Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Promofilmpje! Allah Akbar drive-by shootings

De moslimfundi's van ISIS hebben een promotiefilmpjes online gezet. Zodat u een rondleiding krijgt die een hoop inzicht biedt in het werk van ISIS. Die doen nogal wat werk, namelijk. Bermbommen. Vechten met Iraakse soldaten. Ontwikkelingswerk in Syrië. Paspoorten van importjihadi's kapot maken. Mensen die niet op de correcte manier in Allah geloven onthoofden. Kortom, druk, druk, druk. De hele video staat (voor zolang het duurt) op YouTube en komt van oorsprong bij LiveLeak vandaan. Bovenstaand een fragment uit de video waarin ultramoslims vanuit een auto met een AK-47 andere auto's van de weg afschieten, om daarna de inzittenden met hun mitrailleur nog even point blank wat lood in het hoofd te pompen. Piew piew in je hoofd, met de groetjes van Allah. Niet suited for zwakke magen. Oh, trouwens, waar we ISIS en hun vlag ook van kennen -dat vergaten we nog even- is van die biddende moslims op dat Haagse trapveldje. En Abou Moussa van DeWareReligie spreekt met passie over het goede werk van de moslims dat in deze video te zien is. Liefde voor een religie die vrede nastreeft, altijd prachtig om te zien. Hartjes, jongens. Hartjes. U wilt hier inhalen en uw voorganger door zijn hoofd schieten. Mag dat? Allah zegt ja.

Reaguursels

Inloggen

@Lev | 22-05-14 | 12:42
Ik denk dat men eerst de kafir over de kling jaagt denk je niet?

miko | 22-05-14 | 17:04

@cajosh,

En nog even over wapens; ik zie ook regematig filmpjes voorbijkomen van moslims die niet-moslims of "verkeerde moslims" (moslims met de verkeerde huiskleur, verkeerde sekte, verkeerde taal, etc) afmaken met messen, zwaarden of met een blik benzine en een aansteker. Daarnaast kunnen bommen zoals in de Londense metro van huis- tuin- en keukenmiddeltjes gemaakt worden, de formules staan op iedere jihad site op het internet.

Afschaffing van moderne wapens gaat daar niks aan veranderen, tenslotte zaaien moslims al 1400 jaar dood en verderf over de hele wereld.
Alleen een verandering in de islam kan het islamitisch geweld doen afnemen.

Dandruff | 22-05-14 | 16:26

@cajosh,

Dit filmpje is niet gemaakt door islamcritici, maar door moslims. Alle filmpjes waarin moslims onschuldige mensen afmaken zijn immers gemaakt door moslims, veel moslims beschouwen het martelen en doden van onschuldige mensen namelijk als reclame voor de islam. Jij ook zie ik; jouw enige argument om deze islamitische moordpartijen te verdedigen is "maak moslims niet boos". Alsof jij en je kornuiten ineens minder onschuldige mensen zouden gaan vermoorden als niet-moslims dit filmpje nooit te zien zouden krijgen.

Totale l*lkoek, natuurlijk. Moslims vermoorden ook dagelijks onschuldige mensen in Thailand, en bijna niemand in Nederland krijgt dat te zien. Toch gaan de moordpartijen in Thailand gewoon door. Het hele idee achter het doden van onschuldige mensen is immers dat die bang worden van de islam, en zich bekeren tot de islam. Want daarin had de analfabete slavenhandelaar Mohammed wel gelijk; de islam is inderdaad de minst geloofwaardige religie aller tijden. Daarom was het motto van jouw plunderende profeet Mohammed juist; "zaai angst in de harten van mensen die zelf na kunnen denken".

Dan jouw punt dat er net zoveel Nederlandse als islamitische pedofielen in Nederlandse gevangenissen zitten. Volgens jou bewijst dat dat sommige Nederlanders (en relatief veel Nederlandse moslims) net zo pervers zijn als jouw profeet Mohammed. Hier heb je inderdaad een punt; sommige Nederlanders zijn inderdaad net zo ziek in hun hoofd als jouw profeet Mohammed.
Maar waar het echt om gaat is; de meeste Nederlanders zijn niet zo walgelijk als jouw pedoprofeet. Daarom is pedofilie in Nederland verboden, terwijl het in islamitische landen legaal is of wordt gedoogd. Globaal kun je stellen; hoe islamitischer de wetgeving in een land, des te jonger de leeftijd waarop kinderen uitgehuwelijkt mogen worden.

Dan jouw punt dat de VS gedurende een paar eeuwen bijna net zo kwaadaardig waren als de islamitische wereld de afgelopen 1400 jaar altijd geweest is. Dat klopt deels; 1400 jaar lang waren moslims de wreedste en moorddadigste slavenjagers, maar gedurende 300 jaar hebben ze bijna een derde van hun slaven aan Europeanen verkocht.
Schandalig inderdaad.
Maar we zijn er 150 jaar geleden ook zelf mee gestopt, weet je nog?
In de islamitische wereld wordt slavernij nog steeds op grote schaal gedoogd.
Dat de VS soms met de Indianen deden wat de moslims met christenen, joden, hindoes, boeddisten en animisten deden en nog steeds doen is ook deels correct, maar ook hier geldt; in de VS is dat iets van vroeger. Er zijn geen Amerikanen die filmpjes zoals hierboven op internet plaatsen als "reclame" voor de VS. Buiten de islamitische wereld worden zulke laffe moordpartijen immers niet als reclame gezien, maar juist als iets waar je je voor moet schamen.
Jij hebt daar geen last van, zie ik, je zult dus wel heel vroom zijn.

Wat overkomt mensen die de "coca cola levensopvatting niet delen"?
Helemaal niks.
Je hebt geen idee waar je het over hebt.
- In landen met islamitische wetgeving worden niet-moslims onderdrukt, zelfs ter dood veroordeeld.
==> In Westerse landen zoals de VS daarentegen zijn moslims vrij en worden ze zelfs gesubsidieerd.
- In tientallen landen zoals Pakistan, Nigeria en Egypte zijn niet-moslims stelselmatig slachtoffer van islamitische moordpartijen; vaak gedoogd of zelfs gestimuleerd door islamitische overheden.
==> Geweld tegen moslims is echter in alle beschaafde landen verboden. Alleen in islamitische landen (waar beschaving verboden is) wordt geweld tegen moslimminderheden gedoogd of gestimuleerd; zoals alle geweld tegen alle minderheden.

Veel islamitische organisaties zoals boko haram en de taliban verbieden onderwijs, omdat de demon allah volgens hen feitenkennis en logica verbiedt. Als bewijs voeren zij aan dat de bedenker van de islam, de psychopaat Mohammed een analfabeet was die echt dacht dat de zon 's nachts onderging in een plas water. Ook imams zijn om die reden nooit hoger opgeleid dan Nederlandse kinderen van een jaar of 7.

Ook jij hamert er op dat je tegen elke vorm van algemene ontwikkeling bent, maar tegelijkertijd doe je alsof de schoolplicht in het Westen "bewijst" dat moslims in Europa minder gevaarlijk zijn dan alle andere religieuzen in Europa bij elkaar. Toch gaan er meer Europese moslims op jihad dan Europese socialisten, christenen, boeddisten, satanisten etc. Die mythe dat de islam alleen gewelddadig is in landen waar moslims meer dan 30% van de bevolking vormen is dus, helaas, onjuist; zelfs 5% moslims is hier voldoende voor een fikse toename van islamitisch geweld (nog los van de vaak extreem gewelddadige criminaliteit). Daarom is iedereen ook zo bang voor de islam; niemand wil eindigen zoals van Gogh eindigde.

Dandruff | 22-05-14 | 16:15

-weggejorist-

Cajosh | 22-05-14 | 15:20

-weggejorist-

Cajosh | 22-05-14 | 14:15

Nederland in 2022 ?

prinseslaurenteef | 22-05-14 | 13:16

Ach zolang ze hun eigen volk uitroeien vind ik het niet zo erg want het einde betekend dat ze zelf ook uitsterven en wat moet je hier nu van zeggen anders dat ze volkomen debiel zijn. Voordeel is dat we met de huidige internet generatie nu wereldwijd kunnen vaststellen dat de Islam een volkomen achterlijk geloof is maar dat is het christendom ook alleen hadden ze toen nog geen internet.

Lev | 22-05-14 | 12:42

Voor mij nog een reden om te stemmen vandaag.

Grolo | 22-05-14 | 12:12

hoe ziek moet je zijn als je zo iets doet .
hier uit blijkt wel weer dat de islam dood en verderf zaait . wie zo iets doet zijn laffe honden met blote handen durven ze niet . hoe lang zal het duren voor dat zo iets in Nederland gaat gebeuren ?

Meijde | 21-05-14 | 22:28

@Pisfinger,

Ik heb geen enkele reden om aan deze cijfers te twijfelen, jij wel?
Ik ben ook wel benieuwd naar jouw cijfers; hoeveel "namen" de VS door Saddam af te zetten?
Iedereen snapt dat een democratie duurdere olie levert dan een dictator, gekozen regeringen moeten immers oliedollars verdienen om hun volk tevreden genoeg te houden om te worden herkozen. Nog los van het feit dat ook de arbeiders in een democratie makkelijker looneisen kunnen stellen dan in een dictatuur.

Wat wel klopt is dat extremisten alles aangrijpen om hun daden te rechtvaardigen. Vandaar dat de VS altijd de schuld krijgen; omdat ze ingrijpen of juist niet ingrijpen, te laat ingrijpen of te vroeg ingrijpen, te hard of juist te slap ingrijpen; etc.
De VS hadden het nooit goed kunnen doen en dat zegt eigenlijk vooral heel veel over de mensen die de VS altijd overal de schuld van geven.

Dandruff | 21-05-14 | 19:11

Geertje je hebt gelijk islam = vergif!

toon2 | 21-05-14 | 19:02

@Izan99,

Assad jr is een dictator met bloed aan zijn handen, zoals iedere leider in de islamitische wereld.
Assad jr was nog maar kort aan de macht, maar steunde net als zijn vader diverse genocide predikende clubjes die net zo moorddadig zijn als isis; zoals hezbollah en hamas.

Omdat de radicale islam zo extreem wreed is zijn we geneigd te denken dat "gematigd islamitische" dictators als Khadaffi, Saddam en Mubarak eigenlijk wel mee vielen. Google gerust eens op die namen; allemaal steunden ze terroristen in het buitenland, en allemaal predikten of pleegden ze genocide.
Khadaffi bijvoorbeeld, een pedofiel die regelmatig hele kleine meisjes op scholen uitzocht om ze thuis te martelen en misbruiken, was ook de drijvende kracht achter diverse gruwelijke burgeroorlogen zoals in Liberia. Wij kennen hem vooral van de aanslag boven Lockerbie, zijn steun aan oa de IRA en de RAF, en zijn gijzelingspraktijken. Zo werden oa 2 Zwitserse zakenlieden, een Nederlandse arts en 5 Bulgaarse verplegers gemarteld en ter dood veroordeeld; pas na betaling van grote sommen losgeld konden ze gaan.

Dandruff | 21-05-14 | 18:59

@Somas,

Natuurlijk zijn alleen de daders van deze moordpartijen verantwoordelijk voor deze moordpartijen. Dat neemt niet weg dat dit soort filmpjes als "reclameboodschappen" worden verspreid door islamitische clubjes op islamitische media. Er is in die hoek dus voldoende belangstelling voor oorlogsmisdaden; die hebben zelfs een aanzuigende werking. Daarom worden die filmpjes gemaakt.

Elke religie kan mensen ten goede of ten kwade beïnvloeden. De gematigde moslims die ik ken zijn vooral moslims die zich niet zo met de islam bezig houden. Laten we hopen dat dat zo blijft. Als we naar de profielen van Westerse moslimextremisten (zoals Mohammed B) gaan kijken dan blijken die allemaal ooit "gematigd" te zijn geweest, tot ze zich meer in de islam gingen verdiepen.
En dat is begrijpelijk, want zoals gezegd zijn er weinig of geen invloedrijke islamitische media, leiders of geestelijken die consequent vrede, vrijheid en tolerantie prediken. Als zij dat al lijken te doen (zoals de ooit door de AIVD als "gematigd" omschreven imam Fawaz van de hofstadgroep) dan is dat vooral voor subsidies of omdat "de tijd nog niet rijp is". Google voor de aardigheid eens op "undercover mosque".

Elke vergelijking met de paus gaat mank, het zou de paus nooit lukken om iemand in een fatwa ter dood te veroordelen. Sjeikhs, ayatollahs, mufti's en ander gespuis krijgen dat wel regelmatig voor elkaar. Zelfs het hele Joodse volk wordt door invloedrijke korankenners als al-Qaradawi ter dood veroordeeld, en geen enkele invloedrijke moslim neemt daar afstand van.

Het probleem ligt echt bij de islam, bij de koran, bij de sharia en bij de islamitische geschiedschrijving over de woorden en daden van de zelfbenoemde profeet Mohammed. Die zou destijds duizenden mensen met een andere mening of een ander geloof hebben laten martelen en of vermoorden zodat hij hun vrouwen en kinderen tot slaaf kon maken. Het is voor iemand die Mohammed als "perfecte mens" beschouwt dus niet zo moeilijk om marteling, moord en slavernij acceptabel te vinden.

Als je daar wat aan wil veranderen dan zul je moslims er van moeten overtuigen dat de bronnen van de islam misschien niet helemaal correct zijn. Misschien was Mohammed een heel rechtvaardig, vreedzaam en tolerant mens; maar hebben islamitische machthebbers na zijn dood de islamitische geschiedenis herschreven om hun eigen misdaden goed te praten.
Dat was bijvoorbeeld de mening van "muslims against sharia", een paar jaar geleden.
Hun site bestaat niet meer;
ww2.reformislam.org/?folio=9PO9585XS
En hun naam lijkt overgenomen door niet-islamitische islamcritici;
muslimsagainstsharia.blogspot.nl/
Ik concludeer daar uit dat ze nooit erg invloedrijk zijn geweest. Zelfs in Europa stelt een meerderheid van moslims "goddelijke wetgeving" boven nationale wetgeving.
www.nieuwreligieuspeil.net/node/5511
De doelstelling van Muslims against sharia is dan ook nooit gehaald; de op onrecht, wreedheid en bloedlust gebaseerde sharia is de afgelopen jaren in diverse landen geheel of gedeeltelijk ingevoerd; onlangs nog in Brunei.
www.nieuwreligieuspeil.net/node/5506

Dandruff | 21-05-14 | 18:41

ik zal het mensen nooit toewensen,
maar deze beesten mogen van mij aan de KK doodgaan,
want ik weet hoe het is als een bekende er aan dood gaat.

vladimir poetin1072 | 21-05-14 | 16:37

@Spaansche Griep

Ja tuurlijk, dus laten we maar alle moslims over een kam scheren. Denk je dat de moslims die wel fatsoenlijk zijn niet balen van dit soort taferelen? Ik heb vol afschuw met moeite een deel van de video kunnen kijken. Nu zal je zeggen van "waarom doen jullie er niets aan dan?". In de moskeeën in Nederland die verbonden zijn met de islamitische stichting Nederland worden er oa preken gegeven TEGEN dit soort mensen. Wat kunnen we nog meer doen? Die terroristen zijn zo brainwashed als maar kan in een land waar de sharia (wat naar mijn mening verkeerd geïnterpreteerd wordt) beslissend is.

Ik heb als moslim zijnde ook een schijthekel (net zoals jij wss) aan mensen zoals in de video hierboven. Ik volg WEL een wo opleiding (zoals vele andere moslims) en draag volledig bij aan de samenleving in Nederland, en naar jou zeggen behoor ik ook tot de misdragende moslims hier in West-Europa of niet? Stop gewoon met het in een hokje stoppen van alle moslims.

YunusDNZ | 21-05-14 | 11:22

@ Dandruff | 20-05-14 | 14:14
Niet zelfs, maar juist op extreem anti-Amerikaanse sites zullen de kosten expanderen. Maar kosten is niet gelijk aan investeren in een land; Als je kijkt hoeveel oliegeld Irak zelf mocht investeren en hoeveel de Amerikanen namen, dan kan de opbouw ook niet veel worden (afgezien van het feit dat schijnbaar niet iedereen het nut inziet van een opgebouwd land; zeker niet als je met extremisme en indoctrinatie het land naar de middeleeuwen wilt terug brengen). Wat de Amerikanen ook zouden hebben gedaan, de extremisten grijpen alles aan om hun waanzin te rechtvaardigen.

PisFinger | 21-05-14 | 09:54

Ik ben een allochtoon, en moslim.
Hier ben ik letterlijk kotsmisselijk van geworden. En ik ben overtuigd dat niet veel moslims in de Westerse beschaving hier voorstander van zijn.

Wat een kankerapen.

frck | 21-05-14 | 01:39

kijk lieve reaguurders EN DAAROM steun ik president bashar al assad van syrie. de enige op aarde die daadwerkelijk iets doet tegen deze kankergezwellen!!

izan99 | 20-05-14 | 22:28

@Dandruff

Het is erg moeilijk de schuld bij de islam te leggen als ik in mijn directe omgeving zie dat de islam een positieve werking heeft gehad op elke moslim die ik ken. En ik ken heel erg veel moslims. Die moeten allemaal echt niets hebben van deze haatzaaiers. Wat zeg ik, niet alleen niets van hebben, er een oprechte hekel aan hebben. Hoeveel de extremistische moslims andersgelovigen ook aangedaan hebben, ze hebben het tienvoudige verricht tegenover de islam en moslims.

De schuld ligt niet bij het westen en ook niet bij de islam. De schuld ligt bij deze moordenaars zelf. Ik wilde in mijn eerdere reactie het westen niet de schuld geven, ik wil alleen aangeven dat zij niet echt een hulp zijn, integendeel ze maken het de gematigde moslims alleen maar moeilijker om, om te gaan met dit probleem.

Het westen steunt extremisten in de hoop er greep op te krijgen. "Keep your friends close, keep your enemies closer" En je kan heel dichtbij komen als je alles voor hun betaald. Je kan zelfs invloed uitoefenen, omdat ze een bepaalde afhankelijkheid hebben. Ik vind deze manier van werken echt slecht, maargoed slechtheid komt helaas bij elke religie voor.

Geestelijken zijn bij moslims minder invloedrijk dan je denkt en ze worden steeds minder invloedrijk. Media is invloedrijk, regeringen van landen zijn invloedrijk. Dit zijn middelen die een podium geven aan bepaalde charismatische sprekers. In de islam hebben geestelijken (wij zeggen eigenlijk geleerden)niet de link met god die bijvoorbeeld de paus heeft. Islamitische geleerden zijn niet anders dan elk ander moslim, alleen hebben ze de islam bestudeerd. De geleerden met een extreme opvatting worden uitgezocht door extreme regeringen en media en aan hen word een podium gegeven.

somas | 20-05-14 | 21:44

Je kan nu toch wel met 100% zekerheid zeggen dat de nederlandse jihadstrijders waar ook ter wereld gewoon niet never nooit meer naar Nederland mogen terugkeren. Je moet er alles aan doen om zulke mensen niet in je land te hebben.

Gehaktballie | 20-05-14 | 21:39

Gehersenspoelde serie moordenaars.
Ze zijn slecht,inslecht,dat ze ongenadig hard gestraft mogen worden.

Real Dutch Meat | 20-05-14 | 20:57

@ Dandruff | 20-05-14 | 20:46
Goed gesproken Roosje.

OhJee | 20-05-14 | 20:52

@Somas (19:20),

Moslims hebben inderdaad al 1400 jaar een heel groot probleem.
Misschien wordt het tijd de schuld niet bij het Westen te leggen maar bij de islam zelf. Niemand maakt het gematigde moslims in het Westen moeilijk, integendeel. Zelfs zwaar criminele moslims hebben hier vele malen méér rechten dan enig moslim ooit had de afgelopen 1400 jaar, in welk moslimland dan ook.

En het Westen geeft inderdaad veel te veel geld aan iedereen die daar om vraagt; dus ook aan moslimfundamentalisten. Dat is niet omdat we het moslimextremisme willen ondersteunen, maar omdat onze elite niet met geld om kan gaan. En denkt dat je elk probleem kunt oplossen door de veroorzakers te paaien.

Het grote probleem van de islam is dat vrijwel elke invloedrijke moslimgeestelijke met enige regelmaat haat en geweld predikt. Als je een uitzondering op die regel weet hoor ik het wel.

Dandruff | 20-05-14 | 20:46

@Durereaguurder (18:13),

We weten de rest wel; islam.
Zoals je ziet gaat het om willekeurige executies, bedoeld als reclame voor de islam. Op islamitische websites zijn duizenden van dit soort reclameboodschappen te vinden.

Dus niks revanche, de slachtoffers zijn gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Net als tenminste 40 bezoekers van een markt in Jos, Nigeria vandaag.
www.bbc.com/news/world-africa-27493940...
En de daders kunnen Irakezen of Syriërs zijn, maar ook "Nederlandse" Marokkanen of tot de islam bekeerde Belgen. Hetzelfde geldt voor Nigeria, waar ook moslimstrijders uit tientallen landen actief zijn. Ook de Haagse as soennah moskee stuurde in het verleden "Nederlanders" naar Nigeria.

Dit soort reclameboodschappen laten zien dat je geen ervaren piloot of explosieven expert hoeft te zijn om onschuldige mensen te vermoorden. Iedere gek kan de demon allah een stijve lul geven, overal ter wereld.
Toen Mohammed Merah in Frankrijk besloot 4 joodse peuters te executeren was dat echt niet omdat hij getraumatiseerd was dat sommige Franse joden met hard werken meer geld verdienen dan hij met uitkeringstrekken en criminaliteit. Diep onder de indruk van dit soort filmpjes deed hij wat zijn profeet ook deed, en veel Franse moslims bejubelden hem daarom.

Dandruff | 20-05-14 | 20:29

Nou de totale lul van de week verkiezing is weer heftig deze week!

Bollux | 20-05-14 | 20:26

?

Rocknrolla7372 | 20-05-14 | 20:19

ISIS = 100% kut

Jan Gordelroos | 20-05-14 | 20:18

@Spaansche Griep

Ik heb dit filmpje vanochtend gezien en ben echt al de hele dag ontdaan. Hoe kunnen mensen zo net of het niks is, zoveel mensen van het leven beroven. Ik ben er echt kotsmisselijk van en ik schaam me diep dat zij dezelfde religie als ik denken te volgen. Wij moslims hebben echt een heel groot probleem, een inmens groot probleem. Deze zieke geesten worden financieel bijgestaan door het westen en de gematigde moslims worden hier door het westen het leven heel moeilijk gemaakt. Hoe gaan we dit ooit winnen? Wat kunnen volgens jou de honderden miljoenen gematigde moslims doen tegen zulke groeperingen. Ik weet het in ieder geval niet...

somas | 20-05-14 | 19:20

Dit is oorlog mensen. Heilige oorlog. Dat men even herinnert wordt aan het ware gezicht van deze waanzinreligiecultuur.

Ome Gijs | 20-05-14 | 18:54

@YunusDNZ | 20-05-14 | 15:25
Ja, ja, dat riedeltje kennen we nou zo langzamerhand wel, maar ondertussen is moorden wel het enige waar moslims in uitblinken, is het niet tegen anders denkenden, dan pakken jullie elkaar wel, er is niet een moslimland waar een normale situatie is.
We hoeven helemaal niet naar een ver land te gaan, als je nou eens rond kijkt hoe islamitische jongeren zich hier in West-Europa misdragen, zit dat gewoon bij jullie ingebakken, jullie kunnen niet leven zonder een ander jullie denk- en handelswijze op te dringen, jullie beïnvloeden nu al te veel de publieke ruimte en gaat op termijn fout, ik merk aan m'n eigen doen en laten dat ik moslims steeds meer gaat wantrouwen, nog niet haten maar dat komt nog wel!

Spaansche Griep | 20-05-14 | 18:20

Dandruff | 20-05-14 | 14:56 & Robertski | 20-05-14 | 15:03

True, mijn punt zit hem erin dat we nu boehoe slechteriken roepen, maar we weten de rest niet. Dus wellicht hebben degene die nu worden omgebracht eerst de familie vermoord van de moordenaars die we nu zien. Dan zouden de acties waar we in dit filmpje mee geconfronteerd worden een stuk begrijpelijker zijn (nog steeds barbaars etc., dat is mijn punt niet).

Maar goed, zijn het dus geen gerichte revanche beweegredenen, dan is het inderdaad nog walgelijker en gruwelijker dan het al is.

Durereaguurder | 20-05-14 | 18:13

Vreemd, hier hoor je de PvdA nooit over. Komt overigens al in Nederland voor hoor, die drive-by shootings. Eind 2012 in Amsterdam-West (www.moordzaken.com/Said_el_Yazidi)

Daar was ik weer | 20-05-14 | 17:57

ik zoek nog iemand om mee te carpoolen

aap-noot-mies | 20-05-14 | 17:35


Deed de Wehrmacht ook in 1939 bij de invasie in Polen vanuit jachtvliegtuigen het publiek afschieten op een stationsplein of langs de weg alle jonge mannen die ze tegenkomen ophangen aan de bomen. Zie boek"Over soldaten vechten en sterven".En later nog veel erger zoals bekend.

William Shakespeare | 20-05-14 | 17:12

-weggejorist-

opdonderen4448 | 20-05-14 | 17:09

De tering... Geen woorden voor. Wat een zieke geesten. Gadverdamme......

saaymsik | 20-05-14 | 17:02

Ziek, Die docu van een uur zie je roadblocks/checkpoints, en als ze iets vinden wat ze niet aan staat schieten ze je als een hond op klaarlichte dag af.
Echt sick

AmericanDad | 20-05-14 | 16:57

Ja het is niet overal Nederland, en je kunt er geen kut aan doen, dus boeiend. Maar waarom denk je dat zoveel mensen hier naar toe komen? Niet omdat de sigaretten en het bier daar zo duur zijn hoor.

Tinus Trekveer | 20-05-14 | 16:39

Onder het motto van 'Allah wilde het zo, is niets aan te veranderen' De moderne middeleeuwen...

desmodus | 20-05-14 | 16:09

@ YunusDNZ

Vertel dat de slachtoffers en je oude moer....

Jan Gordelroos | 20-05-14 | 16:08

"Ies heewl mioewlijk oem daize filmpie te douiden".

Alleen dat het vieze smerige teringvarkens zijn die Moslims. Wat? Nog erger dan varkens. Nu weet ik ook waarom dit tuig geen varkensvlees mag eten, want ze zijn bang per ongeluk soortgenoten op te vreten.

Jan Gordelroos | 20-05-14 | 16:07

Koning één oog | 20-05-14 | 14:57

Nu niet doen alsof ik het niet verschrikkelijke lompe terreurdaden vind. Ik kies vaak voor een andere hoek, doordat 99% van alle reaguurders het toch wel zal veroordelen, beetje voorspelbaar.

Kan ook komen door de briljante docu: five broken camera's

www.imdb.com/title/tt2125423/

Door die film snap ik heel goed dat je in een auto zou willen stappen en de andere kapot zou willen schieten.

Doe mij maar een camera op de cia excutive die een nieuwe terreur groep van wapens voorziet, omdat de olie prijs er baat bij heeft als de regio gedestabiliseerd wordt. Dat zijn de echte schoften.

Durereaguurder | 20-05-14 | 16:05

Deze mensen moeten niet gezien worden als moslim! Ieder persoon met een gezond verstand weet dat deze mensen niet goed bij hun hoofd zijn. In de islam is het ten strengste verboden om mensen te doden.

YunusDNZ | 20-05-14 | 15:25

Volgens mij hebben deze kids een schurfthekel aan onnodig-links rijders.

jemagookniksmeer | 20-05-14 | 15:06

Durereaguurder | 20-05-14 | 14:44

Ik ook.

Uit anders filmpjes die ik gezien heb was de context vaak religie.
B.v. willekeurige vrachtwagenchaufeurs die werden aangehouden ergens in zo'n woestijn door gewapende mannen. Die vervolgens moesten uitstappen. Hun werd de vraag gesteld hoe de moeder van Aisha heete. Wisten ze dit niet, was het poef. Zo ook in het winkelcentrum waar een soortgelijke vraag werd gesteld om zeer bewust anders of niet gelovigen, te doden.
In dit filmpje lijkt het erop dat er random op duurdere wagens en hun inzittende wordt geschoten. Mischien hebben ze een fout stickertje op de bumper (stickertje van wilders wellicht?). Het zal me niet verbazen als het niet veel meer is dan wat we zien. Namelijk een stel moordlustige totaalwaanzinnige figuren die op auto's schieten.

Robertski | 20-05-14 | 15:03

Durereaguurder | 20-05-14 | 14:44

Met alle respect.. of niet? Deze acties vallen op geen enkele wijze goed te praten. Dit is middeleeuws gedrag en zelfs toen zouden de grootste ratten zich nog achter de oren hebben gekrabd of dit misschien niet wat ver gaat. Random exucuties op straat en op de weg.

Hou alsjeblieft op over context met je paarsebroek.. Die landen zijn verrot, van binnenuit. Die cultuur is verrot van binnenuit, die mensen zijn verrot van binnenuit. Niet dat wij westerlingen ooit die vergelijkbare normen en waarden niet hebben gedragen maar inmiddels zijn we 300 jaar verder..

Je zal er wonen..

Koning één oog | 20-05-14 | 14:57

@Durereaguurder (14:44),

Natuurlijk is in een islamitisch land vrijwel iedereen getraumatiseerd door dagelijks tot haat en geweld aanzettende media; regelmatige islamitische moordpartijen, het extreem wrede en onrechtvaardige aspect van islamitische wetgeving en kwaadaardige karakter van alles wat met de islam te maken heeft.

Maar er zijn ook jihadisten die vanuit beschaafde landen naar islamitische landen reizen.
Om daar te kunnen moorden.
Er zijn ook jihadisten die in beschaafde landen moordpartijen plegen.
Omdat moslims die in een beschaafd land een trein opblazen of joodse peuters executeren, hierom door andere moslims in die beschaafde landen als "helden" worden gezien.

De context van dit filmpje is dus de islam.

Dandruff | 20-05-14 | 14:56

Fatwa van Mullah Sahleh Selim Salam; In naam van de heilige profeet * kondig ik bij deze het volgende dwingende leefvoorschrift af geldend vanaf heden voor alle gelovigen die de toorn van …. oprecht vrezen.
Op straffe van de toorn van …. moet elke ware gelovigen alle kafirs van de vrouwelijke soort boven de optisch vastgestelde leeftijd van 40 jaar die tijdens perioden van aangenaam weer de zeden, zoals bedoeld in het heilige boek de ….. overtreden door goddeloos te flaneren in knellende-, slecht passende-, aanstootgevende-, erectiestoornis opwekkende-, kleding, aanspreken, uitschelden, bespuwen en minstens stevig bedreigen. Aldus sprak ik middels de profeet …. vrede zij met …. de wil van …. de Barmhartige!

dadoorunrun | 20-05-14 | 14:54

Fatwa van Mullah Sahleh Selim Salam; In naam van de heilige profeet *-*-*-/ kondig ik bij deze het volgende dwingende leefvoorschrift af geldend vanaf heden voor alle gelovigen die de toorn van *-*-*/ oprecht vrezen.
Op straffe van de toorn van *-*-/*, moet elke ware gelovigen alle kafirs van de vrouwelijke soort boven de optisch vastgestelde leeftijd van 40 jaar die tijdens perioden van aangenaam weer de zeden, zoals bedoeld in het heilige boek de -*-*-*/ overtreden door goddeloos te flaneren in knellende-, slecht passende-, aanstootgevende-, erectiestoornis opwekkende-, kleding, aanspreken, uitschelden, bespuwen en minstens stevig bedreigen. Aldus sprak ik middels de profeet -*-*-*/, vrede zij met -*-*-/, de wil van -*-*-*/ de Barmhartige!

dadoorunrun | 20-05-14 | 14:49

En dan blijken hun broers en vaders ook weer op dezelfde manier te zijn vermoord, zijn het dan nog steeds zulke monsters?

Ik mis de context in dit filmpje.

Durereaguurder | 20-05-14 | 14:44

Dit zijn gewoon wat kwajongens. Wij schoten vroeger ook pijltjes en besjes uit een pvc pijp op mensen. Wij hadden geen ak's anders hadden we toch ook hetzelfde gedaan!? En oke, deze jongens zijn al wel wat ouder, maar ze staan tenminste nog in contact met hun innerchild..(?) En zij kochten tenminste die auto (en die ak).. Hmm oke, niet grappig. Volgens mij is dit zo ziek en triest dat er geen leuke grap over te maken valt.. Gelukkig hebben onze politici het antwoord: banen, banen, banen. Geef ze die baan (en huis en vrouw) en je zal zien hoe snel ze onze westerse leefstijl en waarde en normen zullen ontarmen.
Nee dus.
En niet eens een grappige grap meer.
:')

Robertski | 20-05-14 | 14:42

-weggejorist-

Hij liever dan ik | 20-05-14 | 14:36

@ik_dacht_het_wel (13:56),

Wat is volgens jou het verschil tussen de moordpartijen van islamisten zoals hierboven, en de moordpartijen van islamisten zoals Mohammed; de bedenker van de islam?

Is dat dat Mohammed alleen plunderde om zijn slachtoffers te beroven en hun vrouwen en kinderen tot slaven te maken?
Maar wie zegt dat dat deze moordenaars in hun vrije tijd geen vrouwen en kinderen roven?
Seksuele slavernij is niet voor niets één van de vele miljoenen gigantische misstanden in de islamitische wereld. En trouwens ook een groeiend probleem in de islamiserende steden van Europa.

Dandruff | 20-05-14 | 14:29

@Pisfinger (11:10),

Zelfs op extremistische anti-Amerikaanse sites als ravage wordt gewezen op de enorme Amerikaanse kosten in Irak voor militaire operaties, opbouw, beveiliging, hulpprogramma's, etc. In 2008 stond de teller op pakweg 611 miljard, per maand kwam daar toen 12,5 miljard bij.
www.ravagedigitaal.org/2009/61/artikel...

Het afzetten van Saddam heeft de VS dus niks opgeleverd, behalve wat duurdere olie (hoera), en iedereen die meer dan 1 x per jaar een krant leest weet dat intussen. En voor al die mensen die het nieuws nooit volgen hebben ik en diverse anderen hierboven ook nog eens heel duidelijk uitgelegd wat er mis is met de "alle ellende ter wereld is altijd de schuld van de VS" retoriek.
Ik vind het niet ongeloofwaardig en kortzichtig om extremistische slogans "onjuist" te noemen als ze ook onjuist zijn.

Los daarvan, nogmaals, het gaat niet eens om het feit dat die retoriek onjuist is.
Het gaat er vooral om dat die onjuiste retoriek irrelevant is in het licht van bovenstaand filmpje; oorlogsmisdaden gebracht als heroïsche avonturen. Willekeurige voorbijgangers executeren voor een videoclip. Zelfs neo-nazi's zijn niet zo ziek in hun hoofd, alleen de aanhang van de islam plempt voortdurend apetrots dit soort video's op hun media.

Dandruff | 20-05-14 | 14:14

Misselijke schijtmufti's

NACademicus | 20-05-14 | 14:14

Mijn kinderen konden er niet om lachen.

de euro middenweg | 20-05-14 | 13:59

Dit zijn wel de mensen die strijden voor onze Islam. Over 10 jaar zijn dit onze verzetshelden
VincentTheSaint | 20-05-14 | 06:35
---
Nee, deze moordenaars zijn ver afgedwaalden van de Islam, ze handelen uit eiegen verdwaasdheid, een echte Islamist staat hier verre van!

ik_dacht_het_wel | 20-05-14 | 13:56

Iedere mongool die ongewapende mensen afslacht, zeker als ze al gewond op de grond liggen is een vuile moordenaar. Los van religie en etniciteit.

Maar het lijkt toch wel het handelsmerk van één religie. En er nog trots op zijn ook.

De Wipkip | 20-05-14 | 13:55

Dat dit soort mensen maar een lange pijnlijk dood mag hebben van kamelen hoest

Rest In Privacy | 20-05-14 | 13:50

@wgqef (23:52),

Je zegt dat je een boek van een politiek activist hebt gelezen, wat ik overigens niet eens geloof. Zal wel een samenvatting op een extremistisch site zijn.
Maar dan nog.
Je negeert opnieuw de essentie:
- Dit zijn oorlogsmisdaden.
- Die trots worden gefilmd, ter leering ende vermaeck.

Mijn vergelijking sloeg dus niet op de vraag welke dictators volgens jou wel of niet mogen worden afgezet, maar op de vraag hoe mensen reageren op het afzetten van een dictator.
- In Duitsland leidde dat niet tot duizenden moordpartijen op mensen met een iets andere religie/afkomst.
- In Irak wel, en veel moslims zijn daar kennelijk trots op.
Jij doet alsof dat ligt aan het feit dat de VS in Irak vrije verkiezingen organiseerden, ziekenhuizen en scholen bouwden, ontwikkelingshulp schonken en de Iraakse schuldenlast vrijscholden. Maar er zijn heel veel moslimlanden waar de VS geen verkiezingen organiseerden, nauwelijks scholen en ziekenhuizen bouwden, aanzienlijk minder ontwikkelingshulp schonken en nauwelijks schulden kwijtscholden; en daar maken moslims elkaar ook af.

Die landen noemde ik; dat had niks met interventies te maken. In vrijwel alle islamitische landen is sektarisch geweld de norm; alleen een extreem wrede dictatuur kan het geweld enigszins beperken tot af en toe wat pogroms tegen minderheden die door de overheid worden aangewezen.
De interventies die je noemt in Zuid Amerika speelden lang geleden, tijdens de koude oorlog toen socialisten streefden naar een wereldwijde dictatuur. Landen die ten prooi vielen aan het socialisme waren bovendien aanzienlijk slechter af dan de landen waar de VS ingreep. Maar ook daar werden laffe moordpartijen niet gefilmd voor propaganda doeleinden; buiten de islamitische wereld gelden laffe moordpartijen namelijk niet als deugd.

Ook wat je zegt over import en export is onzin, het platgebombardeerde Duitsland had aanzienlijk minder te verkopen dan het olierijke Irak. Het is omdat de Duitsers hard aan het werk gingen dat ze na een tijdje konden gaan exporteren; in Irak daarentegen begonnen binnen- en buitenlandse extremisten vrijwel direct met bloedige moordpartijen op etnische en religieuze minderheden.

Als het niet aan de demcratisering ligt, niet aan de ontwikkelingshulp ligt en ook niet aan het wereldwijd voor welvaart zorgende liberalisme; waaraan dan wel?
Misschien toch de islam?
Hint; bestaat er één invloedrijke islamitische geestelijke die vrede, vrijheid en tolerantie predikt?
Nee?
Niet ééntje, op deze hele planeet?
Misschien dan wel één in de afgelopen 1400 jaar?
Ook niet, dat jij weet?

Tja, I rest my case.

Dandruff | 20-05-14 | 13:47

MaashaAllah

dutchwii | 20-05-14 | 13:38

@Schwanz | 20-05-14 | 13:07
Wat aan "Deze liet weten dat volgens de Koran iedereen die niet geloofde in de Profeet een zondaar was en dat het dus was toegestaan om hem gevangen te nemen en van zijn bezit te ontdoen." begreep jij niet?

Imho betreft een primitief gewelddadig barbaars (berbers) volk dat eeuwenlang met barbarij haar economie draaiende hield en zo de eigen ontwikkeling in de weg stond, gefaciliteerd en aangemoedigd door een barbaarse religie. En dat tot slechts twee eeuwen geleden. Daarvoor en daarna is het daar ook altijd een puinhoop geweest, in tegenstelling tot wat ze ook zelf mogen beweren over het 'roofzuchtige Westen' waaraan ze armoede te danken zouden hebben. Eeuwenlange barbarij, inteelt en het recht van de sterkste heeft er genetisch gemankeerde individuen van gemaakt, net als bij honden als je ze te ver op bepaalde eigenschappen doorfokt.

Er bestond vroeger geen lichtgetintië. Op vrijwel alle archeologische fondsen staan bv Italianen, Spanjaarden en overige Zuid-Europeanen roomblank afgebeeld. Het huidige Noord-Afrika is lichtgetint geworden door de import van blanke slavenkinderen en -vrouwen, die een beestachtig leven tegemoet gingen in die islamitische barbarij.

En hun nazaten zijn zelf dus inmiddels zover geïndoctrineerd door die misdadige religie dat zij hem nog uitdragen ook. Als zij hun eigen (voormoeders) geschiedenissen maar eens kenden.....

Ven1V1d1V1c1 | 20-05-14 | 13:32

@Desmoulins | 20-05-14 | 00:37
Nee joh, en de Nazi's hebben ook geen 6 miljoen joden vergast, allemaal Joodse propaganda. Overigens breek ik geen lans voor de islam, mijn punt is dat religie een ondergeschikte rol speelt bij conflicten en dat persoonlijke veelal financiële belangen veel sterker wegen.
@Ven1V1d1V1c1 | 20-05-14 | 01:32
Aan de Berberse oorlogen lagen uiteindelijk piraterij, (slaven)handel en losgeld ten grondslag, kapitaal dus, en niet primair religie.

Schwanz | 20-05-14 | 13:07

De laagste leefvorm op aarde.

doskabouter | 20-05-14 | 13:03

En westerse politici blijven de pislam maar de hand boven het hoofd houden. Ik vind dat hetzelfde als dat je bv neo-nazi's de hand boven het hoofd blijft houden en ze een bestaansrecht blijft geven in het westen.
Daarom, een verbod op de pislam, en alle mosketen dicht, afbreken, imams naar het land van herkomst, en zo ook alle bebaarde soepjurkdragers, en dan mededelen dat ze eerst maar eens hun religie moeten bijschaven, en ze pas weer in het westen mogen komen als ze dat voor elkaar hebben, want dan hebben wij de komende 500 jaar rust!

von sokkenstopfen | 20-05-14 | 12:52

Het ware gezicht van de Islam. Smerig, laf, gewelddadig en misselijkmakend.

turbo harry | 20-05-14 | 12:39

Euh waarom??

Izbut | 20-05-14 | 12:27

goed = uiteraard god

helaas nederlander | 20-05-14 | 12:08

a) we moeten van de olie af. Dan hebben ze daar geen geld meer om wapens te kopen.
b) we moeten een apart eiland ergens maken of in beslag nemen en alle religieuze gekken daarheen sturen.
Al dan niet met wapens.
c) En van nu af aan alleen de echte vluchtelingen binnenlaten. Degene die niet zeuren over het toetje dat ze bij het eten krijgen.
D) Ik wilde dat er echt een goed was. Dan mocht hij nu toch wel eens gaan ingrijpen. Maar ja.....

Ik wordt van dit soort video's zo ontzettend boos op de islam.

helaas nederlander | 20-05-14 | 12:06

Af en toe kijk ik even op Joop.nl als tegenwicht voor de Moordenaars van de Religie van de Vrede op GeenStijl.nl.

Nivelleermarionet | 20-05-14 | 11:54

Wat de hel heb ik net zitten kijken!?? Dit is het meest absurde en verdrietigste wat ik me kan voorstellen.. Executies met automatische geweren op random personen/auto's op de f*cking snelweg!?? najagen en point blank afschieten!? Wie verzint dit!? Zo barbaars en.. eigenlijk geen woorden voor..

*pinkt een traantje weg*

Koning één oog | 20-05-14 | 11:47

Gotverdetering, dat was meer expliciet dan verwacht.
Hoezo kinderen in een passerende auto afslachten?
Islam = terroristische organisatie en moet nu echt weg.

hotmint | 20-05-14 | 11:47

Nog iemand die niet snapt waarom Assad graag een paar chemische wapens achter de hand houdt? Vergassen is nog mild voor dit ongedierte. Wegvagen a.u.b.

KlunsJohannus | 20-05-14 | 11:36

vriendenvanpvda.nl

Nestorix | 20-05-14 | 11:33

@ De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:06
Je vergeet dat Breivik handelde uit politieke motieven (...) had en geen christelijke. Hij riep niet continu 'halleluja!'. Dat maakt hem geen haar beter, dan die idioten hier in het filmpje, maar is een duidelijk verschil.

PisFinger | 20-05-14 | 11:22

@ GeinPonempie | 20-05-14 | 01:20
Amen!

PisFinger | 20-05-14 | 11:16

Zucht.

MSVanh | 20-05-14 | 11:11

@ wgqef | 19-05-14 | 23:08
Eindelijk is een stukje dat iets verder reikt dan wat op het eerste moment waarneemt.
Een oorlog en de verliezer (in dit geval Irak) betaalt. Wat dat aan gaat, is Irak eerder met Duitsland na de eerste wereldoorlog te vergelijken mbt reparatie betalingen en niet met het Duitsland van na WO-II.

@ Dandruff | 19-05-14 |
Dan mag de propaganda nog zo mooi zijn, de Amerikanen hebben echt geen 'honderden miljarden' in Irak gestoken (ja, in hun oorlogsindustrie wellicht). Door iedereen met 'alles wat je zegt is onjuist' te betichten, maakt jezelf stukken ongeloofwaardiger en kortzichtig.

PisFinger | 20-05-14 | 11:10

volgens mij zijn ze zelf hun grootste vijand

12pints | 20-05-14 | 11:01

ziek.

14wasp | 20-05-14 | 10:56

Dat tuig is nog minder dan hondenstrond!
P.L. Ompzak | 20-05-14 | 09:50
Veel minder zelfs. als ik straatveger zal zijn en ik zal van dit soort moordenaar-gasten doodof gewond op staat vinden?. zal ik de drol met respect behandelen en netjes in het riool wegspuiten, zo'n gast zal ik eerst met de stalen bezems van m'n bezemwagen bewerken, daarna fijnmalen in de schredder en dan met een brandslang het riool in spuiten. wat een goor tuig en ik ben zelf gelovig maar God of Allah zal me echt vergeven.

Joopdehond8994 | 20-05-14 | 10:54

Ook Westerse technologie en wapens zijn hier schuld aan;
er vallen bakken met geld te verdienen aan wapenhandel.

meneer Q | 20-05-14 | 10:52

Hier dromen vele van "onze" moroco´s ook van.

Hoelang zou het nog duren,voordat ze dit hier uitvoeren?

Sommige oefen al in Syrië.

Nujij sucks | 20-05-14 | 10:46

Liveleak Joris is ook wakker geworden.

* | 20-05-14 | 10:37

Toch maar 'n incidentje mensen...
Maak je niet druk en over 50 jaar
liggen we toch allemaal
als skelet/rottend vlees in 'n kist.

meneer Q | 20-05-14 | 10:31

Ruimen elkaar lekker op !

Halven Haen | 20-05-14 | 10:17

Dat tuig is nog minder dan hondenstrond!

P.L. Ompzak | 20-05-14 | 09:50

Sommige moslims zijn net van die voorgeprogrammeerde zombies. Echt waar. Wordt het niet eens tijd voor een wereldconferentie over dat idiote geloof? Gewoon een statement maken dat de islam aan de ketting gelegd moet worden en dat mensenrechten beter worden gerespecteerd.
Of uuhhh ... is dat teveel gevraagd van ziekelijk hypercorrect links.

PowPow | 20-05-14 | 09:50

Eigenlijk is het Westen (de regerende elite en het grootkapitaal) mede schuldig aan deze uitwassen. wij hebben er namelijk NIETS te zoeken,
Ben in Libye geweest. één voordeel: het was er rustig en georganiseerd . En nu zoveel jaar na Ghadaffi?
Sommige landen, en met name barbaren culturen als de islam, zijn nu eenmaal beter af met een, al of niet zelfbenoemde dictator dan met een een ( schijn) democratie die wij pretenderen daar te moeten brengen.

daytripper | 20-05-14 | 09:38

En ja hoor .... krachtige protesten uit de Moslimwereld ! Imams die in heftige bewoordingen hun afschuw uitspreken over deze wandaden. Dit zijn moordende gekken. Oh wacht ... heb ik iets gemist? Het is zo stil

Kobus Kloothamer | 20-05-14 | 09:37

miko | 20-05-14 | 03:28

Nogmaals, het is nu de derde keer: Al Quaida heeft afstand genomen van ISIS en de tweede radicale Nederlands/ Belgische strijders in Syrie want ze vinden hen te radicaal.
Miko: Gebrek aan sex hebben deze strijders juist niet: dit is een groot misverstand. Voor deze strijders worden bruiden gerecruteerd die op de dag van aankomst met hen trouwen. Zie het meisje in de Telegraaf van 17 jaar. Gerecruteerd, blijkbaar door de taxichauffeur die haar naar Ibn Ghaldoun vervoerde.

lienke | 20-05-14 | 09:37

Islam? welnee joh. Hebben deze lieden niet gewoon teveel computerspelletjes gespeeld?

Pierke Smulders | 20-05-14 | 09:35

Vooropgesteld: ook ik draag soms wat minder genuanceerd bij aan de wonderwall van meningen op geenstijl.
dit omdat het ook een stukje entertainment is.
Het ontbreken van nuance soms dwingt tot nadenken in plaats van repeteren van de overgenuanceerde stellingen die vooral fluwelen handschoentjes (b)lijken te zijn. ondanks het IQ=80 niveau van vele reacties (hallo joris!) bezoeken ook weldenkende medemensen dit forum en schrijven ze er ook op.

Wat betreft dit beeldmateriaal: wat me tegenstaat is dat dit soort inzichtelijk (afzichtelijk) beeldmateriaal slechts op rant-fora als Geenstijl zijn weg vind en dan daar ook wegens dat hoge rant-gehalte blijft steken. Het wordt verder door andere media niet serieus genomen worden (keuze!). de moderatoren bij het AD, Telegraaf, Volkskrant, NRC, Trouw, Parool hebben hun rode correctiemarker (c.q. delete-knop) al in de aanslag.
"GS" is dan een excuus-oordeel om dit materiaal lekker weg te laten rotten op rant-fora's. Buiten het zicht van angstvallige gutmenschen. buiten het zicht van de groep die het als eerste beledigend zou moeten vinden: de Islam-gemeenschap.

Bezie het bericht in het AD: "Marokkaanse belangengroepen roepen Saoedi-Arabië op af te zien van sancties". blijkbaar zijn de groepen er als de kippen bij om te (ver)oordelen of te nuanceren als het hun eigen portemonnee betreft, maar wanneer uit hun idealische gedachtengoed er op deze laffe manier geloofsgenoten worden afgeslacht dan kijkt iedereen de andere kant op. geen nuance, geen oordeel, geen actie, ... niks!

En aangezien wij blanke hollanders onze kop moeten houden als er met de islam-kaart gezwaaid wordt (want wij zijn immers inferieure ongelovige zwijnen) blijven ook wij netjes stil. Maar wanneer staat de eerste superieure gelovige moslim op om namens de moslims dit per direct en volledig af te wijzen?

Gewoon het "zelfreinigend vermogen van de islam" is waar ik,
waar mijn generatie,
waar mijn volk,
waar mijn land
waar mijn europa,
waar mijn wereld
zo op zit te wachten.

Gewoon omdat dat een heleboel leed zou gaan stoppen, en "religie's van vrede" weer omzetten in "vrede van religie's"

Alstubleift: laat deze boodschap het ook het GS forum ontstijgen.
in GODsnaam alsjeblieft

Woehahahaa | 20-05-14 | 09:33

Voor iedere patatdjihadi die betrokken is bij iets dergelijks en tevens verbonden aan een plaatselijke moskee direct de hele moskee direct opdoeken. Dan zijn we er zo vanaf. En dan te bedenken dat in geen enkel moslimland waar ter wereld dan ook - Turkije incluus waar Pechthold zich gisteren nog sterk voor maakte - een kerk of iets dergelijks gebouwd mag worden. Stelletje haattuig.

matrixbluepill | 20-05-14 | 09:31

Met verbazing en walging gisteren avond zitten kijken en er serieus nog een tijdje wakker van gelegen. Je rijdt/loopt door je land heen en wordt gewoon afgeschoten, niks reden, niks frontlinie, niks ruzie, niks. Gewoon omdat je er langskwam.

Altijd al een voorkeur gehad voor Assad, minst slechte van twee kwaden. Dit is gewoon beestachtig kwaad en het zoveelste bewijs dat Allah of enig ander opperwezen niet bestaat, hoe blind moet je zijn?

TheseDays00 | 20-05-14 | 09:30

Als ik god was.... flikkerde ik de hele aarde in de prullenbak en begon ik overnieuw. Zónder mensen!

Proud2Bstupid | 20-05-14 | 09:18

Het ergste van alles is dat er geen enkele moslimorganisatie of Imam hier openlijk afstand van neemt. Of het wordt dus goedgekeurd of men durft hier niets over te zeggen. Als je dan vervolgens ziet dat voetballers in Den Haag hun liefde en respect voor Isis openlijk tonen, dan bevestigd dit de eerste aanname. Kortom, eruit, wegwezen & opzouten. Terug naar de woestijn.

salsaparilla | 20-05-14 | 09:08

-weggejorist-

maçonneman | 20-05-14 | 09:05

-weggejorist-

maçonneman | 20-05-14 | 09:05

De moslim gemeenschap in Nederland is ook helemaal ondersteboven. Woedend zijn ze om dit soort taferelen. Hieronder een paar uitspraken van moslims die zich echt iets aantrekken van wat hun broeders allemaal uitvreten:
...

......
.
.
"stilte"...

Haatgenerator | 20-05-14 | 09:03

Gatverdamme! wat zeg ik: Allahverdamme! Dit zijn echt beesten.

Fiets | 20-05-14 | 09:00

Waarom praten we hierover alsof het mensen zijn die dit doen? Dit zijn geen mensen. Dit zijn pratende beesten.

Jansenius | 20-05-14 | 08:45

En dat tuig moet hier volgens links Nederland met vliegtuigen vol opvangen en vertroetelt worden. Grenzen hermetisch dicht want de EU en onze eigen regering helpt ons land totaal naar de kloten.

Therapietje | 20-05-14 | 08:44

En wat doet het westen als zo'n land een leider heeft die dit gajes de kop in weet te drukken? Juist afzetten en laten vermoorden omdat ze te gewelddadig zijn. Sukkels.

* | 20-05-14 | 08:42

Sprakeloos. Veel gezien...

neeri008 | 20-05-14 | 08:35

Braak, kots etc. Ik ben wel wat gewend en weet dat dit gebeurt maar vond dit wel even heftig om te zien. Wat gaat er in je hoofd om om dit te filmen? Ben zelf in Syrië geweest, toen het er nog vredig was. Mooi land, leuke mensen ontmoet en dit doet pijn.

Wat een puinhoop, wat een ellende en wat een zinloos geweld. Even bijkomen geloof ik *out*

Baruch de Spinazie | 20-05-14 | 08:32

Sprakeloos word je van zoiets. De islam is al 600/700 jaar een agressieve godsdienst en met het binnenhalen van deze religie hebben we het Paard van Troje in huis.
Ik ben ervan overtuigd dat ze zich nu nog gedeisd moeten houden in Europa, maar, gebruikmakend van de blindheid van de regerende elite, zal dat niet lang meer duren.

daytripper | 20-05-14 | 08:31

-weggejorist-

Abu al Uitkering | 20-05-14 | 08:28

-weggejorist-

MinderMinderMinder | 20-05-14 | 08:28

-weggejorist-

Joop Sigaar | 20-05-14 | 08:26

Onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen met het vingertje blijven wijzen.

Maria.1 | 20-05-14 | 08:24

Hartverwarmend, zo'n vredelievend volkje.

Mag ik een grafiekje van het aantal mensen over de afgelopen 50 jaar in onze eigen leefomgeving die dit acceptabel vindt? Was ik al bang voor.

metzonderzijwieltjes | 20-05-14 | 08:16

Tja, oorlog haalt nare trekjes uit de menselijke aard naar boven die normaal onder een dun laagje beschaving liggen slapen. Uit naam van welke ideologie of religie dan ook. Check de Amerikanen in hun recente oorlogen. Servië. Bosnië. WO II. Vergeet ook ons Nederlanders niet! Verschil met toen: nu is er YouTube en kunnen we direct reaguren.

Godverdomme! | 20-05-14 | 08:16

143,272 views
Like 4,424 Dislike 579

Zegt genoeg

HiddenAgenda | 20-05-14 | 08:13

chiwing 20-5-14 01:04

Dat vrees ik ook. Wij hier in NL mogen de mossels
niet hinderen bij de uitoefening van hun geloof.
Maar als zij de auto van de nietsvermoedende slachtoffers inhalen op een weg met een doorgetrokken streep krijgen ze toch mooi een bon van de pliesie.

okkums reezur | 20-05-14 | 08:13

Wat een walgelijke zwijnen! Kan daar een elite commando op worden gezet? Uitroeien met tak en wortel!

HiddenAgenda | 20-05-14 | 08:00

-weggejorist-

Abu al Uitkering | 20-05-14 | 07:54

LAFFE HONDEN.... En Allah zag dat het goed was.

Hoeki Oekema | 20-05-14 | 07:52

Wat is die islam toch een afschuwelijke religie.

Angelica | 20-05-14 | 07:51

Zodra een mens zichzelf vrijwillig het predicaat 'moslim' aanhangt, is het geen mens meer.

dlseth_ | 20-05-14 | 07:48

Ik beschouw mezelf als iemand met eelt op de ziel, maar hier werd ik gewoon ouderwets onpasselijk van. Bah, wat is religie toch mooi.

Nietvoordekat | 20-05-14 | 07:36

Walgelijk, die muziek staat ook synoniem voor mij aan haat. Vooroordelen; ik denk het niet.
Als je Zimmerfranz ook bij Ruktor voor de camera ziet reageren, die levert onze vrijheid van meningsuiting direct in bij aankomst in Saoedi-Arabië.

Meh | 20-05-14 | 07:32

Wat een smerige hersenloze varkens.

Gary Gunstone | 20-05-14 | 07:32

Zet ff een scherm op het Binnenhof en draai dit "filmpje" af....
Liefst doorlopend !

A3an | 20-05-14 | 07:26

-t uiteraard

ZichtbaarAfwezig | 20-05-14 | 07:16

En dat voelt zich beter dan de rest ?!
Het liefst zou ik ze uitschelden voor smerige varkens oid, maar we weten allemaal dat varkens tenminste nog weten hoe ze hun hersens moeten gebruiken, dit zijn hersenloze randdebielen die geen idee hebben wat hersenen zijn, laat staan hoe ze te gebruiken.
Wat een vtreselijke mongolen !
*maakt excuses aan de downies op geenstijl

ZichtbaarAfwezig | 20-05-14 | 07:15

Goeiedag, wat een walgelijke video. Dat wakkert mijn anti-EU en anti-allah gevoel wel aan… anti-EU omdat die het liefst zien dat álle landen zich bij de EU voegen (nee bedankt), en anti-allah omdat het, hoe vredelievend ze ook zeggen te zijn, een totaal hypocriete puinhoop is.
Gatverdamme, mensen neerknallen gewoon voor het geloof. Zo ken ik er ook nog een paar. Knal lekker jezelf neer in dat geval, dan bespaar je deze planeet een hoop idioten.

kanon0503 | 20-05-14 | 07:09

Wat een walgelijke video.

MisterIk | 20-05-14 | 07:05

Kranten en nieuwsgevers zijn schuldig aan deze terroristenaanslagen, omdat ze het opzettelijk uit het nieuws houden en het eerder goedpraten dan veroordelen. Hoofd wegdraaien voor de werkelijkheid ,Geert Wilders aanvallen ,en een half miljoen aan jaarsalaris opstrijken als dank voor bewezen diensten .Het grootste uitschot zit hier ,in Nederland.

fleurtje | 20-05-14 | 06:58

@Skunk57 | 20-05-14 | 06:54
Waar heb je het over?

miko | 20-05-14 | 06:58

Iedereen die de islam nu nog achterlijk of ouderwets noemt is niet goed bij zijn hoofd. Na de kokst van de US in deze regio dit, uit de sloppen wijken van LA en Detroit, meegewaaide fenomeen perfect overgenomen.

Skunk57 | 20-05-14 | 06:54

Allah's SA Truppen aan het werk.

Brandend Zand | 20-05-14 | 06:51

@VincentTheSaint | 20-05-14 | 06:35
jij geeft je al over?

miko | 20-05-14 | 06:41

Dit zijn wel de mensen die strijden voor onze Islam. Over 10 jaar zijn dit onze verzetshelden

VincentTheSaint | 20-05-14 | 06:35

De PVDA komt naar je toe deze zomer.......

VincentTheSaint | 20-05-14 | 06:32

Leuke beelden. Gaan we hier ook krijgen. Maar volgens de linkse partijen echt niet heur.

MyCatIsDoingThis | 20-05-14 | 05:31

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:13
Vele drinken wel.

miko | 20-05-14 | 04:52

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:29
Een kind in Afrika is al lang blij dat hij naar school gaat.
Een westers kind is met zijn twaalf jaar al depressief als hij laag scoort op zijn cito.

@K1100 | 20-05-14 | 04:28
Nu ja, ik dacht dat modereren ooit bedoeld was voor opzichtig trollen, kaalkopjes gedrag en bedreiging.
Maar uit eigen ervaring weet ik dat het allemaal wel wat gevoeliger ligt tegenwoordig.
En toch vond ik het jammer, het word wel veel preken voor eigen parochie.
Ja, het zijn barbaren,dat is al gezegd,vaak.

miko | 20-05-14 | 04:37

Moslims maken alles kapot.
Altijd.
Overal.

Ga dat maar zeggen daar in Saoudi Arabië Timmerfrans.
Lees je mee Rutte?

swassannuf | 20-05-14 | 04:37

@K1100 | 20-05-14 | 04:34
*boks*

Ik kruip ook naast mijn vrouw, heerlijk rustig weekje voor mij maar volgens mij heeft ze weinig zin in een kerel die de hele nacht op GeenStijl loopt te reaguren en vervolgens de hele dag slaapt. Och ja, holidays = holidays maar probeer dat je vrouw maar eens uit te leggen. Tot morgen, ehm nou ja misschien tot morgen.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:37

GeinPonempie | 20-05-14 | 01:20
Boks.

swassannuf | 20-05-14 | 04:34

Maar goed, het wordt alweer licht. De klote vogels zijn alweer aan het fluiten, zelfs een paar k*duiven zitten alweer te roekekoeren.
Tijd om uit te checken.

K1100 | 20-05-14 | 04:34

@miko | 20-05-14 | 04:24
Klopt, het verbaast mij ook. Als 'globetrotter' in de armste landen geweest maar nimmer grotere glimlachjes gezien dan daar. Miserie is misschien een enorm luxe probleem. Of misschien is luxe een enorme miserie. Wie weet?

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:29

Alsof ik nog niet genoeg walgde, heb net het hele filmpje van een uur gekeken op YouTube.. Naast al dat leed ben ik eigenlijk nog meer geschokken van de reacties van die religieuze mafketels onder het filmpje, ongelofelijk dat mensen dit kunnen verdedigen.. Je mag het niet zeggen maar soms denk ik echt van gooi er maar een bom op, een hoop onschuldige offers maar de wereld zou er honderden jaren profijt van hebben..

bedwetertje | 20-05-14 | 04:28

@miko | 20-05-14 | 04:20
Bij meer strijd of dialoog moet Joris nog harder aan het werk. En dat moeten we niet willen met zijn allen, toch.
En O/T,

Barbaren, maar dat zal al wel gezegd zijn.

K1100 | 20-05-14 | 04:28

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:18
Tja,...
psychcentral.com/news/2012/07/26/anxie...
Misschien het gebrek aan een godswezen?? het is ook niet leuk als alles aan jezelf ligt.
Ik heb in Haïti gewerkt en die mensen nemen de grootste klappen op met 'Volonte Bondye.
Het blijft raar.

miko | 20-05-14 | 04:24

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:18
Uiteraard hebben negertjes in Afrika weinig tijd om depressief te zijn. Ik bedoel je moet toch naar die waterput wandelen uiteindelijk. Of over een hek klimmen en 'money, money, money' gillen. Ignorance is bliss, and let's stop harboring the meek.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:23

@K1100 | 20-05-14 | 04:12
Nee toch? Ik zou graag meer mensen zoals hem/haar zien.Dat geeft wat meer strijd.

miko | 20-05-14 | 04:20

@miko | 20-05-14 | 04:11
Eerder het gebrek aan zon. Zonder zonlicht word men depressief. Depressie en stress is doodsoorzaak nummer 1 in de wereld je krijgt er kanker van en er zijn meer Noren, Zweden en Finnen die aan depressie lijden met al hun rijkdom dan negertjes in Afrika die depressief zijn. You do the math.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:18

@miko | 20-05-14 | 04:04
Neuh dat valt niet te ontkennen. Ik ga ook absoluut niet beargumenteren dat mafketels hun bloedlust niet in de koran kwijt kunnen. Nogmaals, ik vind het een stupide geloof. Maar ik weiger 1 miljard mensen weg te zetten als gewetenloze moordenaars. Volgens mij zijn een zeer ruim percentage van de moslims best prima mensen. Zelfs al drinken ze geen bier.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:13

@Happy Atheist | 20-05-14 | 03:56
Ik denk dat het gebrek aan neuken een van de oorzaken is.
En dat is geen grap.
Jonge mannen die hun lusten niet kunnen vieren worden gewelddadig.

miko | 20-05-14 | 04:13

@miko | 20-05-14 | 04:08
Ik heb zijn reactie even teruggelezen en kon daarin niets verkeerds vinden. Een mening, misschien niet juist maar niet opgerotwaardig.

K1100 | 20-05-14 | 04:12

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:02
Tja, maar deze jongens zullen het allemaal niet zo serieus nemen denk ik zo
Hoewel in Noorwegen genoeg rare knakkers rondlopen die het wel doen.
Waar zou dat in zitten?
Het Noorse dieet of zo? of de opvoeding?

miko | 20-05-14 | 04:11

@K1100 | 20-05-14 | 04:00
Nu ja, Joris had wel de bibbers.
er zijn een aantal opgerot die ik niet begreep.
Ook de Irak man bleef beschaafd.
Zeker voor een moslim. ;)

miko | 20-05-14 | 04:08

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:53
Neuh denk ik niet.Veel moordenaars in oorlogssituaties waren dit waarschijnlijk niet geweest zonder de oorlog en indoctrinatie.
En dat laatste zit toch wel een beetje in de Islam opgesloten.
Je krijgt geweld er eigenlijk met de paplepel ingegoten.
En ja de bijbel en de Thora herbergen ook geweld en en opvattingen die we nu niet meer delen. Maar het valt niet te ontkennen dat in de islam geweld als wettig middel word gezien om conflicten op te lossen.

miko | 20-05-14 | 04:04

@miko | 20-05-14 | 03:47
Satan is natuurlijk de God van het licht. Lucifer. En inderdaad minder moorddadig dan 'Jahweh' als je de scripturen moet geloven althans. Heil SATAN! www.youtube.com/watch?v=sOOebk_dKFo&a...

*gniffelt*

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 04:02

Dit is gewoon te ziek voor woorden. Dat je in een god is daaraantoe. Maar groeperingen die het ok vinden om mensen te vermoorden uit naam van een god moeten sterven. allemaal.

Leyolm | 20-05-14 | 04:02

Kom net binnen en heb het filmpje gezien. Bijna 500 reacties dus Joris zal het wel druk hebben gehad. Om hem het maar makkelijk te maken:
-weggezelfjorist-

K1100 | 20-05-14 | 04:00

@miko | 20-05-14 | 03:50
Armzalige, armlastige mensen zijn voor alles vatbaar. De hoofdreden waarom de socialisten de verzorgingsstaat konden doordrukken is en was met name omdat de kapitalisten zoiets hadden van 'nou ja als wij er dan geen last meer van hebben waarom niet'. Uiteraard een enorme fout. Maar goed. In Bogota zit je heerlijk in een prachtige villawijk met je eigen security guards, doe je 2km daarbuiten zonder bodyguards ben je de spreekwoordelijke lul. Wie heeft gelijk? Ik twijfel...

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:59

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:35
@miko | 20-05-14 | 03:47
gOD bestaat niet en sATAN ook niet.
Religie is gewoon een sexuele afwijking.
Deze jongens hebben alles al geneukt;
Hun moeder, hun kleine zusjes, broertjes, geiten, kippen & kamelen.
Enige waar ze nu nog van klaar kunnen komen zijn onthoofdingen
en dit soort perversiteiten.

Happy Atheist | 20-05-14 | 03:56

@PrinsesStoepje | 20-05-14 | 03:18
Angst, men durft het niet te benoemen. Brievik heeft volgens de MSM wel gemoord vanwege zijn overtuiging. Raar,...

miko | 20-05-14 | 03:54

@miko | 20-05-14 | 03:33
Religieuze fanaten zijn per definitie geflipte personen. Son of Sam, of Son of Allah, Son of God, who fucking cares. Het feit dat het tegen onze natuur is om te moorden blijft staan. Tenminste. Voor zo ongeveer 1% van onze bevolking is moorden prima. Zo'n 9% is bereidt te doden maar alleen als het echt moet. En de rest doet dat liever niet. Maar die 1% vallen volgens mij allemaal in de reeks psychopaat.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:53

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:23
"vroeger (VROEGAH) zaten hier met name rechtse intellectuelen (...) de waarheid van pure angst"

F*ck, die gasten van dat filmpje zijn ook doodeng toch? Helemaal van het padje. Enne, intellectueel, dat mag niet meer he. (Waar zijn die dan gebleven? Naar Siberie?)

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 03:51

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:15
Mexico is het nieuwe Colombia van de jaren tachtig.
Hoewel je als buitenlander nog niet zo druk hoeft te maken.
Maar hoe boerenzonen (want dat zijn de meeste) tot dit soort gruwlijkheden in staat zijn voor een paar honderd dollar is mij een raadsel.
Net zoals dit soort gasten.
Hoe wet je in allahsnaam dat je de goede afknalt?

miko | 20-05-14 | 03:50

@Happy Atheist | 20-05-14 | 03:29
Nee hoor, god heeft meer doden op zijn naam dan Satan.
Die is eigenlijk alleen maar uit op de ziel van de echte zondaar dus een werkelijk rechtvaardige god.
God,Jaweh,Allah zet dienaren aan om ook onschuldige te vermoorden.

miko | 20-05-14 | 03:47

@Happy Atheist | 20-05-14 | 03:29
God is dood, ik heb hem vermoord.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:35

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:11
Geen goed vergelijk. De meeste rampage killers zijn totaal geflipte personen.
Maar wat te denken van dit?
www.google.com/search?q=rwanda+genoci...
Op het moment dat groepen mensen andere als niet menselijk gaan beschouwen gaan ze elkaar afmaken als beesten.
Ik denk dat we moeten waken om dat met moslims in het algemeen te doen. Hoewel ik denk dat veel van de gewelddadige inborst in veel islamitische maatschappijen wel door de Koran ingegeven is.
Het oplossen van 'problemen' door geweld word in de koran niet afgekeurd. het word zelfs onderwezen.

miko | 20-05-14 | 03:33

@Cui Bono? | 20-05-14 | 03:22
Serieus?

Luister. De 'elite' (en dus niet alleen Amerikanen) is maar met 1 ding bezig en dat is macht. Al honderden jaren. Jouw keuze. Als minderwaardige onderdaan is wat kies je? De westerse elite? De Russische elite? De Chinese elite? De Indiase elite? De Japanse elite? Hoe dan ook je zult moeten kiezen. Maar de elite zal jij noch ik ooit worden. Ik ben simpel, ik kies het westen. Waarom? Och met al haar tekortkomingen is het hier best fijn. Beter dan waar ik geweest ben (lees alle alternatieven) en als het daar beter zou zijn dan zou ik daar morgen wonen. *opportunist is*

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:32

@Cui Bono? | 20-05-14 | 03:22
Serieus?

Luister. De 'elite' (en dus niet alleen Amerikanen) is maar met 1 ding bezig en dat is macht. Al honderden jaren. Jouw keuze. Als minderwaardige onderdaan is wat kies je? De westerse elite? De Russische elite? De Chinese elite? De Indiase elite? De Japanse elite? Hoe dan ook je zult moeten kiezen. Maar de elite zal jij noch ik ooit worden. Ik ben simpel, ik kies het westen. Waarom? Och met al haar tekortkomingen is het hier best fijn. Beter dan waar ik geweest ben (lees alle alternatieven) en als het daar beter zou zijn dan zou ik daar morgen wonen. *opportunist is*

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:31

Als god bestaat, dan moet allah satan zijn.

Happy Atheist | 20-05-14 | 03:29

@gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:16
Je hebt gelijk, ga lekker neuken.

PrinsesStoepje | 20-05-14 | 03:29

@Hemmenaar7 | 20-05-14 | 01:37
Ik geloof dat zelfs Al qaida zijn vingers al van de Isis heeft afgetrokken en er zelfs tegen vecht in Syrië.
Islam verwerpt geweld niet ,maar,hoe raar het klinkt, ik denk dat de meeste moslims in die regio ook niet op dit soort dingen zit te wachten. Of denk je wel?

miko | 20-05-14 | 03:28

Als god bestaat, dan moet allah satan zijn.

Happy Atheist | 20-05-14 | 03:27

@bdn01 | 20-05-14 | 01:09
Wie zegt dat deze idioten niet 'tegenstanders' uit de weg ruimen? En dan af en toe een foutje?
Los dat ik de islam helemaal niks vind zijn dit soort zaken ook niet vreemd in andere landen warde islam totaal niet aanwezig is.
Twintig jaar het Colombiaans nieuws volgen heeft me dat wel getoond.
Hele dorpen met kettingzagen uitgemoord. Mannen ,vrouwen,kinderen.

miko | 20-05-14 | 03:25

@Rodekool | 20-05-14 | 00:05
Nou beste jongen je gaat nog heel veel meer zien. Ik kan het nog vergelijken met "vroegah" maar jij bent al een beetje beter voorbereid. Ik hoop het alleen niet allemaal meer mee te maken maar wens je veel sterkte. En nu ga ik slapen want mijn sigaretten zijn op.

PrinsesStoepje | 20-05-14 | 03:25

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 03:18
Poeh. Ik zie je logica, ik vrees echter dat dit weinig gehoor krijgt hier in de panelen. Dat is jammer want vroeger (VROEGAH) zaten hier met name rechtse intellectuelen die met hun tekortkomingen uitvoerig met elkaar discussieerde over actuele zaken zoals islam en vooral de economie helaas is het tegenwoordig meer een plek voor complotgekkies en ander simplistisch volk dat simpelweg maar een enkele waarheid wil zijn en dat is de waarheid van pure angst.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:24

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 03:18
Poeh. Ik zie je logica, ik vrees echter dat dit weinig gehoor krijgt hier in de panelen. Dat is jammer want vroeger (VROEGAH) zaten hier met name rechtse intellectuelen die met hun tekortkomingen uitvoerig met elkaar discussieerde over actuele zaken zoals islam en vooral de economie helaas is het tegenwoordig meer een plek voor complotgekkies en ander simplistisch volk dat simpelweg maar een enkele waarheid wil zijn en dat is de waarheid van pure angst.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:23

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:47
Dat hoort u mij nergens zeggen. Had het over instrueren en mogelijk motief. Uitgedrukt in de meest voor de hand liggende valuta. De opzet was hier andere inzichten met feitelijke informatie. Niets meer en niets minder.

Zag ook iemand hier met de gebruikersnaam 'pnac' met goede info. Project for the New American Century (PNAC) zouden meer mensen hier eens studie naar moeten doen.

Stel daarna eens de vraag:
How many countries does the US have to invade before it's a world war?
pbs.twimg.com/media/BnYlGBjIIAAw62K.j...

Cui Bono? | 20-05-14 | 03:22

Dat ze er een filmpje van maken toont aan wat een achterlijke klootzakken het zijn. Iedereen met een assault rifle kan weerloze automobilisten point blank kapot schieten. Het enige wat je er voor nodig hebt is een gebrek aan empathie, een ontspoord wereldbeeld en het hart van een laffe hond. Strijders, my ass. Laffe flikkers zijn het.

Dikr | 20-05-14 | 03:20

@bdn01 | 20-05-14 | 00:59
Ik ben daar helaas niet zo zeker van, gezien de banden van (de halfbroer van) Obama met de Moslimbroederschap. Vergis je niet in de rappe islamisering van de US-Army, waar zelfs de jihadistische moordpartij op Fort Hood vergoeilijkt werd als zijnde "niet-islamitisch gefundeerd".

PrinsesStoepje | 20-05-14 | 03:18

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:40

Voorbeeld; in de bijbel staat hoe je je dochter kunt verkopen.als slaaf. Toch doen niet veel christenen dit. Zijn dit dan geen echte christenen?

Volgens de Alevieten is de vrouw gelijk aan de man in de islam, en zou Mohammed nadrukkelijk hebben gezegd dat vrouwen geen dienaren zijn voor de man, maar gelijken. Waar sommige moslims beweren dat vrouwen geslagen mogen worden aan de hand van koran vers 4:34 wanneer een ruzie uit de hand loopt, beweren de meeste Alevieten dat dat een foute vertaling is van de betreffende koran vers. Toch is dit ook islam.

Je kunt dus niet alle deelnemers van de groep, christenen of islam, gelijk bekijken. En binnen die groep zijn er ook weer eindeloze variaties.

Dat gewelddagige moet met iets anders te maken hebben. Iets 'engs' dat in ons op te wekken is. En samen in een kluppie zitten heeft daar iets mee te maken. Voorbeelden genoeg in de geschiedenis.

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 03:18

@Causa Sui | 20-05-14 | 02:56
Mja... Je weet niet waar je het over hebt. Die Arabieren zijn een geduchte tegenstander. Zelf heb ik ooit e.e.a. verkocht aan SABIC en dat was een van mijn grootste deals maar tevens een van de moeilijkste. Lastige mannetjes, maar ze zijn verre van dom. Never underestimate your enemy.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:18

@miko | 20-05-14 | 03:10
Ja ik was laatst in San Diego, ik vraag 'hey zullen we naar Mexico gaan!' waarop iedereen afkeurend naar me keek alsof ik gestoord was. Volgende dag log ik in op het internet in mijn hotelkamer zegt die meid tegen mij hier. Ik laat je zien waarom je absoluut niet naar Mexico wil gaan. Althans niet met de auto en zomaar.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:15

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 02:53
Sterker nog. De grootste anti-islam mannetjes zijn qua fanatiek geloof in hun absolute waarheid niet veel anders dan hun tegenstanders. Het sleutelwoord is 'geloof' overigens.

Religie zuigt, islam zuigt en nazi's zuigen ook. Het zuigt allemaal en als iedereen weer eens aan de slag ging om er iets moois van te maken zou het rustig zijn op GeenStijl.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:11

aan Cui Bono? | 20-05-14 | 02:31 that is, voordat je denkt dat ik helemaal gek geworden ben. Welterusten.

PrinsesStoepje | 20-05-14 | 03:10

Oh het zijn dus gewoon joden. Nou gelukkig maar, ik dacht al...

PrinsesStoepje | 20-05-14 | 03:08

@Oktoberfest | 20-05-14 | 02:45
U heeft gelijk, kakkerlakken zijn nuttige dieren. Dit stuk excrement hierboven verdient deze betiteling niet eens.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:07

@Causa Sui | 20-05-14 | 02:41
Sommige mensen zitten zo vol met haat dat ze de meest verschrikkelijke dingen doen. Daar hoef je echt geen moslim voor te zijn. Echt niet. Sommige mensen zijn gewoon intrensiek slecht. Zie een filmpje zoals bovenstaand maar vergeet dan ook een Anders Breivik niet. Je weet wel. Die 'Christen' die lukraak 72 kinderen kapotschoot omdat ze van linkse signatuur waren. Er is geen excuus voor gestoord. Hoe anti-islam ik ook ben. Ik weiger mensen te discrimineren op basis van hun (in mijn opinie, achterlijke) geloof. Mensen zijn mensen. En slechte mensen zijn er ook. Ik durf te wedden dat als islam niet bestond dat er wel een andere reden gevonden werd voor het bovenstaande filmpje.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 03:06

@Kapitein Sjaak Mus | 19-05-14 | 22:06
djin

@hobbit | 19-05-14 | 22:38
Gelul,Niet in Peru noch in Colombia haat men Nederlanders door deze twee idioten.

miko | 20-05-14 | 03:03

@Kapitein Sjaak Mus | 19-05-14 | 22:06
djin

@hobbit | 19-05-14 | 22:38
Gelul,Niet in Peru noch in Colombia haat men Nederlanders door deze twee idioten.

miko | 20-05-14 | 03:03

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:49
Het feit dat het respons krijgt vanuit een ondemocratisch kutland als SA geeft aan dat t niet nutteloos was.
Dan maar een boycot.. ze kunnen zelf geen schroef draaien, niet eens 1! die arabieren met hun olieklauwtjes, niets kunnen ze, nog 30 -40 jaar en ze zijn weer wat ze gewoon zijn; nietsnutten in een zandbak.

Causa Sui | 20-05-14 | 02:56

@Causa Sui | 20-05-14 | 02:45
Precies. Dus opvoeden en verlichten die handel. Voordat we straks miljarden de lucht in blazen om dat zooitje terug naar het stenen tijdperk te schieten. (niet dat dit moeilijk is ofzo, maar het kost wel een boel geld)

Overigens. Iets heel anders. Wat gaan we doen als straks alle babyboomers met pensioen zijn en/of dood gaan? We moeten toch wat? Nu is het crisis maar over een jaar of tien is het pas echt crisis.

Afrikanen (mja, vaak te weinig opleiding)
Eigen volk (mja te weinig van, en best lui)
Aziaten (mja, goed plan. Lekkere wijven)
Oost-Europeanen (mja, best goed plan, past goed, lekkere wijven vakkundig... Beter dan moslims. Euh wacht ff)

Kies maar.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:55

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:49
wie heeft er sowieso nog vrienden tegenwoordig? We hebben internet, dat wel.

INH.30CL | 20-05-14 | 02:54

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:40 "Je hoeft mijn plempsels niet te herdrukken, hoor. Mijn geheugen is intact. Je weigert in te zien dat de islam intrinsiek een terreurgroep is die oproept tot moord op afvalligen en niet-moslims."

Je blijft er omheen draaien. Jij zegt dat ik de islam vrijpleit, maar je kunt niet aangeven waar. Omdat je de islam als geheel wil kunnen aanwijzen als probleem. Waarom eigelijk? Lekker makkelijk?

Daarom vul je allehande zaken zelf in, maakt er een verwijt van en vraagt dan om een verklaring. Jij weigert in te zien dat dit niet zozeer met de islam te maken heeft, maar met de menselijke psyche (zie nazi's bv). En dat binnen zo'n club er eindeloze variaties van mensen zijn.

We zijn het waarschijnlijk gewoon eens, alleen focus jij je op een kunstmatige groep die zich islam noemt. Ik denk dat je daarmee op een dwaalspoor zit en dat het met iets anders te maken heeft dat dit idiote geweldadige gedrag laat ontstaan.

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 02:53

@INH.30CL | 20-05-14 | 02:44
LOL!

Maar het is en was een domme nutteloze actie van Geert. *zucht*

Met zulke vrienden hebben we geen vijanden nodig.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:49

@Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:40
Nou dat is dus niet waar. Hoewel ik spuug op de islam (onderwerping) en absoluut nooit me zal onderwerpen aan de islam is de 'evangelie' van moslims vrij aardig tegenwoordig. Ik zat laatst nog thee te drinken met een moslim die me vroeg mee te gaan naar de moskee. Ik smalijk lachen natuurlijk maar vriendelijk was hij. Maar goed ik ben natuurlijk ook 'people of the book'.

@Cui Bono? | 20-05-14 | 02:31
Allemaal joden? Lijkt me van niet vriend.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:47

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:40
nee, het zijn gedreven moslims, een religie waarbij je als mannelijk kind al heel vroeg leert een groot dier de keel door te snijden, onder gejuich en lof, waar 'eer' telt en 'respect' veel waarde heeft, want beide alleen te verkrijgen is door de koran letterlijk ten uitvoer te brengen.
Uiteraard zijn ze gestoord; ze genieten als onderontwikkelde primitievelingen maar al te graag van dit geweld en moorden en de eer en het respect wat hun geloofsbroeders ze zullen geven, incl de bijbehorende vrouw(en) en het Paradijs (met maagden) na het leven.

Causa Sui | 20-05-14 | 02:45

@gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:42
Ga jij eens even snel een gedicht schrijven voor het voorwerp van je hartstocht. Je bent nu in de krochten van het internet. Dat is echt geen plaats voor verliefde dwazen. Ksst! Ksst!
-echt out-

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:45

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:34

U heeft gelijk.

Alleen moeten kakkerlakken niet in hun goede naam worden aangetast door ze te vergelijken met dit laagste soort van laf kruipend slijm.

Oktoberfest | 20-05-14 | 02:45

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:42
Tja, de waarheid is hard.(voor de islamieten)

Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:44

@gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:42
Dat je 'm overal moet plakken!

INH.30CL | 20-05-14 | 02:44

@Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:42
En als dat op een sticker staat, wat zegt dat dan?

gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:42

@INH.30CL | 20-05-14 | 02:37
Uit mijn hoofd gezegd, zoiets als: *De islam is een leugen, Mohammed is een crimineel, de koran is gif*.
-out-

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:42

@necrosis | 20-05-14 | 02:39
waarschijnlijk niet in je repertoire, maar in je hoofd?

gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:41

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:34
ja maar helaas zijn t wel mensen en moslims ook, als ze atheist waren geweest , of bv. humanist, dan waren ze daar niet heen afgereisd om te gaan moorden.

Causa Sui | 20-05-14 | 02:41

@Causa Sui | 20-05-14 | 02:30
Deze mensen zijn gewoon gestoord. Klaar. Fanatici zijn per definitie slechte mensen. Of ze nu Mullah Omar heten of Anders Breivik. Het zijn enge psychopaten en ze brengen de wereld niets meer dan ellende.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:40

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 02:36
Je hoeft mijn plempsels niet te herdrukken, hoor. Mijn geheugen is intact. Je weigert in te zien dat de islam intrinsiek een terreurgroep is die oproept tot moord op afvalligen en niet-moslims.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:40

@gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:16
Ik heb helaas geen liefdesliedjes op mijn repertoire staan....

necrosis | 20-05-14 | 02:39

Wat stond er nu ook weer op die stikker van Geert?

INH.30CL | 20-05-14 | 02:37

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:26
"Waar zeg ik dat alle dode mensen Elvis heten? En waar blijven je voorbeelden van wereldgodsdiensten die afvalligheid met moord bestraffen, Elvis?"

Waar blijft jouw toelichting? Jij zegt dat ik de Islam vrijpleit. Waar dan?

Jij weet donders goed waar ik op doel met 'Elvis is dood, maar net alle dode mensen heten Elvis' , dit is flauw. Je bent toch niet dronken he?
www.youtube.com/watch?v=zrzMhU_4m-g

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 02:36

@Causa Sui | 20-05-14 | 02:31
Ben wel benieuwd nu. Iets met poep gok ik.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:36

@Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:30
Ja, dat is zo ;)

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:35

@Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:32
Jezelf geven zegt niets over wat een ander denkt te mogen nemen. Geven is wat je voor jezelf kunt verantwoorden lijkt me.

gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:34

@Causa Sui | 20-05-14 | 02:23
Ik deug ook. Ik heb wel hele slechte dingen gedaan. Dat dan weer wel. Maar ik deug in ieder geval.

Speciaal onderzoekje recent gelezen (geen zin om het op te zoeken) dat in de eerste wereld oorlog soldaten praktisch altijd niet op hun vijanden schoten maar er net boven. Met training e.d. hebben ze dat aangepakt met als resultaat dat er meer soldaten zijn die psychisch de weg kwijtraken. Dodelijker, maar totaal kapot daarna. 'Damn I didn't want to kill a man' - long story short. Het is tegen onze natuur om andere mensen te doden. En zeker lukraak. Iemand hier die zich die juweliersvrouw nog herinnerd? Die heeft twee mensen (ja overvallers) kapot geschoten en zit daar ongetwijfeld verschrikkelijk mee. Alleen psychopaten hebben plezier in doden. Zoals in bovenstaand filmpje, ergo dit zijn geen moslims, dit zijn geen mensen. Dit zijn kakkerlakken van het meest stinkende soort.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:34

@gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:28
Jezelf aan een ander geven. Alsof dat kan ;). Maar veel liefdesplezier gewenst, spin, al dan niet geconsumeerd, wat jij wil.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:32

Duidelijk geïnstrueerd door:
Adam Yahiye Gadahn aka Adam Pearlman
Yousef al-Khattab aka Joseph Cohen
www.youtube.com/watch?v=GsUtvOW6SR0

Duidelijk is in elk geval dat deze gekken niet geïnstrueerd zijn door de in 2001 aan nierfalen overleden Osama Bin ( Tim Osman ) Laden. Rest nog wel de vraag hoeveel Dollars/Shekels leveren deze acties op. Bekijk dit lijstje meteen ook even. pastebin.com/8gVgxuFp

Cui Bono? | 20-05-14 | 02:31

@necrosis | 20-05-14 | 02:30
Och, ik vind mezelf wel lievvvv soms, wat zou het oordeel van een ander mij dan lastig maken? :D

gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:31

Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:25
wat heb je geflikt dan?

Causa Sui | 20-05-14 | 02:31

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:24
Het christendom kent in ieder geval het, bij de moslim onbekende, "Heb u naaste lief als u zelve".
Dat een individu dan tot persoonlijke wraak gedreven wordt door moord, is altijd mogelijk, maar dit is wat anders, deze gasten moorden in de naam van Allah, vandaar dit filmpje, een show off hoe goed en gevaarlijk je bent, het is niet alleen gruwelijk om te zien het zegt ook; ik schiet jou zo dood, dus kies mijn kant, moslim.
Want wij van ISIS vermoorden je wanneer we de kans krijgen en of je nu 18 bent en met je vrienden in ene auto zit, of ongewapend door een veld rent en smeekt je elven te sparen, wij schieten je gewoon dood.
En dat geeft ze nog aanzien ook, daar op de apenrots en dan doe ik apen iets onterecht aan ook nog.

Causa Sui | 20-05-14 | 02:30

@gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:25
Beter vraag je jezelf af of GU jou nog wel lievv vindt.
Het antwoord krijg je over een uurtje of 5.....

necrosis | 20-05-14 | 02:30

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:26
Die vraag is gewoon wat lastig te beantwoorden, hebben meer mensen last van, koreaanse slet bijvoorbeeld.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:30

Moslims willen kennelijk ook MINDER! MINDER! moslims..
Goede zaak dus.

Piet_Snot | 20-05-14 | 02:29

@Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:24
Slachtoffer????? Hoe kom je erbij! Lees laatste regel :D Overigens ik heb geen sexobject maar liefdes object, en weet je? Is best prettig! Kan het je aanraden.

gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:28

@Causa Sui | 20-05-14 | 02:21
Zat me al af te vragen waar mijn buil vandaan komt, maar weet het nu. Ik jank teveel :D

gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:26

@kloopindeslootjijook elvisook | 20-05-14 | 02:14
Waar zeg ik dat alle dode mensen Elvis heten? En waar blijven je voorbeelden van wereldgodsdiensten die afvalligheid met moord bestraffen, Elvis?

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:26

Causa Sui | 20-05-14 | 02:23
Oh nee geen ziekelijk schuldgevoel,maar meer een soort van zelfreflectie.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:25

@necrosis | 20-05-14 | 02:23
jou blijf ik altijd lievvvv vinden hahaha
*doet proost doen*

gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:25

@Causa Sui | 20-05-14 | 02:16
Nou dat ben ik wel met je eens. Ik vind de islam een walgelijke religie en is ambigieus genoeg om simpele zielen tot moord te drijven. Maar goed dat is het christendom en zelfs mijn eigen achtergrond ook. Sektarisme is van alle tijden. Feyenoorders slopen Ajacieden, boeddhisten slopen moslims, moslims slopen moslims het houdt maar niet op!

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:24

@gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:16
Gefeliciteerd, meis, met je verliefdheid. Concentreer je maar op je slachtoffer, in plaats van op de gewaardeerde medereaguurders. En de islam is kudt. Zeg dat maar tegen je sexobject.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:24

Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:21
nou ik deug wel.
Wat jij blaat is ook weer zo'n typisch gristelijk schuldgevoel.

Causa Sui | 20-05-14 | 02:23

@gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:16
Weet jij wat vrouwtjesspinnen doorgaans doen met mannetjesspinnen na het paren?
*grinnik#

necrosis | 20-05-14 | 02:23

gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:16 gefeli en doei he, ga wat anders doen dan je hier zitten zeiken dan, jankbuil. :)

Causa Sui | 20-05-14 | 02:21

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:11
Maar één ding ben ik met je eens dat slechtheid inderdaad de hoofdreden is, en daar komt bij dat er geen één mens deugt ,ik ook niet.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:21

Ik vind het promo-filmpje van ISIS nog altijd minder schokkend dan het filmpje uit dit topic:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/11/...
Filmpje werkt niet meer, maar mensen die zich dit topic nog kunnen herinneren, weten wat ik bedoel!

necrosis | 20-05-14 | 02:19

Bij terugkeer in Nederland wordt dit menselijk afval gepamperd. Wat een wangedachte dat dit vuilnis in dit land ooit een medeburger kan worden.
Ik heb mijn gedachten om van dit vuilnis af te komen, maar die mag ik niet uiten van Pechtold en Verhofstadt.

Jan Dribbel | 20-05-14 | 02:18

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:04
"Lees je eens in, dudette. De islam stelt de doodstraf op afvalligheid. Dus is het een terroristenclub. Wat begrijp jij daar niet aan?"

Een terroristenclub. Je zegt het zelf. Niet de terroristenclub. De vraag is of alle leden van de club wel echte leden zijn of vanwege deze regel liever niet laten merken van niet.

Elvis Presley is dood. Niet alle dode mensen heten Elvis Presley. Wat begrijp jij daar niet aan?

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 02:17

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:11
Ach jee,heb je dat helemaal zelf bedacht? Weet je wat nog gevaarlijker is? hypocrisie, denken dat jij wel deugt en anderen niet zoals duidelijk is in je reacties.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:16

Hoe zat kun je het worden... De meeste reguurders komen meteen met 'wat een cultuur, pleur op, wil dit niet zien, islam is kudt, oppleuren die handel'. Het gemier het gezeik, 'ze moeten ze doodschoppen/schieten/ophangen'. Ik ben er wel klaar mee.
 
Het irritante gezeik over wie wat doet, maar nooit een kijken naar jezelf! Oh, wacht, wij leven in het 'vrije westen', wij mogen zeggen wat we willen, denken wat we willen!
 
Ik ben er klaar mee, gezeik over wel of niet democratie, wel of niet Wilders zijn idiote denkbeelden, alsof mensen minderwaardig zijn.
 
Ik ben er klaar mee, het gemier om uit te leggen dat een EU wel eens handig zou kunnen zijn. Het gemier over 'geld'.
 
Ik ben er wel een keer klaar mee dat gvd niemand eens eerst kijkt naar zichzelf maar altijd de 'ander' de schuld geeft.
 
Ik ben er wel eens klaar mee dat gezeik over kudo's en wat iemand wel of niet vind. Het gaat altijd over die 'ander', wanneer gaat het over 'zelf'.
 
Ik ben klaar met het jij-bakken, de ellenlange argumentatie waarom een ander 'kudt' is.

 
ik ben wel een keer klaar met stupide contextloze gewauwel.
 
Ik ben zat van tattoboer omdat hij gaat voor iets waarvan hij zelf weet dat het onrealistisch is. En godver, hij heeft nog een punt ook! De eikel.
 
Ik ben klaar met necrosis omdat hij geen palmpjes lust en er maar van uit gaat dat ik een 'wijf' ben.
 
Ik ben klaar met antisoof omdat hij altijd gelijk heeft maar niemand luistert.
 
Ik ben klaar met Kaas de Vies met zijn gevatte opmerkingen ook al slaat hij de plank raak.
 
Ik ben klaar met supermathijs want als er iemand zuur is dan is hij het, maar hij heeft wel een punt.
 
Ik ben klaar met mocroGS om zijn gezeik en toch ziet hij meer dan menig ander.
 
Ik ben klaar met alle reaguurders, het gaat nergens over!
 
Kan dan gvd niemand meer voor zichzelf denken? Kan niemand dan meer een bredere context beoordelen op basis van observaties een keer niet op basis van emoties?
 
Ik ben verliefd......... wat is er mooier dan jezelf te mogen geven aan een ander...

gedachtespinsel | 20-05-14 | 02:16

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:11
De religie is er niet om het te verhullen, het is hun drijfveer en de islam is daar perfect voor.

Causa Sui | 20-05-14 | 02:16

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:55
"Lees je eens in, dudette. De islam stelt de doodstraf op afvalligheid. Dus is het een terroristenclub. Wat begrijp jij daar niet aan?"

Een terroristenclub. Je zegt het zelf. Niet de terroristenclub. De vraag is of alle leden van de club wel echte leden zijn of vanwege deze regel liever niet laten merken van niet.

Elvis Presley is dood. Niet alle dode mensen heten Elvis Presley. Wat begrijp jij daar niet aan?

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 02:14

@dadoorunrun | 20-05-14 | 02:04

Da's vrijwel gelijk hetzelfde zeggen...

Zjonnie Fox | 20-05-14 | 02:11

@Causa Sui | 20-05-14 | 02:05
Hij heeft wel gelijk. Hoe moeilijk het misschien ook voor je is. Sommige mensen zijn beesten. Daar hoef je niet eens moslim voor te zijn. en.wikipedia.org/wiki/List_of_rampage_...

And the list goes on. Face it dude. Sommige mensen zijn gewoon intens slecht dat ze dat dan met islam of wat dan ook willen verhullen is een andere zaak. Als je islam uitroeit (voorstander is) dan wil dat niet zeggen dat je dus ook al het slecht uitroeit. De waarheid is dat er meer slecht is dan je zou willen en islam of geen islam. Sommige mensen willen dat de wereld brand. Daar doe je niets aan.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 02:11

7,62x39 | 20-05-14 | 01:59
Neem Iran, intern, dan geef je de meest grote debiele, analfabete, onderontwikkelde reli-waanzige een wapen en die is ineens de baas over al die ontwikkelde mensen die gestudeerd hebben, die knallen dan ineens de professor af, in de naam van Allah.. dat is wat hier gebeurt.
Al die fail-debielen stellen ineens wat voor, in hun eigen rotkop dan.
Dat zie je wel aan t feit dat ze zo'n filmpje publiceren; kijk ons een stoer zijn, gewapend op ongewapenden schieten!!
Alleen een iq van 70 vindt dat de moeite waard.

Causa Sui | 20-05-14 | 02:05

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:55
Moet ik U nu GOD gaan noemen?

Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:05

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:55
Lees je eens in, dudette. De islam stelt de doodstraf op afvalligheid. Dus is het een terroristenclub.

Wat begrijp jij daar niet aan?

Noem jij nou eens drie andere wereldgodsdiensten die afvalligheid bestraffen met moord. Als je kan.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 02:04

Nou, laat ik het onbetamelijke maar zeggen; Assad is een oorlogsmisdadiger, maar ik hoop toch dat hij stand houdt tegen dit islamistische tuig. Als ongelovige doet de nietsontziende terreur van deze jihadisten me nog meer kotsen dan de terreur van Assad. Bij die afweging speelt natuurlijk ook het motief een rol. Een staat mag zich verdedigen. Ik weet het proportioneel en subsidiair. Maar onder de gegeven omstandigheden is dat vrijwel ondoenlijk. Het voortbestaan van de staat verdedigen in zo'n groot onherbergzaam land tegen dit gewetenloze tuig dat iedere gesneuvelde jihadstrijder vele malen kan vervangen uit hun massale achterban, kan niet altijd netjes gaan. Dat Assad zijn hoofd verloren heeft in de strijd doet er niks aan af dat Syrië en de hele regio alleen toekomst heeft als het een seculiere staat wordt.

dadoorunrun | 20-05-14 | 02:04

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:55
Maar zoals je al zei ben ik geen waardig tegenstander, kuch. Verschil moet er nu eenmaal zijn, maar kan er mee leven hoor dat ik niet van Uw niveau ben;)

Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:03

Aan de vooravond vsn de invasie in Irak, sprak de zus van Saddam een waarheid die achteraf ook heel erg waar bleek te zijn: "Iedereen die zich maar een beetje in het Iraakse volk verdiept, realiseert zich dat dit land alleen door een krachtige leider (lees: dictator) geregeerd kan worden". Dit soort mongolen schijnen er dus bij bosjes rond te lopen.

Natuurlijk zijn de VS zo fout als het maar zijn kan wat betreft de oorlog in Irak. Iedereen die daar aan twijfelt is net zo gehersenspoelt als die Abu's. Ging alleen om olie=geld=macht. Maar de grootste VS-fout voor ons - het Westen - is dat ze de strontpunt hebben opengetrokken. Die werd door Saddam voor ons dichtgehouden. Net zoals Assad dat nu in Syrië doet. Dat daar normale burgers het slachtoffer van worden is verschrikkelijk. Maar ik vrees dat het alternatief nog vele malen erger is...

Zjonnie Fox | 20-05-14 | 02:02

Nou ja, deze mannen hebben geen geavanceerde onbemande vliegtuigjes met lasergeleide bommen op GPS tot hun brechikking. Anders zouden ze die gebruiken.

7,62x39 | 20-05-14 | 02:02

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:55
Volgens mij denk jij niet, en zet je alleen maar vooroordelen op een rij? En antwoorden is ook niet je sterkste punt blijkbaar.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 02:00

In de categorie sick SOBs scoren deze gasten vrij hoog (understatement).

Dit soort filmpjes en vooral het gedrag in de filmpjes heeft iig wel het positieve bijeffect dat ook redelijk veel moslims klaar zijn met ISIS. Wat een verknipte lui.

Tip van de week aan de rondschietende psychopaten in de auto: knal jezelf neer, je bent duidelijk een slechte moslim. Een "goede" moslim -volgens je eigen definitie- mag vast niet met een Indianen-bijgelovig voorwerp zoals een dromenvanger rondrijden.

harstef | 20-05-14 | 02:00

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:46
Het zijn wel moslims hoor, dommerd.
't Past misschien niet in je ideaalbeeld van de islamitische semiet, maar dit zijn dus moslims, in actie.

Causa Sui | 20-05-14 | 01:59

In oorlog gaat het erom de vijand te doden. Hoe dan ook. Er zijn geen regels zoals bij een partijtje tennis en het lijkt ook niet op een computerspelletje. En nee, moslims doden niet anders dan niet-moslims.

7,62x39 | 20-05-14 | 01:59

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:55
Het was gewoon een prima comment van poepdrol, dappertje dik.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:58

Gèhn gemekkâh, we gan lekkâh nah Mekkâh

ministerSinister | 20-05-14 | 01:58

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:55
Kijk, daar ga je weer. Waarom ben je eigenlijk zo bevooroordeeld? En waar blijft dat antwoord nu? of komt dat nog?

Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:57

Enfin, volgens de pvda, vvd en d66, en alle andere partijen waar de joodse koreaanse sefardische portugese slet op stemt, volgens die partijen dus, gaat het niet om het bloedbad, maar om de tóón van het bloedbad.

*met dank aan Worstjes. Free Wostjes! *

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:56

@Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:50
Ach trut, ga je alles toejuichen :-)

Wanneer ga je trouwens weer aan de slag?

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:55

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:42
"Lees je eens in, dudette. Bouyeri, Atta, Tsarnaev, alledrie officieel bestempeld tot *gematigde moslims* door de veiligheidsdiensten. Geldt voor de meeste terroristen. *gematigde islam = terreur*"

Dat er in de islam extreme terreur voorkomt, dat wisten we zonder dit filmpje al. En dat het iets te maken heeft met braindrain en brainwash en granfalloons
nl.wikipedia.org/wiki/Granfalloon
is ook niet nieuw. Bij extreem-rechts vind je dat soort dingen ook. Je kunt het gedrag van een paar niet over de hele groep doortrekken. Dan zou je bijvoorbeeld tegen extreem rechts zeggen dat allemaal hersendode hooligans zijn. De meeste hebben er echter wel een verhaal bij, ook al ben je het daar misschien niet mee eens. Het zelfde voor extreem-links. In Amerika heb je een club die zichzelf ziet als moderene crusaders. Die verschillen niet veel van die gasten uit het filmpje, maar dan zijn het christenen. En ook zij denken het goede te doen, tenzij het een club Breviks zijn die zichzelf helemaal te gek vinden. Het punt is dat als we niet opletten iedereen voor een karretje gespannen kan worden en een AK in zn hand krijgt geduwd.

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:55

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:45
En wat dat waardige tegenstander betreft, hoef ik me ook niet te bewijzen. Maar je verbeelding daar is niks mis mee.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:52

+1@Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:18
Goed gezegd.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:50

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:45
Maar je reactie hierop zegt al genoeg over je.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:48

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:36
Daarom vraag ik maar een, het is geen dagelijkse praktijk...

de honden blaffen... | 20-05-14 | 01:47

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:45
Weet je wat het is, ik hoef me niet zo nodig te profileren met een byzondere nick.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:47

Kunnen wij niet gewoon één groot muur om al die klote landen heen bouwen en ze voorgoed vergeten! GvD ik heb ze niet nodig, pleur om moet die olie van ze. Olie is het enige bestaansrecht van die landen. Wanneer deze op is, hebben ze niets meer.

ReuzeBater | 20-05-14 | 01:46

@Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:40
Ik weet dat mijn 'nick' geen stijl heeft. Ik koos daarvoor. Maar serieus. 'Poepdrol43' >>> Daar zit geen klasse aan. Ik heb ernstige moeite om op jou te reageren. Gewoon omdat je kennelijk zo inspiratieloos bent dat je de naam 'Poepdrol43' koos. Ik heb meer respect voor Lewis Lewinsky en Mr. Sossa. Het spijt me. Je bent geen waardige tegenstander.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:45

@kloopindeslootjijook neeikniet | 20-05-14 | 01:40
Tx ;)

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:45

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:42
Nee ik hoef er niet vroeg uit nee.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:44

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:39
Lees je eens in, dudette. Bouyeri, Atta, Tsarnaev, alledrie officieel bestempeld tot *gematigde moslims* door de veiligheidsdiensten. Geldt voor de meeste terroristen.
*gematigde islam = terreur*

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:42

@Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:34
Mja natuurlijk, ga je nu slapen of moet je morgen vroeg op?

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:42

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:38 "Dat van dat overgewicht, dat schreef de dikke man, de joodse slet, zelf. Hij is een *atheist van het zwaarste soort*. Scroll maar terug."

Ah vandaar, je weet de munitie wel op te rapen :-)

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:40

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:35
Maar waarom dan die afkeer van "alle" religies?

Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:40

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:26
Snapt hij / zij toch niet. Maar wel mooi geprobeerd.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:40

Godvergeten psychopaten.

Rien7847 | 20-05-14 | 01:39

@Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:30
" Omdat je dat doet. Lees je plempsels nog maar eens over. Met je gelul over andere godsdiensten, die zogenaamd net zo erg zouden zijn. Terwijl het filmpje duidelijk maakt hoe verschrikkelijk gematigde fucking moslims zijn."

Jij zegt dat ik de islam wil vrijpleiten. Leg dan uit waar ik dat doe? Dat doe ik niet.

Als je tussen je geschamp doorlees zoals 'plempsels' en 'gelul' (waar is dat voor nodig) mis je de clou nog.

Nog wat voorbeeden dan? Hitler, Stalin, Pol Pot? Wat heeft dat met andere religies te maken?

En wie zegt dat het gematigde moslims zijn in dat filmpje? Dat lijkt me niet.

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:39

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:26
Dat van dat overgewicht, dat schreef de dikke man, de joodse slet, zelf. Hij is een *atheist van het zwaarste soort*. Scroll maar terug.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:38

Ongelooflijk, die laffe apen! En zo overduidelijk zonder aanziens des persoons. En dat kan, dat heb je overal. Ook de SS en bijna iedereen deed dat, maar daar schaamden normale mensen zich voor. Maar normale moslims durven niet hardop naar ons te eggen dat ze zich hiervoor schamen (raar, want raar begrip, dat schaaamtecultuur) Maar als de normale moslims niet durven te zeggen dat ze zich hiervoor schamen (en voor bejaardenroof, kransenvoetbal, en algemene statistische underperformance , flatvliegen, auto- en zelfmutilatie by bomb, en overcriminialiteit: dan word ik een beetje net zo bang van de gewone moslim als van deze totaalmalloten, en dan denk ik tzt over een paar jaar dat de enige reden om veilig te blijven is om ze allemaal maar een treinkaartje nach Osten te geven, want HEYY, ik zie het verschil niet better safe than sorry/ Sorry jongens! hadden jullie maar een keer moeten zeggen: "sorry, her hoor ik niet bij"

Hemmenaar7 | 20-05-14 | 01:37

@de honden blaffen... | 20-05-14 | 01:29
Breivik.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:36

Tsja, zo schieten ze ook rond in 020 west. Niet ver van m'n bed. En zijn er trots op. Maar daar mag je niets van zeggen natuurlijk.

Lepo | 20-05-14 | 01:35

@Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:18
Ja joh - nl.wikipedia.org/wiki/Beeldenstorm

Verder zitten mijn familieleden en ik al sinds de inquisitie hier in het 'tolerante' Nederland. Ik ben een Sefardische jood, uit wat nu Portugal is. Na de Romeinen, Katholieken, en uiteindelijk protestanten overal verjaagd en geplaagd. Naar Brazilië, de Antillen, Suriname e.d. toch maar teruggekomen naar Nederland. Waarom? Omdat ik me gewoon Nederlander voel. Voor mij is mezelf als jood identificeren net zoiets als mezelf als brabander of limburger identificeren.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:35

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:25
Of is dat het nieuwe nuanceren?

Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:34

En al dit fijns gaat niet verdwijnen, wordt steeds erger en komt steeds dichterbij zolang we geen stelling nemen tegen dat wat dit werkelijk veroorzaakt. Frustrerend, de klok tikt door maar we doen niets, sterker nog, we verzwakken onszelf en geven ze alle tijd om de gigantische voorsprong die we nog hebben in te halen. En ja socialisten, dan is het tijd voor plan b, veel te laat zoals altijd en hierdoor zal het rucksichlos moeten, kwaad met lief bestrijden gaat helaas niet meer als het 2 voor 12 is.

Sergeant_Peper | 20-05-14 | 01:33

de honden blaffen... | 20-05-14 | 01:32
Met DIT voorbeeld uiteraard.

de honden blaffen... | 20-05-14 | 01:33

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:25
Het is niet allemaal zwart/wit soms zijn er veel tinten grijs."

Vandaar dat je alle religies op één hoop gooit, ouwehoer;)

Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:32

-weggejorist-

ReuzeBater | 20-05-14 | 01:32

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:17
En dan niet met voorbeeld aankomen svp. :http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/04/mishandelde_moslima_doet_niqaa.html

de honden blaffen... | 20-05-14 | 01:32

@Schwanz | 20-05-14 | 00:14
Ter jouwer info, in de aanloop van de eerste barbarijse (berberse) oorlog: "In maart 1785 gingen Thomas Jefferson en John Adams samen naar Londen voor een ontmoeting met Sidi Haji Abdul Rahman Adja, de ambassadeur van Tripoli. Deze liet weten dat volgens de Koran iedereen die niet geloofde in de Profeet een zondaar was en dat het dus was toegestaan om hem gevangen te nemen en van zijn bezit te ontdoen."

En in de nasleep van de tweede barbarijse (berberse) oorlog: "Hij ging akkoord en op 24 september 1816 werd er een akkoord gesloten. Er werden 1.083 christelijke slaven vrijgelaten, onder wie de Britse consul. [...] Deze oorlog maakte dus een einde aan de eeuwenoude Barbarijse (berberse) piraterij."

Dus de gewelddadigheid van die volkeren is volgens jou een gevolg van het slachtofferschap van de agressieve Amerikaanse politiek?

Ven1V1d1V1c1 | 20-05-14 | 01:32

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:28
Omdat je dat doet. Lees je plempsels nog maar eens over. Met je gelul over andere godsdiensten, die zogenaamd net zo erg zouden zijn. Terwijl het filmpje duidelijk maakt hoe verschrikkelijk gematigde fucking moslims zijn.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:30

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:17
Noem mij drie, of nee twee, nou een is genoeg, voorbeeld waar "Wildersaanhangers" zich op een dergelijke wijze gemanifesteerd hebben...

de honden blaffen... | 20-05-14 | 01:29

Wauw! Een joods koreaanse slet. Wat wil een mens nog meer?

GeinPonempie | 20-05-14 | 01:29

@Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:27
Ik ben van joodse komaf, maar ik geloof niet in een magisch figuur. Mijn moeder is joods, mijn familie is joods en ik identificeer mij als zijnde joods. Maar ik ben en blijf een atheïst. Ik ben niet de enige hoor. Er zijn er heeeeel veeeel.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:29

Gematigde islam bestaat niet.

De koran is het letterlijke woord van god, volgens moslims dan.

Zoiets volg je dus wel, of je volgt het niet.

Je bent niet "gematigd", en je bent ook geen "extremist".

De koran is de koran, en de koran is het meest verderfelijke boek sinds de boekdrukkunst.

broodje_kruidenboter | 20-05-14 | 01:28

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:23
"Waarom wil jij de islam zo graag vrij pleiten, dude?"

Ik wil de islam helemaal niet vrijpleiten, waar maak je dat uit op?

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:28

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:25
*noch

Verdomme!

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:27

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:25
Ach. Net was je nog atheist, en nu ben je joods. Volgende plempsel katholiek, zeker?

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:27

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:06
"Wat begrijp jij daar niet aan, focking nepatheist met overgewicht?"

Daarom is een beetje nadenken af en toe niet zo erg. Hoewel volgens sommigen je dan een intellectueel bent. En nooit je met een groep, vlag, logo of leider aanlopen en indentificeren.
Oftewel,trap niet in de Granfalloon:
nl.wikipedia.org/wiki/Granfalloon

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:26

@Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:19
Raar complotgekkie. Het zal mij aan mijn spreekwoordelijke aars roesten hoe en wat. Ik heb in mijn leven als jood zijnde drie (ex) moslima's als vriendin gehad en ze leven allemaal nog. Nu leef ik samen met een katholieke tante. En ik leef ook nog. Mooi toch? Het is niet allemaal zwart/wit soms zijn er veel tinten grijs.

Oh en trouwens, geen van bovenstaande vrouwen nog haar familie had er een probleem mee dat ik joods ben. Het ligt aan intelligentie en onderwijzing meer dan wat dan ook.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:25

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:17
Waarom wil jij de islam zo graag vrij pleiten, dude?

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:23

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:17
Hear hear! Inderdaad. Je kunt mensen zo gek maken als je wilt. Niets meer, niets minder.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:21

@wgqef | 19-05-14 | 23:37
In jouw reactie van 23:08 refereer jij naar een boek 'de Shockdoctrine' van N. Klein. Ik heb dat boek niet gelezen. Ik weet dan ook niet of jij de term 'neo-liberaal' uit dat boek haalt c.q. dat die term in dat boek op een bepaalde manier gebruikt/uitgelegd wordt en dat jij die eventueel mede op een bepaalde manier gebruikt?! Bedankt overigens voor de anekdote over wat dat boek volgens jouw over Irak en het handelen van de Amerikanen aldaar beschrijft. De term neo-liberaal (laissez faire) heeft volgens mij (zonder het voor deze economisch/politieke doctrine hier zonder enig voorbehoud op te willen nemen) weinig met de plannen en modus-operandi van de 'Bush clan' en overige bedrijven en gegadigden te maken in Irak. De familie Bush en consorten zijn overigens niet liberaal, het zijn neo-conservatives, en daarnaast bovenal oliegarchen, lobbyisten en belanghebbenden in en van de wapenindustrie, de petrochemische industrie, en het partucliere (investment)bankwezen, hedgefondsen etc. en dit was vooral interessant voor een select clubje figuren die onderling de zaken hebben opgedeeld en zichzelf hier mee verder verrijkt hebben en hun machtsposities voorts nog verder hebben geconsolideerd. De Irak oorlog (zoals de meeste oorlogen) werd gevoerd om economische redenen. Niet omdat federale regering van de USA dat volk wilde of ging bevrijden. Mensen die beweren dat geld in het welzijn van de Iraakse bevolking geïnvesteerd is lullen dan ook uit hun nek. Zelfs afgezwaaide Amerikaanse militairen kunnen allemaal letterijk de kancker genieten. Naast munitie met radioactief uranium erin, kan elke militair indien getraumatiseerde, al dan niet gewond/invalide, terug in de VS in de goot wegrotten. Het Amerikaanse ministerie van defensie trekt meteen haar handen van het personeel af. (Daarnaast had je natuurlijk nog particuliere organisaties zoals 'beveiligingsbedrijf' Blackwater etc.)

Het ging om één ding: er zit olie in de grond, daar kan geld mee verdient worden. Daarnaast d.m.v. het voeren van oorlogen kan je je economische concurenten uitschakelen. Je vernietigd de infrastructuur van een vijandige macht, zodat je eigen infrastructuur daar voordeel van heeft, en bovendien kan verdienen aan het overnemen en opnieuw opbouwen van die infrastructuur van 'de vijand'. Ook kan geld verdient worden aan het leveren van wapens, en/of leningen zodat strijdende partijen met elkaar kunnen blijven strijden (heers en verdeel). En dat is ook de rede dat er Syrië gebeurt wat er gebeurt. En Putin (voor de idioten Putin juichaapjes hier) is geen haar beter dan de Amerikaanse architecten van de tweede Irak invasie. Dat Assad relatief minder erg is dan al die soennitische en sjiitische terroristen die daar nu tegen hem vechten maken Assad geenzins verlicht c.q. de 'goede partij'.

Overigens ideologie is niets anders dan het geheel van de beginselen, denkbeelden van een stelsel. Lang niet alle ideologieën zijn godsdiensten, alle godsdiensten c.q. religies zijn wel eveneens ideologieën, zij het dat geloofsleer in de meeste gevallen absoluut en dogmatisch is in tegenstelling tot veel andere niet theïstische ideologieën.

Je kan de Amerikaanse federale regering van alles verwijten maar niet het intrinsieke, abjecte, inhumane, leugenachtige, en gewelddadige rovers karakter dat de islam eigen is. De letterlijke rigide interpretatie hiervan die de islam zelf dicteert aan haar onderworpene en die voor alle zeloten en dwepers de legitimatie is om zich te misdragen zoals zij dat doen heeft niets met Amerikaans imperialisme te maken maar met mohammedaans imperialisme dat verbreiding c.q. wereldverovering al sedert haar ontstaan +/- 1400 jaar geleden als agenda heeft.

GeinPonempie | 20-05-14 | 01:20

@VanIrak | 19-05-14 | 21:36
Zeg zeiksnor/haatbaard, nog niet in de gaten dat al je comments worden gevolgd?
Door "weggejorist"?

lilluke halve hoan | 20-05-14 | 01:20

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:11
Je omschrijft jezelf als een *atheïst van het zwaarste soort* en *een hele zware kluif*.

Als de islam de doodstraf zou zetten op *niet afvallen* zou je wel begrijpen dat het een terroristenclub is, schat ik zo in.

Maar nu de doodstraf staat op afvallen zie je dat niet.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:19

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:03
Dat slaat nergens op, je kunt eenvoudigweg niet alle religies op één hoop gooien, en vergeet niet dat voor de islam zijn intrede deed in Nederland religie niet zo'n issue was als vandaag de dag. Volgens mij is er een aanmerkelijk verschil tussen een religie die moord en doodslag predikt, en een religie waar niemand last van heeft.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 01:18

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:06
"Wat begrijp jij daar niet aan, focking nepatheist met overgewicht?"

Wat het overgewicht van een atheist te maken heeft hiermee is niet duidelijk, maar wel duidelijk is dat jij het niet begrijpt.

Je kunt mensen zo gek maken dat ze dit kunnen doen. De Islam is daar blijkbaar een goede voedingsbodem voor, maar is daar niet uniek in. Ook in het Westen heb je dit soort fanaten. Als jij in de juiste situatie gebracht wordt met een flink stukje brainwash kan jij dit ook in de overtuiging dat je het goede doet. Mocht je er halverwege achter komen dat er iets niet klopt, dan kun je niet meer terug uit de fuik, dan ben je een verrader voor de rest en ga je er zelf aan.

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 01:17

@Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 00:52
Ach joh ga toch weg. Dit zijn overduidelijk krankzinnige psychopaten. Alle religie is achterlijk en voor de dommen, net zoals de arme donders met Mohammed en Allah weglopen zo heb ik evenveel medelijden met de sukkels die met Le Pen of Wilders weglopen allemaal sektarisch achterlijk gedrag. Stop die energie eens in iets werkzaams en duurbaars. Of is dat alleen voor de succesvolle mensen? Kom op!

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:17

@Harry Turtle | 19-05-14 | 21:30 *In gedachten Wagner aan hoort zwellen uit grote speakers onder gevechtheli's*
Is een nog betere les.....

lilluke halve hoan | 20-05-14 | 01:16

fakking eng dit hele docu net gezien ben ergens wel blij dat ik dit gezien heb.

ministerSinister | 20-05-14 | 01:16

@de honden blaffen... | 20-05-14 | 01:08
Nou dan hebben ze aan mij, en velen met mij een hele zware kluif. Ik wens ze veel succes. Fanatici, nee dank u. Maar als men mijn manier van leven bedreigt dan kan ik heel gevaarlijk worden.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:11

@Genghis K

Jouw vergelijking is ronduit pervers en walgelijk. Met die drones schakelen de USA terroristen uit en daarbij valt de nodige "collateral damage" te betreuren, meestal onder de familie van de betreffende terrorist. Met die "drive by shootings" wordt alleen terreur aangericht onder toevallige voorbijgangers met als doel het zaaien van angst en het vestigen van macht.

bdn01 | 20-05-14 | 01:09

Overigens vind ik dat dit filmpje deze vrijdag zo rond het middaggebed in elke moskee getoond moet worden. Let me see your true colors muslims! Ga kotsen, of ga naar verweggistan.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:09

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:59
Mijn instinct zegt me dat het merendeel van de moslims het niet met je eens zal zijn.
Martelaren zijn het die strijden voor de goede zaak.

de honden blaffen... | 20-05-14 | 01:08

Is dit echt? Het lijkt wel Grand Theft Auto.
Misschien ligt het aan mijn leeftijd of heb ik al teveel gezien ... maar dit filmpje doet me eigenlijk niks meer.
Zo, en nu ga ik slapen. Welterusten allemaal.

PowPow | 20-05-14 | 01:06

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:59
De islamclub is een focking terroristenclub. De doodstraf op afvalligheid. De doodstraf voor een plaatje van de profeet. De doodstraf voor het beledigen van de islam.

De islam is een focking terroristenclub.

Wat begrijp jij daar niet aan, focking nepatheist met overgewicht?
*NL islamvrij*

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 01:06

binnenkort ook in NL. want de zielige syrie strijders mogen natuurlijk wel terugkomen met hun oorlogstrauma.

chiwing | 20-05-14 | 01:04

@Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 00:52
Ik schat religieuze mensen nogal laag in. Hetgene ik zeg betekend dat ik deze mensen (nou ja beesten) nog lager inschat dan de moslims. Je kont naar Allah draaien is een ding, vanuit een auto lukraak andere mensen afslachten is een ander ding. Het ene is stupide maar acceptabel, het andere niet.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:03

-weggejorist-

lilluke halve hoan | 20-05-14 | 01:03

@lilluke halve hoan | 20-05-14 | 01:01
to myself: sufkudt

lilluke halve hoan | 20-05-14 | 01:03

@Poepdrol43 | 20-05-14 | 00:59
Ja dat klopt. Islam faciliteert psychopaten. Daar valt niets aan af te dwingen.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 01:00

@ prinsesstoepje

USA financieren fundamentalisten als ISIS en AlNusra niet. Wel hebben ze het Syrisch bevrijdingsleger een poosje gesteund tegen Rusland-vriend Assad. Geopolitiek gezien niet vreemd. Voorlopig zijn het alleen de Amerikanen die echt tegengas kunnen geven tegen anti-democratische en anti-westerse invloeden en belangen. Daarbij gaat het niet zachtzinnig toe. Daar kunnen wij als pacifistische mietjes maar slecht aan wennen.

bdn01 | 20-05-14 | 00:59

@de honden blaffen... | 20-05-14 | 00:51
Ik ben atheïst, en van het zwaarste soort. Dit zijn geen moslims, dit zijn terroristen en misdadigers.

Een moslim, of rare fanatieke terreurjurk is niet iemand die ronduit mensen afknalt. Als ze dat toch doen is dat uit pure haat. Reality check. 90% van de mensen wil geen andere mensen doden. 9% wil dat alleen doen voor het grotere goed. Slechts 1% is psychisch niet in orde en doet dat voor een achterlijke ideologie. Zij het islam, nazisme of wat dan ook.

Sorry maar dit soort volk is van hetzelfde hout gesneden als de Saracenen, kruisvaarders en kolonisten uit 1492. Doodzieke zwaar gestoorde mafketels die standrechtelijk een kogel door de kop verdienen. Moorden, verkrachten, het interesseert ze allemaal niets.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:59

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:52
Gelul uit de ruimte, de islam faciliteert psychopaten.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 00:59

Svennusmax:00:40: Zeker net als die lachende hyenas in Artis.Die paren maar eens in de 7 jaar,maar waarom ze lachen??

Archy Bunker | 20-05-14 | 00:57


""ik wilde vooral aangeven dat Amerika zelf debet is aan het moslim fundamentalisme .""

Amerika bestaat nog geen 300 jaar daar waar de fundie's al ruim 1300 jaar bloedvergieten.

The real Flex | 20-05-14 | 00:55

@De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:46
Dit zijn wel degelijk moslims. Gematigde moslims zelfs. Erger bestaat niet. Enfin, dat heb je kunnen zien.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 00:52

@Schoorsteenveger | 20-05-14 | 00:48
LOL

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:52

@Jandoedel38 | 20-05-14 | 00:46
Alle religie is achterlijk. Zo ook islam. Dit heeft niets met islam of welke religie dan ook te maken. Dit zijn gewoon psychopaten, zelfs roofridder Mohammed draait zich om in zijn graf met dit soort onzin.

Ik ben voor een rechtsstaat maar met dit soort wezens valt niet te praten. Ergo. Vreemdelingen legioen, mariniers, commando's e.d. erin sturen en afschieten. Allemaal.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:52

Mijn ervaring is hoe Laffer hoe wreder, bah.

Poepdrol43 | 20-05-14 | 00:51

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:46
Je gaat me toch niet vertellen dat de aanhangers van ISIS katholieken zijn, omdat ze niet aan jouw ideaalbeeld van de moslim voldoen?

de honden blaffen... | 20-05-14 | 00:51

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:46
Kakkerlakken die een reden zoeken om zich te misdragen en die reden ook vinden, nee, aangedragen krijgen.

Schoorsteenveger | 20-05-14 | 00:50

SvennusMax | 20-05-14 | 00:40
Lees één boek van Marquis de Sade, en het aftrekken gaat al een stuk gemakkelijker.

Schoorsteenveger | 20-05-14 | 00:48

Het is natuurlijk niet voor niets dat het merendeel van de Haagse en de Europese politici aangaande dit onderwerp op eieren lopen.

de honden blaffen... | 20-05-14 | 00:47

Echt vreselijk om te zien dit.. Kan niet geloven dat mensen dit elkaar aandoen. Maar ik zie geen verschil tussen zulke drive by´s en drone attacks van de Amerikanen. www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/0...

Genghis K. | 20-05-14 | 00:46

@broodje_kruidenboter | 20-05-14 | 00:37
Dit zijn niet eens moslims, dit zijn kakkerlakken van het ergste soort. Je vindt ze ook hier. Soms getint, soms lichtgetint en soms roomblank. Gelukkig is het hier nog niet zo ver maar als we niet op passen komt die tijd er snel aan. Mensen die meer willen dan ze verdienen is altijd een groot gevaar.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:46

-weggejorist-

Jandoedel38 | 20-05-14 | 00:46

\heeft generaal bd Uhm al zn lof uitgesproken?

Causa Sui | 20-05-14 | 00:45

Wat een psychopaten. Laffe honden. Deze mensen verdienen niets anders dan de dood. Afknallen.

De Koreaanse Slet | 20-05-14 | 00:43

-weggejorist-

Jandoedel38 | 20-05-14 | 00:41

Even alle bovenstaande reaguursels daargelaten.

Even alle politieke strijd latend voor wat het is.

Even niet kijkend naar de gif die islam is, of welke religie dan ook.

Even alle persoonlijke drama's van de slachtoffers voor een heel klein moment aan de kant zettend.

Kan ik maar één ding zeggen over dit filmpje;
Ik vond het verschrikkelijk lastig om op te masturberen, maar de aanhouder wint.

Gaat u allen rustig verder met uw discussies.

SvennusMax | 20-05-14 | 00:40

Morguhh bij Flauw en Witman word het filmpje uitgebreid bekeken en van slachtoffer rol voorzien.

-Met onnodig rechts rijden vraag je er eigenlijk ook wel zelf om-

The real Flex | 20-05-14 | 00:39

bdn01 | 20-05-14 | 00:13
Omaha Beach is helaas lang geleden. De huidige Amerikaanse regering subsidieert dit soort clubjes.

PrinsesStoepje | 20-05-14 | 00:38

Het begon in 1975 toen Palestijse ,strijders, 3 vliegtuigen opbliezen in de Negev woestijn.Daarmede was het terrorisme geboren.Sindsdien heeft het zich alleen maar uitgebreid ,met als historisch dieptepunt de aanval op de twintowers.Het waart intussen in het M.Oosten,tot in de Phillipijnen,Thailand,China,tetschenië,Indonesië,Pakistan,Vietnam,Nigeria,Mali,Eritrea,C.A.R.en de Maghreb.En de epidemie breidt zich nog steeds uit. Jammer dat de kamelenkuch zich nog niet verder verbreidt,zou al veel oplossen.Kan me niet indenken,dat de Amerikanen hier de oorzaak van zijn. De oorzaak is een genetisch defect bij bepaalde volkeren,die lang in een isolement geleefd hebben.Maar ze laten zich gijzelen,door hun krankzinnige leiders die lijden aan grootheidswaanzin.

Archy Bunker | 20-05-14 | 00:37

De religie van vrede... Walgelijk.

Dit zijn geen mensen. Dit zijn niet eens apen. Dit is de satan; islam.

broodje_kruidenboter | 20-05-14 | 00:37

@ Schwanz

Het is werkelijk ondoenlijk om uw totaal belachelijke beweringen te weerleggen. U schrijft uw eigen geschiedenis, zoveel is in ieder geval duidelijk. Godsdienstoorlogen tijdens de Griekse oudheid? Miljoenen slachtoffers vanaf 1600 als gevolg van de christelijke broedertwist? Buiten het feit dat het pure onzin is, probeert u dus op deze wijze een lans te breken voor de islam. Argumentum ad nauseam.

Desmoulins | 20-05-14 | 00:37

@kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 00:32
Deze moorden zijn gepleegd door mohammedanen. Gematigde moslims. Knoopdatinjeorenjijook.

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 00:37

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 00:15
Dit los zien van de islam? Er speelt wel een islam-psalm (nasheed) op de achtergrond en de lieve jongens roepen de hele tijd allah-snackbar. Maar dit heeft natuurlijk niks met de "echte" (kuch) islam te maken.

PrinsesStoepje | 20-05-14 | 00:35

Rodekool | 20-05-14 | 00:05
De oude garde heeft nog wel wat puff, wees gerust.

newray | 20-05-14 | 00:30

koter | 20-05-14 | 00:26
Oh ja? Wel knap dan dat ze dat van een afstand aan een willekeurige auto/taxi kunnen zien. En die mensen mogen dus gewoon deaud? Lijkt er eerder op dat ze het gewoon een erg fijne bezigheid vinden. Allah is gek op moorden.

PrinsesStoepje | 20-05-14 | 00:30

De personen die worden doodgeschoten zullen ook wel niet zulke lieverdjes zijn. Hoogstwaarschijnlijk leden van het Iraakse leger en aanverwante Sjiietische milities. Die laatste word ook nog even getoond in zijn alledaagse kloffie... aan het pak te zien een of andere pief in het Iraakse leger. Oorlog is oorlog en zo is het nu eenmaal, maar het blijft toch schokkend op van dichtbij in HD te zien.

koter | 20-05-14 | 00:26

Sjesus, lekker zeg.

okplanb | 20-05-14 | 00:24

Ik wou zo slapen. Bedankt kwit. En je duidingen zijn vaak vindingrijk, maar met iets meer onderzoek had je ons kunnen melden wie deze slachtoffers zijn. Christenen? Soldaten in hun vrije tijd? Random burgers? Nou morgen vroeg weer op om Wilders te demoniseren. Wat een aanwinst.

Ayn Rants | 20-05-14 | 00:20

@wgqef...
ben jij gestoord ofzo? En dan niet een beetje maar gewoon echt compleet koekwous, rijp voor een gesticht en ziende blind? Geef alles en iedereen maar de schuld behalve degene die de boel in de naam van een sprookje echt verstieren. Allah adepten en de bijbehorende cultuur is het grootste gif dat we met z'n allen ooit hebben moeten verwerken. Ook dat gaat lukken maar niet met 'backstabbers' zoals jij.

Gampel | 20-05-14 | 00:20

Als dit geen barbarij is, wat is het dan wel? En hier hebben we de poorten voor die barbaren (berbers) wagenwijd opengezet.

Ven1V1d1V1c1 | 20-05-14 | 00:18

dit tyfus volk geven wij asiel om ons land precies zo te verkankeren.

sprx | 20-05-14 | 00:16

Je kunt dit los zien van Islam, dit is f*cked up geflipt gedrag dat overal kan worden opgeroepen.
En actie is kettingreactie dus ... succes verzekerd.

Goed voor de wapenhandel, dat wel.

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 00:15

@Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-05-14 | 23:19
De geschiedenis leert dat godsdienstoorlogen ook in Europa/Griekenland regelmatig woedden, zo vanaf de 6e eeuw voor Christus, overigens in parallel met het M-Oosten. Ergo 2500 jaar oorlog in Europa, met nu relatieve vrede omdat Europa/het Westen bij nader inzien toch heeft besloten dat het niet zo veel zijn heeft om elkaar af te maken. Alhoewel, de volgende oorlog met Rusland, mogelijk China, en de 1% vermogende elite staat voor de deur.

Schwanz | 20-05-14 | 00:14

@wgqef

Aan je linksfilosofische prietpraat is geen touw vast te knopen, behalve de conclusie dat de USA de schuld van alles zijn. Vooralsnog zijn de USA, met de nodige gebreken, de enigen in de wereld met een voldoend sterke arm om de westerse verlichte en democratische wereld te kunnen verdedigen. Dat je dit soort historisch aantoonbare baarlijke nonsens mag uitkramen zonder direct opgesloten te worden heb je direct te danken aan de velen die vielen op Omaha Beach.

Het ligt gewoon aan de achterlijkheid van de Islam dat het in het Midden Oosten zo'n puinhoop is en echt niet aan de Amerikaanse invloed en de oliebelangen. Het ligt aan een stukje missend elementair fatsoen en compassie dat het met de Islam altijd fout gaat. Dat het ook anders kan met oliebelangen kun je waarnemen in bijv. Canada en Noorwegen.

bdn01 | 20-05-14 | 00:13

@metdedag

Dussssss die dingen worden niet alleen uit naam van Islam gedaan maar ook onze naam, omdat we het stiekem wel prima vinden en vonden dat onze olie veilig gesteld werd daarzo.

pnac | 20-05-14 | 00:11

Laffe moorden. Van achter, onaangekondigd, zomaar een machinegeweer leegschieten.

Wie zei daar typisch islam?

Lewis Lewinsky | 20-05-14 | 00:11

Royk | 20-05-14 | 00:01
Zet Breivikjes en dit soort lui naast elkaar, en vraag dan de Gutmensch om te kiezen tussen goed en kwaad...

Schoorsteenveger | 20-05-14 | 00:09

Alle reacties gelezen en ik ben 'blij' dat ik weer niet gekeken heb. Fitna heb ik ook niet gezien. Ik hoef het ook niet te zien, want ik weet het nl al. Vanaf mn eerste kennismaking met de islam, als kind destijds in de jaren 70, de beelden van de ayatollah ghomeini, toen wist ik het al. Daarna en nu nog steeds alles alsof ik een levenslange deja vu beleef.

RegseHippy | 20-05-14 | 00:09

gebrokenvleugel | 20-05-14 | 00:03
... en de productie van Korans.

Schoorsteenveger | 20-05-14 | 00:07

Gedegeneerd tot op het bot. Je zou bijna symphatie krijgen met Assad, maar die doet hetzelfde.

Jan Dribbel | 20-05-14 | 00:06

de honden blaffen... | 19-05-14 | 23:30
Inderdaad. De laatste moesten ze duidelijk hebben. Waarschijnlijk een soldaat van het regeringsleger. Dan mag dat kennelijk.:(

Graaf van Egmont | 20-05-14 | 00:05

In mijn zestien levensjaren heb ik volgens mij al genoeg gekheid gezien om een heel leven mee te vullen...
Ongeloof.

Rodekool | 20-05-14 | 00:05

Ergens zit een fabrikant en een handelaar in een "beschaafd" land zich de ballen uit de broek te lachen en voert de productie van guns en bullit's nog wat op.

gebrokenvleugel | 20-05-14 | 00:03

pnac
Dus???????????

metdedag | 20-05-14 | 00:03

@pnac | 20-05-14 | 00:02
Yep, goed punt.

Kaas de Vies | 20-05-14 | 00:02

Jezus zei tegen Marcus: alle (extreme) moslims zijn varkens! Wijsheid die enigszins aangepast 30 jaar geleden al op een bunker stond. Ik hoop dat ze wat gloeiend hete hulzen in dr kruis hebben gekregen.

Regelbaut | 20-05-14 | 00:02


Overigens deed blackwater, de private contracter die al het vuile werk deed in Irak ongeveer hetzelfde, alleen meer voor de lol dan uit overtuiging :
www.youtube.com/watch?v=xm6hC2oW5P8

pnac | 20-05-14 | 00:02

Man man man.. mijn maag draait helemaal om. Met klamme handjes zit ik deze beelden te bekijken en de misselijkheid komt gewoon naar boven zetten. Gadverdamme wat zijn dit toch voor mensen? Er zit ook helemaal geen enkel idee achter wat ze aan het doen zijn. Gewoon willekeurig een auto passeren en knallen. Verschrikkelijk. Wil een heleboel zeggen. Wat zeg ik.. ik zou het wel willen schreeuwen. Maar wat ik denk, zou me heel wat jaartjes TBS opleveren. Ik hou mn gedachtes maar even voor wat ze zijn. Had ik maar niet geklikt. Stom stom stom.

Royk | 20-05-14 | 00:01

Wat is er in die hoofden gebeurd dat ze denken hiermee het goede te doen? Brevik is een beetje in de war. Maar dit zijn niet allemaal Brevikjes. En reken maar dat je niet meer terugkunt als eenmaal in die club zit. Dan ben je een verrader. Het is een doodenge fuik. En die bestaat ook in Westerse varianten.

kloopindeslootjijook | 20-05-14 | 00:01

Ik ben misselijk... Gadverdamme...
Ik dacht dat ik al het 1 en ander op internet gezien had... maar dit...

LangeTijdGeleden | 20-05-14 | 00:00

wgqef | 19-05-14 | 23:52
Een mooi verhaal. Maar het zijn geen Amerikanen die in het filmpje de trekker overhalen. islamieten Ze haten elkaar nog meer dan ons. het was niks is niks en zal nooooit wat worden. Ze zijn gewoon te dom.

metdedag | 20-05-14 | 00:00

wgqef | 19-05-14 | 23:37
Veroordeel je nou 'het neoliberalisme', of veroordeel je degenen die zich op dat neoliberalisme beroepen? Is 'het neoliberalisme' het kwaad, of zijn degenen die die ideologie gebruiken of misbruiken het kwaad?

Schoorsteenveger | 20-05-14 | 00:00

@wgqef | 19-05-14 | 23:53
Rot toch op met je excuses voor de mohammedaanse moordlust.

Lewis Lewinsky | 19-05-14 | 23:59

Het schijnt dat ze regelmatig,oefeningen houden in de ,staatsliedenbuurt,.Is 020gaza dan toch een feit??

Archy Bunker | 19-05-14 | 23:55

De moslims in eigen land nemen "minder minder minder" wel heel serieus.... WTF... sprakeloos.

-=PyP=- | 19-05-14 | 23:54

@Willianus Wortelus | 19-05-14 | 23:41
Fundamentalisme bestaat altijd al, maar is toegenomen door het gedrag van de VS in Irak.

wgqef | 19-05-14 | 23:53

@Dandruff | 19-05-14 | 23:28

De analogie tussen Nazi-duitsland en Irak loopt mank. Duitsland verklaart de oorlog aan VS. Duitsland bezet al een paar jaar andere soevereine staten. Duitsland valt Amerikaanse schepen aan (etc.). Oftewel had de VS het volste recht om een oorlog te beginnen tegen Duitsland, Irak heeft zich niet kort daarvoor schuldig gemaakt aan zulke misdaden.

Duitsland is niet na de tweede wereldoorlog omgetoverd tot een neoliberaal land, ze met behulp van de Amerikaans geld de industrie opgebouwd en de industrie kon exporteren naar VS. Duitsland kon daardoor een verzorgingsstaat opbouwen. In Irak gebeurde precies het tegenovergestelde. Irak kon niet exporteren naar VS, maar werd overladen met Amerikaanse producten, de industrieën werden geprivatiseerd en gingen failliet.

Daarnaast zijn de andere 'invasies' die je opsomt geen invasies, maar interventies. Ik zie trouwens geen enkele onderbouwing van cijfers, hoeveel geld heeft de Amerikaanse staat geïnvesteerd in het welzijn van de Iraakse bevolking? En waar is dat geld gebleven? Ik vertrouw toch meer op de cijfers gegeven door N. Klein. Daarnaast somt Klein ook veel Amerikaanse neoliberale interventies op, waar het ook tot geweld heeft geleid: Chili, Brazilië, Argentinië (etc.)

wgqef | 19-05-14 | 23:52

En dat komt later deze kant op als ze door de regering gezocht worden wegens moord en tal van andere wreedheden jegens de mensheid. De term politiek vluchteling is altijd al een breed begrip geweest.
Wat eens de bakermat van beschaving is geweest, is nu een open inrichting vol psychiatrische schuimbek baarden vol haat in de ogen.
Al die stoere polder jihadi's per direct oppakken en uitleveren aan het land waarin de wreedheden zijn begaan.

I.P standing up | 19-05-14 | 23:51

Maak je geen zorgen. Onze overheid heeft de oplossing. Bij terugkeer in Nederland krijgen ze een uitkering en een huis.

Patatter | 19-05-14 | 23:49

Volgens de mainstream NPO media is het meest gruwelijke wat in het MO gebeurt niet de 200K doden in Syrië maar... het bouwen van nederzettingen in (10% van) "bezet gebied". Door Joduh! Met rooie pannendakjes! De horror!

PrinsesStoepje | 19-05-14 | 23:49

Mooi op tijd voor de verkiezingen ook.

Blijft de vraag; zijn alle moslims zo of zijn dat geen echte moslims? (volgens Isis dan)

kloopindeslootjijook | 19-05-14 | 23:48

Hoe is deze vorm van gewelddadig religieus extremisme niet net zo erg als genocide?.. Hoe kunnen wij allen, gelovigen en niet gelovigen, het toestaan dat dit soort organisaties vanuit welke hoek dan ook steun en sympathie ontvangen?.. Hoe lang nog laten we rechtse en linkse politici ons belastinggeld verspillen om hier over te debatteren zonder ooit echt van plan zijn het probleem aan te pakken?.. Of moeten we wachten op WOIII want zo gaan wij die vanzelf nog meemaken.

ThePriest | 19-05-14 | 23:48

Mooi op tijd voor de verkiezingen ook.

Blijft de vraag; zijn alle moslims zo of zijn dat geen echte moslims?

kloopindeslootjijook | 19-05-14 | 23:47

-weggejorist en opgerot-

TanteAnja | 19-05-14 | 23:47

Maar Wilders is ook heel slecht want die zegt lelijke dingen over de islam. Toch Kwit?

PrinsesStoepje | 19-05-14 | 23:44

Binnenkort in Nederland. Op het 8 uur journaal.
Godverdergodverdergodverdegodverdomme.

Ars Vivendi | 19-05-14 | 23:44

@wgqef | 19-05-14 | 23:37
Maar wat vind jij dan zo goed aan die mohammedaanse drive-by-shootings, eurofiele goedmens?

Lewis Lewinsky | 19-05-14 | 23:43

Van dit soort filmpjes word ik doodsbang.

Dit heeft alles met jeugdig idealisme (en geloof) en daarnaast met geweren te maken. Die eikeltjes (te klein woord maar ik weet niet beter) hebben hier de macht in handen... Zij die niet weten hoe het leven in elkaar zit, wat het betekend om vader of moeder te zijn of opa en oma....

geen levenservaring maar wel het kapotmaken van levens

De Treinende Rechter | 19-05-14 | 23:42

wgqef | 19-05-14 | 23:37 Moslimfundamentalisme tierde al duizend jaar welig rond, toen de VS niet eens bestond.

Willianus Wortelus | 19-05-14 | 23:41

@Schoorsteenveger | 19-05-14 | 23:13
Religie en ideologieën zijn twee verschillende dingen. Een Europeaan definieert een religie als het christendom. En het Christendom heeft op geen enkel domein invloed, deze is ze in de loop van de eeuwen kwijtgeraakt. Vroeger was het Chrd. Actief op bijna alle domeinen: wetenschap, politiek, economie, biologie etc.. En juist in deze tijd is het Christendom ook het domein Ethiek verloren. Voor de moderne Europeaan is religie niks, God is dood en wij hebben hem vermoord. Maar bij de Islam ligt dat anders, deze is nog steeds actief op een aantal domeinen en heeft voor de Europeaan ook iets weg van een ideologie. Ik denk ook dat de Islam inderdaad eigenschappen heeft van een ideologie, maar die zal ze in de loop der jaren, zeker voor de Europese moslims, verliezen.

Het neoliberalisme is een ideologie en ik kan moeilijk de ideologie verantwoordelijk houden voor haar bestaan, maar ik kan wel de mensen of instanties verantwoordelijk houden voor hun handelingen vanuit een bepaalde ideologie. In dit geval de Amerikaanse en Britse regeringen, ik wil de schuld dus leggen bij diegene die Irak hebben leeggeroofd. En ik moet vaststellen dat de Amerikaanse overheid toch een machtige speler is op het wereldtoneel en dat zij zich schuldig maakt aan gewelddadige en moreel verwerpelijke handelingen. Ik leg de schuld bij Amerikaanse overheid, die vrij machtig is, en die toen bestonden uit neoliberale fundamentalisten. Deze neoliberalen gekken hadden veel meer macht dan de huidige moslimfundamentalisten, deze laatsten worden bestreden door bijna alle staten. Maar ik wilde vooral aangeven dat Amerika zelf debet is aan het moslim fundamentalisme en het ondemocratische gehalte van staten in de moslimwereld.

wgqef | 19-05-14 | 23:37

En, zit daar nou ook nog een idee achter? Iemand?

Petrus Poortwachter | 19-05-14 | 23:35

-weggejorist-

Rest In Privacy | 19-05-14 | 23:35

tja , combineer dit met al dat gelul van mujahedeen en kaffars (of hoe die pipos het ook noemen). Intolerant discriminerent en vooral haatzaaiende bende is het.

Er zijn heus wel gematigde moslims maar die doen niks tegen het steeds verder gaande radicaliseren - en dus moeten we ze over een kam scheren.

Het is HOOG TIJD dat de multi-culti onzin de deur uit gaat, want deze moslim rakkers maken ronduit misbruik van onze tolerantie - en noemen/zien het vervolgens als angst en zwakheid.

NO MORE.

TheJesseJ | 19-05-14 | 23:31

Daarom. Stem donderdag PVV.
*NL islamvrij*

Lewis Lewinsky | 19-05-14 | 23:31

Deze jongens komen zometeen terug naar Nederland en de PvdA gaat ze dan leren kickboksen.

DonnerKebabShaslik | 19-05-14 | 23:31

En toch stemt u godverdomme VVD.

oplichter | 19-05-14 | 23:31

Graaf van Egmont | 19-05-14 | 23:14
Het zijn waarschijnlijk bekende doelwitten die ze opsporen, achtervolgen en liquideren.
Zie de laatste seconden van de film.

de honden blaffen... | 19-05-14 | 23:30

Ven1V1d1V1c1 | 19-05-14 | 23:20
Gelovigen hoeven zich nooit te distantiëren, want hun religie onttrekt zich steeds aan elke vorm van kritiek, hun God blijkt steeds een goede God.
Voor aanhangers van een ideologie wordt het al wat moeilijker, en voor aanhangers van een politieke partij gelden volstrekt andere normen. Politici zijn geen goden, hoogstens afgoden.
Gelovigen hebben altijd gelijk, en krijgen dat gelijk ook vaak, onvoorwaardelijk.

Schoorsteenveger | 19-05-14 | 23:28

@RL | 19-05-14 | 21:50

Mijn ervaring met Omani's is exact zoals jij het schetst. De paar die wél iets willen leren, en de Pakistanis die ik ken uit Oman, gaan studeren in het westen omdat hun eigen onderwijssysteem geen ene reet voorstelt. Zonder expats is dat land verloren, en ik geloof dat dit ook geldt voor die andere rijke golfstaatjes.

geomario | 19-05-14 | 23:28

@wgqef (23:08),

Ook voor jou geldt; alles wat je zegt is onjuist.
Maar daar gaat het hier niet eens om.

Waar het wel om gaat:
- Dit zijn oorlogsmisdaden.
- Die trots worden gepresenteerd, als ware het heldendaden.

Dit heeft niks met het afzetten van een moorddadige dictator als Saddam te maken. De "schandalige" Amerikaanse invasie in het soevereine nazi-Duitsland, weer iets langer geleden, leidde ook niet tot het extreme onderlinge geweld dat we in Irak zagen/zien.
En in Pakistan
En in Soedan.
En in Algerije.
En in Somalië.
En in Libië.
En in ..., en in ..., en in .., en in ..., etc.

Wordt wakker.
De VS hebben aanzienlijk meer geld in het welzijn van de Iraakse bevolking geïnvesteerd dan de tot haat en geweld aanzettende "islamitische broeders" inclusief rijke oliestaatjes.
En hoe erg is het als je land wordt omgevormd naar Amerikaans model?
De meeste Duitsers en Japanners zijn daar nu dolblij mee.

Dandruff | 19-05-14 | 23:28

Verschrikkelijk, wat een kutvolk, die arme jonge jongens in die auto.. gewoon even geliquideerd... ik ga bijna over mijn nek hiervan.
Ik kan niet eens verder kijken.
Geef gelovige debielen een wapen en ze zijn 'machtig'.. te walgelijk voor woorden dit.

Causa Sui | 19-05-14 | 23:24

Als regering van NL moet je je toch wel heel erg gaan afvragen hoe lang het duurt voor dergelijke taferelen in NL te verwachten zijn? Zulke filmpjes halen het nieuws niet eens meer (oke, NPO doet er sowieso niks mee, maar andere zenders evenmin).
De dreiging, die gewoon om de eerste beste hoek opgesteld staat, wordt door onze regelmakers niet gezien, omdat ze dat niet willen. En zie ze dadelijk eens huilen met hun 'dat wist ik niet'.

Zupschufter | 19-05-14 | 23:22

Deze heldhaftige jongemannen zijn idealistische strijders voor een betere wereld waar we respect voor dienen te hebben.... Althans volgens onze eigen politiek correcte (militaire) top.

Maar waarom moet Wilders zich distantiëren van elke Front National-, FPO-, Vlaams Belang- etc.-lid, uitspraak en uitglijder wanneer Nederlandse moslims zich hier niet van distantiëren en terugkerende ISIL-jihadisten binnen hun gemeenschap als helden worden binnengehaald.

Ven1V1d1V1c1 | 19-05-14 | 23:20

Schwanz | 19-05-14 | 23:14
Je lult leuk vanuit je Duitse eikel. Het Midden-Oosten is al vele eeuwen een bron van religieuze conflicten. Oliedollars zijn daar relatief nieuw.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-05-14 | 23:19

Assad verdient al onze hulp en steun. Die knettergekke Yanks steunen deze idioten! Poetin heeft gelijk dat hij Assad steunt.

Heini | 19-05-14 | 23:19

Schwanz | 19-05-14 | 23:14
Die externe invloeden opereren niet in een vacuüm. pakken aan op iets wat al bestaat, op cultuur, op religie. Je kunt Amerika niet verwijten een Koran in het leven te hebben geroepen.

Schoorsteenveger | 19-05-14 | 23:18

wgqef | 19-05-14 | 23:08
Ik denk eerder dat zonder jouw soort hypocriete reacties dit soort daden nooit waren gebeurd. Maar ik heb dan ook geen Ipad waarop ik boekjes van ene Klein lees.

NFC | 19-05-14 | 23:18

@Dandruff | 19-05-14 | 22:54
@Schoorsteenveger | 19-05-14 | 23:01
Hitler was een laffe oorlogsmisdadiger die zijn eigen landgenoten succesvol inspireerde om Joden te vergassen. Hij was zelf niet religieus en de Nazi's ook niet. De Holocaust stopte toen de VS, Rusland en een deel van Europa ingrepen. Mijn punt is dat de conflicten in het M-Oosten en elders in essentie niet voortkomen uit religieuze verdeeldheid maar door externe invloeden, voornamelijk gevoed door oliedollars.

Schwanz | 19-05-14 | 23:14

Het valt me inderdaad op dat ze vooral nieuwe moderne auto's beschieten. Misschien dat je daar uit kunt afleiden wat voor vlees je in de kuip hebt?

Graaf van Egmont | 19-05-14 | 23:14

Baardapen, effe sérieux: In Nederland komt het soort ook allang voor. Theo van Gogh kwam er mee in aanraking. Sommige politici en opiniemakers in ons land hebben 24-uurs bewaking nodig om te kunnen overleven. Is dat OK? En gaan we daar wat aan doen en zo ja wat dan?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-05-14 | 23:14

wgqef | 19-05-14 | 23:08
Wat voor religie geldt, geldt mutatis mutandis voor ideologieën, dus ook voor het neo-liberalisme, niet? Als je religies niet kunt veroordelen vvanwege uitwassen, kun je het neo-liberalisme ook niet veroordelen vanwege uitwassen. Of omgekeerd. Als 'het' neo-liberalisme overal de schuld van kan krijgen, kan 'de' Islam ook overal de schuld van krijgen.

Schoorsteenveger | 19-05-14 | 23:13

ehhhhh wtf? Is het niet halal genoeg om in een witte of gele auto te rijden ofzo dat ze die de weg af knallen of is er een andere reden die mij hier even ontgaat?

soundwave070 | 19-05-14 | 23:11

Oh, komt u maar binnen. Zojuist geland op Schiphol vanuit Syrie. Veel meegemaakt zeker? Wat heeft u zoal gedaan in Sysie? Vrijwilligerswerk, zo zo dat is interessant. Nou u mag een leuk huisje uitzoeken en daarna naar Riviera Maison voor wat mooie meubeltjes. Maandag kunt u bij uw nieuwe baan beginnen. Vrijwilligers, daar zijn wij in dit naar de kloten gebrachte land heel blij mee. By the way; mooie baard heeft u!!
GVD dat wij dit soort duivels toch in ons midden hebben, die dit soort activiteiten steunen.

aajjee | 19-05-14 | 23:11

En daarom hebben dit soort landen, leiders als Gaddafi, Saddam, Assad, etc.
Religieus of cultureel geweld luistert alleen naar nog meer geweld.
Uiteindelijk zal dus iemand met een leger de macht moeten grijpen omdat er anders helemaal geen orde meer is.
In Libie gaat het ook weer die kant op.
Na Gaddafi "besturen" milities het land. Tsja, gewoon moordende bendes dus.
En wat gebeurt er dan? Dan gaat een generaal of kolonel het probleem aanpakken.
Het probleem van het Westen is dat wij dat geweld niet meer hebben in onze maatschappij. We zijn er niet meer aangewend, al hoewel het hard haar de laatste tien jaar.
En verreweg de aller aller grootste boosdoener is islam. punt. Overal, op elk continent, over de gehele wereld.
Agressief zijn ze tegen andersdenkende, maar moordlustig zijn ze tegen moslims die zich afzetten van andere moslims. Zo rolt de islam.
En zelfs als het Westen zich uit eindelijk moet overgeven, zal er geen vrede zijn. Of je nu voor of tegen moslims bent, of denkt dat gematigde islam bestaat, het maakt niet uit.
De religie en cultuur gaan zich steeds meer bemoeien met jouw samenleving, jouw leefomgeving, want dit wordt zo onderwezen als deel van die cultuur en deze bevolkingsgroep groeit terwijl wij juist krimpen omdat het verstandig is om te krimpen. (alles raakt op)
De samenleving, wetgeving, ontwikkeling, scholing zullen dan niet meer gericht zijn op de toekomst, maar op het verleden (koran).
Resultaat is in zo goed als elk islamitisch land zichtbaar: puinhoop, onvrede, technologische instorting, chaos, armoede, onderdrukking, censuur en bij gebrek aan niet-gelovige vijanden zullen zoals van ouds de wapens worden opgenomen tegen de moslims die anders denken.
De grootste vijand van de mens, is de mens: l'enfer c'est les autres.

datzouzomaarkunnen | 19-05-14 | 23:11

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-05-14 | 23:03
Dat zou mooi zijn, ware het niet dat deze baardapen je opzoeken en daadwerkelijk nog even controleren dat je wel dood bent.

Graaf van Egmont | 19-05-14 | 23:08

@VanIrak | 19-05-14 | 21:20
Elke religie heeft zijn uitwassen. Maar dat wil nog niet zeggen dat de uitwassen de religie vormen. Daarnaast wil ik mijn niet mengen (doe het nu toch) over Irak, maar de Amerikanen zijn debet aan de chaos die nu heerst in Irak. Zij hebben illegaal een soeverein land bezet, waarvoor geen enkel argument was. Wat Amerika heeft gedaan is schandalig en Nederland heeft daar zijn medewerking aangegeven. Maar als Bush een paar hersencellen had gehad, was Irak nooit zo’n grote puinhoop geworden als het nu is. Ik heb een paar jaar geleden een boek gelezen, de Shockdoctrine van N. Klein, en zij legt uit hoe het neoliberalisme gezorgd heeft voor de totale chaos in Irak. Ik parafraseer een beetje uit mijn hoofd, maar ik dacht misschien kan VanIrak daar meer informatie over geven of het bevestigen/ontkennen.

De neoliberale gekkies van de Bush-goverment, hadden als idee om Irak om te toveren tot een paradijs voor het (Amerikaanse) bedrijfsleven. De hele samenleving moest worden omgevormd tot een Amerikaanse model. Daarvoor gebruikte de neoliberalen van de Bush-goverment de vreselijke methode. Bremer heeft direct na inname de grens opengezet voor import van allerlei goederen, terwijl de plaatselijk bedrijven geen elektriciteit hadden, geen water, geen bereik, totale chaos op straat. De hele lokale Iraakse economie stortte in. Daarnaast hadden de neoliberalen het plan opgevat om 500.000 werknemers op straat te zetten een maand na de inval. Alle staatsbedrijven werden geprivatiseerd, maar konden niet overleven een zo’n chaotisch land en gingen failliet. Al de investeringen die in Irak zijn gedaan worden terugbetaald door de Iraakse olie, de investeringen werden niet uitgevoerd door Iraakse werknemers of bedrijven, maar door Amerikaanse. Deze Amerikaanse bedrijven krijgen de contracten en namen 10% van het geld af en gaf het vervolgens aan een onderaannemer die hetzelfde deed, waardoor er uiteindelijk niks gedaan werd. 186 miljoen voor 142 nieuwe gezondheidscentra, zes zijn er gebouwd. Amerikaanse bedrijven moesten nieuwe samenleving bouwen en konden allerlei contracten afsluiten, zonder dat er controle op werd gehouden. In de eerste maanden wilden Irakezen democratie, maar dat kregen ze niet van Amerika. Amerika wilde eerst nog het geld innen. Belastingen werden verlaagd van 45% tot 15%, buitenlandse bedrijven mochten 100% van Iraakse bezittingen opkopen. Die Amerikaanse bedrijven hielpen 15.000 Irakezen aan een baan en de rest werd van Amerika ingevlogen. Inmiddels brak er totale chaos uit, die de Amerikanen net onder controle konden houden. Maar de democratie was er nog steeds niet, Amerika benoemde een Iraakse regering die een Amerikaanse grondwet moesten doorvoeren. In deze grondwet werd het model van een open markt vastgelegd en gezorgd dat Amerikaanse bedrijven hun bezittingen houden en nauwelijks belast kunnen worden. Kortom is het niet gek dat mensen radicaliseren, maar de daden blijven verwerpelijk. Echter waren deze daden nooit gebeurd als Amerika niet had ingegrepen.

wgqef | 19-05-14 | 23:08

Hoef niet te kijken. De mens is me niet vreemd. Behalve die beroeps blinde politici die dit land rijk is, die onderscheid als rasisme zien en moordenaars subsidiëren .

Ik kook ook | 19-05-14 | 23:07

Beste mensen weet waar je op je gaat stemmen donderdag...

meneer Q | 19-05-14 | 23:05

Ik heb het hier al eerder gezegd: het verstand van de moslim zit in zijn voorhuid.

robinhoed | 19-05-14 | 23:03

Baardaapjes, je houdt ze liever bij je vandaan.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-05-14 | 23:03

Ff serieus , die gasten weten niet eens wie ze doodschieten, hoe kan je dit dan de islam aanrekenen? Volgens mij schieten ze ook islamieten dood
ITEACHYOU | 19-05-14 | 22:38

Nee natuurlijk niet, het zijn allemaal boze mannen omdat het Pownews stopt!

NFC | 19-05-14 | 23:01

Schwanz | 19-05-14 | 22:41
De eeuwige discussie. Dat geforceerde onderscheid tussen enerzijds de religie in zijn 'pure' vorm en anderzijds de wijze waarop die 'pure' religie door het individu, de groep, de cultuur wordt geïnterpreteerd. De suggestie wordt gewekt dat een dergelijk onderscheid verhelderend is, maar dat is juist niet het geval. Er is geen 'pure' religie, ook al wordt dat zo vaak beweerd. Er zou enkel sprake kunnen zijn van een ware, pure religie als die religie werkelijk zonder enige culturele invloeden tot stand zou zijn gekomen, en dat kan enkel als die religie bewijsbaar ahistorisch, absoluut, eeuwig en onveranderlijk zou zijn, dus als de claim dat die religie door een God aan de mensheid geschonken is waar zou zijn.
Dat is de truuk die steeds wordt uitgehaald. Als op basis van een religie handelingen worden verricht die laakbaar zijn, dan wordt steevast beweerd dat die handelingen voortkomen uit een onjuiste interpretatie van die religie, maar zeker niet direct door die religie geïmpliceerd worden.
Daarmee wordt een religie als kaoutchouk, uiterst rekbaar en ongrijpbaar, immuun voor welke kritiek van buiten dan ook.
Maar het is steeds opnieuw diezelfde religie die wederom door individuen, groepen, culturen, volkeren als excuus,als drijfveer, als sanctionering, als motivering wordt genomen om zich vreselijk te misdragen.
Je kunt religie verexcuseren, immuniseren, buiten schot houden, maar dat is een vals spel. Religie sanctioneert.

Schoorsteenveger | 19-05-14 | 23:01

@ik_dacht_het_wel (22:48),

Dus de zelfbenoemde profeet Mohammed was ook geen echte moslim?
Of is het doden van ongewapende mensen weer okéé als je hun vrouwen en kinderen als sexspeeltjes houdt en/of verkoopt en verdeeld onder je mannen?

Dandruff | 19-05-14 | 22:59

@CoffeePatch | 19-05-14 | 21:21
Wanneer die leden van de internationale brigades het front verlieten toen Franco eenmaal de overhand kreeg, werden ze door hun eigen kameraden nog tegen de muur gezet, terwijl deze 'front-toeristen' bij thuiskomst als helden worden binnengehaald. Die 72 maagden kunnen blijkbaar nog even wachten.

Het is gewoon een door Saudi Arabië gefinancierd ongedisciplineerde losgeslagen terroristenbende. Misschien dat Timerfrans dat ook onder aandacht van die koning kan brengen. Een heel land aan puin geschoten maar aan geld voor kogels hebben ze duidelijk (nog) geen gebrek.

Ven1V1d1V1c1 | 19-05-14 | 22:58

@Schwanz (22:41),

Die irrelevante jij-bak weerlegt niet mijn eerdere punten:
- Dat sprookje dat wij schuldig zijn aan 1400 jaar islamitisch bloedvergieten is onzinnig.
- Niks kan bovenstaande oorlogsmisdaden goedpraten.
- Het dat men trots is op zulke laffe rattenstreken is buitende islamitische wereld ongehoord.

Overigens over die jij-bak; elke religie kan inderdaad misbruikt worden. Maar een religie die is bedacht door een laffe oorlogsmisdadiger zal sneller mensen inspireren tot laffe oorlogsmisdaden, dan een religie de is bedacht door iemand die bij ruzie zijn andere wang toekeerde en zich liet kruisigen.

Dandruff | 19-05-14 | 22:54

Middeleeuwse laffe barbaren, allemaal.
En dan lieg ik nog een jaar of 1000.

Jackanders | 19-05-14 | 22:53

Je zou bijna willen dat alle mensen die dit soort tuig verheerlijken of ondersteunen hetzelfde lot ondergaat als de slachtoffers die hier worden geëxecuteerd.
Afpakken van Nederlandse nationaliteit, opsturen naar Syrië, lekker daar in hun sop gaar laten koken.
Wat een volslagen idioten zijn de mensen die deze burgeroorlog steunen.

Helder Groentje | 19-05-14 | 22:52

Geef mij Heleen maar.

Febofiel | 19-05-14 | 22:52

Hij die zonder zonde is werpe de eerste steen. whut ,why? ik wou graag zo blijven relie.

newray | 19-05-14 | 22:51

En onze politici hier zeggen nog steeds, o nee joh, het heeft echt niets met de islam te maken hoor!!! OMG, ik vraag me af, zijn ze nou echt zo dom?!! Of doen ze alsof?!! Ik kan me niet voorstellen dat onze politici nog steeds niet willen erkennen dat de islam de grootste bedreiging vormt voor onze vrijheid en veiligheid. Man man man, hen domheid dwingt me om toch ooit ook op Wilders te gaan stemmen, want tenminste Wilders ziet het gevaar van de islam, en dat is het enige standpunt waar ik met Wilders eens ben. De islam hoort niet in het westen. Punt.

Wonderful-Life | 19-05-14 | 22:51

Gadverdamme dit... Heb veel gezien op internet maar dit gaat toch echt ver.

Coñomaster | 19-05-14 | 22:51

Ik wachten op een kerel die heel fanatiek met een plastic fles op een steen ramt.... helaas.
Het lijkt wel willekeur van die gasten, maarja, islam is hartjes!

Gezwelgje | 19-05-14 | 22:50

@hobbit | 19-05-14 | 22:38
Iets met appels en peren. *hobbit over bolletje aait*

Spaansche Griep | 19-05-14 | 22:50

Dit is zijn geen moslims, ze noemen zich misschien zo, maar ze misbruiken de religie of beweging, of hoe je het noemen wilt, en stellen de echte moslims op deze manier in een kwaad daglicht.

ik_dacht_het_wel | 19-05-14 | 22:48

Is een beetje vreemd gemonteerd dit filmpje. je weet niet wat er eerder is gebeurd, misschien hebben die anderen ze wel gesneden of geen voorrang gegeven.

viridis | 19-05-14 | 22:47

Sta je dan, met je bek vol over de religie van de vrede en dat die allah eigenlijk een toffe peer is. Gaan je debiele vriendjes achter je rug toch weer een promofilmpje maken det net nóg wat zieker is dan het vorige. Tsjah, dat met je nichtje trouwen was dus geen zo'n goeie zet blijkt achteraf hee. Geef het nog een paar generaties en die hele moslimwereld is even erg van het padje af als de Pitcairn islands. Gewoon even Saudi Arabia mental ilness googlen en je ontdekt al vlug dat ze in Arabierïe een 18tal mentale aandoeningen hebben die alleen daar voorkomen en volgens sommige studies is 50% van de bevolking wappie.Consensus onder de vorsers : He Mo, neuk eens wat meer met mensen die niet de kinderen van je oom zijn... gewoon effe in het volgende dorp gaan batsen.

tyfusbelg | 19-05-14 | 22:43

Het woord beschaving kennen deze mensen niet. Wat een laffe gasten zeg. Gelukkig zal zoiets in Nederland niet snel gebeuren.Op de facebookpagina van Abou Moussa durft op 1 persoon na niemand te reageren, en dat snap ik wel eigenlijk, ik durf het ook niet, dit soort mensen zijn zwaar gestoord.

Bazip Zeehok | 19-05-14 | 22:43

@RL | 19-05-14 | 22:12
@Dandruff | 19-05-14 | 22:19
Religie speelt een rol, echter de invulling van religie ook. In Europa slachtten katholieken en protestanten elkaar af, geschat tussen 3 - 11.5 miljoen doden in de laatste 30 jaar van de 80-jarige oorlog (1618-1648). Irak etc. loopt wellicht 400 jaar achter, echter veel in-/externe steun om voor stabiliteit te zorgen is er momenteel niet.

Schwanz | 19-05-14 | 22:41

"De Verlichting of Eeuw van de Rede begon volgens sommigen al omstreeks 1630[1], volgens anderen rond 1687 en duurde tot aan de Franse Revolutie, omstreeks 1789.[2][3] In deze periode ontstond een culturele stroming of beweging van intellectuelen in Europa met als doel het gebruik van de rede en het filosoferen te bevorderen. De rede gaat alleen maar af op feiten, hoe verborgen die ook zijn.[4] Verlichting stond aldus voor bevordering van de wetenschap en intellectuele uitwisseling. De propagandisten van de Verlichting bestreden het bijgeloof, misbruik van recht in kerk en staat, intolerantie en kwamen op voor zekere grondrechten.

De Verlichting wordt gezien als een van de pijlers van de westerse beschaving. Ze wijzigde het denken over de politiek, de wetenschap, de economie, de cultuur, de opvoeding en de religie in de westerse wereld.[5] De Verlichting gaf aanleiding tot modernisering van de samenleving door middel van individualisering, emancipatie, feminisme, secularisering en globalisering. Het gelijkheidsbeginsel, de mensenrechten en de burgerrechten vinden er hun wortels, net zoals het 'vrijdenken', het klassiek-liberalisme, het socialisme, het anarchisme." [...]

Bron: nl.wikipedia.org/wiki/Verlichting_%28s...

Dr. Dr. Bartholdy | 19-05-14 | 22:40

AgentKrol | 19-05-14 | 22:35
Ik heb het bekeken, hersenspoeling in het kwadraat.
Over het topic:

Nederlandse jihadstrijders die zijn teruggekeerd uit Syrië krijgen hulp en begeleiding om te reïntegreren. Ze zijn na terugkeer niet direct opgepakt en vervolgd.
Steden en veiligheidsdiensten hopen met de aanpak te voorkomen dat de Syriëgangers VERDER RADICALISEREN, meldt het televisieprogramma Eenvandaag woensdag na onderzoek.
Naar schatting ongeveer twintig jihadgangers zijn inmiddels teruggekeerd uit Syrië, vooral in de regio Den Haag. Meerdere bronnen zouden tegen Eenvandaag hebben bevestigd dat is gekozen voor een bestuurlijk traject van hulp en begeleiding.

de honden blaffen... | 19-05-14 | 22:40

Gekeken tot 2:20. Ik haat! Tot mijn spijt...

jander | 19-05-14 | 22:40

Allah wil het zo.

Schoorsteenveger | 19-05-14 | 22:40

Binnenkort ook hier.

de Hever | 19-05-14 | 22:40

Ff serieus , die gasten weten niet eens wie ze doodschieten, hoe kan je dit dan de islam aanrekenen? Volgens mij schieten ze ook islamieten dood

ITEACHYOU | 19-05-14 | 22:38

Vuile laffe rothonden. Het erge is: als je immigratie uit die landen accepteert, dan komt er ook een klein percentage van dit vullis mee. Alleen dat is voor mij al voldoende reden om de grenzen volledig te sluiten. We hebben het hier goed, we hebben geen mensen nodig in ons land. Waarom zouden we het risico lopen??
@jaycee_ | 19-05-14 | 22:37
Ik ken nog wel wat landen die precies zo denken over Nederlanders. Iets met Joran van de Sloot en Tanja Nijmeier.

hobbit | 19-05-14 | 22:38

Die kutmuziek is bijna nog misdadiger dan dat schofterige moorden.

poursuivant | 19-05-14 | 22:38

Walgelijk, wat een moordzucht. Walgelijk, deze waanzinnigen!
Wat is er fout gegaan in de evolutie dat er dergelijke smerige beesten op twee benen bestaan? In zulke grote aantallen?
Het Binnenhof is verplicht ons land te beschermen en te vrijwaren van dit soort. Geen toegang voor fanatieke Allahhakbar-strijders, geen import van dood-en verderfzaaiers.

Wetenschappelijk onderzoek naar foute genen en de foute/gebrekkige inhoud van de schedels van deze creaturen lijkt mij meer voor de hand liggen

appelvink | 19-05-14 | 22:38

@hobbit | 19-05-14 | 21:42
Ik spreek voor mezelf, plus een grote groep. Maar inderdaad niet voor jou, en mogelijk net zo'n grote groep. Maar als je bevolkingsgroepen toelaat in je land moet je het niet gek vinden dat de spelregels veranderen. Die idiote spagaat van aan de ene de halve wereld verwelkomen en dan verbaasd staan te kijken dat andere culturen ook echt andere normen en waarden betekenen..
@omanders | 19-05-14 | 21:58
Ik heb het helemaal niet over de halve wereld verwelkomen en ik heb ook nergens gezegd dat dat goed is. Ik heb alleen gezegd dat ik 1000x liever een waardevolle hoog opgeleide aardige buitenlander (van welke kleur/cultuur ook maar) in m'n land heb dan een autochtone domme tokkie. Hoog opgeleiden hebben wereldwijd overigens heel veel dingen gemeen. Het is een soort wereldwijde sub-cultuur (gemiddeld gezien): ze zijn meestal niet gelovig, ze kunnen nadenken, ze zijn tolerant en staan open voor andere culturen, ze zijn niet racistisch, ze zijn economisch heel waardevol en hebben over het algemeen geen geld problemen. Conclusie: alles dat slecht is op buitenlanders schuiven is olie dom, want het feit dat iemand buitenlands is heeft helemaal niets te maken met of iemand in je cultuur past en waardevol is voor je land als geheel. Nogmaals: 1000x liever een hoog opgeleide hard werkende buitenlander dan 1 domme bankhang tokkie uitkeringstrekker die PVV stemt. Maar dus ook 1000x liever een roomblanke Nederlandse hoog opgeleide dan een buitenlandse domme tokkie.

hobbit | 19-05-14 | 22:37

Vuile laffe rothonden. Het erge is: als je immigratie uit die landen accepteert, dan komt er ook een klein percentage van dit vullis mee. Alleen dat is voor mij al voldoende reden om de grenzen volledig te sluiten. We hebben het hier goed, we hebben geen mensen nodig in ons land. Waarom zouden we het risico lopen??

jaycee_ | 19-05-14 | 22:37

Toch was de promofilm bij mijn linkje erger.

AgentKrol | 19-05-14 | 22:35

Gelukkig gaat Saoedi-Arabië snel orde op zaken stellen. Of toch niet?? die zijn even te druk met zich op te winden over stickers

allah snackbar | 19-05-14 | 22:32

Dat filmpje op liveleak is nog veel erger..... manman wat een slagers....

hammar63 | 19-05-14 | 22:32

@VanIrak | 19-05-14 | 21:44
En nu vind ik je een grote hypocriet, als je de Arabische landen zo geweldig vindt, wat doe je dan hier?! Waarom ben je naar het westen gekomen?! Van je commentaren hier op GS begrijp ik nu dat je een soenniet bent, beetje Arabisch nationalist dus zeg maar je bent een soort vriendje van Saddam?! Klopt dat?! Zo ja, wat doe je dan in het westen?!

Wonderful-Life | 19-05-14 | 22:31

Wordt het niet eens tijd om de islam in Nederland te verbieden en Moslims uit ons land te verwijderen? (indien mogelijk) Zij zijn de vertegenwoordigers van de Duivel himself. De Hell's Angels zijn hier lieverdjes bij.... Zij knallen zelden onschuldige burgers af. Maar volgens sommige opportunistische politici in ons land moeten motorclubs verboden worden, maar mag het kwaad, wat door de vrienden van Allah verkondigd wordt, gewoon vrijelijk gespuid worden. Net zolang totdat we door onze tollerantie deze taferelen ook in Nederland gaan meemaken. En wat zeggen de opportunisten dan: Wir haben es nicht gewußt

Hendrikmaurits | 19-05-14 | 22:31

Walgelijk!
Die jihadies met hun typhusmuziek en de verheerlijking van al deze laffe afslachtingen.

Sinds de USA onder leiding van George W. Bush Iraq 'uit naam van de democratie' in 2003 binnenviel, is het volgens mij, een grotere kolere bende dan het ooit onder Saddam Hussein is geweest. Saddam was ook een ontzettende teringlijer die heel wat mensen heeft laten vermoorden (voornamelijk sjiieten en koerden), dat het anno 2014 nog altijd een dagelijks sektarisch moordfeest is in Iraq is al lang geen wereld nieuws meer. Triest is het zeker, maar wat valt er ook anders te verwachten van een volk in de ban van een doodscultus. Soennieten, Sjiieten, Alevieten en etnische koerden allemaal hangen ze in essentie de zelfde achterlijke ideologie aan en allemaal zaaien ze uit naam ervan dood en verderf.

www.iraqbodycount.org/

GeinPonempie | 19-05-14 | 22:31
-weggejorist-
x y de gek | 19-05-14 | 22:31

Ot: peggold slacht buma op 2

ITEACHYOU | 19-05-14 | 22:30

@Ga Nanning! | 19-05-14 | 22:25
Ik denk dat het meer is 'kaf van de korAn' te scheiden....

gedachtespinsel | 19-05-14 | 22:30

Het is te hopen dat Israel of elk ander land gauw een glasplaat van dat hele misselijke oosten maakt...

Aatje | 19-05-14 | 22:27

De eerste beste die mij probeert te laten geloven in een multiculturele samenleving schuif ik dit filmpje onder z'n neus. Bagatelliseer dit maar eens.

Ridocar | 19-05-14 | 22:27

Denk dat ik het filmpje maar niet kijk. Weinig zin om m'n avond te verpesten

ZonderNaam | 19-05-14 | 22:26

-weggejorist en opgerot-

Ga Nanning! | 19-05-14 | 22:25

Verder nog iets gebeurd vandaag?

viridis | 19-05-14 | 22:24

ikdenkwat
En vanaf nu de islam als godsdienst in NL verbieden

metdedag | 19-05-14 | 22:24

Bedankt voor het filmpje Quid, maar ik was toch al van plan om op de PVV te stemmen.

Tukker69 | 19-05-14 | 22:23

Dus als ik het goed begrijp willen alle aangifte doeners tegen Geert " minder ,minder" graag meer van deze onzin . I rest case.....

ja,diedus! | 19-05-14 | 22:23

Als alles wat VanIrak zegt wordt weggehaald dan hebben de reacties ook niet zoveel zin, toch? Ik knoop er in ieder geval geen touwtje meer aan vast...

Sjeez | 19-05-14 | 22:23

Mijn grappen zijn op.

niet voor de hond | 19-05-14 | 22:21

Kijktip! Dit promofilmpje moeten jullie ook maar eens bekijken. Het is gemaakt in opdracht van de SER en het heet 'Discriminatie werkt niet! Let vooral op de schitterende animatie en... Nou ja, kijk maar...
www.youtube.com/watch?v=owIR-Ig80h8#t=...

AgentKrol | 19-05-14 | 22:21

Kom net binnen. De VanIrak is wel razend populair hier.
Verder een héél droevig filmpje. Morgenvroeg in de auto naar NL en donderdag stemmentellen. Is er toch nog een beetje hoop voor NL.

Graaf van Egmont | 19-05-14 | 22:21

Dit is het bewijs dat het met die zg heilige oorlog nooit iets zal worden. Als er ff geen echte tegenstanders zijn, dan beginnen ze mensen uit de eigen club dood te schieten, en wat het eigenlijk nog debieler maakt, te filmen alsof ze een 'Best of ...' tape aan het maken zijn die ze vervolgens vol gepaste trots op de Interwebben deponeren. Zelden zulk onbeschaafd volk gezien. Stumpers. Maar wanneer die Britse en USA drones eroplos gaan zitten ze weer op de knieen in het zand te jammeren. Zielige stumpers....

legomuis | 19-05-14 | 22:21

Vanaf nu besloten dat ik dit soort filmpjes niet meer kijk.

ikdenkwat | 19-05-14 | 22:20

@Schwanz (22:01),

Los van het feit dat je ongelijk hebt.
Dan nog mis je de point.

Ook al zou iemand alle gelijk van de wereld hebben dan is dat geen excuus voor willekeurige moordpartijen.
Beschaafde landen geven zelfs oorlogsmisdadigers een eerlijk proces, laat staan toevallige passanten.

En wat erger is; bovenstaande oorlogsmisdaden want dat zijn het) worden verheerlijkt. Er is geen enkele andere religie waarvan de aanhangers zó trots zijn op hun oorlogsmisdaden.

Dandruff | 19-05-14 | 22:19

Dus dit zijn de op de NOS zo eufemistisch (bijna liefkozend) genoemd: 'syrische rebellen' ????

peterdh | 19-05-14 | 22:19

dit zijn geen mensen van Allah of een God, dit zijn zulke psychoten en heeft niets met de mensheid of het ware geloof te maken. ik hoop dat die klanten zullen branden in de hel en dit soort van filmpjes benadrukt alleen de waanzin van die groep. hoe meer van dit soort filmpjes, hoe meer haat er is tegen die gasten.

Joopdehond8994 | 19-05-14 | 22:19

de Botte Bijl
Dus?????

metdedag | 19-05-14 | 22:19

Prachtig promotiefilmle voor 22mei.Wist niet wat te doen,maar heb nu zekerheid.Welkom in Europa,ook in Nederland,waat u bij de PVDA D66 en GL nog op kickboxles kunt,voor het geval de kogels op zijn.

Archy Bunker | 19-05-14 | 22:18

Daarom stemmen en wel op Geert , over of binnen 50 jaar ook hier in dit theater als je niet stemt

witchmaster | 19-05-14 | 22:18

Op 0:36 zie je de gele auto die ze op 0:50 belagen voorbij scheuren uit tegengestelde richting. Kennelijk zijn ze gekeerd en de gele wagen gaan achtervolgen. By the way, drive by shooting is niks nieuws natuurlijk, doen de gangs in de US van A ook al decenia.

de Botte Bijl | 19-05-14 | 22:17

bisbisbis | 19-05-14 | 21:48
Bedankt voor de aanvulling op mijn slotzin in het reaguursel: "Maar dat was vroeger".

CoffeePatch | 19-05-14 | 22:17

En dat allemaal uit naam van een God?

Eminence Grise | 19-05-14 | 22:17

Komt dit nu allemaal door die sticker ?

ja,diedus! | 19-05-14 | 22:15

Heejjjj, die muziek, waar ken ik die ook al weer van? Ow ja, weet het weer: diezelfde dope sound hoorde ik in een laagvliegend GTI-tje met rifaapjes in Overvecht. Of Kanaleneiland, kan ook.

Dizzydent | 19-05-14 | 22:13

@hobbit | 19-05-14 | 21:42
Hey, wacht ff, in Irak hebben ze ook christelijke minderheid die dag in dag uit geterroriseerd wordt door islamieten, heel veel christenen zijn door die moslimterroristen afgeslacht, als hij christen is, dan heeft hij dus niks meer in Irak te zoeken, want Irak is levensgevaarlijk voor christenen. En christenen uit het Midden-Oosten zijn loyaal aan onze westerse normen en waarden, dus van me zijn ze van harte welkom. Ze zijn onze vrienden.

@VanIrak | 19-05-14 | 21:20
U heeft over sjiieten, die zijn inderdaad niet zo liev, dat klopt, want die hangen ook de islam aan, en de islam is gewoon een zieke ideologie, dus van sjiieten hoef je ook niet te verwachten dat ze vredelievend moeten zijn ofzo. Maar hoe erg sjiieten kunnen zijn, soennieten zijn nog erger, vele terroristische aanslagen die wereldwijd werden gepleegd, maar dan vooral in het midden oosten, worden vooral door soennieten gepleegd. Kortom, de islam is verrot en het is fascistisch en gewelddadig. Dit is een feit. Daarom moeten we de islam in het westen verbieden, want anders gaat hier op lange termijn ook naar de klote.

Wonderful-Life | 19-05-14 | 22:13

Schwanz | 19-05-14 | 22:01
Niet vergeten hoor, "Verdeel en heers" haalde ik zelf ook al aan in de post waar u naar verwijst. Maar Saddam is niet Iran binnengevallen op verzoek van de Amerikanen, dat weet u hopelijk toch ook. Saddam was een Soenniet en regeerde een land met een bevolking die voor 60-70 procent uit Sjiieten bestaat. Khomeini's revolutie in Iran leidde tot onrust in Irak en Saddam begon een oorlog om zijn volk te verenigen en zo te voorkomen dat er door Iran geïnspireerde pogingen zouden komen om zijn bewind omver te werpen.

RL | 19-05-14 | 22:12

De snelste manier om dat conflict te beëindigen is door Assad te steunen, en de troepen van Assad dat laatste zetje in de rug te geven dat ze nodig hebben om die opstandelingen -uit te roeien- te verslaan. Maar goed, dat zie ik niet zo gauw gebeuren, aangezien we officieel stelling hebben genomen tégen het regime in Damascus, dat laten we wel wezen, van alle strijdende partijen in Syrië eigenlijk nog de minst idiote is.

VanBukkem | 19-05-14 | 22:11

Onvoorstelbaar dat er zulke hersenloze of gebrainwashte mensen bestaan die geloven dat ze met zulk soort laffe gruwelpraktijken de wil van allah naleven.
Niks tegen religies, aangezien de meeste religies juist vredevol zijn, maar jammer dat er zoveel extremisten zijn die de koran op een letterlijke manier vertalen naar het gebruiken van geweld tegenover andersdenkenden. Ik denk dat dit meer te maken heeft met de middeleeuwse manier van leven en de bekrompenheid die heerst in de Arabische landen, ipv met de islam zelf. Erg hard optreden tegen eerste verschijnselen van extremisme voordat het ernstig uit de klauwen loopt.

JezzyJay | 19-05-14 | 22:10

@VanIrak,

Alles wat je zegt is gelogen, en dat weet je best.

De meeste moslims die in Irak gedood werden zijn niet gedood door de VS, maar daar andere Iraakse moslims. Of door moslims uit Iran, Saoedie Arabië, en nog zo 30 landen, inclusief Europese landen.
Die moslims deden dat echt niet om de VS een plezier te doen. Integendeel; de VS hebben honderden miljarden dollars uitgegeven aan het helpen van de Iraakse bevolking. En natuurlijk heb jij gelijk dat de islam het helpen van andere mensen verbiedt, maar de VS wisten dat destijds niet en weten dat nog steeds niet.
Dat kun je de VS niet kwalijk nemen, met hun politiek correcte elite.

Je kunt nog zo veel leugens verzinnen over Irak, maar hoe zit dat dan met Algerije?
En Soedan?
En Syrië?
En Pakistan?
En Somalië?
En Yemen?
En Libanon?
En Afghanistan?
En al die andere landen waar moslims elkaar afmaken?

Moslims doen altijd net alsof ze alleen andere moslims doden in alle landen waar geen niet-moslims meer wonen, want zoals je weet leert de islam primair dat moslims de taak hebben om niet-moslims te doden.
In werkelijkheid echter doden moslims ook andere moslims in landen waar zat niet-moslims wonen. Zo doodde de door veel Franse moslims heilig verklaarde kindermoordenaar Mohammed Merah niet alleen joodse kinderen, maar ook 2 moslims. In België kwam een sji'itische imam om toen soennitische moslims zijn moskee in brand staken.

Geef maar toe, moorddadigheid is in de islam bijna net zo belangrijk als racisme en perversie.

Dandruff | 19-05-14 | 22:09

Kijkt verdrietig naar buiten.... geen demonstrerende moslims door de straten.
Als dit nog maar een fragment van het filmpje was, dan hoef ik de rest niet meer te zien.
Ik ga ook niet zeggen wat ik er van vind.
Want dan ben ik opeens een islamofobische racist.
Hoor ik net de vraag: Waarom zijn de mensen nou toch zo tegen de EU.
Nou..... omdat ik dit soort toestanden niet in mijn land wil.
Pat Condell www.youtube.com/watch?v=o_znVnOizU8
En hier bericht na bericht.... de UK is al overgenomen.
www.barenakedislam.com/

Schietmijmaarlek | 19-05-14 | 22:09

Kan iemand mij vertellen waarom mijn reactie verwijderd is??

hammar63 | 19-05-14 | 22:08

dit zijn geen mensen...

duitse herder | 19-05-14 | 22:07

Ik walg al zo van dit klote volk dat ik het filmpje niet eens meer hoef te zien. En de ellende er hier mee wordt ook alleen maar groter.

G,I. Jane | 19-05-14 | 22:06

á propos, weet iemand wat "trol" is in het Arabisch?

Kapitein Sjaak Mus | 19-05-14 | 22:06

Wat een fucking lafaarden. Je zou bijna gaan aanzetten tot haat en geweld. Maar ik vind het niet erg als ome assad hier orde op zaken stelt, of de amerikanen of wie dan ook.

Dit soort idioten moeten toch op een of andere manier gestopt worden. Gaat niet lukken met vriendelijke woorden en 'respect'.

Sparky79 | 19-05-14 | 22:06

Damn, maag draait om.....

SammyJankis | 19-05-14 | 22:05

Oei, wat laf. Zelf duidelijk de grootste broekpoepers, een mislukt volk.

Rest In Privacy | 19-05-14 | 22:04

Die gekkies hebben niet opgelet bij geschiedenisles,

newray | 19-05-14 | 22:04

Misselijkmakend dit. Deze schutters zijn onmensen, letterlijk, een soort zombies die leven vinden uit andermans dood. Overal waar de islam regeert, regeert de dood, de hel op aarde.

malang | 19-05-14 | 22:04

De maagden zijn op en blijven op, de Pedoprofeet heeft echter voor alles gezorgd want er zijn 50.000 opblaaspoppen model "Pamela" besteld...

eerstneukendanpraten | 19-05-14 | 22:03

Wat afschuwelijk. En net als de rest dacht ik toch wel de meest gruwelijke content op internet inmiddels wel gezien te hebben. Als je nog niet gekeken hebt, skip deze dan maar gewoon.

r3msp00r | 19-05-14 | 22:03

van-irak wanneer je dit soort dingen begrijpt, ben je verloren. Eigenlijk hoor je hier niet thuis. Rot op! Kut volk.

metdedag | 19-05-14 | 22:03

En weer is alles te herleiden tot het Westen gezien de reacties van onze moslimmedemensen alhier. Dit soort laf afslachten is nooit goed te praten, NOOIT!
Lafheid als van achteren mensen neerknallen is het ultieme heldendom is de Islam.

venbreak | 19-05-14 | 22:02

@RL | 19-05-14 | 21:36
Even vergeten dat de VS/Rumsfeld al in 1983 met Saddam handjes stond te schudden? www.youtube.com/watch?v=iw38Yf2HE-s. De VS heeft met 5% van de wereldbevolking maar 25% van de olieconcumptie wel degelijk een hele dikke vinger in en belangen bij de instabiliteit in het M-Oosten. Verdeel en heers, laat de localo's elkaar afknallen, zolang ze zich niet organiseren en hun oliedollars gaan opeisen is alles koek en ei aan de pomp in de USA/USEU.

Schwanz | 19-05-14 | 22:01

Botsende. Beschavingen van Samuel Huntington geeft in het hoofdstuk "Breuklijnoorlogen" een mijns inziens perfecte analyse van de situatie met de islam. Helaas willen onze Gutmenschen maar niet inzien dat de islam, zoals Huntington overduidelijk aantoont de oorzaak is. Geweld is inherent aan deze ideologie.

Polletje Piekhaar | 19-05-14 | 22:01

@Smept | 19-05-14 | 21:58
Mars.

Kapitein Sjaak Mus | 19-05-14 | 22:01

Zwakzinnigheid + islam + wapens = deze video.
Ik stem op alles wat deze puddingbreinen hier weg kan houden.

Sunabalk | 19-05-14 | 22:01

Krankzinnige losgeslagen moordenaars, islam!

lanexx | 19-05-14 | 22:00

@Dandruff | 19-05-14 | 21:53
"Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt Eius."

(ik moest het ook even opzoeken...)

Kapitein Sjaak Mus | 19-05-14 | 22:00

Dit gaat mijn pet echt te boven. Nog even en deze zandhappers zijn bij u en ons allen om de hoek te vinden. Stelletje beesten. Wat zeg ik? Beesten doen ze nog geen eer aan ook. Dat ze tot dit toe in staat zijn, stelletje lutsers. Geef ze geheel Afrika, en laat ze het daar lekker uitvechten.

Gexto | 19-05-14 | 22:00

@hobbit | 19-05-14 | 21:42


Ik spreek voor mezelf, plus een grote groep. Maar inderdaad niet voor jou, en mogelijk net zo'n grote groep. Maar als je bevolkingsgroepen toelaat in je land moet je het niet gek vinden dat de spelregels veranderen. Die idiote spagaat van aan de ene de halve wereld verwelkomen en dan verbaasd staan te kijken dat andere culturen ook echt andere normen en waarden betekenen..


Te veel mensen proberen daaruit te ontsnappen door te stellen dat het door het middeleeuwse van de Islam komt: Klaarblijkelijk is het kwestie van ontwikkelingsachterstand inhalen. Maar een aantal van deze lieden is langdurig en intensief in contact geweest met de Westerse waarden, en dat heeft alleen maar geleid to aanpassing van methode's en niet tot overname van normen en waarden. Tja, welke conclusie moet je daar dan uit trekken?

omanders | 19-05-14 | 21:58

Een eigen planeet voor dit soort volk. Kunnen ze lekker hun gang gaan.

Smept | 19-05-14 | 21:58

-weggejorist-

hammar63 | 19-05-14 | 21:58

@VanIrak | 19-05-14 | 21:48
Vergeef mij een domme vraag, maar wat heeft religieus fanatisme met geopolitiek te maken?

Kapitein Sjaak Mus | 19-05-14 | 21:57

VanIrak | 19-05-14 | 21:36
"Nogmaalse ALLEN neergeschoten personen in het filmpje ZIJN GEEN BUGERS maar soldaten"

Soldaten zijn mij de liefste burgers, vooral als ze ons tegen zulke massamoordenaars zoals in dit filmpje, die jij zoooo tof vind verdedigen.

Soldaten vechten voor hun land, niet voor een sprookje uit een verzonnen boek van een pedo.

Soldaten vechten voor onze vrijheid. Maar jullie vermoorden de soldaten, juist om deze rede, want er komt geen kalifaat als er soldaten zijn die dat kunnen tegenhouden, niet waar?

thorrie | 19-05-14 | 21:56

-weggejorist-

lijstnegen | 19-05-14 | 21:56

Binnenkort in Nederland. Met dank aan het "ruimhartige" vreemdelingenbeleid dat is afgedwongen door onze linkse vrienden.

uwesbeki | 19-05-14 | 21:53

Weten ze eigenlijk wel wie ze dood schieten?

Moslimleiders en moslimgeestelijken zeggen altijd dat het de taak van vrome moslims is om zoveel mogelijk onschuldige mensen te vermoorden. Vandaar de dagelijkse reeksen van pogroms, aanslagen en moordpartijen tegen ongewapende burgers, vrouwen kinderen.

Vaak blijkt echter dat bij geweld tegen onschuldige burgers ook per ongeluk soldaten of andere strijders worden getroffen. Erger nog; bijna ieder jaar wordt er wel ergens ter wereld een oorlogsmisdadiger door moslimstrijders gedood.
Moslims die zeggen "dat maakt niet uit, want allah wordt geil van elke moord" negeren het feit dat een oorlogsmisdadiger in zijn leven vaak veel meer onschuldigen zal vermoorden dan dit soort amateurs.
Hoe vaak zullen ze dit kunstje uithalen, voor ze zelf verongelukken of afgeschoten worden?

Een echte jihadist neemt niet het risico om mensen te beschieten die misschien wel net zo pervers moorddadig zijn als zijzelf, of misschien zelfs wel als de zelfbenoemde profeet Mohammed.

Dandruff | 19-05-14 | 21:53

Ik begin mijn medemens te haten. Iets wat ik niet voor mogelijk hield.... Mag ik dit soort ademende stukken vlees überhaupt nog medemens noemen....

Ik krijg hier werkelijk tranen van in mijn ogen.

Echt waar.

lillendvleesch | 19-05-14 | 21:52

Ik geloof t pas als het ook op joop.nl staat.

lachenjoh | 19-05-14 | 21:52

-weggejorist-

VanIrak | 19-05-14 | 21:51

VanIrak | 19-05-14 | 21:40
jajajajaja, alles is een zionistisch complot, 9/11 was an inside job en de Amerikane hebben overal schuld aan. Typisch arabisch vingertje wijs gedrag, donderstraal op man. Die mensen hebben geen instructies nodig om elkaar kapot te vermoorden. Sinds die maffe profeet het loodje legde en ze het niet eens konden worden over opvolging was het al voldoende om elkaar kapot te maken.

HaatAth3ist | 19-05-14 | 21:51

Islam is vrede...

Rest In Privacy | 19-05-14 | 21:51

Hoe staat het eigenlijk met de moslimdetectives in Eindhoven? Hebben ze de dader al gevonden?

Merkbrillen | 19-05-14 | 21:50

VanIrak | 19-05-14 | 21:44
LOL, een poging wagen? Mijn schoonmoeder neemt de examens af in Muscat, Oman van Arabische "ingenieurs" en boorders. Ik krijg regelmatig verhalen te horen over pogingen tot omkoping en mensen die 26 keer zakken. Het niveau van die gasten is bedroevend maar door de Omanisering die door de overheid is opgelegd (en uiteraard is het in de andere Golfstaten net zo) moeten maatschappijen wel eigen burgers in dienst nemen en daarmee de expats vervangen. Het technisch niveau stort intussen in en vervolgens moeten ze externe consultants inhuren om de problemen op te lossen. Nee, dat komt helemaal goed daar hoor. Zolang ze die petrodollars hebben en een beroep kunnen doen op consultants dan.

RL | 19-05-14 | 21:50

Syrië is werkelijk reddeloos verloren. hek eromheen, afsluiten van het internet, een legertje van snipers in torens om deze beesten bij de grens weg te houden en gewoon wachten tot ze elkaar allemaal hebben afgemaakt.

Zure_Kwark | 19-05-14 | 21:49

@CoffeePatch | 19-05-14
-
Nu moet u niet overdrijven,hé? Het duurde maar tot 1964 totdat hun burgerrechten weer volledig hersteld werden en ze weer een paspoort konden aanvragen, deze staatsgevaarlijke individuen. Wat is nu 25 jaar ontzegging van burgerrechten in vergelijking met alle ontberingen die onze helden van Islam hebben moeten doorstaan?
-
Daar moet je toch als dankbare samenleving op zijn minst een volledige uitkering, psychotechnische begeleiding, gratis huis, gratis studie en gratis reizen naar Marokko (om een geschikte vrouw te vinden) tegenover stellen?
-
Van de ongeveer sinds verleden februari twintig bekende en teruggekeerde Syriëgangers hebben er inmiddels wel drie(!) een serieus gesprek gehad met een Officier van Justitie en ze zijn heengezonden,in afwachting van nadere richtlijnen zijdens het ministerie. (en in de zekerheid dat hun uitkeringen gewoon maandelijks worden bijgeschreven).

bisbisbis | 19-05-14 | 21:48

-weggejorist-

VanIrak | 19-05-14 | 21:48

laffe hoerenzonen

moudini | 19-05-14 | 21:48

Deze jongens hebben hulp nodig. Ik hoop maar dat ze straks naar Nederland vluchten, als het woestijnzand ze te heet onder de voeten wordt.

VanBukkem | 19-05-14 | 21:48

@VanIrak: fijn dat je even langs bent gekomen voor dit stukje culturele duiding; nu begrijpen we helemaal. Rot nu maar weer terug naar de zandbak.

classNotFound | 19-05-14 | 21:48

@Kroepoeksclan | 19-05-14 | 21:23

Dat soort comments moet je iets tactischer brengen. Iets beschaafder, zeg maar. Zo van:

"Ik ben voor een 'kapitalistisch' juridisch systeem: de persoon die de (mensen)rechten van een ander schendt, levert die van zichzelf in als kostprijs".

Zeg je hetzelfde. Maar toch anders.

ZKH EénOog | 19-05-14 | 21:47

hobbit | 19-05-14 | 21:42
Het probleem is dat dit geen hoogopgeleide brave Irakees is maar een propagandapratende Saddam-fan die massamoorden door Saddam goedpraat en zelfs dit filmpje hier verdedigt. Ik begrijp niet waarom we dat soort mensen zouden moeten opvangen in Europa. Terug naar huis en zo snel mogelijk. Dan kan ie daar fijn gaan haten zonder dat wij er last van hebben.

RL | 19-05-14 | 21:46

-weggejorist-

VanIrak | 19-05-14 | 21:44

VanIrak | 19-05-14 | 21:40
Kan jij niet terug naar Irak gaan? Het Westen is duidelijk foute boel, dan kan je maar beter daar in Fallujah tussen je soennitische soortgenoten gaan zitten toch? Die zijn tenslotte lief en voeren een rechtvaardige strijd? Op naar Fallujah.

RL | 19-05-14 | 21:43

@VanIrak

Nee inderdaad, joden en alles behalve moslim zijn geen burgers/mensen.

tyf toch op man!

flaskk2.0 | 19-05-14 | 21:43

Het is wederom nog erger dan ik mij in mijn ergste nachtmerries kon voorstellen. De grote vraag waar de gehele wereld nu voor staat: hoe roei je dit soort beesten wereldwijd met wortel en haar uit? Kunnen we daar niet gewoon met alle wereldmachten tegelijk prioriteit nummer 1 van maken?

beetjemoe | 19-05-14 | 21:42

@VanIrak | 19-05-14 | 21:20
Ga terug naar Irak. Of ga naar Jordanie. Hier stijgt de haat tegen jullie. Echt, je hebt geen idee. Ik snap niet waarom je je in mijn land bevindt, wat je hier doet. Anderen ook niet meer.

Grote groepen mensen herkennen hun voorouderlijk land niet meer. Denk je echt dat dat goed afloopt?
@omanders | 19-05-14 | 21:29
Spreek voor jezelf a.u.b. Ik heb (als roomwitte rasechte Nederlander) 1000x liever hoog opgeleide Irakezen in Nederland met een goed hart dan domme hypocriete racistische haat tokkies (kleur of cultuur maakt niet uit tokkies zijn tokkies).

hobbit | 19-05-14 | 21:42

-weggejorist-

Rest In Privacy | 19-05-14 | 21:42

-weggejorist-

Rest In Privacy | 19-05-14 | 21:42

-weggejorist-

Rest In Privacy | 19-05-14 | 21:42

Irak, Syrië, Egypte, Afghanistan, Libië, Somalië. Oh en Afrika niet te vergeten. Overal waar islam de dienst uit maakt is het een grote bloederige rokende puinzooi.

Eduardo- | 19-05-14 | 21:41

Ik hoef volgens mij niet meer "hup Geert" te roepen. Laat dit uw kennissen zien. Als ze op een verjaardig roepen dat ze Geert een walgelijk figuur vinden.

Normpje | 19-05-14 | 21:41

-weggejorist-

ron78 | 19-05-14 | 21:41

-weggejorist-

ron78 | 19-05-14 | 21:40

-weggejorist en opgerot-

VanIrak | 19-05-14 | 21:40

Vanavond weer zo'n muts in P&W: "deze jongemannen zijn duidelijk onder invloed van drank"

Harry Turtle | 19-05-14 | 21:40

VanIrak | 19-05-14 | 21:32
En als die vertrokken zijn, wat gaan die landen dan doen? In al die landen wordt het werk voor hoogopgeleiden gedaan door blanken en het werk voor laagopgeleiden door Indiërs en Pakistani. Intussen zien we de Emirati, Qatari, Omani's, etc op een stoeltje zitten of in hun mooie outfits rondwandelen terwijl ze druk telefoneren. Als op een dag al die Indiërs en blanken vertrekken omdat de petrodollars op zijn of omdat er fundamentalisten aan de macht komen... wat denk je dan dat er overblijft van al die steden en welvaart?

RL | 19-05-14 | 21:40

Precies wat Woeler | 19-05-14 | 21:10 zegt

XaaD666 | 19-05-14 | 21:39

-weggejorist-

Islam4Never | 19-05-14 | 21:39

Toen ik het filmpje voor de 2e keer zag viel me iets op. Alle auto's die beschoten werden hebben van die chromen visjes achterop. Is misschien niet echt handig daar in Syrie....

De Literator | 19-05-14 | 21:37

Jezus, ben wel wat gewend maar wtf...

Binnenbaan | 19-05-14 | 21:37

@VanIrak | 19-05-14 | 21:32


Mij best.

omanders | 19-05-14 | 21:37

zag hem al voorbij komen op ogrishforum.. sick shit

Brits Folkestein | 19-05-14 | 21:36

-weggejorist-

VanIrak | 19-05-14 | 21:36

Atoombommen erop, zo veel als nodig zijn om van dit übertuigh af te geraken. Met excuses aan de onschuldigen onder de bevolking, al vermoed ik dat zelfs die het er deels mee eens zullen zijn.

Anders gaat dit nooit meer weg.

robW | 19-05-14 | 21:36

VanIrak | 19-05-14 | 21:24
Gelukkig was er vóór de Amerikaanse invasie helemaal geen verdeeldheid in Irak. Er werden immers geen Koerden vergast, er werden geen Sjiieten (60% vd bevolking) door de Soennieten van Saddam (20% vd bevolking) onderdrukt, hun moerassen werden niet drooggelegd, etc. Het was echt een land van melk en honing en dat is allemaal stukgemaakt door de Evil Americans. Geloof je het allemaal zelf? Soennieten en Sjiieten staan elkaar in het complete Midden Oosten de hersens in te slaan en af te maken. Daar hebben ze echt de Amerikanen en ons niet voor nodig. Maar wij zullen het ook niet tegenhouden trouwens, verdeel en heers immers. Stel je voor dat er ooit echt een Kalifaat komt, dán hebben we pas een probleem.

RL | 19-05-14 | 21:36

Wat een lieve jongens! Geef ze een huis, een uitkering, een blanke vrouw en een auto! Ze hebben ook al een hobby, dus dat houdt ze fijn van de straat. Misschien haalt Nederland dan ooit nog een gouden medaille met Biathlon.

Der Lehrer | 19-05-14 | 21:35

Raar dat dit soort filmjes gewoon gepost worden, maar als ik hier ongezouten op ga reaguren wordt mijn reactie verwijdert en misschien wel mijn toegang tot GS ontnomen.
Waar moet ik met mijn frustraties naar toe.......

toetanchamon | 19-05-14 | 21:34

Ik heb even zitten denken hoe ik hier op zou reageren. Laat ook maar... geen woorden voor. Walgelijke lui.

Mr. Neon | 19-05-14 | 21:33

-weggejorist-

VanIrak | 19-05-14 | 21:32

Fitna II is uit begrijp ik?

watergeus | 19-05-14 | 21:32

Allemaal stemmingmakerij zegt onze Franszke

wakker worden | 19-05-14 | 21:31

Kijk , voor dit soort hebben we blackopps.. idioten

newray | 19-05-14 | 21:30

laffe psychopaten!

stuiterballetje | 19-05-14 | 21:30

Die jongens kunnen wel een cursus Mahler gebruiken zo te zien.

Harry Turtle | 19-05-14 | 21:30

Lekker achtergrondmuziekje ook.

Crak-ho | 19-05-14 | 21:30

Helaas wel gekeken... helaas...

h28 | 19-05-14 | 21:30

.. en het dan politiek incorrect noemen als je iets negatiefs zegt over een religie die dit inspireert.

panadol | 19-05-14 | 21:29

-weggejorist-

omanders | 19-05-14 | 21:29

Stop nou toch, jongens met die geweren. Die doden hadden ook naar Nederland kunnen vluchten. Zo kost het de PvdA te veel stemmen voor de toekomst. Voor de islam in Europa. Wees broeders, toe nou. Alstublieft.

Zoetwaterpanharing | 19-05-14 | 21:28

-weggejorist-

VanIrak | 19-05-14 | 21:27

Het zijn gewoon massamoordenaars, en niks anders.

Laat ons niet vergeten: de Westeuropeese regeringen steunen deze "rebellen" met wapens.
Als we deze regeringen met onze stemmen aan de macht houden, kleeft het bloed ook aan onze handen.

thorrie | 19-05-14 | 21:27

!Trepmud: Die waarschuwing staat er in vette koeienletters boven.
Wat begrijpt U niet aan 'Allah Akbar drive-by shootings'?
Dat het niet om koorknaapjes met klappertjespistolen zou gaan had je zelf kunnen bedenken.
Ondanks dat het verschrikkelijk is wat daar gebeurt is het toch goed dat de beelden de wereld overgaan.
Het illustreert exact wat voor ongedierte het is.

loze stijl | 19-05-14 | 21:27

Maar voor de rest is het een heel vredelievende religie hoor...

Rest In Privacy | 19-05-14 | 21:27

Wtf.... Fijne lui hoor.

willem653 | 19-05-14 | 21:26

Wat een zwijnen, ben heb veel op internet gezien. Dit tart werkelijk alles. Ze zijn volkomen de weg kwijt, gooi a.u.b. een neutronenbom op die regio. Over een paar jaar, moeten we hier ook uitkijken. Er zullen altijd van die lichtgetinte haatbaarden die kopiegedrag gaan vertonen. Wapens kopen is in Europa geen probleem.

P. Layboy | 19-05-14 | 21:26

Zijn er nog mensen die hopen dat Assad verliest?

Rest In Privacy | 19-05-14 | 21:25

-weggejorist-

VanIrak | 19-05-14 | 21:24

@Antitheïst | 19-05-14 | 21:12
In geen enkele samenleving horen die idioten thuis.

343 | 19-05-14 | 21:24

Ik neem aan dat we geld moeten sturen naar die zandbak met debielen? D66, GL, PvdA, geef eens geld! Dit is de cultuur waar jullie van houden.

SuperRogier | 19-05-14 | 21:24

Daarom, geen gevangenen nemen bij die lui. Bij terugkeer in Nederland direct door de AIVD laten elimineren, geen proces aan verspillen.

raskol | 19-05-14 | 21:24

-weggejorist-

Kroepoeksclan | 19-05-14 | 21:23

GVD, moet dit nou weer op de front-page???

Glas Koning | 19-05-14 | 21:22

Nederlandse strijders in dienst van de Internationale Brigades tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939) werd bij terugkomst hun staatsburgerschap ontnomen, omdat zij hadden gediend in een vreemde krijgsmacht.
.
Maar dat was toen.

CoffeePatch | 19-05-14 | 21:21

Onbegonnen werk om uit te drukken hoe walgelijk de mens kan zijn. Bah.

Iemand nog een liev poezenfilmpje ter compensatie?

Achenwee | 19-05-14 | 21:21

Timmerfrans gaat wat plooien gladstrijken in Saoedi-Arabië toch? Als hij dit filmpje nou meeneemt, dan weten ze in ieder geval wat er wordt bedoeld met 'De koran is gif.'.

Hoen | 19-05-14 | 21:21

Nog een paar drone strikes erover heen, die "collateral damage" nemen we maar voor lief. Elke dag voel ik me verder gesterkt in mijn mening dat achterlijke splinterclubjes en overduidelijke overkoepelende mafkeesclubjes maar compleet verboden moeten worden; op straffe van dood. Overigens mogen de sympathisanten, die hier met de vlaggen betreffende clubjes zwaaien, ook ongezien de tyfus krijgen. Intolerantie kan je maar zolang verdragen als een "tolerant" land, zodra mensen openlijk dit soort debielen verheerlijken moet daar tegen opgetreden worden (in mijn ietwat bekrompen mening wellicht).

HaatAth3ist | 19-05-14 | 21:20

-weggejorist-

VanIrak | 19-05-14 | 21:20

Nee nee nee, genoeg is genoeg.. stem PVV

Crematorium-de-Asbak | 19-05-14 | 21:19

Over 30 jaar zie je dit op de A2. Dagelijkse kost tegen die tijd.

De Literator | 19-05-14 | 21:19

Islam is liefde.

ET007 | 19-05-14 | 21:19

Wat een laffe honden. Vanuit een rijdende wagen nietsvermoedende weggebruikers wegvagen. Misselijk makend.

PureYak | 19-05-14 | 21:17

-weggejorist-

omanders | 19-05-14 | 21:17

Mooi dat Timmermans naar SA gaat om onze betrekkingen op te halen..

FreedomFTW | 19-05-14 | 21:17

Knap zeg weerloze mensen neerknallen...

frank87 | 19-05-14 | 21:17

-weggejorist-

kqwakie01 | 19-05-14 | 21:16

Het zijn idealisten, volgens bepaalde lieden.
We moeten vooral begrip tonen en blijven herhalen dat het niks met de islam te maken heeft, dan komt alles goed.
Echt waar.

Desmoulins | 19-05-14 | 21:16

Overigens, de liedjes die deze fijne mensen zingen zijn de enige uitzondering op hun verbod op muziek.

omanders | 19-05-14 | 21:16

Wou je mijn avond vergallen?

Mr_Pikibelly | 19-05-14 | 21:14

Wat een volk... Graag de grenzen voor altijd dicht. Dan sturen we maar wat geld voor opvang kampen in die regio's. Dit is alle realiteit voorbij.
O ja, en figuren die dit aanhangen hier in Nederland direct paspoort afpakken en de EU uitzetten.

Volgende keer graag een waarschuwing bij zulke filmpjes,wat heftig!

!Trepmud | 19-05-14 | 21:14

Ik zeg het je,
Moslimextremisten uitgerust met AK47 & Go-Pro wordt de nieuwe hype van 2015!!!

ANON_CAN | 19-05-14 | 21:14

O, die stad heet Aleppo. Enfin, onlangs is daar een peiling onder de bevolking geweest wie ze nog vertrouwde. Dat was niemand meer.


Je vraagt je overigens af wat iemand bezielt om een peiling onder een bevolking te houden die van boven bommen van Assad krijgt en op de grond met ISIS te maken heeft.

omanders | 19-05-14 | 21:13

ik vind een katje wurgen erger, erg he?

scott_0 | 19-05-14 | 21:13

Tja, is niet hier te doen en volgens mij is er hier in NL genoeg loos om ons druk over te maken. Daar hebben we deze sjit niet voor nodig.

hStripe | 19-05-14 | 21:13

De jihadi's missen een Sartre jubelen journalisten.

Rest In Privacy | 19-05-14 | 21:13

Ik heb veel gezien in mijn leven op internet, maar dit is wel het meest idiote ooit. Wat een naar volk, verschrikkelijke mensen.

Marvin_NL | 19-05-14 | 21:12

De Islam hoort niet in een moderne samenleving thuis!

Antitheïst | 19-05-14 | 21:12

is = zijn

schopkoppert | 19-05-14 | 21:12

Ze filmen zoals ze schieten..

Wat een wrede mensen is het toch ook.. ongelofelijk..

schopkoppert | 19-05-14 | 21:11

Nou ben ik als internet-veteraan al wel wat gewent. Maar dit is ongezien.

Maar geen nood, dankzij het socialisme duurt het niet lang meer voor dit ook in bijv. Gouda voorkomt.

frickY | 19-05-14 | 21:11

Ik wil er wel een grappig reaguursel onderplempen alleen wordt ik hier zo moe en verdrietig van.

JehovaGetuige | 19-05-14 | 21:11

Vies goor teringvolk!

Woeler | 19-05-14 | 21:10

Mijn WTF momentje van de dag... Gelukkig is Allah nog steeds Akhbar. Dat scheelt.

buurvanurk | 19-05-14 | 21:10

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland