achtergrond

Geenstijl

Tijd voor fanmail!

Volgende keer blaf ik niet!Hallo redactie, Wat jullie over Wesley hebben geplaatst slaat echt helemaal nergens op, jullie moeten eerst eens even naar jullie zelf kijken in plaats van zo'n jongen helemaal af te kraken alleen maar omdat hij van het nederlandse lied houd, jeetje zeg laat Wesley gewoon in zijn waarde, als jullie tenminste weten wat dat inhoud, volgens mij helemaal niet.
Er zijn genoeg mensen die van nederlandstalige muziek houden dat jullie dat niet doen moeten jullie helemaal zelf weten en anders licht ik Wesley wel even in over hoe jullie hem zwart zitten te maken onthoud dat heel goed. Ik weet ook zeer zeker dat er ontzettend veel mensen zijn die er zo over denken, ik niet alleen. Voor ons als fans staat Wesley met stip bovenaan en mijn emailadres prive houden aub anders komen jullie er nog wel achter. Geen vriendelijke groet,
Marian

Lieve Marian,


Ik ben bang dat je het niet helemaal begrepen hebt. Alvorens het artikel over Wesley geplaatst werd hebben wij uiteraard een grondig zelfreflectie groepsgesprek gehad. De conclusie hiervan was als volgt:

  • Fleischbaum moet minder roken en vroeger naar bed
  • Hoxha moet minder roken en van kleine meisjes afblijven
  • Chileen moet minder vaak op de schietbaan hangen en meer roken
  • Lijkie moet wat vaker in het zonnetje komen
  • Brt moet zijn unibrow laten epileren
  • Joris moet minder tijd verspillen aan het beantwoorden van mail van domme mensen.

De volledige notulen zijn vanzelfsprekend op verzoek verkrijgbaar, maar dit is in eerste instantie om aan te geven dat wij ook slechts mensen van vlees en bloed zijn (Fleischbaum daargelaten). Wij zijn niet perfect en zijn ons daar ook bewust van.


Een andere misvatting is dat wij niet van Nederlandstalige muziek houden. Ieder redactielid heeft de verzamel-cd van Nico D (wie kent hem niet) als vaste prik in de cd wisselaar en op redactieborrels klinkt standaard Hazes uit de speakers.


Maar toe, wees een goed mens en vertel niet aan Wesley dat wij over hem geschreven hebben. Wij hadden namelijk gehoop dat het hem niet zou opvallen dat er vandaag enkele duizenden bezoekers op zijn site kwamen in plaats van de gebruikelijke 11. Als hij erachter komt zou hij nog wel eens boos op ons kunnen worden, en dan zijn de poppen aan het dansen!


Kusjes, Joris


p.s. We hoeven niet achter je e-mail adres te komen, dat hebben we al.


p.s. 2 Als Wesley bij jou op 1 staat (met stip nog wel), wie staat er dan op nummer 2? En nog erger, welke artiest staat er onderaan de lijst?


marian wrote:


komen jullie nog wel achter dan want wesley krijgt dit dus wel van mij en andere fans te horen en samen met wesley spannen wij een rechtzaak tegen jullie aan daar kunnen jullie op rekenen en hou jullie members maar eens goed in de gaten want als ik erachter kom dat de site van wesley of van andere gekraakt word komen jullie er dus helemaal wel achter want dan stellen wij jullie ook daar aansprakelijk voor want jullie hebben dit uitgelokt


Lieve Marian,


Oh nee toch! Geen rechtzaak!


Jij weet net zo goed als wij dat een simpele site als GeenStijl nooit kan opboksen tegen de ontzettend dure advocaat die Wesley met zijn gigantische inkomen zal inhuren.


Gewoon even uit nieuwsgierigheid, op het overtreden van welke wet wil je ons precies aanklagen? En als je een beetje op de hoogte bent van privacywetgeving weet je dat het voor ons nog veel illegaler is om onze bezoekers te bespioneren.


Daarnaast... Een site van Wesley of van andere(n)? Wil je GS nu opeens verantwoordelijk houden voor elke defacement die op internet plaatsvindt? In dat geval wens ik je erg veel succes met het verzamelen van de bewijslast.


Stuur ons een mailtje als het gelukt is.


Kusje, Joris

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.