achtergrond

Geenstijl

Welja. Stemmenronselaar Soest (PvdA) gaat vrijuit

Hopsakee. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft geen bewijs gevonden dat PvdA-fractievoorzitter Osman Suna stemmen zou hebben geronseld in Soest. Joh! Kennelijk zitten ze bij het OM 's avonds in vage Pinokkio-barretjes te diep in glaasjes te kijken ipv naar Het PowNews te kijken. Want daar was toch echt te zien dat er stemmen geronseld werden. Daarom maar weer even in de herhaling. Fragment uit het zwaar heersende journalistieke Tegel-waardige hard nieuws-item van Rutger cum suis over hoe het er aan toegaat in de moskee te Soest. Als dit niet corrupt is, zijn wij Chinees. Oordeel zelf. Insjallah.
Daar is de Update: Suna denkt aan een schadeclaim tegen Diederik Samsom als deze niet snel contact met hem opneemt. "Ik stel hem aansprakelijk voor alle schade die ik en mijn gezin hebben geleden of nog zullen lijden door zijn onbezonnen en opportunistische politieke uitlatingen. Onze fractievoorzitter is in de rol gekropen van zowel de aanklager als de rechter. Hij had het recht niet om mij te veroordelen voor de ogen van miljoenen kijkers.''
Update: Reactie Samsom: "Suna kan naar de halve maan lopen. We bellen."
Update: Tekst van het OM zelve. Geven (ten onrechte) deel van de schuld aan PowNed, omdat de verslaggever na afloop vraagt om herhaling/bevestiging van wat Suna ín de moskee zei over stemmen innemen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.