Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Woning Martin Sommer beklad met hakenkruizen

MartinvandePVVedit.jpgANP/Reuters/AFP/TMG Dichtbij - Amsterdam/Haarlem. De woning van de Volkskrant-columnist Martin Sommer is afgelopen nacht door onbekenden beklad met hakenkruizen en teksten als "Vuile Populist", "Vieze PVV-er" en "Geen Mens is Illegaal". Op de straat, voor de woning van Sommer, is met rode verf de tekst "HIER WONEN MIGRANTENHATERS" aangebracht. De schitterend geörnamenteerde voordeur is ingesmeerd met (menselijke) uitwerpselen en de glas-in-lood ramen van Sommers huis in de sjieke wijk (edit - weggehaald door redactie) zitten onder het eierstruif. Ook Sommers groene kliko bij de achterdeur moest het ontgelden, met dezelfde rode verf is er de tekst "FACIST" (sic) aangebracht. Op het tuinpad van Sommer zijn tevens foto's gevonden van Sommer met een Hitler-snor (zie plaatje). De bekladding bij Sommer is nog niet opgeëist en de politie heeft geen idee wie er achter de ranzige intimidatie-praktijken zit. "We hebben op internet gelezen dat de positie van de heer Sommer bij de Volkskrant nogal onder vuur ligt, maar daar kunnen we hangende het onderzoek verder nog niks over zeggen," aldus de dienstdoende wijkagent, in perfect Nederlands. Geintje mensen! Niets van waar. We zuigen weer eens alles uit onze roze duim. Niets aan de hand bij de woning van Sommer. Tot zover de satire. Nu de keiharde realiteit. Na het J'ACCUSE van GeenStijl en het J'ACCUSE van Arnold Karskens op TPO.NL is nu ook voor heel Nederland het J'ACCUSE van columnist Martin Sommer (mirror) te lezen in de papieren Volkskrant. De molenaars van Links Nederland moeten zich hoognodig eens achter het morele oor krabben. verdronkenvoorvrijheid534.jpgDe verzopen elite van Afrika, gekgemaakt door het GoedVolk met hun Gouden Bergen van Valse Hoop en nieuwe Miele-wasmachines.

Reaguursels

Inloggen

G*dT gelukkig wordt de weg naar de hel geplaveid met goede bedoelingen!
In het profetische boek van Jean Raspail: Le Camp des Saints (1973) gaan de gutmenschen als eerste overboord...
*Caedite eos.Novit enim Dominus qui sunt eius*
Dweilers met de kraan open worden bedankt😈

kapitein oosterlng | 30-03-15 | 10:13

Er zijn veel dikbetaalde banen binnen de Asiel industrie deze worden verdeeld onder leden van PVDA/GL/VVD/D66 enz.

- burgemeesterschap idem.
- klimaat idiologie idem
- provincie idem
- gemeente idem
- EU banen carousel
- een onderzoekscommissie wanneer bovenstaande items misgaan

elcidisback | 29-03-15 | 17:18

Kan Sommer niet voor Geen Stijl gaan schrijven.
Kan ik daarna mijn abonnement op de Azijnbode meteen opzeggen......

gamlakuk | 29-03-15 | 10:07

Helaas wordt common sens en rationeel denken alweer gediscrimineerd en geintimideert door socialisme en religie! Niet zo vreemd natuurlijk. Zij refereren altijd aan Nazi Duitsland maar vergeten en passant dat vrijwel alle dictaturen en brute dictaturen in het heden en verleden gestoeld waren op socialistische of religeuze waanbeelden en idealen. Noem er eens een paar: Stalin, het Oostblok, Pol Pot, Mao, IS, de Spaanse inquisitie, de gehele arabische wereld, boko harum.... Allen hebben/hadden bruut geweld nodig om tegenstanders eronder te houden of uit te roeien. Daar is de PVV een kleuterklasje bij!!
Socialisten en religisten zijn er nu eenmaal van oudsher van overtuigd dat hun denkbeeld de enig ware is en al het andere een ernstige bedreiging hiervan dat met hand en tand bestreden dient te worden.

Thorolf | 29-03-15 | 01:37

@Vrije antor:en Haagse tokkie..
Wta is dat voor lulkek
De PVV is voor refendum en volkstaadleging.. dus wel voor inspraak

Tegen zijn:
VV, PvdA, CDA,D^^,SGP, GL en CU.. deze eurofiel neoliberale partijen hebben de democratie afgeschaft en dat vinden wij prima.We kiezen steeds weer dezelfde beulen en dwang
We gaan er bij stembus niet eens wat aan doen.. liever lui dan een paar stappen lopen.. wel grote smoel of alles wel lekker is en nablaten over links en rechts terwijl ze het verschil niet eens weten. Die termen zijn allang versleten maar dat hebben massa's in hun slaperigheid en inertie nog niet door gehad..
Luiheid is luiheid,,of dat nu van rechts, links, onder of boven komt.. hetzelfde geld voor dwang en terreur, repressie en hypercontrole. En links heeft echt geen recht op gijzeling van onbenul.. rechts doet dat even hard.. rechts bedriegt en links ook..2 vleugels van dezelfde vogel en als vleugels afhankelijk van de kop en de staart om te kunnen sturen , stijgen en landen.. en als dat niet goed samengaat dan dondert die vogel uit de lucht.
Er is veel meer dan zwart en wit.. zelfs grijs is eindeloos in variatie.
Onze duale geesten zijn te pretentieus en dom geworden..

4609 | 28-03-15 | 20:03

Vrije Nator | 28-03-15 | 19:10
Weet je nog waar je dat gelezen hebt?
Ik ben benieuwd naar dat artikel, heb je een linkje?
Dank alvast.

Ella | 28-03-15 | 19:26

@Haagse Tokkie | 28-03-15 | 18:43
PVV is inderdaad niet democratisch. Maar het is een beter alternatief dan de weg met ons partijen (lees: zo'n beetje iedereen die niet PVV is). Weet je waarom? Keer op keer zie je dat in landen met een dictator de moslims zich redelijk gedragen. Omdat ze weten dat ze keihard doodgemaakt worden als er iets hun schuld is. En dat besef hebben ze hier niet. Ze worden hier doodgeknuffeld door iedereen en overspoelt met cadeaus. Gister nog gelezen dat DE HELFT van sociale huurwoningen naar asielzoekers gaat. En allemaal een gratis wasmachine. En uitkering. En ov pasje. Toen ik godverdomme op mezelf zat mocht ik die hele teringzooi zelf betalen! Alleen maar omdat ik blank ben en dus per definitie niet zielig ben!

Vrije Nator | 28-03-15 | 19:10

www.human.nl/2doc/het-is-uw-land.html
2Doc: Het is uw land
02 december 2014
Nooit eerder liet de dienst camera’s toe bij de gesprekken die deze regievoerders voeren met asielzoekers die het land moeten verlaten.
In ''Het is uw land'' volgt regisseur Kees Vlaanderen regievoerders Gerr, Leny en Frits en de uitgeprocedeerden met wie ze te maken krijgen.
Zij zien hen het liefst vrijwillig - met financiële ondersteuning - terugkeren naar hun land, maar als het niet anders kan dan moet het onder dwang.

Ella | 28-03-15 | 19:01

@panadol | 28-03-15 | 11:22 "Het nieuwe fascisme komt van links, zoveel is duidelijk."
.
Inderdaad. Maar het oude fascisme kwam ook van links, net als het oude nazisme en maoisme, polpottisme en goelag-communisme. Samen hebben deze linkse bewegingen minstens zo'n 100 miljoen doden op hun geweten, evenals de meest onmenselijke vormen van geweld tegen dissidenten en andersdenkenden ('Arbeit Macht Frei' is een marxistisch motto, dus links). Zoals ik laatst hier ook al schreef, kan men de oude nazis zelfs als de "founding fathers" zien van de milieubeweging: groen+rood=bruin www.ecofascism.com/review18.html Zo diep zit het fout zijn dus bij links ingebakken. Degenen die nu in de war zijn dankzij het met links doordrenkte staatsonderwijs, moeten dit pamflet uit 1941 maar eens een paar keer aandachtig lezen: www.geheugenvannederland.nl/?/nl/items...
Kortom: Antifa en Kafka (uit wiens koker mogelijk de spuitbus-acties komen) zijn fascistische bewegingen. Antifa is zelfs een wederopstanding van de sturmabteilung van weleer chromatism.net/current/images/antifalo... Die zwarthemden boffen dus dat de goedwillende burgers zoveel geduld hebben en nog niet in verzet zijn gekomen.

ben kokhals | 28-03-15 | 19:00

Het punt is dat er niets te kiezen valt in Nederland (wellicht in heel Europa, maar dat weet ik niet). PVV is niet-democratisch en de rest is ontkennings-problemen links/'rechts' omdat er simpelweg meer dan 51 miljoen mensen op deuren/grenzen effectief staan te beuken om een uitkering te krijgen. En diens kinderen ook, etc etc. Begrijpelijk voor iedereen. Ware het niet dat de spoeling voor werk en inkomen dunner en dunner wordt (1% wordt rijker en rijker) en radicalisme welig tiert onder uitkeringsgerechtigden die niets anders te doen hebben dan hun eigenwaarde op te laten krikken door haatzaaiers via internet 24 uur per dag. Als je die haat generaties lang doorgeeft verwacht ik niet dat de toekomst er erg liefdevol uit gaat zien in Europa. Zeker als je dat combineert met de zieligheids politieke correctheid en verzuilingsachergrond van Nederland. Als ik mag kiezen door welk regime Nederland mag worden overgenomen, kies ik voor China ipv kalifaat. Liever geen religie, dan haatzaaireligie. Hup China, koop Nederland alstublieft op!

Haagse Tokkie | 28-03-15 | 18:43

Als we de kosten direct op het beleid van de verantwoordelijke partijen gaan verhalen, moet je zien hoe snel links omslaat. Geen dure AZC's meer, maar op puur vrijwillige basis immigranten bij linkse lui onderbrengen. En ze mogen natuurlijk ook zelf betalen voor wat die lui vreten. Het kan er toch wel af bij de meeste salonsocialisten.

Piet van het Padje | 28-03-15 | 18:43

Mijn overbuurman is ook PVV-er. Elke nacht hoopt de buurt dat het ongewassen, werkschuwe tuig in de nachtelijke uren zijn huis bezoekt.

Een bezoek dat ze nooit, maar dan ook nooit zullen vergeten.

Het terugvechten begint...

De Koning van EHV | 28-03-15 | 17:26

De VS bewaakt hekken tegen Mexicanen. Mexico kom je niet in zonder een uitnodiging tot werk, een partij centen op de bank (en dan nog tijdelijke vergunningen) of trouwen met een local. Australië stuurt de boten met vluchtelingen terug. Zwitserland, Oostenrijk, verscherpen toezicht. Probeer Brazilië maar eens, ook lastig, hell die laten je niet eens binnen om te werken wanneer een Braziliaan geschikt is. Internationaal recht mijn anus gaatje, linkse indoctrinatie en de Nederlanders vreten het als zoete koek, compleet suïcidaal. Als boven al gezegd, een revolutie, of zorgen dat je geen kinderen neuqt, want de toekomst die je hen gaat geven zuigt big time, of je moet al een ticket voor buiten Europa voor ze klaar leggen dat is wel het minste.

the_hammer | 28-03-15 | 17:20

de cynische tekst onder de foto met drenkelingen is natuurlijk zo raak als het maar kan..

Veel heeft geen barst met vluchten te maken.. Ze betalen grof geld terwijl ze in de regio daar voor volop voorzieningen voor kunnen hebben..
Status,zorg,uitkering en wiet.. mogelijk blonde vrouw.. zit je voor je leven gebakken.. de hoofdprijs.

Dat dit niet gezegd mag worden natuurlijk duidelijk in de geest van Gutmensch en zijn morele geboden-waanzin.
Die waanzin dient een politiek doel, macht en heerszucht ,geen sociaal perspectief.Anderen moeten betalen..
Hypocriet en sensatiezuchtig.. hysterie in sociopathische saus
Het is het fascisme pur sang.

Vóór en met mij hebben al velen aangegeven dat antifascisten het ware gezicht van het fascisme vormen waar de intolerantie en arrogantie van het eigen gelijk van af druipen.
De projectie van het eigen unheimische en psychopathische in de etiketten die anderen worden opgeplakt.

Dit soort Gutmensch is verlakkerij en ontwrichting van relaties en samenlevingen. Ongeremdheid is hun devies geworden, nadenken hun manco

4609 | 28-03-15 | 17:08

Je moet ´goed´ doen zolang het kan. Is een grens bereikt, wees een vos, om de vallen te kennen. En een leeuw, om de wolven af te schrikken. (N.M.)

chicago river | 28-03-15 | 16:50

Madame Poitiers 15:08
Het gaat om het globale principe. Azmani heeft daarin bij nader inzien een mooi voorstel. Hij stelt voor, dat we niet langer 440 miljoen Euro per jaar aan de COA besteden, maar voor 440 miljoen Euro in Egypte, Marokko, Tunesië, Libie en Algerije of Namibie leuke huisvesting regelen voor vluchtelingen. Dat kunnen best wel leuke vakantie-resorts worden. Je kunt er GoedVolk op (zelfbetaalde) werkvakantie heensturen. Daar kan natuurlijk ook een christelijk vakantie-resort bij komen, door de VN beveiligt, mocht dat nodig zijn. En dan voldoet Nederland met die 440 miljoen Euro aan de verdragstechnische plicht dat het vluchtelingen en veilig heenkomen hebben en kan zij alle niet-westerse vluchtelingen die zich in Nederland melden weigeren.

Dat er vervolgens door sommigen misbruik van gemaakt wordt, soit, dat hou je altijd. Nederland kan vakantie-parken in de regio van brandhaarden opbouwen, die periodiek als asielzoekerscentrum gebruikt worden. Mocht de brandhaard over zijn, dan houdt het ontvangende land er een toeristische plek aan over ter genoegdoening.

tipo | 28-03-15 | 16:46

Maar op zijn minst is de rust bij de VVD nadat hun voorstel is afgebrand vreemd te noemen. Dit is HET probleem van Europa en de VVD reageert een beetje van 'o ehhh niet? Nou dan niet, ook goed.' Als je zo overtuigd bent van je punt dan ga je toch meer lawaai maken?

Kiert Wieldeurs | 28-03-15 | 16:43

-weggejorist-

Groffert | 28-03-15 | 16:23

-weggejorist-

Groffert | 28-03-15 | 16:23

Daar staan ook een paar IS gevangenen op de foto in oranje pyjama's

Groffert | 28-03-15 | 16:22

AFA loopt ook met spandoeken "Geen Mens is Illegaal" en hadden het kennelijk al eerder op o.a. PVV voorzien. 1 + 1 = 3

Dutchman100 | 28-03-15 | 16:10

tipo | 28-03-15 | 13:13
GEWELDIG
Mankeert maar één ding aan.
In landen als Egypte wéten ze juist wat voor kanszoekers het zijn, en wat ze aan primitief gedachtengoed meebrengen.
Dus die zijn wijzer en sturen het probleem door naar ons, omdat ze weten dat wij geregeerd worden door krankzinnige linkse landverraders.

2N3055 | 28-03-15 | 15:48

"Er zijn er genoeg", zei mijn moeder die de zachtheid zelve was. "Ze komen als sprinkhanen".
En "De moslims komen als mollen, ondergronds knagen ze al onze fundamenten weg"
En dan moet je nagaan dat alles bij ons PVDA stemde.
Jaaaaaaaaren lang.
Totdat we genezen verklaard werden, met dank aan mijn moeder.

2N3055 | 28-03-15 | 15:41

tipo | 28-03-15 | 13:13
+10

lanexx | 28-03-15 | 15:34

Die Gerard Schouw....., dat zijn toch wel de gevaarlijksten.

Coyote | 28-03-15 | 15:22

WirMachenMusik | 28-03-15 | 12:35
Silone zei iets heel anders :
' als communisme een vorm van politiek is, dan is een schaakpartij, waarbij de ene schaker zijn opponent met het schaakbord de schedel inslaat,een vorm van schaken '

À.amalrik | 28-03-15 | 15:18

tipo | 28-03-15 | 13:13
-
Leuk bedacht, maar links ondoordacht. Want wat gebeurt er als in (Noord-)Afrika het gerucht zich verspreidt dat vluchtelingen in Egyptische huizen kunnen wonen die door Europa worden betaald?
[vult u zelf maar in]
Daar zou Egypte dus nooit mee akkoord gaan. In eerste instantie wel natuurlijk, kom maar op met die geldstroom, maar als Brussel na 2 jaar schoorvoetend gaat toegeven dat het geld in Egypte toch niet wordt gebruikt zoals was voorzien, dan [vult u maar in].
.
Elk maakbaar-initiatief zal op hetzelfde probleem stuiten, want maakbaarheid is een illusie.

Madame Poitiers | 28-03-15 | 15:08

Eindelijk, wordt er eens een, wat meer realiteitszin bijgebracht. Hoop dat er nog veel meer zullen volgen, zodat ze misschien gaan nadenken, over hun roekeloze gedrag over de demografische verwoesting van Nederland. De sociale cohesie is al tot de grond toe afgebroken. en de onverschilligheid wordt steeds groter, men weigert steeds meer om nog te investeren in dit land, omdat het niet meer loont om nog een ambitie te hebben. Goed opgeleiden vertrekken,(brain drain) en zoeken hun geluk daar waar het nog te bereiken is.

Archy Bunker | 28-03-15 | 14:45

Mensen op de pica zullen vast wel atoom-wetenschappers, tandartsen ed. zijn (geweest), jammer dat al die Einsteins verdronken zijn. (sarcasme-mode uit)

binnenbuitenband | 28-03-15 | 14:37

Tel ik daar twaalf uitkeringen en sociale woningen?

Graftak | 28-03-15 | 14:28

tipo | 28-03-15 | 13:13
Hulde. En nog eens hulde.

Zeddegeizot | 28-03-15 | 13:57

Einde van de welvaartstaat in zicht.
Ook de rijken krijgen nu de rekening gepresenteerd (en terecht) van de tientallen MILJARDEN die moeten worden opgebracht om de massa-instroom te blijven bekostigen.

meneer Q | 28-03-15 | 13:57

@ikdenkwat | 28-03-15 | 13:37
De grenzen zijn niet dicht, dat is het hele punt. Als een arm negertje ook maar 1 teen aan Europese wal zet, zit hij gebakken. Bij echte dichte grenzen stuur je ze in zo'n geval weg, zodat hij zijn vriendjes daarginds kan uitleggen dat hier voor hun niets te halen valt.

head_pend_jervin | 28-03-15 | 13:48

Degenen die in NL 30.000 asielzoekers willen opvangen, zeggen dus eigenlijk dat ze liever 270.000 asielzoekers laten stikken, want je kunt een euro maar 1x uitgeven.

tipo | 28-03-15 | 13:13
Kijk dat is nu eens een redenering waar zelfs een linksmensch in mee zou moeten gaan. Al heb ik er een hard hoofd in.

Sjaak uit Dordt | 28-03-15 | 13:38

alpha centauri | 28-03-15 | 12:12
ja ik heb het topic gelezen, daarom blijft die foto toch een verschrikkelijk gezicht. Bij grenzen dicht zie je verschrikkelijke taferelen bij grenzen open zie je verschrikkelijke taferelen. De enige oplossing lijkt een gedeelte was wij hebben daar te brengen.... Dat doen we al decennia zie het reslutaat. Liggen er mensen verzopen aan je kust. En nu?

ikdenkwat | 28-03-15 | 13:37

Desmoulins | 28-03-15 | 13:02
"Fop-liberale proefballonnen"
De VVD heeft geen geweten. Die willen zoveel mogelijk vrijheid voor iedereen en dan moet het allemaal maar vanzelf gaan.
Gaat niet, zie 1990ies neolib parasitaire ballon-economie, de crisis van nu, hoe onze geld in elkaar zit tot aan onze werkeloze vrachtwagenschauffeurs. En het corrumpeert; als er een bedrijf failliet gaat dat een bank is, is het geen faillissement maar een crisis en moet iedereen dokken voor hunnie de grote mercedes.

kloopindeslootjijook | 28-03-15 | 13:19

@WirMachenMusik | 28-03-15 | 12:35
Precies, ik kwam ook niet verder dan dat. De inhoud van de uitspraak niet te na gesproken trouwens.

sjoost | 28-03-15 | 13:18

Van al die " Gutmenchen" mag elke asielzoeker naar Nederland komen, maar ze mogen NIET naast hun wonen.

habramar | 28-03-15 | 13:15

De COA kostte in 2014 440 miljoen aan Rijksbijdragen.
daar zijn 30.000 asielzoekers mee opgevangen.
Dat is 14.700,- Euro per asielzoeker.
Daar zitten allerlei bijkomende kosten (onderwijs, zorg en huisvesting van vergunninghouders, uitkering, advocatuur, Frontex, extra handhaving politie et cetera) nog niet eens bij.
Het kost de asielzoeker zelf natuurlijk ook circa 10.000,- Euro aan smokkelaarskosten.

Dit, terwijl je voor 300 Euro per week een prachtig vakantiehuisje voor vijf personen in Egypte hebt: www.vakantiehuisjedahab.nl/Prijs.html

Voor hetzelfde geld als 1 jaar opvang in Nederland, kun je diezelfde asielzoeker dus 5 jaar in een vakantiehuis in Egypte huisvesten. Met dakterras, mountainbikes, bezienswaardigheden en een schoonmaakster.

Maak je het iets minder riant, dan kun je je voorstellen, dat 1 jaar opvang in NL net zo veel kost als 10 jaar opvang in Egypte.

Degenen die in NL 30.000 asielzoekers willen opvangen, zeggen dus eigenlijk dat ze liever 270.000 asielzoekers laten stikken, want je kunt een euro maar 1x uitgeven.

tipo | 28-03-15 | 13:13

@Beaulefermier | 28-03-15 | 11:45
De 'meeste' mensen die een uitkering hebben, snappen ook wel dat de influx zorgt voor hogere lasten waardoor hun uitkering onder meer druk staat. Dus de werkenden zijn het niet, de uitkeringsgerechtigden ook niet. Wie dan wel?

MarcS | 28-03-15 | 13:11

Ik begrijp er niks van. Moet ik Martin Sommer nou liken of niet?

Boyo | 28-03-15 | 13:08

Welk strand is dat? Kun je daar op kosten van de belastingbetaler een beetje loungen?

Boutschefter | 28-03-15 | 13:07

@Piet Karbiet | 28-03-15 | 12:38

Een ijzingwekkend citaat van een levensgevaarlijke gek.

Desmoulins | 28-03-15 | 13:05

Links wil gewoon echt niet begrijpen dat het Europese asielbeleid dé perverse prikkel is om mensen in zee te laten verzuipen. Er moeten opvangplekken buiten Europa gecreeërd worden waar vluchtelingen naartoe worden gebracht, ook als ze wel met hun bootjes Europa bereiken. Dan is er geen reden meer om deze kant op te komen. Maar ja, dat is vloeken in de linkse kerk die voor een groot deel zijn geld verdient in de zieligheidsindustrie. Want de miljarden die Europa besteedt aan vluchtelingen, verdwijnen voor een groot gedeelte in de zakken van advocatuur en hulpverlening. Als je dat geld gebruikt voor hulp buiten Europa, profiteren er veel meer vluchtelingen van dan die 3% die nu Europa weten te bereiken. En dat is uiteindelijk veel humaner. Azmani heeft groot gelijk. En links is onder het mom van medemenselijkheid gewoon bezig zijn zakken te vullen over de ruggen van de meest kwetsbare groep mensen. Bah bah bah, meneer Pechtold.

medusa324 | 28-03-15 | 13:04

Ze hebben ook faal-voorbeelden nodig, die zijn er blijkbaar niet. Als je ze massaal terugzet op het vliegtuig naar Libie of Tunesie of een ander land daar (ze mogen kiezen -anders krijg je daar weer problemen) en die potentiele gelukzoekers daar zien die massa terugkomen met ontmoedigde verhalen, dan moet er toch wel iets gaan knarsen in die koppies tov de mensenhandelaren zou je zeggen.

kloopindeslootjijook | 28-03-15 | 13:03

-weggejorist-

Wonderpaard Fred | 28-03-15 | 13:02

Wel grappig duidelijk gemaakt hoe weinig mensen de "lees verder" knop gebruiken en gewoon gaan reageren zonder te lezen.

happen naar de baas | 28-03-15 | 13:02

@Vula | 28-03-15 | 12:45

Azmani is een hypocriet.
Fop-liberale proefballonnen om de goedgelovige 'rechtse' stemmers zand in de ogen te strooien.
De VVD heeft dit allemaal zelf in de hand gewerkt en zullen dat ook blijven doen. Wie binnen de 'goedvolkclub' ook maar enigszins afwijkt van de gewenste koers zal worden gedemoniseerd. Zelfs Nanninga is gezwicht voor de policor-terreur want die wil natuurlijk binnen de grachtengordel van superieure mensen kunnen blijven vertoeven.
We zijn zo ver heen...

Desmoulins | 28-03-15 | 13:02

Nog steeds een besmette partij. Daarom ontkennen mensen ook op de PVV te stemmen. Je bent je baan, vrienden en veiligheid niet zeker.
Ome Gijs | 28-03-15 | 12:41

Klopt helemaal. Maar niemand ziet welk vakje wordt rood gekleurd in het stembureau. Dus PVV stemmen hoeft helemaal geen probleem te zijn maar blaas het niet van de toren. Probleem opgelost.

Lupuslupus | 28-03-15 | 12:58

De steenrijke Arabische oliestaten zouden arbeidskrachten uit die contreien kunnen aannemen, hun moslimbroeders en zo. Maar landen als Saudi Arabië en VEA willen pertinent geen Arabieren uit die contreien. Dat vind ik een verontrustend feit. Ook dat geen enkele regeringsleider in dergelijke crisisgebieden rigoureuze, geboortebeperkende maatregelen treft.

Madame Poitiers | 28-03-15 | 12:57

De beste man heeft zo gelijk. Net zoals Geert.
Het zijn mafiapraktijken en links Nederland doet er vrolijk aan mee.
De zieligheidsindustrie tiert welig en owee als iemand wil dat het ophoudt.
Nu nog geen bekladdingen en hakenkruizen bij Martin, maar dat zal niet lang meer duren, vrees ik.
In Engeland zijn ze ook goed bezig... maar niet heus.
www.huffingtonpost.co.uk/colin-cortbus...

Schietmijmaarlek | 28-03-15 | 12:48

@Wijze uit het Oosten | 28-03-15 | 11:22
Ja en eenmaal hier zeggen ze dat ze niet terug kunnen vanwege torenhoge schulden. Maar ik denk niet dat die mensensmokkelaars het doen voor een I Owe You.

MarcS | 28-03-15 | 12:47

Als die vluchtelingen massaal hun geld in opleidingen zouden steken zouden ze misschien een economische kans maken. Maar met opleidingen ... kunnen ze hun eigen land opbouwen... heeee..

kloopindeslootjijook | 28-03-15 | 12:47

Sommer heeft gelijk. En Azmani ook. Maar er zal niks veranderen. 13 jaar geleden zei Pim in een interview met Theo van Gogh al dat er quota moesten komen want 'we niet de hele schuldenlast van de wereld op ons kunnen nemen'. En dat we vluchtelingen in de regio moeten helpen.
Wat is er veranderd? youtu.be/ffOx2_uci9Y?t=553

Vula | 28-03-15 | 12:45

@Botte Hork | 28-03-15 | 11:12
Onze asielzoekercentra ziet er voor de gemiddelde afrikaan uit als een 25 sterren hotel. Belastingformulieren? Dommerd, ze kwamen hier alleen om geld te krijgen, niet om te gaan werken. Dus beide zaken is niet echt afschrikwekkend.

MarcS | 28-03-15 | 12:45

Nog steeds een besmette partij. Daarom ontkennen mensen ook op de PVV te stemmen. Je bent je baan, vrienden en veiligheid niet zeker.

Ome Gijs | 28-03-15 | 12:41

Nog een keer de weg met ons gedachte van Jacques Wallage (Groningen 1946):

"De geesten worden al rijp gemaakt voor de omvorming van Nederland tot een territorium voor meerdere stammen, waarbij geen enkele stam meer rechten heeft dan de andere.

Politici lijken zich neer te leggen bij het opgeven van de claim die wij hebben op Nederland. PvdA-politicus Jacques Wallage staat vooraan onze aanspraken te minimaliseren. ‘Wie zijn wij om een eerstgeboorterecht uit te oefenen, hoezo is Nederland voor zijn inwoners? Iedereen heeft recht op dit stukje aarde, waarom zouden wij, toevallige inwoners, daar enig bijzonder recht op doen gelden?"

(M. Bosma)

Piet Karbiet | 28-03-15 | 12:38

@Piet Karbiet | 28-03-15 | 12:29
er zijn wel veel illegalen, maar die worden af en toe gewoon weer teruggestuurd, soms met 100 duizenden tegelijk:
www.nytimes.com/2014/01/08/world/afric...
en europa zag dat het goed was.

sennholz | 28-03-15 | 12:36

sjoost | 28-03-15 | 12:28
Voorzover ik weet komt het van de communistische Italiaanse verzetsintellectueel Ignazio Silone. Zoiets als: 'Als het fascisme weerkeert zal het dat doen onder het mom van antifascisme'.
In Duitsland duidelijk herkenbaar aan de activiteiten van de Antifa aldaar.

WirMachenMusik | 28-03-15 | 12:35

Fijn dat sommige reaguurders niet eens lezen wat er werkelijk staat.

In dat kader is een artikel in de NeXT interessant. Over papegaaien. Én wijsheid.
zoeken.nrc.nl/article-locations?locati...

ristretto | 28-03-15 | 12:35

Madame Poitiers | 28-03-15 | 11:46

Ge-ni-aal stuk proza!

eerstneukendanpraten | 28-03-15 | 12:33

nielsjuuh23 | 28-03-15 | 11:47
Er was een niet zo frisse naamgenoot. Uw punt?

Vula | 28-03-15 | 12:32

Hele legers aan asiel medewerkers hebben een prima baan met deze industrie: opvangmensen, rechters, advocaten, griffiers, bewakers, leraren, politie, uitkeringsinstanties, catering, miele verkopers, prepaid telefoon verkopers, scholen, huisvestingsfiguren, gemeenten, enzovoort... Miljarden per jaar. Als de linkse partijen het echt menen, waarom dan geen luchtbrug om de arme mensen op te halen, ipv te laten verdrinken in handen van de maffia? Nee, dan doen ze ook niet.

070 | 28-03-15 | 12:31

@sennholz | 28-03-15 | 12:24
.
En zo is het. En dan te bedenken dat SA schathemeltje rijk is.
De enige buitenlanders die soms op bezoek mogen zijn een Duitse prins en een Argentijnse tante.

Piet Karbiet | 28-03-15 | 12:29

Geïnfecteerd door de bijzonder agressieve Duitse Antifa ook wel 'SA in disguise' genoemd?

WirMachenMusik | 28-03-15 | 12:28

@Vryth | 28-03-15 | 11:04
O ja? Heeft Churchill dat gezegd?

sjoost | 28-03-15 | 12:28

En het is weer raak hoor!
En weer van die gore linkse knuffelhoek...
Hoe vaak lezen we in de media: "Moslim huizen beklad, PvdA'ers bedreigt" en bestaat er ook een hitlist voor al die immigratie bobo's?
De maat (en het land) is VOL.
En zolang dit linkse geweld niet afgekeurd word BEN en BLIJF ik van mening dat je ze ALLEMAAL over 1 kam moet scheren.
Al dat politiek correcte gebraak continue, er is werkelijk NIEMAND vanuit de linkse hoeken die dit afkeurt.

DrakenEi | 28-03-15 | 12:26

Wat dom links niet snapt: een totaal immigratie verbod droogt de vluchtelingenstroom op. Ze weten dat ze geen kans hebben en komen daarom niet meer. Scheelt duizenden verdronken mensen per jaar. En een hoop ellende voor hun en voor ons. Bovendien verdienen de bandieten geen geld meer aan zwaar overbetaalde oversteken. Maar dom links, met kabouter Pechthold voorop, hoort dat liever niet. Daarom zijn ze dom. Ben ik racist? Nee. Ben ik realist? Ja. Ik weiger namelijk dat ik op straat door een quat kauwende imbiciel uitgescholden wordt in mijn eigen vaderland. Ik heb hem dus ook op zijn muil getimmerd.

Chiefmate | 28-03-15 | 12:25

@--sql error-- | 28-03-15 | 12:01
saudi-arabië heeft het vn-vluchtelingenverdrag nooit ondertekend, en neemt totaal geen vluchtelingen op. zo kun je wel weer zien hoe ver de arabische broederschap gaat.

sennholz | 28-03-15 | 12:24

Ella | 28-03-15 | 12:11
Prima idee. Land kopen en dat dan diplomatiek Nederlands gebied noemen. En daar de zorg voor de gelukszoekers optuigen en de echte vervolgden eruit pikken.

Graaf van Egmont | 28-03-15 | 12:24

Of we houden ons aan alle verdragen en laten de hele derde wereld tot ons komen en gaan zelf ten onder. Of we sluiten de grenzen van Europa hermetisch af en hebben nog een kans op behoud van onze welvaart, vrijheid en normen en waarden. Maar ook dan hebben we nog problemen genoeg met al die asielzoekers die hier al zijn en die zich gedragen als veroveraars. Laten we beginnen om al die knellende verdragen op te zeggen. En wel zo snel mogelijk. Europa zou moeten aankondigen dat al die bootjes die vanuit Afrika op ons afkomen, door onze marines tot zinken worden gebracht, zoals ik ooit las n.a.v. een bespreking van het boek van Huntington over de clash van civilisations.

haidewietska | 28-03-15 | 12:24

@Benedict Broere | 28-03-15 | 11:36
Zweden? De meest naïeve halve zolen van Europa, al vele decennia .

Pieter V | 28-03-15 | 12:23

Vele eeuwen terug veroverde de islam een groot deel van de klassieke wereld en kon daarop lange tijd parasiteren. Maar nu heeft zij die wereld zodanig uitgeleefd dat zij alleen nog maar in staat is tot de productie van miljoenen vluchtelingen. Die naar Europa komen en die in Europa alle kans krijgen om ook hier de reeds aanwezige cultuur dood te parasiteren. Is dit een gunstige ontwikkeling? Volgens mij niet. Het zal erin resulteren dat ook Europa over enkele eeuwen miljoenen vluchtelingen gaat produceren richting bijvoorbeeld Latijns-Amerika. Wat is dan een juiste aanpak? Niet de islamisering van Europa maar de modernisering en Verlichting van de islamitische wereld. Met beter onderwijs, gericht op de ontwikkeling van zelfstandig denken en vragen stellen en creativiteit. Aldus kan heel Noord-Afrika en het Midden-Oosten het niveau bereiken van Israël, dat nu reeds bekend staat als het Sillicon-Valley van het Midden-Oosten. Maar politiek correct gezien is het hierop wijzen een doodzonde, die het risico geeft van extreemlinkse en/of islamitische doodseskaders. Zodat het er op neerkomt dat het politiek correct verboden is de mens de weg te wijzen naar een beter bestaan.
Maar nog eens: wat mankeert er aan de islamitische wereld? Onderzoek wijst uit: er is nauwelijks intellectueel leven: www.economist.com/node/1213392
Vanwege dit intellectueel onvermogen zal, zo de polticoloog Hamed Abdel Samad, de islamitische wereld in elkaar storten en zal het miljoenen vluchtelingen produceren: www.youtube.com/watch?v=sdkxmAuXLcQ
Zal het de islam lukken om de relativistische en demografisch krimpende weg-met-ons-cultuur van Europa te islamiseren?
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/...

Benedict Broere | 28-03-15 | 12:23

Ontmoedigen en opvangen in de regio. Het beste voor die mensen en voor ons. Is dat nou zo moeilijk te begrijpen, linkse en policorre mafketels? Maar jullie denken alleen aan je eigen baantjes in je subsidieslurpende organisaties, en aan het bevredigen van je verkankerde geweten.

Fijnstoffer | 28-03-15 | 12:22

En @pica...
Dieptriest.
Niemand, ook een dobberneger niet, zou op zo'n manier aan zijn einde moeten komen vanwege een akkoordje tussen mensenhandelaren en Europese linksgekkies.

alpha centauri | 28-03-15 | 12:18

Dat zijn dus de huidige fascisten. Iedereen mag een mening hebben zolang die maar gelijk is aan die van hun. Onmensen zijn het. Wat zouden zij ervan vinden als wij dit bij hun doen om hun mening? Geen mens is minder ook niet met een andere mening, alleen dit soort onderkruipsels zijn in mijn ogen geen mensen, ook geen beesten maar het zijn smerige onderkruipsels. Dit is mijn mening en daar moeten ze het meedoen

Tostiman | 28-03-15 | 12:17

Goed dat nu eindelijk die roze bril van in ieder geval één linksexemplaar van zijn neus is gedonderd.

langzullenweleven | 28-03-15 | 12:14

Hier nog een mooi beeld van Gutmensch Jacques Wallage, de bedenker van de term onderbuik en de wegjager van Ayaan Hirschi Ali:

https://filantropius.wordpress.com/tag/jacques-wallage/

Piet Karbiet | 28-03-15 | 12:14

De nieuwe troepen zijn minstens zo tenenkrommend.
chicago river | 28-03-15 | 12:09
Dat is natuurlijk omdat nieuwe troepen de volgende oude troepen worden. Met exact dezelfde gang van zaken en uitblijven van ´normaal´ toekomstperspectief. Tenzij je decennialang hele werkloze onopgeleide de taal niet sprekende families geld toestoppen een normaal perspectief vindt.

chicago river | 28-03-15 | 12:13

ikdenkwat | 28-03-15 | 11:09
Die 'tocht naar een beter bestaan' is een illusie.
Eenmaal hier aangekomen wacht ze een hel in de klauwen van de zieligemensenindustrie van het GoedVolk.

alpha centauri | 28-03-15 | 12:12

Ik ben in ieder geval blij dat dit stukje van Sommers uit links "onverdachte" hoek komt. Er zullen op links toch genoeg gewone mensen zijn die het plan van de VVD aantrekkelijk vinden. Het plan doet namelijk niemand kwaad (behalve de zieligheidsindustrie) en het scheelt veel verdronken dobbernegers, waar het toch allemaal om te doen schijnt.
En die zogenaamde internationale verdragen waar we ons aan moeten houden: met het grootste gemak voldoen we niet eens aan het NAVO verdrag om tenminste 2% BNP aan defensie te besteden.

Graaf van Egmont | 28-03-15 | 12:12

De enige strategie die dit probleem kan beperken.
Europa koopt in Afrika een groot stuk grond.
Elke GelukZoeker die in Europa aankomt wordt linea recta naar dit asielzoekers centrum gebracht.
Dit terugbrengen móét meteen gebeuren, dus lik op stuk, anders werkt het niet.
Hier kan men dan asiel aanvragen voor een bepaald land.
Aangezien bijna alle geen echte vluchtelingen zijn maar GelukZoekers, krijgt bijna niemand de status van echte vluchteling.
Dan komt er eindelijk een einde aan deze afschuwelijke stroom dode DobberNegerts.

Ella | 28-03-15 | 12:11

Bootvluchtelingen bestaan niet, allemaal links gelul.

behangtafel | 28-03-15 | 12:11

Graag Sommer en Karskens als minister en staatssecretaris voor integratie. Die snappen het tenminste

Islamofiel | 28-03-15 | 12:11

Heb deels door mijn werksituatie dagelijks zicht op oude en nieuwe troepen aangespoelden. Je wilt helemaal niet eens weten hoe e.e.a. in ´real life´ in z´n werk gaat. De ´oude troepen´ vertellen, in 3 woorden Nederlands, vol trots aan je dat ze Tilburg kennen, Den Bosch, Haarlem, maar ook Parijs, en zijn voorlopig in Valencia neergestreken (1 voorbeeld). Zitten nog steeds papierloos in EU. Niemand die ze er gewoon uitsodemietert.

De nieuwe troepen zijn minstens zo tenenkrommend. Niet Engels sprekend, soms wat Frans, onopgeleid, of verzwaard met 5 kinderen verspreid over 2 continenten, grove geschiedenislessen en trauma´s. Wordt allemaal binnengebracht hier. Wie denkt dat dit ´werkt´ of ´gaat werken´ is niet goed snik.

chicago river | 28-03-15 | 12:09

daar lig je dan dood te zijn op een strand .. verzopen door de valse lokroep van D66 mannetjes als Gerard Schouw.
je komt makkelijker van Nederlands personeel af dan van uitgeprocedeerden.

(c)ZWITSUL | 28-03-15 | 12:09

Wat heeft ie misdaan? De waarheid verteld?
Ja, dat kan niet meer in Nederland.

ZZP-er | 28-03-15 | 12:09

Wir haben es nicht gewusst.

Kamervraag | 28-03-15 | 12:04

Ik stem links, maar ik ben het in dit geval niet eens met de linkse partijen. Ik ken ook weinig linkse mensen die oprecht vinden dat we deze mensen oneindig kunnen blijven opnemen. Het artikel van Martin Sommer is daarmee een interessant artikel en ik vind dat Linkse Partijen wel wat meer mogen handelen gegeven de feiten.
-
Zelf vind ik dat we asielzoekers eenvoudiger moeten kunnen uitzetten. Dus opvangen, onderwijzen, maar daarna ook weer hun eigen land opbouwen. Anders blijven we in een vicieuze cirkel zitten. Op dat punt moet het vluchtelingenverdrag worden herzien.

Gräf&Stift | 28-03-15 | 12:04

sennholz | 28-03-15 | 11:52
ze weten de zwakke plek in onze maatschappij goed uit te buiten: roep gewoon "het is racisme", "het is een aanval op de islam", "discriminatie", en de naieve groenlinks-vrouwtjes durven niets meer te zeggen.

--sql error-- | 28-03-15 | 12:01

Wallage. De vleesgeworden PvdA-regent die ooit zei dat iedereen ter wereld het recht had om in Nederland te wonen.
http://www.refdag.nl/oud/bin/010123bin05.html
Maar rapporten over criminele asielzoekers onder de pet hield.

Piet Karbiet | 28-03-15 | 12:00

Net zoals slangen niet in leeuwenkuilen gedijen en kippen niet in vossenholen, passen achterlijke intolerante culturen zonder eigen moreel kompas en liegen tegen andere culturen verplicht is en met een opgelegde haat aan vrijheid van meningsuiting, homoseksuele mensen en zelfs een opgelegd bevel tot het doden van andersgelovigenen, niet hier.

Jammer dat linkse mensen dat niet kunnen en WILLEN bevatten...

Potje cocosvet | 28-03-15 | 11:57

Overbevolking leidt tot.... Vul zelf maar een probleem in.

aartvantiemenvanjand | 28-03-15 | 11:56

Het plan om mensen in hun eigen regio op te vangen wordt door onze elite weggehoond.

metdedag | 28-03-15 | 11:53

@Benedict Broere | 28-03-15 | 11:36
grappig, terwijl zweden op dit moment het enige europese land is dat syrische vluchtelingen gelijk een permanente verblijfsvergunning geeft. aanval op islam my ass.

sennholz | 28-03-15 | 11:52

@ Madame Poitiers | 28-03-15 | 11:46
Plus veel, hulde.

goedverstaander | 28-03-15 | 11:51

Als er organisaties zijn die de belangen van de bootvluchtelingen werkelijk hoog in het vaandel hebben dan starten ze nu een juridisch proces tegen de politieke partijen die weigeren deze mensen te helpen door ze steun in de regio te onthouden.
Gewoon aanklagen wegens dood door schuld!

rijk | 28-03-15 | 11:50

Zwemvesten verkopen in Afrika, gouden handel wat ik je brom.

WillemRuis | 28-03-15 | 11:49

wat een kut artikel

Gakkelaar | 28-03-15 | 11:48

Google eens op Martin Sommer, krijg je rare plaatjes te zien.

nielsjuuh23 | 28-03-15 | 11:47

Verblijfsvergunning = moord! Aan elke medewerker in de asielindustrie kleeft er bloed. Stop de vernietiging van onschuldige mensen door de wegkijkers.

roze_bril | 28-03-15 | 11:46

eerstneukendanpraten | 28-03-15 | 11:38
Van Dam en Rosemöller. Ha. Beide heren zitten in riante villa's en leven weldadige levens. Ik heb ook zo'n zus, die dankzij de Nederlandse generositeit in een gesubsidieerde droomwereld kan leven (niet uitkering, maar iets prettigs met kunst). Dat soort mensen komen nooit in Amsterdam West, ze hebben nooit klappen gehad, nooit een mes in hun nek, ze hebben nooit de werkelijke wereld betreden en missen daardoor elk realiteitsbesef. Ze zijn er heilig van overtuigd dat het in wezen christelijke principe - wie goed doet, goed ontmoet - een universeel begrip is. En ze vergeten dat er honderdduizenden westerlingen met dezelfde instelling van een koude kermis zijn thuisgekomen.
Ik wil niet als een bittere miep klinken, maar wel als een realistische. En wat die linkse kerk aan het doen is, is onverstandig: ze schatten zichzelf te hoog en te onaantastbaar in. Als ze alleen zichzelf dat zouden aandoen, soit. Maar ze slepen mensen als ik mee in hun illusie.

Madame Poitiers | 28-03-15 | 11:46

Als je genoeg geld hebt is het leuk om idealen te hebben en heel nobel om mensen te willen helpen. Prima. Als je moet knokken voor je geld (iedereen die dus niet in uitkering zit of in overheidsdienst) liggen idealen op een ander vlak. Maar goed, eigenlijk zeg ik het al; meer als de helft van alle NL'ers is hangt aan de overheidsruif. Dus zal er niets veranderen. Want met andermans geld je idealen nastreven, makkelijker kunnen we het niet maken.

Beaulefermier | 28-03-15 | 11:45

Ah, een omstreden columnist bij de, nota bene, Volkskrant!?
Ik wist niet dat het kon en/of toegelaten werd bij zo'n streng propaganda-kanaal.
Maar goed. Poep, dat duidt niet op islamitische bruinhemden, maar op linkse fascisten van kraakpand-origine.
Dat zijn ook bijzonder intolerante en onverdraagzame despoten, wanneer je ze hun gang laat gaan. Wat de overheid dan ook doet.

Jan Passant mk2 | 28-03-15 | 11:44

Iedereen die dol op is deze vluchtelingen zou verplicht een maand naast deze mensen moeten wonen. Dat zal hun mening wel vlot veranderen.

El_Guapo | 28-03-15 | 11:42

Nou zijn er linksmenschen die nogal naief-idealistisch zijn maar dat op de man spelen en geklieder schijnt iets nieuws te zijn. Meestal gaan ze met een groepje principieel staan demonstreren. Beetje raar eigenlijk.

kloopindeslootjijook | 28-03-15 | 11:38

Madame Poitiers | 28-03-15 | 11:29

Dat kan alleen maar Marcel van Dam zijn geweest. Paul Rosemöller (u weet wel, Pol Pot was zo gek nog niet) is trouwens ook nog een tweede optie.

eerstneukendanpraten | 28-03-15 | 11:38

Aan het aantal overleden en overlevenden te zien is de kans fifty-fifty,

wakker worden | 28-03-15 | 11:38

Hier nog wat echt nieuws: Zweedse minister ontdekt de barbarij die heel normaal is in Saoedie Arabie. De oliesheiks draaien nu alle contacten dicht van diplomatie en handel. En de politiek correcte politici en massamedia zijn muisstil. newsmonkey.be/article/36575

Benedict Broere | 28-03-15 | 11:36

geen mogelijkheid dat er ooit verstand in een door links-itus aangetast brein komt

DixitQuote | 28-03-15 | 11:36

Kan je eigenlijk nog wel veilig in de Middellandse zee zwemmen, lijkt mij, even praktisch gezien dan, dat je door al dit gedoe daar rare ziektes van op kan lopen.

Uw Verzekeringsadvis | 28-03-15 | 11:36

Malik Azmani is moedig. Niet omdat ik het helemaal met hem eens ben maar dat hij het wegkijken en niets oplossen aan de kaak stelt.
Luxe-links leeft in een ivoren toren met immer dezelfde mantra's die altijd later nooit houdbaar bleken. Ook Martin Sommer heeft lef om de eigen parochie eens flink de oren te wassen.
Nu al huivering aan de gedachte hoeveel mensen er weer gaan verdrinken door deze rare (ook door links niet gewenste) symbiose tussen policor Europa en de mensensmokkelmaffia.

Herr Vorragend | 28-03-15 | 11:33

panadol | 28-03-15 | 11:22
Ik zag op Joop een een reaguurder die met droge ogen beweerde dat wij al die mensen moeten opnemen, en nog veel meer. En als dat bij ons levens kostte, dan moest dat maar. Hij was klinisch levens tegen elkaar aan het wegstrepen, zonder enige kennis van onderontwikkeling, stammenstrijd en burgeroorlogen die mede zouden worden geïmporteerd, en tot welke rampen dat dan zou leiden op het Europese continent.
Een fatalistische griezel, maar er zijn er wel akelig veel van.

Madame Poitiers | 28-03-15 | 11:29

links be links

Bokito ergo sum | 28-03-15 | 11:27

Het nieuwe fascisme komt van links, zoveel is duidelijk. Ze voelen zich bedreigd in hun lucratieve neger-import-business. Dat er dagelijks tientallen gelukszoekers verzuipen zoals op onderstaande foto nemen ze graag op de koop toe.

panadol | 28-03-15 | 11:22

De echte asielzoeker zit vast in die verschrikkelijke "lente" landen, die heeft in zijn oorlogssituatie niet de munten voor de illegale mensensmokkelaars..
Wat wel komt zijn degenen (gelukzoekers / economische vluchtelingen) die het geld voor de smokkelaars wel hadden...

Wijze uit het Oosten | 28-03-15 | 11:22

Zedde riep al jaren. Linksbeperkten hebben bloed aan de handen. De groter de Europese lollypop, de meer drijfnegers. Er zijn nu twee opties:
Ofwel begint de EU een gratis veerpont tussen Libië en Italië. Ofwel volgen we de proefballon van VVD.
Nou ja. Optie 3 is dode drijfnegers uit de zee blijven trekken.

Zeddegeizot | 28-03-15 | 11:21

Links is een hersenziekte.

HoogToontje | 28-03-15 | 11:20

Op weg naar Luilekkerland hadden zij beter geen gehoor kunnen geven aan de oproep van de z.g kapitein om vlak bij kust allemaal aan één kant van het bootje te gaan hangen.

blauwe zander | 28-03-15 | 11:20

Ik ben ook een molenaar!

eerstneukendanpraten | 28-03-15 | 11:20

Overbevolking in (Noord-)Afrika is het probleem.
Het feit dat zij zich daar niet aan mensenrechten houden.
Dat een mensenleven daar niets waard is.
Dat zij weigeren vluchtende Afrikanen in veilige landen op te vangen.
.
Alles wordt op West-Europa afgewenteld, de rest van de wereld haalt de schouders op.
Onhoudbaar.

Madame Poitiers | 28-03-15 | 11:19

Links creeerde de welvaartstaat en blaast deze ook zelf op. rechts betaalt dit alles.
Janmaat wees hierop en verloor zijn vrouw, Pim fortyn wees hier al op en werd in opdracht van de linkse maffia vermoord. farage wijst hierop en wordt bedreigd. ieder jaar weer rapporteert de NOS en de VK de stapels Overheidsrapporten die wijzen op rechtsextremisme. Vanzelfsprekend is de linkse maffia volledig geinfiltreerd binnen de overheid

Progresievelng | 28-03-15 | 11:19

Valt wel op dat zins het kabinet pias rutte 1+2 de boel behoorlijk escaleert , ik denk dat de schoffels ook op zijn

witchmaster | 28-03-15 | 11:14

Complimenten voor het onderschrift bij de foto. Zonder omwegen is dat de naakte waarheid. jammer dat goedmensen zo narcistisch zijn dat ze niet aan zichzelf kunnen toegeven dat dit de gevolgen zijn van hun ziekelijke drang zichzelf beer te moeten voelen door anderen te 'helpen'.

benjemal | 28-03-15 | 11:14

Kunnen we geen belastingformulieren gaan droppen boven die ramp landen?
En foto's van asielzoeker centra's. Ontmoedigen is het enige wat we kunnen doen.

Botte Hork | 28-03-15 | 11:12

Conservatief links. Overtuigd van het eigen gelijk, oogkleppen, oordoppen, geen voortschrijdend inzicht. In feite is de opengrenzenpolitiek op zijn minst medeverantwoordelijk voor de lucratieve mensensmokkel en de talloze verdronken gelukszoekers in de Middellandse Zee.

goedverstaander | 28-03-15 | 11:12

Geen slechter mens dan de gutmensch.

Rest In Privacy | 28-03-15 | 11:11

Sommer zwijgt over de simpele oplossing. En die is: Nederland moet direct stoppen met het toelaten van asielzoekers. Dat hele asielgedoe, weg ermee! Niks asiel!

Lewis Lewinsky | 28-03-15 | 11:11

De massaimmigratie draait op volle toeren. Om dit te stoppen is een revolutie nodig, de huidige politiek gaat hier echt niks aan doen.

prov1nciaal | 28-03-15 | 11:10

Mensen die tot dit soort acties overgaan zijn niet zo heel veel meer of minder gestoord dan de piloot van Germanwings.

benjemal | 28-03-15 | 11:10

Wat een horror foto. Op hun tocht naar een beter bestaan gestorven.

ikdenkwat | 28-03-15 | 11:09

@Godsammekraken | 28-03-15 | 11:01
Oww wacht....

Godsammekraken | 28-03-15 | 11:07

Zal wel weer links werkschuw tuig zijn geweest, die parasiteren op de maatschappij..

Maxx! | 28-03-15 | 11:07

Sommer beschrijft zeer accuraat de linkskramp van wegkijken en niks oplossen. Typisch.

Rest In Privacy | 28-03-15 | 11:05

Diep triest. Churchill zei het al: "De fascisten van de toekomst zullen zichzelf anti-fascisten noemen." Iedereen heeft het recht om zijn mening te ventileren, hoe controversieel ook.

Vryth | 28-03-15 | 11:04

Open grenzen veroorzaken problemen daar en problemen hier. Ook bij de honderden verdronken gelukszoekers kijkt braaflinks weer krampachtig weg.

goedverstaander | 28-03-15 | 11:03

-weggejorist-

Godsammekraken | 28-03-15 | 11:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl