Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

ROFL. Moslim dreigt PvdA op te blazen

pvdabedreigert100.jpgGrinnik. Mooier kunnen we het niet krijgen. De opper-hakbar van de As-Soennah moskee die oproept de PvdA helemaal kapotstuk te maken. Zeg maar gerust; 2 keer rieleksen voor 1 geld. Omdat die infidelmevrouw Arib van de PvdA kamervragen heeft gesteld over de komst van een enge Marokkaanse pedo-imam naar een moskee-warming party van Sjeik Afwas de Kankerwenser heeft bestuursvoorzitter Andelhamid Tahiri gedreigd de PvdA genadeloos af te straffen. Mocht pedo-imam een visum geweigerd worden. Aan het einde van dit Novum-filmpje doet mijnheer Tahriri een nogal opmerkelijke uitspraak. //Quote: "Laat ik het zo zeggen. Ik denk dat de Pvda -meh- hier met de verkiezingen wel een prijs voor gaat betalen." Unquote//. We hebben die uitspraak voor u even in een handig klikbaar filmpje gezet FRAGMENT. Is dat een 100% bedreiging of niet? En hoe dat te duiden? Is het een Breivik-achtige oproep om af te rekenen met cultureel-marxisten? Het partijbureau van de PvdA in de fik? Bak zuur op het hoofd van mevrouw Arib? Zelfdetonerende hakbar op eerstvolgende sociaaldemocratisch congres? Een malloot met een kalashnikov op Lowlands? Iemand undercover bij BKB? Job Cohen gijzelen? Driedelig pak voor Hans Spekman? Infiltreren bij Joop.nl? Of toch heel braaf een bindend stemadvies voor alle moskeegangers om de volgende keer op Alexander Pechtold & Tofik Dibi te stemmen? Nou, gefeliciteerd GL & D66. Met zulke vrienden...

Reaguursels

Inloggen

Stel we zien de Partij van de Arbeid als een meisje. Vroeger had ze verkering met een arbeider. Laten we hem Jan Metdepet noemen. Toen kwamen er twee nieuwe mannen in haar leven, Mohammed uit Turkije en Hassan uit Marokko. Ze werd op die manier een afgelikte boterham, omdat ze vaak het bed met die twee als sandwich deelde. Dat was gezellig, keurig verloofd met een arbeider en van voren en van achteren worden volgepompt. Maar zowel Hassan als Mohammed wilden het jonger-op zoeken. Hassan wilde wel een jong meisje, iets in de trant van negen jaar. En recent is ook bekend geworden dat de Turkse Mohammed er geen bezwaar in ziet om zijn eigen zoon van achteren te pakken. De uitspraak van de rechter in Duitsland maakte duidelijk dat incestueuze homoseksuele pedofilie door Turken in Duitsland niet meer wordt bestraft. Omdat het in het land van herkomst Turkije dus de gewoonste zaak van de wereld is dat een vader zijn minderjarige zoon neukt. Het maakt namelijk niet uit, hij kan toch niet zwanger worden of zijn maagdelijkheid verliezen. 's-Lands wijs, 's-lands eer zullen we maar zeggen. Maar nu zit het meisje PvdA plotseling met twee soorten notoire pedofielen in haar bed. Nu is de vraag hoe de PvdA zich hier uit gaat redden. Keert zij zich af van heer nieuwe vrienden en keert zij terug naar haar eerste vrijer, de arbeider, of zal die arbeider die hele Partij van de Arbeid in de stront laten zakken? Dat denk ik namelijk! Ik weet wel zeker dat er van het oude electoraat van de PvdA niets meer over is. Iedereen is weggelopen naar de PVV, en de PvdA heeft niets gemerkt, Er was altijd wel beweging in het bed, en het kriebelde wel vrolijk, maar er werd niets klaargemaakt. En als men in het verleden heeft laten zien het niet zo nou te nemen met moraal dan is er in de toekomst ook niets te verwachten in die richting. Ik denk dat het nooit meer goed gaat komen tussen de arbeider, de man in de straat, en de PvdA.

Misschien kan de PvdA een nieuwe doelgroep zoeken. Ik denk bijvoorbeeld aan bankiers, speculanten, huisjesmelkers en andere witte boorden criminelen. Wouter Bos heeft al duidelijk laten zien dat hij heel erg goed de kant van het grootkapitaal op kan denken. De bezittende klasse die nooit werkt en die niets anders wil en kan dan graaien en zakken vullen. En kennelijk zijn ze er mee weg gekomen, bij de enquête-commissie is Wouter Bos niet noemenswaardig aan de tand gevoeld, kennelijk is hij er mee weggekomen. De schandalige miljarden kostende steunmaatregelen voor zakkenvuller, het is als een fokprogramma opzetten voor bloedzuigers, Lenie 't Hart die zich voortaan inzet voor teken. Een Wereld Natuur Fonds voor het in stand houden van parasieten. Het kan vrijwel niet gekker! Maar het is wel tekenend dat er geen plaats meer is voor een partij die geen strijdpunten meer heeft, alles nog gekke dingen doet, onbetrouwbaar is, schippert en zwalkt, draait liegt en verduisterd. De PvdA heeft een hoerenmentaliteit, dat is aan alles te merken. Ik denk dat het nooit meer goed komt tussen de werkende klasse, de arbeider en de PvdA. Vaak komt het voor dat een hoer achteraf klappen krijgt, de vraag is alleen van wie.

vanhetgoor | 07-12-11 | 18:31

stemvee vs jobvee

NegerVanYolanthe | 07-12-11 | 17:17

www.depers.nl/binnenland/615363/Haagse...
"De Marokkaanse imam Mohammed al-Maghraoui, die binnenkort wil spreken in de Haagse As Soennah-moskee, bepleit geen seks met kinderen. Dat heeft voorzitter Abdelhamid Tahiri van het bestuur van de moskee gezegd tegen persbureau Novum."
Nou, hij liegt dat hij barst.
www.afrik-news.com/article14492.html
“We have been told and we have seen that 9 year old girls are capable of wifely duties just like 20 year old women”, Cheikh Mohamed ben Abderrahmane Al-Maghraoui told maghrawi.net. And to give more strength to his comments he implicated the Prophet as having married a 9 year old child.

Schoorsteenveger | 07-12-11 | 16:59

Stop! overnieuw!
He! Afwas, sta nou es stil idioot! het lijkt wel of je ondertussen een geit staat te neuqen!

Take 60..3 2 1 Laak ut het maar zo zegge.. ik de dat te PvdA.. uuh met de verkiezingen hier wel een prijs voor gaat betale.

Stop! overnieuw!

deraderendraaien | 07-12-11 | 16:33

miko | 07-12-11 | 13:38 |
We moeten niet moe worden. Die lui hebben alle tijd en worden nooit moe. En je hebt gelijk, de enige hoop die ze hebben is dat hun boodschap aanslaat, en dat zal lang niet bij elke moslim het geval zijn. Desondanks blijf ik sceptisch. In zekere zin zorgen zij ervoor dat andere moslims in hun afwijzing van het salafisme al gauw als gematigd overkomen, ook in hun eigen perceptie, terwijl ze nog steeds gevoelig zijn voor soortgelijke als 'gematigd' geafficheerde boodschappen, bijvoorbeeld die van figuren als Tariq Ramadan. En die is veel lastiger in de fout te krijgen, die legt methet grootste gemak de westerse intelligentsia in de luren.

Schoorsteenveger | 07-12-11 | 15:50

Wat ik mij afvraag... Zijn moskeeën niet gewoon openbaar toegankelijk voor iedereen? Zo nee: kamervragen want discriminatie. Zo ja, laten we deze moskee op 23 december allemaal even een bezoekje brengen www.nu.nl/politiek/2687575/omstreden-i...

doenormaal! | 07-12-11 | 15:15

Ik had verwacht dat de moslims de PvdA pas de rug zouden toekeren, NA invoering van de sharia, maar iedere beweging die niet 100% dhimmi is, blijkt al genoeg te zijn.

funkyd | 07-12-11 | 15:09

-weggejorist-

TriestGeval | 07-12-11 | 15:07

ik wist dat dit ging gebeuren, ik was ook zeer verbaasd dat de pvda tegen de komst van deze imam was (dat word zetels verliezen)
more to the point
als deze haatimam is uitgenodigt in nederland hoeveel van zijn volgelingen vertoeven hier dan met een nederlandse identiteit en zijn mischien net zo extreem (of extremer)
als dat zo is dan is zeker geen verijking meer

karel laars | 07-12-11 | 14:43

PvdA krijgt fatwa

vrijheid-van-spreken | 07-12-11 | 14:25

Nee meneer dit levert de PVDA stemmen op! ik durf zelfs te stellen ook bij de Marokkaanse gemeenschap.
je hoort meer en meer dat mensen dit soort idioten beu zijn.Ik geeft het nog een beetje tijd voor de islamitische regimes om beginnen te vallen.Als Iran gaat is het over en uit(moeten we niet zelf doen maar hullie )


@Schoorsteenveger | 07-12-11 | 13:00
Zo waar.Juist het debat opzoeken en deze meneren op hun bek laten gaan op hun eigen religieuze bananenschil.
Zelfde als die Enait die als een sukkeltje weg gezet werd door J. Pauw.

Trouwens wat is hier aan de hand? Moslim topic moe? meestal leverde dit soort topics300 plus comments op.150 door botte hond dat dan weer wel.

miko | 07-12-11 | 13:38

Begin ff in 020 oost bij die haviks neus .

Amsterdam Hustler | 07-12-11 | 13:37

Waar staat de Pvda nu weer voor, Pedopartij van de Allochtonen.

bosbaan | 07-12-11 | 13:31

Elenin1258 | 07-12-11 | 12:45 |
Ik weet niet of je het een zo rechtstreeks moet betrekken op het ander.
Inderdaad kun je die Salafisten hun eigen graf laten graven door ze dicht op de huid te zitten en uit te dagen te zeggen wat ze denken. Is minder moeilijk dan je denkt. Die Fawaz is een slimme jongen die precies weet tot hoever hij kan gaan, gegeven de omstandigheden. Als je hem op de huid zit verandert hij als een kameleon van kleur. Maar hij blijft een Salafist, een rechtlijnig denker, en kan niet afwijken van de rechte lijn. Spreek hem aan op die rechte lijn en laat de wereld zien hoe die lijn door meneer precies getrokken wordt.
Laat je die Salafisten te veel met rust, geef je ze te veel de gelegenheid om zich als 'vreemden' binnen de Nederlandse samenleving te manifesteren, dan geef je ze ook volop de ruimte om maximaal aantrekkingskracht uit te oefenen op allerlei jongeren die al dan niet terecht het gevoel hebben door diezelfde samenleving te worden uitgescheten. Mohammed Bouyeri is hier een lichtend voorbeeld van. Die jongen heeft zich door Fawaz laten opstoken om van Gogh om zeep te helpen.
Je lost de problemen met Marokkaanse jongeren niet eenvoudigweg op door de Salafisten te ondervragen, maar je zit die Salafisten wél dwars in hun pogingen die jongeren in te lijven en tot 'vreemden' te maken.

Schoorsteenveger | 07-12-11 | 13:00

Winst voor de PvdA zou ik zeggen... want dit soort mafkezen wil je niet in de gelederen hebben. Kunnen ze misschien héééeééééééél langzaam weer een beetje krediet opbouwen bij het volk dat ze ooit de steek hebben gelaten.

jeanmondo | 07-12-11 | 12:55

@Graaisnaaiert 11:56
Incidentje.

copywriter | 07-12-11 | 12:45

-weggejorist-

Elenin1258 | 07-12-11 | 12:45

Het uithuwelijken van kinderen is mi ook in strijd met het volkenrecht, internationale verdragen voor de bescherming van het kind, het recht tot zelfbeschikking en ga zo nog maar even door.
En omdat het in islamitische landen een traditie zou zijn, is het ineens toegestaan omdat het geen feitelijke seks met het kind zou zijn? Hoe fout ook, wel goed om te horen. Eens te meer wordt nu bevestigd wat velen al vreesden. Deze interpretatie van de islam staat haaks op een seculiere samenleving en westeurpese rechtsstaat.
Dankuwel dat u ons de ogen nogeens flink geopend heeft.

Zingende Zaag | 07-12-11 | 12:32

Geef ze een vinger en zij zullen je land nemen!

strikdewepstroper01 | 07-12-11 | 12:19

Je moet ze volop de gelegenheid geven om hun werkelijke aard te tonen.
Schoorsteenveger | 07-12-11 | 11:51
.
Precies. Geef ze net zolang de gelegenheid tot de laatste ingeblikte islamofiel het gaat inzien: islam is onverenigbaar met het westen. En dan moet je ze er nog uit zien te krijgen... als het daarvoor dan niet allang te laat is.

Bertus Betonsloper | 07-12-11 | 12:14

pedo imaam... moet kunnen ... iets met vrijheid van geloof en zo.. iemand thee?

alex.66 | 07-12-11 | 11:59

Schoorsteenveger | 07-12-11 | 11:51 |
Ik ben onder de indruk!

lanexxx | 07-12-11 | 11:58

Welke onverlaat heeft dit soort malloten eigenlijk hiernaartoe gehaald en, belangrijker, waarom zijn ze nog hier.
Gisteren op TV Oost een stukje gezien over een - normale - Moslim ( een Alaviet ), die in vrij duidelijke bewoordingen dat soort relidioten wegzette.
Zo kan het dus ook.

Graaisnaaiert | 07-12-11 | 11:56

Laat je niet om de tuin leiden. Die haatbaard wordt naar hier gehaald om de 'waarheid' te prediken, een waarheid die dooe de Salafisten buiten en boven onze wetgeving wordt geplaatst. Die eikel geeft in dat filmpje in een poging om te downplayen volmondig toe dat het om een contract gaat, een contract dat door een minderjarige dient te worden ondertekend en voor die minderjarige vevolgens als onontbindbaar geldt. Het is er As Soennah duidelijk om te doen te verkondigen dat de Wil van Allah vóórafgaat aan alle plaatselijke wetten en regelgevingen en die haatbaard moet een en ander komen onderstrekpen, bekrachtigen en sanctioneren.
www.al-yaqeen.com/nieuws/nieuws.php?id...
"Samen kunnen wij ernaar toe werken om de mensen te leiden, de Waarheid te prediken en de juiste methodologie te verkondigen." Die waarheid is uiteraard die der Salafisten, een letterlijke, onbetwistbare, niet te bekritiseren waarheid. En als het aan Fawaz c.s. ligt zal die Waarheid voor alle moslims moeten gaan gelden en vervolgens voor de rest van het land.
Volgens hem deugt ook geen enkele moslimorganisatie in Nederland, want moslimorganisaties zouden, zo vindt hij, geen dialoog moeten willen, zouden er enkel moeten zijn om de eigen belangen eenzijdig en compromisloos door te drukken:
www.al-yaqeen.com/nieuws/nieuws.php?id...
"Kortom, hoog tijd voor een heel grote schoonmaakactie. (...) Tijd voor een kleine 'moslimlente' in Nederland om echte idealisten met hart voor de zaak op de juiste plek te krijgen.(...)."
Interessant, een schoonmaakactie die alle dialoog lam moet leggen teneinde ruimte te maken voor een 'moslimlente', parallel aan de ontwikkelingen in Egypte alwaar de democratie naar men zegt heeft gezegevierd maar we nu reeds zien dat door salafisten, moslimbroeders en het leger voorbereidingen worden getroffen om de Sharia in te voeren.
Islamitisch stemvee zei Wilders, en dat mocht hij niet zeggen. Maar hier zien we in elk geval hoe de Salafisten hun moslimbroeders en -zusters oproepen om de PvdA te straffen als de PvdA niet precies doet wat Allah beveelt. De PvdA is voor de Salafisten een vehikel om de juiste mensen op de juiste plekken te krijgen, de PvdA dient onvoorwaardelijk Allah te dienen en anders deugt wat hen betreft die PvdA niet.
Anders gezegd, democratische rechten dienen gebruikt te worden om de eigen belangen, énkel de eigen belangen te dienen. Stemmen op een democratische partij is kiezen voor een toekomst waarin die democratie uiteindelijk terzijde dient te worden geschoven. De PvdA dacht een kudde makke schapen te leiden, schapen die trouw op de partij blijven stemmen en de partij dankbaar zijn voor de extra aandacht, maar het is wat de Salafisten betreft precies omgekeerd. Die kudde schapen dient zich te gedragen als een roedel wolven, dient de PvdA te omsingelen en te gijzelen, uit naam van De Verhevene.
Ik zie dat nog niet gebeuren, maar het is wel tekekend voor de aspiraties van die club. Ik vind het jammer als die haatbaard geen visum krijgt. Ik zou graag hebben willen weten wat hij hier te zeggen had, en ik zou graag hebben gezien dat wij, of die lui het nou willen of niet, het vuur aan de schenen hadden gelegd. Het repertoir van dat soort lui is bedroevend klein, ondervraag ze, stel ze een paar goed gerichte vraagjes en ze gaan zwaar in de fout. Je moet ze volop de gelegenheid geven om hun werkelijke aard te tonen.

Schoorsteenveger | 07-12-11 | 11:51

Oh jee. Dhimmi Job gaat wel even langs om een kopje thee te drinken, excuses te maken en een mooie subsidie in het vooruitzicht te stellen.

denoorman | 07-12-11 | 11:30

@modderfokker23 | 07-12-11 | 11:17
En helaas zal het in Nederland fatsoensland te lang duren voordat hij wel voldoende zetels heeft.

VVD-stemmers die achter de PVV staan maar VVD stemmen uit "fatsoen".
SP-stemmers die achter de PVV staan maar SP stemmen uit "fatsoen".
CDA-stemmers die achter de PVV staan maar CDA stemmen uit "fatsoen".

Het Nederlandse politieke landschap is te versplinterd, waardoor de deuren voor dit soort lieden nog decennia open blijven staan.

Diezelfde fatsoensstemmers zullen achteraf het hardst klagen nadat zaken geëscaleerd zijn, hun christelijke kinderen naar een moslimschool moeten, zij op hun werk in de zorg verplicht hoofddoekjes moeten dragen in bepaalde zalen en ruimtes en hun HRA afgeschaft is maar subsidies tbv "integratie", "vrijheid van geloof" en "ontwikkelingshulp" alleen maar toegenomen zijn.

Wilders zal tot die tijd waarschijnlijk een aantal regeringen mede gevormd hebben en eerder de schuld krijgen dan waardering voor zijn pogingen het tij te keren.

TisNieZoMoeilijk | 07-12-11 | 11:30

Andelhamid Tahiri
______
Huwelijkscontract met 'n nicht...?????
Oei, ik las even Endeldarmid Tahiri
.

Rest In Privacy | 07-12-11 | 11:26

Gewoon die moskee sluiten simpel. Elke moskee die op een dergelijke manier in opspraak komt, direct sluiten. Oh eerst ff onze grenzen dicht natuurlijk. Kleine aanpassing in art.1 ook niet vergeten.

the Baseball Bats | 07-12-11 | 11:24

Dat soort achterlijke haatbaarden horen buiten dit land te blijven, Greet Wildernis heeft dus nog steeds niet genoeg zetels.

modderfokker23 | 07-12-11 | 11:17

Het enige positieve van die moslim om de partij van de Allochtonen eens goed af te serveren!

hertog1 | 07-12-11 | 11:09

Iedereen weet dat de PVDA zijn stemvee uit de moskeeën trekt, dus inderdaad geen bindend stem advies meer voor de PVDA. Zo moeilijk is het niet. En ik vind het allemaal prachtig! Ook dat nog eens..

StijlvolRechts | 07-12-11 | 11:02

Ik zou zeggen: Stenigen die hap . . .

Byter | 07-12-11 | 11:00

Bij Groenlinks willen ze ze het liefst zo dom mogelijk. Moslims maar naar GL dan.

Oerkoendoe | 07-12-11 | 10:59

Baard in de fik en alleen een emmer varkensbloed om het te blussen. Dilemma... dilemma.

Mrmayhem | 07-12-11 | 10:56

@Jezus_Boeddha | 07-12-11 | 10:25 |

Het gaat niet om onwelgevallige meningen, het gaat erom dat dit meningen zijn die onze verworvenheden en vrijheden ter discussie stellen. Vrijheid van religie bijvoorbeeld, of in dit geval de lichamelijke integriteit van kwetsbare kinderen.

Dat is dezelfde reden waarom we ook geen platform bieden aan stichting Martijn, bruinhemden, rechtsextremisten, linksextremisten of holocaust-ontkenners. En dus ook niet aan haatbaarden. We kennen hun verwrongen opinies wel, maar we willen niet tolereren dat onze vrijheden van binnenuit uitgehold worden door dit soort fundi's.

ole guapa | 07-12-11 | 10:51

Met je nichtje trouwen
Chromosomen verbouwen.
Je bek zit scheef
Omdat je moeder geneuqt heeft met haar neef.
Op haar elfde welteverstaan.
Was ze nou maar vreemd gegaan.

Einde Sinterklaas modus.

van Nazareth | 07-12-11 | 10:49

Waar ik helemaal klaar mee ben is dat dit soort haatbaarden telkens onze vrijheden (godsdienst, meningsuiting, geaardheid) gebruiken om vervolgens uit te leggen dat wij het helemaal verkeerd en vies zijn.

Daar moet de Tweede Kamer zich over uitspreken: niet over een incidenteel geval (hai Tofik) maar over de systeembedreiging erachter.

ole guapa | 07-12-11 | 10:45

@GodsEvenknie | 07-12-11 | 09:07
Zijn Nederlandse paspoort bedoel je denk ik. Nederlandse identiteit heeft hij nooit gehad zo te zien en horen.

lekkurlinx | 07-12-11 | 10:44

Geen PvdA meer stemmen dus... dat wordt 12 zetels voor de pedopartij van Ad vd Berg bij de volgende verkiezingen.

Harry Turtle | 07-12-11 | 10:42

Ik ben het wel eens met Hasan Kucuk.

Rest In Privacy | 07-12-11 | 10:34

@Gutmensch aus 020 | 07-12-11 | 10:03
Hier het volledige overzicht, zit ook een bonusoverzicht bij, hou daarbij in het achterhoofd dat wij in Nederland iemand met een IQ van 85 of lager als zwakbegaafd beschouwen.
www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId...

IJzervreter | 07-12-11 | 10:32

ed.. | 07-12-11 | 10:06
Ja, ook in mijn ogen is dat een verwerpelijke mening, maar ook mensen met een verwerpelijke mening hebben het recht om deze te uiten.

DataValue | 07-12-11 | 10:29

P.s. ik zeg.... opzouten met die imam!

Schietmijmaarlek | 07-12-11 | 10:29

Hasan Kücuk (met een dingetje onder de c, die ik niet kan vinden) en fractievoorzitter van de Islam Democraten, vindt, dat iedereen het recht heeft om hier binnen te komen.
Staatsveiligheid is niet in het geding.

www.zie.nl/video/algemeen/Kamer-ziet-k...

Schietmijmaarlek | 07-12-11 | 10:28

PvdA op één oor en het allochtone achterban sluit zich nu aan bij Alexander en Dibi, wat een humor!

lanexxx | 07-12-11 | 10:28

Ik vrees toch dat ik het niet eens ben ermee om deze imam een visum te weigeren: immers hij spreekt alleen een mening uit, een mening die niemand hier aanspreekt, maar niet meer dan een mening. Je kunt toch niet mensen visa weigeren omdat ze een bepaalde mening verkondigen? Het is juist de essentie van de democratie dat je accepteert dat allerlei onwelgevallige meningen in de samenleving worden verkondigd.

Rest In Privacy | 07-12-11 | 10:25

Wellicht dat als de PVDA ook de moslim-stemmen kwijtraakt ze eindelijk weer eens op zoek gaan naar hun roots als socialistische arbeiderspartij. Misschien terug naar een zeteltje of 5 tot 8 in de TK en dan weer gewoon van voren af aan beginnen. Zou helemaal niet verkeerd zijn. De partij is verworden tot een rottende corpus waarin alleen nog volgevreten maden worden aangetroffen.

FrankVeer | 07-12-11 | 10:25

Quote:" In de arabische wereld is het de gewoonte dat jonge kinderen een huwelijkscontract aangaan".
Nou hier niet!

van Nazareth | 07-12-11 | 10:20

Oei. Volle baard, bijgeknipte snor. Die zijn het ergst.

DeBruineSter | 07-12-11 | 10:19

'Bijt niet in de hand die u voedt'

azoturie | 07-12-11 | 10:19

.. saai filmpje overigens, wel precies de hele inhoud, de populariteit en het complete draagvlak van de PvdA bij dit soort machtige mannen met eeltknobbels op hun kop vanwege het bidden.
Misschien dat het gebrek aan meer tekst opvalt vanwege de lange herhaling, maar ik onderschat nooit de plaat voor de PvdA hoofden.

Jan Passant mk2 | 07-12-11 | 10:18

Ik vond het een bewonderingswaardige stellingname van die PVDA mevrouw. Zo'n idiote haardbaat als dit moet eigenlijk gewoon Den Haag uitgeschopt worden.

Enneh, bij welke politieke partij denkt deze mallotige prediker zijn stemvee dan onder te brengen?

Carpa | 07-12-11 | 10:17

Het is toch onbegrijpelijk dat we dit soort malloten nog in onze samenleving tolereren! Als sex met negenjarigen mag, wat zeiken we dan nog over die pedopartij Martijn?
En als je al een negenjarige uit kunt huwelijken, dan mag je als vader van een elfjarige dochter wel opschieten, anders schiet ze over en zijn alle neven bezet!

Wijze Uil | 07-12-11 | 10:14

Is dit een trailer voor "Wondere Wereld" met Chrit Titulaar?

Alexander de Kleine | 07-12-11 | 10:13

"we gaan zien hoe vrij en tolerant Nederland echt is"
Twijfelde of ik het goed hoorde maar hij zegt het gewoon echt! Pffffffffff

Gas Op Die Lollie! | 07-12-11 | 10:11

Laat ik het zo zeggen,de fik in de baart en dan retour afzender.

ziende blind | 07-12-11 | 10:10

Dan komt die aap weer uit de mouw want dan wordt er een islam partij opgericht en dan zien we werkelijk
wat we de komende tijd staat te wachten. Gemeentes met een islamitsch college zoals in Helmond etc etc

aurevoir | 07-12-11 | 10:09

Zo dom is de PvdA dus! Massaal dergelijk volk binnen laten. Tegen protesterende Nederlanders zeggen dat ze racist en xenofoob zijn om vervolgens uiteindelijk zelf ook niet meer te kunnen ontkennen dat ze hele grote fouten hebben gemaakt. Sukkels!

doenormaal! | 07-12-11 | 10:09

Dat wordt de As moskee.

Simpeler kan ik het niet uitleggen.

zeg maar jansen | 07-12-11 | 10:06

@DataValue
Een beetje gechargeerd misschien maar waar het OOK om draait is natuurlijk het feit dat meneer het normaal vind dat 12-jarige neefjes en nichtjes een contract tekenen om later mongooltjes te gaan produceren

ed.. | 07-12-11 | 10:06

In Nederland hebben we een tolerante vorm van Islam. Dat komt omdat ruimhartige verzoeken om subsidie of resspect zelden vruchteloos blijven.
Tegenspraak of kritiek echter verstoort de romantische verhoudingen. Daar houdt de Boze Profeet (Geprezen zij Zijn bijdrage aan onsche cultuur) niet van.

Jan Passant mk2 | 07-12-11 | 10:04

Haagse Marokkanen op hun pik getrapt.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/12/...
Dat sluit mooi aan op het vorige onderwerp, alleen hebben ze de gegevens voor Marokko niet ingevuld op de kaart.

Gutmensch aus 020 | 07-12-11 | 10:03

@DataValue: "opblazen" heeft meerdere betekenissen niet waar? "PVDA blaast kabinet op"? "... gaan de prijs betalen" idem dito? Dat in combinatie met een fundamentalistische baard geeft reden tot een tendentieus, ongefundeerd quasi-komisch stuk. Tenzij je het letterlijk gaat lezen uiteraard.

Snikkeldrift | 07-12-11 | 10:02

Wel 'mooi' om te zien dat de PvdA dus eigenlijk gewoon een Paard van Troje heeft binnengehaald.

wielmoer | 07-12-11 | 09:59

Welke prijs gaat de PvdA betalen voor het verbieden van pedo-moslims? Dat er weer eens een paar Nederlanders op ze gaan stemmen?

ZegMaar | 07-12-11 | 09:58

Ik wordt schijdtziek van die schreeuwers in die haatpaleizen. Jongens, ga lekker in die woestijn spelen en los het intern,cq sektarisch op !!!

Frietje_Oorlog | 07-12-11 | 09:58

De Breivikgroep zit dus bij de PVDA, weten we dat ook weer, altijd met de vinger naar andere partijen wijzen.

bosbaan | 07-12-11 | 09:55

-weggejorist-

plaszak | 07-12-11 | 09:54

LOL @ "driedelig pak voor Hans Spekman"

CynicalBastard | 07-12-11 | 09:53

Typisch gevalletje van intimidatie en dreiging.
Niet ongebruikelijk in landen waar dat mooie geloof vandaan komt.
Nederland verandert, maar niet ten goede.
Alhoewel..... Nederland zonder een PvdA zou er een stuk beter uitzien

Islamofiel | 07-12-11 | 09:53

Jongens jongens wat een niveau.
Is dit nu echt wat er van het ooit grootse Geenstijl is geworden?
Pritt, je slaat hier de plank volledig mis. Niemand heeft het over opblazen, er wordt geen enkele bedreiging geuit. Ga buiten spelen man, zielig mannetje.

DataValue | 07-12-11 | 09:51

Gaan we dreigen? Mwoehaha

Rest In Privacy | 07-12-11 | 09:51

Wat tragisch voor de pvda. Blijft niemand meer over.

Bokito ergo sum | 07-12-11 | 09:50

Wanneer deze figuren zichzelf politiek gaan organiseren raakt de peop pas echt de ventilator.

van Nazareth | 07-12-11 | 09:45

Hij moet naar Hillegom verhuizen. Daar zoeken ze juist zoveel mogelijk intolerante haatbaarden voor hun regionale salafistische moskee die netjes door de PVDA voor deze figuren wordt geregeld tegen de wil van 99,99% van de bevolking in.

jan-lul-de-behanger | 07-12-11 | 09:43

Tommygunner | 07-12-11 | 09:34 | + 0
Lees zijn manifest een beetje.
Maar ik wil het vrolijk gegniffel over deze sukkel niet teveel dempen. Ik zou zeggen, 'Rutger, zoek je nog iets leuks voor vanavond'?

Einde van de Domheid | 07-12-11 | 09:40

bovenste_plank | 07-12-11 | 09:36
Dat was ook mijn eerste gedachte. Waarom zou je daar meer achter zoeken?

hanzebal | 07-12-11 | 09:38

Tsja, Sociaal Democraten schijnen nogal schietbaar te zijn.

Fred Janssen | 07-12-11 | 09:37

dat pvda-stemmers pvda massaal links laten liggen.. nix meer nix minder.. stelletje relnichten

bovenste_plank | 07-12-11 | 09:36

'Kalashnikov op Lowlands.'
Nounou...
Die kerstkaart van Eerdenburg kun je dus ook op je buik schrijven.

Einde van de Domheid | 07-12-11 | 09:35

Pfff beetje vermoeiend dit. Tuurlijk kost dit PVDA stemvee. So What?

Ja je hebt moslim fundi's die neucksexen met 9 jarigenen ok vinden en je hebt christenfundi's die die abortus vergelijken met de Holocaust..

Le fransoos | 07-12-11 | 09:34

M'n land uit aub.

Daff | 07-12-11 | 09:34

@Einde van de Domheid | 07-12-11 | 09:32
Dus 2 van de drie punten gaan niet op, oftewel een faalvergelijking...

Tommygunner | 07-12-11 | 09:34

"In de Arabisch-islamitische wereld is het de gewoonte dat een jongen en een meisje een huwelijkscontract aangaan".

Dan moeten jullie daar lekker mee doorgaan in de Arabisch-islamitische wereld. Maar wij moeten die ongein niet, dus TIEFT OP met je huwelijkscontract.

jimbrowski | 07-12-11 | 09:33

@rara | 07-12-11 | 09:17
En dan wel braaf met z'n allen onder de paraplu van de PvdA. Misschien is het dan ook wel beter voor ze dat ze geen grote partij beginnen. Soort Noord-Afrikaanse LPF...

Tommygunner | 07-12-11 | 09:33

Knap geschreven, maar jammer dan weer dat Pritt achter die unieke schrijfstijl even Breivik naar het PvdA kamp duidt. Breivik is een kind van de 'bang/bezorgd voor/over de Islam', een niet democratische ende gewelddadige maar toch.

Einde van de Domheid | 07-12-11 | 09:32

wat=want

Snikkeldrift | 07-12-11 | 09:30

Ook bijzonder dat GroenLinks bij monde van Dibi vind dat deze man gewoon mag komen, maar dat ze, wat mij betreft terecht, Zorreguieta wel tot persona non grata hadden willen verkondigen. Wat foute man. De hypocrisie is overweldigend. Benieuwd wat het standpunt van de SP is in deze, om dezelfde reden. D66 zou ook tegen moeten zijn, die bepleitten het (tijdelijk) sluiten van van moskeeen met radicale predikers. Als ze allemaal recht door zee zouden zijn, zonder clientalisme, is er geen partij waar de middeleeuwes van As-Soennah op zouden kunnen stemmen.

Snikkeldrift | 07-12-11 | 09:30

-weggejorist-

stainy | 07-12-11 | 09:29

Dus het stemvee wordt scharrelstemvee?

Cuyahoga | 07-12-11 | 09:27

Ik kan er niet over uit dat die baardaap staat te vertellen dat lagere school kinderen al worden uitgehuwelijkt. Aan hun NICHT, nota fucking bene. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
Dat is dus blijkbaar die lang beloofde cultuurverrijking.

vetkleppert | 07-12-11 | 09:26

@watsinneneem | 07-12-11 | 09:17
Een herinnering.

Che_cuevara | 07-12-11 | 09:25

En toch zou ik heel graag het debat op dat podium willen zien, waarin hij verbaal afgemaakt zou worden.

krakeling | 07-12-11 | 09:24

@Heibeltje | 07-12-11 | 09:09
Joh.

Che_cuevara | 07-12-11 | 09:24

jij niet doen wat ik wil, ik boos, ik jou kapot ga maken. hoe durf je mij tegen te werken. Ik ben moslim en geef aan hoe het in dit land gaat, niet jullie witte ongelovigen.

Maar de PvdA zal wel excuus aanbieden met een kopje t.t.t.hee

nu even niet | 07-12-11 | 09:24

De realiteit komt uit de mouw!

starry | 07-12-11 | 09:23

Zo gaat dat met dhimmy's. Je gebruikt ze. Keer op keer. En als ze dan een keer falen, pak je toch een andere club dhimmy's!
Rotvolk.

Der alte Fritz | 07-12-11 | 09:23

Dus als ik het goed begrijp, pedofilie niet toestaan is geen PVDA meer stemmen.

Dr.Thorvaldt | 07-12-11 | 09:22

Echte cultuurverrijkers hoor !
De hele ellende van die gasten gaat niet over huwelijkscontracten tussen kinderen van gelijke leeftijden, al dan niet neef en nicht, maar over de voorkeur van de "imam" om jonge kinderen te laten trouwen met oude mannen omdat deze kinderen vruchtbaarder zouden zijn dan vrouwen van een jaar of 20 .
Kortom, gewoon een smerige pedofiel met verwerpelijke ideeën, die we hier geen podium zouden moeten geven voor zijn middeleeuwse gedachtegoed !

de gouwe gast | 07-12-11 | 09:22

Oh, hoe mooi: als landverkwanselende elitepartij de genadeklap krijgen van het zieke, zwakke en misselijke inteeltstemvee, dat je zelf koste wat kost binnen hebt gehaald, ten einde het waanidee van de doorgeslagen zorgstaat, waar je als partij van afhankelijk bent, in stand te kunnen houden.

ZKH EénOog | 07-12-11 | 09:22

Handig, zo'n baard.
Zo kleeft de beton extra hard om het hoofd, wanneer Lahmed Ahmed zijn oor eens te luister gaat leggen of de haringen extra hard groeien.

*zich een hollandse nieuwe uit de koelkast trekt*

Boris Poepnagel | 07-12-11 | 09:20

@Therapietje | 07-12-11 | 09:11
Over vee gesproken. Volgende week komt het verbod op onverdoofd rituele slachten in de Eerste Kamer aan de orde:

'Waarschijnlijk zal de PvdA het verbod op onverdoofd ritueel slachten mogelijk gaan maken. Vind je dat islamitische kiezers de PvdA moeten boycotten?'

Ja, de PvdA heeft voor mij definitief afgedaan! 78,8%
bit.ly/rWErDo

Hij gaat lekker!

Prof. D.A.H. Vintik | 07-12-11 | 09:19

sorry hoor: is dit een bedreiging? Of is dit een overdrijving? Hij waarschuwt alleen dat alle Ali-baba's die normaliter op de PvdA stemmen, dit niet meer zullen doen als hun haatreligie niet meer vrij baan krijgt. Zou hij nog best wel eens gelijk in kunnen hebben.

rintelman | 07-12-11 | 09:18

wat zou de pvda zonder allochtone kiezers nog voorstellen?

watsinneneem | 07-12-11 | 09:17

@toetanchamon | 07-12-11 | 09:09
Vanavond toch maar weer Ruthless people kijken

acac | 07-12-11 | 09:14

Het zou mooi zijn als dit de PvdA stemmen gaat kosten, maar het neemt niet weg dat die haatbaard gewoon lekker buiten onze landsgrenzen moet blijven. En die moskee had wat mij betreft ook niet gebouwd hoeven worden.

jimbrowski | 07-12-11 | 09:12

En zo wordt de PVDA gesloopt door het eigen stemvee. Gezien deze troosteloze figuren graag alle moskeeen sluiten.

Therapietje | 07-12-11 | 09:11

Wel geinig, als nu zelfs moslims niet meer op de PvdA stememen, wie dan nog wel ?

Dag PvdAaahaa, daahaag daahaag...

Koninging Beatricks | 07-12-11 | 09:10

Wat een onzin! Waar zegt hij dat hij de PvdA op gaat blazen? De kans is 90% dat hij met 'de PvdA gaat MET DE VERKIEZINGEN hier een prijs voor betalen' bedoelt dat dit ze stemmen gaat kosten.

Heibeltje | 07-12-11 | 09:09

Op de lagere school al een huwelijkscontract met een nicht, vertelt meneer de Haatbaard, alsof het heel normaal is. En als dat opeens niet meer gepreekt mag worden in Nederland, gaat de PVDA een prijs betalen.
Mooi dat de PVDA dankzij Carel Brendel een keer wel noodgedwongen wakker heeft moeten worden, maar dit soort beestachtigheid heeft dus decennialang gewoon plaatsgevonden waar we bij stonden in ons land.

vetkleppert | 07-12-11 | 09:09

Job Cohen gijzelen? goed plan, zolang er maar geen losgeld wordt betaald.

toetanchamon | 07-12-11 | 09:09

Maar als ik het dus begrijp; de PvdA is voor weigering van een dergelijk persoon en dat heeft dan een negatieve invloed op het aantal stemmen? Die partij is echt kapot...

Tommygunner | 07-12-11 | 09:09

"Infiltreren bij joop.nl". Alsof iemand het verschil zou merken.

spanarchist | 07-12-11 | 09:08

Moslims: altijd wat!

ranzige aap | 07-12-11 | 09:07

@acac | 07-12-11 | 09:05
Ik dacht al...

Tommygunner | 07-12-11 | 09:07

Die achterlijke haatbaard is zijn Nederlandse identiteit niet waard, laat em lekker in de woestijn imam spelen

GodsEvenknie | 07-12-11 | 09:07

Ik mis de beat onder het filmpje.

rara | 07-12-11 | 09:06

Dus volgens de opper-hakbar is het geen probleem als je een jongen en een meisje van 12 jaar een contract laat onderschrijven waarin staat dat ze in de toekomst gaan trouwen.

Ies goet want noch geen seqs.

Godverdomme, kinderen van die leeftijd moeten gewoon buiten spelen.
En laat ze verdomme zelf een partner zoeken als de tijd daarvoor rijp is.

ZO doen we dat in een vrij land.

Koninging Beatricks | 07-12-11 | 09:06

De PvdA kan dit wel oplossen... met zoutzuur

Mrmayhem | 07-12-11 | 09:06

Wat een gezellige mensen zijn het toch altijd!

gristen | 07-12-11 | 09:06

geraaid=gegraaid

acac | 07-12-11 | 09:05

Fuck jullie clientelisme. Wolf in schaapskleren. Bah, doorgeflipte-zichzelf-belangrijk-vinden-de-haatpredikers!
Moet er niets van hebben.

Broeder | 07-12-11 | 09:05

-weggejorist-

Bass Trouble | 07-12-11 | 09:05

Hoe maakt niet uit, zolang de prijs maar torenhoog is.

chevyeddy | 07-12-11 | 09:04

Met zo'n baard heb je geen...

Klaas Wilting | 07-12-11 | 09:04

De PvdA loopt vanzelf leeg, omdat ze gisteren besloten hebben dat in semi-publieke instellingen niet meer geraaid mag worden.
Dus is een deel van de achterban al weg.
Nu willen ze bij de PVV stemmen kapen, en raken de allochtonen kwijt.

2012 wordt niet het einde van de wereld, maar het begin van een nieuwe wereld - wel zonder PvdA.

acac | 07-12-11 | 09:04

wij noemen zo iemand thuis een braap. Afkorting van baardaap. Is wel een geinig verhaal achter: jaren geleden op weg naar Italië samen met mijn vrouw geteld welke automobilisten er niet konden rijden; 173 vrouwen en 14 mannen, waarvan 14 een braap waren. Dus ik gok dat deze meneer niet goed is in autorijden. En de link naar dit topic: ik voorzie geen zelfmoordaanslagen per gemotoriseerd vervoer, want tegen de tijd dat hij het binnenhof bereikt heeft deze beste man al 34x een aanrijding veroorzaakt

Den Meester | 07-12-11 | 09:04

Nou dat zijn 2 vliegen in 1 klap.

kp-usa | 07-12-11 | 09:04

Het enige voordeel van het bestaan van de PvdA is dat lui als uit dit filmpje zelf geen partij op zetten...

Tommygunner | 07-12-11 | 09:03

Zo leer je je vrienden kennen maar ik gun het de PvdA van harte. Ga zo door!

Mrmayhem | 07-12-11 | 09:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen