achtergrond

Geenstijl

BUSTED! Politie Haarlem breekt in bij ABN Amro

Mitchel uit Haarlem had een feestje, maar de centjes waren op dus ging Mitchel eerst even pinnen bij de ABN Amro. De bank van graaier Gerrit Zalm dacht: Ha een belastingbetaler! Die gaan wij eens lekker sarren! We doen de deur op slot! KLIK, en Mitchel zat OPGESLOTEN in de ABN Amro van Haarlem. En toen kwam de politie Mitchel bevrijden en leefde Haarlem nog lang en gelukkig. Nou nee. Want we hebben toch wat prangende kamervragen voor minister Ard van der Steur (VenJ), die mensen kent die aan pinautomaten zijn overleden.
-Zijn er tekenen dat pinautomaten van ABN Amro filialen self aware worden, zo ja is het mogelijk dat er in de toekomst mensen beroofd gaan worden door ABN Amro pinautomaten? En wat gaat u daar aan doen?
-Waarom ligt er geen koevoet/stormram/strijdbijl in een surveillancewagen?
-Indien het hier agenten te fiets betreft. Hoe lang nog weigert de minister de dienstfietsen te voorzien van bullbars die dit klusje in 10 seconden geklaard hadden.
-Indien het hier agenten te voet betreft. Waarom beschikken dienders niet over dienstlaarzen met 4cm stalen neuzen met uitschuifbare keihardium punten?
-Sinds wanneer is de politie uitgerust met Chinese Bart Smit-zaklantaarns ipv van de machtige Amerikaanse MagLite 6D waarmee elk raam met 1 klap ingetikt is?
(bron: RTVNH)

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.