Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Papa en Mama Berber krijgen gescheiden opvoedles

jekindopvoedenalseenbaas.jpg Ach kijk nou wat een voortvarendheid in de islamoslimitische wereld der inburgeraars. Moslimouders van Nu Toen worden uitgenodigd op een speciale familieavond voor gezinsherenigingopvoeding. Didactische Dawah in de Domstad! Een opfriscursus opvoeden, met dank aan de As Soennah-salafisten uit Jihadhoofdstad Denhagistan, waar ayatollah Al-Aartsen de sikkel zwaait. Maar we dwalen af - terug naar de fijne familieavond. Daar worden aanwezige ouders in een met goedkope plastic bling versierd feestzaaltje getrakteerd op een cursus islamitisch opvoeden door begenadigde sprekers als Abdelhak Maazouz, Mohammed Bounis en Ahmed Talib. En zoals het goed islamitisch ouderschap betaamt, gaan de Papa-broeders en de Mama-zusters strikt gescheiden de schoolbankjes in. Want een degelijke opvoeding van je kroost in een westers land begint natuurlijk met het aanleren van achterlijke beginsels over gelijkheid en gelijkwaardigheid. Allah Lessenaar! Berberpapa534.png

Reaguursels

Inloggen

@Dr. Frambozenjam | 25-03-15 | 17:37
En ik maar denken dat die ehmien een vrouw was - gezien de logica absurdum..

Rest In Privacy | 26-03-15 | 07:53

Best interessant,

Een citaat:
De komst van de islam in Noord-Afrika in de zevende eeuw was het begin van een nieuwe periode in de geschiedenis van de joden in Marokko. Moslims op veroveringstocht leverden de eerste geschreven getuigenissen van joodse aanwezigheid. Zo is de joodse profetes Kahina beroemd geworden, omdat ze het Berberverzet tegen de binnenvallende moslimlegers dapper aanvoerde.

www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel...

Dr. Frambozenjam | 26-03-15 | 01:46

*self* berbergeleerden moet zijn islamgeleerden.. Tja berbergeleerden he stom stom

Dr. Frambozenjam | 26-03-15 | 01:18

iets | 26-03-15 | 00:56

Aan de andere kant zijn de berbers ook in een verschrikkelijk oorlog verzeild geraakt met de arabieren uit Saudi Arabië in het verleden. De meeste berbers toen waren christelijk of joods. Door op een gewelddadige manier de islam aan hun werd OPGEDRONGEN raakte de berbers na een tijd ook moslims. Daar bij geboorte al de indoctrinatie islam werd/word toegepast denken ze heden dat ze vrijwillig het geloof hebben aangenomen. Denk aan Augustinus een berber.. Tja deze zogenaamde berbergeleerden waarvan de voorouders verkracht/vermoord werden in de strijd tegen de Arabieren(islamisten) in het verleden zijn hun roots kwijt. Bij een stamboom van deze geleerden zal uitkomen dat hun berberse voorouders volop in oorlog waren met de onmenselijke arabieren(islamisten) die hun met het zwaard op de keel de islam hebben OPGEDRONGEN.

Dr. Frambozenjam | 26-03-15 | 01:17

bedoel het plaatje

iets | 26-03-15 | 00:57

grappig, berberpappa

iets | 26-03-15 | 00:56

godverdomme, plagiaat op mijn naam

berberpapa | 26-03-15 | 00:27

Moslims zijn hun tijd veel te ver vooruit,eigenlijk moeten ze wat gas terug geven om begrepen te worden.Hoe zou de wereld eruit zien over pak weg tweehonderd jaar,zo veel jaar is dat eigenlijk toch niet?

kzegje | 25-03-15 | 21:43

Wel lollig dat ze die haatbaarden geleerden noemen.

Geleerden, waarde woestijngelovigen, zijn mensen met verstand van wetenschap, niet van sprookjesboeken.

Muggenmepper | 25-03-15 | 20:58

Prima en verhelderend stuk CupDCake (25-03-15)....
zou je moeten sturen naar ALLE Kamerleden, kopstukken van politieke partijen en opiniebladen!

meneer Q | 25-03-15 | 19:12

Kan geen topic over booslims meer zien of horen.

meneer Q | 25-03-15 | 19:06

Even for the record. Ik ben moslimmoe.

bft | 25-03-15 | 18:49

@Ehmien 17.47 Om te beginnen heb ik het over oudere EN jongere moslima's. Ook jongere moslima's worstelen met de beperkingen die hen worden opgelegd vanuit hun religie en beseffen maar al te goed hoe weinig bewegingsruimte ze hebben in hun beperkte wereld vol roddels, achterklap en religieuze onzinregels. Het zijn overigens steeds vaker onbeschofte meiden met een erg arrogante houding naar alles wat westers is; en dat komt niet uit de lucht vallen. Die houding siert hen niet en maakt ze tot de vrouwelijke equivalent van hun al even onaangename broertjes.

En dan wat betreft cultuur en religie:dat zijn geen twee op zichzelf staande entiteiten. Ze zijn op de meeste plaatsen op deze wereld onlosmakelijk met elkaar verbonden. De islam bestaat inmiddels al zo lang dat je niet meer kunt zeggen dat culturele gewoonten die heden ten dage nog bestaan in islamitische landen, daar zouden kunnen bestaan zonder goedkeuring vanuit de islam. Zo geldt hetzelfde binnen het christendom, hindoeïsme etc. Dus ja, eerwraak en schaamtecultuur zijn voornamelijk islamitische fenomenen. De islam heeft er in elk geval nooit een halt aan toegeroepen; had de islam dat gewild dan had de islam dat gedaan. De islam is nooit echt prudent geweest met zaken die niet binnen allah's kader geacht werden te vallen.

"De grootste verklaring voor de misdaad cijfers is gewoon dat er een heel groep aan criminelen hier in NL hun gang is kunnen gaan en daar heel rijk van zijn geworden. Jammer genoeg is onze jeugd zo erg gefocused op geld en alles wat moois is dat ze niet inzien dat dat allemaal nergens naar toe leidt. Kiezen voor een bijbaan en 7euro per uur verdienen of de criminaliteit in en een paar honderd per dag (of wat dan ook) is voor hun jammer genoeg snel gemaakt." Vreemd dat deze hebzucht vooral jeugd van islamitische achtergrond treft. Het is echt een kwestie van opvoeden, als je thuis meekrijgt dat de westerse normen en waarden minderwaardig zijn en je je alleen hoeft te houden aan de wetten van Allah, dan moet je niet verwachten dat zo'n kind respect krijgt voor de spullen van Nederlanders. En als je ouders een uitkering hebben omdat ze niet wensen te integreren, waarom zou je dan zelf gaan werken? En wie zijn die grote groep criminelen? Ik heb het over jongens tussen 6 (!!!! ja inmiddels op die leeftijd al) en een jaar of 25. Ze zwerven op straat, plegen overvallen, terroriseren complete buurten en hun ouders kijken weg, zijn er niet, doen niks en ontkennen alles. (En ze worden vervolgens, god betere het, APART in een opvoedklasje gezet omdat mannen en vrouwen niet bij elkaar mogen zitten.) Onder onze probleemjongeren zitten GEEN Chinezen, Indiërs, Engelsen, Grieken of Italianen. Ik heb het over moslimjeugd met ouders die de taal niet leren en het westen minachten. En daar zitten veel ouders bij van de derde en vierde generatie. Dat is nog het meest alarmerende: dat het niet overgaat. Maar wat kun je ook anders verwachten van mensen die denken dat een "profeet" die oorlog voerde, moordde en verkrachtte, en mensen in slavernij nam, de volmaakte mens verbeeldt? Dat kan tot niet anders dan narigheid leiden.

CupDCake | 25-03-15 | 18:39

Ehmien | 25-03-15 | 16:13
"Dat jij dat ziet als slikken en zwijgen, dat kan. Daarom kies jij er niet voor."
Ik citeerde uit dat haatverhaal van die haatkeet in Den Haag.... Zo zien zij het!
Nog een citaatje uit hetzelfde brouwsel:
"De mens heeft de mogelijkheid te geloven in een illusionaire zelfstandigheid, maar dat is iets anders dan een recht. Deze vrijheid is hem door Allah gegeven, maar dat wil niet zeggen dat de verplichting tot onderwerping daardoor minder wordt. Die geldt en blijft gelden voor iedereen. Het is de kern van het menselijke bestaan."
Vertel mij maar wat de volgorde is. Volgens mij is er hier sprake van een systeem dat a priori een "verplichting" oplegt waaraan niet te ontkomen is. Tenminste, als je de pech hebt om in een Salafistisch milieu geworpen te worden. Jij mag er een "vrije keuze" van maken, van die verplichting, maar er is geen ontkomen aan, toch? De Verhevene legt je zijn wil op, je moet buigen, je moet je onderwerpen.

Schoorsteenveger | 25-03-15 | 18:37

@ Ehmien | 25-03-15 | 15:10 |

Ik citeer je even:
"Weet je uberhaupt wel waarom de mannen en vrouwen gescheiden zitten in de Islam? Dus niet cultuur maar de Islam? Dat heeft niks te maken met vrouwen minderwaardig vinden. Dus je punt gaat echt helemaal nergens over."

Ik durf hier te stellen dat mijn punt meer hout snijdt dan het jouwe; je legt het 'waarom' van die belachelijke scheiding van mannen en vrouwen trouwens niet eens uit, maar afgezien daarvan: Ik weet verdomde goed waarom mannen en vrouwen gescheiden zitten in de islam: dat komt omdat mannen in de islam onoverkomelijke problemen hebben met drie begrippen die tot de belangrijkste maatstaven horen van het begrip 'beschaving': verantwoordelijkheid, zelfbeheersing en respect.

Met het apart zetten en het onder doeken wegstoppen van vrouwen, weigeren de mannen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen seksuele gedrag. De verantwoordelijkheid voor het feit dat mannen 'verleid' of seksueel geprikkeld worden, wordt afgeschoven naar de vrouw. De vrouw is de schuld van het feit dat mannen geprikkeld of verleid worden. De vrouw die, in de ogen van talrijke islamitische 'geleerden' een 'instrument van de duivel' is. Dus moeten daar doeken overheen en moeten ze apart gezet worden.

Die islamitische mannen hebben nooit willen horen van zoiets als 'zelfbeheersing'. Van zoiets als 'redelijk omgaan met je seksualiteit', verantwoordelijkheid nemen voor je eigen seksuele gedrag. Nee, die verantwoordelijkheid wordt, naar goed islamitisch gebruik, afgeschoven naar de vrouw. Alle slechts dat de islamitische man overkomt, of dat hij over zichzelf afroept, is altijd de schuld van een ander.

En het ergste is, dat dat apart zetten van vrouwen, het onder doeken wegstoppen van vrouwen, het thuis opsluiten van vrouwen, het bestempelen van vrouwen als 'instrumenten van verleiding' of zelfs 'instrumenten van de duivel', wordt naar buiten toe valselijk en hypocriet verkocht als 'respect'.

Nee, Ehmien, wat je hier ook rondkwaakt, feit is en blijft dat die waanzinnige apartheid een teken is van disrespect, achterlijkheid en onderdrukking. En vrouwen die dat goedpraten, lijden stuk voor stuk aan het welbekende Stockholm-syndroom.

Peter Emile | 25-03-15 | 18:28

oeps beginnersfout, de tweede alinea is natuurlijk van mij, to self: voortaan duidelijker maken

Handbags & Gladrags | 25-03-15 | 18:15

Deze citaat van jouw bedoel ik:

En Zoek dan ook gelijk ff op wat er in de Koran staat hoe je je als MOSLIM diend te gedragn in een niet-islamitisch land. (vooral dat laatste is best interessant).

Ehmien  | 25-03-15 | 15:56

Dr. Frambozenjam | 25-03-15 | 18:14

@Handbags & Gladrags
Haha, ik draag idd geen mannenjurk (dagelijks dan ;p)
De Islam gaat er ook vanuit dat mannen op sexualiteits-gebied wat minder goed kunnen inhouden dan vrouwen (natuurlijk is dat niet in alle gevallen zo).

Ik ben ervan overtuigd dat je goede bedoelingen hebt Ehmien, maar snap jij dat ik het raar vind dat een vrouw zich moet bedekken omdat de heren weinig zelfbeheersing zouden hebben?

Overigens praat je dan dus echt over compleet gesluierde vrouwen hé, want ik zie regelmatig mooie islamitische meisjes die er met moderne hoofddoek echt nog steeds heel aantrekkelijk uit zien hoor. Dan werkt het dus niet waar het voor bedoeld zou zijn , en dan wordt het zinloos symbolisch gedrag, net zoiets als reformatorische meisjes die wel een rok aan moeten maar dan wel kiezen voor een legging met een rokje waar ze een blaasontsteking aan overhouden.

Wat heeft een hoofddoek of rok dan nog voor nut, behalve dat het voldoet aan de onuitgesproken groepsdruk.
Draag het dan of omdat je het mooi vindt, of niet.

Handbags & Gladrags | 25-03-15 | 18:13

Ehmien jij kent geen snars van de koran. ons zand in de ogen strooien zoals jouw citaat: "MAar aande andere kant Allah heeft ons ook voorgeschreven hoe we (Zoals ik al eerder heb gezegd) ons moeten gedragen in niet-islamitische landen".

Vriend dit staat nergens in de koran. of lezen wij een andere koran. Kom met het vers dan.. ik daag je uit..

In Hadits bedoel je staat dat, hier geef ik jou zo een boek over de overleveringen over mohammed de hadiths: www.sahih-bukhari.com/

Zie de levenswandel van mohammed. Die kan nooit geïnspireerd zijn door Gabriel, daar in de hele bijbel (torah/bijbel) God zich nog nooit zo geopenbaard heeft op die manier. Eerder satan.

Dr. Frambozenjam | 25-03-15 | 18:09

CupDCake | 25-03-15 | 17:14 Interessant! Breng het ook elders onder de aandacht. Dit soort info moet meer gezien worden. Want die linkse multiculti-waan, waarin zovelen nog steeds geloven, moet echt gecorrigeerd worden door werkelijkheid. Op straffe van uiteindelijk onderworpen te zijn aan de islamwaan. Kent u trouwens dr. Nicolai Sennels, de Deense psycholoog? Uw verhaal doet mij denken aan zijn bevindingen. www.youtube.com/watch?v=XasKz9axKrc

Benedict Broere | 25-03-15 | 17:59

@Handbags & Gladrags
Haha, ik draag idd geen mannenjurk (dagelijks dan ;p)
De Islam gaat er ook vanuit dat mannen op sexualiteits-gebied wat minder goed kunnen inhouden dan vrouwen (natuurlijk is dat niet in alle gevallen zo). Het bedekken van de vrouwelijke rondingen is niet het enige wat de Islam ons verteld. Beiden geslachten dienen bijvoorbeeld hun zicht neer te slaan en dus niet toe te geven aan de verleiding (naar een man/vrouw kijken). En voordat iemand kinderachtig gaat doen (jij niet hoor), nee dat betekent niet dat de Islam je verteld om geblindoekt buiten te lopen maar dat je dus het respect moet hebben dat als wat hebt gezien/ziet je blik omlaag te slaan en lekker verder je ding doen.

Die gastjes die dus op straat iedereen na fluiten/na staren zijn sowieso al fout bezig als je het islamitisch gaat bekijken. "officieel" Mag je dus niet eens naar een vrouw blijven kijken.

@CupDCake
Over welke Generatie moslima's heb je het? Als het om de "oudere" generatie gaat dan zal je mij niet horen zeggen dat je het fout hebt. Veel vrouwen zouden liever anders willen leven maar deden dat niet inderdaad uit angst of wat dan ook. De zogenaamde "onderdrukking". Vandaag de dag, hoef je een moslima echt niet te vertellen wat ze wel en niet mag doen. GEnoeg huwelijken die om minder zijn afgekapt, scheiden blijft iets ergs maar is allang geen taboe meer. Vroegah, hadden die vrouwen geen opleiding en konden de taal niet spreken. HAdden niks te zeggen en als je er diep in gaat kijken zul je zien dat het vooral Cultuur was die heersde en niet Geloof.

Eerwraak en schaamtecultuur, je zegt het zelf cultuur. Genoeg Hollanders die bekeerd zijn, die worden ook niet opeens van het type Je-hebt-met-mijn-zusje-gedate-dus-ik-schiet-je-neer-turken-modus.. etc

Wij geloven inderdaad Dat Allah's wetten het hoogst zijn, zou vreemd zijn als ik dat niet vond. MAar aande andere kant Allah heeft ons ook voorgeschreven hoe we (Zoals ik al eerder heb gezegd) ons moeten gedragen in niet-islamitische landen. En dan als we ons geloof niet normaal kunnen belijden we moeten emigreren naar een ander land, niet dat we dat land moeten veroveren.

Ik vind dat je cultuur en geloof heel erg met mekaar aan het mengen bent, als je kijkt naar Moslims die bijvoorbeeld bekeerd zijn zul je zien dat het ook heel anders kan. Ik ben de eerste die zal toegeven dat de MArokkaanse-turkse-arabische cultuur heel wat dingen met zich heeft mee gebracht die nergens op slaan en die ook gewoon haaks tegenover de Islam staan.

De grootste verklaring voor de misdaad cijfers is gewoon dat er een heel groep aan criminelen hier in NL hun gang is kunnen gaan en daar heel rijk van zijn geworden. Jammer genoeg is onze jeugd zo erg gefocused op geld en alles wat moois is dat ze niet inzien dat dat allemaal nergens naar toe leidt. Kiezen voor een bijbaan en 7euro per uur verdienen of de criminaliteit in en een paar honderd per dag (of wat dan ook) is voor hun jammergenoeg snel gemaakt.

Dit heeft niks met de Islam te maken, dat is puur opvoeding en cultuur. Was het de Islam, dan was het wel anders geweest.

Ehmien | 25-03-15 | 17:47

In welke oertijd zijn we in godsnaam beland, ga toch terug naar die zandbak, mobieltje(zo westers) hier laten. Politiek schreeuwt, een verrijking voor nederland, terwijl deze "mensen" nog in de tijd van de middeleeuwen leven.

keke | 25-03-15 | 17:46

Als ehmien een goede moslim wil zijn, moet hij zich confirmeren (bekrachtigen) zich zo veel mogelijk als mohammed te gedragen.. alle andere afwijken getuigen van een afvallige moslim zoals Ehmien dus doet.

Dr. Frambozenjam | 25-03-15 | 17:37

Tja Ehmien, Geloof in jouw profeet jongen. Die zelf ook anderen heeft gestenigd in vredestijd nog wel;

I asked 'Abdullah bin Abi Aufa, 'Did Allah's Apostle carry out the Rajam penalty ( i.e., stoning to death)?' He said, "Yes." I said, "Before the revelation of Surat-ar-Nur or after it?" He replied, "I don't Know."

Dr. Frambozenjam | 25-03-15 | 17:24

@Ehmien Mooi dat jij de goede kant van de islam verdedigt. Echter, dat versluiert niet dat het overgrote deel van de moslims in Europa niet goed integreert, dat moslims onevenredig hoog scoren in de criminaliteitscijfers, dat islamitische kinderen onevenredig vaak een (flinke) achterstand hebben op school. Ze hebben onevenredig vaak gedragsproblemen en het percentage zwakbegaafden is ook veel hoger. Onder jonge mannen met een Marokkaanse achtergrond komt opvallend vaak een schizofrene persoonlijkheidsstoornis voor, wat waarschijnlijk voortkomt uit inteelt. Dit, in combinatie met een laag IQ en zwakbegaafdheid, verklaart deels hun hoge aandeel in misdaadstatistieken. Je kunt proberen een rookgordijn te verspreiden door het te hebben over vrije keuze, en hoe geweldig de islam wel niet is. Ik werk al jaren in de (door vele moslims bevolkte) buurten van een grote stad, heb jaren gewerkt met (veelal islamitische) asielzoekers en kom jaar na jaar meer tot de conclusie dat de islam een enge, totalitaire ideologie is met slechts een doel: wereldheerschappij. Daarom doen moslims geen moeite om te integreren: immers de wereld moet zich naar HEN richten. Vanuit islamitisch oogpunt is dat ook het enige standpunt dat je kunt innemen: er is volgens moslims immers slechts een wet en dat is die van Allah die onvoorwaardelijke onderwerping eist. Kom niet aan met mooie praatjes dat moslimvrouwen geen problemen hebben met hun rol: dat gaan ze jou ook niet vertellen. Ik hoor ze wel anders praten; veel moslima's zijn diep ongelukkig onder het vrouwonvriendelijke juk waaronder ze gebukt gaan. Echter de eerwraak- en schaamtecultuur heeft bij voorbaat elke vorm van eigen wil ingeseald in het vacuum van minachting voor vrouwen. Hoe goed komt het mannen uit om Allah's wet te hanteren in eigen voordeel. Het is niet voor niets dat Boko Haram en consorten niet willen dat meisjes leren lezen. Vroeger was ik links en multi-culti. Maar wat ben ik van mijn idealistische wolk gedonderd naarmate ik meer en meer met moslims omging. Wat weten zij er een onvoorstelbare ellende van te maken, vaak al in eigen kring maar ook op wereldschaal. Aan de vruchten kent men de boom: als we zien wat de islam tot nu toe heeft opgeleverd moet die boom met wortel en tak verwijderd worden.

CupDCake | 25-03-15 | 17:14

@Ehmien:
De uitleg die je hierboven geeft is jouw ( alleszins redelijke) visie. Je brengt die als zijnde : het is.....
Mijn punt is juist dat er verschillende visies zijn die ook allemaal met "het is ...." beginnen.

Daarnaast: als de kledingsvoorschriften voor de vrouw uit respect voor haar zijn ingegeven (zodat ze niet onbedoeld een man kan prikkelen) waar is dan het besef voor de seksualiteit van de vrouw zelf ? Denk je dat zij haar ogen in haar zak heeft zitten als ze naar een man kijkt?

Is dat verschil dan niet al een beetje respectloos? (ik schat je niet in als drager van zo'n inderdaad totaal seksloze mannenjurk)

Handbags & Gladrags | 25-03-15 | 17:10

@Handbags & Gladrags

Die heilige wetten worden anderen alleen opgelegd indien ze leven/wonen in een land waar die heilige wetten uhm als wet worden gezien. In de islam is er een heel deel waarin gesproken wordt hoe je je dient te gedragen als Moslim in een niet-islamitisch land. Het is ook sterk aanbevolen om te migreren naar een Islamistich land om inderdaad wrijving etc te voorkomen.

Zo een Imam die dat predikt die doet dat vanuit islamitisch perspectief. Zo vinden mensen bijvoorbeeld gelovigen "barbaren/dombo's/onwetend" De Imam zegt dat als je Moslim en eervol bent je je dient te bedekken. Wat ik dus probeer te zeggen is dat iedereen wel een mening heeft over iets wat een ander wellicht als beledeging opvat.

Die regels worden in de Islam echt wel opgelegd vanuit repect voor de vrouw, als jij als vrouw het daar niet mee eens bent dan doe je het niet en volg je niet de Islam. Ook goed, ieder zijn eigen leven. Als je als vrouw dat wel doet ook goed.

Die Jochies op straat, geven echt niet de boodschap door die hun prediker hun heeft gegeven. Integendeel, elk imam zal het volgende beamen: Als je iets wilt veranderen aan iemand dan doe je dat door te praten/motiveren en dat doe je niet door onbeschoft gedrag. Als dat niet lukt dan doe je het door middel van Dua (bidden voor diegene etc).

Die zelfde Imam zou als je het hem zou vragen of hij het gedrag van die knulletjes acceptabel vindt, nee beantwoorden.

Ehmien | 25-03-15 | 17:00

Ehmien | 25-03-15 | 15:25 Lachen joh, je komt zeuren over je ding willen doen en dan vertel je wat je moet en dient te doen. Get a life en dan bij voorkeur niet op dit forum waar we aan pathetisch-religieuze shit een broertje dood hebben.

eastender | 25-03-15 | 16:53

@Ehmien
Het nadeel van orthodox geloof is alleen dat het niet voor discussie en rede vatbaar is. En dat het Heilige Weten rechtvaardigt om anderen leefregels naar dit geloof op te leggen.
Dat is ontzettend bedreigend voor iedereen die niet gelovig is en die daar veel bij te verliezen heeft.

Het interesseert mij zeker niet NIKS: een imam die predikt dat alle eervolle vrouwen zich moeten sluieren, laat zich alleen al door die uitspraak onrespectvol over mij uit. Het is dan ook niet zo dat de regels opgelegd worden uit respect voor de vrouw ( al wordt het vaak onder die noemer gebracht), het is niets anders als "volg mijn regels of verlies mijn respect".

En die boodschap krijg ik op straat van de jochies die jij onbeschoftelingetjes noemt, maar eigenlijk alleen de boodschap van hun prediker doorgeven.
Ik ben heel benieuwd hoe jij ze als moslim gaat uitleggen dat ze iets verkeerd doen terwijl de imam toch gelijk heeft.

Handbags & Gladrags | 25-03-15 | 16:50

vredelievende kant van de islam... er zijn iets van 40 islamitische landen op deze aarde en 100% daarvan zijn nachtmerries en de allerarmste plekken behalve dan die plekken waar toevallig aardolie in de grond zit en de welvaart daarvan gaat naar een kleine elite. Iedere islamitische samenleving is een hel op aarde vandaar dat ze hier zitten en wij niet daar. Als de islam dan zo geweldig is, waarom is er zelfs niet 1 islamitisch land dat een beetje deugt ? Niet 1 !

wlodek | 25-03-15 | 16:42

@Ehmien | 25-03-15 | 16:32
Ah je zit ruim in je "Zionistische-complot" theorieën zie ik. Wat zijn die Joden toch druk he, met dat overnemen van de wereld! Wel fijn dat zoveel moslims de straat op gingen tegen Hamas die hun eigen mensen gijzelen. Terwijl ze daarna massaal hun afkeer van IS lieten blijken. Dat geeft hoop!

PrinsesStoepje | 25-03-15 | 16:41

@Ehmien | 25-03-15 | 16:18
Die jongetjes in de video hanteren wel islamitische termen en dat hebben ze thuis geleerd. Maar goed jij bent een moslim die liever de vredelievende kant van de islam benadrukt. Dat is mooi. Maar als er volgens jou misverstanden over de islam zijn moet je niet ons de les lezen. Islam is geen religie maar een ideologie en daar zien wij de gevolgen van en dat kun je ons niet kwalijk nemen. Als je het zo goed bedoelt begin dan eens met kritiek de leveren op de volgens jou verkeerde interpretatie van de islam bij je eigen mensen.

PrinsesStoepje | 25-03-15 | 16:32

@PrinseStoepje

Je bedoelt IS die laatst in een Moskee tientallen mensen heeft vermoord? Die is? Waren gewoon moslims die vermoord zijn. Maar goed.

Geloof het of niet, ouders en Imams houden dat ook in de gaten. Er is bij ons moskee elk vrijdag wel een deel van de preek besteed aan let goed op je kinderen en met wie ze omgaan (andere moslims) en wie ze volgen.

En Israel, ach ik mag ze ook niet (DE regerings leiders!), ik heb niks tegen joden zelf. Ik heb iets tegen de joodse-leiders (Een heel anti-rusland offensief nadat ze de Crim hebben overgenomen, Israel bouw al jaren op grond wat volgens Westerse verdragen niet van hun is maar je hoort er nauwlijks wat over). Net zoals ik ook wat heb tegen al die Hamas-leiders die onschuldigen dwingen om ze verblijfplaatsen te geven en het gevecht in forceren.

Ehmien | 25-03-15 | 16:32

Als we inderdaad al die bijeenkomsten onder leiding van self-appointed zesde-eeuwse imams zouden verbieden, wat moeten die baarddragers dan nog in Nederland? Geen inkomen, geen uitkering, geen status, geen vrouwenonderdrukking, geen sharias, geen fatwas, geen niks meer. Naar eigen land gaan ze niet meer terug. Worden het dan zwervers in en door ons land? Dolende predikers? Haagse haagpredikers? Moet je ook niet willen.

ljcoster | 25-03-15 | 16:28

@Ehmien | 25-03-15 | 15:56
Weet je wat ga je vredelievende islam maar verkondigen aan IS en hun islamitische vriendjes in NL. Je weet wel, die moslims die menen geen afstand te hoeven nemen van IS maar het ook niet direct veroordelen. Of zeggen dat het een Zionistisch complot is. Gaan ze die ouders in Utrecht ook leren dat ze hun kinderen weg moeten houden van die islam-zionisten? Ja ik weet dat dat debiel klinkt maar in die spagaat zitten moslims. De Holocaust ontkennen maar Hitler wel een held vinden en Israël Nazi's noemen terwijl de nazi's volgens heel wat "islam-geleerden" goed werk deden. Of ken jij misschien een video waar een islam-geleerde iets anders beweert?
Ga je eerst eens afvragen waarom er zoveel weerstand is tegen islam. Dat heeft nl. met gescheiden zitten weinig te maken. Fijn dat jij een vredelievende moslim bent, maar wijs niet naar ons maar naar de bedenkelijke ideeën en daden van je geloofsgenoten.

PrinsesStoepje | 25-03-15 | 16:25

Berbermama zonder hoofddoek? De slet!

Kamelus Teenus | 25-03-15 | 16:22

@prinsesStoepje
Google op Anti-gay protest, Anti-blabla protest.
Google op jewish protest, christianity protest en ga zo maar door Prinsesje. In elk uithoek van het internet vind je wel wat.

en die snotneus heeft een pak slaag nodig. Kom op, je bent toch geen 12? En je kwam in eerste instantie best intelligent over maar waarom doe je nou alsof je het volgende niet begrijpt: Iemand die zich klote gedraagt, terwijl de islam zegt dat hij dat niet moet doen, dan is de islam toch niet de schuldige.Een islamitsche opvoeding (puur) ga je toch nergens vinden, laten we eerlijk wezen. De meeste worden opgevoed volgens "culturele" opvoedingen en krijgen wat islamitische dingen mee (bidden/vasten). De Normen en waarden zijn soms nauwlijks te vinden bij dat soort snotneuzen, inderdaad waarschijnlijk een opvoedingsprobleem. Niet een islamitische probleem, maar gewoon een opvoedingsprobleem.

Ehmien | 25-03-15 | 16:18

@Schoorsteenveger

Ik begrijp wat je zegt, maar aan de andere kant zie ik niet in wat daar precies vreemd aan is?
Een keuze is een keuze, Als ik iets volg en dat dus betekent dat ik het dus als geheel volg dan is dat alsnog mijn keuze. Die onderwerping daar kies ik voor. Dat jij dat ziet als slikken en zwijgen, dat kan. Daarom kies jij er niet voor.

Het klopt inderdaad dat het een keuze is om je onvoorwaardelijk te onderwerpen. De 1 begrijp het en doet het, de ander begrijpt het en doet het niet en anderen begrijpen het niet en doen het niet. Maar in elk geval blijft het je eigen keuze?

En dat vind ik zo jammer, aan de ene kant pleit iedereen voor vrijheid. MAar aan de andere kant kan men toch moeilijk accepteren/bevatten dat een persoon zich dus vrijwillig wilt onderwerpen aan een geloof of wat dan ook.

Ehmien | 25-03-15 | 16:13

En dan op zo'n doodgewone woensdag springen de tranen toch weer in je ogen...

Praateenswatharder | 25-03-15 | 16:05

Ehmien | 25-03-15 | 15:46
Dat is dus de hele discussie, of je ervoor kiest om moslim te zijn. En als je daar al voor zou kiezen, dat je dan vervolgens nergens meer voor te kiezen hebt.
Zoals die Fawaz, die met zijn preek van Gogh de dood in joeg, en diedie ze bij As-Soennah alsnog buitengeflikkerd hebben, het zo mooi kon zeggen: "Moslima, maak gebruik van de godsdienstvrijheid die je geboden word, en kies voor het dragen van een hoofddoek, want je dient je te onderwerpen aan de Verhevene".
Enerzijds individuele keuze, anderzijds onvoorwaardelijke onderwerping.
Elke keer als je op je klompen aanvpelt dat er sprake is van regelrechte onderdrukking, knechting, onderwerpen, vrijheden ontzeggen. machtsmisbruik, komt het argument terug dat de onderdrukte kiest voor zijn onderdrukking, de geknechte ervoor kiest geknecht te worden, de onderworpene ervoor heeft gekozen onderworpen te zijn, degene zonder vrijheden er zelf voor koos zijn vrijheden af te geven, en degene over wie macht wordt uitgeoefend er zelf voor koos om zijn macht af te geven aan de ander.
"Onderwerping is onderwerping. Het leven van een moslim bestaat voornamelijk uit zwijgen en zich schikken."

Schoorsteenveger | 25-03-15 | 16:03

@prinsesStoepje

Haha is goed joh, wat jij wilt. Inhoudelijk me punten weerleggen heb je geen zin, ook goed. In de gevangenissen heb je alleen halal-voedsel, dus het zijn allemaal vrome moslims die de regeltjes opvolgen, en daarom zitten ze in de gevangenis. Geweldig gewoon. haha,leuk was ie wel.

@upgent

Dat is zwaar verkeerd, ben ik het met je eens. Maar dat is niet iets islamitisch. Dat is cultuur/ongemanierd/schofterig zijn. Ik als moslim zijnde ben ook voor de harde aanpak, draaideurcriminelen/bontkraagjes/ zowel islamitische als niet-islamitische keihard aanpakken. en ook het uitschelden, of wat dan ook. Gewoon iedereen in zijn eigen waarde laten.

Ehmien | 25-03-15 | 16:02

een vrouw krijgt veel commentaar of wordt uitgescholden als ze zich vrij kleed.

upgent | 25-03-15 | 15:58

maar dat is het hem juist. Vrije wil is soms/vaak ver te zoeken.

upgent | 25-03-15 | 15:57

@Prinsesstoepje

Waar heb je het over joh? Die teksten, zijn nooit veranderd. Als toen werd geroepen dat je niet zomaar iemand mag vermoorden dan is dat nu niet anders hoor, die teksten staan er nog steeds in. Of dat nou in Mekka-tijd was of wat dan ook. Of kan jij me duidelijk verschil laten zien? Een soera waarin werd opgeroepen om anders-gelovigen geen kwaad te doen en dan 1 na de (zoals jij het noemt) Mekka-tijd waarin werd opgeroepen om elk anders geloven te vermoorden?

En Zoek dan ook gelijk ff op wat er in de Koran staat hoe je je als MOSLIM diend te gedragn in een niet-islamitisch land. (vooral dat laatste is best interessant).

Er is een verschil tussen hoe men zich gedraagt en hoe men zich hoort te gedragen.

Ehmien | 25-03-15 | 15:56

Ehmien | 25-03-15 | 15:41
Die crimineeltjes zijn juist erg islamitisch. Vandaar dat in gevangenissen alleen halal-voedsel is. En nee, de kuffaar verdienen in de islam geen respect. Ga toch eens die koran lezen! Wij hebben hem al uit.

PrinsesStoepje | 25-03-15 | 15:53

@upgent

Ik bedoel gelijk in de zin van: Beiden hebben dingen waar ze zich aan moeten houden. Dat de regels verschillend zijn dat is gewoon het geloof.

Een vrouw moet toch de vrijheid hebben om die regels te kunnen volgen? Jij vindt dat die regels de vrouw als minderwaardig bestempelen. Ik vind dat niet, maar wat wij tweetjes daar van vinden boeit een vrouw die een Moslim wil zijn of is NIKS, net zoals het ook een vrouw die dat niet wilt zijn NIKS boeit.

Als zij dat wilt prima toch, waar maak je je druk om? en als ze dat niet wilt, waar zou ik me dan druk om maken? 2 each his own he.

Ehmien | 25-03-15 | 15:53

Ehmien | 25-03-15 | 15:31
Die Mekka-soera's zijn uit de tijd dat Mo nog geen macht had. Die joodse buurman heeft het niet overleefd net als honderden andere joden. Maar dat was omdat ze Mo niet geloofden (Ehmien: "nee omdat ze hem wilden vergiftigen!) Die tekst van "Jij jouw geloof, ik het mijne" komt uit de tijd dat Mekka een verzamelpunt was van religies en het Mo niet lukte de overhand te krijgen. En "als iemand een mens doodt, doodt hij de hele mensheid" is zelfs van de joden gejat. Na de hijra naar Medina was Mo niet meer zo vredelievend. De meeste moslims lezen zelf geen koran omdat je daar altijd een geleerde bij nodig hebt. En laten wij die nu op GS hebben! Heb je nog meer van die selectief geshopte soera's? En heb je ook vredelievende soera's waar we in het dagelijks leven als ongelovigen ook echt iets van terugzien?

PrinsesStoepje | 25-03-15 | 15:50

Of je een baard moet laten staan (wat velen niet doen) of je moet je volledig bedekken. Dat is een wereld van verschil. Laat dan de man zich ook volledig bedekken of de vrouw ook gewoon rondlopen. Dan ben je gelijk. Anders niet!

upgent | 25-03-15 | 15:47

@schoorsteenveger
Dat gebeurt toch ook? Als iemand ervoor kiest om Moslim te zijn, en wilt dan gescheiden zitten wat is daar mis mee?Als je daar als man/vrouw/watdan ook vrede mee hebt en op die manier wilt leven.
Dan is dat toch een vrije keuze of niet soms?

Ehmien | 25-03-15 | 15:46

Ehmien | 25-03-15 | 15:31 Probeer eens één ding te bedenken dat duidelijk voortkomt uit de islam zelf en dat duidelijk heeft bijgedragen aan de vooruitgang van de mensheid.

Benedict Broere | 25-03-15 | 15:44

Ehmien | 25-03-15 | 14:14
"Moet iedereen maar op dezelfde manier leven als jij dat doet?"
Integendeel. Iedereen moet zelf zijn keuzes kunnen maken. Dat is precies het punt.

Schoorsteenveger | 25-03-15 | 15:42

@PrinseStoepje

Dus aan de ene kant zeg je aan de criminaliteitscijfers merken we weinig van het door de islam opgelegde respect, waar je dus eigenlijk mee zegt: Al die Islamitische-Crimineeltjes zijn eigenlijk helemaal niet zo islamitisch?

In andere woorden zeg je dus: Ze houden zich niet aan de Islam. NEE dat klopt, anders waren die cijfers wel wat lager. Heeft dat met opvoeding te maken? Komt dat door de Islam? Ik weet het niet, als ik bijvoorbeeld kijk naar de VS (ff voor het gemakt omdat het percentage moslims daar laag is) dan zitten de gevangenissen ook vol, voller als hier en dat zonder islamitische opvoeding. Dus het maakt niet uit wat voor opvoeding je eropna houdt, het kan altijd fout gaan.

Dat die bontkraagjes/straattuig (noem ze hoe je wilt)geen respect opbrengt voor anderen, heeft nikst emaken dat jullie "maar" Kuffar zijn. Heeft ermee te maken dat ze voor niemand respect hebben. Zo heeft er zo een Moslim, bij ingebroken, en hey ben ook moslims, en Marokkaans maar dat boeide hem echt niet hoor. die zag een leuke auto voor de deur staan en dacht daar valt wel wat te halen. Of je nou wit/bruin/Moslim/Joods of wat dan ook bent, tuig boeit dat niet.

En je laatste zin: Voorzover liefde en respect in de Koran voorkomt zijn die niet voor ons bedoeld. Als in de Koran dus staat dat je dat wel moet hebben... maar men doet dat niet. Is dat dan de schuld van de Islam en het boek? Beetje vaag wat je allemaal zegt.

Ehmien | 25-03-15 | 15:41

Ehmien | 25-03-15 | 14:14
Vindt je het gek dat wij nogal onze bedenkingen hebben hebben bij het begrip "islamitische opvoeding"? Nog afgezien van de criminaliteitscijfers merken we weinig van het door de islam opgelegde "respect". Wij hebben geen probleem met de "vroomheid" van moslims. Wel met de opgestoken middelvinger die zowel van de islamitische "intelligentsia" als van de straatjeugd uitgaat. Want wij zijn maar "Kuffar" en voorzover liefde en respect in de koran voorkomen zijn die niet voor ons bedoeld. Jankerd.

PrinsesStoepje | 25-03-15 | 15:35

@prinsestoepje

Ik kan je duidelijk passages laten lezen waarin hetgeen dat jij typt totaal niet zo is. Islam is vrede totdat iemand vijandig doet, ja daar wind ik geen doekjes om dat is het geloof dat ik/wij volgen. En dat ongelovigen dood moeten is echt klinkklare onzin, de buurman van de profeet was Joods. Waar de profeet voor zorgde wanneer hij ziek was. Hoe past dat in je verhaal dan?

Wat er nu gaande is op de wereld gaat veel verder dan Islam VS het westen. 1 groot politiek machts spelletje die talloze levens eist aan beiden kanten. Het westen die "democratie" in bepaalde landen wilt doorvoeren en daarbij talloze mensen vermoord die "collateral" dmg genoemd worden, hoor je niks over. Mislukt drone aanvaleltje hier, verkeerde invalletje daar. Infrastructuur/ziekenhuizen die naar de klote geholepn worden etc etc. En dan de Moslims die op hun manier proberen terug te vechten wat net zo gruwelijk is dan al niet gruwelijker (dat krijgen we allemaal te zien de rest niet).

1 groot vies spelletje dan op wereld niveau gespeeld word. Normale mensen zoals jij en ik boeit dat geen reet, willen gewoon in vrede leven en allebei ons ding doen.

Ehmien | 25-03-15 | 15:31

@upgent

Een man heeft ook bepaalde regels waar hij zich aan moet houden. Die moet bijvoorbeeld zijn baard laten, die mag ook niet bij de vrouwen zitten, dus niet alleen de vrouw moet gescheiden zitten maar de man ook. De mannen bedienen? tjah, daar komt ook een stukje cultuur bij kijken, de vrouw is de gastvrouw, en is daar ook vaak trots op om het goed te doen dus goed te zorgen voor de gasten. Ze is geen slaaf.

Dus: Niet alleen de vrouwen dienen appart te zitten, maar de mannen ook. Niet alleen de vrouwen hebben bepaalde dingen waar ze rekening mee moeten houden maar de mannen ook.

Wist je bijvoorbeeld dat al het geld ik verdien van mijn en me vrouw zijn en ik haar daarmee dien te onderhouden maar al het geld dat zij verdiend puur voor haar alleen is ISLAMITISCH gezien. Dus vanuit de islam ben ik verplicht het te delen, en zij niet. Lekker in haar voordeel :P

Dus aub, kijk wat verder dan je neus lang is. Doe wat meer onderzoek dan alleen hier en daar wat dingetjes lezen. En haal cultuur en religie niet door mekaar.

Ehmien | 25-03-15 | 15:25

Ehmien | 25-03-15 | 14:55
Dat gescheiden zitten is inderdaad maar bijzaak. Dat er soms fel gereageerd wordt heeft te maken met het feit dat we ons niet meer laten wijsmaken dat islam "vrede" is. Islam is onderwerping en dat geldt met name voor anders- of ongelovigen. Als die dood of onderworpen zijn (met name de joden) kan er pas islamitische "vrede" zijn. Dat lijkt me een heel wat groter probleem dan de vrijheid te hebben om te zuipen en vreemd te gaan. Een vrijheid waar trouwens heel wat moslims graag gebruik van maken.

PrinsesStoepje | 25-03-15 | 15:25

Met het huidig tempo van islamisering en kijkend naar de islamitische leer en geschiedenis en huidige daden, krijg je het sterke vermoeden:
- dat op termijn iedereen die het kan betalen gaat verhuizen naar die plekken op de planeet die nog niet zijn aangetast door de religie van de vrede;
- dat de moderne cultuur in Nederland zal verdwijnen en zal plaats maken voor de Mad Max wereld van Irak en Syrië;
- dat Nederland grotendeels weer onder water zal verdwijnen, omdat de religie van de vrede de kennis aantast die noodzakelijk is voor droge voeten;
- dat er in Nederland hongersnoden zullen optreden, omdat de religie van de vrede de kennis aantast die noodzakelijk is voor efficiënte landbouw en veeteelt;
- dat de grote havens in Nederland in elkaar zullen storten, omdat de religie van de vrede de kennis aantast die noodzakelijk is voor efficiënte logistiek;
- dat de medische zorg in elkaar stort en ook de zorg voor sanitair en elektriciteit en drinkwater, vanwege dus een overdosis aan religie van de vrede;
- dat alle galeries en musea worden gesloten en de inhoud ervan verbrand of verkocht voor de financiering van de terreur van de religie van de vrede;
- dat algemeen Nederland een supersaai en wreed en achterlijk land wordt, vanwege dus…
- zo barmhartig en vol van vrede.

Benedict Broere | 25-03-15 | 15:22

Als een vrouw gelijkwaardig is, waarom moet zij dan bij bezoek samen met de vrouwen elders gaan zitten? En de mannen bedienen? Waarom MOET zij zich bedekken? En doen de mannen dat niet?

ik zie duidelijk verschillen!

upgent | 25-03-15 | 15:18

@ Peter Emile,

Weet je uberhaupt wel waarom de mannen en vrouwen gescheiden zitten in de Islam? Dus niet cultuur maar de Islam? Dat heeft niks te maken met vrouwen minderwaardig vinden. Dus je punt gaat echt helemaal nergens over.

Je hebt het over een open,vrije en democratische samenleving. Maar wat is vrijheid als ik niet vrij ben om te gaan zitten waar ik zit en met wie ik wil? Is het pas vrijheid als ik me leven leef zoals jij of een ander dat doet?

Dus nee, er wordt niks "verkankerd". Er wordt gebruik gemaakt van de vrijheid die 1 ieder heeft. Namelijk om te doen en laten wat je wilt, zolang je je aan de wetten houdt en een ander niet schaadt.

Ehmien | 25-03-15 | 15:10

Ziek man. Wat moeten we daar nu mee is dan de vraag. De politiek doet er niets mee en het volk kan en mag er niets mee doen.

XaleX_2 | 25-03-15 | 15:08

Er bestaan sportscholen waar alleen vrouwen mogen trainen en nee niet alleen voor moslims of opgericht voor moslims, iedereen komt er.

Bioscopen die een vrouwen-only avondje houden. Zwembaden met hetzelfde verhaal, etc etc etc.

blijkbaar zijn het dus niet alleen moslims die dingen gescheiden willen hebben. Ook niet moslims maken zich er weleens "schuldig" aan. Dus in andere woorden, het appart zitten is niet iets vreemds of nieuws. Maar als moslims dat dagelijks doen, dan is het opeens wel vreemd? Waarom precies? Omdat jij anders gewend bent? Ik probeer het gewoon te begrijpen.

Ehmien | 25-03-15 | 15:05

@ Ehmien | 25-03-15 | 14:40 |

Ik citeer u even:
"Dit bericht gaat over het feit er een groepje mensen gescheiden wilt zitten. Wat verkankeren ze daar precies mee?"

Ik zal u even uitleggen wat ze daarmee verkankeren: vrijheid en gelijkheid. En vooral dat laatste. Oftewel: twee van de belangrijkste peilers van de open, vrije en democratische westerse samenleving, waarin vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen.
Dát, mevrouw (of meneer) Ehmien, verkankeren ze ermee.

En ja, ik ga weer een godwin naar uw hoofd gooien; omdat niets geschikter is om uw naïeve opmerking terecht te wijzen dan een godwin. Komt ie:

'Weet u wie óók zo'n drijfveer had om mensen apart te zetten?'
De man in kwestie, in veler ogen een groot leider en uitvinder van een ideologie die opvallend veel overeenkomsten vertoont met de islam, had een gele ster bedacht om die bepaalde mensen apart te zetten. En aparte wijken. De lui die de hierboven beschreven bijeenkomst organiseren, doen dat niet met gele sterren, maar met hoofddoeken. En aparte ingangen.

Peter Emile | 25-03-15 | 15:05


Tostiman | 25-03-15 | 14:59

Je hebt mij helemaal overrompelend met je argumenten. Mij heb je overtuigd!

Mocro2897 | 25-03-15 | 15:05

Tja, ik ken een openbare basisschool in Den Haag waar de vaders en moeders na het brengen van de kinderen gescheiden koffie moeten drinken. Elke dag. En niet eens officieel een moslimschool, maar een openbare.

Ardberg | 25-03-15 | 15:02


Tostiman | 25-03-15 | 14:51

Oef, dat is een doordenkertje...

eerstneukendanpraten | 25-03-15 | 15:01

De poster is wel heel suggestief:
- boven de groene zoden
- daar onder de sheikhs
- allemaal omhuld door planken.

Zo zie je ze toch het liefst.

Tjemig | 25-03-15 | 15:01

@Mocro2897 | 25-03-15 | 14:15
Hoe verzin je het! Ik denk dat je met je gedachten goed beter kan re-immigreren naar het Kalifaat of Marokko. Je hebt het daar vast beter naar je zin.

Tostiman | 25-03-15 | 14:59

@eastender
Ik verdedig geen salafisme, ik ken ook niet-moslims die gescheiden zitten, jammer he? Ik verdedig alleen het feit dat men de vrijheid moet hebben om ZELF te bepalen wat wat ze in hun vrije tijd doen zolang het een ander niet schaadt.

Gescheiden zitten, een hoofddoek dragen, uitgaan, drinken,weetikveel wat allemaal. Alles kan en mag, zolang het mij, jou en wie dan ook niet schaadt.

Maar waarom men zo reageert op een simpel berichtje waarin gezegd wordt dat er een groepie gescheiden gaat zitten is gewoon bizar.

Ehmien | 25-03-15 | 14:55

@Bakito | 25-03-15 | 12:28
Inderdaad Bakito, helaas willen ze ons hun waanideeën opdringen.
En dat doen ze graag met geweld. Dus graag minder, minder... Ik wacht al vast op de voorgedrukte aangifte formulieren

Tostiman | 25-03-15 | 14:55

@eerstneukendanpraten | 25-03-15 | 12:01
Inderdaad. Ik hoorde zelfs dat de dochter de moeder is van haar vader.

Tostiman | 25-03-15 | 14:51

Moeders die hun eigen bloedjes van kinderen ontvoeren naar de Syrische hel. Bakvissen die nog nooit hebben geleerd na te denken die ervan dromen om het bruidje te worden van zo'n islamitisch doorgefokte baardbarbaar. En dat, terwijl ie al getrouwd is met zijn Kalasjnikov.

De islam is als een zware drug; het maakt mensen gek. Vol-ko-men mataglap.
De islam is een geestelijke aandoening, een verstandelijke en emotionele deformatie.
Alleen dat al, zou een meer dan gegronde reden moeten zijn om deze verschrikkelijke ideologie vierkant te verbieden.

We leven al zeventig jaar met een verbod op (neo-)nazipartijen. En dat kutboek dat ooit door de Führer is geschreven als leidraad, is ook nog steeds verboden. Iedereen kan daar - terecht - prima mee leven. Dus waarom zou je zo'n giftige, achterlijk makende doctrine als de islam dan níet kunnen verbieden? En dat boek erbij.

En voordat u gaat jeremieëren van "jamaar, vrijheid van godsdienst blabla": Met religie heeft de islam sowieso niets te maken. Wel alles met een totalitaire staatsvorm.

Peter Emile | 25-03-15 | 14:47

@Ehmien | 25-03-15 | 14:34 ... broedplaats voor haat... Dit is toch zeker projectie. Je komt hier het salafisme verdedigen en zeurt op die manier. Whoehaha, "3amoe el haj (opa hadji)" Hahaha, hoe angstig zijn we nou...

eastender | 25-03-15 | 14:43

@eastender
Ik volg je reactie niet helemaal. Dit bericht gaat over het feit er een groepje mensen gescheiden wilt zitten. Wat verkankeren ze daar precies mee? Ik wil helemaal niks gesubsidieerd vinden, dat andere dat willen en daar ook de mogelijkheid voor krijgen kan je ze moeilijk kwalijk nemen. Ga dan klagen bij de overheid en zorg ervoor dat dat niet gebeurt. Als de mogelijkheid bestaat voor financiering voor een doel die jij voor ogen hebt, dan maak je daar gebruik van. Dat doet elk weldenkend mens. Dus waarom wijzen naar de mensen die daar gebruik van maken? Ga klagen bij de leiders van ons Land.

En in het grote plaatje, verkloot de "westerse" wereld net zo hard ons klein planeetje als de moslims. Maar dat is een heel ander onderwerp.

Ehmien | 25-03-15 | 14:40

partycentrum luxury in utrecht, partycentreluxury.nl, weer zo'n bedrijf waar ik nooit zaken mee zal doen.

--sql error-- | 25-03-15 | 14:37

Dhr. de Wit | 25-03-15 | 14:11
Dit is de taal van de Salafisten. Ze willen het Westen niet, ze lusten het Westen niet, en zijn volstrekt niet bereid om welke dialoog dan ook aan te gaan. In de mega-moskee in Gouda zou ook deze taal gaan klinken, dag in dag uit, week in week uit, maand in maand uit, jaar in jaar uit...
"Onderwerping is onderwerping. Het leven van een moslim bestaat voornamelijk uit zwijgen en zich schikken. Geduld. Zoals Allah, de Verhevene, ons herhaaldelijk zegt".

Schoorsteenveger | 25-03-15 | 14:35

-weggejorist-

Ehmien | 25-03-15 | 14:34

@Ehmien | 25-03-15 | 14:14 je hoeft inderdaad helemaal niks van dat alles maar in het grotere plaatje verkankeren moslims de wereld. Ook prima, maar liever in je eigen zandbak, niet in onze speelruimte. En aangezien je aanspraken probeert door te duwen met je geneuzel over gebedsruimten, gescheiden zwemmen, sexueel gedefinieerde kleding, moskeeën en blijf van mijn lijf huizen, wat je allemaal gesubsidieerd wil hebben door wat jij jankerds noemt, hoef je niet over bier te zeuren, zelfs niet als het zo hoog zit dat je het 2 keer doet.
Over zieligerds en jankerds gesproken, als je de geschiedenis van dit topic en van dit land niet kent, ga je je eens inlezen. Alle religies en de middeleeuwen krijgen hier de tering over zich heen en de islam leent zich er buitengewoon goed voor.

eastender | 25-03-15 | 14:32

als je een paar miljoen agressieve bavianen loslaat op een vreedzaam en gedisciplineerd volk dan zal dat volk geen idee hebben van wat het overkomt en zal het ten onder gaan.
Wij zijn volkomen weerloos tegen die hordes want wij begrijpen niet wat ons overkomt en denken dat als we maar aardig tegen ze zijn en ze in alles tegenmoet komen en alles door de vingers zien zij ook vreedzaam en gedisciplineerd zullen worden.
Maar hun gedrag is van nature kwaadaardig en heeft tot doel om nog grenzeloos kwaadaardiger te worden. Wij hebben geen enkel weerwoord behalve het steeds weer een stukje opschuiven in hun richting totdat wij als volk in chaos ten onder gaan.

wlodek | 25-03-15 | 14:28

Pim Fortuyn tegen de islamisering van onze cultuur (1997, Radio)
www.youtube.com/watch?v=7z1cI_itseI
Pim had het ook al over opvang in de regio, waar de VVD een balletje over opgooide.

IndoFortuyn | 25-03-15 | 14:23


Creaguurdert | 25-03-15 | 13:44

Ja en als dat gebeurt is ook alle sportscholen, zwembaden en openbare toiletten sluiten. Daar heerst ook apartheid!

Mocro2897 | 25-03-15 | 14:15

-weggejorist-

Ehmien | 25-03-15 | 14:14

@Schoorsteenveger | 25-03-15 | 13:56
Mooie vondst. Dit is pure oorlogstaal. Je zou er als Westerling bijna zelf moorddadige stukjes over gaan schrijven.

Dhr. de Wit | 25-03-15 | 14:11

zijn die islam wijven zooo lelijk dat ze via een andere ingang moeten? Of zijn juist de mannen zooo lelijk?Dat Mohamed (de zogenaamde profeet) niet gezien wou worden met zijn vrouw was wel te begrijpen. Zijn vrouw speelde namelijk nog met poppen en was nog tandjes aan het wisselen.
'
'
AAhhh nu snap ik het! Ze volgen het leven van die pedo natuurlijk letterlijk.

upgent | 25-03-15 | 14:06

Deipnosophist | 25-03-15 | 13:37
Meteen van de opleiding schoppen. Niet geschikt.

Schoorsteenveger | 25-03-15 | 13:59

Godgeklaagd.
Pardon.
Allahgeklaagd.

De Vrijlansier | 25-03-15 | 13:57

Je hoeft dit ontnuchterende stukje proza maar te lezen om te beseffen dat die lui enkel door zullen gaan met het zich afzetten tegen de samenleving en cultuur die hen de ruimte geeft.
www.al-yaqeen.com/bibliotheek/artikel....
Paar citaatjes:
"Er gaapt een afgrond tussen de Islam en de wereld van het moderne Westen. Voor de moderne wereld is de mens wezenlijk een individu, een wezen dat recht heeft op een zelfstandig bestaan. Voor ons moslims heeft de mens dat recht helemaal niet."
"De dialoog waar we toe opgeroepen worden door het Westen is geen dialoog. Er is geen gesprek mogelijk, laat staan een ontmoeting."
"De dialoog-moslims zijn verdwaald. Ze staan onderaan de ladder van het Westen en willen graag hogerop. Maar broeders en zusters! Wij hebben onze eigen ladder. Laat ons deze beklimmen!"

Schoorsteenveger | 25-03-15 | 13:56

Grappig dat gezinnetje:
Pa heeft geen jurk (of baard van het haatbaard-type).
Pa heeft het dochtertje aan de hand, ma het zoontje (gescheiden?)
Het meisje heeft wel een erg kort jurkje aan.

frank87 | 25-03-15 | 13:53

Fijn onderricht over D(ebielen)66 dat hen faciliteert bij het verzieken van onze maatschappij.

natte krant | 25-03-15 | 13:52

-weggejorist-

Creaguurdert | 25-03-15 | 13:44

-weggejorist-

Piet Karbiet | 25-03-15 | 13:39

Een beetje tegenstrijdig dat deze stap terug in de beschaving gefaciliteerd..(lees:betaalt) wordt. En dat we belasting moeten betalen om radicalisering onder mohammedanen tegen te gaan.

Typerende PvdA-mentaliteit.

Potje cocosvet | 25-03-15 | 13:37

Het grot van de de mensen is verontwaardigd als de VVD zegt dat de grenzen dicht moeten. Dus dan accepteer je dit ook maar!

doskabouter | 25-03-15 | 13:35

Moet je eens een "Nationalistische Familie Avond" organiseren. Een gezellige avond met sprekers als Geert Wilders en Pat Condell. Met bier en baconknabbels. Met Nederlandse vlaggen en een kunstenaar die molens vouwt van ballons.

Dan heb je de gehele linkse kerk achter je aan, dan wel.

Dhr. de Wit | 25-03-15 | 13:35

Wat een lelijke baarden zijn het toch.

Dirk III | 25-03-15 | 13:29

Onopgevoeden die wel even gaan opvoeden. Succes ermee.

WillemRuis | 25-03-15 | 13:24

Een nieuwe poging om mensen nog meer gif in de kop te pompen door slechts 1 boek als waarheid aan te nemen en daarmee te hersenspoelen en te hersenspoelen, zodat het 'vrije' westen onder de voet kan worden gelopen door zombies die een niet bestaande Allah volgen en bovenal anderen opdringen.

lillendvleesch | 25-03-15 | 13:24

"Goedkope plastic bling"
Mwoh, djellaba-witte stoelen, jihad-zwarte tafelkleden, een amuse in de kleur van de Islamvlag; smaakvol hoor.
Deze democursus is zeker geregeld & betaald door de gemeente Utrecht?
Ah, Utrecht... De toekomstige hoofdstad van Nederland. Hoog-Catharijne gaat verbouwd worden en omgedoopt tot 'Hoog-Bazaar', en het haram muziekcentrum op het Vredenburg wordt gesloopt om plaats te maken voor een drie meter hoog standbeeld, met op de sokkel de tekst 'Alexander Pechtold, Strijder Voor de Nederlands-Islamitische Afhankelijkheid'. Het gelaat van Pechtold zal uiteraard naar Mohammed's verbodshadith op afbeeldingen gesluierd gehouden worden, of gewoon leeg.
En elk jaar, wanneer het Allah Akbar van Zeeland tot Groningen zal schallen, worden er in Utrecht ter afsluiting van het Suikerfeest in een groot vreugdevuur 77 autochtone hoeren levend verbrand.

dedeurs | 25-03-15 | 13:21

Die adressen....
Is dat geen carwash?
En die achterkant, een garage?

TB2318 | 25-03-15 | 13:20

Ze kwam binnen
via de zustersingang
Ze kwam binnen
Zonder schoenen, op haar kousen
Ze kwam binnen - ze kwam binnen via de Oregondreef
Zonder schoenen
Oehoehoe, oehoehoe

(De Dijk, Binnen zonder kloppen)

levend fossiel | 25-03-15 | 13:16

Het begint inderdaad duidelijk uit de hand te lopen.
Het is niets anders dan voorbereiding op oorlog.

Janee ??? | 25-03-15 | 13:08

-weggejorist-

CFCR | 25-03-15 | 13:05

W A L G E L I J K !!!! Loopt hier allemaal rond

CFCR | 25-03-15 | 13:04

Opvoedlessen hebben ze zeker nodig.

Janee ??? | 25-03-15 | 13:03

Ik woon in Overvecht.
Deze bijeenkomsten zijn hier ongeveer elke 2 weken.
De Jumbo Super is dan een groot tentenkamp met Burka's allovertheplace,,
M'n dochtertje vindt het eng en noemt ze spoken.
Het is vreemd, heel vreemd dat dit kan in NL

jeroen020 | 25-03-15 | 13:01

de titel "Sheikh" geven ze daar blijkbaar ook weg bij een pak geitemelk.

JBF-Methode | 25-03-15 | 13:01

de titel "Sheikh" geven ze daar blijkbaar ook weg bij een pak geitemelk.

JBF-Methode | 25-03-15 | 13:01

@ BlowingBubbles | 25-03-15 | 12:41

het is al 5 na 12. Ik verwacht niet dat het islam-kolonialisme in Europa nog te stoppen is, mits er niet een anti-islam beweging binnen de volgende 5-10 jaar op gang komt en voor echte, radicale verandering zorgt.

DubbelDibbel | 25-03-15 | 13:00

Dat feestzaaltje doet echt pijn aan mijn ogen.

Sorry, geen dienst | 25-03-15 | 13:00

@Skunk57 | 25-03-15 | 12:49
"Joden zitten ook apart in de synagoge"

Je loopt denk ik een beetje achter. Ik heb laatst nog gezellig naast mijn vrouw in een synagoge gezeten. Bovendien is een partycentrum geen gebedshuis.

(sorry, vekeerde aangesproken in vorige post)

Asimov6 | 25-03-15 | 13:00

gelukkig komt 666 dichterbij, want deze mekka's zijn uit op maximale provocatie.

Bill Cosby | 25-03-15 | 12:59

@Godsammekraken | 25-03-15 | 11:58
Joden zitten ook apart in de synagoge

Je loopt denk ik een beetje achter. Ik heb laatst nog gezellig naast mijn vrouw in een synagoge gezeten. Bovendien is een partycentrum geen gebedshuis.

Asimov6 | 25-03-15 | 12:57

@frummel | 25-03-15 | 12:44
Wat een stierenpoep vergelijking.

Dat u niet de dameskleedkamer in loopt heeft te maken met goede zeden, het feit dat de dames het niet plezant vinden als u tegen hun blote reet aan kijkt en omdat u ook de tieten van Oma de Boer niet wenst te zien.

Is de algemene ingang van het zwembag ook gescheiden op religieuze grond omdat u anders een stijfje krijgt van al die vrouwen die voor uw neus lopen, of voelt u zich dan "onrein" tegenover uw denkbeeldige vriendje?
Er is nogal een wezenlijk verschil in beweegreden voor deze scheiding.

Rest In Privacy | 25-03-15 | 12:54

Skunk57 | 25-03-15 | 12:49
Wat wil je hiermee zeggen? Dat alle gelovigen niet goed bij hun hoofd zijn? Dat klopt.

Vout | 25-03-15 | 12:54

Moet kunnen. Alles moet kunnen tegenwoordig. Laat aub snel ergens een islamiet zich opblazen. Na een week rouw zijn we het weer vergeten. Vliegtuig neergehaald? Ach, verkiezingen komen eraan. Baby overreden? Ach, wie nog een biertje? Echtpaar doodgereden? Ach, hadden ze zich maar achter de geraniums genesteld. Geen Sinterklaasfeest meer? Ach, we hebben toch de Kerstman? Joden weggepest uit NL? Ach, we hebben toch genoeg gelovigen? Kindjes worden jihadisch op basisschool? Ach, vrijheid van meningsuiting. Wilders doodgeschoten? Ach, er is altijd wel iemand die klaagt. Krijg de tyfus met je islam. Wat een kutmaatschappij. Ga ff lekker naar buiten om iemand die klaagt op zijn bek te slaan..... zal beginnen met vragen of je wordt gediscrimineerd...... die kunnen toch niet incasseren......

fingers | 25-03-15 | 12:52

Ik ga er zeker even rondkijken met mijn kroegvrienden! Wordt vast amuzant.
Die Guzman ziter vast achter.
Het is vast een avrilgrap.

Abdoerahman | 25-03-15 | 12:50

@Godsammekraken | 25-03-15 | 11:58

Joden zitten ook apart in de synagoge, Katholieken zaten dat ook (tot niet te lang geleden)

Skunk57 | 25-03-15 | 12:49

De berberse interpretatie van educatie.
De moslimvaders en zonen krijgen lessen in vrouwenmeppen, vrouwen vernederen en het aan de ketting leggen en houden van echtgenotes, moeders, dochters en zussen.
De moslimmoeders en dochters krijgen een donderpreek hoe zich onderdanig te gedragen, zich lichamelijk en geestelijk te onderwerpen aan de eisen en lusten van man, zoon, vader, broer.
Gezellig he, zo'n moslimgezin, de hoeksteen van het kalifaat.
En goh, wat zijn ze lelijk, die vier haatbarbaren die deze gescheiden lessen komen verzorgen! Hun hoofden zijn uiterlijk net zo afstotelijk als het gedachtengoed dat daar binnenin huist.

appelvink | 25-03-15 | 12:48

@krijghetheenenweer | 25-03-15 | 12:40
:-)))

sjoost | 25-03-15 | 12:46

Het faciliteren van dit soort middeleeuwse toestanden is een schandaal.
En volgens mij ook nog strafbaar ook.

diddley2 | 25-03-15 | 12:46

Kledingadvies is dan wel weer gelijk, zowel mannen, kinderen als vrouwen dienen in een soepjurk aan te treden.

Vout | 25-03-15 | 12:45

Het is niet de bedoeling dat ik in het zwembad de vrouwenkleedkamer in loop. Dus ja, wat dat aangaat is die 'geslachtdiscrimatie' niet veel anders dan die bij deze fenomenale bijeenkomst.

frummel | 25-03-15 | 12:44

Gescheiden ingangen en het dan 'familieavond' noemen...

Suerte Piet | 25-03-15 | 12:42

Zucht..... Het wordt alleen maar erger. Hoe verwachten al die wegkijkers nu dat onze kinderen in de toekomst vreedzaam en welvarend kunnen samenleven met een steeds maar groeiende groep in hun midden met een totaal afwijkend normen en waarden patroon?

BlowingBubbles | 25-03-15 | 12:41

Zo'n Fatima Elatik heeft altijd de grootste bek over discriminatie en rascisme enz enz, maar haar eigen volk aanspreken, nee hoor. Over dit soort dingen hoor je haar dan weer niet. Een wolf in schaapskleren..

denoorman | 25-03-15 | 12:41

Het nieuwe nederland..
Flikker maar weg.

Slipsnifter | 25-03-15 | 12:41

Die cultuurverrijkers die er uiteindelijk alleen maar op uit zijn hun eigen ding te doen en af en toe tegen Nederland aan te schoppen en verontwaardigd de hand op te houden. Wat een vreselijke lui.

van Oeffelen | 25-03-15 | 12:40

"Opvoeding en onderwijs zijn per definitie fascisme.Laat mensen zelf bepalen hoe ze willen leven."
Bakito | 25-03-15 | 12:28

welke pedagogische stroming moet dit voorstellen?

krijghetheenenweer | 25-03-15 | 12:40

Lijkt op sabotage van het integratiebeleid

Islamofiel | 25-03-15 | 12:40

Het gevolg van eeuwenlang inteelt, incest en geiten neuken!
Alles naar het voorbeeld van Mohammed en allah!

Foezela | 25-03-15 | 12:39

Er staat gratis eten en drinken. *lampje aan* Een stapeltje van deze folder neerleggen bij alle voedselbanken ?

R. E. Calcitrant | 25-03-15 | 12:38

Moord en doodslag verpakt in een groene weide.
@grindbak | 25-03-15 | 12:30
Ja het ziet er zo vredig uit. Teletubbielandschap.
Ach ja, zo'n burka-dame ziet er uit als een zwarte teletubbie, dus dan klopt het weer wel.
Tinkywinky, Dipsy, Boerka, Po!

Ars Vivendi | 25-03-15 | 12:37

@Bakito | 25-03-15 | 12:28
Ik wil leven zonder Bakito reaguursels

Machoclown | 25-03-15 | 12:37

Manman, aparte ingangen voor vrouwen en mannen. Zou ik ook een evenement mogen organiseren met een aparte ingang voor negers en blanken? Of voor joden en niet-joden. Voor mensen die meer en minder dan een ton verdienen? En indien niet: wat is het verschil dan? Kan iemand van de gemeente Utrecht mij dit uitleggen?

Rest In Privacy | 25-03-15 | 12:37

Deelmodules:

* hoe kan ik een zesjarig meisje verleiden en haar ontmaagden, zoals onze profeet (piss be upon him) het deed met Aisha?

* time management: hoe verdeel ik mijn aandacht en tijd onder mijn vier vrouwen?

* Gehoorzaam: hoe leid ik mijn zoon tot egomane, vrouwenhatende mini-pasha op?.

* Eerherstel: Hoe snij ik de keel van mijn dochter door als ze een kuffar date?.

* Finance 101: hoe vraag ik een uitkering aan?

* vuist of stok? wat is de beste manier om mijn vrouw te tuchten?

DubbelDibbel | 25-03-15 | 12:35

@Mocro2897
Het kan niet genoeg verteld worden dat het grootste deel van de moslims geweld steunt, onze democratische principes niet onderschrijft en de gelijkheid tussen mannen en vrouwen afwijst. Ze vinden allemaal marokko, turkije en de islam belangrijker dan nederland. Blijkbaar zijn ze allemaal uit op gratis huis, gratis uitkering, gratis onderwijs enz. en wijzen ze verder onze westerse waarden af. Met dat soort mensen gaat onze samenleving er op achteruit. Waardeloos.

denoorman | 25-03-15 | 12:34

Flikker toch op met inburgeren, die lui willen alleen maar een uitkering . Bestuur die dit promoot is nog achterlijker dan de rest .

fleurtje | 25-03-15 | 12:34

Ziet iedereen ook de gesluierde barbapappa vrouw op het affiche. Dit, dames en heren, is achterlijkheid. Door ons betaalde import van totale waanzin. Van mensen die zich tegen ons keren. Of ze nu laag of hoog opgeleid zijn. Deze kinderen worden anti-ons opgevoed en over een jaar of 10, 20 of 30 loopt dit gierend uit de hand.

Rest In Privacy | 25-03-15 | 12:34

Nederland is al goed op weg om te worden als de islamitische staat. Nog even en al die jihadgangers willen niet eens meer weg. Dan heeft de politiek haar doel bereikt. Toch?

benjemal | 25-03-15 | 12:33

oranjerood | 25-03-15 | 12:31
Precies, JOOP zal hier niet over berichten. Die hebben het erover dat in de topraden van multinationals twee vrouwen gemiddeld te weinig zitten. Lekker makkelijk namelijk.

Rest In Privacy | 25-03-15 | 12:32

@Mocro2897 | 25-03-15 | 12:28
Het is geen nieuws, maar wel nog steeds achterlijk.

Rest In Privacy | 25-03-15 | 12:32

Mocro2897 | 25-03-15 | 12:28
Zolang het nodig is, jongen, zolang het nodig is.

Rest In Privacy | 25-03-15 | 12:31
-weggejorist-
frank4444 | 25-03-15 | 12:31

Waar zijn nou die stomme wijven met hun grote bek?

oranjerood | 25-03-15 | 12:31

Verklaart ook waarom de meeste moslims zo gespleten zijn, het begint al bij de opvoeding.
Bovendien staat in de koran dat je kinderen en vrouwen mag slaan. Altijd handig als ze een vlaag van verstandsverheldering krijgen. Meteen eruit rammen.
Echt een enorme aanwinst voor ons land deze religie.

benjemal | 25-03-15 | 12:31

Wat zouden D66 en GroenLinks Utrecht (samen goed voor 99,999% van de Utrechtse gemeenteraad) hier nu van vinden. Zijn toch de kinderen van de jaren 60 en 70. Dit moeten ze toch voor ogen hebben gehad, destijds? Maar laten we ons vooral druk maken over die 3% dat (westerse) vrouwen nog minder verdienen. Dan kunnen we dit soort hete aardappels doorgeven.

Rest In Privacy | 25-03-15 | 12:30

Moord en doodslag verpakt in een groene weide. Wanneer stopt dit steeds dommer worden van ons land?? Maar in feite is het al veel te laat en het kwaad woekert hier voort. Sta op.

grindbak | 25-03-15 | 12:30

Bakito | 25-03-15 | 12:28
Makkelijk praten met een uitkering.

roosvrij | 25-03-15 | 12:30

De berberstaligen onder ons zullen in shaa’ Allaah getrakteerd worden op islamitische lezingen in hun taal. Verschillende geleerden zullen dan komen om ons haatvolle kennis mee te geven.

Oh, wacht, dat lees ik verkeerd, er stond:

De berberstaligen onder ons zullen in shaa’ Allaah getrakteerd worden op islamitische lezingen in hun taal. Verschillende geleerden zullen dan komen om ons baatvolle kennis mee te geven

Pastduiven Verkwil | 25-03-15 | 12:29

@Lewis | 25-03-15 | 12:26
Man man man.... Niet 'onder' overheidssteun natuurlijk maar Zonder.

Lewis | 25-03-15 | 12:29

Ongelooflijk hoe we er met zijn allen op achteruit zijn gegaan door die massale import uit islamitische landen. De haatbaarden hebben in nederland vrij spel om de poltieke islam tussen de orden van de moslim meute te krijgen. Rutte en Co zullen er niets aan doen. VVD-er Van Aartsen gaat liever op vakantie als de zaak weer eens uit de klauwen loopt.

denoorman | 25-03-15 | 12:28

Ja bij moslims (ook bij joden) zitten de mannen en vrouwen vaak gescheiden van elkaar tijdens bijeenkomsten. Blijven jullie dit echt steeds opnieuw brengen als nieuws?

Mocro2897 | 25-03-15 | 12:28

Opvoeding en onderwijs zijn per definitie fascisme.

Laat mensen zelf bepalen hoe ze willen leven.

Bakito | 25-03-15 | 12:28

De baarden op die inteelthoofden stralen een donkere haat uit.

Fijnstoffer | 25-03-15 | 12:27

Net op radio: 12.15u (Meurders/VARA). Een westerse-Afghaanse vrouw die over de slachting sprak van de vrouw in Afghanistan.
"Waar blijft Pauw ? Waar blijft Tan ? Geen woord over de slachting. De Islam rukt op en niemand doet iets"
Aauuuuwww. Meurders keken even de andere kant op. Iets van "Ik hoor er niet bij".

Kamervraag | 25-03-15 | 12:26

@Ars Vivendi | 25-03-15 | 12:15
Omdraaien? Ik denk dat ze zich naar boven zou hoesten!

Driewerf Hoezee | 25-03-15 | 12:26

Zo lang het onder overheidssteun gebeurt, is er met een cursus islamitisch (of berbers, of wat dan ook) opvoeden an sich niets mis. Mijn clubje is het niet als ik het zo bekijk, maar zolang het op persoonlijke titel gebeurt, zou ik zeggen: laat die mensen lekker.

Lewis | 25-03-15 | 12:26

Godsammekraken | 25-03-15 | 11:58
Twee totaal versschillende zaken met elkaar in verband proberen te brengen.
#fipodranglogica.

Igor Putkin | 25-03-15 | 12:26

Voor wie het nog niet weet :
De Islam ontwricht elk land en samenleving.

boccaccio | 25-03-15 | 12:26

benieuwd wat mijn fiscale bijdrage is aan deze verdere polarisatie in onze democratie

(Behind)Doors | 25-03-15 | 12:26

Het enige doel is subsidie binnenhalen.

Vogelbeest | 25-03-15 | 12:25

Wacht eens even. Ging vorig jaar niet een paar feministische en andere linkse clubjes volledig over de zeik omdat er een vriendengroep was die een 'alleen mannen' feestje organiseerden?

Goh, waar blijven ze nu.

LangeTijdGeleden | 25-03-15 | 12:24

Ars Vivendi | 25-03-15 | 12:15
Is die Liesbeth de Uyl levend begraven dan?

der maupmeister | 25-03-15 | 12:24

Giel Beelen komt hippe plaatjes draaien
en Job Cohen komt met de thee-trolley versnaperingen uitdelen ?

Berthe | 25-03-15 | 12:21

Geniale poster! Zo lieflijk en daaronder van die islamofascistische nachtmerriekoppen!
Ik dacht eerst dat het grapje was, maar het is gewoon echt waar.
Die muzelmannen denken dus nu dat ze op deze manier ongezien hun haat kunnen verspreiden.

sjoost | 25-03-15 | 12:21

Kenne we dit niet afschaffen?

eerstbier | 25-03-15 | 12:21

En zo is de cirkel weer rond. Ze zoeken steeds maar hun oplossingen in de islam terwijl het beste wat hun kinderen kan overkomen zou zijn als mama het voorbeeld stelt en haar hoofddoek afdoet, ze vervolgens naar de burgerlijke stand gaat en de naam van haar dochter en zoon veranderd in een Nederlandse. Maar nee, opvoeding gaat niet goed, dus laten we nog meer 'raad' vragen aan de veroorzakers ervan. De islam. En wij mogen die gevolgen als belastingbetaler allemaal betalen met dank aan policor. En dit is nog maar het begin.

hallofreen | 25-03-15 | 12:20

Een gezin kan niet functioneren zonder dat de ouders onderling een sterk team zijn!

Mij is verteld dat in een moslimgezin de ouders fungeren als een soort VVD/PvdA-coalitie.

Driewerf Hoezee | 25-03-15 | 12:19

Vroeger noemde we het Barbarije

Jerolimo | 25-03-15 | 12:19

Moeilijk hè?... een geit knippen.

roosvrij | 25-03-15 | 12:18

Niemand dwingt ze om terug te gaan naar de middeleeuwen. Waarom waarom waaROM gaan ze dan?!

Driewerf Hoezee | 25-03-15 | 12:17

Stiekem hoop ik dat het een grap is, die sjeiks willekeurig gefotosoepte baardmannen zijn, Hafid Bouazza gaat voorlezen in dat zalencentrum en er Marokkaanse stand-up comedy zal zijn ipv opvoedles. Maar ja, dat zijn linkse hobby's

Diotima | 25-03-15 | 12:16

Het feminisme is overleden.
Dolle Mina is dood.
Als Liesbeth den Uyl nog zou leven, zou ze zich omdraaien in haar graf.

Ars Vivendi | 25-03-15 | 12:15

Hahahahaha.... Maar ja, lag ik nu om de achterlijkheid die Islam heet of lag ik om het Nederlandse electoraat dat Wilders rechts laat liggen? Ennieweeejjss...., 't zal me zo langzamerhand aan m' aars oxideren. Blijkbaar wil men hier te lande deze achterlijkheid, het Stijlloze leger uiteraard niet te na gesproken.

RobberenRukkie | 25-03-15 | 12:15

lol is deze poster echt?

'Ingang broeders' en 'Ingang zusters'.

Tripps | 25-03-15 | 12:14

Heb in het verleden in het Midden Oosten en Noord Afrika gewerkt. Het stikt er van de bordelen in achteraf buurten waar ze gewoon in de rij staan te wachten. Het is een hypocriet en achterlijk volk.

070 | 25-03-15 | 12:14

Dus dit zijn de mensen die de moslimjeugd gaan helpen om in Nederland iets van hun leven te maken? Mannen waarvan de middeleeuwse achterlijkheid afdruipt?

En dat staan we in Nederland toe? Fuck me, wat een land is dit geworden. Zag gisteren nog Jozias el Aahrtsen bij nieuw zuur. Man man, wat een inhoudsloze moslimknuffelende poep praat dit VVD-varken.

LJBrinkhorst | 25-03-15 | 12:14

"De berberstaligen onder ons zullen in shaa’ Allaah getrakteerd worden op islamitische lezingen in hun taal."

Het zou zomaar een PvdA uitnodiging kunnen zijn.

Willem van Rood | 25-03-15 | 12:13

Laat Pechtold daar zelf daar eens voor de klas gaan staan.. Hij zal niet weten wat hem overkomt. Misschien dat zijn ogen dan open gaan..

denoorman | 25-03-15 | 12:13

Welk zichzelf respecterend moslimgezin in NL zit nou te wachten op BEMOEIENIS van haatbaarden met achterlijke opvattingen die niet stroken met het vrije westen?
Onvoorstelbaar dat we dit zomaar laten gebeuren anno 2015!!!!

PowPow | 25-03-15 | 12:11

Ik wil wel weten wat daar gezegd wordt. Lijkt me interessante inkijk in het hoofd van de gemiddelde mosselman.

ikhaatnicknames | 25-03-15 | 12:11

Ik begin het steeds belachelijker te vinden dat we deze mensen allemaal in nederland hebben toegelaten. Wat voegen ze toe aan nederland?? Een totaal andere cultuur, ze passen zich niet aan, ze hebben twee nationaliteiten?? Worden deze mensen ooit hardwerkende nederlanders?? Ik ben bang van niet.

denoorman | 25-03-15 | 12:11

@El Rico Grande | 25-03-15 | 12:04 Je vergeet D666. alexander Pechtold heeft persoonlijk besloten om de onbezoldigde woordvoerder voor alle moslims in Nederland en IS-gebied te worden.

Vogelbeest | 25-03-15 | 12:09

Ik dacht dat het 12 april was.
Nieuwe seizoen van Game of Thrones.
Ze hebben wel weer een hoop lillikerds gevonden zo te zien.

Cuyahoga | 25-03-15 | 12:08

Handig, bijvoorbeeld om te leren hoe groot de stok moet zijn waarmee je je vrouw(en) en kinderen moet slaan.

Suerte Piet | 25-03-15 | 12:07

Partycentrum Luxury. Mooi dat dit soort zedige evenementjes wordt georganiseerd op locaties waar Christine Leduc nog geen personeelsuitje zou durven geven.

Godsammekraken | 25-03-15 | 12:06

Ik zie alleen maar type haatbaarden op de poster staan. Waarom gaan de burgermeester en wethouders niet deze lessen verzorgen?? Ze zullen zich doodschrikken als ze daar voor het klaslokaal staan..

denoorman | 25-03-15 | 12:06

Afschaffen die religies, maar goed daar zijn ze zelf ook al mee bezig dacht ik zo.

H2O | 25-03-15 | 12:05

Same shit, different day.
Mannen en vrouwen gescheiden, haatbaarden over de vloer.
Gewoon verbieden dit soor haatfeestjes!

Eduardo- | 25-03-15 | 12:05

Krijgen ze ook subsidie voor. Dank aan GL en PvdA.

El Rico Grande | 25-03-15 | 12:04

En Umberto? Komt hij ook weer spreken?

zeefert | 25-03-15 | 12:03

Een avondje uit voor het -hele- oogesplitste gezin.

Godsammekraken | 25-03-15 | 12:02

En links Nederland knikt goedkeurend....

Bad Karma | 25-03-15 | 12:02

Komt A. Pechtold niet spreken? Dit is toch zijn doelgroep?

Waakvlam | 25-03-15 | 12:01

Berbers, is dat niet een volk waarbij je moeder ook je tante is en je oom ook je grootvader?

eerstneukendanpraten | 25-03-15 | 12:01

De islam is in oorlog met ons. Totale vernietiging ervan met wortel en tak is het enige dat helpt.

eerstneukendanpraten | 25-03-15 | 12:00

Kan er niet een mol 2 of naar binnen gaan daar en noteren wat er wordt gezegd? AIVD, letten we even op?

Volgens mij kunnen er een aantal (stront)vliegen in 1 klap worden geslagen met waan ideeën en beelden van bovenstaande (uiteraard alleen mannelijke) moslims.

LangeTijdGeleden | 25-03-15 | 11:59

De moslims komen gewoon op en en eerlijk voor hun geslachtsdiscriminatie uit terwijl het overal elders heimelijk gebeurt.
Hopelijk zet deze poster mensen aan het denken.

Igor Putkin | 25-03-15 | 11:59

Zolang de dames maar onderwezen krijgen hoe ze het beste hun haatbaard kunnen bijhouden.

vive epicure | 25-03-15 | 11:59

En alles in hun eigen taal.

reade romke | 25-03-15 | 11:59

Vrijheid van meningsuiting, geen gelijke rechten. We proberen al jaren te helpen maar die vrouwen moeten ZELF in opstand komen.

HaagseSkieldah | 25-03-15 | 11:59

Je mag niet scheiden maar wel gescheiden worden. #islamlogica.

Godsammekraken | 25-03-15 | 11:58

-weggejorist-

DrakenEi | 25-03-15 | 11:57

Waar zijn de vrouwelijke sprekers? Misschien iets voor Fatima Elatik?

Mahatma | 25-03-15 | 11:56

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl