Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE Kerstcrisis. Dag 3: "Er is hoop"

ruttemiddenindenachtgroot.png Landgenoten. Aanschouw uw Minister-President, afgelopen nacht rond 2 uur. Regen of zonneschijn, dag of nacht, crisis of akkoordsituatie: het levende wassen beeld Mark Rutte projecteert áltijd optimisme. Desalniettemin verzamelde RTL moeiteloos 15 quotes van de querulanten in de Kerstcrisis waaruit de simpele diagnose te trekken is dat ze nog geen millimeter dichter bij een oplossing voor de verziekte Zorgwet zijn. Afgelopen nacht werd de sleutel naar het Torentje van Prinses Schippers niet gevonden, ondanks verwoede zoekpogingen in alle hoeken & gaten van Den Haag en zelfs het paleis van senator Duivesteijn. Maar zoals het een goede kerstmythe betaamt, zeggen de Wijzen uit de Hofstad: "Er is hoop." We gaan het zien. Rond 10 uur moet het beste kabinet sinds de Tweede Wereldoorlog zich voor de Kamer verantwoorden voor de chaos & puinhoop in hun kerststal. En als goede gelovigen kijken we natuurlijk gefascineerd mee hoe Grote Gedoger Pechtold wederom als een schandknaapje op de knieën gaat kruipen voor het kabinet van zijn Crematoriumvriendjes. Live op BETHLEHEM24, waar de overleveringen weldra weer zullen aanvangen. WILDERS: Kabinet staat op klappen. PVV grootste in de peilings. En het OM trapt alvast de verkiezingscampagne af: Wilders vervolgd voor discriminatie. Reactie Wilders: "GOTSPE!" BRIEF! Prinses Schippers gaat haar wet aanpassen & opnieuw door Tweede en Eerste Kamer (proberen te) loodsen. Brief in PDF, venijn zit in de slotalinea. Verklaring: Tweede Kamer wil vóór 12 uur een verklaring van de MinPres ("Of van Pechtold", aldus Wilders) over de situatie. Zijlstra wimpelt die eis af. Adri & Asscher: ANP weet dat Asscher weer aan het proberen is om de Dissidente Duivesteijn terug aan boord bij de PvdA te krijgen. Developing... Profetie 12:20: De spreekverzen zijn inmiddels gewijzigd van 'hopen op een oplossing' naar een voorzichtig gepreveld 'Er is sprake van voortgang'. Woorden die zowel Schippers, als Asscher, als Zijlstra inmiddels hebben gebruikt. Update 13:13: MinPres NIET naar Europese Top in Brussel. Crisis dus nog niet bezworen. De Drie Wijzen weten het ook niet meer Sja. Dat verdomde Artikel 13 van Kamerlid Schippers ook hè... We konden niet kiezen welk kapotvermoeide Didihoofd we wilden Dus plempen we ze lekker allebei

Reaguursels

Inloggen

Wedden dat deze drie PeeveedeeAaaa senatoren gelijk die Duivenesteyn bij invoering Huurwet inhoudend maximale huurverhoging 6,5% op het allerlaatste moment de keutel intrekken. Waarschijnlijk om voetbalterminologie zo mooi geheten: Niemand is groter dan de club, in deze dus de PeeveedeeAaa club Den Haag in het zadel te houden!

william7055 | 18-12-14 | 20:48

Met D666 vallen we van de regen in de moessonbui. D666 betekent nog meer, meer, meer Europa, en meer, meer en nog meer mee eters van buiten Europa. Pechthold heeft ons al lang verkocht op de Bilderbergvergaderingen. Ik stem al jaren PVV en toch denk ik dat Geert geen goede minister president zal zijn. Maar misschien dat een regering met de PVV aan het hoofd samen met de VVD en CDA misschien een meer nationalistich centrum rechts kabinet kan worden met bezuinigingen op pijnpunten zoals ontwikkelingsgeld, al die uitkeringen die naar het buitenland gaan, domme asielbeleid, verkleining van de Europese machtsinvloed, de burger minder zwaar belasten, etc. Helaas moet je in de politiek pragmatisch zijn. De PVV zal het dus nooit alleen halen. Het zal moeten samenwerken en dat houdt de zaak toch wat in evenwicht. De invloed van de elite is erg groot. Dat merk je nu ook al. Het is echt geen toeval dat ze Geert nu ineens willen vervolgen. Voor wat? Aanzetten tot haat? Die haat hebben bepaalde groepen zelf gezaaid, zo erg dat ze in Opsporing Verzocht deze groepen minder in de kijker zetten. dat een leugens allemaal! Liegbeesten zijn het.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/10/...
Ze zitten nu Geert extra dwars en proberen hem door het slijk te halen. Onbegrijpelijk dat mensen de MSM nog steeds geloven en hun doorzichtige tactiek niet doorhebben.

matrixbluepill | 18-12-14 | 19:12

"Er is hoop" wordt hier en daar verkondigt.
Nou, vergeet dat maar.
Bij nieuwe verkiezingen stemt het tokkievolk misschien niet meer op PvdA en VVD maar op D666, CDA of op een van die andere drie walgelijke "gedoogpartijen."
Dan gaat die "hoop" meteen de prullenbak in.
Want alles blijft dan zoals het was.
Met een glas en een plas en al ons geld naar Brussel.
Dom volk, geen land waard.

Dostranamus | 18-12-14 | 15:51

-weggejorist-

papieren tijger | 18-12-14 | 15:21

" Er is hoop "
Hij zal bedoelen: Er is een hoop stront Nederland binnengehaald! Door die stronthoop in Den Haag!
Waarom moet Nederland koste wat get kost naar de klote!?

papieren tijger | 18-12-14 | 15:17

Mijn geduld raakt op. Laat maar ploffen, voor alles en iedereen beter

Islamofiel | 18-12-14 | 14:58

Het mooie van dit kabinet is dat we echt niets te verliezen hebben, het kan alleen maar beter! Dus Mark 666 Rutte, doe ons een lol en pleeg gewoon lekker zelfmoord. Samen met socialistische malloot Diederik Satan.

De Anaalprofeet | 18-12-14 | 14:52

Het mooie van dit kabinet is dat we echt niets te verliezen hebben, het kan alleen maar beter! Dus Mark 666 Rutte, doe ons een lol en pleeg gewoon lekker zelfmoord. Samen met socialistische malloot Diederik Satan.

De Anaalprofeet | 18-12-14 | 14:50

PvdA-dissidenten weigeren deal te sluiten

Marijke Linthorst, Guusje ter Horst en Adri Duivesteijn vinden dat het kabinet nieuwe voorstellen aan het hele parlement moet voorleggen en niet aan hun drieën. Dat melden direct betrokkenen aan RTL Nieuws.

www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/crisi...

harbi | 18-12-14 | 14:18

de minachting van dit kabinet aan de tweede kamer en aan de rest van Nederland is werkelijk van het laagste soort. geen vragenuurtje om de boel te sussen , niks, het is wij de regering en de rest van Nederland. Dictatuur vermomd als democratie.
Mogen ze allemaal stikken in hun kerstdineetje. als de klapper voor het weekend niet valt dan wel in maart.

hakbarry | 18-12-14 | 14:08

Er is "hoop" voor het kabinet, niet voor het land dus..

Slipsnifter | 18-12-14 | 14:06

Martin Bosma | 18-12-14 | 13:44

Klopt, het kabinet is door en dit heeft niks met de vrije artsenkeus te maken want die is er al bij de 4 grote verzekeraars met al hun labels. Is allang bekokstoofd daarom gaan oud politici ook naar verzekeraars. Van Boxtel Menzis, Klink VGZ en Schippers straks naar het staatsbedrijf ASR. Kan ze de paupers de ditzo polis door de strot douwen in plaats van De Amersfoortse polis. Logisch want daar horen de ondernemers te zitten. En ziehier, de cirkel is weer rond!

hurenisvoorpaupers | 18-12-14 | 13:59

Vanochtend zijn meerdere voorstellen besproken die de klanten van verzekeraars meer zeggenschap moeten geven. De PvdA en ook de ChristenUnie wil dat hun relatie er niet langer eentje is van klant versus winkelier, maar meer gaat lijken op bijvoorbeeld die tussen huurder en woningcorporatie. „De meeste verzekeraars zijn een coöperatie, laat dat dan ook duidelijk tot uiting komen in hun onderlinge relatie”, zei CU-senator Kuiper daar deze week over. Schippers maakte al afspraken met het parlement om dit probleem aan te pakken, maar daar komen nieuwe maatregelen bij. Alle partijen doen hun uiterste best om er uit te komen, klinkt het aan alle kanten.Met de reddingsboei lijkt het kabinet voorlopig gered. Haagse insiders wijzen er evenwel op dat de crisis diepe wonden heeft geslagen in het vertrouwen tussen VVD en PvdA, waardoor een volgend conflict makkelijk kan escaleren tot nieuwe, destructieve spanningen in de coalitie.
(uit de telegraf)

de eerste kamer wordt flink geschoffeerd hier , immers het wets voorstel ligt in de prullenbak en de vvd heeft totaal geen zin in een debat hier wordt de de kamer verschrikkelijk geschoffeerd

witchmaster | 18-12-14 | 13:55

Rutte niet naar Brussel. Nee, hij gaat morgen bij Willy langs. daarna kan hij elke dag naar Brussel gaan.

Martin Bosma | 18-12-14 | 13:44

hurenisvoorpaupers | 18-12-14 | 13:10

Maar 1 ding waar hij toen vergruisd werd. Hij durfde wel de stekker er uit te trekken en zijn poot stijf te houden. Hem ging het duidelijk niet om het pluche. Dit kabinet ,heel nedrland heeft er onder tussen zat van maar blijft zitten voor het pluche. Pvda zijn allemaal rubberen robbys. Zeggen a maar doen b. Zoals gewoonlijk. P vda een kudtpartij die crisis veroorzaken voor jan lul omdat ze toch weer draaien. Zoals altijd.Dus waarvoor dan die aandachtshoerderij in de eerste kamer van die pvda als je uiteindelijk toch weer in bind. Je bent her met een wet eens of niet. Maar dan moet je er ook niet meer op terugkomen. Het werk van de eerste kamer is om een wet te wegen. Geen partij politiek. Iets waar de eerste kamer tot verworden is. Pure partij politiek om het kabinet in het pluchevte houden en alles er door te drukken zonder afweging. We kunnen de eerste kamer dus opheffen en dat scheelt de nederlandse belastingbetaler miljarden. Want ze zijn onnodige fossielen. En hebben werkelijk niks meer in te brengen. De VVD bepaald in de vorm van mevrouw schippers.

tweetybird | 18-12-14 | 13:38

@quackel | 18-12-14 | 13:13

laatste bericht was dat men (alweer) hoopvol was , maar dat strook niet met dat rutte hier blijft in plaats naar brussel.
ik houd het erbij dat de PvdA zich aan hun verleden houdt dus flink stemmen verlies (peiling) dan er uit stappen , dit is een gegeven alleen die Samson en achser weten van geen opgeven

witchmaster | 18-12-14 | 13:32

Bakito | 18-12-14 | 10:04

"Rutte weg II weg": Mwoa... m'kay... mij best...

"Wilders de bak in": Wensdenken vriend (moet ie trouwens niet eerst veroordeeld worden of zo ?)

"de komende eeuw enkel nog (centrum)linkse kabinetten": Moehaha ! Wérkelijk ? Wordt wakker en ruik de koffie goos. (Oud/Centrum) Links is al een aantal decennia behoorlijk op zijn retour in Europa (en in NL zeker). Kunnen we nl. niet meer betalen met z'n allen.

"2015 wordt mijn jaar, ik voel het! #yolo": Wat jij wil sjef. December 2015 bila'tje doen ?

Trouwens... yolo.... is zoo 2012...

Grijskijkert | 18-12-14 | 13:19

Na de hypotheker volgt de apotheker, u betaald de rekening en dit kabinet met verzekeraars maken winst van uw geld en geven u gewoon minder zorg en maken ons wijs om over te stappen wat nog meer winst oplevert in dit zorg kartel.De kop van felix zonder geluid bij de npo doet je al gelijk draaien en geeft genoeg informatie.

poetsnoet | 18-12-14 | 13:16

witchmaster | 18-12-14 | 13:04
Hij las 't op rtlnieuws.nl maar ik kan 't eerlijk gezegd niet vinden.

quackel | 18-12-14 | 13:13

tweetybird | 18-12-14 | 12:42

De democratie is al jaren dood maar het werd pas een beetje duidelijk toen bleek uit Kunduz dat 5 of 6 fractievoorzitters dit land per decreet besturen. En geloof ook Wilders maar niet want die stond ook trouw te zweren aan Willem - hij was een beetje dom. Misschien hij, wel maar die ouwe niet!

hurenisvoorpaupers | 18-12-14 | 13:10

Best aandoenlijk om te lezen hoeveel mensen hier denken dat het spel verandert als ze nieuwe pionnen mogen kiezen.
.
Pro-tip: stop met die poppenkast en stem blanco/niet, dan verneuk je je medelanders ook niet meer met je linkse/rechtse naïeve waanbeelden.

Coolchwip_ | 18-12-14 | 13:09

@quackel | 18-12-14 | 12:58

dus op na de -6 zetels , bijna 80 % van de bevolking WIL dit NIET

witchmaster | 18-12-14 | 13:04

Buma zegt net dat er overeenstemming is met de PvdA. Dat verneemt hij via de media.

quackel | 18-12-14 | 12:58

ik kan die duizend Euro nu best wel goed gebruiken, eigenlijk.

Mirakutinho | 18-12-14 | 12:56

Het is voor mij tevens duidelijk, dat indien men het nodig vindt, gewoon GS zal verbieden of aan banden te leggen.Het hek is allang van de dam, en men kijkt gewoon hoe ver ze kunnen gaan, alle principes en vrijheid van meningsuiting ten spijt.Het antwoordt komt in maart, na de stemming.

Archy Bunker | 18-12-14 | 12:55

Ik heb het onbehaaglijke gevoel dat we weer met een dooie mus blijgemaakt worden.

whetherthouwouldbe | 18-12-14 | 12:52

ik vind het wel weer tijd worden voor een motie van wantrouwen van generaal Geert

Mirakutinho | 18-12-14 | 12:51

Het is de manier voor de pvda,om de weggelopen Marokkaanse kiezer,en de allochtone kiezer als geheel,terug in het hok te krijgen.Men offert hiermede alle algemeen aanvaarde principes op,onder de druk van de in Europa sterk opkomende onvrede, over de EU.Maar de goed,de kosten zullen weer afgewenteld worden op de werkende burger,te beginnen met een accijnsverhoging.

Archy Bunker | 18-12-14 | 12:44

Ik begrijp echt niet dat er nog mensen zijn die hopen dat dit kabinet blijft zitten. Als het valt maakt niet uit. Slechter als dit kabinet na WWII kan niet meer.

Als de vvd en schippers dit winnen is de democratie echt opgeheven en de VVD tiranie een feit. Dat schijnen veel mensen maar niet te begrijpen. De eerste kamer is dan dood en kunnen we werkelijk begraven. Daar is geen afweging meer maar pure partij politiek. Een politiek toneel gezelschap wat ons enkel veel geld kost en dan beter opgeheven kan worden. Want ook al stemmen ze tegen,wat gekonkel en de vvd zet door tegen de wil van het volk.


Zaken die al een tijd aan de gang zijn met teeven en een fossiel opstelten die als een vvd maffia te keer gaan. Maar een dodelijke luchtbuks verbieden kunnen ze niet. Stelletje achterlijke mongolen.


Armen hebben pech en mogen dood van de vvd. Want daar komt het op neer. De zorgverzekeraar gaat bepalen over leven of dood. Ook al kan een andere arts je redden,helaas hij zit niet bij die zorgverzekeraar. De rijken krijgen het weer beter. Die hebben daar geen last van. Het is weer gewoon puur geldklopperij. Willen de armere meer ,dan vreten ze maar niet en betalen een duurdere zorgverzekering. Maar van niet eten ga je uiteindelijk ook dood.

Daarvoor het is weer de zoveelste klucht ,ook van de pvda. Hoofdrolspeler de politieke aandachtshoer droevestijn met een rubberen ruggegraat. Zo is de man zijn hele carriere al geweest. Een vreselijk eng gedrocht. Ach ja vorig jaar op exakt dezelfde datum de rubberen graat woonlasten crisis en droevestein denkt daar kunnen we een jaarlijks evenement van maken. Die schippers is echt een enge droevige politica. Een politieke tiran die zelfs letterlijk eens een keer iemand de mond snoerde in de tweede kamer door bij diegene de hand voor de mond te houden. Een echte zorgverzekeraars slet. Want anders kun je het niet noemen. Onder het mom de zorg wordt te duur. Nee niet de zorg wordt te duur maar de zorgverzekeraars die dikke winst willen. Dat is waar u voor betaald. De laag van graaiers in de zorg. In stand gehouden door die Pinnokio partij de VVD. De partij voor de aller rijkste . Het gewone volk zal ze werkelijk helemaal worst zijn. Zelfs de kleine ondernemer hebben ze niet hoog zitten. Bij de VVD beteken je pas wat als je minimaal 300000 per jaar verdiend ,corrupt bent en tig bijbaantjes heb. Zie het VVD partij programma. De rijke rijker door het gewone volk monddood te maken en arm als de raven en ze te laten dokken voor de echte rijken. Die rijken die massaal gaan zeiken als ze inplaats van 25 procent maar 20 procent rijker worden in het jaar. Die partij. Het is te hopen dat na dit crisis hoofdstuk de vvd tot de helft van de zetels gereduceerd wordt en de pvda helemaal ophoudt te bestaan. Op naar nul zetels. Pvda is namelijk een echte staatgevaarlijke weg met ons partij. Dat blijkt steeds weer. Rubberen robby's

tweetybird | 18-12-14 | 12:42

Wilders was niet onnozel. Het maakt niet uit wat hij zegt. Al is de uitglijder nog zo klein, hij zal vervolgd worden. Nederland is verworden tot een politiestaat waar de angst regeert.

Canis Ferox | 18-12-14 | 12:37

Dit kabinet was niks, het is niks en het wordt niks. De bevolking moet ze niet, ze hebben geen steun onder de bevolking. Gun die miljoenen nederlanders een fijne kerst en geef de nederlanders weer hoop. Stap op!!

denoorman | 18-12-14 | 12:26

@Jan Passant mk2 | 18-12-14 | 12:13
Ow. Verkeerd topic, dit hoort bij de duidelijke woorden van Geert Wilders in het interview met de huisginger.

Jan Passant mk2 | 18-12-14 | 12:25

Jos Tiebent | 18-12-14 | 12:04

Lastig te vinden , inderdaad .
Maar het staat hier .
www.geertwilders.nl/
Daar moeten ze echt iets aan doen .

B. Ollie Bommel | 18-12-14 | 12:15

Duidelijke woorden, die echter niet passen in het beleid om een "multiKulturele" samenleving te smeden uit bestanddelen die de Nederlandse cultuur afwijzen en bestrijden bij zowel de rechter als op straat.
Vandaar dit (nieuwe) onderzoek om kritiek op idiote maar idealistische plannen maar weer eens strafbaar te maken. Koste wat kost.

Barbertje moet hangen, zei men vroegah in den Nederlandsche cultuur. Hoofden afhakken is wat moderner, maar staat gelukkig (nog) niet op de agenda.

Jan Passant mk2 | 18-12-14 | 12:13

@B. Ollie Bommel | 18-12-14 | 11:55

Waarom alleen PVV stemmers?
Ik zou zeggen iedereen die de Vrijheid van Meningsuiting wil beschermen.
Dit is groter dan de PVV.

QBert | 18-12-14 | 12:11

Weg met die bende. Dit is dus een officieel daad van pluche plakken. Terwijl het paard overduidelijk zijn laatste doodsreutel heeft gegeven doet Didi nog een fanatieke poging om deze met zijn kleffe bek het edele dier te beademen.
.
Laat los Didi en loop naar het licht.
.
En nu maar snel verkiezinkjes he? Lachuh maart 2015 tegelijkertijd voor 1e en 2e kamer. Kan je eens zien wat voor politieke aardverschuizing er zal plaatsvinden in ons poldertje.
.
Zal alleen dan weer onverteerbaar zijn voor de lichtgetintiers die zich dan en masse zullen gaan roeren.
.
Mijn voorspelling is dat in mei 2015 de pleuris uitbreekt.

Abu Shabu Shabu | 18-12-14 | 12:09

Eigenlijk zegt Zeilstra dus: neuk jullie, oppositie, geen verklaring, Schippers heeft gesleuteld aan de wet, dus nu proppen we hem alsnog door de strot van de natie!

BeunDeHaas | 18-12-14 | 12:08

B. Ollie Bommel | 18-12-14 | 11:55
Rekeningnr? En geen overheidnummer dan, want anders gaat 70% naar de belastington die Brussel heet.

Maar er zal vast wel een gekkie zijn die pro-deo en voor naamsbekendheid wel iets wil fixen.

Jos Tiebent | 18-12-14 | 12:04

Inderdaad er zijn andere belangen en die gaan, zoals altijd, om het persoonlijke gewin. Persoonlijk gewin voor mevrouwtje Schipper en haar liberale kornuiten en gewin voor de macht van de grote verzekeraars. Het “Old boys netwerk” profileert zich meer en meer en dat reeds sedert tientallen jaren. Als de ijdeltuiten hun zin niet krijgen, lopen ze woedend en met stampende voetjes door de kinderkamer. De foto van Schipper zegt alles over haar gekrenkte ijdelheid. Schippers, de beoogde opvolger van Rutten? Dit kan deze jongedame niet gebruiken in haar hang naar de macht. Wedden dat de media-adviseurs haar aangeraden hebben om standvastig te zijn, zodat het hele volk, inclusief de werkelijk waardeloze pers haar later kunnen prijzen met haar standvastigheid in moeilijke zaken. Dat dit op kosten van de samenleving en de kleine simpele burger gaat, interesseert niemand van de politiek en van de Nederlandse pers iets!
Het is een jammerlijke bende in Den Haag die sinds haar aantreden een wanbeleid ten toon spreidt waar je als burger van moet kotsen. Een normaal denkend mens kan dit toch niet meer accepteren? Of toch wel? Zijn we inmiddels zo gewend geraakt aan deze vorm van regeren dat we het de gewoonste zaak van de wereld vinden dat dit stelletje narcistische opportunisten rollebollend over de staat der Nederlanden beslissen met een arrogantie die zijn weerga niet kent.
Zijn dit de mensen die een schip in zwaar weer kunnen besturen. Alleen al het feit dat je 3 "zgn. oppositiepartijen” nodig hebt om de firma Nederland te managen, zegt alles over het amateurisme wat in Den Haag hoogtij viert. De lijst van merkwaardige beslissingen op werkelijk alle departementen wordt langer en langer. Het aardige is dat de kiezer dit allemaal schijnbaar de gewoonste zaak van de wereld vindt. Het zegt alles over de mentaliteit van de Nederlander in algemene zin.
Je ziet wat er gebeurt als er plotseling geen geld meer is en er bezuinigd dient te worden. Bij de bijstandsgezinnen is dit een dagelijks voorkomend probleem en ook daar lijden mensen onder de spanningen. De voedselbanken kunnen de aanvragen niet meer aan en raken zelf aan de bedelstaf. Echter in de politiek gaat het over persoonlijk bestaansrecht IN de samenleving en niet OM de samenleving. Hier gaat het over carrières, beloningen, leuke baantjes voor de toekomst, in luxe en onbekommerd verder kunnen teren op kosten van diezelfde bijstand families. Vooral aan jezelf denken, de grote jongens achter de schermen plezieren en in ruil daarvoor je hele leven verzorgd worden met iets leuks.
Daar draait het om en alle andere zaken kunnen we als bevolking vergeten. Regeren heeft niets, maar dan ook helemaal niets met politiek te doen! Regeren is een zaak van feiten, argumenten en volledige openheid van zaken! Het runnen van een groot bedrijf en niets anders! De “politiek” (wat is het in Godsnaam nog) heeft een mandaat gekregen van het volk om te managen. Als je een slechte manager bent, wordt je normaliter eruit gelazerd. Hier niet, hier wordt je beloond voor hetgeen je verprutst! Hoe gestoord kunnen we toch allemaal zijn.
Het bedrijf is inmiddels al duizenden keer failliet gegaan en niemand, maar dan ook niemand in de Haagse kliek schijnt verstand van zaken te hebben. Ik zeg het nog maar een keertje: "het land failliet verklaren, een top-curator aanstellen, een zootje bussen huren, het hele plupsgebeuren er in en vervolgens afvoeren naar Brussel. Dit kabinet is een meester in het verleggen van de verantwoordelijkheden, neemt allerlei "nevenbaantjes" aan om de "grote Partners" te tonen hoe goed Calimero wel is. Hou je bezig met datgene waarvoor je aangesteld bent en zelf gewild hebt. Kun je het niet meer? Lazer dan op naar Brussel!

Knoekibebo | 18-12-14 | 12:03

Er is pas hoop als dit kabinet valt....

Brou Is Back | 18-12-14 | 12:03

Oja, Minder3 want anders is het misschien weer beledigend.

ET007 | 18-12-14 | 12:00

Minder (Marokkanen door grenzen sluiten) Minder (Marokkanen door remigratie) Minder (Marokkanen door afnemen paspoort bij strafbaar feit indien dubbel paspoort). Minder Minder Minder.
Ander volgorde heeft weinig zin toch?

ET007 | 18-12-14 | 11:57

Ik stel voor , dat alle PVV-stemmers 1 Euro overmaken naar de PVV voor de advocaatkosten .

B. Ollie Bommel | 18-12-14 | 11:55

@MarcS | 18-12-14 | 11:40

ze zijn als de dood voor wilders , en ja zijn uitspraken kunnen wel wat milder zijn en dat is de enige hoop wat de VVD en de PvdA hebben .
Als ja als wilders milder zou reageren , dan kan je er donder op zeggen dat in dit geval de VVD wel eens weg gevaagd zou kunnen worden .
je ziet dan ook dat wanneer er problemen zijn de VVD justitie de vervolging in zet .
dit is gewoon om de aandacht te verleggen , dit zal een averechtse werking hebben om wilders te vervolgen .
de over winning heeft hij al op zak .

witchmaster | 18-12-14 | 11:48


"Misschien dat er ergens een kolonel met een groep mariniers zit die het wil overnemen (al dan niet met vuurpeloton) en orde op zaken stelt."
@hangtiet met knoop | 18-12-14 | 10:10

Die hebben we zeker! Wat dacht je van die "Don't shoot the piano player" met zuid-duitse pr0no snor: -Karremans-?!

Banaan Repliek | 18-12-14 | 11:45

Over 10 jaar wordt de naam Katwijk aan Zee verandert in: Kassablanca aan Zee.

Ik hoop dat Geert nog iets kan doen, want Pim hebben ze al vermoord en Theo overigens ook.

waarzeggertje | 18-12-14 | 11:44

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 18-12-14 | 10:19
Ze gaan allemaal beloven de ouderenzorg te fiksen.

quackel | 18-12-14 | 11:43

@PSV Eindhoven #1 | 18-12-14 | 11:10
Ik denk persoonlijk dat een hele grote groep stemmers, die met lede ogen aanziet dat wij onnoemelijk veel geld naar EU, OSW, Griekenland etc. sturen zonder daar ook maar iets voor terug te krijgen behalve onze ouderen die de urine langs de benen loopt.

Ook ziet die hele grote groep dat de gevestigde partijen geen weerwoord hebben tegen de economische crisis waarin wij ons bevinden. De maatregelen die men ons oplegt zijn in veel gevallen negatief voor de economie en dan ook nog eens allemaal korte termijn zaken. Ook daar heeft de PVV een andere mening over, goed of fout laat ik in het midden.

Maar het sentiment mbt het asielbeleid & falende uitzetbeleid, het pappen en nathouden van de veelal marokkaanse draaideur criminelen gonst wel heel hard door onze samenleving. Tenzij de gevestigde partijen daar een 180 graden draai tov huidige standpunten gaat innemen lijkt mij de keuze duidelijk voor veel mensen.

U vraagt mij, mbt de positieve zaken van de PVV, voor PVV stemmers te spreken? Waarom? Omdat ik denk dat Geert de grootste KAN worden, stem ik op hem ofzo?

MarcS | 18-12-14 | 11:40

Stukje duiding. Volgens mij gaat de PDF niet over keuze behandelaars in de ziektenkostenverzekering maar over het PGB . Dat zijn 2 verschillende zaken. Mogelijk wel in 1 wet en daardoor even een hickup voor juiste PGB toepassing maar heeft niks met vrije winkelnering artsen keus te maken

Goatboy2014 | 18-12-14 | 11:39

Dibe | 18-12-14 | 11:31
Als ik het goed gelezen hebt, bestaat Nederland momenteel voor 25% uit allochtonen...

højre vær så venlig | 18-12-14 | 11:33

"Tussen 2015 en 2060 daalt het aantal autochtone Nederlanders van 13,2 miljoen naar 12,4 miljoen. De verwachting is dat in 2060 5,7 miljoen allochtonen in Nederland wonen. Dat zijn 2 miljoen personen meer dan in 2015"
Lekker dan.... nog een lading gezellige allochtonen erbij.

Dibe | 18-12-14 | 11:32

Schokkend: De nederlandse politiek is toch zeker geen provinciale poppenkast die slechts de Reichs-orders uit Brussel mag uitvoeren en deze als citroenen aan het volk mag verkopen? Nee toch?
*als gepigmenteerde in new amsterdam is die gelooft dat hij niets heeft om op te stemmen*

hallevvezool | 18-12-14 | 11:32

dit is gewoon de aandacht verleggen meer niet doorlopen mensen NIKS aan de hand , we gaan verder met de zorg nota

witchmaster | 18-12-14 | 11:31

Veroordeling van Wilders zal alleen maar tot meer stemmen leiden. Maar het OM en de gehele elite is daar niet slim genoeg voor om het Streisand Effect na te lezen.

LangeTijdGeleden | 18-12-14 | 11:30

@PSV Eindhoven #1 | 18-12-14 | 11:10 Wilders kan de overheid verkleinen door minder uit te geven aan OSW, windmolens, knuffelsubsidies etc. Daardoor komt er ruimte voor lastenverlichting en dat zal de economie de goede kant op helpen. Ook zonder de grenzen dicht te gooien en uit de EU te stappen was het PVV programma in 2012 al het beste voor de economie op korte termijn. Dus alleen daarom al PVV

witwas | 18-12-14 | 11:28

Wat heb je liever in Nederland; een premier die 1000 euro belooft en nooit geeft, of een kabinet die 100 dollar (74 euro) geeft zonder dat je er op gerekend had... www.youtube.com/watch?v=Mjo2EJfRp1M

Jos Tiebent | 18-12-14 | 11:27

Rutte wil vanmiddag 1,1 miljard Euro naar Brussel brengen. Van ons geld.

tipo | 18-12-14 | 11:27

www.overpopulationawareness.org/nether...
Dus meer mag wel, maar minder niet???
Die leden van de Club gaan dan meteen mee de cel in, lijkt me, dat betreft 7000.000 Nederlanders namelijk..

Dibe | 18-12-14 | 11:25

Eurotokkie | 18-12-14 | 11:18
En ik ben er voor geboren! Blank, werk en blij met mezelf :)

højre vær så venlig | 18-12-14 | 11:20

pak ze Geert.. al dat tuig !

(c)ZWITSUL | 18-12-14 | 11:20

højre vær så venlig | 18-12-14 | 11:15
Tegenwoordig ben je al snel een racist , ook al ben je voor zwarte piet.

Eurotokkie | 18-12-14 | 11:18

PSV Eindhoven #1 | 18-12-14 | 11:10

U bent België alweer vergeten, onbestuurbaar voor anderhalf jaar en het ging beter dan ooit omdat de politici niks konden verkloten!
Dus als advies voor U, stem pvv, zodat wilders geen coalitie kan vormen en We uit de crisis komen. (als u het over uw hart kunt krijgen uiteraard)

højre vær så venlig | 18-12-14 | 11:18

Bea heeft de politieke touwtjes nog steeds in handen omdat Wimlex met zijn giechel de wereld aan het verkennen is. Met haar wereldvriendjes moet Bea ook Wilders indammen omdat de buitenlanden de Nederlandse problematiek van zorgstaat niet zien of begrijpen. Dus Wilders zal nooit als minpres de trappen mogen bestijgen in deze nepdemocratische monarchie. Het wordt dus weer een boerenhandjeklapknuffelakkoord als er nieuwe verkiezingen zouden komen, waarin Wilders vanwege zijn radicale koers na de verkiezingen nog steeds aan zijn pendopje zal blijven zuigen in de oppositiebanken, behalve als hij meer dan 50% van de stemmen binnenhaalt. Maar dan zijn er altijd nog frauduleuze ingrepen mogelijk waar geen haan naar kraait.

Jos Tiebent | 18-12-14 | 11:18

beetjemoe | 18-12-14 | 11:13

Wilders is zijn tijd ver vooruit , het is nog veel te vroeg.
Over 10 jaar krijgt hij met de zelfde uitspraak een standbeeld .

Eurotokkie | 18-12-14 | 11:16

Het is dus gelukt de versnipperde Haagse politiek de eigenschappen van elastiek te geven.

Dolphi | 18-12-14 | 11:16

"Wilders: "Ik heb gezegd wat miljoenen mensen denken en vinden. Voor de tweede keer wil men blijkbaar afrekenen met iemand die de waarheid spreekt".
Als veel mensen iets roepen, maakt het nog niet waar. Geeft mooi de beperkte geest van Wilders aan.
Erikjan79 | 18-12-14 | 10:23

Je weergeeft zelf je beperkte geest weer hier; waar haal jij vandaan dat geert zijn uitspraak een feit is??
Nu blijk je zelf een verkapte racist te zijn dat je het voor een feit aanneemt.

højre vær så venlig | 18-12-14 | 11:15

vivaldi | 18-12-14 | 10:27

Wilders is anders ook gewoon een idioot door te scanderen dat er minder van een bepaalde bevolkingsgroep welkom is in Nederland.

beetjemoe | 18-12-14 | 11:13

@beetjemoe | 18-12-14 | 11:07
Je weet dat D66 in het verleden ons onderwijs compleet vernacheld heeft?

Boris die Sauertopf | 18-12-14 | 11:11

MarcS | 18-12-14 | 11:00
Wilders de meerderheid? Denkt u dat echt? Mag ik vragen waarop u dat baseert? Dat hij veel zetels gaat pakken oke, maar een meerderheid?

Ik vroeg dit een tijd geleden hier ook al, maar denken de PVV-aanhangers hier nou echt dat Geertje aan de macht positief gaat zijn voor dit land? Willen jullie mij uitleggen hoe hij precies een positieve impact kan gaan hebben?

Ik zou bij een val van het kabinet zelf totaal niet weten waar ik op moet stemmen..

PSV Eindhoven #1 | 18-12-14 | 11:10

Parel van het Zuiden | 18-12-14 | 11:03

Steeds meer dakloze en mensen met schulden , gezinnen die maandelijks nog maar net kunnen rondkomen.
Geen banen de belooft zijn en ga maar door.
Niemand gaat de straat op en dit zal ook niet gebeuren.

Eurotokkie | 18-12-14 | 11:10

De vervolging van Wilders is natuurlijk een politiek proces. De mobilisering van de moslimgemeenschap en het voordrukken van aangifteformulieren waren immers het werk van aan de PvdA-gelieerde autochtone krachten uit de ambtenarij en het maatschappelijk midden. Zonder dit zetje in de rug denk ik niet dat Marokkanen en Turken uit eigen beweging naar het politiebureau waren getogen.

Dat neemt niet weg dat de aangiftes nu eenmaal massaal zijn gedaan en dat het OM ze daardoor onmogelijk kan negeren. Maar de werkelijke issue is natuurlijk niet de vervolging zelf, maar de inzet van de politie als politiek instrument welke daaraan vooraf ging.

harbi | 18-12-14 | 11:10

@Bakito
Zolang de rechterlijke macht zulke lage straffen uitdeelt wordt het hooguit 12 uur schoffelen voor Wilders.
O nee, ik kijk op het verkeerde lijstje. Waxine lichtje naar gouden koets gooien. Minimaal 1 jaar zonder proces.

ristretto | 18-12-14 | 11:08

Nieuwe verkiezingen lossen niets op. Voorlopig geldt het primaat van de economie, en die heeft stimulus nodig. Geld in de zakken van mensen die het direct uitgeven, niet oppotten of aflossen. Geen lastenverzwaringen en geen bezuinigingen.

De staatsschuld is geen probleem - die is relatief laag, en kost niets. Sterker, investeerders lenen de Nederlandse overheid nu geld met korting.

Helaas is er behalve de SP om ideologische redenen, geen partij die kaas heeft gegeten van macro-economie.

Theo van Deursen | 18-12-14 | 11:07

We moeten met dit land meer inzetten op nieuwe energie, meer en betere scholing en wat minder religie. Kortom: stem D66.

beetjemoe | 18-12-14 | 11:07

Beste mensen, er zijn een aantal partijen die niet behoren tot deze vastgeroeste grijze elite kliek.
In plaats van weer te kiezen tussen die eigenpijpers die er al decennia een zooitje van maken, ga eens kijken wat je van LibDem of de Piratenpartij vindt.

Rest In Privacy | 18-12-14 | 11:06

2 dingen

1. ze tillen de uitspraak over de volgende verkiezingen heen zodat de uitspraak een Zwaard van Damocles wordt voor Wilders. Mochten ze de PVV nodig hebben bij de formatie dan kunnen ze Wilders onder druk zetten

2. Als Wilders veroordeeld wordt mag hij niet meer naar het buitenland als politicus, althans dat heb ik ooit eens ergens gelezen. Weet iemand of dat klopt? Er kan dus ook een andere mogendheid van het O.M. eisen dat hij veroordeeld wordt.Een mogendheid die bang is voor Wilders.

ecologiste | 18-12-14 | 11:06

ahurizakeb | 18-12-14 | 11:00
Dit kabinet valt echt niet , de PVDA weet ook als dit kabinet valt dan komen ze voorlopig niet meer in
de regering dus dan nog maar even zitten tot het einde.

Eurotokkie | 18-12-14 | 11:06

En met hetzelfde gemak waarmee Duivestein, Van der Horst en Linthorst voor hun principes opkwamen, zetten ze straks gewoon weer aan de kant. Schipper's wil is wet.

LJBrinkhorst | 18-12-14 | 11:05

@Snowy2000 | 18-12-14 | 10:55
Een evt. veroordeling van Wilders hoeft zijn politieke carriere geenszins in de weg te staan hoor, je kunt er zelfs gewoon min. pres. mee worden. Kijk maar naar Mark, die is in het verleden nl. al eens veroordeeld voor het aanzetten tot discriminatie. Blijkbaar is men dat inmiddels al vergeten:

www.nu.nl/algemeen/1082182/rechtbank-r...

Wolveshead | 18-12-14 | 11:04

"Er is hoop."
.
Op het moment dat ik massa's burgers woest naar het Binnenhof zie optrekken zal ik weer een sprankje hoop voor de vrije Nederlandse democratische rechtstaat gaan koesteren.
.
Zo lang deze in handen blijft van PvdA, VVD, CDA, D66, en aanpalende margepartijtjes zal deze democratische rechtstaat verder worden uitgehold. Dat doen ze al decennia en er is echt geen enkele indicatie of grond om te geloven dat zij hun streken verleren.
.
Hoop? Nee, het tijd om zaken in eigen hand te nemen. Als u ook maar iets om dit land en haar bevolking geeft, helpt u het land uit de klauwen van deze partijen te halen.

Parel van het Zuiden | 18-12-14 | 11:03

"Of van Pechtold"

LOL

Jerolimo | 18-12-14 | 11:03

Ik zet er een euro op in dat het kabinet NIET valt.

Om het te laten vallen, heb je immers enige ruggegraat nodig. Ontbreken daarvan leidt enkel tot doorbuigen en terug veren.

* volgende! *

(dat 't kabinet uiteindelijk wel zal vallen en niet de volle termijn zal volbrengen is mij overigens wel duidelijk: dit akkefietje is niets minder dan een opmaat naar de volgende clash)

ahurizakeb | 18-12-14 | 11:00

@Bakito | 18-12-14 | 10:21
Yep, veelal onbegrepen Marokkanen.

MarcS | 18-12-14 | 11:00

@Lewis | 18-12-14 | 10:15
En toch denk ik dat er binnen de politieke partijen in aanloop naar een nieuwe verkiezing een roep zal zijn om het grijze midden te verlaten, een roep waar gehoor aan gegeven zal worden.
Meer en meer partijen zien ook wel dat het de verkeerde kant op gaat maar sommigen zitten vast aan afspraken die ze hebben gemaakt. Nieuwe verkiezingen zou de boel aardig opkloppen.

Wilders krijgt misschien zelfs wel de meerderheid, maar dat betekend meteen dat we een minderheidsregering krijgen. Maar dan wel een die meer Wilders zijn programma moet uitvoeren dan hun eigen, anders blokkeert hij natuurlijk gewoon ieder wetsvoorstel

MarcS | 18-12-14 | 11:00

Die O.M. Marionetten zijn gewoon een verlengstuk van Politieke angst hazen, bang dat Geert Wilders aan de macht komt, zeker nu weer een breuk binnen dit Kabinet dreigt. Maar hem beschadigen maakt voor de aanhangers van hem en zijn gelijk geen reet uit. Dus O.M. het kan altijd nog veel minder minder minder, zeker wat Gelukszoekers aangaat.

Snowy2000 | 18-12-14 | 10:55

En dan klapt dit kabinet, hebben we weer verkiezingen, stemmen we met z'n allen weer zo dom als mogelijk, krijgen we weer die ellenlange formatieshit, en uiteindelijk weer een kabinet dat er vervolgens gewoon weer een puinhoop van maakt omdat het nog steeds dezelfde bestuurlijke non-valeurs betreft die weer -dan wel in een iets andere pikorde- in de regering en de Tweede Kamer zitten. What's new...

Reykjavik | 18-12-14 | 10:54

Bakito | 18-12-14 | 10:04
Een linkse (met Turken- partij d'66)/Islamitische/ anti- pieten coalitie, wellicht?

asylumstreetspanker | 18-12-14 | 10:54

hurenisvoorpaupers | 18-12-14 | 10:50
Ja de tweedeling zet nu door , ook in de zorg.
De PVDA kijkt toe vanaf de zijlijn en laat het gebeuren.

Eurotokkie | 18-12-14 | 10:54

Mensen, het is nutteloos dat dit kabinet valt, echt nutteloos, er komt weer een nieuw kabinet zonder de PVV, gewoon omdat geen enkele andere partij ook maar iets voor zijn bevolking wil doen.

Flipus | 18-12-14 | 10:53

B. Ollie Bommel | 18-12-14 | 10:48 z
Inkomensafhankelijke zorgpremie .

Eurotokkie | 18-12-14 | 10:51

Ik heb er geen enkele moeite mee dat dit kabinet valt, integendeel, maar wat is het alternatief? Stel dat ik uiteindelijk toch PVV zou stemmen en dat die partij de grootste werd, wat dan? .

Lewis | 18-12-14 | 10:15

Na verkiezingen wordt Wilders dan de grootste oppositiepartij en de regering bestaat uit 36 andere partijtjes.

Nou dat wordt een feestkabinet.
Nu alleen nog Johan Vlemmix als Premier en we zitten op rozen

Alt | 18-12-14 | 10:51

U wilde het ziekenfonds terug? U krijgt het ziekenfonds terug. Het is al bijna afgerond want door de budgetpolissen is er al praktisch niets meer te kiezen De vrije artsenkeus laten sneuvelen heeft alleen maar tot doel dat u straks met de pet in de hand naar de verzekeringsarts MOET om te vragen of je naar de fysiotherapeut mag. Ja hoor, probeer het maar 2 keer en kom dan maar terug!

U schreeuwde en Schippers draaide! Alleen niet meer voor 30,- gulden in de maand of bent u werkelijk zo stom? Ja vast, u geloofde ook dat Rutte € 1000,- zou overmaken. De grap van de eeuw! Hij lacht zich nog elke dag kapot.

hurenisvoorpaupers | 18-12-14 | 10:50

@Muxje | 18-12-14 | 10:43

Hij deed toch HR? Jah, daar zit over het algemeen inderdaad het "talent" in het bedrijfsleven...

Parel van het Zuiden | 18-12-14 | 10:50

Het klootjes volk wil graag verkiezingen, want het is allemaal kut. Dat riepen ze ook in 2012, 2010 en in 2006 ook vast wel...
En in 2016 ongetwijfeld ook.

kw_nl2 | 18-12-14 | 10:48

,,Ziekenfonds of Particulier ? ,,

B. Ollie Bommel | 18-12-14 | 10:48

Al pakken ze Wilders op,
Dan hebben we altijd Fleur, Harm en Machiel nog.

Mastermattie | 18-12-14 | 10:48

Erikjan79 | 18-12-14 | 10:35
Dus als jij zegt dat Wilders een beperkte geest heeft, is dat dan de waarheid?

Man, de hemel schiet hier open na zo'n verlichtend repliek. Ga jij maar eens koffieschenken in een bejaardentehuis.

Jos Tiebent | 18-12-14 | 10:48

Hoezee! Den Nederlander kan weer fatsoenlijk gaan stemmen en daarna klagen dat we alleen maar meer multikul, islam, eu, burgersurveillance, afbraak Nederlandse economie, verhoging van lasten en dergelijke krijgen.
.
Want resultaten uit het verleden... Heus niet. Nee, echt waar, het wordt deze keer echt anders door hetzelfde te stemmen.

Parel van het Zuiden | 18-12-14 | 10:48

De enige hoop voor dit land is dat dit kabinet valt voordat het in staat is nog meer schade aan te richten.

a1a2a3 | 18-12-14 | 10:45

@Balsaq | 18-12-14 | 10:03
Zinloos dit volk is stupide of de indoctrinatie van de NPstaatsO is gewoon bijzonder 'goed'.

Boris die Sauertopf | 18-12-14 | 10:44

Nu zou wel een heel mooi moment zijn om met zn allen het binnenhof te bestormen.

RegseHippie | 18-12-14 | 10:44

@Snackbar van Allah 10:11: Zucht. Rutte heeft verschillende management- en directiefuncties in het bedrijfsleven vervuld; dat lesgeven is een hobby van hem. Ik zie graag meer zulke echte mensen in de politiek in plaats van de gebruikelijke carrièrepolitici en lui uit de ambtenarij. En dat 'ie single is, is alleen maar een bonus. Nee, ik denk dat Rutte onder andere omstandigheden een goede premier was geweest; in het begin waren vriend en vijand dan ook overwegend positief over hem. Hij mist alleen een goede ploeg om hem heen, en een sterke crisismanager is het niet.

Tot zover Rutte. Voor de rest is het inderdaad wel brandhout wat daar zit. Een politicus of minister kan best leraar of hoofdzuster geweest zijn, als ze het bestuurlijke niveau maar in zich hebben. En onderdeel van besturen is weten wanneer je moet delegeren of advies van je experts moet inwinnen. Helaas hebben zelfs onze beroepspolitici dat niet. Allemaal haantjes die denken dat ze weten hoe de wereld in elkaar zit.

Muxje | 18-12-14 | 10:43

Maak je geen zorgen, D66 zit al in de pijpstand om, na de val van dit kabinet, opgewekt met VVD en CDA in zee te stappen.
Dan zijn we dus terug bij af en krijgen we dezelfde bagger die we al ruim 12 jaar hebben gewoon nog een keertje dunnetjes over.

mallekater | 18-12-14 | 10:43

''Wilders vervolgd voor discriminatie.''

Smoke-screens!! Zand in de ogen van het brave volk. Maar te laat, het zal niet mogen baten.

Rutte C.S. mogen de aftocht blazen, het liefst met stille trom.

Snorry! | 18-12-14 | 10:42

ecologiste | 18-12-14 | 10:38
Wat moet er in die brief staan?

Einde van de Domheid | 18-12-14 | 10:40

@Angelica | 18-12-14 | 10:28
Ook ik had eerst iets van "Greet, waarom toch ?"
Maar steeds blijkt dat hij het uiteindelijk juist had. En vergeet niet dat de algehele media graag stuurt.
Zoals bij Pim. Iedere dag kregen we te horen "Fortuyn vindt de islam een achterlijke cultuur". Maar niemand heeft ooit zijn gehele statement uitgezonden: Pim: "Ik, als homoseksueel, ben voor de islam minder waard dan een varken. Maar dat mogen ze zeggen van me. Maar dan mag ik zeggen dat het een achterlijke cultuur is". En wie schrref dat Pim minder waard was dan een varken ?
Oftewel. De algehele media is er alles aan gelegen om Greet kapot te maken. Belangetjes.

Kamervraag | 18-12-14 | 10:40

Deze jongens gaan nooit vertrekken... 1 grote show waar ze allemaal weer uit gaan komen met kijk eens wat we toch maar weer mooi voor elkaar hebben gekregen.
Mijn kerst is pas echt goed als deze bende de stekker eruit trekt. De kosten van nieuwe verkiezingen zijn een druppel op de gloeiende bips van Rutte! Nieuw kabinet aub. Und schnell.

kruid | 18-12-14 | 10:39

Wie van deze hoofdrolspelers werken binnenkort bij een zorgverzekeraar?

Einde van de Domheid | 18-12-14 | 10:39

@van heinde en verre 10.19

Denk dat je gelijk hebt.. dit volk is reddeloos, redeloos en radeloos, als je de geschiedenis kent was het in 1672 ook al precies hetzelfde.... het is toen nog lelijk afgelopen met de toenmalige regenten.....

vhKarelkruizenruiker | 18-12-14 | 10:39

Ik wist wel dat die ministers er allemaal een dubbele agenda op na houden! Kijk maar onderaan die PDF:

"
Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
"

Mijn god, wat een prutsers.

een_mike | 18-12-14 | 10:38

Wilders, de martelaar van het vrije woord!

ProAsfalt | 18-12-14 | 10:38

Voor een zgn "rechts" blog blijf ik de ruime steun die de socialist Wilders hier ontvangt opmerkelijk vinden.

Igor Putkin | 18-12-14 | 10:38

J'accuse!
Waar blijven die Nederlandse intellectuelen die een open brief durven te schrijven naar het O.M. met cc naar Rutte en de kamer.

Allemaal zelfgenoegzaam de Bevrijder verachtend en kiezend voor een leven in luxe in de grachtengordel grote sommen geld via de media (VARA!) in de binnenzak en maar spelen op emoties.
Daarom kent NL ook geen Nobelprijswinnaars voor de literatuur. Er zijn niet eens intellectuelen in dit landje waar alles om geld draait bij de elite en bij het volk om de vermeende waarheid die echter sterft in brood en spelen aangeboden door de door-en-door corrupte media.
O.M. = Overheid Maffia.

ecologiste | 18-12-14 | 10:38

Gedraaid en gewaaid!

Einde van de Domheid | 18-12-14 | 10:38

@Angelica | 18-12-14 | 10:28
-
Kortom : Doel getroffen!

[x]-Ongeschikt | 18-12-14 | 10:37

De treurnis spat er van af.

Don Bomgordello | 18-12-14 | 10:36

@très cool

Ah, dus als hij denkt dat hij de waarheid spreekt is het waar en als ik iets anders denk is dat niet zo? Ok, duidelijk.

Erikjan79 | 18-12-14 | 10:35

Dit kabinet:
- Een thuiswonende geschiedenisleraar als premier
- Een UvA-PvdA knechtje met inhoudsloos proefschrift, goedgekeurd door de UvA, als vice-premier
- Een secretaresse als minister van Defensie
- Een milieu-terrorist die zijn vrouw bedriegt als fractievoorzitter van regeringspartij
- Een oude DDR opa die nog leeft in de jaren zestig vd vorige eeuw als Minister van Veiligheid
- Een landbouwkerel als Minister van Financien.

Nederland is nog corrupter dan de FIFA. Weg met deze bijeengeraapte vriendjeskliek!
Snackbar van Allah | 18-12-14 | 10:11

Pechthold niet een veilingmeester: handelt anders graag.

ET007 | 18-12-14 | 10:33

@ Erikjan79 | 18-12-14 | 10:23

Het gaat dus niet om waar of niet waar, het gaat om strafbaar of niet strafbaar. Alleen een naïeve, linksige sukkel zoals jij denkt dat je alleen dingen mag zeggen die 'waar' zijn (en dat zijn dan de dingen die jij ook vindt) *proest*.

très cool | 18-12-14 | 10:31

Wat is iedereen toch bang voor de PVV? We leven toch in een democratie waar we mogen stemmen op partijen. Als de PVV dreigt de overwinnaar te worden, overtuig dan de bevolking waarom andere partijen beter zouden zijn.
De praktijk wijst uit dat andere partijen er een zootje van maken: een coalitie van partijen, nog eens bemoeien met eerste kamer, verworven in massa bijbaantjes.
Het is een grote tering zooi. Dus als de PVV winnaar wordt, dan is dat terecht!

ET007 | 18-12-14 | 10:31

De D66 rechters, allemaal vrouwen meen ik gaan Wilders proberen te villen, de opgetogenheid bij deze dame van het OM is overduidelijk!

lanexx | 18-12-14 | 10:30

Nivelleren volgens dit kabinet wilt zeggen; alle snoepjes, kandij, vulling en smakelijke ingrediënten afschrapen en onder vrienden verdelen zodat de bodemplaat overblijft voor de mensen die het eigenlijk hadden moeten verdienen.

Jos Tiebent | 18-12-14 | 10:28

Mijn sympathie gaat uit naar de PVV maar het is Wilders zijn eigen schuld dat hij vervolgd wordt. Het waren onnozele woorden van Wilders die niks toevoegden. Van een politicus mag je verwachten dat hij zijn woorden weegt en dat ze doel treffen. Afijn, dat wordt de komende tijd weer een heel circus met Wilders als middelpunt, maar wat mij betreft neemt Fleur de tent over.

Angelica | 18-12-14 | 10:28

Schippers zegt dus dat die wet eigenlijk helemaal niet nodig is.
Waarom dan al dat stomme ge-ouwehoer?

ZZP-er | 18-12-14 | 10:27

Trouwens, wat is het OM toch eigenlijk een achterlijke club van idioten dat ze Wilders durven aanklagen. Het is een stelletje verblinde, halfzachte wereldverbeteraars, die nog niet doorhebben dat de multikul in Nederland faliekant mislukt is.

vivaldi | 18-12-14 | 10:27

Ik durf met die € 1.000,00 van Rutte in the pocket er wel op te wedden dat er niets zal veranderen en alles zal blijven zoals het altijd was.

Meuglyforyou | 18-12-14 | 10:26

Ik blijf het zeggen. Dit kabinet heeft meer grote besluiten genomen dan vele kabinetten hiervoor. Grote hervormingen doorgevoerd waar eerdere kabinetten zich niet aan wilden branden. Daar word je niet populair van, maar het moest wel een keer gebeuren. Veel mensen zijn helaas niet in staat verder te kijken dan het loonstrookje van de volgende maand.

Weird Guilders | 18-12-14 | 10:26

Alleen SP'ers en PVV'ers zien dit kabinet graag vallen. Het kan altijd slechter dus ik hoop dat ze een oplossing vinden voor deze kerstcrisis!

flame_me | 18-12-14 | 10:25

Kim Jung Un, kreeg Sony plat, dit kabinet krijgt nederland plat, er zit ,vooruitgang, in.

Archy Bunker | 18-12-14 | 10:25

Wie zijn eigenlijk de ezel en de os in deze Kerstvoorstelling ?

vivaldi | 18-12-14 | 10:24

Niet laten vallen. Dan krijgen we weer een heel verkiezingscircus waarna de PVdA teruggebracht wordt tot 3 zetels. Het vacuuum wordt opgevuld door Em Il Roemer, bekend partijleider en het brein achter de Sony-hack.


Ook de PVV zal winnen. Nu heeft Wilders soms best goede ideeen, maar van economie en globalisering snapt hij erg weinig.

Gewoon even wachten. De PvdA draait wel weer.

Vogelbeest | 18-12-14 | 10:24

"Wilders: "Ik heb gezegd wat miljoenen mensen denken en vinden. Voor de tweede keer wil men blijkbaar afrekenen met iemand die de waarheid spreekt".

Als veel mensen iets roepen, maakt het nog niet waar. Geeft mooi de beperkte geest van Wilders aan.

Erikjan79 | 18-12-14 | 10:23

Die vervolging gaat Wilders volgens mij alleen maar meer stemmen opleveren, en het OM zet zichzelf gewoon flink te kakken. Het was een vraag wat de PVV's kiezers willen, en die hebben geantwoord.
_
Maar dat hele gedoe rondom het kabinet (en dan vooral Samson, Rutte en Schippers) is gewoon een beschamende vertoning. Er was een democratische stemming, en er is tegen een wet gestemd… als je dáár een probleem en kabinetscrisis van gaat maken, dan ben je in mijn ogen tegen de democratie en tegen de vrijheid van senatoren om zélf een democratische keuze te maken.
_
Ik denk niet dat het gaat gebeuren, maar ik hoop érg hard dat dit kabinet falikant op z'n smoel gaat. Dan mogen we zien hoe de PVV het gaat doen als leidende groep in de verkiezingen, en dan zijn we eindelijk verlost van dat grijzend stuk onverlaat Mark Rutte.

kanon0503 | 18-12-14 | 10:22

Lewis | 18-12-14 | 10:15
De gevangenis zit vol met mensen die dachten dat ze meer vrijheid hadden dan een ander.

Bakito | 18-12-14 | 10:21

Snackbar van Allah | 18-12-14 |

Je vergeet miss Obesitas als minister voor als er wat te kanen is.

Jos Tiebent | 18-12-14 | 10:21

Als het kabinet valt zalnde vervolging Wilders volledig in de kaart spelen.

Zelfs de AIVD zegt indien minder minder minder... de criminaliteit daalt.

Kaas de Vies | 18-12-14 | 10:21

Laat dit Kabinet maar klappen. Geen redden meer aan. Als de PVV denkt dit land uit de crisis en EU te helpen op een verantwoordelijke manier. Dat wil ik ze die kans best gunnen. Alles beter dan dit.

Dit. Nooit. Meer.

Klaus Herzog | 18-12-14 | 10:21

@vhKarelkruizenruiker | 18-12-14 | 10:10
we zijn al onbestuurbaar

van heinde en verre | 18-12-14 | 10:19

Niks geen hoop! Klappen en naar de stembus godverdegodver!

Eduardo- | 18-12-14 | 10:19

Binnenkort op uw tv signaal ontvangsttoestel :
Marcos "U als werkende krijgt er allemaal 2000 euro gratis en voor niets van mij bij".
Didi "ik beloof U dat dankzij de PvdA voedselbanken binnenkort tot het verleden behoren".
bla bla bla bla

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 18-12-14 | 10:19

Wilders achter de tralies, voltallige PVVDA afgeschreven voor wanpresteren. Man, we moeten straks nog in het buitenland onze politici gaan werven.

Geert Linkers | 18-12-14 | 10:18

€1000,-- graag

analcharist | 18-12-14 | 10:17

Had ik nog een spoor van twijfel over op wie te stemmen, het OM heeft me zojuist het laatste zetje gegeven.

très cool | 18-12-14 | 10:17

Dit valt niet meer vol te houden, het is genoeg geweest.
Wanneer horen we de knal?
Toch wel ruim voor oudejaarsavond, hoop ik.

Hyperventilator | 18-12-14 | 10:17

@ Trekhaas | 18-12-14 | 10:08
Ja, dat. Ik heb er geen enkele moeite mee dat dit kabinet valt, integendeel, maar wat is het alternatief? Stel dat ik uiteindelijk toch PVV zou stemmen en dat die partij de grootste werd, wat dan? Die komen nooit in de regering. En de rest is allemaal van hetzelfde grijze, laffe midden. Er zal niets daadwerkelijk veranderen.
En om de chaos straks nog groter te maken, wordt Wilders vervolgd. Stel je voor dat het kabinet valt en dat het tijdens de verkiezingscampagne tot een proces komt. De waanzin ten top.
Wát je ook van Wilders' uitspraken op die verkiezingsavond mag denken, het is bizar dat hij erom wordt vervolgd. Als politicus moet je heel veel mogen zeggen, dat weet het OM ook wel.

Lewis | 18-12-14 | 10:15

Niemand een gordel aan in de auto...

Feynman | 18-12-14 | 10:14

Ach ja, mooi op tijd. Net als het nieuws dat Wilders vervolgd wordt voor discriminatie. Net als het kut gaat met dit kabinet even lekker anti-Wilders nieuws naar buiten brengen. Brood en spelen, mensen.

Vrije Nator | 18-12-14 | 10:13

Bij de volgende verkiezingscampagne krijgen we misschien wel € 2000 van Mark. Doen dus!

simpelman | 18-12-14 | 10:13

Toch mooi, nederland heeft de weg naar de afgrond weer gevonden.Propagandamachine draait weer op volle toeren.

Archy Bunker | 18-12-14 | 10:12

Laat ze maar lekker door regeren. Er is geen alternatief. Of denk je dat het CDA en D66 het anders gaan doen? Wat is er de afgelopen 10 jaar eigenlijk veranderd?

Meeroever | 18-12-14 | 10:12

Dit kabinet:

- Een thuiswonende geschiedenisleraar als premier
- Een UvA-PvdA knechtje met inhoudsloos proefschrift, goedgekeurd door de UvA, als vice-premier
- Een secretaresse als minister van Defensie
- Een milieu-terrorist die zijn vrouw bedriegt als fractievoorzitter van regeringspartij
- Een oude DDR opa die nog leeft in de jaren zestig vd vorige eeuw als Minister van Veiligheid
- Een landbouwkerel als Minister van Financien.

Nederland is nog corrupter dan de FIFA. Weg met deze bijeengeraapte vriendjeskliek!

Snackbar van Allah | 18-12-14 | 10:11

D66 gaat de verkiezingen in met Menzis666.

gebrokenvleugel | 18-12-14 | 10:10

"U krijgt allemaal €1000"

hfakker | 18-12-14 | 10:10

Het zou een zegen zijn voor dit land als het kabinet klapt, maar kan het me moeilijk voorstellen... pvda bijna tot 0 zetels gereduceerd, de altijd jokkenbrokkende vvd ruim gehalveerd.... en dan ?? Nieuwe verkiezingen.. de pvv de grootste partij na de verkiezingen, maar geen partij die met hun wil samen werken.
Dit land wordt onbestuurbaar.......

vhKarelkruizenruiker | 18-12-14 | 10:10

Dit kabinet stapt nooit op. Didi heeft geleerd om zich ergens aan vast te ketenen en Mark denkt dat hij onoverwinnelijk is met zijn teflonlaag.

Misschien dat er ergens een kolonel met een groep mariniers zit die het wil overnemen (al dan niet met vuurpeloton) en orde op zaken stelt.

hangtiet met knoop | 18-12-14 | 10:10

Kom vallen met deze ziellige bende.
.

fifi23 | 18-12-14 | 10:10

Dat D66 is nu helemaal door Menzis ingepakt, dat is nu toch wel echt overduidelijk.

gebrokenvleugel | 18-12-14 | 10:09

Die Rutte is als een paling in een emmer snot.
Ook hier glibbert hij weer uit...
*Hopen op verkiezingen doet*

Wijze uit het Oosten | 18-12-14 | 10:09

@Balsaq | 18-12-14 | 10:03

Jammer alleen dat er geen fatsoenlijke partijen zijn om op te stemmen

Trekhaas | 18-12-14 | 10:08

Damn wat een timing van het OM om nu naar buiten te brengen dat ze Wilders gaan vervolgen..

Mesmer | 18-12-14 | 10:06

Laat maar vallen, er is geen vertrouwen meer en dan heeft het weinig zin om door te modderen.

Toetsiemonster | 18-12-14 | 10:05

Rutte II weg, Wilders de bak in en de komende eeuw enkel nog (centrum)linkse kabinetten.

2015 wordt mijn jaar, ik voel het! #yolo

Bakito | 18-12-14 | 10:04

Nou, kom jongens; vallen met dat kabinet. Het Volk heeft nu genoeg gezien om _wel_ fatsoenlijk te stemmen.

Balsaq | 18-12-14 | 10:03

Blijf erbij dat het toch een prima kerstcadeautje zou zijn voor Ons Nederlanders. Wij willen ook weleens wat. En Wilders viel (helaas) al in de prijzen...

Driewerf Hoezee | 18-12-14 | 10:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl