Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Voorjaarsnota in drie WTF NU WEER!? naheftweets

Hee, wéér een peperdure tegenvaller voor de belastingbetaler in het voordeel van Brussel. Afkomstig uit de Voorjaarsnota, waar alle juichaapjes van de overtikmedia alleen de juichende kaft publiceren: een persberichtje waarin staat dat het te gek goed gaat met Rutte II & de Nederlandse economie. [Kukident grijns van tweedehands autoverkoper Mark zelf er bij denken.] Maar wie doorbladert, ziet allerlei vage schuiftoestanden. Tenminste, als je cijfers snapt. Laat Kabinets-Klopgeest Pieter "De Menselijke Calculator" Omtzigt nou net van huis uit een econometrist zijn die cijfers snapt. Wij niet, dus aan hem de eer in een triptiek aan tweets. 1 boven, 2 en 3 onder. Conclusie, van ons als cijfern00bs: 1 plus 2 plus 3 is BRUSSEL KOST WEER DUUR GELD en we krijgen niets terug, ook niet met rente. Wat betreft die kernachtige vraag in de derde tweet: die "Openheid?" zouden wij onderhand ook wel eens willen hebben.

Reaguursels

Inloggen

@Lupuslupus | 02-06-15 | 09:14
.
Dank. Traantje wegpinkt.
Wat hier ook helpt zijn de twee opa's die het mantra vaak herhalen. En stelende Finnen in de klas en op de sportclub en op straat. Misschien wordt je dochter op latere leeftijd wat meer openmindend.

Piet Karbiet | 02-06-15 | 19:48

N.a.v. de mailactie naar alle kamerleden over openheid van zaken over de naheffing van de EU, heb ik een berg automatische replies, mailbox vol of out-of-office berichten ontvangen. De enige inhoudelijk reactie heb ik mogen ontvangen van Arnold Merkies (SP):

Hartelijk dank voor de mail die u me heeft gestuurd en de oproep die u daarin doet om motie 34 200 nr. 7 van Pieter Omtzigt te steunen. Wij zullen vóór de motie stemmen, zoals we ook eerder hebben gedaan bij een motie van gelijke strekking. Openbaarheid is een groot goed in de democratie en iets waar ik elke dag voor strijd. Er valt nog een wereld te winnen.

Tien jaar geleden hebben we tegen de Europese Grondwet gestreden. Een ruime meerderheid was het met ons eens en stemde tegen. Veel mensen waren het zat dat er belangrijke bevoegdheden naar Brussel gingen zonder dat zij daar zelfs maar over werden geraadpleegd.

De Europese regeringsleiders lijken er weinig van te hebben geleerd. Het democratisch proces schiet nog steeds op vele manieren tekort. Kijk bijvoorbeeld naar de manier waarop nu wordt besloten over het handelsverdrag TTIP. De totstandkoming ervan verloopt buitengewoon schimmig en ondemocratisch.

In de Tweede Kamer pleiten we ervoor dat er veel beter inzicht komt in de bestedingen van de EU en in de manier waarop de bijdragen tot stand komen. Dat geldt natuurlijk ook voor de manier waarop de naheffing tot stand is gekomen. U heeft gelijk dat u de Tweede Kamer nog eens wijst op haar rechten en plichten die gepaard gaan met de democratische controle. Hopelijk geeft ook de coalitie gehoor aan uw oproep en wordt de geheimhouding opgeheven, zodat de democratische controle ook daadwerkelijk plaats kan vinden. Ik zal daar in ieder geval voor blijven knokken.

Met vriendelijke groet,

Arnold Merkies
Tweede Kamerlid SP
Woordvoerder Financien

baskb | 02-06-15 | 11:50

Whahahaha, verdomd slimme grieken; die gaan gewoon voor de extra 7,6 miljard injectie en weigeren om daarmee eerst 1.6 miljard af te lossen. Alleen de gedachte al, met geleend geld geleend geld aflossen. En wij maar braaf ophoesten en naar die twee brildragende landverraders luisteren.

Betweetert | 02-06-15 | 11:13

@ Sleutelplanktovenaar | 02-06-15 | 10:43

"... ik vraag me wel eens af of al die mensen met kinderen doorhebben in wat voor toekomst zij hun kinderen dumpen..."

Dat weet ook niemand en als jij het wel weet zou ik er iets mee doen want kan je veel geld mee verdienen. Niemand kan in de toekomst kijken, waarvan je nu denkt dat het daar op uit gaat lopen kan morgen weer helemaal anders zijn

Capt. Iglo | 02-06-15 | 10:55

Is die 1,4 miljard inclusief of exclusief die 0,5 miljard die we in de plus hadden moeten staan? Dat zou ik nou eens willen weten, maar ja, dat zullen we wel niet te horen krijgen, tenzij motie Omtzigt het haalt..

Robin Hood | 02-06-15 | 10:53

Los van zelfbehoud, ik vraag me wel eens af of al die mensen met kinderen doorhebben in wat voor toekomst zij hun kinderen dumpen, laat staan in hoeverre zij hun kinderen informeren over hoe ze het allemaal maar laten gebeuren.

Volgens mij interesseert het de meesten geen reet, ergo 'het volk krijgt de regering die het verdient'.

Sleutelplanktovenaar | 02-06-15 | 10:43

Hebben we die aandachtshoer van het CDA weer. Hij kan nu mooi vanuit de oppositie zien wat het effect is van het waardeloze beleid dat zijn partij jaren gevoerd heeft dus in plaats van zo hoog van de toren te blazen zou ik me maar wat bescheidener opstellen als ik hem was, wat het is allemaal aan zijn club te danken. Wees eens eerlijk Pietertje en kom daar een voor uit in plaats van dat deflecteren de hele tijd.

Capt. Iglo | 02-06-15 | 10:36

Volgens de liberale filosoof John Locke – de grote inspirator voor de Amerikaanse Founding Fathers – mag de regering nooit de soevereiniteit die haar door de burgers is toevertrouwd uitbesteden aan een derde partij. De regering bestaat namelijk bij gratie van de burgers, en niet andersom. Hun instemming met het opgeven van bepaalde vrijheden aan een overheid in ruil voor het garanderen van veiligheid maakt onderdeel uit van het ‘sociale contract’. Het is de plicht van de overheid met deze toebedeelde macht behoedzaam om te gaan, om te voorkomen dat burgers zich niet herkennen in het gevoerde beleid.

Wanneer de overheid niet langer handelt in het belang van de burger, en dus in feite contractbreuk pleegt, hebben de burgers volgens Locke ‘the right to revolution’. Nu is togen naar de Brusselse binnenstad met fakkels en hooivorken een beetje te veel van het goede, maar in Lockiaans perspectief hebben de nationale overheden jarenlang contractbreuk gepleegd door verdrag op verdrag te tekenen voor verdere integratie zonder dat de burgers in de verschillende lidstaten hiertoe expliciet de wens hadden uitgebracht.

Betweetert | 02-06-15 | 10:26

Rutte heet bij mij geen Rutte meer.\Giecheldoos is een betere benaming

thesmul | 02-06-15 | 10:11

Ik zou zo graag twee items willen horen/zien wat Rutte en zijn bende wel goed hebben gedaan.
En dan niet lullig doen en het ontslag/wegsturen van corrupte/stomme leden van de groep noemen.
Ok 1 item is ook al goed.

thesmul | 02-06-15 | 10:10

He Rutte, rot eens een teringeind op gewoon

NACademicus | 02-06-15 | 09:41

De EUrofielen gaan vast en zeker weer zeggen dat we ook de VOORDELEN, van de EU hebben dus dat geld is niet erg. Welke voordelen? En nu niet komen met vrachtwagens die korter wachten aan de grens en export waarvan het grootste deel al bestond van voor de EU en de rest doorvoer is.

doskabouter | 02-06-15 | 09:36

Zolang er geen bindende referenda zoals in Zwitserland worden ingevoerd,kan de hele ambtenaren- en regeringsmaffia ongestraft blijven doen wat ze willen op Uw kosten !
Prestige projecten die NOOIT iets zullen opleveren als Fira en Betuwelijn zijn aan de orde van de dag,want de "gekozen" nitwits zijn natuurlijk geen vakmensen uit het bedrijfsleven,maar allemaal ambtenaren die streven naar een baantje in Brussel!
Wat miljarden naar Brussel en Afrika is héél belangrijk voor Dijsselbloem's carrière,daar moet U begrip voor hebben,domme belasting betaler;we zijn een oer democratisch land,wat de particratie betreft dan.
U beste stemmer mag af en toe een hokje rood maken,daarna houdt de democratie op voor U en mag U nog maar één ding betalen en bek houden!
Ze hebben wat "democratisch" bedacht,soms mag de burgemeester gekozen worden;dan wordt wéér een partijbons naar voren geschoven die U niet kent of niet wilt.
Laat de gemeenteraad hun voorzitter,de burgemeester,benoemen;zij moeten met hem samenwerken en moeten hem kunnen ontslaan!
Helemaal niet nodig om daarvoor weer extra en dure verkiezingen voor te houden !

Pieter H | 02-06-15 | 09:30

Wat er mis is met Nederland en Den Haag in het bijzonder:

De VVD-ers Zalm en Bolkestein hadden de keiharde Gulden voor een habbekrats ingeruild voor de Euro. De gevolgen zijn bekend.

31 miljard euro’s heeft het , volgens de Algemene Rekenkamer, de belastingbetaler gekost om de ABN AMRO overeind te houden. En met een beursgang hopen ze er in het gunstigste geval 15 miljard voor terug te krijgen. Dat wilt zeggen dat de belastingbetaler 16 miljard nooit meer zal terugzien. 31 miljard, 16 miljard enorme bedragen, geld dat beter in de economie, infrastructuur, zorg, werkgelegenheid gepompt hadden moeten worden.

Miljarden betalen we aan Griekenland zonder enige vorm van onderpand daar voor terug te vragen. Griekenland heeft niet alleen olijven, maar ook olie- en gasvelden, havens en een bloeiende toeristische industrie. Als we hier onderpanden van hadden, zagen we tenminste ons geld nog terug. Je bent compleet achterlijk en incompetent als je dat niet doet.

Miljarden betalen we zonder te onderhandelen aan de EU, om het braafste jongetje vd klas te zijn. Groot Britannie pikt dat niet langer meer en pakken de zaken anders aan: dreigen met opstappen uit de Euro als Brussel blijft doorgaan met een greep uit de schatkist doen! Wij Hollanders betalen zonder morren, zonder te onderhandelen, zonder na te denken gerust miljarden euro’s alsof het niets is, terwijl we nog steeds hoge werkeloosheid hebben, een waardeloze zorg, etc.

Kortom, alles bij elkaar opgesomd: we hebben in Den Haag te maken met een bende politici die te incompetent en zelfs te dom zijn om te poepen!

MRF2739 | 02-06-15 | 09:18

@Piet Karbiet | 02-06-15 | 09:04
.
Dat had ik al verwacht, gezien al uw reacties - die ik graag lees! - over o.a. dit onderwerp. Heel mooi hoor, hulde!
.
Bij mijn eigen kinderen heb ik helaas maar 50% resultaat gehad, m.a.w. bij de een is het kwartje gevallen maar bij de ander niet, integendeel. Zo links als de neten, stemt op GL. Ging voor haar studie op kamers in een andere stad en tja, dan heb je er geen grip meer op want de enkele bezoekjes noodden niet tot "politieke beschouwingen". Helaas. Maar de ander is zelfs fanatiek het tegenovergestelde. Dus ben toch tevreden. :-)

Lupuslupus | 02-06-15 | 09:14

Het verschil tussen een meevaller en een tegenvaller van 1,4 miljard is maar 2,8 miljard.
Oplichters die Dijsselbloem, Mark Rutten en Diederik Samsom.
Belastinggeld genoeg. Beide al een baantje gekocht in Brussel?

Raider Twix | 02-06-15 | 09:10

Lupuslupus|02-06-15|08:51
Precies zoals ik er ook over denk ,natuurlijk ook getekend maar met je eens dat het eigenlijk 4 miljoen stemmen moeten zijn ,maar dat is nog te veel moeite voor al die klagers.

blauwe zander | 02-06-15 | 09:10

Welke ouders praten nog met hun kinderen om de linkse leugens die ze op school ingegoten krijgen, te ontkrachten? En zo kan ik nog wel een poosje doorgaan.

@Lupuslupus | 02-06-15 | 08:51
.
Ik. Na jaren bagger van SamSam en Plan en discussie over Malala en de 'boze mannen' op het Jeugdjournaal, begint er langzaam een kwartje te vallen. Ze snappen inmiddels dat niet alle 7 miljard bewoners hier kunnen wonen. En dat je geen VMBO Kader advies moet krijgen want dan kom je op een school met veel kansenjongeren en is je toekomst naar de klote.

Piet Karbiet | 02-06-15 | 09:04

Als een burger dit doet, heet het bedrog en is hij strafbaar. Als de elite dit doet komen ze er mee weg. Dan noemen ze het ook geen bedrog meer, maar zoals Geert Mak gisteren op de tv walgelijk verwoorde: dikke jokkerij.....

Ko Ranzig | 02-06-15 | 08:56

@blauwe zander | 02-06-15 | 08:32
.
Als de mensen niet zo gruwelijk lui waren, zouden ze zelf op onderzoek uitgaan hoe het nou precies zit als Nederland de EU vaarwel zegt.
.
Wilders heeft het laten berekenen door een gerenommeerd instituut in Engeland maar toen hij daarmee kwam werd het lacherig van tafel geveegd. Ik neem aan dat het op de PVV-website of anders via Google wel te vinden zal zijn.
.
Maar ja, wie gaat er nou zelf zoeken! Ben je gek zeg. Nederland hangt avond aan avond voor de buis om zich te laten volproppen met de NOS-leugens.
.
Welke ouders praten nog met hun kinderen om de linkse leugens die ze op school ingegoten krijgen, te ontkrachten? En zo kan ik nog wel een poosje doorgaan.
.
Het volk heeft de macht maar is te lui en te belazerd om die macht te gebruiken. Allerlei smoezen - de lijst is ellenlang dus ik ga ze niet allemaal opnoemen - worden uit de kast getrokken om maar vooral NIETS te doen. Een handtekening zetten voor een parlementaire enquête is zo ongeveer nog het enige waaraan men wil "meedoen". Zéker niet onbelangrijk maar 41.432 handtekeningen op een werkende bevolking van - laten we zeggen - 5 miljoen is natuurlijk een lachertje. En vooral beschamend.

Lupuslupus | 02-06-15 | 08:51

Radar heeft op een rij gezet wat velen hier al lang wisten:
Nederland heeft met de Euro zijn soevereiniteit opgegeven in 1992.
Ons besteedbaar inkomen is nu op het nivo van 2000
Met de ECB zijn we de controle over de banken ook kwijt.
Goldman Sachs heeft Griekenland geholpen met fraude.
Drie topmannen van GM zitten op topposities.
De parlementaire democratie is in de EU niet veilig.
De miljarden naar Griekenland komen nooit meer terug.
De EU brengt geen voorspoed noch vrede.
Grote landen in de EU houden zich niet aan afspraken.
Politici zijn dromers en drammers.
Alleen investeerders en internationals profiteren financieel.
U kunt de kolere krijgen.

Piet Karbiet | 02-06-15 | 08:49

Allemaal rookgordijnen jongens, dit is nog maar het begin. EN ze komen er toch ook steeds straffeloos mee weg? Nou dan.... Het raakt hen toch niet.

Betweetert | 02-06-15 | 08:43

Wat een kerel Omtzigt! Laat het duidelijk zijn: er waait al decennia een cultuur van zelfverrijking en minachting van het volk. Maar het werkelijke probleem zijn niet de bestuurders of de politici, het werkeljke probleem is dat het volk totaal niet politiek betrokken zijn. Iedereen is druk bezig met 'belangrijke' zaken, zoals: RTL4-programma's, sport, werk en hypotheek. Pas als wij, het volk, duidelijk gaan maken dat wij het zat zijn en dat we een eerlijk bestuur willen, pas dan zullen de bestuurders en politici hun verantwoordelijkheid nemen. Vergeet niet: macht corrumpeert.
Daarnaast is het stuitend dat een EU zich op een dergelijke manier opdringt en het dagelijkse leven beïnvloed. Het doet mij steeds meer denken aan 'The Animal Farm'.
Slechts een paar lokale politici durven werkelijke kritiek te leveren richting Europa, bang dat ze zijn dat de politieke carriere vroegtijdig afgesneden wordt. Ook indien men later een vervolgbaan zoekt in het bedrijfsleven wordt men tegengewerkt vanuit het Brusselse machtsnetwerk. Het is daarom meer dan lovenswaardig dat een talent als Pieter Omtzigt deze politiek lijn kiest. De enige juiste, zuivere lijn. Nu wij nog: het volk.

Kolbjorn Varmann | 02-06-15 | 08:42

Bij Ned Ludd en John Galt.
*door een storm heen gaat wandelen die poppenkasten kan omblazen*
ODT

hallevvezool | 02-06-15 | 08:42

'Outcomcriteria in relatie tot lumpsumsystematiek'
Ze willen dat niemand het meer snapt...

gentle giant | 02-06-15 | 08:40

En dan nog te bedenken dat landverrader en D666-er Alexander Pechtold nog meer macht wilt geven aan Brussel. Als belastingbetalers hebben wij helemaal niks meer te zeggen! Ondertussen stemt het achterlijk NL volk nog steeds op D666 en VVD.

MRF2739 | 02-06-15 | 08:35

"Laat Kabinets-Klopgeest Pieter "De Menselijke Calculator" Omtzigt nou net van huis uit een econometrist zijn die cijfers snapt. Wij niet, dus aan hem de eer in een triptiek aan tweets."

Met andere woorden: we weten niet wat het betekend maar we plempen het gewoon neer omdat iemand het roept. Misschien een idee eerst eens wat onderzoek te doen zodat je snapt waar je het over hebt? Het artikel heeft nu 0 waarde...

JackHair | 02-06-15 | 08:33

Als de mensen straks echt de huur of hypotheek niet meer kunnen betalen dan geloven zij nog steeds die leugenaars in Den haag die zeggen , als wij uit de EU gaan wordt het nog veel erger, dus er veranderd niets.

blauwe zander | 02-06-15 | 08:32

@Maria.1 | 02-06-15 | 08:01
-
Bedankt voor de link, ik beb zojuist getekend, de teller staat nu op 41.432 dus ruim voldoende. Mooi!

Lupuslupus | 02-06-15 | 08:26

Waar zijn die afdrachtbedragen eigenlijk op gebaseerd?
Dat zullen ze toch wel op de een of andere manier uitrekenen of zo, of gaat het er selchts om de dames en heren van het Europarlement van leuke hebbedingetjes te voorzien?

mallekater | 02-06-15 | 08:11

@Botte hork:
Ja, het blijft een taaie strijd.
Vergeet de agitprop op school en NPO TV niet.
Veel mensen weten gewoon echt niet beter.
Hun 'geloof' in Greenpeace, PvdCDA en Cordaid is groot.

Piet Karbiet | 02-06-15 | 08:07

De EU-bezettingsmacht heeft Dijsselbloem goed in de tang. De hondse slaafsheid is meelijwekkend. Z'n stomme loopjongen-baantje mag ons wat kosten. En vannacht mocht hij niet eens aanschuiven bij het spoedoverleg over de Griekse bodemloze put. Sterf, EU, sterf; wat het ook mag kosten. Terug naar de EEG.

Fijnstoffer | 02-06-15 | 08:04

Het is ook zo. Met dit soort lui in de politieke top in Nederland komt er ook nooit een verandering waar iedereen om schreeuwt. Het wordt andere partijen die ook maar iets afwijken van de koers zo moeilijk mogelijk gemaakt. Dijsselbloem en rutte zijn hier het perfecte voorbeeld van.

Het land bloedt financieel leeg. Dat was jaren geleden al te merken met sluiten van veel winkels en bedrijven. Vergeet de toenemende werkeloosheid ook niet. Ze kennen allemaal de kanker krijgen.

Anoguurder | 02-06-15 | 08:01

@deraderendraaien | 01-06-15 | 23:44
Dank voor de link naar het burgerinitiatief; ik heb hem ondertekend. Er zijn nog meer handtekeningen nodig; men zit nog niet aan de 40.000 zag ik. Daarom nogmaals de link:
www.peuro.nl/
Tekenen mensen!

Maria.1 | 02-06-15 | 08:01

Dit kabinet is een bende eurofiele landverraders. Met deze NSB 2.0 moet worden afgerekend.

Dizzydent | 02-06-15 | 08:00

Mogen wij er inmiddels van uit gaan dat Nederland afgedaald is naar een vorm van Dictatuur?? Zeg dat dan gewoon in een toespraak. Dan weet het volk waar het aan toe is hoeven we ons niet meer te verbazen over de beslissingen

Disemvowel | 02-06-15 | 07:55

En wij maar direct betalen zonder te onderhandelen(!) om het braafste jongetje vd klas te zijn.

Groot Brittanie pakt dat heel anders aan... dit pikt dat niet en dreigt met opstappen uit de EU als er geen eind komt aan dat geldklopperij vanuit Brussel!

Hollandse koopmansgeest..... laat me niet lachen. Stelletje domme runden zijn wij!

MRF2739 | 02-06-15 | 07:55

Nederland uit de EU en de EU uit Nederland. Dump de bezetters.

Rest In Privacy | 02-06-15 | 07:49

Valt dat niet te verrekenen met die aan Griekenland - via de EU - geleende gelden, die we nooit meer terug krijgen??

Swaeneveer | 02-06-15 | 07:49

En het volk keek toe en keek toe en keek toe en keek toe etc etc en zag dat het niet goed was en keek toe en keek toe etc etc. Schijt aan het gepeupel, schijt aan jullie, mentaliteit noemt de Haagse volksvertegenwoordigers integriteit. Blijkbaar heeft de rest van het electoraat daar ook geen probleem mee. toch! Tijd dat de hardwerkende Hollander massaal richting dat Binnenhof gaat. Dat theedrinken met "onze leiders is wel voorbij"ze zitten er duidelijk niet voor ons maar tegen ons.En zitten de rit mooi uit.. omdat het kan.

fikkieblijf! | 02-06-15 | 07:48

@deraderendraaien Ik zou best naar Den haag willen.
Maar moet werken.
Heb wel getekend maar zolang het geen miljoenen handtekeningen zijn gebeurd er niks ben ik bang.

Lilia2 | 02-06-15 | 07:38

Godverdomme, dit is de laatste keer dat de VVD mijn stem krijgt. Die gaat de volgende keer naar D66! Zo.

roze_bril | 02-06-15 | 07:32

Het land met de vooringevulde belastingformulieren betaalt wel weer voor de Brusselse grootheidswaanzin en dito salarissen. Al 20 jaar lang heeft de EU geen goedkeurende verklaring gekregen voor de gedane uitgaven en Dijsselbloem weigert om openheid van zaken te geven. Hiermee schoffeert hij de Nederlandse democratie en de Nederlandse belastingbetaler. I.p.v. Een parlementaire enquete over het debacle met de Fyra kan men beter een parlementaire enquete houden over het Euro beleid en het EU project. in Brussel regeert de technocratie maar in Den Haag wordt het ook steeds erger. Hulde voor Pieter Omzigt, 1 van de weinige volksVERTEGENWOORDIiGERS die dit land nog rijk is.

therealbraindump | 02-06-15 | 06:55

Democratie? ?? Brussel is een dictator.

nukkie | 02-06-15 | 06:54

@Botte Hork | 02-06-15 | 02:37
Dat Jan Kees keihard het volk van Nederland aan het voorliegen was wist op dat moment iedereen. Maar laten we ook niet het idee hebben dat de politici het beste voor hebben met Nederland. Kijk naar Jan Kees. Na 5 jaar zijn truckje te hebben gedaan in Den Haag vangt hij nu 625k per jaar (basissalaris) bij kpn. Maximaal kan dat oplopen tot 1,5 miljoen.

kenny harder | 02-06-15 | 05:56

Wat denkt de burger ook... dat als iedereen iets harder gaat werken we ook wat meer overhouden? Alles dat teveel verdiend wordt komt brussel mooi even halen. Ieder jaar! Al verdiend iedereen wat minder, dan NOG komen ze het halen. Al dan niet dat ze een leuk truucje verzinnen om de BNP ineens anders te doen lijken. Sodemieter op met de europese unie, het heeft MILJARDEN GEKOST!!!!

Anoguurder | 02-06-15 | 05:36

@necrosis | 02-06-15 | 02:51
Feelgood hé! Bedenk erbij hoe die valse grijns van Rutte's mismaakte gepekop plaats maakt voor een verbeten uitdrukking van pure ellende.
Met de zweetdruppels op zijn misdadige voorhoofd.

Ach, zo hebben we allemaal zo onze fantasie.

Maar tot het zo ver is, ik moet slapen. Morgen weer geld verdienen zodat we de volgende rekening aan de fascisten in -Nazi-Duisland- Brussel kunnen over maken.

Truste @ nachtploeg. - Out -

Botte Hork | 02-06-15 | 03:04

Ik zal er in ieder geval niet van opkijken als men door nieuwe verherberekeningen, volgend jaar nóg minder overhoudt van zijn vakantiegeld.
Hopelijk hou ik dan nog net genoeg over voor een krat bier en een keertje BBQ'en op mijn balkon....
*afdruipt richting werkgever*

necrosis | 02-06-15 | 03:04

@Botte Hork | 02-06-15 | 02:37
Mijn 2:50 comment was uiteraard voor jou bedoeld.

necrosis | 02-06-15 | 02:51

Ik krijg ineens allerlei gedachtes die ik hier echter niet kan plempen.
Tenslotte moet ik het goede voorbeeld geven....

necrosis | 02-06-15 | 02:50

@necrosis | 02-06-15 | 02:33
Staar naar het plaatje en bedenk dat daar landverrader Fürher Rutte ligt.
Of die vette zultkop J.K. de Jager. *feelgood gedachte krijgen doet *

Botte Hork | 02-06-15 | 02:37

@Botte Hork | 02-06-15 | 02:21
*auw*

necrosis | 02-06-15 | 02:33

@wakkere_nederlander | 02-06-15 | 01:52
Ja dat verbaasd mij ook iedere keer. De totaal onnozele onwetendheid.
Shocking gewoon.. Pleuren ze soms slaapmiddelen en antidepressiva door het drinkwater tegenwoordig? Anders snap ik het echt niet meer.
NSB-ers ja. Of totale zombies. Maar even schadelijk.

Botte Hork | 02-06-15 | 02:14

@Botte Hork | 02-06-15 | 02:10
huh martin?

INH.30CL | 02-06-15 | 02:13

@AntiSoof | 02-06-15 | 01:47
Ik weiger nog langer 'gezellig' mee te doen. Dan word ik maar gezien als politiek incorrecte hork of whatever. Ik heb er volkomen schijt aan.

Telkens als je in gesprek raakt over politieke issues met linkse gütmenschen en je ventileert je tegenovergestelde mening, onderbouwd met keiharde feiten, gaat met in het algemeen wat ongemakkelijk op zijn (m/v) stoel zitten. Niet gestoord door enige kennis vuren ze zonder het te beseffen hun linkse wegmetons! eigenvolklaatst! mantra's op je af.

Maar de feiten liegen niet. -Het-vierde-reik- -Hitlers-natte-droom- de EU en de islam import a.k.a. de twee belangrijkste factoren van de teloorgang van ons ooit zo fijne land, zijn onweerlegbaar. Nuances daargelaten.

Met mijn duidelijk uitleg gisteravond aan tafel heb ik op zijn minst een paar mensen aan het nadenken gezet. En dat blijf ik doen. Steeds maar weer.
Meer kan ik ook niet doen.

Botte Hork | 02-06-15 | 02:10

@wakkere_nederlander | 02-06-15 | 01:53
Ik heb geen drank in huis, dus valt er wat dat betreft weinig te gooien.

necrosis | 02-06-15 | 02:03

Ik weet niet zeker, maar staat in het 4e twitter berichtje niet dat Koenders beweert dat volgend jaar dan weer een evengrote meevaller te verwachten is?
Als je andere media beschuldigd van incomplete journalistiek was het wellicht handig geweest dit deel mee te nemen. Het punt van het verhaal wordt daarmee niet om zeep geholpen. Iedereen zal weten dat we wel gaan betalen en dat het krijgen gedeelte later vergeten wordt.

Everybody dies | 02-06-15 | 02:01

Ik weet niet zeker, maar staat in het 4e twitter berichtje niet dat Koenders beweert dat volgend jaar dan weer een evengrote meevaller te verwachten is?
Als je andere media beschuldigd van incomplete journalistiek was het wellicht handig geweest dit deel mee te nemen. Het punt van het verhaal wordt daarmee niet om zeep geholpen. Iedereen zal weten dat we wel gaan betalen en dat het krijgen gedeelte later vergeten wordt.

Everybody dies | 02-06-15 | 02:00

EU = Er Uit

bisbisbis | 02-06-15 | 01:58

@necrosis | 02-06-15 | 01:28
Ik heb alleen mijn kluis met een extra bout vastgezet:-)

INH.30CL | 02-06-15 | 01:55

@necrosis | 02-06-15 | 01:28
'Na het lezen van het topic kreeg ik de neiging om met grote, zware dingen te gaan gooien...'

Gooi dan ½ liter fles Heineken naar me toe gast!

wakkere_nederlander | 02-06-15 | 01:53

@Botte Hork | 02-06-15 | 01:27
Goed gedaan. Doe ik ook altijd.
Ik kan toch niet ontslagen worden als eigen baas en heb geen klanten in mijn politiek correcte sociale omgeving.
Maar toch echt vreemd dat je dit nog moet uitleggen.
Meer NSBers in Nederland anno 2015 dan in 1938.
Veel meer.

wakkere_nederlander | 02-06-15 | 01:52

@necrosis | 02-06-15 | 01:45
Leuk!
Koop maar gauw reserve buizen, elco's, weerstanden en condensatoren in voorraad (Nu het nog kan). Want eerlijk is waar, zo een retro-ding is leuk. (Denk ik).

AntiSoof | 02-06-15 | 01:51

@Slipsnifter | 02-06-15 | 01:30
En ook de volgende verkiezingen zal het zo gaan.
Als makke schapen laten 'we' ons naar de slachtbank leiden.
Over een jaar of 10 - 15 wanneer de totale ramp waarin dit land zich momenteel stort een voldongen feit is, zal iedereen roepen 'wir haben es nicht gewusst'.

Omdat wegkijken nou eenmaal makkelijker is, en linkse tolerantie praatjes het wel zo lekker doen op feesten en partijen. *kots *

Maar de rekening komt eraan, die ligt klaar voor hun kinderen die zijn opgevoed in een rubberen stoeptegel maatschappij. Arme volgende generatie..

Maar ik heb het wél gewusst en weiger nog langer deel uit te maken van deze waanzin.

Botte Hork | 02-06-15 | 01:48

@Botte Hork | 02-06-15 | 01:27 :
Ten eerste bedankt voor je antwoord.
Ten tweede, ja, ik probeer soms ook als een roepende in de woestijn op mijn werk wel eens mensen politiek bewust te maken, maar de meeste mensen kijken niet verder dan hun neus lang is, en laten het allemaal maar gebeuren (en genieten ondertussen wel van hun blissful ignorance).
Nu ben ik natuurlijk ook maar een onbetekenend radertje in het geheel dat Nederland heet, en misschien zie ik het verkeerd, maar dit kan toch niet lang meer goed gaan zo?
Steeds meer vreemdelingen allerlei rechten geven, Nederlandse jongeren moeten bij pa en ma blijven wonen, omdat ze geen huis kunnen krijgen, dus ook geen gezin kunnen beginnen, en werk is ook moeilijk te vinden (behalve kudtbaantjes als McDonald's, verkoper, callcenter, serveerster, vakkenvuller etc.)
Dan worden er stiekem met miljarden (dus duizend miljoen) Euro's gesmeten naar die oplichters in Brussel en Zuid-Europa of het niets is.
Miljarden!
Dit is geld wat in feite afgeroomd is/afgeperst van de Nederlandse burger.
Dit allemaal om de Europese illusie nog wat langer op de been te houden.
En de gladde aal M. Rutte maar hopen op een baantje in Brussel.
Dit noem ik niet opkomen voor je eigen volk.
Maar de jeugd zal toch eens moeten gaan protesteren, want dit gaat ten koste van hun toekomst, maar ze blijven oorverdovend stil, druk bezig met hu7n mobieltje en op terrasjes zitten.
Al die miljarden zouden zo goed anders besteed kunnen worden, ik zie bijvoorbeeld altijd schooltjes her en der staan, die niet meer zijn dan een stel tijdelijke containers, of goedkope keten.
Wat\ me ook verbaast, is dat ondanks het steeds maar laten draaien van de Euro-biljettenpers, er eigenlijk niet veel inflatie is, maar misschien moet dat nog komen, als het geld eindelijk naar beneden is gesijpeld...
*springt een beetje van de hak op de tak vanwege vermoeidheid*
Heb vroeger wel eens een filmpje gezien van Rutte, voordat hij premier was, en hij vragen ging beantwoorden via de webcam van het publiek: in een te krap goedkoop shirt, in zijn kamertje bij zijn moeder, zwetend en nerveus en nietszeggende woorden: het is een godswonder dat hij premier is geworden, want hij is totaal onbekwaam.

King of the Oneliner | 02-06-15 | 01:48

@Botte Hork | 02-06-15 | 01:27

's Mensen's etentje verpest? Zonde zeg. Liefde gaat vgs. mij grotendeels (?) door de maag. Dus je hebt je daarmee misschien niet geliefd gemaakt. Doe de volgende x nou maar gewoon gezellig mee. Denk aan je eigenwaarde. Geniet nou maar liever van het eten samen met hen.
Een blik over politiek kan groot zijn, maar is het de waarheid? Men maakt mij b.v. niet wijs dat 'ze' allemaal gemeen zijn.

Klinkt misschien bot, maar ja.

AntiSoof | 02-06-15 | 01:47

@Slipsnifter | 02-06-15 | 01:31
Ik heb nog een hele oude Philips televee met een houten behuizing(!) en hij doet het ook nog....

necrosis | 02-06-15 | 01:45

@edelweiss | 02-06-15 | 01:35
Misschien kan Omtzigt op gesprek bij Geert?
(al blijf ik op Fleur stemmen*

necrosis | 02-06-15 | 01:43

Beste Omtzigt, we zouden bij de Tweede Kamer verkiezingen later dit jaar, best op u willen stemmen. Maar dat gaat niet gebeuren zolang u op de CDA-lijst staat. Immers CDA, VVD, PvdA en D'66 zijn de veroorzakers c.q. instandhouders van de ellende waarin de mensen in Nederland zich in bevinden.
Ci Ty33 | 01-06-15 | 23:33
<br>
<br>
Helemaal gelijk

CrapoTheGreat | 02-06-15 | 01:42

Het is zo jammer dat als je op Omtzigt stemt, het CDA er bij krijgt . En dat doe ik dus niet.

edelweiss | 02-06-15 | 01:35

@necrosis | 02-06-15 | 01:28
Tip: pak niet je PC.
Goodnight y`all *plop*

Slipsnifter | 02-06-15 | 01:31

@Botte Hork | 02-06-15 | 01:11
Ik kan me die andere CDA-er; Balkenende, nog goed herinneren voordat hij MP was.
Werd overal geplugd, mocht overal op TV zijn zegje doen.
Zei zinnige dingen, vol daadkracht en logica, heb zelfs nog overwogen om erop te stemmen.
Tot hij eenmaal op het pluche zat, en de inhoud van zijn hersenpan omgeruild leek te zijn met dat van Melkert.
Ze mogen het houden, ben te vaak belazerd.

Slipsnifter | 02-06-15 | 01:30

Na het lezen van het topic kreeg ik de neiging om met grote, zware dingen te gaan gooien...

necrosis | 02-06-15 | 01:28

@King of the Oneliner | 02-06-15 | 01:12
Ik heb gisteren nog een etentje verpest door een paar wegkijkers te confronteren met de de sharia wetten/straffen die achter de ware islam schuilen.

Uiteraard onderbouwd met keiharde feiten.

www.middleeasteye.net/sites/default/fi...

Na het tonen van deze lijst heb ik nog eens goed duidelijk gemaakt dat er geen 'gematigde' islam bestaat.

Weer discussie..
Daarna maar eens wat versterkende 'geheugen opfrissende' linkjes van het net getoond.

www.google.nl/search?q=islam+punishme...

Nog steeds discussie?! Ja. Zucht..
Meerderheid van de Nederlanders zijn totaal verkeerd politiek ingelicht, zo bleek maar weer.

Toen maar Live Leak erbij gehaald. Dat ga ik niet posten hier.

Eind van de avond gingen de linkse wegkijkende PvdA stemmers tóch verward naar huis.

Ik ging huiswaarts met het gevoel toch iets bereikt te hebben. Het blijft een bittere strijd.


Botte Hork | 02-06-15 | 01:27

@Botte Hork | 02-06-15 | 01:11
Ik stem ook al jaren niet meer, heb tientallen jaren gestemd en nooit doen ze wat ze beloven, eerder het tegenovergestelde.
En na Fortuyn geloof ik helemaal niet meer dat we als volk iets substantieels hebben in te brengen.
Er zit ook amper verschil in de programma`s van de politieke partijen, zelfs niet als je de PVV meetelt.
Ik volg die politieke shit ook amper meer, ken die hele Omzigt ook niet..

Wat je zegt; fuck 'm all.

Slipsnifter | 02-06-15 | 01:20

Vageling | 02-06-15 | 01:04
Laat staan zijn kwakzalverij: 1000 euro per werkende.

We hebben alleen meer asfalt erbij zodat besparing op files economisch gezien geld opbrengt middels btw verhoging en de kaalslag op vele maatschappelijke vlakken. Dit geld vloeit dan weer rijkelijk naar de EU. En de werkende mag krom liggen van rugpijn. En of zijn pensioen is negatief geïndexeerd. En of pensioen leeftijd verhoogd. En of vakantiegeld gedeeltelijk inleveren. En of de nieuwe belastingstelsel aangepast ten voordele van de elite. enzv,

Dr. Frambozenjam | 02-06-15 | 01:13

Even maar copy/paste van mijn eigen eerdere comment:
Ja, Nederlanders slikken alles, behalve wat gesputter op websites als GeenStijl, Jalta, De dagelijkse standaard, republikeinen.nl Powned, etc, waar de elite zich niets van aantrekt.
Bovendien zijn
a)veel mensen niet politiek bewust/geïnteresseerd/te dom om te poepen
b)ouderen en babyboomers hebben het nog heel goed in Nederland
c)allochtonen hebben Nederland in laatste instantie niet nodig, want 2e paspoort, en redden zich (zwart) in eigen kring (oom geeft baantje aan neef, chinees geeft baantje aan andere chinees)
d)Veel mensen realiseren zich niet de impact van Europa en de daaraan gekoppelde geldstromen
e)door een onzichtbaar net van informatie is elke Nederlander op legale wijze administratief te volgen, en kan daardoor niet in opstand komen, bijvoorbeeld om boetes of belasting niet te betalen.
f)ook al vervang je de poppetjes, het systeem blijft hetzelfde.
Hier een paar nieuwe wetsvoorstellen om dit perverse systeem van plundering van het Nederlandse volk te stoppen:
-Koninklijk Huis betaalt wel belasting en vermogensbelasting
-ex-politici/ministers mogen niet functies accepteren in Brussel na hun politieke loopbaan in Nederland
-asielzoekers betalen zelf hun asielprocedure en advocaat en alle andere kosten
*Denk dit niet tijdens mijn leven te zullen meemaken*

King of the Oneliner | 02-06-15 | 01:12

@Slipsnifter | 01-06-15 | 23:29
Omzigt lijkt me een prima kerel, maar CDA-er. Zwaar verantwoordelijk voor de teringzooi waar we nu inzitten.

Ik ga niet meer stemmen.
Althans, mijn komende stem word een blanco/ongeldig/ongezien de typhus stem.
Al jaren bleek (bewezen) het stemmen volstrekt zinloos te zijn.
Aan de ondergang van Nederland wens ik niet langer (mede) verantwoordelijk te zijn.
Nu is het Fürher Rutte, volgende landverrader wordt die enge Pechtold of zo.
Ik doe niet meer mee aan deze poppenkast. My conscious is clean from now.

Fuck 'm all.

Botte Hork | 02-06-15 | 01:11

@islammoe | 02-06-15 | 00:52
Asjemenou!

Slipsnifter | 02-06-15 | 01:11

We worden door Den Haag verraden en verkocht. Waarschijnlijk voor een hoger doel, maar ik kan niet ontdekken wat dat hoger doel moet zijn. In ieder geval niet de Eu en de Euro.

Graaf van Egmont | 02-06-15 | 01:08

@Dirk III | 01-06-15 | 23:51
Er is maar 1 remedie tegen 20 'stillen'.
200.000 'luidruchtigen'.

wakkere_nederlander | 02-06-15 | 01:05

Klier van Bartholin | 02-06-15 | 00:52

Kijk, zo helpen we mekander toch mooi door deze barre tijden.

Ben overigens van plan de hele winst als gift aan een goed doel naar Brussel over te boeken. Giften zijn aftrekbaar. Betaal ik verder geen belasting meer.
Je mot slim zijn, zeg ik altijd maar.

Magdatkandat | 02-06-15 | 01:04

@Dr. Frambozenjam | 02-06-15 | 00:57
correctie... Bleek ongeladen te zijn. Muppet Rutte weet niet eens hoe hij iets moet doorladen. Noch snapt hij de unctie van dat draaiknopje niet. Ongeladen en op veiligheid. Dat is Rutte. Levensmoe dus.

Vageling | 02-06-15 | 01:04

Rutte trok destijds de aandacht met zijn uitspraak "ik heb een geladen pistool op zak". Voor het bedingen van de miljard korting voor Nederland. Zie debacle miljarden steun Griekenland en enorme naheffingen. Wat stoer zeg deze uitspraak. Hebben we trouwens als Nederland nog recht op die 1 miljard korting? De EU elite heeft hem laten peopen en zitten op zijn eigen ships door zijn grootspraak. Deze geladen pistool blijkt achteraf een kromme loop te hebben.

Dr. Frambozenjam | 02-06-15 | 00:57

riep je mij Slipsnif?

islammoe | 02-06-15 | 00:52

Magdatkandat | 02-06-15 | 00:42
Jij hebt gelijk ook.
Ik rommel de komende jaren nog wel ergens € 70.000 per jaar uit mijn pensioen-BV om naar Brussel te brengen.
Ik ben somber, dank voor je opsteker.
Het gaat inmiddels al beter met mij.

Klier van Bartholin | 02-06-15 | 00:52

Bad Karma | 02-06-15 | 00:48

Ja, die ken ik. Hadden ze eerst met twee voorwielen. Zijn ze snel van teruggekomen.

islammoe | 02-06-15 | 00:51

Nou moe?

Slipsnifter | 02-06-15 | 00:50

@Piet Karbiet | 02-06-15 | 00:33
Drs. Piet, mooi.

Slipsnifter | 02-06-15 | 00:49

@Piet Karbiet | 02-06-15 | 00:33
Drs. Piet, mooi.

Slipsnifter | 02-06-15 | 00:49

deraderendraaien | 02-06-15 | 00:15

Lekker met 'de kids' op stap en je toch veilig voelen? Het kan allemaal. Ikzelf zit te denken aan een doorstart van Halfords of zoiets...

s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b5/...

Bad Karma | 02-06-15 | 00:48

men maakt grapjes , maar velen staat het water aan de lippen door dit wanbeleid .
als we de PVV hadden gehad waren we nu een van de rijkste landen van de wereld met een sterke gulden een florerende economie .

witchmaster | 02-06-15 | 00:48

Ik word zo doodmoe van dit gesjoemel met Euries richting Brussel. Godsamme, #Rutte, je maakt er wel een geweldige puinzooi van...

Reykjavik | 02-06-15 | 00:47

Piet Karbiet | 02-06-15 | 00:33

- daar loopt weer die adelaar
- heeft Rutte op zijn kont een blaar
- kook Dijssie maar eens lekker gaar
- kdenk dat ik nu niets meer spaar
- ...

islammoe | 02-06-15 | 00:46

Klier van Bartholin | 02-06-15 | 00:35

Neenee, die 60.000.000.000 is QE volgens mij door de ECB. Staan we ook garant voor, daar niet van, maar dat is een gedeelde garantie.
Ik heb het nu over ons, Nederlanders, gulle gevers, redders v.d. mensheid. Als wij gewoon 70.000 de man overmaken dan hebben we wel weer wat krediet qua internationale reputatie dacht ik zo. Moet ik wat later met pensioen, soit, maar hee, dan mogen ze in Fr. wat eerder.

Magdatkandat | 02-06-15 | 00:42

Hoewel ik stemmen als een bliksemafleiding beschouw, het is namelijk niets anders dan een methode om mensen rustig te houden, heeft deze man als enige politicus mijn respect.

zonder_moeite | 02-06-15 | 00:38

@Piet Karbiet | 02-06-15 | 00:33
Je oefent al voor je avondvierdaagse, morgen? Klinkt goed.

Wim Venijn | 02-06-15 | 00:37

... Laten we nou gewoon in één keer 1000 miljard naar Bussel overmaken..
Magdatkandat | 02-06-15 | 00:30
Dat is al lang en breed aan de gang.
60 miljard per maand op precies te zien.
Bij de les blijven a.u.b.

Klier van Bartholin | 02-06-15 | 00:35

@deraderendraaien | 02-06-15 | 00:15
.
Yeah, I know.
Ben bezig met een lied:
.
Troika hier, troika daar,
gooi maar naar de evenaar.
Troika hier, troika daar,
Brussel wil het helegaar.
Troika hier, troika daar,
pot met Vet is leeg en klaar
.....


Piet Karbiet | 02-06-15 | 00:33

Laten we nou gewoon in één keer 1000 miljard naar Bussel overmaken, kunnen we een tijdje vooruit. Word een beetje moe van die wekelijkse naheffingen, dat gezeur iedere keer.

Menstruatie, ook zoiets. Gewoon alles in 2 maanden proppen, bijv. januari en februari, dan ben je er vanaf. Laten ze dat 's in Europees regelen, for God sake.

Magdatkandat | 02-06-15 | 00:30

* Facepalm * , ja ja die Distelbloem. Doet hij even. Moet di muppet niet tegen het lijf lopen want dan ga ik mij in daden uiten. Universeel, niet iets in zijn straatje want veel lullen, niks zeggen en achterbaks doen. Afijn lul komt er gewoon mee weg.

Vageling | 02-06-15 | 00:25

Gewoon zoals alle knoflooklanden zorgen dat je een enorme zwarte economie hebt. Heb je ook geen gezeik met naheffingen en je krijgt nog geld toe ook van de noordelijke landen. Daar houden ze alles namelijk wel keurig bij en betalen ze wel belasting.

thijs4419 | 02-06-15 | 00:24

Reality_check | 02-06-15 | 00:11
Janmaat, Fortuyn en nu Wilders.
Ga nu niet lopen mekkeren dat Omtzigt je enige redding is.
Die was er veertig jaar terug al.
Met je zgn. stoere praatjes over P. Omtzigt.
Die slaat als het erop aankomt geen deuk in een pak boter.

Klier van Bartholin | 02-06-15 | 00:21

Ik wil maar zeggen, knoop het goed in uw oren, wie straks op Pieter Omtzigt stemt, wat ik zelf ook alleen maar zou willen toejuichen, moet wel snappen dat hij daar dan Mona Keizer voor terugkrijgt. En ik kan het weten want ik heb het allemaal al meegemaakt. Politiek is als "a box of chocolate, you never know what you gonna get".

VolgendjaarkrygikAOW | 02-06-15 | 00:16

Wanneer je als kudtburger moet bezuinigen, en daar zijn wij Nederlanders, vooral de Jannen Modaal onder ons, heer en meester in, dan moet je de broekriem strakker aantrekken en je uitgavenpatroon onder de loep nemen om er voor te zorgen dat er minder geld uit gaat dan dat er binnen komt. Want om er voor te zorgen dat er meer binnen komt, dat is voor de meesten van ons geen mogelijkheid, immers deden we dat anders al. Nee, onze overheid smijt gewoon immense bedragen (en een miljard is gewoon een ABSURD hoog bedrag) over de balk aan de EU, linkse hobby's, subsidieprojectjes, ontwikkelingshulp en andere meuk waar de meerderheid van Nederland het niet eens mee eens is (weten we nog, die +60% TEGEN de EU?), en als het potje leeg is dan wordt de kudtburger gewoon nog verder uitgeknepen.
.
Walgelijk dit, en wat kunnen we er aan doen? Helemaal niks. Bek houden en betalen!

Le Roi | 02-06-15 | 00:16

@Piet Karbiet | 02-06-15 | 00:05
Ga maar lekker met je ze wandelen nu het nog kan zonder ketens,want voor je het weet moeten ze eerder voor de centjes van Brussel zorgen dan je denkt.
De binnenstromende kunnen straks namelijk niet werken omdat de beentjes te stram zijn geworden van het watertrappelen,en de handjes hebben ze nodig om op te houden voor gratis geld.

deraderendraaien | 02-06-15 | 00:15

Klier van Bartholin | 02-06-15 | 00:08

Ho ho ho, die partijen die jij noemt hebben nog nooit mijn stem gekregen. En met die gezegden die jij zo midden in de nacht uit jouw toetsenbord tovert, daar... ach, laat ook maar. Je zult het wel goed bedoelen.
#trekt vrouw de broek uit en...#

islammoe | 02-06-15 | 00:15

Nog nooit in mijn leven gaan stemmen (27 lentes jong momenteel). Fortuyn had mijn stem maar die is hem afgepakt. Als Omtzigt een eenmansfractie zou starten is hij de eerste die mijn stem krijgt! CDA, bah.

Reality_check | 02-06-15 | 00:11

@Bad Karma
Hahahahaha, ik bestel er meteen een dozijn. Kan ik ze altijd nog doorverkopen aan een boer als dat demonstreren op niets uit loopt.

@deraderendraaien
Met Burka.... Staat een beetje ongeloofwaardig dat "een Burka" voor zoiets als het behoudt van NL demonstreert maar ik neem de tip mee. Misschien een Nood-Burka voor als het te wild wordt allemaal.... hé agentje, wat doen we nu! Ik ben onschendbaar he! -Burka over zich heen "draperend".

Dirk III | 02-06-15 | 00:11

Varoufakis, de Griekse minister van Financiën, is hoogleraar kansberekening. Speelt poker op het hoogste niveau.
Juncker speelt al zijn kaarten uit handen, door te zeggen dat Griekenland in de Eurozone moet blijven. Geen pressiemiddel meer voor de EU. Griekenland mag zijn gang blijven gaan. De overige landen zullen snel het voorbeeld van Griekenland volgen.
De rijke landen mag de natte droom van de megalomane eurofielen blijven financieren.
Speltip 9: weet wanneer je moet stoppen.

Wim Venijn | 02-06-15 | 00:10

Incompetente pipo zijn het, ervan uitgaand dat het geen kwaadaardigheid is. Hoe kun je nu een miljard euro over het hoofd zien?

Ik snap ook wel, dat ze niks durven laten zien, de begroting is helemaal niet op orde. Ze hebben geen idee, waarheen het geld lekt. Het is een grote puinhoop.

decadent degeneraat | 02-06-15 | 00:08

Ruim 60% van de reaguurders hierboven klagen alleen maar en gaan de volgende keer weer PvdA, VVD, D66 en GL stemmen.
Allemaal krokodillentranen dus en alleen maar bezig met hun hypotheek, baan en wijf dat feitelijk de broek aan heeft.
En wie de schoen past trekke hem aan.

Klier van Bartholin | 02-06-15 | 00:08

December 1,1 miljard
Mei 1,33 miljoen
Juni 1,4 miljard

Het houd niet op... niet vanzelf.

deraderendraaien | 02-06-15 | 00:07

@deraderendraaien | 01-06-15 | 23:56
.
Heb Helma Nepérus redelijk hoog zitten, maar verkeerde partij.
.
Morgen Avondvierdaagse met kinderen. Begint ieder jaar meer op de Lange marsen voor de toekomst te lijken.
.
Goeverdomme. 250 euro. Dat is veel Lego, dat mijn kids dus niet krijgen. Skoften.

Piet Karbiet | 02-06-15 | 00:05

Zou ook Omtzigt willen stemmen. Uitstekende redelijke volksvertegenwoordiger, maar zit wel enigszins aan te hikken : CDA ?

daytripper | 02-06-15 | 00:05

Pieter Omtzigt kan dan nu wel fantastisch z'n best doen om de waarheid boven water te krijgen, maar mede dankzij zijn CDA zitten in deze bureaucratische tyfusbende dat de EU heet. Tegen de 61% stemmen in nog steeds gewoon de grondwet aannemen en bukken voor alles dat Brussel zegt. Idioten.

LangeTijdGeleden | 02-06-15 | 00:05

@Dirk III | 01-06-15 | 23:51
Doe dan ook een burka aan.. bescherming gegarandeerd hoor.
Jantje Roos weet er alles van!

deraderendraaien | 01-06-15 | 23:59

@Dirk III | 01-06-15 | 23:51
Ik denk als er iemand met een goed organisatie talent is en de media wekt goed mee , dan staat het daar vol voor je het weet, op de bonden hoef je niet meer te rekenen die vullen zelf hun zakken

witchmaster | 01-06-15 | 23:56

@wakkere_nederlander | 01-06-15 | 23:48
Morgen om 13.30 verzamelen op het binnenhof?(peuro project)
Helma Nepérus zal in elk geval alvast de aanvraag om een parlementair onderzoek in ontvangst nemen.. dus we blijven nog even beschaafd ok? ;)

deraderendraaien | 01-06-15 | 23:56

Er was wel ophef vandaag in Nederland over het NLalert smsje dat niet aankwam. We kunnen het wel.

Wim Venijn | 01-06-15 | 23:55

Wat blijft die Jiheks toch ongemakkelijk interviewen, ze komt zo onecht over op een of andere manier.

tittn | 01-06-15 | 23:54

de rode pest is wel heel erg stil de laatste weken !!!!!!

witchmaster | 01-06-15 | 23:53

En dan te bedenken dat het CDA deze Pieter Omtzigt op een onverkiesbare plaats had gezet. Dankzij een paar voorkeursstemmen redt ie de natie.

one hobo | 01-06-15 | 23:53

@wakkere_nederlander
Nu? Dan sta ik denk ik alleen met mijn hooivork daar te roepen tot er 20 "stillen" bovenop met duiken en ik de oude cel van het waxinelicht gooiertje krijg.

Dirk III | 01-06-15 | 23:51

Waar is trouwens dat Balkeventje gebleven? Die moeten we ter verantwoording roepen.

islammoe | 01-06-15 | 23:50

En inderdaad. Goed gesproken - de overtikmedia.
Tikten ze maar over, dan ontdekken ze wellicht zelf de inconsistentie van de berichten. Ze Knippen Plakken zelfs niet eens.
Het komt uit een XML feed van het ANP en er is geen hond die er bij sommige kranten naar kijkt.
Dat is de media anno nu en ja, de kwantiteit is enorm maar de kwaliteit en diversiteit is schraal.

Dirk III | 01-06-15 | 23:48

uitzonderingen daar gelaten natuurlijk , er zijn genoeg gluurders die weten wat ze stemmen

witchmaster | 01-06-15 | 23:48

Ach, het Nederlandse Volk vindt het goed want bij de Europese Parlementsverkiezingen en de Provinciale Statenverkiezingen (is 1ste Kamer om alsnog scheisse Wetten te torpederen) is Pro-EUSSR gestemd.

Laten we maar een ander onderwerp kiezen wat de politici uitvoeren wat het Nederlandse Volk niet goed vindt.

ProAsfalt | 01-06-15 | 23:48

Een miljard is hééél veel.
1 miljard is duizend miljoen!
1,4 miljard is 1400.000.000 euro.
Zomaar even tussen neus en lippen weggemoffeld.
Dat zijn de significante euro's die heel veel hardwerkende Nederlandse gezinnen te kort komen.
Hoppa daar gaan ze, weg uit onze economie om nooit meer terug te komen.
En dat steeds maar weer!

Echt om te janken.
Fakkels. Hooivorken. Pek. Veren.
Wanneer?!?

wakkere_nederlander | 01-06-15 | 23:48

Men had tijdens de staten verkiezingen een signaal kunnen afgeven , helaas bleef men liever thuis of men stemde op de VVD en D66 en nu wordt je afgestraft

witchmaster | 01-06-15 | 23:47

-weggejorist-

Brob | 01-06-15 | 23:46

Waarom hebben we maar 1 Omtzigt? We hebben er veel meer nodig met dit pruts kabinet.
UIT DE EU NU (en hou Timmerfranske en de Dijs maar!)

Dirk III | 01-06-15 | 23:45

Morgen met z'n allen naar het binnenhof om Baudet en forum EU te ondersteunen bij de aanvraag om een parlementair onderzoek naar de Euro,(het Peuro project)dan kunnen we de wezels daar gelijk vragen waar die 1,4 miljard misschien ook al overgemaakt zijn naar de slijterij van Juncker.
www.peuro.nl/

deraderendraaien | 01-06-15 | 23:44

Wel godverdomme..

Geile Markeerstift | 01-06-15 | 23:44

Nederland is gewoon de Brusselse Pinautomaat. En zelfs een Pincode is niet meer nodig.

lulleficatie | 01-06-15 | 23:43

de leugen heerst,na al het bezuinig,uitgeknepen als een citroen,gaat het weer wat beter.
niet dus met de bevolking,die ook nog even met een kutsmoes weer wat van hun vakantiegeld mocht inleveren,vijf voor 12 kwam dat even in het nieuws .
zwamson met een vieze grijns,het is nodig,anders gaat n.l ten onder,met dank aan de pvda,de indringers die deze partij hebben overgenomen.
keuteldrukker zijn heilige belofte komt dus ook niet uit
we krijgen alles terug met rente van de grieken
de grieken zeggen dembirasi komt ik er vandaag niet,kom ik er toch morgen.
grieks karakter antie vooruitgang.
en nu maar weer wachten,wat super mafketel trutten weer in petto heeft
een miljardje hier een miljardje daar,en zo lieg in de boel aan elkaar

soledad | 01-06-15 | 23:43

Pieter Omtzigt, het enige kamerlid die zijn poot stijf houdt.

islammoe | 01-06-15 | 23:41

Rutte betaalt graag, Merkel betaalt graag.
De rest van de EU ontvangt graag.
Wat is het probleem?

Jan Dribbel | 01-06-15 | 23:40

@Adams Appel | 01-06-15 | 23:34
Wat dat betreft kunnen we nog heel wat leren van de moslims in dit land, die laten zich de kaas niet van het brood eten, geen klein stukje zelfs.
De gemiddelde nederlander vindt het allemaal wel prima zo.

Slipsnifter | 01-06-15 | 23:40

Het. Houdt. Niet. Op.

gewoondoorlopen | 01-06-15 | 23:39

Weg met Mark Prutser en zijn kabinet.

KlaasVaakStrooit | 01-06-15 | 23:37

Verdoemme, het onrecht..

PryzmXL | 01-06-15 | 23:35

Dit is om de bevolking in een staat van apathie te brengen, ik kan er niks anders van maken. Keer op keer worden we beroofd zonder dat er zelfs wordt verteld waarvoor en waarom.

Als de volgende fase van roof begint, zoals bijvoorbeeld negatieve rente (dus cash geld verbieden!) of Europese belastingen, dan hebben mensen zoiets. Ach, ja dat kan er ook nog wel bij.

Adams Appel | 01-06-15 | 23:34

@Lilia2 | 01-06-15 | 23:29
Niet. Er is zo'n enorm stigma ontstaan op mensen die protesteren dat niemand meer de ballen heeft om het te doen. En als dat niet voldoende reden is voor mensen om niet te protesteren dan nemen ze wel een kijkje in hun portemonnee en zien ze dat ze een vrije dag zich helemaal niet kunnen veroorloven.

rotschopverkopert | 01-06-15 | 23:33

Beste Omtzigt, we zouden bij de Tweede Kamer verkiezingen later dit jaar, best op u willen stemmen. Maar dat gaat niet gebeuren zolang u op de CDA-lijst staat. Immers CDA, VVD, PvdA en D'66 zijn de veroorzakers c.q. instandhouders van de ellende waarin de mensen in Nederland zich in bevinden.

Ci Ty33 | 01-06-15 | 23:33

zijn ze nu GVD helemaal belazerd?
ownee... wij worden gewoon weer eens belazerd, dan is het goed, dan klopt het weer...

razwanzel | 01-06-15 | 23:32

De EU is mijns inziens niets minder dan een voortzetting van de plannen van Hitler om een groot rijk op te zetten, zij het, tot nu toe met veel minder geweld en wreedheden dan destijds. Stoppen met deze kolder dus, per direct voordat we te laat doorhebben dat we, volgens het gezegde, als kikkers in een inmiddels warme pan met water langzaam maar zeker doodgekookt worden zonder dat we het doorhebben en er op tijd uit kunnen springen.

rotschopverkopert | 01-06-15 | 23:30

Het is een poppenkast. Niet meer. Misschien zelfs minder.

Mertom | 01-06-15 | 23:30

Ik kan me er niet eens meer druk om maken, de mensen kiezen er zelf iedere keer weer voor.
Trek maar leeg dit land, schaf maar af en maak er maar een kalifaat van als iedereen dat zo graag wil.

Slipsnifter | 01-06-15 | 23:29

@Rollins
Mooi gesproken!

Dirk III | 01-06-15 | 23:29

Gaan we zeker weer bezuinigen.
Lastenverzwaring dus.
Ach nog een paar jaar Eu en we zijn net zo arm als Griekenland.
Wanneer gaan we nu eens massaal protesteren?

Lilia2 | 01-06-15 | 23:29

Dat krijg je ervan als je Dijsselbloem de boekhouding laat doen. Vraag aan 020, daar weten ze er alles van.

watergeus | 01-06-15 | 23:28

We mogen blij zijn met iemand als hij in de kamer, maar hoe goed die ook zn best doet (keer op keer) CDA stemmen gaat me voorlopig toch te ver!

BenHetZoZat | 01-06-15 | 23:27

Wij snappen de EU gewoon niet, vraag het maar aan Alexander Pechtold.

eerstneukendanpraten | 01-06-15 | 23:27

De ziel aan de duivel verkopen is het probleem niet. Volhouden dat je het juiste daarmee hebt gedaan is de ware kunt.

Rollins | 01-06-15 | 23:25

Ik wil net gaan slapen,
*nachtmerrie voor kinderen en kleinkinderen in dit Europa.

Flightless bird | 01-06-15 | 23:22

Op zich prima dat die Omtzigt dit doet, maar het is natuurlijk wel een enorm hypocriete lul. Het was immers zijn partij die de hoofdschuldige is aan het negeren van het "Nee!" van de Nederlandse bevolking.
Als ze gewoon geluisterd hadden, had ie al deze vragen niet oeven stellen.

TheEgg | 01-06-15 | 23:18

Een kamerlid die z'n controlerende taak serieus neemt.
Een zeldzaamheid in Den Haag.

Jerolimo | 01-06-15 | 23:18

-weggejorist-

Rest In Privacy | 01-06-15 | 23:18

Juncker wil Griekenland in de EU houden. Griekenland doet geen ruk. Dus er komen nog meer tegenvallers voor ons aan. Miljarden die in een zwart gat gaan belanden.
Uit de EU. Nu!

Wim Venijn | 01-06-15 | 23:17

De enige niet-PVV'er (en dus politieke wegkijker) die ik wel mag: Pieter Omtzigt

CrapoTheGreat | 01-06-15 | 23:14

Ach, nu we toch met miljarden smijten...

Zwijneveld | 01-06-15 | 23:14

En nog steeds zijn er VVd-stemmers die beweren dat niemand het beter had kunnen doen dan Rutte.. ondanks alles.

michael8161 | 01-06-15 | 23:14

We moeten als de sodemieter stoppen met dat fucking geldverslindende EU. Vandaag nog. Het enige wat deze EUSSR kost us alleen maar meer meer en meer geld. Dan houden ze zich het liefst bezig met vraagstukken zoals de kromming van een banaan en hoe hard o ze vrouwen mogen zuigen. Opdoeken die ondemocratische corrupte bende. Genoeg. Mag ik zeggen "minder EU"?, ja dat mag ik zeggen. STOP

VoorZetsel | 01-06-15 | 23:14

you gotta be *** kidding me

Ir. Wilhelmus | 01-06-15 | 23:13

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen