Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Vriendendienst! Volkskrant veegt PvdA-stoep schoon

pvdazooi477.jpgHallo journalistjes in spe, fact checkertjes van de Fontys en/of Windesheim windbuiltjes. We hebben huiswerk voor joellie. Zoek de verschillen. Topic op GeenStijl, pagina in de Volkskrant. Is dat raarrr of is dat gek? En het kan nog weirder daar bij de Oude Media. Check die evenwichtige berichtgeving over AsoMookers & hun burgemeester in Gouda. Een broodje met en broodje zonder ruggengraat. Eet ze!

Reaguursels

Inloggen

't zit je wel dwars hè?

lyft | 12-11-10 | 21:37

lyft | 11-11-10 | 08:43
Zeg lyft, ik dacht even dat ik wist welke reaguurder er achter jouw nick zat, maar denk dat ik mij vergist heb.
jij ontkracht je eigen plempsel door je assumpties dat ik als reaguurder voor goud wil gaan, bang ben om uit de club te worden gedonderd, ik slechts een lakei voor andere reaguurders ben en nu is ook repulse een sukkel die niet ver zal stijgen in de pikorde.

Hou een sop met jouw eigen intenties als reaguurder op anderen te projecteren.
Daarmee word jij ieg nooit reaguurder van het jaar heur, lutser!

La Vie En Rose | 11-11-10 | 17:41

repulse | 11-11-10 | 00:07
1e alinea: vind ik nog steeds een beetje verwarrend. aanbod>vraag, vraag>aanbod, snap ik, inflatie ook, maar krijg ff het plaatje niet compleet. Ligt vast aan een blinde vlek bij mij, dus ga ik mij hier vanavond even verder in verdiepen.
2e alinea:
Ja dat zijn simpele feiten en ook dat die landen w.b. het hebben van die grondstoffen een machtspositie hebben tegenover landen die die grondstoffen of niet of daarvan te weinig hebben. Maar moet je om die grondstoffen te verkrijgen dan maar die landen binnen vallen? Die kun je toch op een legitieme manier kopen, d.m.v. onderhandelingen en/of aanbieden van technische hulp om die grondstoffen naar boven te halen en te exploiteren?
Hoe zouden wij/jij het vinden als bv de Russen hier binnenvallen om onze grondstoffen te jatten?
3e alinea:
China is Afghanistan toch niet binnengevallen om die rechten op die super grote ijzermijn te verkrijgen? Die hebben blijkbaar met flink wat dollars gezwaaid, vandaar dat de Taliban daarover geen problemen maakt. Wellicht heeft de VS dat in het verleden ook wel gedaan, maar wilde de Taliban om voor hen legitieme politieke en principiële redenen niks te maken hebben met de VS en nu helemaal niet meer, hoewel het zwaaien met heel veel geld bij een aantal machthebbers wonderen kunnen verrichten.

Ik vind dat Nederland zich helemaal niet in een achterstandspositie heeft gesteld door die 'opbouwmissie' te beindigen. Achteraf gezien hadden we er nooit aan moeten beginnen, idd uit morele overwegingen. Het besluit om de missie te beëindigen was overigens niet alleen van de PvdA afkomstig maar een eerder besluit dat kamerbreed werd gesteund.

En w.b. die morele/principiële overwegingen van de PvdA om zelfs het kabinet over deze kwestie te laten vallen, die hadden ze niet. Koenders en Verhagen waren allang met de VS en de Navo aan het achterkamertjeskonkelefoesen. De enige reden van de PvdA om het kabinet te laten vallen was om de PvdA van de ondergang te redden. (op dat moment nog maar 14 zetels in de peilingen)

Tot slot: als je even de achterliggende motieven van de inval in Afghanistan buiten beschouwing laat, heeft Nederland, als klein land voldoende gedaan. Bovendien hebben meerdere navolanden hun troepen teruggetrokken.

La Vie En Rose | 11-11-10 | 17:20

Sorry, ik verwarde repulse met Timoooooooooooooo. Excusezmoi.

@repulse
Je bent een sukkel. Macht hult zich in discretie. Zoals vroeger de adel en de geestelijkheid zichzelf privileges toestond, die ze het volk ontzegden. Omdat zij zichzelf hoger achtten dan dat domme volk dat zich niet kon beheersen. Zo verhult de tegenwoordige macht zijn bedoelingen.

Juist onder het mom van een humanitaire/ opbouw missie kun je Afghanistan leegroven. Anders ben je gewoon een dief en dat pikt het volk niet. Dus wil je de grondstoffen van Afghanistan, dan moet je het daar niet over hebben. Je moet de aandacht afleiden naar humanitaire missies. Dat geeft het gepeupel voldoening en ondertussen kun jij je gang gaan.

Sorry, ook jij zult niet ver stijgen in de pikorde. Niet discreet genoeg.

lyft | 11-11-10 | 08:43

Hé Timoooooooooootje, volgens mij heb jij thuis vast wel wat liggen wat ik kan gebruiken. Sinds moralistische overwegingen er niet meer toe doen, hoef ik me er niet meer druk over te maken dat stelen niet netjes is.

Het is dus niet van: Dit is het spel, zo zijn de regels, en zo behoort het gespeeld te worden. Nee. We zijn een land in achterstand. Huh? En daarom mógen wij de regels voor onszelf veranderen. We stellen gewoon dat het legaal is als wij stelen, en dat het strafbaar is als zij stelen. Winnen we altijd.

Vaderlijk zorgen al die kapitalisten voor ons. We zijn sukkels. We kunnen niks. We hebben jatten nodig om te overleven. En goed, ik hoef dan zelf niet te jatten, zij doen het voor mij, ze willen alleen wel mijn goedkeuring.

En hier in eigen land worden de socialisten en de buitenlanders ervan beschuldigd dat ze het geld van anderen opmaken. En ondertussen proberen we andermans land leeg te roven.
Beetje hypocriet, vind je niet?

Weet je hoe ze dat noemen? Met twee maten meten.

lyft | 11-11-10 | 06:32

Misschien is de vuilniswagen langsgeweest? Of behoort dat niet tot de mogelijkheden?

Timooooo | 11-11-10 | 00:08

La Vie En Rose | 10-11-10 | 18:34
Wanneer de loon opbrengsten voor een werknemer minder zullen worden, zal hij meer werk moeten verzetten om het zelfde geld binnen te krijgen. Doordat er dus meer mensen zijn, zal de vraag, naar grondstoffen stijgen. Dus je hebt een dubbele werking, minder waarde van je arbeid( doormiddel van inflatie blijft een groot gedeelte van de koopkracht vermindering onzichtbaar) en hogere prijzen voor grondstoffen( extra verhoogd door diezelfde inflatie)
.
Dan het stuk over wel of niet legitiem, is het echt boeiend? Simpele feiten, iran zit op de grootste gasvoorraad van de wereld, afghanistan zit op een mega voorraad lithium, cobalt en ijzer. Nu kan je twee dingen doen, je kan zeggen tja de mensen daar maken er een zooitje van, we kunnen die grondstoffen niet uit de grond halen, daarmee de ontwikkeling van hoogstaande technologie tot een stilstand laten komen, stoppen met innoveren, rustig toekijken hoe de wereldmarkt voor dergelijke grondstoffen explosief stijgt, de prijzen als een raket de lucht in schieten en als gevolg hiervan de gehele wereld economie nog verder in een crisis storten of je zorgt dat de grondstoffen voor een ieder beschikbaar zijn. Het maakt niet uit welke van de twee kanten je kiest, bij allebei zullen er veel slachtoffers zijn.
.
Denk maar niet dat de chinezen zachtzinniger zullen zijn, als dat de navo was. China heeft de rechten op een super grote ijzermijn als gekregen, reken er maar op dat daar geen problemen omheen worden gemaakt door de taliban....
Nederland zet zich op dit moment in een grote achterstandspositie, alleen maar ingegeven door kortzichtige moralistische overwegingen( en electoraal gewin voor de pvda), niet op realistische overwegingen over de toekomst.

repulse | 11-11-10 | 00:07

lyft | 10-11-10 | 17:40
Bijna goed, wat ik bedoelde te stellen is dat er veel slachtoffers aan navo kant vallen door de humanitaire missie. Wanneer er niet voor thuis propaganda gezeurd was over opbouwmissie/ vredesmissie, had het gehele gebed onder navo bestuur gestaan zonder ook maar 1 slachtoffer aan de kant van de navo. Dat mag jij iets minder netjes van mij vinden, maar liever iets minder netjes als huichelen, jezelf moreel op de borst kloppen en ondertussen hetzelfde laten gebeuren...

repulse | 10-11-10 | 23:51

lyft | 10-11-10 | 17:40
WoW, nog een keer aandacht van de meester himself. Waar heb ik ut aan verdiend?
Heb de neiging om mijzelf te gaan verdedigen dan wel jou tegen te spreken onderdrukt. In elk geval bedankt voor de les, ennuh, ken ik jou niet ergens van? *gniffelt*

La Vie En Rose | 10-11-10 | 19:15

La Vie En Rose | 10-11-10 | 18:34
Correctie: legitieme
Aanvulling laatste zin: Nou, daar ben ik het niet mee eens, ik....

La Vie En Rose | 10-11-10 | 19:02

repulse | 09-11-10 | 23:19
Lol, dat ontzettend dom en kortzichtig. Kijk, dat door het stijgen van de wereldbevolking grondstoffen schaars en daardoor duurder worden dat begrijp ik. Ik begrijp in deze niet het verband dat je legt tussen een overschot aan aanbod van arbeidskrachten, waardoor de lonen omlaag gaan en aan de hand daarvan de prijzen van gronstoffen alleen maar zullen stijgen.
Grondstoffen worden duurder naarmate ze schaarsers worden, maar toch niet omdat de loonkosten lager worden? In b.v. China waar ze ook een overschot aan aanbod van arbeidskrachten hebben, zijn de lonen in de productiesector zo laag waardoor de producten nou juist heel goedkoop worden.
Kortom, ik snap je niet en dat is natuurlijk heel dom;)

Tja, en Afghanistan voor het oog van de wereld binnen vallen onder het mom van terroristenbestrijding maar in werkelijkheid om de daar aanwezige grondstoffen dan wel leidingen voor grondstoffen die van elders komen aan te leggen en die veilig te stellen, dat vind ik helemaal geen ligitieme reden maar smerige politiek.
En al helemaal dat jonge knullen uit allerlei landen op moeten komen draven om de VS daarbij te helpen, onder het mom van een opbouwmissie, en die vervolgens aan flarden worden geschoten. Om maar niet te spreken over burgerslachtoffers aan Afghaanse zijde.
Buiten dat van mij die Taliban van de aardbodem gevaagd mag worden, kan ik heel goed begrijpen dat die met alle middelen die ze hebben willen voorkomen dat de VS hun land of grondstoffen inpikt.

Tja, dat China ook op de loer ligt om alles op te kopen van landen die m.n. door het beleid van de VS, maar ook door het slechte economische beleid in die landen zelf, in de problemen zijn gekomen, daar kon je op wachten. Zelfs de VS heeft schulden bij China.
Dus als ik je goed begrijp moeten de VS en alle Navo landen in Afganistan blijven vechten om China niet de kans te geven ook in Afghanistan een poot aan de grond te krijgen.
Nou ik blijf pricipiëel tegen een nieuwe missie. Dan maar dom en kortzichtig. Nu jij weer!

La Vie En Rose | 10-11-10 | 18:34

La Vie En Rose | 09-11-10 | 21:23
Vind ik weer geen sterk antwoord. Zo genuanceerd. Zo gematigd. Zo eerst-dit-en-dan-weer-dat. Zo helemaal geen GeenStijl. Zo stijg je niet in de hiërarchie, heur. Een goede reaguurder verdedigt zich nooit. Maar valt aan als ie aangevallen wordt. Aanval is de beste verdediging, weetjewel. Domineren. Daar gaat het om. Je nooit in de verdediging laten drukken. Je verdedigen is zwak.
Repulse heeft dat beter begrepen. Die concentreert zich op de buit die er te halen valt. En de andere kapers die er op de kust liggen. En de schuldvraag omtrent de slachtoffers legt hij tussen neus en lippen neer bij degenen die het in hun hoofd haalden een humanitaire missie te beginnen. ( ' Alleen het stompzinnige gelul over humanitair/ opbouw missie is de reden dat er veel slachtoffers vallen. ' ) Want oorlog voeren levert niet de meeste slachtoffers op, maar humanitaire missies!
Probleem opgelost. Zo moet je dat dus aanpakken, La Vie En Rose. Altijd de schuld bij de vijand leggen. Want jij gaat voor goud.

Omdat Repulse weet dat je een gemotiveerde reaguurder bent is hij mild. ( ' Liev, maar ontzettend dom en kortzichtig. ' ) Je wordt nog niet uit de club gedonderd, maar je wordt wel even overruled. De pikorde is duidelijk. Je bent een lakei.

En hoe vergaat het met lakeien? Als het zo uitkomt, betalen zij de rekening. Zo werkt dat. Dus kruip nog maar wat verder in de anus van Repulse, dan zit je voorlopig lekker warm. Dichter bij de macht zul je niet komen.

lyft | 10-11-10 | 17:40

GS heeft die plastic zakker erbij geplaatst/gephotoshopt om de oude media nog meer in diskrediet te brengen.

Itastijl | 10-11-10 | 14:08

TS: haal die alu-hoed van je kop. (Twitpic is wel weird trouwens...)

joris strooigoed | 10-11-10 | 12:44

Zozo, in Amsterdom wordt ook vuilnis opgehaald. Wat een nieuws. Zou je zo niet zeggen als je er bent.

provinciaaltje | 10-11-10 | 12:34

Die twee wijven in burka houden er niet van om gefotografeerd te worden en zijn gauw verdwenen, al of niet met medeneming van bruikbaar afval. De vuilnisbakken zijn onderling verwisseld, hetgeen consistent is met een meerkoppige vuilniswagenbemanning.

JanRap | 10-11-10 | 10:31

Echte VUILAKKEN zijn het, Volkskrant en PVDA.

Die hele rooie bende moeten ze opdoeken met die schandalige Noord-Korea-, Stasi, gunta- en NSB praktijken. Die hele rooie propaganda moet eens een halt worden toegeroepen.

Ongehoord dit!

Creaguurder | 10-11-10 | 08:42

Vuilnisbak is tussen de twee foto's gekraakt?

nu even niet | 10-11-10 | 07:21

En dan nog zo'n rare verdraaing van de feiten in linkse krant door die burg: "ze gooiden met eieren en bloembollen" . Volgende keer wordt het gedownplayed naar reist en bloemblaadjes.

Vorst aan degrond, maar die Finnen graven de bloembollen op. Intifade nieuwestijl :-)

ontlullen | 10-11-10 | 01:12

Meer zoiets van "zoek de verschillen" laat ik nou lui kennen van een Windesheim. I kid you not.

said_fred | 10-11-10 | 00:31

Hoe het er ook uit ziet daar , Tis van buiten bont maar van binnen stront .

Amsterdam Hustler | 10-11-10 | 00:03

Is Geenstijl jaloers op het niet hebben van een monopolie op bepaalde nieuwsberichten?

stijlloos reaguren | 09-11-10 | 23:31

Het punt is niet dat je de containers aanbiedt als het vuilophaaldag is, maar HOE je ze aanbiedt, en de PvdA is daar in ieder geval niet erg netjes in.

Argyronauta | 09-11-10 | 23:22

La Vie En Rose | 09-11-10 | 20:23
Liev, maar ontzettend dom en kortzichtig. Er is 1 belangrijke wet die je in de gaten moet houden, vraag en aanbod. Zolang de wereldbevolking stijgt in aantal zal ook het aanbod van arbeidskrachten toenemen, de prijs per gewerkt uur zal dus afnemen, aan de hand waarvan de prijs op grondstoffen in verhouding alleen maar duurder zal worden. Ergo er zal meer werk moeten worden verzet, om de waarde van de grondstoffen te evenaren. Tel daarbij op dat afghanistan op dit moment wordt omgetoverd tot kruispunt van gasleidingen. Dan word de importantie vanzelf duidelijk.
Ik heb voor de inval in afghanistan al betoogt dat dit de reden voor de inval was, ook toen was ik het wel eens met die reden. Alleen het stompzinnige gelul over humanitair/ opbouw missie is de reden dat er veel slachtoffers vallen.
.
Buiten dat kun je er rustig van uitgaan dat de chinezen niet gek zijn, die hebben een overschot aan mannen en een onverzadigbare honger naar energie en grondstoffen. Drie maal raden wat er gebeurt als de navo zijn hielen licht?

repulse | 09-11-10 | 23:19

Bij GeenStijl op de redactie komen ze geen vuilnis ophalen begrijp ik?
*joehoe GS redactie, wij reaguurders zitten hier! onder het vuil! hey!*

ballebak | 09-11-10 | 23:15

Toch lullig dat Marcouch zijn vrouwen niet mee naar binnen neemt...

Pauvre Con | 09-11-10 | 22:01

+1 voor Karel I, de vuilnis is opgehaald. Jammer dat Geenstijl de aanname laat prevaleren boven de wens. Begint al steeds meer op klassieke media te lijken, lekker de loopgraaf in.

Vriezen en Dooien | 09-11-10 | 22:01

Nou, daar moet je niet zo moeilijk over doen. De foto van GS is genomen voordat de gemeentereiniging het vuil kwam ophalen en de foto van de volkskrant is genomen na die tijd.

Karel de Eerste7456 | 09-11-10 | 21:34

Ach ja de Volkskrant. Vroeger een krantje voor de katholieken en heden de Völkischer Beobachter voor de rechtgeaarde linkse Uebermensch. Ze zijn het dus nog niet verleerd. Is dus geen krant maar gewoon een politiek propagandakrantje.

sjipsknip | 09-11-10 | 21:32

lyft | 09-11-10 | 20:39
In mijn reactie reaguurde ik ook op wat Repulse in een daarop volgende reactie schreef. (over de in Afghanistan aanwezige grondstoffen)
Toen de VS Afghanistan binnenviel stond ik daar ambivalent tegenover, maar begreep het wel gezien 9/11, de aanwezigheid van al-qaida en Bin Laden. In de loop van de jaren werd voor mij steeds duidelijker dat wij maar ook de VS niets in Afghanistan hebben te zoeken en er andere belangen spelen. Bin Laden loopt nog steeds rond, de Taliban valt niet te bevechten, maar zelfs dan blijft de bevolking verdeeld met al die verschillende stammen. Daarnaast lopen vrouwen nog steeds in burqa rond, ondanks de aanwezigheid van allerlei buitenlandse troepen.
Dus ben ik een tegenstander geworden van in elk geval Nederlandse troepen in Afghanistan en tegen een nieuwe missie, met als extra argument dat ik vind dat Nederlandse jonge knullen hun leven niet in de waagschaal hoeven te stellen voor machtspelletjes van politici. Dat kunt u een beetje laf vinden of de conclusie trekken dat mijn mening geen ruggengraat heeft (rare uitdrukking), maar het interesseert mij geen zak wat u van mij vindt.
Dat wilde ik u ,met enige nadere toelichting, even laten weten.

La Vie En Rose | 09-11-10 | 21:23

Wat is het tijdstip waarop beide foto's genomen zijn? Misschien even een vraag die eerst beantwoord moet worden voordat Photoshop als enige alternatief wordt voorgedragen ...

fappefras | 09-11-10 | 21:15

Die 2 wijven in boerka zijn naar binnen.
Burgemeester was geschrokken dus even nieuw verhaal ophangen.
Hoe tering ingewikkeld kan het zijn.
Wanneer komt er iets leuks gvd.

joopwil | 09-11-10 | 21:01

mooi!

ganzo | 09-11-10 | 20:54

La Vie En Rose | 09-11-10 | 20:23

Dat klinkt wel een beetje laf hoor, La Vie En Rose. Dat vind ik nu niet echt een mening met ruggengraat:
"Ik ben het wel eens met o.a. de PVV. We hebben niks te zoeken in Afghanistan, ook al zijn daar veel grondstoffen."
M.a.w. ik zou wel willen, maar.........., het kost ONS te veel. Ach, hoe menselijk.
Niet: Het is niet van ons, dus je moet met je fikken van andermans bezit afblijven. Nee, huilie huilie, dan gaan er Nederlandse jongens dood en die krijgen dan ook nog een trauma. God, wat zielig. Voor ons. De prijs om te jatten is te hoog.

lyft | 09-11-10 | 20:39

Goh, de vuilnisman is langs geweest. Gebeurt bij mij ook wel eens. Ervoor: zakken aan de weg, erna: zakken weg.

juicy fruit | 09-11-10 | 20:38

ah jezus dit kan echt niet, dit is gewoon hetzelfde als dat je nieuwsfotos gaat zitten photoshoppen, en nee, dat mag ook niet.

Bobel | 09-11-10 | 20:30

repulse | 09-11-10 | 19:51
Ik ben het wel eens met o.a. de PVV. We hebben niks te zoeken in Afghanistan, ook al zijn daar veel grondstoffen. We winnen het nooit en er zullen alleen nog maar meer doden vallen, ook onder Nederlandse jongens om nog maar niet te spreken over trauma's waar veel van die knullen later last van krijgen.

Parsons | 09-11-10 | 19:53
Merci, maar het was vergeefse moeite.

brutus68 | 09-11-10 | 19:59
Zucht, nee tijdens een debat over de rol van het koningshuis, ik dacht mede n.a.v. het rumoer dat rond de aanschaf van de vakantiewoningen van Lex was ontstaan.

La Vie En Rose | 09-11-10 | 20:23

uh wat is photoshop?

nick the prick | 09-11-10 | 20:22

@ Pritt..

Eetze, bedankt. Simpele pasta met haram varkenshaasch en aubergine.
Maar wat is er met die blauwe zakken gebeurd?

basweetutwel | 09-11-10 | 20:19

Dus. Wie is er de net iets te fanatieke fotosoeperT?

LiebeMan | 09-11-10 | 20:14

PS Dat foto gedoe is vrij normaal natuurlijk.

hotmint | 09-11-10 | 20:11

In dit soort nieuws dilemma's kijk ik graag naar De Joop voor De Waarheid ;-).
En zowaar: " Burgemeester Gouda: 'Probleemgezinnen verbannen' " . Keurig!
.
Later op de dag haastten ze zich deze nuancerende "Update" te plaatsen van ene Fred Teeven, die met een bovenmenselijk gevoel voor understatement oreert:
"Het gaat wat beter in Gouda, maar het gewenste resultaat is nog niet bereikt."
.
Dank je, Fred, mijn dag is weer goed.

hotmint | 09-11-10 | 20:08

Ze zijn bij de PvdA helemaal de weg kwijt na de aanslag op hun rovershoofdnest,
of is heeft de webredactie een stille hint afgegeven?

paost712 | 09-11-10 | 20:08

@neemjemoederindemali | 09-11-10 | 20:02
Je bent het nog niet zo eens met de dierenpliesie?
Je knijpt graag katjes in het donker?
*grinnik*

necrosis | 09-11-10 | 20:07

neemjemoederindemali | 09-11-10 | 20:03
Heeft allemaal te maken met overbevolking, dus of gewoon staatjes plunderen, ondertussen de overbevolking tegenwerken of alles wat boven de 70 is een spuitje samen met alles wat niet voor zichzelf kan zorgen. Maakt mij niet zo heel erg veel uit, maar mensen schijnen er nog al wat moralistische bezwaren tegen te hebben.

repulse | 09-11-10 | 20:06

neemjemoederindemali | 09-11-10 | 20:02
Nope is wel een goede zaak, ben benieuwd of er dan meer duidelijkheid komt over halal en kosjer slachten. Maar ook het ongebreideld verkrachten van geiten en schapen, moet stevig aangepakt worden.(mits het met wederzijdse toestemming is, is het natuurlijk geen probleem...)

repulse | 09-11-10 | 20:05

repulse | 09-11-10 | 20:01

Zijn er nog niet genoeg landen leeggejat dan?

neemjemoederindemali | 09-11-10 | 20:03

repulse | 09-11-10 | 19:51

orry, deze was niet voor parsons maar voor jouw.

Die dierenpliesie ben ik het anders nog niet zo mee eens, laat staan met die Dion Graus

neemjemoederindemali | 09-11-10 | 20:02

Parsons | 09-11-10 | 19:56
Afghanstan is vol met grondstoffen, ligt op een belangrijke kruising van energie doorvoer mogelijkheden. Als die grondstoffen niet bereikbaar zijn zal de prijs voor die grondstoffen hoog blijven(met name lithium) Lithium zal steeds meer gebruikt worden, voor elektrische auto's e.d. Een sterke positie in afghanistan is een erg goede zaak wat mij betreft. Hoeft het voor mij geen eens een opbouw/ vredes missie te zijn. Kolonialiseren die hap...

repulse | 09-11-10 | 20:01

Volgens mij zijn het gewoon 2 pvda-stemmers in burka die toevallig net even weg moesten om hun uitkering op te halen.

Cuyahoga | 09-11-10 | 19:59

La Vie En Rose | 09-11-10 | 19:55

Zat Wilders in het vorige kabinet???

brutus68 | 09-11-10 | 19:59

Parsons | 09-11-10 | 19:53

Die dierenpliesie ben ik het anders nog niet zo mee eens, laat staan met die Dion Graus.

neemjemoederindemali | 09-11-10 | 19:58

@janeedantoch | 09-11-10 | 19:39
Heb je het niet naar je zin op GeenStijl?
*grinnik*

necrosis | 09-11-10 | 19:58

-weggejorist en opgerot-

Michiel2298 | 09-11-10 | 19:58

@ janeedantoch 19:50

Wat is een spellingnazi?

brutus68 | 09-11-10 | 19:56

@repulse | 09-11-10 | 19:51
Mwah, ik ben het wel met meer dingen niet eens met de PVV, maar met dit toevallig wel.

Wij hebben daar niets te zoeken.

Wegwezen en nuken die handel.

Parsons | 09-11-10 | 19:56

Parsons | 09-11-10 | 19:47
Heb het topic dat daarover ging gelezen en gereaguurd.
Cohen vergeet dat Wilders reeds in het vorige kabinet hetzelfde standpunt heeft verkondigd en dit dus niet voortkwam uit rancune over vermeende tegenwerking van Bea bij de informatie.
Uit het niet steunen van het voorstel van Wilders blijkt dat Cohen zelf een zeer rancuneus mannetje is en een slecht verliezer. (evenals Peggolt en Zwetske Falsema)

La Vie En Rose | 09-11-10 | 19:55

Parsons | 09-11-10 | 19:47

Inderdaad. Men reageert puur en alleen uit rancune. Dat maakt de PvdA het zorgenkindje van onze democratie.

brutus68 | 09-11-10 | 19:53

De berichtgeving in de volkskrant over de burgemeester van Gouda is slechts zieke propaganda voor onze linksche medemens. Het gaat hier alleen maar om één van de vele incompetente bestuurders die de PvdA kennelijk standaard aan ons land levert. Ik heb het vaker gezegd, maar zal het hier nog maar even herhalen, de Volkskrant zijn leugenaars.

Marcus Porcius Cato | 09-11-10 | 19:53

Parsons | 09-11-10 | 19:47
Das het enige standpunt van de pvv, waar ik het niet mee eens ben, afghanistan.

repulse | 09-11-10 | 19:51

brutus68 | 09-11-10 | 19:46
daar is ook de spellingnazi. hmm wat gezellig.

janeedantoch | 09-11-10 | 19:50

janeedantoch | 09-11-10 | 19:45

Daar heb je parson togh niet voor nodig, volgens mij kun je heel goed strafbare feiten begaan zonder zijn advies.

neemjemoederindemali | 09-11-10 | 19:50

Zolang ze Job maar niet bij het vuil zetten. Liever dat ze even wachten, dan kan de hele pvda bij het vuil. Scheelt subsidie dus besparing op overheidsuitgaven. Hoeveel ontvangt de pvda eigenlijk als partij?

Dulf | 09-11-10 | 19:49

@Parsons | 09-11-10 | 19:47
100% mee eens.

Überbottehork | 09-11-10 | 19:49

geenstijl... voor al uw achtergebleven vuilnis...

Sas | 09-11-10 | 19:47

@La Vie En Rose | 09-11-10 | 19:43
Ja, en de PVV motie is niet gesteund omdat die voortkwam uit rancune.

Of zo iets.

Hoe debiel kun je zijn?

Gaat het nou godverdomme over de inhoud of over de vorm?

En ik had het een tijdje geleden al gezegd, maar ik ga er dus van uit dat de PvdA vóór een nieuwe Afghanistanmissie stemt omdat de PVV daar tegen is. #consequent

Parsons | 09-11-10 | 19:47

janeedantoch | 09-11-10 | 19:39

"DE" NRC, niet het NRC. Over lutsers gesproken.

brutus68 | 09-11-10 | 19:46

Parsons | 09-11-10 | 19:43
Zet je me nu aan tot het begaan van een strafbaar feit?

janeedantoch | 09-11-10 | 19:45

janeedantoch | 09-11-10 | 19:42

je zag me binnenkomen? knap, welke tool gebruik je?

neemjemoederindemali | 09-11-10 | 19:45

Wat is het adres van GeenStijl? Ik wil even streetviewen naar vuilniszakken.

Zeeschuimer | 09-11-10 | 19:45

gentle giant | 09-11-10 | 19:42
Oh, ja, dat moest he? Want anders wordt ik op bevel van de Kim Jung Brussen gejorisd.

janeedantoch | 09-11-10 | 19:44

Parsons | 09-11-10 | 19:40
Mooi is dat hè? En dan doen ze later alsof het uit hun eigen integere *kuch* koker komt.

La Vie En Rose | 09-11-10 | 19:43

Parsons | 09-11-10 | 19:40
ha! daar hebben we onze rechten-expert weer!

janeedantoch | 09-11-10 | 19:42

@janeedantoch | 09-11-10 | 19:39, ik zou opzeggen!

gentle giant | 09-11-10 | 19:42

De meningen van de PvdA en D66 zijn afhankelijk van de mening van de PVV.

Het is maar waardoor je je wilt laten leiden.

Parsons | 09-11-10 | 19:40

maken jullie mij hier voor wakker?

Terpetijnzeikert | 09-11-10 | 19:40

necrosis | 09-11-10 | 19:20
Ja. En het NRC. Bedien ik me nu van de verkeerde nieuwsbronnen?

U weet dat de aanleiding van het plaatsen van die foto een aanslag op het PvdA kantoor betreft?

Wat denkt u dat er geschreven zou zijn als er bij het PVV kantoor het een en ander door de ruiten ging? Was het dan over de vuilniszakken gegaan?

Ik begin steeds meer van die Pritt te walgen. In dat kraaktopic van gister slaagde hij er ook weer in de essentie in zijn rechts vooringenomen verongelijktheid weer volkomen te missen. Wat een lutser.

janeedantoch | 09-11-10 | 19:39

Multiflauwekulti | 09-11-10 | 19:32
Zij waren door sjeik Jneid Fawaz uitgenodigd om een gebedsdienst in de As-Soennahmoskee bij te wonen.

La Vie En Rose | 09-11-10 | 19:39

Die Hyves topics zijn nog interessanter....

Wazzzah | 09-11-10 | 19:39

oals ik gisteren ook al aangaf in de betreffende topic; het is maandag vuilnisophaaldag. Dus er is geen sprake vana fotosoep o.d.

GeniusIsBorn;NotPaid | 09-11-10 | 19:36

@Einde van de Domheid,
makkelijk lullen met al die gasbaten die beleidsblunders bemantelen met liefde en lagen pecunia.

vander F | 09-11-10 | 19:35

Het is toch onderhand weer de tijd van zakken voor de deur?

stijveharc | 09-11-10 | 19:35

Die hielenlikkende draaisnol van het PvdA (sommigen noemen hem Gargamel) is nu opeens wél voor het verkleinen van de rol van de Kwien. *borrel weer uitkotsen doet* #rtlnieuws

Parsons | 09-11-10 | 19:35

Zou men Rene Danen op dit moment de Amstel in Jonassen?
Denk ik dan weer.

gentle giant | 09-11-10 | 19:34

@plastic zakje | 09-11-10 | 19:26
Dat ik gelijk heb is natuurlijk een open deur. Maareh, ben onder de indruk!

Überbottehork | 09-11-10 | 19:33

Spetterpoeptopic.

En verder natuurlijk schande dat die ranzige regenten van De Grote Baantjes Machine, ook wel afgekort als PvdA, weer eens volstrekte schijt hebben aan de regeltjes die ze zelf opleggen aan het proletariaat.

Niks nieuws onder de zon dus,
non-nieuws oftewel spetterpoep.

vander F | 09-11-10 | 19:33

@ La Vie En Rose | 09-11-10 | 19:30
De vraag is echter: waarom hadden ze hun zondagse prinsessejurkjes aan?

Multiflauwekulti | 09-11-10 | 19:32

Eerstejaars Windesheim-fag hier, wat is er precies nieuw aan een zoveelste faalactie van de Volkskrant?

Stoppenkast | 09-11-10 | 19:31

janeedantoch | 09-11-10 | 19:16
Geert heeft Mariette en Sharon daar niet neergezet heur. Hoewel....

La Vie En Rose | 09-11-10 | 19:30

De foto is gemaakt omdat krakers (wie anders) Eberhard onder druk wilden zetten.
Eigenlijk negeert GS het geweld van de krakers om de PvdA maar te kunnen bashen.
Eberhard zei in Buitenhof dat Amsterdam een van de hoofmotoren van de economie is waar u allemaal van meeprofiteert. Het blijft natuurlijk leuk om vanuit Limburg te roeptoteren hoe het beter moet maar daar is het perspectief echt een beetje anders. PvdA -5 maar Eberhard rulez!

Einde van de Domheid | 09-11-10 | 19:30

oja die zakken zijn er laters bijgezet.
Die lutser van Gouda zit zeker met zn neus tussen de kaazen..... wat een druiloor.

Braakbal | 09-11-10 | 19:30

Superflauw: de foto's zijn gewoon op twee verschillende data genomen!! Foto in de
Volkskrant dateert van 8 september.....

cuckoo | 09-11-10 | 19:26

@plastic zakje | 09-11-10 | 19:20
Realitycheck: Deze twee zijn echt te min voor u. Als ik het goed heb, hebt u wél een sluitstrip?

Überbottehork | 09-11-10 | 19:24

@janeedantoch | 09-11-10 | 19:16, "Een laffe aanslag negeren"?
Googelt u even rustig op "graffiti".
Ik denk zomaar dat u zelfs gesubsidieerde workshops voor kansenspuiters tegenkomt.

gentle giant | 09-11-10 | 19:24

Misschien was het vuilnis wel opgehaald toen die foto is gemaakt want de container staat ook recht of hebben ze die voor de gemakkelijkheid ook maar even recht gephotoshopt?

MM0591 | 09-11-10 | 19:21

@janeedantoch | 09-11-10 | 19:16
U leest de Volkskrant?

necrosis | 09-11-10 | 19:20

Ik blijf maar staren naar die pica. Twee van die grote stevige plastic zakjes.

*zwijmelt*

plastic zakje | 09-11-10 | 19:20

@La Vie En Rose | 09-11-10 | 19:09
Gnehehehehehe....

necrosis | 09-11-10 | 19:17

Mijn bek valt ook altijd open bij het bekijken en vergelijken van de koppen op Joop.
Eet smakelijk.

DijenkletserT | 09-11-10 | 19:17

Een laffe aanslag negeren, en zeiken over de vuilinszakken buiten. Dat is pas ruggegraat. Zit het lekker op de vuist Geert?

Is Pritt Stift opgevallen dat de foto's op twee verschillende tijdstippen zijn genomen?

janeedantoch | 09-11-10 | 19:16

Onderbuik | 09-11-10 | 19:09 Niet bij de PvdA hoor.... Gescheiden afval inzamelen doen ze alleen bij groen slinks.

reageerbuis | 09-11-10 | 19:16

Soep met brood.
We zijn wel op de cultinaire toer vanavond.

Multiflauwekulti | 09-11-10 | 19:15

Als legal burger word je continu belaagd door overheidsdienaren die zogenaamd alleen maar de wet handhaven.

Maar gelukkig wordt de waarheid ruimhartig bijgesteld als het de PvdA betreft.

En nog wat positief gediscrimineerden....

NoMinister | 09-11-10 | 19:13

... de vuilnisbakken zijn geleegd. Bijzonder... o.O

Bellenblaas | 09-11-10 | 19:13

Schokkend. Mijn wereld zal nooit meer hetzelfde zijn.

Melchior C Balthasar | 09-11-10 | 19:11

Gog, zou die foto van de volkskrant iets eerder genomen zijn, voor ze met de vuilniszakken naar buiten kwamen? Moet een mooi zooitje geweest zijn, getuige de sterren in en zwarte verf op de ruiten.

pendajo | 09-11-10 | 19:11

-weggejorist-

Drs_J | 09-11-10 | 19:11

gentle giant | 09-11-10 | 19:08

We moeten van alles WEL willen op straffe van sociale uitsluiting en beschuldiging van racisme en nog erger. Dat is voor mij een feit.

NoMinister | 09-11-10 | 19:10

Het verschil is dat GS uit z'n nek lulde. Het was blijkbaar wel vuilophaaldag en dus zette de PvdA het afval gewoon terecht aan de weg.

Milosz | 09-11-10 | 19:10

De VK verzwijgt dat Mariëtte Hamer en Sharon Dijksma (voor de kijkers rechts) bij het grof vuil zijn gezet. Gelukkig hebben wij de feauteaus (van GS) nog.

La Vie En Rose | 09-11-10 | 19:09

Ik zie niet heel erg veel raars ofzo hoor..

Stagiair | 09-11-10 | 19:09

Waar blijft de dagelijkse opzegservice?

Serafijn Lampion | 09-11-10 | 19:09

@bvdbos2004 | 09-11-10 | 18:53
Hoe kun jij in vredesnaam zien wat er in een blauwe zak zit. Bovendien moet papier gescheiden worden aangeboden, en dus klopt het ook al niet dat er een papieren doos in die grijze kliko zit.

Onderbuik | 09-11-10 | 19:09

Een ANP-foto en een foto van een freelancer. Later genomen. Case closed.

BjdeB | 09-11-10 | 19:08

Twee vuilniszakken minder. Dat zijn nog geen twee PvdA-ers minder. Maar goed, dat ze de waarheid niet zo belangrijk vinden is voor de zoveelste keer aannemelijk gemaakt.

NoMinister | 09-11-10 | 19:08

gentle giant | 09-11-10 | 18:56 Geef een PvdA burgemeester 1 vinger en.....

reageerbuis | 09-11-10 | 19:08

Ik zie net dat in het PvdA vullis topic het niemand over blauwe burqua's heeft gehad.
Dat moeten we niet willen met z'n allen!

gentle giant | 09-11-10 | 19:08

Ik weet het verschil: ze hebben de kliko's verwisseld op de foto van de Azijnbode...

necrosis | 09-11-10 | 19:07

Enfin, gelukkig hebben we geen Belgen die rapporten uitbrengen aan onze Regering.

NoMinister | 09-11-10 | 19:06

Geef mij maar het broodje MET ruggengraat.

meneer Q | 09-11-10 | 19:05

GS heeft er een paar vuilniszakken bij gezet! Om te stoken!!

GEVAAR VOOR DE RECHTSTAAT!!!!

* ontwaakt uit linkse psychose *

NoMinister | 09-11-10 | 19:05

goede, hmmm

NoMinister | 09-11-10 | 19:03

Wisten jullie dat Goudse kaas overal ter wereld gemaakt wordt, behalve in Gouda? Zegt ook iets.

plastic zakje | 09-11-10 | 19:03

De Volkskrant heeft de rekening voor de schoonmaak op de linker voordeur geplakt.

CoffeePatch | 09-11-10 | 19:02

Benieuwd wat de Hoge Raad hiervan vindt...

Of haar advocaat-generaal.

Zoooo interessant en zoooo goed voor het gevoel dat de 'rechtstaat' in goed handen is.

NoMinister | 09-11-10 | 19:02

Neukt die burgemeister von Gouda geen Marrokaanse, of is dat desinformatie die tot mij is gekomen?

Hij is in ieder geval wel PvdA.

NoMinister | 09-11-10 | 19:01

en wie leest er nou de volkskrant?

Haile Selassie | 09-11-10 | 19:00

Gemeentereiniging gestopt met staken?? Slecht artikel dit.

JeanB25 | 09-11-10 | 18:59

Nog steeds de handgrepen niet naar de straat. Foei!

Fred Fantoomvoet | 09-11-10 | 18:57

-weggejorist-

bvdbos2004 | 09-11-10 | 18:56

Ohja, da's waar ook. Waarheid ofzo is allemaal niet belangrijk als er maar volkskrant, pvda en/of vara gebashed kan worden. Het wordt allemaal een beetje monotoon...

bvdbos2004 | 09-11-10 | 18:54

Zelfde pandje?

Oberschwaffelmeister | 09-11-10 | 18:54

Schandalig! Of zou de vuilnis toevallig zijn langsgekomen? Schijnt in kerngebieden meer dan één keer per week te gebeuren.

EisjediesGaan | 09-11-10 | 18:53

Waar zijn de zakken gebleven ? owja die zitten binnen bij de rest.

Lokitor | 09-11-10 | 18:53

zo te zien zijn de afvalbakken geleegd, in de volkskrant staat de klep niet open. Derhalve stonden de bakken gewoon terecht aan de straat. Dat er twee zakken bijstaan (vermoedelijk met oud papier) is gewoon een afspraak met de innemer. Waar maken jullie je druk om...

bvdbos2004 | 09-11-10 | 18:53

Knap gefotoshopt... of liggen die zakken nu op de research-redactie van de Volkskrant?

Dr. Mabuse | 09-11-10 | 18:52

Ja! Op de ene foto wel twee dames in boerka, op de andere niet.

Supersoul | 09-11-10 | 18:52

Wil de Azijnbode ook even die berg afwas in m'n keuken wegsoepen? Bij voorbaat dank.

Tuig van de Richel | 09-11-10 | 18:50

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl