Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

K1 in de polder

balkiebos2.jpgBorrelnootjes op schoot, Aldi bier binnen handbereik; tijd voor het eerste televisiedebat. En het goede nieuws is dat Marijnissen, Halsema en Pechtold niet zijn uitgenodigd. Ook wethouder Hekking zit gewoon fris gewassen in pyjama op de bank te kijken hoe zijn grote voorbeelden Bos en Balkenende het er vanaf gaan brengen. De voorbeschouwing kan nu beginnen, om 21:30 uur is het woord aan de twee premierskandidaten. Direct na afloop komen wij met de exit-poll. Mark is dan waarschijnlijk al op moeders schoot in slaap gesukkeld...

Reaguursels

Inloggen

Uiteindelijk blijkt volgens Salome en DikkeLeo alles teruggevoerd te kunnen worden tot dat ene enge woordje "discriminatie". Dat is de onbegrijpende, agressieve vertaling van "gebrek aan respect". Het is jammer dat zoveel reageerders hier niet veel verder komen dan wat losse flodders die waarschijnlijk het gevolg zijn van het opschudden van warrige herseninhouden. Zeker is dat de truttige bekkies van Balkenenende een lichaamstaal uitdrukten die heel anders uitvalt dan het oordeel van de "nationale afzeiker" en would be "deskundige" Henk Jan.

butler | 06-11-06 | 10:00

@Salome; je hebt gewoon 100% gelijk met je verhaal..... jammer te moeten constateren dat je vertrekt. NL raakt teveel ondernemende mensen kwijt aan deze onbenoemde wantoestand. De ambtenaren en boekhouders die dit land regeren zullen dit niet snel inzien want in hun beleving komt het 'inkomen' voor henzelf en de zielige minderbedeelden er altijd vanzelf. En daarbij, als je toch geen visie hebt waarom zou je je er druk om maken als ambtenaar of politiek medewerker?
Maar goed, ik zal er de komende tijd wel weer een schepje bovenop doen ;-) maar ben ondertussen wel nieuwsgierig waarheen je met je familie vertrekt....

DikkeLeo | 05-11-06 | 22:36

@Mislich
No offense. De psyche van de mens is geen universeel ding. Iedereen is gelijk, maar niet iedereen is hetzelfde. Ik denk dat vanuit het eeuwige goedwillende dat Nederland heeft, de conservatiefste, achterlijkste mensen van de planeet hier juist een goed heenkomen vinden. In theorie klinkt het ook leuk. Je moet alleen geen homo, jood of vrouw zijn of kinderen hebben.

Salome | 05-11-06 | 22:03

@Salome: Niet vervelend bedoeld, maar ik weet juist heel goed hoe de psyche vd mens in elkaar zit en daarom weet ik ook na je laatste post gelezen te hebben dat jou dingen uitleggen verder geen zin heeft. 't gaat je goed.

Mislich | 05-11-06 | 21:20

yo bos ik ben een vrouw wat vind je van een partij tegen intimidatie van vrouwen, kleinerend maken van vrouwen, en niet serieus nemen van vrouweh. Enig idee hoe vaak vrouwen lastig worden gevallen per dag? Zeker 6X! Natuurlijk alleen door allochtone jongeren... varierend tussen 5 tot 30 erg he!!

Gegroet, een inwoonster uit Amsterdam

Toon Amsterdam | 05-11-06 | 20:50

@Mislich
Je bedoelt het goed. Maar je begrijpt niet hoe de psyche van de mens in mekaar zit. Dat kan badinerend klinken, het is zo niet bedoeld. De Marokkanen zijn niet in achterstandwijken gepropt of gediscrimineerd (oud links kwekje), die mensen begrijpen gewoon niet hoeveel zij van de Nederlanders hebben gekregen en in welke v/h piekfijne buurten zij gratis mogen wonen. Het is hen allemaal te gemakkelijk aangedragen, ze snappen het niet.
Jij denkt dat met nóg meer cadeaus de mentaliteit zal veranderen. Dat is het punt niet. Ze kunnen niet waarderen wat ze hebben, en ontwikkelen vandaaruit ook geen kracht om dingen (verwachtingen) waar te maken. Daar is inzet voor nodig, en die hebben ze niet. Het ligt niet aan hun omgeving of de kansen die ze zogenaamd niet krijgen, het ligt aan hun eigen mentaliteit. Een veeleisende maatschappij waar ze niet de ruggegraat voor hebben. Dan kun je de Herengracht leegruimen en daar alle Marokkanen inzetten, in no time is het een bende.
Je leven opbouwen vereist inzet, kracht, ruggegraat, teleurstellingen slikken, volharding, al dat. Het vereist souplesse, nieuwsgierigheid, openheid. Deze achterlijke boeren hebben dat allemaal niet en krijgen het ook niet mee. Dus dan kun je villa's voor ze bouwen tot je een ons weegt om ze mee te laten komen, het zijn gewoon geen Europeanen. Ze zitten daar niet voor niks al eeuwen lang zand te happen en te miesmuizen. Zelfs de Inca's konden het ongelooflijk ruige, onherbergzame Andes-gebergte aan, maar alleen door hard te werken. Lees maar 's boeken over de Noord-Afrikanen; het is gewoon geen volk met ruggegraat.

Salome | 05-11-06 | 20:44

Boeddhi 05-11-06 @ 17:48 "Er is maar 1 deskundige tijdens de verkiezingen, nl. het gewone volk! Dus lul niet. Deskundigen bepalen niet de verkiezingsuitslag!"

En waarop is dit een reactie???
-
koerbagh 05-11-06 @ 18:18
Daarbij maak jij de denkfout dat alle Marokkaanse rotjochies in achterstandswijken wonen.

Waar zeg ik dat precies?
Overigens hoort bij een achterstandswijk aanpakken niet alleen huizen opknappen. Dat is weer iets van "In achterstandswijken staan slecht onderhouden woningen. -> We knappen de woningen op! -> Weg achterstandswijken." De verpaupering heeft uiteraard ook weer een oorzaak en die ligt niet alleen bij de mensen zelf, maar bij de situatie waarin die mensen zich bevinden en de reactie die mensen daar vaak op hebben met uiteraard voor zichzelf dan weer een vergoeilijking. Vroeger toen ik nog een klein mislichje was haalden we ook van alles uit. We waren nederlander en bedachten als vergoeilijking hooguit ... tis "leuk". Dat marrokaanse jongeren weer een ander goedpratertje verzinnen, het zal allemaal wel, maar is in weze gewoon tzelfde en niks meer dan 'n goedpratertje voor zichzelf.
-
@Salome: 'n achterstandswijk is volgens mij een wijk waar een onevenredig groot aantal kansarmen wonen die op de een of andere vreemde manier zich een beetje slachtoffer voelen soms en daar ook wel enige aanleiding voor hebben als je even nadenkt. Als ze dan ook nog allochtoon zijn voor een groot gedeelte dan komt er op een weer onverklaarbare wijze de gedachte op dat het mss wel es met discriminatie te maken zou kunnen hebben. Laten we wel wezen... discriminatie is niet bepaald iets dat niet voorkomt. Dat jongeren uit zo'n groep zich buitengesloten voelen al van jongs af aan en dan enigszins de schurft krijgen aan alles wat nederlands is is natuurlijk een domme (kam en scheren), maar wel begrijpelijke reactie. Net zo dom en begrijpelijk als de reactie die sommige nederlanders hebben in tegenovergestelde richting. Als je als overheid zo'n situatie laat voortbestaan door bv zelfs straatterreur (letterlijk) niet aan te pakken dan kun je 't wel schudden voor wat betreft een verbetering vd situatie. Als je de mentaliteit van mensen wilt veranderen ten goede dan zul je toch echt de situatie van die mensen moeten veranderen ten goede. Das al wat ik zeg eigenlijk.

Mislich | 05-11-06 | 19:40

@Mislich
Definieer achterstandswijken. Maak een rondje Mokum en kijk 's waar de satelietschotel-concentraties zitten. V/h keurige buurten die nu bevolkt worden door Marokkanen. De huizen/buurten zijn het probleem niet: de mentaliteit van de mensen die er wonen zijn het probleem. Ik ken de fatsoenlijkste mensen uit buurten die door jou als achterstandswijken worden bestempeld, maar die mensen hebben een heel andere instelling.
Buurten aanpakken... wat een loze kreet. Een van die talloze kreten uit de grabbelton waar we steeds zoet mee worden gehouden. Er zijn miljarden geïnvesteerd in het uitvoeren van al die kreten en elke poging strandt. Er blijven nieuwe generaties opstaan waarmee het probleem zich nóg talrijker en wijdvertakter verspreidt. Nee vriend, het zit vastgeroest en het probleem oxydeert zolang wij hopeloos zitten vastgekit in die heikele kwestie dat immigranten met de oh zo achteloos uitgereikte papiertjes op zak, coute que coute NL staatsburger moet blijven.
Zie het positief. Vertrekkende mensen als wij creëren meer ruimte voor nóg meer van die immigranten voor wie volgens jullie oplossingen voorhanden zijn. Succes.

Salome | 05-11-06 | 18:20

@Mislich 05-11-06 @ 17:26:
Daarbij maak jij de denkfout dat alle Marokkaanse rotjochies in achterstandswijken wonen. Dat is niet zo. Ander voorbeeldje: De Schilderswijk in 070 is 10 jaar geleden helemaal opnieuw opgebouwd. De verpaupering aangepakt. Nu, 10 jaar later is de wijk alweer verpauperd. Dus het grootschalig aanpakken van verpauperde achterstandswijken heeft niet het gewenste resultaat gehad.
Feit: lastige rotjochies van welke nationaliteit zul je altijd houden. Het hoort bij de puberteit van de man van de menselijke soort. Feit: het crimineel gedrag van de Marokkaanse jeugd wordt vergoeilijkt met drogredenen als "discriminatie", "het mag van de Koran", "Nederlanders zijn tegen ons", "Nederlanders zijn haram, hun vrouwen hoeren".

koerbagh | 05-11-06 | 18:18

Ben halverwege het debat in slaap gevallen, en raad eens, ik heb heerlijk geslapen. Goed debat dus.

Hannalore | 05-11-06 | 18:03

Mislich 05-11-06 @ 17:26

Er is maar 1 deskundige tijdens de verkiezingen, nl. het gewone volk! Dus lul niet. Deskundigen bepalen niet de verkiezingsuitslag!

Boeddhi | 05-11-06 | 17:48

@Salome:

Je maakt een constante denkfout die velen zich meestal rechts noemende personen maken. Als jij een symptoom ziet dan ben je blijkbaar niet in staat de oorzaak/oorzaken te pinpointen. : Marrokaanse jongens in achterstandswijken zijn vaak lastig -> Marrokanen zijn lastig -> Marrokanen moeten het land uit en anders ga ik wel.
Lees en leer: "Marrokaanse jongens in achterstandswijken zijn vaak lastig." -> In achterstandswijken zijn vaak lastige jongeren. -> In achterstandswijken wonen veel Marrokaanse jongeren -> Lastige jongeren in achterstandswijken zullen vaak Marrokaans zijn. Oplossing a: Marrokanen het land uit. -- Gevolg: Lastige jongeren zullen voortaan een andere nationaliteit hebben. Oplossing b : Achterstandswijken aanpakken. -- Gevolg: Er zullen minder achterstandswijken zijn tot er helemaal geen meer zijn en weg overlast die typisch is voor achterstandswijken. Conclusie: Weet dat VVD/CDA/D66 achterstandswijken niet aan hebben gepakt -> trap niet in de sprookjes van Balkenende & co die 100% tegenstrijdig zijn met wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan en stem op een partij waarvan je hoopt dat ze wel gaan doen wat ze zeggen. Geen garanties voor wat dat betreft uiteraard, maar stemmen op partijen waarvan al bewezen is dat ze liegen lijkt me zacht uitgedrukt een beetje dom.

-

Nestor-F 05-11-06 @ 00:22

"Uiteindelijk blijkt nadat alle stof is neergedwarreld dat Balkenende toch de betere was in deze confrontatie. Niet volgens het "gewone volk", die Bos een krappe voorsprong gaf, maar door de deskundigen, of degene die daarvoor doorgaan."

Iemand die Balkenende als winnaar zag is gebiast tot over z'n oren en hooguit deskundig in hersenspoeling. Bos zei louter waarheden en Balkenende had geen verweer beter dan wat algemene onzinprietpraat ( "samen de schouders eronder, wat we hebben gepresteerd is geweldig, laten we positief zijn" dat soort bagger dus en uiteraard het moeten toegeven dat de afgelopen jaren geen bijdrage is gevraagd aan de rijkste burgers... dat lijkt me toch een eyeopener voor iedereen die ze nog niet open had).
-
"Maar, als je iets wilt veranderen in dit land moet je niet stemmen op een van de gevestigde partijen. Dat is zeer duidelijk. Ik hoop ook voor jullie."

Dat is idd erg duidelijk, maar daarmee kun je nog 2 kanten op. De kant vd bruinhemden en de kant van "links". De jaren Balkenende hebben de neo'tjes toch ws meer tevreden gestemd dan de linkspoten, dus voor echte verandering stem "links" waarbij je een pvda-stem als rechts mag beschouwen (CDA/PVDA: 4 jaar met geluk 'n status quo).

Mislich | 05-11-06 | 17:26


@Maximo c.s.
Smalend hoongelach en geschamper. Exact het soort reacties van een versteende samenleving die dagelijks geweld al als iets heel normaals is gaan beschouwen. Die apenrots is echter niet wat wij voor ogen hebben waar het een veranderde samenleving betreft. Wij zijn van het slag dat vooruitgang en verandering beoogt op een andere manier, want maatschappijen en samenlevingen veranderen nu eenmaal. Als die verandering echter inhoudt dat je je als een primitieve, harige entiteit moet gaan opstellen, dan sorry, nee. Het gaat niet eens om die knokkende Neanderthaler-instelling op zich: het kost gewoon een heleboel energie, en die investeren wij liever in andere zaken. Het soort zaken dat gezien de ontwikkeling van Europa meer voor de hand ligt (en ook onze voorkeur geniet) dan het terugmuteren naar level dommekracht omdat domme mensen vanwege gebrek aan beschaving hun dagelijks bestaan anno nu nog altijd wensen in te delen als een eeuw of tig geleden.
Ik zie dat een heleboel hier geen moeite mee hebben om intelligente ontwikkeling te laten voor wat het is en oer-instinctieve agressie weer de overhand te laten nemen. Dat is een keuze. Onze 21ste eeuw gaat er anders uitzien.

Salome | 05-11-06 | 15:16

Je vraagt je toch echt af wat zo’n Henk Jan Smits moet in een panel dat een politiek debat beoordeelt. De man heeft mogelijk een goed gevoel voor uiterlijkheden maar daar blijft het dan ook bij. Na afloop van het debat Bos-Balkenende verklaarde hij de laatste onverbloemd tot winnaar. Ik zou niet weten waarom.

Hij meende zelfs dat Balkenede zich presenteerde als de grote broer van het jongetje Wouter en dat Bos op een goed moment er uit zag als een “geslagen hond”. Nu had ik gedurende het hele debat eerder het gevoel dat Bos zich gedroeg als een waakzame Jack Russell en geloof me, ik weet wat dàt betekent.

Daartegenover vond ik de truttige bekkies en gemaakte glimlach die Balkenende zo nu en dan liet zien meer dan beschamend. Misschien wel kenmerkend voor iemand die de Grote Leider van het Vrije Westen nauwelijks een hand durft te geven maar wel onmiddellijk bij hem op schoot gaat zitten. Ik vermoed inderdaad dat Bos zich daar heel wat minder serviel zou hebben opgesteld.

Prettig verrast was ik dan ook toen ik las dat de meerderheid van het publiek zich anders uitsprak dan onze nationale bullebak vooor half-debiele would-be artiesten. Wat Balkenede en Bos hiervan geleerd hebben, weet ik niet. Ik hoop dat de media ervan hebben geleerd dat niet de eerste de beste afzeiker geschikt is om te schouwen in de complexiteit van inhoud, presentatie en overtuigingskracht.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

butler | 05-11-06 | 14:58

*slaap uit ogen wrijft* ow krappe ghehe.

..zapper | 05-11-06 | 10:28

4% noem ik geen knappe voorsprong. Bovendien vraag ik me af wat er onder representatief onderzoek wordt verstaan. Als ik de tenneur op internet lees, vallen mensen met een internet aansluiting buiten die doelgroep.

..zapper | 05-11-06 | 10:27

Uiteindelijk blijkt nadat alle stof is neergedwarreld dat Balkenende toch de betere was in deze confrontatie. Niet volgens het "gewone volk", die Bos een krappe voorsprong gaf, maar door de deskundigen, of degene die daarvoor doorgaan. Uiteindelijk is zo'n discussie ook niet zo belangrijk, mij laat het koud wie er wint, meer bepalend is het partij program en de historie van de partij.
Maar, als je iets wilt veranderen in dit land moet je niet stemmen op een van de gevestigde partijen. Dat is zeer duidelijk. Ik hoop ook voor jullie.

Nestor-F | 05-11-06 | 00:22

@Rabarberke. Gelukkig hebben we geen tweepartijenstelsel, om nou te moeten kiezen tussen kudt en nog kudter maakt me nogal neerslachtig.

knutsel | 04-11-06 | 23:38

@ Rabarberke 04-11-06 @ 19:09
Beter kun je het niet zeggen.

stamppot | 04-11-06 | 19:14

Ik denk dat Balkenende gewoon de minst slechte keuze is.

Rabarberke | 04-11-06 | 19:09

Nu 2e gewonnen debat van Bos op ned.1 bij eenvandaag.

MAXIMO | 04-11-06 | 18:50

@Dwaaas
:) Tsja, als hij/zij/het net zo overdreven en hysterisch verkoopt als dat het reaguurt dan zal dat hotel er wel nooit van komen...
@Mislich
Prachtig, het lijflied van het Salami-volk.
Ze zullen je dankbaar zijn.
Dat wordt natuurlijk door hun gezongen bij het door Dwaaas en mij georganiseerde afscheid, bij het roeien (recht door zee), bij het aankomen aan wal, het stichten van een nieuwe kolonie, het wegjagen van de lokale bevolking, het hijsen van de vlag.
Trots? ;)

MAXIMO | 04-11-06 | 18:20

@ Salome
Jij zegt goeie dingen. Beetje véél misschien, maar wel goed.

Lewis | 04-11-06 | 17:40

manna 04-11-06 @ 16:55

Je hebt gelijk, ze is een hoer. Grapje! Inderdaad, ze is een vrouw. Ik ben benieuwd in welke buurt ze woont. Ik woon ook in een multicultibuurt, maar ik deel haar bevindingen niet. Natuurlijk heb je kut marokkanen, maar je hebt ook kut chinesen, turken en nederlanders (die vinden de meeste GS-ers leuk de zgn Tokkies).

Boeddhi | 04-11-06 | 17:04

@boeddhi
at you're service: tekst van 11:46 :
'Zijn zoontje stuurt hij de straat op om mij voor hoer uit te maken, tussen m'n benen te grijpen en mijn oma te beroven.'

manna | 04-11-06 | 16:55

@Boeddhi
kijk de teksten maar na die ZE heeft achtergelaten. een kerel wordt niet voor hoer uitgescholden door finnen!

manna | 04-11-06 | 16:50

MAXIMO 04-11-06 @ 15:53 "Ben eigenlijk wel oprecht benieuwd in welk utopia hij zich wel veilig voelt.
De maan schijnt ook erg veilig te zijn.."

Ik zou 't niet weten. Mss kan ze met medestanders een nieuw landje beginnen ergens heel ver weg. Hier alvast als afscheidkado een volkslied:

Zie de maan schijnt door de bomen

Zie de maan schijnt door de bomen
Xenofoobje staakt uw wild geraas
't Heerlijk verhuizinkje is gekomen
Verhuisinkje naar tland van Sint Niklaas
Vol verachting klopt ons hart
Blank die koek krijgt, zwart de gard
Vol verachting klopt ons hart
Blank die koek krijgt, zwart de gard

O wat pret zal 't zijn te spelen
Met die blonde harlekijn
Eerlijk zullen w' alles delen
Zolang w' alleen maar blanken zijn
Sjonge wat 'n goede start
Kregen wij thuis voor koek een gard
Nooit meer die bitt're smart
Voor ons witjes een koek geen gard

Mislich | 04-11-06 | 16:49

manna 04-11-06 @ 16:39

klopt,.. ZE?

Boeddhi | 04-11-06 | 16:44

@Boeddhi
ZE is al vijf uur weg.

manna | 04-11-06 | 16:39

Waarom houdt die Salome ineens zijn bek? Teveel weerwoord gehad Xenofoobje?

Boeddhi | 04-11-06 | 16:24

Inhet land van Belspelletjes, Lingo en voetbal wordt van deze absoluut geen enerverende verkiezingen een wedstrijdje gemaakt om het allemaal spannend te maken. Een wedstrijdje tussen Bosch en Balkebende. En het meerendeel van deze randdebiele bevolking (SIC: Maarten van Rossem) trapt er nog in ook!

Spannend hoor... zo'n 'wedstrijdje tussen 5 keer nix en 11 keer nix!

wiebje | 04-11-06 | 16:08

MAXIMO 04-11-06 @ 15:53

Zou ze familie zijn van Hans-Jurgen Rombaut ? Of heeft onze vrolijke vriend uit 010 dezelfde gedachten over Nederland ?

www.space.com/businesstechnology/techn...

Maar ja wat is veilig ? Met 200 man op de maan, geen weg terug, en een seriemoordenaar onder het gezelschap... Het zou zo een goeie Spielberg kunnen zijn.

Dwaaaas | 04-11-06 | 16:07

Dwaaaas & Mislich 04-11-06 @ 15:31
Het is de beneveling van de hysterie die hem vanuit een verzonnen slachtofferrol dit soort hypocresie doet typen.
Ben eigenlijk wel oprecht benieuwd in welk utopia hij zich wel veilig voelt.
De maan schijnt ook erg veilig te zijn..

MAXIMO | 04-11-06 | 15:53

Salome 04-11-06 @ 11:14
Wat Bos heel smerig deed in het debat, was die 5% (rijke mensen) abstract afschilderen als een soort leprakolonie, als vieze foute mensen die je maar flink moet afromen.

En ik maar denken dat Bos perfect duidelijk maakte dat Balkenende & co geld haalt bij iedereen behalve bij de "top"laag en dat Balkenende door het blootleggen van die zenuw KO ging, maar gelukkig heb jij beter opgelet. Dank je!

Mislich | 04-11-06 | 15:52

Bos wint lijsttrekkersdebat

anp | 03 november 2006, 23:47

HILVERSUM - Wouter Bos heeft vrijdagavond het lijsttrekkersdebat voor RTL gewonnen. Vijftig procent van de kijkers stemde voor de PvdA-lijsttrekker, 46 procent voor zijn CDA-opponent Jan Peter Balkenende.

Dat blijkt uit een onderzoek van TNS/NIPO onder 1342 kijkers. Zij beloonden het optreden van Bos met een 7,2, terwijl Balkenende een 6,9 kreeg. Volgens TNS/NIPO besloot tijdens het debat 19 procent van de kijkers die SP hadden willen stemmen over te stappen op de PvdA.

Marc Rutte | 04-11-06 | 15:52

Salome 04-11-06 @ 11:46
Die naffer-pokkenlijers en idiote moslims overal met hun verzengende haatgevoel

Ik voel 'n contradictie ergens. Kweenie waar, maar hij zit er.

Mislich | 04-11-06 | 15:40

@Salome 04-11-06 @ 12:41

Zelf woon ik in een stad die relatief gezien vol zit met Scandinaviërs, waarvan de meesten finnen, dus vertel mij niets over de problemen. Zelf ben ik ook geen voorstander van het beleid dat de afgelopen decenia is gevoer. Ik onderken dat er in verhouding meer problemen zijn met finnen, maar die opsomming die je daar maakt van mishandelingen, aanrandingen etc. slaat echt nergens op. Je gaat mij niet wijsmaken dat al deze dingen binnen je gezin zijn gebeurd. Als dat wel zo is, dan zou ik me maar om andere zaken zorgen gaan maken in plaats van hier lopen te F5en. Misschien kun je een mooi, goedkoop stukje landbouwgrond in voormalig Oost-Duitsland of Polen kopen om haat te zaaien.

Lees je posts nog eens goed door. Je verlangt van iedereen dat ze genuanceerd omgaan met het begrip "gefortuneerden", terwijl jezelf alle finnen over een kam scheert.

Dwaaaas | 04-11-06 | 15:31

Dwaaaas 04-11-06 @ 15:14
Eigenlijk zou ik hem nu het liefst met een trap onder zijn reet uitzwaaien aangezien salami zo onbeschoft is om niet terug te zwaaien en ondankbaar de boel de boel laat..
@altijdgelijk
De vorige keer was tijdens de algemene beschouwingen, hij haalde daar toen ook het nieuws mee.

MAXIMO | 04-11-06 | 15:30

altijdgelijk,

Ik heb gisteren niet gezien dat Rouvoet er naar verwees. Jammer dat ik dat niet gezien heb. Het viel me zelf meteen op.

Wel een beetje een erg makkelijke vergelijking van je. Dat Bos nu de kans had om op prime time met miljoenen kijkers het trucje toe te passen, wil nog niet zeggen dat hij er iets beters mee heeft gedaan........

altijdgelijk | 04-11-06 | 15:23

@MAXIMO 04-11-06 @ 15:06

Zwaait met Maximo mee, maar dit terzijde.

Dwaaaas | 04-11-06 | 15:14

@altijdgelijk
Mi.i zit er niet echt veel verschil tussen, met 3 voorbeelden kan je wel langer uitsmeren, maar of dat zo effectief is...
Ik heb gister bij NOVA ook gezien dat Rouvoet zelf hiernaar verwees, jij blijkbaar ook.
Maar niemand kan zich dat voorval herinneren als ze het al hebben gezien en het enige indruk heeft gemaakt, of heb je al een link gevonden waaruit we het trucje van Rouvoet kunnen lezen?
Wat Bos tot tweemaal toe bij Balkenende deed was dus effectiever dan Rouvoet's poging.
Dus mocht ie het van Rouvoet hebben gejat dan heeft ie er iets beter mee gedaan dan die Rouvoet zelf heeft gedaan.
Beter goed gejat dan slecht verzonnen, zoals Flodder al zei.

MAXIMO | 04-11-06 | 15:06

Flodder:
Daar heb je gelijk in. Maar het is beter goed verzonnen dan goed gejat. En daar heb ik Bos nog niet op kunnen betrappen.

altijdgelijk | 04-11-06 | 14:51

@altijdgelijk 04-11-06 @ 14:40
Het is toch; beter goed gejat, dan slecht verzonnen.

Flodder | 04-11-06 | 14:45

Henk Jan Smits ga eens deaud.

Flodder | 04-11-06 | 14:42

ff hoor ik snap niet waarom zo veel mensen achter het Cda staan... ligt het aan mij of ben ik een van de weinige die ziet dat tijdens de regerings periode van Balkie het 3 keer gevallen is !!! Dat zegt toch genoeg over zijn kwaliteiten als leider...

en by the way Likqua je hebt helemaal gelijk geenstijl.nl is een rechtse site.. maar ja wat doe je er aaan

Arkay | 04-11-06 | 14:41

Maximo, het voorbeeld dat jij geeft, is niet het juiste voorbeeld. Natuurlijk zal Wouter Bos vaker hebben gevraagd aan Balkenende om 1 voorbeeld te geven. Het trucje bestaat er juist uit, dat hij begint met 3 voorbeelden en vervolgens heel denigrerend omlaag gaat naar 2 voorbeelden en ten slotte nep verzuchtend balkenende dan maar 1 voorbeeld laat geven. Dat geeft extra kracht aan de vraagstelling. Het is een mooi trucje, maar toch echt gejat van Rouvoet. Ik begrijp dat het geen inhoudelijke opmerking van me is, maar dit gaat meer over de debattechniek. En dit bewijst maar weer dat Bos van nepheid aan elkaar hangt. Je laten voorlichten oke, maar gewoon jatten van collega's lijkt me toch niet echt verstandig. Extra irritant als dit fragment vervolgens telkens door het journaal getoond wordt. Als ik dan op Linkqua mag reageren. De journalistiek zou ik dan graag linkse teringlijers willen noemen. En jou gewoon een teringlijer dat je niet normaal kunt discussieren.....

altijdgelijk | 04-11-06 | 14:40

stelletje rechtse teringlijers

Likqua | 04-11-06 | 14:30

altijdgelijk 04-11-06 @ 14:12
Zoals ik van de week al stelde: de uiteindelijke winnaar wordt niet bepaald door het debat, maar door de quotes die teletekst en het journaal halen.

tegengas | 04-11-06 | 14:23

@altijdgelijk
Dat trucje is vaker toegepast, ook door Bos. Dus het zou ook best kunnen dat Rouvoet hem imiteerde...
Als jij nou eens het voorbeeld van Rouvoet zou opzoeken krijg je van mij hier het voorbeeld van de keer dat Bos het eerder gebruikte: www.volkskrant.nl/binnenland/article35...

MAXIMO | 04-11-06 | 14:22

Het is me opgevallen dat Wouter Bos in het debat met Balkenende een trucje exact heeft gekopieerd uit een debat van Rouvoet.

Meneer Balkenende, geef me 3 voorbeelden............................

Meneer Balkenende, geef me dan maar 2 voorbeelden........................

Oke dan, geef me 1 voorbeeld van wat u tijdens uw beleid heeft gedaan aan de hoogste inkomens en dan ben ik tevreden.

Dat trucje heeft hij exact overgenomen van een ander debat die Rouvoet ooit heeft gehad. Dat vond ik toen zo'n goede truc van Rouvoet en tot mijn verbazing zag ik dat Bos het exact heeft overgenomen. Hopelijk kan iemand beide fragmenten bij elkaar zoeken en ze naast elkaar zetten. Daar is dus exact te zien dat niets zelf verzonnen is. Sterker nog, het is gewoon regelrecht gejat.

Bovendien wordt dit fragment van Bos nu telkens getoond op al de journaaluitzendingen, dus extra reden lijkt me om dit te laten zien.

altijdgelijk | 04-11-06 | 14:12

Prominent CDAer Ruding vind at er wel getoorn kan worden aan de hypotheek rente aftrek en dat de AOW leeftijd best verhoogd kan weorden

In NRC handels blad zegt CDAer Ruding dat Hypotheek rente geleidelijk beperkt moet worden
Ruding wil ook de AOW leeftijd geleidelijk omhoog bijvoorbeeld met 1 maand per jaar, dat gebeurt ook in omringende landen , ook met links in de regering.

Wat een gedraai bij het CDA

0xy | 04-11-06 | 14:12

Salome 04-11-06 @ 12:51

Jij haalt topinkomens en ondernemers door elkaar. Boonstra, Pieper, Timmer ed. Zijn gewoon in loondienst. Wat mij betreft moet men ondernemers ten alle tijden matsen, maar mensen die een hoog loon hebben omdat ze CEO zijn, mogen van mij een kleptocratentax krijgen. Het zijn die mensen die tegen absurde salarissen mensen op straat schoppen en als ze het verkeerd doen, krijgen ze nog een goeden handdruk toe. Deze mensen nemen geen risico's, zij zijn lid van het old boys network die elkaar benoemen en meetrekken in de vriendjespolitie. Ik wil best voor 2 miljoen een jaar CEO zijn van een bedrijf, dan nog een miljoen meekrijgen omdat ik het verknald heb. Wat is daarvan mijn afbreuk risico? Weet je wat afbreuk risico is? Als je van je modale salaris 15 jaar je hypotheek betaald hebt, je kinderen studeren en je ligt krom om je kinderen een toekomst te kunnen geven. Dan komt zo'n CEO, dumpt je op straat (als het aan de VVD ligt zonder afkoopsom), (de uitkeringsduur is ook nog eens verkort) en hoop dat je binnen de duurtijd van je WW een andere baan vindt anders kun je huis opeten. Dat noem ik pas afbreuk risico! Vind jij het afbreuk risico als je je 2 of 3e huis moet verkopen, je een kleiner jacht moet gaan varen?

Boeddhi | 04-11-06 | 13:09

@salome
ook ik ken ze, persoonlijk en zakelijk, en er zijn er best veel bij die het goed bedoelen. maar ik weet niet hoe jouw ervaring is maar merk wel dat het hele grut naar elkaar toetrekt, elkaar verdedigd en bevestigd in de egocentrische standpunten die zij zichzelf gemakzuchtig als 'idealen' oplegd.

toegeven, ze werken over het algemeen hard, maar vergeten zichzelf nederlander de noemen. ik noem ze niet voor niets úpperclass', want het is te merken dat ze zich ook als zodanig bestempelen. ik plaats van een voorbeeld te stellen aan de rest zonderen ze zich af.

ik snap nog steeds niet dat je in je artikelen ervan uitgaat dat, indien zij procentueel iets meer af moeten dragen, direct arm zouden zijn.

manna | 04-11-06 | 13:06

Salome 04-11-06 @ 12:51
manna 04-11-06 @ 12:31
Laten we blij zijn met elkaar!

tegengas | 04-11-06 | 12:54

@Manna
Let wel, ik had het over Bos' beeldvorming omtrent die notoire 5%. Ik ken ze zowel zakelijk als persoonlijk, dus ik denk anders over ze dan linkse politici als die snertkabouter Bos die naar goudhaantjes zoeken om met cadeaus stemmen uit de onderlaag te vissen. Ik zie ze bikkelhard werken, risico's nemen, investeren, studeren, op hun bek gaan, opkrabbelen, mogelijkheden zoeken. En die kringen zijn de mensen beslist een stuk fatsoenlijker en liefdadiger dan in Bos' 'zielige' onderlaag, waar intolerantie woekert, inhaligheid en hebzucht en verzengende haat omdat ze niet waarderen wat ze hebben (krijgen) maar pislink worden om datgene wat ze niet krijgen. Plus dat niets presterende mensen - in tegenstelling tot wat links denkt - niet zachtaardig worden van hun gratis levensonderhoud, maar negatieve sentimenten ontwikkelen naar de hand die hen voedt, om het voor zichzelf te kunnen verantwoorden. Dankbaarheid vereist een groter hart en een sterker karakter dan de meesten uit die groepen kunnen opbrengen. Ik ken ze ook, en ik ben hun negativisme moe. Op hun 40ste mopperen ze dat die Sociale Dienst té makkelijk geld gaf 'dus hun toekomst heeft verkwanseld'. See? Links gaat altijd uit van hoe ze willen dat mensen zijn, en weigeren in te zien hoe mensen écht zijn. Dat is kortzichtig en dom.

Salome | 04-11-06 | 12:51

beter bos dan die gereformeerde tronie met dat derde wereld haar, want dat is toch wel de ultieme afgang in de wereld van de politiek.
dus wat mij betreft baai baai ,zwaai zwaai . tot nooit weer ziens bakellende.

loewende koe | 04-11-06 | 12:42

Zwaai maar MAXIMO. We zwaaien niet terug. We kijken nu al verheugd naar onze nieuwe thuislanden, vooral de kinderen van mijn familie en mijn vrienden. De dochters verheugen zich op gewoon normaal weer naar de bioscoop, het zwembad of het strand te kunnen zonder dat ze tegen geile handen van Marokkanen aanlopen die gewelddadig worden als ze hun zin niet krijgen. De zonen zijn helemaal blij met het vooruitzicht om niet meer met bloedneuzen en blauwe ogen van school thuis te komen. Omdat ze fatsoenlijk zijn opgevoed en geweld verafschuwen dus des te vaker klappen krijgen van agressieve, primitieve immigrantenjongeren die zich altijd met een laffe overmacht moeten bewijzen.
En natuurlijk zijn hun ouders blij dat hun zonen en dochters niet meer mishandeld of aangerand thuiskomen. Een heerlijk vooruitzicht.

Salome | 04-11-06 | 12:41

Salome 04-11-06 @ 12:17

Dat was weer eens zeer genuanceerd... Heet jij eigenlijk Pastors? Als wij mensen verbieden te werken zolang ze in afwachting zijn van hun A-status, kun je moeilijk werken toch?

"Wij hebben onderhoud, onderdak, scholing, werk en medsiche zorg geboden aan al die gelukszoekers, en het resultaat is dat dit tuig radicaliseert en ons bloed wil zien".

Als ik een goed geïntegreerde Marokkaan zou zijn, zou ik van deze zin wel erg pissed off worden. Dit soort generalisaties radicaliseert de mens... Houd daar mee op Pastors fetisjist en laten we praten over de oplossing die mij niet doet denken aan '40-'45....

Boeddhi | 04-11-06 | 12:32

@Salome
je trekt een vergelijk tussen de elite en de plebs gelijk aan het land van oorsprong. dit is niet terecht. toegegeven, bij de 'extremen' van de upperclass en plebs is inderdaad een vergelijk te maken tussen etnische achtergrond maar hier gaat het niet om.

terugkijkend naar je eerste reactie ageer je tegen het feit dat de top 5% procentueel iets meer moet gaan inleveren ten gunste van de rest. je trekt mijn inziens onterecht de conclusie dat dit ten gunste komt van klaplopers (met daarmee de link naar buitenlanders).

niets is minder waar. ook de pvda wil klaplopers (ongeacht hun etnische achtergrond, waar ik verder niet op inga) aanpakken. sociaal zwakkeren, lees arbeidsongeschikten, ouderen, werkwerkende minima ed moeten hierdoor lastenverlichting krijgen.

let wel, ik zal never op de gladjanus van bos stemmen, maar er zijn een aantal argumenten in het pvda- programma die zowaarlijk zinnig zijn...

manna | 04-11-06 | 12:31

*zwaait met een glimlach Salome en zijn hele familie uit*

MAXIMO | 04-11-06 | 12:22

@Manna
Egocentrisme vanuit NL-zijde? Ik zou niet weten hoe je dat zou kunnen beargumenteren. Nederlanders hebben flink in de buidel getast voor de immigranten, en het sprookje dat zij hebben bijgedragen is inmiddels allang weggecijferd. Ik vraag me af in welk land je het meemaakt dat er mega-wachtlijsten zijn voor woningen, terwijl voor allochtonen een voorkeurbeleid wordt gehanteerd. Ik denk niet dat je in Marokko hoeft te verwachten dat je compleet wordt onderhouden, gratis een woning krijgt op peperdure locaties en medisch compleet wordt opgekalefaterd via kostbare ziekenzorg. Als wij (qua verhouding) met bijna een miljoen naar Marokko waren getogen om daar net zoveel misstanden te creëren als de Marokkanen bij ons, hadden ze ons allang de keel afgesneden of het land uitgetrapt.
Wij hebben onderhoud, onderdak, scholing, werk en medsiche zorg geboden aan al die gelukszoekers, en het resultaat is dat dit tuig radicaliseert en ons bloed wil zien. Voor mij bestaat Nederland niet meer. Elk sociaal gevoel is er bij me uitgeknepen. Ik ben die misdaad zat, die haat, die uitzuigerij, hun intolerantie, dat gebrek aan fatsoen, die luiheid, dat opportunisme, die draaikonterij, die afschuifmoraal, dat gebrek aan introspectie en het schrijnende gebrek aan waardering voor alles wat ze in de schoot geworpen hebben gekregen.

Salome | 04-11-06 | 12:17

De winnaar was ongetwijfeld Wouter Bos, inhoudelijk was hij op alle punten sterker en hij wist zich goed te verdedigen tegen over Balkenende. Bos kwam ook verzekerder over en wist de aanvallen van Balkenende iedere keer de grond in te boren, Op een gegeven moment zei Balkie iets over stofzuigerfabrikanten als verweer tegen over een opmerking van Bos, dat vond ik een zeer zwakke en laffe aanval. De nabeschouwing op RTL4 was zeer incorrect, ze hadden het op het laatst over dat Bos een stropdas aan het moeten doen, en leken alleen naar Balkie geluisterd te hebben, ook lekker was dat 2 op voorhand al voor Balkie waren, 50% van de Nederlanders mag gelukkig zijn met de hersenen die zij WEL hebben.

En die poll bij geenstijl... de meeste lui hier hebben niet eens gekeken volgens mij, dus is hun mening eigenlijk niet eens relevant, bovendien is bijna iedereen hier rechts... dus erg neutraal zal het hier niet zijn.

Mikado | 04-11-06 | 12:15

@Boeddhi
Inderdaad, dat klapvee was ook storend, hebben zeker een paar minuten aan 'discussie'(=smijten met one-liners) bij ons door de neus geboord..
We weten nu in ieder geval hoe kneuterig en onkundig FOX-achtige TV op zijn Nederlands eruitziet.

MAXIMO | 04-11-06 | 12:05

@ Salome

Hoera 1-0 voor uw mooie verhaal. Cda doet tenminste wat aan die uitkeringtrekkers.... 2/3 werkt nu of zit in reintergratie project.... met wouter bos kan het in nederland alleen maar slechter gaan.

Flapuit.nl | 04-11-06 | 11:59

Ik heb op geen van beide gestemt in de poll, omdat ik het alletwee een stelletje bokkelullen vind.

MiRRoRMaN | 04-11-06 | 11:58

jusjee 04-11-06 @ 11:43
Ik moest even zoeken, 't is Roos Vermey! Ik kon geen foto vinden op de pvda-site.
Heb je een link?

tegengas | 04-11-06 | 11:58

@Salome
het uitschot waar jij het over hebt zal de 5% zeker niet overstijgen. maar toegegeven: ook zij drukken een stempel op de samenleving die een negatieve impact heeft.
wellicht kun je,in lijn met je strekking van de alias, ook zien de overige 90% van de nederlanders (waar ook wel een gelijk percentage 80 uur werkt, daar hoef je niet rijk of slim voor te zijn) gebukt gaat / onvrede krijgt door het egocentrische dat aan beide zijden heerst.

manna | 04-11-06 | 11:57

MAXIMO 04-11-06 @ 11:41

Na Hennie Huisman met zijn politieke debat, het volgende RTL dieptepunt. Hiermee is bewezen dat commercie dom en oppervlakkig maakt. Hoe gevaarlijk is deze suggestieve vorm van TV journalistiek. Het enige dat belangrijk is, zijn kijkcijfers en die krijg je niet met diepgaande debatten in een rustige omgeving. Nee die krijg je door 2 haantjes naast elkaar te plaatsen met wat Haanhang als klapvee. Nna het debat praat men over stropdassen en imago's. Leve de commerciële omroepen, Leve de vervlakking!

Boeddhi | 04-11-06 | 11:55

En zo blijkt eens te meer dat het een grote eenheidsworst is. Komt die heaumeaux van de vvd met een slap verweer aankakken.
Blijft nog maar een ding over Boycotten de verkiezingen. Laat iedereen nu een s niet stemmen voor echte veranderingen.

wie weet waar | 04-11-06 | 11:54

@Arie
Medelijden niet, en polariseer niet zo stom.

Salome | 04-11-06 | 11:50

@Manna
Ik nuanceer inderdaad die 5% als zijnde mensen. Bos doet dat niet: die praat over ze alsof het misdadige, wandelende privé-banken zijn. Het zijn mensen!
Maar dit is Nederland 21ste eeuw. Een land dat is veranderd door een gigantische toestroom van parasieten met wie we gedwongen heel lang solidair hebben moeten zijn, vanwege een minuscuul stukkie papier. Waarom moet ik solidair zijn met Ali die zich via een schijnhuwelijk NL in heeft gedrongen en alleen maar bezig is met zoveel mogelijk gratis geld op te stofzuigeren? Zijn zoontje stuurt hij de straat op om mij voor hoer uit te maken, tussen m'n benen te grijpen en mijn oma te beroven. Het wemelt hier van dat parasitaire uitschot, en een politicus gaat mij dwingen om het levensonderhoud van zo'n stuk gajes te financieren?
Die tijden zijn voorbij, van solidariteit. Ik herken NL totaal niet meer, dus hoef ik straks bij mijn emigratie ook nergens meer afscheid van te nemen. Die naffer-pokkenlijers en idiote moslims overal met hun verzengende haatgevoel hoef ik lekker niet meer te zien. En er ook niet meer voor te betalen.
Mijn hele familie gaat trouwens emigreren, dus bravo Den Haag! Jullie jagen mensen het land uit naar landen waar hard werken en fatsoen nog op prijs worden gesteld. Hier eisen ze alleen maar tolerantie voor het onmogelijke.

Salome | 04-11-06 | 11:46

meneertje bos had zijn tekst duidelijk beter gelezen dan meneertje boelelende.

amen mijn stem gaat naar pvda dit jaar... nummer 32 wel te verstaan die chick heeft ballen

jusjee | 04-11-06 | 11:43

Boeddhi 04-11-06 @ 11:13
Het was een trieste aangelegenheid, wat een onkunde.
En dan vooral die Henk Jan Smits die dan aan de hand van de 'X-factorrr' moest gaan bepalen wie van die 2 heeft gewonnen, alsof we bij Idols zaten.
Drie man die geen verstand van politiek hebben zaten maar te raaskallen over stropdassen en imago's zonder maar ook de thema's in het debat aan te halen, gelukkig maakte die onderzoeker daar een eind aan toen uit die steekproef bleek dat de kijkers Bos als winnaar hadden aangewezen.
En toen moest Henk Jan opeens toegeven dat mensen gelukkig toch op de inhoud stemmen en niet op de X-factor...

MAXIMO | 04-11-06 | 11:41

Debat niet gezien. Is ook niet nodig. 2 trekpoppen, die op de remote control van hun campagneleiders en spindoctors wat kretologie de ether in helpen.
De ware machthebbers in NL/Europa zitten nog altijd op de beurzen van wall street, tokio, londen, frankfurt etc.

Aktivist | 04-11-06 | 11:36

@ Salmome

Moet ik nou medelijden hebben met chirurgen en internisten?

Arie M | 04-11-06 | 11:34

manna 04-11-06 @ 11:25

Leg eens uit dan? En waar beweer ik dat?

Boeddhi | 04-11-06 | 11:27

@Boeddhi
ook lekker genuanceerd. de beweegredenen voor bos om terug te komen naar nederland zijn echt niet te koppelen aan de politiek, trust me.

manna | 04-11-06 | 11:25

Salome 04-11-06 @ 11:14

Wat jij niet snapt is dat je uit je nek lult. Bos valt zelf ook onder die 5%. Hij had een topbaan bij Shell en heeft een hoog salaris als kamerlid. Reken maar dat 95% van de Nederlanders geen 86.000 euri verdienen.

Boeddhi | 04-11-06 | 11:23

@Salome
lekker genuanceerd.
jouw stelling is veel extremer dan die van bos. gaap...

manna | 04-11-06 | 11:17

knutsel 04-11-06 @ 10:51

Er zijn wel mensen die gaan voor links of voor rechts.. Daarom gaf men ook aan dat Bos nog een hoop reserves had bij de SP en dus nog meer kans had te groeien dan Balkie

Boeddhi | 04-11-06 | 11:16

Wouter Bos volgens kijkers Winnaar van het Debat. !!!!!!!!

:)

0xy | 04-11-06 | 11:14

Wat Bos heel smerig deed in het debat, was die 5% (rijke mensen) abstract afschilderen als een soort leprakolonie, als vieze foute mensen die je maar flink moet afromen. Blijkbaar heeft Bos geen idee dat het ook mensen zijn. Ik ken ze: internisten en chirurgen die 14, 15 jaar studeren en 80uur/week draaien. Of ondernemers die echt risico's nemen, generalistisch zijn, altijd scherp en keihard werken. Bos doet net alsof het een kluit lanterfanters is a la Paris Hilton, maar in werkelijkheid is dat maar een piepklein marginaal deeltje van onze gefortuneerden. Maar voor Bos ben je pas een mens als je een analfabete immigrant bent of een luie loser: de smeerlap. En hij is er ook erg goed in om bij zelfstandige ondernemers (die geen vertegenwoordiger hebben, geen vakbond of CAO) fortuinen weg te slepen voor ons miljoenenleger uitkeringstrekkers, terwijl ondernemers keihard werken en nooit ziek zijn. In Nederland wordt zoiets afgestraft en krijg je een stigma: 'die hebben centen, de rotzakken, dáár moeten we ze op pakken'. Bah.

Salome | 04-11-06 | 11:14

Wat deed de sukkel Henk Jan Smits daar? Moest hij de X-factor bestuderen? Ik word een beetje misselijk van dit soort programma's waar het gaat over stropdasjes ja of nee. Henk Jan Smits lult uit zijn nek, haal er dan een echte deskundige bij... Wel grappig dat de zgn. deskundigen met 3-0 voor Balkie totaal er naast zaten. De kijker dacht er toch iets anders over.. Hoezo deskundigen? Een idols Pipo die rechts is, een Elsevier dodo, en een politiek fossiel (van Es) die nu waarschijnlijk VVD stemt. Dat is het Niveau van RTL4? Objectief de domste en de meest rechtse...

Boeddhi | 04-11-06 | 11:13

Gimme something to break.....!! And that's your fucking face Wouter B.

Tosk | 04-11-06 | 11:06

Ik heb een broertje dood aan Politiek..... eh nee, ik ben niet Mart Fortuyn

Tomahawk33 | 04-11-06 | 11:05

Ja leuk hoor, boekhouders die verhaaltjes vertellen, volledig zinloos. Zijn er bijvoorbeeld wel mensen die twijfelen tussen PvdA en CDA? Ik betwijfel het.

knutsel | 04-11-06 | 10:51

Ik heb medelijden met de mensen die gekeken hebben...

Prikker | 04-11-06 | 10:47

En we zijn wederom geen fuck (stem)wijzer geworden...

Adekikker | 04-11-06 | 10:25

@De allerkleinste man 04-11-06 @ 09:23

Dirk in de broek??

BIG-ERN | 04-11-06 | 10:21

@superjan oeps bedoel superlul

Je reageert echt als een superlul.

eessyyll | 04-11-06 | 10:20

Op de vraag van Bos drie voorbeelden te noemen van offers, die hij de hoogste inkomens had gevraagd voor economisch herstel, kwam geen rechtstreeks antwoord. Precies, jan modaaltje pesten, dat kan Balkenende met zijn vrome rotkop goed. Die C in het CDA kunnen ze ook beter schrappen, ik zie nl. helemaal niks christenlijks in het CDA terug. De Christen Unie is Christenlijk en Sociaal. Stem als Christen op de CU

Boeddhi | 04-11-06 | 10:06

Laat Bos eindelijk zijn grijns achterwege, komt Balkenende ermee. Alleen kan hij niet lachen, want hij is gereformeerd. Als hij lacht, dan gaan de spieren rond de ogen zeer doen.
Dat Balkenende tegen het einde arrogant overkwam, komt uit onzekerheid. Hij stond zwaar onder druk, zweette als otter, maar probeerde zich flink te houden. De spindoctors van Bos hebben zijn achilleshiel gevonden.

tegengas | 04-11-06 | 10:05

De beste opmerking kwam toch eigenlijk van Frits Wester, tegen Balkie...." Nee nee, nu moet u het toch echt zelf doen"

Karel Kruizenruiker | 04-11-06 | 09:55

o ja, dat klapvee moet de volgende keer wel weg aub.

Onderbuik | 04-11-06 | 09:46

nou het positieve van het debat was dat het nu eens niet geleid werd door een linkse rakker als bv Paul Witteman of Ferry Mengele, maar door een meer neutraal figuur als Frits Westert. Grappig dat hij dan door sommigen als partijdig wordt betiteld, hoe dom kun je zijn...

Onderbuik | 04-11-06 | 09:45

@eessyyll> is uw toooeeettttsssenboooorrrrddd soms stuk? Intelligente posts trouwens... bent u plantaardig of dierlijk. Of iets er tussenin. een schimmel ofzo?

superjan | 04-11-06 | 09:45

Bos for President
yessssss

eessyyll | 04-11-06 | 09:39

@big-ern Vandaar dat ze het assortiment bij Dirk hebben uitgebreid.

De allerkleinste man | 04-11-06 | 09:23

Het slaat allemaal as KUT op DIRK die politiek hier

Niemand is te vertrouwen en al helemaal deze twee figuren......

BIG-ERN | 04-11-06 | 09:19

@koerbagh 04-11-06 @ 04:17
krijg jij je slaap nog wel..... of kon je na deze geweldige uitzending niet slapen?

Jan Marijnissen | 04-11-06 | 09:18

@TheDutch 04-11-06 @ 08:58
Het is volgens mij geen overschot van rechtse rukkers hier , maar een tekort aan linkse lullen. Zo gauw alle bejaarden een pc plus breedband krijgen wordt dat wel weer rechtgetrokken.

Weest gegroet | 04-11-06 | 09:03

Aan de poll te zien is het weer eens overduidelijk hoeveel rechtse rukkers hier zitten. Bos was wel degelijk veel sterker.

TheDutch | 04-11-06 | 08:58

@fuckje
aargh, yep .... die ook...

ciao meid... lekker!

anarchez | 04-11-06 | 07:55

En Koek van Knol bij de koffie, heerlijk!

fuckje | 04-11-06 | 07:51

Dank u. Altijd lekker, Grunning op zaterdag. Even oppassen voor het CJIB collecte-team op de ring maar verder...

stamppot | 04-11-06 | 07:49

@stamppot 07:32

welkom.... hehe.

anarchez | 04-11-06 | 07:36

goddomme

+ spekkies, ..... natuurlijk.

anarchez | 04-11-06 | 07:34

Rieleks man. Niet zo serieus op den vroege morgen. Ow, Grunnse mosterd? Lekker. Mot er straks trouwens zijn. Koffie bij de Shell pomp bij ind. terr. Driebond?

stamppot | 04-11-06 | 07:32

@stamppot 04-11-06 @ 07:23
Hey, ik begon niet over 'links gespuis'..
Gewoon actie-reactie... Mijn mening, jouw mening...
Je weet tog ?
Zie de humor in mijn mening, of ga anders maar op het LPF-forum zitten...

preacher | 04-11-06 | 07:32

@stamppot
fuck you man...

alhoewel.... stamppot capucijners
+ uien
+ grunnse mosterd

yep....

anarchez | 04-11-06 | 07:29

@ preacher 04-11-06 @ 07:18
Ga eens spelen. Ieder zijn mening, ook ik. Anders lekker op forum Nova gaan zitten.

stamppot | 04-11-06 | 07:23

ehhhh....
esperanto?

sorry preach..
Barcelona...

anarchez | 04-11-06 | 07:21

@stamppot 04-11-06 @ 06:57
Mag ik het eens inzien ?
*Bladert wat en slaat dan stamppot tot moes er mee.*
Er is geen gespuis......, demoniseerder..!
*Hijgt wat uit en hoort dan hemelse muziek.*
Slechts mensen met een andere mening...
@Ez
Esperanto ?

preacher | 04-11-06 | 07:18

grmbl..

als dit geen nederlandsch is....

anarchez | 04-11-06 | 07:15

@noodles 06:51

ehhhhh, ach so... u begrijpt me niet...

whatever...

goed: stemmen of niet stemmen
niet stemmen dan....

en goddomme kom nou niet niet met het gelul dat als je niet stemt dat je dan niets meer te lullen hebt...
thx...

anarchez | 04-11-06 | 07:04

Ik kreeg gisteren het boek: It's A Hell Of A Job kado van iemand, bijna 800 pagina's. Zo'n dikke pil lees ik echt niet maar het is een flink boek om het links gespuis mee op de kop te rammen.

stamppot | 04-11-06 | 06:57

@koerbagh 04-11-06 @ 03:46
En ik verklaar jouw comment niet relevant. Wat een goedkope manier om @Veest van Pim z'n comments te ridiculiseren, die ik persoonlijk zeer scherp vond.
Boe.

preacher | 04-11-06 | 06:56

ok, ik geef et toe.....
Balk sucks en evenzo Bos..

wat te doen?

niet stemmen dan maar, what the heck.......

anarchez | 04-11-06 | 06:56

Anarchez hou eens op met zgn engels te praten . Het meest saillante is dat je als je engels spreekt zeer waarschijnlijk door iedereen wordt aangewezen als een hollander die Engels spreekt. Het is niet cool; hou ermee op.

Leer maar eerst eens correct Nederlands en daarna mag je engels er doorheen mixen, maar dan nog in mindere mate!

Noodles | 04-11-06 | 06:51

@Godsend 04-11-06 @ 05:38
U draagt een jan peter t-shirt?

daskapitalist | 04-11-06 | 06:44

@Godsend 04-11-06 @ 05:38:
En wat is daar zo logisch aan? Overigens, mooie nick voor een CDA-er:
God's End.

koerbagh | 04-11-06 | 06:17

ok , ok, effe serieus...

Godsend, fuck Balkenende in the ass, en shut up, dumbo...

Balk of Bos... het maakt geen reet uit uit......
Dat is waar het om gaat, het maakt geen reet uit uit, you hear?

Trek je mooie pak aan en go fuck yourself, je snapt er geen ene fuck van.... loser!

anarchez | 04-11-06 | 06:14

@godsend
love ya.... honey!

wow, je geeft et to me...

balkenende natuurlijk...
ok man, you en je hele staf overtuigen me........

doe je stropdas om en hang je zelf ergens around the Xmas tree

I LOVE LINUX....... Hahahha... yeah right...

Love ya....

.... man oh man, yep, ben een lefto....

anarchez | 04-11-06 | 06:05

Ik kon het niet laten om helemaal van daar te komen en even in te loggen. Bos of Balkenende? Balkenende natuurlijk. Maar Bos had 'm wel een paar keer bij de kloten, maar het feit dat hij het retorische spelletje beter beheert betekent niet dat Bos voor een lamzak wel erg bewegelijk is. Als je goed oplet lijkt het een aantal keer alsof hij Balkenende tegenspreekt, maar eigenlijk bevestigt hij zijn woorden (bijvroorbeeld met dat goede/slechte verpleegtehuizen).

Maar dat was niet de echte reden. Anarchez, ik weet niet wat voor rukker jij bent, maar je hebt er duidelijk weinig kaas van gegeten. Al die witregels, die flauwe kleine engelse zinnetjes tussendoor, die zelfverzekerde anti-maatschappij, of moet ik zeggen anti-alles houding. Je lult dikke stront en zou echt eens stil moeten staan bij je leven. Dat jij het onvermogen hebt dat je weinig voor elkaar kunt krijgen in deze maatschappij maakt jou vast tot een echte stemmer op links.

Er is bovendien niets mis met een mooi pak, een mooi overhemd en een mooie das. Er zijn nog twintigduizend andere manieren om er net uit te zien overigens. Ik vind het in ieder geval niet meer dan logisch dat je niet serieus genomen wordt in je afgetrapte spijkerbroek en I LOVE LINUX t-shirt. Weltrusten namens de gehele staf.

Godsend | 04-11-06 | 05:38

GOODDDDMORRRNING MR BALK... gefeliciteerd!

Lesbeau's4ever | 04-11-06 | 05:37

mooie foto

JudgeJuly | 04-11-06 | 05:09

bos!!!!

waterfles | 04-11-06 | 04:50

Stijlozen = stijllozen.

Dinalfos | 04-11-06 | 04:41

Haha, 67% van de Stijlozen denkt dat Balkenende gewonnen heeft. Ik wist wel dat we de intelligentie van de gemiddelde VMBO'er niet moesten overschatten.

Dinalfos | 04-11-06 | 04:40

speel het spel koerbagh
or you're dead
sad but true
......

anarchez | 04-11-06 | 04:35

yep koerbagh 04:17

play the game... or what!!

anarchez | 04-11-06 | 04:27

@miko 04-11-06 @ 04:11:
Ik kom nooit op feestjes waar om een stropdas gevraagd wordt. In sommige delen van het bedrijfsleven wordt het wel degelijk op prijs gesteld. En er zijn heel veel mensen die niet door het dassie heenkijken. Als ik sommige kul hoor dat allerlei gestropdast middle-management verkondigt dan weet ik bijna zeker dat niemand die lulverhalen gelooft als de persoon een smoezelig t-shirtje met spijkerbroek draagt. Maar met een C&A pak en stropdas aan is het opeens God's woord zelve.

koerbagh | 04-11-06 | 04:17

daskapitalist 04-11-06 @ 04:10

zal wilders mooi uitkomen

miko | 04-11-06 | 04:15

LOL @daskapitalist 04-11-06 @ 04:10:
Er is geen partij op het stembiljet om slim te stemmen. De partij van de dieren is net zo dom of slim als een stem op Wilders.

koerbagh | 04-11-06 | 04:13

koerbagh 04-11-06 @ 03:59

Huh?/Nee je bent niet serieus!!ik hebt het nooit gemerkt dat men een das als keurmerk gebruikt.Juist bij feesies en zo vraagt men erom maar als er gewerkt moet worden??Bovendien kijken de meeste wel door het dassie heen.Je hebt een aap met een gouden ring maar het blijft een aap

miko | 04-11-06 | 04:11

maar goed...

wie een stropdas draagt

fuck you... you're dead

ciao

whatever...

anarchez | 04-11-06 | 04:11

@Draaitafel Demagoog 04-11-06 @ 03:57
ja, 2006 wordt hèt jaar van het dom stemmen.

daskapitalist | 04-11-06 | 04:10

@anarchez 04-11-06 @ 04:05:
Ik ken het...
Soms moet je je trots even opzij zetten... Principes zijn mooi, maar al te principieel zijn wordt al snel gezeik. (Zie: Anja Meulenbelt)

koerbagh | 04-11-06 | 04:10

@koerbagh 03:59
honesty can get you into trouble... (ken je die?)
green on red..

no shit verder... ken het wel.... not proud of it....

anarchez | 04-11-06 | 04:05

goed, zo hilarisch was het allemaal niet.. toegegeven...

mhaw... en balkie was niet hilarisch en bos ook nie

what to do.......

anarchez | 04-11-06 | 04:01

@anarchez 04-11-06 @ 03:55:
Tsja, het is hypocriet van me, ik weet het. Maar ja, het is goed voor de portemonnee om af en toe wel zo'n voorbindpikaanwijzer om te knopen, en opportunisme is me niet vreemd. Als het geld oplevert wil ik best een keer een reep stof omknopen. Maar zodra ik het idee heb bij een bedrijf/klant dat het niet hoeft dan draag ik het niet weer.

koerbagh | 04-11-06 | 03:59

godver gemist ! i kdenk dat ik trouwens toch maar op de partij van de dieren stem .. stategisch stemmen is zo 2001 ;)

Draaitafel Demagoog | 04-11-06 | 03:57

@koerbagh 03:40
je vindt het niet helemaal onbegrijpelijk, en je doet et...
is al goed....
de laatste keer voor moi was een huwelijk, en dat liep niet goed af.....
so fuck it.... thank you!

voor de rest...
jah, ken het..... hilarisch, if not.

anarchez | 04-11-06 | 03:55

@veest van pim 04-11-06 @ 03:39:
Tsja, ik verzin het niet, je staat genoemd als Troll op z'n blogje, ik kan er niks aan doen, kijk zelf maar: www.volkskrantblog.nl/blog/3294
Dat je niks inhoudelijks hebt gelezen komt omdat je de strekking niet snapt. Je doet er elke keer echt alles aan om het vooroordeel van de domme Belg te bevestigen.
Ik zal het voor uitspellen: Waar bemoei je je eigenlijk mee? Wouter Bios en JP Balkenende zijn weliswaar allebei zakkenwassers, maar het zijn wel onze zakkenwassers. Je mening als Belg is aardig, maar verder voor onze verkiezingen totaal overbodig en niet terzake doend. Dat is de inhoud. Wat je er verder mee doet zal mij worst zijn, maar denk niet dat je geblaat alhier ook maar enige zoden aan de dijk zet. Het is gewoon niet relevant.

koerbagh | 04-11-06 | 03:46

Dus balkkende jan peter draagt een stropdas??Dies te vertrouwen.Zal ik daar dan maar op stemmen

miko | 04-11-06 | 03:44

@daskapitalist: de loge. Jaja. Die vreten kindertjes, he? God weet waar jij gelezen hebt dat ik Verhofstadt een socialist noem. Alcoholslotje op je klavier zou ook voor jou een oplossing zijn, denk ik. Ik ga het maar eens patenteren.

veest van pim | 04-11-06 | 03:40

@anarchez 04-11-06 @ 03:32:
Nee ik doe er niet aan. Maar soms eventjes wel, want sommige klanten van me (en vroeger werkgevers) vinden het ook netjes. Er zijn nu eenmaal een boel mensen die je primair beoordelen op hoe je eruit ziet en wat voor kleren je draagt in plaats van wat je te vertellen hebt en wat je ideeën en geleverde prestaties zijn. Dat is een beetje dom, maar helemaal onbegrijpelijk vind ik het ook weer niet.
Ik heb overigens wel een allergie voor mannen in pakken en stropdassen die me diensten als verzekeringen en leningen willen verkopen. Je weet wel van die straatventers types die vroeger als scharensliep langs de deur kwamen en nu de getapte jongen met auto van de zaak uithangen om je een risicodekking of "financieel produkt" aan te smeren. Jeuk krijg je ervan.

koerbagh | 04-11-06 | 03:40

@koerbagh: als je Wim Heitinga al moet inroepen om je argumenten te staven, kun je zo naast Balkenende gaan staan. "Meester, doe eens wat!". Verder niks inhoudelijks in je gelul gelezen, alleen dat je er moeite mee hebt dat ik wat zeg. Jouw probleem. Niet meer F5'en na het bieren is vast het begin van een oplossing, maar dat hoef je van een Belg natuurlijk niet aan te nemen. Praat het eens door met je RIAGG-consulent.

veest van pim | 04-11-06 | 03:39

@koerbagh: als je Wim Heitinga al moet inroepen om je argumenten te staven, kun je zo naast Balkenende gaan staan. "Meester, doe eens wat!". Verder niks inhoudelijks in je gelul gelezen, alleen dat je er moeite mee hebt dat ik wat zeg. Jouw probleem. Niet meer F5'en na het bieren is vast het begin van een oplossing, maar dat hoef je van een Belg natuurlijk niet aan te nemen. Praat het eens door met je RIAGG-consulent.

veest van pim | 04-11-06 | 03:38

@koerbagh 03:13
verklaring it is.... scusi
doe jij stropdassen?
je schijnt op de hoogte te zijn...

anarchez | 04-11-06 | 03:32

@koerbagh
ok, veest is aandoenlijk..

trouwens, was al bang dat je een verkaring zou geven voor de stropdas shit

thx anyway.... me thinks.

anarchez | 04-11-06 | 03:27

Kijken er nog mensen naar dit soort debatten?

Bries | 04-11-06 | 03:26

verhofstadt is een idd een socialistisch schaap in wolfskleren. dat heb jij goed gezien veestemanneke. daarnaast zijn steve s. en johan vd l. zijn partners in crime. dan heb ik nog niet eens over de loge gesproken.

daskapitalist | 04-11-06 | 03:21

@anarchez 04-11-06 @ 03:02:
Let niet op Peest van Vim, dat is een troll (volgens Wim Heitinga.) 't Is in elk geval een Belg. Wat die met onze verkiezingen te maken heeft weet ik niet. Hij heeft hier geen stemrecht dus waarom hij in Nederlandse politieke debatten zijn stem moet laten horen snap ik ook niet. Wellicht zijn de Belgen hem allang zat en denkt hij in NL wel serieus genomen te worden. Het is een een ouwe vlaamse hardleerse socialist; wel aandoenlijk, eigenlijk.

koerbagh | 04-11-06 | 03:13

@anarchez 04-11-06 @ 02:51:
Een stropdas is een reep stof die sommige mannen (en sommige vrouwen ook trouwens) gebruiken om de boorden van hun overhemd bij elkaar te binden door middel van een sierknoop aan de voorkant. Dat ziet er netjes uit vinden sommigen.
Een overhemd is een kledingstuk dat je boven je gewone hemd draagt en ziet eruit als een soort dunne jas, met knoopjes aan de voorkant. Het nut en doel van dit kledingstuk is me verder onbekend, maar sommige mensen vinden dat je er met een overhemd en stropdas netjes uitziet en met een gewoon shirt of trui zonder versierselachtige knoopwerk om je nek juist niet.
Mensen die dat vinden stemmen dus eerder op iemand die overbodige kleding draagt, vandaar dat politici altijd zoveel mogelijk overbodige kleding dragen: overhemden, stropdassen, colberts, overjassen, sjaals etc. Dat trekt stemmen. Schijnt.

koerbagh | 04-11-06 | 03:06

Wel een slappe washand, die Balkenende. Bos haalt zijn oudste retorische truukje boven, dat Balkenende bovendien al hoort te kennen van vorige debatten, en Balkenende roept "Meester!"... Als zelfs de moderator al op je afknapt doe je het toch echt niet goed. Maar Balk is net als onze Verhofstadt een aanhanger van 'Triumf des Willens': hoe harder hij op z'n gezicht gaat, hoe strijdlustiger en overtuigder hij wordt. Twijfel verboten. Kan gevaarlijk zijn, zo'n leider.

veest van pim | 04-11-06 | 03:03

veest van pim 04-11-06 @ 02:59
fuck veest....
wat is een stropdas...
blijf bij de essentie..

anarchez | 04-11-06 | 03:02

CDA en PVDA zullen aan elkaar gewaagd zijn, met een lichte voorsprong voor CDA. SP zal de ontbrekende meerderheid aan een van de twee kunnen leveren. Christenunie haalt het net niet en het hoopje Wilders/Eerdmans/Van As/Van Oudenallen/Pastors/Herben blijft lekker met de SGP in de oppositie. Dat weet ik nu al, is handig. Sorry als ik de verrassing verknal. Balk wordt weer eerste minister, met de zegen van de keunigin. Want Nederland is in oorlog, Europa is rechts en Wouter Bos is niet te vertrouwen. Van Balkenende weet je tenminste dat hij doet wat je hem influistert.

veest van pim | 04-11-06 | 02:59

goddomme
niemand vertelt me wat
wat is een stropdas
jeez

anarchez | 04-11-06 | 02:51

@bottehond

Ze zin er nog, de mensen,die meerdere talen nie beheersen

mark twain | 04-11-06 | 02:42

miko 04-11-06 @ 02:16
Nee, niet echt. Een praatgesprekje tussen twee nederlandse lulletjes rozewater geloof ik.

Montaigne | 04-11-06 | 02:20

JORIS! de button die in de poll mist: who gives a fuck!
Ik denk dat je daar de volle 100% mee scoort.

(•)(•) | 04-11-06 | 02:17

Ok een debat !Is er verder nog wat gebeurt wat het melden waard was??

miko | 04-11-06 | 02:16

rosalie 04-11-06 @ 02:09
OT/ Jij was toch paarden redden? Met de knullen uit Wezep?

Montaigne | 04-11-06 | 02:14

@Montaigne 04-11-06 @ 02:08:
Het is alleen zo jammer dat ze het de naam democratie meegeven. De oude Atheners zouden ons in ons gezicht uitlachen.

@rosalie 04-11-06 @ 02:09:
Tsja, ik kan er niks aan doen. Een revolutie of een goeie oorlog kan het veranderen, maar dat zie ik voor de 22e niet zo snel gebeuren. Ik vertouw overigens niemand mijn portemonnee toe, dat tuig uit Den Haag al helemaal niet, maar dat boeit ze niks, ze jatten er toch uit wat ze hebben willen.

koerbagh | 04-11-06 | 02:14

koerbagh 04-11-06 @ 02:03

Nou lekker dan...ik had het graag gevolgd vanavond...Bos premier? Hij heeft z'n tanden niet eens op een rijtje staan en Verhagen zou ik mijn portemonnaie niet eens toevertrouwen en pollen zijn shit; dat geeft maar hooikoorts

rosalie | 04-11-06 | 02:09

koerbagh 04-11-06 @ 02:03
Het was eigenlijk weer de zoveelste onsmakelijke vertoning. Beloftes, beloftes, beloftes... Totdat men aan de macht is. Dan lacht men ons verder vierkant in ons gezicht uit. Enfin, lees verder Machiavelli (1583)

Montaigne | 04-11-06 | 02:08

mark twain 04-11-06 @ 01:56

you are barking up the wrong tree... ik ben gek op homoos... maar stiekeme homoos kunnen mij niet boeien....

bottehond | 04-11-06 | 02:05

@rosalie 04-11-06 @ 01:59:
Er was geen winnaar, het waren openbare coalitie onderhandelingen. Bos wordt dus premier Balkje gaat naar de kamer of verdwijnt, en Verhagen wordt minister van Poen en vice-premier. Volgens de poll dan.

koerbagh | 04-11-06 | 02:03

Fuzzy-de-Bear 04-11-06 @ 01:54
Wiite boekje. Groene boekje. GS. ---> Over een paar jaar elk individu hullie hun eigen spelling. Lijkt me goet wel. De Gele Raaf zal er zeker van profiteren.

Montaigne | 04-11-06 | 02:01

nou, tis jammer, ik kreeg visite net nadat het debat begon....maar ik kan wel wat opmaken uit deze reacties hoe het gegaan is zo'n beetje....al was Bos de winnaar volgens de NOS, ....sleep well.

rosalie | 04-11-06 | 01:59

Bos is een dromer... Balkenende deed het veel beter :)

Kris | 04-11-06 | 01:59

@mark twain 04-11-06 @ 01:56:
Nee. Zij begrijpen het concept vermenigvuldigen niet. Aftrekken, daar zijn ze wel heel goed in, daar heb je gelijk in.

koerbagh | 04-11-06 | 01:59

bottehond

Kunnen homo's niet rekenen?

mark twain | 04-11-06 | 01:56

@Montaigne
Ben bang dat het eerder de televaag gaat worden die deze spelling overneemt.
Maar we zullen zien!
Wederom een verhelderende discussie toegewenst.

Fuzzy-de-Bear | 04-11-06 | 01:54

Bottehond,

Nog argumenten?

mark twain | 04-11-06 | 01:52

bottehond 04-11-06 @ 01:35
Is dit nu de authentiek Friesche taal die u bezigt? Boeiend!

Montaigne | 04-11-06 | 01:40

wouter twain 04-11-06 @ 01:30

walter, ga je billenmaat van het min. v. financieen eens pupen, lutserT. de eerste gay premjay een verstopte nicht? egnie... slegs vir uitdekasthomoos.

bottehond | 04-11-06 | 01:35

koerbagh 04-11-06 @ 01:31
Juist! Voorspelling? Over twee jaar gebruikt NRC/H zowel het jargon als de spelling van GS.

Montaigne | 04-11-06 | 01:34

@Montaigne 04-11-06 @ 01:27:
Het was vermoeiend genoeg vanavond, met dat gezeik over Bos en Balk - toch weer dik over de 500 comments en dat worden er morgen dus wel een stuk of 7/800. De schoorsteen.geenstijl.nl kan weer roken.

koerbagh | 04-11-06 | 01:31

Fuk, Bos was verrassend goed. Procenten zus, alle huurders veel duurder uit bij Balkie, oorlog binnenhuppelen moet je niet doen.....

God verhoede dat de SP en de VVD helemaal leeggegeten gaan worden.

Worst van de Hema! | 04-11-06 | 01:30

Al dat gezeur, het was gewoon 7-0 voor Bos

mark twain | 04-11-06 | 01:30

Gristus, ongezellie kroeg hier hoor. Oll ze mozzerfukkers zijn reeds maffu lijkt het wel.

Montaigne | 04-11-06 | 01:27

Mazzeltov 04-11-06 @ 01:16
Maar dankzij hem zit ik nu wel in AOW....

Montaigne | 04-11-06 | 01:22

Die Bos moet zijn kop dichthouden over vadertje Drees, want die bedankte voor zijn lidmaatschap van de PVDA in 1971.

Mazzeltov | 04-11-06 | 01:16

koerbagh 04-11-06 @ 01:08
U zegt. Maar paardjes in Marrum, of Marrus, of Marrut, of Marruh wel op het droge, dat dus weer wel bedoel ik. Ondanks Bos/Balk

Montaigne | 04-11-06 | 01:14

@Montaigne 04-11-06 @ 00:58:
Eeeehhhh... Bos en Balk zijn beide moederneukende kleuters die moeder Aarde in het algemeen en Nederland in het bijzonder verkrachten?
Tsja... meer analyse lijkt me niet nodig.

koerbagh | 04-11-06 | 01:08

Dikr 04-11-06 @ 00:54
Jammer. Wilde net een crypto-pseudo-freudiaanse analyse met je aangaan betreffende Bos/Balk in het algemeen en ondergang van de wereld in het bijzonder. Pilsje?

Montaigne | 04-11-06 | 00:58

@Montaigne 04-11-06 @ 00:49
En jij hebt het allemaal zitten lezen op dit uur?
Maar goed, je hebt wel gelijk.
Ik nok hem ook maar af.

De Intrigant | 04-11-06 | 00:58

@QB (ja die.....) 04-11-06 @ 00:29
Op een of andere manier heb ik het idee dat je het opvat als een belerend vingertje van mij.
Dat mag uiteraard maar was niet de bedoeling.
Ik ben ervan overtuigd dat jij het beste het verhaal van de zorgbiedende kan vertellen daar je het personeel spreekt.
Ik had het over de andere kant zoals ik al eerder heb bericht.
Ik heb het schijt aan de problemen van incompetente belastingcenten slurpende managers. Daar verdwijnt het begrip. Hoe erg ook voor de mensen op de werkvloer.
Die mogen het geemmer aanhoren.

De Intrigant | 04-11-06 | 00:56

Ik ga er mee kappen nu. Ik maak te veel spelvouten op dit uur met het stukje mongool in mijn brein wat zich mjin taalcentrum noemt. Aufwiederschnitzel und bis morgen meine xenofobische freunden ;)

Dikr | 04-11-06 | 00:54

@Fuzzy-de-Bear 04-11-06 @ 00:45 Hehe, dat had hij moeten doen misschien. Maar ovedrijf de situatie niet, over het algemeen de Blak dat best goed en ik vond hem persoonlijk leuker in dat programma dan vanavond bij Bos. Nogmaals,.. Van Dis haalde het bloed onder zijn nagels vandaan op een slinkse 'hoor mij eens een intelectuele analyse van een boek geven' wijze en dat was veel meer een aanval op de Balk dan Ali's spontane, misschien 'oneerbiedige' maar volstrekt openhartige optreden.

Dikr | 04-11-06 | 00:50

Bonsoir, gentlemen. Kom net thuis. Jullie hebben het over de politiek? De Nederlandse politiek? Op dit uur nog? Ha haha ha ha hahahah hahah haha... hahaHa haha ha ha hahahah hahah haha... hahaHa haha ha ha hahahah hahah haha... hahaHa haha ha ha hahahah hahah haha... hahaHa haha ha ha hahahah hahah haha... hahaHa haha ha ha hahahah hahah haha... haha

Montaigne | 04-11-06 | 00:49

@Botte, die caraibische jongens snap ik niet zo goed. Maar dat komt omdat ze volgens mij een probleem met zichzelf hebben. Heb jij Ten Cate, Rijkaard of Arnold van der Leijde (hoop dat ik het goed schrijf) wel eens aangekeken alszijnde negers? Ik heb er ooit eens over nagedacht. deze mannen zijn succesvol en niemand zeikt over hun kleurtje. Maar dat soort figuren die over de VOC tijd zeiken zijn simpelweg niet gelukkig met zichzelf. En dat uit zich dan door over dit soort dingen te vallen, te protesteren etc. Ik zou zeggen, jongens jullie vrouwen koken als de beste en als zij in de keuken staat kun je een mooi potje voetballen op straat.
@Dikr, JP is inderdaad stijf, heeft de flair van een Pastors niet. Maar Ali B. is voor mij geen spraakwaterval, dat jochie houdt geen maat en snapt niet in wat voor gezelschap hij verkeerde.

Duitse helm | 04-11-06 | 00:49

Duitse helm 04-11-06 @ 00:38, zoek voor de lol eens uit hoeveel ziekenhuizen er zijn in de regio 020 (google ofzo), en reken voor de lol het ziekenhuis in amstelveen (joods ziekenhuis) niet mee, want die krijgen geld uit Israel..... oooooh dat mocht niemand vertellen.....

QB (ja die.....) | 04-11-06 | 00:46

@ Duitse en Botte
En ik had me in eerste instantie voorgenomen om niet te reaguuren.
Iemand met een baseball cap kan je ook gewoonweg niet serieus nemen.
En dat dit irritante gezwel niet gecorrigeerd werd maakt het idd erger.
Het zou wel weer leuk geweest zijn wanneer JP had gezegd dat hij er voorstander van was om elkander niet te tutoyeren.
Had Ali in ieder geval weer een woord geleerd.

Fuzzy-de-Bear | 04-11-06 | 00:45

@bottehond 04-11-06 @ 00:37 Restepc dan maar, yo Botte,.. ik loop je niet te dizzen,.. je weet toch?

Dikr | 04-11-06 | 00:43

En na het debat, in de foyer, onder het genot van een bierrr, delen ze elkaar de neqschoten uit.. (volgens goed GeenStijlgebruik)

*stemt toch Wilders*

Mallebroodje | 04-11-06 | 00:42

@Duitse helm 04-11-06 @ 00:35 Haha, wat jij zag was een premier die zich liet overdonderen door de spontane spraakwaterval Ali B. Niet een eminence grise die zich niet liet kisten, of een vloote kerel die flexibel genoeg is om dat te 'handelen',.. J.P. is gewoon een beetje een stijve pik en dat is gewoon een schril contrast met jongens als een Ali B. Nova kan er niks aan doen dat de president niet waardig uit de bus kwam zoals jij dat had willen zien. Besides, Ali was ook inhoudeijk en dan op zijn manier, JP had meer last van die nare van Dis die JP's brievenboekje onderuit probeerde te kegelen met z'n pseudo-literair geneuzel.

Dikr | 04-11-06 | 00:41

Duitse helm 04-11-06 @ 00:35

Nova heeft denk ik de keuze tussen een stervend establishment en een horde angry young and very able men die orde op zaken gaan stellen... beetje VOC- mentaliteit, zeg maar. BTW: snap jij die gefrustreerde negerTs? Mogen ze eindelijk meevaren op de virtuele VOC gaan ze lopen janken over de opa van hun opa achterneef van ayaan zuster van herschi .....

bottehond | 04-11-06 | 00:40

@Boekin, kan zijn, daar zitten ze ook.

Duitse helm | 04-11-06 | 00:40

@QB (ja die.....) 04-11-06, en dan zul je zien dat er met de marktweking van nu het een en ander wordt opgeschoond. En als dan een ziekenhuis in A'dam sluit, dan zijn de rapen gaar.

Duitse helm | 04-11-06 | 00:38

Dikr 04-11-06 @ 00:29

Zeg... mentale luiwammes! kwajongen!... doe es restecp a la ali bee voor ome botte!

bottehond | 04-11-06 | 00:37

Duitse helm 04-11-06 @ 00:35
Was dat niet bij Pauw en rodeman

bakoenin | 04-11-06 | 00:37

@ botte

ja was errug druk met verkiezingen enzo en is nog steeds druk.....

smartist | 04-11-06 | 00:35

@Bottehond, at is inderdaad ook een mogelijkheid. en Marco Pastors zou ziets waarschijnlijk het beste kunnen brengen. Maar ik kan mij wel inleven in Balkenende; als je in zo'n programma komt, dan verwacht je enig niveau. Tenslotte gaat het om serieuze zaken. Als je dan in Nova zit en je krijgt zo'n kind tegenover je en de forum leiders grijpen niet in, dan is het erg moeilijk om je functionele waardigheid te bewaren. en het is in mijn ogen zeer triest dat er mensen zijn die om zo'n Ali B. kunnen lachen en ook nog denken dat dat jochie hiermee Balkenende in de hoek heeft gezet. Strafpunten voor Nova.

Duitse helm | 04-11-06 | 00:35

smartist 04-11-06 @ 00:31

smart-ass... ik heb je gemist, dudette....

bottehond | 04-11-06 | 00:34

@ badabingbitch

Het zeteltje is wel erg naief.........

smartist | 04-11-06 | 00:33

@bottehond 04-11-06 @ 00:25
ik ben redelijk beinvloedbaar op dit moment, want eigenlijk is elke keuze geen keuze, alles is vlak en niet uitgesproken, weinig angstig, ik denk realiteit ... leve de tijd van den uil en wiegel, maar toen liep ik nog in de luiers ... stem anders hetzeteltje.nl dat is dan nog interessant voor de creatieve vrijheid ... I'll rest my case, en ga lekker slapen, welterusten iedereen ....

badabingbitch | 04-11-06 | 00:31

OT

Even kroelen achter botte's oren.....

smartist | 04-11-06 | 00:31

Duitse helm 04-11-06 @ 00:24

Ik had gezegd: "jij vergeet je plaats, mannetje. jij gaat U zeggen, begrepen?" Dan was de orde hersteld in 0031 of de burgeroorlog uitgebroken. Hmmmm... nah... voor cda- begrippen heeft ie dat goed aangepakt, die jp.

bottehond | 04-11-06 | 00:30

LOL@Diagnosis Typhus 04-11-06 @ 00:25

CoJoNes | 04-11-06 | 00:29

@De Intrigant 04-11-06 @ 00:01, mijn persoonlijke situatie is zo dat ik voor zo'n 'echt' bedrijf werk (een multinational zegmaar Philips x500) Ik leer gebruikers van medische apperatuur hoe ze hiermee om moeten gaan , zodoende kom ik de mensen van de vloer iedere dag tegen, iedere week weer een ander ziekenhuis, zodoende kan je een aardig beeld vormen wat waar speelt, jij hoeft me niet te vertellen hoe het in een 'echt' bedrijf werkt het zal eerder andersom zijn dat ik jou dat moet uitleggen.

anyway, terug naar de feiten van de realiteit: hoe kan het dat er in de regio amsterdam gewoon twee ziekenhuizen teveel staan terwijl er in de regio twente / achterhoek, er slechts met een (1) serieus ziekenhuis gewerkt moet worden.

kijken we dan nog even naar de overgebleven wachtlijsten, dan blijkt dat die er in twente niet zijn en in de regio 020 nog wel (met een overkill aan capaciteit)

alles heeft te maken met de organisatie !

QB (ja die.....) | 04-11-06 | 00:29

@bottehond 04-11-06 @ 00:25 Foei Botte, jouw visie op de integratie problematiek en de islam valt net zo goed uit te leggen als zijnde ingefluisterd door die slechte raadgever. Xenofobie is ook een angst ;)
*pakt vast popcorn*

Dikr | 04-11-06 | 00:29

badabingbitch 04-11-06 @ 00:20

Je vlucht achterwaarts is ingegeven door angst en angst is een slechte raadgeverT, hoewel dat bij jan tomaat zeker voorstelbaar is... maar walter en zijn deaudenpartij zijn een intellectueel menschonwaardige keuze op 22/11.

bottehond | 04-11-06 | 00:25

@wiebje
Met zo'n naam heb je al die uitroeptekens niet nodig.

DiagnosisTyphus | 04-11-06 | 00:25

@badabingbitch, doe eens waker worden. Die Ali B. was gewoonweg uiterst irritant en in weze a-sociaal. Een duidelijk voorbeeld van een kut jochie dat denkt iets te weten. Iemand die de MP aanspreekt met jij, die heeft er simpelweg echt niets van begrepen (wat je ook van die MP vindt). In het leven verwacht je normale omgangsnormen. Als Balkenende in het door jou zo geroemde interview tegenover zo'n figuur als Ali B. komt te zitten, dan is het echt lastig reageren. Je kunt hem niet voor zijn bek meppen, maar het was wel de enige optie.

Duitse helm | 04-11-06 | 00:24

wel een uitzonderlijke poll-uitslag voor een rechts weblog...

Sir EnemA | 04-11-06 | 00:23

@Hakbarrr 04-11-06 @ 00:21
Kan jij voortaan mijn salarisbriefje invullen?

De Intrigant | 04-11-06 | 00:23

69%.. balk... het lnd is in diepe crisis

litebyte | 04-11-06 | 00:23

En excuus voor mijn dyxlepsie en spelvouten. *neemt zich voor de honderdste keer voor zijn posts twee keer na te lezen voor het posten*

Dikr | 04-11-06 | 00:23

Dit volk is nog imbecieler dan dat ik al dacht! Mijn excuses! Dit imbeciele volk houd van spelletjes! Tell-sell! Idols! Als het mar een wedstrijdje is!! En de media hebben er een Wedstrijdje van gemaakt!! een wedstrijdje tussen de ENE Landverraaier en de ANDERE!! En het volk vind het allemaal nog prachtjg ook!! En ergeer nig: gaat er in me ook nog!!

Stem Jostiband!! Voor een Rationele, wijze en intulectale politiek!!

How low can you go!!??

wiebje | 04-11-06 | 00:22

maar er zijn belangrijker zaken!!!! ze heb ik zojuist 83000 punten gehaald bij plakman, voor mij een mijlpaal.

superjan | 04-11-06 | 00:21

Vorige post: typefout: 200 MLN moet het zijn en niet 200.000 MLN

Hakbarrr | 04-11-06 | 00:21

Lange Neus 04-11-06 @ 00:11
Kijk daar heb je een punt, maar als dat zo is moet je het dieper zoeken, waar staan die partijen voor op ideologisch vlak.
Zijn ze in de grond beginselen Liberaal of Conservatief, of Christelijk, of Sociaal Democratisch of misschien wel Socialistisch, daar liggen de kern verschillen, maar ons kutvolkje begrijpt dat allemaal niet meer.
Kijk als sociaal/libertarisch georienteerd zal ik nooit op het CDA of op de Pvda stemmen, dat ligt te ver bij mijn gedachtengoed vandaan, maar veel mensen zwalken met de waan van de dag mee.

bakoenin | 04-11-06 | 00:21

@fuckje 03-11-06 @ 23:52 Hulde aan fuckje die eventjes z'n/haar? vinger op de zere plek legt van democratie in onze moderne, gemediaseerde samenleving. VOORDAT de kiezer heeft kunnen bepalen naar wie zijn stem uit gaat, wordt die keuze al zwaar beperkt door enerzijds een compleet oneerlijke verdeling van publieke exposure/zendtijd die de veel te machtige (understatement) omroepen hen gunnen. Daarnaast zijn veel omroepen ook nog eens subjectief omdat ze OF stammen uit de tijd van de verzuiling en nog steeds in meer of mindere mate aan een partij gekoppeld zijn, of gewoon HONDSBRUTAAL presentatoren hun politieke voorkeur laten doorschemeren tijdens debatten of nieuwsberrischgeving. En dat is een groot gemis. Waar is Pastors? Waar is Wilders? Waar is de partij voor de dieren? En al die anderen? Zendtijd verdelen op basis van wie de grootste is in de peilingen of wie de grootste is in de huidige periode doet groot onrecht aan alle kleinere partijen en doet daarme onze democratie ZWAAR geweld aan. Zo'n debat als vanavond, tussen de twee kanshebbers voor het premierschap, moet natuurlijk gevoerd worden. Dat is zo. Maar doe dat vlak voor de verkiezingen of integraal in een debat met meer lijsttrekkers. De verkiezingsstrijd in de media, dus hoe wij hem ervaren, is niet hoe hij zou moeten zijn. Wat nou een uurtje debaten? Die jongens doen niks anders op hun werk. Het Hirschi Ali debat ging door tot 5 uur s'nachts geloof ik? Maak er een uitzending van 4 uur van waar alle lijsttrekkers hun mening mogen geven, haal er af en toe een stel uit en zet ze tegen over elkaar,.. De invloed van de media op verkiezingen moet beperkt worden door iedereen gelijke kansen te geven. Nieuwe verkiezingen, nieuwe kansen toch? Dit is echt een punt waar ik me van afvraag of er uberhaupt mensen zijn in de omroep en politieke wereld die zich daar ook over kunnen opwinden,..

Dikr | 04-11-06 | 00:21

@bottehond 04-11-06 @ 00:12
sorry voor het misverstand, maar even onder ons: mijn stemwijzer wijst uit SP, en absoluut SP, maar het zal me een worst wezen in deze, ik ga voor PVDA en dat is een strategische stem, hoe erg ook?
ik ben een deserteur, ik beken .... en ik vind jan ontzettend sympa, maar een beetje TE, om een reclamecampagne van vorig jaar ongevraagd nogmaals in mijn mailbox te gooien ... JAN komt naar je toe! was mij even iets teveel ....

badabingbitch | 04-11-06 | 00:20

Heerlijk de simpele populistische uitspraken van Bos:

We gaan de rijkste 5% pakken doordat ze niet meer 52% mogen aftrekken, maar 42%. Heeft Bos werkelijk uitgerekent hoeveel meer geld hij hiermee verdient? Mijn brekeningen komen uit op 200.000 MLN. Kortom dat is een schijntje. Niet geld waar je problemen mee oplost. Het enige dat hij hiermee doet is: kijk ik steel van de rijken en geef het aan de armen. Kortom hij wint hier wat afgunstige SP-ers mee (wat ook bleek uit de peiling). Maar het werkelijk effect van zo'n maatregel is minimaal.

Hakbarrr | 04-11-06 | 00:20

ot
Ook die laatste in de FF ies lachen

De Intrigant | 04-11-06 | 00:14

badabingbitch 04-11-06 @ 00:06

(ir. Mark Hekking-modus aan)
Zeg... dat overtuigd gemeende idee was goffedomme van mij en niet van koerbagh... ben ik te eng, te naar, te grof of te lief in jouw beleving?
(ir. Mark Hekking modus uit)

OT: Agnes is een ghe*l teefje (Carla) en Harry een sletterig slovertje (Kenneth), maar die twee sukkels zullen never jan tomaats' opvolgers kunnen worden... besides... het heeft wel iets tragisch... de machtspoliticus in een kwetsbare positie (door zijn roode hart, he).....

bottehond | 04-11-06 | 00:12

@bottehond 04-11-06 @ 00:08:
*Neemt het geschenk met genoegen aan*
Speciaal voor jou geschreven. Ik wist dat het je zou bevallen.

koerbagh | 04-11-06 | 00:11

@bakoenin> Misschien omdat 'het volk' geen kandidaat/partij ziet die er duidelijk uitspringt? (dat is bij mij het geval nl.)

Lange Neus | 04-11-06 | 00:11

@Gigantic Titanic
Ik kan me je reactie voorstellen, maar de hoeveelheid moraal etc. hangt altijd af van de persoon die er naar kijkt. Misschien denken jouw buren wel precies hetzelfde van jou. Misschien zelfs de hele straat wel. Er dan vanuit gaan dat jij dan de enige in je straat bent met moraal...
Het probleem van een dictatuur als bestuursvorm moge verder duidelijk zijn. Mensen met macht willen vrijwel altijd meer macht, en dat loopt vrijwel altijd uit op oorlog en een immens verschil tussen kansloze hardwerkende armen en luie onderdrukkende rijken. Zie de rectente voorbeelden van Irak en Noord-Korea. In zo'n geval heb ik dan liever de mensen die eerder een kleine taart eerlijk willen verdelen dan een grote taart oneerlijk. Mind you btw, dat jouw uitspraken haast dezelfde zijn die Jan Marijnissen nogsteeds achtervolgen.
-
Ik stem trouwens ook voor Wietske. Zou ze dienst hebben vannacht?

DiagnosisTyphus | 04-11-06 | 00:11

Conan de Rabarber 03-11-06 @ 23:37
Nee, er gaat er wel eens eentje de mist in.
De grappen die van de week gemaakt zijn over die Antilliaanse vrouw hier op GS, hebben mij ook fysiek onpasselijk gemaakt.

tegengas | 04-11-06 | 00:09

Nah t was weer een fijn debatje, wat mij het meest verwonderd is dat mensen hun stemgedrag zo veranderd omdat Woutertje naar links zwalkt maar rechts aanhoud.
Kortom het Nederlandse stemvee heeft geen principes, en is ideologisch gecastreerd of onvruchtbaar.
Niet alleen Rutte heeft geen ballen.
Wat een kut volk

bakoenin | 04-11-06 | 00:09

Iemand die ooit dag in dag uit 100% haram Hemaworsten heeft gedraaid kan geen slecht mens zijn.

koerbagh 04-11-06 @ 00:02

Moewhahahaha... het meest onzinnig kafkaiaansch en daarom uiterst waarschijnlijk correcte argument dat ik in maanden gehoord heb. Koerbagh... hier... een bot voor jou.

bottehond | 04-11-06 | 00:08

@koerbagh 04-11-06 @ 00:02
je stijgt in mijn achting, maar die was er al, maar Jan stemmen is als het sponsoren van bypasses en dottertechnieken ... stem dan Agnes

badabingbitch | 04-11-06 | 00:06

Winnaar: Bos.
Overduidelijk.

Dikke tieten | 04-11-06 | 00:05

*slaat dood bij het lezen van @badabada*
Wat een waardeloze post. Ik heb er geen enkel probleem mee om afgezeken te worden, maar iets meer creativiteit zou je sieren.

CoJoNes | 04-11-06 | 00:04

@bottehond 03-11-06 @ 23:52:
Gek genoeg vind ik je idee niet eens zo gek.
Ik zal wel heeeel veel innerlijke obstakels moeten overwinnen om op de SP te stemmen, en er zitten me iets te veel wereldvreemde zelfgebreide types bij die club (Anja Meulenbraak enzo), maar op zich zie ik het in Jan ook wel zitten. Iemand die ooit dag in dag uit 100% haram Hemaworsten heeft gedraaid kan geen slecht mens zijn.

koerbagh | 04-11-06 | 00:02

@QB (ja die.....) 03-11-06 @ 23:52
Dat hoor je mij ook niet zeggen.
Dat het totaal kommer en kwel is.
Jij bent een zorgbiedende, zoals je zelf aangaf, en als je deel uitmaakt van een geheel ben je ook sneller geneigd begrip op te brengen waarom knelpunten niet zo snel weggenomen worden of blijven bestaan.
Alleen het is wat moeilijk uit te leggen aan zorgvragenden waarom die duur betaalde managers, betaald van hun centen, niet in staat zijn om de knelpunten weg te nemen. Het antwoord dat niemand z`n eigen baan saneert is eigenlijk overbodig
Daarom moet er van boven die lagen ingegrepen worden.

In het echte bedrijfsleven lig je zo op straat als je iets niet goed doet.
Dan is het algemeen geaccepteerd, het kost immers geld.
In de marktwerkende industrie waar je met overheidsgeld mag spelen ligt dat anders. Daar valt altijd wel iets op iemands anders af te schuiven en zo kan elke laag blijven bestaan.

De Intrigant | 04-11-06 | 00:01

Of je nou geld genereert om je werktuig van yabyum te voorzien, of om met de luttele kinderbijslagcenten goede doelen te steunen, is toch lood om oud ijzer. Diefstal blijft diefstal. Zowel de VVD als de VVD bestaan bij gratie van verwrongen ignorance: het 'armoede' probleem oplossen, is Zelf de kip te slachten met gouden gulle handen.

badabingbitch | 04-11-06 | 00:00

@ bada 23.45
Ali B euh even denken... nee reaguur toch maar niet.
@ Vossie 23.52
Dat is met afstand het beste argument. Wat een kul zeg, ik wil niet tegen zijn hoofd aankijken. Ik hoop oprecht dat je bij andere belangrijke beslissingen in je leven wel rationeel kan denken.

Fuzzy-de-Bear | 03-11-06 | 23:59

@Intrigant
dank je
@koerbagh
Alle IB boven de 15% is pure diefstal en niks meer of minder dan een subsidiepot voor verborgen werkloosheid.
Om er een mooie quote van Flibje in te gooien:
Gedwongen solidariteit is ranziger dan betaalde liefde. Betaalde liefde gebeurt op basis van vrijwilligheid.

CoJoNes | 03-11-06 | 23:58

KOTS & KOTS inderdaad.

Koelie | 03-11-06 | 23:57

QB (ja die.....) 03-11-06 @ 23:52

en jan kan het weten..

Gigantic Titanic | 03-11-06 | 23:54

@CoJoNes 03-11-06 @ 23:48:
Sterker nog: dat geldt voor alle politieke partijen in de kamer: ze bestaan bij de gratie van het systeem van geld pikken. Als de VVD 51% van de stemmen haalt gaan de belastingen echt niet omlaag. Ze worden wat herverdeeld, maar per saldo zal er evenveel poen van ons naar de schatkist rollen onder VVD bewind.
Je betaalt het dan misschien iets indirecter zodat je het gevoel hebt netto iets meer over te houden.

koerbagh | 03-11-06 | 23:53

Ik heb geen winnaar gezien. Slechts twee krampachtige burgermannetjes die hun gelijk wilden halen.
Balk heeft het onderwijs en de gezondheidszorg verwaarloosd, de armoede niet tegen gegaan, terwijl de plannen van Bos op drijfzand zijn gebaseerd.
De VVD heeft de afgelopen 4 jaar meer omgebogen dan het CDA, maar met Rutte kom je ook niet verder.
Als ik alle partijprogramma's met elkaar vergelijk, na de doorrekeningen, kom ik tot de conclusie dat , hoe vreemd het ook lijkt, Marco Pastors verreweg de beste plannen heeft voor de toekomst, nuchter, zakelijk en realistisch. Ook met het oog op veiligheid, en met duidelijke plannen om justitie weer tot een geloofwaardig instituut te maken.
Jammer dat die partij zo weinig aandacht krijgt.

fuckje | 03-11-06 | 23:52

Een grote espee is voor VrijdenkerTs een dream come true... als jan "bypass" tomaat de pvda opvreet is een kabinet cda, espee en veeveedee heel goed denkbaar.... zou een kabinet met groot draagvlak zijn... jan is een machtspoliticus pur sang.... de oprotpremie, de antinavostemming én de wensch tot het opheffen van het huis van de Usurpateurs Oranje werden overboord gekieperd toen die ipv een steuntje in de rug een sta in de weg werden.... HP de Tijd voorspelde het al: de espee heeft het in zich een hele grote partij te worden.... en als het op een showdown tussen islam en 0031 komt sta ik liever naast jan tomaat in een loopgraaf dan naast walter "legekinderwagen" boslim...

bottehond | 03-11-06 | 23:52

@De Intrigant 03-11-06 @ 23:43, RIGHT, maar dat is ook logisch, stel je voor dat je op een hoge 'bureau' fuctie binnen de zorg zit die eigenlijk obsolete is dan zul je datzelf ook met hand en tand verdedigen....... TOCH ;)

anyway mij gaat het er om dat het helemaal niet zo slecht met de zorg gaat zoals men wil doen geloven..... natuurlijk er is een hoop te verbeteren maar het is echt niet de derde wereld zorg zoals Jan Maoreijnissen en Walter Boslim je willen doen geloven, als jij morgen met hartklachten je aan de poli meld dan wordt je binnen no time geholpen zo is het toevallig wel.

QB (ja die.....) | 03-11-06 | 23:52

@CoJoNes
Hij is weer mooi gezegd :)

De Intrigant | 03-11-06 | 23:49

Of je geld nou afgepakt wordt om werkschuw tuig van een uitkering te voorzien, of om de kinderbijslag te verhogen, is toch lood om oud ijzer. Diefstal blijft diefstal. Zowel de PvdA als het CDA bestaan bij gratie van gedwongen solidariteit; het 'armoede' probleem oplossen, is de kip met de gouden eieren slachten.

CoJoNes | 03-11-06 | 23:48

Sebastianos 03-11-06 @ 23:37

Onder welke hunnebed heb jij gelegen ?

Dwaaaas | 03-11-06 | 23:45

@Fuzzy-de-Bear 03-11-06 @ 23:33
diknekken zoals hij en verdonk mogen stroploos
ik zie net een stukje terug van ali b., hij is toch echt ontwapenend en in die hele uitzending met balkende blijft er niets van deze laatste over ....

badabingbitch | 03-11-06 | 23:45

@QB (ja die.....) 03-11-06 @ 23:37
Net zoals ik al zei.
Eerst dat afromen afwachten en het netto-verhaal bekijken en dan inschatten wat er in de toekomst nodig is.
Nu al weer geld gaan pompen verdwijnt gegarandeerd in georganiseerde semicontrolerende instanties die het alleen te doen is om hun eigen hypotheek af te lossen.
Je hebt ze zo gecreeerd, wegjorissen duurt wat langer.
Dat is precies de pijn die nu geleden wordt.

De Intrigant | 03-11-06 | 23:43

Is het voor of na de X-factor?

Fapdrol | 03-11-06 | 23:43

"Als verkiezingen iets zouden kunnen veranderen, dan zouden ze het verbieden"
-
Emma Goldman

Rest In Privacy | 03-11-06 | 23:42

Beetje laf van die twee. Toon je ambities toch. Kontenkruipend: "Het gaat niet om Bos/Balkenende (dwnvti) maar om wat het beste is voor dit land". Donder toch op, toon ambitie, zeg gewoon dat je premier wil worden omdat je dat een mooie job vind en je het als politicus daarvoor hebt gedaan je hele carriere lang. Gemiste kans voor beide. Winnaar: JP Balkenende. Wouter Bos kon maar niet ophouden over die 50 euro meer huur en die hypotheekrenteafrek. Maar hij heeft wel gelijk wat ambities betreft. De PvdA wil de kloof tussen arm en rijk kleiner maken. Niet door de armen kansen te bieden of die rijker te maken, maar door de rijken armer te maken. Die rijken moeten hun hypotheekrenteaftrek inleveren, meer zorgpremie betalen dan minder rijken, meebetalen aan de aow, en weet ik allemaal nog waar ze meer voor moeten betalen. Het is een visie, maar na 1 keer aankaarten is die visie helder duidelijk en zuigt hij. Daar verandert niets aan als je hem daarna nog 10 keer hoort. Beetje jammer. Leuk trouwens, die arrogante uitstraling van The Balk.

ZI | 03-11-06 | 23:40

ik stem op Wietske!!

Gigantic Titanic | 03-11-06 | 23:38

@fuckje 03-11-06 @ 23:33
Dan is dat bij deze de winnaar op dit punt.

De Intrigant | 03-11-06 | 23:38

Jammer te zien dat volgens de poll hier toch een overgroot aantal leden rechts is, of rechts denkt te zijn....

Sebastianos | 03-11-06 | 23:37

@De Intrigant 03-11-06 @ 23:32, er hoeft geen geld bij is een utopie, want de productie (aantal patienten) gaat hoedan ook omhoog, plus dat die veel meer eisen dan 15 jaar geleden, echter moet je beseffen dat er in het verleden er in diverse huizen een top-down management cultuur is ingezet waar we nu nog niet vanaf zijn (nog steeds niet), dat moet eerst gebeuren en dan pas nieuw geld gaan pompen.

QB (ja die.....) | 03-11-06 | 23:37

@tegengast, 23:35 die opmerking over Ayaan d'r clitoris is anders geen echte prestatie

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 23:37

Dikr 03-11-06 @ 23:26

we weten toch allemaal dat er mensen zijn die liever een kleine taart gelijk verdelen, dan een grote minder gelijk. Er zijn verschillen, gebruik ze positief, probeer ze niet weg te halen. Bij grote organisaties kiezen mensen met verstand het bestuur, het bestuur van een land wordt gekozen door iedereen?!? Waarom accepteren mensen niet dat sommige mensen een beter overzicht hebben dan anderen? Een democratie in deze vorm is te traag voor de huidige tijd. Zo'n kiestest vind ik daarom helemaal zo slecht nog niet. Goed idee.

Gigantic Titanic | 03-11-06 | 23:37

Hoogervorst mag wat mij betref tegen de muur gezet worden

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 23:35

Conan de Rabarber 03-11-06 @ 23:32
Hij heeft zichzelf niet gemaakt. Ik wil niet de zedenmeester uithangen, maar vind je uiterlijk belangrijker, dan wat iemand presteert?

tegengas | 03-11-06 | 23:34

@Conan de Rabarber 03-11-06 @ 23:32:
Dat was 25 jaar geleden onder Wiegel en Van Agt zo inderdaad een ramp. Gelukkig hebben we nu dankzij Hoogervorst een hele fijne gezondheidszorg.

koerbagh | 03-11-06 | 23:34

@badabingbitch 23.28
Ik zie met regelmaat Arthur Docters van Leeuwen zonder stropdas.
Need to say more?

Fuzzy-de-Bear | 03-11-06 | 23:33

@De Intrigant,
precies de punten van Marco Pastors !

fuckje | 03-11-06 | 23:33

Op de ene zender Henk Jan Smits die alles uit de doeken doet over waar het niet over ging *zap* en op de andere zender presentatoren die Bos' slechte optreden onder de tafel proberen te schuiven. Op zo'n moment snacht je haast naar extra lange uitzending van een belspel.

DiagnosisTyphus | 03-11-06 | 23:33

@QB (ja die.....) 03-11-06 @ 23:24
Ik geloof je maar dat mis ik in dit verhaal.
Kijk zeg je:
Er moet geld bij om de huidige problemen op te vangen vind ik je een lul.
Bos dus.
Als je zegt dat er geen geld erbij gaat komen maar erkent wel dat er dingen anders moeten vind ik je een lul.
Balkie dus.
Ik hoor liever iets als -wat bij jouw verhaal in de buurt komt- geen geld erbij maar we gaan flink snijden in de overheadkosten en het geld gebruiken voor mensen op de werkvloer. En kijken dan wat er in de toekomst nodig is om de vergrijzing te kunnen opvangen.
Dus vegen in die top en mensen aan het bed.
Dan ben je een vent, vind ik.

De Intrigant | 03-11-06 | 23:32

Janjaap heeft blijkbaar een hele slechte ziekenfonds lipreconstructie achter de rug

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 23:32

Jippie!!!!! Hoera!!!

Bos ligt aangeslagen in de hoek.
Balkenende vertrapt het kreupelBOS met argumenten het populistisch eendimensionaal gezwam.
b.v. Gegeven zijn minuut toespraak. :N Zielig gewoon, regeren gaat over ALLE mensen, niet een uitzonderlijk en inderdaad schrijnend geval. Wat een schijnheil.

Ik vind het 74 – 26, balkenende met een straatlengte.

Door deze superoverwinning van Balkenende en indirect het huidige kabinet wordt de kans op CDA – VVD groter.
(komt net een gekleurde peiling, Bos 50 %, Balkenende 46 %. :? )

Bos is bezig stemmen van de SP te krijgen.

jerk | 03-11-06 | 23:30

Balkenende nu bij Raymann op 3

die hofstadtgruppe | 03-11-06 | 23:30

Conan de Rabarber 03-11-06 @ 23:26
O, die ander.
Dat is cabaretier Jan Jaap van der Wal.

tegengas | 03-11-06 | 23:29

Hey jan, pas op voor je hart!

Gigantic Titanic | 03-11-06 | 23:28

Conan de Rabarber 03-11-06 @ 23:26
De directeur van Gronings Museum, die een tentoonstelling over Herman Brood heeft.

tegengas | 03-11-06 | 23:28

@stijlvolle kansloze 03-11-06 @ 23:26
een man zonder stropdas IS sexy, maar wouter heeft er de nek niet voor ...

badabingbitch | 03-11-06 | 23:28

wie is die langharige hanglip aan tafel bij Marijnnissen?

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 23:26

lutser van een wouter bos kan het fatsoen niet eens opbrengen om z`n nette kleren uit de kast te halen tegenover de premier!! En ook nog eens onzin uitkramen. Nee, jan-peter is zo slecht nog niet :-)

stijlvolle kansloze | 03-11-06 | 23:26

Hekking O+.

..zapper | 03-11-06 | 23:26

@Gigantic Titanic 03-11-06 @ 23:22 Dus wat jou betreft schaffen we de democratie maar af? Of moeten we eerst een stemdiploma halen? :) Zeg maar, eerst tien vragen beantwoorden in het stembureau voordat je een potloodje krijgt?

Dikr | 03-11-06 | 23:26

bwahaha 03-11-06 @ 23:20

Marijnissen is btw bij P&W...
Jan z'n oneliner. Ik had het hem graag bij het debat gezien, kijken of hij net zo fel zou reageren als een paar jaar geleden.

Dwaaaas | 03-11-06 | 23:25

marijnnissen bij Mauw & Klitteman

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 23:24

Inhoudelijk debat noemen ze dat....

Loonslaaf | 03-11-06 | 23:24

In een eerste reactie noemde VVD-leider Rutte het debat "bloedeloos". "Het beeld blijft hangen van twee mannen die het in grote lijnen met elkaar eens zijn."
-
lieve mark, als jij nou eens in een hangglider tussen die twee was doorgerausscht ... nee??? jezelf blijven? nog steeds???

badabingbitch | 03-11-06 | 23:24

De Intrigant 03-11-06 @ 23:18, toevallig werk ik in de zorg en kan je melden dat er nog steeds heel wat mis is, maar dat het reeds stukken beter bis dan wat het was.

herstructurering van organisatie zoals balkie voorstelt zal nog meer brengen dan hij nu al doet voorstellen.

je kunt niet alles in een korte periode veranderen, en we moeten al helemaal niet alleen naar rotte appels staren.

QB (ja die.....) | 03-11-06 | 23:24

@ Dwaaas 23:21
Ja, dat waren weer de 'rechtsere' reaguurders die na 5 minuten debat hun oordeel al weer klaar hadden.

King of controversy | 03-11-06 | 23:24

Leuk voor Woutert dat hij voor even de held is van 1300 campingbezoekers, krijgt hij tenminste nog even een zelfvertrouwen-injectie voordat hij zich bij het CWI kan inschrijven

die hofstadtgruppe | 03-11-06 | 23:24

@tegengas 03-11-06 @ 22:48 Bedankt nog voor je reactie! Dat verklaard een hoop over onze mislukte politicus Wester die zich op dit soort momenten moet doen gelden terwijl dat totaal niet binnen zijn rol past.. Ik had hem even gemist in de storm van reacties. Vergeef me! :)

Dikr | 03-11-06 | 23:24

@MorkieMork 03-11-06 @ 23:12

De TNS Nipo peiling is gebaseerd op de RTL4 kijkerts. RTL4 heeft een eigen, vrij specifiek publiek, wat je grofweg kan scharen onder de lagere en onderkant middeninkomens. Is dus niet bijster representatief voor 0031. Dat de MP toch nog zo hoog weet te scoren is geen goed teken voor Bos.

SkyCaptain | 03-11-06 | 23:24

Mr Patriot 03-11-06 @ 23:16
Let op de lichaamstaal en kijk ipv luisteren. Zo werkt het.

tegengas | 03-11-06 | 23:22

Representatiief onderzoek? Vanalle mensen die gaan stemmen heeft een klein deel dit debat gezien. En van dit kleine deel hebben ze 1300 mensen ondervraagd. Idd, vooringenomen koekebakkers daar aan tafel. Trouwens, als het echt zo is dat mensen zijn over te halen op non verbale uitingen, geloof ik dat ik een steeds groter voorstander wordt van een dictatuur of een Management Nederland. Ben er trouwens niet gelukkig mee dat mijn domme en weinig moraal hebbende buren ook mogen stemmen. Mensen die niet kunnen kiezen, moet je geen keuze geven. De keuze laten maken is als een straf, waarom straffen wij die mensen ongevraagd elke 4 jaar?

Gigantic Titanic | 03-11-06 | 23:22

King of controversy 03-11-06 @ 23:18

Dat hebben we volgens mij wel eens eerder gedacht, of niet ?

Dwaaaas | 03-11-06 | 23:21

@bwahaha : van Boskabouter wordt je toch ook niet vrolijk....

Tzakje | 03-11-06 | 23:21

snel effe wat polaroids op me tshirt plakken en in de kroeg dat wijfie zoeken... dat word lachen.

billenbloot | 03-11-06 | 23:21

@Dwaas: leg uit?

bwahaha | 03-11-06 | 23:20

blij dat 't afgelopen is, weer twee uur naar de klote

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 23:20

@mezelf; 'bonus punten' bedoelde ik natuurlijk,.. *zucht*

Dikr | 03-11-06 | 23:20

@Mr Patriot 03-11-06 @ 23:16 Niet mee eens, ik denk dat Bos hier duidelijk punten gescoort heeft, ondanks Frits Westers vooringenomenheid en Balkies binus punten als premier. Balk was stram en Bos deed het tegen mijn verwachting erg goed.

Dikr | 03-11-06 | 23:18

Allesoverwegende is de overduidelijke winnaar van dit debat de aankomende coalitie van PvdA en CDA.
Het inhoudelijke debat gaat er alleen nog maar om wie de beste premier is. Zijn we weer mooi klaar mee.

King of controversy | 03-11-06 | 23:18

bwahaha 03-11-06 @ 23:16

Ff dimmen hè

Dwaaaas | 03-11-06 | 23:18

Meer van hetzelfde. Beloven van alles en verkwanselen dat voor de hoofdprijs. Bovendien een nutteloos debat, want die twee gaan toch samen regeren. Hoe rood ben je als je niet met GroenLinks en de SP wilt regeren?
Als er niets verandert blijft alles hetzelfde. Dat is Nederland anno nu.
Gefeliciteerd met deze schijnvertoning.

020babe | 03-11-06 | 23:18

@QB (ja die.....) 03-11-06 @ 23:14

Die vul ik niet in.
Dan bezondig ik me aan Amerikaanse praktijken.
Vooral dat joelende publiek was weer een teken aan de wand.
Inhoudelijk, vooral de zorg, was triest.

De Intrigant | 03-11-06 | 23:18

Balkende is De Bos(s)

Javasquare_man | 03-11-06 | 23:17

GS = rechtse club, dus exit poll is kleurgevoelig

badabingbitch | 03-11-06 | 23:17

Ligt het aan mij of lijkt die Andree van Es op Gretta Duisenberg zonder hoofddoek?

Fuzzy-de-Bear | 03-11-06 | 23:17

wat geen bindend stemadvies dan weet ik het niet meer dan maar D66.
Zie ik daar microfoons op de muur

Amoveren | 03-11-06 | 23:16

Carlo Boshart kom er maar in! *zapt*

Dikr | 03-11-06 | 23:16

Toch echt jammer dat Marijnnissen er niet bij was. Die zou ze allebij hebben gep0wnd.

bwahaha | 03-11-06 | 23:16

Balkenloze heeft dit debat overduidelijk gewonnen. Goedverdomme hebben alle linkse leuters toch massaal gestemd en voor Bos gestemd. Lekker objectief. bah

Mr Patriot | 03-11-06 | 23:16

@QB (ja die.....) 03-11-06 @ 23:14 Meer als dat zooitje wat commentaar mocht leveren,..

Dikr | 03-11-06 | 23:15

Henk-jan, met jouw expertise als uhmmm ....

badabingbitch | 03-11-06 | 23:15

NIPO = linkse club, dus suggestief onderzoek.

Balkie = onbetwiste winnaar, zelfs volgens Andree van Es!!!!

redelijk toch | 03-11-06 | 23:15

een polletje onder 1300 reaguurders..... zegt niets dus !

QB (ja die.....) | 03-11-06 | 23:14

@collapse: goddank. Want een periode meer Balk zou ik echt niet aankunnen.

bwahaha | 03-11-06 | 23:13

Pauw en Witteman uit de lucht? Hakbarrrs???

koerbagh | 03-11-06 | 23:12

@Karel kwakbol 03-11-06 @ 23:08
ze lalde over haar tong met die uitspraak, viel het je ook op? ze is echt dronken, of teveel prozac

badabingbitch | 03-11-06 | 23:12

Bos 7,2 Balk 6,9 volgens NIPO dus

MorkieMork | 03-11-06 | 23:12

het is me alleen al waard dat bos premier wordt als balk daarna opgehoepelt is.

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 23:11

@koerbagh 03-11-06 @ 23:03
ik denk dat de online stemwijzers zullen winnen, dit is Kinderspiel im Baumgarten, morgen kopen we weer ons Aldi bier en dromen over een Balkenloze en Bosloze samenleving (ik heb het ook niet gezien)

badabingbitch | 03-11-06 | 23:11

RTL reaguurders pwnen GS-lusters

collapse | 03-11-06 | 23:11

LOL!! De poll laat zien hoe vooringenomen zooitje die lui aan tafel waren :D Prachtig!

Dikr | 03-11-06 | 23:10

Groenlinksert van Es vindt Balk de winnaar, opvallend.

Karel kwakbol | 03-11-06 | 23:08

Absoluut slechte samenvatting in de nabeschouwing. De enige die opjectief is daar aan tafel is die mevrouw met die mooie jurk.

Dikr | 03-11-06 | 23:05

ik heb trendsetters niet gezien, maar van Es heeft het haar van natte mop, en volgens mij een kegel van anderhalve meter.

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 23:05

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 23:04

Henk Jan Smits als premier??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! Dat wordt dan randstad in twente, want de poet moet wel eerlijk verdeeld worden! Ofwel ik heb het niet op minderwaardigheidscomlexen, van die figuren die altijd zeggen dat zij de mindere zijn en anderen het beter hebben. Ik heb liever iemand die zelfstandig denkt met een eigen visie, los van persoonlijke ervaringen. Daarom Wouter Weg Met Marijnissen!!

Gigantic Titanic | 03-11-06 | 23:04

Wat een geouwehoer over cijfertjes trouwens in dat debat, als ik nu.nl mag geloven. Het lijkt wel prinsjesdag. ok ok, ik weet dat een land de leider(s) krijgt die het verdiend, maar verdienen wij eigenlijk wel zulke visieloze technocraten aan het roer van dit land, dat 'zoveel beter kan' (Vrij naar Wouter Drees)

WillemIII | 03-11-06 | 23:03

@badabingbitch 03-11-06 @ 22:59:
Ok lieverd. *Bloodzone op de negeerlijst noteert*
Wie heeft er volgens jou gewonnen? Ik zeg Frits Wester, maar die kan ik niet invullen op de poll. Nu moet ik er wel bijzeggen dat ik het debat niet heb gezien.

koerbagh | 03-11-06 | 23:03

Zo nu wordt het interessant zeg Henk-Jan gaat de oorlel-bewegingen van beide kandidaten verklaren

collapse | 03-11-06 | 23:02

@Conan
hahaha, en hij was nog wel zo driftig ambitieus zomergast, give tha man a break, andré lijkt een beetje op die trendwatcher van vanmiddag, vind je ook niet?

badabingbitch | 03-11-06 | 23:02

Bos en Rutte zijn morgen overigens aanwezig in een soort van banenmarkt in Den Haag, georganiseerd door eenVandaag, Ad en nog wat partijen.

bwahaha | 03-11-06 | 23:02

Die Henk jan Smits zou niet eens door zijn eigen audities komen, en die Andre van Es zit zo te zien stomdronken aan tafel.

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 23:00

@koerbagh 03-11-06 @ 22:57
jij hebt genoeg prestige hier, blijf je imago trouw en hou ff je snufferd

badabingbitch | 03-11-06 | 22:59

@Bwahaha
Verbazend hoeveel mensen er dan naast zitten!

Fuzzy-de-Bear | 03-11-06 | 22:58

Politiek is gewoon op tijd je zakken gevuld hebben, dat blijkt wel weer. Het staatspensioen van Balkie is in de pocket, nu maken dattie redelijk wegkomt en nog ergens een paar jaartjes christelijke bejaardenhuizen mag komen openen. Kortom even zorgen dat de PvdA zo klein mogelijk uit de verkiezingen komt zodat het CDA weer in het pluche kan plaatsnemen om haar religieuze politiek door te blijven voeren. Religieuze scholen, verplicht inburgeren, schootzitten bij Bush, alles ter meerdere eer en glorie van het denken langs goed en fout lijnen, de stopwacht/ controle-cultuur en het wij en zij denken.

WillemIII | 03-11-06 | 22:58

de balk van de balk is terecht langer in de poll

Maartennn | 03-11-06 | 22:57

@Bloodzone 03-11-06 @ 22:54:
Iemand achterlijk noemen is geen schelden? Wie begint er nu?!
Wie de bal kaatst... etc...

koerbagh | 03-11-06 | 22:57

@Conan de Rabarber 03-11-06 @ 22:54
of Henk Jan Smits onder de als een torpedo gelanceerde partij X-factor? ;-)

badabingbitch | 03-11-06 | 22:57

ioperry 03-11-06 @ 22:53 wishfullthinking knul... prepare to lose big time.

QB (ja die.....) | 03-11-06 | 22:56

@fuzzy lumpkins: gebaseerd op RTL poll. (20x zoveel voters)

bwahaha | 03-11-06 | 22:56

@bodde> ja hoor... van Es is een rechtse rakker.

superjan | 03-11-06 | 22:56

Conan de Rabarber 03-11-06 @ 22:54
In Amsterdam wel, gewoon met het potlood "Wester" op het biljet zetten.

Karel kwakbol | 03-11-06 | 22:56

@ ioperry
Gebaseerd op wat? Eigen interpretatie of hoop?

Fuzzy-de-Bear | 03-11-06 | 22:55

hmm. geen geert wilders opsie bij poll. dan maar balkenende zucht.

daskapitalist | 03-11-06 | 22:55

commentatoren? reagurende spin doctors zeker...

daskapitalist | 03-11-06 | 22:54

Kun je ook op Frits Wester stemmen?

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 22:54

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:54

Waar is Wiegel?

collapse | 03-11-06 | 22:53

Minzaamheid is deaud aan de dialoog, in die zin lijkt me Huilellende de zwakste schakel, hij knippert ook te zenuwachtig met zijn ogen ...

badabingbitch | 03-11-06 | 22:53

Inderdaad .... HenkJan Smits is echt een enorme lutser. En dan hebben ze nog 2 van die conservatieve commentatoren ... en dan die rechtse prutsers op geenstijl maar zeuren dat de media zo links is

Bodde | 03-11-06 | 22:53

Het debat is volgens mij gewonnen door...
Balkenende: 40%
Bos: 57%
Onbeslist: 3%

ioperry | 03-11-06 | 22:53

@koerbagh 03-11-06 @ 22:49
i.d.d., gek word je ervan... maar ja, niet stemmen is jezelf het recht ontzeggen om te klagen, dus blijf me toch maar lekker opwinden....

Meneer Pastoor | 03-11-06 | 22:53

ff het FF slachtover bekijken dan.

Dwaaaas | 03-11-06 | 22:52

sorry hoor.. maar RTL is echt te Ruud de Wild door die Henk Jan Smits uit te nodigen!! Da menneke mot ik nie. Dat minderwaardigheidscomplex uit Tukkerland is waarschijnlijk al een beetje Rood en gaat dan vertellen dat je als windvaan een beter imago hebt dan als stijve burgelijke serieuze man. Die imago's kunnen me reet roesten, Wij Willen Wouter Weg!!

Gigantic Titanic | 03-11-06 | 22:52

HAHAHAHAHA DIE WOUTER MELKERT TOCH.....

QB (ja die.....) | 03-11-06 | 22:52

Kan iemand die henkjan smits ff terugschoppen naar idols

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 22:51

RTL heeft nu al 1100 votes op de poll !?

bwahaha | 03-11-06 | 22:51

om je gek te lachen 'politiek' bij rtl-4... we gaan er even tussenuit

litebyte | 03-11-06 | 22:51

@collapse 03-11-06 @ 22:48
Heb je 'em vorige week dan ook al gewassen dan?

Aussie | 03-11-06 | 22:50

hey mark op 2!

a_tomba | 03-11-06 | 22:49

@Meneer Pastoor 03-11-06 @ 22:45:
Door te zeggen dat het een beleid van Job Cohen was. Dat is een truc. Als iets goed gaat hebben ze het zelf gedaan, gaat iets verkeerd is het de schuld van een ander uit het verleden. En de massa stinkt er altijd in. De VVD roept al meer dan 30 jaar dat het drastisch anders moet en ze regeren er zelf al 25 jaar van.
Maar het is allemaal fout gegaan in de 5 jaar dat ze zelf niet in het kabinet zaten. Leuk hè, politiek?

koerbagh | 03-11-06 | 22:49

om je gek te lachen, staatstv 2 moet stukjes rtl uitzenden.

superjan | 03-11-06 | 22:49

@Aussie 03-11-06 @ 22:46
zozo wat een nette letterknecht ben jij in je Aussie.... haha
Morgenmiddag weer de opel wassen?

collapse | 03-11-06 | 22:48

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:48

@superjan 03-11-06 @ 22:45
redelijk gelift ja. nieman lijkt ook een kleurtje gekregen te hebben (in z'n haar).

daskapitalist | 03-11-06 | 22:48

Wat deed die Finse ster daar trouwens op de vloer van studio propaganda?
Op verzoek van Wouter Boslim?
En die metafoor van dat zielige 12 jarige jochie, zelfreflectie van die rooie hond?

Fuzzy-de-Bear | 03-11-06 | 22:48

Zo, mazzel mensen... tis niet meer interessant

topcat | 03-11-06 | 22:48

Dikr 03-11-06 @ 22:46
Als chauffeur van CDA-fractievoorzitter Bert de Vries kwam hij in aanraking met de landelijke politiek. Hij kreeg een baan bij de fractievoorlichting van het CDA, en werd de persoonlijk voorlichter van Elco Brinkman. Voor de verkiezingscampagne van 1994 bedacht hij de lopende presentatie, de zogenaamde Brinkman-shuffle.

Voor het CDA liepen deze verkiezingen echter dramatisch af. De jaren van Paars I begonnen, en Brinkman vertrok uit de Tweede Kamer. Wester volgde zijn voorbeeld en kon vrij kort daarna aan de slag bij RTL Nieuws. De aanvankelijke scepsis dat Wester niet politiek onafhankelijk zou zijn, was snel verdwenen. Wester bleek een scherpzinnig journalist te zijn die grossiert in primeurs.

wikepdia

tegengas | 03-11-06 | 22:48

beetje matige tekst van joustra

a_tomba | 03-11-06 | 22:48

Dag Bos, Toedeledokie!

Who? | 03-11-06 | 22:48

Henk Jan Smits die de 'nabeschouwing' doet? We weten toch al lang dat Balk de X-factor mist?

smartist | 03-11-06 | 22:47

Koekje-dr-bij? 03-11-06 @ 22:46

Groet de politieke leiders van dit land. Waar in de evolutie is het misgegaan ?

Dwaaaas | 03-11-06 | 22:47

Lol :D Daar heb je die das!

Dikr | 03-11-06 | 22:47

Nou, Mark even een bordje pap en lekker naar bed. De HoogMogende Heren hebben toch iets gevonden waarover ze het oneens waren. Namelijk over de vraag of jij een homo bent. Bos denkt van niet, Balkenende van wel.
-
En nu niet gaan dromen over een Balkenende die persoonlijke beweegredenen heeft om dat soort gekke dingen te denken he..?! Gekkie....

WillemIII | 03-11-06 | 22:47

Jan Peter gefeliciteerd met deze overwinning.

Roberto Fransisco | 03-11-06 | 22:47

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:46

De Balk is de enige die de regels van het debat kent. Walter Boslim kon zijn irritatie niet verkroppen en meneer moest steeds door De Balk heenlullen. Irritant zielig menneke. Hoop dat de dromenballon van Boslim wel aardig doorgeprikt is nu.

Aussie | 03-11-06 | 22:46

Wat een afknapper zeg. Die eindpraatjes waren de druppel: bos met zn gehandicapten-lijken-pikkerij... en balkenende, tja... hij bedoelt het vast goed maarre...

Koekje-dr-bij? | 03-11-06 | 22:46

shit, net afgelopen, en nu zit ik naar die oude kop van Van Es te kijken, wat een teleurstelling

badabingbitch | 03-11-06 | 22:46

Goh voor wie zou Mister $$$$$ X-factor zijn.......

collapse | 03-11-06 | 22:46

@tegengas 03-11-06 @ 22:44 Oei, dat kan ik niet terug vinden in mijn lange termijn geheugen. Kan je daar wat meer over zeggen?

Dikr | 03-11-06 | 22:46

-weggejorist-

de grote boze wolf | 03-11-06 | 22:45

1-1 idd.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:45

Hoe kan JP de P zeggen dat hij vindt dat er geen kinderen in de cel mogen terwijl hij Verdonk door dik en dun heeft gesteund.......

Meneer Pastoor | 03-11-06 | 22:45

van es lijkt op patty brard!

superjan | 03-11-06 | 22:45

Duidelijke overwinning voor De Balk

Borstvergrotend | 03-11-06 | 22:45

7e stem had ik... bijna een fivo... (first vote)

bwahaha | 03-11-06 | 22:45

Dikr 03-11-06 @ 22:43
Wester was toch de man die de verkiezing van Brinkman in de soep liet lopen. Zie je hem nog lopen met een van de eerste mobiele telefoons, zo'n koelkast.

tegengas | 03-11-06 | 22:44

@Bloodzone 03-11-06 @ 22:41
Er is toch zeker meer dan Boslim en Dominee Balkenende!

collapse | 03-11-06 | 22:44

omg wat is die Andre van Es een lelijk wijf geworden. Doe es een kleurspoelinkje.

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 22:44

@a-tomba. LOL dacht ik ook!

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:44

WillemIII 03-11-06 @ 22:39
Oh ..... ai ai ai .... Amerikaanse toestanden dus.

Roberto Fransisco | 03-11-06 | 22:44

Waar blijft die exit-poll ?!

bwahaha | 03-11-06 | 22:44

Ze waren wel erg lief voor elkaar hoor

topcat | 03-11-06 | 22:44

stand nu 1-1

tegengas | 03-11-06 | 22:43

Balkenende kreeg steeds het laatste woord,.. WETSER STREF! Maar ga eerst maar op vakantie met die ton uit de cda verkiezingskas ;)

Dikr | 03-11-06 | 22:43

Nou, ik heb het gehoord. Na 22-11 kan iedereen in 0031 een vrijstaand huis bekomen. Komt het toch nog goed in nl.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:43

dacht bijna dat ie ga maar stemmen op balkenende zou zeggen

a_tomba | 03-11-06 | 22:43

@ francoise

LOL

smartist | 03-11-06 | 22:42

@ Hij lijkt nu net een mens, tegengas 03-11-06 @ 22:37

Tegengas, niet schrikken: het is een mens. En het plant zich voort dankzij het achterhaalde partijpolitieke spelletje dat wij met ons belastinggeld subsidieren. Zonder al die prietpraat-subsidie zouden dit soort creaturen - helaas - uitsterven. Ik ben voor een caravan park in Rotterdam voor mensen die na deze verkiezingen nog steeds op het CDA stemmen.

WillemIII | 03-11-06 | 22:42

Gauw weggerend voordat Bos 1 minuut commerciële propaganda mocht doen.

Aussie | 03-11-06 | 22:42

May god be with us, amen.

Dwaaaas | 03-11-06 | 22:42

amen

a_tomba | 03-11-06 | 22:42

Kan iemand even de stijfsel van Balkie verwijderen ?? wat een houten klaas...

Tzakje | 03-11-06 | 22:42

@superjan 03-11-06 @ 22:40

tranentrekkend mooi, soort verbaal schilderij 'huilend zigeunerjongetje' van Bos.

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:41

Balkenende moet meer stil blijven staan. Zijn houterige motoriek stoort.
(Zeker te weinig buitengespeeld)
Hij lacht soms wel, maar schik heeft hij niet.

tegengas | 03-11-06 | 22:41

Geef dat jongetje's ouders een schop onder hun hol. Woutertje

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:41

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:41

@Bloodzone 03-11-06 @ 22:38:
Ja, ik ben die Amerikanen ook nog elke dag dankbaar voor de militaire hulp tijdens de 80-jarige oorlog.

koerbagh | 03-11-06 | 22:40

een heel klein verhaaltje??? gruwel, kots rilling hartaanval, aarrghh,

superjan | 03-11-06 | 22:40

volgens mij vindt Wester het klapvee ook irritant

topcat | 03-11-06 | 22:40

help, kan ik dit ook ergens integraal met mijn O'Lacy zak op schoot volgen via internet, de suckers van upc hebben storing

badabingbitch | 03-11-06 | 22:40

*groningse mode aan* goud jah *groningse mode uit*

a_tomba | 03-11-06 | 22:39

@alle CDA-lovers
Zondag allemaal weer lekker naar de Kerk ?
Pas maar op met de Balk; De Islam krijgt ruim baan bij deze godsdienstigen.

collapse | 03-11-06 | 22:39

Zou dat wijf van Bos trouwens niet kunnen strijken?

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:39

oh oh oh en daar gaat de eerste alweer in de fout. Roberto Francisco, je zou toch verwachten dattie wat ervaring had inmiddels... Even in code taal: !@#!@$# het gaat in de politiek niet om de feiten, uilskuiken. Wel om details trouwens, gek genoeg. Het glanzende hoofd van Wester nog gezien tijdens dit debat?

WillemIII | 03-11-06 | 22:39

Zie Balkenende lachen, het was niet eens grappig...

Dwaaaas | 03-11-06 | 22:39

Verschrikkelijk hoe dat publiek reageert op die onin van bos

hoofdgebruiker | 03-11-06 | 22:38

@koerbagh 03-11-06 @ 22:37
contact krijgen met Loewiese? Dát lukt je noooooit!
Het is makkelijker om Pim of Crixus te contacten dan Loewiese te bereiken.

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:38

Bos is eng, maar dijksma, de vries, van nieuwenhoven, van den berg e.d. dat is de echte partij van de arbeid. En die zijn pas eng.

superjan | 03-11-06 | 22:38

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:38

Toch even een sterke zet van Balkenende.
Als je een zwak puntje toegeeft, word je menselijker.
Hij lijkt nu net een mens.

tegengas | 03-11-06 | 22:37

jammer is dit van balkenende

a_tomba | 03-11-06 | 22:37

Zeg nou gewoon dat je Rutte in z'n hol wil neuken.

Dwaaaas | 03-11-06 | 22:37

@francoise smokeglass 03-11-06 @ 22:32:
Tja, ik heb geen idee. Ik zal haar bij gelegenheid eens vragen.

koerbagh | 03-11-06 | 22:37

KOTS & KOTS

Lachende Scheerkwast | 03-11-06 | 22:37

daskapitalist 03-11-06 @ 22:34
mmmm .... de voedselbanken zijn ontstaan tijdens Paars 2.

Roberto Fransisco | 03-11-06 | 22:36

@ CoJoNes
negatief denken= trein terug koppen

King of controversy | 03-11-06 | 22:36

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:35

positief denken = naïef denken

CoJoNes | 03-11-06 | 22:35

@Karel kwakbol 03-11-06 @ 22:32
Dat was een opmerking die helemaal niet aankwam. Eigenlijk best een domme opmerking van Balkenende eigenlijk.

Bodde | 03-11-06 | 22:35

Damned: WK Timbersports op Eurosport... heb ik naar dit klote-debat zitten kijken

collapse | 03-11-06 | 22:35

Ben ik erg blij om Bloodzone, dat we geen hulp krijgen van die mafkees uit de VS

topcat | 03-11-06 | 22:35

Wat is Geert Wilders stil in dit debat.

Roberto Fransisco | 03-11-06 | 22:35

Ik wil Bos wel eens bij bush zien. Wouter is, in navolging van van Dam een 'onder de gordel-werker' (quote Pin)

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:34

bos: 'in mijn land geen voedselbanken'. jesus. wees blij dat mensen zonder overheid elkaar kunnen helpen. hier heeft bos geen monopolie op. gelukkig maar!

daskapitalist | 03-11-06 | 22:34

@ topcat 03-11-06 @ 22:31
Nou niet zo gaan zitten lijkepikken op die kikker he!? Hij is gewoon een 'beetje' zenuwachtig. Dat zeggen althans mijn telepathische aardstralen. Ik krijg zelfs een plasje lichaamsvocht door.

WillemIII | 03-11-06 | 22:34

Dikr 03-11-06 @ 22:33
goed gezien! ik kijk nu liever naar veronica...

a_tomba | 03-11-06 | 22:34

Btw,.. we hebben het hier over de leider van de Partij van de Arbeid,..

Dikr | 03-11-06 | 22:34

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:34

Wester doe nou eens een keer niet mee en wees eens neutraal l*l

topcat | 03-11-06 | 22:33

Kavarf 03-11-06 @ 22:28
Welk debat hallucineer jij?

Maartennn | 03-11-06 | 22:33

@a_tomba 03-11-06 @ 22:31 Het lijkt me dat jij niet in zijn doelgroep zit ;)

Dikr | 03-11-06 | 22:33

@dikr 22.30 Je hebt wel gelijk maar geen das is tegenwoordig hetzelfde als een hane(n)kam 20 jaar geleden.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:33

@koerbagh 03-11-06 @ 22:31
zal wel een vete zijn
of
schizofrenie
of
iets anders?

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:32

@Dikr 03-11-06 @ 22:30
bullshit, dit ziet er echt niet netjes uit. bos heeft gewoon geen respect voor de k(ijk/iez)er

a_tomba | 03-11-06 | 22:31

Bos, bos, bos, ik zie verd*mme de bomen niet meer.

Fuzzy-de-Bear | 03-11-06 | 22:31

-weggejorist-

Kavarf | 03-11-06 | 22:31

@francoise smokeglass 03-11-06 @ 22:27:
Oh ik dacht dat iemand was die je kende. Ze kent jou wel, zegt ze. Maar dat zegt inderdaad niet zoveel... Of wil je haar niet meer kennen? Kan ook nog!

koerbagh | 03-11-06 | 22:31

Balkenende krijgt vragen en geeft vervolgens andere antwoorden

topcat | 03-11-06 | 22:31

Zonder ook maar een glimp van dit 'debat' opgevangen te hebben durf ik te beweren dat Balkie de Grote winnaar is. Hij is namelijk de enige Nederlander die met droge ogen live miljoenen huiskamers binnenkomt met een houding die voor een doodgeslagen kikker met prins ambities nauwelijks onderdoet.

WillemIII | 03-11-06 | 22:31

@tegengas 03-11-06 @ 22:28 Ongeconformeerd? Dude, claus die heeft hem ooit al de deur uitgegaan. Moet elke politicus een uniform dragen? Ok, als hij in een geruitte tuinbroek zou staan debaten had ik er ook wat van gezegd,.. maar een stropdas is optioneel, daar aan hechten is zoooo 1930

Dikr | 03-11-06 | 22:30

IK BEN GEEN STOFZUIGERFABRIKANT!!!!
hehe beste opmerking van de avond

Bos is op dit moment de winnaar van het debat. Alhoewel Balkenende het niet zo slecht deed

Bodde | 03-11-06 | 22:30

Kavarf 03-11-06 @ 22:28
Zweten is niet goed, dan straal je ongemak uit. Bos is cooler en ruikt bloed.

tegengas | 03-11-06 | 22:30

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:30

@linksisooknietalles 03-11-06 @ 22:28
ja, dat denk eigenlijk ook. (nou ja, ben nu zo aan mezelf gewend geraakt, het is wel goed zo...)

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:29

Maar even Spice Platinum opzetten, want daar zie je ook lullen

topcat | 03-11-06 | 22:29

hehee en die Kekke Frits, hij praat ook op zo'n toontje van 'wij van CDA en VVD zijn dan wel de meest charisma-loze respectievelijk leeghoofdigsten, we laten ons niet verslaan door onze persoonlijke antichrist Bos. En, euh, oh ja btw fuck de kiezer en/of Nederland. Het gaat om macht hier jongens!'

WillemIII | 03-11-06 | 22:29

@Kavarf 03-11-06 @ 22:28

Het debat is op RTL4 heur!

Aussie | 03-11-06 | 22:28

@Aussie 03-11-06 @ 22:26
de 5% rijksten werken niet echt hoor mien jong

collapse | 03-11-06 | 22:28

@Franççççoise of iemand anders was je net voor, dat kan ook

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:28

Wat zouden die spindoctors van Bos nu willen bereiken door hem zonder stropdas het strijdperk in te sturen? Wat moet hij communiceren, om het in hun taal te zeggen. Dicht bij het volk?

tegengas | 03-11-06 | 22:28

-weggejorist-

Kavarf | 03-11-06 | 22:28

@tegengas 03-11-06 @ 22:26 Tja, wie geen duizend numpad codes uit z'n hoofd weet moet slim zijn, nice1!

Dikr | 03-11-06 | 22:28

sjeetje laat ook ik eens weer wat posten

Jan-Joris-Jaap-Joop | 03-11-06 | 22:27

çççç
@koerbagh
nee hoor gewoon US instelling

CoJoNes | 03-11-06 | 22:27

Johan cruyf vriendje van Joost geworden?

topcat | 03-11-06 | 22:27

Heineken!

hoofdgebruiker | 03-11-06 | 22:27

@koerbagh 03-11-06 @ 22:20
ben ik weer, zonder slangetje trouwens, want "nick bestond al" (tja... GS heeft blijkbaar ook zo zijn beperkingen).
Loewiese, help me even... die ken ik niet - zo goed ? - denk ik.

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:27

kut johan

a_tomba | 03-11-06 | 22:27

Ik vind dat Balkenende het veel beter doet dan Bos.

Roberto Fransisco | 03-11-06 | 22:27

Ik wordt kotzmisselijk van dat 'veren in de kont van Bos steken' gedrag van JP!
Of is 't toch gewoon die kudtkop van 'em?

vBd | 03-11-06 | 22:26

Bos wil volgens mij de 5% rijkste Nederlanders de voedselbanken injagen. Al het geld wat ie nodig heeft wordt bij hun vandaan gehaald. Werken loont niet bij de Partij van de "Arbeid".

Aussie | 03-11-06 | 22:26

@WillemIII 03-11-06 @ 22:25 Lol, hoe beeldend :D

Dikr | 03-11-06 | 22:26

Balkie is nu al de overduidelijke winnaar, en het is nog niet eens afgelopen.

QB (ja die.....) | 03-11-06 | 22:26

Dikr 03-11-06 @ 22:19
Nee, windows XP...
-edit: Bla Bla. Slowchatten kan in StamCafé-

tegengas | 03-11-06 | 22:26

Word het klapvee nu afgemaakt en gefileerd? Doe maar met wat mayo.

Verdwaalde T | 03-11-06 | 22:26

Lol@Dikr, hier zit je toch fout. Mijn reactie is niet voor niks zo kort. Of KPN internetplus loopt wat voor:-)

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:25

Haha ja Frits Wester die ziet er altijd zo gek uit. Alsof 'ie ijzeren versies van de letters C-D & A zit uit te peopen

WillemIII | 03-11-06 | 22:25

@CoJoNes 03-11-06 @ 22:16:
Dat werkt alleen als je je toetsenbord op de "Franse" instellingen hebt.
Anders is het gewoon Alt 135 of ( "& #231" of "& ccedil" zonder spaties tussen de "&" en de rest).

koerbagh | 03-11-06 | 22:25

@eeaassssyyllulll> ik heb inderdaad een superlul. en wie ben jij dan.. vliegje.

superjan | 03-11-06 | 22:24

Geile reclame :P

Dikr | 03-11-06 | 22:24

@topcat 03-11-06 @ 22:24
maar gelukkig kost deze zender ons geen miliarden

a_tomba | 03-11-06 | 22:24

Pffft. weer reclame?

topcat | 03-11-06 | 22:24

@superjan, hear,hear.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:23

@Dikr 03-11-06 @ 22:21
maar wouter heeft ook meer dan genoeg support van de media, kijk je wel eens het nos journaal? nova? pauw en witteman? er zijn een oneindig aantal media op te noemen

a_tomba | 03-11-06 | 22:23

@linksisooknietalles 03-11-06 @ 22:22 Dat zei je al voordat hij z'n punt gemaakt had. Vooringenomen? ;) Je nick suggereerd van wel :)

Dikr | 03-11-06 | 22:23

kwakjoekels allebei, maar die bosch doet me toch een partij voor als moeder theresa...

hoofdgebruiker | 03-11-06 | 22:23

superjan 03-11-06 @ 22:14
Brasschaat...............; jij zit gewoon 4 hoog in Charlois toch?

collapse | 03-11-06 | 22:23

@linksisooknietalles; soms lijk je het niet eens te zijn en ben je het toch, geinig hè... Maar eh, ik weet niet wie dat zei, ik ben niet linksig, niet rechtsig, niet midderig...
Ik zweef.... misschien dat ik maar partij voor de dieren ga stemmen. Deud aan de paardemoordenaar

topcat | 03-11-06 | 22:23

Bos wil een utopia, geloof ik. Jonge jonge wat een 'zwever'

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:22

@linksisookniet alles> ach... ja k denk van wel. Ik ben libertarier. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf. alleen de mensen die echt niet voor zichzelf kunnen zorgen verdienen de beste zorg van de gemeenschap. Ik ben ervoor dat je een dief de deur uit mag schieten. En voor de doodstraf voor kindermoordenaars, Ik hou er niet van dat mensen zich met mij bemoeien of aan mijn centen zitten. Ik betaal me gek aan belastingen en goede doelen. Ik wil niet dat mensen zorgen dat ik om godsdienstige of andere terreurredenen niet alles kan zeggen wat ik wil. Ik wil keihard werken, maar ik wil niet dat schuimpje bos met zijn tengels aan mijn centen zit.

superjan | 03-11-06 | 22:22

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:21

@a_tomba 03-11-06 @ 22:20 Nee, schandalig ten opzichte van het democratische proces en de kiezer, de media zijn nodig maar moeten zich volstrekt onpartijdig opstellin in dit soort situaties en dat had ik ook gezegd als hij de kont van Bos aan het likken was.

Dikr | 03-11-06 | 22:21

hey kansenzone's!!

a_tomba | 03-11-06 | 22:21

Nou... Daar gaan we...

King of controversy | 03-11-06 | 22:21

@topcat, lol dan ga ik maar op een middenpartij stemmen, heb ik weer een probleem, want daar heb je er niet zo veel van.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:20

@ CoJo

Meestal vis ik de spelfouten eruit... ik wijt het nu maar aan de koorts die hier heerst

smartist | 03-11-06 | 22:20

@francoise:
Doe je ook even de groeten aan Loewiese (of Lousewies of hoe ze ook heten mag... ik raak altijd in de war met die blonde meiskes).

koerbagh | 03-11-06 | 22:20

Wilders, kom er maar in!

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 22:20

wester is partijdig, relaxed

a_tomba | 03-11-06 | 22:20

@tegengas 03-11-06 @ 22:18 *zucht* mac gebruiker?

Dikr | 03-11-06 | 22:19

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:19

@smartist 03-11-06 @ 22:17
What else is new ;)

CoJoNes | 03-11-06 | 22:19

CoJoNes 03-11-06 @ 22:16
even mijn nick aanpassen (tot laterrrrrr).

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:18

@ CoJo

En jij wel zonder spelfout.....

smartist | 03-11-06 | 22:18

-weggejorist-

tegengas | 03-11-06 | 22:18

-weggejorist-

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:18

@ CoJo

Je was me voor

smartist | 03-11-06 | 22:17

Hehehe, KRAAKhelder die hypotheekrente

King of controversy | 03-11-06 | 22:17

haha, grappig hoor Bakellendtje

topcat | 03-11-06 | 22:17

@francoise, ja dat van die c en dat haakje. Daar heb je ook wwel een punt.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:17

@ françoise

Heel simpel.... eerst een apostof dan een C typen....

smartist | 03-11-06 | 22:17

superjan = een super lul

eessyyll | 03-11-06 | 22:17

Kut Wester!

Dikr | 03-11-06 | 22:16

@linksisooknietalles 03-11-06 @ 22:15
topcat daarentegen klinkt ietwat linksig.

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:16

@françoise
eerst apostophe, dan een c

CoJoNes | 03-11-06 | 22:16

@topcat, en Links niet?

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:16

@eeaassyyyyylul> jij bent Oxy he?

superjan | 03-11-06 | 22:16

@superjan, je klinkt als een rechtse rakker

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:15

Goed zo Bos.... al die CDA jankerds hier woehasaaaaaaa gereformeerde lullo's

eessyyll | 03-11-06 | 22:15

@linksisooknietalles; Rechts geeft alleen maar geld van anderen uit...

topcat | 03-11-06 | 22:14

@ smartist
compleet off topic: hoe krijg je dat slangetje aan de c bij francoise (lukt me maar niet...)

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:14

@topcat 03-11-06 @ 22:12 Idd, Te triest voor woorden dat een presentator bij zo'n debat partijdig overkomt.

Dikr | 03-11-06 | 22:14

Bos, blijf maar lekker met je poten van mijn geld af. Anders trek ik een lange neus naar je vanuit brasschaat, Vuile dief.

superjan | 03-11-06 | 22:14

Wat me opvalt is, dat als Bos zijn grijns achterwege laat, zoals nu, hij veel beter uit de verf komt.

tegengas | 03-11-06 | 22:13

Subsidie!!! Kudt-PvdA Geef maar weer geld uit. En zet een bureaucratisch controlebureau op. Lutser.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:13

Balkie gaat dadelijk huilen.

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 22:13

@CoJoNes 03-11-06 @ 22:12
even samenvatten:
als smartist op GS aanwezig is, is crixus afwezig?
(is het zó erg?)

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:13

@ CoJo en francoise

en vanderF ook no problem evenals Rosalie

smartist | 03-11-06 | 22:13

Bos versus Balkenende en Wester... Wat een K*tzooi

topcat | 03-11-06 | 22:12

Het kan altijd stouter wouter....

BIG-ERN | 03-11-06 | 22:12

@françoise
smartist en ik niet hoor. Niets aan de handa.

CoJoNes | 03-11-06 | 22:12

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:12

Bos maakt lekker gebruik van zijn oppositionele positie.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:11

@CoJoNes 03-11-06 @ 22:07
ah, kijk, ik begin het te snappen.
ruzie in de tent (ach, in elke partij rommelt het weleens).

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:11

Balkie zegt dat WIA werkt..... volgens mij heeft hij niet goed opgelet

smartist | 03-11-06 | 22:10

Bos, man van de armen.
Wil je arm blijven STEM BOS!
Knuppelll

nl0raf | 03-11-06 | 22:10

@Bloodzone, das niet lullen, dat is in de hoek zetten

topcat | 03-11-06 | 22:10

balkie ontwijkt vragen met positieve verhaaltjes

young one | 03-11-06 | 22:10

Bos for Pres.!!!!!!!!!!

eessyyll | 03-11-06 | 22:10

KOOOOOOOOOOTS. mijn neus zit vol harde stukjes door die Bos.
-edit: eerst hakken dan snuiven-

superjan | 03-11-06 | 22:09

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:09

@ francoise

Je weet me te vinden

smartist | 03-11-06 | 22:09

ploink, goed zo Wouter

topcat | 03-11-06 | 22:09

WTF: Tactiek van Balk; bij het antwoorden van Bos kijkt hij hem bewust niet aan; geeft een signaal wat Bos een stoorzender doet lijken.

Dikr | 03-11-06 | 22:09

JP is tot nu toe niks.

eessyyll | 03-11-06 | 22:09

@kapitalist, volgens mij gaat dat nu gebeuren.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:09

@smartist 03-11-06 @ 22:06
o jammer, dan wil juist méér weten.
(joehoe crixus, waar bén je?)

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:09

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:08

lol. wetser heeft wel humor.

daskapitalist | 03-11-06 | 22:08

Kortom de rijken, daar is niets behalve iets theoretisch gevraagd

topcat | 03-11-06 | 22:08

Stem voor de PVDD! (Partij voor de dieren)

Kalez | 03-11-06 | 22:08

@francoise
crixus had smartist natuurlijk nooit een directe keuze moeten geven, iets in de trant van : Van der F wil dat je blijft, CoJo maakt het niet uit, en van crixus mag je opzouten. Met wie stem je mee?
Was makkelijker geweest. ;-)

CoJoNes | 03-11-06 | 22:07

toch doet bos het nog niet goed. hij moet balkenede proberen uit te lokken, wat hij nog te weinig doet.

daskapitalist | 03-11-06 | 22:07

Frits Wester leest alles op van zijn papiertjes of leest de autocue af bij de gegevens op beeldscherm en is gewoon partijdig,.. t'is een lul.

Dikr | 03-11-06 | 22:07

@ francoise

Zou niet netjes zijn als ik dat hier ging ventileren.....

smartist | 03-11-06 | 22:06

@tegengas> je hebt helaas gelijk.

superjan | 03-11-06 | 22:05

@smartist 03-11-06 @ 22:05
want?

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:05

Alleen de bovenkant van zijn kop, dan.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:05

Zijn al die rode klapperts achter Walter Boslim mensen die op die klap-vacacture van de PvdA hebben gereageerd?

Aussie | 03-11-06 | 22:05

@ francoise

LOL

Hij vroeg of ik wilde blijven, maar dat was geen optie meer

smartist | 03-11-06 | 22:05

Die presentator heeft wel iets van Fortuyn, bedenk ik me net.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:04

wester vind het ook kudt. dat zie je.

superjan | 03-11-06 | 22:04

superjan 03-11-06 @ 22:01
Nou dat wilde ik net ook opschrijven. Weg met dat klapvee. Het is de dood (deaud) voor het debat.
Tussenbalans: Bos is duidelijker, spreekt de taal van de kijker. Balkenende is vaag en is in de verdrukking.

tegengas | 03-11-06 | 22:04

Tussenstand; nipte voorsprong voor Bos, Balk is te krampachtig, Bos komt hier veel frisser en gedrevener over, Balk teert op zijn premierschap wat hem nog iets van waardigheid verleent,..

Dikr | 03-11-06 | 22:04

Staatsnet 2 zendt de eerste sammenvatting al uit, eerste tussenstand; 0-0...

stretch | 03-11-06 | 22:04

Ik zag de Chileen in het publiek

topcat | 03-11-06 | 22:03

@Conan de Rabarber
juist! (alleen dan hopeleijk zonder Data's superdenkvermogen en Vulcan Death-grip)

collapse | 03-11-06 | 22:03

@smartist 03-11-06 @ 22:00
ik had zo mijn conclusies getrokken, maarrreh kwist niet dat je een soort van NSB-tactiek had toegepast. Hoe was crixus eronder?

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:03

Dat lachje van Balk is een beetje..... te gemaakt?

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:02

reclame?!!! wouter heeft bier nodig!

daskapitalist | 03-11-06 | 22:02

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 22:02

-edit: Capslock mongeaul-

Dikr | 03-11-06 | 22:02

Ha reclame

topcat | 03-11-06 | 22:02

wow die klappers zijn wel heeeel irritant... ik zeg in de veewagon naar de zoutmijnen in oostpolen drmee.

superjan | 03-11-06 | 22:01

@Fedor Emelianenko
K1 kan jij niet; blijf jij nou maar bij je MMA

collapse | 03-11-06 | 22:01

Balk lijkt op Data uit Star Trek.

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 22:01

@superjan
Kim Jung Balk?

CoJoNes | 03-11-06 | 22:01

Balkenende is een allien,.. check de lengte van zijn achterhoofd,.. t'is wachten op de slurf met extra gebit die uit z'n mond komt om Bos te smoren,..

Dikr | 03-11-06 | 22:01

@ francoise

Al maanden....

smartist | 03-11-06 | 22:00

@collapse
Welke van de twee bedoel je. Ik vind hen beide niks

linksisooknietalles | 03-11-06 | 22:00

-edit: Capslock mongeaul-

Borstvergrotend | 03-11-06 | 22:00

Wouter Bos is een grote lul.
PVDA heeft Pim Fortuyn Vermoord.

janjaap27 | 03-11-06 | 22:00

Wat is nu weer K1? K3 en K-1 ken ik wel....

Fedor Emelianenko | 03-11-06 | 22:00

Zo af en toe trekt Bos een Melkertsmoel.....

fuckje | 03-11-06 | 22:00

@smartist 03-11-06 @ 21:58
ik ben geschokt, ben je O V E R G E S T A P T ? !

francoise smokeglass | 03-11-06 | 22:00

-weggejorist-

Bloodzone | 03-11-06 | 21:59

Fijn he; zo'n politiek leider met de uitstraling van een gereformeerde dominee.....

collapse | 03-11-06 | 21:59

Balk heeft wel iets koreaans

superjan | 03-11-06 | 21:59

Het ultieme zwaktebod: Een voorbeeldje...

CoJoNes | 03-11-06 | 21:59

Veel te technisch, ze hebben de hele week cijfers gevreten om maar niet af te gaan, geloof ik.

linksisooknietalles | 03-11-06 | 21:58

@CoJoNes 03-11-06 @ 21:57
:-))))!!!!

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:58

-edit: Spamhoerrr-

smartist | 03-11-06 | 21:58

@Fuckje, wat mij betreft mag Pastors er bij jou in. Zolang hij en zijn medesplinters wegblijven uit Den Haag

topcat | 03-11-06 | 21:58

Weinig chemie tussen beide mannetjes.
Bos is zuur, Balk krampachtig.
Marco Pastors, kom er maar in!!

fuckje | 03-11-06 | 21:57

@francoise smokeglass 03-11-06 @ 21:56
SPAMHOERRRRR

CoJoNes | 03-11-06 | 21:57

zie ik daar een donkere natte plek op de broek van Bos?

Conan de Rabarber | 03-11-06 | 21:57

*schiet op klapvee*

Dikr | 03-11-06 | 21:56

edit: Spamhoerrr-

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:56

@ Joris
Grijp eens in, Bos lult offtopic

King of controversy | 03-11-06 | 21:56

Die Wester was tijdens Eelco Brinkman de campagneleider van het CDA, dat is wel te merken

topcat | 03-11-06 | 21:56

Eerst de lijfrente aftrek beperken en dan AOW inleveren? Dat kan Balk niet verkopen.

CoJoNes | 03-11-06 | 21:56

@dikr> nee hoor.

superjan | 03-11-06 | 21:55

Zo Frit 'de partijdigheid' Wester's voorkeur is ook weer duidelijk

collapse | 03-11-06 | 21:55

klappen bij de PvdA en geitengelach bij het CDA

topcat | 03-11-06 | 21:55

ach, de tent zit vol wiardi houjebekman klapvee.

superjan | 03-11-06 | 21:54

1-0 Bos?

Dikr | 03-11-06 | 21:54

@ francoise

stuur hem maar naar mij door, je hebt mijn mailadres.....

smartist | 03-11-06 | 21:54

bos is een zeepje.

superjan | 03-11-06 | 21:53

Bos gaat oude lijken uit de kast halen

topcat | 03-11-06 | 21:53

Het eerste CPB-tje is gemaakt.

CoJoNes | 03-11-06 | 21:53

@superjan 03-11-06 @ 21:49
glad qua geschoren, bedoel je?

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:52

Ik vind Bos een stuk nerveuzer overkomen. Hij moet vanavond natuurlijk scoren.

HenkieTankie | 03-11-06 | 21:51

volgens mij wordt die kale in ieder geval niet grijs

topcat | 03-11-06 | 21:51

@ francoise

De omgang met de nieuwe partijen die het bestel binnen willen komen.

smartist | 03-11-06 | 21:51

De Balk spreekt als een spreekbeurt-robot

collapse | 03-11-06 | 21:51

@ smartist
o ja? wat heb jij recht te breien of wens je recht gebreid te hebben?

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:50

@cojo> een voetbaltrainert komt niet verder dan een enkele windsor of een voorbind stropje.

superjan | 03-11-06 | 21:50

zullen ze samen in bad zijn geweest?

topcat | 03-11-06 | 21:50

Staats-creches Balk heeft GS gelezen

Karel kwakbol | 03-11-06 | 21:50

Wat doet die jode ster op de vloer.

nl0raf | 03-11-06 | 21:50

Staatscrashes? Huh? Waar? Wie?

Dikr | 03-11-06 | 21:49

balk is beter. bos is gladder.

superjan | 03-11-06 | 21:49

@ francoise

Doe F.M. maar, daar wil ik ook nog wel een geprekje mee nl.

smartist | 03-11-06 | 21:48

*hoewel die symetrische knoop van JP ook een ontzettende voetbaltrainer vibe ademt*

CoJoNes | 03-11-06 | 21:48

Balkie heeft wel gelijk met die kinderopvang.

rosalie | 03-11-06 | 21:48

@smartist 03-11-06 @ 21:45
Felix R. of Felix M.?

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:47

i belief the children are our future... lalalalalalaaa

superjan | 03-11-06 | 21:47

@Young one, psies wat ik bedoel

topcat | 03-11-06 | 21:47

@Karel
Je hebt gelijk. Bos heeft dusdanig weinig respect voor de Nederlandse kiezer, dat hij z'n persoonlijk comfort boven een representatieve presentatie stelt. Dat quasi vlotte: Kijk mij nou toch eens géén stropdas dragen, de eerste oprisping alweer terug moeten slikken.

CoJoNes | 03-11-06 | 21:46

ze zijn nu al bij elkaar aan t slijmen voor coalitiebesprekingen...

young one | 03-11-06 | 21:45

wat zijn ze lief voor elkaar

topcat | 03-11-06 | 21:45

Een kwart van de kinderen in Amsterdam west is niet goed genoeg om de CiTo test te doen, volgens Bos

Boude uitspraken. Wanner ben je niet goed genoeg?

HarmJan | 03-11-06 | 21:45

@ francoise

Doe Felix de groeten als je hem spreekt.

smartist | 03-11-06 | 21:45

tenenkrommend...

stretch | 03-11-06 | 21:45

Bos heeft wel z'n huiswerk gedaan lijkt het,..

Dikr | 03-11-06 | 21:45

@smartist 03-11-06 @ 21:43
ik zeg: 'de leugen regeert'.

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:44

@ francoise

Publiek geheim?

smartist | 03-11-06 | 21:43

Balk vs Sjaak in de Kast

Tommygunner | 03-11-06 | 21:43

een = in

CoJoNes | 03-11-06 | 21:42

@ CoJoNes

Griep heerst, hier in 040 ook, maar nu weet ik eindelijk de oorzaak..... B en B

smartist | 03-11-06 | 21:42

Kan die Balk nou niet gewoon Nederlands praten

topcat | 03-11-06 | 21:42

Ha, heerlijk die socialistische thema's ;) I Love Retoriek

King of controversy | 03-11-06 | 21:42

@doktersnuggles 03-11-06 @ 21:40
nee, niet flauw: UITERMATE geestig!
(Hoe kom je er op?)

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:42

Van Bos moet ik kotsen en van Balkenende val ik een slaap: Een levensgevaarlijke avond wordt dit voor mij.

CoJoNes | 03-11-06 | 21:41

Doe eens niet zo lullig over Mark. Die heeft tenminste echt wat in te brengen inhoudelijk gezien.

Cabrónes | 03-11-06 | 21:41

Tis trouwens om behoorlijk kwaad over te worden. Een nitwit als die omhoog gevallen platenbaas als HJ Smits gaat de X-factor van B & B bepalen.., politiek te 0031 anno 2006...., knap treurig... Als ik Bos of Balk was geweest had ik ongezien de tiefus aan RTL gewenst, was ik als ik ballen had gehad mooi niet komen opdagen...

brutus68 | 03-11-06 | 21:41

Jakkes, klapvee...

stretch | 03-11-06 | 21:40

Franciose Smokeglass = Alexander Pechthold. Flauw ben ik he?

doktersnuggles | 03-11-06 | 21:40

es geht los!

topcat | 03-11-06 | 21:40

HET DEBAT

rosalie | 03-11-06 | 21:40

Zal wel ouderwets van mij zijn, maar een minister-president hoort een stropdas te dragen. Dus als Woutert er weer niet representatief uitziet kan hij het wat mij betreft schudden.

Karel kwakbol | 03-11-06 | 21:40

Wouter r.i.p,...

Dikr | 03-11-06 | 21:40

@CoJoNes 03-11-06 @ 21:37
Bos vs Balkenende is natuurlijk geld verdienen voor RTL: VEEL reclame.
Ben benieuwd naar de timing 'maar nu even naar de reclame' tijdens de verhitte strijd.

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:39

@ redactie
Hoe zit het eigenlijk met het lot van de door GS gekozen meest irritante TV persoonlijkheid?

King of controversy | 03-11-06 | 21:39

10 minuten reclamevertraging....................

fuckje | 03-11-06 | 21:39

Op Nederland 2 kreeg slinks nog even wat gratis verkiezingstijd bij monde van Femke.

HenkieTankie | 03-11-06 | 21:39

Zeg 50%halal, is dat ook het enige wat je gelezen hebt?

topcat | 03-11-06 | 21:38

TV-kaart hier :) Kan ik iedereen aanraden, kost geen drol, allways on top als je wilt en zo groot als je wilt. Bespaard ook een bank ;)

Dikr | 03-11-06 | 21:38

Ophoeren met die pauperreclame. Ik wil DE BALK!

HenkieTankie | 03-11-06 | 21:38

Femke zat te mauwen bij "De leugen regeert" dat ze niet mee mag doen.

fuckje | 03-11-06 | 21:38

hebben jullie al beeld dan? Ik wist dat Tv via ADSL wat vertraging heeft, maar 5 minuten?

CoJoNes | 03-11-06 | 21:37

Waren dat orgasmes in Chernobyl?

topcat | 03-11-06 | 21:37

Lekker boeiend, het is vrijdag tijd om te bieren. Een beetje politiek bewust persoon heeft de partijprogramma's al gelezen en hoeft zo'n debat niet te zien. Het liberaal manifest ligt onder m'n nachtkussentje hoor

50%halal | 03-11-06 | 21:36

Bos heeft geoefend: als je Balkenende slaat steekt ie...tis dus een wesp.

rosalie | 03-11-06 | 21:35

Zit daar nu maurice de hond met de dymo lablewriter te spelen?

topcat | 03-11-06 | 21:35

Haha, de sprekende zonnebril is erbij.., neem al het niet meer serieus...

brutus68 | 03-11-06 | 21:33

Waarom specialisten als GS reaguurders meekijken? Wij zijn toch specialist van alles?

King of controversy | 03-11-06 | 21:33

verstoken van elke vorm van tv/live stroom vertrouw ik blind op het scherpe vertaal van mijn medereaguurders. Bij voorbaad dank allen!en een mooie wedstrijd!

Ms.K. West | 03-11-06 | 21:33

Die met die rode bivakmuts, is dat nu Balkenende?

topcat | 03-11-06 | 21:33

exit poll van GS 110-0 voor JP, voordat het debat is begonnen

bakoenin | 03-11-06 | 21:33

Ik vond het nu al een klote debat,..

Dikr | 03-11-06 | 21:32

TIS BEGONNEN!! :D

*MoiAapJ* | 03-11-06 | 21:32

Wat moet die idols jury er nou bij?

rosalie | 03-11-06 | 21:32

bassie vs adriaan

Mr Patriot | 03-11-06 | 21:32

The Bourne surpremacy is beduidend boeiender.

Anti-links | 03-11-06 | 21:32

Oh, is het Idols??? Ik dacht dat ze het over politiek gingen hebben, maar die meaugeaul van idols staat er...

topcat | 03-11-06 | 21:32

'k zit in het buitenland... is het online live te volgen ergens? iemand?

meduso | 03-11-06 | 21:31

@rosalie 03-11-06 @ 21:29

zeker wel :-)!
maar ja, ik vrees dat het niets wordt.

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:31

@superjan

Moeke Spijkstra, those were the days.., lekkere mosselen, een aangeschoten Willibrord F., biertje pakken bij het Paard..., vergane glorie...

brutus68 | 03-11-06 | 21:30

Aangezien ik op geen van de partijen stem waar deze lutsers deel van uit maken, sla ik deze ff over.

Achtertuyn | 03-11-06 | 21:30

De Cock heeft gewonnen denk ik...

topcat | 03-11-06 | 21:30

@mezelf en brutus
ik bedoel dus 'Bos' waar ik 'De Balk' zei.

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:30

francoise smokeglass 03-11-06 @ 21:23

Kwestie van connecties enzo....;) maar ik hoop dat het heftig wordt....dat mag ik wel, jij toch ook?

rosalie | 03-11-06 | 21:29

Tjeezus, wat is die de Cock en z'n homosexuele hulpje de Vleddert ( zo heet die dude tog??) eigenlijk vervelend. Tsja, kijk nooit RTL, krijg je dit soort dingen, maar hou je toch..

brutus68 | 03-11-06 | 21:28

@brutus68 03-11-06 @ 21:24
wie lag er nog meer in dat bad met balkenende (als superjan @ 21.22 gelijk heeft, wekt dat bij mij de indruk dat De Balk niet alleen was...;-))?

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:28

RTL probeert op een tragische manier iets van de Amerikaanse verkiezings vibe in het Nederlandse polderlandschap te brengen. Beetje alsof Gert en Hermien ,mr and mrs Jones spelen.

CoJoNes | 03-11-06 | 21:27

@brutus> maar dan weet je toch helemaal dat je beter een biefstuk kunt gaan eten bij moeke spiekstra teneinde een jonge milf of een scholiertje aan de haak te slaan?

superjan | 03-11-06 | 21:27

Opzouten Baantjert! Maak plaats voor de actualiteit!

Dikr | 03-11-06 | 21:26

@Middlewight, ik zat te wachten tot Wilders een ei ging leggen...

Wouter Boskabouter moet maar in bad blijven zitten, ik mag lijen dat ie over de zeep uitglijdt...

Tzakje | 03-11-06 | 21:26

een perfect trio

willie wortels | 03-11-06 | 21:25

Mark mocht niet opblijven, die moet morgenochtend weer vroeg op.

Prikker | 03-11-06 | 21:25

@superjan 21.22

Tsja, wonen & werken, slijt mijn treurig bestaan op datzelfde MediaPark waar Balk & Bos zometeen hun kunstjes en leugens gaan vertonen....

brutus68 | 03-11-06 | 21:24

@rosalie 03-11-06 @ 21:21
ik ben vol bewondering! (Hoe krijg je het voor elkaar.)

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:23

Hot item's voor vanavond:
Criminelen die anderen hun straf laten uitzitten ???
TBS'ers die even gaan wandelen ???
Leraren zonder bewijs van goed gedrag voor de klas ???
Syriers die de VAE zijn uitgeflikkerd hier op de kansel ???
Ik moet het nog zien.

gentle giant | 03-11-06 | 21:22

@brutus> wat doe jij in dat morsige partnerruilicoon der gooische treurmatras?

superjan | 03-11-06 | 21:22

francoise smokeglass 03-11-06 @ 21:11

:) tlijkt er op....

rosalie | 03-11-06 | 21:21

Ga eens inchecken!

Who? | 03-11-06 | 21:20

-edit: Spamhoerrr-

Middlewight | 03-11-06 | 21:20

Tsja, Bos zit/zat zich voor te bereiden bij Jan Tabak te Bussum..., onder het genot van een lekker bad/drankje/hapje etc etc, ben benieuwd..., ga zeker ff kijken, mijn warming-up bestond uit het kijken naar Borat, dus ben in de mood... Zet mijn kuddo's in op de Balk, Bos moet een gebaar naar links maken om nog wat dolende SP-zieltjes te winnen...

brutus68 | 03-11-06 | 21:20

mark, dit is het echte werk! ruk jij je vanavond maar suf onder het dekbed

islamietje | 03-11-06 | 21:19

En wij zouden onze verdere toekomst in handen van 1 beider heren moeten leggen ???????????

Of misschien zelfs beiden .................................

Shit , nou ben ik pas echt depressief .

Gouwe gast | 03-11-06 | 21:19

@the feauteau bij dit artikel> volgens mij heeft zowel de linkerhand van balkenende als de rechterhand van Bos iets warms, vlezigs, harigs en kloppends in hun gulzige greep.

superjan | 03-11-06 | 21:18

Kan er geen Balkje voor de ogen van Bos?

Karel kwakbol | 03-11-06 | 21:17

K1??? wat een belediging voor Peter Aerts, Sem Schildt en Ernesto Hoost. Dit is meer het schuimpje tegen het balkje.

superjan | 03-11-06 | 21:16

@Jaap: Live op rtlnieuws.nl

Pritt Stift | 03-11-06 | 21:15

@Fleischbaum
Zit je goedverdoeme in een tropisch oord met (m)ilf's, ga je hiernaar kijken?

Mariska vd P. | 03-11-06 | 21:15

Spannùùùnd!!!

kibbesoeb | 03-11-06 | 21:14

Ik denk dat de voorzitter het debat gaat winnen.

koerbagh | 03-11-06 | 21:14

GO BALK GO BALK!!!!!!!!!!!!!

HenkieTankie | 03-11-06 | 21:11

Iemand een livestream? geen tv hier :)

Jaap | 03-11-06 | 21:11

@ rosalie
je gebeden zijn verhoord...;-)

francoise smokeglass | 03-11-06 | 21:11

Jut & Jul!

stamppot | 03-11-06 | 21:10

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl