Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Woningbrand: waarom die geheimzinningheid?

Ik had nog zo gezegd geen bommetjeHier volgt een politiebericht. Bij een uitslaande brand in een woning aan de Pierre Cuypershof (Geuzenveld), zeg maar de Gazastrook van Amsterdam, is vannacht een nog onbekende man om het leven gekomen. De brand is aangestoken, omwonenden hoorden een zware explosie. Op de woning stond bovendien een teken gekalkt dat mogelijk verband houdt met de brandstichting. De pliesie weigert echter te vertellen om wat voor teken het gaat. Herkent u hier of hier wat? Wanneer er zo geheimzinnig wordt gedaan, is er meestal meer aan de hand. Daarom vragen wij getuigen en beelden van deze aanslag. Zodat we kunnen wegstrepen wat niet van toepassing is: eerwraak/dode jood/dode islamist/godsdienstwaanzinnige/tokkieaanslag of toch gewoon weer kaalkopjes? UPDATE: Het blijkt een hakenkruis te betreffen. Ook het slachtoffer is bekend: een alleenstaande Amsterdammer met het hart op de tong. "Toen zijn box een tijd geleden was opengebroken, stond hij te vloeken op alle buitenlanders hier," aldus de buurvrouw... UPDATE 2: Buurtbewoners zeggen dat hij de speeltuintjes in de buurt schoon hield. Hij zou een groepje hangjongeren vaak hebben aangesproken op de rommel in het speeltuintje.

Reaguursels

Inloggen

Why Can't We All, Just Get Along ? ;-)

The Revolution Will | 19-03-05 | 01:02

Cousin
Ik vind die Turken over het algemeen wel vrij relaxed trouwens, veel ondernemers ook, die Koerden zitten wel rare opgefokte types tussen af en toe...

Pannie | 18-03-05 | 23:33

Pannie
Daar is een grote kans op dat dit al gaande is, tenslotte worden ze door het gedrag van hoofdzakelijk Marokanen wel over de zelfde kam geschoren.
Het hoeft niet persé 1 grote moslim partij te zijn, tenslotte staan in het midden oosten ook de verschillende moslim groeperingen elkaar naar het leven. Maar op 1 punt kunnen ze het wel allemaal eens zijn : zich als buitenlander willen blijven gedragen inclusief haat tegen de Nederlander maar dan wel met de voordelen van het Nederlanderschap.
Dr. Dr. Bartholdy
Mijn verhaal is niet iets dat ik denk wat er gebeurd is in Nederland de afgelopen 30 jaar, ik heb het door mijn werk zo ervaren. In de beginjaren 70 werkte ik bij een groot bedrijf op de afd. Pers.Zaken (zoals dat toen heette) en daarna heb ik een aantal jaren in het midden oosten en noord afrika gewoond en gewerkt.

cousin | 18-03-05 | 19:16

Goed verhaal van cousin.

Dr. Dr. Bartholdy | 18-03-05 | 17:02

Cousin interessant!
Ik maak me geen zorgen over een grote moslimpartij, ik denk eerder dat de Turken, Suri's en Marokkanen met name steeds verder uit elkaar zullen groeien.

Pannie | 18-03-05 | 16:30

@Bilharzia @ Capo
Er is geen democratie in geen elk moslim land. Komt er ook niet zo snel want alles heeft te maken met macht. Het zijn in alle moslim landen maar een paar mensen die er de dienst uitmaken; de voorgangers van het geloof met een paar leden van een koninklijk huis of een sheik. Die besluiten wat er in het betreffende land gebeurt met de dreiging van allerlei straffen uit de koran. Er zijn in die landen ook niet veel mensen die dit ook veranderd willen hebben want onder dit soort regime is de man zeer bevoorrecht en die wilt dit ook niet opgeven. Het opleidings niveau in die landen is minimaal, in de olielanden hebben ze voor het werk de buitenlanders die dit doen, ook voor het denkwerk. De kleine groep die daar wel na kunnen denken gaan onder het excuus van studie naar het westen, studeert daar dan ook en gaat niet meer terug. Wat er dan overblijft is de grote massa die klakkeloos alles aannemen van hun leiders. In Nederland hebben ze dus grote groepen ongeschoolde mensen toegelaten die in feite nog steeds onder invloed staan van hun leiders uit hun land, dit gebeurt doordat er met buitenlands geld moskeeen in elk dorp gebouwd worden. Dit wordt in Nederland toegestaan vanwege de godsdienst vrijheid hier, niet beseffende (??) dat hierdoor het thuisland nog steeds een greep op deze mensen heeft en ze via het geloof voorschrijft wat ze moeten doen.
De volgende fout is dat de meesten van de buitenlanders op een (jaar) contract naar Nederland kwamen en men toen niet gezegd heeft dat als het contract voorbij was en er geen werk meer was ze dus weer terug moesten. Die fout ligt ook bij de Nederlandse wetgeving wat betreft de arbeids overeenkomst, want voor de mensen waar er toen wel werk voor was na hun jaar contract, werd dit omgezet in een vast dienstverband. Dus vrijwel iedereen die hier naar toe gekomen is op een contract bleef hier met een vast dienstverband. Ik spreek hier van de jaren 60 / 70. Niemand van de eerste golf van buitenlanders kwam hier met zijn gezin, de bedrijven kochten wat grote panden op en verbouwden die tot pension. Daarna kwam dus de zogenaamde gezinshereniging opgang wat de meeste bedrijven ook goed uitkwam omdat dan die persoon uit dat pension vertrok en ze dus nieuwe mensen konden halen. Daarna heeft de overheid dus alles fout gedaan wat ze maar fout kon doen, tolken, alles in de eigen taal, eigen radio en tv programma's enz. Een grote groep van mensen die dus nooit geintegreerd zijn en dus sterk onder de invloed staan van hun thuisland.
Ook had de overheid indertijd het (waan)idee dat deze mensen maar tijdelijk in Nederland waren en als hun werk erop zat dat ze weer terug zouden gaan. Dit is een giller natuurlijk want niemand gaat terug naar pure armoede. En elke regering schoof het volgende probleem maar steeds voor zich uit totdat er een regering komt die er niet meer onderuit kan, namelijk het feit dat als je als buitenlander in Nederland geboren wordt je dan ook de Nederlandse nationaliteit hebt, de tweede generatie die er dus aankwam. Men dacht dat die generatie wel als Nederlander door het leven zou gaan, niet beseffende (of willen beseffen) de invloed die via de moskeeen op die tweede generatie uitgeoefend wordt. Tel daar bij op dat die generatie thuis dus geen woord Nederlands leren, hun eigen scholen krijgen en je hebt een generatie die dus grotendeels ook ongeschoold zijn en die weinig kans hebben op een baan. Die tweede generatie komt nu ook al op een leeftijd dat ze behalve hun opleiding ook hun leeftijd tegen gaan krijgen om aan een baan te komen.
Natuurlijk wordt dit in hun milieu uitgelegd dat dit discriminatie is en dat er geen schuld ligt bij henzelf. De overheid reageert hierop om vooral maar extra geld in allerlei activiteiten te pompen die alleen maar gericht is op die groep en die ziet dan daar ook nog eens een bevestiging van dat er in Nederland gediscrimineerd wordt en dat dit gedaan wordt om het Nederlandse geweten te sussen. De Nederlande politiek heeft er 30 jaar (en een moord op Fortuyn) voor nodig gehad om het probleem enigzins bespreekbaar te maken.
Dit heeft ook te maken met het feit dat een aantal politieke partijen de stem van de buitenlander ( bij gebrek aan een eigen partij) best kunnen gebruiken, het zijn tenslotte stemmen die traditioneel nergens bijhoren en die je met een paar leuke gebaren zo kan inpikken. Anders kun je het gedrag van Cohen in Amsterdam en Balkenende die op tournee ging langs de moskeeen en moslim scholen niet verklaren. Maar dat is allemaal tijdelijk gewin, vroeger of later komt er een partij die enkel en alleen voor moslims is en dan loopt er een derde generatie Nederlandse buitenlanders rond. Die partij kan dan alleen maar groter worden terwijl de andere partijen kleiner worden met alle gevolgen van dien.

cousin | 18-03-05 | 14:23

@Bilharzia
In een ver verleden zijn er al de nodige problemen geweest met de expansie van de Islam. Door immigratie en de heersende linkse knuffelopvattingen is het paard van Troje met klaroengeschal binnengehaald, het verborgen luik in het paard is al een tijdje opengegaan maar tot voor kort mocht eea. niet benoemd worden. ( Denk aan Melkert met zijn doos van Pandorra )Verder denk ik dat de huidige informatieoverdrachtssnelheid alles wat sneller en duidelijker in het voetlicht zet. Helaas, ondanks alle informatie, geschiedenis en het vermogen wat wij pretenderen te hebben om alles te kunnen beredeneren en te leren van gebeurtenissen , blijft het merendeel van onze politieke elite doofstom.
Jan "Mao" Marijnissen bijvoorbeeld vond het veel interessanter om te discuseren of het woord oorlog wel terecht was gebruikt door Zalm dan te discuseren of het nu eens geen tijd wordt voor echte maatregelen.

capo | 18-03-05 | 11:25

@ Bilharzia

Ik denk dat geloof of facisme (ook een soort geloof waarin verhevenheid boven de rest centraal staat) kan groeien en gedijen als er sprake is van armoede. In de geschiedenis die jij aanhaalt ging het goed met de Islam omdat er toen rijkdom was. Zolang het volk brood en spelen heeft is het rustig. Maar aangezien de islam welig tiert in gebieden die bestaan uit zandvlakten met veel armoede (of relative armoede in verpauperde wijken in het westen) en men niets te verliezen heeft, is juist in deze tijd dit fanatisme manifest. Je zal zien als "wij" in het verdomhoekje komen, de grote massa ook kiest voor een sterke stroming met sterke man (vide de populariteit ineens van Wilders)

zinvol geweld | 18-03-05 | 11:15

@Capo en Zinvol geweld

Mag duidelijk zijn dat we vrijwel op dezelfde frequentie zitten, maar dan rest mij nog de vraag: Waar is het fout gegaan met de beleidenis van de moslim. Wanneer ik ver in het verleden duik lees je ontzettend veel over de katholieken, joden en christelijken, rondom het imperium der islamieten was het toen enorm rustig.

Zo medio 1970 is er mijns inziens een explosieve toename gekomen in het aantal islamieten, is dat dan ook het grondvest geweest tot radicalisering? Of is de onderdrukking van het geloof als een soort van supernova tot openbaring gekomen?

N.B.: jarenlange onderdrukking kan natuurlijk als een implosie gaan werken wat als ultieme uitkomst een niet te herleiden effect kan hebben.

Bilharzia | 18-03-05 | 11:08

@Bilharzia,

Verwar inderdaad niet de Islam met de Koran. Sommige naïvelingen denken door het bestuderen van de Koran de gemiddelde moslim te kennen... essentiële denkfout!! Zoals je zelf al zegt, het is wat de mens ervan maakt. Alleen ik zie nergens, maar dan ook nergens, gematigde moslims van betekenis. Natuurlijk zijn er verlichte moslims, maar deze houden wijzenlijk hun mond in het openbaar, of zoeken de publiciteit niet, omdat leuk debateren over je geloof ophoudt op het moment dat er een gemaskerde gast voor de deur staat die jouw en je vrouw en kinderen ritueel komt afslachten!! Om maar weer een vergelijk met WO 2 te maken; Hitler had door dat je eerst de straat moest beheersen. Eerst intimideren met knokploegen, dan komt de ideologie later wel. Welke ideologie maakt niet uit want je wordt toch niet tegengesproken. Het huidige klimaat in Nederland heeft deze trekken al. Vooral geen grappen over moslims (itt tot bijvoorbeeld de katholieken; altijd leuk een man met snor verkleed als non of een krakkemikkige paus na doen. Natuurlijk kan dat omdat Katholieken zijn geevolueerd tot westerse mensen die geloof niet tot hun belangrijkste drijfveer maken) geen kritiek op de islam etc. etc.

Capo heeft weer gelijk in zijn analyse voor wat betreft Turkije. Die lui daar weten dat "het westen" en "de islam" per definitie niet te verenigen zijn omdat ze tegentrijdige doelen nastreven (individuele verantwoordelijkheid versus collectieve gehoorzaamheid aan geestelijken)

zinvol geweld | 18-03-05 | 11:00

@Bilharzia
Die geleerden die het hebben over de essentie van de Islam zijn op de vingers van een hand te tellen, dit omdat ook zij als schenners bedreigt en opgejaagt worden. Het is geen toeval dat in die landen waar deze leer welig tiert het opleidingsniveau over het algemeen zeer laag is en vrije wilsbeschikking een luxe artikel.
Dwz. dat er zeer weinig eigen interpretatie van de leer is, vergelijk het met Nederland 1930, het woord van de pastoor was heilig.
Er is dus een grote kudde die zeer bevattelijk is voor de middeleeuwse docttrine van de islam en massaal alles voor zoete koek slikt.

capo | 18-03-05 | 10:59

Het erkennen dat de Islam in de huidige vorm bedreigend is voor een vrije en open maatschappij zal de eerste stap moeten zijn.
Kijkt men echter naar de opstelling van de politiek, zowel nationaal als Europees, moet men het ergste vrezen.
Neem Turkije als voorbeeld, wij Europeanen vinden dat een schijn democratie, de rol van het leger moet teruggedrongen worden enz.
Wat wij niet kunnen begrijpen maar Kemal Mustafa Ataturk lang geleden al begreep is dat de islam altijd ontwrichtend werkt in een vrije democratische samenleving, vandaar de rol van het leger als waakhond van het secularisme.
Europa wil graag een westerse democratie in Turkije terwijl dit alleen maar zal leiden tot een moslim dictatuur.

capo | 18-03-05 | 10:50

@Zivol geweld, ik ben er zeker van bewust dat het er inderdaad niet zo rooskleurig voorstaat. Ik vergelijk dogma's uit de islam met het equivalent factor 10 van andere religeuze opvattingen.

Anderzijds weet ook ik dat andere religeuze stromingen in het verleden een zelfde opmars danwel segregatie hebben af proberen te dwingen zonder succes. Ik probeer mezelf er toch altijd van te weerhouden doemscenario's te gaan vormen, dit ook omdat ik denk dat de overlevingsdrang van een ieder boven wat voor gestelde wet dan ook staat, religeus, of rechtsmatig.

Wat het stuk fascisme betreft, ik denk dat elke orthodoxe, danwel gematigde geloofsovertuiging zijn fascistische kenmerken heeft, al wordt nu hedendaags de nadruk gelegd op delen van de Koran die dit spuien, maar volgens geleerden niet de essentie zijn van het geloof zelf.

Passages die oproepen tot haat, onderdrukking, inferieuriteit van atheisten is een welbekend deel van vrijwel elk monotheistisch bestel. Het is maar net in wat voor interpretatieconcept je als mens wilt redeneren. De fout ligt niet in de bedoeling van geloof, maar in de incompetente mens die het beLIJDdt...

Zoals Einstein ooit al eens aangaf: Er zijn twee dingen oneindig, het heelal, en de domheid van de mens.

Ik zie geloof meer als een handvat haat te rechtvaardigen, niet als de impersonering ervan. De geschiedenis schrijft boeken vol over oorlogen die zijn gevoerd om de zoutwinning, vruchtbare grond, vrouwen, metalen enz. Maar als je een geloof kunt aangrijpen om jouw zieke ideologie een manifest te geven dan kun je veel sneller ook rechtvaardiging en niet te vergeten vergezelling van andere mensen krijgen.

Kort gesteld is er vrijwel niets verandert t.a.v. de opstanding van de mens: het overwoekerende virus wat de mens exploiteert voor alleenheerschappij.

Bilharzia | 18-03-05 | 10:48

@ Capo

Juiste analyse!

zinvol geweld | 18-03-05 | 10:46

@Bilharzia
Deze Fransman vergeet dat wij als ongelovige honden altijd als minderwaardig gezien zullen worden door de moslims.
Uiteraard zou het beter zijn als we gemeenschappelijke factoren zouden hebben, echter de onwelwillendheid binnen de islam om de koran naar de moderne tijd te vertalen zal er altijd voor zorgen dat er geen respect voor andersdenkenden zal zijn.
De niet aangepaste situatie zoals bijvoorbeeld in Nederland doet dan de rest, iedere vrijdag worden de moskeegangers weer volgeplempt met de middeleeuwse gedachtengang van de imam, dit wordt weer in de praktijk toegepast door de man des huizes, overgenomen door de zoon en daar zijn we weer terug bij af.
Alleen wanneer de islam het vermogen krijgt om van binnenuit te moderniseren is er hoop, echter de kans dat dit gebeurt is vrijwel nihil, dus de kans dat er over en weer op fundamenteel gebied echt respect en gemeenschappelijke waarden en normen ontstaan is dan ook zeer klein.

capo | 18-03-05 | 10:41

Dat hakenkruis zegt wel weer iets over het IQ van de gemiddelde Marokkaan. De Marokkanen (zo'n 100.000 stuks) vochten zelfs mee tegen de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog!
Deporteren die handel, ze kosten ons alleen maar woningen en geld.

Harrie Nak | 18-03-05 | 10:40

@ Bilharzia

Jouw analyse zou kunnen kloppen indien beide partijen als basis nemen dat ze naar elkaar toe willen groeien en rust willen bewaren (of vreedzaam samenleven). Helaas vrees ik dat de huidige Islam veel weg heeft van Facisme. Er zal gestreefd worden naar een alleenheerschappij van hun ideologie. Als dat bereikt kan worden door eerst tegen de tegestanders aan te schurken dan zullen zij dat voor lief nemen (voor al die linksen die te pas en te onpas verwijzen naar de tweede werledoorlog zal ik dat hier dan ook maar eens doen; Ook de nazi's konden hun heerschappij vestigen door eerst netjes samen te werken met fatsoenlijke partijen) Vergeet niet Bilharzia dat hier een godsdienstige doctrine aan dit nieuwe facisme ten grondslag ligt. Strijden (met woorden dan) tegen gelovigen is het ergste dat er is, daar zij menen de absolute waarheid in pacht te hebben. Als je het gelijk al aan je zijde hebt, waarom zou je je dan met (in jouw ogen) inferieure ideologieën of personen aanpappen.

zinvol geweld | 18-03-05 | 10:33

De meeste Arabische landen ( misschien wel allemaal? ) zijn niet democratisch echter een grote drang naar democratie of theocratie, mocht die er al zijn, wordt zeer effectief de kop ingedrukt met keiharde repressie.
De les is dus dat dit soort lieden zeer bevattelijk zijn voor de knuppel methode

capo | 18-03-05 | 10:24

Capo, regressie werkt bij deze types niet, ze zullen juist nog verder van de democratische ideologie af komen te staan door een dergelijke aanpak. Ik heb laatst een interessante documentaire gezien m.b.t. dit subject.

Een of andere Fransman lichtte een aantal bottlenecks toe die wij allemaal verkeerd nuanceren. Eén van zijn punten sprak me erg aan: In plaats van het wij/zij te belichten is het wellicht handiger de overeenkomsten toe te lichten, zodat we juist de polarisatie tegengaan. In feite is 'het westen' en de 'moslimsociety' gefundeerd op een smeltkroes van dezelfde eigenschappen, alleen belichten we vanuit beide kampen slechts de 'uitwassen' en de negatieve keerzijde van de medaille.

Door de overeenkomsten kenbaar te maken en te onderschrijven kan je natuurlijk een ander klimaat kweken waarin respect ten grondslag kan liggen. Natuurlijk zijn we momenteel in een perpetuum mobilé verzeild geraakt waarin ik mij afvraag of die keuze nog te maken valt. Anderzijds denk ik dat alles omkeerbaar kan zijn. Feit is gewoon dat de polarisatie wordt opgedrongen vanuit elk departement met als sussende factor de linksen. Door te kijken naar wat je gemeen hebt met elkaar i.p.v. elkaar te verwijten wat de ander verkeerd doet kan je merken dat opvattingen alleen in de vertakkingen van de wortels zitten.

Gaarne jullie mening hierover...

Bilharzia | 18-03-05 | 10:22

@ Vin je?

Wilders is een rechtse gek! Hij heeft leuke ideeën over hoe om te gaan met moslims en de hordes buitenlanders, maar de rest van zijn onlangs gelanceerde partijprogramma heeft een hoog borrelpraat gehalte. De helft van het aantal ambtenaren weg (politieagenten, brandweerlieden, straatvegers???) en een behoorlijke belastingverlaging (lees; hogere staatsschuld en drastische bezuinigingen op onderwijs en zorg als veel verslindende posten in de rijksuitgave die nu niet door inkomsten gedekt worden) lijken mij geen oplossing voor de huidige problemen in Nederland.

zinvol geweld | 18-03-05 | 10:18

Om met onze goede vrind Wilders te spreken: OPPAKKEN!

Vin je? | 18-03-05 | 10:12

Aanpakken dus, niet overdreven maar op de manier zoals deze lieden aangepakt worden in bijvoorbeeld Turkije of Marokko. De meelopers vallen dan zeer snel af en de resterende volhouders heropvoeden zoals Pol Pot dit deed.

capo | 18-03-05 | 10:10

@ Capo,

Mee eens, de vergelijking gaat enigzins mank, maar de aanhangers van de Islam hier hebben geen respect voor mensenrechten, geen repect voor het leven überhaupt (kijk eens een avondje naar een Arabische zender en je wordt er qua geweld niet vrolijk van) en hebben een ideologie die hen als übermenschen boven ons ongelovigen plaatst. Dit in combinatie met een portie jaloezie van de "not-haves" ten opzichte van het westen (zij willen ook rolexen en mercedes, nike, blowen zuipen en porno, het zijn tenslotte ook stervelingen met primitieve lusten, net als wij; en een aloude psychologische wet zegt dat dat wat je haat, jezelf eigenlijk nastreeft maar niet kan/durft waar te maken) maakt van dit volksdeel lopende tijdbommen. Je zal zien dat het dunne laagje beschaving er snel af is.

zinvol geweld | 18-03-05 | 10:00

De doelen voor deze "helden" zijn altijd relatief zwak, bejaarden bijvoorbeeld als doel van tasjesroof, vastgebonden westerse dwaallichten in Iraq om het nekje te doen, vliegtuigen op kantorenflats enz.
In de recente geschiedenis weleens een moslim/arabisch leger iets anders zien doen dan wegrennen en verstoppen of overgeven?
Lijkt me dat Charlie een iets andere instelling had

capo | 18-03-05 | 09:58

@zinvol geweld
De taaiheid van de VC en NVA had ook veel te maken met jarenlange overheersing door het buitenland en de daaruit voortkomende wens om zelfbeschikking, de ideologische en nationale achtergrond van de terreurgroepen die in delen van Nederland de boel aan het verzieken zijn is niet behept met zo'n heldhaftige geschiedenis.

capo | 18-03-05 | 09:53

@zinvol geweld

Dat laatste is de spijker op de kop. Een consumptiegericht bestaan ontmoedigt het survivalinstinct wat juist zo nodig is een ideologie in stand te laten houden.

Democratie zal daarom altijd (wanneer dan ook) falen t.o.v. de agressievere ideologiën, juist omdat zijn zwakheden zitten in het tomeloze debat. Die strijdlustigheid het te behouden is volledig geconsumeerd door individualisme en statusgerelateerde aangelegenheden. Men vreet zich liever dicht en rijdt een dure auto om te ontsnappen aan de naakte waarheid, immers, niet gezien is niet gebeurd.

"Consuming causes death"

Bilharzia | 18-03-05 | 09:49

@ Bilharzia en Capo,

Helemaal mee ens dat in saamhorigheid van "ons-beschaafde-westerse-burgers" de oplossing zit. Om er een cliche in te gooien; de kruik gaat net zolang te water tot die barst.... Ook "wij" hebben onze grenzen. De niet te stoppen ghetto vorming zal ertoe bijdragen (hoop ik) dat er ook buurten komen waar asociaal gedrag niet getollereerd wordt. Dan hebben we de ultieme tweedeling in de Maatschappij. Oude steden met allochtone buurten en hun eigen wetten (a la Harlem, East LA) en wijken waar men met burgerwachten en particuliere beveiligingsdiensten de westerse beschaving tracht hoog te houden. Als uiteindelijk zo'n status quo niet te handhaven is, volgt er een burgeroorlog, waarvan ik vrees dat de westerse mentaliteit ervoor zorgt dat "wij"niet winnen (doet me denken aan een quote uit Apocalypse now, waarin Martin Sheen het inzicht krijgt dat Amerika in Vietnam niet kan winnen, omdat de Vietcong vecht uit ideologie en zich tevreden kan stellen met een kommetje rijst en koud rattenvlees)

zinvol geweld | 18-03-05 | 09:39

Zelfs de multiculti knuffelaars kunnen geen bezwaar hebben tegen de heropvoedingskampen, gezien hun ideologische basis en het feit dat in de linkse heilstaten het instrument heropvoedingskamp een normaal verschijnsel was en is.

capo | 18-03-05 | 09:33

@Bilharzia
Mee eens dat dit moeilijk te bewerkstelligen valt maar zou toch de oplossing zijn.
Ver zitten we in Nederland er niet vanaf dat mensen in gaan grijpen dus als het (nog) erger wordt deze terreur zal de stemming onder de mensen toch die kant op gaan. Niet bang zijn en aanpakken die handel

capo | 18-03-05 | 09:29

@Capo

Ik denk dat je dan alleen maar verder van huis afkomt. Jochies van 13 lopen tegenwoordig al met een ak-47, of minimaal een mes met een lemmet van 30cm...

En door de intensivering van het individualisme zal het wel érg moeilijk worden saamhorigheid te kweken in dit 'maatschappelijk' bestel. De zolang-het-maar-niet-in-mijn-achtertuin-is-politiek die mensen vaak in hun achterhoofd houden wanneer er iets gebeurd speelt alleen maar de delinquentjes in spé in de hand.

Dus voordat we aan dergerlijke maatregelen gaan denken zul je toch eerst wat saamhorigheid moeten kweken, maar volgens mij is zélfs dat een utopie.

Bilharzia | 18-03-05 | 09:24

Geen draagvlak meer bij de mensen, indien nodig een pak rammel, de strijder die dan nog door blijft gaan in de jeugdheropvoedingskampen. Zullen er aanzienlijk minder zijn die het dan nog leuk vinden om te roven en te stelen.
Mocht dat niet helpen dan in een verzorgingshuis met deze belhamels, gaan ze misschien net als onze bejaarden dood aan ondervoeding en/of uitdroging

capo | 18-03-05 | 09:21

@Bilharzia
Ik bedoel niet de knuffel methode maar de knuppel methode.
Een draai om je oren, niet een aai over de wang.

capo | 18-03-05 | 09:14

En die generatie komt er, Evil One. Een schrale troost is in dat geval dat al die linkse "dimmies" als eerste aan de beurt zijn in de dan bestaande moslimsamenleving met hun verheerlijking van vrouwenrechten, gelijke rechten voor heaumeaus etc. Graag geen reacties van positivo's die zeggen dat ze hoop hebben op de gematigde moslims... Welke gematigde moslims??? Kan iemand mij er een opnoemen??? Ik heb het dan niet over die aardige Turkse buurman die iedereen kent, of die handvol dessidenten (Ebru Umar, Hafid Bouassa etc.) Maar echte "leiders" die namens dit volksdeel spreken.... Echte voormannen met gezag die verdraagzamheid en respect voor anderen uitdragen. Het gros van de moslims is een zwijgende minderheid die het fundamentalisme niet goed keurt, maar die geen vuist weet te maken tegen hun geloofsbroeders vanwege het zekere lot dat hun te wachten staat (zeg maar de Hirschi Ali variant).

zinvol geweld | 18-03-05 | 09:05

@Capo

We hebben zogenaamde buurtvaders, hulpbuurtvaders, assistent hulpbuurtvaders etc.... Geen hol blijkt te werken, integendeel, het biedt schijnveiligheid.

We kunnen natuurlijk ook meer clubhuizen gaan bouwen onder auspiciën van nosy-job cohen, maar ook dit zal geen verandering aan mentaliteit bewerkstelligen. Er is chronisch wat mis met deze recalcitrante jongeren, dit ga je ook niet ondervangen met heropvoedingsbehandeling door buurtbewoners.

Zelf denk ik dat er gekeken moet worden naar een verveelvoudiging van heropvoedcentra als Glenn Mill. Ook moet er sneller uitgeweken worden naar dit alternatief, omdat bushokjes schrobben of 96 uur vastzitten juist averechts werkt.

Van mij mogen ze na de 2e keer in aanraking te zijn gekomen met justitie een dergelijke sanctie opleggen (glenn mill), zodat ze zich wel bedenken...

Bilharzia | 18-03-05 | 09:04

Niet Lucas alleen met een keppeltje door het Darfur van Den Haag, een heleboel linkse lullen met keppeltjes daarheen en dan directe actie als de zeer wel aangepaste bewoners aldaar zich toch bevuilen met hun gedrag.
Kan je wel aan links overlaten harde geweldadige actie.

capo | 18-03-05 | 08:58

Als de goedwillende burgers ( moslims en niet moslims ) ipv janken, huilen en klagen een wat assertievere opstelling zouden kiezen dan wordt onaangepast gedrag en terroristje spelen minder interessant.
Groepje de boel aan het terroriseren dan de nog grotere groep omwonenden dit groepje een heropvoedingsbehandeling geven die ze zich nog lang zullen heugen.
Van de politiek of de politie is niets te verwachten dus dan zo maar proberen.

capo | 18-03-05 | 08:53

Basisschoolleerlingen die met foto's van hun "held" kakkerlak Mohammed B. lopen.

Die kunnen misschien van Theo van Gogh gehoord hebben maar nooit termen als "de 5de colonne der geytenneuqers" begrijpen dus dit wordt ze gewoon aangepraat.

Als deze generatie van 16-20 al uit is op stelselmatige ontwrichting van Nederlandse samenleving spaar ons de generatie die daarna nog komt.....

The Evil One | 18-03-05 | 08:43

Hoeveel incidenten moeten de reaguurders hier nog aandragen voordat types als Lucas (en andere linksen) durven toe te geven dat van incidenten geen sprake meer is, maar dat er een patroon valt te ontdekken. een patroon van stelselmatige straatterreur van Marokkanen tegen autochtone (of in ieder geval, niet moslimse) vreedzame burgers. Waarom valt de helft van iedereen dat dan wel op?
Ondanks alle slimme schijnargumenten en drogredenen is Lucasdelinkselul volgens mij nog steeds niet ingegaan op het aanbod om met een keppeltje door een oude stadswijk te fietsen. Niet dat Lucas op elke voorgestelde weddenschap moet ingaan, maar deze leek mij essentieel voor de goede man om eens aan den lijve te ondervinden wat het is om anno 2005 een jood in een grote stad te zijn. Waarschijnlijk weet hij deep down wel dat 'we' gelijk hebben, alleen dat toegeven tast zijn multi-culti droomwereld aan!!

zinvol geweld | 18-03-05 | 08:36

ik denk nog drie 'incidenten'.

broodje gelijk | 18-03-05 | 03:54

hulde @ lucas.

het lijkt wel of de kern van alle ellende uit de randstad komt.. en vervolgens het hele land verziekt. vaag he ?

puh | 18-03-05 | 00:53

@Carpa 17-03-05 @ 13:54
ik als boer heb een aantal jaren in den haag gewoond en kom al meer dan 20 jaar op de hoefkade enzo en ben altijd normaal behandeld ,
mijn eerste echte avontuur was toen ik in 1985 in de kraijenhofstraat logeerde (die slooppanden,die verruild zijn voor de grijze blokken van nu en ik de eerste avond in het paard kwam en bezopen de straat niet weer kon vinden er een grote (zwarte) man had gezien bij welke mensen ik logeerde hij mij netjes naar hun huis terugbracht na mij gevraagd te hebben , jij logeerd toch bij (die) en (die) ? en ik dat bevestigde , hij deed netjes de deur open en wenste mij een goede nacht, ik denk dat het ook aan de instelling van elk persoon zelf (deels ) kan liggen

web_grazer | 18-03-05 | 00:38

Baantjes zwemmen, jaja...
Moeten wij geloven...?

Pannie | 18-03-05 | 00:24

@. collapse 17-03-05 @ 15:07
waar blijven de zwem foto's van je vriendin ter controle aan deze geenstijl jury

web_grazer | 18-03-05 | 00:20

En voor de infidels: FUCK YOU!

Pannie | 18-03-05 | 00:18

Salaam Aleikum voor iedere moslim ja... Niet voor een infidel.

Rest In Privacy | 18-03-05 | 00:13

Salaam Aleikum...

Pannie | 17-03-05 | 23:50

@Dr. Dr. Bartholdy 17-03-05 @ 20:56

Yep. Ingnorance is strength!

TheRealShowstopper | 17-03-05 | 23:04

Oeps het staat er nu 3x op! Zou Lucas het nu ook lezen?????

;-)

fritzie alias "the b | 17-03-05 | 21:58

Nog maar even een stukje wat ik net tegenkwam op fok.

frontpage.fok.nl/nieuws/52237/1/121

Twee mannen mishandeld door 20 Marokkanen

Volgens twee mannen uit Huizen heeft de politie de zaak verzwegen van hun mishandeling door 20 Marokkanen. Ze hebben wel hun leven te danken aan de politie zeggen zij.

De mannen, 43 en 40 jaar oud, waren bij een plaatselijk uitgaanscentrum Graaf Wichman het doelwit geweest van een groep gewelddadige Marokkaanse jongeren en waren zij naar eigen zeggen zonder enige aanleiding inelkaar geslagen.

"Er was hoofdzakelijk publiek van rond de twintig, dus voelden wij ons niet zo thuis. We besloten na ongeveer een kwartiertje weg te gaan", vertelt de Huizer die anoniem wil blijven.

"Toen wij buiten kwamen, werden we aangesproken door een Marokkaans jongetje van circa zestien jaar. Terwijl we in gesprek waren, werden we omsingeld door ongeveer twintig Marokkaanse jongeren tussen de achttien en 25 jaar. Zonder enige aanleiding begonnen ze met z'n allen op ons in te slaan en te schoppen."

Dezelfde anonieme man gaat verder: "Ik ben op een gegeven moment gestruikeld. Dat was voor hen geen aanleiding om te stoppen. Ze probeerden mijn hoofd als voetbal te gebruiken, en namen aanlopen om me zo hard mogelijk tegen mijn hoofd te schoppen. Alsof ze penalty's namen. Ik probeerde mijn hoofd te beschermen door m'n armen er omheen te slaan."

De andere Huizer kreeg een bierfles in zijn gezicht en zag de Marokkanen pas wegrennen toen de politie er aankwam. Hij moest naar het ziekenhuis Gooi-Noord om diverse wonden in zijn gezicht te laten hechten. De andere Huizer heeft blauwe plekken en heeft naar eigen zeggen veel last van 'traumatische stress'.

fritzie alias "the b | 17-03-05 | 21:56

"Volgens twee mannen uit Huizen heeft de politie de zaak verzwegen van hun mishandeling door 20 Marokkanen."

Gewoon je ogen dicht doen. Dan is het kwaad er ook niet.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 20:56

Ik krijg steeds meer zin om mijn eigen buurtonderzoeken uit te gaan voeren, wanneer dit soort zaken passeert......

Ganglion | 17-03-05 | 20:45

Lucas heeft nergens last van. Maar als je bejaard bent ziet er anders uit (ook in Geuzenveld, eind 2003).

------------
Marokkanen terroriseren bejaarden

JASPER ROMBOUT

AMSTERDAM - Woon- en zorgcentrum Nieuw-Geuzenveld en de psychiatrische instelling De Geuzenhoek worden geterroriseerd door Marokkaanse jongeren. De terreur bestaat uit doodsbedreigingen aan het adres van personeelsleden, georganiseerde inbraken, diefstal, brandstichting en vernieling.

Nachtpersoneel weigert te werken en bewoners verhuizen. Dit blijkt uit een nog vertrouwelijk onderzoek van de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Volgens de onderzoekers gaat het om maximaal tachtig, vooral Marokkaanse jongeren, die in wisselende groepen de zorginstellingen Nieuw-Geuzenveld en De Geuzenhoek al jaren onveilig maken. De reactie van politie en politiek is volgens de onderzoekers inadequaat.

[...]

Hoofdonderzoeker Jaap Noorda benadrukt dat de situatie van beide onderzochte instellingen 'representatief is voor vele instellingen voor zwakkeren in de grote steden'. ''Ik heb toevallig dit onderzoek gedaan, maar ik had twintig of dertig rapporten kunnen schrijven met dezelfde conclusies op verschillende plaatsen in Amsterdam. Het lijkt erop dat vooral Marokkaanse jongens het gemunt hebben op de zwakkeren van de maatschappij. Het is wachten op de eerste dode.''

Lees verder: www.parool.nl/artikelen/NIE/1066460476...

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 20:32

Mein Kampf is in het Midden Oosten al decennia een bestseller en ome Adolf had zijn eigen moslim-leger om de joden uit te roeien. Of moslims weten wat een hakenkruis is? Welzeker. In Palestina wordt Adolf op handen gedragen, ook in Saoudi Arabie en uiteraard gaat het in Turkije ook niet slecht met Mein Kampf. Maar types als Lucasdelinxeloser zien alleen maar blanke bruinhemdjes...
www.nu.nl/news/498439/21/%27Mein_Kampf...
en nog wat info:
www.geocities.com/mediacontrole/islame...

Rest In Privacy | 17-03-05 | 20:25

Superjan: "@bartholy> je ziet het verkeerd. die witte klootzak toonde geen respect. tja dan gaat je huisje in de fik."

Als dat de nieuwe regel is moeten die jongens op gaan passen. Want zijn tonen ook niet erg veel respect.

Ganlion: "Volgens mij zijn ze daar al jaren systematisch mee bezig; deze kwestie is daar slechts één van de vele voorbeelden van."

Zoveel mogelijk 'incidenten' uit de pers houden is het devies. AT5 en Parool lopen voortreffelijk aan de leiband van de PvdA die Amsterdam al sinds mensenheugenis regeert.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 20:18

@sjonnie,
Inderdaad Israelische toestanden in Joods Mokum...........

KABAAL | 17-03-05 | 20:12

In een misselijkmakend fimpje op AT5 kun je wel uit de weerzinwekkende bek van Cohen optekenen dat er plannen komen in Amsterdam om polarisatie tegen te gaan.
-
Volgens mij zijn ze daar al jaren systematisch mee bezig; deze kwestie is daar slechts één van de vele voorbeelden van.

Ganglion | 17-03-05 | 20:11

Wanneer gaan ze het huis van de verdachten platbulldozeren?

sjonnie | 17-03-05 | 20:08

Inderdaad Cohen,het is weer een stuk veiliger geworden in mokum.

Mazzeltov | 17-03-05 | 20:08

@Kabaal

Ik zit ook at5 af te scannen en de fora, maar er is zeer weinig nieuws hierover

FNV-lidaf | 17-03-05 | 20:03

Enfin, 't topic is nu bijna 8 uur oud, weet er al iemand iets meer, of is het alleen nog maar gissen??

KABAAL | 17-03-05 | 20:01

@bartholy> je ziet het verkeerd. die witte klootzak toonde geen respect. tja dan gaat je huisje in de fik.

superjan | 17-03-05 | 19:56

@broodje gelijk

Woon jij in de Diamantbuurt? Zit die basisschool de Mozaiek ook bij jou in de buurt?

FNV-lidaf | 17-03-05 | 19:53

Zo, net al die 300 zoveel posts zitten scannen.
Maar grote vraag blijft:

@Carpa 17-03-05 @ 12:53

Kan je Lucas de Bruinwerker nog overhalen?? Ik wil graag mee om te kijken. Misschien kunnen we nog een undercovercamera regelen

FNV-lidaf | 17-03-05 | 19:52

ja, dat wordt weer een flinke theebuik voor onze burgemeester en volksvertegenwoordigers...

clitmaster | 17-03-05 | 19:50

@super. De eerste stap in het proces van de boel bij elkaar houden is verzwijgen (zie meisjes die stelselmatig verkracht worden door de mini-baarden, scholen die geen aangifte doen uit angst voor een slechte naam etc...)
Helaas ziet de kutpvda niet wat er broeit onder de burgers als die er weer eens achter komen dat het eigenlijk om een doofpotje gaat.

broodje gelijk | 17-03-05 | 19:45

DAAN HAD GELIJK. Zo, de tekst voor het vliegtuigje is in elk geval klaar.
Weer eens pappen, nathouden en voor de vorm op de koffie bij de moskee in de buurt (geen handjes voor de vrouwen). Zucht.

superlutser | 17-03-05 | 19:09

@dr. dr. Ik geef ze nog een kans. Pakken ze die niet dan denk ik dat een avondje bottenbreken in de Diamantbuurt (woon er vlak bij) meer zoden aan de dijk gaat zetten.

broodje gelijk | 17-03-05 | 18:46

Quineveree: "broodje, kutmarokanen moet je aanpakken, kuthollanders ook, lijkt me zeer terecht"

Maar ze worden niet aangepakt. Ze worden wél bedolven onder de hulpverleners:

-------
Batterij hulpverleners voor vijftien jongeren

Van onze verslaggever Willem Beusekamp

AMSTERDAM - Per overlastpleger minimaal één hulpverlener en een coördinator. Zo kunnen de maatregelen worden samengevat, waarmee sinds november vorig jaar de Marokkaanse hangjeugd in de Amsterdamse Diamantbuurt in toom wordt gehouden.

In aanwezigheid van burgemeester Cohen kregen de bewoners van de buurt dinsdagavond een rapport gepresenteerd, waarin onderzoeker Henk Ferwerda 'het plan van aanpak Diamantgroep' uiteenzet.

Met de Diamantgroep doelt Ferwerda op de vijftien knapen, die vorig jaar ongestoord een jong echtpaar uit de buurt wegpestten. In oktober ontvluchtten Bert en Marja hun woning aan het Smaragdplein, nadat onbekenden 's nachts straatstenen door de ramen hadden gegooid.

Een jaar van treiteren en diefstal was daaraan vooraf gegaan. Wat de gemeente Amsterdam en het stadsdeel Oud-Zuid sindsdien van stal hebben gehaald, grenst aan het ongelofelijke.

Ferwerda, wiens naam is verbonden aan een methode om problematische jeugdgroepen in de grote steden in kaart te brengen, heeft elf bladzijden nodig voor het opsommen van de maatregelen. Die variëren van een 'bejegeningsprofiel', een 'klankbordgroep', een 'moedergroep' en mobiel cameratoezicht tot 'periodieke locatieanalyse'.

Dit alles onder leiding van een procesmanager Diamantbuurt, een buurtregisseur, een coördinator Veiligheid, de voorzitter van het uitvoeringsoverleg Diamantbuurt en een programmacoördinator Jeugd en Veiligheid. De laatste functionaris, een politieman, 'draagt zorg voor monitoring van de uitvoering, evaluaties en rapportages'.

De reportages zijn bestemd voor de subdriehoek, ook wel regiegroep genoemd en die bestaat uit vertegenwoordigers van politie, Openbaar Ministerie en het stadsdeel. De subdriehoek houdt in de gaten of het alle andere functionarissen lukt om de jeugd rustig te houden.

Het veldwerk wordt verricht door Streetcornerwork en andere jeugdwerkers. De politie patrouilleerde (tot begin dit jaar) permanent met twaalf man, in uniform en in burger. De agenten dienen tegenwoordig de hangjeugd via een nieuw opgesteld 'bejegeningsprofiel' allemaal 'min of meer op dezelfde manier te benaderen'.

Ferwerda, die na oktober vorig jaar ook zelf drie dagen in de Diamantbuurt ('een heel leuk buurtje') heeft gebivakkeerd, stelt vast dat de jongens 'bijna uitsluitend van Marokkaanse komaf zijn'. De groep noemt hij vrij hecht en onderling solidair.

De onderzoeker: 'Volgens sommige sleutelinformanten is er vanuit de groep en de families ook een lange traditie van verzet tegen organisaties, zoals politie, justitie en gemeenten.' Ofwel, 'er zijn anti-Nederlandse gevoelens'.

Ferwerda heeft tevens vastgesteld dat er 'een nieuwe groep jongens zit aan te komen. Deze nieuwe aanwas is jonger (10 tot 12 jaar), is brutaal, veroorzaakt overlast en wordt sterk aangetrokken door de groep.' Maar de groep heeft volgens hem nog geen antecendenten.

www.volkskrant.nl/binnenland/111032155...
-----

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 18:41

correctie 4e regel: ... hele goede marokkaanse vrienden, marokkanen die heel lastig werk...

broodje gelijk | 17-03-05 | 18:36

@quin. Het is inderdaad schrijnend om te zien hoe een flinke minderheid het verpest voor een kleine meerderheid. Ontzettend jammer want zoals iedereen uit een grote stad heb ook ik een paar hele goede marokkaanse vrienden marokkaan die heel lastig werk vinden, moeilijk uit kunnen gaan en zich steeds schamen om er marokkaans uit te zien. Iedereen die met marokkanen omgaat weet dondersgoed het verschil tussen die kutlijers en de gewone normale burger. Ik ageer dan ook tegen jouw bagatelliserende standpunt dat ook nederlanders wel eens de fout ingaan. Dat is altijd zo geweest en zal ook niet veranderen. Neemt niet weg dat ik zit te wachten of genoegen neem met een groep die het allemaal nog erger maakt, geen respect heeft voor de 'gastvrouw', zwemmen tot een hel maakt en oudevrouwen de stuipen of de dood op het lijf jaagt. Het moet afgelopen zijn en heel snel ook, anders zou de vlam weleens heel erg hard in de pan kunnen slaan. Dan heb ik ook geen medelijden meer en strijd voor nederland.

broodje gelijk | 17-03-05 | 18:32

Ganlion: "Een mevrouw uit de buurt meldt: Hij heette Daan en hij hield zijn mond niet tegen buitenlanders. Die lieten nogal eens blikjes, flesjes etc. rondslingeren en daar zei hij wat van."

Lijkt me weinig mis mee. Geen reden om iemand in de fik te steken.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 18:26

broodje, kutmarokanen moet je aanpakken, kuthollanders ook, lijkt me zeer terecht En het bespreken van de culturele aspekten die maken dat er in een bepaalde groep toch we erg veel foute dingen gebeuren moet ook gewoon kunnen. Geen enkel probleem mee

Wat mij raakt is het feit dat er toch wel erg veel mensen hier niet meer het verschil weten tussen een marokaan en een kutmarokaan en dat een heel aantal uit het oog verloren lijkt te hebben dat er meer problemen zijn als het marokanen probleem.

Trouwens wel fijn dat je even aanstipt dat het geen islam maar marokaans probleem is, dat klopt namelijk veel beter met de cijfers. Om precies te zijn een probleem met laaggeschoolde marokaanse jonge mannen.

Quineverre | 17-03-05 | 18:23

@quineverre. Lees ik nou dat dat jij appels met peren vergelijkt? Omdat ik jicht in mijn teen zou hebben zou daar ook nog wel een leverziekte bijkunnen? overigens is het in nederland allang geen moslimprobleem meer, maar een marokkanenprobleem en dat is wel levensecht. Niks aan het handje verder hoor, ze mogen als ze zo doorgaan gewoon weer lekker met hun ballen in het rifzand.

broodje gelijk | 17-03-05 | 18:17

wie heeft het over moslims? wie zit er met een beschuldigend vingertje te wijzen? Wie zit er te suggereren?

McCool | 17-03-05 | 18:13

- nomads veroordeeld voor moord
- strijd tegen akzo vanwege vervuiling is verloren zaak
- artsen maken geen melding van uitbraak van een besmettelijke geslachtsziekte omdat ze eerste zelf gepubliceerd willen worden
- 5 jarig jubileum van Nina's wittenboordencriminaliteitsclubje

Vooral je kop in het zand steken en wijzen naar moslims. Als we de moslims eruit gooien gaat het goed in Nederland.

Quineverre | 17-03-05 | 18:11

Het is wel duidelijk dat dit Denen zijn geweest. Typisch een Deense eerwraak. De criminaliteit onder Denen wordt ernstig onderschat in de grote steden.

Rabarberke | 17-03-05 | 18:08

@Electrostar fijn winkelen op donderdagavond?

McCool | 17-03-05 | 18:07

Trouwens, Job Cohen mag wel weer eens met een update komen.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 18:05

Jullie zochten iets over verkrachtingen?

--------
Veel jonge meisjes tot seks gedwongen

van onze redactie samenleving
DEN HAAG - Bijna één op de vijf meiden tot 25 jaar zegt wel eens te zijn gedwongen tot seksuele handelingen. Van de tienermeiden tussen de twaalf en veertien jaar is al 7,3 procent ooit aangerand of verkracht.

Dat blijkt uit het onderzoek 'Seks onder je 25e', waarvan de resultaten vandaag worden gepresenteerd.

www.nd.nl/newsite/artikel.asp?id=58491...
-----

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 18:01

Inmiddels was de explosie, uitslaande brand met dodelijke afloop op Radio1. De meneer van de deelraad weet helemaal niks, de pliesie en Cohen willen niks zeggen. prima jongens, lekker doofpotten die zaak. Een mevrouw uit de buurt meldt: Hij heette Daan en hij hield zijn mond niet tegen buitenlanders. Die lieten nogal eens blikjes, flesjes etc. rondslingeren en daar zei hij wat van.
-
Dom van Daan hé, hij had gewoon moeten zwijgen.

Ganglion | 17-03-05 | 17:59

@Carpa

Heb je het niet op Marocs of Moslims? Ik ken de molenstraat heb zelf gewerkt op het noordeinde in het koningshuis en de prins taveerne en daar kwamen altijd wel goede Marocs en Moslims.

Waarcshijnlijk ben jij vaak geconfronteerd met de foute! Het tuig uit het centrum!

Electrostar | 17-03-05 | 16:39

Op één van die foto's zien we naar ik aanneem AT5 bezig met het bij elkaar sprokkelen van haar waarheid. Dat was een paar uur geleden. Dan is er daarna natuurlijk overleg met de pliesie en met Cohen. Hoe moeten we dit nu naar buiten brengen? Moeilijk, moeilijk. Probeer het lowprofile te houden mompelt Cohen, nippend aan zijn kopje thee.
-
Inmiddels gaat het richting 16:30 uur. Heren, heren, zouden wij inmiddels mogen weten wat jullie hebben bedacht?

Ganglion | 17-03-05 | 16:37

Wat zei je Unknown?

Pannie | 17-03-05 | 16:35

Hmm.. ik zie het hakenkruis ni howr.. :S Kan aan mij liggen.. Mja zullen wel weer van die jongeren zijn gweest die nix beters te doen hadden.. :)

Un-known | 17-03-05 | 16:30

Hmm.. ik zie het hakenkruis ni howr.. :S Kan aan mij liggen.. Mja zullen wel weer van die jongeren zijn gweest die nix beters te doen hadden.. :)

Un-known | 17-03-05 | 16:30

Zit Joris weer eens aan de knoppen?

Carpa | 17-03-05 | 16:29

Het dubbelposten is inmiddels een verschijnsel waar meerdere reaguurders last van hebben..

Brusselmans | 17-03-05 | 16:29

@. Lucasdelinksel
Vergeet het verkracht-thema, ik dacht aan een iets bredere benadering.(tunnelvision)
Je had het zelf namelijk over de 'anekdotes' waarmee sommige reaguurders hun gelijk probeerden te behalen. Ik dacht dus vervolgens:'"Nu moet ik opletten; hier is een meester aan het werk, waar je nog eens wat van kan leren. Die zal zo wel laten zien hoe je echt moet argumenteren met feiten en cijfers enzo ipv. 'anekdotes'."
Niet dus; meneer ziet het niet zitten. \
Jammer hoor.

collapse | 17-03-05 | 16:28

Hmm.. ik zie het hakenkruis ni howr.. :S Kan aan mij liggen.. Mja zullen wel weer van die jongeren zijn gweest die nix beters te doen hadden.. :)

Un-known | 17-03-05 | 16:28

@ StyleTTo

Tyf 33nz 0p n@@r j3 Gr0t!!

Brusselmans | 17-03-05 | 16:26

Toch heb ik wel het idee dat jij heel weinig mensen kent Lukas, echt outgoing ben je niet... (hoeft ook niet uiteraard)

Pannie | 17-03-05 | 16:25

Toch heb ik wel het idee dat jij heel weinig mensen kent Lukas, echt outgoing ben je niet... (hoeft ook niet uiteraard)

Pannie | 17-03-05 | 16:24

Ze hebben zo te zien eerst de kozijnen eruit gehaald om de molotovs beter naar binnen te kunnen gooien?
Of is de aanrijtijd van de brandweer aan de hoge kant in die buurt?

Eppo | 17-03-05 | 16:23

@ StyleTTo

Tyf 33nz 0p n@@r j3 Gr0t!!

Brusselmans | 17-03-05 | 16:23

sjit... kutserver!

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 16:22

Bewijslast verplaatsen vanuit het logische naar het ongerijmde is vermoeiend. Zo heb ik ook een keer een discussie gehad met iemand die mij vroeg 'dan amar eens te bewijzen dat Jomanda echt niet met andere werelden kan praten.' Tsja. Daar houdt het wel op. Mijn pount was juist dat andere werelden niet bestaan dus kan ik daaruit ook mijn bewijs niet halen. Lijkt me logischer om dan aan te tonen dat babbelen met andere werelden niet ongerijmd is, Maar dat is een kwestie van regeltjes. Op deze naier kun je altijd tegen iemand zeggen: ja, jij kunt ook het tegendeel niet ebwijzen dus het is zo.
Ik kan wel aan jouw bewijzen dat op plek X een boom staat: het is hard, heeft takken en een schors. Maar om nou te bewijzen dat er GEEN boom staat... Op het moment dat jij wel takken ziet en een schors voelt houdt het wel op voor mij. Logischerwijs is echter het ontbreken van materie in loze ruimte voldoende bewijs dat er geen materie aanwezig is op plek X.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 16:22

Ik zeg niet dat het hier hetzelfde is als in Darfur. ik zeg dat als men daar spreekt van een genocide etc. Hoe kan het dan dat het hier zo normaal is blijkbaar, dat soort statistieken. Vanuit die gedachte redeneer ik. dat als het in Darfur zo erg is dan wil ik er niet aan om te zeggen dat het hier niet erg is. En daarbij de cijfers zeggen eerder dat het wel lijkt op darfur dan niet.

Rado | 17-03-05 | 16:21

@Ksi-Ziks je mist nog dat hij hemofilie heeft, in Darfur geboren is, een keppeltje draagt, linksdragend is en naar de roepnaam Tito luistert. Redelijk accuraat signalement dunkt me.

Carpa | 17-03-05 | 16:20

Lukas jij kunt geen miljoenen vrouwen opvoeren...;)

Pannie | 17-03-05 | 16:19

@lucas. neen ik ambieer geenszins een politieke cariere, wees gerust.

broodje gelijk | 17-03-05 | 16:18

Ik heb een beter voorstel voor Lucas.
Kom naar Dordt, zet een fraaie blonde pruik op, sjor je in een badpak met met wat vulling hier en daar en ga drijven.

Oh, ja, als het echt fout gaat kun je helaas niet op politie rekenen, want die zijn ffe buiten het district. En als ze er wel zijn komen ze toch niet omdat de nieuwe surveillancebussen niet beschadigd mogen worden.

Eppo | 17-03-05 | 16:17

En dan op zo'n Moslima beginne te lijken zeker Pannie?

StyleTTo | 17-03-05 | 16:17

Collapse, zoals ik net zei: hoe moet ik nou iets opzoeken wat niet bestaat? Wat jij witl is dat ik iets bewijs wat niet kan. Hoe moet ik nou bewijzen dat X% van de vrouwen niet verkracht is? Ik kan slechts opzoeken hoeveel van de vrouwen wel verkracht wordt. Overigens wil ik alleen bewijs dat het in NL net zo erg is als In Darfur. Ik kan wel miljoenen vrouwen gaan opvoeren die zeggen geen alst te hebben in Nederland, maar is het niet efficienter om het tegendeel te bewijzen, namelijk de cijfers van de duizenden vrouwen die verkracht zijn?

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 16:16

Volgens veel reageurders heeft blijkbaar een debiele homofiele rifse zandneger met een baard een bult en een bril de brand gesticht. Is dat waar of is het nog steeds de meest waarschijnlijke hypothese?

Ksi-Ziks | 17-03-05 | 16:16

@Dr. Dr. Bartholdy: Dat heet 'spot' beste dokter. Er staat nog steeds niet dat LdLL beweert dat er niets aan de hand is. Precies wat hij zegt; als je probeert te NUANCEREN (om maar even duidelijk te maken dat er niet bagatelliseren staat) word je meteen verweten dat je een ontkenner, knuffelaar, etc. bent.

Blarald | 17-03-05 | 16:15

styletto beter pas terugkomen als je er haar op begint te krijgen...

Pannie | 17-03-05 | 16:14

@Lucas nee niet uberhaupt maar verkleed als Jood, dat was nou net het hele punt.

Carpa | 17-03-05 | 16:13

Oh... Het oeuvre van Hans Teeuwen is mij slecht voor een gedeelte bekend moet ik toegeven.
Dr.Dr: Ja, er werd daarvoor ook beweerd dat Nederland een Darfur was en dat het zelfs onmogelijk zou zijn om op de fiets uberhaupt een bepaalde straat uit te rijden in de Schilderswijk.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 16:11

@. Lucasdelinkselul
ji hoeft zelf niks te bewijzen/onderzoeken je moet alleen maar feiten OPZOEKEN die jou stellingen onderbouwen en die van ons ondergraven.
Dit verlang je immers ook van andere reageerders.
En ja er zijn ook onderzoek-gegevens van zaken die niet worden aangegeven.

collapse | 17-03-05 | 16:11

ach,ik krijg gelijk op deze manier gaan we hard op weg naar de 1000,sorrie zonder hoofdletter,maar t taalpkket is net geupdat.

StyleTTo | 17-03-05 | 16:11

Hee Brussel je loopt te lutsen!

Pannie | 17-03-05 | 16:10

Ik dacht ook al de handtekening van hans Teeuwen te herkennen, maar wist het niet zeker gezien de serieuze karakter van de post en antwoord van Luuk.

Rado | 17-03-05 | 16:10

Maar ik geef toe, ik heb Geert Mak nog niet gelezen.

Eppo | 17-03-05 | 16:09

groet = grote

Brusselmans | 17-03-05 | 16:08

@ Lucas

Je blinde starheid vertroebeld je waarnememingsvermogen..

Dapee quotte hier slechts de groet performer Hans Teeuwen.

Brusselmans | 17-03-05 | 16:07

Ehm... Bewijzen dat er geen vrouwen worden verkracht?? Handig...
Ik ga er toch maar van uit dat vooral aangfiftes van zaken geteld worden, en niet de niet-aangiftes. Ik kan onmogelijk bewijzen dat een vrouw NIET verkracht is terwijl het tegendeel een stuk eenvoudiger is.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 16:07

@Brusselmans nu in t ABN AUB?

m.v.g.:StyleTTo

StyleTTo | 17-03-05 | 16:07

2e beweert = beweerd

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 16:06

"Geweldig, Lucas blijft er van beschuldigd worden dat hij ontkent dat er problemen zijn."

Lucas krijgt geld aangeboden als hij met een keppeltje op door een bepaalde straat loopt. Dat lucratieve aanbod - want volgens hem volstrekt ongevaarlijk - neemt hij niet aan. Wel antwoordt hij:

"Tuurlijk! Zoals bekend worden in de schilderswijk de Joden bij bosjes vergast! Elke dag staat het wel weer in de krant: 'opnieuw Jood vermoord in Schilderswijk!' terecht natuurlijk, want in de Schilderswijk wonen uitsluitend terroristen. God man, wat ben ik bang..."

Nee Lucas, er worden niet elke dag joden vermoord in de Schilderswijk. Niemand beweert dat. Wat wel beweert wordt is dat jij lastiggevallen wordt als jij met een keppeltje op daar loopt.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 16:05

@ GS

Geef die luster van een StyleTTo een ban, de vorte klootzak!

Brusselmans | 17-03-05 | 16:04

@Dapee: Dan wat? Dan ben ik hoogstwaarschnlijk erg verdrietig en kwaad, maar dan denk ik niet maar meteen dat alle vrouwen door allochtonen in elkaar geslagen worden en dat het hier de spuigaten uitloopt. Ik kan me immers gevallen van extreem zinloos geweld herinneren gepleegd door blanken, maar om dan maar bang te worden voor alle blanken...

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 16:04

Tiz nog ffe zeuren met die taalpakketten ze doen nooit wat je schrijft.

StyleTTo | 17-03-05 | 16:03

Stiletto normaal Nederlands, lukt dat? Graag!

Pannie | 17-03-05 | 16:03

Op de balkan, de smeltkroes van westerse en islamitische culturen, is Tito de enigste geweest die de boel een beetje bijeen kon houden, door er regelmatig een aantal af te knallen.

Eppo | 17-03-05 | 16:01

@. Lucasdelinkselul
Nogmaals je vraagt om feiten terwijl jezelf ook met feiten zou kunnen komen die het tegendeel zouden kunnen bewijzen.
Alsjeblieft begrijp het nou of ben je nou toch lucasdedommelul zoals ik je al eerder noemde.

collapse | 17-03-05 | 16:01

hmm.. ik zie wel leestekens..

McCool | 17-03-05 | 16:00

@Lucasdelinkselul!
ja maar wat nou als jóuw zus in elkaar geslagen word door 7 marocs..!

dapee | 17-03-05 | 15:59

Eminem werdt ook steeds populairder met afgefikte huissies enzo

StyleTTo | 17-03-05 | 15:59

Ik neem het nergens op voor moordenaars. Ik bepleit alleen dat niet heel Nederland vol zit met moordenaars. Zoals Blarald ook al zegt: lees mijn pst nog maar eens goed. Ik ontken niks, ik praat niks goed.
Dat iemand je het bloed onder de nagels vandaan haalt geeft je denk ik niet het recht iemand iets ergs toe te wensen. Althans, op die manier ben je waarschijnlijk een niet zo heel erg welkome gast in onze maatschappij. Blijkbaar kun je je dan niet inhouden als iemand je irriteert. Je zult dus nooit in staat zijn tot fatsoenlijk debat. Hopelijk heb je geen politieke aspiraties.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:59

Ze worden wel steeds populairder en dat willen ze ook wij zeggen geen nieuws is goed nieuws,zij zeggen veel nieuws is goed nieuws,ik denk dat dit headlinertje wel weer de 1000 reacties zal krijgen en zij lachen gewoon achter hun 19inch flatscreen op deze berichies en denken lul maar raak.

StyleTTo | 17-03-05 | 15:58

StyleTTo heeft z'n Kouwestaalpakket aanstaan volgens mij...

Blarald | 17-03-05 | 15:57

@Lucas, ik ook niet ;-)

McCool | 17-03-05 | 15:56

Geweldig, Lucas blijft er van beschuldigd worden dat hij ontkent dat er problemen zijn. Lees z'n reacties nog maar eens goed.
Eppo trekt ondertussen de islamkanniemetdemocratie-kaart maar weer eens. Wel eens gekeken naar de Europese geschiedenis van de afgelopen 100 jaar? Kom op zeg...

Blarald | 17-03-05 | 15:56

Wat StyleTTo zegt kan ik dus niet lezen.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:55

@lucas. :) Tuurlijk sta ik daar niet achter, maar je haalt nou eenmaal het bloed onder de nagels van mensen vandaan met je oeverloos dom gelul, vandaar de vergelijking met een enge bloedziekte. Dat jij het opneemt voor een stel criminelen en nu dus ook moordenaars is jouw goed recht daarentegen.

broodje gelijk | 17-03-05 | 15:54

Bewijzen tegenover wat? Iemand vertelt: 'ja ik ken een winkelier die heeft regelmatig last voor zijn zaak.' Dan vertel ik: 'Ik ken een winkelier die heeft dat niet.' En dan moet ik met extra bewijzen komen? Want?

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:54

coginitieve = cognitieve

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 15:53

Rado vroeg: "Zijn we echt blind!!??"

Ik ben niet blind, hoewel ik regelmatig iets over het hoofd zie.

Lucas is ook niet blind.

Ik vermoed eerder dat lucas slachtoffer is van coginitieve dissonantie.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 15:52

Nee eg niks mis met allez,kans is kans en anders algemeen fonds,u gaat niet langs start maar direct naar t gevang,3 keer met de dobbelstenen van Buba(die is populair heb ik gelezen)gooie en anders afkope.......

StyleTTo | 17-03-05 | 15:52

@. Lucasdelinkselul
Zoek de definitie van anekdote eens op, dan zul je lezen dat met een anekdote een amusant kort verhaal wordt bedoeld.
Echt amusant van ik de voorbeelden niet, JIJ wel?. Ach we hebben niet allemaal hetzelfde gevoel voor humor.
En wat betreft die feiten; Kom zelfs eens met feiten die ons tegendeel bewijzen (liefst van een degelijk onderzoeksbureau en dus niet de nieuwsbrief van Agnes Kant)Je mag best het goede voorbeeld geven; volgens mij kun je dat best.
Of zet je liever anderen aan het werk?.

collapse | 17-03-05 | 15:51

PS@Broodje Gelijk: uiteraard staat het je verder vrij mensen een leukemie toe te wensen, als je daar echt achter staat. Vrijheid van meningsuitng altijd. Ik betwijfel alleen of je daar echt achter staat.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:50

@Boze buur: OK
@Broodje gelijk: ik heb nog neimand de kanker toegewenst. Dat jij mogelijkheden ziet mijn discussies gelijk te stellen met het iemand toewensen van kanker is vrij zielig. Wat dat betreft hoop ik nogmaals dat je zelf eens daarmee geconfronteerd zult worden. ik kan je uit ervaring vertellen dat kanker een nieuwe dimensie van pijn inhoudt en stukjes die geschreven worden door reaguurders op een website daar bij vergeleken totaal niets zijn.
@Rado: leuke manier van rekenen. over 8 jaar is heel Nederland twee keer aan de beurt geweest! Huhu.
@Brussellams:Ja, ok, maar jij draagt dus een bril...

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:48

@Bilharzia Briljant!!

McCool | 17-03-05 | 15:48

@Qantrix [cynische modus] Dat is helemaal niet waar, er is helemaal niets gaande in ons mooie land.

Geweld? Nooit van gehoord! Onze 3e generatie allochtonen zijn zeer braaf, ze helpen oude vrouwtjes met oversteken in ruil voor hun tas, niets mee mis toch! Ook doen ze voor ons blonde meisjes testen, ze betasten, en kijken hoe ze omgaan met vernederingen door 'hoer' of 'varken' te roepen. Dit alles is natuurlijk een geweldige ontwikkeling t.a.v. de integratie, zij doen zeg maar het voorwerk voor ons op dat vlak.

Mishandelingen is ook zo'n overtrokken en uitgemolken concept. Je moet gewoon leren delen; Scooterrijden doe je met zijn allen, dus gewoon af en toe uitlenen aan je medelander, dan word je er echt niet meer afgetrapt hoor! Het moet gewoon allemaal van twee kanten komen, niet alles voor bassie..

De media wil ons gewoon voor de gek houden door overal maar een etiket op te plakken, het komt toevalligerwijs nou eenmaal voor dat er meer geweldsdelicten in het nieuws komen die betrekking hebben op onze marokkaanse burger. Toeval, hoor me.

Nee, Nederland is op het punt een multiculturele samenleving te verworden, en het gaat geweldig!

[/cynische modus]

Bilharzia | 17-03-05 | 15:46

@. Zeurpiet
Misschien betrof het hier geen racist maar een realist.
En van realisten hebben we er nooit genoeg!!.

collapse | 17-03-05 | 15:43

laat de ayatollas maar komme als ik hier zo de criminaliteit van die zogenaamde mossels hier zie dan zullen de lantaarnpalen weer versierd worden,kunnen ze geen handen meer ophouden bij de soos.

StyleTTo | 17-03-05 | 15:43

Het probleem zit hem in de verschillen van cultuur. De Islam-cultuur is nu eenmaal niet te verenigen met een democratische cultuur. Het kan bestaan als staus quo ,zoals in Turkeye, maar die moeten dan ook het leger achter de hand houden om de boel niet uit de hand te laten lopen.
Als een Islamiet uit welk land dan ook niet bereid is zijn cultuur als relikwie aan zijn nieuwe woning te spijkeren, zal hij nooit en te nimmer volwaardig in onze democratie mee kunnen draaien.
Immigranten dienen dan ook met de hand op het hart en de vlag het Wilhelmus te zingen bij naturalisatie. Tot aan Verdonk vierde de vrijblijvendheid hoogtij, sterker nog, ze zijn gepamperd en aangemoedigd om vooral hun mening te uitten. Dat ze dat vanuit die cultuur met geweld doen krijgen we nu pas in de gaten.

Eppo | 17-03-05 | 15:43

@Zeurpiet.. ben jij een van die gasten die kankerzooi trapt op dat speelplaatsje?

McCool | 17-03-05 | 15:43

Waar blijven die cijfers nou Rado?
@derest:ik zie niet alleen mijn eigen gelijk, ik beargumenteer alleen waarom ik denk dat het niet goed is om aan de hand van anekdotes extreem te generaliseren. Ik heb ook nergens gezelgd dat het een paradijs is of dat het altijd leuk is een winkel te hebben op de straatweg. Maar het is divers. Het is niet, zoals Rado graag gelooft, een groot verschrikkelijke lijdzaam avontuur. De reactie van McCool spreekt wat dat betreft boekdelen. Net zo goed als ik wel geloof dat sommige winkeliers WEL last hebben, moet het niet zo moeilijk zijn te accepterend at niet eidereen lijd aan dezelfde problemen. Over eigen gelijk zien gesproken.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:43

Opgeruimt staat netjes. Het betreft duidelijk een racist die afgefikt is dus voor mij mag de politie deze zaak afsluiten. Er is de samenleving geen schade toegedaan integendeel de samenleving is beter af met 1 racist minder.

Zeurpiet | 17-03-05 | 15:41

lucas, welke beweegredenen heb je om deze discussie op jouw onzinnige manier in stand te houden? voor wie of wat neem je het op? ben je lui ingesteld, wil je niets te maken hebben met confronterende problemen? of zit je alleen maar te jennen, wat het meest logische is..

pietmossel | 17-03-05 | 15:41

@ Lucasdelinkselul

Zie Ganglion's bijdrage van 15:34.

Wat bedoel je precies met "niet ooit wel"?

Overigens verdedig ik ten alle tijden het recht dat je hebt iets te vinden, hoe abject je meninkje ook moge zijn.

't vrije woord, nietwaar?

Brusselmans | 17-03-05 | 15:40

het valt ook niet mee..
zo´n casema internet aansluiting te installeren.....

deAmbtenaar | 17-03-05 | 15:40

@lucas. Zoals ik reeds gemeld heb kun je mijn opmerking als niet geschreven beschouwen. Kan ik dat ook doen met alle onzin die jij verkondigd? Baggatelliseren is soms nog enger dan iemand die gewoon zijn terechte ongenoegen uit ten aanzien van een groep onaangepaste criminelen, ga daar maar eens in volledige gezondheid over nadenken.

broodje gelijk | 17-03-05 | 15:39

Per jaar 16.000 overvallen met geweld. dat is 1% per jaar.
Van de gemiddelde criminaliteit is elk jaar een kwart van de bevolking slachtoffer. Dat betekent dat om de 4 jaar het hele land aan de beurt is geweest. Sinds 1990 zijn er zo'n 250 verkrachtingen per jaar alleen al door allochtonen in de grote steden.
Voor wat de moorden, dit jaar alleen al 65 moorden en het is maart.
Moet ik doorgaan met sheit herhalen die je eigenlijk al weet als je je ingebakken culturele relativering uitzet.

Rado | 17-03-05 | 15:39

@. Lucasdelinkselul
Kzei alleeen dat het mocht.Vrijheid van menigsuiting remember?
Ik gun jou dat helemaal niet hoor.Ik ken je niet en hoewel ik het met je mening vaak niet eens ben ga ik jou helemaal niets wensen en al zeker helemaal niets gunnen!

Boze Buur | 17-03-05 | 15:38

@broodje gelijk & collapse. Oke oke het bestaat... Het is gelijk aan leukemie, niet hemofilie. Het is mij bekend alleen niet onder die naam. Ik wens het in ieder geval niemand toe.

Think | 17-03-05 | 15:37

Zijn we echt blind!!??
Lucas in ieder geval wel

collapse | 17-03-05 | 15:36

www.justitie.nl/publicaties/brochures_...
-
volgens deze factsheet zijn 60 000 minderjarigen (vooral allochtonen) in contact gekomen met de politie. De trend is dat het alleen maar geweldadiger aan het worden is.

Qantrix | 17-03-05 | 15:36

Onze vrouwen worden gezien als bezit wat er is om gepakt te worden als men daar zin in heeft. Is oorlogsbuit. Dat staat in de koran. net zoals dat met alle spullen is die ze zien en die van een harbi zijn, die mogen ze pakken. is oorlogsbuit. Staat allemaal in de koran en daar wordt veel gebruik van gemaakt. het wordt veelveuldig verkondigd en uitgevoerd maar nog steeds zijn het losse incidenten. Die mensen hebben ook een vader en moeder, die steunen hen hierin blijkbaar, ze keuren het iig niet af want anders kan een gemeenschap zich niet zo massaal aan de criminaliteit branden.

De aanwezigheid van zoveel moslims dwingt mij in te zien dat ik mij bevind in het land van de oorlog. echter mijn eigen overheid ontkent dit en behandelt de hele zaak of niet of doet het af als kwajongensstreken die van het pas zijn.

Zijn we echt blind!!??

Rado | 17-03-05 | 15:35

@Boze buur, Broodje gelijk: hoe ver kan haat eigenlijk gaan? Je wenst mensen de kanker toe omdat ze het niet eens zijn met JOUW mening? leg eens uit? Ben je niet opgevoed of hou je stiekem wel van leed?
@Brussellams: was jij het niet ooit wel eens met me eens? Xanaxje teveel genomen? en wat bedoel je: ik zeg net dat ik ook aan de hand van mijn anekdotes geen conclusies trek over heel Nederland.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:35

hemofilie=leukemie

3 uur slaap is misschien toch niet genoeg

collapse | 17-03-05 | 15:34

@Lucas
Als tegenover elke negatieve anekdote een postieve staat, zoals jij aanvoert, dan betekent dat dus, dat er in de helft van de gevallen problemen zijn in Nederland. Dat is nogal een krasse uitspraak, zeker bezien tegen jouw kop-in-het-zand-visie. Maar misschien heb je wel gelijk.

Ganglion | 17-03-05 | 15:34

Die hangjongeren werden zich opeens van t milieu bewust en hebben een natuurlijke afvalverbranding gecreerd.

StyleTTo | 17-03-05 | 15:33

@ Lucas

En alles dat geen beroep doet op de bijstand.

Brusselmans | 17-03-05 | 15:33

@Lucas, dus jij basseerd die raskallerij van je op anekdotes? En die vrind van je op de amsterdamsestraatweg verkoopt zeker oogkleppen?

McCool | 17-03-05 | 15:32

@. Think
Mischien wel eens van hemofilie gehoord?

collapse | 17-03-05 | 15:32

@Lucas.
Bewijs jij maar een dat je een kraker bent.
Sommige dingen zijn nu eenmaal lastig te bewijzen, net als de genoemde anekdotes. Maar om de dan meteen als onzin te bestempelen is dan nogal kortzichtig. Waarom geloof jij niks behalve je eigen waarheid?

Think | 17-03-05 | 15:31

tsezus ik hoor hier allemaal buurten waar je waarschijnlijk niet met een keppeltje mag lopen alleen maar burka's en pyama's,dacht dat t alleen bij de zwarte markt zo geconsentreerd was.en t was toch alleen op school zo die regel zonder keppl of oprotten.

StyleTTo | 17-03-05 | 15:31

Lol@. Dr. Dr. Bartholdy

collapse | 17-03-05 | 15:31

@framoes, dus een jerrycan vol benzine door het voorraam is bedoelt om het schuurtje te laten branden als statement?

broodje gelijk | 17-03-05 | 15:30

@Rado: laat maar eens zien dan die cijfers waaruit blijkt DAT ER OP GROTE SCHAAL WORDT VERKRACHT EN GEMOORD. Je hebt ze op je bureau liggen dus dat zal geen moeite kosten.
@Brusselams: vergeet de Limburgers niet.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:29

Lijkt me toch klote: denk je als hangjongere alleen even z'n schuurtje in de fik te steken, loopt het uit de hand, en voor je het weet zit je voor doodslag.

Framoes | 17-03-05 | 15:28

@ Lucas

Als een vlieg in het web:

"Lijkt me dus een beetje voorbarig om conclusies over de stand van het land en allochtonen te trekken op grond van anekdotes."

Brusselmans | 17-03-05 | 15:28

Bloedkanker bestaat niet, maar dit geheel terzijde.

Think | 17-03-05 | 15:27

Quineverre 17-03-05 @ 15:20
het probleem is dus niet de uitwassen of extremisme. In dit geval is het de islam zelf en alleen de islam het probleem. Zoalng NL dat weigert in te zien zal er geen noemenwaardige oplossing komen!!
De islam moet veranderen, liefst van binnenuit maar dat lukt toch niet met al die bange gefrustreerde domme baardmannen en vrouwen. Van buitenaf is dus de enige mogelijkheid om het deze eeuw nog te laten geschieden daar zal men zich tegen weren. Dit alles niet doen zullen de moslims meteen intepreteren als de superioriteit van de islam en dus dan ook de islam de publieke ruimte in NL te laten bepalen.
Willen jullie vrede, worden jullie toch moslim.
Alleen ansar al harb kunnen ons nog redden van de miljoenen.

Rado | 17-03-05 | 15:27

@. broodje gelijk
van mij mag je.

Boze Buur | 17-03-05 | 15:26

@broodje: dat er veel criminaliteit gepleegd wordt door allochtonen. In de VS zit iets 20% van de zwarte gemeenschap in de nor. Ook allemaal ondankbare honden? Feit is, dat Europa veel te lang heeft loppen modderen met allochtonen en dat we nu behoorlijke problemen hebben. Ik verzet me alleen tegen het aanvallen van een groep om hun cultuur of wat dan ook. Ik verzet me dus ook tegen die kindertjes die fuck nederland in hun schriftjes krassen - en hun ouders.

Blarald | 17-03-05 | 15:25

@Broodje gelijk: nee dat mag niet. Beetje zielig ook om iemand de bloedkanker te wensen als zijn mening je niet aanstaat. Persoonlijk hoop ik dat je zelf geconfronteerd wordt met de gevolgen van kanker, en dan terugdenkt aan dat ene moment warop je iemand vreselijke dingen toewenste alleen omdat hij het niet met jou eens was.
Dat is tevens de reden dat het niet mag, om idioten tegen zichzelf te beschermen.
@McCool: ik vertel een anekdote van een winkelier op de amsterdamsestraatweg. Ik vertelde niet dat daar nooit wat gebeurde. Deze man vertlede mij dat HIJ nooit ergsn last van had in 23 jaar. Nogmaals, dat zegt niets over de rest van Utrecht en de straatweg. Het toont alleen maar aan dat voor elke negatieve anekdote ook een positieve bestaat.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:25

Eppo: "Inderdaad, in Dordrecht bijvoorbeeld wordt het zwembad aldaar door vrouwen gemeden als de pest vanwege de talrijke marocs die hun fikken niet kunnen thuishouden."

Vrouwen komen niet meer. Worden daar dus ook niet meer lastiggevallen. Lucas: "Zie je wel, er is geen probleem, want er wordt niemand lastig gevallen".

Gaat goed, Lucas!

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 15:24

ETA

Beasjt | 17-03-05 | 15:24

In principe is dit natuurlijk geen moslimprobleem. Het gaat hier om een paardvantroje-probleem waar we heel snel korte metten mee moeten maken. Opkutten naar het rif om nooit meer terug te komen. Allemaal! Uit voorzorg ja!

broodje gelijk | 17-03-05 | 15:23

@ McCool

Van het credo "Meten is weten" heeft onze bevlogen vrind Lucas net zo'n broertje dood als Pol Pot had aan mensen met een bril..

Brusselmans | 17-03-05 | 15:21

@ collapse
Inderdaad, in Dordrecht bijvoorbeeld wordt het zwembad aldaar door vrouwen gemeden als de pest vanwege de talrijke marocs die hun fikken niet kunnen thuishouden.
Bij navraag blijkt dus dat deze geytenneuqers alle vrouwen met blond haar een hoer vinden, die je gewoon mag betasten en pakken als je daar zin in hebt.
Ik heb dan over de 3e! generatie marocs.
En de goeie uitgezonderd, die zijn er ook, maar helaas veeeeel te weinig.

Eppo | 17-03-05 | 15:21

Die feiten zijn al sinds 85 te vinden en bekend bij elk politiebureau en stadhuis. Het wordt enkel goed verborgen gehouden!!!!! Ook jij kan erachter komen en zo nu en dan wordt er een tipje van de sluier opgelicht(zie onderzoek gemeente Amersfoort) maar omdat het niet het Parool of de Volkskrant staat betekent niet dat het niet gebeurt.
En het is dus wel zo dat er op grote schaal wordt verkracht en gemoord in Nederland. Zeker als dat in darfur een genocide wordt genoemd en in Nederland een maatschappelijk probleem. Hoeveel moeten het er zijn voordat jij er wel een probleem mee hebt.
Wij zijn gewoon blind want het zit nou eenmaal in ons hoofd dat die afrikanen zielig zijn en wij niet. Ga jij maar optellen wat er aan ellende over ons heen is gestort sinds pak em beet 1985, en dan alleen de moslims he. Dan heb je meteen meer dan de helft van alle feiten in de boeken te pakken.
Ik weet dit, heb de cijfers op mijn burau liggen. Alleen journalisten kunnen er OF niet AANKOMEN of werken mee aan het beleid van onder het tapijt dan breekt het lijntje niet!!

Rado | 17-03-05 | 15:20

Ik ben redelijk nieuw op geenstijl en ik vraag me af of het mogelijk is om hier iemand de bloedkanker toe te wensen. als dat mag dan zou ik graag lucas nomineren, als dit niet mag dan kan men dit bericht als niet geschreven beschouwen.

broodje gelijk | 17-03-05 | 15:20

Natuurlijk is er een reeel probleem
waar het om gaat is dat mensen doen alsof ieder moslim gelijk een probleemgeval is, dit is verre van waar. Ook dat kunnen we namelijk uit de statistieken aflezen.

We lossen dit probleem echt niet op door te wijzen naar moslim, hun de zwarte piet toe te spelen en onze ogen dicht te doen voor het feit dat niet de islam maar het extremisme de oorzaak is. Hetzelfde extremisme waardoor je in staphorst niet topless in je eigen tuin mag liggen en hetzelfde extremisme van de GPV die volgens haar eigen partij programma de democratie afschaft als ze de absolute macht krijgen.

Quineverre | 17-03-05 | 15:20

Hou eerst maar eens een onderzoek dan. Als blijkt dat 50% van de vrouwen *aantoonbaar* en *regelmatig* ZOMAAR uitgescholden wordt voor hoer wil ik wel met je meegaan. Maar jij kunt netzomin als ik cijfers uit de koude grond trekken. Lijkt me dus een beetje voorbarig om conclusies over de stand van het land en allochtonen te trekken op grond van anekdotes.
@Collapse: zeker er worden vrouwen lastig gevallen zonder dat ze dat willen, en dat is zeer zeker niet altijd hun eigen schuld. Jongens die meisjes betasten zijn dan ook zeker klootzakken. Maar er is een verschil in 'mij overkomt nooit iets' en 'ik heb altijd last': Als je voortdurend wordt geconfronteerd met ruzie, geweld, pesterij etc. dan zul je daar zelf ook een aandeel in hebben. Ik ga regelmatig uit in een grote stad en heb nog nooit last gehad van ellende. Er zijn ook mensen bij wie het elke zaterdag uitloopt op vechten. Xavier Guzman is daar een mooi voorbeeld van: die werd ook niet helemaal 'zomaar' in elkaar geslagen.
Dat meisjes zomaar voor hoer worden uitgescholden is triest. Maar als je, zoals bijvoorbeeld Fuckje beweert, *altijd* en *overal* voor 'hoer' wordt uitgescholden is dat, op z'n zachtst gezegd, nogal opmerkelijk.
@Tibor: 'gewoon bek houden!' Ja. Dat is een ook een argument. Jammer alleen dat het onderdrukken van een kritische mening zooooooooo Pinochet is.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:20

**Staat op en applaudiseert voor Bilharzia**

Carpa | 17-03-05 | 15:17

Zou Job Cohen zoiets durven organiseren als de daders uit de multiculturele hoek blijken te komen?

------
Kom je aan mijn buren, dan kom je aan mij!

Logo fakkeltocht 21 maart 21 maart, 19.30, Kruisplein:

fakkeltocht Rotterdammers tegen Racisme,
voor een leefbaar Rotterdam!

www.komnietaanmijnburen.nl
----------------

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 15:16

@lucasdepshychosematischelul

Ik heb in mijn leven veel struisvogelpolitiek de revue zien passeren, maar wat jij doet kan ik daar niet eens meer onder plaatsen. Volgens mij hebben ze bij die hersenoperatie van je een titanium-plaat op je schedel getimmerd die alles wat logica betreft blokkeerd.

Ik zou als ik jou was eens naar een blijf van mijn lijfhuis gaan en daar eens peilen hoeveel islamitische vrouwen noodgedwongen moeten verblijven omdat ze wellicht iets hebben gedaan wat niet door de beugel kan. En als je daar bent geweest verzoek ik je om even naar de Mathenesserweg te komen in Rotterdam, het liefst met een blonde vrouw in de armen. Dan hoop ik dat ook jij zult inzien dat het niet gaat om incidenten, maar om realiteit, dat ligt er aan te grondslag, niets anders.

Bilharzia | 17-03-05 | 15:15

@Lucas '@Carpa: je reactie geeft al aan dat je inderdaad maar een gelijk kent.' MUHAHAHAHAHA oh sorry, jij hebt daar natuurlijk geen last van..

Carpa | 17-03-05 | 15:11

Lucas, je bent goed in de discussie en je kent het niveau van de gem. GSer dus wat wil je nu helemaal bereiken eigenlijk? Maar als je als vrouw in NL wordt uitgescholden voor hoer omdat je je kleedt op een wijze die hier over het algemeen geaccepteerd is, (okay sommige mensen hebben hun bedenkingen bij al dit bloot) maar dat je daarom voor Hoer wordt uitgescholden door Marokkanen, dat hoeft toch allemaal niet. Gewoon bek houden.

Tibor | 17-03-05 | 15:11

Rado: ik trek pas grenzen als duidelijk aangetoond wordt dat dat noodzakelijk is. Roepen dat 'Nederland een tweede Darfur is en dat er stelselmatig vrouwen en kinderen worden verkracht en vermoord' zonder enige noemenswaardig bewijs of bron lijkt mij geen goed voorbeeld van duidelijk aantonen. Dat is tevens de reden dat 'er niets gebeurt': er moet wel iets zijn om tegen op te treden.
Maar als jij nu eens fieten levert waaruit blijkt dat vrouwen en kinderen niet meer veilig over straat kunnen, FEITEN, dus geen anekdotes, dan wil ik best grenzen trekken.
@Carpa: mijn gebeurtenissen zijn ook geen maat. Ik snap oomdat er netzogoed wel dingen gebeuren. Maar niet altijd en overal. Dat er iemand wordt vermoord voor een winkel maakt van Nederland nog geen Darfur, net zo min als het feit dat 0 moorden in mijn regio mij doen geloven dat moordenaars niet bestaan.
Ik ben alleen beschouwend waar het gaat om 'scherpe grenzen trekken.' Waarom moet ik gaan blaten over 'moslimterreur' als die er niet is? Wat heb ik daar aan?

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:11

@Lucas
"Misschien is het moelijk te accepteren, er zijn in Nederland nog steeds veel meer vrouwen die nergens last van hebben dan vrouwen die wel uitgescholden worden voor 'hoer'."
Zolang de 50% niet overschreden wordt is er niets aan de hand ofzo ?.

collapse | 17-03-05 | 15:09

Ik denk dat het een aanslag is van op de pik getrapte hangjongeren, of het nou moslims enof kaalkopjes zijn intreseert me niet.
Maar als die vent zijn hart op de tong had liggen dan ligt het bij mij voor de hand dat er sprake is van korte teen hangjongeren.
Ze zullen wel zoiets gehad hebben van die maken we bang en zo'n dingen kunnen uit de hand lopen zoals hier het geval is, maar daar denk je toch niet over na als hangjongeren.
want het motto is eerst doen dan pas denken.
En daar zullen ze nu misschien al spijt van hebben, want als ze worden gepakt, ja dan is het levenslang dokken voor je daden, en natuurlijk harde straffen (alhoewel hier in Nederland dat wel meevalt).
Ma ja het kwaad is al geschiet.

groenten Dj. Ango

Dj. Ango | 17-03-05 | 15:08

Inderdaad, als je een keer door een stel mocros in elkaar ben geslagen, als je daarna naar de politie bent gegaan (zoals een goede burger, ik had ook een knokploegje kunnen verzamelen) en vanwege dat elke paar weken een steen door je ruit krijgt en op straat word bedreigd, tsjah dan word je beeld wel een beetje gevormd, misschien zelfs, holy shit, discriminerend!

Qantrix | 17-03-05 | 15:07

@lucasdedommelul
Ja hoor daar heb je het weer;"Meisjes die continu voor hoer worden uitgescholden zullen ook wel niet geheel onschuldig zijn denk je wel?"
Toen mijn vriendin een paar jaar geleden baantjes ging trekken in het plaatselijke zwembad en lastiggevallen werd door een stelletje kut-marokanen, die haar borsten graag tot hun eigendom wilden maken had ze dat zeker ook aan haar zelf te danken. Ze had natuurlijk op z'n minst een ander zwembad moeten uitkiezen.
Ze had gewoon geen tieten moeten hebben, zeker ?.
En nee ik buit hier niet 1 incident uit, maaar heb nog meer voorbeelden paraat.

collapse | 17-03-05 | 15:07

@ Brom
Ik zou zeggen .... verhuis naar Marokko. Daar hebben ze nog nette gekuisde vrouwen die zich bescheiden achter een man opstellen. Je zal je er goed vermaken.

Quineverre | 17-03-05 | 15:05

@Carpa: je reactie geeft al aan dat je inderdaad maar een gelijk kent. De mooie vrouwen die ik ken zijn gewoond e standaard mooie vrouwen. Misschien is het moelijk te accepteren, er zijn in Nederland nog steeds veel meer vrouwen die nergens last van hebben dan vrouwen die wel uitgescholden worden voor 'hoer'. Nogmaals, waarom zijn de gebeurtenissen die jij meemaakt maat voor het hele land? Omdat jij iemand kent die voor 'hoer' wordt uitgescholden zit Nederland vol allochtonene die vrouwen uitschelden? Als dat zo was zou iedereen er wel last van hebben. Nu is dat niet het geval dus zal er een andere redenering aan ten grondslag liggen.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:05

Al zou Welting zelf met tranen in zijn ogen komen melden dat het NIET meevalt. Dan nog valt het wel mee volgens Lucas. Op die manier valt het altijd mee. Grenzen trekken vind jij erg moeilijk denk ik. Vinden Nederlanders altijd moeilijk, dat is onze aard en de aard van de moslim is de grenzen op te zoeken en vervolgens keihard te overschrijden. Zie het mechanisme waardoor het op de lange termijn gedoemd is te mislukken en te ontaarden in Balkan 2. Zou de Navo ons ook gaan bombarderen als Nederland zichzelf rechtmatig verdedigt?

Rado | 17-03-05 | 15:04

@Lucas 'Waarom zijn gebeurtenissen die jouw overkomen plotseling maat voor het hele land?' en die vraag kan ik jou ook stellen. Maar je beeld van zaken wordt gevormd door wat je meemaakt, dat ben ik met je eens.

Carpa | 17-03-05 | 15:03

Kwam vandaag in de ah en zag tot mijn verbazing dat er een nieuwe theesoort is bijgekomen.
"Cohenthee. Heerlijk kalmerend, lekker slap omdat het nauwelijks oplost en door de extra grote uitdeelverpakking gegarandeerd uren en uren trekplezier".

broodje gelijk | 17-03-05 | 15:02

Beter nog: een bekeerde landveraadster met een hoofddoek!!!

The Evil One | 17-03-05 | 15:02

Gezien de minieme kans dat je huis uberhaupt in de fik wordt gestoken lijkt me dat geen statistiek om wakker van te liggen.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 15:01

@Lucas het gebeurde dus niet bij het uitgaan maar gewoon op weg van huis naar de tram bijvoorbeeld, en je redenering 'Meisjes die continu voor hoer worden uitgescholden zullen ook wel niet geheel onschuldig zijn denk je wel?' is echt te stompzinnig voor woorden. Waarschijnlijk is jouw beeld van een mooie vrouw een uitgemergelde veganistische ongewassen krakersscharminkel die niet pijpt omdat ze niet van vlees houdt, en ja die worden niet lastig gevallen.

Carpa | 17-03-05 | 15:00

Ja, en binnen een straal van 500 meter voor de winkel van die Utrechtse winkelier is in 23 jaar nog nooit wat gebeurt.
Waarom zijn gebeurtenissen die jouw overkomen plotseling maat voor het hele land?

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 14:59

@Blarald, dit was bedoeld voor de linkse reaguurders hier die denken dat alle criminele feitjes in het Parool worden vermeld, en hier tot het overdrevene gaan reageren om maar niet aan te hoeven nemen dat er met cijfers aangetoont kan worden dat je twee keer zoveel kans hebt dat je huis in de brand wordt gestoken door een allochtoon ipv een autochtoon

McCool | 17-03-05 | 14:58

Die hangjongeren waren marocs, of course.
Hebben op kosten van de gemeente aan een educatieve teaparty deelgenomen.
Vandaar dat hakenkruis.
Of dachten jullie dat marokkaantjes 3e generatie weten wat een hakenkruis is?

Eppo | 17-03-05 | 14:58

www.geenstijl.nl/paginas/woningbrand.h...
Meer foto's, alleen ze staan in het verkeerde topic (namelijk feauteauf*ck).
Het lijken me trouwens andere foto's als de eerder gelinkte. De deur rechts lijkt op de nieuwe foto's niet beschadigd.

Think | 17-03-05 | 14:57

Hmmm, lijkt me niet waarschijnlijk dat het een kaalkopje is, woon sinds me geboorte in Amsterdam en in Amsterdam heb ik in heel me leven maar een paar skinheads gezien.
-
Klein beetje off-topic misschien, maar stond ook een geweldig artikel in het Amsterdamsch Stadsblad deze week, een quote (het stuk van het artikel in bold)

"Leerkrachten de basischool "Het Mozaiek" maken zich ernstige zorgen over de radicalisering van hun leerlingen. Mohammed B. wordt als held vereerd, wanneer Ayaan Hirsi Ali op School-tv in beeld verschijnt worden 'schietbewegingen' gemaakt. Tijdens een bezoek aan het Anne Frankhuis werden door leerlingen uitspraken gedaan gedaan als 'net goed' en 'ze hadden nog veel meer joden moeten doden.'"

en dat is een BASISSCHOOL, paar andere quotes

"het radicale gedrag is niet iets van de laatste tijd"

"de radicale uitingen dateren volgens Van den Berg al van voor de aanslagen op 11 september. "het wisselt per jaar, tien jaar geleden hoorden we in groep 7 en 8 leerlingen al zeggen 'wij marokkanen nemen nederland over.' Nu zien we leerlingen uit groep 3 - ze kunnen nog amper schrijven - al fonetisch "fuck you nederland" op papier schrijven""

Qantrix | 17-03-05 | 14:57

@Quineverre. Je zinsbouw is niet vrouwelijk. je bent een zielig geval van online travestie. Blijkbaar windt het bestaan als chatfakeslet je niet meer op. Die Makak die je virtuele kinderwagen met je sherry-rantsoen de trap ophielp zal gelijk wel je bruine sterretje gemasseerd hebben.

brom | 17-03-05 | 14:56

@Carpa: het zal dan wel aan de persoon liggen en hoe je het wilt zien. Ik zelf ken nauwelijks vrouwen die voor 'hoer' uitgescholden worden. Ik ken wel winkeliers in een grote stad die zeggen 'geen last te hebben van criminaliteit en plezierig te werken.(Amsterdamsestraatweg Utrecht!)' Zelf heb ik ook nooit last van kutmarokkanen eigenlijk. En ja, dan moet je als eerste naar jezelf gaan kijken ipv naar de ander. Meisjes die continu voor hoer worden uitgescholden zullen ook wel niet geheel onschuldig zijn denk je wel? Ik ken tal van mooie vrouwen die nergens lat van hebben. Misschien eens een andere uitgaansgelegenheid zoeken?
En wat Blarald zegt: er gebeuren vast dingen maar om dan maar gelijkenissen te trekken met Darfur is wel erg sneu. Maar goed, ik laat mijn wereldbeeld echt niet bepalen door zo'n stelletje angstzaaimongolen. Als je lekker zelf niet meer naar buiten wilt, en je wilt blijven wentelen in angst en haat, gewoon doen joh. Bouwen die atoomkelder. Ik blijf gewoon lekker uitgaan en leuke dingen doen, ook in de grote steden, en mijn vriendin ook. Het is maar wat je er zelf van maakt in de meeste gevallen.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 14:56

Zoiets ja en nog voor Lucas "er gebeurd nooit wat" de LL: binnen een straal van 500 meter van mijn winkel is in pak 'm beet drie jaar tijd één moord gepleegd, twee verkrachtingen, en één gijzeling met getrokken pistolen door de politie beëindigd. Daarmee zeg ik niet dat dit 'buitenlanders' waren overigens, dat weet ik domweg niet. En ja ik loop hier nog rustig over straat, maar er gebeurt niets?? Gelul.

Carpa | 17-03-05 | 14:54

@blarald. het toont aan dat onze dank met stank wordt beloond. en het geeft tevens de noodzaak van uitzetting van criminelen aan. welke conclusies trek jij?

broodje gelijk | 17-03-05 | 14:53

@McCool: wat wil je nou zeggen met dat artikel wat je linkt? Dat criminaliteit onder allochtonen gemiddeld hoger is? Meen je dat nou??? Blijkt het Lombroso-type toch nog te bestaan!
De linkse media houdt zich hier ook al mee bezig: www.eo.nl/portals/programs/episode.jsp...

Natuurlijk is het goed dat dit benoemd wordt. Maar welke conclusies wil je nou aan zulke cijfers ophangen?

Blarald | 17-03-05 | 14:50

@Carpa: en dan komen ze op een doordeweekse donderdagmiddag om een fles Barollo voor bij de Osso Bucco met couscous??

The Evil One | 17-03-05 | 14:46

@Electrostar click m'n nick en dan weet je het, en maar denken dat die moslims niet drinken....

@TEO als er angstvallig gezwegen wordt over de afkomst door Job dan geldt dat wel als een absolute bevestiging ben ik bang

Carpa | 17-03-05 | 14:44

Niemand van de zg. linkse rakkers hier zegt dat er niets aan de hand is: misschien probeert een aantal mensen alleen maar duidelijk te maken dat een vergelijking met Darfur redelijk pervers is. Doet een beetje denken aan dat meisje dat stond te kleumen na Dance Valley: "nu weet ik hoe een vluchteling zich voelt". Fijn wereldbeeld. Laten we atoomkelders gaan bouwen.

Blarald | 17-03-05 | 14:44

AT5: Een buurvrouw zegt dat hij bekend stond om 'racistische praatjes'. "Hij mopperde vaak over het aantal buitenlanders in zijn wijk."

Mopperen over het aantal buitenlanders in de wijk worden gelijk maar alvast door PvdA-TV tot 'racistisch praatjes' omgevormd. Het zal er straks wel op neer komen dat hij er net als Theo van Gogh gewoon om gevraagd heeft.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 14:39

. Dr. Dr. Bartholdy,
Kamervragen over het schenden van de veiligheid van de batavieren lijken mij hier op zijn plaats

Quineverre | 17-03-05 | 14:39

let op Lucas niet lezen hoor!http://www.nu.nl/news/498411/12/Amsterdam_scant_radicalisme_op_basisscholen.html

McCool | 17-03-05 | 14:39

Job Cohen zal er wel voor zorgen dat de daders niet gevonden worden. Dat geeft maar onrust. En het is zijn verantwoordelijkheid 'de boel bij elkaar te houden'.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 14:35

Al de woorden van de wereld veranderen hier niks aan. Er wordt geen EEN persoon minder door beroofd, verkracht, of vermoord. Eerder juist wel omdat de daders lekker verder kunnen moorden en roven in de anonimiteit met hun openbare grote bek.
Aan het eind van de rit zijn er 2 soorten mensen. Nutzliche idioten en Tsahal!!
Vraag jezelf af; wat ben ik?

Rado | 17-03-05 | 14:34

Al de woorden van de wereld veranderen hier niks aan. Er wordt geen EEN persoon minder door beroofd, verkracht, of vermoord. Eerder juist wel omdat de daders lekker verder kunnen moorden en roven in de anonimiteit met hun openbare grote bek.
Aan het eind van de rit zijn er 2 soorten mensen. Nutzliche idioten en Tsahal!!
Vraag jezelf af; wat ben ik?

Rado | 17-03-05 | 14:34

Al de woorden van de wereld veranderen hier niks aan. Er wordt geen EEN persoon minder door beroofd, verkracht, of vermoord. Eerder juist wel omdat de daders lekker verder kunnen moorden en roven in de anonimiteit met hun openbare grote bek.
Aan het eind van de rit zijn er 2 soorten mensen. Nutzliche idioten en Stahal!!
Vraag jezelf af; wat ben ik?

Rado | 17-03-05 | 14:33

@ Ganglion had ie een kale kop?

McCool | 17-03-05 | 14:32

AT5 meldt:
Volgens buurtbewoners is het slachtoffer een alleenstaande man van een jaar of zestig. Een buurvrouw zegt dat hij bekend stond om 'racistische praatjes'. "Hij mopperde vaak over het aantal buitenlanders in zijn wijk."

Ganglion | 17-03-05 | 14:32

@carpa: was even een emo "uitbarsting", maar de "daderhoek" gaan we nooit horen van Job, of de GS redactie moet er achter komen.

The Evil One | 17-03-05 | 14:31

Dayone
;)

Quineverre | 17-03-05 | 14:29

Als de daders in de multiculturele hoek zitten hoop ik dat Duitsland een briefkaartenactie opzet ("ich bin wütend") om de Job 'de Imam van Amsterdam' Cohen er aan te herinneren dat ook de veiligheid van oorspronkelijke Nederlanders onder zijn verantwoordelijkheid valt.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 14:27

Quineverre, lucky basterd!

Dayone | 17-03-05 | 14:27

@Carpa

Kennelijk heb je ze wel als klant alleen betalen zij niet. Dan ben ik toch benieuwd naar wat je precies verkoopt? Misschien heb ik nog wel een goede suggestie!

Electrostar | 17-03-05 | 14:27

@. Quineverre
Blijf daar vooral lekker zitten. Liever jij dan ik, zullen we maar zeggen.

collapse | 17-03-05 | 14:27

@Dayone, als je daarmee wilt suggereren dat ik uit de provincie kom moet ik je teleurstellen. Ik woon heel mijn leven al in de randstad en heb gewoond in Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Zoetermeer en ging vaak stappen in Rotterdam en Utrecht. Maar ik schat jou in als iemand die juist uit de provincie in de grote stad is gaan wonen en voor zijn gevoel zijn keuze van toen wil goedpraten

McCool | 17-03-05 | 14:26

En is er al iets bekend over de nationaliteit van deze hangjongeren? Of is het ontbreken van een nadere duiding al het antwoord?

Ganglion | 17-03-05 | 14:25

@The Evil One nog steeds vind ik dus dat je dat niet kan zeggen, totdat het echt duidelijk is wie of wat ( je kan het wel zeggen uiteraard, maar ik vind dat dus (nog) niet terecht)

Carpa | 17-03-05 | 14:25

Hangjongeren moeten hangen!

Boris Borsthaar | 17-03-05 | 14:25

@brom, vergeet darfur niet. ook daar zijn het moslimmilities die de oorspronkelijke inwoners bij duizenden tegelijk vermoorden. dát is het ware gezicht van de moslim.

broodje gelijk | 17-03-05 | 14:24

Dayone, ik zit hier nog steeds best en midden in de bijlmer nog wel daar durven geen provicialen te komen geloof ik

Heel gezellig af ten toe wat gelazer maar er wordt hard gewerkt om de uitwassen tegen te gaan.

Quineverre | 17-03-05 | 14:23

Ja kindjes, de derde wereldoorlog is al tijden aan de gang, maar druppelt nu ook hier binnen. Het is de islam tegen de rest. De echte oorlogshitsers in Macedonië: Albanese doorfokkende recente "vluchtelingen" uit Kosovo. De pas enige generaties in Kosovo aanwezige "gevluchte" Albanezen, of moet ik moslims zeggen, die zich opeens gediscrimineerd voelden in het oergebied van de Slaven. De Bosnische moslims, die zich zowel ras, geloof als volk wisten en in Screbenica eerst de daar van oudsher wonende Servische Bosniers bij duizenden ombrachten, zodat ze niet vreemd op hoefde kijken dat ze zelf afgemaakt zouden worden in hun safe haven van waaruit ze zowel hun beschermers als de Serviers beschoten. De uitroeiing van religieuze minderheden in Soedan, de islamisering in indonesië. Overal waar je moslims hebt is het oorlog, of komt er oorlog. Misschien kan Femke Halsema een speech houden in de 2e kamer, dan wordt alles weer goed. Zij kan haar schadelijke multikul met volledige bescherming uiten. Wij mogen kreperen.

brom | 17-03-05 | 14:21

Het zijn voornamelijk trieste provinciaaltjes die eigenlijk heel erg bang zijn in Amsterdam en dus daarom deze leuke stad afzeiken. Waar ik me aan kan ergeren zijn de wilde Indianenverhalen van mensen die 'wel-eens' in de grote stad zijn geweest. Blijf ze vooral vertellen, zijn wij weer blij dat dat tuig -uit de provincie- hier weg blijft.

Dayone | 17-03-05 | 14:21

UPDATE 2: Buurtbewoners zeggen dat hij de speeltuintjes in de buurt schoon hield. Hij zou een groepje hangjongeren vaak hebben aangesproken op de rommel in het speeltuintje.

SARCASM MODE

Tsja dat moet je ook niet doen...

NORMAL MODE

jezus we hebben ooit de ouders van onze eigen ondergang geimporteerd... grote mond tegen de "baas" van 13 met 3 haartjes op z'n bovenlip, de fik erin!!

The Evil One | 17-03-05 | 14:21

lol @ Electrostar haha nee ik durf te wedden dat ik dan een veel positiever beeld had van de gemiddel haakneus met basebalpet. Je klanten koester je natuurlijk.

Carpa | 17-03-05 | 14:18

Geweld wordt niet gerapporteerd. Dan bestaat het volgens Lucas ook niet.

Uit het Parool: "Veel middelbare scholen in Amsterdam dekken geweldsdelicten toe. Zes jaar na het onderzoek waaruit een explosie van incidenten bleek, ontbreekt elk zicht op de omvang van het probleem."

Net als met groepsverkrachtingen. Onder de pet ermee, dan komen ze ook niet voor.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 14:14

Pannie, helemaal gelijk. Heb er jaren gewoond. Een durp op de veluwe kan gevaarlijker zijn. Heb in Asd trouwens in 1969 een stiletto tegenover me gehad toen ik met een vriendin stond te dollen. Naaldhak en trap in kruis waren er eerder bij dan mijn vriend haha. BTW de domme aanvaller was van Arabische afkomst.

Raga | 17-03-05 | 14:13

Pannie, helemaal gelijk. Heb er jaren gewoond. Een durp op de veluwe kan gevaarlijker zijn. Heb in Asd trouwens in 1969 een stiletto tegenover me gehad toen ik met een vriendin stond te dollen. Naaldhak en trap in kruis waren er eerder bij dan mijn vriend haha. BTW de domme aanvaller was van Arabische afkomst.

Raga | 17-03-05 | 14:13

@Carpa

Je moet ook geen wiet verkopen! Als je je gewoon houd bij de verkoop van levensmiddelen is er niets aan de hand.

Electrostar | 17-03-05 | 14:13

@Quineverre, ja, ga ook maar huilen en sterke verhalen vertellen over hoe onveilig Nederland is op de meest overdreven manier! Jammer dat jullie linkse rakkers niet een keer je ogen open doen.

McCool | 17-03-05 | 14:12

Wacht, nou begrijp ik het
Als 1 arabisch uitziend persoon naar doet dan moet ik die aardige arabisch uitziende meneer die me de trap op hielp met mijn kinderwagen maar vergeten

Sorry, ben geloof ik niet hollands genoeg voor dit soort groepsdenken. Ben van na de grote verzuiling.

Quineverre | 17-03-05 | 14:10

@Dayone ik ben ook wel eens op de haagse markt geweest! Niets aan het handje.. ik kreeg zelfs een vakantiegevoel met al die buitenlanders om me heen, maar op hetzelfde moment werden er 3 straten verderop(Paul Krugerlaan)3 mensen afgeslacht. Dit stond niet eens in die linkse krant van Lucas en was ook niet op tv! Maar doe vooral je ogen dicht en je vingers in je oren want dan gebeurt het niet en kun je fantaseren dat het allemaal nog goed gaat in Nederland !

McCool | 17-03-05 | 14:09

T gaat er niet om dat je ooit iets overkomen is wat het beeld bepaald.Er is mij ook nooit iets noemenswaardigs overkomen,ligt er ook aan wat je uitstraald.
Maar daarom zie ik nog wel wat er gebeurd.
Maar marokkakkerlakjes weten precies wie ze moeten hebben.Jouw oma bijv Dayone als ze met r tasje loopt!

Boze Buur | 17-03-05 | 14:06

Ik ga weleens met mijn moeder hier 's avonds de stad in. Mijn moeder haalt weleens broodjes bij een turks winkeltje, omdat ze dat daar in het dorp niet heeft. Ze wordt altijd heel vriendelijk geholpen enzo.
Maar blijf vooral veel tv kijken zou ik zeggen... veel filmpjes bestuderen over hoe gevaarlijk en eng Amsterdam is. Dat is veel leuker om te vertellen op feestjes, of niet?

Dayone | 17-03-05 | 14:02

@noekie. ik kan me de laatste keer dat er een riffer is omgekomen bij brandstichting niet herinneren, jij wel? tijden van bagatellisatie is voorbij, het is oorlog, word wakker!

broodje gelijk | 17-03-05 | 13:59

Het doet me een beetje denken aan die gast uit Assen Oost in dat SBS programma: "Waarom zijn mensen bang voor mij, ik ben toch ook voor niemand bang?"

Carpa | 17-03-05 | 13:58

Echt veiliger geworden, dat Amsterdam. Zelfs voor een moordaanslag hoef je je huis niet meer uit. Van Gogh moest er nog voor op de fiets kruipen...

Boris Borsthaar | 17-03-05 | 13:56

Sssst Lucas, je mag niet zeggen dat je nooit wat overkomen is in de grote stad... Na 13 jaar schuimen door Amsterdam, is me nog nooit wat gebeurt, maar dat telt natuurlijk niet, Amsterdam is superveilig en het mag niet meegenomen worden de algemen angstbeleving. Net als Pannie als zegt: het gaat erom hoe je je voelt, niet hoe de realiteit; het gezonde volksgevoel. Waar heb ik dat ook alweer eerder gehoord...

Blarald | 17-03-05 | 13:55

@Lucas & Dayone: mijn ex werd, als ze alleen over straat liep in onze toenmalige buurt (Laakkwartier, altijd gezellig) elke dag voor hoer uitgemaakt, lastiggevallen en bespuwd. Op één of andere rare manier gebeurde dat nooit als ik er naast liep... Dus het gebeurt niet Zelf heb ik een winkel in de binnenstad van Den Haag, met enige regelmaar stormt er een groepje noordafrikaanse jongemannen naar binnen die er voor zorgen dat er de volgende dag weer een dubbele omzet gedraaid moet worden om de schade van de winkeldiefstal goed te maken, ik ben er niet bij maar degene die mijn zaak runt durft er (terecht) niets aan te doen, dus het gebeurt niet? Ik geloof graag dat jij niet beroofd wordt op Rotterdam CS of als je in je Che Guevarra shirtje op je bakfiets de hoefkade affietst, maar doe eens een traditioneel Joods gewaad aan, zet een paar pijpekrullen en loop voorzien van je keppel eens een rondje schilderswijk. Ik gok er op dat dan je volgende nick Rikkiederechtserukker wordt.

Carpa | 17-03-05 | 13:54

amersfoort!
40 % van de mocros hebben een strafblad of worden verdacht. En dat zijn de sukkels die gepakt worden. Maak er daarom maar 75 % van. Om over de somaliers nog maar niet te beginnen. En dat is een onderzoek van de gemeente!!?? Zou dit dan echt alleen maar in Amersfoort? zo zijn. Of is het een teken that there is something rotten in the state of Holland!!
Me dunkt.

Rado | 17-03-05 | 13:53

er gaan dagelijks een paar vluchten richting het rif...

broodje gelijk | 17-03-05 | 13:51

... maar we gaan het dus niet hebben over kaalkopjes die woningen van allochtonen in de fik steken?

noekie_b | 17-03-05 | 13:50

@. Armageddon
Noodgedwongen voor ff hier.Maar damn wat n wijkie,hehe !
Ga smiddags ff naar appie op en neer,en je telt 3 bushaltes 2 telefooncellen zonder ruiten.Vuurwerk in midden Maart op klaarlichte dag hier en daar n vuilnisbakkie in de hens!!
verders best leuk

Boze Buur | 17-03-05 | 13:50

Rado, net als mijn vriendin in Lombok, zijn er hier rijen bejaardentehuizen en kindercreches die nergens last van hebben. Het zou heel goed kunnen dat die gevallen die jij gezien hebt opzichzelf staande gvallen zijn. En waarschijnlijk is het logischer om daar niet meteen maar alle 'vrouwen en bejaarden' in Nederland bij te betrekken. Is ook beter voor je eigen genoedsrust.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:50

Dat Lucus er niets van heeft begrepen dat is wel duidelijk. Ze zeggen ook wel eens "Amsterdam heeft de naam, Amersfoort heeft de faam" :P

Armageddon | 17-03-05 | 13:49

Mokum dat blanke yuppendorp is niets gevaarlijks aan lutser.
Het gaat er niet om of jij je veilig voelt, het gaat erom of je oma/moeder zich veilig voelt.

Pannie | 17-03-05 | 13:49

@ Boze Buur: Soesterkwartier. Das de mooiste wijk van Amersfoort. Ik zit in South Central. Ook wel Randenbroek. ;-)

Armageddon | 17-03-05 | 13:48

Wat moet ik een moskee verder? Wil ik best doen hoor, en heb ik ook wel eens gedaan, maar daar zitten dus oude mannetjes met snorren te bidden enzo. Wat wil je verder dat ik daar doe?
@Dayone: ik snap het ook niet. Ik heb een vriendin die woont in Lombok, tussen de Turkse koffiehuizen en vrouwen met hoofddoeken. gaat daar snachts over straat en alles. Nooit wat gebeurd. Maar ja, dan krijg je weer: 'Ja maar in lombok wonen alleen Yuppen!' nee, nij jullei in de buurt, nou, daar is het echt een slagveld. Get real! Laat je toch in godesnaam niet opfokken door paranoide idioten als Rado. Die zien zelfs aan de kleur van hun eigen stront nog een symbool dat oproept tot de Jihad.
@Think. nee man, wij kraken gewoon hele flats! Een zo'n pandje is voor mietjes.
@Rado: moslim'tactieken'? Jij ziet nu echt al een complete loopgravenoorlog voor je?

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:46

Ik woon in Bos en Lommer en studeer en werk ook in de grote stad. Ik heb ook nooit problemen. Rara.... hoe kan dat. Niet iedereen kan een oud vrouwtje zijn of een jong meisje. Gelukkig maar anders zou iedereen het voor zijn kiezen krijgen!!! En opkomen voor die mensen, of althans, er iets van zeggen mag niet van Lucas want dan ben ik degene die fout is terwijl ik een aarig persoon ben die niemand beroofd of verkracht!!Snap jij het?? Lucas zijn realiteit propably!!

Rado | 17-03-05 | 13:45

Lucas: "Jah. Goh, moslimjongeren die mohammed B vereren... In limburg wonen blanken jongeren die Adolf vereren. Whats new?"

Dát is de multiculturele samenleving, waarde Lucas. En die hebben we nog niet zo lang.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 13:44

@armageddon
Soesterkwartiertje??
Kom es n bakkie doen bij me;)

Boze Buur | 17-03-05 | 13:39

@lucas, je kraakpand is een flat geworden??

Think | 17-03-05 | 13:39

Lucasdelinkselul heeft helemaal gelijk! Ik woon en studeer in de grote stad én ook ik heb helemaal nergens last van. Maar dit willen jullie vast en zeker niet horen, jullie horen graag hoe ENG en GEVAARLIJK Groot Mokum is....
Sorry fooks, als we zo doorgaan verwordt Nederland tot een bananenrepubliek en dat is zonde!

Dayone | 17-03-05 | 13:38

@ Lucas
Volgens mij heeft Stalin de term Nutzliche idioten voor jou verzonnen!! Past ook goed bij de huidige moslimtactieken.
Zoek het maar eens op!!!!
Nutzliche Idioten.

Rado | 17-03-05 | 13:37

@Lucasdelinkselul
Wat voor `n kleur is die burka van je?

Boze Buur | 17-03-05 | 13:37

Waarom stap je niet eens zomaar een moskee binnen Lukas, dat kan gewoon hoor, vinden ze wellicht leuk zelfs, je hebt toch geen reet te doen....
(ps wel schone sokken aandoen, liefst zonder gaten)
Ps antwoord ja

Pannie | 17-03-05 | 13:37

ik wacht op prem. als moslims zo doorgaan met ons volk zal het nog wel eens heel erg zuur kersen eten kunnen worden. "don't push me, cause i'm close to the edge"...

broodje gelijk | 17-03-05 | 13:36

In Amersfoort? Het moet niet gekker worden! Dat is goddomme de NCRV-hoofdstad van Nederland! Ik word heel naar nu. Ik blij de enige Nederlander te zijn die in een flat met buitenlanders woont waar geen auto's gestript worden! BIZAR!

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:36

Deze Linkse Lul hebben ze een "Das große Verdienstkreuz mit Stern des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland" gegeven, maar niemand kan vertellen waaraan hij dat heeft verdiend:
www.klokkenluideronline.nl/

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 13:34

Hmm... Er staat trouwens ook al heel lang een verdacht busje voor mijn deur... Rado? Wat is je emailadres? Misschien moeten we toch eens wat gaan bedenken om ons te bewapenen tegen dit grootschalige oprukkende fascisme. Nederland = Darfur zeg ik je! Nee, ik snap ook niet dat er nog geen VN-,ilitairen zijn. het kan toch niet dat er elke nacht honderden doden vallen en dat er elke dag weer, in bepaalde wijken, vrouwen en kinderen worden verkracht? Ja nee, u leest daar niks over MAAR DAT ZEGT NIETS!
@Dr.Dr: Jah. Goh, moslimjongeren die mohammed B vereren... In limburg wonen blanken jongeren die Adolf vereren. Whats new?

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:34

Lucas moet maar eens even in Amersfoort langskomen. Weekje bij mij logeren. Neem vooral ook je auto mee. Kun je snachts genieten van een live "strip-show"

Armageddon | 17-03-05 | 13:32

Ik zie hier trouwens een heel verdacht schroefje aan mijn muur... Rado? Weet jij daar meer van?

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:29

In darfur is er ook niet elke dag moord en verkrachting Luuk. Daar kan je ook normaal over straat om te winkelen. Alleen als je op het verkeerde moment op de verkeerde plek bent is het gedaan met je. Zo ongeveer als je met een keppeltje s'nachts over straat gaat in R'dam of A'dam. En nu ga ik weer verder Luuk. Ik moet werken, uitkeringen hebben we niet allemaal!!

Rado | 17-03-05 | 13:29

Rado! Je maakt me bang! Zeg toch niet van zulke enge dingen man! Zeg me dat het niet waar is! Ik wil niet met mijn nek op het hakblok! Zeg me wat we kunnen doen, ik vrees de agressieve Moslimhorden! Omg! Is het al zo laat??!! Wat kunenn we nog doen? Ik ben zo bang!!!

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:27

O, en Lucas, omdat jij het zelf niet ziet betekend niet gelijk dat het er niet is. Als socialist zijnde moet je toch wel een beetje empathisch zijn? Wij hebben ook nog nooit een hippie zien werken buiten een jeugdopvangding maar daarom betekend dat toch niet gelijk dat er in gans het land geen werkende hippies met een andere baan zijn?

CaptainGrunn | 17-03-05 | 13:27

Tuurlijk ligt het veel genuanceerder Lukas, maar ongenuanceerdheid is jou ook niet bepaald vreemd...

Pannie | 17-03-05 | 13:26

Amsterdam is ook een blanke vrijhaven. Die Arabs mogen wel een falaffelzaakje runnen maar na sluitingstijd moeten ze weer terug naar de buitenwijken. De binnenstad is voor de blanke PVDA yuppen gereserveerd....

Pannie | 17-03-05 | 13:25

Ja ja, doet me denken aan het Reichstag gebouw. Nazies gaven ook iedere commi de schuld maar ze zouden het zelf gedaan hebben. En zo kennen we er nog wel een paar.

gavrillo | 17-03-05 | 13:25

@ Lucas.
Jongen je hebt het niet begrepen. Niks bewapenen man. dat mag helemaal niet en is niet gewenst. Wij moeten ons over de kling laten jagen dat is toch duidelijk.
Als makke lammetjes met je bleke nek op het hakblok!!

Rado | 17-03-05 | 13:24

Geen Janjawed in Rotterdam? Maar... Maar... Rado zegt net dat het in Nederland een soort Daerfur is!!!! ik raak zo in de war nu...

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:24

@lucas>Tuurlijk. vermom je als medewerker van de banenmarkt.

superjan | 17-03-05 | 13:24

Fijn dat je nu tot die conclusie bent gekomen lucas. Ik stel voor dat je vanaf nu voor je een comment wilt plaatsen eerst Rado consulteert om de juiste bewoordingen te vinden.

CaptainGrunn | 17-03-05 | 13:24

Maar... Maar... Ik kom regelamtig in de grote stad! En ik maak gebruik van het openbaar vervoer, en ik loop wel eens met een vrouw door Amsterdam, en ik ga uit enzo. Maar er gebeurt me niks.
Het zou dus kunnen dat het ietsjes genuanceerder ligt dan bepaalde mensen graag zouden willen zien, maar nee, Lucas liegt. Want het kan niet zo zijn dat je zelden last hebt van moslims en dat je wel een leuk leven hebt in Nederland. Natuurlijk. Er is immers maar een waarheid. En die heet Rado.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:22

Wij hebben geen Janjaweed in Rotterdam.

Pannie | 17-03-05 | 13:21

Lukas woont nog bij z'n moeder & komt z'n zolderkamertje nooit af...

Pannie | 17-03-05 | 13:19

Toine?
Jongens, Rado heeft gelijk! We moeten ons bewapenen! Atilla de Hun staat voor de deur!
Heeft iemand al ideeen hoe we ons kunnen bewapenen tegen die legermassa's van de Janjaweed die nu over de Coolsingel trekken?

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:19

Lucas, kan jij eens uit?

Think | 17-03-05 | 13:18

Hier in Rotterdam heeft wethouder Pastors onthuld dat GroenLinks de sharia wil invoeren. De revolutie is onstuitbaar.

Rotorknife | 17-03-05 | 13:18

Lukas woont nog bij z'n moeder & komt z'n zolderkamertje nooit af...

Pannie | 17-03-05 | 13:18

Eigenlijk wel een handige manier om je eigen werkelijkheid te vormen: 'Ja, als het niet in de krant staat betekent nog niet dat het niet gebeurt!'
Nee. Waarom zou je bronnen gebruiken? Bronnen zijn voor mietjes! Dus die geruchten dat er vorige week een atoombom gegooid is in Rotterdam-zuid zijn toch waar? Ik ga gewon helemaal geen kranten meer lezen, verzin gewoon mijn eigen nieuws! Morgen: 30 graden, geldbomen in mijn tun, vrouwen vallen op linkse lullen en huizen worden voortaan niet duurder 20 euro.
Eigen nieuws verzinnen is tof!

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:16

Jullie denken het weer allemaal beter te weten! Ik zal Toine wel even op de hoogte stellen!

Armageddon | 17-03-05 | 13:16

Nou nou Lucas, nu niet net doen of moslim terroristen ZO slim zijn. Daar trappen wij hier natuurlijk niet in. Waarom ga je niet gewoon op het aangebodene hier in? Vanuit je luie stoel is het allemaal zo makkelijk.

CaptainGrunn | 17-03-05 | 13:15

Goeie timing trouwens van die allochtoontjes. Laat nu net vandaag een onderzoek over 2004 aantonen dat het veiliger wordt in Amsterdam.

Ganglion | 17-03-05 | 13:14

Wie bestelt een vrachtwagenlading keppeltjes op een willekeurig adres in de hoefkade? Beetje stoken kan geen kwaad...

Think | 17-03-05 | 13:13

hahahahaha
Als we er maar om kunnen lachen toch!!
Zegt meer iets over het incasseringsvermogen van Nederland dan over de intensieve aanpak van de janjaweed denk ik.

Rado | 17-03-05 | 13:12

@Lucas.. ik wist het!!

McCool | 17-03-05 | 13:11

Rotterdam Centraal = Handelsterrein met camerabewaking, gebeurt bijna niks.

Pannie | 17-03-05 | 13:11

Als bescherming tegen 5e colonne heb ik zo'n 3D poster. Alles groter dan 1.70 ziet een lekker wijf, alles onder de 1.60m dat langsloopt ziet 'varkensslagerij het snuitje'

mediapik | 17-03-05 | 13:09

Ik geef toe: ik krijg flinke bedragen van Moslimia en Toerkietoerkiestan om hier een militaire invasie met verkrachtingen en burgeraslacherij te financieren. Jullie weten het nog niet maar wat Rado vertelt is nog maar het topje van de ijsberg. Darfur is niets vergeleken wat wij nu in Nederland aan het doen zijn. En IEDEREEN echt IEDEREEN zit in het complot. Of daht u dat die vijf verkeersdoden per dag echt verkeersdoden zijn? HAHA! Laat me niet lachen! Van de vijf 'verkeersdoden' zijn er vier rituele slachtingen door onze Janjaweed! Maar gelukkig hebben wij de media en overheid in onze zak zodat de burger voorgeleogen kan worden.
Trouwens, 90% van alle dode in Nederland is eigenlijk Islam-gerelateerd: hartfalen? GIF! Overval? PURE RITUELE MOORD! Kanker? uitgevonden door de moslims!
Binnenkort hebben wij hier de macht! MUHAHAHAHAHA!

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:09

@ Lucas, het feit dat je er niets van hoort wil niet zeggen dat er dan ook niets gebeurd (beetje linkse politiek, ogen dicht en dan gebeurd het niet). Maar ook vanwege het feit dat je als bijvoorbeeld Jood het niet in je hoofd zult halen om over de Hoefkade te fietsen/lopen gebeurd er niet veel. Maar centraal station Rotterdam is voor mietjes.. voor het echte werk kom je naar de hoefkade!!

McCool | 17-03-05 | 13:06

@lucas: een herhaling kijken is geen alibi. je kent het programma al, in mijn ogen ben je nu alleen maar verdachter geworden.

mediapik | 17-03-05 | 13:06

@pannie
Hij mag mijn fiets lenen om met keppel op de hoefkade helemaal af te fietsen en weer terug natuurlijk.

Lazarous | 17-03-05 | 13:05

Ik geef 25 euris voor Lukas & z'n keppeltje (op een goed doel naar keuze uiteraard, meneer is links dus heeft er zelf niks aan...), nog meer?

Pannie | 17-03-05 | 13:04

@Lucas selectief lezen wellicht??

Carpa | 17-03-05 | 13:03

@Ganglion, heh daar zeg je wat. Waar zouden Moslims hun geld in bewaren, een spaarschaap???

Muxje | 17-03-05 | 13:02

Zulk lachen weer hierzo. Ik ga nu even lunsjen. Varkensvlees enzeau.

Armageddon | 17-03-05 | 13:01

Zet de thee maar vast klaar,Joppie komt eraan!
Koekje d`r bij??

Boze Buur | 17-03-05 | 13:01

Vanavond Leeuwarden op SBS-achterstandswijken. Gisteravond zat ik naar herhalingen van Peter R te kijken dus ik heb zeker een alibi.
Niet om het een of ander, maar als het zo gevaarlijk is op de Hoefkada dat je het einde niet eens haalt (op de fiets!) waarom lees en hoor je dan nooit dat daar weer 'iemand van zijn fiets getrokken en vermoord is.'
De laatste keer dat ik op een dergelijke uitnodiging inging belandde ik op Rotterdam CS alwaar ik zeker 'op zijn minst beroofd zou worden!' Ik heb me nog nooit zo verveeld een hele avond lang.
Maargoed, ik behoor dan ook tot de moslimorganisatie die Nederland kapot wil maken door militair georganiseerde verkrachtingen. Wij zijn een grote organisatie moet je weten.

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 13:00

Ik weet niet goed wat ik met mijn spaarvarken aan moet. Is mijn geld daar veilig voor moslims of knijpen ze dan een oogje dicht?

Ganglion | 17-03-05 | 13:00

@McCool: Ook goeimiddag! Ik zag pas nadat ik de link naar het parool plaatste dat er een opdatum was...

Ruler | 17-03-05 | 12:59

rofl@ultra-links

Kakbouter | 17-03-05 | 12:59

Prem verdedigt als sociaal advocaat uitsluitend Bijlmererianen. AZS (aber zür seite) de Bijlmer is door het sluiten van de politieposten wel gezakt op de lijst van meest onveilige A-damse wijken. Ik stel voor alle politieposten in NL te sluiten en het doen van aangiftes zeer moeilijk te maken, dan wordt NL een zeer veilig land, zonder gevangenissen, met overal vrijheid blijheid. Ik ben benieuw of de mohammedanen deze vrijheid zouden overleven, immers Ruanda is niet zo lang geleden.

Ksi-Ziks | 17-03-05 | 12:56

goeiemorgen Ruler!!

McCool | 17-03-05 | 12:55

Hoeveel financiële steun zou Lucas (naast de gebruikelijke vaderlandse subsidies) vanuit Riyadh ontvangen?

Zou er voor hem een dhimmi stadhouders-schap in zitten?

Brusselmans | 17-03-05 | 12:54

TIP: Ik heb mijn huis beschermd tegen de 5e colonne door plakken achterham voor het raam te hangen.

ultra-links | 17-03-05 | 12:54

Het is een hakenkruis:

http://www.parool.nl/nieuws/2005/MRT/17/p2.html

Ruler | 17-03-05 | 12:54

@Lucas: Ik mijd de Gaslaan ook.....

Kakbouter | 17-03-05 | 12:54

Deze brand is waarschijnlijk door de brandweer zelf aangestoken, hakekruis is een dwaalspoor, buurvrouw bestaat niet en dan moet de persvoorlichter in het complot hebben gezeten.

gavrillo | 17-03-05 | 12:54

LOL @ Lucasdelinkselul

Maar inderdaad, die vredesmacht hebben wij hier veel meer nodig dan die afrikaantjes in Darfur

nota | 17-03-05 | 12:54

lol@Arma & Kakbouter

@ Lucas ik zou zeggen jongen, spreken we vanavond om 8.00 uur af? Ik neem de filmcamera mee en jij het keppeltje?. Zoals gezegd als jij gelijk hebt mag je daarna op mijn kosten zuipen. Wil er nog iemand mee komen kijken?

Carpa | 17-03-05 | 12:53

wie krijgen we vanavond in SBS- achterlijk inteeltwijken?

@lucas waar was jij toevallig gisternacht in West? Alibi.....

exarchos | 17-03-05 | 12:53

LOL@Rado:ja je hebt helemaal gelijk. De zuster komt zo. Koekje?

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 12:52

@collapse,
ik denk dat je helemaal gelijk hebt

fuckje | 17-03-05 | 12:51

@ Lucas.. lul niet zo dom man.. ook van mij krijg je een avond gratis bier als het je lukt de hoefkade af te lopen.. of zelfs te fietsen met een keppeltje op.. dus wat let je?

McCool | 17-03-05 | 12:51

@ Kakbouter: LOL!

Armageddon | 17-03-05 | 12:51

Carpa: "Nou Lucas, koms eens met een keppeltje op bij ons in Den Haag door de schilderswijk lopen, als je het een uurtje volhoudt betaal ik vanavond je bier."

Ik heb Lucasdelinkselul eerlijk gezegd al opgegeven.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 12:50

@Carpa: Tuurlijk! Zoals bekend worden in de schilderswijk de Joden bij bosjes vergast! Elke dag staat het wel weer in de krant: 'opnieuw Jood vermoord in Schilderswijk!' terecht natuurlijk, want in de Schilderswijk wonen uitsluitend terroristen. God man, wat ben ik bang...

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 12:49

foutje van de amerikanen gok ik, ze moesten eigenlijk Bin laden hebben maar die zat 2 huizen verderop.

Tubifiks | 17-03-05 | 12:49

Misschien toch af en toe even checken of er boven mijn deur geen merkteken staat.En of er geen dertig jaar oude mercedes in de straat geparkeerd staat....
Bij de weg als onze vrouwen uitpuilende ogen en een dikke haakneus hadden, ze even dik als hoog waren, zou jij dan nog zoveel waarde aan het leven hechten?
Het begint allemaal met wederzijds begrip

ultra-links | 17-03-05 | 12:48

@ Carpa: Je zet zo een leesteken verkeerd neer natuurlijk. i.p.v. Draadloos internet lees je al snel "In de fik met dit huis" Zouden ze wat aan moeten doen.

Armageddon | 17-03-05 | 12:48

@ krijshaan
De laatste 2 jaar meer dan duizend verkrachtingen in een westers land is niet erg maar 500 verkrachtingen door gelijkende moslimgroeperingen in een half jaar in Afrika is een oorlogstactiek.??!! Elke week worden er 1 tot 5 mensen vermoord door verveelde moslims, als je hoort over een vrouw die dood op straat in aangetroffen en door een misdrijf om het leven gebracht maar geen dader, geen motief..... dan is mevrouw een waarschijnlijk een verveelde moslim tegengekomen die maar meteen eventjes zijn plicht uitvoert. Meer motief is er niet. Op europees niveau zijn de cijfers helemaal schrikbarend, je wilt niet weten wat de moslims met de burgers uithalen, vooral vrouwen en jongeren zijn het slachtoffer, is lekker makkelijk immers. Wat er vandaag gebeurt is bijna genocide en terreurtactiek te noemen dat is wat ik zeg. Alleen de organisatie erachter is moeilijk te bewijzen omdat die er niet is maar toch wel. Namelijk het sterke collectieve bewustzijn onder moslims die de voedingsbodem is voor en deze praktijken faciliteert op een informele wijze. Precies zoals het staat voorgeschreven in de koran. Maatschappelijk militait optreden vermommen als individudele informele acties. Moeilijk te beseffen en te bewijzen, ik weet het. Toch is het zo.

Rado | 17-03-05 | 12:48

Schrale troost:
Als die Amsterdammer zijn hart op de tong had liggen, had ie toch al niet lang meer te leven.

Volgens mij heb ik de daders maandag bij opsporing verzocht gezien, iets met lichtgetint ofzeau.

superjan | 17-03-05 | 12:47

@Arma, Carp en BadPinky: Een hakenkruis verwijst naar een Citrix omgeving. Tja, dan lok je het zelf wel uit.....

Kakbouter | 17-03-05 | 12:47

Nou Lucas, koms eens met een keppeltje op bij ons in Den Haag door de schilderswijk lopen, als je het een uurtje volhoudt betaal ik vanavond je bier.

Carpa | 17-03-05 | 12:47

Belfast in de straten van Amsterdam..

Laat iemand in godsnaam thee gaan drinken en de boel bij elkaar houden!!!!

Brusselmans | 17-03-05 | 12:46

@Kabaal

Zou kunnen. In elk geval beloven het weer drukke tijden te worden voor de jongens en meisjes journalisten hiero in Amsterdam.

FNV-lidaf | 17-03-05 | 12:46

@kabaal

alle mensen die nog geboren worden , er nu zijn en alle lijken , maar die zijn al weg

nobushi | 17-03-05 | 12:46

@ . KABAAL

Maak je niet druk; Prem komt alleen als er een hoop kaalkopjes te vinden zijn.

collapse | 17-03-05 | 12:45

" Dit is 'gewoon' een aanslag van moslims op Nederlanders zoals er zovelen plaatsvinden. "
Inderdaad zoals laatst die aanslag op eh... eh.... eh... Ja, nou gewoon, vele, VELE aanslagen op Nederlanders!
Man, de Islamtische kogels vliegen je om de oren als je een stap buiten de deur zet! Denk eens aan die HONDERDEN kerken en scholen die nu al het slachtoffer zijn geworden van Moslimterreur! Misschien wordt het tijd dat we van genocide gaan spreken hier in Nederland! VN-interventie zeg ik!

Lucasdelinkselul | 17-03-05 | 12:45

lol@Arma haha

McCool | 17-03-05 | 12:45

@BadPinky & Armageddon ja en ze hebben zeker iets te fanatiek gemarkeerd? :-)

Carpa | 17-03-05 | 12:44

Ow shit, BadPinky was me net voor. ;-)

Armageddon | 17-03-05 | 12:43

@ Rado don't get me wrong, ik kan een heel eind mee gaan in je frustratie maar zonder bewijzen iets roepen zet geen zoden aan de dijk, sterker nog, als je fout zit zal dat het door jou aangehaalde negeren alleen maar sterker maken.

Carpa | 17-03-05 | 12:42

@FNV-lidaf
Hakenkruis verwijst zogenaamd naar kaalkopjes, maar slachtoffer is de man die zegt wat hij denkt....
vreemd.....
-
Zou die rasechte Amsterdammer geen jood kunnen zijn ?

KABAAL | 17-03-05 | 12:42

Hakenkruis kan naast; "dit is gedaan door nazi's" natuurlijk ook betekenen; "hier woonde een nazi"
Het zal het laatste wel zijn denk ik.

collapse | 17-03-05 | 12:41

Prem is de enige die het hoofd koel houdt hier, Prem is de enige goede PvdA-er

FNV-lidaf | 17-03-05 | 12:40

Volgens mij had die kerel draadloos internet zo aan die tekens te zien!

Armageddon | 17-03-05 | 12:40

@collapse,
En Prem is een grote eikel !!

KABAAL | 17-03-05 | 12:39

Volgens mij was het een WiFi Hotspot..:)

BadPinky | 17-03-05 | 12:39

Prem zuigt hard genoeg om een golfbal door een tuinslang te krijgen.

Muxje | 17-03-05 | 12:39

Islam = Fascisme
Natuurlijk, zoals mijn oma al zei "er waren ook goeie nazies"

ultra-links | 17-03-05 | 12:38

Ik vind inderdaad dat het tijd wordt dat "Prem the man with a plan" naar Geuzenveld gaat. En bij de weg, vleesboom, niet heel Geuzenveld is Gazastrook. Een vriend van me heeft er pas een huis gekocht en liever daar dan tussen de importyuppen van de Jordaan

FNV-lidaf | 17-03-05 | 12:38

@Rado: da's echt een mooi betoog jongen. Kippenvel.. En dat voor een krijshaan..
-
Jammer alleen dat het niet meer om het lijf heeft dan alleen wat gezanik in de ruimte. Het is als een jankerige fok-post, alleen dan wat langer en meer doorgeslagen.
-
Maar zoals je schrijft heb je de zaken naast elkaar gelegd, dus de aantallen (die er blijkbaar niet om liegen!!) zie ik graag in je volgende uiting :)

Krijshaan | 17-03-05 | 12:38

Pas maar op dat Prem jullie niet hoort.

collapse | 17-03-05 | 12:36

Ik snap het even niet, die logica. Slachtoffer is volgens het Parool een man met het hart op de tong, zou iets hebben gezegd in de trant van kut marokkanen, kut suri's, kut turken. Vervolgens wordt er een hakenkruis op zijn deur gekalkt en wordt zijn huis in de fik gestoken ....
Hakenkruis verwijst zogenaamd naar kaalkopjes, maar slachtoffer is de man die zegt wat hij denkt....
vreemd.....

FNV-lidaf | 17-03-05 | 12:36

Je mag toch ook niet vloeken op buitenlanders?

fuckje | 17-03-05 | 12:35

"Hoeveel moeten er nog komen, hoeveel moeten er nog gaan....."

KABAAL | 17-03-05 | 12:35

Ik baseer het opn het feit dat het al jaren open en bloot wordt verkondigd en er ook vervolg aan wordt gegeven, totaal ongehinderd door de rechtsstaat. Ik hoef geen gelijk te krijgen. Ik denk dat het nu eenmaal zo is en dat de waarheid zorgvuldig genegeerd wordt. Het gaat immers toch maar om Nederlanders. Boeie, dat zijn toch melkkoeien die bestaan om vermoord te worden door de janjaweed gesteund door de politieke elite die in hun blindheid de weg vrijmaken voor de nieuwe fascisten.

Rado | 17-03-05 | 12:35

ROFL@McCool

Carpa | 17-03-05 | 12:34

Zal vast een promootje zijn van SBS probleemwijkjes

projectionist | 17-03-05 | 12:34

lol@Carpa, en hakenkruis blijkt door bewoner zelf (kaalkopje) boven zijn deur te zijn geschilderd. Wel zijn er sporen van Nazi-laarsen in de tuin gevonden, en resten van een chileense sigaar!

McCool | 17-03-05 | 12:33

Blijkbaar is de ontplofte een autochtoon. Dus valt wel te raden wie de dader(s) zijn.
Dus pas maar op wat je op straat zegt. De milities der kamelenhoeders staan klaar.

ultra-links | 17-03-05 | 12:33

Zo af en toe lekt er wel eens een aanslag van allochtonen uit. Heel vervelend voor de pliesie.

Ganglion | 17-03-05 | 12:32

niet zo slim van die man om de deur open te doen. of was het niet binnen aangestoken ?

puh | 17-03-05 | 12:31

Kabaal: "Ik denk dat Job binnenkort weer ergens gaat theedrinken....."

Inderdaad. De familie van de dader (m/v) dient een hart onder de riem gestoken te worden - want de dader (m/v) is natuurlijk het eigenlijke slachtoffer (volgens de PvdA doctrine).

Het bureau Halt biedt de dader een tweeweekse cursus 'brandbeveiliging' aan.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 12:31

Mmm Rado een beetje kort door de bocht lijkt me?? Waar baseer je je op? Het zou zo maar kunnen, maar het zou ook zo maar iets anders kunnen zijn...

Carpa | 17-03-05 | 12:30

Dit is 'gewoon' een aanslag van moslims op Nederlanders zoals er zovelen plaatsvinden. Burgers worden toch niet gesteund of beschermd. Dus de voorhoede heeft het zeer makkelijk om terreur te bedrijven. Dit is een logische ontwikkeling dat in het rijtje van van Gogh en de berovingen, verkrachtingen en moorden past die er elke week zijn in Nederland. Hoe lang valt nog vol te houden dat er oorlog en genocide is in Darfur maar dat in NL er sprake is van verveelde moslim jeugd???Als men de zaken naast elkaar legt zijn er meer overeenkomsten dan geen en de aantallen in NL liegen er ook niet om!!

Rado | 17-03-05 | 12:29

Ik dacht toch echt het huis van Kouwes te herkennen...

petbur | 17-03-05 | 12:29

ieder huisje heeft zijn hakenkruisje

arendsoog | 17-03-05 | 12:29

Typisch geval van een martelaar van het fascisme. Daarom wordt het verzwegen, jammerlijke poging, vanavond op het nieuws wordt toch wel gemeld dat het om (anti)racisme ging

U Lihkahmadikh | 17-03-05 | 12:29

Lol@McCool precies en er schijnt ook een brief gevonden te zijn waarin de aanslag wordt opgeeist, echter deze lijkt gecodeerd te zijn want is op het eerste gezicht geheel onleesbaar, wat wel opvalt is het ontbreken van interpuncties....

Carpa | 17-03-05 | 12:28

lol@carpa

klauwhamer | 17-03-05 | 12:27

hmmm... zat er toch niet ver naast met m'n X... hehehe..

Hotlips | 17-03-05 | 12:27

Ik denk dat Job binnenkort weer ergens gaat theedrinken.....

KABAAL | 17-03-05 | 12:26

Kabaal: "Aha, dader is dus een buitenlander?"

Uit niets blijkt dat vooralsnog.

Wel krijg ik het gevoel dat de politie niet zo erg haar best zal doen de dader te vinden. De mensen zouden maar ongerust worden. Dat zou tot 'spanningen' kunnen leiden.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-03-05 | 12:26

'De ravage is groot. Zowel de begane grond als de eerste verdieping van de woning is volledig uitgebrand. Ramen en kozijnen ontbreken.'
Tjah... das meestal het geval bij een volledig uitgebrande woning!

Hotlips | 17-03-05 | 12:25

@ Carpa, en dan alles wat roze geschilderd was hebben ze verdoezeld met camouflage-groen

McCool | 17-03-05 | 12:24

het (brandgevaarteken) zag ik

web_grazer | 17-03-05 | 12:24

@McCool ik dacht iets van een vrouw met een kettingzaag te herkennen...

Carpa | 17-03-05 | 12:22

Aha, dader is dus een buitenlander?

KABAAL | 17-03-05 | 12:22

oh kut.. druk op post en zie ineens de update

McCool | 17-03-05 | 12:22

de beste methode om er achter te komen wat er aan de hand is is om met z'n allen het meest onlogische maar meest extreme teken te verzinnen en rond te gaan bezuinen dat dat het was.. zeker weten dat er snel een nieuw persbericht komt met het werkelijke verhaal! Gewoon zeggen dat er PKK boven aan de deur stond!

McCool | 17-03-05 | 12:21

Owh wacht... waar normaal het huisnummer behoort te staan, staat volgens mij nu een X.
Toch?

Hotlips | 17-03-05 | 12:20

Er is een emmer jenever ontploft?

KABAAL | 17-03-05 | 12:19

Ik zie vooral veel groen, ik gok op een aanslag van radicale millieuactivisten

Carpa | 17-03-05 | 12:19

Het enige wat ik herken is de puinhoop, ziet er een beetje uit zoals hier.

lol

Hotlips | 17-03-05 | 12:18

Welke tekens, ik zie vaag een voordeur...

Ruler | 17-03-05 | 12:17

Wat voor tekens dan? Hakenkruis? Dode geit? Inbrekerscode? Hamer en sikkel?

KABAAL | 17-03-05 | 12:17

Is een "politiebericht" net zoiets als een pliesiebericht?

Don Philippo | 17-03-05 | 12:17

Ja, ik herken een deur! Dat is duidelijk een groene deur!

Jero | 17-03-05 | 12:16

Het is pauze. Misschien moet ik maat even een wandelingetje maken naar de Pierre Cuypershof om die tekens even wat beter te bekijken. Vooralsnog gok ik op kaalkopjes

FNV-lidaf | 17-03-05 | 12:15

Beetje wazige fotows

stimpel | 17-03-05 | 12:15

Duidelijk weer de Illuminati.

Tsabaothiemynoia | 17-03-05 | 12:14

wat moeten we hiermee?

nuckin*futs | 17-03-05 | 12:12

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl