achtergrond

Geenstijl

LIVE #PP15! Lekker lui Pinkpop 2015 meekijken

Yeah! Het enige echte relevante ouwemannen- en puberlimbo-festival van Nederland: Pinkpop. Jan Smeets (geb. 1735) is nog steeds Kapitein op het Schip te Landgraaf, het menu is nog steeds Brand bier en friet omdat duurzaamheid - gelukkig - langzaam tot Limburg doordringt, en 3FM en 3voor12 doen zoals altijd de media sponsoring van uw geld en dat is mooi want dat betekent: gratis meekijken! Programma hierrr, embed hierboven, roze hoedjes bij de de stand van Amnesty. En jongens trek een trui aan als het koud wordt en pas nou toch op met die vuurtjes en drink genoeg water en en en JAHAAA OPA SMEETS. MAAR NU EERST MUZIEK!
Blokkenschema: Zondagavond staan Foo Fighters op het programma om de Limburgse muziekbraderie af te sluiten. Maar dat gaat of niet door, tenzij Dave Grohl op een krukje gaat zitten: de frontman brak vrijdagavond z'n been tijdens een concert in Gothenburg, door van het podium te lazeren tijdens het tweede nummer. VVS video van de val hier, aftermath hieronder, röntgenfoto na de breek.
ANP Alarm: "Foo Fighters niet naar Pinkpop door beenbreuk zanger Dave Grohl." Ticket dumpsite loopt vol met zondagkaarten.
In ander nieuws: Josh Homme speelt vanavond mee met Pinkpop huisband Eagles of Death Metal. 21u15 op het blokkenschema, onduidelijk of het live wordt uitgezonden.
De zanger van John Coffey lustte ook wel een biertje...

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.