Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

JOEHOE! We gaan weer homoprotestpicknicken!

tinkieeee.jpgDeze week is homo Henk landelijk nieuws. Want Henk moest kruipend over de galerij van zijn flat zodat de dertig, veertig homohatende kutmarokkanen onder zijn flat niet weten waar zijn huis woont. Jarenlang, totdat die homohatende kutmarokkanen Henk wisten weg te pesten naar een schuiladres van de gemeente. Een SCHUILADRES. Die hebben we in Nederland. Zo homotolerant zijn we nog net. Maar Henk moet weg van dat adres, en terug naar huis, want de huur loopt af... MAAR GELUKKIG! De goede burgers van Amersfoort grijpen keihard in. Aanstaande zondag gaan ze met tientallen mensen massaal homoprotestpicknicken tijdens een roze protestpicknick. Godverdomme zeg, het woord alleen al. ho-mo-pro-test-pick-nick-en. Nou als dát geen gezonde effecten van sociale eensgezindheid, waken in de wijk en attentie buurtpreventie in de hand gaat werken, dan weten wij het ook niet meer. Sowieso bieden in het het verleden behaalde resultaten in buurstad Utrecht supertjesfijne garanties voor de toekomst. Nadat er voor wegpesthomo's Ton & Hans gehomoprostestpicknicked was, konden de beiden mannen weer de herenliefde bedrijven met de gordijnen open zonder dat er ook maar één boze buurtmocro een beledigde steen naar auto, slaapkamerraam of huisdier gooide. OHNEE WACHT. Ton en Hans werden de stad uit gejaagd, moesten hun huis met verlies verkopen en raakten in een slepende juridische procedure met Aleid Wolfsen verwikkeld omdat die ondanks nalatigheid in het beschermen van twee onschuldige burgers geen cent compensatie wilde ophoesten. Maar goed. Amersfoort wil het toch eerst zelf proberen, en zich niet op de kop laten zitten door in het verleden befaalde resultaten. Dus: zondag lekker homoprotestpicknicken. Dresscode is 'keiroze' of 'keiregenboog'. Maar de achterliggende gedachte is natuurlijk dat machteloos mietjesland Nederland al decennialang kruipend over de galerij gaat om maar uit het vizier van homohatende kutmarokkanen te blijven. Tfoe.

Reaguursels

Inloggen

Inderdaad, klimgek. Het zou goed zijn geweest als omwonenden deel hadden kunnen nemen aan die picknick. Iemand was echter kennelijk bang voor een veldslag en heeft de bijeenkomst ruimschoots buiten het gezichtsveld van de buren verlegd.
Het ging toch feitelijk juist om die buren?
Ik ben niet gegaan.

TanteBep | 09-03-14 | 17:43

Prachtig als je via een buurt picknick laat merken dat je Henk c.s. steunt. Hart onder de riem voor deze groep.

Nog mooier zou het zijn als Moslims uit principe ook aan deze picknick deel zouden nemen om zo aan te tonen dat hun geloof WEL vreedzaam kan zijn.

Beter zou zijn als Moslims (meer specifiek: Niet Westerse Allochtonen) zelfreinigend vermogen zouden hebben en het tuig in eigen kring aan zou pakken.

Zo ver het idealistische deel. Realistisch gesproken: Helaas..... weinig kans op.

Ergo: picknick aangrijpen om die etter-bondkraagjes gezamenlijk op/aan te pakken. Is tenslotte ook hun tactiek: in groepen stoer zijn en durven.
Of het oppakken succesvol is hangt af van de actie die daarop volgt. Helaas mogen we van "justitie" weinig verwachten dus een flinke afranseling door gemaskerde buurtbewoners is waarschijnlijk het meest effectief. Rifapen vastgebonden op Homo-Ontmoetings-Plekken achterlaten lijkt me ook een aardige.

klimgek | 08-03-14 | 00:31

Idontgiveafunk | 07-03-14 | 09:05 | + -27 -
Never doen zoiets. Dat valt onder het motto 'zelfsensuur'. Dat is heel eng en doet enorm aan de periode '40-45 denken.
*
Stel jezelf de vraag: Waarom hebben sommige mensen veel problemen met het geluk van anderen? Holebie, who gives a f*ck? Laat mensen toch leven hoe ze willen. We leven immers in een VRIJ land.
En hier zit hem de kneep. Getijsem maakt MISBRUIK VAN ONZE VRIJHEID en dat moet KEIHARD worden aangepakt. Wij moeten allemaal zeer INTOLERANT zijn tegen INTOLERANTIE.
*
Burgervader van Amersfoort: Neem je verantwoordelijkheid: Zet er een paar lieden op van de recherge. Oppakken die club, ouders aanpakken, en we kunnen allen weer rustig slapen en/of over de galerij lopen.

Dysphemian | 07-03-14 | 22:54

Het is gewoon schandalig. Deze pesters zouden aangepakt moeten worden, aangezien er in onze grondwet staat dat eenieder gelijk behandeld dient te worden. Waar is onze bescherming? Waar zijn onze BN'ers? (Freek!). Waar is de nationale ombudsman. O, nee die komt alleen voor vrouwen die hun hoofddoek moeten afdoen bij het fouilleren. Grrrr.

Maria.1 | 07-03-14 | 19:06

FAAL
Het hele verhaal sneuvelt, vermoedelijk wegens onverwacht groot succes. 20 mensen op een grasveldje kan nog wel, maar 100? Mogelijk 200 of zelfs meer? Volgens mij is er daar ruimte plenty, maar iemand is bang geworden. De pliesie? De burgervader Bolsius (over wie met klem wordt beweerd dat hij geen krypto-homo is!)? Hoe dan ook; het hele verhaal is verplaatst naar een soort hondenuitlaatgebied in een andere wijk, die gemakshalve nu ook maar tot Liendert is gebombardeerd. Keurige buurt hoor. Voornamelijk lelieblanke bewoners in goed onderhouden eengezinswoningen.
Dus niet bij de Arendshorst. Geen contact met de (voormalige) buren van Henk. Dat zou voor mij een reden zijn geweest om wel te komen. Nee, veilig op grote afstand.
Weet je, Amersfoort ligt griezelig dicht tegen de bible belt aan en er zijn relatief veel moslims die zich eigenlijk heel goed thuis zouden voelen in de zwartekousenkerk.
Gewoon jammer.

TanteBep | 07-03-14 | 17:12

Hoe wrang het ook moge klinken:
Homo's hebben in Ru iig nog iets van duidelijkheid: Ze zijn NIET gewenst, geen speld tussen te krijgen.
Ze hebben dus de keuze om te vluchten of vechten.
-

@Piet van het Padje | 07-03-14 | 13:10 |
In 0031 zijn homo's weliswaar vrij, maar dan wél vogelvrij...

Ahasveros | 07-03-14 | 15:11

070 | 07-03-14 | 08:51 |
Zolang meneer nog leeft, is het nog niet zo erg als in Rusland. Daar zijn er namelijk al enkelen vermoord. Waaronder één die het dacht aan zijn vrienden te kunnen vertellen, die hem toen hebben doodgemarteld.

Sowieso snap ik totaal niets aan die stuiptrek om telkens de achterlijkheden van Rusland te vergoeielijken omdat hier ook idioten wonen. Als je het hier altijd al niet vond kunnen, dan ben je er toch ook tegen dat het in Rusland gebeurt, nota bene volledig uit de koker van de staat?

Ik snap de allure van Putin op zich wel. Een krachtige leider die zijn land groot probeert te maken, ipv het weg te geven aan anderen. Hebben we hier ook nodig. Maar Putin is geen Nederlander, en hij geeft net zoveel om je als al dat tuig dat vanuit de woestijn hier naartoe wordt gesleurd. Putin speelt een zero-sum game, en elke winst voor hem is een verlies voor ons.

Geloof me, ik wil onze "leiders" dolgraag bij het oud vuil zetten. Maar hun vijanden zijn nog steeds onze vijanden. En vroeger vond ik Putin wel gaaf, maar hij is ook de gozer die kernbommenwerpers ons luchtruim in stuurt. En dat is niet OK.

Piet van het Padje | 07-03-14 | 13:10

In 1970 konden mariniers de dam schoonvegen, waarom nou niet een keer een paar prachtwijken opruimen...

da wizard | 07-03-14 | 12:41

Er zijn van die momenten dat ik me er werkelijk voor schaam een Amersfoortse te zijn en dit is er helaas 1 van. Wij hebben eventueel wel een extra bed over voor Henk, mocht hij daar gebruik van willen maken..

Robin Hood | 07-03-14 | 12:33

Op de site van RTV Utrecht lees ik het volgende:

"Buurtbewoners laten het er niet bij zitten."

Tjonge!

Dat doen ze dus wel, zolang ze niet minstens één van die allochtoonse straathyena's ongenadig op zijn falie geven.
Door een gratuite, gezellige happening te organiseren waarbij ze door de terreurplegers hoogstwaarschijnlijk worden uitgelachen, laten ze het er op schrijnende wijze bij zitten.

Maar het ergste komt nog, lees even mee. Ik citeer:

"Wat de organisatie betreft dus geen boze leuzen of spandoeken, maar een protestliedje kan best. "Protestliederen op gitaar zijn ook van harte welkom, want dat is zo lekker hippie".

Ehhhhhhhhhhhhh. Nnnnnnnnnnjjjjjj!!!!! AAAAAHHHH!!!

Vooral geen boze leuzen, mensen!
Vooral niet boos worden!
Alleen lieve hippie-liedjes zingen!
Dat zal ze leren, die straatbarbaren!

God. Ver. Domme.
Het komt niet meer goed in dit land.
Niet op deze manier.

Peter Emile | 07-03-14 | 11:55

En zo gaan we door met ons dhimmi-gedrag, ons watjesgedrag.

Iemand bruut vermoord?
Antwoord: Stille tocht, teddybeertjes, bloemetjes, lieveheersbeestjes.

Scheidsrechter doodgemept na een fucking spelletje voetbal?
Antwoord: Stille tocht, teddybeertjes, bloemetjes, lieveheersbeestjes.

En oh, ja, van die kaartjes met 'Waarom?' erop.

Iemand op straat zomaar tot moes en naar de andere wereld gemept door een stel holbewoners?
Antwoord: Stille tocht, teddybeertjes, bloemetjes, kaarsjes.

En oh, ja, een tegel met een lieveheersbeestje erop.

Mensen weggepest door allochtoons geteisem? Antwoord: Gezellige picknick, bloemetjes, lieve kleurtjes, lieve mensen 'bijelkaar'.

Ik moet vaak denken aan die massa-demonstratie in Madrid, na de islamitische terreuraanslagen daar. Toen stonden er tienduizenden mensen op een plein met witte handjes te zwaaien.

Het komt niet meer goed in Europa.
Niet op deze manier.

Peter Emile | 07-03-14 | 11:42

Homoprotestpicknicken... Mocroprotestknuppelen, dat lijkt me een zinniger reactie. En natuurlijk de PvdA wegstemmen, die deze schoften voortdurend de hand boven het hoofd houdt.

MAD1950 | 07-03-14 | 11:18

Er waar blijven onze homo vriendelijke BN'ers. Vingerwapperen naar Rusland, maar ondertussen in eigen land. Kom er maar in Paul de Leeuw, Claudia de Brei, Halina Reijnders, Arthur Japin, kerel van de EO, enz.

Duifmans | 07-03-14 | 10:49

Achteraf gezien is het nog een wonder dat die duitsers, vier hele dagen nodig hadden om ons te veroveren.
Tegenwoordig ligt het hele Nederlandse volk op z'n knieeen kruipend om maar niet gezien te worden door de bazen van Nederland, jonge marokkanen.

Indianaskywalker | 07-03-14 | 10:44

Die Mark Rutte zet zich toch volkomen voor lul door Poetin de les te lezen over homorechten in Rusland?
Als homoseksueel kun je nog beter in Rusland wonen...

Ommezwaai | 07-03-14 | 10:33

Ouders aanpakken: helemaal mee eens, zolang de daders minderjarig zijn. Kleed ze financieel uit, geef het slachtoffer politiebescherming en stuur de rekening naar de daders of hun ouders.
Muxje | 07-03-14 | 10:07 | + 1 -
=
+100 Prima oplossing!!!
Pak ouders geld af dat is het ENIGE waar ze gevoelig voor zijn!!
Met het bovenstaande moet politie, justitie en gemeentebestuur van Amersfoort iets mee kunnen doen.

meneer Q | 07-03-14 | 10:22

Ik kijk zondag wel Geenstijl op mijn Smartphone en publique om mijn punt te zetten. Is al roze genoeg voor mij.

Mark van Leeuwen | 07-03-14 | 10:13

Eten voor homorechten. Is wel een beetje lullig voor Oegandese homo's.

subsidistan | 07-03-14 | 10:08

@Welles! Nietes! 09:57: Ouders aanpakken: helemaal mee eensch, zolang de daders midnerjarig zijn. Kleed ze financieel uit, geef het slachtoffer politiebescherming en stuur de rekening naar de daders of hun ouders.

Terug naar huis gaat niet helpen tegen het probleem: veel van hen zijn 2e of 3e generatie; hun huis is hier. Als die ouders hier nog op een voorlopige verblijfsvergunning zitten, dan kan je dat wel weer aan hun verantwoordelijkheid koppelen: als je kind teveel rottigheid uithaalt, dan wordt het verblijf niet verlengd. Ik denk dat je maar een zeer klein deel van de raddraaiers daarmee pakt. Wat niet wil zeggen dat we het niet moeten doen; het is een principekwestie: dat soort lieden willen we hier niet.

Muxje | 07-03-14 | 10:07

Het falende gemeentebestuur in deze kwestie dient aangepakt te worden omdat zij niet in staat blijken tuig achter de tralies te zetten.

meneer Q | 07-03-14 | 10:00

Wedden, als er een paar stenen bij het ouderlijkhuis van de licht getinte relschoppertjes naar binnen vliegen rijden er binnen de kortste tijd pelotons ME door de straat straat, code rood wordt afgekondigd, noodverordeningen, preventief fouilleren, gebiedsverboden, en al wat meer mogelijk is. Alles om deze racistische daden direct in de kiem te smoren. Als de staat ECHT wil, dan kan alles op het gebied van veiligheid. Tot Patriots in de tuin en sluipschutters op het dak aan toe.

DerHanzel | 07-03-14 | 10:00

@Muxje | 07-03-14 | 09:44
Ik heb liever een effectief middel om dit soort kwalen te bestrijden.Ouders verantwoordelijk stellen.. ook voor hun volwassen kinderen,die zij naar blijkt niet goed naar Nederlandse normen en waarden hebben opgevoed of er op z'n minst respect voor hebben bijgebracht.
Enkeltje terug naar de zandbak van herkomst voor de hele family lijkt mij dan een gepast middel om de rest van de gemeenschap te doen inzien dat het hier toch echt op onze manier hoort te gaan .. en zal gaan in de toekomst.

Welles! Nietes! | 07-03-14 | 09:57

Het verhaal van Henk is zwaar overdreven zoals ik gister al aangaf. Dit neemt niet weg dat we een probleem hebben met de Islam in NL. Niemand verdient het om angstig te zijn in zijn eigen buurt/huis. Ik heb in dezelfde buurt gewoond. Er lopen daar een paar groepjes etterbakjes rond. Ik noem Henk een aansteller en krijg minnetjes. Maar ja... blijkbaar zijn hier op Geenstijl mensen die dat liever niet horen en de homo agenda over de rug van een zwakke jonge willen doordrukken in NL. Homoseksualiteit is niet 'normaal' in mijn ogen. En nee, Moslims/bondkraagjes mogen niet discrimineren.

r3newyourmind | 07-03-14 | 09:54

Lees net dat er nog een ludieke actie wordt opgezet maar dan op zondag: boze Marokkaanse ouders gaan de straat op en delen aan Nederlanders het zogenaamde "broodje schaamte" uit. Met deze variant van het welbekende broodje shoarma wil men aangeven dat men zich schaamt voor het gedrag van hun kinderen en neefjes. Ook hebben ouderen uit Marokkaanse kringen in grote steden en masse aangegeven met burgemeesters en justitie in gesprek te willen gaan om zo te bekijken hoe ze de excessen binnen hun gemmenschap zelf kunnnen aanpakken..

Er gebeurt nu iets mensen, de Marokkaanse gemeenschap is het beu dat een deel van haar jeugd het zo vergalt in het voor hun zo gastvrije en mooie Nederland. Men pikt het daar niet meer!!

Sorry ik neem nog maar een kopje koffie en ga gewoon weer verder met mijn werk.. Dagdroom voorbij!

havannahapper | 07-03-14 | 09:53

Nou doen jullie het ook fout!
Je moet dus niet vóór de homofielen protesteren in je gekleurde kleding, nee, je moet tégen de kutmarokkanen gaan protesteren, dus legerkleding aan en keiharde squats, burpees en sit-ups op dat veld! krijg het nou eens door, dit land moet geen watjes zijn!

tattooboer | 07-03-14 | 09:51

@Joris
Je serverT eet mijn comments op!

necrosis | 07-03-14 | 09:49

@Idontgiveafunk | 07-03-14 | 09:05
Denk dat ie mocrokereltjes hem ontmoet hebben in een parkje....

pim achtertuin | 07-03-14 | 09:48

@Welles! Nietes! 09:32: Waarom niet een stel agenten met camera's in de struiken rond die flat laten posten? (Die vaardigheid hebben ze wel...) Weekje bewijs verzamelen, de schuldigen voor het hekje slepen, en dan. Oh ja. 2 weken schoffelen. Laat het 4 zijn als we dit soort systematische bedreiging "streng" gaan bestraffen. En dan begint het gewoon van voren af aan.

Nog mooier zou het zijn als die jongens weer achter die vent aan zouden zitten, en dat ze dan opeens aan hun oor worden afgevoerd door hun ouders / buurtvader / imam, voor een pak slaag thuis. Zoiets zou je in een fatsoenlijke maatschappij verwachten. Helaas wonen we in een maatschappij van gelijkheid (lees: respectloosheid) tussen generaties, waar we menen met praten allen problemen op te kunnen lossen, waar elk conflict 2 kanten heeft en elke dader ook een beetje slachtoffer is, waar pestende kleuters niet gecorrigeerd worden door een tik of een standje maar door tribunalen van hun klasgenoten, waar men elkaar niet op problemen aan durft te spreken omdat dat zowel klappen als de afkeuring van de samenleving oplevert, en waar vrijheid van religie boven alles staat.

Muxje | 07-03-14 | 09:44

Denk dat de grondwet er een artikel erbij moet krijgen.Indien iemand een ander overlast toebrengt,bedreigt,letsel toebrengt ect.dient deze persoon onmiddelijk het land te worden uitgezet, zonder enig pardon.
Simpel.Klaar.Oprotten.En omdat het crisis is niet met het vliegtuig,maar via de andere twee V's. Het Vlot,of een tweedehands Viets.
Daar is geen lampionoptocht voor nodig,dat helpt namelijk niet.

pim achtertuin | 07-03-14 | 09:42

Dat zal ze leren die homohatende schobbejakken: worden ze even keihard op hun nummer gezet middels een dikke vinger picnic in het park! Wat zullen de picnikkende demonstranten gniffelen als Harm zijn zelfgemaakte hapjes van varkensvlees uitdeelt aan zijn vrinden.. Lekker puh!

havannahapper | 07-03-14 | 09:41

Een Homo BBQ zou beter zijn !
maar dan enkel en alleen varkensvleesop het vuur ,dat sluit bepaalde bevolkingsgroepen lekker uit , of zou dat niet mogen

bas6460 | 07-03-14 | 09:38

Hoe kan het eigenlijk dat degenen die onze wetten dienen te handhaven en deze man dienen te beschermen (gemeente, politie, Justitie) hun werk niet hebben gedaan? Laten we het daar eens over hebben.

SharpEye | 07-03-14 | 09:33

Ik denk dat het zinnig is om daar zondag roze en regenboogkleurige honkbalknuppels en bakstenen uit te delen als subtiele hint voor de aanwezige beschermers van Henk.

Welles! Nietes! | 07-03-14 | 09:32

Ik moet terug denken aan die pvda gleuf op haar scooter
*neuriet*
spring maar achterop bij mij, nanana,

Stefferke | 07-03-14 | 09:29

@ Idontgiveafunk | 07-03-14 | 09:14 |
Omdat je dan je gedrag aanpast aan een groep geïmporteerde idioten die ook nog eens meent dat de Nederlandse wet voor haar geldt. Daarom niet.

goedverstaander | 07-03-14 | 09:20

Ik kan zondag niet, maar zal als support die dag een roze strik om mijn snikkel dragen.

Ongeblustekalk | 07-03-14 | 09:19

het is van de zotte dat Nederlandse staatsburgers moeten verhuizen daar ze worden weggespest door veelal jonge representanten van een godsdienst met ideéen en opdrachten die meer dan haaks staan op de verworvenheden van onze samenleving. Dit gaat sluipenderwijs door maar vertoont een constante. Het abjecte is dat de van oudsher seculiere politieke partijen, PVDA, GL, VVD en D66 , deze laatste partij is per definitie seculier, er het zwijgen toe doen laat staan stelling nemen.Voor de bühne wordt door dezelfde politici gepleit voor ruimhartige toelating van Oegandese homo's en lesbiennes. Waar worden die gehuisvest ? Niet in de beschotelde galerijflats overal in het land dat gaat niet meer maar wel kennelijk in Wassenaar, Aerdenhout en Blaricum.

Jan Boule | 07-03-14 | 09:15

Graag even vertalen in die andere 197 Nederlandse talen. Dan is iedereen weer enthousiast betrokken...

duitse herder | 07-03-14 | 09:14

@goedverstaander | 07-03-14 | 09:07 |

Tuurlijk, hij moet gewoon kunnen zijn wie hij is, maar is het zo erg als de mocro's onder aan zijn flat denken dat hij dat niet is?

Idontgiveafunk | 07-03-14 | 09:14

@goedverstaander | 07-03-14 | 09:07 |

Tuurlijk, hij moet gewoon kunnen zijn wie hij is, maar is het zo erg als de mocro's onder aan zijn flat denken dat hij dat niet is?

Idontgiveafunk | 07-03-14 | 09:13

Komt vooral omdat de NL politie bestaat uit laffe raamambtenaren die het wegkijken en over de galerij kruipen hebben uitgevonden en verbeterd.

très cool | 07-03-14 | 09:12

De heaumeaux zouden met z'n allen een protestmars door de mocrowijken van Amersfoort moeten houden. Inclusief ludieke sit-in acties van gespierde, schaars geklede leernichten op de plekken waar de meeste botkraagklootzakjes wonen. Dat zal ze leren!

Tietmier | 07-03-14 | 09:11

Aan allen die gaan: vergeet uw brommerhelm niet, die zult u hard nodig hebben...

CornholioNL | 07-03-14 | 09:08

Buitensporig gewelddadig optreden en terugslaan is het enige waar de islamofascist respect voor toont...

Ahasveros | 07-03-14 | 09:07

Zo klaar met het dubbele moraal van dat volk.

Altijd de 'iesch diescriminasie' kaart spelen, maar ondertussen er zelf lekker op los discrimineren. Wel zo makkelijk dat meten met twee maten. En als je d'r een knokploeg op af zou sturen, moet je opletten hoe snel ze hun troefkaart weer gaan spelen.

Iets met zaaien en oogsten.

Wekkerradio | 07-03-14 | 09:07

@ Idontgiveafunk | 07-03-14 | 09:05 |
Natuurlijk niet. Aanpakken dat tuig. In dit land kunnen mensen gewoon homo zijn. Degenen die vinden van niet moeten hun trekken thuis krijgen.

goedverstaander | 07-03-14 | 09:07

Artikel 10 en 11 blijken maar eens ondergeschikt te worden bevonden aan artikel 6 van de grondwet.
En dat terwijl godsdienstvrijheid toch heel wat anders is dan godsdienstwaanzin.
Je zult maar moeten onderduiken, gewoon om wie je bent. Over 60 jaar lezen onze nakomelingen vol afschuw over de homo in het achterkamertje.

Andersdenkend | 07-03-14 | 09:07

Hoe zijn die mocro's er eigenlijk achter gekomen dat hij homo is? Lijkt me niet iets wat je daar van de daken gaat lopen schreeuwen.
Tip voor de volgende, neem gewoon een paar keer een vriendin mee waar je hand in hand mee loopt, gaan ze die wel weg slissen maar dan loop je als man zijnde wel wat veiliger over straat.

Idontgiveafunk | 07-03-14 | 09:05

Goed plan, dan hoeven ze niet te zoeken waar ze moeten slissen.

Balletje Mayo | 07-03-14 | 09:04

Wat dacht je van een picknick voor die marokkanen tussen 4 muren met water en brood?

Getson | 07-03-14 | 09:04

@ Err | 07-03-14 | 08:59 |
Burgemeester Bolsius is als verstokte CDA'er natuurlijk enorm begaan met de homo's. Zoals bekend sluit de kerk alle homo's innig in haar armen.

goedverstaander | 07-03-14 | 09:02

-weggejorist-

sinar2 | 07-03-14 | 09:00

Waarom wordt wethouder Van Eijk door de Gemeente Amersfoort in de media naar voren geschoven als 'verantwoordelijke' wethouder? Hij is zelfs geen wijkwethouder.
En waar is burgemeester Bolsius in dit hele verhaal? Bolsius is als burgemeester verantwoordelijk voor de portefeuille "Orde en Veiligheid". Bolsius blinkt uit door afwezigheid. Misschien was dat ook wel te verwachten; in het functioneringsgesprek, dat uitlekte door het zelfmoord-raadslid Smits Alvarez, bleek al dat hij weinig leiderschap toonde.

Err | 07-03-14 | 08:59

Uiteraard met barbecue en tonnen speklappen.

goedverstaander | 07-03-14 | 08:59

Jaaa, een picknick, dat zal die mocro's leren.....

necrosis | 07-03-14 | 08:58

Een onderduikadres; het voltallige voormalige verzet van 40-45 draait zich om in zijn graf. Zo ver zijn we dus al afgegleden.

goedverstaander | 07-03-14 | 08:58

Bakstenen in handtasjes.
Hoho(stopteken ho (laatste waarschuwing) - mo (niet luisteren) . *Knats*
Regel 1 is niet een mietje.

hallevvezool | 07-03-14 | 08:55

SharpEye | 07-03-14 | 08:50 |

Meh, krijg je rare ziektes van.

nielsjuuh23 | 07-03-14 | 08:53

Het is hier dus erger dan Rusland. Dat vingertje van ons kan dus weer de broekzak in. En Putin heeft
( alweer ) gelijk...

070 | 07-03-14 | 08:51

Ik heb een beter idee: een barbecue waarbij een van die homohatende Marokkanen wordt geroosterd.

SharpEye | 07-03-14 | 08:50

Dienstmededeling!

Zondag a.s. geldt mijn naam als homopikprotestnick.

Bezorgdenverjaagster | 07-03-14 | 08:50

Sympathiek, maar ik ga niet. Alsof je tuig er op kan aanspreken dat ze tuig zijn. Zullen wel weer inteeltverongelijkte bontkraagjes zijn, te dom om te poepen.

Bokito ergo sum | 07-03-14 | 08:49

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl