achtergrond

Geenstijl

Het Grote Gouda Hufter Smoelen Boek

Nog even over Gouda. Kan Sint wel beweren dat we het wild geraas moeten staken, maar die knakker wordt mild op z'n ouwe dag. Hell no. Wij staken niet. We hebben daarom het Grote Gouda Hufter Smoelen Boek samengesteld. Opdat u nog eens kunt zien wat voor hufters er in de kaasstad acte de presence gaven. Facepics van idioten die het nodig vonden een kinderfeestje te verstoren. Op de Zwarte Lijst met die lui, en elk jaar in november en december huisarrest. Wat er in Gouda gebeurde was niet alleen dieptriest, het was lager dan laag. Quinsy die zelf schijterig in het buitenland verbleef terwijl hij het rotzooi trappen overliet aan de gewillige beulen van AFA en Internationale Socialisten. Wat een mies mannetje ben je dan. Zal best dat sommigen in die bus uit de Bijlmer van plan waren vreedzaam boe te roepen in Gouda. Maar je encanailleren met die extreemlinkse stinkhufters van AFA was echt dom. Want dan krijg je extreemrechts er graties bij. AFA/IS is minderwaardig pus dat leeft van rellen: institutionele jodenhaters die al "racisme" roepen als hun aansteker het niet doet. Lamlendig uitvretend aandachtstuig dat spuugt op Het Systeem, behalve als er een uitkering aangevraagd moet worden. Kinderloze uitslaapfuckers dat tot 12:00 uur in hun gestolen kraaknest ligt te stinken om daarna de wereld te vertellen hoe slecht de wereld is. Bonusfilmpje: hoe het werkelijk was in Gouda. (Meer vanavond in het PowNews. Kijken dus.)
goudabril.jpg boeroep534.jpgJa mannetje. We kennen je. Internationale Socialist, bekend van basisloon-demo's eerder dit jaar. Zoek een baan, dwaas. capuchonkloodtzakjegouda534.jpg paliboeroep534.jpgKen je ons nog? Wij jou wel. Hamas-knuffelaar. beroepsarrestant.jpgGazaPiet Abdulkasim. Inmiddels vaker gearresteerd dan de complete Top 600 van Amsterdam. Naast kindertjes van 3 aan het huilen maken, treitert deze beroepsarrestant ook oude vrouwtjes. Links op de foto staat Peter Storm, één van de oprichters van de Internationale Socialisten. En bekend van het artikel "de Hollandse Haider."
Meesterwerkje van Frank Buis. Met de onvermijdelijke Kitty Balker, de Nederlandse Oprah Winfrey, die in gesprek is met meerdere tv-zenders. Zegt ze zelf.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.