Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Verblijfplaatsen Wilders en Ali bekend

Stuur ze eens wat!Het was voor iedereen gissen waar Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali verbleven. Maar die onzekerheid is nu voorbij. Geert zit geïnterneerd tussen de illegale vreemdelingen op Kamp Zeist. Ayaan woont tussen de stoere binken op het marineterrein te Amsterdam. Hoewel heel Nederland weet waar Kamp Zeist is, zijn er wel veiligheidsmaatregelen getroffen op internet: de routebeschrijving is weggehaald, dus zo is de verblijfplaats voor geytenneuqers in ieder geval nog geheim. Hirsi Ali heeft de locaties zelf bekend gemaakt. UPDATE: Hirsi Ali is inmiddels alweer verhuisd...

Reaguursels

Inloggen

Het zolderkamer fenomeen van star en mijn reactie dat het niet een begrip is hier, was inderdaad wel op het word vangen Sunny, door het snelle overlezen voortkomend uit mijn laatste comment heb ik deze over het hoofd gezien en dus onjuiste me op het woord vangen jegens star, door jouw geopperd, weerlegt.
Sorry daarvoor, je had wel gelijk in deze, wilde ik nog even rechtzetten zo reëel ben ik dan wel weer :-)

DaJudge | 21-02-05 | 17:57

Sunny, gisteren onder het flamen, me wagen nagekeken de bobine kabel trok een vonk naar de behuizing van de onderliggende spoel wat al een week of twee tot gevolg had dat bij rap accelereer de motor af en toe op 7 of 6 poten liep in plaats van 8 wat me verschrikkelijk ergerde, verder heb ik de over buur geholpen met zijn wagen gisteren.
Ondertussen loop ik te prutsen met 1 van me latops welke naar de kloten schijnt te zijn evenals een andere waar een kat overheen gemegen heeft probeerde gisteren uit te vinden hoeveel uitwisselbaar is tussen de verschillende merken om er 1 draaiende van te maken.
On top of that, sta ik geregeld een plankje te zagen voor de oud Hollandse luiken welke ik voor de ramen aan het maken ben, als mede preventie om de voorgenoemde computer bijvoorbeeld in huis te houden wanneer ik er niet ben.
Tijdens dit alles creëer ik af en toe een glimlach, loop naar deze computer welke centraal opgesteld staat daar hij de mp3 ook regelt hier in huis, overlees je comment en typ een relaas als deze combineer dat om me exceem downloads te checken en nieuwe mp3?s te selecteren wat zeikerts op msn weg te klikken om vervolgens voldaan ff een peuk weg te branden en de voorgenoemde projecten weer op te pakken.
Misschien verduidelijkt dit de impact welke deze flame op me heeft lol.

DaJudge | 21-02-05 | 17:23

Hehehe Star je hebt me zowaar in een knoop gelegd heb gelachen op je 0855. je hebt voor een deel nog gelijk ook was ik mezelf al jaren van bewust, het is alleen niet zo erg als jij suggereert.
Aangaande je mening betreffende sunny ben ik het niet met je eens, maar ik word dan ook niet hormoon gestuurd.
Dat jullie om en om commenteren, een soort van geheel vormen was me al bekent voor het starten van dit gehele relaas, je sympathie voor sunny was mij niet ontgaan in ander topics star, beetje onzinnig om me te focussen op wie er nu eigenlijk typt.
Ik ga er vanuit dat de er parallel communicatie over de msn aanwezig is ook.
Niet iets waar ik me druk om maak of iets wat waarvan ik het bewustzijn bij mij naar jullie toe kenbaar zou willen maken, trouwens ik schat jullie nog wel zo hoog in om te snappen dat ik een dergelijke communicatie/samenwerking onderken bij het überhaupt in discussie gaan met Sunny.
Valt me dan ook tegen van je Sunny dat je een moment gedacht hebt dat ik de naïviteit zou bezitten dit niet in te zien, zeker gezien het feit dat ik nogal eens op .GS struin en redelijk op de hoogte ben (in de regel) van onderlinge verhoudingen.
Op de kast jagen valt mee, er zijn geen significante bloeddruk veranderingen waarneembaar hier, met een goed inzicht denk ik dat je in mijn persoon de eigenschap had moet herkennen welke omhelst dat ik redelijk geil op bijdehante flames het een prima relaxerend tijdverdrijf voor me is dus, star zou dat uit eerdere relazen van me hebben kunnen trekken wel eigenlijk denk ik dat hij dat wel weet.
Zullen we het hier bij laten, voor ik tegen een ban oploop welke ik eigenlijk stiekem al verwacht had.
Me vermoeden jegens Sunny heb ik inmiddels kunnen bevestigen, en ik ben blij dat Star me als redelijke toek (Mm das drents meen ik, toek = slim, handig, bijdehand ect) chaoot ziet.
Caipirinha is de Braziliaanse nationale mix, in Mexico kennen ze het niet? wel me favo trouwens maar dan in de vorm van Caiperoska welke op vodka gebaseerd is, in de lange relatie die ik met een Braziliaanse had waarbij ik nogal eens terplekke vertoefde veel gedronken dat spul, gelijk een antwoord op je remy insteek dat valt wel mee dus over het geheel genomen.

DaJudge | 21-02-05 | 17:00

@Sunny Een schizofreen is nooit alleen.

Starf*cker | 21-02-05 | 14:00

@Starf*cker
Die Judge heeft het al zo moeilijk. hij doet me denken aan Drs. E. Vijfje, van Maarten Spanjer. Ik denk dat DaJudge stilletjes ligt te huilen op z'n kamertje. Hoop dat zijn verhaal van de latina's klopt. Anders is ie helemaal zo'n Remy.

Sunnygirl | 21-02-05 | 13:28

@Sunny Niet alles vertellen, anders gaan ze er nog wat van denken ook. DaJudge is echt de weg kwijt vandaar zijn verbanning waarschijnlijk naar dat struikroveroord onder Texas.

Starf*cker | 21-02-05 | 13:07

@DaJudge

Hoe getergd kan je zijn? Bij de verkiezing miskent talent nomineer ik jou zeker. Wat laat jij je enorm op de kast jagen. Kleine hint:.... Star en ik hebben je zitten fucken! Je bent zo analytisch ontwikkeld en ziet zo goed de verbanden *ahum* dat je niet eens in de gaten hebt dat de reacties van 21:52 en 21:02 rechtstreeks uit de koker van StarF*cker kwamen. Star schrijft altijd Da Judge en ik schrijf het altijd aan elkaar. Haal even diep adem, ga over op een buikademhaling, voel je hartslag zakken, je adrenalinepeil dalen en lees de tekst dan nog eens rustig door. Dan zie je de enorme hints die je gemist hebt. Sunny, was tussen 21:00 en 22:00 uur in de SF-mode. Wel eens een keer wat anders dan de Ebru of de AHA modus. Ik kom niet meer bij om je getergdheid. Zo druk om je gelijk te halen! Je begrijpt dat je voor het testje analytisch denken en scherp waarnemen bent gezakt. Vraag een van de latina?s daar om een Caipirinha voor je te maken. Met veel suiker, anders blijf je zo zuur kijken.

Sunnygirl | 21-02-05 | 12:47

@Da Judge Wel van de tequila afblijven, als je tikken gaat. Bovenstaande doet mij denken aan het gebral van een begaafde maar dronken student met veel kennis, maar zonder inzicht in verbanden. Laten we zeggen: een soort boekenkast die omvalt. Hier rijst een beeld op van iemand met een intelectuele wanorde in zijn brein die zelfs als drummer van de Josti-Band nog achter de maat zou tikken. Nu kom ik richting Sunny: het gaat niet alleen om dat goede geheugen maar ook het vermogen om dat alles in een context te plaatsen. Iets waar zij super bedreven in is, maar jij een nul, een zero, bent.

Starf*cker | 21-02-05 | 08:55

Toch nog wat gedaan vandaag frids.
Er was een moment dat ik dacht dat je het had Sunny, vergissing.
Mooi om te zien hoe een strak vocabulaire zoveel eenvoud kan verdekken, zijn die vakantie studie toch ergens goed voor geweest.
Begrijp nu ook waarom vaak je reacties de 7 cm passeren. (begrijp je ook niet weet het nu al, eigenlijk allemaal zinloos dit)
Een chaos echter ik kan de data nog steeds verwerken, dus die verbouwing hoeft nog niet.
(link naar je verbouwing onder mijn schedeldak ander leg je hem waarschijnlijk weer niet. Schedeldak? wat is mijn schedeldak Sunny? En als ik die heb wat zit er tussen me schedel en dat dak wat een verbouwing zou kunnen gebruiken beste meid? En dit schat is op het woord pakken?.)
De DVD was ik vergeten aan je uit te leggen, die begreep je ook niet, komt ie?
Met het een handleiding ter hand nemen doelde ik op dat je waarschijnlijk het/de intellect/logica niet bezit om uit te goochelen hoe alle functies in een DVD speler werken zonder de handleiding te raadplegen, was een degenererende opmerking dus in de context van jouw capaciteiten,
En tevens om te verduidelijken wat ik bedoelde met een goed geheugen is essentiëler voor veel studies dan het hebben van een stevig intellect daar veel studies wel varen op het onthouden van veel informatie, jou twee studies zijn daar goede voorbeelden van.
Simpeler kan ik het niet voor je neerzetten, vond het de eerste keer al knap duidelijk trouwens.
Hoop dat je hem nu wel verstandelijk kunt verwerken.

DaJudge | 21-02-05 | 02:25

@Da Judge Ik zou die verbouwing uitbreiden tot onder je schedeldak. Wellicht treedt er dan enige consistentie op in jouw volstrekt warrige en inconsistente manier van denken. Af en toe denk ik dat je de drummer van de Josti-Band bent. Vergeleken met jou is Star ongeveer Einstein.

Sunnygirl | 20-02-05 | 21:52

@DaJudgemental
Schiet niet echt op zo, die verbouwing.

Frids | 20-02-05 | 21:37

Sunny, ik stelde dat Star misschien iets van begrip zou hebben voor de ideeën van Wilders.
Star reageerde erop met dat Wilders een gek is en hij daarom geen begrip voor de man heeft.
Ik maak duidelijk aan star dat je begrip voor iemands standpunten kan hebben zonder dat je achter die standpunten hoeft te staan dus ook voor de standpunten van een randdebiel begrip duid erop dat je het standpunt vanuit het perspectief van dat individu bekijkt.
Dat is niet iemand op het woord pakken, dat is simpelweg een uitleg in wat begrip omhelst en dat begrip niet gelijk staat aan het erachter staan dit zijn twee verschillende zaken die star gelijk trok, waarmee hij de suggestie wekte dat hij denkt dat ik achter de standpunten van Wilders sta wat niet geheel het geval is, dat helderde ik dus op met het uiteenzetten van ?begrip?
Nee dit is niet op het woord pakken, je zakt met de minuut, ik begin me af te vragen hoe in godsnaam je die universitaire studies met succes hebt afgerond, hoewel me gehele relaas natuurlijk duidelijk maakt wat ik van dergelijke studies denk dus wat dat aangaat geloof ik het ook wel weer.
Waarschijnlijk snap je dit ook weer niet, geeft niet, wil wel gesteld hebben dat het genoemde gapende gat niks met kwaliteiten qua mijn communicatie van doen heeft het probleem ligt op een ander vlak en niet bij mij lijkt me.
Beter gooi je er even weer wat vak jargon tegenaan.
Ik ben verder klaar met je.

DaJudge | 20-02-05 | 21:18

@vince Er circuleren foto's waarin jij in een compromiterende situatie staat met een of meer heren. That's all. Op, inderdaad, Wat nu Weer.

@Da Judge Have fun

Sunnygirl | 20-02-05 | 21:02

@ Vince
Wat nu weer!

Sunnygirl | 20-02-05 | 19:55

@ DaJudge 20-02-05 @ 19:20
?Je verward begrip met het ergens achter staan denk ik. ? Wil je nu nog steeds claimen dat je niet op woorden vangt?

Sunnygirl | 20-02-05 | 19:53

Star en sun: wat is dat toch met die feauteaux van mij? Ik begin nu toch wel een beetje nieuwsgierig te worden naar deze feauteautjes.

Vince72 | 20-02-05 | 19:48

@ Vince72 20-02-05 @ 18:04
Gelukkig erken je het zelf nu ook. Dat je niet echt met argumenten kwam was niet opgevallen hoor *proest*. Je solliciteert naar een Ip-bannetje van de Lognazi. Stuur dan gelijk een mailtje naar Joris! Scheelt een hoop scrollen voor anderen. Je bent dus een Vervelio, herhalio en een dombo volgens de huisregels. Tijd dat je dus daadwerkelijk eens wordt weggejorist. Flikker toch lekker naar web-log en ga daar weer lekker zaniken.


Sunnygirl | 20-02-05 | 19:46

lieve mensen,

Een tijdje geleden, zo rond eeuwwisseling, leefde ik in het, in mijn ogen, beschaafste land van de wereld. Er werden steeds meer christelijke taboe's verbroken zoals abortus, liepen in de voorhoede op het gebied van mensenrechten, kortom het was een klein land met grote grenzen. Het was ook een uniek land. Bijna nergens in de wereld, en al helemaal niet in de "Westerse Wereld" waren zoveel individuele vrijheden toegestaan, was er zoveel tolerantie en wellicht ook onverschilligheid. Ik vermoed dat iedereen die dit leest begrijpt dat ik het over Nederland heb, maar als je dat Nederland vergelijkt met wat het nu is, lijkt het Nederland van toen haast een Utopie. Tegenwoordig verklaren steeds meer "Nederlanders" zich niet-tolerant, zijn steeds meer "Nederlanders" voorstander van het inperken van MIJN individuele vrijheden. Welnu, ik heb slecht nieuws voor die "Nederlanders. Als het je hier niet bevalt, rot je maar op. Last van "vervelende maroc-jes? Ga naar Cuba, is je hele probleem in een keer opgelost, toch? Nederland is, en moet dat ook blijven, het toleranste land ter wereld. "We" hebben die reputatie al vanaf de 16e eeuw, waarom er mee ophouden?

King of controversy | 20-02-05 | 19:44

Je verward begrip met het ergens achter staan denk ik.
Men kan begrip tonen zonder het er mee eens te zijn toch?
Formuleer ik het onjuist of verdween er een string in dat gapende gat tussen host en client?
Ik heb een broertje dood aan agressie, misselijke behandeling van welk individu dan ook en niet reële handelswijzen dat houd in dat ik nooit achter een persoon als Wilders zou kunnen staan.
Begrip in zijn denkwijze kan ik wel opbrengen wanneer ik de situatie in Nederland bekijk.
Dat ik een stem naar hem zou brengen, is meer omdat ik graag forse veranderingen in de politiek zou willen zien dan dat ik Wilder zou willen zien regeren om de boel naar de kloten te helpen.
Denk niet dat een dergelijk iets in een Nederland zou kunnen gebeuren trouwens.
Fijne dag Star en Sunny, dit geneuzel heeft 2 dagen vervreten, hoewel ik plenty vrije tijd heb is het de hoogste tijd om weer een stukje fata morgana te verwezenlijken? verbouwen dus.
No hard feelings by the way, dat we daar geen misverstanden over hebben.
Hasta luego

DaJudge | 20-02-05 | 19:20

@Vince Daar twijfel ik niet aan, vandaar dat we je ook beschermen door toegezonden foto's te deleten.

@Da Judge Ik heb nooit een begin van begrip voor gekken die, als de heer Wilders, het zondebok-principe aanhangen. Ben nu bezig met de dagboeken van Bella Fromm, een joodse journaliste in het Berlijn van de jaren 30. Dan zie ik allerlei politici dezelfde redeneertrant opbouwen. Bij jou in Latijns Amerika mag het dan minder vrijblijvend zijn als hier, gekken als Wilders zouden ze toch aan een totempaal vastbinden als bestandsdeel voor de paprika-soep.

Starf*cker | 20-02-05 | 19:04

Ik leef in reality f*cker, zou jij ook eens moeten doen.
Dan komt een stukje begrip voor een lul als Wilders ook vanzelf.
In een verzorgingsloze omgeving gelijke degene waar ik me in bevind zou het erg onverstandig zijn te dromen.

DaJudge | 20-02-05 | 18:55

Eigenlijk ben ik een hele aardige jongen.

Vince72 | 20-02-05 | 18:54

@Da Judge Met jouw wijze van communiceren gaapt er een groot gat tussen zender en ontvanger. That's all.

Starf*cker | 20-02-05 | 18:53

Starf*cker, dank.

Vince72 | 20-02-05 | 18:48

1. Hoog google gehalte? hoe kom je daarbij Sunny? behalve voor competenties is er niet gegoogled hier, doe ik zelden trouwens inzake het commenteren.
2. Het stukje waar je het over hebt is mijn inziens niet onsamenhangend.
3. Beauty comes from inside, klopt.
Ik sprak echter over uiterlijk in de context van dat onderzoek, niet gebasseerd op mijn visie aangaande uiterlijk dus.
Stukje begrijpend lezen denk ik.
4. waar pakte ik iemand op zijn woord? Bij star zowel als jij viel ik over de uitspraken ben niet bezig geweest mensen op het woord te pakken me dunkt.
Bij star over zijn platvloersheid en niet steekhoudende kreten.
5. Wanneer ik topics zou willen publiceren, regel ik me eigen weblog net zo makkelijk, onafhankelijk hield ik van vertelde ik je.
6. je zwets nu stevig uit je nek en gooit met compleet loze opmerkingen welke geen grond houden, en ik ben er schijtziek van dus laat het hier dan ook bij.
Ik heb nergens gezegd trouwens dat Star geen goede topics in elkaar kan knutselen meid, nogmaals ik viel over zijn platvloerse compleet nietszeggende fuck opmerkingen, op het niveau van een puber.
Dat je me niet volgen kan en dingen standaard verkeert, interpreteert is niet mijn probleem.

DaJudge | 20-02-05 | 18:41

@Da Judge Heb het fijn in je fata morgana..

@Vince Die tekst van 18.04 snijdt hout. Maar: er bestaan geen eenvoudige oplossingen.

Starf*cker | 20-02-05 | 18:24

Sunny, ik ben blij dat je het nu een keertje met me eens bent. Je vindt mijn manier van discussieren kinderachtig. Maar ik discussieer eigenlijk helemaal niet. Ik ben die oeverloze discussies van mensen die het allemaal zo goed weten gewoon helemaal zat. En laten we nou niet gaan doen of al die goedbedoelde reacties hier iets voorstellen.
Mijn stelling luidt: 'argumenten zijn nare dingen'. Het gaat er mij eigenlijk alleen maar om om zoveel mogelijk te zaniken. Hoe meer onzin hoe beter.

Vince72 | 20-02-05 | 18:04

@ Vince72 20-02-05 @ 16:2
Eindelijk een reactie van je waar ik het mee eens kan zijn. Het is je goed recht om in Wilders daar een landverbeteraar te zien. Die mening deel ik niet. Wat ik vooral prettig vind aan Nederland is dat iedereen geaccepteerd is als ze zich een beetje aanpassen. Die diversiteit is mooi, door de polarisatie wordt die diversiteit aan banden gelegd. Het doet afbreuk aan vrijheid en daarmee afbreuk aan de prettige kanten van dit land.

Sunnygirl | 20-02-05 | 17:02

@Vince72
Geert Wilders is niet mijn favo politicus en dat was Pim ook niet, al had die man meer visie en verstand dat Wildersmannetje. Als je wil weten waarom ik niet zal kiezen voor een Wilders, lees de bovenstaande reacties over Wilders nog eens na. Je repeterende vragen heb ik al beantwoord. Politiek gaat niet over poppetjes maar over ideeen. @Vince72
Geert Wilders is niet mijn favo politicus en dat was Pim ook niet, al had die man meer visie en verstand dat Wildersmannetje. Als je wil weten waarom ik niet zal kiezen voor een Wilders, lees de bovenstaande reacties over Wilders nog eens na. Je repeterende vragen heb ik al beantwoord. Politiek gaat niet over poppetjes maar over ideeën. En het moet me van mijn hart, jouw manier van discussiëren vind ik ook behoorlijk kinderachtig. Je komt zelf met nul argumenten. Het enige wat jij doet is telkens dezelfde vraag stellen maar de formulering is wat anders. Star steekt niet onder stoelen of banken dat hij het kinderachtig geneuzel vind. Jij blijft om de hete brij heen draaien. Wat zijn jouw standpunten en wat zijn jouw politieke argumenten voor die standpunten. Kom eerst zelf eens met een politieke stelling, visie of mening. Dan praten we weer verder.

@ DaJudge
Dat Sunny's loverboy, sloeg op de afzender van een dergelijk bericht. Alsof Sunny een loverboy zou hebben. Misschien dat je in je boosheid het "Groet," gemist hebt.
Het stukje vanaf "Gelukkig kan ik een beetje relativeren anders kwam je er bekaaid........ t/m.......... smijten in discussies", is warrig en onsamenhangend. Ik heb het al een aantal keer gelezen maar snap niet wat je wil zeggen. Back on topic, we hebben het over Wilders en Ayaan. Als je mensen dus op woorden blijft vangen kan je een keer een koekje van eigen deeg verwachten. "Wie kaatst mag de bal verwachten". En of iemand nu aantrekkelijk is of niet, dat is een persoonlijke voorkeur. Beauty comes from inside.

@ DaJudge en Vince
Om de pennenroerselen van Star kan ik tenminste lachen, om die van jou en Vince überhaupt niet! Dat is veel van het zelfde met een hoog "Google, copy en paste" gehalte. Niet vermakelijk en weinig attractief. Stuur anders zelf eens een column in naar GS als je het zo goed weet en kan. Als ik jullie reacties zo lees kunnen jullie het beter als *Fucker, en die is als columnist populair op Gs. Ik laat me graag door jullie verrassen. Kwestie van lef! Als de column af is, mail dan even aan mij of aan *Fucker. Wil de lol van het niet plaatsen van een Column niet missen!

Sunnygirl | 20-02-05 | 16:54

Gelukkig voor star is er zijn weblog, daar kan hij dergelijke kreten spuien in een tv interview charmeert dat niet echt, misschien verklaard dat waarom hij met stijf gesloten mond op de bunne zat.
Hoxha zou het ook beter afleggen in dat onderzoek dat verklaart dan misschien weer waarom hij het voortouw nam, misschien dat er dan toch een kern van waarheid in de resulaten zit.

DaJudge | 20-02-05 | 16:25

Wat is dat toch een raar gedoe, al die mensen die boos zijn op iemand die andere dingen zegt dan je zou willen.
De enige echte reden om boos te zijn, is dat het mooie land waarin wij woonden en onze cultuur in 30 jaar tijd naar de sodemieter zijn geholpen door wereldvreemde hippie-idealen, en dat de schuldigen nog steeds hun ongelijk niet toe willen geven, maar steeds maar blijven hangen in genuanceerd praten, wegkijken en de nodige harde maatregelen tegenhouden. Landverraders zijn het.

Vince72 | 20-02-05 | 16:20

Sunny zie dat je nog even langs surft dezelfde drang die ik ook niet kan onderdrukken denk ik, was leuk ouwehoeren met je jammer dat je je even liet meeslepen door f*cker zijn impotentie.
Als de foto een bevredigende reactie tot doelstelling had, dan bij deze.
Je zou het goed doen in de voorgenoemde onderzoek resultaat denk ik.
Tot een ander moment.

DaJudge | 20-02-05 | 16:18

@ Blondje33
" Omdat zij zich door Theo v Gogh liet opnaaien?" Het kan zijn dat ik iets gemist heb. Was het niet andersom? Dat AHA Theo heeft lopen opnaaien. Zonder Ayaaan was die film Submission er nooit gekomen. Verder deel ik je boosheid ten aanzien van Ayaan. Of Ayaan een luxe paard is zou ik niet weten. Misschien dat je dat nog verder kan verduidelijken.

Sunnygirl | 20-02-05 | 16:01

Waarom krijg ik toch steeds het gevoel dat Hirschi Ali liefst een penthouse in een zwaarbewaakt luxe-appartementenflat wil,met onderkelderde garage,lift die in haar woning uitkomt ,kogelvrij glas en ingericht op kosten van het Rijk ? Waarom? Omdat zij het voortouw neemt? Omdat zij steeds de rust weet te doorbreken? Omdat zij zo flink is? Omdat zij haar mond steeds net ff te ver opentrekt. Omdat zij zich door Theo v Gogh liet opnaaien? Omdat zij de wereldpolitiek liefst zou veranderen? Omdat zij de Islam een achterlijke geloof vindt uit een eeuwenoud boek? Om dat haar klit is afgesneden vanwege de Koran? Omdat zij denkt dat dat te veranderen is door een wetje in één of ander boek? Utopisch denken is dat, en daar hoort ook een betere woning bij,toch? Maar onthoud 1 ding Ayaan, jij maakt het jouzelf moeilijk, niet de Nederlander, niet de mensen die in gewoon een huurwoningkje wonen tussen de moslims, niet de mensen die jou penthouse moeten betalen........

bondje33 | 20-02-05 | 15:26

Affectie voor Sunny.. geweldig.
Rukken, zolderkamertjes hoeren kind verwijzingen prachtig star op jouw kan ik bouwen je komt altijd precies met het niveau dat ik van je verwacht lutser.
Sunny ?loverboy?? nee hoor dat valt reuze mee, ik val voor latinas trouwens.
En star zolders is een onbekend fenomeen in Mexico? een lekker wijf ligt momenteel op bed achter.
Ik kan nu over intellect en uiterlijk gaan walmen, ooit onderzoek naar geweest heeft destijds in de psychologie gestaan doen we niet, echter het resultaat van het onderzoek was dat intellectuelen over het algemeen er goed uitzien zowel door verzorging als wel eigenschap.
Gelukkig kan ik een beetje relativeren anders kwam je er bekaaid af star, wil me trouwens niet verlagen tot het niveau welke jij momenteel profileert zou ik dat doen en hebben we het over meiden, neuqen, en de aanwezigheid hiervan in een persoons leven kwam je met je uiterlijk niet goed door de bocht star Judge wel? Als ik zei die kant wil ik niet op dat laat ik aan jouw over.
De signalen pakte ik gisteravond naar het neer plemmen al op Sunny?
Adios beiden, star trek je zinsopbouw af en toe even na, of kap nou eens met het spelfouten smijten in discussies.

DaJudge | 20-02-05 | 15:23

Jammer dat ik het grootste deel van de woordenwisseling heb moeten missen.
Sunny, ik vind ook dat het weer over Geert moet gaan. Ik weet dat je hem waardeloos vindt vanwege zijn beperkte programma en zijn rare haar. Maar kun jij me misschien uitleggen waarom je zo'n hekel hebt aan hem? Je vond Pim Fortuyn zeker ook niks? Dat hoedje staat je goed trouwens.

De taal van starfucker is van een ander kaliber: kinderkorting, kinderknuistjes etc als het over iemand gaat die andere ideeen heeft. Erg kinderachtig.

Dikke Leo, hoe komt het dat je zo dik bent? Je eet toch niet teveel patat he?

Waar is superjan eigenlijk gebleven?

Vince72 | 20-02-05 | 15:16

@ Star
Meer dan het dak open, op de motor naar de Gym. Maar als het weer zo blijft gaat het dak regelmatig er weer af!

Sunnygirl | 20-02-05 | 14:40

@Sunny Dakkie van het cabriootje al stiekem open?

Starf*cker | 20-02-05 | 11:43

Mooie foto Sunny!!!!! Dat zien de judge's en dikke leo's niet iedere dag. Dat is vast een colorprint voor het plafond van het zolderkamertje.

Starf*cker | 20-02-05 | 11:42

Als je een beetje affectie voelt voor Sunny mag je proberen om met je kinderknuistjes haar tot een begin van opwinding te brengen. Daar kun autodidact voor zijn.

Starf*cker | 20-02-05 | 11:36

@Sunny Een beetje google n op een zolderkamertje in Masturbatiecityveen is niet echt leuk. Ondertussen met een tequila in het knuistje dromen van la dolce vita in Mexico nog minder. Gelukkig is er dan de Google-balk voor het opperste genot. Toch maar eens de zona Rosa in Mexico City doen. Kan je goedkoop naar toe vliegen met kinderkorting beste judge.

Starf*cker | 20-02-05 | 11:33

@ DaJudge
De Dirk uithangen met een stel fysio's heeft mijn ambitie niet meer wel heb ik een aantal gezondheidscentra en doet mijn bedrijf advies- en consultancy werkzaamheden voor de gezondheidszorg. Op Gs schrijf ik wat ik denk en ben niet zo flauw om allerlei moeilijke woorden te gaan gebruiken. En die lullige bui vind ik wel mee vallen. Wat me wel opvalt is dat signalen blijft uitzenden dat je onderschat en ondergewaardeerd wordt. Een observatie om je zondagochtend te beginnen.

Sunnygirl | 20-02-05 | 09:20

Je hebt me trouwens nog geen antwoord gegeven op hoever ik er naast zat met me gok sunny.
Zat ik goed met dat je een ruimte met wat stretchers gecreëerd hebt en hier eventueel wat aspirant fysio gasten hebt rondlopen waar je de dirk over bent?
Of moet ik het zoeken in een aangebouwde schuur met stretcher en een stagiaire welke je belegt hebt met je oud studie begeleider?
Sorry ben in een lullige bui denk ik, feit is dat je me nog geen antwoord hebt gegeven.
Ben wel benieuwd wat je zoal regeert, in principe ben ik ook dirk dus daar kan ik weinig mee.
Nou is het op zich niet interessant om te weten waar je de dirk loopt te wezen, echter je gebruikte het in een context om een understatement neer te zetten aangaande je persoon en in dergelijke context is just dirk voor mij niet bevredigend.

DaJudge | 20-02-05 | 03:00

wel top dat je met het stukje geheugen bereik, waar je competenties neer geplempt hebt tijdens je studie, een soort van intellect kan simuleren in een discussie situatie als deze door het inzetten van je vocabulaire verworven tijden het data wegschrijven wat een bedrijfskunde studie precies wat een dergelijke studie omhelst als boven beschreven, prima geheugen dus verklaart waarom je de betreffende universitaire studie met succes hebt afgerond waarschijnlijk.
Jammer dat het geen indruk bij mij creëert, het stadium waarin mensen me konden imponeren door sterk vocabulaire neer te zetten heb ik ver achter me.
Wanneer dit de intentie was natuurlijk.

DaJudge | 20-02-05 | 02:27

Sorry voor de late reactie.
Wanneer je met competenties doelde op mijn creativiteit en inzicht had je iets duidelijker moeten zijn sunny, je stelde me ?eerder verworven? competenties, echter creativiteit en inzicht zijn gedrag competenties en dus zaken die je met je meedraagt en niet verwerft vandaar dat ik even de link met mijn eigenschappen niet kon leggen.
Je schreef ?Ik ben van mening dat eerder verworven competenties? dus ik denk ze bedoeld beroeps competenties, welke je wel verwerft door ervaring.
Sorry dat ik dat stukje vak jargon misplaatste, maar daar in tegen ben ik ook geen bedrijfskundige natuurlijk, ligt ook een beetje aan jouw hoor competenties kwam nog niet voor in me vocabulaire in de regel doet dat niet zo veel daar de begeleidende zins bouw een dergelijk stukje vak jargon wel duidelijk maakt voor me, je zette me alleen op het verkeerde spoor door er verworven voor te plemmen... wanneer dat een excuus mag zijn.
Wil je dus je discussie sterken door jargon te benutten probeer dan in het vervolg de begeleiding van het stukje jargon op orde te hebben.
Gelukkig is daar google en kan ik van je verwarring weer wat maken.

DaJudge | 20-02-05 | 02:11

Star zit al lang en breed in een kroeg.

Sunnygirl | 19-02-05 | 22:45

@ DaJudge
Creativiteit en inzicht zijn ook competenties. Wens ik je een prettige avond. Ook al heeft iemand 5 titels voor zijn naam, het zegt niets over de waardigheid die zij als mens hebben.

Sunnygirl | 19-02-05 | 22:44

top gaan jullie maar ff verder over wilder, star hield hem al draaiende zag ik.

DaJudge | 19-02-05 | 22:38

Niet zo zeer vaardigheden sunny die bezat ik nog niet, creativiteit, inzicht en me vermogen om te kunnen improviseren heeft me het gebracht.
Dat ik een dergelijke discussie aanga kan ik even moeilijk verwoorden.
Een shot, rechtsgevoel, eerlijkheid, in waarde laten, een hekel aan bekrompenheid (wanneer onderkent), reëel etc liggen hoog bij me.
Niet goed verwoord, echter ik zit op de wip.. moet eigenlijk weer verder...

DaJudge | 19-02-05 | 22:36

@ DaJudge
Zullen we dan maar kappen om op dit vlak en gewoon de discussie weer aangaan over politici die zijn ondergedoken en de denkbeelden van Wilders.

Sunnygirl | 19-02-05 | 22:36

jaja, eerst zitten te blaten over 2 x BA en intelect, en als dan blijkt dat het van die flauwe geitewollensokken emile / huismoeder betastudies zijn dan is het opeens een stuk minder belangrijk....
net als ik ook een paar mooie afkortingen over m'n studierichting wilde spuien, shit,
ineens niet meer relevant!

DikkeLeo | 19-02-05 | 22:35

Het in je hoofd stampen van verschillende processen en wetten zegt me ook niks.
Imponeren met dergelijke kreten is dan ook niet aan de orde, wanneer dat stiekum de intentie was.
Het opkomen met de voorgenoemden, en deze bewijzen dan ben je me man.
Dat zou inmiddels duidelijk moeten zijn.
Het vergt me een uurtje googlen om aardig op de hoogte te zijn thermodynamica in de massage therapie.
Presies wat ik heb geprobeerd uit een te zetten.

DaJudge | 19-02-05 | 22:27

@ DaJugde
Jammer dat jij zelf dat je dan op een of andere manier jezelf als minder ziet. Ik ben van mening dat eerder verworven competenties van grotere waarde zijn dan een studie. Ik vind een studie minder belangrijk en van status ben ik wars. Uit je verhaal lees ik dat je vooral carriere hebt gemaakt op basis van je vaardigeheden en niet vanwege verworven rechten, waarom ga je dan voor anderen wel op dat vlak de discussie aan. Dat kan ik oprecht niet rijmen.

Sunnygirl | 19-02-05 | 22:25

heerlijk!! ff lekker op de man/vrouw/masseuse) spelen. En als we toch lekker bezig zijn:
Eigenlijk vind ik dat mensen zoals onze sterreneukert en andere ambtenaren / uitkeringstrekkers / opvreters die toch geen zinvolle bijdrage aan onze welstand leveren niet teveel mee mogen praten over hoe NL er in de toekomst uit moet zien.
Of is dat weer iets te radicaal gedacht?

DikkeLeo | 19-02-05 | 22:19

Behalve dan dat ik graag mag pronken met het feit dat ik geheel onafhankelijk ben.

DaJudge | 19-02-05 | 22:17

pronken deed ik niet met die studie trouwens, enkel een voorbeeld.
Het zegt me niet veel wat je doet of wie je bent, belangrijker is het dat je bezig bent op een manier waar je je lekker bij voelt.
Wanneer ik op pronken zou geilen, had ik beter in me oude functie door kunnen gaan.
Nu vallen de middelen om mee te pronken wat tegen.

DaJudge | 19-02-05 | 22:16

niet gestudeerd kun je uit "studie is niet altijd noodzakelijk om goed geld te verdien en halen"...
Judge heeft het geluk gehad dat de voor genoemde bedrijven niet het juiste personeel konden vinden en derhalve een stap lager zijn gaan zoeken.
In de praktijk heb ik bewezen dat ik op een dergelijk niveau goed presteerde en de zelfstandigheid had om de functie naar behoren te vervullen.
Na me MTS hbo voorbereid (om de VMBO insteek even voor te zijn) ben ik gekapt en met het reizen begonnen sunny avontuur en motivatie kwestie dat ik niet verder ben gegaan, tegenwoordig doe ik het zelfstandig en rustig aan.
Heb langere tijd een 5000 eurie schoon binnen gesleept en erna geleefd heb echter geconcludeerd dat, dat me niet lag.
De snelle materialistische maatschappij ligt me niet evenmin de competitie drang jegens alles en iedereen.
Ik sleep die 5000 niet meer binnen, maar daar in tegen heb ik buiten de gemiddeld 6 dagen per maand waar ik me inkomen recht zet, plenty tijd om bezig te zijn met waar ik mee bezig wil zijn en me te verdiepen in waar ik me in wil verdiepen.
Af en toe pak ik klus mee voor me oude werkgever.

DaJudge | 19-02-05 | 22:12

@ DikkeLeo
Ik pretendeer geen intellectueel te zijn. En de tweede hoofdwet thermodynamica is niet van toepassing op Massagetherapie. De hyperemie is een omkeerbaarproces!

Sunnygirl | 19-02-05 | 22:05

@Dikke Leo Met vrienden als jij heeft Wilders geen vijanden meer nodig.

Starf*cker | 19-02-05 | 22:01

@ DaJudge
Ambities om Andries Knevel op te volgen, het anderen woorden in de mond leggen gaat je goed af en naar mijn weten hebt je daar geen studie voor nodig. Geeft te denken dat je het over de verdiensten van een ander hebt in plaats van je eigen verdiensten.

Sunnygirl | 19-02-05 | 22:01

@ DaJudge
Pronken met andermans veren. Wat heb jij dan gedaan?

Sunnygirl | 19-02-05 | 21:58

@degestoordefucker
als draaiorgelman heb ik regelmatig heftige discussies met masseuses (BA) die mijn draaiarm kneden over de 2de hoofdwet thermodynamica; en geloof me, ze weten alles van chaos en temperatuur!
Laat me toch niet lachen, stelletje betweterige nep-intelectuelen.
PS bier en bloemen voor o.a. judge en superjan (en wilders natuurlijk!)

DikkeLeo | 19-02-05 | 21:53

is niet me studie, me twin heeft deze voltooid en respect voor hem in deze.
Een naaste aan het janken schreef ik, dat combineren gaat je ook niet echt goed af zie ik.
Ik verdien beter dan hij trouwens, waar hij niet over te spreken is, moet je vanzelf ook niet voor TNO lopen beunen.
Studie is niet altijd noodzakelijk om goed geld te verdienen.

DaJudge | 19-02-05 | 21:53

@ DikkeLeo
Moet je dan ook een blonde pruik op, of is het je eigen kleur?

Sunnygirl | 19-02-05 | 21:52

@ DaJudge
Maar het pleit voor je dat je je eigen studie zo hoog in het vaandel hebt. Verdient het nog een beetje als Technische Natuurliefhebber?

Sunnygirl | 19-02-05 | 21:50

@Sunny Dikke Leo is de hofnaar van Geert. De man die met de grote trom voorop loopt in de Wilders-fanfare.

Starf*cker | 19-02-05 | 21:48

ga ik doen sunny, maar ben bang dat het weinig brengt.

DaJudge | 19-02-05 | 21:47

@ StarF*cker
DikkeLeo is de lijstduwer van de GroepWilders? hahahaha

Sunnygirl | 19-02-05 | 21:45

@ Dajudge
Verdiep je eens in Fysische therapie in engere zin.

Sunnygirl | 19-02-05 | 21:43

@Sunny Dikke Leo is op tournee met z'n grootste sexhits. Vanavond in Berlicum met "de slijpers van Parijs". De opbrengst gaat naar het Geert Wilders-steunfonds.

Starf*cker | 19-02-05 | 21:43

gokje, je hebt je eigen fysio praktijkje met eventueel een paar fysio gasten in dienst?
In dat geval leuk dat je je "studies" hebt kunnen combineren.
Ga ik nu weer wat verbouwen.

DaJudge | 19-02-05 | 21:42

@ Gangster of Love
ROFLOL

@ DikkeLeo
Hier kan je die afko's opzoeken
ROFLOL = Rolling On Floor Laughing Out Loudly - Over de vloer rollend van de pret
Als je iets niet weet, je mag het altijd aan me vragen hoor DikkeLeo. *Gniffel*

Sunnygirl | 19-02-05 | 21:40

Fysiotherapie is voornamelijk een vak waar je veel informatie tot je moet nemen.
En deze op een verantwoorde manier in de praktijk brengen het moeilijkste is in mijn ogen symptomen herkennen en uit je aanwezige kennis de juiste behandeling wijze trekken.
Geven ze dat trouwens op universitair niveau? moet niet gekker worden.
Me oude buur had zijn eigen praktijkje, leuk inkomen voor wat je in wezen doet.
Nee respect qua mijn voorgaande betoog zit er niet in.
Bedrijfskunde had ik dus goed, wel liever neem ik die studie niet in de mond we weten allemaal hoe die bekent staat.
Heb een tijd een huis gedeeld met 3 van die jojo?s relaxed leven dat wel zo?n studie.
Dat je technische natuurkunde vergelijkt met natuurkunde? PROEST, dat maakt het 1 en ander duidelijk.
Denk een Eindstein, devolpment, enovatie, TNO, algebra, hoger wiskunde etc. voor het afstuderen is het de bedoeling dat je daadwerkelijk met iets komt dat niet bestond een nieuw technologie zo gezegd, bij voorbeeld iets wat een fysiotherapeut met de juiste uitleg toe kan passen? Hoewel dat natuurlijk niet het niveau is waarop een technisch natuurkunde student zit te kutten.
Voornamelijk werken met nieuwe materie of nieuwe materie creëren volg je me?
De relativiteit theorie is een typisch onderwerp waar een technisch natuurkunde student induikt.
Je natuurkunde vergelijking maakt een naaste van me dikke tranen janken.
Anyway het is me duidelijk en heb een aardige indruk van je momenteel, lees me bovenstaande relaas nog maar eens?
Proets?
Zit ook veel natuurkunde in hoor?. Jezus, onbegonnen zaak met deze insteek.

DaJudge | 19-02-05 | 21:39

Ik was eerst niessie007 heb ik veranderd. Is me weer een waargenoegen hier in jullie midden te zijn Starf*cker. Heb eindelijk een gezellig plekkie op het net gevonden.

Gangster of love | 19-02-05 | 21:38

@Gangster toppie!!!!!!!!!

Starf*cker | 19-02-05 | 21:35

@Sunny Dikke Leo is vooral bekend van de evergreen "De Slijpers van Parijs"en "Puntje erin, puntje eruit". Vandaar dat misverstand over fysiotherapie. Dat was buiten zijn blikveld. Morgen staat ie weer met draaiorgel op het toneel.

Starf*cker | 19-02-05 | 21:33

@ DikkeLeo
taalunieversum.org/taal/advies/vraag/5...
BA staat voor bachelor, Baccalaureus in het Nederlands. Volgens mij weet je niet eens het verschil tussen en sportverzorger/sportmasseur en een Fysiotherapie. Het is inderdaad een vak waarbij je vooral met je handen werkt maar dat geldt ook voor een chirurg. Keep dreaming!

Sunnygirl | 19-02-05 | 21:30

@sunny
ik vroeg me al steeds af wat BA betekende (en ik ben nog wel van dezelfde patatgeneratie), maar dat is dus een fysiotherapeut die zichzelf een hoog IQ vindt hebben. Kneden en masseren.
hahahaha en idd een vak waar veel technische natuurkunde in zit, proest...
typisch een opmerking van iemand die vooral alleen met z'n handen werkt.

kortom, ik ben het weer absoluut niet met je stellingen eens

DikkeLeo | 19-02-05 | 20:43

@Criticus Punt voor je. Het is schandalig dat die sprekende scheerkwast in een luxe cel dient te verblijven, maar omgekeerd zou hij zonder die cel weer minder electoraal succes in de poll's. Een leuke nadenker voor de zaterdagavond.

Starf*cker | 19-02-05 | 20:41

Wel; we hebben een politicus die in een cel verblijft. De vraag is of zijn verhaal en zijn liefde voor het werk van Corry Konings de reden zijn van dit verblijf. Men kan bij de vraag of dit terecht is twee geheel verschillende kanten op. Aan een ieder zijn interpretatie met als gevolg: het volk is tevreden! Knap staaltje politiek zeg ik... had ik dan weer niet van hem verwacht.

criticus | 19-02-05 | 20:25

@Sunny Ik denk "Ik ben Ali van de wegenwacht" van Corry van Gorp. Of "eenzame kerst" van Hazes of "Een eigen huis" van Froger of "Ik voel me zo verdomd alleen" van Danny de Munck.

@Vince Nee, dat is voor Geert te hoog gegrepen. Die is wat eendimensionaler. Ik gok de Limburgse zangheld Big Benny.

@Criticus Ik had jou hoger ingeschat.

@Vince Sunny heeft leuke foto's van je uit november. Is wel een topic waard.

Starf*cker | 19-02-05 | 19:57

In het geval dat dat zo is heb ik nog meer respect voor hem ;-)

criticus | 19-02-05 | 19:32

Geert houdt ook van de liedjes van Corry.

Vince72 | 19-02-05 | 19:29

Zie je wel, buiten Elvis, denk ik dat ik een muzikaal avondje met jou wel zou overleven. Wat is het lijflied van Geertje zijn?

Sunnygirl | 19-02-05 | 19:19

We blijven wel van Corry Konings af he?

Starf*cker | 19-02-05 | 19:07

Uhm... wilde net iets toevoegen in de discussie aansluitend op Superjan "Respect voor een man die in een cel slaapt om jouw en mijn land voor de afgrond weg te slepen." Denk niet dat iemand dat nu nog snapt...

criticus | 19-02-05 | 19:05

motorhead... the jam... rowen heze... Snoop dog en natuurlijk Elvis

superjan | 19-02-05 | 19:01

Ik had bij jou eigenlijk iets stevigers verwacht!

Sunnygirl | 19-02-05 | 18:46

@ Superjan
Is Corry Konings jouw idool?

Sunnygirl | 19-02-05 | 18:46

maar vanavond

heb ik hoofdpijn

als je vraagt

Kooom bij mij

superjan | 19-02-05 | 18:37

@ DaJudge 19-02-05 @ 15:58
Fysiotherapie. Een studie met veel natuurkunde en waar ook veel inzicht, creatieve denkvermogen en abstract denkvermogen wordt gevraagd. Daarnaast bedrijfskunde en bezig met MBA. Heb met genoegen je frustraties en gedachten gelezen. Maar nu ben en blijf ik een meisje. Ik snapte alleen niet wat je bedoelde met de Tv-spelen. Grote vraagtekens boven mijn hoofd. Dus mij mag je zeker het predikaat naïef opplakken. Was leuk om te lezen en kan je redenatie goed volgen. Reageer pas laat omdat ik boodschappen moest doen. Leuk ook om te lezen dat je vindt dat ik lekker pen. Ik ben geen schrijver en heb ook helemaal niet een dergelijke achtergrond. Als directeur produceer ik voornamelijk ambtelijke en medische inhoudelijke stukken. Dus af en toe eens wat op GS schrijven is een leuke manier van ontspannen.

En ja, vanavond ga ik koken. Het is al zo vaak geschreven, "Sunny ga toch koken" Dat verzoek gaat in vervulling. Vandaag is het zo ver.

Sunnygirl | 19-02-05 | 18:29

Voor een start filosofeer ik maar wat, dus ben ik niet de persoon om te vragen wat intelligentie is.
Goed kunnen improviseren is inderdaad in mijn ogen een teken van intellect echter is het niet evenredig met intelect.
Staat er trouwens al in een andere hoedanigheid.
Voor nu ben ik schijt ziek van het typen, en schiet me verbouwing geen donder op, laterz dus?

DaJudge | 19-02-05 | 18:01

@DaJudge:
Intelligentie=kunnen improviseren?

paus Johannes Paulus | 19-02-05 | 17:49

Wilders is pretendeert een doener te zijn, das alles.
Waarschijnlijk is hij niet geheel achterlijk gezien de positie waar hij zich begeeft.
Lees pretendeert?

DaJudge | 19-02-05 | 17:41

Het echte slot starf*ker.
Jij zou dit een beetje moeten onderkennen.
Het is bekent dat Judge een jaar of 6 als specialist solo over de globe trok.
In deze functie heb ik heel veel gasten de revue zien passeren welke een kans kregen een gelijke functie uit te oefenen bij de twee bedrijven waar ik destijds een dienst betrekking had.
Allen waren professioneel en goed opgeleid in hetgeen ze voor aangenomen werden, derhalve mag je aannemen dat ze een stuk intellect bezaten.
Echter het gros kon wieberen na een jaar, puur om het feit dat ze niet opgewassen waren tegen het zelfstandige geweld dat erbij komt kijken en de soms kloten situaties waar je tegenaan loopt wanneer je, je solo zonder backup in de wat ingewikkeldere landen begeeft.
Met een betere vorm van intellect en dus een goede interpretatie van de situatie en hier uit voortkomende snelle oplossing zou de bezetting een stuk beter zijn geweest, maar dat kun je tijdens een studie er niet in pompen?

DaJudge | 19-02-05 | 17:39

@DaJudge
Om maar weer even door te douwen... Is volgens jouw definitie van intelligentie/intellect Wilders nou een Einstein of een Geweldige Stomkop (GS)?

paus Johannes Paulus | 19-02-05 | 17:26

Iets waar ik me vroeger nogal mee bezig hield.
Stel je zou het geheugen van 10 willekeurige individuen blokkeren en vervolgens opserveren hoe de individuen zich in moeilijke situaties profileren, ik denk dat de intelligentste van het stel het beste uit de verf komt.
Dit terug projecteren op studie, denk ik dat een goed scherp geheugen een grotere factor behelst dan intellect in de meeste studies, naast motivatie.
Andersom denk ik dat een intellectueel met en slecht geheugen, het qua de meeste studies niet goed zal doen.
Anyway een geheel andere discussie, en wanneer ik zou zeggen dat het waarschijnlijk te hoog gegrepen is voor jullie beiden dan zou ik mezelf als minder intellectueel profileren dus dat doe ik dan ook niet :-)
Ik geloof dat ik klaar ben met wat me dwars zat.

Dank je Exarchos

DaJudge | 19-02-05 | 17:12

@DaJudge

nice nice.........

exarchos | 19-02-05 | 16:59

Tot slot dit over intellect, wat jullie zouden moeten weten wanneer jullie het bezaten, en überhaupt zouden moeten weten wanneer je het als scherm wapen willen gebruiken.
Een universitaire studie staat niet garant voor intellect, wel voor het vermogen een bepaalde hoeveelheid informatie tot je te kunnen nemen, en deze in de juiste vorm te profileren.
Kanttekening, dit geld niet voor een richting als technische natuurkunde daar deze richting op veel vlakken niet op kennis gebaseerd is maar op inzicht, creatieve denkvermogen en het abstract denkvermogen.
Intelligentie is niet het goed kunnen verwoorden, of het bezitten van veel feiten vanuit het oogpunt beroep of interesse?
Intelligentie ligt in het vermogen abstract te kunnen interpreteren, het ontleden van vraagstukken in het voor jouw ongewisse, het juist omgaan met situaties welke zich in je belevings wereld nog niet voor gedaan hebben etc.
Een hoge mate van creativiteit, aanpassingsvermogen, integriteit, beheersing een snel en doelgericht handelen in een onbekende situatie zijn onder andere kenmerken van intellect.
Een universitaire studie per definitie niet.

DaJudge | 19-02-05 | 16:44

Ronduit schandalig dat twee kamerleden ondergedoken zitten (onafhankelijk of ik het met de politieke smaak eens ben ja of nee). Is dit Nederland? Haal liever die bastaarden uit hun holen die dit veroorzaken en het wordt een beetje rustiger in dit land.

Hölzenbein | 19-02-05 | 16:42

Sunny pent lekker, en star bij tijden ook, echter ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat jullie beide zonder gebruiksaanwijzing niet al de aanwezige functies in de DVD speler benutten.

DaJudge | 19-02-05 | 16:17

Sunny en Star, hehehe aankomen met foto's aangaande een persoons geaardheid in een discussie welke hier compleet los van staat, en jullie vinden jezelf intelligent?
Loop voor het posten je comment even na trouwens voor je met spelfouten gaat schermen.
Omdat ik nieuwsgierig ben Sunny, en omdat de meeste studies niet bepaald het niveau hebben van laten we zeggen technische natuurkunde, wat heb je gestudeerd rechten onder andere? Bedrijfskunde?
Een universitaire studie zegt me geen flikker, wanneer de richting niet vermeld word.
Wanneer we het hebben over een technische natuurkunde top dan inderdaad heb je intellect komt het er nog steeds verrot uit dat wel.
Starf*cker heeft het niet dat is duidelijk.

DaJudge | 19-02-05 | 15:58

@Elendoscoop, het zal wel bewust gebeurd zijn. Een of ander linksig type die dacht "Hah! Laten we GW eens lekker parkeren tussen die mensen waar hij zo'n hekel aan heeft, lekker puh!".
.
@Starf*cker: We hebben een lekkere keuze in Nederland: het ene kamp wil de problemen aanpakken door te vuur en te zwaard de symptomen ervan te bestrijden, het andere kamp wil de problemen oplossen door net te doen of ze er niet zijn. Het verbaast mij dan ook niets dat 'het volk' dan toch naar Wilders neigt, omdat die de problemen tenminste niet doodzwijgt. Dat de beste man geen oplossing aandraagt is dan even minder belangrijk :)

Muxje | 19-02-05 | 15:14

@Sunnygirl reactie volgt... thank you!

Frids | 19-02-05 | 14:36

Gek dat ze het niet omgekeerd hebben gedaan: Hirsi Ali op het deportatiekamp voor ongewenste vluchtelingen en Wilders als Herr Oberst Sturmbahnfuhrer bij de marine.

ElEndoscoop | 19-02-05 | 14:29

Sunnygirl, volgens mij kunnen wij het toch wel vinden. Ik vind Frids heus wel aardig, maar ik ga niet met hem masturberen.

Vince72 | 19-02-05 | 13:41

He Vince,
Jij mag me altijd mailen. Zeker omdat we zoveel overeenkomsten hebben. Maar ik ga geen patatje met je eten hoor. Ik hou helemaal niet van patat, ook al ben ik van de patatgeneratie. Masturberen blijft een substituut van beter. Maar ik heb respect voor je openheid! Waaron vind je Frids niet aardig. Zijn reactie stel ik altijd zeer op prijs!

Sunnygirl | 19-02-05 | 13:29

He Sunnygirl,
Zijn mensen die jouw mening niet genoeg benaderen i.p.v. racist nu heaumeau geworden? Een andere wending, kan geen kwaad.
Toch, wij hebben meer gemeen dan ik dacht. Ook ik ben erg intellligent. Ook ik lust graag patat. Ook ik help graag andere mensen, en ik dank je voor de stem-informatie. En masturberen vind ik ook fijn. Maar heaumeau ben ik niet hoor. Mag ik je ook een email sturen? Misschien kunnen we dan eens afspreken om samen driftig te masturberen. Maar dan niet met Frids erbij hoor.

Vince72 | 19-02-05 | 12:35

@ SJ
Je hebt het er druk mee gehad. Ten aanzien van je eerste comment. Hoezo twee onel liners? Heb me gebaseerd op de inhoud van de spreekbeurt van Geert Wilders in Rotterdam. Daar wou ene Vince een reactie op. En of ik zelf wel ben afgestudeerd? Ja, Sunnygirl is BA in twee verschillende Studies. En bezig met een Master. Ik ben ook van de patatgeneratie. Mensen die tussen 1960 en 1975 zijn geboren, worden de patatgeneratie genoemd omdat we door de welvaart erg verwend waren.Ik heb het niet zelf bedacht.GW heeft de publiciteit nodig om het aantal zetels hoog te houden. Hij heeft geen eerder behaalde resultaten en daardoor een trouwe schare kiezers die toch wel op hem stemmen. Maar voel me vereerd dat je zin voor zin van mijn relaas hebt ontleedt. Je hebt er een hoop voor over.

@ StarF*cker
Ik wilde dit detail niet brengen. Ik hou wel van dit soort humor. Moet je onderduiken voor moslimterroristen stoppen ze je in een cel waar de geest en de zweetlucht van Al-Megrahi hangt, die 270 mensenlevens op zijn geweten heeft. Voor hem in een klap 270 ongelovigen naar het hiernamaals. Dat noem ik nog eens ironie.

@ Vince72 19-02-05 @ 09:59
Voor mensen zoals jij, die niet weten op wie ze moeten stemmen is er de stemwijzer.
www.stemwijzer.nl/
En je kan ook eens de moeite nemen om de verschillende partijprogramma's naast elkaar te leggen en met open vizier te kiezen welke partij het beste bij jou ideeën past. Het gaat niet om masturberen maar om denken. En het gaat niet om poppetjes maar om ideeën. Wat zijn het voor feauteaux waar StarF*cker het over had? Heb je nog steeds ludduhvudduh om DWL? Heaumeaux zijn in dat opzicht net echte wijven!

@ Frids 19-02-05 @ 10:41
Die opmerking Sunnyf*ckert vind ik briljant. Je bent al een aantal dagen naar mijn e-mail adres aan het vissen, op basis van deze originele, briljante en bijzonder humoristische opmerking een mogelijkheid om te mailen. Link is naar mailformulier.

Sunnygirl | 19-02-05 | 11:37

Starfucker,
Als ik jouw betweterig geneuzel lees, dan heb je het wel erg met jezelf getroffen.
Maar ja, gelukzalig zijn nu eenmaal de simpelen van geest.

Bunt | 19-02-05 | 11:20

Mooi gezegd Frids.

Vince72 | 19-02-05 | 11:15

@Vince72

Het nieuwe advanced Vince72 hokjessysteem met 72 handige stereotype, onverschillige partities waarin elke boerman of boervrouw is te plaatsen.

Nieuw in de advanced versie is het verruimde vakje voor geytenneuqers waarin tevens het gepatenteerde 'radicale islam automatisch stempelsysteem' is opgenomen.

Al met al een handige totaaloplossing voor indeling van uw wereldbeeld.

Frids | 19-02-05 | 11:04

Starf*cker, wat ben je toch eenzijdig. Alle culturen in de wereld op een hoop gooien en denken dat dat goed is, is zóóó passe. Door types als jou gaat dit land naar de filistijnen.

Vince72 | 19-02-05 | 10:57

@Staf*ckert True.

Frids | 19-02-05 | 10:56

@Frids Het is vaak wat je wilt horen. De Wilders-aanhangers willen ook horen dat de islam niet deugt. Het is de poltiek van het verzoekplatenprogramma. Soms zijn boodschappen niet eenvoudig. Vragen denkkaders en tolerantie. Onder invloed van de digitalisering en de wereldhandel wordt de aardkloot een global village en dat vraagt het denken van een wereldburger en niet die van een Limburgse provinciaal als Wilders. Tenzij je de gordijnen rond Nederland dichtdoet en het mondiale Staphorst wilt worden en ik vrees dat er nog velen van de reaguurders zijn die dat nog willen ook.

Starf*cker | 19-02-05 | 10:47

'de wereld wordt door de vooruitgang een global village':
Maar dat wil nog niet zeggen dat we alles op zijn beloop moeten laten, en dat we iedere (vaak allochtone) crimineel maar alle ruimte moeten geven.
Ik ben helemaal geen grote aanhanger van Wilders, want hij heeft geen persoonlijkheid, maar het is wel een verademing te zien dat er iemand is die het voortouw neemt voor verbeteringen. Helaas zijn er veel mensen die zo intelligent zijn dat ze verbeteringen tegenhouden en het ketterij noemen. Jij behoort zeker ook tot de mensen die Wilders een fascist vindt? Echt heel vreemd allemaal.

Vince72 | 19-02-05 | 10:43

@Sunnyf*ckert

Radicale en destabiliserende elementen moeten op elke beschikbare wijze worden bestreden.
Voor het in toom houden van de kudde is het echter ook noodzakelijk een sterk sociaal politiek alternatief te bieden.
In de huidige mediagestuurde maatschappij hebben verschillende (toenmalilge) opinieleiders echter niet opgelet tijdens de lessen marketing.
Hierdoor hebben mensen als Ayaan en Wilders ruimte gekregen om het maatschappelijk debat te polariseren en daarmee langzaam te segregeren.
En dat is jammer, want sommige van die Marokkaanse meisjes zijn best lekker.

Frids | 19-02-05 | 10:41

@Vince Ja, de wereld wordt door de vooruitgang een global village. Jouw denken is te veel spruitjes en bloemetjesjurken gestuurd gecombineerd met gevoel voor Geert. What ever will be. Die combinatie ruikt erg muf.

Starf*cker | 19-02-05 | 10:27

@Frids Dat bedoel ik ook. Maar het gaat ook om het bezeten verketteren van andere bevolkingsgroepen zoals die Wilders.

Starf*cker | 19-02-05 | 10:26

@Vince:
Luister nou maar naar Frids...

paus Johannes Paulus | 19-02-05 | 10:25

@Vince
Ja, hoe kom ik anders weer zo snel uit het ziekenhuis op mijn leeftijd...?

paus Johannes Paulus | 19-02-05 | 10:23

Kolere paus Johannes Paulus: jij drinkt zeker ook brandnetelthee?!

Vince72 | 19-02-05 | 10:22

@Vince72

Elk weldenkend mens komt uiteindelijk tot de conlusie dat de uitsluiting van andersdenkenden niet houdbaar is.

Frids | 19-02-05 | 10:21

@Iedereen
We dwalen af... laat de wereld multiculti zijn, mij een biet en reuze gezellig allemaal, leve de wereldmuziek zal ik maar zeggen... maar het ging om onze Nederlandse traditie (van eeuwen her...) van pluriformiteit, debat en het NAAST ELKAAR KUNNEN LATEN BESTAAN van conflicterende meningen... die we niet hoeven weg te stoppen in kazerne's...

paus Johannes Paulus | 19-02-05 | 10:20

Starf*cker, hoe kun je in godsnaam in 30 jaar tijd een land laten overspoelen met mensen uit een totaal andere cultuur, en verwachten dat dat goed gaat? Hoe kun je een land weggeven, hoe kun je de mensen zich vreemden laten voelen in hun eigen land, hoe maak je een land onveilig?
Antwoord: door naar naïevelingen als jou te luisteren, voor wie de wereld één land is.

Vince72 | 19-02-05 | 10:19

@Vince Ik ben het helaas met Bos eens. De wereld is multiculti. Vorige week was ik in India en zeer onder de indruk hoe alles en iedereen daar met elkaar leeft.

Starf*cker | 19-02-05 | 10:14

@Super Jan Politici zijn net goeie wijn. Die moet je laten rijpen een kabinet Rutte/Sterk zou wel eens een goede combinatie kunnen zijn. Of Bos/Rutte.

Starf*cker | 19-02-05 | 10:12

Star: 'Problemen oplossen vraagt krachtige charismatische leiders die "het volk" aanspreken.'
Helemaal waar. Daarom is het zo spijtig dat Wilders dat niet heeft.
Maar nu kom je met Wouter Bos, die zegt dat de Islam bij Nederland hoort, en jij durft anderen aan te vallen op een gebrekkig IQ ...? Maar waarschijnlijk ben jij een van die wijsneuzen voor wie geldt: 'iedereen met een andere mening is dom'.

Vince72 | 19-02-05 | 10:11


@starf*cker> Leuke grap over die Lockerbie verdachten. Zelfs onder Sunny girl niveau. (of zijn jullie eender)

Wat is mijn punt???

ik heb net een uur zitten tikken, en volgens mij moeten mijn punten duidelijk zijn.

Mark Rutte is een gebakje.
Mirjam Sterk is een goede meid. Maar (nog) geen leider.
Andre Rouvoet.... Een leider... LMNL.

superjan | 19-02-05 | 10:10

@Vince Ik hoor net via de mail dat er tamelijk compromiterende foto's van jou zijn met een heer. Die zijn mij net opgestuurd, maar ik zal ze deleten. Je moet wel "control"houden over je vijanden. Het gaat hier om een foto die zeer korte tijd op iemand weblog heeft gestaan.

Starf*cker | 19-02-05 | 10:09

Wanneer worden wij als hollanders eens verlost van deze Hirsi Ali,deze beroepsallochtone is de VVD binnengehaald met heel veel en luid handengeklap o.a. Gerrit Zalm en Jozef van Aartsen of ze Maria Magdalena binnenhaalden!
Deze Hirsi Ali gedraagt zich meer en meer als een politieke aktievoerder en is meer bezig haar eigen EGO op te vyzelen dan dat ze wat voor de nederlandse politiek doet,ze hoort zich in te zetten voor de belangen van de kiezers,maar de troeteltrut stelt haar eigen belang voorop!
Ook haar partij de VVD kan aan haar reet roesten,immers Hisi Ali gaat voor haar eigen partij!
Hirsi Ali en Ali Babba en Geert Wilders is de ridder op de kameel!
Hoe lang laat Zalm en van Aartsen zich nog door deze Somailische Troeteltrut in de zijk nemen?
De grote bekkenfabriek van de VVD is wel erg stil geworden,ik heb de laatste maanden nog geen verstandig woord van deze VVD heren gehoord,behalve dan die van Peter dikke Hofstra met zijn domme plannen van rekening rijden!
Nee binnenkort de aanklacht van Hirsi Ali,VVD heren hebben mij sexueel in de billen geknepen!

nummertje | 19-02-05 | 10:07

@Vince Wouter Bos, Andre Rouvoet, Mark Rutte, Mirjam Sterk. Er zijn er genoeg.

Starf*cker | 19-02-05 | 10:03

@Vince Goedkope oplossingen werken per definitie niet. Problemen oplossen vraagt krachtige charismatische leiders die "het volk" aanspreken en niet alleen die Nederlanders waar de schoenmaat gelijk is aan het IQ. Deze smurfen verzieken de Nederlandse samenleving met hun oplossingen vanuit de onderbuik en te weinig sturing vanuit de hersenen. Ik word steeds vermoeider van die hele brij van goedkope gedachten, alsof je het land beter maakt door de macht te laten aan gekken die de wereld bezien vanuit het grauwe perspectief van de Parade in Venlo.

Starf*cker | 19-02-05 | 10:01

En ik vraag nogmaals: als Wilders niet de perfecte man is, op wie moeten we dan stemmen?
Sunnygirl, jij bent nogal intelligent vind je zelf, zeg jij het eens.

Vince72 | 19-02-05 | 09:59

Beter iemand zonder charisma die zich nog moet bewijzen dan op deze manier verder.

Vince72 | 19-02-05 | 09:54

@Super Jan Wat is je punt? Overigens zijn die cellen waar Wilders nu in verblijft ooit gebouwd voor de moslims die boven Lockerbee een Panamkist wisten op te blazen. Benieuwd over de tekening van De Grote Profeet er nog hing, ha ha.

Starf*cker | 19-02-05 | 09:53

thanks vince,

superjan | 19-02-05 | 09:53

Geert heeft ook gelijk.

Vince72 | 19-02-05 | 09:53

Ik heb zelf ook wel een beetje gelijk.

Vince72 | 19-02-05 | 09:52

sorry soms zit mijn comentaar vast aan het verhaal van sunny girl, dat is wat verwarrend.

superjan | 19-02-05 | 09:52

Superjan heeft trouwens ook gelijk!

Vince72 | 19-02-05 | 09:51

DaJudge heeft gelijk!

Vince72 | 19-02-05 | 09:50

Sorry voor de lange post, maar dit zijn een paar opmerkingen van Superjan bij het indrukwekkende epistel van Sunny Girl van gisteravond.

Een argument tegen GW: "Twee Oneliners maken nog geen partijprogramma"!

SJ: GW is op veel meer dossiers (zeker meer dan 2) actief dan jij denkt blijkbaar. Zo is er het Terrorisme/moslimextremisme, het Europa Dossier met de grondwet waarvan NIEMAND weet wat er in staat, maar waar we wel voor MOETEN stemmen. Zo is er Turkije dat de EU in MOET. Zo is er de veilgheid op straat en de afslanking van de verzorgingsstaat. En de verlaging van de belastingen.
Hoezo twee onel liners?

Tijdens het kerstreces had Ome Geertje zich dus voorbereid om zijn rentree te maken in de stad van Pim. En dat was hard nodig want Geert heeft de publiciteit nodig want hij staat in de peilingen slechts op slechts zeven Kamerzetels.

SJ: GW kiest er volgens mij voor om in alle rust zijn programma te perfectioneren en zijn beweging op te bouwen . Hij kan de publiciteit volgens mij wel missen. Dat kost alleen maar tijd .
Die 7 zetels zeggen helemaal niks. Nog 1 aanslag en het zijn er 35.

De spreekbeurt in Rotterdam stond in het teken van de Ideeen van Geert. Zouden we dan eindelijke iets van een partijprogramma voorgeschotelt krijgen? Eindelijk inhoud wat door lezers en columnisten op GeenStijl naar het land der Fabelen kan worden verzwezen. Het viel tegen! Of beter gezegd het viel mee! Want eigenlijk verwacht ik niet veel van een iemand die een pretvak als rechtsgeleerdheid in deelcertificaten op de Open Universiteit moet doen .

SJ; Tjeezus das makkelijk scoren. Ben je zelf wel afgestudeerd Sunny girl?
Wat viel er dan tegen? Kom eens met argumenten?

Geert blijft een typisch voorbeeld van de Patat generatie.

SJ: Iemand die in een cel zit om voor jouw vrijheid te knokken is een voorbeeld van de patatgeneratie????

Nee, eerder heb ik het idee dat Geert Wilders een nieuwetijdse oplossing heeft gevonden voor ontbreken van een wetenschappelijk bureau voor zijn politieke ambities.

SJ: Nee, als je een Wiardi Beckman stichting achter je hebt, dan komt het wel goed. Noem mij eens 1 initiatief van de PVDA de afgelopen 2 jaar?.

De speech van de Heino van de Vaderlandse politiek

SJ: Makkelijk, te makkelijk

stond bol van de oudbolligheden en was weinig inspirerend. Zo is hij "benieuwd van U te horen wat Uw ideeën zijn over de toekomst van Nederland.

SJ: Volgens mij is GW de eerste die dit ronduit vraagt, niet zo?n gek idee in een democratie.

Die Boodschap kan je toch op Geenstijl lezen!. Daar hoef je niet voor naar de bakermat van de Fortuynisten.

SJ: Ik denk dat GW liever het land in gaat dan kansloos anoniem (zoals superjan en Sunny girl) op een forum rond te hopsen.

En ook de Ideeen van Geert in 2005 hebben een hoog spruitjescultuur gehalte. De speech van 31 januari was van een Geert in de Van Jeaule modus.

SJ: Van Jeaule? Makkelijk scoren voor een GS publiek maar waar blijft je eerste argument? Welke spruitjes lucht? Hoe bedoel je?

Want Geert heeft ons allang voor 2001 in de Kamer gewaarschuwd tegen de radicale Islam, maar de regering negeerde de waarschuwingen!

SJ: Volgens mij heeft ie wel gelijk gekregen of niet dan?

Naar eigen zeggen is het tijd voor de grote schoonmaak want het is lente. Is dat de nieuwe manier om te zeggen dat alle marokkanen naar hun eigen land moeten oprotten.

SJ: Neen, dat is jouw interpretatie. GW bedoelt dit, denk ik , anders. Nederland is integraal toe aan een grote schoonmaak. Politiek economisch sociaal en qua mentaliteit. Schoonmaken is verfrissen en oppoetsen En wat anders dan weg gooien/sturen.

Wordt Geert de eerste partij met shirtreclame.

SJ: Wie zal het zeggen? Goed idee

Komt er dan een tijd dat een uitzending voor Politieke Partijen van de volgende reclame uitingen wordt voorzien: "Deze uitzending voor politieke partijen is medemogelijk gemaakt door Cif"

SJ: Waar komt dit vandaan Sunny Girl? GW heeft nooit een suggestie in die richting gedaan.

Geert heeft ook ambities om Tui www.tui.com van een nieuwe markt te voorzien. "Want wie op de Lijnbaan verhindert dat hulpdiensten hun werk kunnen doen moet gewoon worden opgepakt.

SJ: Dat vind ik dus een waanzinnig goed idee. Die ratten die hulpdiensten hinderen, moeten zwaar gestraft worden.

Heeft zo iemand een buitenlands paspoort dan is dat mooi meegenomen. Die kan op die manier meteen snel het land uit.

SJ: GW vind het een goed idee om criminelen met een dubbele nationaliteit het land uit te flikkeren naar het andere paspoortland Een prachtige stok achter de deur. Ik sta er helemaal achter.

Elke week komen vliegtuigen uit Turkije en Marokko nieuwe kansloze allochtonen afleveren op Schiphol. Het is goed als de retourvlucht ook eens wat passagiers heeft." zo laat Geert zijn publiek weten.

SJ: Mee eens. Waarom jij niet Sunny Girl? Ik wacht nog steeds op je eerste echte argument.

Van mij mag Geert ook gelijk een ticket bestellen in het kader van de vluchten voor kansloze politici.

SJ: Gaap makkelijk

Toch verzandt Geert niet alleen in oneliners over moslims, radicalisering en terrorisme. Geert heeft een beetje aan het vak economie gesnoven en ventileert wat subjectieve en weinig concrete plannen om de huidige conjunctuur weer vlot te trekken. En ineens heeft Geert niet alleen Oneliners tegen de Islam maar voegt hij er een toe op economisch vlak.

SJ: Geert had dus wel meer dan 2 one liners???

Wel een hele oude van Thatcher: "niet de overheid creëert banen, maar de bedrijven doen dat", Die keuze voor Tatcher kan ik wel waarderen verder is de quote erg generiek. Tatcher was een Politica pur Sang. Een grootheid als het gaat om internationale politiek en een trackrecord waar menig wereldleider jaloers op is. De enige overeenkomst die ik zie tussen Tatcher en Wilders is het kapsel.

SJ: Dus wat ie zegt is goed immers hij citeert de juiste persoon. Maar hij heeft het verkeerde kapsel... Thatcher oud? PVDA SP CDA baseren zich op filosofieeen van 1 a 2 eeuwen oud.

Als het aan Geert ligt krijgen we straks Amerikaans taferelen. Een twee partijenstelsel. Alle partijen kunnen volgens hem beter fuseren en kan dus heeft de kiezer de keus tussen Geert en de rest. Daarmee wordt gelijk een einde gemaakt aan het dreigende alternatief van een breed front van populisten als Wilders, Nawijn, De Winter en consorten.

SJ: Aaaaah daar zijn we weer, heb je toch via een enorme valse u bocht GW weer aan de winter kunnen koppelen... Gaaf sunny Girl

Zijn we wel in een klap af van "wij of zij"-oplossingen. Ik ga voor de wij oplossing want van hem verwacht ik niet veel goeds. Allochtonen hoeven van mij niet het gevoel te hebben dat ze hier mogen blijven zolang Wilders en Nawijn het goed vinden.

SJ: Vind je het erg als ik dat stukje niet goed begrijp?

Speerpunt van de Groep Wilders is de komende maanden is de strijd rondom het referendum. Rond heeft hij vooral veel vragen en lees ik vooral wat hij niet wil maar niet zo wat hij wel wil. Behalve dat hij alle buitenlanders een ticket rimbo wil geven; Nederland luilekkerland op z'n smalst!

SJ: Het referendum is het allerbelangrijkste dat er de komende tijd zal gebeuren. Vandaar.
Dat rimboe luilekkerland verhaal begrijp ik oprecht niet.

Geert is van plan het beter te gaan doen dan de LPF.

SJ: Dat is een nobel streven. En ik vind dat hij het een stuk intelligenter aanpakt
Hij heeft ook meer tijd om een en ander beter uit te zoeken.

En wapens in de strijd zijn Tijd en niet zelf je administratie doen. Dat is mooi Geert maar, hoe wie en wat en wanneer kom jij nu eens met een visie en een strategie voor dit land.

SJ: In de speech staan een heleboel indicaties waar GW heen wil. Hij zal waarschijnlijk de komende tijd in alle rust het programma compleet maken. Niet slecht voor een man alleen in een cel. Nee dan Wouter kontje Bos, onbedreigd met een heel wetenschappelijk bureau en bakken geld en de media achter zijn kontje... niks maar dan ook niks presteren.

Tijd is niet te beinvloeden en geld is een middel om de boel draaiende te houden.

SJ: Dat is waar Sunny Girl, dus steun GW financieel. Hij krijgt NIKS uit de rijksruif.

Nederland heeft een bruggenbouwer nodig. Geen demagoog die een boekhouder in zijn vriendencluppie heeft.

SJ: Dat noemt men een losse flodder. Wat wil je zeggen Sunny Girl?

Wel heeft Geert een financiële tegenvaller want hij komt niet in aanmerking voor subsidie en blijft dus tot de bedelstaf veroordeeld.

SJ: Dat is waar Sunny Girl, dus steun GW financieel. Hij krijgt NIKS uit de rijksruif.

Misschien kan Geert met de pet rond bij de patiënten vereniging voor Albino's.

SJ: Die zit Sunny Girl!

Op basis van zijn kapsel maakt hij goede kansen daar wel geaccepteerd te worden en na een gedegen analyse van het aantal zetels volgen de rooddoorlopen ogen vanzelf.

SJ: Aaah het kapsel, goed argument Sunny Girl!

De politieke successen van de afgelopen week zijn namelijk om te janken! De tenenkrommende speech kan je hier met eigen ogen aanschouwen.

SJ: Oke dat vind jij... maar nu aub 1 argument!

www.geertwilders.nl/ Geen speech met echte politieke inhoud maar de papieren versie van veel rechts en populistisch geblaat.

SJ: Nou ik vond het een top verhaal.

Ik ben trouwens benieuwd wie dat schot voor Geert gaat lossen.

SJ: Nou word je een beetje macaber SG, hoe bedoel je?

Of zou hij druk zijn met inpakken en verhuizen? Na de berichten dat Ayaan Hirshi Ali tussen de mariniers in Amsterdam zit en het slachtoffer zal worden van een vrouw kan ik niet wachten op de berichtgeving over de potentiële moordenaars van Geert Wilders.

SJ : Tjeezus SG, je zakt wat in niveau...

De AIVD zou in het licht van die informatie speciale aandacht moeten hebben voor kappers, mannen die in het bezit zijn van blonderingscreme, mannen met een uiterlijk van de Heino's van deze wereld. www.simson.net/photos/simson/simson-bl...

SJ: Die zit Sunny Girl Die zit!

superjan | 19-02-05 | 09:49

Het is altijd weer een feest om te lezen hoe deze foute Limbo het denkend deel der natie aanspreekt. Het valt mij altijd weer op hoe het aantal spel- en stijlfouten recht evenredig is aan de steun van Wilders. Er lijkt mij ook een causaal verband aanwezig tussen verstandelijke vermogens en de support voor Geert. Leuk voor een onderzoek! Over AHA maak ik geen woorden meer vuil na haar operette in de kamer deze week. Verder is er rond het Binnenhof een hardnekkig gerucht dat AHA alweer flirt met de PvdA.

Starf*cker | 19-02-05 | 09:19

NOYB 19-02-05 @ 02:12 Heeft er mee te maken dat vrijwel heel Rotterdam uit sociale woningbouw bestaat, dwz wij wonen er middenin, in tegenstelling tot jou blijkbaar.

Pannie | 19-02-05 | 09:04

@prett stift

Wat is er mis met de vuistneuker. En schud je je hoofd van jaaaahh of neeeh.

Dat gezeik over mijn hobby ben ik ook meer dan beuh!

De vuistneuker | 19-02-05 | 09:00

Een intellectueel welke niks van techniek weet wil ik niet bij een machine hebben.
Een intellectuele techneut zie ik liever niet me boekhouding doen.
Mensen welke in een discussie constant met intellect moeten schermen naar de tegenpartij, heb ik ook een broertje dood aan.
Meiden die denken intellect te bezitten ontwijk ik ook liever niks erger dan dat, in tegenstelling met meiden die daadwerkelijk intellect bezitten.
Een discussie is een discussie ongeacht het intellect van beide partijen, om een discussie te smoren door intellect op tafel te werpen is zeau kinderachtig.
Geld ook voor VMBO, Havenarbeiders etc.
Wanneer je niet scherp kunt lullen, en dergelijke termen nodig bent om je uitingen kracht bij te zetten mag je om mij je kop in je reet stoppen en gewoon je bek houden.
Dat ik dat even gezegd heb.
Iemand met echt een beetje intellect komt ook niet met dergelijke termen in een discussie, die weet wel beter en reageert in de regel waardig en niet degenererend.
Kan iemand zich het interview van de heer hoe heet die lul van de vara met fortuin herinneren, van dam dat is hem?

DaJudge | 19-02-05 | 03:09

Lucasdelinkselul: "Mensen die oprecht geloven dat er een democratie kan bestaan met 'een ongenuanceerd beleid' moeten nog maar eens een tijdje naar school."
-
Inderdaad, want tot nu toe hebben die minder ontwikkelden op de Linkse Kerk gestemd.

Bunt | 19-02-05 | 02:38

"Hoe meer contact te hebt met allochtonen, hoe groter de afkeer die je krijgt tegen ze." Het feit dat we ze zelf gehaald hebben in de jaren '70 ontgaat je blijkbaar even. Wat makkelijk om je tegen allochtonen af te zetten. Ik kom trouwens de laatste tijd wel meer Rotterdammers tegen met zulke denkbeelden, wat wel te denken geeft. Heeft dit te maken met het feit dat de haven veel laagbetaalde arbeid nodig heeft?

NOYB | 19-02-05 | 02:12

Ik geloof bijvoorbeeld graag dat Linkse lul wat intellect bezit, maar hij zal deze maatschappij weinig brengen, daar zijn karakter eigenschappen het intellect in de weg staan.
Zo en nu echt de fles.

DaJudge | 19-02-05 | 01:51

Intelligentie in een slappeling brengt bijvoorbeeld in bepaalde opzichten geen donder.

DaJudge | 19-02-05 | 01:47

Avond... niet dag

www.referendumplatform.nl/literatuur/i...

Makkelijke dooddoener, iemand die de boel ontvlucht.
Zet jij je spelling controle ook even op scherp trouwens.
Intelligentie kan zich ook combineren met andere eigenschappen, wat andere resultaten profileert.

Trouwens de boel ontvluchten vergt meer karakter en is een grotere uitdaging dan de sleur de sleur laten en denken dat er iets veranderd.
Ter notificatie, Judge had een verdomd goede reden om te verkassen.

Fijne nacht.

DaJudge | 19-02-05 | 01:41

Waarom is wilders extremist geworden? Omdat hij tussen de v/h kamelenhoeders gewoond heeft. Ik heb in Rotterdam een Groen Links meneer, baard en 's winters echt sandalen aan en zo'n raar streepjeskoltruigeval van fijne lamawol compleet uit zijn bol zien gaan. er kwam een verward verhaal uit van hoofddoekjes die zijn centrum gebruikten voor naaicursussen in plaats van te VOS-en en hun lesbianisme te ontdekken. Dat was toen een jongerencentrum tijdens de verbouwing gekraakt werd door een stel riftbaarden, die een grotere moskee wilden hebben op gemeentekosten. Ze gingen eruit, na er eerst nog een illegale supermarkt gerund te hebben. Ze kregen een compleet opgeknapte kerk, waar ze alle glas en lood uitsloopten, omdat dat van dhimmi's was. Weg restauratie van 1.5 miljoen guldens.
Diezelfde geitewollensokkendrager heeft in de gemeenteraad nog jarenlang integrantje gespeeld. Hoe meer contact te hebt met allochtonen, hoe groter de afkeer die je krijgt tegen ze.

brom | 19-02-05 | 01:31

DaJudge Sunny en en de rest,
Ik ben pitten. Maar er een leuke nacht (Judge Dag) van.

Da Wizard.......... is out of here

da wizard | 19-02-05 | 01:21

Neem de tijd om te schrijven dan nemen wij de tijd om te lezen

da wizard | 19-02-05 | 01:16

@ da wizard
Thanx, heb niet altijd evenveel tijd om uitgebreid mijn opinie te geven maar probeer het regelmatig te blijven doen!

Sunnygirl | 19-02-05 | 01:15

. Sunnygirl
Was een leuk stuk om te lezen, zie ik graag vaker.

da wizard | 19-02-05 | 01:12

@ Dr. Dr. Bartholdy 18-02-05 @ 20:03
Dat is niet beveiligen toch veel eenvoudiger. Dan was Wilders dus waarschijnlijk allang omgelegd en dus heb je er geen last meer van. Er wordt alles aan gedaan dat hij wel in de tweede kamer zijn werk kan doen. Er worden geen hindernissen opgeworden dat hij niet zijn zegje kan doen. Degene ( moslim extremisten) zijn degene die hem de mond willen snoeren. Of denk je soms dat die moslim terroristen in een complot zitten met de regering. In de zaak van Willen Oltmans hebben we gezien welke technieken de Nederlandse regering gebruikt om iemand monddood te maken.

@ Warrior 18-02-05 @ 20:18
Ik ben het helemaal met je eens dat elke terrorist aangepakt moet worden en als ze een ander land van herkomst hebben en dus geen Nederlander zijn en geen definitieve status in Nederland hebben, dan moeten ze inderdaad linea recta terug de boom in waar ze zijn uitgevallen. Vrijheid van Menig is geen gebruik van geweld. Maar niet elke Marokkaan is een terrorist en niet iedere Christen is een democraat.

@ Rommie 18-02-05 @ 20:25
Ik ben op zich nog steeds gehecht aan de vrijheden en de democratische waarden in Nederland. Iemand wilde hier een opinie over Geert Wilders. Nou die heb ik gegeven. Ik ben niet zo'n lafbek die de bol in Nederland in de steek wil laten. Wil er gewoon de schouders onder zetten. Ik zie geen heil in een Geert Wilders als MP of minister of wat dan ook. In de kamer als kamerlid, okay. de bescheiden rol met de zeven zetels kan heel functioneel zijn. Al was het maar als voorbeeld hoe het niet moet!

@ Specht 18-02-05 @ 20:30
En ben je in een klap weer een derde wereld land. Want als je iedereen die op Wilders stemt wil laten overblijven hoe je niet het heeft intelligent en vakkundig deel van de Nederlanders over. Om een indruk te krijgen van wat er dan met een land gebeurd. Duik eens in de geschiedenis van Stalin. Die heeft ook keer op keer de intellectuelen geliquideerd. Nee dan hou je echt iets over waarmee je de welvaart in stand houdt *NOT*

@ hoeheterhoepeter 18-02-05 @ 20:31
Helemaal eens!

@ Opa-Buiswater 18-02-05 @ 20:46
Omdat Cohen en Sharon weliswaar mensen boos maken maar niet als een olifant door een porseleinkast banjeren als AHA. En omdat ze niet als Wilders zich blijven opstellen als een soort heiland die met one-liners de wereld zegt te verbeteren.

@ . Vince72 18-02-05 @ 22:18

"Maar zoals altijd: als je het over Pim en Geert hebt dan zou het je aan intelligentie ontbreken." Zet de spellingscontrole eens aan, dan valt het niet zo op!

Sunnygirl | 19-02-05 | 01:11


zal daar wel meer de Midnight Express zijn voor politicie in de bak

da wizard | 19-02-05 | 01:05

Wat ik maar zeggen wil is dat hier probeert men hard om op een europees niveau te komen wat een behoorlijke uitdaging is.
De zuigende NL politiek gaat de eenvoudigere uitdaging om Nederland leefbaar te maken niet aan.

DaJudge | 19-02-05 | 01:04

Of te wel, vrijheid en blijheid onder de zon

da wizard | 19-02-05 | 00:59

van de week trouwens weer een stuk of wat politici opgeborgen omwege het sjoemelen met centen, wanneer we elke politici in holland die met geld sjoemeld op zouden bergen?

DaJudge | 19-02-05 | 00:58

Er is stukken meer uitdaging in de Mexicaanse politiek te vinden dan in de slappe Nederlandse politiek.
Corruptie kun je op een dergelijke schaal als hier aanwezig was, niet in no time elimineren.

DaJudge | 19-02-05 | 00:56

Nou het weer nog, maar dat zal ook wel niet lang meer duren met die klimaats verandering.

da wizard | 19-02-05 | 00:56

Democratie of niet hier, als individu trek ik het beter hier dan daar.
Geen gekut over een verbouwinkje wanneer ik dat wil.
Geen gekut wanneer je twee jaar te laat bent met de toch al lachwekkende belasting voor je wagen.
Geen gekut met tyfus kut regeltjes wanneer je zelfstandig wilt, en een prima stimulans in de vorm van bijna alles aftrekbaar, om zelfstandig aan de slag te gaan.
Of wel er word je geen duimbreed in de weg gelegen.
Geen geneuk met schommelende bezine prijzen.
Etc etc etc
Weegt behoorlijk op tegen de achterstand waar trouwens hard aan gewerkt word, wat ik niet zie gebeuren in Nederland.
Sterker nog Nederland gaat hard deze kant op.

DaJudge | 19-02-05 | 00:55

DaJudge is de tijdreiziger!!!

da wizard | 19-02-05 | 00:48

Cool man beter weer dan hiero

da wizard | 19-02-05 | 00:48

DaJudge loopt achter

da wizard | 19-02-05 | 00:47

Indio, maar prefereer een goede whisky of een verdomd goede tequila

DaJudge | 19-02-05 | 00:47

@ da wizard
zijn dat de perfecte democratien of zie ik iets over het hoofd?

Achie Van de Egge | 19-02-05 | 00:46

Costa Rica El Salvador Guatemala Mexico Nicaragua
Wat voor bier drink je eigenlijk

da wizard | 19-02-05 | 00:44

En Judge heeft zeker geen angst voor de toekomst Judge wil veranderingen.
Maar daar kun je met een luster als linkse lul niet over lullen.
Jouw levens ideologie is hier la te vaak over tafel gegaan, en het is me geheel duidelijk dat, uitdaging, vooruitgang, stimuleren etc niet in dat bekrompen leven van je bestaat.

DaJudge | 19-02-05 | 00:43

Mensen die denken dat een democratie perfect is zullen terugmoeten naar hun fatsoenlijke school.

Achie Van de Egge | 19-02-05 | 00:43

Mensen die denken dat we in een democratie leven zijn nooit op een fatsoenlijke school geweest.

DaJudge | 19-02-05 | 00:40

Dus kort, ik sta niet geheel achter Wilders als politicus maar ook zeker niet achter het huidige.
Wilders zal hoogst waarschijnlijk niks brengen, echter wat brengt na Wilders?
Dat risico neem ik liever dan het laten als het is.
1733u mooi geweest, duidelijker kan ik het niet maken.

DaJudge | 19-02-05 | 00:38

@Da Wizard & Da Judge

Achie Van de Egge | 19-02-05 | 00:38

Doe ik voor je Achie

da wizard | 19-02-05 | 00:36

" die Wilders is toch een eerste kals idioot die geen programma heeft en van de angst van mensen geruik maakt. "

Indeed. Erger is nog dat er mensen zijn die zich maar wat graag bang laten maken: terrorismedreiging, islamdreiging, onveiligheid.
Jammer dat ze zelf niet meer kunnen denken.

Lucasdelinkselul | 19-02-05 | 00:36

@da Wizard
Als je langer terugkijkt in de geschienis dan de afgelopen 10 jaar dan zie je dat aan elk maatschappelijk moeilijke tijd een economisch slecht of mindergoed tijdperk vooraf of samen gaat. En wat betreft het roken, mocht je teruggaan op de een of andere manier. Laat ze mijn peuken niet aanraken!!!

Achie Van de Egge | 19-02-05 | 00:35

Mensen die oprecht geloven dat er een democratie kan bestaan met 'een ongenuanceerd beleid' moeten nog maar eens een tijdje naar school.

Lucasdelinkselul | 19-02-05 | 00:33

@daJudge
Ik begrijp wat je bedoelt. Hoop dat het lukt voor je...

Achie Van de Egge | 19-02-05 | 00:33

Zou mooi zijn, dan ga ik mee. Kan ik weer over in vrijheid roken.
En als jij geen problemen hebt dan denk ik dat je de politiek de afgelopen 10 jaar niet hebt gevolgd.
De economie is een excuus voor de invoering van slechte maatregelen.

da wizard | 19-02-05 | 00:32

en per definitie sta ik niet achter iets dat me al geregeld heeft verneukt, dat ik verneukt word is 1 ding maar willens en wetens doorgaan met je laten verneuken is een ander.
Wilders mag me ook verneuken, maar voor als nog is dat niet het geval.
Waarom stemmen op iets dat niet anders doet dan je verneuken, wanneer je het risico aan kan gaan op iets dat je misschien gaat verneuken.

DaJudge | 19-02-05 | 00:32

ik stap liever in een roeiboot welke waterwaardig is dan een tanker welke stevig water maakt.
Sorry vrijdag avond, dan ontspringt me nogal eens een vage vergelijking.

DaJudge | 19-02-05 | 00:30

@da wizard
nou ik heb niet het gevoel dat er problemen zijn. Als je mijn mening zou vragen denk ik dat dit alles wel wegtrekt wanneer het economisch weer beter gaat met holland. Sorry voor de weinige leestekens by the way. en Wizard misschien zou jij Dajudge kunnen terugtoveren naar Holland in 1995

Achie Van de Egge | 19-02-05 | 00:29

jij wilde het in 3 zinnen archie.
Concreet houd het in dat geld verkwanseling tot het verleden zou moeten behoren, wat nu niet het geval is.
Dat een gemiddelde stad weer leefbaar zou moeten zijn, wat nu niet het geval is en waar geen serieuze actie op ondernomen word.
En dat het afgelopen moet zijn met het zo verdomd goedhartig zijn tegen alles op twee poten in Nederland.
Als ik al zei Wilders gaat dat denk ik niet lossen, echter de zittende ellende ook niet, misschien heel misschien wanneer Wilders iets bereikt hoe kort ook heeft dat effect en komen bovenstaande punten in haalbare horizon alleen daarom zou ik me stem op hem zetten en hem niet verkwanselen aan wat nu rouleerd.

DaJudge | 19-02-05 | 00:27

Achie heb jij de oplossingen??
Ik hoor ze graag.

da wizard | 19-02-05 | 00:26

@DaJudge
Hoop dat wilders beetje goed is in techniek. Mooi tijdmachientje en dan samen erin en optyfussen en de wereld verbeteren. Jullie lijken wel op elkaar, praatjes maar niks concreets.

Achie Van de Egge | 19-02-05 | 00:18

een kut kabinet, welke verantwoordelijk is voor die kennis die wilders zou moeten meenemen.
luster, begrijpend lezen.

DaJudge | 19-02-05 | 00:18

wat hadden we 10 jaar geleden ook al weer voor een kabinet ?

kneuterzak | 19-02-05 | 00:17

Holland 10 jaar terug als uitgangspunt voor een betere toekomst.
Meenemende de kennis van nu aangaande zaken die niet werken.

DaJudge | 19-02-05 | 00:15

@DaJudge
heb het gedaan. kan je mij in 3 zinnen vertellen wat jij precies wilt dat wilders voor jou betekent. kort, krachtig en duidelijk? mag ook wel 1 zin langer zijn als je heel veel wilt natuurlijk.

Achie Van de Egge | 19-02-05 | 00:14

is Wilders niet gewoon op een 24 uurs werkbezoek. ??

kneuterzak | 19-02-05 | 00:12

Ik ben al aan mijn derde fles bezig

da wizard | 19-02-05 | 00:11

lees bovenstaande aggie.

DaJudge | 19-02-05 | 00:10

het is hoe je jammer omschrijft, als je het een overwinning vind om te stemmen op iets waarvan je weet dat het zuigt ja dan is het jammer.
Persoonlijk zie ik het als een overwinning iets te stemmen waarmee ik denk misschien iets te bereiken, ongeacht of dat gebeurd.
Wanneer het niet gebeurd is de overwinning dat ik het geprobeerd heb...
Niks zuigender dan behouden bezig zijn, zeker als je weet dat het geen verandering brengt.
Ik krijg echt jeuk van volk, ja we willen veranderingen maar dat doen helpt toch niet, en het gaat nu toch wel relatief lekker?
Enerverend die karakter eigenschap wanneer je na 80 jaar terug kijkt op je zielige leven.
Anyway 1700u vrijdag avond er mag een flesje open.

DaJudge | 19-02-05 | 00:09

rare gedachtengang hebben mensen zeg... Omdat er geen betere keus is kiezen we maar voor een minder goeie keus (Wilders). zonder te weten wat deze media geile blondje ons kan geven dan alleen maar een grote mond. Ayaan hetzelfde, werkt zich uit de naad voor vrouwenzaken, maar heeft nog geen enkele vrouw persoonlijk geholpen. maja praatjes vullen dus wel gaatjes in Holland.

Achie Van de Egge | 19-02-05 | 00:04

Ik ben er mee eens dat de zittende partijen ruk zijn maar er is geen totaal alternatief. Nederland is te verdeeld in hun stemgedrag. Kleine partijen zoals Wilders komen toch niet aan bod bij een nieuw kabinet. Dus dat zou dan weer jammer zijn van je stem.

da wizard | 19-02-05 | 00:02

dat is het grondbeginsel van voortuitgang trouwens...

DaJudge | 18-02-05 | 23:59

En bij stemmen op de zittende lamlullen houd je die deur stijf dicht wizard.
Liever een nieuwe streber die het flink verneukt maar hopelijk nieuw strebers aanspoort, dan uit nood maar weer door met de kutzooi die we hebben.
Doorgaan met kutzooi is niet mijn ding, uidagingen wel en als dat fout gaat lossen we het op.

DaJudge | 18-02-05 | 23:59

Na twee moorden zijn ze nog niet wakker in De Haag. Dat zal met deze partijen ook niet lukken. Maar Wilders is meer een verarming voor je land als een aanwinst. Als we echt verandering willen moeten we een partij of twee ter grote van de PVDA en CDA samen die gematigd is. Dat willen ze zelf nooit en nieuwe partijen die zo groot worden zal echt noet gebeuren. Wel zal er een groot draagvlak voor zijn dan (denk ik).
Ik denk dat verandering nog erg lang op zich zal laten wachten.

da wizard | 18-02-05 | 23:54

sunnygall zegt wilders is een lamlul, prima vind ik best mag hij van me bewijzen.
Het alternatief heeft het al bewezen...

DaJudge | 18-02-05 | 23:53

De wizard na lang lezen had je kunnen zien dat ik ook niet zei dat ik Wilders een topper vind.
Ik zeg verandering doet goed, of wel het is niet stemmen of Wilders stemmen.
Om mij tyft hij in no time weer op, mijn inziens is het tijd dat er geschud wordt in den haag.

DaJudge | 18-02-05 | 23:48

"Naar de klote!" is een kreet die een toost belichaamt in deze contrijen, en ik acht vrijdagavond een uitgelezen tijd om het (bier)glas te heffen ;)

Leve de waanzin!

Kuifje in Rotterdam | 18-02-05 | 23:47

Goeie wacht!

Pannie | 18-02-05 | 23:46

Na lang lezen...

DaJudge, die Wilders is toch een eerste kals idioot die geen programma heeft en van de angst van mensen geruik maakt.
Pannie, ik drink mee.

da wizard | 18-02-05 | 23:45

Nederland is ook niet het land van de hard werkende willer, maar van de slappe kwakzalvers zo simpel is het.
hard maar waar

DaJudge | 18-02-05 | 23:43

@Kuifje in Rotterdam
???

Pannie | 18-02-05 | 23:40

een ieder die zegt dat het best wel goed gaat met Nederland is nimmer het land uit geweest met de ogen open.
Ik stel voor een jaar of 3 optyften, en dan fris terug... de tranen springen je in de ogen dat beloof ik je.

DaJudge | 18-02-05 | 23:39

Hierbij los ik je af DaJudge. Kan jij tukkie gaan doen...

Pannie | 18-02-05 | 23:38

Biertje?

Kijk @Pannie, gelukkig zijn er ook nog mensen die gewoon nadenken op vrijdagavond... Naar de klote!

Kuifje in Rotterdam | 18-02-05 | 23:38

als je de wacht scherp wilt houden moet je hem af en toe aflossen, anders dutten ze in.
In NL is al jaren niks gelost.

DaJudge | 18-02-05 | 23:37

Biertje?

Pannie | 18-02-05 | 23:34

wel politiek zegd me weinig = wel pot me weinig
Vraag me niet waar het is gebleven

DaJudge | 18-02-05 | 23:34

Wel pot me weinig, feit is dat de hele tyfus zooi zoals het er ligt een 10 jaar terug al wel duidelijk was voor me, gezien het feit dat ik op me eigen gesteld ben en graag wat armslag heb ben ik dus ook niet daar.
En dat, kan ik zeggen, bevalt me nog verdomd goed.
Als ik een stem uitbreng denk ik dat Wilders hem heeft, niet omdat ik hem goed vind wel omdat ik denk dat verandering goed is.
Stemmen op welk willekeurig ander is geen verandering zo simpel is het.
Kun je lang over lullen kun je kort over lullen, de situatie als hij nu is was voorspelbaar net zo goed als de situatie die komen gaat wanneer je een zittende partij stemt.
Wat de turken aangaat heeft wilder überhaupt me stem trouwens, want dat is gegarandeerd vragen om moeilijkheden in een verre toekomst niet morgen vanzelf.
Een sociaal stelsel als WW en AOW mag om mij ook flink naar de kloten geholpen worden, met uitzondering van de AOW voor de echte AOW?ers.
Judge heeft nimmer aanspraak gemaakt op beide, en Judge heeft toch een lullige start gehad, kwestie van mentaliteit die veel niet bezitten en welke ook niet gestimuleerd word door dergelijke vorzieningen.
Ga jij lekker de gevestigde orde stemmen sunny, en niet janken over een jaar of 10 of eerder.

DaJudge | 18-02-05 | 23:32

Ik wel

Pannie | 18-02-05 | 23:30

@Meki> je weet dat ik je graag mag. Maar ga nou niet zo gek praten.
Ayaan zet zaken op de agenda, die in deze beschaving gewoonweg niet gewenst zijn. zoals er zijn: eerwraak, loverboys, neef nich huwelijken, uithuwelijken, besnijden e.d.
Dat deze zaken voor de komst van AHA niet besproken werden, wil nog niet zeggen dat ze goedgekeurd werden.
Dat deze toestanden nu pas ter discussie staan is een verdienste van AHA en een reden voor diepe schaamte bij partijen die zogenaamd voor vrouwenrechten opkomen... de in en in corrupte PVDA en de sufferds van GL

superjan | 18-02-05 | 23:30

Wilders begrijp ik maar Hirsi Alia Somalia niet nooit EN NOOIT

Meki | 18-02-05 | 23:29

Meki 18-02-05 @ 23:18
De Maroks hebben Wilders uitgelokt.

Pannie | 18-02-05 | 23:26

@iedereen> heb een mooie discussie gemist vanavond, zie ik.

Heb je hele verhaal gelezen Sunny Girl, Wat een boel letters! Maar ik kan gerust ademhalen. heb niet een steekhoudend argument in die woordenbrij kunnen ontdekken. Als je er prijs op stelt zal ik morgen de hele zooi zin voor zin ontleden, maar daar heb ik nu de fut niet voor.

Respect voor een man die in een cel slaapt om jouw en mijn land voor de afgrond weg te slepen.

superjan | 18-02-05 | 23:23

Hirsi Ali , zij is diegene die dit heeft uitgelokt - zij beledigt moslims steeds maar weer .

en ze gaat nog zeuren ook
weg met hirsi ali somali

Meki | 18-02-05 | 23:18

@dr fonk
Ik wou dat alle allochtonen zoveel energie staken in het "Nederlands" zijn als AHA doet.
Dan zouden we nu geen politici hebben die permanent moeten onderduiken.
-
Of je het eens bent met AHA of GW doet niet ter zake, ik neem mijn petje af voor de moed van deze mensen om voor hun overtuiging op te komen
Dat zie ik onze Harry Potter, Donner of Zalm niet doen.
-
Deze twee zorgen ervoor dat ik niet alle politici als egoïstische egotrippers beschouw.

Moi | 18-02-05 | 23:08

Ik word schijtziek van die kutafrikaanse

dr fonk | 18-02-05 | 22:58

DarkeyeTR je kan dat oogje van je laten bleken tegenwoordig...

Pannie | 18-02-05 | 22:52

maar bohler heeft wel een punt: er is misschien eerder iets mis met de kennisvergaring bij het AIVD dan met de bevoegdheden vsn Donner.
Neemt niet weg dat het een stomme kut trut is

FNV-lidaf | 18-02-05 | 22:49

in het land der éénogigen ligt drie-oog twee stappen voor.

Om in het oneindige de weg te vinden, moet men onderscheiden en verbinden.

Gij zijt gewogen en te licht bevonden.

Wat zal ik genieten van de blik in de ogen van al deze mensen op het moment dat ze de ideale wereld die ze voor ogen hebben, daadwerkelijk werkelijk wordt.

zenzenzen | 18-02-05 | 22:49

gatverdamme, ik heb alweer alles onder gekotst, smerige kuthoer die je bent Britta, dat accent was echt de druppel, je ziet Piet Hein denken: "welke van die 94 antiterror maatregelen kunnen we gebruiken dat ze vanavond nog richting waalsdorpervlakte gaat"

exarchos | 18-02-05 | 22:48

Die Bohler krijgt veel te veel credits, ik vind Donner een lul maar in Donner vs Bohler heb ik een duidelijke voorkeur.

collapse | 18-02-05 | 22:46

Wil je onze samenleving ontwrichten, ga gerust je gang Bohler helpt je wel!
Uitzetten naar Duitsland dat NSB-wijf.

collapse | 18-02-05 | 22:43

@Dirrek

Wie? En door wie? Jou?

FNV-lidaf | 18-02-05 | 22:32

ik hoop dat Achmed .B ze beide opspoort , want het enigste wat ze kunnne is het opstoken van domme hollanders die weer racistish worden voor niets en zo de hele samenleving plat gooien

DarkeyeTR | 18-02-05 | 22:32

In hun reet neuken allebei. Lang & hard.

Dirrek | 18-02-05 | 22:27

Offtopic
Heerlijk even braakneigingen creeeren met prof zonnebloem en die RAF-hoer van een britta bohler bij NOVA

exarchos | 18-02-05 | 22:26

Maar als Wilders niks is, op wie moeten we dan eigenlijk stemmen?

Vince72 | 18-02-05 | 22:23

@Penpal,

Over volgtijdelijkheid... wat was er in deze eerder relevant, de schuiladressen van Ayaan en Geert of de aan hun adres gerichte (levens)bedreigingen vanuit radicaal islamitische hoek?

Kuifje in Rotterdam | 18-02-05 | 22:21

De tijd van afwegen en iedereen te vriend houden is voorbij. Dat werkt niet meer. Wat wij nodig hebben is ongenuanceerdheid, eenvoudige oplossingen en een harde aanpak. Daarvoor kun je goed bij Wilders terecht. Het is echt absurd om daar tegen te zijn want ons land is in grote problemen.
Wat ik niet heb gehoord aan argumenten voor de kritiek op Wilders is dat hij geen charisma heeft, zoals Pim Fortuyn dat wel had.
Maar zoals altijd: als je het over Pim en Geert hebt dan zou het je aan intelligentie ontbreken. Maar ik vind dat als je mensen die de problemen echt willen aanpakken nog tegenwerkt, dan leef je in je eigen wereld, en wordt de ellende alsmaar groter.

Vince72 | 18-02-05 | 22:18

Opmerkelijk. Dicussie omtrent verblijfplaatsen GW en AHA komt toch weer terecht in de sferen van islam, El-Moumnie, moskeën, varkenskoppen etc.

Waar het hart vol van is, loopt de mond van over.

penpal | 18-02-05 | 22:17

@ZI,

Hier in Rotterdam handhaaft men een ambtenarencorps van om en nabij de 20.000 personen. Op een bevolking van nog geen 600.000. De overhead is gigantisch. Vele uitvreters in schalen van heb ik jouw daar die geen enkele aantoonbare meerwaarde hebben.

Het herschrijven van rapportjes, het eindeloos keuvelen over kleine projectjes en het vervolgens tot in de vierde graag herbeoordelen van dat gekeuvel.

D'r zijn hier hele diensten die niets anders doen dan het scheppen van papieren werk voor zichzelf. Die de burgers veel euri's aftrochellen om bij voorbaat zin- en kansloze projecten de mist in te zien gaan en daarna voor vele nieuwe belastingeuri's commissies te bemannen en bevrouwen om te gaan onderzoeken waarom eea. weinig heeft opgeleverd.

De Vierde Macht dient aangepakt!

Kuifje in Rotterdam | 18-02-05 | 22:16

@ZI:
Waarom is dat dan pesten?

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 22:09

@JackR
:) Het klinkt ook wel eng natuurlijk, weg met alle bureaucratie. Even nuanceren dan: weg met regels die we niet nodig hebben. In de meeste gevallen zijn ze gewoon te ver doorgeslagen. Dat moet weg. Gewoon genoeg regels om een land te laten functioneren. En misschien nog wel belangrijker: regels laten maken door mensen die weten wat ze doen. Arbo mensen die een bakkerij, of slagerij verbieden een gladde vloer te hebben bijvoorbeeld. Zeker omdat de keuringsdienst van waren de vloer aan zou vegen met een niet-gladde vloer bij een slagerij. (excuses voor de foute woordspeling :) )Dat soort dingen, hebben we dat nodig? We zijn maar met 16 miljoen hoor...

ZI | 18-02-05 | 22:09

@Kuifje:
Natuurlijk, er moet een lijn zijn, voor ieder gelijk, met als uitgangspunt het elkaar nooit de mond willen snoeren. Niets mooier dan een debat.

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 22:03

@ZI: Kotsen op bureaucratie? Weg met die onzin? Je klinkt bijna als een radicale linkse anarchist die tegen alle regels is, en voor een samenleving zonder overheid... ;) Pas maar op, straks wordt je namens Donner door de AIVD in het oogje gehouden, en ga je voor 2 jaar de cel in, zonder proces, alleen maar omdat je anarchistische ideeen hebt...

JackRandom | 18-02-05 | 22:01

@de paus
Ik heb niet gekozen voor een bestuur dat hoe langer hoe meer z'n best doet om de normale burger te pesten. Of bueraucratische onzin die echt overbodig is om een land goed te laten functioneren...

ZI | 18-02-05 | 22:01

@ZI
Die 'bureaucratie' heet democratisch gekozen bestuur. Ja lekker, laten we het vooral allemaal lekker simpel gaan houden...

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 21:57

@Paus John,

Je zult mij nooit horen zeggen dat de El-Moumni's of Geerten van deze wereld hun mond moeten houden.

De grens is duidelijk: daar waar opgeroepen wordt tot geweld, of concreet wordt aangezet tot haat. (Wellicht valt El-Moumni dan toch niet echt te vergelijken met een Wilders.)

Maar het is van tweeen een. Je moet niet een bepaalde groep de mond willen snoeren daar waar je van hetzelfde eea. van de andere accepteert (met een beroep p welke vermeende vrijheid dan ook!)

Ik ben een groot voorstander van woordelijk conflict... anders gaat het maar zo broeien.

Kuifje in Rotterdam | 18-02-05 | 21:54

Die verblijfplaatsen waren toch geheim? Maar dan nog, je zet een politicus toch niet in een CEL? Denk na man, wat ben je voor kutoverheid als je niet binnen 2 weken een gewoon huis ergens in een bos kunt regelen.

Trouwens, over die 'spreekbeurt' van Wilders. Is wel leuk op zich, eindelijk eens wat andere geluiden. Maar dat het land uitzetten, wat moet je daar mee? Alsof je daarmee terrorisme bestrijdt. Het is geen vuilniszak die je even buiten de deur zet en dan dus geen stank in huis mer veroorzaakt. Nee, deze vuilniszak trippelt achter je rug om weer het land in, de anonimiteit in en hup je bent weer verder van huis. Dat wil dus niet, gewoon hun levenlang opsluiten. Ongeacht wat ze gedaan hebben. Een MSN groepje oprichten om radicale teksten uit te braken of een kogel naar Wilders sturen, interesseert me niet, gewoon opsluiten en nooit meer vrijlaten.

Ben het verder wel met Wilders eens op een of andere manier. Kotsen op bureaucratie, alles afzweren wat ermee te maken heeft. Weg met die onzin allemaal.

ZI | 18-02-05 | 21:53

Wordt dit een nieuwe trend in Nederland: Zelf je geheime schuiladres prijsgeven???
Verder vind ik Wilders een prima vent: Eindelijk weer eens een politicus die z'n bek durft open te doen, en zich niet verschuilt achter nietszeggende politiek correcte niemandalletjes.

Pietje2 | 18-02-05 | 21:50

... En de kreuketten van Dungelman naast de deur...

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 21:48

Tinus P. schreef: "Waarom niet in paleis noordeinde is goed te beveiligen, en heel wat confortabeler, hoeven ze alleen de straat over te steken."

Kijk, dat vind ik nog eens een goed idee. Beatrix is beslist bereid de democratie op deze wijze te steunen.

Dr. Dr. Bartholdy | 18-02-05 | 21:46

@Kuifje:
... Die kan vrolijk over straat lopen en hoeft geen dekking te zoeken in de Rotterdamse marinierskazerne. Ziehier het grote genot van een land waarin ieder er ongestoord een eigen mening op na kan houden.

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 21:46

@Paus Johannes

In Rotterdam werd er de laatste tijd inderdaad nogal wat pliesie ingezet om moskeeen ed. te bewaken 's nachts. Ook weet ik dat er in de bouwput waar dalijk de grootste moskee van Europa gaat verschijnen nu en dan varkensbloed is uitgereden en dat er afgezaagde koppen van die beesten hingen...

Maar die beruchte imam El-Moumni kan hier gewoon vrolijk over straat lopen hoor.

Kuifje in Rotterdam | 18-02-05 | 21:43

@Lucas, waar zijn Wilders' uitspraken ongrondwettelijk? En wat is dat eigenlijk "een ongrondwettelijke uitspraak"?

Misscien iets van "alle vrouwen zijn minderwaardig", of "alle homo's zijn onmensen", "alle joden moeten dood"?

Kuifje in Rotterdam | 18-02-05 | 21:38

@Kuifje:
Geloof me, ook die worden bedreigd en krijgen dagelijks de verse varkenskoppen over het hek van hun moskee geworpen, in het gunstigste geval dan...

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 21:36

@Lucas: Pim is net zo dood als Jezus. En net zoals de aanhangers van Jezus, denken de volgelingen van Pim dat hij (pardon, Hij) ook op aarde zal terugkeren, als verlosser. Tevens eren ze hem (pardon, Hem) ook door zich te laten leiden door zijn (pardon, Zijn) opvattingen (vergelijk 'What would Jezus do? met 'Pim zou het zo gewild hebben.')

JackRandom | 18-02-05 | 21:36

Van Donner en Remkes. De "dreiginsanalyses" die gemaakt worden door de AIVD vallen onder de verantwoordelijkheid van BiZa.

Iemand de (nachtelijke) muppetshow-aflevering gezien nav. de moord op Theo van Gogh? Hier was de dreigingsanalyse ook zo toppie uitgevoerd en omdat het geen politicus betrof kon de Dienst Diplomatieke Beveiliging of zoiets ook niet "ingeschakeld" worden...

Hoeveel radicale haatzaaiende tot geweld jegens ongelovigen oproepende islamitische voorgangers zouden er trouwens momenteel serieus bedreigd worden?

Kuifje in Rotterdam | 18-02-05 | 21:33

Sunnygirl heeft overigens gewoon gelijk. Wilders zijn uitspraken zijn brusskerend en ongrondwettelijk. Ook als je het wel geil vindt wat Wilders zegt.

Lucasdelinkselul | 18-02-05 | 21:32

Pim is toch dood?

Lucasdelinkselul | 18-02-05 | 21:30

@Sunnygirl:
De potentiele moordenaar van GW is natuurlijk juist geen kapper of vertegenwoordiger in blonderingscreme, dat helpt de branche om zeep. Dat heeft de AIVD me net even doorgebeld.

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 21:29

Waarom niet in paleis noordeinde is goed te beveiligen, en heel wat confortabeler, hoeven ze alleen de straat over te steken.

Tinus Plotseling | 18-02-05 | 21:25

"Overigens vraag ik mij toch nog steeds af waarom Job Cohen wél gewoon bij moeder de vrouw kan wonen."
-
Job Cohen kan zijn eigen bewaking regelen - hij is tenslotte baas van de politie (gek genoeg is als hij bedreigd wordt er plotseling in Amsterdam geen sprake meer van 'een gevoel van onveiligheid' maar gaat het om een reele dreiging). Wilders en Hirsi Ali zijn afhankelijk van Donner.

Dr. Dr. Bartholdy | 18-02-05 | 21:21

Zouden Hirsi Ali en Wilders nu niets meer te vrezen hebben wanneer zij morgen de politiek uitstapten?

Kuifje in Rotterdam | 18-02-05 | 21:10

@Brusselmans: Politici horen mediageil en cameraverslaafd te zijn. Maar Hirsi Ali maakt het wel erg bont. Bovendien blijft het feit dat het dom is dat je je schuilplaats prijs geeft. En deze post gaat over Hirsi Ali, niet over andere aandachtszieke personen. Maar noem maar zo'n andere aandachtszieke, dan babbelen we daar over verder :)

JackRandom | 18-02-05 | 21:09

@ Jack

Val je je arme hardwerkende, hypotheek op hoestende Jossen en Edgars ook al lastig met je diepgaande persoon analyses?

Fijn dat je vindt dat ze van alles mag vinden en zeggen. Je vergeet niet eens te vermelden dat je zelfs vindt dat ze daar niet voor mag worden omgelegd.

Hoe nobel..

Van alle aandachtszieke mediageile cameraverslaafden in ons land beloon je Ayaan Hirsi Ali wel bijzonder royaal met aandacht.

Een ware moraalkwestie, is het niet?

Brusselmans | 18-02-05 | 20:58

Brusselmans heeft zojuist zelf zijn schuilplaats verraden! Snel de NRC bellen!

Lucasdelinkselul | 18-02-05 | 20:52

@ Opa

Job zit niet bij moeder-de-vrouw.

Kleine Job huilt het onrecht dat geyteneukers wordt aangedaan uit bij zijn maîtresse mevrouw Belifante..

Waarom had Yithak Rabin eigelijk geen beveiliging?

Brusselmans | 18-02-05 | 20:50

eigenlijk ironisch, hier discussieren over het feit of wilders geschikt is terwijl iedereen weet dat hij een eendagsvlieg is wat maakt dat elk argument een ijdele poging is zijn motieven te rechtvaardigen
als het dan toch mocht gebeuren dat alle allochtonen straks is land van herkomst zijn gesitueerd lijkt het me een goed idee om het komplete kabinet er achteraan te sturen. zijn we echt van het hele probleem af.

en JPB mag zijn dochter meenemen.

zelfmoordcommando | 18-02-05 | 20:48

@Brusselmans: Mooi verwoord, maar wat heeft vrijheid van meningsuiting te maken met wat ik schreef? Ik heb nergens gezegd dat ik het eens of oneens ben met Hirsi Ali, en vanzelfsprekend vind ook ik dat ze moet kunnen zeggen wat ze wil, en dat ze daarvoor niet met de dood bedreigd zou mogen worden. Integendeel, ik vind dat ze goed werk verricht, misschien iets teveel tunnelvisie heeft en te fanatiek is, als zijnde het een ex-roker die geconfronteerd wordt met een groepje rokers. Maar ze komt op mij over als aandachtsziek. Alles grijpt ze aan om maar in het nieuws te komen. Als ze niet in het nieuws is, lijkt het wel alsof ze afkickverschijnselen krijgt.

En ach, ik ongehoord en zelfingenomen. Wat anders is een mening dan een bepaalde mate van zelfingenomenheid. Je zou me eens moeten horen op m'n werk, daar horen ze genoeg van me :D

JackRandom | 18-02-05 | 20:47

@Sunnygirl: heerlijk, zo,n ander geluid hier! Overigens vraag ik mij toch nog steeds af waarom Job Cohen wél gewoon bij moeder de vrouw kan wonen. En wat te denken van Sharon..... en enz enz...

Opa-Buiswater | 18-02-05 | 20:46

@ Lucas

Laten we het maar op Gent houden, nietwaar?

Brusselmans | 18-02-05 | 20:45

Het is zwaar verdedigd

Frids | 18-02-05 | 20:43

Ik weet waar Brusselmans ondergedoken zit...

Lucasdelinkselul | 18-02-05 | 20:41

+ verdedigd

Brusselmans | 18-02-05 | 20:39

Ach, over Geert Wilders hoeft niemand zich druk te maken, er zijn pas over 2 jaar verkiezingen (als we ooit nog mogen stemmen van dit kabinet, wie weet roepen ze de noodtoestand wel af...), en dan is Wilders al lang en breed vergeten.

JackRandom | 18-02-05 | 20:35

@Rommie Pim was toch die kale heaumeau die marokkaanjes neukte?

hoeheterhoepeter | 18-02-05 | 20:34

@JackRandom

het moet vast een hele opgave zijn de frustratie van je eigen ongehoorde stem bot te vieren op diegenen die het recht dat zelfs een onnozelaar uit de riolen van de zelfingenomenheid als jij hebt te vinden wat je vindt..

Brusselmans | 18-02-05 | 20:34

Tja en zo sleept deze discussie zich naar een eind. @Sunnygirl, tegen hersenloze kun je wel praten,maar het heeft geen zin. Pim Fortuyn was hun held, en Geert Wilders is hier een slap aftreksel van. Bij gebrek aan beter loopt men hier weer achter aan.
Blijft wel het feit dat je in Nederland niet meer kan zeggen wat je denkt, en een van de pijlers van onze vrijheid en democratie is dat je voor je mening uit mag komen. Mensen die dat niet eerbiedigen horen niet thuis in dit land. Om ze het land uit te trappen is weer "not done". Zij komen tenslotte ook voor hun mening uit. Lastig dilemma.

hoeheterhoepeter | 18-02-05 | 20:31

Als iedereen die tegen Wilders is nou is gewoon dood gaat.
Dan wordt het tenminste weer veilig op straat, is het file probleem opgelost, en zijn er geen wachtlijsten meer.
Moeten we alleen de rest van het ijselmeer even droogpolderen om de dooien in te dumpen. :)

Specht | 18-02-05 | 20:30

Oohja ,voor t geval iemand zich afvraagt of ik links of rechts ben.Ik haat Marokanen door hun eigen stomme toedoen,heb geen probleem met n kleur want de helft van mn familie is gekleurd dus noem mij nooit n racist maar n regelrechte realist.
En verhaaltjes van het niet over een kam mogen scheren??Fuck dat,het is n heel klein gedeelte wat zich wel aanpast en de rest verkankerd het hier...

De wekker is allang gegaan,alleen weinige willen wakker worden.
Droomse !

Boze Buur | 18-02-05 | 20:28

Nieuwste modeverschijnsel: Zelfmoord door in de politiek te gaan, en tegen schenen te schoppen. U bent gegarandeerd binnen 6 maanden dood.

Framoes | 18-02-05 | 20:26

Hoe duf kun je zijn, om als bedreigde je eigen schuilplaats openbaar te maken? Ik kan maar 1 reden bedenken: tekort aan aandacht. Mevrouw is een paar weken niet in de media geweest, en wordt helemaal panisch bij het idee dat niemand meer aandacht aan haar besteedt. Dus dan doet ze het zo zelf maar, om toch in godsnaam weer in het middelpunt van de belangstelling te staan... Alles om de schijnwerpers weer op me te vestigen, zo moet ze gedacht hebben. Triest.

JackRandom | 18-02-05 | 20:25

@sunnygirl, moet je eens naar een moslimland als Iran gaan. Daar is geen democratie. Wilders een beetje zwart maken, ga toch koken Sunnygirl! (zou Pim tegen jou hebben gezegd)

Rommie | 18-02-05 | 20:25

Wie er nou wel of geen gelijk heeft maakt mij geen kont meer uit.Misschien heb ik t ook wel helemaal fout.Maar dat dit land ziek is is een feit.Doodziek !!
Wat ben ik blij dat ik hier binnen twee jaar niet meer woon.

Eigenlijk ook heel verdrietig.

Boze Buur | 18-02-05 | 20:23

@ Sunnygirl jij kunt ook de tering krijgen. Die terroristen moet je het land uit kicken dit is toch te gek voor woorden dat zei moeten onderduiken voor een stelletje van die geiteneuqers, ik krijg steeds meer een hekel aan die figuren en dan vooral aan die marocs.

Warrior | 18-02-05 | 20:18

Kunnen die 15 Hells Angels niet als bodygards worden ingezet, als taakstraf ?? Geen opstandige Mocro die daar langs komt....

KABAAL | 18-02-05 | 20:11

Om Donner eens te citeren:

"Mensen die bedreigd worden moeten worden weggestopt.."

Wanneer zal Belfast realiteit worden?

Brusselmans | 18-02-05 | 20:11

Aan bovengenoemde routebeschrijving wilde ik met het oog op onze autoloze medemens nog toevoegen:

Routebeschrijving
Het Militaire Luchtvaart Museum vindt u in Soesterberg, ten zuiden van de verkeersweg A28, afslag 4 (Soest, Soesterberg) waar een prachtige F-104G Starfighter op een sokkel u de weg wijst.

Komt u met het openbaar vervoer, dan vertrekt vanaf Centraal Station Amersfoort buslijn 52 naar Soesterberg. U stapt uit bij de halte ?Kampweg?, voorts is het nog 10 minuten lopen.

Apotheker | 18-02-05 | 20:08

Sunnygirl: "Door de maatregelen van de regering wordt het werk van GW juist mogelijk gemaakt."
-
Nee, ze worden zoveel mogelijk weggestopt. Daar waar in andere landen politici die ernstig bedreigd worden (VS, Spanje, Israel) in een normaal huis kunnen wonen en daar beveiligd worden, worden ze in Nederland weggestopt in een gevangenis.
-
Ze zijn lastig: stellen lastige vragen. Wijzen op problemen. Dat vindt de regering niet leuk en werkt ze dan maar op deze manier tegen. Is weer eens wat anders dan je politieke tegenstanders vergiftigen (Oekraine) of niet beveiligen zodat ze vermoord kunnen worden (Fortuyn).

Dr. Dr. Bartholdy | 18-02-05 | 20:03

Zag ik dat goed? Heeft iemand daadwerkelijk "de vuistneuker" als nick?
*hoofdschudt*

Pritt Stift | 18-02-05 | 19:56

@ Gummetje
Een deel van je reactie door je gum verdwenen?

Sunnygirl | 18-02-05 | 19:56

@ Dr. Dr. Bartholdy
Door de maatregelen van de regering wordt het werk van GW juist mogelijk gemaakt. Ondanks zijn kortzichtige en bruuskerende uitlatingen tegen allochtonen die ook nog eens indruisen tegen de grondwet, wordt op kosten van alle Nederlanders het werk van deze pipo toch mogelijk gemaakt.

Sunnygirl | 18-02-05 | 19:54

heeft ze wel een 2 persoonsbed???

gummetje | 18-02-05 | 19:49

@ Brusselmans
Ben inderdaad vroeg voor de vrijdag. Het enige wat hier door de aderen giert is de coke light en mogelijk een snufje adrenaline. De escapades van GW en AHA zijn zo voorspelbaar dat ik mij daar niet echt meer over opwind. Maar moet de Gym nog in. Was maar een opwarmertje!

Sunnygirl | 18-02-05 | 19:47

Ik sluit me aan bij Vince, Superjan, Brusselmans, F*ckje, en de Vuistn**ker.
-
Volksvertegenwoordigers die het werken onmogelijk wordt gemaakt door terroristen en daarna ook nog eens tegengewerkt worden door de regering (Wilders slaapt in een cel!). De regering intimideert op deze wijze deze en toekomstige volksvertegenwoordigers.
-
Een regering die een deel van het parlement probeert uit te schakelen danwel intimideren. Dat lijkt op een staatsgreep.

Dr. Dr. Bartholdy | 18-02-05 | 19:47

"Ik vind het gewoon krom dat je in Nederland moet onderduiken voor moslims, omdat je de harde waarheid verteld over extreme gewoontes. We kunnen natuurlijk ook gewoon gelijk een moslimwet aannemen, en alle vrouwen met terugwerkende kracht besnijden. Nederland wordt krommer met de dag."

Inderdaad, Wat schetst mijn verbazing; dat dit gewoon kan anno 2005! Nederland gaat naar de verdoemenis! Geert durft tenminste op te staan en geeft zijn mening! Dat je in dit land niets eens meer je mening kan geven, daar kan ik niet meer bij met mijn hoofd! Nederland is Nederland niet meer, je mag tegenwoordig je mening niet meer geven! Nederland gaat naar de knoppen!

michiel | 18-02-05 | 19:46

@Sunnygirl
Te.
veel.
tekst.

Framoes | 18-02-05 | 19:45

@ Michiel
Goede analyse! Helemaal eens. Is kus van de opvolger van DWL?

Sunnygirl | 18-02-05 | 19:44

Ik vind het gewoon krom dat je in Nederland moet onderduiken voor moslims, omdat je de harde waarheid verteld over extreme gewoontes. We kunnen natuurlijk ook gewoon gelijk een moslimwet aannemen, en alle vrouwen met terugwerkende kracht besnijden. Nederland wordt krommer met de dag.

Framoes | 18-02-05 | 19:42

@ Sunnygirl

Zo op de vroege vrijdagavond, teneinde de schrijflust op te wekken, de coke eens fier door je aderen laten gieren?

Brusselmans | 18-02-05 | 19:38

"Kan iemand mij goede kritiek geven op Geert Wilders, behalve dan dat hij niet links is? Ik bedoel geen lullige argumenten als 'hij is dom' etc. Daar trap ik niet in."

<br><br>

Geert Wilders is niet dom, integendeel. Hij is heel goed in het bespelen van mensen. Dit heeft Wilders geleerd in Amerika, vandaar dat zijn manier van politiek bedrijven en communiceren met het publiek op een Amerikaanse manier gebeurt. Het neerzetten van een underdog positie, wat cruciaal is voor nieuwe partijen, gebeurt door het publiek te laten denken dat er een boodschap door de partij verkondigt die "de gevestigde orde" wil verhinderen dat deze bij het publiek terechtkomt. Geert Wilders noemt zich graag 'het buitenbeentje', omdat dit zijn Underdog positie versterkt.

<br><br>

Ik verwijt Geert Wilders het feit dat hij geen politiek programma heeft. Ja, z'n politiek programma is vrijheid, zoals hij dat zo mooi omschrijft. Maar zijn politiek programma, vrijheid, is niet alles omvattend. Er wordt niets verteld over de visie op economie, welzijn/sport, verkeer/waterstaart, etc. Het enige wat speelt is integratie, met de nadruk op uitzetting.

<br><br>

Het probleem van Wilders is dat hij geen concrete oplossingen heeft maar alleen problemen schreeuwt. Ook is zijn bijdrage op andere belangrijke politieke sectoren te gering.

kus.

michiel | 18-02-05 | 19:34

@ paus JP
Geen claims via de letselschadeadvokaat.

Sunnygirl | 18-02-05 | 19:32

@ Exarchos
Was er vorige week vrijdag. Met bijzondere interesse voor de Cabrio's. Was aan het werk! Heb je me gemist?

Sunnygirl | 18-02-05 | 19:31

@sunnymeisje

waar was je nou vanmiddag? Ferrari was het toch?

exarchos | 18-02-05 | 19:27

@Sunnygirl:
Sjeezus ho, w8 ff... ik zit nog op
14-inch en 640x480...

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 19:26

Een argument tegen GW: "Twee Oneliners maken nog geen partijprogramma"!

Tijdens het kerstreces had Ome Geertje zich dus voorbereid om zijn rentree te maken in de stad van Pim. En dat was hard nodig want Geert heeft de publiciteit nodig want hij staat in de peilingen slechts op slechts zeven Kamerzetels. De spreekbeurt in Rotterdam stond in het teken van de Ideeen van Geert. Zouden we dan eindelijke iets van een partijprogramma voorgeschotelt krijgen? Eindelijk inhoud wat door lezers en columnisten op GeenStijl naar het land der Fabelen kan worden verzwezen. Het viel tegen! Of beter gezegd het viel mee! Want eigenlijk verwacht ik niet veel van een iemand die een pretvak als rechtsgeleerdheid in deelcertificaten op de Open Universiteit moet doen . Geert blijft een typisch voorbeeld van de Patat generatie. Nee, eerder heb ik het idee dat Geert Wilders een nieuwetijdse oplossing heeft gevonden voor ontbreken van een wetenschappelijk bureau voor zijn politieke ambities.
De speech van de Heino van de Vaderlandse politiek stond bol van de oudbolligheden en was weinig inspirerend. Zo is hij "benieuwd van U te horen wat Uw ideeën zijn over de toekomst van Nederland. Die Boodschap kan je toch op Geenstijl lezen!. Daar hoef je niet voor naar de bakermat van de Fortuynisten. En ook de Ideeen van Geert in 2005 hebben een hoog spruitjescultuur gehalte. De speech van 31 januari was van een Geert in de Van Jeaule modus. Want Geert heeft ons allang voor 2001 in de Kamer gewaarschuwd tegen de radicale Islam, maar de regering negeerde de waarschuwingen! Naar eigen zeggen is het tijd voor de grote schoonmaak want het is lente. Is dat de nieuwe manier om te zeggen dat alle marokkanen naar hun eigen land moeten oprotten. Wordt Geert de eerste partij met shirtreclame. Komt er dan een tijd dat een uitzending voor Politieke Partijen van de volgende reclame uitingen wordt voorzien: "Deze uitzending voor politieke partijen is medemogelijk gemaakt door Cif"

Geert heeft ook ambities om Tui www.tui.com van een nieuwe markt te voorzien. "Want wie op de Lijnbaan verhindert dat hulpdiensten hun werk kunnen doen moet gewoon worden opgepakt. Heeft zo iemand een buitenlands paspoort dan is dat mooi meegenomen. Die kan op die manier meteen snel het land uit. Elke week komen vliegtuigen uit Turkije en Marokko nieuwe kansloze allochtonen afleveren op Schiphol. Het is goed als de retourvlucht ook eens wat passagiers heeft." zo laat Geert zijn publiek weten. Van mij mag Geert ook gelijk een ticket bestellen in het kader van de vluchten voor kansloze politici.

Toch verzandt Geert niet alleen in oneliners over moslims, radicalisering en terrorisme. Geert heeft een beetje aan het vak economie gesnoven en ventileert wat subjectieve en weinig concrete plannen om de huidige conjunctuur weer vlot te trekken. En ineens heeft Geert niet alleen Oneliners tegen de Islam maar voegt hij er een toe op economisch vlak. Wel een hele oude van Thatcher: "niet de overheid creëert banen, maar de bedrijven doen dat", Die keuze voor Tatcher kan ik wel waarderen verder is de quote erg generiek. Tatcher was een Politica pur Sang. Een grootheid als het gaat om internationale politiek en een trackrecord waar menig wereldleider jaloers op is. De enige overeenkomst die ik zie tussen Tatcher en Wilders is het kapsel. Als het aan Geert ligt krijgen we straks Amerikaans taferelen. Een twee partijenstelsel. Alle partijen kunnen volgens hem beter fuseren en kan dus heeft de kiezer de keus tussen Geert en de rest. Daarmee wordt gelijk een einde gemaakt aan het dreigende alternatief van een breed front van populisten als Wilders, Nawijn, De Winter en consorten. Zijn we wel in een klap af van "wij of zij"-oplossingen. Ik ga voor de wij oplossing want van hem verwacht ik niet veel goeds. Allochtonen hoeven van mij niet het gevoel te hebben dat ze hier mogen blijven zolang Wilders en Nawijn het goed vinden.

Speerpunt van de Groep Wilders is de komende maanden is de strijd rondom het referendum. Rond heeft hij vooral veel vragen en lees ik vooral wat hij niet wil maar niet zo wat hij wel wil. Behalve dat hij alle buitenlanders een ticket rimbo wil geven; Nederland luilekkerland op z'n smalst! Geert is van plan het beter te gaan doen dan de LPF. En wapens in de strijd zijn Tijd en niet zelf je administratie doen. Dat is mooi Geert maar, hoe wie en wat en wanneer kom jij nu eens met een visie en een strategie voor dit land. Tijd is niet te beinvloeden en geld is een middel om de boel draaiende te houden. Nederland heeft een bruggenbouwer nodig. Geen demagoog die een boekhouder in zijn vriendencluppie heeft. Wel heeft Geert een financiële tegenvaller want hij komt niet in aanmerking voor subsidie en blijft dus tot de bedelstaf veroordeeld. Misschien kan Geert met de pet rond bij de patiënten vereniging voor Albino's. Op basis van zijn kapsel maakt hij goede kansen daar wel geaccepteerd te worden en na een gedegen analyse van het aantal zetels volgen de rooddoorlopen ogen vanzelf. De politieke successen van de afgelopen week zijn namelijk om te janken! De tenenkrommende speech kan je hier met eigen ogen aanschouwen. www.geertwilders.nl/ Geen speech met echte politieke inhoud maar de papieren versie van veel rechts en populistisch geblaat.

Ik ben trouwens benieuwd wie dat schot voor Geert gaat lossen. Of zou hij druk zijn met inpakken en verhuizen? Na de berichten dat Ayaan Hirshi Ali tussen de mariniers in Amsterdam zit en het slachtoffer zal worden van een vrouw kan ik niet wachten op de berichtgeving over de potentiële moordenaars van Geert Wilders. De AIVD zou in het licht van die informatie speciale aandacht moeten hebben voor kappers, mannen die in het bezit zijn van blonderingscreme, mannen met een uiterlijk van de Heino's van deze wereld. www.simson.net/photos/simson/simson-bl...

@ Don Quichote 18-02-05 @ 17:39
2005, groot bevolkingsonderzoek naar TBC. Een geval van open TBC ontdekt! Dus heel actueel!

Sunnygirl | 18-02-05 | 19:20

Wilders is populistisch omdat hij mensen ten onrechte het idee geeft dat je problemen zou kunnen oplossen door het terugsturen van immigranten. Dit is onmogelijk; het gaat vaak om tweede en soms derde generatie die geboren en opgegroeid zijn in nederland. We zullen de problemen met deze mensen zelf moeten oplossen, de rest is onzinnig en onmogelijk en dus populistisch gelul.
Ik zie overigens ook zeker geen oplossing bij de PvdA, maar het is beter om realistisch te blijven.

Kansloos | 18-02-05 | 19:20

Of uit bovenstaande hoogegeleerde beschouwingen nu wel of niet blijkt dat Ayaan Hirsi en Geert Wilders populistisch zijn, het stemt toch tot verbeelding dat mensen het op z'n minst bevreemdt dat verkozen volksvertegenwoordigers die tot nu niets ergers hebben gedaan dan hun mening gegeven opgesloten zitten, terwijl mediageile oplichters op hun lauweren rusten en zich afvragen welke opdracht hij zijn spindoctor zal geven teneinde zijn carriere en daarmee ononsmakelijk verbonden integriteit weer eens veilig te stellen.

Het wordt weer eens tijd om niet te gaan stemmen..

Brusselmans | 18-02-05 | 19:20

Superjan:
Loffelijk van Ayaan hoor... alleen vertilt ze zich op deze manier een beetje, zo in haar piere-eentje, en kijgt ze straks dat hele bouwwerk van debiliteit en achterlijkheid (waar eerwraak een deel van uitmaakt) over haar heen, en niemand zal een poot uitsteken en weer overgaan tot de orde van de dag.

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 19:18

@Superjan:
Bos is een megadrilpudding, het is niet te geloven waar die man z'n aanhang vandaan haalt met z'n platte, nietzeggende gelul... kijk, als ik nou iemand een populist zou vinden... die man lult aan een stuk en durft simpelweg nooit een conclusie aan z'n verhaal te breien uit angst kiezers kwijt te raken.

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 19:12

Weet je wat een ongeleid projectiel is . Zo'n kogel, van zo'n pistool, van zo'n man die zijn vrouw afslacht omdat ze wegens eerwraak zonodig geslacht moet worden. Voor die vrouwen neemt AHA het op. Lul niet pauske.

superjan | 18-02-05 | 19:10

@Michiel:
Hirsi Ali is op dit moment idd. een ongeleid projectiel in ons bestel, aan de andere kant laat het zien waar de rek in het bestel zit en waar niet.

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 19:08

sorry... zoontje

superjan | 18-02-05 | 19:07

@pope john paul> nee je had het over korte termijn en zo.

Inderdaad Geert zit is Zeist omdat hij ziet wat er mis is en gaat met bepaalde groepen in dit land en niet te laf is om daarover zijn bek open te trekken.

Weet je wie een populist is Kontje Bos. Geen initiatief durven nemen. NIET EEN! en wachten tot een ander de kooltjes uit het vuur heeft gehaald, om vervolgens zo'n idee al dan niet te accepteren. Afhankelijk van de weerklank in de maatschappij.

Bos is een Camper (voor degenen die online gamen)

superjan | 18-02-05 | 19:06

@pope john paul> nee je had het over korte termijn en zo.

Inderdaad Geert zit is Zeist omdat hij ziet wat er mis is en gaat met bepaalde groepen in dit land en niet te laf is om daarover zijn bek open te trekken.

Weet je wie een populist is Kontje Bos. Geen initiatief durven nemen. NIET EEN! en wachten tot een ander de kooltjes uit het vuur heeft gehaald, om vervolgens zo'n idee al dan niet te accepteren. Afhankelijk van de weerklank in de maatschappij.

Bos is een Camper (voor degenen die online gamen)

superjan | 18-02-05 | 19:06

@Kansloos: tja, wat ik dus zei...

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 19:01

@kansloos>je bent populistisch teneinde populair te worden.

superjan | 18-02-05 | 19:01

@Superjan: Wilders zit niet in Zeist omdat ie Europa, de verzorgingsstaat of de EU grondwet ter discussie stelt... en populistisch = niet gelijk aan populair, dan mag Frans Bauer ook in Zeist gaan wonen.

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 19:00

Het is niet vreemd dat Hirschi Ali naar buiten moest treden met nieuws over haar huisvesting/positie. De misplaatste underdogpositie komt haar zeer goed uit. Misplaatst omdat ze alle ruimte krijgt die ze wil, de underdogpositie is aan haar al niet meer besteedt.

Vanuit haar standpunt is het dus niet meer dan logisch dat ze weer kritiek levert op de werkwijze van de overheid. De vrouw kan immers niet onderhandelen en geen politiek bedrijven. En hoe geweldig het ook klinkt om "het volk te vertellen dat de tijd van onderhandelingen voorbij is", het is, tenzij je een meerderheid behaalt, simpelweg niet mogelijk om er een standpunt zonder onderhandelen door te krijgen.

Ali heeft een one-issue-werkwijze opgezet dat veel mensen aantrekt. Het is immers lekker gemakkelijk om gewoon zonder na te denken lekker te kankeren, ipv daadwerkelijk een oplossing te zoeken voor het probleem.

michiel | 18-02-05 | 19:00

populistisch en populair = niet echt hetzelfde dus

Kansloos | 18-02-05 | 18:58

@paus johannes paulus> hoe kom je erbij?! Geert is juist voor de lange termijn. Durft Europa ter discussie te stellen, en die europese grondwet die we MOETEN accepteren, Durft de verzorgingsstaat ter discussie te stellen. Durft keihard tegen Turkije in de EG te zijn. Kezbir is niet aan Turkije uitgeleverd omdat de Nederlandse rechter bang is dat ze GEMARTELD zal worden in dat land. Dat trouwens in Azie ligt.

Geert populistisch? Waarom zit ie dan in een cel. Omdat ie zo populair is? wat een gelul joh.

superjan | 18-02-05 | 18:56

Look, it's an attentionwhore.

SamF | 18-02-05 | 18:49

Het is goddomme WEL erg... over een tijdje zit de hele tweede kamer in een marinierskazerne en vergadert de ministerraad op een onderduikadres in de Antheunisstraat. Iets als dit is ZWAAR on-Nederlands. VINCE72: argument tegen Wilders>>>populistisch, kiezen voor de korte termijn, al te simpel... EN NEE, ik ben zeker niet links!

paus Johannes Paulus | 18-02-05 | 18:49

@superjan,
volkomen met je eens! AHA is haar tijd ver vooruit, mijn eerste gedachte was ook: waarom? nu snap ik haar nog beter; als het aan de gevestigde orde hier in nederland zou liggen verandert er hier geen f*uk, en krijgen we hier een haatzaaiende moslim-terreur, hulde aan deze twee moedige mensen!!!

fuckje | 18-02-05 | 18:44

Allemaal oppakken, oppakken.

ganzo | 18-02-05 | 18:43

Wilders, Capo di Campo dei geiytenneukers. Lachen

ganzo | 18-02-05 | 18:42

Zouden ze hem ook zo'n lekkere mariniers-coupe geven daar?

Kansloos | 18-02-05 | 18:37

@superan-vince72-vuistnöker

dit is duidelijk het land der blinden

zelfmoordcommando | 18-02-05 | 18:36

Dat is mijn eerste compliment van een zelfmoordcommando...

Over nek uitsteken. Thinking about it, maar ik ben te laf. Tien keer laffer dan GW.

superjan | 18-02-05 | 18:33

@vince72
niet nodig hoor, dit soort politica roeien zichzelf uit en zijn argumenten overbodig
maar dat jij m goed vindt zegt iets over jouw politiek inzicht

zelfmoordcommando | 18-02-05 | 18:33

@superjan
wat een verstand van politiek en wat een staatsinzicht... steek je nek eens uit

zelfmoordcommando | 18-02-05 | 18:29

Om 17.53 vroeg ik om een goed argument tegen Wilders ... 18.28: Nog steeds niks.
LOOSERS!

Vince72 | 18-02-05 | 18:29

een paar weken terug was Hirsi Ali bij Buitenhof te gast en toen had ik niet echt het idee dat ik naar een debiel aan het kijken was. Ik sluit me dan ook aan bij superjan en Vince. Kom eerst met argumenten i.p.v. lege opmerkingen.

De vuistneuker | 18-02-05 | 18:27

Lang leve het conservatisme!

beroerdeburger | 18-02-05 | 18:26

Ik zei het al eerder tegen starf*cker, en ik herhaal het hier (ivm geen antwoord).

Lees de toespraak op www.geertwilders.nl en laat mij de speld zien die je daar tussen kunt krijgen.

ben heel benieuwd.

superjan | 18-02-05 | 18:21

Degenen die niet op Wilders stemmen zijn de schuldigen als extreem rechts aan de macht komt.

Vince72 | 18-02-05 | 18:21

Vince> How right you are!

superjan | 18-02-05 | 18:18

Om 17.53 vroeg ik om een goed argument tegen Wilders ... 18.16: Nog steeds niks.
LAFAARDS! Linkse NSB-ers.

Vince72 | 18-02-05 | 18:16

.zelfmoordcommando> Wees maar heel blij dat Wilders en Ali bestaan. Zij steken hun nek uit, zetten zaken moedig op de kaart, worden vervolgens voor fascist uitgemaakt, en bedreigd, waarna kontje Bos, vvd voorman Verdonk en mooi meisje Sterk na een maand of twee, als de storm is gaan liggen, precies die punten afpikken en mainstream presenteren als eigen ideeen. Om te KOTSEN. Kutland. Wilders. Mijn stem heeft ie.

superjan | 18-02-05 | 18:15

Het is goed dat er geenstijl bestaat dat we er ook nog om kunnen lachen maar ergens is het van de zotte dat mensen omdat ze een andere mening hebben moeten onderduiken.
Triest dat het nu eenmaal zover gekomen is in Nederland.

Rest In Privacy | 18-02-05 | 18:15

Inderdaad Superjan,
degene die iemand, die eindelijk eens opkomt voor de nederlanders, wilt afschilderen als een gek, is echt een grote looser.
Sunny girl, jij bent de grootste looser.

Vince72 | 18-02-05 | 18:13

@sunnygal
op de koffie geweest bij imam van de ven?

zelfmoordcommando | 18-02-05 | 18:11

je moet je kop niet uitsteken in het maaiveld, zeker niet in nederland

zelfmoordcommando | 18-02-05 | 18:08

wat gaaf dat hier zoveel anonieme helden zo'n gaaf tof verhaal hebben over twee mensen die wel met naam en toenaam, voor hun mening uit durven komen en daar een enorme prijs voor betalen. Sunnygirl, krijg toch gordelroos, trut!

en inderdaad Vince waar blijven godverdomme die argumenten tegen Wilders. Ik wordt strontziek van jullie stelletje makkelijke tiefushoeren!

superjan | 18-02-05 | 18:07

Volgens mij is het gewoon een valstrik voor terroristen. Die gaan nu natuurlijk allemaal massaal naar Zeist waar ze worden opgewacht door onze aivd. Ja, dan zijn ze de lul....

TV Dominee | 18-02-05 | 18:01

@Judge: lol, weer op dreef.

Don Quichote | 18-02-05 | 18:00

Waar blijven gvd nou die goede argumenten tegen Wilders?

Vince72 | 18-02-05 | 18:00

wilde.... ramt kop tegen muur...
wou denk ik.

DaJudge | 18-02-05 | 17:59

Don Quichote: je bent erg vaag.

Vince72 | 18-02-05 | 17:59

Wilde anders maar even zeggen dat Firefox de actuele kleurcode laat zien met een extensie, nou weet ik niet of die ook werkt voor Nederland maar daar zou je de extensie schrijver over aan kunnen spreken natuurlijk.
Leuk voor op het werk, vandaag oranje? beetje professional past z?n wallpaper er op aan.

DaJudge | 18-02-05 | 17:58

Stelletje zaadjes hierzo.

Leuk hoor, als je zo moet leven en je hebt niets strafbaars gedaan.

Ook de overheid doet het weer goed: ze spelen zoals gewoonlijk weer niets klaar.

Zo'n fuckinstantie als UWV kost per jaar 1 miljard euri maar voor de beveiliging hebben ze bitter weinig over.

Dit land gaat niet naar de klote; dit land is al naar de klote.

mrXL | 18-02-05 | 17:56

@Vince72: "de meest groteske personificatie van de paranoide eigenheimer" zoals eerder vermeld.

Don Quichote | 18-02-05 | 17:56

over angst gesproken Don, hebben jullie al een kleur code daar of nog niet, hoor ik niks meer over...

DaJudge | 18-02-05 | 17:55

Lijkt me ook knap lullig tegenover de medebewoners, die mogen in de regel niet met deur sleutels rond lopen.

DaJudge | 18-02-05 | 17:53

Kan iemand mij goede kritiek geven op Geert Wilders, behalve dan dat hij niet links is? Ik bedoel geen lullige argumenten als 'hij is dom' etc. Daar trap ik niet in.

Vince72 | 18-02-05 | 17:53

@Judge: om Kouwes te citeren: waar hebben we het over.
Kortom, dat hele onderduikgedoe heeft als enig doel de angst nog wat aan te wakkeren... levert wat stemmen op. Weldoordachte campagne.

Don Quichote | 18-02-05 | 17:52

ja, dood door eigen schuld dikke bult

Actual_NERD | 18-02-05 | 17:47

Is er omwille van Wilders trouwens een vorige bewoner op straat gezet bij gebrek aan cel ruimte? Of valt dat dan weer mee?

DaJudge | 18-02-05 | 17:47

Als ze nu wordt omgelegd is dat dan door eigen toedoen?

bengel | 18-02-05 | 17:44

En wat vond wilders ervan dat Ali in zijn naam protesteert over zijn onderduik adres en deze tevens bekent maakt..?

DaJudge | 18-02-05 | 17:42

1905 = 2005 ()

Don Quichote | 18-02-05 | 17:41

Tja....

Het is ook nogal wat, de terroristen mogen vrij los blijven lopen en onze politici kunnen onderduiken.
Goede actie van Hirsi! ~thumbsup~

~Pyro~ | 18-02-05 | 17:41

Dus Sunnygirl wenst Wilders de Tering? Helaas is het 2005 ipv 1805. Rome,1821: de grootste dichter aller tijden, John Keats, sterft op 27-jarige leeftijd aan tbc.
Zeist, 1905: de meest groteske personificatie van de paranoide eigenheimer krijgt een prikje...

Don Quichote | 18-02-05 | 17:39

@lord wanhoop

Wouter en Femke willen niet weg.

Frids | 18-02-05 | 17:35

@Guido
Waarom gooien we al diegenen die snode plannen tegen haar smeden er niet gewoon uit? Spaart nog veeeeeeeeeel meer belastingpegels uit.

lord wanhoop | 18-02-05 | 17:33

Sinds die aanval met een waterstofperioxidebom is het nooit meer goed gekomen met oom Geert.

Frids | 18-02-05 | 17:32

Ze zal toch geen Amerikaanse bewakers hebben?

de grote oebidoebie | 18-02-05 | 17:31

Tussen de marine = zeer veilig
In kamp Zeist (oude leger basis) = zeer veilig

Het is ook nooit goed bij die VVD-ers

da wizard | 18-02-05 | 17:28

Wilders bij Bubba op bezoek?

Actual_NERD | 18-02-05 | 17:21

Waarom verhangt ze zich niet gewoon zelluf? Spaart een hoop belastingpegels uit!

Guido | 18-02-05 | 17:20

Woont Henk Kamp ook niet in Zeist? Kan Geert daar toch op de bank kresjen?

de grote oebidoebie | 18-02-05 | 17:18

Als ik aan Geert Wilders denk, dan is het eerste wat in mijn gedachte komt: "Laat Geert lekker de tering kan krijgen". Ineens lijkt dat binnen handbereik. Afgelopen weken was er een groot bevolkingsonderzoek in Zeist naar TBC ( in de volksmond ook wel de Tering) En inmiddels zijn er al vier besmette personen gevonden, waarvan een met open TBC. Komen wensen dan toch uit!
teletekst.nos.nl/gif/104-01.html
nl.wikipedia.org/wiki/TBC

Sunnygirl | 18-02-05 | 17:18

`kBen geen Hirshi Ali fan mar kdenk toch dat ze serieus wat te melden heft in dit geval.Dit is niet zoeken naar media aandacht puur om de aadacht maar een regelrechte schreeuw om hulp.Hoe ver zijn we nou eigenlijk dat bedreigde politici in een cel worden gestopt.Als dit echt absolute noodzaak is om hun veiligheid te kunnen waarborgen laat ons dan middels de mp weten dat we in een uiterst gevaarlijk land wonen en dat we echt in oorlog zijn.Dan weten we allemaal waar we aan toe zijn!

Boze Buur | 18-02-05 | 17:14

Moehahaaa! Ondergedoken bij de Marine! En dan met een onderwaterboot tot in de Hofvijver? Haarrgh!

de grote oebidoebie | 18-02-05 | 17:13

A28, afslag 4, borden volgen .....
Routebeschrijving weggehaald?

mecano | 18-02-05 | 17:10

De pizzabakkers in Zeist gaan het nog druk krijgen heb ik zo het gevoel. Misschien houd een muur van pizza's met varkensvlees de meeste kwaadwillenden wel weg, je weet het niet <3

kloficker | 18-02-05 | 17:07

submission impossible

SoepKip | 18-02-05 | 17:06

iemand een periscoop gespot van de onderduikster?

Don Quichote | 18-02-05 | 17:05

For fuck's sake! Dat is echt weer Nederland he?!
"Ja hoor, wij geven jullie bescherming"
De 1 in een cel en de ander op een marinebasis... goddamn..... bespottelijk....

ShameLess | 18-02-05 | 17:04

gezellig.

Cest moi | 18-02-05 | 17:03

Wat is er mis met de kelder onder het binnenhof? Laat ze daar fijn zitten. Dat scheelt vervoerskosten, extra bescherming etc. en het is net zo veilig.

mediapik | 18-02-05 | 17:03

O ja hoor, ze kreeg weer even te weinig aandacht! 't is in ieder geval een mooie locatie voor submission 2, maar nu met blote mannen(?).

k*t | 18-02-05 | 17:02

Ik heb de eerste criminelen op de foto van het marineterein al gesignaleerd! Ze zitten in dat groene schip waar 'greenpeace'op staat.

Taaie | 18-02-05 | 17:01

Publiek onderduiken gaat het helemaal worden in 2005

Don Quichote | 18-02-05 | 17:00

Ja tuurlijk, gewoon vertellen waar je zit als je ondergedoken bent. Nu de routebeschrijving weg is, vind niemand je toch meer. :S
Dus de volgende keer zit ze ondergedoken in het zeer geheime kamp zeist?

DMZ | 18-02-05 | 16:57

Het bloemetje naast dit artikel is bedoeld om bij Geert en Hirsi langs te brengen? Gezellie!

Taaie | 18-02-05 | 16:56

Wilders schijnt in een cel gewoond te hebben.

Precies waar hij thuis hoort, me dunkt!

[havana] | 18-02-05 | 16:55

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland