Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Save the planet. Steriliseer de mensheid

Verboden voor kinderenLeuk volk, Australiërs. Kurken bengelend aan de hoed, vechten met kroko's en driemaal daags een kilostuk rundvlees op de barbie. Helemaal leuk zijn Australische wetenschappers die het goed voor hebben met de wereld. U weet: wij gaan er allemaal aan. Er zijn te veel mensen op deze aardbol die door oliemaatschappijen wijsgemaakt worden dat ze allemaal een auto moeten hebben, waardoor globaal alles opwarmt waardoor zeespiegels stijgen. Verlichte geesten zeggen dan, verhoog de accijns op brandstof dan kunnen die arme sloebers tenminste niet de weg op. Weer anderen zeggen: loonmatiging voor zwervers. Aangezien 98% van de mensheid arme sloeber is, zou dat moeten werken. Maar nu is er een Australische neurochirurg met een veel betere oplossing. knip de zak eraf!

Reaguursels

Inloggen

@Ogami Itto
niet dat ik voor het uitdunnen van arme mensen ben(wel moslims maar dat is omwille van hun godsdienst/mentalitieit) met negers heb je bv veel minder problemen dan moslims, maar dat is een andere discusie. maar de argumenten waar je mee afkomt zijn cliches dat niet kloppen. bijna alle auto's ter wereld worden in westerse landen geproduceerd(china en zo zijn eigelijk ook westerse landen en mensen zijn daar niet bruin...) en om de wegen en zo te onderhouden hebben we genoeg "eigen" werkvolk. alleen eerst werkloosheids uitkeringen beperken in tijd, 6-12 maand bv. wij kunnen onze levensstandaard zonder problemen hoog houden zonder externe arbeid, lang leve de industializatie.

defender | 15-12-06 | 13:43

De mensheid gaat ten onder zijn eigen succes.
Wij zijn het slimste diersoort en spelen het spel 'Survival of the fittest' het best. En zullen dus waarschijnlijk binnen 100 jaar all diersoorten die groter zijn dan een insect wel uitroeien...
Als er niet gauw zoiets als een virus komt die ons allemaal steriliseert, en voorkomt dat we ons voortplanten, zal het niet lang meer duren of we zijn met zovelen dat er oorlogen gevoerd zullen gaan worden over water ipv olie. Er wordt in het artikel gesproken over een maimum van 2 miljard inwoners die onze planeet kan hebben, We gaan met zijn allen lachend richting 50.
Echt. Onze planeet zal vergaan door ons eigen succes... Jammer.

copy to dev null | 15-12-06 | 02:37

Zak er af ??? Zak er overheen is een beter alternatief (Sint Nicolaas uitgezonderd).

nadenkeniseenkunst | 14-12-06 | 23:17

HOE MEER ZIELEN, HOE MEER VREUGD.

guru? | 14-12-06 | 21:04

@Ogami
En toch maak ik me drukker over het feit dat er nog steeds geen edit knopje is hier dan over nou ja laten we zeggen het overtollige deel der wereldbevolking.

Beasjt 669 | 14-12-06 | 19:38

-weggejorist-

blijhoofd | 14-12-06 | 18:41

Het is bijna misselijkmakend hoe sommige mensen hier reageren. "Eerst al het bruine volk uitroeien." Stoere praat, maar dat durf je alleen op internet te zeggen. Noem mij pauper in mijn gezicht en ik breek het jouwe, maar dat durf je toch niet te zeggen.<br>Wat deze mensen missen is dat het ook gaat om de levensstandaard die te hoog ligt. Ja, in Afrika zijn veel te veel mensen voor het gebied en de beschikbare voorzieningen. Echter, de westerse wereld en ook de zogenaamde niet-paupers verbruiken meer dan er opgebracht kan worden. Voor 6 miljard mensen verbruiken wij te veel voedel, energie, we maken te veel natuur kapot. Als je alle arme en bruine mensen wilt uitdunnen houd jij met je Hummer die je oh-zo-graag wilt niets over, want wie zet hem in elkaar? Wie harkt je tuin van 70 vierkante meter bij? Wie onderhoudt je wegen?<br> De enige manier om menselijke extinctie af te wenden is om de wereldbevolking te halveren, iedereen, elk land. Dan gaan wij echter nog steeds op dezelfde voet verder dus het is uitstel van executie voor misschien een paar honderd jaar.<br><br>We verbruiken simpelweg te veel grondstoffen en wij zullen eraan ten onder gaan want zelfbeheersing ligt niet in de menselijke aard.

Ogami Itto | 14-12-06 | 16:24

Tja en laat sterilisatie nu net 2 jaar geleden door onze gristenvrienden uit het ziekenfonds zijn gehaald.

3*links=rechts | 14-12-06 | 16:12

Achteraf gezien klinkt dit beter: ....... sociale druk die altijd een strontvervelende drang met zich mee brengt om tegen de wil in kindertjes te MOETEN zogen en baren

Hannalore | 14-12-06 | 15:57

En volgende week de duistere natte dromen over Charles Darwin.... Jippie.! Maar het mag gezegd worden, die John Reid heeft leuke ideeën. Tuurlijk, dat I.V.F. gedoe mag best wel stoppen, het komt ons goed uit dat niet iedereen in staat is kinderen te krijgen. Dus, wat is het probleem.? Daarom lijkt het mij beter dat degene die om welke reden dan ook niet op een natuurlijke wijze een kind kunnen produceren, leren accepteren dat zij zonder nakomelingen door het leven gaan. Ach, niet krijgen wat je eigenlijk wel wilt moet beter worden geaccepteerd.

Probleem nummer twee, en daar rept John Reid niet over, is de sociale druk die altijd een strontvervelende drang met zich mee brengt om tegen de wil in kindertjes te zogen en baren. Ooit werd ik voor 'kutwijf' uitgemaakt omdat ik zwangerschap nu eenmaal niet wenselijk acht. Laat dat eens ophouden.!

Hannalore | 14-12-06 | 15:53

@kapoerewiet
waren meeste vrouwen maar zoals jij, niet naif links en geen last van die hormonale drang om per se kinderen te hebben. wereld zou er veel beter uitzien. maar ja, nog effe en het is WW3 en dan is bevolking direct uitgedunt. alleen hopen dat er geen of heel weinig nukes worden gebruikt, anders is de natuur ook voor heel lange tijd om zeep.

defender | 14-12-06 | 15:35

doe ff normaal, steriliseren? dan leeft er straks niemand meer? wat n debiele flikker

en waarom is dit gvd nieuws, laat s wat horen over dat 12jarige meisje, das pas nieuws, apekonten

homeau | 14-12-06 | 15:24

@.HerNihilist 14-12-06 @ 14:17
"Mijn vraag en antwoord spel met Groen-links georienteerde personen:
Heeft u kinderen of bent u van plan ze te nemen? Hoe haalt u in het hoofd om over milieu te praten..."

Ik kan uit ervaring spreken. Wat je krijgt is een verbaasd gezicht. Dan komen de archumenten van vergrijzing etc. Mijn antwoord is dat dat een egoistische gedachte is om het eigen pensioen veilig te stellen en is in feite uitstel van executie. Dan draaien ze zich om en beginnen met iemand anders een nieuwe discussie, het liefst over hun kinderen.

M.a.w. het is inderdaad tijd voor rechts groen.

ambtenaartje | 14-12-06 | 15:05

@hernihilist.Al die linkse partijen hebben allemaal een dubbele agenda.Komt nog bij dat ze totaal onbetrouwbaar zijn.

kruisridder | 14-12-06 | 14:23

@Der Lehrer 14-12-06 @ 11:21

Je bent wel een typisch nederlandse leraartje: rekenen, lezen en schrijven beheers je niet. Nederland behoort slechts tot de economische midelmaat als je het totale nationale inkomen bekijkt. China, Japan, India, Zuid Korea, en zelfs Thailand hebben een groter Nationaal Inkomen; kortom vela landen, die jij met een pennestreek van tafel wil vegen. Ik denk dat je niet verder in de wereld hebt gekeken dan je eigen achtertuin.
Nu kan je wellicht tegenwerpen, dat je per hoofd van de bevoling moet kijken, maar daar plijt geen argument voor. Waarom niet per ijsbeer bijv. of per krokodil.

Satan Loves You Too | 14-12-06 | 14:23

@De Provinciaal 14-12-06 @ 11:26
Ik denk er precies zo over

Hoe is het toch MOGELIJK dat mensen geen verband leggen tussen overbevolking en milieuvervuiling in bepaalde kringen

Mijn vraag en antwoord spel met Groen-links georienteerde personen:
Heeft u kinderen of bent u van plan ze te nemen? U bent een van de grootste milieuvervuilers die ik ken. Reken de benodigde natural-resources maar eens uit. Kunt u mij garanties geven voor het gedrag van komende generaties? Hoe haalt u in het hoofd om over milieu te praten...

Daarna word het stil aan de overkant...(of heel heel erg kwaad)

Vooral als ik begin over het nuttige werk dat een Tsunami in het kader van de overbevolking op aarde heeft verricht. Laat de natuur haar gang gaan was toch een Groen-links motto antwoord ik dan... Nog kwader....

.HerNihilist | 14-12-06 | 14:17

Ik ben grijs, dus wil en kan niet meepraten over geboortebeperking. Maar het idee om ouderen uit te sluiten van gezondheidszorg is eigenlijk een uitstekend idee, mits.....
1. De overheid zich niet langer bemoeid met de gezondheidszorg,
2. ziekenfonden en premies ziektekosten worden opgeheven,
3. Apotheken gewone winkels worden, waar je zonder recept kan kopen,
4. De drionpil vrij verkrijgbaar is oor ouderen
5. Iedere vorm van prijsafspraken, kartel- en monopolipraktijken worden bestraft met levenslange gevangenisstraf.

Satan Loves You Too | 14-12-06 | 14:05

Als je kijkt naar de demografische cijfers dan zie je dat sloebers van een bepaalde afkomst meer kinders maken. Mocro's met 10 kinderen. Anti's die overal kinderen maken bij tienermoeders ga maar door.
Mensen met een uitkering moet je verbieden om kotters te maken. Wanneer je gezin draait op subsidie heb je geen recht om kinderen te maken. Iedereen mag maar 2 kinderen maken mits je daar het geld voor hebt. Mensen met borderline en andersoortige afwijkingen mogen geen kinderen maken. Mensen met een te laag IQ ook niet. De wereld wordt steeds verder geautomatiseerd. In de toekomst zullen we ook minder dom volk nodig hebben.

Dat de wereld te klein is voor verdere groei is een feit waar niemand om heen kan. Globaal moeten beslissingen genomen worden om de groei in te perken.

Ik ben voor sterlisatie en executie van moordernaars en verkrachters die ook energie bronnen opslurpen in hun luxe gevangenissen.

TheDevilMadeMeDoIt | 14-12-06 | 13:38

rechts groen (niet groen rechts, daar zitten ook blut und boden kleuters tussen), spring maar achterop. Het negeren van milieuvraagstukken door rechts
heeft ze de meerderheid gekost.
Laat je horen,overal en altijd.

bejaarde op brommer | 14-12-06 | 13:27

Ze hebben gewoon gelijk en iedereen weet dat,er zijn teveel mensen op de wereld,er is geen balans meer.Wij maken alles kapot.En het vreemde is dat je de politiek er nooit over hoort.Als ze nu eens beginnen met het propaganderen van kleine gezinnen.En uitleggen dat grote gezinnen jaren 60 of middeleeuws is.Maar ja dan zit je nog met een miljoen moslims die er maar op los neuqen(en dan spreek ik alleen nog maar over NL)

kruisridder | 14-12-06 | 13:01

The precepts of the Abrahamic religions, Judaism, Christianity, and Islam represent the quintessential perversion of the human mind. They must be abandoned and the notion of the sanctity of human life must be subjugated to the greater sanctity of all life on Earth.

Gelukkig zijn er ook nog andere religies in deze wereld!

Church of Euthanasia
www.churchofeuthanasia.org/
An organization that advocates radical action to control the global population.

.HerNihilist | 14-12-06 | 12:59

Ach de natuur lost dat wel op. Komt over een tijdje wel weer een nieuw virus, of een bestaand virus muteert, en die roeit dan 1/3 van de bevolking uit en dan kunnen we weer rustig verderfokken.
.
En anders drukken we toch ergens op de grote rode knop en word er een wmd gelanceerd die weer voor een leuke reactie zorgt bij de onvanger die opzijn beurt weer zijn wmd enz enz enz.
.
Obligatory Human Distruction

Sjaak666 | 14-12-06 | 12:54

Niets op aan te vullen @geytennöker.. Helaas heb ik al mijn halve leven geroepen dat we muren moeten bouwen.. tevergeefs.Ik kom zelfs mensen tegen die zeggen dat misschien wel de tijd en ruimte voor de andere rassen is gekomen... dat moedertje natuur dat zo gepland heeft.

de grote Anti | 14-12-06 | 12:49

Het blanke ras verdwijnt toch van de planeet als het ligt aan de eigen voortplanting. Stel dat je een muur bouwt om amerika en europa en alle minderheden steriliseert (ja, STEL) dan gaat de bevolkingsgrootte vanzelf terug naar een optimaal niveau.

Het zijn de achterlijke kudtlanden en de mensen die daar uitkomen die zorgen voor de bevolkingsgroei. Laat dat nu eens gezegd worden in plaats van die brave mensen die drie kinderen per gezin hebben aan te zeiken.

geytennöker | 14-12-06 | 12:44

Ik bedoel, ik zet ook geen kind op de wereld.
Verbeter de wereld, begin bij jezelf!

Von | 14-12-06 | 12:43

@Von
Ook Nieukerke heeft gelijk. Het is de laatste jaren de norm geworden om in eerste plaats de opzichter en dan pas de dader de schuld te geven. Zie ook Screbrenica en de burgeroorlog in Irak.

kapoerewiet | 14-12-06 | 12:41

@synchronicity 14-12-06 @ 12:36
Mmmm... je bedoeld we zijn net konijnen? De natuur zet het vanzelf wel recht?
Oh okay, dan hoeven we niets te doen :-)

Lafayette | 14-12-06 | 12:38

@ambtenaartje 14-12-06 @ 12:17

Daar zeg je zo wat. Ik heb gestemd op de PvdD, omdat ik na aandachtig lezen van hun programma begreep dat zij er het dichtste bij in de buurt kwamen - geen menselijk slachtofferdenken, maar wel hart voor het milieu. Maar het is het toch niet helemaal. Groen Rechts, ik hoor meer mensen roepen om zo'n partij.

kapoerewiet | 14-12-06 | 12:37

Dames en heren, maakt u geen zorgen... het aantal wereldbewoners zal spoedig vanzelf gaan dalen. Daar zijn geen maatregelen voor nodig, dat gaat allemaal vanzelf. Gelul? Nou echt niet!

Olie zorgt voor goedkope en overvloedige energie. Binnen een aantal jaren mag een piek worden verwacht in de extractie van olie uit de aarde. De behoefte blijft echter gewoon groeien en behoefte en aanbod gaan steeds verder uit elkaar lopen waardoor de prijs zal stijgen. Die zal blijven stijgen en alternatieven zullen blijken niet toerijkend te zijn.

Gevolg: ALLES wordt duurder en duurder en voor velen worden vrij primaire zaken al onbetaalbaar. Voor velen zal dat ook voeding inhouden en dan ga je dus dood. Je kunt ook dood gaan omdat er oorlogen uitbreken door het zo lang mogelijk in stand houden van de olie toevoer en volken die op drift raken omdat ze geen eten hebben. Je kunt ook dood gaan omdat er forse sociale onrust zal ontstaan binnen een land als Nederland. Als jij te eten hebt en een ander heeft honger, dan komt hij het gewoon van je afpakken.

Doom scenario? Nou schiet er maar gaten in zou ik zeggen...

synchronicity | 14-12-06 | 12:36

Usagi 14-12-06 @ 12:17 Dat is onzin. Droogtegebieden en hongersnoden zijn er altijd geweest. In de middeleeuwen waren er in europa ook hongersnoden als de oogst mislukt was. Ze kwamen toen alleen niet op televisie.

Vogelbeest | 14-12-06 | 12:36

ff denken... als ik denk aan een gebied met een ENORME bevolkingsaanwas, kom ik toch bij de Palestijnen uit... Ook voor dit probleem ligt de oplossing in het Midden-Oosten ;)

gimiller | 14-12-06 | 12:32

Hij heeft he-le-maal gelijk!! Als ik weer zo'n bijstandstype 5 telgen door de supermarkt zie slepen denk ik ook: daar moet het mes aan te pas komen. Hoe kan je de wereld opzadelen met zoveel nieuwkomelingen.

Ik stel voor dat we beginnen om (net als fluor in water) we sterilseren via het eten.

Zieke Hond | 14-12-06 | 12:29

Als er vanzelf teveel mensen komen, komt een oplossing ook wel vanzelf.

Jan Passant | 14-12-06 | 12:25

ROTFLMAO = Rolling Over The Floor Laughing My Ass Off
Ofwel te gebruiken wanneer iets zeer grappig is. Een beetje een overdrijving van de akorting LOL (Laughing Out Loud), alhoewel lol ook gewoon een Nederlands woord is.

the_Tzar | 14-12-06 | 12:24

Ik ben ervoor gewoon iedereen boven de vijfendertig af te maken :-)

Willy Vanilly | 14-12-06 | 12:23

Ach, op een dag zal vanzelf de wal het schip keren. De rijke en sterke landen zullen deze overlevingsstrijd vanzelf winnen omdat ze nu eenmaal rijk en sterk zijn. Een punt van zorg: de immigratie zal uiteraard nog sterker toenemen, dus de linkse minderheid is ons nu al aan het vernietigen van binnenuit

BASinnic | 14-12-06 | 12:22

ik ben voor een kinder bewijs. Je mag alleen kindjes neuqen al je kan aantonen dat je in staat bent om een kind te verzorgen. Iedereen dus verlplicht aan de anti conceptie en alleen na een uitvoerige screening kinderen baren.

Keyzer_Soze | 14-12-06 | 12:21

Der Lehrer 14-12-06 @ 11:21

Betweterig pisvlekje

Dr. Nase | 14-12-06 | 12:21

hulde.

beginnen met iedereen die seau praet.

mmduz | 14-12-06 | 12:21

@kapoerewiet 14-12-06 @ 12:05
Waar kan ik lid worden?

ambtenaartje | 14-12-06 | 12:17

De man heeft gelijk. Zo'n beetje alle ellende op deze planeet (honger, oorlog, milieuvervuiling etc.) heeft één en dezelfde oorzaak: overbevolking. Ik sta er zelfs van te kijken dat niemand daar iets over zegt, terwijl het zo ontzettend voorde hand ligt. Meer dan vier kinderen krijgen terwijl je dondersgoed weet hoe deze planeet er aan toe is is gewoon een misdaad tegen de aarde en de welvaart van de mensheid.

Usagi | 14-12-06 | 12:17

Ik wacht op een nieuwe oorlog of fijn virus... dat brengt de populatie wel weer wat naar een lager getal.. werkte in het verleden prima

pwman | 14-12-06 | 12:12

@lara 14-12-06 @ 12:05
Bedankt voor de link. Ik neem aan dat Femke voorzitter is van deze stichting (not).

ambtenaartje | 14-12-06 | 12:12

De positieve reacties laten zien dat de tijd werkelijk rijp is voor een rechtste milieupartij. Eentje die het slachtofferdenken uit het programma schrapt, want inderdaad, het knuffelen van snel aanwassende bevolkingsgroepen is niet te verenigen met een groen beleid.

kapoerewiet | 14-12-06 | 12:05

Daar ben ik het helemaal mee eens, de wereldbevolking moet met de helft terug. En nederland moet ook terug naar 10 miljoen inwoners zie www.tienmiljoen.nl/

lara | 14-12-06 | 12:05

sorry , te veel letters.

-edit: spamhoer reaguurdernaam- | 14-12-06 | 12:03

@MuppetNL 14-12-06 @ 11:49
Bedankt... wist ik dus niet he.......

harlemglobetrotter | 14-12-06 | 12:03

Violator[xL] 14-12-06 @ 11:26
Jij hebt het echt niet begrepen. Wat is je opleiding? Kun je vooruit denken? Pleeg anders maar meteen zelfmoord, als je jezelf als probleem betitelt. Hippie. Hoe meer geld je hebt, hoe meer kinderen je mag. Weg met de proletariërs (in de letterlijke betekenis van het woord)!

Der Lehrer | 14-12-06 | 12:02

De man heeft gewoon gelijk. De theorie dat rijke landen eerst moeten inleveren zal wel zijn geinspireerd door zijn angst om voor racistische nazi te worden uitgemaakt. Natuurlijk moet het wereldwijd gebeuren. Wat mij betreft worden enkele generaties vrouwen preventief gesteriliseerd (wil best als eerste in de rij, hoor) en als je dan zo'n sterke kinderwens hebt, adopteer je toch een kansarm kleintje> Het moet maar eens uit zijn met de hypocrisie van de Femke Halsema's, die er luierverslindende tweelingen uitkakken alsof het niets is!

kapoerewiet | 14-12-06 | 12:01

@schuifpuzzle
Dank u, dank u....

kapotte_stofzuiger | 14-12-06 | 11:59

de planeet redden, ja ik weet het niet hoor... het interesseert met niet zo eigenlijk.
Je mag niet een mooie grote SUV rijden omdat die zoveel verbruikt, maar als je je kinderen veilig wilt hebben is alleen een tank veiliger dan Hummer. maarja dan moet je weer 12.500 € voor neertellen als je die op een kenteken plaat wilt hebben....

en ja, boomknuffelaars.

7. TreeHugger 11 up, 24 down

One who is out of touch with reality,a person obsessed with the unimportant, and ungrateful.a hippie, a naturalist,a fanatic.

Erica Nelson, Maegen Galie

MuppetNL | 14-12-06 | 11:59

@ de grote anti.
dan is het toch niet zo schokkend? ik had op mijn 8e ook nog nooit een condoom gebruikt.

vonkelwijn | 14-12-06 | 11:57

@de grote Anti 14-12-06 @ 11:50

Scheisse, dat is 0,8 kind. Hoe wilt u dat doen? Alvast de armpjes eraf halen?
Of bedoelt u 4 tot 5 kinderen? Dan bent u weer erg genereus. Versta uw punt niet zo.
PB

B.v.Leipebiesterfeld | 14-12-06 | 11:56

@ruitjes-
Ja echt,het was een +/- 8/9 jarig negertje die dat zei..

de grote Anti | 14-12-06 | 11:55

@apiens Speciaal
dat kwam omdat er nog steeds geen edit knoppie is om je comment te verbeteren.

Beasjt 669 | 14-12-06 | 11:54

@de grote Anti 14-12-06 @ 11:50
Ben je niet ergens een cijfertje vergeten in je vorige post?
8 jarige jongen / condoom?

ruitjes-14159 | 14-12-06 | 11:53

Iedereen die meer dan 4/5 kinderen krijgt de zak afknippen.. Ja,dan hoeven we niet perse de hand in eigen zak te steken.
Hippies snappen het eg niet.. laatst hoorde ik een 8 jarig Afrikaantje vol trots zeggen dat hij nooit een condoom gebruikt.*kots* En met een grote grijns flapte hij er ook nog even uit dat hij laatst een jongen had neergestoken.
.
Steriliseren die junglebunnies. (o.a.) Dan komt het vast wel goed met onze 2.4 kinderen per gezin.Elke dag proberen 'ze' ons wel een schuldcomplex aan te praten..'Aint gonna work anymore,you bunch of treehuggers! F*ck off.

de grote Anti | 14-12-06 | 11:50

@ harlemglobetrotter 14-12-06 @ 11:47

Rolling over the floor laughing my ass off

MuppetNL | 14-12-06 | 11:49

Goed idee, in plaats van de voorhuid eraf de ballen eraf...............

Dr Lector | 14-12-06 | 11:49

De man heeft volkomen, maar dan ook volkomen gelijk.

Rietdekker | 14-12-06 | 11:49

Niets nieuws onder de zon. In China doen ze dit al jaren: één kind per gezin. Moet je niet meer zeiken over het aborteren van een hazenlip.
Neo-Nazi's weten wel raad met de selectiecriteria, en we sturen Verdonk met de prikpil de kansenbuurten in.

2016 wordt dan een white Christmas, ook al ligt er dan nergens meer sneeuw!

B.v.Leipebiesterfeld | 14-12-06 | 11:48

Sapiens Speciaal 14-12-06 @ 11:44

Volgens zijn het 2 verschillende comments.

krommeteen | 14-12-06 | 11:47

@schuifpuzzle 14-12-06 @ 11:37
WTF is ROTFLMAO???

harlemglobetrotter | 14-12-06 | 11:47

Zolang nog steeds 70 procent van de wereldpopulatie denkt dat de
beste pensioengarantie bestaat uit een nest van minstens tien keauters
zal de wereldpopulatie exponentieel blijven toenemen en op zeker moment
is de rek er wel uit bij planeet aarde.

ruitjes-14159 | 14-12-06 | 11:44

@ Beasjt 669

Jahaa. Van die eikels die alles twee keer opschrijven en niet weten dat het even duurt voor je je eigen overbodige reactie terugziet. Kejje die soms?

Sapiens Speciaal | 14-12-06 | 11:44

Het nut van bestaan opgeven voor het mogen bestaan, daar komt het eigenlijk op neer. Meneer is neurowetenschapper. Dat maakt hem op dit vlak net zo kundig als de gemiddelde GS-reaguurder, alleen een stuk gevaarlijker omdat meneer een bepaalde standing heeft, bepaalde kringen luisteren naar hem als individu. En zoals altijd mogen diegenen die er het best voorstaan op globaal niveau het meest bloeien voor hen die dat niet zijn. Dit alles in het kader van sociaal denken. Meneer had in NL waarschijnlijk SP gestemd.

Waar komt toch dat idee vandaag dat eenieder gelijk moet zijn op alle fronten, teneinde de samenleving, ja zelfs de globale leefbaarheid, zoveel beter te maken? Variatie is de spijs des levens, ook vwb de verschillen tussen mensen en bevolkingsgroepen.

Vreselijk dat er gebieden zijn op de wereld waar kinderen arm en hongerig zijn, maar geen enkele Novib van deze wereld hoor je ooit over geboortebeperking. Wel geld inzamelen, heel veel geld, voor zakken rijst en melkpoeder (waar je zonder water geen FUCK aan hebt). Ik ben heel blij dat ik in een welvaartsland ben geboren, maar kan er niets aan doen als anderen dat niet doen, net zo min dat zij er wat aan kunnen doen dat ik ben wie ik ben.

Dus kap nu eens met dat overcorrecte gelul van gedwongen solidariteit met minder bedeelden en laat mensen eens naar zichzelf kijken. Dwangregelgeving van dit soort linksdraaiende idioten is wel het laatste wat de wereld nodig heeft. Want uiteindelijk is de conclusie altijd hetzelfde: MENSEN zijn slecht voor de wereld. De laatste mens die ooit komt te overlijden is waarschijnlijk een uberlinkse kudtactivist als John Reid. Met een glimlach op het gezicht zal hij zijn laatste adem uitblazen, de laatste gedachte zijnde dat de aarde eindelijk is gered.

Tobus | 14-12-06 | 11:42

Er zijn niet zozeer teveel mensen alswel teveel van de verkeerde soort.

Beasjt 669 | 14-12-06 | 11:41

Er zijn zozeer teveel mensen alswel teveel van de verkeerde soort.

Beasjt 669 | 14-12-06 | 11:40

@De Provinciaal 14-12-06 @ 11:26
Hé! Iemand die er precies zo over denkt als ik! Ik ken erg veel linkse milieumensen en met hun kun je inderdaad niet praten over rigoreuze maatregelen als dit. Wat mij betreft staat geboortebeperking eenzaam bovenaan de lijst van meest effectieve milieumaatregelen.
Tegen mij zeuren ze dat ik het licht niet uitdoe als ik wegga maar als ik in mijn leven verder geen kinderen neem ben ik over een halve eeuw opgehouden met roken, terwijl zij met hun bakfiets vol met koters over een halve eeuw (dan zijn die kindjes alweer bijna oma/opa) zichzelf hebben vertienvoudigd.

ambtenaartje | 14-12-06 | 11:38

@ kapotte_stofzuiger 14-12-06 @ 11:31

MEGA ROTFLMAO.
voor een kapotte stofzuigert ben je best scherp ...

schuifpuzzle | 14-12-06 | 11:37

joodrunner.... oke maar doe het dan alleen bij de turken en marrokanen enzo... lijkt mij tenminste het meest logische. red je de planeet en de criminaliteit gaat met een goeie 70 % omlaag.

MuppetNL | 14-12-06 | 11:37

wat is er mis met weekmakers in vibrators?

the_Tzar | 14-12-06 | 11:36

Ik herinner me op eens die vrouw van Jort Kelder (die met die kleine tetten) die in het programma op televisie over de tsunami ramp, het positieve belichtte van de zaak.

De StoorZenDer | 14-12-06 | 11:33

"... populations that have the biggest per capita ecological footprint live in the United Arab Emirates, Finland, Kuwait..."
Ik zeg niets, helemaal niets.

kapotte_stofzuiger | 14-12-06 | 11:31

De wereld ies Kaputt. Hyves is het beste Blog van 2006, links heeft ongezien de macht gegrepen en het enige dat ons rest is emigratie naar verweggistan.

053 | 14-12-06 | 11:31

Volgens mij moet t zijn: simpel-en-zielig-site.....

harlemglobetrotter | 14-12-06 | 11:30

"australia cannot support more people" Het is GVD zowat het dunst bevoltke land ter wereld. Met een beetje irrigatie kan de hele wereldbevolking op australie leven.

Vogelbeest | 14-12-06 | 11:28

-weggejorist-

Violator[xL] | 14-12-06 | 11:28

@ simpelezielensite: Flikker jij even lekker een eind op lutser.

Armageddon | 14-12-06 | 11:27

@ harlemglobetrotter 14-12-06 @ 11:21
@ Traag 14-12-06 @ 11:22
Ik had niet verwacht dat er naar mij geluisterd werd. Heb dus gisteren de hele dag in de bibliotheek National Geographicboeken doorgenomen om naar negerinnetietjes te kijken.

Teen | 14-12-06 | 11:27

Zie dan de hoofdredacteur Straatmagazine, want een koorbal!

Hakbarrr | 14-12-06 | 11:27

@krommeteen 14-12-06 @ 11:23
Met aids komen we al een stukje op gang.
Als iedereen homo wordt is de mensheid binnen 1 generatie uitgestorven.

ambtenaartje | 14-12-06 | 11:27

Niet één z.g. hulporganisatie van Unicef tot Artsen zonder grenzen enz. heb ik tot nu toe OOIT een woord horen zeggen over geboortebeperking.
Dat is de ware oorzaak van de milieuproblemen.
Eindeloos fokken en er worden dagelijks miljoenen kanslozen, arme sukkels geboren. Zij hebben er niet om gevraagd om geboren te worden. Maar ja, zo houden die organisaties zich met hun mooie banen in stand.

Mentaal verzuim | 14-12-06 | 11:27

Als we om te beginnen eens stoppen met ontwikkelingshulp en vredesmachten.

De mensheid krijgt dan vanzelf een stuk natuurlijker balans. Nu wordt ieder apenvolk maar een beetje in leven gehouden en als dank ervoor krijg je een uitgewoonde planeet.

Vogelbeest | 14-12-06 | 11:26

Extreem linkse milieu organisatie's ontkennen doodleuk ieder verband tussen bevolkingsomvang en vervuiling. Het aantal mensen in een land maakt volgens de politiek correcte eco-struisvogels helemaal niets uit. Ze durven er niet eens over te praten want overbevolking gaat ook over het immigratie-beleid, en iedere discussie daarover is nog steeds taboe in de linkse kerk. Een gevalletje "wir haben es nicht gewusst". Meer mensen=meer vervuiling=minder natuur.

De Provinciaal | 14-12-06 | 11:26

-weggejorist-

Violator[xL] | 14-12-06 | 11:26

@harriedeparrie 14-12-06 @ 11:22
Heb volgens mij geen nut harrepar.... de laatste in de schakel is dan ten alle tijden de lul....... de rest zijn geleiders..... bbzzzztt

harlemglobetrotter | 14-12-06 | 11:24

Werdt dit zo'n 60 jaar geleden ook niet geopperd?

bad to the bone | 14-12-06 | 11:24

Als de noordpoolijskap idd binnen nu en 33 jaar smelt zullen er genoeg mensen verzuipen. . Verder is het niet ondenkbeeldig, dat zich een dodelijk virus ontwkikkelt, dat een groot deel van de wereldbevolking uitroeit;m.a.w. ik denk, dat de natuur zichzelf wel regelt.

krommeteen | 14-12-06 | 11:23

Allemaal elkaar de hand reiken en dan een stroomstoot van 100.000 volt erdoor jassen is ook een idee.

harriedeparrie | 14-12-06 | 11:22

The world's most affluent populations should be targeted first. According to the 2006 Living Planet Report, the six populations that have the biggest per capita ecological footprint live in the United Arab Emirates, the United States of America, Finland, Canada, Kuwait, and Australia.

Wat een mongool. Juist de zwakkeren moeten geëlimineerd worden. Het recht van de sterkste! Laat Afrika en Azië en Zuid-Amerika maar uitsterven. Mooie oerwouden verzorgen dan de zuurstof voor ons Noorderlingen. Serieus, hoe kan iemand nu bazelen over het terugdringen van zijn eigen volk? Deze klootzak verdient de doodstraf wegens landverraad!

Der Lehrer | 14-12-06 | 11:21

@Teen
Waar was je nou gister?
Jou aangevraagde topic over borsten werd behandeld.......

harlemglobetrotter | 14-12-06 | 11:21

Laat die aarde maar opwarmen en de ijskappen maar smelten stroomt eindelijk de randstad onder en zijn we van dat onkruid af...

simpelezielensite | 14-12-06 | 11:19

@CoJoNes 14-12-06 @ 11:16

Mmmmm... ik zeg altijd..... en nou optiefen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

harlemglobetrotter | 14-12-06 | 11:18

@CoJoNes 14-12-06 @ 11:16
@Traag 14-12-06 @ 11:12
Ik moet toch zelf weten wat ik met die euro doe!

Teen | 14-12-06 | 11:18

De evolutie zorgt wel voor evenwicht ... HIV-AIDS is lethal .... Ban's for life

schuifpuzzle | 14-12-06 | 11:17

"Indeed, humanity has been all too compliant with the Biblical injunction to be fruitful and multiply, and fill the earth."
Hier, weer een fout van het geloof!

Reez | 14-12-06 | 11:17

Theo Maassen heeft dit verhaal ook wel eens gepredikt.

Traag | 14-12-06 | 11:17

@Traag 14-12-06 @ 11:12
Grappig, ik zeg juist altijd: "Als je er maar geen snoep van koopt."

CoJoNes | 14-12-06 | 11:16

Van mij mag het, ik doe er verder toch niks mee.

John McClane | 14-12-06 | 11:16

Hij heeft gelijk. De beste manier om het milieu te sparen is: geen kinderen krijgen.
Een roetfilter onder je ouwe diesel om het geweten te sussen en tegelijk maar doorfokken telt niet echt aan. Alleen al die luiers, en dat is het begin nog maar van een lang vervuilend leven.

Schoorsteenveger | 14-12-06 | 11:16

Tja. Er komt een moment dat er geen nieuwe mensen bij kunnen komen, of dat er zo veel mensen zijn dat er een aantal moeten verdwijnen.

Lafayette | 14-12-06 | 11:16

Te beginnen met Yang Maorijnissen!!!!!

harlemglobetrotter | 14-12-06 | 11:15

Precies ZAK ERAF! Dat wordt het nieuwe beleid van verDOnky :-)

Binkcy | 14-12-06 | 11:14

Lang verhaal maar het komt er op neer dat er te weinig resources zijn voor de immer stijgende wereldbevolking. Niet echt verassend.

oppie | 14-12-06 | 11:14

De zak eraf knippen zou inderdaad bij 98% van de mannen moeten gebeuren. Zou een zooitje josti's schelen.

Armageddon | 14-12-06 | 11:13

Als ik een junk een eurotje geef dan gaat dat altijd gepaard met de woorden: "koop er maar wat lekkers voor"

Traag | 14-12-06 | 11:12

Goed plan!
(Ik ga als laatst)

Reez | 14-12-06 | 11:11

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland