achtergrond

Geenstijl

VVD-kopstuk Fred T. vecht zich in bij Tweede Kamer

Gisteren moest de Vereniging voor Verdachte Draaideurpolitici al met lede ogen aanzien hoe VVD'er Johan Houwers als EenmansVVD'er terug in de Tweede Koepel keerde, vandaag draait het tourniquet bij de hoofdingang van het Tweede Kamergebouw voor de terugkeer van nóg een criminele VVD'er in de samenleving plenaire zaal: Fred T. En in tegenstelling tot de verherinauguratie van hun hypotheekfrauderende partijgenoot Houwers, gaan alle VVD'ers in de Kamer deze witwasser van miljoenen aan crimineel drugsgeld wél zoenen en feliciteren. Fred T. was tot voor slechts drie weken geleden nog staatssecretaris op het Ministerie van U Weet Niet Alles En Ik Wel Alles, tot hij viel over (het liegen over) een schimmige miljoenendeal met een drugscrimineel. Maarrr vandaag om 14u00 draaideurt hij gewoon weer de Nationale Reïntegratiezaal van ons Parlement binnen, als woordvoerder defensiepersoneel en buitenlandse handel. VVD-stemmers zijn onderhand geen kiezers meer, maar medeplichtigen. Helaas voorkomt een strafblad of anderszins dubieus palmares geen kiesrecht, noch een Kamerlidmaatschap. Op een geweten of een gezonde moraal hoeven we ook niet te rekenen. Tegen het aanzien & de geloofwaardigheid van het landsbestuur zeggen deze Volksverlakkers van Vertrouwen en Democratie stuk voor stuk hetzelfde: VVDoei! Bedankt, Halbe.
Feest: En weer ingezworen - voor de 5e keer alweer. Fractie in hoerastemming alsof hun favoriete foute oom na jaren is vrijgelaten. Straks VVD-borrel bij de petoetbalie. Bewakingsbeelden van de reïntegratie van Fred T. hierboven, via Luchtplaats24.
Kopschopvideo: Fred T., die vanwege het nog lopende onderzoek naar het witwasschandaal nog altijd verdachte is, reageert met een klootzakkerige bajes-attitude op doodnormale vragen van Nieuwsuur, zo blijkt uit een filmpje dat omstanders maakten van het opstootje:
fredtweetalles534.jpgGevleugelde woorden over de witwasdeal, waar Teeven zich het bedrag niet van kon herinneren, totdat het tóch uitkwam. Uit de oude doos: VVD'ers Fred & Ivo over de kwijtgeraakte TeevenTapes uit het onderzoek naar Jos van Rey (VVD).
woehahafredje1.gif

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.