Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ouwe Syrische pedo-imam sekst met kleindochter

Bizarre propagandaporno uit Syrië. Een en al wat de fak dus we houden het droog, qua berichtgeving. Wat we zien, is volgens de beschrijving op JijBuis een grootvader die zijn kleindochter doet. Daarbij wordt hij betrapt, zoals duidelijk te zien is in de video, die is gemaakt door degenen die hem betrappen. De ouwe snoeperd in kwestie is naar verluidt Mohammad Qasim, een imam alsook een rebellenleider van de Assad-oppositie. Welke tak van de vele milities die er door Syrië struinen, wordt niet duidelijk. Volgens vooralsnog onbevestigde geruchten die Harald Doornbaas opving, zijn ouwe bok en meisje beiden afgemaakt. Tot zover wat er over de video (die in drie dagen tegen de twee miljoen views zit) bekend is. Wat we niet weten, is waarom deze video gepubliceerd is, wie hem heeft gemaakt, waarom hij is gemaakt, of het echt of nep is, en of het propaganda, fictie of feit betreft. Want bijna alles wat er uit Syrië komt, is gehoaxte oorlogshitserij. We kunnen dus niets met zekerheid zeggen. Dus leef u uit, en duid it yourself. Allah Fubar!

Reaguursels

Inloggen

@ harstef | 26-01-14 | 22:11
Er zijn verschillende stromingen binnen een Socialisme. International socialisme van een Stalin of Mao had ook veel sterk nationalistische trekjes en dan wordt het moeilijker om een lijn te trekken tussen een Nationaal-, Internationaal socialisme of een Sociaaldemocratische stroming als de één overgaat in een ander.

"bovendien is het Nazisme ook gestoeld op het fascisme"
Is discutabel daar men stelde dat Mussolini pas later Hitlers ideeën ging waarderen en beetje idealiseren.
Hitler op zich vond het allemaal maar zozo en zat niet echt op de belangstelling te wachten maar een bondgenoot kon ook geen kwaad
en.wikipedia.org/wiki/National_Fascist...
en.wikipedia.org/wiki/Benito_Mussolini...
Franco kunnen we als buitenbeentje beschouwen als een sidekick wat het "fascisme" betreft heb ik meer het gevoel en werd opgevolgd door Juan Carlos.

het zelfde gaat gelden voor de arabiertjes als de Grootmoefti van Jeruzalem indertijd. De "oom" van het idool Arafat die op zijn beurt later de Joden de zee in wilde drijven naar eigen zeggen.
www.google.nl/#q=grootmoefti+van+jeru... Er was een afdeling van een 30000 man binnen de SS naar verluidt die tamelijk erg tekeer zijn gegaan op de Balkan onder meer.

U constateerde zelf al dat een Strasser van de SPD komend tot de top van een NSDAP/SA hoorde.
Maar een ecyclopedie britannica erbij gehaald. www.britannica.com/EBchecked/topic/568...
Ik maakte al de constatering dat een "Joop" den Uyl er ook erg onder de indruk was van den Socialiestischen revolutie in Duitschland.
Nu zijn en waren er veel stromingen in het Socialisme en de lijnen zijn vaak niet altijd duidelijk te onderscheiden waar het één overgaat in het ander. We kunnen simpelweg de theorieën volgens als beschreven door een Marx en Engels, de officiële versie.
De sociaaldemocratie wordt gezien als een voorportaal van het communisme. De overgang van het kapitalisme naar het Communisme. nl.wikipedia.org/wiki/Socialisme#Socia...

Eerder hadden we dingen als de Duitsche schrijver die hét idool was van de Linksche scene in Duitschland.
Günter Grass, nl.wikipedia.org/wiki/G%C3%BCnter_Gras...
Dit tot het bekend werd dat hij na zich eerst vrijwillig te hebben aangemeld met 15 werd opgeroepen voor militaire dienst met 17.
"Op 17-jarige leeftijd (1944) werd hij als dienstplichtige opgeroepen door de Waffen-SS,[1] waar hij dienst deed bij de 10e SS-Pantserdivisie "Frundsberg". Grass werd op 8 mei 1945 in (het toenmalig Sudeten-Duitse, thans Tsjechische) Mariënbad/Bohemen gevangen genomen en verbleef tot 24 april 1946 in een Amerikaans krijgsgevangenenkamp."`

"Als je overigens echt meent dat fascisme alleen in Italië bestaat (of kan bestaan) vraag ik me af of je de grote blonde leider al een mailtje hebt gestuurd om hem te corrigeren. Tenzij de grote verassing is dat Bin Laden en Co stiekem Italiaanse pizzabakkers zijn..."
Wel ja joh, maakt Wilders ook even uit voor fascist. Beetje erg sneu. Hij was ook al zionist naar ik begreep. Zionist wordt beschouwd als scheldwoord begrijp ik in de Linksche Kerk als bij de Mao adepten van de SP. Antisemitische is politiek correct. Gaat wel verklaren waarom Wilders zich uitspreekt als enige voor Israël.

"Hitler's regime heeft een aantal nuttige zaken opgeleverd, maar dat weegt bij absoluut lange na niet op tegen het lijden & de eindeloze hoeveelheid doden die het gekost heeft."
Nee, dat niet. Ik weet niet deze enigszins positieve spin-off ook gaat gelden voor elke socialistische massamoordenaar en dictator in het verleden. Gaat niet opwegen in ieder geval tegen de tientallen en tientallen miljoenen mensen die een gruwelijke dood moesten sterven door de waanideeën van een stelletje gestoorde psychopaten.
www.google.nl/#q=10+grootste+massamoo...

said_fred | 27-01-14 | 18:19

said_fred | 26-01-14 | 19:58 | + 0 -
"Nou weet ik dat in Linksche Kerk nieuwspraak een Nazi een Fascist wordt genoemd ondanks dat een Duitsche Arbeiters Partei dus in Duitschland zit en Fascist komt van het Italiaanse Fascismo, uit Italie dus. Dit is op zich al een tamelijk idiote, absurde stelling dus."

Je hebt gelijk, het is niet één op één gelijk. Al zitten er natuurlijk behoorlijke parallellen tussen, bovendien is het Nazisme ook gestoeld op het fascisme: nationalistisch, autoritair en onverdraagzaam, militarisme (met verschil socialisme/corporatisme).

Het nationaal socialisme is niet beperkt gebleven tot Duitsland en het fascisme niet tot Italië. De fascistische ideologie is ook terug te vinden in Franco's Spanje.

Als je overigens echt meent dat fascisme alleen in Italië bestaat (of kan bestaan) vraag ik me af of je de grote blonde leider al een mailtje hebt gestuurd om hem te corrigeren. Tenzij de grote verassing is dat Bin Laden en Co stiekem Italiaanse pizzabakkers zijn...

Over Troelstra, zeker een vergissing om TEGEN de SDAP partijlijn in op te roepen tot: "Ik meen te hebben aangegeven, welke motieven en rechtsgronden wij hebben, wanneer wij de modern georganiseerde arbeiders oproepen om het werk eener staatkundige revolutie in Nederland te aanvaarden."
Hoe kwalijk actie van Troelstra ook; zonder linkse en liberale inspanningen had ik waarschijnlijk geen stemrecht gehad. Ik vind dat waard.

Ja, ook Napoleon heeft voor ons veel nuttigs gedaan -er even van uitgaand dat je geen Franse royalty bent- al was dat in die tijd ook weinig vriendelijk.
Hitler's regime heeft een aantal nuttige zaken opgeleverd, maar dat weegt bij absoluut lange na niet op tegen het lijden & de eindeloze hoeveelheid doden die het gekost heeft.

harstef | 26-01-14 | 22:11

Ik reageerde bij betreffende reacties enkel op 'SDAP zusterpartij van de NSDAP', dat is niet juist.

Maar, gewoon ff stellingen checken, want nu ben ik echt kwijt wat je probeert te zeggen:
1. SDAP was gelieerd aan SPD
2. SDAP was gelieerd aan NSDAP
3. SPD-ers waren Nazi's
4. NSDAP-ers waren Nazi's
5. SDAP-ers, SPD-ers, NSDAP-ers waren allen Nazi's want links.

Ik antwoord dit met:
1 waar; 2 onwaar; 3 onwaar; 4 waar; 5 onwaar.

Wat zeg jij?

harstef | 26-01-14 | 21:07

@ harstef | 26-01-14 | 19:13 |
Ik reaguurde dus op uw reaguursel waarop u (neem ik maar even aan) een serieus antwoord op wenste te geven. Waar ik op mijn beurt dus ook serieus op reaguurde.
Wat ging er aan vooraf ?? Well, dit dus -

"Best bizar dat extreem rechts het leed van een arm meisje gebruikt voor fascistisch gewin. Daar waren de Nazis ook goed in.
as-saboer | 24-01-14 | 18:15 | + -37 -"

"as-saboer | 24-01-14 | 18:15 |
Wat is extreem rechts volgens jouw? De Nazi's? Die waren links. Net als de PVDA toendertijd de SDAP. Een zusterpartij van NSDAP, jawel de Nazi's. In jouw geval zou ik maandag een advocaat inhuren om je schoolgeld terug te eisen. En ergens diep van binnen heb ik medelijden met je dat je niet geleerd is voor jezelf te denken. Klakkeloos dingen aannemen.
Smarties | 24-01-14 | 18:32 | + 17 -"

Daar reaguurd u dus op waarop ik dus weer reaguurde (bent u er nog)
Waarop u weer reaguurd.
En vervolgens "In de UK waren het overigens ook alleen de 'linksen' die oppositie voerden tegen de fascisten (in de UK), oa tegen de BUF (Mosley achtereenvolgens Conservative, Labour, NP/BUF). De 'rechtse' krant 'Daily Mail' was ook pro-fascisme. Net als de Nlse Telegraaf trouwens (ook rechts conservatief)."
Nou weet ik dat in Linksche Kerk nieuwspraak een Nazi een Fascist wordt genoemd ondanks dat een Duitsche Arbeiters Partei dus in Duitschland zit en Fascist komt van het Italiaanse Fascismo, uit Italie dus. Dit is op zich al een tamelijk idiote, absurde stelling dus.
Dit is doorgaans het geval als men dus wanhopig het verband met het woord Socialisme wil vermijden. En u bevestigt het maar even voor het gemak.

En vervolgens nog - "Niet al het 'links' is slecht, of slecht geweest. Dankzij 'links' mogen jij en ik stemmen (als je tenminste 18+&NLs bent), heb je een aow, ww, kan je studeren, etc. etc. Nu mag het in NL wel wat tikjes rechtser van mij; het is nu wel heel erg verzorgend /verstikkend /bureaucratisch."
Dat kunnen stemmen is een goeie.
Ooit van een "vergissing van Troelstra" gehoord. Was dus een ordinaire poging tot een staatsgreep onder de vlag van de "sociale" SDAP (die van Joop dus), heel "democratisch" dus indeed.

En ja, we hebben ook verschillende sociale en andere verworvenheden van een NSDAP overgenomen die het initiatief hiertoe had genomen in veroverde gebieden na de oorlog.
We kunnen ook denken aan kinderbijslag, ontslagbescherming, ziekengeld. Organisaties die overleg plegen dus werknemer, werkgever en overheid etc
Zelfde geld feitelijk ook voor een Napoleon iets eerder.

said_fred | 26-01-14 | 19:58

said_fred | 25-01-14 | 23:43 | + 1 -
--
Wanhopige pogingen? Waar heb je het over??

Je verwijst naar de Strassers (waar ik overigens weinig van weet) maar als mijn wiki juist is zaten deze toch bij de NSDAP (nadat iig broer Otto de SPD had verlaten).. Dus wat is je punt?

Wat ik schreef was feitelijk. Misschien kan je even aangeven wat volgens jou niet klopt?

Over Den Uil: ik heb bijzonder weinig met deze man. Wellicht omdat ik ook niets met de PvdA heb. Dat hij in z'n tienertijd -tot 1940- onder indruk was van de Hitler en Nazi-Duitsland is verwerpelijk, zeker omdat het antisemitisme toen al steeds ernstiger vormen aannam. Kristallnacht reeds in 1938. Anderzijds, hij was zeker niet de enige. Veel volwassenen waren onder de indruk van de 'omkering' van de economie van Duitsland, niet alleen in Italië en Spanje, maar ook in de UK.

In de UK waren het overigens ook alleen de 'linksen' die oppositie voerden tegen de fascisten (in de UK), oa tegen de BUF (Mosley achtereenvolgens Conservative, Labour, NP/BUF). De 'rechtse' krant 'Daily Mail' was ook pro-fascisme. Net als de Nlse Telegraaf trouwens (ook rechts conservatief).

Niet al het 'links' is slecht, of slecht geweest. Dankzij 'links' mogen jij en ik stemmen (als je tenminste 18+&NLs bent), heb je een aow, ww, kan je studeren, etc. etc. Nu mag het in NL wel wat tikjes rechtser van mij; het is nu wel heel erg verzorgend /verstikkend /bureaucratisch.

De Nationaal Socialistische Arbeiderspartijen waren (economisch) links en extreem nationalistisch. Men noemt extreem nationalistisch ook wel extreem rechts, geen idee waarom.
Ze hebben met de hardcore communisten gemeen dat ze menen dat geweld en onderdrukking geoorloofde middelen zijn voor een 'ideale samenleving', hetgeen vele miljoenen het leven heeft gekost.
--> beiden onderdrukkend & niet democratisch.

harstef | 26-01-14 | 19:13

@ harstef | 24-01-14 | 21:24
Leuk, ik dacht even dat je weer aan zou komen zetten met een ander stokpaardje.
"Die Sozialisten verlassen die NSDAP" over de gang van zaken toen rond een SA en de broertjes Strasser. www.google.nl/webhp?nord=1#nord=1&...

Buiten de gebruikelijke wanhopige pogingen om maar vooral de illusie overeind te houden is er de geschiedenis en bijvoorbeeld het relaas van een "Joop" den Uyl. Ik kan me nog het relaas van diens dochter herinneren die in de kamera bekende dat haar vader ook als student helemaal idolaat was van den Socialistieschen revolutie in Duitschland. Volgens haar was het ook zo dat hij bij herhaling en voor langere periodes achtereen in Duitschland ging "studeren" om den Socialistieschen revolutie in Duitschland van nabij mee te maken.
Kun je zo hardnekkig de geschiedenis willen herschrijven als je wilt. Feiten zijn feiten.

Kun je ook gelijk even meldden waarom een internationale socialistiesche partei dan (extremistisch) Linksch is en een Nationaal Socilistiesche Arbeiterspartei extreem rechts ??
Bij voorbaat dank.

said_fred | 25-01-14 | 23:43

@ thruthseeker | 25-01-14 | 19:33
Was leuk als je ook een linkje of zeau had. "Was op el Arabia" klinkt beetje erg vaag. Of wil je liever dat wij geen Thruth gaan seeken ?? Omdat dan het tegendeel wel eens zou kunnen blijken. Een enkele opmerking plempen zonder onderbouwing is beetje erg knullig.

said_fred | 25-01-14 | 23:10

gezien de vormen van de dame lijkt het me hooguit incest.

141535979 | 25-01-14 | 21:44

Al ontmaskerd op el Arabia nieuws zender als fake. Vrouw op tv geweest. Is een actrice en moest onder dwang film schieten en kreeg daar voor betaald. Jammer joh. Discussie gesloten jullie lopen achter op Twitter. Way achter. Toedeledokie

thruthseeker | 25-01-14 | 19:33

ja islam ... cultuur ... allochtonen... etc. etc. etc. etc. etc. maar gelukkig komt dit niet voor in NL onder de autochtonen. toch?

konoko | 25-01-14 | 18:24

ja islam ... cultuur ... allochtonen... etc. etc. etc. etc. etc. maar gelukkig komt dit niet voor in NL onder de autochtonen. toch?

konoko | 25-01-14 | 18:24

Vervolg commentaar op Trouw-artikel:
Zelfs MSM Trouw gelooft het allemaal niet meer zo lijkt het.
Trouw:
''Sommige journalisten zeggen: 'Eén bron is geen bron'. Uw hele rapport is gebaseerd op het getuigenverslag van een en dezelfde bron.
"Als er ergens een vrouw verkracht is, dan neemt u haar toch serieus? Dan kunt u simpelweg niet zeggen: 'omdat er geen getuigen zijn, kunnen wij niets voor u doen.'"

En die vrouw doet dan zelf dus als slachtoffer aangifte .

Het is een flutvergelijking door de onderzoekers,zegt ook wat over de kwaliteit van het onderzoek...

Voor de fotograaf geldt dat hij geen slachtoffer was ,dus het omgekeerde.En hij zou dan wel ''getuige'' zijn geweest...
Vraag me af of je onder het veiligheidssysteem van Assad zo maar straffeloos 26000 foto's van verschrikkingen kan maken...

Assad laat bewijslast creëren voor zijn toekomstige proces in Den Haag???
Fotootjes maken betekent denk ik enkele reis geheime dienst aldaar.

En dan nog ,als het wel kon dat fotograferen,als je 26000 foto's kan maken op zo'n grote schaal .Dan konden anderen dat ook.
En dan is er niemand anders met een paar plaatjes??

chausson61 | 25-01-14 | 12:56

Hoe betrouwbaar zijn de Syrische martelfoto’s?
www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/art...

Een Syrische militaire fotograaf, met de codenaam 'Caesar', zou met zo'n 26.000 foto's van verminkte lichamen naar de oppositie zijn overgelopen.

26000.Alsof Assad alles vastgelegd wil hebben...
Tsja.

''Maar de reden waarom het land dit onderzoek heeft laten uitvoeren lijkt mij duidelijk: het wil er zeker van zijn dat alle informatie klopt."

lekker naïef.Om daarna mensenrechtenlievende orgaaneters en koppensnellers te kunnen blijven financieren.

Weet u inmiddels wie de slachtoffers op de foto's zijn?
"Daar zijn we nog niet achter.''

??

Als u niet weet wie de slachtoffers zijn, hoe kunt u dan met zekerheid stellen dat de Syrische regering de dader is?
"Dat hebben wij nooit zo stellig gezegd. We zeggen wel dat het heel aannemelijk is dat de Syrische regering verantwoordelijk is.

.....

U impliceert dus wel degelijk dat de Syrische regering verantwoordelijk is voor het doden van de mensen op de foto's?
"Dat maakt u ervan. Ik zeg alleen dat het zeer waarschijnlijk is."

Als deze 'Caesar' de fotograaf was van duizenden unieke foto's en als een van de weinigen toegang had tot de bestanden, lijkt het niet zo moeilijk om hem te traceren.
"Dat is een taak van de Syrische geheime dienst."

LOL

chausson61 | 25-01-14 | 12:26

die lui zijn echt ziek daar, heeft nix met geloof te maken maar met een zieke geest.

Joopdehond8994 | 25-01-14 | 10:49

hoor ik op 1.10 iemand een automatisch wapen doorladen?

the nipster | 25-01-14 | 09:26

Trial by media, toch Benedicte?

Anijsblokje | 25-01-14 | 03:18

Dat kopvod heeft dus geen enkele waarde blijkt nu weer...

poeszje | 25-01-14 | 03:00

Wel een knap gezichtje. Voor de rest geheel volgens traditie van de islam toch?

De Anaalprofeet | 25-01-14 | 01:46

-weggejorist-

Sjaak uit Dordt | 24-01-14 | 23:17

Als dit echt is, heb ik diep medelijden met het meisje.
Eerst, absoluut onvrijwillig, door opa genomen worden, en dan waarschijnlijk door een stelletje oorlogsmisdadigers terechtgesteld worden. Je hoort de wapens immers al ontgrendeld worden.. Die ouwe verdiend niet beter... dat meisje is het zoveelste slachtoffer van een waanzin!

Papapanzer | 24-01-14 | 23:14

alwayslearning | 24-01-14 | 21:33 | + 0 -
---
Islam nu vanwege positie in de zin met hoofdletter. Eigennamen als 'Allah' ook altijd met hoofdletter (ook van fantasie- en mythische figuren).

Dus ja, uit respect. Uit respect voor de Nederlandse taal. Ik maak al genoeg onbewuste fouten, laat ik er niet nog bewuste aan toevoegen.

harstef | 24-01-14 | 21:58

Elke religie staat voor geweld. Simpel zat.Deze is zelfs zo geweldadig dat ze elkaar over pakweg 10 jaar zelf hebben uitgemoord.

tegenalles | 24-01-14 | 21:57

Deden we hier vast en zeker ook, zo'n 1534 jaar geleden.
ljcoster | 24-01-14 | 20:33 | + 1 -
---
Wat deden we hier 1534 jaar geleden? Daders en slachtoffers vermoorden? Of als opa je kleindochter nemen?

Als het om het laatste gaat: volgens mij zijn er nog behoorlijk veel mensen met dat tijdsframe in hun hoofd, want voorlopig zijn er nog behoorlijk veel meisjes en jongens de klos door pa, opa, broer of oom.

Ook een ook wat ongezonde indicatie van de pedo-achtige neigingen zijn volgens mij de grote hoeveelheden nacht-reclames voor 'hete tienermeisjes', als je ze niet al overdag treft bij de VrijMiBo... Als ze maar lekker jong lijken, toch? Sick!

harstef | 24-01-14 | 21:40

Waarom schrijven jullie islam en allah met een hoofdletter Uit respect?

alwayslearning | 24-01-14 | 21:33

Smarties | 24-01-14 | 18:32 | + 2 -
---
Ah, dank voor de uitleg.

Nu begrijp ik waarom de aan SDAP-krant "Het Volk" werd verboden en ook de SDAP zelf in 1940 op non-actief werd gesteld... echte vriendjes.

De Nederlandse SDAP was wel matties met /gelieerd aan de Duitse SPD. De SPD was -hoewel links- de enige partij die tegen het wetsvoorstel van Hitler stemde dat hem absolute macht zou verlenen. De SPD werd dan ook verboden onder het regime van de NSDAP; SPD leiders & verzet vermoord, of in concentratiekampen beland.

Wellicht ben je in de war met de NSW, de -wel-collaborerende afsplitsers van de SDAP.

harstef | 24-01-14 | 21:24

Hee faalzandhaas, je VINGER zit voor de lens. Althans, ik hoop dat het je vinger is.

Verder: wat ies jou problim? Dit deed die pedoprofeet van jullie toch ook?

Kameroudste | 24-01-14 | 21:06

Gelukkig had ze wel haar hoofddoekje op, want stel je vóór dat we haar haartjes gezien hadden...

marcoplarco | 24-01-14 | 20:38

Ies Woestijnkoeltoer.
.
Deden we hier vast en zeker ook, zo'n 1534 jaar geleden. Maar intussen zijn we (nou ja, we) een ietsiepietsie beschaafder geworden. Nu is het 2104 AD (Anno Domini). Dus ongeveer 1534 AM-PBUH (Anno Mohammed - Peace Be Upon Him)). Way to go.
Arme meid. Vrouwen zijn altijd de losers in die woestijn koeltoer. Moeten we niet meer willen.

ljcoster | 24-01-14 | 20:33

Misschien is op negen-jarige leeftijd uithuwelijken dan toch niet zo'n slecht idee. Je wordt dan in ieder geval niet door je eigen opa uitgewoond.

Joffri | 24-01-14 | 20:29

Religie,

De meest dodelijke psychische aandoening in de wereld, met als koploper de Islam

pietje9528 | 24-01-14 | 20:27

Triest voor haar

3Xniks | 24-01-14 | 20:17

Het is natuurlijk moeilijk te zeggen wat er echt gebeurt, maar laten we om te beginnen de kleindochter maar stenigen. Dan is dat uit de weg.

fail | 24-01-14 | 20:13

-weggejorist-

Fokkiefokkie | 24-01-14 | 20:10

Ik spreek geen Arabisch, ik weet niet wat eraan vooraf is gegaan, ik weet niet wie de oude man is, ik weet niet wie het schattige hoofddoekje is.
Alles wat ik zie is een oude man en een jonge vrouw zich aankleden, nadat ze betrapt zijn op handelingen die op sex lijken.
Misschien betreft het een hoertje of een vrouw die op oude mannen valt. Misschien was er niet eens sprake van sex.
Kortom een random filmpje met weinig informatie waarde...

ratelaar | 24-01-14 | 20:08

-weggejorist-

michelr | 24-01-14 | 20:02

De beste man is gewoon taxichauffeur van FakeTaxi Syria

michelr | 24-01-14 | 20:02

Sorry, maar de geit was ongesteld... je moet toch wat als de druk (te) hoog oploopt?
/* hoofdschuddend verder gaat

PisFinger | 24-01-14 | 19:58

De beschaving loopt in die contreien toch een paar honderd jaar achter, we kijken naar de tijd waarin mensen een niet ontwikkelde prefrontale cortex hebben (Dick Swaab), dus geen empathie met anderen, onbeheersbaar gedrag hebben etc., etc., etc.!

lanexxx | 24-01-14 | 19:49

Jeez, laat lekker links liggen. Laten we over 50 jaar weer ff poolshoogte nemen. Zie t als n real life utopia project.

Your interpretation | 24-01-14 | 19:47

Allemaal jaloers, mannen?

JohannesvanderPaalen | 24-01-14 | 19:33

-weggejorist-

F*ck | 24-01-14 | 19:22

hoe kan dat nou. Ze had toch een hoofddoek. En ik maar denken dat ze die hoofdoekjes dragen omdat ze anders mannen opgeilen en je dan een hoer bent of zo? En mannen zouden je in rust laten mét doekje?
Laat maar ik wil niet weten wat deze zieke mensen met meisjes zonder hoofddoek zouden doen.
Maar het is wel het ultieme bewijs dat hoofdoekjes dus niks voorkomen. (als het dan geen hoax is)

thorrie | 24-01-14 | 19:07

Hij had beter gereformeerd kunnen worden, dan mag het allemaal.

Blokletter | 24-01-14 | 19:05

@overVecht | 24-01-14 | 16:32 | + 34 -

Erger nog, ik meen laatst gelezen te hebben dat celibaat zijn niet eens verplicht is, dus dat die oude viespeuken in de RKK zich willens en wetens vergrijpen aan jonge jongetjes.

Vrije Nator | 24-01-14 | 19:03

Dit is dus waarom ik vind dat wij kost wat het kost de EU uit moeten.
Ieder weldenkend mens wil deze cultuur buiten de deur houden.
Het is barbaars, zowel de opa als de filmers de enige die vrijuit gaat is dat arme jonge kind die ongespeeld doodsbang is.

stop met het importeren van nog meer barbarij is synoniem aan stop de instroom van meer Islam .

Bar&Boos | 24-01-14 | 18:47

Beesten zijn het, allemaal beesten!

Aktivist | 24-01-14 | 18:43

Echte cultuurverrijkers....

J.Klepzeiker | 24-01-14 | 18:41

Opa is afgemaakt? Ik geloof er niet veel van. Het is toch gewoon haar schuld? Meisjes en vrouwen dragen de erfzonde per definitie. Vraag Izak Kole maar. Die raakt z'n wijf ook alleen maar aan als het tijd voor een nieuw kindje voor God cq de dominee is.
Het verbaast me wel dat moslims niet net als de Chinezen pasgeboren meisjes in een sloot flikkeren. Ze geilen zo ontzettend op hun eigen geslacht. Maar dat zal wel met handelswaar te maken hebben. Een maagdenvlies levert de familie aanzien en een hoop geld op.

dedeurs | 24-01-14 | 18:40

De Nazi's? Die waren links.
Smarties | 24-01-14 | 18:32 |
Pas op buiten met al die regen, zaagsel zet uit.

Charles Swietert | 24-01-14 | 18:35

as-saboer | 24-01-14 | 18:15 |
Wat is extreem rechts volgens jouw? De Nazi's? Die waren links. Net als de PVDA toendertijd de SDAP. Een zusterpartij van NSDAP, jawel de Nazi's. In jouw geval zou ik maandag een advocaat inhuren om je schoolgeld terug te eisen. En ergens diep van binnen heb ik medelijden met je dat je niet geleerd is voor jezelf te denken. Klakkeloos dingen aannemen.

Smarties | 24-01-14 | 18:32

Wat een rare VrijMiBo deze week.
Nou, dan toch maar .... fap fap

Charles Swietert | 24-01-14 | 18:30

Tja, dan helpt zo'n sjaaltje dus ook niet.

bonje | 24-01-14 | 18:29

van Rossum wordt ook eens wakker.

Bad Ass Justice | 24-01-14 | 18:27

Dat is wel wat anders dan incest op de Veluwe waar ze er door samen te bidden wel uit kunnen komen.

Osdorpertje | 24-01-14 | 18:24

Zonde van het meisje hoor, ze had beter een Nederlandse pedosuele babyboomer kunnen treffen.

Bert van Ernie | 24-01-14 | 18:23

Goede les. De volgende keer maar weer een schaap want daar doen niemand moeilijk over.

de euro middenweg | 24-01-14 | 18:20

Dit komt NOOIT meer goed met dit KUDTgeloof en KUDTvolk. Allemaal!!!

Bassman-T | 24-01-14 | 18:20

Die aboe is taboe.

zeg maar jansen | 24-01-14 | 18:18

Vuile vieze ouwe teringlul,de volgende keer dat ik in de efteling ben ruk ik een steen uit de straat en gooi ik je van dat vliegende tapijt.

Steenrijk | 24-01-14 | 18:18

Best bizar dat extreem rechts het leed van een arm meisje gebruikt voor fascistisch gewin. Daar waren de Nazis ook goed in.

as-saboer | 24-01-14 | 18:15

Iedereen vind dit ziek totdat Greet er wat van zegt dan zijn er plotseling reaguurders die vinden dat het de islam bashen is.
Maar laten wel zijn het is gewoon smerig en komt in alle geledingen voor al gaf Mohammed helaas wel het voorbeeld.

Toontje-lager | 24-01-14 | 18:08

@ peter emile
Zoals dat voor alle religies geld...

Oskaar Blafzuur | 24-01-14 | 18:02

Sja geloofsidioten, wat moet je ervan zeggen?

DenSchuldenaer | 24-01-14 | 17:57

Op Joetoeb wordt er ernstig getwijfeld aan de echtheid van dit filmpje. Kan ook zijn omdat men het niet wil geloven natuurlijk. Ironisch genoeg is dat iets wat veel voorkomt onder gelovigen.

Nonbeliever | 24-01-14 | 17:56

Syrië - ga er als default maar van uit dat het propaganda is en geen feit.

Kassaar | 24-01-14 | 17:50

Draaikontje | 24-01-14 | 16:43 | + 10 -
---
Heb je de politie gebeld of horen die deze informatie telepathisch op te vangen?

harstef | 24-01-14 | 17:49

Komt in de beste families voor, maar het blijft ZIEK!

Robertski | 24-01-14 | 17:45

Het ziet er wel echt uit helaas. Ik snap trouwens ook niet waarom dat kind dat zomaar toelaat. Tenzij die klootzak haar bedreigd heeft met een Zwitsers zakmes met 37 toepassingen.Smeerlap, heel treurig word je hiervan.

Elle92072182 | 24-01-14 | 17:44

lekker wijf | 24-01-14 | 17:36 | + 0 -
Wás sex daar maar verboden.

Rammstein | 24-01-14 | 17:42

Dit heeft niks met cultuur te maken. Ben bang dat dit helaas in iedere cultuur voorkomt, ook in onze westerse cultuur. Hoe er vervolgens geoordeeld en wel of niet gestraft wordt, heeft natuurlijk weer wél met cultuur te maken...

Mufrius | 24-01-14 | 17:41

Laat ze het toch lekker zelf uitzoeken in die zandbakken daar, met al die onderlinge ruzie's lossen ze zichzelf op hebben ze ons niet voor nodig.

Oskaar Blafzuur | 24-01-14 | 17:39

Terwijl de nationale staat door de corrupte politieke klasse op de schroothoop wordt gegooid, buigen diezelfde lieden die het volk zeggen te vertegenwoordigen diep, heel diep voor de islam, want tolerantie moet er zijn en anders is het racistisch.
Dus terwijl de democratie hier te lande ijverig om zeep wordt geholpen, haalt men en masse een religie binnen die nog in de Steentijd zit. De carrièristen in de politiek offeren land en cultuur in ruil voor een baantje in Brussel.

Rest In Privacy | 24-01-14 | 17:39

Wanneer gaan politieke partijen nu eens een standpunt innemen TEGEN die islam-incest-terreur en overigens dan ook maar meteen tegen de islam in het bijzonder...

Turambar | 24-01-14 | 17:38

What The Fuck. Waarom is dat meisje ook ter dood "veroordeeld" ?

Damned if she did, damned if she didn't.

Rammstein | 24-01-14 | 17:37

Dit is islam: seks mag niet, iemand vermoorden wel. Een volslagen achterlijke ideologie vol haat en dood en verderf. Gatverdamme.

lekker wijf | 24-01-14 | 17:36

-weggejorist-

HaagscheHarry | 24-01-14 | 17:34

Als Allah of god niet kijken, vinden ze het wel OK wat ze doen. Geloof is de as van alle kwaad.

Rest In Privacy | 24-01-14 | 17:33

Wat is het toch een ongelooflijke kut religie.

sodapoppin | 24-01-14 | 17:29

Wat is het toch een ongelooflijke kutcultuur met een ongelooflijke kutreligie. Beestachtig. Waarom moeten twee mensen die seks hebben worden afgemaakt? Wat is dat voor hardvochtige achterlijke gewelddadige walgelijke kutcultuur. Echt ik SPUUG op alles wat met islam te maken heeft. Islam is het dieptepunt van wat de mens heeft bedacht. Mensen die deze islam aanhangen sporen echt niet.

lekker wijf | 24-01-14 | 17:29

Wat is het toch een ongelooflijke kutcultuur.

lekker wijf | 24-01-14 | 17:26

dit is wat je noemt stoppen op je hoogtepunt

arlen | 24-01-14 | 17:26

Ik wil het niet zien.

bodo | 24-01-14 | 17:25

Shiiiit hey en dat meisje laat het ook allemaal maar gewoon gebeuren he!

Rick200SX | 24-01-14 | 17:24

@ Draaikontje 16:43

Opa zie je zeker ook nooit buiten? Wat zijn die prachtige kansenmensen toch een verrijking voor ons land, vraag het maar aan Fatima Elitak, die weet zeker dat het zo is.

eerstneukendanpraten | 24-01-14 | 17:23

Wie weet heeft dat meisje wel haar blote enkels laten zien aan opa. Dus niet te vroeg oordelen aub.

beetjemoe | 24-01-14 | 17:22

De waarheid is het eerste slachtoffer in een oorlog.

postmodernismisdead | 24-01-14 | 17:19

@minimá-armezusvan.. | 24-01-14 | 16:42
Daarom dragen priesters ook jurken.

Uw Verzekeringsadvis | 24-01-14 | 17:18

De mensen die zeker weten dat ze naar het gehenna gaan hebben de grootste bek!

Einde van de Domheid | 24-01-14 | 17:14

Aparte vrijmibeau deze week overigens.

Mark Smith | 24-01-14 | 17:13

Het ergste is dat het meisje niet blij is dat ze "gered" wordt, omdat ze weet dat haar bij haar "redders" hetzelfde lot of erger staat te wachten.
Achterlijke primaten.

Mark Smith | 24-01-14 | 17:12

@Peter Emile | 24-01-14 | 16:51

Een allesomvattende ideologie gebaseerd op het leven van een moordzuchtige, sadistische, psychopathische pedofiel.
Dat is de ware islam.

Desmoulins | 24-01-14 | 17:08

Is dit niet gewoon de Syrische Don en Ad en draait het uiteindelijk gewoon gezellig uit op een orgie?

Flodder | 24-01-14 | 17:08

De mannen met de ak's zijn minstens net zo erg.
Kijk ze weer eens staan met hun 'trofee'.
En uiteraard ook het ondervragen *kuch bekentenis afdwingen* vlak voor de executie. Terwijl de oude lul en het meisje nog hopen op vergiffenis. Nee meisje, je bent al ter dood veroordeeld. Beesten als het zijn mag je hopen niet nog ervoor door de meute verkracht te worden.

Want ja, ze hebben nu wel een reden om je te straffen. Eerst maar even die ouwe z'n hoofd eraf snijden hmm..

de grote Anti | 24-01-14 | 17:06

blijkbaar is dit de vertaling, volgens marokko.nl
24-01-2014, 03:26

www.liveleak.com/view?i=022_1390406405... Mohammed Qasim al Nasooh, imaam in het oosten van het platteland te Idlib en later commandant de Ahbab al Sahaba brigade.

Vertaling: Cameraman:
" Gefeliciteerd Abu Fati7 je bent nu groot en gerespecteerd in mijn ogen, je bent een echte man. Ben je nou de dochter van je dochter aan het n****n? Oude man: Nee ik ben niet aan het n****n. Cameraman: O nee klopt dat ben je niet, ik heb alles op video hier. Ben jij dit niet? Meisje: Alsjeblieft doe dit niet. Andere man: Waar ben je mee bezig kl*****k? *geeft 2 klappen* Ben je haar niet aan het n****n? Oude man smeekt om genade en ze zeggen hem dat hij moet gaan zitten. Cameraman: Wallahi gefelisiteerd Abu Fati7, handen op je rug, schiet maar. Weetje wat wacht niet schieten niet schieten. Cameraman tegen meisje: Hoe zijn jullie familie? Kijk naar de camera en ga naast hem zitten. Meisje: hij is mijn opa. Cameraman: Wat doe je hier? Meisje: Hij is aan het genieten maar hij bedoeld er niks slechts mee. Cameraman: Nee echt wat jullie doen is heel eervol. Oude man: Wallahi dit is de eerste keer in mijn hele leven. *krijgt goeie klap* Vragen hem hoe hij heet en het meisje hoe ze heet, Mohammed Qasim al Nasooh en Yousra Mohamed Rashid. Andere man: Heb je haar ontmaagd? Oude man: Wallahi ik niet, zij wilde het, zij wilde het."

Ik mis wel de vertaling van al die inshallah's, maar vooruit of dit waar is weet ik natuurlijk ook niet.
Zij wilde het dus, alles weer duidelijk...! ff een wodka nu.

Causa Sui | 24-01-14 | 17:05

Er was eens, in een land hier niet ver genoeg vandaan, een zooitje achterlijke teringlijers dat nooit de Middeleeuwen was ontstegen. De een was nog achterlijker dan de ander en zo rolden ze al eeuwenlang...

Ornoisliefde | 24-01-14 | 17:05

Ik vind de vrimibo helemaal niet leuk vandaag. Vieze ouwe lul.

niet voor de hond | 24-01-14 | 17:04

Woestijnlogica: opa vergrijpt zich aan kleindochter, andersom lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Opa moet dus gestraft worden, tot zover volg ik de logica, al is de manier van straffen een punt van discussie. Maar dat die kleindochter er ook maar meteen aan moet, dat gaat mijn verstand ver te boven. Die zandjongens hebben nog een lange mars te gaan richting beschaving.

brutus68 | 24-01-14 | 17:03

De intenties van lui, die, in combinatie met de menselijke natuur, ook nog eens een handboek aankleven waarin liegen en bedriegen doelgericht wordt voorgeschreven, zijn inderdaad niet in te schatten. En in het westen zorgt de groeiende aanwezigheid van deze groepen voor contaminatie van de oorspronkelijke bevolking, en worden de van nature reeds labiele vertrouwelijkheidsprincipes steeds meer op de helling gezet. Wie bij de hond slaapt, krijgt zijn vlooien. You've made your bed, now lie in it.

Tricephalus | 24-01-14 | 17:02

Kansloos!

pickalilly | 24-01-14 | 17:01

-weggejorist-

Doodkapje | 24-01-14 | 16:59

Dus dit is nou Halal vlees...

duitse herder | 24-01-14 | 16:58

Triest tafereel. Het is gewoon niet menselijk om in een islamitisch land geboren te worden.
Jammer genoeg is het Stockholm-syndroom daar zo sterk ingeprent, dat het wel mogelijk is slachtoffers uit de islam te halen, maar nooit de islam uit de slachtoffers.

Laat ze los in een westers land - en de slachtoffers kunnen zomaar "moderne" hoofddoeken worden, die je ogen uitkrabben om te bewijzen hoe vrij & blij ze zijn met hun boze profeet.

Jan Passant mk2 | 24-01-14 | 16:58

hij nam alvast een voorschotje op die 70 maagden

zinder66 | 24-01-14 | 16:56

En nog steeds zijn er mensen in Nederland die vinden dat je respect moet hebben voor alle culturen.

caspert79 | 24-01-14 | 16:55

Je zal maar onder de gezel van islam geboren zijn. Wat een verschrikkelijk kutleven moet je dan toch hebben. Logisch dat al die gefrustreerde kippen ons haten.

Mokum Kosher | 24-01-14 | 16:54

En dan nog durven roepen dat Geert ongelijk heeft!!!

Kobus Kloothamer | 24-01-14 | 16:54

Best wel geil zo'n hoofddoek!
Neuk de Opahakbar!

pim achtertuin | 24-01-14 | 16:53

Geheel volgens de leer.
Insha'Allah.

Desmoulins | 24-01-14 | 16:52

Nou kom isop met die vrijmibo

sohee | 24-01-14 | 16:52

Wat een kudt-cultuur.
Wat een kudt-religie.
Wat een kudt-mentaliteit.
Wat een kudt-taal ook.

En wat een kudt-land.

Geldt zowel voor de ouwe geil-imam als voor de patjepeeërs die, na het stel betrapt te hebben, het nodig vinden zo'n meisje af te straffen.

Kut-macho's.

Ik heb het al eerder geroepen hier: de islam is niets meer en niets minder dan een ordinaire seksuele afwijking.

Door mannen uitgevonden, door mannen opgekweekt en door mannen in stand gehouden.

Peter Emile | 24-01-14 | 16:51

Doen islamitische pedopooiers (fuck de zalvende term loverboys)hier toch ook met de dochters van de ongelovige Nederlanders?

Russ Meyer | 24-01-14 | 16:51

Nousegggg, ze kon um ff schoonslobberen voorie weer de broek in moest.

pennestront | 24-01-14 | 16:50

Geen eenheid zonder vrijheid... Gegijzeld worden door religie, hoe triest wil je het hebben? Hoop in haar geval dat er een paradijs op haar wacht of in ieder geval een tweede kans...

First Contact | 24-01-14 | 16:50

Die reacties op youtube ook, alle mannen hebben meelij met Grijsbaard de Pedobeer want hij is door de hoeri in de val gelokt en Assad is natuurlijk de regisseur.
Dan toch een compliment voor de fraaie vredige vogelgeluidjes aan het begin, chapeau!
Dat wordt in dit geval een Grimmy-award, want de rest van de film is waardeloos.
Ik wacht op deel 2, de executie.
Iemand die zo graag zijn islamitisch handelen filmt slaat vast de scene niet over waarbij hijzelf zijn Ticket to Paradise boekt.

Causa Sui | 24-01-14 | 16:49

Hij neemt vast een voorproefje op zijn 72 maagden..

WellusNietus | 24-01-14 | 16:49

Alsof dat meisje een keuze heeft.

Zzzzooooffff | 24-01-14 | 16:48

Ik heb geen behoefte dit te gaan bekijken.

Russ Meyer | 24-01-14 | 16:48

Het zijn Barbaren, maar dan ook de echte Barbaren. De islam is de meeste zieke ideologie die je kan bedenken. Het is een ideologie volledig voor en door criminele mannen. Uiteindelijk zullen ze in de meerderheid zijn en dan zijn wij aan de beurt. Grote kans dat veel van onze reaguurders dat nog mee gaan maken. Niemand kan dit nog stoppen want om dit te stoppen moeten hele harde en duidelijke maatregelen genomen worden en dat zal nooit meer gebeuren, want daar zijn wij als land te naïef en beschaafd voor. Dat weten die moslims ook. Wat je op deze beelden ziet is de toekomst als we niet snel de juiste keuzes gaan maken in dit land.

StijlvolRechts | 24-01-14 | 16:48

Beiden afgemaakt, wordt je eerst misbruikt en dan geslacht wat een kut volk .... man man man

ikdenkwat | 24-01-14 | 16:48

Waar maken jullie je toch druk om dat is de cultuur van die mensen dat begrijp je toch wel, je kan het ze niet jong genoeg leren. Zo heeft Allah het ze geleerd: '' stop je leuter in een kleuter''. Of een geit net wat er voor handen is. En deze prachtige cultuur is hier ook in Nederland wat een zegening voor ons domme kazen. Wat een feest voor alle katholieken en grefo's die volop aan kinderseks doen. Mensen wat een verbroedering en iedereen maar roepen ja maar cultuurverschil.. welnee dat cultuurverschil is er helemaal niet! Geen spijkers op laag water zoeken..

pinkelotje | 24-01-14 | 16:46

Ongelooflijk, dat die meid zich zo verlaagt.
Echt te ziek voor woorden. Bah, bah, driewerf bah!

McPhart | 24-01-14 | 16:45

En weer dacht ik, daar is de vrijmibo! Het gaat al de hele tijd over verboden seks. Mag het AUB nou iets legaals zijn. Met schreeuwende vrouwen die het reuze fijn vinden in alle gaten genomen te worden? Gewoon... omdat dat hier in Nederland kan en mag tussen 2 volwassen mensen die daar gewoon eens zin in hebben! Nou? Regel dat eens Quidje?!

irma zonderboezem | 24-01-14 | 16:44

Ik versta d'r niks van

Asimov6 | 24-01-14 | 16:44

Niet echt boeiend. In de Islam wereld is pedofilie gewoon toegestaan en geaccepteerd.
Bij ons in de wijk woont een gezin met een moeder van ongeveer 19 met al 3 kinderen, en oom een vader EN een opa in huis. Moeder komt nooit buiten. Hele wijk weet wat er gebeurd.

Nooit politie aan de deur. Fuk nederland.

Draaikontje | 24-01-14 | 16:43

Twas dus toch geen geitje...

jan de patatboer | 24-01-14 | 16:43

Een groot probleem in die zandlanden is dat té veel vrouwen té mooi zijn. Daardoor kan de familie zich onder druk van hun sprookjesgeloof niet inhouden en poepen de dochters het land vol met nieuwe psychopaten. Ieder jaar weer.

Het zou een mooie ruil zijn als wij, de Nederlandse mannen, de (mooie, snorloze) zandvrouwtjes ruim 5 jaar mochten hebben. Dan mogen die woestijnmongolen onze Groningse- en Friese stamboekrunderen vijf jaar volblaffen. Deal.

Boris Poepnagel | 24-01-14 | 16:43

en hier moet je respect voor hebben volgens de rode clerus. denk nou gewoon de regio en de personen weg en dan zie je sociale deprivatie veroorzaakt door een achterlijk, totalitair wereldbeeld zoals o.a. door religies in stand gehouden in grote delen van de wereld. de minderwaardige positie van de vrouw, de externe oorzaak als verklaring voor alles en de eschatologische wens van de onderdrukkers veroorzaken dit. daar is de westerse wereld van bevrijd, het midden oosten zit daar nog midden in. daar hoef je geen respect voor te hebben, alleen maar medelijden en dankbaarheid dat wij niet in zo een situatie verkeren. en degenen die dit goedpraten verdienen pek, veren en achterstevoren op de ezel het dorp uitgejaagd te worden.

minimá-armezusvan.. | 24-01-14 | 16:42

Honden zijn het!

mood | 24-01-14 | 16:42

Jullie kunnen inmiddels toch wel een eigen vertaler Arabierisch/Nederlands aanschaffen? Beetje stom kijken dit.

geurtje | 24-01-14 | 16:41

ik hoor de hele tijd: lach! lach!
maar hij lacht niet!

-Wil- | 24-01-14 | 16:40

Met verkiezingen voor de deur gaat linksch Nederland natuurlijk kamervragen stellen, en boos zijn !!
Ow nee, is moeilijk om Wilders hier de schuld van te geven.

Winston1 | 24-01-14 | 16:40

Uw Verzekeringsadvis | 24-01-14 | 16:35
Die komt binnenkort naar Nederland om een nieuw maagdenvliesje te laten plaatsen. Daarna is alles weer koek en ei.

Ommezwaai | 24-01-14 | 16:39

Filmtechnisch gezien staat de Syrische cinema nog duidelijk in de kindersandalen. Zelfs dat is te hoog voor ze gegrepen.

brutus68 | 24-01-14 | 16:39

Vreemd dat hij werd geslagen... Het was toch háár schuld?

Mahatma | 24-01-14 | 16:39

Gelukkig had ze haar hoofddoek nog om.

Lief meiske | 24-01-14 | 16:39

Arm meisje wat kan zij er nou aan doen. Rip meisje.

Bokito ergo sum | 24-01-14 | 16:39

en in Nederland hebben Pedo's zelfs rechten.... daar niet! dus wat zeiken jullie nou over moslims in het algemeen!
.
Generaliseren..... de bevestiging van een gebrek aan intelligentie!
.
ps. en ik ben geen moslim! maar een gewoon weldenkend mens!

bArAbAts | 24-01-14 | 16:39

Ja, dit maakt de zeer aanstaande VrijMiBeau er natuurlijk niet leuker op.

Oh, en islam: overal, altijd, en ook ongezien altijd -1.

Snackbar van Allah | 24-01-14 | 16:37

Kan hier niet naar kijken.
Absoluut niet goed te praten van die ouwe viezerik, maar ik ben toch te week om te moeten zien hoe zo`n vent afgetuigd word.

sodeja | 24-01-14 | 16:37

Zijn kudde schapen is in beslag genomen door het leger, die arme man moet toch wat....

Matchstick man | 24-01-14 | 16:37

Hmmm vreemde titel weer.... altijd opruiend!
.
Er is nergens bekend wie t meisje was... dus van incest is vooralsnog geen sprake!!
.
Maarja Geenstijlers willen graag provocerende teksten... of t nu waar is of niet!

bArAbAts | 24-01-14 | 16:36

Maar, beste mensen van het correctvolk, er was géén Bart Smit folder op het filmpje te zien, dus u kunt allemaal weer gerust gaan slapen.

Cuyahoga | 24-01-14 | 16:36

@Wc-kip | 24-01-14 | 16:34
Zeg dat nu ook eens met een Veluws accent

van heinde en verre | 24-01-14 | 16:36

Daar krijgt die meid problemen mee.

Uw Verzekeringsadvis | 24-01-14 | 16:35

DSK verhaal. Hoertje inhuren, klaarstaan met camera/politie, en framen maar. De verdere context mogen de Syriers verder invullen. Mijn buurman is het in ieder geval niet.

van heinde en verre | 24-01-14 | 16:35

Stelletje primitieve wilden. En arm meisje.

brutus68 | 24-01-14 | 16:35

In scene gezet, onder dwang of niet.
Dit is barbaars, dit is middeleeuws, dit is mensonwaardig.

Daarom moeten we in Nederland stoppen met het verheerlijken van al die onzin en het importeren van dit soort volk.

Cuyahoga | 24-01-14 | 16:34

Zoals een echte moslim betaamd..
Hoe dichter bij de 0 hoe krapper om de l..

Ommezwaai | 24-01-14 | 16:34

Zal ik het dan maar zeggen? Nou, komt ie dan hé?

Ies koeltoer.

Wc-kip | 24-01-14 | 16:34

Het motto van de Imam: hoe dichter bij de nul, des te strakker om...
Ziekelijke mensen.

ElMatadero | 24-01-14 | 16:34

Geloof = pedofilie. QED.

Mark Smith | 24-01-14 | 16:34

Zouden ze nu nog leven?
Ik denk grootvader wel, kleindochter niet.

Gefundenes Fressen | 24-01-14 | 16:33

Het enige dat volgens de Koran hier fout aan is is dat het met een westerse onreine camera gefilmd is. Weten ze dan niet dat de lenzen gemaakt zijn van varkensvet?

sinar2 | 24-01-14 | 16:33

lekker mokkel, dat dan weer wel. tenminste lekker bekkie.

zundappboer | 24-01-14 | 16:33

Filmpje bewijst maar weer eens dat ieder gezond mens islamofoob zou moeten zijn....

Rémy Martin ® | 24-01-14 | 16:33

Er liggen al genoeg stenen... dus ik zeg hup met de geit...

Robbie_Nash | 24-01-14 | 16:32

Het klinkt als precies iets wat moslims zouden doen. Of het echt waar is of verzonnen, dat zou toch voldoende moeten zeggen.

Nietvoordekat | 24-01-14 | 16:32


Kunnen we daar Asha ten Broeke niet heen sturen, die leert t ze wel af

Openbaar Mysterie | 24-01-14 | 16:32

Dit soort allah hakkenbar filmpjes gaan toch altijd gepaard met 'kop d'r af' en/of 'headshot'? Dat mis ik nu wel, ook niet echt xhamster waardig. Maar dit gezegd hebbende, wat een ontzettend eng en hypocriet volk is dat toch. Niets maar dan ook niets komt zelfs maar in de buurt bij fatsoenlijk gedrag. De oude holbewoners in de oertijd stonden zelfs al boven deze kakkerlakken qua beschaving. Eng, achterlijk volk!

de directeur | 24-01-14 | 16:32

Wat is dat toch met verscheidene geloven en kinderseks...

overVecht | 24-01-14 | 16:32

Arm wicht.

Conan de Rabarber | 24-01-14 | 16:31

-weggejorist-

TerrorTukker | 24-01-14 | 16:31

Het is onbegrijpelijk waarom grote delen van de media , grote delen van het westers politieke establishment die Jihadisten aan de macht wil helpen en sympathie hebben voor de Islam in het algemeen.
.
Nog een bericht uit die regio waar de media niet over praat.
.
‘Annihilate Israel,’ Hamas leaders urge Gaza teens'

www.timesofisrael.com/annihilate-israe...

Mortimerr | 24-01-14 | 16:31

Wat is de wereld toch kut. Ik ga bier drinken.

blabam | 24-01-14 | 16:31

Islam is incest de 1 nog stommer dan de ander..

Cycloon | 24-01-14 | 16:30

Is zij al gestenigd om zijn naam te zuiveren?

Causa Sui | 24-01-14 | 16:29

Islam = liefde..... Heelveel liefde. ......

Matchstick man | 24-01-14 | 16:29

WTF!!! Dit is zo ziek!

Glas Koning | 24-01-14 | 16:28

Hoezo bizar? Pedofilie is heel normaal in de islam. mo deed het al. En dat is de perfectste mens die ooit heeft geleefd.

Staat in de koran.

Dus is het waar.

Parsons | 24-01-14 | 16:27

Een ware volgeling van de profeet dus, al viel die niet op zulke oude vrouwen.

Cuyahoga | 24-01-14 | 16:27

beesten....

commentator99 | 24-01-14 | 16:25

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl