Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Milieuhippies vallen eerlijke bierbrouwer lastig

heinekensurvivalexperience.jpg Als het aan de klimaatdrammers ligt, is groen & duurzaam voortaan verplicht. Daarom hebben de milieumoralisten vanmorgen een 850 kilo zware en 12 meter lange windmolenwiek voor de deur van toeristenfuik Heineken Experience gelegd. Minder dronken Britten die nu naar binnen kunnen, dát zal de brouwer leren om zich niet harder in te zetten voor het redden van de ijsbeer. Terwijl Heineken dus al keiveel aan groen & duurzaam doet: het bedrijf wil de groenste brouwer ter wereld worden. Da's retehip namelijk. Check hun visie. Maar voor de tofuknagers van het groenfront is het nooit genoeg. Dus werden ze bij Heineken wakker met een windmolen op de stoep, een blokkade van arbeid en inkomsten die bij de boeroepers 'een duwtje' heet. Heineken geeft geen fuck: de Experience gaat pas om elf uur open en de wiek is al lang aan de kant gelegd door een HUISMERKHEFTRUCK. Zo. Opgeruimd. Beteuterde blikken zijn gratis, evenals het commentaar van Heineken-meneer Dirk Lubbers, opgetekend door onze verslaggever ter plaatse: "Ik ga 'm niet weghalen, dat mogen ze zelf doen. Maar de mensen kunnen naar binnen, dus prima zo." De morrende hippies krijgen bier koffie aangeboden. Dat willen ze niet. WAS ZEKER GEEN FAIR TRADE KOFFIE HÈ, MENEER VAN DE HEINEKEN EXPERIENCE? Enfin. Prima reclame voor de doortastende bedrijfsvoering van Heineken. En een mislukt actiemomentje voor hullie van de ijsberen. *plop* (pica via Joris_GroenProleet)

Reaguursels

Inloggen

Ga gvd een echte baan zoeken

NACademicus | 06-06-13 | 00:05

Bij Campina in Amersfoort hadden ze vandaag ook zo'n blad voor de hoofdingang gelegd. Dus ging iedereen 10 meter verder fluitend door een andere deur naar binnen (faal #1). Verder loopt aan die kant van de straat geen hond, dus veel bekijks hadden ze ook niet (faal #2). Uiteindelijk hebben ze dat ding weer weggehaald met... twee gigantische, dieselrook uitbrakende, trucks (faal #3).

Oh ja... en bij het weg takelen veroorzaakten ze ook nog bijna een aanrijding tussen een stadsbus en een auto die uit moest wijken naar de busbaan (faal #4).

Rideo Ergo Sum | 05-06-13 | 21:27

@0nz0 | 05-06-13 | 20:23
Klopt als n bus. Op vakantie in tsjecholand dronk ik n keer n biertje en ik wil nooit meer terug. Naar tsjecholand that is.
Wat n bocht.. wel goedkoop.

amin | 05-06-13 | 20:54

Die chemische rommel is niet te zuipen. Neem eens 'n Beiers of Tsjechisch pilsje, wil je nooit meer terug.

0nz0 | 05-06-13 | 20:23

@hendrik j. | 05-06-13 | 16:24
Fair enough .
Maar u vergeet ook iets.
Namelijk dat men hier op GS vooral allerlei gekkies afzeikt en niet zozeer multinationals verdedigt. Let maar eens op wat er hier gebeurt als multinationals in het nieuws komen die schandalig in t daglicht komen.Zie eerdere topics over big pharma enzo.
In dit bericht echter lag de nadruk op de onzinnige actie van grienpies.
Het tweede wat u vergeet is dat als je de hersencellenbal kaatst je die zeker terug kunt verwachten.
Met elk nodige argument. Hoe onzinnig ook.
Veel reaguurders vinden t niet fijn om in hunkruis getast te worden en sommigen gaan zelfsmet quasi intelligente woorden strooien(ad hominem hyperbool etc) en taalkundigheid aanvallen om beleerder en belezener en zelfs ouder/wijzer over te komen. Allemaal dikke bluf natuurlijk. Maar n aantal reaguurders kan namelijk niet op een andere manier sterk in een discussie staan, ze moeten en zullen "winnen".
En lukt dat niet met relevante argumenten dan maar met taalnazi argumenten of door het aanhalen van totaal andere onderwerpen.
Uzelf begon over andere zaken dan de onzin van de grienpies actie. (En zoals ik t inschat niet uit dommigheid hoor) Maar de bal was gekaatst en hij werd terug gespeelt.
Maar u hebt gelijk met uw onderwerpen mbt multinationals etc. Echter, heineken onderneemt redelijk groen en dus in dit geval was het terecht dat ze door velen "verdedigt"werden. Helemaal waar t grienpies betreft die zelf nog t een en ander mag veranderen mbt. groen ondernemen. (kleurstoffen in hun promotie materiaal, bijv die voor t wit van tshirts en vlaggen, en hun voer- en vaartuigen die niet volledig groen zijn etc.
Grienpies is zelf net zo'n multinational. Verander de wereld begin bij u zelf. Toch?!
Prettig trouwens dat u nog ff reageerde.. daar kan ik wel iets mee. Blijven praten en luisteren naar elkaar werkt toch beter dan bijvoorbeeld een wiek van een windmolen voor elkaars deur dumpen.

amin | 05-06-13 | 20:20

graftakken van groenepies....

dekogelkwamvanlinks | 05-06-13 | 20:19

porcodio wat kan ik me toch boos maken op die randdebielen.
Feit 1: Groen of duurzaam leven is in een fatsoenlijk land rechts noch links. zie Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland.
Feit 2: Er is geld mee te verdienen.
Feit 3: Heineken is eigenaar van Wieckse Witte.
www.heinekenbrouwerijen.nl/Assortiment...
Feit 4: Kijk naar deze commercial. Volledig op zonne-energie gebrouwen.http://www.youtube.com/watch?v=wfuAnS-2q2U
Feit 5: Greenpeace en groenlinks zijn overbodige instituties en leveren slecht verwrongen types op die hun ideeën met geweld willen doorzetten.
Feit 6: Heineken is paardenpis. Peroni!!!!

ristretto | 05-06-13 | 19:12

Weer die stinkhippies die dingen gaan opdringen. Nu is Heineken al niet te zuipen, maar als je dan toch eerlijke bier wil, ga dan naar de Marqt of een van die andere hippie supermarkten.

usefulidiot | 05-06-13 | 17:47

En ik stel dat als je roomser dan de paus wilt zijn, dat je dan beter met het consumeren van welk product dan ook kan stoppen. Het blijft vreemd dat er op sommige organisaties constant wordt gehakt, terwijl andere buiten schot blijven. Er is namelijk geen een bedrijf die niets 'fouts' doet. Gewoon, omdat dat onmogelijk is. Men kan slechts de schade zoveel mogelijk proberen te beperken. Over bedreiging van de volksgezondheid zullen we het al helemaal maar niet hebben want dan moeten ook Mora, Unilever, de snackbar, ook in de ban. Tallozen weten zich prima in de hand te houden met een verantwoorde alcoholconsumptie, terwijl roken (ook een paar) en drugsgebruik de kansen op een gezond leven sneller doen verdampen.

Weerduivel | 05-06-13 | 16:34

Dit soort milieugekkies is toch een uitstervend ras?! Jammer dat mijn generatie nog af en toe last van dit links-geïndoctrineerd terrorismetuig zal hebben. Alhoewel ik tegenwoordig kostelijk kan lachen om de -niet altijd even snuggere- acties.

Epibrateur | 05-06-13 | 16:32

weerduivel, ik stel geen eisen, ik verwonder mij slechts over mensen die een multinational verdedigen en probeer een beeld te geven waarom het kolder is.

maar basta, het is geen levenszaak noch mijn opdracht.
overigens zou je heel gemakkelijk kunnen stellen dat drank en in dit geval bier, hoewel heineken ook heel groot is in sterke drank, evenzeer de volksgezondheid bedreigd als roken en drugsgebruik.

maar dat is weer iets anders, hoewel er hier op GS ook kuddes zitten die dat zullen verdedigen.

hendrik j. | 05-06-13 | 16:24

geinig amin maar je vergeet iets, ik probeer lieden uit te leggen dat het onzin is een multinational te verdedigen.

die zijn toch echt opgericht om winst te maken, iets wat an sich natuurlijk niet verkeerd is. veel mensen leven er van.

maar wat u hier ook weer doet zoals een andere reaguurder ook, een voorbeeld aanhalen waar het net zo slecht of wellicht nog slechter is, daar gaat het niet over.

ik gaf slechts enkele van de vele gevallen aan, waaruit blijkt dat in dit geval heineken zich alleen groen etaleert wanneer het geld opsmijt, exact als alle andere multinationals.

kijk naar de belastingmoraal van multinationals, of hoe apple zn spullen laat maken, hoe shell oa in Nigeria tekeer gaat etc.
we zijn ze nodig, maar ze deugen niet.

daarom het is dom ze te verdedigen tenzij je aandelen hebt.

hendrik j. | 05-06-13 | 16:18

hendrik j. | 05-06-13 | 14:19 | + 0 -
Inderdaad was Heineken (eind jaren negentig) eerder actief in Myanmar (zo heet Birma tegenwoordig). Zij zijn daar vertrokken onder druk van belangengroepen. De brouwerij hebben ze toen aan een andere brouwer verkocht en toen hoorde je niets meer over bier uit Myanmar (over selectieve verontwaardiging gesproken). Inmiddels zijn ze weer terug omdat het militaire bewind naar buiten toe milder lijkt te zijn. Als je alleen handel mag drijven met landen die 100% kosher zijn, dan ben je snel failliet. Er is geen oliemaatschappij, tabaksproducent, levensmiddelenbedrijf, bierbrouwerij, kledingproducent etc die aan uw eisen kan voldoen. Dus daarom: stop met autorijden, computeren, eten, sporten, drinken.

Weerduivel | 05-06-13 | 16:10

@hendrik j. | 05-06-13 | 13:35 |
behalve dat het hier niet gaat over politieke vervuiling, noemt u wel wat sneue voorbeelden wand birma en burundi zijn toch behoorlijk groen plekken op de aardkloot (o.k. burundi soms iets minder) dus wat is het groene probleem dat heineken daar veroorzaakt door niet groen te opereren?
Verder, u reaguurt dus u is in t bezit van smartphone of computer . Weet u wel hoe vervuilend de productie daarvan is?
Om nog maar te zwijgen over arbeids omstandigheden en gezondheids risico's voor de betrokken onderbetaalde werkers in landen waar bijv. touchscreens etc. gemaakt worden of de grondstoffen gewonnen worden .
Niks mis met radicaal zijn hoor, maar doe het dan goed en doe uw electronica de deur uit ( Wel naar de recycle straat brengen he) en blijf lekker weg van deze plek vol met bierdrinkende hersencellen missende heineken verdedigers.
P.S.
Reageren op papier mag alleen indien op ongebleekt recycle papier .

amin | 05-06-13 | 14:52

Zie het probleem niet. Die dronken britten doen toch alles kruipend, gaat ook prima onder die windmolenwiek door, als ze hun kop al stoten voelen ze dat toch niet.

CynicalBastard | 05-06-13 | 14:35

jopy, dat is volstrekt onwaar, heineken was reeds lang aktief alvorens de huidige dictatuur enige demokratie heeft toegestaan onder zware druk van met name de VS.

voor de duidelijkheid, ik heb geen illusies over de achtbaarheid van multinationals, geen enkele, hoewel er veel immorelere bestaan dan onderhavig heineken, denk maar eens aan shell, aub lldbher.

shell bedrijft simpelweg maffia-praktijken.
maar daar gaat het hier niet over.
ik ben het dus volstrekt met je oneens.

wat betreft mijn vermeend links zijn, foutje hoor, ik stemde pvv jawel lachen maar en zal dat zeker weer doen.

hendrik j. | 05-06-13 | 14:19

ZDEV | 05-06-13 | 10:53 |
Dat is echt een goeie.
Als van dat langharig werkschuw volk de uitkering wordt gestopt, levert het meer groene vooruitgang op dan een paar windmolens.
Immers alle werkende belastingbetalers kunnen minstens 1 dag per maand minder werken ( de kas minder spekken want minder belasting nodig voor die uitkeringen) en dus minder woon werk verkeersbewegingen. Dus minder uitstoot , minder file,minder ongelukken,minder schade dus goedkopere verzekering.
En nog veel meer.
Eigenlijk kon uw idee wel eens de hele economie weer op zn pootjes zetten.
Als uw idee wordt uitgewerkt kon t wel eens de oplossing zijn voor veel meer problemen dan alleen het groene probleem.
Kudo's, echt een oog openende reactie van u. :-)

amin | 05-06-13 | 14:16

W. Adama | 05-06-13 | 11:39 | + 4
Wat zou deze dame dan gewild hebben? Ze was van de vrouwenliefde, en zag er ondanks haar jonge leeftijd niet bepaald aantrekkelijk uit " puur natuur" , laat raden hoe natuurlijk het niet zichtbare was/is....

JAXX | 05-06-13 | 14:09

zou hun grote denker en voorganger diederik samsom dit bekonkeld hebben?

hetluis | 05-06-13 | 14:00

hendrik j. | 05-06-13 | 13:23 |
Ik werk voor Shell. Nu jij weer!

lldbhnger | 05-06-13 | 13:59

beste zatkniss, daar is de gehele wereld in slechte handen, echter ik snap je stelling niet, tenzij je heineken een vergelijkbare mentaliteit toeschrijft.

hendrik j. | 05-06-13 | 13:57

Hendrik J,je komt een beetje fanatiek over. Over hersencellen gesproken: Beter geen zakendoen in Burundi en Birma? In Birma doen ze volgens mij pas sinds zeer recent opnieuw zaken, en hebben dat voordat het democratischER werd ook niet gedaan. Maar goed, of ik het nu verkeerd heb of niet, pas recent is er een bewustwording dat handelsboycotten enerzijds en ontwikkelingshulp anderzijds de bevolking alleen maar meer uitkleedt. Er is geen enkel steekhoudend argument om geen zaken te doen met Birma of Burundi. De bevolking vaart er wel bij,en salarissen en dergelijke worden ook beter evenals de arbeidsvoorwaarden. Daarom te prijzen dat Heineken volop zaken doet in Afrika.Wat je volgens mij niet leest in de jaarverslagen zijn de initiatieven in Afrika om de gezondheids zorg te verbeteren, hoewel in eerste instantie voor alle medewerkers en hun naaste familieleden. Heineken zorgt dat de welvaart daar in ieder geval stukken beter is dan voorheen. Maar even los van Heineken, ik denk dat je er goed aan doet de boeken van Dambisa Boyo te lezen. Je hersencellen zullen er wel bij varen, want je praat alsof je linkse blaadjes uit de jaren tachtig en negentig uit je hoofd hebt zitten leren. Tijd om wakker te worden.

jopy | 05-06-13 | 13:55

hendrik j. | 05-06-13 | 13:23 | + -3 -
Heb je trouwens wel eens gekeken naar de zorg voor het milieu in de gemiddelde socialistische heilstaat. Ik noem belarus noord Korea China. Kan er nog tien opnoemen. Is het milieu in betere handen bij de noemenklaoetra dan de "bonus vretende managers"

Zatkniss | 05-06-13 | 13:45

12meter, een kleine wiek in vergelijking et anno nu waar er wieken van 75meter bestaan (Siemens heeft molens met een rotordiameter van 154meter incl as) 2x breder dan een Airbus). GreenPeace maakt impliciet wel iets duidelijk, die wieken zijn niet nuttig te recyclen dus vormen op termijn een steeds grotere afvalberg. Wat ook opvat is da die oude kleine molens na de subsdetijd gewoon gloopt wordn terwijl ze dan 10,12jr oud zijn terwijl ze in d promopraatjes 25,30jr zoudnbesaan. Verspilling van materiaal.

seven | 05-06-13 | 13:44

Briljant en dröge actie van Heineken! Sta je dan met je 16-granenharses, helemaal omdat dit soort autistische figuren nooit zo simpel kunnen denken zoals een paar TD-ers van een biertent dat doen...

lldbhnger | 05-06-13 | 13:43

hendrik j. | 05-06-13 | 13:35 | + 0 -
Ga lekker in Burundi in een hutje wonen en bomenknuffelen. Al die milieuclubs zijn big business en dienen om linkse rakkers te laten graaien

Zatkniss | 05-06-13 | 13:38

overigens wat betreft de morele waarden van heineken,
speciaal voor jullie heineken verdedigers.
het is bekend dat heineken niet schroomt om in het buitenland, zaken te doen met iedereen die hen in staat stelt winst te maken.

voorbeelden?
goed hoor, burma waar ze de winst broederlijk delen met de dictatuur daar en deze in het zadel houdt

nog een?
Burundi, van hetzelfde laken een pak.

zonodig hoest ik er zo nog een dozijn op, voorbeelden van het zo door jullie geprezen biermerk.

maar ja, hoeveel hersencellen zijn er nog over na al dat heineken consumeren van deze fans?

hendrik j. | 05-06-13 | 13:35

spijtig dat het idioten-gehalte bij GS zo hoog geworden is.

milieu-organisaties zijn er de oorzaak van dat bedrijven en overheden niet zomaar hun gang kunnen gaan met vervuiling van de wereld in hun voortdurende race om woekerwinsten teneinde eisende aandeelhouders en bonus-vretende managers te bevredigen.

als je daar bij wilt horen, zonder de bonus te verdienen ben je.......... idd.

hendrik j. | 05-06-13 | 13:23

Voor het ophalen,vervoeren en plaatsen van een bijna één ton zware en twaalf meter lange subsidiemolenwiek is op z'n minst een stevige maat vrachtauto nodig.
-

... en het ding moet ook nog een keer terug naar waar het vandaan kwam...
-
... Greenpeace heeft vást gekozen voor een transporteur waarvan de wagens op LPG rijden - toch?
-
... als ik campagneleider zou zijn bij Greenpeace, dan zou ik deze zielige actie niet direct herhalen.
-
... en oh ja: beboeten die handel voor het blokkeren van een nooduitgang, graag.

azoturie | 05-06-13 | 13:16

Er was een tijd, dat dit inderdaad nodig was, dit soort acties. Maar een groot deel van de mensen en bedrijven realiseert zich, with or without Greenpeace, dat de overgang naar zon en windenergie, zo wie zo de toekomst is, al was het alleen al ter vermindering van de afhankelijkheid van de schurkenstaten.Die 100% alt energie komt er. Zondermeer.

micd | 05-06-13 | 12:58

Ach ik vind niet zoveel mis met de actie. Punt gemaakt. Media-aandacht gehad. Rotzooi opruimen.

_ILT_ | 05-06-13 | 12:52

Ik scheur met mijn zes cylinder naar de supermarkt, zuip het lekker leeg onder mijn terrasverwarmer en rij daarna weer naar de glasbak. Gaaf.

Masturwasbeert | 05-06-13 | 12:50

Als ik een bazooka had gehad dan zou ik hoogst persoonlijk die wiek opblazen!

ProAsfalt | 05-06-13 | 12:43

Ik hoop dat die selderij-knagers van grienpies met hun groene dwangneurose een giga schadeclaim van de gemeente krijgen voor het opruimen van die windmolenklapwiek van ze.

Normale, geestelijk gezonde en evenwichtige mensen moeten trouwens gewoon werken op het tijdstip dat ze die molenwiek waarvan ze eerst een enorme klap moeten hebben gehad, daar op de stoep hebben neergeplempt.

Peter Emile | 05-06-13 | 12:38

Belachelijke acti van Greenpeace. Heineken is straks misschien wel het eerste bedrijf waar je als werknemer dadelijk gratis je electrische auto kan opladen door de zonnepanelen die zij gaan installeren :

Heineken wil dieselwagens inruilen voor elektrische vrachtwagens

Heineken wil in hun distributiecentrum elektrische vrachtwagens inzetten. Op die manier wil het bedrijf duurzamer worden. Dat meldt Metro.

Langzaamaan zullen de dieselvrachtwagens die het transport naar afnemers rondom Amsterdam regelen, vervangen worden door elektrische wagens.

De brouwerij doet dit in samenwerking met een project van Freight Electric Vehicles in Urban Europe. Eerst wordt er getest met een wagen in Rotterdam, die daarna naar Amsterdam komt.

Zonnepanelen
Ook wordt er op andere manieren geïnvesteerd in duurzaamheid bij Heineken. Er ligt een plan om op het dak van het disitributiecentrum in West 1800 zonnepanelen te plaatsen, dat is genoeg stroom voor 130 huishoudens per jaar. 'We willen met deze aanpak het gebouw groen krijgen, maar er komen ook laadpunten voor elektrische vrachtwagens zodat er in Amsterdam op een milieuvriendelijke manier gedistribueerd kan worden', vertelt Jan Kempers van de afdeling Duurzaamheid. 'Op dit moment zijn we in gesprek met potentiële partners.' Kempers geeft aan niet te weten wanneer het project volledig gerealiseerd zal zijn.

Probleempje
Het grootste technische probleem binnen het plan is dat er geen batterijen zijn die zonnestroom kunnen opslaan. Daarom zouden vrachtwagens gelijk als de zon schijnt moeten opladen, maar dan leveren ze producten. 'We overwegen om, als we stroom overhouden, de oplaadpunten ook aan ons personeel en de handelspartners aan te bieden.' Hier zijn op het moment echter nog geen concrete plannen voor, laat Kempers weten.

Daarnaast vragen zij iedere medewerker actief mee te denken over milieubeleid. Zo zijn er al heel wat maatregelen genomen om energieverbruik terug te dringen. Waarvan het idee afkomstig is van de werknemers. Alle kantoor verlichting gaat automatisch uit na 17:00, behalve daar waar mensen nog aan het werk zijn dmv bewegingsmelders. Kraan openzetten, kan alleen door bewegingsmelder dus gaat onmiddellijk uit zodra niet meer nodig. Ook de wijze van printen is dusdanig dat het bijna onmogelijk is per ongeluk meerdere printopdrachten te sturen. Als ambulante medewerker heb ik al heel wat corporate bedrijven van binnen gezien, en geen enkel bedrijf is zo bezig met het terugdringen van C02 uitstoot.

Heineken is het bedrijf er niet naar van de daken te schreeuwen wat zij allemaal hier aan doen, maar ook op het vlak van waterbesparing zijn ze echte pioneers en het mag wat kosten ook.

Slechte zaak dus om juist Heineken door het slijk te halen voor een beetje publiciteit. Onterechte beschuldigingen zullen uiteindelijk zelf Greenpeace schaden. Heineken weet er wel raad mee.

jopy | 05-06-13 | 12:37

Verplicht groen? Heineken is toch al een tijdje geleden overgegaan op groen?

VanBukkem | 05-06-13 | 12:33

Goed zo laat ze t maar weten ... de enige boe roepers zie ik hierboven .. groeten van tofuknagende space hippie ....

SpaceVogel | 05-06-13 | 12:31

Wanneer pakken deze hippies het eens groots aan en gaan ze in China demonstreren? Wat een losers zijn het toch

Snelheidsduivel | 05-06-13 | 12:12

chef werkplaats, de mensheid redden is helaas gecompliceerder op de fiets je boodschappen regionaal ophalen, je eigen groente verbouwen of je eigen pis recyclen. Sorry chef. Maar bidden naar god is net zo dom als jou duurzaamheidsstrategie

geenial | 05-06-13 | 12:09

maar wordt het ook goedkoper?

de beer van de meer | 05-06-13 | 12:08

'.. Daarom hebben de milieumoralisten vanmorgen een 850 kilo zware en 12 meter lange windmolenwiek voor de deur van toeristenfuik Heineken Experience gelegd. ..'

Hmmm. Als ik Heineken was had ik die heftruck even door laten rijden naar de dichtbijzijndste oud-ijzer-boer. 850 kilo levert toch wel iets op.
En recyclen van oud ijzer is toch ook heel milieu-vriendelijk!

gaffelbaard | 05-06-13 | 12:07

Met de milieumaffia is het als met de gewone maffia, betaal ze op tijd en genoeg en presto: geen paardenhoofd in bed; of windmolens op de stoep.

Voor het eerst in tijden weer trek in een heerlijk helder Heineken.

Jan Passant mk2 | 05-06-13 | 12:07

Vraag die mensen even waar ze hun kleren vandaan hebben en of ze de laatste tijd nog wel eens op vakantie zijn gegaan met het vliegtuig. Als het hen uitkomt zetten ze graag even hun zogenaamde principes opzij..

harry poster | 05-06-13 | 12:05

Als die malloten nou actie hadden gevoerd om aandacht te vragen voor de aanwezigheid van de Heineken-topman op de Bilderbergdinges, dan maken ze zichzelf nuttig. Nu maken ze zichzelf belachelijk.

Strohond | 05-06-13 | 12:01

chef werkplaats | 05-06-13 | 11:47
want geld verdienen is natuurlijk veel minder nuttig dan het beschermen van het onstabiele en uiteindelijk dodelijk stukje universum waar wij in leven. Met sufkutten als jou had de mensheid al uitgestorven geweest voordat we wisten dat je aarde niet.plat was en dat onweer gewoon een natuurlijk verschijnsel is en niet Thor op zn wolkje met zn hamertje.

geenial | 05-06-13 | 12:00

Snue schijtvolk, ze willen alles groen, maar..

wel een extra vervuilende smartfoon
wel een extra vervuilende laptop tas van nylon
wel een extra vervuilende laptop
wel extra vervuilende kunstof teenslippers

Kutvolk

Flipus | 05-06-13 | 11:59

Opslagmethode is al geregeld, chef! Ik drink mijn bier uit een Leidsche Fles!

;)

lustkapper | 05-06-13 | 11:52

Vergadering van Greenpeace 4-6-2013:

“Dus de actie tegen de kapitalistische zwijnen van Campina en Shell gaat morgen gewoon door”
Oorverdovend gejuich.
“Ja, Hannelore, jij wou nog wat zeggen?”
“Uhm, het was toch Campina en Heineken?”
“Nee, we hebben duidelijk de vorige keer afgesproken: Campina en Shell”
“Oh, fuck, de vleugel is al bedrukt met Heineken, ik dacht dat dat ook wel goed zou zijn.”
“Ach, wat maakt het uit, zwijnen zijn zwijnen, Heineken is goed”
“Maar moeten we niet eerst checken of hun energiebeleid misschien we...”
“Hallo, Froukje, niet zo zeuren over feitjes hier, en cijfertjes daar, het gaat om het groter geheel, en dat is dat het allemaal fascisten zijn.”
“Ok, mensen morgen allemaal om half 8 aanwezig, oh en Dagmar, als die twee trucks nog moeten tanken, laat ze eventjes langs de Shell gaan, ik moet nog een paar zegeltjes voor een volle kaart.”

Cuyahoga | 05-06-13 | 11:52

Lijkt meer op een reclame bord dat te laag is geplaatst.
Het is dat de GP mongolen erbij stonden anders zou ik denken dat het een nieuwe reclame campagne van Heineken zou zijn om te laten zien hoe schoon ze zijn.

Humpf | 05-06-13 | 11:50

Duurzaam is lokaal gebrouwen bier drinken en geen Bier wat via veel omwegen (distributiecentra, supermarkten etc) bij jou op tafel beland.

Een kratje bier dat je direct bij de fabriek ophaalt. Goed voor de lokale economie, goed voor de schatkist (geen belastingvoordeeltjes) goed voor het milieu maar slecht voor de oligopolie.

Dus wil je echt duurzaam leven begin dan met regionaal voedsel te eten en drinken en laat die troep van de oligopolie links liggen. De keten van de huidige voedselproductie is gebaseerd op winstmaximalisatie voor de multinationals en is alles behalve duurzaam. Zonnepanelen en/of windturbines is een leuk marketingdingetje maar zonder goede opslagmethode is het een halfbakken oplossing.

chef werkplaats | 05-06-13 | 11:47

Wat een knuppels.

Als het dan toch zo 'groen' moet:
Ga maar protesteren in Brussel tegen de EU importheffing op zonnepanelen. Dat zou meer hout snijden.

Groetjes allemaal,

Arie
.

lustkapper | 05-06-13 | 11:47

Verbazingwekkend hoe dit soort clubs, ondanks de miljarden aan subsidies wereldwijd, toch een enorm amateurisme aan de dag blijft leggen. Kijk bijvoorbeeld eens naar die kneusjes van Whale wars die proberen de walvisvaart te stoppen. Hoeveel daar misgaat man. Als dat een bedrijf was ipv een subsidiespons dan waren ze al jaren failliet...

Pakmans | 05-06-13 | 11:46

Niet opheffen dat grienpies. Veel te leuk om die mislukte vinexhippies kapot te argumenteren.

koolteer | 05-06-13 | 11:46

Tja.... eerst even checken of het wel nuttig of redelijk is om uitgerekend bij heineken voor de deur te gaan staan kost natuurlijk intenetstroom enzo. Gewoon.... het is een multinational dus kut en vervuilend en verdienen heel veul geld, dus evil! Bovendien meer kans op aandacht. Dus laten we die maar doen dan. Luie kut groenterroristen. Ga eens protesteren tegen de.zon ofzo! Die uiteindelijk de ondergang voor jullie heilige aarde! Olie, technologie en vervuiling is de enige manier om als enige organisme op deze aardkloot een kans te hebben om dat te overleven. Jullie bomengeknuffel is zo duurzaam als de alkaline batterij die ik lekker toch ik de prullenbak gooi samen met de gloeilampen die ik lekker weer vervangen heb met ledjes terwijl ze nog niet eens stuk waren. Het schip de mensheid wil vooruit. En jullie gezeik is zo irritant als aangevroren ijs op het dek. Wanneer het teveel wordt moeten we het er vanaf hakken om te voorkomen dat wel allemaal zinken. Rot op!

geenial | 05-06-13 | 11:46

Dit zijn toch t zelfde soort mensen die ervoor gezorgd hebben dat er weer een politicus beveiligd moet worre?

dani7902 | 05-06-13 | 11:46

rara | 05-06-13 | 11:39 | + 1 -
Heineken begreep onder Freddy al dat we 1 aarde en 1 atmosfeer hadden en dat je als A-merk alleen bestaansrecht hebt als je normaal omgaat met je omgeving. Dat betekend schoner vervoeren en brouwen, maar ook niet met vrachtwagens in dorpskernen schoolkinderen op fietsen wegmaaien.

Jammer dat hij door zijn ontvoering geknakt is en harder werd anders was hij veel verder gekomen in die en andere doelstellingen. Zo zie je maar dat criminaliteit zelfs bij de grote der aarde een hele negatieve impact heeft.

Everything is entangled.

Feynman | 05-06-13 | 11:45

Zijn trouwens net Jehova's, die hebben ook altijd tassen bij zich.

Der Schnitzeljäger | 05-06-13 | 11:45

Greenpeace dacht natuurlijk: Heineken = publiciteit. Dat is dan wel weer gelukt, alleen draagt dit niet bij aan een beter milieu of aan een beter imago voor Greenpeace. Toch jammer van de energie die ze erin hebben gestopt (...).

keikoud | 05-06-13 | 11:44

Verspilde energie... Zo nu eerst een Bavaria

Het leven is zwaar | 05-06-13 | 11:44

OMG, die sandalen, verschrikkelijk.

Der Schnitzeljäger | 05-06-13 | 11:43

@doskabouter | 05-06-13 | 11:41 | + 0 -
En Islam.

Kaas de Vies | 05-06-13 | 11:43

Zijn er nog mensen die in het CO2 verhaal geloven eigenlijk?

zeefert | 05-06-13 | 11:42

@BekiekUtMoar | 05-06-13 | 11:37
Wees blij dat de gemiddelde Greenpeace proleet niet weet wat Arcen is en al helemaal niet weet hoe ze er moeten komen met hun bakfiets of ouwe Mercedes.

dlseth_ | 05-06-13 | 11:41

Groen is de kleur van subsidie.

doskabouter | 05-06-13 | 11:41

Gaat roetfilter uit z'n diesel halen en maakt met 4000 rpm wat rondjes om het Greenpies gebouw.

Mazzeltov | 05-06-13 | 11:40

@Feynman | 05-06-13 | 11:19
Heineken Zoeterwoude heeft zelfs een haven aangelegd in Zoeterwoude om vrachtverkeer in de omgeving terug te dringen. Ze zijn daar gewoon goed bezig.

Greenpeace heeft zichzelf definitief gediskwalificeerd met deze actie.

rara | 05-06-13 | 11:39

@JAXX | 05-06-13 | 11:17 |
Jij had niet door dat ze eigenlijk iets anders wilde?

W. Adama | 05-06-13 | 11:39

Het onderwijs holt achteruit. Die proleten kunnen niet meer lezen. Hadden ze het jaarverslag even ingezien, hadden ze geweten dat ze hier belachelijk bezig zijn.

Trouwens sowieso, wie denken ze dat ze zijn?!?!

BekiekUtMoar | 05-06-13 | 11:37

Ah, Heineken.
Is dat niet de rijkste vrouw van Nederland met het drankje dat van iedereen loosers maakt?

Die kunnen niet lastig genoeg worden gevallen!

Einde van de Domheid | 05-06-13 | 11:35

We moeten echt eens met een fijne kam door die subsidie-industrie gaan.
Zeker 75% van de subsidies kunnen gestopt worden.
-
Deze subsidie-parasieten hoeven duidelijk niet te werken voor hun geld.

Moi2 | 05-06-13 | 11:35

@Feynman | 05-06-13 | 11:19 |

Alle doelstellingen van weleer zijn vervangen door de basisdoelstelling van elke organisatie en dat is overleven ten koste van alles. Zo houdt iedereen zijn baantje en salaris.

Parel van het Zuiden | 05-06-13 | 11:33

Oeps
Net als de vrouwenbeweging niet voor vrouwen, maar tegen mannen IS

huh, ian? | 05-06-13 | 11:32

Greenpeace is niet voor het milieu, maar tegen grote bedrijven. Net als de vrouwenbeweging niet voor vrouwen, maar tegen mannen zijn. Belangrijke issues die niet aan deze doelstellingen voldoen, laten ze liggen en onzin die wel voldoet, pikken ze op.

huh, ian? | 05-06-13 | 11:31

Was greenpeace dan zelf te lui om zich ergens voor uit te spreken? Moet een ander dat voor ze doen en anders worden ze daar dan boos over? Patatgeneratite

Rest In Privacy | 05-06-13 | 11:31

Ik vraag me oprecht af hoe ze zouden reageren als ik een kernreactor bij hun op het stoepje zou parkeren. Helaas heb ik het druk met werken voor m'n brood.

Stokman | 05-06-13 | 11:30

Greenpeace, is dat niet die hypocriete liegende terreurorganisatie?

Zoiets | 05-06-13 | 11:29

 
Dus die groene sukkels zetten met een, op diesel rijdende, dieplader een grote windmolenwiek met extreme Co2 footprint op de stoep en ze worden binnen een paar minuten gepowned door een paar handige mannen met hun STILL.
 
Wie betaald straks de afvoerkosten ? Krijgen die groene mafketels nu ook een boete wegens overlast, parkeren, binnenstad inrijden met CO2 monster etc. ?
 

Rebellis | 05-06-13 | 11:28

Ook al drink ik het zelf niet: +1 voor de jongens van Heineken. Omdat ik in een gulle bui ben vandaag.

Nietvoordekat | 05-06-13 | 11:27

Ergste nog is dat die hippies er zelf van overtuigd zijn dat ze goed bezig zijn.

frickY | 05-06-13 | 11:27

slechts als het nog meer winst oplevert zijn ze geinteresseerd, overigens ook nog eens goor bier dat heineken.
hendrik j. | 05-06-13 | 10:58 | + -12
Dit soort argumenten zoals die van jou maken dat de milieugekkies de strijd nooit gaan winnen. Waarom organisaties groen willen zijn zou niet ter zake moeten doen. Win-win is de oplossing.

Weerduivel | 05-06-13 | 11:27

Ik ben verbaasd dat die kleine heftruck 850 kilo kan torsen. Goed, het is wel en Still maar dan nog...

Pikkebaas | 05-06-13 | 11:26

Heineken heeft al groene flesjes

CoffeePatch | 05-06-13 | 11:25

Kudt hippies, anders jagen we Heineken ook nog even weg uit Nederland. Exporteren we straks helemaal niets meer, banen nog even in het midden gelaten. Hahaha, Banen, dat zal die milieufreaks een zorg zijn vanzelf. Doe je eerst maar eens verdiepen in windmolens trouwens, of het wel zo schoon voor het milieu is als het lijkt. Rijden ook allemaal een globe verneukende elektrische kudt bak zeker.

No Mames | 05-06-13 | 11:24

Mooi aangepakt van Heineken. Maar komen die groene-bal-roepers nu serieus met windmolens aanzetten? Kom dan met een echt duurzaam en efficiënt alternatief, of gaat Greanpeace ook zelf het onbetaalbare onderhoud op windmolentjes uitvoeren?

stom schaap | 05-06-13 | 11:23

twitter.com/JorisW_GP/status/34214186...

FrieslandCampina ook, blijkbaar. Groene honden zijn het. Hang ze maar op aan de draaiende wieken, voor het amusement van de rest van Nederland.

Rittersport | 05-06-13 | 11:21

@kibambam | 05-06-13 | 11:09
Je denkt dat Greenpeace en dergelijke terroristische cellen op zoek zijn naar een oplossing? Natuurlijk niet, die zijn enkel geïnteresseerd in lekker zinloos rellen en de Nederlandse staat te ontwrichten.

Greenpeace en Groenlinks brengen de Nederlandse samenleving meer schade aan dan een kudde Mohammeds.

dlseth_ | 05-06-13 | 11:20

Beroepsactievoerders moet men sowieso niet serieus nemen. Geld mag nooit de plaats van principes innemen.

Mark Smith | 05-06-13 | 11:19

LOL. Heb niks met Heineken, maar vind dit een geslaagde actie. Extragratisplusbonus: zo'n windmolenwiek met logo en milieutekstje voor de deur doet het natuurlijk hartstikke goed met het oog op het duurzaamheids-imago. Betere reclame kun je niet krijgen toch?

lutseklutser | 05-06-13 | 11:19

Schone afpersing?

* | 05-06-13 | 11:19

Het jaarverslag is ook duidelijk: www.annualreport.heineken.com/pdf/hein...

Brewing a Better Future (BABF) The first three-year commitments for BaBF came to an end in December. We are proud to be an organisation that embraces both the need for, and the practical application of, new ways of working that are better for our society and our planet. Sustainability is part of how we manage our business. 2012 saw us achieve our highest ever score in the SAM Dow Jones Sustainability Index and a significantly improved rating in terms of the Carbon Disclosure Project. However, we cannot be complacent. We continue to challenge ourselves and will announce new, focused targets later this year.

Brewing a Better Future
Brewing a Better Future is about creating real sustainable value for all our stakeholders. It is integral to enabling the Company to achieve its business objectives.

en HEEL hoofdstuk zes van het jaarverslag gaat over dit onderwerp. "To be the World’s Greenest Brewer", "Further reduction in specific energy consumption"

HEINEKEN Italy installed more than 8,000 solar panels on the roof of a bottling plant, packaging plant and warehouse, covering in total over 27,500m2
(equivalent to 4.5 football fields).

Dan schrijf je dus een jaarverslag dat voor een achtste gewoon een fucking flyer van Greenpeace is en dan NOG heb je je niet uitgesproken voor schone energie? Het staat er pagina, na pagina lang. Niet alleen in een losse missie statement, nee zelfs met haalbare, behaalde en toetsbare doelen en mijlpalen. Helemaal SMART en Prince2 goedgekeurd.

Wat wil Greenpeace? Dat het voorgelezen wordt? Zijn ze daar ongeletterd ofzo?

Feynman | 05-06-13 | 11:19

Dat moet een hoop zinloos energie verbruik opgelevert hebben. Zeer slecht voor het milieu.... Stelletje soja vreters

Het leven is zwaar | 05-06-13 | 11:19

Netjes opgelost. Al had ik het wel mooi gevonden als ze die wiek even retourafzender voor de deur van het Greenpeace-kantoor hadden gelegd...

Parel van het Zuiden | 05-06-13 | 11:19

De grap is trouwens dat veel van die kutmolens geleverd zijn door het failliete Enron. Als zo'n wiek kapot gaat zijn ze niet meer leverbaar, de mallen zijn namelijk vernietigd.

Maar dat weten die hippie's natuurlijk niet. Zonnepanelen zijn veel beter qua ecologische voetstap. Windenergie is kudt en hopeloos ouderwets.

neemjemoederindemali | 05-06-13 | 11:18

Kansloos die activisten. Ooit op een feestje gesprek met een jongedame gehad, alles milieuvriendelijk , geen make-up , speciale kleding , biologisch eten. Ideologisch en radicaal in gedachten en nam deel aan activistische bijeenkomsten.
Aan het einde van de avond had deze dame een probleem want feestje was erg afgelegen en ov reed niet meer. Vraag van haar was dan ook of ze mee kon rijden ??
Dit geweigerd met haar eigen eerdere onderbouwing, lopen leek me beter voor haar dan plaats te nemen in mijn SUV die dan meer uitstoot zou veroorzaken, alsmede de slijtage aan mijn lederen bekleding die de consumptiemaatschappij sneller zou doen aanzetten tot vervanging ervan.

JAXX | 05-06-13 | 11:17

Hier is iets heel anders aan de hand. Die hippies worden gesponsord door Schültenbrau om de concurrentie in een kwaad daglicht te stellen.

Moishe Pipik | 05-06-13 | 11:14

@ rara | 05-06-13 | 11:07 | + 1 -
Geweldig goed gevonden. Link van de dag wmb.

TheseDays00 | 05-06-13 | 11:14

@Kaas de Vies | 05-06-13 | 10:52

*plop*

Bruno Alaska | 05-06-13 | 11:13

ALs ik Heineken was zou ik die milieu-paupers dagvaarden voor ongeoorloofd gebruik van bedrijfslogo.

Snorry! | 05-06-13 | 11:13

Schone energie is een illusie.

Snorry! | 05-06-13 | 11:12

Heerlijke counter van Heineken :-)

PapaDum | 05-06-13 | 11:11

Ze hadden bij Heineken beter alleen de woorden - Spreek je uit - weg kunnen halen.
Dan was het nog reclame geweest ook.

ikkrijgjewel | 05-06-13 | 11:10

Als windmolens rendabel waren dan zou de Ned. overheid er niet in hoeven te stappen; dan nam 'de markt' het wel over!

kibambam | 05-06-13 | 11:09

Greenpeace denkt misschien dat zo'n ding in z'n eentje op de stoep ook energie levert?

huh, ian? | 05-06-13 | 11:09

En vanmiddag gaan die hippies samen een milieuonvriendelijk biertje pakken. Zo zijn ze dan wel weer.

Stroopdoos | 05-06-13 | 11:09

Greenpeace, was dat niet die club met dat mooie gebouw met uitzicht op het IJ? Hoefden ze niet vroeg uit bed, niet met het pontje naar de overkant (bah Noord), lekker binnen de grachtengordel de betere mens uithangen en toch met de lunch weer op kantoor. Diederik zijn vrinden....
.
Het is echt een sneue club geworden. Ga met rubberbootjes voor walvisvaarders langs. Verbeter de wereld!

TheseDays00 | 05-06-13 | 11:08

Windmolenparken zijn schadelijk voor het milieu. Ze veroorzaken grote veranderingen in het weer tot wel 100km achter de windmolenparken. Er zijn nog meer nadelige effecten die betrekking hebben op de natuur en de portemonnee. Ik zeg: oprotten met die rotzooi.

Stroopdoos | 05-06-13 | 11:07

@Feynman | 05-06-13 | 11:00
Greenpeace opheffen?

Groenlinks wilt haar persoonlijke SA nog niet opgeven, hoor. Misschien is er nog een excuusmarokkaan met een grote mond?

dlseth_ | 05-06-13 | 11:07

Demonstreren om het demonstreren is vrij nutteloos. Maar demonstreren tegen een ondernemer die aan jouw kant staat is pas echt stompzinnig.

www.heinekennederland.nl/_sana_/handle...

rara | 05-06-13 | 11:07

Dat vette wijf met dat groene shirt mag haar eigen schone energie wel gebruiken om af te vallen.

pascallo | 05-06-13 | 11:05

En inderdaad, de fosiele brandstoffen gebruikt om een windmolen te smeden en te plaatsen zijn niet meegenomen in de opbrengst qua groene energie. Niet echt 'cradle to cradle'. Maar dat weten ze echt wel.

mental K | 05-06-13 | 11:05

Die molenwiek is daar vast met schone energie heen gewaaid.

Canis Spurcus | 05-06-13 | 11:04

-weggejorist-

Deee-Lite | 05-06-13 | 11:03

Tof dat al die aktivisten speciaal hiervoor een snipperdag hebben opgenomen.
En ook tof dat al hun werkgevers daartoe akkoord hebben gegeven.
En dat voor een virtueel spelletje, wat de handel in groene stroom in feite is.
Ik geloof niet dat mijn baas me vrij gaat geven om een vikinghelm van Warcraft bij Unilever op de stoep te gaan afleveren.

Cuyahoga | 05-06-13 | 11:03

Waar halen die anti-alles neukfouten toch altijd de tijd vandaan voor al dat protesteren?

Oh, wacht. Ze zijn natuurlijk niet anti-soepsidie en anti-uitkering.

Ikdus | 05-06-13 | 11:03

Alcohol is een harddrug, derhalve is Heineken gewoon een ordinaire drugsdealer. Daar hebben die hippie's normaal geen moeite mee.

neemjemoederindemali | 05-06-13 | 11:03

ben benieuwd wanneer Greenpeace eens over overbevolking gaat praten. Dát is namelijk het enige echte probleem.

mental K | 05-06-13 | 11:03

Met de goede waterzuivering van tegenwoordig is pils drinken niet meer nodig.

Doe als Freddy, drink whisky.

zovoklets | 05-06-13 | 11:01

Greenpeace staat zoals gewoonlijk weer ongeïnformeerd aan de verkeerde deur. Ook bij de Brent Spar bezetting moesten ze achteraf aangeven dat ze hun huiswerk compleet verneukt hadden. Maar ja, daar heb je als hardwerkend bedrijf met verneukt imago heel weinig aan.

Kunnen we die subsidie spons eens opheffen? De tijd dat het een club was van idealisten die naast hun normale baan de wereld verbeteren is immers al decennia voorbij. Echte problemen zoals fijnstof, antibiotica en chemische lozingen in opkomende economieën hoor je ze veel minder over.

Donateur wordt je tegenwoordig op straat, waar de het eerste donatiejaar de bonus van het colporterende meisje is. De basis onder de jeugd wordt gevormd door misinformatie te geven op een leeftijd dat de koters het kritisch denken nog niet hebben uitgevonden. Dezelfde brainwashing en indoctrinatie die menige sekte en religie niet vreemd is.

Kan Greenpeace opgeheven worden? Ze lopen behoorlijk in de weg van mensen die deze aardkloot wel willen verbeteren.

Feynman | 05-06-13 | 11:00

Als ik Heineken was had ik die molenwiek dwars over de weg gelegd. Heel Amsterdam staat stil omdat hun machtige wiek dat wil.... Vervolgens koffie uitdelen aan bestuurders met een klein pamfletje erbij: koffie namens Heineken, file namens milieugekkies.
Kijken hoe snel milieudrammers een heftruck kunnen regelen en wat dat doet voor hun draagvlak. En dan al die auto's die stationair staan te draaien.....

ole guapa | 05-06-13 | 10:59

Die milieuhippies 'demonstreren' altijd bij the usual suspects die het helemaal niet zo slecht doen op milieugebied. De echte vervuilers blijven altijd uit beeld.

Weerduivel | 05-06-13 | 10:59

Het gaat blijkbaar zo goed met het milieu wereldwijd dat dit het meest urgente protestobject moet zijn.

Mark Smith | 05-06-13 | 10:58

Die verwijtzieke kudthippies beseffen waarschijnlijk niet wat de belasting op het milieu is die hun hypocriete levensstijl veroorzaakt; de produktieprocessen van al dat stinkvoer zijn alles behalve gestroomlijnd.

Simon de Danser | 05-06-13 | 10:58

zuur verhaal van rossem, die mensen hebben gewoon gelijk, je denkt toch niet serieus dat heineken groen wil worden uit ideologische redenen?

slechts als het nog meer winst oplevert zijn ze geinteresseerd, overigens ook nog eens goor bier dat heineken.

hendrik j. | 05-06-13 | 10:58

Of je Heineken nou wel of niet lekker vindt, als je in de hele wereld rondvraagt naar een 'groene brouwer' zullen een paar miljard mensen meteen Heineken noemen.

Cuyahoga | 05-06-13 | 10:58

Ik wou dat ik vandaag lekker in het zonnetje voor die Heineken Experience kon gaan staan demonstreren, maar ik zit hier weer binnen op kantoor.

Klimaatgekkies hebben zeker een dagje vrij genomen.

fjodor | 05-06-13 | 10:57

en hoe is dat ding daar gekomen? hebben die kuthippies vast niet gedragen

hetluis | 05-06-13 | 10:56

Wat zou dat grote spandoek gekost hebben? Aan milieuschade bedoel ik dan.

Normpje | 05-06-13 | 10:56

Haha, lekker droge reactie van Heineken.
Was trouwens zelf van plan om te gaan protesteren tegen die afgrijselijke export-flesjes en dito smaak van het nieuwe conceptbier.

Mark Smith | 05-06-13 | 10:56

:'-)! Gaat ook meer om de publiciteit die het blokkeren van de Heineken Experience oplevert als het beleid van Heineken. Stel droeftoeters in ecologische paarse broeken zijn het!

frankmeister | 05-06-13 | 10:56

Ik ga vandaag een kratje heineken kopen en draai de rest vd dag minimaal 4000 toeren met mijn auto. DAT zal ze leren die kut hippies.

Gerrit Funny | 05-06-13 | 10:55

Heineken niet 'groen' genoeg? Hebben die hippies de nieuwe flessen nog niet gezien ofzo?

Juustem | 05-06-13 | 10:54

Te zuipen of niet te zuipen, voor deze actie krijgt Heineken van mij +1

Sadomassochristus | 05-06-13 | 10:53

Daar sta je dan met je uit de kluit gewassen propellerT, een beetje mensen lastigvallen die al meer aan "groen denken" doen dan menig ander bedrijf...

WatEenGezeikWeer | 05-06-13 | 10:53

Windmolens net als hybride auto's zijn niet goed voor het milieu. Goed omgaan met het milieu JA, zomaar elk plan steunen NEE. Graag blijven nadenken aub.

Kaas de Vies | 05-06-13 | 10:53

Direct uitkering stopzetten.
Kunnen ze ook geen bier meer drinken.
Probleem opgelost.

ZDEV | 05-06-13 | 10:53

Stomme hippies. Laat Heineken met rust.

CheeseHead1992 | 05-06-13 | 10:53

Sowieso niet te zuipen, dat Heineken.

Denzo | 05-06-13 | 10:53

Klap van de molen gehad?

ecologiste | 05-06-13 | 10:52

En hier strijden mensen dan wel voor. Wat is er mis met ons? Zit er iets in het drinkwater waarom we zo van het padje af zijn?

Kaas de Vies | 05-06-13 | 10:52

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland