Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE CharlieWars Woordenstrijd in de 2e Kamer

jesuiseendikkelul100.jpgBière et noix prêt à manger. We gaan en direct naar de Salle Plenair, La Haye, pour le débat connerie ensuite over verwarde mannen die in Parijs de oorlog zijn begonnen. "We zijn niet in oorlog", verklaarde MilfDef Jeanine Hennis, de vrouw die Nederlandse F16's desalniettemin toch bommen laat gooien op het hete zand van het Kalifaat. "We zijn wél in oorlog", aldus Geert Wilders van de Partij voor de Vechtjassen. Den Haag zit dus in de semantische loopgraven en daar komen ze vanavond ook niet uit. Joram van Klaveren mag als aanvrager van het debat de eerste flashbang gooien. Daarna zal Didi de bergrede van Abou Taleb tegenwerpen, en dan is Greet als derde om met een daisycutter de bloemetjesweide van Het Reservaat te snoeien. Pechtold zal met een blauwe helm op z'n harses en een Afstraalmeter in de hand waken of de verhittingsmeters niet te negatief uitslaan richting de islam, en vanuit verdekte positie zal Bram van Ojik theezakjes nuancenapalm naar het spreekgestoelte werpen. Enfin. Het wordt een cartooneske toestand. Hier de volledige SPREKERSLIJST van de 15 (!) naoorlogse strijders voor Fatsoen & Respect. Stel uw GoedVolkRadar in op de woorden 'islam' of 'moslim' en turf ze met een #JeSuisCharlie-pen af op een stukje papier. Een kleine Jyllands Post-It zal waarschijnlijk voldoende zijn, tenzij u wat extra ruimte nodig heeft om uw vrije gedachten de loop te laten in de vorm van wat prikkelende tekeningetjes. ETA: 1900HOURS. NATIONALEPROBLEEMONTKENNERS24.
VIDEO UPDATE - Spreekbeurt Geert Wilders (PVV) tijdens #ParijsDebat, plusmet enige interrumpsies van diverse slapjanussen. Clash met Aboe Al-Samsom (PvdA) vanaf 07:35

Reaguursels

Inloggen

@dendem, "tot het moment dat het écht te laat is...." .Het is dus ECHT te laat hoor.We hebben er vaak niets van begrepen en nu haasten we ons met snelle bewapening,zoals in Rusland,Japan en China.De defensie-begroting van de USA is ook nimmer zo groot geweest. En Europa ? die denkt met bezuinigingen juist het tegendeel en bewapent zijn politie zelfs ondermaats(,gezien de terreurcellen die welig tieren). Gezien de beursberichten van het laatste half jaar zijn de beleggers ook kopschuw geworden oftewel "volatiel".Te laat,te laat,o vreselijk woord.Na de spaarrente en de goudprijsdaling ,staat nu de beurskoers onder druk.

Dolphi | 15-01-15 | 13:43

ISLAM IN HET KORT
Regel 1: Vermoord en/of exploiteer de andersdenkenden.
Regel 2: Vermoord iedereen die kritisch is wat betreft de uitvoering van Regel 1.
Regel 3: Maak met alle middelen mogelijk (snelbroeden, omkopen, intimideren, indoctrineren, liegen, bedriegen, goede wil veinzen, uitbuiten, terreur) de uitvoering van Regel 1 en Regel 2 overal tot onweerspreekbaar dictaat.
-
Opmerking: ‘andersdenkenden’ zijn mensen die zich niet willen onderwerpen aan de islam (‘islam’ betekent ‘onderwerping’). ‘Andersdenkenden’ zijn dus: christenen, joden, hindoes, boeddhisten, atheïsten, agnosten, animisten, taoïsten, shintoisten, zoraoasters, yezidi’s, libertariërs, anarchisten, enzovoort.
-
Het grootste deel van de politici in de Westerse wereld wil niet zien dat islam in essentie in elkaar steekt zoals zojuist geschetst. Men verkeert in de waan dat het een religie is als alle andere, en dat al die allah akbar allah akbar terreurdaden een misbruik zijn van een in de grond vredevolle religie. De verwachting voor de komende decennia is daarom: steeds meer ellende van een islam die steeds meer haar brutale en destructieve gezicht toont, met van de weeromstuit een electoraat dat steeds meer z’n heil zoekt bij politici als Wilders en Marine Le Pen.

Benedict Broere | 15-01-15 | 13:26

Is toch heerlijk hoe Peggolt, Samson, Roemer en Zijlstra in hun hok teruggestuurd worden, en ook echt afdruipen omdat ze niks meer kunnen inbrengen. Geertje is hier in zijn element en on the roll. Het enige wat overblijft is het domme omdraaien vd realiteit, waar ze bekend om staan in die Kamer. Wilders polarisatie en angstpreken aanmeten, terwijl de hakbar-messen van terreur op deze aardbol momenteel geslepen worden voor volgende aanslagen.

Polarisatie is het standaard dooddoenertje. Maar polarisatie jegens extremisme juist een zegen als het gaat om de strijd tegen islam. De islam als hoofd producent van extremisme kan niet genoeg in het verdoemhoekje gedrukt worden. Die religie moet zich bij de keel gegrepen voelen. De moskeen moeten dicht. De haattwitteraars het land uit. Niks freedom of speech voor stiekeme bekokstovers van ellende en haat. De terroristen van morgen vandaag in de kiem smoren. Als je het geloof vd haat wil elimeren zul je hier enerzijds beleid moeten maken, en anderzijds niet vergeten de bommentapijtjes neer te leggen bij AQ en IS. Maar dit gaat een hele lange strijd worden, want in de moslimlanden worden miljoenen haathordes weer klaargestoomd via onderwijs en trainingskampen. En je hebt er maar 3 nodig om een land plat te leggen, is gebleken.

Koettoerk | 15-01-15 | 13:25
-weggejorist-
Hanz Ziezo | 15-01-15 | 13:23

@ip | 15-01-15 | 12:19 : Goed commentaar. Hoewel hij wel zou willen meeregeren denk ik als belangrijke punten worden uitgevoerd. Maar de rest wil dat niet. Zie maar eens hoe kinderachtig het CDA deed met Rutte-I (PVV mocht niet meeregeren, alleen gedogen), en hoe leugenachtig Buma doet over de val van dat kabinet (zie ook "Eerste kabinet-Rutte viel na verzet CDA'ers"; Volkskrant 22.02.2014)
En wat (nog) niet bereikt is, komt omdat politici als Buma al veertig jaar dwarsliggen, en daar nog trots op zijn ook. Dergelijke politici zitten er niet voor de burger, maar voor zichzelf. Gelukkig gaan steeds meer mensen dat in de gaten krijgen, dat ze bij de neus genomen worden door de oude partijen.

ben kokhals | 15-01-15 | 13:08

deoudererijperevrouw | 15-01-15 | 02:16

Nee oudere vrouw ik zal het u uitleggen. Gematigde islam of radicale islam bestaan niet. Dat is gecreeerd door linksche gutmenschen om te vergoeilijken. Er is masr 1 islam en dat is islam. Niks ervoor ,niks er na. Gematigde moslims daarentegen bestaan wel. Dat zijn moslims die het niet zo nauw nemen met de regels en niet veel tot last zijn. Maar helaas volgens de regels van islam en koran. Is een gematigde moslim in weze een afvallige moslim. Islam en gematigde moslim gaan in weze niet samen.Snapt u het nu. Ik hoop het.Zoals ook Wilders het zelf zegt ,niet iedere moslim is een terrorist.Vele terroristen daarentegen zijn wel weer aanhanger van islam met als leidraad de koran.Wilders heeft het dus goed verwoord.

tweetybird | 15-01-15 | 12:33

Meneer Buma zegt tegen Wilders: " Wat heeft u nu bereikt in die 10 jaar?" Daar gaat het niet om. Wat de mensen in Nederland wel moeten onthouden is het volgende: Wilders zal nooit regeren en dat wil hij ook niet, alleen als hij 76 of meer zetels heeft.
Maar hou altijd in gedachte hoe groter de oppositie des te moeilijker wordt het voor regeringspartijen om voorstellen erdoor te drammen. Meneer vergeet wel degelijk dat Wilders veel bereikt heeft. Veel punten van Wilders hebben VVD in de loop van de jaren gewoon klakkeloos overgenomen. Oppositie voeren is de toekomst. Reken maar dat ze allemaal bang zijn voor die Wilders. Hup Holland !

ip | 15-01-15 | 12:19

@dolphi: dit laat het ook in internationaal perspectief zien hoe cultuur relativerend en passief we zijn: www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/0...
Tot het moment dat het écht te laat is, dan wordt er geroepen: "Ja maar homo's zijn ook gewoon mensen waarom behandelen we die als zieke mensen'... of: 'Het is toch waanzinnig dat we naast het christelijke staatsgeloof nu de islam als tweede staatsgeloof in de grondwet gaan bijschrijven?" .. of 'Dit had ik helemaal niet verwacht van de gematigde moslims. Als ik dit had geweten, dan hadden we toen harde maatregelen moeten nemen maar het leek zo'n onschuldige godsdienst in 2015'. kortom met 'de kennis van nu truc' gaan ze straks in 2025 geen verantwoording nemen voor hun laksheid en ontkenning in 2015.

demdem | 15-01-15 | 12:10

Samson, dat is toch die terrorist van Greenpeace.

Rest In Privacy | 15-01-15 | 12:06

@Ome Gijs | 15-01-15 | 09:58
Niet jokken. Artikel 1 betreft uitsluitend het gelijkheidsbeginsel. Het daarbij verwoorde discriminatieverbod is geen aparte wetsregel, maar een verklaring hoe het gelijkheidsbeginsel in de praktijk getoetst kan worden. Op het discriminatieverbod in Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet is dus evenzeer de beperkende voorwaarde 'in gelijke gevallen' van toepassing.

En dat wordt inderdaad veelvuldig verkeerd uitgelegd om zaken na te streven die met Artikel 1 niet bedoeld worden. Waarbij overigens de overheid zelf de voornaamste overtreder is, door belangwekkende functies uitsluitend open te stellen voor vrouwen en/of leden van minderheidsgroeperingen. Ook de PvdA kieslijst voor de Tweede Kamer verkiezingen van 2010 was in dit opzicht buitengewoon abject te noemen met afwisselend een vrouw en dan een man, en af en toe een allochtoon. De PvdA wenste daarmee haar kieslijst een 'afspiegeling van de maatschappij' te laten zijn, maar het is helemaal niet de taak of verantwoordelijkheid van de PvdA partijleiding om op deze manier de samenstelling van de Tweede Kamer te beïnvloeden. Die taak, zo is dat in een democratie besloten, ligt bij de kiezer in het stemhokje en de PvdA dient capabele mensen naar voren te schuiven die er mee vertrouwd kunnen worden de belangen van hun achterban na te streven. Kijk eens naar het zootje dat er nu zit: zie jij er een?

Pierre Tombal | 15-01-15 | 11:54

@demdem, helaas is de tijd voor verbieden al verstreken sinds 9-11. Helaas ,er is een tijd voor vrede en verbieden en een tijd van vernietigen en oorlog,voor altijd gesymboliseerd in het jaartal 1945.Het verbieden vanuit de regeringscentra is nu gedoe in de marge.Voor het handhaven van die verboden schiet het geld van de staat (belastingbetalers) allang tekort.Zeker nu de belasting op brandstof en aanverwante omzet sterk gaat dalen.

Dolphi | 15-01-15 | 11:50

@Oeleflaffel | 14-01-15 | 19:39
"Maar Anders Breivik is zo'n beetje hoogst persoonlijk opgeleid door Geert Wilders."
Van die pillen afblijven!.

Roadblock | 15-01-15 | 11:38

Van der Staaij: +1 trouwens. Je merkt dat hij het eens is met Wilders, maar het niet zo uit durft te spreken omdat ie anders de hoon van de kamer over zich heen krijgt.

Booooeee kamer, boooeeee!

Polderjihad | 15-01-15 | 11:32

@Dolphi eens. Daarom vind ik ook dat de overheid alle Korans van scholen moet halen en dit boek alleen in een museum achter glas te leggen. Een boek dat oproept met teksten die haatdragend zijn, oproepen tot geweld tegen atheïsten, vrijdenkers, andersgelovigen, homo's, vrouwen, apen en varkens moet gewoon niet mogen!! staat nota bene in de grondwet!! Verbieden die handel.

demdem | 15-01-15 | 11:21

Die Samsom is echt knetterend gek met zo'n opmerking.
man man man, ga je schamen, kleuter!

StijlloosInkoppertje | 15-01-15 | 11:20

Dat Wilders zo fel reageert is omdat hij, zoals hij het zelf aangeeft, al 10 jaar lang roept dat de islam een gevaar is en al 10 jaar beveiligd moet worden. Hij heeft GEEN privacy meer, kan geen spontane dingen meer doen. Kortom, zijn VRIJHEID is weg door aanhangers van de islam.

Ik snap hem heel goed. Daarbij vind ik dat de islam NIET bij Nederland hoort.

Al wordt de PVV (s)linkser dan de SP, als het het enige alternatief is om de islamisering te stoppen of zelf terug te brengen, dan heeft de PVV mijn stem.

Polderjihad | 15-01-15 | 11:20

Geert Wilders, gefeliciteerd met je oersterke en duidelijke verhaal. Ook de manier waarop je de wegkijkers die je aanvielen, zeg maar de hele rest van de Kamer, van repliek diende was ijzersterk.
Deze hele opname van zo'n 40 minuten moet een breed verspreidingsgebied krijgen. Daarom adviseer ik je om op de PVV-site niet slechts je eigen inbreng van 6 minuten te laten zien, maar het hele 40 minuten durende verhaal, inclusief de door jou op briljante wijze gepareerde interrupties van de wegkijkers.

Frans Bierings | 15-01-15 | 11:03

@demdem.jij komt tot de waarheid,al is het tussen haakjes: Islam = onderwerping (vertaald).Het zijn allemaal zombie's en spoken.Ik geloof er nooit meer in.Hun kleur is zwart als van de SS en de as waartoe ze zullen vergaan.En... de OPEC o.l.v. S.Arabië levert de brandstof voor een prikje.

Dolphi | 15-01-15 | 10:50

Samsom zet een miljoen welwillene Nederlanders weg als terroristen ! Ik ben de lulligste niet , maar liggen er al voorgedrukteaangifte's klaar? Ik verwacht de lachende leugenaar Rutte vanavond nog in het jeugdjournaal om mijn kinderen gerust te stellen. Die denken dat ik hier binnenkort koppen ga afhakken , mijn auto het publiek in cross en zomaar hier in de super om mij heen ga schieten.

ja,diedus! | 15-01-15 | 10:29

Je mag in Nederland niet oproepen of aanzetten tot geweld. Behalve als het in de koraan staat., dan mag het wel want= islam (Onderwerping)

demdem | 15-01-15 | 10:05

Art 1 grondwet: gelijkheidsbeginsel en discriminatieverbod.

Ome Gijs | 15-01-15 | 09:58

batavia1 | 15-01-15 | 09:41
Die telt niet, het moet wel on topic.
Geert Wilders is de enige in de tweede kamer die de waarheid durft te zeggen. De rest is laf en kijkt weg om maar in het pluche te kunnen blijven zitten. Lang leve Geert Wilders! Mijn stem heeft hij. Hoogste tijd om een rem op de islam in Nederland te zetten. Het liefst een verbod op islam, het kweekt alleen maar haat.

WitteGrunneger | 15-01-15 | 09:55

En niet te vergeten Marcel van Dam....

ThePeet | 15-01-15 | 09:55

Samson was blijkbaar geinspireerd door Melkert in stoten onder de gordel uitdelen. Wat een uberlul!

ThePeet | 15-01-15 | 09:53

Waarvan acte.

batavia1 | 15-01-15 | 09:41

... omdat Geert de enige is die het snapt, er openlijk voor uitkomt, dus een held is eb next MP van Nederland wordt. En omdat er 1000 reacties op de teller moeten!

batavia1 | 15-01-15 | 09:41

Wel verhelderend dat mannetje Pechtolt
bekende dat hij eigenlijk niks met dierenleed heeft
gezien de manier waarop hij gluiperig de dierenpolitie belachelijk maakte, gewoon even een organisatie en mishandelde dieren wegwuiven omdat hij een puntje tegen de PVV wilde scoren, beetje een uitglijder he... van D66

Berthe | 15-01-15 | 09:38

Er bestaat wel een vreedzame islam als je als moslim bereid bent onderscheid te maken tussen de spirituele Mohammed en de legeraanvoerder Mohammed. De spirituele Mohammed is van het verleden, het heden en de toekomst. De legeraanvoerder Mohammed is slechts van het verleden. Van toen.
Aldus Mahmoud Mohammed Taha die vanwege afvalligheid in Soedan werd vermoord, helaas.

polt | 15-01-15 | 09:34

Kon het bijna niet geloven, wat die Samsom uitkraamt. He-le-maal de weg kwijt, doodsbang, losgeslagen. Hoop dat de burger nu eindelijk begint te snappen hoe onze toekomst eruit ziet als we nu niet eens wat keuzes gaan maken.

Rest In Privacy | 15-01-15 | 09:21

Hoe kan het eigelijk dat zo'n boek, de koraan, met zulke barbaarse teksten en opdrachten vrij verkocht mag worden, en op de ipad van de tweede kamer staat?
Dit kan toch niet toegestaan zijn, blijkt iedere keer op keer op keer op keer met aanslagen uit de naam van de islam. Wedden dat Den Haag zegt na een nieuwe aanslag van moslims: neeeeeee ligt niet aan de islam en de koraan joh!

demdem | 15-01-15 | 09:13

Terroristen komen naar NL, en verder criminelen uit OOs-Europa die hier oude vrouwtjes hun pinpas afhandig maken, die mensen in vrijstaande woningen op het platteland met geweld, zwaar geweld hun bezittingen vernielen en afnemen, hun leven zelfs soms afnemen.
Grenscontroles terug en iedere crimineel NL paspoort afpakken en de Oost-Europeanen die misdaden begaan de rekening naar hun thuisland sturen.

ecologiste | 15-01-15 | 09:12

-weggejorist-

not the mama | 15-01-15 | 08:52

De Islam is meer dan een religie. De Islam is buiten een religie een facistische politieke stroming, en legt wetten op. Dat moet niet vergeten worden. De Islam is niet een religie zoals andere religies.

_pandora_ | 15-01-15 | 08:44

-weggejorist-

not the mama | 15-01-15 | 08:38

Richt een vereniging op met in de statuten regels als:
- Vrouwen moeten achteraan zitten met een hoofddoek om.
- Niet leden mogen gedood worden.
- Geen afbeeldingen maken van de leiding.
- De club verlaten = doodstraf.
Zo'n club wordt per direct (terecht) verboden ook al hebben we een grondrecht van vereniging.

Noem de de vereniging echter "Islam" dan wensen we u veel succes met uw cluppie en veel plezier met het doden en indrukken van andersdenkenden,

wolffman | 15-01-15 | 08:38

Pechthold en Samson verwarren 'de Islam' met de Moslims. De Islam zijn de Koran, Hadith's en Surah's. En die verheerlijken geweld.

_pandora_ | 15-01-15 | 08:37

-weggejorist-

not the mama | 15-01-15 | 08:32

Politici hebben direct na de aanslagen verdragen erdoor gejaagd die de vrijheid van meningsuiting verder inperken. (namelijk dat vervelende uitspraken snel van het internet af moeten worden gecensureerd) waarmee ze het zelfde doen als de terroristen nastreven. Het verschil is dat de terroristen moorden terwijl de politici slecht misbruik maken van die moorden om uiteindelijk het zelfde doel na te streven, namelijk een soort dictatoriale samenleving met zo min mogelijk vrijheid. En dan heb ik het dus vooral over politici aan Samsom z’n kan van het politieke spectrum. Vervolgens vergelijkt hij Wilders met terroristen. Dat doe ik nog niet eens hier, ik zeg enkel dat ze het zelfde doel nastreven.

Wat betreft Kuzu en de feiten. Breivik heeft geen een keer zelf Wilders genoemd. Zijn manifest bestond voor een gedeelte uit eigen tekst en voor een groot gedeelte uit quotes of hele stukken tekst van anderen en daarin kwam Wilders voor.

Ook is de hele clou van het verhaal dat zoals Wilders zegt bij bijna alle mistanden in de Wereld de Islam betrokken zijn en je DAAROM dus niet meer kunt stellen dat de Islam er los van staat en het een enkeling is die de Islam als excuus gebruikt (precies wat veel politici doen) maar al zou een persoon uit de naam van Wilders (wat dus niet het geval is!) iets doen dan zou dat argument dus wel op gaan omdat het een enkeling betreft.

Daarbij wil ik direct van de situatie misbruik maken om nog maar eens te melden dat buitelanders (mensen met een buitenlandse achtergrond) niet op voor Nederland belangrijke posities mogen zitten zoals in de tweede kamer omdat ze dubbele agenda’s kunnen hebben. Kuzu is zo iemand die duidelijk dubbele agenda’s heeft (Waar Islam een niet Nederlands iets is dat deel uit maakt van zijn agenda) en noemt zelf zichzelf Turks-Nederlands op zijn twitter, dus in eerste instantie Turks. Dan kom niet hier vertellen hoe wij dingen moeten doen. Dat is asociaal en arrogant!

DerUnterMensch | 15-01-15 | 08:25

@Beaulefermier | 15-01-15 | 06:34
Ik zie het niet voor me dat het zo zal lopen, indien de macht tot die tijd in handen van de Eeuwig Grote Partijen blijft (EU inmenging mogelijk wel). Hen ontbreekt het aan daadkracht en lef om verregaande maatregelen te treffen. Nu gaan ze bijvoorbeeld, door de aanslag, 'versneld maatregelen presenteren'. Waarschijnlijk is dat pas af nadat we in Nederland onze eerste aanslag krijgen. Hopelijk is de kiezer tegen die tijd in staat het tijd te keren...

Driewerf Hoezee | 15-01-15 | 08:19

@drammerd Ja tof, dan krijgen de "gewetensbezwaarden" (wij kunnen niet doden sic/lol) weer vrijstelling en kan iedereen met een technische opleiding (want daar kwam de dienstplicht destijds op neer) weer opdraven om de vrijheid te bevechten voor mensen die daar niet eens het nut van inzien.

wolffman | 15-01-15 | 08:17

Ik zeg dienstplicht weer invoeren, maar dan geen koran, talmoed of bijbel op het nachtkastje, maar handboek soldaat.

drammerd | 15-01-15 | 06:47

Ik voorspel dat ons huidig politiek klimaat het volgende scenario aanhangt: om onze wereld veilig en leefbaar te houden zijn er vergaande maatregelen nodig. Een zeer grote rol voor veiligheidsdiensten van de overheid met als direct gevolg een enorme inbreuk op uw privacy en als indirect gevolg op termijn een totalitair systeem. Plus; om het leefbaar te houden mogen we geen religies meer beledigen. De facto betekent dit een enorme en destabiliserende polarisatie in de maatschappij. Ook andere religies zullen namelijk de kop op gaan steken en opnieuw gaan groeien uit verdediging tegen de islam. Op de lange termijn ziet men de fouten maar dat is pas als de barricades in de straten van Europa liggen. De verantwoordelijken hebben dan allang de wijk genomen. Maar goed dat speelt pas over een jaar of 20, zie het als uw pensioen. Een cadeau in wording. Dat moslims, joden, christenen en welke religie dan ook evenredig zullen lijden en sterven door dit slappe wegkijk beleid lijkt me evident. Winnaars zullen er niet zijn, alleen doden. Dat is de werkelijk zwijgende massa.

Beaulefermier | 15-01-15 | 06:34

Ik merk dat de vragenstellers van de verschillende partijen dingen in de mond van Wilders willen leggen, die hij nooit gezegd heeft, en daarom moet Geert het steeds opnieuw uitleggen. Buma over die miljoenen Islamisten die potentiële extremisten zouden kunnen zijn, en Marianne Thieme over de angst die met angst bestreden zou worden, dat heeft Geert nooit gezegd, hij stelt harde maatregelen voor, om Nederlanders zich weer vrij te laten voelen, angst wordt bestreden door een hard besluit, en dat is dus niet zoals Thieme zegt, angst met angst bestrijden. Jammer voor alle Kamerleden en regering, ze zijn allemaal te angstig om de juiste beslissingen te nemen, die ons land en andere landen veilig zouden kunnen maken en angst voor geweld zouden kunnen terugdringen.

Rachar | 15-01-15 | 05:05

Ik denk dat Samsom binnen enkele weken aftreedt. Na zijn krankzinnige beschuldiging dat Wilders een terrorist zou zijn, is hij niet meer te handhaven. Zelfs niet in de PvdA.
*royeer die ellendeling, Spekmans*

Lewis Lewinsky | 15-01-15 | 04:02

@moi Correctie nu ik ook het laatste deel heb gezien. Buma prijst de verkeerde club, Thieme is alsnog out, vd Staay scoort nog. Overall heeft Wilders weer iedereen laten zien dat hij de grote winnaar is van het inhoudelijke debat over de islam. Wie met Buma wil meezeiken dat Wilders niets bereikt maar wegliep uit de gedoogconstructie moet zich even realiseren dat het CDA achter de rug vd PVV om met 5 partijen een dolk in zijn rug stak. En als de politiek wil is de zaak morgen geregeld maar ze vallen liever dood dan dat ze toegeven aan het feit dat de islam in NL eenvoudigweg teveel is, niet meedoet, het de mensen lastig maakt en inmiddels ook echt verfoeid wordt.

eastender | 15-01-15 | 03:33

Jan Dribbel | 15-01-15 | 03:13
Filmpje dr bij maakt pas echt duidelijk hoe stuitend dit weer is. En dan nog als school het afdoen als dat "de duiding ontbrak", alsof dat wat uitmaakt voor islamietjes, gatverdamme. Alweer gatverdamme, gaat lekker vannacht..
-
PS waarom heten VMBO scholen door heel Nederland ... College? Is dat omdat er vroeger meer slimme mensen waren of omdat ze hiermee die kinderen de illusie willen geven dat ze allemaal dokter, advocaat of ingenieur kunnen worden? Ben bang allebei.

waarisdelol | 15-01-15 | 03:27

De islam gaat nog eens groot worden hier.

Rest In Privacy | 15-01-15 | 03:27

Supermatthijs | 15-01-15 | 01:16
Als je de woorden van Lennon zou volgen dan moet je als de donder honderden posts gaan verwijderen. Je bent net zo eenzijdig aan het lullen als alle "rot op naar je eigen land" idioten, maar dan van de andere kant als je begrijpt wat ik bedoel. Echt een gotspe dit, gatverdamme.

waarisdelol | 15-01-15 | 03:11

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 03:03

Is er dan niemand in de PvdA die Samsom even kan uitleggen dat er een verschil is tussen een toespraak houden en cartoonisten afknallen met een kalashnikov?
*zucht*

Lewis Lewinsky | 15-01-15 | 03:02

Hier zit ik dan.. 3 uur s'nachts met een tosti met oude kaas, klaar voor de Wilders speech, mijn nacht kan niet meer stuk!

DikkePiemels&Co | 15-01-15 | 03:02

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 02:51

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 02:49

roosvrij | 15-01-15 | 02:23
www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/articl...
In Nederland krijgen jihadisten een opleiding, een woning, enz.
In de VS 20 jaar cel.
In Nederland worden jihadisten bestreden door Opstelten met een voortgangsanalyse.
Dat is een ander woord voor, het mag niks kosten.
In Nederland is het begrotingstekort verklaard tot het heiligst onder de heiligen.
Frankrijk besteed meer geld aan conta-terrorisme, terwijl het begrotingstekort hoger is.
Frankrijk zegt: fuck de EU.

Jan Dribbel | 15-01-15 | 02:47

@roosvrij | 15-01-15 | 02:23
En?

Liroy | 15-01-15 | 02:42

photto | 15-01-15 | 02:26

En vergeet supermarx niet .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 02:35

photto | 15-01-15 | 02:12

Kun je nagaan hoe we hier in Europa gegroeid zijn , dankzij de import van imams met supermo in hun bagage .
Terug naar af .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 02:33

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 02:31

@B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 02:21
Laten we dan gelijk de jaartelling op Nul zetten, want toen was dat heel gewoon.

photto | 15-01-15 | 02:26

Een 21-jarige man is in de Amerikaanse staat Florida woensdag veroordeeld tot 20 jaar cel omdat hij van plan was om zich in Midden-Oosten aan te sluiten bij een aan al-Qaeda gelieerde groep om deel te nemen aan gevechten.

roosvrij | 15-01-15 | 02:23

photto | 15-01-15 | 02:12

Nou ,die achterlijke joods-christelijke europese traditie/cultuur moet met welnemen van de progressieve liberale socialisten toch om zeep geholpen worden .
Dan keur je toch simpelweg alles goed wat anti joods /christelijk/europees is goed . Dat is gewoon politiek , hoor .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 02:21

broodje_kruidenboter | 15-01-15 | 01:54
Jij weet waarschijnlijk niet wat het inhoud om in gereformeerd milieu te wonen.
Ze klonteren allemaal samen in de bijbel-belt, met gevolg verstikkende sociale controlle, roddel en achterklap.
Net als de moslim concentratie gebieden, roddel, achterklap, leugens, afgunst.
Er is wel een verschil, refo's houden zich aan de wet, moslims willen niets weten van Nederlandse wetten.
Moslims zijn Outlaws.

Jan Dribbel | 15-01-15 | 02:21

@tweetybird | 15-01-15 | 02:07
Thieme is van de 6 of Zevendedagsadventisten, directeur (geweest?)van Wakker Dier, ect.
Nouja, wanneer je het hebt over en wolf in schaapskleren.

photto | 15-01-15 | 02:20

Die lafzakken staan Wilders te bestrijden. Samsom laat zich zien als scumbag, hij heeft idd een zieke geest. De fractieleiders Zijstra, pechtold, Buma, van Ojik, zitten heel vunzig op betrekkingsniveau want op inhoudsniveau hebben ze het niet in huis. Ze zijn werkelijk van laag allooi.
Thieme ging wel op inhoud, moet je haar toch toegeven.
Best knap ook, die ex pvda turk, die denkt nou dat ie gescoord heeft: Hij zet de islamisten naast Breivik en maakt van Wilders een profeet... LOL!

eastender | 15-01-15 | 02:18

Ik Vertrok| was reactie op 02:05| {,wijnfles weg zetten doet,}

Archy Bunker | 15-01-15 | 02:18

De Islam is het kwaad en veroorzaakt terrorisme maar er zijn wel een boel gematigde moslims, zegt Wilders. Nogal tegenstrijdig lijkt mij.

deoudererijperevrouw | 15-01-15 | 02:16

tweetybird | 15-01-15 | 01:55
Met behulp van PVV zou er juist wel wat kunnen veranderen. Probleem is dat PVV en PvdA zo water en vuur is en weigeren elkaar te helpen...
Maar heb wel wat interessante moties voorbij zien komen. Verdubbeling van geld voor AIVD werd al afgeraden door de regering (niet nodig en blijkbaar genoeg). Ik ken de cijfers niet.
-
We zien wel welke wel en niet.

Draaikolk | 15-01-15 | 02:15

Ik Vertrok|15-01-15| 02:05| Dat is ook mijn insteek, er is wel een oplossing, maar men moet consequent zijn. Als het in het belang van de natie is, dat we als cultuur en volk overleven, zullen er knopen doorgehakt moeten worden. Maar er zitten er nog teveel met een dubbele agenda.

Archy Bunker | 15-01-15 | 02:14

@ik_vertrok
Waarom moet een 34-jarige man trouwen, voor de islamitische wet dan, met een 17-jarig meisje. Dit gebeurt d a g e l i j k s in Nederland.

photto | 15-01-15 | 02:12

Het probleem dateert niet van vandaag of gisteren, de meeste kamerleden hebben geen enkel historisch besef.
Uit onverdachte bron:
In the quiet, uncontaminated climate of the Yervada jail in 1932, and in the company of his most trusted colleagues including Sardar Patel, Gandhi, for the first time, revealed how much ‘sorrow and pain’ were caused to him by the Muslims’ attitude towards him in the Kohat communal rioting and at the 1931 Round Table Conference in London. In a depressed vein, Gandhi said,

“Whom should I tell the insults I have borne on behalf of the Muslims? For their sake I have drunk bitter cups of sorrow.”

One day while reading an Urdu school textbook, Gandhi admitted,

“The book pours out maximum poison. It was prescribed by the government as a textbook before the Hindu-Muslim conflict began; and today’s Muslim youth has been brought up on such books.”

On another occasion Gandhi referred to a fourth standard Urdu primer of Lahore’s Anjuman-i-Himayat, and regretfully observed,

“The reading of this book makes one sad. It appears the Muslim children are taught violence and bloodshed from their childhood.”

Gandhi told Patel and Mahadev Desai one day,

“Iqbal’s opposition to (single) nationhood is shared by many Muslims. Some speak out; others don’t. Iqbal now repudiates his ‘Sare Jahan Se Acchha Hindustan Hamara’ song.”

On another day, Gandhi asked Mahadev Desai to draw Patel’s attention to the distorted version of the same song in a government school textbook in Urdu. The song propagated Pan-Islamism, and its first two lines read:

“China, Arab hamara, Hindustan hamara; Muslim hain hum, watan hai sara jahan hamara.”

(From China to Arabia, the whole territory is ours; India is ours; we are Muslims , and the whole world is ours.)

Gandhi in a melancholic vein commented,

“The Muslim boys are brought up on such education. The book hasn’t a single lesson which should teach the Muslim boys that this country is theirs and they should take pride in her. Not only that. As a result, the Muslims have developed enmity with others.”

de honden blaffen... | 15-01-15 | 02:09

De enige 2 , die iets bereikt hebben zijn Balkenende en Rutte . Het begint met afgeschaft en het eindigt op afgeschaft . Zij kregen voldoende stemmen , om iets te bereiken . Welterusten .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 02:08

photto | 15-01-15 | 02:02

Thiemme is van partij van de dieren. Niet sgp.Thiemme heeft niks met religie maar met dieren en schijnt nu jammer genoeg veganist geworden te zijn. Zal het niet lang duren tot ze van lekker naar verlept bekkie gaat.

tweetybird | 15-01-15 | 02:07

@Archy Bunker: dank u en hopelijk ziet u het 'my way'. Er is een oplossing die niets met deporteren en vergassen te maken heeft, zoals op andere media gesuggereerd wordt. Strakker immigratiebeleid zoals Wilders voorsteld en de angel uit de Islam halen. Waarom moet een Marrokaans meisje die hier geboren is uit in NL geboren ouders toch trouwen met een neanderthaler uit het Rif gebergte.

ik_vertrok | 15-01-15 | 02:05

In amsterdam bij de schietpartij zou een turkse vrouw dood zijn.Er schijnt grof geschoten te zijn. Door autos en ruiten. De vrouw zou op een balkon gestaan hebben.
Uitgebrande auto is al gevonden.

tweetybird | 15-01-15 | 02:04

@tweetybird | 15-01-15 | 01:59
.. en dat is gelijk waarom ik niet op Thieme stem.

photto | 15-01-15 | 02:02

Draaikolk|15-01-15|01:37| Wat heeft Wilders in 10jr tijd bereikt?? Nou hij Nederland wakker geschut, en de vinger op de goede plek gelegd. Wat heb jij nu bereikt, je trekt me de taart tussen de benen weg?? Je lijkt ..... Samson wel.

Archy Bunker | 15-01-15 | 02:02

Wellicht SGP. Best een oké programma en verreweg de meest consistente partij.
broodje_kruidenboter | 15-01-15 | 01:54

Brrrr een partij die discriminatie van vrouwen hoog heeft zitten. Ook zo'n religeuse partij in wolfskleren. En meelopers in pluche.Ik heb het niet zo op met religie.SGP brrrrr

tweetybird | 15-01-15 | 01:59

@theoamsterdam | 14-01-15 | 23:09
daaaag fundamentalistje daaaag, leuk geprobeerd

hetisik5124 | 15-01-15 | 01:58

Draaikolk | 15-01-15 | 01:46

En stemmen gebeurt dinsdag. Maar de uitslag weet je al. Alles wordt weggestemt.Zodat er niks verandert. Debat voor de buhne noemen ze dat.

tweetybird | 15-01-15 | 01:55

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 01:54

Niet heel boeiend verhaal van Wilders, maar dat zal komen omdat hij, zoals hij zelf al aangaf, zijn verhaal blijft herhalen tot er iets gebeurt. Slecht verweer op de vraag over de hoofddoekbelasting. Geen wonder, volgens mij had hij ook al snel door dat dat een achterlijk idee was. Hij had het er destijds beter op kunnen gooien dat het een grap was ofzo, dan was hij nu van het gezeik af. Maar ja, da's wel een leugen natuurlijk. Echter, omdat hij nooit zal toegeven dat hij fout zat zullen dat soort stommiteiten hem nog lang blijven achtervolgen. Minder, minder, minder was nog zoiets natuurlijk en het is wel duidelijk dat de damage control daarvoor in werking is gezet. "Natuurlijk zijn niet alle moslims..." "Ik scheer niet iedereen over een kam..." Begrijpelijk hoor, maar je kunt natuurlijk ook gewoon wat beter nadenken voor je zulke dingen zegt, dan hoef je het later ook niet weer recht te praten.

Verder, Van der Staaij leek als enige nog op een beetje respect te kunnen rekenen, maar zelfs toen nog heerste de behoefte om zich af te zetten tegen elke vraag die er gesteld werd. Da's nogal jammer want nu zit je dus 20 minuten vragen aan te horen die nauwelijks worden beantwoord. Het enige dat er gebeurt is dat de vraagsteller wordt aangevallen. Tja, sommige vragen zijn idioot maar lang niet allemaal. Nu kunnen die lui net zo goed in hun stoel blijven zitten.

Geen PVV voor mij. Wellicht SGP. Best een oké programma en verreweg de meest consistente partij.

broodje_kruidenboter | 15-01-15 | 01:54

Al die politiek correcte poltici doen voortdurend alsof islam puur een kwestie is van bepaalde eigenaardigheden in eten en zich kleden. Zodat moslims heel goed kunnen integreren als ze maar diploma’s halen en werk hebben en zich verder aan de wet houden (zo Pechtold). Maar moslims doen aan islam, en islam betstaat uit een boek met daarin bepaalde ideeën en richtlijnen en een doctrine die de basis vormt voor een totalitaire en zeer repressieve en destructieve bestaansvorm. Wat evenwel niet wordt gezien, men wil het niet weten, men kijkt er straf van weg. En dat zal zo nog wel een tijdlang doorgaan. Tot grote ergernis van Wilders. Want die snapt het wel.

Benedict Broere | 15-01-15 | 01:54

Draaikolk | 15-01-15 | 01:46

Ja maar het instemmen met een motie gebeurt (steun geven)op een zelfde manier.Dan weet u dat nu. Daarvoor moesten koran en bijbel ook van de kansel af.Voor het geavanceerde 2 de kamer stemsysteem op de tafel van milfenburg .Er konden alleen haar twee yummies opliggen en dat schakelbord.En een e reader.

tweetybird | 15-01-15 | 01:52

@ik_vertrok | 15-01-15 | 01:44
Joh. je meent het.. Alsof we die VOC mentaliteit argeloos hebben aangenomen omdat we geluisterd hebben naar H. Potter.

photto | 15-01-15 | 01:50

Schitterende toespraak van Wilders. Hulde!

Lewis Lewinsky | 15-01-15 | 01:49

ik_vertrok | 15-01-15 | 01:44

Een charismatische leider (Fuhrer): nog niet...

Jawel : Supermo

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 01:47

Een charismatische leider (Fuhrer): nog niet...
ik_vertrok | 15-01-15 | 01:44

Jawel die heet EU Elite Club. Gevestigd te brussel. Bekend van de fijne feestjes op vrijdagmiddag.De feestjes om te vieren dat het weer een week gelukt is om de burgers van europa te naaien.Het feestje natuurlijk wel van het geld van die genaaide burgers.

tweetybird | 15-01-15 | 01:47

tweetybird | 15-01-15 | 01:41
Stemmen moet nog gedaan worden. Gaat om ondersteunen van de moties.
Maar je hebt, enigszins, gelijk dat we het echte stemmen nog moeten afwachten...

Draaikolk | 15-01-15 | 01:46

Economische crisis: check
Het volk leeft in onvrede: check
Een bevolkingsgroep die we kunnnen demoniseren: check
Een charismatische leider (Fuhrer): nog niet...

ik_vertrok | 15-01-15 | 01:44

@theoamsterdam | 14-01-15 | 22:47
van al u opmerkingen vind ik dit de belachelijkste

hetisik5124 | 15-01-15 | 01:42

Draaikolk | 15-01-15 | 01:37

Hmm u bent verkeerd . Hoe komt u erbij dat wilders geen moties mee stemde. Het hand opsteken is voorbij. We heb en nu 2 de kamer 3.0. Een knopje op de tafel indrukken. Oeps.ooit vind u nog wel eens de klepel.

tweetybird | 15-01-15 | 01:41

@tweetybird | 15-01-15 | 01:35
Plaats "groepen" nu eens in "andersdenkenden" als "out of the box" in Gütmensch.

photto | 15-01-15 | 01:40

Supermo Ulbricht : "Niemand hat die Absicht, eine Mauer zu errichten". Wir nimmen gleich ,eueres ganze Land !

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 01:40

-weggejorist-

Draaikolk | 15-01-15 | 01:40

Leuk om jezelf te Quoten terwijl dit had moeten zijn
Klier van Bartholin | 15-01-15 | 01:21
(zie mijn voorgaande post)

Draaikolk | 15-01-15 | 01:40

Het is mij volstrekt onduidelijk waarom de oude politiek maar blijft geloven in een maakbare multiculti met de islam terwijl de koran multiculti verbiedt.
De moslims laten ook nog eens in al AL hun landen zien absoluut geen een multiculti te willen.
Zelfs in Nederland is het dagelijks duidelijk dat de islam geen multiculti wil.
Wat bezielt deze politici, zijn ze nu echt zo simpel?

Moi2 | 15-01-15 | 01:39

Ik Vertrok|15-01-15 Zeer goed steekhoudend verhaal, houen zo en wees gelukkig waar je nu zit.

Archy Bunker | 15-01-15 | 01:38

Draaikolk | 15-01-15 | 01:14
Vinexwijken? Nahhh, dacht het niet. Wereld vreemd? zeker niet.
Komt omdat ik geen meeloper ben en zeker niet achter de grootste schreeuwer aan hobbel.
-
Maar geef jij eens antwoord op de vragen die vanavond in de 2e Kamer gesteld zijn aan de Pruik:
Wat heeft Wilders in 10 jaar bereikt? En waarom heeft hij vanavond niet een aantal moties gesteund?
-
Oh, wil je alles nog eens terug kijken. Politiek24-Live draait nog steeds (in herhaling).

Draaikolk | 15-01-15 | 01:37

Benedict Broere | 15-01-15 | 01:27

In weze heeft u wel aardig gelijk. Ook hitler begon met 1 kalifaat. Uiteindelijk bleef het daar niet bij.Een IS doet in weze hetzelfde met het verschil dat die alle andersdenkende in hun straatje uitmoord waarbij dat bij hitler beperkt bleef tot iets minder groepen. Maar waarbij door het wegkijken bij die groepen wel heel veel onschuldige slachtoffers vielen. Ze zeggen ook altijd de tijd herhaalt zich op een gegeven moment.Zeg maar we hebben hier weer veel wegkijkers voor de werkelijkheid. Maar verschil nu is dat het nog redelijk ver weg lijkt.Maar als het te dicht bijkomt is het eigenlijk al te laat.Met dank aan die wegkijkers.

tweetybird | 15-01-15 | 01:35

Draaikolk|15-01-15|01:25| Pissen, hoe raadt je het zo, maar heb ook een glaasje wijn ingeschonken, want er gloort weer hoop, dat dit land onderhand de oogjes open heeft, na deze smadelijke voorstelling. Ome Gijs is een beetje ....

Archy Bunker | 15-01-15 | 01:35

Ze steken altijd hun hand op als het om een motie gaat. dat doen ze uit " collegialietijd " , maar bij de stemmingen ziet het er dan anders uit. Dus dit heeft niets te zeggen.
Denk maar niet dat het tuig een motie van Wilders aan neemt. Ze gaan nog liever dood.

edelweiss | 15-01-15 | 01:33

Benedict Broere | 15-01-15 | 01:27

:):):)
Al die mooie autobahnen naar Mekka !

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 01:33

@Benedict Broere | 15-01-15 | 01:27
Da's een interessante filosofie.

photto | 15-01-15 | 01:32

@ca12nag3 | 14-01-15 | 22:45
het lijkt er eerder op dat theo alleen de samenvatting op de achterzijde heeft gelezen in twee talen ,het gelijk zij met u

hetisik5124 | 15-01-15 | 01:31

Het is met godsdiensten als met het geloof is spoken.Geloof ik erin ? Nee,deze 68-jarige heeft er te veel gezien,vooral in de politiek en de media.

Dolphi | 15-01-15 | 01:30

Jan Dribbel | 15-01-15 | 01:23

Weer een nieuw woord erbij :):)
Resultaat van uren waardeloos geklets .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 01:29

excuses voor de autocorrectie...

Schaaldier | 15-01-15 | 01:28

Zou Hitler nu leven en zou hij zijn nazisme een religie noemen, dan zou hij door het grootste deel van de Tweede Kamer gezien worden als een respectabel verkondiger van een respectabele religie en dan zouden de slachtpartijen en terreurdaden uitgevoerd door nazies overal in de wereld, gezien worden als betreurenswaardige incidenten die om allerlei redenen (slechte jeugd, geen kansen, wandaden van het Westen) zijn uitgevoerd als misvorming en misbruik van deze respectabele religie, waarop men met grote stelligheid zal zeggen dat het allemaal niets maar dan ook niets te maken heeft met het nazisme, deze religie van de vrede.

Benedict Broere | 15-01-15 | 01:27

Ome Gijs|15-01-15|01:20| En dan maar roepen dat Wilders altijd wegloopt. Hoop wel dat je slaapt vannacht.

Archy Bunker | 15-01-15 | 01:26

Ome Gijs | 15-01-15 | 01:16

Partijen die nu zitten voor pluche die draaien als een blad. Geloof mij. Als het pluche weer lonkt zetten ze alles op zij.Zelfs als ze daarvoor met de pvv moeten regeren.Dus zeg nooit nee. Want met de nederlandse politiek van nu met een rubberen ruttegraat is alles mogelijk. Dat had u nu toch wel moeten weten.

tweetybird | 15-01-15 | 01:26

We kunnen hiernog 400.000 post plaatsen, maar het haalt niets uit. Decenia lang hebben we het allemaal goed gevonden en werd ik verguisd omdat ik op(ultra)rechts stemde.

Ik heb het opgegeven en met mij 150.000 Nederlanders (per jaar) die vertrekken uit Mosli-Holanda.

Iedereen is nu na deze aanslag wel zo boos en verontwaardigd... had je in de 90's al mee moeten beginnen. Of na Pim. Of Theo... maar nee hoor, we gaan gewoon door met het knuffelen van Marrokanen.

Nu ineens komen we tot de conclusie dat (oh jee wat nu) ze zo'n grote bek hebben (ook in de politiek)en dat ze dus al zover zijn dat we (de westerse beschaving) concessies doen en dus gelijk onze vrijheden inleveren aan de Islam.

Het klopt gewoon niet jongens, deze discussie gaat niet over wat Charlie getekend heeft en of dat wel of niet mag. Het feit is dat zij (moslims) geloven in iets. Nou ok, dat mag, vrijheid van godsdienst staat nog steeds in de grondwet van ons land. Dus zij vinden dat je de 'profeet' niet mag beledigen. Dat betekend niet dat ze die 'wet' dan ook aan ons op kunnen leggen. Wat ze nu wel doen!

Europa is (op de een of ander manier) over het algemeen Christelijk wat inhoudt dat men gelooft dat Jezus Christus de zoon was van God. Dat geloven zij dus niet. En dat is een 'belediging'. En daarom zou dus iedere verwijzing van hun naar Jezus als 'profeet' als Godslastering beticht en bestraft moeten worden.

Ik ben zelf niet gelovig dus het zal me een worst zijn wie of wat er hier beledigd wordt, het gaat me om het principe. Het kan dus niet zo zijn dat als de Moslims vinden dat wij iets 'fout' doen we moeten buigen naar hun maatstaven. NEE. En nogmaals NEE.

Dat is belachelijk en druist in tegen alles waar onze voorvaderen voor gevochten hebben. Vrijheid.

Vrijheid van meningsuiting. Dat je kan zeggen en denken wat je wilt. Dat je tekeningetjes kan maken van wat je wilt. Den Haag moet dit met alles wat ze hebben of kunnnen de grond in rammen. Als je naar een ander land emigreert zul je je aan moeten passen aan de normen en waarden van dat land. Maar nee, Islam vind dat je het land en zijn inwoners dan maar moet dwingen om zich aan te passen aan jou. Desnoods met geweld. Want het zijn toch allemaal ongelovigen. Maakt niet uit hoeveel je er vermoord.

Nederland, pas op....

ik_vertrok | 15-01-15 | 01:26

Archy Bunker | 15-01-15 | 01:19
Wat je over mij denkt interesseert mij geen ruk.
Maar vertel eens..., wat heeft Pruik wederom bereikt?
Helemaal Niets! Welke motie heeft hij gesteund? Geen! Of was je net even pissen (als de echte Archie Bunker, wanneer hij geen antwoord kon geven)?

Draaikolk | 15-01-15 | 01:25

Wilders moet goed op zijn woorden letten, maar hij heeft in elk geval lef, ten opzichte van al zijn collega's en dat terwijl hij op de dodenlijst van de religie van de vrede staat. En dan komt Pechtold heel sneu persoonlijk cashen alsof het om een verkiezingsdebat gaat. Dat mis echt nog doen, wat een goedkoop gestuntel zeg. Ik stemde al nooit D66, maar dit is echt te belachelijk voor woorden. Beetje proberen zieltjes te winnen over de ruggen van 17 dode mensen. En dat moet ik Wilders nageven. Hij blijft bij het gespreksonderwerp en is niet bezig om collega's persoonlijk aan te pakken. Chique, dat is een politicus waardig.

Schaaldier | 15-01-15 | 01:24

Zo, ze zijn eruit, er komt een voortgangsanalyse.
Dat zal de jihadisten, met nauwelijks meer dan een basis-school opleiding, leren.
Met een voortgangsanalyse gaat Opstelten de extremisten te lijf.

Jan Dribbel | 15-01-15 | 01:23

Ome Gijs | 15-01-15 | 01:16

Maar dan ook niet en nooit meer zeuren , als het daardoor ooit eens 76 zetels wordt .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 01:23

Zag trouwens dat er in amsterdam weer flink in het rond geschoten is met gevolg een dode.En twee autos totaal doorzeeft.Maar laten we rustig gaan slapen . Dit kabinet zeggen dat we veilig zijn. Behalve dan als je in een incidentje van de criminele afrekening terecht komt dat ze ook al zo goed onder controle hebben.Net als terug gekeerde jihadisten.

tweetybird | 15-01-15 | 01:22

Draaikolk | 15-01-15 | 01:14
Kijk aan, wederom een wereldvreemd figuur die denkt dat de gehele wereld een VInexwijk is zonder mensen met een levensgevaarlijke messcherpe agenda.

Klier van Bartholin | 15-01-15 | 01:21

Tijd om af te taaien.

Ome Gijs | 15-01-15 | 01:20

Ome Gijs | 15-01-15 | 01:16

Was daarvoor ook al.
Niets dan wishful thinking van uw kant vanwege ophef over semantiek.
De rest van de partijen hebben geen controle over de ontwaking van Nederland en Europa.

Desmoulins | 15-01-15 | 01:19

Draaikolk||15-01-15|01:14| Begrijp dat je een beetje dolgedraaid bent in die kolk?? Niks zo veranderlijk als een mens!!

Archy Bunker | 15-01-15 | 01:19

-weggejorist-

Ome Gijs | 15-01-15 | 01:16

@archy bunker: sinds 'minder minder' zal geen enkele partij zich aan hem nog willen branden. Al haalt hij 50 zetels. Hij is politiek volledig geïsoleerd en daar was vanavond weer een treffende demonstratie van.

Ome Gijs | 15-01-15 | 01:16

starbuck280 | 15-01-15 | 01:00

Niet alleen een botsing. Volgens mij collaterel damage. Dat komt nooit meer goed.Zeg maar een soort botsproef die mislukt is.

tweetybird | 15-01-15 | 01:15

De heer Wilders v.s. de wegkijkers was erg interessant vraag me enkel af hoe nu verder. Zie een gekwetste leider/vechter van de PVV tegen een "we moeten tegen beter weten in de zaak bij elkaar houden" . Ik weet het niet, maar heb wel diep respect voor onze relnicht van de PVV in ieder geval geeft hij een mening. Demogogen van vooral de PVDA en D66 zijn zo verschrikkelijk laf die vallen sowieso af bij het zoeken naar een oplossing.

equal to condell | 15-01-15 | 01:15

Archy Bunker | 15-01-15 | 00:53
Da's lekker makkelijk de zaken om te draaien...
Zij hebbenn een minderheid en zullen dit altijd hebben. Never nooit zal een partij 50+% hebben, ook Pruik niet.
Buma en Van der Staaij waren heel duidelijk. Je had al veel kunnen hebben, beetje bij beetje, maar WIL gewoon niet meedoen.
Ook gezegd: Alle Pruik-adepten zouden eens achter hun oren moeten krabben wat Pruik na 10 jaar heeft bereikt. Niets! En Inderdaad alleen 500 meer dieren politie... die ergens anders vandaan gehaald moesten worden.
Militairen/Politie liggen niet in een rek te wachten. Zijn er niet. Militairen in buitenland terug roepen heeft geen zin (al zou je gevoelsmatig hier mee instemmen).
-
Maar ook anderen over het Zgn. zwaardere (automatische)wapens naar politiemensen? Die die iemand (wie is nog niet bekend, LOL) terwijl heel veel politiemensen nog niet eens fatsoenlijk 'klein' pistool kunnen hanteren.
-
Allemaal politieke spelletjes en Pruik doet daar maar wat aan mee en weet als geen ander hoe het werkt. Verwijt anderen maar zit als een van het langste al aan het pluche geplakt.

Draaikolk | 15-01-15 | 01:14

Dat was het dan. Stemmingen over de moties a.s. dinsdag.
** roger out **

gaffelbaard | 15-01-15 | 01:12

Mijn overgrootvader zei altijd de tijd is een goede leermeester , ik houd me hier aan vast .
maar als er wat gebeurt dan barst de hel los , vooral na z.n debat dat dan als herinnering naar voren wordt gehaald weet wat U doet in Maart !!!!!
en voor nu allemaal een goede nachtrust toe gewenst

witchmaster | 15-01-15 | 01:11

@Grietje Wilders | 15-01-15 | 01:07
Eu? Huh?

photto | 15-01-15 | 01:10

Ome Gijs| 15-01-15|00:56| Wilders hoeft alleen maar een coalitie aan te gaan, bij meerderheid van stemmen levert hij de premier. Er zitten judassen genoeg in het kabinet die wel willen meeregeren, Er zal alleen veel onderhandeld moeten worden, en men moet met een werkbaar compromie komen. Het begin is dan gemaakt, en evt. aanpassingen mogelijk, maar de basis zal overeind blijven.

Archy Bunker | 15-01-15 | 01:10

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 01:10

Zou het er bij de vergaderingen van die islamlulterroristen ook zo aan toe gaan ?:)

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 01:08

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 01:07

Oorlogen bestaan niet meer volgens Westerse begrippen. Wel vredesmissies waarbij onze F16's bommen werpen op de tegenstanders die we bestrijden? Natuurlijk verrichten we oorlogsdaden tegen de verpersoonlijking van het moslim-extremisme, IS. Dat ze het niet oorlog noemen is slechts een juridisch, volkenrechtelijk aspect.
Maar onze politieke "leiders" hebben besloten toch vooral weg te kijken. Laat Afrika zelf Boko Harum maar oplossen. Dat er duizenden burgers met kapmessen gemarteld en gruwelijk vermoord worden is niet ons probleem.
En waarom? Electoraal belang in eigen land! De PVV spreekt in harde bewoordingen, de PvdA kijkt wel uit immers de allochtonen zijn hun kiezers, het CDA en D66 zijn vlees noch vis voor de grote middengroep die er geen raad mee weet en de VVD probeert te redden wat er te redden valt op rechts en klinkt soms als PVV.
Niet de slachtoffers van het extremistisch geweld tellen maar slechts en alleen de stemmen.
Iemand zei: er kleeft bloed aan onze regering en parlement maar dat is een verkeerde constatering. Ze drijven in zwembaden vol met bloed veroorzaakt door beleiders van een "vreedzame" religie.
En als straks de bom valt op Amsterdam CS? Dan gaan politici opzichtig thee drinken in de moskeen om ons te laten zien dat er niks mis is met deze religie...

Thorolf | 15-01-15 | 01:06

Economische crisis…dat kunnen we overleven, dat is een tijdelijk probleem….een islamisering niet.
DubbelDibbel | 15-01-15 | 01:00

Haha well said!

gheo | 15-01-15 | 01:05

@Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:59
Was het niet moerstaal of zoals jij het stelt moederStaal trouwens?

photto | 15-01-15 | 01:05

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 01:04

@Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:59
Feli.. da's 3

photto | 15-01-15 | 01:02

@Benedict Broere | 15-01-15 | 00:58
Ja, en volgens mij konden we meteen zien dat deze Kuzu in een andere wereld leeft met z'n BreivikBreiwerkje in de hand. Zelfs Recept Erdogan doet een triple facepalm.

Driewerf Hoezee | 15-01-15 | 01:02

Dat is dus een botsing tussen Pechtold en Opstelten..

starbuck280 | 15-01-15 | 01:00

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 01:00

Ik ben het niet eens met zijn economisch beleid, en hij is een populist…maar in de volgende verkiezingen zal ik voor Wilders stemmen.
Hij is de enigste politicus die het probleem "islamisering" op een eerlijke manier durft te bespreken. Economische crisis…dat kunnen we overleven, dat is een tijdelijk probleem….een islamisering niet.

DubbelDibbel | 15-01-15 | 01:00

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:59

tweetybird | 15-01-15 | 00:55

Ooit wordt je iets ouder en dan vindt je het helemaal 3x niets meer :) .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 00:59

@Desmoulins | 15-01-15 | 00:55
Jammer.
Maar het houdt bij de VVD ook een keer op. Bijvoorbeeld omdat VVD'ers op het laatste moment toch maar op Wilders stemmen vanwege "jenever know".
Was vroeger zelf een VVD stemmert maar die tijd is sinds Fortuyn voorbij.

Dhr. de Wit | 15-01-15 | 00:59

Volgens mij hebben we vanavond vooral gezien dat dictator Erdogan ineens een stem heeft in ons democratisch instituut de Tweede Kamer.

Benedict Broere | 15-01-15 | 00:58

@Graaf van Egmont | 15-01-15 | 00:53
Het electoraat vervreemd zich wel van hun.

photto | 15-01-15 | 00:57

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:57

De leiders hebben het geld. Kom, we gaan het halen! Natuurlijk wordt dit niet zo gezegd in tijden van oorlog. Het is mooi aangekleed doormiddel van speeches over patriottisme en ‘we moeten allemaal ons steentje bijdragen’, maar de winst springt omhoog en wordt veilig in de zak gestoken.

Lees verder: www.wanttoknow.nl/overige/hoog-ondersc...

Piet van den Hoek | 15-01-15 | 00:57

@archy bunker: Eens met je analyse maar de PVV gaat pas regeren bij 76 zetels. Nooit dus.

Ome Gijs | 15-01-15 | 00:56

Asscher.
WTF!!
Geld afromen van jeugdzorg en onderwijs voor 'preventie' van terrorisme?
Tja, photto | 15-01-15 | 00:42 heb gelijk. De enige angst die je moet hebben is voor de knullerigheid van dit kabinet.

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:56

gheo | 15-01-15 | 00:54

Nou dat is dan nieuw. Ik kijk jinek dan ook meer om dat ik het wel een lekker dom blondje vind. Slecht ziet ze er niet uit. Dat is dan ook wel gelijk haar enigste pre.

tweetybird | 15-01-15 | 00:55

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:55

Dit debat doet me denken aan de Scientology aflevering van Southpark. De meerderheid van het kabinet wil maar NIET uit de kast komen.

Dhr. de Wit | 15-01-15 | 00:55

Dhr. de Wit | 15-01-15 | 00:51

Zijlstra.
Hij zal nooit overstappen, luister maar...
Hij ziet en erkent de intrinsieke slechtheid (nog) niet.
De VVD is een garantie op een uitgebreid netwerk van zeer lucratieve (neven)functies.

Desmoulins | 15-01-15 | 00:55

Bij Jinek zowaar wat andere gasten dan slachtoffer moslimpjes... vooral die journalist helemaal rechts heb ik zinnige dingen horen zeggen..... wat een verademing tegenover gisteren

gheo | 15-01-15 | 00:54

De neiging om bepaalde moties van Wilders te steunen, is ingegeven om bij toekomstig zetelverlies, toch nog iets op het pluche veilig te stellen. Het is gewoon een vlucht naar voren, want ze hebben al lang door dat et niet meer te keren is, en dat de PVV gaat regeren bij evt. voortijdige val van kabinet. Het zal alleen goed zoeken worden, om de juiste mensen bij elkaar te krijgen. Maar er zijn genoeg geschikte kandidaten met bestuurservaring in dit land.

Archy Bunker | 15-01-15 | 00:53

Ik snap die slappe zakken met hun interrupties wel. Zij willen hun electoraat niet van zich vervreemden. En dat zijn niet alleen de moslims. Zoals Wilders zegt: het gaat om de analyse die gemaakt wordt. En bij 90% van de kamer is die analyse fout. Ze willen de kool en de geit sparen, terwijl ferme oplossingen nodig zijn. In mijn opinie zijn dat niet alle oplossingen van Greet. Het kan zoveel subtieler en toch to the point.

Graaf van Egmont | 15-01-15 | 00:53

On 15 July 2009, while involved in an effort promoting youth employment, Coulibaly, along with about 500 others, met with then-President Nicolas Sarkozy.
Ten months after his meeting with Sarkozy, police searched his apartment and found 240 rounds of 7.62mm rifle ammunition. Coulibaly maintained that he was planning to sell the ammunition on the street.

Halsje Femkema | 15-01-15 | 00:52

De PVV kan iemand als Zeilstra wel gebruiken.
Overstappen? Gewoon doen!!!!

Dhr. de Wit | 15-01-15 | 00:51

'Je suis fatigué de toutes ces histoires.'
Ik ben moe van al dat gedoe.
© K Dictionaries Ltd.

WitteGrunneger | 15-01-15 | 00:51

Tijd voor moties en wat opvalt... Pruik ondersteund bijna nergens de voorstellen...
Bijvoorbeeld: verdubbeling/verhoging van geld voor AIVD.
Heel vreemd en wederom zo dubbel...
-
Maar ach... wederom een hoop herrie en wederom niets bereiken... TRIEST!

Draaikolk | 15-01-15 | 00:50

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:48
Lol, thanks :)

croque monsieur | 15-01-15 | 00:50

Ci Ty33 | 15-01-15 | 00:42

Zij proberen iets dat de grondwet verwerpt -en in Zijn hoedanigheid onverenigbaar is met de grondwet, toch binnen de kaders van de grondwet te implementeren.
Tegen beter weten in.
De instituties en de gevestigde machtspartijen zijn in feite één en dezelfde entiteit.

Desmoulins | 15-01-15 | 00:50

Had Hitler zich toentertijd maar niet gericht op Joden enz. maar op Islamieten...
Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:41

Beetje eng, maar kan niet ontkennen dat ik dat ook wel eens heb gedacht.

gheo | 15-01-15 | 00:49

GroenLinks: Buurthuizen voorkomen geen aanslagen. Die buurthuizen stonden er in 2004 ook. Het radicaliseringsniveau van jongerenwerkers lijkt net één stapje onder het radicaliseringsniveau van Jihadstrijders.

Halsje Femkema | 15-01-15 | 00:49

Jeezes daar komt theedrink groenlinks weer. Met buurthuizen en kickboks lessen als oplossing. En dat was het dan weer. O ja en hun groot goed soepsidie voor de haatbaarden. Ik zeg groenlinks op naar 0 zetels. Stelletje milleu terroristen. Ook een staatsgevaarlijk iets.

tweetybird | 15-01-15 | 00:49

Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:41

Gemeld ! Wat doordacht smerig . zgn Internationale Socialist ?

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 00:49

@witchmaster | 15-01-15 | 00:45

Ja want wat is er eigenlijk mis met samen werken met Front National en Lega Nord ?

Supermatthijs | 15-01-15 | 00:48

croque monsieur | 15-01-15 | 00:44

Braaf! :D
En mee eens.

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:48

Greet gezien en de interrumpjes van o.a. Aboe samsom en El Buma. Man, man, man. Wat een stelletje uber-dhimmi's bij elkaar. Topicstart is letterlijk spijker-kop-raak. Om je dood te lachen, als het niet zo in-en-in-triest is. Die slappe zakken hooi moeten onze volksvertegenwoordiging voorstellen! Zit er nog garantie op? Ik wil ze inruilen, ze functioneren niet!

prakkie | 15-01-15 | 00:48

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:48

-weggejorist-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:46

Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:41

Dat waren zijn bondgenoten.
Niets dan respect voor de soldaten van Allah.
Overigens bent u niet goed wijs, maar daar bent u al op gewezen.

Desmoulins | 15-01-15 | 00:46

Ik verwacht dat de zetels zullen groeien als kool , en stel je voor als Geert iets milder was dan waren de zetels niet meer aan te slepen

witchmaster | 15-01-15 | 00:45

WTF. Nationale verdraagzaamheid...? Dafuq was dat nou voor motie.

Liroy | 15-01-15 | 00:45

Nou , de thuiszorg is dus per 01012015 nagenoeg volledig om zeep geholpen ? In de ruimte waar we nu naar kijken , noemen ze dat poco bezuiniging .
O , daar ging het hier niet over .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 00:45

Norbert Klein, ga naar huis en blijf daar!

Desmoulins | 15-01-15 | 00:44

Maak je zin af!
gaffelbaard | 15-01-15 | 00:40

Woef! Zie: croque monsieur | 15-01-15 | 00:38

croque monsieur | 15-01-15 | 00:44

Ome Gijs | 15-01-15 | 00:26

Je wordt al bang als je die frankenstein achter dat plankje plaatsneemt.Gelukkig wij niet alleen. Vele van zijn partij ook. Angst voor welke onzin hij nu weer gaat uitkramen. Het is niet bepaald een publiek geheim dat ze ondertussen in die partij van hem af willen.

tweetybird | 15-01-15 | 00:44

Dan geef ik het woord aan de heer kuzu: Dank u voorzitter. Moge Allah u en deze instutionele racisten zwaar straffen. Ik heb hier het manifest van Breivik gedownload en ik werd niet eens gevolgd door de AIVD!

Halsje Femkema | 15-01-15 | 00:43

@Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:41:
Doe jij eens even normaal zeg. Idioot.

Ome Gijs | 15-01-15 | 00:43

ha! Praktisch dezelfde motie als van Klaveren, ingediend door Pechtold...

starbuck280 | 15-01-15 | 00:43

@WitteGrunneger | 15-01-15 | 00:38

Dank uwel !

Supermatthijs | 15-01-15 | 00:43

Angst, altijd weer die angst, alsof ze het ons willen aanpraten.
Angst creëer je.
Door niets te doen.
Door geen knopen door te hakken.
De enige "angst" die ik heb, is dit kabinet, en deze 2de kamer. (op een paar na).

photto | 15-01-15 | 00:42

Desmoulins | 15-01-15 | 00:32
Denk dat er toch iets is gekanteld. Isis heeft veel ogen geopend van individuele mensen inclusief beleidsmakers. Alleen instituties met hun institutioneel geheugen zijn achtergebleven, en dat kan nog best een tijd duren, maar dat is eigenlijk ook juist in het algemeen de waarde van een institutioneel geheugen.

Ci Ty33 | 15-01-15 | 00:42

-weggejorist en opgerot-

Grietje Wilders | 15-01-15 | 00:41

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:40
Maar = Maak

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:41

WitteGrunneger | 15-01-15 | 00:38

Nou zelfs aan dat ziende kun je nog twijfelen. Het kan namelijk ook nog oost indisch doof zijn.

tweetybird | 15-01-15 | 00:40

croque monsieur | 15-01-15 | 00:36

Maar je zin af!

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:40

Wanneer je over de gehele globe kijkt wat Islam zoal brengt, dan zie je enkel dingen welke je hier niet zou willen hebben. Kun je praten over het vrijheid gunnen aan een ieder, echter daar loop je in problemen. Neem een simpel voorbeeld als SA waar een vrouw geen wagen mogen besturen. Daar waar je begint met dat vrouwen geen wagen mogen besturen daar wordt het tijd om keuzes te maken, welke vrijheid je voor ogen hebt. Gunnen wij de Russen hun vrijheid, jazeker dat doen we, althans ik wel. Echter nou willen de Russen met al de vrijheid welke we ze gunnen, hun militaire vloot in de Noordzee parkeren, voor Hoek van Holland op zeg 300m. Gaan we dan nadenken over onze vrijheid of blijven de algehele vrijheid nastreven? Vergis je niet, wanneer je de Islam en de vrijheid welke de Islam voor ogen heeft, laat groeien in Nederland dan kom je in de problemen met de vrijheid van Joden, Homos, en bijvoorbeeld vrouwen. Dat idealistisch gezeik in de kamer daar kom je niet verder mee. Het is een grote globe met heel verschillende denkwijzen, en ergens dien je toch echt keuzes te maken, ook daar waar het vrijheid betreft. Kun je lekker doelloos tegen elkaar aan blijven blaten in de kamer (overigens valt het niveau me bar tegen waar in verweerd wordt) (herstel, dat valt me eigenlijk helemaal niet tegen, dat wisten we al) maar dat gaat niet brengen. Gematigde Islam je kunt voor ze vechten, maar gematigde Islam schaart zich aan de voltallige Islam wanneer er genoeg Islam fundament in Nederland. Dat gaat dat lekker ding van groen links (groen links toch, dat meiske op het eind in de video, ach hoe heet ze ook al weer marrian of iets dergelijks?) echt niet in de juiste paden lullen tegen die tijd. Maar goed, mij zal het roesten, ik heb geen kinderen en ik vecht me wel een weg naar mijn idealen tegen die tijd. Een ieder met kinderen doet zich echter beter even twee keer achter de oren krabben, daar waar het vrijheid betreft. Ow, en kom niet bij me om me te vertellen dat het allemaal bijdraait en samen blend… dat doet het niet namelijk. Dat doet het nergens in de wereld, loop alle landen maar langs. Het is jammer, maar soms moet je toch echt hard zijn daar waar het je “territorium” betreft. Het ludieke is dat iedereen op de barricades stond omdat Poetin het niet zo heeft op homos, de Islam heeft een nog veel groter probleem met homos en veel meer dan dat. Men zegt Wilders is bang, nah, degene welke de Islam niet wil aanpakken die zijn bang ze willen het enkel niet onderkennen.

the_hammer | 15-01-15 | 00:40

Slob net. 6 x angst binnen 1 minuut. Knap hoor.
Bleh!

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:39

Conclusie van het debat, in een open en vrije samenleving die wij met zijn allen zo koesteren, moet ook plaats zijn voor hen die niets anders willen dan zo snel als mogelijk is die samenleving te vernietigen.
En we gaan weer over tot de orde van de dag.

de honden blaffen... | 15-01-15 | 00:39

*post foutje
PvdD wil iets wat we met Janmaat geprobeerd hebben. Liev zijn en Janmaat buiten sluiten. Heeft niet gewerkt, dus nu een andere aanpak a.u.b.

croque monsieur | 15-01-15 | 00:38

Supermatthijs | 14-01-15 | 23:39
Ik lees de laatste tijd de meeste van uw plempsels en ik kan maar een ding concluderen: U bent ziende blind!

WitteGrunneger | 15-01-15 | 00:38

Hoor ik nou dat Slob ook voor Wilders' motie 3 is?

Slob: weer angst. Angstteller is op tilt geslagen. Tel kwijt geraakt. Pfff.

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:38

gebrokenvleugel | 15-01-15 | 00:36

Nou een avondje met dierenpoes zou mij me niet veiliger laten voelen. Wel gelukkiger. Dat dan weer wel. Vooral met zwarte kousen en jarretels. Hahaha.

tweetybird | 15-01-15 | 00:38

jaydie | 15-01-15 | 00:18
Dacht even ook nog aan het MDI voor je, maar toen ik dit las www.meldpunt.nl/site/page.php?pageID=4... besefte ik dat daar melden absoluut zinloos is. Dat meldpunt is niet voor autochtonen.

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:37

@de honden blaffen... | 15-01-15 | 00:33
@Wolveshead | 15-01-15 | 00:34
We zullen zien, hopelijk worden ze aangenomen alhoewel de motie over afnemen paspoort weinig kans heeft, maar de motie over meer zichtbare beveiliging... Wie weet?!

Dhr. de Wit | 15-01-15 | 00:36

SGP: "Geen wondermiddelen tegen jihadisme".
Dat is op z'n minst een opmerkelijke opmerking van Van der Staaij.

Ome Gijs | 15-01-15 | 00:36

Enigste met nog enig goed werkend verstand is dierenpoes, geef haar een tiental topambtenaren en ze kan dit land runnen.
Hele 2e kamer onnozelen, kunnen samen met leugenaar Rutte en zijn hele kabinet naar huis.

gebrokenvleugel | 15-01-15 | 00:36

PvdD wil iets wat we met Janmaat

croque monsieur | 15-01-15 | 00:36

@Dhr. de Wit | 15-01-15 | 00:28
Helaas, zover is het nog niet. Ze worden alleen in voldoende mate ondersteund om ter stemming te worden behandeld (na het oordeel van het Kabinet uiteraard, mocht dit positief zijn (hetgeen natuurlijk niet gaat gebeuren) hoeft die stemming over die motie niet meer plaats te vinden).
Uiteraard zal geen van de 3 moties het halen, zo rolt de Kamer immers. Geen moties van de PVV steunen.

Wolveshead | 15-01-15 | 00:34

Dhr. de Wit | 15-01-15 | 00:28
Er zal toch eerst over gestemd moeten worden.
En dan worden ze verworpen.

de honden blaffen... | 15-01-15 | 00:33

@Supermatthijs | 15-01-15 | 00:30:
Hij mag blijven hoor, maar ik vind hem inhoudelijk totaal niets toevoegen vanavond.
Eigenlijk kan je vanavond samenvatten met Wilders: Islam moet deaud. De rest van de kamer zegt: We moeten lief zijn want samen enzo.

Ome Gijs | 15-01-15 | 00:33

Ha. Dierenpoes weer.
Prrr
Prrr
miauw.

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:33

@Halsje Femkema | 15-01-15 | 00:31
Ja, nee dat bedoelde ik ook.
Maar toch, dat gebeurt bijna nooit.
Men kan hoe dan ook niet meer om de PVV heen.

Dhr. de Wit | 15-01-15 | 00:33

We leven maar weer toe naar de volgende stille tocht en toespraken . Het is immers al weer een week geleden .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 00:32

ProAsfalt | 15-01-15 | 00:22

Dit stelt de PVV al sinds jaar en dag voor.
Is echter een soort van geloof voor de rest van de partijen.

Ci Ty33 | 15-01-15 | 00:22

Als dat de achterliggende reden zou zijn, oké, maar het punt is dat zij heilig geloven in dat waanbeeld.
De problemen spelen immers al zo lang.

Desmoulins | 15-01-15 | 00:32

starbuck280 | 15-01-15 | 00:28

Denk ik ook. Niet concreet genoeg.

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:31

> Dhr. de Wit | 15-01-15 | 00:28
Deze zijn alleen goedgekeurd voor stemming, nog niet aangenomen.

Halsje Femkema | 15-01-15 | 00:31

@Ome Gijs | 15-01-15 | 00:29

Inderdaad, dat zeikerige toontje altijd. Ik wil niet gauw mensen het land uitzetten maar bij hem ben ik voor.

Supermatthijs | 15-01-15 | 00:30

jaydie | 15-01-15 | 00:18
Goed zo!

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:30

-weggejorist-

armNL | 15-01-15 | 00:30

Jongens ze kunnen niet anders , kijk naar de peilingen ze kelderen als een baksteen tegen wilders in is nog meer verlies logika

witchmaster | 15-01-15 | 00:30

Van Haersma Buma klinkt soms net als Theo van Thea.

Ome Gijs | 15-01-15 | 00:29

De zwijgende massa zal een keer de Haagse gevestigde orde aan de kant zetten (aan zeezijde). Het is de kurk waarop de samenleving drijft, deze groep werkt, draagt belasting af, regelt alles en zorgt dat de krakende kaar blijft doorrollen. De politiek doet erg goed zijn best om de zwijgende massa te criminaliseren, te vervolgen met massa's boetes voor allerlei lullige overtredingen en te dwingen solidair te zijn met van alles en nog wat. Te veel gaan de echte boeven en barbaren vrij uit. Strengere regels om dit te voorkomen leiden steevast tot criminalisering van onschuldige en de argeloze burger (want dat levert boetes, dus geld op). De Haagse rede is schofferend voor degenen die er voor zorgen dat de kruk blijft drijven. Hij heeft gelijk, ze hebben het niet door. Het gaat een keer goed fout.
pe4444 | 15-01-15 | 00:12
Mooi gezegd pe4444. Op de duur vliegt de stront behoorlijk dun tegen de ventilator. En dat geeft me een zootje!
Wilders heeft keihard gelijk! Evenals Pim Fortuyn en Theo van Gogh, Jan Maat, enz.

WitteGrunneger | 15-01-15 | 00:29

Motie 1 gaat het echter niet worden.

starbuck280 | 15-01-15 | 00:28

Hmm. Ook Buma is voor Wilders'motie 3. Nice.

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:28

Wow, er worden een aantal mede door Wilders ingediende moties aangenomen. Dit is bijna historisch.
Moet even bijkomen.

Dhr. de Wit | 15-01-15 | 00:28

geert je komt verder dan gedacht ! nederland staat achter je het worden er meer en maar meer

witchmaster | 15-01-15 | 00:27

En voor motie 3!

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:27

Wilders,
Ik ben VOOR motie 2!!

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:26

Didi wil de angst die "er bij ons is ingeslopen" er weer uitkrijgen. Oh, ik ben alleen maar bang! Gelukkig is dat ongegrond. Ik kan weer fijn gaan slapen.

Ome Gijs | 15-01-15 | 00:26

De islam is een levenvijandige meme die zich voortplant en uitbreidt via indoctrinatie en snelbroeden en die overal waar het daartoe de kans krijgt alle cultuur afbreekt en alle denken en creativiteit. Het is als een ziekte, een virus, een mentaal-culturele ebola. En in de eerste plaats zijn moslims zelf daar natuurlijk slachtoffer van, doordat zij van kindsafaan worden blootgesteld aan die indoctrinatie. Maar ook omdat zoveel van de destructie zich richt tegen juist moslims, zij het omdat ze niet fanaat en psychopaat genoeg zijn, zij het omdat ze een verkeerde variant moslim zijn. Het is echt een ziekte, in die zin dat ook het Westerse cultuurrelativisme – zie het grootste deel van de politici in de Tweede Kamer - een forse waan is, die in het zicht van die islamwaan alleen maar suïcidaal kan uitpakken. Het is ongelooflijk te zien hoe deze catastrofe zich voltrekt. Want er zal zeker meer ellende komen, meer aanslagen, meer moord en doodslag, verkrachting en verminking, enzovoort. En de wegkijkerij en blindheid van sommige politici zal ondraaglijk irritant worden. Zodat je er echt van overtuigd raakt dat deze mensen tot op het bot crimineel zijn. En dat terwijl zij zelf ervan overtuigd zijn dat ze een moreel superieur standpunt innemen. In de aanloop tot de Tweede Wereldoorlog waren er mensen die ‘nooit meer oorlog’ wensten en die pacifistisch in de waan verkeerden van ‘het gebroken geweertje’, dat zogenaamd een einde aan alle oorlog zou maken. Maar praktisch tegelijkertijd had je dus de opkomst van het nazisme en WOII en de Holocaust. In zo’n tijd leven wij nu ook. In een tijd waarin in de Westerse cultuur terreur en slachtingen, en angst en censuur, steeds meer realiteit worden. Maar waarin er ook straf wordt weggekeken van oorzaken en achtergronden, alsof drang tot theedrinken en verbinden en ‘de boel bij elkaar houden’ voldoende is om deze catastrofe te bezweren. www.liefdevollid.nl/wp-content/uploads...

Benedict Broere | 15-01-15 | 00:25

witchmaster | 15-01-15 | 00:13

Dan had je maar niet een blanke , heteroman moeten worden .Misschien ook nog een beetje christelijke europese inslag ? Zo 1 , die een sneeuwpop maakt een kerstdagen viert met zo,n achterlijke kerstboom en niet op 25 en 26 December naar Ikea en MM wilt ?

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 00:25

*het

croque monsieur | 15-01-15 | 00:25

Samsom.
Komen ze weer met dat woordje 'angst'.
Kan het niet laten dan hieraan te denken.
Flauw, maar toch.. www.youtube.com/watch?v=QN71UgjWqW0

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:25

Motie van Klaveren: meer geld voor de inlichtingendiensten, kan gehaald worden uit de ontwikkelingshulp budget.

croque monsieur | 15-01-15 | 00:24

Nederlanddraaitdoor | 15-01-15 | 00:17

ontploflims hehehe☻

gheo | 15-01-15 | 00:24

"Je moet geen haatzaaien, maar Wilders is gelijk aan een terrorist!" -- Nederlandse Politiek vanavond

Halsje Femkema | 15-01-15 | 00:23

Desmoulins | 15-01-15 | 00:14
Niet alleen voor de verkiezings-)Bühne, maar ook n.m.m. terecht om bepaalde groeperingen in onze maatschappij een rad voor ogen te draaien i.v.m. de explosieve gevoelens die in die kringen leven.

Ci Ty33 | 15-01-15 | 00:22

Ik bedoel: Dit ongeregelde incompetente laffe zootje is volkomen losgeslagen van het volk/de burgers.

frisenfruitig | 15-01-15 | 00:22

Van Klaveren heeft een goed punt door een deel van de niet juridische verplichting van dat vervloekte ontwikkelingssamenwerking in te zetten voor de inlichtingendiensten.

Vergeet niet dat dit ook ontwikkelingssamenwerking is daar terroristen op bepaalde vlakken nog niet ontwikkeld zijn.

ProAsfalt | 15-01-15 | 00:22

Eens luisteren wat Didi heeft te melden en of hij zijn gezicht nog probeert te redden vanavond.

Ome Gijs | 15-01-15 | 00:22

@gaffelbaard | 15-01-15 | 00:17
Pas op hoor, straks beginnen die 50+ers te radicaliseren. ;)

photto | 15-01-15 | 00:21

Dir ongerelde incompetente laffe zootje in de tweede (en eerste) kamer is volkomen losgeslagen van de burgers/het volk.

frisenfruitig | 15-01-15 | 00:20

ET007 | 15-01-15 | 00:13

Omvliegen van MH17 had meer brandstof gekost . Misgegokt dus .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 00:19

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:08

Is al gemeld!

jaydie | 15-01-15 | 00:18

bla bla werkloosheid.
Hoe moeten al die autochtone werkloze 50+ers zich nu voelen als ze dit horen? Moeten die maar werkloos blijven dan? Omdat anders een allochtone werklozen misschien ooit wel eens zou kunnen radicaliseren?

Wat is dat voor een logica, bij die politici?

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:17

Zum kotzen! Nederland is echt veel te links om effectief die ontploflims aan banden te leggen! Laat die haatkliek eens een keer als gemeenschap boeten voor het wangedrag en terreur van die zogenaamde "enkelen", laat ze eens voelen dat het westen klaar is met die eeuwige haat, terreur, agressie en anti-westers sentiment van die koran-clan. Religie in paspoort (is Nederland ooit een efficiënte eerste in geweest) en reduceer rechten en vrijheden van die onthoofdlims eens een tijdje. Op die manier (en mijns inziens de enige manier) om die alla-aanbidders eens duidelijk te maken dat ze zich hebben te gedragen en naar onze normen en waarden te voegen, anders opflikkeren! Het is de enige taal die de moslim verstaat...ies koeltoer!!! Ben echt hoofddoek-moe!!! Klaar met die koranbombarie!

Nederlanddraaitdoor | 15-01-15 | 00:17

Weet je wat we doen . We laten opstelten met de moslims praten. Dan zal het rustig worden. Aangezien wij ook altijd in slaap vallen als de man begint te mompelen.Dat zal bij hun niet anders zijn.

tweetybird | 15-01-15 | 00:16

Precies Gaffelbaard.

starbuck280 | 15-01-15 | 00:16

Kuzu: 'wat gaat u doen om de voedingsbodem weg te nemen'
=
'wat gaat u doen voor ons moslims'? (en dan alleen moslims, niet de autochtonen).

En dan vragen andere zich af waarom de aanhang van Pegida/Pvv en andere vergelijkbare stromingen groeit?

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:15

@tweetybird | 14-01-15 | 23:47
Toedeledokie nog aan toe.
Wat Laf, dat je mijn "verdraaiende" reaguursels niet wilt openbaren.
Je kan het niet vinden, blijkt nu !

h65485665 | 15-01-15 | 00:15

Ci Ty33 | 15-01-15 | 00:13

Inderdaad.
Net zoals de zalvende Rutte en de zogenaamde hardliner Zijlstra. Alles voor de bühne.

Desmoulins | 15-01-15 | 00:14

De Turk weer aan de mic. Zucht. Wat een tijdsverspilling.

Ome Gijs | 15-01-15 | 00:14

@witchmaster

Tja dat is al jaren zo hé, na dit debat word het weer eens duidelijk dat we geen reet gaan bereiken!

jaydie | 15-01-15 | 00:13

Ik zou nu zoveel willen schrijven, maar het is te veel om op te noemen. Deze regering is ziek.
Ik stem PVV. 100%.
Stel u maar eens voor hoe u naaste opgeblazen, doodgeschoten of verstikt wordt door gas.
Er is gedreigd en de politiek doet niks, behalve Wilders eronderuit te krijgen om later mogelijk te kunnen winnen bij de verkiezingen.
Maar er is niks aan de hand mensen. Een onbenullig voorbeeld over het serieus nemen door onze regering is MH17.
Deze doden zijn dankzij de ministers die nu lekker politiek correct proberen over te komen.
Waarom heeft NL de dreiging niet serieus genomen en is zoals andere landen omgevlogen. De kans is klein ?????
Het aantal doden is anders groot.
De regering moet zichzelf eens goed in de spiegel bekijken en de zaken en democratie maar eens goed serieus gaan nemen.
Stelletje egoïstische prutsers. Gelukkig dragen de ministers bij aan onze gezonde economie, gezondheid, scholing, verzorging, werkeloosheid, woningmarkt etc. NIET DUS.
En maar wijzen allen met het vingertje naar Wilders.

ET007 | 15-01-15 | 00:13

Desmoulins | 15-01-15 | 00:08
Vermoed dat het gaat om afspraak over evenhanded policy: de wortel voor Asscher en de stok voor Opa.

Ci Ty33 | 15-01-15 | 00:13

@B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 00Tijdens het gehele debat heeft men het over de joden de islam ect ect zij die beveiligd moet worden , maar waar zijn die toezeggingen naar ons toe ? ik voel me onveilig met die islam hier

witchmaster | 15-01-15 | 00:13

De zwijgende massa zal een keer de Haagse gevestigde orde aan de kant zetten (aan zeezijde). Het is de kurk waarop de samenleving drijft, deze groep werkt, draagt belasting af, regelt alles en zorgt dat de krakende kaar blijft doorrollen. De politiek doet erg goed zijn best om de zwijgende massa te criminaliseren, te vervolgen met massa's boetes voor allerlei lullige overtredingen en te dwingen solidair te zijn met van alles en nog wat. Te veel gaan de echte boeven en barbaren vrij uit. Strengere regels om dit te voorkomen leiden steevast tot criminalisering van onschuldige en de argeloze burger (want dat levert boetes, dus geld op). De Haagse rede is schofferend voor degenen die er voor zorgen dat de kruk blijft drijven. Hij heeft gelijk, ze hebben het niet door. Het gaat een keer goed fout.

pe4444 | 15-01-15 | 00:12

witchmaster | 15-01-15 | 00:06

Als blanke ,autochtone mannelijke hetero , dien je je klep te houden . Duidelijk !

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 00:10

Wat is Asscher toch stuitend naïef.
Het zijn dus slechts individuen. Daarbij refereert hij zonder schaamte aan 'niet mijn islam', dat vrijwel louter door autochtoon goedvolk 'geliked' is en dat bovendien gestart is door de zoveelste leugenachtige 'gematigde'.

Het gaat niet om het zaaien van angst.
Het gaat om het onderwerpen van het Westen.
De stille jihad duurt voor velen moslims veel te lang.
Ze willen het nu.

Desmoulins | 15-01-15 | 00:08

Supermatthijs | 14-01-15 | 23:39

Nee hoor een betere oplossing is namelijk voor handen. Uitzetten van jihadisten of terrorisme verheerlijkers en grenzen dicht en grensbewaking.Dan heb je al het meest gewonnen. Jihadisten uit laten reizen maar geen terugkeer mogelijk.Dat heeft hij ook voorgesteld. En ook is het niet zo gegaan als u stelt. Zoals gewoonlijk.

tweetybird | 15-01-15 | 00:08

Wilders heeft continu oplossingen maar wordt als lastig beschouwd door de decennia gevestigde elite.
Ben het eigenlijk helemaal eens met zijn betoog, na Samsom echter afgehaakt, dan is het belangrijkst al gezegd. Ik hoop op #Pegida in NL net zoals in Duitsland en in Noorwegen en binnenkort in Belgie!

demdem | 15-01-15 | 00:08

gaffelbaard | 14-01-15 | 23:57

Ja , dat was ook meer , als algemene mededeling bedoeld . Of er meer te kiezen moet zijn ? Misschien wel. Maar dan zou het maar zo commercieel en marketing strategie kunnen worden . 30 merken uit dezelfde fabriek . Ik persoonlijk zou liever op meerdere partijen willen kunnen stemmen .

B. Ollie Bommel | 15-01-15 | 00:06

-weggejorist-

witchmaster | 15-01-15 | 00:06

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:58
Je 1e stukje denk ik toch iets anders over, dus sla ik over.

Wat betreft je 2e stukje ben ik het met je eens. Tenzij dat familielid kan bewijzen dat-ie echt niks wist. Bijvoorbeeld foute-terroristen-broer met een o.k-zus die al jaren geen contact met hem heeft, voor jarenlang al niet meer met hem in hetzelfde huis woont, misschien zelfs al jaren aan de andere kant van NL of het buitenland woont. Zo'n situatie dus. Maar als je een foute broer hebt, met wie je bijv. ook de slaapkamer deelt of mee samen leeft bij je ouders.. ja, dan ik mij het excuus van 'maar-ikke-niet-weten' maar moeilijk voorstellen.

gaffelbaard | 15-01-15 | 00:03

Wat ik niet begrijp; Iedereen verwijt Wilders dat hij geen oplossingen aandraagt, maar hoe kan hij nou oplossingen aandragen voor problemen die volgens diezelfde mensen niet bestaan? Er is immers toch geen probleem met de islam?

gheo | 15-01-15 | 00:02

funkyd | 14-01-15 | 23:37
Het is speculatief, maar Wilders heeft n.m.m. wel degelijk veel bereikt: nl dat hij het gevaar van het islamisme op de kaart heeft gezet. Als hij niet telkens op zijn favoriete thema's zou hameren, zou dit debat helemaal niet zijn gevoerd, cq zou er alleen maar gemoslimknuffeld worden. Heb ook de indruk dat Buma best beïnvloed is door Wilders. Immers het CDA was aanvankelijk de moslimpartij onder het motto we geloven allemaal in God. En dat is nu toch diametraal anders.

Ci Ty33 | 15-01-15 | 00:00

Dhr de Wit. Dat deden de Israëli's ook. Ze bliezen (oa) de huizen van zelfmoordenaars in de Palestijnse gebieden op.

starbuck280 | 15-01-15 | 00:00

jeandubois | 14-01-15 | 23:10

Nee die met een opleiding doen het beter wilde je zeggen. Die wegkijk partijen waar leden van leven van het leegroven van een daklozenkrant.Pffff

tweetybird | 14-01-15 | 23:59

-weggejorist-

Grietje Wilders | 14-01-15 | 23:59

Ome Gijs | 14-01-15 | 23:51

Nee hoor , maar hij wordt wel oud . Dat is de een met 50 en de ander met 90 . En in deze tijden zullen het tropenjaren zijn . Opmerkingen , zoals kneus lijken nergens op . Teveel wiet gerokt , misschien .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:58

@gaffelbaard | 14-01-15 | 23:52
Het moet vooral simpeler. Ook zorgen dat advocaten geen kans krijgen om er een speld tussen te krijgen.
Want dat is er ook aan de hand met veel zaken in Nederland, vrijspraak omdat er gaten in de wet zitten.

Ook denk ik dat van BEWEZEN terroristen de familie moet worden aangepakt. Want van dat "we wisten van niks", dat vreet ik niet!

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:58

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:48

Dat weet ik en daarom schreef ik ook dat ik het 'verzin' en over 'knipoog'. Maar, wat denk jij dan wb mijn standpunt dat er best wat meer te kiezen mag zijn?

gaffelbaard | 14-01-15 | 23:57

Hey Roemer, kijk eens naar zeevarenden. Die hebben een hele reeks van certificaten.
Security Awareness
Security Duties Training
Passenger Safety, Cargo Safety and Hull Integrity
Crisis management&Human behaviour
Crowd management
Survival training
en de rest kwa ehbo ect.

Maar ze mogen zich niet aan de wal beveiliger noemen, ze mogen zich niet ehbo-er noemen, zelfs mogen ze nog niet een bouwterrein oplopen wegens VCA.

photto | 14-01-15 | 23:55

@de Voorzittert | 14-01-15 | 23:50:
Er zitten natuurlijk een hoop achterbantrekkers bij, niet hoog op de lijst gezet vanwege hun competentie. Grote partijen willen gelijkmatige verdeling man/vrouw, flink aandeel allochtone achtergrond en gelijkmatige verdeling provincies. Tja, dan kom je als allochtone Drentse vrouw al snel bovendrijven.

Ome Gijs | 14-01-15 | 23:55

De-radicaliseringsprogramma's? NEE!!!
Alsof de oplossing een afkickprogramma voor terrorisme de oplossing inluidt?
** facepalm **

gaffelbaard | 14-01-15 | 23:54

♬ Semantiek, Semantiek, ik zei dat niet, ik herken mij niet ♬

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:54

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:45
Ben het met je eens dat het duidelijker moet, want de implicatie waar je nu over spreekt kan op basis van de huidige tekst dus op twee manieren worden uitgelegd. Dat moet dus anders.

gaffelbaard | 14-01-15 | 23:52

D(Islam)66.

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 23:52

Ben ik de enige die wat sympathie voelt voor Opstelten, al was het maar vanwege zijn leeftijd (bijna 71)?

Ome Gijs | 14-01-15 | 23:51

@Ome Gijs | 14-01-15 | 23:45
En dan te bedenken dat die Turkse meneer gewoon Kamerlid voor de PvdA was... hoeveel meer stotteraars zitten daar in die zaal? Toch eigenlijk weerzinwekkend, die notoire onnozele halftamme gekken die over ons allen zouden moeten hoeden.

de Voorzittert | 14-01-15 | 23:50

Opstelten is de weg kwijt. Letterlijk en figuurlijk.
"Ik dacht dat u snelle vragen stelde"
Waaat?!?!

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:50

Die Samson.... je snapt het echt niet he didi

Mark_D_NL | 14-01-15 | 23:49

Opstelten.
Zo erg dit. Dat deze kneus de scepter zwaait over de veiligheid van dit land. Ik zit nu al een kwartier naar betekenisloos gezwatel te luisteren. Een schande voor het land.

Als de veiligheid van Nederland afhangt van deze man, is Nederland niet meer te redden.
Triest maar waar.

Ars Vivendi | 14-01-15 | 23:48

Halsje Femkema | 14-01-15 | 23:41
Moslim terrorisme noemen we in dit land: criminaliteit.

Jan Dribbel | 14-01-15 | 23:48

De Amerikaanse recherchedienst FBI heeft vandaag een man in de staat Ohio opgepakt, die wordt verdacht van het voorbereiden van een aanslag op het Capitool in Washington.

Dat blijkt uit documenten van justitie. De man had onder meer een grote hoeveelheid munitie en explosieven aangeschaft en was van plan naar Washington te reizen.

Volgens de Amerikaane zender ABC heet de man Christopher Lee Cornell, maar is hij ook bekend onder de naam Raheel Mahrus Ubaydah. Hij zou op Twitter zijn sympathie voor het jihadisme en de terreurgroep Islamitische Staat (IS) hebben geuit. De FBI vermoedt dat de man in of bij het Capitool, de zetel van de Amerikaanse volksvertegenwoordiging, bommen tot ontploffing wilde brengen Daarna zou hij het vuur hebben willen openen op werknemers en volksvertegenwoordigers. oeps het heilige van het heilige als of je die zwarte steen wilt opblazen

witchmaster | 14-01-15 | 23:48

gaffelbaard | 14-01-15 | 23:43

Pegida wil , meen ik te weten , bewust niet politiek te gaan of zich te willen binden aan een politieke partij .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:48

Het blijven loze praatjes, daar bijna alles en iedereen in de tweede kamer een collectieve wegkijkkramp zal krijgen als het zover is.

starbuck280 | 14-01-15 | 23:48

@Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:45
Want een terroristische organisatie is GEEN "staat".
Dus...

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:47

h65485665 | 14-01-15 | 20:51

Ik zeg doe geen poging meer. U staat helaas wel op mijn blacklist. Ik debateer met u niet. Iets wat andere ook al niet meer doen.Schaar mij daar maar bij.Dit was tegen u het laatste wat ik meedeel.Toekeledokie.En toi toi toi.

tweetybird | 14-01-15 | 23:47

Opa Opstelten praat alsof hij de Gemeenteraad van Delfzijl vaderlijk staat toe te spreken in 1978. Dat zo'n Pechtold en Samsom dit nog accepteren. Best wonderlijk eigenlijk.

Outsider-Inside | 14-01-15 | 23:46

-weggejorist-

Grietje Wilders | 14-01-15 | 23:45

@gaffelbaard | 14-01-15 | 23:33
Het is nog niet te breed genoeg naar mijn smaak.
Want een terroristische organisatie is een "staat".
Dat moet breder worden getrokken. Want vechten voor IS, en dan het paspoort intrekken op basis van de huidige wet impliceert dat de Nederlandse regering de "Islamitische Staat" erkent. En dat wil je niet. Dus moet "terroristische organisatie" duidelijker worden gesteld.

Verder moeten alle rechten van een terrorist worden ontnomen en moet Nederland die mallotige wet over statenloosheid herzien.

Maar hij is inderdaad wollig die tekst, zoals gewoonlijk bij de overheid.
Verder: IANAL, maar het lijkt erop dat koud boerenverstand (zoals Wilders gebruikt) voorrang geniet boven semantisch gezeik zoals nu in de Tweede Kamer bedreven wordt.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:45

@de Voorzittert | 14-01-15 | 23:38:
Die Turk werd al uitgelachen voordat ie -al stotterend- begon. Met z'n Breivik. Weer keihard ingekopt door Wilders. Het is echt zijn debat.

Ome Gijs | 14-01-15 | 23:45

732 reacties al. Nog ff en we zitten op de 1000 hier.

gaffelbaard | 14-01-15 | 23:44

funkyd | 14-01-15 | 23:37

Kweenie. Ik denk dat er op dit moment ook wel ruimte is voor een alternatief voor PVV. Bijvoorbeeld een Patriotten-Partij (PP) met knipoog naar de eerste letter van Pegida. Dat van die PP verzin ik maar natuurlijk, maar het gaat om dat er dan wat te kiezen is. Nu is prut, prut, prut, prut of prut .. of PVV. En dan nog wat splinterpartijtjes met hooguit 1-2 zetels. Dat is toch geen keuze?

gaffelbaard | 14-01-15 | 23:43

theoamsterdam | 14-01-15 | 21:59

U bent helaas niet als achterlijk te benoemen maar helaas tot zwaar gestoort.Zo zwaar dat ik aanraad een jasje aan te trekken met stevige riemen.Dat is veiliger voor u zelf.

tweetybird | 14-01-15 | 23:42

@sterke koffie | 14-01-15 | 23:36:
Het is Wilders tegen de rest in de 2e kamer en bieden hem daarmee een platform. Natuurlijk doet de 2e kamer niets structureels aan een religie als de Islam, alleen al omdat het niet kan.
Marianne Thieme reageerde ook lief met "ik zie een bange man", en Wilders rent er onmiddellijk mee weg. Prachtig zoals hij alles inkopt, maakt niet uit wat je op hem afschiet. Ik zeg niet dat ik inhoudelijk alles met hem eens ben, maar ik kan genieten van zijn techniek, zoals ik ook Pechtold op dat vlak hoog heb zitten.

Ome Gijs | 14-01-15 | 23:42

Die Ollie toch. De PvdA is niet meer antireligieus. Das war einmal. Lang geleden toen de jonge Ristretto nog links stemde. Toen waren ze ook progressief. Nu zijn ze voor de Islam. Tegen de katholieken, protestanten en joden. Ondanks Asscher en Cohen. Als ik het snap geef ik een feestje.

ristretto | 14-01-15 | 23:42

@sterke koffie 23:36
Totdat iemand met een kalashnikov jouw familie overhoop schiet in de sprinter tussen Utrecht CS en Amersfoort. Dan had je enige preventie niet onverstandig gevonden. Al was het maar om te kunnen zeggen dat we er in elk geval alles aan gedaan hebben.

de Voorzittert | 14-01-15 | 23:41

Jan Dribbel | 14-01-15 | 23:32

Correctie : De progressieve PvdA frusties gaan zeker weten D66 stemmen .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:40

Wilders heeft gelijk!
*stempt allen pvv*

Lewis Lewinsky | 14-01-15 | 23:40

Opa:
ik zal deze problematiek blijven volgen ...

Hij zou het eens voor willen zijn ..

wan hung lo | 14-01-15 | 23:39

@tweetybird | 14-01-15 | 23:35

Wel grappig dat juist de PVV in al zijn domheid voor het korten van politie en BVD was. Maar dat komt ze nu even niet zo goed uit. En dan nu gaan roepen dat je toch weer gelijk had.

Supermatthijs | 14-01-15 | 23:39

theoamsterdam | 14-01-15 | 23:09

Aan je nick en aan de leugens te zien die jij hier neerplempt zal het niet meer lang duren voordat er aangifte tegen jou gedaan wordt.
Oh nee dat hoeft niet. Bij aanslagen is dat niet nodig

The_Challenger | 14-01-15 | 23:39

@ome gijs 23:30
Zonder twijfel onhandige klunzigheid van Samsom. Wie bereidt dit man in allahsnaam voor op debatten met Wilders? Die vergelijking moest tie in zijn eigen interruptie alweer terugnemen. Die Turken gaan trouwens ook lekker... uitermate gênant... man man man in de eerste klas van het VWO debatteerde ik al beter. Maar ja ben natuurlijk niet voor niets nu De Voorzittert.

de Voorzittert | 14-01-15 | 23:38

Slob scoort. Opstelten echter niet.

starbuck280 | 14-01-15 | 23:38

"Wat heeft u bereikt in 10 jaar?" Dankzij de elite en linkse peop niet veel. Daarom moet de PVV maar eens een meerderheid krijgen.

funkyd | 14-01-15 | 23:37

jeandubois | 14-01-15 | 22:46

Dat moet hij wel doen omdat jouw wegkijk partijen last hebben van doofheid ze hebben geen gehoortoeter.

tweetybird | 14-01-15 | 23:37

Jan Dribbel | 14-01-15 | 23:32

De progressieve PvdA frusties gaan zeker weten PvdA stemmen . De echte PvdA-ers echter PVV . Dat wordt dus Achmed Pechtold van de PvdA66 . LOL .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:37

Ome Gijs | 14-01-15 | 23:30
Touche, lachen dit debat, was het niet dat het om belangrijke zaken gaat. De huidige politici zouden er verstandig aan doen om niet zoveel te lullen maar overgaan tot acties en daarin heeft Wilders helder verwoord wat daarvoor nodig is. Grensbewaking ok, verlies van nationaliteit ok, maar bewaking van treinstations en tralala vind ik bizar.

sterke koffie | 14-01-15 | 23:36

Nou en inderdaad Wilders heeft weer gelijk. Het is en blijft geouwehoer en ze doen werkekijk geen pleuris. De vvd liegt weer als vanouds. Het tandje erbij is enkel taal om te sussen. Zeg maar een waarvoor zouden we nieuwe info delen of ingrijpen door te zeggen dat het voor vliegtuigen gevaarlijk is om over ern bepaald gebied te vliegen. Hetzelfde gebeurt hier nu weer. Waarvoor zouden we anticiperen op nieuwe feiten. We zien wel of het verandert. Dan kunnen we het altijd nog veranderen. En als er dan 140 doden vallen door een aanslag komt het drama weer van de wegkijk partijen en het als 1 man staan in de hypocrisie demonstratie.Geen geld erbij voor aivd. Geen politie erbij en een opstelten die eat mompelt en zijn standaard antwoord daar kom ik nog op terug.Waarschijnlijk weer te laat en pas nadat het tranentrekken weerckan beginnen. Wie wil nog VVD.. Met bijvoorbeeld weer de loze woorden van een halbe zeikstra.Nou ik nooit meer.D66 heb je ook geen ruk aan. Het is weer een debat voor de buhne.Plas pies was. Mensen ga maar fijn slapen. Het was toch een incidentje.Nederland wordt het tweede engeland.Met dit kabinet zijn we verloren en het kabinet heeft ons al uitgeleverd.Helaas.Terroristje kom maar binnen met je bom want we zitten allemaal even recht.

tweetybird | 14-01-15 | 23:35

Supermatthijs | 14-01-15 | 23:28

Mooi . De PvdA had alleen maar de nagestuurde imams met supermo in hun bagage hoeven tegen te houden . Zeer opmerkelijk ,dat de PvdA dat niet gedaan heeft , als zijnde anti-religieuzen . Verdacht zelfs .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:34

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:12

Maar, en dat was/is juist mijn punt, dat staat al in de wet!
'Onder ‘krijgsdienst van een staat’ moet worden verstaan: dienstneming in het leger van een vreemde mogendheid. Het hoeft hier niet te betreffen een staat die is erkend door het Koninkrijk.' Dat staat hier: wetten.overheid.nl/BWBW33099/Artikel15...
Wollige taal, en ik denk dat het goed is als er een wijziging komt, maar zoals ik het lees is het nu dus al mogelijk. Wat anders moet ik ervan maken dan? Van wat daar staat?

gaffelbaard | 14-01-15 | 23:33

Pechtold LIEGT over de terrorisme cijfers!
Zie hieonder de ware cijfers van het Eurpol onderzoek dat hij net noemde.
'Religiously inspired' terrorisme voert WEL de boventoon in Europa!
Wat ook opvalt is dat linkse aanslagen (49) veruit in de meerderheid zijn t.o.v. rechtse aanslagen (3). Hoezo 'exteemrechts'?
Bewaarcijfers!
Statistiek terrorisme Europa:
i.imgur.com/ZTSddO9.png

Hier het hele onderzoek:
www.europol.europa.eu/latest_news/eu-...

KoninginWildemina* | 14-01-15 | 23:32

Opstelten, een acteur die zijn tekst kwijt is. Hij lult maar wat.

Ars Vivendi | 14-01-15 | 23:32

Ik reaguur al 5 jaar | 14-01-15 | 23:25
De moslims hebben de PvdA massaal ingeruild voor D'66.
Daarom heeft Pechtold het vanavond over het imago van islam.

Jan Dribbel | 14-01-15 | 23:32

BTW: Waarom hebben we eigenlijk een tv-zender NPO Politiek geheten, die ipv dit soort debatten alleen maar Lingo, Taxi of andere onzin uitzenden?

photto | 14-01-15 | 23:30

Wat een zwakke debater is die Halbe Zijlstra zeg. Wilders veruit de sterkste. Prachtige oneliners, goed gebracht als een toneelspeler zonder enige twijfel gloedvol gebracht. Pechtold ook knap trouwens, uitstekende debater. Didi uitermate kwetsbaar en dommig om Wilders te vergelijken met terroristen. Van Ojik en Roemer zijn lief maar inhoudelijk hebben ze niets.

Ome Gijs | 14-01-15 | 23:30

Wat @de Voorzittert zegt om 23:26: dit is een legendarische speech van Wilders wat mij betreft. Het vat in een keer samen wat er nu speelt en wat er al 10 jaar geleden had moeten worden veranderd.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:29

Wat ben ik blij dat tenminste nog een iemand de vinger op de zere plek weet te leggen. Je suis Geert Wilders!

WitteGrunneger | 14-01-15 | 23:29

@Wolveshead | 14-01-15 | 22:52
Dat bedoelde ik ook, wolfje! En dat weten die moslims ook dondersgoed. Je kunt wel stellen dat de Choudary's en Maiwand's ons een aardig inkijkje geven in de ware bedoelingen van de islam. Vandaar dat "gewone" moslims daar zg. afstand van nemen. Die houden liever het vreedzame masker.

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 23:28

@Ik reaguur al 5 jaar | 14-01-15 | 23:25

De Pvda is nooit alleen aan de macht geweest in ons land. Juist de club waar Wilders jarenlang lid van was staat voor het binnen halen van goedkope arbeiders. De Pvda was in eerste instantie zelfs tegen.

Supermatthijs | 14-01-15 | 23:28

Theo | 14-01-15 | 22:35
Nee, dat hoeft dus niet, maar ze doen het wel. Uit naam van de Islam. Het gaat er niet om of ik Wilders geloof. Het gaat er om dat moslims zelf aan zet zijn om aan te tonen dat zij zelf hun radicalen probleem kunnen aanpakken. Maar nee, daar komt het nou net iedere keer niet van. Oorzaak, gevolg. De gematigde moslims hoeven het niet eens te zijn met AlQaida. Ze zijn het er alleen wel mee eens. Ze hoeven het niet eens te zijn met de Sharia maar zijn het er wel mee eens. De moslims hoeven geen aanstoot aan cartoons te nemen, maar doen het wel.

Welke nieuwe geweldige inzichten wil je met ons delen? Dat Wilders op de dodenlijst van dezelfde AlQaida staat? En dat we ons daar geen zorgen over hoeven te maken? Want ze zijn geen goede moslims? Lul toch niet zo uit je nek. En haal Amsterdam eens rap uit je Nick. Je bent een schandvlek voor de stad.

ristretto | 14-01-15 | 23:27

Het wegkijken in dit land stopt pas als mensen persoonlijk getroffen gaan worden. Zoals na alle rampen worden dan opeens de maatregelen getroffen waarvan iedereen zegt: dat had 10 jaar eerder ingevoerd gemoeten. Blij dat GS Wilders speech even geframed aanbiedt, enige spektakel in een opzeker tenenkrommend debat zonder enige uitkomst.

de Voorzittert | 14-01-15 | 23:26

Geert zegt het goed. De PvdA heeft het Paard van Troye binnengebracht in ons land. Het zit vol met taqiyya moslims. Taqiyya = je mag van Alah liegen als het voor de goede zaak is. De PvdA vertegenwoordigt de Taqiyya moslim. Op een dag zullen ze achter de waarheid komen en dan is het al te laat.

Ik reaguur al 5 jaar | 14-01-15 | 23:25

Jan Dribbel | 14-01-15 | 23:20 Dat moet hij wel zeggen . In Mediaghetto moet je PvdA/D66 lullen voor je baantje .En ik kan het weten

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:25

Ondertussen weer liquidatie in Amsterdam.

waarisdelol | 14-01-15 | 23:24

@waarisdelol | 14-01-15 | 23:21
Hahaha, ja dat zat ik ook al te denken.
Binnenkort moeten de letters "mohaed" uit ieder toetsenbord worden gesloopt, want stel je voor dat iemand iets optikt over de profeet (cohf).

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:24

hij weet het helemaal niet meer ,raakt echt de boel kwijt af en toe

witchmaster | 14-01-15 | 23:24

Debatteren tegen Opstelten is als pissen tegen een brok graniet. De spetters vliegen alle kanten op en de rots blijft staan. Lachen dit debat. De minister verdrinkt je in een woordenbrij waar je niet meer uitkomt.

sterke koffie | 14-01-15 | 23:23

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:18
Ik lees net dat je nog erger bent dan een terrorist en de cel in moet worden gegooid. Zoiets kan alleen uit het toetsenbord van een Mohammedaan komen haha..

waarisdelol | 14-01-15 | 23:21

Vanavond was Chiel Beelen bij de WDD.
Zelden heb ik een engere wegkijker en goedprater gehoord.
De solidariteitsmars in Parijs vond hij maar niets, de nieuwe Charliecartoon vond hij maar niets.
Mo-cartoons zou je niet mogen tekenen.
Hij lijkt wel een moslim.

Jan Dribbel | 14-01-15 | 23:20

Jellinek is begonnen .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:20

@theoamsterdam | 14-01-15 | 23:09
En dan nog wat: aangezien je niet echt repliek biedt neem ik aan dat je uitgeluld bent?
Daaaag!!!

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:19

Goh, volgens mij zijn ze Opstelten vergeten op de lader te zetten voor het debat.
Het is net zo'n ouderwetse Sony Walkman die steeds langzamer ging draaien naarmate de batterijen leeg raakten.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:18

Opstelten gaat maandenlang studeren op dingen.

Bloed aan zijn handen als er iets gebeurt dus in de tussentijd. Want dat hoeft niet zo lang te duren. Dat kan ook in een dag.

tipo | 14-01-15 | 23:17

zou hij nog weten wat hij zei? 2 minuten geleden?

witchmaster | 14-01-15 | 23:17

@photto | 14-01-15 | 23:14

Het staat ook van geen kant natuurlijk zo´n vol gevreten socialist.

Supermatthijs | 14-01-15 | 23:16

@theoamsterdam | 14-01-15 | 23:09
Ja klopt, ik ben een ongelovige blanke Nederlander met blond haar en blauwe ogen. Erger dan welke terrorist dan ook! Wat dacht jij dan. Ik heb allerlei soorten pennen en potloden, van 9H tot 9B. En in alle kleuren ook nog.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:16

ja daar heb je OPA , ieder agent krijgt extra een echte katapult incl steentje.s .
voor de steentje.s oefen we in de grote zandbak elders die weten hoe je met stenen moet om gaan

witchmaster | 14-01-15 | 23:16

Opstelten!
Ik wilde zeggen: dat wordt lachen.
Maar ik vrees dat het huilen wordt.

Ars Vivendi | 14-01-15 | 23:15

@Supermatthijs | 14-01-15 | 23:10
Het lijkt erop dat ie zich een andere look wil aanmeten. Ook aan het S. Bakkeren naar het schijnt.

photto | 14-01-15 | 23:14

theoamsterdam | 14-01-15 | 23:02
Parsons | 14-01-15 | 23:00
Theo (*proest*), ten eerste: je bedoelT, en ten tweede: Parsons heeft gewoon gelijk. Die term is juist de leidraad van de hele Koran. Hoe kan je dit nou tegenspreken? Als ongelovige ben je per definitie schuldig, want je accepteert Allah niet als de enige echte. Als je dit niet wil zien of accepteren ben je ziende blind en horende doof, om maar in de geest van het topic te blijven.

waarisdelol | 14-01-15 | 23:13

@gaffelbaard | 14-01-15 | 23:04
De wet moet simpel, breed en diep zijn.
Simpel: als je voor een vreemde mogendheid vecht dan verlies je je NL-schap
Breed: dat geldt voor alle soorten gekkies, ook Baghwan gekkies bijvoorbeeld (al zal dat NOOIT nodig zijn)
Diep: je verliest alle rechten, ook het recht om je verlies van NL-schap te verdedigen.

Uiteraard bepaald door een tribunaal, geen D66 rechtertje.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:12

Danbolig | 14-01-15 | 23:05: lijkt me sterk - Wilders is één van de Kamerleden met de minste opleiding.

jeandubois | 14-01-15 | 23:10

@photto | 14-01-15 | 23:05

Hebben we het over Fuzzy Bear nu ? Net nu weer in het debat. Een beetje die lollige oom op een verjaardag die er eigenlijk altijd net naast zit.

Supermatthijs | 14-01-15 | 23:10

Supermatthijs | 14-01-15 | 23:03

OK ; Jouw democratische keuze , die niet de mijne zal zijn .
De mijne ? In dit stadium PVV , SP , PvdD .
Maar de SP heeft inderdaad en helaas ook meerdere gezichten .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:10

@Halsje Femkema | 14-01-15 | 19:25
Tja er bestaat nu eenmaal geen halve islam. D.w.z. de vredelievende want die wordt rechts ingehaald door de pro-actieve zeg maar dominante islam. Je kunt nog een eeuw wachten op de Verlichting binnen islam maar dat hoeft vanuit het Wereldkalifaat dan niet meer.

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 23:09

Nee Rutte, je doet niet alles wat je kan doen. Dat is nu net het punt.

tipo | 14-01-15 | 23:09

@theoamsterdam | 14-01-15 | 23:02
Nee. Ik bedoel *exact* wat ik zei.

Parsons | 14-01-15 | 23:09

-weggejorist-

theoamsterdam | 14-01-15 | 23:09

Over de religie van de vrede: “Islam is a slow terminal cancer, which metastasizes, and takes over. It never retreats. Its methods are more insidious, often imperceptible at first, driven by demographics. Like cancer, excision may be the only cure.” Read more: www.americanthinker.com/articles/2014/...

Benedict Broere | 14-01-15 | 23:08

Danbolig | 14-01-15 | 23:05

Helaas zijn die schedels voor wie het bedoeld is toch wel erg dik of voorzien van een behoorlijk dikke plaat.

hakbarry | 14-01-15 | 23:08

theoamsterdam | 14-01-15 | 23:02
Of een Salafist, Wahabist , Takfirist of Khomeini en zijn orthodoxe sji-ieten.

Honderden miljoenen moslims dus. Niet enkel die paar aanslagplegers in het westen.

tipo | 14-01-15 | 23:08

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:28
Beweer je nu dat Soera 9 (het berouw) een vredelievende Soera is? Het is een aaneenschakeling van schizofreen gebrabbel. De keuze is hier duidelijk, bekeer je of.. Nergens staat "en indien je een ongelovige treft, ga samen een kopje thee drinken en laat elkaar in hun waarde" Maar goed, je hebt je keus al gemaakt, succes, doe Allah de groeten als je hem ziet.
-
PS dit geldt natuurlijk niet alleen voor Soera 9, haha stel je voor..

waarisdelol | 14-01-15 | 23:05

@Supermatthijs | 14-01-15 | 22:56
Nja, met de huidige haarstijl en de schaduwlijn onder de neus zou je er bijna een look-a-like in zien, toch?

photto | 14-01-15 | 23:05

@jeandubois: dat is een vergissing, Wilders past zich aan het taalniveau van de 2e kamer leden aan !

Danbolig | 14-01-15 | 23:05

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:53

Maar als je hun NL-nationaliteit afpakt dan hebben ze daarmee toch al, AL hun NLse rechten verloren? (hmmm, behalve dan misschien het recht om tegen het besluit van afpakken van die nationaliteit in te gaan, maar dat is detail)??

gaffelbaard | 14-01-15 | 23:04

@theoamsterdam | 14-01-15 | 22:40
De koran gelezen? En de hadiths? Er staat meermaals in de koran dat de "ongelovige of afvallige moet worden bestreden". Hoe dacht je dat te interpreteren dan? Dood is hier de enige mogelijke interpretatie.

Wat je hier doet is de "kitman" regel volgen. De ongelovigen zand in de ogen strooien met kidhb (leugens). Allemaal in het kader van taqiyya uiteraard.
Verbale jihadist...

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 23:04

jeandubois | 14-01-15 | 22:56

Als potentiele PVV -stemmer zeg ik : Hij is leuk !
Eventuele op u toegepaste sharia , keur ik op voorhand af .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:04

/@Piet Karbiet | 14-01-15 | 19:15
Heb wel eens een bierglas gekopt. (mooie scarface) Maar van dat incident op A'dam CS zouden toch camerabeelden/getuigen moeten zijn? En dat verhaal over "aangevallen in de AH" Kom op zeg met zoveel moslim-personeel? Heb zelf nooit ever de neiging gehad om moslims te beledigen/aan te vallen. Die verhalen over "aangevallen moslims" doen al sinds 9/11 de ronde maar wat we wel kunnen bewijzen is dat moslims geen respect hebben voor islam-terreur slachtoffers.

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 23:04

Het onderwijs schijnt ook een grote rol te spelen in herkenning van radicaliserende jongeren.
Heeft de AIVD al een melding van het Kennemer college gekregen?

The_Challenger | 14-01-15 | 23:04

@B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:00

Graag, gewoon de partij van de man die ook vanavond weer intellectueel mijlen boven Geert blijkt te staan. De slimste van alle partijleiders: Diederik Samsom van de Pvda ! Maar gewoon geen PVV is mij al ruim voldoende hoor.

Supermatthijs | 14-01-15 | 23:03

-weggejorist-

theoamsterdam | 14-01-15 | 23:02

De christenen mogen jaloers zijn op het het grote aantal mensen die zich momenteel ermstig verdiepen in de islam.
Al meen ik dat de aanwas in die kringen groter is geworden dan bij de islam, tenzij het geboortecijfer nog steeds het veelvoudige is van het sterftecijfer

hakbarry | 14-01-15 | 23:01

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:47

De islam is een leugen en Mohammed was een pedofiele seriemoordenaar met een buitengewoon talent voor misleiding en hypocrisie. Het is de meest zieke, onmenselijke, hysterische ideologie die men ooit heeft bedacht. Massahysterie in een flinterdun, religieus jasje.

Desmoulins | 14-01-15 | 23:00

Wat cultuurrelativisten kennelijk niet willen zien:
Geef moslims een vinger en ze nemen je hele land.

Red Pill | 14-01-15 | 23:00

Supermatthijs | 14-01-15 | 22:56

PVV en SP is , begrijp ik , je ding niet .
Noem mij de juiste partij waarop ik moet stemmen ?

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 23:00

@theoamsterdam | 14-01-15 | 22:40
Klopt. Dat staat er inderdaad niet. Er staat dat onschuldigen niet gedood mogen worden.

Wat "wij" onschuldig noemen is iets anders dan wat een moslim "onschuldig" noemt.

Zelfde geldt voor de term "vrede", "jihad", etc.

Parsons | 14-01-15 | 23:00

Dat is wel cool van Rutte. Gewoon beweren dat de AIVD meer personeel heeft (30 man, pffff, waar gaat dit over). Blijkt dat dit gewoon ontslagen AIVD-ers zijn die eerst ontslagen zijn en vervolgens als ZZP-er ingehuurd worden.

Er zijn echter meer dan 30 man ontslagen, dus zijn er minder AIVD-ers in totaal en de premier doet alsof het er meer zijn.

tipo | 14-01-15 | 22:59

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:40
Over de ideologische achtergrond van de islamaangedreven terreur:
"And kill them wherever you find them…
"Then fight in the cause of Allah…
"Fighting is prescribed for you,
"As to those who reject faith, I will punish them with terrible agony
"Soon shall We cast terror into the hearts of the Unbelievers
"Let those fight in the way of Allah
"Those who believe fight in the cause of Allah
…if they turn renegades, seize them and slay them wherever ye find them
"And be not weak hearted in pursuit of the enemy;
…that they should be murdered or crucified or their hands and their feet should be cut off on opposite sides…
"I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them"
"And fight with them until there is no more fitna (disorder, unbelief)
"O Prophet, exhort the believers to fight..."
slay the idolaters wherever you find them, and take them captive and besiege them
"Fight against them so that Allah will punish them by your hands
"Fight those who believe not in Allah
may Allah destroy them;
"O Prophet! strive hard against the unbelievers and the hypocrites and be unyielding to them; and their abode is hell, and evil is the destination."
fight those of the unbelievers who are near to you
so We destroy it with utter destruction."
"Therefore listen not to the Unbelievers, but strive against them with the utmost strenuousness..."
smite at their necks till when you have killed and wounded many of them,
"Muhammad is the messenger of Allah. And those with him are hard (ruthless) against the disbelievers
"Surely Allah loves those who fight in His way"
"O Prophet! Strive against the disbelievers and the hypocrites, and be stern with them. Hell will be their home,
Allah's Apostle said... 'I have been made victorious with terror'
"The Messenger of Allah said: I have been commanded to fight against people so long as they do not declare that there is no god but Allah."
Fight in the name of Allah and in the way of Allah. Fight against those who disbelieve in Allah. Make a holy war...
"Kill any Jew who falls under your power."
"Killing Unbelievers is a small matter to us"
“Allah said, ‘A prophet must slaughter before collecting captives. A slaughtered enemy is driven from the land. Muhammad, you craved the desires of this world, its goods and the ransom captives would bring. But Allah desires killing them to manifest the religion.’”
"Fight everyone in the way of Allah and kill those who disbelieve in Allah."
if your refuse my Call, you’ve got to remember that all of your possessions are perishable. My horsemen will appropriate your land, and my Prophethood will assume preponderance over your kingship."
www.thereligionofpeace.com/quran/023-v...

Benedict Broere | 14-01-15 | 22:59

Man.. man.. man... Rutte. wat een enorm geneuzel over budgetten, artikel 14 lid 2 procedures, doelredeneringen, huidige inzichten, extrapolaties, voortschrijdende schoksgewijze inzichten en ander achterlijk politiek geouwehoer.

Beste Mark... grow a pair of balls and show some leadership. Je zit nu niet meer op de HR afdeling van de MORA kroketten fabriek, je bent - porco dio - de eindbaas van NL.

Outsider-Inside | 14-01-15 | 22:57

@B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 22:52

De SP is op veel punten nog gekker dan de PVV. De haat tegen iedereen die geen uitkering heeft bv. om over de insteek van Harry van Bommel op veel zaken maar te zwijgen. En dan een vast aardige maar niet zo slimme partijleider. Nee, dank je.

Supermatthijs | 14-01-15 | 22:56

Supermatthijs | 14-01-15 | 22:49: het wordt tijd dat gwone, vredelievende PVV' ers afstand nemen van die verschrikkelijke radicaal Wilders :-)

jeandubois | 14-01-15 | 22:56

@LeakyLeak | 14-01-15 | 19:06
Waarom weggejorist, Joris?

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 22:55

Het klinkt gek, maar, ik ben eens benieuwd of Rutte (en de Nederlandse politiek) nog een keer finaal onderuit zullen gaan...

starbuck280 | 14-01-15 | 22:55

Achtergrondinfo bij de discussie in de Tweede Kamer: onderzoek wijst steeds weer uit dat de moslimgemeenschappen in de Westerse wereld de invoering van de sharia wensen omdat ze die verre superieur vinden aan de lokale rechstssystemen. En wat betekent sharia? Sharia betekent: geen vrijheid van godsdienst, geen vrijheid van meningsuiting, geen vrijheid van denken, geen vrijheid in kunstzinnige expressie, geen persvrijheid, geen kritisch denken, geen wetenschap, geen filosofie, geen democratie, geen humor, geen sport, geen muziek, vrouwen als huisvee, niet-moslims als slaaf of dood, barbaarse straffen, verminking, tirannie, wreedheid, sadisme en stompzinnigheid. brandpunt.kro.nl/seizoenen/2014/afleve...

Benedict Broere | 14-01-15 | 22:54

@gaffelbaard | 14-01-15 | 22:34
IK bedoelde met mijn antwoord dat jihadisten wat mij betreft al hun rechten verliezen en dat dat het ook makkelijker maakt om wat voor wet dan ook te maken of op dat punt aan te passen. Je hoeft dan immers geen rekening te houden met eventuele andere rechten.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:53

@PrinsesStoepje | 14-01-15 | 22:25
Probleempje is natuurlijk wel dat latere verzen de eerdere vervangen qua geldigheid (abrogatie). Waar de verzen uit de Mekka periode nog enigszins gematigd waren kun je dat niet meer zeggen van de Medina periode. Aangezien de Medina periode de laatste was dienen de verzen uit die periode dus ook als leidend te worden beschouwd.

Wolveshead | 14-01-15 | 22:52

Harry Turtle | 14-01-15 | 19:09
Pechtold doet heel neerbuigend over Henk en Ingrid en portiekluchtjes maar dat toont alleen maar aan dat hij nog nooit in volkswijken is geweest. De meeste Nederlanders hebben aan Marokkanen/Turken hele aardige buren en die vreemde luchtjes zijn heerlijke en gul uitgedeelde maaltijden. Maar voor veel Nederlanders die als enige in hun portiek zijn overgebleven rest nu nog de ergernis van overlast waar bij klachten het argument "racisme" tevoorschijn wordt gehaald.

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 22:52

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:40
Dit lijkt me al erg genoeg:
In another verse, the Qur'an explicitly makes it clear that the order to fight the disbelievers is only with regards to those who fight the Muslims or help others in fighting the Muslims (Qur'an 60:8):..
islam.stackexchange.com/questions/1459...

Ci Ty33 | 14-01-15 | 22:52

Supermatthijs | 14-01-15 | 22:49

Die bestaat al heel lang : SP !
Wist je dat niet ?

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 22:52

Als iemand weg wil moet je hem niet tegen houden..
Begint die trekpop nog duits te brullen ook nog

Bassie B | 14-01-15 | 22:51

@jeandubois | 14-01-15 | 22:46

Lijkt me wel tijd worden voor een gematigde PVV inderdaad.

Supermatthijs | 14-01-15 | 22:49

Die van Ooijck is ook levensgevaarlijk, hij ligt dwars mbt het innemen van het paspoort.

Mastermattie | 14-01-15 | 22:49

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:35
Nee, dat zal wel weer de ware islaaaaam zijn. Weet u, ik ben helemaal klaar met de islaaaaam. Radicaal, gematigd, het is allemaal troep. Dat vind ik van de meeste, zo niet alle religies, in meerdere of mindere mate, maar van de islaaaaam vind ik serieus hinderlijk met z'n volstrekt humorloze volgers die constant hun flauwekul aan mij proberen op te dringen. Ik heb er geen zin in fucking 2015. Lazer op met die bende naar de zandbak. Laat me met rust. Wat heeft de islaaaaam aan meerwaarde? Niks, nada, noppes, لا شيء. Stelletje vervelende dwingelanden met jullie middeleeuwse eisenpakket. Ga.weg.

aardappelninja | 14-01-15 | 22:49

ik wil een schade vergoeding die neus komt nu dwars door me monitor .trek maar af van die 1.5 miljard ras leugenaar

witchmaster | 14-01-15 | 22:48

Het Nederlanderschap afnemen . Dat zal ze leren !
Het reisgedrag volgen ! Ja , dat wisten ze van die islamlullen in Frankrijk ook .
Ik heb er alle vertrouwen in.

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 22:48

-weggejorist-

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:47

@theoamsterdam | 14-01-15 | 22:40
Dan heeft die profeet van jou blijkbaar verdomd slecht geluisterd naar zijn allah blijkens hetgeen in de hadith is opgetekend. Dat hij niet kon lezen en schrijven wisten we al, dat hij daarbij ook nog slechthorend was is nieuw voor mij (al verbaast het me niet).

Wolveshead | 14-01-15 | 22:46

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:40

De Mekkaanse periode, waar Mohammed overigens ook geen spot over zijn kant kon laten gaan, is redelijk gematigd.
De periode in Medina is vol geweld, haat en dat binnen een context die absoluut en eeuwig geldend is.
U klets dus maar wat. Of heeft de gewenste westerse versie van de Koran gelezen. Hoe zit het trouwens met de Hadith?

Desmoulins | 14-01-15 | 22:46

Wilders spreekt, zelfde woorden als altijd: "Kwaad... woest... knettergek." Beperkte woordenschat duidt op beperkte intelligentie.

jeandubois | 14-01-15 | 22:46

De pvv heeft veel stemmers samson ziet daar terrorisme in van dam zag bij fortuin facisme negeren en wegkijken zal de pvv sterker maken.

poetsnoet | 14-01-15 | 22:46

Lol, daar is ie weer. Via jeugdzorg en onderwijs. Juist daar wordt weggekeken.
Nog steeds is de drogreden niet weggehaald dat jihadisten radicaliseren omdat ze zielig en kansloos zijn. De piramide van Maslow geeft aan dat dit soort ideologische behoeften pas ontstaan als de directe behoeften zijn bevredigd. Kortom als je arm bent is de zorg om eten en drinken groter dan de religieuze hogere doelen. Iedere socioloog of psycholoog kan je dit uitleggen. Toch willen de linkse beleidsmakers en politici vasthouden aan de zieligheidsdoctrine. Zielig, geen kansen, achterstand en dus radicaliseren. Vanuit het Kalifaat worden zelfs lollige tweets gestuurd over de Stufi. De filmpjes, hacks van de Amerikaanse sites, de tweets en de PR én de kalme en overwogen uitvoering van de acties tonen intelligentie en voorbereiding. In deze ben ik het eens met Quinsy. De overschatting van de eigen mogelijkheden door de witte man. Onze zwakte ligt in onze open en vrije samenleving.

ristretto | 14-01-15 | 22:46

@theoamsterdam | 14-01-15 | 22:40
Daar heb je fatwa voor, en als het goed is mag ook de Kalif een oproep doen.
Je bent niet echt op de hoogte van gebruiken omtrent interpretatie van Islam. Of je vindt het wel heel leuk om een beetje takiyya uit te voeren hier.
Ik ken de koran ook en weet wat er in staat. De interpretatie die jihadisten volgen is een buitengewoon normale interpretatie. En door velen gevolgd. Daarnaast zullen 99% van de moslims hier niets tegen ondernemen, blijkt duidelijk door de grote afwezigheid op het actief publieke podium. En daar komt nog bij het "ja maar" verhaal.
Eerder gezegd, een varkenskop op je stoep is niet hetzelfde als een Kalasjnikov tegen je hoofd gezet krijgen.

ca12nag3 | 14-01-15 | 22:45

Ik was in Haren | 14-01-15 | 19:05
Zitten we nu te zeiken over belastingdruk, komt daar straks nog de jiziya bij. Of betalen we die soms al? www.elsevier.nl/Algemeen/nieuws/2010/4...

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 22:45

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:24
De Joodse spijswetten werden gegeven op de 40-jarige vlucht door de woestijn. Dan is het heel belangrijk om te weten wat wijs is om te eten. En diervriendelijk : Je mag een bokje niet braden in de melk (boter) van zijn moeder. Nou de Joden zijn er wel groot mee geworden!

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 22:42

-weggejorist-

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:40

Het is zo langzamerhand een soort omgekeerde Kafka aan het worden: al die fatsoensridders die niet willen of kunnen inzien dat de islam de bron is van alle ellende, de motor van al die bloedige barbarij.

Wat mij betreft is de volgende uitspraak over de 'ware islam' die ik vandaag op een filmpje op de panelen hier voorbij zag komen, de 'Quote Van De Dag', of beter nog, de 'Quote Van Het Jaar':

"Als er zóveel rotte appels zijn, dan is er iets goed mis met de boomgaard."

Dat is er een om in te lijsten.

Een meerderheid in de Tweede Kamer dwingt ons al jaren om rotte appels te eten.
Waardeloze tuinmannen hebben ze, daar in het Midden-Oosten.
In Den Haag ook, trouwens.

Laten we vooral met voorrang eens bedenken hoe we die tot in de diepste wortels rottende bomen kunnen rooien.

Peter Emile | 14-01-15 | 22:39

Waarom zouden ze de ongelovige dan zelf vermoorden als god toch zegt dat ij de ongelovige zal straffen?
Dat hoeft dus helemaal niet.
theoamsterdam | 14-01-15 | 22:35
Omdat ze toch niet helemaal zeker van zijn cq er niet 100% op durven te vertrouwen?

croque monsieur | 14-01-15 | 22:38

Debat over vrijheid: Min BiZa mag niets zeggen van de zonnebankpremier.. tss.

photto | 14-01-15 | 22:38

bla bla rutte...
Ik kan mijn ogen niet open houden.
Zo veel woorden die niets zeggen

Bassie B | 14-01-15 | 22:37

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:28
Elke ongelovige is vijand van de islam. Lees je koran!

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 22:37

Plasterk leek al op een chihuahua maar nou is hij toch echt verworden tot het schoothondje van het kabinet.

ca12nag3 | 14-01-15 | 22:37

Ff inbreken hoor.

AIVD.
Het lijkt erop dat op dit moment Anonymous ook een deel van het werk van de AIVD doet.

Nemen ze dat ook mee bij de vragen?

gaffelbaard | 14-01-15 | 22:36

Zoals ik al eerder zei, het huwelijk vrije westen en islam is op de klippen gelopen.
Scheiden en opnieuw beginnen, al was het maar voor de kinderen.

Jackanders | 14-01-15 | 22:36

-weggejorist-

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:35

Aha.. Nu krijgen we Mark Chamberlain.

Outsider-Inside | 14-01-15 | 22:34

Goed verhaal wel van Wilders, alleen jammer dat hij zelden inhoudelijk reageert op een vraag. Meestal ontsteekt hij een riedel waardoor de tegenpartij enigzins genegeerd wordt. Fortuyn deed dat vele malen beter. Die gaf gewoon direct inhoudelijk antwoord met ijzersterke tegenargumentatie... die sloopte je waar je bijstond waarna ze gelijk niks meer te zeggen hadden en met hun bek vol tanden stonden. Farage kan dat ook heel goed. Wilders krijgt wel mijn stem omdat hij de enige is die niet wegkijkt, maar inhoudelijk zou het scherper en beter kunnen.

Ih8yousf | 14-01-15 | 22:34

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:14

Dat is niet een antwoord op de vraag die ik stelde, maar ben het met je eens dat het zielig (of 'ziek', dixit Wilders) is om Wilders als 'scapegoat' te gebruiken.

gaffelbaard | 14-01-15 | 22:34

theoamsterdam | 14-01-15 | 21:59
Maar als terrorisme volgens de islam niet mag, mag het dan vanwege Wilders ineens wel? Is hij soms de Mahdi?

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 22:33

@B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 22:28
Ja, klinkt plausibel.
Supermo hahahahahahaha (overigens).

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:33

@theoamsterdam | 14-01-15 | 22:28
Je zegt t nu zelf! Goeie genade zeg.

"schenk hem bescherming dat hij het woord van Allah moge horen". Ken je je eigen koran niet of ben je zo takiyya als de pest? Alles in de Koran dient om mensen Moslim te maken of te doden of te onderwerpen punt.

ca12nag3 | 14-01-15 | 22:32

theoamsterdam | 14-01-15 | 21:59
Ja en die filmpjes van onthoofdingen zijn gewoon op de set van GTST gemaakt. Als je goed kijkt zie je Janine en Ludo nog net weglopen.

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 22:30

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:24

In de tijd van supermo kenden ze het bestaan van bacterien nog niet . Dus noemden ze het maar demonen .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 22:28

Rutte trapt af... nu zal de onderste steen bovenkomen

Berthe | 14-01-15 | 22:28

-weggejorist-

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:28

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 21:38
Die moordlustige Medina-soera's zijn samen met de hadith (het verhaal van Mo) juist de inspiratie voor huidige moslims. De meer vreedzame Mekka-soera's worden gebruikt om de tegenstanders in slaap te sussen. En ze kunnen om en om worden genruikt want ze staan niet in chronologische volgorde. Dus zodra je een gewelddadige soera ontdekt zeggen moslims: Nee dat moet je in de context zien. Die hebben ze dan niet paraat want de meeste moslims weten nada van de koran. De imams/geleerden kunnen ze wijsmaken wat ze willen. Maar belangrijker: Ze kunnen ONS wijsmaken wat ze willen. Moslim-terreur? "Ja maar er is niet 1 islam" Profeet beledigen? "Nee de koran is niet veranderbaar" Met andere woorden er is maar 1 islam, we hebben het geluk dat nog niet iedere moslim die gewelddadige kant kent. Of wel natuurlijk....

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 22:25

@B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 22:18
Er zitten demonen in varkensvlees, vandaar.
Maar je hebt zeker een punt wat betreft bederf. Daarom waren ongelovigen zo slim om varkensvlees te pekelen zodat het minder snel verging.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:24

Oi Didi, luister naar abou aboutalep, rot op.

hovawart | 14-01-15 | 22:23

De NOS mag van mij een leuke knip en plakwerk maken. Pak uit alle wegkijkende partijen de beste snippets, en van Wilders pak je de uitspattingen in een antwoord tegen zo'n 1-zegelpiratenpartijtje. Dan rustig met populistisch combineren: "Dan open ik nu de vergadering - De Islam is het kwaad - Politie-agenten beter beveiligen - Breivik die in vol kruisvaardersornaat vanaf het paard van Sinterklaas een brandbom werpt op een minaret - De buitenlandse veiligheidsdiensten weten veel meer als ons en mogen meer - Islam is niet welkom in Nederland - Niemand heeft nu iets aan oorlogstaal - We moeten de-islamiseren, onnozele gans! we moeten het fascisme wat de Islam heet bestrijden". En dan nu het weer met Henk Krol: "Ja het regent pijpenstelen aan verontwaardigde Moslims, lekkere toyboys van me. Ik vond dat weghalen van die Charlie Hebdo poster op die school heel erg. Hoe moeten die Marokkanen dan leren met een zoenende man om te gaan?"

Halsje Femkema | 14-01-15 | 22:21

@ca12nag3 | 14-01-15 | 22:12
Ik doe mijn best, heh.
Het is een kwestie van "know thy enemy". Kom maar op met je koran, dan sla ik je om je oren zegmaar.
Ik blader er af en toe doorheen of zoek op internet naar feitjes. Ben zelf ontzettend ongelovig overigens.

Bontkraagjes zijn volledig gehersenspoeld, net als iedere moslim. Er is maar 1 optie namelijk: je bent moslim of je bent geen moslim. En dat schijnt heel eergevoelig te liggen (bwaaaark).

Je kunt overigens wel plusjes geven als je de extensie installeert (link onder tegelformulier).

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:21

Gewoon Wilders plannen uitvoeren,
kunnen we daarna weer alle mitrailleurs
en camera's van straat halen en in vrijheid leven

Berthe | 14-01-15 | 22:20

Zit nog even naar dat filmpje van Wilders hierboven te kijken, op 11:30 is het bijna heel even tien seconden of je Pim Fortuyn weer hoort spreken. Die aanval op Pechtold kwam echt uit z'n tenen.

Outsider-Inside | 14-01-15 | 22:20

@theo nee, niks Amsterdam.
Daders en slachtoffers . Moeilijk begrip toch? Als ik jou op je neus sla ben jij slachtoffer en ik dader. Als jij mij een schop voor mijn kont verkoopt ben jij dader en ik slachtoffer.
De terroristen zijn daders. De journalisten, agenten en joodse klanten zijn de slachtoffers.
Niks Wilders is de dader. De islamitische terroristen zijn de daders. De opdracht komt van Al Qaida.
Snappie? Oorzaak gevolg. Gekwetst?
meetville.com/images/quotes/Quotation-Carl-Sandburg-understanding-truth-people-Meetville-Quotes-237648.jpg

ristretto | 14-01-15 | 22:20

Moslisman, islam ik kots ervan!!!
Walgelijk!
Wat een enge mensen.
Etters!
Maar dat ligt natuuuuuurlijk aan mij.
Ik.
Ongelovige hond!

dennis8704 | 14-01-15 | 22:19

@theoamsterdam | 14-01-15 | 22:11
Tuurlijk. Elke kleur is leverbaar als het maar zwart is.

Heinzz | 14-01-15 | 22:18

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:08

Het is heel simpel .
Varkensvlees bederft heel snel in warme/hete landen , dus snel kans op voedselvergiftiging .
Besnijdenis van de voorhuid : Dit moest in warme/hete landen met weinig water , om te wassen , ontstekingen onder de voorhuid voorkomen .

Kortom hygienische leefregels uit hun oudheid , die tot een religieuze cult verheven zijn .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 22:18

De tijd zal het uiteindelijk leren. Ik kan hier niets voorspellen wat er allemaal gaat gebeuren. Voor nu denk ik dat het voorlopig stemmen gaat kosten voor de VVD/D66 en vooral de eens zo trotse PvDA. We kunnen over 2 dingen eens zijn. Je kan mensen die al in het land wonen niet wegsturen dat is net zo erg als men elkaar afschiet.

Wel ben ik voor dat de grenzen weer terug zijn en douanecontroles en dat is niet alleen om terroristen de kop in te drukken maar ook voor illegale praktijken oa drugs etc. Duidelijk is het wel dat er terug in de geschiedenis hier niet is over nagedacht sinds de val van de muur. Daarbij heb ik niet alleen over het probleem rondom de Islam maar ook de oostbloklanden zoals wat er nu allemaal afspeelt in Oekraïne en dat verhaal is nog lang niet voorbij want wanneer de president van Wit-Rusland weggaat zullen dezelfde taferelen afspelen als wat er in Oekraïne gebeurd.

sercencer | 14-01-15 | 22:18

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:11

Soera 9: 5
Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

Tja leuke keuze, dood of bekeerd

ca12nag3 | 14-01-15 | 22:17

Iedere dag die islam. Om schijtziek van te worden. Aandachttrekkers. Ik moet jard mijn best doen om nog terug te denken aan Nederland van voor de invasie. Ze hebben het over 'het Paradijs'. Laten ze collectief dat Paradijs betrekken dan. Dan wordt Nederland ook weer mijn Paradijs.

RegseHippie | 14-01-15 | 22:15

@ProAsfalt | 14-01-15 | 21:51
Terroristen trekken zich niets aan van onze verklaringen en wetjes.

Net zo min als moslims.

Voor hen gelden andere wetten, regels, normen en waarden.

Begrippen die "wij" voor kennis aannemen betekenen voor hen iets anders.

Een onschuldige burger is in ons "systeem" iets anders dan voor hen.

Dat is een serieus probleem, een uitdaging zelfs. En het heet islam.

Parsons | 14-01-15 | 22:14

@gaffelbaard | 14-01-15 | 22:10
Het is vrij simpel.
Zodra je de koran en aanhangsel als wettekst interpreteert en daarom bijvoorbeeld cartoonisten vermoordt of voor IS gaat vechten dan vervallen je rechten.

Het is trouwens zo ontzettend behoorlijk ZIEK om Wilders de schuld te geven van alle ellende. Echt niet te vatten!

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:14

Goed en standvastig verhaal van Wilders.

Vaffanculo! | 14-01-15 | 22:13

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:08
Uw intellect verdient een reaguurders + jammer dat we die niet kunnen geven.
Tja bontkraagjes, roken bij t leven en slapen met elk dom blondje dat er maar rond loopt.
Erg des Islam is het allemaal niet. Maar wel een rectaal penetratie gevoel krijgen, zodra je wat over de Islam zegt.

ca12nag3 | 14-01-15 | 22:12

-weggejorist-

theoamsterdam | 14-01-15 | 22:11

De analyse van Wilders is de beste in de Tweede Kamer, maar is nog niet goed genoeg. Het is niet de islam in zijn geheel waar hij te keer tegen moet geen, maar het is het Salafisme, Wahabisme, Takfirisme en jihadisme die alle vier in Nederland verboden moet worden. Plus de aanverwante maatregelen (opzeggen Shengen, uitzetbeleid van die vier islamitische sektes, anti-terukeer-garantie van die vier islamitische sektes, et cetera)

Het benoemen van de islam is beter dan niets, maar het benoemen van het Salafisme, Wahabisme, Takfirisme en jihadisme, dat is wat er ontbreekt aan de analyse die Wilders maakt.

Die lijst van sektes kan nog wel uitbegreid worden, maar moet dan steeds specifiek genoemd worden, om de huis-tuin-en-keuken-moslim in je kamp te krijgen.

tipo | 14-01-15 | 22:11

Outsider-Inside | 14-01-15 | 21:34
Hulde en amen.

ZZP-er | 14-01-15 | 22:10

laat die aanslag hier maar komen.. wordt dat stelletje randdebielen misschien wakker

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 22:10

Zo zo. Pauze.
Mensen?? Wat vinden jullie van dat rechten-geklets?
Ben ik de enige die de indruk heeft dat veel politici niet goed weten waar ze over praten? Wb dat wetsvoorstel dus.

gaffelbaard | 14-01-15 | 22:10

kicktherabbit | 14-01-15 | 21:20

Volgens mij heeft Wilders nergens gezegd dat hij een verbod wil op de Islam? Dat lijkt me inderdaad vrij onnozel. Wat hij wel zegt en waar hij absoluut gelijk in heeft, is: grenzen dicht voor immigranten uit islamitische landen. En mensen met een dubbel paspoort die zich enigszins associëren met terrorisme, de Nederlandse nationaliteit afpakken. Gewoon strenger zijn. Wat is hier nu zo moeilijk of vreselijk aan? En al die kamerleden gaan hier niet op in, ze vermijden de kwestie geheel. In plaats daarvan gaan ze zeuren over de toon waarop Wilders spreekt etc.

Vleesraket | 14-01-15 | 22:10

Zegt samson nu echt dat een mening van iemand gelijk is aan iemand vermoorden?
Jezum. Ik ben dus een massamoordenaar. En jullie met mij. Verschrikkelijk.

New Quacka | 14-01-15 | 22:10

@ProAsfalt | 14-01-15 | 21:32
"Ik vraag me af of de statistieken van Peggold wel kloppen.

Kan er iemand fact check doen zodat Peggold definitief door het ijs zakt?"
___________

Bingo!
Peggold schermt met gedateerde cijfers van bijna 10 jaar geleden (2006 tot 2009).
Diverse seperatistische groepen voerden toen de lijst aan.
Peggold is de boel weer aan het flessen:
www.loonwatch.com/2010/01/terrorism-in...

KoninginWildemina* | 14-01-15 | 22:08

@Handsomeboy | 14-01-15 | 22:00
Omdat er demomen in varkensvlees zouden kunnen zitten. Een apostel (uit de bijbel nb.) had deze demonen verjaagd en zijn toen varkens in gevlucht omdat ze zonder lijf niet konden overleven. Tot op de dag van vandaag kunnen die demonen in varkensvlees zitten.
Dat u het effe weet als u een karbonaadje opsteekt.

Mohammed mag niet worden afgebeeld om te voorkomen dat moslims "idolaat" van hem zouden kunnen worden.

Vraag het maar eens aan de lokale bontkraag.
Antwoord is waarschijnlijk "omdat varkens onrein zijn" en "omdat het in de koran staat".
Verder komen ze niet.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 22:08

@theoamsterdam | 14-01-15 | 21:59
Nog machtiger dan alaaf en zijn pedo, die Wilders.
Alle moslims ter wereld luisteren naar hem...

Heinzz | 14-01-15 | 22:08

nos.nl/artikel/2013309-samsom-tegen-wi...

2 seconden na Samsons uitspraken, denk dat ze naast kopietjes van aangifte biljetten tegen Wilders ook kopietjes van speeches aan de pers uitdelen tegenwoordig bij links.

ca12nag3 | 14-01-15 | 22:06

kicktherabbit | 14-01-15 | 21:32
Dank en amen.

ZZP-er | 14-01-15 | 22:06

Samenvatting politieke reacties afgelopen week:
Er zijn maar twee verstandige, moedige mensen in de Nederlandse politiek:
Achmed Aboutaleb en Geert Wilders.

fuckje | 14-01-15 | 22:06

theoamsterdam | 14-01-15 | 21:59
Dus die vliegmoslims van 9/11 hadden t van Wilders dat ze dat moesten doen? Maar Fitna was er toen nog niet...
In ieder geval hebben die 3 franse moslims Fitna dan gezien en overgegaan tot hun daden?
Waar jij t over hebt is Takiyya. Moslims moeten iedereen bekeren of onderdrukken of als ze die 2 niet willen doden. Klaar. Staat er klip en klaar.

ca12nag3 | 14-01-15 | 22:03

Rechtse mensen moeten zich voelen zoals mijn grote broer. Ik hoefde maar te huilen en hij had alles gedaan. Hij had mij aan het huilen gebracht.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 22:03

Als je dit debat zit te bekijken dan begrijp je ongeveer hoe de mensen zich in de jaren '20 tijdens de chaos van de Weimar Republiek moeten hebben gevoeld. Je voelt gewoon dat dit politieke systeem compleet vast aan het lopen is en dat we aan de vooravond staan van ingrijpende veranderingen. Laten we hopen dat het minder slecht afloopt dan toen.

nl.wikipedia.org/wiki/Weimarrepubliek

Outsider-Inside | 14-01-15 | 22:02

Halbe-Zijlstra: 'Wat doe je met mensen die staatsloos worden'?

Zijlstra, het antwoord is stemmen voor aanname van art. I onder B lid 5 Google even op wetsvoorstel rijkswet op het nederlanderschap strafrecht, en dan gelijk de 1e link van 30-8-2013.

gaffelbaard | 14-01-15 | 22:01

@Dhr. de Wit | 14-01-15 | 21:57 Never eat a pig cause a pig is a cop?

Handsomeboy | 14-01-15 | 22:00

Deislamificeren dan maar ?

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 22:00

-weggejorist en opgerot-

theoamsterdam | 14-01-15 | 21:59

Berthe | 14-01-15 | 21:53
Vergeet de konijntjes niet die de links radicalen van dierproeven redden.
Niemand vraagt hem ook naar concrete voorbeelden, waar is zijn bewijs. De malloot.

ca12nag3 | 14-01-15 | 21:59

Het zieke is dat veel moslims, vooral van het type bontkraagje, helemaal niks weet over wat er in de koran staat. Ze hebben flarden gehoord die door de imam geciteerd werden en trekken daar hun eigen conclusies uit.

Twee strikvragen zijn:
- waarom mogen moslims geen varkensvlees eten?
- waarom mag de profeet mohammed niet worden afgebeeld?
Ik wed dat meer dan 50% van de moslims daar niet eens duidelijk antwoord op kan geven.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 21:57

Laat die Grieken het maar oplossen. Oh nee wacht, het was gratis geld. Dan kun je geen tegenprestatie verwachten.

croque monsieur | 14-01-15 | 21:56

Onnozele gans.
Kan er beter Onnozele Ganzen van maken.

ProAsfalt | 14-01-15 | 21:56

Zijlstra stiekem toch wel goed. Ook de lafhartige swaffelpoging van Pechtold was nodig.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 21:56

Charlie Halbertje maakt een uitglijer over oorlogsrecht waar die wetboek van strafrecht bedoelt en wordt even geschoren en geknipt. Maar de essentie is hoe het land veiliger wordt tegen dit soort aanslagen. Begin maar eens met het nemen van maatregelen.

sterke koffie | 14-01-15 | 21:55

loool!!!!, zeg Zijlstra nou net wat Wilders ietwat harder zei?

starbuck280 | 14-01-15 | 21:55

Nee knuppelmans. Het zijn niet de jihadisten die onze vrijheden bedreigen, maar de gematigde moslims met hun "ik eis", "ik heb recht op", en "jij mag niet". De gematigde moslims, en multikullen die met al hun nukken meegaan.

Muxje | 14-01-15 | 21:55

'de boodschap was helder' .. die van Wilders bedoel je toch ?

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 21:55

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 21:38
Inderdaad. Geloof is mooi tot aan de voordeur en als je het al wil verkopen alleen vreedzaam en op vrijwillige basis. Dat concept kent de islam niet want die zetten niet alleen een voet tussen de deur. Islam kent een geloofs-dwang: Zeg de shahada of je kop gaat eraf. Zo deed Mo het en zo doet IS het. En dat kunnen ze maar beter hardop zeggen, ook die zogenaamde "hoogopgeleide" moslims die aan de ene kant het geweld afkeuren maar wel Mo als hun leidraad zien. Mo=geweld want hij heeft tegenstanders nog nooit via overtuiging kunnen bekeren. Ik had altijd een reserve bij Wilders want het komt altijd zo rottig zijn bek uit. Maar nu blijkt dat die verrotting in het onderwerp zit.

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 21:54

Pechtolt : 98% van de aanslagen komt van NIET moslims ... ik denk dat hij hierbij ook de aanslagen via de groep Holleeder en de belastingdienst heeft meegeteld.

Berthe | 14-01-15 | 21:53

@kicktherabbit

Plus veel! Voor het volhouden tegen de stroom in met ijzersterke argumenten.

de nakketikker | 14-01-15 | 21:51

Als je nou heel eenvoudig de oorlog verklaart aan de terroristen in Nederland dan is het oorlogsrecht gewoon van toepassing.

Hoe simpel kan het zijn?

ProAsfalt | 14-01-15 | 21:51

Nodig nog eens een keertje gastarbeiders uit met een prettig gestoorde reliegi .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 21:50

@Anoguurder | 14-01-15 | 21:30 Nu nog de oren van Samsons kop afknauwen en op de tafel van de kamervoorzitster uitspuwen en ik ben klaar

* popcorn bakt doet *

Handsomeboy | 14-01-15 | 21:49

Ze maken het Greet wel erg makkelijk zo. Allemaal peop praatjes verder. Het gezichtsverlies valt best nog mee als je nu alsnog tot inzicht komt, toch. Of staat de nek echt op slot door het jarenlang hardnekkige wegkijken?

croque monsieur | 14-01-15 | 21:49

Waarom horen we die gekken van Pechtold, Rutte en Samsom nooit over wezenlijke zaken, zoals de moreel verrotte kern van de islam en de vele gore gevolgen die de islam heeft?
petraraab.blogspot.nl/2015/01/der-isla...
Dus, waarom zou je niet gewoon tegen de islam zijn, weldenkende heren en dames van de politiek 'correcte' richting?

Fijnstoffer | 14-01-15 | 21:48

Dé missie voor de Westerse maatschappijen zou het afschaffen van de collectieve olie infuus moeten zijn. Hoe sneller, hoe beter.

Bernard Couperus | 14-01-15 | 21:48

GroenLinks is PvdA 2.0, van Ooijk doet er alles aan om de haatbaarden de hand boven het hoofd te houden.

Mastermattie | 14-01-15 | 21:46

Wat een ontzettend dom gelul iedere keer om te verwijzen naar "we gaan ons niet beveiligen, geen vrijheden vrijgeven" als het gaat om maatregelen tegen terrorisme. Als mijn zoontje op school gevaar loopt om klappen te krijgen van een of andere buller dan sta ik om de hoek klaar om die gast verrot te schoppen. BTW: Wat zit die Samson er toch verslagen en ongeinteresseerd bij !

enkelereisretour | 14-01-15 | 21:45

-weggejorist en opgerot-

Nothingbutclasss | 14-01-15 | 21:44

Kunnen ze inmiddels niet een dagelijks stripverhaal gaan opstarten ? ,,Supermo !,, .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 21:44

Misschien moet onze Geert eens wat koranteksten citeren. Duidelijker taal bestaat niet.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 21:44

Er klopt iets niet in de Tweede Kamer. Mensen die op Geert hebben gestemd worden allemaal genegeerd en tellen niet mee.

HebpermabanvanPvdA | 14-01-15 | 21:43

Ik zou niets in de politiek te zoeken hebben. Het om de hete brei heendraaien is afzichtelijk. Er wordt helemaal niets concreets gezegd, alleen vliegen afvangen om een succesje te halen. Er is geen winst te halen. Lullen om het lullen. Ik snap heel goed dat de gemiddelde Nederlander nul komma nul vertrouwen heeft dat dit zooitje ooit beslissingen in het belang van ons burgers neemt. Wat een poppenkast.

marcoplarco | 14-01-15 | 21:41

Islam aangevallen? Misschien moeten wij maar eens massaal aangifte doen tegen de kwetsende cartoon die in de koran/hadith van ons wordt gemaakt: apen, varkens en ezels die onder de islam tweederangs burgers zijn en extra belasting betalen. Racisme, iemand?

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 21:41

Volgens mij zag ik net politicus 4 die niet weet hoe het is geregeld in de wet.

gaffelbaard | 14-01-15 | 21:41

wat een vreselijk watje is die van Oink.
Na zo'n gebeurtenis iemand kwalijk nemen dat hij ge-emotioneerd is...
Hij gedraagt zich als een domme kleuterjuf van 20jaar.
Als je na zo'n slachting nog niet wakker bent en op datzelfde slaapverwekkende kleutertoontje door gaat, wat is er dan voor nodig?? kan iemand hem aub een vakantie naar noord-Irak aanbieden?
Wat voor drugs gebruikt die mafketel??

--sql error-- | 14-01-15 | 21:40

Snappen die tegenstanders van Wilders nu echt niet dat hoe meer ze met hem in debat gaan, hoe meer podiumtijd hij krijgt?

Uyl1984 | 14-01-15 | 21:40

Pechtold z'n cijfers zijn zeer verdacht en uiteraard buiten context. Volgens mij quote hij: het EU Terrorism Situation and Trend Report (TE-SAT) 2007
.
De meerderheid van terroristische aanslagen komen van de Baskische afscheidingsbeweging. Verder pleegde Linkse en anarchistische groeperingen in Duitsland, Griekenland, Italië en Spanje in totaal 55 aanslagen.
.
Relevant uit dat rapport zou bijvoorbeeld zijn: "Op 31 juli werden twee koffers met explosieven in de buurt van Keulen in een regionale trein geplaatst. De aanslag mislukte echter. Vervolgens werden twee Libanezen gearresteerd en aangeklaagd. De verdachten gaven de Deense spotprentenaffaire als motief voor hun handelen."
Wat hebben die Duitsers toen goed en fout gedaan?

Halsje Femkema | 14-01-15 | 21:40

Peggold is geheel de weg kwijt.
Agenten moeten geen machinepistolen krijgen want collateral damage.
Zeker nooit oog in oog gestaan met marechaussee met machinepistolen op Schiphol.

Misschien wordt het wel tijd voor een soort Guardia Civil als in Spanje. Heb ze regelmatig zien rijden in hun knalgele minitanks, volledig uitgerust.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 21:38

Buma praat ook poep. (zie gaffelbaard | 14-01-15 | 21:34
en gaffelbaard | 14-01-15 | 21:23).
Halbe Zijlstra praat ook poep!!

Man man man. Op het moment dat ik als simpele woorden mezelf tot twee keer moet citeren, en bij 3 politici met bronnen en al er simpel en eenvoudig weg op kan wijzen dat ze uit hun nek kletsen ... WAT DOEN DIE PRUTSERS DAAR DAN OP HET PLUCHE!!!!

(weet je wat, ik neem een wijntje erbij en een toiletpauze. Mot hiervan scheiten, ja!)

gaffelbaard | 14-01-15 | 21:38

@kicktherabbit | 14-01-15 | 21:25

Denken leidt tot meningen. Geloof is een ongefunderde mening.
.
Ik vermoed dat wanneer voorgangers de haatzaaiende moordlustige delen van de Koran niet mogen uitdragen het geloof van hun kudde ten positieve veranderd. Op termijn, dan...
.
Zitten we nog steeds met de huidige Islamafkezen die volgepropt zitten met haat en minachting voor alles wat anders is. Dat wordt alsnog even meedogenloos wieden. Jihadi's en aanhang uitgeleide doen. Financiering en besturen van moskeeën schonen.
.
Geert slaat mijn inziens de plank mis met verod op uitingen. Ik heb die smeerlapperij van Islam liefst prime time op de NPO. Want hoe meer men van Islam weet, hoe groter de aversie....

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 21:38

Nos nieuwsschuur zal wel scharen tekort komen om het woord islam te kaltstellen en vooral niets maar dan ook niets van Wilders verbale hoosbui te laten zien.

rechtbank | 14-01-15 | 21:38

Zie anders machinegeweren zat. Alleen ze waren te laat bij Charlie en zijn Hebdo-bende... en op tijd bij de supermarkt.

www.youtube.com/watch?v=Pa52h_uk1A8

Jan Gordelroos | 14-01-15 | 21:37

Och wat zal Wilders gelijk krijgen! Toen hij begon had je "lone wolf" Mohammed Bouyeri en was salafistische jihad een exotisch marginaal verschijnsel. Nu is de "pure" islam mainstream en zelfs hoogopgeleide moslims trekken het masker af. Mag alleen maar hopen dat de jihad in de grachtengordel begint.

PrinsesStoepje | 14-01-15 | 21:37

Hahaha die kuzu met zijn breivik. ... wat een vertoning

pinoebk | 14-01-15 | 21:37

Oe oei oei.., Kereltje Pechtold wat zit je fout... Nooit en te nimmer op voorhand het hoofd buigen omdat hetzelfde gewelddadige antwoord op terroristen wel eens tot meer onnodige slachtoffers kan leiden. Misplaatst defaitisme.

Coyote | 14-01-15 | 21:36

@Stargate | 14-01-15 | 21:26
Die spanningsboog is mij heel bekend, wonende naast de Schilderswijk.
Thanks, goed stuk!

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 21:35

@kicktherabbit | 14-01-15 | 21:25
We hebben al vrijheid van religie. Maar moeten we de islam nog langer toestaan in Nederland, gezien het onze waarden zo sterk aantast dat het eigenlijk onmogelijk is om deze samen met elkaar te laten leven.

Martinspire | 14-01-15 | 21:34

Greet, kom er maar weer in!

croque monsieur | 14-01-15 | 21:34

Pechie: 'u komt met oorlogsrecht'.

WTF!!
Ik pleurde hier net ver&^%#%^& de links neer. De wet en het voorstel zijn juist gemaakt in VREDESTIJD!!! (links staan bij gaffelbaard | 14-01-15 | 21:23)

Waarom denkt de politiek iedere-keer-weer dat het gewone volk te dom/stom is om iets op te zoeken en te lezen. Iedere jan-lul kan zo opzoeken en lezen dat Pechie POEP praat!!

gaffelbaard | 14-01-15 | 21:34

islam, koran en de rest mag van mij allemaal achter de voordeur. Zolang je ons er maar niet mee lastig valt.
Wat ben ik blij dat er nog 1 iemand in de regering zit die de vinger op de zere plek weet te leggen. Zonder dit soort mensen waren we allang verloren. Het land is na 1945 gelijk weer overgedragen aan dezelfde NSB`ers. Daar plukken we nu de vruchten van.

WitteGrunneger | 14-01-15 | 21:34

@ZZP-er | 14-01-15 | 21:28

Inderdaad. Wat een aanfluiting dit.

Nederland blijft nu eenmaal een ontzettend sektarisch kutland, allerlei verschillende kliekjes met blikvernauwing die vooral elkaar onderlinge af willen maken. Al vallen er binnenkort honderden doden, dan nog gaan ze door met elkaar vliegen afvangen. De moslims lachen zich echt suf om zo veel Nederlandse onnozelheid.

Outsider-Inside | 14-01-15 | 21:34

Geert is de enige die meent wat-ie-zegt.
De rest vraagt zich vertwijfeld af hoe ze hun
verwende reedten in Wilders 1 kunnen draaien.
Pathetic!

pennestront | 14-01-15 | 21:33

@kicktherabbit | 14-01-15 | 19:59
Nou het punt is dat we ondanks onze vrijheden ook aardig wat dingen hebben verboden. Mijn Kampf bijvoorbeeld zo nog enkele zaken omtrent extreem-rechts of extreem-links. In feite zegt hij ook niet dat mensen hier niet mogen leven, maar dat we niet toe kunnen staan een religie aan te meten die zo kwaadaardig is.
Het is mij ook niet toegestaan om te hard te rijden. Daar krijg ik een boete voor. Waarom? Omdat we hebben afgesproken dat dit strafbaar is. Maar heb ik dan niet de vrijheid om zo hard te rijden als ik wil? Nee. Uit veiligheidsoverweging hebben we besloten hard rijden niet toe te staan.

Hetzelfde gaat het met de islam. Het is niet meer mogelijk anno 2014 toe te staan mensen met deze religie op te nemen in de samenleving. Het is niet meer toe te staan dat mensen deze religie aanhouden. Waarom? Omdat de religie niet deugd en ten koste gaat van onze vrijheden. Het is aan de moslims verplicht om de sharia in te voeren en dat staat haaks op onze vrijheden. Het is aan moslims verplicht om anderen, desnoods met geweld, over te krijgen op de islam. Het is aan moslims om anderen te straffen die zaken doen waar wij over hebben afgesproken dat het geen probleem is. Denk aan het uittreden van de islam, denk aan homohuwelijk, denk aan het beledigen van Mohammed. Dáárom moet het worden uitgesloten in Nederland.
We hebben na WW2 ook Nazi-facisme uitgebannen en dat moeten we nu met de Islam ook doen.

Martinspire | 14-01-15 | 21:33

Ik vraag me af of de statistieken van Peggold wel kloppen.

Kan er iemand fact check doen zodat Peggold definitief door het ijs zakt?

ProAsfalt | 14-01-15 | 21:32

Ik vind het een zèèr positief debat.
In die zin dat het nòg meer mensen de oogjes zal openen.
En voor degenen die nog twijfelen, hier; ejbron.wordpress.com/2015/01/14/ontwa...

Dostranamus | 14-01-15 | 21:32

ppfffff wat een idioot

witchmaster | 14-01-15 | 21:32

ZZP-er | 14-01-15 | 21:24
Vooruit, en dan ga ik wat zinnigs doen ipv dat ik tegen beter weten in denk dat ik ook maar iets kan veranderen in dit land. Ik wil een land met vrijheid van meningsuiting en vrijheid van gedachte en geloof, dat is er nu. Mensen verbieden om iets te geloven of te denken is sowieso onuitvoerbaar en een verbod om je gedachten uit te spreken is onwenselijk. Dat is iets anders dan aanzetten tot haat of geweld. Ik wil niet dat een regering voor mij bepaalt wat ik mag geloven of denken en of ik mijn mening wel of niet naar buiten mag brengen. Dat hoort niet in een vrij land.
.
En wat ik van de politiek wil is dat ze er op toezien dat deze vrijheid voor iedereen geldt en mensen die zich niet aan de spelregels houden worden vervolgd. En daar is meer capaciteit voor nodig maar we hoeven er echt geen millimeter van onze burgerrechten en onze huidige vrijheid voor in te leveren. En dan hoeven de mensen die ik hier iedere dag tegen het lijf loop en gewoon hun dagelijkse ding doen en voor de rest niemand tot last zijn ook nergens voor te vrezen. Maak het niet lastiger dan het is.

kicktherabbit | 14-01-15 | 21:32

@B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 21:29

JUIST

witchmaster | 14-01-15 | 21:31

Goedzo van Dhr Wilders om als een Mike Tyson in de tweede kamer te swingen. Hij raakt keer op keer de gevoelige snaar.

Anoguurder | 14-01-15 | 21:30

e kunnen beter eens een hersenverfrissende wandeling met Pegida in Dresden gaan maken .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 21:29

goh, Pechtold wast Zijlstra de oren...

starbuck280 | 14-01-15 | 21:28

-weggejorist-

Nothingbutclasss | 14-01-15 | 21:28

D66/Arrogander Peggold wordt helaas groot in een gladjakkerversie PvdA 2.0

croque monsieur | 14-01-15 | 21:28

Dit is een complete non-duscussie. Wat een belachelijke kut vertoning.
Laten ze zich s.v.p. eens druk maken over de echte problemen van dit moment.
Zo kunnen we net zo goed zonder deze kamerlieden.

ZZP-er | 14-01-15 | 21:28

Zijlstra is altijd zo bezorgd over "onze kindertjes" en volgende generaties, maar verkoopt tegelijk de plek van onze kindertjes
aan gelukszoekers en infiltranten van het kalifaat.

Berthe | 14-01-15 | 21:27

volgens mij komt aluhoedje D666 af en toe hier op bezoek !!!!

witchmaster | 14-01-15 | 21:27

Charlie Zijlstra neemt de wind uit de zeilen van de PVV? Handschoenen uit, berechten volgens oorlogsrecht?

sterke koffie | 14-01-15 | 21:26

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 21:22
Daarom heb ik ook geen angst. Het is een continu spanningsboog waar zowel wij als de islam op staan.
Ik zou dit artikel hieronder graag aan iedereen aanbevelen
www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2015/1...

Stargate | 14-01-15 | 21:26

DE ISLAM IS HELEMAAL GEEN RELIGIE VAN DE VREDE - Er komen steeds meer stemmen van mensen die zich vrij gedacht hebben uit de islam. Reeds bekend zijn bijvoorbeeld Salmon Rushdie, Hamed Abdel Samad, Sabatina James, Ayaan Hirsi Ali, Afshin Ellian, Wafa Sultan, Ibn Warraq en Sabatina James. Een volgende spreker is de Palestijnse atheïst Al-Husseini. Hij zegt: “De islam is helemaal geen religie van de vrede.” “Wat ik ontdekte was dat de islam helemaal geen godsdienst is van vrede, vergeving en barmhartigheid zoals mij altijd is verteld. Vanaf het begin draait het om oorlog, bloedbaden en vrouwenonderdrukking. Ik wil met mijn boek moslims aanmoedigen zelf na te denken over hun religie zodat ze daadwerkelijk vrij kunnen worden. Wie tegen geweld en voor gelijkheid en rechtvaardigheid is, ontkomt er niet aan de islam kritisch te ondervragen.” Bron: ‘TROUW’, 14 januari 2015, het artikel ‘Palestijnse atheïst publiceert vandaag boek in Parijs’, door Kleis Jager.

Benedict Broere | 14-01-15 | 21:25

Welke vrijheid heeft u het precies over?
Persoonlijk heb ik genoeg aan de vrijheid van meningsuiting...
Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 20:54
.
Ik zou daar graag de vrijheid om te denken en te geloven aan toe willen voegen.

kicktherabbit | 14-01-15 | 21:25

OVERZICHT:
PvdA-leider Diederik Samsom was de eerste. Die zei aan het einde van de bijdrage van Wilders dat die „precies hetzelfde doet als wat terroristen doen: haat, angst en verdeeldheid zaaien.” Samsom voegde er aan toe dat Wilders dat doet met andere wapens, namelijk met het woord. Maar de strategie is dezelfde, aldus de PvdA-leider in de richting van Wilders. Die reageerde als door een bij gestoken. „U heeft een zieke geest, dat u mij vergelijkt met terroristen. Dat is abject en ziek.”

Ook de andere fractieleiders liepen te hoop tegen Wilders. Volgens VVD'er Halbe Zijlstra zegt de PVV te strijden voor de vrijheid, maar gooit ze die juist weg. Maar Wilders vindt dat „cultuurrelativisten zoals Zijlstra“ juist de vrijheden naar de knoppen laten gaan.

Sybrand Buma (CDA) verweet Wilders dat die met tien jaar hetzelfde verhaal tegen de islam nog helemaal niets heeft bereikt. Wilders antwoordde: „De tijden van de Bumas en de Ruttes zijn voorbij. U krijgt de geest niet meer in de fles en u gaat het onderspit delven. Mensen in het land willen de islamisering niet. Het is niet voor niks dat de PVV zo goed staat in de peilingen.”

Daarna kwam Emile Roemer (SP) nog aan de beurt. Die zei dat Wilders potentiële terroristen maakt van alle moslims in Nederland. Wilders antwoordde dat Roemer de andere kant op kijkt en onze vrijheid te grabbel gooit.

(copie+plak)telegraf

witchmaster | 14-01-15 | 21:25

Henk Krol zou zich als homoseksueel veel explicieter uit moeten spreken tegen de islam maar ook hij snapt het niet.

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 21:24

kicktherabbit | 14-01-15 | 21:20
Lang verhaal, en je zult best intelligent zijn, maar wat bedoel je nou eigenlijk?
Doe maar een samenvatting in de vorm van een statement. Misschien snap ik het dan ook.

ZZP-er | 14-01-15 | 21:24

De bevolking misleiden?
Ach, er zijn er meer die dat doen ;http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/01/Hypocriete-Westerse-elite-wijst-niet-islam-maar-islamofoben-als-schuldigen-aan

Dostranamus | 14-01-15 | 21:24

De islam is het probleem. De policorren en de #Lügenpresse blijven het maar ontkennen of verzwijgen.

Fijnstoffer | 14-01-15 | 21:24

Wat een tijdsverspilling . Resultaat is nihil .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 21:24

Die Thieme is te dom om te poepen, ongekend.

Handsomeboy | 14-01-15 | 21:24

Zijlstra begint. Gaat nu proberen middels * kuch* "maatregelen" Wilders virtuele zetels terug te halen.
Zo rolt dat.

daytripper | 14-01-15 | 21:23

Ooij, 2 sprekers terug.
Die man praat POEP!
Hij zegt dat je mensen moet bestraffen en niet paspoort afnemen.
Dat klopt niet en is NIET in overeenstemming met de wet!
Verdomme! Voer die wet nou eens een keer uit!

Kijk.
Art. 14 rijkswet NL-schap verwijst in lid 2a zelfs naar het strafrecht (misdrijven tegen de veiligheid van de staat). wetten.overheid.nl/BWBR0003738/geldigh... Dus hoezo? Het kan niet? Het kan-dus-wel! Nu al!

En voor wie het interesseert. Waar Opstelten 'tandje erbij' eerder over sprak inmiddels gevonden. Maar wb dat 'tandje erbij', dat valt wel tegen eigenlijk.
Lees zelf maar.
Wijziging van de rijkswet op het Nederlanderschap ter verruiming van de mogelijkheden voor het ontnemen van het Nederlanderschap bij terroristische misdrijven (34 016) Hier het hele dossier: zoek.officielebekendmakingen.nl/dossi...

gaffelbaard | 14-01-15 | 21:23

Onnozele gladde gans aan het woord. Ahh de eerste zinnen al, heel beladen woorden en zinnespraak, maar geen greintje echtheid. Acteurs kijken naar Zijlstra als ze een American Psycho moeten spelen.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 21:23

@Stargate | 14-01-15 | 21:16
Zodra "gematigde autochtonen" zich ook meer gaan roeren dan raakt het vanzelf in een stroomversnelling.

Maar ik geloof ook in een goede afloop op den duur.

Het is belangrijk om geen angst te tonen ook al ben je ziek van angst, want je weet, zodra honden angst ruiken vallen ze aan.

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 21:22

ach jee.....

starbuck280 | 14-01-15 | 21:22

Wil je een baan , begeleiding , huis enz ?
Ga even op en neer naar Syrie .
Geld ook voor autochtonen , neem ik aan ?

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 21:22

Nothingbutclasss | 14-01-15 | 20:57
Ik sta hier te roepen om vrijheid en jij komt met Moslimlanden aankakken waar juist de gedachtenpolitie de dienst uitmaakt en andersdenkenden zich niet vrij uit kunnen spreken of zichzelf kunnen zijn. Als ik zou willen emigreren zou ik me niet zo druk maken om dit land of wel? We leven in een van de meest vrije landen ter wereld en dat wil ik graag zo houden en ik wil hier dus ook graag blijven wonen. Ja, in Amsterdam in West, tussen de 'kopvodden' en de 'haatpaleizen', ik kom ze iedere dag overal tegen die 'terroristen'.
.
Vandaar dat ik me zo op kan winden om mensen voor wie deze vrijheid niks waard is en ze het zelfs op willen geven om anderen hun wil op te kunnen leggen. Ik veroordeel mensen niet vanwege hun geloof, hun gedachtengoed en nee ook niet op hun seksuele voorkeur. Ik typeer ze hoogstens als dom of achterlijk maar dat doe ik bij PVV'ers en Starbucks bezoekers ook. Ik en ook de rechter beoordeel ze uiteindelijk op hun daden. Om diezelfde reden gaat het bij de Jihadisten fout. Ze beoordelen mij niet als mens dat hier hun vrijheid van religie staat te verdedigen maar om het feit dat ik een ongelovige Westerling ben die bommen op hun volk gooit en hun profeet continu beledig. Want zo worden wij in de radicale kringen geframed. Wij zijn net zo min allemaal oorlogszuchtige drone piloten als dat Moslims terroristen zijn.
.
Dus ja in mijn land en het land dat er nu is is er ruimte voor het Christendom, de Islam en zelfs voor mensen met een seksuele voorkeur voor kleine kinderen (waar ze immers niks aan kunnen doen). Ondanks de haatzaaiende teksten die er in de Bijbel en de Koran staan. Zolang ze maar van die kinderen afblijven en onze andere wetten en regels respecteren. En daar schort het aan, dat wetten niet worden nageleefd, dat vrouwen nog steeds onderdrukt worden, dat homo's gediscrimineerd worden en Joden aangevallen kunnen worden. Dit is bij wet allemaal verboden maar zelfs dit is al moeilijk na te leven. En dan komt de blonde messias met een verbod op geloof voor 1 miljoen mensen. Ook als je prima invulling geeft aan dat geloof en het prima in deze maatschappij kan functioneren moet je van geloof en gedachten veranderen van Geert. Dat staat haaks op al mijn principes en op alle vrijheid. Een regering bepaalt in dit land niet voor mij wat ik wel en niet mag DENKEN of GELOVEN. Fuck you.
.
Geloof je werkelijk dat een verbod om niet op je knieën richting Mekka te bidden te handhaven is? Wat schattig... PVV'ers die denken dat alle Moslims dan direct ons land verlaten of veranderen in een braaf tolerant koorknaapje. Geloof je werkelijk dat er na het verbod op stichting Martijn geen pedofielen meer rondlopen of dat ze allemaal spontaan hetero zijn geworden en geen contact meer met elkaar zoeken? Wat ontzettend naïef. Domme kortzichtige conservatieve ideeën. Maar die mag je hebben in mijn land.

kicktherabbit | 14-01-15 | 21:20

Krol praat als een homo

rechtbank | 14-01-15 | 21:20

Precies Wilders, zelfs in de landen waar de vredelievende islam de macht heeft is het niet pluis,
duizenden moslims vluchten om economische of politieke redenen naar andere landen,
ook anders denkenden zoals Christenen zijn hun leven niet zeker in deze islamitische landen
dus waarom deze religie in onze cultuur laten wortelschieten ?
wanneer er aan een boom zoveel rotte appels zitten is er misschien iets mis met de boom, maar misschien ook met de voedingsbodem.

Berthe | 14-01-15 | 21:20

Heinzz | 14-01-15 | 21:16
En het brengt oorlog.

ZZP-er | 14-01-15 | 21:19

van Ojik: Meer buurthuizen. Jihadisten zitten namelijk vaak in het jongerenwerk. Zie bijvoorbeeld de Jihadisten van de Hofstadgroep, of die Joodse supermarkt schutter die zelfs met Sarkozy op de thee mocht. Toendertijd was er enorm veel subsidie voor al die buurthuizen en was de thee niet aan te slepen. Dan houdt van Ojik ze bezig met melige taal en kopjes thee drinken, in plaats van dat ze verder radicaliseren, en alleen nog maar koffie motten.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 21:19

Henkie leest voor meer dan een ton per jaar een blabla verhaaltje voor van een a4tje.
Wijst met het vingertje aan waar ie ook alweer was.

daytripper | 14-01-15 | 21:18

Laat maar, Ik snap nu waarom Henkie zo verward is.

starbuck280 | 14-01-15 | 21:18

-weggejorist-

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 21:17

Als de eerste aanslag (en die komt) een feit is , dan is hier het dak van het huis .
als dit kabinet niets doet dan heb je kans op een tweespalt in de samenleving met alle gevolgen van dien

witchmaster | 14-01-15 | 21:16

Henkie Krol zegt in verwarring te zijn. Iemand idee waarom?

daytripper | 14-01-15 | 21:16

Als ik de voorzitter van de 2e kamer was en de 2e kamer een schoolklas en DIT wat ze gebrouwd hadden van hun spreekbeurt kregen alle leerlingen een diepe onvoldoende!
Behalve Geert die krijgt een tien met een (g)riffle en een extra beveiliger.

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 21:16

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 21:13
gelukkig maar dan dat de krachten zich verenigen. PEGIDA is goed bezig maar er moeten ook mensen in nederland de straat op om het tij te kunnen keren. Vergeet Niet, er komt ooit een vrijdag want de zondag zal volop schijnen in het licht

Stargate | 14-01-15 | 21:16

Dialoog..... decennia lang maar de dialoog. En waar heeft het ons gebracht. Alleen maar verder achteruit. De islam juist verder voorwaarts.

Heinzz | 14-01-15 | 21:16

oh onze huisdief krolletje komt ook even melden dat hij in verwarring is.. :open goal

ShoveASockinit | 14-01-15 | 21:16

Henk Krol is "in verwarring". Dat weten we Henk, dat weten we.

VanBukkem | 14-01-15 | 21:15

het grote anti Wilders debat.. zo diep zijn we in Nederland gezonken.. we moeten liever zijn tegen moslims is blijkbaar nog het enige wat de gemiddelde Haagse dhimmie uit zijn/haar smoel krijgt.. bah

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 21:15

Ja hoor Brammetje, nog meer geld naar die multi culti. Als zij zich zitten te vervelen dan laten ze hun handen maar wapperen zonder subsidies.

ProAsfalt | 14-01-15 | 21:15

@witchmaster | 14-01-15 | 21:10
Haha.., ook dat nog, goedbedoeld.
Nogmaals, dat hol zal niet onderdoen voor de schuilkelder van wijlen Saddam (trouwens, het is dit hol;)).
Alleen ga ik hem (nu) nog niet voor je uitleggen. En nu hup, rap terug naar Den Haag.

Coyote | 14-01-15 | 21:14

De kleine groep van 100.000 Moslims krijgen de kans te radicaliseren.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 21:13

Er is niets aan de hand schijnbaar maar toch las ik in Metro een stuk over leraren die niet weten hoe ze dit in de klas moeten bespreken of het sowieso niet durven bespreken.

Hoe lang houdt de politiek vooral zichzelf nog voor de gek?
Zelfs "gematigde autochtonen" die mij voorheen nog voor racist zouden hebben uitgemaakt beginnen nu uit hun schuil te kruipen.

Was het rond 911 nog vijf voor twaalf, inmiddels is het diep in de nacht.
En U weet het, demense, na zaterdag volgt zondag!

Dhr. de Wit | 14-01-15 | 21:13

Thieme heeft een flesje jenever onder haar bureau staan?

Limburg-Zuid | 14-01-15 | 21:13

Groenslinkser maakt zich er sterk voor dat het wel ónze jihaters zijn....

Hufter | 14-01-15 | 21:12

Bierkopvod zoeken doet.

Piet Karbiet | 14-01-15 | 21:11

Als Van Oink met Buma in debat ga, dan haak ik af. Dat gaat nergens over.
Vanavond is het Geert tegen de rest. Al het andere is gewauwel langs de zijlijn.

VanBukkem | 14-01-15 | 21:11

@Coyote | 14-01-15 | 21:08
om dat bij elke post van u dubbel door komt !!!!!
dus zo diep is deze hol niet SUKKEL (het was immers goed bedoeld)

witchmaster | 14-01-15 | 21:10

Varkentje Oink-oink van GL mekkert als een zielig geitje

TuuT | 14-01-15 | 21:10

Ik hoor nog steeds geen #jesuisjoodsesupermarkt

croque monsieur | 14-01-15 | 21:10

Kuzu vind meer politie niet echt nodig.
in dezelfde adem teug vraagt die hypocriete hond, wel of er dan geen politiebescherming kan komen bij de moskee.

ShoveASockinit | 14-01-15 | 21:10

Proberen die wegbagetaliseerders in Den Haag nou echt een speld tussen het betoog van Eindbaas Geert te krijgen?

Handsomeboy | 14-01-15 | 21:10

Bernard Couperus | 14-01-15 | 21:03

Ik ben blij dat hier nog meer optimisten rondspoken ;-)

Peyronie | 14-01-15 | 21:09

Bernard Couperus | 14-01-15 | 21:03

Ik ben blij dat hier nog meer optimisten rondspoken ;-)

Peyronie | 14-01-15 | 21:09

De war on terror? Die Amerikanen hebben 8 jaar op Bush gestemd. Daar kun je toch alleen maar voor facepalmen? Alsof wij hier zo dom zijn? Echt. Please. Zo dom zijn we niet. Daar ben ik bang voor.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 21:08

Hey Didi, de terroristen zaaien met kogels. Doet Wilders dat ook?

subsidistan | 14-01-15 | 21:08

Lichtpuntje: Tot zo'n 5 jaar geleden konden moslimtypes als Mohamet Rabbae roeptoeteren dat Jezus ook in de Koran stond en je je dus simpel kon bekeren, want Jezus. Nederland weet inmiddels dat die bekering one way only is. Bij ex-moslims gaat de kop er af als zij christen worden. Goed dat dit valse kulargument is ontkracht. Smakelijk eten.

*blikje bier open doet*

Piet Karbiet | 14-01-15 | 21:08

@witchmaster | 14-01-15 | 21:04
Uit welk hol komt u gekropen?

Coyote | 14-01-15 | 21:08

"De voedingsbodem van extremisme verwijderen"

Vertel er dan ook even bij , wat die eventuele voedingsbodem is . Aan loze opmerkingen heb ik helemaal niets .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 21:07

och de geitewollen sokken dwaas bha bha

witchmaster | 14-01-15 | 21:05

Bezielend betoog van de Oude Zak.
Not.

Hufter | 14-01-15 | 21:05

En weer! Angstteller (5)

gaffelbaard | 14-01-15 | 21:05

@Coyote | 14-01-15 | 21:02
\ik ben niet doof hoor je hoeft echt niets steeds alles te herhalen

witchmaster | 14-01-15 | 21:04

Hop! Alweer! 'Angst' weer 2 x keer.
M'n teller staat nu op 4.

gaffelbaard | 14-01-15 | 21:04

Ook gaan we nu concreet onderzoek doen naar Nederlandse vrouwen die last hebben van Marokkanentuig op straat. Elk incident. Breed uitmeten. Elke spuugpartij. Elke kk hoer. Elke oudere die beroofd werd. En die noemen we dan geen tuig. Nee die noemen we Profeet-aanhang. We gaan de Islam de schuld geven van de kutmarrokaan, omdat Nederland en de PVV-aanhang de schuld krijgt van bier in je haar. Was dat hoofddoekje nog ergens goed voor.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 21:04

Het is net of ik de Hans Teeuwen filmpjes weer zit te kijken, maar nu is het geen satire.

Harry Turtle | 14-01-15 | 21:03

Ja, hoor!! 'Angst'. Weer 2 keer gehoord sinds m'n voorlaatste tegel.

gaffelbaard | 14-01-15 | 21:03

Peyronie | 14-01-15 | 20:57
Klopt, voeg daar het wegvallen van olie inkomsten over (!) ca. 15 jaar, en de extremistische islam zal imploderen.

Bernard Couperus | 14-01-15 | 21:03

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 21:01
Ebru is cool,

Stargate | 14-01-15 | 21:02

Binnen 5 zinnen weet Kuzu te zeggen dat hij meeleeft met de slachtoffers en de moslims als slachtoffer van deze aanslag neer te zetten. Best knap.

EigenVolkEerst | 14-01-15 | 21:02

Wat heeft ie gedaan om de voedingsbodem van radicalisering aan te pakken? Niks, omdat ie de Islam niet aanpakt( tot voor kort, een lichte kentering is waarneembaar) beste Kuzoe!

Coyote | 14-01-15 | 21:02

Wat heeft ie gedaan om de voedingsbodem van radicalisering aan te pakken? Niks, omdat ie de Islam niet aanpakt( tot voor kort, een lichte kentering is waarneembaar) beste Kuzoe!

Coyote | 14-01-15 | 21:02

Ik vind Turken echt tof maar deze is niet goed, andere Turk aub!
#ebru

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 21:01

"De voedingsbodem van extremisme verwijderen" aldus die Turk.. Dus, Islam bestrijden!?

TuuT | 14-01-15 | 21:01

De Breivik-kaart is getrokken door die gekke Turk...., man, man, man....

brutus68 | 14-01-15 | 21:01

Islamextremisten. Moslimradicalen. En Islam misbruiken? Vraag eens aan een Moslim in Nederland om een Jihad-ganger te excommuniceren wegens ongeloof en misbruik van religie.
.
Ok. Nu dat bier moslima gezeik van Joop.nl? De tyfus. Ik ga de politiek in. Iemand nog een zetel over die ik kan pikken? Bontes & Klaveren?
.
We lossen het probleem van aanslagen niet op door de politie te bewapenen. Wel kunnen ze dan terugschieten.
.
Jeugdwerkeloosheid en uitzichtloosheid is de voedingsbodem voor Moslimradicalen? Die gast snapt z'n eigen probleem niet. Dit is iemand die dieren de keel door laat snijden in de richting van Mekka. Totaalgestoord. Hij heeft het manifest van Breivik op z'n stoel liggen om ons hier voor racist te beschuldigen.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 21:01

Die Ozturk of Kuzu walg ik echt van. elke keer amar weer over hoe Moslims benadeeld worden. Hij vraagt zich niet eens af hoe autochtone nederlanders zich voelen. Wanneer er nieuwe verkiezingen zijn mogen ze wat mij betreft oprotten uit de kamer

Stargate | 14-01-15 | 21:01

hij haalt die paar moslims aan ,maar de dagelijkse terreur van o.a. islamitische jeugd die wekelijks oude westerse vrouwtjes beroven en homo's in elkaar trappen
joden die dagelijks worden bedreigd ach die,schrijf je weg tegen die paar moslima's die bier hebben gekopt.. toch toch?

ShoveASockinit | 14-01-15 | 21:01

dutch-jack | 14-01-15 | 20:59

Nou , ze hebben nog al wat andere interessante programmapunten .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 21:00

de afvallige Turk is begonnen aan een opsomming van de vreselijke 40 incidenten die de 1 miljoen moslims hier is overkomen. *denkt... hoe krijg ik 50% van die stemmen binnen*

daytripper | 14-01-15 | 21:00

Deze spreker hadden ze wel mogen overslaan. Vertegenwoordigt alleen zichzelf, jammer en zonde van de spreektijd

sterke koffie | 14-01-15 | 21:00

Kuzu: 'toenemende haat'.
En komt dan met 4 voorbeelden. Op een bevolking van bijna 17 miljoen mensen.
En als het waar is.., wat nog betwijfeld kan worden, laat die moslima's dan blij zijn dat het maar woorden waren, een vingertje of bier.
Ik herinner me nog een scheidsrechter die zijn gekopschopt-worden-ervaring niet meer kan navertellen. En dan heeft Kuzu het over toegenomen haat? Tja.. HOE zou dat nou zijn gekomen? 'K heb geen idee hoor..:?

gaffelbaard | 14-01-15 | 21:00

Ow ja.. de sociale achterstanden als excuus...

Coyote | 14-01-15 | 21:00
-weggejorist-
frank4444 | 14-01-15 | 21:00

pppffff niet bewezen , proberen alles goed te lullen , rot op naar je vriendje erdogan (of zo iets)

witchmaster | 14-01-15 | 20:59

zoals vaker is Links weer eens de weg kwijt en verward oorzaak en gevolg. Waarschijnlijk omdat dat zo makkelijk is.

De PVV zou geen bestaansrecht hebben als alle problemen met immigratie en integratie opgelost zouden zijn.

Dus wanneer doen we daar eens wat aan.

Ondertussen blijven we dus Wilders steunen qua klootjes volk.

dutch-jack | 14-01-15 | 20:59

Lijkt er meer en meer op dat de kamer graag gebruik gaat maken van de vrijheid om het recht op meningsuiting van bezorgde burgers flink te beperken.

TuuT | 14-01-15 | 20:59

Waarom krijgt deze inteeltkop spreektijd?

oranjerood | 14-01-15 | 20:58

Pechtold : Ze misbruiken de islam .
Islam : Ze hebben gewoon de Sharia toegepast .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 20:58

@VanBukkem | 14-01-15 | 20:51
De man krijgt al een harde plasser als hij in de spiegel kijkt of als je het woord 'Europa' zachtjes in zijn oor fluistert.

De Reaguurder | 14-01-15 | 20:58

Opa Opstelten doet of ie aan het schrijven is : "tandje erbij"... gaap.. gaap ..
wat een circus!!

daytripper | 14-01-15 | 20:57

Nou..., wat zal ie te berde brengen... Kuzoeeeeee

Coyote | 14-01-15 | 20:57

Duidelijk ze zijn bang om het beestje bij zijn naam te noemen , hij spreekt over individu en weigert stelling te nemen LAFBEK

witchmaster | 14-01-15 | 20:57

"Terroristen hebben de relatie met de islam gelegd."
Wat een ongelooflijke mafkees.

EigenVolkEerst | 14-01-15 | 20:57

-weggejorist-

Nothingbutclasss | 14-01-15 | 20:57

Die Samsom moet zich kapotschamen.

brutus68 | 14-01-15 | 20:57

Overigens is wat in Nederland wel of niet gebeurt natuurlijk nauwelijks van invloed op allerlei internationale ontwikkelingen.
Grote landen als Frankrijk, Duitsland en Engeland zullen het verschil moeten maken. En dat zal waarschijnlijk ook gebeuren. Partijen als de PVV - eventueel allerlei lightversies - zullen waarschijnlijk overal in Europa deel gaan nemen aan de macht.
En IS zal met keiharde militaire middelen worden bestreden, of liever totaal worden wegvernietigd.
Daarmee zal over 10 jaar het maatschappelijk klimaat voor meer fundamentalistische moslims overal ter wereld sterk zijn verslechterd.
En ik sluit niet uit dat de hardcore Islam uiteindelijk weer uit de mode raakt onder de onderklasse in Europese landen en in het Midden Oosten en Afrika. Uiteindelijk heeft de tirannieke versie ervan niemand iets te bieden. In zekere zin is het niet meer dan een wat langdurige politieke modegril, net zoals eerder het marxisme-leninisme zo'n functie vervulde.

Peyronie | 14-01-15 | 20:57

Mijn allochtone buurman is Koptisch, lul.

tipo | 14-01-15 | 20:56

Dus we krijgen weer grenscontrole ?

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 20:56

Ik schaam mij diep voor "ons" kabinet!

Glas Koning | 14-01-15 | 20:56

@brutus68 | 14-01-15 | 20:51

Logisch. De rest van de Kamer bezigt in grote lijnen dezelfde taal als pak hem beet 10 jaar geleden.

Desmoulins | 14-01-15 | 20:55

oh wat een engbek is die Pechtold
wat een droeftoeter moet je zijn om op die partij te stemmen. eerst alles schrappen en goedkeuren en nu doen alsof ze neus bloed ,gadverdamme wat een paling in een ton snot is die kerel .

ShoveASockinit | 14-01-15 | 20:54

@frank4444 | 14-01-15 | 20:50
Inderdaad.
Islam = Vrede, ongelijkheid & moslimbroederschap.

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 20:54

tweetybird | 14-01-15 | 20:46
ik lig hier helemaal dubbel van, dit is echt hilarisch. Ze zijn zelf hun ergste vijand. Dit is echt geweldig. Ik zal binnenkort nog maar wat shoarma bestellen als die niet afgefikt is

Stargate | 14-01-15 | 20:54

@kicktherabbit | 14-01-15 | 20:40

Welke vrijheid heeft u het precies over?
Persoonlijk heb ik genoeg aan de vrijheid van meningsuiting en hoeft die van mij niet persé uitgebreid worden met haatzaaierij, doodsbedreigen, en uitsluiten om de Koran en Islam in ons land in te passen. Voor u wel?
.
Want dat is defacto de situatie in Nederland. Wat Islam en Koran doen in Nederland is in feite al illegaal. Wat mij betreft hoeft de Islam "an sich" niet verboden te worden maar beginnen we het strafrechtelijke proces zodra die teksten worden aangehaald, gebruikt, of gepredikt. Jihadi's gaan er natuurlijk linea recta uit.
.
30 jaar pappen en nathouden terwijl ik als niet-moslim vijfmaal daags bedreigd, ontmenselijkt, en tot doelwit verklaard wordt en immer meer dreiging dat ik nog eens slachtoffer wordt. Ben er wel klaar mee....

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 20:54

@kicktherabbit | 14-01-15 | 20:43
Naar wat mij bekend is, is die brand niet veroorzaakt door "moslimhaters" maar door onachtzaamheid bij werkzaamheden in de keuken (of kelder) van de moskeegangers zelf. Een ongeluk zit in een klein hoekje maar er zijn (zoals ik al aangaf) in het Westen apparaten waarmee je de schade evt. kunt beperken.
Met geweld had het dus niets te maken. Het lijkt mij niet dat de overheid verantwoordelijkheid draagt om een brandwacht in de moskee te plaatsen. Nog los van het feit dat moskeeën zoiets zouden tolereren.

Wolveshead | 14-01-15 | 20:53

En gggelukt, geen wijzende vinger naar Wilders, hij gaat vooruit. Overigens plaatste hij een rake opmerking over Opstelten met zijn 'tandje erbij'

sterke koffie | 14-01-15 | 20:53

Zand in de motor Pech{die z'n ouwe moeder nog verpatst} aan het woord de lul weet van elke oplossing een probleem te maken.
Buma die zichzelf buiten spel zet hoeft geert helemaal niks voor te doen
Daarna die dikke van de SP die huilie doet over het feit dat de zorgverleners van de teruggekeerde jihadgangers onvoldoende informatie hebben.
Snel verkiezingen AUB kunnen we orde op zaken stellen!

Toontje-lager | 14-01-15 | 20:52

Greet zingt hetzelfde liedje als altijd.

brutus68 | 14-01-15 | 20:51

Pechtold = illuminatie!
#bilderberg

Natuurlijk is illuminatie voor aluhoedjes maar Pechtold is echt een complot met een stropdas om.
Met z'n Wilders boek.
Obsessed much???

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 20:51

Zie ik dat nou goed? Krijgt Alexander Pechtold nou een erectie van zichzelf?

VanBukkem | 14-01-15 | 20:51

@tweetybird | 14-01-15 | 20:41
Even Mijn zinnen die de boel verdraaien, Copy&Paste,
Zodat ik weet wat jij nou bedoelt!

h65485665 | 14-01-15 | 20:51

Gelukkig staat er een fontein op het binnenhof,zodat vak K na een eventuele aanslag het bloed,gelijk Pontius Pilatus van de handen kan wassen onder de woorden... Het is niet onze schuld,het was Wilders!.. toch?... ja toch??

deraderendraaien | 14-01-15 | 20:51

Wanneer komen die 500 Koerden?

Piet Karbiet | 14-01-15 | 20:51

-weggejorist-

Nothingbutclasss | 14-01-15 | 20:50

Die Pechtold blijft wel een gladde rat....

Mastermattie | 14-01-15 | 20:50

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 20:44
Met zonder mayonaise?

Bernard Couperus | 14-01-15 | 20:50

Piet Karbiet | 14-01-15 | 20:47

Je mag er zelfs een wijntje bij drinken !

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 20:50
-weggejorist-
frank4444 | 14-01-15 | 20:50

Die Kuzu is wel grappig. Hij komt alleen tevoorschijn wanneer hij de islamitische gemeenschap wil verdedigen, of wanneer hij moslims in de slachtofferrol kan plaatsen. Er zijn Joden en mensen van het vrije woord afgeslacht, waarvan hij de aanslagen gelijk wilt stellen door een paar zielige incidentjes tegen moslims, niet dat ik overigens die incidenten tegen moslims goedkeur, maar men is het perspectief totaal kwijt.
Overigens is deze nieuwe partij een goede zaak. Laat de islamitische stem maar horen in de 2e Kamer. Des temeer andere linkse partijen stemmen zullen gaan verliezen. Laat moslims maar eens kappen met hun hypocrisie tegenover linkse politieke partijen waaruit onderzoek blijkt dat men de socialistische gedachtegang helemaal niet onderschrijft maar men alleen op de linkse partijen stemt vanwege de financiele voordeeltjes. De Pvda is zo goed geintegreerd in de Turkse maatschappij dat men clientisme,corruptie,vriendjespolitiek en hypocrisie vanwege financiele voordeeltjes toelaat.

Julia | 14-01-15 | 20:49

Het is geen islamprobleem, maar een postcode-probleem, aldus Pechtold. Je verzint het niet.

tipo | 14-01-15 | 20:49

RoBD=Skullfucker | 14-01-15 | 20:36
He Robbie, ouwe spv'er, kijk nog eens naar het gebruik en de betekenis van het woordje 'tendens'. Inhoudelijk heb je overigens wel een punt hoor, maar dat Nederlands blijft lastig voor je.

Windekind | 14-01-15 | 20:49

Samson steekt hier zichzelf al een dolk in zijn rug, daar heeft hij geen Asscher voor nodig. Wat een farce.

Harry Turtle | 14-01-15 | 20:49

Ik zou zeggen Geert.., kom er maar in..

Coyote | 14-01-15 | 20:49

Mooi, weten we dat ook weer. Volgens Pechtold is de Islam niet de gids om terrorisme te plegen.
Pechtold hoeven toch niet serieus te nemen daar Pechtold Koninkrijk der Nederlanden volledig wil overhevelen naar de EUSSR.
De EUSSR durft Pechtold ook nog democratisch te noemen ook terwijl wijk daar geen ene reet te vertellen hebben.
Democratisch voor Duitsland en Frankrijk maar niet voor Koninkrijk der Nederlanden.

ProAsfalt | 14-01-15 | 20:49

Kozul gaat er totaal aan voorbij dat zijn achterban hier de agressor is. Nu over naar volksverlakker Peggie...

basweetutwel | 14-01-15 | 20:48

kicktherabbit | 14-01-15 | 20:36

Wat schattig. U denkt nog steeds dat de islam een doodnormale religie is. Het is een vrijbrief voor terreur en haat. Niets anders.

Desmoulins | 14-01-15 | 20:48

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 20:38

Ik wel. Zwarte Piet.

de nakketikker | 14-01-15 | 20:48

@wakkere_nederlander | 14-01-15 | 20:44
.
Plusjes en kusje.

Piet Karbiet | 14-01-15 | 20:48

Peggolt: 'we kunnen niets anders doen dan het hoofd...'

Ik dacht iets anders.

Sukkel Alexander!

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 20:48

Peggie aan het woord. Even kijken of het zonder een verwijzing naar Wilders lukt... Spannondddd

sterke koffie | 14-01-15 | 20:48

't Kereltje slaat al gelijk falikant naast de spijker..

Coyote | 14-01-15 | 20:47

Misschien had Wilders direct na de opmerking van Samsom moeten weglopen. Nu is het 2 minuutjes in een debat en daarna glas, plas.

Het wordt tijd dat het columnistengeweld zich eens richt op het doorlopend verwisselen van slachtoffers en daders in het kader van de "nuance". "Moslims de nieuwe joden", e.d.

Arjan | 14-01-15 | 20:47

Pff. Bang en angst.
Is er iemand al gaan turven hoe vaak dat woord wordt gebruikt? Alsof het ook nog maar enig gewicht in de schaal legt.. (NOT!)

gaffelbaard | 14-01-15 | 20:47

Daar komt Demoslims666 met de alleen de terroristen zijn verantwoordelijk voor hun daden. Yep. Maar wat was hun inspiratie?

ca12nag3 | 14-01-15 | 20:47

Zo, zit klaar voor Kereltje.
Net couscous met varkensschnitzel op.
Echt.

Piet Karbiet | 14-01-15 | 20:47

De turkenpartij brengt slachtofferschap(hun exclusieve only issue) naar een hoger niveau...
Hufter | 14-01-15 | 20:41

Exact! Intussen gaat het gereformeerde gekakel van Arie maar door. Ongelooflijk."tolerantie doet pijn"... "dienstbaar zijn" .."in harmonie kunnen omgaan met verschillen"..
Nog een paar jaar en Arie wordt boomknuffelaar.

daytripper | 14-01-15 | 20:46

och nee de landverrader in eigen persoon nu , zo en nu weg poetsen

witchmaster | 14-01-15 | 20:46

Stargate | 14-01-15 | 20:34

Ja het mooiste voorbeeld was van een onderlinge ruzie om een shaorma restaurant dat vlakbij ern moskee stond. Zeg maar moslims tegen andere moslims die de shoarma tent wilde affikken.Helaas alleen niet zo goed konden gooien en inplaats van de shoarmazaak de moskee in de fik zette. Hahaha.Het werd afgedaan eerst als aanslag op een moskee die eigenlijk was aanslag op een shoarmazaak door de concurentie.

tweetybird | 14-01-15 | 20:46

Dat islampartijtje (niet de PvdA) manifesteert zich preciés zo zoals ik verwacht van zo'n partij.

Hufter | 14-01-15 | 20:45

Capt. Iglo | 14-01-15 | 20:33
Eens.

de honden blaffen... | 14-01-15 | 20:45

Christen-Unie: een heftig betoog wat betreft de dreiging van de islam richting de Joodse bevolking in Nederland. De bedreiging van de Joodse cultuur is de lakmoesproef voor de democratie!

Bernard Couperus | 14-01-15 | 20:45

Het is weer duidelijk.
De politieke elite weigert de ware problematiek te benoemen, laat staan aan te pakken.
Men heeft het te druk met het monddood maken van de booschapper(s). Ons lot ligt in handen van de PVV want het is geen kwestie of er een aanslag zal plaatsvinden maar wanneer.

Desmoulins | 14-01-15 | 20:45

@Hufter | 14-01-15 | 20:41
Nog even en hij begint over de gruweldaden die
de Armeniërs hebben begaan tegen de Turken.

VanBukkem | 14-01-15 | 20:45

Nothingbutclasss | 14-01-15 | 20:43
En hoe ga je dat controleren? En welke straf staat erop als je toch stiekem in je keldertje op de knieën gaat richting Mekka? Kom toch niet met die compleet onuitvoerbare ideetjes, daar schiet niemand wat mee op. De gedachtenpolitie is er niet en zal er ook nooit komen.

kicktherabbit | 14-01-15 | 20:45

Ongelooflijk ze moeten tijdens de sabbat zelfs kogel vrije vesten dragen hier in Nederland , ik hoor niks van die kale galbak en zijn h*l maats , wie Geert nu nog niet begrijp dan moet je toch eens meer het nieuws beter gaan volgen

witchmaster | 14-01-15 | 20:44

tipo | 14-01-15 | 20:43

Inderdaad, een varkenskop op de stoep van je moskee is wel wat anders dan jihadis met kalashnikovs in je supermarkt...

ca12nag3 | 14-01-15 | 20:44

@tweetybird
Tav h654etc: verstandige keuze. Raar mens.

RoBD=Skullfucker | 14-01-15 | 20:44

Wow nu al bijna 400 reacties! De oude GeenStijl is terug!
Compleet met zonder kuddo systeem.

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 20:44

@ basweetutwel | 14-01-15 | 20:40

U dacht: Ik reageer gewoon op iemand omdat het kan en niet omdat het ook daadwerkelijk slaat op wat diegene zei?

Capt. Iglo | 14-01-15 | 20:44

Er is geen substantiele dreiging tegen moskeen. Nu je bek houden, mafkop. En is die er wel, dan gaan we die ook beschermen. We vreten, schouder aan schouder, die varkenskoppen gewoon van de stoep, af. Wij wel.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 20:44

Aj aj aj, iedere keer als ik het hoor, 475 Moskeen in Nederland..

Coyote | 14-01-15 | 20:44

Ik heb wilders in het verleden wel eens domme dingen horen zeggen. Vandaag was hij echter wederom de enige die -geheel op eigen wijze- durft bloot te leggen hoe onverenigbaar islam en democratie feitelijk zijn.

vaas klaak | 14-01-15 | 20:44

Wolveshead | 14-01-15 | 20:40
Dat ding had in beginsel nooit in de fik mogen vliegen, daar zit het hem. Niet omdat de Moskee een te kort rokje heeft aangetrokken en geen kuisheidsgordel droeg. Nu niet als een Mohammedaan opeens andere aanslagen goed gaan praten of bagatelliseren, dan doe je exact hetzelfde als het volk waar je zo'n hekel aan hebt. Geweld is fout.

kicktherabbit | 14-01-15 | 20:43

-weggejorist-

Nothingbutclasss | 14-01-15 | 20:43

Oh die turk is irritant.

tipo | 14-01-15 | 20:43


Wanneer ik denk aan de vorm die deze nieuwe tirannie zal aannemen, zie ik voor mij een massa van in alle opzichten gelijke mensen die rusteloos onbeduidende en banale genoegens najagen; die op zichzelf zijn teruggeplooid, die zich louter op hun gezin en een handvol kennissen richten en die zich van het bestaan van andere mensen nauwelijks bewust zijn, die nog slechts op zichzelf en voor zichzelf leven. Boven deze geïndividualiseerde massa troont een bevoogdend machtsapparaat dat over het wel en wee waakt, dat alles voorziet en alles regelt, maar dat de mensen in een staat van onmondigheid houdt. Het garandeert de burgers een veilig en welverzorgd bestaan, maar staat er op zelf uit te maken wat goed is voor hen. Zo zullen de mensen steeds minder gebruik maken van hun eigen oordeelskracht; de individuele wilskracht zal zich op een steeds beperkter terrein laten terugdringen.
De overheid zal de samenleving in een net spannen van ingewikkelde, gedetailleerde en éénvormige verordeningen waardoor zelfs de meest originele en wilskrachtige geesten zullen worden gelijkgeschakeld. Men zal mensen tot niets dwingen, maar men zal zoveel belemmeringen aan de persoonlijke activiteiten opleggen, dat uiteindelijk elk initiatief uitdooft. Zonder op enigerlei wijze tiranniek te moeten optreden, worden mensen monddood en willoos gemaakt. De natie zal een kudde angstige en vlijtige schapen worden, met de overheid als zorgzame herder. Deze vorm van gereglementeerde en gemoedelijke slavernij komt tot stand in de schaduw van de volkssoevereiniteit

Alexis de Tocqueville

Wachtloper | 14-01-15 | 20:42

Het verschil tussen de radicale islam en de gematigde islam is dat de radicale islam van mening is dat zij dood en verderf mag zaaien als ze zich gekwetst voelt en de gematigde islam is van mening dat zij het geen enkel probleem vindt als de radicale islam dat uitvoert.

Rest In Privacy | 14-01-15 | 20:42

De turkenpartij brengt slachtofferschap(hun exclusieve only issue) naar een hoger niveau...

Hufter | 14-01-15 | 20:41

h65485665 | 14-01-15 | 20:32

Oeps ik dacht al wanneer komt de verdraaier van reaguursels langs. Niet alleen die van mij maar ook van andere. Ik ga dus ook geen discusie met u aan.U bent een rare man of vrouw.Geen discusie waardig helaas.Geen Enkele normale inbreng. Maar ja er zijn er dan al meerdere die met u geen discusie meer aangaan om die reden. Toekelodokie maar weer.

tweetybird | 14-01-15 | 20:41

-weggejorist-

Nothingbutclasss | 14-01-15 | 20:41

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 20:35
Ik ook, maar ik weiger daar in tegenstelling tot de velen hier ook maar een millimeter van mijn eigen vrijheid voor op te geven. Het is ook helemaal niet nodig.

kicktherabbit | 14-01-15 | 20:40

Oh mijn god, komt die excuusturk nu echt aan met het voorbeeld van de moskeebrand in Zweden? Daar had men zich uitstekend tegen kunnen wapenen, zoiets noemt men een brandmeldinstallatie of evt. een rookmelder. Dan had de brand wellicht tot de keuken beperkt gebleven.

Wolveshead | 14-01-15 | 20:40

@Capt. Iglo | 14-01-15 | 19:48,

Ok... u weet nog steeds niets over islam?

basweetutwel | 14-01-15 | 20:40

Euh , gaan de blanken nog beschermd worden ?
Stomme vraag ; Laat maar .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 20:40

Arie in de 21ste eeuw :"laten we het debat vervolgen".. "ik ga ervoor" ... en nu op naar mn bankrekening .

daytripper | 14-01-15 | 20:39

Pas noix mais noisettes. En Samsom de jood zou toch beter moeten weten. Wilders staat er ook voor hem nota bene.

Willibald von Klúúúk | 14-01-15 | 20:39

Wilders was pedant, irritant en triomfantelijk, maar hij had natuurlijk wel gelijk.
Soms voel ik medelijden met al die Tweede Kamerleden die het diep in hun hart vast wel met hem eens zijn, maar die nog steeds tegen beter weten in hopen dat met nog wat extra vriendelijkheid enerzijds en wat meer veiligheidsdienst anderzijds ontsporende moslimkids wel weer in het kamp van onze liberale rechtsstaat te krijgen zijn.

Peyronie | 14-01-15 | 20:39

Bij dit onderwerp zouden alle kamerleden het toch zeer snel met elkaar eens moet zijn wat te doen !
Wederom blijkt dat niet het landsbelang voorop staat maar partijbelang! VvD en PvdA moeten nu toch eens ophouden en de koe bij de hoorns vatten. Iets zegt me dat we weinig tijd te verliezen hebben.

Tee Of Cup | 14-01-15 | 20:38

@de nakketikker | 14-01-15 | 20:30

Ik denk dat een persoon die honderden jaren onderdrukt is nog geboren moet worden...

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 20:38

Bernard Couperus | 14-01-15 | 20:35
Over 10 jaar valt er weinig nog te beschermen aangezien dan alle Joden uit Europa zijn vertrokken.

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:37

ristretto | 14-01-15 | 20:35
Hehe..;]

Coyote | 14-01-15 | 20:37

Arie in het Slobb.. is aan de zondagmiddag preek begonnen.
zorgwekkend .. bla bla .. vervolging .. bla bla .. pal voor vrijheden .. gaap .. waard om beschermd te worden .. bzzzzzz..

daytripper | 14-01-15 | 20:37

@moslimnl
8 taalfouten in 8 regels, dat is best knap.
Overigens mis je de tendens (sorry, dat is wat we overwegend (sorry, het meest)) vinden (sorry, haakje 1 staat voor de uitleg van "tendens", de tweede voor de uitleg van "overwegend", dan krijg je 2 haakjes achter elkaar en dat is niet mooi maar mag wel): onze "profeet" heeft het erg goed gedaan!
PS. Trots op je broeders in Frankrijk? Zelf een tikkie bang om echt voor je geloof te strijden en naar Syrië te gaan? Ach, heeft Allah vast wel begrip voor, vergevingsgezind als Hij is.

RoBD=Skullfucker | 14-01-15 | 20:36

Wilders is de verpersoonlijking van de ´nobele wilde´. True.

chicago river | 14-01-15 | 20:36

VanBukkem | 14-01-15 | 20:19
Ik heb er ook weleens op gestemd omdat mijn vrijheid en mijn rechten me véél meer waard zijn dan andermans religie de nek omdraaien.

kicktherabbit | 14-01-15 | 20:36

Is een dierenpoes eigenlijk halal?
De Reaguurder | 14-01-15 | 20:25

Hmmm ik denk dat je een hoop kan zeggen tegen deze mevrouw om een date te beginnen. Dit vragen is einde date. Ze is er namelijk niet echt weg van zeg maar. Sterker nog zij vindt halal Zware dierenmishandeling. Iets waar zij wel een punt heeft.

tweetybird | 14-01-15 | 20:36

Lol antwoord van van Staay. Bij mijn weten is het doelwit van de moslimradicalen niet de moskee.

ristretto | 14-01-15 | 20:35

Bescherm de Joodse mensen!!
Het is schandalig dat we dit nog moeten meemaken in West-Europa.

Bernard Couperus | 14-01-15 | 20:35

Nee meneer de desident wij zijn niet in Frankrijk of Zweden,dus hoeven moskeeën hier niet beschermt te worden.
Goed antwoord van vs Staai btw.

deraderendraaien | 14-01-15 | 20:35

Dreiging van Moslimhaters richting moskeeen? Ik ben er klaar mee. Deze gast mag in de kamer staan, met z'n Breivik manifest. Moslims kunnen zich niet alleen niet met Nederlanders identificeren, maar ook niet met geweld tegen Nederlanders en Synagoges. Dat moeten ze eerst vertalen naar dode Gaza baby munteenheid of een Joop.nl onderzoek.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 20:35

@kicktherabbit | 14-01-15 | 20:08

Maar wat verbeeld u zich in hemelsnaam? Dat wij plebs geinteresseerd zijn in uw analyse van het Haagse gedraai en gekonkel?
.
Wij willen slechts een politiek en bestuur die ons beschermen tegen de haat en de moordzucht die Islam uitdraagt. Wij willen slechts dat wij kunnen leven in dit land zoals we willen leven ipv schatplichtig te zijn aan Islam. Alles zo overziende heb je dan weinig keus qua stemmen.
.
Ik overweeg trouwens voor het eerst om niet te stemmen. Mijn opa zou zich in z'n graf omdraaien, maar goed, als hij zou zien wat de gevestigde politiek in Nederland heeft aangericht zou hij dat sowieso wel doen. Ik wacht wel tot de revolutie. De door de gevestigde politiek gecreeërde corruptocratie is helaas niet in staat tot verandering.

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 20:35

Geen dreiging van radicale moslims dat zij moskeeën zullen opblazen volgens van der staaij. Briliant!

ca12nag3 | 14-01-15 | 20:35

Van der Staay : elk geweld is uit den boze. En nu boodschappen doen.Nuchter en waakzaam!

daytripper | 14-01-15 | 20:34

Het is gewoon slapstick dit, er is niks aan de hand, we hakken gewoon allemaal lekker in op Wilders. Business as usual. Wat een stelletje Charlie Chaplins.

Outsider-Inside | 14-01-15 | 20:34

die kuzu of uzturk is echt raar. Hij haalt het voorbeeld van de moskeeen in zweden er bij. Deze moskeeen zijn door een ongeluk in de steigers gezet, omdat iemand iets raars deed in de kelder en die andere twee waarschijnlijk door andere moslims aangestoken. Wat een ongelooflijke sukkel zeg.

Stargate | 14-01-15 | 20:34

ja hoor daar is het woordje van de turk ,geld dat ook voor moskeeën ? dat ze extra geld kunnen krijgen voor bescherming? gadverdamme toch

ShoveASockinit | 14-01-15 | 20:34

De islam wordt angstvallig doodgezwegen.
Knap.
Heel kbap.
Een debat over islamitisch terrorisme zonder 1 keer de islam te noemen. Of de koran.

KoninginWildemina* | 14-01-15 | 20:34

Toch grappig, het meest domme Turkse paard van Troje lult nu live uit zijn nek.

Rollins | 14-01-15 | 20:33

@MoslimNL | 14-01-15 | 20:23
Heb oplossingen gehoord. Best wel veel zelfs. Misschien zijn het geen oplossingen die u kan waarderen, maar da's wat anders.

Driewerf Hoezee | 14-01-15 | 20:33

Ik ben er mee gestopt, zum kotzen

vmk | 14-01-15 | 20:33

@ de honden blaffen... | 14-01-15 | 20:28

Ik doelde meer op de punten dat meer repressie, verdere inperking van privacy, meer bevoegdheden voor politie en justitie, zwaardere bewapening enz. enz. niets helpt en/of oplost. Daar heeft ze gewoon gelijk in en ze kwam ook met een treffend voorbeeld dat de diensten in Frankrijk die jongens kende, meer bevoegdheden hebben als de onze en ze nog niet konden tegenhouden. Voor het gedeelte van haar van haar dat daar op sloeg krijgt ze van mij +1

Capt. Iglo | 14-01-15 | 20:33

He kijk, de spreekwoordelijke Aap..

Coyote | 14-01-15 | 20:32

Dé cl | 14-01-15 | 20:27

Is kiesvee voor tanende pvda en groenlinks partijen. De rest van nederland kunnen ze afschijven met hun weg met ons.

tweetybird | 14-01-15 | 20:32

MoslimNL | 14-01-15 | 20:23

Ik vind het juist lachen om te lezen hoe types als jij daarop met niks anders dan een beetje trollen kunnen reageren.

Meer, meer, meer! :D

gaffelbaard | 14-01-15 | 20:32

@tweetybird | 14-01-15 | 19:12
# Maar wilders dwingt dat dan weer niet met geweld ,dood en verderf af.
/
JA, Maar wilders probeert het Wel te verbieden!
Klopt zich hypocriet op de borst: Juist ik, wilders, sta achter de cartoonist, die in alle vrijheid zijn werk moet kunnen doen. Behalve als je een prent van/over mij maakt, want dan wordt ik giftig, Want vrijheid van mening geldt alleen voor mij.
Tuurlijk dwingt wilders het verbieden van prentjes over hem, niet met geweld, dood en verderf.
Wilders heeft niet het alleenrecht hoor, Alle kamerleden zullen niet met geweld ,dood en verderf antwoorden, om iets af te dwingen.

h65485665 | 14-01-15 | 20:32

Van der Staay ( SGP) praat alsof ie gezellie met z'n allen een vakantiekamp wil organiseren en er een boodschappenlijstje moet komen.

daytripper | 14-01-15 | 20:31

frank4444 | 14-01-15 | 20:13
Geert is een politicus. Politici zijn niet te vertrouwen. Waarom geef jij je vrijheid zo graag zonder enig wantrouwen aan een politicus ipv dat je zelf over je eigen mening of geloof gaat? Heb je opeens zoveel vertrouwen in een politieke partij? Want stel Geert krijgt met zijn vrijheidspartij morgen de absolute macht en verbiedt slechts de Islam, dat boekje van ze, broodjes kebab, Schotse hooglanders (not kidding), alle drugs en het maken van PVV-spotprenten. Voor zover dat te controleren is, gaat hij bij iedereen naar binnen kijken of ze niet stiekem op de knietjes gaan richting Mekka? Daar krijgt de politie dan natuurlijk wel het recht om op de knieschijven van demonstranten te schieten voor terug, stel je voor dat de bevolking het opeens toch niet meer ziet zitten. Maar goed. 4 jaar later komt Buma en gebruikt die zelfde wetten om het verbod op godslastering en majesteitsschennis weer een nieuw leven in te blazen. En we zijn weer terug bij af en je kunt er geen zak aan doen omdat je ingeleverde vrijheid en burgerrechten zelden nog terug krijgt. Kom op, de politie heeft wel belangrijkere zaken te doen dan de gedachten van 17 miljoen Nederlanders te controleren. Focus je liever op die geradicaliseerde Moslims. Waarom staan we niet meer voor onze vrijheid, onze burgerrechten en onze privacy? Europa heeft een zeer rijke geschiedenis wat betreft terreur, maar we zijn nog nooit door de knieën gegaan en zijn alleen maar vrijer en vrijer geworden. Zijn de Jihadisten serieus de eerste die onze vrije samenleving op de knieën krijgt en ons doen besluiten om vrijheid terug te geven aan de regering? Zal toch niet?

kicktherabbit | 14-01-15 | 20:31

Van der Staaij: Hoe kunnen de scholen en moskeeën zich weren tegen radicaliserende jongeren... ehm, ze zijn zelf degene welke radicaliseren. Daar mag geen cent meer aan besteed worden.

Mastermattie | 14-01-15 | 20:31

je moet eens wat gaan lezen over het destijds op blanke amerikanen gepleegd geweld door die man z'n aanhang.(tip: google eens op black panther of black power)
gaffelbaard | 14-01-15 | 19:32

Vind je het gek wanneer je honderden jaren wordt onderdrukt, geweld aangedaan word en als minderwaardig mens wordt beschouwd. dan houdt liev praten een keer op. Dus niet zo zielig doen over mensen waar jezelf, behalve dat ze blank waren, totaal geen binding mee had. Hypocriet gelul altijd.

de nakketikker | 14-01-15 | 20:30

joden bijzondere bescherming ,de rest kan de graftak#$e krijgen en sterven. gehersenspoelde idioot..

ShoveASockinit | 14-01-15 | 20:30

Ik mis die goddelijke kale eigenlijk wel in dit debat..

vmk | 14-01-15 | 20:30

@Bernard Couperus | 14-01-15 | 20:26
Love, Peace & Happiness...

Coyote | 14-01-15 | 20:30

"charlie" is de nieuwe "corkie" (josti). Overal dat woord veranderen in de speeches om het leuk te houden, want iedereen met "je suis charlie" in z'n speech is een ei.

Deze meneer is nu aan het herhalen dat geweld niet zo goed is. Nee Nederlandse Moslims! Wij hakken geen hoofden af, hier in Nederland! Dat kan niet! Dat mag niet!

Halsje Femkema | 14-01-15 | 20:30

@ Eurotokkie | 14-01-15 | 20:27

Ze heeft nog gelijk ook als het zo zou zijn. Naar al die idioten daar hoef je toch niet te luisteren kan je beter maar een leuke afleiding in de bezemkast zoeken.

Capt. Iglo | 14-01-15 | 20:29

Dé cl | 14-01-15 | 20:27
Dat vraag ik me ook af!

vmk | 14-01-15 | 20:29

Begrijpen al die mensen niet dat de democratie alleen kan bestaan dat wanneer er een gevaar is voor de democratie je dit gevaar moet kunnen verbieden?

Toetsiemonster | 14-01-15 | 20:29

MoslimNL | 14-01-15 | 20:23

Tegen jouw zeg ik enkel. Haal die doppen eens uit je horen. Of schaf een gehoortoeter aan. Schijnbaar is luisteren niet je sterkste kant.

tweetybird | 14-01-15 | 20:29

Ja, Wilders zou het voor meer steun in de kamer es beter moeten uitleggen. Hij blijft nu steken in de, op zich, terechte redenering dat de islam meer een vijandige ideologie is dan een gewone religie, maar dat is niet helder genoeg.
Het ware beter als hij specificeerde dat weliswaar bij lange na niet iedere moslim een potentieele terrorist is maar dat 70? 75? 80?% van de moslims stilzwijgend wel achter de acties van de terroristen staat. Bovendien is het uiteraard een feit dat onder de import van meer Islam gelovigen een bepaald percentage potentieële terroristen zit en dat kan/wil dit land zich niet permitteren.
Als dit besef nu es doordrong tot de plucheklevers waren we een stuk verder.Alleen al het woordgebruik voor de idioten die naar Syrië gaan: "uitreizigers"... brrrr zum Kotzen!
Dierenpoes zit net te beweren dat we niet aan symptoombestrijding moeten doen .. voorkomen dat "jongeren" "radicaliseren". Man .. man .. man!
De "elite"begrijpt niet dat zelfs als je de potentieële terroristen met inzetten van ongelooflijk veel belastinggeld kunt "kaltstellen", is het een illusie te denken dat je een diepgewortelde ideologie van een totaal anders denken kunt laten integreren.Dus het probleem blijft.
De tijd zal het leren.

daytripper | 14-01-15 | 20:29

Bernard Couperus | 14-01-15 | 20:26
Geen stukje varkensvlees meer te krijgen, en reken maar op oproep tot gebed op vrijdag.
Daarnaast Islam les verplicht op scholen, naast de anderen.
Nederland is 50/50 protestant katholiek dus op religie best verdeeld. Die Suni moslims zouden met 30% de meerderheid zijn boven protestanten katholieken en t restje.
Vergis je niet onze grondwet is zelfs protestants gebaseerd.

ca12nag3 | 14-01-15 | 20:29

dat het*

Dé cl | 14-01-15 | 20:28

stilte!! de grote god spreekt!!

ShoveASockinit | 14-01-15 | 20:28

Capt. Iglo | 14-01-15 | 20:25
Nee hoor, het niet hebben van een schooldiploma heeft echt niets met terrorisme te maken.
Islam daarentegen...
Maar dat krijgen ze niet uit hun strot.

de honden blaffen... | 14-01-15 | 20:28

MoslimNL | 14-01-15 | 20:23

De imammen naar huis sturen met supermo in hun koffers .

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 20:28

@Eurotokkie | 14-01-15 | 20:21
Rutte heeft het te druk met Angry Birds op z'n mobiel

Mastermattie | 14-01-15 | 20:28

Jezus aan het woord .

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:28

@kicktherabbit | 14-01-15 | 19:59
Maak even het verschil tussen vrijheid van meningsuiting en vrijheid in het algemeen.
Er is namelijk ook geen vrijheid op moorden of met kinderen neuken toch?Op die gronden kun je zeker minder vrijheid bedelen aan de islam die niet strookt met ons staatsrecht.Wij mogen bv. homo's niet discrimineren laat staan van een flat afgooien,ook zijn vrouwen hier in alle opzichten gelijk aan mannen en mogen niet besneden of onderdrukt worden tegen hun wil.
Dan kun je ook een limiet aanbrengen op de eisen die de islam hier verwacht,zoals oa. iets lichts als gescheiden zwemmen,of als een zwaardere eis de invoering van de islamitische wetten uit de sharia.
Dus heeft Zeilstra totaal geen punt,en zit het gelijk aan Wilders kant,als hij de normaal functionerende moslim niet wegzet als terrorist, maar wel minder islamitiche ideologie wil.

deraderendraaien | 14-01-15 | 20:28

@Tubantia83 20:22
Nee, er is een oplossing of er is geen oplossing. In dit geval is het verbieden van salafisme en aanverwnte religies voor Nederland de oplossing, samen met het opzeggen van Shengen, het uittreden uit de EU en zo voort.

Al het andere is wensdenken.

Er is ook een andere oplossing en dat is de islamitische terreur uitzitten, totdat de olie op is. Dat duurt echter wel even.

tipo | 14-01-15 | 20:27

Waarom verdedigen die linkse mensen toch die moslims. Ik snap het werkelijk waar niet. Wat is hun persoonlijk voordeel? Stiekem moeten zij van binnen toch ook gewoon zien dat finaal mis gaat. Samsom wil toch ook dat zijn kinderen 's nachts naar huis kunnen fietsen zonder bestolen te worden?

Dé cl | 14-01-15 | 20:27

Bernard Couperus | 14-01-15 | 20:26
Hou het nog een jaar of 10-15 vol en u zult het vanzelf merken.

Prof. Pim Pam Pet | 14-01-15 | 20:27

Capt. Iglo | 14-01-15 | 20:25
Ze ziet er wel erg wild uit , komt ze net uit de bezemkast.

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:27

Samson vergelijkt Wilders met de islamitische moordenaars in Frankrijk... U bent net zo erg alleen niet met kogels maar met angst makende woorden ,die hebben het zelfde effect . Echt een vent om trots op te zijn die Samson he jihad disten.

blauwe zander | 14-01-15 | 20:27

Heey, dierenpoes. Hoorde ik daar net dierenpoes zeggen dat de buitenlandse veiligheidsdiensten beter op de hoogte zijn dan de binnenlandse veiligheidsdiensten, over binnenlandse aangelegenheden? Veel meer mogelijkheden heeft? Dat is correct én relevant, maar wat heeft dat in godesnaam met katten te maken?

Halsje Femkema | 14-01-15 | 20:27

Ja Roemer was echt waardeloos. Hier bereikt de SP helemaal niks mee. Vlees noch Vis, mevrouw de voorzitter ik was tijdens Charlie in New York... ja ja.. Echt zo'n typische vakantiebestemming voor de gemiddelde SP-stemmer.

Outsider-Inside | 14-01-15 | 20:27

wow die dame is totaal van de wereld af.. wat een onwetende sufku$ is die partij van de dieren muts toch..

ShoveASockinit | 14-01-15 | 20:26

Thieme niet verkeerd..

Coyote | 14-01-15 | 20:26

@photto | 14-01-15 | 20:22
Dat klopt. Maar daar valt ze verder niemand mee lastig.
Zouden meer religieuzen moeten.

VanBukkem | 14-01-15 | 20:26

Hoe zou de inrichting van de Nederlandse samenleving eruit zien als er - laten we zeggen - dertig procent moslims wonen?

Bernard Couperus | 14-01-15 | 20:26

Is een dierenpoes eigenlijk halal?

De Reaguurder | 14-01-15 | 20:25

lady blabla | 14-01-15 | 19:32
Congratulations lady. Je zou maar een man zijn die zijn balzak ´boven´ de schacht draagt. Dan ben je pas echt goed ´de lul´.

chicago river | 14-01-15 | 20:25

photto | 14-01-15 | 20:22

Ja die zwarte kousen draagt ze als ze in lingery loopt.Met een charatel. Jummie.Doe mij maar zo'n avondje.

tweetybird | 14-01-15 | 20:25

Marianne heeft gelijk tot nu toe...

Capt. Iglo | 14-01-15 | 20:25

Uw Verzekeringsadvis | 14-01-15 | 20:23
Toch niet weer die huilbaby bij de DWDD .

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:25

Als ik 2 maal mocht stemmen zou Geert 2 stemmen van me krijgen.

Beste meneer Wilders. U staat daar niet alleen, u staat daar met een heel groot deel van de Nederlandse bevolking. Houd vol.

De Stas | 14-01-15 | 20:25

MoslimNL | 14-01-15 | 20:23
Wilders is niet mijn profeet, maargoed hij is in ieder geval geen pedo. Dus dat is toch nog wel een pluspunt.

ca12nag3 | 14-01-15 | 20:25

Moslim.nl

Ga maar eens lezen op marokko.nl hoe daar over Nederland gedacht wordt. Hoe daar de haat wordt verspreid. en kom dan ook eens met een oordeel!

upgent | 14-01-15 | 20:25

ProAsfalt | 14-01-15 | 20:21
over 10 jaar tolereren ze geen afwijkende mening meer ook. Ze proberen de burger op elke manier monddood te maken. De arabische landen proberen nu te lobbyen om kritiek op religie strafbaar te maken in europese landen. Maar al dat haantjes gedrag van politici zoals Samson, van ojick en Rutte zal nog wel eens als een boemerang terugkomen.

Stargate | 14-01-15 | 20:24

@MoslimNL(!)
Gaf wel een oplossing.. druut!

vmk | 14-01-15 | 20:24

Noem mij 1 moslimland waar ook niet-moslims dezelfde rechten hebben en in vrede kunnen leven.

roze_bril | 14-01-15 | 20:24

Heel, heel vroeger dacht ik dat mijn mening bijzonder was en dat ik een unieke positie bekleedde in het universum, niet die van god, maar van een unieke positie, nl. die van mijzelf. Maar het bleek toch anders te liggen. Je zit in een situatie, de maatschappij, die je deelt met anderen. Daarin kun je verschillende posities innemen, en meningen huldigen.
- Ja, en?
We zijn niet alleen.
- Fijn.
En de mogelijke meningen die we kunnen aanhangen zijn beperkt in getal. Er zijn geen 17 miljoen meningen in NL. Er zijn er hooguit 10, met meer en met minder aanhangers.
- En de pointe is?
Dat anderen vaak beter zeggen dan ik zelf wat ik vind.
- Ja, Buma verwoordt het goed.
Nee, ik bedoel Wilders.
- Mijn god! U in verband met Wilders! Meneer van Duyvenbode!

Rest In Privacy | 14-01-15 | 20:24

Zonder diploma hun chool verlaten.

Laat nu net het boeiende zijn dat de terroristen doorgaans best goed zijn opgeleid.

ProAsfalt | 14-01-15 | 20:24

denoorman | 14-01-15 | 20:22
Bananen in je oren ?

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:23

Nah, ik geloof t wel. Moslims lief, Islam vrede, Wilders haatzaaiende duivel, PVV-stemmers allemaal potentiële terroristen.

Logisch. Best wel. Eigenlijk.

RoBD=Skullfucker | 14-01-15 | 20:23

De griezel Giel Beelen heeft zich net in de DWDD ook buiten spel gezet, we mogen de moslims niet zo plagen.

Uw Verzekeringsadvis | 14-01-15 | 20:23

die muts begrijpt er helemaal geen ruk van.

vmk | 14-01-15 | 20:23

Lachen man hoe boos jullie worden nu jullie profeet Wilders wordt aangepakt. Die haatzaaier en dure Uitkeringstrekker. Hij zegt precies wat jullie willen horen terwijl er letterlijk geen oplossing uit z'n mond komt.
Lekker makkelijk geld verdienen zo.

Best zielig al die haat op gekropt te hebben.
Ik heb wel met jullie te doen :)

Maar alles komt goed jongens :)

MoslimNL | 14-01-15 | 20:23

@VanBukkem | 14-01-15 | 20:19
Dacht dat Thieme lid was van het clubje zwarte kousen

photto | 14-01-15 | 20:22

Roemer had net zo goed niks kunnen zeggen en dat hij dan ook hij zei niks. Niemand in de kamer vindt het de moeite waarde om ook maar een vraag te stellen. Roemer is aan vervanging toe.

denoorman | 14-01-15 | 20:22

@Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 20:11
De oplossing zit uiteindelijk toch in zo'n tint grijs, niet in zwart of wit, maar ergens tussen wegkijken en de islam compleet verbieden. Je kunt heel hard blijven bleren dat de islam een probleem is, maar de oplossingen zijn wat lastiger te realiseren dan men ze doet voorspiegelen.

Tubantia83 | 14-01-15 | 20:22

Roemer zegt: Ideologie van haat en geweld

CoffeePatch | 14-01-15 | 20:21

Roemer: vragen, vragen maar geen antwoorden.

oranjerood | 14-01-15 | 20:21

@Stargate | 14-01-15 | 20:06
De 600.000 werklozen.
Werkloosheid wordt niet meer getolereerd ondanks dat er aantoonbaar te weinig werk voorhanden is (die het minimumuurloon of meer betaald).

Dus word je gedeporteerd.

ProAsfalt | 14-01-15 | 20:21

Wat een lef deze cartoon... Hoop dat jullie beveiliging (hoe tragisch ook) op orde is.

Coyote | 14-01-15 | 20:21

Dat komt door de Islam, Roemer.

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 20:21

Mastermattie | 14-01-15 | 20:19
Roemer is wel goed geïnformeerd , daar kan Rutte nog veel van leren.

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:21

Roemer: Radicaliseren voorkomen door ze uit hun isolement te halen.
Haha, wat een onzin.

vmk | 14-01-15 | 20:21

tweetybird | 14-01-15 | 20:16
Die vrouw uit nijmegen die groenlinkser die tweette laatst ook zoiets dom. Ik weet niet emer precies wat, maar het is wel een in kijk in hoe die partij denkt. Laat A.U.B nooit groenlinks aan de macht komen, want dan wordt de dijk weg gehaald en komt de vloedgolf binnen

Stargate | 14-01-15 | 20:20

Roemer probeert ook nog even wat zeteltjes veilig te stellen....

Mastermattie | 14-01-15 | 20:19

Dit is de rationele stem van Roemer die ik bij Wilders had willen zien. Een ieder die "Salafisme" in de mond neemt die snapt dit debat en een zicht naar een oplossing.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 20:19

Nee, Roemer!

Niet voorkomen!
Laat ze gaan!
Leveren ze hun NL-paspoort in, mogen ze wat mij betreft een gratis enkele vliegreis krijgen naar IS.
Niet voorkomen!
Laat ze gaan!

gaffelbaard | 14-01-15 | 20:19

@kicktherabbit | 14-01-15 | 20:12
Marianne Thieme zegt wel vaker verstandige dingen. Ook bijvoorbeeld over de EU. En ze is één van de weinige politici waarvan ik oprecht geloof dat ze niet voor het pluche in de TK zit.
Mijn stem heeft ze.

VanBukkem | 14-01-15 | 20:19

Dit gezwam is allemaal duidelijk.. ik weet waar ik op ga stemmen.

vmk | 14-01-15 | 20:18

Fijn dat iedereen ook zo'n plezier beleefd aan het debat. Heb het eerste uur op het puntje van m'n stoel gezeten. Voor Joram en Geert veel kudo's. Geert krijgt er nog wat bij voor de emmers stront die hij heeft moeten ontwijken. Ongelovelijk dat daar een vergelijking met het kwaad zelf (Samsom) en met Breivik (Kuzu) bij moest. Vanuit hun respectievelijk gedateerde en abjecte partij-ideologie kan ik het zelfs niet begrijpen.
.
Voor Wilders geldt: benadruk vaker en vaker dat het niet om alle moslims gaat. Vanavond is een goed begin, en hou dat vol! Het scheelt nogal vaak uitleggen. Plus: ik hoop dat Joram na de TKverkiezingen blijft zitten. Belangrijke denkgenoot.

Driewerf Hoezee | 14-01-15 | 20:18

Als Wilders slim is dan steunt hij nu het CDA met dat voorstel om de verheerlijking van geweld strafbaar te stellen. Dat dwingt de andere partijen om kleur te bekennen. Oh... Meneer Samsom u bent dus VOOR verheerlijken van geweld??? Nou dat is niet in lijn met de Je Suis Charlie lijn hoor. Uw socialistische kameraad Hollande heeft dat namelijk ook verboden.

Outsider-Inside | 14-01-15 | 20:18

Roemer heeft veel vragen waar hij nooit antwoordt op zal krijgen.

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:18

Uiteindelijk zal het modernisme en vrije geest altijd totalitaire ideologieën en repressie overwinnen. Islam is een totalitaire ideologie: hele samenlevingen en landen worden ermee bestuurd. Het heeft geen nut om het gevolg te bestrijden (extremistische terroristen), als er niet grondig stil gestaan wordt bij de oorzaak (de islam).

Bernard Couperus | 14-01-15 | 20:18

de honden blaffen... | 14-01-15 | 20:05

Ja daar sta ik ook verstelt van. Het precies andersom beweren van waar het ze eigenlijk om te doen is. Een kalifaat met de sharia.

tweetybird | 14-01-15 | 20:17

@kicktherabbit
Zie mn post van 20.07.
Wat jij alleen mist in je betoog van wat allemaal niet werkt, is dat er jammer genoeg maar zo weinig van dut soort moslims in Nederland zijn. Daarnaast ben je net de pot: dit mag je niet doen, dat mag je niet doen. Jij mag niet verbieden. Maar ik mag jou wel vertellen wat je moet laten. En die ander, dat is de PVV en voor jou duidelijk de ketel

RoBD=Skullfucker | 14-01-15 | 20:17

Het is echt te triest voor woorden dat Wilders (weer eens) de schuld krijgt van alle angst in NL. Want hij doet hetzelfde als de terroristen, maar dan met woorden.

Ik word hier zo depressief van.

J. Jarig | 14-01-15 | 20:17

Die partij van de Turkenarbeiders gast stond anders wel met een zwaar haatmanifest in onze Tweede Kamer van Breivik, terwijl niemand de cartoon zelf laat zien. Dat is als "Mein Kampf" meenemen en dat zeggen dat uit citaten zou blijken dat Wilders een tweede Hitler is. Van iemand die de PvdA infiltreerde, die moslimstem belangrijker vond dat partijvisie. Hij moet zijn verontschuldigingen hier voor aanbieden. De-islamiseren is ook dat soort fratsen aanpakken.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 20:17

Oh jee, Buma gaat de vrijheid van meningsuiting aantasten. Aan de ene kant door te verbieden om je uit te spreken voor aanslagen. Aan de andere kant door islamkritiek te verbieden, want dat is beledigend. Wat een stripfiguur.

tipo | 14-01-15 | 20:16

Stargate | 14-01-15 | 19:47

Onbegrijpelijk dat die daar staat. Die had thee horen te drinken met de terroristen.. om een dialoog met wrede moordenaars aan te gaan in de hoop dat ze hem daarna zijn kop niet afhakken.De oplossing van groenlinks . Weer tien jaar praten in de hoop dat ze je kop niet meer afhakken.Iets wat ze in tien jaar thee drinken nog steeds doen.Je kop afhakken. Volgens mij houden terroristen niet zo van thee drinken.

tweetybird | 14-01-15 | 20:16

Bij het feit dat de afvallige turk in de Zieligheidsrol kruipt zoals gewoonlijk , in dit geval tegenover Buma, is
het ongelooflijk om te zien dat Buma daarover zichtbaar verbouwereerd is .
Dit geeft nu weer es fraai aan hoe wereldvreemd de keurige elite is.

daytripper | 14-01-15 | 20:15

Het is maar goed voor Buma dat die Booslim net geen kalashnikov had...

Hufter | 14-01-15 | 20:15

Buma heeft het licht gezien , hehe.

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:14

Volgens mij zei die Koezoe net toch echt dat Buma zijn mond moest houden tegenover kranten.

photto | 14-01-15 | 20:14

Wel eens met Buma's kritiek op Rutte's AIVD-beleid. Go Buma !!

Daalder | 14-01-15 | 20:13

Buma is ook een ongelovelijke rat, alleen maar bezig om 2 kanten op te kijken. Zie zijn uitnodiging voor moslims om afstand te nemen.
Evident dat zodra de moslims dat dus niet doen, hij kant voor Wilders kan kiezen na volgende verkiezingen. En dat weten de andere politici.
CDA is weer bezig centraal te staan, en dus een grotere sleutel rol te kunnen spelen in de toekomst.

ca12nag3 | 14-01-15 | 20:13

CDA ? dacht dat die Christelijk waren ? ze halen de Duivel met veel tamtam binnen. Wat een verraders.. de brandstapel op.

vmk | 14-01-15 | 20:13

@lady blabla | 14-01-15 | 19:32
Gefeliciteerd. Beter dan Charley! :-)

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 20:13
-weggejorist-
frank4444 | 14-01-15 | 20:13

Tot nu toe komen de verstandigste woorden van de dierenpoes.

kicktherabbit | 14-01-15 | 20:12

Ach gut, de afvallige pvda-Turk is boos. "Heel veel islamitische vrienden van mij zijn boos, niet alleen pvda-moslims".

spanarchist | 14-01-15 | 20:12

@RoBD=Skullfucker | 14-01-15 | 20:07
Top!
Dat zijn er namelijk heel veel.

ho4x | 14-01-15 | 20:12

Halsje Femkema | 14-01-15 | 19:43

Nou in IS land zeer zeker. Daar haalt u geen broodje shoarma. Daar wordt u ongelovige er 1.

tweetybird | 14-01-15 | 20:12

Niet alle nationaal socialisten waren gewelddadig, maar alle joden zijn wel vergast door nationaal socialisten. Het nationaal socialisme van Hitler was idem een verwerpelijke ideologie die verboden is. Met hakenkruizen rondlopen is strafbaar. Hetzelfde zou moeten gelden voor de Islam. De Islam is gewelddadig. Eenieder die zich objectief inleest kan niets anders concluderen. Eenieder die niet voor de Islam is, wordt vermoord. Hitler, Stalin, Pol Pot deed hetzelfde. De Islam streeft de vernietiging na van alle Joden en van eenieder die niet 100% de Koran, Soenna, Sharia en Hadith naleeft. Die verlichtte Moslims, zijn in de ogen van Moslims die deze boeken tot op de letter na naleven afvalligen en mogen zonder meer gedood worden. Zoek het zelf nou eens na.

Speertjespunt | 14-01-15 | 20:11

Wat zeg die extremist nu , ik heb meer islamitische vrienden ?

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:11

@Tubantia83 | 14-01-15 | 20:04

Een verdrag opzeggen of amenderen is natuurlijk iets anders dan jezelf in een politiek/diplomatiek isolement brengen. Deze processen vinden wereldwijd veelvuldig plaats. U denkt nogal genuanceerd valt mij op. Er zit zitten vele tintent grijs tussen zwart en wit.
.
Opnieuw een uitzonderlijk slecht argument om geen maatregelen te nemen.

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 20:11

Brrr.
Als het slist als een slang, is het hoogstwaarschijnlijk ook een slang.

Engnek.

gaffelbaard | 14-01-15 | 20:10

Wie is die Takiyya met die vetkuif ?

vmk | 14-01-15 | 20:10

Ja, heur.
Greet is de schuld van 1400 jaar jihad met 270.000.000 doden als gevolg.

RickH | 14-01-15 | 20:09

Die politici in de Tweede kamer roepen wel hard TEGEN Geert, maar praten ze ook wel eens MET hem?

ljcoster | 14-01-15 | 20:09

Politiek is liegen. Wilders doet daar niet aan mee. Daarom zijn alle andere partijen vooral bezig om Wilders te bestrijden.

lulleficatie | 14-01-15 | 20:09

Turkenpartij: 'heb veel moslims gezien die er afstand van hebben genomen..'

Ja, dat zagen we gisteren bij Jinek. :p

gaffelbaard | 14-01-15 | 20:08

Buma. Zucht.
Kijktip. Nu op NPO2: Rail away.

VanBukkem | 14-01-15 | 20:08

domheid regeert | 14-01-15 | 20:04
Nee schijnbaar wanneer je alle Moslims het zwijgen en een verbod op denken en geloven oplegt. Dan worden het opeens allemaal vrome Christenen als ik de blonde messias moet geloven. Alleen jammer dat hij het niet kan onderbouwen, misschien dat hij daarom nooit met anderen in discussie wil behalve die paar slapjanussen in de Tweede Kamer.

kicktherabbit | 14-01-15 | 20:08

Hallo Buma , de Islam is radicaal.

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:08

Ik hoop dat ik uiteenzetting van Geert nog een keer kan zien ik logde op het laatst pas in.

rechtbank | 14-01-15 | 20:08

Demonstreren in Islamitische landen is contradictio in terminis.

ProAsfalt | 14-01-15 | 20:08

domheid regeert | 14-01-15 | 20:04
Nee nee , het zit zo dat je extremisten geen gevangenisstraf moet geven anders radicaliseren ze, en ooh ja je moet ze ook werk geven.

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:07

@ho4x 19.55
Elke islamiet die mijn vriendin niet in haar gezicht spuugt
Elke islamiet zonder strafblad
Elke islamiet die een ander niet zijn geloof opdringt
Elke islamiet die zijn vrouw en dochters zich zo laat kleden als zij willen
Elke islamiet die de Nederlandse normen en waarden respecteert
Elke islamiet die tracht te werken of te studeren
En bovenal, elke islamiet die stelling neemt tegen ALLE terreur
Is een islamiet die ik respecteer en lief vind.

RoBD=Skullfucker | 14-01-15 | 20:07

ProAsfalt | 14-01-15 | 20:04
welke 600.000 bedoelt u dan?

Stargate | 14-01-15 | 20:06

Jammer al die energie tegen Wilders ipv erkennen.
Wat een stelletje kwakkelaars.

vmk | 14-01-15 | 20:05

Waar komt toch dat sprookje vandaan waar iedereen mee schermt, dat deze terroristen de samenleving willen verdelen.
Ze willen juist de samenleving verenigen, onder het vaandel van islam.

de honden blaffen... | 14-01-15 | 20:05

Maar goed, ik begrijp uit al die aanvallen op Wilders dat de aanslag eigenlijk zijn schuld is. Blij dat dat weer duidelijk gemaakt is, het Goede Volk is toch weer gerustgesteld. Soms zijn de dingen zo simpel.

spanarchist | 14-01-15 | 20:05

getriggered? .. Krijgen we nou godverdomme Tumblr SJW taal in the tweede kamer?

StijlozeUienSoep | 14-01-15 | 20:05

Als ik het dus goed begrijp, stopt de wereldwijde jihad zodra Wilders zijn mond houdt?

domheid regeert | 14-01-15 | 20:04

@spanarchist | 14-01-15 | 20:00
Nee, maar een grote muur (politiek dan wel letterlijk) om Nederland zetten is ook niet een optie. IJzeren gordijnen zijn in het verleden nooit de ideale oplossing gebleken.

Tubantia83 | 14-01-15 | 20:04

Snurk.

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 20:04

HUh Buma suggereert dat wilders gedeeltelijk gelijk heeft door te zeggen dat het wel degelijk te maken heeft met islam
ik ben verward

Stargate | 14-01-15 | 20:04

@Stargate | 14-01-15 | 20:01
NL is over 10 jaar niet meer hetzelfde om reden dat 600.000 werklozen zijn gedeporteerd naar Deutschland.

ProAsfalt | 14-01-15 | 20:04

' .. op democratie en vrijheid gebaseerde islam ' .. wat heb jij gerookt gristen ?

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 20:03

Wacht Buma wordt wakker , of toch niet.

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:03

Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla Ik hoor heulemaal niks nieuws. Het is al jaren hetzelfde liedje.

Slappe hap weer.

Jan Gordelroos | 14-01-15 | 20:03

Ik stem zeker op Wilders . Jammer voor de SP deze reis .

Onderzoek TU - Dresden onder Pegida-fans . De gemiddelde Pefida-fan is goed opgeleid en verdient goed . Heeft niets met Extreem Rechts te maken . Driekwart is het niet eens met de politieke koers .

www.mdr.de/nachrichten/pegida-studie-t...

B. Ollie Bommel | 14-01-15 | 20:03

Vuurwerk van Wilders. Hij schiet alle kanten op, maar bijna nooit raak.

'Ik zeg niet dat alle moslims terrorist zijn, maar alle terroristen zijn wel moslims'. Deze paralipsis is goed blootgelegd tijdens de interruptie door Roemer.

Hoen | 14-01-15 | 20:02

prima optreden van Wilders.. de rest is dhimmie gebrabbel, dat zal wel ooit wel veranderen na een islamitische aanslag in Nederland.

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 20:02

@je suis bier | 14-01-15 | 19:56

Hij mag ook bang zijn, hij staat op een dodenlijst. Een lijst waar recentelijk weer een hele reeks doden mee zijn gerealiseerd.
.
Overigens..
I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it. The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear.
- Nelson Mandela -

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 20:02

buma zegt dat wilders er over 10 jaar nog zo bij staat, maar wie zegt dat nederland over tien jaar nog steeds hetzelfde is. Er gaat een omwenteling komen in europa en dat proberen die ouderwetse partijen uit alle macht te voorkomen

Stargate | 14-01-15 | 20:01

Rutte zit alleen maar op z'n kuttelefoon te typen. Wat een nare eikel. Bal gehakt!!!

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 20:01

Thieme heeft wel gelijk, als je angst zaait geef je ruimte om te onderdrukken,maar dat doet onze overheid stelselmatig. Niks nieuws aan de zon.

jaydie | 14-01-15 | 20:01

Wilders is held.

Wonderful-Life | 14-01-15 | 20:01

Geert ze zien die olifant wel maar gaan er al jaren met een grote boog omheen.

Eurotokkie | 14-01-15 | 20:00

Van der Staaij: 'of er al zo'n wet is..'?

Ja, uit mijn hoofd.. art 15 Wet op het Nederlandschap dacht ik. Verlies NL-schap bij deelname aan vechten in een 'vreemde mogendheid', als ik me niet vergis. Punt is alleen, die wet is er wel maar wordt niet uitgevoerd. Opstelten zei gister dat een wetsvoorstel erover al zou liggen. Nou ik heb gezocht, maar niks gevonden, dus wat daar nou waar van was??

gaffelbaard | 14-01-15 | 20:00

Tubantia83 | 14-01-15 | 19:54
Diplomatieke internationale voorstellen staan niet in steen gebeiteld.

spanarchist | 14-01-15 | 20:00

Inderdaad!
Denaturaliseren, al dat jihadistische tuig en nooit meer NL binnen laten.

GeinPonempie | 14-01-15 | 20:00

HUH, Rutte zit er ook?!

Das zeldzaam.

uiteraard niets te doen en op z'n mobieltje te spelen, maar dat terzijde.

LangeTijdGeleden | 14-01-15 | 20:00

Hoeveel jaar was het ook alweer Geert? Lol
Maar ga zo door, mijn stem heb je (weer terug)

droeveling | 14-01-15 | 19:59

"Zijlstra (VVD) tegen Wilders: 'U zegt op te komen voor de vrijheden in dit land en dat doet u door ze weg te gooien.'"
Touché. En zo is het. Al jaren overigens niet alleen de afgelopen week. Hij roept niks nieuws. Net als in iets mindere mate de VVD zelf en het CDA die natuurlijk ook al jaren staat te springen om een gedachtenpolitie. Verbieden, verbieden, verbieden, dan stopt het vanzelf... conservatieven eigen. Zij bepalen wel wat je wel en niet mag denken, zeggen of geloven. Het heeft nog nooit iets opgelost.

kicktherabbit | 14-01-15 | 19:59

Zo gaat het altijd,Wilders spreek de waarheid en de gehele 2de kamer gaat de aanval op Wilders openen,waarom... omdat hij gelijk heeft.VVD SP CDA D66 PVDA allemaal buigen ze voor de islam.Zover buigen dat ze hun kopen de grond in slaan.
Ach er zijn 12 mensen kapot geschoten.. maar heeft niets met islam te maken.Zijn zij nou zo dom of is Geert nou zo slim?!
Uit de naam van allah vermoorden en toch is het geen Islam...

ron78 | 14-01-15 | 19:59

ProAsfalt | 14-01-15 | 19:56

Als Marianne Thieme haar poes laat zijn dan vluchten de extremisten vanzelf wel de grens over.

Eurotokkie | 14-01-15 | 19:59

Dat al die partijen niet snappen dat ze hun eigen slinkende achterban misschien tevreden houden, maar dat ze echt alle zwevende kiezers zo richting PVV trappen.

Geniet van de aanvallen. Geniet van het cordon s. Geniet van de hypocrisie, de lachjes. Het is goed voor de PVV.

RoBD=Skullfucker | 14-01-15 | 19:58

Protestante oetlul aan het woord.

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 19:58

daar is kuifje .. het slaafje van Mark

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 19:58

Morgen allemaal gewoon een beetje lachen naar iedere Moslim. Dan komt alles goed.

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 19:57

Theime kan beter konijntjes gaan knuffelen, wat doet ze daar behalve niet uit d'r woorden te komen.

ca12nag3 | 14-01-15 | 19:57

Geert slaat iedereen in zijn bek , en terecht.

Eurotokkie | 14-01-15 | 19:57

Marianne Thieme de Psycholoog.

Marianne Thieme, wij zijn in oorlog!

ProAsfalt | 14-01-15 | 19:56

doe toch niet zo dom dierenmeisje

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 19:56

Ahh geertje is bang koetsjie koetsjie

je suis bier | 14-01-15 | 19:56

Ach, ze begrijpt het............ fijn.

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 19:56

-weggejorist-

Nothingbutclasss | 14-01-15 | 19:55

hahahahaha ik zie een bange man

witchmaster | 14-01-15 | 19:55

Ik ga op Wilders stemmen. Hij is de enige die snapt wat er aan de hand is, de rest steekt liever kop in het zand.

Wonderful-Life | 14-01-15 | 19:55

Wat een non valeurs allemaal. Ik heb het nu +/-10 minuten aanstaan. Ik hoor alleen maar een hoop op de man speelde ouwe hoeren. die zich allemaal verdringen om de interruptie microfoon.

Triest is het, dat wat je verder ook van Wilders vindt, hij eigenlijk nu al jaren de enige is die de islam bekritiseerd, en de rest allemaal hun kop in het zand gestoken houden.

GeinPonempie | 14-01-15 | 19:55

Geert geeft Scrabble® tips!! XD

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 19:55

Ah, psychologische oorlogsvoering van Thieme.

SamKoeman | 14-01-15 | 19:55

Roemer: 'en dan gek vinden dat het raar loopt?'

Roemer haalt aanleiding, oorzaak en gevolg door elkaar.

gaffelbaard | 14-01-15 | 19:55

Geert, moslim=islamiet. Weg doen islam is weg doen moslim. Apart Geert, dat blijft het. Vrijheid betekent dat je in ieder geloof/ideologie/watdanook mag geloven of steunen. Waarom Geert, maak je toch al die islamieten boos op bovenstaande reaguurders? Waarom doe je niet een keer lief, en zorg je ervoor dat ook ALLE islamieten elkaar en anderen kunnen respecteren.

ho4x | 14-01-15 | 19:55

@spanarchist | 14-01-15 | 19:50
Ik kan jouw gedachtegang nou niet echt volgen. Je mag dingen denken en voorstellen, maar de haalbaarheid van realisatie van zulke voorstellen behoort ook tot hetgeen je in ogenschouw dient te houden. Op deze manier politiek bedrijven zal er, zoals Buma terecht opmerkt, nooit toe leiden dat er iets veranderd. Wilders staat er i.d.d. over 10 jaar nog steeds, op deze manier.

Tubantia83 | 14-01-15 | 19:54

Het valt op dat Wilders zichzelf rond de carnavalsperiode altijd een beetje gaat overschreeuwen. Ies koeltoer, waarschijnlijk.

Enfin, Nederland snakt naar een serieuze rechtse partij, die niet enkel en alleen raaskalt en van alles en nog wat wil verbieden, maar het establishment écht het vuur aan de schenen legt en met creatieve, constructieve oplossingen komt.

Bakito | 14-01-15 | 19:54

Deëscaleren is een ongeinspireerd Nederlands woord voor "to appease".

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 19:54

Leuk voor Scrabble !

Bigi Bana Boy | 14-01-15 | 19:54

de hele politiek tegen wilders

witchmaster | 14-01-15 | 19:54

Stargate | 14-01-15 | 19:52
Haha dat was mij ook al opgevallen.

je suis bier | 14-01-15 | 19:54

ProAsfalt wordt ook categorisch in de hoek gezet door het beste kabinet van naa de oorlog.
Sterker nog door dit kabinet wordt de werkloze bijstandsgerechtigde ProAsfalt zelfs gedeporteerd naar Deutschland, terwijl de islamieten bij bosjes het land binnenkomen.
Het moet niet gekker worden, maar kennelijk kan het nog gekker.

ProAsfalt | 14-01-15 | 19:54

Inderdaad zijn 'wij' niet in oorlog met de islam, maar de islam helaas met ons. Wat zal het doel zijn van de grote aanslag in Nederland, Lowlands, Gay Pride, de Dam tot Damloop? Alles wat wij doen is immers een belediging voor Allah en zijn Proleet.

Prince Buster | 14-01-15 | 19:53

Wilders maakt ze tot potentiële terroristen. WEE NEDERLAND!!

Heinzz | 14-01-15 | 19:53

En Buma gebruikt dus het Cordon Sanitaire nu als argument tegen de PVV. Alsof de groep pesters tegen de gepeste zegt dat hij het aan zichzelf te danken heeft.

spanarchist | 14-01-15 | 19:53

Wilders kan beter Bram de GroenLinkser met z'n verheven praatjes er even aan herinneren dat het voormalig Groen Links Eerste Kamerlid Sam Pormes net als de Charlie killers in Jemen in een terroristentrainingskamp verbleef en daarom uit de Eerste Kamer is gezet.

Outsider-Inside | 14-01-15 | 19:53

Het gaat niet meer over het gevaar van terrorisme,
Het is weer met zijn allen tegen de boze slechte Geert.

polletjepiekhaar | 14-01-15 | 19:53

@Tubantia83 | 14-01-15 | 19:43

Verdragen zijn contracten tussen landen. Verdragen, contracten kunnen worden opgezegd of geamendeerd. Dit vergt slechts de politieke wil.
.
Uitzonderlijk slecht argument om maatregelen tegen te houden.

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 19:52

Roemer, wat is er met je kapsel gebeurt?

Capt. Iglo | 14-01-15 | 19:52

volgens mij leest wilders ook geenstijl
hij citeert namelijk zinnen die hier gezegd worden

Stargate | 14-01-15 | 19:52

Whahahaha ik lig slap! Arme Roemer!

jaydie | 14-01-15 | 19:52

IN gefluisterd !!!!! nee Geertje pak je zomaar niet halvezool

witchmaster | 14-01-15 | 19:52

Maar Lieve Roemer. Ze kunnen dan wel een Nederlands paspoort hebben, maar veel van die Moslims in dit land zien zichzelf éérst als Moslim, Daarna als land van herkomstenaar, daarna als Europeaan en dáárna als Nederlander...

Als ze zichzelf écht eerst als Nederlander zagen dan was het probleem van Islam er totaal niet.

LangeTijdGeleden | 14-01-15 | 19:51

@witchmaster | 14-01-15 | 19:50
Het lijkt niet zo maar het is zo.

Moties van de PVV worden nauwelijks nog aangenomen.

Cordon Sanitair tegen Wilders zonder zich expliciet daarover uit te laten.

ProAsfalt | 14-01-15 | 19:51

daaaaaaaaaaaaag SP.. slappe zielige zak hooi

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 19:51

Ah gelukkig. Wilders is schuldig aan de volgende aanslag.

Heinzz | 14-01-15 | 19:51

Go, go, go, o, Grote Blonde Leider

libidoos | 14-01-15 | 19:51

-weggejorist-

je suis bier | 14-01-15 | 19:51

Nou Roemer, het beste antwoord is hem gelijk te geven.

je suis bier | 14-01-15 | 19:50

1 bevlogen politicus temidden van een zaal dhimmies die liever willen de-escaleren door niets te doen behalve de islam meer ruimte te geven in de hoop dat het geweld verdwijnt.
Ik kijk Wilders er niet op aan dat hij niets heeft bereikt, ik kijk het kabinet er op aan dat ze tien keer liever Wilders negeren dan een standpunt over te nemen, ook al steunen ze het standpunt.
Buma roept nu op om zo massaal op Wilders te stemmen dat hij een meerderheid heeft en dan eindelijk wel iets kan bereiken omdat hij dan niet meer geboycot kan worden.

domheid regeert | 14-01-15 | 19:50

Tubantia83 | 14-01-15 | 19:43
Diplomatieke verdragen met omringende landen als leidraad wat je wel of niet mag zeggen of voor mag stellen?
Merkwaardige gedachtegang.

spanarchist | 14-01-15 | 19:50

D66 VVD CDA PvdA Groen niks , het lijkt wel of ze een verbond hebben via een achterkamer

witchmaster | 14-01-15 | 19:50

#PEGIDA-NL !

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 19:50

Zucht*

jaydie | 14-01-15 | 19:49

Buma: 'Wilders zegt dat-ie het al tien jaar zegt, maar bekent hier dat hij in die tien jaar niets heeft bereikt. ... u bracht het zelf ten val'.

En waarom werd er niks bereikt? Wegkijkert-Buma?
Nou is Wilders er ineens de schuld van, dat de tweede kamer vol zit met wegkijkerts??

gaffelbaard | 14-01-15 | 19:49

Ipv de waarheid onder ogen zien,vallen niet islam aan maar wilders,de wereld op zijn op.En dit bestuurt ons land?!
SCHANDE!!!

ron78 | 14-01-15 | 19:49

Tijd van de Buma's en de Rutte's is voorbij. Hahaha. Touché !

Bigi Bana Boy | 14-01-15 | 19:49

Wilders, denk aan je bloeddruk.

SamKoeman | 14-01-15 | 19:49

Buma moet zijn bek houden met zijn Afrika!

Wilders heeft kabinet terecht laten vallen.

Het volk uitkleden maar Afrika spekken.

Zie het resultaat met het huidige beste kabinet van na de oorlog.

ProAsfalt | 14-01-15 | 19:48

Ja Wilders wat heb je nou bereikt in 10 jaar?

Capt. Iglo | 14-01-15 | 19:48

Ja maar, ja maar je moet ze niet bozer maken....

Heinzz | 14-01-15 | 19:47

Het o- zo - belangrijke - debat wordt nu weer gekaapt door de Wilders fobie van zo'n beetje alle linkse partijen. Niet oplossen maar 90graden op Wilders gaan staan. Zo rolt ons land en daarom wordt het niets.

doskabouter | 14-01-15 | 19:47

Oh OH OH van Ojick de grootste islam liefhebber stelt een vraag.

Stargate | 14-01-15 | 19:47

Geert vertelt ze hoe het is.

Bigi Bana Boy | 14-01-15 | 19:46

Kan iemand even een stuk schuurpapier halen over die lacherige clownssmoel van Samson? Wat een zelfingenomen kwast is dat zeg...

De waard zijn gast | 14-01-15 | 19:46

Met z'n allen tegen Wilders !!!!!! Wat een totaal- idioten.

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 19:45

goed dat we dit nog kunnen zien... nog wel

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 19:45

Wilders is heerlijk op dreef

droeveling | 14-01-15 | 19:45

In Breiviks manifest schrijft hij duidelijk dat Wilders zijn daden zou gaan veroordelen. Hij weet heel goed dat Wilders het niet met moorden eens is. Kuzu zou eens verder moeten lezen.

SamKoeman | 14-01-15 | 19:44

En die Martijn van Dam maar met zijn mobieltje spelen. Het blijft toch iets onbeschofts houden.

spanarchist | 14-01-15 | 19:44

Ik zou heel graag een willen weten hoeveel Nederlandse meiden in hun gezicht zijn gespuugd of voor hoer zijn uitgemaakt door bontkraagjes en hoeveel moslimas bier of blikjes naar hun hoofd hebben gekregen van autochtonen.

Zou samdebiel t weten? Of pechkots?

RoBD=Skullfucker | 14-01-15 | 19:44

@Oeleflaffel | 14-01-15 | 19:39
Sinds wanneer geeft Wilders (een soort van) militaire trainingen aan bijvoorbeeld zoals Breivik?

ProAsfalt | 14-01-15 | 19:44

Bij het nieuws krijg je waarschijnlijk alleen Kuzu die Geert verantwoordelijk houd voor breivik en Geerts ganzen opmerking te zien.

je suis bier | 14-01-15 | 19:44

Bedplasser Ojin.k

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 19:44

@spanarchist | 14-01-15 | 19:40
Wilders speelt bij iedere vragensteller op de man zonder, zoals Zijlstra terecht opmerkt, concreet te worden. Wilders doet allerlei voorstellen die vanwege diplomatieke verdragen met omringende landen niet uitvoerbaar zijn. Veel geblaat, weinig wol.

Tubantia83 | 14-01-15 | 19:43

die kop van Samsom .. wat HAAT ik die kale

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 19:43

Oei. Geert Wilders: "Islam is een kwaadaardig fascisme dat we moeten bestrijden.". Ik ga even een broodje shoarma halen bij het concentratiekamp.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 19:43

Die man met die haren zegt het wel klip en klaar..

vmk | 14-01-15 | 19:43

Waarom is Samson niet veelvuldig aangesproken op zijn betoog?

Stargate | 14-01-15 | 19:43

Doe dan gelijk de lulception door ook de neus en ogen een lul te maken!

honde | 14-01-15 | 19:43

Zijlstra is een Gereformeerd. Die willen geen veranderingen in religie- beleid. Hij is van de gemalen poppenstront. Doortrekken die man.

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 19:42

Ach Religie is hetzelfde als een lul,het is oke om er een te hebben en je mag er best trots op zijn. MAAR Haal hem publiekelijk niet tevoorschijn, dring hem niet aan kinderen op,schrijf er geen wetten mee, en denk er niet mee....

Kapitein Cha0s | 14-01-15 | 19:42

Chiel in DWDD snapt er dus ook de ballen van en wil al gelijk capituleren; "Laten we andermans religie niet beledigen."

Het gaat erom Chiel dat je vroeger tijdens de Katholieke dictatuur al op de brandstapel eindigde als je zei dat de aarde om de zon draaide.
JE KUNT OVERAL WEL AANSTOOT AAN NEMEN CHIEL. DAAR GAAT HET OM. ZAKEN HEILIG VERKLAREN IS THE INITIAL CRIME!!!
Als Chiel nu al wil capituleren is ie waarschijnlijk geen echte Nederlander. De strijd om de vrijheid van "geweten' c.q. religie is hier feitelijk begonnen. IN NEDERLAND!!! Geleerden, historici beseffen steeds meer dat de hele "Verlichting" in Nederland is begonnen. Wij waren aan het eind van de middeleeuwen de eersten die zich effectief tegen de Katholieke dictatuur en de absolute monarchen hebben verzet. Wij waren de eerste republiek van betekenis. Enz. We mogen voor de islamieten geen uitzondering maken. Straks wil iedereen en zijn moeder gevrijwaard worden van "belediging". DAN IS HET EIND ZOEK!!!

Aristotalloss | 14-01-15 | 19:42

Ik vind geert ditmaal niet zo goed... Hij is té stamp-stamp-stamp en schreeuwen en beschuldigen... Jammer eigenlijk.

Ach, blijf er toch op stemmen, want Nederland moet anders.

LangeTijdGeleden | 14-01-15 | 19:42

@Ik was in Haren | 14-01-15 | 19:28
"Wilders preekt nu"
_______
Bedankt. Was net te laat, maar ga nu kijken. Of komt hij niet meer?

KoninginWildemina* | 14-01-15 | 19:42

pakze Geert.. die slappe landverraders en wegkijkers,
die schoften van de PvdA en VVD.

(c)ZWITSUL | 14-01-15 | 19:41

Samsom die Islamkritiek gelijk stelt aan haatzaaien. Mijn god, helemaal van het padje af

Klaus Herzog | 14-01-15 | 19:41

Ik WEET wat ik kies , U OOK ??

witchmaster | 14-01-15 | 19:41

Hij is wel goed.

asylumstreetspanker | 14-01-15 | 19:40

doskabouter | 14-01-15 | 19:38 | | Reageer+ | 0

Even afsluiten en opnieuw opstarten, ik had het ook.

eerstneukendanpraten | 14-01-15 | 19:40

Tubantia83 | 14-01-15 | 19:37
Kom nou toch. Met een manifest van Breivik komen en er dan serieuze antwoorden op verwachten.

spanarchist | 14-01-15 | 19:40

Geert was natuurlijk enorm populistisch bezig, maar al deze knechten van het vrije woord die nu vragen gaan stellen, helpen hem alleen maar. Samsom: Landverader. Pechtold: U suggereerd dat de Islam terrorisme is. Kotzturk: U brengt de bron van het kwaad, Anders Breivik. Nu Zijlstra wel slim. Geef Wilders wat touw met dat de-islamiseren verhelderen. Nu heeft Wilders het eindelijk door. "Nee, meneer, ik geef u niets concreet. dit is een blamage, onnozele gans, nu vragen wat ik allemaal heb voorgesteld". Toch wel smullen geblazen dit debat.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 19:39

Moslims mogen niet aangesproken worden op daden van moslimterroristen. Maar Anders Breivik is zo'n beetje hoogst persoonlijk opgeleid door Geert Wilders.
En bovendien wordt Wilders 30 keer in dat manifest genoemd als iemand die voor zijn leven moet vrezen omdat hij de islam bekritiseert.

Oeleflaffel | 14-01-15 | 19:39

Onnozele Gans.
Humor.

ProAsfalt | 14-01-15 | 19:39

Die anouchka zou ik ook wel een keer keihard willen geven.

je suis bier | 14-01-15 | 19:38

Turkenpartij. Komt met pamflet van Anders Breivik. Ha ha ha.

Wilders heeft zich destijds juist OPENLIJK uitgesproken TEGEN Breivik en diens manifest. www.nu.nl/politiek/2574576/wilders-wal...
Maar ja.. dat is nieuws waarvan die turken nu net doen alsof het niet bestaat. Maar het staat er toch echt. Klik gerust even op de link.

gaffelbaard | 14-01-15 | 19:38

verdomme die stream van de nos stort in

doskabouter | 14-01-15 | 19:38

Wilders maak die Kuzu heel fijntjes volkomen belachelijk.

spanarchist | 14-01-15 | 19:38

@Halsje Femkema 19:25: De-islamiseren klinkt mij wat te rigoreus, maar het sentiment deel ik wel. Het gaat namelijk niet alleen maar over de extremisten, maar over de sluipende erosie van onze waarden en vrijheden. Je mag niets kwaads meer zeggen over bepaalde zaken, want religie. Je mag handenschudweigerende werknemers niet meer ontslaan, want religie. Je moet gebedsruimtes en gescheiden zwemuurtjes hebben, want religie. Er mogen geen varkentjes meer in lesboeken staan, of als spaarvarken door banken worden weggegeven, want religie.

Wat ik van de welwillende moslims niet verwacht is dat ze afstand nemen van de extremisten. Wat ik van ze verwacht is dat ze ophouden met zeiken, en ophouden hun geloof aan andersgelovigen op te dringen. Dat zou al een enorme eerste stap zijn.

Begint dit pikkie nu trouwens over fucking Breivik???

Muxje | 14-01-15 | 19:37

Wilders speelt veel op de man. Dat siert hem niet. Ook al staat er een idiote Turk tegenover je.

Tubantia83 | 14-01-15 | 19:37

Man, man, man.
Laat die ex-PvdA'er zijn bek houden

ProAsfalt | 14-01-15 | 19:37

Kuzu komt erin en begint over Breivik die fan van Wilders zou zijn geweest. Knettergek...

eerstneukendanpraten | 14-01-15 | 19:37

Voor mij zijn bezuinigingen op defensie, politie en de AIVD volstrekt onacceptabel.

Bigi Bana Boy | 14-01-15 | 19:36

pppffffff wat een zak zeg

witchmaster | 14-01-15 | 19:36

1 Zetel. Die Turk betekend niks in de tweede kamer.

je suis bier | 14-01-15 | 19:36

Hoe kun je in oorlog 'zijn' als je al verloren hebt? HvN net; item 1: school verbiedt charlie hebdo. Item 2: winkel wil op zondag open, vindt zondagsrust niet nodig. Waarom de islam wel en christendom niet? Kut kut kutland!

jij trouwe sok | 14-01-15 | 19:36

Nu rechtstreek van de vijde colonne.

StijlozeUienSoep | 14-01-15 | 19:36

Waar haal je nog geen week na die aanslagen het gore lef vandaan om eerst Islam te gaan vergoeilijken, om vervolgens mensen te gaan vergelijken met de daders?
.
Fatsoenlijk hoor!

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 19:36

Pechtold moet zijn bek houden. en nog eens.

ProAsfalt | 14-01-15 | 19:35

als de vos zijn passie preekt, boer let op je ganzen!

vmk | 14-01-15 | 19:34

Ouch, daar heeft het kereltje helaas wel een punt wat die caviapolitie betreft.

Bigi Bana Boy | 14-01-15 | 19:34

Kereltje is ook een smerig mannetje.

je suis bier | 14-01-15 | 19:34

Gaat die Pechtold nou op iedere spreker reageren?!
Kan die lul niet gewoon effe op zijn beurt wachten?!

VanBukkem | 14-01-15 | 19:34

Goed zo. Wilders heeft zichzelf weer teruggevonden.
'Allemaal, allemaal!'
..
Nou ben benieuwd. De turkenpartij staat achter Pechie alweer te trappelen van ongeduld.

gaffelbaard | 14-01-15 | 19:33

ppppfffffffff ongeloofelijk ik ben met stomheid verslagen

witchmaster | 14-01-15 | 19:33

Wie is die shoarmaboer achter Peggold?

doskabouter | 14-01-15 | 19:33

Samson en zijn partijtje zijn over twee jaar verdwenen. Hij lult en doet maar wat mij betreft.

Bigi Bana Boy | 14-01-15 | 19:32

Yess mijn gemaakte paint piemel op Geenstijl. Trots!

lady blabla | 14-01-15 | 19:32

Wilders vergelijken met terroristen? Onzin.
Wilders reageert aardig pissed!!
Noemt het 'ziek'. Jammer, dat hij zo uit het veld geslagen is want ik ben beter debatteren van hem gewend.
..
Ow nee. SukkelSamson komt vervolgens met Martin Luther King en iets met 'licht', man man man .. je moet eens wat gaan lezen over het destijds op blanke amerikanen gepleegd geweld door die man z'n aanhang.(tip: google eens op black panther of black power)

gaffelbaard | 14-01-15 | 19:32

pffff manetju ppffff landverader nr 2

witchmaster | 14-01-15 | 19:31

Nou ja, we weten de koers nu van de PvdA met de komende verkiezingen.

Ik was in Haren | 14-01-15 | 19:31

Samson heeft zijn schaaps-pak uitgetrokken. Vals kreng.

doskabouter | 14-01-15 | 19:31

GATVERDAM pppfff haalt king er maar bij!!!!

witchmaster | 14-01-15 | 19:30

Och och Samsom, Geert met een terrorist vergelijken gaat wel een beetje ver.

je suis bier | 14-01-15 | 19:30

Hahaha! Samsom gooide zojuist een taart in zijn eigen gezicht!
En Geert gooit er nog eens één achteraan!

VanBukkem | 14-01-15 | 19:30

Samsom is ziek! Althans zijn geest...

eerstneukendanpraten | 14-01-15 | 19:30

tweetybird | 14-01-15 | 19:12
Dat is inderdaad een verschil, goed gezien. Maar het blijft een hypocriete huichelaar wanneer het om vrijheid gaat. Als je vrijheid je lief is stem je geen PVV.

kicktherabbit | 14-01-15 | 19:29

Schandalige Samson en zijn zieke geest.

boccaccio | 14-01-15 | 19:29

Is Samsop helemaal gek geworden ofzo?

StijlozeUienSoep | 14-01-15 | 19:29

Wat een rotflikker die Samson.

doskabouter | 14-01-15 | 19:29

Kort maar krachtig , daar kom die kale glad janis kan die ook de grens over VUILE LANDVERADER

witchmaster | 14-01-15 | 19:29

Bijzonder. Er worden aanslagen gepleegd op westerlingen, maar ik hoor eigenlijk alleen arme Islam, arme Moslims, we moeten nog meer knuffelen. Naast de gebruikelijke vredesleugens die zelfs door een vluchtige blik in de Koran geloochenstrafd worden.
.
Weten we zeker dat dit het Nederlands parlement is?
Heb namelijk niet de indruk dat er ook maar iets voor Nederlanders gedaan wordt...

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 19:28

@KoninginWildemina* | 14-01-15 | 19:04
Wilders preekt nu.

Ik was in Haren | 14-01-15 | 19:28

Dit kabinet heeft bloed aan zijn handen. !!!!

boccaccio | 14-01-15 | 19:27

?????????????????? hard Geert heeeeel hard

witchmaster | 14-01-15 | 19:27

VanBukkem | 14-01-15 | 19:25 | | Reageer+ | 0

Hij komt mij ook vaag bekend voor...

eerstneukendanpraten | 14-01-15 | 19:26

+1 voor die meneer met dat vreemde kapsel.

VanBukkem | 14-01-15 | 19:25

Gatverdamme. De-islamiseren. De Islam hoort niet bij Nederland. Wilders, knul. Dit was je kans, en nu ga je volledig mentalig tokkie op deze kwestie. VNL nibbelt aan je zetels.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 19:25

Geen woord Chinees bij. Het wordt PVV in Maart.

Bigi Bana Boy | 14-01-15 | 19:25

DUIDELIJK ????? weg kijkers stop julie je kop maar in het zand

witchmaster | 14-01-15 | 19:24

Piet Karbiet | 14-01-15 | 19:15

Ach ja het zielig verhaal wordt weer herhaslt door de moslims in Den haag. Wasr vorig jasr op holkand spoor ook een moslima zou zijn geslagen. Iets wat niet wasr bleek. Nu weer exakt hetzelfde verhaal. Het eordt een beetje boel doorzichtig. Wrang detail.verschillende treinstations.Holland spoor nu centraal station. Kledingzaak en geslagen moslima.Enigste verschil dus het treinstation. Maar wel zelfde stad.Den Haag.Waar trouwens ook weer camera's staan waar wasrschijnlijk wederom niks te zien was. Hoax dus en weer zielig doen. De moslim omdraaikramp.Wij dader, zij slachtoffer. Zo voorspelbaar weer.Maar nu trap ik er niet meer in. Verzin eens wat nieuws sukkels.

tweetybird | 14-01-15 | 19:23

Hup Geert! Vertel het ze hoe het zit.

je suis bier | 14-01-15 | 19:22

en Geert ZEG het en wel heel duidelijk

witchmaster | 14-01-15 | 19:22

Linksch Nederland heeft het alleen (nog) maar over het cartoon moraal. Maar! Er zijn ook mensen in een Joodse supermarkt dood geschoten. Omdat het een Joodse supermarkt was. Daar hoor je ze niet over. Maar! De discussie verliezen ze dus op K.O.
Typisch linksch om een thema te kapen en een mistgordijn op te werpen. Zum Kotzen.

croque monsieur | 14-01-15 | 19:21

Gerard Sauvage aan het woord op dit moment !

Bigi Bana Boy | 14-01-15 | 19:21

Zeg het Geert!

Willianus Wortelus | 14-01-15 | 19:20

Wilders spreekt !

edelweiss | 14-01-15 | 19:20

Welke hasj-tek?

Jan Gordelroos | 14-01-15 | 19:20

Het woord is aan Greet.

SamKoeman | 14-01-15 | 19:20

Halsje Femkema | 14-01-15 | 19:10

Samson is liev, vraag maar aan Gert.

Hier, nog een extra Zwitsal.

BTW.... is er de laatste maanden een extra instroom van ongeletterde hufters hier?


DANNY3960 | 14-01-15 | 19:19

Gerard Sauvage de la Parti de la Liberté.

Bigi Bana Boy | 14-01-15 | 19:19

Het zijn er maar 100.000 Moslims Samsom. En ja, dat zijn er minder en dat moet minder minder minder. Aanslagen op moskeeen? Deradicaliseringsprogrammas zijn een stevig gesprek? Jij moet eens een deradicaliseringsprogramma tegen links hebben.
Oh, nu komt Pechtold. Pappen en nathouden. Preventie. D66 rechters die zeiken dat ze niet geraadpleegt worden als de binnenlandse veiligheidsdiensten op seconden moeten handelen. Ik trek dit heel slecht.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 19:18

@KoninginWildemina* | 14-01-15 | 19:04
Momenteel is Didi nog druk bezig met zijn wegkijk verhaal en bananen recht lullen.

Botte Hork | 14-01-15 | 19:17

Zolang nog steeds pleiten voor de islam als een vreedzame religie, en acceptatie van de islam als grote missie zien,
blijft het dweilen met de kraan open. En zo hier en daar de reacties peilende, zitten de meesten nog in de policore kramp.
Bij mij moet ook de schoorsteen roken, dus ik bijf aan de zijkant met de armen over elkaar de ontwikkelingen volgen, zonder enige illusie over de verdere loop der gebeurtenissen.
De joden worden opgegeven, en wordt verstaan gegeven op verhullende wijze dat ze beter hun spullen kunnen pakken.
En ondertussen rot de zaak verder door, totdat heel Europa onherkenbaar is veranderd en zichzelf nooit meer terug zal vinden temidden van een oceaan van vnl. moslimse immigranten, die steeds brutaler worden naarmate hun aantallen toenemen.

Rest In Privacy | 14-01-15 | 19:17

Samsom: moslims zijn nu slachtoffer!

*kotserdekots*

eerstneukendanpraten | 14-01-15 | 19:16

Hou toch op met je niet haalbare idealen Samson. Sentimenteel gelul.

doskabouter | 14-01-15 | 19:16

Harry Turtle | 14-01-15 | 19:09

Pechthold verhuurt zijn moeder nog aan die EU elite club voor banga partys. Dus daar hoef je zoiezo niks van te verwachten.Net als groenlinks en pvda knuffelaars van islam is wreed.Zijn zachte heelmeesters stinkende wonden.De politieke haatzaaiers.

tweetybird | 14-01-15 | 19:16

LeakyLeak | 14-01-15 | 19:06
Maar dat zouden wel moeten zijn. En dan dat domme geneuzel met Rusland stoppen en samen optrekken tegen het islam fundamentalisme.

ZZP-er | 14-01-15 | 19:15

Wat een ongelovelijk gezwets van Samson weer. Die vent heeft net nog 2 dienaren van Allah uit z'n fractie gezet...

prov1nciaal | 14-01-15 | 19:15

Gaan we dit straks op de grafstenen van de eerste dode Nederlanders zetten?
.
"De toon van het debat"
"Imago van de Islam"
"Islamofobie"
.
Het zou toch eens aardig zijn als het volk eens vertegenwoordigd werd door volksvertegenwoordigers in plaats van voor de hyena's geworpen wordt.

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 19:15

Weet u wat ik het erge vind?
Dat alles waar Teeuwen zo voortreffelijk de draak mee stak, straks voorbij gaat komen als ware het een nieuwe show.

Jackanders | 14-01-15 | 19:15

Kijkt u even uit het raam; staat er bij U een Mosqúee in de fik?
Neen. Mooi.
Maar Noor heeft een blikje bier gekopt op het CS, dus is er een nieuw Meldpunt ISlamofobie:
www.facebook.com/MeldpuntIslamofobie
Vriendelijk verzoek even te reageren als u ook ooit eens n blikje bier heeft moeten koppen. Of een glas wijn. Met Sterre.
.
Merci.

Piet Karbiet | 14-01-15 | 19:15

Die Samson, nare gladjakker!

Glas Koning | 14-01-15 | 19:13

Nous sommes dhimmis.

Desmoulins | 14-01-15 | 19:13

Samson begon met spreken. Helaas te laat met het volume uit te draaien. Avondeten is onderdeel van mijn huiswerk geworden.

cees2025 | 14-01-15 | 19:12

kicktherabbit | 14-01-15 | 19:07

Maar wilders dwingt dat dan weer niet met geweld ,dood en verderf af.Dus daar zit dan toch wel weer een wezenlijk verschil met de islam die wreed is.Die dat wel met dood en verdert afhandelen. Een verschil van dag en nacht dus.

tweetybird | 14-01-15 | 19:12

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 19:05
Slim, die puntjes *Opstel zoekt*

LeakyLeak | 14-01-15 | 19:11

@van Rossem
Driewerf hulde!
.
((:~{>

vaas klaak | 14-01-15 | 19:11

Geweldig leakyleak. Duidelijker wordt het niet.

genoegisgenoeg | 14-01-15 | 19:10

Je Suis Samsom en ik doe een hypocriet politiek na.

Halsje Femkema | 14-01-15 | 19:10

Dit debat gaat helemaal niks opleveren en is er puur voor de bühne.
kicktherabbit | 14-01-15 | 19:07

Hmmm dat laatste ben ik met je eens. Pies plas was.En morgen weer schijn veilig vroeg op. Zoiezo omdat het gaat stormen.

tweetybird | 14-01-15 | 19:09

Pechthold maakt zich meer zorgen om het imago van de islam en de toon van het debat dan om de veiligheid van Nederland. Het imago van de islam is niet het probleem van een volksvertegenwoordiger, flapdrol.

Harry Turtle | 14-01-15 | 19:09

Linksche onnozele wegkijkende fascisten:
"tis allemaal de schuld van Wilders" :-)

meneer Q | 14-01-15 | 19:07

[naar bekende weg vragen]En, hoe verloopt het theekransje? Net zo heftig als tijdens de straatgevechten vorige week en Paris?[/naar bekende weg vragen]

Sjaakmats | 14-01-15 | 19:07

Ach de hypocriete bende in Den Haag komt ook weer bij elkaar. Het ideale moment voor Opstelten om onze vrijheid definitief de nek om te draaien, Buma kan zijn verbod op godslastering weer afstoffen, Samsom kan alle plekken weer heel zorgelijk opdreunen waar hij de afgelopen week is geweest en Geert kan weer heel hypocriet gaan roepen "Juist een cartoonist, die per definitie prikkelend en satirisch is, moet zich vrij kunnen uiten tenzij het een beledigende cartoon over mijzelf betreft dan eis ik van de redactie dat ze deze offline halen onder dreiging van het boycotten van een landelijk verkiezingsdebat waar ik mijn achterban dan niet zal vertegenwoordigen, lekker puh." Dit debat gaat helemaal niks opleveren en is er puur voor de bühne.

kicktherabbit | 14-01-15 | 19:07

Goed, dat wordt een latertje vandaag met al die sprekerts. En dan moet Ivo ook nog antwoord gaan geven.

Wolveshead | 14-01-15 | 19:06

-weggejorist-

LeakyLeak | 14-01-15 | 19:06

weet niet of GS not in de banlieue van noord zit maar jullie durven wel met die afbeelding jongens, lol
mekka begint aan het mosplein cq bloembuurt. sterkte..

ShoveASockinit | 14-01-15 | 19:06

Volgens mij heeft Islam ons en alles wat wij belangrijk vinden de oorlog verklaard.
.
Kunnen wij natuurlijk met z'n allen over discussiëren maar dat verandert niets aan de reeds bezorgde oorlogsverklaring.
.
Wensdenken. Het maakt meer kapot dan een burger lief is maar de politiek vaart er wel bij.

Parel van het Zuiden | 14-01-15 | 19:05

In de islam worden alle ongelovigen vredig afgeslacht...

Ik was in Haren | 14-01-15 | 19:05

Hopelijk doet het nieuwe bedieningspaneel het goed.

SamKoeman | 14-01-15 | 19:05

Roep me maar als Wilders gaat spreken.

KoninginWildemina* | 14-01-15 | 19:04

We zijn in oorlog met de Islam, "de godsdienst van de vrede"......

knerf | 14-01-15 | 19:03

Omg wat een verwarring.
Als we al in oorlog zijn, met wie?
Ik zeg met de islam....

wakkere_nederlander | 14-01-15 | 19:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland