Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Theo herdenken met Maiwand de Moslimmalloot

Kijk, Maiwand de Jihadpromotor vat het gevoel van de Harriette Duurvoorts (*), de Abdelkader Benali's (*), (het islamitische stemvee van) de PvdA en alle overige 'Theo vroeg er zelf wel een beetje om'-types mooi samen in een paar tweets. Islamofobie is de schuld van Theo, want hij was een agressieve hork die genezen had moeten worden voordat hij de samenleving zo veel schade kon berokkenen met zijn haat. Maar gelukkig is hij nu dood. Mooi bloemlezinkje hoor. En nee, Maiwand is geen eenzame gek die je moet negeren. Hij heeft namelijk een religieus defect waar heel veel mensen aan lijden en het is beter om dat broeierige mentale virus goed in de gaten te houden. Want tien jaar na Theo is islamitische ondankbaarheid steeds vaker 's Neerlands loon.

Reaguursels

Inloggen

beste mensen,

even een prangend vraagje; hoe komt het dat er hier op geenstijl en/of andere media bijna niet wordt gesproken over het opheffen van het vrije verkeer van goederen en personen over onze landsgrenzen?

én waarom wordt er wel heel vaak geopperd om in bepaalde gevallen zich extreem onwelgevallig gedragende individuen het land uit te zetten?

dat tweede is namelijk alleen zinvol én te handhaven als het eerste ook is ingevuld...

ik hoor zie graag wie het hiermee eens/oneens is.

johnshoulddoitagain | 03-11-14 | 13:13

Fuck alle religies en indoctrinaties, maar islam in het bijzonder, dat nu eenmaal uitblinkt in chronische onhebbelijkheden, er een intolerantie naar andersdenkenden op nahoudend die haar weerga niet kent. De overtuigde moslim doodt en misbruikt zoals bekend desnoods diens naasten [sowieso bijna atijd vrouwen en homo's] i.v.m. de cultuurgerelateerde, patriarchale ego's van 'trots, eer en wraak'. Ego's die een zeer starre en dominante geest verraden.

Overtuigde islamvolgers zijn feitelijk vervuld van angst voor de vrije geest en scharen zich daarom graag in grote groepen, religieuze leuzen scanderend en zich bedienend van vaste rituelen en eensklinkende grootspraak om de [nog] 'niet-onderworpenen der aarde' mee te kunnen intimideren. Trots, bezitterigheid, eer en wraak. Vrouwenbesnijdenis, sluierkleding en steniging. We hebben een dominante mannetjesprobleem.

Niks lichtparadijs en 72 maagden die de ex-kromzwaardzwaaiers straks opwachten, wel massa's andere gewelddadige haatbaardigen die elkaar het leven chronisch zuur zullen blijven maken [tot er ooit heel misschien een nanoseconde lang een piepklein vonkje van bewustzijn bij een van hen oplicht dat min of meer zegt dat islam/geloof en al dat hakken, steken, snijden en roven niet de juiste weg is].

Zonder bewustwording is er geen bewustzijn en zonder bewustzijn kan er geen geen verlichting zijn, oftewel, je bent wie je denkt en als je nu eenmaal denkt dat je de aardse wereld moet 'veroveren' met iets als de islam om het paradijs op aarde te verwezenlijken, dan denk je dat nu eenmaal. De chaos die planeet aarde echter is, huist ook vele andersdenkenden. De andersdenkenden die wel naast elkaar kunnen leven en het leven weten op te bouwen door samen te werken.

Constructief samenwerken zit niet zo in het bloed van de overtuigde moslimmens, tenzij het weer ter vernietiging van iets of iemand is, want een groot ego is snel gekwetst en moet altijd gewraakt.

De overtuigde moslim staat al heel erg lang met zijn hakken in het levenszand en loopt almaar tegen de natuurlijke levenswind in, diep ontevreden zijnd over het aardse leven dat de grote allah hem gegeven heeft. Niks onderwerping, maar wel hakkend, snijdend, stekend, rovend, liegend en plunderend door het leven van anderen heen gaand, hoe bezitterig en oorlogszuchtig wilt u het hebben? Insha'Allah aan me hoela!

Eigenlijk hebben we een dominante mannetjesprobleem op de aarde. Een grote groep van zeer dominante geesten die denken dat ze de wereld naar hun hand moeten zetten om gelukkig te worden, want dat is wat eenieder uiteindelijk wil. Maar ja, eenieders geluk zit alleen tussen de eigen oren en wie probeert er meer van te maken dan dat, leeft in een vergankelijke schijnwereld, die leeft niet echt van binnen, die is alleen maar bezig met verdedigen en aanvallen.

Hé, hoogste tijd voor een bammetje.
Maiwand, de tyfus voor jou, maar dat had je vast al begrepen. Met je baard en je meninkjes.

Cosmic Traveller | 03-11-14 | 12:27

maiwand enkeltje afghanistan... doei doei

coolgen | 03-11-14 | 10:03

wat Maiwand Al-Afghani nu allemaal zegt is pure racisme, puur terreur en oproepen tot geweld en haat! Dit soort extremistische en racistische uitspraken heeft nog nooit een Nederlandse politicus of bekende Nederlander gedaan. Echter bij de linkse gordel ( D66 en pvda ) probeert men Wilders altijd in een kwaad daglicht te plaatsen maar zijn uitspraken komen niet eens in de buurt van bovenstaande uitspraken. Nogmaals deze uitspraken zijn racistisch, deze uitspraken waren al op de publieke omroep 20 jaar geleden door een imam uit Rotterdam of Amsterdam.... toen werd dit al openlijk over ons gezegd. D66 en PVDA doen dit allemaal af als cultuur of incidenten. Maar ooh wee als Wilders zegt Minder, dan is het land te klein en zijn we massaal racistisch!
Gelijken monniken gelijken kappen! Laten we al het geweld tegen ons autochtonen gepleegd door allochtonen nou eens in kaart gaan brengen, en al dit geweld ook gaan bestempelen als " racistisch motief" want dat is het geen wat andersom wel gebeurd. Ik denk dat wij als land enorm racistisch zouden zijn; maar wacht, dat kan natuurlijk niet! Allochtonen kunnen niet racistisch zijn, allochtonen kunnen niet discrimineren! Nee alleen blanken mensen , die kunnen discrimineren, en racistisch zijn! Allochtonen zijn slachtoffer en vooral zielig.

Dutchmen32 | 03-11-14 | 09:45

Hij zal branden in de hel, omdat hij een vijand van de islam en moslims was en een ongelovige.* ongelovige ja, daar zit ons land mee vol! Begrijp nou eens goed dat zulke moslims waarvan dus een groot deel van de moslims in ons land zo denken! Wij moeten branden in de hel, wij zijn honden, wij zijn ongelovige varkens, nou ja dan nog niet te spreken over de joden, vrouwen en homo's eigenlijk alles wat ons land normaal is en waar wij voor staan, wil het overgrote deel van alle moslims afbreken.Het is niet nieuw wat ze prediken, het is niet anders dan sinds de uitbraak van isis, nee dit volk is altijd al zo geweest, overal waar ze wonen is ellende en als ze de vrije hand krijgen heb je een kalifaat!

Dutchmen32 | 03-11-14 | 09:30

Het land uit flikkeren die schurftige honden

h.a | 03-11-14 | 05:01

Al gemeld bij twitter voor het aanzetten tot haat.

Daisai | 03-11-14 | 04:53

@mindless | 02-11-14 | 12:17
So, -22. Volgens mij moet je daarvoor tegenwoordig heel veel moeite voor doen.

Ars Vivendi | 03-11-14 | 00:24

In het kalifaat Den Haag is iedereen het met hem eens....

jules degrelle | 03-11-14 | 00:23

Hij herhaald, en citeerd hier letterlijk de onderbuikgevoelens van de cultuurrelativistische, islamofiele, policor/ Gleichschaltunggeile, Linksche Kerkgelovige.
De denkwijze van de Partij van de Afgunst Ressentimentpersoonlijkheid. nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Res...

Pim Fortuyn Vroeg er ook om volgens dezelfden.
Pim Fortuyn was socialist/ communist maar volgens MSM was ie ineens zonder enige gegeven motivatie of argumentatie ineens extreem-rechts. Men had zoals gebruikelijk totale schijt aan een werkelijkheid en de feiten en fantaseerde er maar op los zoals gebruikelijk. De haat jegens een ieder die het waagde kritiek te hebben en een eigen mening te hebben spatte van de krantenpagina´s.

said_fred | 03-11-14 | 00:17

98% van de Nederlandse moslims delen zijn mening!!!

drielenaar | 02-11-14 | 22:58

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 21:58 Mooie tegel, en helaas geen woord van gelogen.

Gaul Shaarad | 02-11-14 | 22:17

Vriend over Vijand | 02-11-14 | 21:44
"... en ziet nog steeds het echte monster niet."
Hoe waar. Tien jaar na dato zijn we verder van huis geraakt. Luister naar de oorverdovende stilte, een onheilspellende stilte, een stilte die te denken geeft. Zeker niet de stilte die hoort bij een herdenking, een eerbetoon, nee het is de stilte van maar beter zwijgen, er het zwijgen toe doen, de mond houden, zich de mond hebben laten snoeren. Van Gogh is destijds afgemaakt en wordt nu opnieuw afgemaakt. Het monster danst op zijn graf.

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 21:58

@Vriend over Vijand | 02-11-14 | 21:44
Mooi he, zo scherp van Komrij.

Uw Verzekeringsadvis | 02-11-14 | 21:54

Frits de Beuker:02-11-14 :19-15:Kom nog al eens in Belgie, en weet dat de belgen ook niet blij zijn met de kakkerlakken.Borgerrocco is een begrip in Belgie, we kennen de taferelen in Houthalen-Helchteren.Er gaat al jaren een verhaal over een iman in Antwerpen die bij diverse vrouwen kinderen heeft, een totaal van 18 stuks waar hij het meervoud van 100,000 aan overhoudt.Belgie is in mijn ogen er nog slechter aan toe, door de invloed die islam op de maatschappij heeft.Het bestuur is er nog meer verkrampt als in nederland, en werkt driftig mee aan de eigen ondergang.De motivatie is bij de modale belg inmiddels verd6wenen, net als in nederland.Europa leeft er ook niett

Archy Bunker | 02-11-14 | 21:50

In memoriam Theo
Met een protest-gedicht van Gerrit Komrij.

De zittende politicus
Hij heeft nog nooit gedanst. Hij kent zijn doel.
Nog nooit is op zijn vale klerkensmoel
Zomaar een lach verschenen, maar die nacht,
Nadat de gek de nar had omgebracht,
Kroop hij zijn bed uit, glimmend van de pret,
En maakte hij onbespied een pirouette.
Dank, dank, riep hij, het monster is geveld.
Hij oefende het woord ‘geschokt’ voor morgen
En sliep als twintig ossen kunnen slapen.
Straks is hij, voor de camera, vol zorgen.
Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
En ziet nog steeds het echte monster niet.

Vriend over Vijand | 02-11-14 | 21:44

Ben geneigd om dit soort figuren het ergst van het ergst toe te wensen, maar ik zal me maar inhouden voordat Joris me wegjorist. Dit soort vreten helpt ons land en de maatschappij alleen maar meer naar de klote.
En komt er nog mee weg ook.

G,I. Jane | 02-11-14 | 21:31

Looser en wegwezen hier

Me-262 | 02-11-14 | 21:26

Er is niks aan de hand, volgens PVDAlogica dan hè. "Theo van Gogh mag tevreden zijn". Nos teletekst pag. 106.

okkums reezur | 02-11-14 | 21:17

Peter Emile | 02-11-14 | 13:45 Uw tegel is mij weer recht uit het hart gegrepen.
.
er is ook een website die precies alle terreurdaden documenteert die islam gerelateerd zijn sinds 9/11. Exacte plaats, aantal doden en gewonden en externe links voor verificatie.http://www.thereligionofpeace.com/
.
De teller staat inmiddels al boven de 24000! ,door de media bevestigde terreurdaden door de religie van de vrede..

Gaul Shaarad | 02-11-14 | 20:46

Maria.1 | 02-11-14 | 20:01
Maiwand de Moslim mag zich afvragen hoe er polarisatie kan ontstaan als hij raaskalt dat het de plicht van iedere moslim is om eraan mee te helpen de Sharia in te voeren ten koste van welk bestaand rechtssysteem dan ook. Zijn houding, tot in alle detail, getuigt van moedwillig willen polariseren.

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 20:38

polarisatie.

Maria.1 | 02-11-14 | 20:11

Maiwand verwijt Theo dat er haat en polisarisatie is ontstaan. Wat Maiwand zich moet realiseren is dat iedereen in Nederland mag zeggen wat hij wil. Vindt iemand dat die persoon over de schreef gaat, dan gaat die persoon naar de rechter. Die bepaalt of het mag of niet. Eigenrichting doen we hier niet aan. Dag Maiwand!

Maria.1 | 02-11-14 | 20:01

@glimworm | 02-11-14 | 18:40
ik denk dat Wilders niet gaat winnen.
De gemiddelde Nederlander heeft nog niet in de gaten dat het 5 voor 12 is

weggerot&opgejorist | 02-11-14 | 19:40

Oefening: vervang in onderstaande tekst 'Rusland/Russisch' door 'Nederland/Nederlands' en schrei. Dat deden wij al met 'Vlaanderen/Nederlands' in België, waar een miljoen i$$lamgetinte steuntrekkende organisaties bezig is Vlamingen uit te maken voor racisten en discriminanten...
Op 4 augustus 2013, Sprak de Russische president Vladimir Poetin de Doema (Russisch parlement) toe, en gaf een toespraak over de spanningen met minderheden in Rusland: "In Rusland leven we als Russen. Elke minderheid, van overal, die wil leven in Rusland, om te werken en te eten in Rusland, spreekt Russisch, en moet de Russische wetten respecteren. Als ze de sharia prefereren, en het leven leiden van een moslim, dan adviseren wij hen om naar die plaatsen te gaan waar dat de staatswet is. Rusland heeft geen islamitische minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en we zullen ze geen speciale privileges toekennen, of proberen om onze wetten te veranderen om beter bij hun wensen te passen. Het maakt niet uit hoe hard ze roepen 'discriminatie'. We tolereren geen gebrek aan respect voor onze Russische cultuur. We kunnen beter leren van de zelfmoord van Amerika, Engeland, Nederland en Frankrijk, als we willen overleven als natie. De moslims zijn die landen aan het overnemen en dat zal ze niet lukken met Rusland. De Russische gewoontes en tradities zijn niet compatibel met het gebrek aan cultuur of de primitieve manier van sharia wetgeving en moslims. Wanneer dit eervolle wetgevend lichaam denkt aan het maken van nieuwe wetten, moet het in gedachten hebben de Russische nationale belangen voorop te stellen, in acht nemend dat de moslims minderheden zijn en geen Russen." De politici in de Doema gaf Poetin een vijf minuten durende staande ovatie.

Fritz De Beuker | 02-11-14 | 19:35

Watching the Wheels | 02-11-14 | 18:54
Joop viert ook mee.
www.joop.nl/opinies/detail/artikel/293...
Marokkaan Abdellah Dami, kennelijk degene die van Gogh als laatste een tv-interview afnam voert zichzelf op als het eigenlijke slachtoffer: "Zo ging dat dus. Van collega die Theo had geïnterviewd werd ik in één klap de collega die mogelijk de moordenaar had gekend. En plots was er ook het wantrouwen."
Om vervolgens van Gogh af te serveren: "Theo werd in de dagen daarna neergezet als de voorvechter van de vrijheid van meningsuiting die strijdend ten onder was gegaan. (..) Zijn werk en inzet werden na zijn dood als een soort heilige jihad voor het vrije woord gebracht. Niet vreemd als een leven op weerzinwekkende en criminele wijze wordt ontnomen. Maar dat maakt de heiligverklaring van Theo nog niet gegrond."
Volgt een opsomming van lieden die volgens Dami wél heilig verklaard mogen worden: vrouwen, moeders, moslims, joden, buurtbewoners...
"Het zijn zij die niet alleen opkomen voor de rechten van henzelf maar ook die van de zwakkeren in de samenleving. Die mensen zijn de ware strijders voor onze vrijheden."
Dus Theo van Gogh was geen ware strijder, begrijp ik, en verdient juist vandaag deze trap na.

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 19:25

kloopindeslootjijook | 02-11-14 | 18:28
Dat is de 'dialoog', zoals Maiwand de Moslim die voorstaat: "ze kunnen onmogelijk de boodschap van waarheid weerleggen". Dus wat Maiwand de Moslim als waarheid naar voren schuift is bij voorbaat al immuun voor elke vorm van ondervraging, kritiek of wat dan ook. Het "bewijs" waar Maiwand de Moslim het over heeft is een aanname die door hem voor waarheid genomen wordt, en waarvan hij wil, en dat is de kern van het probleem, dat die door iedereen, dus ook door ons, ongelovigen, als waarheid wordt geaccepteerd.

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 19:06

Hebben alle moslims nog steeds een heel dikke plaat voor hun hersenen(als ze die al hebben) om nog steeds te denken dat ze met hun fantasien hier een voet tussen de deur zouden krijgen. Ga toch naar die hete zandbak en probeer daar je waanideeen aan de man te brengen.

jasser | 02-11-14 | 19:01

@Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:46

Ja joh, praat al die poep in hoofd maar goed.
Sociologie gestudeerd in Nijmwegen?
Enkele kannibalen zoeken nog een woordvoerder.

Piet Karbiet | 02-11-14 | 18:56

Islamofobie is een term die wijst op een ongefundeerde, irrationele angst voor de islam en moslims.
.
En dan dát (na alle andere aanslagen) combineren met een herdenking van een moord en het slachtoffer de schuld geven van die angst. Logisch.

Watching the Wheels | 02-11-14 | 18:54

Hoe kan het toch dat er mensen zijn die denken een monopolie op de waarheid (HT) denken te kunnen hebben ?
Hoe zit dat?

kloopindeslootjijook | 02-11-14 | 18:46

Beste Maiwand Al-Afghani, zodra Wilders de volgende verkiezingen gewonnen heeft, zal ik op de eerste rij staan om je uit te wuiven. Tot dan!

glimworm | 02-11-14 | 18:40

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 16:31
"Als jullie het niet eens zijn met mij, als jullie niet vinden dat islam de waarheid is."

Kun je niet bewijzen dat iets niet waar is dan is het dus waar?

Als A niet waar is, is dus B waar?

Zie verder de afdeling drogredenen op wikipiet:
nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden

kloopindeslootjijook | 02-11-14 | 18:28

preventief rui* uitzetten in zandbakistan dit randfiguur.

mooi geluld man | 02-11-14 | 18:26

Trek een kerel een jurk aan hij begint onzin uit te kramen ongeacht welk geloof. maiwand ga lekker in afghani zeveren met dat irritante opgestoken moslim vingertje en laat andersdenkenden lekker met rust

weggerot&opgejorist | 02-11-14 | 18:22

De witte vrouw is uit het gezin gestolen om mee te helpen de nationale rekeningen te betalen.

Piet Karbiet | 02-11-14 | 18:10

Theo heeft over iedereen van elke bevolking wel eens wat geroepen en dat maakte hem juist uniek.
ccc---ccc | 02-11-14 | 16:05

Inderdaad, over Joden wat Van Gogh ook niet mals. Toch zie ik uit Joodse hoek geen gelijksoortige twitter-boodschappen komen. Christenen idem dito.

Hans Hillen | 02-11-14 | 18:01

Sluit die gevaarlijke gek op, hij is psychotisch en haatdragend en creeert tevens een klimaat waarin anderen eerder over kunnen gaan tot actie in de vorm van een aanslag e.d. Vastzetten of uitzetten.

pluk-87 | 02-11-14 | 18:01

-weggejorist-

Piet Karbiet | 02-11-14 | 18:00

Zouden we geen jehova's bij hem langs kunnen sturen? misschien bekeert hij zich wel

Stargate | 02-11-14 | 17:57

Volgens Maiwands godsienstwaanzinnige leer en idolen zou zijn eigen vader niet veilig zijn voor al te ijverig met een zwaard zwaaiende beul. Vluchten is namelijk serieus not done in die contreien.

fram | 02-11-14 | 17:47

Maiwand, Je bent gewoonweg niet gewenst. Laat ik proberen het zo diplomatiek mogelijk te zeggen: zelfs de baarmoeder protesteerde destijds tegen jouw aanwezigheid

Fratello | 02-11-14 | 17:46

Maiwand en zijn kornuiten: nomineer ze voor de eretitel "Total Lul van de Eeuw".

ljcoster | 02-11-14 | 17:44

Wat een koekwaus!

Marvin_NL | 02-11-14 | 17:42

Stargate | 02-11-14 | 17:22

Geweldloos verzet de gekste. Ik ben helemaal voor.

iustus | 02-11-14 | 17:22

Islamofoob!

63116114 | 02-11-14 | 17:25

Ik vind de Islam stom!

iustus | 02-11-14 | 17:22

63116114 | 02-11-14 | 17:17
dat zouden we allemaal moeten doen als we een booslim tocht zien langs komen. Lady gaga aan zetten met keihard Poker face.

Stargate | 02-11-14 | 17:22

Waar woont Darmwand, ik bedoel Maiwand eigenlijk?

Fratello | 02-11-14 | 17:19

En uitgerekend vandaag komt er een optocht van schreeuwende moslims door mijn buurt marcheren om een of andere profeet te herdenken.

Dus: ramen open, Lady GaGa op tokkievolume en knallen maar. Mijn bijdrage aan de contrajihad vandaag.

63116114 | 02-11-14 | 17:17

Piet_Snot | 02-11-14 | 16:29

Lafaard !

Fratello | 02-11-14 | 17:16

Als ik het goed lees, zegt i eerst dat het goed is dat Theo dood is. Zal wel in dat sprookjes boek van hem staan, en dus is dat de wil van god.
Maar hij zegt ook dat hij Theo dus had willen opvoeden.
Dat is dan volgens mij tegen de wil van die god van hem.
Vraag is dus, mag dat??????
Of moet hij nu ook dood?

helaas nederlander | 02-11-14 | 17:12

Zodra ik een muzelman met opgestoken vinger zie grijp ik intuïtief naar mijn broeksband.

Smept | 02-11-14 | 17:11

'I am Diederik Samsom and I approve this message'

G. Raayer | 02-11-14 | 17:06

Ik denk dat je moslims moet genezen van hun geweldadige sprookjes geloof.

Kater | 02-11-14 | 16:58

vervolg van Schoorsteenveger | 02-11-14 | 16:31
".. Als jullie het niet eens zijn met mij, als jullie niet vinden dat islam de waarheid is, kom met jullie bewijzen, dan kom ik met mijn bewijzen. Laat het publiek oordelen.(..) Maar ze willen niet."
1:22:40
"Op een gegeven moment kwam Sharia ter sprake, de toekomst van islam in Nederland, Shharia. Waarom zou je je als moslim daarom schamen? Waarom zou je als moslim niet zeggen 'ja, ik wil Sharia'?"
1:23:38
"Islamitisch gezien is het niet rechtvaardig om te denken van 'omdat wij in de minderheid zijn in Nederland, ongeveer een miljoen moslims,... (..) stel dat er maar één persoon is die daadwerkelijk van plan is om sharia te implementeren, om de islamitische staat te bereiken, dan nog, als Allah dat zou willen zou dat gebeuren. In Islam kijken we niet naar het resultaat, jij moet dat doen wat Allah jou opgedragen heeft."
Tel uit je winst.

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 16:53

Compleet moslim moe! Klootvolkje

XaaD666 | 02-11-14 | 16:53

Anderdaags breekt de pleuris wel uit in Europa, dan is dit gezeik over.

No Mames | 02-11-14 | 16:51

Die gestoorde baardaap van die tweets hoort bij de Pvda?

Pemberton | 02-11-14 | 16:44

@Schoorsteenveger | 02-11-14 | 16:31
Oops, te vroeg gepost... Er volgen zodadelijk nog een paar citaatjes.

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 16:35

Informatief "interview" van kontenkruiper Martijn de Koning. Anderhalf uur monoloog van een mannetje dat verbazingwekkend weinig te vertellen heeft, buiten de claims dat Islam de waarheid is, dat sharia wereldwijd dient te worden ingevoerd, dat broeders elkaar onvoorwaardelijk moeten steunen, en meer cliché's. Hij is slim genoeg om zich aan geen enkele groepering te committeren door te beweren dat hij niet méér doet dan de universele boodschap verkondigen. Heeft aldus altijd gelijk, staat boven alle kritiek, maar kan tegelijkertijd alles zeggen.
Wat wel pathetisch zielig overkomt is al dat uitweiden over lui met wie hij in de clinch heeft gelegen over wat de juiste 'dawah' is. Ze gunnen mekaar het licht in de ogen niet, zo blijkt, en Maiwand is paranoia, ziet in elke kritiek op zijn 'dawah' een complot.
www.youtube.com/watch?v=E3dTUzc4XfA
Voor degenen die nog stront in de ogen hebben:
06:37
"Ja, wij zijn moslims, wij willen sharia, overal willen we sharia, wij streven naar de dominantie van de islam."
12:10
"Strijd op het pad van Allah. totdat er geen fitna meer is.(..) Dua alle ideologieën, alle wetgevingen, alle systemen, alle manieren van leven, godsdiensten die gebaseerd zijn op polytheïsme en ongeloof, dat is kortom fitna, en elke moslim streeft ernaar om dat te verwijderen.(...) Door het gebieden van het goede en het verbieden van het slechte, of letterlijk door jihad."
45:30
"Een moslim moet verstandig zijn, een moslim moet hikma gebruiken.(..) Het doel van alle moslims is hetzelfde. Maar je moet wel de juiste methode kiezen. De methode moet zowel conform de Koran, de Soenna zijn, de sharia, maar je moet ook de politieke context van een land kennen. je moet wijsheid toepassen, je moet deze ideologische oorlogvoering op een juiste wijze verrichten zodat jij niet in de problemen komt maar ook andere moslims niet in problemen gaat brengen."
48:45
"Islam blijft groeien, en als je oprecht bent als moslim is dat jouw doel."
51:30
"Moslims moeten door van binnen het systeem te participeren, politiek actief te zijn pogen het systeem te veranderen, te islamiseren of hoe je het noemen wilt."
1:00:54
"Een moslim per definitie is iemand die zich overgeeft aan de wet van Allah, dus hij moet wel praktizeren."
1:08:10
"Het goede is datgene wat conform de revelatie is.(...) Filosofie is een menselijk product en kan nooit absoluut de waarheid zijn, in tegenstelling tot de revelatie van Allah. (..) Dat is toch voor iedereen duidelijk."
"Ze kunnen onmogelijk de boodschap van waarheid weerleggen, dat kan niemand doen. Dit is een uitdaging aan alle personen, Geert Wilders, Afshin Ellian, de grootste geleerde van de ongelovigen, de grootste bestrijder van Islam en de moslims, kom naar mij toe, en als je bij mij gekomen bent, kom met jullie bewijs als jullie de waarheid spreken. Als jullie het niet eens zijn met mij, als jullie niet vinden dat islam de waarheid is.

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 16:31

* naar lokale moskee lopen doet, om zich te bekeren voor het te laat is *

Piet_Snot | 02-11-14 | 16:29

Archy bunker.
Goed gezegd, misschien tijd voor kruistocht 2.0

procirkel | 02-11-14 | 16:28

@deus absurdia
"van jullie eigen afkomst"?

Wat weet jij van mijn afkomst? En van medereaguurders?
Je laat niet het achterste van je tong zien. Je houdt zaken achter. Daarom maak je mensen hier uit voor domme tokkies. Een onzekere roepende. In je woestijn.

chicago river | 02-11-14 | 16:24

-weggejorist-

Archy Bunker | 02-11-14 | 16:23

Lange:02:11:14: 16:16;: Het is de enige taal die ze verstaan, hard tegenin gaan en afgelopen met de fluwelen handschoentjes.Velen zullen het er mee eens zijn, maar je mag natuurlijk ook heel laf op de paniekknop drukken, niemand weet wie dat doet.Het is alleen wel erg allochtoons, zoals we dagelijks ervaren.

Archy Bunker | 02-11-14 | 16:23

'Islamfobie' bestaat natuurlijk niet.
.
Juist het feit dat sommige moslims een monocultuur nastreven én bereidt zijn om geweld te gebruiken om dit doel te bereiken maakt dat men in algemene zin tegenwoordig afwijzend staat tegenover deze groep. Je kunt immers alleen multicultureel samenleven in een land indien alle partijen respect voor elkaar opbrengen en de ander ruimte geven om, in vrijheid, invulling te geven aan de eigen levensovertuigingen; zolang niemand daarmee kwaad gedaan wordt ('gekwetst zijn' door de levensovertuiging van de ander valt daar natuurlijk niet onder.)
.
Kortom; gezien de uitspraken, houding en afwijzing van alles wat niet Islam is door sommige moslims is het niet meer dan logisch dat ze 'argwanend' in de gaten gehouden worden door de rest van Nederland. Je kunt dit bestempelen als 'islamfobie'; maar je kunt het ook opvatten als een signaal. Een signaal waardoor je, als moslim, nog eens heel goed gaat nadenken over jouw aandeel in het veroorzaken van het huidige klimaat in Nederland.
.
Alleen door je 'eigen gelijk' ter discussie te stellen, over je eigen ego heen te stappen en door open te staan voor de mening van anderen creëer je een mogelijkheid voor échte uitwisseling van ideëen en standpunten; waardoor veranderingen plaats kunnen vinden. Hopelijk veranderend naar een betere wereld; waarin iedereen welkom is en iedereen met elkaar in respect en vrijheid kan samenleving. Ongeacht afkomst, huidskleur, geloof of seksuele geaardheid.

Sioux | 02-11-14 | 16:22

Archy Bunker | 02-11-14 | 16:07
archie bunker spreekt wijze woorden. We moeten inderdaad weer het heft in eigen handen nemen

Stargate | 02-11-14 | 16:17

Wie zaait er nu haat??... mafkees!

Lange | 02-11-14 | 16:16

Precies Archy bunker

ccc---ccc | 02-11-14 | 16:11

De islam is als die nieuwe afrikaanse ziekte, als je ermee in aanraking komt zal je er aan dood gaan.Hen er wel een oplossing voor, maar preventief ruimen is nog niet toegestaan.Het beste is ze totaal te negeren, en ze in de supers zoveel mogelijk te mijden, want het zijn vnl de werkgevers die dit sprookje in stand houden.Men begint langzaam wakker te worden, en de vvd zakt al weer in de polls.Deze parasieten vreten hun gastheer leeg, zoals een zandwesp die eitjes legt in een gastheer, die vervolgens van binnenuit wordt leeggepeuzeld.Tijd om het heft zelf in handen te nemen, en de druk op hun linkse weldoeners op te voeren, weet ze te vinden.

Archy Bunker | 02-11-14 | 16:07

Dues absurdia je doet je naam eer aan! Absurde antwoorden!!! Het is algemeen bekend dat het probleem de mosdoms zijn. Overal in de wereld waar zij zijn is gezeik. Theo heeft over iedereen van elke bevolking wel eens wat geroepen en dat maakte hem juist uniek.

ccc---ccc | 02-11-14 | 16:05

Het ergste is dat wij aan allerhande idioten het oor lenen.

goedemorgennederland | 02-11-14 | 16:01

Wat Theo van Gogh deed is een schande voor de islam, maar de misdragingen van voornamelijk Marokkanen en adnere islamieten daar hoor je ze nooit over.

Moonwarrior | 02-11-14 | 15:56

@Deus Absurdia
U slaat de plank in uw plempsels echt gigantisch mis. En hier is waarom. Een tokkie of voetbalhooligan kan inderdaad gewelddadig zijn. Vaak zijn ze dat ook. Maar noem mij de ideologie die die groepen aanhangen? Waar zijn de geschriften die dat gedrag geinstitutionaliseerd hebben? Waar zijn de vertegenwoordigers van die groepen die voortdurend oproepen tot geweld en doodslag van andersdenkenden? Waar zijn de voorbeelden van systematische geweldpleging tegen vrouwen door tokkies en voetbalhooligans? Zijn er in Europa tokkies die een andere grondwet willen, die het mogelijk maakt te verkrachten zonder vervolging? Die andersdenkenden tot derderangs slaven veroordeelt? Is zo'n Tokkiewet er, en zijn er volgelingen van die ideologie? Plegen tokkies vaak eerwraak op basis van hun ongeschreven 'cultuur'wetten? Wanneer was precies de laatste keer dat tokkies een terroristische aanslag pleegden met honderden doden tot gevolg? Punt is, en blijft: MOSLIMS doen dit. Moslims hebben geschriften waarin staat dat ze dit moeten doen. Moslims zoals Maiwand maken ons voortdurend duidelijk dat dit is wat ze willen doen met ons. Ze zijn het van plan, ze bereiden zich voor. Ze spreken zich er in het openbaar over uit in groepen zoals Shariaforholland. En ja, dat zijn wij, de autochtone bevolking en soon-to-be slachtoffers, MEER dan zat. En JIJ praat dit goed onder het mom van: 'ja, maar voetbalhoolitokkies worden ook wel eens gewelddadig.'. Ga je schamen voor je abjecte onbenulligheid.

Adversary | 02-11-14 | 15:49

petities.nl/petitie/strikte-scheiding-...

Teken (kost u minder dan een minuut van uw tijd en kan anoniem) voor een èchte scheiding tussen religie en staat, zonder subsidies en privileges voor religieuzen met hun fantasievriendjes!

Stefie | 02-11-14 | 15:44

Oeps jouw cafevoorbeeld.
De vraag is simpel. Hoe vaak is jouw familie op straat bespuugd en beledigd en hoe was je reactie?

ristretto | 02-11-14 | 15:43

Theo lacht zich vast helemaal gek daarboven.
Ziet allemaal jihadstrijders verdwaasd om zich heen kijken, want waar zijn al die maagden nou?
We zien alleen een dikke vent met een brandende peuk en een bordje waarop staat: Welcome in hell!
Theo, als het mijn tijd is, kom ik gezellig naast je zitten.
Neem ik popcorn, bier en peuken mee.

Schietmijmaarlek | 02-11-14 | 15:40

Deus Absurdia,

Gek genoeg ben ik het met je eens. Op het gebied van de absolute vrijheid van meningsuiting. Zelfs voor zulke geitenneukers als Maiwand.

Met fysieke belediging bedoel ik in your face. In Fysieke nabijheid. Dichtbij. Waardoor de belediging ook in gedrag een fysiek gevolg kan krijgen.
Theo ging de polemiek aan. Realiseerde zich niet dat iemand de grens niet snapt van het woord en de daad.

IK zal mijn FUCKING punt zo hard schreeuwen dat je oren een tijdelijk functieverlies oplopen. Alhoewel ik me afvraag waarom je uberhaupt oren hebt. Je gebruikt ze in ieder geval niet om te luisteren.

PUNT: Als ik elke keer een Marokkaanse jongen in elkaar zou slaan als hij mijn zus, moeder, vrouw, dochter of vriendin heeft uitgescholden voor hoer met of zonder kanker dan heb ik een dagtaak en is er oorlog. We zijn bang, voorzichtig en kiezen voor veiligheid. Zonder iets uit te lokken wordt er bedreigd. Ik heb geen zin om te gaan zitten en mijn baan te verliezen. Ergens slaat de weegschaal een keer door. Dit heeft niets met het bewust uitlokken zoals jou cafe voorbeeld.

En... als je iets niet snapt mag je het vragen.Cazzo.

Heb ik voor jou een leuke vraag.

ristretto | 02-11-14 | 15:36

Ik ben weggejorist, wel teksen van deze kneus maiwand plaatsen, maar wat wij Nederlanders voelen mag niet.

ccc---ccc | 02-11-14 | 15:33

Wat inteelt al niet met die paar hersencellen kan doen

1gekkegerrit1 | 02-11-14 | 15:32

harbi | 02-11-14 | 15:29
misschien dat ze vriendelijk aan hem zullen vragen of hij zijn zeep wil oprapen?

Stargate | 02-11-14 | 15:31

Parel van het Zuiden | 02-11-14 | 15:12
Pfff.. de hele zaak draait hier om vrijheid van meningsuiting. Aan de comments hier te lezen moet Maiwand de Mafkees om zijn mening gevierendeeld worden, een kogel moet koppen en met een spits voorwerp doorboord worden. Prima, maar dan ook niet zeiken als een reaguurder contrair gaat. Zeker niet als je als Joris of reaguurder op Geen Stijl zit.

mindless | 02-11-14 | 15:31

-weggejorist-

ccc---ccc | 02-11-14 | 15:31

Ik hoop dat Theo van Gogh vandaag ook wordt herdacht in de Penitentiaire Inrichting in Vught. Ik stel me daar zo het een en ander bij voor, maar ik denk dat de bewaarders en medegevangen van Mohammed Bouyeri zelf ook wel iets kunnen bedenken.

harbi | 02-11-14 | 15:29

-weggejorist-

Smarties | 02-11-14 | 15:29

Zo te zien aan zijn avatar ruikt Maiwand de thuisblijver ook graag aan zijn middelvinger.

Der Schnitzeljäger | 02-11-14 | 15:27

Hieruit blijkt maar weer dat het moslim geloof de parasiet van de samenleving is

bosmaloot | 02-11-14 | 15:24

-weggejorist-

snoepiedog | 02-11-14 | 15:22

islamofobie=gezond verstand.

Rimpeldoos | 02-11-14 | 15:21

Volgens mij streed Theo meer tegen `de balie links`... Types dan tegen de Islam. Types zoals Joost Zwagerman, Stefan Sanders, Peter van Ingen, Fransica van Joole die het monopolie claimde op uitspraken die een intellectueel mocht plaatsen of zoiets. Zeg maar van die betweter types en die geen humor hebben. Zelf vond ik dat Theo ook geen humor had. Hij overtrof zichzelf met hard schreeuwen. Theo kon lekker tegen zaken aantrappen en probeerde zo politiek correct links uit haar tent te lokken. Uiteindelijk kwam Mohamed B uit zijn tent met een mes en toen ging het steek, steek steek.
In plaats van 72 maagden zit hij nu te brommen op water en brood in de gevangenis.

luto333 | 02-11-14 | 15:20

Als Van Gogh nog geleefd had, had ik graag eens een debat tussen hem en Maiwand willen hebben zien. Ik denk dat Maiwand na twee minuten huilend was afgedropen....

brutus68 | 02-11-14 | 15:17

@mindless | 02-11-14 | 14:58

Ik denk dat u er beetje om vroeg. Dat er slechts "weggejorist" staat en niet een doodsbedreiging aan uw adres vind ik eigenlijk vrij mild. Zoals men in de volksmond wel eens zegt. U zou moeten krijgen wat u wil dat anderen toekomt.
.
U bent overigens veilig hoor. Zoals iedereen in Nederland inmiddels wel weet. Geweld komt van politiek correct links en Islam, niet van de overige delen van het meningenspectrum.

Parel van het Zuiden | 02-11-14 | 15:12

Ongezien de tyfes voor dat islamitische zwijn! En zn familie erbij!

Gerrit gordijnstok | 02-11-14 | 15:12

Kunnen we die religeus gehandicapte niet het land uitzetten!!

liesbeth list | 02-11-14 | 15:05

Sjaak uit Dordt | 02-11-14 | 14:18 |

En dat die boom dan moge staan voor de moskee in Wielwijk!

Flink Ployd | 02-11-14 | 14:58

-weggejorist-

mindless | 02-11-14 | 14:58

@mijnvrouwenik | 02-11-14 | 12:17
ik vind Islamaversie wel een mooie.

Elmer Fudd | 02-11-14 | 14:55

Zo moeilijk zal het niet kunnen zijn om Maiwand de Papzak als ongewenst persoon te verklaren en zijn paspoort in te nemen.

fram | 02-11-14 | 14:55

Ik heb het allemaal niet gelezen hoor, vergeef mij. Ik was bezig den roede kreeg te rammelen op een tekening van Mohammed die Allah nam. Na gedane arbeid heb ik de tekening per ongeluk tussen de varkens laten vallen en de en scheet er op een de ander vrat hem op. Ik kan jullie dus geen bewijs overhandigen. Oh en als ik hier door op de dodenlijst moet, die het dan fair en open. Nodig mij uit op de dam om het eerlijk te regelen man tegen man en wie wint heeft gelijk.

MarcS | 02-11-14 | 14:53

Deus Absurdia probeert de dreiging en het kwaad te marginaliseren door parallellen te trekken met andere groepen simpele lieden,zoals hooligans en reaguurders van het niveau Goktrommel. Maar van al die achterlijke stromingen in de samenleving is de islam toch echt de enige die desnoods met geweld de democratische rechtsstaat omver wil werpen,en alle islamcritici de mond wil snoeren. Zie Theo 2004.

Geniet van je recht op een vrije mening zolang het nog kan, Deus. De vijfde colonne is al ter plaatse...

Professor Superhirn | 02-11-14 | 14:51

Dus dáárom onthoofden zijn 'broeders' nu onschuldige kinderen en verkrachten vervolgens hun moeders. Allemaal door Theo. Arme Maiwand.

PG4161 | 02-11-14 | 14:50

@Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:53

Gut, gut. Nogal snel door de inhoud heen en achter semantiek schuilen?
.
"Een geloof kan niet zelf...". U begrijpt natuurlijk dondersgoed dat een geloof/gedachtengoed wel degelijk het wereldbeeld van mensen kleurt, mensen kan klaarstomen om iets te doen of kan bewegen in bepaalde richtingen. Dat is namelijk de primaire doelstelling van een geloof. Mensen bewegen, mensen bepaald gedrag laten vertonen. Dat mensen de woorden spreken, dat mensen de daden doen en dat een geloof meer een beschrijvend woord is is natuurlijk evident. Echter dat het geloof de drijfveer erachter is is ook evident.
.
Uw openende stelling slaat dus nergens op. Dan kunt u uw tekst verder vullen met ad hominems, mij beweringen in de mond leggen, en wazige vergelijkinge maken, maar dat maakt die stelling niet opeens valide.
.
Even over die ad hominems. U heeft inmiddels door dat dit soort kwalificaties maken over mensen die u niet kent niet heel snugger overkomt? Dat vervallen in dit soort gedrag vooral uw verbale onmacht etaleert? Dat u de maat die u anderen schijnt te willen opleggen vooral zelf niet haalt?
.
Ik zou vooral eens proberen een paard voor de wagen te spannen. Ervaring leert dat je er dan heel wat meer kilometers mee kunt maken.

Parel van het Zuiden | 02-11-14 | 14:49

@Deus Absurdia,

Ik ben het met je eens dat je veel vooroordelen hebt (je reactie van 13:10). Sterker nog, dat is eigenlijk de enige vorm van kennis die jij bezit. Net als in al je eerdere discussies besteed je weer heel veel tijd aan het beoordelen van mensen waar je niks van afweet. Aan het beoordelen van mensen op hun afkomst, terwijl je niet eens weet wat die afkomst is.

Voor de rest praat je nog grotere onzin.
Je zegt dat je geen verschil ziet tussen achterlijk moslimgedrag en achterlijk tokkiegedrag, "terwijl ze hetzelfde gedrag vertonen" (13:22).
Het zal best dat sommige tokkies net zulke gore taal uitslaan als jij altijd uitslaat, maar dat maakt ze niet gevaarlijk. Zelfs jou zie ik niet als een potentiële moordenaar, ondanks je scheldkanonnades altijd tegen iedereen die wèl weet waar hij over praat.

Wel of geen gevaar lopen vanwege je mening, daar gaat het om.
In een vrij land mag je je mening geven, ook kritiek.
Maar iedereen die links of de islam bekritiseerd krijgt er van langs.
Theo kreeg er van langs, en Fortuyn; en vele anderen werden serieus bedreigd.
In de rest van de wereld is dat niet anders.
Ik geloof niet dat tokkies ergens ter wereld een soortgelijke dreiging vormen als de islam. Natuurlijk weet je niet precies wat je met "tokkie" bedoelt, daarom gebruik je dat woord ook zo vaak, maar toch.

Overigens, Theo van Gogh noemde niet zomaar alle moslims "geitenneukers". Die term gebruikte hij specifiek tegen een bepaalde groep extremisten, net zoals jij alleen heel veel scheldwoorden gebruikt tegen iedereen die meer weet dan jij, tegen iedereen die beschaafder is dan jij, tegen iedereen die logischer nadenkt dan jij, en tegen iedereen met een andere mening dan jij.
Jouw herhaaldelijke vergelijking met ruzie zoeken in een café is dus net zo belachelijk als al je andere beweringen.

Natuurlijk weet ik dat jij nooit iets van van Gogh gelezen had.
Ik weet ook dat je sowieso nooit een boek, column of krant hebt gelezen.
Jij kunt dus ook niet weten dat het christendom in Europa al eeuwenlang veel harder wordt aangepakt dan de islam, zelfs door van Gogh.
Jij denkt altijd dat jij de koning der ranzige scheldpartijen bent, maar helaas; vooral de linkse elite doet al ruim 50 jaar niet anders.
Maar goed, kon je niet weten.

Dandruff | 02-11-14 | 14:48

Wil iemand dat varkentje eens wassen alsjeblieft. Respect respect roepen voor zijn eigen geloof en overtuigingen maar owee een ander met een andere visie, die verdiend dat respect niet, die verdiend de dood. Maiwand de klootzak vertrek maar snel naar Afghanistan, hier kotsen we je inderdaad collectief uit balgehakt!

saidnowomanever | 02-11-14 | 14:40

Deus Absurdia | 02-11-14 | 14:26
Wanneer ben ik in jou ogen een tokkie??
Eh ja ik heb meerdere tattoo's lul plathaags maar van maandag tot vrijdag lul ik abn en ik ken de schilderswijk als mijn broekzak.

snakeplisskin | 02-11-14 | 14:36

Opdat we nooit vergeten: de Duitse documentaire 'Der Tag als Theo van Gogh ermordet wurde'.

youtu.be/RUObC1y76EI

harbi | 02-11-14 | 14:34

@ Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:22 |

U heeft gelijk:
De islam heeft niets met de islam te maken.

Peter Emile | 02-11-14 | 14:34

@343 | 02-11-14 | 14:23
Dat is mijn antwoord.
Daarmee zul jij het moeten doen.

h65485665 | 02-11-14 | 14:33

@Deus Absurdia

"Dombo.. je moet eens nagaan hoe vaak op dit medium wordt gezegd da je geen rascist bent als je moslims beledigd omdat moslims geen ras zijn. Klopt overigens. Je bent idd ook geen rascist, maar wel een hufterige kuttokkie."

"Zo zijn tokkies minderwaardige debielen".

Wat schreef je ook al weer over onbeschoftheid?

Het is trouwens racist.

Het lijkt mij, gezien je taalgebruik, dat je zelf
bij de groep behoort die je zo verguisd.

houtvlot | 02-11-14 | 14:33

Moslims zijn niet in staat satire te onderscheiden van een serieus bedoeld verhaal.
Voor kunst geldt hetzelfde, ben benieuwd hoeveel films van van Gogh Maagwand gezien heeft, hoeveel interviews beluisterd. Dus kunst en satire mensen, daar gaat het om.

caravaggio | 02-11-14 | 14:32

Ik las gisteren in de papieren krant dat er een kerel was beboet voor het verkopen van de bestseller van A.Hitler. Und das ist verboten!!!
Wanneer gaat de koran op de brandstapel?
En dan te beginnen bij dat exemplaar wat in de Kamer ligt.
Daarna als het vuurtje lekker brand mag een ieder erop gooien wat hij wil.
Roept U maar. Wat gaat erop?
Ik gooi die maffe Maiwand islamiet er het eerst op.

hero_of_heaven | 02-11-14 | 14:31

Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:52
Tokkies in de schilderswijk? .... Eind jaren 90tig zijn de laatste daar vertrokken.

snakeplisskin | 02-11-14 | 14:29

Weer zo'n proleet met het vingertje.

Rien7847 | 02-11-14 | 14:29

De moslim is en blijft een typische parasiet, een profiteur die als schadelijke bacil zich verder verspreidt.
Zijn bloedzuigende tirannie wordt zo groot dar het tot ongeregeldheden tegen hem komt.
Uit Mein Kampf,NRC 1/11 : moslim door Jood vervangen en wholla.

Uw Verzekeringsadvis | 02-11-14 | 14:29

Deus Absurdia | 02-11-14 | 14:08
Met christenen valt prima samen te leven ook als je er misschien andere waarden op nahoud. Dit komt misschien omdat christenen volgens hun boekje geleerd hebben de andere wang toe te keren etc. In tegenstelling tot moslims. Overal ter wereld waar het percentage moslims hoger word dan 20%-25% breekt de acuut de hel los.

der maupmeister | 02-11-14 | 14:26

@houtvlot | 02-11-14 | 14:09
Moslims zijn helemaal toch geen ras? Dombo.. je moet eens nagaan hoe vaak op dit medium wordt gezegd da je geen rascist bent als je moslims beledigd omdat moslims geen ras zijn. Klopt overigens. Je bent idd ook geen rascist, maar wel een hufterige kuttokkie.

Waarom zou een gelovige meer recht hebben op het gevoel van groepsbelediging dan willekeurig elke andere groep? Groepen kun je gewoon vrij indelen. Zo zijn tokkies minderwaardige debielen ( en ja dat is mijn conclusie naar aanleiding van het tv programma) en zo vinden andere mensen weer moslims geitenneukers.

Zijn we weer terug bij af.. Tenminste, zolang je er niet naast woont. Zo wel, dan heb je de bol weer wat meer op scherp gezet.

Deus Absurdia | 02-11-14 | 14:26

Met christenen valt prima samen te leven ook als je er misschien andere waarden op nahoud. Dit komt misschien omdat christenen volgens hun boekje geleerd hebben de andere wang toe te keren etc. In tegenstelling tot moslims. Overal ter wereld waar het percentage moslims hoger word dan 20%-25% breekt de acuut de hel los.

der maupmeister | 02-11-14 | 14:26

Shabir Burhani; "Dit moet een les zijn voor zijn familie en zoon en de rest van de Nederlanders om niet hetzelfde pad te bewandelen en tot inkeer te komen en de koran te lezen en zich te verdiepen in de islam, om of zelf moslim te worden of op zijn minst de islam en moslims met rust te laten."

|

Om daarna te posten: "Welke stroming van de islam hang ik aan dan? Ik behoor gewoon tot de mainstream van moslims, geen aparte stroming of van dan ook, dat proberen jullie mensen te laten geloven, verdeel- en heerstactieken werken niet meer!"...

ox | 02-11-14 | 14:24

@h65485665 | 02-11-14 | 14:20
Een nietszeggende dooddoener.

Moord, verkrachting, diefstal.
# Mensen zullen Altijd, Voor of Tegen iets zijn.

343 | 02-11-14 | 14:23

Een fobie is een irrationele angst. Gezien uw uitspraken is Islamofobie echter uiterst RATIONEEL.

Rest In Privacy | 02-11-14 | 14:22

@Deus absurdia

Doe nou eens niet van zullie doen het ook/ hebben
het ook gedaan.(christendom).

Het lijkt mij verder dat u een kort lontje heeft.
Als men over mijn vrouw de opmerking zou maken
dat zij een hoer is zou ik met de wedervraag
reageren hoe hij dat weet. Vervolgens zou ik hem
een biertje aanbieden met de wetenschap dat hij
daar voor betaald heeft.

houtvlot | 02-11-14 | 14:21

@343 | 02-11-14 | 13:54
Zoals ik al eerder plemte.
# Mensen zullen Altijd, Voor of Tegen iets zijn.
.
Jij vind het: een diepe onzin.

h65485665 | 02-11-14 | 14:20

Bar&Boos | 02-11-14 | 14:17
op de overheid moet je niet rekenen. Je moet rekenen op de nederlandse autochtone bevolking die eens een keer op zal staan en dit in de kiem gaat smoren.

Stargate | 02-11-14 | 14:19

Moge maiwand de enige boom op de hondenuitlaatplaats wezen

Sjaak uit Dordt | 02-11-14 | 14:18

Shabir Burhani heeft een plaat voor zijn kop. Van gewapend en kogelwerend beton.

duitse herder | 02-11-14 | 14:18

De uitspraak van deze man is in feite de bevestiging van het feit dat wij een smeulend heidebrandje hebben dat elk moment kan uitslaan.
.
Er bevindt zich een ons vijandige gezinde groep binnen onze gemeenschap.
.
Een groep die ons dood of Islamitisch wil hebben.
.
Een groep die groter is dan men ons wil doen geloven en ook nog eens gesteund door idealistisch geborneerde autochtonen .
Arm Nederland, arme kinderen van ons die al deze rotzooi zullen moeten zien te managen tot een leefbaar geheel.
.
Onze politici zijn misdadig bezig met het niet serieus nemen van dit groeiende probleem.

Bar&Boos | 02-11-14 | 14:17

Moslims worden niet vanuit zichzelf ‘gematigd’ dat zul je als overheid moeten afdwingen.

sastro | 02-11-14 | 14:17

Van Gogh wordt net zoals Fortuyn altijd weer onheus bejegend, ik zie staan racist, Theo een racist?!? Moedeloos word je ervan.
-
Dat leugenachtige steeds, puur en alleen voor het verdedigen van dat schijtgeloof, dat is oa de reden dat ik NOOIT, never nooit met dit volk samen kan leven, dulden gaat nog wel, maar er echt mee samenleven, ertussen leven, dan gaat het fout.

Sergeant_Peper | 02-11-14 | 14:13

Dat opgeheven vingertje ... typisch voor die parasieten.

Fijnstoffer | 02-11-14 | 14:11

maagwand de thuisblijver vraagt om klappies. een groter plezier kan je die afgaanse heroine tekkel niet doen. Hij is helemaal op de aandacht sinds hij in 2005 op tv is geweest. Ok hij is vroeg begonnen, met bij Sinterklaas op schoot zitten, maar schijnbaar heeft het allemaal indruk gemaakt.(de indruk van piet zunnu kinderarm op maagwand zijn onderruggie) Iig, hij heeft er rond Sinterklaas alles voor over om dat nog eens te bereiken. (op tv zijn hé, niet dat pieten-anakonta-ding)

legomuis | 02-11-14 | 14:11

@Deus Absudia,

Verdiep u eens in het begrip tokkie voordat u
verder reageert. Tokkiegedrag is niet ras of geloofsgebonden.
Waar schaart u het gedrag van studenten onder tijdens
een ontgroening? Waar schaart u het gedrag onder van
fietsers die de euvel moed hebben om te gaan bellen
wanneer zij op de stoep rijden?
Waar schaart u het zwerfvuil, in de vorm van diverse
flesjes, blikjes, bierglazen onder?

Islam is ook niet rasgebonden en derhalve kan een
een geitenneuker tokkiegedrag vertonen.

Ook zal een tokkie dus een geitenneuker kunnen zijn.

houtvlot | 02-11-14 | 14:09

@ristretto | 02-11-14 | 13:57
Wat is ' fysieke belediging'? Leuk gevonden, maar beledigen kan fysiek niet. ( tenzij je heel hard schreeuwt waardoor het slachtoffer oorpijn krijgt).
.
dat uitdagen in de kroeg,. Nou iemand zijn vrouw een gore hoer normen is in het normale deel van Nederland echt grof beledigen hoor. Net zo grof eigenlijk als geitenneuker. Tenminste, zo zou ik dat voelen. Maar misschien zijn ze in de schilderswijk meer gewend..
.
Dus.. Wat the fuck is je punt nu?

Deus Absurdia | 02-11-14 | 14:08

@houtvlot
Shabir Burhani.

benrod | 02-11-14 | 14:06

Die Al-Afghani is gewoon een koefnoen typetje toch? Hij zal wel de enige zijn die fapt om z'n grappen. Gewoon geen aandacht geven aan zulke 2e rangs cabaretiers.

dexter_morgan | 02-11-14 | 14:05

@Sano | 02-11-14 | 13:39
WOW!
Kanniewaarzijn.

h65485665 | 02-11-14 | 14:04

@parsons
De afgelopen 1400 jaar hebben de christenen ook leuk meegedaan hoor.
Daar hebben we minder van nodig. Maar ook van andere tokkies hebben we minder nodig.

Deus Absurdia | 02-11-14 | 14:04

@Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:52
Was het toen minder? Die pedo-ideologie heeft al meer dan 270 miljoen doden op z'n geweten in de afgelopen 1400 jaar.

Hebben we daar meer, of minder van nodig in onze beschaving?

Call it.

Parsons | 02-11-14 | 14:01

Vergelijk je nu alle moslims met NL tokkies. Stigmatiserend zeg.
Verder hebben we in NL idd tokkies, onze eigen tokkies. Waarom zouden we dan in godsnaam nog hele vrachten mentaal minder bedeelden importeren. En ja ze zijn allemaal mentaal minder bedeeld vanwege denkbeeldige vrienden. Als ik morgen op mijn knieen val om de God Maupmeisterion te aanbidden zit ik overmorgen terecht op afdeling begeleid wonen.

der maupmeister | 02-11-14 | 14:00

Waarom krijgt deze knuffeljihadist eigenlijk constant de aandacht die hij zo graag wil?

jeanmondo | 02-11-14 | 14:00

@hotvlot
Niet zo gevoelig.. Als moslims geitenneukers zijn, dan zijn tokkies ook lekker generiek te maken? Wat is het verschil nu? Leg me nu eens uit wat een tokkie geen geitenneuker maakt of een geitenneuker geen tokkie?
Daarnaast wil je toch niet beweren dat de Schilderswijk de bloem der natie vormt he?

Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:59

@Benrod

Is dat een quote van Maiwand of van Deus Absurdia?

houtvlot | 02-11-14 | 13:58

Idioten zoals Maiwand zijn schandelijk voor 't land. Ga maar lekker naar Irak en ga Amerikaanse raketten koppen.

Mr. F. Uckface | 02-11-14 | 13:57

@Deus Absurdia,

Je mist een punt. Er is een wezenlijk verschil tussen fysieke belediging en uitdagen zoals jij in de kroeg voorstelt of een polemiek uitvoeren.

ristretto | 02-11-14 | 13:57

@Deus Absurdia,

Zozo weer wat vooroordelen op een rij.
Schilderswijk: Tokkies
Tatoos: Tokkies
Vrouw van tatoos: hoeren(sommigen althans).
Afkomst: Tokkies.

Splinter en Balk

houtvlot | 02-11-14 | 13:55

@h65485665 | 02-11-14 | 13:32
Wat een diepe onzin.

343 | 02-11-14 | 13:54

Theo was eerlijk, dat kan jij met je ideologie niet zeggen!

pickalilly | 02-11-14 | 13:54

"Hij zal branden in de hel, omdat hij een vijand van de islam en moslims was en een ongelovige."
.
"zijn verderfelijke ideeën en haat, islamofobie, vijandschap, polarisatie en racisme leven voort"
.
De eerste uitspraak lijkt niet helemaal consistent met de tweede. Of vind Blawan de eerste uitspraak getuigen van liefde, respect voor de Nederlandse cultuur, eenheid tussen moslims en niet-moslims en geen onderscheid maken tussen moslims en niet moslims?
.
Kutvolk.

Ih8yousf | 02-11-14 | 13:54

Dom volk polarisatie erbij halen. Met jullie eigen scholen clubhuizen enz. Hij weet niet eens wat het woord betekent.

robinhoed | 02-11-14 | 13:53

@Peter Emile | 02-11-14 | 13:45
Waarom was het voor 2002 veel minder denk je?

Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:52

Het voelt als Israel met z'n Palestijnen, die kant (echt) gaan wij ook op en onze vreselijke slappe regering met als boegbeeld Rutte. Over 10 jaar, of eerder gaat dit exploderen... Alleen het gevoel al dat ze bij je in de buurt wonen en subsidie krijgen, sorry ik moet kotsen... Theo was een geweldige gozer, maar dit had hij niet verdiend. (je bang voelen in je eigen land waar je niet eens de 100% waarheid mag zeggen)

mokkokhe | 02-11-14 | 13:52

Nog een geweldige quote van zo'n malloot:

"En de meeste van die personen laten tevens zien dat ze niet rationeel en helder logisch na kunnen denken, ook zijn ze niet in staat om begrijpend te lezen en hun Nederlands is gemiddeld gezien heel erg slecht, zowel qua spelling als grammatica, vergeleken met die van mij, dus het wordt ook tijd dat we hen ook gaan heropvoeden en naar analfabetisme en inburgering cursussen gaan sturen, want wees eens eerlijk, zij horen eigenlijk thuis op Pow Camping, die sjonnies en tatta's. Geen fatsoen, geen normen en waarden, of ze zijn dronken of ze zitten nog in kater fase van gisteren, waarschijnlijk hebben zijn ze nog in hun uitwerpselen en kots gister nacht gevallen en zijn nu pas wakker, ze wassen niet eens hun achterwerk en handen na WC bezoek, dus wie neemt zulke vieze ongelovigen nou serieus, ik lees niet eens hun reacties, als ik dieren en hun gedrag wil aanschouwen, dan ga ik naar een dierentuin, niet naar comment sectie van zo'n website."

benrod | 02-11-14 | 13:52

Islamofobie is een islamitische afkorting voor vrijheid van meningsuiting, seculiere democratie en gezond verstand.

_Fly66_ | 02-11-14 | 13:50

Ik mis Theo, en dat zuigt !

De typhus voor die haat-baard-apen.

Onze man in Mockba | 02-11-14 | 13:47

@Desmoulins | 02-11-14 | 13:39
En Gezond.

h65485665 | 02-11-14 | 13:46

En over gedrag: wezen jullie nu eens een kerel en ga in de Schilderswijk o.i.d. een willekeurig cafe in, ga aan de bar zitten en zeg regen de kerel met de meeste tattoos dat zijn vrouw een gore hoer is.
.
Misschien is dat wel niet zo, maar ja.. Het komt vast wel voor. .
.
Mocht u daarna nog leven, ga dan vooral overal klagen dat het belachelijk is dat er geweld op u werd uitgevoerd..
Nu wil ik geweld helemaal niet goedkeuren en ja de dader moet gepakt worden. Het gaat me hier puur om het experiment of geweld nu echt beperkt blijft tot gelovigen of dat ook jullie eigen afkomst zich kan verlagen tor dat gedrag.

Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:46

Citaatje:

"Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat Theo van Gogh op klaarlichte dag in Amsterdam vermoord werd. Sindsdien is islamofobie toegenomen."

Aldus het dwaallicht Maiwand.

Sinds de barbaarse afslachting door een moslim van Theo van Gogh, van een man die gewoon zei wat ie wilde (en daarin vaak nog het grootste gelijk had ook), zijn wereldwijd ontelbare aanslagen gepleegd door moslims op onschuldige, argeloze burgers in de naam van hun smotsige, milieuvervuilende religie.

Om er willekeurig een paar te noemen:

- Bali 2002 (ruim 200 doden);
- Moskou 2002 (160 doden);
- Madrid 2004 (191 doden, 1857 gewonden);
- Moskou 2004 (41 doden)
- Filipijnen 2004, aanslag op veerboot (144 doden)
- Beslan, Rusland, 2004 (335 doden);
- Londen 2005 (56 doden, 700 gewonden);
- Bombay 2006, bomaanslagen op treinen (183 doden, 500 gewonden);
- Qahtaniya, Irak, 2007 (796 doden, 1300 gewonden;
- Karachi 2007 (135 doden, 450 gewonden);
- Bombay 2008 (178 doden);
- 2009, mislukte aanslag op Northwest Airlines-vlucht 253 van Amsterdam naar Detroit (3 gewonden);
- Moskou, 2010 (40 doden, 100 gewonden);
- Nigeria, 2010, aanslagen op kerken (39 doden);
- Moskou, 2011 (36 doden, 50 gewonden);
- Luik, België, 2011 (7 doden, 125 gewonden);
- Kano, Nigeria, 2012 (120 doden);
- Midi-Pyrénées, Frankrijk 2012 (7 doden);
- Nairobi 2013 (67 doden, 175 gewonden);
- Peshawar 2013, aanslag op kerk (83 doden);
- Nigeria 2013, studenten doodgeschoten in hun slaap (69 doden).

En dan hebben we het alleen nog maar over een bloemlezinkje van meest spraakmakende aanslagen in naam van Allah hoofdzakelijk buiten de islamitische regio.

Over de tienduizenden doden en gewonden die vielen bij talloze aanslagen en gevechten in naam van deze duivelse religie in landen als Pakistan, Irak, Afghanistan, Syrië, Jemen, Tunesië, Libië, Indonesië, Mali, Soedan, Somalië, en Egypte, wil ik het niet eens hebben, omdat iedereen de tel is kwijtgeraakt.

Allemaal in naam van Allah, de barmhartige.

En dan godverdomme een beetje gaan zitten klagen op Twitter (een westerse uitvinding) dat de 'islamofobie' is toegenomen.

Maiwand heeft kamelenstront in zijn kop in plaats van hersens, en als ik nog eens naar deze lijst kijk kan ik alleen maar denken: Allah is een schoft. Een bruut. Een klootzak. Een massamoordenaar.

Hij en al zijn volgelingen zouden voor het gerecht gesleept en zwaar veroordeeld moeten worden.

Peter Emile | 02-11-14 | 13:45

@Schoorsteenveger | 02-11-14 | 13:17
Nee, het is het Spreekwoord.

h65485665 | 02-11-14 | 13:44

Om aan te sluiten bij Maiwand's laatste quote: Maar hij is misschien nu dood, maar zijn ideeën zoals vrijheid van meningsuiting en expressie leven voort.

ristretto | 02-11-14 | 13:44

@Deus Absurdia,

Roze bril af zetten.

houtvlot | 02-11-14 | 13:44

Uitkering intrekken, die ontvangen dit soort imbeciele klaplopers allemaal.
Nederland en hun oorspronkelijke bewoners van Duitschen bloed, kunnen ze ook missen als kiespijn.

Ommezwaai | 02-11-14 | 13:43

Het is tijd aan het worden voor een nieuwe draw mohammed day. Gewoon lekker tekenen en posten op alle mogelijke sociale media. Vond ik toen een heerlijk onschuldig initiatief voor een tegengeluid. En de reacties uit moslimhoek waren hilarisch.

der maupmeister | 02-11-14 | 13:43

@Schoorsteenveger | 02-11-14 | 13:10
Nee domkop. Lees nu eens goed.
Ik heb exact dezelfde vooroordelen bij Moslimsvals bij reaguurtokkies.

Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:38

Alsof moslims geen tokkies kunnen zijn.
Tokkies komen in alle soorten en maten.

houtvlot | 02-11-14 | 13:42

Deus, dat geloof is gebaseerd op de woorden van god zelf. Ik denk dus dat de invloed van het geloof veel groter is dan jij denkt.

nikolaos | 02-11-14 | 13:41

Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:22
En waarom, denk je, voelt die kleine groep zich sterk? Kan die kleine groep überhaupt bestaan, kan die kleine groep zich een identiteit aanmeten? Neem je eigen voorbeeld, hooligans bestaan bij de gratie van de identiteit van een grotere groep waarbinnen ze zich kennelijk kunnen ontwikkelen en kunnen voortbestaan.
Zo lang de grote groep de kleine groep identiteit verschaft is de grote groep deel van de totale dynamiek. Wij mogen de grote groep niet aanspreken, op diverse dimensies, al zeker niet op het gedrag van de kleine groep, en dat sterkt de kleine groep in zijn gelijk.
Achterlijk moslimgedrag verschilt wezenlijk van achterlijk tokkiegedrag, in die zin dat achterlijke tokkies zich niet beroepen op een Tokkiegod, geen gebedshuizen met Tokkietorens hebben, geen Tokkieteksten reciteren en doorgaans niet verwachten in een Tokkiehemel te belanden en te veronderstellen dat alle Ontokkies in de hel zullen branden. Dus wederom, het id de ideeënwereld, de ideologie die de uiteindelijke dynamiek bepaalt en van individuën groepsdieren maakt die zich als één kudde gaan gedragen.

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 13:40

Geen probleem. Vrijheid van meningsuiting. Groot goed om te verdedigen en vandaag te gedenken. Maiwand moet vooral kunnen roepen wat hij wil. Hij doet zijn best maar. Het oproepen tot geweld daargelaten.

ristretto | 02-11-14 | 13:40

@h65485665 | 02-11-14 | 13:32

En water is nat.

Desmoulins | 02-11-14 | 13:39

@houtvlot
En u vertoont beter gedrag als de Moslims die u haat?
Ik zie het verschil niet.

Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:39

@h65485665
Islamisten hebben tot de dag van vandaag nog nooit een teken van enige beschaving getoond. Maar dat komt omdat het een doodscultus is, en die investeren niet in de toekomst.

Rest In Privacy | 02-11-14 | 13:39

Niet zo gevoelig, domme tokkies.
Als er 1 persoon VOOR het vrije, onbegrensde, woord was, was dat Theo van Gogh.
Smakeloos? Ja, maar hij zet niet aan tot geweld. Deed Theo ook zo. Smaleloos is niet verboden en daarom mogen juliie Moslims geitenneukers noemen.
.
Uiteraard schieten jullie met het vrije woord en die pure onbeschoftheid niets op, anders dan dat je naast nog vervelender wordende ( moslim) buren woont in je tokkiewijkje. Maar dat is geheel jullie eigen vrije keuze.
.
Succes!

Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:23

@Deus Absurdia

En jij hebt het lef om onbeschoftheid te schrijven?

houtvlot | 02-11-14 | 13:39

Islam is the worst thing ever happened to Humanity
It destroys the very foundation of Civilization.
Civilization is based on the covenant that if you have done no harm to a person, he will not harm you.
Islam has broken this most sacred covenant.
There is no solution to this, except for complete physical separation between Muslims and kafirs.

Thomas333 | 02-11-14 | 13:38

Zou maiwand begrijpen dat hij ook een "persoon dat zorgt voor haat en polarisatie in de samenleving" is?
.
Dat eeuwige gejank van die gast gaat me steeds meer tegen staan. Gewoon in de spiegel kijken is zeker teveel gevraagd?

pietvanvliet | 02-11-14 | 13:38

@Schoorsteenveger | 02-11-14 | 13:10
Nee domkop. Lees nu eens goed.
Ik heb exact dezelfde vooroordelen bij Moslimsvals bij reaguurtokkies.

Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:38

@h65485665

Dat was niet mijn vraag.
Maar door jouw ontwijkende antwoord weet ik genoeg.

houtvlot | 02-11-14 | 13:35

-weggejorist-

Boutersnoetje | 02-11-14 | 13:34

Wat een eikel is die naaihand zeg.

Boutersnoetje | 02-11-14 | 13:34

Beetje over een dode zn graf heenpissen.
Als het aan Maiwand had gelegen had hij vandaag gevierd met het opgraven van het lijk van Theo en die achter zich aan door de straten heen te slepen.
Pure middeleeuwse achterlijkheid.

Rest In Privacy | 02-11-14 | 13:33

@houtvlot | 02-11-14 | 13:08
Voor jou zaait Maiwand haat.
Voor anderen spreekt hij de waarheid.
Mensen zullen Altijd, Voor of Tegen iets zijn.

h65485665 | 02-11-14 | 13:32

@Deus Absurdia,

Ga eens gauw een heel grote spiegel bij de Blokker
kopen.

houtvlot | 02-11-14 | 13:29

Ach, we weten en kennen de verknipte achterlijke en achterbakse gedachten, normen en waarden van mohammedanen. Op elke plek op aarde waar mohammedanen zijn is er dood, verderf, incest en bestialiteit. Na WWII is onder druk van een vals opgelegd schuldgevoel de westerse mens en maatschappij een kritisch zwijgen opgelegd door neo-marxistische denkbeelden en onder dat juk leven wij vandaag de dag. Het mohammedanisme is een diabolisch ei gelegd door hetzelfde beest welk het communisme heeft gebaard. .
.
.
Een ieder met een kritische noot op een deze twee stromingen heeft een maatschappelijk probleem en wordt gewoon afgeschoten of kapot gedemoniseerd.

pluizigkroeshaar | 02-11-14 | 13:29

Als de islamofobie toeneemt door het vermoorden van mensen, dan stoppen ze toch gewoon met moorden?

ZwarteKater | 02-11-14 | 13:29

Een mooi stukje islam vrede,het is hun weg of je moet dood.
En spit die koran is door,daar kom je het zelfde tegen.
Alleen daar moet je kop er af.Vooral nu zullen meer Theo van Gogh's opstaan,dus Maiwand Al-Afghani kan zijn borst nat maken.Of gewoon terug naar die zandbak verhuizen.Probleem voor hem opgelost toch? Het is niet zo moeilijk.

ron78 | 02-11-14 | 13:26

@Schoorsteenveger | 02-11-14 | 13:10
Nee je begrijpt het niet.
Ik behoor tot de groep die ervan overtuigd is dat niet het geloof, maar een bepaalde groep ( een zeer kleine minderheid) mensen/ gelovigen/ aanhangers verantwoordelijk is voor misstanden.
En daarnaast dat ik geen verschil zie tussen achterlijk moslimgedrag en achterlijk tokkiegedrag en zeker niet waarbij de ene achterlijke lijpo denkt dat ie beter is dan de andere achterlijke lijpo, terwijl ze hetzelfde gedrag vertonen.

Deus Absurdia | 02-11-14 | 13:22

Kunnen we Theo niet herdenken zonder de walgelijke teksten van dit moslimvarken te hoeven lezen? Al-Afghani ik gun je een afschuwelijke, pijnlijke dood.

Mr. Kendall Mintcake | 02-11-14 | 13:21

Niet vergeten.
Vandaag 10 jaar geleden overleed ook Gerrie Knetemann.
1 van Nederlands grootste sporthelden en karaktermannen ooit.

Tepelloze Tietvlieg | 02-11-14 | 13:21

We zullen Theo van Gogh blijven herdenken totdat de laatste Maiwand het land uitgeschopt is.

vivaldi | 02-11-14 | 13:18

Als die moslim dames en heren het hier zo slecht naar hun zin hebben in dit, vogens hen, verdorven land, dan snap ik niet wat men hier doet.
-
Of is er soms een andere reden waarom men hier vertoeft?
Je zou het haast gaan denken...

Flink Ployd | 02-11-14 | 13:17

h65485665 | 02-11-14 | 12:46
Dreigementje?

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 13:17

@De waard zijn gast | 02-11-14 | 13:03

Ik bedoelde dan ook vroom betreft de leer van de islam bestaande uit de Koran en de Hadith en de soenna van Mohammed. Juist door het te voorzien van algemene termen zoals: 'gelovigen', 'religieuzen', 'fundamentalisten', 'radicalen' etc. bagatelliseren wij in feite dat de islam zoveel meer is dan slechts een religie. Dat vingertje zie je overigens ook bij Messi, ik bedoel maar. Het verschil is nogal duidelijk. Overigens sloeg ''policor, dom gelul'' niet op uw persoonlijk maar dus op de veralgemenisering van de door u gedane uitspraken.

Desmoulins | 02-11-14 | 13:16

@ Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:53

Alle reaguurders zijn achtergestelde geitenneukers!

Ik zie u wel op mijn weg naar werk! Toedels

dolle mina | 02-11-14 | 13:16

Geen, geen, geen

très cool | 02-11-14 | 13:14

Die mag van mij een trein koppen.

Kroepoeksclan | 02-11-14 | 13:14

following > followers = irrelevant. Who the fuck cares.
Je kunt ook wel een artikel bouwen van dit soort geraaskaal van een Stormfront pipo.

Hesselbollah | 02-11-14 | 13:13

@sinar2 | 02-11-14 | 12:12
"Nagenoeg alle nedermoslims streven naar een Nederland gebaseerd op de sharia. Denk daar maar aan bij de komende verkiezingen welke kant u op wil".
En waar baseer je dat op? Of kies je bij de verkiezingen puur op basis van ongefundeerde onderbuikgevoelens?

alcor | 02-11-14 | 13:13

Desmoulins | 02-11-14 | 13:09
des te meer reden om in te grijpen voordat het te laat is.

Stargate | 02-11-14 | 13:12

Onze vriendelijke vriend @maiwandafghani is op twitter sinds begin 2011, heeft 59 duizend (!) tweets eruit gegooid, ruim vierduizend favoriete tweets van zichzelf en anderen, volgt iets meer dan tweeduizend tweeps ennn ... heeft zelf nét zeventienhonderd volgers.

Met deze specs is het de vraag of Maiwand - niet te verwarren met My first Hitachi Magic Wand - deze Geenstijlaandacht waard is.

Dit is veel en veel leuker:
Droomvacature: Voor $225.000 nieuwe oliebaas bij ISIS
daskapital.nl/2014/11/droomvacature_vo...

Organische evolutie | 02-11-14 | 13:11

Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:53
Je spreekt jezelf tegen door uitgerekend te refereren aan het groepsgedrag van voetbalsupporters. Het Feijenoord-vak is ook geen persoon, maar er is wel degelijk sprake van een groepsproces. De enkeling gaat op in de groep, en de groep handelt als één organisme. Uiteraard, er zijn aanjagers, lieden die de groep in beweging krijgen, opjutten, agressief maken, vaak juist degenen die vervolgens buiten schot blijven. Maiwand de Moslim is zo'n type lafbek.
Jij hoort, begrijp ik, bok de groep(!) die roept dat vanGogh er zelf om gevraagd heeft vermoord te worden?

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 13:10

@schoneslapert | 02-11-14 | 12:51

Juist hier in Nederland is dat onnodig en zet het de 'goede zaak' wat staat voor verdere islamisering en wat afgelopen maandag precies vier jaar geleden tot officieel beleid van de overheid is gemaakt, verder onder druk.
Morgen is 4 jaar en één week geleden dat Halsema haar motie gesteund zag door PvdA, VVD, SP en D'66 waarin staat dat het tegengaan van de islamisering van Nederland nooit beleid van de overheid mag zijn.
Ondertussen telt ons arme land al meer dan 400(!) moskeeën en is de verstikkende invloed van de islam overal aanwezig.

Desmoulins | 02-11-14 | 13:09

@h65485665

Laffe opmerking.
Dus dan maar zo. Zaait Maiwand haat?
Ja of nee?

Heeft Mohammed B.,en eigenlijk alle Mohammeds beginnend bij de grondlegger, geen haat gezaaid?

Ja of nee?

houtvlot | 02-11-14 | 13:08

Beste Maiwand,
Doe mij een plezier, pak je koffer en ga terug naar je land van herkomst.
Wij willen jou en je verknipte mening hier niet meer.
En neem alsjeblieft de rest van je familie ook mee.
groetjes blanke sabel.

blanke sabel | 02-11-14 | 13:08

Maiwand heeft op zich gelijk dat de islam een beestachtige religie is.

Aan de andere kant, er zijn in Nederland duizenden imams, moslimleraren, moslimleiders, moslimpublicisten, moslimpolitici etc die net als Maiwand zeggen dat de islam is gebaseerd op perversie, onrecht, ongelijkheid, wreedheid en massamoord.
Moeten we die allemaal citeren?

Er is gewoon geen gematigde islam.
Een islam zonder moordpartijen is als een friettent zonder friet, die alleen salades verkoopt.
Moslims als Maiwand vinden het raar dat zaken die in de islam streng verboden zijn zoals feitenkennis, fatsoen, logisch denken en mensenrechten hier zomaar openlijk kunnen; terwijl islamitische waarden zoals perversie, onrecht, ongelijkheid, wreedheid en massamoord hier met taakstraffen of erger worden beboet.
Pure islamofobie, dat vindt echt niet alleen Maiwand.

Dandruff | 02-11-14 | 13:08

Maiwand schrijft dat Theo van Gogh misschien dood is. Dit betekent dat Theo misschien leeft! Dat is toch hoopgevend.

Rest In Privacy | 02-11-14 | 13:05

Desmoulins | 02-11-14 | 12:46
'Vroom' kent een hele rits betekenissen. Het is tevens iemands perceptie hoe dit ervaren wordt. Een vroom persoon die tevens iedereen de dood toewenst die zijn overtuiging in de weg staat of 'zijn' profeet of god beledigt, is in mijn ogen een radicale geloofskneus. Dit staat in schril contrast tegenover, bijvoorbeeld, monikken, die ook vroom zijn en een vroom leven leiden. Daarnaast: dat wijsvingertje-in-de-lucht zie ik vaker bij foto's van moorddadige gekken dan van vredelievende moslims. DAn kan jij het dom, policor gelul van mij vinden maar ik vind jou behoorlijk kort door de bocht wanneer iemands mening niet de jouwe is.

De waard zijn gast | 02-11-14 | 13:03

Gevalletje enkeltje droppen boven de zandbak. Liefst met een te kleine parachute

DanBilzerian | 02-11-14 | 13:03

@necrosis | 02-11-14 | 12:58
Maak wat jij ervan vindt.

h65485665 | 02-11-14 | 13:03

@Uw Verzekeringsadvis | 02-11-14 | 12:57

Gewoon naar het strijdtoneel, een breed begrip, laten vertrekken. Voortschrijdend inzicht noemen we dat.

Desmoulins | 02-11-14 | 13:02

@houtvlot | 02-11-14 | 12:48
Maak wat jij ervan vindt.

h65485665 | 02-11-14 | 13:01

In een vrije samenleving moeten ook intellectueel uitgedaagde lieden als Maiwand de Thuisblijver vrij hun mening kunnen geven, hoe schofterig wij die ook vinden, zonder dat hun leven gevaar loopt.

Daarom zullen de Maiwands in Nederland die vrijheid blijven gebruiken om haar te vernietigen.

Want die vrijheid die ZIJ opeisen, die gunnen ze uiteraard niet aan anderen - zoals Theo heeft ondervonden.

Ik zou daarom graag nog eens Popper aanhalen:

“Onbeperkte tolerantie kan niet anders dan leiden tot het verdwijnen van tolerantie. Als we de onbeperkte tolerantie zelfs uitbreiden naar diegenen die intolerant zijn, als we niet bereid zijn om een tolerante samenleving te verdedigen tegen de aanslagen van de intoleranten, dan zullen de toleranten, en de tolerantie met hen, worden vernietigd (…).

Daarom ook moeten we in naam van de tolerantie het recht opeisen om het intolerante niet te tolereren. We moeten eisen dat elke beweging die de intolerantie predikt, zichzelf buiten de wet plaatst en het oproepen tot intolerantie en vervolging als een misdaad beschouwen, zoals we ook het oproepen tot moord of kidnapping of de herinvoering van de slavenhandel als misdaden beschouwen.”

vraagstaart | 02-11-14 | 12:59

Gvd, wat doet die gast nog in Nederland. Opbokken deze fascistische geitenneuker. Die hoort niet in Nederland thuis. Voorts, in Nederand moet de islam verboden worden. We hebben er veel teveel van deze moslims. God, wat ben ik blij dat ik een racisme heb tegenover zulke personen.
.

Thoth | 02-11-14 | 12:59

Geert Linkers | 02-11-14 | 12:49

En voor de rest valt jou niets op ... Oh wacht!

doskabouter | 02-11-14 | 12:58

@h65485665 | 02-11-14 | 12:46
Ik neem aan dat het dan ook geldt voor Maaghond?
Of gelden er dan andere spreekwoorden?

necrosis | 02-11-14 | 12:58

"Uiteraard is het wel de truc die generaliserende, xenofobe domtokkies hanteren.. Want dan blijft het lekker zwart-wit en hoef je niet verder te denken."

Aan Deus Absurdia,

Fijn om te lezen dat u geheel vrij bent van vooroordelen.
De rest van uw betoog is Dhimmy-gewauwel.
Als je uit naam van een geloof, overtuiging, club of wat
dan ook gaat moorden is er een steekje aan je los.
En dat heeft dus alles te maken met dat geloof etc.

houtvlot | 02-11-14 | 12:58

@mijnvrouwenik | 02-11-14 | 12:17
Wat mij(zelf) betreft is het pure haat. Gevormd door jarenlange onaangenaam, asociaal en sektarisch mohammedaans agressief gedram, bedreigingen en algehele achterlijkheid. Niet naar mij persoonlijk maar ten overstaan van onze vrije westerse samenleving.

Psycheltjes | 02-11-14 | 12:57

@Desmoulins | 02-11-14 | 12:53
Juistem, niks aan toe te voegen buiten dat Maiwand wat mij betreft onder een vuilniswagen mag lopen.

Uw Verzekeringsadvis | 02-11-14 | 12:57

Goed gesignaleerd Van Rossem. Wat een ellende.

Ergea | 02-11-14 | 12:56

Iemand moest deze boodschap aan ons meegeven daar kon je natuurlijk op wachten. Daarna zit haatbaard weer bij Pauw, lekker gezellig, zo werkt dat in hilversum.

analcharist | 02-11-14 | 12:55

deze mallot zou lekker in Saudie Arabie moeten gaan wonen, daar kan hij lekker met gelijk gestemden gaan zitten

Stargate | 02-11-14 | 12:55

@necrosis | 02-11-14 | 12:48

Nog sterker: geen zinnig, beschaafd mens zit te wachten op de islam en waar deze politieke ideologie, geestelijk defect, voor staat en wenst te bereiken. Laat ze deze praktijken maar in eigen land bewerkstelligen. Niemand is gebaat bij meer islam, behalve vrome moslims die de letter van de Koran nauwgezet volgen.

Desmoulins | 02-11-14 | 12:53

@Parel van het Zuiden | 02-11-14 | 12:36
Het is natuurlijk intens achterlijk en stupide om te denken dat een geloof zelf zou kunnen handelen. Een geloof is geen persoon. Uiteraard is het wel de truc die generaliserende, xenofobe domtokkies hanteren.. Want dan blijft het lekker zwart-wit en hoef je niet verder te denken.
het zijn de gelovigen die verantwoordelijk zijn voor hun daden.'Geloof' is niet eens belangrijk. We hebben wetten en dat is de grens. Of het nu om Moslims, Christenen, Atheisten of voor mijn part voetbalsupporters gaat ( geen geloof, maar een minderheid heeft dezelfde blinde aanhankelijkheid).
.
De cijfers zeggen dat er 1 miljoen moslims in dit land zijn en we hebben 1 dode. Ik zou als Ajaxsupporter eens in het Feyenoordvak gaan staan schreeuwen dat Feyenoorders allemaal geiteneukers zijn. Iets zegt me dat dan de reactie iets gewedadiger uitpakt.
.
Mag ook niet. En als je denkt dat dat minder erg is, moet je dat vooral echt zelf gaan doen en je net voordat het zwart voor je ogen wordt nog even afvragen hoe geruststellend het is om voor die betere zaak omgelegdvte zijn.

Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:53

@Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:40
Misschien moet je er even een tijdsaanduiding bij doen, dat reaguurt wat makkelijker.

necrosis | 02-11-14 | 12:52

Maiwand komt iig tot de conclusie dat de moord op Theo de zaak van de islamofascisten geen goed heeft gedaan. In die zin zijn Maiwands tweets eerder een geruststelling dan een boosmaker. Hij lijkt te begrijpen dat terreuraanslagen zijn 'goede zaak' niet vooruit helpen. Dat is heel wat.

schoneslapert | 02-11-14 | 12:51

Heb voor 2004 nooit veel interesse in Van Gogh gehad en daarna dus ook niet. Sorry. Maar deze klaploper plaatst hem postuum wel op een heel groot anti-voetstuk. Wat er vanochtend in zijn thee gezeten hebben?

Geert Linkers | 02-11-14 | 12:49

@Desmoulins | 02-11-14 | 12:37
Ik vergiste mij, het is een politiek ideologisch defect!
Ik zit niet te wachten op mensen die mij vertellen dat ik het verkeerd doe.
laten die lui het eerst maar eens goed doen in eigen land.
Daarna praten we verder....

necrosis | 02-11-14 | 12:48

@h65485665

En natuurlijk niet voor Maiwand; want die is moslim
en die hebben andere spreekwoorden.

houtvlot | 02-11-14 | 12:48

Was het ook niet altijd eens met Van Gogh, maar zo werkt dat in een democratische en geciviliseerde samenleving. Daar wil deze mafketel helemaal niks van weten en hoe kan hij ook met zo'n achterlijk wereldbeeld.

Buggert | 02-11-14 | 12:47

@necrosis | 02-11-14 | 12:37
Zo is het spreekwoord.
Dat geldt voor Theo maar ook voor jou.

h65485665 | 02-11-14 | 12:46

@De waard zijn gast | 02-11-14 | 12:41

Nee een vrome moslim. En dat is iets heel anders.
Dom, policor gelul.

Desmoulins | 02-11-14 | 12:46

De islam is de grootste bedreiging van menselijke waardigheid en mensenrechten. Alleen de man van de Godwins kwam in de buurt, maar die raakte door zijn efficiëntere (=westerse) aanpak eerder in beeld als zodanig een gevaar - waarna hij dood achter zijn bunker gelegd kon worden.
De islam is een ongeorganiseerde bende, maar niets minder kwaadaardig. En vele malen meer hardnekkig en eeuwigdurend. Meneer Maiwand is gewoon een levensgevaarlijke subsidiezwam.

Jan Passant mk2 | 02-11-14 | 12:45@tepelkloofterrorist | 02-11-14 | 12:33
Maiwand is zo'n type dat liever anderen de kastanjes uit het vuur laat halen, en pas als de kust veilig is (en de uitkeringen in het kalifaat hetzelfde niveau hebben bereikt als hier in Nederland) zelf zijn koffers pakt.
Als ik Syriëganger was, dan was die Maiwand de Lafaard de eerste die ik 'een bezoekje bracht' na mijn terugkeer.

VanBukkem | 02-11-14 | 12:45

Ach ja, mensen als Theo gaan kapot en mensen als deze Maagwand kunnen in alle vrijheid, met behoud van outkiering en vaak ook nog met soepsidie (Koewinsie) hun ding doen.
Waarin een klein landje groot kan zijn..

Slipsnifter | 02-11-14 | 12:45

necrosis | 02-11-14 | 12:17
Met het fokgedrag van sommige bevolkingsgroepen zou die meerderheid sneller werkelijkheid kunnen worden dan je denkt.

Inderdaad. Terwijl veel Westerse en zelfs Aziatische landen kampen met lage geboorte cijfers, gaan deze groep rap. Dus die meerderheid komt er wel.

En qua gematigd. Als je de juiste vragen stelt... Dan weet je hoe snel dat kan omschakelen. Gedachtegoed zit er diep in bij het merendeel.

Vageling | 02-11-14 | 12:45

@Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:23

Tokkie dit, tokkie dat. U bent in ieder geval nog minder mens dan een tokkie of een dood en haatzaaiende volgeling van Mohammed. U faciliteert deze haat namelijk. Zonder nuttige idioten als u zou het nooit zo ver gekomen zijn.
U hanteert subjectieve maatstaven omdat u simpelweg te dom bent om de intrinsieke slechtheid van de islam te kunnen begrijpen.

Desmoulins | 02-11-14 | 12:43

IDeus Absurdia | 02-11-14 | 12:23

Jij snapt het echt niet hè......

Drukventje | 02-11-14 | 12:43

Als je als hersendode moslim zijnde ervan overtuigd bent dat je als hersenloze moslim niets fout kunt doen dan snap ik wel dat je vindt dat elke reactie van een ongelovige islamofoob is en moslims en de islam kwetst. Het komt op hetzelfde neer als een rechts-extremistische Hollander een volle moskee platbrandt en zich dan gekwetst voelt als hij daarvoor wordt gearresteerd. Want volgens zijn overtuiging deed hij niets fout.

Wel jammer om te zien dat de PvdA zulke idioten graag een spreekbuis wil geven in de naam van het debat. Ik vraag me af of rechts-extremisten dan ook welkom zijn? In de jaren '80 moesten mensen zoals Janmaat van de PvdA vooral worden doodgezwegen, liefst letterlijk...

Mike Gaatjeniksaan | 02-11-14 | 12:42

Maiwand noemt Theo "ziek". Daar over gesproken, er is vast ook een syndroom te bedenken voor iemand die lijdt aan het verheerlijken van een moord, en dat verwart met vrijheid van meningsuiting.

Schaaldier | 02-11-14 | 12:41

Dat vingertje van die gast in de lucht en daarmee op je Twitter staan betekent maar één ding: dat het een radicale geloofskneus is.

De waard zijn gast | 02-11-14 | 12:41

@mindless | 02-11-14 | 12:17

Zo kennen we de dhimmi weer. Kritiek uiten kan nooit een voorwaarde zijn om vermoord te worden. Kunnen de volgers van Allah niet tegen kritiek moeten ze deze hedendaagse vrijhaven zo snel mogelijk verlaten. U zwicht voor terreur omdat u bang bent of omdat u respect heeft voor een intolerante doodscultus die zich voordoet als een religie. Slappe zak.

Desmoulins | 02-11-14 | 12:41

@necrosis
En je punt is? Of wil je gewoon lucht een bepaslde trilling geven en denk je dat dat dan een mening is?

Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:40

"Personen zoals Maiwand zorgen voor haat en polarisatie in de samenleving als ze leven en ook als ze dood zijn. Schadelijk voor 't land."

houtvlot | 02-11-14 | 12:40

Waar kunnen we massaal aangifte doen?

eerstneukendanpraten | 02-11-14 | 12:39

Het is geen islamofobie , het is het wakker worden en de waarheid onder ogen zien , helaas zijn er nog steeds te weinig voordat het zelfreinigend vermogen van onze samenleving in werking kan treden .

Amigo1973 | 02-11-14 | 12:39

En zoals Rushdie laatst zei;
He said: "A word I dislike greatly, 'Islamophobia', has been coined to discredit those who point at these excesses, by labelling them as bigots. But in the first place, if I don't like your ideas, it must be acceptable for me to say so, just as it is acceptable for you to say that you don't like mine. Ideas cannot be ring-fenced just because they claim to have this or that fictional sky god on their side.

"And in the second place, it's important to remember that most of those who suffer under the yoke of the new Islamic fanaticism are other Muslims...

"It is right to feel phobia towards such matters. As several commentators have said, what is being killed in Iraq is not just human beings, but a whole culture. To feel aversion towards such a force is not bigotry. It is the only possible response to the horror of events.

www.telegraph.co.uk/culture/books/1115...
Lees het maar, dan leer je eindelijk eens iets, Maiwand de Domme.

Dibe | 02-11-14 | 12:39

Zou men dit op de volkskrant burelen ook opmerken en er dan ook op DURVEN commentariëren?

BekiekUtMoar | 02-11-14 | 12:38

Gelukkig is dit niet het denkbeeld van de meeste moslims in nederland..

Toch?

Het onvermogen tot introspectie is zo groot, daar kan ignorantie gekweekt door neolithische denkbeelden niet tegenop.

oafc | 02-11-14 | 12:38

Waarom mag die fokking Maiwand nog gewoon in Nederland rondlopen? Heeft minstens 1 paspoort teveel. Dus denaturaliseren en het land uitflikkeren! Hij heeft hier helemaal niks te zoeken!

fortz | 02-11-14 | 12:38

@h65485665 | 02-11-14 | 12:29
Hopelijk geldt dat voor IEDEREEN die wind zaait....

necrosis | 02-11-14 | 12:37

@necrosis | 02-11-14 | 12:12

De islam is dan ook geen religieus defect, was dat het maar; het is zoveel meer dan een sprookjesboek of een manier van leven. De islam is alles wat het leven behelst en dat in de meest breedste zin van het woord. De claim dat de islam slechts een religie is, dient louter om het geweten te sussen of om blijk te geven van een vermeende morele superioriteit.

Desmoulins | 02-11-14 | 12:37

Als we ooit in oorlog komen met Rusland, zullen we deze malloot dan aanbieden als schietschijf. Het lijkt mij dat hij dan voorop loopt en dat de Russen ons ook nog eens een plezier doen

Stargate | 02-11-14 | 12:37

@Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:23

Weer het paard achter de wagen aan het spannen, kerel?
.
De Islam is autonoom intolerant en agressief. Beweren dat opinie of belediging zorgt voor die intolerantie en agressie geeft blijkt van een schrijnend tekort aan kennis van de Islam, Koran, Hadith en hoe dit in de praktijk uitpakt. In tijd en plaats al zo vaak te zien geweest.
.
De meest gevaarlijke stromingen van dit moment, Salafisme en Wahabisme zijn al minstens een eeuw oud. Lang voordat de pa van Theo jeuk aan z'n zak kreeg. Ook lang voor Nederland geconfronteerd werd met deze krijgsreligie.
.
Eerst was er Islam en haar verwoestende levensloop. Heel veel later kwamen er opiniemakers tegen in het geweer. Die moesten dat bekopen met bedreigingen en soms de dood.
.
Laten we gewoon even bij tijdlijn en feiten blijven. Staat wel zo geinformeerd en geciviliseerd. Laten we het herschrijven van de geschiedenis aan profeten over...

Parel van het Zuiden | 02-11-14 | 12:36

"Personen zoals Theo van Gogh zorgen voor haat en polarisatie in de samenleving als ze leven en ook als ze dood zijn. Schadelijk voor 't land."
.
--> Misschien ook een tikkie waar, vooral voor zij die een kort lontje en last van overgevoelige waanbeelden hebben.
.
Maar ook waar is:
'Personen zoals de moordenaars van Theo van Gogh en hun aanhang, zorgen voor haat en polarisatie in de samenleving als ze leven en ook als ze dood zijn. Schadelijk voor 't land

Ultimate Master G | 02-11-14 | 12:36

Wordt tijd dat de islam in dezelfde mate afgezeken, bekritiseerd en afgebroken gaat worden als het christendom. Weg met die status aparte van de islam, puur omdat het een zielige-bruine-mensjes-geloof is. Weg met dat betuttelracisme!
Moslims zijn volwaardige Nederlandse medeburgers toch? Laten we ze dan gelijk behandelen, en volgende generaties eindelijk eens beschermen tegen deze giftige waanzin. Opzouten met die islam!

Bellabella* | 02-11-14 | 12:36

@raskol | 02-11-14 | 12:31
AL dit soort moslims in soepjurken leeft van een uitkering. En ze menen daar gewoon recht op te hebben want ongelovige honden dienen te werken voor hun verheven moslims. Dit heet djizja en is heel gebruikelijk in islamitische landen.
Vergeet de mooie verhalen over hoe vroeger in Spanje en andere landen de moslims vredig naast joden en christenen leefden. De moslims lieten de anders-gelovigen alleen leven om deze djizja af te kunnen persen.

sinar2 | 02-11-14 | 12:36

"Je demande, au nom de l'humanité, à ce qu'on broie la Pierre-Noire, pour en jeter les cendres au vent, à ce qu'on détruise La Mecque, et que l'on souille la tombe de Mahomet. Ce serait le moyen de démoraliser le Fanatisme."

Gustave Flaubert

houtvlot | 02-11-14 | 12:35

Maiwand, kunt u Nederland en de rest van de wereld een plezier doen en als schietschijf fungeren in Syrie?

Scheetje Beef | 02-11-14 | 12:35

10 jaar na dato negeer ik geiteneukers als Maiwand gewoon.

knutsel | 02-11-14 | 12:34

er zijn vast nog wel boeren met mest overschot van varkens,die een is[lam] demonstratie kunnen verstoren.
gewoon met een waterkanon plat spuiten.
een doelmatig vreedzaam middel

soledad | 02-11-14 | 12:34

Kunnen we maiwand niet gewoon naar zijn geliefde IS kalifaat sturen en hem zijn nl paspoort afnemen.

tepelkloofterrorist | 02-11-14 | 12:33

maiwand, er zijn er hier die zo'n naam met een hoofdletter schrijven.
Terwijl we toch op weg waren om islam, mohammed, koran, islamitische staat, saoedi arabië, moslim geen hoofdletter meer te gunnen. Die woorden verdienen dat niet.
Nederlanders blijven fatsoenlijk.
En dat wordt onze ondergang.

2N3055 | 02-11-14 | 12:33

Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat Theo van Gogh op klaarlichte dag in Amsterdam vermoord werd. Sindsdien is islamofobie toegenomen.

--> Nou, waar is het wel! Maar of die schuld nou bij Theo ligt? Naaahhhh, ik zou eerder denken dat de schuld bij zijn moordenaars ligt... Als fobie betekent 'bang zijn', dan is vermoord worden toch wel de ultieme angst... die door zijn moordenaars als realistisch is neergezet.

Ultimate Master G | 02-11-14 | 12:33

Elementen zoals maiwand moet een op een handig lijstje worden bijgehouden , zodat het zometeen makkelijker is om de destructie wagen daar even langs te sturen , we moeten even wachten op een nieuwe gekke koeienziekte of varkenspest of e.d. maar als het zover is dan mag van mij het preventief ruimen van deze enge ziekte meteen worden meegenomen .

Amigo1973 | 02-11-14 | 12:33

@schoorsteenveger, aanspreken lijd tot agressie deze zandbakkers vielen zich gelijk bedreigd of nog beter gediscrimineerd dus weer een punt voor de GL media , staan de kranten weer vol van dat we de moslims gegaan vertellen hoe het moet schaam je.

kaboom!!!!!! | 02-11-14 | 12:32

Ik ben ongelovig. Ik ben dus vijhand van de Islam..? In that case... Bring it!

Aantastelijk | 02-11-14 | 12:32

Feit is wanneer men zich niet overgeeft aan niet westerse immigratie, de bevolking hier afneemt. Dit gaat niet omdat de peilers waar deze maatschappij op draait verdwijnen en het systeem in elkaar lazert.

Vergeet het pariteitsbeginsel, vergeet dat je recht hebt op enige verwachting omdat je genegen bent eens in de zoveel tijd een hokje rood in te kleuren. De witte vrouw is uit het gezin gestolen om mee te helpen de nationale rekeningen te betalen. Demografisch wordt je van de kaart geneukt en politici weten prima wat er speelt maar blijven leugens door de strot trappen om het geheel ten uitvoer te brengen.

En we gaan het allemaal meemaken zonder dat we er iets tegen in kunnen brengen. Simpelweg omdat het idee dat politici de agenda mogen bepalen onwaar is.

netniet | 02-11-14 | 12:32

"Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat Theo van Gogh op klaarlichte dag in Amsterdam vermoord werd. Sindsdien is islamofobie toegenomen."

Goh, gek. Je steekt iemand op straat een mes in zijn buik uit ideologische overwegingen en mensen worden angstig voor die ideologie. Je verwacht het niet!

Geenstijlfiguur | 02-11-14 | 12:32

En zoals altijd ontbreekt elke vorm van zelfreflectie en heeft de toename van islamofobie (lees:gezond verstand) natuurlijk niets te maken met het feit dat van Gogh vermoord is door een moslim omdat die het niet eens was met de uitspraken van van Gogh. En het heeft er natuurlijk niks mee te maken dat moslims keer op keer gewelddadig handelen naar niet moslims en dat de zogenaamd gematigde moslims vervolgens hun bek houden en iedereen de schuld geven, behalve de geweldplegers zelf.
.
Nee, blijf lekker je kop in zand steken, dan neemt de islamofobie vanzelf af. Domme zak hooi. Ga zelf nadenken.

Pikkestrijder | 02-11-14 | 12:31

@Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:23
Ik herinner me nog een Belgische mop over Nederlanders:
Hoe is koperdraad ontstaan?
Twee Nederlanders vochten om een cent.
Hoe groot acht jij de kans dat Nederlandse F-16's de Belgen gaan bombarderen?

necrosis | 02-11-14 | 12:31

Wat doet Shabir, eh, Maiwand, eigenlijk voor de kost? Welke werkgever wil zo'n verknipte haatzaaiende gek in dienst? Of parasiteert ie gewoon op de belasting betalende kuffaar?

raskol | 02-11-14 | 12:31

Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat Theo van Gogh op klaarlichte dag in Amsterdam vermoord werd. Sindsdien is islamofobie toegenomen.
****

Je zou toch denken dat zo'n incident de gemoederen zou sussen, nietwaar Maiwand?

Veldmaarschalk Sorry | 02-11-14 | 12:30

Al met al zit Maiwand de Domme hier nog steeds in z'n veilige nestje ipv in de roerige zandbak waar hij hij zoooo enorm naar verlangt; het land waar het slagaderlijke bloed niet eens de tijd krijgt om te ronnen omdat het al door het zanderige bidtapijt is geabsorbeerd.
Het land waar je geen stembanden nodig hebt, want er is al eens gesproken voor je 1400 jaar geleden, dus snij ze maar door bij wie ze wel gebruikt.

Dibe | 02-11-14 | 12:29

Sterph, randmongool, sterph!

eerstneukendanpraten | 02-11-14 | 12:29

@necrosis | 02-11-14 | 12:21
• Wie wind zaait zal storm oogsten.

h65485665 | 02-11-14 | 12:29

kaboom!!!!!! | 02-11-14 | 12:23
Of volledig doodzwijgen, of continu aanspreken. Ik pleit voor het laatste.

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 12:27

@stijlvol +1

kaboom!!!!!! | 02-11-14 | 12:27

Dat zulke personen in Nederland mogen wonen, bevreemd mij elke keer weer. Zulke figuren horen hier niet thuis. Gewoon uitzetten. Enkeltje zandbak en dat er velen mogen volgen.

fast eddy | 02-11-14 | 12:26

We moeten echt zorgen dat scheiding van kerk en staat weer gehandhaafd wordt, anders gaat het helemaal mis hier. Vandaar deze petitie, met dank aan reaguurder stefie.

petities.nl/petitie/strikte-scheiding-...

Maria.1 | 02-11-14 | 12:26

Hee Maiwand, ik ben die profeet van je aan het tekenen. En nu? Wel mooie tekening trouwens, met een kleuter op zn besneden snikkel terwijl ie oproept tot het plegen van aanslagen op het westen. Het is dan ook geen cartoon maar een compositietekening van een misdadiger, pleurislijer met je schaamluisbaard

Tsjernodebiel | 02-11-14 | 12:25

Het probleem wat links weigert in te willen zien is dat elke ongelovigen in de ogen van een moslim de vijand is en zeker niet onschuldig, en dat moslims altijd ontevreden zullen zijn zolang ze niet aan de macht zijn. Hun wordt namelijk geleerd dat ze boven alles en iedereen staan, en dan wonen ze in een land die ze alle kansen en mogelijkheden heeft gegeven maar inmiddels heeft ingezien wat de werkelijke islam inhoud en ze uitkotst, dat valt zwaar voor die geestelijk beperkte wandelende tijdbomen.

StijlvolRechts | 02-11-14 | 12:24

Misschien alle moslim shit een tijdje doodzwijgen? Het is koren op de molen van deze religiegekkies dat wij als reaguurders hier altijd gelijk opspringen, zitten met een euromastje onder de lange jurk zich telkens rot te lachen om de reacties van ons. dus Geenstijl even geen moslims , gekleurde Pieten etc, geef ze geen podium kijken wat voor actie dit oplevert als we ze een tijdje gewoon negeren.

kaboom!!!!!! | 02-11-14 | 12:23

Ik stel voor voor dat maiwand aan een riek gespietst word door in een overal gehesen boer op klompen en daarna gestenigd wordt door een overjarige beemsterkaas
Dat dit soort lui niet over de grens gelazerd wordt
schande!!

boterkaaseneieren | 02-11-14 | 12:23

Dwangopname met dwangverpleging. Deze gast is totaal de weg kwijt. Mensen vermoorden doe je maar in een achterlijk zandbakkenland.

doskabouter | 02-11-14 | 12:23

Niet zo gevoelig, domme tokkies.
Als er 1 persoon VOOR het vrije, onbegrensde, woord was, was dat Theo van Gogh.
Smakeloos? Ja, maar hij zet niet aan tot geweld. Deed Theo ook zo. Smaleloos is niet verboden en daarom mogen juliie Moslims geitenneukers noemen.
.
Uiteraard schieten jullie met het vrije woord en die pure onbeschoftheid niets op, anders dan dat je naast nog vervelender wordende ( moslim) buren woont in je tokkiewijkje. Maar dat is geheel jullie eigen vrije keuze.
.
Succes!

Deus Absurdia | 02-11-14 | 12:23

Een volwassene die zijn geslacht in een kinderlichaam stopt is een pedofiel.
Een mens die een ander mens vermoord is een moordenaar.
Maar moslims noemen hem profeet en willen op hem lijken.
En dan zou iedereen wie geen moslim is de islam in een kwaad daglicht zetten???

Archangelos | 02-11-14 | 12:22

@mindless | 02-11-14 | 12:17
Sinds wanneer is het hebben van een mening een legitimatie voor een moord?
Je doet je nick eer aan!
En daar 'beloon' ik je voor.

necrosis | 02-11-14 | 12:21

"Hij zal branden in de hel, omdat hij een vijand van de islam en moslims was en een ongelovige."
Maiwand Moslim beweert dat van Gogh de samenleving schade heeft berokkend. Zou graag, met bovenstaande als uitgangspunt Maiwand Moslim de ruimte willen geven om tien jaar na de moord ons in detail te vertellen hoe volgens hem die samenleving er uit zou moeten zien. Hoe bijvoorbeld die heropvoeding vorm zou moeten krijgen.
Gewoon, om ons, ongelovigen, inzicht te verschaffen.

Schoorsteenveger | 02-11-14 | 12:21

De slechtheid van de fascistische ideologie islam is onbegrensd.

smdyasc | 02-11-14 | 12:20

"Maar hij is misschien nu dood".... tjonge.. wat een ultieme domme tweet weer...

Dibe | 02-11-14 | 12:20

Die kar waar we straks de wegkijkers op gaan rondrijden, wordt PvdA-rood. Met de truien van Spekman als besmeurde vlag.

Normpje | 02-11-14 | 12:20

-weggejorist-

bullterrier | 02-11-14 | 12:20

Onderwijzen, heropvoeden en berispen.
Opvallend hoe zijn oplossing om andersdenkenden aan te pakken overeenkomt met de oplossingen van partijen als GroenLinks en Pvda.

spanarchist | 02-11-14 | 12:19

Maiwand is een totaal idioot.

Mesmer | 02-11-14 | 12:18

Islamofobie zou islam angst zijn. 't Is nu Islam Haat; iemand even een goede nieuwe term bij de hand??

mijnvrouwenik | 02-11-14 | 12:17

Die maagwand Afghani kan wel een stevige, liefst fatale, zweer gebruiken.

Psycheltjes | 02-11-14 | 12:17

@sinar2 | 02-11-14 | 12:12
Destijds verklaarde een politicus dat de sharia zou kunnen worden ingevoerd als een meerderheid 'voor' zou stemmen.
Met het fokgedrag van sommige bevolkingsgroepen zou die meerderheid sneller werkelijkheid kunnen worden dan je denkt.

necrosis | 02-11-14 | 12:17

-weggejorist-

mindless | 02-11-14 | 12:17

Meneer heeft last van Christenfobie.

kokkowitz | 02-11-14 | 12:16

Mmjuist.. Eerst klagen over islamofobie, en dan Hij zal branden in de hel, omdat hij een vijand van de islam en moslims was en een ongelovige posten..
Waar zou die aversie toch vandaan komen?

NiCeY | 02-11-14 | 12:16

@Plukkiehaar | 02-11-14 | 12:11
Ik laat mijn reet nog liever likken door Patricia Paay....
Lijkt me minder gevaarlijk.

necrosis | 02-11-14 | 12:14

Islam, groot geworden door jij-bakken

Islamofiel | 02-11-14 | 12:14

O, de Islamofobie is toegenomen? Eén van de effecten van de moord op Van Gogh is dat de vrijheid van meningsuiting is afgenomen. Alleen voor islamieten niet, die roepen steeds harder op tot haat en geweld. En Maiwand die Van Gogh had willen onderwijzen. Welk één blok beton heeft die simpele Maiwand ook voor zijn hoofd. En die domme Maiwand heeft nog volgers ook, wat genoeg zegt over het niveau van die mensen.

Hans Hillen | 02-11-14 | 12:14

Mogen de cellen in Maiwands hoofd zich tot een juichende tumor vormen. Laat ons pissen op zijn graf.

Art Vandelay Ultor | 02-11-14 | 12:13

Maiwand heeft geen idee van hoe racistisch hij zelf is?

frickY | 02-11-14 | 12:13

Nagenoeg alle nedermoslims streven naar een Nederland gebaseerd op de sharia. Denk daar maar aan bij de komende verkiezingen welke kant u op wil.

sinar2 | 02-11-14 | 12:12

Religieuze defecten zitten tussen de oren.
Vroeger had men daar mooie gecapitonneerde ruimtes voor om die mensen op te vangen.
Maar die zijn waarschijnlijk wegbezuinigd....

necrosis | 02-11-14 | 12:12

Maiwand de mafkees. Vandaag maar eens lekker saté babi en speklappen bakken.

newtoholland.nl | 02-11-14 | 12:11

Islam. Lik me reet.

Plukkiehaar | 02-11-14 | 12:11

God allahmachtig,....
ik ga hier even niet op commenten.
Mafkees dat het is. Dood aan de fidelen zou je er bijna van gaan roepen!

miko | 02-11-14 | 12:11

Maiwand:
Theo van Gogh was een schande voor Nederland en al het mooie waar Nederland voor staat en bevat, zoals de ongeveer 1 miljoen moslims hier!
---
Ik denk alleen dat 14 miljoen Nederlanders hier precies het tegenovergestelde over denken...

appeltjesgroeneweide | 02-11-14 | 12:09

Dit is een incident!

Lauwe Koffie | 02-11-14 | 12:07

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland