achtergrond

Geenstijl

Gotcha!

Hallo meneer de postbodeErtan Kiliç, de Turkse relnicht aka geytenneuqer van ertan.blogspot.com is de persoon achter cyberdjihad.blogspot.com. Iedereen vermoedde dat wel, maar het bewijs hiervoor was nooit geleverd. Totdat 'Rahmetullah' vanmiddag zo vriendelijk was om ons zijn ip-adres te verschaffen. En wat blijkt. Ertan en Rahmetullah zijn een en dezelfde persoon. Ertan werkt met zijn trieste windows98 pc vanaf ip-adres 213.10.195.171. Aangezien meneer dol is op het posten van adresgegevens, ook van onze stijlloze vrienden, doen wij dat bij wijze van uitzondering ook maar eens: hij woont op de Jan Vethstraat 44/3 te Amsterdam, zijn telefoonnummer is 020-6149087. Ja Ertan, wat jij kan kunnen wij ook, alleen beter en we houden het langer vol! De lafbek was gestopt met loggen van zijn 'satire' op ertan.blogspot.com, zogenaamd omdat de reacties hem te veel werden en het klimaat er niet meer naar was. Maar vervolgens ging hij als underground hardliner door op zijn nieuwe blogspotje. Nee hier niets geen satire. Hier postte hij het thuisadres van Wilders, noemt hij Mohammed Bouyeri de beste moslim ooit, en roept hij op tot geweld. Ertan Kiliç, geboren op 25-03-1971 te Giresun (Turkije), je bent er gloeiend bij. Trouwens je geimporteerde bruidje Selma (ook uit Giresun) klinkt knap geyl aan de telefoon, maar een inburgeringscursus voor haar zou geen kwaad kunnen, ze verstond ons niet. Hier wat informatie over Ertan.


Hoe we Ertan achterhaalden? We stuurden een lekker sappig mailtje naar het e-mailadres op de site cyberdjihad.blogspot.com. De mail had als onderwerp: 'Meer foto's van de stijlloze redactieleden!' en er stond een link in de mail naar geenstijl.nl/redactiemeetings2004/red.borrel_11_11_04.jpg. Wie wil daar nou niet op klikken? Vervolgens even de stats realtime in de gaten houden op onze heersende dedicated server en al snel klikte deze gretige homofoob. Zodoende kwamen we in het bezit van een ip-nummer.

Al snel bleek dit ip het persoonlijke adres te zijn van Ertan. Hij reageerde immers meerdere malen op GeenStijl onder die naam. Vervolgens kregen we nog een bevestiging uit een andere bron dat het inderdaad ging om Ertan's ip. Case closed. Ertan's adres is niet geheim. Dat staat in zijn whois en is de afgelopen jaren gepost in talloze fora.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.