Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Saudi Gazette: "Apologies will not be enough"

timmerfransbuktvoorolie.gifSaudi Arabia's firm stance against the actions of Wilders should be an established strategy against anyone who may dare to attack Islam or the Kingdom regardless of the quick Dutch moves to set things right that were prompted by their trade and economic interests and the size of the trade volume between the two countries. Tolerance and forgiveness are good traits except when it comes to attacking Islam or Muslims. When this happens, apologies will not be enough. A price for such deplorable actions should be paid. The price should be proportional to the harm the Dutch and other extremists have inflicted on Islam and Saudi Arabia. (Saudi Gazette) mirror Goedemorgen excellentie Timmerfrans! Zit u even in de shit. Veel plezier in Saudi-Arabia dan maar. Dat wordt niet alleen heel diep bukken & knipmessen. Maar ook nog eens heel veel Saoedische prinsenbipsen rimmen, islamitische (en antisemitische) hielen likken, dromedarii met MERS tongzoenen en bruinneuzen bij Koning Flapdrollah in Riyad. Lie back and think of Holland, u weet zelf. Beter neemt u een pallet vaseline mee (bijproductje van aardolie). Staat voor u klaar bij Sabic-Limburg. Toi Toi.

Reaguursels

Inloggen

Het is altijd bizar en genant om te zien hoe nieuwe en fundamentalistische moslims zich een soort sociopatisch en infantiel autisme eigen maken om redelijke en relevante vragen te ontwijken om hun eigen tegenstrijdige overtuigingen ongenuanceerd erdoor te kunnen drammen. Zo vergelijkt Arnoud van Doorn heel Saoedi Arabië met Vaticaanstad om het verbod op kerken niet te hoeven uitleggen, omdat hij daar simpelweg geen enkele redelijke en rechtvaardige verklaring voor heeft. Als hij over de doodstraf voor bekeerde Christenen in Saoedi Arabië aangesproken wordt, heeft hij ineens geen idee van de islamitische wetgeving aldaar. Op de vraag wat hij vindt van de doodstraf voor afvalligen, het afhakken van ledematen, de discriminatie van vrouwen, de ophanging van homo's, antwoordt hij dat hij Arabieren toch fatsoenlijker vindt dan de getatoeëerde tokkies op het strand met een pilsje. Met de Arabieren kun je hele intellectuele gesprekken hebben, volgens hem. Nou, met Arnoud van Doorn in ieder geval niet.

agram | 30-05-14 | 22:15

De allergrootste discriminerende apartheidsstaat ooit, waar bekeerde Christenen notabene onthoofd worden en de Bijbel verboden is, wil ons vertellen dat de Islam hier gerespecteerd en niet eens bekritiseerd mag worden. Kan het nog gekker en hypocrieter. Dit zijn gewoon racistische, fascistische en dictatoriale idioten, die openlijk hiermee verkondigen dat de Islam overal ter wereld beschermd en gerespecteerd moet worden en andere religies uitgeroeid moeten worden. Toppunt van arrogantie en waanzin. Met zulke gedegenereerde psychopaten kun je niet meer onderhandelen, gewoon uitbannen! Islamofobie wordt een bewijs van blakende gezondheid!

agram | 30-05-14 | 11:58

Zet dat dan gelijk erbij op die vlag. Zo:
*Er is geen godt dan godt. Mohammed is zijn gezant. Excuses zijn niet voldoende*.

Zetten wij wel dit op onze vlag:
*Aan een dooie profeet heb je geen reedt*

Lewis Lewinsky | 30-05-14 | 02:44

"Tolerance and forgiveness are good traits except when it comes to attacking Islam or Muslims. When this happens, apologies will not be enough. A price for such deplorable actions should be paid. The price should be proportional to the harm the Dutch and other extremists have inflicted on Islam and Saudi Arabia."

Oh, als we het hebben over extremisten die schade hebben aangebracht aan de Islam en Saudi Arabie; dan denk ik dat de schade negatief is aan de zijde van Nederland en wij binnenkort dus een paar bakken met geld van Saudi Arabie kunnen verwachten? Top!

Eng landje trouwens. Zij mogen alles zeggen over onze gewoonten en geloven, maar als je iets zegt over de Islam dan is het niet goed? En wij moeten hun Sharia "oog om oog" wetten hier gaan toepassen? Eng land.

Liroy | 30-05-14 | 01:57

mocroGS | 29-05-14 | 17:28

Je praat echt weer de groots mogelijke onzin. Ten eerste mocht SA een handelsembargo instellen vs nederland liggen een hoop projecten in SA voor maanden plat. Onder andere waterwerk daar en werk van Shell. En nog vele andere zaken. Denk je dat SA dat in een weekje of 2 gefixed heeft?
Daarnaast Wilders spreekt niet voor heel Nederland. Net zoals niet iedere rovende bejaarde in elkaar trappende en scheldende spuugende buitenlander voor zijn volk spreekt hier in Nederland.
Je slaat enorm de plank mis.
Nederland of welk land dan ook zal nooit het recht hebben om een Saudische parlementarier als maatstaf te nemen voor welke uitspraak dan ook.
De man is een volksvertegenwoordiger niet meer niet minder. En wat er verder IN een land gebeurd gaat niemand geen fuck aan.
Dat de Islam in Islamitische landen heilig is dat is daar. Niet hier.
Maar het is al duidelijk dat de Islamitische landen wil bepalen hoe hier in Nederland gesproken en gedaan wordt.
Maar heb ik dat recht ook? Moeten Islamitische landen niet geboycot worden zodra massaal israelische en amerikaanse vlaggen de fik in worden gestoken door moslims? En de wraak van Allah uitgeroepen wordt wanneer het weer is zover is?
Oh wacht dat is niet heel dat volk dat zo denkt? Zou het haast wel denken.
Dus die ene meneer Wilders die de draak steekt met Islam en de vlag van Saudi Arabie veroorzaakt al een hetze. Ben benieuwd als ik dat ding van Saudi Arabie in de fik zou steken er gelijk een oorlogsverklaring naar Nederland uit gaat... Het is van de zotte.

ca12nag3 | 30-05-14 | 00:52

@MocroGS (17:28),

PS.
Zoals veel Nederlandse vrouwen zijn zowel mijn moeder, mijn zus als meerdere vriendinnen de afgelopen jaren meermaals beledigd of zelfs bedreigd door Marokkanen.
Met die lui zou ik geen zaken willen doen, als die ooit al aan een baan zouden komen.

Maar jouw argument dat ik vanwege die kutmarokkanen alle contacten met alle Marokkanen ter wereld moet verbreken is l*lkoek, dat weet je best.
Sterker nog, als ik daartoe zou oproepen zou je ongetwijfeld alle antidiscriminatiebureaus platbellen.
Maar je gebruikt dat argument wel om het collectief straffen van Nederland vanwege 1 politicus goed te praten.

Dandruff | 30-05-14 | 00:31

@MocroGS (17:28),

Het antwoord op jouw vraag was deze discussie.

Deze discussie draait om een boycot vanwege een sticker. Dat is ondanks onze cultuur van beledigende stickers een unicum in onze geschiedenis. Geen enkele andere natie, religie of sekte dreigde ooit met een boycot vanwege een al dan niet beledigende sticker.

Jij snapt het verschil tussen "belediging" en "vrijheid van meningsuiting" zelf niet. Zoals je ook het verschil tussen een mensenleven en een lap stof niet snapt.
Je bedoelt waarschijnlijk het verschil tussen "belediging" en "kritiek".
Maar ook dat snap je niet, gezien je blinde haat naar iedereen die de mensenrechtensituatie in SA bekritiseert.
- Kritiek kan opbouwend zijn en genuanceerd, maar dat hoeft niet.
- Belediging kan onnodig kwetsend en bot zijn, maar dat is ook niet altijd zo.
- Belangrijker; zich beledigd *voelen* is iets anders dan daadwerkelijk beledigd *worden*.
- Vrijheid van meningsuiting garandeert daarom zowel het recht op kritiek als op belediging, binnen bepaalde grenzen.

Tot zover de materie zoals 8-jarigen die behoren te kennen.
Omdat ik jou dit al een paar keer had uitgelegd durf ik nu wel een stapje verder te gaan.
- Jij beledigt voortdurend andersdenkenden, maar je eist "repsect" voor de vlag van een land dat alle bekende mensenrechten schendt.
- Natuurlijk mag jij mensenrechtenschendingen verdedigen zoals ik mensenrechten verdedig. Ik weet dat de islam inderdaad elk mensenrecht verbiedt. Maar ga voorstanders van de mensenrechten niet lopen beledigen als jij hen dat juist verwijt.
- Jouw punt dat pakweg 1 miljard moslims net zo hypocriet zijn als jij kan wel kloppen. Ik ken inderdaad geen respectlozer gemeenschap dan de islamitische; juichen bij elke moordaanslag, zelfs als de slachtoffers peuters zijn. En dan heel boos worden als iemand dat "barbaars" noemt.
- Maar hypocrisie is geen deugd.
- En ook daarom moeten we schijt hebben aan SA.
Jij doet alsof SA zich alleen bezig houdt met islamitische zaken zoals marteling, verminking, moord, racisme, terrorisme, slavernij, aanzetten tot genocide, etc. Maar de media, de regering, het onderwijs en de moskeeën in SA braken dagelijks veel smeriger beledigingen de wereld in als Wilders de afgelopen 20 jaar. Ga daar eerst maar eens over lopen janken als je belediging inderdaad een groter probleem vindt dan mensenrechtenschendingen.

Dandruff | 30-05-14 | 00:21

@langsdelijn | 29-05-14 | 18:23
In welk paradijs woon je dan?

geomario | 29-05-14 | 21:10

Vinden jullie het heel erg als ik me even niet in deze discussie meng? Tegen SA blockheads valt toch niet te praten. Veel succes daar, Timmermans.

Reykjavik | 29-05-14 | 19:59

ben ja al aan het voorbereiden hoe je de syrie veteranen gaat opvangen
langsdelijn | 29-05-14 | 18:49

Nee.
Dat mogen de rebellen (kuch) in Syrie zelf uitzoeken. NL wil ze niet meer.
nos.nl/artikel/603117-8-syriegangers-z...

gaffelbaard | 29-05-14 | 19:36

(..)Toon mij het bewijs waar SA een inperking van de vrijheid van meningsuiting eist.(..)
mocroGS | 29-05-14 | 17:28
.
Ik die als ongelovige zegt dat "allah een verzinsel is en mo een pedofiele moordenaar". In dit geval ben ik een 'terrorist' die met een gebogen zwaard ter dood moet worden gebracht. Is dit genoeg of moet ik even doorgaan?

Thoth | 29-05-14 | 19:28

-weggejorist-

felix4124 | 29-05-14 | 19:14

@ MocroGS: "Iemand die mij beledigt, daar weiger ik zaken mee te doen."

Helemaal mee eens, vriend. Een bedrijf dat zich politiek of religieus roert, daar doe ik ook geen zaken mee. Een bedrijf hoort zich daar niet mee te bemoeien.

Alleen dus de (ham?)vraag: welke Nederlandse bedrijven hebben zich volgens jou tegen de Islam uitgesproken dan?

Mr.Oboogba | 29-05-14 | 19:00

Boris Bender

langsdelijn | 29-05-14 | 18:53

@boris badass, sta hier te trillen van angst.

langsdelijn | 29-05-14 | 18:52

nee ik ook niet voor jou wanker... tweede hands opel en een regering die jullie verder uitknijpt... haha jij past precies in hun doelgroep.... lul de bahanger dat je bent.. zeker D'66 gestemd,,haha allemaal geen idee hoe de echte wereld eruitziet.. ben ja al aan het voorbereiden hoe je de syrie veteranen gaat opvangen

langsdelijn | 29-05-14 | 18:49

@langsdelijn:nobody gives a fuck about you

Boris Badass | 29-05-14 | 18:38

man, wat zijn jullie de weg kwijt na Fortuin, heb echt geen respect voor jullie, D'66 winnaar... de wereld is vol gevaren en jullie praten over het afschaffeven van zwarte piet, negers in het algemeen maken overal een teringzooi van

gaat lekker toch met Suriname en de antillen

langsdelijn | 29-05-14 | 18:30

man, wat zijn jullie de weg kwijt na Fortuin, heb echt geen respect voor jullie, D'66 winnaar... de wereld is vol gevaren en jullie praten over het afschaffeven van zwarte piet, negers in het algemeen maken overal een teringzooi van

gaat lekker toch met Suriname en de antillen

langsdelijn | 29-05-14 | 18:30

Ben benieuwd of Timmermans inmiddels met vaseline en z'n vingers in de weer is geweest om de aars alvast wat op te rekken. Ook mondwater als reisbenodigdheid is aanbevelenswaard.

Dulle Olivier | 29-05-14 | 18:28

Geert Wilders en de PVV valt weinig te verwijten.
Op de sticker stond de kortst mogelijke samenvatting van de boeken van islamkenner Robert Spencer.

Tij voor Dutch Courage of 'Dutch Courage'?

Islamofiel | 29-05-14 | 18:24

veel plezier in dat kutland van jullie. veel, heel veel belasting betalen en je krijgtr er echt niks voor terug
- gezondheidzorg
- veiligheid
- onderwijs

en daar wordt op gekort, maar wel heel veel geld naar Egypte, ukraine... enzovoort..

betaal lekker kneuzen, de helft heeft niet gestemd, jullie verdienen niet beter, waar ik woon koopt niemand een audi A3 1.6 met plastic doppen, man een italiaan heeft nog een beter leven, en hoeft niet over de grens te tanken

langsdelijn | 29-05-14 | 18:23

mocroGS | 29-05-14 | 17:28
"Toon mij het bewijs waar SA een inperking van de vrijheid van meningsuiting eist."
Overal daar waar Saudi Arabië zich 'beledigd" voelt. Jij hebt een vooringenomen idee over een scherp onderscheid tussen enerzijds vrijheid van meningsuiting en anderzijds belediging, provocatie enzovoorts. Het probleem is, uiteraard, dat het nooit zo kan zijn dat eenzijdig bepaald wordt wanneer er sprake is van belediging. Als dat zo zou zijn zou vrijheid van meningsuiting in het geheel niet bestaan en ook niet kunnen bestaan, want elke vrije mening zou overschaduwd kunnen worden door iemands uitspraak dat hij zich door die mening beledigd voelt.
Het simpele feit dat er een wet nodig is die vrijheid van meningsuiting zegt te garanderen wijst er reeds op dat die vrijheid er niet zou zijn als we die niet bevochten hadden. Bevochten op wie of wat? Op die mensen en op die instituties die niet gediend zijn met die vrijheid en er stelselmatig alles aan willen doen om die vrijheden in te perken.
Je hoort vandaag de dag maar al te vaak dat er grenzen zijn aan die vrijheid van meningsuiting. Uiteraard, er zijn grenzen, maar die zijn niet absoluut, en die worden niet eenzijdig opgelegd, die komen voort uit een dynamiek van dialoog, ontmoeting, uitwisseling van standpunten, naar elkaar luisteren, elkaar pogen te begrijpen, kortom die zijn een neerslag van menselijk interageren.
Het is zeker niet een zootje over het paard getilde Wahabisten die ons terzake opleggen waar die grenzen liggen, en noch is het aan een Profeet (de Duivel hale hem) om wereldwijd bij voorbaat vast te leggen waar de vrijheid van meningsuiting tot aan het einde der tijden eindigt.
Elke keer dat ik voor kufar word uitgescholden en mij verteld wordt dat ik in de hel zal branden, dat ik dus niet deug als mensals ik me niet onderwerp aan dat woestijngodje, kan ik me beledigd voelen. Maar dat doe ik niet, want ik ben een beschaafd en welopgevoed mens en ik begrijp hoe beperkt en bekrompen, hoe kleingeestig en intolerant mensen kunnen zijn, en hoe doortrapt de volksmenners zijn die deze bekrompenheden tot machtsinstrument hebben gemaakt en enkel daarom constant lopen te roeptoeteren dat ze zich zo verdomd beledigd voelen, elke keer als je een mening verkondigt over datgene wat hen macht geeft. Terwijl diezelfde volksmenners zich misdragen door zich als gifmengers te gedragen en overal daar waar de dialoog tussen gelovigen nog bestaat tweespalt te zaaien en haat te zaaien.

Schoorsteenveger | 29-05-14 | 18:05

@MocroGS
Religie is te verwaarlozen mochten wij de wetenschappelijke documenten uit USA geloven die onlangs zijn vrijgegeven. Spiritualiteit is gestorven in religie. Er blijkt dus wel degelijk iets te zijn... maar het heeft niets met een waanbeeld als God of Allah te maken. Laten we eerlijk zijn; de meeste religie zijn niets meer dan economische en politieke wapens tegenwoordig. De vraag blijft natuurlijk hoe edel je bent om je eigen geloof voor dat soort doeleinden te misbruiken.

mooi geluld man | 29-05-14 | 17:37

Dat is Timmerfrans wel toevertrouwd!

Mask | 29-05-14 | 17:34

Dandruff | 29-05-14 | 16:56

-\

Jij snapt het verschil tussen belediging en vrijheid van meningsuiting niet. Toon mij het bewijs waar SA een inperking van de vrijheid van meningsuiting eist. Dit heb ik je al eerder gevraagd, maar het antwoord heb je nooit kunnen geven.
Als ik jouw moeder of vrouw zou beledigen dan zal ik er niet raar van staan op kijken dat jij verder geen zaken met mij zou willen doen. Dat is nu precies waar SA een grens trekt. Vrijheid van meningsuiting is een recht, maar je kan er geen plichten aan onttrekken. SA is niet verplicht om zaken te doen met landen waarvan een groot deel van de bevolking achter een man staat die SA schoffeert.

mocroGS | 29-05-14 | 17:28

gutgutgut:16-37: Zal ze niet onderschatten,maar zeker niet overschatten.Het is nogal heet in de woestijn daar,en dan kunnen ze niet helder denken.Maar hun personeel onderbetalen,verkrachten,en met kokend water overgieten,geeft blijk van een hoogstaande cultuur.Wordt tijd voor andere betere brandstoffen danwel energie,dan kunnen we hier de rommel ook terugsturen.Want dat is de enige reden dat er niets aan gedaan wordt,ze hebben nog het oliewapen.binnenkort hopelijk verleden tijd.

Archy Bunker | 29-05-14 | 17:21

Misschien mag ik even herinneren aan de houding van de vice voorzitter van de Raad van State, de heer P.H. Donner toen het ging over strafbaarstelling van smalende godslastering. Wanneer hij zijn zin had gekregen zou de volgende stap naar strafbaarstelling van Islam kritiek wat de OIC zo graag wil, mogelijk geworden zijn. Kortom, de inquisitie terug. Leuk, hè. Laat ik 2 miljard omzetverlies nou peanuts vinden in dit verband......

Polletje Piekhaar | 29-05-14 | 17:08

@MocroGS (16:39),

Je weerlegt nog steeds niks van wat ik zeg.
En je bewijst niks van wat je eerder zei, of van wat je nu zegt.

Ja, Rusland heeft wel eens wat Nederlandse spullen geboycot.
Nooit vanwege een sticker, overigens; een fundamenteel verschil.
Bovendien riep niemand toen op om onze vrijheden hier af te schaffen om de lieve vrede met Rusland te bewaren.
Een nòg fundamenteler verschil.

Ik had dit overigens al 8 x uitgelegd.
En, ook nogmaals; mijn woorden verdraaien is iets anders dan ze weerleggen.

Ik zeg niet dat wij onze waarden aan SA moeten opleggen; zolang dat land islamitisch is zullen perversie, wreedheid, onrechtvaardigheid en moorddadigheid de belangrijkste normen en waarden van dat land blijven, zoals van elk islamitisch land.
Ik respecteer dat niet (zij ons ook niet), maar accepteer dat wel.

Nog maar een 12e keer:
Wij leggen SA niks op.
SA probeert ons wat op te leggen.

Jij zegt steeds dat we moeten luisteren naar massamoordenaars omdat die hier geld uitgeven.
Ik zeg dat die massamoordenaars hun geld hier toch wel blijven uitgeven, en als dat niet zo is dan hebben we pech.
Of niet.
Want wie eenmaal chantabel is, blijft chantabel.
Ik heb nog nooit gehoord van slachtoffers van chantage die daar uiteindelijk beter van werden.

Dandruff | 29-05-14 | 16:56

Kort badat het kamikazepilootje werd "opgerot" door Joris, vielen de GS servers uit. 1+1=2 ?

Rest In Privacy | 29-05-14 | 16:55

-weggejorist-

Ven1V1d1V1c1 | 29-05-14 | 16:48

nebulla | 29-05-14 | 16:26
Dus vanwege 10 miljoen eurootjes in Marokko zou KSA NL boycotten?
Raar verhaal.

gutgutgut | 29-05-14 | 16:47

Een goed boek over SA is " The Kingdom" van Robert Lacey. Weliswaar uit 1983, maar geeft een goed idee wat deze mensen drijft en hoe hun land in elkaar zit. Is overigens niet verkrijgbaar in SA en je kunt het maar beter niet in je koffer hebben wanneer je daarheen gaat.

Polletje Piekhaar | 29-05-14 | 16:44

Dandruff | 29-05-14 | 16:09''

Jouw grootste probleem is je bekrompenheid. Jij denkt dat de Nederlandse cultuur, normen en waarden de maatstaf moet zijn voor de rest van de wereld. Kom je weleens in andere landen, of speelt jouw wereldje zich alleen in Nederland af, want dan verklaart namelijk een hoop.
Landen zoals Rusland en China zijn snel beledigd, wanneer je hen provoceert over binnenlandse zaken. Als drukmiddel zetten zij regelmatig sancties in. Dat heeft Nederland ondervonden met een exportstop van bepaalde goederen naar Rusland. Of dacht jij dat dit allemaal rechtmatig volgens het boekje is gegaan.
China is heel snel beledigd als het over Tibet gaat of de Japanse bezetting bijvoorbeeld. Als land dien je rekening te houden met de gevoeligheden die spelen bij andere culturen. Doe je dat niet dan moet je de consequenties aanvaarden. Schijnbaar heb jij daar geen moeite mee. Dus in dat opzicht kunnen wij als handelsland iedereen beledigen ook al levert het de Nederlandse bedrijfsleven geen contracten meer op. En ja, ook buiten SA worden dit soort spelletjes gespeeld. Echter jij bent te naïef en bekrompen omdat te begrijpen.

mocroGS | 29-05-14 | 16:39

Archy Bunker | 29-05-14 | 16:27
"Zolang de Saoudi,s zich niet als volwassenen kunnen gedragen,en hun intelligetiepeil niet boven de 85 uitkommt"
Weet je wat dom is? De andere partij onderschatten.

gutgutgut | 29-05-14 | 16:37

mocroGS | 29-05-14 | 16:16
Je bent geen zakenman. Een zakenman kiest niet tussen de ene en de andere klant op basis van empathie. Hoe meer klanten hoe liever het hem is, dan maar een productie ramp up. En voor de besprekingen gebruikt hij mensen met een dikke huid.
Het probleem van de Saoedi's is dat hun gezag en zelfs de stabiliteit van KSA afhangt van hun leiderschap over de Soenni islam. Het gaat hier om geld en macht niet om gekwetste vrome zieltjes.

gutgutgut | 29-05-14 | 16:35

-weggejorist-

Archy Bunker | 29-05-14 | 16:27

Kost 100 banen,?? Wat kost de accijnsverhoging,2500 a 3000 banen,daar tukken we in Den Haag toch niet op.Zolang de Saoudi,s zich niet als volwassenen kunnen gedragen,en hun intelligetiepeil niet boven de 85 uitkommt blijven we dit houden.Nu is het Nederland,de vorige keer was het Denemarken met hun zuivelproducten,en de cartoons.Wilders wordt alleen als excuus gebruikt door Saoudi,s en de Ned. politiek.Het is een soort breekijzer,voor alles en nog wat,zolang ze hem maar op afstand kunnen houden is alles veroorlooft. Saoudi,s willen meer invloed en moskees in Nederland,en de politiek een pispaal om hun frustratie op af te reageren.

Archy Bunker | 29-05-14 | 16:27

Iedereen loopt hier een beetje te gissen en raden naar het motief van deze laatijdige actie omwille van een stickertje 6 maanden gelden! Ik zal even een tipje van deze sluier lichten..

Marokko en Saudi arabie zijn 2 handen op een buik. Heel symbolisch vertrekt de opdrachtgever koning abdullah naar marokko op het moment dat nederland een eerste gezant stuurt naar S.A. die van een koude kermis terugkeert.
Diezelfde week was er een stemming in de tweede kamer een stemming om definitief uitkeringen naar marokko te stoppen. Heel toevallig schuift Ascher de aanstoker van deze stopzetting van ongeveer 10mlj euro per jaar dit wetsontwerp voor onbepaalde duur op de lange termijn.
4 miljard euro opofferen om 10 mlj te besparen is zelfs voir Ascher en co een brug te ver!!!

Marokko is in een vergevorderde status van lidmaatschap van de gulf cooperation coucil of gewoon de GCC. Een aanval op een lid van deze unie is een aanval op allen..

nebulla | 29-05-14 | 16:26

gutgutgut | 29-05-14 | 15:54

-

Zaken zijn zaken, inderdaad. Echter wanneer ik kan kiezen tussen een bedrijf dat mij fatsoenlijk behandeld of een bedrijf dat mij bespot dan is de keuze snel gemaakt. Elk verstandig persoon weet dat je op de beste wijze met elkaar in discussie moet gaan, wanneer je het over iets niet eens bent. Op het hoogste niveau, hebben wij daar diplomaten voor en niet een clown die eenzijdig 2,2 mld euro op het spel zet.

mocroGS | 29-05-14 | 16:16

@MocroGS,

Je weerlegt mijn woorden niet, je verdraait ze.
Dat is iets heel anders.

Jij beledigt mij, Wilders en anderen hier regelmatig ("niet goed wijs") maar je verwijt Wilders dat hij een vlag beledigt...
Google eens op "hypocrisie".

Natuurlijk mag jij mij beledigen, ik ben volwassen en kan daar mee omgaan. Als jij zegt dat 1 miljard moslims niet om kunnen gaan met belediging van een symbool van perversie, wreedheid en moorddadigheid; dan zegt dat meer over die 1 miljard moslims dan over die domme sticker.

Ik kan jou geen wijsheid schenken, maar hoop toch in ieder geval dat je vannacht onbewust in je slaap gaat nadenken.
Bijvoorbeeld over de vraag wat er nu erger is; mensen martelen en vermoorden in naam van een vlag, of die vlag beledigen vanwege de talloze martelingen en moorden in naam van die vlag.
En over het land waar je woont, waar vrijwel iedereen wel eens werd beledigd op een sticker; zonder dat dat tot agressieve reacties leidde.

Geen enkel ander land, volk of bevolkingsgroep gaat over de rooie om een sticker. Behalve dan die ene bevolkingsgroep die óók al iedere dag beledigd is vanwege ongelezen boeken, ongeziene cartoons, onbekende toneelstukken, onuitgebrachte films; en natuurlijk legohuisjes, teddyberen, onderwijs, vrouwenrechten, wetenschap, afvalligheid, logica, homofilie, wetenschap, jodendom, democratie, etc.

Kun je 1 ding noemen (behalve genocide) waar moslims zich *niet* beledigd door voelen?

Dandruff | 29-05-14 | 16:09

gutgutgut | 29-05-14 | 15:54
Ze zijn volledig afhankelijk van de vrees voor De Verhevene. Zonder die vrees hebben ze geen macht. Er is niks wat hun macht sanctioneert, behalve die woestijngod. En ze doen er alles aan om die god overeind te houden, spenderen al hun oliedollars aan het promoten van die fantasie.

Schoorsteenveger | 29-05-14 | 16:00

mocroGS | 29-05-14 | 14:42
Je hebt een paar goede punten.
Alleen het idee dat je geen zaken wilt doen met een klant die je beledigt begrijp ik niet. Zaken zijn zaken, ook voor de Saoedi's. In dit geval oordelen zij kennelijk dat ze zich dit gezichtsverlies niet kunnen permitteren, als zelfbenoemde leiders van de Soennitische landen.

gutgutgut | 29-05-14 | 15:54

mocroGS | 29-05-14 | 15:43
Nietzsche is zo dood als een pier. Maar gelukkig hebben we zijn werken nog. Die zijn niet dood. Integendeel, zou ik zeggen, die zijn ook het dynamiet onder de Islam. Is niet tegen te houden. Wij hebbenGod volledig kapotgedacht, en daar kunnen die Heilige Boeken niets meer tegen beginne. Die waren nog heilig toen we gevangen waren, gegijzeld werden door het Woord. Maar dat is niet meer. Met God's dood is ook het Woord dood, en met het Woord is ook de Waarheid dood. Als een pier. Doe je niks meer aan, is niet meer terug te draaien, ondanks verwoede pogingen, ook van die Saudi's, om dat wel te doen.
God is dood, Allah is dood, alle goden zijn dood of zullen weldra sterven. En dan houden we enkel nog afgoden over. Dan zal ook jouw Allah voor altijd gedecimeerd zijn tot een zielig afgodje dat zijn tijd gehad heeft, en zal jouw Profeet (de Duivel hale hem) een historisch schertsfiguurtje zijn.
Maken wij niet meer mee, maar het gaat wel gebeuren. En als het allenmaal een feit is, dan zal Nietzsche nog steeds gelezen worden.

Schoorsteenveger | 29-05-14 | 15:52

@ mocroGS | 29-05-14 | 15:43 |

God is inderdaad niet dood; iemand die niet bestaat, kan immers niet dood zijn.

De geest en de ideeën van Nietsche leven echter voort in zijn nalatenschap: zijn boeken.

Bij mijn weten kan iemand die niet bestaat, ook geen boeken schrijven.

Peter Emile | 29-05-14 | 15:52

@hfakker (15:26),

Ik heb bewondering voor het gemak waarmee je zoveel onjuiste en irrelevante zaken in 1 onsamenhangende zin propt.

- Accijns is iets heel anders dan kostprijs.
- Een boycot *door* SA is iets anders dan een boycot *van* SA.
- Wij gaan niet principieel, dat doet het moorddadige regime van SA.
- Een buitenlandse boycot kan geen reden zijn hier de wetgeving aan te passen.
- Wij gaan niet failliet aan die gefingeerde 2,2 miljard.
- Nederland overleefde veel hogere jaarlijkse kostenposten zoals immigratie, EU, ambtenarij en subsidieslurperij door ontelbare op nepotisme, fraude en baantjesmachines gefundeerde clubjes.

Alleen al de kosten van niet-westerse immigratie bijvoorbeeld; de afgelopen 40 jaar gemiddeld 7 miljard per jaar. Uiteraard lopen die kosten op, in 2009 al tot 12,7 miljard.
www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2009/9/...
Dat twijfelachtige bedrag van 2,2 miljard is helemaal niks.

Dandruff | 29-05-14 | 15:51

Schoorsteenveger | 29-05-14 | 15:38

_

Nietzsche is dood, niet God.

mocroGS | 29-05-14 | 15:43

"Tolerance and forgiveness are good traits except when it comes to attacking Islam or Muslims." Ziehier de ultieme arrogantie van de Wahabisten, ziehier de uiterste consequenties van een geloofssysteem dat zichzelf tot in alle details heeft verabsoluteerd en vanuit die positie de wereld zijn wil op poogt te leggen. De Islam heeft, zo dienen wij te begrijpen, een status aparte, en ook de moslim, elke moslim op aarde, heeft mutatis mutandis die status aparte.
Hoe is het, zo luidt de centrale vraag, in 's hemels naam mogelijk dat een arabisch staatje met een luie familie en wat olie onder de grond de westerse wereld zo weet te gijzelen? En hoe is het mogelijk dat datzelfde staatje in staat blijkt om het zelf gecreëerde gif te exporteren en te verspreiden over de moslimwereld?
Aniwoord: omdat de monotheïstische godsdiensten nog steeds onevenredig veel macht hebben over 's mensen geest, ondanks de Verlichting, ondanks de wetenschappen. God is dood, zo concludeerde Nietzsche, maar die boodschap is nog lang niet doorgedrongen. God heeft privileges, wereldwijd, God gijzelt de staten, de organisaties, tot aan de Verenigde Naties toe. En omdat wij God de hand boven het hoofd houden, for old times sake, hebben die Saudi's zo'n grote bek.
Vorruit, Timmerfrans, laat zien dat Nederland voorop wil lopen om de macht van een reeds gestorven God voorgoed te breken.

Schoorsteenveger | 29-05-14 | 15:38

Dandruff | 29-05-14 | 15:11
-

Jij bent niet goed wijs. Precies dezelfde retoriek als Wilders: ''Ik heb de waarheid in pacht en daarom beledig ik niet'' Ik kan je zeggen daar denken 1 miljard moslims heel anders over.

_

Hoezeer je het ook met elkaar oneens bent, je beledigt elkaar niet op het niveau van Wilders.

mocroGS | 29-05-14 | 15:32

Eigenlijk zou de NSB'er Nieuwe Stijl Arnoud van Doorn, die kennelijk die stomme sticker van Wilders bij zijn Saoedische vriendjes onder de aandacht bracht, persoonlijk aansprakelijk moeten worden gesteld voor alle economische schade die de zich permanent beledigd voelende soepjurken in die deprimerende, dictatoriale zandbak daarginds, hier gaan aanrichten met hun boycot.

Peter Emile | 29-05-14 | 15:28

Dus Geenstijl doet huilie huilie over de benzine accijnzen, om zwaar principieel te willen gaan op Rusland (olie111!1) én Saoudi Arabië (nog meer olie111!1)?
Qua crisis en onhandige politiek en diplomatie lijkt me de uitkomst dat we straks allemaal grenspomphouders zijn, qua failliet.

hfakker | 29-05-14 | 15:26

Muxje | 29-05-14 | 14:55
Wie heeft er dan wel schuld aan een eventuele boycot?
Ga je nu wegkijken?
Weiger je het probleem bij de naam te noemen?

gutgutgut | 29-05-14 | 15:19

@MocroGS (14:42),

Anders dan jij beweert draait economie wel degelijk om kennis van de feitelijke realiteit:
- Er is nog geen enkel bewijs van een boycot in SA.
- En jij begint zelfs al over een boycot in het hele Midden Oosten?
- Er is geen enkele aanwijzing dat NL hier mogelijk ooit 2,2 schade van zou kunnen gaan ondervinden.
- En als het al zo ver zou komen dan kan NL haar exportproducten óók in vele tientallen andere landen kwijt, net als SA.

Niemand zegt dat jij het met me eens moet zijn.
Ik vraag jou wel om te weten waar je het over hebt.
Dus;
- weten wie nou precies wie boycot,
- niet stelselmatig irrelevante zaken (China) in de discussie gooien;
- zeker niet als jou al 20 x is uitgelegd wat daar irrelevant aan is,
- het verschil tussen persoonlijke belediging en belediging van een moorddadig symbool snappen,
- het verschil tussen politiek en zakenleven snappen,
- etc.

De essentie is dus wel degelijk dat je niet weet waar je het over hebt. Wilders verplicht bedrijven niet om die stickers overal op te plakken, bedrijven zijn vrij om daar afstand van te nemen. Die stickers zijn bovendien alleen maar onfatsoenlijk voor wie graag slavinnen verkracht en homo's vermoordt; als jij dat veroordeelt hoef jij je niet beledigd te voelen.

Nog een stukje algemene ontwikkeling:
Er worden in dit land al decennialang stickers, vlaggen en spandoeken gemaakt tegen China, Israël, de VS, Zuid Afrika, noem maar op. Dat leidde nooit tot een boycot, laat staan dat "we" besloten daarvoor te moeten zwichten. Er is geen enkele reden om nu wel te zwichten voor buitenlandse druk.

Dandruff | 29-05-14 | 15:11

Ja, buk nog maar een paar keer diep uit naam van Nederland, dhimmi.
Maar niet namens mij alsjeblieft.

michello | 29-05-14 | 15:02

Alle landen met een wapen in de nationale vlag moeten wereldwijd geboycot worden.

lulleficatie | 29-05-14 | 15:01

Attacking islam is the only sensible thing to do for any human who is concerned with human rights. Read that, Abdollah, or whatever your name is.

lekker wijf | 29-05-14 | 14:58

@mocroGS 14:42: "Iemand die mij beledigt, daar weiger ik zaken mee te doen". Daar ben ik het volkomen mee eens. En ook al is het natuurlijk Wilders en niet heel Nederland die SA beledigt, ik begrijp ook wel waarom SA dat anders ziet; die verwachten dat de stam een uit de pas lopend lid tot de orde roept, zoals ze dat zelf ook zouden doen. Hoe dan ook, zij zijn vrij om te kiezen met wie ze zaken doen.

Waar ik echter niet achter sta is het idee dat Wilders schuld heeft aan een eventuele boycot, en de daarbij horende implicatie dat wij vanwege die boycot actie tegen Wilders zouden moeten ondernemen, of onszelf moeten censureren.

Muxje | 29-05-14 | 14:55

Skunk57 | 29-05-14 | 14:31
'Het verschil is wel dat ze in SA kunnen baden in het geld ..'
.
Jij en ik weten allang dat dat niet waar is.
.
" Arabische monarchieën zijn tot nu toe relatief immuun gebleken voor de veranderingen die veel republieken in de regio hebben ondergaan. Maar lang zal dat niet meer duren, meent de jonge Britse academicus Christopher Davidson.

In zijn recente boek 'After the Sheikhs', voorspelt hij dat de koninkrijken op het Arabisch Schiereiland - Saoedi-Arabië, Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Katar en Koeweit - in twee tot vijf jaar ineen zullen storten.
...
Je moet niet onderschatten wat daar gebeurt. In Saoedi-Arabië leeft ongeveer 50 procent van de bevolking onder de armoedegrens.'
bron: www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/art...

gaffelbaard | 29-05-14 | 14:49

Skunk57 | 29-05-14 | 14:31
he Calimero, dat is dus niet waar. Het bbp/inwoner is in Nederland 10.000$ hoger dan in SA.
Verder zijn de olie-miljarden vrijwel geheel voor slechts enkele families daar, dus de ander 99% van de bevolking zal vrijwel niets hebben (anders kom je niet uit op zo'n bbp/inwoner).

--sql error-- | 29-05-14 | 14:46

Ai, dat wordt op z'n minst een setje zweepslagen gevolgd door steniging tot de dood erop volgt, te voltrekken op de Dam in Amsterdam waarna z'n lichaam publiekelijk opgehangen dient te worden boven het Binnenhof. Dat laatste was dan geen eis van KSA, maar een toegift van de Nederlandse regerende elite.

Tollebol | 29-05-14 | 14:45

ga mijn commissie van de SABIC omzetten in stickers

langsdelijn | 29-05-14 | 14:43

Dandruff | 29-05-14 | 14:21

Je bent niet economisch onderlegd, dat laat je weer blijken met je plempsel. Ja, NL lijdt economische schade doordat NL bedrijven geen contracten meer krijgen in het Midden-Oosten. Door deze handelsboycot lijdt NL economische schade en niet SA. Immers zij doen gewoon zaken met een ander Westers land die dezelfde diensten/producten kunnen leveren.

_

De essentie van de discussie is niet dat ik het met jou eens moet zijn. Ik heb het je al vaak genoeg uitgelegd, dat ik begrip heb voor de opstelling van SA. Iemand die mij beledigt, daar weiger ik zaken mee te doen. Dat heeft niks met vrijheid van meningsuiting te maken, maar met fatsoen. In jouw bekrompen gedachtegoed, moet elk bedrijf alles maar slikken onder het mom van vrijheid van meningsuiting. Ik ben het daar niet mee eens.

mocroGS | 29-05-14 | 14:42

heb net mijn PO van SABIC binnen..... go Geert

langsdelijn | 29-05-14 | 14:42

@Skunk57,

Slechts een kleine minderheid in SA is stinkend rijk.
De meesten zijn er slechter aan toe, en een groot deel van de bevolking leeft zelfs in slavernij, en kan straffeloos worden gemarteld en vermoord.

Volgens mij heeft niemand, ook "Greet" ooit beweert dat wij onze handen niet kunnen wassen. En als je GS een "vazal" van Greet noemt heb je kennelijk nog nooit 1 column op GS gelezen.
Misschien is het een ideetje om je eerst eens in een onderwerp te verdiepen voordat je je daarover uitlaat?

Dandruff | 29-05-14 | 14:41

@Gutgutgut,

Punt van Martijngamer was dat NL meer besteedt in SA dan andersom (3,8 tov 2,2).

Maar veel belangrijker is natuurlijk de vraag of er wel een boycot komt; SA zelf is daar lang niet zo duidelijk over als de antidemocratische lobby in NL die dit punt als eerste aankaartte. Dit bericht was bedoeld als verkiezingspropaganda in NL, pas later lieten sommige Saoedische media zich meesleuren in deze discussie.

Een nòg veel belangrijker vraag is of een eventuele boycot wel 2,2 miljard zou kunnen kosten. Ik heb daar nog geen betrouwbare cijfers over gezien.

Uiteindelijk is SA een vrij achterlijk land dat zonder olie niks voorstelt; en letterlijk voor alles wat ze verder nodig hebben afhankelijk is van import en/of expertise uit het buitenland. En dan is NL op sommige gebieden best een grote speler. Bovendien zal NL niet het enige beschaafde land zijn waar af en toe vervelende dingen worden gezegd over SA en de islam.
SA kan niet al die landen gaan boycotten, en dat weten zij veel beter dan de antidemocratische lobby in NL; vandaar dat de Saoedische overheid zich zo gedeisd hield.

Dandruff | 29-05-14 | 14:36

Dandruff | 29-05-14 | 14:21

Het verschil is wel dat ze in SA kunnen baden in het geld en wij nog niet onze handen kunnen wassen.
(als je greet en zijn vazal site GS mag geloven althans)

Skunk57 | 29-05-14 | 14:31

Oja, en nu dicht al die moskeejun , met die vrouwhatende homo knielende kontruikers op een rijtje achter elkaar! Is toch geen gezicht! Dat slaafse... En dan dat hysterisch gejank vanaf die torentjes... man man man, bedenk eens wat anders na al die eeuwen van huilebalken naar mens en hond.!

ellullo | 29-05-14 | 14:28

Putin heeft toch ook olie?
Liever meer betalen dan één dag te moeten buigen voor de islamNazi's en hun BSA stormtroepen (Bontkraag Sturm Abteilung)

Ahasveros | 29-05-14 | 14:28

Ach, bijna heel Nederland tankt zo ondertussen over de grens dus een olieboycot van die gasten komt ook niet echt hard aan.

Der Schnitzeljäger | 29-05-14 | 14:28

Dit klinkt als een regelrechte bedreiging.
Wat is de volgende stap van SA nu blijkt dat verontschuldigingen niet genoeg zijn?
Eisen dat Wilders wordt uitgeleverd?

Vrijheid van meningsuiting versus economisch gewin.
Dit zal niet alleen een Nederlandse aangelegenheid blijven.
Brussel gaat zich er vast en zeker ook mee bemoeien.
Die hebben belang bij een monddood volk.
De wet die het verbiedt om de islam te beledigen en waar je levenslang voor kunt krijgen, ligt vast al klaar.
Buigen zullen we. Allemaal.

Maar ik zal wel weer spoken zien.
Ben tenslotte ook maar een simpele extremist, racist, islamofoob... zeggen ze.

Schietmijmaarlek | 29-05-14 | 14:23

Laat ze Timmerfrans maar lekker onthoofden. Dat zal ons leren!

Piet van het Padje | 29-05-14 | 14:21

@MocroGS (13:45),

Je snapt het punt van Martijngamer nog steeds niet:
- NL besteedt meer in SA (3,8 miljard) dan andersom (2,2 miljard).
- Dus levert een boycot SA aantoonbaar meer schade op dan NL.

Daarbij mis je nog steeds de essentie van de gehele discussie:
1.
- NL is er niet op uit SA financieel te straffen voor de vele miljoenen mensenrechtenschendingen waar SA dagelijks schuldig aan is.
- NL ligt er dus ook niet wakker van als SA haar olie aan anderen verkoopt.
2.
- SA schijnt er echter wel op uit te zijn NL te straffen vanwege onze vrijheid van meningsuiting.
- Dan moet het voor SA toch rot zijn om te vernemen dat wij die olie overal kunnen kopen.

Hoe vaak moet ik jou nog uitleggen wie er nu door wie wordt geboycot?
Is het geen idee om je voortaan eerst te verdiepen in de discussies die je voert?
Je kunt je afkeer van mensenrechten immers ook op een belezen manier proberen te onderbouwen.

Dandruff | 29-05-14 | 14:21

Slaplullie Timmerfrans heeft al bijna een stijve slappe nek en lullie van al dat knipbuig gedrag... Afritsen die Franslul!

ellullo | 29-05-14 | 14:15

op een bnp van 600 miljard is 2 miljard peanuts. persoonlijk vind ik de saoedisch vlag, een volkische beobachter in dundoek, een belediging voor de mensheid. nederlands bedrijfsleven kan zich beter concentreren op de directe handelspartners en grote landen als china, brazilie en noord-amerika. gewoon geen zaken meer doen met achterlijke islamitische landen die een totalitaire wereldheerschappij prediken. islam is een vergif voor de wereld.

minimá-armezusvan.. | 29-05-14 | 14:08

@Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 13:54
Ok, ik ben ook graag bereid om op stroom te gaan rijden, Tesla bewijst dat het geen Prius hoeft te zijn.
Als er maar snel 'getankt' kan worden onderweg.

michello | 29-05-14 | 14:08

Allah is groot, Allah is machtig en heeft tenen van 1 meter tachtig.

ikdenkwat | 29-05-14 | 14:06

Laten we dit stukje van Dominee Gremdaat maar even (met ondertiteling) aan Timmerfrans mee geven, hebben ze wat om over na te denken: www.youtube.com/watch?v=j46RANzFBsU

Mazzeltov | 29-05-14 | 14:06

Muxje | 29-05-14 | 13:46

Nou, als ze dat combineren met een wet die bepaalt dat iedere moslim die NL, of een NL-er 'beledigt', zijn NL-paspoort kwijtraakt en een enkeltje SA krijgt dan is dat misschien zo gek nog niet. :p

gaffelbaard | 29-05-14 | 14:01

@michello | 29-05-14 | 13:50
Dat plan is al in werking en dat heet Energiewende. Enja, diegene welke met olie & gas hun brood verdienen zullen om moeten schakelen, uitsterven of verkassen naar die schurkenstaatjes. Geen medelijden; its do or die.

Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 13:54

@Abject | 29-05-14 | 13:46
Je kan zien waar ie vandaan komt:
ipaddress.is/95.98.169.1

Rest In Privacy | 29-05-14 | 13:51

@Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 13:38
Klopt. Probleem is alleen dat een groot deel van onze economie en werkgelegenheid direct en indirect afhankelijk is van de olie-industrie. Er moet dan dus ook wel een plan bijgeleverd worden, waardoor iedereen z'n hypotheek kan blijven betalen.

michello | 29-05-14 | 13:50

@gaffelbaard 13:41: D - SA eist dat Nederland actie tegen lui als Wilders onderneemt, en dat wij dus wetgeving aannemen en handhaven die *elke* belediging aan het adres van godsdiensten (lees: de islam) strafbaar stelt. Surprise, surprise, SA en andere landen lobbyen al jaren voor zulke wetgeving, in de VN en in de EU.

Muxje | 29-05-14 | 13:46

-weggejorist-

Abject | 29-05-14 | 13:46

Dandruff | 29-05-14 | 13:14
"Oh wat ben jij dom!"
MocroGS heeft een punt.
De Saoedi's raken hun olie wel kwijt.
Wij lopen de kans 2.2 miljard export te verliezen en als SA zijn investeringen terugtrekt, 100en banen.

ie hier

gutgutgut | 29-05-14 | 13:45

Dat SA voornamelijk olie exporteert betekent niet dat er geen andere olieleveranciers bestaan; die zijn er zat.
Olie is gewild ja, maar Nederland kan dus heel goed zonder Saoedische olie.
Je weerlegt dus helemaal niks van wat Martijngamer zegt.
Dandruff | 29-05-14 | 13:14

-

Je weerlegt Martijngamer met je eigen plempsel. SA kan haar olie altijd kwijt, dus niet leveren aan NL maakt voor SA helemaal niks uit. De eventuele boycot levert NL economische schade op en SA niet omdat zij altijd voor alternatieven kunnen kiezen. www.telegraaf.nl/dft/22652979/__Saudi-...

mocroGS | 29-05-14 | 13:45

ff kielekiele Koekwijt oid afstoffen

Hploos | 29-05-14 | 13:41

'Apologies will not be enough'
.
Wat dan wel? Ben benieuwd wat voor eisen SA nu weer mee komt. Weet je wat? We maken er een raadspelletje van. Altijd leuk. Quizjes enzo. Duss..
Wat is dan wel genoeg?
.
A - NL moet zich bekeren en onderwerpen aan de islam,
B - NL moet excuusbelasting betalen aan SA,
C - Ballast Nedam moet de factuur aan SA, voor de bouwwerkzaamheden in NL, kwijtschelden.
.
Iemand nog meer opties?

gaffelbaard | 29-05-14 | 13:41

Blijf het herhalen; waterstof is het beste alternatief tegen die olie- & gas-boeren!
(waterstof is ook een energiedrager en moet dus ook eerst geproduceerd worden)

Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 13:38

McMarx | 29-05-14 | 13:28
daar loopt het meestal niet goed mee af, explosie gevaar zeg maar

Hploos | 29-05-14 | 13:37

Nou, dan wordt het tijd de door Saudi_Arabie opgerichte moskeeen in Nederland te sluiten en dat ze de overgenomen ondernemingen (bv. de DSM) in de verkoop gaan doen. Toedeloe!

Thoth | 29-05-14 | 13:33

We kunnen hun olie ook via eigen kantoren en/of plants in Namibië, Mexico, Turkije, Brazilië, de Filipijnen, India, Spanje, China of België aankopen en al dan niet geraffineerd doorsturen naar Holland, dus wij hebben helemaal geen probleem.

michello | 29-05-14 | 13:28

@Hploos | 29-05-14 | 12:51
Het was een kamikaze pilootje.

Rest In Privacy | 29-05-14 | 13:28

@MocroGS (12:50),

Oh wat ben jij dom!
Je begrijpt de cijfers van Martijngamer helemaal niet!

Dat SA voornamelijk olie exporteert betekent niet dat er geen andere olieleveranciers bestaan; die zijn er zat.
Olie is gewild ja, maar Nederland kan dus heel goed zonder Saoedische olie.
Je weerlegt dus helemaal niks van wat Martijngamer zegt.

Dandruff | 29-05-14 | 13:14

orange pekoe | 29-05-14 | 12:35
Je vermeldt geen bron.
Dat islamieten viezeriken zijn die met meisjes vanaf 9 sex willen hebben is bekend.
Maar voor 9?
Zonder goede bron is je post niet geloofwaardig.
Graag de originele perzische of arabische tekst met betrouwbare vertaling.

gutgutgut | 29-05-14 | 13:12

Withnail | 29-05-14 | 13:09
bah wat moet ie hier dan, kunnen hier best onderling lekker schelden op elkaar.

Hploos | 29-05-14 | 13:11

@Hploos : Niets bijzonders, gewoon de gebruikelijke beledigingen en bedreigingen van de islamitische medelander.

Withnail | 29-05-14 | 13:09

Een groot probleem met de islam is dat die naast intolerant, pervers, wreed, onrechtvaardig en moorddadig toch vooral achterlijk is. Niet dat er geen slimme moslims bestaan, maar de religie an sich is achterlijk en veel fanatieke aanhangers gedragen zich dus als zodanig.

Die achterlijkheid is vaak vrij stuitend.
Zo beweerde ene fuckje om 11:33 dat het "wetenschappelijk bewezen is" dat pedofilie leerzaam is voor kinderen.
Een (wetenschappelijke) bron geeft hij dan weer niet.
Dat kan ook niet; buiten de islamitische wereld is geen wetenschapper immoreel genoeg om zo'n experiment op te zetten. Dat hoeft ook niet want iedereen snapt dat kinderen tijdens een verkrachting eerder getraumatiseerd raken dan leergierig. We weten van slachtoffers van kindermisbruik in het Westen dat die vaak aan de onderkant van de samenleving eindigen.
In de islamitische wereld waar het grootste gedeelte van de bevolking aan de onderkant van de samenleving leeft zal dat niet heel anders zijn, al valt het daar misschien wat minder op.

Moslims zoals fuckje vallen hier vaak vooral op door hun racistische scheldpartijen, en worden dus in no time weggejorist.
Op een website kan dat; maar fuckje gaat gewoon naar school, krijgt misschien ooit een baan (iets met kinderen?) of gaat de politiek in.

De steeds verder gaande islamisering zal al onze verworvenheden op de schop gooien, zelfs zoiets simpels als een gewone "discussie" voeren zal steeds moeilijker worden.
Zelfs als we naar de elite van "islamitische voorbeeldfiguren" kijken; typjes zoals de zusjes van halal, die handenweigerende advocaat Enait of Tariq Ramadan dan is geen zinnig mens daarvan onder de indruk. Maar ze worden wel met gemeenschapsgeld betaald om ons en onze verworvenheden te schofferen.

Femke Halsema haalde haar kinderen van een zwarte school af omdat die daar te horen kregen dat ze "naar de hel zouden gaan".
Veel kinderen/ouders hebben die keus niet.
Het is een kwestie van tijd voordat er helemaal geen keuze meer is. Tegen die tijd kan de door de islam geëiste totale achterlijkheid ook niet ineens meer teruggedraaid worden. Atatürk heeft dat geprobeerd in Turkije, maar de democratisch gekozen Erdogan is hard bezig elke vorm van intelligentie en beschaving te verbieden.

Dandruff | 29-05-14 | 13:08

@stofwolk | 29-05-14 | 12:44
Het interesseert mij geen ene reedt hoe mohammedanen over Nederland denken zolang ze hun eigen inhumane ramplanden niet op orde hebben. Snappie?

Psycheltjes | 29-05-14 | 13:06

@Amigo1973 | 29-05-14 | 09:11
Ineens waren de comments er.

geomario | 29-05-14 | 13:06

@stofwolk | 29-05-14 | 09:38
Maar hun electronica zit wel vol met chips grotendeels gebouwd door een Hollandse chipmachine, laten ze maar proberen om ASML te boycotten.

geomario | 29-05-14 | 13:04

@stofwolk : Uw argumenten zijn al ruimschoot weerlegd in deze panelen. Als u de moeite neemt om de reacties eerst te lezen kunt u zich de moeite om er een te schrijven voortaan besparen.

Withnail | 29-05-14 | 13:04

lekker vanaf kameel hacken geloof ik

Hploos | 29-05-14 | 13:04

Heb je een keer de EU nodig geven ze niet thuis.
Samen sterk tegen andere landen woord er gezegd, waar blijven ze nu dan nu Nederland "aangevallen" word door een niet eu land.

vinzDH | 29-05-14 | 12:57

Hahahaha, wat een dombo die vent...

ANGEL70 | 29-05-14 | 12:52

blijkbaar weer een feest gemist, heeft iemand nog een copy? van wat die laffe idioot heeft gepost? wil wel ff lachen want geen idee wat het heeft gepost

Hploos | 29-05-14 | 12:51

Export Nederland naar Saudi Arabistan: 2,2 miljard euro.
Export Saudi Arabistan naar Nederland: 3,8 miljard euro.
Aandeel Saudi Arabistan in Nederlands olievoorziening: 4%.
Laat ze maar grote woorden hebben, ze hebben ons harder nodig dan andersom.
Martijngamer | 29-05-14 | 11:37

_

Oh wat ben jij dom! SA exporteert voornamelijk olie. Zowat het meest gewilde product ter wereld. Er is altijd meer vraag dan aanbod. Zonder SA olie heeft NL een groot probleem.

mocroGS | 29-05-14 | 12:50

" you come to my palace "

boerepatat | 29-05-14 | 12:48

Veel domme reacties, gaan jullie met z'n allen de mensen betalen die hierdoor een baan verliezen en een gezin niet meer kunnen onderhouden? Zeker als dit verhaal door trekt naar de rest van het Midden Oosten. Op dit moment zijn 90% van de olie, gas en petrochemie projecten in het Midden Oosten, niet in Europa.
De meeste mensen in NL zijn al jaren zo lamlendig lui en dom geweest waardoor het zo ver is gekomen dat er een Wilders voor nodig is om verandering aan te brengen in een land. Altijd een grote smoel maar het is een puinhoop in NL, ruim dat eerst eens op ipv vanachter je toetsenplank te schreeuwen. Spiegel voorhouden svp. Dat het in SA niet klopt aangaande veel zaken weet iedereen, maar zo denken veel andere landen ook over NL.

stofwolk | 29-05-14 | 12:44

Met een beetje geluk houden ze hem daar!

Statler en Waldorf | 29-05-14 | 12:42

De Nederlanders en andere extremisten. Right...

X-es | 29-05-14 | 12:40

Overigens vergeet je er ook bij te zegen dat 9 algemeen geaccepteerd is als geslachtsrijp binnen de islam. Maar "foreplay" met jongere kinderen ook geen probleem is. Het enige werkelijke criterium is dat het fysiek mogelijk moet zijn het meisje te neuken zonder blijvende (lichamelijke) schade aan te richten.

Ook kenmerkend zijn de ideeën van Khomeini op dit vlak:
A man can have sexual pleasure from a child as young as a baby. However, he should not penetrate vaginally, but sodomising the child is acceptable. If a man does penetrate and damage the child then, he should be responsible for her subsistence all her life.
TheLuggs | 29-05-14 | 11:48

Om te huilen dit.

orange pekoe | 29-05-14 | 12:35

Asscher wil bedrijven die discrimineren strafbaar stellen. Maar we staan ondertussen wel toe dat bedrijven zaken doen met een regime dat vele malen erger is. SA komt aan een fundamenteel recht waar eeuwenlang voor gevochten is. Timmermans is best bereid dat voor een vat olie te verkwanselen. Hoe verschrikkelijk laf en hypocriet ben je dan?

PG4161 | 29-05-14 | 12:35

@A3an | 29-05-14 | 12:23

Gadverdamme! Ik stel voor dat we elk land dat zo'n barbaarse straf uitvoerd mijden als de pest! ... Timmerfranz laat je neuken! Top hoe je opkomt voor onze belangen! Held dat je bent!

Zit die meloen lekker daar?

peterdh | 29-05-14 | 12:31

@Martijngamer | 29-05-14 | 11:37
De zaken die Nederland uit SA importeert zijn grondstoffen die nodig zijn voor het maken van artikelen voor de export. De stickeractie van Wilders kan Nederland 8 miljard per jaar gaan kosten. Geen probleem want dit is makkelijk op te vangen door de pensioenen met een paar procent te korten dus laat die ouderen van Nederland maar een poepie ruiken.

the Jackdawn | 29-05-14 | 12:30

Je kunt l*llen wat je wilt maar voorlopig wilde ik dat wij ook een regering hadden die voor ons opkwam.

netniet | 29-05-14 | 12:30

-weggejorist-

Laarooz | 29-05-14 | 12:28

Deze hele aardkloot gaat nog eens naar de klote door de o zo vredelievende islam.

Pikkestrijder | 29-05-14 | 12:27

Mooi gesproken @Parel. Ga inderdaad maar eens naar een verzetsbegraafplaats of fusilladeplaats en besef wat vrijheid van meningsuiting is. En dan durven die Saoedische huichelaars nog te spreken over "Tolerance and forgiveness are good traits except when it comes to attacking Islam or Muslims. When this happens, apologies will not be enough". Steek dat maar in je Saoedische anus.

Om het met de woorden van verzetsman HM van Randwijk te zeggen:

Wij staan tesaam voor het gericht
voor goed of kwaad te kiezen,
een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht ...Timmermans

matrixbluepill | 29-05-14 | 12:26

-weggejorist-

IndoFortuyn | 29-05-14 | 12:23

Beste straf; alle Islamieten aanraden uit Nederland te vertrekken ! Beter nog; verplichten !
Dát zal ons leren !

A3an | 29-05-14 | 12:19

@Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 12:00
Je hebt gelijk. (zei al dat het weer een saai draadje zou worden)
Voor al die laffe Nederlanders waar die "fucklaffehollanders" naar verwijst; Ga eens naar een verzetsbegraafplaats, ga tegen de fusilleer-muur staan, en probeer te beseffen hoe je laatste minuut eruit ziet. "het laatste wat zij hoorde was een schreeuw van een meeuw" (Bloemendaal-Overveen)
Voor eeuwig; verzet tegen de onderdrukker, leve de vrijheid!

Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 12:18

Dat was dus weer een DDoS aanval..

van_de_pot_gerukt | 29-05-14 | 12:17

Het benzineverbruik loopt hier toch al sterk terug, laat het liever het probleem van BE en DE zijn; De moraliteit om zaken te doen met een verderfelijk regime.
Eventueel de accijns nog wat extra verhogen om dit proces te stimuleren, het blijkt immers een beproefd recept wat overigens niet aan te tonen is door Kwiebus.
Dan kunnen we de grenzen sluiten voor SA en hebben we weer een probleem minder.

van_de_pot_gerukt | 29-05-14 | 12:13

@TheLuggs | 29-05-14 | 12:02

lol

peterdh | 29-05-14 | 12:05

1 troll down... Doeeeeggg!!! Jammer eigenlijk dat ik hier nog letters aan verspil.... Dan maar een boodshap: FUCK SAOUDIE ARABIE! 2,2 miljard is *Wisselgeld*!!! rooiebosduivel... Kunnen we zo het potje inpissen omdat er iets belangrijkers op het spel staat!

peterdh | 29-05-14 | 12:04

Ik kan zo langzamerhand geen moslim meer zien.
We moeten stoppen ons te laten domineren door deze misselijke barbaren. Zij hebben de olie, maar wij hebben het geld, de markt en de haven. En er zijn nog zat andere landen die olie hebben.

michello | 29-05-14 | 12:04

@Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 12:00
Wordt gezellig in Sa...
Timmermans er naar toe om te vertellen dat Wilders niet namens het kabinet spreekt.
Afvaardiging van geenstijl om te vertellen dat Timmermans niet namens het volk spreekt.
Afvaardiging van Joop.nl om te laten weten dat geenstijl niet namens hun spreekt.

Ik zie de reisbranche nog uit de crisis geraken deze manier.

TheLuggs | 29-05-14 | 12:02

Die Timmermans spreekt 8 talen behalve arabisch. Zou het dan wel goed overkomen. Ik heb zorgen.

van_de_pot_gerukt | 29-05-14 | 12:02

Ten tijde van de eerste golfoorlog was er bij de Saoedi's even de vrees dat Saddam Hoessein ook hun land zou binnenvallen. Ik denk dat het helemaal niet zo verkeerd was geweest, als dat was gebeurd. Bijvoorbeeld met het oog op de vrouwenrechten. Bovendien, ze verdienen het gewoon, die middeleeuwers.

VanBukkem | 29-05-14 | 12:02

Staat op kritiek op de Islam niet onthoofding of steniging toevallig? Misschien kunnen we dan meer politieke figuren sturen?

Aatje | 29-05-14 | 12:01

@Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 11:55

Ik wil wel even een tegengeluid aandragen, hoor. In principe heeft hij namelijk wel een punt, alleen niet om de redenen die hij aanvoert. Wij, Nederlanders, laten ons leiden door laffe honden als Rutte en Timmermans. Daarmee zijn wij dus ook laf. Tenminste het beeld wat wij namens Nederland door bovengenoemde heren laten neerzetten ademt laffe hond. Ze durven duidelijk niet te staan voor de grondvestende gedachten van de Nederlandse democratische rechtstaat. Dat is niets minder dan laf.

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 12:00

Whitnail:11-50: Die twee zijn zeker uitwisselbaar,het is maar net waar de prioriteit ligt.Zie dat Joris intussen ,het, vuiltje verwijderd heeft.Werdt er zelf ook een beetje melig van.

Archy Bunker | 29-05-14 | 11:58

Ik zie dat Dr. Kromzwaard ook weer de comments uitgejorist is.
Vakwerk weer van de dienstdoende Joris.

Conan de Rabarber | 29-05-14 | 11:58

Het geeft wel veel inzicht in het denken van de ware aanhanger.

van_de_pot_gerukt | 29-05-14 | 11:57

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:05
Engerd!

lanexx | 29-05-14 | 11:56

Verdorie; is die "fucklaffehollanders" weggejorist. Vond het juist uiterst vermakelijk zo bij de koffie een lekker tegengeluid te vernemen. Maar helaas, die zien we hier niet meer terug onder die nickname. Wordt weer een eenzijdig, uiterst saai draadje.

Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 11:55

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:48

Je hebt een record gebroken, 18 plemps en wel 20 keer weggejorist waarvan 2 keer tevens opgerot. Maar goed dat je maandag weer naar sgool moet...

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 11:55

Causa Sui | 29-05-14 | 11:44

Precies! Maar hij zal zeker de schending van de mensenrechten daar (zie nog even de plemp van yamahaha | 29-05-14 | 10:20 en klik op de OMFG-link, als je een sterke maag hebt tenminste)keihard aankaarten. Zegt hij...

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 11:53

Handel is handel hé. Die hoofdjes zien we wel over het hoofd en die handjes zien we door de vingers.

Gardie | 29-05-14 | 11:52

Mmmmmm, i guess we overfed the troll....

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 11:52

@ongelovigehond | 29-05-14 | 11:42 : Ceteris paribus geldt dat ook voor Wilders. Het zou netter zijn als Timmermans aan die geitenneukers (zie fucklaffehollanders) had gemeld dat zijn kontenkruiperij in exact dezelfde context moet worden gezien als de uitlatingen van Wilders.

Withnail | 29-05-14 | 11:50

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:48

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:33

Overigens vergeet je er ook bij te zegen dat 9 algemeen geaccepteerd is als geslachtsrijp binnen de islam. Maar "foreplay" met jongere kinderen ook geen probleem is. Het enige werkelijke criterium is dat het fysiek mogelijk moet zijn het meisje te neuken zonder blijvende (lichamelijke) schade aan te richten.

Ook kenmerkend zijn de ideeën van Khomeini op dit vlak:
A man can have sexual pleasure from a child as young as a baby. However, he should not penetrate vaginally, but sodomising the child is acceptable. If a man does penetrate and damage the child then, he should be responsible for her subsistence all her life. This girl will not count as one of his four permanent wives and the man will not be eligible to marry the girl’s sister… It is better for a girl to marry at such a time when she would begin menstruation at her husband’s house, rather than her father’s home. Any father marrying his daughter so young will have a permanent place in heaven. ["Tahrirolvasyleh", fourth edition, Qom, Iran, 1990]

TheLuggs | 29-05-14 | 11:48

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:42
'Dus dan oefenen sommige alvast op een geit, of op een nlse blondje.'

Dus daarom oefenen onze homo's op marokkaanse jongetjes?

Petrus Poortwachter | 29-05-14 | 11:48

Het onderwerp 'leeft' nogal.

van_de_pot_gerukt | 29-05-14 | 11:47

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:42

Toch wel leuk voor je dat het "seizoen" in het Anne Frankplantsoen weer is begonnen. Heb je al veel geld verdiend?

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 11:47

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:33 : dus een vent van 40 mag je zusje van 9 neuken, zolang ze maar menstrueert ? Dat zijn tenminste heldere regels.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:46

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:33
'Huwelijk aangaan met kleine meiden is om ze kennis over te brengen op jonge leeftijd, is wetenschappelijk bewezen dat mensen tot hun 8ste jaar veel meer kennis opslaan dan volwassen.'

Net zo'n geloofwaardig verhaal dit, als dat fopboekje van jullie. Smeerlappen.

Flubber de Wups | 29-05-14 | 11:45

<3

van_de_pot_gerukt | 29-05-14 | 11:45

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:42 : LOL! Bedankt voor de uitleg!

Withnail | 29-05-14 | 11:45

Rare vertoning, het betrof geen enkel serieus regeringsbericht, alleen een stukje in een krant en heel geld- en islamstemvee-geil NL duikt erop om Wilders z'n mond in de toekomst te snoeren.
Die kranten bestaan daar alleen maar bij de gratie van de olie en zijn er enkel ter promotie van de Islam en dan gaat die socialist er op zijn knieën heen, een smerige kruiperige hond is het.

Causa Sui | 29-05-14 | 11:44

Hier een advies, bombarderen, egaliseren, asfalteren en strepen trekken voor mooie brede parkeervakken.

van_de_pot_gerukt | 29-05-14 | 11:44

We neutraliseren hem al aardig,de intervallen tussen zijn reaguursels worden steeds groter.Denk dat het een gevalletje draaideur is, met een abonnement bij het GGZ.

Archy Bunker | 29-05-14 | 11:44

kom hoe heet ie | 29-05-14 | 09:12

Dat roep ik hier al jaren maar greet is nog steeds "hot"

Skunk57 | 29-05-14 | 11:43

Withnail | 29-05-14 | 11:40 : zolang hij geen gerechtelijke stappen neemt tegen Wilders, is daarmee geen letter van onze grondwet overtreden.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:42

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:42

Islam is extremisme en vijandschap tegen de Rechten van de mens.

Jan Passant mk2 | 29-05-14 | 11:41

@ongelovigehond : Timmermans heeft zich namens de Nederlandse regering, en daarmee namens het Nederlandse volk, ervoor verontschuldigd dat een Nederlands parlementariër zijn mening heeft geuit. Hij 'verontschuldigt' zich daarmee impliciet voor onze grondwet en onze vrijheid van meningsuiting en zegt feitelijk dat hij, onze regering en ons volk de pislam niet hadden mogen bekritiseren.

Withnail | 29-05-14 | 11:40

@fucklaffehollanders. | 29-05-14
Uw taalgebruik dient bepaald gekuist te worden.

van_de_pot_gerukt | 29-05-14 | 11:40

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:33

U begrijpt trouwens dat er vooral gereageerd wordt op uw tegels zodat u nieuw tegels produceert. U bent namelijk zelf de grootste vijand van uw standpunten. U weet ze op een nivo te brengen dat vooral op de lachstuipen werkt. Qua vorm en inhoud. Op een schoolplein tijdens het knikkeren komen verheffender teksten op.

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 11:39

@fucklaffeberbers:Jij moet een schreef gezicht hebben,en voor de rest meh.... mehhhhh.

hebbuh | 29-05-14 | 11:39

Hypocrieten zijn het. Alsof zij geld niet belangrijk vinden die prinsen. Die het geld van het land niet delen maar in kastelen, diamanten auto's en hoeren stoppen.
Het wordt tijd goeie nieuwe alternatieve energiebron.
Dan kunnen ze weer zandkorrels gaan eten daar.

Premier Trutte | 29-05-14 | 11:39

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:33
Leg dat even aan Rawan uit die op 8 jarige leeftijd overleed aan inwendige verwondingen opgelopen op haar huwelijksnacht.

english.alarabiya.net/en/News/africa/2...
was een protest omdat kindermisbruik in Marokko niet voorkomt?

Maar goed wat verwacht je in een land waar je verkrachting afkoopt door met je slachtoffer trouwen. Welke vrouw droomt nou niet van een huwelijksaanzoek in de vorm van een verkrachting.

TheLuggs | 29-05-14 | 11:38

Export Nederland naar Saudi Arabistan: 2,2 miljard euro.
Export Saudi Arabistan naar Nederland: 3,8 miljard euro.
Aandeel Saudi Arabistan in Nederlands olievoorziening: 4%.

Laat ze maar grote woorden hebben, ze hebben ons harder nodig dan andersom.

Martijngamer | 29-05-14 | 11:37

@fucklaffehollanders: misschien heb je gelijk, maar waarom neuken jullie dan geiten?

De Anaalprofeet | 29-05-14 | 11:37

Flipus | 29-05-14 | 11:06
zeker niet.
Maar beter dan oorlog is voeren is proberen je vijand zoveel mogelijk geld afhandig te maken (als het kan via handel). Scheelt een hoop ellende, is minder risicovol en is een stuk eenvoudiger.

--sql error-- | 29-05-14 | 11:37

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:19 :
Dat is nou precies het verschil. Wij sluiten zo'n man op. Moslims vereren hem als de afgezant van god.
Withnail | 29-05-14 | 11:21

Withnail het enige juiste antwoord. Dit kan niet genoeg herhaald worden.

Roadblock | 29-05-14 | 11:37

Tot hoeveel zweepslagen zou Frans daar in Saudistan worden veroordeeld en zou hij bij de eerste of de tweede striem over z'n rug al per ongeluk zijn stopwoordje roepen? "Curry ketchup! Stop! Curry Ketchup!"

Conan de Rabarber | 29-05-14 | 11:35

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:33

-weggejorist-

Islam4Never | 29-05-14 | 11:32

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:19

Pedofilie is hier in Nederland strafbaar. U ziet in uw eigen tekst ook terug dat de politie stappen onderneemt. Wat mij betreft gaan we daar overigens nog veel te zachtaardig mee om. Ik zie echter niet waar dit relevant is voor dit onderwerp, maar dat geldt wel voor meer van uw geraaskal.
.
Overigens.. Pedofilie is in Moslimlanden volledig legaal, zelfs godsdienstig gesteund. Men leeft naar een heilig boek dat het leven en het gedrag van zo'n pedofiel verheerlijkt. Misschien moeten we inderdaad gevallen van pedofilie meer naar voren brengen bij SA. Dan krijgen we wellicht een flinke korting op de olie omdat er hier geleefd wordt zoals de profeet dat deed.
.
Ik ben overigens erg benieuwd wat u nog in Nederland doet. Jezelf laven aan een samenleving is het toppunt van lafheid en gebrek aan eer. Maar goed gezien uw mening over Nederlanders zijn deze persoonlijke kenmerken dan toch wat u bindt aan Nederland. U bent dus toch gewoon een laffe hollander (met een schrijfgebrek).

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 11:32

Ze hadden een punt, als we tijdens onze nationale dodenherdenking publiekelijk de Saoedische vlag op de dam verbrand hadden, als protest tegen de geloofsbelijdenis met het eronderstaande zwaard van de haat-godsdienst op deze vlag, die er voor zorgt dat dagelijks andersdenkenden overal ter wereld gruwelijk in naam van de islam worden vermoord.
In islam-landen is het publiekelijk verbranden van westerse vlaggen een regelmatig terugkeren schouwspel.
Over proporties gesproken.

Roadblock | 29-05-14 | 11:32

@Withnail 11:29: Dat soort kindermisbruik was hier ook de gewoonste zaak van de wereld... maar dat is wel een flink aantal eeuwen geleden. De islam loopt gewoon een beetje achter, laat ze maar. Fortuyn had gelijk toen hij islam een achterlijk geloof noemde, dat is het letterlijk ook. En dat bewijzen ze zelf keer op keer.

Muxje | 29-05-14 | 11:32

Ook leuk nu. Standpunt.nl verplichte bijbel/koran lessen op alle scholen. Inc openbare!

loerelau | 29-05-14 | 11:32

moet hij niet voor over geknield voor die kameel

momuis | 29-05-14 | 11:31

@PowPow | 29-05-14 | 11:28
Inderdaad, en niet te laf zijn om deze discussie/confrontatie te parkeren voor de volgende generaties. Kansloze van dag tot dag politiek zonder enkele visie voor de toekomst van Nederland.

First Contact | 29-05-14 | 11:30

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:19
Inderdaad in een land met een open samenleving en een vrije pers worden ook minder gewaardeerde zaken publiek. Wel een verschil met uw geliefde moslimlanden waar pedofilie met de mantel der liefde wordt bedekt, en waar kindhuwelijken normaal zijn.
U meet met twee maten , en heeft op school niet opgelet. En dus in uw jonge leventje al meer dan E. 100.000,- aan kinderbijslag, onderwijskosten enz van ons belastinggeld verkwanseld. Overigens de andere 2 punten van uw eerdere fantasietje over de Tweede Wereld Oorlog zijn ook wartaal.

Ci Ty33 | 29-05-14 | 11:30

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:23 : Het zoveelste bewijs dat de islam een giftig en intolerant geloof is. Laat onverlet dat mohammed (pozg) een kindermisbruiker was die niet is opgesloten (of desnoods gecastreerd), maar juist wordt vereerd door de islamitische mede'mens'.

Withnail | 29-05-14 | 11:29

Laat die arabieren die paar miljard maar in hun reet stoppen. Vrijheid is zo ontzettend kostbaar, daar moet je alles voor over hebben. De Gare Religie moet de wereld uit. Om te beginnen ... HIER!!!

PowPow | 29-05-14 | 11:28

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:23
Het is binnen de islam ook toegestaan met een kind te trouwen en dr letterlijk dood te neuken. Ook in het door jou zo geliefde Marokko duikt het een na het andere misbruik schandaal op. Zo lullig voor je dat Marokkaanse slachtoffers nu ook praten...

TheLuggs | 29-05-14 | 11:27

Withnail | 29-05-14 | 11:24 : uiteraard, maar is Timmermans van plan de grondwet te overtreden, dan ?

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:25

Kan iemand mij vertellen waarom islamieten zo bezig zijn met de pedo's in dit land, waar hun eigen roerganger trouwde met een zesjarig meisje, en het huwelijk consummeerde toen ze negen was?

HoogToontje | 29-05-14 | 11:25

@ongelovigehond | 29-05-14 | 11:22
Je hebt gelijk. Echter blijft H2 als energiedrager 't beste antwoord om van die olie- & gasboeren af te komen.

Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 11:25

Kan iemand mij vertellen waarom islamieten zo bezig zijn met de pedo's in dit land, waar hun eigen roerganger trouwde met een zesjarig meisje, en het huwelijk consummeerde toen ze negen was?

HoogToontje | 29-05-14 | 11:25

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:16 : je lelijke trolmoeder zal trots zijn.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:24

Niet de poep is aan. Wel Lucifers.
Lucifers zijn Tov.
tot de laatste druppel.

Is de kontzulhaat al op de boot gezet ?

hallevvezool | 29-05-14 | 11:24

@ongelovigehond | 29-05-14 | 11:20 : Maar wel op Timmermans. Zijn reacties (voetval) dient binnen de grenzen van onze grondwet te blijven.

Withnail | 29-05-14 | 11:24

@TheLuggs | 29-05-14 | 09:51
Het gaat die Saudi's ook vooral om de aandacht: dont't feed the trolls.
Kijk eens hoe van Doorn hier nog meer aandacht mee genereert als toen hij bij de PVV ging. Ik zie hem binnenkort nog wel katjes villen om aandacht te krijgen.

frank87 | 29-05-14 | 11:23

@ongelovigehond | 29-05-14 | 11:22
Hij mag uitleggen wat hij wil... Alleen vrezen de meeste dat hij ook censessies gaat doen met onze vrijheden.

TheLuggs | 29-05-14 | 11:23

@fucklaffeberbers:ga naar de wc ,draai een mohammed en vergeet niet je allah af te vegen.

hebbuh | 29-05-14 | 11:23

@ongelovigehond 11:02: PvhZ heeft het juist gezien. Onze grondwet *staat hier op het spel*; dit is meer dan een diplomatiek dingetje. Hier in Nederland hebben we de individuele vrijheid om te zeggen wat we willen. Timmermans kan zich logischerwijs dus helemaal niet verontschuldigen voor uitspraken van Wilders... tenzij hij gelooft dat hij als regeringslid enige verantwoordelijkheid voor die uitspraken draagt, en dus actie tegen Wilders had moeten ondernemen. Een verontschuldiging staat inderdaad gelijk aan het ontkennen van het recht op vrije meningsuiting.

In SA bestaat die vrijheid niet, dus is het ergens wel begrijpelijk dat zij Nederland ter verantwoording roepen; in hun ogen heeft onze samenleving de plicht om Wilders te straffen als hij dingen zegt die hij niet mag zeggen. Maar dit is meer dan een naïef onbegrip voor onze cultuur; ze sturen bewust op een conflict aan om ons te dwingen in te binden, en zo onze eigen grondrechten uit te hollen. Dat doen ze al jaren en met enig succes, zowel in de VN als in de EU, door allerlei voorstelletjes te doen om het beledigen van religie strafbaar te stellen. Voorstellen die helaas door links met interesse bekeken worden, aangezien die voorstellen vooral de tegenstanders en hun achterban treffen.

Zelfs een eenvoudige verontschuldiging kan en mag niet aan de orde zijn. Timmermans kan zich een goede Nederlander te tonen door te stellen dat, hoewel hij, zijn regering en een groot deel van onze bevolking absoluut niet achter de uitspraken van Wilders staan, wij allen als 1 man staan voor het recht van Wilders om die uitspraken te doen.

Muxje | 29-05-14 | 11:23

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:23

Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 11:20 : je moet die waterstof nog wel maken, slimpie.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:22

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:16

Toch respect voor ons, dat wij zelfs zo'n achterlijke troll respecteren en hem voorzien van repliek....

Als de dagen straks om zijn en je ingewanden aan een boom in SA hangen omdat je iets zegt dat de heilige profeet dwars zou kunnen zitten drink ik nog een haram pilsje op je lijk :) proost!

peterdh | 29-05-14 | 11:22

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 11:19 : het kabinet doet toch ook niks tegen Wilders ? En het kabinet heeft het volste recht om in SA uitleg te geven over de situatie, en daarbij te benadrukken dat deze mening van Wilders niet door het kabinet wordt gedeeld.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:22

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:19 :
Dat is nou precies het verschil. Wij sluiten zo'n man op. Moslims vereren hem als de afgezant van god.

Withnail | 29-05-14 | 11:21

@nightwish | 29-05-14 | 11:20
Ach, dan zien we nog eens duidelijk waar we het allemaal voor doen.

Petrus Poortwachter | 29-05-14 | 11:21

Het beste antwoord om die olie- & gas-boeren een flinke hak te zetten is WATERSTOF! Ook wel genoemd 'freedom fuel'. Helaas komen de 1e waterstof auto's pas in 2015 naar ons land maar het gebeurd, ook als zal Shell, Gasterra etc. er alles aan doen om waterstof als energiedrager de kop in te drukken.

Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 11:20

Withnail | 29-05-14 | 11:16 : volgens mij neemt het OM geen actie tegen Wilders, dus zijn grondrecht is gehandhaafd. Maar het gaat hier om de reactie van SA, en daar is onze wet niet van toepassing.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:20

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:16

Jammer Joris dat dit mocro taalgebruik hier nu ook wordt getolereerd.

nightwish | 29-05-14 | 11:20

@ongelovigehond | 29-05-14 | 11:11

Inderdaad. Maar het Kabinet heeft NIET het recht om iets aan de vrije meningen te doen om de Saoedi's te appeasen. Daar schreef ik vooral over en dus klopt uw stelling niet. De Grondwet is wel degelijk van toepassing.

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 11:19

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:19

Die Arnoud Van Doorn heeft gisteren dus weer even lekker zitten snitchen, check de laatste tweets in z'n tijdlijn dan: twitter.com/ArnoudvDoorn/with_replies...
Smeerlap.

Flubber de Wups | 29-05-14 | 11:18

toch wel bizar dat pvda ons land bewust kapot maakt zodat ze wilders een hak kunnen zetten...

mangleuf | 29-05-14 | 11:17

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:05

Ons gif (vrijheid, rechtstaat en democratie) is helaas niet potent genoeg gebleken om de wereld te bevrijden van de woestijngezwellen die de menselijkheid teisteren. We zijn te zwakke heelmeesters gebleken om 1400 jaar ziekte weg te nemen. Maar wees gerust, het wangedrag van u en uwen doet dit besef groeien.

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 11:17

Er blijkt niet veel provocatie voor nodig om de ware nare aard bloot te leggen. Boycot NU!

guurderdanguur | 29-05-14 | 11:17

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:16

"Tolerance and forgiveness are good traits except when it comes to attacking Islam or Muslims. When this happens, apologies will not be enough. A price for such deplorable actions should be paid. The price should be proportional to the harm the Dutch and other extremists have inflicted on Islam and Saudi Arabia."

Dus ik begrijp dat de schrijver oproept om ook een sticker te maken? Dat is immers de 'proportionele' prijs dan toch? Nou, veel plezier dan maar.

Sleutelplanktovenaar | 29-05-14 | 11:16

@ongelovigehond | 29-05-14 | 11:13 : Huh? Heeft u iets niet begrepen van mijn rhetorische vraag van 11:05?

Withnail | 29-05-14 | 11:16

@ Pierke Pierlala | 29-05-14 | 11:04

Ik neem aan dat je bedoelt "wat er met de nazi's is gebeurd". De Islam vind ik qua gedachtengoed en extremisme meer weg hebben van het nazisme namelijk. Die willen ook alles wat niet in hun straatje past uitroeien. En dan met name Joden.

OpperGek | 29-05-14 | 11:14

Petrus Poortwachter | 29-05-14 | 11:10 : die zijn dus niet van toepassing in dit geval.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:13

@--sql error-- | 29-05-14 | 10:38
Wat mij betreft is het allang oorlog tegen de Islam. En als het zover is dat die Islamietjes hier gewapend aanvallen ben ik de eerste die jou vooraan zet. Wat dit betreft heeft die 'fucklaffehollanders' wel gelijk; ik zeg stamp ze onder de grond, zand erover en klaar. Incl. laffe landverraders zoals jij, Timmerfrans & consortia. Weg ermee en leve de vrijheid!

Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 11:13

fucklaffehollanders.  | 29-05-14 | 10:33
Proosten met een glaasje ranja neem ik aan?

_Fly66_ | 29-05-14 | 11:13

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:38

Prutser..

John Dough | 29-05-14 | 11:12

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 11:05
Beter even wachten tot de ambtenaren van de BVD ook wakker zijn en ze hem hebben uitgepeild.

Ci Ty33 | 29-05-14 | 11:12

Fuck you Saudia Arabia en jullie debiele en haatdragende religie.

Zzzzooooffff | 29-05-14 | 11:12

@eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 11:05
Toch niet, excuus. Deze is hardnekkig... #withfire

First Contact | 29-05-14 | 11:11

@eerstneukendanpraten : Laat hem maar, hij laat precies zien met wat voor gestoorde mensen en achterlijke mentaliteit we te maken hebben. In Nederland heeft ook die mafketel het recht zijn mening te uiten, hoe abject die ook is. Of ze hem dat ook in zijn geliefde SA zouden toestaan is een andere vraag.

Withnail | 29-05-14 | 11:11

First Contact | 29-05-14 | 11:08

Zielig voor zijn Zwitsalletje...

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 11:11

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 11:08 : je hebt inderdaad het recht om je mening te uiten. En SA heeft het recht om daarna alle handel te stoppen.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:11

Ik heb de wieltjes van mijn rolschaatsen vast gesmeerd , ik voel een paar autoloze zondagen aankomen

charoeset | 29-05-14 | 11:09

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:05 : en we zijn er nog trots op ook.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:09

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:05
Laf? Ben maar blij dat we terughoudend zijn, anders was het hier vandaag de dag een stuk rustiger, dan was er geen islamdebat in Europa meer.

Abject | 29-05-14 | 11:09

Gentlemen, start your hydrogen engines and get back to work.

mooi geluld man | 29-05-14 | 11:08

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:08

Het is werkelijk waar niet te geloven dat dit überhaupt een issue is. Dat er serieus mensen zijn die voor 2,2 miljard extra hun complete vrijheden te grabbel willen gooien. Geld verdienen is dus officieel belangrijker dan vrij zijn. Geld verdienen is dus belangrijker dan waar je opa voor heeft gevochten in de oorlog. Geeft maar weer eens aan hoe vanzelfsprekend wij onze vrijheid eigenlijk vinden en hoezeer wij de realiteit uit het oog zijn verloren. Knaken gaan voor alles blijkbaar. Money and business are the new gods.

OpperGek | 29-05-14 | 11:08

@eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 11:05
Hij is al weg/ en of onderweg naar het volgende internetcafé.

First Contact | 29-05-14 | 11:08

@ongelovigehond | 29-05-14 | 11:02

De Nederlandse grondwet is altijd, ieder moment van toepassing op een Nederlander. Ten alle tijden heeft een Nederlander in Nederland het recht zijn mening te uiten

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 11:08

HoogToontje | 29-05-14 | 10:53
Precies. Daarom vinden de meesten Wilders ook vervelend. Gewoon omdat hij de krokodillen wakker maakt en daarmee zichtbaar maakt. Timmerfransen gaan er gewoon liefelijk tussen zwemmen en denken dat het reddingsboten zijn van La Costa.

Premier Trutte | 29-05-14 | 11:07

Petrus Poortwachter | 29-05-14 | 11:05 : ah, ok, te snel gelezen. En wat zijn grondrechten ?

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:07

@--sql error-- | 29-05-14 | 10:38

En jij bent waarschijnlijk als timmerfrans en bied je reet aan zodat de Saoedjes nog even door kunnen gaan.

Flipus | 29-05-14 | 11:06

@self : -doet

Withnail | 29-05-14 | 11:05

Joris, help die trol even uit zijn lijden a.u.b.

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 11:05

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 11:05

Ik ben hier helemaal blij mee, die mohammedanen doen precies wat je van ze kan verwachten, ze zijn nog te dom om die open val te doorzien, dit gaat Nederland hooguit een paar maanden dwars zitten, dan is er ander werk.

Maar wat er wel gebeurt is dat andere landen die domme isla-mietjes onder druk zullen gaan zetten.

Althans dat zou de eu moeten gaan doen....
Wat dat betreft heb ik wel mijn twijfels.

Maar aan de andere kant maakt het niet veel meer uit, binnen nu en 5 jaar is Abdoellah bin Abdoel Aziz al-Saoed en zijn geliefde familie niet interesant meer.

Flipus | 29-05-14 | 11:05

@ongelovigehond : Volgens u is het Nederlandse grondrecht op vrijheid van meningsuiting niet van toepassing op een Nederlands parlementariër die zijn mening uit op Nederlands grondgebied doet?

Withnail | 29-05-14 | 11:05

Russells Teapot | 29-05-14 | 11:01 : hij is niet te beroerd om de situatie hier uit te buiten voor persoonlijk gewin. Logisch toch ? Er is niks hypocriets aan om een land en z'n inwoners te haten en dan tegelijkertijd proberen zoveel mogelijk te profiteren en te stelen. Het vult elkaar juist mooi aan.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:05

@ongelovigehond | 29-05-14 | 11:02
Hij heeft het dan ook over grondRECHT.

Petrus Poortwachter | 29-05-14 | 11:05

Da's gewoon een column van één of andere broodschrijver. Geen officieel SA standpunt. Waar maken we ons druk om?

@_traxor_ | 29-05-14 | 11:04

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:38

Het enige dat je bevestigd is dat je een hoop haat hebt. Gevoed door je geloof. Iets dat hier niet welkom is. Het kruispunt waar Nederland op staat is of verloedering door dit haatzaaien toe te staan, of terug naar normen en waarden op Nederlandse begrippen.
Dat houdt dus in dat jouw haatzaaierij verboden wordt.
Accepteren dat islam ons dicteert wat we wel of niet mogen doen of zeggen is niet eens aan de orde. De meeste Nederlanders accepteren dat niet. Maakt niet uit hoeveel konten Timmermans kust. Wat wou SA doen? In principe zal t hier en daar wat orders en banen kosten maar SA exporteert alleen olie. Who cares?

ca12nag3 | 29-05-14 | 11:04

Sabic Limburg is een van de hoofdsponsoren van websites als www.sjiieten-ontmaskerd.nl
(Tezamen met de staatsbedrijven Saudi Kingdom en Qatar Petroleum) (hun logo is een tijdje geleden van de website verwijderd).
forums.marokko.nl/showthread.php?t=415...

En reken maar dat dit bedrijf wel meer extremistische initiatieven van financiering voorziet. Ik heb zo een donkerbruin vermoeden dat DeGareReligie.nl daar ook geld van krijgt.
De Saoedi's zijn de hoofdsponsoren van terrorisme en extremisme, als er ooit een land was welke een wereldwijde boycot verdiende, dan was het dat vervloekte stukje woestijn wel.
Nog liever 10 windmolens in mijn achtertuin en een dak vol zonnecellen dan blijven betalen aan de islamisering van de wereld.
Boycot alle GCC landen!

Abject | 29-05-14 | 11:04

Is er soms op de achtergrond het dreigement geuit dat Fransemans in Saudia zal worden vastgehouden en gestenigd?
-
Want wij zien hem maar niet vertrekken richting Riyadh...
-
Kom op, Frans, aan het werk voor je riante salaris: ga onze export redden!
-
Die baan in Brussel kun je nu tóch wel op je buik schrijven, doe nog iets voor Nederland voordat dit kabinet ploft!

bisbisbis | 29-05-14 | 11:04

@fucklaffehollanders:
De vooruitzichten zijn niet top voor jou, maar je bent duidelijk te dom en te vol van haat om dat te zien. Moslims maken zich nu al tientallen jaren, maar zeker sinds 9/11, compleet onmogelijk en gehaat in de hele wereld. Iedereen weet inmiddels: waar moslims komen, komt ellende van de ergste soort. Het is niet moeilijk te voorspellen waar dat naartoe gaat, namelijk oorlog. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat met de moslims in deze eeuw zal gebeuren, wat er met de joden in de vorige eeuw is gebeurd.

Pierke Pierlala | 29-05-14 | 11:04

Zoals een medereaguurder al zei: 1 fucking whatsappje "FUCK YOU!" is voldoende om deze hele kwestie in de kiem te smoren.... Want dacht je dat het over is als dit op deze "diplomatieke manier" word afgehandeld????? vinger/hand? anyone? En waag het straks niet om verbaasd te kijken!
peterdh | 29-05-14 | 10:52

[GRATIES] een kleine kanttekening: "fuck you" moet zijn "FUCK YOU TOO ..!"

Centauri3 | 29-05-14 | 11:04

Wij zouden juist boos moeten zijn op SA, dit is de omgekeerde wereld ! Laten wij SA boycotten en dan vooral de olie-dollars voor de islamisering van NL.

Baron bierviltje | 29-05-14 | 11:03

@Parel van het Zuiden : Helemaal met u eens, en universeel toepasbaar op SA en de EU.

Withnail | 29-05-14 | 11:03

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 10:59 : onze grondwet is hier helemaal niet van toepassing.

ongelovigehond | 29-05-14 | 11:02

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:38
Als jij zo'n hekel aan Nederlanders hebt, hoe komt het dan dat je de Nederlandse taal spreekt? Of ben je wel opgegroeid in Nederland, heb je gebruik gemaakt van de voorrechten van een verlicht, mensenrechten-respecterend land, en ga je vervolgens heel hypocriet dat land veroordelen omdat je een achterlijke haatreligie aanhangt?

Dat mag hoor, ook jij hebt vrijheid van meningsuiting. Gelukkig zijn we niet zoals de Saoedi's, want als dat zo was, werd jij nu door de politie van je bed gelicht en kreeg je zweepslagen wegens blasfemie. Mooi hé, mensenrechten?

Russells Teapot | 29-05-14 | 11:01

Als het om het rimmen van islamitische druipanussen gaat, dan lijkt me Timmerschwanz de juiste man voor de job! Dat komt helemaal goed zo.

De Anaalprofeet | 29-05-14 | 11:01

@Barani517 | 29-05-14 | 10:53

Ik benoemde de wensen, jij benoemd de realiteit....

Zimmerfranz kan straks een meloen in zijn aars wegduwen zonder zijn gezicht te kreukelen... Zielige vertoning... Ik schaam me om Nederlander te zijn... Bedankt timmermans!

peterdh | 29-05-14 | 11:00

Saudi Arabië, de grootste financierder van moslim terreur in de wereld. De grote helden achter de chaos in Syrië. Dat ze er lekker in drijvend zand wegzakken daar, ze hebben er een enorm duistere fundamentalistische kant. Fuck hun en hun islam.

Ares | 29-05-14 | 11:00

De vrijheid van meningsuiting, de grondslag van vrijheid en democratie, kan en mag nooit ondergeschikt gemaakt worden aan veronderstelde economische belangen. Dat is het licht doven. Dat is iets van onschatbare waarde tegen afbraakprijzen verkopen. De korte termijn laten prevaleren boven lange termijn.
.
Een beweging van het Kabinet richting Saoedi Arabie staat wat mij betreft gelijk aan hoogverraad. Het is een Nederlandse regering niet toegestaan om onze grondrechten op de onderhandelingstafel te leggen. Die rechten zijn niet van de regering, die zijn van de burger.
.
Daarnaast moet een beetje democraat dit simpelweg niet willen. De reactie inzake deze casus zegt heel wat over het democratisch gehalte van een politicus. We kunnen aan de hand van de afgelopen weken dus duidelijk vaststellen welke politici weinig ophebben met vrijheid en democratie.
.
"Freedom isn't free at all. It comes at the highest of cost."

Parel van het Zuiden | 29-05-14 | 10:59

Laten we met z'n allen blanco stickers drukken en afspreken wat het betekent.

tast in duitser | 29-05-14 | 10:56

Rimmen is onze leiders in het algemeen geen vreemde praktijk.

Dit kan je dus prima overlaten aan Frans.

KarlRuprechtKroenen | 29-05-14 | 10:55

Wanneer gaat die timmerpiemol nu naar sa?
Hij laat de ene na de andere stinkende verbale ruft.
Maar iets doen, i.c. gaan, ho maar.
Hij valt bij mij in de categorie: schreeuwend vliegenpoepje.

Brandend Zand | 29-05-14 | 10:54

Ok, even over die stickers. Waar zitten die op geplakt? En plakken ze goed? Zou mooi zijn.

tast in duitser | 29-05-14 | 10:53

Timmermans zal in S-A helemaal niets duidelijk gaan maken over hoe vrijheid van meningsuiting werkt. Hij zal braaf de eisen van dat dictatoriale regime aanhoren en uitvoeren.
Ondanks zijn praatjes voor de bühne is Timmermans een rechtgeaarde pvda-er bij wie antisemitisme en bow-to-the-islam in de genen zit. Hij steunde als een van de eerste het interimbewind in Oekraïne die bulkte van de antisemieten. Zijn ministerie loopt continu het vuurtje voor een boycot van Israël aan te wakkeren. Onder zijn partijgenoten zijn in een stad als Amsterdam schuilsynagoges ontstaan en is het gevaarlijk om met een keppeltje te lopen. Deze man is niet meer dan schijnheilige pion in de ismalisering van Nederland.

Barani517 | 29-05-14 | 10:53

@ Premier Trutte | 29-05-14 | 10:46

Precies, zo werkt. De meeste mensen zijn conflictmijdend, en daarom kan een klein groepje conflictzoekers heel veel invloed uitoefenen. Het zou al veel schelen als wat meer mensen zich bewust waren van dit simpele principe. Met sommige mensen moet je zo snel mogelijk het conflict opzoeken, het stopt anders niet, niet vanzelf.

HoogToontje | 29-05-14 | 10:53

@fucklaffehollanders : "Toevallig komt dit afval uiteraard WEER uit nederland."
In SA zullen ze je vast en zeker met open armen ontvangen.

Withnail | 29-05-14 | 10:53

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:38

Terug naar je eigen land! En wel je uitkering stop laten zetten he?

LJBrinkhorst | 29-05-14 | 10:52

Dit is precies de reactie die is voorspeld door al die zogenaamde "islamofoben."

Dit zijn barbaren, en respect en begrip leggen ze uit als zwakte. Als Timmerfrans tegen die lui zegt: "dit is onze cultuur met onze normen en waarden, en daar doe je het maar mee," pruttelen de Saoedi's nog wat na, maar komt er uiteindelijk geen boycot. Maar nu hij op zijn knieën om vergiffenis komt smeken, zien de Saoedi's dat als een onderwerping van Nederland aan de islam, en proberen ze daar zoveel mogelijk winst uit te halen.

Nederland slaat een pleefiguur in het buitenland met die arrogante PvdAer.

Russells Teapot | 29-05-14 | 10:52

Het gaat erom dat Timmerfrans in die hell-hole duidelijk maakt: Wilders' opinie is niet maatgevend voor het officiële standpunt van de Nederlandse regering of de mening van het hele Nederlandse volk.
raskol | 29-05-14 | 10:39
--------------------

Weet je wat? Zimmerfrans gaat daar *helemaal* niet heen, en die gaat *helemaal niets* duidelijk maken, en *helemaal niets* uitleggen.... omdat die achterlijke zandbakcultuur *best zelf in staat is* om te snappen hoe vrijheid van meningsuiting werkt!!

Je moet tenslotte snappen hoe iets werkt voordat je het kunt verbieden...

Het is een fucking toneelspel dat wij daar heen zouden moeten gaan om ze dingen uit te leggen!

Zoals een medereaguurder al zei: 1 fucking whatsappje "FUCK YOU!" is voldoende om deze hele kwestie in de kiem te smoren.... Want dacht je dat het over is als dit op deze "diplomatieke manier" word afgehandeld????? vinger/hand? anyone? En waag het straks niet om verbaasd te kijken!

peterdh | 29-05-14 | 10:52

@ BBmetR | 29-05-14 | 10:49

In 'de thuisland' hebben ze geen oetkering.

HoogToontje | 29-05-14 | 10:51

BBmetR | 29-05-14 | 10:49
het grappige is dat nl waarschijnlijk zijn thuisland is. en behalve in syrie is zijn nivo nergens welkom.

jack and friends | 29-05-14 | 10:50

Gaat bij mij de vlag uit, dan pak ik lekker de vliegtuig naar mijn thuisland.
fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:27
Waarom al die pijn opkroppen? Ga a.u.b. vandaag nog.

BBmetR | 29-05-14 | 10:49

En opeens begrijp ik nu waarom er niets tegen de saudi arabie gefinancierde haatpaleizen en haat imams in Nederland word opgetreden. En waarschijnlijk niets aan het Marokanen probleem wordt gedaan. Gebukt moet er worden

Fapfap | 29-05-14 | 10:47

Islam is een wurgslang.
Terreur krijgt vaak zijn zin.
Een goed voorbeeld van deze sluipmoordadige tactiek is het halal eten.
Op het raam van een Surinaams eethuisje hier.... een cultuur die alles doet wat "god" verboden heeft... hangt een raamsticker =Halal=.
Al hun vlees.. is halal. Wanneer ik vraag of ze ook niet-halal vlees hebben. Nee! Want.. er zijn een paar klanten en die mogen alleen halalvlees eten.
Zo worden dus de eisen en gebruiken van een import-cultuur door de strot geduwd. Door een kleine minderheid die zeurt, trekt, eist, terroriseerd en bepaald.
Westerlingen zijn al democratische, open, flexibele maatschappij helemaal niet opgewassen tegen deze agressors.

Premier Trutte | 29-05-14 | 10:46

@HoogToontje | 29-05-14 | 10:43
Klopt, onze belangrijkste handelspartner is de EU, want zonder de EU gaat bij ons het licht uit....
*moehahaha*

necrosis | 29-05-14 | 10:46

070 | 29-05-14 | 10:41
En zo is het exact.

Russ Meyer | 29-05-14 | 10:44

Hautain volk en natie.

Iwmac | 29-05-14 | 10:44

@ Car_55 | 29-05-14 | 10:34

SA is bepaald niet onze belangrijkste handelspartner. De business met dat land kunnen we wel missen zonder aan de bedelstaf te geraken...

HoogToontje | 29-05-14 | 10:43

In hun ijver om Wilders en de PVV een hak te zetten vlak voor de EU verkiezingen, en zelf de zaak op te blazen, krijgen ze de shit nu zelf in het gezicht.

070 | 29-05-14 | 10:41

@Car_55 | 29-05-14 | 10:34

Geen onnodige bangmakerij ajb. Saudi-Arabie heeft net zoveel economisch belang bij de handel met Nederland. Het gaat erom dat Timmerfrans in die hell-hole duidelijk maakt: Wilders' opinie is niet maatgevend voor het officiële standpunt van de Nederlandse regering of de mening van het hele Nederlandse volk. Maar in onze democratie heeft een parlementariër het volste recht om zijn mening te uiten. Indien iemand zich daardoor gekrenkt / beledigd / bedreigd voelt, staat de gang naar de rechter ter beschikking.

That's it. We verontschuldigen ons als regering en land NIET voor de uitlatingen die een volksvertegenwoordiger maakt. Net zoals de Denen zich NIET verontschuldigden voor de cartoons van Westergaard. We buigen geen moment voor dreiging met sancties en erger. En daar mag u het mee doen, Saudi Arabie.

raskol | 29-05-14 | 10:39

@Car_55 | 29-05-14 | 10:34
De 2,2mld van SA vertegenwoordigt nog geen 0,4%. We kopen ongeveer 4mld in SA. Als we die 4mld elders uitgeven kunnen we uit dat land ook weer tegenopdrachten verwachten. Dus die afhankelijkheid van SA valt nogal mee.

TheLuggs | 29-05-14 | 10:39

En dan moet je bedenken dat die Haagse idioten net zo'n 25.000 automobilisten gechanteerd hebben om hun LPG installatie uit te bouwen en weer op (SA) benzine te gaan rijden. Nog meer oliedollars om Nederlandse imams het verderfelijke wahabisme te laten prediken. Nederland had al lang geleden de betrekkingen met dat land op moeten zeggen. De ontvoering in 2006 van de Saoedische klokkenluider Mishal al-Mutiry die in Nederland asiel had gekregen was daar een hele goede gelegenheid voor.

Pierre Tombal | 29-05-14 | 10:38

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:38

Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 10:35
churchill had een doel, jij wilt blijkbaar oorlog om een fucking sticker. .. zie je het verschil?

--sql error-- | 29-05-14 | 10:38

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:38

--sql error-- | 29-05-14 | 10:35 : hij is loverboy, dus die vinden dat wel prima.

ongelovigehond | 29-05-14 | 10:37

LJBrinkhorst | 29-05-14 | 10:33 : met een beetje moeite kun je Putin ook wel boos krijgen. Het was ons al bijna gelukt.

ongelovigehond | 29-05-14 | 10:36

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:33
Om die 15% terug te krijgen op de balans , flikkeren we wat criminele dubbele paspoorthouders het land uit. Win-win.

Russ Meyer | 29-05-14 | 10:35

Was die Timmerfrans maar enigszins als Winston S Churchill: We Shall Fight on the Beaches...

youtu.be/MkTw3_PmKtc

Zoek_eauk2 | 29-05-14 | 10:35

publiceer is wat foto's van homosuele feestvierende kinderen in Londen en Parijs.. schijnheilig kutvolk.

(c)ZWITSUL | 29-05-14 | 10:35

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:30
en wat vinden je collega's daar dan van?
... of heb je die niet?

--sql error-- | 29-05-14 | 10:35

BTW, aardolie is niet alleen nodig om benzine te fabriceren hoor. Dus elektrische auto's zullen de behoefte niet wegnemen.

Het ware beter geweest als de Amerikanen die tonnen explosieven niet op Irak maar op SA gegooid hadden. Dan hadden Saddammeke en die maffe ayatollahs elkaar lekker bezig kunnen houden.
Als men dan ook Libië met rust had gelaten zou de wereld op dit moment a better place zijn geweest.
Ja, oké, misschien wat mot met wat islamieten. Maar dat hebben we nu ook.

Petrus Poortwachter | 29-05-14 | 10:34

vooralsnog is NL in behoorlijke mate afhankelijk van business met Saudi. Beter dit maar een beetje koesteren, als die handel wegvalt vallen er bijzonder veel bedrijven in NL om, dat zul je op jullie redactie ook terugzien in minder advertentie inkomsten waardoor er vast ergens gesnoeid moet worden, lijkt me lastig schreeuwen om vrijheid van meningsuiting zo alleen op je zolderkamertje zonder inkomen...

Car_55 | 29-05-14 | 10:34

"honest opinion • 5 days ago

Does Saudi Arabia need a fair weather trading friend only when the Dutch government seems interested in money, trading deals and nothing else!

Does a real friend and respectable trading partner make you hurt and insult you again and again by reasoning that there are reasons and excuses for insulting your flag, religion, society, values and the things your citizens hold dear to heart?

Does a real friend and reliable trading partner allow its government licensed media keep re printing, re publishing that The Kingdom of Saudi Arabia has a culture and society according to some people in The Netherlands of barbarians not worthy of friendship and that Saudi Arabia should have been boycotted long ago?

So a Dutch envoy is coming for talks but The Dutch, Netherlands government will not apologize and not publicly take action against their Dutch politician and the Dutch media which keep insulting Saudi Arabia again and again.

Is this the type of trading partner The kingdom of Saudi Arabia wants or needs?
The political consequence for The Kingdom of Saudi Arabia to not give a strong response to the repeated immoral media attacks against the KSA from The Netherlands can be extremely damaging to the moral, cultural, and other interests of Saudi Arabia in its sphere of moral influence.

To allow these low morality repeated insults against The Kingdoms flag, society, culture, religion and moral values by not imposing sanctions and leaving these sort of media attacks unpunished can cost Saudi Arabia dearly.

Many countries and their citizens around the world are looking with held breath and anxiety at how KSA The Kingdom of Saudi Arabia will respond.

Insults by this Dutch politician against national flag, Saudi society, culture, social & moral values have been re published and re distributed across the world via Dutch media and Dutch government licensed media outlets.

If a stern warning and reprimand is not made to clearly show the world community that KSA Saudi Arabia does not need and does not accept or tolerate such repeated vicious insults then the risk exists that individuals will question the moral leadership and take personal retaliatory actions based on uncontrolled anger and emotions. Nobody wants that, and this must be avoided at all costs.

So Riyadh is forced to act decisively to avoid social unrest.

So many citizens and Muslims globally have been deeply hurt and shown patience, restraint and educated tolerance but to not see any serious response and action against the moral delinquency and disrespect of Dutch media and politics can and will lead to social unrest.
I am certain that the KSA Saudi government takes absolutely no pleasure in announcing either sanctions or boycot and any sort of action against The Netherlands and its business interests.

However, The KSA Saudi authorities might not have any other choice to act as a respected leader and the cradle of Islam due to the anger felt against The Netherlands worldwide by Muslims in many countries

After all it was the present Dutch government and Dutch Media which for so long have done nothing in public to stop the International publishing and "Copy & Paste" dissemination of uneducated blind hatred with complete disrespect of values flag and religion.

With so many citizens of KSA, & additionally people insulted and deeply hurt worldwide by the Dutch government repeatedly expressed reasoning that Freedom of Expression in The Netherlands somehow is an excuse to insult an entire culture, religion and value system worldwide there has to be a clear Dutch government public apology.

After all it is this Dutch Governments controlled and licensed media that gave this Dutch politician with his message of blind hatred an international platform to distribute his intolerance & hate world wide.

The Dutch government could have shown leadership, enforced existing Dutch & International laws that exist against the dissemination of hate literature (sticker) but instead chose to do nothing.

I pray for wisdom and trust that Riyadh will make a few things clear to the Dutch envoy and Dutch Government which keep reasoning and refusing to make a clear international apology.

I invite the Dutch politician Geert Wilders and especially his sponsors of Verbal Terror who are hiding behind him to make their hate speeches directly and in person to the people they are insulting.

Leave the rest of the world, including innocent Dutch citizens out of his and his secret sponsors political hatred games.
"
-
Ze zijn allemaal 'deeply hurt', door een sticker, haha. De groupthink is nog erger dan onder de communisten. Hopen dat deze malloot dit alleen maar typt omdat hij anders de groepscodes schendt, maar ben bang dat het echt gemeend is.

HoogToontje | 29-05-14 | 10:34

ongelovigehond | 29-05-14 | 10:07

De kans dat je in die landen als ongelovige hond op lange Islamitische tenen stapt is een stuk kleiner.

LJBrinkhorst | 29-05-14 | 10:33

@necrosis | 29-05-14 | 10:32
Tsja, ik hoor Wilders al roepen dat we voldoende mocro's het land uit moeten flikkeren opdat we 2,2mld aan uitkeringen besparen.

TheLuggs | 29-05-14 | 10:33

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:30: je zult ons nog missen als je straks weer in de woestijn achter de geiten aan moet rennen.

ongelovigehond | 29-05-14 | 10:33

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:33

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:27 Aan je spelling te zien ben je niet verder dan het VMBO gekomen. Prototype laag opgeleide allochtoon: te dom om voor de duvel te dansen. En natuurlijk heb je als de parasiet die je bent een hekel aan Nederlanders, terwijl je elke euro die je hebt te danken hebt aan Nederlanders, omdat ze in dat thuisland van jou te achterlijk zijn om wat van de economie te maken, en hier niet. Wees er maar trots op. Hoe is het me je nicht? Ben je er al mee getrouwd?

Hommel | 29-05-14 | 10:33

Waarde heer Timmerfrans, een tip, ontzeg Arnoud van Doorn de toegang tot dit land, hij hoort hier niet thuis en is staatsgevaarlijk.
Doe iets aan daadkracht in plaats van een hoop gewauwel en absurde verontschuldigingen brengen aan een fascistisch land, maak dit land niet zo belachelijk!

lanexx | 29-05-14 | 10:33

@Botte Hork | 29-05-14 | 10:29
Haha! Zit Joris te schijten?

Grote Joop | 29-05-14 | 10:32

Waarom maken de tegenstanders van die sticker zich zo'n zorgen over die 2,2 miljard?
Vertel de Saoedi's dat we de misgelopen inkomsten zullen korten op 'ontwikkelingssamenwerking' (lees: gratis geld).

necrosis | 29-05-14 | 10:32

Opdat het huis Saoud vergaat aan de zelfverdiende venerische ziekten.

Psycheltjes | 29-05-14 | 10:32

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:27
Ik zwaai alvast met een grijns.

Rest In Privacy | 29-05-14 | 10:31

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:30

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:12
Om het begrijpelijk voor je houden, in je eigen taal:
Wij neuken je allemaal de moederrr.

Botte Hork | 29-05-14 | 10:29

Don't feed the troll!!

Petrus Poortwachter | 29-05-14 | 10:29

SA heeft wel gelijk dat Timmermans (kennelijk namens ons) behoorlijk hypocriet is. Het gaat inderdaad alleen maar om de handel. Niemand, ook Timmermans niet, heeft ook maar enig respect voor SA.
En terecht. Als er één land is in de wereld dat overal ellende brengt door op agressieve wijze het wahabisme te verspreiden en haat te zaaien tussen Sjiieten en Soennieten, dan is het wel SA.
Er is geen land ter wereld dat met oliegeld zoveel moskeeën sticht om samenlevingen te ontwrichten als SA.
Hoe eerder SA of wij een olieboycot beginnen, hoe eerder wij niet langer meewerken aan het financieren van het verspreiden van haat.
Hier ligt een mooie taak voor de EU.
Boycot het land van de haat. Vanaf morgen.
Alles beter dan te buigen en onze ziel te verpatsen voor wat olie.
Bouw een kerncentrale, zet desnoods het land vol met windmolens, maar stop met het financieren van terreur.

domheid regeert | 29-05-14 | 10:29

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:27
Je bent te lelijk om 3 seconden aan te kijken.

Russ Meyer | 29-05-14 | 10:28

@Kameroudste | 29-05-14 | 10:25

+1 .... Dit zou idd het enige comment moeten zijn onder deze hele fucking post....

Klaar, afgedaan, next....

peterdh | 29-05-14 | 10:28

Timmermans pookt zelf het vuur aan. Heeft hij ook bij de Russen gedaan. De sticker smeulde wat, Timmermans gooide er wat Saudische nafta op.
By far de slechtste minister van BuZa ooit. Een ramp voor Nederland deze megalomane praalhans.
Typisch PvdA; Probleem maken en dan jezelf opwerpen als redder. Weg met deze man!

Russ Meyer | 29-05-14 | 10:27

Hoog tijd voor een exemplaar in Weekers-formaat dus.
Aan het werk, Greet!

Jackanders | 29-05-14 | 10:27

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:27

@Kameroudste | 29-05-14 | 10:25
Het hele stuk laat duidelijk zien dat SA een verbod op kritiek jegens de islam wil.

TheLuggs | 29-05-14 | 10:27

En nog hebben we niet allemaal zonnepanelen op ons dak. En nog rijden we nog maar amper elektrisch. Wanneer was de oliecrisis ook alweer?

Jeauhannes | 29-05-14 | 10:26

Say cheese &#128522;

Astroturfer | 29-05-14 | 10:26

@ongelovigehond | 29-05-14 | 10:19
Diplomatie en internationale handel zit echter iets genuanceerder in elkaar dan de stelling die je aangeeft. Wij maken ons hier druk over de vrijheid van meningsuiting en de mensenrechten in SA. Timmerfrans en de NL bedrijven zijn wat beperkter dan de gemiddelde reaguurder. Het gaat voor hun namelijk gewoon over geld.

Grote Joop | 29-05-14 | 10:25

Lees dat hele stuk van die krant nog eens, met al dat hoogdravende gelul over schade en zo. En bedenk dan dat we het over een fucking STICKER hebben. Dan is de enige boodschap die Nederland naar die kamelenneukers moet sturen een simpel WhatsAppje met de tekst "FUCK YOU."

Kameroudste | 29-05-14 | 10:25

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:10
Als u suggereert in punt 1 dat Nederlanders daaraan schuld hadden, dan loopt u vreselijk achter. NL werd in de oorlog bestuurd door het neusje van de Nazi-zalm en andere landen door dienstplichtigen ed. Ten tweede begonnen het oppakken van joden hier eerder dan in andere landen. Het organiseren van onderduikplekken toen ook de NLarbeidskrachten in Duitsland verplicht moesten werken was vergelijkbaar met elders.
En aan uw nick te zien veracht u ons. Tip: het verlaten van ons land is gratis.

Ci Ty33 | 29-05-14 | 10:25

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:12
Uit welke krochten ben jij gekropen?

Rest In Privacy | 29-05-14 | 10:24

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:21
Hey, nou niet je eigen schaamtegevoel tov van je eigen ras/identiteit gaan afreageren op een onschuldig superieur volk. Lafbek.

First Contact | 29-05-14 | 10:24

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:12
Joris, grijp hem!
*zwaait*

necrosis | 29-05-14 | 10:23

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:21

Top. ben blij voor je :) Nou ik ga even een uurtje schijten... Das nuttiger dan reaguren op jou onzin... Fijne dag verder :) !

peterdh | 29-05-14 | 10:23

timmermans heeft daar heus geen moeite mee om te knuffelen met sheik ali ben hazelip is tenslotte een pvda er en daar doen ze niet anders.

bekijket | 29-05-14 | 10:22

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:21

@fucklaffehollanders : Ik zie u hier ook graag, want niets maakt zo goed duidelijk wat een walgelijke mentaliteit de islam vertegenwoordigt als de woorden van gelovigen als u.

Withnail | 29-05-14 | 10:21

Nou daar sta je dan hea frans, van die znadbakmoslims krijg je geen gehoor.

Ik wil ook zon stickertjem, waar vind ik die

TheJesseJ | 29-05-14 | 10:21

@fucklaffehollanders: meneer is zelf zeker van een hoogwaardig ras?
Laat me raden; een uit inteelt voortgebrachte, pedo aanbiddende kamelenjocky? Te stom om je aan te passen, te dom om correct Nederlands te schrijven. Als je zo over 'de Nederlander' denkt, rot je toch gewoon terug naar je verlichte zandbak..

Papapanzer | 29-05-14 | 10:20

Kan iemand de geweldige bijdrage van Max Pam in De Azijnbode van gisteren (28 mei) even linken. (ik ben een volstrekte digibeet)Die column zegt alles over de treurige manier waarop Nederland heden ten dage buitenlandse politiek bedrijft.

poepaanmijngaatsie | 29-05-14 | 10:20

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:14

Voelt goed he... in vrijheid je mening kunnen uiten! Zijn wij ook blij mee :)

Dus als jij nu naar die achterlijke onzin cultuur naar je optieft dan kun je lekker in je sprookjesgod gaan geloven en hopen dat je het daar ooit zo goed krijgt als je hier gehad zou hebben..... Voordat we je eruit tyfde....

peterdh | 29-05-14 | 10:20

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:17

Oh, maar ik ga me ook helemaal niet kwaad maken over jouw bagger hoor. Je bent een miezerige vlo die het opmerken niet waard is. Succes met je verdere trollpogingen.

raskol | 29-05-14 | 10:19

Grote Joop | 29-05-14 | 10:13 : Stel je loopt 's avonds met een paar vrienden over straat, en 1 van je vrienden gaat iedereen die hij tegen komt uitschelden en beledigen. Gaan je hem dan verdedigen, of zeggen dat hij het wat rustiger aan moet doen ?

ongelovigehond | 29-05-14 | 10:19

Zullen we voor de gein dreigen om onze bouwclubs terug te halen en van die zandbak weer te maken wat het is, namelijk een zandbak?
 
We gaan toch geen Saudisch journotuig serieus nemen? Van welke broer-van-de-koning is die krant?

pietvanvliet | 29-05-14 | 10:18

Oh Jezus, is er weer een genetische mutant actief??

Archy Bunker | 29-05-14 | 10:18

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:17

Zéér benieuwd tot hoe ver wij dit keer gaan bukken... want dát wij diep gaan bukken, staat wel vast.
-
en het allerergste is nog, dat het de 'Nederlandse'islamistische hardliners alleen maar een hart onder de riem zal steken, de 'gekrenktheid' alleen maar vroeger zal intreden en de eisen hier alleen maar zullen worden opgeschroefd
-

bisbisbis | 29-05-14 | 10:17

Bring me the head of Gert Wielders.

Rest In Privacy | 29-05-14 | 10:16

@ongelovigehond | 29-05-14 | 10:14
Nee dat is gewoon een mening uiten. Overigens is de SA vlag een belediging voor niet moslims. Met dat verschil dat die zich minder druk maken om een vlag.

TheLuggs | 29-05-14 | 10:16

Oh jee moslim troll heeft weer een nieuwe IP...

raskol | 29-05-14 | 10:16

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:12
De onkruidverdelger is onderweg...

First Contact | 29-05-14 | 10:15

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:14

peterdh | 29-05-14 | 09:51 : wat krijgen we precies in ruil voor die 2,2 miljard ? Behalve dat stickertje, dan.
ongelovigehond | 29-05-14 | 09:55
---------------

Wat wij krijgen voor 2,2 miljard... Eens zien...

nl.wikipedia.org/wiki/Saoedi-Arabi%C3%...

Wat wij krijgen voor 2,2 miljard is een rechte rug, een paar ballen en een stem die zegt: FUCK YOU stelletje ondemocratische, vrijheidsverafshuwende, mensenrechten-schendende, discriminerende, opruiende, in-sprookjes-boven-de-wet-gelovende maniakken!!!

*DAT* krijgen we voor 2,2 miljard! (En rooiebosduivel, fucking wisselgeld!)

peterdh | 29-05-14 | 10:14

TheLuggs | 29-05-14 | 10:09 : je vergeet dat dit probleem door Wilders zelf is gecreëerd. Binnen Nederland kon je prima kritiek hebben op de islam. Maar Wilders is een stapje verder gegaan door expres de Saoedische vlag te nemen, en daar zijn uitspraken in het Arabisch op te zetten. Dat is geen meningsuiting, maar een rechtstreekse (en geslaagde) poging om een handelsnatie te beledigen.

ongelovigehond | 29-05-14 | 10:14

@ongelovigehond | 29-05-14 | 10:07
Wat mij betreft doen ze overal zaken mee, ben ik makkelijk in. Maar deze bedrijven moeten niet huilie gaan doen als een land met andere normen en waarden de handel gaat blokkeren. Weet met wie je zaken doet, dit is het risico.

Grote Joop | 29-05-14 | 10:13

@fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:12
* nazi knopje indrukken doet *

Botte Hork | 29-05-14 | 10:13

Islam fobie bestaat niet, dit is defenitie van een fobie:

Een fobie (Grieks: &#966;&#972;&#946;&#959;&#962;, phóbos = angst, vrees[1]) is een psychische aandoening waarbij iemand, om doorgaans onduidelijke redenen, een ziekelijke angst ontwikkelt voor specifieke zaken of situaties. Deze angst staat niet in verhouding tot de reële bedreiging die van de situatie of het object uitgaat en de lijder is zich hiervan goed bewust. Niet alle angststoornissen worden fobieën genoemd. Als angst niet voor bepaalde zaken of situaties is, spreken we niet van een fobie, maar van een paniekstoornis of van gegeneraliseerde angst.

Bang zijn voor de islam is dus geen fobie, het is een reële angst voor een ideologie die er compleet op ingericht is om alles wat niet moslim is te vernietigen, en dat steken ze niet onder stoelen of banken.

Rimpeldoos | 29-05-14 | 10:13

Het is hetzelfde kunstje,wat Poetin al jaren uithaalt. Een klein landje intimideren,kijken hoe de rest reageert.Of het vlees is,met iets teveel antibiotica,of bloemen met wat ,beestjes,dat kleine landje,met die grote bek pakken ze.Ze zoeken voordurend de grenzen op,en dat doen die Saoudi,s ook. Geen Duitsland of Frankrijk,of Engeland,nee die domme Hollanders,zo klein maar wel altijd voorop willen lopen,of het nou schadelijk is of niet.Maar hun tijdperk gaat op het einde lopen,en vreten ze alleen maar zand.

Archy Bunker | 29-05-14 | 10:13

-weggejorist-

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:12

@eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 10:07
Laat ze het in SA maar niet horen, anders worden we dubbel geboycot.

TheLuggs | 29-05-14 | 10:11

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 09:58
Dat zou helemaal niet gevaarlijk zijn geweest: want homoactiviteiten zijn alleen strafbaar voor de passieve partner en niet voor de actieve partner.(En bij mijn weten bestaat de doodstraf daarvoor officieel pas sinds 1979. Voordien was de islam veel toleranter.)

Ci Ty33 | 29-05-14 | 10:11

-weggejorist-
User email: dso07426@ssoia.com
User author fucklaffehollanders.
User ip 95.98.169.84

fucklaffehollanders. | 29-05-14 | 10:10

@ongelovigehond | 29-05-14 | 10:04
Mooi, dan moet SA vooral geen zaken doen met Wilders. Maar in Nederland hebben we individuele vrijheden. Een concept dat jij net zo min schijnt te snappen als die lui in SA. Jij pleit er voor om de vrijheid van meningsuiting in te perken om de gevoelds van SA te sparen. Maar SA gaat in feite voor een verbod op kritiek jegens de Islam. Immers wordt Nederland verweten dat hij kritiek mocht uiten.

TheLuggs | 29-05-14 | 10:09

Grote Joop | 29-05-14 | 10:05 : in Rusland, China en de VS, worden ook mensenrechten geschonden. Ik neem aan dat je daar ook alle handel mee wilt stoppen ?

ongelovigehond | 29-05-14 | 10:07

@ VanBukkem | 29-05-14 | 09:23
@ eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 09:51
@ KoninginWildemina | 29-05-14 | 09:12

Het opblazen van Mekka is ons reeds in 1979 door een groot Frans schrijver aanbevolen:
"Cette prétention de défendre l'Islamisme m'exaspère. Je demande, au nom de l'humanité, à ce qu'on broie la Pierre-Noire, pour en jeter les cendres au vent, à ce qu'on détruise La Mecque, et que l'on souille la tombe de Mahomet. Ce serait le moyen de démoraliser le Fanatisme."
(Gustave Flaubert / 1821-1880 / Lettre à Madame Roger des Genettes / 12 ou 19 janvier 1878)

"Deze claim om de islam te verdedigen maakt me woedend. In naam van de mensheid eis ik, dat de zwarte steen vermalen, zijn stof in de wind gestrooid, Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dat is de manier om tegen het fanatisme op te treden."

Thomas333 | 29-05-14 | 10:07

@ TheLuggs 10:02

Ik gooi denk ik nog maar snel een paar korans in de vuurkorf, het is vanmorgen wel wat frisjes...

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 10:07

seven | 29-05-14 | 09:56
Inderdaad, laten we niet vergeten dat hier gaat over een van de meest extremistische landen van het midden oosten. Vergelijk SA eens met het "boze" Iran. In Teheran heb je nog gewoon christelijke kerken en joodse synagoges en kan je tenminste nog een biertje drinken in het openbaar. Probeer dat maar eens te doen bij de Arabieren...

2,2 miljard minder omzet. Vervelend voor onze multinationals, maar ik zie het als een bedrijfsrisico. Bovendien, welk bedrijf wil er überhaupt zaken doen met een land dat de mensenrechten op grote schaal schendt? Ooh wacht ze hebben veel geld! Stelletje huichelaars...

Grote Joop | 29-05-14 | 10:05

@ Whithnail 10:01

Ik ben heel benieuwd wanneer een Belgische delegatie inclusief Di Rupo op bezoek komt.

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 10:05

TheLuggs | 29-05-14 | 10:00 : voor het stickertje van Wilders was er ook kritiek op de islam, alleen niet recht in het gezicht van een belangrijke handelspartner. Als jij voor je werk moet praten met een belangrijke klant ga je denk ik ook niet volop boeren, scheten en vloeken, en hem heel hard uitlachen vanwege z'n rare bril.

ongelovigehond | 29-05-14 | 10:04

Gelukkig zitten wij in de EU met een gezamenlijk buitenlandbeleid van landen die elkaar steunen. Koning Baroso en keizer Rompey stellen uiteraard vandaag nog de tekst van de EU-boycot naar Saudi Arabië op. Onder die druk zal dat land wel zwichte. Of werkt het nu ineens niet zo en is Nederland alleen een pin-automaat met gratis geld voor de andere landen?

NiceGuysFinishLast | 29-05-14 | 10:04

Dé oplossing is simpel:
Per direct alle tankstations verplichten snelladers aan te bieden. Komende 5 jaar BPM op 0% zetten (met bijv. winst van Shell = 14,2 mld Euro netto in 2013). Zo snel mogelijk > 75% van het wagenpark op elektriciteit laten rijden. Uiteraard in zoveel mogelijk Europese landen. Niet alleen beter voor het milieu, maar vooral de nekslag voor alle olieboeren. Zonder olie zijn die landen helemaal niets en kunnen veel extremistische organisaties niet meer gefinancieerd worden. Erg veel vliegen in een klap.

salsaparilla | 29-05-14 | 10:03

waar kan ik t-shirts kopen met die tekst?

--sql error-- | 29-05-14 | 10:03

Kunnen we niet allemaal een exemplaar van die sticker opsturen naar de SA ambassade ?

Withnail | 29-05-14 | 10:03

@rooiebosduivel | 29-05-14 | 09:47
" zij zien ook wel in dat ze ons net zo goed nodig hebben." Dus waarom zou Timmermans dan moeten bukken?
Om onze vrijheid van meningsuiting te verkwanselen aan een stel Arabieren? Wat een politiek correcte sukkel ben jij zeg! Wilders loopt niet voor niets met die bokito's om zich heen hoor! Ook dat wordt veroorzaak doordat de islamitische wereld en hun politiek correcte fanboys als jijzelf de vrijheid van meningsuiting niet erkennen als het niet in hun staatje past.Islam en democratie gaat namelijk niet samen.. dat bewijst de praktijk van alledag en zeker dit soort praktijken van SA.

deraderendraaien | 29-05-14 | 10:03

Waarom vraagt men zich niet af hoe het mogelijk is dat een land als SA op de hoogte is van een sticker-actie?
Dat komt omdat we de poorten hebben opengezet voor het Paard van Troje.. Misschien wordt het eens tijd.. ach, laat ook maar, we hebben al gecapituleerd..

Papapanzer | 29-05-14 | 10:02

En 2.2 mld wisselgeld noemen . . . . . .
rooiebosduivel | 29-05-14 | 09:47
-----

JA! WISSELGELD! Als jij denkt dat 2,2 miljard genoeg is om je achterlangs te laten nemen door een cultuur die *jou* veracht omdat je niet gelooft in kabouter plop op een wolk met zijn kromzwaard dan heb je het bij het verkeerde eind...

Fucking lopen miepen over 2,2 miljard voor onze vrijheid en democratie... en je bek houden over de tientallen miljarden die de bodemloze-EU-put ingegooid worden...

peterdh | 29-05-14 | 10:02

@eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 09:58
We hebben het hier over een land de je hand in een shredder stopt voor het lezen van een bijbel. En dit land wil ons vertellen hoe slecht het gesteld is met de vrijheid van religie hier.

TheLuggs | 29-05-14 | 10:02

@eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 09:58 : Het zou helemaal compleet zijn geweest als dat vriendje zo'n leuk marokkaans schandknaapje was geweest.

Withnail | 29-05-14 | 10:01

@jack and friends | 29-05-14 | 09:17
Die feiten in het strafblad van van Doorn zijn geen probleem voor de Saudi: er is geen enkele Saudische prins slachtoffer geweest.

frank87 | 29-05-14 | 10:01

Wellicht kennen ze de Nederlandse uitdrukking : polderen, je weet wel overleggen.
O nee dat kennen die jurken daar niet, Allah zegt, en niet anders!
Intolerantie en Allah komt wel overeen.
O ja zeg nou niet tegen ze dat je homosexueel ben Timmermans , dan zeggen wij het ook niet!

Wayde | 29-05-14 | 10:01

Het wachten is nu tot de bontkraagjes hier de verontwaardiging oppakken en het landje van 'waar de blanke top der duinen' gaan ontregelen.

Ben benieuwd of het bepaalde in het verdrag van Lissabon mbt het neerslaan van ordeverstoringen nageleefd gaan worden...

paost712 | 29-05-14 | 10:00

Over stickers gesproken.
Ik zie een gat in de markt voor Hallmark.
Verkoop kaarten met aan de ene kant de sticker van Wilders over de volle lengte.
Aan de andere kant het al voorbedrukte adres van het huis Saoed in SA. En/of prinsen.
Dat word vette winst voor Hallmark.
Maar durven ze?

Dostranamus | 29-05-14 | 10:00

@ongelovigehond | 29-05-14 | 09:58
De vrijheid die jij voor 2,2mld tracht te verkopen, de vrijheid om onze mening over de Islam te verkondigen. SA eist van Nederland niets minder dan een verbod op kritiek jegens de Islam.

TheLuggs | 29-05-14 | 10:00

@KoninginWildemina | 29-05-14 | 09:12
Kan Wilders dan bij zijn vriendjes in Israël geen atoombom op SA regelen?
Zou een mooi boek worden: Afvallige wordt bij de les geroepen met een atoombom.

frank87 | 29-05-14 | 09:58

TheLuggs | 29-05-14 | 09:57 : welke vrijheid hebben nu precies gekregen die we eerder nog niet hadden ?

ongelovigehond | 29-05-14 | 09:58

Als je in dat land praktiserend homo bent staat daar de doodstraf op. Toch jammer dat Pim geen minister-president kon worden (met dank aan Ad Melkert en Marcel van Dam e.v.a.), dat zou nog een heel gedoe worden als hij tijdens staatsbezoek zijn vriend/man mee zou nemen. Oh wacht, daar hebben ze natuurlijk de niqaab voor uitgevonden...

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 09:58

TheLuggs | 29-05-14 | 09:56 : dat de tenen in SA lang zijn wisten we al. Daar hoeven we geen 2,2 miljard kostend onderzoek naar te doen.

ongelovigehond | 29-05-14 | 09:57

Kunnen we mooi eerst even oefenen met zandhappers schieten alvorens we ons opmaken voor Zwarte Pietenoorlog I.

de Voorzittert | 29-05-14 | 09:57

@ongelovigehond | 29-05-14 | 09:55
Iets waar jij een enorme hekel aan schijnt te hebben, onze vrijheid.

TheLuggs | 29-05-14 | 09:57

rode peper | 29-05-14 | 09:12
Ze zijn wel arrogant 'Saudi Arabia should do more to tell the Dutch their place in the game.'

Het concept vrije media en vrijheid van meningsuiting komt ook niet echt aan.

'there has to be a clear Dutch government public apology.'
'After all it is this Dutch Governments controlled and licensed media that gave this Dutch politician with his message of blind hatred an international platform to distribute his intolerance & hate world wide.'
'existing Dutch & International laws that exist against the dissemination of hate literature (sticker) but instead chose to do nothing.'

Verder wel een inzichtvolle draad, duidelijk geen domme mensen, maar in hun gewaande status en eer aangetast. Pure cognitieve dissonantie dat er mensen zijn die islam durven te beledigen en hun God grijpt niet in. Het gaat ze om hun onbetwiste en kritiekloze status. Amper zelfreflextie, want tegelijk vermoord of martelt deze 'businessvriend' 'onze' christenen of ongelovigen. Iets naarder dan een zin op een sticker imho.

seven | 29-05-14 | 09:56

@ongelovigehond | 29-05-14 | 09:53
Hij heeft maar weer laten zien hoe lang de tenen in SA zijn. Ook is in een klap duidelijk wat voor een smerige onderkruiper die van Doorn is. Als was dat al redelijk duidelijk toen hij drug verkocht aan minderjarigen.

TheLuggs | 29-05-14 | 09:56

Right Withnail In feite lijden moslims aan islamofobie; zou verboden moeten worden... wacht eens

vanlinknaarrecht | 29-05-14 | 09:56

@Thomas333 : Na 1300 jaar van leugens is de waarheid moeilijk te verkroppen.

Withnail | 29-05-14 | 09:56

peterdh | 29-05-14 | 09:51 : wat krijgen we precies in ruil voor die 2,2 miljard ? Behalve dat stickertje, dan.

ongelovigehond | 29-05-14 | 09:55

Heb net comment geplaatst. Het is geen win situatie, wij Nederlanders zijn vrij in ons denken en onze expressie. Als dat betekent dat ik een extremist wordt genoemd ben ik daar trots op. Vrijheid heeft een prijs.

ristretto | 29-05-14 | 09:55

'De islam jokt, Mohammed is een boefje en de Koran heeft ezelsoren'.
Wat is daar nou verkeerd aan?

Thomas333 | 29-05-14 | 09:54

Als die Arabieren een democratie en rechtsstaat niet snappen, jammer. Stickertje van Wilders vind ik overigens weinig verheffend maar om eens wat te citeren "'Ik ben het niet eens met wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen tot mijn dood verdedigen'. Zou dat graag door Timmerfrans uitgedragen zien worden.

Hoeki Oekema | 29-05-14 | 09:54

@kicktherabbit | 29-05-14 |

Ok, hoe kom jij er zo op dat dat de bedoeling is van Geert? Of zit jouw hoofd ook vol met allerlei vooroordelen.

roze_bril | 29-05-14 | 09:53

Als Timmerfrans een echte vent is dan gaat hij daar naar toe met een koffer vòl met Bijbels en Talmoeds.
Helaas voor hem ziet hij dan zijn mooie Nederland nooit meer terug.
Het tekent de gekte van die zandbakcriminelen.

Dostranamus | 29-05-14 | 09:53

Nou, Wilders bedankt voor deze nutteloze stunt.

ongelovigehond | 29-05-14 | 09:53

Frans kan beter een meisje van 12 nemen, naar goed moslim gebruik, of een jochie, naar goed Arabisch gebruik.

De langste thuis | 29-05-14 | 09:52

@tattooboer : Ik hoop van harte dat GS ook nu weer een leuke manier weet te vinden om SA duidelijk te maken dat Timmermans *niet* namens ons spreekt, maar slechts namens de dhimmies.

Withnail | 29-05-14 | 09:52

Waarom niet greet zelf sturen??
Lost zoveel gedoe op.

Skunk57 | 29-05-14 | 09:51

@frank87 | 29-05-14 | 09:48
Nee hoor, je hebt mensen als van Doorn die in SA gaan verkondigen hoezeer het hun spijt dat NL stelselmatig hun gevoelens kwetst. Toegegeven dat hij dan de manier gebruikt om hun gevoelens niet te kwetsen en het ultieme gebaar van onderdanigheid heeft gemaakt, namelijk zich bekeren.

TheLuggs | 29-05-14 | 09:51

Frans buigt trouwens niet, hij probeert slechts wat miljarden en banen veilig te stellen voor ons door uit te leggen waarom wij niet buigen voor hun dreigementen...... blablablablablablabla
@kicktherabbit | 29-05-14 | 09:17
--------

Frans kreeg hem al diep in zijn reet toe ie erover aan het *denken* was om met zijn aars richting SA te gaan....

Wat hebben wij in fucksnaam met die ahterlijke, compleet haaks op onze normen en waarden, staande cultuur te maken? 2,2 miljard? Steek in je hol! Da's wiselgeld!!! Da's een lachertje vergeleken met de prijs van democratie, vrijheid etc.

Wat banen? Denk je fuking echt dat er mensen ontslagen worden??? Laat mij er 1 zien! Nee hoor Ballast Nedam stuurt ze gewoon naar een volgend project in Sudan oid...

Frans is al anaal uitgewoond toen ie niet schaterlachend dat prulbericht van SA in de vuilnisbak flikkerde! Elke serieuze actie van hem daarna was een extra rim in zijn hol!

peterdh | 29-05-14 | 09:51

Honderd atoombommen zou dat land alleen maar goed doen. Allah boem Hakbar!

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 09:51

rooiebosduivel | 29-05-14 | 09:47
op de wmo word volgend jaar het dubbele bezuinigd. Dus ja het is wisselgeld.

jack and friends | 29-05-14 | 09:50

@rooiebosduivel : Lafaard.

Withnail | 29-05-14 | 09:49

Nogmaals, waarom moeten we excuses maken tegen een religie die ons dood wil? Die ons grondig en tot op het bot haat? Het staat in zoveel bewegingen beschreven in hun sprookjesboek dat je er duizelig van word, en waar blijven de excuses onze kant op voor die haat en intolerantie? Ziek! En Pritt mijonge, je kan ze van mij niet genoeg beledigen dus gooi er nog m,aar wat versnellingen tegen aan.

tattooboer | 29-05-14 | 09:49

@TheLuggs | 29-05-14 | 09:06
Dat geldt dan mooi twee kanten op toch?
Wat een sukkel: hadden ze deze berichten niet zo feestelijk onthaald, twee dagen voor de verkiezingen (O, wat waren ze blij dat ze konden Wilders-bashen), dan was het ondertussen al weer weg geweest.

frank87 | 29-05-14 | 09:48

@kicktherabbit | 29-05-14 | 09:38
Iedere niet Moslim vind Mohammed per definitie een valse profeet en de Koran een leugen. Je kunt het proberen diplomatiek te verwoorden, maar je kunt moeilijk caimen in Mohammed en de Koran te geloven zonder moslim te zijn. En dan komen we direct bij de wortel van het probleem. Geen moslim zijn is in feite ontkenning van Allah, diens profeet Mohammed en zijn boek de Koran en derhalve een belediging voor de Islam. Dus het maakt niet uit wat we doen, zolang we ons niet bekeren tot de islam beledigen we de islam.

TheLuggs | 29-05-14 | 09:48

Mooi dat iedereen nu die TimmerFrans in de zeik loopt te nemen, maar de werkelijke mongool neeeuuhhh daar hebben we het niet over.
Als je zo volwassen bent om stickertjes te laten maken met een opruiend tekstje lekker veilig permanent vanachter de schouders van een paar Bokito's, dan moet je OOK zo'n vent zijn om te zeggen, prima joh ik heb weer gelachen hier heb je die 2,2 mlrd van mij.

Maar gelukkig gaan steeds meer mensen inzien dat mr peroxide eigenlijk ook gewoon een ruggegraatloze sukkel is die het land ook al niet kan besturen. Want waarom anders loopt je bij een gedoogaccoord weg om een beetje AOW, schei toch uit.

Laat die TimmerFrans nou maar lekker bukken dan wordt die soep niet zo heet gegeten als die Arabieren hem opdienen, zij zien ook wel in dat ze ons net zo goed nodig hebben.

En 2.2 mld wisselgeld noemen . . . . . .

rooiebosduivel | 29-05-14 | 09:47

Tolerance and forgiveness are good traits except when it comes to attacking out sovereignty, constitution, civil liberties and human rights. When this happens, apologies will not be enough.

A price for such deplorable actions should be paid. The price should be proportional to the harm Saudi Arabia and muslims have inflicted on the Dutch, Danish, British, Americans and the rest of the free world.

Withnail | 29-05-14 | 09:45

Als een Russische millitair vliegtuig ons luchtruim dreigt te naderen, sturen we meteen twee F16's de lucht in. Nu sturen we Timmermans?

Rest In Privacy | 29-05-14 | 09:45

deraderendraaien | 29-05-14 | 09:41
Ha,ha, het lijk wel ons moderne onderwijs: een multiple-choise-vraag met vier correcte antwoorden.

Ci Ty33 | 29-05-14 | 09:45

@kicktherabbit | 29-05-14 | 09:38
Onfatsoenlijk? Dat heb ik nou met de inhoud van de Koran, onfatsoenlijk en beledigend. En nu?

First Contact | 29-05-14 | 09:44

Het is maar weer goed dat ik geen timmerfrans ben; ik zou vliegtuigen deze stickers laten strooien boven SA.

sokkenpluisje | 29-05-14 | 09:43

@kicktherabbit | 29-05-14 | 09:38
Wat is er onfatsoenlijk aan die sticker?
Die sticker etaleert een mening, een mening die ik deel.
En in dit godverloren land mag je (nog wel) een mening hebben.

necrosis | 29-05-14 | 09:43

@Withnail | 29-05-14 | 09:30
Dat stel analfabeten leest nog steeds in plaatjes.. net als peuters.

deraderendraaien | 29-05-14 | 09:43

@erop en erover | 29-05-14 | 09:35
Die zijn druk bezig met hun pleidooi voor een verbod op Wilders en een verbod op enige kritiek jegens te Islam.

Wacht maar tot ze daar doorhebben dat SA dreigt met een boycot, dan komen ze echt op gang.

TheLuggs | 29-05-14 | 09:42

Dit is waar Timmerfrans exact naar toe heeft gewerkt.
Shame on deze man niet op SA .
Als eerste reactie had hij de zg aanklacht retour moeten zenden met twee korte zinnen.
Maar mijnheertje Timmermans doet een driedubbele Kruisgang op de knieën voor de christenhaters .
En vindt dat van zich zelf diplomatiek. Egomaniak.

Ik kook ook | 29-05-14 | 09:42

@Ci Ty33 | 29-05-14 | 09:33
Alle 2 de antwoorden reken ik goed,met als derde toevoeging dat beschadigde hersencellen veroorzaakt door familiefok hier ook een grote rol kunnen spelen.

deraderendraaien | 29-05-14 | 09:41

hahhahahhahahaha Dat is nu eens leuk wakker worden :)

Timmerfranz: Als je nu straks helemaal uitgewoond bent, zullen we dan gewon dat achterlijke land boycotten? Met hun fucking 2,2 miljard.... Voor alle miepers:

a) da's wisselgeld
b) wie wil hier een prijs plaatsen op anale verkrachting van onze democratie?
c) Freedom has it's price.... Here it is... Live with it!

peterdh | 29-05-14 | 09:41


erop en erover | 29-05-14 | 09:35
die vindt die prima, goed rechtvaardig en geweldig, dat vinden ze van alles wat Moslims roeptoeteren over de blanke westerse haat nazi ( u en ik) .

irma zonderboezem | 29-05-14 | 09:40

@jack and friends | 29-05-14 | 09:37
Dan vragen we aan een van de landen die nu de resterende 92% van de olie leveren of ze een beetje extra leveren.

TheLuggs | 29-05-14 | 09:40

"The members regretted the provocative statements against Islam by an opposition parliament member and said they totally reject his abhorrent utterances. They said the entire Dutch business society was completely against these insulting statements."

Not that the members regret to loose a few € m. In the end they have an unrealistic fear for a fascist powerplay called islam. They suffer from islamophobia

vanlinknaarrecht | 29-05-14 | 09:38

sinar2 | 29-05-14 | 08:57
U bent een beetje dom, er zijn nog een 6 tal non NL bedrijven die daar baggeren, dus gaat gewoon door.

stofwolk | 29-05-14 | 09:38

roze_bril | 29-05-14 | 09:21
Het is toch juist de bedoeling van Geert dat die sticker onfatsoenlijk is? Anders had hij die sticker nooit gemaakt.

kicktherabbit | 29-05-14 | 09:38

En dan nog dan leveren ze geen olie meer aan nederlnd. Big deal, die tanken toch al allemaal in belgie en duitsland.

jack and friends | 29-05-14 | 09:37

Een achterlijke cultuur, zei een groot aspirant politicus een jaar of 12,5 geleden. Ergens in Noord-Italië rolt een skelet zich nog een keer of drie om van het lachen.

Ga ze daar maar goed pijpen Frans!

LJBrinkhorst | 29-05-14 | 09:37

@TheLuggs | 29-05-14 | 09:29
Idd doelde ik ook op die cartoonrel.
En die van doorn is slechts een puppet die nog volop in z'n islamitische profileringsfase zit.

deraderendraaien | 29-05-14 | 09:37

Al vaker gebezigde quote alhier:

.. Een volk dat voor tirannen zwicht..

s.o.i.a. | 29-05-14 | 09:37

Dit is gewoon een rondje intimidatie, kijken waar we voor buigen, en als we hiervoor buigen gaan ze weer een stapje verder.
Fuck de saoudies en laat ze lekker in de stront zakken, ik ga wel op de fiets.

Dezenaamhier | 29-05-14 | 09:36

Maar wat vindt de Joop daarvan?

erop en erover | 29-05-14 | 09:35

Bigi Bana Boy | 29-05-14 | 09:09
Welke belangen in NL worden geschaad? Zijn het wel echt Nederlandse belangen of zijn het bedrijven die hun tax dogging hq misschien in NL hebben, maar het werk vooral outsourcen naar lokale import werknemers voor buitenlandse Shell toko's daar waar we mss trots op zijn, maar feitelijk niks met NLvan doen hebben op mss 1% vd expat ingenieurs na. Shell upstream (puur oppompen) is ws de grootste 'NLse' speler . Dat bedrijf is een international, het wordt tijd dat we ze ook zo gaan zien. Ze zitten overal en zijn slechts voor een klein deel effectief Nederlands, ook al zit een deel vd toko hier. Shell downstream is oa raffinage en gebonden aan havens. Dat blijft evengoed.
Maar goed, Bea zit zwaar in Shell.

seven | 29-05-14 | 09:35

Dit is een oorlogsverklaring namens Islam or Muslims. Laten we deze kans grijpen en ons landje meteen een keer goed schoon vegen.

Meer van Dit | 29-05-14 | 09:35

deraderendraaien | 29-05-14 | 09:26
Of is een democratie toch veel slagvaardiger dan een dictatuur? Of is de combinatie islam en dictatuur zo remmend?

Ci Ty33 | 29-05-14 | 09:33

rooiesaus 09:19
Verwend ettertje !

Der Schnitzeljäger | 29-05-14 | 09:33

Kunnen we niet gewoon alle Saoudische bezittingen in Nederland nationaliseren, zo van "rienne vas plus, het is niet meer van u"?

TmC | 29-05-14 | 09:33

@eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 09:30
Vast wel. Er zal heus wel ergens in staan dat de zon opkwam of onder ging...

TheLuggs | 29-05-14 | 09:32

@deraderendraaien : Vrijwel alle kennis van de afgelopen 1300 jaar is nog niet bij ze doorgedrongen.

Withnail | 29-05-14 | 09:30

Staat er dan één gebeurtenis in de Koran (het boek dat kan branden) dat wetenschappelijk bewezen is waar te zijn? Roept u maar...

eerstneukendanpraten | 29-05-14 | 09:30

Het was voor de olie een zandbak en het zal als de olie op is weer een zandbak zijn!
Dat is het moment dat de SA op zal moeten passen met hun terrorisme-sponsoring. Was Bin Laden geen SA??

Makemyday! | 29-05-14 | 09:30

SA gaat Frau Antje beledigen en belachelijk maken?

rara | 29-05-14 | 09:29

@deraderendraaien | 29-05-14 | 09:26
Van Doorn had niet eerder tijd om uit te leggen hoe gekwetst ze waren door die sticker. Ik herinner me ook een Imam die eerst de boer op moest met cartoons voor het midden oosten wist hoe gekwetst ze waren door die tekeneningen.

TheLuggs | 29-05-14 | 09:29

Hoe kan het toch dat informatie bij islamieten veel later hun hersenpan binnen lijkt te komen,en de verwerking van die info pas een half jaar later (altijd) negatieve reacties oproept.Volgens mij was het vorig jaar December toen Wilders z'n sticker wereldkundig maakte.. en er dan nu pas over mekkeren?

deraderendraaien | 29-05-14 | 09:26
-weggejorist-
Lagging | 29-05-14 | 09:26

Het kan zijn dat SA hier een boemerang heeft gegooid.

Rest In Privacy | 29-05-14 | 09:26

@kicktherabbit : Wij mogen niet zwichten voor intolerante mafketels die vanuit het midden oosten onze vrijheid van meningsuitingen willen beperken. De reactie van SA bevestigt overigens Wilders' gelijk.

Withnail | 29-05-14 | 09:26

Ieder jaar verstrekt de S.A. overheid 5000 visa aan NL reisbureaus voor hadj-pelgrims. Het is niet onmogelijk dat aldaar besmetting met het MERS-virus zal optreden. Dus: dat wordt een pelgrimstocht zonder terugreisgarantie.

Ci Ty33 | 29-05-14 | 09:26

Het zou trouwens wel mooi zijn als de EU ook in dit geval zou werken zoals ooit bedacht door de Eurofielen ook hier zie je dus dat de EU niet werkt .

Zo zou he moeten zijn Niets Timmer frans !! maar .

EU : U gaat Nederland Boycotten ? Okay Nederland is een EU land dat betekend dat u ook alle EU landen boycot . Weet u het zeker ?

Amigo1973 | 29-05-14 | 09:25

is dit hele gedoe misschien een wraakactie van Arnoud van Doorn?

--sql error-- | 29-05-14 | 09:25

@hunkerdrift | 29-05-14 | 09:18
Sterker nog, alles wat daar niet verboden is, is daar verplicht, tenzij je connecties hebt.... etc.

necrosis | 29-05-14 | 09:24

"A price for such deplorable actions should be paid. "

Oorlogstaal, exact zoals de Sharia dit voorschrijft.
Welkom Nederland, met je neus op de feiten gedrukt, duidelijker kunnen we het niet maken. Als Timmermans hier voor wil gaan zwichten en knippen dan komt hij terug met een hernia, zonder resultaat.

Meri59 | 29-05-14 | 09:24

Het zou de mensheid sieren als we een atoombom op die zandbak gooien.

VanBukkem | 29-05-14 | 09:23

@kicktherabbit | 29-05-14 | 09:17
Menigeen hier zou maar wat graag Wilders met sticker en al verbieden...

Maar simpel feit is dat de vrijheid van meningsuiting binnen Nederland Wilders het volste recht geeft die stickers te maken. En je kunt je vraagtekens zetten bij hoe Wilders dat recht gebruikt, maar ik ben geenszins bereid dat recht te offeren aan de gekwetste gevoelens van de beroepgekwetsten in het midden oosten. Die vol afschuw reageren dat iemand hier mogelijk niet werd aangenomen vanwege een hoofddoek, maar zelf bijbels en kruisjes verbieden. Waar religieuze vrijheid betekent vrijheid voor de Islam en een verbod op de rest.

TheLuggs | 29-05-14 | 09:23

-weggejorist-

rooiesaus | 29-05-14 | 09:23

kicktherabbit | 29-05-14 | 09:17
had timmermans gekunt dan had hij allang wilders verboden en zijn vingers afgehakt.
en het landen in riyaad alleen al is teveel aandacht geven aan dat alles. Het is maar een klein handelspartnertje van nederland. Een briefje naar de ambasade was meer dan genoeg geweest.
Beste ambasadeur,
hier in nederland hebben we vrijheid van meningsuiting, bent u het er niet mee eens staat het u vrij aangifte te doen. (formulieren liggen nog wel op het politieburo)
mvg,

jack and friends | 29-05-14 | 09:22

Als Timmerfrans nog dieper bukt, kan hij zijn kop in zijn reedT steken!

necrosis | 29-05-14 | 09:22

@kicktherabbit |

En jij bepaalt wat fatsoenlijk is toch?

roze_bril | 29-05-14 | 09:21

En inderdaad... Screw you Timmermans met je excuses namens een heel land omdat een meneer uit de oppositie zijn (terechte) mening geeft.

Onslaught Reborn | 29-05-14 | 09:20

en volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.
kom hoe heet ie | 29-05-14 | 09:12

Gaaaaaaaaaaaaaaaaap!

rooiesaus | 29-05-14 | 09:19

Ik zeg ,,, Ambassadeur terug halen alle banden verbreken vanaf NL zijde en alle assets in Nederland van Saoedi Arabië hier onteigenen .

Amigo1973 | 29-05-14 | 09:18

Saudia arabie, is dat niet dat land waar het christendom verboden is?

hunkerdrift | 29-05-14 | 09:18

KoninginWildemina | 29-05-14 | 09:14
zullen we de timmermans dan maar het strafblad van van doorn meegeven? als ze daar een beetje haar op de ballen hebben zien we van doorn dan na ze laatste bezoekje nie weer.
en als van doorn het gedaan zou hebben, is dat dan niet een soort van economische terrorisme? dat moet strafbaar zijn.

jack and friends | 29-05-14 | 09:17

That does it!!! Screw you SA, vanaf nu rijd ik alleen nog maar elektrisch of op waterstof.

Onslaught Reborn | 29-05-14 | 09:17

@jack and friends | 29-05-14 | 09:11
Nou als ze ieder land zouden boycotten waar de Islam ooit beledigt is, zou er geen land meer over zijn om zaken mee te doen. Als je het gewoon negeert boycotten ze over een paar maanden weer een ander land. Ga je toegeven zulen ze eisen blijven stellen. Je ziet het al, ze zien dat Timmermans zich wil verontschuldigen en ze willen meer. Wat je ook doet, ze zullen altijd meer eisen. Het beste is dan om ze gewoon niks te geven want het gaat toch nooit genoeg zijn.

TheLuggs | 29-05-14 | 09:17

Frans buigt trouwens niet, hij probeert slechts wat miljarden en banen veilig te stellen voor ons door uit te leggen waarom wij niet buigen voor hun dreigementen. Als hij zou buigen voor SA dan had hij die sticker verboden en de vingers van Wilders afgehakt. Nu probeert hij te redden wat er nog te redden valt.
En ik vind het nog steeds apart dat hier in het geval van Rusland werd geroepen dat we ons niet met dat land moeten bemoeien maar wanneer het om SA gaat dan vinden we het okay als we een voor hun enorm beledigende tekst op hun nationale trots zetten. Wees eens consequent mensen, bemoei je dan ook niet met SA.

Ik vind trouwens dat je je vooral met beide landen moet bemoeien. Met zowel het tuig in Moskou als het tuig in Riyad. Vrijheid van meningsuiting enzo. Maar dan wel op een fatsoenlijke manier als het effe kan ipv stickertjes drukken.

kicktherabbit | 29-05-14 | 09:17

Kan Geen Stijl niet een handtekeningenactie beginnen waarmee we S.A. duidelijk maken dat Timmermans *niet* namens de Nederlandse bevolking spreekt en dat wij vrijheid van meningsuiting en gedachtengoed belangrijker vinden dan de lange islamitische tenen?

Withnail | 29-05-14 | 09:17

Een mooi moment om in Nederland een start te maken met het ontvlechten van de mislukte multiculturele samenleving en een definitieve streep te zetten door alle ontwikkelingshulp.
Als men wat te bieden heeft zullen we er voor betalen.
Dag.

Mega Mindie 2 | 29-05-14 | 09:15

Wie goed heeft opgelet bij de laatste Knevel & van de Brink weet dat Arnoud van Doorn hierachter zit!

KoninginWildemina | 29-05-14 | 09:14

Zolang de passages over kafirs niet uit de koran zijn gescheurd moeten we geen zaken meer doen met islamitische landen of moslims toelaten tot ons land. Verontschuldigingen zijn niet genoeg.

Withnail | 29-05-14 | 09:13

In dat streng-islamitische land is (oa) alcohol en drugs verboden:
www.crethiplethi.com/wikileaks-saudisc...
Behalve dus als je connecties hebt met de koninklijke familie (de elite) van SA......
Dit doet me ergens aan denken, maar kan er even niet opkomen, wie helpt me?

necrosis | 29-05-14 | 09:13

Ik zou de ophef begrijpen als Rutte die sticker had gemaakt, maar een rebelletje uit Venlo... komop SA laat je niet zo kennen.
kicktherabbit | 29-05-14 | 09:04
---
Little minds pleases little things.

appeltjesgroeneweide | 29-05-14 | 09:13

@seven | 29-05-14 | 09:09,

He kijk de boodschap dat het een stelletje barbaren zijn komt toch aan

rode peper | 29-05-14 | 09:12

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

Rest In Privacy | 29-05-14 | 09:12

Ik geloof niet dat wij de klimaatverandering veroorzaken met z'n allen, maar dit is dus de een van de redenen dat ik wel een groot voorstander ben van het onafhankelijk worden van fossiele brandstoffen.

Tisnietanders | 29-05-14 | 09:12

Rutte en zijn ministeriële vazallen hebben nu weinig andere keus dan Timmerfrans te ontslaan en Arnoud van Doorn in zijn plaats te benoemen.

Morgenhout | 29-05-14 | 09:12

Arnoud van Doorn is hiervoor speciaal naar het koninklijk huis van SA afgereisd mensen! Arnoud van Doorn is het brein achter deze 'straf' voor Nederland!

KoninginWildemina | 29-05-14 | 09:12

Bigi Bana Boy | 29-05-14 | 09:09
het is allemaal gelul voor de buhne. Als ze het zonder nederlanders af zouden kunnen daar zouden ze het wel doen.

jack and friends | 29-05-14 | 09:11

Denemarken heeft destijds zijn rug recht gehouden mbt de Islam tekeningen. Zweden trouwens ook. Democratie is democratie... dat kunnen wij niet veranderen, was het antwoord.
Wel hebben ze 1 jaar terugslag gehad.

Denemarken exporteert weer volop naar S.A.

duitse herder | 29-05-14 | 09:11

SA"apolgies will"not be enough"
Als dat betekend dat ze alle islam zandvlooien die hier wonen (en parasiteren)zullen oproepen hier te vertrekken en weer richting hun eigen heimat te gaan,zeg ik nooit aan apologies beginnen Timmerfranz!

deraderendraaien | 29-05-14 | 09:11

@raskol | 29-05-14 | 09:02

heb het even geprobeerd , maar het word dus gecensureerd oftewel word niet gepost ..

Mijn Antwoord was in de trant dat ik van harte hoop dat alle banden worden verbroken , ik betaal met liefde wat meer voor mijn brandstof als dit betekend dat er geen zaken meer met SA word gedaan .

Voor alle jankerts hier die denken dat wij SA nodig hebben NEEN ook in de Noordzee en ook in Zuid Amerika is zat olie .

Even voor de vorm Nederland schurkt al heel wat jaartjes aan Venezuela welke de 2e grootste olie reserves ter wereld heeft . Haar Buurland Colombia heeft ook een enorme potentie echter dit is onontgonnen en krijgen we Greenpeace mee in de stress :-)

Amigo1973 | 29-05-14 | 09:11

@jack and friends | 29-05-14 | 09:04

Geen enkele, natuurlijk. Comments worden op z'n joops gemodereerd. Maar als ze een shitstorm aan negatieve comments hebben te verwijderen merken ze wel dat we ons geen fuck aantrekken van hun smerige dreigementen.

'Apologies are not enough'??? Fuck it, we verontschuldigen ons nergens voor. We schijten op de islam en zeggen dat ook gewoon.

raskol | 29-05-14 | 09:10

Het lijken wel een stel wijven met een fittie, waar gaat dit over, kunnen we Widlers niet gewoon beschouwen als een clown met een grote bek? NL exportprodukt nummer 1:
bierdrinkende boeren?

rooiesaus | 29-05-14 | 09:10

Ik ga er van uit dat Timmermans de smerige trui van Spekman bij zich heeft. Als afschrikmiddel.

Normpje | 29-05-14 | 09:10

Betaalt GS de schade dan straks Pritt ? Stoere praatjes verkopen is makkelijk als het je verder niks kost, toch ?

Bigi Bana Boy | 29-05-14 | 09:09

Is maar een opiniestuk, er gaat echt geen boycot komen, we zijn de op de US en Frankrijk na grootste producenten van voedsel van de wereld, enige wat ze daar bouwen zijn paleizen.

Bokito ergo sum | 29-05-14 | 09:09

Met dank aan bekeermoslim Arnoud van Doorn, die de sticker van Wilders bij de Saoedische bazen onder de aandacht bracht.
Arnoud van Doorn is ook degene die bij Saoedische machthebbers op audiëntie mocht komen om de sancties tegen Nederland te bespreken.
Vandaar dat hij ook niks over zijn bezoek aan het koninklijk huis van SA kon zeggen bij Knevel & van de Brink.

KoninginWildemina | 29-05-14 | 09:08

Wat zal de prijs zijn?
Ik weet het wel: een mondelinge of schriftelijke excuses van Wilders die dat nooit gaat doen.
Dan zal SA claimen dat we geen kiss-and make good wilden doen zodat hun toorn opeens gerechtvaardigd is. Opeens hè.
Maar dit proces van de SA etterbuil opensnijden is prima. Laat de wereld en Nederland maar zien wat voor land het is. Een land dat zonder oliedollars geen terrorisme meer kan exporteren en niets maar dan ook niets meer zal voorstellen in de wereld. In weze zijn Nederlandse bedrijven een soort van klimop die een stukje van de levenssappen van de olie-export wegzuigen.

appeltjesgroeneweide | 29-05-14 | 09:08

Deze chantage van de Saouds was net zo voorspelbaar als het gegeven dat een mens regelmatig moet pissen. Laat die dweil van een Timmermans alsjeblieft zo snel mogelijk afreizen naar SA. Hopelijk wordt hij daar vernederd zoals hij nog nooit vernederd is geweest. Voor het oog van de wereld als het kan. En voor de Saouds: Kijk een beetje uit met die Timmermans. Het is een PvdAer.

Psycheltjes | 29-05-14 | 09:07

@Eduardo- | 29-05-14 | 09:00
Eerlijk is eerlijk, en wat was de schade? Gekwetste gevoelens. Mooi kan Timermans vragen of ze terug hebben van 1ct ? Of weet je wat, laat ze de hele cent maar houden, dan zijn de gekwetste gevoelens weer dik betaald.

TheLuggs | 29-05-14 | 09:06

Ik zou de ophef begrijpen als Rutte die sticker had gemaakt, maar een rebelletje uit Venlo... komop SA laat je niet zo kennen.

kicktherabbit | 29-05-14 | 09:04

Its all part of the jihad.

RegseHippy | 29-05-14 | 09:04

Verontschuldiginen zijn tekens van zwakte, vooral als er eigenlijk niets te verontschuldigen valt, en beide partijen weten dat. Het gevolg is verlies aan respect en permanent in de onderdanige positie gedrukt worden. Dat laten de Saudi's nu duidelijk zien.

Rest In Privacy | 29-05-14 | 09:04

raskol | 29-05-14 | 09:02
benieuwd of er ook maar 1 tegel van een stijlloze mensenrechtenactivist door de lokale joris wordt geaccepteerd

jack and friends | 29-05-14 | 09:04

"The price should be proportional to the harm the Dutch and other extremists have inflicted on Islam and Saudi Arabia."
Nou kan Timmermans ff gaan cashen voor een eigenlijk onbetaalbare les vrijheid van meningsuiting voor die barbaren.

rode peper | 29-05-14 | 09:01

thapriest | 29-05-14 | 08:58
zelfreflectie? alles met een teedoek op de kop in die zandbak is prins, en de prinsjes van SA hebben nog een veel beter leven dan de prinsjes van oranje. Als iemand alle dagen tegen je roept dat je de reden bent dat de zon opkomt dan ga je het uiteindelijk wel geloven hoor.

Het is net als dat probleempje in afrika met die hardlopers richting europa, we hebben het zelf veroorzaakt.

jack and friends | 29-05-14 | 09:00

"The price should be proportional to the harm islamic extremists have inflicted on women, homosexuals, infidels..."
Fuck off SA!

Eduardo- | 29-05-14 | 09:00

"The price should be proportional to the harm the Dutch and other extremists have inflicted on Islam and Saudi Arabia." Oei oei, dat wordt weer vlaggen verbranden.

roze_bril | 29-05-14 | 08:59

Goede morgen, nu ben ook al een extremist volgens de soudi's. Ik ben al vaak voor van alles uitgemaakt maar een extremist is nieuw. Fijn die kan er ook nog bij.

Sjeng de helle | 29-05-14 | 08:59

Van enige zelfreflectie is geen sprake hé, bij die woestijnapen?

thapriest | 29-05-14 | 08:58

Alle baggerzuigers daar onmiddelijk weghalen dan kan er binnen 2 maanden geen boot meer varen.
SA heeft ons harder nodig dan wij hun. Echt.

sinar2 | 29-05-14 | 08:57

"Tolerance and forgiveness are good traits except when it comes to attacking Islam or Muslims."

Alle redenen om de islam vanuit de grond van je hart te haten en te bestrijden in één zin samengevat.

raskol | 29-05-14 | 08:57

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl