achtergrond

Geenstijl

FILMPJE! Meisjes snappen coke snuiven niet

Yoyoyo. Leuke SelfieSmatjes met die suave boobies! Jullie doen het verkeerd. Geeftnie hoor. We leggen het graag nog 1 x uit.
• Scheermes of bankpas om de coke fijn te hakken. Als je de coke niet goed fijn maakt, blijven er klontjes steken in de neus en die lossen niet goed op.
• Kokertje hiervoor wordt meestal een bankbiljet of een rietje gebruikt. Daarnaast zijn er 1001 snuifparafernalia op de markt van handige snuifbullets tot multi-lijn snuifbuisjes.
• Hoe doe je het?
Gebruikers snuiven op verschillende manieren. Het meest gangbaar is: hak wat coke fijn op een spiegel, maak er een lijntje van en snuif het op via het kokertje. Met een gram kun je vijftien tot twintig lijntjes leggen. Verder kennen we Al Pacino, die in de film Scarface als Tony Montana met zijn hele gezicht in een berg coke duikt. Dat laatste is geen aanrader. (via)

Noot voor redacties. Aan het eind van het filmpje zegt die meisje: "fok jullie met jullie kaolo onzin kk tattas". Hetwelk zoiets betekent als sterf kontgat kanker blanken. "Walgelijk," om met Opstelten te spreken. "Afschuwelijk," om met Lodewijk Asscher te spreken. Volgaarne zagen wij een statement van de heer Van Persie tegemoet, alsook enige Kamervragen (door de heer Jesse Klaver als het even kan). Uiteraard is dit filmpje + uiting van institutioneel racisme de opening in de avondjournaals van NOS en RTL hedenavond. Verder wensen we nog 72 ingezonden stukken op de opiniepagina's van de verzamelde linkspers. En tot slot nog een invoelend Volkskrant-interview van Robert Vuijsje met een palliatieve blanke endeldarmkankerpatiënt. Alvast bedankt!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.