Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

KIJK en LEER. De Boat People Repo Service WERKT

Omdat de Samsomieten, Pechtoïden, Snotneuzen en overige proxy-moordende GoedVolkers van deze wereld niet willen luisteren, nog maar eens deze awesome alsook humane video in de herhaling. Uit het toen alreeds visionaire topic op GeenStijl van meer dan een jaar terug. Hoe Australië doortastend voorkomt dat hun territoriale wateren veranderen in massagraven des dobberdoods en deinende dodenakkers. Beelden zijn door vluchtelingen gefilmd aan boord van een oranje lifeboat die door de Aussie kustwacht wordt ingezet om bootpeople terug naar Indonesische wateren te slepen. Beteuterde asielzoekers indeed. Maar iedereen leeft. Niemand verzuipt. Geen newsfeeds met scheepsdekken vol bodybags en/of loodsen vol kisten. Dit strenge doch menselijke beleid maakt dat dat de Australische PM Tony Abbott Europa te kakken zet met zinnetjes als: “No reported deaths at sea off the coast of Australia so far this year”. Had naar ons (en Australië) geluisterd, en het kolkende emo-geleuter van de Roeloffen Hemmen en Melle Runderkamps was de wereld bespaard gebleven. Vergeet dat 10Punten Plan uit Brussel. Stop met dwepen. Start terugslepen. Of hou rekening met 30.000 dobberdoden in 2015. Zeg het maar...
Update. Geert Wilders (PVV) gaat vanavond down under in videoboodschap No Way. You will not make the Netherlands home.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

iZmoke | 23-04-15 | 11:38

Irish ....... you like ?

Nomen | 23-04-15 | 09:48

Dat meisje is dood door de smokkelaars en door haar ouders. Niet door mensen die strengere grenscontrole willen. Afschuwelijk om een dood meisje te misbruiken om te schelden op de in jouw ogen xenofobe medelanders.
nerugaer | 22-04-15 | 09:48

Over die Facebook-kettingbrief wou ik ook net wat gaan posten. het is toch van de zotte dat WIJ de schuld krijgen van de kutzooi die de Afrikanen zelf overhoop halen. HUN continent is een achterlijke kansloze bende vol reli-waanzinnigen en sprookjesgelovers, HUN overheid is corrupt en maalt niet om mensenlevens zolang ze maar zichzelf verrijken. HUN arbeidsethos is zeer laag (weet ik ook uit eigen belvenissen daar) HUN religie is kut want die vind het nodig om andersgelovigen uit te roeien. HUN mensenhandelaar is een LUL want hij zinkt het bootje gewoon af met luitjes erin.

Maar nee hoor,volgens linkslulletje hebben Henk en Ingrid het weer gedaan.

Copycrauw | 22-04-15 | 13:35

Ik begin die man steeds meer te waarderen. Schrik er zelf van.

Pompenkoning | 22-04-15 | 11:25

de Australische methode (terugbrengen naar Afrikaanse kust in zeewaardige bootjes) werkt!

Als de dobbernegers vermoord worden door mensensmokkelaars ... wat heeft dat met Nederland te maken?

Als mensen beslissen het risico aan te gaan dan is dat hun eigen verantwoordelijkheid. Laat ze maar zinken.

nomuslims4staphorst | 22-04-15 | 10:40

Ik ben het zat dat er mensen zijn die een dood meisje drijvend in het water op Facebook zetten en dan vervolgens gaan schelden op de mensen die de boten willen terugsturen.
Dat meisje is dood door de smokkelaars en door haar ouders. Niet door mensen die strengere grenscontrole willen. Afschuwelijk om een dood meisje te misbruiken om te schelden op de in jouw ogen xenofobe medelanders.

nerugaer | 22-04-15 | 09:48

Koettoerk een opleiding tot verpleegster stelt niks voor?
Heb zelf die opleiding gedaan en die is echt pittig.
Je bent een halve arts alleen mag je daar niet naar handelen.
Alleen vindt ik niet dat we al die buitenlandse verpleegsters nodig hebben.
Ik ken er genoeg die nu niet aan de bak komen.
Dus laat ze terug gaan en hun eigen land opbouwen.

Lilia2 | 22-04-15 | 09:33

Verdriet kun je ook verdrinken.

Rest In Privacy | 22-04-15 | 07:57

Ach de Roelofjes Hemmen in Nederland laten zich vies in de kaarten kijken door te spreken over kleingeestige medelanders die het o zo goede leven zogenaamd niet willen delen. Daarmee vergeten ze voor het gemak dat er in Nederland ook nog steeds dagelijks complete gezinnen het huis uit worden gezet. Mensen wachten tot de voedselbanken een plekje voor ze vrij hebben. Dat onze ouderen verzuipen in eigen uitwerpselen. Dat zijn velen zat en beu, hebben daar logischer wijs allerlei emoties bij. Deze mensen wegzetten als kleingeestig maakt hen minstens zo kleingeestig en ook nog eens hypocriet. Waarom is het ene leed erger als het andere?

saidnowomanever | 22-04-15 | 07:07

@Dibe
Dit vind ik van die dubieuze berichtgeving die meer vraagtekens dan antwoorden oplevert. Hoe kun je nou als land 336 nurses hebben op een bevolking van 12 miljoen. Als dat gebrek een daadwerkelijk probleem vormt, stikt het toch vd nutteloze werkeloze wijven daar die je een versnelde opleiding kan geven. De opleiding stelt an sich niet zo veel voor, en kennelijk waren het er eerst ruim 600. Hoe moeilijk is het om 350 verpleegkundigen op te leiden. Genoeg gegadigden toch. We hebben toch gvd niet bepaald te maken met 12 miljoen hardwerkende arbeiders die het allen te druk hebben om verpleegkundig werk te doen door hun dagelijkse superjob. Het gros doet geen reet behalve proberen te overleven. Dit is nou het zoveelste voorbeeld waarbij relatief makkelijk door goed bestuur van bovenaf een probleem opgelost kan worden met de juiste sturing. En dat is mijn grootste probleem met dit continent, er heerst totale chaos en domheid vanuit overheden en bestuur, die het maar niet voor elkaar krijgen relatief simpele basics over hoe een samenleving opgebouwd en verbeterd kan worden in de praktijk te brengen. Daarom pleit ik ook voor totale overname van dit continent wegens 'ongeschikt'. Door structureel wanbestuur, overbevolking en cultureel-religieuze rottigheid zadelen ze ons op met massale kosten en gelukszoekers. Hun falen is onze last. Daarom dus de touwtjes uit hun trekken en zelf naar westers model de boel opbouwen en besturen, in de hoop dat het over 50j de moeite is om te blijven ipv te vluchten.

Koettoerk | 22-04-15 | 06:44

Lees net een reactie elders, die zegt wat weleens gezegd zou mogen worden: "How many [*beeep*] millions…does he [de Samsoms, Pechtols, Klaverens en overige Snotneuzen] think northern Europe HAS to accept. (…) Seeking to break in and demand housing, education, money, food, health care and their human rights. My answer to them. 'Go back [*beeep*] home and live there'" www.zerohedge.com/news/2015-04-21/why-...

ben kokhals | 22-04-15 | 03:15

@FrankVeer | 21-04-15 | 20:46
Realiteit vreemd. Dat is afhankelijk. Als het dobbertnegerts bootje het niet redt mogen zij even mee varen. Retour afzender. Wat eten scoren om vervolgens gedropt te worden in landen waar zij meer binding mee hebben. Alleen goudzoekers lopen te jammeren. Klote in een land komen zonder gratis geld en voorrang op sociale woningen. Nee! roepen zij in koor! Ik zeg: Ga deaud! Maffe idioten. Wat nou Cambodja. Ja politie daar. Maar dat is alles. Geen vrijbrief tot Allah Akbar. Nee Allah akbar moet het zijn.

Ja dat bed, bad en brood he? Meteen aan alles wat daar zwerft doorvertellen. Ja ECHT! Straten van goud, gratis bed, bad en brood. Zet je hele spaarrekening neer voor die boot want graties geld hier. Kom allen. En de boten vullen zich. Oh ja Racisme roepen als iemand iets zegt. Scoor je goed mee in het Polderland.

Ondertussen verwachten de gutmenschen dat ik mij bekommer om dit volk? Lekker allemaal binnenhalen. Ongewenst en uitgeprocedeerd kent men hier niet. Leuk. Heb mijn a t/m F plan al verteld. Bij F mogen zij zelf kennis maken met hun eigen haat. Men weet wel de F van Fail. Deze idioten willen ij dood. En dat halen wij binnen? Ik heb mijn plan al. Adviseer om Nederlanders hetzelfde te doen. Deze muppets brengen geen vrede of respect. Dood en verderf. Alles moet kapot. Zelfs onderling. Want wie houdt meer van de profeet en allah he? Ja vertel het mij maar maar met al dat taqqyah. Sterph gewoon

Gewoon retour naar waar je een "prachtig" leven hebt. Oh vluchten om ons leven zuur te maken omdat Allah dat zegt? VERZUIP MAAR!

Vageling | 22-04-15 | 02:17

Inderdaad werken de verdrinkings-videos als linksmensch gijzelingen op ons geweten. Toevallig hoorde ik deze week bij een NPO quiz het antwoord op de Biafra-crisis: Christenen vervolgd door jawel moslims. En verdomd het klopte ook nog. Nou ja een waarheid van 40 jaar geleden die nog steeds opgeld doet maar ja dat zal de gemidddelde GS lezer een zorg zijn.

PrinsesStoepje | 22-04-15 | 01:32

We gaan de rollen omdraaien we gaan met z'n alle van de EU naar Afrika toe en maken daar onze paradijs alle afrikanen leven nu in de EU maar na een aantal jaren hebben ze binnen de EU oorlog ellende massa moord religie problemen en noem maar op zo als ze gewend waren zeg maar , nu komen ze met bootjes van Urk naar Afrika toe om asiel aan te vragen en eenmaal geïntegreerd hebben we de zelfde problemen als nu omdat deze bevolking een luie en achterlijke en niks willen bevolking is. alleen oorlog en verderf daar leven ze op en het liefst helemaal gratis !!

Jetstream | 22-04-15 | 01:15

bed, bad en boot

Dibe | 22-04-15 | 00:58

Eerst een bad, dan een bed en de volgende morgen met een brood naar huis zegt Greet.

Rien7847 | 22-04-15 | 00:35

@geengemaar

Er zijn op dit moment voor iedere 97 Nederlanders 3 vluchtelingen/asielzoekers. Ze zullen toch ergens geplaatst worden, en meestal geconcentreerd.

Anoniem5k | 22-04-15 | 00:21

www.theguardian.com/books/2013/mar/27/...
Goed stuk en laat de andere, hele beroerde gevolgen goed zien van het vertrek van de rijken die 'tickets' kunnen kopen voor de reis naar het nog rijkere westen.
Die gevolgen zijn dan voor de achterblijvers;
There is a particular concern over the importing of skilled health staff by rich countries. Malawi, for example, has lost more than half of its nursing staff to emigration over recent years, leaving just 336 nurses to serve a population of 12 million. Rates of perinatal mortality doubled from 1992 to 2000, a rise that is in part attributed to falling standards of medical care. Excluding Nigeria and South Africa, the average country in sub-Saharan Africa had 6.2 doctors per 100,000 of population in 2004. This compares with 166 in the UK, yet about 31% of doctors practising in the UK come from overseas, many from developing countries.

Dibe | 22-04-15 | 00:08

HekoJ|21-04-15|23:11| Bedankt voor de bijval, ben er zelf ook een, en blij met de wetenschap dat waar ik nu sta, het hele slagveld kan overzien vanaf de jaren 50. Er hangen hier nogal wat jonkies rond die niet weten hoe de vork aan de steel zit. Het feit dat wij hier ook als oude ,wijneuzen, zijn, geeft aan dat we wel degelijk betrokken zijn bij de hedendaagse problematiek. Dat we als oude muppets nog steeds erbij willen horen, geeft onze flexibiliteit aan, in deze woelige tijden. Wij zijn niet de oorzaak, maar de opkomende gutmensch met zijn zg maakbare wereld.

Archy Bunker | 21-04-15 | 23:38

@Archy Bunker
Je hebt gelijk. Ik ben zo'n babyboomer en liet me een rad voor ogen draaien. Bij het kabinet Kok gingen me de ogen open en heb ik mijn opvattingen radicaal bijgesteld.

HekoJ | 21-04-15 | 23:11

Archy Bunker| 21-04-15|22:46| Hetzij nog te vermelden dat de jaren 60 de jaren waren van "hoogconjunctuur", we kwamen wat mensen tekort toen, voor het eenvoudigere werk en montagewerk. De doodoener dat Nederlanders dat werk niet wilden doen, was gewoon een smoes een uitmaak. Men had gewoon goedkope arbeiders nodig. Men betaalde weinig en de mensen leefden in pensions en kamers, net als de oostblokker nu.

Archy Bunker | 21-04-15 | 23:01

De eerste keer dat ik naar de grote blonde leider keek en iets van trots voelde.

Het Streepje | 21-04-15 | 22:52

Uw Verzekeringsadvis|21-04-15|21:14| Je maakt dezelfde denkfout, die er wel meer hier maken. Je neemt klakkeloos aan dat de schuld van de immigratie bij de babyboomer ligt. Ja het begon in de jaren 60, met het binnenhalen van Spanjaarden en Italianen, mn bij Philips en andere elec,bedrijven en in de metaal was no problem. Wat later kwamen de Turken, en daarna Marokkanen. Die babyboomer stemde toen nog pvda of cda, wat toen nog een ,arbeiderspartij, was, het begon verkeerd te lopen toen een wijsneus van de pvda op de proppen kwam met gezinshereniging. Daar had die babyboomer dus niet voor gestemd, dat werd voor hem geregeld, en vervolgens door de strot geduwd. Maar oude gewoontes slijten bijna niet, hij bleef stemmen. Hij werd ,overruled, door de opkomende gutmenschen binnen de pvda en cda. Zo is het balletje gaan rollen, tot waar we nu staan, met onze poten in de eigen stront.

Archy Bunker | 21-04-15 | 22:46

-weggejorist-

oakmont | 21-04-15 | 22:40

Vergissing, waar ik zei "laatste" moet "eerste zijn" Mea Culpa

geengemaar | 21-04-15 | 22:33

Kun je niet helemaal vergelijken: in Indo is geen oorlog
subsidistan | 21-04-15 | 20:02
Het grootste deel van die Libische kust is natuurlijk in handen van criminele warlords die de criminele mensensmokkelaars goed laten betalen voor havenrechten. Terugsleep-boten zouden een redelijke kans maken onder vuur genomen te worden, want daar voeren ze wel een ontmoedigingsbeleid. Ook effe rekening mee houden.

Friedrich Frayek | 21-04-15 | 22:28

Wij krijgen ze hier ook in Oosterhesselen, Drenthe als het aan de gemeente Coevorden en het COA ligt. Op een bevolking van 1850 zielen zette het COA in op 700 drijfsyriers. Het worden er 400 in een voormalig vervallen conferentieoord. Veel te veel op zo'n kleine gemeenschap. Oranje (Henny vd Most met zn vervallen vakantiehuisjes en het grote geld all over again voor de kenners) Het is hier niet anders, als je alle wol er af trekt blijft er maar 1 ding over. Geld, veel geld. Voor New village hotels en de gemeente. De laatste heeft containers waar polen inzaten over in Delfzijl en plempt ze in een natuurgebied. Het is te triest voor woorden. Te meer dat u beseft dat alles van uw en mijn belastinggeld betaald wordt. Die mensen hebben hier niets te zoeken en worden hier doodongelukkig maar alles wijkt voor poen. Het uwe en het mijne waar een kleine elite mee aan de haal gaat.
De COA maffia met hun goedbetaalde banen en prive chauffeurs. Ze hebben niet geleerd dat ze alle krediet verloren hebben met mevrouw Albayrak. Ook nu worden weer allerlei "regels" met slimme trucs omzeild. Aanbesteden, nee joh daar weten we wel wat op om daar niet aan te hoeven voldoen. Vluchtelingen maffia.

geengemaar | 21-04-15 | 22:27

@Legend in Law
Om mij moet de EU er een paar honderd aanschaffen.
Wel de echte vluchtelingen selecteren (als die al niet overboord zijn gegaan op de oversteek). Die jonge Afrikaanse kerels mogen wat mij betreft asap au retour. Alle alleenstaande jonge mannen trouwens.
Echte vluchtelingen nemen de wijk naar de dichtstbijzijnde regio waar het veilig is en dat zijn hele families.
Investeer hier dan maar een miljoen of wat in:

www.theverge.com/2015/3/26/8287509/ike...

toetssteen | 21-04-15 | 22:09

Dat is de oplossing en iedereen weet het,en Pechbek ontweek de vraag bij Pauw opzichtig

hebbuh | 21-04-15 | 22:05

echt niet normaal, die domme ouderwetse politici hebben dus nog steeds niet in de gaten dat hun oude wetten niet meer werken. illegalenrechten, uitkeringsfraude, en ook de sociale huurwet. Zo'n beetje 50% van de woningen wordt alleen beschikbaar gesteld aan voorrangskandidaten zoals asielzoekers. 50%! hierdoor krijg ik dus geen woning. opzouten met die voorrangsregelingen, ze gaan maar op plekken wonen waar geen mensen op zoek zijn naar een woning die al veel langer dan hun hebben gewacht. waarom ben ik 2e rangs burger?

Bald Gefkens | 21-04-15 | 22:01

Bewegwijzeringbordjes in zee neerzetten voor de kust van noord arfika: Sidney this way, its not as for as you think, just keep on rowing. Onze Ralph flikte het ook ook in een nieuw world record dus wtf? dat kunnen jullie ook.

geengemaar | 21-04-15 | 21:43

@Zware Guy | 21-04-15 | 19:53
Daar heb ik een A t/m F plan voor. Plan A is dhimmies bestrijden. Gekakel van hun. Plan B vechten tegen de islamietjessiering dat volgt. Lijkt nu kansloos. Te weining echte mannen over. Grijpen haatbaarden de macht?! Zowaar ben ik een legit politiek asielzoeker (immers die achterlijke sharia en profeet erkennen... Nooit!, oftewel ik moet deaud). Komt plan C. Als goed integreerbare westerling politiek asiel aanvragen in Australie. Ben makkelijk integreerbaar, wil werken, spreek de taal, heb vrienden die garant voor mij staan. Plan D is Canada. Zolang ik maar niet in het Franse gedeelte kom. Plan E is US. Ach eerder gewoont. Als dat allemaal faalt ontkom ik niet aan profeet aanhangers die hun mes slijpen zijn. Kom ik op F. Iets met bomgordel, moskee, imam en boem allah geen akbar.

Vageling | 21-04-15 | 21:35

Klinkt makkelijk wat de Aussies doen, maar zo'n eiland schoonhouden is toch anders dan het tegenhouden van de stromen mensen vanuit Afrika en Azie. Bovendien is die stroom veel groter dan down under. IS heeft het opjagen van mensen als beleid ingezet: Europa zo veel mogelijk ontregelen. Nou, dat lukt ze aardig...

Knijpkatje | 21-04-15 | 21:33

Altijd leuk om te zien hoe de reflexmatige gûtmensch
zich in allerlei bochten wringt om ook dit Australische
initiatief af te kraken

Berthe | 21-04-15 | 21:28

Gezond verstand omzetten in beleid, het beleid uitvoeren en daarmee problemen oplossen. Een rechtse (enigzins) conservatieve partij draait zijn hand er niet voor om. Bij de overwegend linkse liberale politiek in Europa weet je nu al dat men de problemen gaat vergroten. Onwerkbare idealen worden kostte wat kost hoog gehouden.
De nuchterheid van rechts conservatisme zou hier een ware verademing zijn.

Allemaal | 21-04-15 | 21:25

Daarom varen ze ook niet door naar Australië, logisch.
Gekmakend die beelden van jonge linkse mietjes die in Italië de overlevende dobbernegers in hun mooie nikes verwelkomen met een bloemetje, dezelfde gekken als onze babyboomers die hier de dienst uit maken.

Uw Verzekeringsadvis | 21-04-15 | 21:14

@toetssteen

Vlgs het artikel zaten er ca 26 man in de lifeboat.. ziet er ook uit als een klein bootje. Bij een vluchtelingenschip van 750 man gaat dat gewoonweg niet werken...

legend in the law | 21-04-15 | 21:13

-weggejorist-

alusion | 21-04-15 | 21:09

-weggejorist-

alusion | 21-04-15 | 21:09

Dit is een vorm van massale volksvervanging van de autochtone Europeanen. Een vorm van 'mensenrechtenterreur' - het ondermijnen van mensenrechtenverdragen op zo'n grote schaal dat de oorspronkelijke ratio legis tot een voetnoot is vervallen.

Verdragen aanpassen, wetgeving abrogeren en een 'zero tolerance' beleid hanteren. Terugsturen en dit geldt ook voor de bewoners van de huidige volle asielcentra.

Dit asielbeleid is een voortetterende beschimping van de goede bedoelingen van de autochtone bevolking.

Cynische Narcist | 21-04-15 | 21:07

Het probleem wordt mede veroorzaakt door de EU ideologie van vrij verkeer van personen. Het zou goed zijn om deze ideologie af te schaffen en alleen mensen toe te laten die goed zijn voor je land. Nu kan het Italië, Griekenland en Spanje niet zoveel schelen wat er precies voor mensen aan land komen, ze trekken immers toch weer verder. Allemaal ongewilde, destructieve gevolgen van het vrij verkeer van personen idealisme /dogma van de EU.

Het probleem komt door de EU, de oplossing zal daar dus zeker niet vandaan komen. Laat het vrij verkeer van personen dogma los.

Tarak | 21-04-15 | 21:03

@frankveer

Als dat inderdaad zo is, dan zijn er wel honderden van die lifeboats nodig in de Middelandse Zee... heb er nog steeds moeite mee dit als een oplossing te zien. maar goed de beste stuurlui staan aan wal.

legend in the law | 21-04-15 | 21:00

Gaat niet gebeuren. De EU wil onze nationaliteit afpakken dmv massa immigratie en noemen het de "vergrijzing" tegen gaan. Ten kosten van onze welvaart en ten gunste van die van hun. Welkom in het socialistische EU waar alleen de socialist zich mag verrijken ten koste van onze welvaart en hun goede nachtrust..

StijlvolRechts | 21-04-15 | 20:49

@FrankVeer | 21-04-15 | 20:46

U heeft zeker eerst even nagedacht alvorens u dit schreef? Fijn dat iemand de moeite neemt.

Parel van het Zuiden | 21-04-15 | 20:49

Een lifeboat slepen is wel wat makkelijker dan een half lekke rubberboot of een topzwaar brak schip dat op het punt staat te kapseizen.. eerst even nadenken voordat je dit soort awesome crap opschrijft.
legend in the law | 21-04-15 | 20:02

Als ik het goed begrepen heb, krijgen ze die lifeboats van Australië die ze speciaal voor dit doel heeft aangeschaft. Hun eigen lekke bootjes blijven achter, zodat ze in een veilig bootje terug worden gesleept.

FrankVeer | 21-04-15 | 20:46

Sorry hoor, als ze sterven is vervelend voor ze maar risicos zijn bekend en daarnaast is Europa toch verloren met zulke debielen als "politiek leiders". Toch maar is keer kijken om te gaan emigreren. Degene boven mij heeft idd gelijk, we hebben hier een regeltje voor alles tegenwoordig, door die mensen in partijen als Groen links etc, maar onze eigen ouderen moeten het zelf maar rooien, ongelooflijk!

swagmachine | 21-04-15 | 20:41

Europa is verloren joh, veel te veel linkse slappelingen hebben wij in Europa. Mensen helpen?! Prima! Maar dan moet je weten wie je helpt, de christenen en ongelovigen uit Afrika en het Midden-Oosten zijn de echte vluchtelingen, de rest heeft hier helemaal niets te zoeken.

Wonderful-Life | 21-04-15 | 20:32

brammetaalman | 21-04-15 | 20:23
dat klopt wel, want die bootjes vergaan om de haverklap.

Dibe | 21-04-15 | 20:31

Dit zou de oplossing zijn. Europa verzuipt onder de vluchtelingen druk waardoor het zgn sociale systeem ook steeds meer onder druk komt te staan. De paar werkenden alles moeten ophoesten.

chieffe | 21-04-15 | 20:30

Er zijn zoveel redenen om dit soort massa-immigratie niet te willen. Europa kampt al met massale werkloosheid, zucht onder het beslag dat de instroom op de restanten van de welvaartsstaat legt. Overige kosten. Toekomstige schuldenlast. Daarnaast is er in veel landen sprake van maatschappelijke spanningen, criminaliteit. Om maar te zwijgen over meekomende vijfde collone. IS meent het hoor. En Putin trouwens ook..
.
En het wordt elke keer met emo-tv en gezuig aan de kant geschoven. Met enorme schade aan Europa en in dit geval Nederland als gevolg.
.
Een keertje mensen... Laten we dit rationeel benaderen. Er zijn (tientallen?) miljoenen mensen op de "vlucht". Opvangen in Europa is simpelweg geen optie.
.
Als we dan toch EU moeten zijn. Spanje en Italië moeten die kudtstukjes Afrika afstaan. Afstand reduceert het aantal pogingen. Minder boten kunnen überhaupt een poging wagen. Dan... Zoals de Australiërs dus doen. Opvissen en terug ermee.

Parel van het Zuiden | 21-04-15 | 20:30

@Pritt

Dobberdoden is het nieuwe Max Havelaar...

ox | 21-04-15 | 20:30

En niks beslag op onze sociale huurwoningen, huurtoeslag etc.

... some are allowed to work while others rely on welfare, including free medical care, but they are not eligible for government housing and must find accommodation in the private rental market.

Bierosaurus | 21-04-15 | 20:28

Fijn dat iedereen altijd zo goed weet hoe het moet... de beste stuurlui staan aan wal...

brammetaalman | 21-04-15 | 20:23

Brood bed bad & brug naar Lampedusa!
Laat die Australiërs zien dat het kan.
Als ze zien dat het werkt, zullen ze ons goede voorbeeld wel volgen.

VanBukkem | 21-04-15 | 20:23

Crikey!

WillemRuis | 21-04-15 | 20:19

Het zijn er zo veel nu, die vluchtelingen, dat de bovenonsgestelden niet meer weg komen met ze wegstoppen in Ter Apel en zelf ook gewoon moeten gaan leven tussen al deze sloebers. In al deze ellende vind ik dat dan wel weer vermakelijk, dat al die ambtenaren en politici nu gewoon moeten kiezen tussen hun sociaal correcte imago ophouden of de realiteit onder ogen zien. Kijk ze spartelen.

jahoorhebjehemweer | 21-04-15 | 20:16

De laffe, gekmakende en inhoudsloze politici in Europa en hier in Nederland zouden met hun koppen tegen elkaar geslagen moeten worden met dit slappe en bureaucratische gedoe met deze nep asielzoekers. Stuur ze het filmpje en info van Australië toe.

070 | 21-04-15 | 20:12

Kun je niet helemaal vergelijken: in Indo is geen oorlog
subsidistan | 21-04-15 | 20:02
Klopt.
Daarom zou het wél een zinnig plan zijn voor de EU om een paar plaatsen aan de kust van Libië te helpen stabiliseren ten gunste van democratische strijders daar. Wapens leveren aan de 'goeien' en wat EU-militairen stationeren. Zo stop je de mensenhandelaars en kun je eindeloos veel 'vluchtelingen' dan wel 'gelukszoekers' opvangen. Libië's olie kan een boel financieren.

Aristotalloss | 21-04-15 | 20:11

En na het terugslepen wat pakketjes C4 aan de vluchtboot plakken en BOEM, weg.

hotmint | 21-04-15 | 20:06

"Australische premier tegen Europa: Zo stop je alle bootvluchtelingen"
lees:xandernieuws.punt.nl

Snowy2000 | 21-04-15 | 20:04

Kun je niet helemaal vergelijken: in Indo is geen oorlog

subsidistan | 21-04-15 | 20:02

Een lifeboat slepen is wel wat makkelijker dan een half lekke rubberboot of een topzwaar brak schip dat op het punt staat te kapseizen.. eerst even nadenken voordat je dit soort awesome crap opschrijft.

legend in the law | 21-04-15 | 20:02

Wat heeft het voor zin om zulke artikelen te schrijven. Ze doen het toch wel en heel europa vangt iedereen en alles op, omdat het 'moet'.
Nieuws-Lezer | 21-04-15 | 19:59
.
Dat is ook weer zo. Binnenkort tien illegalen als straatkrantverkoper voor elke supermarkt en 2 op elke straathoek. Leuk man.

Hans Hillen | 21-04-15 | 20:02

In Nederland gebeurt alles tien jaar later.
Asielzoekers die gebruik maken van een criminele smokkelorganisatie moeten we al helemaal niet toelaten. Ze financieren criminaliteit en houden dat in stand. Alle pogingen van de NPO om ze als slachtoffers af te schilderen zijn misleidend. Ze maken doelbewust gebruik van criminaliteit omdat het ze anders niet lukt om op de gekozen plaats van bestemming te komen.

Islamofiel | 21-04-15 | 20:01

Het zou mij niets verbazen als straks (als na-ijl effect van het 10 punten plan) plotseling Turkije en geheel Noord-Afrika bij de EU komen.
E.e.a. in het kader van opvang in de regio....

paost712 | 21-04-15 | 20:00

't Is dat Australië zo droog is als gort en van die enge beestjes heeft. Anders zou je zeggen dat Australië het paradijs is.

Aristotalloss | 21-04-15 | 20:00

Wat heeft het voor zin om zulke artikelen te schrijven. Ze doen het toch wel en heel europa vangt iedereen en alles op, omdat het 'moet'. Dat wordt nog lachen met 2de en 3de generatie van de vluchtelingen. Langzaamaan verdwijnt ideniteit van ieder europese land, maar goed, nederlanders hebben hier zelf voor gestemd en ze vinden het prima zo, dus laten we ze allemaal maar opvangen.

Nieuws-Lezer | 21-04-15 | 19:59

Schuitje varen, theetje drinken,
Varen we naar het Avondland.

dogbitedog | 21-04-15 | 19:58

Dit land is toch van iedereen?

eerstneukendanpraten | 21-04-15 | 19:58

Uit het BBC artikel: "The survivors - all young men - boarded the bus in single file and in silence. One of them sat next to the window. I caught his eye and signalled a thumbs up or thumbs down sign as a question. He replied with a thumbs up - and then broke out into a smile."
.
Empathisch hè, die vluchtelingen onderling. Dat hij deel uitmaakte van een 'vracht' van honderden vluchtelingen, waarvan er 800 omkwamen, boeit deze 'thumbs up young man' dus geen reedt. Hij lacht en is blij, want hij wordt nu tot het einde van zijn dagen verzorgt. Dat er 800 mede-passagiers (als het waar is) op de bodem liggen? Boeie!
.
Maar van ons wordt wel een Middelandse Zee aan empathie (en geld) verwacht. Ook door deze smilende hufter. Wie handelt hier nou louter uit eigenbelang? Volgens mij vangt Europa al decennia lang vluchtelingen op. En nu zal het allemaal aan Europa liggen???

Hans Hillen | 21-04-15 | 19:57

Terugslepen als laatste optie, beter is de boten kapotschieten voordat ze de zee opgaan.

Sjaak uit Dordt | 21-04-15 | 19:54

Ach, de politiek-correcten zullen niet rusten totdat Europa etnisch, cultureel en economisch kapot is gemaakt. Alles in het kader van "sociale" politiek en de koloniale erfzonde.

Zware Guy | 21-04-15 | 19:53

Meer. Meer. Meer.

bisbisbis | 21-04-15 | 19:50

30.000 dobberdoden. Dat zou betekenen dat er minstens drie miljoen lieden uit Afrika dus wel Europa bereiken.

Ommezwaai | 21-04-15 | 19:47

En was doen die aussies als die boot ineens begint te zinken? Dat trucje kennen ze daar nog niet?

noerg | 21-04-15 | 19:47

En zo hoort het. Nou heeft Australië ook nog eens een strikt asielbeleid waar wij van kunnen dromen. Actie. Gewoon ontmoedigen. Nee bed, bad en brood softies.

Vageling | 21-04-15 | 19:46

-weggejorist-

gtothew | 21-04-15 | 19:43

Samsomieten <> Samsonite ?

Godsammekraken | 21-04-15 | 19:41

De tragiek van de Gutmensch is dat ze per definitie te laat achter de werkelijkheid komen omdat hun altruisme - dat niet meer dan het donkerste kamertje van egoisme is - zo hard aan hun ego likt.

Rollins | 21-04-15 | 19:40

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl