Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

ALLEMAAL NAAR HORST. VOOR DE ROOKWORST

omnomnomnomnom.jpgLandgenoten! Schnell. Stap in uw auto. Pak de trein. Neem een taxi. Huur een busje. En neem geld mee. Want ze hebben hem. De lekkerste rookworst van Nederland. Rookworst zoals rookworst bedoeld is. Rookworst zoals opa en oma 'm aten. Zo'n heerlijk sappige sapdruipende bruine jongen van gemalen varkensvlees en specerijen die naar echte rook ruikt (en dus niet naar rookaroma) met een darm eromheen (en niet zo'n vieze eetbare ulevel van collageen). De Afsluitdijk, maar dan bruin en krom en met een touwtje ertussen. Vergeet die Unox-meuk van de HEMA. Ga voor die oerhollandse tachtig jaar oude smaaksensatie. U moet naar Keurslagerij HORST in Epe. Adres: Brinklaan 7 8161 CW EPE en vraag naar de rookworstmagiër MARCO JURRIËNS, de keurslager onder de keurslagers. Hollandse Held. Check hem shinen op deze geheel verdiende en terechte hommage bij de collega's van Epenaren.NL. Marco de Magiër met z'n eigen ultrageheime worstenmakerij en nog geheimere kruidenmixen. Waar ze dus die Moeder aller Rookworsten maken. [BEWIJSPLAATJE:] Het leven is te kort om vieze rookworsten te eten. Ga voor het allerhoogste. Allemaal. Epe, hier wij komen! Routebeschrijving vanuit de Randstad - Epe hierrr. Routebeschrijving ZuidNL - Epe daarrr. Routebeschrijving Noord'n - Epe daaro. Heel Nederland loopt vanaf 09:00 uur de stoep van Keurslagerij Horst in Epe plat. Wie het eerst komt, die het eerst worst. AUB nummertje trekken. Succes.

Reaguursels

Inloggen

Brot für die Welt, aber die Wurst bliebt hier!

*morgen naar Epe fietsen gaat en zo'n lekkere dikke jongen in hoofd schuiven gaat*

Kill Bill | 10-11-11 | 23:05

Alles hat ein ende, nur die Wurst hat zwei...

Kill Bill | 10-11-11 | 22:55

-weggejorist-

BOER-uit zwolle | 10-11-11 | 18:48

hema worst= unox
epe worst= hema

wie is er hier nu slim ?

BOER-uit zwolle | 10-11-11 | 18:48

heeft marco aandelen geen stijl ofzo..

hoffrevisited | 10-11-11 | 18:14

Maar ik ben benieuwd naar de adder onder het gras.
@Passie-op | 10-11-11 | 09:40 | + 1 -

dat is dus die worst ...

A.Th. | 10-11-11 | 18:04

Rookworst eten is als dronken neuken. Achteraf valt het altijd tegen.
Superior Bastard | 10-11-11 | 09:22 | + 5 -

Dat mag zo zijn, maar in de tussentijd ben je wel fijn bezig ... en klaar is klaar en daarna weer bierdrinken en roken maar!!!

A.Th. | 10-11-11 | 18:01

Hierrrrr!

A.Th. | 10-11-11 | 17:43

Lieve jongens en meisjes van GS, jullie kennen mijn adres toch wel, stuur er eens even eentje op ... ik ga voor de 100!

A.Th. | 10-11-11 | 17:43

Zou ik een worst krijgen als ik de 100 haal?

A.Th. | 10-11-11 | 17:40

Ik bedoel 96 ...

97 ...

A.Th. | 10-11-11 | 17:37

80 jaar oud? Geef mijn portie maar aan fikkie, zeker als opa hem al gegeten heeft ... bwûûûrk.

Daarom gootbalkoning: het is niet zo smakelijk. Dit is overigens #95, als dat je dag weer een beetje goed kan maken.

Of ze zitten nu allemaal in de file naar Epe ...

A.Th. | 10-11-11 | 17:36

Maar 94 reacties? Hoe kan dat? Stijlloze Promoties hebben er toch standaard 240?

Gootbalkoning | 10-11-11 | 17:25

Voor dat je komend weekend afreist naar een culinair avontuur, is het B E L A N G R I J K om dit te weten:

In Epe zijn de winkels op zondag nog gesloten.

Dat jullie het allemaal weten.

applaus voor de paus | 10-11-11 | 15:48

Ies wel halal?

Kopvot | 10-11-11 | 15:14

@StinkendeRoede | 10-11-11 | 12:17

Als een rookworst 'gewoon' bij UNOX wordt gemaakt wil dat nog niet zeggen dat deze ook volgens UNOX recept is gemaakt en kwalitiatief gelijk staat aan die slappe, melige hap van UNOX.

HEMA heeft eigen geheime receptuur en wordt dan wel gemaakt bij UNOX (voor de overname Zwan: www.kookjij.nl/nieuws/00000386/target=...) , maar da's heel wat anders.

Maar wel de lekkerste worst! www.youtube.com/watch?v=BKmzciA96Wg

NoStyle=AlsoStyle | 10-11-11 | 14:32

Mag het iets meer zijn?

Afvegen_Klaar | 10-11-11 | 13:37

Wat kost zo'n reclameblok op GS?

Verdiaanse Knoop | 10-11-11 | 12:25

De Hema-rookworst staat al jaren bekend als één van de lekkerste van Nederland. Ook is het één van de best bewaarde bedrijfsgeheimen tot nu toe, omdat niemand weet waar de worst eigenlijk geproduceerd wordt. Nu kon wel eens een einde komen aan dat 'beroemde geheim'.

Volgens Distrifood heeft een boze medewerker van een stakend Unilever-bedrijf vanochtend bekend gemaakt dat de worst 'gewoon' bij de Unox in Oss vandaan komt. De desbetreffende medewerker zou direct door de directie van Unox op het matje zijn geroepen. Uit wraak voor de aangekondigde bezuinigingsplannen bij Unilever zou de werknemer het geheim nu hebben onthuld.

Unox is tot op heden niet voor commentaar bereikbaar en ook de Hema wil niets loslaten over het beroemde huismerkproduct. Medewerkers zouden elkaar nu ook tegenspreken. Concurrent Zwanenberg reageerde wel en opperde dan ook dat de Hema-worst gewoon bij de Unox in Oss gemaakt wordt. Dat bedrijf kondigde in september nog aan dat de rookworsten een stuk gezonder gaan worden.

Het merendeel van de Nederlanders zal het vast een 'worst' zijn waar de heerlijke worst vandaan komt. In 2006 stond de worst al eens ter discussie. Toen kondigde stichting Wakker Dier aan actie te gaan voeren tegen de Hema-worst, uit protest tegen de onverdoofde castratie van biggen.
In diverse consumentenonderzoeken werd de Hema-worst steeds als lekkerste rookworst aangewezen, naast die van Unox zelf. Sinds eind juli is de worst ook verkrijgbaar op Schiphol.

StinkendeRoede | 10-11-11 | 12:17

@Gier | 10-11-11 | 09:57
Jos Brink?

rara | 10-11-11 | 10:05
Juist ja, heerlijk!!!

Jos Brinkie | 10-11-11 | 12:11


Mijn slager heeft ook al twee keer gewonnen, worsten smaken nog steeds goed
Alleen heeft hij er nu geen geld meer voor over,om in de prijzen te vallen

youngtrillseeker | 10-11-11 | 11:27

Ik krijg d'r nou zunnuh trek in hè . . .
Waar is de routeplanner van Brabant naar Epe? Wat een gat hé, zijn ze daar protestants christelijk? want ik ben katholieke brabander.

Twee Jeetjes | 10-11-11 | 11:25

@rara
Wim Sonneveld.

Gier | 10-11-11 | 10:58

*De naam Rookworstmagiër een uitmuntende pornonaam vinden doet*

de betaalautomaat | 10-11-11 | 10:47

Naar Horst? Ik ga daar alleen heen wanneer ik last heb van Dorst. Want daar zit een hondje en die pist in je mondje. Mmmm Mmmmm

ROGL | 10-11-11 | 10:44

Gefeliciteerd MARCO JURRIËNS voor een goede rookworst wil ik best wat omrijden maar dit vind ik zelfs overdreven.

sockeye | 10-11-11 | 10:31

Gadverdamme, dode beesten eten en dan nog wel in Epe, bah!

irma zonderboezem | 10-11-11 | 10:12

Het is worst en zonder de eerste letter is het ookworst

doskabouter | 10-11-11 | 10:09

@Gier | 10-11-11 | 09:57
Jos Brink?

rara | 10-11-11 | 10:05

Met die bovenstaande juichreclame gaat het natuurlijk net als met Hertog-ijs.
Ten onder aan succes.
Recept opgekocht, partijtje geyle marketing te snelle te grote productie en daarmee samengaand kwaliteitsverlies.
Runderrookworst bij de Deen van de week 2 halen niks betalen.(als je um ongemerkt in de zak steekt )

Ratzing. | 10-11-11 | 10:01

@ Einde van de Domheid | 10-11-11 | 09:53

Inderdaad! We eten toch al te veel, dus liever beter dan meer eten!

* enkele goede adresjes doorspelen doet

ole guapa | 10-11-11 | 10:00

Weet je wie ook van worst hield ?

Gier | 10-11-11 | 09:57

Artikel was grappig bedoeld, maar mij uit het hart gegrepen: het leven is inderdaad te kort om slecht te eten! Ambachtelijke worst (gelukkig is worst met een culinaire revival bezig), echt lekker varkensvlees, goed fruit en groenten, wijn, echte kazen; kom maar door!!

Gewoon even naar een echte speciaalzaak gaan en aan dienstdoende eetspecialist vragen wat hij adviseert. Of rij eens een stukje om en koop bij een boer of landwinkel langs de weg. Kom je met de lekkerste spullen thuis. Jom, Jom. En niet zeuren over duurder; je koopt binnen hetzelfde budget gewoon wat minder kilo's en je eet wel lekker!

ole guapa | 10-11-11 | 09:57

@acac|10-11-11|09:51

[ ]
[B]

R.B.Scott | 10-11-11 | 09:55

Ah, de nieuwe economie... Van fabrieksproduktie naar familie/vakbedrijven. Op een gegeven moment ben je als Nederlander klaar met het idee dat alles goedkoper moet.

Einde van de Domheid | 10-11-11 | 09:53

Even voordat ik er naar toe rij: is de smaak echt rook of komt het doordat de ouderlingen van Epe de worsten in kleine incest meisjes stoppen?

acac | 10-11-11 | 09:51

Aarnoutse Gennep jonguh! BAM: bit.ly/uWyxsx

Hofleverancier en sponsor van: bit.ly/fbjjnb

Dat je het maar weet.

Jos Brinkie | 10-11-11 | 09:51

Zo min mogelijk zaagsel tussen het opgeveegde afvalvlees zien te krijgen,het in een darm proppen en dan de Koning uithangen... BARF.
Epe,is dat niet dat Veluwse zwarte kousen-gat waar niet eens zo lang geleden vaders hun dochters neukten?

#... verse tonijn voor sashimi inslaan doet...#

R.B.Scott | 10-11-11 | 09:51

@Reinaert | 10-11-11 | 09:05
Heb ter troost een + gegeven...

God Zelf | 10-11-11 | 09:48

@Passie-op | 10-11-11 | 09:40
Waarom zou er een addertje onder het gras zitten?

Als een slager Nederlands kampioen wordt heeft dat voor mij dezelfde nieuwswaarde als dat bijvoorbeeld een schaatser het NK wint.
Is een slager minder dan een sporter?
Echt niet.
Sterker nog, aan een goede schaatser heb ik niets.
Aan een goede slager wel.

wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:47

Wauw! Die moet ik hebbon, jammer alleen dat het bijna 15000km weg is.
Maar ff serieus, verder niets gebeurd in de wereld? Geen economieën omgevallen afgelopen nacht?

NickV2.0 | 10-11-11 | 09:42

@Passie-op | 10-11-11 | 09:40
Pritt eet de komende weken gratis rookworst.

rara | 10-11-11 | 09:42

@wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:36
Veel van die beesten zijn goed eetbaar, je moet wel weten hoe je ze bereidt. Neem nou egels, die zijn eenvoudig en snel te bereiden. Je neemt zo'n beest, rolt 'm door de klei en bakt 'm dan zachtjes gaar. Bij het verwijderen van de klei verwijder je vanzelf de stekels, en blijft er een mooie maaltijd over.

rara | 10-11-11 | 09:40

Hoeveel levert zo'n topic nu marketing technisch op? 500 euro?
Ik denk dat de slager er in ieder geval blij mee is. Zeker als het hem niets heeft gekost.
Maar ik ben benieuwd naar de adder onder het gras.

Passie-op | 10-11-11 | 09:40

Laat nu net alles weer eens vast staan in de randstad. Anders had ik gegaan. Gewoon omdat het kan!

@Jackanders | 10-11-11 | 09:32
LOL! Lekkerste rookworst?
www.google.nl/imgres?q=myth+busted&...

Sliptong | 10-11-11 | 09:38

Maar wie heeft nu echt de beste rookworst? Volgens mij zijn er honderdmiljoentriljard wedstrijden op dat gebied: bit.ly/s53b9d

Wickie de Fustviking | 10-11-11 | 09:36

koppen dicht ,geen stijl zegt daar worst halen
dus dat gebeurt gewoon begrepen!!!!

Raus und schnell Wurst ankaufen

feboburger | 10-11-11 | 09:36

@rara | 10-11-11 | 09:27

Ik ben ook niet echt dol op het eten van aasgieren, apen, beren, cheetahs, eekhoorns, egels, gieren, hagedissen, haviken, hazen, honden, hyena's, jakhalzen, jerboa's, katten, kevers, kiekendieven, krokodillen, leeuwen, luipaarden, marters, muizen, muskieten, olifanten, panters, ratten, schildpadden, schorpioenen, slangen, spinnen, tamme ezels, tijgers, valken, varkens, vleermuizen, vliegen, vossen, wespen, wezels, wolven, wormen, paarden en zwijnen maar als culinair avonturier hou ik alle opties open en ga ik niets uit de weg.

wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:36

Nom nom, worst! Heerlijke quote ook, in dat artikel;
"Een worst die wordt gemaakt met de instelling 'het moet weer gebeuren vandaag' smaakt nooit lekker."

Dikr | 10-11-11 | 09:35

ik wil m online bestellen

maraboe | 10-11-11 | 09:35

hansvanvoren | 10-11-11 | 09:22
Is ook geen grap. Die slager is de neef van de hairstylist/manicure van Pritt.

Superior Bastard | 10-11-11 | 09:34

Nog twee maanden en de Harry Piekema reclameboodschappen komen dagelijks op GS voorbij. Spaar nu alle Rutger-plaatjes bij Albert Hein! Niet zeiken mensen, GS moet ook de crisis overleven.

Egokiller | 10-11-11 | 09:32

Ies halal?

Tsaar Guus | 10-11-11 | 09:32

@hansvanvoren | 10-11-11 | 09:22
Ik wel, Pritt probeert van de stormloop een tsunami te maken.

"EPE - Marco Jurriens is uit voorzorg woensdag een uurtje langer doorgegaan om de verwachte stormloop van donderdag aan te kunnen."

Hij lijkt overigens op die rooie Mythbuster, die slager.
www.epenaren.nl/marktplein/media/72/20...

Jackanders | 10-11-11 | 09:32

@Indates | 10-11-11 | 09:25
Nou daar heb je een punt.
De vleeswaren die de Lidl aanbiedt zijn doorgaans vele malen beter dan de producten die Nederlandse supermarken in het assortiment hebben.

De Duitser laat zich, in tegenstelling tot de Nederlandse consument, namelijk niet afschepen met goedkope massaproductie rommel.

wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:31

Ja... is goed... Dan moedde worst ete, dan kende velletjes schijte!

stekelige | 10-11-11 | 09:28

@hansvanvoren | 10-11-11 | 09:22
Ik ook niet precies maar ik hoop wel dat keurslager Marco Jurriëns vandaag genoeg rookworsten op voorraad heeft. :-)

wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:27

@wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:06
Wormen en insecten zijn haram. Vind je het erg dat ik die even oversla?

rara | 10-11-11 | 09:27

@wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:03
De ambachtelijk van de Lidl! is de beste die ik in mijn woonplaats heb gevonden...

Indates | 10-11-11 | 09:25

Pritt .. De grap van dit item begrijp ik niet !

hansvanvoren | 10-11-11 | 09:22

Rookworst eten is als dronken neuken. Achteraf valt het altijd tegen.

Superior Bastard | 10-11-11 | 09:22

Wat zeg je?

Idontgiveafunk | 10-11-11 | 09:21

Lang geleden was een HEMA-worst nog goed te eten, de tegenwoordige "afgeslankte" versie is net zo saai als de winkel zelf. Gelukkig worden er nog wel echte gemaakt.... Meestal is het even zoeken, dus: dank voor de tip.

Indates | 10-11-11 | 09:21

@ Pritt Stift
Ja, ik heb niets tegen een lekkere rookworst hoor, maar waarom dit topic ? Heeft dit Geenstijl nieuws waarde ? Dit soort nieuws hoort toch in het plaatselijke suffertje ? A.u.b. graag weer even terug naar de PvdA en wat daar allemaal mis mee is.

Marcus Porcius Cato | 10-11-11 | 09:21

Hebben ze al een worstenmeisje in Epe gekozen?

Zzzzooooffff | 10-11-11 | 09:20

Krijgen we nu iedere keer: De aanbieding van de dag ?

Kamervraag | 10-11-11 | 09:20

Goed topic dit!
Want de meeste Nederlanders weten niet meer wat echt lekker eten is. Ze vreten enkel de eenheidsworst die Unilever & co hen in het supermarktschap voorschotelt en kijken niet verder naar echt kwalitatief goede producten.

Zeker als het aankomt op ambachtelijke producten als vleeswaren kan men bij de betere traditionele slager de meest fantastische lekkernijen vinden.

wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:19

@BeunDeHaas | 10-11-11 | 08:54
Het is je reinste reclame.

doenormaal! | 10-11-11 | 09:18

Goede rookworst. Altijd belangrijk. Ik kots al jaren van die voorverpakte 'eersteklas' rookworsten.

klabanus ten Haave | 10-11-11 | 09:16

Server-gerookte worst in Epe.

zeg maar jansen | 10-11-11 | 09:16

Bij ons in de buurt is beste ambachtelijke slager van het jaar. Maar of je daar ook rookworst moet halen..

Luie Kut Student | 10-11-11 | 09:15

Meet and greet de reaguurders in Epe?

zeg maar jansen | 10-11-11 | 09:15

Keurslager Horst rookt alweer.

Normpje | 10-11-11 | 09:14

rookworst zonder r is ook worst..... dussssss

SoepKip | 10-11-11 | 09:10

Hardwerkende Mensen met liefde voor hun vak en trots op hun prestaties, altijd +1.

DDSilver | 10-11-11 | 09:10

De Rookworstmagier, dat is een goeie!

DeRookmagier | 10-11-11 | 09:10

Het grote voordeel is dat als je in de rij staat voor zo'n worst,er geen bondkraagjes staan voor te dringen......

hazebibs | 10-11-11 | 09:09

Het klinkt wat lullig, maar het zal me een worst wezen.

vetkleppert | 10-11-11 | 09:09

Is dit een stil protest tegen de islamisering van Nederland GS? Of ben ik een beetje te ver doorgeschoten in mijn islamofobie?

Aardappeleter | 10-11-11 | 09:09

Zo'n keuring is een beetje onzin. Bij de oliebollen komt gewoon een team een paar willekeurige bollen proeven, waardoor het een goed beeld geeft van de gemiddelde kwalitent. Maar bij de rookworst is van te voren bekend wie er komen, en welke worst ze komen proeven. Daar gaat de betreffende slager dan ook rustig uren en uren naast zitten om elke keer de druppeltjes van de worst af te deppen, omdat ze anders net een wat donkerder plekje krijgen en minder goed scoren. Alsof jij als normale klant ook een worst krijgt waar de slager zich voor 1000% heeft ingezet. (Ken een slager die mee heeft gedaan...)

Mister Crabs | 10-11-11 | 09:08

@Reinaert | 10-11-11 | 09:05
Bij een varkensvlees topic moet je niet raar opkijken van veel minkuddo's...

wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:08

@Reinaert | 10-11-11 | 09:05 Niet buigen voor terreur Reinaert. Zo jagen ze je onder de boerka van het niet-reaguren. Het zal je toch worst zijn?

vraagstaart | 10-11-11 | 09:08

Wollt Ihr den totalen Wurst ?

Dr.Thorvaldt | 10-11-11 | 09:08

Reinaert | 10-11-11 | 09:05
Ik heb je zojuist -1 gegeven. Staak je tenminste niet voor niks.

niet voor de hond | 10-11-11 | 09:07

@rara | 10-11-11 | 08:53
Als je echt wilt genieten van het leven neem dan een koran en doe alles wat ze daarin als 'haram' kwalificeren en het leven wordt een feest. :-)

wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:06

Als je bij slagerij Horst zegt dat je reaguurder bent krijg je dan korting?

Che_cuevara | 10-11-11 | 09:06

De minkudominkukel is ook weer los. Zelfs in een onnozel topic over worst meent hij/zij/het op de knopjes te moeten rammen. Ik heb er genoeg van.

Reaguurstaking. Misschien vanmiddag maar weer eens. Out.

Reinaert | 10-11-11 | 09:05

net 9:00 geweest en een flinke stampot zuurkool met spek en rookworst gaat er al in. Goeie tip maar nu zit ik wel de hele dag op hete kolen. *honger*

sufkut | 10-11-11 | 09:05

Vandaag dus een reaguurders meeting in de slagerij van Horst in Epe! :-)

wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:04

Rookworst is heerlijk, zeker in dit seizoen.
Wie denkt dat Unox of de Hema de lekkerste rookworsten hebben heeft het helemaal mis.
De lekkerste rookworst die ik ken (echt gerookte worst dus) koop je bij de Jumbo. 'Ambachtelijk gerookte rookworst van Smaeck Meester' Zit in een gouden verpakking.

Maar ik ben erg benieuwd naar de rookworst van horst uit Epe!

wakkere_nederlander | 10-11-11 | 09:03

Varkensvlees hoef ik niet maar voor deze slager veel succes gewenst. Ik hoop op een hype in Epe.

mokum4all | 10-11-11 | 09:03

Heerlijk! Een rookworst als ontbijt.

Claude Viool | 10-11-11 | 09:02

Je kan ze ook invriezen. Heb je van de zomer een lekker worstijsje.

met vreselijke groet | 10-11-11 | 09:00

@doenormaal! | 10-11-11 | 08:52
Als je meuk wil moet je inderdaad naar de Hema.

Che_cuevara | 10-11-11 | 09:00

Rookworst +1

caspert79 | 10-11-11 | 09:00

Hoeveel rookworsten krijgt GS hiervoor?
Maar een echte rookworst is niet te versmaden.

*in auto stapt en naar Epe rijden doet*

Che_cuevara | 10-11-11 | 09:00

Rookworst. Lekkâh bij de gestampte pot (spekkies incluis).

*Stamppotseizoen geopend verklaart*.

Reinaert | 10-11-11 | 08:58

Komt ie ook op een brommertje thuisbezorgen? Naar een winkel toe is zo 2010.

slechtmens | 10-11-11 | 08:54

@ doenormaal! | 10-11-11 | 08:52
Dat is nou net niet de bedoeling, omdat het geen goede rookworsten zijn.
En wat GeenStijl zegt, dat klopt!!
*als mak schaapje naar Epe gaat*

Ghe, ik ken de burgemeester daar trouwens. Kan ik meteen op de koffie.

BeunDeHaas | 10-11-11 | 08:54

Rookworst is haram. Het eten van haram voedsel is een belediging voor Mo.

Wie neemt er een stuk of tien voor me mee?

rara | 10-11-11 | 08:53

Lekkel! Ik ga er zo eentje halen voor op 't werk! Zouden m'n vrouwelijke collega's leuk vinden.

Voordeelbon | 10-11-11 | 08:52

Wut? Een artikel over rookworst met een adres erbij?! Ik ga wel naar de HEMA op de hoek. Duh.

doenormaal! | 10-11-11 | 08:52

Ik blief geen darm met vleesafval erin.

vetkleppert | 10-11-11 | 08:52

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken