achtergrond

Geenstijl

Videoclips. Mark Rutte, de Breakest Hits

GRIEKSEGOD.jpg Mark Rutte, de onschendbare premier met de eeuwige, gulle lach, is in geen tijd afgezakt van koning van het Catshuys tot grimassende ongelukkige die sorry zeggend en spijt betuigend door het tot tochtig kraakpand verworden Huis van Thorbecke sluipt. Niet tornen aan de hypotheekrenteaftrek, iedereen duizend euro belastingkorting, geen extra geld naar Griekenland: allemaal leugens. Maar ook andere dingen. De belofte van een kleinere overheid, bijvoorbeeld. Ook bullshit. Er is nota bene een compleet nieuw Ministerie bedacht om Stef Blok een baantje toe te kunnen schuiven. Hell, Rutte de Tweede breekt zo'n beetje alle beloften van Rutte de Eerste volledig af. Gelukkig mag je daar wel gewoon weer hardop godverrrrredomme over zeggen van Mark. Ondertussen staat Greet dat partijtje van hem voor de gewillige camera's van de Staatsomroep in 2 minuut 45 kapot te onelineren en klotst de sherry op het VVD-blog ook weer tegen de plinten omhoog. Benieuwd waar de Telegraaf mee opent morgen, want het is inhaken en meezingen momenteel. Een paar Greatest Hits na de breek. (opklikpica: BlendTV)
Voorheen Onze Jelte liet de MinPres vanavond even in de camera kijken. Dat deed hij een beetje zoals een konijn in een koplamp staart. Of Britt Dekker naar een dik boek.
Debat voor de verkiezingen. Wilders verwijt Mark de visie van een struisvogel, de ruggengraat van een mossel en de betrouwbaarheid van Pinokkio. Mark lachen. Das war einmal. Daarna kwamen de verkiezingen, en na de verkiezingen kwamen Diederik en Zorba.
Ook iets uit een grijs verleden: de hypotheekrenteafrek. belastingverlaginginjeface.jpg Nou?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.