen mensen opvangen en al helemaal niet personen die qua geestelijke ontwikkeling honderden jaren achter lopen.

Chrisz Chrasz | 27-08-15 | 23:35

@Eurotokkie | 27-08-15 | 23:25
Dat is wat ons wordt aangepraat.
Onze cultuur wordt vernietigd, dus we hebben ALLES te verliezen.
Het is "The Endgame"
www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

domheid regeert | 27-08-15 | 23:33

Nu is de Nederlandse cultuur niet van ooh wat zijn we blij dus een beetje verandering vind helemaal niet zo slecht.
@Eurotokkie | 27-08-15 | 22:55

En hoe komt dat denk je dat Nederlander zo zijn? Nationale gevoelens mag je niet uitdragen > want discriminerend. trots op je land zijn ook niet. Nationale gevoelens worden in de kiem gesmoord, belachelijk gemaakt of onbelangrijk. Nederland kan hierin een hoop leren van Amerika. Maar Nationale gevoelens komen echt wel weer terug in onze samenleving Eurotokkie, wees daar maar niet bang voor. In deze zal het een kwestie van tijd zijn... Als het politiek correcte virus is verwijderd zal de nationale trots steeds verder toenemen. Van al die jaren politiek correcte indoctrinatie hebben mensen ook een slecht zelfbeeld, het gevoel dat het altijd bij hen zelf ligt, dat blanke mensen alleen maar kunnen discrimineren en allochtone mensen alles kunnen zeggen zonder daar ooit op racisme te worden beschuldigt... schoolboeken,tv overal, ja dat heeft tijd nodig om te veranderen... maar dankzij social media word dit versneld gelukkig in gang gezet.

Dutchmen32 | 27-08-15 | 23:33

@Eurotokkie | 27-08-15 | 23:25
wat was die cultuur dan een paar eeuwen geleden en wat hebben we verloren?

Allitnil | 27-08-15 | 23:28

Allitnil | 27-08-15 | 23:20
Nederland is een bij elkaar geraapt zooitje, alleen al die taal.
We hebben ooit een cultuur gehad maar dan heb ik het over eeuwen geleden , we zijn nu cultuurloos dus hebben we niets te verliezen.

Eurotokkie | 27-08-15 | 23:25

Er is niet meer rottigheid op de aarde dan 40 jaar geleden. Dat men nu in grote getalen naar Europa afreist is te danken aan de open grenzen en internet. Als jij je neef juichend met wat matties op de Nederlandse TV ziet eisen dat ze het nu wel tijd vinden voor een eigen huis en geld, dan zou ik mij ook direct melden bij de eerste overtocht naar Europa. Eerste schaap over de dam & zo...

salsaparilla | 27-08-15 | 23:24

Beste Joris, in mijn post van 20:30 bedoel ik met de politicus die wel voor zijn volk opkomt, natuurlijk Enoch Powell.
"John Enoch Powell was een Brits politicus en classicus. Hij was parlementslid voor de Conservatieve Partij tussen 1950 en 1974, en voor de Ulster Unionistische partij van 1974 tot 1987. Wikipedia"
Dat is toch geen "naam die niet genoemd mag worden"?

domheid regeert | 27-08-15 | 23:24

Nu is de Nederlandse cultuur niet van ooh wat zijn we blij dus een beetje verandering vind helemaal niet zo slecht.
@Eurotokkie | 27-08-15 | 22:55
Ik ben ervan overtuigd dat de Nederlandse cultuur in vele opzichten armoedig is en een verbetering behoeft. Of je die verbetering kunt realiseren met de huidige immigranten lijkt mij hetzelfde als met diarree tegen de wind inpoepen en dan maar hopen dat alles langs waait zonder geraakt te woorden.

Chrisz Chrasz | 27-08-15 | 23:22

blendedperfection | 27-08-15 | 23:13
En met mij nog miljoenen .
Eurotokkie | 27-08-15 | 23:16

hihi , kwestie van tijd, u mag van geluk spreken dat uw kritische en politieke tegenstanders van democratie houden als van het vrije woord, anders had u niet lekker kunnen slapen... over een tijdje dan he.

Dutchmen32 | 27-08-15 | 23:22

Ik lees net het onderstaande in Elsevier :
.
Hoewel veel Syriërs al naar landen in de regio zijn gevlucht, is de regio nog lang niet overbelast, schreef Elsevier vorige week.

Een groot en rijk land als Saudi-Arabië – de kortste afstand tot Syrië is 100 kilometer – neemt nauwelijks vluchtelingen op. Vorig jaar waren het er welgeteld 561. De koningshuizen in de Golfstaten hebben geen zin in gedoe en vrezen dat Syriërs onrust genereren. Dat is extra navrant, omdat enkele Golfstaten zelf mede de oorlog in Syrië hebben veroorzaakt.
..............
En dan vinden politieke partijen / dan vind de pvda, dat we dat spul enkele duizende km van ons reizende azieligzoekers moeten opvangen in Nederland. Ga door DIDI

EvertsNL | 27-08-15 | 23:21

@Eurotokkie | 27-08-15 | 23:08
Nederland geen cultuur??, nou die sobere spaarzame instelling gebaseerd op het leven na de dood na een leven vol hard werken en afzien is wel degelijk erg Hollands, ook al gelooft vrijwel niemand meer in die hemel.
Uiteraard zijn er zat profiteurs , zuigers en andere proletariërs opgestaan sinds de oorlog, ondanks hun negatieve effect is er nog steeds een bepaalde werkinzet en handelsgeest die Nl tot een van de rijkere landen maakt, helaas worden we nu op het gebied van wat we te besteden werden enorm afgeknepen, door alles wat hier flierefluitend op de herdersfluit binnenkomt.

Allitnil | 27-08-15 | 23:20

blendedperfection | 27-08-15 | 23:10
Ja inderdaad ook het begrotingstekort... hier kun je naar fluiten, tenzij? prinsjesdag,bijltjesdag... die extra miljarden per jaar in een stilgevallen economie? beloofd niet veel goeds. Veel onrendabele erbij, veel extra kosten aivd, ind, en massa immigratie... al met al zijn dit tegenvallers van zoveel miljard....

Dutchmen32 | 27-08-15 | 23:18

Nederland vergrijst er worden minder baby's geboren dus we kunnen ze goed gebruiken in de toekomst.
@Eurotokkie | 27-08-15 | 22:20
Er zijn veel mensen die geen kinderen meer willen vanwege de ongewisse toekomst die hun kinderen krijgen binnen een EU waarin ze geen soevereiniteit meer hebben en waar een groot gebrek is aan democratie.
Als de overheid gaat zorgen dat je dochter niet voor hoer uitgemaakt gaat worden, dat je zoon niet als enige blanke of als enige christen in een VMBO klas zit en dagelijks wordt gekleineerd en gepest, als de overheid niet zoveel geld zou misbruiken maar zou garanderen dat de kinderen een betaalbare en goede opleiding kunnen krijgen, dan gaan de autochtonen vanzelf wel meer kinderen maken.
Tijdens de 2e wereldoorlog werden er ook weinig kinderen verwekt en na de oorlog was er een geboorte explosie.
Iedere hoop op een prettige toekomst voor je nageslacht wordt nu zeer zichtbaar de kop ingedrukt.
Eerst de EU federalisten van het Coudenhove-Kalergi-plan ontmaskeren zodat duidelijk is waarom we, tegen welke prijs dan ook, de EU moeten verlaten.
Laat het licht maar uitgaan. Daarna bouwen we ons land supersnel weer op. Dat kunnen we.

domheid regeert | 27-08-15 | 23:17

blendedperfection | 27-08-15 | 23:13
En met mij nog miljoenen .

Eurotokkie | 27-08-15 | 23:16

Asielbeleid moet op de schop. Asiel zolang de conflict situatie in thuisland duurt en daarna terug. Al duurt dat 20 jaar of 10 generaties. Geen inburgering of woning. Gewoon een veilig onderdak en eten. Meer niet.
De cultuur is nu eenmaal niet verenigbaar en levensgevaarlijk voor ons land.

Barani517 | 27-08-15 | 23:15

Ik gun iedereen een veilig plekje als ze vluchten voor oorlog etc.
Maar om ze dan voorrang te geven op mensen die hier al eerder waren? Neuhh. Dan maar speciale woningen bouwen voor vluchtelingen ofzo, beetje zoals die studenten woningen/containers. Goed genoeg voor de eerste periode, dak boven je hoofd en een douche. En dan kunnen ze daar verzinnen wat ze erna willen, en hoe ze denken dat te gaan bereiken.

fredjuhh | 27-08-15 | 23:14

Eurotokkie
Daar begin jij gelukkig steeds meer alleen in te staan.

blendedperfection | 27-08-15 | 23:13

Dutchmen32
Nouja, dat komt dus omdat er in de hoogste echolonen van de Europese macht mensen zoals Eurotokkie rondlopen die oprecht denken dat het mengen (hoewel continue bewezen is dat het niet werkt) een super goed idee is. Daarnaast heeft Nederland een miljoen miljard verdragen met een miljoen miljard instanties en landen getekend in een ver verleden waar wij ons met zijn allen zogenaamd aan moeten houden. Wel grappig overigens dat wij ons dan weer helemaal niet aan de NAVO norm houden, maar dat is dan natuurlijk allemaal weer geen probleem. Of wat dacht je van de harde normen wat betreft onze schulden, dat was ook allemaal niet zo bikkelhard ;). Maar de wetten wat betreft vluchtelingen, immigranten etc zijn opeens wel bikkelhard. Gestoord natuurlijk want die wetten en verdragen zijn tientallen jaren geleden gemaakt waarbij helemaal geen rekening is gehouden met complete volksverhuizingen vanuit Afrika en het Midden Oosten puur vanwege het feit dat het hier beter is dan daar.

blendedperfection | 27-08-15 | 23:10

Dit is niet alleen met asielzoekers aan de hand. Hier krijgen mensen die gezeten hebben in de bak, meteen een flat in het midden van het centrum, het is een kleine eenkamerflat. Maar deze mensen krijgen allemaal binnen elke maanden een huis met tuin toegewezen, terwijl anderen hier 7 jaar op moeten wachten.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 23:08

blendedperfection | 27-08-15 | 23:04
Als je zelf geen cultuur hebt zoals in Nederland ben ik niet bang voor een andere cultuur.
Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate
leads to suffering.

Eurotokkie | 27-08-15 | 23:08

Eurotokkie
Als jij letterlijk alleen zondebok uit dat stuk haalt, dan laat maar. Pim Fortuyn en Geert Wilders zijn ook groot geworden toen het erg goed ging met EU en met NL. Toen waren die tegenstellingen er al. Dat heeft helemaal niks met zondebokken te maken, maar met het feit dat mensen die cultuur gewoon niet willen.

blendedperfection | 27-08-15 | 23:04

blendedperfection | 27-08-15 | 22:51 Volgens mij willen wij een verenigd Europa mede omdat we geen oorlogen meer willen binnen Europa,,,het is niet zo heel land gelden dat we mekaar binnen Europa flink aan het afslachten waren. Dit punt vind ik van een verenigd Europa nog wel de moeite waard. Maar waarom in hemelsnaam laat men dan al die massa immigratie toe? waarom al die islamisering in west Europa? En waarom doen de huidige Eurofielen partijen hier niks tegen? De misstanden in onze samenleving zijn nu al zorgwekkend, deze misstanden dienen onder een vergrootglas gelegd te worden, alles dient openbaar gemaakt te worden en deze achterlijke koers dienst gestopt te worden. Jij weet denk ik ook best dat wanneer mensen de koelkast nog gevuld hebben, en nog de andere kant op kijken ze de problemen niet zien... Maar het is een kwestie van tijd... en dan is het te laat!

Dutchmen32 | 27-08-15 | 23:03

@burgermoedt | 27-08-15 | 22:17
dat doet Polen dan maar

Allitnil | 27-08-15 | 23:00

In Nederland gaat het niet gebeuren, Duitsland heeft de voortrekkersrol, en is al begonnen, ze gaan daar de barricaden op, steeds meer, daar heerst niet de angst voor de gutmensch en de media zoals hier.
Tot hoever moet het gaan? Als je hoort dat er in Abcoude een heel huis waar autochtonen jaren op wachten, vergeven wordt aan zo'n jonge kerel wegens gebrek aan huizen, zie ik de revolte echt wel een keer beginnen hier, en niet meer dan terecht!

lanexx | 27-08-15 | 23:00

blendedperfection | 27-08-15 | 22:51
Ja slechte economie en een zondebok heb je nodig en mensen gaan dingen doen die je niet verwacht , zeker als ze worden aangemoedigd.

Eurotokkie | 27-08-15 | 23:00

Chrisz Chrasz'
Waarbij je wel moet opmerken dat Canada het geografische geluk heeft dat zij kieskeurig kunnen zijn. Zij zitten dus in een enorme luxe positie. Er is geen Afrikaan te bekennen die helemaal naar Canada dobbert ;).

blendedperfection | 27-08-15 | 22:56

Chrisz Chrasz | 27-08-15 | 22:53
Nu is de Nederlandse cultuur niet van ooh wat zijn we blij dus een beetje verandering vind helemaal niet zo slecht.

Eurotokkie | 27-08-15 | 22:55

@Eurotokkie | 27-08-15 | 22:20
Een land als Canada heeft dezelfde problemen als Nederland waar het om vergrijzing gaat.
Zij lossen het echter op, in tegenstelling tot Nederland. Canada bezoekt landen die cultureel goed op de eigen cultuur aansluiten, organiseert workshops en biedt hen met de juiste opleidingen én beheersing van de Franse taal een toekomst in Canada. Iedere immigrant wordt geholpen bij het vdrkrijen van visa, woonruimte en een baan is al gegarandeerd. Immigrant blij, want Canada biedt op professioneel gebied veel meer mogelijkheden, en Canada blij want de economie blijft draaien en iedereen draagt er zijn steentje aan bij.

Chrisz Chrasz | 27-08-15 | 22:53

Sommige trollen hier zijn meer ergerniswekkend dan diegenen waar het hier over gaat...

A3an | 27-08-15 | 22:52

Eurotokkie
kijk ik ga hier niet zitten reageren met ze komen onze blonde dochters halen, oudjes die we niet meer kunnen onderhouden etc. Ik ga hier niet angstig zitten reageren, maar ik ben wel realistisch. Dat zou jij ook moeten zijn. Ik ben niet tegen open grenzen perse in Europa. Ik beschouw Europeanen als mijn broeders. En ja ik trek ook mijn beurs voor Griekenland. Ik ben in die zin pro Europees, mits democratisch (dat is het nu niet). Persoonlijk zou ik zelfs zo ver willen gaan dat ik een verenigde staten van Europa zie zitten, samen met een Europees leger. Allemaal mits geheel democratisch. Waarom ik wel tegen het huidige beleid ben, is omdat West Europa sinds de tweede wereld oorlog verandert is in een soort zielig groepje wereldverbeteraars die bij het minste of geringste over zich heen laat lopen. Oeh mensenrechten groepje hier, ooh verdragje met een clubje daar. We hebben blijkbaar met zijn allen de ballen niet meer om te zeggen; nee dit is Europa, die is voor Europeanen, daar komt geen andere cultuur meer bij. Zeker niet heel Afrika, die hier alleen maar heen wilt omdat ze denken dat zodra ze hier zijn ze allemaal een huis krijgen met een bijpassende Volkswagen (ze hebben dus blijkbaar deels gelijk). Dan kom ik tot onze 2de grote tegenstelling, waarin jij aangeeft dat hoe meer niet Westere immigranten hoe beter, want we hebben een bevolkingsafname. Ik denk dat daar ons grootste meningsverschil zit. Enerzijds, haal je mensen binnen die qua IQ, taal, opvoeding etc al ver achterliggen; dat dreunt nog generaties door. Niet voor niets zijn zelfs 3de generatie allochtonen met een niet Westerse achtergrond bewijsbaar minder intelligent. Moet je nagaan als je ook al die lui uit Afrika hier ook nog eens laat settelen. Ten twee, maar dat is misschien mijn belangrijkste punt. Het is niet mens eigen te mengen met andere culturen die volledig haaks staan op je eigen cultuur. In de gehele geschiedenis is er vrijwel geen voorbeeld aan te wijzen waar het succesvol is geweest. Volgens mij is het nog bij de Moren een klein beetje gelukt; maar die sloegen uiteindelijk elkaar ook de hersens in. De tegenstellingen zijn te groot. Het werkt niet. Er is over en weer geen begrip. De culturen zijn gewoon geen match. Als je al nagaat hoeveel oorlogen wij in Europa hebben gevoerd, omdat er een deel protestants was en een deel Katholiek; een oorlog die zelfs in GB nog steeds de kop op steekt. Kijk naar de Balkan, waar de Moslims en etnische inwoners elkaar letterlijk de keel doorsnijden. Zulke tegenstellingen sudderen altijd in een samenleving wanneer het economisch voor de wind gaat. Dan al is het enorm wij/zij denken. Als echter de vonk een keer overslaat omdat het slechter gaat dan moet je maar eens opletten hoe snel iedereen elkaar weer de hersens staat in te slaan. Daarom ben ik tegen de komst van al die immigranten en tegen het importeren van Islam. Ik geloof er gewoon oprecht niet in dat zulke grote getallen aan mensen van een compleet andere cultuur een toevoeging zijn. Sterker nog het is regelrecht gevaarlijk.

blendedperfection | 27-08-15 | 22:51

1 jaar en 2 maanden in Nederland en dan de taal nog (niet proberen te) spreken. Wil er echt bij horen. Maar wel eisen stellen. Opzouten.

De finale eindbaas | 27-08-15 | 22:49

Uit voorzorg wilde ik vandaag mijn acht jarige zoon alvast inschrijven bij de woningbouw zodat hij ergens in 2035 een goede wachtlijst positie zou hebben,Maar dat kan niet, hij moet achttien zijn voor de inschrijving.

Haloef | 27-08-15 | 22:47

Mark_D_NL | 27-08-15 | 22:43
Zeker Photoshop gebruikt , of ben je met deze kop geboren.

Eurotokkie | 27-08-15 | 22:47

Ik ben er wel klaar mee! Na het lezen van alle reacties die het allemaal wel gezien hebben met deze Nederlandse nieuwe hulptroepen die onze crisis komen helpen oplossen.
Is er dan niemand die hier paal en perk gaat stellen?

mhjvs | 27-08-15 | 22:47

Dat hele vluchtelingen- en asielbeleid is te vergelijken met een PC-Privé-Project voor zwervers en daklozen.

Chrisz Chrasz | 27-08-15 | 22:45

Check ook even de hoeveelheid woningen die opeens zijn 'ingetrokken'.http://i.imgur.com/aIvAe2h.png Lees, het COA zag de advertenties en belde even vanwege een plotse stijging vd asielstroom nu de grens van Hongarije weer wagenwijd opengaat. (Want ze vragen toch geen asiel aan in Hongarije, een veilige land, maar reizen door naar regio's waar ze gekker zijn en wel huizen weggeven.

seven | 27-08-15 | 22:44

@Eurotokkie | 27-08-15 | 22:01
Sukkel. Zie je me met een Selfie Stick. Met 2 handen aan mijn stuur...! lutser.

Mark_D_NL | 27-08-15 | 22:43

Nederland vergrijst er worden minder baby's geboren dus we kunnen ze goed gebruiken in de toekomst.
Eurotokkie | 27-08-15 | 22:20

Gebruiken? waarvoor dan wel? komt u wel eens in andere plaatsen des lands want volgens mij komt u niet verder dan uw lokale ringweg. 70/80% van alle somaliers bijvoorbeeld heeft geen werk in ons land, zijn bovengemiddeld crimineel en zitten chronisch aan ons verzorgingsstaat infuus. Werken is dus een verschijnsel dat maar weinig voor komt. Onrendabel eurotokkie dus nogmaals mijn vraag waar denk u dat al deze mensen goed voor zijn. In welke vorm hebben de autochtonen mensen voordeel. Want economisch rendabel zullen worden ze niet, ook niet over de generaties heen die hier geboren zullen worden. Het zin in de genen. Maar mooie was altijd dat politiek links met het lulverhaal kwam dat bij de immigranten de "scherpe randjes" wel zouden verdwijnen met der tijd, en anders wel over de generaties heen die hier geboren zullen gaan worden.... Goh wat zaten ze hier toch volledig naast zeg! Zelfs de moslims die hier geboren zijn, welvaart kennen, hebben grote sympathie voor IS , jihadisme en fundamentalisme.

Dutchmen32 | 27-08-15 | 22:42

@necrosis | 27-08-15 | 19:36
ff tellen....... uhhhhhhhh, o ja *NUL*
watdachtjezelf?

Zathras | 27-08-15 | 22:38

Misschien moeten we kreta opeisen en de grieken de schulden kwijtschelden in ruil voor het vestigen van alle vluchtelingen die europa in willen. Geef ze te eten, wat zaaigoed en laat het ze maar uitzoeken. Grens van europa moet dicht voor ongeschoolde gelukszoekers. Mensen die een eigen inkomen kunnen verwerven zijn welkom, dat zijn ook mensen met goede karakters die willen integreren.

Verbelgd | 27-08-15 | 22:38

@Eurotokie

Heb je ook zoveel compassie met de Nederlander in nood? Want deze zullen er steeds meer komen door woningnood, afbraak van het sociale stelsel en de intolerantie van gelovigen (islam) vanwege het onbeperkt binnenlaten van alle asielzoekers. Laat ze eerst maar eens het kaf van het koren scheiden oftewel de echte vluchteling van gelukszoekers.

miss error | 27-08-15 | 22:33

drunk | 27-08-15 | 22:24
Ja en dan , staan ze morgen weer voor de deur.

Eurotokkie | 27-08-15 | 22:31

-weggejorist-

je moeder heet Henk | 27-08-15 | 22:30

1,5 jaar in NL, nog geen woord Nederlands. En dat terwijl je niets te doen hebt. Tekenend.

mental K | 27-08-15 | 22:28

@Eurotokkie | 27-08-15 | 21:15
Zoiets moet wederzijds zijn. En dat is het in dit geval dus NIET. Wij krijgen alleen maar de ellende. Dus ga alsjeblieft weg met je optimistische "one world" gelul, want die vlieger gaat niet op. Ik ga het jammer vinden dat, als jij straks onthoofd wordt, dat ik al dood ben. Kan ik niet meer naar jouw verbaasde koppie kijken, dat hoofd dat het allemaal zo goed wist. Dat het allemaal mensen waren. Dat het vriendelijk bedoelende oorlogsvluchtelingen waren. En geen hordes wilden die ons eigenlijk alleen maar van onze rijkdom en blonde dochters wilden af helpen. Maar gelukkig weet jij het allemaal beter. Het is dat we al een volledig kabinet hebben, anders had jij er perfect in gepast met je jaren 70 retoriek.

Vrije Nator | 27-08-15 | 22:28

Terugsturen die zogenaamde vluchtelingen!

drunk | 27-08-15 | 22:24

blendedperfection | 27-08-15 | 22:17
Ja en afreageren op vluchtelingen zoals in Duitsland heeft helemaal geen zin , vluchtelingen zijn zelf slachtoffer van dit systeem.
Klopt bij de heren in Brussel aan die dit hebben zien aankomen maar niets hebben gedaan.

Eurotokkie | 27-08-15 | 22:24

burgermoedt | 27-08-15 | 22:17
Nederland vergrijst er worden minder baby's geboren dus we kunnen ze goed gebruiken in de toekomst.

Eurotokkie | 27-08-15 | 22:20

Door heel Europa zie ik steeds meer protest en kritiek komen op de huidige open grenzen en de laffe houding jegens het bewaken van onze grenzen. Ik denk dat ondertussen oprecht 50-60% hierop tegen is. Ik wil nu even niet afgeven op Europa die ons alles dwingt en doofstom is voor het volk. Maar ik vind het oprecht `raar`dat regeringen (op Hongarije na) niet met de bevolking mee gaat. Het paternalistische opgestoken vingertje, werkt maar zolang. Op een gegeven moment zien de regerende partijen ook wel dat zij keihard kelderen in de peilingen. Een goede indicatie dat de burgers van Europa dit gewoon niet willen. Dan kan je wel zeggen wij zijn rijk, wij kunnen de betalen, naastenliefde etc. Maar als de bevolking dat dus blijkbaar niet wilt; dan zou je toch zeggen, dat het beleid om gaat. Valt me oprecht op, dat dit niet gebeurd.

blendedperfection | 27-08-15 | 22:17

@allitnil

Ja, goed gedacht, maar als we ze eenmaal hier eenmaal hebben toegelaten moeten we ze hier ook mogelijkheden geven.

burgermoedt | 27-08-15 | 22:17

Dutchmen32 | 27-08-15 | 22:11
Ja Wilders is overal tegen maar komt zelf niet met een oplossing , ja grenzen dicht , lol.

Eurotokkie | 27-08-15 | 22:16

-weggejorist-

Tremor | 27-08-15 | 22:11

@Dutchmen32 | 27-08-15 | 21:32

Idioot. Punten van aandacht?? Het leger inzetten???
Het land uit flikkeren??? Deze narcist gaat volledig voorbij aan het in ons land geldend rechtssysteem.
Je bent echt het spoor volledig bijster.

Skunk57 | 27-08-15 | 21:37

Nou skunk kom eens met een oplossing zou ik zeggen... Wilders is kennelijk de enige die tegen de massa immigratie is en elke andere partij maakt zich liever druk over blanke mensen die niet politiek correct zijn.. Maar kom eens met een oplossing , zeg hoe we dit kunnen stoppen want op Wilders afgeven is erg makkelijk en goedkoop, maar juist met oplossingen komen, daar wringt de schoen.

Dutchmen32 | 27-08-15 | 22:11

@DiRadical wel graag buiten de landsgrenzen maar in de regio opvangen en NIET op kosten van de Nederlandse belastingbetaler aub . ik wil ze niet in mn achtertuin hebben dat heb ik dik 5a 7 jaar gehad en die ellende wens je je ergste vijand niet toe . mijn buurhuis is een lange periode doorstroomhuis asielzoekers geweest en die ellende en overlast krijg ik nog nachtmerries van van dat vieze gore volk. Vuilnis tot over de schutting met de brommer door de huiskamer rijden. 24-7 van die giemelahhh gamelaaahh muziek . niets dan overlast ... en tot slot : schuur vol gestolen fietsen en brommers.

biglift | 27-08-15 | 22:06

hier openen | 27-08-15 | 22:03
Dat het in Duitsland misgaat verbaast niemand , daar wonen namelijk de meeste rechts-radicale.

Eurotokkie | 27-08-15 | 22:06

adkest | 27-08-15 | 22:01
Dit is nog maar het begin , en niemand stop deze waanzin zolang mensen niet inzien dat je deze mensen moet helpen in plaatst van ze als beesten op te jagen.

Eurotokkie | 27-08-15 | 22:04

@cucamonga | 27-08-15 | 22:01
Als we de straat op gaan om te demonstreren worden we weggezet als "extreem rechtsen".

Maria.1 | 27-08-15 | 22:03

Ik denk dat het voor het einde van dit jaar nog misgaat in Duitsland. Je merkt gewoon dat de afstand tussen volk en politiek daar met de week verder en verder uit elkaar groeien.

hier openen | 27-08-15 | 22:03

Mark_D_NL | 27-08-15 | 21:58

selfie ?

Eurotokkie | 27-08-15 | 22:01

Vooral met z'n allen vanuit de luie stoel online blijven klagen en jammeren, dat zal ze leren in Den Haag en Brussel.

cucamonga | 27-08-15 | 22:01

Dit valt toch niet meer te bevatten. Wanneer wordt deze waanzin gestopt. Laat ze gvd lekker die wachttijden uitzitten of anders naar de uitgang.

adkest | 27-08-15 | 22:01

mierus | 27-08-15 | 21:54
Vluchtelingen komen sowieso dus kun je ze beter opvangen , of beter nog persoonlijk hierheen brengen
zodat er niet onnodig veel doden vallen bij de oversteek.

Eurotokkie | 27-08-15 | 22:00

Een container woning kost 20K
Zet er een paar duizend neer als "sociale huurcontainer" neer in clusters van maximaal 10 of 20
Dan kunnen ze gewoon jaren wachten op een normale huurwoning. Net als de rest van Nederland

Zoiets dus
www.tempohousing.com/products/housing-...

DiRadical | 27-08-15 | 21:59

-weggejorist-

Hufter | 27-08-15 | 21:58

Psst.... Marcel.

Hufter | 27-08-15 | 21:58

(c)ZWITSUL | 27-08-15 | 21:27
Valt weer tegen van Wilders of vluchtingen als zondebok te gebruiken .

Eurotokkie | 27-08-15 | 21:57

je zou bijna wensen om een concentratie kamp uit WWII te heropenen compleet met de gaskamers er op en er aan om dit ondankbare hondsvolk in op te vangen . Zum kotschen .... meteen in dobber bootje terug sturen . Eigen volk eerst .... minder minder minder .... enuuu aan alle ondankbare protesterende gelukzoekers : leer eerst eens nederlands ipv de hoofwoorden: miele huis en iphone en graties geld .... Viel van mn stoel toen ik dit artikel las . Grenzen dicht NU !

biglift | 27-08-15 | 21:56

Er is maar 1 weg die aan deze waanzin een eind maakt en dat is dat er volgend jaar nog dubbel zoveel richting EU komen. Dan pas zal in Duitsland de publieke opinie veranderen en zal Merkel en de Beierse CSU voorop in Brussel de huidige Asielwetgeving ter discussie stellen. Dan komen Schulz en Juncker onder druk.

mierus | 27-08-15 | 21:54

Gisteren: Iek zielug, help!
Vandaag: Haus, Miele!
Morgen: Shariah 4 Holland!

Zoltan | 27-08-15 | 21:49

@Skunk57 | 27-08-15 | 21:37

Rechtssystemen zijn een afspiegeling van de moraal, ethiek en ambtenarij van een land. Deze ijlt altijd na ten opzichte van de huidige tijdsgeest. Onze huidige wetgeving is voornamelijk een afspiegeling van de mores van de jaren '70 en '80.

Het wordt inderdaad tijd onze wetgeving te herijken.

BenBinnen | 27-08-15 | 21:46

@burgermoedt | 27-08-15 | 21:35
ja NL gewoon volbouwen, alle dorpen lekker aan de steden en dan aan elkaar vast.. we zijn al aardig op weg... de groeten, ze bouwen maar ergens in Polen, waar het leeg is.
Ze hebben onderdak, pech als er geen huis is, wil je een huis, reizen is vrij in de EU, dan verkassen ze maar naar plekken waar géén wachtlijst is, Estland, Letland, Polen.

Allitnil | 27-08-15 | 21:42

Inmiddels zit half Eritrea hier goddomme. Las laatst een artikel dat het gros van de Eritreeërs bewust NL als reisdoel uitkiest. Die stoppen dus niet in het eerste het beste veilige buurland en ook niet in het land waar ze in Europa binnenkomen. Nee, ze reizen doelbewust nog 1000+ kilometer door omdat het in NL zo goed toeven is. Geen vluchtelingen dus, maar economische gelukzoekers. Wie schetst mijn verbazing als ik vervolgens lees dat die profiteurs uit Eritrea in Nederland AUTOMATISCH een vluchtelingenstatus en verblijfsvergunning krijgen! Op grond van de Dublinverordening hadden die lui allemaal stante pede terug moeten worden gestuurd naar het eerste Europese land waar ze binnenkwamen! Oeganda: ook zoiets. Homoseksuelen worden door onderdrukt en moeten daardoor noodgedwongen in de kast blijven. Heel erg hoor, maar waarom moeten wij dan weer zo nodig deze Oegandezen in huis gaan halen? We zijn toch niet verantwoordelijk (en ook niet in staat) om alle problemen in de wereld op onze schouders te nemen? En wat voor problemen halen we hiermee binnen? De verzorgingsstaat wordt opgeblazen, de lasten blijven maar stijgen, etnische spanningen nemen toen, de sociale cohesie verdwijnt, sociale huurwoningen worden onbereikbaar voor autochtonen, particuliere huren rijzen de pan uit, criminaliteit, verloedering en overlast nemen toe etc. etc. Haal anders nog wat meer Somaliërs hierheen, lui die voor 80% in de bijstand blijven hangen, totaal niet willen integreren maar vasthouden aan die woestijncultuur van ze en niks beters te doen hebben dan de hele dag op een muurtje zitten om zonnebloempitten (of qat) te kauwen/spugen en in de tuin van hun sociale huurwoning te schijten. Het overgrote deel van de Nederlanders WIL dit allemaal niet, tenminste degenen die hun ogen niet vol idealistische stront hebben zitten zoals die trol van een Eurotokkie hier.

kolonel_klootoog | 27-08-15 | 21:42

Dit gaat zo ontzettend uit de klauwen lopen, nu alweer voor de kust van Libië een afschuwelijk drama. Tegelijkertijd een alsmaar toenemende weerstand in vele landen in de EU, (EU)-politici die wegkijken, en de immer toenemende stroom asielzoekers, ondertussen vele potentiële IS-strijders in zich herbergend.. We staan aan de vooravond van een niet te overziene pleuriszooi.

RobberenRukkie | 27-08-15 | 21:39

Syrische vluchtelingen snap ik. Eritrese niet. En waarom zo weinig vrouwen? Die hebben natuurlijk de betere banen in Asmara enzo. Je vraagt je af wie die reizen bekostigt. Voor die overtocht zou ik als NL'er een jaar lang moeten werken. Overigens zijn er nabijgelegen landen waar het veel erger qua economie en conflict en daarvan zie je praktisch geen vluchtelingen.

waragainstclimate | 27-08-15 | 21:39

@Dutchmen32 | 27-08-15 | 21:32

Idioot. Punten van aandacht?? Het leger inzetten???
Het land uit flikkeren??? Deze narcist gaat volledig voorbij aan het in ons land geldend rechtssysteem.
Je bent echt het spoor volledig bijster.

Skunk57 | 27-08-15 | 21:37

@(c)ZWITSUL | 27-08-15 | 21:27
Gelijk heeft ie!
En wat lees ik daar ook tot mijn grote verbazing? D66 Amsterdam wil islamofobie gaan registreren. Het staat er ECHT! Ongelooflijk... Wat een stelletje blinden.
twitter.com/d66amsterdam/status/63687...

Dhr. de Wit | 27-08-15 | 21:37

Weet je wat? Als je nu eerst eens Nederlands gaat leren. Dan doe je wat nuttigs, dan bewijs je dat je hier graag wilt blijven en integreren.
En als dat gelukt is kom netjes in het Nederlands vragen of er al een huis voor je is. Wat dacht je daarvan?

J. Jarig | 27-08-15 | 21:37

Ik merk dat er steeds meer en meer mensen moeite met hen hebben en het werkelijk kots en kots beu zijn.
.
Nog even en groepen gaan die AZC's ook hier in de fik steken (zie al Duitsland) en ja dan worden deze figuren inderdaad echte vluchtelingen :)

Graaf Monte Cristo | 27-08-15 | 21:36

Als vastgesteld is dat vluchtelingen recht hebben om hier te blijven dan moet er linksom of rechtsom een huis voor ze gevonden worden. Frustrerend voor hun als dat niet zo makkelijk te realiseren is. Ik zie mensen die (1) een huis willen en (2) werk nodig hebben dus de oplossing lijkt me (1+2) laat ze zelf dat huis bouwen. Hebben ze gelijk werkervaring. In Blauwe Stad en hier&daar een vinexwijkje is nog wel plek te vinden. Succes, jongens! Handen uit de mouwen!

burgermoedt | 27-08-15 | 21:35

(c)ZWITSUL | 27-08-15 | 21:27

Dat beloofd nog wat te worden! De bijstand wordt tegenwoordig door de Gemeente betaald. Maar die hebben ook geen centen meer.

doskabouter | 27-08-15 | 21:33

krijgt greet weer niet genoeg aandacht en moet hij volkomen idioot moet twitteren. Waarom flikkert hij zelf niet op, de rioolrat.
Skunk57 | 27-08-15 | 21:28

Als jij de punten van Greet geen punten vind van aandacht kan je beter jezelf trakteren op 25kg snelbeton en in de waal springen.

Dutchmen32 | 27-08-15 | 21:32

Dutchmen32 | 27-08-15 | 21:15
Geloof me zonder immigranten blijf je ook belasting betalen , maar ja het is natuurlijk makkelijk om een zondebok aan te wijzen.
Eurotokkie | 27-08-15 | 21:18

Goh dat is met toch ook wat, enig idee hoeveel belastingcentjes er verdwijnen in de multiculturele samenleving? En hoeveel dit opbrengt? Kijk je kunt de grote jongen als land uithangen en smijten met belasting geld, echter de voorwaarde is meestal toch wel dat je dan niet in een crisis zit. Nu zitten we dat helaas wel al heel wat jaren. Nu is het ook zo dat we nou niet bepaald geld overhouden en met een stijgende groep niet welwillende en niet werkende immigranten die onrendabel zijn chronisch wel te verstaan, kost deze groep ons elk jaar een paar miljard extra... En die miljarden komen naast al die tientallen miljarden dat ons de multiculturele samenleving al kost... Dus geen zondebok,,,of vind jij het normaal dat straks jou ouders opa/oma niet de zorg krijgt dat ze verdienen? Dat jij nooit een sociale geschikte woning krijgt toegewezen? Geld kun je maar 1 keer uitgeven.. Ikzelf wil niet voor mensen betalen die hier komen enkel vanuit economisch en lui gewin, enkel om te parasiteren, enkel om haat te verspreiden en ons het gevoel te geven dat we niet tolerant zijn/racistisch zijn. Want dat zijn wij allemaal niet, echter een land heeft veerkracht maar geloof maar 1 ding zelfs het moreel verheven volkje van d66/gl/pvda die veranderen ook als het hun boterham betreft, als het hun woning betreft... hypocriete labbekakkers.

Dutchmen32 | 27-08-15 | 21:28

krijgt greet weer niet genoeg aandacht en moet hij volkomen idioot moet twitteren. Waarom flikkert hij zelf niet op, de rioolrat.

Skunk57 | 27-08-15 | 21:28

BlowingBubbles | 27-08-15 | 21:23

Inderdaad. Waarom blijft Greet zo dom roepen. Heeft ie nou niet het politieke gevoel dat wanneer hij ietsje netter, salonfahiger wordt hij voor zowel veel stemmers als policiti wel eens wél een alternatief wordt?

En een andere kapper....

De Trainert | 27-08-15 | 21:28

Nu op RTL text een artikel over vluchtelingen en volgens dat bericht zitten er ook "vluchtelingen" uit Marokko, Pakistan en Bangladesh tussen. Wist niet dat daar ook oorlog was?! Iedere Afrikaan grijpt NU zijn kans om binnen te komen. Fijn hè.

Dhr. de Wit | 27-08-15 | 21:27

Luister altijd graag naar BNR. Want: geen NPO.
Vandaag interview met CDA politicus en directielid van Vluchtenlingenwerk.

Hele item ging over onze plicht mensen op te vangen. Over dat het volk maar beter opgevoed moet worden.

Het zit diep hoor die politieke correctheid rot....

En weet je wat het is: we durven nog steeds niet de straat op te gaan. Omdat je dan afgemaakt wordt door de gutmenschen in de media, op je werk.....

Hoe lang zou dat nog duren?

De Trainert | 27-08-15 | 21:26

* Gewonde bij steekpartij azc Winterswijk

(c)ZWITSUL | 27-08-15 | 21:25

@Eurotokkie | 27-08-15 | 21:18
Wat ben je toch een nitwit! Diegenen die belastingen en premies betalen kunnen niet ook nog eens onderdak, zorg, voeding en kleding voor half Afrika, half Syrië en god weet waar ze vandaan komen, betalen! Dat snap je toch zelf wel (hoop ik toch).

Maria.1 | 27-08-15 | 21:23

-weggejorist-

BlowingBubbles | 27-08-15 | 21:23

Waanzinnig domme tweet van Wilders weer..... Misschien is er sneller ruimte voor die lui in de Golfstaten of SA.

BlowingBubbles | 27-08-15 | 21:23

Nou ja, Timmermans wil ze gaan ophalen. Om de mensensmokkelaars een hak te zetten...
We zijn verloren!

Maria.1 | 27-08-15 | 21:21

Ik kan me dit best voorstellen. Je bent gevlucht met je familie (nou ja, die komen later wel) met gevaar voor eigen leven. Honger, dorst, ontberingen. En dan ben je eindelijk in veiligheid. Dan ga je met lotgenoten op de vuist, als je ze al onderweg niet overboord hebt gesmeten. Je eist gezamelijke ruimtes op om te bidden of om carnaval te vieren, je smijt je gegeven eten weg, maakt selfies op de smartphone uit horrorland van afkomst die het wonderbaarlijk nog steeds doet, en je eist op hoge toon een woning.

Anders nog iets, sire? #Koefnoen

Stir Glenfarclas II | 27-08-15 | 21:20

Dutchmen32 | 27-08-15 | 21:15
Geloof me zonder immigranten blijf je ook belasting betalen , maar ja het is natuurlijk makkelijk om een zondebok aan te wijzen.

Eurotokkie | 27-08-15 | 21:18

@Parel van het Zuiden | 27-08-15 | 21:01
Daarom zal er binnenkort een belastingvoordeel komen als je een asielzoekert een bedje, broodje en badje aanbiedt, wel de bonnetjes overleggen natuurlijk.
Ik zal al mijn GL stemmende vrienden, die mij inmiddels als extreem-rechts zien dus zoveel vrienden heb ik niet meer, erop attenderen wanneer het zo ver is.
De meeste hebben kasten van huizen en geen kinderen, hangen tot in de eeuwigheid met elkaar in de kroeg rond als waren ze de eeuwige studenten, kopen tweede huizen in frankrijk waar ook 10 maanden per jaar wel iemand uit Eritrea in kan ipv de geheime minnaar en zijn partner en ze zijn zeer begaan met het lot van de medemens.
Eerlijk delen dan maar he, maar zij eerst.

Allitnil | 27-08-15 | 21:17

met deze massa instroom komt er vanaf nu tot het einde van dit jaar aan extra immigranten ruim 1 miljard extra onkosten met zich mee, die bij u hardwerkende burger van uw toeslagen en voorzieningen moet worden gehaald. Goed gevoel niet? 15 september, let op mijn woorden, het word weer een gehakt dag... wij autochtonen moeten nog dieper in de buidel. Brussel, de tegenslagen, en vooral immigranten, het kost ons tientallen miljarden en levert geen drol op. Hoe kan zo'n onrendabel project als massa-immigratie doorgang krijgen. Ik dacht altijd dat wij Hollanders zaken deden op moment dat wij er zelf goed aan verdienen en beter van worden. Waarom laten wij al dat criminele ongedierte in ons midden? Prinsjesdag word weer een politiek correct sprookje waarin duidelijk zal worden dat wij burgers meer dan klaar zijn voor meer " participatie, nog meer zelfredzaamheid, meer zelfstandig moeten zijn en slimmer zaken zelf moeten regelen... en dankzij tegenvallers we minder sociale zekerheden kunnen genieten. Alles omdat er simpelweg geen ander geld vrij is voor het onrendabele project dat massa-immigratie heet. Hoe denk je anders dat het bekostigt werd? 36000 euro per immigrant ( minimaal bedrag, als hij crimineel is stijgen de kosten nog velen malen) Jaarlijks kosten ons de immigranten enkele tientallen miljarden... waar zij niks voor hoeven doen. En waar belasting betalend Nederland voor krom moet liggen. Daarom hebben dementerende ouderen een luier om en worden niet tijdig gewassen, daarom zitten er een hoop mensen met grote zorg problemen, er is geen prio voor! Dit terwijl elke immigrant minimaal 6000 euro aan zorg weg snoept... daar kun je al aardig wat ouderen voor wassen hoor! En ga zo maar door. De centjes voor speciaal onderwijs is er niet. Maar voor immigranten komt een school met speciaal onderwijs... Allemaal speciale dure aanpak terwijl de Hollanders in de pis moeten zitten, lang moeten wachten, stress hebben , gestraft worden voor extra arbeid, banger moeten zijn voor het verliezen van hun baan. Geen goed sociaal plan meer hebben, amper goede sociale vangnetten. Terwijl de immigranten met hun armpjes over elkaar zaken kunnen eisen, een woning, telefoon, miele, meubels en zaken omrent hun geloof en ze krijgen het ook allemaal met speciale voorrang t.o.v. ons autochtonen, bekostigd door de autochtonen... Wat krijgen wij ervoor terug? Een hoop criminelen , waardevermindering van je huis door een azc en hoop politiek correct gebral.

Dutchmen32 | 27-08-15 | 21:15

davimore | 27-08-15 | 21:10
We benne op de wereld om mekaar te helpen nietwaar.

Eurotokkie | 27-08-15 | 21:15

@King of the Oneliner | 27-08-15 | 21:04

Uw buurvrouw's vader op leeftijd ligt in een achtenveertiguursluier weg te kwijnen. Ze gaat direct na haar werk naar 'm toe om zoveel mogelijk voor hem te doen. Er is namelijk maar 1 zuster op de vloer beschikbaar voor de hele avond. Ze zou graag wat dichterbij gaan wonen maar ze kan niet kopen vanwege haar lage inkomen en ze wacht al 4 jaar op een huurwoning. Ach, voor haar vader is niets teveel.
.
Een vraagje. Wat kost zo'n blokhut project wel niet in termen van geld en mankracht die anders besteed had kunnen worden?
.
Lijkt me geld dat ergens in het relaas van uw buurvrouw iets goeds had kunnen doen. Leuk misschien ook voor die oude man.

Parel van het Zuiden | 27-08-15 | 21:14

@mejuffrouw Hoedjes 18:31
Voor 245.000 euro heb je al een Riva Aquariva die 70 km/u kan en veilig 8 personen over zee kan vervoeren. Dan leg je in 40 uur de 3000 kilometer tussen van Libie en Italie af en geen grenswachter die je bij kan houden.

Als 49 mensen ieder 5000 Euro inleggen, moet je enkel nog 6x op en 6x neer. Dan kan dus binnen drie weken.

En dan verkoop je het schip in Italie en heb je allemaal een deel van je reiskosten weer terug.

Mooi schip hoor: www.google.nl/search?q=riva+aquariva&...

Maar nee, wij moeten geloven dat vluchtelingen 8000 Euro betalen om op een zinkend schip te stappen. Right. Zo stom is niemand.

tipo | 27-08-15 | 21:13

waarom werkt het grootste deel van de Nederlandse media mee aan deze waanzin ?

(c)ZWITSUL | 27-08-15 | 21:12

Heb net hier een heel verhaal getypt en weer gewist. Deze tsunami is te groot voor Europa en zeker voor Nederland. Het is wachten tot de bom barst. Al die linksgekkies die roepen "asielzoeker je bent welkom." Het NOS journaal dat vals raporteert met een AZ op krukken... Hoe ouder ik wordt des te rechter ik wordt. Ik wordt zo een rassistische opa. Door al die liegende en steuntrekkende linkse krakers en 'wereldverbeteraars'.

MiGi | 27-08-15 | 21:11

''... dit continent beschikt niet langer over genoeg absorptievermogen om structureel onrendabele mensen uit andersoortige, soms vijandige, culturen in zich op te nemen.''

de Gebochelde | 27-08-15 | 21:11

Zal niet lang meer duren en Nederlanders worden in een AZC geplaats om assielzoekers een huis te bieden...

davimore | 27-08-15 | 21:10

BenBinnen | 27-08-15 | 21:08
Kom jij ook iets te kort ?

Eurotokkie | 27-08-15 | 21:10

@Eurotokkie | 27-08-15 | 21:04

Heb je moeite met lezen, moeite met begrijpen of allebei?

BenBinnen | 27-08-15 | 21:08

De Amsterdamse raad wil islamofobie registreren.
Op Joop.nl willen ze graag dat het woord "islamofobie" wordt vervangen door "moslimhaat". Kan je meteen doorgestuurd worden naar het OM.

artie | 27-08-15 | 21:06

Driewerf Hoezee | 27-08-15 | 21:01
Kom je dan wat te kort ?

Eurotokkie | 27-08-15 | 21:04

Om dan toch nog met een constructieve oplossing te komen, alhoewel van mij Nederland gerust de grenzen mag sluiten voor ALLE asielzoekers, want dat onderscheid tussen echte vluchtelingen en niet-echte vluchtelingen kost veel te veel tijd, en is ook nooit helemaal duidelijk te krijgen met al die weggemaakte paspoorten. (Moet je zelf eens proberen op Schiphol, om zonder paspoort te reizen, 1 dag over de datum van je paspoort bijv.en je kan niet eens erdoor).
Dus gewoon geen enkele vluchteling meer opnemen, helaas.
Maar goed, in het geval dat dit niet mogelijk is kan men bijv. heel makkelijk woningen creeren door op een groot stuk land, bijv. Flevoland, Groningen, waar veel ruimte is, duizenden blokhutten neer te zetten, met een simpele riolering en waterleiding en electriciteit. Dit hoeft niet veel te kosten.
Prijzen varieren vanaf 500 tot 2200 Euro per blokhut.
Zie link.
Ze kunnen ook gekoppeld worden etc.
www.wehkamp.nl/tuin-klussen/tuinhuizen...
www.speurders.nl/overzicht/bouw-en-tui...

King of the Oneliner | 27-08-15 | 21:04

kolonel_klootoog | 27-08-15 | 21:00
Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.

Eurotokkie | 27-08-15 | 21:03

'Welkom in Nederland. Hier is iedereen gelijk. Behalve jullie, want jullie trekken we voor.'

In wezen faal je als overheid al bij het eerste beste moment.

Driewerf Hoezee | 27-08-15 | 21:01

Maria.1 | 27-08-15 | 20:59
Er vluchten zelfs mensen uit Nederland.

Eurotokkie | 27-08-15 | 21:01

@meneer Q | 27-08-15 | 18:51

Lijkt me niet echt wenselijk om de overheid de macht te geven om eigenaren te dwingen hun eigendom op een bepaalde manier in te zetten. Strijdig met het begrip eigendom en daaruit voortvloeiende rechten en plichten. Als je niet meer kunt beschikken over je eigendom betekent eigendom niets meer.
.
U stelt een van de laatste paar ontbrekende bouwstenen voor het voltooien van een full blown dictatuur in Nederland voor.
.
Beseft u dat?

Parel van het Zuiden | 27-08-15 | 21:01

En je ziet zo wie een gelukszoeker is , toch.
Eurotokkie | 27-08-15 | 20:56
Ja, dat is doodsimpel: een echte vluchteling stopt in het eerste het beste veilige land. Een gelukszoeker reist echter nog 1000 of meer kilometer door, omdat in een ander (Noord-Europees) land de uitkeringen/voorzieningen etc. beter zijn. Mensen die aldus doelbewust 'shoppen' tussen landen zijn uit op persoonlijk gewin, niet op veiligheid.

kolonel_klootoog | 27-08-15 | 21:00

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:56
Inderdaad. Je vlucht uit je gevaarlijke land en bent blij dat je eindelijk veilig bent. Dan krijg je nog gratis levensbehoeften ook. Heel tevreden:

joostniemoller.nl/

Maria.1 | 27-08-15 | 20:59

En uiteraard zijn er advocaten die de gelukzoeker, net als de mensenhandelaar die ze hier bracht, voor een redelijk bedrag wijst op alle rechten die ze hebben!?

Thorolf | 27-08-15 | 20:59

Zag net de huurprijs van die sociale woning, 600,00 euro.
Wie gaat dat voor deze kanslozen betalen?
Oh, ik begrijp het al, deze duizenden gelukszoekers zijn hier voor het experiment, een gratis loon plus kost en inwoning!

lanexx | 27-08-15 | 20:57

Dit land moet stoppen met spreiden,stoppen met aanpassen en stoppen met politiek correct gelul. Laat het eens los dat wij die mensen "moeten" helpen. Waarom? Waarom gaan wij elke keer weer meer toegeven. Meer pardonnetjes, meer AZC's het lijkt alsof we het allemaal doodnormaal vinden... We vinden het vrijwel allemaal niks zo'n azc, we hebben hekel aan parasiterend volk, haat-islam, islam-moe, hekel aan criminele immigranten en hekel aan lui en verzorgingsstaatafhankelijk volk, en toch laten wij massaal dit volk in ons midden. Dit volk waarvan de ruime meerderheid IS- sympathisant is heeft, waarvan de meeste fundamentalistisch is, totaal geen respect heeft voor onze normen en waarden en wilt leven volgens de sharia... Geloof mij, je kunt er straks niet meer omheen, overal zal dezelfde overlast zijn, overal zal dezelfde haat opduiken, antisemitisme zal verder stijgen, criminaliteit zal verder stijgen, werkloosheid zal verder stijgen, de wachtrijen voor een sociale woning voor u als autochtoon zal veel langer duren. De autochtonen betalen de rekening zowel financieel als met bloed. Dit hele D66/pvda/gl beleid zal zware gevolgen hebben voor uw nageslacht en kleinkinderen. Fijne gedachte niet? PS:als u straks een blonde kleindochter of dochter mag krijgen... geef haar als ze tiener is maar zwart/bruine haarverf voor haar verjaardag.... In Zweden doen de blanke blonde dames dit ook om de kans op verkrachting tegen te gaan door moslim bendes.

Dutchmen32 | 27-08-15 | 20:57

Helaas...... De enige te trekken conclusie is dat NL NL niet meer is. Of beter NL is niet meer het NL van de Nederlander. Dat mag niet meer want dan ben je rascist maar toch in ieder geval populist. Ambtelijke organisaties zoals de VN, de EU en onze eigen regering bepalen het zo. De wereld is van iedereen en iedereen heeft het volste recht om gratis te.profiteren van ieders welvaart, uiteraard met behoud van eigen taal, cultuur en religie.
Van de gastlanden wordt verwacht hiervoor begrip te hebben en de immigrant alle ruimte te geven.
"Ons" NL komt ook niet meer terug! Dit is definitief verleden tijd en om zeep geholpen en van U en mij wordt verwacht daar trots op te zijn, wat het U en mij ook kosten moge....!

Thorolf | 27-08-15 | 20:57

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:50
Je hebt 't dr maar druk mede.

Driewerf Hoezee | 27-08-15 | 20:57

BenBinnen | 27-08-15 | 20:52
En je ziet zo wie een gelukszoeker is , toch.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:56

Ik heb gewoon een mening meer niet.
Eurotokkie | 27-08-15 | 20:51
"Well, opinions are like assholes. Everybody has one." [Clint Eastwood als Dirty Harry]

kolonel_klootoog | 27-08-15 | 20:56

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:48

Dan staan er dus nog wachtrijen van 10 jaar voor die gelukszoekers die eerder in aanmerking komen.
.
Of wilt u speciale privileges voor gelukszoekers?
Ze, zeg prioriteren boven de eigen bevolking die op dit lijsten staan?
Kiezen voor gelukszoekers en tegen de mensen die al zo lang wachten?
De mensen die de pot vullen toegang tot die pot ontzeggen?
.
Zijn die Nederlanders echt zulke minderwaardige mensen, dat u ze als zulks wilt behandelen?
.
Brrr. U discimineert. U lijkt wel een rascist!

Parel van het Zuiden | 27-08-15 | 20:55

Om de Nederlander in hoge nood bekommert niemand zich, die mag rustig dakloos zijn of 10 keer zo lang wachten. Pure discriminatie! Nederland is ziek!

miss error | 27-08-15 | 20:55

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:45
In het AZC leren ze juist dat we in Nederland elkaar als gelijken behandelen. En daar gaat het in het AZC al mis. Laat staan in de woonwijken.

Maria.1 | 27-08-15 | 20:53

@meneer Q, verhuur van koop woningen? Daar zou ik dus nooit mee akkoord gaan.
Mijn starterswoning is netjes; mooie keuken, mooie badkamer en mooi toilet... Dat wil ik graag zo houden. Dat het huis gelijk te betrekken is helpt ook bij verkoop.

a4p | 27-08-15 | 20:52

Nog even en we gaan wensen dat Putin hier eens orde op zaken komt stellen. Die vent lacht nu al de ballen uit z'n broek om dat slappe naieve Europa. Ik zie de gelukszoekers daar namelijk niet massaal aan de deur staan kloppen.

Netizen non Grata | 27-08-15 | 20:52

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:50

Immigranten, gelukszoekers, asielzoekers, veroveraars, hoe je ze ook wilt noemen.

Het zijn voornamelijk géén vluchtelingen.

BenBinnen | 27-08-15 | 20:52

Wijze uit het Oosten | 27-08-15 | 20:49
Ik heb gewoon een mening meer niet.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:51

Driewerf Hoezee | 27-08-15 | 20:47
Ja als het om vluchtelingen gaat heb ik een uitgesproken mening.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:50

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:20
Werkelijk ?
Ben je nou wéér bezig om het record minkudo's per topic te bemachtigen ?

Wijze uit het Oosten | 27-08-15 | 20:49

Parel van het Zuiden | 27-08-15 | 20:46

Neen dit is trollen.

doskabouter | 27-08-15 | 20:49

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:16
Loop even de woning binnen van ons staatshoofd, ga in de logeerkamer wonen en vertel hetzelfde nog eens.
Het is jammer, maar niet iedereen kan koning zijn.
Ik heb ook niet meer rechten dan een Somaliër.
Het verschil tussen ons is dat ik Nederlander ben en mijn rechten hier moet halen en hij Somaliër is die zijn rechten in Somalië moet halen.
Maar goed, als het aan mensen zoals jij ligt, wordt Nederland net zo arm en net zo onveilig als Somalië.
Nog een paar jaar wachten, Eurotokkie, en met de steun van Merkel krijg jij je zin.

domheid regeert | 27-08-15 | 20:48

Parel van het Zuiden | 27-08-15 | 20:46
Genoeg kantoren die leegstaan , deze kun je ombouwen tot zelfstandige woonruimtes .

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:48

Hoe is het eigenlijk met Eurotokkie?
*lolt*

Driewerf Hoezee | 27-08-15 | 20:47

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:39

Gezien het feit dat er zoiets als wachtlijsten met wachtperiodes van 10 jaar bestaan, is dat dus niet zo.
.
Een eenvoudig feit. Zonder TEKORT bestaat een wachtlijst / wachtrij eenvoudig weg niet.
.
Kiezen voor gelukszoekers is dus je eigen bevolking achterstellen. Terwijl die bevolking WEL aan dit land en de te verdelen voorzieningen heeft bijgedragen.
.
U herdefinieert vaststaande begrippen. U praat recht wat krom is. U bent de grip op de realiteit op dit thema helemaal kwijt.
.
Idealen zijn leuk, maar dit is blinde waanzin.

Parel van het Zuiden | 27-08-15 | 20:46

doskabouter | 27-08-15 | 20:42
Komt door spanningen daarom moeten ze zo snel mogelijk uit deze asielzoekerscentrum , en een zelfstandige woonruimte , probleem opgelost.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:45

@domheid regeert | 27-08-15 | 20:40

Een toonbeeld van primitief, tribaal gedrag. Als er een uit de groep, ongeacht wat hij gedaan heeft en of hij schuld heeft, iets aangedaan wordt, dan staat de hele groep op om te rellen.

Aan deze mensen heb je niets, want ze passen niet in een Westerse samenleving waarin individualiteit en eigen verantwoordelijkheid leidend zijn.

Het is onbegrijpelijk dat dit door velen niet ingezien wordt en er passende maatregelen worden genomen.

BenBinnen | 27-08-15 | 20:44

Klein wonen komt neer op een vorm van genocide
iemand die klein woont en geen zicht heeft op daar ooit nog uit te komen kan een volwassen relatie met bijkomende kinderen wel vergeten,
ergo... het kan kort of lang duren maar het aantal kinderen zal ook afnemen

Berthe | 27-08-15 | 20:44

@Sickstyle 20: nog iets
Man, wat schrijf jij ongelofelijk krom Nederlands... Reaguur je via een tijdkromming uit 1937 ofzeau?

F. von Zeikhoven | 27-08-15 | 20:43

Visie, beleid, doelstelling, uitvoering... Het is er allemaal niet en het lijkt er ook niet morgen aan te komen. Wat is dit allemaal voor gekkigheid...

Latrinalia | 27-08-15 | 20:43

Zelfde zaak. Er is nog een land waar immigratie speerpunt is geworden van de campagne, en ook daar is een populistische figuur die stijgt in de peilingen als een komeet:

www.youtube.com/watch?v=XLCdDI3GAzE

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:43

Zo! Heb er nu genoeg van. Ik ga naar een episode van de Musketeers kijken waarin alle slechterikken er ongenadig van langs krijgen.
Hoewel, die Musketeers verdedigde de koning en dat was ook een verwende klootzak. Maar goed, het moet in de context en tijd gezien worden.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:42

Vluchtelingen eisen een huis... Waarom niet vluchtelingen duiken God of Allah of Piet op hun blote knieën dat ze hier in het land van de melk en de honing geholpen worden. Want let wel, diezelfde Islam aanhangers die zo hard lachen omdat in hun ogen de Nederlanders panisch reageren op alle Moslims die ons land aankomen doen straks zelf ook het kind van de rekening zijn, en hun kinderen ook want er is straks niets meer. Niks, geen huizen, geen Miele of zoals hier in het liefelijke edoch van buitenlanders vergeven Strijen op mooie Batavussen in het rond rijden. Starters krijgen al geen huis en dan is het zuur als een huis uit de huurmarkt wordt gehaald om aan een asielzoeker te geven. Maar jullie, lachende Moslims, jullie gaan straks zo ontiegelijk hard op je muil, want het leven zoals jullie het hier gewend zijn alles krijgen, goede zorg en scholen dat is er straks niet meer. Want wat nu deze kant op komt en wat overwegend mannen zijn, die laten straks ook hun eigenste Fatimaatje overkomen om zich ook in de Europese weelde onder te dompelen. Die mensen wordt ze voorgehouden dat het hier het paradijs is met geld, en huizen voor niets waar je nooit iets voor hoeft te doen je krijgt het zo maar. Maar we zullen eens kijken als onze eigen knuffel Marocs en Turkse medelanders straks een huisje willen in Ollanda, kijken of ze nog zo blij zijn met de Tsunami van Asielzoekers, eens kijken of ze er zelf allemaal een op zolder willen nemen uit naastenliefde. Want daar gaat het straks op uitdraaien. Maar ze zijn nu fijn weer aan het steken in het Asiel zoekers centrum want ze zijn zo blij geholpen te worden!

pinkelotje | 27-08-15 | 20:42

@The_Nummee | 27-08-15 | 20:28
Hear, hear. Kwestie van tijd. Want eens keert de wal het schip.

Montgomery Burns | 27-08-15 | 20:42

Zucht.. Lees dit artikel en zeg me dat dit niet is wat er nu in de EU en provincie Nederland gebeurt

golden-dawn-international-newsroom.blo...

*aluhoedje afzetten doet

Koning één oog | 27-08-15 | 20:41

@McMarx | 27-08-15 | 20:21
In de Spaanse badplaats Salou zijn dinsdag rellen uitgebroken na de dood van een immigrant uit Senegal. Het kwam tot botsingen tussen migranten en de politie.
Meer dan een tiental mensen is opgepakt en zestien mensen zijn gewond geraakt, schrijven Spaanse media. De 50-jarige Senegalees kwam dinsdagochtend om tijdens een inval in een appartement. Daar zouden illegaal dvd's en andere nepspullen worden verkocht. De man sprong vanaf de derde verdieping van het balkon toen de politie binnenkwam.

Meer dan honderd migranten in Salou gingen daarna naar het huis van de Senegalees. Ze gooiden stenen naar de politie en blokkeerden het treinspoor tussen Barcelona en Valencia met vuilnisbakken. Agenten schoten daarna met losse flodders om de menigte uiteen te drijven.

domheid regeert | 27-08-15 | 20:40

Maria.1 | 27-08-15 | 20:36
Ja heel zielig ,Nederland kan heel wat aan.
Er is nog genoeg plaats voor vluchtelingen.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:39

@sickstyle | 27-08-15 | 20:33
Dat is eigenlijk nog een best goed idee. Als de hele westerse wereld een leger van in totaal een miljoen man daar neerzet is de klus in no time geklaard. Vervolgens virtueel raster eroverheen leggen en blok voor blok uitkammen op wapentuig en mogelijk uitschot. Binnen een jaar is die regio vrij van rotzooi en rotzooi trappende elementen. Zet er vervolgens een dictator neer (want dat hebben ze blijkbaar nodig), en de vrede is weer voor een half eeuw verzekerd.

Netizen non Grata | 27-08-15 | 20:39

-weggejorist-

gebrokenvleugel | 27-08-15 | 20:38

Seven? Was die niet ooit reaguurder hier? Weer eens op het oude nest verschijnen via een Greet-topic, ook mooi...

F. von Zeikhoven | 27-08-15 | 20:38

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:35

Vervelio. Deze "vluchtelingen" hebben een dak boven hun hoofd en worden van A tot Z verzorgd. Er is dus geen nijpende situatie.

Als Nederlander die zijn hypotheeklasten niet meer kan betalen (zie Bad Karma bijvoorbeeld) kan je het uitzoeken en sta je dus op straat.

Moet ik het spellen voor je?

BenBinnen | 27-08-15 | 20:37

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:31
Er bestaan ook nog andere landen dan Nederland! Wij zijn al een klein, druk bevolkt landje. Met hoge werkeloosheid, voedselbanken, mensen die hun zorg niet meer kunnen betalen etc. etc.

Maria.1 | 27-08-15 | 20:36

@King of the Oneliner | 27-08-15 | 20:30
Overduidelijk. Mensen zijn wel degelijk apen als je hun bestaanveiligheid ernstig in het geding brengt en dat is maar goed ook anders overleven we niet. Probleem is dat we in het westen niet meer de grootste apen willen zijn.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:36

doskabouter | 27-08-15 | 20:32
Dus kunnen vluchtelingen ook gebruik maken van deze regel , probleem opgelost.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:35

-weggejorist-

sickstyle | 27-08-15 | 20:33

De geschiedenis herhaalt zich.
In de 5e eeuw ging het Romeinse Rijk ten onder door de Grote Volksverhuizing, waarbij allerlei barbaarse stammen massaal binnen bleven stromen. Nu is er de Europese Unie en worden we opnieuw onder de voet gelopen, al komen de barbaren dit keer uit Afrika en het Midden-Oosten. Vijandig gezind zijn ze ons in elk geval zeker; een bende roofsprinkhanen die hier alles leeg komt vreten.

kolonel_klootoog | 27-08-15 | 20:32

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:31

Klopt urgente gevallen zat in dit land. Ga nou maar een ander trollen ok?

doskabouter | 27-08-15 | 20:32

Sjaak uit Dordt | 27-08-15 | 20:28
Voor de autochtoon t.z.t. bedoel je?
Die kant gaat Nederland op.

Klier van Bartholin | 27-08-15 | 20:32

@nlnl | 27-08-15 | 20:26
Schijt op politiek correctisme. Misschien is het een idee om een eigen staat uit te roepen met een eigen grens op Nederlands grondgebied. Bepalen we het zelf wel. U en ik weten hoe het werkt.

Driewerf Hoezee | 27-08-15 | 20:32

Mijn zoon van 27 moet nu van armoede op een bootje gaan wonen.Vindt hij niet erg want is leuk,maar toch...

phes | 27-08-15 | 20:32

doskabouter | 27-08-15 | 20:28
Er is altijd nog zoiets als urgentie.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:31

-weggejorist-

domheid regeert | 27-08-15 | 20:30

Mensen zijn diep van binnen gewoon nog apen (ja, blanken ook, want het gaat niet per se over huidskleur hier).
Stel, er leeft een groep apen van 20 dieren gezamenlijk op een stuk land van 10 vierkante km, eten is redelijk voldoende aanwezig.
Dan opeens gaan de hekken van het terrein open en een grote groep jonge mannelijke onbekende apen komt het terrein binnen.
Wat denkt u dat er gaat gebeuren?
Agressie, gevechten, en uiteindelijk een bloedbad.
Ok, mensen zijn geen apen, maar toch, het beeld is duidelijk, of niet?

King of the Oneliner | 27-08-15 | 20:30

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:25
Alleen in andere straatjes kijken zou wat mij verboden mogen worden. Wat BenBinnen | 27-08-15 | 20:24 zegt. Onze overheid wordt door de Nederlandse burger betaald om de belangen van de Nederlandse burger te behartigen. Ik kan de mensen die Merkel een landverraadster noemen goed begrijpen. En voorbeelden van hoe het verder zal gaan zien we in o.a. Denemarken en Zweden. Hallo! Word eens wakker! (Alexander?)

Maria.1 | 27-08-15 | 20:30

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:23
Jij woont zeker in een van die gegoede wijken waar mensen nog hun hoofd omdraaien als ze een iemand met een hoofddoekje voorbij zien lopen? Misschien moeten we in jouw wijk dan maar eens een gi-gan-tisch groot AZC gaan bouwen. En bewoners van huizen in de wijk verplichten om lege kamers kosteloos ter beschikking te stellen aan eisende asielzoekers. Eens kijken hoe snel die linkse luchtbel van je leegloopt.

Netizen non Grata | 27-08-15 | 20:29

.

Ander volk EERST = OOK discriminatie

Berthe | 27-08-15 | 20:29

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:20

Nee, dat ben je niet. Verplichte solidariteit is geen solidariteit. Het is hetzelfde als verkrachting een uiting van liefde noemen.

Je steunt rovers die uit jouw naam anderen van hun eigendommen beroven en je voelt je er goed bij. Je bent minder dan een drugsdealer op de hoek of een prostituee die haar eigen lichaam verkoopt. Die doen zaken met eigen middelen en handelen alleen met wederzijdse instemming. Jij ... jij bent de slager die niet tegen bloed kan, de beul die niet durft te kijken. En tegelijkertijd waan je je beter dan de rest.

Stumper.

BenBinnen | 27-08-15 | 20:28

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:16

Als je niet leest moet je ook niet reageren. Ik zei dat iedereen op de wachtlijst moet dus ook vluchtelingen. Nu gaan vluchtelingen voor mensen die in sommige steden al 10 jaar wachten. Dus dat vind jij eerlijk en rechtvaardig?

doskabouter | 27-08-15 | 20:28

Het wordt echt tijd voor een mooie Pogrom.

The_Nummee | 27-08-15 | 20:28

Een zeecontainer, 8 bedden van OBShout, 1 peertje aan de dak en een elektrisch kacheltje. Zo kan je er 8 kwijt voor een prikkie. En als ze niet willen, de grens over trappen.

Sjaak uit Dordt | 27-08-15 | 20:28

gvd .... heb net een Miele gekocht na hard sparen van mijn zuur verdiende centen, lees ik hier dat je hem gewoon kado kan krijgen zonder maar 1 uur te hebben gewerkt ....

FapMaster | 27-08-15 | 20:27

'recht op een huis' is nergens in de wet vastgelegd.
Dat is een verzinsel van de links-gekkies.
Recht op 'onderdak' staat in de wet, dus dat kan ook een stapelbed in een AZC of ander opvangkamp zijn.
Het is idioot dat gemeentes meewerken aan deze waanzin.

--sql error-- | 27-08-15 | 20:26

Er gaat alleen iets veranderen als PVV en VNL een meerderheid behalen. D De VVD kun je afschrijven; die leveren een fatsoenlijk immigratiebeleid nog uit tegen een lagere bijtelling voor leasebakken.

En dan nog. Het politieke correctisme zit in beton gegoten. Je zult delen van de Grondwet moeten wijzigen (kost een paar jaar), en daarna een hoop wetten moeten wijzigen en internatonale verdragen op moeten zeggen. Waarschijnlijk moet je vervolgens ook nog eens de helft van de rechterlijke D666-macht eruit schoppen omdat die maar naar smoezen blijven zoeken om gelukzoekers te faciliteren en de eigen bevolking het nakijken te geven. Alles bij elkaar zul je zeker 5 jaar bezig zijn om 40 jaar wanbeleid uit te poetsen en dan moet je nog beginnen met terugsturen.

Overigens zie ik eerder gebeuren dat bewoners van een woningwetwoning verplicht worden gelukzoekers te huisvesten. Probleem voor de elite opgelost want Oud-Zuid blijft dan mooi lelieblank terwijl het plebs de prijs betaalt van hun sociale instelling.

nlnl | 27-08-15 | 20:26

Alles wat al gezegd is, + er zitten genoeg potige mannen bij. Vorm groepen! Vereenigt u! Ga samen uw eigen thuisland terugveroveren!

Wat als de Engelandvaarders een gratis pensioen en huis hadden gekregen?#dtv

Driewerf Hoezee | 27-08-15 | 20:25

Maria.1 | 27-08-15 | 20:23
Ja stel je voor dat je verder kijkt dan je eigen straatje .dit moet verboden worden.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:25

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:16

Kiezen wij de Syrische overheid? Betalen wij belasting in Maleisië? Krijgen we voorrang op een woning in Saoedie-Arabië? Allemaal nee.

De Nederlandse overheid dient de belangen van inwoners van Nederland te behartigen. Onze overheid bestaat sowieso bij de gratie van haar kiezers, want de kiezers geven een arbitrair stel mensen, volstrekt ten onrechte, verregaande mandaten ten aanzien van hun huishoudboekje en toekomst. En zelfs die mandaten worden opgerekt en gebroken.

Entitlement is de 21e eeuwse ziekte van het Westen, waarvoor de kiem in '68 is geplant. Tijd om eens stevig te wieden.

BenBinnen | 27-08-15 | 20:24

Sorry mensen, ik kan het niet meer aan. Ik bedoel: de stroom van plempsels allemaal lezen en op +plus+ drukken.
*Met lamme hand op de bank liggen gaat*

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:24

En ik maar wachten.. en nog meer wachten. Zal nu nog wel langer moeten wachten door die dobbernegerts.

stegestijp | 27-08-15 | 20:23

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:20
Alleen sociaal met buitenlanders uiteraard. Sociaal zijn met Nederlanders is iets vies natuurlijk.

Maria.1 | 27-08-15 | 20:23

Trouwens Nederland kan de stroom asielzoekers makkelijk aan dus laat maar komen.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:23

Kunnen we niet ergens een deal maken dat we ze aan een huis helpen 'in de regio'?
Volgens de pvda willen ze niets liever dan op hun eigen continent een bestaan opbouwen.
Ik zou zeggen regel een flink stuk land in een mooi zonnig gebied, wat goedkope bouwmaterialen, enkele planologen, bouwkundigen en sociale wereldverbeteraars(mooie stageplekken wellicht) en laat ze zelfs meebouwen aan een nieuw bestaan.
Desnoods ga je baggeren om een flink stuk nieuw land te creëren(hebben de Nederlandse bedrijven ook weer wat te doen).
En dan hebben ze ook nog eens de mazzel dat ze dat ergens kunnen doen in een gebied waar de culturele verschillen niet te groot zijn en ze zelf de dienst kunnen uitmaken, voelen ze zich sneller thuis en hebben ze minder tijd nodig om zich aan te passen.
Een soort Israël meets Australië 2.0. Lijkt me een mooi EU of VN project, en ik wil ook nog wel persoonlijk een tientje inleggen.

henkdekanarie | 27-08-15 | 20:23

@domheid regeert | 27-08-15 | 19:34
Mijn Spaans is niet bepaald goed maar de beelden in combinatie met 'los emigrantos' en 'Conflicto' spreekt boekdelen.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:21

Maria.1 | 27-08-15 | 20:17
Ja ik ben nu eenmaal sociaal.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:20

Onze politici werken hard aan de oplossing; activist Samson (PvdA) koopt cash een huis en minkukel Plasterk (PvdA) een van 8 ton. Zijn oude huis in Bussum staat nog te koop voor 1 miljoen:
www.telegraaf.nl/binnenland/24061935/_...
Passen er prima 10 in, me dunkt

Piet Karbiet | 27-08-15 | 20:19

ex amsterdammer | 27-08-15 | 20:16
De grenzen dicht is geen oplossing , dit weet de PVV ook.
Verder kan de PVV niets doen zolang Nederland bij de EU zit , dus minder dit en minder dat kan Wilders niet waarmaken.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:19

Hup Geert!

RobberenRukkie | 27-08-15 | 20:18

@(c)ZWITSUL | 27-08-15 | 19:29
Waren het maar dezelfde rechten, het probleem is dat ze meteen voorrang krijgen en daarmee nog meer rechten.

Mastermattie | 27-08-15 | 20:18

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:16
Misschien omdat hij hier jarenlang belastingen en premies heeft afgedragen en nieuwkomers nog geen Eurocent?!

Maria.1 | 27-08-15 | 20:18

@Eurotokkie | 27-08-15 | 20:11
Kijk, dat vind ik nog eens een goede reactie! Wat lievv dat je jouw huis beschikbaar stelt!

Maria.1 | 27-08-15 | 20:17

denoorman | 27-08-15 | 20:10
"ik wil mijn hele leven al een betaalbaar huurhuis... helaas was dat voor mij niet bereikbaar... "
Voor een alleenstaande Jan L*l met de Pet is een koophuis ook niet meer te doen.

kloopindeslootjijook | 27-08-15 | 20:17

We moeten echt eens ophouden deze profiteurs als "Vluchtelingen" te betitelen.
-
Die status hebben ze van de parasitaire Zieligindustrie gekregen omdat die daar veel subsidiegeld mee vangen.
Het zijn ordinaire parasieten en niets anders.
"Profiteur" is een wat nettere omschrijving voor deze parasieten.

Moi2 | 27-08-15 | 20:17

Onze regering HAAT Nederlanders.

Alexander Pechkop | 27-08-15 | 20:17

doskabouter | 27-08-15 | 20:14
Wat maakt het dat jij meer rechten hebt dan een vluchtelingen , alleen omdat je hier bent geboren
wil niet zeggen dat je meer rechten hebt.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:16

Het verdrag van Schengen moet onmiddellijk worden opgezegd en de grenzen dus sluiten.
Alle vluchtelingen terug naar land van herkomst.
Als het aan de politiek ligt worden we minderheid in eigen land.
Alleen de PVV beseft de ernst van de situatie.

ex amsterdammer | 27-08-15 | 20:16

Als Mark Rutte en Alexander Pechtold per direkt naar Brussel vertrekken waar ze toch naar toe willen.. dan vind ik het goed dat we per persoon 10.000 vluchtelingen opnemen. Deal Alexander?? Deal Rutte??

denoorman | 27-08-15 | 20:15

Het succes van de homo sapiens is gebaseerd op o.a.:
-omnivoor zijn, maar met voorkeur voor vlees, waardoor hersenen kunnen groeien, en buik platter werd, en meer tijd per dag over is voor cultuur
-vruchtbaar gedurende gehele jaar
-ongebreidelde exploratiedrang en nieuwsgierigheid en slimheid
-agressie en territoriumdrang tegenover andere clans
-samenwerking in de eigen clan
-communicatie door taal en schrift, waardoor letterlijk niet iedere keer opnieuw het wiel moet worden uitgevonden, alle kennis van alle generaties voor ons is beschikbaar en groeit met de dag

Dat ongebreideld vruchtbaar zijn en dat clangedrag en de territoriumdrift wordt de ondergang van de diersoort mens, tenzij er
-zeer drastische geboortebeperking wordt toegepast
-de agressie t.o.v. andere clans verdwijnt
-iedere clan gewoon leeft in zijn eigen territorium
Solidariteit is slechts voor de eigen clan, dit zit gewoon ingebakken in de natuur van de mens.
Ook andere clans toelaten op jouw territorium gaat tegen de natuur van de mens.
Dus: als puntje bij paaltje komt, en de controle van de staat valt weg, en eten en alles wordt schaars, breekt er oorlog uit, gevoerd door jonge alleenstaande mannen.
Zo is het altijd gegaan, en het zit ingebakken in de diersoort mens.
Een heel dun laagje vernis over een explosieve oerdrift.

King of the Oneliner | 27-08-15 | 20:15

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:11

Iedereen moet op de wachtlijst dus vluchtelingen ook.

doskabouter | 27-08-15 | 20:14

@panadol | 27-08-15 | 19:23
Nee, grappig allerminst en dom is nog zacht uitgedrukt. Het is desastreus en je reinste landverraad.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:14

Corporaties verkopen massaal sociale huurwoningen en daarbij komt dan ook nog eens het feit dat meer asielzoekers recht hebben op woningen en voorgaan.
Jan met de Pet heeft het zwaar te verduren en dat hebben we te danken aan het beste kabinet sinds de tweede wereldoorlog.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:13

@Dhr. de Wit | 27-08-15 | 19:16
Om nog maar te zwijgen van de zorgkosten etc.
Een gemiddeld gezin betaald zich blauw aan verzekeraars omdat de overheid afdwingt met die partijen in zee te gaan terwijl asieleisers geen cent hoeven bij te dragen en, -inmiddels met harde cijfers bewezen-, wel de grootste kostenpost zijn in deze hoek.

Mastermattie | 27-08-15 | 20:13

McMarx | 27-08-15 | 20:08

Nou, zelfs in het kutdorp waar ik woon komen er tientallen. De woningen die eigenlijk voor gehandicapten en senioren zijn worden nu al leeg gehouden. De mensen zijn het meer dan zat alleen ontbreekt mobilisatie en een goede leider. Toch hoop ik dat het niet zo ver hoeft te komen en dat onze politiek (kuch) ziet dat dit op termijn niet houdbaar is.

doskabouter | 27-08-15 | 20:12

de mensen die hier naar toe komen zijn de mensen die er in hun eigen landen een zooitje van hebben gemaakt.. dus een grote kans dat ze hier ook de boel verzieken ben ik bang..

denoorman | 27-08-15 | 20:12

Revolutie !

edelweiss | 27-08-15 | 20:12

@Toetsiemonster | 27-08-15 | 19:17
De mensen die dit bedenken zijn de mensen die vinden dat de rest van het volk eigenlijk geen stem zou mogen hebben omdat ZIJ het WEL beter weten. Het zijn de mensen die in ieder regime kunnen gedijen omdat ze zelf buiten schot blijven.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:12

@ denoorman | 27-08-15 | 19:53

Ik zat in dezelfde situatie als jij,ons gezin bestaat uit 2 ouders en 3 kinderen.
We woonden tiijdelijk bij mijn schoonmoeder in,8 jaar inschrijftijd opgebouwd maar géén woning.
Discussies met de woningcorporatie leidde alleen tot frustratie.
Wethouder geschreven,maar die maakte zich meer zorgen over Poolse huisvesting en zei dat hij niks kon doen.
Van ellende via een omweg een huis gekocht waar ik van te voren weet dat ik er over 12 jaar uit moet omdat ik het dan niet meer kan opbrengen.

slim blontje | 27-08-15 | 20:12

Iedereen heeft recht op een huis , daarom vluchtelingen ook.

Eurotokkie | 27-08-15 | 20:11

Dus als ik mijn Nederlands staatsburgerschap opzeg en ik van die lieve meneer Assad Syriër mag worden, krijg ik van de Nederlandse staat een huis?

RuijsdeBeerenbrouck | 27-08-15 | 20:11

@ domheid regeert | 27-08-15 | 19:34
Salou? Daar wil ik niet eens dood gevonden worden.

edelweiss | 27-08-15 | 20:11

Ik heb nog een varkensschuur leeg staan met een stuk of 20 groepshokken, schijten kan gewoon op de grond, eens per maand jas ik er wel ff door met de hogedrukspuit.

neemjemoederindemali | 27-08-15 | 20:11

DeKoningVanGeenstijl | 27-08-15 | 19:58

Dat geeft al aan dat ze nimmer van plan zijn te integreren of een baan te zoeken. Ze hebben er lucht van gekregen dat onze politiek (al dan niet gedwongen door de EU) deze mensen alles gratis geeft onbeperkt en vrijblijvend. Aangezien ze er in hun eigen land een puinhoop van maken zullen ze dat hier ook doen. Zodra er meer komen en ze zich gesterkt voelen gaan ze los. Let maar op.

doskabouter | 27-08-15 | 20:10

ik wil mijn hele leven al een betaalbaar huurhuis... helaas was dat voor mij niet bereikbaar...

denoorman | 27-08-15 | 20:10

Dan moeten we eigenlijk in opstand gaan komen en gaan voor die artikel 50.

westcoast | 27-08-15 | 20:09

@Dr.Rotten | 27-08-15 | 19:16
Blijkbaar zijn er nog genoeg Nederlanders die in buurten wonen waar ze niet de effecten van de import aan den lijve ondervinden. Zolang het hen niet direct betreft zal het ze een rotzorg zijn. Voor zover de solidairiteit van deze mensen met de rest van het volk (kots).

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:08

Vroeger... toen de PVV'er nog riep dat échte oorlogsvluchtelingen toch echt wel welkom waren en de gelukszoekers het verpestten voor de mensen die een oorlog ontvluchtten. Maar de gezinnen die vluchten voor IS zijn opeens ook geen échte vluchtelingen meer. Want ze komen helemaal naar Europa, en in Jordanië zijn ze al veilig, dus zijn het gelukszoekers. Zo lust ik er nog wel een paar. Oorlogsvluchtelingen zijn inmiddels dus niet meer welkom, nee we moeten ze opvangen in de regio. Totdat Koenders weer een paar miljoen in zijn achterzak vindt en dit overmaakt aan hulporganisaties, want opvang in de regio is leuk maar het mag natuurlijk niks kosten. Dat is natuurlijk de volgende stap, want toen de EU (begroting 145,6 miljard) onlangs 1,5 miljoen euro overmaakte voor hulp aan Macedonië en Servië zag je de hatelijke reacties alweer voorbij komen van de mensen waarbij twee jaar geleden de échte vluchtelingen nog welkom waren.
De grootste vluchtelingenstroom na WOII, nogal wiedes dat zelfs de rijkste meest veilige landen ter wereld hier ook hinder van ondervinden. En terecht, wij renden toen we in de shit zaten ook alle kanten op. Zie het als wat extra druk om die puinhoop in het Midden-Oosten eens fatsoenlijk aan te pakken, dan kunnen ze weer fijn terug ipv dat we de boel dicht willen timmeren en de andere kant opkijken en Christenen en gezinnen die volgens IS 'geen echte Moslims zijn' afgeslacht worden. Daar hebben we in Rwanda en Srebrenica ook zo'n goede herinneringen aan: wegkijken. Gelukkig vond in juni nog 57% van de Nederlanders dat oorlogsvluchtelingen wel welkom waren en de rijkste landen ter wereld net zo goed hun verantwoordelijkheid moeten nemen als ieder ander beschaafd land. Je hoeft ze geen huis te geven (sterker nog dat maakt het alleen maar erger als ze straks weer vertrekken) maar een stapelbedje, wat te eten en een toekomst voor de kinderen in de vorm van basisonderwijs is het minste wat je als rijk land kunt doen. Zou ik zelf ook wel waarderen eerlijk gezegd als een of andere mafkees het hier ooit voor het zeggen krijgt. Wij net zo goed als Jordanië, Libanon, Griekenland of Duitsland, dat we wat verder weg liggen is geen enkel excuus. Sterkte ermee.

kicktherabbit | 27-08-15 | 20:08

Waarom zijn die wachttijden zo achterlijk opgelopen? Laat raden; mensen moeten ene koophuis nemen. Dan hebben ze een hypotheek nodig zijn en ze slaaf van de banken... En door de tweeverdienders zijn de huizen in waarde gestegen. Totdat mensen ook met twee inkomens dat niet meer trokken. Dus we betalen steeds meer voor hetzelfde. En wie lachen zich rot?

kloopindeslootjijook | 27-08-15 | 20:08

Conclusie: we gaan eraan, we zijn de sjaak, 't is beurt.
Van Duyvenbode | 27-08-15 | 20:03

Alles wijst in die richting, blijf jij er maar voor werken ik niet meer.

gebrokenvleugel | 27-08-15 | 20:07

@BenBinnen | 27-08-15 | 19:40
Ik zou het willen vereenvoudigen:
bindende referenda welke gewoon als poll (mits ingelogd met DigiD) ingevuld kunnen worden.
Dat poll platform dient overigens in een open source community (Github) ontwikkeld te worden om achterdeurtjes te voorkomen.

Mastermattie | 27-08-15 | 20:07

-weggejorist-

westcoast | 27-08-15 | 20:06

@Dhr. de Wit | 27-08-15 | 19:41
De Europese machthebbers en dus ook de nationale marionetten hebben de oorlog verklaard aan de bevolking.
We worden misschien nog niet doodgeschoten, maar we worden wel steeds verder onderdrukt.
"Neem geen kinderen, want je kunt hun studie toch niet betalen"
"Haal oma uit het verzorgingshuis, die plaatsen moeten naar asielzoekers."
Belastingen omhoog, EU afdrachten omhoog. Allemaal manieren om ons te onderdrukken.
Homopropaganda op scholen. EU propaganda op scholen...
"Wees blij dat je nog een baan hebt, accepteer de salarisverlaging want er zijn miljoenen onderweg die jouw baan willen overnemen."
Vroeger zei de elite tegen de pastoor: Hou jij het volk dom, dan hou ik ze arm.
Geen betere manier om je volk te onderdrukken; onwetendheid en geldzorgen.
Tot we massaal voelen dat er niets meer te verliezen is.
Wat zegt het nog dat je nu een baan hebt, als je straks toch in een soort Beiroet aan de Noordzee woont? Als je dochter niet meer alleen over straat kan?
Wat zegt het nog dat je nu een spaarrekening hebt. Ofwel door rechtstreekse afroming zoals in Cyprus, ofwel door de aanstaande inflatie, dat spaargeld is al haast weg.
Wat zegt het dat je jaarlijks een pensioenoverzicht krijgt waarin staat wat je misschien over 25 of 45 jaar krijgt?
Het enige dat duidelijk is is dat het al tientallen jaren bergafwaarts gaat. Sinds 2007, door het verdrag van Lissabon, is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.
De 'stuurgroep binnen Europese Commissie kan nu doen en laten wat het wil.
De machtsovername is totaal en alleen artikel 50 uit dit verdrag, dat de uittreding uit de EU regelt, kan ons nog redden.

domheid regeert | 27-08-15 | 20:06

@ Pimol | 27-08-15 | 18:20

Ze zitten toch al overal? AdK bijvoorbeeld.....

edelweiss | 27-08-15 | 20:06

"Ik ben hier nu een jaar en twee maanden, maar IK HEB NOG GEEN HUIS!", aldus deze asielzoeker, godverdomme de brutaliteit, wat heeft deze lapschwanz überhaupt bijgedragen aan dit land om zich zo entitled te voelen.
Ik word zo rabiaat rechts van dit soort volk, sorry!

BadLieutenant | 27-08-15 | 20:06

pcies.

westcoast | 27-08-15 | 20:06

premisse 1: de instroom gaat door tot in lengte van jaren
premisse 2: een oplossing komt er niet
____________________________________________________________

Conclusie: we gaan eraan, we zijn de sjaak, 't is beurt.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:03

@flub5 | 27-08-15 | 19:13
Om welke goede reden hebben zij een verblijfsvergunning gekregen?
Waarom zijn het nu ineens Nederlanders?

Rest In Privacy | 27-08-15 | 20:03

@CrapoTheGreat | 27-08-15 | 19:06
Omdat er te veel Joops in de regering zitten, ipv Jorissen.

Mastermattie | 27-08-15 | 20:02

@Wasbakplasser | 27-08-15 | 19:55

Die beelden van een pro-ISIS-demonstratie in Denemarken zonden ze ook niet. Alles wat de linkse droom van een multicultureel Europa verstoort of weerspreekt is taboe voor kranten, radio en TV. Het zijn geen journalisten meer, maar volksverraders.

mirvink3478 | 27-08-15 | 20:02

Als ingeschrevene bij Woningnet Utrecht kan je minstens 10 jaar wachten op een woning en die lui krijgen voorrang? Morgen maar eens bellen.

deoudererijperevrouw | 27-08-15 | 20:02

De vijand veroverd ons land zonder een schot te lossen ,wat zullen ze zich te pletter lachen.

blauwe zander | 27-08-15 | 20:01

Timmermans is ook weer op dreef met zijn ; www.telegraaf.nl/binnenland/24423133/_...
Dat taalgebruik ook weer ;"Dan hoeven ze geen duizenden en duizenden euro's aan gewetenloze boeven te betalen"
Het lijkt gvd of we allemaal weer op de kleuterschool zitten.
En die duizenden en duizenden euro's mogen ze natuurlijk zelf houden, als extraatje.

Allitnil | 27-08-15 | 20:01

Dat dat volk maar achter de hekken blijft, als (jonge) vrouw zijnde wil je daar in de schemering niet eens meer langs fietsen. Nee.
Kán je niet eens meer fatsoenlijk alleen meer langs fietsen.

G,I. Jane | 27-08-15 | 20:00

Als je dan toch gratis in zo'n asielcentrum woont kan je natuurlijk ook gewoon zelf een beetje initatief tonen. Ga ipv de hele dag alchohol te zitten drinken bijvoorbeeld een online cursus volgen of nog slimmer, Nederlands leren, want dat spreekt die gast in de video ook niet.

DeKoningVanGeenstijl | 27-08-15 | 19:58

Immigressie.

Piet Karbiet | 27-08-15 | 19:58

Op de school van mijn dochter ook @zoetermeer, ja ik weet daar wil je niet dood gevonden worden maare somaliers nieuwe fiets smart telefoon en luxe westerse kleding, laatste opzig niets mis mee maar ik bedoel maar de taal leren hahaha echt niet he of men doet zijn best niet, ik begin me er vreselijk aan te irriteren wat mij betreft gewoon (MINDER)beter flikker AUB terug naar die zandbak zeiken waar haalt men het vuile gore lef vandaan.
Zeker geen mielle gekregen?

westcoast | 27-08-15 | 19:57

waarom zijn er wel wetten dat buitenlanders een woning moeten krijgen en zijn er geen wetten dat nederlanders met 1 paspoort een woning moeten krijgen. Ja inderdaad de gewone nederlander, dus niet de onderdanen van Erdogan of de onderdanen van de koning van Marokko.. Mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen?!. Waarom krijgen echte nederlanders met maar 1 nationaliteit niet dezelfde rechten als een buitenlander??? Vragen vragen vragen.....

denoorman | 27-08-15 | 19:56

Ik eis direct minder belasting te betalen, want niet eerlijk dat ik zoveel moet afdragen.

Dutch_Holland | 27-08-15 | 19:55

@domheid regeert | 27-08-15 | 19:34

Waarom zie je dit soort beelden nou nooit op het NOS en RTL4?

Wasbakplasser | 27-08-15 | 19:55

Zag net nog 3 asielzoekers op de fiets, over de vluchtstrook van de a58.
Wen er maar aan je ziet ze straks overal.

Opco Engering. | 27-08-15 | 19:55

Des te eerder we het aanpakken, des te beter.

If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a precarious chance of survival. There may even be a worse case. You may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.

WINSTON CHURCHILL, The Second World War, Volume I: The Gathering Storm

eerlijke joop | 27-08-15 | 19:54

@Piet van het Padje | 27-08-15 | 19:08
Dan zouden we ons wel moeten verenigen, in je eentje kun je niet tegen het advocatenleger van het rijk en het COA op.

Mastermattie | 27-08-15 | 19:54

Het Nederlands spreken gaat nog een beetje stroef na 14 maanden.

Febofiel | 27-08-15 | 19:54

www.youtube.com/watch?v=b_A96zd-hps

"Alright, listen up. We need to open our eyes. There are over 2 million illegal immigrants bedding down in this state tonight! This state spent $3 billion last year, on services for those people who have no right to be here in the first place!$3 billion! $400 million just to lock up a bunch of illegal immigrant criminals, who only got into this country because the fuckin' ins decided, "It's not worth the effort to screen for convicted felons!" Who gives a shit? Our government doesn't give a shit! Our border policy's a joke! So, is anybody surprised that south of the border, they're laughing at us? Laughing at our laws? Every night, thousands of these parasites stream across the border like some fucking piñata exploded. [the skinheads laugh] Don't laugh! There's nothin' funny goin' on here! This is about your life and mine; it's about decent, hard working Americans falling through the cracks and getting the shaft because their government cares more about the constitutional rights of a bunch of people who aren't even citizens of this country! On the Statue of Liberty it says "give me your tired your hungry, your poor..." well it's Americans who are tired and hungry and poor, and I say until you take care of that, close the fucking book! 'Cause we're losing, we're losing our right to pursue our destiny, we're losing our freedom, so that a bunch of fucking foreigners can come in here and exploit our country! And this isn't something that's going on far away, this isn't something that's happening places we cant do anything about it, it's happening right here, right in our neighborhood, right in that building behind you. Archie Miller ran that grocery store since we were kids here. Dave worked there, Mike worked there... He went under and now some fuckin' Korean owns it who fired these guys and is making a killing cause he hired 40 fuckin' border jumpers.. I see this shit going on and I don't see anyone doing anything about it... and it fuckin' pisses me off!! So look around you,this isn't our fuckin' neighborhood this is a battlefield we are on a battlefield tonight.. make a decision: are we gonna stand by the sidelines quietly standing while our country gets raped? Are we gonna ante-up and do something about it? You're goddamn right we are!"
(bron: film AHX)

kloopindeslootjijook | 27-08-15 | 19:53

Tijd voor een nieuw Deltaplan.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 19:53

waarom hebben vluchtelingen overal recht op en hebben gewone nederlanders nergens recht op?? Ik heb altijd een betaalbaar huurhuis gewild in mijn stad.. Tot nu toe bleek dit onmogelijk en moest ik noodgedwongen een huis kopen met alles risico's, kosten en zit nu met een huis wat onder water staat.. Laat die vluchtelingen een huis kopen en geef mij dan een betaalbare huurwoning.. daar heb ik na die 40 jaar toch wel recht op????

denoorman | 27-08-15 | 19:53

-weggejorist-

westcoast | 27-08-15 | 19:51

Nee, ga maar lekker in een AZC zitten zou ik zeggen in plaats van een sociale huurwoning waar ze godverdomme niet eens wat voor hoeven te doen, want niet geintegreerd en kennen de taal dus niet. 1 Miljoen van die gasten gaat zeker een probleem opleveren van een aard die zijn weerga niet kent. We kunnen wachten tot hier een aanslag op katholieke of protestantse kerken komen, dan komen de hooivorken.

SomeOne333 | 27-08-15 | 19:50

Waarom hier in NL? Het kan bijvoorbeeld in spanje veel goedkoper. je kan hele dorpen kopen voor 80k..
--
Inside the ghost villages you can buy for £50,000: Thousands of abandoned Spanish hamlets for sale at less than half the price of a London garage. - www.dailymail.co.uk/news/article-25767...

Mark_D_NL | 27-08-15 | 19:50

www.telegraaf.nl/buitenland/24423001/_...
hopla, nog meer mensen hierheen gelokt door links verzopen omdat de veerdienst van de EU te laat kwam.
Had men ze de afgelopen maanden consequent teruggesleept naar Libië, was de kans stukken kleiner dat dit zou zijn gebeurt.

Allitnil | 27-08-15 | 19:49

De shit van de goedmens daalt neer op Europa.

Fijnstoffer | 27-08-15 | 19:48

GS na al het zien van de filmpjes, zoals de demonstratie in Zweden voor een islamitische staat, hoe we belazerd ende bedonderd worden hoe zielig de vluchtelingen zijn uit Macedonië, terwijl ze gekregen drinkwater, voedsel en merkkleding weggooien, de aankondiging dat islamofobie (wat dat dan ook mag wezen) geregistreerd gaat worden in Amsterdam etc. etc. stel ik voor het GeenPeil referendum te schrappen en maar gelijk over te gaan tot een coupe om ons land te redden. Man, man, man.

Maria.1 | 27-08-15 | 19:48

@Mark_D_NL | 27-08-15 | 19:43
Dat ook, we worden van alle kanten in de tang genomen.

Dhr. de Wit | 27-08-15 | 19:47

-weggejorist-

m-e | 27-08-15 | 19:47

@Xirdalan | 27-08-15 | 19:29
Ik vind het juist goed dat dergelijke items op RTLnieuws komen. Ik kan me niet voorstellen dat NOS aandacht heeft gegeven aan hun demonstratie, dat geeft zo'n onflatteus beeld van onze nieuwe landgenoten.

MaisNon | 27-08-15 | 19:46@necrosis | 27-08-15 | 19:36
Ik vernam dat hij al bezig was zijn 20.000 rododendrons uit te graven om plek te maken voor de caravans. "Mensen eerst, geen planten!" volgens de sociaalbegaafde, solidaire tuinier.

Allitnil | 27-08-15 | 19:46

Ik heb nog niet één van die gasten horen zeggen "thank you for helping us and thank you for saving us" Alleen maar eisen en klagen. Zij hebben rechten en wij niet (meer)

doskabouter | 27-08-15 | 19:46

Laten we om te beginnen die gasten gewoon, net als ieder ander, onderaan op de lijst te zetten, ik moest 10+ jaar wachten, ik zou nu 10+ jaar moeten wachten, ik zal ooit 10+ jaar moeten wachten, gelijkheid van behandeling zijn we toch dol op? Hun dan ook 10+ jaar wachten.

Snaptsnappenniet | 27-08-15 | 19:44

@Dhr. de Wit | 27-08-15 | 19:41
Europe is in oorlog met de EU.

Mark_D_NL | 27-08-15 | 19:43

'Kampen' is een beladen woord. Maar volgens mij de enige werkbare oplossing. Strak regime. Grote barakken. Geen pretje, maar beter dan dakloos, en we kunnen het voor het geld wat gemeentes nu spenderen best prettig maken.

A.de Knaller | 27-08-15 | 19:43

-weggejorist-

Ketumbe Wanadalihidi | 27-08-15 | 19:43

Ik voel de Duitser in mij opborrelen.

Stijlicoon | 27-08-15 | 19:42

mirvink3478 | 27-08-15 | 19:38 | | Reageer+ | 0
Picture nu uw vrolijke blonde dochtertje in een kort broekje naast zo'n figuur,fijne dag verders.

hebbuh | 27-08-15 | 19:42

Tip: Verdrag voor de Rechten van de Mens opzeggen.
Te duur exportproduct met te veel negatieve bijwerkingen.

Piet Karbiet | 27-08-15 | 19:42

@domheid regeert | 27-08-15 | 19:34
Europa is in oorlog met asielzoekers.

Dhr. de Wit | 27-08-15 | 19:41

er zijn voors en tegens. een paar weken geleden was er het verhaal dat christenen in azc door moslims worden geterroriseerd, als ik als christen in een azc zit en voor is gevlucht ben zou ik ook zsm een huis willen al was het alleen maar om weg te zijn bij al die moslims. wat ik niet snap is waarom ze allemaal een huis met tuin moeten een flat lijkt me genoeg.

sander koekkoek4745 | 27-08-15 | 19:41

Beste kabinet ooit sinds WO2:
1. meer, meer, meer dobbernegers
2. Dobbernegers eerst.

Raider Twix | 27-08-15 | 19:40

-weggejorist-

Mr fingers | 27-08-15 | 19:40

"Opvallend in de beantwoording is dat er per kalenderjaar in de sociale sector ongeveer 5 één-kamer en 50 tweekamerwoningen vrijkomen in Stichtse Vecht. Als je daarnaast het antwoord zet dat in 2014 52 vergunninghouders (asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen) een sociale huurwoning toegewezen hebben gekregen én dat geen van deze vergunninghouders een woning met meer dan twee kamers toegewezen heeft gekregen, is de conclusie dat er slechts 3 sociale één- en tweekamerwoningen over zijn gebleven voor starters op de woningmarkt..."

Scheepskameel | 27-08-15 | 19:40

@Mark_D_NL | 27-08-15 | 19:17

Vooropgesteld dat ik vanuit een libertarisch oogpunt overheden wantrouw en ze dus tot een minimum qua invloed en macht wens te reduceren, zou de beste stap zijn om aan ieder plan, voor zover mogelijk, een prijskaartje en dus budget te hangen. Bij meer dan 50% van de stemmen, via een met DigiD beveiligde inlog, treedt het plan in werking en worden de kosten, omgeslagen per hoofd van de bevolking, geïnd van de bankrekening onder vermelding van het indieningsnummer. Is het budget op? Dan stopt het plan en worden de uitvoerders geëvalueerd. Belasting richting 0% en alles per mandaat en incasso. Dit heeft meteen als positieve nevenwerking dat belastingen en sociale lasten die nu via de werkgever, een onbezoldigd belastimgambtenaar, lopen ook rechtstreeks dienen te worden afgerekend.

De techniek is er. Het is de wil die ontbreekt.

BenBinnen | 27-08-15 | 19:40

Godsamme........ mensen. ik word hier dood- en doodziek van.
Van nature ben ik geen haatdragend mens. Ik kan de zon heel goed in het water zien schijnen.
.
Maar wat een gedonder met die die gelukzoekers (want dat zijn het, geen asielzoekers). Soms krijg ik het idee om met een eind hout een paar van die zwarte patjakkers de tering te slaan.
.
Alles wat onze voorouders hebben opgebouwd gaat naar de kloten.
De Nederlandse regering (lees de mafkees Rutte). Kijkt er naar en staat lomp te lachen.
.
Ik ga nu aan de drank.........

winged | 27-08-15 | 19:40

Uiteindelijk kan een Euro maar een keer uit. Idem voor een vierkante meter.
.
Kiezen voor gelukszoekers, is er voor kiezen je eigen bevolking achter te stellen. Bij zorg, bij huisvesting, bij sociale voorzieningen.
.
Het is een keuze, een die van grote minachting getuigt richting onze eigen mensen. De mensen die wel bijgedragen hebben aan dit land.
.
Vies volk, die pro-immigratie mensen.

Parel van het Zuiden | 27-08-15 | 19:38

Gemeente Stichtse Vecht: in 2014 waren er 55 sociale huurwoningen beschikbaar. 52(!) gingen naar assielzoekers.... Je gelooft het gewoon niet..

Laatste alinea: rtvstichtsevecht.nl/nieuws/article/109...

Scheepskameel | 27-08-15 | 19:38

Ik heb in geen tijden zo tegen mijn monitor zitten vloeken als bij het bekijken van dit filmpje. Wat een volk... Waarom zijn die zwarte lulhannesen na 15 maanden nog in NL en niet uitgezet? Opgesodemieterd met die lui.

mirvink3478 | 27-08-15 | 19:38

Georchestreerde import van menselijk 'kapitaal' en medeschuldig aan het ontstaan van ISIS door illegale oorlogvoering in oa. Irak sinds 2003. Aanzetten tot volksverhuizingen middels onrechtmatige oorlogshandelingen. Onder valse voorwendeselen het recht op zelfbeschikking van de Nederlandse bevolking verkwanseld. Aansprakelijkheid van behoorlijk bestuur in Brussel neergelegd. Aanwakkeren komst economische gelukszoekers door onrechtmatige beloftes-

Dit is niet mensen helpen, dit is gewoon zo gepland. Ben even een hoedje vouwen.

Een mooi zootje.

Finn | 27-08-15 | 19:36

Hoeveel 'vluchtelingen' heeft Marcel van Dam al opgevangen op zijn landgoed?

necrosis | 27-08-15 | 19:36

Al die ellende wordt veroorzaakt door de machthebbers en het grote geld,en wie mogen er voor bloeden,de gewone man die inmiddels geen zorg meer kan betalen of eerst maar zijn huis moet verkopen om vervolgens daar zijn zorg voor in kan kopen,heel leuk als je dan naast een asielzoeker kom te wonen wiens huis gratis is ingericht met de duurste spullen,om vervolgens dat huis helemaal uit te leven en voor overlast zorgen zodat de buurt hard achteruit gaat,nee die mensen passen hier niet laat ze asiel aanvragen in landen waar geloofsgenoten wonen,hoeven ze zich ook niet aan te passen,o dat doen ze toch al niet.

janmetdepet | 27-08-15 | 19:35

Ik kan er niet meer tegen.
Even lekker een weekje naar Salou, even een weekje aan het strand zonder de desintegratie van ons volk en land voor mijn ogen te zien plaatsvinden.
www.youtube.com/watch?v=_nOoApMMz88

domheid regeert | 27-08-15 | 19:34

@G,I. Jane | 27-08-15 | 18:57
'Dan krijgen de ambtenaren het druk, te moeilijk. Gaat m zeker niet worden.'
Door wie worden die ambtenaren ook alweer betaalt?
Er is een 'taakstelling' maar door wie is dat dan bedacht?

L. Rijk | 27-08-15 | 19:31

Je komt als vluchteling hierheen, je hebt een dak boven je hoofd, eten, telefoon en geld.
Ok, het is geen 5 sterren hotel, maar je bent veilig.
En dan mekkeren.....
Je mag ook terug hoor.

Lampelul | 27-08-15 | 19:30

Wij zijn slaven van de asielzoekers.
Ziet niemand dat?
Wij gaan werken tot in de 70 om dit te bekostigen? Het gaat niet om verdeling van geld. Dat boeit me niet. Ik moet 5 dagen per week weg van vrouw en kind om een handophouder die diezelfde vrouw en kind later gaat lastig vallen te helpen. Ziek!

Repetitive Beats | 27-08-15 | 19:30

Waarom is hulp geen lichte aftrekpost op de landelijke begroting van Europese lidstaten aangezien er cijfers/verdelingen/subsidies vanuit Brussel/Europa komen? Is dat niet zoals elke andere regel op begroting? Vragen, vragen.

EatSleepSlaveRepeat | 27-08-15 | 19:30

Als je het filmpje bekijkt en je ziet wie ze als WOORDVOERDER naar voren hebben geschoven besef je pas hoe erg het is gesteld. Ze konden niet eens iemand vinden die redelijk ENGELS spreekt.

menzo | 27-08-15 | 19:29

Boredom sucks. Maar ik ben wel voor een ontmoedigingsbeleid.Dus zeecontainers stapelen maar. 10 man per 20 voeter moet lukken en dan hup in flevoland.

kingklatsch | 27-08-15 | 19:29

Weer het zoveelste bewijs dat RTL net zo links is als de NPO.

Wordt wakker mensen, jullie wonen in een Nederlandse linkse dictatuur.

p.s. de woningmarkt (net als de gezondheidszorg) illustreert perfect weer de uitwerkingen van de socialistische plan-economische overheidsbemoeienis. Overal schaarste en krapte, maar ooooh vooral geen marktwerking! Nee, in plaats daarvan moeilijke wachtlijsten, ingewikkelde urgentieverklaringen en bureaucratische (semi-overheid) woningbouwcorporaties.

Xirdalan | 27-08-15 | 19:29

"I live here one year and two months...", maar in al die tijd geen woord Nederlands geleerd. Dag jongen...

Claudia M. | 27-08-15 | 19:29

Er moet een apart sociaal stelsel komen voor asielzoekers die een verblijfstatus hebben gekregen.
Het is van de gekke, dat iemand die nooit 1 euro heeft bijgedragen aan de Nederlandse samenleving wel 30 dagen na aankomst dezelfde rechten heeft als iemand die 42 jaar hier gewerkt heeft.
Uitkering, woning, gezinshereniging ect.
Het schijnt dat een aparte sociaal stelsel niet mogelijk is binnen de EU.
Zag net Timmerfrans op BRT .. die pleit voor behoud van Schengen en de buitengrenzen 'versterken', de EU bepaald waar de gelukszoekers naar toe mogen.
Ook vind hij dat er 'druk' moet worden uitgeoefend op Hongarije ivm de bouw van die muur.. individuele landen mogen niet zelf oplossingen gaan zoeken/uitvoeren zonder de EU.

(c)ZWITSUL | 27-08-15 | 19:29

Het geld is dus niet genoeg. Lekker een beetje zuipen en knokken op het azc. Tja, geef een vinger...

JanJ | 27-08-15 | 19:28

ach vandaag eisen ze een hun morgen dat ZWARTE PIET niet meer mag.. oh wacht

vinzDH | 27-08-15 | 19:27

Ipv meer huizen kunnen we ook minder vluchtelingen doen? en minder rechten?

eerlijke joop | 27-08-15 | 19:27

Alle werkenden mensen die door de geldsmijterij van de overheid hun leningen en rekeningen niet meer kunnen betalen het huis uit zetten en opnieuw op een wachtlijst plaatsen.
Want asielzoekers eisen woonruimte.
Mocht ooit de pleuris uitbreken, hoop ik dat de verantwoordelijke ministers er niet zomaar mee weg komen.

ET007 | 27-08-15 | 19:26

Ben benieuwd hoe welkom wij als zondige westerlingen zouden zijn als we moesten vluchten en aanklopten in Iran of Irak,Syrië.
Maar als het mee zit weten we dat snel genoeg zoveel moslims zijn hier al nog even en we zijn niet eens meer welkom in ons eigen land.

janmetdepet | 27-08-15 | 19:26

Als ik naar Afrika vlucht en daar asiel aanvraag lachen ze me ook keihard uit. Waarom kan dat andersom niet?

CarelJan7937 | 27-08-15 | 19:25

Kamerleden willen graag van de burgers en kiezers horen hoe zij over het beleid denken en willen graag voeling houden met de burgers- daarom:
tweedekamer.nl alle kamerleden

J.Slavink | 27-08-15 | 19:24

10.000 woningen voor 14.000 vluchtelingen wil zeggen dat ruim 70% wel een woning krijgt/heeft. Mooi percentage, niets te zeuren dus. Leg ze dat even uit.

Skunk57 | 27-08-15 | 19:24

Daarvoor zijn ze tenslotte naar Nederland gekomen. Goed voorgelicht door de EU waar wat te "halen" is.

EU belooft asielzoekers in brochure gouden bergen
www.geennieuws.com/2015/07/eu-belooft-...

In de toekomst zullen steeds meer huizen naar immigranten gaan om de immigratie stromen ook groter worden.

Amersfoort: helft sociale huurwoningen naar asielzoekers
fubar.mobi/2015/03/26/amersfoort-helft...

kareltje50 | 27-08-15 | 19:24

Het grappige is dat succesvolle, hoogopleide mensen het land uitgejaagd worden en deze vervangen worden door vrouw-, homo- en blankhatende mohammedanen die in de meerderheid de rest van hun leven aan het uitkeringsinfuus hangen, net als hun 10 stuks kroost.
Oh wacht dat is eigenlijk niet grappig maar gewoon zeer dom en slap beleid.

panadol | 27-08-15 | 19:23

zij hebben niets te eisen, wij zouden moeten eisen dat ze ons land moeten verlaten. o dat mag zeker weer niet van bvb pvda?

bekijket | 27-08-15 | 19:22

Eigen volk loopt bij de voedselbank, sterf maar is het VVD credo, allemaal eigen schuld.
Asielzoekers hebben een alcoholprobleem, eigen volk kan niet eens gewoon de monden in het gezin vullen.
Alcoholprobleem hoe gek gaan we het krijgen?

gebrokenvleugel | 27-08-15 | 19:21

-weggejorist-

EatSleepSlaveRepeat | 27-08-15 | 19:21

Dit klinkt vast heel links, maar ik probeer ook wel eens andersom te denken; je te verplaatsen in de andere persoon. Ik denk niet dat ik zou reageren zoals de mensen in dit filmpje.

EatSleepSlaveRepeat | 27-08-15 | 19:21

Met een Miele erbij!
Hans Teeuwen | 27-08-15 | 18:15
Wat dacht je van een volledige inrichting, bijstandsuitkering zonder directe sollicitatieverplichting, huursubsidie, GGZ abonnement en de rest van de mikmak. De kosten zijn evenveel als wat een modaal tweeverdieners gezin verdient in 1 jaar.

XaleX_2 | 27-08-15 | 19:20

@Bad Karma | 27-08-15 | 18:49
Op mijn steun kun je rekenen mocht het zover komen, en hopelijk ook op de redactie van GeenStijl. Die willen hier vast wel een item aan wijden.

Dhr. de Wit | 27-08-15 | 19:20

@gebrokenvleugel | 27-08-15 | 19:05
Jetta Klijnsma is niet thuis want zij is druk bezig om bijstandsgerechtigden uit te buiten mét zweep.

ProAsfalt | 27-08-15 | 19:18

Goed georganiseerd land zijn wij. Onze eigen mensen krijgen geen huurwoningen en nu hebben we ook nog een hele club asielzoekers, of/en statushouders, die "recht" hebben op een sociale huurwoning. Het kan gewoon niet, we hebben ze niet autochtone inwoners hebben geen woning hoe kunnen we dan allochtone inwoners huisvesten die zomaar ongevraagd plomp verloren hier binnen vallen? Wie bedenkt zoiets??

Toetsiemonster | 27-08-15 | 19:17

@bassio | 27-08-15 | 19:11
Een politieke partij is gif, dat hebben we nu wel gezien denk ik. Want uiteindelijk verandert iedere partij in een machtsfabriek. Ik denk dat er Politiek 3.0 moet komen. We hebben de Technologie maar we doen er niets mee. Vanuit de huidige politieke lijders kan je niets vernieuwends verwachten. Die zijn daar bang voor want het zal bewijzen dat ze compleet overbodig zijn. Dus moet dit komen vanuit mensen, een eenzame puistige engineer op zijn zolder... bijvoorbeeld...

Mark_D_NL | 27-08-15 | 19:17

Asielzoekers die een woning krijgen. Asielzoekers die een uitkering krijgen. Asielzoekers die een complete uitzet krijgen.
Terwijl er heel wat Nederlandse gezinnen aan de geeuwhonger zitten sinds de komst van de euro. Gezinnen die met minder dan 50 euro per week moeten rondkomen en gedwongen zijn om naar de voedselbank te moeten. Gezinnen die niet eens hun kinderen een fatsoenlijke lunch kunnen meegeven voor school.
Asielzoekers hebben het een stuk beter. Gratis kost en inwoning en natuurlijk het vooruitzicht op een gratis, geheel ingerichte woning.
Nederland wordt compleet kapot gemaakt door de asiel-industrie.

Dhr. de Wit | 27-08-15 | 19:16

De negatieve kanten van immigratie sinds de jaren 70/80 is Nederland niet eens te boven (to say the least) en nu wordt er verder doorgedrukt met het binnenhalen van enorme aantallen niet westerse 'vluchtelingen'. Ik kan me niet voorstellen dat generaties autochtone nederlanders deze veranderingen massaal omarmen of überhaupt kunnen en willen bevatten. De sociale cohesie is in ieder geval erg ver te zoeken.... En nu?

Dr.Rotten | 27-08-15 | 19:16

nederland is terminaal ziek.

bekijket | 27-08-15 | 19:16

Ik begrijp het niet.

Je hebt jaren lang bijgedragen aan de samenleving door belasting betalen, je hebt een koophuis en ongelukkig kom je in de bijstand. Afhankelijk van de waarde van je koophuis krijg je dan geen uitkering of een uitkering in de vorm van een lening.

Waarom krijgen mensen die nog nooit belasting hebben betaald meestal binnen een jaar een woning?
Waarom wordt dit niet omgezet in een lening die terugbetaald moet worden zodra er een inkomen is?
Of gaat links er vanuit dat deze mensen nooit gaan werken?

basweetutwel | 27-08-15 | 19:14

Noorwegen en Denemarken lachen.

duitse herder | 27-08-15 | 19:14

@F#ckingAwesome |dat is zo'n beetje wel de kern inderdaad. mooi gezegd

EatSleepSlaveRepeat | 27-08-15 | 19:14

Mag al dames uit Suriname en Antillen onderhouden:
www.rijnlandmodel.nl/actueel/nekschot....

Somalisch vluchtelingenvolk kan ik er echt niet bij hebben.

Met vriendelijke groet,
Belastingbetaler

CarelJan7937 | 27-08-15 | 19:14

De mensen hebben om een goede reden een Nederlandse verblijfsvergunning gekregen, het zijn nu ook Nederlanders die ook in een gewone woning willen wonen. Laat rechts Nederland maar eens beginnen met nieuwe huizen te bouwen, stelletje slampampers.

flub5 | 27-08-15 | 19:13

Wat zou er gebeuren als alle NL-ers naar hun land van herkomst gaan?. Dan bouwen wij dat land in 10 jaar tijd op en wordt NL een kopie van het land waar ze nu vandaan komen. Maar ja, dan zijn ze zo weer terug in hun land van oorsprong en begint het circus opnieuw...

Bill le Koek | 27-08-15 | 19:13

Opvang in de regio al jaren zijn we het hier over eens.
Die regio is waar het binnenkomen is, Griekenland, Spanje en Italie.
Daar opvangkampen net als in Turkije, Jordanie en Libanon, een veilige haven voor iedereen tot een veilige terugtocht mogelijk is, kosten vanuit EU desnoods uit het ontwikkelingsbudget.
Dit is de enigste manier dit te stoppen en de echte vluchtelingen te helpen, en blijvend te kunnen helpen.
Referendum is nu nog harder dan ooit nodig, idiote politici dienen nog meer dan ooit op hun mandaat door de kiezer gewezen te worden

gebrokenvleugel | 27-08-15 | 19:13

Het lijkt mij echt verschrikkelijk wanneer je een bepaald beroep hebt wat je met liefde doet. Maar wat je niet echt rijk maakt. Je komt dan in de situatie dat je gewoon achteraan de rij staat bij een Sociale Huurwoning. En dat voor jouw in de rij een bulk gelukszoekers staan die voorrang krijgen (en eisen). Verschrikkelijk.
--
Het lijkt er soms op alsof deze woning "nood" gepland is om het volk gewoon even lekker te vernederen en te laten zien wie de baas is.

Mark_D_NL | 27-08-15 | 19:11

Zit nou 8 maanden in de ww (zucht) maar zit er toch serieus (!) over te denken een politieke partij te beginnen...
Groen rechts. Maar dan echt rechts en niet ala VVD

bassio | 27-08-15 | 19:11

de honden blaffen... | 27-08-15 | 19:06
Ja, maar die lijst wordt elke maand ververst. volgende week staat er daar weer een andere online (benieuwd of ze voor iedereen in te zien blijven want het gaat hard nu)

hier openen | 27-08-15 | 19:11

@Mastermattie | 27-08-15 | 19:05
Dat dus. Het COA is indirect verantwoordelijk voor mensensmokkel en het huidige beleid moedigt dat soort criminele praktijken en de corruptie die daarmee gepaard gaat, alleen maar aan. Maar ja, probeer dat maar eens uit te leggen aan mevrouw Kuijt en haar socialistiese vriendjes en vriendinnetjes.

Stormageddon | 27-08-15 | 19:10

Nou speciaal voor de wegkijkers, vergoelijkers, struisvogels en oikofoben nogmaals deze link:
youtu.be/lKVMlmC1HSM
youtu.be/iighmzQTC30
.
Dit is dus het volk wat er binnengelaten wordt, met totale verachting, zelfs haat naar de oorspronkelijke Europese bevolking, godsdienst en cultuur, deze "vluchtelingen" vrijwel alleen islamitisch volk, wat zich altijd zal verhouden tot de autochtonen als olie en water.
We zitten momenteel in een opmaat naar grote maatschappelijke onrust en op termijn wellicht burgeroorlogachtige omstandigheden. De personen die dit faciliteren zijn bekend, en betalen als eerste de prijs voor dit grote verraad. En hoe sterker de oppressie hoe fanatieker en feller de weerstand wordt.

Gaul Shaarad | 27-08-15 | 19:10

Alleen die rotkoppen van die gasten al, moet toch een manier zijn om ze retour afzender te sturen.

Nemen ons ook niet serieus, moeten we hen dan serieus nemen. Deze klootzakken voegen helemaal niets toe aan de samenleving.

CarelJan7937 | 27-08-15 | 19:08

Mastermattie | 27-08-15 | 19:05
Kunnen we niet het hele COA voor de rechter sleuren wegens mensenhandel? Ze verdienen immers geld aan deze onzin, en spinnen garen bij het rooskleurig voorstellen van de situatie.

Piet van het Padje | 27-08-15 | 19:08

Waarom staat er nooit eens een keer bij een links wetsvoorstel 'weggejorist en opgerot'?

CrapoTheGreat | 27-08-15 | 19:06

hier openen | 27-08-15 | 18:59
Dat zijn er dus in 2015 26.000.
Huurwoningen. Die door de NL bevolking gefinancierd gaan worden.

de honden blaffen... | 27-08-15 | 19:06

Warom krijgen "vluchtelingen" voorrang boven de eigen bevolking? Iedereen in NL is toch gelijk? Ik hoop z0 ontzettend dat iemand die op de wachtlijst staat het lef heeft om een rechtszaak tegen de gemeente Utrecht wegens discriminatie dan wel onoorbaar handelen te beginnen.

1nfidel | 27-08-15 | 19:05

Om de asielstroom door te kunnen laten gaan is het natuurlijk wel zaak om de AZC's zo snel mogelijk leeg te krijgen, of liever de doorstroming te bevorderen. Want je krijgt de handen voor een "humaan" asielbeleid alleen op elkaar met zielige beelden van ver... Met beelden van relschoppende asielzoekers in overvolle AZC's, zoals in Duitsland afgelopen week, wakker je alleen maar xenofobistische en discriministische islamofobie en rechts-extremisme aan, en dat moet je niet willen.

Een beetje daarvan is wel goed, om alle critici de mond te kunnen snoeren met godwins en argumentae ad hitlerum en zo. Doet het altijd goed in bepaalde joloïde kringen, immers. Zo werkt dat ongeveer, qua beleid. Dus snelle doorstroom betekent absolute voorrang voor de 100.000+ asielzoekers op de woningmarkt. Want de asielindustrie moet blijven draaien. Daar zijn immers miljoenen mee te verdienen en dat is goed. Behalve dan als je een bouwbedrijf hebt dat asielhotels bouwt, dan ben je een gore kapitalist en nazi-kamp bouwer. Aldus Joke Kuijt. (aka Kaviaar).

Stormageddon | 27-08-15 | 19:05

Ik zou zeggen bel eens aan bij Jetta Klijnsma, die heeft vast een hele bovenverdieping beschikbaar, elke dag met die rollator de trap op lijkt mij ook niet gebruikelijk.
Kunnen we gelijk de fiets tandem bestuurder ambtenaar afschaffen, zodat het vervoer van Jetta in ieder geval nog wat oplevert, overige bewoners kunnen mooi de moestuin doen.

gebrokenvleugel | 27-08-15 | 19:05

Ik denk dat het langzaam maar zeker tijd wordt dat die club genaamd COA omvergeduwd moet worden.

Men doet zich nobel voor maar aan de andere kant zijn zij eigenlijk gewoon snoeihard de mensensmokkel industrie aan het steunen.
Bovendien is deze club puur uit eigenbelang de complete samenleving aan het ontwrichten door overal maar AZC's uit de grond te stampen.

Neem eens een kijkje op www.azc-alert.nl/, de aantallen zijn schrikbarend.

Mastermattie | 27-08-15 | 19:05

Filmpje niet afgekeken, word er zo ziek van. Wat een waanzin.

zuigvelletje | 27-08-15 | 19:05

De politiek misleidt de burger dat het om tijdelijk asiel zou gaan. Daarvoor is nog wel enig draagvlak. De waarheid is dat de grootste groep gewoon zal blijven.

J.Slavink | 27-08-15 | 19:05

Hoeveel stadstoezichthouders hebben we nog nodig eigenlijk?

baard van troje | 27-08-15 | 19:03

1 jaar en 2 maanden wachten op een woning. Veel armlastige Nederlanders wachten 5x zo lang op zo'n zielig rijtjeshuis/flatje. Wat mij betreft wordt er de komende decennia geen enkele vluchteling Nederland binnen gelaten. Ook de 'echte' niet, die vanuit Turkije naar Nederland komen. Helaas zullen dergelijke verwende heerschappen blijven komen tot we gaan protesteren of een groot deel van Nederlanders PVV gaan stemmen.

MaisNon | 27-08-15 | 19:02

Ik ken Nederlanders wiens voorouders dit land hebben opgebouwd, die belasting betalen en die al jaren op een wachtlijst staan maar nog altijd geen fatsoenlijk huis kunnen krijgen.

henkdekanarie | 27-08-15 | 19:02

Na 1 jaar en twee maanden en dan nog geen woord Nederlands uit kunnen brengen, pareltjes zijn het.

gebrokenvleugel | 27-08-15 | 19:01

Volgens mij dacht meneer de asielzoekert dat die Miele wasmachine ervoor was om zijn arrogante rotkop te wassen.

De waard zijn gast | 27-08-15 | 19:00

Ik ben wel klaar met de weg-met-ons mentaliteit en de notie dat mensen die van ver komen meer rechten hebben dan mensen die hier geboren zijn.

panadol | 27-08-15 | 18:58

Een vandaag was inderdaad tenenkrommend zojuist, de gelukszoekerstsunami werd tot een licht ongemakje gereduceerd en een of ander Duits wijf van die Linke zette hele volksstammen kritische Duitsers weg als "bruin rapalje". Zeer slecht voor mijn bloeddruk dit.

van gulder | 27-08-15 | 18:57

Ik moet m'n woning verkopen omdat ik hem niet meer kan betalen en kom niet in aanmerking voor een urgentieverklaring. Het niet hebben van een woning is geen urgentie, zo zegt onze overheid. Geen woning voor Bad Karma, jammer dan. 8 jaar wachten. Sta ik straks gewoon op straat en kan ik naar de opvang. Ziek klote land.

Bad Karma | 27-08-15 | 18:49

Waar?

F#ckingAwesome | 27-08-15 | 18:57

@L. Rijk | 27-08-15 | 18:36
Dan krijgen de ambtenaren het druk, te moeilijk. Gaat m zeker niet worden.

G,I. Jane | 27-08-15 | 18:57

@noerg | 27-08-15 | 18:37
Daar kan je formeel nog zo gelijk in hebben maar dat maakt het nog niet minder bezopen en schrijnend. Schrijnend voor de Nederlandse bevolking die het eigen belang en rechten volledig naar de knopppen ziet gaan = de hele maatschappij.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 18:56

@Netizen non Grata | 27-08-15 | 18:33
Klopt. En dan zullen ze zien dat de Leeuw zeker nog wel bestaat. Hij is alleen even gaan slapen nadat de Koude Oorlog voorbij was.

Vrije Nator | 27-08-15 | 18:56

@gentle giant

"Omdat ik prima de kost kon verdienen voor ons beiden en ons latere gezin is er nooit een WAO uitkering of PGB of wat voor meuk dan ook ooit aangevraagd."

Dit he, wat je schrijft, is de kern van wat er mis is met ons land nu. Buitenlander én Nederlanders beide. Ik ook, alweer een jaar of 15 terug, was een tijdje werkloos en de weg kwijt. Heb een kleine 2 jaar geen werk gehad, maar ik heb niet eens WW aangevraagd omdat ik het nog wel kon lijen van m'n spaargeld vond ik. Dan maar als twintiger nog even in je studentenhokje blijven en geen vakanties.

Niemand, echt niemand, doet dat meer. Draagkracht, noodzaak, alternatieven of voor elkaar zorgen is er niet meer bij. Grijpen wat je grijpen kan en óók nog gillen om meer. Het onderste uit de kan halen door alle regels te buigen zover als ze te buigen zijn, en dan nóg zwart bijverdienen.

Met al die vluchtelingen wordt het er niet beter op, maar onze cultuur is sowieso ziek geworden. Iedereen is lamgeslagen en houdt z'n handje op omdat ie recht heeft op een luizenleven, want je moet erbij horen he.

F#ckingAwesome | 27-08-15 | 18:56

Je zou helemaal geen rechten automatisch moeten krijgen, u gaat er maar eerst voor werken en dan op de pof afbetalen van huis, zorg en MIELE!

Biasmania | 27-08-15 | 18:55

Er komt een moment en dan kost het de gemeentes en het rijk maar dan dat er aan inkomsten binnenkomt. Dan gaan de belastingen maar weer omhoog of komen er weer "spook naheffingen".
Één keer moet het toch afgelopen zijn.

Die lui steken godverdomme geen poot uit de mouwen behalve dan om geld aan te nemen.

Mastermattie | 27-08-15 | 18:54

Als je voor je leven gevlucht bent dan ben je toch al dolblij met een dak boven je kop en een gevulde maag???

Rest In Privacy | 27-08-15 | 18:54

Beetje raar inderdaad, dat je als vluchteling recht hebt op een huis terwijl je daar als gewone Nederlander voor moet werken. Dan heb ik het nog niet eens over de weinig dankbare instelling van de geïnterviewden.

gast128 | 27-08-15 | 18:54

@McMarx | 27-08-15 | 18:49

Zodra mijn dochter er ook één moet hebben, ga ik de 2e handsmarkt bekijken en het verschil aan de lokale woningbouwvereniging schenken als tegemoetkoming in de kosten.

dubbelq | 27-08-15 | 18:54

Mensen die klagen over zoiets futiels als een woningtoewijzing zijn PVV stemmende laag opgeleide populistische maatschappelijk onsuccesvolle extreem rechtse racisten.
Discussie gesloten.
Het werkt altijd.

jemagookniksmeer | 27-08-15 | 18:54

Rechten voor asielzoekers... Prima, maar laten we ze geen extra rechten geven. Gewoon achter aansluiten dus. Als je kan slapen in een asielzoekerscentrum dan heb je net als een student op kamers geen urgentie.

Muxje | 27-08-15 | 18:53

@klimgek | 27-08-15 | 18:34
Breng ze nou niet op ideeën alstenblaft ;)

G,I. Jane | 27-08-15 | 18:52

Links bolwerk hé woningbouwverenigingen. Dus ja, dat systeem is door en door rot voor de gemiddelde autochtone Nederlander.

P.redgleuf | 27-08-15 | 18:52

Dit gaat op korte termijn escaleren. Wie tegen wie is nog onduidelijk maar dat er stront van komt is zeker. Kijken hoe alle welkom roepers dit op gaan lossen.

doskabouter | 27-08-15 | 18:52

"want recht op huis" Vergeet dat maar mooi!!!
Recht op een schop onder de kont hebben ze!

wiener mit pommes | 27-08-15 | 18:52

Bad Karma | 27-08-15 | 18:49 Vraag asiel aan.

zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:52

Gratis verhuur van koopwoningen is natuurlijk DE oplossing van het woningtekort. (OOK in de betere wijken)
De huur wordt netjes betaald door de COA, Gemeente of het Rijk.
Iedereen gelukkig: gelukszoekers, COA enz. 
(Iets minder gelukkig: mensen met koopwoningen, maar dat moet kunnen)

meneer Q | 27-08-15 | 18:51

De woningbouw was een mooie manier om als particulier een echte voorsprong te maken; door te speculeren in de huizenmarkt. De enige manier wellicht? Enfin.

Dat werd gezien door de overheid. Toen werd de huizenmarkt (lokale) vriendjespolitiek.

Nu, is het een soepzooitje waarbij onze studenten ook nog eens een hypotheek kregen opgezadeld van een naoorlogse pauper appartementje, welke daarvóór overigens al meermalig op de slooplijst zou verschijnen. Heel mooi. Trots.

EatSleepSlaveRepeat | 27-08-15 | 18:51

De tiefus voor ze.

gentle giant | 27-08-15 | 18:49

@dubbelq | 27-08-15 | 18:21
Die wetenschappelijke rekenmachines die je kinderen tegenwoordig tegenwoordig verplicht moeten heben kosten inderdaad nogal wat. Tweede hands echter worden ze veel aangeboden en dat zou goed genoeg voor uw moeten zijn. U moet tenslotte wat over hebben voor ons nieuw komend broedervolk nietwaar?

Rest In Privacy | 27-08-15 | 18:49

Ik moet m'n woning verkopen omdat ik hem niet meer kan betalen en kom niet in aanmerking voor een urgentieverklaring. Het niet hebben van een woning is geen urgentie, zo zegt onze overheid. Geen woning voor Bad Karma, jammer dan. 8 jaar wachten. Sta ik straks gewoon op straat en kan ik naar de opvang. Ziek klote land.

Bad Karma | 27-08-15 | 18:49

Ik ben als student vanuit de provincie eerst, wegens gebrek aan betaalbare woonruimte in Amsterdam, 4-5 jaar aan de Kolfschotenstraat in de Bijlmermeer gaan wonen. In een gezinswoning, een HAT eenheid zoals die krengen genoemd werden. Zat je met 4 studenten in, hoofdelijk aansprakelijk voor de huur, op pakweg 80m2 in de destijds nog als slechtste wijk van Nederland bekend staande Bijlmer, achterin in de K-buurt. En zelfs dat was van je studiebeursje nauwelijks te betalen.

Maar daar in Abcoude gaat een eensgezinswoning van meer dan 1000 euro naar een asielzoekersgezin of zelfs alleenstaande (bij gebrek aan kleinere woningen schijnt dat ook te gebeuren)? Gratis en voor niks, tot het einde der tijden of tot ze zin krijgen er wat voor te gaan doen?

Seriously, hoe kan politiek correct nederland de revolutie hier niet aan zien komen? Dit kán toch niet verantwoord worden?

F#ckingAwesome | 27-08-15 | 18:49

Rutte mag die 1000 euro die ik van hem zou krijgen zo gebruiken om 10 asielzoekers het land uit te zetten. Zo duur kan een enkeltje Noord-Afrika met een vrachtvliegtuig niet zijn buiten het hoogseizoen. Als het maar moslims zijn, man en jonger dan 30 jaar.

De waard zijn gast | 27-08-15 | 18:49

Mvr giant heeft vandaag een brief binnen gehad van de sociale dienst.
Zij is 55 jaar, heeft 51 jaar diabetes type 1, heeft in haar jeugd wat baantjes gehad. Wanneer ze toen der tijd vermelde dat ze diabetes had werd ze niet aangenomen, wanneer ze het niet vermelde kreeg ze de vellen wanneer ze even haar bloedsuiker gehalte prikte.
Omdat ik prima de kost kon verdienen voor ons beiden en ons latere gezin is er nooit een WAO uitkering of PGB of wat voor meuk dan ook ooit aangevraagd. Zij heeft 30 jaar niet buitenshuis gewerkt, gewoon een gezin, hoeksteen van de samenleving.
Daar is in 2011 een kink in de kabel gekomen. Ik kon de kar niet meer trekken.
De sociale dienst vraagt nu aan mvr. giant wat zij doet aan scholing, sollicitaties en wat haar plannen zijn om deel te nemen aan de participatie.
Slecht 26% van de chronisch zieke patiënten heeft een beetje werk, men verwacht dus dat een chronisch patiënt die altijd buiten het systeem viel nu even inschuift.

gentle giant | 27-08-15 | 18:48


@G,I. Jane | 27-08-15 | 18:32

Ik bonk nog ff verder

dubbelq | 27-08-15 | 18:48

Ik heb geen eens zo'n mooi mobieltje. Hoe komen ze daar dan aan? Waarom alles filmen en foto's maken. Een Nokia 3310 was meer dan genoeg geweest voor deze nieuwe Nederlanders. Oja en dan heb ik het helemaal nog niet gehad dat ze al een heel jaar op een huis zitten te wachten. En daar ga ik ook maar niks over zeggen.

simpel_vruchtje | 27-08-15 | 18:47

Koop alle bewoners in Loppersum uit en zet ze daar allemaal bij mekaar. Wedden dat ze dan nog klagen?

eerstneukendanpraten | 27-08-15 | 18:47

Als Wilders geen minister president wordt kan hij er beter mee ophouden. Ik walg van die asielzoekers. Opvang in eigen regio.

Miss Appeltaart | 27-08-15 | 18:47

hallo, wanneer komt het dubbele kwartje van Rutte eraan, om alles te financieren?

korrel37 | 27-08-15 | 18:45

Die tweets bekijkend: Haha, Seven krijgt nieuwe buren.

zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:45

Geef ze die woningen, en zet alle extreem-linkse mensen uit hun huurhut, want - deze mensen hebben het harder nodig /s

harry21 | 27-08-15 | 18:45

@Wasbakplasser | 27-08-15 | 18:41
Dan kun je ook lang wachten, want de bejaardentehuizen moeten allemaal leeg. Deze regering zet hoog in op de zelfredzaamheid van bejaarden, dus geen bejaardentehuis meer. Die zijn voor de gelukszoekers die woonruimte eisen.

Netizen non Grata | 27-08-15 | 18:45

@Keerf II | 27-08-15 | 18:21
Zo ver zijn we allang, we stevenen echt op overlijden af.

G,I. Jane | 27-08-15 | 18:44

*die niets hebben. Trouwens, bijna niets is echt gratis. Die huizen zijn afbetaald, laten we dat idd niet vergeten.

EatSleepSlaveRepeat | 27-08-15 | 18:44

ik 8 jaar moeten wachten op een thuis.
Toen hield ik het voor gezien.

--sql error-- | 27-08-15 | 18:43

Nogmaals: U vind dit allemaal goed. Of in ieder geval interesseert het u niet genoeg om van de bank te komen...

prov1nciaal | 27-08-15 | 18:43

Joris, plak aub even een e achter eisend in de laatste zin.

eerstneukendanpraten | 27-08-15 | 18:42

ministerSinister | 27-08-15 | 18:40 Nog 12 jaar wachten of zelf iets kopen.

zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:42

Het RTL presenteert desinformatie.
In het getoonde grafiekje staat dat er dit jaar door de gemeenten 14.000 woningen
ter beschikking gesteld moeten worden.
Dat is echter de taakstelling voor de eerste zes maanden.
Bron:https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/asielbeleid/documenten/publicaties/2015/07/02/overzicht-huisvesting-vergunninghouders-per-1-juli-2015

de honden blaffen... | 27-08-15 | 18:42

Dus wij hebben met zijn allen zo hard gewerkt dat we huizen kunnen weggeven aan mensen met niet niets hebben; laten we zeggen tot daaraan toe al een discussie, heh?
 
Mijn vraag is deze; dit speelt nu al zo lang, wanneer zien die hardwerkende en zonder tegenspraak goedhartige mensen ook eens zoiets leuks terug van hun inbreng? Koop-die-nieuwe-auto-Rutte zeg-maar, maar dan wel serieus voor u.

EatSleepSlaveRepeat | 27-08-15 | 18:42

Pantheist | 27-08-15 | 18:35

Die welvaart is in sneltreinvaart verdwenen als sneeuw voor de zon. Als het beleid ten aanzien van alternatieve energie (omdat het moet van Brussel) doorgaat dan betalen we over een paar jaar per huishouden ongeveer duizend Euro aan extra energieheffing. Hiermee worden onrendabele windmolens van subsidie voorzien want bij iedere gedraaide Kilowattuur wordt er door de overheid 10 Eurocent bijgelapt. Die duizend Euro per jaar is dus gewoon een ordinaire belastingverhoging die de koopkracht nog meer zal uithollen. Maar daar zitten deze eisend asielzoekers echt niet mee hoor...

eerstneukendanpraten | 27-08-15 | 18:41

Ik denk dat ik me maar alvast ga inschrijven voor de bejaarden-tehuis.

Wasbakplasser | 27-08-15 | 18:41

Wat een stelletje achterlijke imbecielen hebben we toch in de regering zitten, dit gaat nog een staartje krijgen. Grenzen dicht, uitzet centrum klaarmaken, en dan gewoon terug naar het land van afkomst voordat al onze blonde dames verkracht worden door dat tuig. Zie voorbeeldjes uit Zweden. In Denemarken willen ze al een IS staat van maken, stelletje blinde vinken van de EU.

SomeOne333 | 27-08-15 | 18:40

Volgens een één of ander duitser in éénvandaag (niet alleen Angela Merkel), ook een vage Nederlander gisteren ergens en een voor mij onbekende EUSSR' kan Europa (en dus Nederland) het allemaal prima aan want de EUSSR herbergt 1 vluchteling per 1400 inwoners terwijl Libanon op maar liefst 1 op 4 zit.

Kortom: er mogen en kunnen nog veel en veel meer erbij. Eigen Volk Laatst.

ProAsfalt | 27-08-15 | 18:40

5 jaar sta ik ingeschreven nu laaste keer dat ik keek stond ik 33e,

Achteraansluiten stelletje opvreters.

ministerSinister | 27-08-15 | 18:40

Rechtsextremist*

je suis bier | 27-08-15 | 18:40

Vroeger had de Nederlandse upperclass de kolonies om heer en meester over te spelen, nu doen ze het lekker dicht bij huis.

Finn | 27-08-15 | 18:40

@zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:32
Kost weer een paar 100 euri, moet je niet willen:-) zonde vh geld. Kan je beter bier van kopen.
Nog even keuen in de schuur voor die onteigend wordt omdat er asiello's in moeten:-)

Zathras | 27-08-15 | 18:39

Wat? Jij vindt niet dat ze daar recht op hebben en dat het eigen volk eerst gaat? Vieze rechts-extreme.

*links modus uit*

je suis bier | 27-08-15 | 18:39

D66 en de PvdA kunnen ze toch in huis nemen ?
Wij werken wel door tot onze 70e voor deze handophouders en cultuurverrijkers terwijl onze blanke oma met schijt in d'r broek in d'r verzorgingshuis zit en ouderen hun huis moeten verkopen om zorg te betalen hier in dit achterlijke land

msgambler | 27-08-15 | 18:39

Maar als jongvolwassene Hollander wordt je net zo makkelijk teruggetrapt naar je ouders. Lekker is dat. Waarom kan dat niet voor deze lui? Of gewoon net zo lang wachten als de normale Nederlander, of gewoon terug naar je moeder in Somalië. Doei!

Hopelijk wordt de verblijfstatus van de meeste van deze lui gewoon weer teruggetrokken zodra er een verstandige overheid zit. En hopelijk neemt die overheid dan ook stappen om de linkse verraders die dit mogelijk hebben gemaakt op te ruimen uit de politiek.

Piet van het Padje | 27-08-15 | 18:38

Bestaat er in Nederland geen vrije huurmarkt? In de trant van; eigenaar verhuurt aan wie die maar wilt.
Ik woon niet in Nederland, vandaar geen idee;

provocativo | 27-08-15 | 18:37

Help me even mensen..\Ik heb er een lange werkdag opzitten, dus ik kan het fout hebben.
Hoorde ik dat nou goed bij 1 Vandaag zojuist?
Eén of andere "deskundige" verkondigt tijdens een interview dat de totale instroom dit jaar voor heel Europa uitkomt op 340.000 asielzoekers.
In het item erna wordt gesproken over 800.000 asielzoekers voor alleen Duitsland al dit jaar.
Propaganda machine van IV, of heb ik het mis?

van Nazareth | 27-08-15 | 18:37

Wat is nu het probleem, dat ze dit 'opeisen' of dat wij deze regels zo hebben gemaakt? Iemand heeft ze vertelt wat hun status is en dat er een huis voor ze geregelt wordt.
Een belofte waarvan je ruimschoots van te voren kan zien aankomen dat je zo veel woningen helemaal niet te vergeven hebt.

noerg | 27-08-15 | 18:37

Waarom hebben gemeenten geen taakstelling betaalbare woonruimte binnen afzienbare tijd te verzorgen voor de autochtone bevolking?

L. Rijk | 27-08-15 | 18:36

Ik ben het nog steeds eens met de uitspraak van de heer Janmaat.
Eigen volk eerst.

BBmetR | 27-08-15 | 18:36

@Martinspire | 27-08-15 | 18:24
Of ze nou wel of geen asiel krijgen hier, weg gaan ze geen van allen. Ze blijven allemaal hier. Ook de kanslozen. VOORAL de kanslozen.

VanBukkem | 27-08-15 | 18:35

@Sophie9985 | 27-08-15 | 18:21
Bat Bat Ye'or Eurabia

Vandenpotgepleurd | 27-08-15 | 18:35

Als je een Nederlandse student bent kan je soms jaren op wachtlijsten staan voor een betaalbare kamer, of je moet weken lang zoeken naar een bezemkast. Asielzoekers krijgen gewoon constant woningen aangeboden en uitkeringen om alles te betalen tot in den eeuwigheid.

Het slaat helemaal nergens op dat mensen die niks hebben bijgedragen een geprivilegieerde status krijgen. Deze mensen spreken niet eens Nederlands of fatsoenlijk Engels en zullen waarschijnlijk nooit netto iets opleveren voor de Nederlandse schatkast.

Studenten die later 52% belasting mogen betalen om deze migranten te onderhouden krijgen niet eens meer een basisbeurs. Dit is op de lange termijn niet vol te houden zonder dat het ten koste gaat van de welvaart van het hele land.

Pantheist | 27-08-15 | 18:35

We hebben vooral rechten!! En er zijn problemen vanwege alcohol. OOK natuurlijk de schuld van het Westen en van ons!

En nou jaaaaa, gezinnen krijgen eerder een huis dan een zieluguh alleenstaande. Nog een goede reden om ook te EISEN dat je familie over mag komen, dan KRIJG je eerder een huis.

Of zo...

klimgek | 27-08-15 | 18:34

Werk aan huis, maar dan omgekeerd is een optie, al die artsen die hierheen vluchten kunnen best in t ziekenhuis slapen. Daar is altijd wel een bedje vrij voor ze, kunnen ze meteen aan de slag ook.

Allitnil | 27-08-15 | 18:33

Normaalgesproken zijn vluchtelingen uit oorlogsgebied veelal vrouwen, kinderen, oude mensen, etc. Jonge mannen zijn vaak bezig met veroorzaken danwel bestrijden van de ellende, de zogeheten vechtende partijen. Duizenden dollars betaald voor hun reis, geld waarmee ze daar volgens mij redelijk rijk zouden zijn. Ik heb geen duizenden dollars over en ik werk me de tering. Onder andere voor de Miele wasmachine en het gratis huis van deze knakkers. Die waarschijnlijk nooit een dag zullen werken, ze hebben namelijk recht op gratis alles.

Fryske Pugilist | 27-08-15 | 18:33

@Vrije Nator | 27-08-15 | 18:30
Ik ben normaal niet zo snel kwaad of zelfs maar gewelddadig, maar het filmpje in dit GS artikel doet echt mijn bloed koken. Als dit soort onzin doorgaat dan zou het voor veel Nederlanders wel eens de laatste druppel kunnen zijn.

Netizen non Grata | 27-08-15 | 18:33

... Hoer Merkel, is de hoofdaannemer in het sloopproces van onze westerse cultuur !

Feel Real | 27-08-15 | 18:32

De politiek correcte mens heeft heel wat uit te leggen aan het nageslacht.

meneer der meneren | 27-08-15 | 18:32

Europa moet en zal kapot , er zit een systeem achter ( kan ook niet anders " Ga maar alvast US$ inslaan en wapen aandelen .

likmegaties | 27-08-15 | 18:32

Zathras | 27-08-15 | 18:30 Ram gewoon die keu door het laken, kan het rotten?

zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:32

@dubbelq | 27-08-15 | 18:21
Vergeet de smartphones niet!

G,I. Jane | 27-08-15 | 18:32

Ik lees net dat Merkel alle schuld bij de mensensmokkelaars legt. Tuurlijk zijn dat geen frisse jongens maar het is toch echt de EU die worst voorhoud met hun knuffelopvang en we zullen je nooit wegsturen mentaliteit. Zonder dat hadden die mensensmokkelaars geen werk. Straks ook bedelaars, en zelf gemaakte krotten of tentjes bij jou in de straat en alle criminaliteit die daar bij komt kijken
Ofzo2 | 27-08-15 | 18:22

Ja, wat is daarmee aan de hand. Het is nou niet bepaald zo dat die gemene smokkelaars arme onwetende Midden-Oostiërs en Afrikanen uit hun bed sleuren om ze vervolgens vol hartverscheurende taferelen de woeste zee op te sturen, zomaar voor de pret.

Dat vind ik trouwens ook zoiets, je ziet ladingen mensen zich scheel betalen voor zo'n krakkemikkig rotbootje, terwijl je voor die 8000€ vast ook wel ergens een tweedehands zeewaardiger vaartuigje haalt, helemaal voor jezelf? Helemaal in Afrika. Kunnen vrouw(en), kinderen en bejaarden ook meteen mee, wordt het vooroordeel dat het voornamelijk sterke gezonde jonge mannen zijn ook meteen een beetje bestreden.

mejuffrouw Hoedjes | 27-08-15 | 18:31

Zeg, die fris geknipte meneer met dat Bernard-Levy-Henri hemd, die uitlegt hoe het nu zit met die woningen en die vluchtelingen, tegen wie heeft die het? Volgens mij spreekt-ie een groep kleuters op schoolreisje naar het azc aan maar ik zie ze helemaal nergens, die kleuters. Raar.

robW | 27-08-15 | 18:31

Asielzoekers verdringen autochtonen van de huurwoningenmarkt. En de vedrevenen moeten er nog financieel voor opdraaien ook voor de rest van hun leven. Kan het zieker?
Het wordt tijd dat we eens een heleboel rotzooi gaan trappen op het Binnenhof. Voelen de politici ook eens aan den lijve wat ze ons aandoen.

Thunderbird | 27-08-15 | 18:31

Zelfs die naam van die eerste kerel is een steek richting ons. "Fikadu".

Vrije Nator | 27-08-15 | 18:31

@zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:29
Maar dan kunnen ze het zelf betalen...
Inschrijven, en wachten maar.
Moet de werkende, belasting betalende autochtoon ook..

Wijze uit het Oosten | 27-08-15 | 18:31

VolleZak | 27-08-15 | 18:29 Ten tijde van de bouwfraude ging het volgens de 'daders' om 'pepernoten'.

Dat is een niet zomaar gekozen vorm geweest.

zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:31

Maar geld voor een smartphone heeft dat dat tropisch wrakhout wat hier komt aanspoelen wel. En geen stom woord Nederlands spreken he, opvreter die je er bent. Dat is dan weer te veel moeite, stel je voor dat jij jouw kansen voor een baantje zou vergroten. Walgelijke parasieten.

De Ongematigde | 27-08-15 | 18:30

Zit me vreselijk op te winden, blech. Er moet zo gebiljart worden en dan gaat het niet goedkomen vrees ik :-(

Zathras | 27-08-15 | 18:30

Sjongejongejonge. Ik voorzie echt rellen zo en dan flinke rellen ook. Ik bedoel, zelfs het dociele Nederlandse volk zal een keer opstaan. Dan zal er heel wat jaren haat over policor explosief tot uiting komen. Echt, het loopt de spuigaten uit. Nogmaals deze link maar even:
cigpapers.wordpress.com/2013/10/27/th...

Vrije Nator | 27-08-15 | 18:30

huh they drink alcohol??? Moslims, alcohol of zitten daar alleen christen uit Syrie en Eritrea? Hoe deden ze dat in het thuisland dan eigenlijk met elkaar op een kluit, zonder werk en zonder eten etcc etc.

fikkieblijf! | 27-08-15 | 18:29

Wijze uit het Oosten | 27-08-15 | 18:27 Nee. Ze mogen niet werken want dan zijn ze financieel gebonden en hebben ze nóg meer recht op woonruimte.

zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:29

@Wijze uit het Oosten | 27-08-15 | 18:18
Als bij Henk en Ingrid thuis de wasmachine stuk gaat, dan kunnen ze zich waarschijnlijk geeneens een nieuwe Miele veroorloven. Dat wordt waarschijnlijk gewoon een tweedehandsje van bij de kringloopwinkel. Of een B-merk. Op afbetaling.

VanBukkem | 27-08-15 | 18:29

@Wat ik alleen serieus niet snap, is het fenomenale 'entitlement complex' dat deze mensen hebben, waar komt dat in vredesnaam vandaan?
mejuffrouw Hoedjes | 27-08-15 | 18:26
Dat zit in hetzelfde gen als het 'discriminatie', 'verongelijktheid' en 'slachtoffer' gen. Genetisch bepaald, kunnen ze echt niets aan doen......

VolleZak | 27-08-15 | 18:29

@mejuffrouw Hoedjes | 27-08-15 | 18:26
Entitlement komt overal voor en is de ziekte van deze tijd.
Zolang rap-mevrouwen nog zingen:"Gimme gimme gimme" stopt het niet.

Zathras | 27-08-15 | 18:29

Eerst de Nederlanders een huis.
Dus wij hebben geen huizen totdat ALLE |Nederlanders een huis hebben.

metagod | 27-08-15 | 18:29

Nieuwe regeling: Leer eerst onze taal en dan kan je een huis krijgen.

MarcelNederland | 27-08-15 | 18:29

Dit is aan de gang in meer landen helaas.

Disabled man told subsidized housing is for Muslims only www.thestar.com/news/gta/2015/08/26/di...

A young wheelchair user has been taken off the waiting list for a publicly subsidized apartment because he is not a member of the Muslim community that established the building

lady blabla | 27-08-15 | 18:28

Maar,
niet om het een of ander :
Zag ik in dat filmpje nou niet een groep van een jongeman of vijfentwintig rondhangen in of om een AZC ?
.
Kunnen ze om die tijd geen straten vegen, parken schoffelen, straatvuil ruimen of anderszinds nuttige werkzaamheden verrichten ?
.
Het liefst iets wat ook een inkomen genereert, maar wapperen met die handjes is ook goed.

Wijze uit het Oosten | 27-08-15 | 18:27

Het uitzicht voor iedere vluchteling moet zijn: je krijgt veilig onderdak in een AZC inclusief voeding en wellicht ook nog wel scholing. Maar je komt nóóit in de verzorgingsstaat van Nederland, geen sociale huurwoning, bijstand, huurtoeslag, zorgtoeslag of kinderbijslag voor vluchtelingen.
En altijd terug naar land van herkomst, ongeacht hoelang de oorlog ook duurt.

Duifmans | 27-08-15 | 18:27

Ik denk dat de bovenonsgestelden net zolang doorgaan tot de haat tegen de plinten klotst opdat er een fijne militie gevormd kan worden die de europesche eenwording bij ieder met de knuppel in de hersens ramt.
Het moet wel de opmaat tot wat groots zijn denk ik dan met mijn alu-hoedje op.
.
Pffft.
.
Eigen woningbezit gaat er als eerste aan. Er zal gvd eerlijk verdeeld worden zodat de -toeristen- asielzoekerts ook een fijne plek hebben om te integreren.

Zathras | 27-08-15 | 18:26

languagesoftheworld.info/wp-content/up... Nog zat plek in Siberië, en je bent er helemaal veilig van Afrikaanse massamoordenaars en bloedbaden. Ze zullen wel snakken naar eindelijk wat rust en veiligheid, ik vraag me af hoe ze hier verzeild zijn geraakt, want als je alleen je leven wilt redden ben je overal blij mee toch? Zie je wel, met wat creativiteit kom je er wel.

Wat ik alleen serieus niet snap, is het fenomenale 'entitlement complex' dat deze mensen hebben, waar komt dat in vredesnaam vandaan?

mejuffrouw Hoedjes | 27-08-15 | 18:26

Dit land is ziek, kapoet. Niet meer te repareren.

shibalnom | 27-08-15 | 18:25

Ik kan hier zo boos over worden, het helpt echter niet dus blijft het bij verdrietig.
Hoe instanties als vluchtelingenwerk en het overige zooitje in de zieligheidsindustrie het gore lef durven te hebben dit te eisen voor mensen die noch door geboorte noch door enige bijdrage aan de maatschappij voorrang moeten krijgen op geboren en getogen Nederlanders.

Clogs | 27-08-15 | 18:25

@VanBukkem | 27-08-15 | 18:19
Dat zijn de asielzoekers. Dat zijn niet de mensen waar ook asiel aan verleend is.

Martinspire | 27-08-15 | 18:24

Je hebt geen recht op woning, je hebt recht op onderdak. Dat is wat anders. Dat het dak niet van jou is, doet niets af aan het feit dat je hem krijgt. Dus zo'n gebouw waar er honderden in zitten, is ook voldoende. Waarom dit zo wordt gedaan snap ik niet, want de huurmarkt zit gewoon vol. Het is al niet betaalbaar, laat staan als je dergelijke mensen erin gaat proppen. Gewoon nieuwe woningen neerzetten waar je ze neerdumpt alvorens je ze de arbeidsmarkt en huurmarkt op gooit zodat er geen prio aan gegeven hoeft te worden. Want nu maak je het gewoon helemaal kapot voor de starter die zo'n 650 euro per maand niet kan ophoesten met zijn salaris (en al helemaal niet als ze willen dat je 4 of 5x dat bedrag verdient)

Martinspire | 27-08-15 | 18:24

Eisen? EISEN???? Je zit nu in een veilig land, zonder gevaar, je natje en droogje keurig verzorgd door de staat, en je gaat gvd wat lopen eisen? Terwijl hier in Nederland gewoon Nederlanders op straat leven, of soms van nog geen 50 euro in de maand rond moeten komen en noodgedwongen bij ouders wonen of rondzwerven omdat ze nog jaren moeten wachten tot er een huis vrij komt? Jezus... wat een ongelofelijk ONDANKBAAR uitschot!

Netizen non Grata | 27-08-15 | 18:23

Iedere ambtenaar die voor dit systeem is ,gelijk 4 vluchtelingen laten inwonen . Kijken hoelang die achterlijke dat volhouden .

fleurtje | 27-08-15 | 18:23

Arm Nederigland: weggegeven door achterlijke idealisten aan achterlijke barbaren. Ten koste van alles zullen ze ons kapot maken.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 18:23

Zathras | 27-08-15 | 18:21 Zo is dat. Nét vóór de crisis klotste het geld bij de gemeentes tegen de plinten en kochten ze grond want die zou nóg meer waard worden. En toen stortte dat kaartenhuis ineen.

zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:23

Compleet bezopen en van de pot gerukt!

Rest In Privacy | 27-08-15 | 18:23

"veelal jonge mannen"

Allemaal op het vliegtuig terug naar Afrika, is dat niet mogelijk bij de goedmenschen huisvesten; want daar hebben deze gelukszoekerts recht op en leren de gutmenschen wat plichten nou echt zijn.

HaatAth3ist | 27-08-15 | 18:23

Hij spreekt al lekker Nederlands na ruim een jaar in het land waar hij zo graag wil blijven. Leer eerst de taal, dan praten we over rechten. Alle tijd in dat AZC lijkt me.

Hoeki Oekema | 27-08-15 | 18:23

Direct het land weer uitsmijten svp!

kommabijmebinnen | 27-08-15 | 18:23

Ik lees net dat Merkel alle schuld bij de mensensmokkelaars legt. Tuurlijk zijn dat geen frisse jongens maar het is toch echt de EU die worst voorhoud met hun knuffelopvang en we zullen je nooit wegsturen mentaliteit. Zonder dat hadden die mensensmokkelaars geen werk. Straks ook bedelaars, en zelf gemaakte krotten of tentjes bij jou in de straat en alle criminaliteit die daar bij komt kijken

Ofzo2 | 27-08-15 | 18:22

Maar. Dan verkoop je toch gewoon de boot?

LibertasSimplex | 27-08-15 | 18:22

We mogen er van vinden/denken en/of een mening over hebben, die wordt niet gehoord. Nooit gedacht dat ik nog eens zou beginnen te denken aan een complot theorie omtrent dit verschijnsel...

Sophie9985 | 27-08-15 | 18:21

Pimol | 27-08-15 | 18:20 Echt waar joh? ProosTdijstraat? Alcoholisten zeker? Allemaal.

zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:21

In Zweden overwegen ze al vakantiehuisjes te confisqueren voor deze, ehhh... vakantiegangers!

Good Meuning | 27-08-15 | 18:21

De wereld is ziek en Europa is de wonderdokter. Maak me ernstig zorgen dat het een kwakzalver blijkt die de ziekte verergerd zodat uiteindelijk ook gezonde delen worden aangetast.

Rest In Privacy | 27-08-15 | 18:21

@zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:19
Keurig samengevat:-)
Schuld van de gemeentes, wie immer.
Blij dat ik mijn hut gekocht heb voor de "boom" van 99 en verder. Je zal gvd nu starter zijn. Dan ben je duidelijk het Lul

Zathras | 27-08-15 | 18:21

Je ziet het; allemaal uit Syrie!
Op de vlucht voor ISIS.

Teringlijers.

Dick Luyenlomp | 27-08-15 | 18:21

@Hans Teeuwen | 27-08-15 | 18:15

En led-tv, meubels, fietsen (die de gemeente bij de treinstations illegaal in beslag heeft genomen), zorgverzekering, kabelabonnement etc

Wat doe ik niet goed. Net een rekenmachine afgerekend voor mijn zoon. Kosten € 106,00.

*met hoofd tegen de muur gaat bonken*

dubbelq | 27-08-15 | 18:21

Proostdijstraat in Abcoude, prachtig dorp, leuk straatje met gezinswoningen met vrolijke tuinen. Maar hoe lang nog?

Pimol | 27-08-15 | 18:20

Het verschil: asielzeikers staan al na een maand te 'demonstreren', ondersteund door de linkse palestina goedgevoel maffia, terwijl nederlanders die het gelach betalen rustig 17 jaar op een wachtlijst blijven staan. Organiseren en rellen? Nee joh, dat is te vermoeiend.

A.de Knaller | 27-08-15 | 18:19

Acht jaar crisis, acht jaar waarin gemeentes als speculanten op hun grond bleven zitten. Gebouwd werd er niet want dat zou verlies op de grondprijs betekenen. De sociale woningbouw stond stil. Want dure grond en zomaar een beetje sociale woningen brengen dan niet de winst die verwacht werd door de gemeentes die ook de grondeigenaren waren.

Zo gaan die dingen.

zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:19

Gelukkig zijn het er maar 1200 per week dus waar praat je over.

VanBukkem | 27-08-15 | 18:19

Niet alleen dat huis...
Maar ook de inrichting, uitkering en Miele hebben ze sneller bij elkaar dan het een werkende, belastingbetalende Nederlandse (autochtone) man ooit zal lukken...

Wijze uit het Oosten | 27-08-15 | 18:18

Eerst maar eens een jaar of tien belasting betalen. Censuswoonrecht!

Petrus de Rewa | 27-08-15 | 18:17

Je kunt wel zien dat die jongemannen enorm vervolgd zijn in het thuisland. Maar zodra ze een Nederlands paspoort hebben gaan ze ieder jaar drie week op vakantie naar het land van herkomst. Ongezien de tyfus, allemaal!

eerstneukendanpraten | 27-08-15 | 18:17

Wat ik onbegrijpelijk vind is het nieuws van Nijmegen waar ze studentenhuisvesting gereed gaan maken voor asielzoekers... Maar er moet wel eerst even verbouwd worden en zo kan er maar de helft van het aantal mensen wonen dan studenten...

Als het goed genoeg is voor onze studenten, dan is het goed genoeg voor asielzoekers!!!!!

Nu moet men doorpakken en van die prefab containerwoningen maken. Kan makkelijk. Maar ze moeten geen sociale huurwoningen voor vluchtelingen gaan inrichten. Pas als ze hier minimaal 5 jaar werken/ of 10 jaar wonen.

De Treinende Rechter | 27-08-15 | 18:17

De schaamte voorbij.

ja,diedus! | 27-08-15 | 18:17

Met een Miele erbij!

Hans Teeuwen | 27-08-15 | 18:15

In de herhaling:
Troonrede 1951:
"In verband met de snelle bevolkingsgroei is naast de industrialisatie toeneming van de emigratie zeer gewenst. Zij vertoont reeds een sterk stijgende lijn. Met het oog daarop dient de organisatie van de emigratie te worden verbeterd, mede door regeling van de samenwerking tussen het Rijk en daartoe gedigende maatschappelijke organisaties. Een daartoe strekkend wetsontwerp is bij de Staten-Generaal ingediend."
Toestand 2015:
Onze industrie is naar het buitenland en de immigratie is gierend.
En er is nog geen zweempje van een beleid.

gentle giant | 27-08-15 | 18:15

Kunnen ze die huur niet gewoon steeds hoger maken, zolang de mensen er zitten?

Als je na veeel jaren nog steeds niks beters kan krijgen, jammer dan, kans gehad, de volgende is aan de beurt.

Bitterkoekjesvla | 27-08-15 | 18:15

Naar huis vluchten is ook een optie.

zeg maar jansen | 27-08-15 | 18:14

Nederland gaat niet kapot, Nederland IS kapot!

eerstneukendanpraten | 27-08-15 | 18:13

Het nadeel van rechten is dat iedereen voor het gemak de bijbehorende plichten vergeet, jammerrrrrr

Zathras | 27-08-15 | 18:12

Asieleisers

Mastermattie | 27-08-15 | 18:12

De enige manier om deze waanzin te stoppen is in het stemlokaal.

Maarja. Eenmaal dat rode potloodje in de hand worden toch weer de verkeerde keuzes gemaakt.

Willianus Wortelus | 27-08-15 | 18:12

"Vluchtelingen eisen huis"

Ongezien weg er mee.

Kaas de Vies | 27-08-15 | 18:10

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen