Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Microfoon Vernielende Kraker Gezocht

viezesteelvandaalkraker.jpgNog even terug naar de PowNews uitzending van gisteravond. Verslaggever Daan wordt bij de Dam aangevallen door een haatkraker, die zijn microfoon even komt vernielen met een gerichte actie. Die microfoon is trouwens niet van Daan, maar van u, want u hebt er voor betaald met taxpoet. Fragment met handige pinpoint tijdcode staat HIERRR (zodat u de hele aflevering niet hoeft terug te zien. Silverlight-gebruikers scrollen naar 13:40.) Herkent u de kraker? (Signalement: Grijs petje. Stinkt. Blank. Klein van stuk.) Dan gaarne even tippen. Bedankt.

Reaguursels

Inloggen

@Free Fall-ing
"ik geef aan met de overwaardering van huizen, dat de prijsspiraal van koopwoningen systematisch en snel verhoogd is"

Bronnen???? doe ik het toch: modaal inkomen is sinds 1998 gestegen met 4.5%, huizen prijzen zijn echter gedaald in die zelfde periode met 9% (en dan hebben we het alleen over amsterdam, de provincie is nog meer)
---------------
"wel demonstreren is demonstreren, tuurlijk zou het mooi zijn als iedereen rustig in lijn loopt, en lachend poseert voor de camera, maar zo is het niet"

Ik weet niet wat je onder demonstreren verstaat? Volgens mij heeft demonstreren niets te maken met deuren forceren en straat meubilair en auto's slopen.
---------------
"demonstratie gewoon laten doorgaan "

Was ook prima gelukt als men niet het idee had om even een media kraak te doen.
---------------
"was kraken nu een zo groot probleem om het met een wet te verbieden en crimineel te maken? Dat denk ik niet."

Zeer waarschijnlijk niet, maar ook voor kraken gelden regels en ik heb zo het vermoeden dat de gemiddeld kraker in hartje amsterdam niet kraakt uit woning-nood. Dit groepje mensen (ja die met afgeschermde gezichten) hebben het waarschijnlijk verprutst voor de rest.
---------------
"of het vercriminalisering door wetten te maken en denken dat dat een oplossing is."

Zou het geen "vercriminalisering" willen noemen. Eerder een probleem dat de spui-gaten uit liep en waar niemand (ook krakers niet) een oplossing voor hebben aan gedragen.
---------------
"maar keihard gaan werken is niet een oplossing"

Is ook niet verplicht, maar verwacht dan ook niet op een zelfde lokatie te kunnen wonen als iemand die dit wel doet (ik besteed mijn inkomen ook liever aan andere doelen dan alleen een mooie lokatie om te wonen)

the_self | 05-10-10 | 13:51

ondermensen!

dr vinyard | 04-10-10 | 15:15

EmilanoZapata | 03-10-10 | 23:58
Bent u zelf ook zo'n nutteloze, werkschuwe, verantwoordingsschuwe stinkkraker?

Hangplek | 04-10-10 | 01:21

Kun je krakers ook hun paspoort afnemen, en het land uitflikkeren?
Of mag dat ook al niet meer tegenwoordig?

Hangplek | 04-10-10 | 01:19

Ja hoor ik herken hem, maar ik denk er niet over om jullie te tippen wie het is, ik vind het een geniale actie!
Die Daan mag trouwens van geluk spreken, als ik vrijdag die roze microfoon had gezien had hij hem uit zijn reet kunnen peuteren.

EmilanoZapata | 03-10-10 | 23:58

Ik wist niet dat krakers ook powned keken.

Lampelul | 03-10-10 | 23:49

@ reppert | 03-10-10 | 02:21

Nee, ikzelf heb alleen een motor (en een trapfiets met ondeugdelijke remmen, voor de spanning in het leven). Mijn vriendin bezit wel een auto, maar daar rijd ik nooit in, weet niet eens hoe zo'n ding werkt. Te kapitalistisch ook, voor mij althans, als de anarchomoslim die ik toch ben.

De enige Pool die ik ken is een Poolse buurtgenote. Die gaat meestal met de bus, hoewel ze wel een auto op de oprit heeft. Ik zal haar weer eens aanspreken en er bij haar op aandringen dat ze haar landgenoten een keer wat manieren bijbrengt.

Maar, als ik jou was, zou ik me er niet al te druk om maken. Die Polen waarover jij het hebt zullen in eigen land wel wegenbelasting moeten betalen. Dat is goed lullig voor ze, want ze rijden er niet eens.

Nu is mijn Pools niet zo goed, maar laatst op vakantie stikte het van de Polen en terwijl ze met hun vieze stinkpoten in de hemelsblauwe Adriatische Zee zaten, drankje bij de hand, zou ik toch zweren dat ze hardop mijmerden dat onder het communisme alles beter was.

Toen ik later ergens aan een tafeltje gezelschap kreeg van een, best wel lekkere, dat spreekt, Poolse, legde ze tijdens het gesprek dat zich ontspon haar hand in mijn bord. Misschien had ze koude handen, dus ik zei er maar niets van, maar één ding was duidelijk: Polen moeten nog enorm wennen aan het leven uit de folders.

Adalgar | 03-10-10 | 23:10

Free Fall-ing | 03-10-10 | 21:25
Man man, het blijft gewoon ordinaire diefstal wat hier gepleegd wordt. Wat mankeert onze kanslozen om buiten de stad een woning te zoeken die wel te betalen is??? Driekwart van die lui komen uit het buitenland, uitvreters zijn het en niet anders.

lanex | 03-10-10 | 23:07

@the_self
-ik geef aan met de overwaardering van huizen, dat de prijsspiraal van koopwoningen systematisch en snel verhoogd is, en dat daar problemen van komen als het niet realistisch is tegenover wat ik aangeef buitenland, vooral de spiraal naar boven is leuk voor de vastgoed, maar zal wel grotere verschillen maken of mensen mogelijkheden heeft in koop, huur etc.
-Zelf zit ik al jaren in het buitenland, en betaal meer als genoeg belasting, dus ik geef alleen mijn mening.
-wel demonstreren is demonstreren, tuurlijk zou het mooi zijn als iedereen rustig in lijn loopt, en lachend poseert voor de camera, maar zo is het niet, een ME zou zich daar niets van hoeven aan te trekken of reden zien van provocatie.
-kraken gebeurd al decennia`s, en op een dag dat er een wet wordt doorgedrukt, moet je als politie verwachten dat sentimenten hoog oplopen, en is het logisch te verwachten dat krakers symbolisch een pand gaan kraken, dat zou je niet als provocatie moeten zien, maar als een verwacht gegeven.
-ik bedoel niet moeten zien als provocatie, en dat gebruiken om hard de demonstratie uiteen te slaan, waarschijnlijk zie je dat anders, maar je kan het ook op zijn loop laten gaan dat kraken van een pand op deze dag van ingaan van de wet, en de demonstratie gewoon laten doorgaan en tot een rustig einde laten komen zonder geweld in te zetten.
-provocatie heen en weer zal er zijn op zo´n dag, maar denk zeker dat de politie het zelf wou laten escaleren op voorhand.
-het gaat er om dat de anti-kraak wet geen oplossing biedt voor het onderliggende probleem, ik ben het met je eens dat huren in de provincie goedkoop kan, maar denk wel dat het wegdenken van problemen is.
-was kraken nu een zo groot probleem om het met een wet te verbieden en crimineel te maken? Dat denk ik niet. Het zal geen oplossing bieden denk ik, alleen verharding en polariseren.
-Oplossingen zijn moeilijker bij eenzijdige wetten als men mensen tot crimineel bestempeld met recht op minimaal 1 jaar cel, zo werkt het op lange termijn niet.
-Oplossingen zal ik niet aandragen van afstand, maar er is verschil, in het willen oplossen van problemen, jouw genoemde vrijhaven, of het vercriminalisering door wetten te maken en denken dat dat een oplossing is.
-dat andere landen het verbieden wil niet zeggen dat eventuele problemen daar zijn opgelost.
-Wel, men zal toch in moeten zien dat er een spectrum is, en zal zijn, van denken van extreem links, dan tot het midden, en dan tot extreem rechts en dat dat zal blijven.
-oplossingen zullen dus nooit alleen kunnen komen van 1 partij met haar denkwereld in denken en visie, en niemand blijft elk jaar hetzelfde denken als een jaar eerder.
-Polariseren, en het alleen denken in links of rechts, en zo invulling willen geven aan een samenleving zal nooit kunnen leiden tot oplossingen, niet op lokaal niveau en niet op landelijk niveau.
-We zitten nu wel in een fase dat verharding in het algemeen een feit is, en wetten gezien wordt als oplossingen, we zien ook een verdere polarisering tussen wat men links of recht noemt, ik hoop dat het een fase is, maar zal in tijd gezien bezien moeten worden. Verdraagzaamheid lijkt verder als ooit.
-Denken in retoriek als mensen moeten maar keihard gaan werken is niet een oplossing voor problemen, en om nu te denken dat er nooit een kraak scene zal zijn, zie ik als uitgesloten, en denk dat veel krakers ook best wel werken of student zijn, of in een tijdelijke fase zijn van krakerzijn schap te zijn.

Free Fall-ing | 03-10-10 | 21:25

@Free Fall-ing:
- "Koophuizen in Nederland zijn structueel 50.000 to 75.000 te duur gewaardeerd, net over de grens heb je een een vrijstaande villa, met veel grond voor de zelfde prijs."

Pachtig toch, biezen pakken en heel hard optiefen naar net over de grens. Te duur in nederland? Ja als je in hartje centrum amsterdam wil wonen wel ja, volgens mij is het in de rest des land geen enkel probleem om een fatsoenlijke woning aan te schaffen.

- "Dan recht op demonstratie is er gelukkig nog."
Liep toevallig vrijdag avond na mn borrel over t spui, had volgens mij weinig met demonstreren te maken. Volgens mij kun je bij een domonstratie overigens rustig laten zien wie je bent, waarom lopen er dan een paar halve zolen voor op met een burka?

- "In Amsterdam heeft de politie de rellen bewust opgezocht door een straat te blokkeren en vanachter een charge uit te voeren met paarden"

Ja, dat dacht ik ook! ME stond rustig af te wachten, eerste uurtje verliep ook tamelijk rustig. Maar vervolgens denken halve zolen dat een appartementje dat te koop staat voor een half miljoen ook wel te verkrijgen is met een uitkering en een sjaal voor je gezicht.... wat nu bewust opgezocht?

"Wel laten we allemaal in de pas gaan lopen van de miljonairs en vastgoed handel, die wel de macht en de middelen hebben om bezit op te eisen en markten te manipuleren"

Je kunt ook gewoon een baan nemen, huisje huren/kopen heb je niets met mijonairs te maken (ja een makelaar en daar zijn vast grote rijke tussen, maar er is niemand die jou verplicht daar een woning te kopen)

"Veel problemen met het kraken van panden hadden misschien ook anders kunnen worden opgelost"

Ben benieuwd wat je oplossing dan is... viel me overigens ook op dat het gehalte spanjaarden en portugees achtigen tussen de krakers in Amsterdam nogal groot is, zelfs de domme schreeuw partijen gingen in het engels, mijn oplossing zou dan zijn alle niet nederlandse krakers meteen terug naar zuid europa, gaan ze daar maar lekker kraken, maar nee daar wordt je nog harder aangepakt, en Nederland zien ze als een mooie vrijhaven, ja toedeledokie dat zijn we dus ff niet he!

"maar voor een diverse samenleving is het andere koek. Oplossingen liggen niet in het bewust polariseren en het maken van wetten uit eigenbelang van een kleine groep mensen."

Gelukkig hebben we daar stemrecht voor. Had je moeten gaan stemmen! Democratie heet dat (nope sorry nog steeds geen vrijhaven om maar te doen en voornamelijk laten wat je wil) En kun je je niet vinden in al die partijen? begin je zelf toch een partijtje.

Al met al niet zo jammeren om die zielige krakerts. In de provincie heb je zo een aardig huur appartementje voor zo'n 150 tot 200 euries in de maand. Dat geld kun je al binnen halen met een krantewijkje, maar nee we hebben geen baan/geld maar willen toch in de grachten gordel wonen? nou prachtig lekker bijven dromen, goed opletten in de klas, vervolgens loei hard werken en mischien zit het er dan ooit wel in. Let je niet op, en vreet je uit je neus? ook best maar hou dan je muil.

the_self | 03-10-10 | 20:04

Waarom hebben ze al die kraakpanden niet ff snel ontruimd? Iedereen was toch op straat, lijkt mij het uitgelegen moment!!

the_self | 03-10-10 | 19:46

Kraker aangeven........, NSB......, GeenPeil TK2010 (met de kennis van nu) 39,1% PVV........, kabinet Bruin1......... Wat zit de wereld toch simpel in elkaar!

Frits Noten | 03-10-10 | 18:38

Jammer van de microfoon, wat natuurlijk wel weer echt groot en wereld nieuws is.
Jammer dat de focus van geen stijl niet ligt op de kraakwet zelf.
Er was niet eens een wet nodig, omdat huidige ´problemen´aangepakt konden worden met veel huidige geldende regels en wetten.
Dan zou er veel breder gekeken moeten worden naar waarom gemeenten en vele andere organisaties ook kritiek hebben en hadden op de kraakwet.
Lost het de onderliggende problemen op, waarschijnlijk niet.
Leegstand, woning tekort, vastgoed, kraak, antikraak het heeft allemaal met elkaar te maken.
Koophuizen in Nederland zijn structueel 50.000 to 75.000 te duur gewaardeerd, net over de grens heb je een een vrijstaande villa, met veel grond voor de zelfde prijs.
Nederland is een land geworden van opdrijven van prijzen door de vastgoedtak, er gaat veel geld om in de huizen en grond handel.
Deze wet is ook gekomen vanuit die richting, puur voor hun eigenbelang om speculeren en handel door te zetten en makkelijker te maken.
Dan recht op demonstratie is er gelukkig nog. Je kunt voor of tegen een demonstratie zijn, maar je punt maken mag en kan nog, ook al past het niet in iemands links of rechts hokje van denken.
In Amsterdam heeft de politie de rellen bewust opgezocht door een straat te blokkeren en vanachter een charge uit te voeren met paarden, het was niet nodig maar wel het doel van de rechtelijke macht.
Ik kraak zelf niet, maar zie wel in dat de kraakwet geen oplossing is, en krijg steeds meer sympathie voor het onderliggende punt.
Krakers hebben dan ook een punt, en een diverse samenleving is er nu eenmaal, omdat niemand echt hetzelfde is.
Wel laten we allemaal in de pas gaan lopen van de miljonairs en vastgoed handel, die wel de macht en de middelen hebben om bezit op te eisen en markten te manipuleren.....
Natuurlijk is eigendom en bezit een te respecteren iets, maar om nu na 10-tallen jaren snel een wet door te drukken is niet zomaar iets.
Veel problemen met het kraken van panden hadden misschien ook anders kunnen worden opgelost, als men de wil had om goed en breed te analyseren. Nee was het, wetten maken en de orde laten handhaven zal de lijn worden van Rutte, leuk als je alleen maar denkt op die manier, maar voor een diverse samenleving is het andere koek. Oplossingen liggen niet in het bewust polariseren en het maken van wetten uit eigenbelang van een kleine groep mensen.

Free Fall-ing | 03-10-10 | 16:16

@ghehe_wut Inderdaad. Van die dingen krijg je ook een lamme arm, zijn veel te kort voor reporters.
Misschien volgende keer de plopkap vastlijmen?

mposter | 03-10-10 | 15:12

Hm, die microfoon is niet vernield, de kop is eraf gejat.

@ de figuur die met 58's aankomt: Wat een doffe rotdingen zijn dat. Voor reporters ongeschikt en voor mannenstemmen net.

ghehe_wut | 03-10-10 | 15:07

Zijn wel dure microfoons. Maar was hij nou kapodt of niet?

mposter | 03-10-10 | 15:07

stefan8bc | 03-10-10 | 13:00
"oké, mijn microfoon is in een straal van 300 meter van waar ik nu ben, dus ik weet nog steeds zeker dat hij ergens in deze menigte is" gaat inderdaad niet helpen. Voornamelijk omdat de microfoon niet weg was maar alleen beschadigd ;)

Nietvoordekat | 03-10-10 | 13:03

@ _wous_
owja, general packet radio service, dat gaat helpen... ;-)

stefan8bc | 03-10-10 | 13:00

Eventueel in het vervolg microfoons aanschaffen met een GPRS systeempje erin? altijd terug te vinden op straat.

_wous_ | 03-10-10 | 12:55

Prive ontruiming-teams zijn nu weer welkom.Werken sneller als politie en hop je gekraakte pand is weer leeg t.a.b.Proletariers krijgen nu eidelijk harde tijden.

ruuf | 03-10-10 | 12:34

het is microfoonvernielende, of is het de microfoon van een vernielende kraker die wordt gezocht?

stefan8bc | 03-10-10 | 12:29

midlands | 03-10-10 | 11:28
Lutser, als vervolgen geld kost maar niet meer vervolgen dus? Ik zou zeggen: kosten van vervolging ook op krakert verhalen.

verder zeg ik: jeuj, een krakersrellen-topic!

Geile Markeerstift | 03-10-10 | 12:08

Weet precies wie die gast is die ze aan het interviewen zijn, roflol. Geen idee wie de microfoonjattert is.

DailyNotations.com | 03-10-10 | 11:55

met powned micro naast een blackblock hengelen.
Denken aan "Rode doek en stier" doet.

Bertus Brulbroek | 03-10-10 | 11:38

Grappige opmerking over wie die microfoon betaalt... wie denk je dat de kosten gaat betalen voor het oppakken en vervolgen van die gast? Kost heel wat meer dan die microfoon. Maar goed dan hebben we de kosten er blijkbaar graag voor over.
Lekker laten gaan en niet meer over nadenken.

midlands | 03-10-10 | 11:28

Wat hier gejat wordt is de beschermkap, niet de mike - blijft fout natuurlijk. Kraken verbieden OK (zeker kraken van nog maar kort leegstaande panden), maar wel nadat je de speculatie met langdurig leegstaande panden afdoende hebt gecriminaliseerd (*nu al genoeg heeft van het nieuwe kabinet*).

doedeljantje | 03-10-10 | 11:06

Ik kreeg weer zo'n zeurbericht van de Geenstijl-stofzuiger zonder aantoonbare reden. Ik had mijn reaguursel onder CTRL-V gezet, maar daar zit inmiddels mijn wachtwoord kijk maar XXXXXX.

Goed, je mist er niet veel aan, hoor.

Jaypelsteeltje | 03-10-10 | 10:54

Des te eerder deze kansloze losers opgepakt en berecht worden des te beter.

lanex | 03-10-10 | 10:47

Even de kijkcijfers ophogen met die link? Normaal staan dit soort stukjes altijd op dumpert...

Benedikt | 03-10-10 | 10:38

Snelle Gerrit | 03-10-10 | 09:31
Goed plan. En dan ook gelijk maar terug naar pijl en boog, speren, kleine snorretjes en razzia's onder vermeende linkschterroristen?

DoorDouwer | 03-10-10 | 09:34

@Garret Weldon | 02-10-10 | 22:06
na het indiaantje spelen naadloos over in krakertje spelen. Al dat tuig samen met hun supporters naar het werkkamp sturen. Linkschvolk: in siberie is nog wel een kampje vrij van jullie grote voorganger

Snelle Gerrit | 03-10-10 | 09:31

dat linkse tuigvolk heeft al jaren lang als slogan 'halen halen en niets brengen'. Zie je trouwens ook terug bij hun linkse vertegenwoordigers in het parlement (Bos, Rosenmuller, Duivendak, Halsema, ,,,,,,,)

Dikke Worst | 03-10-10 | 09:27

Abugreip | 03-10-10 | 09:25

Ik maak er geen grap van, ik ben zo ernstig als de pest.

neemjemoederindemali | 03-10-10 | 09:27

neemjemoederindemali | 03-10-10 | 09:20 jajajaja, maak er maar een grap van. Ik encrypt netjes al mijn dataverkeer, maar manipulatie van dataverkeer is toch altijd lastig. Zeker als je daar mogelijk zelf target van bent.

Abugreip | 03-10-10 | 09:25

Eigenlijk willen die krakers sympathie maar door auto's in brand te steken microfoons te jatten en ramen in te gooien bereik je het tegenovergestelde.

Sjeng de helle | 03-10-10 | 09:24

neemjemoederindemali | 03-10-10 | 09:14
LOL,

Sjeng de helle | 03-10-10 | 09:22

Abugreip | 03-10-10 | 09:12

Wist u dit alles nog niet?
Is togh echt al jaren bekend heur. Uw dataverkeer is ook allemaal opgeslagen voor "uw veiligheid", uw EPD wordt alleen niet automatisch bijgehouden als u aangeeft dat u niet mee wilt doen. Of de brief, waarin u aangeeft dat u niet wilt dat de (r)overheid uw medische dossier online plempt, aangekomen is is de grote vraag. Big Brother is watching joe en samen met wat corrupte ambtenaren en wat hackende idieauten bent u volledig vogelvrij verklaard.

neemjemoederindemali | 03-10-10 | 09:20

Typisch links tuig.
Als je niet met links eens bent ben je "verkeerd" en moet je dood.
Geweld, demoniseren en gebrek aan tolerantie; dat is links tegenwoordig.

pimpernel. | 03-10-10 | 09:20

*gaap* Typical. Verzekeringswerk, lijkt me. Of wacht. Waren jullie soms niet verzekerd? Vandaar het huiliehuilie-topic. Provocerend interTV maken tussen provocerende peuters en dan janken als het provoceren een keer lukt.

DoorDouwer | 03-10-10 | 09:17

Sjeng de helle | 03-10-10 | 09:04

Geertjuh denkt dat die duitsers er wel een 2e keer in zullen trappen.

Godwin genoeg?

neemjemoederindemali | 03-10-10 | 09:14

De kantonnier | 03-10-10 | 07:50 hier kunnen we meer van gebruiken om de geest extra wakker te houden.
Verkochte vertrouwelijke systemen on the grab. Dit is gewoon te ridicuul om over te spreken, maar wel de barre waarheid.
*feels fucked over again*
Tis goed dat EHB kas is, maar de wortel is nog niet gevonden. Wat een vies spelletje. Moet ik nu verdomme aan encryptie voor mijn mobiele telefoongesprekken gaan denken?

Abugreip | 03-10-10 | 09:12

De kantonnier | 03-10-10 | 07:50

Is idd slaapverwekkend

neemjemoederindemali | 03-10-10 | 09:10

Heads or Tails | 02-10-10 | 22:36
Goeiesmorrugus, uw wapen tegen krakers is een zenuwgas dat 500 keer zo krachtig is als cyanide. Wel een beetje overkill om een massavernietigingswapen in te zetten tegen die gasten, maar ach, het is het idee dat telt.

JanRap | 03-10-10 | 09:04

De kantonnier | 03-10-10 | 07:50 niet in slaap gevallen! dit is harde meuk.

Abugreip | 03-10-10 | 09:03

Wel komisch al de gemaskerde mensen. Past ook mooi bij de oorpspronkelijke bedoeling van de kraakscene, die overigens niet geheel meer in lijn is met hoe het huidige gespuis zich gedraagt.

xspalm | 03-10-10 | 08:57

Sjeng de helle | 03-10-10 | 08:31
Dat is geen goed nieuws dus...

m@rkus | 03-10-10 | 08:50

m@rkus | 03-10-10 | 08:28
Als ik gisteren JK de Jager goed heb beluisterd dan worden de eisen aan banken ,middels EU regelgeving, om een volgende crisis te voorkomen nog strenger en dan zal de markt voorlopig nog wel op slot blijven.

Sjeng de helle | 03-10-10 | 08:31

De kantonnier | 03-10-10 | 08:21
Mogguh,
Ben elke dag even vroeg, dat zit in mijn bioritme.

Sjeng de helle | 03-10-10 | 08:28

Een Pow liefhebber! Heeft een mooie souvenir
Binnenkort op E-bay anders.

ikky | 03-10-10 | 08:28

Dit van gisteren en vrijdag is pas het begin! Bereid je maar voor op een hete herfst! Alhoewel ik nu tevreden woon in mijn koophuisje, zie ik om me heen dat de huizenmarkt VOLLEDIG op slot zit. Het is voor starters zo goed als onmogelijk om een huis te kopen, ze krijgen eenvoudigweg geen geld van de bank, en huren is ook geen optie, want dikke wachtlijsten... Aan de andere kant staan er zat huizen en kantoren leeg... You people do the math!
Kraak de leegstand!

m@rkus | 03-10-10 | 08:28

En? Is de mike al gevonden?Of de krakert

miko | 03-10-10 | 08:25

Sjeng de helle | 03-10-10 | 08:02
J#zus Sjeng zelfs op zondag ben je vroeg wakker...

De kantonnier | 03-10-10 | 08:21

@Sjeng de helle 8:02
Het maakt pas verschil als die ongewassen horde MIJN huis inpikt, aangezien er van leegstand geen sprake is.
Dan zie ik mezelf toch verplicht om met harde hand die stinkende bende buiten te smijten.
Ik doe niet aan neqschoten (MagNie van Joris) maar ze gaan eruit!

necrosis | 03-10-10 | 08:21

Mogguh @ All,
Het is een duur microfoontje ( Shure?), of je nu een huis inpikt van een ander of je zakcentjes, van de sociale dienst, aanvuld met de verkoop van zo'n ding maakt niet veel verschil.

Sjeng de helle | 03-10-10 | 08:02

Zo de lijnen staan er weer op nog nieuws van de microfoonpikkert?

De kantonnier | 03-10-10 | 07:39

is dit van vroegah, van de avondvullende tv-shows? Dat het nog rustig was op straat op zaterdagavond, omdat iedereen achter de buis gekluisterd was?
"Deksels!''

deafhaalchinees | 03-10-10 | 06:43

misschien als we met de roze kaart beginnen dan hebben we de pastoor in ieder geval met ons.

Abugreip | 03-10-10 | 06:33

well ik geloof dat een blauwe kaart over het gehele cda niet bezopen genoeg is.

Abugreip | 03-10-10 | 06:30

*licht aandoet*
Mogguh!

Svennos86 | 03-10-10 | 06:25

Wie maakt het licht weer aan?

Bakito | 03-10-10 | 06:00

Spannend

Bakito | 03-10-10 | 05:56

@necrosis | 03-10-10 | 01:42
Ik heb het nog niet gechecked, maar was het niet een -edit, ipv weggejorist en opgerot, ja, zo slim is die tool niet, dat hij weet wat een edit precies om het lijf heeft.

atm0s | 03-10-10 | 05:45

Is er al iets bekend gemaakt?

Bakito | 03-10-10 | 05:44

deafhaalchinees | 03-10-10 | 05:19
Ik zou echt niet weten wat.
Kraak ze, I am out.

Rammstein | 03-10-10 | 05:31

@ rammstein
RAMMkrakers?
( win ik nu iets? )

deafhaalchinees | 03-10-10 | 05:19

deafhaalchinees | 03-10-10 | 04:59
.......... krakers.

Rammstein | 03-10-10 | 05:16

Drukke dag morgen en mooi weer dus golfen!

*het licht uit doet*

Parsons | 03-10-10 | 05:16

ach ja, jeugdsentiment ....*pinkt een traantje weg*
"vroegah was alles beter".. "kostte een ijsje nog 25cent ( guldencent dat is ) bij de rijdende ijscoboer, bladiebladiebla, enz, enz

deafhaalchinees | 03-10-10 | 04:59

deafhaalchinees | 03-10-10 | 04:45
Ik sluit nooit af en laat het licht altijd aan.

Rammstein | 03-10-10 | 04:56

-weggejorist-

Boemba | 03-10-10 | 04:50

het zijn altijd dezelfde die de tent afsluiten hier.... als jullie het niet erg vinden, gooi ik hem weer open:
www.youtube.com/watch?v=EmfIlI4M1Yg

deafhaalchinees | 03-10-10 | 04:45

@Rammstein 4:34
*kusje*
*out*

necrosis | 03-10-10 | 04:41

Boemba | 03-10-10 | 04:37
Of alleen maar "ich will".

Rammstein | 03-10-10 | 04:39

-weggejorist-

Boemba | 03-10-10 | 04:37

necrosis | 03-10-10 | 04:33
That's a dealbreaker.

Rammstein | 03-10-10 | 04:37

necrosis | 03-10-10 | 04:28
Yes. In Bizarro World !
Mijn idealen zijn met het grof vuil mee.

Rammstein | 03-10-10 | 04:34

@Rammstein 4:27
Respect voor je geheugen, ook al kon je niet weten dat ik stiekum een jaartje ouder ben sinds kort.
En hoe lang ze mijn 'dinnetje blijft is nog maar de vraag, ze wil in ieder geval niets weten van mijn muzakjes.

necrosis | 03-10-10 | 04:33

@Rammstein 4:24
Er is maar één oplossing, grijp de macht en begin kabinet Rammstein I, ik meld me graag aan om je idealen te verwezenlijken.
*serieus is*

necrosis | 03-10-10 | 04:28

necrosis | 03-10-10 | 04:24
Dan heb je eigenlijk twee vriendinnen van 26.

Rammstein | 03-10-10 | 04:27

@hetluis 4:16
Neuqen is wat mij betreft niet van levensbelang, evenals kinderen en een vinexwoning!
*blij is met huurwoning en kindervrij, 12 jaar ouder 'dinnetje*

necrosis | 03-10-10 | 04:24

Larry King stopt, Letterman is niet meer op Neer'lands teevee, kraakverbod ...
Waar moet dit heen ?

Rammstein | 03-10-10 | 04:24

necrosis | 03-10-10 | 04:12
mooi. good for u, en, as we speak: "als je nog wil neuqen nú bovenkomen" (sms mw hetluis) so, duty calls, toedels

hetluis | 03-10-10 | 04:16

@Rammstein 4:01
*eenzaam in hoekje zitten gaat en dikke boehoe doet*

necrosis | 03-10-10 | 04:15

Ashtrey | 03-10-10 | 04:08
Schöne Nacht.

Rammstein | 03-10-10 | 04:15

@hetluis 4:02
Je begrijpt me waarschijnlijk verkeert, ik woon regulier en géén anti-kraak.

necrosis | 03-10-10 | 04:12

Rammstein | 03-10-10 | 03:59
30 Rock heb ik wel vluchtig een paar keer voorbij zie komen, zal es kijken.
De enige comedy waar de lachband geoorloofd was, was m.i. 'Married with Children', die kwamen ermee weg. Net als dezelfde grappen on and on, some jokes never get old. Goed de afleverig is net op zijn eind. Proberen te slapen maer.

Slaap lekker y'all !

*out*

Ashtrey | 03-10-10 | 04:08

krakers zijn viesz

Pratmakare | 03-10-10 | 04:08

@ROCA 3:54
Mag ik je even verwijzen naar het rechterdeel van deze pagina, daar staat een bericht over de huisregels.
Ik ga, vanwege de aanwezigheid van Rammstein, niet op je [!] drukken (vind ze niet lievvv) maar druk je op het hart om niet te spotten met de macht van de mods.
Voor je het weet mag je een tijdje niet reaguren.
*leuker kan ik het niet maken, welk duidelijker*

necrosis | 03-10-10 | 04:05

necrosis | 03-10-10 | 03:49
als dat uw woongenot is, of tot de ultieme mogelijkheden behoort, vooral doen

hetluis | 03-10-10 | 04:02

necrosis | 03-10-10 | 03:58
Ja, dat houdt dat ook in. Ze is bikkelhard.

Rammstein | 03-10-10 | 04:01

Ashtrey | 03-10-10 | 03:41
Dexter, 30 Rock (comedy, ziet er braaf uit, maar is ontzettend grof) en Arrested Development (3 seizoenen, jammer genoeg gecanceld wegens te veel kritiek op de ...... ja, op alles eigenlijk (ook comedy). Allebei de comedy's zónder lachband. Ook belangrijk.
En verder ben ik het hele nieuwe Amrikaanse teevee seizoen aan het uitpluizen, of er iets tussenzit van waarde.

Rammstein | 03-10-10 | 03:59

@Rammstein 3:45
In mijn stad geldt dat niet, de mensen die anti-kraak wonen hebben doorgaans hun hebben- en houwen in verhuisdozen zitten.
Maar financiëel gezien hebben ze geen reden tot klagen, ze wonen in huizen die groter zijn dan mijn woning en ze betalen vrij weinig.
En die "nope" @3:42:
Houdt dat in dat ik zelfs geen pica's krijg van je ex-schoonmoeder?
*teleurgesteld is*

necrosis | 03-10-10 | 03:58

ROCA | 03-10-10 | 03:54
What the whát ?

Rammstein | 03-10-10 | 03:55

rot maar of aub kraken!!

ROCA | 03-10-10 | 03:54

@hetluis 3:41
Zoals het er nu voorstaat is het wettelijk onmogelijk om mij "weg te sturen" wegens sloop, zolang ik de huur netjes betaal kan zelfs G-unite me niets maken.
Ik heb recht op een alternatief als de verhuurder wil gaan slopen, en geloof me, daar kan ik waarschijnlijk een hoop uitslepen (zoals nieuwe vloerbedekking of behang) bij gedwongen verhuizing.

necrosis | 03-10-10 | 03:49

necrosis | 03-10-10 | 03:38
In Amsterdam was het enige tijd de regel: drie keer anti-kraak woning resulteerde in een "vaste" woning.

Rammstein | 03-10-10 | 03:45

hetluis | 03-10-10 | 03:30
Nee, alleen maar leuke barkeepers ontmoet, met en zonder haar. Het is zo bruin en donker en al tachtig keer herhaald.

necrosis | 03-10-10 | 03:25
Nope.

Rammstein | 03-10-10 | 03:42

Rammstein | 03-10-10 | 03:33
Dank je. Weet nu in ieder geval wat het volgende bezigheidsproject gaat behelzen.

Ashtrey | 03-10-10 | 03:41

necrosis | 03-10-10 | 03:38
en dat laatste is contractueel/wettelijk bepaald? *nieuwsgierig is*

hetluis | 03-10-10 | 03:41

@Rammstein 3:24
Dat van die containerwoningen valt best wel mee, in mijn betonstadje worden ééngezinswoningen verhuurd voor €150 per maand (een schijntje), het enige verschil tussen die huurders en mij:
Ik betaal meer en zij hebben minder zekerheid.
Die woningen staan op de nominatie om gesloopt te worden maar het merendeel van de bewoners heeft betaald werk en kunnen dus lekker sparen zolang niemand weet wanneer die woningen tegen de vlakte gaan.
De woning die ik huur stamt uit de begin jaren '70 en zal over een paar jaar ook wel gesloopt gaan worden aangezien opknappen duurder is dan platgooien + nieuwbouw.
De enige zekerheid die ik heb is dat ze me vervangende woonruimte aan moeten bieden terwijl antikraak bewoners nauwelijks rechten hebben.

necrosis | 03-10-10 | 03:38

Rammstein | 03-10-10 | 03:33
Het feminine gedeelte van de twee bleef voor het hokje staan, en keek me schaapachtig aan, ik keek even fel, maar heb het daar maar bij gelaten.

Ashtrey | 03-10-10 | 03:37

Ashtrey | 03-10-10 | 03:22
Ik word echt een keer vermoord, want ik kan mijn taartla niet altijd dichthouden.

Ashtrey | 03-10-10 | 03:23
Uit mijn hoofd acht seizoenen. Er zitten afleveringen tussen dat ik nu al op mijn tong moet bijten om het je niet te vertellen.

Rammstein | 03-10-10 | 03:33

Rammstein | 03-10-10 | 03:18
wellicht een relatie met een barkeeper, of iemand met mooi haar slecht verwerkt?

hetluis | 03-10-10 | 03:30

Dickstar | 03-10-10 | 03:19
Ik krijg wel eens een pakket opgenomen-van-de-tv dvd's uit de States en Dexter wórdt alleen maar spannender. Meer spannend. Dat dus.

Rammstein | 03-10-10 | 03:25

@Rammstein 3:13
I catch your drift, kan je dan wel pica's oploaden van je ex-schoonmama in Dirndl?
Zo te lezen heeft ze er genoeg.
En kom niet aan met opmerken als "OMG, dat wil je niet zien"", dat wil ik dus wél.

necrosis | 03-10-10 | 03:25

Dickstar | 03-10-10 | 03:19
Yep, of als je dól bent op Miami.

necrosis | 03-10-10 | 03:19
Daar had ik het vanmiddag nog over, toen wás er ook woningnood & nodeloze leegstand. En de zogenaamde betaalbare huurwoningen, ja, dat duurt wel een jaar of tien. Ik snap dat iemand zelfstandig wil. Daarom heb ik er bij al mijn tante zeggers op aangedrongen zich metéén in te schrijven. En niet te beroerd te zijn om tijdelijk zo'n containerwoning te pakken, of iets in de anti-kraak inderdaad.

Rammstein | 03-10-10 | 03:24

Rammstein | 03-10-10 | 03:18
Voor het eerst.

Dickstar | 03-10-10 | 03:19
Eerste twee seizoen heb ik hier liggen, destijds op aanraden van Rammstein gaan kijken. Hoever zijn ze inmiddels?

Ashtrey | 03-10-10 | 03:23

Rammstein | 03-10-10 | 03:16
Stond in een efteling-achtige rij veur de pashokjes, kwamen een paar -hoe zal ik het netjes zeggen- 'minder beschaafde' vanaf de andere kant aanzwalken, die -toen ik de eerstevolgende was- ff lekker het net vrijgekomen hokje inpikten.
Me broek zakte dus wat eerder van m'n reedT dan verwacht ...

Ashtrey | 03-10-10 | 03:22

@Rammstein 3:02
Ik weet alles van kraakpanden en bands die er optraden, het was er doorgaans groot feest en de drankjes/ vegetarisch voedsel was er goedkoop en prima te pruimen.
Helaas moet ik constateren dat de huidige kraakscene geen enkele link meer heeft met de jaren '80.
Ik mis de gedrevenheid van de "geen woning, geen kroning" mensen.
De huidige krakerTs zijn voornamelijk een last voor de maatschappij.

necrosis | 03-10-10 | 03:19

Ashtrey | 03-10-10 | 03:12
Als je klaar bent met de Sopranos, moet je zeker eens aan Dexter beginnen.

Dickstar | 03-10-10 | 03:19

hetluis | 03-10-10 | 03:14
Van die serie word ik om een mij onbekende reden, zwaar depressief.

Ashtrey | 03-10-10 | 03:12
Herkijk je, of kijk je voor het eerst ?

Rammstein | 03-10-10 | 03:18

die servert is dronkener als mij, solly

hetluis | 03-10-10 | 03:17

Rammstein | 03-10-10 | 03:06
met cheers erbij koop je spek

hetluis | 03-10-10 | 03:16

Ashtrey | 03-10-10 | 03:12
Daar ben ik niet één, maar zelfs twéé keer ingetrapt, die dwaze dagen. Nooit meer. Ze trekken je gewoon de beehaas uit je handen. Dan moet je zo'n vrouw weer door de koopjesbak trekken & the whole song & dance.
Ik ben niet mensenschuw, maar als het effe niet hoeft, gerne. Ik zit nog bij te komen van die sociale happening van vanavond.

Rammstein | 03-10-10 | 03:16

Rammstein | 03-10-10 | 03:06
als je cheers erbij doet ben je spekkoper

hetluis | 03-10-10 | 03:14

necrosis | 03-10-10 | 03:06
Populair, schmopulair.
Pica's houd ik echt lekker voor mezelf, wel altijd een aan mijn ex schoonmamma (Duitse) sturen, want die zeurt al jaren dat ik er een aan moet. Zij heeft er wel tien.
Gezien de impact die GS kan hebben, blijf ik liever uit zicht.
If U catch my drift. I think U do.

Rammstein | 03-10-10 | 03:13

Rammstein | 03-10-10 | 03:04
Zit nu op de helft in het vijfde seizoen, in een kleine twee weken kijken.
Zodra de mogelijkheid daar is gooi ik 'em aan. Al heb ik vandaag ook met volle aandacht het CDA-spectacle bekeken en wat shopping gedaan bij het Dwaze Dagen-circus bij mij in het centrum, het leek wel graties als je het gepeupel zag vliegen in die toko ...

Ashtrey | 03-10-10 | 03:12

@Rammstein 2:53
Niet zo negatief over jezelf, je bent mateloos populair op GS.
Dat ik vervolgens om je roep (1:54) wil best wat zeggen aangezien we elkaar doorgaans in de haren vliegen.
En waar blijven je pica's in Dirndl, ongeacht je negatieve advies wil ik ze graag zien.

necrosis | 03-10-10 | 03:06

hetluis | 03-10-10 | 03:01
Ik heb ze allemaal los gekocht, import & all. Ik krijg nog geld van Tony Soprano, feitelijk.
En van Jerry Seinfeld.
Charlie Sheen. De hele cast van 30 Rock.

Rammstein | 03-10-10 | 03:06

Ashtrey | 03-10-10 | 03:01
Die hoeft alleen maar naar je te kijken en je trekt al je kleren uit. Ja, dat was wel een beetje een crush die ik daar ontwikkelde.
En dat de VARA de laatste aflevering volledig verklootte, vergeten we even.

Rammstein | 03-10-10 | 03:04

necrosis | 03-10-10 | 02:58
Ik zit lekker aan de echte cola. En Larry King begint (mits er niets tussenkomt), jointje voor de rust (ik ben niet zo'n feestneus, en het was nogal druk) en morgen is de hele dag van mij.
Morgen kraak ik mijn PJ's, als het ware.

Trouwens, ik heb de beste muziek leren kennen in een kraakpand waar ik toch wel drie jaar over de vloer kwam.
Keurig pand, en later gekocht door de krakers (duo) die er nog woonden. Was ook volledig geaccepteerd & normaal.

Rammstein | 03-10-10 | 03:02

tip: alle 6 jaargangen sopranos bij vend: € 85 (wachtlijst)

hetluis | 03-10-10 | 03:01

Rammstein | 03-10-10 | 02:54
Ben dan wel een man, but I get it ...

Ashtrey | 03-10-10 | 03:01

@Rammstein 2:48
Daar heb je volkomen gelijk in, mag ik u bij deze een kwaliteitsdrankje aanbieden?
En als je je kruisboog thuislaat ontkroonkurk ik je drankje ook nog voor je.

necrosis | 03-10-10 | 02:58

Ashtrey | 03-10-10 | 02:50
Sodemieters nou. Vanaf aflevering een totaal aan verslingerd. Na de avonddienst met 140 naar huis, om te kijken.
Man man man, wat een mán.

Rammstein | 03-10-10 | 02:54

LOL@Rammstein | 03-10-10 | 02:42

Parsons | 03-10-10 | 02:53

necrosis | 03-10-10 | 02:50
Ik heb er nog nooit een gepast of zo, dus dat antwoord moet ik je schuldig blijven. Ik gok op: niet best.
Halloween Flinstones verkleed jurk, verder terug in de tijd ben ik nog niet geweest.
www.majesticproduce.com/Woolly%20Water...

Rammstein | 03-10-10 | 02:53

Rammstein | 03-10-10 | 02:49
The Alpha male.

Ashtrey | 03-10-10 | 02:50

@Rammstein 2:38
Wauw, vertel eens, hoe zie je eruit in een berenvel?
En gaarne niet op me schieten, ik ben nogal gehecht aan mijn puntgave huidje.

necrosis | 03-10-10 | 02:50

Ashtrey | 03-10-10 | 02:44
Hmmmmmmmm .... Anthony ....... ggggghhhhhhlllrrrr

Rammstein | 03-10-10 | 02:49

necrosis | 03-10-10 | 02:44
Ik heb geen idee. Maakt het wat uit of iemand of niemand om je mening geeft ? Ik geef 'm tóch wel. En dat doe jij volgens mij ook wel.

Rammstein | 03-10-10 | 02:48

Ashtrey | 03-10-10 | 02:44
Cool, blijft een goede serie

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 02:47

@Rammstein 2:28
Lekker stil?
www.youtube.com/watch?v=KSozmwCbkbA
Deze kocht ik toen ik 15 was en ze staan nog steeds op nr 1 wat betreft de beste thrashmetal ooit!
Maar wie geeft er om mijn mening?

necrosis | 03-10-10 | 02:44

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 02:41
Rustig hier. Zit een beetje Sopranos te kijken en met een schuin oogje hier te lezen.

Ashtrey | 03-10-10 | 02:44

ot: potvrpielekes, je kunt van die kudtfransen zeggen wat je wil, maar dat was een fraai staaltje cinemagrafie, net op 5

hetluis | 03-10-10 | 02:43

Herstel: je moet het doorslikken. Rare jongens, die Gristenen.

Rammstein | 03-10-10 | 02:42

Parsons | 03-10-10 | 02:31
In zijn geval had ik mooi het schakelbord van microfoons voor mijn neus gehad. Gewoon wegdraaien wanneer ze zeuren, zuigen of mekkeren.
Ik vond sommige dames & heren écht te ver gaan, wanneer ze het over Wilders hadden. Die hebben de mond vol over normen & waarden.

Hoe was het ook alweer: wat er in gaat is rein ( er moet meer gepijpt worden ) en wat er uitkomt is onrein ( je mag het niet doorslikken ).

Rammstein | 03-10-10 | 02:42

Ashtrey | 03-10-10 | 02:40
Zeker, dat geef ik eerlijk toe.

maar vanavond niet ;)
Leuke avond verder?

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 02:41

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 02:37
Ha! Nog wat alcoholische versnaperingen genuttigd? De laatste keer dat ik je sprak leidde dat volgens mij tot wat misverstanden tussen ons, niet?

Ashtrey | 03-10-10 | 02:40

necrosis | 03-10-10 | 02:33
Als die dag ooit komt, leven we weer in grotten & holen, vechten we met speer, pijl & boog ( en laat ik nou geweldig kunnen hand- en kruisboogschieten ) en lopen we in een berevel.
De jeugd van van Agt & Aantjes zeg maar.

Rammstein | 03-10-10 | 02:38

Ashtrey | 03-10-10 | 02:34
Een bivakmuts staat heel knus, of zoiets

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 02:37

@reppert 02.21
de politie pocht tegenwoordig toch over hun kentekenregistratiecamera's? het mag dan toch niet zo moeilijk zijn om de kentekens van overtredende polen in dit systeem in te voeren? als zoon bestuurder dan wordt aangehouden kan hij verzocht worden zijn boetes ter plekke te betalen. dan ga je toch niet zeggen: ""ik weet niet waar hij woont in polen dus ik vervolg hem niet?"" gebruik die technologie nou niet eens alleen tegen de nl-bestuurders maar ook om de straten veiliger te maken en de schatkist te spekken. what's the problem?

ben nuchter | 03-10-10 | 02:35

reppert | 03-10-10 | 02:29
Ze zien de pers dan eauk als een verlengde van het systeem waar ze tegen vechten.

Ashtrey | 03-10-10 | 02:34

@Rammstein 2:26
Wie houdt je tegen?
Gewoon doen als je de kans krijgt om die "oude elite" de mantel uit te vegen en er flink aan te verdienen.
Vertel, wat gaat er allemaal gebeuren tijdens Rammstein I ?

necrosis | 03-10-10 | 02:33

@Rammstein | 03-10-10 | 02:26
Natuurlijk kan dat, maar je moet er wel tegen kunnen. Ik had echt te doen met die voorzitter van de vergadering. En dan zo'n Verhagen die daar de hele dag dat gelul moet aanhoren. Niet mijn kopje thee zeg maar.

Parsons | 03-10-10 | 02:31

necrosis | 03-10-10 | 02:28
Een vrind van me heeft een transparante met prikkeldraad erin verwerkt, hij kan dan soms eauk soms best wel a pain in the ass zijn. Maar altijd met de beste bedoelingen ...

Ashtrey | 03-10-10 | 02:31

Wat ik zo raar vind is dat volgens de krakerts pers en politie niet welkom is. Oké van de politie kan ik het nog begrijpen, maar de pers ???????? Waarom demonstreer je dan? voor je zelf ? ik snap het echt niet filmpje op 0:28 www.youtube.com/watch?v=YmZg-KRUPk4

reppert | 03-10-10 | 02:29

necrosis | 03-10-10 | 02:24
Ik kom net thuis van feestje, ik ben kapot. Het is hier altijd zo lekker stil.

Rammstein | 03-10-10 | 02:28

@Ashtrey 2:24
Avontuurlijk?
Mensen die bij mij op bezoek komen mogen altijd gebruik maken van mijn toilet met "designer" wc-bril.
Niets geen gesleep met emmers!

necrosis | 03-10-10 | 02:28

hetluis | 03-10-10 | 02:21
Had gekund, is niet gebeurd.

Parsons | 03-10-10 | 02:21
Het had alles, een lach, een traan (nog harder lachen) en prachtige versprekingen als "ik trek af" of "mijn punt staat fier overeind" oid.
En een kijkje in de keuken van de politiek.
Wat mij doet beseffen dat ik mákkelijk de politiek in kan gaan.

Rammstein | 03-10-10 | 02:26

@Rammstein 2:11
Ik ben in een goede bui vandaag en laat jou (u?) daar graag van mee profiteren.
*Rammstein zoenen wil maar het niet doet uit respect*

necrosis | 03-10-10 | 02:24

necrosis | 03-10-10 | 02:21
LOL ! Heeft ook wel iets 'avontuurlijks' dat peopen in een emmer.
* emmer klaarzetten gaat *

Ashtrey | 03-10-10 | 02:24

@Rammstein | 03-10-10 | 02:14
Eens!

Parsons | 03-10-10 | 02:21

Rammstein | 03-10-10 | 02:14
doch, doch, maar op enig moment had het lachen vergaan kunnen, toch?

hetluis | 03-10-10 | 02:21

@dorpspompoen 2:08
Ik mis je zwitsal want je praat poep!
Mensen die anti-kraak wonen betalen wel degelijk huur, niet veel in vergelijking tot marktconforme prijzen, maar ze betalen in ieder geval huur.
Ook betalen ze voor gas, licht & water, televee, telefoon en andere zaken.
Het punt van anti-kraak wonen is een win-win situatie, de bewoner woont goedkoop terwijl de eigenaar/ verhuurder van het pand niet bang hoeft te zijn voor krakers die niets betalen.
Zelf heb ik een maat gehad die ontspoorde en ging kraken, hij vertelde iedereen lachend dat hij een enorm huis bewoonde (klopt!), ik ben er één keer geweest, het was een bouwval dat met ducttape bij elkaar gehouden werd en zonder stromend water.
En dat laatste werd pijnlijk duidelijk toen ik even moest pissen, de stank van urine was niet te harden en poepen deed 'ie op een emmer met een zakje erin.....
Ik geef de voorkeur aan anti-kraak.

necrosis | 03-10-10 | 02:21

Adalgar | 03-10-10 | 02:03

Weet niet of jij een auto hebt ?? Ik wel maar waar ik me aan irriteer is dit.
Het stikt hier van de Polen zij wonen gewoon in Nederland ze gaan een paar keer per jaar naar Polen, maar rijden wel rond met Poolse kentekens zij betalen dus geen wegenbelasting in Nederland dan kun je wel zeggen dat ik een zeikerd ben, maar ik moet dat wel betalen en dat terwijl ik waarschijnlijk (dat weet ik zeker) minder km maak per jaar, over onze wegen dan zei.

reppert | 03-10-10 | 02:21

@dorpspompoen | 03-10-10 | 02:08
Hoezo zonder te betalen? #onzin

Parsons | 03-10-10 | 02:21

hetluis | 03-10-10 | 02:13
Ik heb het nagenoeg de hele dag gevolgd. Wat een show, wat een soap, en wat heb ik gelachen. Echt, geweldig. Moeten ze vaker doen. Kostelijk !

Rammstein | 03-10-10 | 02:14

cda-congres-tragikomedie terugdraaiend en de hannies, de driessen, de pieten, de berten undsw horen zeggen: ja maar 50 jr geleden, ja en toen ik 65 jr geleden beloofde, en ik was toen bij de oprichting undsw, undsw, undsw, dan ga je je toch afvragen of oude mensen nog mogen meepraten/-beslissen over de toekomst van een land, toch?

hetluis | 03-10-10 | 02:13

Adalgar | 03-10-10 | 02:03

Was mij ook al opgevallen

reppert | 03-10-10 | 02:12

necrosis | 03-10-10 | 02:10
Dat is nog eens leuk om te horen.

Rammstein | 03-10-10 | 02:11

@Rammstein 2:05
Ik geef eerlijk toe dat ik nog nooit zo blij ben geweest met je aanwezigheid.

necrosis | 03-10-10 | 02:10

@houjebekmaarlul | 02-10-10 | 22:48
Mensen zonder huis zitten nu vaak anti kraak, wat feitelijk op hetzelfde neerkomt, namelijk het bewonen van leegstaande panden zonder huur te betalen. Ze stinken soms ook. Moeten ze dus ook gefusilleerd worden?

dorpspompoen | 03-10-10 | 02:08

@necrosis | 03-10-10 | 01:59
Vrij sneu eigenlijk. Maar goed.

Parsons | 03-10-10 | 02:07

@De kantonnier 1:54
Dan ben ik waarschijnlijk nog steeds jong want Exploited kickt nog steeds ass.
Overigens is die "hanekam" van Exploited van mannelijke kunne, ik prefereer de vrouwen.

necrosis | 03-10-10 | 02:06

Hè wat maakt dat nou uit. Laat die knul er lekker mee spelen.

Rammstein | 03-10-10 | 02:05

Trouwens het valt me op dat de meeste krakers of niet werken ofwel bij de publieke omroep hun muntjes bijelkaar harken (groet Rutger vanuit Gouda)

De kantonnier | 03-10-10 | 02:02

@Parsons 1:54
Heeft het zin om iemand te wijzen op zijn starnakel zat-zijn als hij starnakel zat is?
Ken je de uitdrukking "de kater komt later"?
Daar komt Abugreip vanzelf achter als hij morgenochtend met een knallende koppijn niet meer voorbij de "stofzuiger" komt.
*iets mompelt over ontvangen melding en melding ontvangen*

necrosis | 03-10-10 | 01:59

@Hölzenbein | 03-10-10 | 01:50
Que?

Parsons | 03-10-10 | 01:54

Volgens mij gaan de reaguursels de verkeerde kant op, de overdosis aan Testosteron en alcohol zullen morgen hun sporen nalaten in een woud vol -weggejorist- (of erger).
*Rammstein bellen doet*

necrosis | 03-10-10 | 01:54

@Abugreip
Speltip #9, niet reaguren als je starnakel zat bent.

Parsons | 03-10-10 | 01:54

Abugreip | 03-10-10 | 01:47

Eerder was ik net zo als jij maar aangezien mijn vader aan die ziekte is overleden ben ik toch iets veranderd kun je niet naar de KLOTE gaan gebruiken ??? Thanks

reppert | 03-10-10 | 01:53

-weggejorist-

Abugreip | 03-10-10 | 01:50

Parsons | 03-10-10 | 01:31
topiclezen, zo jammer weer.

Hölzenbein | 03-10-10 | 01:50

@Abugreip 1:47
*zwaait*

necrosis | 03-10-10 | 01:48

@De kantonnier 1:40
Die voorkennis, was dat omdat ik die clip al eens eerder op Geenstijl gezet heb?

necrosis | 03-10-10 | 01:47

-weggejorist-

Abugreip | 03-10-10 | 01:47

@necrosis | 03-10-10 | 01:42
Ja het is ook best een beetje ingewikkeld, dat moet ik toegeven.

Parsons | 03-10-10 | 01:46

@Parsons | 03-10-10 | 01:32 Bedankt voor de tip. Over drie uur hier op televee, kopje koffie erbij en een hele grote emmer. Even lekker ergeren ;-).

Maar ach, het is mooi weer. Time for a swim. #vervanmijnbedshow

*plons/out*

vraagstaart | 03-10-10 | 01:45

het kruisje voor zit in die islam

Abugreip | 03-10-10 | 01:44

Parsons | 03-10-10 | 01:34

Ja nou en, jij werkt voor een uitzendbureau hebt 0 rechten, ze zetten je buiten als ze zin hebben, en jij werkt voor hun, jij betaald hun loon, ze lachen zich dood.

Ik heb een keer via een uitzendbureau gewerkt maar nooit meer.

reppert | 03-10-10 | 01:44

zij zitten veilig! wij niet als christen hebben zij een plusje voor bij moslims

Abugreip | 03-10-10 | 01:44

ach ja het sal wel cda is en blijft dhimmie-iets zooitje islamloverts

Abugreip | 03-10-10 | 01:43

@Parsons 1:32
Je 1:31 comment biedt geen antwoord op de vraag waarom Teun volgens atm0s' speledingetje nog nooit een ban heeft gehad.
Hij had er zeker weten wél één (2 weken Teunloos op GS wegens NAW).

necrosis | 03-10-10 | 01:42

necrosis | 03-10-10 | 01:29
adhd en voorkennis... dus.....!!!

De kantonnier | 03-10-10 | 01:40

reppert | 03-10-10 | 01:36
Hölzenbein | 03-10-10 | 01:32
Wat heeft uw plemp met mijn plemp te maken? U geeft er een reactie op dus er moet een reden voor zijn.

Hölzenbein | 03-10-10 | 01:40

Vraagje heeft iemand de frame-to-frame shots al ontwaard?

Nietvoordekat | 03-10-10 | 01:39

necrosis | 03-10-10 | 01:37
je kan altijd proberen toch?

Abugreip | 03-10-10 | 01:39

AntiSoof | 03-10-10 | 00:58 Om over na te denken: De keerzijde van de medaille heeft ook een keerzijde.

zeg maar jansen | 03-10-10 | 01:38

Geh, op Discovery zie ik de oplossing voor het krakersprobleem.

Parsons | 03-10-10 | 01:38

@Abugreip 1:30
U solliciteert naar de aandacht van Joris?
*grinnikT*

necrosis | 03-10-10 | 01:37

Hölzenbein | 03-10-10 | 01:32

Het probleem is dat linksvolk gelijjk naar wapens grijpt als men de naam van volgens hun een tegenstander weet.

reppert | 03-10-10 | 01:36

Gewoon met scherp schieten, laat ze maar zien wie er de baas is.

Tukkerr | 03-10-10 | 01:36

@reppert | 03-10-10 | 01:31
Wel eens van ontslagrecht gehoord?

Parsons | 03-10-10 | 01:34

@necrosis | 03-10-10 | 01:32
Zie Parsons | 03-10-10 | 01:31

Parsons | 03-10-10 | 01:32

*nog niks* dus dan toch maar wat GAS?

Abugreip | 03-10-10 | 01:32

@vraagstaart | 03-10-10 | 01:29
Nieuwzuur was nog erger. Rode Ferry ging de dag duiden. Hoef waarschijnlijk niet uit te leggen hoe gekleurd dat overkwam?

Parsons | 03-10-10 | 01:32

necrosis | 03-10-10 | 01:25
Dat klopt. Ik heb zelf een maal rood gekregen omdat ik de echte naam genoemd heb van een van de *kuch* redacteurs van geenstijl. Kon je gewoon vinden in wikipedia. Ja, het is niet te geloven maar dat blijkt een reden te zijn. om je de rode kaart te geven.

Godgeloeiende zonet dit bericht in een andere topic geplempt. Volgens mij moet ik gaan slapen, maar eerst snorkelen.

Hölzenbein | 03-10-10 | 01:32

@Parsons 1:21
Het Reaguurderszoekmachinetooltje is een beetje op hol geslagen.
Het herkent geen "weekendban".

necrosis | 03-10-10 | 01:32

*sleept guillotine erbij*

Abugreip | 03-10-10 | 01:31

János Hunyádi | 03-10-10 | 01:15

Waarom altijd via een uitzendbureau ?? NIET doen. En voor werkgevers een tip NIET DOEN je betaald 2,5 x het salaris en waarom ???

reppert | 03-10-10 | 01:31

@Shadow112 | 03-10-10 | 01:02
Onzin. Het is niet doorgekomen omdat de opgerot uren na het bakken van de tegel is doorgevoerd. Tegeltijd: 05:38, opgerot tijd: 18:19. Ik denk dat er een tijdlimiet op topiclezen zit, maar voor de specs moet je bij atm0s zijn.

Parsons | 03-10-10 | 01:31

-weggejorist-

Abugreip | 03-10-10 | 01:30

-weggejorist-

Abugreip | 03-10-10 | 01:29

@De kantonnier 1:21
Een reactie na 2 minuten terwijl de video langer duurt?
Niet gekeken of halverwege uitgezet?
Wendy roeleerde grote tijd!

necrosis | 03-10-10 | 01:29

@Parsons | 03-10-10 | 01:21 Heel verstandig. ik dacht iets over het CDA congres te zien te krijgen, blijkt "The World According to Doekel" te worden uitgezonden. Met werkelijk niet één kritische vraag, niet één. Doekel is een held, Doekel is het laatste restje geweten van het CDA, Doekel is het prominentste lid, Doekel heeft alleen maar prachtige dingen gedaan in zijn leven, Doekel is jezus maar dan nog beter.

Zum Kotzen.

vraagstaart | 03-10-10 | 01:29

@Hölzenbein 1:13
Een -weggejorist- is nog altijd geen -en opgerot-, zelf ben ik al 34 keer uitgegumd door Joris, zie het maar als een gele kaart.
Je mag namelijk gewoon blijven commenten, je moet alleen oppassen dat je niet tegen de verkeerde enkels aanpist, dat kan zomaar rood worden...

necrosis | 03-10-10 | 01:25

Shadow112 | 03-10-10 | 01:19
Hölzenbein | 03-10-10 | 00:37

Shadow112 | 03-10-10 | 00:38
U reageerde op mij, niet andersom. Niet alweer verdraaien want daar word ik draaierig van.

Hölzenbein | 03-10-10 | 01:24

Shadow112 | 03-10-10 | 01:19

Goed van mij :) maar waaeom worden mijn berichten op indy*kots*media nooit geplaatst ??? cencuur of komt dat door hun propaganda ??

reppert | 03-10-10 | 01:23

Hölzenbein | 03-10-10 | 01:02
Er zijn topics geweest waar je zoveel weggejorist kon krijgen als je maar wilde. Zelfs de layout van de GS mocht verneukt worden. Joris haalde toen daarvoor zijn hand over hart, zelfs voor mij.

Inferi0r | 03-10-10 | 01:23

Truste shadow gaat *out*

Shadow112 | 03-10-10 | 01:22

@vraagstaart | 03-10-10 | 01:19
Dat hele 1V topic heb ik doorgespoeld. Lang leve de HDD-recorder.

Parsons | 03-10-10 | 01:21

necrosis | 03-10-10 | 01:19
snoeperd!!!

De kantonnier | 03-10-10 | 01:21

@reppert | 03-10-10 | 01:14
Dat u uw goede gedrag mag voortzetten. Haliluja!
;

Shadow112 | 03-10-10 | 01:19

Volledig off topic: Ik zit naar Één Vandaag te kijken waar een uitzending vrijwel volledig aan Doekele De Dappere Dissident wordt gewijd.

Deze zelfbenoemde Heldhaftige Prominent die zich "kapot gevochten heeft" krijgt hier een podium waar zijn spoor van vernieling als een pijlsnelle carrière naar de top wordt voorgesteld... wanneer ruimen ze het vuil binnen de "Publieke" Omroep eens op?

Om kotsmisselijk van te worden.

vraagstaart | 03-10-10 | 01:19

@Hölzenbein | 03-10-10 | 01:14
Dat was een kijkje in uw plemp die deze nutteloze discussie gestart heeft, en nee het is niet erg dat u dit niet begrijpt.
;

Shadow112 | 03-10-10 | 01:18

Die mensen staan in de rij voor het Arbeidsbureau, ze zoeken werk, toch?

János Hunyádi | 03-10-10 | 01:15

Shadow112 | 03-10-10 | 01:04

Thanks voor de tip van de search zie nu dat ik ook een paar keer weggejorist ben mar dat was vorig jaar sta nu op 0 ben echt goed bezig

reppert | 03-10-10 | 01:14

Shadow112 | 03-10-10 | 01:08
Vindt u het erg als ik zeg dat ik uw plempsels niet altijd begrijp? Nee, dat vindt u niet erg. Mooi zo.

Hölzenbein | 03-10-10 | 01:14

@necrosis | 03-10-10 | 01:11
Ja inderdaad, b.t.w, is mijn hele vorige plemp is ook al dood gegaan aan een error.

Shadow112 | 03-10-10 | 01:14

necrosis | 03-10-10 | 01:08
Dus je moet er trots op zijn dat je (teun dus) bijna 120 keer weggejorist wordt? OK.

Hölzenbein | 03-10-10 | 01:13

@Shadow112 1:02
Volgens mij kan die tool de -weggejorist en opgerot- niet meer aan, hele volksstammen verdwijnen na topics van een bekende stukjesbakkerT....

necrosis | 03-10-10 | 01:11

@Shadow112 | 03-10-10 | 00:41
Uw reactie was er meteen dus wie de schoen past...
hölzenbein | 03-10-10 | 00:44 | Microfoon Vernielende Kraker Gezocht.

Shadow112 | 03-10-10 | 01:08

Het was Rutger die ten koste van alles zijn onemanshow wilde bewaken.

Trumple | 03-10-10 | 01:08

@Hölzenbein 1:02
Maar hij staat wél op #1, doe hem dat maar eens na!

necrosis | 03-10-10 | 01:08

Shadow112 | 03-10-10 | 01:04
Netjes he?

Hölzenbein | 03-10-10 | 01:06

necrosis | 03-10-10 | 00:54
Teun probeert zijn 120 keer weggejorist te halen. Is hem nog niet gelukt.

Hölzenbein | 03-10-10 | 01:02

@necrosis | 03-10-10 | 00:59
Ja, de tool flipt wel vaker de laatste tijd. ff melden bij Parsons als hij er is.
;

Shadow112 | 03-10-10 | 01:02

@Shadow112 0:56
Die tool doet het niet zo goed, toen ik 'Teun' inklopte bleek hij ineens nooit een ban gehad te hebben.
Wel veel pre-natale zwitsals.

necrosis | 03-10-10 | 00:59

100% Zeepvrij | 03-10-10 | 00:53
www.bigfrank.nl
deze is heus en werkt ook goed.

Inferi0r | 03-10-10 | 00:59

@Ashtrey | 03-10-10 | 00:51
Wat druk je je mooi uit.
En, inderdaad. De keerzijde is vaak minder fraai.
Alles heeft meerdere kanten. Dat is ZEN in opperbeste stemming, om het maar weer eens vaag te maken. 'ZZZZZZZZZZZ. ZEN'. Twee kanten die één blijken te zijn. Hoe stom! (Even vrij gedacht hè?) Gedachteloos zijn is dan eigenlijk de hoogste vorm van denken, zou ik haast conluderen. Hmmm...

AntiSoof | 03-10-10 | 00:58

Shadow112 | 03-10-10 | 00:54
Nou nee, de vraag van u aan mij begon met iets van een muur. En daarna gaf ik een reactie. En toen kwam die schoen en die past u goed.

Hölzenbein | 03-10-10 | 00:57

@necrosis | 03-10-10 | 00:54
Echt?
*In tool gaat zoeken naar teun*

Shadow112 | 03-10-10 | 00:56

Shadow112 | 03-10-10 | 00:50
Prima. Beterschap. Dan gaat het helemaal goed komen met u. Had al zorgen.

Hölzenbein | 03-10-10 | 00:56

@Shadow112 0:50
Teun doet even niets, die heeft een weekendban!

necrosis | 03-10-10 | 00:54

@Hölzenbein | 03-10-10 | 00:49
Nee. ik pas de schoen, en nu? het was immers uw vraag of de schoen mijn persoonlijke maat was. en ik kan dat bij deze bevestigen.

Shadow112 | 03-10-10 | 00:54

Er was eens | 03-10-10 | 00:50
Haha, zelf net even een website in elkaar geflanst?
Of nog grappiger het is een echte website!

100% Zeepvrij | 03-10-10 | 00:53

AntiSoof | 03-10-10 | 00:48
Tuurlijk verbloem ik het ook liever, de keerzijde van de medaille is nooit mooi ...

Ashtrey | 03-10-10 | 00:51

@Hölzenbein | 03-10-10 | 00:46
Nee hoor, Teun kan hier vast wel iets aan doen als tegeltjes specialist. Ik zal het hem vragen.

Shadow112 | 03-10-10 | 00:50

-weggejorist-

Er was eens | 03-10-10 | 00:50

fritsspits | 03-10-10 | 00:35

Jij snapt het niet, het is veel makkelijker om niets te betalen,

- Huur/hypotheek.
- Brandverzekering.
- Wateraschap.
- Gas, water, electra
- W.O.Z.

Dan kun je je volle aandacht richten op ????? Bier en Jointjes, het milieu, en dan om de paar weken met een vliegtuig naar een demonstratie tegen alles.

reppert | 03-10-10 | 00:49

Shadow112 | 03-10-10 | 00:47
Is dat een vraag aan u zelf?

Hölzenbein | 03-10-10 | 00:49

-weggejorist-

Er was eens | 03-10-10 | 00:48

@Ashtrey | 03-10-10 | 00:46
Tsja.

AntiSoof | 03-10-10 | 00:48

@Hölzenbein | 03-10-10 | 00:44
Trekt hem aan, en nu?

Shadow112 | 03-10-10 | 00:47

Shadow112 | 03-10-10 | 00:44
Bij de weg, heeft u een tegel-syndroom? Weet niet of er pilletjes voor zijn maar ik zou toch even wat medisch personeel raadplegen.

Hölzenbein | 03-10-10 | 00:46

@100% Zeepvrij | 03-10-10 | 00:42
Lol .
Ashtrey | 03-10-10 | 00:43 | Reageer
Nee maar het kwam mij even vreemd over omdat ik uw vorige tegel had gemist.

Shadow112 | 03-10-10 | 00:46

AntiSoof | 03-10-10 | 00:43
Lijkt mij best een sterke menselijke eigenschap, niet?

Ashtrey | 03-10-10 | 00:46

Shadow112 | 03-10-10 | 00:41
Uw reactie was er meteen dus wie de schoen past...

Hölzenbein | 03-10-10 | 00:44

@Ashtrey | 03-10-10 | 00:42
Sorrie ik had uw voorgaande tegel gemist.
;

Shadow112 | 03-10-10 | 00:44

@Haarkopje | 03-10-10 | 00:41
Ben jij een mens?

AntiSoof | 03-10-10 | 00:43

Shadow112 | 03-10-10 | 00:41
Moet een tegel altijd aan iemand gericht zijn dan?

Ashtrey | 03-10-10 | 00:43

Shadow112 | 03-10-10 | 00:41
Richting de ME?

100% Zeepvrij | 03-10-10 | 00:42

Shadow112 | 03-10-10 | 00:40
Nee, ik voeg er slecht een kleine opmerking bij, best gebruikelijk.

Ashtrey | 03-10-10 | 00:42

@Hölzenbein | 03-10-10 | 00:39
Het ontging mij even voor wie uw tegel gericht was.

Shadow112 | 03-10-10 | 00:41

De krakers hebben de afgelopen dagen wel aangetoond dat het de hoogste tijd is dat dit gajes eens stevig wordt aangepakt.
Dit tuig heeft geen enkel respect voor andere mensen en de wetten in dit land.
Laat de politie bij de volgende krakersoproer maar met scherp schieten.
Liever niet op de knieen richten want dan blijven ze ons geld kosten.

Haarkopje | 03-10-10 | 00:41

@Ashtrey | 03-10-10 | 00:39
Nacht ash, U praat tegen u zelf?
;

Shadow112 | 03-10-10 | 00:40

Shadow112 | 03-10-10 | 00:38
Bent u een muur? Dzjiezus. Sorry, had ik niet in de gaten.

Hölzenbein | 03-10-10 | 00:39

@Hölzenbein | 03-10-10 | 00:37
U praat tegen een muur?

Shadow112 | 03-10-10 | 00:38

Oplossing van links voor een sociaal probleem (leegstand): ordinaire diefstal (kraken) Korter en duidelijk kan het niet gesteld worden.

Inferi0r | 03-10-10 | 00:38

Als dat journaille onbeschoft zou zijn (en dat is het meestal, want dat is modern), dan zou ik hem de microfoon op een plek rammen waar normaal geen licht komt. Dus hij heeft nog geluk gehad.

Hölzenbein | 03-10-10 | 00:37

Schijtvolk ga werken, dan kun je een huis huren of kopen!

fritsspits | 03-10-10 | 00:35

Heads or Tails | 03-10-10 | 00:27
Kom kom, je wilt dat huidige clubje wannabe-krakers toch niet vergelijken met de kraakbeweging van de jaren 80? Je gaat het huidige Feyenoord toch ook niet vergelijken met dat van begin jaren 70? We leven in een maatschappij waarbij er geen idealen of principes meer bestaan. Tuurlijk, men is nog steeds hypocriet genoeg om te pretenderen principieel te zijn (met referte aan het cda-congres). Valse sentimenten te over, maar enkel om er als individu er garen bij te spinnen. *gestrekt gaat*

titsme | 03-10-10 | 00:34

@Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:30
Zeker!
@Parsons. Nice
;

Shadow112 | 03-10-10 | 00:32

Shadow112 | 03-10-10 | 00:26
ik ook niet, het is wel hun recht om recalcitrant te doen

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:30

verraad van links | 03-10-10 | 00:27
Platjes hebben ze niet, parasieten gedijen niet zeau goed op parasieten ...

Ashtrey | 03-10-10 | 00:30

/mezcal/

Heads or Tails | 03-10-10 | 00:30

@Parsons | 03-10-10 | 00:26
Succes, gaat uw geposte filmpje bekijken.

Shadow112 | 03-10-10 | 00:28

titsme | 03-10-10 | 00:21
Verzetshelden ja. Hadden ter plekke moeten worden kaalgeschoren en opgehangen. Enfin, die tijd is voorbij. Ik ken er verscheidene, de meesten wilden gewoon alleen maar gratis wonen en zaten in een soort verlate pubertijd.

De stakkers praten er nu nog over of het heel wat was. Schei toch uit. Het enige verschil tussen de vroegere en de huidige generatie is dat je de huidige generatie binnenkort straffeloos mag doodknuppelen, als ik het allemaal goed begrepen heb.

Heads or Tails | 03-10-10 | 00:27

@Ashtrey | 03-10-10 | 00:25
En draagt hem achterstevoren. Remsporen tegen de platjes dus.

verraad van links | 03-10-10 | 00:27

@Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:19
Sommige mensen blijven de confrontatie opzoeken, en daar heb ik persoonlijk nu even geen zin in.
*slurpje bier neemt*

Shadow112 | 03-10-10 | 00:26

Tijd voor een filmpje @ Net 5. *out

Parsons | 03-10-10 | 00:26

KRAKEN GAAT DOOR! | 03-10-10 | 00:18
Een feest is pas een feest als de ME is geweest.

100% Zeepvrij | 03-10-10 | 00:26

titsme | 03-10-10 | 00:22
Hij heeft voor deze speciale gelegenheid z'n boxershort binnenste buiten gekeerd.

Ashtrey | 03-10-10 | 00:25

@KRAKEN GAAT DOOR! | 03-10-10 | 00:18
Ik denk niet dat het heel gezellig gaat worden als we langskomen. Althans, voor jullie dan.

Parsons | 03-10-10 | 00:23

KRAKEN GAAT DOOR! | 03-10-10 | 00:18
Veel plezier op het feestje. Trek je nog wat leuks aan? :p

titsme | 03-10-10 | 00:22

@Shadow112 | 03-10-10 | 00:15
Ja.

Parsons | 03-10-10 | 00:22

Shadow112 | 02-10-10 | 23:56
*met grote gaarnte in ontvangst neemt*
verraad van links | 02-10-10 | 23:59
*Valeriaanse thee doorschuift*
Heads or Tails | 02-10-10 | 23:59
Nou, vroegarh, dan waren het toch een beetje verzetshelden. De erfenis van de seventies, dat soort dingen. Maar tegenwoordig zijn het van die vieze, ongewassen sneue microfoonpakkerts. Boehoe.

titsme | 03-10-10 | 00:21

@KRAKEN GAAT DOOR! | 03-10-10 | 00:18
Daag trolletje.

Shadow112 | 03-10-10 | 00:19

Shadow112 | 03-10-10 | 00:18
Snap ook niet waarom ze zo zitten janken

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:19

ach idealen, iedereen heeft ze toch? uiteindelijk is het gewoon heel erg gezellig om tussen de krakers te leven. jullie moeten allemaal maar eens langskomen op een leuk krakersfeestje! dat zal jullie goed doen:)

-gaat naar krakersfeestje-

slaap lekker!

KRAKEN GAAT DOOR! | 03-10-10 | 00:18

@Heads or Tails | 03-10-10 | 00:14
Doe eens niet zo vervelend op de late avond. De rek is uit het topic dus laat mensen lekker lullen als het uitkomt.

Shadow112 | 03-10-10 | 00:18

Heads or Tails | 03-10-10 | 00:14
Gister uit de Gamma gezet.. Hoeveel m2 cement moest je hebben?

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:16

@Parsons | 03-10-10 | 00:05
Was dat vandaag?
Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:12 | Reageer
Denk het. ;

Shadow112 | 03-10-10 | 00:15

@Heads or Tails | 03-10-10 | 00:14
Of elkaar in de reedt neuqen, bijvoorbeeld.

verraad van links | 03-10-10 | 00:15

Krakers hebben al zo veel leed veroorzaakt onder huis eigenaren dat ik er totaal geen respect meer voor heb.
Verder is dat rellen en andermans eigendom slopen van de laatste dagen uit pure frustratie al helemaal niet goed te praten!
Gelukkig is de politieke arena geen boksring anders was vandaag op dat CDA congres de partij compleet uitgeroeid.

Beëlzebul | 03-10-10 | 00:14

@Er was eens | 03-10-10 | 00:05
De wereld op z'n kop. Godzijdank mag het niet meer. En zelfs übernattewind Van der Laan zegt er wat aan te gaan doen. Iets met thee waarschijnlijk, maar toch.

Parsons | 03-10-10 | 00:14

Zeg Shadow en Vidal, kunnen jullie niet beter gaan twitteren of morgen bij de Gamma een touw kopen etc.?

Heads or Tails | 03-10-10 | 00:14

Shadow112 | 03-10-10 | 00:10
Vandaar

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:12

@Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:08
V.v.l. is een beetje chaggy door die stink krakerts.
;

Shadow112 | 03-10-10 | 00:10

@Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:06
Ga dan.

verraad van links | 03-10-10 | 00:10

Shadow112 | 03-10-10 | 00:07
Tnx

en een voor Verraad, omdat hij zo lief is

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:08

@Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:05
*Op kosten van kleingrutter biertje toeschuift. Proost*

Shadow112 | 03-10-10 | 00:07

verraad van links | 03-10-10 | 00:05
Als het zo moet dan ga ik wel weer, chagrijn

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:06

Shadow112 | 03-10-10 | 00:04
Nope, zo nuchter als wat.

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:05

@Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:02
Heb je ook nog wat zinnigs te melden behalve iedereen te groeten?

verraad van links | 03-10-10 | 00:05

@Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:02
Avond Nacho, al een biertje gehad?

Shadow112 | 03-10-10 | 00:04

Shadow112 | 03-10-10 | 00:01
n'avond :)

Nacho_Vidal | 03-10-10 | 00:02

@koerbagh ® | 02-10-10 | 23:58
De plaatselijke veldwachter knijpt nog wel eens een oogje dicht als het recht in eigen hand word genomen.
;

Shadow112 | 03-10-10 | 00:01

@100% Zeepvrij | 02-10-10 | 23:57
Vlakbij Groningen zitten lijkt mij juist helemaal niet fijn.

verraad van links | 03-10-10 | 00:00

Een stinkende kraker, schoolvoorbeeld pleonasme.

BillyBalzak | 02-10-10 | 23:55

Pleonasme. Wat klinkt dat vies.

o)+ | 03-10-10 | 00:00

titsme | 02-10-10 | 23:35
Nee, dan de vroegere generatie krakers. Die had wel idealen, of beter: had maar 1 ideaal.
Gratis wonen.

Net zulke klootzakken als de huidige generatie krakers dus, even ongewassen ook.

Heads or Tails | 02-10-10 | 23:59

@titsme | 02-10-10 | 23:53
Doe maar. Misschien kom ik er wel van tot rust.

verraad van links | 02-10-10 | 23:59

Hallo!
:)

Nacho_Vidal | 02-10-10 | 23:59

@Shadow112 | 02-10-10 | 23:55
Jij wilt toch geen krakers lokken mag ik aannemen?

koerbagh ® | 02-10-10 | 23:58

verraad van links | 02-10-10 | 23:49
Dicht bij de stad Groningen zitten is ook erg fijn. Met de internetverbindingen zal het in Delfzijl ook wel goed zitten, aangezien Google daar ook een datacentertje heeft staan.

100% Zeepvrij | 02-10-10 | 23:57

Willianus Wortelus | 02-10-10 | 23:12
Right. Ik had even geen zin in een ban, dus dan maar een beetje moeilijk doen.

Heads or Tails | 02-10-10 | 23:57

@titsme | 02-10-10 | 23:53
*Thee opdrinkt en biertje toeschuift*

Shadow112 | 02-10-10 | 23:56

Een stinkende kraker, schoolvoorbeeld pleonasme.

BillyBalzak | 02-10-10 | 23:55

@koerbagh ® | 02-10-10 | 23:46
Helaas geen zeelucht hier, maar in overijssel is het ook goed toeven hoor. Beter dan in die verpeste randstad. ik kan mijn hondje nog gewoon los laten lopen en de mensen zeggen elkaar nog goedendag.

Shadow112 | 02-10-10 | 23:55

Shadow112 | 02-10-10 | 23:47
Ghehe. Is dat niet wat doorzichtig? :p
verraad van links | 02-10-10 | 23:51
Er zit veel woede in jou. In theorie begeef je je op eenzelfde niveau als de krakers. Hard tegen hard. Dat is niet mijn cup of tea. Rooibos, iemand?

titsme | 02-10-10 | 23:53

@reppert | 02-10-10 | 23:46
Tyfus zeg, die is wel heel erg de weg kwijt.

verraad van links | 02-10-10 | 23:52

wat een lol mensen die denken dat een wet werkt, ik ben nooit voor kraken geweest maar sinds het cda een wet tegen kraken er heeft doorgeduwd ben ik ervoor. krakers +10

een van de | 02-10-10 | 23:51

@titsme | 02-10-10 | 23:43
Ja, das helaas waar. Nou ja, sloop die krakers dan maar he.

verraad van links | 02-10-10 | 23:51

@koerbagh ® | 02-10-10 | 23:46
Alleen dat je dicht bij de Duitse grens zit lijkt mij een echt voordeel.

verraad van links | 02-10-10 | 23:49

Die maatregel van het kabinet in het akkoord, over kleding die je positie op de arbeidsmarkt verpesten. Die regel zal toch ook wel opgaan voor krakers?

zeg maar jansen | 02-10-10 | 23:49

@titsme | 02-10-10 | 23:42
Mooi klusje voor Mark Rutte, Die is er vast voor in.
Speech gaat als volgt: Er mogen nooit..... Maar dan ook nooit.... krakers op Pampus komen....... Pampus is onze nationale trots.... Krakers... Jullie blijven er van af!

Shadow112 | 02-10-10 | 23:47

@verraad van links | 02-10-10 | 23:41
Frisse zeelucht... eh... half uurtje van het centrum van Groningen met traain. Enne... Vakantie in het buitenland is 3 kwartiertjes op fietse. Verder weet ik zo ook geen voordelen. Oh ja, de tax-free shopping ferry's naar Helgoland.

koerbagh ® | 02-10-10 | 23:46

KRAKEN GAAT DOOR! | 02-10-10 | 23:24 Wel een treinkaartje gekocht? Of was dat ook proletarisch?

zeg maar jansen | 02-10-10 | 23:46

Ben blij dat dat gemekker met die krakers langzaam afgelopen zal zijn nu. Nog even een paar maandjes die stumperts laten uithuilen met hun gezaag. Heb het sowieso altijd al belachelijk gevonden dat je zomaar onaangeboden van iemands eigendom gebruik kan maken en dan nog beweren dat het je eigen bezit is ook.
-
Ik hoop dan ook van harte dat GS die lijpe haataap weet te vinden en hem publiekelijk te schande zet...

Svennos86 | 02-10-10 | 23:45

Hahahaha, jaa dat kun je verwachten hé! +1 voor de krakelingen

Mac The Ripper | 02-10-10 | 23:44

@kraken gaat door,
Ik heb je caps-lock uitgezet.

ristretto | 02-10-10 | 23:43

verraad van links | 02-10-10 | 23:39
Dat is het punt nu juist, gelegitimeerd slopen vinden ze niet leuk.

titsme | 02-10-10 | 23:43

Shadow112 | 02-10-10 | 23:39
Lol, akkoord, Pampus is een mooie. Maar het is een obstinaat volkje, dus we moeten hen de indruk geven dat ze Pampus zelf hebben geconfisqueerd.

titsme | 02-10-10 | 23:42

Daarom pleit ik nou al weer wat zal het zijn zo'n 3 jaar voor microfoon-implantaten bij staats-journalisten.

o)+ | 02-10-10 | 23:41

@koerbagh ® | 02-10-10 | 23:40
En je zit een Delfzijl. Dat lijkt mij geen feest.

verraad van links | 02-10-10 | 23:41


Ik heb nog nooit een kraker gezien die rondrijdt in een Bomvolle Audi A6 Quattro.

Willianus Wortelus | 02-10-10 | 23:40

@verraad van links | 02-10-10 | 23:38
Geen toegang. Lol!

Shadow112 | 02-10-10 | 23:40

@100% Zeepvrij | 02-10-10 | 23:37
Zover hoef je niet. In Delfzijl staat ook genoeg leeg. Maar ja... dan moet je wel huur betalen. Wel 300 euro voor een heel huis.

koerbagh ® | 02-10-10 | 23:40

@titsme | 02-10-10 | 23:35
Doe dan maar naar Pampus. Dat liggen ze toch de hele dag. www.pampus.nl/home/
En dan de marine er op af sturen.
;

Shadow112 | 02-10-10 | 23:39

@titsme | 02-10-10 | 23:35
Of je gaat werken bij een sloopbedrijf.

verraad van links | 02-10-10 | 23:39

@Shadow112 | 02-10-10 | 23:36
Dank.
De eigenaar van de router heeft de WPA2 aangezet denk ik.

verraad van links | 02-10-10 | 23:38

Hoorde vanavond dat er in Detroit nog het nodige leeg staat.

100% Zeepvrij | 02-10-10 | 23:37

@verraad van links | 02-10-10 | 23:34
Zeker, maar hij hapt weer niet grrr!
* Biertje naar v.v.l schuift*

Shadow112 | 02-10-10 | 23:36

@Er was eens | 02-10-10 | 23:34
Krakers maken zich bij mij sowieso niet populair.

verraad van links | 02-10-10 | 23:36

Ik denk dat de huidige generatie krakers helemaal geen idealen heeft, maar dat het molesteren van een deur een kick geeft. Die spanning die wij vroeger ook hadden toen we stiekem de koektrommel openmaakten. Ik opteer dan ook voor een eilandje, Ameland ofzo, dat we helemaal volbouwen met huisjes. Dan zetten we deze mensen hier naartoe op transport, en dan kunnen ze de hele dag huisjes openmaken.

titsme | 02-10-10 | 23:35

Het kraken van crisis particulieren huisjes maakt je niet echt populair

Er was eens | 02-10-10 | 23:34

@ KRAKEN GAAT DOOR! | 02-10-10 | 23:24 gutteguttegut. Typisch krakertje. Beetje provoceren, en dat was het dan. Kraak jij maar lekker door lamlendige vogelverschikker..

dr. tikshit | 02-10-10 | 23:34

@Shadow112 | 02-10-10 | 23:32
Ja, inderdaad. We zijn het er hier grosso modo wel over eens dat krakers deaud moeten.

verraad van links | 02-10-10 | 23:34

@ KRAKEN GAAT DOOR! | 02-10-10 | 23:24

Kraken vond reeds in de jaren 80 zijn sterfbed.

De huidige krakers zijn copy-pasters en de panden bieden slechts plaats aan mentaal gefrustreerden, armoedigen van geest, (buitenlandse) criminelen en buitengewoon naïeven die goed van pas komen om op te parasiteren.

Diepere treurigheid is nauwelijks denkbaar. Alleen nog idioten willen geassocieerd worden met het hedendaagse kraken.

Succes.

Adalgar | 02-10-10 | 23:33

micropoon kopen? goede actie van kraakjongetje, als je geen reactie losmaakt bij deze hersenlozen kun je de m icropoon ook beter in hun hol stoppen. in feite kan ik inkomen in de kraakgedachte; alleen niet in de krakers zelf. codekrakers daargelaten en carnavalskrakers natuurlijk.

caravaggio | 02-10-10 | 23:33

Het word weer tsjakka in A'dam. Kroning van wim-lex zit er toch een beetje aan te komen, krijgen we weer dat oproer wat er toen ook was met de kroning van Bea. Politieman te paard kreeg toen een straatsteen tegen z'n gezicht, maar bleef op z'n paard zitten. Foto ging de hele wereld over. Kein wohnung - kein Kronung, kopten de duitse kranten toendertijd. Verbeteringen die in die tussentijd zijn ingevoerd, omvatten o.a. betere gezichtsbescherming voor paard en ruiter.
Het is oorlog. De fokkers

hotnot | 02-10-10 | 23:33

@verraad van links | 02-10-10 | 23:30
Ben wel in voor een rollebolletje. Het is nu toch zo rustig.
;

Shadow112 | 02-10-10 | 23:32

Bij zo'n Wii controller heb je zo'n polslusje. Ideetje voor microfoon van de verslaggevert?

ristretto | 02-10-10 | 23:32

Internettende krakers stelen vaak ook bandbreedte via wifi. Dat is ook verboden.

koerbagh ® | 02-10-10 | 23:31

@Shadow112 | 02-10-10 | 23:28
Uiteraard, het is goed voor de discussie.

verraad van links | 02-10-10 | 23:30

@KRAKEN GAAT DOOR! | 02-10-10 | 23:24
Onnodig gebruik van Caps gaat door!

100% Zeepvrij | 02-10-10 | 23:28

@verraad van links | 02-10-10 | 23:27
Rustig, laat hem eens vertellen.
;

Shadow112 | 02-10-10 | 23:28

@KRAKEN GAAT DOOR! | 02-10-10 | 23:24
Kraken gaat helemaal niet door idioot. Nog een paar van deze 'vreedzame demonstraties' (lees: vernieling, openlijke geweldpleging etc.) en ook jullie allerlaatste krediet onder de bevolking is als sneeuw voor de zon verdwenen.

verraad van links | 02-10-10 | 23:27

@Parsons | 02-10-10 | 23:25
i want to feed the troll .
;

Shadow112 | 02-10-10 | 23:27

KRAKEN GAAT DOOR! | 02-10-10 | 23:24
De ontruimingen zullen ook doorgaan.. herstel, zullen 10 keer zo snel gaan :-)

titsme | 02-10-10 | 23:26

@KRAKEN GAAT DOOR! | 02-10-10 | 23:24
Waarom gaat kraken door? Kraken is diefstal.

Shadow112 | 02-10-10 | 23:26

Hey een troll. Leuk.

Hoi & welkom @ KRAKEN GAAT DOOR!

Parsons | 02-10-10 | 23:25

Wat een gezellige dag in Nijmegen!:) treintje, lekkere wandeling, beetje bandjes, beetje goeie techno, biertjes en gezelligheid! jammer dat ze gingen knuppelen, al die gevechten en boze politie meneertjes waren niet het doel van deze demo.. maar was een geslaagde dag! Kraken Gaat Door!

KRAKEN GAAT DOOR! | 02-10-10 | 23:24

Waar ik dan persoonlijk wel weer fel tegen ben, is een carnavalskrakersverbod.

titsme | 02-10-10 | 23:23

@zeg maar jansen | 02-10-10 | 23:13
Ja, en er zijn weer tonnen aan belastinggeld door de plee gespoeld omdat een stelletje huizendieven altijd gewelddadig moet 'protesteren'.

verraad van links | 02-10-10 | 23:20

verraad van links | 02-10-10 | 23:06 Eerst al lekker lang opgehouden bij het station, identiteitscontrole, aan het eind van de dag wat klappen uitgedeeld. Ze hebben elkaar weer lekker bezig gehouden.

zeg maar jansen | 02-10-10 | 23:13


Heads or Tails | 02-10-10 | 22:36 Sarin!
(Dat weet Willie dan weer)

Willianus Wortelus | 02-10-10 | 23:12

@zeg maar jansen | 02-10-10 | 23:04
Lang niet stevig genoeg. Van politiezijde dan.

verraad van links | 02-10-10 | 23:06

Wat een miet die Daan.Ik was direct gaan rossen met je poten van men spullen afblijven

omdat_ik_het_zeg | 02-10-10 | 23:04

verraad van links | 02-10-10 | 23:02 Als je die filmpjes bekijkt, en dat deed ik, dan ging het er best stevig aan toe.

zeg maar jansen | 02-10-10 | 23:04

@zeg maar jansen | 02-10-10 | 23:00
Thuiswedstrijd voor ze.

verraad van links | 02-10-10 | 23:02

@Heads or Tails | 02-10-10 | 22:28
Ongezien de linksmens.

Parsons | 02-10-10 | 23:02

JoranVanderdood | 02-10-10 | 22:37
Tuurlijk. Zo'n Shure is geschikt voor Sieneke. Niet voor Pownews.

ristretto | 02-10-10 | 23:00

Daan = gay

brabant altijd -1 | 02-10-10 | 22:59

Is het niet Job C..?

Dark Helmet | 02-10-10 | 22:56

Jahaa, de woningmarkt schijnt een beetje gesloten te zijn voor starters, daar zijn ze natuurlijk zo sjachie over.
Huren is ook al geen optie, wachtlijst van hier tot Tokio.
Nee, dan zou ik ook over de pis raken.

zeg maar jansen | 02-10-10 | 22:53

Super Mario Bros | 02-10-10 | 22:17
Draadloze internetverbindingen kun je ook kraken.(als de beveiliging al aan staat)

100% Zeepvrij | 02-10-10 | 22:52

ik weet een mooie plek in de duinen bij haarlem voor dit soort links stinkende tuig

houjebekmaarlul | 02-10-10 | 22:48

@JoranVanderdood kunt u zangmicrofoons van interviewmicrofoons onderscheiden? Blijkbaar niet...

zedenmeester | 02-10-10 | 22:46

powned!

Roadie68 | 02-10-10 | 22:45

@JoranVanderdood | 02-10-10 | 22:31
Dat kunt u blijkbaar weten. Wat heeft u trouwens eens kotsmisselijke nick gekozen. Weerspiegeling van uw geest?

Shadow112 | 02-10-10 | 22:44

Dat was zeker die ene zonder kogel in zijn knieschijf...

Wabbit.was.here | 02-10-10 | 22:41

Was het niet Regilio?

Offset | 02-10-10 | 22:38

Hardheidstesten van de Shure SM58, na van 10 meter hoogte te zijn gevallen, in een vriezer gezeten te hebben, ondergedompeld te zijn in een glas water werkt ie nog perfect.

www.youtube.com/watch?v=33QPLbQi9FI

De Shure SM58 is de Toyota Hilux onder de microfoons.

JoranVanderdood | 02-10-10 | 22:37

Met een beetje CH3P(O)(F)O)(F)OCH(CH3)2C4H10FO2P de kraakpanden volblaffen en je hebt er geen omkijken meer naar.

Die subscripts werken niet zo goed hier, bon, bijzaak.

Heads or Tails | 02-10-10 | 22:36

JoranVanderdood | 02-10-10 | 22:31
Heeft Leen niet de goud-gedoubleerde versie?

Ashtrey | 02-10-10 | 22:36

men kan er nou wel een wetje tegenaan gooien al is het een rookverbod kraakverbod boerkaverbod of iets in dien aard komt altijd als een boomerang weer terug

istawa | 02-10-10 | 22:35

Wat voor kutmicrofoons gebruiken jullie dat die zo snel kapot gaan?

Koop wat Shure SM58 micro's. Kosten slechts 100 euro per stuk en je kan ze tegen een muur gooien, per ongeluk in een glas bier laten vallen en ze blijven het dan nog perfect doen met uitstekende geluidskwaliteit.

Niet voor niets is de SM58 de microfoon van keuze voor elke rauwdauwende rocker met een wilde levensstijl.

JoranVanderdood | 02-10-10 | 22:31

tuig van de richel is het

AIVD-medewerker | 02-10-10 | 22:30

@Parsons | 02-10-10 | 22:25
Misschien wil de Poolse pliesie -in het kader van de Europese samenwerking- wel een keer een pelotonnetje sturen.

verraad van links | 02-10-10 | 22:28

repulse | 02-10-10 | 22:05
We blijven wel menselijk hè? Ook een linkse, krakende tyfushond heeft recht op een plekje onder de gron... de zon, net als een JOVD-erT.
Stel, je moet kiezen (daar gaat het natuurlijk om), wat doe je? Ik voel meer affiniteit met een linkse krakende tyfushond dan met een JOVD-erT en was benieuwd wat anderen zouden doen, gesteld dat je dat van te voren kunt bedenken etc.

Heads or Tails | 02-10-10 | 22:28

@Parsons | 02-10-10 | 22:26
Zeg dat tegen de Belastingdienst.

De Rechtse Baron | 02-10-10 | 22:27

@Bonnie Swart | 02-10-10 | 22:22
Je blijft met je poten van de spullen van een ander af. Hoe moeilijk kan het toch zijn allemaal?

Parsons | 02-10-10 | 22:26

Ondertussen is het mij nog steeds niet duidelijk waarom de pliesie niet met scherp op dat tuig schiet, maar het zich gewoon laat welgevallen dat er aan de kant van de pliesie gewonden vallen. #onbegrijpelijk

Parsons | 02-10-10 | 22:25

@Bonnie Swart | 02-10-10 | 22:22
Ja, en dan is het ok? Het blijft een misdrijf.

verraad van links | 02-10-10 | 22:23

Wat een gezeur, GS. Jullie Journalist pakt de mike toch gewoon weer t'rug?

Bonnie Swart | 02-10-10 | 22:22

@koerbagh ® | 02-10-10 | 22:17
Dat is waar.

verraad van links | 02-10-10 | 22:19

Scumbag krakers.

Noordinaire | 02-10-10 | 22:18

De fine fleur van Groen Links en de antifa te samen......., gezellig clubje hardwerkenden zeau te zien.

woefdrammer | 02-10-10 | 22:18

Haal Die Hoofdletters Eens Uit De Kop. Leest zo onprettig.

Petrus de Rewa | 02-10-10 | 22:18

Waarschijnlijk spreekt 2/3 van deze krakers geen Nederlands.

ad melkert | 02-10-10 | 22:18

Garret Weldon | 02-10-10 | 22:06
*clap clap clap*
en
LOL!

dosis | 02-10-10 | 22:18

Staat die microfoon al op Marktplaats?

De Rechtse Baron | 02-10-10 | 22:16
Ik denk niet dat ze een internetverbinding hebben

Super Mario Bros | 02-10-10 | 22:17

@verraad van links | 02-10-10 | 22:10
Klein, grijs petje (en met een beetje geluk) een giga-overbite - want een tandarts zien ze ook nooit - dat kan genoeg onderscheidend zijn.

koerbagh ® | 02-10-10 | 22:17

Bukoswski | 02-10-10 | 22:14
Good times.

Ashtrey | 02-10-10 | 22:16

Staat die microfoon al op Marktplaats?

De Rechtse Baron | 02-10-10 | 22:16

Als ik het wist, zou ik het niet zeggen... Mooie aktie.. Hier wil ik best voor betalen ;-)

ID_ | 02-10-10 | 22:14

Nu kijk ik de hele aflevering.

Jezus wat slecht, ik had verwacht het wel wat beter zou worden.

Ddarez | 02-10-10 | 22:13

Dejavu!

Geboefte | 02-10-10 | 22:13

Bukoswski | 02-10-10 | 22:11
Sieneke was beter, eerlijk is eerlijk.

Ashtrey | 02-10-10 | 22:12

Wie houdt er nu een microfoon bij een kraker, een traangasflesje past beter bij de scene.

Andersom dag | 02-10-10 | 22:11

Ashtrey | 02-10-10 | 22:08
Op eurovision gezongen zag ik op jijbuis, leuk?

Bukoswski | 02-10-10 | 22:11

Ja, sorry, ga alleen met nette mensen om, niet met langharig werkschuw tuig, dus aan mij hebben jullie niks...

brutus68 | 02-10-10 | 22:10

@koerbagh ® | 02-10-10 | 22:09
Klopt. Maar is ratje dan wel onderscheidend genoeg?

verraad van links | 02-10-10 | 22:10

Waar komen al die malloten vandaan joh? Weten ze niet dat kraken al sinds de jaren '90 uit is?

evaQ8 | 02-10-10 | 22:10

@verraad van links | 02-10-10 | 22:07
Niet onderscheidend genoeg. Al die huizendieven hebben een bad- en douche-allergie.

koerbagh ® | 02-10-10 | 22:09

Ik vraag mij eigenlijk af of ze ook de microfoon zouden hebben gejat als Daan van een van de omroepen van de Linksche kerk zou zijn geweest

Super Mario Bros | 02-10-10 | 22:09

@ koerbagh ® | 02-10-10 | 22:05
Zeer waarschijnlijk, de positieve kant van deze krakersactie is dat je een excuus hebt.

Crusher | 02-10-10 | 22:08

Bukoswski | 02-10-10 | 22:07
Klopt ik ben de lead.

Ashtrey | 02-10-10 | 22:08

Ashtrey | 02-10-10 | 22:04
Ashtrey, is dat geen feministische rockband uit Litouwen?

Bukoswski | 02-10-10 | 22:07

@koerbagh ® | 02-10-10 | 22:05
Stinkie. Of schept dat verwarring?

verraad van links | 02-10-10 | 22:07

vooruit, *voorruit*

koerbagh ® | 02-10-10 | 22:06

Fijn volk, die achterban van GL/SP/PVDA. Diefstal. Geweld. Jullie wetten, niet de onze. Had het CDA een congres georganiseerd als samenwerking met GL 'im frage' was geweest? Of hadden de oudjes het dan wel best gevonden? Je keert je tegen een levensbedreigend systeem, een systeem dat al eeuwen tracht het christendom om zeep te helpen en Europa onder de voet te lopen, en je wordt neergezet als een gevaar voor de democratie. Je steunt het gewelddadige kraaktuig, legt bovengenoemd systeem geen strobreed in de weg, hebt een voorliefde voor totalitaire systemen in z'n algemeen, en je wordt geroemd om je sjosjale karakter. Als je werkelijk zo sjosjaal bent ga je maar lekker in de zorg werken. Er zijn daar genoeg handen aan het bed nodig. Het krakerstuig heeft er tientallen jaren een punt van gemaakt dat ze buiten de samenleving wensen te staan, boven onze wetten maar ondertussen teren ze wel op de subsidiepotten die bijeen gespaard zijn door de hardwerkende burgers die ze zo verachten. En ondanks hun gebrul over woningnood en gehuil over milieuvervuiling willen ze niets liever dan dat de grenzen wijd opengaan, het dus steeds voller wordt in Nederland en de woningnood dus steeds groter, er meer gebouwd moet worden en dus steeds minder natuur maar wel meer vervuiling. En aangezien de meeste krakers er niet uitzien of ze ooit een dag in hun leven serieus werk hebben verricht dragen ze zelf geen stuiver bij om dit alles te realiseren. Dat mogen die verachtelijke burgermannetjes en -vrouwtjes doen. Nu, die zijn het inmiddels spuugzat om de rekening te moeten betalen voor dit tuig. Buitenlandse krakers het land uit, Nederlands kraaktuig schrijft zich maar net als de rest van Nederland in voor een woning. En geef die jongen z'n microfoon terug.

Garret Weldon | 02-10-10 | 22:06

@Heads or Tails | 02-10-10 | 22:02
Ik zou gewoon rechtdoor gaan. Minste kans dat er eentje door je vooruit ploft.

koerbagh ® | 02-10-10 | 22:06

Heads or Tails | 02-10-10 | 22:02
Huh??
Je hebt de kans op beide en dan kies je voor 1?
Pfffttt.../*pakt mescal af en pleurt het door de gootsteen...*

repulse | 02-10-10 | 22:05

Zijn krakers-bijnaam: Ratje. (vast)

koerbagh ® | 02-10-10 | 22:05

Bukoswski | 02-10-10 | 22:01
Ja vast.

Ashtrey | 02-10-10 | 22:04

Tuig is het. Het leger erop en het land uittrappen. Dan heet Groen Links ook weer een zeteltje minder.

De Rechtse Baron | 02-10-10 | 22:04

Marcus Porcius Cato | 02-10-10 | 21:57
Vroeger, ik noem de jaren 80, toen wij de harde kern van de kraakbeweging waren, zouden we deze knul onder dwang een weekje laten meedraaien in de Kringloopwinkel aan de Vondelstraat. Kraken is echt dood.

titsme | 02-10-10 | 22:04

Ik zal eens rondvragen bij mijn vrienden van de IS en het kraakcirquit en al dat andere langharig tuig. Staat er een beloning op? Ik wil wel een keertje uit met Jojanneke.

deadnotsleeping | 02-10-10 | 22:04

Het na dit stukje volgende fragmentje over die JOVD-lutsers vond ik een stuk geestiger. Je hebt wel eens van die ethische kwesties, dat je bijvoorbeeld met 220 km/u over de middenstreep van de snelweg rijdt en je links een krakerT ziet staan en rechts een JOVD-erT. Als je rechtdoor rijdt, rij je ze allebei dood, dus de meeste mensen maken dan in a split second een keuze. Rij je die krakerT tot gruis of die JOVD-erT?

Ik denk dat ik die JOVD-erT zou nemen.

Heads or Tails | 02-10-10 | 22:02

@NewEnglandPatriots | 02-10-10 | 21:57
Dan regenen ze misschien wat schoon.

verraad van links | 02-10-10 | 22:02

Ken 'm: Maarten van Poelgeest

DrBowned | 02-10-10 | 22:02

Tsja, als je hun laat verbieden huizen te stelen gaan ze alternatieven zoeken om te jatten

Super Mario Bros | 02-10-10 | 22:02

@Onderbuik | 02-10-10 | 21:51, en dan zijn wij laf en anoniem.

gentle giant | 02-10-10 | 22:01

zal het wel verdient hebben, beetje zuur Pritt Stift

Bukoswski | 02-10-10 | 22:01

In ieder geval geen lolsmurf.

gentle giant | 02-10-10 | 22:00

-weggejorist-

hans5985 | 02-10-10 | 22:00

@ Garret Weldon | 02-10-10 | 21:36
Hoezo zijn we daar van verlost? Als ze niet meer mogen kraken staan ze op straat. Denk je dat ze daar minder van gaan stinken dan?

NewEnglandPatriots | 02-10-10 | 21:57

Ik vind het wel een hele dappere actie van deze kraak dreumes. Even snel een micofoon afpakken, en dan vlug tussen een grote groep andere fatsoenlijke burgers verdwijnen. Voorwaar een huzarenstukje !

Marcus Porcius Cato | 02-10-10 | 21:57

Wat stottert die rutger als ie het nieuws moet doen.

Whopper | 02-10-10 | 21:56

Word oorlog met die linkse ratten

Smokum | 02-10-10 | 21:56

Waarom zijn die lui allemaal in het zwart, het lijkt de waffen ss wel van dhr. A. Hitler, ook iemand die het geweld niet schuwde (en vegetarier was).

Onderbuik | 02-10-10 | 21:51

Haatsmurf.

Barbatruuk! | 02-10-10 | 21:51

Bij het lezen van de titel krijg ik spontaan dyslexie, Pritt. Heeft de Vernielende Kraker nu een Microfoon en wordt deze gezocht of ... ?

Salem | 02-10-10 | 21:51

Da's Koos Dakloos

Pixwart | 02-10-10 | 21:50

Zet het leger svp maar in tegen deze figuren......

killermiller | 02-10-10 | 21:49

ah... een ramkraker

deafhaalchinees | 02-10-10 | 21:48

Voorwerpen kapot maken die niet van jezelf zijn is voor die kabouter dagelijkse kots ... kost.

Ashtrey | 02-10-10 | 21:47

Tja... Die mensen kennen het woord bezit niet; als je dan met zo'n mooie microfoon interviewtjes komt houden....

Sabbey | 02-10-10 | 21:46

Als ik hem tegen kom zal ik het laten weten. Ik neem aan dat er een vindersloon aan verbonden is.

Djibriel Farishta | 02-10-10 | 21:46

Hoezo zoeken?
Hij stond er toch?
Dat je dan alleen maar 'hé' durft te roepen is je eigen probleem.

Nick Naam | 02-10-10 | 21:45

Gewoon even thee met em drinken. Komt et vast goed... Toch Job??

cheffaas | 02-10-10 | 21:44

Is dat niet Femke H. van Groen L.?

Pieter Pan | 02-10-10 | 21:44

Die komen ze bij het ontruimen nog wel een keer tegen.

verraad van links | 02-10-10 | 21:43

Kraaksmurf.

gentle giant | 02-10-10 | 21:41

Nooit gedacht dat Daan die microfoon ooit terug zou krijgen +1
Alle krakers stinken toch?
find_your_spot | 02-10-10 | 21:34
Reserve microfoon? Want de roze beschermkap/dinges is er nadien weer op.

Cadaver | 02-10-10 | 21:41

Slaan dat tuig!

menotyou | 02-10-10 | 21:41

Al gekeken in de gastenboeken op Indymedia?

Cursorbewoner | 02-10-10 | 21:39

Stinkend rapaille, blij dat we daar binnenkort van verlost zijn.

Garret Weldon | 02-10-10 | 21:36

Nooit gedacht dat Daan die microfoon ooit terug zou krijgen +1

Alle krakers stinken toch?

find_your_spot | 02-10-10 | 21:34

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino