Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Meer! Meer! Meer! Reclame voor Geert Wilders

Gisteravond. Kabbelende uitslagenavond. Alles verliep zoals verwacht. Tot opeens Bart Mos (Televaag) en Jos Heymans (RTL) gingen twitteren over Wilders' toespraak in het PVV-café in Den Haag. Vanaf dat moment ontploften de nieuwsvloeren. Van RTL tot NOS tot VK tot Basisweg tot Nu.nl tot ook hier bij de GeenStijl klonk hetzelfde: WE MOETEN GVD DIE BEELDEN HEBBEN, NU! Want Wilders zei het nu echt: "Marokkanen". Tamelijk stom, maar ook tamelijk geniaal, omdat het al de derde keer was. En wéér in de nababbel nuanceren tot "criminele Marokkanen" (staafdiagram). Ja koekoek. Dat vindt ook 41% van de stemmers in deze poll. En nu gaat het al 24 uur over Geert, en daar komt nog wat bij. We zitten er klaar voor: een twee uur durende reclamespot op de publieke en commerciële televee. Als je het moet inkopen moet je 72 koffers met dollars meenemen. Vanavond is het allemaal graties voor Ome Greet. We beginnen zometeen met Nieuwsuur. Daarna door naar RTL Late Night waar Wildershater Peter R de Vries, Open Brievenschrijver Pieter Klein, Wildershater APechtold en ons aller Ebru bij Wildershater Humberto aanschuiven om over Wilders te vingerwappen. Vervolgens meteen door naar PenW waar een complete elitaire prachtwijk is uitgerukt om WITLER GAAT TE FUR te roepen. Chips. Nootjes. Pils. Intunen op MAGNIET24.

Reaguursels

Inloggen

Wat zo paradoxaal met dat Wilders gedoe is,is dat mensen die vinden dat hij discrimineert enz. zelf de ernstigste
verwensingen naar zijn hoofd slingeren, vele malen erger dan wat GW te berde brengt en de PVV willen uitsluiten (discrimineren dus!!) Toch iets om over na te denken lijkt mij zo !!!!!

Rob161 | 24-03-14 | 00:07

En homohaat, ook zoiets walgelijks, hoorde je vroeger nooit iets over, maar sinds die crimi mocro's hier zijn een en al ellende daarover. Bedreigen,intimideren, in elkaar rammen, mensen uit hun huizen pesten en ga zo maar door. En dan NOG nemen die linkse blinden het voor dit uitschot op, onbegrijpelijk!!!! Ze(de crimi's)hebben
alle ellende op zichzelf afgeroepen. Er is al te lang gezwegen hierover.

Rob161 | 23-03-14 | 00:47

Al die partijen die de PVV willen uitsluiten , dat is toch ook discriminatie, of niet dan !
Hoe dan ook, ik ben geen voorstander van bevolkingsgroepen discrimineren. Maar dat is waar Nederlanders nou juist zo goed in zijn, kijk maar hoe de huidige youngsters ouderen discrimineren, hoe bedrijven ouderen discrimineren. Hoe respectloos de 30-tigers zijn enz.enz. De Pvda, de veroorzakers van alle ellende die we nu hebben met het Marokkanen tuig (de goed niet te nagesproken natuurlijk, want ik nuanceer wel dit in tegenstelling tot GW!), zij haalden jaren geleden toch tig mensen uit het Rif gebergte hierheen, analfabeten die we wel dachten te kunnen gebruiken om plees te boenen, de starten te vegen enz. Het is op een grote mislukking uitgelopen, niemand vroeg zich toen af of de Marokkaanse en Hollandse culturen wel bij elkaar zouden passen. Het lijkt me wel duidelijk inmiddels dat er een hemelsbreed verschil in opvattingen is.
Maar goed, de PvdA aanhangers richten zich nu massaal
op GW en veroordelen hem, maar vergeten dan even dat
tig mensen in Nederland getraumatiseerd rond lopen van overvallen, bedreigingen , diefstallen en liquidaties van dat M. tuig. Ga daar eerst maar eens je energie insteken linkse gasten met tunnelvisie.

Rob161 | 23-03-14 | 00:17

bel peter r de vries als je pannekoeken wilt bakken, niet voor zinvolle dingen - waarom haalt de media steeds die griezel erbij ?

sjoerd5607 | 22-03-14 | 08:51

ik ben laaiend op de media ; bij de PVDA doen ze aan stemmengesjoemel door iniedergeval 1 allochtoon maar het is een allochtoon dus daar durft dapper nederland niet aan te komen. Wilders heeft het al jaren over marokanen minder, zegt hij het nog eens en zou volgens de media heel nederland over hem heen rollen? De media zelf legt de aandacht verkeerd. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring met kutmarokanen, ligt niet aan mij, ik was neutraal, op basis van meer dan ruime ervaring ben ik omgeslagen, de gemeenten vegen het onder de mat, politie doet niets, de enige die een stelling in neemt en er wat aan wilt doen is wilders, ik schaam mij dat ik tot een laf slap volk behoor waar ik zelf jaren niets aan gehad heb, ik schaam mij diep en blijf achter geert staan. De media en de gemeenten en den haag incl rutte zijn het probleem, dus ik vraag de media zich te focussen op de PVDA met zijn gesjoemel en gelieg voor de camera - en voor de focus op de VVD waar een landbestuurder bij zijn moeder woont en waarschijnlijk nog met lego speelt, stelletje sukkels

sjoerd5607 | 22-03-14 | 08:34

Wat een schamele vertoning de afgelopen dagen in de media. Waar zelfs de NOS (!) de mond gesnoerd hield en geen statement maakte, is het "onafhankelijke" RTL Nieuws ver over de schreef gegaan door wel met een statement te komen dat Wilders nu echt een stap te ver is gegaan (??). Als nieuwszender moet u uw muil korven en simpelweg verslag doen. Laat onze freunden van de NOS maar het (rood)gekleurde onderbuikverslag doen, zijn we gewend.
Maar dan ook nog aan tafel gaan zitten bij onze Late Night talkshowhost HumHertogh Tan en je vuil spuien met de NSB trekjes hebbende Peter R -kan weer Wilders gebashed worden- De Vries en de narcistische dictator Pecholt, een potje te gaan zitten janken is helemaal alle schaamte voorbij. Onderbuikgevoel; blijkbaar komt het nu de buik uit via de slokdarm hun droevige huilie huilie mondjes uit met een nucleair vernietigende stankdamp als gevolg. Wat een nare mannetjes.
Wat hebben ze te melden? Niets! Het feit dat Greet een andere mening is toegedaan en kiest voor een andere aanpak om de Marokkanen problematiek weer aan de kaak te stellen, is voor deze ubermenschen reden genoeg om er een GIGArel van te maken. Daar hebben ze lang op moeten wachten. Eindelijk mochten ze. Ze stonden al geruime tijd in de startblokken om Greet af te fakkelen. Lekker verhaal, vrijheid van meningsuiting. Het enige dat we hiervan leren is dat iedereen z'n bek moet houden als je een andere mening hebt dan de in dure, geen Marokkaan tellende, blanke wijk-wonende, zogenaamd correcte elite van dit land. Wee je gebeente als je opkomt voor mensen die hun straat, buurt, wijk, dorp, stad of zelfs gemeente willen/hebben verlaten omdat er teveel Marokkanen wonen die de hele samenleving daar ontwrichten. Nee, liever je kop in het zand en opkomen voor dat tuigh en niets, maar dan ook niets doen om de problemen op te lossen. Sterker, het wordt alleen maar erger. Daar zou de discussie om moeten gaan! Maar goed, het scoort natuurlijk lekker. Als we met z'n allen gaan roeptoeteren dat Wilders gevaarlijk is, dan zullen veel mensen daar intrappen en simsalabim... weer stemmen erbij. Demonisering in de puurste zin van het woord. We weten allemaal hoe dat kan aflopen.

www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archie...

Greet of wie dan ook moet kunnen zeggen dat de maat vol is met de muitende, rovende, straatterroriserende, uitkeringsplukkende, abonnement op de gevangenis hebbende, crimineel draaideurende medemensen. Als deze groep was oververtegenwoordigd door Belgen (ofzo) en Greet zou daar hetzelfde over zeggen, dan hoor je al deze blaaskakkende, zelfingenomen, politiek correcte, voorbeeldige Nederlanders-hatende koorknaapjes niet. Een schande.
Na jarenlang geindoctrineerd te zijn door de linkse publieke omroepen had ik van RTL Nieuws verwacht het eerlijke en onafhankelijke geluid te laten horen. Wij, demense, vormen dan zelf wel een eigen mening. Nu wordt wederom een mening opgelegd door, ik noem het maar commercieel links. Kim Jong-un kan nog wat leren van de methodes van deze zogenaamde democratie, een farce!
Gelukkig had RTL ook Ebru Umar uitgenodigd. Tenminste 1 andersdenkende aan de tafel (tegen 4 man!!!) Wat een verademing! Een Nederlandse vrouw van Turkse afkomst, die in 2006 van 2 Marokkanen een vuistslag in het gezicht cadeau kreeg. Weet waar ze over praat zou je zeggen. Wat zette zij haar tafelgenoten te kakken zeg! Peter -liep R-ood aan- De Vries viel van verbijstering zowat van zijn stoel. Hoe haalt iemand het zich in haar hoofd om anders te denken dan de-hele- wereld-draait-om- Peter R de Vries??!! Ook Piet Klein begon te stamelen en te draaien. Pecholt nam wat gas terug. Prachtig om te zien, sterke vrouw.
Ik ben voorstander van politici die roepen: Minder Polen, minder Europa, minder regels voor ondernemers, minder moskeeen, minder ambassadeurs, "Dat gaan we doen".
Bent u voorstander van de gevestigde -wolven in schaapskleren- politieke partijen die van alles roepen en het tegenovergestelde doen (verdrag van Lissabon, dus meer Europa, zo ongeveer alles wat VVD en PvdA in het verkiezingsprogramma hadden staan etc.) stem dan vooral niet op Greet!

The Cradle | 21-03-14 | 13:25

megalul | 21-03-14 | 12:44 |

Mooi verhaal, maar 1 ding klopt niet: de media moeten zich neutraal opstellen en nieuwsbulletins als RTL Nieuws al helemaal. Hoor en wederhoor blijft het credo, maar als het om de PVV gaat, geldt dit blijkbaar even niet. Het is en blijft een ordinaire hetze tegen de PVV en de media hebben niets geleerd sinds de moord op Pim Fortuyn.

Nol Knol | 21-03-14 | 12:59

Nol Knol | 21-03-14 | 12:21

Je draait de zaken om. Het is Wilders die de hetze voert en demoniseert. Wat hij terugkrijgt is het loon van zijn acties. Oorzaak- gevolg.

Is het een geode zaak , nee. Is het volstrekt logisch, ja. Is Geert de laatste die moet klagen over een hetze. Ja.

Moet hij daarom worden neergeschoten? Nee.

Ik zou mijn laatste cent uitgeven om deze abjecte xenofoob te laten beveiligen want dat zijn de offers die je als beschaving moet brengen. Ook fascisten mogen hun stem laten gelden.


Dus laat weldenkend Nederland Wilders aanpakken via de rechter, via het debat en via het politieke proces want ook haatzaaiers zoals hij hebben in een democratie recht op een veilig leven.

Maar de Hitler vergelijkingen ( hoe inhoudelijk onjuist ook) heeft hij volledig aan zichzelf te wijten.

Met zijn racistische polariserende en adhominemistische toon roept hij dat soort zaken op.

Hij moet dus niet zeuren- de door hem veel bewierookte vrijheid van meningsuiting waar hij tot in extremis van gebruikt maakt geld ook voor anderen en niet alleen voor Geert Zelf.

Daar zou die blonde haatzaaier best wat minder hypocriet over mogen doen.

En als dat nou het enige was.

megalul | 21-03-14 | 12:44

De hetze tegen de PVV moet stoppen! De Noord-Koreaanse staatstelevisie kan aan de eenzijdige, hatelijke berichtgeving tegen de PVV nog een puntje zuigen. Willen de media soms dat Geert Wilders wordt neergeknald net als Pim Fortuyn? Het lijkt er verdacht veel op!

Nol Knol | 21-03-14 | 12:21

Ze gaat nog even door. Wil ook Fleur Agema geëxecuteerd zien.
twitter.com...
Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:01 | + 3 -

Van fleur gaan we natuurlijk afblijven. Fleur is lief.

tweetybird | 21-03-14 | 12:18

en wat als hij marocs door islam had vervangen? ik begrijp de commotie niet. Vanuit een bepaalde ideologie worden kufars en ongelovigen dagelijks dood gewenst. Zijn er fatwas over de hele wereld uitgesproken op bepaalde personen. Wat niet onverlet laat dat Wilders een domme man is met zijn ongenuanceerde uitspraken. Een goede leider voor het volk kan deze man niet zijn

Bill Cosby | 21-03-14 | 12:05

Ebru sprak en niemand aan die tafel begreep haar. Humberto al helemaal niet en die werd eigenlijk zelfs een beetje boos omdat hij als Surinamer zomaar op de grote hoop Nederlanders werd gegooid.
.
Dat Nederland verdeeld is komt niet door Wilders. Het zijn immigranten die aan hun buitenlandse identiteit willen vasthouden en ook niet toestaan dat hun kinderen buiten de groep huwen. Dat gaat overigens ook in grote mate op voor de geloofsgroepen katholieken, protestanten en joden. Dit is dus niet wezenlijk anders dan in de tijd van Willem van Oranje.
.
Is Wilders dan de enige in de wereld die een groep overlastgevers met een buitenlandse origine bij hun naam noemt. Nou, nee dus. In de USA wordt gewoon openlijk gewezen naar Mexicans, Colombians of meer algemeen Hispanics. En het is dus niet zo dat een Amerikaanse evenknie van Rabbae iedere dag een brief naar Obama schrijft om daar over te klagen. Iedereen weet namelijk dat op dat moment de bendes worden bedoeld, zoals ook iedereen in Nederland wist dat Samsom de bendes bedoelde toen hij stelde dat Marokkanen het monopolie op straatoverlast hebben. Samsom hoeft niet te nuanceren, want wij begrijpen allemaal wat hij in werkelijkheid bedoelt. Of misschien toch niet? Want zoals Samsom ageert tegen Wilders is er volgens hem helemaal geen verschil tussen een Marokkaanse advocaat en groepen Marokkaanse hangjongeren die bruggen, speelpleinen en uitgangen van supermarkten bezetten.
.
En dat is dus het verschil tussen de indo Wilders en de blanke elitaire zak Samsom. De eerste ziet primair Nederlanders in vele kleuren en met gelijke kansen, terwijl de tweede alleen maar kansarme buitenlanders ziet die geholpen moeten worden.

Pierre Tombal | 21-03-14 | 11:30

Geert moet gewoon zijn toon matigen. Dit heeft niks te maken met vrijheid van meningsuiting. Dit is gewoon een groep mensen kwetsen. Je kunt hetzelfde ook op een genuanceerde manier brengen. Maar daar is hij helemaal niet op uit. Hij wil niet regeren en zoekt geen nuance.
Verder verbaast het mij dat waar zelfs de Telegraaf er genoeg van heeft GS gewoon nog doodleuk dit allemaal goedpraat.

Chow | 21-03-14 | 10:53

Wilders wil criminele Marokkanen kunnen uitzetten.
Tevens wil hij Marokkanen die zich niet wensen aan te passen stimuleren om te remigreren.
En volgens mij heeft ie geen problemen met Marokkanen
die wel geïntegreerd zijn.
Het totaal komt daarmee toch neer op "minder Marokkanen"?

Ad337 | 21-03-14 | 10:41

Angelica | 21-03-14 | 08:51 |

Helemaal met je eens. Wilders had juist nu uitstekend kunnen scoren, zeker bij de aankomende Europese verkiezingen.
Een meerderheid van de Nederlanders - ook veel allochtonen - maken zich zorgen over de verdergaande eurocratisering, de arbeidsmigratie, het uitkleden van de zorg en de verharding van de criminaliteit.
Dat zijn zaken die Wilders stevig op de agenda had kunnen zetten bij de Europese verkiezingen en eventueel bij nationale verkiezingen.
In plaats daarvan heeft hij welbewust zijn eigen glazen en die van de PVV ingegooid door in een Haags café wat over Marokkanen te gaan staan schreeuwen.
Volstrekt onnodig en overbodig, al was het maar omdat het probleem met een groot deel van de Marokkaanse jongeren zo'n beetje door iedereen wordt onderkend. Ook door het beter opgeleide en meer succesvolle deel van de Marokkanen. Ook kan Wilders of de PVV helemaal niks doen aan de hoeveelheid Marokkanen die in Nederland of Den Haag wonen en een lokale politieke partij al helemaal niet. Bovendien treedt de Haagse politie al langer tamelijk hard op tegen een grote groep niet deugende Marokkanen. En dat beleid wordt heus niet alleen gesteund door de Haagse PVV.
Wilders had stevig aan zijn standpunten moeten vasthouden, maar tegelijk ook verbonden moeten sluiten met andere partijen en groepen, ook met dat deel van de Marokkanen die weinig moeten hebben van de toenemende islamisering en die last hebben van de beeldvorming die is ontstaan door de grote groep laagopgeleide kutmarokkaantjes.
Wat meer tact en bereidheid tot discussie zou Wilders en zijn PVV tot een factor van betekenis hebben gemaakt in de Nederlandse politiek.
Ik voel me in ieder geval door Wilders verraden nu hij er kennelijk voor kiest van de PVV een marginale, roeptoeterige partij te maken met veel geschreeuw en weinig wol.

Peyronie | 21-03-14 | 10:22

@me,myself and IK | 21-03-14 | 09:05
Klopt helemaal wat je schrijft: de oorzaak ligt bij de Marokkanen zelf. Zit bijna dagelijks in een sportschool met een fors contingent Marokkanen en ik heb daar een heel stel fijne Marokkanen leren kennen, maar helaas is dat nog steeds verreweg een minderheid ten opzicht van de veel grotere groep lastpakken die de boel vernielen, zich aan geen enkele regel houden en continue heel nadrukkelijk en storend aanwezig zijn.
[Godwinalert]Neemt niet weg dat ik wel een hele vieze smaak in mijn mond overhield aan die Goebbels-toespraak van Wilders die heel bewust de confrontatie opzocht. /[Godwinalert]
Dat glibberige ventje dat hij in Den Haag naar voren had geschoven is kenmerkend voor zijn aanhang: dom en incompetent. Als je het slag volk ziet dat daar staat te scanderen, daar wil je je als weldenkend mens toch echt niet mee associëren...

Wijze Uil | 21-03-14 | 10:13

DerUnterMensch | 21-03-14 | 03:31 | + 12 -

Ik denk dat je gelijk hebt. Ik denk dat Wilders een strategisch spel speelt hier. Wilders weet altijd heel goed wat hij doet, deze uitspraak lijkt ondoordacht, maar ik ben bang dat hij past in een strategisch plan.
.
Volgens mij wil Wilders duidelijk maken dat de Nederlandse politiek de mensen in de steek laat. Dat ze gewoon hypocriet de andere kant opkijken, de boodschapper slachten maar het echte probleem laten bestaan.
Hierdoor zal uiteindelijk een nog groter deel van de bevolking zich voor een keus gesteld voelen: blijf ik bij de heersende partijen die mij niet serieus nemen of moet ik toch maar de stap richting pvv gaan wagen.
.
Iets anders kan ik er op dit moment niet van maken.
..
Overigens: Ik stem geen PVV en ik vind dat deze uitspraak van Wilders te ver gaat.

mister niet scherp | 21-03-14 | 10:09

Ondanks de domme zet van Wilders, zijn de foto's van Marokkanen met paspoort, lachwekkend, waar is hun tweede paspoort gebleven, voor het gemak thuis gelaten?

D66 heeft in Amsterdam gewonnen doordat hun kiezers overgelopen van de PvdA niks begrijpen van wat die partij echt doet, namelijk Nederland onder leiding van veldmaarschalk Pechtold uitleveren aan een fascistische EU.

lanexx | 21-03-14 | 10:05

Wilders is te ver gegaan. Ben bang dat zijn ware aard toch wel wat boven kwam drijven: De vergelijking met 'Wolt er der totaler Krieg?' drong zich nu toch echt wat al te nadrukkelijk op.... Sick!
Godwin, ik weet het...

Wijze Uil | 21-03-14 | 10:05

Is er een weldenkend mens die echt MEER Marokkanen wil in ons overvolle land?
Kom op, meld je hier.
Wordt het niet eens tijd om wat strengere regels te stellen om naar Nederland te komen?

MaVe_64 | 21-03-14 | 09:49

@Welles! Nietes! | 21-03-14 | 09:31

Maar maar maar de Marokkanen die zijn hier al en al heel lang die hebben we hier zelf heen gehaald
En het tuig waar "we" last van hebben zijn de kinderen of kleinkinderen van die mensen

Er is in Brussel niets aan te regelen...
Zelf al gooi je de grenzen nu helemaal dicht voor iedereen, als je de cijfers van het CBS bekijkt stelt die tsunami van immigranten uit moslim landen niets voor

Ben_online NL | 21-03-14 | 09:44

@ --sql error-- | 20-03-14 | 22:15
.
Gelukkig kan ik zeggen dat ik het met je eens ben...

Glas Koning | 21-03-14 | 09:42

@Ben_online NL | 21-03-14 | 09:16
"Er moet nog een toelichting komen over de uitvoering van "dan gaan we dat regelen"
Dat antwoord ligt voor de hand.Wilders zal aan het OM verklaren dat zijn uitspraak,"dan gaan we dat regelen" betekent dat de PVV dat op democratische wijze na de verkiezingen van de EU in Brussel gaat regelen.

Lees mijn post hieronder maar,en je begrijpt wat ik daarmee bedoel.Het is ook niet voor niets dat Brussel zich nog niet heeft gemengd in deze kwestie.Uit angst en zelfbehoud om niet Europabreed medestanders voor Wilders te laten horen denk ik.

Welles! Nietes! | 21-03-14 | 09:31

Over het 'Marokkanen kunnen geen afstand doen van hun paspoort' gedrein:

Code de la Nationalité Marocaine:
Artikel 18 ‘Minderjarige kinderen die jonger dan 16 jaar waren op het moment dat ze worden genaturaliseerd, kunnen afstand doen van de Marokkaanse nationaliteit tussen hun 18de en 21ste jaar.’

Artikel 19 behandelt verlies van de Marokkaanse nationaliteit. Dat gaat per decreet. Het eerste lid stelt dat meerderjarige Marokkanen die vrijwillig een buitenlandse nationaliteit hebben verworven, via een decreet toestemming kunnen krijgen voor het opgeven van hun Marokkaanse nationaliteit.

En dan nota bene artikel 19 lid 5: 'Marokkanen die in het buitenland in publieke dienst treden, of in buitenlandse legerdienst zijn, krijgen van de Marokkaanse staat zes maanden om ontslag te nemen. Negeren ze dit bevel, dan wordt hun Marokkaanse nationaliteit automatisch ingetrokken.'

Bron (Franstalig) www.refworld.org/docid/501fc9822.html

Bert Koning | 21-03-14 | 09:24

De media staat vol met de kop "Heel Nederland komt in opstand!"
Waarmee ze bedoelen de een kwart linkse combi's van media,politiek en aanhangend wegmetons volk.
De andere driekwart doet er vooralsnog het zwijgen toe omdat zij hun opstand bewaren tot 22 mei,en omdat zij weten dat je bij de bron van de ellende moet beginnen.
In Brussel namelijk,waar de PVV en hun Europese partners de regels van immigratie en open grenzen zal gaan aanpassen door een paar fascistische dictators daar te tackelen.

Welles! Nietes! | 21-03-14 | 09:22

@MaVe_64 | 21-03-14 |
Dat niet aanzetten tot haat en geweld moet nog blijken en is dus nog niet duidelijk

Er moet nog een toelichting komen over de uitvoering van "dan gaan we dat regelen"

Ben_online NL | 21-03-14 | 09:16

Herinner me uit begin deze eeuw een uitzending van een actualiteiten programma over discriminatie van Marokkanen. Groepje Marokkanen ging in Utrecht op zaterdagavond met verborgen camera het uitgaansleven in en mochten nergens naar binnen.
Daarna ging men met die beelden de betrokken etablissementen af om ze te confronteren met het racisme, in een van de clubs waar men kwam was binnen geen één blanke.
De eigenaar (een neger) vertelde dat Marokannen er niet in komen omdat ze altijd rotzooi trappen en andere gasten lastig vallen. Verder was iedereen welkom, wit, zwart geel rood, maakt niet uit, maar geen Marokkanen.
Er is een probleem met Marokkanen en iedereen weet het.
Maar in dit land schiet men liever op de boodschapper.

me,myself and IK | 21-03-14 | 09:05

Die aangiften.... Iedereen weet dat de politie de meeste aangiften onbehandeld op de stapel gooit en dat de overige tijd van de politie zit in het afjagen van Prins Cultuurverrijker. Een prins die vooral gedurende zijn pubertijd nadrukkelijk aanwezig is in de misdaadbranche. Maar kijk maar weg.

bokkepruik | 21-03-14 | 09:01

Als Wilders een beetje tact kende, was de PVV groter geweest en had hij al lang in het centrum van de macht gestaan. Mensen zouden zich niet hoeven te schamen voor hun partij en de PVV had in veel gemeenten volop geschikte kandidaten voor een lijst. De partij zou zich consolideren tot een stevige, invloedrijke partij. Maar hij weet het elke keer weer te verprutsen met malle, onzinnige, niets toevoegende uitspraken.

Angelica | 21-03-14 | 08:51

Er is helemaal geen sprake van het aanzetten tot haat of geweld! Moeten de Marokkanen de gaskamers in of zo? Nee.
Wat wel aanzetten tot haat en geweld is, is dit demoniseren van een politicus, kijk hoe het is afgelopen met Pim Fortuijn.

MaVe_64 | 21-03-14 | 08:50

Nou nou, blijkbaar leeft dit topic. Meer 600 posts en het aantal reacties per post loop soms aardig op.
Wat jammer is, is dat de nuance helemaal weg is. Geert heeft zijn kaarten overspeelt en nu doet hij zelf waar hij o.a. de PvdA altijd van beschuldigde: zwalken. Islam, o nee, nu alle Marrokanen. What's next?!
Volgens mij klopt de analyse wel: Geert schuift naar het extreem rechtse en iedereen die het met hem eens is moet dat dan ook maar accepteren. Ga nu niet zeggen, nee, heeft zo niet bedoelt. Jawel, Geert weet exact wat ie communiceert. Geert is niet gek! Wat naïef allemaal.
Voor de duidelijkheid, ik woon in een van de grotere steden van het land en niet in zo'n kut dorp waar sommige klagers hier vandaan komen en het al raar vinden om een getint iemand in de straat te zien lopen. Ik onderken de problemen en er moet iets gedaan worden aan ALLE vormen van criminaliteit. Het wegschuiven van problemen op een bevolkingsgroep kan simpelweg niet en getuigt van weinig intelligentie en het zal zeker de problemen niet oplossen. Iedereen die een beetje nadenkt weet dat dit zo is.

Pieleke | 21-03-14 | 08:46

Ik ga juist stemmen op de PVV omdat ze minder marokkanen willen. Ik zou dat namelijk heel prettig vinden, minder marokkanen. Ook andere groepen mogen wel minder. Van mij mogen de goede blijven en de slechte gaan. Wie vallen dan af? 1 strafrechtelijk feit of meer valt af, mensen die een laagdrempelige taaltoets niet halen vallen af (tenzij ze al met pensioen zijn), mensen die minder dan 70% van hun tijd in Nederland tijdens de leeftijd van 25-60 een baan hebben gehad vallen af tenzij ze op dat moment een baan hebben of al boven de 60 zijn. Dus uiteindelijk valt er denk ik 50% af op deze manier. Dat zou werkelijk fantastisch zijn.
Zo krijg je ineens veel goedkope woningen vrij voor starters, de politie kan effectiever ingezet worden, je bent minder kwijt aan uitkeringen.
En dan boeit t me geen ene fuck of dat politiek correct is of niet. Het zou al jaren zo geregeld moeten zijn.

honderddagen | 21-03-14 | 08:45

Zojuist in de Televaag

Marokko herbergt tussen de 25.000 en 40.000 illegalen. Sinds begin dit jaar kunnen ze gebruikmaken van een 'generaal pardon', waarvoor inmiddels zo'n 13.000 mensen zich hebben gemeld. De criteria zijn strikt: tot nu toe kregen ongeveer 200 mensen een verblijfsstatus. „De grootste uitdaging is om hen te laten integreren”, zegt de Marokkaanse minister Anis Birou (Migratie).... Wat er gebeurt met mensen die geen verblijfsstatus krijgen, kan Birou niet zeggen. Een deel zal vrijwillig terugkeren naar hun thuisland, eventueel met hulp van de Internationale Organisatie voor Migranten (IOM). In 2013 keerden 577 mensen op die manier terug. Onder meer Nederland en België dragen hier financieel aan bij".

www.telegraaf.nl/buitenland/22413382/_...

ecologiste | 21-03-14 | 08:43

Geert wil gewoon oppositeren tot het einde der tijden dus elke als wat dreigt krijgen we zo'n opmerking te horen. Wen er maar aan.

Andersom dag | 21-03-14 | 08:41

Voor al die brave burgers die hun mond vol hebben met 'racisme':
Jullie vinden dus dat er meer Marokkanen Nederland binnen moeten komen NU? Dat er nog plaats zat is, en vooral voor deze mensen, die vaak een hekel hebben aan de westerse cultuur, maar wel graag willen profiteren ervan. Waarom denkt u dat deze personen zo graag hier naartoe komen, terwijl ze absoluut niet willen integreren?
Maar goed, u wilt graag OF echt meer Marokkanen, OF u doet gewoon alsof u o zo tolerant bent en daarom o zo'n goed persoon.
Ik dus ook racist? Nee, vind ik niet, ik ga uit van de harde statistieke gegevens, die deze Marokkanen ZELF hebben veroorzaakt. Natuurlijk zijn er ook nette, prima geïntegreerde Marokkanen , daar is niks mis mee, dat is ook Wilders zijn mening, ook al denk u graag anders. Het gaat hier overigens niet alleen om Marokkanen maar om alle bevolkingsgroepen die naar Nederland komen louter om te profiteren van onze economie. Minder van deze mensen graag!

MaVe_64 | 21-03-14 | 08:39

De Antiracismewet hanteerde volgende definitie van 'discriminatie': elke vorm van onderscheid, uitsluiting, beperking of voorkeur, die tot doel heeft of ten gevolge heeft of kan hebben dat de erkenning, het genot of de uitoefening op voet van gelijkheid van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden op politiek, economisch, sociaal of cultureel terrein of op andere terreinen van het maatschappelijk leven, wordt tenietgedaan, aangetast of beperkt.

Strafbaar worden gesteld;
Aanzetten tot of publiciteit geven aan zijn voornemen tot discriminatie, haat of geweld jegens een persoon, een groep, een gemeenschap of de leden ervan wegens een zogenaamd ras, huidskleur, afkomst of nationale of etnische afstamming
Bedrijven van discriminatie jegens persoon of groep bij het leveren of bij het aanbieden van een levering van een dienst, van een goed of van het genot ervan.
Bedrijven van discriminatie jegens persoon of groep bij de arbeidsbemiddeling, de beroepsopleiding, het aanbieden van banen, de aanwerving, de uitvoering van de arbeidsovereenkomst of het ontslag van werknemers.
Behoren tot een groep of tot een vereniging die kennelijk en herhaaldelijk discriminatie of segregatie bedrijft of verkondigt, dan wel aan zodanige groep of vereniging zijn medewerking verlenen.

Trek je coclusies als je bovenstaande gelezen hebt en het filmpje van Wilders hebt bekeken.

F&F(factsandfigures) | 21-03-14 | 08:39

-weggejorist-

Luminantietolerantie | 21-03-14 | 08:36

Iedereen lijkt te vergeten dat Wilders helemaal niets negatiefs over Marokkanen in de mond heeft genomen.
Hij heeft slechts een vraag gesteld aan een menigte. Een retorische, dat wel.
De zaal geeft vervolgens antwoord op de vraag (leuk zo'n plaatselijk referendum, moeten ze vaker doen) waarna Wilders een verkiezingsbelofte doet.
Maar zoals we allemaal ondertussen door de VVD.... stellen verkiezingsbeloften tegenwoordig helemaal niets voor.
Oftewel, niets aan de hand, doorlopen mensen!

Derechtselutser | 21-03-14 | 08:36

Wie is overigens die bijwagen op de foto boven?
Da's ook nieuw!

Einde van de Domheid | 21-03-14 | 08:23

Ik snapte niets van Ebru, volgens mij is dat gesprek onder Umberto's giechelende leiding volledig het bos ingelopen.

Einde van de Domheid | 21-03-14 | 08:22

Hebben we op geenstijl al een Mocr-O-Meter van Den Haag?
Ik wil wel een weten of hij zijn beloftes nakomt.

Rest In Privacy | 21-03-14 | 08:22

La Bailaora | 21-03-14 | 07:47

Je tegel is me uit het hart gegrepen. Wat MSM doen en de policore elite, alsmede de gutmenschen open inrichting, is heulen met criminelen en terroristen. Dat zie je nu gebeuren.
En ze zijn ook in staat een tweede keer de booschapper de vermoorden, zie Thijsje Roemer die al even zijn ware aard liet zien. Dus ja, moet je maar denken, het land krijgt de criminelen en de terroristen die het verdient.

Rest In Privacy | 21-03-14 | 08:21

Waar is de rest van het filmpje? Oh, context doet er niet toe? Dit zijn slogans, oneliners. Voor het genuanceerde verhaal ('ik heb het natuurlijk over CRIMINELE Marokkanen') zou je de hele speech online moeten zetten, of als journalist Wilders moeten vragen of hij ALLE Marokkanen of alleen de CRIMINELE Marokkanen bedoelt.

Voor beiden is wat te zeggen, trouwens.

Het uitzetten van Criminele Marokkanen is in 2005 nog voorgesteld: door de vvd, en gesteund door het cda. vorige.nrc.nl/dossiers/asielbeleid/het... Elk normaal land zet criminele buitenlanders uit. Tenzij het land geregeerd word door eigenrashatende 'weg met onzers'

Dit is Nederland. Niet Marokko. Wat doen Marokkanen hier. Vakantie houden? Kolonistje spelen? Beetje plunderen? Wie Nederlander wil worden is welkom, wie zich Marokkaan noemt, is hier niet thuis.

Dit is Nederland. Hier wonen Nederlanders. Wij spreken Nederlands. Marokko ligt daar (wijst naar het zuiden).

Bert Koning | 21-03-14 | 08:18

@Luminantietolerantie | 21-03-14 | 08:07
Rutte praat poep!
Een miljoen mensen hebben landelijk op PVV gestemd, als hij die wegzet door samenwerking met PVV uit te sluiten, doet hij hetzelfde als Wilders, die 'een miljoen moslims uit wil sluiten'.
Snap je waar de schoen wringt?

necrosis | 21-03-14 | 08:16

-weggejorist-

Luminantietolerantie | 21-03-14 | 08:07

Het leidt wel lekker af van de grote verliezen van de PvdA en de VVD, schot voor open doel.

tredler | 21-03-14 | 08:03

@I am a tampony
Meerdere mensen in één auto. Ik ben de minderheid.

VanBukkem | 21-03-14 | 07:58

Megalul. Een racist is een racist. Inderdaad. Niets te apologeren. Islam is religiegestuurd racisme met ingebouwde verontschuldiging en beloning. Degene die daar tegen is is ook een racist. Logisch. Kan ook niet anders. Ik snap de commotie dan ook niet.
Spekman heeft Geert gisteravond stiekem gebeld en hem bedankt voor deze afleidingsmanoeuvre.

ristretto | 21-03-14 | 07:58

Anijsblokje | 21-03-14 | 07:53

Een hilarische, maar ook tragische opmerking.

Rest In Privacy | 21-03-14 | 07:57

Hier ging het Wilders om:

255 Update: Wilders hoeft toch niet dood
248 Wilders: 'excuses? Fuck dat'
183 RTL: 'Dit is "Juden Raus"'
180 Duitsers: Wilders is nazi
128 'Doe aangifte tegen Wilders'
126 33 procent wil vervolging Wilders
92 Kerkdienst tegen Wilders
79 PVV-Kamerlid Van Vliet stapt uit fractie
67 Keeper: 'Doe aangifte tegen Wilders'
58 Wilders: vertrek Van Vliet onnodig

Talk of the day!

Fatwabuster | 21-03-14 | 07:53

Het zal interessant zijn om te zien of de rechter deze keer ook van mening is dat "de verdachte al genoeg gestraft is via de media."

Anijsblokje | 21-03-14 | 07:53

La Bailaora | 21-03-14 | 07:47

Eigenlijk is de policore goegemeente de ideale omgeving waarin islamo-fascisten gedijen. De policore gutmensch biotoop staat tot de haatbaarden islamo-fascisten brigades als een verwarmde reageerbuis tot een bacterie. Maar inderdaad, heel veel Nederlanders willen meer Marokkanen. Klopt. Tja, dan rest er inderdaad weinig anders dan zelf weg te gaan, of je te bewapenen uiteraard, en niet in je eentje natuurlijk.

Rest In Privacy | 21-03-14 | 07:53

@La Bailaora | 21-03-14 | 07:47

Waar staat u huis nu waarde La Bailoara?

Fatwabuster | 21-03-14 | 07:50

Duidelijk een poging tot uitlokking van aangiften en de reactie gisteren zal dan ook de gewenste zijn. Alleen die mevrouw in het verzorgingstehuis schiet er niks mee op.

Simon_GS | 21-03-14 | 07:49

@megalul | 21-03-14 | 03:26
Totdat die tijd is aangebroken, spreek je hier normaal Nederlands en schik je je naar de nu geldende wet in Nederland!
En wat je nick betreft....*steekt pink omhoog*

necrosis | 21-03-14 | 07:49

Minder Marokkanen. Wie zou dat niet willen? Elk weldenkend mens, want de mpij gaat er als geheel dan echt op vooruit, ondanks dat er ook goeden tussen zitten. De grote gemenedeler is vooral negatief. Dat Nederlanders anno 2014 nog in die trucjes van de zittende elite en MSM vallen is echt ongelooflijk. Het heulen met islamofascisten die wijken onveilig maken, het verzwijgen van bedreigingen tegen Geert, dat natuurlijk veel erger is als een gesproken woord, enz.

Dat betekent dat Nederland al is overgenomen, geheel naar de filistijnen geholpen, en dat zonder legers, en binnen een generatie. Voorwaar een hele prestatie. Maar aangezien er geen teken van verbetering zichtbaar is, ben ik dan ook vertrokken. Ik wil niet wonen in een land dat zo naar de knoppen wordt gebracht. En ze willen het zelf, immers men toont aan meer Marokkanen te willen. En dat, zo zien we in de statistieken, brengt meer criminaliteit met zich mee. En ook meer islam.

La Bailaora | 21-03-14 | 07:47

@Parel van het Zuiden | 21-03-14 | 07:34

Dan zijn het incidenten en worden afgedaan met een 'foei!

Aan de andere kant, dat showtje van Geert was nergens voor nodig natuurlijk, ik zoek het liever in de nuance (interview vooraf was duidelijk en geen speld tussen te krijgen) maar heeft de aandacht en daar ging het uiteraard om..... Geert doet niks per ongeluk, gewoon de opmaat naar 22 mei!

Fatwabuster | 21-03-14 | 07:46

Parel van het Zuiden | 21-03-14 | 07:34

slachtoffers van type misdaad gepleegd door mocro's zijn meestal mensen van het gewone volk. En die tellen niet mee.
Zo zimpel is het. Een uitspraak van Geert voor de camera's
echter treft de Ruling Class en heeft invloed op het Image
van die Niederlande in het buitenland. Geert dus treft de elite, de mocro's het gewone volk. Dat verklaart het verschil in verontwaardiging.

Rest In Privacy | 21-03-14 | 07:42

-weggejorist-

lienke | 21-03-14 | 07:35

Hoe (provocerende) woorden in Nederland toch zoveel meer verontwaardiging weten op te roepen dan stelselmatige fysieke bedreigingen, verwondingen danwel verloren levens, gestolen of gesloopt persoonlijk goed.
.
Het toont de Nederlandse ziekte vrij duidelijk aan.

Parel van het Zuiden | 21-03-14 | 07:34

In plaats van opruien en racistische luizen scanderen moet je naar de oorzaak van het probleem kijken: Het rechtssysteem!
Veel buitenlanders worden hier crimineel omdat de straffen hier een lachertje zijn. DAAR ligt de oorzaak van het probleem. Maar ja, het is makkelijker om maar wat te roepen i.p.v. iets doen aan de oorzaak. Het allerergste is dat mensen die uitspraken nog verdedigen ook. Vraag onze oosterburen maar eens wat er kan gebeuren na opruien van het volk tegen een bevolkingsgroep, daar hebben ze ervaring mee.

JackHair | 21-03-14 | 07:17

tja wat Wilders roept roept half Nederland als ze bij elkaar zitten op een verjaardag dus ik snap het probleem niet

straatkat | 21-03-14 | 07:14

-weggejorist-

I am a tampony | 21-03-14 | 06:53

Door overmacht gedwongen Giel Bêêhlen te luisteren, maar wat een vreselijke kwal is dat toch! We beginnen de dag met boeroepen naar Geert, om daarna nog effe boe te roepen naar Geert. Tussendoor wordt Geert en passant nog effe de grond in getrapt.
Had ik al gezegd dat Giel Beelen een vreselijke kwal is?

VanBukkem | 21-03-14 | 06:34

Ondanks alle kritiek heeft nog niet een PVV-kiezer zijn lidmaatschap van de PVV opgezegd. Meer bewijs is er niet nodig dat deze groep haat-Nederlanders door de AIVD goed in de gaten gehouden moet worden.

the Jackdawn | 21-03-14 | 05:59

Geert krijgt eindelijk eens aandacht van de media, terwijl de Marokkanen dag in dag uit in het nieuws zijn, met ramkraken , drugzaken loverboys, en allerlei andere criminele zaken.
Maar dat zijn zaken die zien ze niet in Den Haag, want dat zijn stemmen en die mogen ze niet verliezen.

fleurtje | 21-03-14 | 05:51

Pritt, je geeft me het gevoel alsof je teleurgesteld bent dat nu het kind met het badwater wordt weggegooid.

Welnu, daar heb je gelijk in. Maar dat is de verantwoordelijkheid van Wilders en niet van anderen.

Op zijn steen zal staan: nu is hij weer onder de mensen.

Doorn2148 | 21-03-14 | 05:15

Ik vind dit persoonlijk een mooie afsluiter. Het kind, waar het mee begint en de rol van de ouders.
youtu.be/oklvyDqCem8

INH.30CL | 21-03-14 | 04:25

@INH.30CL | 21-03-14 | 04:18
Zelfde hier, ik ga tattooboer zijn voorbeeld volgen en morgen wat belastinggeld genereren denk ik. Tot spreeks!

gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:22

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:12
Amen! En laat het duidelijk zijn.... Ik hoop dat iets dergelijks niet gaar gebeuren want ik heb ook familie enzo.

INH.30CL | 21-03-14 | 04:18

@INH.30CL | 21-03-14 | 04:09
Ik denk dat het allemaal wel mee gaat vallen, maar als het dan zover mocht komen tot gigantische tegenstellingen en conflicten, tot op doden aan toe, dan is het niet anders dan te kiezen voor de partij waar het vrijheidsbeginsel en respect voorop staat en er voor gaan.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:12

@tattooboer | 21-03-14 | 04:07
Zegt dan meer over de reaguurder dan over de inhoud, die moet nog stukje ontwikkelen lijkt me. Niets mis mee, zijn ook gewoon lievvvv...

gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:09

@tattooboer | 21-03-14 | 03:59
Dat weet ik allang. Mijn familie heeft een heel verzet verleden en dat zal ik als late nakomeling verdedigen tot de laatste adem wanneer het er op aankomt. Ik hoop en bid zelfs dat het er nooit van zal komen, maar hoe langer policolor NL zijn ogen sluit zal er weer een groep mensen zijn die een begin maakt aan iets dat onoverkoombaar zal zijn.... oorlog! En als het zover komt weet je wie het dan gaan oplossen? Wilders, Pechtold. Samson, Rutte?
Nee, Mohammed, Kees, Truus en wellicht Geen Stijl!

INH.30CL | 21-03-14 | 04:09

Deze gaat pitten want 4 uur alweer.

tattooboer | 21-03-14 | 04:08

@tattooboer | 21-03-14 | 04:05
Een boeddha onder een boom, de takken vanaf de schouders, een sereen gezicht eronder in lotushouding. Kost wel een bakkie ben ik bang voor, en buitengewoon kritisch op het ontwerp.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:08

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:06
Hoeft niet maar is af en toe wel gewenst potverdorie, er zijn hier van die , naja, apen? die je wijselijke beweegredenen wel op proef kunnen stellen. De kunst is af en toe ook gewoon hole frasen te kunnen plaatsen.

tattooboer | 21-03-14 | 04:07

@tattooboer | 21-03-14 | 04:04
Nee, maar dingen mogen ook gezegd worden! En dat vind dan wel weer prettig, ik hoef niet na te denken voordat ik wat tik hier ;-)

gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:06

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:04
Precies, want vrede is oorlog in een rustige staat. Je rug? Wat moet dat voor tattoo zijn dan?

tattooboer | 21-03-14 | 04:05

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:02
Dit
Is
geenstijl
waar alles ongefundeert, nodeloos kwetsend en johnyquiddig er aan toe gaat ( dat laatste hoeven we niet trots op te zijn)

tattooboer | 21-03-14 | 04:04

@tattooboer | 21-03-14 | 04:02
Ik kan niet bij mijn rug, en wordt dan wel een krijgssymbool van de vrede :D

gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:04

@INH.30CL | 21-03-14 | 03:59
Weer een mooie!

tattooboer | 21-03-14 | 04:03

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:59
je kan toch alles zo mooi zelf.. een mooi krijgssymbool op je eigen huid krassen dan ook wel toch, of heb je dan mij wel nodig zwakkeling gneheheh.

tattooboer | 21-03-14 | 04:02

@INH.30CL | 21-03-14 | 03:59
Oh, ik heb het ook niet als bedreiging gevoeld, maar viel me op, en in hitte van de reaguurdersstrijd zullen er soms wel dingen uitkomen waarvan ik zelf achteraf ook denk "hmmm, was dat handig".

gedachtespinsel | 21-03-14 | 04:02

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:56
Dan bied ik bij deze alsnog mijn excuses aan. Het is nooit mijn bedoeling geweest jou of wie dan ook te bedreigen, dat is niet mijn aard. Geweld past ook niet in mijn wereld tot de wereld mij gewelddadig maakt en dat is het probleem dat speelt.

INH.30CL | 21-03-14 | 03:59

@INH.30CL | 21-03-14 | 03:53
Jij en je broers mijn waarde, kan je op rekenen dat je niet allen zal staan.

tattooboer | 21-03-14 | 03:59

@tattooboer | 21-03-14 | 03:57
Woehahahaha, een tattoo is voldoende hahahaha Prikt al genoeg denk ik zo!

gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:59

@INH.30CL | 21-03-14 | 03:56
Kijk en daar ben ik het nu niet mee eens. Ik heb NIEMAND nodig om mezelf te verdedigen noch om iemand te bedreigen noch om iemand te beschermen. Het gebeurt gewoon.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:57

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:53
Net als elk ander en daarom ben jij niet anders dan iedereen. En dat zo een niksnut als megalul dat maar begrijpt. Ik ben blij dat je aan onze kant staat wicht. neuqen?

tattooboer | 21-03-14 | 03:57

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:53
Nee, jij zal er eentje zijn die het dan moet hebben van de daadkracht van bv een tatooboer. Pas dan zul jij je ongelijk inzien, helaas.

INH.30CL | 21-03-14 | 03:56

@INH.30CL | 21-03-14 | 03:53
Nee, maar werd even wat persoonlijk en volgens mij had ik je nooit bedreigd, laat staan je gezin. Past niet in mijn belevingswereld. Maar vond het wel een uitspraak die me verwonderde.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:56

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:46
Mijn vermogen om doeltreffend te raken dus idd. Staat nog steeds hoor. En een ieder die mijn vrijheid bedreigd of mijn gezin of anderen iets wil aandoen in tijden van oorlog of andere waanzin.... Ja, dan staan ik en mijn gewwer op scherp. Is daar iets mis mee dan?

INH.30CL | 21-03-14 | 03:53

@tattooboer | 21-03-14 | 03:36
Pfoe, je bent nogal wat van plan, of nee, je denkt dat er nogal wat gaat gebeuren. We zullen het zien. Tot die tijd verdedig ik mezelf met woorden, als het fysiek geweld gaat worden nemen ik dan wel mijn maatregelen.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:53

@tattooboer | 21-03-14 | 03:44
kand=kans*

tattooboer | 21-03-14 | 03:46

@megalul | 21-03-14 | 03:26
Nooit. Punt. Beter begin je je leven gewoon te leiden want anders is het allemaal éen loze bedoeling. Het is juist zo dat hoe meer tijd er verstrijkt hoe minder kand een sprookjesgeloof als de jouwe ook vat zal hebben op land en mens. De wapens die wij hebben zijn al zo ver geavanceerd dat geen zwaard er wat tegen kan brengen bvb. heb je niet door hoeveel van je broeders duizenden kilometers ver moeten om maar een beetje shahied te zijn? hier in de omgeving zul je niks meer waard zijn in je jihad. We lachen jullie uit met je aischa en je taqijja en je ezelneuqerij. Mijn hemel, zelf het jodendom maakt meer kans hier overmachtig te zijn... ow wacht.. dat zijn ze al! voor de win. YHWH voor de win en weg met allah!

tattooboer | 21-03-14 | 03:44

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:26
Mij hoor je niet zeggen dat marokkanen of welke andere mensengroep hier niet hoort en dat hoor je Wilders ook niet zeggen, dat verzin je nu ter plekke om je eigen ego te strelen neem ik aan?
nee, de boodschap naar hun is dat ze zich moeten voegen naar de hiërarchie. De natuurlijke orde. het benutten en misbruiken van chemische middelen tegen onze minderjarigen, het stelen en bedreigen om status te verwerven zal ons dwingen maatregelen te nemen die we een medemens eigenlijk niet toewensen maar ze zullen ons geen alternatief laten ze te verwerpen. Zoals de natuur dat doet met zieke, manipulerende factoren. Ik wil van jou horen dat je dat inziet en dat jou doel daarin ook weggevend is en niet bevechtend. Met je kjoetie kjoetie mooie ogen poesie poesie wat lief houding. En nee, ik vind dat niet goed dat jij dat niet doet, je zorgt daarmee ervoor dat de realistiesche mensen dubbel zo hard aan het werk moeten deze zieken van geest uit te schakelen. want we moeten, en, de prinsjes tolereren en de medelanders ondersteunen met geld, man man man wat ben ik als natuurkracht moe daarvan. zal echt niet lang duren voor wij de straat opgaan en er geen geld zal zijn voor de tietzuigers.

tattooboer | 21-03-14 | 03:36

@INH.30CL | 21-03-14 | 03:21
Het zal iets met je schietkunde te maken hebben? Enige wat in me opkomt momenteel.
Maar on=topic:

Wie wil er meer marokjejs? Of wie wil er minder marokjes?

Beseffen jullie wel in hoeveel landen dit een issue is all over the world? Dan gaat het natuurlijk niet alleen over onze marokjes maar over: Afijn goekel zelf eens.
www.google.nl/search?q=australie+weig...

INH.30CL | 21-03-14 | 03:33

Zijn er eigenlijk ook mensen hier die wel door hebben dat de aanval van Wilders niet zozeer op Marokkanen was maar veel meer op de media en de fatsoenspolitie was? Het is dan ook wel grappig hoe juist de media en de fatsoenspolitie hier op reageert. Zwaar gepikeerd, eisen dat partijen niet meer met de PVV samen werken enz. PvdA sprak over kut Marokkanen maar die hoeven dan weer niet uitgesloten te worden.

Wat is de media en de fatsoenspolitie toch zwaar arrogant, asociaal en ronduit gevaarlijk. De uitspraak van Wilders of de manier waarop het werd gedaan zou ik betitelen als 'niet handig'. De reactie van de media is daarentegen ronduit walgelijk. Maar ja hoe wil je mensen oproepen zich daar tegen uit te spreken? Zo'n oproep is juist iets dat de media moet doen.

DerUnterMensch | 21-03-14 | 03:31

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:27 |

Dat heb ik nou precies hetzelfde maar dan omgekeerd. Thimensiwin.

megalul | 21-03-14 | 03:30

Afsluitend: ik ben voor minder Marokkanen in Nederland, voor minder buitenlanders in Nederland en voor nul islam in Nederland.
-out-

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:27

@kicktherabbit | 20-03-14 | 22:25
Ik wil dat iig wel. Net zoals er verschil is in straffen afhankelijk van je leeftijd. At betreft Artikel 1, die zorgt voor te veel willekeur dus die moeten ze schrappen.

DerUnterMensch | 21-03-14 | 03:27

@tattooboer | 21-03-14 | 03:21
Wederkerigheid van wat? Van wat probeer je me nu te overtuigen? Dat de natuur de natuur is? Wist ik al. Tijdloosheid bestaat overigens alleen bij de aanvaarding zoals de dingen zijn. Wat wil je nog meer vertellen? Dat Wilders gelijk heeft? Dat Marokkanen hier niet horen? Ik vind het prima als jij dat vind, zelfs prima dat je er een (ver)oordeel over hebt, vind je het goed als ik dat niet doe?

gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:26

@megalul | 21-03-14 | 03:21
Juist.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:26

tattooboer | 21-03-14 | 03:17

Eens zullen de Imazighen het Al-Andalus van de lage landen stichten. Daar gaan jullie verweekte hedonisten niets aan veranderen. Eens zal het Tarifiet hier de voertaal zijn. Inshallah.

megalul | 21-03-14 | 03:26

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:13
dat is dan absoluut wederzijds!
"Ik zit zelf ook geregeld te knikkebollen in het openbaar vervoer en gelukkig heeft daar zich nog nooit iemand mee bemoeit."
absolute topper deze bvb!

tattooboer | 21-03-14 | 03:26

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:18
Help mij eens op weg??

INH.30CL | 21-03-14 | 03:21

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:12
Ik heb geen oordeel, lees nou eens goed, ik schaar mij achter de natuurlijke tijdeloosheid en voel mij daar sterk. Als jij je oogdoppen even van mijn kracht af zou halen en de boodschap zou vangen in je kokosnoot zou je dat kunnen behappen. Ik heb het niet nodig dat je mijn mening over de natuur naar me herhaalt, maar beargumenteer je wederkerigheid nou eens.

tattooboer | 21-03-14 | 03:21


Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:16 | + 0 -

Helderheid. Een groot goed. Je kunt maar beter weten waar je aan toe bent. Nederlands cultuurtrekje toch?

megalul | 21-03-14 | 03:21

@INH.30CL | 21-03-14 | 03:17
Hmmm, kan met nog iets herinneren, 100 meter afstand?

gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:18

@megalul | 21-03-14 | 03:10
Geen kans besneden boy, wij zijn wachtende. De dagen komen dat jullie overmoed je gaat nekken. De wederkerigheid die wij gaan tonen zal van diep moeten komen maar als die er is zal die besneden piemel van jullie als staartje tussen je benen gaan fungeren, je begrijpt echt compleet niet wat het reinigend vermogen is waar je tegen aan staat te pissen. sprookjes boeken winnen het nooit hier. We hebben vaker met jullie varkentjes gewassen mannetje. Jullie hebben het vaker geprobeerd maar zijn tegen onze nog brabaarsere methoden aangelopen. De volgende keer zal het niet anders zijn, je zult weer en weer en weer over de middenlandse zee vluchten. Nog mooier was hoe Mozes jullie bloed vergold. wat een vent!

tattooboer | 21-03-14 | 03:17

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:10
Waar hoor je mij klagen? Ik zou me doodschamen. Heb het nog steeds beter dan een gemiddelde Nederlander vermoed ik.

Ik ben het niet eens, totaal niet eens zelfs met het huidige politieke correcte klimaat dat de kop in het zand steekt als een struisvogel. Als jij dat klagen vind, prima.... ik respecteer een ander, altijd gedaan in de panelen.

INH.30CL | 21-03-14 | 03:17

@megalul | 21-03-14 | 03:10
Hou eens op met die megakul, megalul.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:16

@tattooboer | 21-03-14 | 03:12
Nee, ik ben Lewinsky. En ik ben een groot fan van jou, tattooboer.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:13

@tattooboer | 21-03-14 | 03:10
Jouw oordeel is een dogma, de natuur niet, die bepaald zelf.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:12

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:06
In die tijd las ik alleen hier, was nog geen actieve deelnemer. ben jij de koer?

tattooboer | 21-03-14 | 03:12

tattooboer | 21-03-14 | 03:02

Ik noem niemand een bitch. Ik schets slechts demografische ontwikkelingen die niet gestuit zullen worden door jullie feminiene linkse cultuur.

Kijk we denken er precies hetzelfde over jij en ik. Ik ben het volledig met Geert eens. Wij zullen deze maatschappij uiteindelijk overnemen. Verschil tussen ons is, jij bent de roepende in de woestijn die ik en de mijnen hier gaan creëren

Het is slechts een kwestie van tijd voor de Speeches van Onze Imams gaan over Meer of minder Hollanders.

En jij en je medekazen weten dondersgoed wat het antwoord in de moskeeën op die vraag zal zijn.

Inshallah.

megalul | 21-03-14 | 03:10

@INH.30CL | 21-03-14 | 03:10
Dus blijft klagen over?

gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:10

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:02
Alsnog geen beredenering die mijn voorgestelde maatstaven dishonoreren van jou kant. De staat zoals die buiten de aspecten valt van politiek en policor zal nooit een dogma zijn voor de natuurlijke werkelijkheid. Alsnog, tegen al jou beschuldigingen in beweer ik dat die natuurkrachten zullen winnen. De nutteloze zaadjes zullen verwelken, waarvan de marokkaanse medemens een groot deel uit maakt. We zullen ze ook zo moeten behandelen tot ze zelf besluiten meerwaarde aan de sterkeren te willen toevoegen. Dat jou linkse "alle mensen zijn gelijk"redenatie jou ogen blind houd in deze zal aan de natuur zijn balzaq roesten.

tattooboer | 21-03-14 | 03:10

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:07
Niet leuk Lewis. Ik hou me liever bezig met de geneugten des levens. Politiek is daar zeker niet welkom. Ik word dat gezanik zo zat, het gaat nergens meer over.

INH.30CL | 21-03-14 | 03:10

@INH.30CL | 21-03-14 | 03:05
Daar heb je dan toch mooi tijd voor?

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:07

@tattooboer | 21-03-14 | 02:59
Had jij in de tijd van koerbagh een andere nick?

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:06

@megalul | 21-03-14 | 03:01
Now we are talking dude. En naarmate ik ouder wordt herken ik inmiddels de klachten van mijn oudere....... before. Shit happens. Je lul *gaat* krimpen, je lul gaat*minder produceren* en je lul zal er uiteindelijk mee *stoppen*. En wij ons maar druk maken om politiek.

INH.30CL | 21-03-14 | 03:05

@megalul | 21-03-14 | 03:00
Hou op met dat berbergetrol.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 03:05

@megalul | 21-03-14 | 03:02
Och, met heel veel geduld bestaat er over een tijd geen enkele religie meer :D

gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:03

@tattooboer | 21-03-14 | 02:59
Dan wordt het hoog tijd eens te kijken naar de normatieve wetenschap van de ontwikkeling van het ego. U zou zomaar een summatief opbouw kunnen ontwikkelen met betrekking tot objectiviteit.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 03:02

@megalul | 21-03-14 | 02:56
Noem je mij nou een bitch, noem je alle mannen hier nou bitches? lachen met jou. Je vergist je hard. Je mag dan wel afstammen van de barbaarsen maar je onderschat onze vechtlust berberboy. je zult hier nooit de meerderheid worden. Wij schudden, wij drillen wij scheuren en maken erna weer schoon. zoals ik zij, beteren dan jullie zijn ons gevlucht!

tattooboer | 21-03-14 | 03:02

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:59

Nog wel. Maar de islamisering schrijd voort. Kwestie van geduld.

megalul | 21-03-14 | 03:02

-weggejorist-

megalul | 21-03-14 | 03:01

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:57

Je bent hier al snel een trol als je niet met de stroom meegaat. Maar het een sluit het ander niet uit toch. Denk ik dan.

megalul | 21-03-14 | 03:00

@megalul | 21-03-14 | 02:56
Het eeuwige is een mooi fabeltje waar angst dus niet in voor hoeft te komen. Waar ben jij bang voor man?

INH.30CL | 21-03-14 | 03:00

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:54
leuk geprobeerd maar je raakt kant nog wal met je beperkte woordenschat hier. "operationele emotionele oproepende zaken". Zo compleet uit de duim gezogen klinkklare onzin heb ik jaren niet meer gelezen hier, koerbach kon dat en daar raak jij nog met geen schaamhaar aan. bespreek maar eens waarom ik niet in het realm van relativisme zit dan, mijn relaas toont juist het meest realistiesche perspectief volgens normatieve natuurwetenschap aan! "maakt een ander vervelend" wie dan??? Zit je aan de wijn of zo? dit slaat plank nog spijker.

tattooboer | 21-03-14 | 02:59

@megalul | 21-03-14 | 02:56
Oh, de masculine culturen prevaleren? Voorlopig hebben feminine culturen wel de beste economische vooruitzichten.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:59

@megalul | 21-03-14 | 02:52
Dat mag ook hier, maar je komt meer over als een trol dan als een berber. Vandaar mijn verbazing.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:57

tattooboer | 21-03-14 | 02:53 |

Berbers zijn strijders. Zij houden niet vast aan individuele vergezichten. Angst voor het eeuwige is een westers concept.

Het loon van de feminiene culturen.

megalul | 21-03-14 | 02:56

@megalul | 21-03-14 | 02:53
Is niet iedereen zijn eigen ervaringswaarheid de enige waarheid? Kan me niet aan de indruk onttrekken dat jij de jouw graag centraal stelt als werkelijkheid, toch wel jammer.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:56

Ha, Rutte! Hou maar es een referendum met als keuze: Wollt Ihr mehr oder weniger Marokkanezen?

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:54

@tattooboer | 21-03-14 | 02:50
Schat je roept alleen maar operationele emotioneel oproepende zaken. Realisme en relativisme gaan volledig aan je voorbij, dat is niet erg, maar maakt een ander in mijn optiek behoorlijk vervelend als er toch een PvdA groter wordt dan PVV of zo.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:54

@megalul | 21-03-14 | 02:48
Voor het moment wil ik dat wel ff doen, maar er gaat geen voorhuidje weggesneden worden, dat je 't weet.

INH.30CL | 21-03-14 | 02:54

Goeie acteur, die Greet Wilders,....
Menig reaguurder die hier met de neus dicht gruwelijk instinkt, haha!
Get wise, aarschluggerTs,
Weird Guilders is as fake as silicone on his face can be!

fleischer | 21-03-14 | 02:54

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:51

Weet je wat het mooie is aan gedachtenspinsels? Ze worden meestal niet met anderen gedeeld.

En dat is niet voor niets.

megalul | 21-03-14 | 02:53

@megalul | 21-03-14 | 02:47
Je ego zal je ondergang zijn, agsan minek rahoe! Vergeet dat niet.

tattooboer | 21-03-14 | 02:53

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:48
Kennen niet, maar de wet is simpel genoeg om de meeste contexten toe te kunnen passen op meeste contexten zoals die voorkomen binnen onze maatschappij. Toch?

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:52

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:49

Ja. Mag dat niet hier?

megalul | 21-03-14 | 02:52

@megalul | 21-03-14 | 02:48
Hmmm, ik krijg ineens een soort van gevoel dat je naam nou niet bepaald overeenkomt met je eigen geschapenheid, trots en prinsjesgedrag is vaak des berbers (sub groep/regio van Marokko).

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:51

@Jan Dribbel | 21-03-14 | 02:46
Haha en dan gaat die muts van een Kroes een twitterbericht maken dat niet meer aankomt in Turkey!

"Censuur"
Europees Commissaris voor de Digitale Agenda, Neelie Kroes, reageerde vanuit Brussel snel en scherp. "Het verbod van twitter in Turkije is zonder grond, nutteloos en laf. Het Turkse volk en de internationale gemeenschap zullen dit zien als een censuur. Wat het geval is", tweette zij.

INH.30CL | 21-03-14 | 02:50

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:41
Je begint weer te zweefteven zonder inhoudelijk relaas, heb je dat door? het zou je sieren ontplooiing te tonen in plaats van de oude haspel steeds weer te draaien in de hoop mee te komen met het argument. De natuur draait de haspel, niet de oordeel van de mens. De natuur in al zijn miljarden jaren emotieve waarheid gunt de voordeel aan de bijdrager en niet aan de afkeerder van het systeem. Een uitkeringstrekker is daarom het antoniem van de natuur en zo is ook de marokkaan dat. Die verkiest zijn ego en eigen bewuste neiging naar zelfbevrediging boven het algemene goed en is dus een vijand van onze natuurlijke orde. Breng nu maar feitelijke argumenten of baad in stilte zoals je ondermaatse kennis dat voorschrijft, drukdoenertje.

tattooboer | 21-03-14 | 02:50

@megalul | 21-03-14 | 02:47
Jij een berber?

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:49

INH.30CL | 21-03-14 | 02:46


Eerst bekeren. Dan praten we verder. Inshallah.

megalul | 21-03-14 | 02:48

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:45
Het is onmogelijk om elk mens te beoordelen op zijn daden. Daar is jouw leven te kort voor, reaguurderes. Het is zelfs onmogelijk om éém enkel mens te beoordelen op zijn daden. Want die kun je onmogelijk allemaal kennen.
*1-dimensionaal denken for the win*

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:48

Wel erg jammer dat het vandaag maar weinig ging over de afgang van de pvda.

Ik denk als deze afgang net zo nieuwswaardig in het nieuws was geweest als Wilders de gevolgen voor Samsom niets anders zou betekenen dan opstappen.

Dus vraag ik mij af of er hier opzet in het spel is.

Ursus arctos horribi | 21-03-14 | 02:48

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:45

Klopt. Ik ben een berber.

Twee hele verschillende dingen.

megalul | 21-03-14 | 02:47

Twitteraars zijn zo dom.
Ik schreef het om 2:26, ik heb een dubieuze medestander maar wel om de verkeerde reden, dictatuur.

www.hln.be/hln/nl/16518/Rellen-in-Turk...

De Erdogan achterban in Nederland zal dit wel goedkeuren.
Bij de Europese verkiezingen, binnenkort, verwacht ik de volgende slogan: minder Europa en minder Erdogan.

Jan Dribbel | 21-03-14 | 02:46

@megalul | 21-03-14 | 02:42
Mag ik mee doen>? Heb wel weer eens zin an een verzetje.

INH.30CL | 21-03-14 | 02:46

@megalul | 21-03-14 | 02:42
Jij bent toch geen Marokkaan?

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:45

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:39
Dat bedoel ik dus met 1 dimensionaal denken. Je kunt ook kijken wat het probleem is, daar iets wel of niet aan doen en elk individu/mens beoordelen op zijn daden. En voorlopig zie ik weinig in Wilders' daden. En dat is geen drogreden noch 1 dimensionaal denken.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:45

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:26
Bestel ik graag een keer ;-)

7,62x39 | 21-03-14 | 02:43

-weggejorist-

megalul | 21-03-14 | 02:42

@megalul | 21-03-14 | 02:40
Jaren lang kabalistiesche en zoharistiesche leeringen. Tantra begrippen en boedhhistiesche onderleggingen. Naja en in de tuin zitten kijken heh.

tattooboer | 21-03-14 | 02:42

Willen jullie meer of minder lasten?
Minder! Minder! Minder!

Zelfde principe, alleen een andere verpakking.

Rest In Privacy | 21-03-14 | 02:41

@tattooboer | 21-03-14 | 02:39
We zullen zien, en Darwinisme is niets mis mee. Maar zelfs het oordeel dat een mens er over maakt is niet meer dan een gevolg van de programmering van die mens. Sterker nog elke emotioneel oordeel is niet meer dan het aanlopen tegen het eigen absolutisme.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:41

tattooboer | 21-03-14 | 02:39

Kudo's. En dat zonder lsd.

Althans daar ga ik vanuit.

megalul | 21-03-14 | 02:40

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 02:24
Als nieuwkomers niet automatisch geld krijgen zullen ze zichzelf moeten bedruipen. Misschien zullen ze gesteund worden door familie of anderen die dat vrijwillig doen. Zonder bijv een door de overheid in stand gehouden taximonopolie zouden de straten vol zijn met enthousiaste chauffeurs in goedkope wagentjes die ons graag zouden brengen waar we willen. Vergelijk dat met de situatie nu, waar je weliswaar een limousine krijgt, maar de chauffeur je geen klein eindje wil brengen omdat hij van eens in de week een lange rit een maand kan leven.

7,62x39 | 21-03-14 | 02:40

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:36
Er zijn maar drie mogelijkheden: minder Marokkanen, meer Marokkanen en evenveel Marokkanen.

Zeg maar wat jij wil, reaguurderin.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:39

Oplossing voor Wilders!

Debatteren vanuit een 2ehands gekochte Pausmobiel, scheelt ons in ieder geval weer 9 miljoen euries taxpoet per jaar...

fleischer | 21-03-14 | 02:39

@Ursus arctos horribi | 21-03-14 | 02:37
Scherp.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:39

INH.30CL | 21-03-14 | 02:30

Een taal-nazi. Mooi. Is in ieder geval on-topic.

megalul | 21-03-14 | 02:39

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:34
Leer er maar mee leven. De natuur is een geweldig ding, omschreven in miljoenen woorden met dezelfde strekking die met franjes en met versieringen behappelijk zijn maar op het zelfde punt neer komen waarde gedachtespinster, 99% van de zaadjes in de appelboom worden nooit een appelboom. daarom de altruïstiesche beweging het water naar de meest kansvolle zaad te geleiden met macht en kracht! Leer deze les maar, je zult het ooit bewerkelijkt zien.

tattooboer | 21-03-14 | 02:39

Marokkanen is een anagram voor: koran maken

Ursus arctos horribi | 21-03-14 | 02:37

@fleischer | 21-03-14 | 02:31
In bepaalde culturen is dat aan de orde van de dag helaas. Ik heb meelij met die meiskes. Maar in dit land behoor je op het plein met appels, tomaten en eieren te worden bekogeld alvorens in de gevangenis te komen. Simpel, doeltreffend, inhumaan zoals ze zelf waren tijdens de verachtelijke daad!

INH.30CL | 21-03-14 | 02:36

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:31
Bewijzen, als iemand niet voor is dan is hij tegen, welk bewijs moet je nog meer hebben? Oh, differentiatie en nuance bestaan niet in jouw ervaringswereld?

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:36

@megalul | 21-03-14 | 02:28
Minderokkanen!

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:35

@tattooboer | 21-03-14 | 02:31
Ah, absolutisme, alweer.... zucht.... Er bestaat echt geen andere waarheid dan je eigen ervaringswaarheid, wel?

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:34

@INH.30CL | 21-03-14 | 02:21
*Marokko derde beste land om naar te emigreren*.
Hahaha!

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:33

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:29
Wie wat beweert dient te bewijzen, meis. Hup, aan de slag!

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:31

@ INH.30CL | 21-03-14 | 02:25
Hopelijk niet übergefixeerd dreaumend van het neuqen van zijn nichtje oid...

fleischer | 21-03-14 | 02:31

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:22
De blinden heb ik geen boodschap aan, die werken om de kosten te betalen en krijgen genoeg kudoos.

tattooboer | 21-03-14 | 02:31

@megalul | 21-03-14 | 02:28
CDA, nog meer vragen? Ik zal ze beantwoorden als ze gesteld worden in redelijk/goed Nederlands.

INH.30CL | 21-03-14 | 02:30

megalul | 21-03-14 | 02:28 | + 0 -

Wat een slap gelul.

Eurotokkie | 21-03-14 | 02:29

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:24
Volkomen drogreden, zoek maar even op wat dat betekent schat.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:29

Meerokkanen.

megalul | 21-03-14 | 02:28

INH.30CL | 21-03-14

Dat zie jij vergeert. Dus. Hoef ik ook niet meer aan jou te vragen wat jij gestempt hebt.

Saai.

megalul | 21-03-14 | 02:28

@Eurotokkie | 21-03-14 | 02:22
Ja, dat is zeker, en ze zijn er ook gekomen, meer en meer Marokkanen.

Ooit keert de wal het schip.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:26

@7,62x39 | 21-03-14 | 02:23
Kost je biertje.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:26

INH.30CL | 21-03-14 | 02:10 |

Zielige figuren die twitteraars.
En wat zijn ze dom, deze berichten blijven bestaan en wie is er nu geinteresseerd waar webranger op vakantie gaat.
Twitteraar I. Beertema, wat een druilhoofd.

Jan Dribbel | 21-03-14 | 02:26

@megalul | 21-03-14 | 02:19
Je zult je verstand in je lul hebben zitten. Wat maakt dat jou?! Iemand die nadenkt bij het klaarkomen.

INH.30CL | 21-03-14 | 02:25

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:21
Doe maar bewijzen, dudette, dat er kolder in staat.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:24

@7,62x39 | 21-03-14 | 02:22
Heel mooi, weinig realistisch echter.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:24

megalul | 21-03-14 | 02:19 | + -1 -

Laat me raden. Laagopgeleid en Marokkaan . Bezig met een inbraak.

Ergo: PVDA-stemmer.

Eurotokkie | 21-03-14 | 02:24

7,62x39 | 21-03-14 | 02:20
Volgens mij zijn wij het nagenoeg eens. Alles wat u in uw 02:20 tegel zegt zou ik gezegd kunnen hebben.
Maar wat u eerder zei -dat het iedereen vrij staat om zich hier te vestigen- ben ik niet met u eens.
Want dat kost namelijk geld, en iemand moet dat geld incasseren en aan de nieuwkomers geven.

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 02:24

@INH.30CL | 21-03-14 | 02:06
Als Wilders slim is maakt hij zich kenbaar tijdens de NSS, hij heeft hier een groot venster zich goed te etaleren en de nieuwe/oude vijand nogmaals te belichten.

tattooboer | 21-03-14 | 02:24

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:15
Hihi, was een gebbetje.

7,62x39 | 21-03-14 | 02:23

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:13
Voor het beslechten van geschillen volstaat een arbiter wiens oordeel van tevoren door beide partijen wordt aanvaard. Die hele staat is niet nodig als de ene burger de andere onredelijk behandelt.

7,62x39 | 21-03-14 | 02:22

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:17 | + 0 -
Rutte is al jaren voor Meer-Marokkanen .

Eurotokkie | 21-03-14 | 02:22

@tattooboer | 21-03-14 | 02:20
Nee, de staat zoals jij die ziet, heel veel anderen niet! Niet generaliseren.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:22

Echter. (correctie, meer moet minder zijn)

Noch einmal:

Speech 2.0.

Vervang het woord Marokkanen door ik noem maar een zijstraat: Joden.

GW: Willen jullie meer of minder Joden?
Bierhalle: MINDER!!
GW: Ok , gaan we dat regelen.
Bierhalle: uit zijn (kale) schedel.

Niets mis mee toch

megalul | 21-03-14 | 02:21

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:17
Ik wist niet dat het kon, zoveel kolder in één zin! Jij wordt geen king of the one-liner.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:21

@Eurotokkie | 21-03-14 | 02:03
Ik denk dat je juist met een NL vlag moet gaan. het is niet de persoon maar de intentie! Onze staat word aangevallen niet de persoon Wilders.

tattooboer | 21-03-14 | 02:20

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 02:07
Wij Nederlanders worden arm maar net niet arm genoeg gehouden. Ons wordt wijsgemaakt dat het het beste voor ons is als wij ongewapend zijn en alleen overheidsdienaren gewapend zijn. Bovenal wordt ons wijsgemaakt dat arme sloebers uit Afrika onze vijand zijn, of Oosteuropeanen, of links, of juist rechts. Dat ons meer dan de helft van de vruchten van onze arbeid wordt afgenomen ten behoeve van luie uitkeringstrekkers of voor een rechtvaardige samenleving, het milieu of om ons tot gezond gedrag te stimuleren.
Het enige doel van de overheid is zichzelf in stand te houden ten koste van de burgers. Zonder overheid zouden wij in alle opzichten beter af zijn.

7,62x39 | 21-03-14 | 02:20

-weggejorist-

megalul | 21-03-14 | 02:19

Aangezien Rutte niet met Wilders wil regeren wegens zijn Minder-Marokkanen-standpunt, neem ik aan dat Rutte voor Meer-Marokkanen is.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:17

Marokkanen die zich aangesproken schijnen te voelen...
1)We hebben hier Nederlanders, goed geïntegreerde mensen, die een Nederlands en Marokkaans paspoort hebben.
2)We hebben ook Marokkanen die niet willen integreren doch wel een Nederlands en een Marokkaans paspoort hebben.
3)Verder Marokkanen met Marokkaans paspoort en een verblijfsvergunning.
4)Alzo Marokkanen met, of zonder paspoort, en zonder verblijfsvergunning.
1)Koesteren we...
2) Tja, dat is de grote probleemgroep...
3) en 4) Geen probleem, kunnen zo nodig, zonder meer uitgezet worden.
Ow ja,Geert vroeg: "Willen jullie in deze stad of dit land meer of minder Marokkanen?"
Kan Geert het helpen dat de mensen "minder" riepen?

Hendrikaatje | 21-03-14 | 02:17

megalul | 21-03-14 | 02:14 | + 0 -
Dacht ik het niet , je bent gewoon een megalulletje.

Eurotokkie | 21-03-14 | 02:17

@7,62x39 | 21-03-14 | 02:07
Ik hou het graag zuiver. En je aanname voor wat betreft seksist lijkt me wat ver gezocht.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:15

Echter.

Speech 2.0.

Vervang het woord Marokkanen door ik noem maar een zijstraat: Joden.

GW: Willen jullie meer of minder Joden?
Bierhalle: MEEEEEER!!
GW: Ok , gaan we dat regelen.
Bierhalle: uit zijn (kale) schedel.

Niets mis mee toch.

megalul | 21-03-14 | 02:14

@7,62x39 | 21-03-14 | 02:11
Niet alle wetten zijn redelijk en alle redelijkheid is niet in wetten te vangen.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:13

salsaparilla | 21-03-14 | 02:10 | + 0 -
Als criminele Marokkaanse ambtenaar woon je hier in
het paradijs.

Eurotokkie | 21-03-14 | 02:13

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:05
Wie mij slaat sla ik terug. Dat is redelijk. De vruchten van een week arbeid betalen voor overtreden van een verkeersregel, betalen ook nog aan een partij, nl de staat, die er niet door benadeeld is (want niemand wordt benadeeld door overtreden van een regel op zich) is niet redelijk.

7,62x39 | 21-03-14 | 02:11

megalul | 21-03-14 | 02:10
Euh. Heb ik op Geert Wilders gestemd? Da's nieuw voor mij.

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 02:11

@ElMatadero | 21-03-14 | 01:33
Ik snap wel wat je bedoelt, want het zou fijn zijn als de discussie niet tot moord en ellende zou leiden, maar de vraag stellen *Willen jullie meer of minder CRIMINELE Marokkanen in Nederland* is een beetje dwaas.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 02:10

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 02:07 |

Een libertarier die op Geert Wilders stemt is als een Sneeuwstorm in de Sahel.

Ben jij wel helemaal lekker.

megalul | 21-03-14 | 02:10

Toch wel vreemd dat foute (top)managers en ambtenaren er met tonnen, zo niet miljoenen mee wegkomen en dat wij ons druk maken om criminele Marokkanen. Kunnen die topmanagers en ambtenaren niet het land uit?

salsaparilla | 21-03-14 | 02:10

Het was een dag als iedere dag, hele optochten zwaargedoekten. Een jurk met een halve badmuts op zijn kop met haatbaard die keelafsnij-gebaren maakte.
Moet kunnen, volgens politiek correct Nederland.

Jan Dribbel | 21-03-14 | 02:08

@Eurotokkie | 21-03-14 | 02:06
Welke kop? De kleine of de grote?

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:08

7,62x39 | 21-03-14 | 02:05
Ja. U bent dus een libertarier/ anarchist.
In wezen ben ik ook een libertatier, maar helaas kan dat niet in een land als t onze.

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 02:07

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:03
En zusters. Zo goed, seksist?

7,62x39 | 21-03-14 | 02:07

Heeft Quid verplicht verlof gekregen redactie?

de nakketikker | 21-03-14 | 02:07

Hopelijk gaat de kolonisatie van Mars straks snel, veilig en prettig aangezien het voor moslims absoluut verboden is om naar Mars te reizen boek ik zeker een ticket wanneer het mogelijk is.

Ursus arctos horribi | 21-03-14 | 02:06

@tattooboer | 21-03-14 | 01:58
Hum, feeling some tremor now. Maar ik ben bang dat je de enige en juiste tip geeft hier. Uiteindelijk zal Europa zijn strijd gaan voeren, maar laten we vooral naar de rest van de wereld blijven kijken opdat onze problemen overschaduwd worden.

INH.30CL | 21-03-14 | 02:06

megalul | 21-03-14 | 02:01 | + 0 -

Hoe tikt dat nu met je kop in het zand ?

Eurotokkie | 21-03-14 | 02:06

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 02:00
Vreemd genoeg ben ik aan mijn geboortegrond gehecht. Ideaal is een vrijstaat hier. Eigenlijk wereldwijd. Mensen die zelf kiezen hoe veel ze met anderen te maken hebben en alle transacties op basis van vrije wil en gelijkwaardigheid voeren. Niets op tegen.

7,62x39 | 21-03-14 | 02:05

@7,62x39 | 21-03-14 | 02:02
Klopt helemaal, maar heeft consequenties. Zo simpel ligt dat lijkt me.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:05

@7,62x39 | 21-03-14 | 02:00
Euh, je vergeet de helft van de wereldbevolking.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:03

tattooboer | 21-03-14 | 01:58 | + 0 -
Ter voorbereiding rij ik morgen met een Geert Wilders poster over de Amsterdamsestraatweg ) Utrecht '

Eurotokkie | 21-03-14 | 02:03

gedachtespinsel | 21-03-14 | 01:58
De wetten zijn bepaald door de staat en de consequenties zijn het geweld waarmee de staat onderwerping afdwingt. Er is geen reden waarom ik dat van een stel ambtenaren wel zou accepteren en niet van willekeurig welke andere boevenbende.

7,62x39 | 21-03-14 | 02:02

Eurotokkie | 21-03-14 | 01:36

Of je hebt het filmpje niet gezien.

Of je snapt het verschil tussen incident en structuur niet. Of je hebt geen gevoel voor het accuraat duiden van intenties. Of je bent überhaupt niet begiftigd met contextuele vermogens.

Of al alles bij elkaar natuurlijk. Zeg jij het maar.

megalul | 21-03-14 | 02:01

Gelukkig toont onze premier weer zijn ijzeren ruggengraat, door na een dag lang anders te beweren nu opeens de PVV toch uit te sluiten omdat de druk hem te veel wordt. Hij zal er wel om kunnen lachen denk ik.

G Bruikersnaam | 21-03-14 | 02:00

Eurotokkie | 21-03-14 | 01:57
PVV'ers zijn evenmin een vijand als Marokkanen. Wij zijn allen broeders.

7,62x39 | 21-03-14 | 02:00

@megalul | 21-03-14 | 01:54
Nee, de grondwet.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 02:00

@tattooboer | 21-03-14 | 01:59
*met

tattooboer | 21-03-14 | 02:00

7,62x39 | 21-03-14 | 01:55
U zoekt dus eigenlijk een onbewoond eiland, waar u de regels bepaalt, geen belasting hoeft te worden betaald en marokanen welkom zijn.

Succes. Micronesië/ Polynesië lijken me uw toevluchtsoorden.

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 02:00

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:56
Ik zou der nog niet peggold zijn pik neuqen.

tattooboer | 21-03-14 | 01:59

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 01:54
Als een particulier niet genoeg geld ophaalt voor zijn goede idee gaat hij failliet. Als de staat niet genoeg weet op te halen zou hij er ook maar mee op moeten houden.

7,62x39 | 21-03-14 | 01:58

@7,62x39 | 21-03-14 | 01:50
Als gevolg van de wetgeving als onderdeel van het construct 'staat'. Je hebt nog altijd de keuze die niet te accepteren maar heeft consequenties.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 01:58

Ik zeg, mensen, jij en jij, ga naar de sportschool, neem de tijd je lichaam een fort te maken en bereid je voor. Dit gaat ons niet politiek lukken, niet financiëel, dit lukt alleen meet spieren en met kracht, net als de oorlogen die onze politici in verre landen voeren zullen wij de oorlog hier moeten brengen. de straten op, maar wel voorbereid!
Ik nodig je uit je spartaan te laten zien nederlander.

tattooboer | 21-03-14 | 01:58

Geweldig toch die Wilders. Verliezen maar hij is toch nr 1 in de belangstelling.
Vraagje.
Wie wil dat er nog meer Marokkanen uit Marokko naar Nederland zullen komen?
Durft u daar dan ook voor uit te komen bij uw familie?
Dus.
Wat is het probleem????????

Mega Mindie 2 | 21-03-14 | 01:58

7,62x39 | 21-03-14 | 01:55 | + 0 -
Liever Geert in de tuin dan een Marokkaan in de keuken.

Eurotokkie | 21-03-14 | 01:57

megalul | 21-03-14 | 01:54
LOL. Zoals de VVD een volkspartij is en de Partij van de Arbeid in een verre verte iets met arbeid te maken heeft.

7,62x39 | 21-03-14 | 01:57

@INH.30CL | 21-03-14 | 01:49
Aha. Thx. Zo ziet dus dat meisje eruit dat Wilders met de dood bedreigt.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:56

@Ursus arctos horribi | 21-03-14 | 01:49
Ook dat, maar is dat niet iedereen met een ego die gevoed wordt door de hechting van status?

gedachtespinsel | 21-03-14 | 01:56

@Eurotokkie | 21-03-14 | 01:51
Droevig, maar ik zou meer pics willen plaatsen hier van al die dood wensers. Wilders haalt de agressie naar boven van mensen die weten dat ze helemaal fout zitten,laatste stuiptrekkingen.... de veldslag, klaar! We worden wakker hier, nu de politiek nog.

INH.30CL | 21-03-14 | 01:55

Liever tien Marokkanen dan één belastingambtenaar. Zo.

7,62x39 | 21-03-14 | 01:55

7,62x39 | 21-03-14 | 01:50
Ja maar wacht even. De staat mag dus niet bepalen wie hier komt wonen, want dat is een individueel recht. Dus iedereen mag hier komen, no questions asked.
En dan moet de staat daar wel voor opdraaien om die mensen op te vangen, maar eigenlijk is belasting betalen ook maar kut. Of het moet vrijwillig gebeuren, want dan is het goed.
Hoeveel opbrengsten denkt u dat er binnen komen en hoeveel geld hebben we dan over om iedereen hier heen te halen, denkt u zelf???

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 01:54

@Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 01:48
Onze full metal jacket (7.26x39) zegt dat een staat een construct is, en daar heeft hij (tenminste ik ga uit dat een hij is), en dat is ook zo. Elke construct of subsysteem wat je er onder hangt blijft er alleen een onderdeel van.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 01:54

@7,62x39

Wees gerust. Gelukkig is daar de partij voor de vrijheid.

megalul | 21-03-14 | 01:54

Een Marokkaan die mij berooft of zijn wil oplegt heeft een slechte aan mij. Omdat hij mij berooft of zijn wil oplegt, niet omdat hij Marokkaan is. Tot nu toe heeft echter geen Marokkaan mij meer dan de helft van de vruchten van mijn arbeid afgenomen of mij een boete opgelegd omdat ik een door hem verzonnen regeltje heb overtreden.

7,62x39 | 21-03-14 | 01:53

INH.30CL | 21-03-14 | 01:49 | + 0 -

Het zal je kind maar wezen.

Eurotokkie | 21-03-14 | 01:51

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 01:45
Wie wil bijdragen aan de staat kan vrijwillig zo veel geven als hij maar wil en wie zich aan de staat wil onderwerpen kan zich aan alle regeltjes houden.
Alleen, de optie om te bedanken ontbreekt. Ik wil niet betalen maar het wordt mij afgenomen. Ik wil mij niet aan al di stomme regeltjes houden maar ze worden mij opgedrongen. Met geweld ook nog.

7,62x39 | 21-03-14 | 01:50

@gedachtespinsel | 21-03-14 | 01:47 | + 0 -

Helaas niet alleen het Wilders fuifje.

Ursus arctos horribi | 21-03-14 | 01:49

gedachtespinsel | 21-03-14 | 01:47
Zie mijn plemp van 01:45

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 01:48

@7,62x39 | 21-03-14 | 01:44
Nee, ik zou geen reden kunnen bedenken, helaas is niet iedereen het daar mee eens. Zoals het Wilders fuifje doet vermoeden.

gedachtespinsel | 21-03-14 | 01:47

7,62x39 | 21-03-14 | 01:44
Ok, fair enough. Maar dan mag een staat ook geen belasting heffen of regels maken.
Of wel?

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 01:45

gedachtespinsel | 21-03-14 | 01:39
Nee, gewoon een voorkeur voor vrijheid. Ik heb de staat niet gekozen. Staten zouden burgers niet moeten beperken in hun beweging. Er is geen reden waarom een mens niet op een deel van de wereld zou mogen wonen omdat hij in een ander deel van de planeet is geboren.

7,62x39 | 21-03-14 | 01:44

Ach volgende week is er weer een uitzending van Opsporing verzocht en iedereen springt dan weer over naar de realiteit.

Ursus arctos horribi | 21-03-14 | 01:43

Eurotokkie | 21-03-14 | 01:40
Je weet toch?
Toch?

de honden blaffen... | 21-03-14 | 01:43

Benoemen:

Een racist is een racist.

Apologeert that.

megalul | 21-03-14 | 01:43

Nou is die uitspraak over die marokkanen weg want meer % criminelen wel een dijk van een drogredenering. Kan me voorstellen dat je niet gaat stemmen op iemand die je doelbewust in de maling neemt. En zo blijven de problemen waar de PVV-er iets mee wil liggen. Wat een gedoe.

kloopindeslootjijook | 21-03-14 | 01:42

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:21
Één van de duizenden.

tattooboer | 21-03-14 | 01:41

@Eurotokkie | 21-03-14 | 01:25
Daarom spreek ik van beiden!

tattooboer | 21-03-14 | 01:40

@7,62x39 | 21-03-14 | 01:30
Haha, John Stuart Mill? :D

gedachtespinsel | 21-03-14 | 01:39

Ursus arctos horrib
Ja, dat zal een flinke golf teweeg brengen. Peter de vries vindt iets.
Net als de denker des vaderlands (had er nog nooit van gehoord) en claudia de breij.
Nog gefeleciflaptstaart met zijn allen. U bent erin getrapt. Eet smakelijk van het stuk rood vlees, zoals rutte het zou zeggen.

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 01:39

En voor het slapen gaan, moet deze mij nog even van het hart.
Als Geert Wilders een uitspraak doet die door overgevoelige Marokkanen eventueel als kwetsend beschouwd zou kunnen worden, staat de de hele Nederlandse goegemeente op, vergeet het wereldnieuws, de historische PvdA nederlaag, en buigt zich voor die arme goedwillende Marokkanen in een collectief mea culpa, mea culpa.
Wanneer gaan we dat eens beleven als het leven van een Nederlander geruïneerd wordt door een van de usual suspects???
Een mea culpa mea culpa door de Marokkaanse gemeenschap wel te verstaan!

de honden blaffen... | 21-03-14 | 01:37

megalul | 21-03-14 | 01:31 | + 0 -
Had Wilders gezegd , minder Kutmarokkanen dan was het niet zo erg , maar nu vind Rob Oudkerk het zelfs schandalig deze opmerking.

Eurotokkie | 21-03-14 | 01:36

ElMatadero | 21-03-14 | 01:33

Toch precies wat ie wil. Ik zit nu pas met de TV aan. Echt alles en iedereen heeft het over Wilders. Dat is toch gewoon PR.

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 01:36

-weggejorist-

de heer S.T.Ijlloos | 21-03-14 | 01:34

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 01:29 | + 0 -

Peter r de Vries wil dus een Wilders boycot in de media?

Tja als Peter r de Vries z,n snor weer laat staan lijkt ie nog meer op Erdogan in combinatie met z,n uitspraak.

Ursus arctos horribi | 21-03-14 | 01:34

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:27 | + 0 -
Jawel, dat mag je zeggen, en dat zeg ik ook.
Maar waarom moet het dan meteen weer zo extreem, hij heeft het voor de verkiezingen netjes verwoordt, en erna staat hij weer te schreeuwen met een horde mensen achter zich. Hij had gewoon moeten zeggen, willen jullie minder criminele Marokkanen, dan had hij meteen al het gras voor de voeten van de media weg gemaaid. Nu zeggen ze weer, zie je, hij wil ze allemaal eruit.

ElMatadero | 21-03-14 | 01:33

Wilders zet niet aan tot haat, maar tot remigratie van Mocro's. De PvdA zette aan tot immigratie van allochtonen om ons in de vaart der volkeren op te laten nemen. Vind je het gek dat de PvdA nu marginaliseert?

IndoFortuyn | 21-03-14 | 01:32

Toch een beetje ontluisterend dat deze draad dus kennelijk een gedeeltelijke reflectie is van het alternatief voor teveel Marokkanen.

Het doet me Constant aan iets denken, maar wat ook al weer.

Ik kan er maar niet opkomen.

Oh wacht.

Constant Kusters natuurlijk.

megalul | 21-03-14 | 01:31

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:27
Landen en nationaliteiten zijn een construct. Er is de wereld en er zijn mensen. Iedereen zou moeten kunnen leven waar hij wil, zo lang hij zijn medemens niet tot last is.

7,62x39 | 21-03-14 | 01:30

Hahaha, gisterenavond had ik verplichtingen waardoor dit allemaal redelijk langs mij heen is gegaan.
Vandaag de hele dag me 4 slagen in de rondte gewerkt en zijdelings wat mee gekregen, maar ik zit nu eindelijk eens even TV te kijken.
Ned 1,2,3 en RTL4 allemaal mensen die iets over Geert vinden.
Wat zijn die lui ongelofelijk dom met zijn allen. Dit is precies wat Geert wil. Niemand heeft het over winst of verlies van de een of de ander.
Iedereen heeft t over Geert.
Peter de vries die hem wil stoppen (hoe??), de denker des vaderlands (wie heeft die gekozen???) die vindt dat hoofdredacteuren moeten afspreken niet meer over Geert te berichten en dat cabaretiers grapjes over Geert moeten gaan maken.

En dan?

Gewoon laten gaan, accepteren en zeggen: ach we weten wie het zegt. Klaar.

Maar nee hoor. Hele talkshows vol. Uur na uur na uur.

Dick Luyenlomp | 21-03-14 | 01:29

@ElMatadero | 21-03-14 | 01:25
Het is ONS land. Nederland. En dan zou je niet mogen zeggen dat er minder Marokkanen moeten zijn in Nederland?

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:27

Snowy2000 | 21-03-14 | 01:17
Stond u in die kroeg "Min-der! Min-der!" te scanderen? *no judgment here*

7,62x39 | 21-03-14 | 01:26

Ik ben ook voor de PVV, maar om eerlijk te zijn deze uitspraken stuiten mij toch tegen de borst. Criminele Marokkanen eruit kan ik mee leven, maar dit gaf toch wel een beetje een nare smaak. Toch zal ik op de PVV blijven stemmen, omdat ik het op veel punten wel eens ben met de PVV. Maar nogmaals, deze teksten mag hij voor mij weglaten, want dit werkt redelijk averechts als je iets wilt bereiken.

ElMatadero | 21-03-14 | 01:25

tattooboer | 21-03-14 | 01:19 | + 0 -
Berbers ( Marokkanen ) zijn echter geen arabieren , zelfs de Palestijnen ( arabieren ) hebben een pest hekel aan dit bergvolk , hoe zou dit nu komen .

Eurotokkie | 21-03-14 | 01:25

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:10
Behalve echte vluchtelingen heeft niemand hier wat te zoeken. Ik ben er klaar mee en dat is geen goed teken.

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 01:20

hoi, ik kom me er ook even mee mengen, want de man heeft in mijn ogen gelijk. Filmpjes, blogs, uitlatingen van marocs op twitter en de stemmingen tonen aan dat we klaar zijn met de marokkanen, de arabieren. De houding van die prinsen spreekt boekdelen en vinden de oorspronkelijke bewoners ondermatig. het kan zo niet verder en zal tot botsingen komen binnen korte tijd.
Ik zeg; kom maar op! Als je mij agressief benadert zul je pijn hebben, als je mij bijdehand benadert zul je wijsheid incasseren, als je mij per perifeer gedragswijze uitdagen zal je mij vinden in de cirkel. Neem je kans waar marok, arab, neem. Ik weet je te overstijgen.

tattooboer | 21-03-14 | 01:19

Ik heb zo juist met walging zitten kijken naar die P&W, moest drie keer over mijn nek. Geef mij maar een gezellig avondje met Geert Wilders, zoals gisteravond.

Snowy2000 | 21-03-14 | 01:17

Twee keer mijn trui ondergekotst, 1 keer bij het kijken van P&W en de andere keer bij RTL Late Night .

Eurotokkie | 21-03-14 | 01:17

Net tuus, zap met m'n dronken harses 's over de al-dan-niet PO-zenders en het is al Wilders dat klok slaat. En nog begrijpt de zelf benoemde, danwel geselecteerde elite, werkelijk geen enkele reedt wat er onder het gepeupel speelt

(Behind)Doors | 21-03-14 | 01:15

Ik vond de speech van Gerd op het congres van lega Nord veel beter eerlijk gezegd.

Dit is toch allemaal wat politiek correct.

megalul | 21-03-14 | 01:14

Mensen die zeggen *Nederland voor de Nederlanders* zijn volgens de communisten Rutte, Roemer en al die anderen allemaal racisten, fascisten en Hitlers.

Volgens mij niet.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:14

@gaffelbaard | 21-03-14 | 01:08
Zoiets, als blondje met hemelsblauwe ogen vind ik het wel oke.

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 01:14

Ohjee ik zie dat de Turkenpartij een zetel heeft gehaald in mijn stad.

Dit vind ik eigenlijk veel enger

Ursus arctos horribi | 21-03-14 | 01:12

Het pluchepulisme is vervangen door een oprechter geluid.

Madagaskar 2.0.

megalul | 21-03-14 | 01:11

@Ongeblustekalk | 21-03-14 | 01:04
Alle communisten, van Rutte tot Roemer, vinden dat je niet mag zeggen dat er minder Marokkanen moeten zijn in Nederland.

Volgens Rutte tot en met Roemer is Nederland namelijk Marokkanenland.

Volgens mij niet. Nederland is Nederland en geen Marokkanenland.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:10

Het is wel recycle uw reaguursels avond, met een sausje van vals sentiment eroverheen.

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 01:08

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 00:39
Je hebt gelijk.
NIET over 1 kam scheren = discrimineren.

gaffelbaard | 21-03-14 | 01:08

@--sql error-- | 20-03-14 | 22:15
Misschien dat je daarom ook geen flauw benul hebt van wat er speelt in de samenleving.

rick-gs | 21-03-14 | 01:06

Abject | 21-03-14 | 00:50 |
Of dat uiteindelijk een 'eigen-voet schot' valt nog te bezien. Ik denk dat Wilders op politiek gebied en zowel tactisch als strategisch slimmer is dan jij en ik samen.
Op korte termijn zal de PVV zoals eerder door het mediageweld wel wat dalen in de peilingen. Maar dat wist Wilders vantevoren ook wel.
Wat veel en veel waarschijnlijker is, is dat de neergang van de PvdA zal doorzetten.
En als ik het geheel moet samenvatten denk ik dat Wilders met zijn provocaties voor centrumpolitici en media ruimte heeft geschapen om naar rechts op te schuiven met kritiek op Marokkanen. En zo moet het ook, het dient niet te gaan om het pluche maar om de uiteindelijke effecten.

WirMachenMusik | 21-03-14 | 01:06

Mijn hemel. De kwaadmenscherij alhier gaat als een speer. Het spoor geheel bijster. Ze kampen met serieuze issues.

Het lijkt de atheïstische variant van de Westboro baptist Church wel. Die zoeken trouwens nog een nieuwe baas.

Goed om te weten in tijden van oplopende werkloosheid dacht ik zo.

megalul | 21-03-14 | 01:05

@Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:01
Meen je niet!

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 01:04

antwoord: melkert, cohen en nog wat van die faalhazen

dekogelkwamvanlinks | 21-03-14 | 01:04

de door de hemel geschonken kans om de rampzalige verkiezingsuitslag snel onder de mat te schuiven wordt met beide handen en op alle netten aangegrepen!
Weet je wie er ook heel goed was in het afleiden van de aandacht?

dekogelkwamvanlinks | 21-03-14 | 01:03

Ik heb gekeken, het was verschrikkelijk.
Zijn die Linksch menschen nou echt zo debiel???
De marokkaanse gemeenschap in rep en roer, en onze beroofde oudjes dan?
Met geen woord gaat het over het ontstaan van Wilders uitlatingen.Dat het door die kutmarokkanen (hoi Rob) komt. Ook zij die zelf niet fysiek meedoen zijn toch medeplichtig omdat ze niet optreden.
En dan die schooier Tofik Dibi die wil zelfs de PVV stemmer wegzetten als verkeerd volk. FU! Ik stem PVV!

antoniospagetti | 21-03-14 | 01:03

Het is hier Nederland. En Nederland is niet hetzelfde als Marokkanenland.

Lewis Lewinsky | 21-03-14 | 01:01

Van mij mogen ze weg hoor, al die buitenlanders, al zou ik niet snel op de PVV stemmen. Wilders in de kaart spelen is heel gemakkelijk, maar ze (met name de Marokkanen) kunnen Wilders ook heel gemakkelijk het gras voor de voeten wegmaaien door een positieve bijdrage aan de samenleven te leveren. Het zou in ieder geval 1000 keer meer effect hebben dan al die aangiftes. Ben eigenlijk wel benieuwd of de politie nu wel tijd heeft om al die aangiftes op te nemen en er iets mee te doen, als je aangifte tegen een winkelstelende Marokkaan doet geven ze meestal niet thuis.

Meneer Rozenwater | 21-03-14 | 01:01

@swift1.6 | 21-03-14 | 00:49
Wat dat betreft hebben ze wel de VOC mentaliteit :)

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 00:56

Klein voorbeeld: Wat gebeurd er als Nederland voetbalt tegen Marokko?
Dit: www.youtube.com/watch?v=fCwUSpASFno

Sorry maar wie is hier nu de agressor in dit land?

non_de_pier | 21-03-14 | 00:56

@Itzamná | 21-03-14 | 00:07
Zichzelf indekkende reaguurders veracht ik nog meer dan koppensnellende jihadisten.
Gadverdamme.

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 00:54

@Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:28
Dat gaat met moslims *nooit* werken. Nooit. Die hebben van het opperwezen de goddelijke plicht om ongelovigen te doden waar ze maar gevonden kunnen worden. Zolang die haatideologie hier voet aan de grond heeft zullen problemen groter worden. Wilders, of geen Wilders. Doet allemaal niet ter zake. Dat gaat allemaal over vorm en niet over de inhoud.

Het inhoudelijk probleem verdwijnt niet met de moord op Wilders.

Net zoals die niet is verdwenen met de, door links geplande, moord op Fortuyn.

Parsons | 21-03-14 | 00:52

Desmoulins | 20-03-14 | 22:04 |
Als het zo voorspelbaar wordt als het vanavond was heb je gelijk. Anders zou ik zeggen het is nodig om je vijanden te bestuderen. Maar die kennen we inderdaad onderhand door en door.
Ik heb het me zo'n half uurtje aangedaan en me geamuseerd over zo'n toch ook voor de PO niet alledaagse concentratie hypocriet gutmenschentum.
Viel mij op hoe snel Van der Laan, Dibi in de rede viel en van onderwerp veranderde toen die ook de PvdA begon te beschuldigen met citaten van Oudkerk en Samsom. Opmerkelijk moment ook toen die Dibi zei dat Wilders angst had om zijn bescherming te verliezen.
Verder was de demonstratie van domheid van die hersen-slome boxer en provinciegenoot, die zich klaarblijkelijk al een Klitschko waande, de moeite waard.

WirMachenMusik | 21-03-14 | 00:51

Eurotokkie | 21-03-14 | 00:49 | + 0 -

Dat is precies het geval, maar een Marokkaan zal nooit iemand van zijn eigen volk verlinken, maar als het ze uitkomt zijn het wel weer Nederlanders dat dan weer wel.

non_de_pier | 21-03-14 | 00:51

Oh oh oh.. wat is de PvdA blij met de PVV, zonder Wilder's eigen-voet-schot Marokkanen-uitspraak had men nooit de aandacht kunnen verleggen van haar historisch dramatische verkiezingsuitslag.

Abject | 21-03-14 | 00:50

Je kiest er niet voor om een Marokkaanse immigrant te zijn

kicktherabbit | 20-03-14 | 22:26 | + -19 -
.
als je het ze op de man af vraagt, zeggen ze marokkaan te zijn. Totdat er wat te halen valt natuurlijk, dan zijn het ineens "Nederlanders"

swift1.6 | 21-03-14 | 00:49

non_de_pier | 21-03-14 | 00:37 | + 0 -
Ze weten ook precies wie deze rotte appels zijn maar nemen deze in bescherming , dan ben je zelf ook medeverantwoordelijk als Marokkaanse gemeenschap voor de gevolgen.

Eurotokkie | 21-03-14 | 00:49

Wilders stelde alleen maar een vraag aan zijn mede PVVers.

(Willen jullie meer of minder Marokkanen?)

Dus ik begrijp niet helemaal waarom de media nu ineens hier zo opduikt.

Ursus arctos horribi | 21-03-14 | 00:47

Eurotokkie | 21-03-14 | 00:43 | + 0 -

We hebben een randstad en links publieke omroep probleem zul je bedoelen.

non_de_pier | 21-03-14 | 00:47

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:11 | + 0 -

Hij stelde hier een vraag en liet 2 antwoorden toe.
Het was de keuze van het publiek ' minder ' te roepen.
Hij heeft dat niet beeinvloed.

Dus Wilders valt niks te verwijten, het publiek wel.
En wat denkt U wat het publiek meer beeinvloed heeft:
ervaringen met marokkanen of speeches van Wilders ?

Als ik hier vraag wilt U meer of minder speaches van wilders zien ?
Is dat dan haat zaaien tegen wilders ? Dacht het niet !

thorrie | 21-03-14 | 00:44

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:26
Denkt u dat de massa immigratie positief is geweest voor Nederland?

de honden blaffen... | 21-03-14 | 00:42

kloopindeslootjijook | 21-03-14 | 00:32
Beetje rare reactie van je. Zonder WOII geen mogelijkheid tot een Godwin, dat is mijn betoog.
En voor je gemoedsrust: die 3e gaat er komen. Ik zal hem gezien mijn leeftijd niet meer meemaken (hoop ik), maar jij zult waarschijnlijk alle kansen krijgen.
Het licht knippert oranje, als je begrijpt wat ik bedoel.

Graaf van Egmont | 21-03-14 | 00:39

@WirMachenMusik | 21-03-14 | 00:35
Over één kam scheren is beter, achteraf krijg je dan ook weinig klachten.

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 00:39

De Marokkaanse gemeenschap die nu zo'n schande spreekt over wat Wilders zei, weet heel goed wie de rotte appels zijn in hun omgeving maar vanwege hun eer cultuur zullen ze hier nooit iets over zeggen.

non_de_pier | 21-03-14 | 00:37

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:31
Dat probeer ik nou juist duidelijk te maken: dit gaat nergens over. Dat noemen ze een hype. Als morgen in de krant staat dat Jos van Rey zich in Roermond anaal heeft laten nemen, dan is Wilders al weer vergeten.

Graaf van Egmont | 21-03-14 | 00:36

Hoe moet ik dat staafdiagram 'Marokkaan' interpreteren? Zitten daar ook die met een NL-paspoort bij?
En hoe 'verdachten' interpreteren? Zijn daar alle criminele en overlast bezorgenden Marokkanen in opgesloten? Of zijn er nog belangrijke restgroepen?

WirMachenMusik | 21-03-14 | 00:35

Het is vrij simpel. Gun je een ander de vrijheid van meningsuiting niet dan kan dit tot het volgende lijden. Er worden iets te veel dingen omgedraaid tegenwoordig.
youtu.be/DTbTqCKgXBU

INH.30CL | 21-03-14 | 00:34

Enniewee... allemaal ongezien de tyfus.
Ondergetekende moet morgen weer belasting genereren.

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:34

Graaf van Egmont | 21-03-14 | 00:29 | + 0 -
' Waar zouden we vandaag geweest zijn zonder WOII???'

Nog maar 1 doen dan? Paar concentratiekampjes erbij...
Kan je toch niet menen dit.... Tjongejonge.

kloopindeslootjijook | 21-03-14 | 00:32

tweetybird | 20-03-14 | 23:58
Je betoog is duidelijk, +1 daarvoor.
Mag ik overigens vragen wat je eindcijfer voor Nederlands was?
*tenen spalken doet*
necrosis | 21-03-14 | 00:07 | + 1 -

Hmm. Had een hoog cijfer voor nederlands. Een 8.
Ik weet ook wel dat mijn zins opbouw soms niet erg klopt.
Maar zit te priegelen op een telefoon schermpj. Ik verdom het om een leesbril op te zetten, uit ijdelheid,en heb weinig zin om op dat priegelig schermpje mijn woorden of zinsopbouw te verbeteren. Wat volgens de regels van geenstijl wel moet . Maar haast onmogelijk is op dat kleine scherm. En kies ik dus voor tenenkrommend nederlandse taal. Het is niet anders.

tweetybird | 21-03-14 | 00:32

@Graaf van Egmont | 21-03-14 | 00:29
Waar hebben we het dan over?

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:31

Oke, die fles wijn van 40 euro en 99 cent gaat nu open..
Maar echt al drie weken geen tv, moet je eens proberen.

de grote Anti | 21-03-14 | 00:31

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:21
Wilders heeft gezegd dat hij het eigenlijk niet zou mogen zeggen, maar beroept zich op zijn recht op vrije meningsuiting. Hij stelt een vraag aan zijn publiek en dat scandeert minder minder minder. Dat is aanleiding voor alle oprechte Nederlanders om in een soort Pavloviaanse Godwin te schieten. Waar zouden we vandaag geweest zijn zonder WOII???
En nee, dit hele gekonkel lost in het geheel niks op. Het OM gaat niks oplossen, de aangevers lossen niks op en Wilders al helemaal niet.

Graaf van Egmont | 21-03-14 | 00:29

@Parsons | 21-03-14 | 00:21
Het is ook altijd het één of het ander he...

Als iedereen nou een keer gewoon eens zijn gezonde verstand zou gebruiken...

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:28

@Eurotokkie | 21-03-14 | 00:22
Vast niet. Maar de statistieken noemen waarbij misdaad en afkomst met elkaar vergeleken worden is dadelijk een no go in de media. En iedereen die maar een beetje die kant op gaat is een Wilders.

Lafayette | 21-03-14 | 00:26

@de honden blaffen... | 21-03-14 | 00:17
MSM bepaalt de wet niet.
Een vraag op de juiste (of is het de verkeerde) wijze stellen kan net zo goed onder opruiing of haatzaaien vallen.

Ter illustratie, maar niet ter vergelijking:
"Vindt u ook niet dat alle Belgen dood moeten?"

't Is maar een vraag... Ik had daar een historisch relevantere groep kunnen plaatsen maar ik heb geen zin in AIVD-bezoek.

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:26

@Nederlanddraaitdoor | 21-03-14 | 00:16
Daarom, grenzen dicht voor nieuwe import en beleid maken om onze kansenpareltjes goed te integreren. Een andere oplossing is er niet, afvoeren is geen optie want het is geen vee, maar het zijn mensen. Ons soort.

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 00:26

Weet je wat een snoeihard antwoord is op Geert 'Die vlag omhoog, de knieën opgetrokken'...

F. von Zeikhoven | 21-03-14 | 00:25

@de grote Anti | 21-03-14 | 00:05
Huh, riep er iemand?

INH.30CL | 21-03-14 | 00:25

Lafayette | 21-03-14 | 00:17 | + 0 -
De criminaliteit zal juist verzwegen worden.
Dus opsporing verzocht gaat van de buis ?

Eurotokkie | 21-03-14 | 00:22

tweetybird | 20-03-14 | 23:58

Ik waardeer je reaguursels ten zeerste, maar zou je voor de leesbaarheid willen overwegen je reaguursels in stukken te hakken door gebruikmaking van witregels?
BenBinnen | 21-03-14 | 00:02 | + 0 -

Ja je hebt gelijk. Vergeet ik vaak.

Zit via een telefoonschermpje te pielen,maar is geen excuus. Moet er gewoon rekening mee houden.

tweetybird | 21-03-14 | 00:22

Dat Wilders bij nader inzien een foute afslag neemt wil niet zeggen dat politiek incorrecte ergernissen niet bestaan in de samenlevering (zoals het wegpesten van homo's door een groepje ... eh ... dat zich van niets of niemand aantrekt voor eigen plezier). Die ergernissen tot aan gekmakende wanhoop zijn er nog steeds. Wilders is blijkbaar exit, maar daarmee is het niet klaar ... Wie durft? (tiktak tiktak tiktak..)

kloopindeslootjijook | 21-03-14 | 00:22

We kunnen ons druk maken maar een ding is zeker:

De Marokkanen gaan de rest van dit jaar weer volop het gelijk van Wilders bevestigen.

BedrijfsTijgerT | 21-03-14 | 00:21

De teerling is geworpen.

Het is prima OK om openlijk te roepen dat Wilders vermoord moet worden.

Iets met Pim.

Parsons | 21-03-14 | 00:21

@Graaf van Egmont | 21-03-14 | 00:15
Met meer dan 100 aangiftes (vanmiddag gelezen, wellicht zijn het er nu nog meer) zal het OM redelijk gedwongen zijn hier een zaak van te maken, of ze het willen of niet.

Daarbij: Wilders zei nog voor zijn uitspraak: "Ik mag het vast niet zeggen en er zal wel weer aangifte gedaan worden..." Of iets dergelijks.
Hij is volledig uit op een rechtszaak.

Wilders voor de rechter = PVV meer stemmen (althans de vorige keer)
Slim? Wellicht.

Maar lost het wat op? U mag het zeggen.

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:21

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:11 | + 0 -
Ook al vinden sommige mensen het terecht om aangifte te doen het is soms beter om dit niet te doen , zeker
als je weet dat Wilders hierdoor heel veel media-aandacht krijgt en dit zal eerder in zijn voordeel werken.

Eurotokkie | 21-03-14 | 00:19

@gaffelbaard | 21-03-14 | 00:08
Geheimpje : veel van dat tuigh is stinkjaloers op blanke mannen, en heeft er vreemd genoeg ook veel respect voor hoe die een samenleving soort van draaiende kunnen houden. Dat is dus allemaal leuk en aardig, soms worden er een paar in elkaar getrapt omdat het kan. Of omdat ze vervelend waren. Maar dat jagen op meisjes zit mij dwars. Ze trouwen ergens in de twintig met een nicht, of een neef, maar tot die tijd is het jagen, jagen, en jagen. Gewoon belachelijk dat wij dat toelaten.

de grote Anti | 21-03-14 | 00:19

pluk-87 | 21-03-14 | 00:08 | + 0 -
Zo is het. Greet maakt een fout, of zet zichzelf bewust buiten spel. Of laat hij zijn ware aard zien? Hoe dan ook zeer dom, zeker qua timing.

Lowdown | 21-03-14 | 00:18

pluk-87 | 21-03-14 | 00:08 | + 0 -
Zo is het. Greet maakt een fout, of zet zichzelf bewust buiten spel. Of laat hij zijn ware aard zien? Hoe dan ook zeer dom, zeker qua timing.

Lowdown | 21-03-14 | 00:18

@Eurotokkie | 21-03-14 | 00:08
Zou kunnen. Maar ik denk dat we nog een flinke tijd vooral beelden krijgen te zien waarbij Marokkanen geknuffeld worden. Vooral die 10% laten zien die het wel goed doet. De politiek-correcten zullen de komende maanden vooral tonen dat ook zij een Marokkaan kennen die okay is. Een likeje hier en een promootje daar.
De criminaliteit zal juist verzwegen worden. En los daarvan. Radicalere moslims (en daar is niet veel voor nodig) zullen dit zien als een steun in de rug. Ik voorzie dat AH in 2016 alleen nog maar halal vlees mag verkopen.

Lafayette | 21-03-14 | 00:17

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:11
Je laat je opruien door de MSM.
Het stellen van een vraag is niet strafbaar.

de honden blaffen... | 21-03-14 | 00:17

De NPO heeft weer eens het volledige anti-Wilders en "wij houden zo van Marokkaantjes"-regiment van stal gehaald....Mijn God, wat een immens dom en triest volk zijn wij geworden. Grappig is wel dat een Deutscher Wilders vergelijkt met Goebbels....Volgens mij heeft juist de PvdA zo'n propagandamachine, en niet de PVV. Ik vind de PVV een waardeloze partij, maar ze zijn wel de enigen die durven te roepen over de Islam en de overvloed aan criminele allochtonen, wat heel veel mensen denken (en niet hardop durven te zeggen, ook binnen linkse kringen trouwens).

Nederlanddraaitdoor | 21-03-14 | 00:16

Fijn ook dat de baas van Geen Stijl, de Televaag, Wilders nu ook kritisch onder de loep neemt en haar afkeur uitspreekt. Het kan ook niet anders met zo'n verleden van deze krant...

Optelsommetje | 21-03-14 | 00:15

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:11
Zo logisch is dat dus niet. We wachten af wat het OM gaat doen. Ben bang dat die zich nog eens zo'n afgang als bij de vorige zaak willen besparen.

Graaf van Egmont | 21-03-14 | 00:15

@de grote Anti | 21-03-14 | 00:05
Bier! was een mental note to self. Bier moet je in jezelf gooien, lekker spul joh!

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 00:12

@gutgutgut | 21-03-14 | 00:06

Tadaa! Daar heb je je rechtsongelijkheid al op basis van zoiets arbitrairs als een ingangsdatum. Nough said.

BenBinnen | 21-03-14 | 00:12

Aangiftes tegen Wilders zijn voor het eerst terecht.
Hoe de aktie op het podium niet "haatzaaien" of "opruien" was mag u mij uitleggen.

Nuances achteraf tellen niet. Inhoudelijke argumenten ook niet. Het gaat om de aktie op zich. Willens en wetens voor de camera, voor de gehele natie.

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:11

De zaak Wilders wordt (bewust)zwaar overtrokken. Het is alsof iedereen al jaren zit te wachten tot Wilders over de schreef gaat. En nu is hij dan kennelijk die door de policor zelf aangelegde grens over gegaan.
Maar iedereen weet dat Wilders gewoon een hekel heeft aan de uitwassen van de islam, criminele Marokkanen hun Nederlandse paspoort wil afpakken en terugsturen naar de Magreb en dat Wilders erg gekant is in verdergaande immigratie uit met name Marokko.
In dat geval is het dus duidelijk dat hij kiest voor "minder Marokkanen".
Nergens stelt hij dat Marokkanen die hier al zijn gedwongen moeten worden om terug te keren.

Oh ja... ennuh ik ben geen PVV stemmer. Ik verwacht namelijk van Wilders hoegenaamd geen oplossingen voor onze problemen.

Graaf van Egmont | 21-03-14 | 00:11

Lafayette | 20-03-14 | 23:58 | + 0 -
Mensen die aangifte gaan doen zijn dom , Wilders negeren is veel beter .
Nu gaat het circus weer helemaal op nieuw beginnen en zal ieder bericht over Marokkanen en criminaliteit worden uitvergroot , hoe dom ben je dan.

Eurotokkie | 21-03-14 | 00:08

Gezeik!!
Ik ben het zat. C'est ca!
Net het nieuws gezien. Bla bla bla. Vrijheids van meningsuiting. Bla bla bla.

Ik krijg steeds meer het idee dat vrijheid van meningsuiting er alleen is ter bescherming van de tere zieltjes en lange tenen van allochtonen.

Criminele marokkanen. Meer of minder? Zegt Wilders. Minder, minder, minder. Roept z'n publiek. Heel de wereld valt over Wilders heen. Rappers die hem doodwensen. Bedreiging zal hij vast ook weer hebben gehad.

Laten we het nou eens omdraaien? Waar vergelijken marokkanen en andere allochtone NL-ers mee?
Waar wordt Wilders mee vergeleken? De lijst is (te) lang. 'Hitler' staat bovenaan.
Waar wordt de gemiddelde autochtone Nederlander mee vergeleken? Hond, varken, tokkie, kaaskop, hoer, dhimmi, kaffir, ongelovige, enz., enz.
Wat gebeurt daarmee?

Is hier op GS 1 autochtone NL-er te vinden die wel eens geprobeerd heeft daar aangifte van te doen? Of melding bij een anti-discriminatiebureau?
Iemand?

Nee?
O.k. dan. I rest my case.

gaffelbaard | 21-03-14 | 00:08

Er ligt denk echt een mooi electoraat klaar voor een partij die tegen EU bemoeienis is en vòòr ons eigen mooie landje is. Deze partij moet zich onderscheiden van Wilders door niet zo veel in te spelen op tokkies. We moeten eerlijk zijn, hoe hij dat zegt over Marokkanen kan gewoon echt niet. Ik ken zat welwillende Marokkanen en aan hen is dit niet uit te leggen.

pluk-87 | 21-03-14 | 00:08

@ Gaap. Ik ga maar eens naar bed.
gutgutgut | 21-03-14 | 00:06 |

Wat een fantastisch idee.

goedverstaander | 21-03-14 | 00:08

mocroGS | 20-03-14 | 23:56 | + 1 -
Dank voor je reactie. Ik ga nu zuipen.
Moet jij ook maar gaan doen, kwestie van assimilatie.

Gewoon blijven hier jij, jouw geluid is hier ook nodig. Hoor je dan van de grootste mosselbasher ever.

Sleep well.

- mezcal -

Itzamná | 21-03-14 | 00:07

@tweetybird | 20-03-14 | 23:58
Je betoog is duidelijk, +1 daarvoor.
Mag ik overigens vragen wat je eindcijfer voor Nederlands was?
*tenen spalken doet*

necrosis | 21-03-14 | 00:07

@ Itzamná | 21-03-14 | 00:01 |
Hoewel ik geen fan van u ben vind ik dat +1

goedverstaander | 21-03-14 | 00:07

Trouwens, aangifte doen schijnt helemaal nog niet zo makkelijk te zijn.
Of gelden er in dit geval andere maatstaven?

de honden blaffen... | 21-03-14 | 00:06

BenBinnen | 20-03-14 | 23:59 |
"Maken we morgen een wet die meerdere nationaliteiten verbiedt, dan wordt de situatie heel anders."
Klopt en zo'n regel is niet in strijd met rechtsprincipes, MITS hij niet van toepassing is op bestaande gevallen. Daar ga je.
"ik heb zo'n idee dat ..."
Gaap. Ik ga maar eens naar bed.

gutgutgut | 21-03-14 | 00:06

-weggejorist-

PapillonSkullcrusher | 21-03-14 | 00:05

@ gutgutgut | 21-03-14 | 00:02 |
Wat u verder denkt of weet mag u helemaal zelf denken of weten. Succes er maar mee.

goedverstaander | 21-03-14 | 00:05

@Ongeblustekalk | 21-03-14 | 00:02
Oke, dus ik moet er bier ingooien.. Done.

de grote Anti | 21-03-14 | 00:05

Eigenlijk gek he, ik had juist aangifte gedaan als ze allemaal "meer, meer, meer" geroepen hadden.

Maar ja niet tegen wilders maar tegen die roeptoeters daar :-)

thorrie | 21-03-14 | 00:03

goedverstaander | 20-03-14 | 23:56 |
Ik weet niet of er internationale afspraken of door NL geratificeerde verdragen zijn die dit verbieden. Maar ik weet wel dat een land dat zo'n wet hanteert het principe van gelijkheid voor de wet overboord zet. Dat is een bananenrepubliek of koninkrijk.

gutgutgut | 21-03-14 | 00:02

@de grote Anti | 20-03-14 | 23:52
Anti, wel het doucheputje naspoelen met water wanneer je er ontstopper in gemikt hebt, anders krijg je s'ochtends door de damp vreemde hallucinaties.
Bier!

Ongeblustekalk | 21-03-14 | 00:02

@Lafayette | 20-03-14 | 23:58
Eens. Allemaal onnodige afleiding van het werkelijke probleem.

Lijkt me logisch... | 21-03-14 | 00:02

@tweetybird | 20-03-14 | 23:58

Ik waardeer je reaguursels ten zeerste, maar zou je voor de leesbaarheid willen overwegen je reaguursels in stukken te hakken door gebruikmaking van witregels?

BenBinnen | 21-03-14 | 00:02

pim achtertuin | 20-03-14 | 23:54 | + 0 -
MocroGS heeft z'n hart wel op de goeie plaats. Dat hij hier reaguurt vind ik een aanwinst, al ben ik het vaak met hem oneens en mag hij rustig naar de hel.
Die bestaat verder niet, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken.

Jij bedoelt het misschien ironisch, lijkt me misplaatst. Hij wil met mij bier gaan drinken, terwijl ik ever sinds 'nattebever' een van de grootste moslimbashers op GS ben.
Verder wel eens dat het mohammedanisme een ziekte is, aangepraat door de doorgaans ongeletterde mohammedaanse ouders.

Itzamná | 21-03-14 | 00:01

-weggejorist-

maxie013 | 21-03-14 | 00:00

@tweetybird | 20-03-14 | 23:58
Deze tegel gaf mij oogkanker.

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 23:59

@gutgutgut | 20-03-14 | 23:53

Wederom: de wet is geen vaststaand gegeven. Maken we morgen een wet die meerdere nationaliteiten verbiedt, dan wordt de situatie heel anders.

Als je "de wet" als leidraad hanteert, dan heb je je daar dus bij neer te leggen. Maar ik heb zo'n idee dat je dan de wet naast je neerlegt in verband met "niet mijn wet, want inhumaan".

BenBinnen | 20-03-14 | 23:59

Een blunder van Wilders. Zeker. Er is nog amper iemand die nu niet zonder sociale schade voor de PVV kan zijn...
MAAR man man....
Wat een hypocrisie....
Al die lui die op Facebook heftig hun shares en likes doen om zich vooral te distantieren van "Minder Minder"... Lui (type huisvaders) die nog geen paar dagen geleden vol overtuiging het liefst alle Marokkanen uit het land zagen vertrekken. Sprak een week geleden een recruiter van een werving & selectie bureau. Hij gaf volmondig toe dat hij selectief is en niets had aan allochtonen zoals Marokkanen. Gast zit nu op Facebook Wilders af te keuren... Nederland is inmiddels een land van angstige hypocriete muisjes geworden.
...
Wilders woorden zijn dom en zullen dadelijk met D'66 aan de macht ons terugbrengen in een pre-Fortuynse periode. Ik heb helaas nooit PVV gestemd (helaas VVD), maar de islamisering van Nederland is vanaf gisteren weer op volle kracht gekomen.

Lafayette | 20-03-14 | 23:58

Kijk en dat is nu de fout van de marakaanse nederlanders. Gaan lopen roeptoeteren discriminatie. En oproepen tot aangifte. Geholpen door die kudtpartij pvda om hun falen te verdoezelen en hun verlies. De marokanen ,oeten eens ophouden met hun lange tenen en hun geroep van discriminatie. Ze moeten er eindelijk eens iets van leren. Namelijk dat hun jongeren met criminele uitingen het het voor hen keihard het in nederland keihard verpesten. Want hoe je het went of keert,wilders bestaat bij de gratie van die criminele marokaanse jongeren ,iets wa de marokaanse gemeenschap nu eens moet gaan inzien. Wilders zegt het ongenuanceerd hardop wat veel nederlanders denken,veroorzaakt door criminele marokaanse jongeren,een kudtpartij de pvda die jullie puur gebruikt als stemvee en jullie juist niet helpen maar jullie in nederland de afgrond in helpen. Jullie marokanen zijn zel degene die het tij moeten keren. Van de politiek hoef je niks te verwachten. Jullie zijn degene die zelf de marokaanse jongeren moeten laten inzien dat het zo niet langer gaat. Dat ze jullie als hele groep te schande maken. Jullie moeten zelf zorgen dat die jongeren weer respect voor hun ouders krijgen,naar school gaan,niet accepteren als ze zich crimineel gedragen. En jullie moeten ook leren dat de regels thuis ook buiten van toepassing zijn,en daarvoor verantwoordelijkheid tonen. En ook organisaties moeten daar op inzetten. Betutteling moet maar eens voorbij zijn. De straffen moeten ook veel hoger zeker na meerdere veroordelingen. De glen miles school lekker terug. Geen zomerkamp meer zoals partijen als de pvda voorstaan. Het dadertje knuffelen. En het slachtoffer keihard de grond instampen om stemvee. Dan kan het nog eens wat worden.En dan is er geen Wilders meer nodig. Dat is de manier om dit soort ongenuanceerde uitspraken niet te krijgen. Want het kan wel krenkend overkomen,en niet handig omdat het woord crimineel er niet voorstond,maar in weze toont opsporingsverzocht,de kranten en de gesprekken onder nederlanders en zelfs allochtone nederlanders zijn gelijk wel aan. Doe er zelf dus eens wat aan zodat opsporing verzocht niet vol staat met criminele marokanen. Door het ook als marokaanse gemeenschap het niet meer te accepteren,die criminele jongeren.

tweetybird | 20-03-14 | 23:58

@BedrijfsTijgerT | 20-03-14 | 23:50
Ach, het blijven mensen die goede mensen. En het is je eigen soort dus is het belachelijk om ze weg te zetten als terroristen. Ze praten, meer niet.

Ongeblustekalk | 20-03-14 | 23:57

@ gutgutgut | 20-03-14 | 23:53 |
Wat Wilders allemaal roept zal best, dat interesseert me niet zoveel. Het staat een staat vrij om iemand zijn extra nationaliteit af te pakken als de wetten van dat land dat toestaan. U vergelijkt maar een eind weg maar vindt in uw verongelijktheid zelfs de verdragen van de Verenigde Naties op uw weg. Dat mag gewoon.

goedverstaander | 20-03-14 | 23:56

-weggejorist-

PapillonSkullcrusher | 20-03-14 | 23:56

Mengele die de PvdA arrogant noemt. Nu heb ik alles gezien.

Ares | 20-03-14 | 23:56

Itzamná | 20-03-14 | 23:44

Jij snapt het. Wij zijn net mensen. Die Mo van jou wilt inderdaad gewoon zijn gezin het beste geven en ja er zijn Marokkanen die tegen zelfspot kunnen.

mocroGS | 20-03-14 | 23:56

BenBinnen | 20-03-14 | 23:51 |
Ja, de wet deugt in mijn opvatting maar dient te worden uitgebreid naar lidmaatschap van een organisatie die als terroristisch is beoordeeld.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:55

@mocroGS | 20-03-14 | 22:15
Graag wat minder minkudo's voor onze knuffelmarokkaan!
Hij is toch een held om hier re reaguren toch?

pim achtertuin | 20-03-14 | 23:54

Er zijn gelukkig ook nog mensen die ergens tussen de Gutmensch en de Greet-fanboys inzitten.

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 23:53

There's no such thing as negative attention, just attention

AsEl | 20-03-14 | 23:53

Oke, in het kort, ik ben misschien wat anders.
Ook zonder drugs. Misschien mijn ierse kant.

de grote Anti | 20-03-14 | 23:53

goedverstaander | 20-03-14 | 23:48 |
Als je voor hetzelfde vergrijp iemand met enkel nationaliteit niet zijn nationaliteit afneemt, maar iemand met dubbele nationaliteit wel, is dsat rechtsongelijkheid.
Vandaar. Moeilijk is het niet en Wilders weet het. Hij liegt zijn aanhang voor. Het is een misleider, geen leider.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:53

@Ongeblustekalk | 20-03-14 | 23:39
Was net even wat jointjes aan het roken, wat zei je ook alweer? Nee, verbazingwekkend doe ik heel weinig wiet en drink soms een goed flesje wijn. Uit de kraan stroomt heineken en er groeien paddestoelen op mijn keyboard. Het doucheputje is weer erg geschikt voor hallucinogenen.

de grote Anti | 20-03-14 | 23:52

Wilders is een held. Want hij laat zien dat de regering al jaren liegt. Want Nederland is dus helemaal niet aan het vergrijzen! Want in Bundesland die Niederlände leven geen mensen meer die ouder zijn dan 70 jaar. En dus kan Den Haag weer gerust gaan slapen. En ook klopt het dat Wilders geen Hitler is. Dat klopt, want Wilders is de nieuwe Joseph Goebels. Zoek even het filmpje op van deze succesvolste CMO uit de 20e eeuw waar hij niet het lulligste zaaltje tot an seinem Schulter ganz riesenhaft das tausenden fache Publikum begeistert sicher im Arsch faustet... In een ik dacht sportpalast in oqMunchen laat de Nazi Propaganda Minister zijn publiek ontploffen op de vraag of ze meer oorlog willen. "Wollt ihr den totalen Krieg???" Tijdens dezelfde toespraak krijgen de Joden er gelijk nog van langs. Goebbels scoorde een klassieker őonder de slagzinnen, die tot op de dag van gisteren door Nationaal Socialisten zoals onze Blonde Snolly nageroepen wordt.

F. von Zeikhoven | 20-03-14 | 23:52

Wilders is een held. Want hij laat zien dat de regering al jaren liegt. Want Nederland is dus helemaal niet aan het vergrijzen! Want in Bundesland die Niederlände leven geen mensen meer die ouder zijn dan 70 jaar. En dus kan Den Haag weer gerust gaan slapen. En ook klopt het dat Wilders geen Hitler is. Dat klopt, want Wilders is de nieuwe Joseph Goebels. Zoek even het filmpje op van deze succesvolste CMO uit de 20e eeuw waar hij niet het lulligste zaaltje tot an seinem Schulter ganz riesenhaft das tausenden fache Publikum begeistert sicher im Arsch faustet... In een ik dacht sportpalast in oqMunchen laat de Nazi Propaganda Minister zijn publiek ontploffen op de vraag of ze meer oorlog willen. "Wollt ihr den totalen Krieg???" Tijdens dezelfde toespraak krijgen de Joden er gelijk nog van langs. Goebbels scoorde een klassieker őonder de slagzinnen, die tot op de dag van gisteren door Nationaal Socialisten zoals onze Blonde Snolly nageroepen wordt.

F. von Zeikhoven | 20-03-14 | 23:51

@gutgutgut | 20-03-14 | 23:48

En deugt de wet dan? Zie mijn comment van 23:42.

BenBinnen | 20-03-14 | 23:51

De bewoners van de Krim vroegen aan de PVV om hun referendum te controleren op ongerechtigheden. Het was jammer genoeg te kort dag.
Dus alle buitenlanden zijn niet negatief richting PVV, zoals links steeds weer suggereert.

Mantisomantis | 20-03-14 | 23:51

@Itzamná | 20-03-14 | 23:44
Wel bij de les blijven, Golden Retriever.

Ongeblustekalk | 20-03-14 | 23:50

Conclusie:
Als linkse Gutmenschen een stok vinden om mee te slaan zullen ze hem ook gebruiken.

We hebben ze vandaag massaal hun hol uit zien kruipen.
Terroristen zijn het.
Een ware plaag.

BedrijfsTijgerT | 20-03-14 | 23:50

necrosis | 20-03-14 | 23:45 |
Ja dat is discriminatie. En je punt is?

gutgutgut | 20-03-14 | 23:50

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 23:22
Het probleem in kwestie is onoplosbaar.
Het is in de loop der decennia onoplosbaar geworden vanwege de systematische probleemontkenning, en de demonisering en het desnoods vermoorden van hen die het probleem überhaupt aan de orde durfden te stellen.
De PvdA methode, geld, geld, en nog meer geld is gisteren naar de prullenbak verwezen.
De treinen naar oosten zullen ook niet meer gaan rijden.
Wat rest is een steeds grotere groep mensen (met name immigranten) die van staat afhankelijk worden, en een steeds kleinere groep (met name Nederlanders) die bereid is daarvoor op te draaien.
Het is niet voor niets dat iemand met een redelijk verstand geen carrière in in het landsbestuur ambieert.

de honden blaffen... | 20-03-14 | 23:48

@ gutgutgut | 20-03-14 | 23:39 |
Iemand die in een vreemde krijgsmacht vecht kan zijn Nederlanderschap worden ontnomen, al heel lang bij wet in Nederland geregeld. En waarom zou je de bijl aan de wortel van de Nederlandse rechtsstaat zetten als je iemand met een dubbel paspoort zijn of haar Nederlanderschap afpakt? Daar is geen juridische motivatie voor te bedenken.

goedverstaander | 20-03-14 | 23:48

@Optelsommetje | 20-03-14 | 23:43

Ow ja, de Universele Rechten van de Mens die helemaal niet universeel zijn in een stuk of veertig landen. Die natuurlijk! Je maakt jezelf blij met een dode mus als je denkt dat mensenrechten op het wereldtoneel er iets toe doen.

Je doet in je tegels van 23:29 en 23:38 aan waarzeggerij.

BenBinnen | 20-03-14 | 23:47

spanarchist | 20-03-14 | 23:40 | + 0 -
Ik denk dat deze lijn steeds een stukje naar voren gaat,
over 10 jaar vinden we deze opmerking van Wilders soft.
Helaas dat we deze kant opgaan maar de Point of No Return zijn we al jaren voorbij.

Eurotokkie | 20-03-14 | 23:47

@gutgutgut | 20-03-14 | 23:32
Link eens wat persberichten, dan ga ik er even kritisch naar kijken.
Wist je trouwens dat Marokkanen uit de grote steden hun landgenoten uit het Rifgebergte als minderwaardig zien?
Is dat discriminatie?
Nou?

necrosis | 20-03-14 | 23:45

^ plus 'denk'

Itzamná | 20-03-14 | 23:45

Het grootste nieuws van alles is wel dat Marokkanen blijkbaar een ras zijn. Ik wist dat niet. Ik dacht altijd dat je gewoon je paspoort kon inleveren bij de Marokkanse Koning met de mededeling dat hij dat vod in z'n reet kan duwen, vervolgens je zoon gewoon Jan of Kees noemen en hem niet meer door de NL burgerlijke stand automatisch laten aanmelden bij de Marokkaanse overheid.
Dat dacht ik altijd. Dat je er gewoon vanaf kunt, van die nationaliteit. Maar dat is dus niet zo. Marokkanen zijn dus een apart ras. Vinden ze zelf. Vinden de moralisten op de TV. Dan vraag ik mij onmiddellijk af: wie is dan eigenlijk de racist? Ik vind het maar verwarrend.

Stormageddon | 20-03-14 | 23:45

Wachtloper | 20-03-14 | 23:42
En wie controleert dit?
Jules de Corte soms?

Ommezwaai | 20-03-14 | 23:44

mocroGS | 20-03-14 | 23:34 | + 0 -
Kijk, goed nieuws.
Ik kom nooit onder de grote rivieren, maar je aanbod vind ik genereus.

Als ik die jonge mannetjes met elkaar zie spelen, zonder enig vooroordeel over religie, kleur, afkomst etc., dan doet me dat wel wat. Denk dan ook dat de ouders daar het goede voorbeeld in moeten geven. Ik ken natuurlijk wel een Mo, z'n zoontje is een erg leuk mannetje en hij is de beste vrienden met mijn Ariër, sorry, blonde held. Het kan allemaal wel, maar ik dikwijls dat de Marokkaanse gemeenschap de eigen kinderen eens serieus moet nemen en moet opvoeden zodat ze hier ook een kans krijgen.
Trouwens, die vader, Mo dus, vind ik een prima vent. Op z'n vrije dagen doet hij open en loopt dan in een djellaba en dan vraag ik hem of hij homo is. Nou ja, dat is hij dan niet en hij kan er wel om lachen.
Denk jij niet, nieuwsgierigheid van mijn kant, dat er veel mohammedanen zijn die liever gewoon in NL zouden willen werken, huisje, boompje, beestje?

Dat ik er nog 'genuanceerd' over denk, soms, is vanwege genoemde Mo en z'n zoontje. Die kunnen bij mij onderduiken as the shit hits the fan.

Kijk, dat had jij denk ik niet verwacht, maar toch is het zo.

Itzamná | 20-03-14 | 23:44

reageerbuis | 20-03-14 | 23:37 |
Je schijnt te denken dat je argumenteert maar je scheldt.
Lees je posts maar na.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:44

Van de Laan heeft het over Amsterdammers. Ik dacht eigenlijk dat die allemaal naar Almere en Lelystad waren verhuisd.

Mantisomantis | 20-03-14 | 23:44

BenBinnen | 20-03-14 | 23:40 | + 0
Morele kader? Bullshit! Grondwet, universele rechten van de mens, it is!

Optelsommetje | 20-03-14 | 23:43

Rijksoverheid op website:
Aanvraag verblijfsvergunning in Nederland
Zodra nieuwkomers met een mvv in Nederland zijn, moeten zij een verblijfsvergunning voor bepaalde tijd aanvragen. Daarvoor moeten zij:

aantonen dat zij in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, bijvoorbeeld door een arbeidsovereenkomst te tonen;
zichzelf kunnen legitimeren met een geldig persoonsbewijs, zoals een paspoort;
aantonen dat zij geen crimineel verleden hebben.

Wachtloper | 20-03-14 | 23:42

Jammer, die demagogie in dat cafe.
Totaal onnodig ook.
Hij kon de PR waarde van die executievideo prima uitnutten.
Nu heeft hij zijn NPO critici het handvat gegeven waar ze zo hard naar smachtten. Ik kan ze voor deze keer geen ongelijk geven.
Niemand die meer kraait maar die rappende loser met moordneigingen.

Anijsblokje | 20-03-14 | 23:42

@gutgutgut | 20-03-14 | 23:39

De wet is niet heilig en ook nog eens aan verandering onderhevig. Het gedeelte "vreemde krijgsmacht" is een leuk begin, maar daaraan ontbreekt "misdaden tegen de menselijkheid". Kunnen we best toevoegen aan de grondwet me dunkt.

BenBinnen | 20-03-14 | 23:42

@stom schaap | 20-03-14 | 23:32
Slim schaap.

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 23:42

De gehele tafelbezetting bij P&W heeft geen idee wat er zich in de maatschappij afspeelt.
Wereldvreemd volk die het allemaal wel best vindt zo.
Weg met de Nederlanders, wij weten wat goed voor jullie is!
.
Bizarre vertoning dit.

Ommezwaai | 20-03-14 | 23:41

Maar is het beter voor Nederland als er minder criminele Marokkanen in Nederland zijn.

Mantisomantis | 20-03-14 | 23:41

@Optelsommetje | 20-03-14 | 23:38

Je extrapoleert en projecteert jouw eigen morele kader op een ander en concludeert dat het daarom gaat zoals je verwacht. Welke feiten? Zullen we het gewoon even afwachten?

BenBinnen | 20-03-14 | 23:40

Eurotokkie | 20-03-14 | 23:36
Het is een perfecte mogelijkheid voor zijn tegenstanders om hem nog harder weg te zetten, én om de aandacht af te leiden van het pvda-debacle. Daarnaast zal het hem stemmen kosten. Mensen stemmen vaak niet zo zeer op de PVV omdat ze deze partij zo geweldig vinden, maar omdat ze die andere partijen zo zat zijn. Maar voor veel mensen zou deze opmerking wel eens het overschrijden van een lijn kunnen zijn.

spanarchist | 20-03-14 | 23:40

@de grote Anti | 20-03-14 | 23:34
Wanneer je geen polsslag voelt ben je dood. Jou kennende heb je genoeg drank en wiet gebufferd om het tv-afkick experiment door te komen.

Ongeblustekalk | 20-03-14 | 23:39

-weggejorist-

PapillonSkullcrusher | 20-03-14 | 23:39

goedverstaander | 20-03-14 | 23:34 |
"Natuurlijk kun je iemand zijn Nederlandse paspoort afpakken, kwestie van wettelijk regelen."
Daarmee zet je bed bijl aan de rechtsstaat. Zo'n wet gaat het nooit halen.
"Maar met dit kabinet mogen zelfs jihadisten die in een vreemde krijgsmacht vechten (Syrië) tegen alle Nederlandse wetten in hun paspoort houden,"
Ik weet niet of dat tegen de NL wetten is maar ik vind ook dat bij toetreden tot een vreemde krijgsmacht, zoals b.v. het Turkse leger, of tot een terroristische organisatie het Nederlanderschap moet worden afgenomen.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:39

@gutgutgut | 20-03-14 | 23:34
Nee hoor. Scheldt is goed gespeld het was meer in de vragende vorm bedoeld. Vandaar het vraagteken (?).

reageerbuis | 20-03-14 | 23:39

BenBinnen | 20-03-14 | 23:33 | + 0
Hoe bedoelt u, ik kijk naar de feiten. Die zijn dat vandaag al de eerste PVV'er is opgestapt. En gezien de voorgaande pis debacles zullen er nog meer opstappen. Het dappere van personen zoals Roland van Vliet is dat ze zeggen: onderscheid maken tussen personen mag en kan nooit! Nooit!!!

Optelsommetje | 20-03-14 | 23:38

Die van der Laan sleept ook zijn kind zijn politieke podium op.
Zeker naar leermeester Didi gekeken?
Man, man wat een vertoning.

Ommezwaai | 20-03-14 | 23:38

Denk dat er zo in de zap-service dat filmpje van gisteren te zien is, de jakhalzen die in een haag-turks theehuis gaan vragen waarop ze gaan stemmen (100% PVV)


Ohnee, wacht.....

Onze man in Mockba | 20-03-14 | 23:38

P+W,
Zo ziet inteelt TV er nu uit !
Slachtoffertjes uit de vriendenkring van "eigengelijk eerst" continue aan het woord.
Al het spul is óf gesoepsidieerd óf werkt bij de media en teejatergebeuren.
O ja en een sukkel die burgemeester is van A'dam.
Die lul heeft het over kansejongeren maar niet over conducteurs die in hun gezicht worden gespuugd, bejaarden die worden beroofd en meisjes die zich niet meer vrij voelen.
Of over homo's die weggepest zijn of joden die moeten rennen voor hun leven.

P+W intteeltTV wordt gemaakt in de driehoek Adam, Hilversum en Den Haag. De rest van Nederland wordt niet uitgenodigd nooit gehoord.
.
Ooit weleens een vissekom willen zien ?
Ned 1.

sirik | 20-03-14 | 23:37

@gutgutgut | 20-03-14 | 23:25
Ik constateer een feit. U is alleen maar een volksvertegenwoordiger aan het minnen. U is duidelijk een van huize uit geïndoctrineerd persoon die het goed zou doen als koffieclown bij de staatsomroep pvda (vara).
Maar toch nog ff een vraagje uit welk zinsdeel uit mijn tegel ziet u mij schelden en waaruit haalt u mijn neonargumentatie?

reageerbuis | 20-03-14 | 23:37


Deze vind ik in ieder geval geweldig !

SYPIM @HansHugenoot
Follow
Minder Marokkanen in opsporing verzocht was wel #ietsgenuanceerder
geweest
9:38 AM - 20 Mar 2014

nemeton | 20-03-14 | 23:36

@gutgutgut | 20-03-14 | 23:20
Statistisch zal dat zeker zo zijn, maar als je als werkgever tegen over een een half in de stoel hangende slecht Nederlands pratende sollicitant zit met blauwe ogen en blond haar neem je die gene ook niet aan hoor.
.
En ik ken meerdere mensen met buitenlandse roots die nergens last van hebben. Sterker nog, sommigen spreken zelfs met een platteland accent omdat wij hier in het oosten nog geen getto's hebben waar het stoer is om brak Nederlands te praten.

Shadow112 | 20-03-14 | 23:36

spanarchist | 20-03-14 | 23:31 | + 0 -

Wie zien over een paar jaar wel hoe dom deze opmerking was van Wilders , ik persoonlijk denk dat deze opmerking nodig is om Nederland eens goed wakker te schudden.

Eurotokkie | 20-03-14 | 23:36

reageerbuis | 20-03-14 | 23:30 |
Oh gaan we grammaticaal worden. Nog zo'n laffe uitvlucht.
Je hebt geen argumenten en gaat schelden. Je bent een loser.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:34

Mijn tv staat al drie weken uit. Soort van experiment. Tot zover leef ik nog. *pols gaat checken*

de grote Anti | 20-03-14 | 23:34

@ kicktherabbit | 20-03-14 | 22:12 |
@ Supermatthijs | 20-03-14 | 22:09 |
@ gutgutgut | 20-03-14 | 22:40 |
Natuurlijk maak ik een keuze op basis van afkomst. Dat doe je met mensen die naar jouw land toe komen om te wonen. In Nederland stellen wij helemaal geen regels. Ooit gehoord dat Australië of Canada racistisch is? Nee! Maar om daar binnen te komen moet je vooral aan heel veel voorwaarden voldoen. Ga je over de schreef: exit!
Ik maak ook een onderscheid tussen mensen met een enkel en een dubbel paspoort. Natuurlijk kun je iemand zijn Nederlandse paspoort afpakken, kwestie van wettelijk regelen. Maar met dit kabinet mogen zelfs jihadisten die in een vreemde krijgsmacht vechten (Syrië) tegen alle Nederlandse wetten in hun paspoort houden, dus dat is hier dweilen met de kraan open. Dat ik dat maar helemaal niets vind heeft niets met racisme te maken. Als jullie dat denken zou ik nog maar eens een boek over zulk soort zaken gaan lezen.

goedverstaander | 20-03-14 | 23:34

tweetybird | 20-03-14 | 23:14 | + 5
ach Tweety, ik hou nu al van je..... want wat je schrijft is waar het echt om gaat, en waar de linksche gutmensch al wegkijkend overheen stapt om maar sneller over Wilders te kunnen vallen....
En vallen zullen ze..... gisteren was opwarmen, 22 mei is bijltjesdag....

dekogelkwamvanlinks | 20-03-14 | 23:34

Itzamná | 20-03-14 | 23:27

Als je een x keer in Breda ben kan je mij mailen, dan gaan we wel wat drinken.

mocroGS | 20-03-14 | 23:34

Vroeger wel eens met de hele klas na moeten blijven omdat er één de boel stelselmatig verziekte?

Oneerlijk was dat.

Bruno Alaska | 20-03-14 | 23:33

@Optelsommetje | 20-03-14 | 23:29

Ik denk dat weldenkende mensen als jij in het frame trappen wat wordt geprojecteerd door de fatsoenspolitie die de morele kaders aan de andere kant van de fatsoenskloof vaststellen.

/ Joop-modus uit

Ik heb nog op mijn letterbakje: uitsluiten, sociaal, links.

BenBinnen | 20-03-14 | 23:33

Ik krijg kramp in mijn tenen van P&W, morgen maar weer naar de fysio. Wat een kutmarokkanen.

Ongeblustekalk | 20-03-14 | 23:33

@Optelsommetje | 20-03-14 | 23:29
1 + 1 = 2

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 23:33

necrosis | 20-03-14 | 23:25 |
Tegen zoveel eloquentie en scherpe redenering kan de voltallige buitenlandse pers niet op. Ik lees zo juist op teletekst dat ze hun verontschuldigingen aan bieden. Hoe heet je ook weer? Gangreen?
nl.wikipedia.org/wiki/Necrose

gutgutgut | 20-03-14 | 23:32

Eberhard van der Laan zit bij PenW heel druk niet te beseffen dat hij de voedingsbodem van deze opmerkingen van Wilders is. Dat de criminaliteit bij Marokkanen in Nederland zoveel hoger is dan welke afkomst dan ook wordt in deze oneindige discussie opnieuw niet benoemd. En juist doordat het niet benoemd mag worden heeft iemand die het juist overdrijft een luisterend oor bij zijn aanhangers. Pak het probleem eens aan, benoem het, en je zet Wilders buitenspel.

stom schaap | 20-03-14 | 23:32

Ze zijn bij P&W en de PvdA van het padje af. Ik wil bij horen over vandaag Bervijdingsdag in Nederland, en dan hebben ze het de hele avond over een uitspraak van Geert. Er is hier duidelijk iets in scene gezet om de aandacht af te leiden. Wat een hypocriete huichelarij, inderdaad echt een spaanplaat plank voor hun kop. Bij P&W zitten ze niets anders te doen dan bij de criminele Marokkaantjes stemmen te winnen. Het boeit hun niks, al die overlast die Nederlanders hebben van die crimo's, want mensen als bijvoorbeeld een hardwerkende beroofde juwelier is blijkbaar hun achterban niet. Volgens mij is deze P&W een keerpunt in de geschiedenis van Nederland, hier wordt de ondergang van de PvdA ingeluidt. Wat een huichelarij, ik kan het niet aanzien. Blij dat GeenStijl er is.

Twee Jeetjes | 20-03-14 | 23:32

Domme opmerking van Wilders en ver over de grens. Gelukkig gooit de PO Tofik Dibi en Fouad Sidali in de strijd om de boel weer te compenseren qua foute mensen.

spanarchist | 20-03-14 | 23:31

Dubbele nationaliteit is fantastisch, dit geeft de mogelijkheid om criminele marokkanen uit te gaan zetten. Prima plan dus, niks mis mee.

denoorman | 20-03-14 | 23:30

-weggejorist-

PapillonSkullcrusher | 20-03-14 | 23:30

@gutgutgut | 20-03-14 | 23:25
Scheldt?

reageerbuis | 20-03-14 | 23:30

Onze man in Mockba | 20-03-14 | 23:26 | + 0 -

Dit zal voorlopig zo blijven , in het Midden-Oosten worden regelmatig Imams uitgezet wegens uitspraken , die komen naar Nederland en hier worden ze met open armen ontvangen.

Eurotokkie | 20-03-14 | 23:30

Oja, trouwens.. Ik roep dan ook altijd maar weer dat de allochtonen-gemeenschap naar zichzelf moet kijken en niet naar ons, maar dan zijn er natuurlijk 'uitheemse' mensen die bijna alleen maar blanke vrienden hebben, en op ijshockey zitten (uhmm, zou kunnen) die denken dat ze straks onvrijwillig in een vliegtuig gegooid worden.

Nope, we bedoelen die hechte clubjes die eigenlijk een soort van broeinesten zijn. Jullie mogen blijven.

de grote Anti | 20-03-14 | 23:29

@zeg maar jansen | 20-03-14 | 23:14
Dat hangt er vanaf welke definitie je aan 'fout' hangt, derhalve zeer subjectief!!!

necrosis | 20-03-14 | 23:29

En reken maar dat er meer PVV'ers op korte termijn gaan opstappen. Weldenkende PVV'ers met meer dan een Mavo opleiding zoals Geert gaan binnen nu en een week opstappen. Iemand als Lilian Helder of de Roon zullen zich met deze domme ongein niet willen identificeren. De partij zal snel uiteen vallen, vandaag de eerste die vertrok...

Optelsommetje | 20-03-14 | 23:29

Eurotokkie | 20-03-14 | 23:21 |
Je kijkt weg.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:27

mocroGS | 20-03-14 | 23:19 | + 0 -
Kijk, dat waardeer ik. Om in Pulp Fiction termen te blijven: You're my nigger?

Had ik al verteld dat de beste mohammedaan een ex-mohammedaan is en dat dit helemaal niet kan omdat een ex-mohammedaan geen mohammedaan meer is?

Man, het is soms ingewikkeld! Hoogste tijd om aan het bier te gaan. 't Is niet altijd even eenvoudig om het leven onverdund tegemoet te treden.

Proost!

Itzamná | 20-03-14 | 23:27

Hoeveel criminele marokkanen zijn er eigenlijk uitgezet in de afgelopen 8 jaar.....?!?

Wild guess: 0

Onze man in Mockba | 20-03-14 | 23:26

reageerbuis | 20-03-14 | 23:20 |
Je scheldt omdat je geen argumenten hebt. Treurig eigenlijk.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:25

De verkiezingverliezers zien een mogelijkheid om na te trappen. Zal nog wel even doorgaan totdat hun persoonlijke frustratie op is.
Laten ze eens nadenken dat niet ieder west europees land misschien geen Geert Wilders heeft, maar wel een PVV partij. Al jaren en jaren. En dat blijft ook zo... ongeacht wat de naam van die leider is.

duitse herder | 20-03-14 | 23:25

@mocroGS | 20-03-14 | 23:15
De buitenlandse pers kan van mij ongezien de typhus krijgen, laten ze zich met hun eigen 'vuile was' bemoeien.
Of zijn alle andere landen perfecte, harmonieuze samenlevingen waardoor ze menen het recht te hebben over Nederlandse politici (en hun achterban) te schrijven?

necrosis | 20-03-14 | 23:25

Ben benieuwd hoeveel mensen morgen aangiften gaan doen tegen Alexander Pechtold. Hij vindt doodsbedreigingen wel redelijk oké en maakt racistische opmerkingen tegen een donkergekleurde man (bron; rtl late night).

Boris die Sauertopf | 20-03-14 | 23:24

@gutgutgut | 20-03-14 | 23:20

Ondernemers nemen niet graag risico met werknemers, want als je een rotte werknemer niet kan ontslaan, dan kost je dat tienduizenden euro's of meer. Als het zelfs niet een faillissement oplevert.

Risicomijdend gedrag is dus verklaarbaar en aangezien bepaalde groepen weinig fatsoenlijke werknemers leveren is het heel logisch dat werkgevers de meest veilige optie kiezen en dus mensen uit bovengenoemde groepen in geval van twijfel niet aannemen.

BenBinnen | 20-03-14 | 23:24

Ikbeneenzelfbouwer | 20-03-14 | 23:21 | + 0 -
Dat boeit toch niet, PVV heeft in Den Haag en Almere verloren. En D66 is de allergrootste winnaar. Dat VVD en PvdA beiden verliezen is logisch in een crisistijd.

Optelsommetje | 20-03-14 | 23:24

De slachtofferrol wordt ingenomen. Hoe vaak spreken ook deze Marokkaanse voorbeeldlieden hun neefjes aan op hun gedrag? Of boeit dat ze niet?

Ares | 20-03-14 | 23:23

@Optelsommetje | 20-03-14 | 23:18 |
Vertel maar welke partij, de marok-uitspraak niet meegenomen, tegen de EUSSR is, Tegen klimaathysterie is, tegen overbodig ambtenarenapparaat is, tegen ontwikkelingssamenwerking is.

Ik kan geen enkele partij verzinnen behalve de PVV.

ProAsfalt | 20-03-14 | 23:22

Eurotokkie | 20-03-14 | 23:21 Punt van belang is dat ie aanvankelijk dat 'enkele' wegliet. Achteraf nuanceren helpt niet.

zeg maar jansen | 20-03-14 | 23:22

@de honden blaffen... | 20-03-14 | 23:08
Hoe dat komt is volkomen duidelijk.
Hoe je het denkt op te lossen is een tweede.

Elke Marokkaan over dezelfde kam scheren draagt wat mij betreft niet bij aan de oplossing, sterker nog, volgens mij maken we het probleem daar groter mee.

En NEE, er is niets mis met het benoemen van de problemen waar ze zijn en daar mag nationaliteit ook best genoemd worden.
Maar kom op, we hebben het over een lijsttrekker die op een podium (vragend, JAAAHAAAAA) roept dat we minder Marokkanen willen in Den Haag.

Hoe denk je de volgende dag nog een coalitie te vormen dan?
Ben je dan kortzichtig of niet?

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 23:22

Tofik heeft al 3 borsthaartjes...... dat moet iedereen zien natuurlijk.

Heeft het jochie al een mc-baantje ? Ohnee wachtgeld infuus natuurlijk. (zie recente uitzending ram-bam)

Onze man in Mockba | 20-03-14 | 23:21

Wat zijn ze hypocriet bij P&W. De PvdA heeft zwaar verloren bij de verkiezingen en dan gaan ze het een hele avond hebben over een uitspraak van Geert. Lekker de aandacht afleiden. Volgens mij heeft de PvdA zijn contact verloren met de kiezer.

Ikbeneenzelfbouwer | 20-03-14 | 23:21

ITEACHYOU | 20-03-14 | 23:19 * Zwaait mee *

zeg maar jansen | 20-03-14 | 23:21

zeg maar jansen | 20-03-14 | 23:15 | + 0 -
Mensen begrijpen zijn uitspraak niet , dan vraag je om een toelichting en stap je niet meteen naar de rechter , maar volgens mij heeft Wilders meermaals gezegd dat het om criminele Marokkanen gaat.

Eurotokkie | 20-03-14 | 23:21

Shadow112 | 20-03-14 | 23:16 |
Feit is dat keurige Marokkanen, Turken, Antillianen en Surinamers veel minder kans maken op de arbeidsmarkt. Is bewezen.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:20

@mocroGS | 20-03-14 | 22:15
Lees je je eigen tegels wel eens voordat je iets post?*Wilders is gewoon een lafbek. Hij wilt niet regeren en doet dit soort uitspraken om altijd verantwoordelijkheid te ontlopen.*

Daarom loopt mijnheer Wilders zo vrij en onbevangen door zijn geboorteland met wat beveiligers om zich heen.
Volgens mij heb jij het vmbo ook niet afgemaakt. #grotesukkel

reageerbuis | 20-03-14 | 23:20

Tofik Dibi over Wilders: "Voor hem is existentieel om beveiligd te worden."
Wilders mag dan een grens hebben overschreden, er zijn door anderen al lang grenzen overschreden. Laten we niet vergeten dat we werkelijk een probleem hebben als het om grensoverschrijdingen gaat. Wilders verguizen betekent niet dat de problemen die Wilders benoemt als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Schoorsteenveger | 20-03-14 | 23:20

Hufter | 20-03-14 | 23:18 Hufter.

zeg maar jansen | 20-03-14 | 23:20


Hufter | 20-03-14 | 23:18 | + 0 -
Zwaait hem uit ...

ITEACHYOU | 20-03-14 | 23:19

ITEACHYOU | 20-03-14 | 23:09 | + 1 -
Heb je een punt. Fortuyn werd vermoord door een linke tyfushond. Even later Van Gogh door een dolgedraaide mohammedaan.

Ik zie geen verschil tussen mohammedanen en linkse honden.

Wie wel, eigenlijk?

Itzamná | 20-03-14 | 23:19

-weggejorist-

PapillonSkullcrusher | 20-03-14 | 23:19

Liefs, dat ook nog, komt u daar maar eens om meneer!
Itzamná | 20-03-14 | 23:13

Ach je kan best wel genuanceerd denken. Doe dat vaker dan mag je best wel eens een keer bij mij langskomen.

mocroGS | 20-03-14 | 23:19

-weggejorist-

Hufter | 20-03-14 | 23:18

Geert heeft zijn hand overspeeld. En het is mooi om te zien dat zowel vanuit links als ook rechts deze mening wordt gedeeld.
Ik ben echt blij en trots dat veel reaguurders, maar ook veel PVV'ers vol afkeer reageren! Top!

Optelsommetje | 20-03-14 | 23:18

Ik ben helemaal anti PVV en die scene gisteravond vond ik verwerpelijk. Maar in 1 ding wil ik wel mee gaan en dat is dat ik niet begrijp dat er over die statistieken met betrekking tot criminaliteit en Marokkanen helemaal geen verontwaardiging is. De Marokkaanse gemeenschap kan Wilders simpel in zijn hemd zetten door gewoon zelf scherp afstand te nemen van het tuig dat zich onder hen begeeft en er zelf actiever tegen in actie te komen. Verontwaardiging is daar over net zo gerechtvaardigd als die tegen Wilders.

Capt. Iglo | 20-03-14 | 23:18

Wel een sterk punt las ik hierboven ergens

Uitgerekend de PVDA wil namelijk ook minder minder minder. Maar dan Oost Europeanen. Dat is toch net zo goed discriminatie? Letterlijk gebracht door Mariette Hamer

shenkie7 | 20-03-14 | 23:17

-weggejorist-

Luminantietolerantie | 20-03-14 | 23:17

Itzamná | 20-03-14 | 23:13 |
"de wegkijkerij van vrijwel alle volksvertegenwoordigers als het gaat om iemand die niet zonder beveiliging over straat kan"
Zijn beveiliging wordt al jaren zonder morren door de staat betaald.
Maar to the point, is die Hozny nu al van zijn bed gelicht wegens bedreiging? Ik hoor niets meer over die terrorist.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:17

Ebru bij RTL Late Night doet me een beetje (veel) denken aan een verliefde puber die om elke schijtopmerking moet giechelen...

Zo Ontzettend Moe | 20-03-14 | 23:17

@Goudse Kaas | 20-03-14 | 22:55
Kijk, dat is nu een waardige reactie tot zover vanuit de Marokkaanse gemeenschap (neem ik maar voor waar)
.
Als u inderdaad zoveel geeft om uw broertje hoef ik u ook niet te vertellen dat hij gewoon kan participeren als hij:
.
1.Normaal Nederlands kan spreken op een sollicitatie gesprek.
.
2.Geen strafblad opbouwt.
.
3.Netjes kleden.

Als een mens op deze manier zichzelf presenteert op een sollicitatie gesprek maakt het een werkgever geen zak uit of het een Zweed, Marokkaan, Duitser, Australiër of Nederlander betreft. Dat is het mooie aan dit land. Kansen zat! maar er zijn regels om goed mee te kunnen doen.

Shadow112 | 20-03-14 | 23:16

Vreemd dat PenW geen aandacht hebben voor de historische verkiezingsnederlaag van de PvdA.
Lijkt me nou net iets belangrijker dan een retorische vraag.

de honden blaffen... | 20-03-14 | 23:16

@reageerbuis | 20-03-14 | 23:07
We gaan het inderdaad meemaken.

Ik ben nogal Eurosceptisch en overwoog PVV te stemmen bij de EU-verkiezingen, maar de glijdende schaal in de toon van de Grote Blonde Leider heeft me dit wel doen heroverwegen. Steeds een stapje verder en inmiddels van elke nuance gespeend.

Dat de PvdA nogmaals halveert vind ik alleen maar leuk.
Dan maar de Piratenpartij ofzo.

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 23:16

@zeg maar jansen | 20-03-14 | 23:14

Geeft niets. Fout is het nieuwe goed.

BenBinnen | 20-03-14 | 23:15

Eurotokkie | 20-03-14 | 23:14 Het gaat niet om wat iedereen weet, het gaat om wat die geblondeerde Wesley zegt.

Straks, als ie weer eens vanwege zijn uitspraken voor de rechter staat.

zeg maar jansen | 20-03-14 | 23:15

gutgutgut | 20-03-14 | 23:06 | + -3 -
Ik herinner me maar al te goed al die 'tranen' van links toen Fortuyn vermoord werd. Moet daar een tekening bij?

Itzamná | 20-03-14 | 23:15

necrosis | 20-03-14 | 23:10 |

Je bent inderdaad hartstikke fout. Alle buitenlandse pers hebben met afschuw gereageerd op zijn uitspraak over Marokkanen, niet alleen een journalist van de Economist!!
Aleen in jouw bekrompen wereldje is iedereen die kritiek heeft op Wilders gek. Ze zien het zeker allemaal verkeerd.

mocroGS | 20-03-14 | 23:15

Kijk ebru verwoord het best aardig. Het onzinnige pamperen van criminele marokanen door partijen als de pvda heeft dit soort zaken veroorzaakt. En aangezien die partijen zo hebben gepamperd,de dader heeft een hogere status als het slachtoffer. De onvrede is zeer groot onder alle nederlanders,ook die van allochtone afkomst. Want ook daar zijn vele mensen die het gepamper van criminele zat zijn. Die lijden ook onder die groepen die het voor andere en huzelf verzieken. Eerlijk is eerlijk veel marokaanse jongeren zijn totaal losgeslagen. Het is echt wel een groep die er uit springt. Onder turkse jongeren is dat veel minder. Die hebben wat dat betreft toch echt een andere inslag. Hebben veel respect voor hun ouders,gaan wel naar school en kijken wel naar de toekomst. Wilders benoemt ook niet voor niks de marokanen. En bijvoorbeeld niet turken. Want eerlijk is eerlijk,de turkse medemens doet het echt wel beter in nederland. Marokaanse jongeren zouden eens moeten inzien dat ze het zelf over zich afroepen dat ze zo weggezet worden. En ik woon zelf in een wijk met vele turkse mensen en marokaanse mensen,en ik kan niet anders zeggen,met turkse mensen kun je goed praten. Zijn niet tot overlast,de kinderen gedragen zich zeer netjes en de overlast die er is zijn groepjes marokaanse jongeren. En als je in zo een wijk woont zie je werkelijk het verschil van turkse jongeren of marokaanse jongeren. Een verschil van dag en nacht. En tuurlijk zitten er ook wel eens rotte appels tussen maar niet meer als bij ons autochtone nederlanders. Dus zo'n peter r de vries je kunt wel tegen wilders gaan lopen roeptoeteren,maar eigenlijk moet je die knuffelpartijen eens aanvallen op hun kutbeleidt en het niet durven verwoorden van de problemen,die er werkelijk zijn. En die veel zeggen maar weinig doen om het te veranderen. Het de andere kant op kijken,en de schuld afschuiven op iemand die het ongenuanceerd verwoord,wat ik trouwens ook wel weer dom vindt omdat het geen zoden aan de dijk zet en je daarmee maakt dat ooit regeren onmogelijk wordt. Zeg maar dit keer,Geert is een beetje dom geweest. Weet ook niet waar ze zich druk om maken. Want geert is soms te eerlijk over wat hij denkt en dat is dan ook gelijk in zijn nadeel. Soms kun je wel denken,maar beter het niet te hard uitspreken. Zeker niet als je echt wat wil veranderen in nederland. Maar ik denk dat een fleur toch wat dat betreft beter het woord kan voeren. Die is toch wat genuanceerder en wat slimmer. Nee dit was wel leuk want toch ophef,maar dit keer moet ik zeggen meneer wilders niet echt slim.

tweetybird | 20-03-14 | 23:14

necrosis | 20-03-14 | 23:10 Ja maar, jij bènt toch ook fout?

zeg maar jansen | 20-03-14 | 23:14

zeg maar jansen | 20-03-14 | 23:07 | + 0 -

Iedereen weet dat het over criminele Marokkanen gaat ,
of nog voor de duidelijkheid criminele berbers.
Dat mensen er wat anders van maken is hun probleem , het gaat om die gasten die we iedere week bij opsporing verzocht zien langskomen .

Eurotokkie | 20-03-14 | 23:14

nemeton | 20-03-14 | 23:12
Nee, die beelden zijn op raadselachtige wijze verdwenen...

Ommezwaai | 20-03-14 | 23:13

Hotel New York | 20-03-14 | 23:10 |
Heeft nog steeds tetten, volgens mij.
Maar inderdaad, meer tetten of minder tetten, dat is tenminste een relevante vraag.

Schoorsteenveger | 20-03-14 | 23:13

mocroGS | 20-03-14 | 22:15 |
De lafbek wéét dat hij niets kan besturen, behalve dan een roeiboot. Met extremistische uitspraken maakt hij zichzelf en zijn incompetente hofhouding met opzet onmogelijk. Zo kan hij door blijven gaan met weglopen, potverteren, pluchekleven, de grote leider uithangen en de reputatie van Nederland beschadigen. Welk buitenland betaalt deze verrader daar toch voor?

gutgutgut | 20-03-14 | 23:13

Om alvast in de stemming te komen voor Sidali die nu bij P&W zit:

www.dichtbij.nl/haarlemmermeer/kiesdic...

"Meijer voegt toe dat dat Sidali, in tegenstelling tot alle andere kandidaten van alle andere partijen, nog nooit in de raadzaal van Haarlemmermeer is gesignaleerd. Ook was Sidali opmerkelijk genoeg niet aanwezig bij de introductieavonden voor nieuwe raadsleden, zo laat Forza! weten."

En volgens Samson afgelopen week in P&W was de heer Sidali een "harde werker" en betekent hij veel voor de samenleving.

Pater Henk | 20-03-14 | 23:13

-weggejorist-

PapillonSkullcrusher | 20-03-14 | 23:13

mocroGS | 20-03-14 | 23:05 | + -1 -
No hard feelings, mocro, ik lach ook vaak om jou en niet alleen uit leedvermaak.
Geert is niet mijn grote blonde leider (je zou 'Ariër' kunnen zeggen, haha). Ik adviseer hem.

De politiek is niks voor mij. Ik wil niet samen met Peggold, Samsom, Rutte etc. in een ruimte zitten waar ik dezelfde lucht inadem.

Mijn zoontje heeft Marokkaanse vriendjes. Hij is nog jong en die Marokkaantjes zijn net zo lief als mijn Jonge Held. Komen op zijn verjaardag etc. Krijgen ze varkensvlees (grapje). Mijn punt is de wegkijkerij van vrijwel alle volksvertegenwoordigers als het gaat om iemand die niet zonder beveiliging over straat kan. Dat kan niet vanwege de aanwezige mohammedanen.
Jij lijkt me niet zo'n mohammedaan. Misschien moeten we eens bier gaan drinken, als dat van Allah mag. Als het niet mag ook, die Allah knijpt ook wel eens een oogje toe en gaat ook liever een maagd neuken dan dat hij zich ene lor aantrekt van de totaal verloren positie van de mohammedaanse wereld.
Kortom, bier?

Liefs, dat ook nog, komt u daar maar eens om meneer!

Itzamná | 20-03-14 | 23:13

@Onze man in Mockba | 20-03-14 | 22:42
Hij heeft wel een VMBO diploma TL heur. ;)

reageerbuis | 20-03-14 | 23:12

Geert mag niets zeggen over alle marokkanen , maar alle marokkanen zeggen wel iets over Geert.Hebben we nog archiefbeelden over hoe van slag 'de marokkaanse gemeenschap'( vandaar die ene kam ) was na 9/11 en Theo van Gogh ?

nemeton | 20-03-14 | 23:12

23:07 moet het zijn uiteraard.

Mazzeltov | 20-03-14 | 23:12

Wat @Reageerbuis om 23:06 zegt.

Mazzeltov | 20-03-14 | 23:11

Aicha heeft geen tetten meer. Toch nog minder Marokkaan bij P&W. Racisten!

Hotel New York | 20-03-14 | 23:10

@mocroGS | 20-03-14 | 23:00
Volgens een journalist van The Economist.....
Afijn, ik stem PVV en ben volgens die journalist een rechts-extremist die hartstikke 'fout' is.
Begrijp jij dat die journalist op eigen titel ook mensen wegzet op een manier waar anderen Wilders van beschuldigen?
Of snapt je bekrompen breintje dat niet?

necrosis | 20-03-14 | 23:10

@Brabant hier | 20-03-14 | 22:42
Ik heb ook niet op Geert gestemd, helaas kon dat maar in 2 steden.

reageerbuis | 20-03-14 | 23:10

de honden blaffen... | 20-03-14 | 23:00
Durf te wedden dat er weinig Nederlanders in de rij staan als er gevraagd wordt om (nog) meer Marokkanen hierheen te laten komen....

Ommezwaai | 20-03-14 | 23:10

Itzamná | 20-03-14 | 23:01 | + -1
Zelfs zonder moslims is beveiliging noodzaak....... Pim

ITEACHYOU | 20-03-14 | 23:09

gutgutgut | 20-03-14 | 23:03
Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 23:03
De vraag stellen is hem beantwoorden, inderdaad.
Maar, hoe zou dat nou toch komen?

de honden blaffen... | 20-03-14 | 23:08

Gelukkig zijn er andere tijden aangebroken , Wilders extreem rechts noemen ,maak je zelf niet zo belachelijk.
Eurotokkie | 20-03-14 | 23:06 |

_

Goed lezen, dit soort kwalificaties worden gegeven door buitenlandse pers!!!

mocroGS | 20-03-14 | 23:08

@Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 22:49
We zullen het meemaken 22 mei toch? Voorlopig hoeft mijnheer Wilders geen flyers uit te geven, rode rozen aan te bieden. De keus is bij de mensen die PVV gaan stemmen toch al gemaakt. En de mensen die het niet weten? Dat zijn de marokkanen die hebben niets met Europa, dat zijn Afrikanen die er geen nut bij hebben.

De pvda wordt 22 mei nogmaals gehalveerd.

reageerbuis | 20-03-14 | 23:07

Een leuke, gezellige, goedwerkende multiculturele samenleving is net tomatensoep. Tomatensoep kan je lekkerder maken door er wat maggi bij te doen. Een beetje peper en wat zout en wat croutons erbij. Wellicht nog een paar druppels tabasco voor een beetje extra 'bite'. Maar gooi je een halve fles maggi, een bus peper, een lading zout en 8 eetlepels tabasco in de tomatensoep, dan smaakt het niet lekker meer. Zelfs de smaak van de basis, de tomatensoep, is dan verdwenen. En dat is waar we in Nederland (en andere west-europese landen) naar toe gaan of zelfs al zijn.

tripledutch | 20-03-14 | 23:07

Leuk hoor, even losgaan op die verrekte Marokkanen en het gaat verder nergens meer over.

Zoals ik gisteren al zei: Niet slim van Greet, dit gaat nog dagenlang door emmeren.

zeg maar jansen | 20-03-14 | 23:07

Itzamná | 20-03-14 | 23:01 | + 0 -
Is die extra beveiliging wel echt nodig of ook deels show? Met de nadruk op extra

ITEACHYOU | 20-03-14 | 23:07

Is er vandaag nog Wilders-nieuws eigenlijk ?

Onze man in Mockba | 20-03-14 | 23:07

mocroGS | 20-03-14 | 23:00 | + -1 -

Ach in de jaren 80 was je al snel extreem rechts alleen al naar het wijzen naar een Marokkaan .
Gelukkig zijn er andere tijden aangebroken , Wilders extreem rechts noemen ,maak je zelf niet zo belachelijk.

Eurotokkie | 20-03-14 | 23:06

Itzamná | 20-03-14 | 23:01 |
"Doen ze ook, ze willen Wilders liever dood."
Dat zeg jij over Pechtold, Samsom, Rutte et cetera.
Je bent, naar ik hoop tijdelijk, niet goed bij je hoofd.
Beterschap dan maar.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:06

Itzamná | 20-03-14 | 23:01

Haha, Itzamna. Heb je je aluhoedje op? Ik moet altijd om jouw plempsels lachen, altijd jouw grote blonde leider verdedigen. Ik zie wel een politieke carriere voor jou bij de PVV.

mocroGS | 20-03-14 | 23:05

@Itzamná | 20-03-14 | 23:01
Denk dat je even je statement moet aanpassen, want zoals jij het land ziet is jouw waarheid, gelukkig zijn er nog heel veel anderen die het gelukkig iets anders zien.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 23:04

En dan lees ik hier weer de bevlogen reaguursels over het wel of niet gelijk hebben van Wilders.
Zucht, als jij wilt dat hij gelijk heeft, prima daar zal je duizend argumenten voor kunnen verzinnen.
Maar dat gelijk is niet meer relevant, over de gehele breedte van het maatschappelijke krachtenveld, van links tot rechts, van joods tot seculier van moslim tot christen, keert iedereen zich van hem af. En ze kunnen niet anders, een heleboel van die organisaties hebben internationale verbanden. Hij heeft zijn hand overspeelt, en enorm veel schade toegebracht aan de werkelijke oppositie in Nederland. Hij heeft zijn statement over de Marokkanen kunnen maken maar wint er niets mee, maar heeft de slag om Europa in Nederland verloren. En laat een heleboel EU sceptici nu met lege handen achter.

bakoenin | 20-03-14 | 23:04

Hoe is het in christus naam mogelijk dat een partij van die lul pechtold gewonnen heeft. Geen enkel besef wat er in de maatschappij gebeurt.
Peter R de Lul is een fopagent en moet zich niet bemoeien met grote mensen zaken want die man is zo dom. Waarom wordt zo'n lul uitgenodigd, om met spektruilul te spreken: ik moet braken van die man.
Alle reacties van partijvdarbeidellendelingen komen voort uit het heerlijke verlies van gisteren. Niet te veel aandacht voor het verlies maar alles op Geert richten.
Las dat Ali B ook tijdens zijn : "theatershow" Geert te kijk zet. Dacht dat die dood was maar gelukkig voor hem
kan die nu weer wat aandacht genereren door dom te lullen want van zijn muzikale kwaliteiten moet hij het niet hebben.
Nou ja, al die ellende maar ff over ons (pvv'ers) heen laten komen en 22 mei weer (PVV) stemmen.

nightwish | 20-03-14 | 23:04

Het door de meeste media zoveel mogelijk afschermen en bagateliseren van berichtgeving over criminele marokkanen werkt.

Ze vallen weer eendrachtig klokkenluider Wilders, die al jaren waarschuwt voor het marokkanenprobleem en het bespreekbaar wil maken, aan.

Waar zijn de aanklachten door Marokkanen en hun usefull idiots tegen al die criminele marokkanen die Nederland al jaren onveilig maken en voor veel Nederlanders het leven moeilijk maken ??

Rest In Privacy | 20-03-14 | 23:03

de honden blaffen... | 20-03-14 | 23:00 |
Je kijkt weg. Kijk nu doe je het zelf ook.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:03

@de honden blaffen... | 20-03-14 | 23:00
Nou, hij riep de vraag dan. Het antwoord was vast een verrassing.

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 23:03

@Ommezwaai | 20-03-14 | 23:01
Ook hier, ken ik andere Nederlanders dan u!

gedachtespinsel | 20-03-14 | 23:02

@Mortimerrr | 20-03-14 | 22:58
Als 'ie dat eigenlijk bedoelde had 'ie dat gelijk moeten zeggen, toch?

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 23:01

Iedereen die tegen de gevestigde orde in gaat wordt vroeger of later vermoord, lees er de geschiedenisboekjes maar op na.

Dat zal ook Wilders gebeuren. Een vervanger heeft hij niet, dus dan zal de PVV verdwijnen, het gedachtengoed uiteraard niet.

Klinkt mogelijk macaber, maar dit is wat er zal gebeuren. Wat daarbij buitengewoon stuitend is, is dat een volslagen loser als een Pechtold (of Samsom, Rutte etc.) het normaal lijken te vinden dat een gekozen volksvertegenwoordiger niet zonder beveiliging over straat kan. Zij zouden daaruit al hun conclusies moeten trekken. Doen ze ook, ze willen Wilders liever dood.

Geef het een gedachte, geachte mede-reaguurders. Hoe schandalig is het niet dat dit punt niet ALLE volksvertegenwoordigers zorgen baart en dat men er niet dagelijks op terug komt? Je kunt het oneens zijn met iemand, prima, maar dat de NL-politiek dit al jaren laat gebeuren is ver voorbij alle schaamte.

Alleen al om die reden vind ik dat ook een Pechtold, een Rutte, een Samsom, een Buma en ga maar door niet zonder bescherming door het leven zouden moeten kunnen vanwege aangetoonde lafheid. Ik verzoek Joris dit niet weg te jorissen, want dit is de staat van het land.

De verdomde staat van het land.

Itzamná | 20-03-14 | 23:01

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:57
Maak maar eens nader kennis dan.
U zult versteld staan hoe Nederlanders erop staan.

Ommezwaai | 20-03-14 | 23:01

BenBinnen | 20-03-14 | 22:41 |
Wat men jou probeert duidelijk te maken is dat je hetzelfde vergrijp, niet de één zijn NL nationaliteit mag afnemen en de ander niet.

gutgutgut | 20-03-14 | 23:00

Wilders heeft jullie rechts-extremisten in de steek gelaten. Volgens een journalist van the Economist is Wilders extreem-rechts. Alleen de PVV achterban denkt daar nog anders over. Als zelfs de CIDI afstand doet van de uitspraak van Wilders sta je als PVV'er behoorlijk aan de foute kant.

mocroGS | 20-03-14 | 23:00

@Mortimerrr | 20-03-14 | 22:58
Die rondzwervende plemp van jou kennen we nu wel, kap er eens mee.

Ongeblustekalk | 20-03-14 | 23:00

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 22:53
Hij riep helemaal niets.
Hij vroeg "Willen jullie meer of minder Marokkanen?".
Meer niet.

de honden blaffen... | 20-03-14 | 23:00

@Peyronie | 20-03-14 | 22:47
Dit land zucht onder de allochtonenproblematiek, wanneer jij lekker in je spiderman pyama in je bedje ligt worden s'nachts complete steden en wijken overgenomen door booskijkend allochtoons tuigh. Helaas hangen er ook nog eens autochtone meisjes rond, want de strikte opvoeding is allang de deur uit bij veel ouders. Gaat helemaal fout. Maar ze denken goed bezig te zijn, want multikul.
Greet zet wel mensen aan tot denken lijkt mij, juist door extra ongenuanceerd te zijn. Je kent het spreekwoord vast wel met heelmeesters en wonden. Tijd dat de allochtonengemeenschap naar zichzelf gaat kijken, en niet naar focking ons. Vergeet ons maar even.

Whatever, *schopt jukebox*
tinypic.com/player.php?v=4q04g5%3E&...
Dumpert luste hem niet, maar ik vond het mooi.

de grote Anti | 20-03-14 | 22:59

Jammer voor die 5% aan Marokkanen die het wel goed doen, normaal is het een kleine groep die het verpest voor andere nu is het een grote groep dit het verpest.
Toch knap dat deze groep Marokkanen het meest gehate volk is geworden binnen 40 jaar.

Eurotokkie | 20-03-14 | 22:58

-weggejorist-

Mortimerrr | 20-03-14 | 22:58

@Ommezwaai | 20-03-14 | 22:52
Blijkt dus in uw omgeving Marokkanen van andere allure wonen dan in mijn buurt. Oh, en ik woon in normale woonwijk op een appartement voor het geval u mocht denken dat ik in een of andere chique buurt woon.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:57

@bakoenin | 20-03-14 | 22:49
Het cidi heeft geen kut te vertellen, maar de rest klopt.

Ongeblustekalk | 20-03-14 | 22:57

Een week geleden was ik nog vastbesloten bij de Europese verkiezingen op de PVV te stemmen, maar dat wordt nu SP, Dierenpoes of SGP.
Peyronie | 20-03-14 | 22:47 | + 0

En laat dit nu triest zijn want dan krijg je alsnog weer de miljardenverslindende industrie inzake ontwikkelingssamenwerking, klimaathysterie, toch ook de EUSSR, overbodige ambtenarenapparaat op je dak.

Daarom zeg ik: overal een correctief bindend referendum over maar dat zal in dit land een illusie zijn.

Overigens Alex Sassen van Elsloo van artikel50 (partij) zou denk ik een beter alternatief zijn.
Voor mij is het het overwegen waard.

ProAsfalt | 20-03-14 | 22:56

@reageerbuis | 20-03-14 | 22:52:
Kijk bijvoorbeeld hoe hij tekeer goed in parlementaire debatten, en/of boos wegloopt.

King of the Oneliner | 20-03-14 | 22:56

@Shadow112, aanspreken op gedrag doe ik indien nodig. Ingrijpen doe ik indien mijn medemens(ongeacht kleur)in gevaar is, of onrecht wordt aangedaan.

Een controversiële bijdrage leveren aan een debat kan waardevol zijn. De heer Wilders heeft gister echter een grens overschreden.

Ik neem het de heer Wilders kwalijk dat ik vandaag mijn jongere broertje heb moeten geruststellen en heb mogen uitleggen dat de haat jegens Marokkanen in Nederland niet wijdverspreid is, en dat niets hem in de weg zal staan zijn dromen waar te maken.

Goudse Kaas | 20-03-14 | 22:55

@BenBinnen | 20-03-14 | 22:44
Ik zal het maandag eens nakijken, maar een domme lul is het zeker.

Ongeblustekalk | 20-03-14 | 22:55

@mocroGS | 20-03-14 | 22:15

Heb jij wel toestemming van koning Mohammed IV om hier te reageren?
BenBinnen | 20-03-14 | 22:33 |

_

De koning van Marokko is Mohammed VI.
Ik moet altijd jouw domme reacties corrigeren, doe daar eens wat aan!

mocroGS | 20-03-14 | 22:53

@Itzamná | 20-03-14 | 22:44
Allemaal nuances achteraf.

Op dat podium riep 'ie glashard dat we minder Marokkanen willen, punt.
Als ik iets niet ben is het policor, maar jezus... een beetje nuance?

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 22:53

Jeetje. Voor het eerst Ebru live horen praten. Komt niet veel zinnigs uit helaas.

bbbachstra | 20-03-14 | 22:52

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:49
Moet ik daar nog over uitweiden?
Wij Nederlanders zijn in de ogen van de gemiddelde Marokkaan ook uitschot en ongelovig.
Wat vindt u daar van?

Ommezwaai | 20-03-14 | 22:52

@King of the Oneliner | 20-03-14 | 22:29
Leuke tegel maar kunt u een voorbeeld noemen over uw zin:

Alleen: hij heeft te weinig tact en beschaving en intellect.

Mijns ziens stelt hij zich op dit punt op 1 lijn bij de groep die hij zo graag ziet remigreren naar hun zandbak.

reageerbuis | 20-03-14 | 22:52

@Godsammekraken | 20-03-14 | 22:33

Newbee Doorn2148 schreef dit onder hetzelfde topic:

''... Want iedereen moet kennelijk een kopie zijn van de stoicijnse Geenstijl bloggers en reaguurders: kalm, berekenend en zakelijk humoristisch.''

Ik vrees dat dat deze stroom aan negatieve aandacht en abjecte vergelijkingen wel iets zal doen met de tere, naïeve zieltjes die ons land kent. Ze blijven daar toch gevoelig voor. De man met de snor als enig referentiekader. Ik ben het overigens helemaal eens met uw plempsel van vanmiddag, maar deze stroom aan negatieve aandacht heeft nou eenmaal neveneffecten.

Desmoulins | 20-03-14 | 22:50

Nee Pritt, hij is te ver gegaan. Ook het CIDI, en die zijn heel erg machtig, keurt dit af.
Natuurlijk zal een hardcore groep hem blijven verdedigen, zijn vaste kern, maar voor de wat gematigde kiezer uit die volkswijken is hij nu besmet.
Hij zit nu echt in de hoek van extreem rechts, althans daar zetten zijn tegenstanders hem nu neer, gesteund door het CIDI.
Werkelijk, met de EU verkiezingen in aantocht, die verkiezingen waar het echt om gaat, en niet om die 2 lullige gemeentes waar hij meedoet, die EU verkiezingen geeft hij nu aan D66.
Wie is dan eigenlijk nog die Wilders? De man die zelfs de Joodse gemeenschap tegen zich in het harnas jaagt?
De man die al 6 jaar het nieuws beheerst maar niets bereikt heeft?
Met zo een vriend als EU scepticus heb je geen vijanden meer nodig.
De sukkel.

bakoenin | 20-03-14 | 22:49

Dit is natuurlijk geweldig wat er nu gebeurt. Nederland coalitie land. Vergeet dat niet. Wilders krijgt nooit 75 + 1.
Wilders heeft zich volkomen onmogelijk gemaakt. Alleen Rutte wil nog wel.... Maar die is weer aan het krimpen tot normale VVD proporties en even niet... denken de meesten.
De aanhang van Wilders vindt dit geweldig dus die blijven hem echt wel trouw. Misschien wordt zijn aanhang nog wel wat ruimer. Allemaal weggegooide stemmen en straks blijft er zo weinig over dat we vanzelf een kabinet van Nationale Eenheid moeten formeren.
Wilders kan blijven roeptoeteren. Blijft verder volkomen onschuldig. Zal nooit meer iets voor elkaar krijgen. Ik herhaal mijn oproep, niet opgeven, stem op Wilders. Doen!

Frankasd | 20-03-14 | 22:49

@Itzamná | 20-03-14 | 22:37
Dat 'ie er van te voren goed over na gedacht heeft maakt het nog niet meesterlijk.
Dit bijt 'm uiteindelijk in z'n kont.

Electoraal zal 'ie er zeker door verliezen:
1. Hij gaat er in elk geval weinig stemmen mee winnen. Zijn standpunt was al duidelijk.
2. Veel mensen die twijfelden gaat dit een stap te ver. Die haken af.

Daarnaast heeft 'ie te maken de realiteit. De realiteit is dat 'ie 51% van de stemmen moet hebben voor een meerderheid (lokaal of landelijk). Die gaat 'ie nevernooit krijgen en al helemaal niet op deze manier.
Op deze manier is er geen partij meer die met hem in zee wil, dus blijft 'ie langs de zijlijn roepen dat er minder Marokkanen moeten zijn. Nou. Roep maar dan.

Op Europees niveau ligt het net even anders, en dat weet 'ie dondersgoed.
Maar ook daar zal 'ie niet genoeg medestanders weten te vinden als 'ie zo hard uit de hoek blijft komen.

Meesterlijk? Ik betwijfel het.

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 22:49

@Ommezwaai | 20-03-14 | 22:44
Ik lees je emotie, snap het zelfs. Maar wat heeft dat te maken met Wilders zijn uitspraak? Het punt is dat jou buurt dus wat 'onderhoud' zou mogen genieten. Maar staat nog steeds los van de uitspraken van Wilders, nog afgezien van hoe hij dat denkt te bewerkstelligen.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:49

Toch wel boeiend om te zien dat Wilders (weer) in staat is om het hele land op de kop te zetten.

In dat opzicht heeft hij toch wel de VOC mentaliteit.

ProAsfalt | 20-03-14 | 22:49

Peggold is ook weer aan het woord bij RTL late night.

Laat peggold zich maar eens afvragen waarom de PVV toch nog zo populair is.
Als de je woorden 'minder Marokkanen' even buiten beschouwing laat dan heeft de PVV het beste programma waar peggold niet aan kan tippen.
Het enige wat je zou kunnen doen in deze Parlementaire Democratie is blanco stemmen als proteststem.

Triest maar waar. Op D'66 zal ik nooit stemmen, hoewel nooit, het is wachten op het moment dat Peggold uit de kast komt. Hij zal dan mannetjes inzetten met pistolen die staan gericht op de hoofd van stemgerechtigden om op Groot EUSSR te stemmen.

ProAsfalt | 20-03-14 | 22:48

Het had godverdomme om het verlies van de PvdA kunnen gaan...
En Ebru, werkelijk een emotioneel dom wijf.

Schoorsteenveger | 20-03-14 | 22:47

En opeens ben ik Wilders zat na die debiele toespraak in Den Haag. Uiterst dom, plat en en vooral contraproductief.
Dit was bewuste zelfmoord van Wilders voor het oog van de nationale camera's. Hij wist natuurlijk donders goed dat dit tot opwinding zou leiden, ook al veinst hij dat hij die opwinding niet begrijpt of had zien aankomen.
Geen idee wat hij nu nog wil, maar dit is het einde van de PVV en Wilders als serieuze partner binnen de Nederlandse politiek en waarschijnlijk ook daarbuiten.
Het ergste is misschien nog wel dat hij met deze toespraak voor Haagse tokkies de echt serieuze problemen zoals eurocratisering, islamisering en het weggeven van soevereiniteit ook min of meer van de politieke agenda heeft geblazen.
De PVV was de partij die die zaken serieus op de agenda zette en langzaamaan steeds meer steun kreeg van andere partijen en vooral van steeds meer kiezers. Nu is het terug naar af.
Niemand wil of durft nu meer met de PVV geassocieerd te worden. En Marokkanen kunnen voorlopig weer de eeuwige slachtofferrol innemen. Ook dat beschouw ik bepaald niet als winst.
Een week geleden was ik nog vastbesloten bij de Europese verkiezingen op de PVV te stemmen, maar dat wordt nu SP, Dierenpoes of SGP.

Peyronie | 20-03-14 | 22:47

Ebru is te goed voor deze tafel. Niemand snapt haar maar ze spreekt de waarheid.

Hotel New York | 20-03-14 | 22:47

Filmpje waarin Ali B Wilders persifleert in Valkenswaard. Let even op het einde van het filmpje; kan ook geïnterpreteerd worden als een doodsbedreiging richting Wilders (als we dan toch Wilders gaan aanklagen of zo, dan dus ook Ali B); https://www.facebook.com/photo.php?v=667767416614633&set=vb.191532530904793&type=2&theater

Nederlanddraaitdoor | 20-03-14 | 22:46

De NPO was nog nooit zo onbelangrijk.

lekker wijf | 20-03-14 | 22:44

-weggejorist-

PapillonSkullcrusher | 20-03-14 | 22:44

BenBinnen | 20-03-14 | 22:41
'Bij mensen met twee nationaliteiten versus één nationaliteit is er geen sprake van gelijke gevallen' Je bent niet volledig in je uitleg. Het moet zijn: Bij mensen met twee nationaliteiten versus één nationaliteit is er geen sprake van gelijke gevallen als het om het aspect nationaliteit gaat.

Koos Knak | 20-03-14 | 22:44

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:35
Dat is vaker het geval, of komt u nooit buiten?
Bijna alle finnen hier in de buurt hebben mijn vrouw al eens voor "hoer" uitgemaakt..
En nee, ze is de preutsheid zelve.
Maar goed, alle andere vrouwen worden ook voor hetzelfde uitgemaakt.. Over één kam scheren gesproken.
.
Normaal doen, je aanpassen, werken en je gedragen. Anders rot je gewoon maar op. ZO duidelijk genoeg?

Ommezwaai | 20-03-14 | 22:44

@Ongeblustekalk | 20-03-14 | 22:34

Wie is het? Is het Jeroen Pauw? Is het Felix Rottenberg? Is het André Rouvoet? Houd ons niet langer in spanning :-P.

BenBinnen | 20-03-14 | 22:44

Rechterlijk onwettig misschien, maar hoeveel procent van de bevolking vertegenwoordigd dhr Wilders hiermee? Ik weet het niet precies, maar ik ben het volslagen mét Geert eens!

Geert7493 | 20-03-14 | 22:44

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 22:37 | + 0 -
Jij raar praten. Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de verkeerde statistieken. Zeg je zelf.
Vaker in de bijstand.
Zeg je zelf.

Willen we er daar minder van? Jezus, wat doe jij als je voor een open deur staat? Nog eens intrappen?

Precies in dat 'minder Marokkanen' ligt de strategie van Wilders. Hij heeft het er niet over over dat alle Marokkanen weg zouden moeten. Hij wil er minder. Waarom? Omdat het minder criminaliteit en ruifvreterij oplevert.

Jij begrijpie doen?

Al die maffe policor MSM-mensen onderschatten Wilders, vallen nu over hem heen en hebben morgen weer een nieuw item (Gordon is zwanger, of zoiets).

Uitstekende zet van Wilders. Later dit jaar over de EU. Zal niemand aanstoot aan nemen en kan hij kereltje Pechtold, de uitverkoper van NL, de maat nemen.

Place your bets.

Itzamná | 20-03-14 | 22:44

Misschien eens de koran lezen en dan zien wat ze daarin zeggen over anders of niet gelovigen. Dat tot je door laten dringen. Word hoog tijd dat daar een aanklacht over komt

junkyard | 20-03-14 | 22:43

Dit soort discussie hoor je niet straks bij p en W

Hotel New York | 20-03-14 | 22:43

@gutgutgut | 20-03-14 | 22:40,

""Criminele Marokkanen eruit: ja"
Kan niet"

natuurwetten kunnen niet verbroken worden, voor al het overige geldt dat het een kwestie van wil is

rode peper | 20-03-14 | 22:42

@gutgutgut | 20-03-14 | 22:40
Wetten kunnen veranderd worden of je kan er omheen gaan.

Ongeblustekalk | 20-03-14 | 22:42

Peterrrrrr de Vries..... dacht dan die man al overleden was.

Ohnee, zit iedere week wel ergens aan tafel om te bewijzen dat hij een domme lul is.

Onze man in Mockba | 20-03-14 | 22:42

Wauw Ebru! Respect hoor.

Iedereen die vind dat Wilders abjecte uitspraken doet, woont niet in de buurt van Marokkanen. Die kennen alleen de 'elite' en voor hen zijn die 66% jongere criminelen acteurs in opsporing verzocht.

Ebru kreeg Peterrr RRRR stil, met z'n bek vol tanden. de mooi weer spelende elite Boy... helemaal stil.

Top Ebru, werkelijk top!

zodeknetters | 20-03-14 | 22:42

Historische dreun voor de PvdA, Bevrijdingsdag in Nederland, en dan gaan ze het over Geert Wilders hebben? Die programma's zijn dan dus duidelijk helemaal de spreekbuis van de PvdA en ze kunnen niet tegen hun verlies. Ik heb het dan gehad met de NOS, Nieuwsuur, DWDD en P&W. Ik heb helemaal nie top Geert gestemd, maar ik had vanavond alles willen horen en zien over de ondergang van de PvdA, en over de uitspraak van Diederik in Het Parool dat de kiezer de koers van de partij niet heeft begrepen.

Brabant hier | 20-03-14 | 22:42

@kicktherabbit | 20-03-14 | 22:25

"Voor de wet is iedereen gelijk."

Pertinente onzin. De wet stelt dat een ieder in gelijke gevallen gelijk behandeld dient te worden. Bij mensen met twee nationaliteiten versus één nationaliteit is er geen sprake van gelijke gevallen.

BenBinnen | 20-03-14 | 22:41

Pechtold krijgt een mooie vraag van De Vries. Rn hij lult zich er niet uit. Ware aard weer goed zichtbaar van arroganter!

Hotel New York | 20-03-14 | 22:41

goedverstaander | 20-03-14 | 22:08 |
"Criminele Marokkanen eruit: ja"
Kan niet
"Bijstands-Marokkanen laten remigreren: ja"
Alleen op vrijwillige basis-->kansloos
"Geïntegreerde Marokkanen hier laten blijven: prima"
Status quo.

Ik weet niet hoe iemand zo dom kan zijn om achter dit soort standpunten te staan. Elke actie specifiek tegen Marokkanen gericht is onwettig. Wilders praat poep voor de publiciteit.

gutgutgut | 20-03-14 | 22:40

Als Wilders verbaal begaafd was dan had deze man heel veel meer mensen achter zich gehad. Helaas drukt hij zich ongelukkig uit en geeft voer aan de hyena's in de kamer, NPO en de linkse orde, zie de tv programma's van vanavond, ze struikelen over hun eigen worden om mee te doen in deze absurdistische theater voorstelling!

lanexx | 20-03-14 | 22:39

Opruien valt niet onder de vrijheid van meningsuiting. Hij heeft misbruik gemaakt van de intelligentie van mensen die niet beter weten.
@the Jackdawn | 20-03-14 | 22:27

In hoeverre die mensen niet beter weten kan ik niet beoordelen. Het is goed dat Wilders de vinger op de zere plek legt. Ik ben het vaak met hem eens. Woon zelf in zo'n multicul ghetto, dus ik weet wel waar ik het over heb. Alleen maar gezeik met Marokkanen.
Maar chique was deze actie van Wilders iig niet. Dat gaat hem stemmen kosten.

Botte Hork | 20-03-14 | 22:38

@Russells Teapot | 20-03-14 | 22:22 | *applaus en buigt*

vraagstaart | 20-03-14 | 22:37

Herhaling kan geloof ik niet altijd kwaad, zie vorig topic.

"In feite wel een meesterlijke zet van Wilders. Iedereen is dit over twee weken vergeten en als het straks om de EU gaat kan hij rustig roepen of mensen meer of minder EU willen.

Meer of minder Brussel, meer of minder inleveren van de eigen autonomie. Hij komt wel weg met die 'meer of minder Marokkanen' - wat trouwens een goeie vraag was, want elke Nederlander weet wel dat we zo goed als niks aan Marokkanen hebben, to say the least.

Hij is niet zo onnozel als velen denken.
Komt ook omdat ik hem dat ingefluisterd heb, haha.
Liefs verder allemaal."

Itzamná | 20-03-14 | 22:37

Volgens mij heeft een politicus iets gezegd en zijn veel mensen het daar mee eens, maar ook veel het er niet mee eens.

Rest In Privacy | 20-03-14 | 22:37

Zijn Marokkanen oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers? Yup.
Zitten Marokkanen vaker in de bijstand? Yup.
Wonen er veel Marokkanen in grote steden? Yup.

Willen we minder Marokkanen?
Nou, eh... dat ligt er wat mij betreft nogal aan over welke Marokkanen we het precies hebben.

De "nuance" achteraf is hartstikke leuk hoor, maar dat had 'ie dan op dat podium moeten vermelden.

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 22:37

@kicktherabbit | 20-03-14 | 22:25
Waar lees jij, in mijn comments dat ik het heb over minderwaardige mensen?

Wat heeft u gesnoven, gerookt, ingespoten of gedronken?

reageerbuis | 20-03-14 | 22:36

Wilders mag alles zeggen. Maar alle Marokkanen oprotten is natuurlijk niet handig, niet mogelijk en ronduit dom. Weet ie zelf ook. Maar Wilders reageert een beetje verongelijkt. En nu lopen ook z'n vriendjes weg. Laat nu een lief Marokkaans meisje een arm om hem heen slaan en je zult zien dan wordt het weer een heel klein jongetje.

Rational | 20-03-14 | 22:36

Ebru gaat er met gestrekt been in. Toch wel een dame met haar op d'r tanden.
Petorrrr z'n loopoog gaat er bijna van tranen. Wie het niet met 'm eens is snapt het niet.

zeauzitdat | 20-03-14 | 22:36

Eens kijken of er ook maar iets over de inhoud van de boodschap wordt gezegd? Zijn Marokkanen werkelijk zo'n probleem? Komen ze inderdaad 22(!) keer vaker voor in de criminaliteits-statistieken? Kost dat onze maatschappij werkelijk zoveel geld? Zit er door de jaren heen verbetering in het gedrag? Ik zzzweer ,vast niets van dat.

Snap je!? | 20-03-14 | 22:36

Ze krijgt de handjes niet op elkaar. Helaas.

Hotel New York | 20-03-14 | 22:36

@gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:31

Als rechtsconservatief maar vooral als mens zijnde, druist dat tegen mijn principes in.
Samsom is een idealist en een conformist betreft de EU, en nog duizend andere argumenten waarom ik nooit op de beste man zou stemmen.

Desmoulins | 20-03-14 | 22:36

Slimme zet. We hebben nu een discussie op NL niveau i.p.v. pappen en nat houden. Heerlijk, nu wordt alles onder een vergootglas bekeken. *cheers*

Mr_Pikibelly | 20-03-14 | 22:36

...en waarom zou je niet mogen zeggen dat je minder Marokkanen in Nederland of in je stad wilt!? Ik denk dat de Marokkanen het er zelf dik naar gemaakt hebben (de ene helft vanwege puur wangedrag en minachting voor de autochtone Nederlander, de andere helft vanwege het niet ingrijpen, corrigeren en opvoeden van de andere helft). Best veel mensen zijn die lui (en hun blanke aanhang, linkse mensen dus..) gewoon meer dan spuugzat. Beter eens serieus kijken naar wat Wilders voorstelt, dan afwachten tot het een keer door een incident ergens escaleert en de vlam in de pan slaat. Er komt namelijk een keer een dag dat een Marokkaan even te ver gaat en een volledige autochtone volkswoede start.

Nederlanddraaitdoor | 20-03-14 | 22:35

Tegengeluid

shenkie7 | 20-03-14 | 22:35

Ebru Umar geweldig! Eindelijk

shenkie7 | 20-03-14 | 22:35

@Ommezwaai | 20-03-14 | 22:33
Oh, dus een hele groep moet lijden onder een minderheid binnen die groep? Dat is wat hij zegt! Oh, wacht, hij nuanceerde het de dag daarna om te redden wat er te redden viel.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:35

"Criminele Marokkanen"? Is dat geen pleonasme? Zoals bij "een stijve erectie"?

opgejorist-weggerot | 20-03-14 | 22:34

Ebru. Heldin!

Hotel New York | 20-03-14 | 22:34

@BenBinnen | 20-03-14 | 22:33
Het is geen marokkaan.

Ongeblustekalk | 20-03-14 | 22:34

@mocroGS | 20-03-14 | 22:19
Gaat het te ver? Ja! Maar wat is het probleem in jullie gemeenschap om eens duidelijk afstand te nemen van de rotte appels? Is dat omdat toch elk stukje tuig een neefje, broertje, of vriendje is? Wordt je uitgekotst als je dan tegen je eigen gemeenschap keert?
.
Ik heb ooit mogen samenwerken met een Marokkaan, pracht van een vent! altijd goed lachs, hekel aan de ramadan en vooral.. Een hekel aan de "Nedermarokkanen" hier in Nederland. Ooit fluisterde hij mij nog toe. 80% van waar jullie mee zitten willen we ook niet in Marokko.

Shadow112 | 20-03-14 | 22:34

@Desmoulins | 20-03-14 | 22:11
Mijn voorspelling is dat Wilders ook deze aanval gaat pareren. Sterker nog: hij gaat er garen bij spinnen. Hij zou pas een grens overschrijden als hij gaat pleiten voor discriminerende wetgeving. Voor het overige zoals ik al eerder schreef:

www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/03/...

Godsammekraken | 20-03-14 | 22:33

@mocroGS | 20-03-14 | 22:15

Heb jij wel toestemming van koning Mohammed IV om hier te reageren?

BenBinnen | 20-03-14 | 22:33

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:29
Zal ik het dan maar zeggen?
Minder Marokkanen betekent simpelweg minder criminaliteit.
Aangezien deze bevolkingsgroep oververtegenwoordigd is in de criminaliteitsstatistieken.
Het is gewoon zo lang als het breed is.

Ommezwaai | 20-03-14 | 22:33

@Supermatthijs | 20-03-14 | 22:18
Nee sukkel!! Je begrijpt het echt niet hé. Mijnheer Wilders wilt de uitwassen met een zogenaamd dubbel paspoort die hier hun beroep *criminaliteit* uitoefenen terug sturen naar het land waar ze zoveel van houden. De rest mag blijven als ze zich aanpassen aan onze cultuur.

reageerbuis | 20-03-14 | 22:32

Lijkt mij voor wilders toch moeilijk praten in een haags cafe als je weet dat scherpschutters van je bewakers een verdieping hoger z'n tegenstanders in de gaten houden.

Wachtloper | 20-03-14 | 22:32

@Desmoulins | 20-03-14 | 22:29
Ik zou zeggen stem Samsom of zo.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:31

Wat een racisten die PVV-adepten, niet een adept heeft zijn lidmaatschap van de PVV opgezegd.

the Jackdawn | 20-03-14 | 22:31

@Soy yo Ik hoorde het ook. Een van de grotere leugens over dit fenomeen van het feit dat 47% van de kiesgerechtigen het openbaar bestuur niet legitimeert. Het had ook 51% kunnen zijn.

Finn | 20-03-14 | 22:31

-weggejorist-

PapillonSkullcrusher | 20-03-14 | 22:30

@gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:15

Nee, geen emoties louter empirische waarnemingen.
Ik ben afkomstig uit een multicultureel achterstandsgezin, opgegroeid in verschillende achterstandswijken, en heb zeer bewust die hele achterlijke, macho maar bovenal criminele allochtonencultuur achter mij gelaten.
Ik voldoe totaal niet aan het zogenaamde profiel van de PVV sympathisant.
Het grote gebrek van Wilders is juist dat het zoveel beter verwoord zou kunnen worden.
U slaat de plank mis.

Desmoulins | 20-03-14 | 22:29

@Ommezwaai | 20-03-14 | 22:25
Euh.... Niet om het een of ander maar welke waarheid heb je het over? Dat er veel criminelen zijn onder de Marokkaanse bevolkingsgroep, niemand ontkent dat hoor.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:29

Wilders = Hitler: mag niet
Wilders = relpinda: mag wel.
Wilders is gewoon een übertroll die het provoceren en het querulant zijn tot hogere kunst verheven heeft.
Maar op een dag wordt hij waarschijnlijk vermoord.
Natuurlijk zou ik dat verschrikkelijk vinden, want hij brengt gewoon de onvrede onder woorden die er bij minstens 30% van de Nederlanders leeft, en hij heeft op veel punten gewoon gelijk.
Alleen: hij heeft te weinig tact en beschaving en intellect.
Zelfs zijn oneliners en thema's leent hij van GeenStijl.

King of the Oneliner | 20-03-14 | 22:29

Lijkt wel alsof dit forum tegenwoordig een PVV propagandakanaal is. O wacht...

as-saboer | 20-03-14 | 22:28

In multi culti Nederland, met een multi culti bananen politiek, plaats je tijdens het grootste en DUURSTE politiek circus ooit in dit land, bij dit soort objecten alleen Nederlandse waarschuwingsborden.
www.facebook.com/MarcelVerheggenFotog...

De (Berlijnse/Israëlische) muren die overal worden opgetrokken bij ook echt een bijdragen aan het vertrouwen richting ons. Uit dit soort beveiligings hysterie maak ik op dat er in Nederland behoorlijk wat aan de hand is. Bij zoveel beveiliging is er veel meer aan de hand.

toetanchamon | 20-03-14 | 22:28

@Van Duyvenbode | 20-03-14 | 22:26
De eerste Fortuyn had ook niemand verwacht. Dus waarom zouden we niet kunnen hopen op een tweede?

Russells Teapot | 20-03-14 | 22:28

omanders | 20-03-14 | 22:23
Iets met Marokkanen ofzo.
Die blijken gemiddeld meer crimineel te zijn.
Mag je niet zeggen, geloof ik.

Ommezwaai | 20-03-14 | 22:28

Nee, met die marokkaanse hand in eigen boezem zit het wel snor mense

Tobi | 20-03-14 | 22:28

@Botte Hork | 20-03-14 | 22:11
Opruien valt niet onder de vrijheid van meningsuiting. Hij heeft misbruik gemaakt van de intelligentie van mensen die niet beter weten.

the Jackdawn | 20-03-14 | 22:27

Russells Teapot | 20-03-14 | 22:22

Een tweede Fortuyn komt er niet meer. Kun je een toneelstuk van maken à la Samuel Beckett: wachten op Fortuyn II.

Rest In Privacy | 20-03-14 | 22:26

Zware Majesteit | 20-03-14 | 22:18
Het is niet dat als je hier als kind van Marokkaanse immigranten in Nederland wordt geboren je een keuze hebt. Je kiest er niet voor om een Marokkaanse immigrant te zijn, daarom is het ook een ziek idee.

kicktherabbit | 20-03-14 | 22:26

Geert doet het weer, het is verschrikkelijk.
Jullie weten toch dat je gewoon allemaal de moeder moet laten neuken.
En verder braaf belasting betalen.

de honden blaffen... | 20-03-14 | 22:26

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:24
Weet u wie mensen die de waarheid spraken ook sofort de bak ingooide?

Ommezwaai | 20-03-14 | 22:25

@Finn | 20-03-14 | 22:20
Nee joh, de kiezer is het vertrouwen niet verloren, de kiezer is juist TEVREDEN! En hoeft dus niet te gaan stemmen. Ik verzin het ook niet, ze zeiden het op de televee.

Soy yo | 20-03-14 | 22:25

reageerbuis | 20-03-14 | 22:18 |
Dus jij bent voor aparte wetgeving voor 'minderwaardige mensen'. Omdat hun ouders niet in Nederland zijn geboren. Artikel 1 van de grondwet bestaat niet voor niets, daar blijf je met je poten vanaf. Voor de wet is iedereen gelijk. En anders ga je maar lekker in Marokko of Egypte wonen.

kicktherabbit | 20-03-14 | 22:25

vraagstaart | 20-03-14 | 22:19 |
Klinkt heel redelijk, doe mij ook maar van dit soort Indonesische wetgeving.

malang | 20-03-14 | 22:25

Geert is goed bezig. Nog een paar van dit soort uitspraken en hij heeft zijn doel bereikt. Of niet? Ik trek mij terug met mijn glazen bol en een afgestreken glas bier. Welterusten iedereen!

Wetterung | 20-03-14 | 22:25

Je hebt 'benoemen' en je hebt 'benoemen'.
Het momentje bij de partijbijeenkomst ging mij persoonlijk te ver.

Het lijkt inderdaad een glijdende schaal te zijn. Hij gaat steeds een stapje verder.
Ik haak ook af.

Lijkt me logisch... | 20-03-14 | 22:25

@Supermatthijs | 20-03-14 | 22:18
Maar matthijsje, zoveel Marokkanen wonen niet in Nederland. Heb je Wilders niet gehoord, hij bedoelde niet de Nederlanders van Marokkaanse afkomst. Dat hebben de adepten verkeerd begrepen en Greet wil geen verantwoording afleggen voor mensen die hem verkeerd begrepen hebben.

the Jackdawn | 20-03-14 | 22:24

@Ommezwaai | 20-03-14 | 22:21
Ik zou u hetzelfde kunnen vragen, maar heeft ook geen bijdrage aan de discussie.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:24

Huh? Wat heeft Wilders dan gezegd? Heb ik iets gemist?

omanders | 20-03-14 | 22:23

Vanavond al DWDD gezien en daar zat Rottenberg te oreren...... wat een paarde-piemel is dat nog steeds.... de sukkel leeft nog in 2001 of zo.

Onze man in Mockba | 20-03-14 | 22:22

Inderdaad, veel mensen doen huilie huilie over de vorm, maar zo hoeven ze lekk0r niet over het echte probleem te praten, namelijk dat criminele meaucreaux het leefklimaat in hele wijken verpesten. Denk Kameleneiland, denk Gouda, denk 020-Gaza, denk Haarlem-Schalkwijk, 's zomers in Zandvoort, Culemborg-Terweijde, en ga zo maar door.

malang | 20-03-14 | 22:22

De gespeelde verontwaardiging druipt er weer eens van af. Inderdaad, gespeeld, want ik denk dat onze elite stiekem dolblij is met Wilders.

Want omdat hun grootste tegenstander dom, inhoudsloos en incompetent is, kan er geen succesvolle beweging tegen hen op gang komen in de politiek, en kunnen zij lekker ongestraft wegkomen met hun zakkenvullerij, corruptie, vriendjespolitiek en eurofiele landverraad.

Als Fortuyn er nog was geweest, had de man nu vijftig zetels gehad in de 2e Kamer, en had D66 nooit zo'n gigantische winst geboekt. Maar omdat de enige oppositie tegen het structurele wanbeleid van PvdA/D66/CDA/VVD afkomstig is van een geblondeerde hofnar die alleen lege slogans uitkraamt, hoeven zij niet bang te zijn voor hun posities op het pluche.

Het enige wat we kunnen hopen, is dat er een charismatisch, realistisch figuur a la Fortuyn opstaat, die itt Wilders wel over de kwaliteiten beschikt om de massale onvrede onder de bevolking om te zetten in werkzame oplossingen. Van Wilders hoeven we duidelijk helemaal niets te verwachten.

Russells Teapot | 20-03-14 | 22:22

Wilders 'ik bedoelde criminele Marokkanen'
......
als je te stom bent om correct te formuleren, beledig je daarmee al die mensen die op jou gestemd hebben. Faalhaas.

Koos Knak | 20-03-14 | 22:21

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:03
U gaat steeds meer wartaal uitslaan.
Ik zou nog eens kijken of de medicatie die u nu gebruikt wel voldoende doeltreffend is.

Ommezwaai | 20-03-14 | 22:21

Je kan zeggen van Wilders wat je wilt, maar hij bepaalt wel de politieke agenda.

Prima! Anders sukkelden we van reces naar reces.

Pastor Sippenhaft | 20-03-14 | 22:21

De idiote gutmenschstuipen bewijzen zijn gelijk. Zij die het hardst tegen roepen, doen het enkel om voor zichzelf te verbloemen dat ze het in hun ziel grondig met hem eens zijn.

smdyasc | 20-03-14 | 22:20

Ronduit bizar dat er vorige week op de publieke omroep totaal geen media-aandacht was voor de extreme bedreiging(en) aan het adres van Dhr. Wilders.

Ik wil het weer hebben over Zwarte Piet of de Kerstboom.
Opvallend is dat dat precies hetzelfde weg.met.ons volk is.

Landverraders zijn het. Ze zijn er nu al vantwoordelijk voor dat mijn dochters niet met mooi weer in een rokje kunnen lopen zonder gevaar te lopen. Of .... nou laat maar.

Ik mijd vanavond de tv als de pest. Misselijkmakend volk.

BedrijfsTijgerT | 20-03-14 | 22:20

Geert mag zeggen wat die wil, valt gewoon onder het mom van Vrijheid van meningsuiting.
En de meeste statistieken geven het ook weer, het is wel vaak de medelander die het vaakst wat uitvreet.
Laat de andere partijen dan is een standpunt innemen om het "tuig" is wat harder aan te pakken.

Free will | 20-03-14 | 22:20

Met de straat interviews waar je mee gebombardeerd wordt. Is eigenlijk de conclusie ja zo had hij het niet moeten zeggen. Maar echt ongelijk geven ze hem niet. Ik krijg er een zeer ongemakkelijk gevoel bij. Hij brullen zij roepen en juichen... Maar dat is het dan ook. Hopelijk ziet iedereen in dat er een probleem is. Is het niet Wilders zijn het wel de criminele Marokkanen. De term kut Marokkaan is tenslotte niet door hem verzonnen........

ikdenkwat | 20-03-14 | 22:20

Geen woord over de historisch lage opkomst en het feit dat bijna de helft van de kiezers het vertrouwen in de politiek volledig heeft verloren. De grootste partij heeft nog niet de helft van het aantal niet stemmers. Best nieuwswaardig.

Finn | 20-03-14 | 22:20

Meer of minder oorloghitsende en zakkenvullende EUssr burocraten? Meer meer meer !
Meer of minder oude vrouwtjes berovende criminelen? Meer meer meer !
Meer of minder haat zaaiende en opruiende imams? Meer meer meer !
Meer of minder weggepeste homos ? .....
Meer of minder lastenverzwaring ? .....,
meer of minder hypociete wegkijkers ? .....
meer of minder geld naar Griekenland ? Meeeeer!

claro | 20-03-14 | 22:19

Grappig hoe zielige PVV'ers de uitspraak van Wilders proberen te downplayen.
In het buitenland denken ze daar namelijk heel anders over. Ach ja, je kan ook zeggen heel de wereld is gek, behalve Geert.

mocroGS | 20-03-14 | 22:19

On a more serious note: ik woon in Indonesië. Daar zijn dubbele nationaliteiten sowieso verboden, dus Marokkanen die daar wonen (en ja, die zijn er echt) hebben geen Indonesisch paspoort (òf geen Marokkaans, maar dat mag niet van Marokko). Net als Nederlanders, Italianen, noem maar op. Verder:

- wie geen werk heeft, wordt per kerende post het land uit gesmeten. Ieder jaar gecontroleerd.
- wie één (1) misdrijf pleegt, gaat de bak in en daarna het land uit.
- wie de nationale en/of regionale gebruiken niet respecteert, heeft een probleem dat heel snel uitmondt in een beschuldiging van een misdrijf. U voelt 'm al.... eruit!

Mij bevalt het, als allochtoon, uitstekend. Ik snap ook niet waarom Nederland zo'n moeite heeft met een heel eenvoudig systeem dat in haar voormalige kolonie, waar de wetgeving nog 90% hetzelfde is als bij "ons", prima voldoet.


vraagstaart | 20-03-14 | 22:19

-weggejorist-

Odog | 20-03-14 | 22:19

@kicktherabbit
Een apart setje sancties voor houders van een tweede paspoort zou helemaal zo gek niet zijn als je 't mij vraagt. Je gedraagt je hier of je bokt maar een eind op: three strikes out. Is een keuze. Je kunt namelijk ook normaal doen conform Nederlandse wet en gangbare omgangsvormen, dan is er echt niets aan de hand.

Zware Majesteit | 20-03-14 | 22:18

Meedoen in 2 van de 354 gemeentes met 90 van de 9000 (!) (Mogelijk bezuinigingspuntje in een kudtlandje van nog geen 17 miljoen inwoners?) te verdelen raadszetels.

En dan toch 90% van het nieuws bezetten.

Knap!

ZKH EénOog | 20-03-14 | 22:18

Uber EU veldheer Schultz was net aan het woord gevolgd door trekpop Ostendorf enz enz enz, hier komt voorlopig geen eind aan, de hysterie is weer toegeslagen!

lanexx | 20-03-14 | 22:18

@kicktherabbit | 20-03-14 | 22:12
Misschien omdat Limburg een provincie is van ons land en marokko niet. En wij *nog* niet een provincie van marokko en dat wilt Mijnheer Wilders ook zo houden.

Eenvoudig hé.

reageerbuis | 20-03-14 | 22:18

Je zou bijna een complot verwachten met didi en spekkie. Nu gaat natuurlijk niemand meer vragen waarom die twee nog niet zijn opgestapt. En waarom die clientist uit Rotjeknor er ook nog steeds niet is uitgebonjourd.

Of zou er toch echt over nagedacht zijn? Met didi en spekkie gaat de pvda zeker de komende twee verkiezingen ook verliezen.

Help, waar is m'n aluhoedje?

Jan de Schot | 20-03-14 | 22:18

reageerbuis | 20-03-14 | 22:14 | + 0 -

Mafkees goedverstaander wil alleen Marokkaanse criminelen en bijstand trekkers aanpakken. En alle anderen blijkbaar niet. Dat is verschil maken op basis van afkomst. Zo moeilijk is het allemaal niet hoor.

Supermatthijs | 20-03-14 | 22:18

Desmoulins | 20-03-14 | 22:14 |
Fortuyn had hier anders ook fel afstand van genomen. "Het zijn ónze Marokkaanse rotjongens, daar kunnen we koning Hassan niet mee opschepen". Een beroemde uitspraak. Fortuyn had in tegenstelling tot Wilders het beste voor met Nederland en niet het slechtste voor met Moslims.

kicktherabbit | 20-03-14 | 22:17

Peterrrr Rrrrr. de Vries die Wilders mag duiden. Goh spannend. Ik denk dat ik Lingo ga kijken op uitzending gemist. Kippenvel...

Pastor Sippenhaft | 20-03-14 | 22:16

@Desmoulins | 20-03-14 | 22:14
Dan heb jij helaas een andere realiteit dan ik. Maar als ik het zo inschat lijkt het wel of jouw ervaringswaarheid niet veel verder gaat dan je emoties en Wilders ze prima weet te verwoorden.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:15

Wilders heeft gezegd dat hij gaat zorgen dat het aantal Marokkanen in NL vermindert. Elke simpele ziel begrijpt wat hij hiermee bedoelt, behalve de linksmenschen.

Als je de criminele versies uit NL verwijdert lijkt me dat een strak plan. Hij heeft alweer gelijk, gewoon.

Zupschufter | 20-03-14 | 22:15

Wilders is gewoon een lafbek. Hij wilt niet regeren en doet dit soort uitspraken om altijd verantwoordelijkheid te ontlopen. Vooral jammer voor zijn achterban die heilig in hem gelooft.

mocroGS | 20-03-14 | 22:15

een klein land, met mensen klein van geest en een grote muil.
Wat ben ik blij dat ik er niet meer woon...

--sql error-- | 20-03-14 | 22:15

Drie vragen die de andere partijen in Nederland kenmerken.
Willen we meer betalen aan de EU en Oost-Europese landen?
Steeds maar meer!
Willen we meer betalen aan uitkeringen?
Meer! Meer! Meer!
Willen we meer betalen aan ontwikkelingshulp?
Meer! Meer! Meer!

Zoetwaterpanharing | 20-03-14 | 22:15

@Supermatthijs | 20-03-14 | 22:09
Waar zie jij het verschil op basis van afkomst? #sukkel

reageerbuis | 20-03-14 | 22:14

Dat deze uitspraak wordt veroordeeld is nog tot daar aan toe. Maar wanneer Wilders waarschuwt voor takiya moet hij zich óók verdedigen. Terwijl PvdA tv 1 dan niet naar het eigen huis kijkt. Dat soort subjectieve verslaggeving is wat de PvdA tegen gaat werken. Hopelijk sneller dan later.

Ares | 20-03-14 | 22:14

@gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:08

Een logisch gevolg van de dagelijkse realiteit.
Een realiteit die door Fortuyn eindelijk een stem kreeg.
Wilders is een bittere noodzaak geworden.

Desmoulins | 20-03-14 | 22:14

En dan hebben wij nog de geweldige rechtszaak die er waarschijnlijk aan zit te komen.
Als Wilders dit gezegd heeft vanwege de publiciteit, dat moet je hem nageven, dan heeft die dat geniaal gedaan.

ProAsfalt | 20-03-14 | 22:14

@Desmoulins | 20-03-14 | 22:11
De inhoud is een statitiek, de vorm is opruiing.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:14

Zijn uitspraak van gisteren is gewoon een korte samenvatting wat hij al lang wilde. Nu is hij gevaarlijker geworden voor de politiek en dus moet hij ineens lief tegen marokkanen gaan doen volgens de mensen die tegen hem zijn.

MDesiqn | 20-03-14 | 22:13

-weggejorist-

sebash | 20-03-14 | 22:13

Jezus wat een overdreven gedoe zeg van die media.
Pauw en Witteman, De Wereld Draait door, RTL Late Night.

Ja hij had het wat moeten nuanceren gister door het woord criminele voor marokkanen te zetten. Dit heeft ie vandaag toch rechtgezet? Hij heeft gezegd dat ze niet het land uit moeten. Alleen de criminele met een dubbel paspoort. Doen ze in Zwitserland ook al jaren.

Ze doen net of dit schokkend nieuws is. En ondertussen is er niemand meer die het over de problemen heeft die er met deze bevolkingsgroep zijn. 6 op de 10 marokkanen tussen de 15 en 35 zijn bekend bij de politie.

Maar goed nu is er ineens de hetze. Ik ben benieuwd of er een BNer in beeld komt die nog enigszins regenwicht bied.

shenkie7 | 20-03-14 | 22:12

goedverstaander | 20-03-14 | 22:08
Waarom criminele Marokkanen eruit en criminele Limburgers niet? Zijn ze minderwaardig? Ik hoop niet dat we een apart wetboek van strafrecht gaan invoeren voor minderwaardige mensen.

kicktherabbit | 20-03-14 | 22:12

@Soy yo | 20-03-14 | 22:11
Op het moment dat je achterstandstokkiewijkbewoners weet op te ruien ben je verkeerd bezig.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:12

Die nuance naar "criminele Marokkanen" vind ik toch wel terecht. Dan gaat het dus slechts over die 98% die het verpesten voor de rest.

#opendoel

vraagstaart | 20-03-14 | 22:12

Ik kijk normaal gesproken elke avond naar Nieuwsuur en PenW. Dat is al slecht voor mijn bloeddruk dus vanavond sla ik maar over.

EigenVolkEerst | 20-03-14 | 22:12

En hoe verwerpelijk het misschien ook is, het blijft vallen onder vrijheid van meningsuiting. Met die aanklachten komt Wilders gelukkig nog wel weg.
Maar een slimme zet was het niet van hem. Hij kan zich beter over de 'criminele' Marokkanen uitlaten, gestaafd met cijfers en verder de EU ranten.

Neem eens een voorbeeld aan Fortuyn zou ik zeggen.

Botte Hork | 20-03-14 | 22:11

Correspondent Nieuwsuur: Wilders wil Marokkanen 'in aantal doen verminderen'.

Dat is geen toevallige keus van woorden, lijkt me. Eng!

Zupschufter | 20-03-14 | 22:11

@Godsammekraken | 20-03-14 | 22:08

Dit is geen fraaie PR.
De moreel verheven goegemeente die ons land kent, zal dit in tot in lengte van dagen misbruiken om het eigen falen te maskeren. Vorm boven de inhoud.

Desmoulins | 20-03-14 | 22:11

@gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:03
Jouw reactie geeft precies het probleem weer. Who cares hoe en of Greet wat roept? Het is gewoon een excuus voor alles en iedereen om de prioriteiten bij de vorm te leggen om het maar niet over de inhoud te hoeven hebben. Greet is een lul, prima. Maar wat gaan we godverdomme eens doen aan die criminele Marokkanen? Zie cijfers. Daar hoor je vandaag dus niemand over. Gemiste kans. Gevolg: meer stemmen voor Greet. Greet weet precies wat hij doet en ze tuinen er allemaal in. Met open ogen. Dat doet ie goed, kan niet anders zeggen.

Soy yo | 20-03-14 | 22:11

Criminele Marokkanen eruit: ja
Bijstands-Marokkanen laten remigreren: ja
Geïntegreerde Marokkanen hier laten blijven: prima
goedverstaander | 20-03-14
.
Pffff dat is een opluchting !

EvertsNL | 20-03-14 | 22:10

Vreemd als de haatopmerkingen van de andere zijde komen hoor je nooit wat... Oh ja, want dat gebeurt namelijk nooit, en anders, cultuur....

7e55e | 20-03-14 | 22:09

Ik werk met 27 nationaliteiten, maar geen Marokkanen. Sorry dat ik het moet concluderen, maar die ik ken, sporen niet en zijn zwaar fout, stuk voor stuk. Louter Geert betrekkende op mijzelf, leert mij dat de man gelijk heeft. Natuurlijk zijn er ook correcte Nedermocro's, maar die delven helaas het onderspit.

Dead Silence | 20-03-14 | 22:09

goedverstaander | 20-03-14 | 22:08 | + 0 -

Is verschil maken op basis van afkomst. Je bent dus een racist.

Supermatthijs | 20-03-14 | 22:09

@Desmoulins | 20-03-14 | 22:07
Van? Statistieken? Zou tijd worden dat hij er iets realistisch aan zou bijdragen, voorlopig veel praat weinig daden.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:08

Criminele Marokkanen eruit: ja
Bijstands-Marokkanen laten remigreren: ja
Geïntegreerde Marokkanen hier laten blijven: prima

goedverstaander | 20-03-14 | 22:08

Ik ben iedere keer weer verbijsterd hoe Wilders' tegenstanders zich gewillig voor zijn PR-karretje laten spannen.

Godsammekraken | 20-03-14 | 22:08

Ebru die zichzelf op TV compleet belachelijk gaat maken. Dat moet ik zien. Waar komt dat op? Dat RTL?

kicktherabbit | 20-03-14 | 22:07

@gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:03

De bak in voor het uiten van ongenuanceerde praat?
U bent nog gekker dan ik dacht.
Wilders is niet het probleem, hij is slechts een logisch gevolg.

Desmoulins | 20-03-14 | 22:07

Ach, net-niet-bn-ers als Tijs Römer, die zich sinds kort niet meer aan zijn opa kan optrekken om in de belangstelling te blijven, grijpen dit soort gelegenheden graag aan voor een gratis momentje van publiciteit. Elk land heeft zijn politieke dorpsgek, dus wij hebben Wilders. Schouders ophalen, dood negeren en naar buiten, genieten van het mooie weer.

Generaal P. | 20-03-14 | 22:06

@Frankiej | 20-03-14 | 22:04
Als het bij een uitspraak blijft.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:05

-weggejorist-

Geneeskrachtig Kruit | 20-03-14 | 22:05

Een avondje zelfkastijding dus.
Daar bedank ik voor.

Desmoulins | 20-03-14 | 22:04

Kunnen we het gewoon weer over alle falers en graaiers van de PvvdA hebben? Maakt meer kapot in dit land, dan 1 uitspraak.

Frankiej | 20-03-14 | 22:04

En als hij straks vermoord word gaan net als laffe honden net als bij Pim via de achterdeur de kerk in.

hunman | 20-03-14 | 22:04

Joh, het gaat niet meer om de context, het wordt tijd dat hij eindelijk een keer zijn taal aan gaat passen en genuanceerder praat anders de bak in.

gedachtespinsel | 20-03-14 | 22:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland