Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het Grote Gouda Hufter Smoelen Boek

Nog even over Gouda. Kan Sint wel beweren dat we het wild geraas moeten staken, maar die knakker wordt mild op z'n ouwe dag. Hell no. Wij staken niet. We hebben daarom het Grote Gouda Hufter Smoelen Boek samengesteld. Opdat u nog eens kunt zien wat voor hufters er in de kaasstad acte de presence gaven. Facepics van idioten die het nodig vonden een kinderfeestje te verstoren. Op de Zwarte Lijst met die lui, en elk jaar in november en december huisarrest. Wat er in Gouda gebeurde was niet alleen dieptriest, het was lager dan laag. Quinsy die zelf schijterig in het buitenland verbleef terwijl hij het rotzooi trappen overliet aan de gewillige beulen van AFA en Internationale Socialisten. Wat een mies mannetje ben je dan. Zal best dat sommigen in die bus uit de Bijlmer van plan waren vreedzaam boe te roepen in Gouda. Maar je encanailleren met die extreemlinkse stinkhufters van AFA was echt dom. Want dan krijg je extreemrechts er graties bij. AFA/IS is minderwaardig pus dat leeft van rellen: institutionele jodenhaters die al "racisme" roepen als hun aansteker het niet doet. Lamlendig uitvretend aandachtstuig dat spuugt op Het Systeem, behalve als er een uitkering aangevraagd moet worden. Kinderloze uitslaapfuckers dat tot 12:00 uur in hun gestolen kraaknest ligt te stinken om daarna de wereld te vertellen hoe slecht de wereld is. Bonusfilmpje: hoe het werkelijk was in Gouda. (Meer vanavond in het PowNews. Kijken dus.)
goudabril.jpg boeroep534.jpgJa mannetje. We kennen je. Internationale Socialist, bekend van basisloon-demo's eerder dit jaar. Zoek een baan, dwaas. capuchonkloodtzakjegouda534.jpg paliboeroep534.jpgKen je ons nog? Wij jou wel. Hamas-knuffelaar. beroepsarrestant.jpgGazaPiet Abdulkasim. Inmiddels vaker gearresteerd dan de complete Top 600 van Amsterdam. Naast kindertjes van 3 aan het huilen maken, treitert deze beroepsarrestant ook oude vrouwtjes. Links op de foto staat Peter Storm, één van de oprichters van de Internationale Socialisten. En bekend van het artikel "de Hollandse Haider."
Meesterwerkje van Frank Buis. Met de onvermijdelijke Kitty Balker, de Nederlandse Oprah Winfrey, die in gesprek is met meerdere tv-zenders. Zegt ze zelf.

Reaguursels

Inloggen

Beroepsdemonstranten, maakt ze niet uit waarvoor.

Pietluttig | 19-11-14 | 17:24

En dan zie ik dus op PowNews zo'n filmpje van zo'n mafketel op een podium. 'Free Palestina' roept hij. Nu vind ik dat al misplaatst, want daar ging de demonstratie niet over. Vervolgens begint hij te schreeuwen dat het Koningshuis maar op moet rotten en dat de straten van hem zijn en niet van de politie. Huh? Is dat niet waarom de Palestijnen boos zijn op de Joden? Dat een stel onbekenden een land binnenliepen en zeiden: 'zo, die straten zijn nu van ons'?. Kan iemand mij het verschil uitleggen? Wat een verstand.

En dan die eeuwig heersende gedachte dat racisme alleen van blank naar donker bestaat. Ik zie het toch minstens net zo veel van donker naar donker of van donker naar blank. Het woord 'Bounty' is bijvoorbeeld bedacht door de donkere medemens. Wat een misselijk woord is dat toch... Je bent namelijk een Bounty als een 'donker persoon' zich 'blank gedraagt'. En het beslissen dat 'dit gedrag bij blank hoort' en 'dit gedrag bij zwart' is natuurlijk he-le-maal niet racistisch. En ohja: het woord Bounty wordt vooral gebruikt als belediging, want als donker persoon je blank gedragen, dat is zeer zeker geen compliment waard. Ja, racistisch noem ik dat. Bovendien schaamt mijn - donkere - beste vriendin zich dood als donkere mensen zeggen dat racisme maar één kant op werkt. Want, waarom zou het extra zielig zijn voor donkere mensen om op hun huidskleur aangekeken te worden? Moet - volgens dat groepje extremisten - een donker persoon zich dan automatisch al 'extra zielig' of 'extra minderwaardig' voelen? Nou, zij in elk geval niet, gelukkig maar. Zal wel komen doordat ze zo'n 'Bounty' is... -.-'.

En dan die Tokkies in Nederland die meteen beginnen te gillen dat de donkere medemens maar op moeten pleuren 'naar hun eigen land', bananen moeten plukken, allemaal een uitkering trekken en noem het maar op. Ja, dat zijn zeer zeker racistische uitlatingen en ze kloppen ook niet. Er is een deel dat tegen Zwarte Piet is. Nouja, dat mag van mij. Je mag van mij alles vinden wat je maar wilt, dan mag je ook best naast mij wonen, je mag ook bij mij koffie drinken, blijven eten, noem maar op. Geldt ook voor de mensen die voor Zwarte Piet zijn. Maar dat geweld, het extremistische, het verpesten voor die kleintjes (BEIDE kanten), doe normaal... Ik schaam me echt diep voor beide extremistische én racistische partijen in deze discussie. Hou eens op, echt.

Begrijp me niet verkeerd, ik woon samen met mijn vriend in Zweden en ben daar ook naar een Free Palestina festival geweest. Durf me dus eens een racist te noemen, want je mag het niet meer met mensen oneens zijn tegenwoordig, dan ben je namelijk een racist of een landverrader. Ook zo kotsmisselijk word je daarvan, voor mij is iedereen evenveel waard, kan mij het schelen wat voor kleur je hebt. Nu ging - en gaat - zo'n Free Palestina-festival er hier heel anders aan toe dan in Nederland. Wat men - Palestijnen, Joden, Zweden, Aziaten, whatever - hier graag zouden willen, is vrede tussen Israel en Palestina, zodat de onschuldige burgers niet langer worden gedood. Er wordt hier niet opgeroepen tot meer strijd, meer oorlog, het overnemen van Zweden, het schijt hebben aan het Koningshuis en de politie, enzovoort. Da's namelijk aanzetten tot haat en geweld, dat zou WEL verboden moeten worden. Dat heeft niets met demonstreren te maken.

Ik snap niet waarom het hier wel kan en in Nederland niet, maar ik vind het vreselijk dat mijn moederland zo naar de klote gaat. En ohja, ik heb al een cadeau in mijn schoen gevonden dit jaar, helemaal in Stockholm. Was toch getekend door Sinterklaas en Zwarte Piet, dus hier komen ze kennelijk nog wel zonder in elkaar getimmerd te worden ;).

nav | 18-11-14 | 19:09

Volgens mij heeft geen enkele van deze nuttelozen een kind dat nog gelooft in het goede van de wereld. Dus dan maar alle kinderen laten opgroeien met het idee dat er altijd iets slechts achter een jarenlange traditie zit. Tjongejonge... ga wat nuttigs doen en ga werken, dan ben je nog een aanwinst voor de maatschappij

H. Broekman85268868 | 18-11-14 | 18:24

Complimentje voor het gelikte optreden van de politie.

* | 18-11-14 | 06:13

Ik vind Sinterklaas een veel groter probleem.
Na al dat kindermisbruik zie ik liever geen oude bisschop leuk doen met kindertjes.
Zwarte piet is inderdaad een nogal sterk cliché van 'de arme zwartjes uit Afrika'. Wij hadden zo'n exemplaar staan op school en spaarden melkdoppen om ze te hellupen.
Gewoon niet zo moeilijk doen en iets leuks verzinnen voor de kids.Zonder opstand en gedoe.

Frankasd | 18-11-14 | 04:36

Tja de linkse feelgood klootzakken komen allemaal naar deze demonstraties onder het mom van "een gelijke maatschappij".

Terror Ted | 18-11-14 | 00:03

Als u dubbel ziet, u bent niet dronken wees verlost..
Mijn excuses voor mijn dubbele post..

Eeeek-A-Mouse | 17-11-14 | 22:34

Beste Nederlanders en medelanders;

Mensen, mensen, mensen wat is hier toch aan de hand.
in dit oergezellige drassige kikkerland?
Mensen de slavernij is al 200 jaar voorbij!
Daarom zijt er gelukkig mee en wees blij.
.Geniet van de glunderende kinderen van kado's, van pepernoten en marsepein..
Dat negatieve geneuzel moet nu eindelijk maar eens over zijn!
Wat een overdreven gemuggezift die trammelant.
Want er is helemaal niets aan de hand.
Helemaal niemand hier in Nederland, is ooit slaaf geweest ,
Wees daarom positief en vier feest!!
Slavernij? Dat is helemaal niet van deze generatie!
Maak je beter druk om de bezuinigingen, de arme mensen en de inflatie!
In een multi culturele samenleving is er voor iedereen wel wat te beleven.
Als je een feestje van een ander niet leuk vind, ga je dan huiswaarts begeven.
Maar ga niet een kinderfeest lopen verzieken, want dat mist iedere plank!
Een stroopwafel, witte en kaaspiet is dan ook, stank voor dank!
En dat van die slavernij dat willen wij onze kinderen niet eens leren.
Dus houd daarover je mond, niemand die dit kan interesseren.
Misschien als je tegen zwarte piet eens lief ging doen
Dan krijg je ook niet steeds, een zakje zout in je schoen.
Mensen die zielig lopen doen over iets van 200 jaar geleden.
Moeten nodig naar een psyghiater, want deze mensen zijn nooit tevreden!
Wat heel zielig, walgelijk en kinderachtig was en vergeet dat niet!
Als volwassene met die demonstratie lopen roeptoeteren:
"sinterklaas bestaat niet"
Zulke mensen kan ik zeker niet serieus nemen, daar maak er wel een notitie van in het grote boek.
Voor deze mensen een flinke zak zout en dus geen peperkoek!

De groeten van de Sint!
En dus niet van zwarte piet!

P.S.
Een oproep aan gemeenten om meer zout te sturen,
want we komen nu al zout tekort!!

Eeeek-A-Mouse | 17-11-14 | 22:16

-weggejorist-

Eeeek-A-Mouse | 17-11-14 | 22:16

Ja, nu haalt zwarte piet toch de nodige racistische gevoelens in me naar boven, na 30 jaar. Maar ik vecht ertegen. Ik laat die a. 'slachtoffers' geen gelijk krijgen. Hoezeer ze ook hun best doen om de misdeelde zielige (voor de rest qua huisvesting, uitkering, veiligheid, medische verzorging, onderwijs, etc. in de watten gelegde) prutsnederlander uit te hangen.

sjoost | 17-11-14 | 21:49

Heil Pietler!

do_010 | 17-11-14 | 21:31

Is het vreemd dat ik bij die AFA losers altijd gelijk aan 1 ding denk?
*De nieuwe fascisten zijn de anti-fascisten*
.
Daarom vieren wij de intocht van de Sint komende zaterdag in een besloten verenigingsverband, met een mooie boot en ouderwetse Pieten.
Ik wil mijn kinderen niet blootstellen aan de hersenspinsels en agressie van deze totaalmalloten, die altijd mee heulen met blankenhaters en extreme islamieten. Omdat ze zelf nooit iets hebben gepresteerd in hun miserabele luie leven.

Gaul Shaarad | 17-11-14 | 21:16

Het laatste nieuws van het oorlogsfront: www.npo.nl/het-sinterklaasjournaal/17-...

Hulppieten laten volle zakken met pakjes achter bij mensen, wegens een tekort aan pietenkracht. Opa Piet is nog steeds in Nederland. De echte pieten, uit Nederland vertrokken met de stoomboot vol met pakjesavondpakjes, zijn van plan om naar Spanje terug te keren.

Pas op voor die regenboog pieten!

Hoen | 17-11-14 | 21:10

Via facebook zag ik dat ze 28 november op schouwburgplein in Rotterdam
een onaangekondigde suprise demonstratie willen houden.
Iedereen netjes gekleed en er onder zwartepiet is racisme kleding.
Met aanmelden loopt het nog niet storm.
Reacties worden er ook niet gegeven.
Hulp uit andere steden wordt opgeroepen.
Dus zal wel weer die zelfde kliek zijn als in Gouda em Amsterdam.
Politieburo zit vlakbij dus hopelijk doet de politie zijn werk.
Geen vergunning dus oppakken die hap en lekker laten zitten tot maandag.

Eazy_E | 17-11-14 | 21:09

Zit gisteren voor de TV met mijn Surinaamse stiefkleinkind, zegt het lieve ventje: Ma, wie zijn al die enge zwarte mensen die ervoor zorgen dat wij straks geen kadootjes meer krijgen van Sint Nicolaas, want de Sint en zijn Zwarte Pieten denken straks natuurlijk dat wij ook zo zijn...

Ik moest de spaghetti uit mijn neus halen, en de tomatensaus van de TV, de tranen uit mijn ogen en heb een half uur dubbel gelegen...

Jan Gordelroos | 17-11-14 | 20:49

Allemaal kleine Hitlertjes. Allemaal. Intolerant, gewelddadig en onmetelijk dom. En een leeg leven want bij elke scheet kruipen ze uit hun stinkende hol en laten hun overbodige gezeik horen. Intussen kosten ze de maatschappij best veel geld. Dus de vraag rijst: hoe kunnen ze aangepakt worden? Aansprakelijk stellen voor politiekosten lijkt me een goed begin.

lekker wijf | 17-11-14 | 20:44

Phoenix the II | 17-11-14 | 13:13
Die zijn echt geen loonslaaf of ZZP'er. Die moeten namelijk werken en dat is racistisch. Nee, die krijgen allemaal gratis geld van ons.
Omdat mensen die keihard werken een uitkering krijgen als het even niet lukt vinden ze dat ze dat heel hun leven lang gratis mogen krijgen. 2000 euro netto per maand voor sommigen!

Patatter | 17-11-14 | 20:38

-weggejorist en opgerot-

Moonbouncer | 17-11-14 | 20:29

Als die gast van 00:35 zwarte piet wil worden, moet ie wel zijn dwars-door-zijn-neuspiercing verwijderen. Anders gaat het niet lukken natuurlijk!

Bernard Couperus | 17-11-14 | 20:21

Kitty 'grootbek' Balken ziet de splinter in het oog van een ander, maar niet de Balken in haar eigen oog onder haar getekende wenkbrauwen. Ze is onderdeel van een groep racistische Sinterklaas-kinderfeest haters, terwijl Sinterklaas vroeger juist de negertjes (Moortjes) bevrijdde van slavenschepen. Daarom is het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te vast te stellen dat zij geen Vaderlandse (Nederlandse) geschiedenis heeft geleerd op School, waardoor deze opfokkende en kinderen met agressie confronterende roede gevaarlijke beroepsdemonstanten eigenlijk bij voorbaat verboden hadden moeten worden.

Jan Gordelroos | 17-11-14 | 20:20

Het is hetzelfde soort drammers als het soort dat je kan terugvinden bij Wakker Dier, Greenpies, Milieudefensie en al die andere dramgroepjes die hun 'uitlopers' hebben tot in de Tweede Kamer (GroenLinks en de Socialistische Partij) en die zo langzamerhand veel te veel aandacht en macht krijgen in dit land.

Nare, verbeten en humorloze types die werkelijk álles in het leven (vooral als het leuk is en aangenaam) menen te moeten politiseren en verzieken.

Profiteurs.
Tweedrachtzaaiers.
Valse moralisten.
Arrogante kwasten.
Cultuurbarbaren.
Intriganten.
Jankers.
Nestbevuilers.

Bah.

Peter Emile | 17-11-14 | 20:19

Negers en linkse paupers. The usual suspects.

Ih8yousf | 17-11-14 | 20:06

Woon al tijdje "buiten" en elke keer denk ik "nu is men het zat in NL" maar behalve GS/Powned blijft de microfoon dus ook aandacht bij jullie tegenstanders. Wordt er dan echt geweigerd in H'sum of zijn jullie niet in staat buiten PVV om uit te worden genodigd?

fingers | 17-11-14 | 19:25

Sunny staat gewoon bij de demonstratie op 0.34. Niks geen journaliste dus.

Hoen | 17-11-14 | 19:25

Nou, volgens mij waren er dit jaar heel wat stoute kinderen bij, althans volwassenen die zich uitermate kinderachtig gedroegen. Dat linkse tuig zijn de ergste, van donker NL kan ik me nog iets voorstellen.

matrixbluepill | 17-11-14 | 19:16

Kuttie Balker, met d'r lippen, blah-die-blah-die-blah-blah. Rijp voor het gesticht deze kittie-kuttie en d'r rasta-schopvrindje. Wat een schaamteloze vertoning dit minderwaardige volk. Dit heeft niks met zwarte piet te maken, deze lui hebben last van iets veel ergers: mega grote korte lont-ego's en geestelijke totaalscheelheid.

Cosmic Traveller | 17-11-14 | 18:50

Zien er uit als uitvreters.... Hup in de zak en mee op de stoomboot naar een ver warm land!

drammerd | 17-11-14 | 18:19

Eén ding begrijp ik wel. Als je zo lelijk bent als de gemiddelde hufters van de foto's boven zou ik ook tegen alles protesteren.

sjaap.marok | 17-11-14 | 18:05

"encanailleren"

Mooi woord! Moest wel even googelen .....

Hobbykip | 17-11-14 | 18:01

Waarom altijd zo onverzorgd? Ik krijg nare reukassociaties bij deze anti-pieten.

Sternberg | 17-11-14 | 18:00

Bah, wat een nare, asociale, onmensen. Hun enige doel is nog verpesten, verzieken, en anderen hun plezier en feest misgunnen. Nu er niks racistisch blijkt bij de huidige manier waarop Zwarte Piet afgebeeld wordt, gaan ze maar drammen en zieken.

cabbit | 17-11-14 | 17:57

Het blijft me verbazen dat die mensen zoveel tijd over hebben.
Ik heb hier gewoon echt geen tijd voor, maar ik moet ook keihard werken om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.

Rimpeldoos | 17-11-14 | 17:55

Wat de hell? Meerderheid is niet eens zwart? Waar gaat dit over??
En jemig, wat een tokkies zeg! Gewoon net zo sneu als waar Occupy in veranderd was...

Uitvindert | 17-11-14 | 17:21

Billy Bob | 17-11-14 | 16:56
Vorig jaar namen de jongens van de F-Side het nog op voor het Sinterklaasfeest in Amsterdam. Jammer genoeg waren de hoolies van Feyenoord afwezig in Gouda.

KlunsJohannus | 17-11-14 | 16:59

Die gore negroïde man trapt zo mijn fiets om! Nu weet ik wie het gedaan heeft, krijg een nieuwe koplamp van je!

FerryNijs! | 17-11-14 | 16:58

Die Corna, maakt een dagtaak van reageren en dan 'Reason against Racism' taggen en retweeten twitter.com/CornaDirks

De_Robster | 17-11-14 | 16:56

Respect voor de professionaliteit en de meer dan redelijke houding van de politie, op beide filmpjes goed te zien!

KlunsJohannus | 17-11-14 | 16:56

De stank moet ondragelijk geweest zijn in de omgeving van deze vieze linkse fascisten, arme politie!!! Ik ben een keer getuige van geweest dat vieze stink krakerstuig tot pulp werd geslagen. Ze hadden een pand van een ondernemer ingepikt die geen gebruik maakt van die achterlijke trage wetten die we in Nederland kennen. Deze ondernemer heeft zijn eigen wetten, motorclub ingehuurd en over tot de order van de dag. Toen de politie ter plekke was, wat heel erg lang duurde, had niemand iets gezien en de jongens van de motorclub waren verdwenen, achterlatend kapot geslagen tuig! Volgende dag kon het pand van deze hardwerkende ondernemer worden gesloopt en vandaag de dag staat op deze plek prachtige appartementen, waar ik met heel veel plezier woon. Misschien kunnen we met de pet rond en een motorclub inhuren?

Billy Bob | 17-11-14 | 16:56

We hebben nog zo'n VOC-schip ergens liggen. Kunnen we ze daarmee niet terug brengen naar Afrika? Het AFA-tuig moet natuurlijk ook mee!

De Laureaat | 17-11-14 | 16:54

Na het zien van deze deze video mensen oppakken en vastzetten wegens misdragingen moet toch niet zo ingewikkeld zijn.
Watmankeert de politie aldaar?

mallekater | 17-11-14 | 16:52

Voor het boek!
1m22s van dat Kitty Balker filmpje: Corna Dirks.
Een van de aanstichters/ verpesters van het kinderfeest door de beroepsdemonstranten te mobiliseren met Twitter en Facebook www.facebook.com/Reason.cornadirks Alsof het een uitje is, ze genieten ervan.
Is ook nogal blij met de eigen landgenoten www.joop.nl/opinies/profiel/gebruiker/... Tsjongejonge!

Beschamend dat 'dit soort' al die duizende kinderen negeert en herrie gaat schoppen. Woede en ongeloof, hiermee maak je veel meer kapot!

De_Robster | 17-11-14 | 16:50

-weggejorist-

Royw45 | 17-11-14 | 16:49

Sjeee! Of ze de poorten van een inrichting hebben open gezet!

De Laureaat | 17-11-14 | 16:49

"Ik kan niet ademen. Ik kan niet ademen"
ROFLOL, vuile achterlijke stink-zeur-piet. Had je daar maar geen kinderfeest moeten verpesten. In feite hadden ze je nog een beste tik op je achterhoofd moeten geven, maar dat mag dan officieel weer niet.
.
Officieel..

Koekkeloere | 17-11-14 | 16:46

> Russells Teapot | 17-11-14 | 15:22
.
Raar. Normaal gesproken zal ik het wel voor AFA opnemen. Ze gaan naar ultra-nationalistische demonstraties voor anti-demonstraties, laten zich in elkaar beuken, nemen foto's van kaalkopjes en zoeken dan de media op. Ik ben het niet eens meer met: "Geef racisme geen stem!", want ik vind nu dat iedereen de vrijheid en recht heeft om te stemmen wat hij of zij wil.
.
AFA wist dat door zich aan te sluiten bij deze anti-pieten demonstratie, dat ze een tegendemonstratie van de ultra's zouden uitlokken. De ultra's waren volgens mij op de hoogte en hadden zich verzameld op het plein in 't geval dat AFA daar toch zou verschijnen. Toen AFA inderdaad verscheen, werd er druk gebeld en meer ultra's opgeroepen.
.
AFA en AAP (Asociale Anti-Pieten) rolden een spandoek uit, en de tegenaktie van de ultra's was dit keer niet schoppen en slaan, maar ze gingen pal voor dit spandoek staan. Hierop werd vanuit AFA en AAP geduwd en gepoogd het spandoek zichtbaar te krijgen voor de ouders en kinderen.
.
Hierop besloot de politie in te grijpen. De ultra's die gearresteerd werden lieten zich gewillig meevoeren. Ze hebben bij mijn weten geen boete gekregen wegens verstoren van openbare orde. Wel zijn ze meegenomen naar bureau om de angel uit het conflict te halen. Al met al een vrij geslaagde aktie. AFA en AAP geven aan volgend jaar wéér (steeds. maar. weer.) bij de intocht te gaan protesteren, en niet op de aangewezen plekken. Ik zeg nu, laat de ultra's maar opkomen voor de Nederlandse nationaliteit. Ga pal voor zo'n spandoek lekker Sinterklaasliedjes zingen.
.
Daarmee ook vrijwel geen (of helemaal geen) ultra's in dit smoelenboek. De hand in eigen boezem van Geenstijl was dus voornamelijk preventief. Want natuurlijk heeft Geenstijl ook een flink aandeel in dit debat en haar ietwat nare gevolgen.

Egbert45068068 | 17-11-14 | 16:46

Gut O Gut... daar staat me toch voor 5 cent zielig volk.

holly billy | 17-11-14 | 16:37

kloopindeslootjijook | 17-11-14 | 16:22
Als dat al die tijd zo was geweest wie zou daar nu dan nog moeite mee kunnen hebben.
Het gaat er niet om dat iets zwart is of wit. Het gaat er om dat wij met dit feest zijn opgegroeid en dat vanwege een hele kleine minderheid met verkeerde argumenten niet willen aanpassen.
Kijk die smoelen op de foto's zo overtuigd van hun eigen gelijk. Ze vinden het zo jammer dat de strijd tegen rassendiscriminatie in de VS en Z-Afrika al lang gevoerd is zonder dat zij daar deel van uitmaakten.

metdedag | 17-11-14 | 16:32

Hadden zij die dag niet moeten solliciteren? Maar wie wil dit soort idioten in dienst hebben. Wat niet wegneemt dat de subsidies maar eens moeten stoppen en de bijstand op een gegeven moment ook. Dat leven op onze zak moet maar eens afgelopen zijn. In Suriname of op de Antillen, kunnen ze naar hartenlust demonstreren, want dar is nog genoeg te doen. En als dit racistisch is, het zij zo!Ik lig er niet van wakker, stelletje idioten.

goedemorgennederland | 17-11-14 | 16:30

Jammer van alle racistische reacties. Het is erg pijnlijk om te zien dat een land als Nederland zoveel racistische egocentrische inwoners heeft zonder ook maar enige vorm van empathie. Men kijkt simpelweg niet verder dan zijn neus lang is. Dat zwarte piet een racistische karikatuur is is een feit. Wat ook een feit is, is dat zwarte piet zijn zwarte kleur binnen enkele jaren kwijt zal zijn. De tegenstanders hiervan hebben hier klaarblijkelijk erg veel moeite mee, en zoeken toevlucht in het uitten van onderliggende emoties met racistische toon. Jammer.

HNE | 17-11-14 | 16:29

Andersdenkend | 17-11-14 | 13:57
Door hun gedrag verpesten ze niet alleen maar de kans op een baan voor zichzelf maar ook voor andere Surinamers en Antillianen.
Hartstikke jammer. Ik had altijd het gevoel dat de integratie tussen Surinamers, Antillianen en autochtone Nederlanders behoorlijk goed was gelukt.
Jammer dat dit wordt (is) verpest.

metdedag | 17-11-14 | 16:24

George Carlin explains why you should say nigger
www.youtube.com/watch?v=PdtHZ_6oz9Q

En ... wat is de context van Sinterklaas?

Hoe zouden blanken het vinden als de Sint zwart (of met een tintje, want Sint is geboren rond 280 in Myra) was en een kudde blanke knechten om zich heen had? Zou het kinderfeestje daar minder leuk van worden?

kloopindeslootjijook | 17-11-14 | 16:22

Jeee, Kitty huilebalker! Wat heeft die politie jou mishandeld!
Waaaahaaahaaa.... dom wijf.

Schietmijmaarlek | 17-11-14 | 16:14

Wat moeten we hiermee? Moeten we hier haatmail naartoe sturen? Moeten we ze op hun gezicht stompen of wat is de bedoeling? En waar zijn de fascistische agressieve kaalkopjes die mensen met een mening op hun gezicht timmeren?

kicktherabbit | 17-11-14 | 16:13

Even fotoshoppen. De rare mutsen die ze op hebben orange maken + veer een mooi wit kraagje om, een lichtblauw capeje. De onnozele gezichten rode lippen + mooie goeden oorringen. Voor je het weet boren zo gaatjes in een boot. Ziet er gelijk heel een stuk vriendelijker uit. Z0 had het ook gekund

metdedag | 17-11-14 | 16:12

Demonstreren tegen rascisme, slavernij ophalen, het is een vrij land etc. prima. Maar ergens anders graag. Niet een kinderfeest gaan verpesten.

kloopindeslootjijook | 17-11-14 | 16:08

Lekker muziekje eronder;kon wel eens een hit worden.

R.B.Scott | 17-11-14 | 16:04

*pijnlijk gekrijs van kuthippie als ringtoon instelt*...

da wizard | 17-11-14 | 15:59

Dit is nog eens een 'zwarte' lijst.

Rest In Privacy | 17-11-14 | 15:54

Voor de rest natuurlijk huillie. Weg met het systeem en een rechtzaak (schadevergoeding) wegens privacyschending waarbij handig gebruik wordt gemaakt van hetzelfde systeem.

TheseDays00 | 17-11-14 | 15:44

@ ad melkert | 17-11-14 | 15:39
Daar is al een boek van. Die meneer in die rode tabbert heeft het onder zijn arm.

TheseDays00 | 17-11-14 | 15:43

Een digitaal fotoboek om al dit soort maatschappelijke parasieten te registreren. Lijkt me een goed idee. Er zit teveel ondeugde onder/in deze mensen.

ad melkert | 17-11-14 | 15:39

@brasifunkh | 17-11-14 | 13:12
Bengt ze hier nou de hitlergroet??

nope | 17-11-14 | 15:37

Stuk voor stuk vervelende asociale onverzorgde sjagrijnige rotkoppen. Geen wonder dat ze enkel een podium krijgen bij VARA/PVDA/JOOP. Je zult er maar bij horen.

Rest In Privacy | 17-11-14 | 15:33

i.p.v. de grote hoop politiemacht had met ook een hele hoop pinda's kunnen gooien buiten het zicht van de feestvierende menigte. gekheid natuurlijk maar deze vertoning wordt wereldwijd uitgezonden op alle nieuwszenders. dit kan alleen in nederland.

Joopdehond8994 | 17-11-14 | 15:31

Anti-pieten is het nieuwe kraken zie ik...

ozewiesewoze | 17-11-14 | 15:31

Nederland is zowaar verworden tot één grote psychiatrische inrichting...

Ik prijs de dag dat ik over anderhalf de deur hier voorgoed achter me dichttrek....

Mijnheer Harmsen | 17-11-14 | 15:30

haha goede actie GS aan de digitale schandpaal ermee, werkschuw tuig en ruifvreters van het eerste uur die een kinderfeest komen verpeste.

de uitbater | 17-11-14 | 15:26

Balker... Is dat haar echte achternaam, of slechts een bijnaam?
En als het een bijnaam is, hoe komt ze dan aan die bijnaam?
Misschien is ze een keertje in haar bek geneukt door een ezel, genaamd Johnny Balker?

DrGreenthumb | 17-11-14 | 15:22

"Wat zijn we toch een fantastisch land"

Ja, een fantastisch kut land!
Ik begin me steeds minder thuis te voelen in het land waar ik ben geboren en groot ben geworden. Denk steeds meer aan emigreren en zeker als ik dit zie. Wat een volk hebben we toch binnengehaald en nog steeds wil men niet inzien dat het binnenhalen van nog meer gelukszoekers de grootste fout is die NL kan maken.

Waakvlam | 17-11-14 | 15:22

@ristretto | 17-11-14 | 14:26
Ik ben geen spijkers op laag water aan het zoeken, ik geef gewoon een essentieel verschil aan tussen extreem links en rechts afgelopen weekend. Je kan tegen hun denkbeelden zijn, maar dat doet er niets aan af dat zij alleen maar reageerden of linkse aggressie afgelopen weekend.

Het klinkt misschien heel genuanceerd om te roepen dat beide kanten even fout zijn, wat ook de reden is dat zoveel mensen het momenteel doen, maar hier is toch overduidelijk de ene kant behoorlijk wat fouter dan de andere.

Russells Teapot | 17-11-14 | 15:22

Kunnen we de "Karabijn brigade", de voorlopen van de ME weer in ere herstellen, please, graag.

Ranja Drinker | 17-11-14 | 15:18

Het is jammer dat deze mensen een podium krijgen. Negeren (en dat bedoel ik in de zin van 'niet willen kennen' voordat daar weer heisa over ontstaat) en over tot de orde van de dag.

Tuig is er altijd al geweest en als je ze te prominent een plek in de discussie geeft gaan hun 'hersenkronkels' vanzelf door meer imbecielen opgepakt worden.

Thefatfuck | 17-11-14 | 15:16

Het is weer duidelijk: Dit is het leven van die mensen. Hun beroep en hobby. Wat dat betreft snap ik dat er politici zijn die hun verontwaardiging voor echt aanzien. Want die politici komen ook nooit in het echte leven. Dit soort mensen zitten permanent in een klankkast waarin iedereen dezelfde mening heeft, en tegen elkaar opbokst om nog meer politiek correct te zijn dan de andere.

Ironisch, eigenlijk. Want van met andere mensen omgaan krijg je een genuanceerd beeld. Dan wil je anderen tegemoetkomen. Dat is ook precies waarvoor dit soort lui beweren te staan. Maar zelf blijven ze binnen hun exclusieve clubje. Iedereen moet maar naar hen toekomen. Zelf geven ze geen millimeter ruimte voor de meningen van anderen.

Oftewel, extremisten. Niet naar luisteren, en geen platform geven. Wanneer gaan we dat nou eens doen?

Piet van het Padje | 17-11-14 | 15:15

Dit materiaal zouden we kunnen gebruiken om hun professionele leven te ruineren, ware het niet dat ze geen van allen een professioneel leven hebben.

Waarom krijgt dit ongedierte nog uitkeringen? Hoe is het uberhaupt mogelijk dat de AFA en de IS nog niet als criminele organisaties worden verboden, en hun leden achter tralies gezet voor hun misdaden?

Russells Teapot | 17-11-14 | 15:13

Het is toch wel allemaal van dat typische volk.......

Ingpe | 17-11-14 | 14:54

@ TheseDays00 Wat ook raar is: socialisten hebben de geschiedenis van hun overtuiging weten te zuiveren van al het fascisme dat ze ooit voortbracht - lees: zo ongeveer ál het fascisme op aarde ooit.
Dat is ze dan ook nog eens zó goed gelukt dat 'fascisme' in vrijwel alle geschiedenisboekjes als een uiterst rechts fenomeen wordt aangeduid.
Maar zelfs neo-nazi's zijn nog steeds neo-nationalistische socialisten.
Knap, erg knap.

robW | 17-11-14 | 14:53

Bah, wat de Spanjaarden ons geflikt hebben zit me ontzettend dwars. Steeds.maar.weer. het gevoel dat een entiteit je land wil overnemen.

First Contact | 17-11-14 | 14:53

Frank Buis is geniaal. Ben al jaren fan van deze man.

Bellabella* | 17-11-14 | 14:49

Wellicht dat de sociale dienst A'dam (kijkt u even mee) wel wat klusjes heeft voor de luitjes die hier in de photoserie duidelijk te kennen geven over te veel vrije tijd en energie te beschikken.
De plantsoenen behoeven vast nog wel een hark- of schoffelbeurt.

Psycheltjes | 17-11-14 | 14:47

En dit soort terroristen staan dus dezelfde dag weer op straat?
Ga eens demonstreren tegen echt serieuze problemen:
- Integratie “anti-racisten”
- Criminaliteit “anti-racisten”
- Opleidingsniveau “anti-racisten”
- Agressiviteit “anti-racisten”
- Bijdrage aan de samenleving “anti-racisten”
- Taalvaardigheid “anti-racisten”
- Dubbelpaspoort “anti-racisten”
- Wig in de samenleving drijvende “anti-racisten”
- Aantal uitkeringen “anti-racisten”
- Lage belastingbijdrage “anti-racisten”
- Gebrek aan respect “anti-racisten”
- Irrationaliteit “anti-racisten”
- Averechtse werking “anti-racisten”
- Werkschuwheid “anti-racisten”
- ...

Antitheïst | 17-11-14 | 14:46

Waarom zien de meesten er uit als ongewassen krakerts?

Halven Haen | 17-11-14 | 14:44

Ah, werklozen!

ZegMaar | 17-11-14 | 14:43

@Yodu | 17-11-14 | 13:29
Ik denk dat het weinig uitgemaakt had of het in gouda of de achterhoek had geweest. De beroepsdemonstranten waren er toch wel heen gekomen

Martinspire | 17-11-14 | 14:41

Ik zet 50 euro op dat volgend jaar de discussie gaat over het herschrijven van de sinterklaasliederen. Met veel kleuren en stroopwafels, kinderen zijn er dol op...

First Contact | 17-11-14 | 14:41

En maar klagen dat zij gediscrimineerd worden! Als mijn witte buurman zo loopt te zeiken, gun ik hem ook 5 liter lachgas! En maar zielig doen, bah wat een stelletje aanstellers zeg!

nicoadk | 17-11-14 | 14:41

@James Lastig | 17-11-14 | 13:17
Je alleen baseren op nieuws en niet aanwezig zijn, geeft geen goed beeld. Net als dat men denkt dat er alles mis is in de VS of dat het hele midden-oosten eraan gaat.

Groot punt is ook dat de doorgaans minder intelligente medemens dankzij huidige media en techniek nu makkelijker in de picture kan komen. Of dacht u dat het vroeger op sommige punten veel anders was? Diverse volksfeesten zijn meerdere malen verstoord door demonstraties, maar daar was nooit media of camera's bij. Nu loopt iedereen in feite rond als part-time journalist en dat kun je merken.

Dit heeft voorral ook tijd nodig. Bepaalde dingen zijn erg snel veranderd en daar moet men aan wennen. Net als dat men aan internet moet/moest wennen of social media. Geef het een jaar of 5 a 10 en het is een stuk minder erg dan het soms wil doen vermoeden

Martinspire | 17-11-14 | 14:39

@Bakito | 17-11-14 | 14:31 ELKE knecht? Dacht het niet, alleen maar de knechten van Sinterklaas. Maar die beroepszielepieten kunnen het natuurlijk niet uitstaan dat er ook zwarten zijn die hard werken, vrolijk zijn, lief voor kinderen zijn en cadeautjes uitdelen. Dat straalt negatief af op het verongelukte werkschuwe tuig (z/w)

witwas | 17-11-14 | 14:38

Door alle blanken in het sinterklaascomplot is het net of zij zich verheven voelen boven alle zwarte mensen. Zwart=racisme en een gelijkwaardige behandeling is bij voorbaat al niet mogelijk.

First Contact | 17-11-14 | 14:38

@Smuts | 17-11-14 | 14:32
RIGHT! That's the spirit.

Psycheltjes | 17-11-14 | 14:38

@Theo van Deursen | 17-11-14 | 13:43
Ik denk eerder dat de autoriteiten niet hadden verwacht dat ze zo'n herrie wilden schoppen. Je ziet daar wel politie staan die ze enigszins opvangt om niet verder het plein op te gaan, maar met zo'n kinderfeest wil je ook geen ME gebruiken om de orde te bewaren. Dat geeft richting die kinderen ook geen goed teken.

Zo'n pro-piet groep helpt op dat moment dan ook niet, maar in zekere zin waren de anti-pieten het foutst bezig. De pers had ook niet mee moeten gaan naar het plein want die hebben het nu ook erger gemaakt.

Martinspire | 17-11-14 | 14:36

Dat stoort me ook.
De motherfuckers die hier uit alle macht proberen een Nederlands kinderfeest te verinneweren omdat ze zo ongelófelijk veel bezwaren hebben tegen de Nederlandse tradities staan op maandagochtend weer vooraan in de rij als het op het cashen van hun riante uitkering aan komt.

Want terug naar dat fántástische Suriname of dat gewéldige eiland Curacao gaan ze niet..... uitkeringen en extraatjes, door de Nederlandse belastingbetalers opgehoest zitten veel te prettig in de broekzak.

Wegens verveling en gebrek aan beschaving zijn ze nu al vanaf juni, ongeveer, bezig de maatschappij te ontwrichten.Maar geld willen ze wel hebben, of liever, dáár hebben ze réécht op!!

Terug naar de plekken waar het allemaal zoveel beter is( is dat zo?) gaan ze in geen geval.... er moet wel brood op de plank komen.

En dat moeten die gore racisten hier in dit land maar wel even betalen, graag.

Want ook de zogenaamde kunstzinnige uitingen van Gario en Bergman- die zich overigens vrijwel geheel afspelen op het door hen geintroduceerde antipietenbeleid- worden voor 100 % door de Nederlandse belastingbetaler gefinancierd....

Dat maakt ze wat mij betreft nog niet horig of onderdanig, maar een iets minder grote bek opzetten mag wat mij betreft wel.

mallekater | 17-11-14 | 14:34

@ Xirdalan | 17-11-14 | 14:26
Nou ik je comment las. Gek eigenlijk dat RARA (niet de reaguurder) nooit is ontmaskert en vervolgd. Over extreemlinks kan overall mee wegkomen gesproken en krijgt nooit spijt van zijn extremistische daden. Complotje iemand?

TheseDays00 | 17-11-14 | 14:33

@Hans Kwalzan | 17-11-14 | 13:10
Nee klopt, maar van mij mogen ze wel wat vaker stroomstoten, traangas of een waterstraal gebruiken.

Maar waarom stond daar ook geen megafoon bij van de politie die eens zegt dat ze weg moeten gaan en rustig moeten zijn? Niet dat het veel uit zal maken, maar alles beter dan niets

Martinspire | 17-11-14 | 14:33

Ah. Kitty Balker. Die noemt zich op Facebook "Public Figure". Ik ken haar niet, had voor zaterdag nog nooit van haar gehoord, maar dat schijnt dus een baan te zijn: "public figure". Of zou het een gender-neutrale benaming zijn voor "publieke vrouw" (aka: hoer)?

Stormageddon | 17-11-14 | 14:33

Kijk Sunny er eens trots bij staan.
Zegt wel wat als dat je vrienden zijn,sneu eigenlijk!
Men o Men wat een vertoning.
Die witjes er tussen zijn nog het meest walgelijk.
Dus geen onderscheid over kleuren,hoe hard ze ook roepen racist,die naam is een zwaktebod en heeft allang zijn betekenis verloren.is zelfs geen belediging meer,dus zeker niet kwetsend.Alhoewel je komt tegenwoordig erg ver met de term,ik ben gekwetst boehoe

animalia | 17-11-14 | 14:33

@Psycheltjes | 17-11-14 | 14:20
En haar vervolgens vlees geven wat niet door- en doorgaar gebakken is en haar niet toestaan haar handen te wassen? Zoiets?

Smuts | 17-11-14 | 14:32

Zojuist (hier in Groningen) rustig boodschappen kunnen doen bij de Jumbo. En vrolijk nummer wat ging over zwarte piet klonk uit de luidsprekers. En bij de sinterklaasoptochten waar ik over gehoord heb liepen alleen zwarte pieten mee. Een vrolijk kinderfeest is dus nog steeds mogelijk.
Laat dit een wijze les voor de toekomst zijn dat het niet verstandig is 'multicultiwijken' te creëren zodat binnen een schijndemocratie een kleine groep gekwetste minderheden een kinderfeest kan verpesten.

First Contact | 17-11-14 | 14:32

Ik heb een rekensom gemaakt: het totale getal van die gasten aan IQ is gelijk aan 3 pakjes vissticks.

P.L. Ompzak | 17-11-14 | 14:31

witwas | 17-11-14 | 14:27
Op die manier kun je ook de pro-zwartepieten communistisch noemen, aangezien zij ELKE knecht er hetzelfde uit willen laten zien.

Bakito | 17-11-14 | 14:31

Bakito | 17-11-14 | 14:23
En zijn QG en zijn makkers volgens u dan rechts? Daar zullen ze niet blij mee zijn.

Ci Ty33 | 17-11-14 | 14:30

Bakito | 17-11-14 | 14:23
En zijn QG en zijn makkers volgens u dan rechts? Daar zullen ze niet blij mee zijn.

Ci Ty33 | 17-11-14 | 14:30

@segfault | 17-11-14 | 13:58
Ik zou ook een segfault krijgen van dat soort vragen. Triest inderdaad.

Smuts | 17-11-14 | 14:27

@Bakito | 17-11-14 | 14:23 Nope, het is nationaal (of zo u wilt regionaal) socialisme: de groep wordt boven het individu gesteld.

witwas | 17-11-14 | 14:27

@sinar2 | 17-11-14 | 13:44

Ik ben het met je eens, maar het probleem is dat dat slechts een onderdeel is van het linkse bolwerk. De infiltratie van extreem links in de Nederlandse samenleving is veel verder dan alleen maar de Zwarte Piet discussie.

Door de typisch politieke baantjesmachine en het feit dat extreem links nooit verantwoording heeft hoeven afleggen over haar dubieuze verleden (zie Frits Bolkesteins boek "Onverwerkt Verleden") en geholpen door een sympathiserende media, is de extreem linkse kerk met haar gedachtegoed inmiddels in alle lagen van de samenleving doorgedrongen. Van bobo's in de gezondheidszorg, tot D66 rechters, tot bobo's in de woningbouwcorporaties, slappe burgemeesters die "geen strafbare feiten zien" bij het zwaaien van Swastika's, de officieren van justitie die meewerken met het dwarsbomen van Geert Wilders, de hele milieumaffia met hun windmolens en haat jegens automobilisten.

Al die enge linkse clubjes, stichtingen, organisaties, omroepen en partijen zijn allemaal met elkaar versmolten in hun totalitaire drang naar de Maakbare Samenleving.

Mao had zijn Culturele Revolutie waarmee een groot gedeelte van het Chinese culturele erfgoed letterlijk verbrandt is, Nederland toont dezelfde neigingen met hun Zwarte Pieten gezeur.

Xirdalan | 17-11-14 | 14:26

Bakito | 17-11-14 | 14:19
He he, zo ken ik je weer. Gelukkig. Ik begon al echt aan je gezondheid te twijfelen maar je bent nog scherp! Fixatie nog wel. Vond het wel een gemiste kans dat je niet meteen met Breivik kwam aanzetten. Was ook een leuke geweest.
Zo ouwe trollaap. Ik vind wel dat je een punt hebt hoor. De meeste voetbalhooligans zijn rechtsdragend.

@ Russels teapot.
Hou eens op met theeblaadjes op laag water zoeken. Ik ben tegen dat anti zwarte piet gedoe omdat het politiek wordt. Maar ik ben ook tegen de extreem rechtse denkbeelden van die propatria kneuzen. Vandaar.

ristretto | 17-11-14 | 14:26

@Bakito | 17-11-14 | 14:23
Muhaha! Dankjewel!

Smuts | 17-11-14 | 14:25

Badderbeest! | 17-11-14 | 14:10 - wat een onzin. Traditie is traditie, daar moet je niet aan tornen. En al helemaal niet om een stelletje oproerkraaiers met non-argumenten te plezieren. Want daarna wacht Sint Maarten, carnaval, Palmpasen en weet ik wat. Hier past alleen een krachtdadig en vastberaden optreden van onze autoriteiten.

Inka6786 | 17-11-14 | 14:25

@Madrox | 17-11-14 | 13:53
Zonder aandacht geen tegengeluid. En de rot is al verder: nu het op de publieke omroep is verspreid is het denk ik ook niet meer te keren...

Smuts | 17-11-14 | 14:24

Yodu | 17-11-14 | 13:29
lustkapper | 17-11-14 | 13:37
Het volgende item haalt jullie opmerking alweer onderuit. Puh, mensen generaliserend veroordelen op provincie van herkomst.

TheseDays00 | 17-11-14 | 14:24

het is een zooitje Linksdenkend werkschuw tuig, die waarschijnlijk vroeger van hun ouders het verkeerde cadeau hebben gekregen, ga toch ergens anders zeurpieten en laat die kinderen lekker genieten van een echt Nederlands feestje.
En voor de gekleurde medemensen die zich daar aan storen even het volgende:
Wij Nederlanders zijn een tolerant volk, jullie zijn welkom, wij zitten niet op jullie te wachten maar geven jullie toch onderdak en geld. ieder weldenkend persoon zou hier blij van worden, maar nee het is blijkbaar niet genoeg, jullie willen ook jullie achterlijke waarden en normen (waar je notabene waarschijnlijk in de eerste plaats voor gevlucht bent) opdringen aan ons, degene die jullie verwelkomen en voorzien van een normaal bestaan...... tikkie a-sociaal vind je niet?

Tabak | 17-11-14 | 14:23

Inka6786 | 17-11-14 | 14:19
Voetbalhooligans maken onderscheid op basis van afkomst of woonplaats. Amesterdam tegen Rotterdam. Zwolle tegen Deventer. Is je reinste rechtsextremisme.

Bakito | 17-11-14 | 14:23

Bart Schut (@bpschut) 16-11-14 12:14
Zwarte Piet-demo's gaan helemaal niet over Zwarte Piet. Het is een misplaatst raciaal revanchisme, een bijltjesdag voor "witten".

Rest In Privacy | 17-11-14 | 14:23

Friedrich Nietzsche: "Nietzsche heeft tevens kritiek op de utilistische moraal van Engelse filosofen zoals Jeremy Bentham en John Stuart Mill. De utilisten gaan uit van de vooronderstelling dat het kwalificeren van een handeling als goed of slecht toekomt aan degenen die daarvan het voorwerp zijn. Dat is volgens Nietzsche echter niet vanzelfsprekend. Het toekennen van namen aan de werkelijkheid is een uiting van macht. Het kwalificeren van goede en slechte daden komt dus aan de machtigen, de actieven, toe. De sterken en de handelenden gaan niet uit van het nut voor de ander of voor de samenleving, maar vanuit hun eigen gevoel van krachtontplooiing, hun eigen verhevenheid en suprematie.
Nietzsche suggereert dat een omwenteling van morele waarden heeft plaatsgevonden. De moraal van de zwakken overheerst momenteel de moraal van de sterken. De zwakken bepalen op dit moment wat 'goed' en 'slecht' is."

Dat lijkt mij prima analyse van de Zwarte Piet discussie.

Maar Nietzsche voorzag kennelijk ook al de ISis ellende:
"De hemel is een uitvinding van het ressentiment dat de sterken gestraft wil zien. De illusie van het hiernamaals komt zo voort uit haat tegen de sterksten. Nietzsche illustreert deze haatdragendheid met een citaat van Thomas van Aquino. Deze stelt dat het zien lijden van zondaars in de hel een van de geneugten van de hemel zelf is. Het perspectief van zaligheid is er een van haat en niet van liefde. Werkelijke liefde is van de aristocraten: onbaatzuchtig, respectvol, ook voor hun vijanden."
nl.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Nietzs...

Ci Ty33 | 17-11-14 | 14:21

Wat een kansloos volk, dat komt vooral door te veel uitkeringen in dit landje, ze hebben veel te veel vrije tijd en dat is ongezond voor een mens, kijk naar hun trieste gezichten, allemaal koekoek.

Wonderful-Life | 17-11-14 | 14:21

Die laatste teef een stevige veeg geven en haar dan in de kettingen slaan en aan een vochtige groenbemoste kerkermuur uit laten lekken.

Psycheltjes | 17-11-14 | 14:20

Er zitten er gewoon een paar tussen met dikke gouden ringen in hun oren. Dat was toch een teken dat Zwarte Piet een slaaf zou zijn?
Hypocrisie ten top.

DJmarco | 17-11-14 | 14:20

Bakito | 17-11-14 | 14:01 - wat een flauwekul om hooligans rechtsextremistisch te noemen. Ze zijn heel gemeleerd hoor, zwart, wit, links, rechts, politiek neutraal maar het is wel allemaal tuig van de richel.

Inka6786 | 17-11-14 | 14:19

ristretto | 17-11-14 | 14:12
Er worden wereldwijd dagelijks duizenden mensen vermoord. Waarom jouw fixatie voor een moord uit 2002?

Bakito | 17-11-14 | 14:19

-weggejorist-

zwartepiet!123495 | 17-11-14 | 14:18

De zuurstof niet waard die ze inademen, vandaag 150.000 kippen geruimd wegens misschien gevaarlijk, kan dit gajes ook niet geruimd worden wegens irritant, overbodig en gevaarlijk ?

Verwachtniks | 17-11-14 | 14:18

@ristretto | 17-11-14 | 14:03
De aggressie hier kwam van extreem links, niet van extreem rechts. Die reageerden op de linkse aggressie, maar ze veroorzaakten het niet. Het is dus zeer terecht dat in dit geval alleen het linkse vuilnis aan de schandpaal wordt genageld.

Russells Teapot | 17-11-14 | 14:18

@van aken | 17-11-14 | 14:04
Yep, denk met name aan de bijstandsgerechtigden die voor nop te werk worden gesteld (bij private bedrijven).

ProAsfalt | 17-11-14 | 14:17

Het zijn allemaal gore klootzakken, maar ja, als 200 euro boete het enige is dat ze kunnen krijgen, dan hoeven ze alleen maar aan te houden met hun acties en dan is het klaar met Sinterklaas. Punt is dat de pro-piet mensen ook gewoon naar hun werk moeten. Die goorlappen aan de linkerkant kunnen iedere dag de hele dag doen wat ze willen. En JA, mede mogelijk dankzij de PvdA. Kom er allemaal maar in en wees zo KUT als je zelf wil, MET behoud van uitkering. Want zo rollen we in Nederland.

De Anaalprofeet | 17-11-14 | 14:17

Een de ernstige bijkomende zaken van deze rel is dat dhr. (sic) Gario hiermee heel blij zal zijn.
*
Elders en al vaker is opgemerkt dat zijn acties en die van zijn medestanders juist racisme opwekken bij mensen die dat eerst niet racistisch waren, of dachten dat ze niet op racistische gedachten zouden kunnen komen. Klopt m.i.
*
Dit komt heel goed in de straatjes van de Zwarte Piet-bestrijders te pas want zij zullen dan kunnen claimen dat zij latent racisme aangetoond hebben. Dus de Nederlander die van Zwarte Piet houdt is opnieuw en nu nog ernstiger een racist en bovendien ook nog arrogant. Handenwrijvend zal Gario in het buitenland (kennelijk zit hij daar.) kennis nemen van dit oproer.
*
Te ziek voor woorden wat hier gebeurd, zowel pro- als anti-figuren dragen schuld.
Salut! Evocatus

Evocatus | 17-11-14 | 14:16

In Marokko was een traditie echt niet zo opgegeven aan een stel extremisten die de wet overtreden met hun oproer, wel hadden ze waarschijnlijk een aantal botbreuken gehad i.p.v. blauwe plekjes.

Ommie de HaatMoker | 17-11-14 | 14:16

Bakito | 17-11-14 | 14:01
Waar baseert u het op dat voetbal hooligans rechtsextremisten zijn? En wat is in deze context dan rechts ??

Ci Ty33 | 17-11-14 | 14:16

Die anti zwarte pieten doen discrimineren, door de KINDEREN hun plezier af te nemen.
Vond sowieso dat Jinek gesprek met van der Laan (toch?), dat ie het prima vond dat ze mochten demonstreren (en daarbij WEL zeggen op andere locatie), maar zegt dat ze gewoon mogen demonstreren...
De fuck denkt die man, hij heeft teveel vertrouwen in die demonstranten dat ze zich gedragen....
#1 regel: Vertrouw niemand...

Power2All4Ever | 17-11-14 | 14:15

@Xirdalan | 17-11-14 | 13:33
+100

ProAsfalt | 17-11-14 | 14:14

@Bakito | 17-11-14 | 14:01
Je wordt mild. Je bent het trollen toch niet moe?
Overigens was de moordenaar van Pim een linkse activist. Maar dat terzijde. Toch?

ristretto | 17-11-14 | 14:12

Kunnen we volgend jaar de sint niet laten verkondigen dat hij de zwarte pieten heeft ontslagen omdat ze dom en lui waren en werkelijk alles verkeerd deden, en hem vervolgens met een handjevol witte pieten laten zien dat de intocht voor het eerst sinds sint's heugenis vlekkeloos kan verlopen ?
-
Dan zijn volgens mij domrechts en domlinks tevreden.

Badderbeest! | 17-11-14 | 14:10

Owja, heb je hém ook weer; duitse herder | 17-11-14 | 13:58 Jaah, over de Ubermensch niets anders dan goeds! Die hadden witte slaven. Nog niet eens zo heel lang geleden.

Bhagwan Sri Rajneesh | 17-11-14 | 14:05

Smuts | 17-11-14 | 13:48

Het leuke is dat ik ben geboren en getogen in Gouda. Never nooit niet dat dit soort gedrag werd getolereerd. Niet door de burgers, maar - en nu komt het - ook de staat niet. Ergens begin jaren 80 is het gillend fout gegaan met de multi culti dwang neurose in Gouda.
Jammer dat men alles zo gemakkelijk uit handen geeft. Nu moeten er welhaast draconische maatregelen worden genomen om alles weer op het spoor te krijgen. En ja, dan bedoel ik de Nederlandse Normen en Waarden, niet de aangepaste minderheden versie. Werk graag in het buitenland, met name omdat in bv Oost-Europa een overheid niet buigt voor immigranten, maar de regels duidelijk meedeelt. Die zijn dus voor iedereen. Maar goed, Utopia helaas.
Onverschilligheid en nul daadkracht dames en heren, dat is de kanker die aan onze samenleving/ welvaart vreet. Op alle fronten.

Sophie9985 | 17-11-14 | 14:05

@duitse herder | 17-11-14 | 13:58
Waarom zou IK weggaan, het is MIJN geboorteland.
'Import' die lopen te zeiken over onze gebruiken en tradities mogen van mij het eerste vliegtuig pakken naar hun geboorteland waar het allemaal veeeeel beter is.
Desnoods breng ik ze zelf naar Schiphol...

necrosis | 17-11-14 | 14:05

-weggejorist-

van aken | 17-11-14 | 14:04

Dit is het resultaat van PVDA en andere linkse partijen stemmen. Deze paupers kunnen beter hun tijd besteden aan werk zoeken.

Masterbe | 17-11-14 | 14:04

@Bakito | 17-11-14 | 14:01 Als dat een feit is heb je vast ook wel een link naar een gedegen onderzoek om dat feit te onderbouwen

witwas | 17-11-14 | 14:04

Gut GS, gaan jullie Krapuul nadoen? Die noemen Powned nazi's en laten foto's zien van extreem rechtse knakkers bij demonstraties. Als je nog een beetje in het midden blijft staan laat dan ook die extreem rechte halfies zien die zo pro patria zijn. Dat is niet mijn land vriend!

ristretto | 17-11-14 | 14:03

drie hufters maar ? Bij DWDD hebben ze er elke avond al een stuk of 5, bij een PvdA-congres loopt het in de honderden.

Badderbeest! | 17-11-14 | 14:02

necrosis | 17-11-14 | 13:54
Als je bij de ME gaat, mag je iedere zondag op voetbalhooligans inhakken. Rechtsextremisme zorgt in feite voor veel meer overlast dan links activisme.

Bakito | 17-11-14 | 14:01

Hahahaha, wat een achterlijk land is nederland inmiddels toch. Heel europa lacht jullie uit, het was hier zelfs op tv. Kansloos zooitje betweters bij elkaar.

Henk de Vries2074 | 17-11-14 | 14:01

Practical joke: adressen achterhalen van die beroepsdemonstranten en bij de volgende demonstratie de betreffende (kraak-)panden helemaal leeghalen met wat zware jongens.

witwas | 17-11-14 | 14:01

Bhagwan Sri Rajneesh | 17-11-14 | 13:41

Man, je moest eens weten hoe graag ik dat gedaan had. Maar er waren kinderen bij, wellicht dat de dames en heren nog een keer terug willen komen in een kindvrij donker steegje..?

R. E. Calcitrant | 17-11-14 | 14:00

Diep- en diep triest, zei Rutte.
Ja lul, daar heb je zelf aan meegewerkt!
GEEF DAN EEN KEER LEIDING AAN DIT LAND, en zorg dat dit soort uitvreters géén podium krijgen.
Niets deugt hier, het is allemaal rascisme. Behalve de uitkering, die willen ze allemaal.

Alexander Pechkop | 17-11-14 | 13:59

@Rene7559 | 17-11-14 | 13:51
Je weet toch wie het zegt....

necrosis | 17-11-14 | 13:59

Hoe een handvol idioten Nederland naar de kloten helpt. Ga weg, ik had het eerder moeten doen. Ik woon nu wel in een beschaafd land.

duitse herder | 17-11-14 | 13:58

Ik zat nog even te denken of ik met mijn twee dochters naar Gouda zou afreizen om de Sint welkom te heten. Door een lict griepje werd die keuze voor mij gemaakt, en achteraf ben ik toch blij dat ik er niet bij was. Mijn kinderen stellen nu al zo veel vragen. Maar vragen in de trant van "Maar wij hebben geen schoorsteen. Hoe komt Zwarte Piet dan binnen?" kan ik nog wel beantwoorden. Vragen als "Papa, waarom zijn mensen boos op Zwarte Piet?" word ik alleen maar verdrietig van en heb ik veel meer moeite mee :(

segfault | 17-11-14 | 13:58

@:TheseDays00 | 17-11-14 | 13:47
+1 voor je reply.
Maar ben ik nu de enige die denkt dat hier een organisatie met een bepaalde agenda achter moet zitten die die uitvreters bij elkaar kan krijgen, een bus voor ze huurt, shirtjes en de hele tering-promotie-zooi verzorgt en vervolgens de club lekker zijn gang kan laten gaan (zonder dat de politie echt vervelend wordt).

Mark_Pugner | 17-11-14 | 13:57

Allemaal uit de uitkering zetten. Door hun gedrag verkleinen ze de kans op een betaalde baan aanzienlijk. Dat kan en mag niet de bedoeling zijn.

Andersdenkend | 17-11-14 | 13:57

Schandalig dat er een lul tussenstaat met een Feyenoordshirt. Optiefen klootviool.

dedwarsligger | 17-11-14 | 13:55

Op zo'n moment zou ik best politie-agent willen zijn.
Even lekker die lange lat op die ongewassen koppen rammen....

necrosis | 17-11-14 | 13:54

Tweede filmpje. 2:04. Rechtsonder. Pats pats. Heerlijk!

_Fly66_ | 17-11-14 | 13:54

@Theo van Deursen | 17-11-14 | 13:43
Kwade trouw? Zou nergens meer van opkijken.

Echter, ik vermoed dat het net zo goed het "de-escalerend" optreden kan zijn waarin NL zo goed uitblinkt, oftewel botweg incompetentie.

Nou ja, het zal wel. Sinterklaas was vroeger een mooi feest - die klaagpieten hebben allang gewonnen (zie Sinterklaasjournaal)...

Smuts | 17-11-14 | 13:53

Oude + nieuwe media laaien de discussie elke dag weer op. En jullie doen daar net zo hard aan mee Geenstijl.
Alles wat je aandacht geeft groeit.

Madrox | 17-11-14 | 13:53

Langhariog werkschuw tuig. Beroepsdemonstranten en Surinamers die geen idee hebben wie de Moren waren waar Sinterklaas mee onderweg was. Een kinderfeest misbruiken voor je eigen gerief, het is zum Kotzen. Weg met die lieden, op water en brood en stevig straffen.

van Oeffelen | 17-11-14 | 13:52

Belachelijk dat deze beroeps demonstranten zoveel invloed hebben in onze knuffel cultuur. Het is jammer dat de verstandige mensch eigenlijk nooit demonstreert als tegengeluid. Blijkbaar werkt het...

Tijd voor de partij van Jan Roos!

CaptainGrunn | 17-11-14 | 13:52

@Bakito politie-infiltranten die iets uitlokken.. jaja, heb je nog meer van die samenzweringstheoriën?? man,man,man...

Rene7559 | 17-11-14 | 13:51

Bhagwan Sri Rajneesh | 17-11-14 | 13:41
Als dat was gebeurt was het land te klein geweest, dan hadden Ahmed Marcouch en Keklik Yücel vragen aan de minister gesteld, had Robin van Persie weer staan janken met zijn huichelachtige matennaaiersgezicht en hadden Charly en Tanja weer overtuigend bewijs dat racisme in Nederland hoogtij-dagen beleeft.
Maar net als jij verbaas ik me vaak om de zelfbeheersing van de mensen die wél van een kinderfeest houden, maar dat is ook de reden waarom zij aan de goeie kant van de kloof tussen goed en kwaad staan.

Cuyahoga | 17-11-14 | 13:51

@TheseDays00 | 17-11-14 | 13:47
Zeker. En wat voor smaak protestanten (er zijn er veel) of was het een gemengde zak?

Smuts | 17-11-14 | 13:50

Ze hebben bijna allemaal wel grote gouden oorbellen in!

Honcho | 17-11-14 | 13:50

Zo voer je geen discussie. Over de rug van kinderen man man man man... Waarom demonstreren ze niet op willekeurige dag op het binnenhof. Oh, nee geen filmploeg geen aandacht geen opwachting maken bij Pauw.... Ja dan is het niet leuk.

ikdenkwat | 17-11-14 | 13:48

@Sophie9985 | 17-11-14 | 13:37
Inderdaad.

Smuts | 17-11-14 | 13:48

@Sophie9985 | 17-11-14 | 13:37
Inderdaad.

Smuts | 17-11-14 | 13:48

@ Mark_Pugner | 17-11-14 | 13:45
Wat, waren er ook protestanten bij? Nu ook al een geloofskwestie voor Christenen aan het worden. Damn.

TheseDays00 | 17-11-14 | 13:47

Maar wat ik dan niet snap hè: ook als zeur- en/of zielepiet heb je maar één leven, en het is ook nog voorbij voordat je er erg in hebt. Als je het hier dan zo'n neokoloniale racistische hel vindt dan ga je toch kijken of het ergens anders misschien beter is? Oh wacht ... gratis geld

witwas | 17-11-14 | 13:46

Kansloos kutvolk, eindeloos schandpaalnagelen die lui.

Le Roi | 17-11-14 | 13:46

Wel prettig dat ze 'hard aangepakt' zijn door justitie. Liefst 220, - Euro boete. Als je per ongeluk het lef hebt om onnodig te claxonneren moet je 360, - Euro betalen. We zijn goed bezig in dit prachtige landje.

sjaap.marok | 17-11-14 | 13:45

De protestanten zijn met een bus gekomen en hadden allemaal professioneel gemaakte protestborden, shirtjes etc. Kan iemand eens onderzoeken wie hier achter zat? Wie huurde die bus, waar ging de rekening van het drukwerk naar toe?

Mark_Pugner | 17-11-14 | 13:45

Zwarte Piet vraagt er zelf om, daarvoor is hij ook dé Zwarte Piet.
-
self fulfilling prophecy
-

O nee, het is maar een kinderfeestje ik ga wel ergens anders sarcastisch doen. Sorry kinderen!

omeharm | 17-11-14 | 13:45

Welk een trieste verzameling genetisch afval.

Flink Ployd | 17-11-14 | 13:44

@Xirdalan | 17-11-14 | 13:33
De gemiddelde nederlander begrijpt het maar al te goed maar word met juridische dreigementen van rascisme monddood gemaakt. Het is al zo ver dat als je ruzie met een mocro krijgt hij jou voor kk kaaskop en wat nog meer mag uitschelden maar dat jij helemaal niets terug mag zeggen omdat alles als rascistisch word opgevat. En jij dus opgepakt word en hij lachend weg loopt met een begeleider die hem helpt met de aangifte tegen jou.

sinar2 | 17-11-14 | 13:44

-weggejorist-

Bakito | 17-11-14 | 13:44

@Smuts | 17-11-14 | 13:37

De zekerste manier om van Zwarte Piet af te komen is niet een ander kleurtje schminken, of zelfs te demonstreren.

De zekerste manier is om die demonstranten in de buurt van het kinderfeest te laten komen. Dan krijgen het protest en de uiteindelijke afschaffing vanzelf hun rechtvaardiging.

Ik vermoed kwade trouw, bij zowel de media als de autoriteiten. Anders is niet te verklaren wat men zaterdag liet gebeuren.

Theo van Deursen | 17-11-14 | 13:43

Vraag me af zo als ze eruit zien ze allemaal wel een fatsoenlijke baan hebben ? Of bevestig het mijn onderbuik gevoel dat ze op mijn belasting centen zitten te teren, want als dat inderdaad zo is mag er ook wel eens uit de kant van UWV wat strenger worden opgetreden laten beginnen met alle uitkeringen bevriezen.

DanBilzerian | 17-11-14 | 13:42

Kunnen ze niet als chain gang met een pietenpak aan de berm van snelwegen gaan schoonmaken?

Johannes de Sloper | 17-11-14 | 13:42

Raar dat niet één vader met ruwe bolster BLANKE pit zo'n klaploper bunk-er-hàrd op zijn zestiengranenbek heeft gerost!

Bhagwan Sri Rajneesh | 17-11-14 | 13:41

@ Yodu | 17-11-14 | 13:29
Amsterdams.

TheseDays00 | 17-11-14 | 13:40

Kunnen we deze mensen niet gebruiken als wisselgeld tegen die hulpverleners die door IS in de woestijn elke hun keel doorgesneden krijgen?
Ik roep ook maar wat.

Mac The Ripper | 17-11-14 | 13:40

Hulde.

Kauwgomballen | 17-11-14 | 13:40

Ooit, bijna 20 jaar geleden, maakten ze het in Sesamstraat bespreekbaar youtu.be/m3s1RcSK3sg. Die toon, op zo'n manier, is een mooie manier om te bespreken wat je er bij voelt en dat het niet voor iedereen feest is. Maar deze klootzakken, die het in Gouda zo verpestten, moeten allemaal in de zak naar Spanje. Beetje kinderen bang maken.

deministerpresident | 17-11-14 | 13:40

Hoe incompetent ben je als burgemeester als je een handvol halve garen toestaat het plezier van duizenden kinderen te vergallen. Vooral ook omdat duidelijk was dat het weer hetzelfde clubje smerige linkse extremisten betreft dat overal rotzooi trapt en zich aan geen enkele regel houdt. Respect voor de zelfbeheersing van de politie en GeenStijl om het zo geweldig te benoemen.

Inka6786 | 17-11-14 | 13:39

Zoals het in Amsterdam ging kan ik best mee leven maar Gouda was kinderen onwaardig. En dan zo'n mens daar dat roept dat kinderen beter opgevoed moeten worden ... 'niet tot racisten'. De demonstranten hadden sowieso niet op dat plein moeten staan.

Simon_GS | 17-11-14 | 13:39

@Vout | 17-11-14 | 13:17
Direct met de wapenstok geslagen? U woont in Belgie, Duitsland, Frankrijk, Spanje... eigenlijk elk land behalve NL?

Inderdaad gemiste kans maar had zelf niets van de laffe overheid verwacht.

Smuts | 17-11-14 | 13:39

Negers kan ik nog begrijpen dat ze het niet snappen dat zwarte piet helemaal geen neger is. Dat linkse tuig mogen ze echt kapotschieten. Kreeg zelf een beetje tranen in de ogen toen ik die bange kinderen zag. Negers ontzien omdat ik de verwarring begrijp, eigen volk eerst. Linkse kutratten. Stoot eens wat minder CO2 uit met je gekrijs.

Bokito ergo sum | 17-11-14 | 13:39

alwayslearning | 17-11-14 | 13:35
Wat heeft Bea hier nou mee te maken?

Bhagwan Sri Rajneesh | 17-11-14 | 13:37

Het geeft het niveau van NL weer feilloos aan, enkele beroeps boeroepers en aandachtshoeren roepen wat en onze volksvertegenwoordigers schieten in een stuip. Gevolg; subsidie voor bovenstaande amoebes en vingertje naar de burger. Burger word boos, zegt dat ook en is dus direct een racist. Racist wil graag zijn kids ook het Sinterklaasfeest laten meemaken met alle voorpret en spanning en voila: gesubsidieerde boeroepers roepen in dienst van de overheid met een vertrokken smoel racist tegen een klein kind.

Sophie9985 | 17-11-14 | 13:37

Ach ja, de usual suspects.
.
Dat gearresteerd worden vinden die lui prachtig, is ook echt een succesje in die kringen, dat je opgepakt wordt bij een "demo" tegen "het systeem", want daar gaat het altijd om, om "tegen het systeem".
Totdat de revolutie plaatsvindt natuurlijk, dan komt er een socialistische heilstaat. Niet dat die IS-figuren ook maar enig idee hebben hoe die heilstaat er dan uit moet gaan (heb het ze eens gevraagd), maar goed: Revolutie en "tegen het systeem" zijn natuurlijk het doel op zich.
En als je dan met je arafatsjaaltje bij een demo voor willekeurig wat kunt gaan staan dan ben je wel een echte "anti-systeem-revolutionair" en hoor je erbij in die kringen. En als je opgepakt wordt is het nog mooier want oh-oh-oh kijk eens wat een onrecht "het systeem" je daarmee aangedaan heeft.
.
Je bij zo'n clubje aansluiten is natuurlijk prima. Alleen niet verbaasd opkijken als mensen je vervolgens niet meer serieus nemen, simpelweg omdat je bij elke demo aanwezig bent. Het moge duidelijk zijn dat die lieden nergens voor staan en dat het middel het doel is. Leeghoofden.

Den Heerscher | 17-11-14 | 13:37

@Theo van Deursen | 17-11-14 | 13:25
Inderdaad ja. Quod licet Iovi non licet bovi etc.

Smuts | 17-11-14 | 13:37

Sneu volk

HoerenSloep | 17-11-14 | 13:37

Ik zie alleen typisch noord-hollandse hufterigheid...

lustkapper | 17-11-14 | 13:37

De gemiddelde voetbalsupporter wordt schandaliger aangepakt door de politie dan echt tuigh...

radbraker | 17-11-14 | 13:36

@ Yodu | 17-11-14 | 13:29

Briljante constatering!

pibasso | 17-11-14 | 13:36

Yodu | 17-11-14 | 13:29
Dat sentiment leeft ook niet zo in Rdam. In Rdam is het Sintfeest gelukkig er nog van echt alle geuren en kleuren die wonen in de stad.

gaffelbaard | 17-11-14 | 13:36

Achterlijke Fascisten Amsterdam. Niet grappig. Dekt wel de lading.

aardappelninja | 17-11-14 | 13:35

De multicultisamenleving in actie. Mooi he? He Beatrix beetje tevreden ermee? Maar heb jij geen last van achter een hoog hek betaald door je onderdanen? Landverrader, maar ja dat zit in de familie. Trouwens naar Engeland gaan zou ik niet meer aanraden. LOL Canada ook niet meer!

alwayslearning | 17-11-14 | 13:35

Kansloze sukkels.. je moeder kan trots op je zijn een kinderfeest verne*ken waar je toen je klein was hard liep te zingen voor je kadootjes

Rene7559 | 17-11-14 | 13:35

heb ik iets gemist, dit weekend?

Knijpkatje | 17-11-14 | 13:34

Zaterdag in Nijmegen de Sint zien aankomen aan de waalkade. Niks aan de hand, mooi feest met veel zwarte pieten. Geenstijl zou er goed aan doen om die gasten geen platform te geven net als de telegraaf of de rest van de media. gewoon doodzwijgen. Dan waait het vanzelf over

herman12 | 17-11-14 | 13:33

Nederland is gewoon één groot bolwerk van links extremisme. Dit komt omdat het decennia lang chique was om "links" te zijn, inclusief alle extremistische uitwassen; van Tanja Niemijer, tot Milieudefensie, tot Greenpeace, Internationale Socialisten, het Havanna aan de Waal, de SP, de voormalige KPN leden die geruisloos zijn opgegaan in GroenLinks, AFA, en RaRa. De lijst is eindeloos...

De kogels, het geweld, de bommen (Aad Kosto) de onderdrukking c.q. brainwashing (VARA, NPO, VPRO, Brandpunt), de totalitaire trekjes (rekeningrijden, flitsers, DigiID, de OV-Chipkaart, het electronische patiëntendossier) en de aanslagen komen in Nederland bijna uitsluitend uit linkse of extreem linkse hoek.

Alweer een reden waarom ik lekker als 'asielzoeker' in het buitenland blijf wonen, want de doorsnee Nederlander wil nog steeds NIET begrijpen hoe de vork in de steel zit.

Xirdalan | 17-11-14 | 13:33

Hoofdpieten nemen ontslag
- www.volkskrant.nl/opinie/zwarte-piet-z...

In de vergaderingen met de gemeente, die we als bestuurslid hebben bijgewoond, was weinig plek voor discussie. Tevoren had PvdA'er Van der Laan uitgesproken dat de pietendiscussie in het publieke domein gehouden moest worden, maar uiteindelijk werd het een achterkamergesprek waarbij de uitkomst vast stond.

(c)ZWITSUL | 17-11-14 | 13:32

@Meeroever | 17-11-14 | 13:24

"Zelfgestookt alternatief bier".

Dat klinkt als "werken". No way, José!

Reinaert | 17-11-14 | 13:31

Zaterdag met mn zoontjes de intocht in Rotterdam bekeken. Enkel slaafse zwarte pieten en een autoritaire sint op wit paard. Verder zag het zwart van de antillianen langs de kant maar geen huiliehuilie over racisme. Overgevoeligheid is toch meer iets voor Noord Hollandse zwarte.

Yodu | 17-11-14 | 13:29

Nederland glijdt wel erg af. Verzameling van mensen die iets 'racistisch' zeggen hier, verzameling van mensen die protesteren daar, twitter tijdlijn filteren op kk joden. En het meest trieste is dat de politiek nu 'racistische' comments op the fucking interwebs wilt gaan veroordelen manmanman. Eerste wat ik leerde op internet is dat je niks serieus moet nemen en wat doet het trieste klootjesvolk in politiek Den Haag. Comments serieus nemen, echt, de wereld op de rand van de afrond.

dk-- | 17-11-14 | 13:29

Ik vind die blanke actievoerders denk nog erger dan protestpieten.

pluk-87 | 17-11-14 | 13:29

Goede actie van Geenstijl, laat maar zien welke figuren dit zijn. Als je dit een beetje in de gaten houdt, dan zie je dat het elke keer hetzelfde groepje demonstranten is van maximaal een paar honderd man.

Duifmans | 17-11-14 | 13:28

Vergeet die hele politiek-correcte media niet. Jinek, VARA, NOS/NTR/NPS, Tros, Avro, Kro, NCRV enz enz.
Zij bepalen dat het hele volk af wil van Zwarte Piet.
Right; 90% dus niet. Blijkbaar mogen we alleen het geluid van deze volkshaters aanhoren. Vorig jaar mocht die Prem in DWDD rustig blêren: SINTERKLAAS BESTAAT NIET.
In plaats van die man direct lik-op-stuk-te-geven, zat iedereen schaapachtig te lachen. "Wat is die allochtoon toch leuk". En vergeet het volgende VARA/NOS project niet: Het kruis op de mijter van Sinterklaas. Vorig jaar al een beetje naar voren geschoven. Het moet er af voor de zielige moslimkindjes. Nu nog even in de koelkast.

Kamervraag | 17-11-14 | 13:28

En daar moet Nederland voor buigen?

lulleficatie | 17-11-14 | 13:28

En dan met een vuistje ala Mandela omhoog een liedje gaan zingen waarin men alle blanken dood wenst. Maar verder heb ik er geen mening over hoor.

MarcS | 17-11-14 | 13:26

Nou, ik zie alleen maar min of meer nette mensen, hoor. En hoe weet je dan dat die een uitkering hebben?

Boswimp | 17-11-14 | 13:26

uit wat voor inteelt verwekking ben je dan onstaan als je een kinderfeest gaat verzieken.
Wat een egoistisch randmongool ben je dan toch.
Dan moet je toch wel een heeeeeeeeeele slechte jeugd hebben verdiend

weggerot&opgejorist | 17-11-14 | 13:26

nestbevuilers

roze_bril | 17-11-14 | 13:25

@Vout | 17-11-14 | 13:22

Als de autoriteiten het kinderfeest echt hadden willen vrijwaren van die domonstranten was dat toch zeker gebeurd? Dat lukt ze bij bezoeken van hoogwaardigheidsbekleders ook altijd.

Theo van Deursen | 17-11-14 | 13:25

Politie doet binnen het te zwakke mandaat dat zij heeft goed zijn best de beesten weg te houden bij de kindertjes. Voor de rest zie ik veel kansarmen, pareltjes der samenleving en Volkert van der G'tjes in de dop.... maandagochtend allemaal weer je uitkering verlengd stelletje hufters!

R@yMan007 | 17-11-14 | 13:25

Ogh wat had ik graag met een aantal oud-collega's van het KM daar een grote schoonmaak gehouden. Echt het m'n handen jeuken en ik weet zeker dat ik niet de enigste ben...

krem | 17-11-14 | 13:24

Overigens heeft dit weinig met Zwarte Piet te maken. Dit soort mensen demonstreert als ze opstaan en weigeren te douchen tot s middags als ze hun eerste blikje openen tot iets daarna als ze weigeren te solliciteren als ze hun kraakpand verlaten tot wanneer ze samenkomen met hun vriendjes en luidruchtig met meer zelfgestookt alternatief bier protesteren tegen waar ze nu weer tegen zijn. Ze eindigen de dag met een protest tegen de tijd die normale mensen bedtijd noemen.

Meeroever | 17-11-14 | 13:24

Ik zie managers, keurslagers, autoverkopers, stewardessen, stratenmakers, fietsenmakers, assurantie- en andere makelaars, marktkooplui, bloemenexporteurs, sap-adviseurs, etaleurs, beurshandelaren, lease-back specialisten, strandtentuitbaters, wijnhandelaren, hoteliers en schoorsteenvegers.
Wat is daar mis mee?

robW | 17-11-14 | 13:23

Maar dus het sinterklaasfeest is door alle jaren heen sowieso wel geleidelijk veranderd. Hoe gaan we dat nu, geleidelijk verder veranderen????/?/??

Expert Homo | 17-11-14 | 13:23

Wat lijken ze toch op elkaar die onrendabelen met hun socialistische koppen!
Ze lijken wel allemaal depressief!

lanexx | 17-11-14 | 13:23

@Theo van Deursen | 17-11-14 | 13:13
Ze mochten daar ook niet komen, ze moesten op speciaal aangewezen plekken demonstreren, net als de Pro-Pieterbazen. Uiteraard komt daar niemand naar kijken dus vonden dat ze het nodig om de officiële intocht te verstoren en verpesten. Het Sinterklaasfeest zal nooit meer hetzelfde zijn door deze malloten.

Vout | 17-11-14 | 13:22

Demonstreren zou een recht moeten zijn, niet een bestaan.

Feynman | 17-11-14 | 13:21

@James Lastig | 17-11-14 | 13:17

En toch blijven reageren op Nederlands nieuws dat u niet begrijpt. Soort masochistische heimwee? Of gaat het er in uw nieuwe domicilie niet echt begrijpelijker aan toe?

Theo van Deursen | 17-11-14 | 13:21

Vluchten kan niet meer, waar moet hij dan naar toe, vluchten kan niet meer maar hij zou niet weten hoe, hoe ver moet Quincy gaan, wellicht naar verre landen met mooie stranden, weg uit deze lage landen, hoe ver moet hij gaan??? allemaal meezingen met dit nieuwe sinterklaaslied.

EARP | 17-11-14 | 13:21

Wat een figuren... kan me niet voorstellen dat ook maar één van deze "mensen" een baan heeft...

JeRooney | 17-11-14 | 13:21

Opeens weet je het. Je wordt beroeps demonstrant.

Lekker zeiken op iedereen. Doen alsof je slimmer bent dan iedereen. Je gelijk krijgen van je gelijkgezinde autonome vriendjes. Lekker praten over vrijheid en iedereen met een andere mening op de muil slaan. Uitkeringtrekken van de staat die je veracht. Wonen in iets dat niet van jou is. Niet douchen omdat je daar te lui voor bent maar zeggen dat je voor het milieu bent. Rondlopen met terroristensjaaltjes en afbeeldingen van massamoordenaars als Lenin, Mao en Che. Het opnemen voor minderheden, ook al onderdrukken die minderheden anderen als ze zelf de meerderheid zijn. Geweldig.

Meeroever | 17-11-14 | 13:20

Ik vind het maar een klein smoelenboek

YMMMV | 17-11-14 | 13:19

Verongelijkte kansloze figuren.

MisterIk | 17-11-14 | 13:19

Vraag me af wat blanken daar tussen moeten. Zeker een kut jeugd gehad?

dutch_joker | 17-11-14 | 13:18

Allemaal vastzetten, stelletje kleinpiemeligen en links werkschuw tuigh! Hiervoor betaal ik toch zeker geen 52% loonbelasting? Zo ja, dan zou ik ze graag als persoonlijke slaaf willen gebruiken,uiteraard zwart geschminkt!

pibasso | 17-11-14 | 13:18

Geniaal Geenstijl, meer dan geniaal zo leren we onze slopende belagers kennen.

gebrokenvleugel | 17-11-14 | 13:17

Normaal wordt er bij ongeregeldheden direct met de wapenstok gezwaaid en geslagen. Nu helemaal niets, gemiste kans. Dit tuig is geen Nederlander en zal het ook nooit worden. Respectloze idioten!

Vout | 17-11-14 | 13:17

Hebben Quinsy en Sunny al afstand genomen van dit gajes?

Hans Kwalzan | 17-11-14 | 13:17

@DoorDraaiDeur | 17-11-14 | 13:12
Het enige debat wat je met dit soort moet voeren is of de dwangmedicatie aanslaat.

toetanchamon | 17-11-14 | 13:17

Wat een debiel land is NL geworden. Ik begrijp he-le-maal niets meer van het land waar ik ben opgegroeid en jaren geleden achter me heb gelaten.

James Lastig | 17-11-14 | 13:17

Kansenpieten. Allemaal!

Gemiste kansen uiteraard, maar dat mag de pret niet drukken.

Reinaert | 17-11-14 | 13:15

Smerige linkse fascisten.

meneer Q | 17-11-14 | 13:14

Bij elke demonstratie zie je steeds weer de usual suspects. De antisemitische palestina-demo's, krakersrellen, anti-ZP rellen, steeds dezelfde koppen.
Maar maandagmiddag (de ochtend is te vroeg voor ze) wel weer naar het UWV om te melden dat ze te zwak ziek en misselijk zijn om te werken.

sinar2 | 17-11-14 | 13:14

Ik blijf me afvragen waarom deze demonstranten toestemming kregen zo dicht bij het kinderfeest te demonstreren. Kunnen ze niet gewoon op het Malieveld gaan staan, of een Gouds equivalent?

Theo van Deursen | 17-11-14 | 13:13

1. Ze zijn zelf loonslaaf bij een werkgever, en dus hypocriet
2. Ze zijn werkloos en "zoeken zogenaamd" en baan en krijgen uitkering. Dan verdien je imho als parasiet van deze samenleving een lekkere verbouwing van je smoelwerk.
3. Ze zijn 'off the grid' chapeau! WTF doe je daar, debiel. Rot toch op, waar maak je je druk om? Dat heb je toch opgegeven door 'off the grid' te gaan?
4. Ze zijn ZZP'er, zie 1. je hebt alsnog een werk-GEVER nodig om. Oftewel, hypocriet met een overheidsaandoening in hun achterwerk.
5. Ze zijn een werkgever, alsnog hypocriet, je hebt loonslaven nodig, maakt niet uit welke huidskleur of door welke schoorsteen hun geklommen zijn. Zwart wordt je toch wel van werken.

Phoenix the II | 17-11-14 | 13:13

Goed zo, aan de digatale schandpaal ermee! Net zo lang tot ze het zo zat zijn en hun bakkes houden. Ofwel vreedzaam een debat aan willen gaan, dat mag natuurlijk ook in Nederland.

DoorDraaiDeur | 17-11-14 | 13:12

Zijn dat nou de vrienden van Charly en Tanja?

Cuyahoga | 17-11-14 | 13:12

Afgaand op de blikken in hun ogen, zouden dit soort gasten preventief in de kelders van een gekkenhuis thuishoren. Dwangbuisje aan, plat spuiten en zo weinig mogelijk naar om kijken.

toetanchamon | 17-11-14 | 13:10

Met scherp schieten ... dat mag de politie nog steeds niet in zulke gevallen, he?

Hans Kwalzan | 17-11-14 | 13:10

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen