Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. Westgate Shopping Mall Stand-off

Livestream NTV Kenya, met verslaggever Andrew Ochieng, on the scene. It giet oan in het posh winkelcentrum Westgate van Nairobi. Het moest maar eens afgelopen zijn, met die islamitische moslimterroristen. Vanavond nog als het even kan, aldus 'Kenyan official' tegen Associated Press. Volgens het (alweer suspended) account van Al-Shabaab zijn dit de namen (onbevestigd) van 8 islamterroristen (moslims) die het bloedbad hebben aangericht. Op twitter worden nog 3 Amerikanen genoemd. Dit zou de volledige lijst zijn, met foto van Spoorwijkvlaggetje! Daders komen dus o.a. uit de VS, Canada, en Europa. Er zouden 10 tot 15 islamitische moslimterroristen zijn, die een dertigtal gijzelaars vasthouden. Het dodenaantal staat nu op 68, waaronder een 33-jarige Nederlandse vrouw die met haar Australische partner door islamitische moslimterroristen in koelen bloede zijn afgeknald. De islamitische moslimterroristen schoten (paniekvideo supermarkt) iedereen dood (ook Sikhs) die niet de naam van de moeder van de islamitische moslimterrorist Mo wist te noemen. Andere livestream hierrr. Check ook BBC Live Text.
Update: Filmpje. Zou van islamitische moslimterroristen Al-Shabaab afkomstig zijn. Update: Kenya Defence Force mept erop los. Gijzelaars bevrijd. Mall bijna onder controle. Update: 00:00 uur. Er worden nog ongeveer 10 gijzelaars vastgehouden.

Reaguursels

Inloggen

WAR ON ISLAM. Putin's KGB banned Holy Koran in Russia

[...]According to the KGB court, the Koran is "extremist literature" under the Russian Criminal Code article # 282. "The Koran calls for hostile and violent acts of one group of people against another on the basis of religion, in this case, Muslims against non-Muslims", the KGB court ruled. According to Russian federal laws, it is now forbidden to read the Koran translation all over Russia, and keeping it at home is a criminal offense[...]


www.kavkazcenter.com/eng/content/2013/...

Ben Adam | 24-09-13 | 07:24

@Magdatkandat
Oh maar Ik generaliseer zelf hoor .. en nuances zullen een standpunt Alleen afzwakken. Ondanks dat de katholieke kerk behoorlijk onfris is .. Heeft de moorse overheersing ervoor gezorgd dat het Spaanse leger zo hard en strijdbaar was ...

sparrow | 23-09-13 | 16:10

BellaBella | 23-09-13 | 10:17 | + -3
Zucht. Je zit fout. Suffice it to say is inderdaad een valide uitdrukking, maar niet in de zin die jij bij elkaar gekotst had. Of je laat het bij it, of je gaat verklaren. Niet beiden. Beter om het werkwoord to suffice helemaal maar niet te gebruiken als je er niet mee uit de voeten kan. Vandaar dat ik het wegliet uit mijn versie. Lampie.

Freddie Stobart | 23-09-13 | 15:53

daniel37 | 23-09-13 | 10:04
tja lang verhaal maar niet ter zaken doende, het gaat erom dat wij geen geloofsuitingen in het openbaar willen PUNT. Vooral de uitingen door de dominante tak van moslimcultuur, willen de meeste mensen die nadenken niet. We gaan ook niet met z'n allen een hakenkruis dragen ook al is dat een oud teken van vroegere volken.
De vrouwenbedekking op moslim manier is gewoon een teken van onderdrukking.

Benblij | 23-09-13 | 15:25

@daniel37 | 23-09-13 | 10:04
Het is makkelijk lullen vanaf de "high horse".
Tot het moment komt dat iemand de anders de regels gaat bepalen.
"Ja maar, ik ben altijd heel tolerant en politiek correct geweest!"
"Tja, maar nu maken wij de regels. Poetsen slaaf."

Rest In Privacy | 23-09-13 | 12:11

Eduardo- | 22-09-13 | 22:42 |

Hoeveel schooltje, bakkerijen en marktpleinen in bijvoorbeeld Oterleek, Maassluis of Amsterdam hebben deze mannen met een kruisraket, die 1 graad van koers doel trof, plat geschoten.
Je moet een verhaal wel in het totale perspectief zien.

Skunk57 | 23-09-13 | 10:31

@Supermatthijs | 22-09-13 | 22:23:

Als je een geplande en religieus gemotiveerde aanslag door een terroristische organisatie meent te moeten vergelijken met de aktie van een doorgedraaide malloot dan ben je zelf waarschijnlijk net zo gestoord als Tristan. Hopelijk wordt je een beetje in de gaten gehouden en ben je geen lid van een schietclub.

Baardhaat | 23-09-13 | 10:29

@BellaBella | 23-09-13 | 10:17
Ah! Gelukkig! Daar ben je dan! De trol komt de reacties op zijn plempsels even lezen. Gezellig. Heb je even koffiepauze op kantoor?

Jimmydepimmy | 23-09-13 | 10:20

sparrow | 23-09-13 | 09:36

Het is een goed gebruik om fenomenen te kwalificeren aan de hand van hun specifiek kenmerkende activiteit, hun core business zeg maar. Dat komt weliswaar op generaliseren neer, foei, maar dat praat makkelijker. Dus: banken/overheid = graaiers, vrouwen = gezeur en islam = geweld.
Dat er ook niet-graaiende banken/overheden zijn, niet zeurende vrouwen en niet-gewelddadige moslims, weet ik, dat weet iedereen. Maar dat is, in newspeak, een nuance die men er 'ín' moet 'lezen'. De nuance is niet interessant, het gaat om de richting van de grafiek. Geschiedenis wordt niet gemaakt door de massa, maar door de randen; de massa schuift mee, geeft de kritieke lading.
Mijn stelling dat de inquisitie niets met de Katholieke kerk te maken, maar meer met een paar losgeslagen gekken, moet u zien als een poging de heilloze weg van het eeuwige relativisme/nuancisme te plagieren.
Het was ironie, mijn waarde sparrow. Serieus. Maar voortaan zal ik een smiley achter mijn plempsels zetten.

Magdatkandat | 23-09-13 | 10:08

"Dan denk ik bijvoorbeeld aan de moslimwijken aanpakken. (spreiden die handel)"

Komt er niet door, niemand (ook jij niet) wil moslims als buren. Ruikt eng, klingt eng, dochters worden lastig gevallen, slecht voor de huizenprijzen, blablabla. Tokkies of TBS-ers, zo zal er worden gezegd, verspreid je ook niet door de samenleving, die zet je bij elkaar in zeecontainers aan het einde van niet meer in gebruik zijnde snelwegafritten.

"Geen recht op toeslagen, subsidies, hulp van overheid met 2e paspoort."

Okee, dan jaag je dus ook een hoop roomblanken met nette écht Westerse dan wel Aziatische ouders de gordijnen in. En zelfs verlichte geesten uit de Islamcontreien die hier tegen beter weten in een nieuw bestaan proberen op te bouwen. Denk aan Hafid Bouazza, Afshin Ellian, Ehsan Jami en zelfs Ayaan Hirsi Ali. Je criterium heeft aanscherping nodig.

"Stichtingen, cultuurgebouwen, moskeeën,islamitische scholen enz afschaffen."

In Nederland geldt, hoe raar het ook klinkt, nog steeds vrijheid van vereniging en religie. Je gaat nu van overheidswege één religie uitzonderen. Ik vind het enger dat een overheid a priori waardeoordelen gaat uitspreken over de inhoud van religieuze geschriften dan dat een klein percentage halve garen de tekst gebruikt als inspiratie voor moord en doodslag. Als dat het criterium wordt, kunnen we een hoop gaan afschaffen. Gekken vinden altijd wel een manier om hun daden goed te praten.

"Geen recht op een politieke functie met 2e paspoort of minder dan 15 jaar woonachtig in Nederland."

Geertje was tenminste consequent toen hij de staatssecretaris van VWS uit Rutte-I weg wilde vanwege haar Zweedse paspoort; en Jami mocht niet voor de PVV de Kamer in omdat hij zijn Iraanse paspoort niet op kón geven. Ga jij ook zover? En wat ga je doen met je kinderen als als je grote liefde toevallig een Zweed(se) blijkt te zijn?

"Verbod op import bruiden."

Dan mag onze koningin wel weer terug naar Argentinië, en kunnen een hoop nette Westerse gezinnen met vrouw of man uit een ander werelddeel ook naar de rechter voor scheidingen. Of is dat toch ook weer niet de bedoeling?

"Verbod op hoofddoekjes."

Bullshit. Vrouwen mogen zich kleden zoals ze willen; en als ze zich willen onderwerpen aan God of Allah of Jahweh of hun strenge meester of wie dan ook is dat knettergek, maar hun goed recht. Het zijn lappen stof, niets meer en niets minder. Onze moeders hebben ook regelmatig hoofddoeken gedragen om de haren uit de wapperende wind te houden, en zelfs nu zie je nog modieuze dames met hoofddoek naast hun mannie in de cabriolet zitten. Ga je ook lange rokken (populair in de Bible Belt) of Londsdalekleding (populair bij rechterhandzwaaiertjes) of witte shirts (populair bij republikeinen) verbieden? Het punt is dan ook niet de hoofddoek; het punt is dat de vrouw de hoofddoek niet áf mag doen zonder in conflict te komen met haar omgeving. Jij doet aan eenzijdige symptoombestrijding en doet alsof dat ook maar íets zal oplossen. Succes ermee. Dan is de moderne Franse laïcité een stuk eerlijker, want voor niemand uitzonderingen in bepaalde openbare gelegenheden. Die draaien de zaak dus om: neutrale kleding op neutraal terrein.

"Ik kan zo nog wel doorgaan."

Nee, dat kan je niet, omdat je op geen enkele wijze een criterium kan geven dat legitieme verhoudingen of relaties ontziet. En je kunt niet aan iemand vragen of hij gelooft of niet: liegen is makkelijk. Tests bestaan er ook niet voor. Het enige wat je kunt zeggen is dat je islam hier niet wilt. Okee. Sommigen willen hier geen kapitalisme, communisme, dierenrechten, GeenStijl, of wat dan ook. Dat heet politiek.

"Het beste is om deze religie gewoonweg wereldwijd te verbieden. In mijn ogen bestaat er niet zoiets als een gematigde of extremistische islam omdat ze elkaar altijd zullen beschermen."

Onderbouwing? Of wacht, nee, wat was ik denkende. Dat is 'nuanceren' en dat mag niet. Is niet voldoende ongefundeerd en tendentieus. Ach ja.

daniel37 | 23-09-13 | 10:04

Asha: o die zijn er genoeg, weg met ons cultuur vanuit het niet hebben van een eigen identiteit zegt men.

Zal vast wel een VU professor iets over kunnen zeggen. Gefundeness fressen voor de booskijkende duiders die weer wat te godwinnen hebben bij islamkritiek.

Dat is het grootste onrecht na alle moorden, de slachtoffers van racisme beschuldigen via de overlevenden ( u bent islamophoob).

Achterbak | 23-09-13 | 10:00

Posing in a tuxedo with girls in niqabs and stockings: Bizarre image of white Muslim convert who planned to shoot Prince Harry

www.dailymail.co.uk/home/index.html

Even weer genoeg voor een dag van deze religieuze excessen...

Achterbak | 23-09-13 | 09:56

Nogmaals:
Wie dit nu NOG weet weg te nuanceren, heeft overduidelijk partij gekozen voor deze gedegenereerde beesten.

Ahasveros | 23-09-13 | 09:54

Ook iemand uit UK bij de aanslag betrokken, fanatieke bekeerling:

Lewthwaite, 29,

She converted to Islam in her teens, taking the name Sherafiya. She married ­Lindsay in 2002 after they met on the internet, and was seven months pregnant with their second child when he blew himself up at King’s Cross station. Lewthwaite ­condemned the 7/7 attacks, and then disappeared.

Check out all the latest News, Sport & Celeb gossip at Mirror.co.uk www.mirror.co.uk/news/world-news/hunt-...
Follow us: @DailyMirror on Twitter | DailyMirror on Facebook

Achterbak | 23-09-13 | 09:48

@ magdatkandat ..
Het is algemeen bekend dat katholieke kerk slecht was , zo Zijn Er nog wel meer instellingen .. In het geval van de inquisitie raad Ik je toch aan , om eens wat verder terug te bladeren in de geschiedenis ....
; het spaanse leger bestuurder door kerk/ staat , was toen zo machtig geworden door 800 jaar (....800!!!!! ja ) verzet tegen moorse ( - islamitische ) overheersing , nadat die terugetrapt waren in de zandbak waar ze Thuis horen , was de tijd aangebroken van de conquistadores en de inquisitie ...

sparrow | 23-09-13 | 09:36

Massademonstraties in amerika kunnen toch ook net zo goed werken in een democratie?

Zo zag je in Egypte dat het (moslim) volk genoeg had van een islamofascistische theocratie (globale EU/US moslimbroeders).

Nu in Syrie komt de echte bevolking in opstand tegen de takfiri jihadi (EU/US) die in plaats van mee te vechten voor vrijheid, het land in een sharia hel storten met wapens van proxy landen en prive personen, hoi prins Bandar. Hopen dat er gepraat wordt en de tiran Assad de ruimte krijgt zonder strijd het veld te ruimen (ipv weer meer bommen en geweld).

Dus ondanks de internationale clinton doctrine (steun de globale jihad) zie je ook landen die gewoon vrede willen en niet meegaan in die religieuze waanzin.

Islam is geen vrede en Christendom ook niet en Jodendom ook niet, je ziet overal de resultaten en het fanatisme.

vrede=vrede zo moeilijk is het niet, zodra er politiek of religie bijkomt is het ruzie.

Achterbak | 23-09-13 | 09:31

Bij dit soort terroristische aanvallen zou standaard vermeld moeten worden dat ze medemogelijk zijn gemaakt dankzij de onvoorwaardelijke steun van de Linkse struisvogels. Wie nu nog ontkent dat de Islam het grootste kwaad is dat ooit op deze aarde is neergedaald, is medeplichtig aan iedere moord en verkrachting die in naam van de pedoproleet mohammed wordt gepleegd.

Baardhaat | 23-09-13 | 09:31

Hmm misschien is het een stunt van de NRA ... om aan te tonen dat het toch wel goed is om als burger wapens te kunnen bezitten ....

Zit je daar bij Starbucks met je Dessert Eagle in je broeksband toch een stuk relaxter mocht er opeens een Alahu Snackbar naar binnen rennen ...

Na enkele malen in Zuid Amerika de mega shopping malls gezien te hebben waar op iedere hoek een militair staat met een flink wapen ,, besefte ik mij dat dit dus wel degelijk veiliger is als de nederlandse situatie ...

Een Tristan V. zou op Gran Estacion Bogota granestacion.com.co/ een overlevingstijd van hooguit 1 minuut hebben .

Amigo1973 | 23-09-13 | 09:22

Actie entertainment, binnenkort ook bij u in de buurt.

Sjaak uit Dordt | 23-09-13 | 09:12

En de paspoortmachines die het mogelijk maken dat deze takfiri jihadi s als Canadees of Amerikaan door het leven kunnen gaan. Want het is natuurlijk de ultieme spuug in het gezicht van een vrijheidslievende natie als Canada of Amerika een dergelijke aanslag te doen in een MALL of all places.

Het antwoord moet vanuit de moslimgemeenschap komen die ondubbelzinnig deze zwijnen uit hun geloof schrapt, niet vanwege de koran, waarin immers genoeg goede maar ook slechte dingen staan net als in de bijbel (OT) maar vanwege een reformatie die niet meer woorden uit de middeleeuwen als letterlijke handleiding neemt in een moderne tijd.

Anders gaan we er samen aan.

Wegkijken en niet behandelen maakt het erger.

Achterbak | 23-09-13 | 09:06

Doen ze anders nooit hoor, die Moslims. Het berust waarschijnlijk op een misverstand en dit is geen terreurdaad.
[linkse-weg-kijk-modus/OFF]
Sjaak uit Dordt | 23-09-13 | 08:38 | + 0
=
Vingers in de oren en keihard lalala roepen... wordt ook gedaan in die kringen.

meneer Q | 23-09-13 | 09:05

En, omdat ik nooit de beroerdste ben, hier een tip voor de entrepreneurs onder ons. Regel wat witte t-shirts met rode vlekken en zoek een goedkoop drukkerijtje.

Tekst: I went shopping somewhere in the world and I survived. #Religion of peace

Magdatkandat | 23-09-13 | 09:02

In ieder geval is er dus een juridisch (sharia) en politiek (Islamist) systeem.

Dan is er nog het probleem van internationaal terrorisme dat in feite voortkomt uit het globalisme van het uitverkoren volk. Er zijn geen landsgrenzen voor de jihadi of zelfs maar rechtsgrenzen (met tegenzin en dan is men gematigd..).

Het meest bittere is dat deze aanslag net als in Syrie Takfiri Jihadi zouden kunnen zijn. Nogmaals vage bron, de terreur twitter account. Dus ' landgenoten' van de slachtoffers die een hele reis hebben gemaakt blijkbaar. Het roept weer vragen op naar financiering en vooral scholing en beinvloeding van dergelijke westerse sharia jihadi takfiri.

Achterbak | 23-09-13 | 09:01

Van dat soort figuren met dezelfde namen hebben we hier in Holland ook duizenden rondlopen... vraag maar aan de uitkeringsinstanties.

meneer Q | 23-09-13 | 09:01

@BellaBella
Goedemorgen, waar ben je nou? We willen graag weer even om je lachen! Maar waarschijnlijk moest je weer vroeg op vanmorgen. Om naar je traineeship te gaan. Bij het bedrijf van je oom. Met de trein. In een grijs pak. Op de maandag.
Maar kop op, knul. Over paar dagen is het weer weekend en kun je weer net doen alsof je diep trieste leven niet waar is. Totdat het weer zondagavond is, natuurlijk...

Jimmydepimmy | 23-09-13 | 09:01

@Amigo1973 | 23-09-13 | 08:42 |

De Britse SAS en Nederlandse BBE horen ook op dat lijstje... Nog niet wegbezuinigd, maar Den Haag is natuurlijk nog bezig met het slachtofferen van primaire overheidstaken ten behoeve van hobbies...

Parel van het Zuiden | 23-09-13 | 08:59

The survey [conducted by the MacDonald Laurier Institute], which was released Tuesday, found 62% [of Muslims] wanted some form of Shariah law in Canada, 15% of them saying it should be mandatory for all Muslims.

The report also states support for extremism is just as high among Muslims born in Canada, or other Western countries, as it is among those hailing from oppressive dictatorships.[13]

wikiislam.net/wiki/Muslim_Statistics_-...

Maar de Kopten konden er ook wat van hoor.

Achterbak | 23-09-13 | 08:55

Magdatkandat | 23-09-13 | 08:47

Speaking of which, de verlichting vond ongeveer 2 eeuwen na de inquisitie plaats, pak 'm beet 300 jaar geleden.
We moeten dus nog even geduld hebben.
Máár, dan krijgen we ook wat.

Magdatkandat | 23-09-13 | 08:55

Geloof dat het niet laffer kan, maar de bij volgende zullen we het zien......

ikdenkwat | 23-09-13 | 08:54

There are 7 countries in the world where the state can execute you for being atheist. Every single one is officially Islamic.

Achterbak | 23-09-13 | 08:50

En de inquisitie had niets met de katholieke kerk te maken. Dat waren een paar radicalen, toevallig paaps - maar het hadden ook taoisten kunnen zijn, meer niet.

Magdatkandat | 23-09-13 | 08:47

disclaimer: vage bron

Een groot deel van de daders van sociaal economische voorsprong:

ATLANTA – Sources within Al Shabaab have released the names of nine of the alleged attackers in the Nairobi, Kenya shopping mall massacre, including two people from Minnesota, according to CNN.

Amerikanen, Canadezen, Finnen en Somaliers.

creepingsharia.wordpress.com/2013/09/2...

Achterbak | 23-09-13 | 08:44

When the shit hits the fan when dealing with terorists weet dan wie je moet vragen om hulp ....

1. Israel ( Shayetet 13 )
2. Rusland ( Spetsnaz )
3. Colombia ( Fuerzas Especiales )

Deze landen hebben badass special forces die ervaring hebben het varkentje te wassen ....

De vreemde eend in de bijt Colombia ? wel daar hebben ze al vele jaren te maken met terrorisme , de Fuerzas especiales zijn door de U.S.A. , Israel en de Fransen geschoold ,,, volgens de Amerikanen zijn zij op dit moment de beste special forces ter wereld,, en niet onbelangrijk men heeft zeer veel ervaring , door de situatie in Colombia met Guerilla groeperingen ( Amerikanen gaan er zo nu en dan oefenen in de jungle )

Amigo1973 | 23-09-13 | 08:42

Doen ze anders nooit hoor, die Moslims. Het berust waarschijnlijk op een misverstand en dit is geen terreurdaad.
[linkse-weg-kijk-modus/OFF]

Sjaak uit Dordt | 23-09-13 | 08:38

Ik mag hopen dat het Keniaanse leger op een redelijke manier met die laffe moslimdebieltjes omgaat, dus ze slacht als een varken en begraaft in een varkenshuid.

KarelMarks | 23-09-13 | 08:34

Mogguh @ All,
Het is te triest voor woorden, een weekend vol bloedige aanslagen en moorden op totaal onschuldige mensen. De reden? het gedachtengoed geinspireerd op een geschrift uit de 8e eeuw. Uitgevoerd door fanatici die zich zelf de hemel in leuteren, als martelaar, omdat ze dit doen. Nog vreemder is het dat er begrip voor wordt opgebracht en tolerantie wordt gevraagd of recht gepraat wat de achterliggende oorzaak is, of deze oorzaak wordt domweg verzwegen. Nog maar een paar jaar geleden werd door Politici in Europa verkondigd dat de Islam bij Europa hoorde, dit werd ook verteld door Mevr. Merkel de huidige en toekomstige Kanselier van Duitsland. En zich dan maar afvragen hoe het toch komt dat de AFD bijna in de Bondsdag komt of hoe het nu toch kan dat de PVV blijft stijgen in de peilingen. Hoe groot is de plaat voor de kop? en vooral maar man en paard wijgeren te benoemen door de Boven ons gestelden. Afrika, Nairobi, kan ook in München Leuven. Eindhoven of Kopenhagen als er niet rigoureus tegen de fanatici aktie wordt ondernomen.

Sjeng de helle | 23-09-13 | 08:23

.. maar goed. Volgens de gebruikelijke verdachten van Publieke Omroep en andere uit de ruif etende instanties zal het geloof van deze mensen er niets mee te maken hebben. Ook niet als je de naam van de moeder van de Boze Profeet niet kent.

Hoe heette dat mens overigens? Ik moet nog boodschappen doen.

Jan Passant mk2 | 23-09-13 | 08:18

Goeie om consequent de term 'islamitische moslimterroristen' te gebruiken. Het journaal blijft hangen bij het politiek-correcte 'terroristen' terwijl iedereen weet door welke ideologie dit uitschot wordt gedreven.

raskol | 23-09-13 | 08:17

Moslimterroristen. Van de islam. Wie heeft ze niet ooit eens geholpen met hun overstromingen en aardbevingen. Of moet dat nog doen (van "onze" regeringen) bij hun strijd tegen de menselijkheid, in hun burgeroorlogen.

Jan Passant mk2 | 23-09-13 | 08:13

Islam=terrorisme

Canis Spurcus | 23-09-13 | 07:59

@ kaas
Okey , zit in azie dus lees n discussie terug , op zich wel grappig.. Zag net daarvoor voor t eerst Bvn journaal , dus maakte me nog Kwaad om die moslims . Vandaar 2 chagrijnige reaguursels

sparrow | 23-09-13 | 07:42

@Kaas de Vies | 23-09-13 | 06:58

Nee, zelfs een trol heeft nog enige realiteitszin...

ZKH EénOog | 23-09-13 | 07:33

Grappig dat Supermatthijs een voorbeeld van systematisch uitmoorden van de Joden gebruikt als tegenargument. Dat doen de islamisten namelijk ook.
En nu? Slijmen dat Parsons altijd stout is en ik het genuanceerd zie?

Het is zoals Rammstein al constateerde. Tegenzijn om het tegenzijn.

ristretto | 23-09-13 | 07:30

Ben uiterst tevreden dat ik in de Nakumatt net een burqa-outfitje - one size fits all - had gekocht voor mijn dochters. Met bonnetje. En dat ik nog wist hoe de moeder van Mo heette. Kon zo doorlopen.
Maar van die prijzen daar wordt iedereen pissig.
Alhamdulillah!

Magdatkandat | 23-09-13 | 07:27

Is die bloody gijzeling nu nog niet voorbij? Volgens de NOS nog niet iig...

eerstneukendanpraten | 23-09-13 | 07:27

@sparrow | 23-09-13 | 06:52 | + 0 -
Is gewoon een leuk trolletje.

Kaas de Vies | 23-09-13 | 06:58

Ondertussen lees Ik hier in de comments een hele discussie van een reaguurster die zich beter voelt dan 95 0/0 van de nederlanders omdat ze bij haar pappa in de fabriek mag werken , over of je poepen nou met Lange of korte oe schrijft..

sparrow | 23-09-13 | 06:52

Ik Ben bang dat de Moslims al n grote voor spring hebben , Zijn hebben ten alle tijden links Nederland die onvoorwaardelijk aan Hun Kant Staan. Weer nog dat in ons dorp slechts enkele goepen moslim waren ; die wel Altijd onvoorwaardelijk voor elkaar opkwamen. Mocht je Als Nl jongere een conflict met 1 moslim hebben , had je meteen een probleem met een hele kudde ! Pogingen om te laten zien , dat je opkomt voor nl jongere ( middels een nl vlaggetje op je jas ; was verboten ( dankzij de onderlinge verbondenheid tussen links en Islam ) , , uiteraard voelde Marok jongere Zichzelf bedreigd , nadat enkele malen voor komen was dat een nl jongere in elkaar getrapt werd, ook leek het Er even op dat ze niet meer hele stadswijken konden teroriseren ... Ik Zie echt geen mogelijkheid waarop nl Zichzelf nu nog kunnen organiseren ; Als je Alleen al een oproep doet , of een weblog start wordt je al in garden gehouden .. Enige wat kan slagen is Als Jongeren niet belemmerd wordt om voor elkaar op te komen ... Ook dat is in sommige Steden al erg lastig , omdat daar sommige scholen gedomineerd worden door moslims .. Zo erg dat het zelf linkse politica te gortig wordt , en haar kindjes van school haalt , om op meer blanke scholen te stoppen ...

sparrow | 23-09-13 | 06:45

@Bakito | 23-09-13 | 06:22 | + 0 -
Ik vind jou nieuwe "reaguurster" een leuke aanwinst Bakito.

Kaas de Vies | 23-09-13 | 06:32

He-le-maal niks van deze burgeroorlog in Kenia. Alleen maar gewerkt de laatste tijd. Druk druk druk. Blij als ik zo meteen vakantie heb.

*douchen *

Bakito | 23-09-13 | 06:22

Graaf van Egmont | 23-09-13 | 00:39 |
Er wordt algemeen verwacht dat een coalitie tussen sociaaldemocraten en christendocraten niet lang stand zal houden omdat niet slechts de programmatische verschillen groot zijn, maar ook de persoonlijke chemie van de top van beide partijen niet goed is. Bovendien woedt er bij de sociaaldemocraten ook nog een soort vleugelstrijd.

WirMachenMusik | 23-09-13 | 05:38

-weggejorist-

miko | 23-09-13 | 04:26

@necrosis | 23-09-13 | 02:32
Ik weet het maar soms moet het eruit.

miko | 23-09-13 | 04:26

Spookuur??

miko | 23-09-13 | 03:54

@BellaBella | 23-09-13 | 00:06
Moet je een tekst twee keer lezen? Zelfs als deze duidelijk genoeg is voor 95% van de reaguurders?
Je moet twee keer leen om dit er uit te halen???? Nee, slim ben je.


@cobie | 23-09-13 | 00:54
*pets op de vingers geeft!*
Geen parsonnetje!

miko | 23-09-13 | 03:52

@BellaBella | 22-09-13 | 23:17
Maar er wel over zeuren. Nee, dan ben je consequent.

@Kaas de Vies | 23-09-13 | 00:02
Waarschijnlijk een oud geslacht vol van inteelt. Mutske maakt geen indruk en is een 'elite'trol.
In niks blijkt dat 'mebrouw' iets kan.
Ze moest ooit keihard werken, wel twaalf uur per dag. ALs je bij de top 5% hoort van het land werk je geen 12 uur per dag. Dat is voor omhoog gevallen arbeiderskinderen met een eigen zaak en een Audi en een hypo die niet op te brengen is.

miko | 23-09-13 | 03:32

@Goorbatsjov | 22-09-13 | 22:27
Ja daag anders kunnen ze het niet downplayen. Zie je? de terroristen komen uit het westen!!

miko | 23-09-13 | 03:14

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:14
er zijn ookk veel mensen in het westen die zich daar niet voor schamen. Duh.

miko | 23-09-13 | 03:08

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:12
De kruistochten waren het gevolg van de invasie van de moren van het heilige land. Actie reactie.
Politiek correct ziet de kruistochten als oorzaak ze waren echter een gevolg dombo.

miko | 23-09-13 | 03:07

@miko | 23-09-13 | 02:25
Die ligt al lang te slapen in zijn SpongeBob pyjama en zijn duim in zijn mond.....

necrosis | 23-09-13 | 02:32

Wat een achterlijke kut-religie is die Islam toch.

Oerkoendoe | 23-09-13 | 02:29

@Supermatthijs | 22-09-13 | 22:14
Nee dit was de lokale pvv die vanwege een tsunami aan buitenlanders even actie ondernam.
Jij hebt geen zand in je ogen maar de hele sahara.

miko | 23-09-13 | 02:25

Lichtelijk gejat van mijn pakje peuken;
Islam brengt u, en anderen rondom u, ernstige schade toe!

necrosis | 23-09-13 | 02:18

@non_de_pier | 23-09-13 | 01:58
Meer dan 250, maar het heeft niets met islam te maken.

Parsons | 23-09-13 | 02:06

If Allah really exist. He should be brought to justice for the millions that killed in his name. Death by hanging.

Rest In Privacy | 23-09-13 | 02:06

Hoeveel doden hebben de moslims dit weekend weer op hun geweten?

non_de_pier | 23-09-13 | 01:58

@Rem | 23-09-13 | 01:13
Ga maar vast bidden dan.

Mask | 23-09-13 | 01:49

Ook in België worden ze wakker. Nog niet lang geleden censureerde de courant Het Laatste Nieuws alle islam-onvriendelijke kritiek.
Dat heeft weer te maken met partij-politiek, die ondoorgrondelijk is voor een Nederlander.

www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/artic...

In Brussel zijn meer sharia wijken dan in heel Nederland.
Daar zijn de franstaligen van de P.S. de grootste wegkijkers.

Jan Dribbel | 23-09-13 | 01:25

Jan Dribbel | 23-09-13 | 01:02 |
De Nederlandse overheid heeft een probleem met begrip zelfverdediging uit het Wetboek van Strafrecht. Zelfverdediging is dat wat nodig is om je eigen leven of dat van een derde te beschermen alsmede het recht om je eigen bezit te verdedigen. Daarbij schiet de overheid in een kramp die "eigenrichting" wordt genoemd. Gewoon omdat ze te beroerd zijn om elk geval van zelfverdediging goed te onderzoeken omdat ze bang zijn dat ze niet elke vorm van zelfverdediging kunnen bewijzen. Dan is het dus beter om te zeggen, dat ze tegen eigenrichting zijn. Met alle gevolgen van dien natuurlijk voor de bevolking.

Graaf van Egmont | 23-09-13 | 01:14

ik ga ook slapen in de wetenschap dat we hier geen grote moslimgemeenschap hebben, en vooral geen moskee, best een geruststellend gevoel.

Hoop alleen dat de kerkgangers het komende zondag overleven

Rem | 23-09-13 | 01:13

@Baby Rasta | 23-09-13 | 01:05
Truste, Baby.
-out-

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 01:07

Goed doe het lampie uit en ik weet dat Lewis hem weer aandoet, maar ik ga het donker in met mn mickey mouse lampje.

Baby Rasta | 23-09-13 | 01:05

Achterbak | 23-09-13 | 00:57 | + 1 -

Wel, ik ben daar niet zo zeker van. Als ik lees dat het OM een dodenlijst heeft gepubliceerd van een Afghaan, moet je je wel 2 keer bedenken. nos.nl/artikel/552615-politie-vindt-af...

Baby Rasta | 23-09-13 | 01:02

Graaf van Egmont | 23-09-13 | 00:36

Niet dat de zwitser helden zijn, maar zwitsers die de dienstplicht hebben gedaan, hebben wel allemaal een wapen in huis.
In Zwitserland hebben ze geen last van mocro-straattuig, omdat er (1) weinig mocro's zijn en (2) als ze wel last hebben van straatterroristen de burgers mogen laten zien, dat ze gewapend zijn en dat ze die wapens ook mogen gebruiken.
Dat doet me denken aan het verhaal van een oude man die ik ken. Hij belde de politie omdat hij getuige was van een mocro feestje, het molesteren van een toevallige voorbijganger.
De politie: "daar kunnen wij niets mee".
Mijn oude kennis: Ik ben Indië veteraan en ik los het zelf wel op met mijn oude dienstwapen.
Voordat hij ophing hoorde hij de politiesirenes al, ongetwijfeld om de oude man op te pakken.
De moraal van dit bericht: de overheid en de politie hebben veel te lang weggekeken.
Net zo lang tot het probleem onoplosbaar is geworden.

Jan Dribbel | 23-09-13 | 01:02

Het kan veel vredelievender: ontevreden en blijvend boze moslims naar shariaparadijs van keuze (Pakistan, Indonesie, Saudie Arabie, Libya) ruilen voor de vervolgde minderheden en die op dezelfde economische sociale voorsprong zetten. Denk dat die wel dankbaar zijn voor de kans ipv de huidige bezettende macht in de banlieus.

Die vervolgde minderheden, ex moslims of apostaten of eerwraak survivors zijn trouwens ook interessant om te interviewen (hint voor verschilige NPO).

Achterbak | 23-09-13 | 00:57

@cobie | 23-09-13 | 00:54
Truste, cobie.
*licht weer aandoet*

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:57

@Baby Rasta | 23-09-13 | 00:52
Now you're talking!

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:55

Ik hoop en ik zal bidden voor operatie Entebbe!

Baby Rasta | 23-09-13 | 00:55

Ben in verschillende landen geweest , heb er verschillende culturen gezien.
Ze verschillen allemaal en dat is niet erg.
Geen mens is hetzelfde.
Maar de hele islam is geen touw aan vast te knopen.
In inovic bombarderen ze elkaar toch ook niet naar Heine en verre.
En de meeste oorlogen in die zandbakken is begonnen om olie.
Sommige omdat men het niet eens is met de leefwijze van de culturen.
Deze mensen weten half niet wat zij aanrichten.
Mannen , vrouwen kinderen het interesseert ze helemaal niets.
Ik verbaas mij nog elke dag over hun geloofsovertuiging of de wil om macht.
En dat landen zoals Nederland , rusland en USA hun mensen ( militairen ) daar heen sturen.

Ik wens iedereen nog een fijne avond ik ben slapen ;-)
* licht uit doet *

cobie | 23-09-13 | 00:54

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:46 | + 0 -

Filmpje zegt genoeg. De islam is altijd in een schulp, slachtoffer. En zij denken er niet bij dat christenen en andersgelovigen elke dag slachtoffer zijn zijn van terreur. Als ik pics zie zijn ze in Nairobi gericht aan het werk gegaan door eerst te vragen naar de moeder van die haat profeet en daarna hebben ze in koele bloede hun werk gedaan, kinderen werden niet gespaard en laat het niet toevalligerwijs een mall zijn met een eigenaar die Israelische roots heeft. Als je profeet je rechtvaardigt om omschuldigen te vermoorden is hij waardeloos.

Baby Rasta | 23-09-13 | 00:52

Doe mij anders maar een preventieve Joris, want ik ben dat tuig zo zat

Rem | 23-09-13 | 00:52

-weggejorist-

Rem | 23-09-13 | 00:51

@343 | 23-09-13 | 00:39
Ja want, there is nothing in islam that justifies these attacks.

LOL!

Parsons | 23-09-13 | 00:49

@Baby Rasta | 23-09-13 | 00:39
Vanwaar dat filmpje?

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:46

343 | 23-09-13 | 00:39
Dat is newspeak voor: het is slechts één actie in Kenya en geen gecoördineerde actie in 140 landen. Dat zou pas erg zijn. Zie dit maar weer als een incidentje.

Graaf van Egmont | 23-09-13 | 00:42

@Papapanzer | 23-09-13 | 00:35
Ach, brief adel is inferieur aan oeradel, dat weet ze niet als plebejer. Dan is het niet zo erg.

Ongeblustekalk | 23-09-13 | 00:41

Isolated terrorattacks?!?!?
En dan zie je de 8 namen van de moslims en waar ze vandaan komen en dit dan geïsoleerd noemen?

343 | 23-09-13 | 00:39

@cobie | 23-09-13 | 00:35
Goed gedaan! Duidelijke taal, prima.

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:39

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:33 | + 0 -

Beklad een mokee... www.youtube.com/watch?v=Dz9VNf_tqfE

Hebben ze nooit het idee dat christenen ook bezorgd zijn om hun kinderen en hun cultuur? Hun veiligheid, hun trots?

Baby Rasta | 23-09-13 | 00:39

WirMachenMusik | 23-09-13 | 00:36
Leg dat laatste even uit voor mij a.u.b.

Graaf van Egmont | 23-09-13 | 00:39

OT (Update Bundestagwahl)
Ziet er nu naar uit dat de CDU/CSU de absolute meerderheid niet haalt. Grote coalitie met de sociaaldemocraten (SPD) lijkt dan de enige realistische mogelijkheid. Met als gevolg dat er niet lang na de EU-verkiezingen ook nieuwe verkiezingen voor de Bundestag komen.

WirMachenMusik | 23-09-13 | 00:36

Gezegend hij die de naam van de profeet vergeet.

Scheelt heel wat doden.

Achterbak | 23-09-13 | 00:36

Jan Dribbel | 23-09-13 | 00:26
Dat is goed nieuws. De Zwitsers zijn al helden sinds de tijden van Wilhelm Tell

Graaf van Egmont | 23-09-13 | 00:36

@ Lewis Lewinski 00:29
Kon t niet laten moest er even uit ;-)

cobie | 23-09-13 | 00:35

ach, die bellabella is vast een korpsbal die een beetje loopt te jennen.. geen aandacht aan geven, houdt vanzelf weer op..

Papapanzer | 23-09-13 | 00:35

@cobie | 23-09-13 | 00:29
Geod gezegd!

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:33

@Onze man in Mockba | 23-09-13 | 00:27
Echt geweldig dat alle sjoernalisten in alle actualiteitenprogramma's op alle netten aan allerlei imams, moslims en moslima's in NL vragen wat ze er nou van vinden dat hun geloofsgenoten racistische terroristische moordenaars zijn. En dat nu al 24 uur aan één stuk!
*Hulde MSM!*

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:33

Wat mij betreft gaan alle moskeeën plat.
En daar dan molens voor in de plaats.
( echte geen windmolens )
Alle religieuze scholen naar de vlakte ( dus ook christelijke en katholieke scholen ) en allemaal openbare scholen.
Nederlands praten en geen Arabisch of wat dan ook.
En bovenal géén uitkering maar werken !
In een ander land gelden andere regels , daar hoor je je als ' gast ' aan te passen.
Niet het hele fucking land veranderen omdat je je er anders niet thuis voelt.
Oh ja en de koran verbieden.

cobie | 23-09-13 | 00:29

Wel een beetje jammer dat alle BM-ers (bekende moslims) elkaar moeten overschreeuwen in de media dat dit niet in hun naam is..... #notinmyname


Ohnee wacht...

Onze man in Mockba | 23-09-13 | 00:27

Een beetje goed nieuws: geen sluiers meer in een Zwitsers kanton.

www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/art...

De zwitsers zijn wijzer dan wij.
En omdat Zwitserland niet in de EU zit kijken van Rompuy en andere islamofielen tenenkrommend toe.

Jan Dribbel | 23-09-13 | 00:26

BellaBella | 23-09-13 | 00:20 | + 0 -

Eigenlijk is het geen grap, want je wordt gewoon kapot geschoten als je de naam van de moeder van die kale aap niet op kunt noemen. Ik ben al blij dat ik bij voorbaat levens red door de naam Amina te plempen.

Baby Rasta | 23-09-13 | 00:26

BellaBella | 23-09-13 | 00:20 |
Dank u graag gedaan hoor.

LibertasSimplex | 23-09-13 | 00:24

Bella ga naar bed! Je Bello staat al ongeduldig met zijn staaf te wachten om hem in je goudgerande ster te prikken! Met je 90-95 % gewauwel, vermoeiend blaag dat je bent!

JackJersey | 23-09-13 | 00:24

@BellaBella | 23-09-13 | 00:14
Niet door brief-adel inderdaad, weltrusten.

Ongeblustekalk | 23-09-13 | 00:23

ZKH EénOog | 23-09-13 | 00:04 |

Dat is idd de andere kant van de medaille...ik ben een slappe lul en was er zaterdag dan ook niet bij tijdens de demonstratie van Greet, maar mijn stem heeft ie wel...

*lekker bed in kruipt*

CornholioNL | 23-09-13 | 00:23

@BellaBella | 23-09-13 | 00:12 |
.
Hee onnozele,
Ik dacht dat je opblaaspop je zojuist riep om naar bed te komen.
Doe dat aub, u zult hier niet gemist worden.

Prokapitaal | 23-09-13 | 00:22

BellaBella | 22-09-13 | 23:53 | + -3 -
lady blabla | 22-09-13 | 23:17 | I dare to doubt that you are a woman. Suffice it to say that 'something' exposed you as not exactly a woman, but just a man. Your challenge being: 'what'.
BellaBella | 22-09-13 | 23:28 | + -13 -
I doubt you are the gender you claim to be. I dare you to pinpoint which of your previous remarks gave rise to this doubt.
En het moet zijn suffices, not suffice it.
Maar dat is hogeschool hoor, gewoon mavo-engels.

Freddie Stobart | 23-09-13 | 00:21

LibertasSimplex | 22-09-13 | 23:57 | Ik moest om u lachen :-)

BellaBella | 23-09-13 | 00:20

@ Lewis Lewinski 00:17
Dat zou een hoop verklaren ja :-S

cobie | 23-09-13 | 00:19

@ BellaBella  | 23-09-13 | 00:06 |
Zit je nu weer te vragen naar IRL gegevens van reaguurders? Meld je dan liever aan bij Hyves, zwitsal. We willen hier afgeven op islamitische terroristen die Nederlanders vermoorden omdat ze geen moslim zijn. Loop ons dus niet voor de voeten met je quasi-eloquente bullshit - het is namelijk oninteressant, volstrekt irrelevant en compleet overbodig. Als saffraansaus op een dampende drol.
*doei*

Professor Superhirn | 23-09-13 | 00:19

In het nos journaal:"er is een NL vrouw omgekomen" klinkt bijna als een ongeluk, zoiets als: is een NL vrouw tegen een kogel aangelopen..."" Waarom niet: "VERMOORD" ?? Waarom altijd zo onverschillig... het lijkt wel of we op eieren moeten lopen, om vooral geen minderheid te 'kwetsen'... De regering zou godverdomme een bom op die Somalische Al Kebaab moeten flikkeren voor dit soort lafheid.. Kunnen we gelijk de JSF testen of ie het goed doet.

Papapanzer | 23-09-13 | 00:18

@BellaBella | 23-09-13 | 00:16
Ik heb het over de voorkeursspelling van 1954. Verder alles kits, meis?

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:18

@BellaBella | 23-09-13 | 00:12
Dank je voor het advies. Mijn advies is dat je niet zo onzeker moet zijn, je stelt erg veel vragen voor iemand in een toppositie. Op een gegeven moment, zal je management twijfelen aan je geschiktheid voor wat betreft daadkrachtig leiding geven. En dan ga je neer.
Ga maar lekker slapen, en denk eens na hoe je de toekomstige taakomschrijving van "hulp-Hennis" gaat invullen én uitleggen aan je echtgenoot.
Ik vind je nog steeds een schatje hoor! ;)

Ongeblustekalk | 23-09-13 | 00:18

Wat is het toch dat mensen elkaar beginnen af te zeiken over het aantal minnetjes? Het lijkt puberforum nujij wel. Kijk ik steek niet onder stoelen of banken dat ik bepaalde reaguurders minder waarder, maar ik laat ze wel in hun waarde, want ook zij hebben een mening.

Baby Rasta | 23-09-13 | 00:18

@BellaBella | 23-09-13 | 00:14 | + -1 -
Ha u bent een vazal van de Koning! Dat is dan duidelijk.

Kaas de Vies | 23-09-13 | 00:17

@cobie | 23-09-13 | 00:13
Ik vrees dat de regentenkliek een deal gesloten heeft met de mohammedanen. Hunnie doen geen aanslagen in Europa, en daar krijgen ze uitkeringen, huizen en moskeeën voor terug.

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:17

BellaBella | 23-09-13 | 00:14
Ja, lul er maar omheen. Voor mijn part flikker je zo van die ladder af. Je wilt een ander verbeteren op Nederlands taalgebruik en bakt er zelf niets van. Zo en nu jij weer.

Graaf van Egmont | 23-09-13 | 00:16

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:11 | Er zijn klikjosties die braaf elke 5 jaar het groene boekje opnieuw bestuderen en denken dat ze dan status hebben, en er zijn mensen die een oud-klassieke opleiding genoten hebben (toen 'onderwijs' nog niet afgeschaft was) en die zich niets aantrekken van de steeds voortwoekerende taalverkrachtingen. Laat me raden: u schrijft ook liever 'aksie' dan 'actie'?

BellaBella | 23-09-13 | 00:16

Zo, en dan nu een bavaria.

Fort Reunion | 23-09-13 | 00:15

Zoloft | 23-09-13 | 00:04 | + 0 -
Oh, u wilt het laatste woord. Ga uw gang.

Rammstein | 23-09-13 | 00:15

Graaf van Egmont | 23-09-13 | 00:08 | Ik vrees dat ik toch net iets hoger op de EV-ladder sta dan u :-) U weet dat adelijke titels niet door het plebs gebruikt mogen worden, 'by the way'?

BellaBella | 23-09-13 | 00:14

Ik hoop dat de regering wakker word voor dat Nederland ook met dit soort dingen te maken krijgt.

cobie | 23-09-13 | 00:13

@Fort Reunion | 23-09-13 | 00:10
Zoiets schreef een of andere imbeciel al eerder, Rachid.
Zie Fort Reunion | 22-09-13 | 22:43 .

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:13

Zo. Ik ga morgen meteen mijn Marokkaanse automonteur in elkaar trappen. Wat denken die moslims wel niet.

Mark Smith | 23-09-13 | 00:13

Ongeblustekalk | 23-09-13 | 00:04 | U blijft maar worstelen met die 'jou' versus 'jouw', nietwaar? Zoekt u daar hulp voor, of laat u dat, net als al die andere hulpbehoevende zaken, gewoon op zijn beloop? U zou het niet op zijn beloop moeten laten, want bij de conference van vorige week in een bepaald buitenland meen ik geleerd te hebben dat het heel snel afgelopen zal zijn met het makkelijke leventje van u en de uwen. Beschouwt u dit als mijn vriendelijke gebaar naar u, ook al verdient u het volledig niet.

BellaBella | 23-09-13 | 00:12

@BellaBella | 23-09-13 | 00:06
Het woord *beiden* wordt in het Algemeen Beschaafd Nederlands alleen gebruikt voor mensen, en nooit voor dingen.
De Graaf zei het al, maar ik dacht, ik wrijf het nog eens in.

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:11

@Prokapitaal | 22-09-13 | 23:54
Ik wilde eerder tegen BB zeggen: neem in godsnaam iets psycho-actiefs...?

pinda | 23-09-13 | 00:11

En waar was de nsa nu eigenlijk?

Bad Ass Justice | 23-09-13 | 00:10

Als je zo achterlijk bent om salafisten als moslim te bestempelen, dan verdien je het om opgeblazen te worden.

Fort Reunion | 23-09-13 | 00:10

@BellaBella | 23-09-13 | 00:06
Misschien komt het wel door de directe confrontatie met jou, ik weet het niet en jij ook niet. Wat een toestand!

Ongeblustekalk | 23-09-13 | 00:09

BellaBella | 23-09-13 | 00:06
Taalnazi!!! En dan Beiden? tikken in plaats van beide?
Ga zelf eens Nederlands leren aub.

Graaf van Egmont | 23-09-13 | 00:08

@cobie | 23-09-13 | 00:07
Ja. Het is gruwelijk.

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:08

@ Terpen-tijn | 23-09-13 | 00:01

U begint het te begrijpen. Als er niemand meer reageert is het spelletje zo afgelopen. Dit geldt overigens ook voor die andere beroepstrol.

Zoloft | 23-09-13 | 00:08

Maar goed, is de IDF al klaar met die haatbaarden?

Ongeblustekalk | 23-09-13 | 00:07

@ Lewis Lewinski 00:03
Wat een angst moeten die mensen gehad hebben zeg.
Zeker na al die doden.
Bah

cobie | 23-09-13 | 00:07

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:57 | Ik lees uw tekst nog eens. U twijfelt over 'jou' versus 'jouw'? Had u dat al vanaf de lagere school, of is dat pas later gekomen? En waarom dan, als ik eens beleefd mag informeren? Drank? Een ongeval? Beiden? Ook overigens: waarom ziet de rest van uw tekst er zo 'gehandicapt' uit? Van jongs af aan? Drank? Ongeval? Mag ik eens vragen, wat voor 'werk' doet u? En al uw 'bedrijven': hebt u daar al eens een NCW overheen gegooid? Groter dan 0? Hoeveel?

BellaBella | 23-09-13 | 00:06

@BellaBella | 23-09-13 | 00:01
Je zei een beetje vies, en wat je als eerste zegt verraadt jou(w) diepste gedachten.
Je vind het lekker.

Ongeblustekalk | 23-09-13 | 00:04

@ Rammstein | 22-09-13 | 23:57

Dank voor uw medewerking!

Zoloft | 23-09-13 | 00:04

@CornholioNL | 22-09-13 | 23:59

En exact dat is de zegen voor de huidige incompetente regeringen.

ZKH EénOog | 23-09-13 | 00:04

@cobie | 23-09-13 | 00:00
Sinds gisteren, dacht ik. Een dag dus.

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:03

Een mall, hoe durven ze. Heiligschennis!

Detlev Tarnowitz | 23-09-13 | 00:02

@BellaBella | 23-09-13 | 00:01 | + 0 -
Kunt u even een lijst presenteren van "ons" soort mensen. Dat maakt het voor ons plebs wat makkelijker.

Kaas de Vies | 23-09-13 | 00:02

Cornholio 23:51
Puur eigenbelang, vind het zonde van mijn tijd om me door die onzin heen te worstelen.
Zoveel verspilde moeite ook van hen die erop reageren.. het is geen mening van sm maar een verzonnen stelling bedoeld om herrie te schoppen.

Terpen-tijn | 23-09-13 | 00:01

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:57 | Ons soort mensen praat uberhaubt niet over uw banale soort dingen. Dat is voer voor josties. En daar laat ik het bij, ik wens mij niet te vermengen met dat soort. Dat vinden wij een beetje vies. Bah. Erg vies. Smerig zelfs.

BellaBella | 23-09-13 | 00:01

Een hele goede vriendin van mij is als kind naar Nederland gekomen als vluchteling uit Oost Afrika. Vanwege die k*t Somaliërs.
Je zou haar en d'r familie eens moeten horen over de Somaliërs en islam. Moeders heeft aardig wat ellende meegemaakt.
Zij hadden het er 15 jaar geleden al over dat het gigantisch uit de hand zou lopen met import moslims en islam in general.
En wat hadden ze het toen al bij het rechte eind.

Capy | 23-09-13 | 00:01

"Wij"
So cute.
Praat Beatrix ook niet in meervoud over zichzelf ?

Rammstein | 23-09-13 | 00:00

Hoeveel dagen was dat eigenlijk al aan de gang die gijzeling?

cobie | 23-09-13 | 00:00

@caravaggio | 22-09-13 | 23:58
;)

Lewis Lewinsky | 23-09-13 | 00:00

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:54 |

Ach, ik denk dat het gros hier gewoon lekker anoniem zijn/haar frustraties kan dumpen en dat lucht lekker op...bij mij iig wel.

Bij familie/vrienden/werk zou het al snel ongezellig worden vrees ik...

CornholioNL | 22-09-13 | 23:59

BellaBella | 22-09-13 | 23:56
Heb hem al weer weggehaald. Sorry

Graaf van Egmont | 22-09-13 | 23:58

Toine Tussenbeen | 22-09-13 | 23:55 | Oh, maar u bent heel gemeen. U schiet onder de gordel. Ik wens dit als de ultieme belediging op te vatten. (Maar ik moest er stiekem wel om lachen; wij staan in alles zo ongelooflijk ver af van dat soort volk, en dat u dan deze sar doet, ja, dat maakte me toch wel aan het lachen).

BellaBella | 22-09-13 | 23:58

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:56 | + 0

En leuk dat dat was, heb mevrouw Twain het bloed onder de nagels vandaan gehaald, maar mis haar met node.

caravaggio | 22-09-13 | 23:58

Zoloft | 22-09-13 | 23:55 | + 0 -
En blijft u zich maar rot lachen. Sterkte.

Rammstein | 22-09-13 | 23:57

@BellaBella | 22-09-13 | 23:50
Proest! Ik vind het wel okee tot de onderklasse te behoren, maarrr, ik kan genoeg kapitaal aanwenden om jou(w) én je bedrijfjes op te kopen.
En je hebt denk ik wel een idee, wat een lomperd als ik toebedeel aan één van je taken, wanneer je dan mijn secretaresse bent.
Proost!

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:57

Het zal je gebeuren. Terrorist: "Wie is de moeder van de profeet allehakbar."
U, wijs geworden van reaguren in panelen van eigen parochie: "Armina! Ehh Bint Herab!"
Terrorist: "Die had je goed. Hier heb je een tablet. Log in op GS. Wij gebruiken de zoektool begrijp je."

LibertasSimplex | 22-09-13 | 23:57

Zeggen ze nog steeds bij de Nos dat het een mogelijke terroristische aanslag betreft?

Bad Ass Justice | 22-09-13 | 23:56

Prokapitaal | 22-09-13 | 23:54 | Ik gaf u een plusje: weet u waarom?

BellaBella | 22-09-13 | 23:56

@WirMachenMusik | 22-09-13 | 23:53
Voordat er kudo's waren, waren er al trollen. Ik noem Mark Twain, een soort bellabella, maar dan erudieter, literairder en met een IQ boven de 80.

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:56

BellaBella | 22-09-13 | 23:50
Good evening Miss 90-95%. Blij dat u er weer bent. Ik zal weer met plezier uw bijdragen lezen.

Graaf van Egmont | 22-09-13 | 23:56

@ Rammstein | 22-09-13 | 23:51

Blijft u maar lekker reageren op een overduidelijke trol. Succes!

Zoloft | 22-09-13 | 23:55

WirMachenMusik | 22-09-13 | 23:53 | + 0 -
Ik plus hem al maanden.

Rammstein | 22-09-13 | 23:55

@BellaBella | 22-09-13 | 23:28
Timmerfrans ontmaskerd!

Toine Tussenbeen | 22-09-13 | 23:55

@BellaBella | 22-09-13 | 23:50
.
Wat bent u voor een achterlijk persoon?
Ik heb nu een paar van uw posts gelezen en ik kan aan uw idioterie echt geen touw vast knopen.
Het lijkt erop alsof u drugs heeft genomen die u het normale denken belemmeren.
Jammer dat mensen ook op u reageren.
Ga aub weg.

Prokapitaal | 22-09-13 | 23:54

BellaBella | 22-09-13 | 23:50 | + -4 -
Nu, vertel nog eens iets geweldigs over u zelf en voeg u bij uw echtgenoot.
Er moet meer gepaald worden.

Rammstein | 22-09-13 | 23:54

Weet je wat het is?
Als je iets typt waar iedereen het roerend mee eens is, krijg je hoogstens wat plusjes.
Dat is voor sommigen te weinig.

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:54

Wanneer komen we hier eens zo ver dat we hoogstwaarschijnlijke aandachtstrollen als SM geen minnetjes meer geven, maar hem gewoon op '0' laten staan en verder negeren? Behalve natuurlijk wanneer hij ooit eens iets verstandigs of leuks zou plempen. En ingeval iemand zich vergist, gewoon even terugzetten op '0'. Ik denk dat de lol er voor hem dan snel vanaf is.

WirMachenMusik | 22-09-13 | 23:53

Freddie Stobart | 22-09-13 | 23:48 | En dat komt van een lid van de 90-95%-brigade; hoe aandoenlijk :-) :-) :-) Wat stelt u voor dan, zoals u het geleerd hebt op uw 'hoger op'glijden'-school?

BellaBella | 22-09-13 | 23:53

@BellaBella

Uw klasse mensen moet zich verre houden van. <--- gefeliciteerd u heeft zich onsterfelijk dom gemaakt.

Autist | 22-09-13 | 23:52

@Prokapitaal | 22-09-13 | 23:45
Dat
bepaal
ik
zelf
wel.

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:52

Zoloft | 22-09-13 | 23:49 | + 0 -
En u het mijne.

Rammstein | 22-09-13 | 23:51

@Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:50
Of Dr Oetker.

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:51

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:47 |

Nee dat bedoel ik niet, ik doel op het feit dat je zelf ook mee doet met reaguren op Superkneus z,n gelul....

CornholioNL | 22-09-13 | 23:51

BellaBella | 22-09-13 | 23:40 | + -3

Zwitsalllellebella, time to go. Het begint hier te stinken.
Uw opa zit in het Halalle vlees?

caravaggio | 22-09-13 | 23:50

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:45 | Als u meent dat de etiquette per mijn bericht veranderd zou zijn, dan moet u terug naar de lagere school (tip: begint u gewoon van voor af aan, dag 1), want begrijpend lezen had u al eens overgegeslagen, zo blijkt. Uw laatste zin geeft aan dat u krampachtig probeert een kwartje te worden terwijl u een dubbeltje bent. Dat moet u niet doen: dat is voor u een onbereikbaar doel. Hoe dan, door uw laatste zin hebt u definitief afgedaan: u hebt daarmee bewezen tot de gekende 90-95% te behoren. Tot besluit: u moet niet spotten met dingen die u niet kent, zoals etiquette. Dat neem ik u kwalijk. Uw klasse mensen moet zich verre houden van.

BellaBella | 22-09-13 | 23:50

@ CornholioNL | 22-09-13 | 23:45
@ Rammstein | 22-09-13 | 23:46

Jullie bevestigen exact mijn punt.

Zoloft | 22-09-13 | 23:49

Baby Rasta | 22-09-13 | 23:42 |

Amina..... thx, even onthouden dus.... weet tegenwoordig nooit hoe een middagje shoppen uit de klauw kan lopen.

Onze man in Mockba | 22-09-13 | 23:49

BellaBella | 22-09-13 | 23:28 | + 0 -
Tenenkrommend slecht engels.

Freddie Stobart | 22-09-13 | 23:48

Cornholio 23:42
Heb jij niet door dat jij ook hetzelfde doet, je zit mij toch niet na te typen heh???
Jak, altijd hetzelfde>> je zegt een keertje wat over een trol en voor je het weet ben je het zelf ook...
Maar beloof dat ik er nooit meer een woord over vuil maak.

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:47

@ Autist | 22-09-13 | 23:45
Bakito heeft soms toch nog hele goede opmerkingen.

cobie | 22-09-13 | 23:47

BellaBella | 22-09-13 | 23:45 | + 0 -
Inderdaad, bedtijd voor u.
U vraagt uzelf iets.

Rammstein | 22-09-13 | 23:47

Zoloft | 22-09-13 | 23:43 | + 0 -
Sommige mensen lachen zich ook rot om die Amerikaan met die klote-poppen.
Ja, wat doe je er aan.

I wish I was like you
Easily amused
-Kurt Cobain-

Rammstein | 22-09-13 | 23:46

Zoloft | 22-09-13 | 23:43 |

U bent in de war met de Aap...

Superkneus is never nooit niet grappig...

CornholioNL | 22-09-13 | 23:45

BellaBella | 22-09-13 | 23:32 | Hilarisch. Hihihi, wat een dom volk. Ter afsluiting, want mijn wederhelft vraagt of we naar bed gaan: wat voor huurautos rijdt u allemaal? Dit is een zuivere vraag.

BellaBella | 22-09-13 | 23:45

Mensen, stop aub eens met uw zinloze reacties te geven op superezel en die andere trol-aap.
Zij zijn uw tijd nl. niet waard.
Beter gaan deze kleuters weer terug naar het fok forum.
Daar sterft het nl. van de hen soortgelijk gestemde idioten.
In s&b zie ik veel overeenkomsten met goktrommel.
Tegen beter weten in onzin blijven uitkramen.
Puur om te trollen.
Deze lieden hebben letterlijk al duizenden uren zinloos in deze panelen verbracht zonder ooit bij te dragen aan een zinvolle discussie.
Stop er alstublieft mee.
Als niemand meer op hen reageert is de lol er hopelijk snel af.

Prokapitaal | 22-09-13 | 23:45

@BellaBella | 22-09-13 | 23:36
Etiquette is mij met de paplepel ingegoten. In jou(w) reactie van 23.22 tutoyeerde jij mij ook. Dan neem ik uiteraard aan dat de omgangsvormen veranderd zijn in dit persoonlijk contact. Dit terzijde.
Dat de EU jullie de mogelijkheid geven 90-95% exact te betalen wat ze waard zijn ontgaat me.
Is de Rosé lekker vanavond?

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:45

Supermatthijs, de grootste troll van Geenstijl. Moeten jij en Bakito niet samen de thee drinken met wat imams?

Autist | 22-09-13 | 23:45

@ Rammstein | 22-09-13 | 23:41

Ben ik niet helemaal met je eens. "Super" is zeker niet nieuw hier en ik lach me vaak rot om te zien dat het telkens weer dezelfde personen zijn die in zijn val trappen. Blijkbaar kan zelfs een hele slechte trol enorm scoren op deze site.

Zoloft | 22-09-13 | 23:43

Rammstein | 22-09-13 | 23:41

Je weet dat je nooit een bloedzuiger moet proberen ergens uit te trekken? Laat hem zijn gang gaan en hij laat vanzelf los.

JanSa | 22-09-13 | 23:43

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:37 |

U heeft zelf toch ook wel door dat u momenteel het zelfde doet mag ik hopen?

Ik val in herhaling maar toch nog 1x...

Superkneus is net als een half genezen wond, je weet dat je er af moet blijven maar bij jeuk is het open krabben toch lekker....

CornholioNL | 22-09-13 | 23:42

Onze man in Mockba | 22-09-13 | 23:32 | + 1 -

Zulke shit ben je je dus niet dagelijks van bewust. Ik was waarschijnlijk gister door de kopf geknald als ongelovig varken, want ik wist het echt niet. Maar Amina heb ik nu ongewild in mn tempel geprent.

Baby Rasta | 22-09-13 | 23:42

Goed zo boys. Takfir mekaar maar tot gutmensch.

LibertasSimplex | 22-09-13 | 23:41

JanSa | 22-09-13 | 23:40 | + 0 -
De mentaliteit van een bloedzuiger. Niets slims of doms aan.

Rammstein | 22-09-13 | 23:41

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:34 | U kwetste mij, dat geef ik toe. U kunt vermoeden dat een persoon zoals ik zich dat aantrekt. Van mijn Opa heb ik geleerd om dan onmiddellijk afscheid te nemen van. Iemand die 1x niet te vertrouwen is is dat nooit meer. Mijn Opa was een wijs man. En wat ik gniffelend denk: de 90-95% die hier elke keer loopt te klikjostie-en schuifelt na zijn 'verzetsdaden' op deze website trouw de supermarkt in om? Onze producten, de producten waar de naam van mijn Opa nog op staat, trouw in het mandje te gooien. En dat vind ik leuk :-)

BellaBella | 22-09-13 | 23:40

Ik wil Supermatthijs feliciteren met alle aandacht die hij krijgt. Of dat nu de domheid van de reaguurders is of de slimheid van Supermatthijs,laat ik graag in het midden.

JanSa | 22-09-13 | 23:40

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:38
Waar blijft je antwoord?

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:39

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:37 | + 0 -

Je geeft deze trol wel altijd veel aandacht. Spoor jij wel ?

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:38

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:34 | + 1 -
Is menselijk. Soms moet je weer even je irritatie ventileren en zo'n bloedbad als waar dit topic over gaat, maakt mij kwaad.

Rammstein | 22-09-13 | 23:38

Rammstein | 22-09-13 | 23:33 |

Spijker, kop....u snapt het verder wel. +1

CornholioNL | 22-09-13 | 23:38

@omanders | 22-09-13 | 23:27
Door te zwijgen, weg te kijken, te bagatelliseren wordt het gesteund. Ze zouden het zelf nooit doen, maar ze steunen het wel. De extremisten hebben de boekjes namelijk gelezen. Heel goed, letterlijk, van kaft tot kaft en voeren uit wat daarin wordt opgedragen.
Gematigden weten dat, want zij hebben de boekjes nooit gelezen. Gematigdheid is deel van het probleem, zo niet het grootste probleem. Gematigden dekken de fundamentalisten.

www.youtube.com/watch?v=J3YOIImOoYM

Stormageddon | 22-09-13 | 23:38

@Kaas de Vies | 22-09-13 | 23:33
In die discussie zit een mening verweven toch?

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:37

Sommige mensen vinden het lekker om op straat te rukken terwijl iedereen het kan zien. Anderen vinden het lekker om onzin uit te kramen terwijl iedereen kan zien dat het aperte bullshit is.
Uit die laatste categorie is Supermatthijs er eentje. Maar dat maakt hem niet per sé een moslimknuffelaar. Dat is een heel andere aandoening, eentje die je niet snel opmerkt. Het schijnt nogal rond te waren bij de NOS.

Professor Superhirn | 22-09-13 | 23:37

Superm doet Bakito na.
Het joch heeft geleerd dat aandacht aandacht is.
Het punt dat het hem interesseerde hoe erover hem gedacht wordt ligt al ver achter hem.

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:37

BellaBella | 22-09-13 | 23:31 | + -3 -
U heeft wel een mega hoge dunk van uzelf hè ? Met al dat "backdoor bragging", het merendeel hier voor dom uitmaken, en een natte vinger in de reet van de reaguurders die hier aanzien en respect krijgen, dan wel verdienen.

Slim spelletje, nu we het toch over spelletjes hebben.

Rammstein | 22-09-13 | 23:36

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:30 | Als u ergens (van huis uit? Uit een boekje? Via google?) nog elementaire fatsoensvormen meegekregen heeft dan stel ik het op prijs als u mij niet tutoyeert. Ik heb u daartoe niet uitgenodigd, en ik doe het bij u ook niet. Terwijl ik er mogelijkerwijs wel redenen voor zou kunnen hebben. Dat terzijde: ons soort volk hecht nogal aan omgangsvormen. En ook dat terzijde: wij zijn erg voorstander van de europese unie. Het biedt ons de mogelijkheid om de 90-95% exact dat te betalen wat ze waard zijn.

BellaBella | 22-09-13 | 23:36

@ Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:31
Ik heb het nu door. Hij staat op de ignore list.

Glas Koning | 22-09-13 | 23:36

Onze man in Mockba | 22-09-13 | 23:32 |

Kim Holland ?

CornholioNL | 22-09-13 | 23:35

BellaBella | 22-09-13 | 23:17
Zou haast zweren dat uw plempsel min of meer een mislukt epistel is van Louis van Gaal.

Ommezwaai | 22-09-13 | 23:35

@BellaBella | 22-09-13 | 23:31
Ow, waar viel ik u af? Toch niet om dat spelletje van de Russian Cracking Service?

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:34

Reageerders die nu nog op Superm. reageren komen zelf aandacht tekort.
Je weet toch dat het een trol is?

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:34

@ Supermatthijs | 22-09-13 | 23:30
Het is voor mij duidelijk, je bent een persoon die als hij zijn zin niet krijgt mensen maar moet gaan uitschelden. Ik heb medelijden met je... Triest ventje!

Glas Koning | 22-09-13 | 23:33

@Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:32 | + 0 -
Neen, ze gaat de discussie aan, het is niet zomaar het poneren van een mening.

Kaas de Vies | 22-09-13 | 23:33

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:28 | + 0 -
Het gaat juist om het aantal minnen, slechte aandacht is ook aandacht. Maar Bakito ligt daar al ver in voor, dus zelfs dát kan hij niet.
De eeuwige tweede, de altijd te late, de na-prater, na-aper, ruggegraat van een gummibeer en weinig mensen die langer dan drie minuten met hem willen converseren.
Behalve hier.

Some people need a high five.
In the neck.
With a chair.

Geeft niet hoor. Er moeten ook verliezers zijn.

Rammstein | 22-09-13 | 23:33

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:04
Continue afwijzing als normaal beschouwen en er zelfs trots op zijn (een verdedigingsmechanisme) zeg veel over uw psyche.
Uw comfortabelheid in deze doet vermoeden dat afwijzing een intergraal onderdeel is van uw dagelijks leven.
Een psycholoog kan u helpen deze geestelijke stoornis de baas te worden.
Succes!

Obstiopaat | 22-09-13 | 23:33

Wat is de naam van de moeder van de pedofeet eigenlijk....?

Onze man in Mockba | 22-09-13 | 23:32

@Kaas de Vies | 22-09-13 | 23:28
Het is een mening, de boodschap hier overbrengen heeft weinig effect.

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:32

Ik heb altijd gemerkt dat Soma's wolven zijn in schaapskleren. Ik had ooit een discussie om de zaak Ethopie en Somalie naar voren te brengen. Ik was gelijk niet meer gewenst in huis. www.youtube.com/watch?v=zfTwxRLiRgU

Baby Rasta | 22-09-13 | 23:32

Excuseert u mij: +n.

BellaBella | 22-09-13 | 23:32

glas Koning 23:28
Naief? An me hoela, hij verzint elke keer wat negatiefs en jij trapt er weer in. (met nog vele anderen)

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:31

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:27 | U moet mij maar vergeven, ik ben, ondanks de dure opleidingen in de buitenlanden, in weze nog steeds maar een simpel mens. Als u mij eerst bijstaat, en meteen daarna afvalt, dan gaan mijn 'spelletjes'-sensoren in de rode stand. Overigens, of u nu tot de have's of de have-not's behoort, ik wil u dan aardigheidshalve nog wel dit meegeven: 'rare' mensen zijn meestal de meest interessante. Dat betekent dat ze afwijken van de middenmoot, afwijken van al dat niet de moeite waard is om voor te stoppen. Om dit in perspectief te plaatsen: 'politici' zijn nooit raar. Ze zijn meer van hetzelfde.

BellaBella | 22-09-13 | 23:31

@Rammstein | 22-09-13 | 23:23


De kentering gaat komen als links, het linkse volksdeel dus, begint te begrijpen dat JUIST dat gedeelte van onze samenleving wat zij in de jaren zestig bereikt hebben wordt afgewezen door de Islam.

omanders | 22-09-13 | 23:31

@BellaBella | 22-09-13 | 23:22
Jammer. BTW ik haat de Europese Unie, dat je het even weet.

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:30

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:28
Geef eens antwoord op mijn vraag van Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 22:26 .

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:30

Glas Koning | 22-09-13 | 23:28 | + 0 -

Of het laat zien hoe debiel jij bent. Het is allemaal een kwestie van interpretatie.

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:30

@ Supermatthijs | 22-09-13 | 23:26
Dat laat nog maar eens zien hoe ongelofelijk naïef je bent...

Glas Koning | 22-09-13 | 23:28

Supermatthijs is een moslimtrol.
Het achtelijke gebakkie zoekt alleen aandacht en dat krijgt hij helaas genoeg. Reacties op een stelling waarvan die weet dat iedereen zal happen.
Hem serieus nemen is precies wat hij wilt, de minnen neemt hij op de koop toe.
Eigenlijk ben je dan nog stommer als die superkneus.

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:28

@ Supermatthijs | 22-09-13 | 23:26
Dat laat nog maar eens zien hoe ongelofelijk naïef je bent...

Glas Koning | 22-09-13 | 23:28

@Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:27 | + 0 -
Wat heb je aan gelijk als je arrogant bent, zo kan je nooit de boodschap overbrengen en verdrinken in je eigen arrogantie.

Kaas de Vies | 22-09-13 | 23:28

Als alle gijzelaars eruit zijn, dan schieten ze alles maar dood (of hoe het leger wil doden, zolang alles maar dood is) wat beweegt en een teken van leven vertoont.

ElMatadero | 22-09-13 | 23:28

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:26 | + 0 -

Die kan je gewoon terug lezen in mijn plempsels. Geen zin in een herhaling van zetten.

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:28

lady blabla | 22-09-13 | 23:17 | I dare to doubt that you are a woman. Suffice it to say that 'something' exposed you as not exactly a woman, but just a man. Your challenge being: 'what'.

BellaBella | 22-09-13 | 23:28

Kun je een radicale tegenstander bestrijden zonder radicale oppositie? Dat is een vraag waar ik eens over zou willen discussieren.
En als er tijd genoeg over is kunnen we misschien 'radicaal' ook nog vervangen door 'gewelddadig', 'irrationeel' of 'ideologisch'.

WirMachenMusik | 22-09-13 | 23:27

@Rammstein | 22-09-13 | 23:24
Je hebt natuurlijk gelijk.

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:27

@BellaBella | 22-09-13 | 23:17
Bijna nooit ben ik het met je oneens, maar ik ben dan ook een beetje raar, dat vind ik niet maar anderen soms wel. Eigenlijk doet dat me niets.
Je bent erg arrogant, maar dat mag omdat je gelijk hebt.
Maar niet zo zeuren om die minnetjes, daar moet je boven staan. Toch even een puntje ter fijnslijperij. ;)

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:27

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:19


Nee. Het overgrote deel van de Moslims steunt dit soort acties niet. Maar ze wijzen wel in de meerderheid de westerse wereld af. Ik heb vrij veel Marokkaanse en Turkse kennissen gehad die zonder blikken of blozen vertelden dat Nederlandse vrouwen hoeren waren. Dat de meerderheid daar niets mee doet pleit hen niet vrij van wat de minderheid er wel aan doet - namelijk ons bestrijden. Maar dat we een te bestrijden maatschappij zijn/hebben, daar is de meerderheid het mee eens.

omanders | 22-09-13 | 23:27

@ BellaBella | 22-09-13 | 23:22 |
Heb jij je medicijnen wel ingenomen??

cobie | 22-09-13 | 23:27

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:24
Leg je insteek dan maar uit.

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:26

Glas Koning | 22-09-13 | 23:25 | + 0 -

Ik lees mijn comment nog eens terug en herken me niet in je kritiek. Sorry !

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:26

Als je die namen zo bekijkt zou het zomaar een gemiddelde Polder Jihadi kunnen zijn. UK, Canada.... whats happening?

Baby Rasta | 22-09-13 | 23:26

@ Supermatthijs | 22-09-13 | 23:19
Je bent een wereld vreemd persoon als je zulk achterlijk gelul uitkraamt!

Glas Koning | 22-09-13 | 23:25

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:23
De youtube is helaas lang en ik ga slapen.
Hopelijk is het verhelderend.

Rest In Privacy | 22-09-13 | 23:25

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:21 | + 6 -
Zie Rammstein 23:23

Rammstein | 22-09-13 | 23:24

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:19 |

Nou goh wat hebben ze zich goed aangepast...

Eigen moskee
Eigen tv schotel
Eigen wijken
Eigen winkels
Eigen scholen
Spreken slecht Nederlands
Inteelt
Vrouwen onderdrukking
Quat kauwers
Werkschuw

...maar dat mag je allemaal niet zeggen...de tyfus.

CornholioNL | 22-09-13 | 23:24

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:21 | + 4 -

Je snapt blijkbaar mijn insteek niet. En ik rot niet op hoor, en nu ?

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:24

Jan Boule | 22-09-13 | 23:20 | En wat deed u?

BellaBella | 22-09-13 | 23:24

omanders | 22-09-13 | 23:14 | + 1 -
Man, steek je tijd en plemp in iets nuttigs, laat dat stuk verveel toch lekker links liggen (links, ha).
Hij heeft de mening niet die hij hier plempt. Het is een saddo (let op, saddo, geen sado) die alleen aandacht krijgt door tegen de meute in te gaan. Het is te zielig voor woorden, eigenlijk. Bakito heeft er een kunst van gemaakt, hij is slechts een wanna-be. Je kent ze nog wel van school, die types, de gêne totaal voorbij door de eenzaamheid. Je ziet hem ook op het werk, de jongen met de slechte grappen. Een George Constanza, maar dan totaal niet leuk.

Rammstein | 22-09-13 | 23:23

TeeJee | 22-09-13 | 23:20 | + 0 -

Ik kan heel goed tegen moslim kritiek. Ben zelf ook kritisch op de islam maar ik kan slecht tegen figuren als Parsons die overal en altijd de schuld op iemands godsdienst schuiven. Jij bent daar al een stuk redelijker in.

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:23

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:12 | U hebt me in de val gelokt. Aan u heb ik een oprecht antwoord verspild. In lijn met dat antwoord bedank ik u, u hebt me weer een stukje wijzer gemaakt. Verspil je tijd niet aan de 90-95%, ze zijn niet alleen dat niet waard, ze zijn niets waard. Overigens hebben wij morgen een afspraak met een delegatie van 'de vakbonden'. U mag van mij nu al vernemen wat u later in de krant zult lezen: we zullen ze morgen vertellen dat hetzij de lonen verlaagd worden, hetzij wij de fabrieken gaan verplaatsen. Zo mogen wij graag met de 90-95% om gaan. Ze kunnen niets, en hebben toch een grote mond? Wij zijn voorstander van een verenigd europa.

BellaBella | 22-09-13 | 23:22

Een grote A-bom op dat moslim gedoe!

Glas Koning | 22-09-13 | 23:22

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:19
Rot toch op van dit topic, supermongool. Met je *de islam er met de haren bij slepen*.
Ga je schamen.

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:21

Net op CNN: de meeste gijzelaars zijn gered.
Nu gaan ze de haatbaarden netjes arresteren en ze op hun rechten wijzen, of maar liever niet?
Worden de baardmannen standrechtelijk afgeschoten, dan zijn ze in de booslim wereld martelaars, dus helden.
Als ze niet worden, dan zijn ze in de booslim wereld ook helden, omdat ze zo dapper waren om ongewapende burgers af te knallen.
Vanmiddag kwam ik nog een somalische doek tegen met een stoet kinderen waarmee je bijna een voetbalelftal kunt vullen.
Ik moest gelijk denken, hoeveel potentieel kannonenvlees loopt daar?

Jan Dribbel | 22-09-13 | 23:20

Terroristen zijn altijd moslims, daarom zegt de nos het zo.
Moslimterorrist is net zoiets als de ronde cirkel.

Terpen-tijn | 22-09-13 | 23:20

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:12

www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

Alsteblieft. Veel plezier met feitelijk accurate historie.
En als afsluiter; ik hoef me NERGENS onderuit te lullen. Als je gaat vergelijken, gebruik dan de goede cijfers en kom dan ook even tot de conclusie dat het allemaal gruwelijk, misplaatst en verschrikkelijk is. Islam, Christendom, Vliegend Spaghettimonster, Atheist; het maakt mij geen fuck uit. Dergelijke daden zijn NOOIT goed te praten.

Wat is wel een probleem? Achterlijke relidioten die denken dat ze in hun recht staan. Die achter zijn gebleven rond het jaar 1300 en in al hun stupiditeit daar niet uit kunnen en willen komen.
Dus, als jij niet om kan gaan met islamkritiek, dan lekker ongezien de tyfus voor jou.

Rest In Privacy | 22-09-13 | 23:20

Nederland heeft de afgelopen jaren 27.000 Somaliërs asiel verleend. Groepsgewijs ten tijde van Albayrak. De Raad van State heeft daar mede zorg voor gedragen.Daar er naar schatting meer dan 22 % van hen illegaal hier verblijft is het aantal eerder 35,000. Het overgrote merendeel van hen hangt de Sunnitische tak van de islam aan. Dit is tevens de strijdvaardigste groep binnen de islam zoals blijkt in Syrië en nu in Kenya. Daarbij komt dat deze groep zich het meest sectarisch opstelt binnen onze samenleving en de overheid heeft weinig grip op hen. Zoals boven al gememoreerd zou het opportuun zijn om te expliciteren dat indien er Nederlanders worden vermeld zijnde mededaders bij dit type abjecte aanslagen de toevoeging van welke afkomst deze zijn. Als Nederlands Staatsburger zou je niet geassocieerd moeten hoeven worden met lieden ,uit ons eigen land maar van buitenlandse afkomst, die vanwege hun geloof of om andermans geloof mensen ombrengen hier of in het buitenland. De Mall in Kenya is in handen van een Joods-Israëlische eigenaar.Al Shabaab is Somalisch.

Jan Boule | 22-09-13 | 23:20

BellaBella | 22-09-13 | 23:17 |

Dat geld voor 99% van de Westerse samenleving lieverd...

CornholioNL | 22-09-13 | 23:20

@BellaBella | 22-09-13 | 23:17
Albert Einstein woonde ook in een huurwoning. Dat is het plebs dat jij bedoelt, moggol?

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 23:20

omanders | 22-09-13 | 23:14 | + 0 -

Ik maak die vergelijking niet. Er zijn hier figuren die beweren dat uit naam van de islam blijkbaar de meeste doden zijn gevallen. Dat is niet zo, dat probeer ik duidelijk te maken. En je bent erg goed in het op één hoop gooien van moslims hier en moslims daar maar dat geeft je nog geen gelijk. De moslims hier wisten dat ze naar een westers land gingen en hebben zich grotendeels gewoon aangepast.

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:19

@BellaBella

Mijnheer? ik ben een dame.

Sorry voor de spelfouten maar ik probeer hier als Canadian zo goed mogelijk Nederlands te praten.

Juist deze landen moeten het roer gaan omgooien wat betreft het islam geknuffel.

lady blabla | 22-09-13 | 23:17

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:07 | Ik zet u in ieder geval van -1 weer op 0. Weet u wat het is, mijnheer? Ik vind het leuk om het plebs te provoceren. Dat doe ik niet slechts voor mijn eigen plezier, maar ook om het beste in mensen boven te halen. Dat lukt zo ongeveer 1:100; daar is iemand die wakker schiet als ik een opmerking maak. Daar ben ik blij om. 99:100 daarentegen begint als de klikjostie die het is meteen heel hard 'boe!' te roepen en te klikken; dat, en ze zijn er te dom voor om het door te hebben, is exact waarom ik ze beschouw als die wegwerp 90-95%. Het is zo ongeveer dit: als iemand mij terechte kritiek toewerpt ben ik daar oprecht dankbaar voor, en denk ik 'dank u, dat u mij mezelf vandaag weer hebt laten verbeteren'. De klikjosties, de 90-95% van nederland, hebben niet eens door dat ze dom zijn, streven niet eens naar verbetering, maar hebben zo weinig zelfvertrouwen dat ze welke kritiek dan ook onmiddellijk klikjostie-en. Ik mag daar kostelijk om lachen: ze wonen in een huurhuis van de bank, met een huurauto van de baas, met een huurTV op afbetaling - net zoals de vakantie - en nog steeds weigeren ze in de spiegel te kijken om te zien wat ze werkelijk zijn. Nog steeds zijn ze wars van elke kritiek. Er liggen wel degelijk diepe analytische overwegingen ten grondslag aan mijn vooronderstelling dat 90-95% van al het nederlandse volk josties zijn die de moeite verre van waard zijn. Voor een vlaai betaal ik nog meer.

BellaBella | 22-09-13 | 23:17

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:00

Matthijs, de vergelijking tussen Islam en Nazi's is volstrekt misplaatst. Niet in de minste plaats omdat Joden niets, maar dan ook niets met de oorlogen van Duitsland te maken hadden.


Maar deze mensen bestrijden wel degelijk - met geweld - een westerse wereld waar jij je als een vis in het water in voelt. Relatieve sexuele vrijheid, vrijheid van uitdrukking, seculier ingericht. Dat is kolossale ironie: Alles waar deze mensen voor staan is een flagrante afwijzing van met name JULLIE wereld. Jullie wereld willen zij slopen. En hoewel ze gevecht na gevecht verliezen lijken ze verdomme nog an toe steeds meer terrein te winnen.


Met andere woorden, misschien moet met name JOUW deel van deze samenleving zich eens ernstig zorgen beginnen te maken.

omanders | 22-09-13 | 23:14

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:12
Gek, ga met je haatbroeders je pedoprofeet tot de dood afzuigen.

smdyasc | 22-09-13 | 23:14

@BellaBella | 22-09-13 | 23:08 | + -3 -
Hey!

Nu ga je te ver bimbo, even "Walhalla" er bij betrekken als vrouw of vrouw zijnde.

Vind ik echt niet kunnen.

Kaas de Vies | 22-09-13 | 23:13

@BellaBella | 22-09-13 | 23:05
C64, Porno demo 6.
At your service!

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:12

Zo ontzetten klaar met die aanslagen, gijzelingen en andere low-life acties van een groep mensen die kennelijk te veel vrije tijd hebben.
Maar ben nog meer klaar met mensen die dit zeggen te begrijpen, het proberen te verklaren en/of goed praten.
Gore tyfus bende.

Rammstein | 22-09-13 | 23:08

lady blabla | 22-09-13 | 23:05 | Afgezien van die 'd' die een 't' had moeten zijn; mijnheer, u doet een beroep op het walhalla van links, de scandinavische landen, om de handen ineen te slaan? U zult onprettig verrast worden.

BellaBella | 22-09-13 | 23:08

Als deze "internationale" terroristen echt niets anders gemeen hebben dan hun religie, dan is het echt tijd voor Europa om wakker te worden. Wat als dit soort slapende cellen allemaal tegelijk, waar dan ook ter wereld, actief worden?

DoorDraaiDeur | 22-09-13 | 23:08

@ RegseHippie | 22-09-13 | 23:02
Wellicht kan hij nog uit zn droom geholpen worden voor die zich ' bekeert ' .

cobie | 22-09-13 | 23:08

@Supermatthijs | 22-09-13 | 23:00
Mengele was zeker een zieke geest, maar heeft minder doden op zijn geweten dan de Islam tezamen. Dat gaat 100'n jaren terug, en is nog steeds gaande.


Je kan uiteraard proberen de conversatie die kant op te buigen, maar het verschil moge duidelijk zijn; Josef Mengele was een uniek geval, onderdeel van een relatief klein systeem die er geen probleem in zag om onschuldige mensen gruwelijk te vermoorden.
De (al dan niet verborgen) fundamentalisten die jou graag op gruwelijke wijze afslachten? Waarschijnlijk een paar miljoen.


Succes er mee heh? Ouwe knabbelkont.

Rest In Privacy | 22-09-13 | 23:08

Wilders heeft het goed gezien, EU-kritiek en islam zijn onderling verbonden en interdependent. Met dat ondemokratisch, centralistisch, bureaucratische gutmenschenzooitje in Brussel is weerstand tegen islamisering onbegonnen werk.
In Duitsland bijvoorbeeld is de eurokritische partij met 4,9% er net niet in geslaagd om in de Bundestag te komen. Volgens mij ook omdat ze net als alle partijen daar (en ondanks hun slogan 'Mut zur Wahrheit' het islamdebat angstvallig meden. Terwijl de problemen in Duitse grote steden, ondanks dat ze nauwelijks Marokkanen hebben, waarschijnlijk nog veel groter zijn dan hier.

WirMachenMusik | 22-09-13 | 23:08

@BellaBella | 22-09-13 | 23:03

Misschien is het, omdat je lege en volle tegels qua inhoud gelijk zijn, dat ze eender gewaardeerd worden...

ZKH EénOog | 22-09-13 | 23:07

@BellaBella | 22-09-13 | 23:03
Sorry, ik kan er niet tegenin plussen.

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 23:07

Ik wens niet te communiceren met linksvolk. Links = slecht, punt. Driewerf punt.

BellaBella | 22-09-13 | 23:06

@BellaBella | 22-09-13 | 23:03 | + -5 -
Sorry BellaBella, als man van het volk en dommertd schoot ik uit met mijn erectie. Poep, plas en pis, hihiihihiihhiihihi.

Kaas de Vies | 22-09-13 | 23:05

Verbaasd mij niks dat die islamietjes allemaal uit de westerse wereld komen.
Het word tijd dat west Europa en Scandinavië (dus niet de EU) eens gaan samenwerken om de islamproblemen goed in kaart te brengen en dan de problemen aanpakken.

-Dan denk ik bijvoorbeeld aan de moslimwijken aanpakken. (spreiden die handel)
-Geen recht op toeslagen, subsidies, hulp van overheid met 2e paspoort.
- Stichtingen, cultuurgebouwen, moskeeën,islamitische scholen enz afschaffen.
-Geen recht op een politieke functie met 2e paspoort of minder dan 15 jaar woonachtig in Nederland.
-Verbod op import bruiden.
-Verbod op hoofddoekjes.
Ik kan zo nog wel doorgaan.
Het beste is om deze religie gewoonweg wereldwijd te verbieden. In mijn ogen bestaat er niet zoiets als een gematigde of extremistische islam omdat ze elkaar altijd zullen beschermen.
Deze aanslag word ook in veel nederlandse moslim huishoudens weer uitbundig gevierd.

lady blabla | 22-09-13 | 23:05

Ik weet overigens dat dit een vraag in het luchtledige is, maar toch, voor mijn eigen genot: weet hier iemand iets van demo? Kom, hoe heet het ook al weer? Moeilijk woord, begint met, klinkt als, ik duw even 2 vingers in mijn neus, nu weet u het allemaal al, toch? Uw favoriete programma, kom, help me nu eens, het is relevant.

BellaBella | 22-09-13 | 23:05

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:58 |

Doe je deze keer toch echt zelf Superkneusje...

En dan aan komen met iets als "Kaas en ik gaan al heel lang terug"...

Zal vast wederzijds zijn knul, slaap lekker verder in je eigen droom wereldje en geef Bakito een kusje, lutser...

CornholioNL | 22-09-13 | 23:04

BellaBella | 22-09-13 | 23:03 | + -2 -

4 ? Amateur !

Supermatthijs | 22-09-13 | 23:04

Ik heb weer een heerlijke grijns op mijn gezicht. Wat een klikjosties toch; heb ik niets gezegd, heb ik al 4 minnetjes. Wat een verzetsvolk toch.

BellaBella | 22-09-13 | 23:03

@Coby. Er zijn er velen die maken de oversteek naar het kamp van de vijand. Dat zie ik eerder gebeuren bij mathijs. Waarvan dan later weer over gesproken wordt alszijnde de 'Fouten'.

RegseHippie | 22-09-13 | 23:02

ze moesten al die haatbaarden preventief een spuitje geven. dit eindigt allemaal in een gigantische islam oorlog. ik vraag met af wat er hier gebeurt als die haatbaarden niet moslims gaan afknallen.
het enige juiste antwoord lijkt mij om 10x zoveel haatbaarden af te knallen. dan lost het probleem zich wel op.

According2Mark | 22-09-13 | 23:00

Smoothar | 22-09-13 | 22:28 | U loopt op een weblog achter uw ninjatoetsenbord te roepen dat een pvda-er iets moet doen?(??) U bent redelijk representatief.

BellaBella | 22-09-13 | 23:00

Amina Bint Habab heeft een monster gebaard!

Mokum Kosher | 22-09-13 | 22:59

Mooi moment om definitief de verlosser in te schakelen.

Bill Cosby | 22-09-13 | 22:59

@Supermatthijs | 22-09-13 | 22:54
Verschilt een beetje per stroming, maar het schijnt dat stenigen heel populair is. Dat kan lang duren, zeker als men expres niet op je hoofd mikt.


Dan heb je nog de Hilton-Hotel-Route. Voorgedaan door de heer Brood, al was dit niet uit religieuze overtuigen. Grotere kans op insta-dood, maar mocht je het overleven gaat men over op stenigen. Zoals ik al zei; populaire methode.


Dan heb je nog het levend verbranden. Ook geen feest, schijnt nogal intens te zijn. Ophangen is relatief het meest humaan, kan de snelste dood zijn.

Rest In Privacy | 22-09-13 | 22:58

Deze aanslag gaat hopelijk de geschiedenisboeken in als de islamitische terreurdaad die Europa de ogen opende.
IJdele hoop misschien, maar laten we het hopen.

Professor Superhirn | 22-09-13 | 22:58

CornholioNL | 22-09-13 | 22:57 | + 0 -

Homo's !

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:58

Ommezwaai | 22-09-13 | 22:53 |

*High Five!!!*

CornholioNL | 22-09-13 | 22:57

Standard | 22-09-13 | 22:54 | ...

BellaBella | 22-09-13 | 22:57

JackJersey | 22-09-13 | 22:55 | + 0 -

Ik stel mensen niet graag teleur.

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:57

Van dus.

cobie | 22-09-13 | 22:56

Och matthijsje, knulletje toch! Zelfreflectie is je vreemd he!? Waarschijnlijk zit je er met je hoofd al zo diep in dat je zicht zwaar vertroebeld is. Je bent nog sneuer dan ik al dacht.

JackJersey | 22-09-13 | 22:55

@ Supermatthijs | 22-09-13 | 22:51
Er komt een dag mattie , dan zal jij ook can gedachten veranderen.

cobie | 22-09-13 | 22:54

Elke vrouw met een hoofddoekje is dus een hoer die niet voor zichzelf durft optekomen, gaat filosofies niet zo goed met de islam.

newray | 22-09-13 | 22:54

Ik zie in het daderlijstje toch behoorlijk wat Amerikanen staan:
Mustafa N., from Kansas City, US
Abdishakur Sheikh H., from Maine, US
Abdifatah Osman K., from Minneapolis, US
Ahmad Mohamed I., from Saint Paul, US
Abdikarem Ali M., from Illinois, US
Shafie D., from Tucson, US

Standard | 22-09-13 | 22:54

@Fort Reunion | 22-09-13 | 22:43

Ja. En katholieken zijn geen christenen natuurlijk.

ZKH EénOog | 22-09-13 | 22:54

TeeJee | 22-09-13 | 22:53 | + 0 -

Daar ben ik niet zo in thuis gelukkig, vertel.

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:54

@Supermatthijs | 22-09-13 | 22:51
Weet je wat dit soort moslims doen met mannen die andere mannen hun aarsch uitknagen?

Rest In Privacy | 22-09-13 | 22:53

CornholioNL | 22-09-13 | 22:50
Mattie de super-rimmer!

Ommezwaai | 22-09-13 | 22:53

CornholioNL | 22-09-13 | 22:50 | + 0 -

Mhh, smaakt naar ouwe Kaas.

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:51

@Fort Reunion | 22-09-13 | 22:43
Want? Salafisten zijn geen moslims?
Nog even afgezien dat het bij deze specifieke subsekte waarschijnlijk gaat om wahabisten (ook moslims).

Stormageddon | 22-09-13 | 22:51

Waren er toevallig ook armoedersafarigangers onder het winkelend publiek? Even gezellig er tussenuit, en hopla een gedeelde werkelijkheid.

maggoo | 22-09-13 | 22:51

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:45 |

Veeg je mond eens goed af, er zit nog een stuk stront van Kaas zijn aarsch in je mondhoek...enge slijmbal...zum kotsen.

CornholioNL | 22-09-13 | 22:50

"Verse moordmossels uit het westen!!"

Gaat dit ons nieuwe exportproduct worden?

ZKH EénOog | 22-09-13 | 22:49

JackJersey | 22-09-13 | 22:46 | + 0 -

Ik neem het vrijwel nooit voor "hen" op.

youtu.be/kxZw6kQYZqA

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:49

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:45
Vertel mij wat...
Ouwe glijerT!

Ommezwaai | 22-09-13 | 22:47

Vredig tafereeltje...

ZKH EénOog | 22-09-13 | 22:47

@Fort Reunion | 22-09-13 | 22:43
Het verschil is dat ze dezelfden zijn, idioot.

smdyasc | 22-09-13 | 22:46

(super??)matthijsje: ben jij nou echt zo'n miezermannetje dat denkt door het nu voor hen op te nemen jij de dans zal ontspringen? Wat ga je zeggen als zo'n baardman voor je staat met zijn AK47 en jou een vraagt stelt waar je het antwoord niet op weet!? " Ja maar bij Geen Stijl heb ik het wel altijd voor jullie opgenomen hoor, echt waar!" Wat zegt meneer de baardman dan? " Allah akbar!" Kort daarop word jij aan gort geschoten en op het finale moment zal jij dan denken: Het zal die Islam terroristen werkelijk waar de reet roesten wat ik voor heb heb gedaan, ik ben blank, heb een Christelijke voornaam en weet het antwoord op de islamitische ( jaja!) vraag niet! Hop, daar ga je! Op naar Petrus zonder zijn maagden! Bon voyage sucker!!

JackJersey | 22-09-13 | 22:46

Tijd om de oorlog tegen de extreme islam te beginnen.
Maar Nederland staat als een struisvogel met z'n kop in de grond.

ZZP-er | 22-09-13 | 22:46

@Parsons | 22-09-13 | 22:44 | + 1 -
Het is te bizar, en te triest dat ze hier mee wegkomen.

Kaas de Vies | 22-09-13 | 22:45

Ommezwaai | 22-09-13 | 22:43 | + 0 -

Kaas en ik gaan al wat langer terug hoor. Die weet wel dat ik vaak slordig ben.

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:45

@Parsons | 22-09-13 | 22:44
Juist. Goed gezegd!

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 22:45

@Supermatthijs | 22-09-13 | 22:19
In dit geval waren het moslims die niet-moslims er bij haren bij sleepten. En toen afknalden. Omdat ze geem moslim waren.


Goeie reclame.

Rest In Privacy | 22-09-13 | 22:44

@Tommygunner | 22-09-13 | 22:18
Dat bedoel ik dus. Let vooral op hoe bewust de woorden gekozen zijn om de termen "islam" en "moslim" te vermijden.

Het volk moet dom gehouden worden.

Parsons | 22-09-13 | 22:44

En ja hoor: Prime Minister Cameron says:
"These appalling terrorist attacks that take place where the perpetrators claim they do it in the name of a religion - they don't," he said. They do it in the name of terror, violence and extremism and their warped view of the world. They don't represent Islam or Muslims in Britain or anywhere else in the world."
En bedankt weer.

PrinsesStoepje | 22-09-13 | 22:43

Ruim tien jaar na 11 september begrijpen sommigen hier kennelijk nog steeds het verschil niet tussen moslims en salafisten. Hoe achterlijk ben je dan.

Fort Reunion | 22-09-13 | 22:43

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:36
En nou een beetje een vuist in de aarsch van Kaas trachten te steken na je faalblunder van zonet?
Wat ben je toch ook een links gedrochtje..

Ommezwaai | 22-09-13 | 22:43

OT (Duitse parlementsverkiezingen).
CDU/CSU behaalt waarschijnlijk de absolute meerderheid.
Voor de FDP(Liberalen), deel van de huidige regeringscoalitie, de zoveelste nederlaag op rij. Ze vliegen met met 4,5% zeker uit de Bundestag en waarschijnlijk na vorige week uit de Beierse deelstaatparlement nu ook hoogstwaarschijnlijk ook in Hessen eruit.
De eurokritische Alternative für Deutschland zitten momenteel op 4,9% en komen als dat zo blijft niet in de Bundestag. Jammer, ik heb ze ondersteund de afgelopen weken en weet bijna zeker als ze het thema islamisering niet zo angstvallig hadden gemeden waren ze over de 10% gekomen. Maar ja in Duitsland ligt dat thema (bij de MSM) veel moeilijker dan hier.
Ohja, de Grünen hebben een klap van jawelste gekregen. Stonden ze na de atoomramp in Japan nog virtueel zelfs rond de 25% nu komen ze met 8% nog fors onder hun score bij de vorige parlementverkiezingen. Vorige week in Beieren dito. Oorzaak schandalen (pedofiliecultuur, nóg hogere ecobelastingen, een hele reeks verboden die hun imago als verbodspartij sterk bevestigden en natuurlijk typisch: letztendlich ontpoppen groene toppolitici zich altijd tot hypocrieten.

WirMachenMusik | 22-09-13 | 22:43

Lewis | 22-09-13 | 22:40
Ik ben creanogwat, maar dat wil niet zeggen dat ik geweld niet verafschuw.

newray | 22-09-13 | 22:43

Lewis | 22-09-13 | 22:40 | + 1 -
Hulde!

ZZP-er | 22-09-13 | 22:42

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:23 | + -3 Jawel, Breivik was een gristengekkie geloof ik.
Tristan een gewoon gekkie.
Maar goed, lets talk scores:
Breivik + Tristan = 84
Bagdad + Kenia + Pakistan = 210.. in één dag!
-Wanneer heb jij voor het laatst gelezen dat er christenen een moskee opbliezen of een knalfuif doen op een marktplein? ... dat dacht ik al.
-Anyways beste Thijs, je kan recht proberen te lullen wat krom(zwaard) is. Feit blijft is dat er elke dag - ELKE FUCKING DAG - aanslagen gepleegd worden door baardjongens met de koran in de hand.

Eduardo- | 22-09-13 | 22:42

Lewis | 22-09-13 | 22:40 | + 0 -

Ik ben het helemaal met je eens. Ik probeerde slechts te wijzen op één van de reaguurders hier die gewoonweg van alles de islam de schuld geeft. In dit geval dan wellicht met reden maar vaak genoeg ook niet.

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:42

@Supermatthijs
Luister nou. Ik ben zelf overtuigd christen. Ik vul mijn geloof op een bepaalde manier in. Heb meerdere goede redenen gehad om tot geloof te komen en om later christen te blijven, en ik heb die redenen nog steeds. Helaas gebeuren er tegelijkertijd veel dingen in naam van het christelijk geloof die ik afschuwelijk vind en waar ik heel slecht mee kan leven. Ik voel me daar niet verantwoordelijk voor, dat bén ik ook niet, maar ik heb er wel mee te maken. En als er door fanaten in naam van *mijn* geloof op grote schaal en wereldwijd afschuwelijke misdaden werden gepleegd, zou ik het niet meer dan logisch vinden dan dat dat werd benoemd, dat daar zéér kritische vragen over werden gesteld, dat dat ondubbelzinnig werd veroordeeld.
En wat mij betreft geldt voor de islam en haar volgelingen precies hetzelfde.

Lewis | 22-09-13 | 22:40

We stoppen met Allah, wil je er mee doorgaan ,ga naar syrie of somalie. Ben dit geweld en fascisme beu !

newray | 22-09-13 | 22:40

Oneerlijke en ongelijke 'strijd' altijd, geldend voor zowel de plannen, als de uitvoering, schieten op mensen die zich niet met een wapen kunnen verdedigen, makkelijk hoor...

poeszje | 22-09-13 | 22:40

Kaas de Vies | 22-09-13 | 22:35 | + 0 -

Hier heb je een biertje, doe je een beetje rustig aan ? Is niet zo best voor je onderbuik.

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:36

En dan net bij het kijken naar het NOSjournaal heb ik net wat gemompel gehoord in een gezelschapje PC'ers over dat het eigenlijk niet meer kan met die moslimterroristen. Nog wel een beetje vanuit de besmuikte onderbuik, maar toch.
Dat was toen er meteen na Westgate een itempje kwam over die 78 dooie Pakistaanse christenen.
NOSjournaal ging best los voor hun doen.

Ik merk sowieso een fed-upeffect bij mijn doorgaans elitair-linkse omgeving over moslims. Of ze nou binnen- of buitenlands zijn.

pinda | 22-09-13 | 22:36

@Supermatthijs | 22-09-13 | 22:33 | + -1 -
Versterkt mijn punt. Tappunt, waar blijft het bier?

Kaas de Vies | 22-09-13 | 22:35

Wat een ontzettend lelijke mensen zijn dat toch die Somaliërs met dat hoge voorhoofd....

Nilfisk | 22-09-13 | 22:35

Nu hoor je al die landen niet zoals turkije/jemen ed. want ze hebben hun low lifes naar ons geexporteerd en langzaam helemaal gehersenspoeld zodat ze helemaal door het lint gaan en in koele killermachines veranderen.
Alleen jammer voor ze dat ze dit nu net in een afrikaans land doen want die staan er nou net bekend om dat ze subtiel reageren er zullen dus weer en boel "onschuldige" moslim mensen sterven in de aftermath, want je kunt er donder op zeggen dat de kat in de gordijnen zit.

Umberto die trotzoni | 22-09-13 | 22:34

Kaas de Vies | 22-09-13 | 22:25 | + 5 -

Ik had dat hele stuk nog niet gelezen Kaas. Kan gebeuren toch ?

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:33

Welnee Pritt. Het heeft niets met de islam te maken. Het is ARM tegen RIJK.
(aldus: de REALITEIT, za 21 september 2013 20:07 www.joop.nl/wereld/detail/artikel/2296... )
Iedereen die denkt dat het uit naam van de Verhevene en de Islam gebeurt is een racist, fascist en een PVV'er. Want daarom. Dus.

Stormageddon | 22-09-13 | 22:31

Laat je ballen zien en dan laten ze ons voorlopig wel met rust.

Smoothar | 22-09-13 | 22:31

En weer vieren de haatbaarden feest.
De baarden in Pakistan konden niet achterblijven en daar ploften ook weer baarden in een kerk.

Tommygunner | 22-09-13 | 22:10
Er was een enge goedprater die op dat NOS bericht reageerde met: kritiek op een godsdienst is fascistisch.

Het komt nooit meer goed.

Jan Dribbel | 22-09-13 | 22:30

@smdyasc | 22-09-13 | 22:29
Juist. Precies. Om gek van te worden.

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 22:30

@ Supermatthijs 22:23

En ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig!

eerstneukendanpraten | 22-09-13 | 22:29

@Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 22:26
Het is hemeltergend dat we zulke idioten hebben die die racistische haatzaaiende klootzakken nog verdedigen ook.

smdyasc | 22-09-13 | 22:29

Oog om oog en tand om tand.
Het moet godverdomme eens afgelopen zijn met dat gezeik van die kutmoslims. Treed toch godverdomme eens op, kut Timmervrouw. Gewoon die clans opzoeken , al HUN familie leden ontvoeren en dezelfde behandeling geven. Zo hebben wij in de 19e eeuw de boel daar veroverd.

In de jaren 80 waren de Soviets al zover :

en.wikipedia.org/wiki/Alpha_Group

"Six years later, in October 1985, Alpha Group was dispatched to the war-torn Beirut, Lebanon. The Kremlin was informed of the kidnapping of four Russian diplomats by the militant group Islamic Liberation Organization (a radical offshoot of the Muslim Brotherhood). It was believed that this was retaliation to the Russian support of the Syrian involvement in the Lebanese Civil War.[16] However, by the time Alpha arrived, word spread that one of the hostages had already been killed. Through a network of supporting KGB operatives, members of the task-force identified each of the perpetrators involved in the crisis, and once identified, began to take the relatives of these militants as hostages. Following the standard Soviet policy of no negotiations with terrorists, some of the hostages belonging to Alpha Group had been dismembered and their body parts where sent to the militants. The warning was clear: more would follow unless the remaining hostages are released immediately. "

Er is één Nederlands vrouw gedood :

www.telegraaf.nl/binnenland/21911148/_...

Wel executeer dan 1000 van die etters.

Smoothar | 22-09-13 | 22:28

@cobie | 22-09-13 | 22:24
Voorlopig niet. Mag ik Wilders aanbevelen?

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 22:27

-weggejorist-

Goorbatsjov | 22-09-13 | 22:27

Vraag me af of Pritt-afstomp-Stift nog zo'n smakeloos luchtige verslaggeving zou doen van "it giet oan" e.d ,wanneer hij er familieleden had zitten of erger.

daytripper | 22-09-13 | 22:27

verschrikkelijke@

hallo111112 | 22-09-13 | 22:26

@Supermatthijs | 22-09-13 | 22:14
Ze vroegen wie de moeder van Mohammed was.

Maar jij ziet uiteraard geen verband met de islam.

Leg dat eens uit, supermietje.

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 22:26

VanBukkem | 22-09-13 | 22:23 |

Te mager...

CornholioNL | 22-09-13 | 22:26

Verschillijke geloof. Booslims.

hallo111112 | 22-09-13 | 22:26

De Islam is een vloek voor de mensheid.

Bataaf | 22-09-13 | 22:25

eerstneukendanpraten | 22-09-13 | 22:22 |

Lol, die gasten weten hier wel "professioneel" te handelen idd...

CornholioNL | 22-09-13 | 22:25

@Supermatthijs | 22-09-13 | 22:23 | + -1 -
Waarom ben je zo'n domme debiel.

Iedereen had het over de MOTIEVEN.

Serieus, waarom speel je zo dom.

Kaas de Vies | 22-09-13 | 22:25

@ Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 22:22 |
Wanneer kan ik op je stemmen??
;-)

cobie | 22-09-13 | 22:24

Wat zouden ze in Kenia van Miley Cyrus vinden?

VanBukkem | 22-09-13 | 22:23

Moslims laat u horen. Keur deze daden openlijk af. U bent communicatief niet vaak sterk maar het is uw enige redmiddel. Islam zal niet winnen.

Bluebook | 22-09-13 | 22:23

Wc-kip | 22-09-13 | 22:19 | + 0 -

Bloedbad is altijd -1. Maar bij Breivik en van der Vlis had niemand het over hun godsdienst.

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:23

-weggejorist-

Goorbatsjov | 22-09-13 | 22:23

Aminah bint Wahab. De moeder van Mohammed. Het kan handig zijn om dit te weten, kennelijk. Voor het geval boze mannen die helemaal niets met de islam van doen hebben, ernaar vragen.
*NL islamvrij*

Lewis Lewinsky | 22-09-13 | 22:22

Wc-kip | 22-09-13 | 22:19 |

Gokje hoor:

Eigen schuld, moeten die decadente westerlingen maar niet zo'n over the top shopping mall bouwen in zo'n arm land.

....of zo iets.

CornholioNL | 22-09-13 | 22:22

@ CornholioNL 22:15

Er schijnen ook special forces uit Israël te zijn overgevlogen om de Kenianen te helpen. En die maken over het algemeen korte metten met terroristen uit naam van het geloof van de vrede. Shalom en mazzeltof...

eerstneukendanpraten | 22-09-13 | 22:22

Interessant zoveel allah hakkenbars met dubbel westers paspoort in de lijst van bekendgemaakte terorristen. Waarschijnlijk weer twee Gutmenschen die de stront uit hun ogen hebben gewreven.

WirMachenMusik | 22-09-13 | 22:22

Oh ja vergeet ik weer die CHRISTELIJKE Kerk die is aangevallen door een anonieme groep die graag zelfmoordaanslagen pleegt. Kut K3-fans in Pakistan ook altijd.

Kaas de Vies | 22-09-13 | 22:22

Fijn geloof. Zo vredelievend.

Lina Mosa | 22-09-13 | 22:21

@Parsons | 22-09-13 | 22:13 | + 0 -
Het is te triest om te zien dat zo'n cruciaal element, zo'n nieuwswaardig element dat niet-moslims werden afgeknald niet wordt verteld.

Wel andere kleine pietluttige details.

Maar andere belangrijke details vergeten ze weer toevallig.
Zoals EEN terreurbeweging uit Somalie. Allemaal van die gekke kleine details, zoals hoe heten die, wat willen die, wat is het doel van de terreur. Te triest, te opzichtig, maar iedereen slikt het als zoete koek.

Kaas de Vies | 22-09-13 | 22:21

@ Supermatthijs | 22-09-13 | 22:19 |
Zal best, maar in deze draad heeft hij groot gelijk en zou ik daar niet over beginnen als ik jou was.

Lewis | 22-09-13 | 22:20

Nou Bakito/Supermatthijs, hoe denken jullie hierover?

Wc-kip | 22-09-13 | 22:19

Lewis | 22-09-13 | 22:18 | + 0 -

Ik reageerde op Parsons en die doet dat inderdaad altijd en overal.

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:19

De NOS heeft het woord islamitisch totaal verbannen. Iets van "terroristen" en verder alleen snel over de slachtoffers. Alsof het gepeupel zo stom is om de werkelijke reden niet te weten.

Kamervraag | 22-09-13 | 22:18

Over een paar jaar hoor je niks anders meer.

cobie | 22-09-13 | 22:18

@ Supermatthijs | 22-09-13 | 22:14 |
Altijd en overal? Je maakt een grapje. Moslimterroristen zaaien dood en verderf door onschuldige, weerloze burgers af te knallen en dan mag je niet over de ideologie beginnen die hen daartoe inspireert? (Wel goed lezen hè, ik zeg dus niet dat de islam alle moslims inspireert tot het plegen van terroristische aanslagen.)

Lewis | 22-09-13 | 22:18

Go IDF!

Ongeblustekalk | 22-09-13 | 22:18

@Parsons
Al-Shabaab werd wel genoemd, zowaar.
Maar daarna weer oldschool NOS-ing met nieuws van een aanslag in Pakistan: terroristen, tig doden, aanslag op christenen etc etc maar geen woord over de achtergrond van terroristen.

Tommygunner | 22-09-13 | 22:18

Question. Everything.

Dikke Negor | 22-09-13 | 22:17

-weggejorist-

Goorbatsjov | 22-09-13 | 22:17

Ik heb er *geen enkel* probleem mee als onze special forces *daar* even gaan opruimen.

BellaBella | 22-09-13 | 22:17

@Parsons | 22-09-13 | 22:13
Vanaf 4:51

Parsons | 22-09-13 | 22:16

LOOOLL "its not a religious attack" ..:) sure.. hahaha nee joh.. htye have a different ethnic background.. toevallie allemaal moslimie?" man man.

Causa Sui | 22-09-13 | 22:16

Nee bedankt, ik hoef die k*nker Islam fundies niet live te zien...geef maar een seintje als de scherpschutter van de lokale politie ze 1 voor 1 een headshot geeft, dan schakel ik wel in...

CornholioNL | 22-09-13 | 22:15

Kaas de Vies | 22-09-13 | 22:14 | + 0 -

Biertje ?

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:14

Parsons | 22-09-13 | 22:13 | + 0 -

Niet iedereen sleept zoals jij altijd en overal de islam er aan de haren bij. Wen er maar aan.

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:14

Ik steun de geallieerden, ik steun Al Qaida, net als onze premier en Timmermans. Dood aan de infidels!

Kaas de Vies | 22-09-13 | 22:14

"Men neme de Koran: dit inferieure boek volstond om er een wereldreligie op te grondvesten, twaalf eeuwen in de metafysische behoefte van miljoenen mensen te voorzien, de grondslag voor hun moraal te leggen, en een opvallende minachting voor de dood te kweken; bovendien wist het hen te enthousiasmeren voor bloedige oorlogen en omvangrijke veroveringen. In de Koran worden we geconfronteerd met de treurigste en armzaligste vorm van het theïsme. Er mag dan weliswaar veel door de vertaling verloren zijn gegaan, maar ik heb er niet één waardevolle gedachte in kunnen ontdekken."

-Arthur Schopenhauer

Rémy Martin ® | 22-09-13 | 22:13

@Tommygunner | 22-09-13 | 22:10
@Heinzz | 22-09-13 | 22:09
Ik heb het over het 8 uur journaal van vanavond, kijk maar terug, om te kotsen!

nos.nl/uitzendingen/12425-nos-journaal...

Parsons | 22-09-13 | 22:13

-weggejorist-

Goorbatsjov | 22-09-13 | 22:12

@Parsons | 22-09-13 | 22:06
Dat viel mij ook op tijdens het journaal, het woord Islam werd zo hard mogelijk vermeden.

Mjollner | 22-09-13 | 22:11

Afschuwelijk. Te worden afgeknald als een beest omdat je toevallig op de verkeerde plek bent.

Lewis | 22-09-13 | 22:11

-weggejorist-

smdyasc | 22-09-13 | 22:10

Ik heb geen chips meer in huis. Nouja dan maar wat anders. *tosti bakt en biertje pakt* En dan gaan we er nu eens lekker voor zitten.

deboerenlul | 22-09-13 | 22:09

Maar het waren dan ook wel hele erge misstanden in dat winkelcentrum he. Met rokjes en makeup enzo.
Ging echt te ver...

Tommygunner | 22-09-13 | 22:09

Ik zeg: vuurpeleton voor de helft van wat er nu nog in Gitmo zit. Die zitten er niet voor niets.

Het belangrijkste in de "dialoog" met dit ongedierte: spreek hun taal.

Godsammekraken | 22-09-13 | 22:08

Parsons | 22-09-13 | 22:06 | + 0 -

Bij anderen doet de godsdienst er ook niet toe.

Supermatthijs | 22-09-13 | 22:08

Ik zat de verkiezingen te volgen op de Deutsche televee en daar werd er -tijdens het journaal- gesproken over "daders die willekeurig mensen doodschoten en 'gelukkigen' die wisten te ontkomen". Niets over het 2 voor 12 quizje des doods.

Kromst | 22-09-13 | 22:08

The distraction of the week....

Pimp my Voortuin | 22-09-13 | 22:07

Volgens de NOS gaat het om terroristen, net als in Pakistan en in Nigeria vandaag.

De islam mag niet genoemd worden.

Parsons | 22-09-13 | 22:06

Dus de Nederlandse vrouw is mogelijk doodgeschoten door een europese islamitische jihadist.

Meri59 | 22-09-13 | 22:04

we benne op de wereld om mekaar om mekaar om mekaar om mekaar
Te hellepe nietwaar?

Rollins | 22-09-13 | 22:03

Gezellig, zo na het voetbal op de zondagavond. Borrelnootjes staan nog op tafel.

Vakonov | 22-09-13 | 22:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland