Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Schokkend. Lynchmob in Pakistan

wefilmen.jpgWe waarschuwen maar vast. De beelden zijn schokkend. Twee Pakistaanse broers worden doodgemept door een woedende lynchmenigte en aan een stellage opgehangen in Sialkot, Punjab. De jongens (15 en 17) werden er van verdacht iets gestolen te hebben, maar waren onschuldig. En nu zijn ze dood. Hun kokosnoten tot moes geslagen met stenen en balken door haatbemoeials in witte soepjurken. De politie stond er bij en keek er naar. Evenals drie dozijn Paki's met camphones. Het hele verhaal staat op FoxNews. Verschrikkelijke footage van de mobkilling op deze Roemeense site en nog meer felrealistische beelden van de aftermath op Liveleak. In het hoofdredactioneel van de Pakistaanse krant The News vraagt men zich af: "Is this what we are? Savages? So utterly bereft of a speck of humanity that a crowd of ordinary men are passive spectators to public murder? Was there not a single man among those present who did not think to himself that what he was witnessing was wrong and should therefore be stopped?" Nee, er was niemand. En ja, jullie zijn wilden.

Reaguursels

Inloggen

laat ze maar verzuipen, geef nog liever me geld uit bij de mc donalds dan aan giro 555 om deze demonen te helpen

sjongejongemensen | 25-08-10 | 21:14

De gemiddelde GS-reaguurder is net zo barbaars als het om pedofielen staat.

lauwebal | 25-08-10 | 20:58

Couldbeanyone | 25-08-10 | 12:02
Het lijkt er alles op dat jij goed bent in het verzinnen van redenen die gewelddadigheid van mensen kunnen verklaren. En sterker nog, rechtvaardigen.

Het lynchen van die twee jonge broers luchtte de uitzinnige dorpelingen en masse even lekker op? Hun hachie was gered?
Met zulke opvattingen ben je voor mij verre van goed snik.

De aanzet tot dit volksgericht was een gerucht dat die broers iets gestolen zouden hebben van een sportveld, waar ze vandaan kwamen na ontbijt (hé eten) een zelf gespeelde pot cricket. Los van of ze schuldig waren aan diefstal (niet)(en zelfs volgens sharia dient er eerst een oordeel te komen van een 'rechtbank'), had het vermeende voorval niks te maken met het hachie van die meppende menigte.

Van die groep viel duidelijk niks te stelen. En juist dat ligt ten grondslag aan het diepe venijn waarmee ze die jongens doodranselden. Waar jij blijk van opluchting bij die moordgroep uit weet te peuren, is me een raadsel.
Bovendien winnen die gasten daar geen betere levensstandaard mee. Zelfs een dier zou dat nog voor ogen houden.

Het is verder een doortrapte schijnvraag of ik zou denken dat het geweld in Congo of Mexico soms ook sharia ingegeven is.
Dat is het niet. Weet jij. Weet ik. Weten de lezers.
Die groepsagressie kent evenwel dezelfde bron: armoede. Maar meer nog het aangeleerde onvermogen iets beters te bedenken dán geweld.

Slotsom, u is toch een trol (in het gunstigste geval). En anders een in de evolutie links afgeslagen aap met zeldzaam bananenbrevet.

Kudtkip | 25-08-10 | 19:27

" It is true what they say, isn' t it? Every society is only three meals away from total anarchy..."

Nu hebben die pakistanen zelfs dat excuus niet nodig,

Gimmy Moore | 25-08-10 | 15:25

Zal ik kijken.... za ik niet kijken..... misselijkmakende beeden.....
ik heb ze gezien.... wat een angst hebben deze twee broers gehad....
Erg moeilijk om hieraan niet te denken wanneer morgen de actie 555 voor pakistan begint....

de aarde | 25-08-10 | 14:14

@Inferi0r | 23-08-10 | 22:06
Laat me raden .... jij ben geen beest, maar rein. En je hebt je gehele uitkering (van onze onreine belastingbetalende beesten) direct over gemaakt naar 555. En omdat je uber rein bent, een top menz ga je het rest van het jaar je uitkering storenten op 555. Wij die zit al sinds de jaren '80 zat zijn, elke x weer zezelfde vlieg op die lip en oogjes reclame van 555, zijn het helemaal zat om mensen te moetten helpen die ons niet moetten, die ons vies en onrein vinden, die nog leven in de middeleeuwen en het liefst ook de christenen stenigen. Ja daar motten we onze laatste cent aan uit gaan geven. En de Taliban lacht zich rot en schaft nieuw materiaal aan op onze onreine kosten. Wakkerrrrrr worden.

Jabalinero | 25-08-10 | 14:09

Trouwens ... ze motten ons geld niet omdat wij onrein zijn in hun ogen.
Oja ze zijn hypocriet ... ze motten ons geld wel hebben, alleen de christenen daar mogen daar niet van mee profiteren omdat zij ook onrein zijn in hun ogen.
Iemand kapot stenigen en vrachten is wel wel weer rein. Affein ik heb mijn belasting op tijd betaald dus .... niet meer zeuren he.

Jabalinero | 25-08-10 | 14:03

-weggejorist en opvakantie naar Pakistan-

Jabalinero | 25-08-10 | 13:58

@ lekker wijf
"Wat een gelul!" wow... Hold your horses! lekker constructief bezeg madam.
Als U ook maar de kleinste intentie had om iets overtuigend over te brengen dan had U beter eerst eerdere reacties omtrent de "hopeloze situatie" gelezen. En ja het is sadisme. Maar dat lucht mensen op zoals je in het filmpje ziet en geeft ze klaarblijkelijk het onderbewuste idee dat ze tenminste nog "iets" in de hand hebben in de pleuriszooi, het verdedigen van hun hachje.

@ Kudtkip

"Echter, de volkswoede, de collectieve aanval op twee jongens die dood en tot in de diepste vezel vernederd moeten, valt op geen enkele wijze aan overlevingsstrategie toe te kennen. Wel aan de sharia."

Waar valt het verkrachten van honderden vrouwen en babies in Afrika dan aan toe te schrijven? Link : news.yahoo.com/s/ap/20100823/ap_on_re_...
Of de constante stroom van berichten uit Mexico zoals deze? Link : www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland...

Is dit ook allemaal dankzij de Sharia? Het verschil tussen mensen en dieren is dat mensen goed zijn in het constant verzinnen van dingen die reden van hun gewelddadigheid zou moeten verklaren.

Couldbeanyone | 25-08-10 | 12:02

Tja Moslims, need we say more?

Prof. Enskedeee | 25-08-10 | 09:00

-=PyP=- | 23-08-10 | 23:48
Ten eerste: diep respect voor je sportieve prestatie (alvast). Dat is wel even wat anders dan met een paar muisklikken geld over maken op giro 555, of een paar meter naar de voordeur lopen voor de collectebus.

Ten tweede, het blijft een zeer nobel doel om voor AZG in te zamelen en daar zo'n offer voor te leveren. Zoals je zelf al zegt: zij zijn er louter voor medische hulp. En artsen hebben nou eenmaal een eed afgelegd iedereen te helpen. Dat er mensen zijn die misbruik maken van hun onvoorwaardelijke inzet, moet die medici ook frustreren. Laat onverlet dat AZG altijd nog een overgroot deel helpt dat echt op hen is aangewezen.
Misschien scheelt het voor je eigen motivatie dat bij elke slag waarmee je je de benen uit je lijf fietst er een kind een slok schoon water kan nemen, of een hap gezond eten. Niet alleen in het Midden Oosten.

Ik wens jou (en alle teams) in ieder geval succes, doorzettingsvermogen en niet in de laatste plaats genoegen. *zwaait mee uit vanmiddag om 17.00 uur*

Couldbeanyone | 24-08-10 | 07:19
Zo dan. En wie ben jij om met dat pedante toontje mij de schijnheiligheid van een vredesevangelist toe te dichten? Vanuit genetische superioriteit zelfs?

Ik heb niet alles gelezen, maar wel begrepen dat je dit podium benut voor het college 'mensen zijn net zo wreed van aard als dieren - iedereen en allemaal'.
Wie dat niet erkent of tegenwerpt dat het onderscheid tussen dieren en mensen gelegen is in beschaving (maar misschien nog wel meer in humor - ooit een stand up krokodil gezien?), die krijgt de wind van voren. So much for hooghartigheid.

Afijn, de grootste misvatting in je retoriek zit in het aangrijpen van bovenstaand moordtafereel als blauwdruk voor hoe mensen zich nou eenmaal gedragen in een hopeloze situatie.
De erbarmelijke omstandigheden van het rampgebied in Pakistan halen, geheel volgens natuurwetten oerinstincten, overlevingsdriften naar boven bij mensen (en dieren). Beslist, dat zou hier ook gebeuren - flight or fight. Dag moraal, dag beschaving.

Echter, de volkswoede, de collectieve aanval op twee jongens die dood en tot in de diepste vezel vernederd moeten, valt op geen enkele wijze aan overlevingsstrategie toe te kennen. Wel aan de sharia.

Wat betreft anderen dingen opdragen te doen (wakker worden, boek schrijven etc.); stort jij maar voor elke zin waarmee je die misplaatste vergelijking hebt gemaakt € 10,- aan Artsen Zonder Grenzen.

Kudtkip | 24-08-10 | 13:59

Dit weiger ik te bekijken.
Nul euro naar de anti-beschaving barbaren.

R.B.Scott | 24-08-10 | 13:03

Ik ga niet kijken, de tekst is mij al genoeg.
Wat een ontzettend KUDTvolk daar. Achterlijk, agressief, vol haat.

@ Couldbeanyone
"Wordt eens wakker, in een hopeloze situatie doen mensen zulke dingen,"
Wat een gelul! Hoezo zaten de daders in "een hopeloze situatie".
Nadenken mag hoor!

Dit hier is puur sadisme.

lekker wijf | 24-08-10 | 11:44

het gebeurt hier ook, vrouw 54 doodgeslagen, van dader ontbreekt elk spoor!
GS kunnen jullie je hier niet even in verdiepen??

www.westonline.nl/nieuwsitem/43830

MalukuFR | 24-08-10 | 08:32

@ Kudtkip

Precies wat ik bedoel met mensen die hun eigen aard niet kennen als mens. Een hooghartige vredes evangelist die persoonlijk uit de hemel is komen vallen. Wordt eens wakker, in een hopeloze situatie doen mensen zulke dingen, jij ook en als je het niet doet dan komt er geen Pakistaanse PvdA'er aansprinten met een zak uitkeringsgeld om je aan het handje weer op de goede weg te helpen. Nee je bent dan dood, finished, klaar. Dus wat doe je zoals ieder dier dat doet als ie in de problemen zit? Dan handel je naar het moment, rationaliteit speelt dan geen rol meer. En als jij denkt dat de gemiddelde Nederlander daar boven zou staan in een dergelijke situatie alleen omdat wij in een rustig deel van de wereld veiligheid en orde hebben genoten, dan moet jij maar eens een boek schrijven over onze zogenaamde "genetische superioriteit" die ons in staat stelt altijd lief en aardig te blijven.

Couldbeanyone | 24-08-10 | 07:19

Ik geef al geld via mijn belasting aan dit tuig....
-1 ontwikkelingshulp
Giro 555: -geef gul, help de lynchmobs de overstroming door!

Dubbele Halve Zool | 24-08-10 | 02:43

Oh ze waren onschuldig? Nee, in dat geval was het niet terecht. Altijd weer die Turken...

ren-forrest-ren-e | 24-08-10 | 02:00

@Kudtkip | 23-08-10 | 23:36
Ik rijd komende week de Tour for Life www.tourforlife.nl omdat op zo'n leeftijd ben aanbeland dat je wat goeds wil doen voor je medemens omdat je blik wijder wordt en minder op jezelf gericht. En dan met name voor Artsen zonder Grenzen omdat zij medische hulp bieden en geen voedselhulp geven die alleen maar de locale economie om zeep helpt.
.
Na het zien van deze beelden, kreeg ik spontaan minder zin om komende week 1250km van Italie naar Nederland te fietsen. Ook al weet ik dat ik niet de hele bevolking over 1 kam moet scheren.
.
Dat kwam omdat ik bij 1vandaag (geloof ik) Artsen zonder Grenzen in actie zag, waar vervolgens in Burka geklede, onderdrukte vrouwen, hulp gingen vragen, nadat er vanuit een minaret werd omgeroepen dat AZG was aangekomen.
.
Ik vroeg me af of ik eigenlijk wel steun wil verlenen aan dit deel van de wereld en dus aan Artsen zonder Grenzen. Ik ga 'm zeker rijden voor mijn eigen gevoel, maar mijn solidariteitsgevoel voor slachtoffers in het Midden-Oosten is tot het nulpunt gedaald...

-=PyP=- | 23-08-10 | 23:48

-=PyP=- | 23-08-10 | 17:48
Jij draait hier ook al wat langer mee, net als ik. Dan ben je intussen wel wat gehard over beelden die de mainstream media niet tonen. Ironie, sarcasme en spot leer je vanzelf beter beoefenen bij onverbloemde feiten. Ergo, dat is het gouden ei van GS.

Maar ook ik lag vannacht wakker van deze filmcontent, al heb ik eerder gruwelijke stenigingen en andere 'trage' executies door opgehitste volksgroepen gezien, via m'n monitor.

Deze brute gebeurtenis is nog maar van vorige week zondag, een halve aardbol verderop. De slachtoffers jong en naar het zich liet aanzien fysiek sportief en sterk ontwikkeld (waar ze desondanks geen moer aan hadden). Dat in tegenstelling tot de ongekend laffe groep paupers in hun jurken die om beurten en afwachtende pauzes of 'het al gelukt was' los gingen met mepmateriaal. Met maar één blind doel: doden en daarna ultiem vernederen door ze opgehangen te exposeren.
Op basis van een gerucht, een dorpsgong.
Niet te bevatten.

Iedereen die het waagt vergelijkingen te maken met excessen van geweld onder burgers zoals het in ons land plaats heeft (oh, ook meer dan je lief is), is niet goed snik. Al helemaal niet door te stellen dat wij dus geen haar beter zijn qua beschaving. Alle gevallen van zinloos geweld met dodelijke afloop worden gepleegd door een persoon, of hooguit twee of drie 'hulpjes' uit diens vriendenclub. Ook fout, maar niet ingegeven door zogenaamd plaatsvervangende gerechtigheid jegens een vermeende daad van hun slachtoffer.

Luiden die roepen hoezeer onze voorouders moordend de wereld zijn over getrokken en 'wij' daardoor evenmin beschaafd zijn: dat is een vals perspectief.
Als het al erfzonde mag heten; er worden al door menig recentere generaties subsidies opgebracht om slavernij, kolonisatie te erkennen en compenseren.
En om dit gegeven verder af te doppen: er trekken vanuit deze contreien al ruim 50 jaar geldstromen de hele wereld over, ter ontwikkeling van arme landen en gebieden zoals Pakistan. Geen moord- en roofcolonnes.

Van dat opgedrongen schuldgevoel ga ik in ieder geval geen minuut minder slapen.

Kudtkip | 23-08-10 | 23:36

-weggejorist-

kalashni-love | 23-08-10 | 23:18

laat allah daar nog meer rantsoenen en water naartoe sturen !!! vooral heel erg veel water

takkedwerg | 23-08-10 | 23:12

Mensen die direct de hele bevolking niets gunnen (inclusief kinderen) laten zien dat ze net zo erg zijn dan deze beesten. Daarom gaat dit topic absoluut in mijn favorieten, ik tel hier zo 100 Nederlandse beesten.

Inferi0r | 23-08-10 | 22:06

Nog denken Nederlanders dat ze beter zijn dan dit. Wel eens gezien wat er in het Nederlands allemaal op Internet staat?

Inferi0r | 23-08-10 | 22:04

Allah weet het beter.

oplichter | 23-08-10 | 21:52

MY HEART IS GRYING.

flaam | 23-08-10 | 21:45

geen stuiver.. als wie die nog hadden dan..

vmk | 23-08-10 | 21:43

Hoeveel nukes moeten er op dat kutland? Je moet ziektes uitroeien, niet genezen.

Cpt.Spaulding | 23-08-10 | 21:42

De wil van Allah! Wat ik u brom.

natte krant | 23-08-10 | 21:42

nou, sorry, maar die pakistani zijn wel degelijk primitief. geen geld naar 555.

vvvvvvvvpuntnl | 23-08-10 | 21:39

Dat je een gierige hond bent moet je zelf weten, maar praat aub niet dat gedrag goed met onzin argumenten. Wat een bull-shit, omdat de mensen op dat filmpje beestachtig gedrag vertonen is die complete bevolking geen cent waard.......?

Knap staaltje kort door de bocht zonder enig moreel besef, succes jongens!

rustig joh! | 23-08-10 | 21:31

giro 555 voor die kankerleiers..

vind men het gek dat er geen geld komt.

Nuke the bastards!

vmk | 23-08-10 | 21:16

Ik verbaas me steeds hoe weinig een mensenleven waard is in die landen. Wel netjes geld inzamelen voor de overgebleven mensen he...

Platzak | 23-08-10 | 21:08

In Nederland wordt ook ieder weekend iemand doodgemept, terwijl iedereen staat te kijken... is ook hier de nieuwe moraal.

Tuinlamp | 23-08-10 | 20:36

Tja, als Godt het wil. . . valt er niet meer te discussiëren.

kitspuit | 23-08-10 | 20:15

Heerlijk polariserend commentaar.
De oorzaak van dit gedrag is niet hun geloof in sprookjes, maar de totale afwezigheid van een bezorgde autoriteit.
Die is alleen maar bezig met hun eigen zakjes te spekken via de VN en 555, en laten de orde over aan lokale corrupte ambtenaren die via hun afkomst met lokale warlords hun zaakjes regelen.
Zie NL over 50 jaar.

mothersfinest | 23-08-10 | 19:53

@Cidel Fastro | 23-08-10 | 19:04
Ja dat zal wel inderdaad. Ik zag het nu echter voor het eerst. Maar ik wil ook helemaal niet immuun worden voor dit soort dingen. Als ik immuun voor dit soort dingen word, heb ik het gevoel dat ik zelf ook ben afgegleden tot het beschavingsniveau van deze mensen.

-=PyP=- | 23-08-10 | 19:18

*Stopt portemonnee weer terug in broekzak*

Eduardo1735 | 23-08-10 | 19:06

@-=PyP=- | 23-08-10 | 17:48
Ik zal niet wat redirects plaatsen, omdat je dan ook misselijk wordt. Er staat zoveel van deze onzin op het internet. Steniging, zweepslagen, stokslagen, verbranding... ik ben er een beetje immuum voor geworden. Het went wel. Echt waar, geloof me...

Cidel Fastro | 23-08-10 | 19:04

Dit is echt zieke sh*t.. stelletje beesten.. En nu is heel Pakistan opeens verontwaardigd over wat er daar is gebeurd, alsof het voor het eerst is gebeurd.. Maar dit is echt niet de eerste keer en ook niet de laatste. Maar met alle hulpacties die nu op touw komen voor de watersnoodramp daar, komt dit natuurlijk heel slecht uit. Ik was al niet van plan ook maar één cent naar 555 over te maken en na het zien van dit gebeuren weet ik het zeker..

DaHighOne | 23-08-10 | 18:54

weet je wat ik nu vreemd vind... ik zit al de hele dag tv te kijken bij de buren *hips* (heb zelf geen tv) omdat ik dacht dat er wel iets van gezegd zou worden. Ik heb er helemaal niks van gehoord en heb een lamme duim van het zappen. Het enige nieuws over pakistan is dat je vooral geld moet geven omdat het zo zielig is dat een meisje onder het puin lag. Ik mag hopen dat powned dit soort dingen gewoon op tv laat zien. Misschien zelfs met een sarcastisch giro 555 eronder. Ik ben teleurgesteld. Nah ja. Wel whiskey gehaald :)
*geeft rondje chivas regal 18+*

sufkut | 23-08-10 | 18:22

te ziek voor woorden, komt ook echt zo'n ventje van een jaar of twaalf uit dat publiek rennen om ook ffe zn steentje bij te dragen, letterlijk...

wcpapjee | 23-08-10 | 17:58

haha ik geef dat knakenland helemaal niets... de rest van nederland zou dat ook niet moeten doen. stelletje schapen.

ytk99 | 23-08-10 | 17:51

Ik heb gisteravond het filmpje bekeken en moet ik eerlijk bekennen dat ik er gewoon slecht van heb geslapen. Je kunt me een aansteller noemen, en natuurlijk heb ik zelf op het filmpje geklikt. Maar blijkbaar had dit een grotere impact op mij dan ik had gedacht.
/
Ik krijg dat moment dat ze die gozer met z'n tweeën oppakken en in de lucht gooien en dat moment dat ze van de vrachtwagen worden geflikkerd maar niet uit m'n kop. Gruwelijk... Ik ben er helemaal door van de kaart.

-=PyP=- | 23-08-10 | 17:48

En daar gaat ons 555 geld naar toe. Tsk.

Serafijn Lampion | 23-08-10 | 17:45

-weggejorist-

arikato33 | 23-08-10 | 17:40

Zo te zien zijn ze daar uitstekend in staat hun eigen problemen op te lossen ?
Zou hier sommige groeperingen ook wel zo aangepakt zien worden. Uiteraard onder toezicht van Politie.

Zou zelf bovendien ook graag het bedrag zien wat dit land, (pardon... poel van verderf) heeft opgehaald voor Haiti.

Frimu2 | 23-08-10 | 17:35

Waar blijven de linkse partijen met commentaar?????

Jackxx | 23-08-10 | 17:15

in nederland straks ook heel gewoon , als denhaag geert maar blijft negeren.

dietino | 23-08-10 | 17:14

Eerst sturen we het leger die kant uit, om de taliban en andere dergelijke extremisten (waaronder dus ook deze gekken) doohood te maken. Vervolgens helpt moeder natuur een handje en slaan ze ook nog eens elkaar de 'hersens' in, ... en dan is het opeens weer zielig en moeten we medelijden hebben en weer geld inzamelen.
Ik geef me geld liever uit aan hulp voor die mijn werkers in Chili die al 2 weken vast zitten op 700 meter diepte, ...... nah eigenlijk ook niet. Ik spaar nog wel ff door, de komende maanden komen er genoeg leuke nieuwe games uit.

RugOp81 | 23-08-10 | 16:32

Gelukkig zijn ze in het katholieke Mexico wel netjes bezig.

www.nu.nl/buitenland/2317541/verminkte-lijken...

maw de mensheid, waar en wanneer dan ook doet , mits context het toelaat en aanleiding aanwezig is, hele zieke dingen. Het laagje beschaving dat wij menen te hebben is flinterdun. Kijk naar de woorden van veel reaguurders alhier. Gelukkig dient de horde naar daad bij woord voegen nog genomen worden. Ik hoop dat die horde niet genomen wordt en wij beschaafd kunnen blijven.

Drs.. Gelul | 23-08-10 | 16:26

wat een ongelofelijk k*tvolk..

R.J. Visser | 23-08-10 | 16:22

stay classy, homo sapiens.

Zihua | 23-08-10 | 16:17

gireer alleen voor een groot hek

bebo | 23-08-10 | 16:12

-weggejorist-

borderlijntje | 23-08-10 | 15:56

@ Couldbeanyone | 23-08-10 | 15:07
Nee, als ik daarheen zou gaan om ze mee te maken en mezelf dan plotseling moreel verheven zou voelen boven deze lynchmob (als ik dan nog niet gelynched ben om mijn niet-islamitische uiterlijk) dan wordt ik daar zeer waarschijnlijk definitief op afgerekend.

Spasshose | 23-08-10 | 15:43

Nou, ik maak mar gauw flink wat geld over aan giro 555 dan kunnen ze tenminste iets beters kopen om te lynchen......... WAT EEN GEKKEN!!!!!!! En dan nog ogegeneerd je handje ophouden aan de wereld om maar asjeblieft geld te doneren voor de overstroming!!!

Hans Teeuwen | 23-08-10 | 15:38

trouwens, iedereen heeft het nu ineens wel over laten verzuipen of een atoombom laten vallen op dat land.
maar komen er dan niet meer van dit soort jongetjes en meisjes om en is dat dan ineens niet meer erg maar deze lynchpartij dan nog wel?
ik volg die redenatie even niet, dan zouden deze jongens dus eigenlijk voor niets zijn gestorven.
ja om dan een atoombom te kunnen gooien maar dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.
veel hier benoemen al dat het aandeel van de mobieltjes en de harde internetmedia kan bijdragen aan bijvoorbeeld een veroordeling of zelfs wel een oplossing.
internet is heel eerlijk, je kan mensen niet meer voor het zootje houden.
dit soort filmpjes en berichtgevingen moet je ook gewoon op het journaal laten zien.
om de kleintjes te sparen dan maar na 20:00 's avonds ofzo, maar dit moet je gewoon niet wegstoppen.
ook je kinderen moeten hiervan leren, zo is de wereld op dit moment en daar hoeven we niet geheimzinnig over doen.
we zien ook reclames van beren waarvan pus uit het lijf wordt getapt, maar mensen die worden mishandeld willen we liever niet zien...
heel hard en gruwelijk maar het laat je wel nadenken over het lot wat je soortgenoten soms moeten ondergaan en dat de wereld en de mens helemaal niet zo mooi zijn als dat men altijd graag wil doen geloven.
de strijd die de jongens tot het einde toe hadden in de hoop om te kunnen blijven leven is duidelijk zichtbaar, dit is iets wat je niet in de koude kleren gaat zitten...
terecht dat je er als mens misselijk en onpasselijk van wordt, wat een pijn moeten die jongens hebben geleden.
inlevingsvermogen is een zeer lastig aan te leren eigenschap voor de mens, de harde rauwe realiteit wil wel eens bijdragen om er bewust van van te geraken wat gebrek aan inlevingsvermogen voor een ander allemaal wel allemaal niet kan betekenen.
Dit kan de internationale politiek gewoon niet negeren, zo'n land moet je tot order roepen en als ze niet willen luisteren sancties geven...

Modder Neetjer | 23-08-10 | 15:28

Wat een stuitende reacties allemaal! Denk een wat breder en heb respect voor andere culturen. Dat hebben zij namelijk ook voor ons. :-S

wakkere_nederlander | 23-08-10 | 15:28

Een samenleving met enige normen en waarden (waarbij dit niet getolereerd zou worden) zou je met de juiste educatie, scholing aan de samenleving mee kunnen geven. Maar ja, dat proberen ze al lang met chimpansees geloof ik, dat lukt niet... zie hier...

DrFlamoes | 23-08-10 | 15:16

@ Spasshose | 23-08-10 | 14:56
Naast een hardere cultuur en mentaliteit die al met de paplepel ingegoten wordt, de overlevingsdrang inderdaad. Ik zal ondanks deze waarnemingen deze acties echt niet goedkeuren of liefkozend afdoen als een klein uitbarstingkje van boosheid. Maar probeer jezelf niet te verheffen boven ze want zolang je het niet hebt meegemaakt kun je ze moeilijk definitief erop afrekenen.

Couldbeanyone | 23-08-10 | 15:07

Ik vraag me af of degene die het barbaars vinden als je niets geeft aan Pakistan, onder het mom van de kinderen die er niets aan kunnen doen, beseffen dat elke bijdrage bijdraagt aan meer mafkeezen. Want hoe dan ook, op een enkeling na, worden deze kinderen het product van hun ouders en dat moet je toch niet willen. Ik in elk geval niet, vandaar dat het me hoegenaamd niet raakt als ik beelden zie van de van dit soort landen. Wreed maar ook niet anders.

diashaliz | 23-08-10 | 15:04

@ Couldbeanyone | 23-08-10 | 14:33
Aha, nu kom je tot de kern! Het motief van de lynchmob bestaat uit niets anders dan een sterke overlevingsdrang. Daar was ik zelf niet opgekomen.

Spasshose | 23-08-10 | 14:56

@Kale Gast | 23-08-10 | 14:33
Als de betreffende 2 jongens plunderende Taliban leden waren geweest, die in het gebied overigens even talrijk zijn als de doorgaanse hangjongeren hier in Nederland.
En het kopje van het bericht had gelezen; "Bevolking pakt plunderaars hard aan." Begint er bij die gedachte dan al niet een beetje gevoel van "gerechtigheid" te borrelen?
Hier in Nederland hebben we in geval van een natuurramp overigens een overheid en buurlander die wel wat meer doen dan uit hun neus vreten.

Couldbeanyone | 23-08-10 | 14:54

@Kale Gast | 23-08-10 | 14:33
Als de betreffende 2 jongens plunderende Taliban leden waren geweest, die in het gebied overigens even talrijk zijn als de doorgaanse hangjongeren hier in Nederland.
En het kopje van het bericht had gelezen; "Bevolking pakt plunderaars hard aan." Begint er bij die gedachte dan al niet een beetje gevoel van "gerechtigheid" te borrelen?
Hier in Nederland hebben we in geval van een natuurramp overigens een overheid en buurlander die wel wat meer doen dan uit hun neus vreten.

Couldbeanyone | 23-08-10 | 14:53

Let it rain!!

Skidmark_015 | 23-08-10 | 14:53

Watersnoodramp? Natural selection!

segfault | 23-08-10 | 14:42

wat een stelletje wilden. De straffen in de lage landen zijn wat. Maar dit gaat ook weer iets te ver. Zeker als ze onschuldig zijn.

cheesehed | 23-08-10 | 14:42

hier faalt de mensheid, hoe kom je erbij om iemand zo toe te takelen.
ik heb anders veel spraak maar nu toch even niet, je zal maar tussen zo'n stel gekken wonen zeg... :( -1000000000000000000000

Modder Neetjer | 23-08-10 | 14:40

@ Spasshose | 23-08-10 | 14:28
Uw sterke overlevingsdrang heeft U vast al ontelbare keren gered tijdens uw vele ontberingen in het harde koude Nederland?

Couldbeanyone | 23-08-10 | 14:33

Dit is exact de reden dat ik op onze geblondeerde vrind gestemd heb. Oostblokkers, Finnen, heaumeau's en elk ander organisme gun ik hulp etc. enkel geen verdorven mensen onder Wilders zou geen enkel goedwillende buitenlander het slecht hebben in Nederland (De werkende geïntegreerde buitenlander). Enkel een "normaal" fatsoenlijk mens gaat toch ook geen hond (monster) uit een asiel halen, of nog langer houden als hij/zij/het zou weten dat er een groot risico is dat deze hond bijv. zijn/het/haar kinderen al verwonden of erger. Je laat bijv. geen pittbull of rottweiler ofzo gezellig rond lopen in een kindercrèche. zelfde geld ook voor onze lieve allah aanhangers.

unclebob | 23-08-10 | 14:33

@Couldbeanyone | 23-08-10 | 14:15
Ik ben er absoluut niet zeker van wat daar gebeurd is maar ga er van uit dat de getoonde beelden niet bewerkt zijn en dus waarheidsgetrouw zijn.
En dat wat ik gezien heb is bij de beesten af! Dat is waar het om gaat.
Het gaat niet om de reacties van reaguurders, een land in nood of geloofsovertuiging.
Het gaat hier om een groep mensen die in een soort van 'groeps blindheid' een stel onschuldige kinderen dood knuppelen.
Daar kan je allerlei verhalen omheen wikkelen om te verdoezelen maar het is gewoon keihard moord terwijl 'wetshandhavers' er bij staan te kijken.
En ik weet 90% zeker dat een dergelijke situatie hier in NL zich nooit voor zou doen. Ook niet als de Maas/Waal/IJsselmeer uit zijn oevers treed.
Ps. nl.wikipedia.org/wiki/Trol_(internet)

Kale Gast | 23-08-10 | 14:33

Wat nou 'leven in een kansloze zandbak'. Het is daar tenminste lekker warm! Ik ga toch ook niet zomaar wat mensen lynchen omdat het hier kil is en de hele dag pist.

Spasshose | 23-08-10 | 14:28

Wat moet je als rechtgeaarde reaguurder hier nu op zeggen?
Water hebben ze al gehad...... Now kill 'm with fire!
BAH!

lilluke halve hoan | 23-08-10 | 14:25

Ik zou zeggen : Allah laat het nog eens lekker regenen daar, ze verdienen het.
Het liefst 10x zoveel.

ikkrijgjewel | 23-08-10 | 14:15

@Kale Gast | 23-08-10 | 14:03
U is zeker een "Richting welke kant wappert de vlag" stemmert. :) Nee ik stem pvv vriend.
U lijkt aardig zeker van hoe het precies is gegaan daar in Pakistan, afgeleid van een klein stukje tekst die natuurlijk volledig objectief is overgebracht. Overigens wel ontzettend kunstig hoe U aan het punt van mijn reactie voorbijzweeft.

-ps wat is een lelijke troll.

Couldbeanyone | 23-08-10 | 14:15

Lekker volk, en wij 800 miljoen overmaken. Dacht het niet. Stelletje barbaren.

Dr. Horse | 23-08-10 | 14:15

Zeldenrust stuurt er nog geen kwartje heen. allemaal ongezien de tiefus daar , allemaal!

Dr.Zeldenrust | 23-08-10 | 14:11

Zoals ik al eens direct na de overstroming schreef: Allah weet het beter.

brulkikker | 23-08-10 | 14:11

Verschrikkelijke hel. En ze hebben nog kernwapens ook

jaap1423 | 23-08-10 | 14:11

15 en 17 jaar? godverdomme...

Frikometmayo | 23-08-10 | 14:04

@Waffa Nkulo | 23-08-10 | 13:25

Dat zag ik dus ook.... daar schrok ik misschien nog het meeste van!
Onbegrijpelijk, achteraf bleek dat ze onschuldig waren. Stel je voor dat je man van je af wilt, hij kan gewoon zeggen dat je vreemd bent gegaan, dus de kans is daar heel groot dat je dan zal worden gestenigd... eerst maken ze je af en dan gaan ze kijken of het waar is!

~LuckyStrike~ | 23-08-10 | 14:04

@Couldbeanyone | 23-08-10 | 12:34
U is zeker en vast PvdA stemmert.
Ik ben ernstig benieuwd naar uw reactie als iemand bij u thuis aanbelt met de mededeling
'Uw zoons zijn ten onrechte als een stel honden dood geknuppeld' Foutje, kan gebeuren. Sorry en tot ziens.
Laat je nakijken lutsert. En volgens mij bent u nog een lelijke troll ook.

Kale Gast | 23-08-10 | 14:03

deze beelden graag in de openingsleader van de TV-actie.
Geen cent naar dat verschrikkelijke, achterlijke en barbaarse land.
Ze mogen trouwens helemaal niks van ons aannemen want wij zijn christenhonden en onreine varkens. Problem solved...

rovertje | 23-08-10 | 13:54

En dan verbaasd zijn dat we hier geen cent willen inzamelen voor zo'n land ?

RAI` | 23-08-10 | 13:50

En dit soort idioten heeft dan ook de beschikking over atoombommen. Lijkt me tidj worden dat de wereld vergaat, met flauwekul zoals deze wordt het er allemaal niet leuker op!

Tollebol | 23-08-10 | 13:49

Mooi! heb ik weer een excuus om niet 555 te spekken.

hanzebal | 23-08-10 | 13:29

In die beelden op Liveleak zie je op een bepaald moment dat zelfs een kind met een stok op het lichaam van het reeds levensloze slachtoffer begint de slaan. Het is moeilijk om dan te denken dat het daar ooit beter zal worden.

Waffa Nkulo | 23-08-10 | 13:25

Nestorix | 23-08-10 | 13:14
Ja, de cultuur is bijna net zo fijn als die van ons als je het dagelijkse nieuws hier leest.

Hölzenbein | 23-08-10 | 13:16

Wat een fijne cultuur hebben die mensen toch.

Nestorix | 23-08-10 | 13:14

achterlijke middeleeuwse cultuur, of mag ik dat niet zeggen?
Lijkt dat teveel op Islam?

Some1!!11 | 23-08-10 | 13:12

Fucking idiote soepjurken. Die leven daar nog in de middeleeuwen. Van mij mogen ze allemaal verzuipen. Van mij krijgen ze geen cent.

Jippie | 23-08-10 | 13:09

Ah kijk, een pleonasme :)

Miep Breinaad | 23-08-10 | 13:07

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:52
Dat valt nou wel weer tegen want ik wil geen beargumenteerd betoog tegen de woorden van Sam Harris en ik heb ook nergens gezegd dat de woorden niet kloppen. U moet geen feiten gaan verdraaien want dan krijgt u al slechte punten als student. Dus geen sprake van drogredenen (die overigens meestal door demagogen gebruikt worden en dat ben ik niet). Een goedgemeend advies van mij als minder slimme: eerst goed lezen (wat ik schrijf bijv.), dan tandwieltjes laten draaien (denken dus) en dan pas reageren.

Hölzenbein | 23-08-10 | 13:06

@Hölzenbein | 23-08-10 | 12:49
U kunt zeggen wat u wilt natuurlijk. Ik stel voor me zelf echter wel vast wat klopt en wat niet.

Nu heb ik vastgesteld dat u inderdaad eerlijk bent.

Als u wilt dat ik ook vaststel dat u slim bent, dan zou u kunnen beginnen met een beargumenteerd betoog tegen de woorden van Sam Harris die volgens u blijkbaar niet kloppen. Dat is in ieder geval een stuk beter dan ontduikende drogredenen als 'Tegen de levenservaring van een slimme student kan ik niet op'.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:52

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:44
Dat vertelde ik al ergens hier dat ik altijd eerlijk ben (wel opletten hee). En ook best wel slim, maar niet zo slim als u. Dus...

Hölzenbein | 23-08-10 | 12:49

@Hölzenbein | 23-08-10 | 12:42
U bent tenminste eerlijk.

;)

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:44

** Zoekt iemand om de reactie van Couldbeayone even voor te lezen **

Miep Breinaad | 23-08-10 | 12:42

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:33
Oh dan heb ik natuurlijk niets gezegd. Tegen de levenservaring van een slimme student kan ik niet op.

Hölzenbein | 23-08-10 | 12:42

Om misselijk van te worden :S :(

eM!nence | 23-08-10 | 12:36

Een berichtje gericht op de vele reacties in de trant van; "Deze mensen lopen honderden jaren achter, practiseren een achterlijk geloof, zijn van nature gewelddadig, hebben een cultuur met grote ongelijkheden tussen man en vrouw.''

Denkt U werkelijk dat wij, blanke westerse progressievelingen achter onze computer in een veilige omgeving zo fundamenteel anders zijn dan die mensen aan de andere kant van de wereld?

Als wij, rechtvaardige en vredelievende reaguurders in een kansloze zandbak zouden leven. Ondanks het trouw aanhangen van "de juiste manier van leven" andersdenkenden het overal in de wereld beter voor elkaar hebben. En tenslotte als finale traktatie ook nog een natuurramp op ons dak krijgen. Zouden wij geduld hebben in een situatie als boven beschreven, waarbij je op dat moment te maken "denkt" te hebben met de daders van de misdaad. Het geheel speelt zich af in een situatie waar ieder hulpmiddel direct in verbinding staat met het redden van je eigen existentie en dat van je dierbaren, en het ontvreemden van die middelen dus een directe aanval is op je bestaan. Uiteindelijk zijn er vaak geen tweede kansen in dit soort situaties.

De taak van de politie komt neer op het dragen van de verantwoordelijkheid om zo veel mogelijk mensen te helpen het hoofd boven water te houden, ze hebben niet de tijd of de middelen om te gaan slepen met individuen die het overleven van de burgers tegenwerken. Wat moet er met zo iemand gedaan worden? Moet hij aan een boom gebonden worden in afwachting van het ten einde lopen van de situatie wat nog weken is het niet maanden op zich kan laten wachten? Hoeveel mensen komen nog meer op het idee om te gaan graaien ten koste van anderen als de consequenties ervan niet opwegen tegen de winst?

"Het doden van twee jonge jongens is beestachtig."
- Net zo beestachtig als het doodhongeren van een gezin?

De jongens bleken wellicht onschuldig, zeer triest. Maar iedereen maakt fouten zo ook in ons land worden personen onterecht tot tientallen jaren cel veroordeeld, in een rampsituatie heerst alom verwarring en paniek die dit soort (mogelijke) vergissingen in de hand werken met alle (verschrikkelijke) gevolgen vandien. Als ik in de beroofde persoon was in de bovengenoemde situatie, in de veronderstelling dat de twee tieners dit op hun geweten hadden, dan waren ze er niet veel beter vanaf gekomen vrees ik.

Ik verdedig overigens niet daden als het doden of verminken van personen op basis van regels voorgeschreven door de Qu'ran, zoals uitgevoerd door Moslimgroeperingen. Praktijken als eerwraak, sharia-wetgeving en andere kortzichtige leefrestricties staan bij mij overigens ook niet hoog aangeschreven.

Hoe minder prettig de omgeving waarin mensen leven, hoe minder prettig de mensen zelf zich gedragen. Voorbeelden hiervan hoef ik niet voor te kauwen. Waar de Westerse wereld nu staat, is over de rug van andere volken gegaan; Zuid en Noord Amerikaanse Indianen volken, Zuid-Oost Aziatische volken en Afrikaanse Volken. Om onszelf nu aan te wijzen als "de minst beestachtige" samenleving omdat wij met een voorsprong begonnen zijn op z'n minst krom te noemen.

Eerst de troon bestijgen met geweld en vervolgens pacifisme prediken. Juist.

Couldbeanyone | 23-08-10 | 12:34

@Hölzenbein | 23-08-10 | 12:31
Of gewoon een student met vakantie natuurlijk.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:33

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:24
Dan liegt wikipedia ook al. Maar u zult wel gelijk hebben als u om half drie slapen gaat tot net over twaalf want dan leest u veel de hele dag. Andere mensen slapen dan al omdat ze maandagmorgen weer vroeg moeten beginnen. Nee ik ga uw berichtjes wat intensiever lezen want u bent volgens mij wel een Einsteintje, slimpie.

Hölzenbein | 23-08-10 | 12:31

@Hölzenbein | 23-08-10 | 12:23
U trekt iets in twijfel zonder dat u daar een beargumteerde basis voor geeft. Dat is nogal irrationeel en tevens niet bijster slim.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:25

@Hölzenbein | 23-08-10 | 12:19
Bovendien is Sam Harris geen militante atheïst. Is weer een leuk label dat u uit uw brein print, maar de beste man verwerpt de notie van 'atheism'.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:24

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:21
Ik stel alleen maar iets vast, ik wil niets weerleggen. Ook net met het verkeerde been opgestaan?

Hölzenbein | 23-08-10 | 12:23

@Hölzenbein | 23-08-10 | 12:19
Ik zie u zijn argumenten in ieder geval niet weerleggen. In tegendeel, u strooit met waardeloze dooddoeners. Hm... not very interesting.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:21

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:07
Dus een militante atheïst heeft verstand van geloof? Hm... interesting.

Hölzenbein | 23-08-10 | 12:19

FantaBoy | 23-08-10 | 11:17
Leer eerst je eigen taal maar eens correct gebruiken, praten we daarna verder!

wazakzegguh | 23-08-10 | 12:14

@Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 11:54
Handen schud en uitkeringen bij elkaar gaat sprokkelen. *out*

Parsons | 23-08-10 | 12:10

Parsons | 23-08-10 | 12:04
Zo manneke ook al op? Die vraag werd om 09:42 gesteld en ik heb er antwoord op gegeven dus kijk maar even als u niet te moe bent.

Hölzenbein | 23-08-10 | 12:08

@fresh | 23-08-10 | 09:25
En om je belachelijke argument (dit: 'Dit is een tragisch dieptepunt van mensen die door wanhoop en honger tot vreselijke daden worden gedreven') maar even helemaal met de grond gelijk te maken: www.youtube.com/watch?v=yalud8JPV7Q&am...

Wel luisteren, hè?

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 12:07

@Hölzenbein | 23-08-10 | 09:35
Die hulp kwam uit Pakistan?

Parsons | 23-08-10 | 12:04

Ziek volk in een zieke cultuur!

RobertMass | 23-08-10 | 12:02

@fresh | 23-08-10 | 09:25
U heeft totaal van idee van wat de islam inhoudt. Ik kan dan ook met 100% zekerheid zeggen dat u ook nog nooit één ding over de islam hebt gelezen. Anders zou u niet idiote waanzin spuien als 'geweld is niet inherent aan de islam'.

Ik raad u aan de ahadith eens open te slaan waarin het leven van mohammed staat beschreven. Hier is nog een leuke soera voor je uit de koran: www.answering-islam.org/Dutch/z/zwaard...

'En wanneer de gewijde maanden voorbij zijn, doodt [ q-t-l] dan de veelgodenaanbidders waar jullie hen ook aantreffen en grijpt hen, en omsingelt hen en loert op hen vanuit elke hinderlaag. Als zij dan berouw tonen, en de shalât onderhouden en de zakât geven, laat hen dan vrij. Voorwaar, Allah is Vergevingsgezind, Meest Barmhartig.'

Dit is een opdracht van allah trouwens. Fijne vent, hé? Helemaal niet gewelddadig natuurlijk.

Als u meer van bewegende plaatjes bent en niet zo van lezen, dan kunt u altijd nog hier www.youtube.com/watch?v=8a8NDBiPTcs&am... terecht.

Doe s.v.p. voortaan geen uitspraken meer over dingen waar u totaal geen weet van heeft.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 11:54

Kan iemand al die moralistische linksmensen die willen dat we geld storten dit filmpje tot de laatste seconde laten uitkijken. Daarna mogen ze ons uitleggen waarom ik ook maar 1 cent van m'n beschaafd verdiende euro's zou overmaken.

Trouwens Geert, als je nog bewijs zoekt voor je rechtzaak dat de islam een achterlijke cultuur is... this will do it!

Scheetzak | 23-08-10 | 11:54

Als je in Nederland wordt verdacht van pedofilie kan je dat ook zo maar gebeuren

wouter het bos in | 23-08-10 | 11:53

Zo zeg.. k'kan aardig wat hebben, maar hier moest ik toch echt wel even mijn kokhals-neigingen onderdrukken!!
Het zou goed zijn als dit ook eens onder de aandacht kwam, inplaats van die zogenaamde zielige filmpjes van kinderen die liggen te verhongeren in het ziekenhuis, nadat het land is overstroomt..
Je zou bijna denken, laat de boel nog maar eens overstromen.. 't zal ze leren.

Principaute | 23-08-10 | 11:52

Als het gros van de comments hierboven afkomstig is van lieden die de 'joods-christelijke beschaving' hoog in het vaandel hebben, dan zou je bijna begrip krijgen voor de afkeer bij andersgelovigen voor die bekrompen westerlingen. Pritt zet een valletje ("Even zien of ze erin trappen, die PVV-kliek die vast gaat zeggen: 'Kijk maar eens hoe slecht heel Pakistan is, komt door hun geloof, niks geven aan Giro 555 dus'; haha, sukkels") en de doorsnee GS-reaguurder trapt er grosso modo met open ogen in. * dankbaar is voor Weest Gegroets voice of reason *

doedeljantje | 23-08-10 | 11:50

@fresh | 23-08-10 | 06:14
Ik sluit me aan bij vraagstaart | 23-08-10 | 06:29

Parsons | 23-08-10 | 11:46

Heel toevallig dat het weer een islamitisch land betreft. Gatver de gatver, wat een misselijkmakende beelden. Geen geld geven aan dit achterlijke 555 taliban gezwel.

Jordert | 23-08-10 | 11:41

En al wie stort op 555 heult met terroristen.

RobbieG | 23-08-10 | 11:37

Gatverdamme, walgelijk groepsgedrag.
Blondie heeft in ieder geval een punt wat betreft de achterlijke cultuur.

stoomloc | 23-08-10 | 11:33

@ZeroTolerance78 | 22-08-10 | 19:56
U begrijpt het woord democratie niet. Dat geldt overigens voor een hoop mensen. Niet dat ik er trouwens een voorstander van ben, het is de laatste stap naar anarchie

kut kakker | 23-08-10 | 11:31

We kunnen nu wel doen alsof zij de beesten zijn en alsof ons dat nooit zo gebeuren. We weten allemaal dat dat grote onzin is. Als de tijd daar is vechten wij net zo hard voor ons bestaansrecht als deze gasten. Sterker nog, het gebeurt al. Gingen wij niet Amerika achterna omdat in Irak massavernietigingswapens lagen? Duizenden Irakezen zijn afgemaakt omdat wij net als de Amerikanen geloofden in de onzin, lulkoek, roddelpraat van een idioot. Liep menigeen niet over anderen heen om zich in veiligheid te brengen toen een vermoedelijke moslim begon te schreeuwen op de Dam? Er is daar mogelijk ook nog geroepen iets van "Een bom, een bom", waarna het de mensheid niet uitmaakte of dat nu waarheid of fictie was, "rennen voor je leven" zei ons instinct. Durf jij nog iemand erop te wijzen dat wildplassen in je eigen portiek niet zo gewenst is? Oke vanuit je raam nog wel, de verzekering dekt evt. glasschade wel, maar durf je dat ook nog als je er langs moet om je flatje binnen te gaan?
.
Menig Pakistaan zal zich afvragen wat voor een beesten wij zijn. Wij flikkeren zonder aanleiding zwervers in de grachten. Wij slaan elkaar aan gort als we zijn wezen stappen. We steken elkaar neer als je Jantje geen Jantje noemt maar Kareltje. Wij schieten op onschuldige kinderen die sneeuwballen gooien. Wij kijken de andere kant op als een winkel overvallen wordt. En zo nog meer. Wij zijn net zulke beesten als die Pakistaners, alleen zijn wij wat individualistischer.

TotaalCrispy | 23-08-10 | 11:30

Toch duidelijk dat stukje ontwikkeling dat ze (nog) missen. Neanderthalers.

Rustybird | 23-08-10 | 11:28

@Willianus Wortelus | 22-08-10 | 22:00
holy crap, dat eerste filmpje is echt alles behalve fraai

kut kakker | 23-08-10 | 11:27

als bewoner van deze zieke wereld kijk ik nergens meer van op.

rene456 | 23-08-10 | 11:19

DzY | 23-08-10 | 11:06

Maakt geen zak uit of ik er bij was of niet. Mishandeling tot de dood er op volgt of lynchmobs komen overal voor, dat is het punt. En jouw verlangen dat 'ze' 'onvrijwillig een bad mogen nemen' komt uit dezelfde barbaarse onmenselijkheid voort. Je wilt gewoon bloed zien.

RobdeBruce | 23-08-10 | 11:18

RobdeBruce | 23-08-10 | 10:26
tututututut Robbie, dan vlieg je er toch lekker zelf heen en ga je drenkelingen helpen.

Als deze mensen eens stoppen met ongebreideld landbouwgrond te winnen, bossen te kappen, overal maar (slechte huizen) te bouwen, en vooral niets aan dijken etc te doen, dan zouden de moessons veel minder effect hebben. Maar de prioriteit ligt altijd ergens anders. Daarbij blijven corrupte politici herkozen worden en maken ze zich nogal druk om het Westen en buurman India, ipv de binnenlandse toestand. Ieder voor zich en Allah voor ons allen. Daar helpt geen euro tegen, alleen een revolutie.

Julius C. | 23-08-10 | 11:17

Ik voel me 1000x beter, en vindt ook dat wij hier meer recht tot leven hebben als hun, sorry.

FantaBoy | 23-08-10 | 11:17

Wat een stomme redenering om te stellen dat wij als volk NIET beter zijn, dat zijn we namelijk wel! In zo goed als alles, het is jammer dat je het niet mag zeggen.

FantaBoy | 23-08-10 | 11:16

Krijg toch de drang om elk ventje dat daar meedeed om te leggen.

J-bird | 23-08-10 | 11:14

RobdeBruce | 23-08-10 | 10:26
Goh, was jij daarbij dombo ? Weet jij wat er gebeurt is en wie er verantwoordelijk voor is ? Hoe wil je dit sowieso vergelijken met de talloze stenigingen en lynchpartijen die in Pakistan plaatsvinden onder toezicht van de regering. Heb jij ooit de behoefte gehad om iemand dood te slaan omdat hij werd verdacht van diefstal, hoop van niet. Die soepjurken daar doen er allemaal aan mee, vrijwillig. Hele dorpen lopen er voor uit. Die lui zijn door en door verrot en daarom kan ik er niet rouwig om zijn als ze nu en dan eens onvrijwillig een bad nemen of onder een omgevallen gevel gaan liggen.

DzY | 23-08-10 | 11:06

ShagzModo | 23-08-10 | 10:50
Ja, Perve(r)z Musharraf heeft zijn schaapjes wel op het droge. Neemt niet weg dat de Pakistaanse bevolking daar geen reet aan heeft.

Hölzenbein | 23-08-10 | 10:57

Musharraf heeft miljarden gestolen. ik stel voor hem eerst kaal te plukken voordat er 1 cent die kant opgaat...

ShagzModo | 23-08-10 | 10:50

@ RobdeBruce | 23-08-10 | 10:26:

Agossie...

Jansen en Jansen | 23-08-10 | 10:41

Iets me t moslims en tolerantie en respect. Flikker toch op zeg, met dat kutgeloof.

Sparky79 | 23-08-10 | 10:40

Femke, joehoe!

colonnecinco | 23-08-10 | 10:37

Kijk, NL is niks anders. www.nu.nl/binnenland/2317644/zoetermee...
En ideeën om Pakistani maar lekker te laten verzuipen getuigen van dezelfde barbaarsheid als waarmee deze jongens afschuwelijk zijn vermoord. Ik word net zo misselijk van die reacties als van het filmpje.

RobdeBruce | 23-08-10 | 10:26

@Omega79 | 23-08-10 | 09:49
Het is andersom: dit soort dingen gebeurt helaas regelmatig en haalt inderdaad niet altijd het nieuws. GeenStijl pikt het bericht er juist uit, om de reaguurders de gelegenheid te geven "Ja! Wat een wilden! Ik geef niks meer! Kutland!" te roepen. U vermoedt er natuurlijk weer een geldkloppers-complot achter, of iets met linkse doofpotten, maar niet alle moordpartijen, volksoplopen en neerstortende gebouwen komen in de Telegraaf. Zélfs niet in de Telegraaf.

Boer in 020 | 23-08-10 | 10:23

Omega79 | 23-08-10 | 10:14
Dat bedoel ik maar. Ben altijd eerlijk ;)

Hölzenbein | 23-08-10 | 10:22

1e post....

powned moet dit soort beelden maar eens laten zien op TV, vlak na of voor zo'n 555 spotje, natuurlijk samen met de uitgaves voor de nieuwe kernwapens.

de gevestigde orde doet het niet, een gedurfde zet, en het levert veel kijkers op.

misschien wordt men dan een keer wakker hier.

Thickhead | 23-08-10 | 10:21

Ehm, dames heren ook, herinnert U zich nog de volksoploop naar het flatje van een zekere "Johan van der Sloot" na de roemruchte TV uitzending van Peter R. de Vries over Joran? Terwijl iedereen wist dat Joran niet in Nederland was.... lynchmob gedrag is van alle tijden en alle volkeren. Het is barbaars, maar om nou verzuipende kinderen geen hulp te sturen omdat in één of andere Pakistaanse kutstad een menigte het in de bol krijgt, slaat natuurlijk nergens op. By the way: Hoek van Holland, voetbalhooligans, tientallen miljoenen dieren ruimen omdat er een paar daarvan een ongevaarlijke bacterie hebben die niemand ziek maakt... dat is dan weer het toonbeeld van beschaving? Wie zonder zonde is.....
PS Ik heb het niet over de Q-koorts. Voor ik dát gezeik weer krijg....

Boer in 020 | 23-08-10 | 10:19

Beetje van de pot en de ketel....
Geenstijl doet ook mensen aan de kaak stellen - zwart maken - tentoonstellen - die dan door the mob (reaguurders) massaal worden afgemaakt - gelyncht. Welliswaar niet letterlijk, maar toch ....

duane | 23-08-10 | 10:17

En naar deze malloten gaat ons geld van Giro 555? Flikker toch op met die hulp. Jammer hoor van al die kindertjes en vrouwtjes. Bom erop. Kut land.

Jansen en Jansen | 23-08-10 | 10:14

Hölzenbein | 23-08-10 | 10:07
Mijn god, ik dacht even dat je een grapje maakte, maar keek toevallig net op Nieuws.nu, en het is nog waar ook....

Omega79 | 23-08-10 | 10:14

Wat een volk, moeten we hier geld aangeven?

Kees Kernraket | 23-08-10 | 10:07

Omega79 | 23-08-10 | 09:49
Nee de melding "Veel wateroverlast in Den Haag door regen" is aanschijnend belangrijker.

Hölzenbein | 23-08-10 | 10:07

Apen zijn het. En terroristen. Optyfen met giro 555.

fart majeur | 23-08-10 | 10:01

Veel reaguurders reageren net zo beestachtig als de roedel wilde Pakistanen in het filmpje. Een beetje raar, want als je er prat op gaat dat onze cultuur zo niet is, moet je de Westerse beschaving op zijn minst proberen uit te dragen.

KlunsJohannus | 23-08-10 | 09:56

-weggejorist-

Cello Nudi | 23-08-10 | 09:53

Ik zie Dolf Jansen alweer droevig kijken, want deze mensen verdienen uw hulp.

fjordman | 22-08-10 | 19:50

Dolf Jansen is een lul, van mij geen cent naar giro 555, voor mij verzuipen ze allemaal...... en Dolf Jansen erbij.......

Rein 8570 | 23-08-10 | 09:50

Tja, weer een zoveelste voorbeeld van hoe ver dat soort landen nog achterlopen in de beschaving.
Wat me trouwens wel opvalt is dat ik dit nieuws nergens terug kan vinden op de normale nederlandse nieuws sites of in de nederlandse kranten. (of ik moet het gemist hebben). Zal dit met opzet gedaan zijn omdat dan niemand meer wat gaat storten op giro 555, of is dit tegenwoordig gewoon geen "nieuws" meer?

Omega79 | 23-08-10 | 09:49

echt_links | 23-08-10 | 09:46
Weet ik niet, ben ik de hulporganisaties lutsert? Je hebt mijn punt gelezen en dat was duidelijk of heb ik er specifiek bij gezet waar die hulp vandaan kwam?

Hölzenbein | 23-08-10 | 09:49

@Hölzenbein

OK, de Saoudi dan????

echt_links | 23-08-10 | 09:46

Hölzenbein | 23-08-10 | 09:43
Twee keer "hadden ze" is niet handig. Ach ja, je weet wat ik bedoel.

Hölzenbein | 23-08-10 | 09:46

echt_links | 23-08-10 | 09:42
Nee, want toen hadden ze (en ik heb het niet over de regering!!!) hadden ze ook al moeite zich zelf te voeden.

Hölzenbein | 23-08-10 | 09:43

"In 1953 hadden wij ook een watersnoodramp en toen waren o.a. de Zeeuwen ook blij toen er hulp kwam.

Hölzenbein | 23-08-10 | 09:35 "

Hebben de Pakistani ons toen ook geholpen????

echt_links | 23-08-10 | 09:42

Nee, er was niemand. En ja, jullie zijn wilden. En nee, van mij krijgen deze beesten geen CENT!

Ahasveros | 23-08-10 | 09:38

Rake comment op de Roemeense site: "I ain't gonna send NO freaking money now to help with the water-shit... you sick fucks !!"

Petskast | 23-08-10 | 09:36

Waar is die corrupte politie? Die moeten ze ophangen daar want dat zijn de echte criminelen. Overigens de mensen die het hier hebben over maar niet storten op 555 hebben een IQ van minder dan 45. Sorry hoor, maar deze stemmingmakerij heeft niets te maken met het leed van de gemiddelde Pakistaanse bewoner. In 1953 hadden wij ook een watersnoodramp en toen waren o.a. de Zeeuwen ook blij toen er hulp kwam.

Hölzenbein | 23-08-10 | 09:35

en nu wordt er van mij verwacht dat ik de boel relativeer en een dezer dagen na het zien van De Grote Huilshow Voor Nat Pakistan met al die opgetrommelde B artiesten al mijn zuurverdiende crisesgelden over maak op rekeningnummer graai-graai-graai

BadHouse | 23-08-10 | 09:31

@ Vraagstaart:
Kijk, een échte reactie, hier kan ik wat mee. Ik ben het nog steeds niet met je eens trouwens :p
Inderdaad, ik eindig mijn betoog met "Sterf. Langzaam." Had ik alleen dat gezegd, dan had je een punt gehad, maar ik spreek (typ) deze sterke woorden om mijn walging kracht bij te zetten. Ik krijg geen lik op stuk, ik wordt simpelweg uitgescholden en weggehoond, zodat de reaguurders fijn verder kunnen gaan met wijzen naar pakistan en hoe onbeschaafd ze wel niet zijn. Dat is ironie, en ik benader dat met sarcasme.

Echt, ik heb niets dan hele diepe verachting over voor de manier waarop Geenstijl alles aangrijpt om lekker op moslims te kunnen kankeren. Wat je hier ziet heeft niets met religie of wet te maken, maar met beschavingsniveau. Beschaving die die landen ontzegd wordt door onze banken, overheden en overig graaigajes.

Wat betreft je punt dat de Islam de meest gewelddadige godsdienst is: dat ben ik gedeeltelijk met je eens. Dat is echter niet inherent aan de islam, maar aan het gebrek aan ontwikkeling van de volgelingen. Het christendom heeft ook zo zijn donkere periodes gekend.

Ik blijf echter bij mijn punt. Dit is een tragisch dieptepunt van mensen die door wanhoop en honger tot vreselijke daden worden gedreven. Dat aangrijpen om eens lekker naar moslims te gaan wijzen en te roepen "jullie zijn beesten", alsof mensen hier inherent beter zijn, is echt beneden ALLE peil, zelfs voor deze site. In feite is het openlijk racisme.

fresh | 23-08-10 | 09:25

Tja dit wisten wij al lang naturlijk.
Dit soort landen veranderen never.
En ja.... geen cent meer voor dit soort SHIT landen.
Kom op zeg... het kan toch niet zo zijn dat wij zoiets sponsoren????
Ik hoop dat de organisatie achter giro 555 iets van leert.
En geloof me dit gebeurt regelmatig daar zo.
Achteraf bleek ook nog dat de jongens onschuldig waren.
Wat een stelletje.......

krisztian1825 | 23-08-10 | 09:21

Gruwelijk. Vals beschuldigd en openbaar op het net. Waar heb ik dat meer gezien?

daryl1309 | 23-08-10 | 09:15

Een hoop van die gasten zitten in engeland de sharia te promoten. Kunnen we straks de kustverdediging weer op orde gaan maken.
*aandelen betonindustrie koopt*

funkyd | 23-08-10 | 09:14

Je kan dat vriendelijk volkje nu steunen tegen de rampspoed die hun overkomen is:
12-12

Agi Tatrix | 23-08-10 | 09:03

En daar moeten we geld aan geven, Laat ze lekker verzuipen daar in dat idiote land.

titan01 | 23-08-10 | 09:01

Dit is ongeveer de zelfde onmenselijke behandeling als die de Nederlanders de gebroeders de Witt hebben gegeven, alleen aten ze toen ook nog stukken van de lichamen op. Dat was in Den Haag in 1672, en we hebben daarna enige beschaving doorgemaakt. Het maakt pijnlijk duidelijk dat sommige gebieden werkelijk honderden jaren achterlopen op de westerse wereld. Het is te hopen dat de bewoners van deze gebieden ook ooit iets menselijks krijgen...

Dagelijkse Dosis | 23-08-10 | 08:56

Dit is toch in en in triest. En dat allemaal vanwege een achterlijk geloof?
Sowieso klopt dit geloof dan ook niet zo zeer, daar deze jonge jongens zonder rechtszaak of bewijs door omstanders 'vermoord' worden.
Als 'vermoedelijke' diefstal of moord al zo bestraft wordt, wat zouden ze dan met die omstanders moeten doen die daadwerkelijk iemand vermoorden?
Dus diefstal is erger als met ze allen iemand vermoorden??
En tegen al die mensen die zeggen dat ze niks zullen betalen aan giro 555, wake up! We betalen met ze allen al... klote belasting... t zou verboden moeten worden!

MalukuFR | 23-08-10 | 08:55

dichtdraaien die kraan. Als ze geld nodig hebben verkopen ze toch gewoon een paar kernraketten?

vincent S. | 23-08-10 | 08:52

Walgelijk en dan te bedenken dat die gasten een nuke hebben, F#ck pakistan en die overstroming van ze laat ze die energie daar maar instoppen

FAHQ | 23-08-10 | 08:49

en wij hebben Rio aan de Rijn.Net zo primitief.

30secondstorotterdam | 23-08-10 | 08:46

Op GS een virtuele lynchmob van de lynchmob...

deropofderonder | 23-08-10 | 08:42

Deden wij vroeger ook. Met heksen en zo. En de gebroeders De Witt.

Willem VanDer Decken | 23-08-10 | 08:38

Kris | 23-08-10 | 08:20
Gemiddeld IQ van 45? Ik denk eerder bij elkaar opgeteld!

wazakzegguh | 23-08-10 | 08:37

Nou, gelukkig maar dat een plasje water wat van dat inferieure afval opruimt.

Ironisch Naakthuisje | 23-08-10 | 08:33

Daarom stuur ik vrijwillig geen enkele stuiver die kant op. M'n belastinggeld gaat er waarschijnlijk heen, dat vind ik al erg genoeg.

quadtuning | 23-08-10 | 08:28

555... nevermind...

S 2 de I 2 de R | 23-08-10 | 08:24

Best wel lullig.. om voor noppes tot moes geslagen te worden door een menigte met een gemiddelde IQ van 45.... Skip giro 555 en laat ze daar maar lekker verzuipen of de cholera krijgen...

Kris | 23-08-10 | 08:20

Echt kotsen die beelden...
@Pakistan, verzuip maar lekker in jullie watersnoodramp. Achterlijke KOELTOR
@ Giro 555 Ongezien de tyfus

Geile Debiel 2010 | 23-08-10 | 08:20

Vooruit jongens, laten we nog snel wat geld storten op 555 want dan kunnen ze die stukjes cultuur vastleggen met deugdelijk materiaal. Dit is zo vermoeiend voor de ogen.

poursuivant | 23-08-10 | 08:13

laat ze maar lekker verzuipen daaro. Ik koop wel bier voor mijn geld.

Leiphuizen | 23-08-10 | 08:03

Roemenen dus niet vies van lynch-partij... komt vast door de zigeuners.

Xinicus | 23-08-10 | 07:59

Jaja, en dan te bedenken dat Pakistan ontstaan is door een paar grenzen te tekenen op een landkaart zodat men daarbinnen een ISLAMITISCHE HEILSTAAT kon stichten... *de borst nat maken gaat*

Rest In Privacy | 23-08-10 | 07:57

krokostil | 23-08-10 | 07:27
Dat, of de regering zou ze eens fatsoenlijk aan kunnen pakken waardoor wij ons niet hoeven te verlagen tot die praktijken...

Boembox | 23-08-10 | 07:45

Verschil met NL is de acceptatie en het gedogen. Hier heb je ook straattuig dat na een avondje stappen anderen vol op het hoofd schopt of op de rails legt.
Lafbekken die in een complete hysterie een weerloos iemand te grazen nemen.
Wel dikwijls ( bijna standaard ) met een moccakleurtje overigens........
Vind die doodseskaders wel wat. Opruimen dat schorem, je hebt er niks aan, draagt niks bij, wordt niks, kost veel en bedreigt welwillenden!

krokostil | 23-08-10 | 07:27

Geen cent van mijn geld naar dit bokkie-wokkie land.

grolschbuik | 23-08-10 | 07:19

*Op Roemeense link klikt*

G*dgruwelijke, niet te geloven........ het is 30 graden in Boekarest!

C. M. Carlier | 23-08-10 | 06:31

@fresh | 23-08-10 | 06:14 Beetje makkelijk dit, fresh.

Jouw afsluitende tekst in je vorige tegel luidt toch echt "Sterf. Langzaam."

Niet echt verheffend en inhoudelijk, als je me dat vergunt te zeggen. Een dergelijke doodsverwensing plempen en dan een beetje uit de hoogte reageren als je lik op stuk krijgt in niet zo chique in mijn ogen.

Inhoudelijk: ja, het beestachtige gedrag zit in de natuur van alle mensen. Alleen jammer dat het gewelddadige karakter van de Islam dat nog eens versterkt en beschavingen waarmee het in aanraking komt, erodeert. Ik denk dat dàt een punt is dat in vele tegels hierboven terecht gemaakt wordt, al is de wijze waarop niet altijd even verheffend.

Een paar voorbeelden? In Aceh (Indonesië) is onlangs een wet aangenomen die het stenigen van overspelige vrouwen mogelijk maakt. In Maleisië lopen nu zelfbenoemde religieuze "politiemannen" rond die vrouwen zonder hoofddoek afranselen. En zo kan ik nog wel even doorgaan; in het voorheen zo tolerante Indonesië is religieus geweld aan de orde van de dag - en het zijn ALTIJD moslims die anders-gelovigen te lijf gaan. Onthoofden van christelijke schoolmeisjes, aftuigen van kerkgangers, het dagelijkse kost en het wordt door moslim-geestelijken aangewakkerd.

vraagstaart | 23-08-10 | 06:29

Binnen de Islam is dit dagelijkse kost dus niets om je eigen druk over te maken. Dat men dit publiceerd is eigenlijk tegen de MultiCulti cultuur en dient te worden gecensureerd want dat is haatzaaien volgens de linkse kerk.

Nalika | 23-08-10 | 06:23

wow. Eén onderbouwde post en 3 beledigingen. Geweldig jongens, dit is echt DE manier om te laten zien dat onze maatschappij stukken beter is dan wat je net zag.

Parsons: leg me ff uit waarom een uiting van walging meteen betekent dat ik uit de TBS kom, en maak me ook meteen ff duidelijk waarom die opmerking belangrijker was om te plaatsen dan bijvoorbeeld (ik noem maar wat) een inhoudelijke reactie.

1) nee, dat was niet aanmoedigen. Bekijk het liveleak videootje op 1:57, en je zie heel duidelijk een kerel die achterlijke soepjurk tegenhouden. Hij gaat er tussen staan en pakt de stok beet. Als jij een voetballer aan wil moedigen, ga je er dan ook voor staan en pak je de bal op?
2) bij dit nummertje maakte ik het punt dat Nederlanders en alle andere mensen net zo goed in barbarisme vervallen zodra we maar de juiste impulsen krijgen.
Voorbeeld: das expiriment. nl.wikipedia.org/wiki/Das_Experiment
Jouw incoherente éénakter gaat over iets heel anders, volgens mij over jouw ergernis over een reli-idioot die van jou verwacht dat je het maar normaal vind dat hij zijn werk laat lijden onder zijn waan ideeën. Een begrijpelijke ergernis, maar de draad naar deze discussie is een tikje dun.
Oh, en graag zie ik uw doodsverwensing ook even beargumenteerd.

Mental K:
dank je voor je bijdrage. Echt geweldig.

fresh | 23-08-10 | 06:14

Net wakker, niet lekker geslapen.
Die smerige lynchparij beelden zaten in mijn hoofd!

kippevlees | 23-08-10 | 06:01

fresh | 23-08-10 | 03:32 whahahaha! Tuurlijk jongetje, zo zit het in elkaar. Barbaren zijn het.

mental K | 23-08-10 | 05:19

Het niveau is niet bepaald gestegen in de tussentijd zie ik

Bakje Friet | 23-08-10 | 05:18

Ow ja, sterf trouwens zelf lekker langzaam zielepoot. Pijnlijk graag!

Houtbar | 23-08-10 | 04:10

@fresh | 23-08-10 | 03:32
1) was dat niet aanmoedigen?
2)Hier leeft momenteel de ramadan en de hele dag gezeik over honger, alsof ze deadt gaan! "Ja luister, om 21:00 uur ga ik eten want ik ga helemaal kapodt"...
Antwoord:
"Tja, ik heb ook sinds gisteren niet gegeten maar dat ben ik wel gewend overdag. Ga maar eten dan maak ik het werk wel af ok? Ik eet namelijk liever thuis zeikwijf"

*volgende shoarma in de oven knalt*

Houtbar | 23-08-10 | 04:02

-weggejorist en opgerot-

neverend | 23-08-10 | 03:51

@fresh | 23-08-10 | 03:32
Welke TBS inrichting heeft jou vrijgelaten?

Parsons | 23-08-10 | 03:42

"je"

Houtbar | 23-08-10 | 03:40

het zijn dominante kerels, en dat wordt in de islam-landen als norm gehanteerd

Ed71886710 | 23-08-10 | 03:39

"heeft"

Houtbar | 23-08-10 | 03:39

@Arjen DeWinter | 23-08-10 | 03:25
Nee, ik ken jouw achtergrond niet en wil dat ook niet kennen. In mijn ogen ben je ontkennend en ben je of op het verkeerde been gezet, of je hebt niet eens een achtegrond, of die heb noodzakelijkerwijs moeten wegstoppen omdat het zo ernstig was dat je anders simpelweg niet meer verder zou kunnen leven.

Vraag: ken jij een naaste in een verzorgingstehuis?

Houtbar | 23-08-10 | 03:38

@Steerpike | 23-08-10 | 02:34
Als jij je nu eens geweaun laat besnijden (als je dat al niet had laten doen) en gaat samenwonen met Sahra in een een of andere kudtwoesternij ofzo. Maarja, ergens heb ik het gevoel dat je daar ook vandaan komt... NU, pak je spullen en vertrek.
En vergeet je laptop niet...

Houtbar | 23-08-10 | 03:32

Sorry hoor jongens, maar wat een GELOEL!
1) Je ziet in die video zeker vier mensen die de agressievelingen proberen te sussen. Dat is een stuk meer dan je in Nederland zal zien als er een paar kaalkopjes, tokkies of bontkraagjes op iemand staan in te hakken.
2) Geef een dorpje Nederlanders twee weken lang niks te eten en een falende politiemacht, en je kan ook met lijkwagens gaan rijden hoor.

Dit is niets Pakistaans, dis is de menselijke natuur. Niet dat het daarmee een prachtige vertoning wordt, maar "jullie zijn beesten" roepen en morele superioriteit claimen over de rug van deze arme mensen is echt WALGELIJK. Sterf. Langzaam.

fresh | 23-08-10 | 03:32

@Houtbar | 23-08-10 | 03:04
Oh, en jij kent mijn achtergrond wel natuurlijk, dus jij weet of ik die mensen wel of niet in kan schatten.

Als mensen door dit filmpje van een donatie afgehouden worden dan kan ik me niet voorstellen dat ze daadwerkelijk ooit van plan waren om te storten. Hoe schokkend het filmpje ook is, het heeft niets te maken met het lijden van de mensen die in de overstromingsgebieden wonen.

Arjen DeWinter | 23-08-10 | 03:25

@Parsons | 23-08-10 | 03:10
Mijn manager wel (Nederlander en net 30 jr), die zit lekker rustig en gaat zelfs met deze jongens uit en deze jongens dragen mijn manager op handen zolang zij hun vriendjes maar collega mogen maken.

Houtbar | 23-08-10 | 03:20

@Steerpike | 23-08-10 | 03:07
Neuk je hond maar, ik ben nog even aan het kijken.

Parsons | 23-08-10 | 03:11

@Houtbar | 23-08-10 | 03:04
En jouw baas accepteert dat?

Parsons | 23-08-10 | 03:10

@Parsons | 23-08-10 | 03:02 : Fuck you.

Steerpike | 23-08-10 | 03:07

-weggejorist-

OudRotjeknorrer | 23-08-10 | 03:06

@Arjen DeWinter | 23-08-10 | 02:31
Ik denk dat je voor je beurt praat over mensen waar je hoogstwaarschijnlijk geen achtergrond van kent.

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:31
Ik werk voornamelijk met mensen van laat ik zeggen Islamitische achtergrond.
Sommigen zijn hier geboren, sommigen overgekomen als kleuter.
Wat mij steeds opvalt is dat zij willen overheersen.
Airco wordt op 26 graden gezet en radio's worden op bepaalde zenders gezet.
Taal wordt gesproken in hun taal.
Probeer daar maar eens tussen te zitten en rustig te blijven...
Ik heb het hier geweaun over kantoorwerk-logistiek en geen fabriekje...

Houtbar | 23-08-10 | 03:04

@Steerpike | 23-08-10 | 03:00
Waste of money, me dunkt. Waarom geld uitgeven aan iets dat je toch niet begrijpt?

Parsons | 23-08-10 | 03:02

Er staan 3 religieuze apen op.

Steerpike | 23-08-10 | 03:01

Sterk, heb 3 dagen geleden de DVD van Maher gekocht, serieus.

Steerpike | 23-08-10 | 03:00

Maar goed, de hond wil nog even dat ik met hem meeloop, en jij Parsons lijkt me geen makkelijk leven te hebben, elke dag weer geconfronteerd te worden met perfide moslims, hoe houdt je het uit?
Tenzij je natuurlijk op Rottummerplaat woont ofzeau.
Truste.

Steerpike | 23-08-10 | 02:58

@Parsons | 23-08-10 | 02:46 : Dom hoor, dacht dat ik wel duidelijk heb gemaakt dat ik daar geen enkele behoefte aan heb, maar dat dommige anti-moslim gebral van jou vind ik ook vrij irritant

Steerpike | 23-08-10 | 02:53

@Steerpike | 23-08-10 | 02:47
Ja, en?

Parsons | 23-08-10 | 02:52

@Parsons, de Jerusalem Post, echt iets voor jou, elke dag smullen geblazen en Steyn is ook vaak van de partei, nou, wat dacht je daar van? aardig of niet.

Steerpike | 23-08-10 | 02:49

Annekdote: Sigaret rokend in scootmobiel zie ik drie Marrokaanse jochies (herken ik aan de gezichtsopbouw) die hun energie drankjes op de grond gooien naast de prullebak. Een (ogenschijnlijk) Turkse dame met kinderwagen zegt hier iets van en het antwoord was: KANKERHOER, Wat Moet Jij!... Antwoord vanuit de scootmobiel: he kneus raap die bende van je eens op!... Antwoord: hoezo?...
Een (ogenschijnlijk) Turkse man loopt met zijn vrouw op dat moment langs en hoort dit. Vraag van de man: vallen deze jochies u lastig? want als anders schop ik ze zo naar de andere wereld, ik stem geen PVV maar ik ben het spuugzat mat die gasten...

Houtbar | 23-08-10 | 02:47

@Steerpike | 23-08-10 | 02:41
Ja je hebt gelijk man. In welk moslimland zou jij graag willen wonen?

Parsons | 23-08-10 | 02:46

@Steerpike | 23-08-10 | 02:41
Doe eens volwassen, je bent het blijkbaar niet maar dat hoef je niet zo duidelijk te tonen! Veel plezier op FOK morgen.....

Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:44

@Parsons | 23-08-10 | 02:38
Ik denk dat de politiek te vol is van leugens, dubbele standaarden en lege woorden om ook nog maar iets van te snappen ;-)
Good night!

Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:43

@Steerpike | 23-08-10 | 02:37
Steyn een oorlogshitser noemen en je dan afvragen waarom je een troll wordt genoemd. Interesting. En Ajaan is een hoer? Of hoe moet ik dat duiden?

Parsons | 23-08-10 | 02:42

Enfin, ik ga maar eens onder de wol.

Houdoe!

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:42

@Parsons | 23-08-10 | 02:38 : Jezus, jij bent wel een verbitterd mannetje hoor, wat is jou probleem eigenlijk? Laat me raden, je voormalige vriendin heeft je in de steek gelaten voor "Mo", en dat zit nog steeds niet lekker.

Steerpike | 23-08-10 | 02:41

@Steerpike | 23-08-10 | 02:34
Geloof an sich is mooi, het wordt echter problematisch wanneer mensen hun eigen judgement uitschakelen en blind gaan volgen.
"Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:35
It is a wise man who knows, that he knows nothing, we zullen het daar maar even luchtig mee afsluiten...
@Parsons
Ik had graag nog even door gekeuveld, maar morgen wacht mij een veel te drukke dag, het was intrigerend.
/
And to all a good night´s rest!
(out is '

Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:41

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:27
Het zijn maar een paar voorbeelden die ik aanhaalde poes. En de onrust die marokkaanse jeugd hier veroorzaakt komt zeker niet rechtstreeks voort uit de vermeende religie van de hangjongeren. Het vertoont echter wel zeer grote gelijkenissen met hetgeen in de koran is beschreven. En allah zag dat het goed was.

De weg met ons cultuur en het stapje voor stapje toegeven aan de waanzin die (nep)religie heet hangt als het zwaard van Damocles boven onze hoofden. Je weet wel, de religie waarvan de linksmens in de jaren 60 nog riep dat het het land uit moest. Kerken weg, links. Moskeeën weg rechts. Snap jij het nog?

Parsons | 23-08-10 | 02:38

@Parsons | 23-08-10 | 02:28 : Zie niet in waarom ik een trol zou zijn, jij komt met die oorlogshitser Steyn op de proppen, of heb je problemen met moslims en ook met trollen?

Steerpike | 23-08-10 | 02:37

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:33
Je weet tenminste iets. Dat kunnen velen niet zeggen.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:35

Het beste zou zijn om al die idiote religies morgen door de VN te laten verbieden, wat die al niet een ellende hebben veroorzaakt, werkelijk, met geen pen te beschrijven.
Ja wij hadden hier vroeger nog van die gezellige Germaanse goden, met heilige bomen, veel natuur, en toen kwamen die vreselijke woestijngoden, rancuneus, haatdragend, moorddadig.
Afschaffen dat tuig, en als God een vent is maakt hij zich nu bekend zodat we hem in Den Haag kunnen berechten wegens genocide en misdaden tegen de menselijkheid.

Steerpike | 23-08-10 | 02:34

@Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:30
Ik accepteer het feit dat ik er langs kan zitten, maar kan tot de tijd dat die realiteit uitkomt alleen maar uitgaan van wat ik denk te weten en mijn ogen open houden.
Zoals eerder gezegd, ik denk dat iemands omgeving er veel mee te maken heeft. Ik weet aleen wat ik heb gezien en zie, verder niks.

Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:33

@Parsons | 23-08-10 | 02:28
Het is nogal een godwin inderdaad. Enigszins overdreven ook wel.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:32

@Houtbar | 23-08-10 | 02:25
Ik wordt niet gediscrimineerd, ik ben al tijden niet meer uitgescholden. En beide zaken zijn me wel degelijk overkomen, door een hoop verschillende mensen. En inderdaad, ook door Moslims.
Nogmaals, mensen zijn net zo goed dieren, en 80% is nu eenmaal dom te noemen. Ongeacht afkomst en Godsdienst.

Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:31

@Houtbar | 23-08-10 | 01:58
Ik had het meer in het algemeen over de bijdragen op dit forum. Lees er maar eens doorheen. Velen hebben nu opeens geen zin meer om te doneren. Kletskoek natuurlijk. Dat zouden ze toch al niet doen. Nu kunnen ze zich echter achter dit filmpje verschuilen, zodat ze niet zo knieperig lijken.

Arjen DeWinter | 23-08-10 | 02:31

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:27
Het mooie is dat ik ook gewoon wil dat mensen als jij en steerpike gelijk hebben. Man, wat een geweldige dag zal het zijn wanneer ik de conclusie kan trekken dat ik de situatie heb overschat. Ik heb niet graag ongelijk, maar hierover wel.

En toch kan ik nog zoveel willen, mezelf ervan overtuigen is nog niet gelukt.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:30

@Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:26
Geen troll zei je? "Steyn is een joodse Goebbels, volkomen onbetrouwbaar."

Parsons | 23-08-10 | 02:28

Parsons komt nogal overspannen over, ooit een vervelende ervaring met een moslim ofzeau gehad?

Steerpike | 23-08-10 | 02:28

@Parsons | 23-08-10 | 02:16
Ja, ik klik op de link, Maar het idee wat je er op nahoudt, dat men al dit soort filmpjes moet zien vind ik nergens op slaan. Het idee is duidelijk.
Maar waar neemt deze realiteit de onze over. Waar is dat al gebeurd....
Nog nooit heeft de Islam zich zo ver geworteld in een Westerse samenleving, om dit soort monsterlijke gebeurtenissen een plaats te geven. En ik zie ook geen tekenen dat dit bij ons zal gebeuren, juist alleen maar steeds meer verzet tegen het wortelen van de totalitaire Islam. Niet alleen door autochtonen, maar ook door Nederlandse Moslims. I
k weet natuurlijk niet waar je op doelt, als je spreekt over, dat je het toevallig dagelijks ziet gebeuren omdat je blijkbaar dichter bij "het vuur" zit dan menigeen. Ik heb ook mijn ervaringen, heb een grote rol gespeeld in de hectische situatie die we hier in Venray hebben gekend, tussen allochtoon en autochtoon, kaal en bontkraag en alle politieke kronkels die daar bij een rol speelden. Ik heb het gezien vanuit beide oogpunten en we er ook wel degelijk in verdiept, Godsdienst en folklore zijn zelfs een stokpaardje van me. Maar het feit dat de links die je stuurt voor jou het meest zeggen, duiden op een andere ervaring dan die ik heb gehad. En dagelijks heb.
Het zal wel aan de omgeving liggen, ik zie hoe wat je ziet zou kunnen, maar niet dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:27

@Parsons | 23-08-10 | 02:23
Steerpike is denk ik geen troll. Ik zie hem (of haar natuurlijk) zinnige dingen zeggen, maar zijn visie op de islam is naar mijn idee gewoon te rooskleurig.

Wellicht moet hij je linkjes maar eens rustig bekijken. En een keer Eurabië lezen helpt wellicht ook.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:26

@Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:23 : Ja, Hiddema is leuk.

Steerpike | 23-08-10 | 02:25

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:16
Tja we raken eraan gewend om gediscrimineerd en uitgescholden te worden maar dat geeft natuurlijk niet. Uitschieters zijn ook maar op 1 hand te tellen maar dan wel frequent dagelijks.

Houtbar | 23-08-10 | 02:25

@
Parsons | 23-08-10 | 02:16 : Steyn is een joodse Goebbels, volkomen onbetrouwbaar.

Steerpike | 23-08-10 | 02:24

@Steerpike | 23-08-10 | 02:21
Hey, u vroeg om voorbeelden...

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:23

@Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:15
Verspilde moeite, dit soort idioten roept maar wat in de panelen zonder dat ze überhaupt weten waar het over gaat. De troll voorbij m'n waarde.

Parsons | 23-08-10 | 02:23

@Steerpike | 23-08-10 | 02:19
En het zal vooral de schuld van de centrum-linkse kongsi tussen media en politiek zijn. Ook de VVD zal zijn handen niet in onschuld kunnen wassen.

Vandaar dat er een mentaliteitsverandering nodig is. Zodat we zoiets verschrikkelijks nooit mee hoeven te maken, zodat we het in de kiem kunnen smoren.

Hoeveel debiele oplossingen Wilders ook opwerpt en hoeveel nonsens hij ook verkoopt, dankzij zijn PVV komt die mentaliteitsverandering er langzaam en neemt de macht van die verderflijke weg-met-ons goedmenskongsi af.

Zie hier waarom er pragmatische PVV-stemmers zoals mijzelf en de uiterst erudiete heer Hiddema bestaan.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:23

een hoop reaguurders zie ik overigens al jaren om invoering van dit soort snelrecht in nederland.

2emeREP | 23-08-10 | 02:22

@Steerpike | 23-08-10 | 02:06
Steek je kop maar in het zand hoor, dan is er niks aan het handje. Wel eens van Brigitte Gabriel gehoord? Of Wafa Sultan? Laat me raden, je hebt geen flauw idee waar ik het over heb.

Parsons | 23-08-10 | 02:21

@Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:15 : Dat is toch allemaal gebroddel in de marge?
Tegen een modern Westers leger maken ze geen schijn van kans.

Steerpike | 23-08-10 | 02:21

En vergis je niet in Europa, op een gegeven moment is het genoeg geweest.
En berg je dan maar, zal niet prettig zijn, maar er komt een omslagmoment en dat is dichterbij als een boel denken.
Uitverkochte Arena, Ajax-Feijenoord, en 3 fragmentatie bommen, en 's avonds branden de moskeeén.

Steerpike | 23-08-10 | 02:19

@Steerpike | 23-08-10 | 02:14
Zolang het in Islamitische landen gebeurt, zal het mij een zorg wezen. Stammen in Afrika hebben ook verschrikkelijke rituelen, dat moet men lekker zelf weten. Als ze het daar maar doen, met hun eigen mensen.
En daar zal het, ook met de Islam, ook wel bij blijven denk ik. Uitschieters hou je altijd, daar is geen Islam, of welk geloof dan ook voor nodig.

Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:16

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:00
Nee natuurlijk niet. In dat geval is het allemaal de ver van onze bed show tot je het met je eigen ogen ziet. En dan is het dus te laat. Ik zie het toevallig dagelijks gebeuren omdat ik blijkbaar dichter bij "het vuur" zit dan menigeen en mezelf erin heb verdiept en dat nog steeds doe. Jouw mentaliteit is nu precies de reden waarom het te laat is. Het is niet meer 5 voro twaalf, het is 5 over twaalf. Als in: te laat.

Lees je nooit iets van Steyn, Harris, Wufa Sultan, Jansen, etc. etc. etc. Kijk je überhaupt wel eens naar de youtube linkjes die hier geregeld voorbij komen?

Het zal aan mij liggen, maar ik ga er eigenlijk blind vanuit dat eenieder die over dit onderwerp iets te zeggen heeft ook video.google.com/videoplay?docid=86624... en bijvoorbeeld video.google.com/videoplay?docid=86624... als ook video.google.com/videoplay?docid=68727... enzovoorts heeft gezien.

Blijkbaar is dat niet zo. Dat bedoel ik met het feit dat mensen slecht zijn geïnformeerd, of sterker nog eigenlijk clueless zijn.

Parsons | 23-08-10 | 02:16

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:51
Ach, toen wij vriendelijk probeerden te bestellen in het Nederlands hoorde de bardame ons niet, ook niet toen wij vriendelijk keken, het maakte niet uit, ze liep ons strak voorbij. Vanuit iemand die aan de bar zat hoorden wij ineens wel iets wat wij begrepen: kankerhollanders...

Dat terwijl Antwerpen wel gastvrij is.

Alsof ze in Brussel-stad geen nederlands kunnen verstaan en/of spreken.

Houtbar | 23-08-10 | 02:16

Het enige waar ik een beetje onbehaaglijk bij ben zijn onze "fellow-travellers" zoals Cohen, Halsema, en andere linksch-mensen, die wel erg toegevend zijn in hun domheid, maar de Islam, nou neuh, stelt allemaal weinig voor, hoop gebrul en dat is het wel.

Steerpike | 23-08-10 | 02:14

@Steerpike | 23-08-10 | 02:06
Mensen als u maken het alleen maar erger± De situatie moet net als dat deze niet overdreven moet worden, ook niet gedownplayed worden. Met de verkeerde aanpak KAN de Islam wel degelijk voor een ontwrichting zorgen. Maar ik geloof dat de stem vanuit de samenleving zo luid is geworden, dat Den Haag geen keus heeft en er wel tegen op zal gaan MOETEN treden...

Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:13

@Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:06 : Noem me dan eens één succesvolle oorlog die een Islamitisch land in de 20ste eeuw gevoerd heeft.

Steerpike | 23-08-10 | 02:08

@Parsons | 23-08-10 | 02:02 : Lijkt me heerlijk zo'n vijandsbeeld, lig je dan snachts in je bedje rillend te wachten tot de eerste mullah's de deur bij je komen intrappen?

Steerpike | 23-08-10 | 02:06

@Steerpike | 23-08-10 | 02:04
U bent een rasoptimist, dat blijkt wel en uw kritiek op de VS en diens verdorven moraal is grotendeels terecht. Ik zou willen dat ik uw optimistische visie op de inefficiëntie van de islam kon delen, maar helaas.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:06

@Arjen DeWinter | 23-08-10 | 01:59
Het verschil tussen bijbel en koran: Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:42

Alsmede www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/07/...

Waarin ik o.a. het volgende zei:

'De koran wordt natuurlijk helemaal niet misbruikt.

Het grote vershil met de torah en met het OT - en dit is voor velen echt moeilijk te bevatten (lastige kost!) - is dat er in de koran zogenaamde directieven staan, opdrachten dus, die de gelovige (moslim) dient uit te voeren ten einde een vrome belijdenis van de islam te bereiken.

Deze directieven vindt men ook wel in torah en OT, maar het grote verschil is dat zij duidelijk in een verhalende en historische context geplaatst zijn, zodat ze naar gelang de plaats en vooral de tijd van schrijven te plaatsen zijn (voor onze tijd hoeven zij dus geenszins meer te gelden). Dit maakt interpretatie mogelijk.

De directieven in de koran (bijvoorbeeld het doden van iedere ongelovige die niet wil bekeren en geen jizya wil betalen) missen een dergelijke historische en verhalende context. Het zijn droge opdrachten die een gelovige tot vreselijke daden jegens de ongelovige (ook de mensen van het boek!) aanzetten. Hierover is dus in feite geen interpretatie mogelijk, hoewel dit wel gebeurt (paradox). Zo kan ik bijvoorbeeld ook zeggen dat ik volgens de reglementen van GS vrolijk MAG fipo'en en de vervelio MAG uithangen, dit terwijl er toch duidelijk STAAT dat dit NIET MAG.'

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:05

Zoals Disraeli ooit zei: "The Islam? yes it's a spot of bother, but nothing to get upset about, they are their own worst enemies".

Steerpike | 23-08-10 | 02:04

@Steerpike | 23-08-10 | 01:59
Nog zo één. Het gaat ook maar door. Die eindeloze domheid.

Parsons | 23-08-10 | 02:02

@Arjen DeWinter | 23-08-10 | 01:59
Dat is nou precies zo'n tegel waar ik op doel. *hoofdschuddend nog een biertje opentrekken doet*

Parsons | 23-08-10 | 02:01

@Rafapaz | 23-08-10 | 01:51
Naar mijn mening heeft de beschaving in een land als Pakistan (als je al over beschaving wilt spreken) alles te danken aan de islam. De normen en waarden die men er kent, komen vanuit de koran, de ahadith etc. en de oelama die deze uitleggen. De islam is een totalitaire ideoligie en in zijn geheel geen religie (religie is slechts een onderdeel ervan, vastgegrepen in diens scherpe klauwen).

Alle beestachtige uittingen van recht, zoals ook deze in het filmpje, zijn inherent aan beschavingen die zijn vergiftigd door de onmenselijke haatideologie die wij islam noemen. Als totalitaire ideologie geeft de islam aan zijn volgelingen immers ook een invulling van het recht (sharia). Het is in zijn geheel niet vreemd dat vermeende dieven zo worden behandeld in een regio waarin de islam in al zijn achterlijkheid welig tiert en niet kan worden afgeremd door noties van duidelijk superieure normen en waarden zoals wij die in het westen kennen.

Vreselijk om te moeten constateren, maar niet minder waar. En bewezen waar, for that matters; overal waar de islam in pure vorm kan verschijnen.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 02:00

@Parsons | 23-08-10 | 01:55
DAt tijdperk werkt de ontwikkeling natuurlijk niet in de hand. Voor elk onderzoek is er een ander dat het weerlegt, iedereen met een mening komt iemand tegen met een andere mening. De basis ligt toch altijd bij wat je van thuis uit hebt meegekregen. Daarmee stel je ook vast wat je voor waarheid kiest aan te nemen.
Ik probeer te oordelen van uit mijn eigen ervaringen. Dat is uiteindelijk toch de enige betrouwbare leidraad...

Wel voor de poes | 23-08-10 | 02:00

@Parsons | 23-08-10 | 01:55 : Hou toch eens op met je gezanik man. de Islam met Hitler vergelijken?
Laat me nou toch niet lachen, het zijn ineffectieve sukkels, ja zodra er een Islamitische "Leibstandarte" komt begin ik me zorgen te maken, maar dat gebeurt in geen 100 jaar.

Steerpike | 23-08-10 | 01:59

@Parsons | 23-08-10 | 01:55
Hang je verhaal maar niet teveel op aan een boek, als je niet met de bijbel om je oren geslagen wilt worden. Letterlijk gelezen ook bepaald niet uit de Kameleon-reeks.

Arjen DeWinter | 23-08-10 | 01:59

@Arjen DeWinter | 23-08-10 | 01:49
Ik zou nooit op het punt staan om een bijdrage te leveren (waar haal jij dit vandaan wijsneus). Dat ik nog steeds betaal beslist en doet de overheid wel voor mij. Dus ik doneer toch?

Ik ben ook niet de beroerdste hoor maar ik wens zelf te beslissen...

Houtbar | 23-08-10 | 01:58

Het is werkelijk stuitend om te zien hoe slecht mensen anno 2010 nog geïnformeerd zijn, dan wel zich klaarblijkelijk nog steeds laten beïnvloeden door de extreem linkse dode bomen media en überlinkse PO. Hoeveel guurders zouden de koran gelezen hebben vraag ik me wel eens af.

De meesten hebben overduidelijk geen flauw idee van wat de islam inhoudt, laat staan welke dreiging er voor het nochtans vrije Westen er vanuit gaat. De grondslag van de islam is de totale vernietiging van ongelovigen, lees: het vrije Westen. Adolf Hitler was een lieverdje vergeleken bij de oproepen in de koran, die niet anders dan letterlijk geïnterpreteerd kunnen worden aangezien de koran de rechtstreekse woorden van allah bevat zoals hij deze aan zijn opperpedo mohammed heeft verteld.

Je zou toch bijna denken dat in een informatietijdperk waarin wij leven mensen zichzelf zouden kunnen informeren over wat er in feite aan de hand is in de wereld. Maar blijkbaar interesseert het de meesten geen ene fuck en denken ze allemaal dat het hun tijd wel zal duren.

Wat een armoe.

Parsons | 23-08-10 | 01:55

@Steerpike | 23-08-10 | 01:51
En ik maar denken dat de machthebbers overal dezelfde zijn....

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:53

Heerlijk om straks weer in een multipolaire wereld te leven, kansen voor iedereen.

Steerpike | 23-08-10 | 01:53

@Rafapaz | 23-08-10 | 01:51
Freud z'n visie vind ik grotendeels achterhaald, maar geef hem in deze maar eens ongelijk.... We zijn toch ook dieren? Dat wordt nog al eens vergeten door ons "beschaafde Westerlingen "

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:52

Maar ja, een wereldrijk dat z'n einde voelt naderen is vaak levensgevaarlijk, dus we kunnen nog de nodige ellende verwachten.
Maar goed de Sovjet Unie was ook opeens verdwenen, en ik hoop dat de macht van Amerika ook even snel oplost.

Steerpike | 23-08-10 | 01:51

@Houtbar | 23-08-10 | 01:49
Sorry, volg je even niet helemaal.. Boze Franstaligen?

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:51

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:46
Wil je mijn mening? Dit filmpje heeft niks van doen met religie maar met beschaving. Daarom vind ik de hele religie discussie onzinnig. Wat ik eerder al stelde; als je Freud hebt gelezen, dan kan je deze weerzin een goede plek geven. Freud vond de mens inferieure wezens, wanneer ze geen normen en waarden opgedrongen krijgen worden het beesten. Dat soort gedrag zie je heel erg goed terug in het filmpje.. Een discussie over geloof vind ik dus bij voorbaat totaal achterhaald. Die hele populistische bedoening in Nederland is sowieso een aanfluiting. In die zin vind ik het fijn dat ik naar Brazilie ben verkast.

Rafapaz | 23-08-10 | 01:51

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:34
Jaar of 7 geleden uit geweest in Brussel. Probeer daar maar eens in het Nederlands een biertje te bestellen met je getinte vriendin.
Of wij kankerlijers even op wilden rotten...

Houtbar | 23-08-10 | 01:49

@Houtbar | 23-08-10 | 01:43
Prima, maar geef dan ook gewoon toe dat je geen geld wilt geven omdat je nu eenmaal een kleinzielige en bekrompen xenofoob bent. Doe niet alsof je op 't punt stond een flinke bijdrage over te maken maar door deze beelden van gedachten bent veranderd. Het is al genoeg dat je kleinzielig en bekrompen bent. Moet je nou ook nog een hypocriet zijn?

Arjen DeWinter | 23-08-10 | 01:49

@Houtbar | 23-08-10 | 01:43
Prima, maar geef dan ook gewoon toe dat je geen geld wilt geven omdat je nu eenmaal een kleinzielige en bekrompen xenofoob bent. Doe niet alsof je op 't punt stond een flinke bijdrage over te maken maar door deze beelden van gedachten bent veranderd. Het is al genoeg dat je kleinzielig en bekrompen bent. Moet je nou ook nog een hypocriet zijn?

Arjen DeWinter | 23-08-10 | 01:49

En die hele Obama stelt niks voor, ingepakt door Wall-street, het militair-industrieel complex en de joodse lobby.

Steerpike | 23-08-10 | 01:47

@Rafapaz | 23-08-10 | 01:44
Ken je Ad H? Kom eens met een inhoudelijk antwoord Art's stelling, i.p.v niet te onderbouwen assumpties rond te strooien.

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:47

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:42
Plemp ik net zo'n commentaar, maak je hier weer een comeback met wat mildere en betere bewoordingen, ik neem enig gas terug..

Rafapaz | 23-08-10 | 01:46

@Rafapaz | 23-08-10 | 01:44
Dat u in zes regels niet de moeite neemt om met argumenten mijn verhaal te weerleggen verbaast mij dan weer.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:46

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:11

Dat je in zulk wijs taalgebruik zulke onwetendheid kunt demonstreren is werkelijk een mirakel.. Ik mag toch aannemen dat je scholing hebt genoten, maar dat je zo kortzichtig t.o.v. de overige wereldbevolking staat verbaast mij iedere keer, lees je dan echt maar 1 kant van het verhaal? Je bent een excellent product van de hedendaagse krachten binnen de media, wees maar trots en fier. Tik nog even een biertje weg in de de dorpskroeg, daar vind je retoriek vast zijn grondslag.

Rafapaz | 23-08-10 | 01:44

In US neocon publicaties zoals de "National Review" worden de geesten al rijp gemaakt voor de volgende vijand: Het perfide en agressieve China.
De Pax Americana is verworden tot het Bellum Americana, en voert straks oorlog met de halve wereld.

Steerpike | 23-08-10 | 01:43

@Arjen DeWinter | 23-08-10 | 01:37
Dat zij ons verachten en er geen stinkende haar op het heaufd groeit
om hun cultuur te vertiefen met de onze...:)

Houtbar | 23-08-10 | 01:43

@Bakje Friet | 23-08-10 | 01:37
Dat ze in de praktijk dingen doen wil niet zeggen dat de bijbel hen dat opdraagt. De mens is verantwoordelijk voor zijn eigen daden, maar een moslim kan een moord op een ongelovige, die weigert te bekeren of dhimmi te worden, rechtvaardigen met de koran in zijn hand. Dát is het verschil.

Karel de Grote heeft op eigen initiatief met het zwaard het christendom over Europa verspreid. Nergens in de bijbel stond een opdracht om dit te doen. Tariq ibn Ziyad bracht de islam met het zwaard naar Spanje en had de goddelijke opdracht aan zijn zijde. Hij trad in de voetsporen van de perfect moslim mohammed, precies zoals allah dit eist.

Gematigde moslims - de meerderheid gelukkig - kiezen ervoor deze opdrachten niet uit te voeren. Dit mogen zij helemaal niet doen, maar de mens is koppig. Ik ben ze er erkentelijk voor.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:42

meegekregen...

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:42

@Parsons
Sorry, maar het is te laat om 20 minuten aandachtig te luisteren. Heb de link opgeslagen..

Wat ik nog heb gekregen is gelovigen eigenschappen als judging, condemning, exclusion en toxic intolerance toe te schrijven.
Zijn dit niet eigenschappen die de meeste mensen rijk zijn? Angst voor wat en wie men niet begrijpt? Volgens mij zit dit gewoon in de domme mens, niet in geloof.

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:41

De enigen die profijt hebben bij de hele shit zijn Westerse militaire conglomeraten, die verdienen goud aan de nooit meer eindigende oorlog.
En ze zullen er alles aan doen om deze situatie te bestendigen.

Steerpike | 23-08-10 | 01:39

Wat een beschaving hebben die paki's zeg, het lijken de middeleeuwen wel. Gelukkig zijn wij verder, we zijn zelfs recent gestopt met het vergassen van onschuldige joden.

Charles Swietert | 23-08-10 | 01:39

Gelukkig maar dat we dit soort beelden hebben. Wat zouden de rednecks en tokkies van Nederland anders voor excuus aan kunnen voeren om niet te doneren in geval van natuurrampen?

Arjen DeWinter | 23-08-10 | 01:37

Verschil is wel dat christenen geen contextloze, droge opdracht van hun god in hun heilige geschrift vinden die hun opdraagt om mensen te doden.
Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:32

Volstrekte nonsense. What about Jehova's en ander orthodox (vooral) protestantisme? Hun bekeerzucht doet niet onder voor die van veel moslims. Kan ook in no time ontvlammen.... denk aan de balkan

Bakje Friet | 23-08-10 | 01:37

Sorry, 5,3 % in 0031

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:36

Zie ook weinig verschil, wij willen met geweld hen de zegeningen van de democratie opdringen, na eerst hun halve bevolking te hebben uitgeroeid, en zij willen ons de zegeningen van de Islam door de strot duwen, waar gelukkig niet zoveel doden bij vallen.

Steerpike | 23-08-10 | 01:35

@Parsons | 23-08-10 | 01:26
Heeft Frankrijk al niet net zo lang als Nederland te maken met de Islam? En ik zie toch een duidelijk verschil in de situatie... Daar is het 10%, hier 4%. En dat is nog al een verschil. Ik geloof dan ook niet dat het hier zo ver gaat komen. Volgens Wiki zouden we in 2050, zolang de omstandigheden hetzelfde blijven op ongeveer 8% zitten. En dat de omstandigheden ( lees immigratiebeleid ) hetzelfde blijven, geloof ik zoals eeder gezegd niet.
Maar Parijs lijkt me wel gezellig heur, alleen het bier is er zo duur. Zorg je wel voor aparte kamers? Ik vind je een geschikte vent, maar ben niet zo zo van het man op man contact ;)

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:34

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:25
Gelukkig kan ik op bed tot max. 14:23 ontbinden :))

Houtbar | 23-08-10 | 01:34

@Bakje Friet | 23-08-10 | 01:32
Ik was nog vrij aardig, heur.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:33

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:28
Dat leidt tot twee dingen.
Ten eerste heb ik de neus van Mark gevonden.
goedgelovig.files.wordpress.com/2008/0...
Ten tweede wens ik jou en alle anderen.
Ja ook jou Mark, niet zo snotteren, een goede nacht.

Parsons | 23-08-10 | 01:28
Peace is een overschat begrip in de moslimwereld.

ristretto | 23-08-10 | 01:33

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:24
Verschil is wel dat christenen geen contextloze, droge opdracht van hun god in hun heilige geschrift vinden die hun opdraagt om mensen te doden.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:32

Blijft dat je niet meer dan wordt gedoogd. Je bent de PVV van deze panelen. Is verder geen schande hoor, om op één lijn met de PVV te worden gezet. Draag deze titel dan ook met grote trots.

Rest verder niets meer dan een ''trusten, mark'.
Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:28

Kammmaaannnn dude. Zure bek hoor

Bakje Friet | 23-08-10 | 01:32

Mark Twain = Boris van der Ham ?

Wie anders zou het woord "druiloor" in de mond nemen bij het reaguren?

Bakje Friet | 23-08-10 | 01:31

Altijd weer die moslims.
En ze stellen eigenlijk zo weinig voor, het enige wat ze hebben is dat suffe boek, en verder stelt die hele cultuur niks voor, ja vroeger wel, maar ergens in de 14de eeuw zijn ze het spoor bijster geraakt, en zijn daar blijven hangen, goed ze zeggen de meest vreselijke dingen, maar het is allemaal totaal ineffectief.
Het enige moslim land dat levensgevaarlijk is, en waar Engeland in de 19de eeuw en Rusland smadelijk verloren hebben is Afghanistan, waar nu Amerika ook in wegzakt, handig gedaan!

Steerpike | 23-08-10 | 01:30

mark twain | 23-08-10 | 01:23
ristretto | 23-08-10 | 01:25
Waar leiden al die assumpties nou toe?

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:28

@ristretto | 23-08-10 | 01:23
Oh dus *daar* komt dat "Religion of Peace" vandaan. Ik kan even niet op de naam van hun spindokter komen, maar als ik Cohen was zou ik hem meteen aannemen. Alhoewel het een in de USA woonachtige haataap is, maar dat is een detail natuurlijk.

Parsons | 23-08-10 | 01:28

@mark twain | 23-08-10 | 01:16
Zij geloven in een heel andere god dan die muzelvrienden van je. Ze zijn als gelovigen ook niet goed bij hun kop, maar hebben ten minste nog als opdracht de andere wang toe te keren in plaats van het hoofd af te hakken.

Maar dit is allemaal tekenend voor je manier van discussiëren. Je draait rondjes, komt met non-vragen en eist daarop antwoorden, maakt geen punten, maar slechts drogredenen.

Je persoonlijke aanvallen zijn amusant maar vermoeien ook en verraden bovenal je totale onvermogen om welke discussie dan ook te winnen. Zo ook onze eerdere non-discussie over mijn uitspraak die je volgens mij alleen aangaat omdat ik iemand ben die het niet zo erg vind om te happen. Je weet voordat je een dergelijk twistpunt aangaat al dat je hebt verloren, maar geniet van de kans om andere reaguurders in een kwaad daglicht te stellen en ze te kleineren. Alleen een kind laat zich echter door jou wegbluffen, dat is het probleem; je wint nooit echt, hè?

Amper een persoon hier op GS neemt je serieus, maar aan de andere kant is je steylloze manier van plempen soms goed voor een glimlach.

Blijft dat je niet meer dan wordt gedoogd. Je bent de PVV van deze panelen. Is verder geen schande hoor, om op één lijn met de PVV te worden gezet. Draag deze titel dan ook met grote trots.

Rest verder niets meer dan een ''trusten, mark'.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:28

laat ze lekker optiefen daar, mijn geld gaat daar niet heen

de vicevoorzitter | 23-08-10 | 01:28

Schandalig dat het zomaar gebeuren kan, waanzinnig volk. Ik heb er verder niets aan toe te voegen, ik vermoed dat het hierboven al gezegd is.

DANNY3960 | 23-08-10 | 01:26

Eindelijk weer eens wat realiteit zonder censuur vanuit die geitenlanden! Geenstijl, bedankt.

Cidel Fastro | 23-08-10 | 01:26

@Houtbar | 23-08-10 | 01:18
Hetzelfde!

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:25

mark twain | 23-08-10 | 01:23
Inderdaad heb je er een neus voor. Waar behoor ik toe?
Welk hokje moet ik nou weer ingepropt worden volgens jou?

ristretto | 23-08-10 | 01:25

@Parsons | 23-08-10 | 01:18
Waarde Parsons, zie jij de Turkse buurman dit soort achterhaalde spreuken en kreten uitvoeren? In de Bijbel is net zo goed dit soort middeleeuwse onzin te vinden, deze wordt ook niet meer letterlijk nageleefd. Het immigratiebeleid zal linksom of rechtsom sowieso scherper worden, de aanvoer wordt dus sowieso minder en de Islam zal net als het Christendom vanzelf gaan verwateren.
Dit weet ik niet, dit denk ik wel.

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:24

Parsons | 23-08-10 | 01:18
Volgens mij is dat heel eenvoudig. Zolang wij geen moslim zijn gaat de strijd door. Pas als we moslim of dood zijn houdt de strijd op.
*mompelt iets van verzet*

ristretto | 23-08-10 | 01:23

@mark twain | 23-08-10 | 01:18
Nee, je reactie zegt meer iets over jezelf!
Vertel, wat is er vroeger allemaal met jou gebeurt? En nee, je hoeft je daarvoor niet te schamen.

Houtbar | 23-08-10 | 01:23

@ristretto 01:20

Ik heb er soort neus voor. Jij behoort er ook toe.

mark twain | 23-08-10 | 01:23

@parons
Even snel reageren. Dat Molukkers niet laf en echte tijgers zijn bevestigd dat inderdaad ja. Het waren niet voor niets onze stormtroepen. Wanneer je een Molukker uitlokt krijg je niet dezelfde response als van een beverig mannetje nee. Voor de rest zijn ze prima geïntegreerd hoor.

blendedperfection | 23-08-10 | 01:21

mark twain | 23-08-10 | 01:18
Mark, ken jij de Tokkies? Nee? Nou, ik toevallig wel. Dus waar haal jij de gore moed vandaan om iets te beweren over die mensen terwijl jij ze niet kent?

ristretto | 23-08-10 | 01:20

Gelukkig fucking ver van mijn bed.

vvL | 23-08-10 | 01:20

@blendedperfection | 23-08-10 | 01:06
Ja, dat zien we wel in Culemborg!

Parsons | 23-08-10 | 01:19

@ristretto | 23-08-10 | 01:05
Oh ja, want een hadith is slechts bedoelt ter duiding van bepaalde verzen, err... soera's. Kun jij 190 t/m 2:196 even duiden?

"Dood iedereen die tegen moslims strijd. Verdedig je geloof tot de dood. Ga daarmee door totdat iedereen moslim is. Als de tegenpartij ophoudt met strijden, hou dan ook op."

Of mag ik daar uit opmaken dat het allemaal onze eigen schuld is?

Parsons | 23-08-10 | 01:18

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:04
TeRusten dan maar, morgen maandag...

Houtbar | 23-08-10 | 01:18

@Houtbar 01;!5
Alle proleten en tokkies hebben die eigenschap. Ik bedoel dat zij zelf wel uitmaken of ze hun buurman al dan niet in elkaar willen slaan op het moment dat ze er zin an hebben. Jij ook.

mark twain | 23-08-10 | 01:18

@Parsons | 23-08-10 | 01:12
Dat valt nog te bezien, zie Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:12 .
Overigens is 1 teveel, maar dat staat buiten de Islam. Volgens mij heeft Volkert ook gedaan wat hij heeft gedaan en non-valeurs als dat soort lieden hou je altijd.
En mocht dit angstbeeld kloppen, dan hebben ze wel lang nodig om de beestachtige moord op Van Gogh een vervolg te geven... Je zou bijna zeggen dat het een actie van een enkele gek was...

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:17

bizar ! te ziek voor woorden...

JSD75 | 23-08-10 | 01:17

Ik gooi de spreekwoordelijke handdoek ook in de ring. Ben kapot en aangeschoten ik spring mijn bed in!

blendedperfection | 23-08-10 | 01:16

@Art 01:11
Ik geloof in God staat bij jou gelijk aan gewelddadigheid. Tsja. Dan zijn ook de Gereformeerden in Staphorst natuurlijk ook slagers.

mark twain | 23-08-10 | 01:16

Moslims blazen vaak en veel andere moslims op.
Het Westen (met name de Amerikanen) blazen ook vaak en veel moslims op, in Irak en Afghanistan zo'n 500.000 bijmekaar.
Maar moslims die Westerlingen opblazen dat valt verrassend mee, oprispinkjes als 9-11 daargelaten.
Dus laten we het allemaal niet overdrijven.

Steerpike | 23-08-10 | 01:15

@mark twain | 23-08-10 | 00:58
Neuq Read kneus!
heb jij soms ook nog last van schizofrenie ofzo?

Ik beperk mijzelf overigens alleen waarin ik mijzelf wil beperken, daar heb jij verder niets mee van doen druiloor.

Houtbar | 23-08-10 | 01:15

@ristretto | 23-08-10 | 01:12
Je kan er nooit heel ver vanaf zitten, mijn waarde.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:14

@anarki
Ach wij reaguurders van GeenStijl zijn creatieve mensen. Ik weet dat een Godwin een referentie naar het nazistisch Duitsland is. Echter vind ik dit soort argumenten in die zin van dezelfde strekking, dat ik de Godwin uitgebreid heb naar moslims extremisme. Is moslim extremisme in zekere zin niet hetzelfde als nazisme uit de vorige eeuw.

blendedperfection | 23-08-10 | 01:14

@Mokum Kosher | 23-08-10 | 01:10
Een goede nachtrust ;)

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:13

Mark,
Jij hebt niets te vertellen over studie nog verstand. Je taalfouten zijn stuitend en laten een incoherente denkwijze zien die nauwelijks gerelateerd kan worden aan gezond verstand of een gezonde geest.
Ik vermoed een mix van een aan autisme verwante stoornis en drank.
Maar ik kan er naast zitten hoor. Ik ken tenslotte Read niet.

ristretto | 23-08-10 | 01:12

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:05
Vind je het niet genoeg? Maar daar heb je trouwens wel gelijk in hoor, het gaan er heel veel meer worden, don't you worry.

Parsons | 23-08-10 | 01:12

@Mark Twain1.00
welterusten Twain maak je niet meer zo druk als ze voor jou maar liev zijn toch?
*slapen gaat*

deraderendraaien | 23-08-10 | 01:12

@Mokum Kosher | 23-08-10 | 01:09
Eerst zien, of eerst überhaubt tekenen zien, voor ik dat geloof. Tot die tijd kunnen we praten wat we willen, maar zal geen van wij beiden de ander kunnen overtuigen. Ik heb geen bewijs dat het niet gebeurt, net als dat jij geen bewijs hebt dat het wel gebeurt.

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:12

@mark twain | 23-08-10 | 01:03
De sjahada als één van de vijf pijlers van de islam is voor mij al genoeg reden om aan te nemen dat we hier met een gewelddadige (met dubbel d, markie) ideologie te maken hebben. Dat is mijn antwoord op je overigens totaal niet relevante vraag. Maar ik ben een good sport.

Weet je trouwens waarom de islam intrinsiek gewelddadig is? Omdat de perfecte moslim, die persoon die voor alle andere islamieten het perfecte voorbeeld is en waaraan zij zich volgens hun enige god allah moeten spiegelen, een oorlogszuchtige massamoordernaar was. Een man als Bin Laden is in feite een zeer goed moslim, omdat hij zich zoveel mogelijk spiegelt aan Mohammed.

Daarom is de islam intrinsiek een gewelddadige krijgsideologie die nooit iets anders dan onbeschrijflijk lijden voor de meerderheid van zijn volgers of onderworpenen zal voortbrengen.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:11

@blendedperfection | 23-08-10 | 01:06

Ik wist niet dat Theo van Gogh iets met WWII te maken had ? Of begrijp ik Godwin niet helemaal ? Zover ik snap moet je dan een referentie naar nazi duitsland doen ...

Anarki | 23-08-10 | 01:10

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:09: Het is laat. Ik ben in de war.. hahaha.. ;-) mazzel..

Mokum Kosher | 23-08-10 | 01:10

@Mokum Kosher | 23-08-10 | 01:06
Dat zag ik er niet aan af ;)

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:09

@ristretto 01:04

Met iemand , die moeiteloos over van alles en nog wat een mening heeft en te lui is om iets te lezen en niets weet, ga ik niet verder in discussie. Eerst Read lezen en dan mag je weer terugkomen. Dag sukkel.

mark twain | 23-08-10 | 01:09

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:03: Oh shit man. Ik las jou niet goed. Je meent het echt wat je typte.. OMG... okay.. Inderdaad, Nederland is nog geen zandbak. En dat wil ik graag zo houden in tegenstelling tot vele andere Nederlanders die het wel best vinden om islam hier met open armen te ontvangen. Tegen die mensen zeg ik.. wacht maar. Als puntje bij paaltje komt, hangen al die dhimmies naast de overige kuffar. Behalve natuurlijk als zij helemaal opgegaan zijn in islam. Het zal mij niet verbazen als die dhimmies dat nog doen om hun eigen hachie te redden.

Mokum Kosher | 23-08-10 | 01:09

Maar goed.
Wij kunnen de problemen met godsdienst en/of idiologie wel bediscussiëren tot we een ons wegen. Deze discussie is al 1000-en jaren oud.
Daarom haak ik maar af. Verbeter de wereld begin etc. Het is een grijs gedraaide plaat waarvan de groeven steeds dieper worden.
Gegroet. (En geniet vooral)

AntiSoof | 23-08-10 | 01:07

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:03 : Beste wel voor de poes. Je moet mijn post wel even helemaal lezen. Als je dat doet, dan weet je dat jouw opmerking overbodig was. Misschien ken je mij nog niet zo goed, maar MK is vaak cynisch. Alsook dus mijn post van 01:00 uur.

Mokum Kosher | 23-08-10 | 01:06

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:03
Theo van Gogh vergeten?
Parsons | 23-08-10 | 01:04
Godwin. Treinkapingen vergeten? Gaat heel goed hoor met Molukkers in Nederland tegenwoordig.

blendedperfection | 23-08-10 | 01:06

Parsons | 23-08-10 | 01:03
Ho ho,

Zo'n Hadith hoort niet bij de vijf zuilen volgens Mark.
Intrinsiek hoor!

ristretto | 23-08-10 | 01:05

@Parsons | 23-08-10 | 01:04
Dat is die ene, weet je er meer?

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:05

@Mokum Kosher | 23-08-10 | 01:03
*Iets met spijker kop raak mompelen doet*

Parsons | 23-08-10 | 01:05

@Houtbar | 23-08-10 | 01:01
Het is al laat ;)

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:04

mark twain | 23-08-10 | 01:00
Ja hoor, net zoals het christendom. Christus is liefde. Me hoela.
Trouwens wat schiet je er mee op met deze constatering? Dat je nog steeds met moslims te maken hebt die geweld prediken en uitoefenen uit de naam van de Islam, terwijl het van de vijf zuilen intrinsiek niet hoeft?
Zo lust ik er nog wel zes.

ristretto | 23-08-10 | 01:04

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:03
Theo van Gogh vergeten?

Parsons | 23-08-10 | 01:04

@Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:01
Hadithje erbij en klaar is Kees.

"Ik heb opdracht gekregen om tegen de hele mensheid te vechten en ze te doden tot ze geen andere God erkennen behalve Allah en dat Mohammed de profeet van Allah is."

Parsons | 23-08-10 | 01:03

@ARt 01;)1
Iedereen mag tegenwoordig studeren. Dus zelfs een maloot als jij. Wat was nu ook weer de vraag?

mark twain | 23-08-10 | 01:03

Er bestaat geen gematigde islam. Alleen moslims die niet leven volgens de qor'an, het levenspad van de profeet Mohamed (vrede met zijn slachtoffers) en de vijf zuilen van islam. Die zogenaamde gematigde moslims komen als puntje bij paaltje komt aan dezelfde hijskraam te hangen als Mokum Kosher als de echte gelovigen het voor het zeggen krijgen. Als de tijd daar is, kiezen de zogenaamde gematigde moslims eieren voor hun geld en zijn zij net zo extreem als de rest.

Mokum Kosher | 23-08-10 | 01:03

@Mokum Kosher | 23-08-10 | 01:00
Kunt u mij even een link sturen met de laatste keer dat er in 0031 iemand is gelyncht?
Het zou u niet misstaan om zolang we in Nederland nog maar 1 dode kennen door Moslimextremisme, dit soort uitspraken voor u te houden. We zitten hier in Nederland, niet één of ander zandparadijs.

Wel voor de poes | 23-08-10 | 01:03

@blendedperfection | 23-08-10 | 00:59
"Barbaarse ideologieën zullen nooit in de vorm van religie houvast krijgen in landen in Europa."

*ROFL*

Parsons | 23-08-10 | 01:01

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 00:48
Ja laiverd, trap er lekker in...
God was cynisch bedoeld...

Houtbar | 23-08-10 | 01:01

@mark twain | 23-08-10 | 00:52
Wat een fijnzinnige manier van discussiëren heb je toch.

Men zou bijvoorbeeld de geloofsbelijdenis kunnen nemen. Een moslim getuigt daarbij dat hij allah als zijn enige god erkent. Waar leidt dat toe? Dat leidt ertoe dat de moslim de opdrachten van zijn enige god er maar eens op gaat naslaan. Eventjes de de koran doorbladeren en wat leert dat vod je dan over wat die enige god van je verlangt? Dat je strijd MOET voeren tegen alle ongelovigen om hen te dwingen te bekeren, jizyah-betalende dhimmi te worden of dat je hen anders dood te maken. De hele wereld dient zo dar al-islam te worden. Dat riekt naar mijn idee nogal naar een politieke ideologie.

Maar allicht zal ik het volgens de onverzettelijke mark twain weer totaal niet begrijpen.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 01:01

mark twain | 23-08-10 | 00:54
Omdat ik op mijn werk geen opgeblazen idioten tegenkom zoals jij.

ristretto | 23-08-10 | 01:01

@ristretto 00:58
Fijns en laten we daarom er maar eens vanuit gaan dat de islam niet intrinsiek geweldadig is.

mark twain | 23-08-10 | 01:00

Mensen, dit heeft niets met islam te maken. Gewoon doorlopen. U kunt die schitterende godsdienst gewoon omarmen hoor. En als u het niet doet? Dan komen we wel een keertje bij u langs om u aan die paal te hangen.

Mokum Kosher | 23-08-10 | 01:00

Natuurlijk is Islam is een ideologie. Net zoals Sociaal-christendom en het Geloof in de markt een ideologie zijn.

Bakje Friet | 23-08-10 | 00:59

@Parsons
Als u werkelijk denkt dat wij Westerlingen onze verworven vrijheden aan de wilg hangen dan heeft u allang de strijd verloren. Barbaarse ideologieën zullen nooit in de vorm van religie houvast krijgen in landen in Europa. Plan for the best and prepare for the worst, is als je het over de gevoelens van minderheden hebt nooit de juiste strategie.

blendedperfection | 23-08-10 | 00:59

@AntiSoof | 23-08-10 | 00:53
Hoe het ook zij, als hij bestaat heeft het een voorliefde voor slechte grappen..

Wel voor de poes | 23-08-10 | 00:58

@Houtbar 00:56
Als je iets over Read weet , mag je meedoen. Over mijn al dan niet vermeende identiteit weet je niks. Beperk je dus tot wat ik schrijf.

mark twain | 23-08-10 | 00:58

@Mark Twain.
Geen van de vijf zuilen geven een geweldadig karakter prijs.
Zouden het dan toch allemaal geen goede moslims zijn dat ze zoveel geweld gebruiken? Wat denkt u?

ristretto | 23-08-10 | 00:58

Dat de Hele Tering Zooi mag VERZUIPEN daar.. heb maar 10 sec naar de beelden gekeken.. gooi dicht die 555 tis de moeite niet waard voor dat Domme Bevolking.

brave` | 23-08-10 | 00:58

@Mark Twain 00.52 Art is een beetje moe van u, lees mijn com.0050

deraderendraaien | 23-08-10 | 00:57

@mark twain | 23-08-10 | 00:52
Zucht, het gaat niet zo zeer om die zuilen waar je over spreekt, in die zuilen zit geen kwaad. Dit zijn juist de mooiere kanten van de Koran. Waar het probleem zit is de rest, en niet zozeer de teksten zelf, maar de selectieve manier waarop een groot deel van de Islamitische wereld er mee om gaat.
Net zoals vroeger het Christendom de complete westerse wereld in z'n macht had door mensen angst in te praten, wordt nu daar een "heilige oorlog" gevoerd, op de zelfde gronden.
Elke Godsdienst, gebaseerd op een enkel, oebermachtig wezen kan als voedingsbodem dienen.

Wel voor de poes | 23-08-10 | 00:56

@mark twain | 23-08-10 | 00:32
En jij gaat vermoedelijk met relkrakerts om alleen om jezelf te exuseren dat je er een van hun bent maar dat armoedzalige leven niet trekt?

Woon jij stiekem nog thuis bij mama op de boerderie?

Houtbar | 23-08-10 | 00:56

@blendedperfection | 23-08-10 | 00:48
Qua immigratie gaat er helemaal niets veranderen. We geven beetje bij beetje toe aan de waanzin die zogenaamd religie heet. De werkelijkheid is anders. Voorbeelden te over, maar de geschiedenis herhaalt zich niet voor niets. In Libanon was je in de jaren 60 ook voor gek verklaard als je had gewaarschuwd voor de islam. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Luister anders even naar Brigitte. www.youtube.com/watch?v=-8fa9yKQeTY&am...

Parsons | 23-08-10 | 00:55

@ristretto 00:49

Waarom praaat je mee over dingen waar je niks van je weet? Doe je dat op je werk ook?

mark twain | 23-08-10 | 00:54

@art Vandelay ultor
Ben het volledig met uw eens en ik ben het ook met onze Mark eens! Er zijn meerdere wegen naar Rome (of Nederlanderschap hoe u het wilt).

blendedperfection | 23-08-10 | 00:53

Net een videofilmpje gezien van heksenverbramding in Ruanda, nu dit weer.
Echt heerlijk hoor al die culturen.

Kuppelhutje | 23-08-10 | 00:53

tembacostyle | 23-08-10 | 00:47
Ik snap wat je bedoeld. Die enge vraag wil ik niet eens beantwoorden. Ik ken ook wel boze gevoelens. Zoals die keer dat ik veel ouder was en nog eens langs het huis van die turk fietste. Maar dan toch dacht ik:" laat maar, geweld is zinloos en en treft mijzelf nog harder". Het is een gegeven dat mensen door haat verteerd worden. Ik ben flink kririsch maar haat probeer ik ver van me te houden. Misschien denk ik dat ik daarom nooit iemand zou lynchen.

slakkenzout | 23-08-10 | 00:53

@Wel voor de poes | 23-08-10 | 00:48
En als het leven zelf nou de hel is? Dan is het weer een liefdevolle God. Snap jij dat?

AntiSoof | 23-08-10 | 00:53

@Art
00:42
Ik vroeg iets anders. Welke van de vijf pijlers van de Islam is voor U reden om aan te nemen dat we hier met een geweldadige ideologie te maken hebben. Dat was de vraag. We hebben al vastgesteld dat uw geheugen niet deugt. Toon nu maar aan dat u ook geen hersens heeft.

mark twain | 23-08-10 | 00:52

@art thanx
@Mark Twain 00.34
die onzichtbare zuil die elk geboren moslim kind met de opvoeding mee krijgt als,
(LET OP!) de ideologie .

deraderendraaien | 23-08-10 | 00:50

mark twain | 23-08-10 | 00:48
Nee, maar de juf vast wel. Die is ook heel verstandig en heeft snoepjes.

ristretto | 23-08-10 | 00:49

@Houtbar | 23-08-10 | 00:44
DAt zou God wel moeten doen, als het enigszins een degelijke vent/dame/ wezen was... Het lijkt er echter verdacht veel op, dat dat niet het geval is.
Als er zoiets als God bestaat, is het me een sadistische, cynische klootzak...

Wel voor de poes | 23-08-10 | 00:48

@ristretto 0:45
U bent ok bekend met het werk van Read?

mark twain | 23-08-10 | 00:48

@parsons
Het kan mij geen fluit interesseren wat Maxima zegt. En als u denkt dat Nederland over 5/10 jaar nog steeds dezelfde immigratie normen voert als dat wij nu hanteren dan heeft u het volledig mis. Dat gezegd hebbende. De manier waarop u de zaken wilt regelen werkt alleen maar segregatie in de hand en dat is nou juist wat niet moet gebeuren. Wat gestopt moet worden is elke vorm van verpampering aan moslims en ze beschouwen als gewone autochtonen. Streng optreden is de norm maar doe het wel met onze verworven menselijkheid en respecteer uw naasten, ook al hebben zij niet dezelfde ideologie als de uwe. We leven in Nederland. Niet in Jemen.

blendedperfection | 23-08-10 | 00:48

@ slakkenzout | 23-08-10 | 00:30

Indrukwekkend. Iemand helpen is natuurlijk veel beter. Zou je ook iemand kunnen lynchen is een engere vraag.
Denk wel dat er persoon geweest in de afgelopen 10 jaar die ik op dat moment graag had willen lynchen. Dat kan hier niet. Rechtstaat etc. Maar veronderstel ik (en velen met mij toen der tijd) hadden de kans gehad.

tembacostyle | 23-08-10 | 00:47

"Homo homine lupus est".
En dat is een belediging voor de wolf.

Steerpike | 23-08-10 | 00:47

mark twain | 23-08-10 | 00:41
Op de rand van welke zandbak heeft u leren discussiëren?
Ik zit te wachten op een aardige juf die naar je toeloopt en liefdevol zegt:
"Het is tijd Mark, leg de vormpjes maar terug."

ristretto | 23-08-10 | 00:45

@deraderendraaien | 23-08-10 | 00:43
Be my guest.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:45

@blendedperfection | 23-08-10 | 00:36
Meer immigratie vanuit moslimlanden werkt segregatie pas in de hand. Gelukkig wil Mark Rutte, van jouw VVD, dat ook tegengaan.

Verder ben ik het weer met je eens. Wellicht niet helemaal over hoe e.e.a. bereikt dient te worden, maar wel het doel op zich.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:44

@dlseth_ | 22-08-10 | 21:13
De doodstraf is simpelweg ook niet voor niets afgeschaft in de meeste westerse beschavingen en daar moeten wij ook voor waken. Deaudtstraffen zijn gewild door inpulsieve dwazen...

Anyways, deze jongens waren onschuldig achteraf... Ga jij als een God die levens weer teruggeven?

Houtbar | 23-08-10 | 00:44

@Art je hebt het druk met Twain he!, zal ik even over nemen?

deraderendraaien | 23-08-10 | 00:43

@mark twain | 23-08-10 | 00:32
Natuurlijk mag je me nuanceren. Ik gaf enkel een lijstje, wat nog meer uitgebreid jan worden.
Trouwens Pim was volgens mij meer dan een opgewonden relnicht, tenminste, hij sprak tot mijn hart en verstand.
Maar, ik bedoelde te zeggen dat hier in het westen ook onzinnige aanslagen plaatsvonden en vinden.
Het is zo gemakkelijk om anderen te veroordelen, maar ook 'wij' maken fouten, ook al heten de slachtoffers dan 'Collateral Damage's' of 'verkeersslachtoffers', of wat dan ook.

AntiSoof | 23-08-10 | 00:42

@mark twain | 23-08-10 | 00:34
Religieus sausje. Nodig om een hersenloos zelotenleger te kweken.

Mo was niet dom, dat zul je me niet horen zeggen.

Verder kan ik het toch niet beter en oprechter zeggen dat ervaringsdeskundige wafa Sultan: www.depers.nl/buitenland/110784/Islam-...

'Vertel mij nu eens wat de islam ons leert? Niets dan haat dragen. Wie niet in de islam gelooft, moet gedood worden. Van jongs af aan worden we [de moslims, red.] gehersenspoeld over onze missie op aarde: vechten voor de islam. Dat stelt de Koran duidelijk: doden of gedood worden. Ik vind dus niet dat de islam een geloof is. Het moet ook niet als een geloof behandeld worden, het is een politieke ideologie die haat verkondigt.'

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:42

blendedperfection | 23-08-10 | 00:36
De vraag is wie de segregatie in de hand werken. Geen gemengde huwelijken toestaan. Geen witte kinderen thuis laten spelen ( vraag Femke Halsema)
De kansen zijn er. Vaak vet en uitbundig gesubsidieerd. Daar waar de macht is verkregen doemt de sharia en de onderdrukking van andersdenkenden op. Ik weet het antwoord al, ook al ben ik het qua gelijke kansen geven met u eens.

ristretto | 23-08-10 | 00:41

@Parsons
Even Read lezen. Helpt reuze. Zie je dat idenditeit niet bestaat.
Trouwens vaker eerst iets lezen en daarna mag je eventueel weer dom brullen.

mark twain | 23-08-10 | 00:41

Ach, geduld. Dat krijgen we t.z.t. hier ook. Dat zelfde volk woont bij velen namelijk al een tijdje in de straat... en er komen er nog meer, neven, nichten, aangetrouwd spul... Gezellie! Multicultie!

Gomer Pyle | 23-08-10 | 00:39

@blendedperfection | 23-08-10 | 00:26
Weet je hoeveel moslims er 30 jaar geleden in Nederland waren? Weet je ook hoeveel het er nu zijn? Moslims hoeven helemaal niets de doen om al Nederlander beschouwt te worden. Maxima zei het al "de Nederlander bestaat niet (meer)". www.youtube.com/watch?v=mO6gLAZINKA&am...

Parsons | 23-08-10 | 00:38

Kudtfinnen...

AchMetDeBalzak | 23-08-10 | 00:37

Wedden dat de NL-tv hierover niets bericht? Of pas na de geldklopperij, donderdag.

Ja nee, geen mening | 23-08-10 | 00:37

Als ik dit zo zie lijkt het erop dat elke pakistani het IQ van een visstick niet zal overstijgen , wat een idioten.
Natuurlijk Allah is liefde ahum zo ken ik er nog een paar.
Typische stenentijdperk religie.

Greetz

Rikmuleet | 23-08-10 | 00:36

slakkenzout | 23-08-10 | 00:30

Indrukwekkend verhaal en hulde.

griek1 | 23-08-10 | 00:36

@art vandelay ultor
Murw geslagen met de Islam wordt iedereen. Er is geen ontkomen aan. Blijf het echter altijd van twee kanten bekijken, we zijn allemaal mensen en een onbeschreven bladzij bij geboorte, is elk kind. Wanner wij moslims in Nederland dezelfde kansen blijven bieden als autochtonen dan komt het goed. Wanneer wij echter segregatie in de hand werken, zal de volgende generatie met nog meer haat opgroeien dan dat er nu al is.. Is dat echt wat we willen?

blendedperfection | 23-08-10 | 00:36

@Perv | 23-08-10 | 00:34
Zo lang het niet hier gebeurt, zit daar een kern van waarheid in....

Wel voor de poes | 23-08-10 | 00:35

@Art
Welke ideologie is er te ontdekken in de vijf zuilen der islam?

mark twain | 23-08-10 | 00:34

Iesh koeltoer, moet je gewoon restecp voor hebben.

Perv | 23-08-10 | 00:34

ik heb de beelden maar niet gekeken,maar kan me er wel een voorstelling bij maken.
heb op tv ooit eens een gelynchte Amerikaanse journalist gezien die was opgehangen
op een brug, om te kotsen die vredelievende mentaliteit.

deraderendraaien | 23-08-10 | 00:33

@Anti oo:23

Je vergeet Martin Luther King. En als ik nu iets mag zeggen; Pim vergelijken met Martin of Mandela kan gewoon niet> Pim was en is niks meer dan een wat opgewonden relnicht, die toevallig via Harry in de politiek verzeild is geraakt. Een voetnoot in de geschiedenis van Zuidholland. Meer niet.

mark twain | 23-08-10 | 00:32

tembacostyle | 23-08-10 | 00:09
Of, "wanneer zou ik iemand helpen".
Een vreselijk dilemma. Zoals Drs.. Gelul het al had over de massaslachting en de mensen die hier aan meehielpen. Hij had het niet over het feit dat er ook mensen waren die met gevaar voor eigen leven joden hielpen.
Wellicht dat ik op mijn volgende verhaal afgesabeld wordt, ik doe het toch.
1978, ik was 14 jaar. Sowieso geen goed jaar want Nederland verloor ook de finale van Argentinie. Bij ons op het trapveldje werd een buurjongen van 8 jaar vreselijk onder handen genomen door een turkse jongen die tijdens het spel zijn zelfbeheersing verloor. Zijn bril werd van zijn gezicht geslagen en erger. Ik vond dat ik de buurjongen moest helpen. Het turkse jongetje dreigde zijn broer er bij te halen. Dat weerhield mij er niet van om de buurjongen uit de vuurlinie te houden. En ja hoor, na 5 minuten kwam de broer opdagen. Hij 26 en ik 14. Na een spurt van +/- 2 kilometer had hij mij te grazen. Geloof het of niet, de knaap van 26 beukte op mij los alsof ik dood moest. Ik lag op de grond en hij trapte maar door. Achteraf hoorde ik dat de man Teakwondo beoefende. Het licht ging uit mijn ogen. Toen ik bij kwam stond de buurman naast me. Die was gewaarschuwd door zijn zoontje en redde mij het leven. Ik ben naar huis gestrompeld. M'n kaak wilde nog maar een centimeter open en dat werd dus vaak een rietje. Dit was naar 2 maanden pas verdwenen. Mijn vader sprak er natuurlijk direct over met de buurman. Die vertelde dat hij een dochter van de familie die nogal moeilijkheden had op het zelfde bedrijf waar hij werkte had willen helpen. Gevolg was dat de turkse vader met een mes verscheen aan de deur bij mijn buurman en redelijk onvriendelijk mededeelde dat elke bemoeienis met zijn dochter resoluut zou worden afgestraft. Mijn ouders durfden niet meer naar de politie, heb ik ze ook nooit kwalijk genomen. Ondanks een redelijk trauma dat ik aan deze gebeurtenis overhield heb ik nooit gedacht dat het beter was dat ik de buurjongen niet geholpen had. Wat ik er mee wil zeggen is dat ik weet dat ik het kan en dat ik hoop dat dat nog steeds zo is. Ik ben niet beter dan een ander maar hoop dat we samen de verdrukten kunnen helpen.

slakkenzout | 23-08-10 | 00:30

Shit, gezellige boel daar... Maar goed, in een zandbak wonen, daar wordt iedereen uiteindelijk prikkelbaar door, toch?

Wel voor de poes | 23-08-10 | 00:30

@blendedperfection | 23-08-10 | 00:20
@blendedperfection | 23-08-10 | 00:26
Kijk, eigenlijk zijn we het dus grotendeels eens blijkt nu. Ik ben alleen nog een stuk cynischer over de ideologie die islam heet.

ps. ik heb je trouwens maar één keer pretenties toegedicht. Was nog als geintje ook ;)

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:29

@parsons
Moslims in Nederland hebben nog een lange weg te gaan om daadwerkelijk als volbloed Nederlanders beschouwt te worden. Hoe vreselijk ik het ook vind, dat zij hier met hun geloof en hun cultuur zijn, weggaan zullen ze niet. Er is al enorme vooruitgang met moslim meiden, nu de mannen nog. Ohja ik zal de godwins voor zijn. Ik stem geen PvdA maar altijd VVD. Ik ben een liberaal, maar geloof heilig in het utilistisch schadebeginsel. Iedereen in Nederland heeft zijn recht op zijn persoonlijke integriteit en de kans om een volledig autonoom leven te leiden. Deze kansen moeten iedereen geboden worden.

blendedperfection | 23-08-10 | 00:26

Parsons | 23-08-10 | 00:20
Niet in deze vorm. Heb gezocht met ctrl F.
Graag gedaan overigens.

ristretto | 23-08-10 | 00:26

Asiel zelfs, misselijke shit!

whatsnext | 23-08-10 | 00:25

whatsnext | 23-08-10 | 00:21
Gelijk maar de burqa verplichten, onderwijs voor vrouwen afschaffen en de sharia invoeren.

Word er zo moe van.. | 23-08-10 | 00:25

@ristretto | 23-08-10 | 00:21
Dan zijn we het eens.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:24

blendedperfection | 23-08-10 | 00:08
Dit is zo overduidelijk fout dat het niet op omstandigheden afgeschoven kan worden. Elk mens heeft een geweten, of hij nu in de steentijd leeft of niet. Het lijkt me daarbij ook een redelijk stadje waar dit zich afspeelt.
En wil u zeggen dat religie totaal geen invloed heeft op de normen en waarden van een samenleving? Wat voor rechtvaardigheidsgevoel zou men krijgen van de sharia met haar wrede straffen?

Bologna | 23-08-10 | 00:24

@mark twain | 23-08-10 | 00:21
Ik zou het 'niiet' weten. Wellicht moeten anderen maar over de situatie oordelen, markie.

Ik denk trouwens, aangezien ik mezelf een beetje ken, dat ik dan 'hier op GeenStijl' had geschreven. Maar goed ;)

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:24

@ristretto | 23-08-10 | 00:16
En wat te denken van de aanslagen op Pim, Theo, Jezus, Julius, Socrates?
Nee, onze westerse waarden zijn ook heel mooi.

AntiSoof | 23-08-10 | 00:23

Laten we ze hier asliel verlenen en een moskee voor ze bouwen.

whatsnext | 23-08-10 | 00:21

@Art 23:55

Mijn laatste tegel hier, is toch echt hier. Er staat niet mijn laatste tegel over dit topic , er staat niiet mijn laatste tegel voor deze dag of voor dit moment. Er staat; hier. En hier kan niks anders wezen dan hier en dus GS.
Je kan lullen tot je ons weegt; maar dat staat er.
Heb jij nu een waardeloos kutkarakter of ben jij de nederlandse taal niet machtig?

mark twain | 23-08-10 | 00:21

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:17
Dat is misschien wel het beangstigende. Ik wil niet 400 jaar terug. Ik snap ook nog steeds niet dat iemand die dit goedpraat zich tot iets progressiefs rekent.

ristretto | 23-08-10 | 00:21

klompenmeissie2 | 22-08-10 | 23:25

Daar geil jij zeker op?

meneer Q | 23-08-10 | 00:20

@Art vandelay Ultor
Als u echt denkt dat ik antwoorden hierboven in al deze ongenuanceerde plempsels terug ga vinden heeft u het verkeerd. Een cultuur die zo gesloten en achtergesteld is, is niet te vergelijken met die van ons; appels met peren. Wat vind ik ervan zal u denken? Ik stort ook geen geld en ik ben al helemaal tegen ontwikkelingshulp in de vorm van euro's. Waar ik wel voor ben is deze mensen helpen in de vorm van kennis, scholing en onze brede kennis van infrastructuur en waterwegen. Daarmee kunnen we niet alleen laten zien dat wij helemaal niet zo verderfelijk zijn als hen wordt voorgehouden en kunnen we misschien ook daadwerkelijk iets betekenen in de vorm van scholing en empathie.

blendedperfection | 23-08-10 | 00:20

@ristretto | 23-08-10 | 00:16
Je bent pas de 40ste die het plempt. Maar bedankt hoor.

Parsons | 23-08-10 | 00:20

Jesus fucking christ, wat hebben die twee een lijdensweg ondergaan. hoe kunnen mensen elkaar zoiets aandoen? Arm land maar ze lopen wel allemaal met een mobieltje....

KevinBeun | 23-08-10 | 00:19

@ristretto | 23-08-10 | 00:16
Daar dacht ik meteen aan. Trouwens, ik zag die ladder met de lichamen eraan in het museum als stille getuigen.

AntiSoof | 23-08-10 | 00:19

blendedperfection | 23-08-10 | 00:08
Dat soort idioten, wonen hier ook, we geven ze zelfs een verblijfsvergunning en een huis en een uitkering. We laten ze bij defensie werken, zodat ze weten hoe ze een atoombom moeten maken, enz,enz.

koekje erbij? | 23-08-10 | 00:19

heu in guatamala kunnen ze er ook wat van , daar heeft de lynchmob standaard een jerrycan benzine bij de hand, maar om nog even terug te flitsen naar onze eigen Lidl overvaller die door een politiekogel met roken is gestopt en waarover wij allen hier hulde roepen, terwijl die schuimbekkende pakistaanse baarden aan wrede eigenrichting zouden doen!?!?!?!? Het verschil is subtiel, maar,
A: die lidl gastr had het oo had het natuurlijk ook werkelijk gedaan
B: is de polite met een mes te lijf gegaan
C: is ook niet door een illegale lynchmob , maar door een beedigd ambtenaar aangepakt

Bamzaaiert | 23-08-10 | 00:17

@ristretto | 23-08-10 | 00:16
Inderdaad, geschiedenis. Hebben we inmiddels al een flinke tijd achter ons gelaten.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:17

@blendedperfection | 23-08-10 | 00:08
Waarom wordt Wilders beveiligd denk je? Voor de lol? En heb je wel eens van Van Gogh gehoord? Of had jij geen familie die in de treinen in Madrid zaten, of in de bus in London? Oh, maar wacht dat zijn allemaal incidenten. Toch? www.thereligionofpeace.com/

Parsons | 23-08-10 | 00:15

@Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:02
Als raaf laat ik nu meteen mijn hapje vallen en de vos hapt toe.

AntiSoof | 23-08-10 | 00:15

blendedperfection | 23-08-10 | 00:08
Als zelfs een Pakistaanse nieuwssite verontwaardigd reageert, hoe durf jij dan met je cultuurrelativisme? Waar haal je het gore lef vandaan?

Word er zo moe van.. | 23-08-10 | 00:15

Volgens bepaalde mensen zou hier, als de meerderheid het wil, de sharia ingevoerd moeten worden.

meneer Q | 23-08-10 | 00:14

@blendedperfection | 23-08-10 | 00:08
Theo van Gogh is op 2 november 2004 afgeslacht in de Linnaeusstraat door de mohammedaan Mohammed Bouyeri. Omdat hij allah zou hebben beledigd. Duidelijk geval van een moord in de naam van de islam. In Nederland dus.
*ik vergeet Theo niet*

Lewis Lewinsky | 23-08-10 | 00:13

Pakistan betekent het land van de reinen (want moslims denken, sinds de onafhankelijkheid van India, dat ze superieur zijn aan die "vieze" andersgelovigen).... HAHAHAHA... zou er om moeten lachen als het zo triest was... wat een middeleeuws stinkhol daar.

ZSU-23-4 | 23-08-10 | 00:13

@blendedperfection | 23-08-10 | 00:08
Het is zooooooo laaaaaaaaaaaat. De antwoorden op al uw vragen kunt u hierboven al vinden. Ik maak het me hier inderdaad erg gemakkelijk vanaf.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:11

@koekje erbij? | 23-08-10 | 00:08
Gelukkig maar. Ik al helemaal zenuwachtig worden omdat u zo dichtbij de waarheid zat. Was dus nergens voor nodig...

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:10

@ Parsons | 23-08-10 | 00:04

Niet echt een punt. Maar lynchen komt blijkbaar overal voor. Het is gewoon iets waar mensen blijkbaar toe in staat zijn. Enge gedachte. Wanneer zou ik iemand lynchen?

tembacostyle | 23-08-10 | 00:09

Ja, laten we alsjeblieft veel geld naar deze beesten overmaken! Oh ja, en geef er ook nog maar vele tienduizenden een verblijfsvergunning in ons land! Wat een onmensen!!!

Stellingios | 23-08-10 | 00:09

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:05
Lul maar wat, best wel onzin.

koekje erbij? | 23-08-10 | 00:08

@Art vandelay ultor
Ik kan heel goed begrijpend lezen. Wat ik zeg is dat ik niet van u had verwacht dat uzelf ook zo op de moslim bandwagon was gesprongen.

Goed filmpje is vreselijk en wat al niet meer. Wat het laat zien zijn een groep ongeschoolde idioten die een paar mensen lynchen. Tja, wat verwacht je dan van dit soort achtergestelde mensen? Dat ze een rechtbank hebben waar recht wordt gesproken net als hier in het Westen? Natuurlijk niet. Deze mensen hebben niks en weten niet beter, het is heel makkelijk om onze Westerse vergrootglas hierop te leggen en het uit schreeuwen van verontwaardiging, maar ja. Wat verwacht je dan van mensen die ongeveer nog in de prehistorie leven? Is het echt aan mij om daarover te oordelen? Ligt volgens mij weinig aan geloof en meer aan complete achtergesteltheid. Heb de moslims in Nederland nog nooit iemand zien lynchen of stenigen of wel soms?

blendedperfection | 23-08-10 | 00:08

Ben blij dat dit hier niet gebeurt. Islam is vrede. Wat een beesten.

Word er zo moe van.. | 23-08-10 | 00:07

@art van die Seinfeld naam
@mark twain

Dit is nog leuker als een voetbalwedstrijd, ga vooral door en anders volg ik orgen de rst wel.

oosterpoort | 23-08-10 | 00:07

@koekje erbij? | 23-08-10 | 00:03
Hoe kom je daar nu weer bij?

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:05

@tembacostyle | 22-08-10 | 23:59
What's your point? Wederom een Peter R de Vriesje doen? Omdat er heel veel mensen te hard rijden hoeft u mij niet te bekeuren meneer de pliesie?

Parsons | 23-08-10 | 00:04

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:59
Nah, wolf in schaapskleren, U steekt zo uw onderbroek in de fik aan boord van een KLM vliegtuig.

koekje erbij? | 23-08-10 | 00:03

Doen ze een keer in een ander land waar we hier al jaren over schreeuwen, en dan zouden verdachten ineens rechten moeten hebben? Weten jullie hoe slecht volstrekt onschuldige bejaarden het daar hebben? Laat Fox daar eens een item van maken in plaats van dat politiek-correcte gedoe als er een keer een menigte doet wat hier ook wat vaker zou moeten gebeuren.

amidoinitrite?

griek1 | 23-08-10 | 00:03

@AntiSoof | 23-08-10 | 00:00
mark is inderdaad als een sierraad voor deze panelen.

'Soof, jij bent één van de weinigen die nimmer teleurstelt. Of het nu scherpe observaties of vrijzinnige dichtsels zijn, alles gebeurt met verve.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:02

@slakkenzout | 22-08-10 | 23:58
Lol, Sportief!

AntiSoof | 23-08-10 | 00:02

@Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:55
Niet alle mensen zijn gelijk qua geestelijk interpreteren. Sommigen zijn soms té sereus en té direct, anderen weer te abstract. En dat siert die lieverds dan ook wel weer. Tóch?

AntiSoof | 23-08-10 | 00:00

@blendedperfection | 22-08-10 | 23:59
Ik had ook verwacht dat u toch op zijn minst begrijpend kon lezen.

Vervelend om teleurgesteld te worden.

Art Vandelay Ultor | 23-08-10 | 00:00

LOL@pius | 22-08-10 | 23:56

Parsons | 23-08-10 | 00:00

3,446 lynchings of Blacks and 1,297 lynchings of whites between 1882 and 1968. In de US. Ook nog niet zo lang geleden. Vrij westers.

Hmm

tembacostyle | 22-08-10 | 23:59

@koekje erbij? | 22-08-10 | 23:56
Man, ik ben heiliger dan Job Cohen.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:59

@art vandelay ultor
Grappig. U heeft mij de afgelopen dagen meerdere keren laten weten dat ik hooghartig was en mijn pretenties te veel waren. Nu lees ik van u dat u bang bent voor een of andere moslim assimilatie alla de borg? Kom op man. Ik had toch echt meer van u verwacht.

blendedperfection | 22-08-10 | 23:59

Ginga's

ontlullen | 22-08-10 | 23:59

Wubbo Ockels | 22-08-10 | 23:51
Ik geloof heus wel dat we elkaar de hand zouden schudden. De vredespijp?
Hier Drs.. Gelul... een Pall Mall Blauw. Licht en mild omdat ik niet wist of je rookte.

slakkenzout | 22-08-10 | 23:58

@slakkenzout | 22-08-10 | 23:52
Schot in de roos, dat bedoel ik dus.

Parsons | 22-08-10 | 23:58

@markie
Zal ik dan maar voor de volledigheid de hele zin neerzetten?

"Verder ga ik geen welles/nietes-discussie met u - of met anderen - aan, dus beschouw dit als mijn laatste tegel hier."

Context, zou BB zeggen. Context!

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:57

@Wubbo Ockels | 22-08-10 | 23:51
Ik ben het met uw vredespijpinitiatief eens.
Een ieder probeert zijn gedachten zo goed mogelijk te formuleren. En wanneer ze niet niet goed overkomen als bedoeld, is er altijd nog het voordeel van de twijfel.
Goede nuance.

AntiSoof | 22-08-10 | 23:57

@ Hangbar | 22-08-10 | 23:50

Ja nee laat ook maar was geen briljante post. Wel leuk antwoord. Dank.

tembacostyle | 22-08-10 | 23:57

Wilde ik net mijn portemonne trekken voor die arme pakistani, denk ik ineens........"laat maar zitten"

Graaf van Egmont | 22-08-10 | 23:56

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:53
LOL, ik lok de fighter niet uit zijn tent, geloof ik.

koekje erbij? | 22-08-10 | 23:56

Parsons | 22-08-10 | 23:53

No problemo amigo. Warrig overkomen doe ik 24/7. Het lot van de denkers zullen we maar zeggen:)

pius | 22-08-10 | 23:56

@bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 23:50
Dat meen je niet man! Wat erg joh! In welk moslimland zou jij graag willen wonen trouwens?

Parsons | 22-08-10 | 23:55

@mark twain | 22-08-10 | 23:52
Als jij niet wil bergrijpen dat ik met 'hier' overduidelijk dat specifieke topic bedoel vanwege die specifieke discussie die me de strot uit kwam, dan houdt het op markie.

Maar zelfs jij bent niet zo dom. Ik hap gewoon te snel ;)

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:55

@pius | 22-08-10 | 23:47
Nee, maar dat bedoelde ik dus hier Parsons | 22-08-10 | 23:14 al te duiden. Zit trouwens ook nog in wat logfiles te turen, dus dat ik warrig overkom moet je me vanavond even vergeven pls. (oh wat een voer voor de ruiskoning)

Parsons | 22-08-10 | 23:53

@koekje erbij? | 22-08-10 | 23:50
Moeiteloos en ongekend gracieus dans en zweef ik Het Zwanenmeer. Wat dat betreft heeft mark gelijk over mijn ruggegraat; die is zeer flexibel. Komt dat even goed uit!

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:53

Parsons | 22-08-10 | 23:38
Right, die onzekerheid maakt dat ik vind dat we minder passief moeten zijn.
Wilders wordt weleens vergeleken met Hitler. Volstrekt onzinnig dunkt me en de omgekeerde wereld. De massa aan gematigde moslims hoeft maar licht getrickerd te worden door een menner ala Hitler en de rapen zijn voorgoed gaar.

slakkenzout | 22-08-10 | 23:52

@Art 23:46
Ik zal je maar even voor een ieder letterlijk citeren; "ik beschouw dit als mijn laatste tegel hier"
Nou kan jij hoog en laag springen, kermen en jeremieren en ook nog jammeren als het eerste en beste speenvarken, maar er staat toch echt dat het je laatste comment is.
Helaas en zeer voorspelbaar kom je als slapjanus pur sang de volgende dag hier weer terug.

mark twain | 22-08-10 | 23:52

bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 23:50

op de valreep: dank voor het linkje. Ben ik te lui voor. Nu maar hopen dat Parsons zijn oogkleppen eens kwijtraakt.

* nu echt weg*

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 23:52

Het maakt me geen f*ck uit welke misdaad deze jonges zijn begaan, dit is onmenselijk en misselijkmakend.

Mijn gedachte over deze bevolkingsgroep is voorgoed veranderd.

sjoen hè? | 22-08-10 | 23:52

@ slakkenzout
@ Drs Gelul

Het begaan van wreedheden is bewezen niet beperkt tot bepaalde religies of mensen, kleine greep: gladiatorengevechten met slaven, katholieke inquisitie, heksenverbrandingen, KKK lynchpartijen (bijna lunchpartijen getikt), jodenvergassing en genocides daarna, undsoweiter, waar de Taliban ook bij hoort. En dan heb je het niet eens over wat mensen elkaar zo verder nog aandoen, zoals die arme drommel bondscoach van Noord-Korea overkwam. Edoch heeft slakkenzout een punt dat de woorkeus 'universele waarde' impliceert dat er geen wezenlijke verschillen zouden zijn tussen 'hier' en 'daar' en die zijn er zeer zeker. Beschaving en ontwikkeling. Wat dat dan ook precies zijn moge, maar zaak is dat we dat hier behouden, en dat ze dat daar ook krijgen en niet andersom.

Vredespijp? Goeie Indiaanse traditie maar helaas ook een beetje uitgeroeid.

*exit*

Wubbo Ockels | 22-08-10 | 23:51

Parsons | 22-08-10 | 23:41

Correctie. Sierra leone schijnt wel een land te zijn met een meerderheid aan moslims. Excuus x 100.

pius | 22-08-10 | 23:51

pius | 22-08-10 | 23:47

Dank voor de aanvullende voorbeelden. Parsons zou zich wat minder eenzijdig moeten informeren. Selecteert alleen dat wat zijn (on)gelijk aantoont.

* gaat zijn vrouw lastig vallen met nog meer gelul *

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 23:51

@vinque | 22-08-10 | 23:40
Verhoeven zegt wel meer. Als in verplaatst je in de vijand.
Zoals al eerder aangegeven hier, de macht/welvaart is idioot verdeeld in Pakiland. En raadt eens wie het verdeeld heeft? En nog niet eens zo lang geleden.
Maar ja, begrip is een gedateerd verschijnsel.

@tembacostyle | 22-08-10 | 23:43
Eeughm. Serieus?
Dan, ja. Oops. Ze zullen er wel om gevraagd hebben of zoiets. Ik bedoel, één van de twee kende de hele Koran uit zijn hoofd!? Stel je voor.

Hangbar | 22-08-10 | 23:50

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:46
"sparring-partner" leuk, zit je ook op ballet, net als mijn dochter?

koekje erbij? | 22-08-10 | 23:50

Je zou bijna gaan geloven in die onzin van Geertje...

Maareh even serieus.... Bouw een muur om die landen en laat t ze zelf uitzoeken!

probleemkind | 22-08-10 | 23:50

God dacht: 'laten we dit vullis opruimen en er even een emmertje sop overheen gooien.' Laten wij nou niet Gods werk ongedaan proberen te maken.

Wijze Uil | 22-08-10 | 23:49

Laten we vooral nog wat geld sturen om deze cultuur in stand te kunnen houden...

Wijze Uil | 22-08-10 | 23:48

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 23:32
"Ik wijs je op al die mensen die actief of passief hebben bijgedragen aan een van de grootste massaslachtingen der mensheid".
Huh? Wat een kul zeg, ja er zijn ook mensen die joden hielpen, ja er zijn ook mensen die niet hielpen. Helaas veel meer niet dan wel. Maar daarmee poets je de wel's niet weg, verre van dat zelfs. Ik hou me vast aan het goede, dat had je makkelijk uit m'n comment kunnen halen.
Verder probeer eens niet de onverbeterlijke teacher uit te hangen. Over die massaslachtingen bijvoorbeeld weet ik misschien wel meer dan jij. En als je zeker wil weten dat er ook goede Nederlanders waren lees dit dan even: "Tot vanavond en lief zijn hoor", van Salo Muller de oud fysiotherapeut van Ajax die het aan den lijve ondervond en zijn leven dankt aan de wel's. Waarbij ik graag opmerk dat Salo Muller ondanks zijn redding een enorme bijna niet te tillen rugzak met zich meedraagt.

slakkenzout | 22-08-10 | 23:47

Parsons | 22-08-10 | 23:41

Veelal. Niet altijd. Sierra leone is geen Moslim land. Het leger van de Heer geen Islammilitie. In Rwanda was voor de genocide 5 procent van de bevolking Moslim en daarna 15. Een opmerkelijke ontwikkeling dacht ik zo. Ik deel je zorgen ten opzichte van de Islam Maar altijd bestaat niet. Net als nooit.

pius | 22-08-10 | 23:47

@Parsons 23:43
U schijt ook al permanent in de broek?

mark twain | 22-08-10 | 23:47

Onvoorstelbaar wreed. Ongecultiveerde mongolen zijn het toch!
Totaal geen respect voor mensen in het algemeen. En waarom zou zo'n volk ook maar 1 stuiver van ons mogen ontvangen? Zodat de overlevenden andere overlevenden weer de touwtering slaan,van bouwmatriaalen die wij hebben betaald? En dan te bedenken dat : ook al geef je niet, dan geef je toch! Omdat onze lieve regering het ingezamelde geld met ons belasting geld zal gaan verdubbelen. Bij ons staat het water ook aan de lippen,alleen dan wel figuurlijk.

Elvos | 22-08-10 | 23:47

En voor een land met dit soort idioten en idem recht moeten wij geld en hulpgoederen sturen ?!
Van mij krijgen ze helemaal niets !
Stelletje achterlijken idioten.
Beschaving is ver te zoeken in zulke landen en zal er waarschijnlijk ook nooit komen ook !

boerenvla | 22-08-10 | 23:46

@mark twain | 22-08-10 | 23:43
Nogmaals lezen dan maar, markie: www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/08/...

Zelf mijn sparring partner begreep het.

Zal ik je maar inschrijven voor een cursus 'context' van onze goede vriend Bertje Brussen? 50 euro, drie bijeenkomsten.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:46

@parsons

recent in mexico geweest, Parsons? Weinig moslims daro.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 23:45

@ Hangbar | 22-08-10 | 23:42

En als ze onschuldig waren? Gewoon oops?

tembacostyle | 22-08-10 | 23:43

@Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:40
20 jaar geleden hadden we er wellicht nog iets aan kunnen doen. Nu is het te laat. Hopelijk zal het mijn tijd wel duren. Dat geldt echter niet voor jou helaas.

Parsons | 22-08-10 | 23:43

@Art 23:57
Welnu; ik kom hier niet meer-eigen woorden - en nu op hangende pootjes weer terugkeren. Je bent een 100% waardeloze weggooier.
Verzetsheld voor niks en meeluller pur sang.

mark twain | 22-08-10 | 23:43

Parsons | 22-08-10 | 23:30
Ja, ik heb ff geluisterd zonder beeld, maar dit is waar de islam-watchers al lang voor waarschuwen, het is begonnen in de balkan, maar daar blijft het niet bij.

koekje erbij? | 22-08-10 | 23:43

Hypocriet geneuzel.
Als de politie hier 'een verdachte' doodschiet dan is het niets dan lof en een voorbeeld voor zijn collegae. Sowieso zijn alle straffen te laag en alle verdachten schuldig en waar rook is is vuur.

Nu gaat het volk zelf aan de slag zijn het ineens beesten.
Het is ook nooit goed hé.
*tientje overmaken doet voor beloning van straatrecht gebruik*

Hangbar | 22-08-10 | 23:42

Bronnen melden het volgende: een aantal aanwezig politiemannen is na analyse van de videobeelden gearresteerd. Na verhoor bleek dat zij door de daders van dit volksgericht gewezen waren op het feit dat beide broers een mes hadden en zich "zeer agressief" gedroegen. Deze vaststelling moet een aantal van u toch wel aanspreken en wellicht deze lynchpartij dan wel niet doen toejuichen, maar op zijn minst wel laten inzien dat publieke correctie gerechtvaardigd was.

Lou_de_Palingboer | 22-08-10 | 23:42

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 23:36
Denk je dat het slechts toeval is dat dit soort slachtpartijen heden ten dage altijd plaatsvindt in moslimlanden?

Parsons | 22-08-10 | 23:41

xspalm | 22-08-10 | 23:19

Als we maar genoeg van dat onderontwikkelde tuig binnenlagen wel ja!

doskabouter | 22-08-10 | 23:41

@Le Magic Prout | 22-08-10 | 23:39
Pluraliteit.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:41

Meng een van oorsprong zéér achterlijke Woestijn en Berg "Cultuur" met een even debiele en achterlijke "religie" en dan krijg je dit.

Canninefaatje | 22-08-10 | 23:40

Kijk net naar Verhoeven die eindigt zomergasten met hoe blij hij is met Obama. De speech in Caïro. Allemaal gelul vanuit een elitaire veste. Misschien droomt een boer van een vos die bij zijn kippen slaapt. Zal hij dit ooit toestaan? Een paar miljoen van deze Barbaren wonen in Europa. Zijn die allemaal braaf democraat geworden?
Pakistan de moslimstaat is een extreem bloedige mislukking. Een faliekante achteruitgang met de vroegere parsische/hindoe beschaving.

vinque | 22-08-10 | 23:40

@Parsons | 22-08-10 | 23:38
Ik deel precies dezelfde vrees.

Echter, pius bestempelde me ooit als optimist en het lijkt dat hij gelijk krijgt aangezien ik van mening ben dat het nog niet te laat is.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:40

hij wie vrij is van zonde , werpe de eerste steen....
staat er niet een gelijke tekst in de koran ?

gatti500 | 22-08-10 | 23:39

@Deodorant020 | 22-08-10 | 22:04:

mob-justice in Afrika voornamelijk te wijten aan het katholicisme aldaar?
Epic fail.
Ook daar inmiddels een moslim-meerderheid. Van 45 %.
Lutser.
en.wikipedia.org/wiki/Africa#Religion

Le Magic Prout | 22-08-10 | 23:39

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:31

De kloof tussen theorie en praktijk. Blijft lastig.

pius | 22-08-10 | 23:39

@Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:31
Een onmogelijke opgave me dunkt. In the end there can only be one is een oneliner uit Highlander. Wat denk jij dat er gebeurt als de meerderheid uit mohammedanen bestaat? Waar zullen de gematigden zich dan bij aansluiten denk je? Wie zullen het overleven?

Parsons | 22-08-10 | 23:38

@mark twain | 22-08-10 | 23:35
Ik ook van jou.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:38

Wat een achterlijk volk... En daar moet ons geld naartoe??? De eerstvolgende keer dat ik een spotje van giro 555 zie zal ik hen die link sturen. Vooral dit soort haatbaarden sponsoren, stelletje linkse idioten!

negers zijn zwart | 22-08-10 | 23:38

@mark twain | 22-08-10 | 23:34
Tip: koop een kek leesbrilletje.

Ik weet precies wat je bedoelt (wist ik al meteen). Het was ook overduidelijk dat ik dat specifieke topic bedoelde en nog specifieker de discussie die ik had met twee randfiguren die ik meer dan zat was.

GS ga ik niet snel verlaten (mits GU me goed gezind blijft). De wens is de vader van de gedachte?

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:37

Dit hou je toch niet voor mogelijk?
Simpel volk, meer kan ik er niet over kwijt.

sjoen hè? | 22-08-10 | 23:36

@parsons

Religie is iets wat ik sowieso niet kan/wil begrijpen. Maar ik denk dat het filmpje weinig met religie te maken heeft.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 23:36

@Art
Type; waardeloze weggooi mietjes. Daar behoor je toe. Vanaf het allereerste moment.

mark twain | 22-08-10 | 23:35

Een ieder die bekend is met het werk van Freud zal beamen dat de omstandigheden in landen als Pakistan (e.g. wetteloosheid) dit soort zaken in de hand werken. Het is vanuit ons normen en waardenpatroon niet te bevatten wat daar plaatsvindt, maar vergeet niet dat 60 jaar geleden dit soort zaken ook hier plaatsvonden.. Nogmaals, Freudiaans denken and you can comprehend...

Rafapaz | 22-08-10 | 23:35

@Art
Just two days ago. Miy last last comment ever. Midden op dedag. Voor een 22 jarige heb je wel eemn zeer beroerd geheugen. Jeugdalzheimer.

mark twain | 22-08-10 | 23:34

@mark twain | 22-08-10 | 23:28
Ik begin echt te denken dat mensen gelijk hebben als ze zeggen dat je te vaak naar de fles grijpt, mark.

Ik heb nooit zoiets gezegd en ik daag je hierbij dan ook uit om het tegendeel te bewijzen. Viel Spaß.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:32

slakkenzout | 22-08-10 | 23:23

Als je goed leest, Slak, dan zie je dat ik waarde tussen aanhalingstekens heb geschreven. Bovendien heeft het begrip waarde ook nog een betekenis die niet getalsmatig is te vatten. En dit specifieke voorval (de lynchpartij dus) gebeurt wellicht niet op het dorpsplein bij jou om de hoek, maar als jij denkt dat, omdat het niet gebeurt, het ook ziet zou kunnen gebeuren mits de context daar de voorwaarden voor schept... tsja...
Jij durft te reppen over WO2 en de heldendaden van mensen die onderduikers in huis hebben gehaald. Ik wijs je op al die mensen die actief of passief hebben bijgedragen aan een van de grootste massaslachtingen der mensheid. Maar het is fijn dat jij op voorhand weet dat je tot de goede soort behoort.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 23:32

@pius | 22-08-10 | 23:25
Hij maakt een verwijzing naar een bepaalde filmmeneer die in een bepaald programma aanwezig was vanavond. Op zich wel vrij ernstig dus.

Parsons | 22-08-10 | 23:31

@pius | 22-08-10 | 23:25
Het is lastig. Het kan, omdat het gebeurt en het kan niet, simpelweg omdat het niet mag.

Ik ben erg blij dat het gebeurt, maar ik ben me ook bewust van het feit dat orthodoxe moslims heel erg sterk staan als zij zogenaamde gematigde moslims wijzen op de koran.

De sleutel ligt in het overtuigen van iedere moslim van de mogelijkheid van het toegeven aan de paradox. Dit zal echter een enorme opgave zijn.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:31

-=PyP=- | 22-08-10 | 23:29
Point, de hele essentie.

slakkenzout | 22-08-10 | 23:31

en wat zegt de sharia strafrecht over deze actie ? worden de daders ook bestraft ?

iter | 22-08-10 | 23:30

@koekje erbij? | 22-08-10 | 23:26
Autistisch bedoel je?

Parsons | 22-08-10 | 23:30

@parsons 23:28
Gewoon Fritsma, de grote denker van de PVV, napraten.

mark twain | 22-08-10 | 23:29

Jezus, wat verschrikkelijk dit. Zit met tranen op m'n wangen....

-=PyP=- | 22-08-10 | 23:29

slakkenzout | 22-08-10 | 23:26

hey slak, avond!

pius | 22-08-10 | 23:29

@art 23:15
Jij had onlangs beloofd hier niet meer te zullen zijn.Hoe zit dat? Karakter van een ruggngraatloze kwal?

mark twain | 22-08-10 | 23:28

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 23:22
Waarmee je dus eigenlijk wilt aangeven dat je het met me eens bent dat elke vorm van religie achterlijk is? De islam is trouwens geen religie, maar dat is een ander verhaal.

Parsons | 22-08-10 | 23:28

pius | 22-08-10 | 23:25

Geinterpretterd? kwestie van interpretatie:)

pius | 22-08-10 | 23:26

hey Pius!

slakkenzout | 22-08-10 | 23:26

In Pakistan is GS natuurlijk een veel gelezen medium. Leuk om geld te verdienen
over de riug van armoedzaaiers. Hoe cynisch wil je het hebben.

mark twain | 22-08-10 | 23:26

Parsons | 22-08-10 | 23:19
Ja, of motorisch gestoord of autisties.

koekje erbij? | 22-08-10 | 23:26

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:15

Doordat het gebeurt kan het. Sterker nog het bewijs dat er door de overgrote meerderheid word geinterpretterd word juist bewezen door de stelling dat interpretatie niet mogelijk is. Wat feiten en interpretaties betreft. Feit is dat Detlev is weggejorist ,mijn interpretatie daarvan is dat ons een scherpzinnig en humoristisch guurder is ontnomen. Ik hoop dat hij snel vrijgelaten word. Free Detlev!

pius | 22-08-10 | 23:25

Ik heb het uitgekeken. Zoals ik ook de (in werkelijkheid 2uur durende) steniging van het verkrachte 1jarige meisje heb uitgekeken.
Er is geen andere manier om het anders te begrijpen en te geloven.

klompenmeissie2 | 22-08-10 | 23:25

Ik heb het helen liveleak filmpje bekeken. voor ons zijn dit schokkende beelden maar daar de normaalste zaak van de wereld.. zelfs de politie daar kijkt er naar hoe die kinderen doodgeslagen worden en opgehangen worden zo gaat dat nou eenmaal in die landen en daar kunnen wij en moeten wij niks aan doen die mensen weten niet beter.
T.J.

Sergeant T.J | 22-08-10 | 23:23

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:31
Luister nog even naar uw Dr.s. gelul.
"Universele "waarde" is om je medemens onmenselijk te behandelen", dat is wat u schrijft.
Dat is dus geen universele waarde want gelukkig gebeurt dit niet overal.
Het begrip waarde: "objectief, een getal dat kan worden toegekend aan een eigenschap van een zaak".
Die getallen verschillen gelukkig nogal, u gebruikt het begrip waarde zonder enkele nuance en slaat wat betekenis betreft hier de plank mis.
Denken heeft als meest zinnig doel de chaos te lijf te gaan. Misschien kunt u met mijn laatste opmerking iets?

slakkenzout | 22-08-10 | 23:23

Vreselijke beelden, kon er nauwelijks naar kijken... Heb overigens nog meer moeite met de talloze kortzichtige tokkies die dit in verband brengen met een religie.. Niveautje hoger, heet beschaving..

Rafapaz | 22-08-10 | 23:23

Parsons | 22-08-10 | 23:14

Weer een paradox uit je hoed getoverd? Ik blijf moeite hebben met jouw geabstraheerde scheiding tussen religie en de mens. De mens maakt/beoefend religie. Zonder de mens is religie dood. Niets. The void.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 23:22

barbaren zijn het

druif | 22-08-10 | 23:21

@xspalm | 22-08-10 | 23:19
Nee.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:20

slakkenzout | 22-08-10 | 22:56
Jezelf voordoen als een persoonlijke vriend van Geert is wel een heel minne manier om de PVV in diskrediet te brengen. Ga je schamen, misbaksel!

Spasshose | 22-08-10 | 23:20

En oh ja,

Religie heeft hier geen steek mee te maken.

xspalm | 22-08-10 | 23:20

@koekje erbij? | 22-08-10 | 23:16
Je moet in het bezit zijn van enige vorm van intelligentie om het te kunnen duiden. Dat klopt.

Parsons | 22-08-10 | 23:19

zouden we hier veel beter zijn? Niets zo heerlijk als gezamenlijk je 'haat' op iemand richten. Zoiets zou hier ook zomaar kunnen gebeuren.

xspalm | 22-08-10 | 23:19

@Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:15
Dat zijn in de ogen van de feestapen in de MO geen moslims. Waarom denk je dat ze elkaar afslachten?

Parsons | 22-08-10 | 23:19

Parsons | 22-08-10 | 23:11
Dat is een irri-kudt filmpje, joh.

koekje erbij? | 22-08-10 | 23:16

@Parsons | 22-08-10 | 23:11
Dat is het toch wel. Je ziet toch ook dat mensen die zichzelf moslim noemen wel aan interpretatie en duiding doen? Je hoeft mij verder niet te vertellen dat dat niet kan, maar het gebeurt toch.

Ik leg anders nog wel een keer duidelijker uit wat ik bedoel (te laat nu). Filmpje heb ik al ooit gezien overigens.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 23:15

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:06
Draai die redenering eens om en je begrijpt precies wat ik bedoel te zeggen. Islam lijdt (met ij ja) per definitie tot zieke shit, het omgekeerde is niet per definitie waar. Snap je wel?

Parsons | 22-08-10 | 23:14

Zum Kotsen.

Aerial | 22-08-10 | 23:14

humanity,you never had it.(charles Bukowski)

bruce welles | 22-08-10 | 23:12

@~Johan | 22-08-10 | 23:09
Neen, zij houden vol dat alle Mensen gelijk zijn en dat verschillende culturen elkaar kunnen verrijken.

-ROFLOL-

bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 23:12

@verfsmijter | 22-08-10 | 23:07
Wanneer je cognitieve dissonantie als een psychose ziet, zeker.
Net zoals neuzelen in elk willekeurig ander 'religieus boek'.
De mind wordt nu eenmaal geleid door emoties en passende beelden.
Jungiaanse psychologie verklaart dat erg goed. Evenals menig filosoof, maar die laatsen houden zich vaak wijselijk stil.

AntiSoof | 22-08-10 | 23:12

Ik pak direct mijn random reader en bankpas. Het mag toch niet gebeuren dat dit soort "mensen" de komende tijd in grote aantallen sterft?! Dit voegt echt wat toe. 555 was het, toch?

Weliswaar | 22-08-10 | 23:12

@Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 22:05
Het is allerminst een paradox. Interpretatie en duiding is onmogelijk. Ik heb het al vaker aangehaald, maar misschien had je www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w&am... nog niet eerder gezien?

Parsons | 22-08-10 | 23:11

Toch houden onze linksmensen vol dat ALLE culturen gelijk zijn.

~Johan | 22-08-10 | 23:09

Zou het neuzelen in de koran tot psychoses kunnen leiden?
Iemand?

verfsmijter | 22-08-10 | 23:07

Stuur nu alstublieft wat geld, want we hebben zo'n last van dat water....

Maar wel je ongelofige bek houden als wij onze interne zaken regelen ja!!!

Stuur wat geld alstublieft want wij zijn echt zielig heur...........

Halul gebakken | 22-08-10 | 23:07

doskabouter | 22-08-10 | 22:58
Hij is zeker een tegeltje waard, maar die van @ canis spurcus ook.

koekje erbij? | 22-08-10 | 23:06

slakkenzout | 22-08-10 | 22:58

Ik zou echt maar een cursus begrijpend lezen gaan volgen. Ik voel me verder niet geroepen me nog te hoeven verdedigen jegens je onnauwkeurige geleuter. Lees de plemp van Wubbo Ockels bijvoorbeeld. En doe de groeten aan Geert en zijn vrinden.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 23:06

en het kan daar niet hard genoeg regen
*regen dansje doen*

skywaklker | 22-08-10 | 23:04

Ik ga niet kijken. Het te horen of te lezen bezorgt mij al rillingen. En als je wel kijkt ben je net als de toeschouwers. Toch?

Normpje | 22-08-10 | 19:50

heel verstandig . Ik heb wel even gekeken moet ik eerlijk toegeven . Wat een schandelijke bende . Ik ben sprakeloos .
Hoe meer we met deze " beschaving " omgaan , ( om over geld doneren nog maar te zwijgen ) hoe sneller onze beschaving ( die echt niet perfect is ) naar de verdoemenis gaat . Weer 2 zetels voor Geert . Jammer dat het nodig is

daytripper | 22-08-10 | 23:04

@koekje erbij? | 22-08-10 | 22:55
Nou, ik hoop het niet.

AntiSoof | 22-08-10 | 23:03

Canis Spurcus | 22-08-10 | 22:54
Oke, maar de Duitse vrouw die de verkrachter/moordenaar van haar dochter in de rechtzaal doodschoot werd aan alle kanten bejubeld, ik weet geen linkje, het is een jaar of 5 geleden.
Het verschil is de manier waarop het gebeurd!

koekje erbij? | 22-08-10 | 23:01

Net beesten zeggen sommige hier
denk is na
beesten hebben meer respect voor elkaar

skywaklker | 22-08-10 | 23:01

De mate van beschaving is te meten aan hoe we met onze gevangen of verdachten omgaan. En dit waren kinderen.

Arthur8322 | 22-08-10 | 22:59

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:54
Gezien alle commentaar op uw plemps heeft niemand u begrepen, dus kan zomaar zijn dat u zichzelf niet begr...
Oh nee, dat kan volgens u helemaal niet en u bent de enige dus u zult wel gelijk hebben.

slakkenzout | 22-08-10 | 22:58

AntiSoof | 22-08-10 | 22:51

* leeg tegeltje opzoekt *

doskabouter | 22-08-10 | 22:58

ZoooHeeee....,dat zal ze leren!(?)

JetsetWilly | 22-08-10 | 22:57

@koekje erbij? | 22-08-10 | 22:45
Dubbel gevoel!
Maar om nu voor eigenrichting te zijn ..... nee!
Is een taak voor het OM.
Maar als justitie dan weer faalt?
Of een taakstrafje uitdeelt?

Dan zou ik zelf alsnog het heft in handen nemen maar ook berusten als ik zelf zou worden veroordeelt.

bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 22:56

Mannen zijn nou eenmaal wilden.

Bologna | 22-08-10 | 22:56

Zuur gooien over afwijzende vrouwen is ook al een hobby van de zich snel vernederd voelende mannen van dat land. Ook van mij geen 555-geld dus.

deoudererijperevrouw | 22-08-10 | 22:56

Spasshose | 22-08-10 | 22:48
Je=u voor u.
Wanneer Wilders uw comment leest kan ik u garanderen dat hij niets met u heeft.
Ga dus niet effe wijs de PVV-naam misbruiken. Ondanks het feit dat u het recht had om op de PVV te stemmen zal niemand binnen PVV-kringen u ooit meer verantwoordelijkheid toedichten. Dat geld overigens wel voor meer reaguurders.
Ik hou er niet van om het te zeggen maar, ja ik ken Wilders persoonlijk. Een intens gevoelige mens die in en in humaan is. Derhalve denk ik dus dat u op de verkeerde partij heeft gestemd.

slakkenzout | 22-08-10 | 22:56

Beesten.Laf met zijn allen twee jonge dieven de dood injagen en na afloop nog trots zijn op deze vorm van "rechtvaardigheid".Het meest trieste is dat het veel vaker gebeurt.Alleen dan is er geen camera in de buurt. Pakistan is net als Afghanistan een hopeloos en bizar land.En de lijst van andere landen die daarbij horen is heel lang. wat voor fabeltjes er ook verteld worden.

nadenkeniseenkunst | 22-08-10 | 22:56

AntiSoof | 22-08-10 | 22:51
Dus het kan ook zomaar in Nederland gebeuren.

koekje erbij? | 22-08-10 | 22:55

Dit filmpje is de pure definitie van de islam.
Jammer dat linksmensen te laf en te soft zijn om de werkelijkheid te kunnen aanvaarden.

Akabei | 22-08-10 | 22:55

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:49
Hoe komt u bij miljoenen? Waar zeg ik dat? Arbitrale kudtcijfers.

Ik constateer slechts wat de koran van een moslim verwacht. Dat is niet mijn eigen mening, het is wat het is. Daarnaast constateer ik - en dit is best wel een flinke nuance heur - dat er gelukkig zeer veel mensen zijn - waarschijnlijk een meerderheid - die zich moslim noemen en er toch een gematigde interpretatie van de islam op nahouden. Ondanks dat dit niet kan.

En daar ben ik toch nog best wel blij mee, met die paradox.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 22:55

@slakkenzout

volgens mij heeft u TOTAAL maar dan ook TOTAAL NIETS van mijn plemp begrepen. Maar als u troost vindt in het categoriseren van reaguurders die geestelijk ziek zijn en zij, waaronder uzelf, die moreel verheven zijn: good for you. Tip: lees nog even mijn plemps door al dan niet met de plemps waarop gereageerd wordt.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:54

Even een avondje TV kijken en 15 euro op 555 storten voor zielige mensen in een 'arm' land en weer overgaan tot de orde van de dag, lijkt me minstens zo banaal als dit filmpje houden voor een uiting van islam c.q. shariarechtspraak en om alleen die reden niets te doneren maar wel even lekker te ageren.

En waarom schrikken we eigenlijk zo? Omdat het mensen zijn die dit doen, onze eigen soort.

Wubbo Ockels | 22-08-10 | 22:54

koekje erbij? | 22-08-10 | 22:45
Het verschil tussen een barbaar en jij is het uitvoeren van die gedachte.

Canis Spurcus | 22-08-10 | 22:54

@koekje erbij? | 22-08-10 | 22:45
Meestal vindt men in een goede vraag het antwoord al.

AntiSoof | 22-08-10 | 22:51

@ Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:44

Ik denk ook dat ik tegen dove, kortzichtige mannen aan zit te kletsen.
Kan zelf best zeiken over relifanatics, en ook heb ik de nieging om mensen over één kam te scheren, maar wat er hier aan *kuch* intellectueel gewauwel en visies wordt uitgewisseld, vind ik echt schokkend en tenenkrommend. De context waarin deze ellende zich afspeelt lijkt er totaal niet toe te doen. Heel eng.

De Gooise Matras | 22-08-10 | 22:50

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:44

Dat willen de politici in NL toch ook graag, dat de burger meedenkt met de politie
en initiatief toont als er een misdrijf heeft plaatsgevonden.
Kan zelfs al anoniem.
Ze zijn dus daar in Pakistan al verder in deze ontwikkeling dan in Nederland.
Wellicht met Wilders een inhaalslag?

bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 22:49

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 22:41

Kun je als je uitgelachen bent nog even mijn vraag beantwoorden? Ik wil nmlk graag weten hoe jij meent op basis van je armchair "wetenschappelijk" opgedane kennis inzake de islam, toch zo zeker denkt te weten hoe vele miljoenen mensen denken. Kritisch blijven is ook een deugd, ook naar jezelf. En ja, dat zouden een hoop moslims ook moeten doen. Wat lijk je toch op ze, niet dan?

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:49

_O_ @ doskabouter | 22-08-10 | 22:46

DeBruineSter | 22-08-10 | 22:48

slakkenzout
Je bent een zielepeut. Zelfs Allah zag het aankomen en probeert dat godvergeten land schoon te spoelen. Ik probeer alleen maar het lijden te verzachten en het leven te redden van onschuldige vrouwen. Ga nou dus niet schijnheilig doen. Verder toch bedankt voor het stemmen op de PVV. You go boy!

Spasshose | 22-08-10 | 22:48

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:31
Jammer, u heeft zoveel haat en verbittering in u dat u er ziek van geworden bent. Tijdens alle verschrikkelijke historische gebeurtenissen zijn er mensen geweest die met gevaar voor eigen leven en uit liefde voor de medemens alles op alles hebben gezet. Talloze voorbeelden. Verleners van onderdak aan de joden tijdens WW2. Ook vandaag de dag onze militairen die denken iets goed te doen in Afghanistan. Of die willekeurige krantenberichten waar iemand op straat in de bress springt voor een ander die zinloos wordt aangevallen. Noem ze maar. Ik geloof er in want het goede gebeurt ook nog dagelijks. Ik hoop dat u ook eens de andere kant op kunt kijken en nog ergens in kunt geloven. No hope, no glory!
Je zou bijna denken dat sommigen hier blootgesteld moet worden aan "selfpain" om nog wat medeleven te kunnen vertonen. Voor diegene die zich niet in ee nader kunnen verplaatsen heb ik wel een therapie. Ga eens achterover zitten in uw stoel en ontspan u. Haal het fimlpje weer duidelijk voor ogen maar verwissel het gezicht van de jongens eens met die van uw geliefde familieleden. Gebeurt er nog niets met u, ik zou een psych raadplegen.

slakkenzout | 22-08-10 | 22:48

slakkenzout
Je bent een zielepeut. Zelfs Allah zag het aankomen en probeert dat godvergeten land schoon te spoelen. Ik probeer alleen maar het lijden te verzachten en het leven te redden van onschuldige vrouwen. Ga nou dus niet schijnheilig doen. Verder toch bedankt voor het stemmen op de PVV. You go boy!

Spasshose | 22-08-10 | 22:48

Is koeltoer

Arno65 | 22-08-10 | 22:47

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:44
Duidelijk dat u nooit echt lees wat ik in deze panelen opteken. Dat ik onze cultuur in zijn algemeen boven een islamitische cultuur plaats, wil niet zeggen dat ik me niet ten volle besef dat ook westerlingen tot beestachtige dingen in staat zijn.

Maar u generaliseert er maar lekker op los.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 22:47

Als je anno 2010 nog in een jurk loopt en na een natuurramp niet eens een schep kunt pakken om je eigen klerezooi op te ruimen ben je lui en achterlijk. Ik heb werkelijk nog geen enkele soepjurk wat zien doen behalve klagen en janken. En dan dit er nog bovenop. Walgelijk volk.

Beelden van zielige baby's en kinderen worden marketingtechnisch ingezet. Want anders blijft giro 555 helemaal leeg. Waar liggen hier de belangen.

doskabouter | 22-08-10 | 22:46

Ach, stel dat deze twee jongens mijn dochter hadden verkracht, dan had ik toch ook wel zoiets in gedachte, ben ik nu een barbaar?

koekje erbij? | 22-08-10 | 22:45

De Gooise Matras | 22-08-10 | 22:36

Ik denk dat eea aan dovemansoren gericht is daar dit experiment het wereldbeeld van Art vandelay en co in de war schopt. "Het kan toch niet zo zijn dat iets wat niet-moslim is toch slechtheid in zich herbergt?" (einde gefingeerd citaat van Art). Wat er in de Abu graib is gebeurd wordt ook verklaard aan de hand van groepsdruk/autoriteit en dan met name het ontbreken van bestraffing/dragen van persoonlijke verantwoordelijkheid voor het eigen handelen. In het filmpje zie je de politie gewoon nix doen. Als dat geen precedent schept om het beest los te laten...

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:44

@ Prins_Bernhard | 22-08-10 | 20:38
Neejoh, is heel normaal daar :S

Thijsdumpert | 22-08-10 | 22:42

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:25
Kerel nog wel. Wat lekker amicaal weer.

Ik moest wel lachen verder.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 22:41

echt heel en heel erg wat ik zag. Wat een beesten zijn die mensen! Gelijk ALLE maar dan ook ALLE ontwikkelingshulp STOPPEN ! Geen euro meer naar die beesten! Laat ze hun eigen problemen eerst maares oplossen, dan kunnen wij dat hier (van het ontwikkelingsgeld) ook doen!

Rest In Privacy | 22-08-10 | 22:41

Giro 555.

Thuisfluiter | 22-08-10 | 22:40

Met dit in het achterhoofd is het een goed idee om nu voor eens en voor altijd de ontwikkelingshulp aan dit soort onderontwikkelden in de genenpoel te stoppen. Misselijk makend gewoon, zelfs nog met een dode/bewusteloze gooien..... Dit soort gedrag veranderd niet, dat zit ingebakken in de genen.

BunnyKiller | 22-08-10 | 22:37

Doe nog maar een regenbuitje daar

AssupFacedown | 22-08-10 | 22:37

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:31
Misschien wel.

AntiSoof | 22-08-10 | 22:36

Voor degenen die menen dat 'bezwijken onder groepsdruk en autoriteit' alleen gebeurt in moslimlanden:

nl.wikipedia.org/wiki/Stanley_Milgram

Bij mijn weten waren studenten (dus beschaafd?) deelnemers aan dit experiment.

De Gooise Matras | 22-08-10 | 22:36

* denkt aan Fitna 2 en Fitna 3 *

fuckje | 22-08-10 | 22:36

@ De Bellig | 22-08-10 | 22:32

Juist niet.
Je denkt toch niet dat de bevolking daar de hulp rechtstreeks
van de hulpverlening krijgt.
Het zijn juist de radicale islam boys die het voor zeggen hebben daar en ze staan er juist om bekend alle logo's van buitenlandse hulporganisaties eraf te scheuren of te verdoezelen om te doen alsof zij en allah degene zijn die de bevolking helpen.

Niks geven, dan heeft de taliban ook niks om goede sier mee te maken.

solidstate | 22-08-10 | 22:35

volgens geert MAK zijn alle culturen gelijk,nou dan zal t wel goed zijn toch.moeha!

bruce welles | 22-08-10 | 22:35

Laat ze dit in Nederland ook invoeren met veroordeelde pedo's. Ik denk dat je als slachtoffer's vader minder klappen nodig hebt als deze Pakistaanse gasten.

oosterpoort | 22-08-10 | 22:35

Geert heeft gelijk. Achterlijke cultuur...

am | 22-08-10 | 22:35

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:31
Kijk naar Dumpert bovenaan deze pagina.
Wij van Geen Stijl weten dit al enige tijd. :)

bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 22:34

Het meest onaanvaardbare en absurde vind ik nog dat jongetje van 8 jaar of zo die ook blijft slaan met dat stuk hout, keer op keer, en ook wordt aangespoord door een vent achter hem.

Volgende generatie is ook al verpest.

pannekoekzonder-n | 22-08-10 | 22:34

Maar goed dat het geluid uit stond en het beeld zo klein was. Donderdagavond eerst karbonade eten en dan maar eens zwemmen.

Pakistan is afgeschreven, altijd dat halve werk van de natuur. Volgende keer het water graag 10 meter hoger.

Pios | 22-08-10 | 22:34

@Ivoren Toren | 22-08-10 | 22:22
Wat baat "gratis geld" als de situatie politiek op z'n minst onrechtvaardig blijft? In ieder geval: de kaarten liggen politiek anders, maar het maatschappelijke principe blijft hetzelfde: radicale islamitische groepen springen in de bres voor de slachtoffers en geeft ze brood en de koran - vrouwen en kinderen eerst. De Pakistaanse regering faalt ziekelijk om zijn volk de eerste hulp te bieden. Op wie gaan ze stemmen denk je?
Linkje: nos.nl/audio/179706-noodhulp-van-islam...
Als je 1212 niet vertrouwt, stort dan rechtstreeks op de rekening van hulporganisaties (zoals AZG), dan ben je zeker.

De Bellig | 22-08-10 | 22:32

@ De Bellig | 22-08-10 | 22:20

Juist niet.
Je denkt toch niet dat de bevolking daar de hulp rechtstreeks
van de hulpverlening krijgt.
Het zijn juist de radicale islam boys die het voor zeggen hebben daar en ze staan er juist om bekend alle logo's van buitenlandse hulporganisaties eraf te scheuren of te verdoezelen om te doen alsof zij en allah degene zijn die de bevolking helpen.

Niks geven, dan heeft de taliban ook niks om goede sier mee te maken.

solidstate | 22-08-10 | 22:32

Klootzakken. Een verdrinkingsdood is nog te veel voor ze. Ik hoop dat die kutprofeet van ze ze allemaal naar de tering helpt.

Muntstuk | 22-08-10 | 22:31

AntiSoof | 22-08-10 | 22:26

Tsja... eigenlijk zouden er van alle zieke acties die het menselijk handelen "rijk" is filmpjes gemaakt moeten worden. Dan weten we tenminste dat het een universele "waarde" is om je medemens onmenselijk te behandelen en dat dat dus etnisch, religieus, socio/eco en geografische factoren overstijgt.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:31

Eigenlijk zou dit filmpje vertoond moeten worden tijdens een spoeddebat voor de voltallige Tweede Kamer.

fuckje | 22-08-10 | 22:31

1 woord.. Koran!! Lang leve! ofja kort in dit geval...

Crimineel | 22-08-10 | 22:30

what goes around comes around...
Daders zullen daardoor het uiteindelijk hoe dan ook, waar dan ook het met hun eigen bloed moeten bekopen.
verschrikkelijke beelden.

Mac The Ripper | 22-08-10 | 22:30

Laat ze elkaar maar afmaken daar. scheelt ons weer giro 555. kunnen we daar de pensioenen mooi mee aanvullen.

Conti | 22-08-10 | 22:29

smerige tering moslims

vinmanss | 22-08-10 | 22:28

Iedere mongool, die ook maar 1 dubbeltje naar dat land stuurt, is wat mij betreft medeplichtig. Hopelijk verzuipt dit land zo snel mogelijk.

fritsspits | 22-08-10 | 22:28

Kunnen we het leger niet die kant opsturen? Beetje dijken bouwen en orde handhaven?
Of heeft Wouter B. jaren geleden hierover ook al een belofte gedaan?

4142 | 22-08-10 | 22:27

Ik ben ook zo een idioot die gekeken heeft. Ik ben niet eens geschokt maar het is echt te ziek voor woorden. Het feit dat ik niet eens geschokt ben zegt al genoeg wat je van die idioten sowieso al verwacht. Dit is echt triestheid tot op het bot. Wat een laf sadistisch kutvolk.

znef | 22-08-10 | 22:27

De natuur is wreed.
En de mens is nu eenmaal onderdeel van de natuur.
Om boven die natuur uit te stijgen heeft de mens beschaving uitgevonden.

Daarom vind ik het stenigen of doden van mensen onbeschaafd.

Maar doen sommigen uit naam van de beschaving niet hetzelfde?
En laat men hen niet begaan?

Treurig.

AntiSoof | 22-08-10 | 22:26

Spasshose | 22-08-10 | 22:17
"In the middle of cruel" begin jij over lekkere wijven evacueren? Geen enkel medeleven omdat je testosteronbuks jou de baas is? Men how sick! En dan nog effe alles platgooien ongeacht wie en wat? Jij lijkt op Joran van der Sloot die zich ontfermd over het wereldnieuws. Mag ik het bordje "walgelijk" prominent de lucht insteken?

slakkenzout | 22-08-10 | 22:25

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 22:20

Kerel, wat moet jij allemaal emotioneel doorstaan wanneer je een middagje Amsterdam doet; allemaal moslimchickies en mocromannetjes en Turko's en sommigen met baardje en/of jurk... ik hoop dat je niet kapot gaat van angst of erger; jezelf gaat verdedigen tegen het grote,bebaarde gevaar. brrrrrr. En vertel me nu 1x hoe jij toch kunt beoordelen wat er allemaal in die hoofden van al die miljoenen mensen omgaat.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:25

Over een paar jaar ook live te volgen in Rotterdam-West, met dank aan de PvdA.

Rentboy | 22-08-10 | 22:24

Pakistan? Daar zijn ze toch momenteel alleen maar druk met zwemmen...

Sand0rf | 22-08-10 | 22:23

@ De Bellig | 22-08-10 | 22:20
Geen landstreek ter werelde heeft de afgelopen decennia zoveel gratis geld gekregen als de Palestijnse gebieden. Desondanks kwam Hamas aan de macht, en pas daarna begon de boycot.

Ivoren Toren | 22-08-10 | 22:22

snap je nu waarom saudi-arabië ze daar mag helpen? wij betalen daar al voor aan de pomp

couscous_western | 22-08-10 | 22:22

RETbuzz | 22-08-10 | 22:18

Afrikanen zijn toch echt geen Pakistani en omgekeerd geldt hetzelfde zèg!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 22-08-10 | 22:22

Giro 555 om deze achterlijke haatzaaiende cultuur barbaren te cultiveren in haar natuurlijke habitat!

Landsbelang | 22-08-10 | 22:21

Gelijk kappen met geld inzamelen. Stelletje barbaren, kappen............... stoppen geen cent meer. Kut Volk

fritsspits | 22-08-10 | 22:21

@Shumway zelf | 22-08-10 | 22:14
Het niet tolereren van een bron van intolerantie is de plicht van elke maatschappij die zichzelf niet ten dode wil laten opschrijven. Wat ik poogde duidelijk te maken dat het niet tolereren van een dergelijke bron (zoals de islam) niet betekent dat dat een persoon of samenleving óók intolerant maakt. Juist niet. (Ik blijf bezig met paradoxen vanavond.)

Maa Karl Popper kan het natuurlijk veel beter zeggen dan ik dat ooit zou kunnen: www.spittoon.org/archives/7544

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 22:20

Als we niet storten zijn het net de radicale islamboys die alle steun van de bevolking zullen krijgen. Werkelijk absurd om de reacties hier te zien die beweren dat geld storten alleen maar in het voordeel is van de taliban -> wat een onzin! De politieke overwinning van Hamas, zegt jullie dat vaag iets? Nou dan, zelfde verhaal.

De Bellig | 22-08-10 | 22:20

@ Gambo | 22-08-10 | 21:25

Jes, joe spiek inklish ferrie wel!

Nlz® | 22-08-10 | 21:28

@Nlz®

Yes woz it ferry toe-bending? Zal best op het niveau van de Paki's zijn ;)

Gambo | 22-08-10 | 22:19

Wat een achterlijk stom land is dit Pakistan, en wat een achterlijke bewoners ook. Wel gelukkig een atoombom in het wapenarsenaal, want altijd makkelijk om te hebben.

Wat een mongolen in dat Afrika, heksenverbranding,

laten we vooral veel geld doneren aanstaande week op giro 555.

Nou verzuip maar en verbrand maar....... geen cent.

RETbuzz | 22-08-10 | 22:18

Hyperventilatie | 22-08-10 | 22:10

Waar zeg ik dat ik geen woede voel bij dit soort beelden? Ik kon het niet eens uitkijken. Of liever: ik wil dat niet uitkijken.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:18

Ik zeg: met spoed de lekkere wijven evacueren en vervolgens een H-bom testen op Afghanistan. Vermoedelijk pik je Pakistan vanzelf mee. Twee vliegen in één klap.

Spasshose | 22-08-10 | 22:17

overigens, in het gemm. Afrikaanse binnenland hebben ze geen mobiel telefoontje met extra film-Optie, en daarna een internet verbinding.
Wel Mob Justice. En ik vrees een slag grover dan dit.
Geestig dat juist dit filmpje zo prominent naar buiten komt... maar laten we daar maar niet aan denken :)

Deodorant020 | 22-08-10 | 22:15

@ Phobophrysk | 22-08-10 | 22:08
Geloof en cultuur lopen in elkaar over. Iedere mens heeft een duistere kant. Maar sommige geloofsdogma's versterken deze menselijke eigenschap, en andere verzachten die. De voortdurende poging om het bij gewelddadigheden altijd op cultuur te gooien en te hopen dat dat de godsdienst vrijpleit, komt op mij altijd erg geforceerd over.

Ivoren Toren | 22-08-10 | 22:14

@ Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 21:43

Wow, wat gebruikt U mooie woorden en wat weet U Uw zinnen goed op te bouwen.... Shumway is onder de indruk van U....!!! Maar "Elke bron (!) van intolerantie - bijvoorbeeld de zuivere islam - dient niet te worden getolereerd." Beste Art Vandelay Ultor, lees nou eens even rustig alle comments terug, en verbaas uwzelf over de intolerantie van vele aanwezigen al hier. Hoor ik U daar over..?!? Tolereert U dat dan weer wel...?! Bent ook U de schreeuwende en veroordelende massa..?!? Gunst.... Het zal mij een zalige rotzorg zijn wat een ieder denkt, het gaat mij erom dat de lijn tussen denken en doen steeds dunner lijkt te worden in (zoals U het noemt) "onze eigen Nederlandse maatschappij".

Shumway zelf | 22-08-10 | 22:14

@Phobophrysk | 22-08-10 | 22:08
Hun cultuur, opvoeding en idee van recht(vaardigheid) is tot in de vezels doordrenkt met de totalitaire - en dus allesomvattende! - ideologie die islam heet. In alle islamitische samenlevingen zijn dergelijke begrippen onlosmakelijk verbonden met de mensonterende woorden uit de koran, ahadith en sharia. U, alsmede de commenter die u aanhaalt, hebben echt totaal geen idee van waarover u meent te moeten spreken.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 22:14

@ Hyperventilatie | 22-08-10 | 22:07

Zou dat een bewuste keuze van die bevolking zijn, denk je, om 100 jaar (ik denk zelf wat meer jaartjes, btw) achter te lopen?
Denk je dat die mensen bewust kiezen voor dusdanig erbarmelijke omstandigheden dat steniging bij te verleidelijk kijken naar een andere man (igv vrouw), of steniging bij vermeende diefstal (igv 15-jarig jongetje) dé perfecte oplossing lijkt?
Degenen die deze landen leiden, die hebben er alle baat bij dat een land zo achterlijk blijft als het is.
Heb ooit een docu gezien over de inwoners van Afghanistan, vóór de komst van de Taliban. Was een modern land, hoor. Weinig gesluierde vrouwen, wel veel geschoolde vrouwen.
Maar dankzij die rukkers weer terug naar het jaar kruik. Mét burka, mét gaasje. Daar hadden ze zelf dus niet voor gekozen. Maar omdat er steniging volgde op de weigering van het dragen van zo'n blauwe soepjurk, gaven ze zich eraan over. Niet omdat ze het cultuurtechnisch zo onderschreven en er het nut van inzagen.

De Gooise Matras | 22-08-10 | 22:14

Wat een vuile beesten zijn het toch. GEEEEN cent van mij gaat naar die primitievelingen.

Davando | 22-08-10 | 22:14

The Religion of Peace... Hels dilemma: Geld storten naar onduidelijke regimes met oneindig lange strijkstokken en terreur financieren op de korte termijn of geen geld storten en hun zg 'broeders' voor ze laten zorgen van oliedollars (Trouwens ook door ons betaald) waarmee extra zieltjes worden gewonnen voor terreuracties op de langere termijn. Of geen geld storten, maar alleen goederen of Christelijke hulpverleners die alleen hulp geven na een verplichte evangelische hersenspoeling. Of NOG beter: Allemaal Boeddhist laten worden, als je dan toch wil geloven, dan maar in jezelf! Het allerbeste zou de totale afschaffing van religie zijn, maar verlicht Christen of Boeddhist als tussenstap vind ik een prachtig begin.

rincewindrules | 22-08-10 | 22:13

Geen geld van mij naar giro 555, Het kabinet zal wel weer met miljoenen komen. Dat vind ik meer dan genoeg

amorz | 22-08-10 | 22:13

Ik ben voor doodstraf, maar wel na goed onderzoek en nog op een redelijk menselijke wijze. Ik ben voor eigen rechter spelen, maar alleen als het jou ook echt aan gaat. Een dief mag je van mij als je 100 % zeker weet dat hij schuldig is met zijn klauwen vastgespijkerd aan paal op een plein zetten voor een paar uur

Dus ik wil echt niet beweren dat ik een erg humaan type ben...

Maar DIT slaat echt werkelijk nergens op !

Pro-M | 22-08-10 | 22:13

Willianus Wortelus | 22-08-10 | 22:00
Kiekeboe................. linkse mooipraters, durven jullie wel te kijken?

Met veel moeit heb ik die barbarij ook nog even bekeken.
Nadat mijn grijze cellen enigszins tot bedaren kwamen schoot me toch nog iets te binnen. Ja de islam van de mensen uit deze films is een achterlijke cultuur.
Ja, wederom een bevestiging dat Wilders in zijn volste recht staat.
Nee, genoeg, ik wil het niet meer zien.

slakkenzout | 22-08-10 | 22:11

Gadverdamme wat een ranzige zieke geesten hebben die lui

BoemKlaas | 22-08-10 | 22:10

@ Drs. Gelul
Dus jij gaat me nu vertellen dat je dit aan kan zien zonder enige woede die in je opkomt? Kom op zeg, geloof of niet, cultuur of geen cultuur. Mensen die dit doen sporen gewoon niet. Terecht dat mensen hierover boos worden.
+1 voor alle boze reaguurders =D

Hyperventilatie | 22-08-10 | 22:10

Donaties zijn nog immer welkom op giro 555.
Vergeet vooral niet te kijken naar de grote bedelshow! Binnenkort in ieders huiskamer!
.
Ah ja: islam is vrede. Zeker nu, tijdens de Haramadan!

McPhart | 22-08-10 | 22:10

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:06
Moslims bezitten echter wel het grootste marktaandeel. Plus een heilig boekwerk dat alles in hun ogen rechtvaardigt.

Das ook weer een flinke nuance natuurlijk.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 22:09

Voor alle sukkels die geen geld gaan geven aan Pakistan:
DIKKE MIDDELVINGER!!!!
De roverheid zal van je belastingcenten het ingezamelde bedrag toch wel weer verdubbelen zodat je ALTIJD geeft, of je er nu achter staat of niet.
Ons kabinet zal nu toch geen uitzondering maken,..... toch?
Ik geef dus ook geen klote, dat doet JPB wel voor me.
.
inzamelingsinflatie noem je dat. Mensen aan de deur krijgen nog wel iets van me btw.

pleurtop | 22-08-10 | 22:08

Mij dunkt dat de meeste reaguurders hier geen haar beter zijn dan de woedende menigte op dit filmpje. En om maar even een zinvol commentaar te quoten op liveleak: This has nothing to do with their belief in a god. It has everything to do with their culture, upbringing, and warped view on justice that has been around for generations. You are just like those idiots that have to make a political statement on every video, except you do it for religion. "Der her that mob is obama and the two robbers are the country's working class..." Piss off.

"fearitself" so true I'm also tired of idiots who spew out political/racist/religious shite when ever they can that has nothing to do with the video being watched its almost as tedious as the "did he die" thing and certainly just as immature

Phobophrysk | 22-08-10 | 22:08

@ De Gooise Matras
Is het niet heel vreemd dan dat zulk soort filmpjes wekelijks op internet staan? Waarschijnlijk lopen de mensen daar qua cultuur ff een paar honderd jaar achter. T is of in hun eigen sop gaar laten koken of weer een zinloze 5 jarige oorlog beginnen.
Ik kies in ieder geval voor nummer 1

Hyperventilatie | 22-08-10 | 22:07


Parsons | 22-08-10 | 21:57

Gast, gruweldaden worden door mensen gepleegd. Dat jij alleen oog hebt voor de gruwel gepleegd door moslims (niet gezegd dat elke wandaad uit naam van allah gepleegd dan wel gerechtvaardigd wordt) betekent dat jij voorbij gaat aan alle zieke shit die door niet-moslims gepleegd wordt. En dat, Parsons, leidt tot selectief en misplaatste vooroordelen en nog misplaatster verheffen van misdadigers van een ander geloof.Zieke shit is universeel en dus niet exclusief iets voor moslims, helaas voor jou. Accepteer het.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 22:06

@Parsons | 22-08-10 | 21:57
Het is een paradox. Wat eigenlijk duidelijk is, is dat er geen gematigde islam kan bestaan. De woorden (opdrachten) van allah in de koran zijn er immers niet om naar hartelust geïnterpreteerd te worden.

Toch bestaat er in de hoofden van veel mensen die zichzelf overtuigd moslim noemen toch een zekere gematigde variant van de islam. Hetgeen zij niet mogen doen; het intrepreteren van de woorden van hun god en zelfs het negeren van meerdere van zijn opdrachten, maakt dat zij eigenlijk geen (vrome) moslims meer kunnen zijn. Toch doen zij dit, zij het uit onwetendheid of vanuit een bewuste keuze. Ook blijven zij zichzelf moslim noemen.

Er bestaat dus geen gematigde islam, maar toch ook weer wel. Daarbij mogen de woorden van allah niet worden vertroebeld, terwijl dit toch echt op massale schaal door vele moslims wordt gedaan.

Het maakt de islam niet minder gevaarlijk en idioot, maar de paradox toont wel aan dat niet alle hoop verloren is. Als mensen de haatzaaiende en de gewelddadige boodschappen van allah willen negeren en zichzelf toch moslim willen blijven noemen - dus toegeven aan de paradox - , dan wil ik dat wel toejuichen. Hoe meer, hoe beter.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 22:05

'Is this what we are?' Ja, doe maar eens goed aan zelfreflectie. En brainstorm met elkaar om tot een hoger niveau te komen.
Overigens hoorde ik bij orkaan Katrina verschillende moslims roepen dat het een straf van God is, net als bij een aantal andere rampen. Nu er miljoenen moslims zijn getroffen blijft het verdacht stil uit die hoek...

my anal pony | 22-08-10 | 22:05

@pleurtop | 22-08-10 | 21:57 ,
euhhh,
een aantel brute gasten willen niet?

'De Pakistaanse taliban willen niet dat de regering buitenlandse hulp aanvaardt voor de slachtoffers van de overstromingen,'
www.trouw.nl/nieuws/wereld/article3160...

vander F | 22-08-10 | 22:05

Lafaards en onderontwikkelden, karma komt ze nog wel een keer tegen..

IggYH | 22-08-10 | 22:04

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:54
ik denk niet dat het veel uitmaakt op dit moment. Ik denk wel dat de grote satan (wij!) zich van zijn betere kant kan laten zien in dit geval. ook ongeletterde mensen in pakistan zullen begrijpen waar de bepaalde hulp vandaan komt. de US-flag spreekt boekdelen in dat geval. Ik zeg niet dat je meteen moet storten op 555, want dat is een gebleken strijkstokschijnorganisatie. Er zijn menig alternatieven die wel zorgen dat de hulp op de juiste plak komt.
Kijk, in principe ben ik het 100% eens met het idee dat de regering van Pakistan niet voor haar volk zorgt (beter atoomwapens dan scholing oid) maar waarom zouden wij niet voor ons zelf gaan zorgen door er voor te zorgen dat mensen deze rampspoed kunnen overleven zonder afhankelijk te zijn van organisaties die recruits zoeken voor zelfmoordaanslagen? Waarom denk je dat islamitische landen niets doen? Het is allemaal zelfbescherming wat je inbouwt met goede gerichte hulp. Ik denk dat het nu tijd is om te scoren in Pakistan. Doe je dat niet, dan neemt een maffe mullah het land over en dan heb je naast iran een tweede land wat onder de shariah bereid is om bommen op je eigen dak te gooien.

Abugreip | 22-08-10 | 22:04

Mob justice is overigens een volstrekt normaal fenomeen in de 2 de en 3 de wereld, los van wat voor religie het aanhangt. Op het non islamitische continent Afrika( overwegend katholiek ) is dit een zeer gangbare vorm van ''snelrecht'''.

Deodorant020 | 22-08-10 | 22:04

En zo ruimen de moslimterroristen van 2010 de moslimterroristen van 2015 alvast op...

Mister Crabs | 22-08-10 | 22:04

Mentale retardatie.
Achterlijke landen, culturen en mensen.

Behoorlijk pittig om te kijken trouwens.
Brrr

svdb | 22-08-10 | 22:03

Parsons | 22-08-10 | 21:37

We gaan toch niet knorren he?
Doe es liev!

Reness II | 22-08-10 | 22:02

hier gaat mijn geld niet naartoe!

naamloos23 | 22-08-10 | 22:02

HOOOOOOOO, pen stokt, fucking tilt. Ga daar nog maar eens iets zinnigs over zeggen. Probeer dan nog maar eens de funny-button. Een vette tilt, verder kom ik niet. Draaierig en misselijk dat wel. Sjongejonge...

slakkenzout | 22-08-10 | 22:01

De tiefes met 555

@pleurtop
Nog niet genoeg thee gedronken?

Offset | 22-08-10 | 22:01

Platgooien en asfalteren.

wazakzegguh | 22-08-10 | 22:01

stop aub met geld geven anders gaan ze nog meer met hun ipods door ons betaald filmen!!!

Genodigde | 22-08-10 | 22:00

Ik ga niet kijken. Het filmpje verandert mijn mening toch niet. Ik geef geen cent. En ik vind het een godgeklaagd schandaal dat onze regering al een paar miljoen van MIJN centen heeft toegezegd aan dat kutland.

MAD1950 | 22-08-10 | 22:00

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:47 Er is geen antwoord op jou vraag. Je stelt geen vraag namelijk. Je deelt iets mede. Je hebt je mening gevormd en me mee verveeld. Het is jou mening en die mag je hebben zoals ik ook mijn mening mag hebben en iedereen hier zijn/haar mening mag hebben. We wonen in een "vrij" land namelijk.

Je hoeft mij niets in Jip en Janneke taal uit te leggen. Ik begrijp uitstekend wat je wil zeggen. Maar het boeit me niet. Ik durf mijn mening te geven. Jij wil graag de moraal ridder uithangen. Prima. Doe je ding, dan doe ik dat ook. We schieten er alle twee niets mee op maar het is soms wel heel fijn om je hart te luchten. En gelukkig denkt het overgrote deel van het land er net zo over (zie de laatste verkiezingen)

Geluk.

dezeookalbezet | 22-08-10 | 22:00

@ alle reaguurders die hun op giro 555 gestorte geld weer terug willen hebben, wat een stelletje lutsers zijn jullie dat jullie dit plempen.
Jullie bijdrage was voor de slachtoffers van die ramp, toch? Staat m.i. los van deze achterlijke volksopstand.
Je kunt niet een bevolking van 176.242.949 zieltjes over 1 kam scheren.

De Gooise Matras | 22-08-10 | 22:00

En dit is een land, waar men beschikt over kernwapens...

De vrek | 22-08-10 | 22:00

Ik hoef het niet eens te zien om met een volmondig JA te antwoorden.

Mokum Kosher | 22-08-10 | 22:00

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:57
Graag gedaan. *etenstijd*

Parsons | 22-08-10 | 21:59

oh Allah geef ons meer regens voor de Ummah

couscous_western | 22-08-10 | 21:59

allahu akbar

couscous_western | 22-08-10 | 21:58

Parsons | 22-08-10 | 21:55

Bedankt voor de uitleg, Parsons. Echt.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:57

Waarom helpen we die mensen niet?
Waarom zorgen we niet dat die mensen normen en waarden bijgebracht worden?
Waarom blijven we hier zo egoistisch alle luxe en comfort voor ons zelf houden?
Waarom geven we die mensen geen kans om een waardig leven te leiden met respect voor elkaar?
Wedden dat er in elk van de omstanders een liefdevol mens schuilt?

pleurtop | 22-08-10 | 21:57

@ Normpje | 22-08-10 | 19:50: juist!

Reykjavik | 22-08-10 | 21:57

Gelukkig leidt de politie het gebeuren in goede banen, voor je het weet loopt 't uit de hand...

MichieldeMuiter | 22-08-10 | 21:56

Toch mooi als je je geweten kunt sussen door een pleurie te storten op 555.
Is net als die reli's die een wees gegroetje slaan en daarna van hun "zonden" af zijn.
En verder mogen ze daar wat mij betreft allemaal de Pl.. ris krijgen.

Evenzogoed hoop ik wel dat de internationale gemeenschap NL te hulp schiet als hier onverhoopt iets gebeurt.
Dat dan wel weer ......

bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 21:56

Zo'n filmpje heb ik nog nooit gezien! Ben er stil van. Dit volk verdient méér regen. Van mij krijgt dit volk geen cent. Optiefen!

MKJ | 22-08-10 | 21:55

Giro 666

GSpot | 22-08-10 | 21:55

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:49
Wat valt er aan uit te leggen? Je vergelijking slaat als kudt op Dirk.

Parsons | 22-08-10 | 21:55

Abugreip | 22-08-10 | 21:51

Iran is Shi'itsch en Paki's meerendeels sunni dus echt lekker vinden ze elkaar niet. Kan je wel vinden in het goodwill aspect, maar die mensen nemen nu alles aan, ook al komt het van "goddeloze westerlingen".

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:54

Mjah,de beelden zijn inderdaad Ogrish-waardig.

Smurfin | 22-08-10 | 21:54

Ik ga niet kijken. De omschrijving van Pritt Stift is mij genoeg. Het Gesundes Volksempfinden moslim style.

Ivoren Toren | 22-08-10 | 21:54

Aan de orde van de dag, alleen de iPhones zijn nieuw!

Muhammed al-Ahari | 22-08-10 | 21:53

niks islam. zo gaat het ook in nederland. Meindert Tjoelker is ook doodgemept om niks. En zo nog wat anderen ook. Mobjustice lijkt soms toch een aanvaardbare oplossing? Of niet?

RobdeBruce | 22-08-10 | 21:53

Landgenoten,
Ik zou graag willen dat iedereen hier doorheen kijkt, en niet zijn of haar mening laat vertroebelen. Daarom geef gul aan Giro 555, en deze arme mensen zullen U dankbaar zijn. U zag immers hoe het water hen aan de lippen stond. Dank U!

Invincible Spirit | 22-08-10 | 21:52

Wat valt zoiets goed na het zien van "Shutter Island"

Ikweetni | 22-08-10 | 21:52

Allemaal geschokte reacties hier (terecht!) Maar vergeet niet dat dit excessen zijn van islam. Sharia grijpt goed om zich heen in rampspoed. Met een bakje rijst winnen ze daar op dit moment zielen voor extremisme. Het is een grote schande dat er zo weinig gedaan wordt om normale mensen te redden van extremistische islamisme. Er komt ook zeker geen tot weinig hulp van hun Islamitische broeders voor de algemene bevolking (zeker niet de christenen die ook in pakistan leven) en wel met de reden dat het bekend is dat in dergelijke extreme situaties de rekrutering het hoogste is. En we vallen wederom met zijn allen diep in die taart en zeggen dat het maar moslims zijn . Schande. Als je voor de menselijke waarde staat, dan help je iedereen. Doe je dat niet, dan zijn er genoeg extremisten die dat wel doen, maar dan wel met hun eigen politieke agenda. Ik denk dat het westen in dit geval een groot gat laat liggen om goodwill te verkrijgen. India als buurland is ook debet aan deze spiraal. Al met al denk ik dat Iran (de mullahs) via hun vazal-organisaties enorm garen aan het spinnen zijn voor uitbreiding van extremisme via deze ramp.

Abugreip | 22-08-10 | 21:51

Wat een rotbericht, durf de filmpjes, artikelen en foto's niet eens te bekijken.
Hoe kan het dat mensen zich zo erg laten gaan dat ze zich niet eens meer realiseren dat ze gvd kinderen aan het vermoorden zijn?!
Het trieste is dat er schijnbaar mensen zijn die hun realiteitsbesef verloren zijn, of nooit hebben meegekregen in hun opvoeding, en het vandaaruit de normaalste zaak van de wereld vinden om zo met hun (onvolwassen) medemens om te gaan (kindsoldaten, eerwraakslachtoffers, en andere ellende).
Ik vind het een rare, fucked-up wereld.

De Gooise Matras | 22-08-10 | 21:51

Zo gaat dat in die landen.
.
En dan te bedenken dat veel van die mensen naar het "Westen" komen , me meenemend dit soort gewoonten.
.
Maar ja; dat noemt de linkse kerk een "verrijking" van de samenleving.

pimpernel. | 22-08-10 | 21:50

Hallo Giro 555. Will jullie zsm mijn tientje terugstorten?

Schaamharing | 22-08-10 | 21:50

ik kijk niet, geen zin in, het was zo'n mooie zondag.

Kleine Man | 22-08-10 | 21:49

Parsons | 22-08-10 | 21:46

Heb je het over mijn plemp van 21:40? Toelichting graag.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:49

Afschuwelijk en meedogenloos. Dit heeft verder niks te maken met een oplossing voor criminaliteit. Niet in deze context, het zou hier gaan om diefstal!

Samurais | 22-08-10 | 21:49

Dit is wel erg. Ik geef geen cent aan giro 555!!

Glas Koning | 22-08-10 | 21:48

dezeookalbezet | 22-08-10 | 21:41

Lees je plemp door en bedenk welke concrete uitwerking jouw geste heeft op het bestaan van miljoenen mensen. Ik beschuldig je niet, maar je zou na kunnen denken op welke wijze jij mensen ziet. En dat is niet meer als mens. En als jij mensen niet als mens ziet, maar als iets slechts, dan is het makkelijker om ze te meppen. Of wil je dat nu ontkennen? Ik kan het niet in eenvoudiger Jip en Janneke taal voor je uitspellen, dus hier moet je het mee doen en doe er je voordeel mee.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:47

Hoeveel doden moeten er vallen voordat NL blut is? Kap es met dat geld sturen.

Steilloos ten Onder | 22-08-10 | 21:47

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:40
Wat is dat nou weer voor krankzinnige Peter R de Vries vergelijking? Omdat we hier ook wel eens geld verspillen moeten we niet zeuren dat 98% van de ontwikkelingshulp niet ter plaatse aankomt.

De typische linksmens redenering - iets dat er niet, maar dan ook helemaal niets mee te maken heeft Godwinnen om je eigen gelijk te bevestigen? Wat een treurnis.

Parsons | 22-08-10 | 21:46

Allemaal laten creperen in dat gore Pakistan................
Van mij geen cent.

hans5985 | 22-08-10 | 21:45

ondertussen dit volkje een zondvloed toewenst

Imprimatur | 22-08-10 | 21:45

Afschuwelijk. Overigens de wilden wonen hier ook. Weet je nog wat er met Meindert Tjoelker is gebeurd. En al die [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Zinloos_geweld]anderen?[/url] En MobJustice wordt zo nu en dan door reaguurders hier ook wel eens gezien als oplossing voor criminaliteit. Ontdek de Pakistaan in jezelf.

RobdeBruce | 22-08-10 | 21:44

Ik zeg:
Groot hek om dat land en lekker laten volgieten.
Niks dat gezeur dat niet iedereen zo is, zal me een rotzorg zijn. Is al de zoveelste keer dat ze van die onmenselijke daden plegen.
@ mensen van giro 555: Doe is andere baan zoeken, jullie werk is voor niets!

Hyperventilatie | 22-08-10 | 21:44

dezeookalbezet | 22-08-10 | 21:29

Makkelijk om iedereen over 1 kam te scheren.
Er zijn ook medelanders die volledig geïntegreerd zijn, en een full-time job hebben.
Mensen die zich inzetten voor de maatschappij, jawel voor de Nederlandse!
Pak de Atlas eens of Google Earth.
Kijk nou eens voor de gein wie je allemaal eruit wil zetten.
Als je na het kijken weet welke landen je allemaal aanhaalt, en je blijft nog steeds bij je post, dan mij jij er wat mij betreft ook uit.

Reness II | 22-08-10 | 21:43

@Shumway zelf | 22-08-10 | 21:35
Dat u spreekt over 'dezelfde haat' toont aan dat u er echt totaal niets van heeft begrepen. Het is op geen enkele manier te verantwoorden dat u deze vreselijke wandaden op één lijn poogt te zetten met uitingen van onze eigen Nederlandse maatschappij. Er is hier niets wat ook maar lijkt op deze beestachtige waanzin en het door u aangehaalde fictieve voorbeeld van doodgeslagen 'finnen' is je reinste vuilspuwerij van hoogwaardige, leugenachtige goedmenskwaliteit.

Dat mensen in deze panelen aantonen dat zij de achterlijke intolerantie van dit soort barbaren niet tolereren, wil in de verste verte nog niet zeggen dat ook zij intolerant zijn. Elke bron (!) van intolerantie - bijvoorbeeld de zuivere islam - dient niet te worden getolereerd.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 21:43

Gelukkig heeft de kandidaat minister-president Omar Sharif ons via de krant laten weten dat Pakistan een rijk land is dat geen buitenlandse hulp nodig heeft.

Je kunt rijkdom blijkbaar op verschillende manieren meten maar wij zijn er weer lekker goedkoop vanaf.

Geen gezeur over giro's meer; dank u.

ik heet joran | 22-08-10 | 21:42

En die willen ons geld? Hebben ze niets anders te doen? Misschien hun landgenoten steunen?

ludokrijger | 22-08-10 | 21:42

Dus als ik het goed begrijp doet de politie in Pakistan ook niks als je verrot geslagen wordt? Goh, 't is net Nederland, zelfde politie, zelfde regenbuien, alleen hebben wij betere dijken...

Ik voel nu echt geen enkele aandrang om internetbankieren op te starten voor Giro 555. Mijn geld gaat wel naar Artsen Zonder Grenzen, maar daar hebben deze jongens helaas niks meer aan...

Jodelahiti | 22-08-10 | 21:42

@Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:35 je doet je naam eer aan. je hebt bovendien geen idee waar je het met je zieke kop over hebt. je beschuldigt iemand die je niet kent ervan dat hij/zij mee zou doen met een dubbele moord. Je baseert dit op een stukje tekst wat iemand getypt heeft waarin hij zijn mening geeft.

misschien moet je een jurk aandoen en je baard laten staan.

dezeookalbezet | 22-08-10 | 21:41

Bah wat erg!!!!

Springkussen | 22-08-10 | 21:41

Nifelheim | 22-08-10 | 21:35

En Roomse kinderneukers? Daar hebben we er ook veel van. Daar hoor ik je niet over. Of die Nederlandse vent die zijn vrouw en 2 kids om zeep hielp om zn poolse chick in alle rust te kunnen doen? Hoe verklaar je, aan de hand van onze verheven cultuur, dat soort verschijnselen? Ik neem het niet op voor barbaren, maar maak jezelf nou niet wijs dat wij niet onze eigen barbarij hebben.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:40


Eigenrichting

Is helemaal niks mis mee. hier in Nederland hebben we allemaal van die rechters enzo van d66 en van de linkse kerk enzo.

Eigenrichting willen we hier op geenstijl ook met zijn allen. met zijn allen.

O nee, we zijn een hersenloze menigte die zich laat sturen door de insteek van de scribenten.

wij zijn het volk.

Wij zijn de lynchers.

AliCan | 22-08-10 | 21:40

Zeer schokkend dit. Dit zijn beesten...... wilders na dit voorval weer +1 zetel

!mp3rat0r | 22-08-10 | 21:39

Och, het is in ieder geval sneller dan cholera, waar de heren daders hopelijk aan gaan sterven.

SODEP | 22-08-10 | 21:39

En geld hebben die fukkers kennelijk niet nodig. Lopen allemaal met een mobieltje dit tafereel te filmen. En aangezien water boven een mobieltje komt als het de eerste levensbehoefte betreft.
Wat een ongelooflijk kutland.

Lampelul | 22-08-10 | 21:39

wim kokring | 22-08-10 | 21:34, gebruik je eigen spaarrekening voor je donatiegeld naar 555.

Dezenaamhier | 22-08-10 | 21:38

Nifelheim | 22-08-10 | 21:35
Eerwraak heeft niks met de Islam te maken. Ik weet dat je die richting op wil.
Even ontopic: Wat is er met het geld gebeurd voor die aardbeving slachtoffers? Die mensen zijn geholpen en mollen nu onschuldige jongens? Ik geef in ieder geval niks meer aan dat godvergeten land. Die zondvloed zou toch een eyeopener moeten zijn geweest voor het volk aldaar dat Allah het niet zo goed met ze voor heeft.

Harris Pilton | 22-08-10 | 21:38

Laten we dit even vaststellen, voordat Doekle Terpstra, Geert mak en Paul Rosenmöller onze nakomelingen gaan voorliegen: We hebben het wèl geweten!

colonnecinco | 22-08-10 | 21:38

laat dat water maar komen dan

basberger | 22-08-10 | 21:37

@Reness II | 22-08-10 | 21:30
En daar heb je deze beelden voor nodig om tot die conclusie te komen? In welke grot leef jij eigenlijk?

Parsons | 22-08-10 | 21:37

Titel foto : Kudt, weer geen bereik met T Mobile [LOL !!]

Mazzeltov | 22-08-10 | 21:37

Ben je 15 en 17 in een verknipt land.
Pfffff.
Schaam me ervoor mens te zijn.

Lampelul | 22-08-10 | 21:36

Pervers geweld wat voortvloeit uit religieuze dogma's.

Canis Spurcus | 22-08-10 | 21:35

dezeookalbezet | 22-08-10 | 21:29

Ik vrees dat een type als jij op dat pleintje vrolijk mee had staan meppen. Zelden zo makkelijk iemand medemensen tot wegwerpobjecten zien maken als jij in je in en in trieste en ziek plemp.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:35

als ik deze beelden zie vind ik het bijna jammer dat het water niet 5 meter hoger staat.........
Helaas moet ik concluderen dat alleen het westen en dan bedoel ik de oude EU,
voor toedtreding bananen republieken, en de vs evenals de Aussies en candezen de wereld in het gareel moeten houden. De meeste arabische landen en afrikaanse volkeren worden niet gehinderd door enige vorm van zelfreinigend vermogen cq beschaving lijkt wel.

eric@fuall | 22-08-10 | 21:35

@ Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 21:24

Hallo druktemaker, ik keur het absoluut niet goed, verre van dat. Maar ik word gewoonweg moe en ziek, van al die anonieme meelopers die nu om gerechtigheid lopen te schreeuwen. Ze kijken allemaal en ze vinden het allemaal verschrikkelijk, en ondertussen schreeuwen ze dezelfde haat als "dat volk" daarginds..... Laten we nou eens niet zo schijnheilig lopen te doen......

Shumway zelf | 22-08-10 | 21:35

dezeookalbezet | 22-08-10 | 21:29 ik ben het met u eens. Helaas zijn we een jaartje of 40 te laat hiermee. In Duitsland is trouwens ook een meisje vermoord door de familie onder noemen 'eerwraak' en de dader is ermee weggekomen. Wat volgt? Dadelijk ook zulke dingen in Nederland? Eerwraak hebben we al,ik weet niet of de daders gearresteerd zullen worden.

Nifelheim | 22-08-10 | 21:35

en nu nog een keer...
Kan iemand een gironummer openen waarvan het ontvangen geld ingezet wordt om te zorgen dat zoveel mogelijk geld van giro 555 niet daar terechtkomt? Daaraan wil ik wel wat doneren.
.
-Toch maar eerst doorlezen moet-

wim kokring | 22-08-10 | 21:34

Ik heb bij dit filmpje een hele nare flashback van een door mij beroepsmatig huisbezoek bij een gevluchte Afghaanse familie. De man was cameraman geweest en liet me op een ouderwets VHS bandje zien, hoe de Taliban een vrouw dwong haar overspelige echtgenoot te onthoofden….Tsja, het is cultuur, allemaal cultuur….. (ook géén donatie naar giro 555 mijnerzijds)

8terhoeker | 22-08-10 | 21:34

Fijne mensen. Een beetje met stokken en stenen iemand de hersens in slaan.

Slappehap | 22-08-10 | 21:33

Kan iemand een gironummer openen waar het ontvangen geld ingezet wordt om zoveel mogelijk geld van giro 555 niet daar terechtkomt? Dan wil ik wel wat doneren.

wim kokring | 22-08-10 | 21:33

Als ze nog zo veel energie over hebben!...
Van mij ontvangen ze geen cent.
Laat maar verzuipen.
Dat is uitendelijk beter voor ons allen.

j. van den berg4137 | 22-08-10 | 21:32

Mensen kunnen mij niet meer verbazen met hun walgelijke acties. Ze bestempelen als beesten zou beledigend zijn richting alle dieren op deze planeet.

SODEP | 22-08-10 | 21:32

@OmeHarry | 22-08-10 | 21:29
Nee, het is hier inderdaad bijna hetzelfde als in Pakistan. Een betere vergelijking valt er inderdaad niet te maken.

Mag ik vragen wat u geslikt, gesnoven, gespoten en/of gedronken heeft?

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 21:31

Wat een rot-film om te zien. Daar wordt je gewoon misselijk van.
Ik kan niet begrijpen dat dit voorkomt in de wereld.
Vroeger niet, nu niet en nooit niet.
Ik wilde doneren aan Giro 555,
onder het motto dat die arme mensen nu niets meer hebben.
Ik denk niet dat dat ik dat nu nog ga doen.
Een land waarin dit kan en mag gebeuren steun ik niet.
No Way!

Reness II | 22-08-10 | 21:30

Geen eurocent van mij gaat die kant op!

de vleesgigant | 22-08-10 | 21:30

@-Straatverlichting- | 22-08-10 | 21:16
hoe bedoel je niets erin en niets eruit.

Alles met 2 of meer paspoorten: ERUIT.

Alles wat geen Nederlands spreekt: ERUIT. (Oostblokkers incluis)

Alles wat familie heeft in landen aan de zuid- en oostkant van de Middellandse zee: ERUIT.

Alles wat zelf van oorsprong uit die landen komt: ERUIT

Alles wat denkt dat moslims beter zijn dan een ander geloof of geen geloof: ERUIT

Het waren GASTarbeiders maar de thee is op en de koek is bedorven, de gastvrijheid is jarenlang misbruikt en is afgelopen: ERUIT

dezeookalbezet | 22-08-10 | 21:29

-weggejorist-

OmeHarry | 22-08-10 | 21:29

@ Gambo | 22-08-10 | 21:25

Jes, joe spiek inklish ferrie wel!

Nlz® | 22-08-10 | 21:28

Het ergste is dat ze deze cultuur ook mee nemen als ze naar hier komen. Dit krijg je nooit meer uit een mens, net als oorlog. Hulp zenden is nog altijd een betere oplossing dan ze naar hier halen omdat het cultuurverschil gewoon te groot is. En dan heb ik het niet over moslim cultuur maar dit soort geweld. Als je hier toe in staat bent of mee bent opgegroeit dan is het stelen van een fiets geen misdrijf. Maar in plaats van geld sturen wat nooit aankomt kunnen we misschien mensen sturen om ze te leren "vissen". Agenten op te leiden, infrastructuur bouwen en te zorgen voor drinkwater.
.
Als dat niet het plan is voor de komende paar eeuwen kun je toch niets anders dan de grenzen dicht gooien?

Da was ik nie... | 22-08-10 | 21:28


\WTF, stel rand debielen daar ook.

Faux pas | 22-08-10 | 21:26

ik heb door de jaren heen al heel wat liveleak enzo gezien maar dit vind ik toch wel
een heel extreem lynchfilmpje, ik begin me echt serieus af te vragen of het niet gewoon beter is dat hele midden oosten te nuken.

john-m | 22-08-10 | 21:25

Mijn mail aan de ambassade van Pakistan:

Dear members of the embassy of Pakistan. After seeying this video: thenews.com.pk/22-08-2010/editorial/ I have to conclude, your country sucks. Your people suck. Your policeforce sucks and your way of controlling yourself sucks. You can forget to get any of my money to help building your country up after the floodings. After seeing this footage, of which I won't hesitate to share my disgrace with everybody I know. I really can't care more or less on what's happening in Pakistan. Perhaps these two men committed a crime. But there is also something like a human way of execute justice. This had nothing to do with any form of humanity. Good luck with your sorry-ass shithole. Goodbye.

allemaal doen jongens!

Gambo | 22-08-10 | 21:25

@-Straatverlichting- | 22-08-10 | 21:16
Ja en? Laat ze elkaar lekker afslachten. Who gives a fuck?

Parsons | 22-08-10 | 21:25

Mag dat wel tijdens de Ramadan?

Kruisvaarder | 22-08-10 | 21:24

@Shumway zelf | 22-08-10 | 21:22
Kudttroll, hoe durf je. Wat laag zeg.

Scheer je weg met je misselijkmakende goedmensenpraat. Niemand wil de vuile leugens die van je gespleten tong rollen op zijn beeldscherm aanschouwen.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 21:24

Ach, het zijn op en neer gaande bewegingen, over 30 jaar zullen ze wel de taakstraf uitvinden in Pakistan, en wordt er standaard 240 uur geschoffeld...

GoedenMorgenDezeMorg | 22-08-10 | 21:24

Gad-ver-dam-me

Sucker | 22-08-10 | 21:23

Wat een gekken! In welke tijd leven die mensen?

Nifelheim | 22-08-10 | 21:23

Wat een ongelooflijk smerige kleautebeesten. Ook die heksenverbranding in Rwanda.
Hoe ziek ben je dan?!?

Baugnez | 22-08-10 | 21:22

Begrijpen ze bij het NOS journaal nu waarom we niet graag geven aan Pakistan? Of moeten ze nog steeds Bertus Hendriks-achtige mannetjes of andere semi-ambtenaren van de samenwerkende hulporganisaties oproepen om ons te overtuigen?

couscous_western | 22-08-10 | 21:22

-weggejorist en opgerot-

Detlev Tarnowitz | 22-08-10 | 20:14

Was dit nu echt nodig?

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 21:22

Beroepsmatig kom ik regelmatig in contact met Pakistani. De lui die ik daarbij tref dragen Engelse pakken van fijne snit plus stropdas en lakschoenen. Ze komen uit Karachi of Lahore. Lomper en/of onbeschofter volk maak ik zelden tot nooit mee.

Anderzijds zijn daar de beelden uit het nieuws van baardapen in soepjurk die alweer Deense of Amerikaanse vlaggen verbranden en daarbij oproepen tot dood en verderf van hen die iets tegen de islam schijnen te hebben.

Pakistan is een kudtland. Het is de aars van de wereld zo lijkt het.

Dat de bevolking lijdt, dat kan niet anders. Relioten en corrupt rijk tuig heeft het daar voor het zeggen immers.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 22-08-10 | 21:22

schuld van Giro 555.

papadiddle | 22-08-10 | 21:22

En als er morgen een "fin" dood wordt gemept omdat hij de zware schijn tegen heeft dat hij een gehandicapte bejaarde seksueel heeft betrokken, dan staan we weer met z'n allen te juichen.....
De wereld is zwaar ziek, maar niemand zie z'n eigen diagnose durft te zien. We zijn geen haar beter als het er op neer komt, als we de kans en gelegenheid maar krijgen.
Als je de haat in woorden predikt, ben je slechts een haardikte verwijderd van fysiek geweld.
HIJ DIE ZONDER ZONDEN IS, WERPE DE EERSTE STEEN.....

Shumway zelf | 22-08-10 | 21:22

Het waren nog kinderen, maar er waren ook kinderen die met het lynchen meehielpen. De politie staat erbij en kijkt ernaar.
Zendt dit filmpje ook maar op donderdag uit tijdens de 555 actie. Ik ben benieuwd hoeveel ze dan binnenhalen.

p3xxx | 22-08-10 | 21:22

@ dezeookalbezet | 22-08-10 | 21:17

Iemand die het over een kankerzooi heeft die anderen mongolen noemt. Heel bijzonder. Maak er dan gewoon even tering- of klerezooi van. Dank u.

Nlz® | 22-08-10 | 21:21

Blijkbaar zijn er in Pakistan belangrijker zaken dan de watersnood. En we moeten geld schenken aan die Taliban bananenrepubliek.

jobo | 22-08-10 | 21:20

@dezeookalbezet....
nounou, ga je mond spoelen....

Retiarius | 22-08-10 | 21:19

Ik dacht zo langzaamaan al aardig gehard te zijn door de beelden die zo af en toe op de interwebs langskomen, maar gelukkig zijn er nog steeds filmpjes waar ik vol afgrijzen naar kijk. Wat ziek!

Nlz® | 22-08-10 | 21:19

Heb net mijn tuinslang uitgerold richting pakistan... kom nog een stukkie tekort. Donaties iemand? dan draai ik vast de kraan open.

von_banhoven | 22-08-10 | 21:19

zoalshetis | 22-08-10 | 21:10

In dit geval zijn het moslims, maar je kan ook wel wat recente footage uit Mexico (zo katholiek als de nete) vinden en daar de onthoofdingen van mensen te mogen aanschouwen. Ook zijn er nog onfrisse pica's van Amerikaanse soldaten (buitenlandse bezettingsmacht met Gristen achtergrond)die mensen (lees:moslims) in Irak martelen.Nazi-Duitsland heeft ook weinig met de islam te maken. Ik durf verder te gaan: jij noch ik kunnen garanderen dat wij niet dezelfde zieke shit kunnen doen als we in dezelfde context geplaatst zouden worden. We kunnen er alleen op hopen uit beter hout gesneden te zijn dan daders van dit soort gruwelijk, doch menselijk gedrag. Overigens begrijp ik niet dat ze wel tijd voor dit soort fratsen hebben, terwijl dat halve land onder water ligt. Rare jongens.

Drs.. Gelul | 22-08-10 | 21:18

Nick82 | 22-08-10 | 21:16 het ergste is dat dat 99% van die lui niet kan lezen en te horen krijgt van voormannen die de koran kennen dat dit normaal is.
De hele natuurramp in Pakistan is volgens deze voormannen te wijten aan te weinig geloof voor de islam en daarom moet er streng opgetreden worden....

Abugreip | 22-08-10 | 21:18

@Hansopje | 22-08-10 | 21:13
De Joop is veel te druk bezig met de (s)linkse mediahetze (die Trouw en Volkskrant) die als doel heeft te pogen het CDA in stukken te doen slaan.

www.joop.nl/politiek/detail/artikel/cd...

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 21:18

En die mensen moeten wij geld geven?

zuichkragt | 22-08-10 | 21:17

Moge deze zieke barbaren sterven van de honger.
Ik wens zulke mensen het ergste toe.

Raffael77 | 22-08-10 | 21:17

@dlseth_
Maar dan ben je in NL gewoon veroordeeld. Dan mag het van mij bij een volwassen kleuterneukert. Maar bij jongetjes die misschien wel iets gestolen zouden kunnen hebben is het een ander verhaal...

Retiarius | 22-08-10 | 21:17

een land waar dit kan is inderdaad geen stuiver waard. laat de hele kankerzooi daar maar lekker verzuipen godverdomme. wat een godvergeten mongolen daar. het is toch te gek voor woorden dat mensen zo met elkaar omgaan.

heb het filmpje halverwege met tranen in mijn ogen weggeklikt. dit is echt niet normaal.

dezeookalbezet | 22-08-10 | 21:17

Het ergste is, dat die gasten niets meer of minder zijn dan wij...

Nick82 | 22-08-10 | 21:16

Parsons | 22-08-10 | 21:07
Ik begrijp je punt. Maar dat betekent maar één ding: Zet een muur om Europa. Niets erin, niets eruit. Sowieso moet je weten dat ik daar een voorstander ben voor de komende 10 jaar (dweilen met de kraan dicht)

Maar het verlaten van het idee dat we (tja.. we..?? -> het westen dan maar) onszelf niet moeten bemoeien met deze landen is desastreus. We zullen onze invloed moeten laten gelden. Zonder die invloed (nogmaals op welke manier dan ook) zullen de beelden die we zagen zich langzaam verspreiden. Niet alleen in het oosten maar ook in donker Afrika, Indonesië etc.

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 21:16

Vrees niet! We zijn met man en macht bezig middels dhimmi's hier te lande deze gebruiken binnen dertig, veertig jaar ook bij ons mogelijk te maken. Allah is al stevig Nederlandse leeghoofden aan het recruteren.

De narrige kabouter | 22-08-10 | 21:15

Goddomme, durven ze wel, met zijn tweeën tegen driehonderd man!

threewing | 22-08-10 | 21:14

Ben benieuwd hoe Joop.nl deze uitbarsting van het gematigde mohammedanisme weer in de "juiste" proporties weet te gieten. Waarschijnlijk zullen ze het weer negeren. Zoals de linkse pers deed alsof haar neus bloedde toen gelijkgestemden in Cambodja brildragers vermoord werden vanwege te intellectueel, zo zullen ook de moorden op verdachte tassendragers geen geschiedenis maken.

Hansopje | 22-08-10 | 21:13

Hun politie is anders wel net zo beschaafd als de onze.

sjaakdeslinksesul | 22-08-10 | 21:13

Uhm, is dit niet ongeveer hetzelfde wat 'we' van geenstijl de gemiddelde kleuterneuker toewensen?
.
Toegegeven; er is geen GS lynchmob geweest die Sietse van der Velde tussen twee paar lease-Opels heeft gevierendeeld maar dan nog; de verwensingen richting paapse kinderliefhebbers zijn niets minder erg dan wat hierboven zich afspeelt...

dlseth_ | 22-08-10 | 21:13

er is geen kruimel te eten daar maar waarom hebbe al die achterlijke schapeneuqers dan wel een mobieltje? niet overstroomt. Snap niet dat de wereld zich nog bekommerd om deze achterlijke barbaarse baardapen. Nooit van mensenrechten gehoord nooit gedaan en nooit doen. moge allah een nog veel grotere vloedgolf over dit (PRACHTIGE LAND )gooien zodat ze lekker met ze allen verzuupen. Het is er nooit goed en het zal er ook nooit beter worden.

gestoord volk met hun gekke gewoontes word er niet goed van ..

Dicksonn | 22-08-10 | 21:13


@ vander F | 22-08-10 | 21:05
Wellicht krijgt de Pakistaanse politie niet zo'n goed salaris als hun Nederlandse evenknie. En natuurlijk kan je niet verwachte dat zij door hun leidinggevenden net zo goed aangestuurd en voorbereid worden als de NL politie.
En misschien zijn ze gewoon bang voor gezeik van het OM na het eventuele ingrijpen.
... zou hiet in Holland nooit gebeuren .... zie Hoek van Holland.

bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 21:13

It's all "Death to AmeriKKKa" until the floodings happen.

SeriousBusiness | 22-08-10 | 21:13

Nuke em, just nuke the bastards!

[R-COM]Glimmerman | 22-08-10 | 21:13

Binnenkort ook via .nl sources te verkrijgen.

Abugreip | 22-08-10 | 21:12

Laat ze maar lekker geld halen voor ontwikkelingen uit de heroine-inkomsten van die witte jurken (wel vreemd eigenlijk in de heilige maand ramadan hoor en mag je voor diefstal niet vermoord worden, handen hakken dat wel)

Benderistic | 22-08-10 | 21:10

Bommetje d'r op?

Hilz0r | 22-08-10 | 21:10

gore smeerlappen, enge inteelbroeders. moslims. pur sang.

zoalshetis | 22-08-10 | 21:10

misschien waren ze wel agressief ;)

sufkut | 22-08-10 | 21:09

Brrrr.....

BAHPPP

Gewoon omdat het kan | 22-08-10 | 21:09

daarom heet het ook pak(ist)an!...

nietsjuh | 22-08-10 | 21:07

@-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:54
De controle die "we" hebben in Irak? In Afghanistan? Die "we" hadden in Korea? Sudan? Of doel je op Vietnam? Het is de totale zinloosheid voorbij en een illusie dat "we" daar ook maar enige invloed kunnen uitoefenen.

Parsons | 22-08-10 | 21:07

Tering wat een grof filmpje....
Facking broers van 15 en 17... Met een grote groep twee jongens doodmeppen...
En maar blij met een cameratje alles filmen...
Giro 555 mag ik mijn geld terug?

Joocems | 22-08-10 | 21:06

met films loopt nederland ook achter. straks verwacht: islam in europa veroordeeld niet moslim.

zoalshetis | 22-08-10 | 21:06

OT

Ligt t aan mijn pc-tje of hebben anderen ook last van niet werkende F5-jes en niet bereikbaar GS met foutmeldingen?

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 21:06

Wat ben ik blij dat ik nog niets gedoneerd heb....
Die gasten moet je loslaten in een stadion met dronken poolse automobilisten.
50000 man publiek erin. De opbrengst naar een goed doel in ons eigen landje.

Appie Knots | 22-08-10 | 21:05

Cynisch misschien, maar ze kunnen nu geen ergere dingen meer meemaken.

Dezenaamhier | 22-08-10 | 21:05

bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 21:02
Wat lul je nou?

Snap je!? | 22-08-10 | 21:05

@Arrabinekoeterine | 22-08-10 | 20:53
Jammer dat dat is mislukt. En dan doel ik natuurlijk op übergraaier Pronk.

Parsons | 22-08-10 | 21:05

@bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 21:02 ,
en daarna met balken en stenen erop rammen, afmaken, en op het kerkplein aan hun voeten ophangen,
terwijl de politie toekijkt?

Jaah, doen we hier ook altijd...

*Weer een shit for brains slachtoffer*

vander F | 22-08-10 | 21:05

Grootmoeders | 22-08-10 | 21:01

Of ze hebben te veel besef van goed en kwaad. Tis maar hoe je er naar kijkt

pius | 22-08-10 | 21:05

Hier geven wij geld aan.

Rejer | 22-08-10 | 21:04

Ies Koeltoer, moet je respect voor hebben... Pakistan: grote surfplas van maken, natuur helpt al een handje...

mauryn1673 | 22-08-10 | 21:04

Ik zou daar ook nooit een paki sigaretten laten jatten.

Brakke Obama | 22-08-10 | 21:04

tsja... gelukkig zijn er geen Nederlanders bij betrokken...... achterlijke cultuur... het is al zo vaak gezegd... de beelden laten toch zien dat t klopt...

noulekkerbelangrijk | 22-08-10 | 21:04

@koerbagh ® | 22-08-10 | 20:52
Dank. Weer wat geleerd.

Parsons | 22-08-10 | 21:03

Toch moeten ze daar aardig wat bestaansmiddelen hebben om zo'n grote overbevolking voor elkaar te hebben gekregen. Elke vrouw schijnt daar 4 kinderen groot te brengen.

peeppeep | 22-08-10 | 21:03

Is koeltoer.

sgt.dickhead | 22-08-10 | 21:03

Goede PR-actie voor Giro 555

VonRanke | 22-08-10 | 21:03

Nou nou wat een beschaving.
Het lijken meer beesten dan mensen daar.

ministerSinister | 22-08-10 | 21:03

Die Paki met zijn honkbalknuppel heeft er wel een transfer naar de Major League Baseball aan overgehouden.

Brakke Obama | 22-08-10 | 21:02

@Wouter Groenedijk | 22-08-10 | 20:58 ,
echt niet,
het idee van de schandpaal is dat je voor lul staat,
bekeken en vernederd wordt, tentoongesteld,
en de volgende dag weer gezond naar huis.

Lijkt me hier niet echt aan de orde.

vander F | 22-08-10 | 21:02

Nederlandse jongeren gooien ook stenen naar onschuldige voorbijgangers.
www.rtvnoord.nl/nieuws/nieuws.asp?pid=...
en eh....
wel eens op die massa-hysterische toestanden gelet tijdens een potje voetbal ?

bennietboosmaar verd | 22-08-10 | 21:02

En nu allemaal lief geld aan paki geven hahahahaha

Sjonnie5724 | 22-08-10 | 21:01

Erg heel erg voor die jongens ... moet je voorstellen dat je samen met je broertje doorgemept word door je 'locale ' bevolking of buurt, voor iets waar je simpelweg geen schuld aan hebt....

En al zou je er schuld aan hebben, dan nog kan dit anders opgelost worden.
Dit slaat helemaal nergens op..

Dat dit soort mensen zichzelf in de spiegel kunnen kijken zegt genoeg.
Deze mensen hebben geen emotie, geen schuld, geen besef van goed en kwaad.

Deze mensen zijn het kwaad...

Als een groep mensen of een cultuur zover verloederd dat dit soort praktijken een van vele incidenten is, dan is het einde zoek.

Ben blij dat ik in Nederland woon en een fatsoenlijke opvoeding gekregen heb om te kunnen beseffen wat goed en fout is.

Ik zet de tv uit, giro 555 , bekijk het maar.

Grootmoeders | 22-08-10 | 21:01

Gadverdamme, wat een vieze honden zijn dat, dat zijn toch geen mensen meer, maar beesten! Geen andere problemen in de regio ofzo? Laat het maar doorregenen als dat de mentaliteit daar is... geen cent naar 555

Snap je!? | 22-08-10 | 21:01

Arrabinekoeterine | 22-08-10 | 20:53

Het gebeurt daar natuurlijk vaker. Veel vaker helaas. Ook doordat de rechtstaat niet functioneert. Dat gezegd hebbende ben ik het volldedig met de strekking van je tegels eens. En de huidige privacyschendende ontwikkelingen in de media zijn de voorbodes voor uiteindelijke lynchpraktijken in ons beschaafde landje. Het idee dat we meer zijn dan gewoon mensen in het Westen is een keiharde illusie. Hoe flinterdun is het laagje, enfin, u weet zelf.

pius | 22-08-10 | 21:01

-weggejorist-

Sokolum | 22-08-10 | 21:01

@IamJohnDoe | 22-08-10 | 20:55 ,
nou nee, natuurlijk niet,
wel naar de slachtoffers van het natuurgeweld,
de vraag is alleen:
komt dat geld, via giro 666, aan op de plek waar je het zou willen hebben?

vander F | 22-08-10 | 21:01

@Arrabinekoeterine | 22-08-10 | 20:53 ,
man, dat was eeuwen geleden en daarbij georganiseerd door Orangisten,
pure politieke moord, het was geen spontane lynchpartij.
Daar houdt men niet zo van in deze contreien,
toen ook al niet hoor.

vander F | 22-08-10 | 20:58

Voor de mensen die het filmpje nog niet hebben gezien.. houden zo
Verschrikkelijk dit! Een voor een op een schandpaal hangen.

Wouter Groenedijk | 22-08-10 | 20:58

hmmm, lijkt ineens wat minder erg dat de boel daar onder loopt
* annuleert 555 storting *

gameon | 22-08-10 | 20:58

Ik zag Peggold vanmiddag in een reclame voor 555. Huilen dat we zo snel mogelijk weer moeten helpen met opbouwen van huizen en onderwijsgelegenheden, ofzo.
Dit waren dus twee van de sgolieren.
En we weten nou tenminste zeker welke idealen D66 steunt.

Gelukkig doneer ik nooit uit vrije wil (helaas wel via mijn belasting, omdat de overheid zo gul is van ons geld).

ZKH EénOog | 22-08-10 | 20:58

Zullen binnenkort wel onze nieuwe buren worden!

starry | 22-08-10 | 20:58

Gele kaart voor kind op 3:53 van Wikileaks, Hij deed natrappen!

Bajé | 22-08-10 | 20:58

na enige 'fa(e)ces of death' Vee-Haa-eSjes te hebben gezien in n heul ver verleden, geloof ik dit wel. Klikt dr om de donder niet op, gatver, live-lynchen kijken, neuh...
Enne, iem.anders merkte het ook al zeer terecht op: wees niet hypocriet! Hier in NL staat oom Agent geheel en al volgens de regels voor de deur op 'versterking' te wachten terwijl er aan de andere kant van die deur iemand doodgemarteld wordt. Laten we elkaar recht in de ogen kijken ja?
Enne, part II, geld geven via 555? Haha... zei iemand nou 'geld' en 'geven' in 1 zin? Pleurt op, ze mogen best een keertje bij me aanschuiven als ik weer es iets teveel bintjes heb geschild ofzo, maar geld weggeven??? Muhahaha...
[wat n kutwereld-vind modus /off] Zoooo, 2e bakkie koffie alweer, nog wat op televee, iemand?

flc | 22-08-10 | 20:58

Geen cent gaat naar een land waarin dit soort praktijken gemeengoed zijn. Dat de schuldigen kapot mogen gaan.

lillendvleesch | 22-08-10 | 20:57

Als we allemaal slechts 1 cent overmaken, dan kost het de "goede" doelen toch juist geld? (administratie e.d.)

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:57

Wat heb ik mijn buik vol van dit armtierige domme gelovige stinktuig, laat dat hele land onderlopen en afzinken. Net als dat Midden-Oosten. Willen die mensen dan geen vrede en welvaart??? Kinderen laten opgroeien in een veilige omgeving. Sowieso is dat 555 een farce. Er komt daadwerkelijk gemiddeld maar 15% terecht bij de echt hulpbehoevenden. Geen cent krijgen

Julius C. | 22-08-10 | 20:57

En die wilden durven dan ook nog om 555 hulp te vragen.

Peter_S | 22-08-10 | 20:56

Vandaar dat die Bep van 555 al het idee had dat het geen storm zou lopen om het rekeningnummer open te stellen. Ze had gelijk wat mij betreft. Noord Pakistan, en ook veelal de rest, een bolwerk van taliban en ander verdervelijke moslimgedachtes. Geen duppie van me en dan is toch wéér de "normale" bevolking de dupe!

Appie Snappie | 22-08-10 | 20:56

En naar zo'n land moet ik mijn geld overmaken ?

IamJohnDoe | 22-08-10 | 20:55

en daarom is de overstroming etc. gewoon divine payback.

Galaick | 22-08-10 | 20:55

Parsons | 22-08-10 | 20:49

Met niets doen verlies je ook iedere vorm van controle (op de voorgestelde nuke-eliminatie van Brakke Obama na)

Aanwezig zijn (in welke vorm dan ook) geeft de mogelijkheid te beïnvloeden (in welke vorm dan ook)

Het alternatief: een allegare extremistische, zich uitbreidende, snelkookpan. Het westen wordt geïnfiltreerd... maar ook het zuiden.

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:54

@fapz0r | 22-08-10 | 20:46
Keurig beeldmateriaal voor de 555 uitzending! Daar was toch een tekort aan?

Parsons | 22-08-10 | 20:54

Ultimi barbarorum

Pilgrim2001 | 22-08-10 | 20:54

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:52
De dienstdoende joris kan hier inderdaad een mooie killstreak maken.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:54

Parsons | 22-08-10 | 20:49
Daarin kan ik prima helpen.

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:54

Giro 555 ? maak er maar 666 van ...
Apenland.

Grootmoeders | 22-08-10 | 20:53

Ik zie niet echt iets schokkends ofzeau.

a.n.alvabeet | 22-08-10 | 20:53

Overigens zouden Nederlanders dit eveneens kunnen doen. Er was, na de moord op Fortuyn, heel weinig nodig om de vonk in het kruitvat te laten slaan. Ik heb gezien hoe Jan Pronk op Het Plein in Den Haag ook bijna werd gelynched; alleen een bodyguard van de NOS-cameraploeg verhinderde dat.

En o ja, dit is alweer wat langer geleden, maar is evengoed Nederland: www.regiocanons.nl/zuid-holland/zuid-h...

Arrabinekoeterine | 22-08-10 | 20:53

Wat een achterlijke cultuur.
Dan maar geen hulp meer voor dat land.
Meteen alles stop zetten en zorgen dat de regering hierdoor actie onderneemt.
Als alle schuldigen zijn opgepakt en berecht, dan praten weer verder over hulp...

da wizard | 22-08-10 | 20:52

@W.v.O.N. | 22-08-10 | 20:44
Haïti bedoel je?

Parsons | 22-08-10 | 20:52

Daar zie ik de joris-kruisraketten al aankomen.

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:52

Dikke -1 voor alle mongolen hierboven die denken dat een genocide de beste oplossing is voor dit probleem. Ik probeer hier godverdomme een punt te maken.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:52

Walgelijk, je zou daar maar liggen en 10 van die idioten staan op je rug en kop te meppen.

kulleke | 22-08-10 | 20:52

Pakistan is ook een compleet gefantaseerd land. Het had net zo goed Apkistan of Kapistan kunnen heten. Pakistani bestaan eigenlijk helemaal niet, net zoals Palestijnen niet bestaan. Letterlijk een volk van niks.
www.slate.com/id/2200134

koerbagh ® | 22-08-10 | 20:52

Laat Allah eens echt barmhartig zijn, en laat hem dat vreselijke land eens voorgoed van de kaart vegen. Beter voor Pakistan, beter voor de Pakistanen en beter voor de mensheid. Een ziek, terminaal en onrendabel land. Het was niks en het zal nooit wat worden.

brutus68 | 22-08-10 | 20:51

Tsja, en dit soort volk en de islam wil men hier de vrije hand geven, onze linkse medelanders die alles met een mantel der liefde bedekken? Kom op zeg, achterlijke idioten, graag dit volk en deze religie ver van m'n bed houden!

MrFancyPants | 22-08-10 | 20:51

Dit bevordert ook mijn stortingsdriften niet.

Birgit Hogefeld | 22-08-10 | 20:51

@solidstate | 22-08-10 | 20:43
Hoeveel mensen die hebben gestort op 555 zouden weten dat ze geld sturen naar een gebied waar de sharia onlangs is ingevoerd?

Parsons | 22-08-10 | 20:51

Nou, nu kunnen ze echt wel fluiten naar mijn donatie! Die twee euro blijft lekker in mijn eigen zak.

sjaakdeslinksesul | 22-08-10 | 20:51

Hier is het misschien toepasselijk dat wij pas humaan zijn richting dit soort pauper landen wanneer zij ook humaan tegen elkaar zijn, willen ze daar niet aan?
Prima, adios.

spikkelpik | 22-08-10 | 20:50

Ik stel voor dat we het infuus van Pakistan voorgoed dichtdraaien. De hartbewaking heeft al lang geen zin meer. Er moet maar eens wat meer (lege) ruimte komen op de intensive care.

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:50

Allah had al een voorschot genomen met straffen door er wat water overheen te laten stromen. Ik zeg geef allemaal gul aan giro 555 om deze mensen allemaal te helpen en het culturele erfgoed van dat land te bewaren.

110V8 | 22-08-10 | 20:49

En het gaat verder, en het gaat verder... Uiteindelijk zal de beschaafde wereld in moeten grijpen, kei-en-kei hard.

Democratuur | 22-08-10 | 20:49

Alle moslimlanden moeten ze plat gooien te beginnen met Iran.

Nokiageek | 22-08-10 | 20:49

Kudtlanden. Bouw gewoon een muur om al die moslimlanden, van Marokko tot Indonesie. Bom hoeft er niets eens op als ze maar uit de buurt blijven. De wereld is groot genoeg, ook voor kudtvolk.

Vindefin | 22-08-10 | 20:49

@-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:41
Niets doen is verreweg het beste.

Parsons | 22-08-10 | 20:49

Yes you are savages, underdeveloped barbarians. Lekker laten verzuipen dus die Paki's.

Ariel | 22-08-10 | 20:49

niet een stuiver naar die kernbom slingerende wilden,eigen volk eerst.

skafloc | 22-08-10 | 20:48

@ Red-Rat | 22-08-10 | 20:43

Deze jongens zouden verdacht zijn van een overval met 2 doden. Misschien zijn die slaande mannen wel familie van de slachtoffers?

tembacostyle | 22-08-10 | 20:47

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:40

Heb in ieder geval meer vertrouwen in particulieren en de wat kleinere initiatieven dan in de 'grote jongens'. Zal eens doorklikken op je suggesties.

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:47

Ach, je kan alles van ze zeggen..... Maar ze zijn niet bang.
Extra overstromingen gewenst.

Mossad.il | 22-08-10 | 20:47

Dit soort landen moeten we ook gewoon geen enkele hulp of aandacht oid schenken. Laat die wilde beesten maar verdommen in hun eigen klerezooi maar val mij aub er niet mee lastig, stelletje primitieve wezens.

spikkelpik | 22-08-10 | 20:47

@Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 20:34
(... Ik word er misselijk van. Dit is niet Frankrijk. Ik kan het niet geloven. Veel van deze kerels wonen hier al sinds de jaren-60 en leven nog altijd in hun eigen afgesloten gemeenschap, volledig afgesloten van hun gastland – behalve als het om uitkeringen gaat – beheerst door islamitisch bijgeloof en de clanmoraal van de meest afgelegen Afrikaanse dorpen....)

Goed stuk, overigens kun je Parijs zonder problemen door Amsterdam vervangen en Frankrijk door Nederland.

Parsons | 22-08-10 | 20:46

Nuken al die moslimlanden, was niks , is niks, en zal ook nooit niks worden. De wereld zou er een stuk beter uitzien zonder die islamratten.

PietjeSpanje | 22-08-10 | 20:45

Zo die beelden waren gewoon psychotisch gestoord, net zoals dat volk blijkbaar is. Zou hier geen stuiver aan uitgeven.
Sterker nog zou Nederland onderlopen zouden zij een feestje bouwen, mark my words.

Neukgraag | 22-08-10 | 20:45

Helemáál onschuldig is niemand ...

Oergoed! | 22-08-10 | 20:44

Wie doet er nog een 555-je ?
Wat heeft Pakistan trouwens bijgedragen aan de ramp in Tahiti ?
Alternatief plan: de Paki's geven hun kernwapens op in ruil voor een verantwoord waterwegsysteem zodat deze rampen in de toekomst niet meer voorkomen.
Wedden dat ze dat niet doen !

W.v.O.N. | 22-08-10 | 20:44

Ik zet 10 miljard dollar in van het IMF zodat het daar beter gaat.

Fruitvliegje | 22-08-10 | 20:44

Money talks.

Stort dus niet op 555.

Nee dus! | 22-08-10 | 20:44

Sliptong | 22-08-10 | 20:30 Evil, pure evil. Geen woorden voor...

Ashtrey | 22-08-10 | 20:44

.. en 300 kilometer verderop zit iemand met zijn tenen in het water op een plastic zeiltje te wachte op de koude nacht. Hij probeert zijn diarhee de baas te zijn, zet zijn laptop uit na bovenstaand filmpje te hebben gekeken en denkt "volkomen terecht en rechtvaardig dat ik op basis van dit incident al 2 weken wacht op noodhulp".
Beschaving is een dun laagje vernis waar niet te hard aan gekrabt moet worden. Bij de Bijenkorf staan ze elkaar bij de drie dwaze dagen al naar het leven, laat staan bij een ramp.

Weest gegroet | 22-08-10 | 20:43

Gadverdamme wat een mongolen daar! FUCK GIRO 555

Carl von Rabenhaupt | 22-08-10 | 20:43

Is dit die gezamelijke tv-actie voor 555?

Nee dus! | 22-08-10 | 20:43

wat vreselijk voor die jongens... iemand schreef het al: je hebt maar een leven en dan zo aan je einde komen, echt verschrikkelijk.... en al die mensen maar kijken... zelfs al denk je dat ze schuldig zijn dan hoef je dit toch nog niet aan te zien?! wie zijn die mannen die hun slaan ?!! het zijn er maar een paar, zijn dit de mensen waarvan ze zogenaamd zouden hebben gestolen of gewoon een paar mongolen die er zin in hadden?!

Red-Rat | 22-08-10 | 20:43

Dit is de andere "donkere" kant van Pakistan.
Het zou goed en eerlijk zijn als ze deze video a.s.
doderdag tijdens de Nationale TV aktie voor Pakistan
ook laten zien!

kippevlees | 22-08-10 | 20:43

Waarom staat er "Schokkend" bij de titel van dit onderwerp. Helaas is het zo, dat als er een week eens niet iemand gestenigd, handen afgehakt, of als straf in een ziekenhuis verlamd werd door z´n rugzenuw door te laten snijden door chirurg in het kader van een oog-om-oog, tand-om-tand straf, dat pas echt schokkend zou zijn.

powerpoes | 22-08-10 | 20:43

New Delhi, Aug 20 – Amid uproar in both houses of parliament, the government Friday assured that it was committed to the safety of Sikhs in the Kashmir Valley where some Sikh families have reportedly received anonymous letters from extremists asking them to either embrace Islam or leave.

www.indiatalkies.com/2010/08/governmen...

solidstate | 22-08-10 | 20:43

Dit is de andere "donkere" kant van Pakistan.
Het zou goed en eerlijk zijn als ze deze video a.s.
doderdag tijdens de Nationale TV aktie voor Pakistan
ook laten zien!

kippevlees | 22-08-10 | 20:43

Laat het nog maar flink regenen in Pakistan.

Piethoane | 22-08-10 | 20:42

Toch blijft een lynchmob interessanter dan een flashmob!
*bukt voor stokslagen en stenen*

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:41

Parsons | 22-08-10 | 20:36

Filmpje loopt. Get the picture.. Maar niets doen is ook zo'n 'dooddoener'

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:41

@vierkantswortel0 | 22-08-10 | 20:36 ,
hmmm,
je kunt niemand beledigen,
iemand kan zich hoogstens beledigd voelen.

Woorden zijn inhoudsloos,
het is maar wat voor invulling je er zelf aan geeft.

vander F | 22-08-10 | 20:41

Zo dat waren zeker brute beelden *slik* misdaad moet gestraft worden maar dit is wel teveel van het goede en dan nog onschuldig ook???? pfffff te erg!!!

stoneytony | 22-08-10 | 20:41

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:37
M'n vader is president geweest van een Rotary-district, en als ik hoor hoe nauwkeurig alles gerapporteerd moet worden, denk ik dat je angst grotendeels ongegrond is.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:40

@junta,
verschrikkelijk. Wat een barbaren............

Bes Nedenpeil | 22-08-10 | 20:40

Barbaren zijn het zeker en van mij mag er nog een vloedgolfje overheen, maarre .....

ze stonden erbij en keken ernaar is een verschijnsel dat ook in het Westen veel teveel voorkomt. En ik ben benieuwd hoeveel helden hier tussen een bloeddorstige menigte en hun prooi zouden springen

middleoftheroad | 22-08-10 | 20:40

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:32

Hahahaa.. moet bekennen dat het idee mijn mind heeft gecrossed. Maar hoe barbaars zijn wij dan zelf niet. Naaah selectieve eliminatie heeft toch de voorkeur.

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:39

15 en 17 jaar, zijn die mensen gek geworden?

Prins_Bernhard | 22-08-10 | 20:38

vierkantswortel0 | 22-08-10 | 20:36
Oké, point taken. Desalniettemin, een metalen balk doet meer pijn.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:38

Geef het nog een halve eeuw en alle democratieën zijn belegerde staten zoals Israël. Of alle moslims moeten morgen onvruchtbaar worden.

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:38

Het spijt me voor de kinderen in dat land e.d., maar laat ze daar toch lekker creperen en hopen dat een ander haat-baard land ze helpt ?

Muur | 22-08-10 | 20:38

@Wazzzah | 22-08-10 | 20:26 ,
tuurlijk joh,
en nu even reëel.

Alsof dit dagelijkse kost is in Oost Groningen,
man man,
shit for brains of zo?

vander F | 22-08-10 | 20:38

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:31

Dat zijn dan welkome alternatieven. Hoewel wantrouwen toch voorop staat. Homestart zou ook een rendabele organisatie zijn... Ik weet het niet..

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:37

Neem bij het geven aan 555 voor Pakistan ook onderstaand bericht even mee.
www.kerknieuws.nl/nieuws.asp?oId=18644...
Zoek dan eens op internet naar de giften van Islamitische landen aan Haiti.
Vooral Saoedi Arabie.
Conclusies kan u zelf trekken.

Roadblock | 22-08-10 | 20:36

@Nietvoordekat
"En woorden doen geen zeer".

Je moest eens weten mijn waarde!

vierkantswortel0 | 22-08-10 | 20:36

Gelukkig komt het geld deze keer wel goed terecht. Of is dat niet wat ze op tv verkondigen?

Vortec | 22-08-10 | 20:36

Tja, waarom stapte er niemand naar voren om dit een halt toe te roepen? Ik zou het zelf ook niet zo snel gedaan hebben, voor je het weet sta je zelf in het midden van die cirkel

Muxje | 22-08-10 | 20:36

Kom op jongens,
beetje respect voor hun cultuur zeg,
en ze hebben daar heerlijk eten en mooie kleding enzo.

vander F | 22-08-10 | 20:36

zo pakken ze je hard aan in plaats van broodjes kaas uitdelen in de bak

TameRR | 22-08-10 | 20:35

Wazzzah | 22-08-10 | 20:32
Bullshit. Geweld is nooit goed, behalve om erger te voorkomen (de ME die relschoppers in bedwang houdt bijvoorbeeld). Het is hier op GS, en bij de buren van SN ook, alleen zo dat meningen wat dikker aangezet worden dan ze echt zijn. En woorden doen geen zeer.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:34

Hier een mooi stukje uit een (vertaald) artikel www.artikel7.nu/?p=28639 dat gaat over een Fransman die zichzelf voor zijn vrouw heeft bekeerd tot de islam, maar met zijn vrouw gaat emigreren naar Canada, omdat zij denken dat Frankrijk geen glorieuze toekomst tegemoet gaat.

Over moslims in Frankrijk (dezelfde beesten die deze twee jongetjes op weerzinwekkende wijze hebben gedood):
'Bebaarde mannen met een debiele blik, gekleed alsof ze in Islamabad zouden zijn, verschijnen uit het niets en gaan bij elkaar staan. Ik probeer hen in de ogen te kijken, maar hun staren is volkomen vreemd voor me. Alles, wat ik erin kan zien, is een of andere soort mystieke angst, vermengd met onbegrijpelijke domheid.'

Beter kan men de echte (!) moslim niet omschrijven. Het is alleen een onbegrijpelijk domheid die tot wandaden als die in dat vreselijke filmpje kunnen leiden en het is inderdaad een onbgrijpelijke angst die de rest ketent, zodat zij erbij staan en zonder in te grijpen toekijken.

Art Vandelay Ultor | 22-08-10 | 20:34

laten we knuppels sturen, die kunnen ze daar beter gebruiken denk ik

geraard | 22-08-10 | 20:34

Heb daar maar één woord voor.... BARBAREN.

Artwido | 22-08-10 | 20:34

@Morris generaliseren is anders een effectieve manier van zelfbescherming. Dieren doen het continue.

Bij kleine dingen kan je het risico nemen en de mogelijk onschuldigen wat gunnen, maar in dit geval liever niet.

meestergeus | 22-08-10 | 20:33

Ik zie hier ook nogal eens mensen pleiten voor eigenrichting. Dit krijg je dan

Maaier | 22-08-10 | 20:33

@vierkantswortel0 | 22-08-10 | 20:26
Het antwoord op je vraag is een volmondig ja.

Parsons | 22-08-10 | 20:33

555? Zoek het maar lekker uit daar, stelletje barbaren.

beerpoes | 22-08-10 | 20:33

Je zou er als advocaat in je handjes van gaan wrijven. Pubers die publiekelijk aanzetten tot genocide. Inclusief Zwitsal hoofd. Op hoeveel manieren willen jullie geknipt en geschoren worden?

vierkantswortel0 | 22-08-10 | 20:32

Ik wilde eigenlijk klikken, maar ik doe t toch maar niet...

Air van Boven Dorens | 22-08-10 | 20:32

Geen cent naar dat kut gehucht... Dit soort geweld heeft niks met honger te maken. Pure bloeddorst...

kw_nl | 22-08-10 | 20:32

In dat soort dorpen bestaat geen algemeen recht, maar het recht van de "dorpsrechtbank". Deze straffen zijn altijd zo uitgevoerd. Het enige verschil is dat tegenwoordig ook daar een aantal gasten een mobieltje met camera hebben.

Max Stirner | 22-08-10 | 20:32

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:26
Kijk, het geeft wat kritiek en ethische discussies, maar al de toekomstige generaties zouden ons op de blote knieën danken, als we nu her en der "wat woestijn zouden genereren".

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:32

@Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:29'
Het is selectief, moralistisch geneuzel - zoals altijd.

Wazzzah | 22-08-10 | 20:32

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:28
Rotary en Lions staan er allebei garant voor dat elke cent ook daadwerkelijk komt waar hij moet zijn. Er is geen strijkstok.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:31

En daar gaat $ 800 mln ontwikkelingshulp naar toe?

Hazo | 22-08-10 | 20:30

Dit is triest.

dit geloof + mensen per direct uitroeien deze mensen zijn een gevaar voor de wereld.

( met het idee: je mag niet iets pikke maar wel iemand dood martellen ) ik kots van dit soort landen / mensen kijk ze het helemaal geweldig vinden iemand de dood in te jagen .. stelletje achterlijke ...

pokkehond | 22-08-10 | 20:30

@Ashtrey | 22-08-10 | 20:24
Ik zeg: totaal gebrek aan evolutie en dus beschaving. Laat de rest ook maar onderlopen!!

Sliptong | 22-08-10 | 20:30

*pakt een biertje bij het filmpje*
Flodder buren stem opzet; 'Tis toch altijd wat met die mensen he'

sufkut | 22-08-10 | 20:30

Wazzzah | 22-08-10 | 20:26
Ja, ik herinner me de reacties onder dat artikel. Kunt u mij vertellen hoeveel mensen er dood gegaan zijn door die reacties?

Ik lul uit m'n nek? Grappig, zou graag hetzelfde zeggen over u.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:29

@Whimpysinger | 22-08-10 | 20:20
Ow, in dat geval sta je natuurlijk geheel achter deze barbaarse slachting.

Parsons | 22-08-10 | 20:29

"You need to be human first, and they don't qualify..."

Air van Boven Dorens | 22-08-10 | 20:29

Gauw geld storten, dan kunnen ze betere stokken kopen. Er breken er nogal wat..

Dr. Everett V. Scott | 22-08-10 | 20:29

555 kan weer dicht..

doemaarniet | 22-08-10 | 20:29

Een land waar dit kan en wat kennelijk door de politie getolereerd wordt, moet volledig van de rest van de wereld worden geïsoleerd. En dan praat ik niet eens over hun hulp aan terroristen!! In één woord misselijkmakend!
Iedereen heeft de mond vol over Noord Korea, maar dit is echt vóór-middeleeuws.
Alle hulp - in welke vorm dan ook - stopzetten en laat ze het maar lekker zelf uitzoeken!
Bah, wat een onmensen!!

Balinese mata-mata | 22-08-10 | 20:29

Parsons | 22-08-10 | 20:18

Voor mij geldt.. Doneren geen prob. Ik heb het goed. Maar wat de neuq... moet t zelf gaan brengen wil ik zeker weten dat het goed aankomt. Wat herverdeling van rijkdom.. Ik heb er geen moeite mee. Maar hoe??

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:28

Analyse van waarom: zwakke Staat

Bukoswski | 22-08-10 | 20:28

@Whimpysinger | 22-08-10 | 20:20
En als ze schuldig zijn, is er dan geen rechtbank? Hoezo beschaving en moeten wij daar aan meewerken door geld te plempen naar driemaal 5 = zakkenvullen voor de SHO? Neen, mensen deaudslaan / ophangen zonder een redelijk maar vooral eerlijk proces is een absoluut gebrek aan beschaving. Uitsterven is dan beter.

Sliptong | 22-08-10 | 20:28

Serieus Falen van het gezag en die "noodleidende mensen" aldaar in pakistan. Dit is toch gewoon niet te verkopen; zulke mensen (barbaren) ga je toch geen ONTWIKKELINGshulp-/geld sturen....
"Ontwikkeling" beoogt een progressief proces waarbij mensen vorderingen maken op gebieden als welvaart, sociaal gedrag, rechtspraak, vrijheden, etc.
Dan is dit toch echt een enorm brevet van onvermogen van zo'n land....
Geldkraan netjes naar links draaien en dus DICHT DOEN!!!

KazVandam | 22-08-10 | 20:28

@DeRookmagier | 22-08-10 | 20:16

De christelijke Pakistaanse priester pater Emmanuel Asi heeft in Lahore in een interview gezegd hoe de christenen door de Pakistaanse moslims bij hulpverlening worden gediscrimineerd. Hij zei: ”97% van de Pakistani is moslim. 1,8% is christen, en samen met Hindoes, Sikhs en Bahai vormen zij de grootste minderheden. Ze krijgen bij rampen als allerlaatsten hulp. Men beschouwt ze meestal als tweederangs mensen. Een voorbeeld: als kind mocht ik zelfs niet eens de waterpomp op school aanraken – alleen omdat ik een christen ben.”

www.artikel7.nu/?p=28692

drs.Nee | 22-08-10 | 20:27

De moskeeen en madrassa´s van Pakistan zijn dan ook goed georganiseerd en fijnmazig met de maatschappij verbonden!! Sharia in de praktijk mensen. Bovendien staat de gehele staat Pakistan te trappelen om dit fantastische gedachtengoed te exporteren naar de rest van de wereld!!

Widukinn | 22-08-10 | 20:27

Onschuldige tieners... op weg naar een potje cricket. Zielig...

Misschien moeten we ook naar onszelf kijken en hopen dat we er alles aan doen om NIET als die Pakistanen te veranderen. Want we zijn aardig op schema...

machete74 | 22-08-10 | 20:27

En meneer Pritt, als ik mag wil ik graag toevoegen:
... en blijf in hemelsnaam DAAR!!!
Cultuurverschil toch net even te groot..

sr69 | 22-08-10 | 20:26

@wlodek | 22-08-10 | 20:19
Daar kan ik me alleen maar bij aansluiten. Die man heeft volkomen gelijk.

Parsons | 22-08-10 | 20:26

Parsons | 22-08-10 | 20:08
Ik heb regelmatig een grotere hekel aan mensen dan aan muggen.
De Aarde zou echt een paradijs gebleven zijn, zonder die hufters van een Adam en Eva.

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:26

Wacht even. Dus als ik het goed begrijp redeneren jullie als volgt:
Ik heb het geluk dat ik in Nederland ben geboren en denk dat ik een keuze heb en daarom is iedereen die in Pakistan is geboren wild en moet bij voorkeur dood?

Wat een wijsgerige gedachte is dat. Je moeder zal trots op jullie zijn. Veel succes met de haat die blijkbaar in je systeem zit geprogrammeerd. Je niet realiserende dat je geen haar beter bent dan de haat-mob in de filmpjes die ieder weldenkend positief ingesteld wezen links laat liggen.

Namaste.

vierkantswortel0 | 22-08-10 | 20:26

Na het zien van dit filmpje mag het weer gaan regen daar......... heel hard en heel lang.
Overigens iedereen die daar bij stond te kijken, aanjuigen en filmen, mag de ergste vorm van kanker krijgen.
Dit hoort niet op aarde.

votlok | 22-08-10 | 20:26

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:17

Nuke 'm all... maar daarmee tref je helaas niet alleen de barbaren. Specifieke eliminatie lijkt me een beter alternatief.

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:26

@Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:22
Herinnert u het bericht nog over moslima's die bierblikjes naar hun hoofd kregen? Lees de reacties daar eens en besef dat u compleet uit u nek lult. Sommige hier zijn net zo iq-loos en barbaars als de omstanders in dit filmpje. Simpel. Klapvee.

Wazzzah | 22-08-10 | 20:26

Niet normaal dit. Je moet niet generaliseren bedenk ik me snel, om niet alle Pakistanen hier op aan te kijken. Ongelooflijk, zo ga je niet met mensen om. Toch gebeurt het hier ook weleens op die manier, je hoort en leest het regelmatig verchtpartijen in de nacht waar door een groep enkele mensen belaagt worden, en er gewoon door geslagen wordt, ook al ligt diegene op de grond (misschien dan niet tot de dood er op volgt, maar toch).

Morris | 22-08-10 | 20:25

Waarom moet ik toch terugdenken aan mijn leraar Culturele kunstzinnige vorming? Zal ongetwijfeld iets met het culturele deel te maken hebben. Waarom hebben wij dat nog niet ingevoerd? Die sharia?

BeerGod | 22-08-10 | 20:25

Steun de Paki's op giro 555!

R5593 | 22-08-10 | 20:25

Meestergeus is geschokt.

Wel toevallig dat het weer een land is waar de VS regelmatig mee aanpapt om het land ernaast onder controle te houden. Kunnen ze niet gewoon een keer het hele zootje daar in 1 keer onderhanden nemen ipv telkens een stukkie op te schuiven?

meestergeus | 22-08-10 | 20:24

Nou allemaal nog even snel geld sturen, want van dergelijke filmpjes smullen we wel hier in het westen...!!

GherAhnkAhmon | 22-08-10 | 20:24

Slechts luttele seconden van deze totale waanzin bekeken, net genoeg om een heul naar gevoel in mijn maag te krijgen. Hoe kunnen deze 'mensen' tot zoiets in staat zijn? Hoe...?

Ashtrey | 22-08-10 | 20:24

Kale Gerrit | 22-08-10 | 20:21
Maar je zal er maar geboren zijn. De slachtoffers mogen niet lijden onder de waanzin in dit kutland. Maar toch, ik heb deze keer ook nog geen gift over gemaakt. Het klopt niet om onschuldigen links te laten liggen, maar ik krijg het deze keer niet gedaan om een meiertje over te maken naar 555.

mokum4all | 22-08-10 | 20:24

Ze doen maar.
Kan mij echt geen fuck meer schelen wat ze daar in die schijt landen doen.
Je kan wel steeds een filmpje posten met daarbij de tekst: Schokkend.
Maar je schiet er niets mee op.

Wynardtage | 22-08-10 | 20:24

Robske007 | 22-08-10 | 20:16 NOS, dat is toch dat 'journaal' dat berichte over de succesvolle integratie van moslims in Engeland, volgens mij wel. Natuurlijk gaat de NOS dit niet uitzenden mensen zouden wel eens kunnen gaan twijfelen.

Bokito ergo sum | 22-08-10 | 20:24

@Lingsang | 22-08-10 | 20:20
Nee, er gebeurt niets. Net zoals na de tsunami en net zoals na Haïti zullen alleen de zakken van de "hulpverleners" verder gespekt raken. En zolang die Yanken oorlogje in Zandbakkistan aan het voeren zijn, hebben ze de hulp nodig van die Paki's. Hoe dubieus die ook is.

Sliptong | 22-08-10 | 20:23

En daarom gaat er bij mij altijd 0 euro naar dit soort moslimlanden...

Neerlandsbloed | 22-08-10 | 20:23

kansloze kutzooi daar.
stenig zo'n talibanlul nu eens, dat zullen ze nooit doen. Die knuffelende gooi en eemlander hoeren in NL moeten ons zo nodig aansporen geld te geven voor dit soort mafkezen? dacht het niet. relimoord op video, I'll give it a pass.

Prutsert3368 | 22-08-10 | 20:23

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:05

Inderdaad, er wordt wel erg vaak A. Akbar geroepen in de film. "Akbar moment" was dan ook een juiste omschrijving. Maar ik heb de rit niet helemaal uitgezeten als je het niet erg vindt. Een terechte Joris dus inmiddels...

von Schwaffelhofen | 22-08-10 | 20:23

Het land 'bevrijden', 1,5 miljoen burgerdoden maken, 10 militaire basissen aan de Chinese Border met 100 year licenses bouwen, het land balkaniseren (verdeel en heers) en BigCorp hun ding laten doen.

Dat lijkt me wat er gaat gebeuren. Spin spin spin. (naast dat filmpje ziek is natuurlijk, by the way: in Amsterdam worden er ook mensen kapot geslagen hoor, maar niet zo ziek als daar).

Herinner jullie nog dat Pentagon document inzake publieke beïnvloeding van Europa? (iets met vrouwenrechten gebruiken als main PR issue to sell war).

Westelijke waarden zijn ook niet lekker hoor: In Irak na 8 jaar nog geen stroom. Regime change, een land in regios uit een laten vallen en deals doen met de interessante regios. Das westerse superiority.

Graaierij aan de top is geweld aan de bottom.....

Denkt Na | 22-08-10 | 20:22

@Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:12
@Bes Nedenpeil | 22-08-10 | 20:16

Spijtig, iedereen heeft maar 1 leven en dan kom je zo aan je einde. Ik denk niet dat dit hier kan gebeuren, althans niet zo brutaal :s .

junta | 22-08-10 | 20:22

Wazzzah | 22-08-10 | 20:16
U kent het gezegde "schelden, schelden doet geen zeer"? Al zeggen een miljoen reaguurders dat ze iemand dood willen hebben, zolang niemand het woord bij de daad voegt, is het over een paar dagen gewoon weer overgewaaid. En zodra iemand daadwerkelijk onschuldig is bevonden, kan iedereen desgewenst alsnog "sorry" zeggen. Ik denk alleen dat "sorry" een klein beetje te laat komt voor deze arme jongens.

Klein vraagje: ziet u ondertussen het verschil tussen iets zeggen, en iets doen?

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:22

Excuses voor mijn zwartgalligheid, maar laat ook maar verdrinken ook.

Ach-Jee | 22-08-10 | 20:22

Blij dat ik niks heb gestort op giro 555, ik had al een idee dat deze mensen niet veel verdienen.

Boudt | 22-08-10 | 20:22

nou die gasten hebben genoeg geld aangezien ze met zn allen gezellig foto's staan te maken met hun mobieltjes.. 555 lijkt me dus overbodig :)

Demanmetdepet | 22-08-10 | 20:21

@Tricephalus | 22-08-10 | 20:18 : Als je een kiekje doet in Parijs, Hamburg, Berlijn, Amsterdam, Rotterdam en Londen.... kan je dat zeker wel vaststellen.

Frederik Vijf | 22-08-10 | 20:21

heel dat gebied is gewoon een grote diepe hopeloze put, kunt beter niet geboren worden als bij zo'n kansloze apen in de buurt opgroeien

Kale Gerrit | 22-08-10 | 20:21

The News: "The background to the murders is predictably murky and confused, with reports of the young men having been involved in crime, perhaps murder. Other reports say they were innocent victims caught in a rivalry between two groups that had an enmity. Still other reports say that "powerful figures" connived at their death. Or it may have its origins in something as trivial as a disputed cricket match."
Pritt: "De jongens (15 en 17) werden er van verdacht iets gestolen te hebben, maar waren onschuldig."
Zoek de verschillen.

Whimpysinger | 22-08-10 | 20:20

jugendstil | 22-08-10 | 20:19
redelijk raak in het roosje

Bukoswski | 22-08-10 | 20:20

@DeRookmagier | 22-08-10 | 20:16
Die zielige kindertjes en andersoortige mensen daar interesseren me geen ene fuck hoor. Wat mij wel interesseert is dat ze ons willen vernietigen en alleen daarom zou je er iets anders heen moeten sturen dan geld.

Parsons | 22-08-10 | 20:20

Zo blij dat ik niet DIRECT geld over maak. Dit is tekenend voor dat achterlijke moslimland. Laatst zag ik ook nog even een filmpje van een volwassen vent die een kind een doodtrap gaf om z'n graan af te pakken. Het lijkt me beter dat die Yanken die atoombommen afpakken en de boel helemaal plat bombarderen. Pakistan haat, met name, de westerse wereld en de westerse wereld kan zonder Pakistan. Zouden ze in Engeland al aan het inzamelen zijn? www.bestandworst.com/v/85964.htm

Sliptong | 22-08-10 | 20:20

Ach laat ik maar niets zeggen. het is toch vechten tegen de bierkaai. Die stommelingen hier in Nederland zal het ontkennen en dat het daar niet gebeurt.
En dat alleen maar om hun zak te spekken en snoepreisjes te maken.
Ik roep elk weldenkend mens om niets meer te storten.
Laten we een website maken om Pakistan te boycotten.
Straks zijn ze weer vetgemest en de wegen zijn weer redelijk berijdbaar.
Dan zijn wij weer die smerige westerlingen.

BOYCOT PAKISTAN

Lingsang | 22-08-10 | 20:20

jugendstil | 22-08-10 | 20:19
Verwacht maar niets.

plastic zakje | 22-08-10 | 20:20

dit hoef ik niet te zien, verschrikkelijk.

DiederikJanWaldemar | 22-08-10 | 20:19

Naja zeg. Doe s even normaal ofzo! Je zou daar maar naast je broertje liggen en samen zo gebeat worden. Per direct stoppen met geld geven.

eerlijkwaar | 22-08-10 | 20:19

Ik wacht eerst de vrijlating van Volkert maar even af voordat ik hier verder op reageer.

jugendstil | 22-08-10 | 20:19

In al die landen moordt de ene helft de andere uit. De onderliggende partij mag vrij naar NL, krijgt alles toegeschoven. Na verloop van tijd komt de moordende partij onderop en mogen zijn weer naar NL komen om vertroeteld te worden.
Op bejaarden en zieken wordt bezuinigd, op ontwikkelingshulp en asielzoekers wordt elk jaar meer uitgegeven. Femke, waar komen al die stemmen op Wilders nu vandaag?

aissatti | 22-08-10 | 20:18

@-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:14
Ook dat is een gebied waar "wij" (kuch) geld naar toe sturen.

Parsons | 22-08-10 | 20:18

Ook deze couleur locale zijn ze druk bezig in onze lage landen te importeren. Binnenkort dus geen internet nodig, gewoon te bezichtigen bij u in de straat.

Tricephalus | 22-08-10 | 20:18

Parsons | 22-08-10 | 20:08
Ha dacht er ook weer aan.

Detlev Tarnowitz | 22-08-10 | 20:18

*mompelt erover dat ie geen cent maar dan ook geen rooie cent aan giro 555 gaat doneren - laat die wilden maar verrotten, maar schrijft uit angst voor een permaban toch maar niets*

Wabbit.was.here | 22-08-10 | 20:18

en daar betalen wij voor aan giro 555?

2223656 | 22-08-10 | 20:18

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:05
Mijn stokbrood americain smaakte iets minder goed, maar niet veel.
Hadden we niet een kernbommenoverschot?

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:17

-weggejorist-

Demanmetdepet | 22-08-10 | 20:17

Dat deel van de wereld ligt echt 500 jaar achter op de westerse wereld. Dit bewijst het maar weer.

Watcher | 22-08-10 | 20:17

@Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:14
Vrijwel niemand is hier veroordeeld door een rechter als er doodswensen worden uitgeroepen, dus in dit opzicht doet dat er niet toe. Maar goed, de wereld is barbaars en kut, niets nieuws.

Wazzzah | 22-08-10 | 20:16

Parsons | 22-08-10 | 20:08
Sjezus dat is echt zieke shit. godverdegodver. Die negers zijn stuitergek

Katte Nut | 22-08-10 | 20:16

Parsons | 22-08-10 | 20:05
Prima video, eens. En zoals ik zei: ik ben geen fan van giro555. Dat geld komt meestal (zeker in Pakistan) niet goed terecht en help niet structureel. Noodhulp geven kan echter gewoon door de VN, met steun van rijke landen. Doen dus en snel. Want wanneer je mensen zonder onderdak, drinkwater, eten nìet helpt omdat het moslims zijn, wie is dat de barbaar?

DeRookmagier | 22-08-10 | 20:16

asjemenou | 22-08-10 | 20:06
IRA neem ik aan? Hoe kwam u daar terecht?

Bukoswski | 22-08-10 | 20:16

Ik dacht, dat filmpje kijk ik wel ff uit. Ben gestopt toen ik bijna moest vomeren.

plastic zakje | 22-08-10 | 20:16

Kennelijk mogen we geen links droppen naar het filmpje van jongens die een hals opensnijden; daarom nogmaals vermeldt dat de link op HVV staat in 'bij de buren'. De waarheid kan niet goed genoeg bekend worden, want de NOS hoor je hier nooit over!

fjordman | 22-08-10 | 20:16

Hopelijk neemt ook het NOS journaal dit over! Eens kijken hoe snel wij Nederlandsers Giro 555 volgestort krijgen. Blij dat de overheid al 6 miljoen naar dit apenland heeft gestuurd! Hoe voor de islam! Het is geen achterlijke cultuur hè Dries van Agt!?

Robske007 | 22-08-10 | 20:16

@junta,
waarschijnlijk had een vriend van een neef die een buurman heeft waarvan zijn zus haar dochter gehoord heeft dat de vrouw van de hallalslager mogelijkerwijs met hem heeft staan praten. Verdiende straf dus volgens de religie van de vrede

Bes Nedenpeil | 22-08-10 | 20:16

Jammer dat zo'n enigszins gematigd land wegzakt naar de middeleeuwen door fundamentalisme. Dit gevaar dreigt in nog veel meer islamitische landen.

fail | 22-08-10 | 20:15

Vreemd dat ik alleen door dit filmpje toch heb besloten geen geld te sturen... triest

Lanoxious | 22-08-10 | 20:14

Parsons | 22-08-10 | 20:08

een nieuwe dieptepunt...

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:14

@Phallus impudicus | 22-08-10 | 20:13
Aha, u wilt hetzelfde achterlijke gedrag tonen?

Wazzzah | 22-08-10 | 20:14

-weggejorist en opgerot-

Detlev Tarnowitz | 22-08-10 | 20:14

Is giro 55 al geopend? Ik krijg ineens de dringende behoefte geld naar dit land toe te sturen.

Larry King | 22-08-10 | 20:14

Wazzzah | 22-08-10 | 20:10
Ze schenen ook onschuldig te zijn. Ja, leg het ze maar eens uit. Oh wacht, ze zijn dood.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:14

GVD!! Wat een kansloos achtergesteld beesten volk is dat toch, ik ga echt bijna letterlijk over m'n nek hiero. Laten we een giro openstellen voor donaties tbv een nucleaire bom ofzo

Phallus impudicus | 22-08-10 | 20:13

junta | 22-08-10 | 20:11
Het was een ongelovige, waarschijnlijk.

Net als ik. En waarschijnlijk ook net als u. Stof tot denken, niet? Dat had ik ook kunnen zijn.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:12

Wat een stelletje barbaren.
En daar moeten we geld voor gaan overmaken?
Geen cent.

Rest In Privacy | 22-08-10 | 20:12

Die heksenverbranding is nog erger; wat maar weer eens aantoont dat niet alleen de moslims een achterlijke cultuur hebben. Te ziek!

fjordman | 22-08-10 | 20:12

Giro 555; we sturen extra lansen om wat dijken door te prikken.

johnnie_1983 | 22-08-10 | 20:12

@-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:05

Walgelijk, surrealistisch... raakt maar moeilijk door de nek heen me dunkt
Waaraan had die man dat verdient

junta | 22-08-10 | 20:11

Beschamend genoeg zie ik dit niet meer dan als Pakistaans erfgoed. Stik er maar in stelletje gekken. Voor de UK is dit een mooie Sharia-waarschuwing....

Frederik Vijf | 22-08-10 | 20:11

En wij maar geld inzamelen op 555 voor onze makkers daar. Hoe meer ik over die regio lees en hoor, hoe groter mijn weerstand en argwaan. Mijn verplichte en vrijwillige solidariteit wordt ernstig op de proef gesteld hoor.

pe4444 | 22-08-10 | 20:10

Pff. Schiet iemand wat mensen neer in NL, dan zijn de doodswensen legio. Voegen ze in een ander land daad bij woord, is het barbaars. Consequent blijven, mensen. (het liveleak filmpje zegt dat ze verdacht worden van een overval met 2 doden en 4 gewonden, niet "iets stelen").

Verder is het natuurlijk babaars en kudt, waar het ook gebeurd.

Wazzzah | 22-08-10 | 20:10

@-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:05 :
Thanx! Had ik net nodig voor het laatste zetje!
*wc opzoeken doet*

DeBruineSter | 22-08-10 | 20:10

Trouwens, ook als je niet stort betaal je mee de Jihad. Gewoon via je belasting en het hoofdstukje 'ontwikkelings samenwerking', sub-paragraaf 'Noodhulp'.

Ales | 22-08-10 | 20:10

2 brothers (hanging) from the 4th floor.
Ze werden beschuldigd van roofmoord/overval toch? Sharia komt naar je toe deze zomer!

Brakke Obama | 22-08-10 | 20:09

Ach, hier staat de smeris ook buiten de deur de regeltjes op te volgen terwijl binnenshuis een burger doodgemarteld word...

Bucket of Shit and P | 22-08-10 | 20:09

Bah, ga bijna over mijn nek. Geert Wilders kom er maar in, Bommetje gooien op dat hele zooitje daar, WALGELIJK. Die hele islam is een gevaar voor de mensheid, nog erger als W0II

Gexto | 22-08-10 | 20:09

Los van het islamitisch zijn is Pakistan een van de meest scheefgegroeide landen die bestaat. 90% van de grond is in bezit van een handje vol grootgrondbezitters, die zoals te zien het volk goed dom houden. Ze hebben alleen wel een kernbom...

KommisarisRex | 22-08-10 | 20:09

-weggejorist-

fjordman | 22-08-10 | 20:08

Geen dubbeltje gaat er naar Giro555, wat een achterlijken.

Barbatruuk! | 22-08-10 | 20:08

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:05
Toen 'ie begon te snijden meteen weggeklikt, gadverdamme. Misselijkmakend, en misschien moet het daarom wel juist groot nieuws worden. Hier hoor je weer niemand over.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 20:08

@weesgegroet | 22-08-10 | 20:04
Kudtvolk? Kudtmensheid. Enige zelfreflectie is hier toepasselijk. Ik wordt zo langzamerhand een beetje erg moe van de Mensheid. Er is iets vreselijk fout met ons,wat op een dag ons vre-se-lijk gaat opbreken.

Brakovich | 22-08-10 | 20:08

Dat land leeft nog volledig in de tradities van de Middeleeuwen. Een compleet zelfbenoemd volksgericht, wat een stel achterlijke figuren. Het waren nog maar kinderen die twee jongens. Maar dankzij de invloed van de moderne tijd ( de mobieltjes) zullen de daders een soortgelijke straf krijgen.....

thequeenofsheba | 22-08-10 | 20:08

Pakistan, een land met prachtige islamitische normen en waarden waar onze dwepers van CDA en links zo vol bewondering over zijn.

Fijnstoffer | 22-08-10 | 20:07

-weggejorist-

asjemenou | 22-08-10 | 20:06

Ik vond die fascistische hulpverlener de Islamitische mentaliteit wel goed verwoorden toen hij eerst, in het bijzijn van een Europese journalist, iedereen opriep om met hem te bidden voor een spoedige dood aan al de ongelovigen en vervolgens bloed serieus tegen de journalist te zeggen dat Europa hun ingezamelde geld aan hun moest geven omdat zij de mensen echt konden helpen. Ik vraag me af wie er nou achterlijker is: Dit soort fascistische haatpredikers of de NSB'ers van de Linkskerck die ons oproepen om toch alsjebulief maar te storten.....

Ales | 22-08-10 | 20:06

@Lord of the Flies | 22-08-10 | 20:02
Waarvan 3.8 miljoen door de moslimlanden is bijgedragen...

Parsons | 22-08-10 | 20:06

@DeRookmagier | 22-08-10 | 20:02
Gelul, dit heeft *alles* met giro 555 te maken. Welke krankzinnige volidioot bedenkt het om geld en hulp te geven aan barbaren die openlijk roepen dat het westen vernietigt moet worden en de bewoners op onderhavige manier afgeslacht moeten worden? Open je ogen eens!

www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w&am...

Parsons | 22-08-10 | 20:05

-weggejorist-

-Straatverlichting- | 22-08-10 | 20:05

daarom is er een overstroming geweest en hopen dat de opgeworpen dijken het niet houden .. zwijnen

dutniks | 22-08-10 | 20:04

Kutvolk. Egnie storten.

weesgegroet | 22-08-10 | 20:04

Soon to be seen in a street in your neighborhood.

Weisse rose | 22-08-10 | 20:03

@cultheld | 22-08-10 | 19:58
Als je werkt en dus belasting betaald heb jij ook al dan wel of niet vrijwillig bijgedrage om dit mogelijk te maken. Zet hier giro 555 voor in zodat mensen zelf uitmaken waar hun geld heengaat, en niet gedwongen. 555 roept nu bij mij dit soort beelden op tijd voor een nieuw getal.

leijpeideaud | 22-08-10 | 20:03

Wereld geeft Pakistan 640 miljoen euro

(Novum/AP) - De Pakistaanse minister van buitenlandse zaken Shah Mahmood Qureshi heeft zondag de internationale gemeenschap bedankt voor de 640 miljoen euro hulp die tot nog toe is verstrekt of toegezegd in verband met de overstromingen.


"In deze tijd waarin het Westen en Europa en Amerika een recessie doormaken, is deze solidariteit met Pakistan zeer bemoedigend", zei hij.

Ik wil goedverdoeme mijn geld terug, ja.

Lord of the Flies | 22-08-10 | 20:02

Afschuwelijk, denk ik. Dank voor de links maar daar kan ik niet naar kijken.
En op reaguurders die dit linken aan die overstromingen/giro555 zit ik ook niet te wachten. Daar heeft het niets mee te maken. Ik ben geen fan van ontwikkelingshulp, SHO, giro555, etc., maar kom op zeg. Je biedt mensen hulp wanneer dat nodig is.

DeRookmagier | 22-08-10 | 20:02

Had net lekker gegeten,wat een kut filmp. ben echt klaar met pakistan, geef echt geen cent aan dat stelletje mongolen.

flaam | 22-08-10 | 20:02

En dan zijn er nog steeds mensen die in een multiculti samenleving geloven, ongeciviliseerd moslimtuig

XBUSTER | 22-08-10 | 20:02

Maakt niet uit jongens. Giro 555. Doneren, en snel een beetje. Ondertussen bouwen de Paki's noest door aan hun kernraket www.trouw.nl/nieuws/wereld/article3063... en ontvangen ze doodleuk ruim een miljard aan ontwikkelingshulp www.minbuza.nl/nl/Reizen_en_Landen/Lan... In de tussentijd bloedt u uit meerdere wonden voor dit land: rechtstreeks via BUZA en via het IMF, de WHO en de EU.

Mr Dixit | 22-08-10 | 20:01

Gooi ALSJEBLIEFT 555 dicht jongens, NU!!!

Izbut | 22-08-10 | 20:01

-weggejorist-

Kutsnob | 22-08-10 | 20:01

Laat dat hele land alsjeblieft gewoon verzuipen.

DeBruineSter | 22-08-10 | 20:01

zucht!!

The Concierge | 22-08-10 | 20:01

-weggejorist en opgerot-

zuugerd | 22-08-10 | 20:00

Wat een varkens, onrein kutvolk.

Captain Mango | 22-08-10 | 20:00

Kan je net zo goed een lap vlees kopen en in dierentuin bij de leeuwen gooien, komt je geld ook bij beesten terrecht.

Ernest P. Worrell | 22-08-10 | 20:00

Laten verzuipen dus.

Korporaal Banaal | 22-08-10 | 20:00

Kreeg ie nou 555 stokslagen?

Tomatendoos | 22-08-10 | 20:00

Iedere cultuur is gelijkwaardig, iedere cultuur is gelijkwaardig. Ik herhaal, iedere cultuur is gelijkwaardig.

Heidegger | 22-08-10 | 20:00

Zieke cultuur. Wegblijven daar. Het gaat hier gvd. om kinderen van 15 en 17 jaar!
Tyfus sharia!

Dr. Plofkop | 22-08-10 | 20:00

Je vraagt je af of deze mensen de overstromingen ook aan Allah's wil koppelen. Wat een stelletje barbaren daar, geen cent zullen ze van mij krijgen.

Crusher | 22-08-10 | 20:00

Overstroming + 1

Femtex | 22-08-10 | 19:59

Is this what we are? Savages?"
Wat een zelfkennis.
Lord of the Flies | 22-08-10 | 19:48
Met dat stukje (en die vraag) in die krant is niks mis, hoor. Sterker nog, dat geeft tenminste nog iets van hoop.

Lewis | 22-08-10 | 19:59

Ziekelijk.

kakakabouter | 22-08-10 | 19:59

doet dit mij denken aan t getal 555 of 666 ?

BYO | 22-08-10 | 19:59

peloton

Flapgeit | 22-08-10 | 19:59

Vooral op 555 storten, jongens!

cultheld | 22-08-10 | 19:58

Vandaag al een filmpje gezien van wat een inwijding is of zo, en kind snijdt langzaam een mans hoofd eraf. Is wel genoeg cultuur voor een dagje.

Bokito ergo sum | 22-08-10 | 19:58

misselijkmakend die filmpjes, vuurpeleton voor die wilde beesten

Flapgeit | 22-08-10 | 19:58

Je hoeft die idioten maar wijs te maken dat iemand christen is of de koran ontheiligd heeft en je hebt zo een lynchmob bij elkaar.
Het zal me niets verbazen als het hier ook het geval is.
Als de haatbaarden een infidel ophangen of lynchen liegen ze er altijd bij dat
diegene iets heel ergs gedaan heeft om te maskeren dat het om de islam jegens de ongelovigen gaat.

En die reli haatbaard schoften zouden onze hulp verdienen.

solidstate | 22-08-10 | 19:58

@ambsterdammetje. Welke wanhoop ?

Mesjoggah | 22-08-10 | 19:58

@ambsterdammetje | 22-08-10 | 19:56
Hoe bedoel je wanhoop? Hier is sprake van barbarisme en niets anders.

Parsons | 22-08-10 | 19:58

de enige beschaving die ze daar hebben is dat ze gebrekkig Engels spreken.

WillemWordtWakker | 22-08-10 | 19:58

Branden in de hel zullen ze!!

Glitch | 22-08-10 | 19:57

Achja, wel hard maja, laat ze lekker...

Zolang ze elkaar afmaken is er toch niet zoveel aan de hand...

Izbut | 22-08-10 | 19:57

Laten we met z'n allen zorgen dat de beulen met een volle maag iemand dood kunnen meppen, stort op Giro 555...

MichieldeMuiter | 22-08-10 | 19:57

Wel mooi, deze mensen zitten nog zo dicht bij hun oergevoelens en gedrag. De missing link is vast te vinden in pakistan.

tembacostyle | 22-08-10 | 19:57

wanhoop doet rare dingen met mensen. afschuwelijk

ambsterdammetje | 22-08-10 | 19:56

Sick shit... *nog een aantal regendansjes voor de Pakis doen gaat*

DeRoyVanZuipensteijn | 22-08-10 | 19:56

Wat een f*cking beesten zijn het! Ik heb het filmpje niet eens kunnen uitkijken. Lekker democratisch land is dat. Sinds wanneer is stelen erger dan moorden? Verdachten worden door de menigte vermoord. Waanzin! Bah!

ZeroTolerance78 | 22-08-10 | 19:56

>>De jongens (15 en 17) werden er van verdacht iets gestolen te hebben, maar waren onschuldig. En nu zijn ze dood.<<

iets specifieker graag de volgende keer wat betreft de aanklacht.

kwebbet | 22-08-10 | 19:56

barbaren

Krassimir | 22-08-10 | 19:56

Sialkot is overigens berucht omdat kinderen daar in fabrieken werken om voetballen te maken.

Arrabinekoeterine | 22-08-10 | 19:56

Giro 666?

godsammekrake | 22-08-10 | 19:55

.. en nergens een overstroming te zien.

Jan Passant mk2 | 22-08-10 | 19:55

-weggejorist-

The.Age.Of.Men | 22-08-10 | 19:54

Goede reclame, stuur vooral geld op en maak het mogelijk dat dit in de toekomst nog steeds stenigingen kunnen plaatsvinden. Zo kunnen deze moordende menigte gevoed worden zodat ze genoeg energie hebben voor de volgende steniging van ontschuldige kinderen.

leijpeideaud | 22-08-10 | 19:54

Misselijke shit. Een land waarin het normaal is om twee minderjarigen op zo'n manier dood te maken vanwege diefstal, is geen giro 555 waard. Laat dat hele land maar onderstromen. Pakistan heeft ongeveer 142 miljoen inwoners, laat ze allemaal maar verdrinken.

Baddy | 22-08-10 | 19:54

Mooie beelden.
Nu weet ik waarom we in Afghanistan zaten.
Let's go winning the hearts and minds of those people.
Peace man!
VN opdoeken en onze eigen boontjes doppen lijkt me het devies.
Geen zieltjes meer winnen voor welke internationale missie en welke achterlijke regio dan ook. Alleen een leger om onze grenzen en handelsroutes te beschermen en daarmee dan ook zonder scrupules mee opereren.
Dat is nou wat echt: Respect man.

Zarathustra1883 | 22-08-10 | 19:53

Zelfs ik krijg het niet voor elkaar om die filmpjes helemaal uit te kijken. De omschrijving van Pritt is treffend. Wat een totale waanzin.

Parsons | 22-08-10 | 19:53

Zou wat zijn als ze met de televisie inzamelingsactie deze beelden nou ook eens laten zien, net als de beelden van de Afghaanse hulporganisatie die gaat bidden met de slachtoffers dat de ongelovigen die de hulp mogelijk maakten gauw mogen sterven.

fjordman | 22-08-10 | 19:53

Als je met "wilden" doelt op die barbaarse apen in het altijd zonnige Pakistan (behalve als het overstroomt), dan ja. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat wij hier iets minder barbaars zijn als die mongeaulen.

Korporaal Banaal | 22-08-10 | 19:52

-weggejorist-

De Rechterhand | 22-08-10 | 19:52

-weggejorist-

mzzia | 22-08-10 | 19:51

-weggejorist-

yuck-fou | 22-08-10 | 19:51

Kom er maar in Stichting Garyp voor Paki savages!

Lord of the Flies | 22-08-10 | 19:51

en juist daarom geen euro cent naar die primitievelingen. van mij mogen ze allemaal verzuipen.

ruftsmurf | 22-08-10 | 19:50

Ik ga niet kijken. Het te horen of te lezen bezorgt mij al rillingen. En als je wel kijkt ben je net als de toeschouwers. Toch?

Normpje | 22-08-10 | 19:50

Wilden? Onder andere ja, terroristenvriendjes ook nog.

Nietvoordekat | 22-08-10 | 19:50

Ik zie Dolf Jansen alweer droevig kijken, want deze mensen verdienen uw hulp.

fjordman | 22-08-10 | 19:50

He, die hoofdredacteur daar moeten ze president maken. Dan wordt het nog eens wat daar.

Requiescat in pace | 22-08-10 | 19:49

Weer een reden meer om geen geld te geven.Misschien wass zo'n "zondvloed"wel nodig daar.

rn1970 | 22-08-10 | 19:49

Giro 555.....................................

Stelletje huichelaars in NL met geld storten voor de Taliban....

msgambler | 22-08-10 | 19:49

En daar gaan we geld voor inzamelen. *zucht*

Parsons | 22-08-10 | 19:48

Daarom geen geld naar dit land. Laat ze het zelf maar oplossen.

fjordman | 22-08-10 | 19:48

misschien kan een deel van het giro 555 geld aan opvoeding worden besteed? Is weer eens wat anders dan aan de producenten van de tv-programma's en de SHO

jan-lul-de-behanger | 22-08-10 | 19:48

"Is this what we are? Savages?"

Wat een zelfkennis.

Lord of the Flies | 22-08-10 | 19:48

-weggejorist-

Überbottehork | 22-08-10 | 19:45

-weggejorist en opgerot-

Überbottehork | 22-08-10 | 19:44

Niets menselijks is de mens vreemd.

buurvanurk | 22-08-10 | 19:44

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl